ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΤ 2014 (by Nikos Stratis)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΤ 2014 (by Nikos Stratis)"

Transcript

1 ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΤ 2014 (by Nikos Stratis) Εισαγωγή: Για άλλη μία χρονιά σε ποδοσφαιρικό ΧΑΤ ο Μυλότοπος ήταν ο μεγάλος...αστάθμητος παράγοντας του τουρνουά. Ο φιναλίστ του 2013 (και τρεις φορές νικητής στο παρελθόν) παρουσιάστηκε αποδυναμωμένος με απουσίες που δεν του επέτρεψαν να είναι ανταγωνιστικός. Με φιλοδοξίες τίτλου και πάλι η κυρίαρχος τελευταία χρόνια Νέα Ζωή δικαιώθηκε για άλλη μία χρονιά. Η νεανική Κατερίνη έδειξε ωριμότητα και αυτοσυγκέντρωση επιπέδου πρωταθλητισμού χάνοντας το κύπελλο στις λεπτομέριες ενώ η Α Αθηνών επανήλθε στα νοκ-άουτ από τα οποία έλειψε...απελιπστικά πέρσι. Ο πλησίον αν και... «ρούκι» σε ΧΑΤ (αποτελείτο κυρίως από παίκτες του Αστέρα που ανακηρύχτηκε πρωταθλητής Αθήνας 2014), προχώρησε μέχρι τους οκτώ, οι νταμπλούχοι Αθήνας 2013 του Κέντρου 68 έμειναν και πάλι με το...όνειρο του τελικού όπως και οι ΑΙΑ που διεκδικούν με αξιώσεις το...όσκαρ ατυχίας, ευχάριστες εκπλήξεις οι παρουσίες του Κέντρου 68 Τζούνιορ και Αλβανικής Εκκλησίας Κατερίνης στα προημιτελικά. Καταποντισμός για 5 Εψιλον και Αλκιβιάδου που ήλπιζαν να προχωρήσουν αλλά έμειναν από...καύσιμα, βελτιωμένες σε σχέση με το παρελθόν Κέντρο Ελέους και Παλαιών Πατρών με τους τελευταίους να...αυτοκτονούν την 3 η αγωνιστική των ομίλων μιμούμενοι τα παλιότερα παραδείγματα Πτολεμαϊδας, Πάτρας κλπ. Βήμα πίσω για τα Λιπάσματα που πάντως έπεσαν σε πολύ δύσκολο όμιλο, νέα μέτρια παρουσία της Φλέμινγκ ένα άλλο χρώμα έδωσε η νεανική ομάδα της Β Αθηνών. Α ΟΜΙΛΟΣ 5 Ε, Κατερίνη, Παλαιών Πατρών, Πλησίον 5 Ε Κατερίνη 1-2 Παλαιών Πατρών Πλησίον Ε Παλαιών Πατρών 2-3 Κατερίνη Πλησίον Ε Πλησίον 1-4 Κατερίνη -Παλαιών Πατρών 4-1 Άνω κάτω γινόταν ο όμιλος της φωτιάς από αγωνιστική σε αγωνιστική. Κατερίνη και Παλαιών Πατρών (πολύ αλλαγμένη και βελτιωμένη φέτος) πήραν το πάνω χέρι στην πρεμιέρα. Η νίκη του Πλησίον επί της (ελλιπέστατης) Κατερίνης με πολύ καλή εμφάνιση άλλαξε τελείως τις ισορροπίες στον όμιλο με την Αθηναϊκή ομάδα να μπαίνει σε θέση οδηγού την ώρα που η Παλαιών Πατρών έβγαζε ουσιαστικά εκτός οκτάδας την απογοητευμένη 5 Ε η οποία έχασε με κάτω τα χέρια το απόγευμα από τον 1 ο τελικά στο γκρουπ Πλησίον. Όλα τα λεφτά ήταν ο τελικός του γηπέδου του ξενώνα με την Κατερίνη να εμφανίζεται συγκεντρωμένη και σοβαρή και με το 4-1 που επικράτησε πήρε το δεύτερο εισιτήριο των προημιτελικών. Ούτε στον εχθρό της δεν εύχεται η Παλαιών Πατρών να συμβεί αυτό που έπαθε η ίδια αφού έμεινε εκτός παρά το δύο στα δύο που μετρούσε μέχρι την 2 η αγωνιστική!

2 Β ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΑ, Αλκιβιάδου, Αλβανική Εκκ. Κατερίνης, Κέντρο Ελέους ΑΙΑ - Αλκιβιάδου 4-0 Αλβανική Κατερίνης - Κέντρο Ελέους 4-1 ΑΙΑ - Αλβανική Κατερίνης 8-4 Αλκιβιάδου - Κέντρο Ελέους 2-6 ΑΙΑ - Κέντρο Ελέους 3-2 Αλκιβιάδου - Αλβανική Κατερίνης 0-3 Προπαίδεια του τρία έκανε η ομάδα των Athletes In Action που πέρασε εύκολα με εννέα βαθμούς στην επόμενη φάση. Με σωστή διαχείριση και οικονομία δυνάμεων κατέλαβε την πρώτη θέση με την Αλβανική Εκκλησία Κατερίνης να την ακολουθεί στην οκτάδα καθώς έδειξε πως είναι μία ομάδα με πολλά καλά στοιχεία, ομαδικές και ατομικές αρετές και ποδοσφαιρική ποιότητα. Το Κέντρο Ελέους απέδειξε αυτό που υποστήριζαν μερικοί ότι δηλαδή ανέβηκε στη Λεπτοκαρυά με φιλοδοξίες να κάνει την έκπληξη. Δεν τα κατάφερε αλλά άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Η Αλκιβιάδου ήταν η απογοήτευση του γκρουπ και όχι μόνο. Από το πρώτο ματς έδειξε πως δεν μπορούσε να φτάσει μακριά αλλά οι αδυναμίες της τελικά αποδείχτηκαν ακόμα μεγαλύτερες με αποτέλεσμα να τερματίσει 4 η και προβληματισμένη για το πώς θα επιστρέψει δυναμικά τα επόμενα χρόνια Γ ΟΜΙΛΟΣ Νέα Ζωή, Κέντρο 68, Λιπάσματα, Β Αθηνών Νέα Ζωή - Κέντρο Λιπάσματα - Β Αθηνών 11-1 Νέα Ζωή - Β Αθηνών 8-1 Κέντρο 68 Λιπάσματα 2-1 Νέα Ζωή Λιπάσματα 6-2 Β Αθηνών - Κέντρο Ισοπαλία στο ντέρμπι της πρεμιέρας ανάμεσα σε Νέα Ζωή και Κέντρο 68 και η πρωτιά του ομίλου ήταν ανοιχτή μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. Καθοριστική η δεύτερη αγωνιστική με την ανατροπή που πέτυχαν οι παίκτες του Κέντρου κόντρα στα και φέτος μαχητικά και φιλόδοξα Λιπάσματα (2-1 από 0-1 με τα γκολ της ανατροπής να μπαίνουν στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς!) κι ενώ την ίδια ώρα οι περσινοί πρωταθλητές ΧΑΤ προχωρούσαν με νίκες με μεγάλα σκορ καταλαμβάνοντας τελικά την πρωτιά. Νεανική ομάδα και με μεγάλη όρεξη για μπάλα η Β Αθηνών, τα προσεχή χρόνια θα αφήσει το στίγμα της με τις κατάλληλες προσθήκες σε εμπειρία και αμυντική σκέψη Δ ΟΜΙΛΟΣ Α Αθηνών, Μυλότοπος, Φλέμινγκ, Κέντρο 68 Junior Α Αθηνών Μυλότοπος 5-0 Φλέμινγκ - Κέντρο 68 Junior 4-8 Α Αθηνών - Κέντρο 68 Junior 2-4 Μυλότοπος Φλέμινγκ 2-2 Α Αθηνών Φλέμινγκ 1-0 Κέντρο 68 Junior Μυλότοπος 3-4

3 Ο Μυλότοπος παρουσιάστηκε στο τουρνουά με μεγάλες απουσίες (μερικές από αυτές ήταν της τελευταίας ημέρας!) που αποδείχτηκαν καθοριστικές αφού με το έμψυχο δυναμικό που κατέβηκε στο τουρνουά δεν ήταν δυνατόν να προχωρήσει. Από την πρώτη αγωνιστική φάνηκε ότι Α Αθηνών και Κέντρο 68 Junior θα είχαν τον πρώτο λόγο και το μεταξύ τους παιχνίδι στα έξω γήπεδα λίγες ώρες αργότερα, έμελλε να κρίνει τον πρωτοπόρο. Οι «τζούνιορ» δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα των Αθηναίων που έστω κι έτσι πάντως, πήραν το δεύτερο εισιτήριο με το αγχωτικό 1-0 κόντρα στην Φλέμινγκ την ώρα που ο Μυλότοπος έπαιρνε το μοναδικό του τρίποντο στο φινάλε απέναντι στους μικρούς του Κέντρου 68. ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ Νέα Ζωή Αλβανική Εκκ. Κατερίνης 5-2 (2 Αναστασιάδης, Τσούκας, Κούρτης, Κάφαλης) Φανταστικός προημιτελικός με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πολύ καλό θέαμα αλλά η γνωστή δυάδα Τσούκα-Αναστασιάδη έκανε με εμφατικό τρόπο την διαφορά. Με τον Λεωνίδα Τσούκα να παίζει τραυματίας (γόνατο) αλλά να βγάζει με ένα πόδι τις «πάρτο-βάλτο» ασίστ και τον Θοδωρή Αναστασιάδη να τελειώνει «κυνικά» τις φάσεις, η Νέα Ζωή πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες επικρατώντας μίας πολύ καλής ομάδας που είχε τα φόντα να προχωρήσει (και τα δύο της γκολ βγήκαν μέσα από εξαιρετικές συνεργασίες) αλλά θέλει ακόμα δουλειά στην άμυνα. Α Αθηνών Πλησίον 2-0 (Στ.Κιουπούρογλου, Π.Ξανθόπουλος) Με συνταγή Οτο Ρεγχάγκελ η Α Αθηνών πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που δεν είχε μεγάλη εμπειρία ΧΑΤ αλλά υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να πάει πολύ πιο μακριά στην διοργάνωση αφού διέθετε μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της. Ένα αποφασιστικής σημασίας γκολ από τον Στέλιο Κιουπούρογλου στο πρώτο ημίχρονο έβαλε τους «Αθηναίους» σε θέση οδηγού και μετά με πολύ σφιχτή άμυνα και αντεπιθέσεις καθάρισε τη νίκη αν και δέχτηκε πίεση από τους αντιπάλους που τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση. Πολύ ιδιαίτερο και δύσκολο στην διαχείρηση παιχνίδι για τον γκολκίπερ Νίκο Τάτση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του της οποίας τα δίχτυα υπερασπίστηκε για μία δεκαετία Κατερίνη ΑΙΑ 0-0 (4-3 πεν.) Οι «μικροί» ωρίμασαν και έκαναν επιτέλους της υπέρβαση τους. Ο στοιχειωμένος προημιτελικός ήταν η μόνιμη «πόρτα» που έκλεινε ερμητικά τον δρόμο στις φιλοδοξίες της ομάδας της Πιερίας τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή τη φορά όμως οι μικροί έγιναν άντρες έτοιμοι για το βήμα παραπάνω και ικανοί να κοντράρουν με όλες τους τις δυνάμεις ένα από τα λογικά και παραδοσιακά πλέον φαβορί

4 της διοργάνωσης. Οι ΑΙΑ προσπάθησαν να καθαρίσουν τη νίκη από την κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά τελικά δεν τους έφτασε ούτε η παράταση. Ακόμα και τα δοκάρια (κυρίως από τον και φέτος άτυχο Γιώτη Λήττα που τα έσπασε και πάλι!) ήταν εναντίον τους με την Κατερίνη να έχει επίσης τις δικές της ευκαιρίες για γκολ με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση να μεγαλώνει όσο κυλούσε ο χρόνος. Τελικά στα πέναλτι μίλησε ο πιο ψύχραιμος (ή ο λιγότερος αγχωμένος και πιεσμένος αν προτιμάτε) και κάπως έτσι η Κατερίνη της νεότερης ιστορίας έφτασε στον πρώτο της ημιτελικό ΧΑΤ. Κέντρο 68 - Κέντρο 68 Junior 4-3 (Μανέλι, Ε.Μπάκα, Ντότσε, Γιάννος 3 Κέντρος) Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του ΧΑΤ Ο εμφύλιος του Νέου Κόσμου πρόσφερε απλόχερα θέαμα στους φιλάθλους που.κατέκλεισαν το γήπεδο του ξενώνα και δεν το μετάνιωσαν. Δύο φορές προηγήθηκαν οι «τζούνιορ» αλλά η δύναμη και η εμπειρία ήταν με το απέναντι στρατόπεδο. Οι νταμπλούχοι Αθήνας 2013 γύρισαν το ματς προηγούμενοι με 3-2, οι «τζούνιορ» δεν τα παράτησαν και ισοφάρισαν με τον κορυφαίο του τερέν Αλέξη Κέντρο αλλά η οβίδα του Θοδωρή Γιάννου δύο λεπτά πριν το φινάλε έκανε και την τελική διαφορά στο σκορ. Δίκαιη σε τελική ανάλυση η νίκη των μεγάλων του Κέντρου 68, συγκινητική η υπερπροσπάθεια των «τζούνιορ» που στο τέλος έμειναν από δυνάμεις (δεν υπήρχαν και οι πολλές εναλλακτικές λύσεις, ανάλογες τουλάχιστον με αυτές των νικητών) σε ένα ματς που δεν θα ξεχαστεί εύκολα ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ Νέα Ζωή Α Αθηνών 4-0 (2 Τσούκας, Αναστασιάδης, Κάφαλης) Καμία κριτική δεν χωράει το παιχνίδι με τη Νέα Ζωή να προκρίνεται πειστικά και σχεδόν εκκωφαντικά στον τελικό και την Α Αθηνών να γνωρίζει την πιο βαριά της ήττα μετά από 13 χρόνια σε Χριστιανικό Τριήμερο. Οι περσινοί πρωταθλητές προσπαθούσαν να δημιουργήσουν παιχνίδι και ευκαιρίες με την Α Αθηνών να προσπαθεί να κλείσει τους χώρους για να κρατήσει το μηδέν πίσω. Ένα σχετικά γρήγορο 2-0 πάντως έβαλε το νερό στο αυλάκι με το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά να θυμίζει τον μεταξύ τους τελικό το 2012 (3-0). Η Νέα Ζωή στο β μέρος έπαιξε πιο απελευθερωμένα με την Α Αθηνών να προσπαθεί απλά να περιορίσει το μέγεθος της ήττας. Τέταρτη συνεχόμενη παρουσία του Χρήστου Μυλωνά στον τελικό του ΧΑΤ και 5η συνολικά, επιστροφή στους ημιτελικούς (7 ος τα οκτώ τελευταία χρόνια) για τους Αθηναίους που πέρσι είχαν μείνει εκτός νοκ-άουτ Κατερίνη Κέντρο (Ταγκαλίδης)

5 Με το μακρινό σουτ του Αλέξανδρου Ταγκαλίδη κρίθηκε ο ημιτελικός που σήμανε και την επιστροφή της Κατερίνης σε τελικό για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια (τελευταία συμμετοχή το 2004 που το πήρε κόντρα στη Νίκαια). Οι «οικοδεσπότες» του ΧΑΤ έκαναν πραγματικά.επαγγελματική εμφάνιση με πολύ κλειστή και οργανωμένη αμυντική λειτουργία, ελάχιστα ως μηδενικά ρίσκα και άκρως ελεγχόμενες επιθέσεις κρατώντας για δεύτερο σερί νοκ-άουτ παιχνίδι «καθαρή» την εστία της. Οι παίκτες του Κέντρου 68 δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, υστέρησαν σε ιδέες, φαντασία και αγωνιστική φρεσκάδα και κυρίως δεν βρήκαν τη λύση του κουίζ που τους έβαλε η Κατερίνη αδυνατώντας να διασπάσουν μία άριστα σχεδιασμένη άμυνα που τελικά ήταν και το κλειδί για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. ΤΕΛΙΚΟΣ Νέα Ζωή Κατερίνη 3-3 (2 Τσούκας, Χατζηγιαννάκης 2 Γούδας, Γιωργ.Χουσερίδης) 4-2 πεν. Από τους καλύτερους τελικούς που έχουμε δει σε τουρνουά ποδοσφαίρου ΧΑΤ με την Κατερίνη να μπαίνει στο γήπεδο με τον ενθουσιασμό και την κεκτημένη ταχύτητα από τις μεγάλες προκρίσεις των δύο προηγούμενων νοκ-άουτ και να ανοίγει το σκορ με την κεφαλιά του Γιώργου Χουσερίδη σε ένα από τα πιο πολυπανηγυρισμένα γκολ της ιστορίας (η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων ήταν με την Κατερίνη κυρίως λόγω εντοπιότητας) των τελικών. Η Νέα Ζωή μαθημένη σε καθεστώς πίεσης αντέδρασε με ηρεμία προσπαθώντας σιγά σιγά να κάνει το παιχνίδι της και να επιβάλει τον ρυθμό της ισοφαρίζοντας με το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο δυνατά και με σαφή εικόνα υπεροχής προηγήθηκε με 3-1 χάρη στα γκολ του Λεωνίδα Τσούκα αλλά κάπου εκεί φάνηκε λίγο παραπάνω η κούραση με την Κατερίνη να απαντά με το δικό της επιθετικό όπλο και να ισοφαρίζει στα τελευταία λεπτά με δύο υπέροχα γκολ του Χάρη Γούδα που επιτέλους αποφάσισε να παίξει πιο μπροστά και να δώσει περισσότερες πινελιές ποιότητας στην επίθεση της ομάδας του. Τα 50 λεπτά δεν ανέδειξαν νικητή με τη Νέα Ζωή να έχει σαφέστατα ανώτερη εικόνα στην παράταση όπου πίεσε για το 4-3 ώστε να αποφύγει την Ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. Τελικά ήταν γραφτό να δούμε τον πρώτο νικητή ΧΑΤ που θα αναδεικνυόταν από την άσπρη βούλα. Πολύ πιο ψύχραιμοι οι έμπειροι και «περπατημένοι» στους τελικούς παίκτες της Νέας Ζωής, έδειξαν ψυχροί και αποτελεσματικοί απέναντι στους αντιπάλους τους που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την νευρικότητα και το άγχος του πρώτου τους τελικού. Τέταρτη σερί κατάκτηση για τον Χρήστο Μυλωνά και τους γεμάτους ταλέντο παίκτες του που πήραν την κούπα και πάλι μαζί στην διαδρομή της επιστροφής για την Αθήνα...

6 MVP του ποδοσφαιρικού τουρνουά 2014 χωρίς...δεύτερη κουβέντα η...αυτού εξοχότις ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ. Οχι μόνο για τα γκολ που έβαλε αλλά και για την συμμετοχή του σε εκείνα που πέτυχαν οι συμπαίκτες του. Όσοι παρακολύθησαν τα παιχνίδια καταλαβαίνουν τί λέω. Αντε και του χρόνου...

ΣΧΟΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗ 24 ο Χ.Α.Τ.

ΣΧΟΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗ 24 ο Χ.Α.Τ. ΣΧΟΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗ 24 ο Χ.Α.Τ. Α ΟΜΙΛΟΣ Α Αθηνών 5β. Αλβανική Εκκ.Κατερίνης 5β. Παλ.Πατρών 5β. Κατερίνη JR 0β. Π.Πατρων-Κατερίνη JR 3-0, Α' Αθηνών Αλβανική Εκκ.1-1, Α' Αθηνών Π.Πατρών 2-2, Αλβανική Εκκ.-

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018

Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018 Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, συνεχίζουμε non stop στο Παγκόσμιο κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας, ήδη βρισκόμαστε στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, που μπορεί να κρίνει πολλά

Διαβάστε περισσότερα

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι προημιτελικοί του παγκοσμίου κυπέλλου και θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Μουντιάλ 2018. Η έκπληξη της διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Στην ημιτελική φάση έχει φτάσει η διοργάνωση του Κόπα Άφρικα 2019 και πλέον θα προκύψει το μεγάλο ζευγάρι του τελικού, από όπου θα βγει ο νικητής του θεσμού. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Συνεχίζονται οι προημιτελικοί του Copa America, όπου με την ολοκλήρωση τους θα προκύψει η τελική τετράδα του θεσμού, διεκδικώντας το μεγάλο τρόπαιο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Για την 3η θέση Βέλγιο και Αγγλία στον μικρό τελικό

Για την 3η θέση Βέλγιο και Αγγλία στον μικρό τελικό Για την 3η θέση Βέλγιο και Αγγλία στον μικρό τελικό Γεία σας, μία ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, διεξάγεται ο μικρός τελικός, για την τρίτη θέση του θεσμού. Ο μικρός τελικός, δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ Καλημέρα σας, δεν υπάρχει ποιότητα στο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα για αυτό το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προτεινόμενων σημείων.

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, αυτή την εβδομάδα διεξάγονται παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου σε πολλές χώρες στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

O «νέος» Θρύλος είναι ευρωπαίος! Σύνταξη-επιμέλεια: Χάρης Περτέσης Παρασκευή, :34

O «νέος» Θρύλος είναι ευρωπαίος! Σύνταξη-επιμέλεια: Χάρης Περτέσης Παρασκευή, :34 Μπορεί ο Ολυμπιακός να το «πάλευε» για αρκετά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελε ο κόσμος του, ωστόσο αυτή τη φορά τα κατάφερε και, μάλιστα, με τον καλύτερο τρόπο! Η

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο

Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο Καλημέρα σας, βρισκόμαστε ήδη στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ και τα πάντα είναι ακόμα ανοικτά, εκτός του πρώτου ομίλου που φαίνεται να έχει

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018

Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018 Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018 Η ώρα του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας, έφτασε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Όλοι

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλούς ρυθμούς με τα κύπελλα

Χαμηλούς ρυθμούς με τα κύπελλα Χαμηλούς ρυθμούς με τα κύπελλα Χαμηλώνουμε ρυθμούς αυτή την περίοδο, αφού υπάρχουν παιχνίδια κυπέλλου σε πολλές χώρες και σίγουρα η αξιοπιστία σε αυτά τα ματς είναι μικρή. Στο κύπελλο Ελλάδος διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Κροατία ή Αγγλία στον τελικό με την Γαλλία

Κροατία ή Αγγλία στον τελικό με την Γαλλία Κροατία ή Αγγλία στον τελικό με την Γαλλία Καλημέρα σας, αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου για το έτος 2018. Η Γαλλία χτες, απέκλεισε το Βέλγιο και έκλεισε

Διαβάστε περισσότερα

Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη

Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη Ξεκινούν από σήμερα οι Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων για να κριθεί αν θα βρεθούν σου ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σήμερα, για τα Play Off

Διαβάστε περισσότερα

Να φύγει με διπλό από την Λαμία

Να φύγει με διπλό από την Λαμία Να φύγει με διπλό από την Λαμία Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, τελειώνει σήμερα στην Λαμία, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται και στο κύπελλο Ελλάδος, για την

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League

Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League Εβδομάδα ημιτελικών Champions League είναι αυτή που διανύουμε, έχοντας μπροστά μας δύο δυνατές αναμετρήσεις που μπορούν να δώσουν προβάδισμα για τον

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα

Συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα Συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα Ξεκινά σήμερα η 11η αγωνιστική στην Γαλλική Ligue 1 με μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, η εξαιρετική Ναντ υποδέχεται την προβληματική Μονακό, σε μία

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτος ημιτελικός Champions League Λίβερπουλ Ρόμα

Πρώτος ημιτελικός Champions League Λίβερπουλ Ρόμα Πρώτος ημιτελικός Champions League Λίβερπουλ Ρόμα Καλημέρα σας, η ώρα για τους πρώτους ημιτελικούς των δύο Ευρωπαϊκών θεσμών ποδοσφαίρου έφτασε και όλοι οι φίλαθλοι τους περιμένουν με αγωνία, για να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ

Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ Γεία χαρά σε όλους, χτες βγήκε η τελική οχτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα μας προσφέρει, όπως πάντα έντονες συγκινήσεις στους προημιτελικούς. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ

Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, χτες προέκυψε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο είναι Ρεάλ Μαδρίτης Λίβερπουλ, που είχαν

Διαβάστε περισσότερα

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Ολοκληρώθηκαν χτες οι δύο πρώτοι όμιλοι του Copa America και έχουν προκύψει οι ομάδες που θα συνεχίσουν στον θεσμό. Σήμερα, τελειώνει ο τρίτος και τελευταίος

Διαβάστε περισσότερα

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί των Play Off του Champions League, για να προκύψουν οι τελευταίες ομάδες των ομίλων του θεσμού. Ο Ολυμπιακός

Διαβάστε περισσότερα

Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα

Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα Γεία σας, ολοκληρώθηκε μία περίεργη εβδομάδα για το στοίχημα με πολλά κύπελλα και άσχημα αποτελέσματα που δεν ευνοούν τα προγνωστικα στο πάμε στοίχημα. Από σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Νάπολι Άρσεναλ για μία θέση στα ημιτελικά

Νάπολι Άρσεναλ για μία θέση στα ημιτελικά Νάπολι Άρσεναλ για μία θέση στα ημιτελικά Μετά την χθεσινή γεμάτη ποδόσφαιρο ημέρα, από όπου βγήκαν οι τέσσερις ομάδες του Champions League, με πολλές ανατροπές και εξαιρετικές ενέργειες. Σήμερα, έχουν

Διαβάστε περισσότερα

EURO U19 2015: Έχασε αλλά πέρασε στους «4» η Ελλάδα! ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2-0

EURO U19 2015: Έχασε αλλά πέρασε στους «4» η Ελλάδα! ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2-0 Η Εθνική Νέων πρόσθεσε άλλη μια μεγάλη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015! Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 2-0 στην Κατερίνη από τη νικήτρια

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America

Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Copa America με το τελευταίο παιχνίδι για αυτή την φάση. Ήδη το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών θα είναι Βραζιλία

Διαβάστε περισσότερα

Για μία θέση στον τελικό Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Για μία θέση στον τελικό Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ Για μία θέση στον τελικό Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ Στην Γαλικία της Ισπανίας θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, όπου θα κρίνει ποία ομάδα θα πάρει προβάδισμα

Διαβάστε περισσότερα

Έντονη λάμψη και στο Europa League

Έντονη λάμψη και στο Europa League Έντονη λάμψη και στο Europa League Ημέρα Europa League σήμερα Πέμπτη, όπου διεξάγεται η φάση των 32 του θεσμού και γίνονται οι πρώτες αναμετρήσεις για την φάση. Η Ελλάδα έχει μία ομάδα στο Europa League,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Καρνέζης στα Γιάννενα έφτασε τις 11 συμμετοχές σε πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και είναι ο πορτιέρο που έχει καταφέρει να διχάσει!

Ο Καρνέζης στα Γιάννενα έφτασε τις 11 συμμετοχές σε πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και είναι ο πορτιέρο που έχει καταφέρει να διχάσει! Ο Καρνέζης στα Γιάννενα έφτασε τις 11 συμμετοχές σε πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και είναι ο πορτιέρο που έχει καταφέρει να διχάσει! Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού σίγουρα από το βράδυ της

Διαβάστε περισσότερα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα Λίγες επιλογές την Δευτέρα Η ένατη αγωνιστική ρίχνει την αυλαία της στην Φθιώτιδα, με μία αναμέτρηση, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο, σε ένα ματς που έχει σημασία, με τους

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό

Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό Γεία χαρά σε όλους σας, συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες των κυπέλλων αλλά και η υπόλοιπη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι λίγο μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

Με Play Off και Βραζιλία στο στοιχημα

Με Play Off και Βραζιλία στο στοιχημα Με Play Off και Βραζιλία στο στοιχημα Οι εθνικές ομάδες και τα προκριματικά πέρασαν προς το παρών, αλλά σήμερα ανοίγει η αυλαία για τα πλέι οφ της Σεγούντα Ντιβιζιόν για άνοδο στην Λα Λίγκα της Ισπανίας.

Διαβάστε περισσότερα

Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας

Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας Καλημέρα σας, σχεδόν γεμάτο το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα, με αρκετές επιλογές σε πολλά ματς. Σήμερα, υπάρχει ο δεύτερος επαναληπτικός του κυπέλλου Ελλάδος,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Σκοπός του ομίλου είναι οι μαθητές να αναπτύξουν μια σειρά από διάφορες αθλητικές δραστηριότητες τις οποίες είναι δύσκολο να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα

Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ Καλημέρα σας, φτωχό αγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν κυρίως κύπελλα, Λιγκ Καπ το

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης

Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης Αυτή την εβδομάδα, που δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ στην Αγγλία υπάρχει Λιγκ Καπ. Η εμβόλιμη

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στοιχήματος με τους φιλοξενούμενους

Προβλέψεις στοιχήματος με τους φιλοξενούμενους Προβλέψεις στοιχήματος με τους φιλοξενούμενους Γεία χαρά σε όλους, συνεχίζουμε χωρίς σταματημό στο στοίχημα, αφού μετά από ένα γεμάτο τριήμερο με Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και έντονες συγκινήσεις, μπροστά

Διαβάστε περισσότερα

Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο

Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο Καλημέρα σας, η ώρα των ημιτελικών έφτασε και σήμερα θα γνωρίζουμε την μία ομάδα του τελικού του Μουντιάλ, όπου θα μπορέσει να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο.

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα με το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας

Πάμε στοίχημα με το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας Πάμε στοίχημα με το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας αλημέρα σας, όπως είπαμε και χτες αυτές τις μέρες το πρόγραμμα είναι μικρό και φτωχό και επομένως έχουμε ρίξει αναγκαστικά και συνειδητά τους ρυθμούς μας.

Διαβάστε περισσότερα

Περιορισμένες επιλογές την Δευτέρα

Περιορισμένες επιλογές την Δευτέρα Περιορισμένες επιλογές την Δευτέρα Είναι από τις ελάχιστες φορές, που την Δευτέρα υπάρχει παιχνίδι για την Premier League. Συγκεκριμένα, η νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ, σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Champions League, όπου μας πρόσφεραν έντονες συγκινήσεις, με ένα εκπληκτικό γκολ

Διαβάστε περισσότερα

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Καλημέρα σας, χτες έγιναν οι πρώτες αγώνες στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και απομένουν πλέον να βγουν οι ομάδες που θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Σήμερα, για το

Διαβάστε περισσότερα

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Καλημέρα σε όλους σας, ιδιαίτερα φτωχό το αγωνιστικό πρόγραμμα, με ελάχιστες επιλογές για το στοίχημα, οι αναμετρήσεις του κυπέλλου, τις κάνουν ακόμα πιο δύσκολες.

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Καλημέρα σε όλους σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προέκυψαν οι 16 ομάδες που θα παίξουν στην επόμενη φάση για να φτάσουν στον

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Καλημέρα σε όλους σας, περιορισμένο πρόγραμμα υπάρχει σήμερα στο πρόγραμμα, όποτε και οι επιλογές μας στο πάμε στοίχημα είναι περιορισμένες. Αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League

Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Europa League και σήμερα θα προκύψουν οι 24 ομάδες, όπου μαζί με τις οχτώ από το Champions League, θα συνθέσουν τους 32

Διαβάστε περισσότερα

Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος

Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος απέναντι στο Βέλγιο στο Καραϊσκάκη Καλημέρα σας, δεν μας βγήκε χτες το ρίσκο, αφού δεν μας επαληθεύτηκε κανένα σημείο, αλλά και πάλι

Διαβάστε περισσότερα

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία και ευτυχία, στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, είναι καθιερωμένο τις γιορτές να μη σταματούν να παίζουν μπάλα και

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι δυο πρώτοι ημιτελικού του Champions League, που μας πρόσφεραν έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Για την ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι

Για την ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι Για την ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω μας τις εορτές και την απαιτούμενη ξεκούραση και μπαίνουμε πλέον σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Σήμερα, υπάρχουν ξεκινούν οι επαναληπτικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Θέμα τιμής Ολα για όλα Για πολύ λίγο, ο Ιωνικός αφήνει στην άκρη το Πρωτάθλημα βάζοντας στόχο την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά κόντρα στον Εθνικό.. Στόχος..ουδείς

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου Ρεάλ Μαδρίτης

Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου Ρεάλ Μαδρίτης Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου Ρεάλ Μαδρίτης Καλημέρα σας, συνεχίζουμε σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς και Champions League, αφού είναι εβδομάδα ημιτελικών στους δύο Ευρωπαϊκούς θεσμούς. Σήμερα, πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα

Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα στο τριήμερο Καλημέρα σας, συνεχίζουμε σε φουλ ρυθμούς και αυτό το τριήμερο που έχουμε μπροστά μας και πριν την Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Σήμερα, ξεκινά η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία σε αυτή την φάση. Μπορεί με την λήξη των

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Φουλ δράση έχουμε στα προκριματικά του Euro 2020, αυτές τις ημέρες, με πολλές αναμετρήσεις να υπάρχουν καθημερινά. Σήμερα, στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου η Αγγλία δοκιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ

Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ Ματς για όλα τα γούστα στην επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ το Σάββατο Καλημέρα σας, στην έναρξη της Σούπερ Λιγκ, μετά την διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων,

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Κ. Χ. Ψ. Ο Νεϊμάρ ντα Σύλβα Σάντος Τζούνιορ ή απλώς Νεϊμάρ (Neymar) είναι βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και γεννήθηκε στο Σάο Πάολο στις 5 Φεβρουαρίου του 1992. Αγωνίζεται με την ομάδα της Σάντος και η

Διαβάστε περισσότερα

Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών

Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών Στην Πορτογαλία διεξάγεται το Final 4 του Nations League, έτσι σήμερα θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Στον τελικό θα αγωνιστούν Πορτογαλία και Ολλανδία,

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατή η ομάδα του Πανιώνιου, τεχνική του Παναθηναϊκού.

Δυνατή η ομάδα του Πανιώνιου, τεχνική του Παναθηναϊκού. Σ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, οι ομάδες Κ17 του Πανιώνιου και του Παναθηναϊκού αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, στο γήπεδο της Λαύρας Αργυρούπολης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Super League σήμερα Δευτέρα με δύο παιχνίδια ανάμεσα σε μικρομεσαίες ομάδες. Χτες, ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη στο ντέρμπι

Διαβάστε περισσότερα

Τελικός Europa League Μαρσεϊγ Ατλέτικο Μαδρίτης

Τελικός Europa League Μαρσεϊγ Ατλέτικο Μαδρίτης Τελικός Europa League Μαρσεϊγ Ατλέτικο Μαδρίτης Καλημέρα σας, έφτασε πλέον η ώρα του μεγάλου τελικού για τον Europa League, όπου στην Γαλλία, μία εκ των Μαρσεϊγ και Ατλέτικο Μαδρίτης, θα σηκώσει το τρόπαιο,

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Συνεχίζονται οι μάχες στο Copa America, χτες ολοκληρώθηκε ο πρώτος όμιλος και σήμερα τελειώνει ο δεύτερος όμιλος, με πολλές σημαντικές μάχες. Σήμερα, η Αργεντινή

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο αίμα στο Ολυμπιακός ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη

Το πρώτο αίμα στο Ολυμπιακός ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη Το πρώτο αίμα στο Ολυμπιακός ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη Καλημέρα σας, διανύουμε εβδομάδα κυπέλλων, όπου πλέον έχουν μείνει οι καλές ομάδες και υπάρχει ποιότητα σε αυτά τα ματς. Θα καταπατήσω τις αρχές μου και

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή

Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή Ξεκινούν σήμερα οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων, όπως κάθε Παρασκευή. Στην Γαλλική Ligue 1 αρχίζει η 12 η αγωνιστική με μία αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, η ουραγός Ντιζόν

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ

Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ Προτάσεις στοίχημα Δευτέρας 12/12/2016 Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ Η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ κλείνει με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννενα Ολυμπιακός, μία δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα

Διαβάστε περισσότερα

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή 1. ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Διαδικασία Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή "ΣΤΟΙΧΗΜΑ" και μπορείτε να δείτε τις ενότητες που περιγράφονται παρακάτω. Στην αριστερή μπάρα επιλογών

Διαβάστε περισσότερα

Ματς κυπέλλου πριν το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα

Ματς κυπέλλου πριν το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα Ματς κυπέλλου πριν το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα Ξεκινάει η προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος, έτσι σήμερα υπάρχουν δύο ματς για τις πρώτες αναμετρήσεις των τεσσάρων ζευγαριών. Αγωνίζονται ΠΑΟΚ και

Διαβάστε περισσότερα

Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα

Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα Γεία χαρά σε όλους σας, αφήνουμε πίσω τους το φτωχό μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα και έχουμε μπροστά ματς, ένα γεμάτο αγωνιστικό τριήμερο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Αγγλικός εμφύλιος Τσέλσι Άρσεναλ για το Europa League

Αγγλικός εμφύλιος Τσέλσι Άρσεναλ για το Europa League Αγγλικός εμφύλιος Τσέλσι Άρσεναλ για το Europa League Έφτασε πλέον η ώρα του μεγάλου τελικού για τον δεύτερο την τάξη Ευρωπαϊκό θεσμό, το Europa League. Στον τελικό θα βρεθούν δύο ομάδες από την Αγγλία

Διαβάστε περισσότερα

Με την δύναμη της Τούμπας στους ομίλους

Με την δύναμη της Τούμπας στους ομίλους Με την δύναμη της Τούμπας στους ομίλους Καλημέρα σας, μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους, το ίδιο θέλει να κάνει σήμερα και ο ΠΑΟΚ, απέναντι στην Μπενφίκα και έτσι να έχουμε δύο ομάδες στην τελική

Διαβάστε περισσότερα

Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών

Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών Καλημέρα σε όλους σας, φτωχό το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, με λίγες αναμετρήσεις που μπορεί να βασιστείς στο στοιχημα. Σήμερα, ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην

Διαβάστε περισσότερα

Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα

Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα Καλημέρα σας, φουλ αγωνιστική δράση άλλη μία φορά υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου διεξάγονται οι τελευταίες αγωνιστικές των περισσότερων πρωταθλημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον

Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον Ο δεύτερος γύρος της Super League είναι σε εξέλιξη και γίνονται πολλές μάχες σχεδόν σε όλα τα ανοικτά βαθμολογικά μέτωπα. Πλέον από σήμερα, ξεκινούν και

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στο Newsletter Αθλητικής Ψυχολογίας του ιστότοπου

Καλώς ήρθατε στο Newsletter Αθλητικής Ψυχολογίας του ιστότοπου Καλώς ήρθατε στο Newsletter Αθλητικής Ψυχολογίας του ιστότοπου www.psychologyonline.gr! Μαζί µε τις καλύτερες ευχές µας για ένα αγωνιστικά επιτυχηµένο καλοκαίρι και τις πιο ξεκούραστες διακοπές, σε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνονται σήμερα οι όμιλοι του Champions League, όπου θα προκύψουν οι υπόλοιπες οχτώ ομάδες των 16 του θεσμού. Μόνο σε έναν όμιλο είναι ακόμα ανοικτή μία

Διαβάστε περισσότερα

Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018

Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018 Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018 Ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική των ομίλων Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνεται σήμερα η έκτη αγωνιστική των τριών υπόλοιπων ομίλων για τα προκριματικά του παγκοσμίου

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρα φαβορί στην Serie A

Ημέρα φαβορί στην Serie A Ημέρα φαβορί στην Serie A Καλημέρα σας, άλλη ημέρα σήμερα, όπου το αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι γεμάτο με σημαντικές αναμετρήσεις, όλων των μεγάλων ομάδων, στα περισσότερα πρωταθλήματα. Σήμερα, θα ασχοληθώ

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος με γκολ

Προγνωστικά στοιχήματος με γκολ Προγνωστικά στοιχήματος με γκολ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν οι όμιλοι σε Τσαμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ και βγήκαν οι 16 ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και οι 32 του Γιουρόπα Λιγκ, όπου

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ

Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ Γεία χαρά σε όλους σας, βγήκαν χτες οι τέσσερις πρώτες ομάδες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρίζοντας μας εξαιρετικές αναμετρήσεις σε αυτή την φάση.

Διαβάστε περισσότερα

Πως όμως τα ταλεντάκια της Παιανίας κατάφεραν μέσα σε μερικούς μόλις μήνες να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού»;

Πως όμως τα ταλεντάκια της Παιανίας κατάφεραν μέσα σε μερικούς μόλις μήνες να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού»; Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό με πολλές δυσκολίες, καθώς δεν υπήρχε η οικονομική άνεση για ακριβές κινήσεις... Έτσι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να δουλέψει ακόμα περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League

Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League Η καινούργια χρονιά βρίσκει τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Βοιωτία, απέναντι στον Λεβαδειακό και να βρίσκεται στο κυνήγι του ΠΑΟΚ και την πρώτης θέσης. Οι δύο ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αρκαδικός έχει τρεις παίκτες στα ΤΟΡ-10 των στατιστικών κατηγοριών, με τον Δημήτρη Κατιάκο, τον Γιώργο Μπρόζο και τον Μύρωνα Παπαδάκη να ξεχωρίζουν.

Ο Αρκαδικός έχει τρεις παίκτες στα ΤΟΡ-10 των στατιστικών κατηγοριών, με τον Δημήτρη Κατιάκο, τον Γιώργο Μπρόζο και τον Μύρωνα Παπαδάκη να ξεχωρίζουν. Τα στατιστικά της Α2 κατηγορίας Τρεις παίκτες του Αρκαδικού στα ΤΟΡ-10 Ο Αρκαδικός έχει τρεις παίκτες στα ΤΟΡ-10 των στατιστικών κατηγοριών, με τον Δημήτρη Κατιάκο, τον Γιώργο Μπρόζο και τον Μύρωνα Παπαδάκη

Διαβάστε περισσότερα

Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020

Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020 Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020 Συνεχίζονται οι αγώνες των προκριματικών για το Euro 2020, για την Ευρωπαϊκή ζώνη, την Παρασκευή. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρον αναμετρήσεις σχεδόν σε όλους τους ομίλους

Διαβάστε περισσότερα

Boxing Day με Premier League στο πάμε στοίχημα

Boxing Day με Premier League στο πάμε στοίχημα Boxing Day με Premier League στο πάμε στοίχημα Καλημέρα σας, χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία, σήμερα έχουν την καθιερωμένη Boxing Day στην Αγγλία, με τους Άγγλους να περνούν την αργία τους στα

Διαβάστε περισσότερα

Δύσκολη ημέρα για στοίχημα στην Σούπερ Λιγκ

Δύσκολη ημέρα για στοίχημα στην Σούπερ Λιγκ Δύσκολη ημέρα για στοίχημα στην Σούπερ Λιγκ Καλημέρα σας, Σάββατο σήμερα με πλήρη αγωνιστική δράση σε όλα τα μέτωπα, σε όλα τα πρωταθλήματα, δίνοντας πολλές επιλογές στο στοίχημα. Στην Σούπερ Λιγκ συμπληρώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Επιμέλεια football-academies Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2012 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012

Επιμέλεια football-academies Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2012 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός Ανέτοιμος ο Ολυμπιακός Εντυπωσιακή ήταν η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού η οποία επικράτησε της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 3-0, ματς το οποίο έγινε στο προπονητικό κέντρο του

Διαβάστε περισσότερα

Με προβάδισμα στους επαναληπτικούς Λίβερπουλ και Ρεάλ

Με προβάδισμα στους επαναληπτικούς Λίβερπουλ και Ρεάλ Με προβάδισμα στους επαναληπτικούς Λίβερπουλ και Ρεάλ Καλημέρα σε όλους σας, Ευρωπαϊκή εβδομάδα υπάρχει μπροστά μας, όπου διεξάγονται οι επαναληπτικοί της φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και τα πρώτα ματς της

Διαβάστε περισσότερα

Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν

Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν Καλημέρα σας, ημέρα Γιουρόπα Λιγκ σήμερα, όπου διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική, που μπορεί να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση των ομίλων. Χτες, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου

Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου Γειά χαρά σε όλους σας, αφήνουμε πίσω το Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε σήμερα τα πρώτα ματς για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Η μοναδική Ελληνική συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος Serie A στην εμβόλιμη αγωνιστική

Προγνωστικά στοιχήματος Serie A στην εμβόλιμη αγωνιστική Προγνωστικά στοιχήματος Serie A στην εμβόλιμη αγωνιστική Γεία χαρά σε όλους, αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στα παιχνίδια κυπέλλου που γίνονται στις Ευρωπαϊκές χώρες, αφού υπάρχει κενό από άλλες διοργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν οι προημιτελικοί στο Copa America

Ξεκινούν οι προημιτελικοί στο Copa America Ξεκινούν οι προημιτελικοί στο Copa America Οι όμιλοι του Copa America, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, μπαίνοντας πλέον στα νοκ αουτ παιχνίδια και συγκεκριμένα στη προημιτελική φάση. Σήμερα, η οικοδέσποινα

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτείται σοβαρότητα από τον Ολυμπιακό

Απαιτείται σοβαρότητα από τον Ολυμπιακό Απαιτείται σοβαρότητα από τον Ολυμπιακό Λόγω των Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων ο Ολυμπιακό αγωνίζεται σήμερα με τον Παναιτωλικό και θέλει τους βαθμούς της νίκης για να μείνει κοντά στον ΠΑΟΚ και να εκμεταλλευτεί

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνουν και άλλα εισιτήρια για το Μουντιάλ 2018

Βγαίνουν και άλλα εισιτήρια για το Μουντιάλ 2018 Βγαίνουν και άλλα εισιτήρια για το Μουντιάλ 2018 Γεία χαρά σε όλους, συνεχίζονται οι τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων που θα μας δώσουν κάποια από τα τελευταία εισιτήρια του Παγκόσμιου κυπέλλου το 2018

Διαβάστε περισσότερα

Ποδόσφαιρο, τι είναι?

Ποδόσφαιρο, τι είναι? ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ Ποδόσφαιρο, τι είναι? επίθεση Κύκλος τεσσάρων φάσεων σκοράρισμα εναλλαγή + - παρεμπόδιση ανάπτυξης άμυνα ανάπτυξη + - εναλλαγή αποσόβηση σκοραρίσματος Στόχος του παιχνιδιού: Νίκη Ομαδικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ ή Ατρόμητος θα περάσει στα ημιτελικά

ΑΕΚ ή Ατρόμητος θα περάσει στα ημιτελικά ΑΕΚ ή Ατρόμητος θα περάσει στα ημιτελικά Αυτή η εβδομάδα περιλαμβάνει τους επαναληπτικούς του κυπέλλου Ελλάδος, που είναι στην προημιτελική φάση και θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Φινάλε για το 2018 με Πρέμιερ, Καμπιονάτο και Σκωτία

Φινάλε για το 2018 με Πρέμιερ, Καμπιονάτο και Σκωτία Φινάλε για το 2018 με Πρέμιερ, Καμπιονάτο και Σκωτία Στην Αγγλία και στην Premier League, δεν σταματούν να παίζουν μπάλα τις γιορτές. Σήμερα, ξεκινά ο δεύτερος γύρος στην Premier, όπου έχει πάρει φωτιά

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια

Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, τελευταία αγωνιστική σήμερα στους τέσσερις πρώτους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ,

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, συνεχίζεται σήμερα η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ για τους υπόλοιπους ομίλους και φαίνεται σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει

Διαβάστε περισσότερα

Στοίχημα με Serie A και La Liga

Στοίχημα με Serie A και La Liga Στοίχημα με Serie A και La Liga Το μεγαλύτερο μέρος της πέμπτης εμβόλιμης αγωνιστικής της Serie A, διεξάγεται σήμερα, με επτά αναμετρήσεις. Αυτή που ξεχωρίζει είναι η Ίντερ Λάτσιο, με την πρωτοπόρο Ίντερ

Διαβάστε περισσότερα