Ναυπλίου Εξωτερικό. 1. ΤΟΠΟΣ. προδιαγραφές 2. ΠΕΡΙΟΔΟΣ. κατηγορίες και. υψηλών. τις. μικροί αθλητές. παραβρεθούν

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ναυπλίου 2012. Εξωτερικό. 1. ΤΟΠΟΣ. προδιαγραφές 2. ΠΕΡΙΟΔΟΣ. κατηγορίες και. υψηλών. τις. μικροί αθλητές. παραβρεθούν"

Transcript

1 ΟΡΟΙ & ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΣ Η European Sports Management ( ESM) σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων διοργανώνει στις Ιουνίου 2012, στη ιστορική πόλη π του Ναυπλίου το τ 1 ο Διεθνής Τουρνουά ποδοσφαίρουυ για ακαδημίες από την Ελλάδα καιι το Εξωτερικό. 1. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Η περιοχή του Ναυπλίου, πέραν της ιστορικής βαρύτητας διαθέτει άρτιες υποδομές (αθλητικές εγκαταστάσεις & ξενοδοχεία) που μπορούν να φιλοξενήσουν με υψηλές προδιαγραφές τους αθλητές και του συνοδούς του (προπονητές ή γονείς). 2. ΠΕΡΙΟΔΟΣ Το τουρνουά θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 21 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 24 Ιουνίου, ημέρα όπου θα διεξαχθούν και οι τελικοί στις μεγάλες κατηγορίες και θα γίνουν και απονομές στους αθλητές. 3. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΚΟΠΟΣ Σύμφωνα με την φιλοσοφία της ESM.GR, σκοπός του τουρνουά είναι να δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να αγωνισθούν σε μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, με κύριο νικητή τον αθλητισμό. Η εμπειρίαα που θα αποκομίσουν οι μικροί αθλητές θα είναι σημαντική ενώ θα τους δοθεί η ευκαιρία να επιδείξουν τις ικανότητές τους σε προπονητές και manager μεγάλων συλλόγων, οι οποίοι θα παραβρεθούν στο τουρνουά ως καλεσμένοι τις ESM.

2 4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ποδοσφαιρικές σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι που διαθέτουν τμήματα υποδομών στις παρακάτω κατηγορίες. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ Χ9 2 Χ 25 ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ Χ111 2 Χ30 ΠΑΙΔΙΚΟ Χ111 2 Χ35 ΕΦΗΒΙΚΟ Χ111 2 Χ35 5. ΣΤΑΔΙΑΑ ΑΓΩΝΩΝΝ Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδαα της περιοχής του Ναυπλίου. Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου Στάδιο Τίρυνθας Γήπεδο Παναριτίου Γήπεδο Δρέπανου 6. ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1 Η ΦΑΣΗ Στην πρώτη φάση του τουρνουά θα υπάρξει καθορισμός ομίλων όπουυ η κάθε θα πραγματοποιηθούν αγώνες όλοι εναντίων όλων. Στην συνέχεια και ανάλογα με τις τελικές βαθμολογίες, θα υπάρξουν οι αντίστοιχες αναμετρήσεις με βάση την τελική κατάταξη.

3 2 Η ΦΑΣΗ Στη δεύτερη φάση διασταυρώνονται οι ομάδες των ομίλων ανάλογα με την βαθμολογία τους. Παράδειγμα 1 ο ς Α με 1 ος Β και αντίστοιχα. 7. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Οι διαιτητές των αγώνων είναι αξιολογημένοι και προέρχονται ι από τον σύνδεσμο ΕΠΣ Αργολίδος. Κάθε αγώνας θα διεξάγεται με 3 διαιτητές,, εκτός της κατηγορίας Junior (9x9), όπου θα διεξάγεται με ένα διαιτητή. Οι διαιτητές θα είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για κάθε αγώνα και θαα τηρούν του διεθνής κανόνες διαιτησίας. 8. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Σε κάθε γήπεδο θα υπάρχει ένας υπεύθυνος που θα έχει ορισθεί από την ESM για την οργάνωση του τουρνουά και την εξυπηρέτηση των ομάδων. 9. ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ 15 λεπτά πριν την ώρα έναρξης του αγώνα οι υπεύθυνοι προπονητές θα πρέπει να έχουν καταθέσει στον υπεύθυνου του γηπέδου ή τονν διαιτητή την 11αδα που θα ξεκινήσει τον αγώνα, τους αναπληρωματικούς και τον αρχηγό. Μετά την λήξη του αγώναα ο διαιτητής, οι αρχηγοί οι ο υπεύθυνος γηπέδου θα πρέπει να υπογράψουν το φύλλο αγώνα. 10. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ Τυχόν ενστάσεις για οποιοδήποτε θέμα προκύψει γίνονται από τουςς αρχηγούς κατά την διάρκεια του αγώνα και θαα εξετάζονται από την επιτροπή διεξαγωγής του τουρνουά.. Για κάθε επίλυση ενστάσεων που προκύπτει κατά την τέλεση των αγώνων και εφόσον δεν προβλέπεται από τον κανονισμό του τουρνουά θα αποφασίζει η διοργανώτρια αρχή με μια τριμελής εκτελεστική επιτροπή η οποία αποτελείται από τον τ υπεύθυνου του αγωνιστικού ύ προγράμματος, τον επικεφαλής διαιτητή του τουρνουά και εκπρόσωπο της ESM.

4 11. ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ 11.1 OFF SITE ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ Σε όλες την κατηγορίες ισχύει ι ο κανόνας του Off Site, εκτός ε της κατηγορίας Junior. Στην περίπτωση ισοβαθμίας ισχύει οι διαφορά τερμάτωνν (άμυναςκαλύτερη επίθεσης) και στην περίπτωση της πλήρης ισοβαθμίας υπερτερεί η επίθεση ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Κατά την διάρκεια κάθε αγώνα οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιεί όλους τους αθλητές, οι αθλητές που αντικαθίσταται κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιηθούν ξανά. Εξαίρεση αποτελούν οι αγώνες των Junior, όπου οι ομάδες μπορούν να κάνουν απεριόριστεα ες αλλαγές και οι παίκτες μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν ΑΝΑΒΟΛΕΣ Στην περίπτωση που κάποιος αγώνας αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών, τότε ο διαιτητής και οι διοργανωτές ορίζουν νέα ώρα ώ και ημερομηνία διεξαγωγής. Στην περίπτωση που κάποια ομάδα δεν εμφανιστεί στο σ γήπεδο, το ματς κατακυρώνεται στην αντίπαλη ομάδαα με σκορ ΠΟΙΝΕΣ 2 Κίτρινες κάρτες : Αποβολή από τονν συγκεκριμένο αγώνα 1 Κόκκινη κάρτα : Αποβολή από τον συγκεκριμένο αγώνα Σε περιπτώσεις που υπάρχει παράπτωμα όπως ανάρμοστη συμπεριφορά κατά διαιτητή ή αντιπάλων παιχτών ή θεατών ή συμπαικτών, θαα υπάρξει αποβολή και για το επόμενο παιχνίδι. Σε περιπτώσειι αντιαθλητικής ενέργειας όμως εξύβριση ή βιαιοπραγία θα υπάρξει οριστική αποβολή από το τουρνουά.. Οι αθλητές που αποβάλλονται μπορούν να αντικατασταθούν.

5 11.5 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 εμφανίσεις. 12. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσουνν τις ομάδες θα είναι : JOHN & GEORGE DOLPHIN S PARADISE LOST FLOISVOS ROYAL TOLON HOLIDAY S Το ξενοδοχείο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ομάδων όσο καιι της ESM, και έχει επιλεγεί με γνώμονα την άρτια διαμονή των αθλητών όσο και των συνοδών τους. Οι αθλητές θα μείνουν σε 2 3 4κλινα δωμάτιαα ενώ οι προπονητές συνοδοί σε 2κλινα 3κλινα. Γονείς που θέλουν να συνοδέψουν τα παιδιά κατά τις ημέρες η του τουρνουά μπορούν να επιλέξουν το ίδιο ξενοδοχείο αν υπάρχει διαθεσιμότητα ή άλλα ξενοδοχεία της περιοχής. 13. ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ Όλες οι ομάδες ορίζουν επικεφαλής ς της κάθε αποστολής και αρμόδιο για όλα τα θέματα επικοινωνίας και συνεργασίας με την διοργανώτρια, ο οποίος ονομάζεται Γενικός Αρχηγός της αποστολής με τις κάτωθι αρμοδιότητα τες: Nα συντάξειι και να αποστείλει την δήλωση συμμετοχής της ομάδας Να ενημερώσει τους κηδεμόνες της αποστολής για τις λεπτομέρειες της προκήρυξης και τους κανονισμούς τηςς διοργάνωσης Να συλλέξειι και να ελέγξει τις ατομικές δηλώσεις των αθλητών με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά και τις καταστάσειςς υγείας Να δηλώσει εμπρόθεσμα την συμμετοχή της ομάδας τουυ στην διοργανώτρια.

6 13.5. Να ενημερώσει έγκαιραα την διοργανώτρια για τυχόν καθυστερήσεις η αλλαγές στην συμμετοχή των αθλητώνν της ομάδας του Να τηρεί με συνέπεια και υπευθυνότητα το πρόγραμμα π των αγώνων και τους κανόνες που διέπουν την διοργάνωση Έχει την ευθύνη της ομάδας του για τυχόν φθορές η ζημιές προκληθούν από τους αθλητές στο ξενοδοχείο η το αθλητικό κέντρο Να φροντίζει για την άψογη συμπεριφορά των αθλητώνν στους κοινόχρηστους χώρουςς του ξενοδοχείου Να τακτοποιήσει έγκαιρα τα οικονομικά θέματα με τηνν ESM 14. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ESM H ESM, ως διοργανώτρια του τουρνουά έχει τις παρακάτω υποχρεώσεις Την εξασφάλιση συμμετοχής των ομάδων στους ομίλους και στον έλεγχο της τήρησης τ κάθε ηλικιακής κατηγορίας Την εξασφάλιση όλων των προσυμφωνηθέντων παροχών στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στο ξενοδοχείο Την έκδοση κάρτας διαπίστευσης για όλους τους τ συμμετέχοντες, αθλητές προπονητές, υπευθύνους και καλεσμένους Την παροχή μιας αναμνηστικού διπλώματος ς σε κάθε αθλητή, προπονητή και υπευθύνους συμμετέχουσαςς ομάδας. Να ορίζει υπεύθυνο γηπέδου γραμματεία α, παρατηρητή αγώνων (εκκ της τριάδας των διαιτητών). Επίσης στο ξενοδοχείο θα λειτουργεί η κεντρική γραμματεία της διοργάνωσηςς για οποιοδήποτε πληροφορία σε θέματα διαμονής, διαπίστευσης, μεταφοράς και ενημέρωσης αποτελεσμάα άτων.

7 14.6 Την εξασφάλιση διαιτησίας αγώνων και συντονισμό αυτής με την Ένωση Διαιτητών Ε.Π.Σ. Αργολίδος Την εξασφάλιση γιατρών κατά την διάρκεια των αγώνων και την πιθανή παρουσία ασθενοφόρου κατά την διάρκεια τωνν αγώνων για επίλυση έκτακτων προβλημάτων. Η ESM, διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, διαφοροποιήσει η καταργήσει όρους που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη εφόσον το κρίνει απαραίτητο στην υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα όλους τους εμπλεκομένους της διοργάνωσης. Επίσης η ESM απαλλάσσεται της ευθύνης για οποιοδήποτε τραυματισμό αθλητήή κατά την διάρκειαα των αγώνων, την μεταφορά αθλητών από και προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις, κατά την διαμονή τους στο ξενοδοχείο και ζημιές που τυχόν προκαλέσουν οι διαμένοντας. 15. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ H ESM, ως διοργανώτρια του τουρνουά έχει ορίσεις τους παρακάτω υπεύθυνους του τουρνουά με τους οποίους μπορείτε επικοινωνείτε. Σε όλα τα ξενοδοχεία θα υπάρχουν υπεύθυνοι της διοργάνωσης στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

8 ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣΣ ΟΝΟΜΑ & ΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΧΟΛΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX: E MAIL ΤΗΛΕΦΩΝΟ Με το παρόν έντυπο συμμετοχής δηλώνω την συμμετοχή όλωνν των κάτωθι αναγραφόμενων αθλητών συνοδών στο 1 ο Τουρνουά ΠοδοσφαίρΠ ρου ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2012 που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις εγκαταστάσεις του Δήμου όπως αυτή προβλέπεται από τον κανονισμό της διοργάνωσης. Δηλώνω ότι αποδέχομαιι του όρουςς & κανονισμούς συμμετοχής στην διοργάνωση και απαλλάσσω την διοργανώτρια αρχή από οποιαδήποτε ευθύνη τραυματισμών που μπορεί να προκύψουν στους επισυναπτόμενουςς δηλωθέντες κατά την συμμετοχή τους στο τουρνουά. Επίσης αναλαμβάνω προσωπικά την υποχρέωση αποζημίωσης, πριν την αναχώρηση από τον τόπο διαμονής ξενοδοχείο οποιοσδήποτε ζημίας η φθοράς υλικού, που τυχόνν προκληθούν από τους τ δηλωθέντες αθλητές, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου η του ξενοδοχείου. Δηλώνω ότι αποδέχομαι το κόστος των 140 ως κόστος συμμετοχής και οφείλω να καταβάλω το 20% προκαταβολικά με μαζί με τοο έντυπο συμμετοχής και το υπόλοιπο με την άφιξη της ομάδας στο ξενοδοχείο διαμονής. δ Ημερομηνία : / / Υπογραφή/Σφραγίδα : ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.

9 ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΜΑΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΜΗΜΑ Α/ Α ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ & ΣΦΡΑΓΙΔΑ

10 ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗΗ ΑΘΛΗΤΗΗ ΟΜΑΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ (τα στοιχεία καταχωρούνται στη βάση δεδομένων της ESM και αποσκοπούν στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά) Ονοματεπώνυμο Αθλητή:.. Hμερομηνία Γέννησης:. Tόπος:.. Σύλλογος/Ακαδημία: Oνομ/νυμο Κηδεμόνα:. AΔΤ: ΤΗΛ.ΟΙΚΙΑΣ:. ΚΙΝ.: Διεύθυνση Κατοικίας:..αρ. πόλη: T.K... ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ο κάτωθι υπογεγραμμένος.... κηδεμόνας του αθλητή.... δηλώνω υπεύθυνα ότι έλαβα γνώση της προκήρυξης και του κανονισμού διοργάνωσης από τον υπεύθυνο του σωματείου / ακαδημίας και επιτρέπω την συμμετοχή, του υπό της κηδεμονίας μου ως άνω αναγραφόμενου αθλητή, στηνν εν λόγω διοργάνωση και απαλλάσσω την διοργανώτρια, από οποιαδήποτε ευθύνη τραυματισμών τυχόν προκύψουν κατά την συμμετοχή τουυ στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Τουρνουά. Υπογραφή Κηδεμόνα:.. ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Φωτοτυπία δελτίου ΕΠΟ αθλητή (από το σωματείο / ακαδημία) η Πιστοποιητικό γέννησης η Φωτοτυπία αστυνομική ής ταυτότητας.

11 ΓΗΠΕΔΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων απέχουν από τα ξενοδοχεία διαμονής αντίστοιχα : ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΣΤΑΔΙΟ ΤΥΡΙΝΘΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ 7,2 χλμ 4,0 χλμ 10,0 χλμ 12,0 χλμ > 10 λεπτά > 5 λεπτά > 15 λεπτά > 15 λεπτά

12 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ Πριν από κάθε αγώνα οιι αγωνιζόμενες ομάδες είναι υποχρεωμένες να βρίσκονται στο χώρο αναχώρησης αποστολών έγκαιρα (τουλάχιστονν 1 ώρα πριν από την επίσημη ώρα έναρξης του αγώνα). Ο χρόνος που χρειάζεται η ομάδα να φτάσει στο γήπεδο αναφέρεται στην παραπάνω σελίδα για κάθε γήπεδο αναλυτικά, ενώ έχει υπολογισθεί να υπάρχει αρκετός χρόνος προετοιμασίας της ομάδας (30 40 λεπτά) στο χώρο του γηπέδου. Στο τέλος κάθε αγώνα οι ομάδες οφείλουν να επιβιβαστούν στο πούλμαν της επιστροφής προς το ξενοδοχείο τους έγκαιρα (τουλάχιστον 15 λεπτάά μετά την λήξη του αγώνα). Η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα βοηθήσει σημαντικά στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και στην διατήρηση του φιλικού κλίματος απέναντι στους συλλόγους.

13 MENU 21/06/12 1 ο ΠΙΑΤΟ ΣΑΛΑΤΑ / 4 ΑΤΟΜΑ ΚΥΡΙΩΣΣ ΠΙΑΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΟΓΚΡΑΤΕΝ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΦΡΟΥΤΑ ΒΡΑΔΥ ΠΙΤΣΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΨΗΤΟ ΓΛΥΚΟ 22/06/12 1 ο ΠΙΑΤΟ ΣΑΛΑΤΑ / 4 ΑΤΟΜΑ ΚΥΡΙΩΣΣ ΠΙΑΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΑΠΟΛΙΤΕΝ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΣΑΛΑΤΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΗΤΟ ΦΡΟΥΤΑ ΓΛΥΚΟ 23/06/12 1 ο ΠΙΑΤΟ ΣΑΛΑΤΑ / 4 ΑΤΟΜΑ ΚΥΡΙΩΣΣ ΠΙΑΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΦΡΟΥΤΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΓΛΥΚΟ

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 1. Εισαγωγή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ο Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων Πορταριά Πηλίου Χρονική περίοδος από 26 /12/ 2013 έως 29/12/ 2013. Προχωρώντας μεθοδικά, στοχευμένα,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 1. ΣΤΟΧΟΣ Το ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ διοργανώνει τουρνουά ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ με την Αιγίδα της ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και στόχος του είναι η ψυχαγωγία και η άθληση των παιδιών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Μετά από 8 χρόνια και 2 επιτυχημένα τουρνουά επιστρέφει και διοργανώνει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η ΕΠΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την ΑΙΓΊΔΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ το

Διαβάστε περισσότερα

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004)

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) Τηλ. 210 9946964 / 2130056624 Φαξ. 2130056625 e-mail : teamsporteam@gmail.com www.sportteam.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για την περίοδο 2014/15 υπό τον

Διαβάστε περισσότερα

11 ο «ΑΤΡΕΥΣ» PREMIER CUP ΑΡΓΟΛΙΔΑ, 4-6 Μαΐου 2016

11 ο «ΑΤΡΕΥΣ» PREMIER CUP ΑΡΓΟΛΙΔΑ, 4-6 Μαΐου 2016 11 ο «ΑΤΡΕΥΣ» PREMIER CUP ΑΡΓΟΛΙΔΑ, 4-6 Μαΐου 2016 Η Ε.Π.Σ. Αργολίδος, η Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι Δήμοι Ναυπλίου, Άργους Μυκηνών, συνδιοργανώνουν το 11 ο ATREUS PREMIER CUP στην περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟRΤΗ EVIA CUP

1 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟRΤΗ EVIA CUP Διοργανωτής 1 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟRΤΗ EVIA CUP ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Το Βυζάντιο Νέου Πύργου σε συνεργασία με την AEK FC Development Network και υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και της ΕΠΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 27/04 ΕΩΣ 30/04 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η εταιρεία Sport Team διοργανώνει το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Easter Cup Sofiko Ranch στο Σοφικό Κορινθίας στις 25-28/04/. Μία

Διαβάστε περισσότερα

Πανευρωπαϊκό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Πανευρωπαϊκό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου. Στο ξενοδοχείο PHAEDRA BEACH, το οποίο αποτελεί ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της Κρήτης, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ARENA SPORTS CENTER και στο δημοτικό γήπεδο ΜΑΛΙΩΝ με φυσικό χλοοτάπητα, θα

Διαβάστε περισσότερα

Road To Salonica Cup ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Road To Salonica Cup ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Road To Salonica Cup 18-19-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία Road To Salonica Cup στην Θεσσαλονίκη. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ του τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Άρθρο 1: ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά γυμνάσια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΣ Αθηνών, στην Αθήνα σε περίοδο διακοπών.

ΕΠΣ Αθηνών, στην Αθήνα σε περίοδο διακοπών. Το ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΘΗΝΑ 2013 είναι το πρώτο τουρνουά που διοργανώνει η ΕΠΣ Αθηνών, στην Αθήνα σε περίοδο διακοπών. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την περίοδο ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 42, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ (30 ΓΡΑΜΜΕΣ) ΦΑΞ: ,

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 42, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ (30 ΓΡΑΜΜΕΣ) ΦΑΞ: , ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 42, 10678 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210.33.86.300 (30 ΓΡΑΜΜΕΣ) ΦΑΞ: 210.38.07.656, 210.38.23.738 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ: 1. ΚΕΔ/ΕΠΟ ΤΗΛ. 210 9891839-210 9854804

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΝΟΥ Ε.Ι.Ο. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 Ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου προκηρύσσει διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα στην Τήνο από

Διαβάστε περισσότερα

HermesCup 2019 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Syros 2019 Προκήρυξη Τουρνουά Σελίδα 1 από 5. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ του τουρνουά

HermesCup 2019 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Syros 2019 Προκήρυξη Τουρνουά Σελίδα 1 από 5. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ του τουρνουά ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ HermesCup 2019 Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά Ακαδημιών Σχολών ποδοσφαίρου με την επωνυμία Hermes Cup 2019 στη Σύρο. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά Ακαδημιών Σχολών ποδοσφαίρου με την επωνυμία Hermes Cup 2013 στη Σύρο.

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά Ακαδημιών Σχολών ποδοσφαίρου με την επωνυμία Hermes Cup 2013 στη Σύρο. ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ HermesCup 2013 Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά Ακαδημιών Σχολών ποδοσφαίρου με την επωνυμία Hermes Cup 2013 στη Σύρο. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΙΡΩΝ «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΝΑΣΑΚΗ»

ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΙΡΩΝ «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΝΑΣΑΚΗ» 5 O ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017 ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΙΡΩΝ «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΝΑΣΑΚΗ» ΣΤΑΔΙΟ > ΜΟΙΡΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης Μοιρών διοργανώνει για πέμπτη φορά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Το Lido Soccer θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του τουρνουά και γι αυτό αναθέτει σε μια 5μελή επιτροπή τη δυνατότητα να συντονίζει, καθώς και να επιλύει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

1o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Ηράκλειο Κρήτης Ιουνίου 2012

1o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Ηράκλειο Κρήτης Ιουνίου 2012 Ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό διεθνές τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από 21 έως 24 Ιουνίου 2012 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και με την έγκριση της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου Στο τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008 Άρθρο 1: ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά γυμνάσια και λύκεια

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SUPER LEΑGUE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Κ20 / Κ17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. Ο αγώνας διεξήχθη (πόλη) : έναρξης : ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΑΤΩΝ : ΓΗΠΕΔΟ : ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SUPER LEΑGUE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Κ20 / Κ17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. Ο αγώνας διεξήχθη (πόλη) : έναρξης : ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΑΤΩΝ : ΓΗΠΕΔΟ : ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 1, 15125 ΜΑΡΟΥΣΙ FAX: 210 68 57 464 210 68 37 885 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SUPER LEΑGUE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Κ20 / Κ17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ Ο αγώνας διεξήχθη

Διαβάστε περισσότερα

«Ποσειδώνιο» Κύπελλο Καρπάθου 2015

«Ποσειδώνιο» Κύπελλο Καρπάθου 2015 «Ποσειδώνιο» Κύπελλο Καρπάθου 2015 Διοργανωτής: Υπό την αιγίδα: 1 Το τοπικό τουρνουά ποδοσφαίρου Καρπάθου, σαν θεσμός με ζωή πάνω από 70 χρόνια, είναι απαραίτητο να διεξάγεται κάτω από ορισμένους σταθερούς

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡΓΙΩΝ 11-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Διοργάνωση: Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα (ΚΕΑΠ) Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Τρίκαλα (ΑΠΣ Τρίκαλα) APS TRIKALA & ATHLETIC TRAINING CENTRE PALESTRA Municipal Stadium Trikala - 42100 Trikala, tel.:

Διαβάστε περισσότερα

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι :

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι : Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Σας στέλνουμε προκήρυξη πρωταθλημάτων και έντυπα δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής ποδ/κής περιόδου 2014-2015 της Ένωσής μας και παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax: 2531022058 2531033755 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: 1.Την Αθλητική Ισχύουσα Νομοθεσία 2.Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες

Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες 7 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 20 Απριλίου 2013 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Ατόμων με Αναπηρίες διοργανώνει το 7 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ στην

Διαβάστε περισσότερα

4ο Open TENNIS4U Junior 2015

4ο Open TENNIS4U Junior 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 4ο Open TENNIS4U Junir 2015 Η το...προκηρύσσουν το 4ο Open Tennis 4u Junir 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Πέμπτη 18 Ιουνίου έως Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. Η τελετή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2006-2007, ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR 2008-2009 και PRO JUNIOR 2010-2011 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε, ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28 Τ.Κ. 653 02 ΚΑΒΑΛΑ - ΤΗΛ. 2510222751 - FAX. 2510227106 E-MAIL: epskav@otenet.gr ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.epskavalas.gr Αριθ. Πρωτ. Καβάλα 2017 ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8x8 ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013 Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ αφού έλαβε υπ όψη της: α) το Καταστατικό της β) την από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Οι Όμιλοι του «KIVOTOS CUP ΠΑΣΧΑ 2013» - Το μεγαλύτερο Πασχαλινό Τουρνουά (8-11 Μαΐου) [PH

Οι Όμιλοι του «KIVOTOS CUP ΠΑΣΧΑ 2013» - Το μεγαλύτερο Πασχαλινό Τουρνουά (8-11 Μαΐου) [PH Έγινε την Παρασκευή (26/4) η κλήρωση των ομίλων σε όλες τις κατηγορίες του «KIVOTOS CUP ΠΑΣΧΑ 2013», στις εγκαταστάσεις του AFC Χαλανδρίου, παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά.

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL MODEL CAMP

INTERNATIONAL MODEL CAMP METEORA WRESTLING ACADEMY INTERNATIONAL MODEL CAMP ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ιnternational Μodel Camp 2018 Διοργανώνεται Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας από 2 έως 6 Ιουλίου 2018 το METEORA WRESTLING ACADEMY- International

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Τ.Ε.Ι. Πληροφορίες: Χ. Οικονόμου E mail: oikonomou@teiser.gr Τηλ: 2321049226 49162 / 6974 118983 Fax: 23210 49226 Σέρρες, 12 Φεβρουαρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com - ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού 267 - Παγκράτι - Τηλ. :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΑΡ.ΠΡΩΤ : 25 ΑΘΗΝΑ 30/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Σ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Το Σωματείο διοργανώνει και φέτος το 8 ον Παγκύπριο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της. Στον χώρο της εκδήλωσης θα συλλέγονται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Καλώς ήρθατε...!!! Το MYTIKAS CUP κλείνει φέτος 16 χρόνια διοργάνωσης και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com - 1 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού 267 - Παγκράτι - Τηλ. :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Serve It Smash It Win It Love It

Serve It Smash It Win It Love It ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 ο TENNIS4U Junir Tennis Open 2015 Το TENNIS4U.gr προκηρύσσει το 2 ο Tennis 4u Junir Tennis Open Απρίλιος 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου.

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου. Ημερομηνία: 18/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ CAMP ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΕΜ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ» ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTI MIST, LASER STD, RDL ΚΑΙ 4.7 ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες διοργανώνει το 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ : SITE: h-enositennis.com - ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Ο.Α.

Διαβάστε περισσότερα

TOYΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

TOYΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ Football Festival (30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-2018 ) ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ youth talent CUP (2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -2018 ) ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ SPORTteam SUPER CUP (11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -2018) TOYΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Πίνακας περιεχομένων Στόχος Πρωταθλήματος...3 Κατηγορίες Τμημάτων...4 Τρόπος Διεξαγωγής...4 Γήπεδα-Χώροι Διεξαγωγής Αγώνων...4 Ημέρες Ώρες Τέλεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΧΙΟΣ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ , Κ και Κ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ , Κ και Κ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ-12 2007-2008, Κ-10 2009-2010 και Κ-8 2011-2012 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει στην διαμόρφωση και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη : α. Το Καταστατικό της β. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

π ρ ο κ η ρ ύ σ σει τη διοργάνωση των αγώνων του πρωταθλήματος κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ περιόδου μεταξύ των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή της.

π ρ ο κ η ρ ύ σ σει τη διοργάνωση των αγώνων του πρωταθλήματος κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ περιόδου μεταξύ των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή της. ENΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΔΡΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΙΚ. ΛΑΜΠΡΟΥ 8 ΤΗΛ. 27520-28744 FAX.27520-25002 e-mail: epsarg@hol.gr web site: www.epsarg.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ο Σ Π Α Ι Δ Ω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ αφού έλαβε υπ όψη της: 1. το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών-Γυναικών 2014,

Διαβάστε περισσότερα

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες προσκαλεί τα Ελληνικά αθλητικά σωματεία και τα σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου.

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου. Ημερονηνία: 09/12/2009 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ CAMP ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΕΜ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ» ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTI MIST, LASER RDL ΚΑΙ LASER 4.7 ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ : 704 ΠΕΙΡΑΙΑΣ : 27/07/2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυόντων Αθλητικών Νόμων(2725/1999, 3057/2002 και 3264/2004

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι η ποινή για παράβαση του κανόνα αυτού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α) Το Καταστατικό της. β) Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016 AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016 Η Ένωση Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου είναι ένας οργανισμός όπου αποφασίζουν για όλα οι εκπρόσωποι των ομάδων. Την ευθύνη για τις διοργανώσεις που θα γίνουν θα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Artemis Cup Λέρος 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Artemis Cup Λέρος 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Artemis Cup Λέρος 2012 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Δήµος Λέρου, Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Λέρου «Αρτεµις». ΣΤΗΡΙΞΗ: Δήµος Λέρου, Μορφωτικός Πολιτιστικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ : Α.Σ. ΛΙΝΤΟ & ΔΟΞΑ ΜΑΣΤΑΜΠΑ ΝΕΟΙ ΛΙΝΤΟ ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ: LIDOSOCCER ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΑ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου.

Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου. Ημερομηνία: 28/11/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΕΜ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ» ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTI MIST, LASER RDL ΚΑΙ 4.7 ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΠΟ 28 ΕΩΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο αγώνας συνδιοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8x8 ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016 Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ αφού έλαβε υπ όψη της: α) το Καταστατικό της β) την από 06/05/2016 απόφαση του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΠΕΣΟΥΑΙΡΙΗ Σμήμα Beach Volley ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΝΔΙΟΡΓΑΝΩΗ ΑΓΩΝΙΣΙΚΟ ΤΣΗΜΑ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΟ Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Διοργάνωση: ΕΛΟΠ - ΑΠΣ Τρίκαλα- ΚΕΑΠ Πληροφορίες: Νίκος Τσιακάρας τηλ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Διοργάνωση: ΕΛΟΠ - ΑΠΣ Τρίκαλα- ΚΕΑΠ Πληροφορίες: Νίκος Τσιακάρας τηλ Διοργάνωση: ΕΛΟΠ - ΑΠΣ Τρίκαλα- ΚΕΑΠ Πληροφορίες: Νίκος Τσιακάρας τηλ. 6932212151 e-mail: ntsiakar@pe.uth.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Διοργανώνεται στα Τρίκαλα στις 17 Δεκεμβρίου 2017 το 10 ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. www.salonicasoccercup.com. Salonica Soccer Cup. 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. alonica.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. www.salonicasoccercup.com. Salonica Soccer Cup. 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. alonica. ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Salonica Soccer Cup 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ alonica occer Cup Καλώς ήρθατε στο Salonica Soccer Cup... Στη Θεσσαλονίκη, τη "Νύμφη του Θερμαϊκού" και μια από τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» 03 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST 11χρονων (Ανάπτυξης) OPTIMIST LASER 4.7 LASER RDL 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ι.Ο.Κ. Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

-   ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ-12 (2008-2009), Κ-10 (2010-2011) και Κ-8 (2012-2013) H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει στην διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» 07 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, διοργανώνει τους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 493

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 637 Βόλος 31/7/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 637 Βόλος 31/7/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 637 Βόλος 31/7/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας έχοντας υπόψη :

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8x8 ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017 Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ αφού έλαβε υπ όψη της: α) το Καταστατικό της β) την από 17/03/2017 απόφαση του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 21 27/ 06 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Δ τουρνουά Διπλών Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες ΝΑΟΥΣΑ 2015 Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας - 28 Μαρτίου

9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες ΝΑΟΥΣΑ 2015 Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας - 28 Μαρτίου Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες διοργανώνει την 9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες -υπό την αιγίδα της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ- στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας στις 28 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Προς: Σωματεία Παλλήνη 17/11/2017 ΑΡ. ΠΡΩΤ. :2381 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Α ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΙΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΟΣΗ Α) Α ΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕ ΩΝ. Β) Α ΕΙΑ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7 Β. Ελλάδας 23 25/03/2019 ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ν. Ελλάδας 23 25/03/2019 ΑΙΟΛΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13

Διαβάστε περισσότερα

7 ον ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ / ΝΕΩΝ «ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ» ΣΑΒΒΑΤΟ, 08/10/2016

7 ον ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ / ΝΕΩΝ «ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ» ΣΑΒΒΑΤΟ, 08/10/2016 7 ον ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ / ΝΕΩΝ «ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ» ΣΑΒΒΑΤΟ, 08/10/2016 ΓΗΠΕΔΑ: HAPPY VALLEY, ΕΠΙΣΚΟΠΗ Έντυπο Συμμετοχής Όνομα Σωματείου ή Ιδιωτικής Ακαδημίας :. Όνομα υπεύθυνου:.....

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της. β. Τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 Δικαίωμα συμμετοxής στο πρωτάθλημα LADDER έχουν όλα τα μέλη της Ακαδημίας του Ομίλου. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Τηλ: +357 22 449864, Φαξ:+357 22 449865 Ηλεκτρονική. Διεύθυνση: cusf@cytanet.com.cy Ιστοσελίδα: www.cusf.org.cy ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ /

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOL TOURNAMENΤ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ 2016

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOL TOURNAMENΤ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ 2016 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOL TOURNAMENΤ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ 2016 ΗΛΙΚΙΕΣ 2004-2009 ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Δήμος Γούμενος 99510993 Κώστας Ηλία 99605609 Άκης Μαλέκος 97900080 ansoccerschool@cytanet.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ αφού έλαβε υπ όψη της:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα