ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝ ΕΣΗΣ DIAL-UP ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS XP

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝ ΕΣΗΣ DIAL-UP ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS XP"

Transcript

1 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝ ΕΣΗΣ DIAL-UP ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS XP ιαδικασία δικτύωσης PC µέσω modem Στις επόµενες παραγράφους περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσετε προκειµένου να συνδεθείτε στο Internet µέσω modem. Στις πρώτες παραγράφους περιγράφεται η διαδικασία εγκατάστασης του modem. Στην περίπτωση που αυτό είναι εγκατεστηµένο στο PC σας, τότε µπορείτε να διαβάσετε κατευθείαν τις δύο τελευταίες παραγράφους, όπου περιγράφονται αναλυτικά η δηµιουργία και η χρήση της Dial-up σύνδεσης µε το Internet µέσω του ικτύου του Πανεπιστηµίου Αθηνών. Προετοιµασία σύνδεσης του modem Πριν ξεκινήσετε, προετοιµάστε τις συνδέσεις του modem µε τον υπολογιστή και το τηλεφωνικό δίκτυο σύµφωνα µε τις οδηγίες χρήσης του. Εκκινήστε τον υπολογιστή και τοποθετείστε το συνοδευτικό CD του modem, αν σας έχει παραχωρηθεί, στον οδηγό CD ή ετοιµάστε τις αντίστοιχες δισκέτες. Εγκατάσταση του Modem Από την αρχική οθόνη των Windows XP πατώντας το Start πηγαίνετε στο Control Panel: Με διπλό κλικ στο Phone and Modems Options και επιλέγοντας την καρτέλα Modems εµφανίζεται το παρακάτω παράθυρο.

2 Πατήστε Add. Στην επόµενη φάση ξεκινάει ο οδηγός εγκατάστασης του νέου modem. Αφήστε απενεργοποιηµένη την επιλογή Don t detect my modem; I will select it from a list.

3 Ο υπολογιστής σας θα προσπαθήσει να ανιχνεύσει τον τύπο του modem που έχετε συνδέσει. Εάν το modem σας αναγνωριστεί σωστά, τότε πατήστε Next> και στο παράθυρο µε τα Dialing Properties που εµφανίζεται, ενεργοποιείστε το Tone Dialing εάν έχετε ψηφιακή τηλεφωνική παροχή. Εάν το modem σας δεν αναγνωριστεί σωστά θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε εσείς το modem από τη λίστα που θα εµφανιστεί ή να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγκατάστασης που συνοδεύουν το modem. Τέλος πατήστε το Finish και το modem σας θα έχει επιτυχώς εγκατασταθεί. Ρυθµίσεις modem Προκειµένου το modem να λειτουργήσει σωστά, είναι απαραίτητο να προβείτε στις ακόλουθες ρυθµίσεις. Από το Control Panel (Start->Control Panel) κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο Phone and Modems Options και επιλέξτε την καρτέλα Modems. Επιλέξτε το modem που µόλις εγκαταστήσατε και πατήστε το κουµπί Properties. Στην οθόνη που ακολουθεί και παρατηρώντας την καρτέλα General βεβαιωθείτε πως το modem σας δουλεύει κανονικά. Επίσης στην καρτέλα Modem απενεργοποιήστε την επιλογή Wait for Dial Tone. Για την επιλογή Maximum Port Speed παραπεµφθείτε στην ενότητα Ρυθµίσεις Σύνδεσης. Στη συνέχεια πατήστε OK.

4

5 Ιδιότητες Σύνδεσης (Dial-up Properties) Στην παράγραφο αυτή θα περιγράψουµε τη διαδικάσια δηµιουργίας µιας Dialup συνδεσης. Από το Control Panel κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο Network Connections θα βρεθείτε στο παράθυρο των δικτυακών συνδέσεων των Windows XP. Στο παράθυρο πατήστε το εικονίδιο New Connection Wizard. Έτσι ξεκινάει ο οδηγός νέας σύνδεσης. Πατήστε Next. Στο επόµενο παράθυρο επιλέξτε Connect to the Internet και πατήστε Next.

6 Στη συνέχεια, επιλέξτε Set up my connection manually και πατήστε Next. Κατόπιν επιλέξτε Connect using a dial-up modem και πατήστε Next.

7 Στο ακόλουθο παράθυρο, ονοµάστε την καινούρια σας σύνδεση (π.χ. Σύνδεση UoA) και πατήστε Next. Πληκτρολογήστε τον αριθµό ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά τις 3/11/2002 ο αριθµός σύνδεσης θα είναι ο Πατήστε Next.

8 Πληκτρολογήστε το username και το password που σας παραχωρήθηκαν. ώστε για δεύτερη φορά το password για επιβεβαίωση. Πατήστε Next. Πατήστε Finish.

9 ιαδικασία σύνδεσης Πηγαίνοντας στο Network Connections (start-> control panel-> Network Connections) θα δείτε ότι η σύνδεση που δηµιουργήσατε εµφανίζεται ως ένα εικονίδιο µε την ονοµασία της. Πατώντας δύο φορές στο εικονίδιο αυτό ξεκινάτε την διαδικασία της σύνδεσης. Εµφανίζεται η παρακάτω οθόνη στην οποία συµπληρώστε τα πεδία Username και Password όπως αυτά σας δόθηκαν από το Κέντρο Λειτουργίας και ιαχείρισης ικτύου όταν προµηθευτήκατε τον λογαριασµό πρόσβασης. Ενεργοποιήστε την επιλογή Save this username and password for the following users και καθορίστε τους χρήστες του συστήµατός σας που θα χρησιµοποιούν αυτή τη σύνδεση, ώστε να επιτρέψετε στα WindowsXP να αποµνηµονεύσουν τον κωδικό σας. Πατήστε Dial για να συνδεθείτε.

10 Αφότου πιστοποιηθούν τα στοιχεία σας, πραγµατοποιείται η σύνδεσή σας µε το Internet. Τότε βλέπετε στο κάτω δεξιό µέρος της οθόνης σας το εικονίδιο σύνδεσης. Τώρα, µπορείτε να ανοίξετε τον αγαπηµένο σας πλοηγό, π.χ. Netscape ή Internet Explorer και να επισκεφθείτε τις σελίδες που επιθυµείτε, καθώς και να τρέξετε προγράµµατα , ftp, κ.λ.π.

11 Ρυθµίσεις σύνδεσης Αν δεν πραγµατοποιείται η σύνδεση χωρίς να ακούγεται ο ήχος κατειληµµένης γραµµής θα πρέπει να προχωρήσετε στον έλεγχο των ρυθµίσεων της σύνδεσης σας και να επαναλάβετε τη διαδικασία σύνδεσης. Από το παράθυρο Network Connections (start-> control panel-> Network Connections) κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο της νέας σας σύνδεσης και επιλέξτε Properties. Εµφανίζεται η παρακάτω οθόνη.

12 Ελέγξτε τον αριθµό τηλεφώνου στο Phone Number καθώς και αν το Use dialing rule είναι απενεργοποιηµένο. Πριν να πάτε στην επόµενη οθόνη θα χρειαστούν κάποιες ρυθµίσεις στο modem, γι' αυτό πατήστε στο Configure: Αν ο υπολογιστής σας είναι πιο γρήγορος από Pentium στα 90MHz και η

13 σειριακή που συνδέει το modem σας δεν είναι πολύ µεγάλη σε µήκος µπορείτε να βάλετε τη µέγιστη ταχύτητα (Maximum Speed) στα (και άνω αν γίνεται) αλλιώς πρέπει να τη χαµηλώσετε στα Ρυθµίστε τις υπόλοιπες επιλογές όπως φαίνονται στην εικόνα. Επιστρέψτε στη προηγούµενη οθόνη από το ΟΚ. Συνεχίστε στην επόµενη καρτέλα Options. Ακολουθήστε τις ρυθµίσεις της παραπάνω οθόνης και προχωρήστε στην καρτέλα Security, επιβεβαιώνοντας και πάλι τις εµφανιζόµενες ρυθµίσεις. Από την ετικέτα Networking συνεχίστε στη τέταρτη καρτέλα:

14

15 Στην καρτέλα αυτή θα πρέπει να είναι επιλεγµένο το πρωτόκολλο PPP στο Type of dial-up server I am calling. Στην οθόνη µε τα περιεχόµενα που χρησιµοποιούνται θα πρέπει να υπάρχει το Internet Protocol TCP/IP όπως φαίνεται στην οθόνη. Αν δεν υπάρχει πατήστε στο Install και επιλέξτε το από τη λίστα για να εγκατασταθεί. Επιλέξτε το Internet Protocol (TCP/IP) και πατήστε στο Properties. Ακολουθεί η καρτέλα που εµφανίζεται παραπάνω. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις ίδιες ρυθµίσεις µε αυτές που υποδεικνύονται και πατήστε OK. Πατήστε OK σε όλα τα παράθυρα που έχουν αποµείνει ανοιχτά και ακολουθήστε τα βήµατα που περιγράφονται στην ενότητα ιαδικασία Σύνδεσης για να πραγµατοποιήσετε τη σύνδεση σας.

MCSS Medical Center Support Systems. Setup Instructions

MCSS Medical Center Support Systems. Setup Instructions MCSS Medical Center Support Systems Setup Instructions Author: Dr. Alexander Patelis Version: 1.5.00 Code: MCSS_IN_003 Αθήνα, Ιούνιος 2010 2006 2010 Dragon Systems MCSS_IN_003 Page 1 / 89 Πίνακας Αλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

Αν παρ όλα αυτά αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Δικτύου της ΑΣΠΑΙΤΕ Τηλ 210 2896709, 210 2896722, 210 2896721, noc@aspete.

Αν παρ όλα αυτά αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Δικτύου της ΑΣΠΑΙΤΕ Τηλ 210 2896709, 210 2896722, 210 2896721, noc@aspete. H υπηρεσία VPN προσφέρει τη δυνατότητα σε χρήστες της ΑΣΠΑΙΤΕ που συνδέονται στο Internet από άλλους φορείς (πχ ISP, άλλα ιδρύματα, κτλ) να αποκτούν ασφαλή πρόσβαση στο δίκτυο και στις υπηρεσίες της Σχολής.

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr

Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr Έκδοση και εγκατάσταση ψηφιακών πιστοποιητικών σκληρής αποθήκευσης Έκδοση 1.1 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών σκληρής αποθήκευσης σελίδα 1 / 52 Πίνακας Περιεχομένων 1.

Διαβάστε περισσότερα

TeleCost Hotel για Siemens

TeleCost Hotel για Siemens TeleCost Hotel για Siemens 1. Οδηγίες Εγκατάστασης του Λογισμικού του Συστήματος Telecost Hotel Γενικά Για την εγκατάσταση του Λογισμικού του Συστήματος TeleCost HL θα πρέπει να ακολουθηθούν συνοπτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ, 2007. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ, 2007. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. 11 01 011 0 10111 0 0 1 1 0 010 0 10 00 110 10 00 01 1 00 00 000 1 00 1 0 01 0 0 10 0 11 0 11 00 0 01 1 01 0 01 01 0110101 0 1 1 10 0 011010 0 1 ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ, 2007. Με την επιφύλαξη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ρύθµισης ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η168Ν. Διεύθυνση: Αδριανείου 2, Τ.Κ. 115 25 Αθήνα, www.hol.gr, τηλ. εξυπηρέτησης πελατών: 13844.

Οδηγίες Ρύθµισης ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η168Ν. Διεύθυνση: Αδριανείου 2, Τ.Κ. 115 25 Αθήνα, www.hol.gr, τηλ. εξυπηρέτησης πελατών: 13844. Δεκέµβριος 12 Οδηγίες Ρύθµισης ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η168Ν Διεύθυνση: Αδριανείου 2, Τ.Κ. 115 25 Αθήνα, www.hol.gr, τηλ. εξυπηρέτησης πελατών: 13844 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Mobile Broadband

Vodafone Mobile Broadband Βήµα Βήµα Εγκατάσταση λογισµικού Vodafone Mobile Broadband έκδοση 10.2 Ιούλιος 2011 Σηµαντική σηµείωση Προσοχή! Οι νεότεροι εξοπλισµοί (USB modem) περιλαµβάνουν την εφαρµογή 10.x (στηνσύντοµηέκδοση- lite

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Έκδοση και εγκατάσταση ψηφιακών πιστοποιητικών χαλαρής αποθήκευσης Έκδοση 1.1 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών Χαλαρής Αποθήκευσης σελίδα 1 / 31 Πίνακας Περιεχομένων 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τερµατική Συσκευή Δικτύου ADSL2/2+ µε Διεπαφές USB και Ethernet

Τερµατική Συσκευή Δικτύου ADSL2/2+ µε Διεπαφές USB και Ethernet Τερµατική Συσκευή Δικτύου ADSL2/2+ µε Διεπαφές USB και Ethernet INTRACOM-TELECOM - Documentation Section ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ, 2007. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

1-Βήμα - βήμα ρύθμιση των παραμέτρων του DNS

1-Βήμα - βήμα ρύθμιση των παραμέτρων του DNS 1-Βήμα - βήμα ρύθμιση των παραμέτρων του DNS Αυτός ο οδηγός περιγράφει βήμα προς βήμα τον τρόπο ρύθμισης των παραμέτρων του DNS (Domain Name System) για πρόσβαση μέσω Internet στα προϊόντα της οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2010 - Χρηµατιστήριο Αθηνών Α.Ε.

Copyright 2010 - Χρηµατιστήριο Αθηνών Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Inbroker Plus Έκδοση : 1.3 26/05/2010 Copyright 2010 - Χρηµατιστήριο Αθηνών Α.Ε. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1 Σκοπός... 2 1.2 Σύνοψη...

Διαβάστε περισσότερα

AXIS 1650 Οδηγίες χρήσης

AXIS 1650 Οδηγίες χρήσης AXIS 1650 Οδηγίες χρήσης O ιακοµιστής Εκτύπωσης & Σάρωσης ικτύου για Εκτυπωτές και Συσκευές Πολλών Λειτουργιών της Canon Συµπεριλαµβανοµένης της υποστήριξης για τηνπροηγµένη Τεχνολογία Εκτύπωσης της Canon

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης HUNE RF CARD LOCK SOFTWARE. Version 19.0

Οδηγίες Χρήσης HUNE RF CARD LOCK SOFTWARE. Version 19.0 Οδηγίες Χρήσης HUNE RF CARD LOCK SOFTWARE Version 19.0 RF 1 Εισαγωγή στην ηλεκτρονική κλειδαριά θυρών με χρήση κάρτας RF Το σύστημα ηλεκτρονικής κλειδαριάς, που απαρτίζεται από την συσκευή ανάγνωσης προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

BT 100 USB Bluetooth Dongle

BT 100 USB Bluetooth Dongle BT 100 USB Bluetooth Dongle Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο χ ρ ή σ τ η Version 3.2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1 1 Περιεχόμενα Συσκευασίας 2 2 Το BT 100 USB Bluetooth Dongle 2 2.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2 3 Απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΓΡΗΓΟΡΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ NOKIA PC SUITE 5.8 1/25 Πνευµατική Ιδιοκτησία 2002-2004 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Περιεχόµενα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...4 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...7 3. ΣΥΝ ΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew

No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew T&W matr-x 4Ew ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 1 Ασύρµατο ADSL2+ Router 1 Καλώδιο Ethernet RJ45 2 Τηλεφωνικά Καλώδια RJ11

Διαβάστε περισσότερα

VG 121F Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η

VG 121F Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα T1 T Περιεχόμενα Συσκευασίας 4 2 VG 121F VoIP Gateway 5 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 5 Πλαίσιο Υποδοχών 6 Απαιτήσεις Συστήματος 7 3 Διαδικασία Εγκατάστασης Υλικού 8 3.1

Διαβάστε περισσότερα

ADB P.RG A4201G. 2play Internet & Σταθερή 1play Internet

ADB P.RG A4201G. 2play Internet & Σταθερή 1play Internet ADB P.RG A4201G 2play Internet & Σταθερή 1play Internet Καλώς όρισες στη Cyta! Ευχαριστούμε που επέλεξες τις υπηρεσίες μας. Ακολούθησε τον οδηγό βήμα-βήμα και σύντομα θα νιώσεις την ελευθερία της επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Safe internet for schools: Οδηγός Χρήσης

Safe internet for schools: Οδηγός Χρήσης Safe internet for schools: Οδηγός Χρήσης Περιεχόμενα 1. Πρόλογος 1 2. Οδηγίες πριν την Εγκατάσταση 2 2.1 Απενεργοποίηση λογισμικού προστασίας 3 2.2 Επιταχυντής σύνδεσης στο διαδίκτυο 3 3. Σχετικά με τα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης AG-WA2 IP Camera

Εγχειρίδιο Χρήσης AG-WA2 IP Camera Εγχειρίδιο Χρήσης AG-WA2 IP Camera 1 / 66 Περιγραφή 1. Εισαγωγή.. 4 1.1 Προσδιορισµός.4 1.2 Προσοχή 4 1.2.1 Περιβάλλον Εγκατάστασης.. 4 1.2.2 Μεταφορά..4 1.2.3 Συντήρηση και Προστασία..5 1.2.4 Περιεχόµενα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης

Οδηγίες εγκατάστασης Οδηγίες εγκατάστασης SingularLogic Control 4 rel 3.03 SingularLogic Control 1, 2, 3 rel 3.03 SingularLogic Accountant rel 3.03 SingularLogic Λογιστικά rel 3.03 ή µεταγενέστερες εκδόσεις µε MICROSOFT SQL

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης δρομολογητή ασύρματου δικτύου N300 WNR2200

Εγχειρίδιο εγκατάστασης δρομολογητή ασύρματου δικτύου N300 WNR2200 Εγχειρίδιο εγκατάστασης δρομολογητή ασύρματου δικτύου N300 WNR2200 NETGEAR, Inc. 350 E. Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA Ιούλιος 2010 208-10651-01 v1.0 Εμπορικά σήματα Το NETGEAR και το λογότυπο NETGEAR

Διαβάστε περισσότερα

RT-N56U. Οδηγός Χρήστη. Εκπληκτική απόδοση και στιλ. Ασύρματος δρομολογητής διπλής ζώνης τύπου-n Gigabit

RT-N56U. Οδηγός Χρήστη. Εκπληκτική απόδοση και στιλ. Ασύρματος δρομολογητής διπλής ζώνης τύπου-n Gigabit Οδηγός Χρήστη RT-N56U Εκπληκτική απόδοση και στιλ Ασύρματος δρομολογητής διπλής ζώνης τύπου-n Gigabit Το πολύ λεπτό και στυλάτο μοντέλο RT-N56U διαθέτει διπλή ζώνη 2.4GHz και 5GHz για αξεπέραστη ασύρματη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC 1) Πατάμε δεξί κλικ Μενού 2) Όνομα Χρήστη βάζουμε «admin» 3) Κωδικός Πρόσβασης το αφήνουμε «κενό» 4) Πατάμε OK και μπαίνουμε στο Μενού Είσοδος στο μενού Στην πρώτη εκκίνηση μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ. Κωδ. 6000 - ΕΚΔΟΣΗ 1 η / Μάρτιος 2014

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ. Κωδ. 6000 - ΕΚΔΟΣΗ 1 η / Μάρτιος 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ Κωδ. 6000 - ΕΚΔΟΣΗ 1 η / Μάρτιος 2014 Σελίδα 2 Πίνακας περιεχομένων Α. Εισαγωγή... 3 Τι είναι η εκπαίδευση εξ αποστάσεως και πώς διεξάγεται... 3 Τι είναι η ασύγχρονη τηλεκπαίδευση - Περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Απαιτήσεις συστήματος IBM συμβατό PC με επεξεργαστή Pentium III 700 MHz ή ανώτερο Τουλάχιστον 256 MB RAM Τουλάχιστον 30 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό

Διαβάστε περισσότερα

Μια κενή USB θύρα 2.0

Μια κενή USB θύρα 2.0 53280 Οδηγίες Χρήσης Περιεχόμενα συσκευασίας 1 x DVB-T USB stick 1 x CD-ROM με driver και software 1 x Passive DVB-T κεραία 1 x Εκτυπωμένες οδηγίες χρήσης 1 x Κουπόνι για το Magix Mufin Προδιαγραφές συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης hol double-play NetFasteR WLAN

Οδηγίες Εγκατάστασης hol double-play NetFasteR WLAN Οδηγίες Εγκατάστασης hol double-play NetFasteR WLAN Ασύρµατη (Wi-Fi) σύνδεση για Windows XP Βεβαιωθείτε ότι έχει ανάψει η ένδειξη WLAN στο Router! Αν όχι, πατήστε συνεχόµενα για 5 το διακόπτη WLAN στην

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ INTERNET

ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ INTERNET ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ INTERNET 1) Συνδέουμε το καταγραφικό και τον Η/Υ με το ίδιο ADSL Router. 2) Έπειτα θα πρέπει να βρούμε την IP διεύθυνση που έχει το Router. Για να το κάνουμε αυτό, ακολουθούμε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης συστήματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ

Εγχειρίδιο χρήσης συστήματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ Εγχειρίδιο χρήσης συστήματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ Σελίδα 1 / 8 Πίνακας περιεχομένων 1. Γενικά...3 2. Ρυθμίσεις για προχωρημένους...3 α.

Διαβάστε περισσότερα