ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ"

Transcript

1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

2 ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Ο µαθητής εκτελεί τα µαθητικά του καθήκοντα, όπως αυτά προβλέπονται από την εκπαιδευτική νομοθεσία και από τους εσωτερικούς κανονισμούς του σχολείου. Φορεί καθηµερινά στο σχολείο την εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στολή, που καθορίζεται με σχετική εγκύκλιο. Απουσία του µαθητή από το σχολείο πρέπει να δικαιολογείται Μαθητής τιμωρείται με αποβολή από τα μάθημα, αφού ενημερωθούν αµέσως από το Διευθυντή οι γονείς ή ο κηδεμόνας του, τηρουμένων των κανονισμών και των προβλεπόμενων παιδαγωγικών μέτρων

3 Η ΣΤΟΛΗ Οι μαθητές και μαθήτριες φορούν καθημερινά στο σχολείο την εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας στολή, που καθορίζεται με σχετική εγκύκλιο. Η συνέπεια προς τον κανονισμό της στολής είναι αποκλειστική ευθύνη του μαθητή και της οικογένειάς του. Η προσέλευση στο σχολείο ή στην τάξη χωρίς στολή αποτελεί παράπτωμα που τιμωρείται. Η συστηματική προσέλευση μαθητών χωρίς τη στολή Γυμναστικής θα έχει επιπτώσεις στη βαθμολογία τους στο μάθημα της Γυμναστικής.

4 Καθημερινή στολή Φανέλα άσπρη, μαύρη, μπλε σκούρο, με ή χωρίς γιακά (μονόχρωμη, χωρίς μάρκες, επιγραφές ή σχέδια). Παντελόνι μαθητικό γκρίζο κασμήρι αγόρια και κορίτσια Φούστα γκρίζα με πιέτες μέχρι το γόνατο (όχι μίνι) - κορίτσια. Τρικά, πουλόβερ ή φούτερ, μπουφάν και σακάκια μπλε σκούρο, γκρίζα ή μαύρα (μονόχρωμα, χωρίς μάρκες, επιγραφές ή σχέδια). Κάλτσες ή καλσόν (για τα κορίτσια) σε χρώμα μαύρο, άσπρο. Παπούτσια δερμάτινα ή αθλητικά χρώματος μαύρου, άσπρου μπλε ή γκρίζου. Το παντελόνι τύπου τζιν μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική επιλογή στην καθημερινή στολή νοουμένου ότι είναι γκρίζο, σε ίσια γραμμή, χωρίς επιγραφές και σκισίματα. Το κολάν απαγορεύεται.

5 Στολή γυμναστικής Παντελονάκι μπλε σκούρο, γκρίζο ή μαύρο. Φανέλα άσπρη. Παπούτσια αθλητικά (άσπρα, μαύρα, μπλε ή γκρίζα). Φόρμα γυμναστικής μονόχρωμη γκρίζα, μπλε σκούρο ή μαύρη χωρίς επιγραφές και σχέδια. Σε καμία περίπτωση δεν προσέρχονται στις τάξεις και στα άλλα μαθήματα με τη στολή της γυμναστικής

6 Επίσημη στολή Γκρίζο μαθητικό παντελόνι/φούστα, άσπρο πουκάμισο με μακρύ μανίκι, μπλε γραβάτα και μπλε τρικό «V» (αν χρειάζεται). Παπούτσια: απλά χαμηλά, μαύρα, κλειστά παπούτσια (όχι αθλητικά).

7 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ Η προσέλευση στο Σχολείο πρέπει να γίνεται έγκαιρα και πριν κτυπήσει το κουδούνι για την πρώτη περίοδο. Αν ο μαθητής καθυστερήσει την πρώτη περίοδο, περισσότερο από 15 λεπτά, γίνεται δεκτός στο μάθημα, αφού πρώτα εξασφαλίσει άδεια εισόδου από τους εφημερεύοντες ΒΔ. Για μικρότερη καθυστέρηση πηγαίνει κατευθείαν στην τάξη και ο διδάσκων σημειώνει τον χρόνο καθυστέρησης. Στις 8.45 ο διδάσκων της 1 ης περιόδου στέλνει στον εφημερεύοντα Β.Δ. τα ονόματα των απόντων ώστε να επικοινωνήσει με τους γονείς/κηδεμόνες. Μαθητής που καθυστερεί να μπει στην τάξη μετά από διάλειμμα ή αλλαγή περιόδου γίνεται δεκτός στο μάθημα (χωρίς άδεια εισόδου) και ο διδάσκων σημειώνει στο απουσιολόγιο τον χρόνο αργοπορίας του. Αν η καθυστέρηση υπερβαίνει τα 20 λεπτά καταχωρίζεται ως απουσία Συστηματικές καθυστερήσεις συνιστούν πειθαρχικό παράπτωμα και αντιμετωπίζονται με παιδαγωγικά μέτρα που επιβάλλει ο υπεύθυνος Β.Δ.

8 ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η έξοδος από το Σχολείο σε ώρες εργάσιμες, χωρίς άδεια της Διεύθυνσης, αποτελεί σοβαρό σχολικό παράπτωμα. Σε τέτοια περίπτωση ενημερώνεται αμέσως ο γονιός/κηδεμόνας του μαθητή Ο μαθητής που έχει σοβαρό λόγο να φύγει από το Σχολείο, χρειάζεται γραπτή άδεια εξόδου. Η άδεια εκδίδεται από τον εφημερεύοντα Β.Δ., ο οποίος βρίσκεται στο γραφείο εφημέρευσης, εφόσον πρώτα ο Β.Δ. επικοινωνήσει με τους γονείς. Η άδεια εξόδου, την οποία ο μαθητής εξασφαλίζει από τη Διεύθυνση, προσυπογράφεται από τον καθηγητή της περιόδου στην οποία χορηγείται η άδεια και από τον γονέα και ακολούθως ο μαθητής εγκαταλείπει το σχολείο.

9 Στην περίπτωση που μαθητής/τρια έχει κενή την τελευταία περίοδο, μπορεί να αποχωρεί χωρίς άδεια από τον Εφημερεύοντα Β.Δ., δεδομένου ότι το Σχολείο έχει την Υπεύθυνη Δήλωση του Γονέα/Κηδεμόνα του/της που το επιτρέπει. Διαφορετικά ο/η μαθητής/τρια χρειάζεται Άδεια Εξόδου για την τελευταία περίοδο ή θα παραμείνει στο Σχολείο, στον χώρο που θα του υποδείξει ο εφημερεύων ΒΔ. Κανένας μαθητής /τρια του αθλητικού δεν επιτρέπεται να αποχωρήσει από τον χώρο της προπόνησης, αν ο κηδεμόνας του δεν πάρει προηγουμένως άδεια εξόδου από το σχολείο. Εάν ο μαθητής επανέλθει, θα πρέπει να εξασφαλίσει άδεια εισόδου από τον εφημερεύοντα ΒΔ.

10 ΑΠΟΥΣΙΕΣ Οι απουσίες λογίζονται μια για κάθε διδακτική περίοδο. Μαθητής/τρια που απουσίασε έστω και για μια περίοδο διδασκαλίας, οφείλει με την επάνοδό του στο σχολείο και όχι αργότερα από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες να φέρει δικαιολογητικό απουσίας, στον Υπεύθυνο Καθηγητή του τμήματός του. Κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο ο μαθητής/τρια υποχρεούται να φέρει το δικαιολογητικό όχι αργότερα από δύο (2) εργάσιμες μέρες. Όταν ο μαθητής/τρια προτίθεται να απουσιάσει από το σχολείο, τότε οι γονείς ή κηδεμόνες οφείλουν να ενημερώσουν αμέσως και εγγράφως το σχολείο.

11 Σε περίπτωση που του δόθηκε άδεια εξόδου από το σχολείο, ο μαθητής/τρια, επιστρέφει το αντίγραφο υπογεγραμμένο από τον κηδεμόνα του. Η αδικαιολόγητη απουσία του μαθητή/τριας από το σχολείο αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα. Μαθητής/τρια που απουσίασε δικαιολογημένα πέραν των δύο (2) εργάσιμων ημερών, λόγω ασθένειας, αποβολής ή άλλης τεκμηριωμένης αιτίας από το σχολείο, έχει υποχρέωση να καλύψει τα κενά στα μαθήματα που έχασε, με τη βοήθεια των καθηγητών του.

12 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ Η βαθμολογική κλίμακα χαρακτηρισμού της επίδοσης των μαθητών στα Γυμνάσια αλλάζει από αλφαβητική σε αριθμητική. Αποτυχία 1 μέχρι 9 Σχεδόν Καλά 10 μέχρι 12 Καλά 13 μέχρι 15 Πολύ καλά 16 μέχρι 18 Άριστα 19 μέχρι 20

13 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Εξεταζόμενα μαθήματα Στο Γυμνασιακό Κύκλο τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι: Νέα Ελληνικά, Μαθηματικά, Ιστορία και Φυσικά (Α τάξη Φυσικά (Βιολογία), Β και Γ τάξη Φυσική, Χημεία-Βιολογία). Βαθμολογία για το έτος στα εξεταζόμενα μαθήματα Η εξαγωγή του τελικού βαθμού των εξεταζόμενων μαθημάτων θα γίνεται με την πιο κάτω φόρμουλα: Τελικός βαθμός= 0,35* Βαθμός Α τετρ.+ 0,35* Βαθμός Β τετρ+0,3* Βαθμός Τελικής Εξέτασης.

14 Μη εξεταζόμενα μαθήματα Μαθητές των οποίων η ετήσια επίδοσή είναι κάτω του δέκα (10) σε μη εξεταζόμενα μαθήματα, είναι υποχρεωμένοι να παρακαθίσουν σε γραπτές εξετάσεις και στα μαθήματα αυτά. Βαθμολογία για το έτος στα μη εξεταζόμενα μαθήματα Η εξαγωγή του τελικού βαθμού των μη εξεταζόμενων μαθημάτων θα γίνεται με την πιο κάτω φόρμουλα: Τελικός βαθμός= 0,50* Βαθμός Α τετρ.+ 0,50* Βαθμός Β τετρ. Δηλαδή: Ο μαθητής πρέπει να συμπληρώσει σε μη εξεταζόμενο μάθημα 19 στα δύο τετράμηνα ώστε ο βαθμός έτους να είναι 10.. Π.χ. αν έχει 10 στο Α και 9 στο Β Τετράμηνο, περνά.

15 Βελτίωση βαθμολογίας Μαθητές που επιθυμούν να βελτιώσουν το βαθμό τετραμήνου τους σε μαθήματα για τα οποία δεν προβλέπεται γραπτή εξέταση, δικαιούνται να παρακαθίσουν σε γραπτές εξετάσεις στα μαθήματα αυτά, γι αυτό, απαιτείται η γραπτή δήλωση εκ μέρους των ενδιαφερόμενων μαθητών πριν τη διακοπή των μαθημάτων. Θα δοθεί στους μαθητές ειδικό έντυπο μετά την ανακοίνωση των βαθμών του Β τετραμήνου.

16 ΜΗ ΠΛΗΡΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗ 120 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 134 Στα εξεταζόμενα και σε όσα αποφασίσει ο ΚΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΕΤΟΥΣ > ΕΠΤΑΠΛΑΣΙΟ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Σε όσα μαθήματα ισχύει 60 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 67 ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ 135 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 68

17 ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ - ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Ο μαθητής/τρια προάγεται τον Ιούνιο : Όταν σε κάθε μάθημα πάρει βαθμό τουλάχιστον «10». Ο μαθητής/τρια παραμένει στάσιμος/στάσιμη τον Ιούνιο: Όταν υστερεί σε τρία (3) ή περισσότερα εξεταζόμενα μαθήματα ή σε δύο (2) εξεταζόμενα και δύο (2) ή περισσότερα μη εξεταζόμενα μαθήματα. Λόγω μη πλήρους φοίτησης. Ο μαθητής/τρια παραπέμπεται σε ανεξέταση τον Ιούνιο: Όταν δεν ισχύουν τα πιο πάνω Όταν δεν προσέλθει στην κανονική εξέταση του Ιουνίου

18 Παραπομπή μαθητή/τριας λόγω επίδοσης Για να επιτύχουν στην ανεξέταση θα πρέπει ο μέσος όρος γραπτού και προφορικού να είναι τουλάχιστον δέκα (10) και ο βαθμός στη γραπτή εξέταση τουλάχιστον έξι (6). Ο βαθμός έτους είναι ο μέσος όρος γραπτού και προφορικού. (Η Βαθμολογία των Τετραμήνων δεν υπολογίζεται)

19 Παραπομπή μαθητή/τριας λόγω Ελλιπούς Φοίτησης ή αδικαιολόγητης απουσίας από τις εξετάσεις Εξετάζονται μόνο γραπτώς χωρίς να διατηρούν τη βαθμολογία των τετραμήνων, δηλαδή ο βαθμός της ανεξέτασης είναι ο βαθμός έτους και για να περάσουν πρέπει να πάρουν βαθμό τουλάχιστον δέκα. 120 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 134 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΕΤΟΥΣ > ΕΠΤΑΠΛΑΣΙΟ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ 60 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 67

20 Παραπομπή μαθητή/τριας που δικαιολογημένα δεν προσήλθε στην κανονική γραπτή εξέταση Στην περίπτωση των μαθητών που δικαιολογημένα κατά την κρίση του Καθηγητικού Συλλόγου δεν προσέρχονται σε γραπτή εξέταση τον Ιούνιο, οι μαθητές αυτοί εξετάζονται μόνο γραπτώς και διατηρούν τη βαθμολογία των τετραμήνων.

21 Στασιμότητα μετά τις Ανεξετάσεις Μαθητής παραμένει στάσιμος στις ανεξετάσεις του Ιουνίου, αν: αποτύχει στα Νέα Ελληνικά και στα Μαθηματικά ή αποτύχει σε τρία (3) ή περισσότερα μαθήματα ή αδικαιολόγητα δεν προσέλθει στις ανεξετάσεις του δευτέρου δεκαπενθημέρου Ιουνίου ή υστέρησε σε μάθημα που μετέφερε και απορριφθεί στην ανεξέταση του Ιουνίου.

22 Αποφυγή στασιμότητας Ο μαθητής μπορεί να αποφύγει τη στασιμότητα ως εξής: Ο μαθητής μεταφέρει μέχρι δύο (2) μαθήματα από την Α στη Β τάξη και από τη Β στην Γ τάξη στα οποία απέτυχε στις ανεξετάσεις Ιουνίου, αν δε μένει στάσιμος σύμφωνα με τα πιο πάνω. Ο μαθητής της Γ τάξης απολύεται από το Γυμνάσιο εφόσον συγκεντρώνει βαθμό τουλάχιστον 8 (οκτώ) σε ένα (1) ή δύο (2) μαθήματα στις ανεξετάσεις του Ιουνίου και δε μένει στάσιμος σύμφωνα με τα πιο πάνω. Νοείται ότι στη γραπτή ανεξέταση συγκεντρώνει τουλάχιστον έξι (6).

23 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Προσφέρεται στους μαθητές, οι οποίοι παραπέμπονται σε ανεξέταση και είναι υποχρεωτικό. Μαθητές που απουσιάζουν αδικαιολόγητα πέραν του είκοσι τοις εκατό (20%) του διδακτικού χρόνου του προγράμματος παραμένουν στάσιμοι.

24 ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο γονιός ή ο κηδεμόνας ενός μαθητή έχει το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση προς τον Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, μέσω της Διευθύντριας του σχολείου, για την αναθεώρηση της γραπτής βαθμολογίας του παιδιού σε ένα ή περισσότερα μαθήματα, αφού καταβάλει στο λογιστήριο του σχολείου 11 για κάθε μάθημα. Η υποβολή των γραπτών δοκιμίων για αναβαθμολόγηση γίνεται μέσα σε τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κάθε εξεταστικής περιόδου.

25 ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ «Μαθητής/τρια που μέσα ή έξω από το σχολείο διαπράττει παράπτωμα κατά τη διάρκεια λειτουργίας τoυ σχολείου, υπόκειται σε κυρώσεις που προνοούν οι σχετικοί Κανονισμοί. Στις ίδιες κυρώσεις υπόκεινται μαθητές/τριες και στην περίπτωση που το παράπτωμα διαπράχθηκε εκτός ωρών λειτουργίας του σχολείου, νοουμένου ότι το παράπτωμα αφορά περιουσιακά στοιχεία του σχολείου ή του προσωπικού αυτού ή αφορά στην προσβολή της αξιοπρέπειας μαθητών ή προσωπικού του σχολείου.»

26 Παιδαγωγικά μέτρα και όργανα λήψης τους: Παιδαγωγικός διάλογος: Διδάσκων καθηγητής, Βοηθός Διευθυντής, Βοηθός Διευθυντής Α, Διευθυντής. Παρατήρηση: Διδάσκων καθηγητής, Βοηθός Διευθυντής, Βοηθός Διευθυντής Α, Διευθυντής. Επίπληξη: Διδάσκων καθηγητής, Βοηθός Διευθυντής, Βοηθός Διευθυντής Α, Διευθυντής. Κοινή γραπτή συμφωνία μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή/τριας, με την οποία ο μαθητής δεσμεύεται ότι δε θα επαναλάβει το παράπτωμα και ότι θα τηρεί εφεξής τους κανονισμούς. Τη συμφωνία προσυπογράφει και ο διδάσκων καθηγητής. Τη συμφωνία επίσης υπογράφει, αν κριθεί απαραίτητο από τον εκπαιδευτικό, ο γονέας/κηδεμόνας του μαθητή. Αποπομπή από την τάξη και παραπομπή στη Διεύθυνση: Διδάσκων καθηγητής. Αποζημίωση για φθορά περιουσίας του σχολείου: Βοηθός Διευθυντής, Βοηθός Διευθυντής Α, Διευθυντής,

27 Εκτέλεση κοινωφελούς σχολικής εργασίας που θα στοχεύει κυρίως στην αξιοποίηση των ικανοτήτων / δεξιοτήτων του μαθητή/τριας προς όφελος της σχολικής κοινότητας (η εκτέλεση της κοινωφελούς σχολικής εργασίας πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου, πλην των διαλειμμάτων): Διευθυντής, Καθηγητικός Σύλλογος Πειθαρχικό Συμβούλιο, Καθηγητικός Σύλλογος. Αποβολή έως 2 μέρες: Βοηθός Διευθυντής, Βοηθός Διευθυντής Α, Διευθυντής. Γραπτή προειδοποίηση με κοινοποίηση προς τους γονείς για αλλαγή τμήματος: Παιδαγωγική Ομάδα. Αλλαγή τμήματος (γίνεται μόνο μια φορά): Καθηγητικός Σύλλογος. Αποβολή 1 4 μέρες: Διευθυντής Αποβολή 1 6 μέρες: Πειθαρχικό Συμβούλιο Αποβολή 1 8 μέρες: Καθηγητικός Σύλλογος. Αποβολή από το σχολείο που φοιτά για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος με δικαίωμα εγγραφής σε άλλο σχολείο: Καθηγητικός Σύλλογος.

28 Στις περιπτώσεις επιβολής του μέτρου της αποβολής, πέραν της μιας ημέρας, ο μαθητής/τρια υποχρεούται να παραμείνει στο σπίτι. Στις περιπτώσεις που υπάρχει πραγματική αδυναμία των γονέων ή των κηδεμόνων να επιβλέπουν το παιδί, ο μαθητής/τρια παραμένει στο σχολείο αλλά εκτός τάξης υπό την επίβλεψη εκπαιδευτικού. Για την περίοδο αποβολής του μαθητή σημειώνονται απουσίες, μια για κάθε περίοδο.

29 ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Η διαγωγή των μαθητών/τριων χαρακτηρίζεται στο τέλος κάθε τετραμήνου με απόφαση του Καθηγητικού συλλόγου, ως Κοσμιότατη, Κοσμία, Καλή, Επίμεμπτη, Κακή, χωρίς να δίνεται αριθμητική βαθμολογία. Σε περιπτώσεις μείωσης διαγωγής μαθητή/τριας οι λόγοι τεκμηριώνονται και αναγράφονται σε σχετικό πρακτικό του Καθηγητικού Συλλόγου.

30 ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η χρήση κινητών τηλεφώνων στις αίθουσες διδασκαλίας καθώς επίσης και σε εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις στον χώρο του σχολείου, απαγορεύεται ρητώς από τους κανονισμούς λειτουργίας των Δημόσιων σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης. Σε περίπτωση παράβασης του κανονισμού αυτού το κινητό θα κατάσχεται και θα παραδίδεται στη Διευθύντρια Προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων όλοι οι μαθητές/τριες θα πρέπει κατά την είσοδό τους στην τάξη, να τοποθετούν τα κινητά τους, απενεργοποιημένα, στην έδρα.

31 Το σχολείο δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς, τέτοιων συσκευών. Τα παιδαγωγικά μέτρα που αφορούν στην παράβαση αυτών των κανονισμών είναι πολύ αυστηρά. Η αλόγιστη χρήση κινητού τηλεφώνου και του διαδικτύου (να μη θίγονται πρόσωπα του σχολικού περιβάλλοντος μέσω διαφόρων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλων ιστοσελίδων) αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρείται.

32 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Απαγορεύεται αυστηρά η κατοχή μαρκαδόρων, διορθωτικού υγρού ή άλλης μορφής παρόμοιων ουσιών και η χρήση τους στο χώρο του σχολείου. Απαγορεύεται ο μαθητής να γράφει σε θρανία, καρέκλες, τοίχους, κουρτίνες ή να καταστρέφει σχολική περιουσία καθ οιονδήποτε τρόπο. Σε περίπτωση παράβασης του κανονισμού θα εφαρμόζονται τα αντίστοιχα παιδαγωγικά μέτρα και θα αποζημιώνεται η ζημιά.

33 ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ-ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Αποτελεί σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα, με παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, κάθε είδους απρόκλητη, εκφοβιστική, ρατσιστική ή επιθετική συμπεριφορά, ιδιαίτερα σε άτομα που μειονεκτούν έναντι του θύτη. Το σχολείο θα έχει μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που μειώνουν ή πληγώνουν την προσωπικότητα οποιουδήποτε μέλους της σχολικής κοινότητας. Άτομα τα οποία αισθάνονται ότι βιώνουν παρόμοιες συμπεριφορές πρέπει να επικοινωνούν άμεσα με τον Υπεύθυνο Τμήματος ή τη Σύμβουλο του σχολείου ή τη Διεύθυνση. Μπορούν ακόμη να αφήσουν γραπτό σημείωμα στο κουτί επικοινωνίας που βρίσκεται έξω από το Γραφείο των επιστατριών.

34 ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟΙ Με τον όρο «εξωσχολικοί» εννοούνται ειδικά όσοι χωρίς να έχουν συγκεκριμένη και ουσιαστική εργασία, εισέρχονται στο σχολείο, χωρίς την άδεια της Διεύθυνσης και παραβιάζουν ουσιαστικά τον σχολικό χώρο. Όσοι μαθητές/τριες υποβοηθούν με τη στάση τους την παραβίαση του σχολικού χώρου, είναι συνυπεύθυνοι και συνένοχοι και διαπράττουν σοβαρό παράπτωμα. Οι εξωσχολικοί που έχουν λόγο να εισέλθουν στο σχολείο απευθύνονται στη Διεύθυνση για χορήγηση άδειας.

35 ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΟΡΩΝ-ΕΚΔΡΟΜΩΝ) Το σχολείο δε συμμετέχει με κανένα τρόπο σε δραστηριότητες που οργανώνουν οι μαθητές εκτός του σχολικού χώρου, όπως εκδρομές, διανυχτερεύσεις σε ξενοδοχεία, χορούς κ.α. Ως εκ τούτου δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους συμμετέχουν. Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (Υ.Π.Π./109/77/ και Υ.Π.Π./10-9/77/3/ ) τέτοιες εκδηλώσεις δεν επιτρέπονται και είναι αντίθετες με τους κανονισμούς λειτουργίας των σχολείων. Η χρήση του ονόματος του σχολείου προκειμένου να εξασφαλισθεί η σχετική άδεια από τους γονείς αποτελεί σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα.

36 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

37 ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ιστοσελίδα του σχολείου μας - Επιλογή του συνδέσμου Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Επιλογή συνδέσμου ΜΑΘΗΤΕΣ Είσοδος στο σύστημα χρησιμοποιώντας τον αριθμό ταυτότητας και την ημερομηνία γέννησης του μαθητή

38 Μέσω του συστήματος, παρέχεται άμεση ενημέρωση για τα πιο κάτω: Εκτύπωση ωρολογίου προγράμματος του τμήματος του μαθητή Εκτύπωση προσωπικού ημερολογίου διαγωνισμάτων Άμεση ενημέρωση για τις βαθμολογίες των διαγωνισμάτων Εκτύπωση αναφοράς απουσιών και καθυστερήσεων Εκτύπωση αναφοράς αποβολών Εκτύπωση αναφοράς συμμετοχής στο ΔΔΚ Δήλωση ομίλων (αν χρειάζεται)

39

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 Γ2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. Η ΣΤΟΛΗ Οι μαθητές και μαθήτριες φορούν

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Προαγωγή, Απόλυση και Εξετάσεις

Θέμα: Προαγωγή, Απόλυση και Εξετάσεις ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ Γ37 Μ55 ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Θέμα: Προαγωγή, Απόλυση και Εξετάσεις Αγαπητοί Γονείς και μαθητές,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ENIAIO ΛΥΚΕΙΟ KYKKOY B ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015 2016 Γ3 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Α. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ Οι μαθητές και μαθήτριες φορούν πάντοτε στο σχολείο την εγκεκριμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟ KYKKOY B ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Γ3 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. Η ΣΤΟΛΗ Οι μαθητές και μαθήτριες φορούν καθημερινά στο σχολείο την εγκεκριμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ Μ 3 ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟ Γ 3 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014 2015 Κ 16 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Α. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ Οι μαθητές και μαθήτριες φορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Από τους κανονισμούς λειτουργίας Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης 2/2017 I. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ - ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. Η ΣΤΟΛΗ Οι μαθητές και μαθήτριες φορούν καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

ENIAIO ΛΥΚΕΙΟ KYKKOY B Μ 26 Γ 6 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ 72 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ENIAIO ΛΥΚΕΙΟ KYKKOY B Μ 26 Γ 6 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ 72 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ENIAIO ΛΥΚΕΙΟ KYKKOY B Μ 26 Γ 6 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014 2015 Κ 72 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Α. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ Οι μαθητές και μαθήτριες φορούν πάντοτε στο σχολείο την εγκεκριμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 Μ2 Γ2 Κ16 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Α. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ Οι μαθητές και μαθήτριες

Διαβάστε περισσότερα

Παρατίθενται οι πιο κάτω σημαντικές διατάξεις:

Παρατίθενται οι πιο κάτω σημαντικές διατάξεις: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΓΚΩΜΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Παρατίθενται οι πιο κάτω σημαντικές διατάξεις: ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή

Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΜΠΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017-2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή Αγαπητοί Γονείς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ..3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 3 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ..5 ΕΞΟΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.2 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. 2 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ...4 ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...4

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Θέμα: Κανονισμοί Σχολικής Χρονιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Θέμα: Κανονισμοί Σχολικής Χρονιάς ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Θέμα: Κανονισμοί Σχολικής Χρονιάς 2018 2019 Μ.11/Γ.5 Α. Μαθητική στολή Ευπρεπής εμφάνιση Η μαθητική στολή είναι μια υποχρέωση

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες Οδηγίες προς τους μαθητές

Πληροφορίες Οδηγίες προς τους μαθητές ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΑΝΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΤΟΥ Κ 149 / Μ 78 / Γ 31 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017 2018 Πληροφορίες Οδηγίες προς τους μαθητές ΘΕΜΑΤΑ: 1. Λήξη μαθημάτων 2. Οδηγίες για τις εξετάσεις 3. Βαθμολογίες Γραπτών εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Θέμα: Κανονισμοί Σχολικής Χρονιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Θέμα: Κανονισμοί Σχολικής Χρονιάς ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019 2020 Μ.7/Γ.2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Θέμα: Κανονισμοί Σχολικής Χρονιάς 2019 2020 Α. Μαθητική στολή Ευπρεπής εμφάνιση Πιστεύοντας στον σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Σχολική Χρονιά ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Σχολική Χρονιά ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Σχολική Χρονιά 2017-2018 ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Είναι σημαντικό οι μαθητές να έρχονται στο Σχολείο πέντε λεπτά πριν από την κανονική έναρξη των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΑΓΩΓΗ, ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

ΠΡΟΑΓΩΓΗ, ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ Μ54 Κ.ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017-2018 ΠΡΟΑΓΩΓΗ, ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Βάσει των κανονισμών 14,15,16 των περί λειτουργίας των Δημοσίων Σχολείων Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΔΙΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Η διαγωγή των μαθητών χαρακτηρίζεται στο τέλος κάθε τετραμήνου, καθώς και στο τέλος της σχολικής χρονιάς με απόφαση του Καθηγητικού Συλλόγου ως Κοσμιότατη, Κοσμία, Καλή, Επίμεμπτη,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017 2018 ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ Μ/81 Αγαπητοί Γονείς και παιδιά, Για ομαλότερη διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ E.A.F:\ISTOSELIDA 2017 2018\FILES\Μ.1 Κανονισμ.Λειτουργ.Σχολείου.doc Μ.1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 2 ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΣΗ - ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2016 2017 Μ/91 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ Αγαπητοί Γονείς και παιδιά, Για ομαλότερη διεξαγωγή των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Μ.1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014 2015 2 ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΣΗ - ΑΠΟΥΣΙΕΣ - ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Μ Α Θ Η Τ Ι Κ Η Σ Τ Ο Λ Η 1. Οι μαθητές και μαθήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ ΠΛΑΤΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ ΠΛΑΤΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ ΠΛΑΤΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2018-2019 2 Περιεχόμενα 1. Κανονισμοί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων 2. Τετράμηνα / Βαθμολογία 3. Ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΨΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΨΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΨΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Όλοι οι μαθητές θα εξεταστούν υποχρεωτικά τον Ιούνιο:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Περιεχόμενα Εισαγωγή.2 1- Προσέλευση στο Σχολείο Άδεια Εισόδου 3 2- Άδεια Εξόδου από το Σχολείο.. 4 3- Κανονισμοί Φοίτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΓΚΩΜΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Γ33/Μ132 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Προς τους Γονείς και Κηδεμόνες, Μαθητές/τριες Η Διεύθυνση ενόψει των Εξετάσεων Μαϊου-Ιουνίου, των Ανεξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με τους Νέους Κανονισμούς, η αδικαιολόγητη απουσία από το σχολείο και το μάθημα αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα.

Σύμφωνα με τους Νέους Κανονισμούς, η αδικαιολόγητη απουσία από το σχολείο και το μάθημα αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2017-2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΑΠΟΥΣΙΕΣ Μειώνεται δραστικά το σύνολο των απουσιών που «δικαιούται» ένας μαθητής στις εκατό τριάντα τέσσερις (134), του αριθμού

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακό Γυμνάσιο & Λύκειο Λευκάρων 1

Περιφερειακό Γυμνάσιο & Λύκειο Λευκάρων 1 1 2 Εμφάνιση 3 4 5 Εκκλησιασμοί Οι μαθητές δεν είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν σε ομαδικό εκκλησιασμό, αν το δηλώσει ο γονέας ή ο κηδεμόνας τους ή οι ίδιοι αν είναι ηλικίας πέραν των δεκαέξι (16) ετών,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ: 1. Λήξη των εργασιών της σχολικής χρονιάς 2016 2017. 2. Τελικές Γραπτές Προαγωγικές Εξετάσεις. 3. Εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014 Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ...2 Α. ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ...3 Β. ΑΔΕΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...4 Γ. ΑΠΟΥΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αιγέως 18, 1035 Παλουριώτισσα Τ.Θ.29076, 1621 Λευκωσία τηλ.: 22435470, φαξ.: 22349926 e-mail: gym-palouriotissa-lef@schools.ac.cy ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018

Διαβάστε περισσότερα

Α. Προαγωγή και εξετάσεις μαθητών του Α & Β Λυκείου Μέσης Εκπαίδευσης

Α. Προαγωγή και εξετάσεις μαθητών του Α & Β Λυκείου Μέσης Εκπαίδευσης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Ώρα Υπεύθυνου Τμήματος Α & Β Λυκείου Β τετράμηνο Μάρτιος 2019 Στις καθορισμένες ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ περιόδους όπως ανακοινώθηκαν στον Προγραμματισμό Μαρτίου, παρακαλούνται οι Υπεύθυνοι Τμημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 Γ. 16 Μ. 61 ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018 - ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ/ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΕΝΙΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ - ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018 2019 Γ. 18 Μ. 57 Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2018 2019 Προαγωγικές/Απολυτήριες Εξετάσεις 2018-2019 Εγγραφές για τη Σχολική Χρονιά 2019 2020 Έναρξη Σχολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Ώρα Υπεύθυνου Τμήματος Γ Τάξη Β τετράμηνο Μάρτιος 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Ώρα Υπεύθυνου Τμήματος Γ Τάξη Β τετράμηνο Μάρτιος 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Ώρα Υπεύθυνου Τμήματος Γ Τάξη Β τετράμηνο Μάρτιος 2019 Στις καθορισμένες ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ περιόδους όπως ανακοινώθηκαν στον Προγραμματισμό Μαρτίου, παρακαλούνται οι Υπεύθυνοι Τμημάτων να ενημερώσουν

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή

Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2018 2019 Λ08/Γ18/M34 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Λ7 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ *Παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Τ.Θ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΗΛ ΦΑΞ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Τ.Θ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΗΛ ΦΑΞ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Τ.Θ. 14089-2153 ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΗΛ. 22335590 - ΦΑΞ. 22338540 email: gym-aglantzia-lef@schools.ac.cy ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι Εσωτερικοί Κανονισμοί (καν.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2017-2018 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΜΑΛΟΥΝΤΑ Γρηγόρη Αυξεντίου 10 2612 Μαλούντα - Λευκωσία Κύπρος Τηλέφωνο Σχολείου: 22634652 Φαξ : 22634653 Ηλεκτρονική Διεύθυνση: gym-perifereiako2-lef@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Τ.Θ. 14089-2153 ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΗΛ. 22335590 - ΦΑΞ. 22338540 email: gym-aglantzia-lef@schools.ac.cy ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι Εσωτερικοί Κανονισμοί (καν.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2014-2015 Γ15 Μ126. Προς τους Γονείς/Κηδεμόνες και τους μαθητές

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2014-2015 Γ15 Μ126. Προς τους Γονείς/Κηδεμόνες και τους μαθητές ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2014-2015 Προς τους Γονείς/Κηδεμόνες και τους μαθητές Γ15 Μ126 ΘΕΜΑΤΑ: Α. ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015 Β. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 Γ. ΤΕΛΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... 2 ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... 3 ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ... 3 ΦΟΙΤΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 Α. ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ... 3 Β. ΑΔΕΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... 4 Γ. ΑΠΟΥΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 123 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 123 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 123 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-19 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ MAΪOY- IOYNIOY ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ.57

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ.57 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Μ.57 ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ - ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α. ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Τα μαθήματα διακόπτονται και

Διαβάστε περισσότερα

Γυμνάσιο Αρχαγγέλου Λακατάμειας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Γυμνάσιο Αρχαγγέλου Λακατάμειας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Γυμνάσιο Αρχαγγέλου Λακατάμειας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ιούνιος 2015 Οι Εσωτερικοί Κανονισμοί του Γυμνασίου μας είναι βασισμένοι πάνω στους Κανονισμούς Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Σχολική χρονιά 2017-2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018 ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων και εξετάσεις Β. Διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Μαθητής/τρια τιμωρείται, όταν η συμπεριφορά του/της δεν συνάδει με τη μαθητική ιδιότητα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Μαθητής/τρια τιμωρείται, όταν η συμπεριφορά του/της δεν συνάδει με τη μαθητική ιδιότητα. ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Μ1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ Η πειθαρχία αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία οργανωμένων συνόλων και για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΑΚΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Κ201 Μ131 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΑΚΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Κ201 Μ131 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΑΚΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2015-2016 Κ201 Μ131 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Θ Ε Μ Α: Τελικές Γραπτές Εξετάσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες Α. ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Τα μαθήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι εσωτερικοί κανονισμοί (καν 19.1) ρυθμίζουν ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας χωρίς να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ερμηνεία Μετά από εισηγήσεις της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας δόθηκε σαφής ερμηνεία στους όρους: - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ Μ.113 / Γ.26 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ Μ.113 / Γ.26 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ Μ.113 / Γ.26 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ 1. Λήξη εργασιών της σχολικής χρονιάς 2018 2019 Τα μαθήματα ολοκληρώνονται για όλες τις τάξεις Λυκείου

Διαβάστε περισσότερα

Υποχρεώσεις γονέα ή κηδεμόνα

Υποχρεώσεις γονέα ή κηδεμόνα Υποχρεώσεις γονέα ή κηδεμόνα Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για την τακτική παρακολούθηση της φοίτησης του μαθητή / της μαθήτριας ευθύνεται εξ ολοκλήρου ο κηδεμόνας του. Για το λόγο αυτό πρέπει οι γονείς να

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά 2017-2018 Κ182 Μ140 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018 ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων και εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ

ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 K146 M72 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ 2 0 1 6-2017 ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων και εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΕΩΝ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς Ενημέρωση και Οδηγίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΕΩΝ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς Ενημέρωση και Οδηγίες ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ» ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017 2018 Γ41 Μ241 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΕΩΝ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2017-2018 Ενημέρωση και Οδηγίες Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ A. Λήξη μαθημάτων Τα μαθήματα διακόπτονται για την

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 149 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Μ 104 Γ 29

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 149 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Μ 104 Γ 29 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 149 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2015-2016 Μ 104 Γ 29 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θ Ε Μ Α: Τελικές Γραπτές Εξετάσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες ---------------------------------- Α. Ημέρα λήξης μαθημάτων:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 122 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 122 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 1 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 122 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ

Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ M43 Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α: 2018-2019 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Π Ρ Ο Α Γ Ω Γ Ι Κ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ 2 0 1 8-201

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Μ153 / K250 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά 2016-2017 Μ192 Κ145 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016-2017 ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων και εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ126 / K200

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ126 / K200 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Μ126 / K200 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κάθε σχολική μονάδα διαμορφώνει με ευθύνη του Διευθυντή και με τη συνεργασία του Καθηγητικού Συλλόγου και του Κεντρικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Β ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Οδός Χριστάκη Χριστοφίδη Αρ. 5, Παλουριώτισσα, 1020 Λευκωσία Τηλεφ. : 22-466628 Τηλεομοιότυπο : 22-348734 E-mail : tech.bts.nic@cytanet.com.cy http://www.schools.ac.cy/tech-bts-nic/

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακό Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας

Περιφερειακό Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας Περιφερειακό Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας Συνάντηση Γνωριμίας Γονέων/ Κηδεμόνων με Εκπαιδευτικούς Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 Καλωσορίσατε Το Σχολείο στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας και των

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2014-2015 Προς τους γονείς/κηδεμόνες και μαθητές του Γυμνασίου Πολεμιδιών ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΜΠΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Τ.Θ. 62329, 8063 Πάφος ΑΡ. ΤΗΛ : 26944724 ΑΡ. ΦΑΞ: 26951467 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2015-2016 Προς τους γονείς/κηδεμόνες και μαθητές του Γυμνασίου Πολεμιδιών ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Λύκειο Παλουριώτισσας 1

Λύκειο Παλουριώτισσας 1 Λύκειο Παλουριώτισσας 1 Λύκειο Παλουριώτισσας 2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Είσοδος από την ιστοσελίδα του σχολείου, http://lyk-palouriotissa-lef.schools.ac.cy/ επιλέξτε τον σχετικό σύνδεσμο «ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 148 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Μ 110 Γ 28

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 148 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Μ 110 Γ 28 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 148 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2016-2017 Μ 110 Γ 28 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θ Ε Μ Α: Τελικές Γραπτές Εξετάσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες ---------------------------------- Α. Ημέρα λήξης μαθημάτων:

Διαβάστε περισσότερα

Βασικοί Κανονισμοί λειτουργίας της σχολικής μονάδας

Βασικοί Κανονισμοί λειτουργίας της σχολικής μονάδας Βασικοί Κανονισμοί λειτουργίας της σχολικής μονάδας 1) Καθήκοντα και υποχρεώσεις μαθητών Ο μαθητής εκτελεί τα μαθητικά του καθήκοντα, όπως αυτά προβλέπονται από την εκπαιδευτική νομοθεσία και από τους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ AΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Πιαλέ Πασά, 6027 Λάρνακα, ΤΗΛ.24815120, ΦΑΞ. 24815735 Email: tech.ag-lazaros-lar@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ:

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2019-2020 M3 1. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Η πειθαρχία αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία οργανωμένων συνόλων και για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ /4/2015 Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ

ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ /4/2015 Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β Μ101 K197 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 20/4/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ 2 0 1 4-2015 ΘΕΜΑΤΑ: Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... 3 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ... 4 ΦΟΙΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Εσωτερικοί Κανονισμοί ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κύριος στόχος της Παιδείας μας είναι η δημιουργία ανθρώπων ολοκληρωμένων, που θα καταστούν οι αυριανοί ελεύθεροι, υπεύθυνοι

Διαβάστε περισσότερα

Α. Μαθητές και μαθήτριες

Α. Μαθητές και μαθήτριες ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κανονισμοί του 2017 Μερικοί βασικοί κανονισμοί Λειτουργίας των Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Προς τους γονείς/κηδεμόνες και μαθητές του Γυμνασίου Αθηένου. ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ/ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Αγαπητοί γονείς, Η Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΟΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΕΠΙΔΟΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ "Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων του 57ου Γενικού Λυκείου" ΕΠΙΔΟΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ 1.Η επίδοση των μαθητών/τριών ελέγχεται; A) Από την καθημερινή προφορική τους εξέταση στα μαθήματα. Β) Από

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2017

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2017 ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΔΑΣΟΥΠΟΛΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2017-2018 Γ.10 Κ.39/ΥΤ.11 ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2017 I. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Μαθητής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΜΠΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016 2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Τ.Θ. 62329, 8063 Πάφος ΑΡ. ΤΗΛ : 26944724 ΑΡ. ΦΑΞ: 26951467 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Β ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Μόνους τους παιδευθέντας ελευθέρους είναι Επίκτητος Β' ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤ ΙΟΥ» Αγίου Ανδρόνικου, 3020

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΙΤΣΗ ΛΕΜΥΘΟΥ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΙΤΣΗ ΛΕΜΥΘΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΙΤΣΗ ΛΕΜΥΘΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... 3 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Κ. ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Κ. ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Κ. ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 Γυμνάσιο Αγίου Ιωάννη Κ. Πολεμιδιών Σχολική Χρονιά 2017 2018 Μαρίνου Γερουλάνου 46 4154 Κ. ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ Τηλ.: 25694050 Τηλεομ.:

Διαβάστε περισσότερα

(β) Οι διακοπές των Χριστουγέννων (από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου συμπεριλαμβανομένων και των δύο ημερομηνιών)

(β) Οι διακοπές των Χριστουγέννων (από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου συμπεριλαμβανομένων και των δύο ημερομηνιών) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Πρόλογος Εισαγωγή 2 Σχολικό Έτος 3 Μαθητική Ιδιότητα 4 Στολή και Εμφάνιση Μαθητών 4 Προσέλευση Μαθητών στην Τάξη 9 Φοίτηση Απουσίες 9 Έξοδος από το Σχολείο 10 Προαγωγή Απόλυση 10 Συμπεριφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... 3 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ... 4 ΦΟΙΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΚΚΟΥ Β

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΚΚΟΥ Β ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... 4 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... 4 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ... 6 ΦΟΙΤΗΣΗ-ΑΠΟΥΣΙΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΚΚΟΥ Β

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΚΚΟΥ Β ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019-2020 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... 4 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... 4 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ... 6 ΦΟΙΤΗΣΗ-ΑΠΟΥΣΙΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΡΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΡΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... 4 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΥΒΙΑΔΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Α Σ Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Υ

ΕΥΡΥΒΙΑΔΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Α Σ Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Υ ΕΥΡΥΒΙΑΔΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Ι Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Ι Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Α Σ Τ Ο Υ Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Υ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2016-2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΟΥ Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ 48 2572 Πέρα Χωρίο, τηλ.: 22521055, φαξ.: 22521626 e-mail: gym-pera-chorio-nisou-lef@schools.ac.cy ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Στολή και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ - ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ - ΕΜΦΑΝΙΣΗ E1 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ - ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η μαθητική στολή των μαθητών και μαθητριών του Ενιαίου Λυκείου Κύκκου Β, όπως αυτή έχει καθοριστεί σύμφωνα με τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Δημοσίων Σχολείων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΜΠΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018 2019 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ «Ἀναρχίας δέ μεῐζον οὐκ ἔστιν κακόν» (Δεν υπάρχει τίποτα πιο κακό από την αναρχία) Σοφοκλής ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμες Πληροφορίες Χρήσιμες Πληροφορίες μαζί πάμε μπροστά ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Αγαπητοί Γονείς / Κηδεμόνες, Σε ένα σχολείο που θέλει να διακριθεί οι απαιτήσεις πρέπει να είναι πολλές και οι στόχοι υψηλοί.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ Σχολική χρονιά Κ.191 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ Σχολική χρονιά Κ.191 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ Μ.154 /Γ.21 Σχολική χρονιά 2016 2017 Κ.191 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέματα: 1. Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2016 2017 2. Προαγωγικές/Απολυτήριες Εξετάσεις Μαΐου Ιουνίου 2017 3. Εγγραφές για τη Σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΚΚΟΥ Β

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΚΚΟΥ Β ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... 3 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ... 4 ΦΟΙΤΗΣΗ-ΑΠΟΥΣΙΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Διευθυντής και οι καθηγητές σας καλωσορίζουν!

Διευθυντής και οι καθηγητές σας καλωσορίζουν! Ο Διευθυντής και οι καθηγητές σας καλωσορίζουν! Σας εύχονται, όπως όλοι μαζί να έχουμε μια ευχάριστη και δημιουργική χρονιά! Στόχος του σχολείου: Να σας προσφέρει : Μόρφωση Παιδεία - Αγωγή Σκοπός της σημερινής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΙΡΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΣΙΡΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΣΙΡΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΣΙΡΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ Λεμεσός, 5/12/2017 Πρόλογος Με βάση τους Κανονισμούς περί Λειτουργίας των Δημοσίων Σχολείων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟN ΓΥΜΝΑΣΙΟN ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Κ312 / Μ123 ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016-2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων Εξετάσεις Β. Διεξαγωγή των Προαγωγικών

Διαβάστε περισσότερα