ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ"

Transcript

1 AXONE Palm

2 ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ

3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ Μην το αποκαλείτε Palm ή Pocket PC. Μπορεί να προσβληθεί! Ένα εργαλείο διάγνωσης πρέπει να είναι φιλικό προς το χρήστη, εύκολο στην εκμάθηση, πρακτικό στη χρήση και απλό στην αναβάθμιση. Αυτό είναι το νέο AXONE Palm. 2-3 >>

4 ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ Υπάρχουν μόνο λίγες εφευρέσεις τόσο επαναστατικές όσο το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο κατέληξε στο να αλλάξει την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, κάνοντας τη διαφορά στον τρόπο ζωής τους, στην εργασία τους και στον ελεύθερο χρόνο τους. Αν συγκριθεί με το πρώτο πρωτότυπο στο τέλος του 18ου αιώνα, η εξέλιξη του αυτοκινήτου επηρεάστηκε από πολλές τεχνολογίες μέσα στον 19ο και 20ο αιώνα. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 10 χρόνων τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα χρησιμοποιήθηκαν εκτεταμένα στην κατασκευή του αυτοκινήτου, όπως και σε άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητα μας. Μπορούν ν ανιχνευτούν τέσσερα συναπτά βήματα στην εξέλιξη της Ηλεκτρονικής Μονάδας Ελέγχου (Η.Μ.Ε.) και των επεξεργαστών Το πρώτο βήμα έγινε στο τέλος της δεκαετίας του 80, όταν ο μηχανικός διανομέας αντικαταστάθηκε με ένα Ηλεκτρονικό Σύστημα Ανάφλεξης. Το δεύτερο βήμα ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν το καρμπυρατέρ αντικαταστάθηκε με τον ηλεκτρονικό ψεκασμό. Το τρίτο βήμα, έγινε στα μισά της δεκαετίας του 90 και σχετίζεται με την ανάπτυξη των συστημάτων ασφαλείας. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού συστήματος για Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος Τροχών (ABS) και Αερόσακων. Το τέταρτο βήμα ήταν η μεγαλύτερη αλλαγή η οποία έγινε κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Τα ηλεκτρονικά επικράτησαν σε πολλά συστήματα που είναι τώρα αφιερωμένα στην άνεση του οδηγού. Αυτές οι νέες μονάδες δεν είναι μόνο για όφελος του οδηγού, αλλά εξέλιξαν και την μέθοδο ελέγχου και επισκευής των βλαβών συστημάτων. Οι νέες απαιτήσεις σέρβις άλλαξαν το τρόπο εργασίας των ειδικών. Σήμερα, ο αριθμός των Η.Μ.Ε. που εξοπλίζουν ένα μικρό όχημα είναι 10 και φτάνουν μέχρι τις 90 μονάδες, οι οποίες χρησιμοποιούνται σε πιο πλούσια εξοπλισμένα μοντέλα. Η διάγνωση αυτών των συστημάτων έγινε πολυπλοκότερη για τους τεχνικούς που έχουν συνηθίσει να λύνουν μηχανικά προβλήματα. Το ισχυρό δεσιμο και η άριστη σχέση με τους πελάτες μας, μας έκανε να καταλάβουμε αυτό το δίλημμα και γι αυτό το λόγο είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε το νέο AXONE Palm. Η τελευταία γενιά εξοπλισμού διάγνωσης, σχεδιασμένη ειδικά για τέτοιες καταστάσεις, και για τώρα και για το μέλλον. Η TEXA δημιούργησε ενα προϊόν που μπορεί να συνδεθεί με μια Η.Μ.Ε. εγκατεστημένη από τον κατασκευαστή του οχήματος. Αυτή είναι μια εύκολη διαδικασία και θα παρέχει δεδομένα, ηλεκτρικά διαγράμματα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τον τεχνικό. Ο εξοπλισμός είναι επίσης ικανός να παρέχει προτάσεις για το πως να εκτελέσετε εργασίες συντήρησης. Αυτό το προϊόν έχει πολλά χαρακτηριστικά και λύσεις, που είναι εύκολες στην χρήση αλλά δύσκολα εξηγούνται μέσα από τις σελίδες ενός διαφημιστικού φυλλαδίου. Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον τοπικό σας διανομέα/αντιπρόσωπο για μια επίδειξη του νέου φανταστικού AXONE Palm.

5 ignitest AXONE AXONE 2000 AXONE 3 Mobile AXONE Pad & AXONE Palm 4-5 >>

6 Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ: Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ Όπως προαναφέρθηκε, ένα συνεργείο αντιμετωπίζει έναν αυξανόμενο αριθμό προβλημάτων σχετικά με τα ηλεκτρονικά συστήματα και εξαρτήματα. Τα τελευταία οχήματα είναι εξοπλισμένα με δεκάδες Η.Μ.Ε., που πρακτικά ελέγχουν όλα τα συστήματα στο όχημα, όπως: Διαχείριση κινητήρα, Πέδηση, A/C, Φωτισμός, για να ονομάσουμε μερικά από αυτά. Οι Η.Μ.Ε. χρησιμοποιούνται επίσης για τον έλεγχο εργασίων όπως: ηλεκτρονικό κλείδωμα θυρών ή υαλοκαθαριστήρες. Συχνά αυτά τα συστήματα συνδέονται μεταξύ τους με μια περίπλοκη διαδικασία, για παράδειγμα: ταχύτητες καθαριστήρα σχετικά με την ένταση βροχής ή κλειδαριές πόρτας που κλειδώνουν αυτόματα όταν το όχημα πηγαίνει με πάνω από μια ορισμένη ταχύτητα ή ξεκλειδώνουν σε περίπτωση ατυχήματος. Άλλες Η.Μ.Ε. είναι συνδεδεμένες στα συστήματα ασφαλείας, που παρέχουν καλύτερο έλεγχο του οχήματος σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Όλες αυτές οι Η.Μ.Ε. συνδέονται σε μια πρίζα διάγνωσης που κανονικά βρίσκεται μέσα στο όχημα. Ένας τεχνικός αναζητά ένα εργαλείο διάγνωσης που να τον βοηθά να εργαστεί ελεύθερα γύρω από το αυτοκίνητο όταν κάνει διάγνωση σε βλάβες. Παραδοσιακά το εργαλείο διάγνωσης ήταν συνδεδεμένο μέσω ενός καλωδίου για επικοινωνία και καθώς υπήρχαν ελάχιστα συστήματα ελέγχου εγκατεστημένα, αυτό ήταν αποδεκτό. Γι αυτό το λόγο, η TEXA ανέπτυξε μια καινοτομική ασύρματη λύση για την αγορά διάγνωσης. Αυτή η λύση προσφέρει ένα νέο ευκολότερο τρόπο εργασίας καθώς η ανίχνευση βλαβών τώρα μπορεί να εκτελεστεί χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό δύο μονάδων. Τα εργαλεία NAVIGATOR ή TRIBOX μπορούν να συνδεθούν απευθείας στην πρίζα διάγνωσης και το AXONE Palm χρησιμοποιείται ως μια κινητή πλατφόρμα για πρόσβαση στις πληροφορίες Η.Μ.Ε. μέσω ασύρματης σύνδεσης. Το AXONE Palm είναι πρακτικό, εύκολο στη χρήση με μπαταρία μακράς διαρκείας, που επιτρέπει στον τεχνικό να εργαστεί ελεύθερα γύρω από το όχημα (Τεχνολογία Bluetooth). Επιτρέπει την εργασία ελεύθερα γύρω από το όχημα. Ως ένα παράδειγμα αν ένα πρόβλημα συμβεί στην μονάδα πίσω φωτισμού, ο τεχνικός μπορεί να είναι στο πίσω μέρος του οχήματος και μέσω του AXONE Palm θα μπορεί να ενεργοποιήσει τις λειτουργίες φωτισμού ενώ ελέγχει την απόκριση. Με την παλαιότερη γενιά εργαλείων αυτή η απλή διαδικασία απαιτούσε συχνά δύο τεχνικούς.

7 6-7 >>

8 ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Όπως προαναφέρθηκε, μέσα στον τομέα επισκευής στο συνεργείο η αγορά απαιτεί μια εξέλιξη στα εργαλεία και τις μεθόδους διάγνωσης. Η παραδοσιακή λύση ήταν η χρήση ένος μόνον εργαλείου για ένα μόνο έλεγχο ή δοκιμή. Για παράδειγμα: Ένα διαγνωστικό εργαλείο, ένας παλμογράφος, ένας αναλυτής καυσαερίων, κλπ. Αυτό ξεπεράστηκε με την νέα λύση TEXA που προτείνει μια ευρύτερη αντίληψη. Αυτή η αντίληψη εκφράζει ένα νέο και επιτυχημένο τρόπο εκτέλεσης συντήρησης, χρήσιμο και για μεγάλες και για μικρές επιχειρήσεις. Ας φανταστούμε ότι όλα τα μεμονωμένα εργαλεία διάγνωσης είναι λειτουργικές μονάδες, που μπορούν επαρκώς να εκτελέσουν τους ελέγχους για τους οποίους κατασκευάστηκαν. Έπειτα φανταστείτε ένα τεχνικό να μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια μεμονωμένη μονάδα για να επεξεργαστεί και να εμφανίσει τα δεδομένα από κάθε εργαλείο. Το AXONE Palm είναι αυτό το εργαλείο: Είναι έτοιμο για χρήση, ελαφρύ, πρακτικό και φορητό! Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που αποκτάτε εργαζόμενος με αυτό τον τρόπο. Αυτά είναι τα κυριότερα: Μόνο ένα σύστημα ελέγχου. Το AXONE Palm είναι μια μόνο μονάδα εμφάνισης κοινή σε οποιοδήποτε εργαλείο διάγνωσης, για παράδειγμα: TRIBOX Mobile, NAVIGATOR ή GASBOX. Για πρόσβαση στα δεδομένα στην μνήμη του οχήματος ή του ηλεκτρικού συστήματος, θα χρησιμοποιήσετε μόνο ένα εργαλείο και ένα πρόγραμμα, το AXONE Palm! Δεν χρειάζεται πλέον να ανοίγετε και να κλείνετε διαφορετικά προγράμματα, να αλλάζετε από το ένα διαγνωστικό στο άλλο. Το AXONE Palm παρέχει ένα συντονιστικό, αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο εργασίας. Ίδια πινακίδα, ίδιο όχημα. Όταν το όχημα επιστρέφει στο συνεργείο, ο τεχνικός μπορεί να εισάγει τον αριθμό πινακίδας οχήματος κι αν το εργαλείο έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σ αυτό το όχημα, όλες οι προηγούμενες πληροφορίες που αποθηκεύτηκαν θα ανακληθούν. Εκτυπωτής. Ένας εκτυπωτής θα είναι διαθέσιμος με την ικανότητα να εκτυπώνει μέσω ασύρματης σύνδεσης στο AXONE Palm. Μ αυτόν τον τρόπο όλες οι μονάδες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εκτύπωση των όποιων σχετικών εγγράφων με τους ελέγχους διάγνωσης και απόδοσης. Τα πλεονεκτήματα του AXONE Palm είναι πολυάριθμα όταν συγκρίνονται με το κλασσικό σύστημα διάγνωσης. Τα πλεονεκτήματα θα γίνουν πιο σαφή όταν χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μέσα στο συνεργείο. Η TEXA δημιούργησε δύο διαφορετικές δομές. Η πρώτη σχετίζεται με την χρήση του AXONE Palm σε μονή χρήση. Για παράδειγμα, ένα μόνο εργαλείο χρησιμοποιείται στο συνεργείο. Το δεύτερο αναφέρεται σε ένα σύστημα πολλαπλής χρήσης όπου περισσότερα εργαλεία (μονάδες) χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα μέσα στο ίδιο συνεργείο. Ένα εργαλείο για κάθε τεχνικό, σ αυτήν την περίπτωση τα πλεονεκτήματα είναι πιο εμφανή.

9 8-9 >>

10 ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Για την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων, η εφεύρεση νέων προϊόντων, υπηρεσιών και η βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες δεν είναι ένα εύκολο έργο. Η χρήση της τεχνολογίας πληροφορικής (I.T.) είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για την βελτίωση και ενδυνάμωση νέων προϊόντων, υπηρεσιών και ποιότητας εργασίας και επαγγελματική εκπαίδευση των τεχνικών στην χρήση του εργαλείου και των συστημάτων του. Η κυριότερη φιλοδοξία των τεχνικών της TEXA ήταν η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και επαγγελματικού πακέτου λογισμικού, απλού κι εύκολου στην χρήση. Για να γίνει το AXONE Palm ολοκληρωμένο, η TEXA παρουσίασε μια στάνταρ έκδοση λογισμικού που καλείται IDC3 POCKET. Αυτό προέρχεται από το γνωστό λογισμικό IDC3 PLUS. Το νέο λογισμικό είναι σε μια απλή μορφοποίηση όπου το εργαλείο και οι πληροφορίες αλληλοσυμπληρώνονται. Η πλοήγηση του IDC3 POCKET μέσα στο σύστημα ξεκινά επιλέγοντας το μοντέλο οχήματος ή τον αριθμό πινακίδας οχήματος. Το νέο λειτουργικό περιβάλλον παρέχει μια σειρά εργαλείων χρήσιμων για αρκετούς ελέγχους για το συγκεκριμένο όχημα: - Μονάδα ανάλυσης καυσαερίων βενζινοκινητήρα (ήδη διαμορφωμένο με τα όρια εκπομπών που δίνονται από τον κατασκευαστή), - Μονάδα ανάλυσης καυσαερίων πετρελαιοκινήτηρα (πάντα με καθορισμένες τιμές), - Μονάδα αυτοδιάγνωσης (ήδη έτοιμη για επικοινωνία με τα ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματος), - Μονάδα μέτρησης για έλεγχο με παλμογράφο (προρυθμισμένος ήδη για ηλεκτρικούς ελέγχους οποιουδήποτε μεμονωμένου ηλεκτρικού εξαρτήματος), - Μονάδα ελέγχου δικτύων (για ανάλυση και αναζήτηση βλαβών ηλεκτρικού τύπου σε δίκτυα CAN, Van, Lin, κλπ.), - Μονάδα ελέγχου μπαταρίας, εκκίνησης και επαναφόρτισης. Ο χρήστης έχει πρόσβαση σε τεχνικές πληροφορίες, για μηχανικά δεδομένα, προγραμματισμό συντήρησης, ηλεκτρονικά διαγράμματα, τεχνικά δελτία και πολλά άλλα. Παρακάτω, υπάρχουν μερικά παραδείγματα που δείχνουν καθαρά την λειτουργικότητα του IDC3 POCKET. Η έκδοση λογισμικού 27 για το AXONE 2000 απαιτεί μια ελεύθερη μνήμη των περίπου 50 MB, ενώ η ίδια έκδοση λογισμικού του AXONE Palm απαιτεί 300 MB: Η διαφορά είναι εξαιτίας κυρίως των επιπρόσθετων πληροφοριών που περιέχονται στο νέο λειτουργικό περιβάλλον που αναπτύχθηκε ειδικά για το AXONE Palm. Σκεπτόμενη τις επιπρόσθετες αναβαθμίσεις μεταξύ των εργαλείων, η TEXA ανακάλυψε ότι κάθε νέα αναβάθμιση στο AXONE 2000 απαιτεί περίπου 15 MB, ενώ μια νέα αναβάθμιση με το AXONE Palm χρειάζεται 90 MB. Οι πληροφορίες που απαιτούνται στο σημερινό περιβάλλον εργασίας αυξάνονται συνεχώς και υπάρχει ο φόβος ότι η αύξηση των πληροφοριών θα κάνει περίπλοκη την αναζήτηση για την σωστή λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Μετά από προσεκτική ανάλυση αυτή η πλευρά λύθηκε επαρκώς στο λογισμικό AXONE Palm. Ένα πρωτοποριακό σύστημα αναπτύχθηκε και ενοποιήθηκε στο πλήκτρο search (αναζήτηση). Μία επανασταστική καινοτομία από την TEXA που είναι πολύ διαφορετική από τα προϊόντα που ήδη υπάρχουν στην αγορά. Το AXONE Palm επαναπροσδιορίζει την αντίληψη του εργαλείου διάγνωσης.

11 IDC3 POCKET: ΠΛΟΗΓΗΣΗ Ιμάντας μεταφοράς Ηχείο VGA μικρο-κάμερα Αισθητήρας φωτός, LED λειτουργίας, Τμήμα κάρτας μνήμης Secure Digital Οθόνη αφής Προστατευτικό πλαίσιο Τμήμα μπαταρίας Πληκτρολόγιο Μικρόφωνο Εξωτερικές συνδέσεις >>

12 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ IDC3 POCKET ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Από το κύριο μενού χειροκίνητα επιλέξτε τα εργαλεία ή τον τύπο οχήματος. Υπάρχουν δύο τρόποι επιλογής οχήματος: μέσω μιας λίστας μάρκας ή μοντέλου ή εισάγοντας τον αριθμό πινακίδας. Το όχημα ταυτοποιείται από μια σειρά επιλογών που εντοπίζουν το σωστό μοντέλο. Όταν το όχημα αναγνωριστεί, το πρόγραμμα δείχνει τις διαθέσιμες επιλογές και πληροφορίες: σ αυτό το παράδειγμα: ανάλυση καυσαερίων, αυτοδιάγνωση, πρόγραμμα μηδενισμού, ηλεκτρικά διαγράμματα, κλπ. Εναλλακτικά το εργαλείο μπορεί να ρυθμιστεί για τις διαφορετικές επιλογές αναζητώντας το όχημα χρησιμοποιώντας το πλήκτρο Αριθμός πινακίδας. Αφού εισάγετε τον αριθμό πινακίδας του οχήματος στην οθόνη Palm, το πρόγραμμα αυτόματα θα ανακαλέσει τα οχήματα που εισήχθησαν προηγουμένως.

13 Σχέδια, πληροφορίες και εργαλεία είναι άμεσα διαθέσιμα Επιλέγοντας την επιλογή Ηλεκτρικό διάγραμμα από το προηγούμενο κύριο μενού και καθορίζοντας το ηλεκτρονικό σύστημα που θα ελεγχθεί... μπαίνετε σε μια ειδική λειτουργία εμφάνισης, για να πλοηγηθείτε στην μεγενθυμένη εικόνα στην οθόνη Επιλέγοντας το εικονίδιο Μονάδες, στην κάτω γραμμή εργαλείων, θα εμφανιστούν εικόνες και θέσεις σχετικά με τα εξαρτήματα του επιλεγμένου συστήματος. Από το ηλεκτρικό διάγραμμα μπορείτε να ανακαλέσετε μέσω του ειδικού εικονιδίου πληροφορίες και λεπτομέρειες για μεμονωμένα εξαρτήματα. Επιλέγοντας την επιλογή Αυτοδιάγνωση και επιλέγοντας για παράδειγμα το σύστημα A/C......ενεργοποιείτε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα α υ τ ο δ ι ά γ ν ω σ η ς χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες πληροφορίες από την επικοινωνία με την σχετική Η.Μ.Ε >>

14 Τεχνικά δελτία και κάρτες περιγραφής συστήματος Κατά την διάρκεια του τύπου συστήματος το πρόγραμμα τονίζει τα διαθέσιμα εικονίδια για επιπρόσθετες πληροφορίες. Σ αυτό το παράδειγμα, επιλέγοντας έναν Αερόσακο ενεργοποιείτε το εικονίδιο πληροφοριών στην επάνω δεξιά γωνία. Κάνοντας κλικ με το στυλό απευθείας στο εικονίδιο μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα έγγραφα, στο παράδειγμα αυτό ένα τεχνικό δελτίο......και μια κάρτα που περιγράφει τα χ α ρ α κ τ η ρ ι σ τ ι κ ά συστήματος. Το τονισμένο εικονίδιο στην οθόνη αυτή, πληροφορεί τον χρήστη ότι είναι διαθέσιμες επιπρόσθετες ηλεκτρικές και μηχανικές λεπτομέρειες. Μια κάρτα διαθέτει για παράδειγμα τεχνικά δεδομένα για τα συστήματα εκκίνησης και επαναφόρτισης.

15 Χειροκίνητη χρήση μέσω επιλογής εργαλείων Το AXONE Palm μπορεί να λειτουργήσει επίσης σε χειροκίνητη λειτουργία. Από το κύριο μενού επιλέγοντας το στοιχείο εργαλείου...μπορείτε να μπείτε στην λίστα εργαλείου που θα χρησιμοποιηθεί σε χειροκίνητη λειτουργία. Σ αυτήν την πρώτη έκδοση του προγράμματος είναι διαθέσιμα τα εργαλεία για ανάλυση ηλεκτρική και καυσαερίων Επιλέγοντας τον Παλμογράφο επιτρέπεται η είσοδος στο πρόγραμμα χρησιμοποιώντας το TRIBOX Mobile και την μονάδα ACQ. Η χειροκίνητη εγκατάσταση ενεργοποιεί συγκεκριμένη διαμόρφωση μέτρησης που μπορεί να προσαρμοσθεί από τον χειριστή ανάλογα το ηλεκτρικό σήμα που θα μετρηθεί. Επιλέγοντας το εικονίδιο Τεστ αερίου μπορείτε απευθείας να μπείτε στο πρόγραμμα ανάλυσης που μετρά την αιθάλη. Σ αυτήν την περίπτωση το AXONE Palm θα επικοινωνήσει αυτόματα με τον αναλυτή πετρελαίου OPABOX για να εκτελέσει την δοκιμή >>

16 ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ Όταν αντιμετωπίζετε ένα νέο διαγνωστικό πρόβλημα, παρόλο που ένα συνεργείο έχει ένα προϊόν διάγνωσης καλής ποιότητας και τεχνική εκπαίδευση σχετικά με αυτό, μερικές φορές είναι καλό να μιλάτε με ένα τεχνικό σύμβουλο ή συνάδελφο που είναι ικανός να σας βοηθήσει. Βάσει της εμπειρίας και έρευνας αγοράς η TEXA βρήκε ότι πολλές βλάβες σε οχήματα είναι παρόμοιες και τα οχήματα έχουν τα ίδια τεχνικά προβλήματα. Μπορεί το συγκεκριμένο πρόβλημα να λυθεί χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που αφορούν μια προηγούμενη επιτυχημένη επισκευή. Το συνεργείο θα γνωρίζει ιδανικά και θα έχει πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων που διαχωρίζεται βάσει των προβλημάτων και συσχετίζεται με βάση τις λύσεις. Συλλογή λύσεων. Η TEXA δημιούργησε μια συγκεκριμένη βάση δεδομένων με πληροφορίες που συλλέχθηκαν από τα call centres των θυγατρικών της (Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία και Η.Π.Α.). Το σύστημα συλλογής συλλέγει σε μία μόνο βάση δεδομένων τις πιο συχνές λύσεις για τεχνικά προβλήματα. Αυτό το σύστημα μπορεί να συλλέξει περίπου 100 λύσεις την εβδομάδα από όλο τον κόσμο. Αυτές οι λύσεις ελέγχονται και εισάγονται σε μια ειδική μορφοποίηση και είναι μεταφρασμένες σε όλες τις γλώσσες. Υπάρχουν χιλιάδες λύσεις ήδη έτοιμες και ο αριθμός αυτός αυξάνεται κάθε μέρα. Πως μπορώ να ψάξω να βρω μια λύση; Απαντήσεις σε κοινές ερωτήσεις, λύσεις σε προβήματα που ήδη λύθηκαν, κωδικοί βλαβών, προειδοποιήσεις και βοήθεια που λαμβάνονται από τα συνεργεία σ όλη την Ευρώπη, είναι σημαντικές πληροφορίες που η TEXA θέλει να μοιραστεί με τους πελάτες της: χρησιμοποιώντας το AXONE Palm! ΛΥΣΗ: Η TEXA δεν έχασε χρόνο και σκέφτηκε την ανάπτυξη της καλύτερης διαθέσιμης επιλογής στην αγορά. Η TEXA υπέγραψε μια συμφωνία με μια εταιρεία που δραστηροποιείται παγκόσμια στον τομέα αυτό: Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Google η TEXA μπόρεσε να οργανώσει τις πληροφορίες και να τις κάνει διαθέσιμες με ένα απλό και γρήγορο τρόπο. Το σύστημα λογισμικού AXONE Palm ενεργοποιείται με το κουμπί SEARCH (ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ). Με το AXONE Palm ο πελάτης μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες ή μια λύση στο πρόβλημα ενός οχήματος κατά την συντήρηση στο συνεργείο, χρησιμοποιώντας την λειτουργία ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ και γράφοντας τον τύπο βλάβης που θα λυθεί (χρησιμοποιώντας την δική του ορολογία). Εναλλακτικά μπορεί να επιλεγεί από μια λίστα, χωρισμένη κατά μάρκα και μοντέλο και την περιγραφή που έγινε από την TEXA αρκετών προβλημάτων που έχουν λυθεί. Το σύστημα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ θα προτείνει μια σειρά λύσεων, ήδη επεξεργασμένων από την TEXA και ελεγμένων από ένα συνεργείο, έτσι ώστε ο τεχνικός να επιλέξει μια λύση σχετική με το πρόβλημα του.

17 Κατά την διάρκεια της διαδικασίας συντήρησης επιλέγοντας το κουμπί SEARCH, το πρόγραμμα αναζητά αυτόματα όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για το μοντέλο και το επιλεγμένο ηλεκτρονικό σύστημα. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα μια λίστα με τις λύσεις που ήδη υιοθετήθηκαν και με τις βλάβες που λύθηκαν με περιγραφή της διαδικασίας συντήρησης θα εμφανιστεί στην οθόνη. Με ένα απλό και γρήγορο τρόπο η ειδική λειτουργία αναζήτησης θα συνδεθεί με την κεντρική βάση δεδομένων TEXA φορτώνοντας έτσι σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες πληροφορίες. Η επιλεγμένη κάρτα δείχνει την αιτία του προβλήματος και μια έγγραφη λύση, επαληθευμένη από τα διεθνή τηλεφωνικά κέντρα της TEXA >>

18 ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Το AXONE Palm είναι ένα φορητό εργαλείο που μπορεί να μεταφερθεί σε μια τσέπη. Είναι κατά κάποιο τρόπο παρόμοιο με τα προϊόντα γραφείου που καλούνται Pocket PC. Προφανώς αν ένα εργαλείο χρησιμοποιείται σε ένα συνεργείο καθημερινά για 12 ώρες την ημέρα θα πρέπει τεχνικά να είναι πολύ διαφορετικό από ένα που χρησιμοποιείται σε περιβάλλον γραφείου ή οικίας. Γι αυτό το λόγο οι τεχνικοί της TEXA δημιούργησαν το AXONE Palm που ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις δύναμης και αξιοπιστίας που είναι χρήσιμες όταν χρησιμοποιούνται σε ένα σκληρό περιβάλλον. Το AXONE Palm είναι ελαφρρύ, πρακτικό και ικανό να προσφέρει υψηλή απόδοση και αξιοπιστία σε περιβάλλοντα όπως: συνεργεία και στο δρόμο. Το AXONE Palm κατασκευάστηκε με ένα συμπαγές καλούπι, τα μέρη του είναι αδιάβροχα και μοντάρονται για την αποφυγή διείσδυσης υγρού χάρη στην χρήση ειδικών φλαντζών. Η μόλυνση από λάδι ή νερό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα! Το AXONE Palm αναπτύχθηκε σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα MIL STD-810, όσον αφορά την αντικραδασμική προστασία: μπορεί να πέσει από ένα ύψος 1.2 m χωρίς να πάθει ζημιά. Η οθόνη αφής είναι αντιθαμβωτική και έχει υψηλή ευκρίνεια. Το μηχανικό μοντάρισμα μεταξύ οθόνης και καλυμμάτων φτιάχτηκε για να παρέχει την μέγιστη μηχανική αντοχή και την καλύτερη προστασία ακόμα μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο στην αγορά. Ειδική προσοχή δόθηκε στην δυνατότητα επικοινωνίας και μετάδοσης δεδομένων ασύρματα μεταξύ των προϊόντων TEXA και άλλων συσκευών πολυμέσων. Η TEXA χρησιμοποίησε την πιο πρόσφατη ηλεκτρονική λύση στην μετάδοση δεδομένων: την τεχνολογία Bluetooth και Wi-Fi. Το AXONE Palm διαθέτει μια ενσωματωμένη κάμερα και μια μπαταρία λιθίου που παρέχει διπλάσια τροφοδοσία από τα παραδοσιακά palm. Το προϊόν παραδίνεται ως στάνταρ με αυτές τις αποκλειστικές λύσεις και προδιαγραφές.

19 18-19 >>

20 AXONE PALM ΚΑΙ INTERNET ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ TEXA. Οι απαιτήσεις των τεχνικών πληροφορίων και οι αναβαθμίσεις του AXONE Palm είναι συμβατές με τη σύνδεση στο Internet και μπορούν να συνδεθούν με τους σέρβερ της TEXA. Το Internet είναι όπως οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι όπου πληροφορίες και δεδομένα ταξιδεύουν αντί άνθρωποι και αγαθά. Το κόστος χρήσης γι αυτό είναι πολύ χαμηλό. Είναι πράγματι δυνατό να φτάσετε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να λάβετε σημαντικές πληροφορίες σε κόστος χαμηλότερο από ένα τηλεφώνημα. Για να σερφάρετε στο διαδίκτυο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πολύ γρήγορη ή μια πολύ αργή συσκευή πολυμέσων, καθώς δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας! Η πιο αργή συσκευή είναι σίγουρα το αναλογικό μόντεμ του οποίου η μέγιστη ταχύτητα είναι 56K. Υπάρχουν ISDN μόντεμ (ακόμα σε χρήση, αλλά όχι για πολύ ακόμα): σε αυτήν την περίπτωση, η μετάδοση δεδομένων μπορεί να φτάσει το μέγιστο μεταξύ 64K και 128K. Ο μέσος χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ADSL μόντεμ/ρούτερ που έχει μια πιστοποιημένη ταχύτητα των 1280K. Υπάρχουν όντως γρηγορότερα συστήματα σύνδεσης, αλλά το κόστος χρήσης τους είναι υψηλό και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί για την εφαρμογή μας. Οι πελάτες που αγοράζουν το AXONE Palm θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το Internet για δύο συγκεκριμένες υπηρεσίες: 1. Για αναβάθμιση του λογισμικού, 2. Για χρήση της λειτουργίας ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ 1 η περίπτωση. ΜΟΝΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ: Σ αυτήν την περίπτωση οι αναβαθμίσεις λογισμικού γίνονται κάθε τρεις μήνες. Ο πελάτης που θέλει να χρησιμοποιήσει αυτήν την υπηρεσία έχει τρεις δυνατότητες: 1. Μέσω αναβάθμισης της κάρτας μνήμης του AXONE Palm από τον πωλητή (χειροκίνητη αναβάθμιση) 2. Χρησιμοποιώντας τον Η/Υ τους για πρόσβαση στο Internet και χρησιμοποιώντας το ειδικό πρόγραμμα και το καλώδιο που παρέχονται ως βασικός εξοπλισμός. Με το AXONE Palm μπορείτε να φορτώσετε την νέα αναβάθμιση στην μνήμη του εργαλείου. 3. Συνδέοντας το AXONE Palm, απευθείας σε μια σύνδεση Internet μέσω ενός ADSL Wi-Fi ρούτερ/ μόντεμ για αυτόματη αναβάθμιση του λογισμικού. 2 η περίπτωση. Για πρόσβαση στην λειτουργία ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ: Μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στο Internet μόνο μέσω ενός ADSL Wi-Fi ρούτερ/ μόντεμ. Η ιδανική λύση για πρόσβαση στις λειτουργίες AXONE Palm είναι να υπάρχει πλήρης πρόσβαση στο internet μέσω ενός Wi-Fi ρούτερ/μόντεμ.

21 20-21 >>

22 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ, ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ: ΜΕ ΤΟ AXONE PALM ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Υπάρχει στον κόσμο μια εξέλιξη σχετική με τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά. Οι αλλαγές σχετίζονται όλο και περισσότερο με την εύκολη πρόσβαση στις διαδραστικές λειτουργίες των συσκευών που χρησιμοποιούνται καθημερινά στο σπίτι. Η νέα ψηφιακή τηλεόραση για παράδειγμα, μας επιτρέπει να δούμε τις εκπομπές που μας ενδιαφέρουν, αλληλεπιδρώντας με εκείνα τα προγράμματα και είναι ανοιχτή σε νέες δυνατότητες για ανθρώπους που δεν θέλουν να ανιμετωπίσουν περίπλοκα συστήματα όπως υπολογιστές και το Internet. Διαδραστικό σημαίνει ότι πρέπει να είναι απλό και φιλικό στο χρήστη. Ξεκινώντας από αυτήν την άποψη η TEXA ανέπτυξε ένα επαναστατικό σύστημα αυτόματης ενημέρωσης για το AXONE Palm. Μια νέα ιδέα που κάνει την ενημέρωση και την φόρτωση τεχνικών δελτίων απλή και ασφαλή. Για την χρήση αυτής της διαδραστικής υπηρεσίας το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Internet για να επιτραπεί η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ του εργαλείου, συνεργείου και των σέρβερ της TEXA. Γι αυτό το λόγο μια σύνδεση στο Internet είναι απαραίτητη. Όταν ενεργοποιείτε το AXONE Palm μπορείτε να συνδεθείτε με τους σέρβερ της TEXA για να ελέγξτε τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις αρκετές φορές την ημέρα. Αυτό είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Αν κατά η διάρκεια της ημέρας το AXONE Palm ανιχνεύσει μια νέα αναβάθμιση ή τεχνικό δελτίο, θα τα φορτώσει αυτόματα με το να συνδεθεί στους σέρβερ της TEXA το απόγευμα. Την επόμενη ημέρα, το συνεργείο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις νέες αναβαθμίσεις ή πληροφορίες. Αυτή η διαδικασία αναβάθμισης για το AXONE Palm είναι μια πραγματική επάνασταση, που σας επιτρέπει να εργαστείτε καλύτερα και να λύσετε το πρόβλημα ακριβώς από την αρχή. Όλα αυτά είναι υπέρ του χρήστη: καθυστερήσεις, χρόνος αναμονής και περίπλοκες διαδικασίες ανήκουν στο παρελθόν! Ο χρήστης μπορεί να ενημερώσει το εργαλείο με τις παραδοσιακές μεθόδους χωρίς να χρησιμοποιήσει τα πρακτικά οφέλη του αυτόματου συστήματος που δημιουργήθηκε ως βασικός εξοπλισμός στο AXONE Palm.

23 22-23 >>

24 ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΚΡΟ/ΜΕΣΑΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΜΟΝΗ ΧΡΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ INTERNET ADSL WI-FI Αν το συνεργείο χρησιμοποιεί μόνο ένα AXONE Palm (ΜΟΝΗ ΧΡΗΣΗ) χωρίς σύνδεση στο internet ή με μια σύνδεση άλλη από την ADSL Wi-Fi, θα λειτουργεί όπως παρακάτω: 1. Το AXONE Palm ως εγκέφαλος θα αναπαριστά την μονάδα ελέγχου επεξεργασίας και εμφάνισης όλων των μονάδων διάγνωσης που ανήκουν στο συνεργείο και αναπαριστούν το σώμα 2. Η σύνδεση μεταξύ του AXONE Palm και των μονάδων θα είναι τύπου Bluetooth, 3. Όταν το συνεργείο δεν έχει σύνδεση Internet, η αναβάθμιση θα φορτώνεται σε έναν Η/Υ. Ο συνδρομητής θα λαμβάνει ένα CD με την νέα αναβάθμιση και μέσω ενός καλωδίου USB, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρόγραμμα που παρέχεται ως στάνταρ, θα μπορεί να την μεταφέρει στο AXONE Palm (χειροκίνητη αναβάθμιση). 4. Αν το συνεργείο διαθέτει σύνδεση στο Internet και έναν Η/Υ με ένα σύστημα άλλο από ADSL-Wi-Fi οι αναβαθμίσεις θα γίνονται μέσω αυτού. Σ αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB και το ειδικό πρόγραμμα που παρέχεται ως στάνταρ θα μπορείτε να μεταφέρετε την νέα αναβάθμιση στο AXONE Palm (χειροκίνητη αναβάθμιση). ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ tribox mobile (Σύνδεση Bluetooth) navigator (Σύνδεση Bluetooth) gasbox Autopower* (Σύνδεση Bluetooth) OpaBox Autopower* (Σύνδεση Bluetooth) rc3* (Σύνδεση Bluetooth) * ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΥΠΟΥ.

25 ΜΙΚΡΟ/ΜΕΣΑΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΜΟΝΗ ΧΡΗΣΗ, ΜΕ INTERNET ADSL Wi-Fi. Αν το συνεργείο χρησιμοποιεί το AXONE Palm ως μοναδικό εργαλείο (ΜΟΝΗ ΧΡΗΣΗ) και έχει τουλάχιστον μια σύνδεση ADSL Wi-Fi, το σύστημα θα λειτουργεί ακόλουθα: 1. Το AXONE PALM ως εγκέφαλος θα αναπαριστά την μονάδα ελέγχου επεξεργασίας, καταγραφής και εμφάνισης όλων των μονάδων διάγνωσης που ανήκουν στο συνεργείο και αναπαριστούν το σώμα 2. Η σύνδεση μεταξύ του AXONE PALM και των μονάδων θα είναι τύπου Bluetooth, 3. Η αναβάθμιση θα είναι αυτόματη μέσω σύνδεσης Wi-Fi μεταξύ AXONE PALM και ρούτερ και θα είναι δυνατή η χρήση της νέας λειτουργίας ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ οποιαδήποτε στιγμή. ΔΙΑΓΝΩΣΗ tribox mobile (Σύνδεση Bluetooth) navigator (Σύνδεση Bluetooth) gasbox Autopower* (Σύνδεση Bluetooth) ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ OpaBox Autopower* (Σύνδεση Bluetooth) ΡΟΥΤΕΡ (Σύνδεση Wi-Fi) rc3* (Σύνδεση Bluetooth) >>

26 ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ, ΜΕ INTERNET ADSL WI-FI. Αν το συνεργείο χρησιμοποιεί πάνω από ένα AXONE Palm (ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ) αυτό θα γίνει ένα προσωπικό εργαλείο για κάθε ένα χρήστη ξεχωριστά. Η σύνδεση ADSL Wi-Fi στο συνεργείο, ενεργοποιεί την ακόλουθη λειτουργία συστήματος 1. Κάθε AXONE Palm είναι μια προσωπική μονάδα για κάθε τεχνικό που θα την χρησιμοποιήσει ως εργαλείο επεξεργασίας και εμφάνισης όλων των μονάδων διάγνωσης στο συνεργείο, 2. Η σύνδεση μεταξύ του AXONE Palm και των μονάδων θα είναι τύπου Bluetooth, 3. Όλοι οι έλεγχοι που εκτελούνται με την χρήση διαφορετικών μονάδων θα αποθηκεύονται σε ένα κεντρικό σέρβερ, 4. Κάθε όχημα θα έχει έναν ΦΑΚΕΛΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. 5. Οι αναβαθμίσεις θα είναι αυτόματες και θα είναι δυνατή η χρήση (από περισσότερα από ένα εργαλείο) της λειτουργίας ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ταυτόχρονα οποιαδήποτε στιγμή, 6. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AXONE ως ένα εργαλείο επικοινωνίας δεδομένων μέσα σε όλο το συνεργείο. Κάθε χρήστης μπορεί να λάβει τηλεματικά από τον αρχιμηχανικό του συνεργείου ή από την ρεσεψιόν την εργασία που θα εκτελεστεί σε ένα συγκεκριμένο τύπο οχήματος. Προφανώς όλες οι ενέργειες συντήρησης στο όχημα αυτό θα μεταφέρονται στην κάρτα συντήρησης, αυτές οι πληροφορίες μπορούν τότε να χρησιμοποιηθούν για προετοιμασία του λογαριασμού συντήρησης. (Σύνδεση Bluetooth) (Σύνδεση Bluetooth) (Σύνδεση Wi-Fi)

27 * ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. tribox mobile ΔΙΑΓΝΩΣΗ navigator Η/Υ gasbox Autopower* ΣΕΡΒΕΡ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ OpaBox Autopower* ΣΕΡΒΕΡ ΕΚΤΥΠΩΤΗ rc3* ΡΟΥΤΕΡ >>

28 ΑΞΕΣΟΥΑΡ Docking Station ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ (ΤΥΠΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ) ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΡΟΥΤΕΡ ADSL Wi-Fi

29 ΤΡΟΛΛΕΫ ECONOMY ECO STATION DIAG STATION >>

30 ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ LED ένδειξης κατάστασης Κουμπί ON/OFF Ηχείο VGA Μικρο-κάμερα Πληκτρολόγιο Πλαστικό κάλυμμα προστασίας οθόνης αφής

31 ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ Στυλό ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΥΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΙΜΑΝΤΑΣ μεταφοράς ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΛΑΙΣΙΟ >>

32 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ (ΣΥΣΤΗΜΑ NAVIGATOR) Βαλίτσα Ασιατικών καλωδίων Βαλίτσα Ευρωπαϊκών καλωδίων Βαλίτσα καλωδίων φορτηγού Βαλίτσα καλωδίων μοτοσυκλέτας Βαλίτσα επιπρόσθετων καλωδίων μοτοσυκλέτας

33 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ (ΣΥΣΤΗΜΑ TRIBOX) ΜΟΝΑΔΑ BPP ΜΟΝΑΔΑ ACQ ΜΟΝΑΔΑ GPRS ΜΟΝΑΔΑ BLUETOOTH ΜΟΝΑΔΑ TNET ΜΟΝΑΔΑ RS232-USB ΜΟΝΑΔΑ A-DIA Βαλίτσα Ασιατικών καλωδίων Βαλίτσα Ευρωπαϊκών καλωδίων Βαλίτσα καλωδίων φορτηγού Βαλίτσα στάνταρ καλωδίων μοτοσυκλέτας Βαλίτσα επιπρόσθετων καλωδίων μοτοσυκλέτας Βαλίτσα kit αντάπρορων Βαλίτσα επιπρόσθετων αντάπτορων Βασικό kit μετρήσεων >>

34 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ GASBOX Autopower*: η μονάδα για μέτρηση εκπομπών. Το GASBOX είναι μια μονάδα ανάλυσης, πρακτική και ευκολόχρηστη, που παρέχεται με επαναφορτιζόμενη εσωτερική μπαταρία και σύνδεση μέσω Bluetooth στο AXONE Palm. Η μέτρηση καυσαερίων εκτελείται σύμφωνα με την αρχή υπέρυθρων. Στην στάνταρ διαμόρφωση ο θάλαμος ανάλυσης μπορεί ν ανιχνεύσει τις τιμές CO, διορθωμένου CO, CO2, HC, O2 σύμφωνα από το οποίο ο συντελεστής ΛΑΜΔΑ (λ) υπολογίζεται αυτόματα. Ένα προαιρετικό kit αισθητήρα μπορεί να αγοραστεί για μέτρηση οξειδίων του αζώτου (NOx). OPABOX Autopower*: η μονάδα για έλεγχο εκπομπών καυσαερίων πετρελαιοκινητήρων. Το OPABOX είναι η μονάδα για μέτρηση αιθάλης σε πετρελαιοκινητήρες. Είναι ένα σύστημα, πρακτικό και ευκολό στη χρήση, που παρέχεται με μια εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία και σύνδεση μέσω Bluetooth στο AXONE Palm. Η μέτρηση αιθάλης εκτελείται μέσω απορρόφησης μιας δέσμης φωτός από μια πηγή LED. Οι θάλαμοι ανάλυσης χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία για να παρέχουν αποτελέσματα με ακρίβεια. Η αυτόνομη παροχή και η απουσία καλωδίων για σύνδεση στην κύρια μονάδα ελέγχου και την οθόνη κάνουν τον έλεγχο πρακτικό για κάθε τύπο οχήματος, ακόμα και με τα μεγάλα επαγγελματικά οχήματα. RC3*: μέτρηση στροφών και θερμοκρασίας. Το RC3 είναι η μονάδα για ανίχνευση στροφών και θερμοκρασίας σε κινητήρες με μοντέρνα συστήματα ανάφλεξης. Είναι ένα μοναδικό εργαλείο ικανό για ενοποίηση της ανίχνευσης στροφών και θερμοκρασίας χωρίς το άνοιγμα του καπό. Η τροφοδοσία του παρέχεται απευθείας από το όχημα υπό εξέταση και τα δεδομένα στέλνονται μέσω Bluetooth στις μονάδες ανάλυσης αιθάλης και καυσαερίων GASBOX και OPABOX. Αυτός ο σταθμός υποστηρίζει τρεις διαφορετικούς τύπους ανίχνευσης στροφών: Παραδοσιακή ανίχνευση (επαγωγή και πιεζο) που χρησιμοποιείται σε οχήματα πριν το 2000 (προαιρετική). Με ανίχνευση μέσω μικροφώνου και εναπομμείναντος σήματος στην μπαταρία, που χρησιμοποείται για τα πιο πολλά νέα και παλιά οχήματα (στάνταρ). Με ανίχνευση μέσω πρίζας EOBD έγκυρη για οχήματα κατασκευασμένα μετά το 2000 (στάνταρ). Με το τελευταίο αυτό σύστημα ο έλεγχος καυσαερίων χρησιμοποιεί την τιμή στροφών και την θερμοκρασία κινητήρα που παρέχονται απευθείας από την Η.Μ.Ε. μέσω της επικοινωνίας EOBD στάνταρ σύμφωνα με Ευρωπαϊκό νόμο, που χρησιμοποείται για όλα τα αυτοκίνητα μετά το Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως EOBD Scantool για έλεγχο των καυσαερίων σύμφωνα με μελλοντικούς νόμους. * ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΥΠΟΥ.

NAVIGATOR TXT. για αυτοκίνητα και φορτηγά/λεωφορεία

NAVIGATOR TXT. για αυτοκίνητα και φορτηγά/λεωφορεία NAVIGATOR TXT για αυτοκίνητα και φορτηγά/λεωφορεία ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Το NAVIGATOR TXT είναι ένα νέο εργαλείο διάγνωσης για πολλές μάρκες και πολλαπλά περιβάλλοντα και είναι σχεδιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

AXONE Direct AXONE Pad AXONE Palmtop. Για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και επαγγελματικά οχήματα

AXONE Direct AXONE Pad AXONE Palmtop. Για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και επαγγελματικά οχήματα AXONE Direct AXONE Pad AXONE Palmtop Για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και επαγγελματικά οχήματα 2 AXONE Direct, AXONE Pad, AXONE Palmtop Τα προϊόντα της TEXA εγγυώνται άριστη κάλυψη διάγνωσης για μάρκες και

Διαβάστε περισσότερα

TRIBOX Mobile. για μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα

TRIBOX Mobile. για μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα TRIBOX Mobile για μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα ΔΙΑΓΝΩΣΗ σε ΚΙΝΗΣΗ! Με το TRIBOX Mobile, η τεχνολογία διάγνωσης TEXA σπάει τους τοίχους του συνεργείου για να κάνει διάγνωση σε οχήματα

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E5410/E5510

Dell Latitude E5410/E5510 Dell Latitude E5410/E5510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για βλάβη στον εξοπλισμό, τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ STARGAS 898 είναι τελευταίας τεχνολογίας, κλάσεως 0, με πολλαπλές επεκτάσεις χάρη στην υψηλή τεχνολογία που διαθέτει.

Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ STARGAS 898 είναι τελευταίας τεχνολογίας, κλάσεως 0, με πολλαπλές επεκτάσεις χάρη στην υψηλή τεχνολογία που διαθέτει. Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ STARGAS 898 είναι τελευταίας τεχνολογίας, κλάσεως 0, με πολλαπλές επεκτάσεις χάρη στην υψηλή τεχνολογία που διαθέτει. 1) Είναι παλμογράφος ψηφιακός, έγχρωμος, με μνήμη. 2) Είναι ψηφιακό,

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο βλάβης στον εξοπλισμό, τραυματισμού ή θανάτου. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης. Κάντε κλικ για έναρξη

Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης. Κάντε κλικ για έναρξη Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης Κάντε κλικ για έναρξη Γενική εικόνα Στο σχήμα βλέπουμε μία γενική εικόνα του εσωτερικού της Κεντρική Μονάδας του υπολογιστή: Τροφοδοτικό Είναι μία ηλεκτρική μικροσυσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

2. Ποιο είναι το πρώτο βήμα της μεθοδολογίας διάγνωσης βλαβών ; 165

2. Ποιο είναι το πρώτο βήμα της μεθοδολογίας διάγνωσης βλαβών ; 165 Απαντήσεις στο διαγώνισμα του 5 ου κεφαλαίου 1. Τι εννοούμε με τον όρο διάγνωση ; 165 Με τον όρο διάγνωση εννοούμε τη μεθοδολογία που εφαρμόζουμε προκειμένου να εντοπίσουμε μια βλάβη σ ένα σύστημα λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ VARTA START-STOP VSSP 2.1

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ VARTA START-STOP VSSP 2.1 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ VARTA START-STOP VSSP 2.1 Όλα ξεκινούν µε την ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ALL-IN-ONE ΤΗΣ VARTA VARTA Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΣ Η τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Η ονοµασία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 1η. Εισαγωγή στην Πληροφορική

Ενότητα 1η. Εισαγωγή στην Πληροφορική Ενότητα 1η Εισαγωγή στην Πληροφορική 1.1 Τι είναι Πληροφορική Ένας σύντομος ορισμός για το τι είναι πληροφορική είναι ο παρακάτω: όλα εκείνα που χρειάζεται κανείς για να παράγει, να οργανώνει και να διαχειρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ηλικία Android 4.1.1 Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά

ηλικία Android 4.1.1 Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά Εκπαιδευτικές Εφαρµογές ειδικά σχεδιασµένες στα ελληνικά για το Clempad, προσφέρουν την απόλυτη εµπειρία παιχνιδιού και µάθησης Γονικός Έλεγχος διαχείριση περιεχοµένου Ασφαλές Internet έλεγχος µε ρυθµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

FSA 720 / 740 / 750. Μόνο Bosch.

FSA 720 / 740 / 750. Μόνο Bosch. FSA 720 / 740 / 750 Η πλατφόρµα διάγνωσης του µέλλοντος. Μόνο Bosch. FSA 720 και 740-Συσκευές ελέγχου συστηµάτων οχήµατος: ιευρυµένη διάγνωση, αποτελεσµατική τεχνική µέτρησης, εύκολο λογισµικό Ένα κινητό

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 4 Α Π Α Ι Τ Ή Σ Ε Ι Σ Σ Υ Σ Τ Ή Μ Α Τ Ο Σ 4 Ε Γ Κ Α Τ Ά Σ Τ Α Σ Η Ε

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός σταθμός εργασίας Dell Precision M4500

Φορητός σταθμός εργασίας Dell Precision M4500 Φορητός σταθμός εργασίας Dell Precision M4500 Σχετικά με τις προειδοποιήσεις Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Μπροστινή όψη 26 25 27 24 28 23 29 31 30 22 21 1 2 3 4 20 19 5 6 18 7

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Διαδραστικός πίνακας χαμηλού κόστους

Διαδραστικός πίνακας χαμηλού κόστους Διαδραστικός πίνακας χαμηλού κόστους Με τη χρήση του χειριστηρίου από την κονσόλα nintendo wii (wiimote) Συνάντηση καθ. Πληροφορικής Γυμνασίου, Επιμ: Ξυνιδάκης Χρήστος ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά A ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ υποδηλώνει δυνητική υλική ζημιά, σωματική βλάβη ή θάνατο. Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Vostro 1310 1 2 3 4 5 6 13

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Υδρόμετρα. Συστήματα Ανάγνωσης Μετρητών από Απόσταση AMR

Υδρόμετρα. Συστήματα Ανάγνωσης Μετρητών από Απόσταση AMR Υδρόμετρα Συστήματα Ανάγνωσης Μετρητών από Απόσταση AMR Ο σχεδιασμός των Ηλεκτρονικών Προϊόντων μας Ανταγωνίζεται τις Καλύτερες Μάρκες του Κόσμου. Είναι προφανές ότι στη σημερινή αγορά τα υδρόμετρα αναμένεται

Διαβάστε περισσότερα

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ;

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ; Απαντήσεις στο διαγώνισμα του 6 ου κεφαλαίου 1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; 197 1. τον κινητήριο άξονα ( περιστρέφεται με τις μισές στροφές του στροφάλου για 4-χρονο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

USER MANUAL

USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index ελληνικός p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής

Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων. Πριν την εγκατάσταση... 3. Ελάχιστες απαιτήσεις σε εξοπλισμό... 3 2. Εγκατάσταση... 4

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...1 Εισαγωγή...2 Χαρακτηριστικά...3 Τεχνικές Προδιαγραφές...3 Εγκατάσταση...4 Συμβουλές Εγκατάστασης Αισθητήρων...5 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχο αυτού και χρησιμοποιείται από την Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Vibration Steering Wheel RS-100 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατάλογος συσκευασίας

1. Κατάλογος συσκευασίας 1. Κατάλογος συσκευασίας 1. 2. Αντάπτορας AC 3. 4. Καλώδιο USB 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 3 4 5 1 6 2 7 1 2 3 4 5 6 Πλήκτρο Λειτουργίας\Επανα φοράς Ένταση +\ Ένταση - Κάρτα Micro

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Σημαντικό! Εμφάνιση της εικόνας της web κάμερας. Ελληνική έκδοση. WC056 - Υψηλής ανάλυσης Web κάμερα 5M USB 2.0

Ελληνική έκδoση. Σημαντικό! Εμφάνιση της εικόνας της web κάμερας. Ελληνική έκδοση. WC056 - Υψηλής ανάλυσης Web κάμερα 5M USB 2.0 Ελληνική έκδοση WC056 - Υψηλής ανάλυσης Web κάμερα 5M USB 2.0 Μην εκθέτετε την υψηλής ανάλυσης web κάμερα 5M USB 2.0 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα. Δικτυακή κάμερα cube. Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας-ελληνικά. Ο παρών συνοπτικός οδηγός αφορά στα εξής μοντέλα: UD.

Κάμερα. Δικτυακή κάμερα cube. Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας-ελληνικά. Ο παρών συνοπτικός οδηγός αφορά στα εξής μοντέλα: UD. Κάμερα Δικτυακή κάμερα cube Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας-ελληνικά Ο παρών συνοπτικός οδηγός αφορά στα εξής μοντέλα: UD.6L0201B1273A01EU 1 Κανονιστικές πληροφορίες Δήλωση συμμόρφωσης ΕΕ Το προϊόν αυτό

Διαβάστε περισσότερα

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr Κεντρικό: Ν. Πλαστήρα 257 & Αιόλου 36, ΤΚ: 135 62, Αγ. Ανάργυροι Αθήνα, Τηλ. Κέντρο: 210 26 20 250, Fax: 210 26 23 805 Υποκατάστημα: Σμύρνης 31, Τ.Κ.: 143 41, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα Τηλ: 210 25 25 534-210

Διαβάστε περισσότερα

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Περιεχόμενα συσκευασίας... 3 Προετοιμασία για εγκατάσταση... 4 Συνθήκες περιβάλλοντος... 4 Οδηγίες για την επιφάνεια... 5 Εγκατάσταση κάμερας στο βιντεοπροβολέα...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια Μηχανογραφικού Εξοπλισμού έτους 201 6 για το ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Διαβάστε περισσότερα

nüvi 2300 series εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης για χρήση με αυτά τα μοντέλα nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370

nüvi 2300 series εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης για χρήση με αυτά τα μοντέλα nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 nüvi 2300 series εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης για χρήση με αυτά τα μοντέλα nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 Έναρξη χρήσης ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στον οδηγό Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

11/1/18. Κεφάλαιο 2. Κατανόηση των ψηφιακών εξαρτηµάτων. Εξέταση του υπολογιστή: Από τι αποτελείται. Στόχοι. Κατανόηση του υπολογιστή σας

11/1/18. Κεφάλαιο 2. Κατανόηση των ψηφιακών εξαρτηµάτων. Εξέταση του υπολογιστή: Από τι αποτελείται. Στόχοι. Κατανόηση του υπολογιστή σας 11/1/18 A. EVANS, K. MARTIN, M. A. POATSY Εισαγωγή στην πληροφορική Θεωρία και πράξη 2 η έκδοση Κεφάλαιο 2 Εξέταση του υπολογιστή: Από τι αποτελείται Κατανόηση των ψηφιακών εξαρτηµάτων Κατανόηση του υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Διάγνωση WOW! Me Snooper +

Διάγνωση WOW! Me Snooper + Διάγνωση WOW! Me Snooper + Απρίλιος 2017 Διάγνωση Snooper plus Κωδ. aρ. 0900 700 100 Η νέα γενιά συστημάτων διάγνωσης οχημάτων Το Snooper+ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης στη διάγνωση οχημάτων. Με τον καταγραφέα

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ 1) Τι είναι μητρική πλακέτα; Είναι η βασική ηλεκτρονική πλακέτα ενός Η/Υ πάνω στην οποία συνδέονται όλα τα εξαρτήματα ενός Η/Υ όπως ο επεξεργαστής, η μνήμη, οι κάρτες επέκτασης,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

PU054 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card

PU054 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card PU054 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε απλά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

UTECO ABEE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

UTECO ABEE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ IMAGO F3000 Συνοπτική περιγραφή Αυτοί οι ελεγκτές διαδικασίας χτίζονται σε ένα σχεδιασμό επεκτάσιμης μονάδας, και είναι κατάλληλοι για τον έλεγχο ρύθμιση λειτουργίας, ψησίματος, καπνίσματος και ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline Οδηγός χρήσης Linksys PLEK500 Προσαρμογέας δικτύου Powerline Πίνακας περιεχομένων Επισκόπηση.............. 3 Χαρακτηριστικά.................. 3 Πώς λειτουργεί το δίκτυο Powerline........... 4 Παράδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ www.sven.fi GR Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Τα Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα Αµερικανικής προέλευσης της Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

MULTI PEGASO. για αυτοκίνητα και φορτηγά

MULTI PEGASO. για αυτοκίνητα και φορτηγά MULTI PEGASO για αυτοκίνητα και φορτηγά Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ Παρουσιάζεται για πρώτη φορά το πιο προηγμένο εργαλείο διάγνωσης πολλών μαρκών και ανάλυσης καυσαερίων. Χαρακτηρίζεται από ακρίβεια,

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατάλογος συσκευασίας

1. Κατάλογος συσκευασίας 1. Κατάλογος συσκευασίας 1. 2. Αντάπτορας AC 3. Ακουστικά 4. Καλώδιο USB 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 10 11 3 4 7 1 2 5 6 8 9 1 2 3 4 5 6 7 Ένταση +\ Ένταση - Ρύθμιση της στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

EdoorLock Programmer. EdoorLock Programmer_App.doc

EdoorLock Programmer. EdoorLock Programmer_App.doc EdoorLock Programmer Α. Λίγα λόγια. Το EdoorLock Programmer χρησιμοποιείται για την διαχείριση και τον προγραμματισμό του EdoorLock Electronic Lock. Το EdoorLock Electronic Lock είναι μια συσκευή Access

Διαβάστε περισσότερα

C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης

C meitrack Οδηγός Γρήγορης Χρήσης C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης 1 Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του MT90. Αυτή η συσκευή θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας GPS εντοπισμού όπου βασίζεται σε εξαιρετική τεχνολογία και τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Πληροφορίες για τη ρύθμιση και τα χαρακτηριστικά Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για υλική ζημιά, τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11 Περιεχόμενα Πρόλογος... 11 Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13 1.1 Windows XP... 15 1.2 Επιφάνεια εργασίας... 19 1.3 Γραμμή εργασιών... 24 1.4 Χειρισμός παραθύρων... 30 1.5 Μενού... 36 1.6

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation στις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P A I - 7 0 7 9 4 5

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P A I - 7 0 7 9 4 5 H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο A I - 7 0 7 9 4 5 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ά H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολος, βασικός, φορητός

Εύκολος, βασικός, φορητός Εύκολος, βασικός, φορητός www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel HM65 Express

Διαβάστε περισσότερα