Προς το παρόν η υπηρεσία διατίθεται μόνο για συσκευές Android που πληρούν τις προδιαγραφές.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προς το παρόν η υπηρεσία διατίθεται μόνο για συσκευές Android που πληρούν τις προδιαγραφές."

Transcript

1 BoC Wallet - Συχνές ερωτήσεις ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΕΝΙΚΑ: 1. Τι είναι το BoC Wallet app; Το BoC Wallet app είναι η νέα πρωτοποριακή εφαρμογή ανέπαφων συναλλαγών, με την οποία μπορείτε να κάνετε τις καθημερινές σας συναλλαγές γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας απλά το κινητό σας στα τερματικά POS που φέρουν την σήμανση για ανέπαφες συναλλαγές. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε και να κάνετε εγγραφή της κάρτας ή καρτών σας. 2. Από πού μπορώ να κατεβάσω το BoC Wallet app; Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το BoC Wallet δωρεάν από το Google Play. 3. Τι χρειάζομαι για να κατεβάσω το BoC Wallet app; Android Smartphone με δυνατότητα NFC Android OS 5.0+, όχι rooted 4. Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω το BoC Wallet app στην ios συσκευή μου; Προς το παρόν η υπηρεσία διατίθεται μόνο για συσκευές Android που πληρούν τις προδιαγραφές. 5. Μπορώ να κατεβάσω το BoC Wallet σε περισσότερες από μια συσκευές; Μπορείτε να κατεβάσετε το BoC Wallet σε περισσότερες από μια συσκευές εφόσον αυτές πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές. 6. Μπορώ να προσθέσω την κάθε μου κάρτα σε περισσότερες από μια συσκευές (στις οποίες είναι εγκαταστημένο το BoC Wallet); Ναι, μπορείτε να προσθέσετε την ίδια κάρτα σε οποιαδήποτε ή και όλες τις συσκευές στις οποίες είναι εγκαταστημένο το BoC Wallet. Ωστόσο, δεν μπορείτε να προσθέσετε δυο φορές την ίδια κάρτα στο ίδιο BoC Wallet. 7. Μπορώ να προσθέσω οποιεσδήποτε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου στο BoC Wallet; Μπορείτε να προσθέσετε όλες τις κάρτες VISA της Τράπεζας Κύπρου, χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες, στο BoC Wallet. Προς το παρόν το BoC Wallet δεν διατίθεται για κάρτες Mastercard και AMEX. 8. Υπάρχει χρέωση για χρήση της υπηρεσίας BoC Wallet; Όχι, η χρήση της υπηρεσίας BoC Wallet προσφέρεται δωρεάν στους πελάτες της Τράπεζας Κύπρου.

2 ΕΓΓΡΑΦΗ: 1. Πώς θα προσθέσω την κάρτα μου στο BoC Wallet; Μπορείτε να καταχωρήσετε μια νέα κάρτα (Wallet Card) στο BoC Wallet σας, ακολουθώντας την πιο κάτω διαδικασία: Στην αρχική οθόνη (My Cards) πατήσετε + Καταχωρήστε τα στοιχεία της κάρτας σας (αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης CVV2) και πατήστε «Submit», ή σαρώστε την κάρτα επιλέγοντας το εικονίδιο. Αποδεχθείτε τους Όρους & Προϋποθέσεις (Terms & Conditions) Στην επόμενη οθόνη, επιλέξετε την μέθοδο επαλήθευσης που επιθυμείτε: α. Μέσω OTP: o Πατήστε «Continue» για να λάβετε ένα OTP (One Time Password) μέσω SMS στο κινητό που είναι καταχωρημένο, για να επαληθεύσετε την κάρτα σας. o Εισάγετε το OTP και πατήστε «Submit» για να εγκαταστήσετε την κάρτα σας. o Καθορίστε το Wallet PIN σας (4-8 ψηφία). Το Wallet PIN καθορίζεται μόνο μια φορά με την προσθήκη της πρώτης σας κάρτας. o Η Wallet Card σας έχει τώρα ενεργοποιηθεί. β. Καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο της 1bank: o Επιλέξτε αυτή την επιλογή και πατήστε «Continue». o Καθορίστε το Wallet PIN σας (4-8 ψηφία). Το Wallet PIN καθορίζεται μόνο μια φορά με την προσθήκη της πρώτης σας κάρτας. o Καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο της 1bank για να επαληθεύσετε την κάρτα σας. o Η Wallet Card σας έχει τώρα ενεργοποιηθεί. 2. Δεν έχω λάβει τη νέα μου φυσική κάρτα. Μπορώ να την προσθέσω στο BoC Wallet ούτως ή άλλως; Όχι, για να προσθέσετε μια κάρτα στο BoC Wallet σας, θα πρέπει πρώτα να έχετε στην κατοχή σας την φυσική κάρτα. Θα πρέπει πρώτα να έχετε ενεργοποιήσει την φυσική σας κάρτα. 3. Πώς μπορώ να προσθέσω περισσότερες από μια κάρτες στο BoC Wallet; Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες από μια κάρτες στο BoC Wallet, θα πρέπει να επαναλάβετε την ίδια διαδικασία όπως περιγράφεται πιο πάνω. Μπορείτε να προσθέσετε όσες κάρτες θέλετε. Απλά βεβαιωθείτε ότι οι κάρτες που ήδη προσθέσατε έχουν ενεργοποιηθεί (δηλαδή θα πρέπει να τις επαληθεύσετε με τη διαδικασία που περιγράφεται στη Σημείο 1 πιο πάνω) πριν προσθέσετε άλλη κάρτα. 4. Δεν έχω λάβει OTP ή το OTP μου είναι ληγμένο. Τι πρέπει να κάνω; Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την επαλήθευση της κάρτας σας, ή αν δεν έχετε λάβει το OTP ή το OTP σας έληξε πριν το καταχωρήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της 1bank στο ή καλώντας το από εξωτερικό. Διαφορετικά, μπορείτε να ξαναπροσπαθήσετε, διαγράφοντας την Wallet Card και προσθέτοντας την από την αρχή. 5. Πώς μπορώ να διαγράψω μια Wallet Card από το BoC Wallet μου; Για να διαγράψετε μια Wallet Card, πατήστε τις 3 τελείες δίπλα από την κάρτα, και επιλέξετε «Delete». Μόλις ολοκληρωθεί η ενέργεια αυτή, θα λάβετε ειδοποίηση. Για την ενέργεια αυτή θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Σημειώστε ότι η διαγραφή μιας Wallet Card δεν επηρεάζει την κατάσταση της φυσικής σας κάρτας. Αν αλλάξετε γνώμη αφού διαγράψατε μια Wallet Card, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να την προσθέσετε ξανά ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. Σημειώστε ότι θα παραχωρηθεί νέος αριθμός στη Wallet Card σας. 6. Μπορώ να απενεργοποιήσω προσωρινά μια Wallet Card;

3 Για να απενεργοποιήσετε μια κάρτα, πατήσετε τις 3 τελείες δίπλα από την κάρτα και επιλέξετε «Deactivate». Μόλις η ενέργεια ολοκληρωθεί, θα λάβετε ειδοποίηση. Δεν χρειάζεται να είστε ενωμένοι στο διαδίκτυο για την ενέργεια αυτή. Η Wallet Card μετατρέπεται σε «Inactive» (ανενεργή) και δεν θα μπορείτε να διενεργείτε πληρωμές με αυτή. Αν θέλετε να την ενεργοποιήσετε ξανά, θα πρέπει να επιλέξετε «Activate» από το μενού των 3 τελειών από την κάρτα. δίπλα Σημειώστε ότι η απενεργοποίηση της Wallet Card δεν επηρεάζει την κατάσταση της φυσικής σας κάρτας. 7. Τι είναι το Wallet PIN; Για να χρησιμοποιήσετε τις Wallet Card σας θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα Wallet PIN (4-8 ψηφία) για το BoC Wallet σας. Το Wallet PIN χρησιμοποιείται για πληρωμές άνω των 20 με το κινητό σας, καθώς επίσης και για ορισμένες πληρωμές κάτω από 20. Σημειώστε ότι το ποσό των 20 αφορά συναλλαγές στην Κύπρο αφού στο εξωτερικό μπορεί να διαφέρει. 8. Πώς αλλάζω το Wallet PIN; Από το κύριο μενού του BoC Wallet, επιλέξτε «Wallet PIN» και μετά «Change Wallet PIN». Δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για την ενέργεια αυτή. 9. Τι να κάνω αν τυχόν ξεχάσω το Wallet PIN; Αν ξεχάσατε το Wallet PIN σας, μπορείτε να το επαναφέρετε μέσω της εφαρμογής BoC Wallet. Λόγω του ότι όλες οι κάρτες είναι συνδεδεμένες με το Wallet PIN, η επαναφορά του Wallet PIN θα διαγράψει ταυτόχρονα όλες τις κάρτες που καταχωρήσατε, άρα θα χρειαστεί να τις προσθέσετε ξανά. Η επαναφορά του Wallet PIN δεν χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο. 10. Μπορώ να χρησιμοποιήσω βιομετρικά στοιχεία, όπως δακτυλικά αποτυπώματα, αντί για Wallet PIN; Όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βιομετρικά στοιχεία με το BoC Wallet. ΠΛΗΡΩΜΕΣ: 1. Πώς πληρώνω με το BoC Wallet; Ενεργοποιήστε/αφυπνίστε την οθόνη της κινητής συσκευής σας (πατώντας ένα πλήκτρο χωρίς να χρειαστεί να την ξεκλειδώσετε). Πλησιάστε την συσκευή σας πάνω από το τερματικό POS με την οθόνη να βλέπει προς τα πάνω. Αυτόματα ενεργοποιείται η οθόνη της συσκευής σας, εμφανίζοντας την οθόνη πληρωμής του BoC Wallet. Για συναλλαγές κάτω των 20, απλά πατήσετε «ΟΚ» και η συναλλαγή αποστέλλεται για επεξεργασία. Για συναλλαγές άνω των 20, πληκτρολογήστε το Wallet PIN στην κινητή συσκευή. Ακολούθως, πλησιάστε ξανά την κινητή συσκευή σας πάνω από το τερματικό POS. Η συναλλαγή αποστέλλεται για επεξεργασία. Σημειώστε ότι σε περίπτωση διενέργειας 5 διαδοχικών συναλλαγών κάτω των 20, στην 6η συναλλαγή θα σάς ζητηθεί να πληκτρολογήσετε το Wallet PIN. 2. Πρέπει να πληκτρολογώ το Wallet PIN για όλες τις πληρωμές; Όχι, για πληρωμές κάτω των 20 δεν απαιτείται η χρήση του Wallet PIN, εκτός εάν εσείς οι ίδιοι αλλάξατε την σχετική ρύθμιση επιλέγοντας το «Wallet PIN Always» στο μενού του Wallet PIN. Με τη ρύθμιση αυτή θα χρειαστεί να καταχωρείτε το Wallet PIN για την κάθε πληρωμή που διενεργείτε. Όπως έχει αναφερθεί στην ερώτηση 7 πιο πάνω, στο εξωτερικό πιθανόν το ποσό των 20 να διαφέρει.

4 3. Θα λάβω ειδοποίηση μέσω της εφαρμογής BoC Wallet για τις πληρωμές μου; Ναι, θα λάβετε ειδοποίηση μέσω του BoC Wallet μόλις η συναλλαγή διαβιβαστεί για επεξεργασία ή σε περίπτωση που η συναλλαγή έχει απορριφθεί. 4. Πώς γνωρίζω αν διενεργήθηκε η πληρωμή; Μετά την αποστολή της συναλλαγής για επεξεργασία, θα δείτε αποτέλεσμα της πληρωμής στην οθόνη του τερματικού POS και στην απόδειξη που θα τυπώσει το τερματικό POS. 5. Έχω προσθέσει περισσότερες από μια κάρτες στο BoC Wallet. Πώς επιλέγω την κάρτα με την οποία θέλω να πληρώσω; Αν έχετε καταχωρήσει περισσότερες από μια κάρτες στο BoC Wallet, για να μπορέσετε να κάνετε πληρωμές με το κινητό πρέπει πρώτα να καθορίσετε την προεπιλεγμένη κάρτα σας. Με τη ρύθμιση αυτή θα επιλέγεται αυτόματα η προεπιλεγμένη κάρτα σας. Για να καθορίσετε την προεπιλεγμένη κάρτα, πατήστε τις 3 τελείες δίπλα από την κάρτα και επιλέξτε «Set as Default». Το σημείο επιλογής κάτω από την επιλεγμένη κάρτα εμφανίζεται σε πράσινο χρώμα, ενώ το σημείο επιλογής για τις υπόλοιπες κάρτες είναι γκριζαρισμένο. 6. Μπορώ να καθορίσω μια κάρτα ως μη διαθέσιμη για πληρωμές; Ναι, πατώντας τις 3 τελείες δίπλα από την κάρτα και επιλέγοντας «Deactivate». Αν θέλετε μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά την κάρτα ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. 7. Σε ποιά καταστήματα μπορώ να χρησιμοποιήσω το BoC Wallet; Με το BoC Wallet, μπορείτε να κάνετε πληρωμές σε οποιοδήποτε κατάστημα στην Κύπρο και στο εξωτερικό, νοουμένου ότι το τερματικό POS του καταστήματος υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές και φέρει το λογότυπο. 8. Μπορώ να κάνω πληρωμή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο; Ναι, μπορείτε να κάνετε ανέπαφες πληρωμές χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Ωστόσο θα πρέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα να συνδέεστε στο διαδίκτυο προκειμένου να ανανεώσετε τον περιορισμένο αριθμό των συναλλαγών αυτών. Σημειώστε ότι όταν πλησιάσετε το όριο θα λάβετε ειδοποίηση από την εφαρμογή. 9. Στην Wallet Card εμφανίζεται το σύμβολο «i». Τι σημαίνει; Η εμφάνιση του εικονιδίου σημαίνει ότι πλησιάζετε το όριο για διαθέσιμες πληρωμές χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Απλά συνδεθείτε στο διαδίκτυο για να ανανεώσετε το όριο σας. 10. Χρειάζεται να ενεργοποιήσω την λειτουργία NFC για να κάνω πληρωμή; Ναι, για να κάνετε πληρωμές πρέπει η λειτουργία NFC στο κινητό σας να είναι πάντα ενεργοποιημένη. Η λειτουργία NFC βρίσκεται στο μενού των ρυθμίσεων του κινητού σας. 11. Ποιές συναλλαγές της Wallet Card μπορώ να προβάλω στο BoC Wallet; Στην εφαρμογή BoC Wallet μπορείτε να προβάλετε τις πρόσφατες συναλλαγές σας πατώντας τις 3 τελείες δίπλα από την κάρτα και επιλέγοντας «Recent Transactions». 12. Η απόδειξη του τερματικού POS εμφανίζει αριθμό κάρτας διαφορετικό από τον αριθμό της Wallet Card. Γιατί; Όταν προσθέσετε μια κάρτα στο BoC Wallet σας, η εφαρμογή αναθέτει στην κάρτα ένα νέο μοναδικό αριθμό που χρησιμοποιείται για τις πληρωμές μέσω του BoC Wallet. Αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να μην μεταδίδονται τα στοιχεία της φυσικής σας κάρτας κατά τη διαδικασία πληρωμής με κινητό. 13. Κερδίζω βαθμούς Ανταμοιβής όταν διενεργώ συναλλαγές μέσω του BoC Wallet; Όλες οι πληρωμές με κινητό που διενεργείτε σε εμπόρους που συμμετέχουν στο σχέδιο Ανταμοιβή κερδίζουν βαθμούς με τον ίδιο τρόπο που θα κερδίζατε βαθμούς με τη χρήση φυσικής κάρτας. Πιθανόν να ισχύουν εξαιρέσεις επομένως για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε το

5 14. Κερδίζω βαθμούς Ανταμοιβής την ίδια μέρα που προσθέτω μια κάρτα στο BoC Wallet; Ναι, με τη διαφορά ότι οι βαθμοί ανταμοιβής για τις συναλλαγές που διενεργούνται την ίδια μέρα που καταχωρήσατε την κάρτα, θα πιστωθούν την επομένη μέρα ή το αργότερο με την επεξεργασία της συναλλαγής από την Τράπεζα. Είναι σημαντικό να γνωρίζεται ότι δεν θα χάσετε καθόλου βαθμούς! 15. Θα ήθελα να αρχίσω να κάνω πληρωμές με το BoC Wallet, ωστόσο στο κινητό μου έχω αυτοκόλλητο TagPay. Μπορώ να έχω και τα δυο στην ίδια συσκευή; Δεν μπορείτε να έχετε TagPay στο κινητό σας και ταυτόχρονα την υπηρεσία BoC Wallet. Εφόσον και τα δυο χρησιμοποιούν την ανέπαφη τεχνολογία, όταν πάτε να πληρώσετε στο τερματικό POS δεν θα μπορέσετε να διαλέξετε ποιάν από τις δυο μεθόδους να χρησιμοποιήσετε. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: 1. Η κινητή συσκευή στην οποία πρόσθεσα μια Wallet Card χάθηκε/κλάπηκε/υπέστη ζημιά. Τι πρέπει να κάνω; Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της 1bank στο ή καλέστε το από το εξωτερικό. 2. Η φυσική κάρτα για την οποία ενεργοποίησα μια Wallet Card χάθηκε/κλάπηκε/δεν στάλθηκε/ακυρώθηκε για λόγους απάτης. Τι πρέπει να κάνω; Για αναφορά απώλειας/κλοπής, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της 1bank στο ή καλέστε το από εξωτερικό. Αφού αναφέρετε την απώλεια/κλοπή, η κάρτα BoC Wallet ενημερώνεται προκειμένου να μην μπορεί να διενεργεί πληρωμές. 3. Δυσκολεύομαι να κάνω πληρωμές με το κινητό. Τι μπορώ να κάνω; Αν δυσκολεύεστε στις πληρωμές με κινητό μέσω της εφαρμογής BoC Wallet, ελέγξτε τα ακόλουθα: Βεβαιωθείτε ότι το συγκεκριμένο τερματικό POS αποδέχεται ανέπαφες πληρωμές. Βεβαιωθείτε ότι πλησιάσατε το κινητό σας κοντά στο τερματικό POS. Πάντα κρατάτε το κινητό πολύ κοντά στο σύμβολο contactless και περιμένετε μέχρι να ηχήσει το χαρακτηριστικό σήμα και να εμφανιστεί στην οθόνη του τερματικού η ειδοποίηση ολοκλήρωσης της πληρωμής. Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε το κινητό σας με την οθόνη προς τα πάνω. Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία NFC στο κινητό σας είναι ενεργοποιημένη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθορίσει την προεπιλεγμένη Wallet Card (default Wallet Card)για τις πληρωμές σας. Αν όχι, καθορίστε την προεπιλεγμένη Wallet Card και προσπαθήστε ξανά. Αν δεν είστε ενωμένοι στο διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι ακόμα δικαιούστε συναλλαγές χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Αν όχι, θα πρέπει να συνδεθείτε στο διαδίκτυο προκειμένου να ανανεώσετε τον περιορισμένο αριθμό συναλλαγών που δικαιούστε χωρίς σύνδεση. Σε περίπτωση που ακόμα αντιμετωπίζετε δυσκολίες, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της 1bank στο ή καλέστε το από εξωτερικό. 4. Κατά τη διαδικασία επαλήθευσης πάτησα κατά λάθος το κουμπί «Back» στο κινητό μου, με αποτέλεσμα η κάρτα να καταστεί ανενεργή. Τι πρέπει να κάνω; Μπορείτε να διαγράψετε την κάρτα και να την ξαναπροσθέσετε. Πατήστε τις 3 τελείες δίπλα από την κάρτα, επιλέξτε «Delete» και ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται στο Σημείο 1 στην ενότητα «Εγγραφή» πιο πάνω.

winbank wallet App wallet

winbank wallet App wallet winbank App ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ; Smartphone µε NFC κύκλωµα Λογισµικό OS Android 4.4.2 + - Όχι rooted (σπασµένο) Κωδικούς πρόσβασης στη winbank Χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή η ενότητα παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την Υπηρεσία Safe@Web.

Αυτή η ενότητα παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την Υπηρεσία Safe@Web. Περισσότερες πληροφορίες Η Υπηρεσία Safe@Web προστατεύει την κάρτα σας όταν κάνετε αγορές μέσω διαδικτύου παρέχοντας ασφάλεια με τη χρήση προσωπικού κωδικού πρόσβασης. Η εγγραφή είναι εύκολη και δωρεάν

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή η ενότητα παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την Υπηρεσία

Αυτή η ενότητα παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την Υπηρεσία Περισσότερες πληροφορίες Η Υπηρεσία Safe@Web προστατεύει την κάρτα σας όταν κάνετε αγορές μέσω διαδικτύου παρέχοντας ασφάλεια με τη χρήση προσωπικού κωδικού πρόσβασης. Η εγγραφή είναι εύκολη και δωρεάν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τι πρέπει να προσέξετε 210 6007686 www.safeline.gr Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου Οι εφαρμογές Μια από τις πλέον αγαπημένες ενασχολήσεις των

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ALPHA SECUREWEB ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ALPHA SECUREWEB ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ALPHA SECUREWEB ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1. Τι είναι η Υπηρεσία Alpha SecureWeb ; Καθώς η ασφάλεια της κάρτας σας είναι βασικό μας μέλημα, η Alpha Bank εισαγάγει το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

DIGIPASS APP Εγχειρίδιο Χρήσης

DIGIPASS APP Εγχειρίδιο Χρήσης DIGIPASS APP Εγχειρίδιο Χρήσης Ακολουθούν οδηγίες στις οποίες επεξηγείται ο τρόπος αγοράς Digipass APP, η διαδικασία εγκατάστασης του στην κινητή συσκευή σας και ενεργοποίησης του. Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή η ενότητα παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την Υπηρεσία Γενικές Ερωτήσεις Αγορές με την Υπηρεσία

Αυτή η ενότητα παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την Υπηρεσία Γενικές Ερωτήσεις Αγορές με την Υπηρεσία Περισσότερες πληροφορίες Η Υπηρεσία Safe@Web προστατεύει την κάρτα σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση όταν κάνετε αγορές μέσω διαδικτύου σε εμπόρους οι οποίοι συμμετέχουν στην υπηρεσία αυτή. Οι αγορές σας

Διαβάστε περισσότερα

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις τίθενται σε ισχύ από την 1η Μαρτίου 2019

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις τίθενται σε ισχύ από την 1η Μαρτίου 2019 Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του BoC Wallet Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις τίθενται σε ισχύ από την 1η Μαρτίου 2019 1. Ορισμοί Για τους σκοπούς των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων, οι ακόλουθες λέξεις

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης 1 Λεπτομέριες τοιχοποιϊας Σχεδίαση κάτοψης Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης Ξεκινώντας το πρόγραμμα εμφανίζονται οι επιλογές σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε. Δημιουργώντας Νέο Δωμάτιο Όταν ο

Διαβάστε περισσότερα

Ένας οδηγός για το νέο μετρητή σας προπληρωμής ρεύματος και κάρτα σάρωσης

Ένας οδηγός για το νέο μετρητή σας προπληρωμής ρεύματος και κάρτα σάρωσης Guide to prepaid meter and swipe card Ένας οδηγός για το νέο μετρητή σας προπληρωμής ρεύματος και κάρτα σάρωσης Έχετε ένα νέο μετρητή προπληρωμής ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν χρειάζεστε πλέον κάρτες πληρωμής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN) H Attica Bank, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες, σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL PARKPAL APP Η «έξυπνη» εφαρμογή ParkPal δίνει την δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες να νομιμοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γενικές Πληροφορίες 2. Είσοδος στην Εφαρμογή 3. Ιστορικό συναλλαγών 4. Προφίλ και ανάλυση Bonus πόντων 5

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γενικές Πληροφορίες 2. Είσοδος στην Εφαρμογή 3. Ιστορικό συναλλαγών 4. Προφίλ και ανάλυση Bonus πόντων 5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές Πληροφορίες 2 Είσοδος στην Εφαρμογή 3 Ιστορικό συναλλαγών 4 Προφίλ και ανάλυση Bonus πόντων 5 1 Γενικές Πληροφορίες Τι είναι το Bonus app; To Bonus app είναι η ανανεωμένη εφαρμογή για

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Περιεχόμενα 1. Ενεργοποίηση εφαρμογής σελ. 3 2. Σύνδεση εφαρμογής με συσκευή mpos σελ. 4 3. Πώληση σελ. 5 4. Κατάσταση... σελ. 9 5. Συναλλαγές.. σελ. 10 6. Κλείσιμο πακέτου σελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER Η εφαρμογή LiveTripTraveller διατίθεται για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android. Στο υπο-ιστοσελίδα www.livetrips.com/sources μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε την υπηρεσία JustAlert SPOTIT Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ORFEAS ORFEAS HELLENIC AMERICAN UNION

ORFEAS ORFEAS HELLENIC AMERICAN UNION Οδηγίες εγγραφής μεμονομένων υποψηφίων μέσω του συστήματος ORFEAS ORFEAS HELLENIC AMERICAN UNION Είσοδος στο σύστημα ORFEAS Αν χρησιμοποιείτε πρώτη φορά το σύστημα ORFEAS, για την είσοδό σας, από την κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητή κυρία/αγαπητέ κύριε, Στόχος του συγκεκριμένου εγγράφου είναι να σας ενημερώσει σχετικά με τη λειτουργία του νέου Συστήματος Κεντρικής

Αγαπητή κυρία/αγαπητέ κύριε, Στόχος του συγκεκριμένου εγγράφου είναι να σας ενημερώσει σχετικά με τη λειτουργία του νέου Συστήματος Κεντρικής Αγαπητή κυρία/αγαπητέ κύριε, Στόχος του συγκεκριμένου εγγράφου είναι να σας ενημερώσει σχετικά με τη λειτουργία του νέου Συστήματος Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης (ΑΤΛΑΣ), το οποίο τίθεται

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110, RDS120

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110, RDS120 Σύντομος οδηγός Smart Thermostat RDS110, RDS120 el Καλωσορίσατε! Αυτός ο Σύντομος οδηγός σας καθοδηγεί ώστε: o Να συνδέσετε το θερμοστάτη στο Internet. o Να ρυθμίσετε το θερμοστάτη ώστε να λειτουργεί με

Διαβάστε περισσότερα

Νέα συσκευή One Time Password. Εγχειρίδιο χρήσης OTP

Νέα συσκευή One Time Password. Εγχειρίδιο χρήσης OTP Νέα συσκευή One Time Password Εγχειρίδιο χρήσης OTP Περιεχόµενα 1. Έναρξη Λειτουργίας της Συσκευής σελ 2-3 - Άνοιγµα συσκευής - Τρόπος καταχώρισης PIN - Αλλαγή PIN 2. Τρόποι Χρήσης της Συσκευής σελ 4-8

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού Uregister v1.1 Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister (ισχύει για λογαριασμούς Φοιτητών και Προσωπικού) Η Υπηρεσία Διαχείρισης Κωδικού χρήστη σας παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Περιεχόμενα Εισαγωγή στην εφαρμογή... 2 Βασική Σελίδα (Activity)... 3 Ρυθμίσεις... 3 Πελάτες... 6 Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Αποθήκη... 11 Αναζήτηση προϊόντος...

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια τα βασικά βήματα χρήσης τους συστήματος;

1. Ποια τα βασικά βήματα χρήσης τους συστήματος; ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Συχνές Ερωτήσεις Το σύστημα που χρησιμοποιείτε είναι βραβευμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως μέρος μιας πρωτοβουλίας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ακολουθούν κάποιες

Διαβάστε περισσότερα

Χρησιμοποιήστε εύκολα, γρήγορα και απλά, το Cardlink POS για τις συναλλαγές σας.

Χρησιμοποιήστε εύκολα, γρήγορα και απλά, το Cardlink POS για τις συναλλαγές σας. WiFi Verifone Vx675 Καλώς ήρθατε στην Cardlink. Η Cardlink παρέχει ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές πληρωμών κάθε μέρα, σε κάθε σημείο. Το πακέτο που έχετε στα χέρια σας περιέχει το POS μαζί με τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛOΓΙΟ ΣΧΟΛΕIΟΥ: ΕΓΧΕΙΡIΔΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ/ΝΤΡΙΑΣ. Doc.: CY7_CBA_ScQPrincipalManual.docx. Δημιουργήθηκε από: ETS, Core Α Contractor

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛOΓΙΟ ΣΧΟΛΕIΟΥ: ΕΓΧΕΙΡIΔΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ/ΝΤΡΙΑΣ. Doc.: CY7_CBA_ScQPrincipalManual.docx. Δημιουργήθηκε από: ETS, Core Α Contractor P 2 I S A 0 1 8 PISA 2018 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛOΓΙΟ ΣΧΟΛΕIΟΥ: ΕΓΧΕΙΡIΔΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ/ΝΤΡΙΑΣ Doc.: CY7_CBA_ScQPrincipalManual.docx Δημιουργήθηκε από: ETS, Core Α Contractor Προσαρμογή: Εθνικό Κέντρο PISA 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ 1 Α. ΛΗΨΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (EXPORT) ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ 3 1. ΜΕ ΧΡΗΣΗ INTERNET EXPLORER 3 2. ΜΕ ΧΡΗΣΗ MOZILLA FIREFOX 10 Β. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την.

Εγχειρίδιο χρήσης. 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την. Εγχειρίδιο χρήσης Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή? 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την. Εγγραφή 1. Πατήστε δημιουργία λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110 Σύντομος οδηγός Smart Thermostat RDS110 el Καλωσορίσατε! Αυτός ο Σύντομος οδηγός σας καθοδηγεί ώστε: o Να συνδέσετε το θερμοστάτη στο Internet. o Να ρυθμίσετε το θερμοστάτη ώστε να λειτουργεί με το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης Eurobank Masterpass

Όροι χρήσης Eurobank Masterpass Όροι χρήσης Eurobank Masterpass 1. Η Τράπεζα παρέχει στους πελάτες της την υπηρεσία πληρωμών «Eurobank Masterpass» για τη διενέργεια συναλλαγών με κάρτες σε ηλεκτρονικό περιβάλλον. 2. Ορισμοί : Οι λέξεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android Εγκατάσταση εφαρμογής BigO στο κινητό τηλέφωνο Προϋποθέσεις Android OS 5.0 και νεότερο Λογαριασμό Google για πρόσβαση στο Play Store Ενεργοποιημένο Bluetooth Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400V Εμπρόσθια Όψη Συσκευής Οπίσθια Όψη Συσκευής Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Αισθητήρας κίνησης Κάμερα Θύρα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα 1. Εγκατάσταση 2. Εισαγωγή 3. Σύνδεση 4. Ρυθµίσεις 2.1 Περιοχή εργασιών και πλοήγησης 2.2 Περιοχή απεικόνισης "Λεπτοµέρειες" 2.3 Περιοχή απεικόνισης "Στατιστικά" 4.1 Προφίλ 4.2 ίκτυο 4.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Pogo> για Εμπόρους. Για Android Συσκευές

Οδηγός Χρήσης Pogo> για Εμπόρους. Για Android Συσκευές Οδηγός Χρήσης Pogo> για Εμπόρους Για Android Συσκευές Εισαγωγή στην εφαρμογή Pogo> (Pogo) Αυτό το έγγραφο παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για να χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 OT-eileger_EU-DE_Siemens_el-GR.indd 1 06.02.17 09:40 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το Home

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υπηρεσία My Home e-bill. Νέες δυνατότητες και αλλαγές στην διαδικασία ηλεκτρονικού λογαριασμού σταθερής My Home e-bill

Νέα Υπηρεσία My Home e-bill. Νέες δυνατότητες και αλλαγές στην διαδικασία ηλεκτρονικού λογαριασμού σταθερής My Home e-bill Νέα Υπηρεσία My Home e-bill Νέες δυνατότητες και αλλαγές στην διαδικασία ηλεκτρονικού λογαριασμού σταθερής My Home e-bill Τι ίσχυε μέχρι σήμερα H αποστολή ηλεκτρονικού λογαριασμού ήταν συνδεδεμένη με την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε το ψυγείο σας με το μέλλον.

Συνδέστε το ψυγείο σας με το μέλλον. Συνδέστε το ψυγείο σας με το μέλλον. Αξιοποιήστε τώρα με το Home onnect στο έπαρκο το ψυγείο σας. Με το Home onnect μπορείτε από τώρα με το Smartphone σας να ρίξετε μια ματιά στο ψυγείο σας - οπουδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

WiFi Ingenico IWL220

WiFi Ingenico IWL220 WiFi Ingenico IWL220 Πληροφορίες για την ενεργοποιηση του pos 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Κουτίου 8 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔεςης 9 OΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ WIFI 10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠοίηςης 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ TID 14 Χρήσιμες ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Pogo> Για Android Συσκευές (Για Εμπόρους)

Οδηγός Χρήσης Pogo> Για Android Συσκευές (Για Εμπόρους) Οδηγός Χρήσης Pogo> Για Android Συσκευές (Για Εμπόρους) Εισαγωγή στην εφαρμογή Pogo> Αυτό το έντυπο παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα.

Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα. Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα. Η εγγραφή στο paypal είναι εύκολη και δωρεάν. Η διαδικασία εγγραφής περιλαμβάνει μερικά απλά βήματα. Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Sign up Επιλέξτε το τύπο του λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Οδηγίες Χρήσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΒΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χρησιμοποιήστε εύκολα, γρήγορα και απλά, το Cardlink POS για τις συναλλαγές σας.

Χρησιμοποιήστε εύκολα, γρήγορα και απλά, το Cardlink POS για τις συναλλαγές σας. Verifone Vx520 Καλώς ήρθατε στην Cardlink. Η Cardlink παρέχει ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές πληρωμών κάθε μέρα, σε κάθε σημείο. Το πακέτο που έχετε στα χέρια σας περιέχει το POS μαζί με τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΡΩΗΝ Τ BANK

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΡΩΗΝ Τ BANK ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΡΩΗΝ Τ BANK 1. Γενικές Ερωτήσεις για τη Συγχώνευση ΕΡ: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η συγχώνευση; Πότε ολοκληρώνεται; ΑΠ: Η συγχώνευση έχει ήδη ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα, στις 27

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης για Windows

Οδηγός Χρήσης για Windows Οδηγός Χρήσης για Windows Περιεχόμενα Γρήγορο ξεκίνημα... 1 Εγκατάσταση του λογισμικού... 1 Χρήση του Εικονιδίου στην Περιοχή Ειδοποιήσεων... 6 Επαναφορά του εικονιδίου στην Περιοχή ειδοποιήσεων... 8 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta 1. Εισαγωγή 2. Δημιουργία Λογαριασμού πρόσβασης στην ιστοσελίδα My Cyta 3. Διαχείριση των υπηρεσιών 3.1 Προσθήκη αριθμού ευρυζωνικής

Διαβάστε περισσότερα

-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ-

-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ- -ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ- ΦΟΡΤΙΣΗ 07 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 15 ΣΥΖΕΥΞΗ 08 ΥΠΝΟΣ 16 ΟΘΟΝΕΣ 10 ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ 17 ΚΛΗΣΕΙΣ 12 ΣΤΟΧΟΙ & ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ 18 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 13 APPS 19 SMS 13 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 20 ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 14 ΤΕΧΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Αναζήτησης & Εγκατάστασης Εφαρμογών Android

Οδηγός Αναζήτησης & Εγκατάστασης Εφαρμογών Android Οδηγός Αναζήτησης & Εγκατάστασης Εφαρμογών Android 1. Αναζήτηση Εφαρμογών Οι εφαρμογές Android μπορούν να αναζητηθούν με τους εξής τρόπους: Μεμονωμένες από κάποια σελίδα στο Ιντερνετ, από όπου μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS.

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. 1 Εισαγωγή To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. Υπολογίζει τις ακριβείς συντεταγμένες που βρίσκεται μέσω του GPS, και τις αποστέλλει μέσω SMS ή GPRS. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ρύθμισης για σύνδεση των μετατροπέων Fronius στο online portal Fronius Solar.web (με χρήση smartphone/tablet)

Οδηγίες ρύθμισης για σύνδεση των μετατροπέων Fronius στο online portal Fronius Solar.web (με χρήση smartphone/tablet) Οδηγίες ρύθμισης για σύνδεση των μετατροπέων Fronius στο online portal Fronius Solar.web (με χρήση smartphone/tablet) 1. Πριν Ξεκινήσετε Δημιουργήστε λογαριασμό στο online portal Fronius Solar.web Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Χρησιμοποιήστε εύκολα, γρήγορα και απλά, το Cardlink POS για τις συναλλαγές σας.

Χρησιμοποιήστε εύκολα, γρήγορα και απλά, το Cardlink POS για τις συναλλαγές σας. WiFi Verifone Vx675 Καλώς ήρθατε στην Cardlink. Η Cardlink παρέχει ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές πληρωμών κάθε μέρα, σε κάθε σημείο. Το πακέτο που έχετε στα χέρια σας περιέχει το POS μαζί με τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων (Α) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εγγραφή Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί κάποιος να υποβάλει αίτηση συμμετοχής στις Γραπτές Εξετάσεις για Πρόσληψη στο Δημόσιο είναι να κάνει εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX)

Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX) Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX) Στο παρόν έγγραφο περιγράφεται η διαδικασία σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής SnapBridge (Έκδοση 2.0) για τη δημιουργία ασύρματης σύνδεσης μεταξύ μιας φωτογραφικής μηχανής

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE Οδηγός Χρήσης Προετοιμάστε την κινητή συσκευή: 1.Κατεβάστε το i.pets app από το κατάστημα του διαδικτύου ή από την ιστοσελίδα της Samsung 2.Εγκαταστήστε

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας.

Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας. Γρήγορη έναρξη Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας. Το έγγραφο αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το Mobile WiFi,

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E.

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Είναι πλέον διαθέσιμη μια νέα πολύ σημαντική λειτουργία η οποία σας επιτρέπει από όπου κι αν βρίσκεστε με μια απλή σύνδεση στο Internet μέσω smartphone, tablet

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH... 2 2 ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH... 5 3 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ WEB BANKING

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντιατρικό Λογισμικό

Οδοντιατρικό Λογισμικό Οδοντιατρικό Λογισμικό Με το παρόν εγχειρίδιο, θα μάθετε απλά και γρήγορα, τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής, ώστε να ξεκινήσετε άμεσα τη χρήση της, ενώ στην ενότητα για προχωρημένους χρήστες, θα ανακαλύψετε

Διαβάστε περισσότερα

MyAlarm ifob Control Οδηγίες Χρήσης V1.4

MyAlarm ifob Control Οδηγίες Χρήσης V1.4 Διάγραμμα Διαδικασίας Το παρακάτω διάγραμμα, δείχνει τα βασικά βήματα που απαιτούνται για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό MyAlarm και να ρυθμίσετε την εφαρμογή ifob Control για κινητά τηλέφωνα και έξυπνες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής Gitden Reader για την ανάγνωση βιβλίων epub σε smartphone ή tablet. Βήμα 1ο: Εγκατάσταση της εφαρμογής ανάγνωσης epub

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3100RPv2 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης el_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296414.indd 1 06.04.17 16:55 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης δικτυακού τόπου του προγράμματος, ΆΞΟΝΑΣ 3: "Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας"

Εγχειρίδιο χρήσης δικτυακού τόπου του προγράμματος, ΆΞΟΝΑΣ 3: Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας Εγχειρίδιο χρήσης δικτυακού τόπου του προγράμματος, ΆΞΟΝΑΣ 3: "Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας" ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αρχική Οθόνη...2 Εγγραφή Χρήστη...3 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Οδηγίες Χρήσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΒΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Ε Ω Εάν απαντήσετε «Ναι» σε κάποια από τις παρακάτω ερωτήσεις, προχωρήστε στην ενότητα που υποδεικνύεται για οδηγίες σχετικά µε την εγκατάσταση και τις συνδέσεις. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης el_pcg_kochfeld_tft_se_9001296415.indd 1 08.06.17 07:59 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ Ενεργοποίηση λογαριασμού GoldLine International σε 3 βήματα 1. www.liqpay.com Ανοίγουμε έναν λογαριασμό στο LiqPay και συνδέουμε μία κάρτα Master

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

Μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Ηλεκτρονικές Yπηρεσίες Καρτών Alpha Bank Οι κάρτες Alpha Bank αναβαθμίζουν και εκσυγχρονίζουν συνεχώς τις υπηρεσίες συναλλαγών και ενημερώσεως, και

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης EasyStore Maker Αναλυτικός οδηγός χρήσης: EasyStore Maker Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα