ΤΑ 100 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΚΆΘΕ ΦΊΛΑΘΛΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΆΛ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ KYBELLA BEAUTY ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΑ 100 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΚΆΘΕ ΦΊΛΑΘΛΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΆΛ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ KYBELLA BEAUTY ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ!"

Transcript

1 ΤΑ 100 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΚΆΘΕ ΦΊΛΑΘΛΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΆΛ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ KYBELLA BEAUTY ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ!

2 H εταιρεία Kybella ιδρύθηκε το 1990 με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της αισθητικής. Αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων και με πρωτοπόρους διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους καλλυντικών, καθιστούν την Kybella μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο

3 ΤΑ 100 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΚΆΘΕ ΦΊΛΑΘΛΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Δύο μήνες και για την ακρίβεια 61 ημέρες, έχουν απομείνει στην κλεψύδρα μέτρησης για την πρώτη σέντρα του Μουντιάλ της Ρωσίας, που είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουνίου, με την συνάντηση Ρωσία-Σαουδική Αραβία στο Luzhniki Stadium στη Μόσχα. Μία διαδρομή που άρχισε στις , όταν στην ζώνη της Ασίας, το Ανατολικό Τιμόρ κέρδισε με 4-1 την Μογγολία. ΜΟΥΝΤΙΆΛ Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που όλες οι εθνικές ομάδες, εκτός της οικοδέσποινας, ακόμα και η παγκόσμια πρωταθλήτρια (Γερμανία), συμμετείχαν στην προκριματική φάση. Μονάχα Ζιμπάμπουε και Ινδονησία αποκλείστηκαν πριν παίξουν τους πρώτους τους αγώνες.

4 ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ; Το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA (14/6-15/7), θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά από την Ρωσία, και θα είναι -επίσης- το πρώτο Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί σε περισσότερες από μία ηπείρους, την Ευρώπη και την Ασία, αφού το Αικατερίνενμπουργκ και το Σότσι, δυο από τις πόλεις που έχουν επιλεγεί για να φιλοξενήσουν αγώνες, υπάγονται στο ασιατικό τμήμα της Ρωσίας, ενώ οι υπόλοιπες εννέα πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες υπάγονται στο ευρωπαϊκό τμήμα της χώρας. Πάντως ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, επαναλαμβάνει ότι είναι πεπεισμένος πως η χώρα του παραμένει απόλυτα έτοιμη να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2018, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση κορυφαίων αθλητικών εκδηλώσεων. Ετσι κι αλλιώς, είναι ένα στοίχημα εθνικής υπερηφάνειας για την Ρωσία, που έχει επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια σε γήπεδα, ξενοδοχεία και άλλες υποδομές, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα οι επισκέπτες και οι ομάδες που θα βρεθούν στο Μουντιάλ 2018, καθώς το Κρεμλίνο επιθυμεί να βελτιώσει την συνολική εικόνα της χώρας. Μία διοργάνωση που έχει συζητηθεί πολύ πριν ακόμα ξεκινήσει, έχει δεχθεί τρομοκρατικές απειλές αλλά ακόμη και σκέψεις μποϊκοτάζ, μιας και σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η πρωθυπουργός της χώρας, Τερέζα Μέϊ, εξέτασε την αποχώρηση της εθνικής ομάδας, εξαιτίας της υπόθεσης δηλητηρίασης του Σεργκέι Σκριπάλ, εφόσον η Scotland Yard διαπιστώσει άμεση σχέση μεταξύ της ρωσικής κυβέρνησης και των δηλητηριάσεων.

5 BO. NEQUAS ERNAT Στο Μουντιάλ της Ρωσίας, θα βρεθούν φίλαθλοι, χωρίς να χρειάζεται βίζα, ενώ θα υπάρξει δωρεάν μεταφορά στις πόλεις και ελεύθερη πρόσβαση στα μουσεία μέσω των εισιτηρίων του ποδοσφαίρου. Παρά την ανησυχία της FIFA εξαιτίας των «αμφιβολιών που δημιουργήθηκαν με την εκλογή των χωρών διοργάνωσης των Παγκοσμίων Κυπέλλων 2018 και 2022», ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο, εμφανίστηκε σίγουρος ότι «το Μουντιάλ της Ρωσίας θα είναι το ωραιότερο στην Ιστορία», με την βοήθεια και του VAR (video assistant referee). Ένα Μουντιάλ με τον Μέσι, και την ελπίδα το ποδόσφαιρο να του επιστρέψει όλα εκείνα που αυτός του χάρισε, με έναν παγκόσμιο τίτλο. Αλλά και τον 33χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο, ίσως στο τελευταίο του Μουντιάλ. Επίσης με τον Νεϊμάρ, που αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος για την κορυφαία διοργάνωση με την Βραζιλία.

6 ΠΟΙΟΙ; Μεγάλος ωστόσο ο προβληματισμός της ισλαμιστικής τρομοκρατίας, μετά τις απειλές του ISΙS, ενάντια στο Μουντιάλ της Ρωσίας και κορυφαία αστέρια, όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριατιάνο Ρονάλντο και ο Νεϊμάρ. Στο Μουντιάλ της Ρωσίας δεν θα συμμετάσχουν οι τέσσερις πολυπληθέστερες χώρες στον κόσμο: Κίνα, Ινδία, ΗΠΑ και Ινδονησία. Αυτή τη φορά θα συμμετάσχει μόνο μία, η πέμπτη πιο πολυπληθής χώρα στον κόσμο, η Βραζιλία, η πρώτη που προκρίθηκε από τον Μάρτιο. Επίσης τρεις είναι οι αναδυόμενες αγορές του ποδοσφαίρου που θα απουσιάσουν: Κατάρ, Κίνα, ΗΠΑ Η πιο ηχηρή απουσία είναι όμως εκείνη της Ιταλίας, πρωταθλήτρια κόσμου τέσσερις φορές. Μόνο μία φορά στο παρελθόν, το 1958 στο Μουντιάλ της Σουηδίας, η Ιταλία δεν είχε καταφέρει να προκριθεί, ενώ δεν συμμετείχε και στο πρώτο, το Αισθητή και η απουσία των ΗΠΑ, που δεν έλειπαν από τελική φάση Μουντιάλ από το 1986, όπως και εκείνες της πρωταθλήτριας Νότιας Αμερικής, Χιλής, που δεν απουσίαζε από το 2006, αλλά και της Ολλανδίας και της Γκάνας, που δεν είχαν απουσιάσει από το Το Μουντιάλ 2018, έχει ήδη ένα μεγάλο φαβορί, την Adidas, αφού η γερμανική εταιρεία, θα είναι εκείνη που θα «ντύσει» τις περισσότερες ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ενδεκα εθνικές ομάδες με το σήμα της εταιρείας, περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο αντίπαλο, θα βρεθούν στα γήπεδα της Ρωσίας. Ακολουθεί η Nike με δέκα ομάδες. Ετσι είναι πιθανό, οι δύο τους να δώσουν μάχη για τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Η Adidas έχει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία και την Αργεντινή, η Nike, από την άλλη μπορεί να ελπίζει σε Βραζιλία, Πορτογαλία και Γαλλία. Ποιος όμως είναι ο κορυφαίος σκόρερ της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης; Ποια εθνική ομάδα έχει τις περισσότερες συμμετοχές στη σειρά και τα πιο πολλά τρόπαια; Ποιος παίκτης έχει σκοράρει πιο πολύ από κάθε άλλον στα Παγκόσμια Κύπελλα; Ποιες είναι οι σταχτοπούτες και ποια η χώρα με τον μικρότερο πληθυσμό που συμμετείχε στην Ιστορία του κορυφαίου τουρνουά; Ποια στατιστικά που ακολουθούν τους 32 φιναλίστ ξεχωρίζουν;... Απαντήσεις που δίνει η «λίστα των 100 σημείων», όπως την παρουσίασε η ισπανική εφημερίδα Marca, ένας κατάλογος που πρέπει να γνωρίζει κάθε φίλαθλος πριν ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. 01

7 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ 100 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΚΆΘΕ ΦΊΛΑΘΛΟΣ; 1.Αυτό θα είναι το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA. Γιορτάζεται 88 χρόνια μετά το εναρκτήριο τουρνουά στην Ουρουγουάη (1930) και για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στη Ρωσία. 2.Είναι το πρώτο Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί σε περισσότερες από μία ηπείρους, Ευρώπη και Ασία. Η Zabivaka, που στα ρώσικα σημαίνει «εκείνος που σκοράρει», είναι η επίσημη μασκότ της διοργάνωσης. Ένας λύκος που ακτινοβολεί διασκέδαση, γοητεία και αυτοπεποίθηση χώρες θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, με την Ισλανδία και τον Παναμά να κάνουν το ντεμπούτο τους σε αυτην την διοργάνωση. Η Σλοβακία ήταν η τελευταία «σταχτοπούτα» που ξεπέρασε τους ομίλους, το έκανε το Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 12 γήπεδα (Kaliningrad Stadium, Volgograd Stadium, Ekaterinburg Stadium, Fisht Stadium, Kazan Arena, Nizhny Novgorod Stadium, Luzhniki Stadium, Samara Stadium, Rostov-on-Don Stadium, Spartak Stadium, Saint Petersburg Stadium, Saransk Stadium), σε 11 πόλεις (Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Εκατερίνενμπουργκ, Σότσι, Καζάν, Σαράνσκ, Βόλγκογκραντ, Ροστόφ, Σαμάρα, Νόβγκοροντ, Καλίνινγκαρντ). Η Μόσχα είναι η μόνη με δύο γήπεδα (Luzhniki και Spartak). 5. Ο διάσημος Ρώσος καλλιτέχνης Ιγκόρ Γκούρουβιτς επέλεξε ως κεντρικό πρόσωπο στην αφίσα του Μουντιάλ 2018, τον θρυλικό τερματοφύλακα Λεβ Γιασίν, ένα σύμβολο του ρωσικού ποδοσφαίρου. Ο Γιασίν έπαιξε σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα (1958, 1962, 1966 και 1970) και παραμένει ακόμα και μετά το θάνατό του το 1990, ο μοναδικός τερματοφύλακας στην Ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει κερδίσει το βραβείο Ballon d Or (χρυσή μπάλα). Στην αφίσα είναι ντυμένος με την παραδοσιακή μαύρη του εμφάνιση, έχει έναν επίδεσμο στο γόνατο και φοράει την διάσημη τραγιάσκα του. Αποκρούει μία τεράστια ρετρό μπάλα, που απεικονίζει την Ρωσία όπως φαίνεται από το διάστημα. Από τη μπάλα ξεκινούν έξι πορτοκαλί ακτίνες, ενώ πιο χαμηλά υπάρχει ένας μεγάλος πράσινος κύκλος, που αντιπροσωπεύει το γρασίδι των ποδοσφαιρικών γηπέδων. 6. Εκτός από τη Νότια Αφρική (2010), όλοι οι διοργανωτές του Μουντιάλ έφτασαν στον δεύτερο γύρο. Στην πραγματικότητα, στο 30% των περιπτώσεων (6 από 20) η διοργανώτρια ήταν και η παγκόσμια πρωταθλήτρια με τελευταία την Γαλλία, το 1998). 7. Όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα έχουν κατακτηθεί από χώρες της Ευρώπης (11) ή της Νότιας Αμερικής (9). 8.Μόνο τέσσερις φορές μια εθνική ομάδα κέρδισε το 100% των αγώνων της σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο: Ουρουγουάη (4/4 το 1930), Ιταλία (4/4 το 1938) και Βραζιλία (6/6 το 1970 και 7/7 το 2002).

8 9. Η Γερμανία θα επιδιώξει να είναι η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει δύο συνεχόμενα Παγκόσμια Κύπελλα από τότε που η Βραζιλία το πέτυχε το Μόνο η Βραζιλία (5) έχει κερδίσει το Κύπελλο περισσότερες φορές από τη Γερμανία (4). 10.Οι δύο τελευταίοι πρωταθλητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποκλείστηκαν στους ομίλους: η Ιταλία το 2010 και η Ισπανία το Η Πορτογαλία θα επιδιώξει να είναι η τέταρτη ομάδα που θα κερδίσει Euro και Παγκόσμιο Κύπελλο διαδοχικά (σε οποιαδήποτε σειρά). Το έχουν επιτύχει: Δυτική Γερμανία (Euro 72, Μουντιάλ 74), Γαλλία (Μουντιάλ 98, Euro 00) και Ισπανία (Εuro 08, Μουντιάλ 10 και Euro 12). 12.Η Ιταλία δεν κατάφερε να προκριθεί στο Μουντιάλ για πρώτη φορά από το 1958, είναι η μόνη από τις οκτώ παγκόσμιες πρωταθλήτριες που δεν θα είναι παρούσα στη Ρωσία. 13.Η Ελβετία είναι η μόνη χώρα που κατόρθωσε να μην δεχθεί γκολ σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν το 2006 (τέσσερα παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ) από τους 62 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αγγλίας (1966) έληξαν 0-0, περισσότεροι από οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση στην Ιστορία των παγκόσμιων πρωταθλημάτων. 15.Η Βραζιλία είναι η ομάδα με τις περισσότερες αποβολές (11) στην Ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Το βάθρο ολοκληρώνουν Αργεντινή (10) και Ουρουγουάη (9). 16.Το Περού, μια από τις χώρες που συμμετείχαν στην εναρκτήρια διοργάνωση (1930), θα παίξει το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο από το Ο υψηλότερος αριθμός γκολ σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι 171 (το 1998 και 2014), ενώ ο χαμηλότερος - σε τουρνουά 64 αγώνων - είναι 145 (το 2010). 18.Η Γερμανία ήταν η ομάδα που σημείωσε τα περισσότερα γκολ στα τρία τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα (14 το 2006, 16 το 2010 και 18 το 2014). 19.Τα περισσότερα γκολ σε αγώνα Μουντιάλ μπήκαν στις 26 Ιουνίου 1954, όταν η Αυστρία νίκησε με 7-5 την Ελβετία. 20.Το Μεξικό είναι η ομάδα που έχει προκριθεί περισσότερες φορές στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς να το έχει κερδίσει (16 συμμετοχές). Μόνο η Βραζιλία, Ιταλία, Γερμανία, Αργεντινή έχουν παίξει περισσότερες φορές σε Μουντιάλ από το Μεξικό. Επίσης το Μεξικό έχει αποκλειστεί στη φάση των «16» στα τελευταία έξι Παγκόσμια Κύπελλα. Αντ αυτού, έχει χάσει μόνο δύο από τους τελευταίους 17 αγώνες του (8 νίκες, 7 ισοπαλίες ).

9 21.Ο Γάλλος, Ζιστ Φοντέν κατέχει το ρεκόρ για τα γκολ σε ένα Μουντιάλ (13 το 1958), ενώ ο Ρώσος Ολεγκ Σαλένκο είναι ο παίκτης που έχει σημειώσει τα πιο πολλά σε ένα παιχνίδι: πέντε τέρματα εναντίον του Καμερούν στις 28 Ιουνίου του Μεταξύ των εν ενεργεία παικτών, ο Τόμας Μίλερ είναι ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με 10 γκολ (5 σε κάθε ένα από τα δύο τελευταία τουρνουά), έξι γκολ λιγότερα από τον πρώτο σκόρερ, συμπατριώτη του, Μίροσλαβ Κλόζε (16).Ο Τόμας Μίλερ έχει επίσης το ρεκόρ ασίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο μεταξύ των σημερινών παικτών (6). Μόνο οι Μαραντόνα (8), Λάτο και Λιτμπάρσκι (7) έχουν επιτύχει περισσότερες ασίστ από το Η Νιγηρία με 24,9 χρόνια και ο Παναμάς με 29,4 είναι οι ομάδες με τον μικρότερο και μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας, ανάμεσα στις 32 που θα αγωνιστούν στο Μουντάλ 2018 της Ρωσίας, σχετικά με τα ρόστερ που παρουσίασαν στην προκριματική φάση. 24.Ο τελευταίος παίκτης που σημείωσε δέκα γκολ σε ένα Μουντιάλ ήταν ο Γκερντ Μίλερ, το 1970 (10 γκολ). Εκτοτε, το μέγιστο συνέβη το 2002 (Ρονάλντο, 8). 25.Ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο Πελέ και ο Ούβε Ζέλερ έχουν σκοράρει σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα. Οι μόνοι παίκτες που θα μπορούσαν να τους φτάσουν στη Ρωσία είναι οι: Τίμ Κέιχιλ, Ράφαελ Μάρκες, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νταβίντ Βίγια. 26.Ο Μεξικανός Αντόνιο Καρμπαχάλ και ο Γερμανός Λόταρ Ματέους έχουν παίξει σε περισσότερα Παγκόσμια Κύπελλα (5) από οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή. Μόνο ο Ραφαέλ Μάρκες θα μπορούσε να τους φτάσει στη Ρωσία. 27. Όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα κατακτήθηκαν από έναν προπονητή της ίδιας εθνικότητας με την εθνική του ομάδα. 28. Ο προπονητής της Ουρουγουάης Οσκαρ Ταμπάρεζ θα βρεθεί στο τέταρτο Παγκόσμιο Κύπελλο, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο προπονητή που θα είναι στη Ρωσία το Σε Μουντιάλ έχει κερδίσει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. 29.Ο Χέλμουτ Σεν είναι ο προπονητής με τους περισσότερους αγώνες στην Ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων, 25, όλους με τη Γερμανία. 30.Παίζοντας ως Ρωσία (όχι ΕΣΣΔ), η ομάδα δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει την φάση των ομίλων σε Μουντιάλ (1994, 2002, 2014), φτάνοντας στην τρίτη θέση και στις τρεις διοργανώσεις. 31. Η Γερμανία είναι η μόνη εθνική ομάδα από την UEFA που κέρδισε όλους τους αγώνες της στην προκριματική φάση και είχε την καλύτερη διαφορά τερμάτων (+39).

10 32.Η Αγγλία θα παίξει το 15ο Παγκόσμιο Κύπελλο, στην έκτη συνεχή συμμετοχή της. Αντιστοιχεί στην καλύτερη πορεία της στον διαγωνισμό: έξι μεταξύ 1950 και Η Γαλλία έχει προκριθεί για 15η φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο και μάλιστα για έκτη διαδοχική, επίτευγμα που είναι το καλύτερο στην Ιστορία της. 34.Η Ισπανία και η Αγγλία είναι οι ομάδες που δέχθηκαν τα λιγότερα γκολ στα προκριματικά στην UEFA (τρία γκολ σε 10 αγώνες) και ήταν δύο από τις τέσσερις αήττητες( 9 νίκες, 1 ισοπαλία) μαζί με το Βέλγιο και την Γερμανία. 35.Θα είναι το πρώτο Μουντιάλ για τον Ρομπέρτο Μαρτίνες ως προπονητής. Με τη σειρά του, είναι ο πρώτος αλλοδαπός προπονητής που οδηγεί το Βέλγιο σε μία σημαντική διοργάνωση από τον Νταγκ Λίβινγστόουν στην Ελβετία το Με βάση τα στοιχεία της Γιουγκοσλαβίας, της Σερβίας και Μαυροβουνίου, αυτό θα είναι το 12ο Παγκόσμιο Κύπελλο για τη Σερβία, αλλά είναι μόνο η δεύτερη συμμετοχή της ως ανεξάρτητη χώρα (από το 2010). 37.Η Σουηδία κράτησε ανέπαφη την εστία της σε μόλις τρεις από τους τελευταίους 24 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 38.Η Ελβετία έφτασε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τελευταία φορά το 1954, όταν ήταν διοργανώτρια. Από τότε, δεν πέρασε ποτέ το δεύτερο γύρο. 39.Η Πολωνία έχασε έξι από τους τελευταίους οκτώ αγώνες του Μουντιάλ (2 νίκες), χωρίς να σκοράρει σε καμία από αυτές τις ήττες. Με τη σειρά της, δέχθηκε τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε ένα από αυτά τα οκτώ παιχνίδια (διατήρησε ανέπαφη την εστία της για τελευταία φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο το 1986). 40.Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο παίκτης που συμμετείχε άμεσα στα περισσότερα γκολ (18) στην προκριματική φάση της UEFA: 15 τέρματα και 3 ασίστ. 41.Η Κροατία έχασε τον πρώτο αγώνα στις τρεις τελευταίες εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο: οι δύο πιο πρόσφατοι ήταν εναντίον της Βραζιλίας (2006 και 2014). 42.Τα 27 γκολ της Δανίας στα Μουντιάλ προέρχονταν εντός περιοχής. 43.Με κατοίκους, η Ισλανδία είναι η χώρα με τον μικρότερο πληθυσμό που βρίσκεται σε Μουντιάλ. 44.Η Βραζιλία είναι η μόνη ομάδα που έχει συμμετάσχει σε όλα τα Μουντιάλ (21) και αυτή που έχει τους περισσότερους τίτλους. Έχει κερδίσει το 25% των τουρνουά που έπαιξε μέχρι στιγμής (5 από 20) και ήταν η τελευταία που κέρδισε δύο συνεχόμενα Παγκόσμια Κύπελλα (1958 και 1962).

11 45.Μόνο η Βολιβία (18) σημείωσε λιγότερα γκολ από την Αργεντινή (19) στη προκριματική φάση της CONMEBOL. 46. Ο Έντινσον Καβάνι ήταν ο πρώτος σκόρερ στα προκριματικά της CONMEBOL, σημειώνοντας 10 γκολ για την Ουρουγουάη. 47.Ο Χάμες Ροντρίγες, είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Κολομβίας στα Μουντιάλ και στα προκριματικά για τη Ρωσία Έχει συμμετάσχει σε οκτώ από τα 10 τελευταία γκολ της εθνικής του στα Μουντιάλ, σκοράροντας έξι και δίνοντας δύο ασίστ. 48.Από τα 19 γκολ του Περού στα Παγκόσμια Κύπελλα, ο Τεόφιλο Κουμπίγιας σημείωσε 10 και είχε δύο ασίστ (63%). 49. Mόλις το 9% των παικτών γεννήθηκαν εκτός της χώρας που αντιπροσωπεύουν. Μόνο επτά από τις 32 ομάδες δεν είχαν κανέναν παίκτη που γεννήθηκε στο εξωτερικό. Συνολικά, το 64,6% των παικτών παίζει στο εξωτερικό: από το 0% για την Αγγλία και τη Σαουδική Αραβία έως το 100% για την Κροατία, τη Σουηδία και την Ισλανδία. 50. Με εξαίρεση τα πέναλτυ, η Κόστα Ρίκα ήταν μία από τις τρεις αήττητες ομάδες στη Βραζιλία το 2014 (μαζί με τη Γερμανία και την Ολλανδία). 51.Στις 6 συνοποσπονδίες (Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Βόρεια-Κεντρική Αμερική και Καραϊβική, Ωκεανία και Νότια Αμερική), συμμετείχαν 209 ομάδες, έγιναν 868 παιχνίδια και σημειώθηκαν γκολ (2,83 γκολ ανά παιχνίδι) 52.Καμία Αφρικανική χώρα δεν έχει συμμετάσχει σε περισσότερα Μουντιάλ από την Νιγηρία από την πρώτη της συμμετοχή, το 1994: έξι, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας Η Τυνησία κέρδισε τον πρώτο της αγώνα σε Παγκόσμιο Κύπελλο στις 2 Ιουνίου 1978 (3-1 έναντι του Μεξικού), αλλά έκτοτε δεν κατάφερε να κερδίσει στους επόμενους 11 αγώνες (4 ισοπαλίες, 7 ήττες). Το ρεκόρ έχει η Βουλγαρία, η οποία ήταν 17 ματς χωρίς νίκη, μεταξύ 1962 και Το Μαρόκο ήταν η μόνη χώρα που δεν δέχθηκε γκολ στον τρίτο γύρο της προκριματικής φάσης της CAF για τη Ρωσία 2018 (6 αγώνες). 55.Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν ο πρώτος σκόρερ της προκριματικής φάσης της CAF (3ος γύρος), σημειώνοντας πέντε από τα οκτώ γκολ της Αιγύπτου. 56.Αυτή θα είναι η δεύτερη διοργάνωση για τον Αλί Σισέ ως προπονητής, αφού έφτασε στα προημιτελικά στο Αφρικανικό Κύπελλο Ως παίκτης, ήταν ο αρχηγός της Σενεγάλης με τη μοναδική συμμετοχή της χώρας του σε Παγκόσμιο Κύπελλο (2002). 57.Πέντε από τα τελευταία οκτώ γκολ της Νότιας Κορέας στα Παγκόσμια Κύπελλα σημειώθηκαν εκτός μεγάλης περιοχής. Επιπλέον, 12 από τα 13 τελευταία γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

12 58.Η Ιαπωνία ήταν πρώτη στον όμιλό της μόνο μία φορά: ως διοργανώτρια, το Ο Τιμ Κέιχιλ πέτυχε πέντε από τα 11 γκολ της Αυστραλίας στα Παγκόσμια Κύπελλα (45%). Επιπλέον, είναι ένας από τους εννέα παίκτες που σκόραραν στα τρία τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα. 60.Το Ιράν προκρίθηκε σε δύο συνεχόμενα Παγκόσμια Κύπελλα για πρώτη φορά στην Ιστορία του. Ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το στάδιο των ομίλων, κερδίζοντας μόνο έναν από τους 12 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου (3 ισοπαλίες, 8 ήττες): κατά των ΗΠΑ, το 1998 (2-1). 61. Μετά την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, η Σαουδική Αραβία έχει απολύσει δύο προπονητές: τον Μπερτ Φαν Μάαρβικ και τον Εντγκάρδο Μπάουζα. Στο Μουντιάλ της Ρωσίας θα την οδηγήσει ο Χουάν Ανντόνιο Πίτσι, που απέτυχε να προκριθεί με την Χιλή. 62. Ο προπονητής της Ρωσίας Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ έπαιξε ένα παιχνίδι με την εθνική ομάδα του, στις ΗΠΑ (1994) Ήταν στη νίκη με 6-1 εναντίον του Καμερούν. Σε αυτόν τον αγώνα, ο Ολεγκ Σαλένκο σημείωσε πέντε γκολ, ρεκόρ για έναν αγώνα Παγκόσμιου Κυπέλλου. 63.Μόνο η Βραζιλία (21) έχει παίξει περισσότερα Παγκόσμια Κύπελλα από τη Γερμανία (19), που θα παρουσιαστεί για 17η συνεχή φορά 64.Από τότε που κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο το 1966, η Αγγλία έφτασε στα ημιτελικά μια φορά (1990, τέταρτη θέση) και ήταν η πρώτη στον όμιλό της μόνο σε μια από τις πέντε τελευταίες συμμετοχές της (2006) εκατομμύρια ευρώ θα μοιραστούν ως πριμ οι 32 φιναλίστ του Μουντιάλ της Ρωσίας, ποσό αυξημένο κατά 12% σε σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, το Επίσης από ευρώ ακαθάριστα, θα πάρουν από την FIFA οι σύλλογοι για κάθε παίκτη τους που θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Το συνολικό ακαθάριστο ποσό που θα διαθέσει η FIFA είναι 179 εκατ ευρώ, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν... μόλις 60 εκατ ευρώ. Ο συνολικός αριθμός των παικτών που θα παρουσιαστούν με όλες τις εθνικές στην κορυφαία διοργάνωση είναι 736 (32 ομάδες με 23 παίκτες η καθεμιά). 66.Κανένας από τους τελευταίους 14 αγώνες της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έληξε με ισοπαλία (10 νίκες και 4 ήττες). 67.Το Βέλγιο έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο για δέκατη τρίτη φορά και είναι η ευρωπαϊκή χώρα με τις περισσότερες συμμετοχές εκτός των πέντε κορυφαίων (Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία και Γαλλία). 68.Η Σερβία δεν έχει περάσει την φάση των ομίλων σε κανένα από τα δύο τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα (2006 και 2010), χάνοντας πέντε από τις έξι συναντήσεις της. Η μόνη νίκη της ήταν εναντίον της Γερμανίας το 2010 (1-0). 69.Από τότε που έφτασε στον τελικό ως διοργανώτρια το 1958, η Σουηδία πέρασε τον δεύτερο γύρο μόνο μία φορά: στις ΗΠΑ. 1994, όταν τερμάτισε στην τρίτη θέση.

13 70.Θα είναι η δεύτερη σημαντική διοργάνωση για τον Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς ως προπονητής της Ελβετίας, αφού ήταν αήττητος στο EURO 2016 (1 νίκη και 3 ισοπαλίες, αποκλείστηκε στα πέναλτι). 71.Η Πολωνία προκρίθηκε στο όγδοο Παγκόσμιο Κύπελλο, το πρώτο από το Η Πορτογαλία έχασε μόνο έναν από τους τελευταίους εννέα αγώνες του ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο (0-4 έναντι Γερμανίας το 2014), κερδίζοντας πέντε και παρουσιάζοντας ισοπαλία στους υπόλοιπους τρεις. 73. Πέντε αποβολές έγιναν στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της Κροατίας (3 κόκκινες για την Κροατία, 2 για τους αντιπάλους). 74.Η Δανία πέρασε τους ομίλους σε τρεις από τις τέσσερις προηγούμενες εμφανίσεις της σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ποτέ δεν πήγε στα προημιτελικά (φτάνοντας σε αυτό το στάδιο το 1998). 75.Ο Γκούλφι Σίγκουρντσον ήταν ο παίκτης που σκόραρε τα περισσότερα γκολ (4) και έπαιξε περισσότερα παιχνίδια (10 όπως ο Μπίρκιρ Σαέβαρσον και Ραγκνάρ Σίγουρντσον) για την Ισλανδία στη προκριματική φάση για το Μουντιάλ της Ρωσίας. 76.Θα είναι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον Τίτε μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βραζιλίας τον Ιούνιο του Στα προκριματικά για τη Ρωσία, έφτασε τους 41 πόντους (12 νίκες, 5 ισοπαλίες, 1 ήττα), το καλύτερο ρεκόρ της CONMEBOL, μετά τους 43 βαθμούς της Αργεντινή για το Παγκόσμιο Κύπελλο Από το 1978, μόνο η Γερμανία (5) έχει φτάσει στον τελικό σε περισσότερα Παγκόσμια Κύπελλα από την Αργεντινή (4). 78.Η Ουρουγουάη ήταν η πρώτη πρωταθλήτρια κόσμου (1930), ενώ επίσης σήκωσε το τρόπαιο στο δεύτερο Μουντιάλ το Ωστόσο, έχει περάσει μετά από τη δεύτερη φάση, μόνο σε μία από τις έξι τελευταίες συμμετοχές της (4η θέση, Νότια Αφρική 2010). 79.Κανένας από τους 18 αγώνες που έχει παίξει η Κολομβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έχει τελειώσει χωρίς γκολ. Στην πραγματικότητα, μόνο οι ΗΠΑ (33) και η Αυστρία (29) έπαιξαν περισσότερα παιχνίδια στα Παγκόσμια Κύπελλα, σε αγώνες με σκορ. 80.Το Περού προκρίθηκε στο πέμπτό του Παγκόσμιο Κύπελλο αφού κέρδισε τη Νέα Ζηλανδία στα play-offs. 81.Η διαδρομή του Μουντιάλ άρχισε στις , όταν στην ζώνη της Ασίας, το Ανατολικό Τιμόρ νίκησε με 4-1 την Μογγολία. Θα είναι ένα Μουντιάλ με 14 εκπροσώπους από την Ευρώπη, 5 από Νότια Αμερική, Ασία, Αφρική και 3 από Βόρεια-Κεντρική Αμερική και Καραϊβική. 82.Η Κόστα Ρίκα προκρίθηκε στο πέμπτό της Παγκόσμιο Κύπελλο. Κατάφερε να ξεπεράσει τους ομίλους σε δύο από τις τέσσερις προηγούμενες συμμετοχές της (1990 και 2014).

14 83.Αυτό θα είναι το τρίτο Παγκόσμιο για τον Ερνάν Ντάριο Γκόμεζ, καθοδηγώντας διαφορετικές εθνικές ομάδες: οδήγησε την πατρίδα του την Κολομβία το 1998 και τον Ισημερινό το 2002 (και οι δύο αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων).τώρα θα βρεθεί στην Ρωσία με τον Παναμά. 84.Η Νιγηρία έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 12 παιχνίδια τους σε Παγκόσμια Κύπελλα (3 ισοπαλίες, 8 ήττες): ήταν κατά της Βοσνία-Ερζεγοβίνη το 2014 (1-0). 85.Η Τυνησία διατήρησε ανέπαφη την εστία της μόνο σε έναν από τους 12 αγώνες της σε Παγκόσμιο Κύπελλο (0-0 έναντι της Δυτικής Γερμανίας, το 1978) είναι τα γκολ του Μαρόκου στα Παγκόσμια Κύπελλα. 87.Θα είναι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον Εκτορ Κούπερ ως προπονητή (με την Αίγυπτο). Η άλλη εμπειρία του σε διοργάνωση με εθνικές ομάδες ήταν πάλι με την Αίγυπτο, στο Αφρικανικό Κύπελλο των Εθνών Έχασε στον τελικό με 2-1 από το Καμερούν. 88.Η Σενεγάλη προκρίθηκε στο δεύτερό της Παγκόσμιο Κύπελλο. Έφθασε στα προημιτελικά στην πρώτη της συμμετοχή (Κορέα-Ιαπωνία 2002). 89.Η Νότια Κορέα προκρίθηκε στο δέκατό της Παγκόσμιο Κύπελλο, ξεπερνώντας οποιαδήποτε άλλη ασιατική χώρα. Στην πραγματικότητα, δεν έχει χάσει κανένα Μουντιάλ από το Η Ιαπωνία κέρδισε μόνο δύο από τους τελευταίους 11 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου (3 ισοπαλίες, 6 ήττες): κατά του Καμερούν και τη Δανία το Η Αυστραλία πέρασε τη φάση των ομίλων μόνο μια φορά. Ήταν το 2006, όταν αποκλείστηκε στη φάση των «16» από την μελλοντική πρωταθλήτρια, την Ιταλία. 92.Θα είναι το τρίτο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον Κάρλος Κειρόζ ως προπονητή και δεύτερο με το Ιράν. Η καλύτερη διαδρομή του ήταν με την Πορτογαλία, το 2010, όταν αποκλείστηκε στην φάση των «16» από την μελλοντική πρωταθλήτρια, την Ισπανία. 93.Η Σαουδική Αραβία προκρίθηκε για το πέμπτό της Παγκόσμιο Κύπελλο και πρώτο από το Στις τελευταίες τρεις συμμετοχές της, τελείωσε τελευταία στον όμιλό της. 94.Θα είναι η πρώτη διοργάνωση του Ζουλέν Λοπετέγκι ως προπονητής. Ως παίκτης ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ, το Ήταν ο τρίτος τερματοφύλακας της Ισπανίας, αλλά δεν είχε λεπτά συμμετοχής.

15 5.Η Γαλλία ήταν πρώτη στον όμιλό της σε μόλις δύο από τις τελευταίες εννέα εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο (1998 και 2014). Εχει κερδίσει μόνο τρεις από τις 12 τελευταίους αγώνες στην φάση των ομίλων (5 ισοπαλίες, 4 ήττες): εναντίον του Τόγκο, της Ονδούρας και της Ελβετίας. 96.Θα είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση για τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ως προπονητής. Το 1998 έπαιξε δύο αγώνες με την ομάδα της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. 97.Θα είναι η έκτη μεγάλη διοργάνωση του Γιοακίμ Λεβ ως προπονητής της Γερμανίας. Έφτασε πάντα στα ημιτελικά (2ος στο EURO 2008, 3ος στη Νότια Αφρική 2010, ημιτελικά στο EURO 2012, πρωταθλητής στη Βραζιλία 2014, ημιτελικά στο EURO 2016). 98.Τα οκτώ τελευταία γκολ του Βελγίου στα Παγκόσμια Κύπελλα σημειώθηκαν μετά από το 70ο λεπτό. 99.Ο Χέρνικ Λάρσον δεν είναι μόνο ο πρώτος σκόρερ της Σουηδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο (5, όπως ο Κένετ Αντεσρον), αλλά και ο τελευταίος Σουηδός που σκόραρε σε αυτή την διοργάνωση (εναντίον Αγγλίας, στις 20 Ιουνίου 2006). 100.Ο Νταβίντ Βίγια έχει σημειώσει εννέα από τα τελευταία 20 ισπανικά γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ένας από τους εννέα παίκτες που σκόραραν τις τελευταίες τρεις διοργανώσεις.

16 Careful hands and nails are a showcase of every elegant woman. VIPERA offers a set of nail conditioners and a very rich color range of nail polish. Special products for use under and for varnishes will allow you to create your own, original manicure.

17

18

C A OM P A NY N A M E C L I E N T N A M E 1

C A OM P A NY N A M E C L I E N T N A M E 1 30.05.2018 C O M P N Y N M E C L I E N T N M E 1 ΤΑ 100 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΈΡΕΙ C O M P N Y N M E ΚΆΘΕ ΦΊΛΑΘΛΟΣ ΠΡΙΝ Δύο μήνες και για την ακρίβεια 61 ημέρες, έχουν απομείνει στην κλεψύδρα μέτρησης

Διαβάστε περισσότερα

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι προημιτελικοί του παγκοσμίου κυπέλλου και θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Μουντιάλ 2018. Η έκπληξη της διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

ΤΕΥΧΟΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 ΤΕΥΧΟΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 Η τρομερή παράδοση των διοργανωτών του Μουντιάλ Αήττητο με τέρματα 46-14 έχουν να επιδείξουν στην πρεμιέρα τους οι χώρες που φιλοξένησαν κατά το παρελθόν Παγκόσμιο Κύπελλο Αν επιβεβαιωθεί

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018

Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018 Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018 Η ώρα του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας, έφτασε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Όλοι

Διαβάστε περισσότερα

13/6/2014 17:45 18:30 Εκπομπή «Παγκόσμιο Κύπελλο 2014» Στιγμιότυπα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

13/6/2014 17:45 18:30 Εκπομπή «Παγκόσμιο Κύπελλο 2014» Στιγμιότυπα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/6/2014 22:00-22:55 Pre Game ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ & ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:55 00:55 ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ 00:55-01:20 Post Game ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ 13/6/2014 18:30-18:55 Pre Game ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ 18:55 20:55 ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κροατία ή Αγγλία στον τελικό με την Γαλλία

Κροατία ή Αγγλία στον τελικό με την Γαλλία Κροατία ή Αγγλία στον τελικό με την Γαλλία Καλημέρα σας, αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου για το έτος 2018. Η Γαλλία χτες, απέκλεισε το Βέλγιο και έκλεισε

Διαβάστε περισσότερα

Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Εθνική Ελλάδος

Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Εθνική Ελλάδος Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Εθνική Ελλάδος Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Εθνική Ελλάδος με την Εσθονία Γεία χαρά σε όλους, αυτή την περίοδο, μετά την έναρξη των πρωταθλημάτων, υπάρχουν οι καθιερωμένοι αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Συνεχίζονται οι προημιτελικοί του Copa America, όπου με την ολοκλήρωση τους θα προκύψει η τελική τετράδα του θεσμού, διεκδικώντας το μεγάλο τρόπαιο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Τα χρήματα των συλλόγων από το Μουντιάλ 2018

Τα χρήματα των συλλόγων από το Μουντιάλ 2018 Τα χρήματα των συλλόγων από το Μουντιάλ 2018 H FIFA συνολικά θα μοιράσει το ποσό των 179.000.000 ευρώ στους συλλόγους, οι οποίοι θα έχουν ποδοσφαιριστές τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Αυτό το ποσό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οι ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ στην Ελλάδα από τη ΝΕΡΙΤ

Οι ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ στην Ελλάδα από τη ΝΕΡΙΤ Οι ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ στην Ελλάδα από τη ΝΕΡΙΤ Πέμπτη 12 Ιουνίου «Ώρα Μουντιάλ» 23:00 00:30 ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD) 00:45 02:00 Post game εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ»

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί

Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, δεν καταφέραμε πάλι χτες, στο ματς της Εθνικής μας μπήκαν τρία γκολ σε τέσσερα

Διαβάστε περισσότερα

Οι διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλες τις ηπείρους.

Οι διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλες τις ηπείρους. Οι διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλες τις ηπείρους. Γκοτσόπουλος Σπύρος Παρασκευόπουλος Πέτρος Σολωμός Περικλής Συμεωνίδης Ανδρέας Τσουκαρέλλας Ανδρέας Οι διοργανώσεις ποδοσφαίρου σε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια του Μουντιάλ 2018

Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια του Μουντιάλ 2018 Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια του Μουντιάλ 2018 Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνεται σήμερα η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου κυπέλλου 2018, όπου θα σφραγιστούν τα τελευταία εισιτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018

Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018 Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, συνεχίζουμε non stop στο Παγκόσμιο κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας, ήδη βρισκόμαστε στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, που μπορεί να κρίνει πολλά

Διαβάστε περισσότερα

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Ολοκληρώθηκαν χτες οι δύο πρώτοι όμιλοι του Copa America και έχουν προκύψει οι ομάδες που θα συνεχίσουν στον θεσμό. Σήμερα, τελειώνει ο τρίτος και τελευταίος

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ

Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας Γεία χαρά σε όλους, διακοπή υπάρχει στα εγχώρια πρωταθλήματα, αφού διεξάγονται οι αγώνες των ομίλων των

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Κ. Χ. Ψ. Ο Νεϊμάρ ντα Σύλβα Σάντος Τζούνιορ ή απλώς Νεϊμάρ (Neymar) είναι βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και γεννήθηκε στο Σάο Πάολο στις 5 Φεβρουαρίου του 1992. Αγωνίζεται με την ομάδα της Σάντος και η

Διαβάστε περισσότερα

Στο Eurosport η Εθνική Νέων και το Μουντιάλ U20. Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 18 Ιούνιος 2013

Στο Eurosport η Εθνική Νέων και το Μουντιάλ U20. Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 18 Ιούνιος 2013 Το Eurosport είναι τελικώς το κανάλι που θα μεταδώσει τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ U20 της Τουρκίας (21 Ιουνίου με 13 Ιουλίου) αντί της ΕΡΤ καθώς και όλη την υπόλοιπη διοργάνωση. Η σπουδαιότερη

Διαβάστε περισσότερα

Κλειδώνουν οι θέσεις του Euro 2020

Κλειδώνουν οι θέσεις του Euro 2020 Κλειδώνουν οι θέσεις του Euro 2020 Καθημερινές οι μάχες στα προκριματικά του Euro 2020, για τις Εθνικές ομάδες στην Ευρώπη, για να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Διαβάστε περισσότερα

Καίγονται για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018

Καίγονται για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018 Καίγονται για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, συνεχίζονται οι τελευταίοι αγώνες των προκριματικών για το Παγκόσμιο κύπελλο που θα γίνει στα γήπεδα της Ρωσίας, όπου σε κάποιους ομίλους ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο

Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο Καλημέρα σας, η ώρα των ημιτελικών έφτασε και σήμερα θα γνωρίζουμε την μία ομάδα του τελικού του Μουντιάλ, όπου θα μπορέσει να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο.

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Στην ημιτελική φάση έχει φτάσει η διοργάνωση του Κόπα Άφρικα 2019 και πλέον θα προκύψει το μεγάλο ζευγάρι του τελικού, από όπου θα βγει ο νικητής του θεσμού. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Το ποδόσφαιρο! Πώς παίζεται! Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των έντεκα παικτών με μία σφαιρική μπάλα. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξάγεται σε ένα ορθογώνιο γήπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά

Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου, με παιχνίδια από τρεις

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ 2018

Πάμε στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ 2018 Πάμε στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ 2018 Μονομαχία στο Νησί, μάχες παντού στους ομίλους Καλημέρα σας, σημαντικό αποτέλεσμα για την Εθνική μας χτες στην Βοσνία, αφού παραμένει στην δεύτερη θέση, μπροστά

Διαβάστε περισσότερα

Αποδόσεις με αξία στα προκριματικά

Αποδόσεις με αξία στα προκριματικά Αποδόσεις με αξία στα προκριματικά Αποδόσεις με αξία στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου Γεία σε όλους σας, άλλη μία μέρα που έχουμε παιχνίδια προκριματικών για το παγκόσμιο κύπελλο, όπου επίσης υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ

Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ Γεία χαρά σε όλους σας, βγήκαν χτες οι τέσσερις πρώτες ομάδες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρίζοντας μας εξαιρετικές αναμετρήσεις σε αυτή την φάση.

Διαβάστε περισσότερα

Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών

Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών Στην Πορτογαλία διεξάγεται το Final 4 του Nations League, έτσι σήμερα θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Στον τελικό θα αγωνιστούν Πορτογαλία και Ολλανδία,

Διαβάστε περισσότερα

Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020

Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020 Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020 Συνεχίζονται οι αγώνες των προκριματικών για το Euro 2020, για την Ευρωπαϊκή ζώνη, την Παρασκευή. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρον αναμετρήσεις σχεδόν σε όλους τους ομίλους

Διαβάστε περισσότερα

Κρίσιμα ματς για την πρόκριση στο Μουντιάλ

Κρίσιμα ματς για την πρόκριση στο Μουντιάλ Κρίσιμα ματς για την πρόκριση στο Μουντιάλ Κρίσιμα ματς για την πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018 Γεία χαρά σε όλους σας, βγήκε σχετικά εύκολα η χθεσινή τριάδα μας που μας βοηθάει για την συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΟΙ Σ.Α.Δ.Φ. ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η αναγκαιότητα για την εναρμόνιση της άμεσης φορολογίας των επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America

Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Copa America με το τελευταίο παιχνίδι για αυτή την φάση. Ήδη το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών θα είναι Βραζιλία

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί στο στοίχημα στις Εθνικές ομάδες

Φαβορί στο στοίχημα στις Εθνικές ομάδες Φαβορί στο στοίχημα στις Εθνικές ομάδες Ξεκινούν σήμερα, οι αγώνες των προκριματικών αγώνων, με το κουπόνι στοιχήματος να είναι γεμάτο με φαβορί. Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, διεξάγεται στην Ολλανδία,

Διαβάστε περισσότερα

Για την 3η θέση Βέλγιο και Αγγλία στον μικρό τελικό

Για την 3η θέση Βέλγιο και Αγγλία στον μικρό τελικό Για την 3η θέση Βέλγιο και Αγγλία στον μικρό τελικό Γεία σας, μία ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, διεξάγεται ο μικρός τελικός, για την τρίτη θέση του θεσμού. Ο μικρός τελικός, δεν

Διαβάστε περισσότερα

Επιπτώσεις ρωσικού embargo σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων από σκοπιά ρωσικών εισαγωγών Ανταγωνισμός από άλλες χώρες

Επιπτώσεις ρωσικού embargo σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων από σκοπιά ρωσικών εισαγωγών Ανταγωνισμός από άλλες χώρες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρεσβεία της Ελλάδος Μόσχα Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Επιπτώσεις ρωσικού embargo σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων από σκοπιά ρωσικών εισαγωγών Ανταγωνισμός από άλλες

Διαβάστε περισσότερα

Αγγλικός εμφύλιος Τσέλσι Άρσεναλ για το Europa League

Αγγλικός εμφύλιος Τσέλσι Άρσεναλ για το Europa League Αγγλικός εμφύλιος Τσέλσι Άρσεναλ για το Europa League Έφτασε πλέον η ώρα του μεγάλου τελικού για τον δεύτερο την τάξη Ευρωπαϊκό θεσμό, το Europa League. Στον τελικό θα βρεθούν δύο ομάδες από την Αγγλία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014 ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014 ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014 ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ Σε ρυθμούς Μουντιάλ μπαίνει από την Πέμπτη 12 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου η ΝΕΡΙΤ. Μέσα από

Διαβάστε περισσότερα

Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018

Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018 Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018 Ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική των ομίλων Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνεται σήμερα η έκτη αγωνιστική των τριών υπόλοιπων ομίλων για τα προκριματικά του παγκοσμίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της βελγικής στατιστικής υπηρεσίας, το εμπορικό ισοζύγιο του Βελγίου κατά το έτος υπήρξε ελλειμματικό κατά 3,97 δις., σημειώνοντας βελτίωση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της βελγικής στατιστικής υπηρεσίας, το εμπορικό ισοζύγιο του Βελγίου κατά το έτος υπήρξε ελλειμματικό κατά 6,64 δις., σημειώνοντας αξιόλογη

Διαβάστε περισσότερα

Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Champions League, όπου μας πρόσφεραν έντονες συγκινήσεις, με ένα εκπληκτικό γκολ

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ

Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, χτες προέκυψε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο είναι Ρεάλ Μαδρίτης Λίβερπουλ, που είχαν

Διαβάστε περισσότερα

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Καλημέρα σε όλους σας, ιδιαίτερα φτωχό το αγωνιστικό πρόγραμμα, με ελάχιστες επιλογές για το στοίχημα, οι αναμετρήσεις του κυπέλλου, τις κάνουν ακόμα πιο δύσκολες.

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Καλημέρα σε όλους σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προέκυψαν οι 16 ομάδες που θα παίξουν στην επόμενη φάση για να φτάσουν στον

Διαβάστε περισσότερα

Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη

Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη Ξεκινούν από σήμερα οι Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων για να κριθεί αν θα βρεθούν σου ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σήμερα, για τα Play Off

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας και Ιταλίας

Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας και Ιταλίας Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας και Ιταλίας Για την δεύτερη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ Ρόμα και Νάπολι στην Serie A Για την προτελευταία αγωνιστική της Serie A σήμερα Σάββατο πραγματοποιούνται δύο αναμετρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα ματς σε Παρίσι και Λονδίνο

Μεγάλα ματς σε Παρίσι και Λονδίνο Μεγάλα ματς σε Παρίσι και Λονδίνο Η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League είναι πολύ κρίσιμη για όλες τις ομάδες, ίσως σε αυτή κριθούν σχεδόν όλες οι θέσεις. Στον τρίτο όμιλο γίνεται πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο

Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο Καλημέρα σας, βρισκόμαστε ήδη στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ και τα πάντα είναι ακόμα ανοικτά, εκτός του πρώτου ομίλου που φαίνεται να έχει

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Συνεχίζονται οι μάχες στο Copa America, χτες ολοκληρώθηκε ο πρώτος όμιλος και σήμερα τελειώνει ο δεύτερος όμιλος, με πολλές σημαντικές μάχες. Σήμερα, η Αργεντινή

Διαβάστε περισσότερα

Eξαγωγές -εισαγωγές αγαθών Αυστραλίας με τις 100 κυριότερες χώρες το

Eξαγωγές -εισαγωγές αγαθών Αυστραλίας με τις 100 κυριότερες χώρες το Eξαγωγές -εισαγωγές αγαθών Αυστραλίας με τις 100 κυριότερες χώρες το 2010-2001 Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της Αυστραλίας, οι εξαγωγές αγαθών της Αυστραλίας κατά το οικονομικό έτος 2010-11

Διαβάστε περισσότερα

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί των Play Off του Champions League, για να προκύψουν οι τελευταίες ομάδες των ομίλων του θεσμού. Ο Ολυμπιακός

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτά μέτωπα στην τελευταία αγωνιστική

Ανοικτά μέτωπα στην τελευταία αγωνιστική Ανοικτά μέτωπα στην τελευταία αγωνιστική Καλημέρα σας, ξεκινά σήμερα η τελευταία αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών του Παγκόσμιου κυπέλλου για την Ευρωπαϊκή ζώνη, όπου υπάρχουν ακόμα ανοικτές θέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μάχη κορυφής ανάμεσα σε Φιλανδία και Ελλάδα

Μάχη κορυφής ανάμεσα σε Φιλανδία και Ελλάδα Μάχη κορυφής ανάμεσα σε Φιλανδία και Ελλάδα Καλημέρα σας, συνεχίζονται οι αγώνες των Εθνικών ομάδων για όλους τους ομίλους του Nations League και για όλα τα Group. Η Εθνική Ελλάδος δοκιμάζεται στην Φιλανδία

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Φουλ δράση έχουμε στα προκριματικά του Euro 2020, αυτές τις ημέρες, με πολλές αναμετρήσεις να υπάρχουν καθημερινά. Σήμερα, στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου η Αγγλία δοκιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι δυο πρώτοι ημιτελικού του Champions League, που μας πρόσφεραν έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ματς στο Κόπα Αμέρικα, τελικός στη Ισπανία

Ένα ματς στο Κόπα Αμέρικα, τελικός στη Ισπανία Ένα ματς στο Κόπα Αμέρικα, τελικός στη Ισπανία Ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Πέμπτης, καθώς δεν είναι μόνο το Κόπα Αμέρικα, που διεξάγεται καθημερινά, αλλά και ο πρώτος τελικός της Σεγούντα Ντιβιζιόν

Διαβάστε περισσότερα

Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β.

Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β. Ξένοι Ποδοσφαιριστές και Ευρωπαϊκές Επιδόσεις: Η Περίπτωση του

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρα φαβορί στην Serie A

Ημέρα φαβορί στην Serie A Ημέρα φαβορί στην Serie A Καλημέρα σας, άλλη ημέρα σήμερα, όπου το αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι γεμάτο με σημαντικές αναμετρήσεις, όλων των μεγάλων ομάδων, στα περισσότερα πρωταθλήματα. Σήμερα, θα ασχοληθώ

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνονται σήμερα οι όμιλοι του Champions League, όπου θα προκύψουν οι υπόλοιπες οχτώ ομάδες των 16 του θεσμού. Μόνο σε έναν όμιλο είναι ακόμα ανοικτή μία

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν οι προημιτελικοί στο Copa America

Ξεκινούν οι προημιτελικοί στο Copa America Ξεκινούν οι προημιτελικοί στο Copa America Οι όμιλοι του Copa America, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, μπαίνοντας πλέον στα νοκ αουτ παιχνίδια και συγκεκριμένα στη προημιτελική φάση. Σήμερα, η οικοδέσποινα

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν τα προγνωστικα προκριματικων στο Euro 2020

Ξεκινούν τα προγνωστικα προκριματικων στο Euro 2020 Ξεκινούν τα προγνωστικα προκριματικων στο Euro 2020 Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών Euro 2020 είναι γεγονός, αρχής γενομένης από σήμερα. Αρκετά φαβορί την Πέμπτη και λόγω των χαμηλών αποδόσεων

Διαβάστε περισσότερα

Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας

Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας Στοιχεία της Επετηρίδας για την Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα του International Institute for Management Development - IMD World Competitiveness Yearbook 2015

Διαβάστε περισσότερα

Με Play Off και Βραζιλία στο στοιχημα

Με Play Off και Βραζιλία στο στοιχημα Με Play Off και Βραζιλία στο στοιχημα Οι εθνικές ομάδες και τα προκριματικά πέρασαν προς το παρών, αλλά σήμερα ανοίγει η αυλαία για τα πλέι οφ της Σεγούντα Ντιβιζιόν για άνοδο στην Λα Λίγκα της Ισπανίας.

Διαβάστε περισσότερα

Επανέναρξη με γκολ στο στοίχημα

Επανέναρξη με γκολ στο στοίχημα Επανέναρξη με γκολ στο στοίχημα Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, το μόνο που απομένει είναι οι αγώνες μπαράζ που θα κλείσουν οι τελευταίες θέσεις στα γήπεδα της Ρωσίας. Από

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, αυτή την εβδομάδα διεξάγονται παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου σε πολλές χώρες στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος πρώτου γύρου στην Γαλλία

Τέλος πρώτου γύρου στην Γαλλία Τέλος πρώτου γύρου στην Γαλλία Καλημέρα σε όλους σας, περίεργη περίοδο διανύουμε αυτή την εποχή, λίγο πριν την διακοπή για τις γιορτές. Στο αγωνιστικό πρόγραμμα υπάρχουν παιχνίδια από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα,

Διαβάστε περισσότερα

Αίγυπτος Ουρουγουάη 29 Το γέλιο της ζωής της 29 Στο τέλος νίκησε η ποδοσφαιρική Ιστορία 30

Αίγυπτος Ουρουγουάη 29 Το γέλιο της ζωής της 29 Στο τέλος νίκησε η ποδοσφαιρική Ιστορία 30 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόλογος: Μερικές πασούλες για ζέσταμα 19 Άντε, πάμε 23 Φάση ομίλων Ρωσία Σαουδική Αραβία 27 Αταίριαστες ιστορίες 27 Από πού να αρχίσεις τις ιστορίες; 28 Αίγυπτος Ουρουγουάη 29 Το γέλιο της

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα παμε στοιχημα στα προκριματικα

Προγνωστικα παμε στοιχημα στα προκριματικα Προγνωστικα παμε στοιχημα στα προκριματικα Φινάλε σήμερα για την ώρα στα προκριματικά του Euro 2020 και το πρόγραμμα περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις. Οι περισσότερες έχουν να κάνουμε με μεγάλα φαβορί και

Διαβάστε περισσότερα

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Σήμερα, ξεκινά η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία σε αυτή την φάση. Μπορεί με την λήξη των

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική συνάντηση Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2016

Ενημερωτική συνάντηση Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2016 Ενημερωτική συνάντηση Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2016 Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας και Αξιολόγησης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Διεθνές Πρόγραμμα για την Αξιολόγηση των Μαθητών H μεγαλύτερη διεθνής έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ....3 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1. Ακαθάριστος κύκλος εργασιών....4 2. Λειτουργικό Κέρδος....7 3. Άποψη για την οικονομική κρίση... 10 4. Τα περισσότερο σημαντικά επιχειρησιακά

Διαβάστε περισσότερα

Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος

Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος απέναντι στο Βέλγιο στο Καραϊσκάκη Καλημέρα σας, δεν μας βγήκε χτες το ρίσκο, αφού δεν μας επαληθεύτηκε κανένα σημείο, αλλά και πάλι

Διαβάστε περισσότερα

Κόπα Αμέρικα και Άφρικα στο προσκήνιο

Κόπα Αμέρικα και Άφρικα στο προσκήνιο Κόπα Αμέρικα και Άφρικα στο προσκήνιο Το Κόπα Άφρικα μπαίνει και αυτό στην παρέα και δίνει ενδιαφέρον στο στοιχηματικό πρόγραμμα αυτής της εποχής. Παρέα με το Κόπα Αμέρικα, αλλά και το Euro U21 είναι τα

Διαβάστε περισσότερα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 Σε φανατισμένο κοινό η Ελλάδα στην Βοσνία Καλημέρα σας, το επόμενο τριήμερο διεξάγονται οι αγώνες των ομίλων για την ζώνη της Ευρώπης στα προκριματικά του Παγκόσμιου

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Super League σήμερα Δευτέρα με δύο παιχνίδια ανάμεσα σε μικρομεσαίες ομάδες. Χτες, ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη στο ντέρμπι

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικό Εμπόριο Ρωσικής Ομοσπονδίας Ιανουαρίου-Ιουλίου 2016

Εξωτερικό Εμπόριο Ρωσικής Ομοσπονδίας Ιανουαρίου-Ιουλίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρεσβεία της Ελλάδος Μόσχα Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Εξωτερικό Εμπόριο Ρωσικής Ομοσπονδίας Ιανουαρίου-Ιουλίου 2016 Σύμφωνα με στοιχεία της Ομοσπονδιακής Τελωνειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Χρηματοδότηση Σκοπός: Επενδύσεις (Μακροπρόθεσμος δανεισμός) Κεφάλαια Κίνησης (Βραχυπρόθεσμος δανεισμός) Αγορά πρώτων υλών / πληρωμή προμηθευτών / εξόφληση λοιπών

Διαβάστε περισσότερα

Τα φώτα στην Σεριε Α την Παρασκευή

Τα φώτα στην Σεριε Α την Παρασκευή Τα φώτα στην Σεριε Α την Παρασκευή Καλημέρα σας καλό μήνα σε όλους, αφήνουμε πίσω τα κύπελλα και επικεντρωνόμαστε στα εγχώρια πρωταθλήματα που ξεκινούν σήμερα, πριν την τελευταία στροφή των Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα στην έναρξη του Κόπα Αμέρικα

Προγνωστικα στην έναρξη του Κόπα Αμέρικα Προγνωστικα στην έναρξη του Κόπα Αμέρικα Έναρξη στα προγνωστικα Κοπα Αμερικα, που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας και η διοργανώτρια ανοίγει την αυλαία τα ξημερώματα του Σαββάτου, υποδεχόμενη την Βολιβία.

Διαβάστε περισσότερα

Ενα Μεγάλο Αθλητικό Γεγονός. Νικόλας Αρμενάκης, Δικαίος Κερκουλάς, Νίκος Αντζουλάτος, Φώτης Καλαμπάκας, Θρασύβουλος Αναγνωστόπουλος

Ενα Μεγάλο Αθλητικό Γεγονός. Νικόλας Αρμενάκης, Δικαίος Κερκουλάς, Νίκος Αντζουλάτος, Φώτης Καλαμπάκας, Θρασύβουλος Αναγνωστόπουλος Ενα Μεγάλο Αθλητικό Γεγονός Νικόλας Αρμενάκης, Δικαίος Κερκουλάς, Νίκος Αντζουλάτος, Φώτης Καλαμπάκας, Θρασύβουλος Αναγνωστόπουλος Πρόλογος Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα αποτελούν ένα είδος παγκόσμιας γιόρτης

Διαβάστε περισσότερα

Τα φαβορί καθορίζουν το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τα φαβορί καθορίζουν το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ Τα φαβορί καθορίζουν το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούνται οι υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις από την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα, υπάρχουν δύο

Διαβάστε περισσότερα

Όπως επισηµαίνεται στον οδηγό

Όπως επισηµαίνεται στον οδηγό DIGITAL PLANT Πληροφορικής και πικοινωνιών στην λλάδα Όπως επισηµαίνεται στον οδηγό Digital Planet, διεθνώς οι δαπάνες για την παγκόσµια αγορά Τεχνολογιών Πληροφορικής και πικοινωνιών (ΤΠ), το 2008 θα

Διαβάστε περισσότερα

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία και ευτυχία, στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, είναι καθιερωμένο τις γιορτές να μη σταματούν να παίζουν μπάλα και

Διαβάστε περισσότερα

Προβλεψεις στοιχηματος: Μάχη τετράδας το Άρσεναλ Λίβερπουλ

Προβλεψεις στοιχηματος: Μάχη τετράδας το Άρσεναλ Λίβερπουλ Προβλεψεις στοιχηματος: Μάχη τετράδας το Άρσεναλ Λίβερπουλ Καλημέρα σε όλους σας, έχουμε μπει ήδη σε εορταστικό mood, ενώ ξεκινάει σήμερα και το εορταστικό αγωνιστικό πρόγραμμα στα πρωταθλήματα που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή

Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή Γεία χαρά σε όλους, τελείωσε και η τέταρτη αγωνιστικών των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, προσφέροντας μας έντονες συγκινήσεις και πανδαισία γκολ. Οι δύο Ελληνικές

Διαβάστε περισσότερα

Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου

Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου Γειά χαρά σε όλους σας, αφήνουμε πίσω το Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε σήμερα τα πρώτα ματς για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Η μοναδική Ελληνική συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ Για τη φορολογική μεταχείριση των συντάξεων που προέρχονται από πηγές Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί και κίνητρο στα σημερινα προγνωστικα

Φαβορί και κίνητρο στα σημερινα προγνωστικα Φαβορί και κίνητρο στα σημερινα προγνωστικα Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι ημιτελικοί του Champions League και Europa League και προέκυψαν τα δύο ζευγάρια των τελικών των δύο Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνουν και άλλα εισιτήρια για το Μουντιάλ 2018

Βγαίνουν και άλλα εισιτήρια για το Μουντιάλ 2018 Βγαίνουν και άλλα εισιτήρια για το Μουντιάλ 2018 Γεία χαρά σε όλους, συνεχίζονται οι τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων που θα μας δώσουν κάποια από τα τελευταία εισιτήρια του Παγκόσμιου κυπέλλου το 2018

Διαβάστε περισσότερα

Συνολική διάδοση του υπερβολικού βάρους ενηλίκων & της παχυσαρκίας ανά γεωγραφική περιφέρεια

Συνολική διάδοση του υπερβολικού βάρους ενηλίκων & της παχυσαρκίας ανά γεωγραφική περιφέρεια Συνολική διάδοση του υπερβολικού βάρους ενηλίκων & της παχυσαρκίας ανά γεωγραφική περιφέρεια Ευρωπαϊκή ήπειρος Αλβανία 2008-9 Πανεθνικά 10302 15-49 44.8 8.5 29.6 9.7 DHS Αρμενία 2005 Πανεθνικά 6016 15-49

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου Ρεάλ Μαδρίτης

Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου Ρεάλ Μαδρίτης Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου Ρεάλ Μαδρίτης Καλημέρα σας, συνεχίζουμε σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς και Champions League, αφού είναι εβδομάδα ημιτελικών στους δύο Ευρωπαϊκούς θεσμούς. Σήμερα, πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζονται οι μάχες στα προκριματικά

Συνεχίζονται οι μάχες στα προκριματικά Συνεχίζονται οι μάχες στα προκριματικά Στο πέμπτο γκρούπ των προκριματικών, είναι ανοικτές οι θέσεις πρόκρισης, με τέσσερις Εθνικές ομάδες, να παλεύουν για τις δύο πρώτες θέσεις, βρισκόμενες πολύ κοντά

Διαβάστε περισσότερα

Αιώνια μονομαχία Βραζιλία Αργεντινή στο Copa America

Αιώνια μονομαχία Βραζιλία Αργεντινή στο Copa America Αιώνια μονομαχία Βραζιλία Αργεντινή στο Copa America Συνεχίζεται το Copa America, όπου πλέον έχει φτάσει στην ημιτελική φάση, από όπου θα προκύψει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, για να αναδειχθεί ο νικητής

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στοιχήματος

Προβλέψεις στοιχήματος Προβλέψεις στοιχήματος Προβλέψεις στοιχήματος στα παιχνίδια της Λιγκ 1 την Κυριακή Στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Λιγκ 1 στην Γαλλία, σήμερα Κυριακή υπάρχουν τρία σημαντικά παιχνίδια με μονομαχίες

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα

Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα στο τριήμερο Καλημέρα σας, συνεχίζουμε σε φουλ ρυθμούς και αυτό το τριήμερο που έχουμε μπροστά μας και πριν την Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Δημήτρης Λ. Μανιατάκης Γενικός Γραμματέας

Δημήτρης Λ. Μανιατάκης Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Λ. Μανιατάκης Γενικός Γραμματέας Α/Α ΧΩΡΑ % ΑΥΞΗΣΗΣ ΑΕΠ 1 ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ 35,0 2 ΜΟΓΓΟΛΙΑ 15,3 3 ΜΑΚΑΟΥ 13,5 4 ΣΙΕΡΡΑ ΛΕΟΝΕ 11,2 5 ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ 9,2 6 ΜΠΟΥΤΑΝ 8,8 7 ΛΙΒΥΗ 8,8 8 ΙΡΑΚ 8,5 9 ΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Με τις έδρες και τα γκολ στα προγνωστικα

Με τις έδρες και τα γκολ στα προγνωστικα Με τις έδρες και τα γκολ στα προγνωστικα Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω μας το περίεργο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα με τα κύπελλα και τα περίεργα αποτελέσματα, κυρίως λόγω των αλλαγών που κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή

Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή Ξεκινούν σήμερα οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων, όπως κάθε Παρασκευή. Στην Γαλλική Ligue 1 αρχίζει η 12 η αγωνιστική με μία αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, η ουραγός Ντιζόν

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League

Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League Εβδομάδα ημιτελικών Champions League είναι αυτή που διανύουμε, έχοντας μπροστά μας δύο δυνατές αναμετρήσεις που μπορούν να δώσουν προβάδισμα για τον

Διαβάστε περισσότερα