2. Επεξεργασία Δεδομένων: Σκοποί

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "2. Επεξεργασία Δεδομένων: Σκοποί"

Transcript

1 ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑI ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ VITALAIRE HELLASOF OUR HOME HEALTH PROVIDER ACTIVITY Προοίμιο Ως πάροχος προϊόντων φροντίδας υγείας στο σπίτι (κατ' οίκον περίθαλψη), η εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν την υγεία. Πραγματοποιούμε την εν λόγω συλλογή στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών ή/και υλικών σε ασθενείς, καθώς και στις σχέσεις μας με επαγγελματίες υγείας και τους Επιχειρησιακούς μας Εταίρους (πελάτες, προμηθευτές και άλλους). Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την παροχή ιατροτεχνολογικών συσκευών και προϊόντων, αερίων για ιατρική χρήση, συνδεδεμένων αντικειμένων ή/και κινητών εφαρμογών, καθώς και την παροχή υπηρεσιών ως τμήμα του προγράμματος φροντίδας ασθενών. Κατά την άσκηση της επιχείρησής μας συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Επομένως, είμαστε υπεύθυνοι επεξεργασίας των δεδομένων υπό την έννοια της εφαρμοστέας Νομοθεσίας περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (η «Νομοθεσία»). Σκοπός του εν λόγω εντύπου ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ VITALAIRE HELLAS (καλούμενο εφεξής ως "ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ") είναι η ενημέρωση με διαφάνεια των προσώπων των οποίων συλλέγουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένων: Του τρόπου συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Του σκοπού επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Των δικαιωμάτων τους και του τρόπου άσκησης των δικαιωμάτων τους που σχετίζονται με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν.

2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η παρούσα ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ καλύπτει αποκλειστικά την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για τα οποία είμαστε υπεύθυνοι. Σας καλούμε να συμβουλευθείτε τις πολιτικές απορρήτου τρίτων προς τους οποίους ενδέχεται να εμπιστευθείτε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν την υγεία σας. 1. Ορισμοί Στο πλαίσιο της παρούσας ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, οι ακόλουθοι όροι θα έχουν την ακόλουθη σημασία, είτε χρησιμοποιούνται στον ενικό ή στον πληθυντικό: Δεδομένα Αναφέρεται στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όπως ορίζονται από τη Νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων που αφορούν την υγεία των ασθενών, τα οποία περιλαμβάνουν: Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που σημαίνει πληροφορίες που σχετίζονται με οποιοδήποτε άμεσα ή έμμεσα ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο. Περιλαμβάνουν για παράδειγμα, ονόματα, ταχυδρομικές ή/και ηλεκτρονικές διευθύνσεις, αρ. ταυτοποίησης, δεδομένα τοποθεσίας ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο αφορά συγκεκριμένα ένα φυσικό πρόσωπο. Δεδομένα υγείας, που αναφέρονται στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σχετίζονται με τη σωματική ή διανοητική υγεία ενός φυσικού προσώπου. Αυτά περιλαμβάνουν για παράδειγμα, δεδομένα για την θεραπεία των ασθενών και δεδομένα που συλλέγονται ως μέρος των υπηρεσιών φροντίδας υγείας στο σπίτι, για όσο διάστημα αποκαλύπτουν πληροφορίες για την κατάσταση υγείας ενός ασθενούς. Προϊόντα Αναφέρεται σε όλα τα προϊόντα, εξοπλισμό και ιατρικές συσκευές, αξεσουάρ, λογισμικό και σχετικά αναλώσιμα τα οποία έχουμε διαθέσει σε ασθενείς ως πάροχος υπηρεσιών φροντίδας υγείας στο σπίτι. Συνδεδεμένος εξοπλισμός Αναφέρεται σε οποιαδήποτε κινητή εφαρμογή, ιστοσελίδα ή διαδικτυακή εφαρμογή, καθώς και σε οποιοδήποτε προϊόν συνδέεται στο διαδίκτυο και επιτρέπει την απομακρυσμένη Επεξεργασία Δεδομένων.

3 Μέλη της ομάδας φροντίδας Αναφέρεται σε όλους τους επαγγελματίες που έχουν εμπλακεί στη φροντίδα ασθενών και ειδικότερα στον συντονισμό ή τη συνέχιση της φροντίδας ασθενούς και ειδικότερα στον συντονισμό ή συνέχιση της φροντίδας, την πρόληψη ή την ιατροκοινωνική φροντίδα του ασθενούς. Τα μέλη της ομάδας φροντίδας περιλαμβάνουν ιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσοκόμες και επαγγελματίες που εργάζονται σε κέντρα υγείας. Εταίροι Καθορίζουν τις συμβάσεις μας με τους πελάτες, προοπτικούς πελάτες, παρόχους υπηρεσιών, προμηθευτές και άλλους εταίρους. Ασθενείς Αναφέρεται σε οποιονδήποτε με τον οποίο αλληλεπιδρούμε κατά την φροντίδα υγείας του. Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων Αναφέρεται στην εταιρεία μας κατά το Προοίμιο της παρούσας ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Εκτελούντες την Επεξεργασία Αναφέρεται στους παρόχους υπηρεσιών και εκτελούντες την επεξεργασία, που ενεργούν για λογαριασμό μας, στο πλαίσιο της Επεξεργασίας Δεδομένων. Επεξεργασία Δεδομένων Αναφέρεται σε οποιαδήποτε λειτουργία ή σύνολο λειτουργιών που εφαρμόζεται στα Δεδομένα, όπως η συλλογή Δεδομένων, η καταχώριση, διατήρηση, η αναζήτηση πληροφοριών, επικοινωνία ή η με οποιονδήποτε τρόπο διάθεση Δεδομένων. 2. Επεξεργασία Δεδομένων: Σκοποί 2.1 Επεξεργασία Δεδομένων σχετικά με τους Ασθενείς μας Κατ' αρχάς, η Επεξεργασία Δεδομένων που πραγματοποιούμε αποσκοπεί στην εκπλήρωση της αποστολής μας ως πάροχοι υπηρεσιών φροντίδας υγείας στο σπίτι, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, και ειδικότερα: Έναρξη και παρακολούθηση της συνταγογραφούμενης ιατρικής περίθαλψης του ασθενούς, σε συντονισμό με τα Μέλη της Ομάδας

4 Φροντίδας Ασθενών, που περιλαμβάνει π.χ. την παροχή, εγκατάσταση και συντήρηση των Συνδεδεμένων Συσκευών ή/και Συσκευών, την παρακολούθηση της τήρησης της θεραπείας του Ασθενούς ή την επικοινωνία μέσω υπηρεσίας τηλεφωνικής υποστήριξης, Διεξαγωγή συμπληρωματικών ενεργειών, παρακολούθησης, επιμόρφωσης σε θέματα υγείας, υλοποίηση προγραμμάτων κινητοποίησης ως μέρος των υπηρεσιών μας, Παροχή πληροφοριών και ενημέρωση Ασθενών σε σχέση με τη φροντίδα τους, Διαχείριση, κατά περίπτωση με την υποστήριξη των Εκτελούντων την Επεξεργασία, των σχέσεών μας με ασφαλιστικούς οργανισμούς (ο αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης του Ασθενούς θεωρείται ως δεδομένο προσωπικού χαρακτήρα για το σκοπό αυτό) ή/και άλλες αρμόδιες αρχές και Διοίκηση για τους Ασθενείς, Συντονισμός και διαχείριση των υπηρεσιών μας, κατά περίπτωση με την υποστήριξη των Εκτελούντων την Επεξεργασία, σε συνεργασία με τους Ασθενείς, τα μέλη της ομάδας φροντίδας τους, ειδικότερα στο πλαίσιο της γνωστοποίησης ιατρικών συνταγών ή/και άλλων πληροφοριών που απαιτούνται στο πλαίσιο αυτό, Διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις νομικές και κανονιστικές μας υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της υποχρεωτικής υποβολής αναφορών Διαχείριση οποιωνδήποτε διαφορών ή/και απαιτήσεων. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε για τους προαναφερθέντες σκοπούς είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των υπηρεσιών μας, σύμφωνα με την ιατρική συνταγή του Ασθενούς και τις ορθές πρακτικές που διέπουν τις υπηρεσίες μας. Σε περίπτωση μη παροχής της συγκατάθεσης του/της Ασθενούς στη συλλογή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον/την αφορούν δεν θα μπορούμε πλέον να παρέχουμε στον/-στην συγκεκριμένο/-η ασθενή τις υπηρεσίες φροντίδας υγείας στο σπίτι. Μόνο οι επαγγελματίες τους οποίους ο/η Ασθενής συμφωνεί και αναγνωρίζει επισήμως με εμάς, ως Μέλη της Ομάδας Φροντίδας που έχουν αναλάβει την παρακολούθησή του, θα λαμβάνουν πληροφορίες που τον/την αφορούν και συλλέγονται ως μέρος των υπηρεσιών φροντίδας υγείας στο σπίτι, υπό την προϋπόθεση ότι οι πληροφορίες απαιτούνται για τον συντονισμό ή τη συνέχιση των υπηρεσιών μας. Κάθε Ασθενής ενημερώνεται ότι έχει το δικαίωμα να εναντιωθεί στην ανταλλαγή και κοινοποίηση των πληροφοριών που τον/την αφορούν στα Μέλη της Ομάδας Υγείας του/της οποτεδήποτε.

5 Εάν διαθέσουμε μία Συνδεδεμένη Συσκευή σε έναν/μια Ασθενή ως μέρος της θεραπείας του/της, λαμβάνουμε τη συγκατάθεση του/της Ασθενούς για τους σκοπούς της απομακρυσμένης παρακολούθησης των ακόλουθων θεραπειών: Απομακρυσμένη συλλογή και απομακρυσμένη διαβίβαση δεδομένων από τον/την Ασθενή σε σχέση με τη χρήση του εν λόγω υλικού και Απομακρυσμένη διαβίβαση στον ιατρό του/της των δεδομένων χρήσης, εάν τα ζητήσει κάτι που επιτρέπεται με τη χρήση του συνδεδεμένου εξοπλισμού Ένθετο για ασθενείς που λαμβάνουν συνεχή θετική πίεση αεραγωγού (CPP) για τη διαχείριση συνδρόμου αποφρακτικής άπνοιας/υπνικής άπνοιας. Ο Ασθενής που υποστηρίζεται με συνεχή θετική πίεση μπορεί να αρνηθεί την κατ' οίκον παρακολούθηση από την εταιρεία μας. Η εν λόγω άρνηση παρακολούθησης από την εταιρεία μας μπορεί να αποτελεί περιορισμό της Επεξεργασίας Δεδομένων και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από τον/την Ασθενή με τον τρόπο που περιγράφεται στο Άρθρο 8 της παρούσας "Άσκηση των Δικαιωμάτων των Υποκειμένων των Δεδομένων". Προβαίνουμε επίσης, με τη ρητή συγκατάθεση των Ασθενών μας, στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, για τους ακόλουθους σκοπούς: Αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε σχέση με την παθολογία των Ασθενών μας ή των υπηρεσιών μας ως μέρος της θεραπείας που λαμβάνει ο/η Ασθενής o Προγράμματα για έρευνα, μελέτες ή αξιολόγηση των δραστηριοτήτων μας, πρακτικών ή υλικών που παρέχονται ως μέρος των υπηρεσιών o Ανάπτυξη, συντονισμός ή/και βελτίωση των δραστηριοτήτων μας, συμπεριλαμβανομένων υλικών και εργαλείων που χρησιμοποιούνται κατά την πορεία των δραστηριοτήτων μας, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων υπολογιστών ή/και αλγορίθμων που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο αυτό o Αξιολόγηση της γενικής προσφοράς φροντίδας που προτείνεται από την Εταιρεία μας o Διεξαγωγή μελετών ποιότητας ζωής ως τμήμα της φροντίδας υγείας. Οι εν λόγω έρευνες, μελέτες και αξιολογήσεις μπορεί να διεξαχθούν με βάση τα Δεδομένα που ήδη έχουν συλλεχθεί κατά το χρόνο της έρευνας, μελέτης ή αξιολόγησης ή από Δεδομένα που συλλέγονται ως μέρος της έρευνας, μελέτης ή αξιολόγησης.

6 Διεξαγωγή μελετών που αφορούν στις δραστηριότητές μας, ειδικότερα μελέτες ικανοποίησης, μελέτες βελτίωσης της παρακολούθησης των ασθενών και τη βελτίωση των υπηρεσιών και δραστηριοτήτων μας, μελέτες εικόνας ή φήμης, κατά περίπτωση μέσω ενός από τους παρόχους υπηρεσιών μας. Οποιονδήποτε νέο σκοπό απαιτεί να ζητήσουμε πρώτα τη συγκατάθεση των Ασθενών. Επιπλέον, για τους σκοπούς της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας και του περιεχομένου των υπηρεσιών μας, προβαίνουμε στη δημιουργία συνολικών στατιστικών ώστε να εγγυηθούμε την ανωνυμία και το σεβασμό της ιδιωτικότητας των Ασθενών μας Επεξεργασία Δεδομένων των Μελών της Ομάδας Φροντίδας και των Εταίρων μας Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα των επαγγελματικών επαφών μας και ειδικότερα των Μελών της Ομάδας Φροντίδας και των Εταίρων μας, για τους ακόλουθους σκοπούς: Διαχείριση της σχέσης μας με τα Μέλη της Ομάδας Φροντίδας, εντός του πλαισίου: Της αποστολής μας ως πάροχος υπηρεσιών φροντίδας υγείας στο σπίτι και των υπηρεσιών που μας ανατίθενται ως μέρος της Διαδρομής Φροντίδας Ασθενών (Patient Care Path), Παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης για τις δραστηριότητές μας, Παρακολούθηση, αξιολόγηση, ανάλυση των δραστηριοτήτων μας, κυρίως μέσω της διεξαγωγής μελετών ικανοποίησης, μελετών ή ερευνών ώστε να προσαρμόσουμε, βελτιώσουμε την ποιότητα και το περιεχόμενο των δραστηριοτήτων μας. Διαχείριση της σχέσης μας με τους Εταίρους μας, ειδικότερα για: Την εκτέλεση λειτουργιών που σχετίζονται με την έρευνα, διαχείριση προσφορών ή συμβουλευτικών υπηρεσιών και προτάσεων και εμπορικών διαπραγματεύσεων με ενδεχόμενους πελάτες, προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών, Τη διαχείριση των συμβάσεων με πελάτες, προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών και άλλους συνεργάτες, Την εκτέλεση διοικητικών λειτουργιών που σχετίζονται με συμβάσεις, διαχείριση αποθεμάτων, παραγγελίες, υπηρεσίες επιμελητείας, παραδόσεις, συντήρηση και εξυπηρέτηση (service), τιμολόγηση, λογιστικές υπηρεσίες και ειδικότερα, διαχείριση εισπρακτέων λογαριασμών και λογιστικών υπηρεσιών της εταιρείας μας

7 Την ανάπτυξη στατιστικών εμπορικών στοιχείων, Την παρακολούθηση, αξιολόγηση και ανάλυση των δραστηριοτήτων και σχέσεών μας με τους Εταίρους μας, συμπεριλαμβανομένης της διεξαγωγής ερευνών, μελετών ή ερευνών, εν όψει της προσαρμογής, βελτίωσης της ποιότητας και του περιεχομένου των υπηρεσιών και δραστηριοτήτων μας. Και γενικότερα για: Τη διαχείριση διαφορών ή/και απαιτήσεων, Τη διασφάλιση της λογιστικής και οικονομικής διαχείρισης της Εταιρείας μας, Τη διαχείριση των σχέσεών μας με τις αρχές και τη διοίκηση, και τη συμμόρφωση με τις νομικές και κανονιστικές υποχρεώσεις μας, συμπεριλαμβανομένων των υποχρεωτικών δηλώσεων, όπως δηλώσεων συμφωνίας που σχετίζονται με τα οφέλη σε είδος προς επαγγελματίες υγείας ή πληροφορίες στατιστικής φύσεως που θα παρασχεθούν προς τις αρχές. Τα Μέλη της Ομάδας Φροντίδας και οι Εταίροι μας θα ενημερώνονται εγκαίρως για οποιονδήποτε άλλο σκοπό για τον οποίο θα μπορούσαν να επεξεργάζονται τα δεδομένα τους. 3. Τρόποι Συλλογής Δεδομένων 3.1. Συλλογή Δεδομένων Ασθενών Αφού ληφθεί η συγκατάθεση του/της Ασθενούς, τα Δεδομένα του/της εν λόγω Ασθενούς, όπως το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου, η ημερομηνία γέννησης, ιατρικό ιστορικό, αναφορές Προϊόντων ή/και Συνδεδεμένος Εξοπλισμός που έχουν συνταγογραφηθεί προς αυτόν/αυτήν ή οι πληροφορίες που σχετίζονται με τον/την Ασθενή που χρησιμοποιεί τα εν λόγω Συνδεδεμένα Προϊόντα ή/και Εξοπλισμό, συλλέγονται από την εταιρεία μας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας: Είτε απευθείας από τον Ασθενή, Είτε έμμεσα, μέσω αλληλεπίδρασης με τα Μέλη της Ομάδας Φροντίδας ή σε ορισμένες περιπτώσεις, μέσω αλληλεπίδρασης από τα πρόσωπα που φροντίζουν τους Ασθενείς. Μπορεί να συλλέξουμε Δεδομένα Ασθενών: Κατά την κατ' οίκον επίσκεψή μας στον/στην Ασθενή, Μέσω τηλεφωνικής κλήσης,

8 Ορίζεται ότι: Μέσω άλλων υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας όπως το Διαδίκτυο, Μέσω Συνδεδεμένου Εξοπλισμού με αυτόματη απομακρυσμένη μετάδοση. Στην περίπτωση συλλογής δεδομένων ανήλικων Ασθενών, η συγκατάθεση πρέπει να δοθεί ή εγκριθεί από τα πρόσωπα που ασκούν τη γονική μέριμνα αυτού, Και σε περίπτωση συλλογής Δεδομένων Ασθενών με την επιφύλαξη της κηδεμονίας, η συγκατάθεση πρέπει να δοθεί από τον νόμιμο εκπρόσωπο του εν λόγω προσώπου Συλλογή Δεδομένων από τα Μέλη της Ομάδας Φροντίδας και τους Εταίρους μας Τα Δεδομένα των Μελών της Ομάδας Φροντίδας, των Εταίρων μας, όπως το ονοματεπώνυμό τους, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου, το επάγγελμα, η διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ( ) ή το όνομα/επωνυμία του εργοδότη τους, συλλέγονται από την εταιρεία μας στο πλαίσιο της διαχείρισης των επαγγελματικών μας σχέσεων, είτε απευθείας από αυτούς είτε έμμεσα, στο πλαίσιο της ανταλλαγής πληροφοριών με τον εργοδότη τους ή με τρίτους στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας. Ενδέχεται να συλλέξουμε τα Δεδομένα τους για δημόσιες έρευνες πληροφοριών, επιχειρησιακές συναντήσεις, δημόσιες εκδηλώσεις για επαγγελματίες, υπηρεσίες τηλεπικοινωνίας όπως τηλεφωνικές ή διαδικτυακές κλήσεις. 4. Ακρίβεια των άυλων δεδομένων Η σωστή χρήση των Προϊόντων ή Συνδεδεμένων Συσκευών, χωρίς την παρέμβαση τρίτων, που διαθέτουμε στους Ασθενείς ή στα πρόσωπα επικοινωνίας είναι ουσιώδης, ώστε τα Δεδομένα που συλλέγουμε να είναι ακριβή. Η ακεραιότητα των Δεδομένων και η ακρίβειά τους διασφαλίζεται μόνο με την απουσία παρεμβάσεων από οποιοδήποτε πρόσωπο εκτός της εταιρείας ή των Εκτελούντων την Επεξεργασία. Διασφαλίζουμε την εφαρμογή των κατάλληλων τεχνικών συνθηκών για να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα, ακρίβεια, διάρκεια και ακεραιότητα των Δεδομένων που τίθενται υπ' ευθύνη μας. Ειδικότερα, καθορίζεται ότι τα μέτρα ασφαλείας, τεχνικά και οργανωτικά, εφαρμόζονται ώστε να εγγυηθούν την προστασία και την ασφάλεια των Δεδομένων των Ασθενών μας και συγκεκριμένα αναφορικά με οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη

9 πρόσβαση τρίτων. Ειδικότερα, τα Δεδομένα υγείας των Ασθενών μας διατηρούνται από έναν ή περισσότερους ειδικούς παρόχους δεδομένων υγείας, όπως αναφέρονται λεπτομερώς στο Άρθρο 5.1 κατωτέρω. 5. Τρίτοι με τους οποίους μπορεί να μοιραζόμαστε Δεδομένα 5.1. Τρίτοι με τους οποίους μπορεί να μοιραζόμαστε Δεδομένα Ασθενών Τα Δεδομένα Ασθενών μπορεί να διαβιβάζονται: Στα πρόσωπα που έχουν καθορίσει οι Ασθενείς ως Μέλη της Ομάδας Φροντίδας τους, Σε οποιονδήποτε παραλήπτη προβλέπεται από τη νομοθεσία που διέπει τις δραστηριότητές μας, όπως για παράδειγμα, στους φορείς υποχρεωτικής ασφάλισης ή/και συμπληρωματικής ασφάλισης υγείας, στις αρμόδιες αρχές για την ασφάλεια προϊόντων όπως ο Εθνικός Οργανισμός Ασφάλειας Φαρμακευτικών Προϊόντων και Προϊόντων Υγείας, Σε ειδικό πάροχο δεδομένων υγείας, ο οποίος συμμορφώνεται προς τη Νομοθεσία και ο οποίος έχει την ευθύνη για την αποθήκευση, ανάθεση σε εξωτερικούς συνεργάτες και καταχώρηση των δεδομένων υγείας Ασθενούς. Στην περίπτωση αυτή, και κατ' εφαρμογή της Νομοθεσίας, όταν ο εν λόγω ειδικός πάροχος δεδομένων υγείας ενδέχεται να έχει πρόσβαση στα Δεδομένα υγείας που διατηρούνται από αυτόν, ο Ασθενής έχει δικαίωμα να εναντιωθεί στη διατήρηση των δεδομένων του από τον εν λόγω ειδικό πάροχo. Στην περίπτωση αυτή, ο εν λόγω ειδικός πάροχος δεδομένων υγείας πρέπει να έχει ορίσει έναν ιατρό που θα εγγυάται το σεβασμό της εμπιστευτικότητας των ιατρικών σας δεδομένων. Το δικαίωμα εναντίωσης ασκείται σύμφωνα με τους τρόπους που προβλέπονται στο Άρθρο 8 της παρούσας «Άσκηση των δικαιωμάτων των υποκειμένων των δεδομένων» και με τις συνέπειες που προβλέπονται στο Άρθρο 9.2. της παρούσας «Ανάκληση Συγκατάθεσης ή Εναντίωση Ασθενούς στην Επεξεργασία Δεδομένων». Στους Εκτελούντες την Επεξεργασία και Εταίρους μας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που τους εμπιστευόμαστε, Σε οποιονδήποτε άλλο παραλήπτη προβλέπεται από νόμους ή κανονισμούς ή για τον οποίο έχει συγκατατεθεί ρητώς ο/η Ασθενής.

10 Όταν διαθέτουμε Συνδεδεμένο Εξοπλισμό, ο κατασκευαστής Συνδεδεμένου Εξοπλισμού μπορεί να έχει πρόσβαση σε ορισμένα δεδομένα από τον Συνδεδεμένο Εξοπλισμό που μας παρέχει για τους σκοπούς της υλοποίησης των υπηρεσιών μας, εξαιρουμένης της ταυτοποίησης των Ασθενών. Αυτό αφορά για παράδειγμα, τα δεδομένα που σχετίζονται με τη σωστή λειτουργία του Συνδεδεμένου Εξοπλισμού. Εφιστούμε στους Ασθενείς την προσοχή στο γεγονός ότι εξουσιοδοτούν τον κατασκευαστή μίας Συνδεδεμένης Συσκευής ή έναν τρίτο ώστε να έχει απευθείας πρόσβαση στα Δεδομένα τους και να επεξεργαστεί τα Δεδομένα τους εκτός των υπηρεσιών φροντίδας υγείας στο σπίτι που παρέχουμε, για παράδειγμα να του επιτραπεί να χρησιμοποιήσει μία διαδικτυακή εφαρμογή ή το ίδιο το Διαδίκτυο, σχετικά με τη χρήση του Συνδεδεμένου Εξοπλισμού του που δεν αποτελεί τμήμα των υπηρεσιών μας. Δηλώνουμε ότι αποποιούμαστε οποιαδήποτε ευθύνη που σχετίζεται με την εν λόγω Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Καλούμε τους ενδιαφερόμενους Ασθενείς να ελέγξουν το εύρος της συγκατάθεσης που έχουν υπογράψει υπέρ του κατασκευαστή ή του τρίτου, καθώς και, κατά περίπτωση, την πολιτική εμπιστευτικότητας που σχετίζεται με την εν λόγω επεξεργασία των Δεδομένων Τρίτοι με τους οποίους μοιραζόμαστε τα Δεδομένα των Μελών της Ομάδας Φροντίδας και των Εταίρων μας Τα Δεδομένα των Μελών της Ομάδας Φροντίδας και των Εταίρων μας τα οποία συλλέγουμε μπορούν να διαβιβασθούν σε τρίτους όπως: Το εξουσιοδοτημένο προσωπικό του τμήματος μάρκετινγκ, πωλήσεων, πελατειακών σχέσεων και εξεύρεσης πελατών, διοίκησης, υπηρεσιών επιμελητείας, πληροφοριακών συστημάτων, ασφάλειας, ποιότητας και συντήρησης, Οι Εκτελούντες την Επεξεργασία και Εταίροι μας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που τους εμπιστευόμαστε, Οι πάροχοι υπηρεσιών που ελέγχουν τις δραστηριότητές μας, όπως ελεγκτές ή φορείς πιστοποίησης, Οποιοσδήποτε παραλήπτης προβλέπεται από νόμους ή κανονισμούς που διέπουν τις δραστηριότητές μας, οι εποπτικές αρχές, ή οι δικαστικές αρχές στο πλαίσιο δικαστικών αγώνων.

11 6. Διάρκεια τήρησης 6.1. Διάρκεια Τήρησης των Δεδομένων Ασθενών Τα Δεδομένα Ασθενών τηρούνται καθ όλη τη διάρκεια της φροντίδας του ασθενούς για τους σκοπούς των υπηρεσιών μας, με μέγιστη διάρκεια τα πέντε (5) έτη από τη λήξη της παροχής των υπηρεσιών της εταιρείας μας, συμπεριλαμβανομένης της τιμολόγησης και ολοσχερούς εξόφλησης των υπηρεσιών μας. Στο τέλος της περιόδου, τα Δεδομένα Ασθενούς αρχειοθετούνται, γεγονός που συνεπάγεται ότι δεν θα είναι πλέον προσβάσιμα ή διαθέσιμα για χρήση και αποθηκεύονται με τον κατάλληλο και ασφαλή τρόπο ως αρχειοθετημένα δεδομένα Διάρκεια Τήρησης των Δεδομένων των Μελών της Ομάδας Φροντίδας και των Εταίρων Οι πληροφορίες για τα Μέλη της Ομάδας Φροντίδας και τους Εταίρους μας διατηρούνται για το πολύ πέντε (5) έτη από τη λήξη της επαγγελματικής μας σχέσης. Στο τέλος της περιόδου, τα Δεδομένα των Μελών της Ομάδας Φροντίδας και των Εταίρων μας αρχειοθετούνται, γεγονός που συνεπάγεται ότι δεν θα είναι πλέον προσβάσιμα ή διαθέσιμα για χρήση και αποθηκεύονται με τον κατάλληλο και ασφαλή τρόπο ως αρχειοθετημένα δεδομένα. 7. Διαβίβαση Δεδομένων 7.1. Διαβίβαση Δεδομένων Ασθενών Εκτός εάν έχει δοθεί η προηγούμενη συγκατάθεση ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις που προβλέπονται από τη Νομοθεσία, αποκλείουμε τη διαβίβαση Δεδομένων εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και της Ελβετίας ή σε χώρες και παραλήπτες που δεν προσφέρουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων υπό την έννοια της Νομοθεσίας Διαβίβαση Δεδομένων των Μελών της Ομάδας Φροντίδας και των Εταίρων μας

12 Τα Δεδομένα των Μελών της Ομάδας Φροντίδας μπορούν να διαβιβασθούν σε χώρες που δεν διατηρούν επαρκές επίπεδο προστασίας υπό την έννοια της Νομοθεσίας, υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβουμε από τους παραλήπτες τις εγγυήσεις που απαιτούνται από τη Νομοθεσία. 8. Άσκηση των δικαιωμάτων των υποκειμένων των δεδομένων Σύμφωνα με τη Νομοθεσία, όλα τα Πρόσωπα των οποίων συλλέγουμε τα Δεδομένα, έχουν το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των Δεδομένων τους, το δικαίωμα περιορισμού της Επεξεργασίας των Δεδομένων τους, το Δικαίωμα εναντίωσης στην Επεξεργασία, το Δικαίωμα στη διαγραφή από το επιγραμμικό περιβάλλον (δικαίωμα στη λήθη), το δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων τους όταν προβλέπεται από τη Νομοθεσία. Ασθενείς που έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για την Επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που τους αφορούν, έχουν το δικαίωμα να ανακαλέσουν οποτεδήποτε την εν λόγω συγκατάθεση, καθώς και το δικαίωμα να εναντιωθούν στη συλλογή, επεξεργασία και διατήρηση των Δεδομένων υγείας τους. Τα προαναφερθέντα δικαιώματα μπορούν να ασκηθούν στην εταιρεία μας μέσω της αποστολής έγγραφου αιτήματος που θα καθορίζει τους σκοπούς της Επεξεργασίας Δεδομένων με τον τρόπο που αναφέρεται κατωτέρω. Οποιοδήποτε αίτημα προς εμάς πρέπει να απευθύνεται σε εμάς, να συνοδεύεται από στοιχεία ταυτοποίησης του αιτούντος και από στοιχεία στα οποία μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, στην ακόλουθη διεύθυνση: Θα λάβουμε υπ' όψιν μας κάθε αίτημα και θα επιβεβαιώσουμε στον αιτούντα τα μέτρα που θα ληφθούν μετά από το αίτημά του το συντομότερο δυνατόν, σε διάστημα όχι μεγαλύτερο του ενός (1) μηνός. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που θα γνωστοποιηθούν στον αιτούντα, σε σχέση με τον όγκο ή την πολυπλοκότητα των αιτημάτων που έχουν ληφθεί, η εν λόγω περίοδος μπορεί να παραταθεί κατά δύο μήνες.

13 Οποιοδήποτε παράπονο αφορά την Επεξεργασία Δεδομένων που πραγματοποιούμε μπορεί να μας κοινοποιηθεί στην ακόλουθη διεύθυνση η 9. Ανάκληση συγκατάθεσης ή εναντίωση στην επεξεργασία: συνέπειες 9.1. Επισκόπηση Οποιοδήποτε πρόσωπο μπορεί να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του οποτεδήποτε ή να εναντιωθεί για νόμιμους λόγους, στην επεξεργασία ή σε διάφορες μορφές επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν, εξαιρουμένων των περιπτώσεων που η(οι)εν λόγω επεξεργασία(ες) εξυπηρετεί(ούν): (α) υποχρέωση που τίθεται από το νόμο ή (β) απαιτείται από συγκεκριμένη ενέργεια ή (γ) απαιτείται για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων Ανάκληση Συγκατάθεσης ή Εναντίωση Ασθενούς στην Επεξεργασία Δεδομένων Ανάκληση της συγκατάθεσης ή εναντίωση Ασθενούς στην Επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που τον/την αφορούν για τους σκοπούς της παροχής υπηρεσιών φροντίδας υγείας στο σπίτι. Οποιαδήποτε ανάκληση συγκατάθεσης ενός/μίας Ασθενούς ή οποιαδήποτε Εναντίωση Ασθενούς σε μία ή περισσότερες μορφές Επεξεργασίας των Δεδομένων του/της που απαιτούνται για την παροχή των υπηρεσιών φροντίδας υγείας στο σπίτι, θα παύσει, με την επιφύλαξη των εξαιρέσεων που καθορίζονται στο Άρθρο 9.1, της παρούσας, τη συλλογή των Δεδομένων Ασθενών και συνακόλουθα, τα οφέλη που προσφέρουμε για τη φροντίδα υγείας στο σπίτι. Η παύση των υπηρεσιών φροντίδας υγείας που παρέχουμε στο σπίτι οδηγεί στην ανάκληση των προϊόντων μας ή/και τη διακοπή της χρήσης των Συνδεδεμένων Συσκευών και ειδικότερα στη χρήση των εφαρμογών διαδικτύου, κινητών και ιστοσελίδων.

14 Ανάκληση της Συγκατάθεσης ή Εναντίωση ενός/μίας Ασθενούς στην Επεξεργασία των Δεδομένων για Άλλο Σκοπό Οποιαδήποτε ανάκληση της συγκατάθεσης ενός/μίας Ασθενούς, ή οποιαδήποτε εναντίωση Ασθενούς σε Επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που τον/την αφορούν και έχει σκοπό άλλο εκτός από την γενική υλοποίηση των υπηρεσιών φροντίδας υγείας στο σπίτι που παρέχουμε, θα παύσει, με την επιφύλαξη των εξαιρέσεων που αναφέρθηκαν ανωτέρω, τη συλλογή και Επεξεργασία Δεδομένων και συνακόλουθα, όλες τις δραστηριότητες για τις οποίες απαιτείται η Επεξεργασία Δεδομένων. Η παύση της επεξεργασίας δεδομένων που ζητείται από έναν/μία Ασθενή μπορεί επομένως να παύσει και την υλοποίηση ορισμένων υπηρεσιών που παρέχονται στον/στην ασθενή, όπως: Η παροχή Συνδεδεμένων Συσκευών στο πλαίσιο της Επεξεργασίας Δεδομένων, Η διεξαγωγή ερευνών ή μελετών για τον Ασθενή, Η διεξαγωγή ερευνητικών προγραμμάτων, μελετών και αξιολόγησης στον τομέα της υγείας, Εν γένει οποιονδήποτε σκοπό Επεξεργασίας Δεδομένων για τον οποίο είχε συγκατατεθεί αρχικά ο/η Ασθενής και εναντιώθηκε στη συνέχεια. Ανάκληση συγκατάθεσης ή εναντίωση Ασθενούς στη διατήρηση των Δεδομένων του/της από έναν ειδικό πάροχο δεδομένων υγείας Οποιαδήποτε εναντίωση Ασθενούς στη διατήρηση των Δεδομένων του από έναν ειδικό πάροχο δεδομένων υγείας θα διακόψει συνακόλουθα την παροχή όλων των υπηρεσιών από τις οποίες εξαρτάται η διατήρηση των σχετικών δεδομένων υγείας. Σύμφωνα με τη Νομοθεσία, οποιαδήποτε Επεξεργασία Δεδομένων πραγματοποιείται πριν από την ανάκληση της συγκατάθεσης ή πριν από την εναντίωση του προσώπου στην εν λόγω επεξεργασία, θεωρείται και παραμένει νόμιμη. Τα Δεδομένα που έχουν συλλεχθεί και υφίστανται επεξεργασία μέχρι να ληφθεί υπ' όψιν η εναντίωση ή ανάκληση της συγκατάθεσης ενός/μίας Ασθενούς θα τηρούνται για την περίοδο που καθορίζεται στο Άρθρο 6.1 της παρούσας "Περίοδος Τήρησης Δεδομένων Ασθενών". Πρόσθετα στο δικαίωμά του/της να εναντιωθεί ή να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του, ο/η Ασθενής μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματά του αναφορικά με τα Δεδομένα που υφίστανται επεξεργασία πριν από την εν λόγω εναντίωση ή ανάκληση συγκατάθεσης, με τον τρόπο που περιγράφεται ανωτέρω.

15 9.3. Εναντίωση στην Επεξεργασία Δεδομένων στο πλαίσιο της σχέσης μας με τα Μέλη της Ομάδας Φροντίδας και τους Εταίρους μας Εναντίωση στην Επεξεργασία Δεδομένων για τους σκοπούς της παροχής των υπηρεσιών φροντίδας υγείας στο σπίτι Υπενθυμίζουμε στα Μέλη των Ομάδων Φροντίδας και στους Εταίρους μας, την υποχρέωσή μας να διασφαλίσουμε τη συνέχιση της φροντίδας των Ασθενών. Όπως αναφέρεται στο Άρθρο 9.1 της παρούσας "Επισκόπηση", δεν θα μπορέσουμε να λάβουμε υπ' όψιν μας εναντίωση στην Επεξεργασία Δεδομένων που θα οδηγούσε, κατά παράβαση της παρούσας υποχρέωσης συνέχισης φροντίδας, στην παύση των υπηρεσιών μας και συνεπώς στην επιστροφή του Συνδεδεμένου Εξοπλισμού μας ο οποίος διατέθηκε σε Ασθενείς. Εναντίωση στην Επεξεργασία Δεδομένων που πραγματοποιείται για άλλο σκοπό Η Εναντίωση από ένα Μέλος της Ομάδας Φροντίδας ή από οποιονδήποτε από τους Εταίρους μας στην Επεξεργασία Δεδομένων που χρησιμοποιούνται εκτός του αυστηρού σκοπού της παροχής των οφελών της φροντίδας υγείας στο σπίτι θα παύσει συνακόλουθα, με την επιφύλαξη των περιστάσεων που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική και συγκεκριμένα το Άρθρο 9.1 "Επισκόπηση", όλες τις δραστηριότητες για τις οποίες απαιτείται η σχετική Επεξεργασία Δεδομένων. Παραδείγματος χάριν, η εναντίωση των επαγγελματικών μας επαφών/προσώπων επικοινωνίας στην επεξεργασία των δεδομένων τους μπορεί κατά περίπτωση, να δημιουργήσει εμπόδια στις ακόλουθες ενέργειες: Διεξαγωγή μελετών ικανοποίησης, μελετών ή ερευνών με το εν λόγω πρόσωπο επικοινωνίας, Διερεύνηση, υποβολή προσφορών ή συμβουλών, αποστολή προτάσεων και εμπορικές διαπραγματεύσεις με το πρόσωπο επικοινωνίας, Διαπραγμάτευση και υπογραφή σύμβασης πελάτη ή προμηθευτή με το εν λόγω πρόσωπο επικοινωνίας, Εκτέλεση διοικητικών λειτουργιών που σχετίζονται με συμβάσεις, διαχείριση αποθεμάτων, παραγγελίες, υπηρεσίες επιμελητείας, παραδόσεις, συντήρηση και εξυπηρέτηση (service), τιμολόγηση, λογιστικές υπηρεσίες και ειδικότερα, διαχείριση εισπρακτέων λογαριασμών και λογιστικών υπηρεσιών της εταιρείας μας, σε συνεννόηση με το εν λόγω πρόσωπο επικοινωνίας,

16 Σύνταξη σχετικών εγγράφων και αναλύσεων μέσω του εν λόγω προσώπου επικοινωνίας, Διαχείριση διενέξεων ή/και απαιτήσεων μέσω του εν λόγω προσώπου επικοινωνίας, Λογιστική, οικονομική και κοινωνική διαχείριση της εταιρείας μας μέσω του εν λόγω προσώπου επικοινωνίας, Διαχείριση των σχέσεών μας με αντιπροσωπευτικούς οργανισμούς του επαγγέλματός μας μέσω του εν λόγω προσώπου επικοινωνίας, Διαχείριση των σχέσεών μας με ενώσεις, ειδικότερα ενώσεις ασθενών μέσω του εν λόγω προσώπου επικοινωνίας, Διαχείριση των σχέσεών μας με τις αρχές και τη διοίκηση μέσω του εν λόγω προσώπου επικοινωνίας, Οποιονδήποτε άλλο σκοπό γνωστοποιείται στο εν λόγω πρόσωπο επικοινωνίας. Σύμφωνα με τη Νομοθεσία, οποιαδήποτε Επεξεργασία πραγματοποιείται πριν από την ανάκληση της συγκατάθεσης ή πριν από την εναντίωση ενός προσώπου στην εν λόγω επεξεργασία, θεωρείται και παραμένει νόμιμη. Τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί και υποστεί επεξεργασία, στο βαθμό που η ανάκληση της συγκατάθεσης ή η εναντίωση ενός Μέλους της Ομάδας Φροντίδας ή Εταίρου λαμβάνεται υπ' όψιν θα τηρούνται για την περίοδο που καθορίζεται στο Άρθρο 6.2 της παρούσας "Περίοδος Τήρησης των Δεδομένων Μελών Ομάδας Φροντίδας και Εταίρων". Πρόσθετα στο δικαίωμά του να εναντιωθεί ή ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του, το Μέλος της Ομάδας Φροντίδας και ο Εταίρος μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματά του στην Επεξεργασία των Δεδομένων πριν από την εν λόγω εναντίωση ή ανάκληση της συγκατάθεσης, με τον τρόπο που περιγράφεται ανωτέρω. 10. Άσκηση του δικαιώματος διαγραφής: συνέπειες Ενημερώνουμε τους Ασθενείς, τα Μέλη της Ομάδας Φροντίδας και τους Εταίρους μας ότι η διαγραφή των Δεδομένων τους, όταν το δικαίωμα διαγραφής εφαρμόζεται από τη Νομοθεσία, θα καταστήσει αδύνατη τη συνέχιση των υπηρεσιών μας, των δεσμεύσεων ή συμβατικών σχέσεών μας. Ενημερώνουμε τους Ασθενείς, τα Μέλη της Ομάδας Φροντίδας και τους Εταίρους μας ότι το δικαίωμα διαγραφής μπορεί να ασκηθεί μόνο εντός των ορίων της Νομοθεσίας και ειδικότερα ότι δεν εφαρμόζεται:

17 Όταν η επεξεργασία των σχετικών δεδομένων είναι απαραίτητη για λόγους δημόσιου συμφέροντος στον τομέα της δημόσιας υγείας, Όταν η επεξεργασία των σχετικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση υποχρέωσης που τίθεται από το νόμο, Όταν η επεξεργασία των σχετικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων. 11. Αλλαγές γενικής ενημέρωσης Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε και ανανεώσουμε το περιεχόμενο της παρούσας ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ χωρίς ειδοποίηση. Για οποιεσδήποτε μικρές αλλαγές ή αλλαγές που καταστούν απαραίτητεςλόγω αλλαγής νόμων ή κανονισμών: θα αναρτήσουμε μία ανανεωμένη έκδοση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ στην ιστοσελίδα μας μαζί με μία γνωστοποίηση της αλλαγής, στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου μας Για οποιεσδήποτε αλλαγές που ενδέχεται να επηρεάσουν τα δικαιώματά σας (όπως μείωση ή περιορισμός των δικαιωμάτων σας), εξαιρουμένων οποιωνδήποτε αλλαγών καθίστανται απαραίτητες λόγω αλλαγής νόμων ή κανονισμών: θα σας αποστείλουμε τη νέα έκδοση της παρούσας ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ιδιοχείρως, με ή ταχυδρομικώς και θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας εάν απαιτείται από τη Νομοθεσία. 12. Πληρότητα Εάν οποιοσδήποτε από τους όρους της παρούσας ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ είναι άκυρος, κυρίως λόγω αλλαγής της νομοθεσίας ή των κανονισμών, με σχετική νομοθετική ρύθμιση ή με δικαστική απόφαση ή απόφαση της αρμόδιας διοικητικής αρχής, δεν θα επηρεάζει με κανέναν τρόπο την εγκυρότητα των υπολοίπων όρων της παρούσας ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. 13. Επικοινωνία

18 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας δι' αλληλογραφίας στην ακόλουθη διεύθυνση: (Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων) Data Protection Officer, AIR LIQUIDE, 75 quai d'orsay, PARIS, France.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με σκοπό την μέριμνα για τη διατήρηση του ιατρικού σώματος ικανού

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για τα προσωπικά δεδομένα σας

Ενημέρωση για τα προσωπικά δεδομένα σας Ενημέρωση για τα προσωπικά δεδομένα σας (Η ενημέρωση αυτή αφορά ειδικά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται μέσω του διαδικτυακού τόπου www.εταιρεια.eu, www.agrotax.eu και www.agrobay.eu)

Διαβάστε περισσότερα

ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «INOX MARE ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ» (εφεξής «ο εργοδότης») που εδρεύει στο Κρυονέρι

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασμός απορρήτου και χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Σεβασμός απορρήτου και χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Σεβασμός απορρήτου και χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Το απόρρητο και η ασφάλεια των πληροφοριών σας είναι σημαντικά για εμάς. Η πολιτική της AIR LIQUIDE ενέχει τον σεβασμό και την προστασία του

Διαβάστε περισσότερα

ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να συλλέγονται από εσάς προσωπικά ή από τρίτους εκ μέρους σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να συλλέγονται από εσάς προσωπικά ή από τρίτους εκ μέρους σας. Δήλωση Απορρήτου Εισαγωγή Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής (στο εξής Το Κέντρο ) είναι εγγεγραμμένος φιλανθρωπικός οργανισμός και δραστηριοποιείται στη σφαίρα της προληπτικής παιδιατρικής. Για τις υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη της ιστοσελίδας της ADVITY IKE, που στο εξής θα αναφέρεται ως ADVITY, υπόκειται στους όρους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΤΕΑ/ΕΕΚΕ) είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στο πλαίσιο του σκοπού

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Εισαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 1.2 Τροποποιήσεις... 2 2. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 2.1 Συλλογή... 3 2.2 Μεταβίβαση... 3 2.3 Διατήρηση... 4 3. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ/ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική. Η Διατροφολόγος Διαιτολόγος Μυρτώ Μαρία Μυλωνά, το γραφείο της οποίας στο Χαϊδάρι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εμείς, η «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Η Prada S.p.A. (στο εξής «PRADA») με καταστατική έδρα στο Μιλάνο (Ιταλία), διαχειρίστρια εταιρεία συμμετοχών του Ομίλου Prada και διαχειρίστρια του δικτυακού τόπου www.miumiu.com

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης - Πολιτική Επεξεργασίας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η DPG DIGITAL MEDIA Α.Ε. λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει πλήρως την ιδιωτικότητά σας και την ασφάλεια των δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ Η ΑΡΠΕΔΩΝ δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συναλλασσόμενών μαζί της. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων Tελευταία τροποποίηση: 12/07/2018 Η εταιρεία «AΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. ΜΕΣΙΤΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ», η οποία εδρεύει επί της Λ. Αθηνών αρ. 71 (εφεξής «η Εταιρεία» ή

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων IVC_WEB_002_IT_01 Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την εφαρμοστέα νομοθεσία και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η Meals & More (εφεξής «Πάροχος») σας ενημερώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ των βραβευομένων αριστούχων αποφοίτων στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία!» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Η CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη ΕΠΕ («η Εταιρία»), δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των προσώπων με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 24/05/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Της Argo Change A.E. Σωκράτους 29 Αθήνα - 10552 T. 210 5243171 info@argochange.gr http://www.argochange.gr Πίνακας περιεχομένων 1. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ... 2 2.

Διαβάστε περισσότερα

Αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» (ΣΕΒΤ) 2018 Αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ) 1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ 1.1 Με σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Σχετικά µε την CORE INNOVATION 1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Σχετικά µε την CORE INNOVATION 1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Τελευταία ενημέρωση: 24.05.2018 Η CORE INNOVATION (εφεξής «Εταιρεία») δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ PRIVACY NOTICE

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ PRIVACY NOTICE Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2018 ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ PRIVACY NOTICE Η OTS δεσμεύεται για τη διασφάλιση της προστασίας του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων, που συλλέγει και επεξεργάζεται για το σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η εταιρεία, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΜΠΡΕΣ-ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΝΕΜΕΑΣ, με σεβασμό στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας των πληροφοριών που της παρέχονται, συμμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS - Η παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την «ΑΚΤΗ ΚΑΛΥΒΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Εισαγωγή Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, μέλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, έχει πρωταρχική σημασία η προστασία των

Διαβάστε περισσότερα

2. Για ποια σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

2. Για ποια σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα; Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Έκδοση 1.0 1 1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Στα πλαίσια των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, η Εταιρεία «MEDIPRIME ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Για να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία, είναι απαραίτητο να δηλώσετε ότι έχετε διαβάσει την Δήλωση - Ειδοποίηση για την προστασία των

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και να ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR) ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR) ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR) ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ Αγαπητοί συνάδελφοι, Ο Γενικός Κανονισμός για την προστασία δεδομένων (GDPR), τίθεται σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Γενική Ενημέρωση σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων (Data Privacy Notice)

Θέμα: Γενική Ενημέρωση σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων (Data Privacy Notice) Αγ. Ι. Ρέντης 18/05/2018 Θέμα: Γενική Ενημέρωση σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων (Data Privacy Notice) Η παρούσα ενημέρωση αφορά στην itrack Services Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης Αγαθών

Διαβάστε περισσότερα

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα; Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Mε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης.

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης. Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΧΩΡΟΥ (DOMAIN NAMES) ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.GR ή.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΧΩΡΟΥ (DOMAIN NAMES) ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.GR ή. ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΧΩΡΟΥ (DOMAIN NAMES) ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.GR ή.ελ Μαρούσι, Μάιος 2018 Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε τελευταία φοράς στις 27 Σεπτεμβρίου 2019. 1.1 Ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Για τον τομέα της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ως Υπευθύνου και εκτελούντος την Επεξεργασία (Σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2018 H εταιρία PQH (εφεξής η Εταιρία) λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικότητας των συναλλασσόμενων μαζί της. Για το λόγο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ο Συνεταιρισμός «ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. Σ.Π.Ε.»,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ EL-PHARM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με το διακριτικό τίτλο «El-Pharm Α.Ε»,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ III. Δικαιώματά του υποκειμένου των δεδομένων. Τμήμα 1. Διαφάνεια και ρυθμίσεις. Άρθρο 12

ΚΕΦΑΛΑΙΟ III. Δικαιώματά του υποκειμένου των δεδομένων. Τμήμα 1. Διαφάνεια και ρυθμίσεις. Άρθρο 12 ΚΕΦΑΛΑΙΟ III Δικαιώματά του υποκειμένου των δεδομένων Τμήμα 1 Διαφάνεια και ρυθμίσεις Άρθρο 12 Διαφανής ενημέρωση, ανακοίνωση και ρυθμίσεις για την άσκηση των δικαιωμάτων του υποκειμένου των δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2016/679 GDPR

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2016/679 GDPR ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2016/679 GDPR Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Αντωνίου-Ράπτη Γιολάντα, Δικηγόρος ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ (1/2) Τι είναι προσωπικό δεδομένο; Kάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι πολύ σημαντική για την Εταιρεία μας. Διασφαλίζουμε την πλήρη συμμόρφωση με τον Νόμο 2472/1997, όπως εκάστοτε ισχύει,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Πίνακας Περιεχομένων 1. ΣΚΟΠΟΣ, ΕΜΒΕΛΕΙΑ... 3 2. ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ... 3 3. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ... 4 3.1. ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

Ενημέρωση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ενημέρωση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Growth Awards Παρέχουμε σε εσάς, τους νομίμους εκπροσώπους ή/και στελέχη ή/και λοιπούς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. για την προστασία Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων τους

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. για την προστασία Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων τους ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ για την προστασία Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων τους Εισαγωγή Ο κανονισμός 679/2016 της Ε.Ε. θεσπίζει κανόνες που αφορούν την προστασία των φυσικών προσώπων

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία τροποποίηση: 25 Μαΐου 2018 Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας («Υπηρεσίες»). Οι Υπηρεσίες παρέχονται από την εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

1. Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε Η προστασία της ιδιωτικότητας, των προσωπικών πληροφοριών και δεδομένων όλων όσων επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας αποτελεί προτεραιότητά μας ώστε να απολαμβάνετε όλες μας τις υπηρεσίες με τη μέγιστη δυνατή

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην Εταιρεία σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας www.mastihashop.com. Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων Πολιτική Προστασίας Δεδομένων των Επισκεπτών του Ιστοτόπου Έχουμε ως βασική προτεραιότητά την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία επεξεργαζόμαστε και συμμορφωνόμαστε διαρκώς με την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε Ενημέρωση για Προσωπικά Δεδομένα ΟΠΑΠ PLAY Εισαγωγή Η εταιρία μας, με την επωνυμία «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και έδρα επί της Λ. Αθηνών 112 στην Αθήνα (στο εξής και χάριν συντομίας: «ΟΠΑΠ Α.Ε.»)., είναι κατά την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Συντεχνία Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (εφεξής θα αναφέρεται ως ΣΥΠΕΤΕ, εμείς, εμάς ή μας, Η Συντεχνία ) αναγνωρίζει τη σημασία

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Πίνακας Περιεχομένων

Πολιτική Απορρήτου. Πίνακας Περιεχομένων Πολιτική Απορρήτου Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 2 2. Συλλογή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 2 3. Μεταβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 4. Διατήρηση Δεδομένων... 3 5. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

MUTUAL ASSURANCE BROKERS S.A. CORRESPONDENT AT LLOYD S OF LONDON

MUTUAL ASSURANCE BROKERS S.A. CORRESPONDENT AT LLOYD S OF LONDON Mutual Assurance Brokers S.A. Α.Φ.Μ. 094398216, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ Κοραή 7, 15341 Αγία Παρασκευή, τηλέφωνο 210-6549515 www.mutualnet.gr Ενημέρωση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργάζεται η Εταιρεία και προέλευσή τους

1. Κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργάζεται η Εταιρεία και προέλευσή τους ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - (GDPR) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΖΑΧΑΡΙΑΣ Γ. ΠΟΡΤΑΛΑΚΗΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» Την 25.05.2018 τέθηκε σε ισχύ ο Κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Πολιτική απορρήτου Στο EURid δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία του απορρήτου σας. Στην Πολιτική Απορρήτου μας θα θέλαμε να κάνουμε σαφές ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε, για ποιον λόγο

Διαβάστε περισσότερα

Φάκελος Συμμόρφωσης της Διαθερμικής με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων

Φάκελος Συμμόρφωσης της Διαθερμικής με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Φάκελος Συμμόρφωσης της Διαθερμικής με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Η Διαθερμική ΑΕ εκπροσωπεί σήμερα το μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικής Ζωής

Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικής Ζωής Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικής Ζωής Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) είναι προσηλωμένο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών του. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικής Ζωής περιγράφει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ο παρόν ιστότοπος λειτουργεί υπό την εταιρεία «ICON FITNESS A.E. Εκμετάλλευση Γυμναστηρίων», που εδρεύει στην οδού Σέκερη, αριθμός 5 στην Αθήνα, με ΑΦΜ 800760680, Δ.Ο.Υ: ΦΑΕ Αθηνών (ΓΕΜΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση πελατών για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία

Ενημέρωση πελατών για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία Ενημέρωση πελατών για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία H Εταιρία μας «Eurotrust Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ», σύμφωνα με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Ο εν Ελλάδι Όμιλος εταιρειών G4S δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου σας και την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Ο εν Ελλάδι Όμιλος εταιρειών G4S δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου σας και την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας. 2. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ο εν Ελλάδι Όμιλος εταιρειών G4S δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου σας και την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας. Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Mε την παρούσα πολιτική επεξεργασίας/προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου. H Revoil είναι μια εταιρεία κύρια δραστηριότητα την εμπορία πετρελαιοειδών προϊόντων.

Δήλωση Απορρήτου. H Revoil είναι μια εταιρεία κύρια δραστηριότητα την εμπορία πετρελαιοειδών προϊόντων. Δήλωση Απορρήτου H Revoil είναι μια εταιρεία κύρια δραστηριότητα την εμπορία πετρελαιοειδών προϊόντων. Η παρούσα δήλωση περιγράφει τις πρακτικές και πολιτικές προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η εταιρεία «ΙΙΕΚ ETOILE BY LES CHEFS M.E.Π.Ε.» (εφεξής «ΣΧΟΛΗ») σας ενημερώνει,

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η ανώνυμη εταιρεία «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα επί της Λεωφ.Αθηνών αρ. 90 με ΑΦΜ: 094176994, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, (εφεξής «Η εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων:

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: 1. αφ ενός της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

GDPR General Data Protection Regulation

GDPR General Data Protection Regulation Διαδικασία Συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων GDPR General Data Protection Regulation Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Λογισμικά για Συμμόρφωση με Πρότυπα και Κανονιστικές Υποχρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «Midnight Dolphin Ltd», που στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία, με αριθμό μητρώου 09803896 (εφεξής «Εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο

Διαβάστε περισσότερα

Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ EUROBANK ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

GDPR (General Data Protection Regulation) Παναγιώτης Οικονόμου

GDPR (General Data Protection Regulation) Παναγιώτης Οικονόμου GDPR (General Data Protection Regulation) Παναγιώτης Οικονόμου Θα μιλήσουμε για: τον Κανονισμό & για όσα πρέπει να κάνουμε Είναι Κανονισμός που αφορά όλες τις χώρες της ΕΕ και έχει ψηφιστεί από το Ευρωκοινοβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιωτικό ιατρείο στα χρόνια του GDPR. Φελεκίδης Αναστάσιος. Ιατρός Οφθαλμίατρος, Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης

Ιδιωτικό ιατρείο στα χρόνια του GDPR. Φελεκίδης Αναστάσιος. Ιατρός Οφθαλμίατρος, Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης Ιδιωτικό ιατρείο στα χρόνια του GDPR Φελεκίδης Αναστάσιος Ιατρός Οφθαλμίατρος, Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Ο Ι ΑΤ Ρ Ε Ι Ο ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ GDPR ΦΕΛΕΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ 3 Προσωπικό δεδομένο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Ενημέρωση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τα Φιλανθρωπικά Καταστήματα Μυτιλήνης Στα Φιλανθρωπικά Καταστήματα Μυτιλήνης σεβόμαστε τα προσωπικά

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων GDPR

Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων GDPR Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων GDPR ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη της Διαδικτυακής Πύλης («ΔΠ») υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης καθώς επίσης και στα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό σημείωμα για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων υποψήφιων εργαζομένων

Ενημερωτικό σημείωμα για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων υποψήφιων εργαζομένων Ενημερωτικό σημείωμα για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων υποψήφιων εργαζομένων Με το παρόν ενημερωτικό σημείωμα (εφεξής «ενημερωτικό σημείωμα») επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Διαβάθμιση Εγγράφου: Κωδικός Εγγράφου: GDPR-DOC-17 Έκδοση: 1η Ημερομηνία: 23 May 2018 Συγγραφέας: Ομάδα Υλοποίησης της Συμμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR

Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΒΡΥΟΜΗΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΤΟΥ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΤΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΤΟΥ Το Ινστιτούτο Ομορφιάς Μαρία Παλάτου (εφεξής «Ινστιτούτο») λειτουργεί νόμιμα από το 2010 στη Θεσσαλονίκη στην οδό Παύλου Μελά 5, στον Εύοσμο, στη

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Ε.Ε.

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Ε.Ε. Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Ε.Ε. Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ... ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ... 1. ΠΕΛΑΤΕΣ... 2. ΠΡOΜΗΘΕΥΤΕΣ... 3. ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ & ΧΡΗΣΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡOΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ... 4. ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Τροποποίηση του Κανονισμού Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) με κατάληξη.gr ή.ελ» (ΦΕΚ 973/Α/2018).

ΑΠΟΦΑΣΗ. Τροποποίηση του Κανονισμού Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) με κατάληξη.gr ή.ελ» (ΦΕΚ 973/Α/2018). Μαρούσι, 21-5-18 ΑΠ: 852/5 ΑΠΟΦΑΣΗ Τροποποίηση του Κανονισμού Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) με κατάληξη.gr ή.ελ» (ΦΕΚ 973/Α/2018). H Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Μαρούσι, 14-05-2018 ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 851/37 ΑΠΟΦΑΣΗ Έγκριση της «Δήλωσης περί απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» με την οποία η ΕΕΤΤ, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, θα ενημερώνει τα υποκείμενα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην qmetric σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εφαρμογή μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σήμερα, αύριο και στο μέλλον. Η προστασία του απορρήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας Οκτώβριος 2018 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Εισαγωγή 3 2. Από πού συλλέγουμε τα δεδομένα..3 3. Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε.4

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Νοέμβριος 2018 Περιεχόμενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 2 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ... 3 2.1 Ο

Διαβάστε περισσότερα

Αν. Τσόχα , Αθήνα, Ελλάδα Τηλέφωνο: +30 (210) Ιστοσελίδα:

Αν. Τσόχα , Αθήνα, Ελλάδα Τηλέφωνο: +30 (210) Ιστοσελίδα: Αν. Τσόχα 17 115 21, Αθήνα, Ελλάδα Τηλέφωνο: +30 (210) 74 72 777 E-mail: info@laservision.gr Ιστοσελίδα: www.laservision.gr ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Το LaserVision Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Έκδοση 01 24.5.2018 Πίνακας Περιεχομένων Γενικά 2 Ορισμοί 2 Πεδίο εφαρμογής 3 Αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων 3 Τα δικαιώματά των υποκειμένων 3 Τι είδους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΚΕ ΠΡΟΣΑΙΑ ΠΡΟΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΚΕ ΠΡΟΣΑΙΑ ΠΡΟΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΡΟΙ ΧΡΗΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΚΕ ΠΡΟΣΑΙΑ ΠΡΟΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης των υπηρεσιών της ατομικής επιχείρησης (εφ εξής καλούμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Τελευταία ενημέρωση: Μάιος 2018 Ο Διαδικτυακός Τόπος www.mvvfoundation.gr, εφεξής η «Ιστοσελίδα», τελεί υπό τη διαχείριση τoυ Mη Κυβερνητικού Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Καλώς ήρθατε στην ΥΓΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Θέλουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με δέσμευση στην προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Υπεύθυνου Επεξεργασίας: Αρμόδια Υπηρεσία Επεξεργασίας: Στοιχεία Επικοινωνίας υπεύθυνου επεξεργασίας:

Στοιχεία Υπεύθυνου Επεξεργασίας: Αρμόδια Υπηρεσία Επεξεργασίας: Στοιχεία Επικοινωνίας υπεύθυνου επεξεργασίας: Δήλωση Ιδιωτικότητας σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο του Συμποσίου Τεχνολογίας και της Επικοινωνιακής Δράσης της ΕΔΕΤ ΑΕ Στοιχεία Υπεύθυνου Επεξεργασίας: Εθνικό Δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα