Ομιλία Διοικητή ΑΑΔΕ στους Προϊσταμένους των κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών. 7 Φεβρουαρίου 2019

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ομιλία Διοικητή ΑΑΔΕ στους Προϊσταμένους των κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών. 7 Φεβρουαρίου 2019"

Transcript

1 Ομιλία Διοικητή ΑΑΔΕ στους Προϊσταμένους των κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών 7 Φεβρουαρίου 2019

2 Όλοι μαζί, μία ΑΑΔΕ Όλοι οι προϊστάμενοι των Εφοριών, των Τελωνείων και των Χημικών Υπηρεσιών όλης της Χώρας, είμαστε εδώ μαζί για να: μιλήσουμε για τα περυσινά αποτελέσματα και για τους στόχους της φετινής χρονιάς, συζητήσουμε γι αυτά που σχεδιάζουμε για το καλό των υπηρεσιών μας και του φορολογούμενου πολίτη, ακούσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε εσείς που βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή, τις προτάσεις σας για την αντιμετώπισή τους και να σκεφτούμε και μαζί απαντήσεις στα προβλήματα, κάνουμε μαζί την ΑΑΔΕ μια αξιόπιστη, δίκαιη και αποτελεσματική δημόσια υπηρεσία, εφάμιλλη των καλύτερων της ΕΕ και διεθνώς.

3 2018: άλλη μια θετική χρονιά Τα οριστικά αποτελέσματα για το 2018 δείχνουν υπέρβαση στόχου εσόδων κατά 814 εκ, δηλαδή ακόμα μεγαλύτερη υπέρβαση από το Μάλιστα αύξηση παρουσίασαν τόσο τα φορολογικά όσο και τα τελωνειακά έσοδα. Η είσπραξη ληξιπροθέσμων οφειλών ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 5,5 δις, παρουσιάζοντας αύξηση πάνω από 400 εκ σε σχέση με το Και τούτο, με μείωση των ηλεκτρονικών κατασχετηρίων κατά τουλάχιστον 50% σε σχέση με το 2017, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας. Θετικό είναι το πρόσημο και στις επιστροφές φόρων, όπου, χάρη στις προσπάθειες των υπηρεσιών σας, οι συνολικές επιστροφές σε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών, για τις οποίες δεν έχουν σταλεί ειδοποιήσεις στους δικαιούχους, περιορίστηκαν σε λίγο παραπάνω από 200 εκ. Ποσό που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς πριν από μερικά χρόνια. Η Διευθύντρια της ΔΣΣ θα σας πει περισσότερα σε λίγο και θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε ποιες υπηρεσίες πρώτευσαν στους επιμέρους στόχους. Θέλω όμως να συγχαρώ και να ευχαριστήσω προσωπικά και εσάς και τα στελέχη μας σε όλη τη χώρα για τη συμβολή σας στα καλά αποτελέσματα του Μαζί κάναμε ένα ακόμη μεγάλο βήμα_

4 Το 2019 είναι πιο απαιτητικό Τα αποτελέσματα του 2018 καταγράφουν μια σημαντική αύξηση της αποτελεσματικότητας και της αξιοπιστίας μας, η οποία είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη των εθνικών οικονομικών στόχων, στη νέα φάση που έχει εισέλθει η ελληνική οικονομία. Για το 2019 οι στόχοι είναι ακόμα υψηλότεροι. Πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτούς, απερίσπαστοι και προσηλωμένοι στο έργο μας, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία μας

5 Επιχειρησιακό 2019: Φορολογικοί Έλεγχοι Οι υπηρεσίες μας εργάζονται για τον εντοπισμό και την αξιολόγηση κινδύνων μη συμμόρφωσης σε φορολογικές και τελωνειακές υποχρεώσεις Οι δράσεις μας θα κινηθούν σε δύο κατευθύνσεις: Δράσεις επικοινωνίας από τη διεύθυνση Φορολογικής Συμμόρφωσης (μηδενικές δηλώσεις, μη υποβολή δηλώσεων βραχυχρόνιων μισθώσεων). Φορολογικοί έλεγχοι- με ειδικές στοχεύσεις (φορολογικό κενό σε εισόδημα και ΦΠΑ, παραβατικότητα και υποτροπές, δικαιούχοι επιστροφών, τυχαίο δείγμα, μηδενικές-πιστωτικές δηλώσεις κλπ). Επίσης, στοχευμένοι έλεγχοι και έρευνες από ΥΕΔΔΕ.

6 Επιχειρησιακό 2019: Τελωνειακοί έλεγχοι Έμφαση των τελωνειακών ελέγχων σε προϊόντα που υπόκεινται σε Ε.Φ.Κ. Από τους ελέγχους δίωξης το 60% σε ενεργειακά, καπνικά και αλκοολούχα. Στόχοι για παραποιημένα, ρευστά διαθέσιμα και σε λοιπές κατηγορίες. Καταχώρηση όλων των εισπρακτέων απαιτήσεων στο icisnet. Στις 31/12/2019 να μην υπάρχει χειρόγραφο βιβλίο και να γνωρίζουμε το πραγματικό χρέος της τελωνειακής διοίκησης.

7 Το Σχέδιο Μεταρρυθμιστικών Δράσεων (Blueprint) της ΑΑΔΕ Το Σχέδιο Μεταρρυθμιστικών Δράσεων της ΑΑΔΕ είναι το αρχιτεκτονικό σχέδιο (blueprint) των υπηρεσιών που θέλουμε να φτιάξουμε. Το Blueprint θα είναι εφεξής το έργο - ομπρέλα στο οποίο θα έχουν αναφορά όλες οι μεταρρυθμιστικές μας δράσεις. To Blueprint έχει 5 πέντε βασικούς άξονες παρέμβασης: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες και κατάλληλη βοήθεια και υποστήριξη προς τους πολίτες Αναβάθμιση της αναγκαστικής συμμόρφωσης Προσωπικό Τεχνολογία Υποδομές

8 Το 2019 έτος έργων για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις Το 2019 δίνουμε έμφαση στην ηλεκτρονικοποίηση υπηρεσιών για την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη. Στο πλαίσιο αυτό δουλεύουμε εντατικά: Ηλεκτρονικοποίηση φορολογίας κεφαλαίου. Για την αυτόματη ενημέρωση Μητρώου Φορολογουμένων μέσω Διασύνδεσης με τα υπόλοιπα Μητρώα της Δημόσιας Διοίκησης). Ηλεκτρονικά Βιβλία. Προοδευτική αποδέσμευση λογαριασμών.

9 Χτίζουμε, προστατεύουμε τη σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη: Ο ρόλος των περιφερειακών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ Η οικοδόμηση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις περνάει σε μεγάλο βαθμό και από εσάς, που είστε στην πρώτη γραμμή. Είστε το πρόσωπο της ΑΑΔΕ στην περιοχή αρμοδιότητας σας. Πρέπει με την καθημερινή σας συμπεριφορά να αποδεικνύετε ότι υπηρετείτε το δημόσιο συμφέρον με αμεροληψία, ακεραιότητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Έχετε καθήκον να διασφαλίζετε ότι και όλα τα στελέχη της υπηρεσίας σας εφαρμόζουν τις αρχές αυτές στην πράξη. Όπως πρέπει να υπηρετείτε τη φορολογική δικαιοσύνη. Πρέπει να είμαστε αυστηροί αλλά δίκαιοι με τους φορολογουμένους και να μην τους καταλογίζουμε ούτε ευρώ παραπάνω από αυτά που πραγματικά οφείλουν. Λέξεις κλειδιά: καθημερινή συμπεριφορά, δημόσιο συμφέρον, αμεροληψία, ακεραιότητα, αξιοπιστία, φορολογική δικαιoσύνη, αποτελεσματικότητα.

10 Χτίζουμε, προστατεύουμε τη σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη: Επιστροφές φόρων Είναι αναγκαίο να είμαστε συνεπείς με τις δικές μας υποχρεώσεις προς τους πολίτες. Το ζήτημα της έγκαιρης επιστροφής των φόρων είναι κεφαλαιώδες προς την κατεύθυνση αυτή. Καταφέραμε πολλά, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο ώστε μέχρι το τέλος Μαρτίου να έχουμε μηδενίσει το υπόλοιπο των επιστροφών σε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών. Οι περιφέρειες έλαβαν ειδική στοχοθεσία την οποία θα σας στείλουν. Την πρόοδο του στόχου αυτού θα την παρακολουθώ και προσωπικά σε καθημερινή βάση.

11 Αναβαθμίζουμε την ποιότητα των ελέγχων Η επιτυχία των ελέγχων είναι πολύ σημαντική για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά μας. Η μάχη κατά της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου είναι διαρκής και δεν συγχωρείται εφησυχασμός. Θέλοντας να αναβαθμίσουμε την ποιότητα των ελέγχων μας, μέσα στο 2019 θα προχωρήσουμε σε σημαντικές οργανωτικές αλλαγές: Στη Διεύθυνση Ελέγχων, όπου θέλουμε εξειδικευμένη αντιμετώπιση των διάφορων κατηγοριών ελεγχομένων. Στους τελωνειακούς ελέγχους από τις Κινητές Ομάδες Ελέγχων.

12 ΔΟΥ και Τελωνεία στην πρώτη γραμμή ελέγχου Η συμβολή σας στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου είναι καθοριστική: Στον εντοπισμό και τον έλεγχο υποθέσεων που με βάση τα ειδικότερα στοιχεία και πληροφορίες που γνωρίζετε εμφανίζεται μεγάλη παραβατικότητα. Στην αποφυγή ελεγκτικών αυθαιρεσιών ή αστοχιών. Πρωτότυπα νομικά ή ελεγκτικά θέματα (δηλ. θέματα για τα οποία δεν έχουν εκδοθεί εγκύκλιοι ή οδηγίες) πρέπει να τίθενται σε γνώση της κεντρικής υπηρεσίας, ώστε εγκαίρως να λαμβάνετε απαντήσεις για τη νόμιμη αντιμετώπισή τους.

13 Ήρθε η ώρα να γίνουμε πιο εξωστρεφείς Να επιδιώκουμε εμείς την επικοινωνία με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις για να πληροφορηθούμε τις ανάγκες τους και τα προβλήματά τους. Το κάναμε με επιτυχία στα Δωδεκάνησα το φθινόπωρο του Πρέπει σε συνεργασία με τις φορολογικές περιφέρειες να το κάνουμε και φέτος σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Η περίοδος υποβολής των δηλώσεων είναι κατάλληλη γι αυτό, ώστε να μαζέψουμε τυχόν απορίες, να εντοπίσουμε προβλήματα των φορολογουμένων. Επίσης, απευθύνομαι στους προϊσταμένους της περιφέρειας. Είστε οι κεραίες μας σε όλη την Ελλάδα. Είναι χρήσιμο να επιδιώκετε θεσμικές συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής σας για να ακούτε τα προβλήματα τους και να μεταφέρετε στην κεντρική υπηρεσία.

14 Υπηρετούμε τους πολίτες με ευγένεια και κατανόηση Έχει τεράστια σημασία ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους πολίτες: Απαιτώ να είστε πάντοτε ευγενείς σε κάθε επικοινωνία σας Περιμένω να δείχνετε κατανόηση στα προβλήματα των φορολογουμένων που επισκέπτονται τις υπηρεσίες σας Λέξεις κλειδιά: καθημερινή συμπεριφορά, δημόσιο συμφέρον, αμεροληψία, ακεραιότητα, αξιοπιστία, φορολογική δικαιοσύνη, κατανόηση, αποτελεσματικότητα.

15 Αλλαγή προς τα έξω μόνο αν αλλάξουμε την εσωτερική μας οργάνωση και διαδικασίες! Επανεξετάζουμε τις δομές μας με τόλμη και ρεαλισμό, ανεπηρέαστοι από τυχόν τοπικές σκοπιμότητες, με σκοπό να φτιάξουμε μονάδες που θα παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πολίτες. Δεν έχει νόημα να διατηρούμε υποστελεχωμένες μονάδες σε απόσταση δύο χιλιομέτρων η μία από την άλλη. Και από την άλλη πλευρά δεν είναι αποτελεσματικό σε μεγάλες περιοχές της χώρας να μην παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες. Κεντρικοποιούμε τις διαδικασίες είσπραξης εκεί όπου είναι εφικτό, δηλ στην Αττική και τη Θεσσαλονικη. Χρειάζεται συνολική διαχείριση των οφειλών στις περιοχές αυτές με κεντρικοποιημένο τρόπο, στο πρότυπο της ΕΜΕΙΣ. Ενοποιώντας το χαρτοφυλάκιο των οφειλών θα αποφύγουμε τον κατακερματισμό δυνάμεων και θα μπορούμε να στοχεύσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά τις μεγάλες οφειλές. Οι Κεντρικές Υπηρεσίες εργάζονται εντατικά ώστε μέχρι το τέλος του έτους να έχουμε σε λειτουργία το Κέντρο Είσπραξης Οφειλών Αττικής, στο οποίο επιδιώκουμε να ενταχθούν και οι τελωνειακές οφειλές

16 Νέα σχέση με τους συναδέλφους! Έχετε υποχρέωση να αξιολογείτε τους υφισταμένους σας αποκλειστικά και μόνο με βάση την αξιοσύνη τους και την αποτελεσματικότητά τους. Κανένα άλλο κριτήριο προσωπικό, κομματικό κλπ δεν είναι αποδεκτό. Εσείς είστε οι θεματοφύλακες της αμεροληψίας και της αξιοκρατίας στην ΑΑΔΕ. Έχετε το προνόμιο και την υποχρέωση να περιφρουρήσετε τις αξίες αυτές. Εργαζόμαστε εντατικά, σε συνεργασία και τους εκπροσώπους των εργαζομένων ώστε να δημιουργήσουμε ένα συνολικό πλαίσιο για την εναλλαγή θέσεων στις περιφερειακές και κεντρικές υπηρεσίες μας. Νομίζω καταλαβαίνετε όλοι ότι δεν μπορούν οι υπάλληλοι μας να παραμένουν στις ίδιες θέσεις για πάνω από ένα διάστημα. Και βεβαίως δεν είναι μόνο η έξωθεν καλή μαρτυρία που προσφέρει η εναλλαγή θέσεων εργασίας. Είναι επίσης, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ότι και οι υπηρεσίες και τα στελέχη μας χρειάζονται ανανέωση. Χρειάζονται να ασχοληθούν με καινούρια αντικείμενα για να μπορούν να εξελίσσονται και να γίνονται διαρκώς καλύτεροι. Στόχος μας είναι μέχρι τις 15 Μαρτίου να έχουμε καταλήξει στο συνολικό πλαίσιο για τα κριτήρια και τη διαδικασία εναλλαγής θέσεων.

17 Επισημάνσεις προς Προϊσταμένους της ΑΑΔΕ Πρέπει να διοικείτε τις μονάδες σας με τη θεσμική απόσταση που χρειάζεται αλλά όχι με αυταρχισμό. Θέλω να ξέρω ότι ενδιαφέρεστε για τον κάθε υπάλληλο σας ξεχωριστά. Λειτουργούμε ως ομάδα και αυτό πρέπει να το δείχνουμε στην καθημερινότητά μας. Πρέπει να είστε το άγρυπνο μάτι της υπηρεσίας και να φροντίζετε για την αποτροπή φαινομένων διαφθοράς. Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

18 Υπενθύμιση αντί Επιλόγου Έχουμε υποχρέωση να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι προς όφελος των πολιτών και της υπηρεσίας μας. Είναι έμπρακτη απόδειξη προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος, αλλά και σεβασμού των χρημάτων που καταβάλουν οι φορολογούμενοι πολίτες και οι επιχειρήσεις, οι οποίοι δικαιούνται να δουν στην καθημερινή επαφή τους με εμάς την ανταπόδοση της συνεισφοράς τους στα δημόσια βάρη. Αυτό το στοίχημα της αλλαγής, της εξέλιξης προς το καλύτερο πρέπει να το κερδίσουμε, για να εμπεδώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους. Βλέποντας τα αποτελέσματά μας και την αφοσίωση όλων σας είμαι βέβαιος ότι θα το καταφέρουμε. Σας Ευχαριστώ!

Στρατηγικό Σχέδιο 2013-2017

Στρατηγικό Σχέδιο 2013-2017 Στρατηγικό Σχέδιο 2013-2017 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Η δυσμενής οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας έχει αναδείξει την επίτευξη των στόχων Δημοσίων Εσόδων σε κρίσιμο παράγοντα

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτικοί έλεγχοι για φοροδιαφυγή, μαύρο χρήμα, ληξιπρόθεσμα χρέη

Σαρωτικοί έλεγχοι για φοροδιαφυγή, μαύρο χρήμα, ληξιπρόθεσμα χρέη ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Σαρωτικοί έλεγχοι για φοροδιαφυγή, μαύρο χρήμα, ληξιπρόθεσμα χρέη ΑΑΔΕ: Οι δράσεις που καλείται να υλοποιήσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 2017-2020 ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το πρώτο Στρατηγικό Σχέδιο της νεοσύστατης Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.),

Διαβάστε περισσότερα

νέα εποχή στο ανθρώπινο δυναμικό_

νέα εποχή στο ανθρώπινο δυναμικό_ νέα εποχή στο ανθρώπινο δυναμικό_ Το νέο σύστημα ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ νέα εποχή_ Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, αναγνωρίζοντας τις σύνθετες προκλήσεις της νέας εποχής και τη σπουδαιότητα των δυνατοτήτων του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 2016-2020 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Οι δυσμενείς δημοσιονομικές συνθήκες ενισχύουν την απαίτηση της κοινωνίας, τόσο για αυξημένη αποδοτικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 2017-2020 ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το πρώτο Στρατηγικό Σχέδιο της νεοσύστατης Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.),

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΑΔΕ Γ

ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΑΔΕ Γ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2018 ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΑΔΕ Γ. ΠΙΤΣΙΛΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: Δ.Σ.Σ. Α ΕΞ 2017 Ταχ. Δ/νση : Ερμού ΠΡΟΣ: Ως Πίνακας Διανομής

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: Δ.Σ.Σ. Α ΕΞ 2017 Ταχ. Δ/νση : Ερμού ΠΡΟΣ: Ως Πίνακας Διανομής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΑΡΙΘ. ΦΕΚ: 1053 Β /27-03-2017 Αθήνα, 24 Μαρτίου 2017 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: Δ.Σ.Σ. Α 1045585 ΕΞ 2017 Ταχ. Δ/νση : Ερμού 23-25

Διαβάστε περισσότερα

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Μεταξύ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ και ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Στην Αθήνα σήμερα 29 Απριλίου 2013 τα εξής συμβαλλόμενα μέρη: Αφενός, η Γενική Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ 1 ο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «Ο Αγροτικός Τομέας της Ελλάδας μετά

Διαβάστε περισσότερα

Τεύχος Β' 1661/ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Στρατηγικός Στόχος 1. Ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης

Τεύχος Β' 1661/ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Στρατηγικός Στόχος 1. Ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης Τεύχος Β' 1661/15.05.2017 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 15709 ι Στρατηγικός Στόχος 1. Ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης I % 15710 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος Β' 1661/15.05.2017 Στρατηγικός Στόχος 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΦΚΦ Β ΕΞ

ΔΕΦΚΦ Β ΕΞ ΔΕΦΚΦ Β 1135512 ΕΞ 16.09.2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ & Ε.Φ.Κ. Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ & Φ.Π.Α. ΤΜΗΜΑ Β -Φορολογίας Αλκοολούχων& Καπνικών

Διαβάστε περισσότερα

Συμπεράσματα Θέσεις/Προτάσεις. Σταύρος Κώστας. Πρόεδρος Φορολογικής Επιτροπής

Συμπεράσματα Θέσεις/Προτάσεις. Σταύρος Κώστας. Πρόεδρος Φορολογικής Επιτροπής Συμπεράσματα Θέσεις/Προτάσεις Σταύρος Κώστας Πρόεδρος Φορολογικής Επιτροπής I. ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Να εξασφαλίζει τα απαραίτητα έσοδα για τη λειτουργία του

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 02 Οκτωβρίου 2017

Αθήνα, 02 Οκτωβρίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 02 Οκτωβρίου 2017 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κύρια σημεία της ομιλίας του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. Γιώργου Πιτσιλή στο 10 ο Thessaloniki Tax Forum

Κύρια σημεία της ομιλίας του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. Γιώργου Πιτσιλή στο 10 ο Thessaloniki Tax Forum ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2018 Κύρια σημεία της ομιλίας του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. Γιώργου Πιτσιλή στο 10 ο Thessaloniki Tax Forum Ηλεκτρονικοποίηση Όπως έχουν σχεδιαστεί, τα ηλεκτρονικά βιβλία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΑΔΕ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ

ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΑΔΕ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2018 ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΑΔΕ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση να μιλήσω σε αυτό το συνέδριο, το οποίο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΙΡΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Υ Π Ε Ρ Γ Ε Ι Ο Ι Χ Ω Ρ Ο Ι Κ Υ Ρ Ι Α Σ Χ Ρ Η Σ Η Σ

ΚΤΙΡΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Υ Π Ε Ρ Γ Ε Ι Ο Ι Χ Ω Ρ Ο Ι Κ Υ Ρ Ι Α Σ Χ Ρ Η Σ Η Σ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Ε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΩΡΑΪΔΟΥ ΑΝΝΑ Μ 20/11

ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΩΡΑΪΔΟΥ ΑΝΝΑ Μ 20/11 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΩΡΑΪΔΟΥ ΑΝΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Χρήσιμες ερωτήσεις - απαντήσεις και παραδείγματα για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές στην εφορία - Του συνάδελφου Θωμά Γεωργίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Χρήσιμες ερωτήσεις - απαντήσεις και παραδείγματα για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές στην εφορία - Του συνάδελφου Θωμά Γεωργίου ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Χρήσιμες ερωτήσεις - απαντήσεις και παραδείγματα για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές στην εφορία - Του συνάδελφου Θωμά Γεωργίου Σ υ ν ά δ ε λ φ ο ι, Πολύς λόγος έχει γίνει για τη νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε., Γ. ΠΙΤΣΙΛΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΑΣΟ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε., Γ. ΠΙΤΣΙΛΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΑΣΟ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 08 Αυγούστου 2019 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε., Γ. ΠΙΤΣΙΛΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΑΣΟ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ Τ. Τέλλογλου: «Καλημέρα κ. Πιτσιλή. Γ. Πιτσιλής: Καλημέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 2 Απριλίου 2012 ΠΟΛ. 1090 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ 14 η Δ/ΝΣΗ ΦΠΑ - ΤΜΗΜΑ Α ΙΙ. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2. I. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΜΗΜΑΤΑ Α, Β, Γ, Δ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Δ II. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ & Ε.Φ.Κ. - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Οικονοµικών Οµάδα καταπολέµησης διαφθοράς 5/15/13

Υπουργείο Οικονοµικών Οµάδα καταπολέµησης διαφθοράς 5/15/13 1 Γενικές Αξίες Υπαλλήλων Οι υπάλληλοι της Φορολογικής και Τελωνειακής Διοίκησης θα πρέπει να ενεργούν, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, όπως θα ήθελαν να αντιµετωπίζονται ως πολίτες και ως φορολογούµενοι,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΕΦΚΦ Β ΕΞ 2016 Κοινοποίηση διατάξεων του ν.4410/2016 (141/Α')

Αριθ. πρωτ.: ΔΕΦΚΦ Β ΕΞ 2016 Κοινοποίηση διατάξεων του ν.4410/2016 (141/Α') Πίνακας περιεχομένων Αριθ. πρωτ.: ΔΕΦΚΦ Β 1135512 ΕΞ 2016 Κοινοποίηση διατάξεων του ν.4410/2016 (141/Α') Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2016 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: ΔΕΦΚΦ Β 1135512 ΕΞ 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΘΩΙΔΗΣ Π ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ τηλ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΘΩΙΔΗΣ Π ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ τηλ 120 δόσεις: Τελευταία Ευκαιρία??? Όροι και προϋποθέσεις Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να ενταχθεί κάποιος στη ρύθμιση; Για τα Φυσικά Πρόσωπα: Η υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος της τελευταίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ: * Φ.Π.Α. * Νο. 18

ΠΟΛ: * Φ.Π.Α. * Νο. 18 - 599 - * Φ.Π.Α. * Νο. 18 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ 14η Δ/νση (ΦΠΑ) Τμήμα Ε' «Σχέσεων με την Ε.Ε & Νομ. Προσαρμογής» Αθήνα, 27 Μαρτίου 2001 Αρ. Πρωτ.: 1032894/1565/308/Ε0014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 21 Μάιου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 21 Μάιου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 21 Μάιου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ 1) Ποιες κατηγορίες υπάγονται στη

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας.

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. Φωνή δυνατή. Φωνή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΣΣΟΔ Α ΕΞ 2014/ Καθορισμός στόχων Δ' τριμήνο

ΔΣΣΟΔ Α ΕΞ 2014/ Καθορισμός στόχων Δ' τριμήνο ΔΣΣΟΔ Α 00464 ΕΞ 04/4.0.04 Καθορισμός στόχων Δ' τριμήνο Πίνακας περιεχομένων ΔΣΣΟΔ Α 00464 ΕΞ 04/4.0.04 Καθορισμός στόχων Δ' τριμήνου 04 για τις Υπηρεσίες της Γ.Γ.Δ.Ε. Αριθμ. ΔΣΣΟΔ Α 00464 ΕΞ 04 (ΦΕΚ Β'

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. ΔΙ.Π.Α.Ε.Ε ΕΞ 2018/

Αριθμ. ΔΙ.Π.Α.Ε.Ε ΕΞ 2018/ Αριθμ. ΔΙ.Π.Α.Ε.Ε. 1168212 ΕΞ 2018/13.11.2018 Αριθμ. ΔΙ.Π.Α.Ε.Ε. 1168212 ΕΞ 2018/13.11.2018 Τροποποίηση της αριθμ. πρωτ. ΔΙ.Π.Α.Ε.Ε. 1192795 ΕΞ 2017/29-12-2017 (Β /4791) απόφασης του Διοικητή της Ανεξάρτητης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΔΙ.Π.Α.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ Α - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Ταχ. Δ/νση : Καραϊσκάκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Εφοδιαστική Αλυσίδα: Νέες Θέσεις Εργασίας Καλύτερες Υπηρεσίες. Τεκµηρίωση. Υποστήριξη

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Εφοδιαστική Αλυσίδα: Νέες Θέσεις Εργασίας Καλύτερες Υπηρεσίες. Τεκµηρίωση. Υποστήριξη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Εφοδιαστική Αλυσίδα: Νέες Θέσεις Εργασίας Καλύτερες Υπηρεσίες Υποστήριξη Τεκµηρίωση // Ψηφιακή Οικονοµία Η εµβάθυνση της Ψηφιακής Οικονοµίας στον τοµέα της εφοδιαστικής

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ενίσχυση του Αυτοτελούς Τμήματος Συντονισμού Μεταρρυθμιστικών Δράσεων και Επικοινωνίας»

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ενίσχυση του Αυτοτελούς Τμήματος Συντονισμού Μεταρρυθμιστικών Δράσεων και Επικοινωνίας» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ Β Αθήνα, 19/01/2017 Αριθ. Πρωτ.: ΔΔΑΔ Β 1009071 ΕΞ 2017 Ταχ. Δ/νση : Καρ.Σερβίας 10

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice» ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 14 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (WCIT 2004) ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice» Αγαπητοί φίλοι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου 26 Οκτωβρίου 2015 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

17334 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

17334 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 17334 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 17335 17336 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 17337 17338 ΕΦΗΜΕΡΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Taxlive - Επιμόρφωση Λογιστών Λογιστικά Προγράμματα & Υπηρεσίες Λογιστικής Ενημέρωσης

Taxlive - Επιμόρφωση Λογιστών Λογιστικά Προγράμματα & Υπηρεσίες Λογιστικής Ενημέρωσης ΠΟΛ. 1093/17.05.2018 ΠΟΛ. 1093/17.05.2018 Κοινοποίηση της αρ.πρωτ. ΠΟΛ.1034/21.02.2018 Απόφασης Διοικητή Α.Α.Δ.Ε. -Εκπτώσεις Φ.Π.Α. εισροών ενεργειακών προϊόντων, αλκοόλης και αλκοολούχων ποτών και βιομηχανοποιημένων

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία της Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά κατά τα εγκαίνια του ΙΚΑ Αγίας Σοφίας. Αθήνα, 19 Μαΐου 2009

Ομιλία της Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά κατά τα εγκαίνια του ΙΚΑ Αγίας Σοφίας. Αθήνα, 19 Μαΐου 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομιλία της Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά κατά τα εγκαίνια του ΙΚΑ Αγίας Σοφίας Αθήνα, 19 Μαΐου 2009 Κύριε

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Κυρίες και κύριοι Αγαπητοί εργαζόμενοι Φίλες και φίλοι Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ, στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ιούνιος, 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ιούνιος, 2019 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ 2019-2021 Ιούνιος, 2019 2 Περιεχόμενα 1. ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 5 2. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 6 2.1 Γενικό Πλαίσιο... 6 2.2 Συνάφεια με το Στρατηγικό Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

Η συμβολή της Τελωνειακής Υπηρεσίας στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου των αλκοολούχων ποτών

Η συμβολή της Τελωνειακής Υπηρεσίας στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου των αλκοολούχων ποτών Η συμβολή της Τελωνειακής Υπηρεσίας στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου των αλκοολούχων ποτών Ημερίδα ΣΕΑΟΠ: «Αποστάγματα και Ποτά αγνώστου προελεύσεως Μύθοι & αλήθειες» Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ. Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Στις 12 δόσεις και οι μη ληξιπρόθεσμες οφειλές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ. Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Στις 12 δόσεις και οι μη ληξιπρόθεσμες οφειλές ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Στις 12 δόσεις και οι μη ληξιπρόθεσμες οφειλές Οι φορολογούμενοι οι οποίοι έχουν περισσότερες από μία βεβαιωμένες μη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ Ε-ΜΑIL

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ Ε-ΜΑIL ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ Ε-ΜΑIL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 19 Μαρτίου 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ Ε-ΜΑIL - ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ Ε-ΜΑIL - ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ Ε-ΜΑIL - ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 26 Μαρτίου 2012 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ 1)ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι - Κριτήρια Ποσοτικής Αξιολόγησης. βεβαίωσης Βεβαιωμένα ποσά Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ Χ Χ Χ Χ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι - Κριτήρια Ποσοτικής Αξιολόγησης. βεβαίωσης Βεβαιωμένα ποσά Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ Χ Χ Χ Χ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι - Κριτήρια Ποσοτικής Αξιολόγησης Γενική Διεύθυνση Φορολογικής Διοίκησης Μονάδα Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕ.ΦΟ.ΜΕ.Π.) Πλήθος Υποθέσεων Στοχοθεσία βεβαίωσης Βεβαιωμένα ποσά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Π.Δ. 2/1999

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Π.Δ. 2/1999 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Π.Δ. 2/1999 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Π.Δ. 2/1999 ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙAΤAΓΜA ΥΠ` AΡΙΘΜ. 2 ΦΕΚ Α` 2/13.1.99 Τροποποίηση και συμπλήρωση διατάξεων του Π.Δ/τος16/1989 "Κανονισμός λειτουργίας Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ , FAX Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΛ , FAX Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛ. 213.131.3636, 213.131.3605 FAX. 210.3389197 Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Αθήνα, 08 Απριλίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ Καλησπέρα σας. ΠΙΤΣΙΛΗ ΣΤΟ 2 Ο BANKING

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΕ Αρ.Πρ. 50/ Έναρξη λειτουργίας ΥΠ.Ε.Ε. - Φυσιογνωμία νέας Υπηρεσίας - Προτεραιότητες και κατευθύνσεις δράσης

ΥΠΕΕ Αρ.Πρ. 50/ Έναρξη λειτουργίας ΥΠ.Ε.Ε. - Φυσιογνωμία νέας Υπηρεσίας - Προτεραιότητες και κατευθύνσεις δράσης ΥΠΕΕ Αρ.Πρ. 50/26.07.05 Έναρξη λειτουργίας ΥΠ.Ε.Ε. - Φυσιογνωμία νέας Υπηρεσίας - Προτεραιότητες και κατευθύνσεις δράσης ΥΠ.Ε.Ε Αρ.Πρ. 50/26.07.05 Έναρξη λειτουργίας ΥΠ.Ε.Ε. - Φυσιογνωμία νέας Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ενίσχυση υπηρεσιών της Α.Α.Δ.Ε.»

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ενίσχυση υπηρεσιών της Α.Α.Δ.Ε.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Β Ταχ. Δ/νση : Καρ.Σερβίας 10 Ταχ. Κώδικας : 10184 Αθήνα Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ ΑΘΗΝΑ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 Εισαγωγικό Σημείωμα Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) είναι μη κερδοσκοπικό Σωματείο, που ως σκοπό έχει τη «διάδοση των αρχών και της σωστής

Διαβάστε περισσότερα

Δ ιε ύ θ υ ν σ η Σ τρ α τη γ ικ ο ύ Ιχ ε & α σ μ ο ό (Δ.Σ.Σ.)

Δ ιε ύ θ υ ν σ η Σ τρ α τη γ ικ ο ύ Ιχ ε & α σ μ ο ό (Δ.Σ.Σ.) 20450 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τ εύχος Β' 20 4 0 /13.06.201 7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λ Α Λ Ε Ανεξάρτητη Αρχή 3 9 Δημοσίων Εσόδων ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 2 0 1 7-2 0 2 0 ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 Δ ιε ύ θ υ ν σ η Σ τρ α τ η

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση Φορολογικής Διοίκησης : Μέρος Α

Παρακολούθηση Φορολογικής Διοίκησης : Μέρος Α Παρακολούθηση Φορολογικής Διοίκησης : Μέρος Α Α. Εφαρμογή μεταρρυθμίσεων στη φορολογική Διοίκηση ΕΤΟΣ 2015 ΕΤΟΣ Αναστολή λειτουργίας Δ.Ο.Υ. Κατά το έτος δεν προβλέπεται καμία οργανωτική αλλαγή, που να

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικός Στόχος 2. Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου

Στρατηγικός Στόχος 2. Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου Τεύχος Β' 1661/15.05.2017 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 15719 Στρατηγικός Στόχος 2. Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου I -1 kmj i J « 15720 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος Β' 1661/15.05.2017

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Διαδικασία έκπτωσης Φ.Π.Α. εισροών ενεργειακών προϊόντων, αλκοόλης και αλκοολούχων ποτών και βιομηχανοποιημένων καπνών»

Θέμα: «Διαδικασία έκπτωσης Φ.Π.Α. εισροών ενεργειακών προϊόντων, αλκοόλης και αλκοολούχων ποτών και βιομηχανοποιημένων καπνών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ & Ε.Φ.Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ε.Φ.Κ. & Φ.Π.Α. ΤΜΗΜΑ Ε ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΑΔΑ: 602346ΜΠ3Ζ-ΕΓΤ Αριθ. ΦΕΚ:816/Β Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2018 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Π.Δ. ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΡΟΣ: Π.Δ. ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ Φ.Ε.Κ. B 1002/ 21.3.2018 2. I.ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΜΗΜΑTA

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Το έργο «Ολοκληρωµένα προγράµµατα, πρωτοβουλίες και δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων εξωστρέφειας» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα. της ημέρας. (Για περισσότερες πληροφορίες στον ημερήσιο οικονομικό. τύπο ή στο Τμήμα Τύπου - Εκδόσεων & Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΑ,

Επικαιρότητα. της ημέρας. (Για περισσότερες πληροφορίες στον ημερήσιο οικονομικό. τύπο ή στο Τμήμα Τύπου - Εκδόσεων & Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΑ, Επικαιρότητα Αθήνα 27-9-2013 Παραθέτουμε πιο κάτω τις σύντομες ειδήσεις από την επικαιρότητα της ημέρας. (Για περισσότερες πληροφορίες στον ημερήσιο οικονομικό τύπο ή στο Τμήμα Τύπου - Εκδόσεων & Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Εισαγωγή-χαιρετισμός Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Το 2015 ήταν μια ιστορική και εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας, για τον λαό μας, για όλους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έκθεση Απολογισμού Γ.Γ.Δ.Ε. 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έκθεση Απολογισμού Γ.Γ.Δ.Ε. 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έκθεση Απολογισμού Γ.Γ.Δ.Ε. 2016 και προγραμματισμού δραστηριοτήτων της Α.Α.Δ.Ε. για το έτος 2017 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού Μάρτιος 2017 2 ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Γ.Γ.Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘ. ΦΕΚ: Β 3196/ ΑΔΑ: ΩΑΣΔ46ΜΠ3Ζ-Ζ3Σ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘ. ΦΕΚ: Β 3196/ ΑΔΑ: ΩΑΣΔ46ΜΠ3Ζ-Ζ3Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (Γ.Δ.Α.Δ.Ο.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (Δ.ΟΡΓ.) ΤΜΗΜΑ Α -ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ταχ. Δ/νση : Λεωχάρους 2 Ταχ. Κώδικας : 10184 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εισήγηση του Γιάννη Μηλιού, υπεύθυνου του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στην ημερίδα του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Ενίσχυση των σχέσεων και της συνεργασίας ανάμεσα στα σχολεία και στους εκπαιδευτικούς. Στηρίζεται στην ενεργητική παρουσία των συμμετεχόντων, στην

Ενίσχυση των σχέσεων και της συνεργασίας ανάμεσα στα σχολεία και στους εκπαιδευτικούς. Στηρίζεται στην ενεργητική παρουσία των συμμετεχόντων, στην Ενίσχυση των σχέσεων και της συνεργασίας ανάμεσα στα σχολεία και στους εκπαιδευτικούς. Στηρίζεται στην ενεργητική παρουσία των συμμετεχόντων, στην ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών και στην αξιοποίηση της

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργιάδης: Μέσα στο έτος θα ξεκινήσει η επένδυση του Ελληνικού

Γεωργιάδης: Μέσα στο έτος θα ξεκινήσει η επένδυση του Ελληνικού Γεωργιάδης: Μέσα στο έτος θα ξεκινήσει η επένδυση του Ελληνικού Η Ελλάδα θα γίνει η πιο ελκυστική επενδυτικά χώρα στην Ευρώπη, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή

Διαβάστε περισσότερα

TΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ. Στο σ.ν.

TΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ. Στο σ.ν. TΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ Στο σ.ν. Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (ΤΕΚΕ), ενσωμάτωση των Οδηγιών 2005/14/ΕΚ για την υποχρεωτική ασφάλιση οχημάτων και 2005/68/ΕΚ σχετικά με τις αντασφαλίσεις και λοιπές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΣΤΑΤ Πολιτική Ποιότητας

ΕΛΣΤΑΤ Πολιτική Ποιότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΣΤΑΤ Πολιτική Ποιότητας ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Αποστολή της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) είναι η διασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

KPI_ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. Επισκόπηση των Κρίσιμων Δεικτών Παρακολούθησης της Απόδοσης της Φορολογικής & Τελωνειακής Διοίκησης (ΚPIs)

KPI_ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. Επισκόπηση των Κρίσιμων Δεικτών Παρακολούθησης της Απόδοσης της Φορολογικής & Τελωνειακής Διοίκησης (ΚPIs) Είσπραξη οφειλών KPI 1 Εισπράξεις έναντι παλαιού ληξιπρόθεσμου χρέους (σε εκ. ) KPI 2 KPI 3 Επισκόπηση των Κρίσιμων Δεικτών Παρακολούθησης της Απόδοσης της Φορολογικής & Τελωνειακής Διοίκησης (ΚPIs) Εισπραξιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

To μήνυμα που απευθύνω στα στελέχη του Σώματος είναι ότι η αυταπάρνηση, η ανθρωπιά και η προσήλωση στις αξίες μας είναι αδιαπραγμάτευτες.

To μήνυμα που απευθύνω στα στελέχη του Σώματος είναι ότι η αυταπάρνηση, η ανθρωπιά και η προσήλωση στις αξίες μας είναι αδιαπραγμάτευτες. ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΣ Μετά από απόφαση του ΚΥΣΕΑ, αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος. Θεωρώ εξαίρετη την τιμή που γίνεται στο πρόσωπο μου και δεσμεύομαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ALVARO PEREIRA ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΟΣΑ ΣΤΟ 19 th ROUNDTABLE WITH THE GOVERNMENT OF GREECE EUROPE: THE COMEBACK? GREECE: HOW RESILIENT? ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2015

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας Μέλους Σ.Ε.Σ.Α.Ε. Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ακεραιότητα, Εντιμότητα

Κώδικας Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας Μέλους Σ.Ε.Σ.Α.Ε. Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ακεραιότητα, Εντιμότητα Κώδικας Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας Μέλους Σ.Ε.Σ.Α.Ε. Υπηρετούμε και βιώνουμε τις Αξίες: Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ακεραιότητα, Εντιμότητα Προς τον σκοπό αυτό, αυτοδεσμευόμαστε σε όλα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

ΕΚΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ Οδηγίες για τη ρύθμιση οφειλών μέχρι 27 Μαρτίου 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Γ.Γ.Δ.Ε. 20 Μαρτίου 2015 ΕΚΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηγεσία. Ενότητα 2: Ηγετική συμπεριφορά και αποτελεσματικότητα. Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ηγεσία. Ενότητα 2: Ηγετική συμπεριφορά και αποτελεσματικότητα. Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Ηγεσία Ενότητα 2: Ηγετική συμπεριφορά και αποτελεσματικότητα Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative

Διαβάστε περισσότερα

Παράταση προθεσμίας ρύθμισης φορολογικών υποθέσεων.

Παράταση προθεσμίας ρύθμισης φορολογικών υποθέσεων. Παράταση προθεσμίας ρύθμισης φορολογικών υποθέσεων. Οι εγκύκλιοι για τη ρύθμιση των χρεών & εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων. Δεύτερη ευκαιρία σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και οφειλέτες του

Διαβάστε περισσότερα

ENΩΣΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ Προκλήσεις & Οφέλη στην επιχειρηματικότητα & το εμπόριο

ENΩΣΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ Προκλήσεις & Οφέλη στην επιχειρηματικότητα & το εμπόριο ENΩΣΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ Προκλήσεις & Οφέλη στην επιχειρηματικότητα & το εμπόριο Ειρήνη Γιαλούρη Γενική Διευθύντρια Τελωνείων & Ε.Φ.Κ. Ενωσιακός Τελωνειακός Κώδικας διευκόλυνση του νόμιμου εμπορίου Απλοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

21 Ερωτήσεις και Απαντήσεις για την Αξιολόγηση της ΑΑΔΕ

21 Ερωτήσεις και Απαντήσεις για την Αξιολόγηση της ΑΑΔΕ 21 Ερωτήσεις και Απαντήσεις για την Αξιολόγηση της ΑΑΔΕ 1. Ερώτηση: Σε τι χρησιμεύει η αξιολόγηση για εμένα που είμαι εργαζόμενος της ΑΑΔΕ; Η αξιολόγηση τονίζει τα δυνατά σου σημεία και προσθέτει πιθανά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Αθήνα, 18-3-2009 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Η Ελλάδα, όπως και οι άλλες χώρες της ευρωζώνης, βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπη με τη χειρότερη κρίση που γνώρισε

Διαβάστε περισσότερα

Η διοίκηση της Alpha Bank αδιαφορεί και η υπερδιευθύντρια κα Κονιδάρη δίνει κάλπικες εγγυήσεις

Η διοίκηση της Alpha Bank αδιαφορεί και η υπερδιευθύντρια κα Κονιδάρη δίνει κάλπικες εγγυήσεις Η διοίκηση της Alpha Bank αδιαφορεί και η υπερδιευθύντρια κα Κονιδάρη δίνει κάλπικες εγγυήσεις Ο αγώνας μας για την περιφρούρηση της εύρυθμης λειτουργίας του κλάδου σύνταξης ΤΑΠΙΛΤ-ΙΚΑ και την αποκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. Εισαγωγή

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. Εισαγωγή ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Εισαγωγή Οι δημόσιες συμβάσεις είναι ένα νομικό και αναπτυξιακό εργαλείο μέσω του οποίου το κράτος αγοράζει από τον ιδιωτικό τομέα αγαθά και υπηρεσίες ή αναθέτει στον ιδιωτικό τομέα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Στρατεύσιμο και Πολιτικό Προσωπικό της Τακτικής Αεροπορίας, Σε εκτέλεση σχετικής απόφασης του ΚΥΣΕΑ αναλαμβάνω σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1. 1.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΑ Α - Ε Ταχ. Δ/νση : Πανεπιστημίου Ταχ. : 106 72 Αθήνα Κώδικας Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

1160/ (ΦΕΚ 1778/Β/ )

1160/ (ΦΕΚ 1778/Β/ ) Αθήνα, 8 Νοεµβρίου 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ I. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟ ΩΝ - /ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 2014 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟΧΟΙ Δημιουργία αποτελεσματικής φορολογικής Διοίκησης Αύξηση φορολογικής συμμόρφωσης Καταπολέμηση της φορδιαφυγής Αναδιοργάνωση Βήματα Κεντρικών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ...

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ... «ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ» Μάιος 2008 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A Η Δέσμευση της Διοίκησης......3 Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4 Εταιρικές Αξίες Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ- ΤΜΗΜΑΤΑ Β,Δ, Ε, ΣΤ 2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ-ΤΜΗΜΑ Α 3. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank Στην εκδήλωση Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Electra Metropolis Hotel Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 1 Αγαπητά μέλη και διοίκηση του ΣΕΤΕ, Αισθάνομαι

Διαβάστε περισσότερα

ε) βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες έως και την οφειλές πτωχών οφειλετών.

ε) βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες έως και την οφειλές πτωχών οφειλετών. 1.Οφειλές που υπάγονται στη ρύθμιση - Στη ρύθμιση, υπάγεται υποχρεωτικά το σύνολο των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων έως και την 31.12.2012 οφειλών που δεν έχουν τακτοποιηθεί κατά νόμιμο τρόπο (αναστολή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Απονοµή Δικαιοσύνης: Νέες Θέσεις Εργασίας Καλύτερες Υπηρεσίες. Τεκµηρίωση. Υποστήριξη

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Απονοµή Δικαιοσύνης: Νέες Θέσεις Εργασίας Καλύτερες Υπηρεσίες. Τεκµηρίωση. Υποστήριξη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Απονοµή Δικαιοσύνης: Νέες Θέσεις Εργασίας Καλύτερες Υπηρεσίες Υποστήριξη Τεκµηρίωση // Ψηφιακή Οικονοµία Η ταχύτητα, το προσιτό κόστος και η εύκολη πρόσβαση αποτελούν απαραίτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΔ 1736/2018 Δεν επιβάλλεται πρόστιμο για τη μη διαφύλαξη αχρησιμοποίητων στοιχείων

ΔΕΔ 1736/2018 Δεν επιβάλλεται πρόστιμο για τη μη διαφύλαξη αχρησιμοποίητων στοιχείων Πίνακας περιεχομένων ΔΕΔ 1736/2018 Δεν επιβάλλεται πρόστιμο για τη μη διαφύλαξη αχρησιμοποίητων στοιχείων Αριθμός Απόφασης: 1736/19-10-2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών Υποδ/νση Επανεξέτασης

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Αξιολόγησης Απόδοσης

Κανονισμός Αξιολόγησης Απόδοσης Κανονισμός Αξιολόγησης Απόδοσης Εισαγωγή Άρθρο 1. Γενικές πληροφορίες Άρθρο 2. Αρχές συστήματος αξιολόγησης Άρθρο 3. Πλαίσιο και διαστάσεις αξιολόγησης Α. Προσωπική Συνεισφορά: αξιολόγηση ως προς το ΤΙ

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογική μεταρρύθμιση: Φορολογική Διοίκηση και Κοινωνικό περιβάλλον

Φορολογική μεταρρύθμιση: Φορολογική Διοίκηση και Κοινωνικό περιβάλλον Φορολογική μεταρρύθμιση: Φορολογική Διοίκηση και Κοινωνικό περιβάλλον Βασίλης Θ. Ράπανος Καθηγητής Πανεπιστήμιο Αθηνών 28-11-2012 1 Μέτρα ή μεταρρύθμιση Στην περίοδο της μεταπολίτευσης έγινε μια ουσιαστική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Αποδέκτες Πίνακα Διανομής

ΠΡΟΣ: Αποδέκτες Πίνακα Διανομής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Β Ταχ. Δ/νση : Καρ. Σερβίας 10 Ταχ. Κώδικας : 10184 Αθήνα Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λεωχάρους 2 ΠΡΟΣ: Ως Πίνακας Διανομής Ταχ.

Ταχ. Δ/νση : Λεωχάρους 2 ΠΡΟΣ: Ως Πίνακας Διανομής Ταχ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΩΟ746ΜΠ3Ζ-ΒΦ9 ΑΡΙΘ. ΦΕΚ: Β 1474/27-04-2018 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (Γ.Δ.Η.Δ.Α.Δ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (Δ.ΟΡΓ.)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 1.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β - ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λεωχάρους 2 Ταχ. Κώδικας : 10184 Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 56857 7 Δεκεμβρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 4284 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Καθορισμός διαδικασίας αξιολόγησης Οργανικών μονάδων της Ανεξάρτητης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Προς ένα νέο Σύστηµα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναµικού στην ΑΑΔΕ Ζούμε σε μια εποχή όπου η Χώρα μας έχει ανάγκη να ενεργοποιήσει όλες τις δυνάμεις της για να γυρίσει σελίδα,

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά, τα πρακτικά της συζήτησης της εν λόγω ερώτησης έχουν ως εξής:

Αναλυτικά, τα πρακτικά της συζήτησης της εν λόγω ερώτησης έχουν ως εξής: Αναλυτικά, τα πρακτικά της συζήτησης της εν λόγω ερώτησης έχουν ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εισερχόμαστε στη συζήτηση των ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ Θα γίνουν τρεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Τίτλος της θέσης εργασίας: Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) Διεύθυνση: Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

Είσπραξη απαιτήσεων με τις διατάξεις του ν.4174/2013, όπως ισχύει. Δ/νση Πολιτικής Εισπράξεων Εύη Χατζηπαναγιώτου Διευθύντρια

Είσπραξη απαιτήσεων με τις διατάξεις του ν.4174/2013, όπως ισχύει. Δ/νση Πολιτικής Εισπράξεων Εύη Χατζηπαναγιώτου Διευθύντρια Είσπραξη απαιτήσεων με τις διατάξεις του ν.4174/2013, όπως ισχύει. Δ/νση Πολιτικής Εισπράξεων Εύη Χατζηπαναγιώτου Διευθύντρια 1 Νέο Θεσμικό πλαίσιο Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας (ν. 4174/2013, Α 170,

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογικές δηλώσεις 2018: οι αλλαγές για κατοίκους Ελλάδας και εξωτερικού

Φορολογικές δηλώσεις 2018: οι αλλαγές για κατοίκους Ελλάδας και εξωτερικού Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή Επιβεβαίωση στοιχείων Φιλοξενία Αγροτικά και εξομοιούμενα εισοδήματα Ενοίκια Ποσά που δεν μειώνουν την ετήσια δαπάνη Συγκέντρωση αποδείξεων Τεκμήρια Αλλαγές στο Ε3 Επίλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΦΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΦΚ & ΦΠΑ ΑΘΗΝΑ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΩΣΙΑΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 2008/118/ΕΚ γενικό καθεστώς Ε.Φ.Κ. (αντικατέστησε

Διαβάστε περισσότερα