Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*"

Transcript

1 «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

2 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή προστασία για το σπίτι ή τη μικρή επιχείρησή σας.

3 3 Οι πίνακες συναγερμού Easy Series είναι εύκολοι στη χρήση, αξιόπιστοι και κομψοί, ενώ η εγκατάστασή τους είναι «παιχνιδάκι». Χρειάζεστε έναν αξιόπιστο πίνακα συναγερμού, για να ελέγχει «έξυπνα» το σύστημα ασφαλείας σας. Δε θα πρέπει ωστόσο να είναι ένα οποιοσδήποτε προϊόν, ιδιαίτερα επειδή από αυτό θα εξαρτάται η ζωή και η περιουσία σας. Ο Πίνακας συναγερμού Easy Series της Bosch Security Systems είναι η ιδανική λύση. Αυτός ο πίνακας συναγερμού, εκτός από το ότι είναι εξαιρετικά απλός στη χρήση, προσφέρει τη δύναμη και την αξιοπιστία που χρειάζεστε. Διαθέτει επίσης ελκυστικό σχεδιασμό. Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Ο πίνακας συναγερμού επικοινωνεί μαζί σας μέσω φωνητικών μηνυμάτων. Στην πραγματικότητα, σας μιλά για να σας καθοδηγεί και να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τυχόν συναγερμούς και την κατάσταση του συστήματος. Τα φωνητικά μηνύματα εκφέρονται στη γλώσσα σας, ακόμη και μέσω τηλεφώνου όταν βρίσκεστε μακριά. Ευκολία χειρισμού Η υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη σάς ενημερώνει με εύκολα αντιληπτές κινούμενες εικόνες Για να χειριστείτε το κέντρο ελέγχου, που λειτουργεί χωρίς κείμενο, αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρονικό κλειδί εγγύτητας ή να πατήσετε ένα κουμπί. Η σειρά Easy Series είναι τόσο απλή στη χρήση που ο χειρισμός της μπορεί να γίνει ακόμα και από ένα παιδί. Και τώρα, ο πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series υποστηρίζει πλέον και το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας (wlsn). Το σύστημα αυτό παρακολουθεί τον εαυτό του, για ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία και αίσθηση εμπιστοσύνης. Πολλοί διεθνείς οργανισμοί έδωσαν στη σειρά Easy Series βραβεία για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της. Όλες οι πληροφορίες συναγερμού και κατάστασης προσδιορίζονται ξεκάθαρα και μπορούν να αποσταλούν στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω μηνύματος κειμένου (SMS).

4 4 Σχεδιασμός που σας προσφέρει επιλογές Ο πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series της Bosch περιλαμβάνει ένα μοναδικό κέντρο ελέγχου που είναι απλούστατο στη χρήση. Με τη «Γρήγορη Προστασία», μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα με το πάτημα ενός κουμπιού και χωρίς να ζητηθεί η σχετική εξουσιοδότηση από τον πελάτη. Η «Προσαρμοσμένη Προστασία» σάς επιτρέπει να προσδιορίσετε και να προεπιλέξετε τις ζώνες προστασίας, για να μπορείτε για παράδειγμα να αφήσετε ένα παράθυρο ανοικτό όταν κάνει ζέστη το καλοκαίρι. Με την «Προστασία απουσίας ατόμων στο χώρο», μπορείτε να εγκαταλείψετε το κτίριο και να ενεργοποιήσετε όλους τους ανιχνευτές στο χώρο που θέλετε να προστατεύσετε. Η «Προστασία παρουσίας ατόμων στο χώρο» και η «Εξαναγκασμένη προστασία» είναι πάντοτε διαθέσιμες. Εξοικονομήστε χρήματα μειώνοντας τους ψευδείς συναγερμούς Η σειρά Easy Series περιλαμβάνει μια ποικιλία χαρακτηριστικών για την ελαχιστοποίηση δαπανηρών ψευδών συναγερμών. Ο πίνακας ελέγχου συναγερμού χρησιμοποιεί Έξυπνη αξιολόγηση απειλών για την ανάλυση προβληματικών συσκευών, χρόνου σφαλμάτων και τρέχοντος επιπέδου προστασίας. Η ηχητική επαλήθευση συναγερμού επιτρέπει στο χειριστή του κέντρου παρακολούθησης να συνδεθεί αμέσως μέσω τηλεφώνου στον πίνακα για να ακούσει την κατάσταση στο χώρο σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι επίσης αποτελεσματικά για τη μείωση των ψευδών συναγερμών, πλεονέκτημα για το οποίο το σύστημα έχει λάβει βραβεία στην κατηγορία του. Ηλεκτρονικό κλειδί εγγύτητας για απλούστερο έλεγχο του συστήματος

5 5 Οι καθυστερήσεις εισόδου και εξόδου σάς προσφέρουν το χρόνο που χρειάζεστε για να μπείτε και να βγείτε από το κτίριο χωρίς να αναφερθεί συναγερμός από το γεγονός αυτό. Κατά το χρόνο αυτό, ακούγεται ένας ήχος χαμηλής στην αρχή και κατόπιν αυξανόμενης έντασης, ενώ στην οθόνη εμφανίζονται ταυτόχρονα οπτικές ενδείξεις. Πρωτοποριακή μετάδοση συναγερμών Ένας ενσωματωμένος επιλογέας μεταδίδει τους συναγερμούς σε κέντρα παρακολούθησης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ένας φωνητικός επιλογέας για τη μετάδοση συναγερμών σε γείτονες, φίλους, κέντρα παρακολούθησης ή κινητά τηλέφωνα. Υποστηρίζονται επίσης μηνύματα κειμένου (SMS) στο κινητό σας τηλέφωνο, καθώς επίσης και εξωτερικές προειδοποιητικές συσκευές, όπως σειρήνες. «Διαισθητικός» χειρισμός Φωνητικά μηνύματα στη γλώσσα σας σάς καθοδηγούν καθ όλη τη διάρκεια του χειρισμού. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν αθόρυβο τρόπο λειτουργίας, κατά τον οποίο οι μη κρίσιμες φωνητικές ειδοποιήσεις απενεργοποιούνται. Η άμεση μετάδοση συναγερμών εκφοβισμού διαρρηκτών, πυρκαγιάς ή ιατρικής έκτακτης ανάγκης είναι δυνατή ακόμη και με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο πίνακας ελέγχου αποτελεί μέρος του ασύρματου τοπικού δικτύου ασφαλείας (wlsn). Αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζει πολλές εφαρμογές μέσω τηλεχειριστηρίου, όπως άνοιγμα της πόρτας του γκαράζ ή των ρολών στα παράθυρα ή για να ανάβει και να σβήνει φωτιστικά σώματα, καθώς και για πυροδότηση άμεσου συναγερμού εκφοβισμού διαρρηκτών. Μια ασύρματη σειρήνα ειδοποιεί εσάς και την οικογένειά σας σε περίπτωση συναγερμών. Αυτό διασφαλίζει ότι αισθάνεστε απόλυτα ήσυχοι και ασφαλείς στον ιδιωτικό σας χώρο. Κωδικός προσωπικού ασφαλείας Εάν πυροδοτηθεί συναγερμός ενώ λείπετε, το προσωπικό ασφαλείας μπορεί να ελέγξει το χώρο σας. Μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν κωδικό για να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει τον πίνακα, αλλά μόνο αφού έχει προηγηθεί συναγερμός. Αυτό αποκλείει την περίπτωση κακής χρήσης. Τεχνολογία ασύρματων επικοινωνιών Η εγκατάσταση πολύ λιγότερο «επεμβατική», αφού δε χρειάζεται πλέον να ανοίξετε τρύπες σε τοίχους και οροφές για να περάσετε καλώδια. Αυτό μειώνει τα έξοδα εγκατάστασης.

6 6 Το κέντρο ελέγχου διαθέτει τεχνολογία διακριτικής οθόνης πολλών χρωμάτων που χρησιμοποιεί σύμβολα, φωνητικά μηνύματα και ένταση ήχου.

7 7 Πρωτοποριακός σχεδιασμός του κέντρου ελέγχου, για εύκολο χειρισμό Φωνητικές αναφορές στη γλώσσα που μιλάτε «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Το κέντρο ελέγχου περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο για την ηχητική επαλήθευση από το κέντρο παρακολούθησης. Αυτή η ενσωματωμένη δυνατότητα παρέχει μια αμφίδρομη ηχητική σύνδεση, κατά την οποία μπορείτε να ακούτε και να μιλάτε ταυτόχρονα. Παρέχεται επίσης ένα σύστημα ενημέρωσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Φωνητικά μηνύματα σας οδηγούν σε κάθε βήμα. Αν και ο έλεγχος με κουμπιά είναι διαθέσιμος, το σύστημα ελέγχεται κυρίως με ένα ηλεκτρονικό κλειδί εγγύτητας ή τηλεχειριστήριο wlsn για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης. Απόδοση και κομψότητα μαζί Το ελκυστικό κέντρο ελέγχου Easy Series συνδυάζεται αρμονικά με οποιαδήποτε διακόσμηση εσωτερικού χώρου ενώ ενισχύει το αισθητικό αποτέλεσμα. Μεγάλη γκάμα εφαρμογών Ο πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series είναι ιδανικός για κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις, διαθέτοντας εξαιρετική σχέση κόστους-απόδοσης και εκτεταμένη λειτουργικότητα. Το σύστημα είναι δυνατό να επεκταθεί προκειμένου να προστεθούν κι άλλες λειτουργίες, όπως π.χ. πυρανίχνευση, συναγερμοί εκφοβισμού διαρρηκτών και ιατρικής έκτακτης ανάγκης, για τη σύνθεση ενός ολοκληρωμένου συστήματος προστασίας.

8 8 Ολοκληρωμένη προστασία για το σπίτι ή τη μικρή επιχείρησή σας Πλεονεκτήματα για σας: Περιφερειακές συσκευές ενσύρματες ή ασύρματες: Ανιχνευτής κίνησης Ανιχνευτής καπνού Ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλων Επαφή πόρτας ή παραθύρου Τηλεχειριστήριο wlsn Σειρήνα εσωτερικών χώρων wlsn Επιπρόσθετα πλεονεκτήματα του ασύρματου τοπικού δικτύου ασφαλείας (wlsn): Πλήρως αμφίδρομη ασύρματη μετάδοση για μεγαλύτερο αίσθημα εμπιστοσύνης Όλα τα μέρη του συστήματος παρακολουθούνται συνεχώς, για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

9 9 Ελκυστικά σχεδιασμένο κέντρο ελέγχου Απλή και σαφής επικοινωνία στη δική σας γλώσσα Διαισθητικό, εύκολο στη χρήση πληκτρολόγιο Εύκολη ειδοποίηση για συναγερμούς μέσω φωνητικών μηνυμάτων, μηνυμάτων κειμένου κ.λπ. Μειωμένα ποσοστά ψευδών συναγερμών χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία Πρωτοποριακή μετάδοση συναγερμών: Ο ψηφιακός επιλογέας αποστέλλει αναφορές συναγερμών στο κέντρο παρακολούθησης Ο φωνητικός επιλογέας αποστέλλει μήνυμα στους γείτονες, τους φίλους σας ή στο κινητό σας τηλέφωνο Μπορείτε να ειδοποιηθείτε μέσω μηνυμάτων κειμένου (SMS) στο κινητό σας τηλέφωνο Άμεση μετάδοση συναγερμών ιατρικής έκτακτης ανάγκης, εκφοβισμού διαρρηκτών και πυροπροστασίας Ασύρματες εφαρμογές άνεσης, όπως π.χ. έλεγχος της πόρτας του γκαράζ κ.λπ. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες στους τοίχους και στην οροφή για την καλωδίωση, μειώνοντας έτσι τα έξοδα εγκατάστασης. Η ενημέρωση στο τηλεχειριστήριο σάς επιτρέπει να γνωρίζετε από μακριά εάν το σύστημα είναι οπλισμένο ή αφοπλισμένο.

10 10 Προϊόντα του συστήματος Easy Series και συμβατές συσκευές Κέντρο ελέγχου Το κέντρο ελέγχου παρέχει ενημέρωση με οπτικοακουστικό τρόπο. Μιλά στη γλώσσα σας ενώ εμφανίζει κινούμενα γραφικά στην οθόνη για ενίσχυση των φωνητικών μηνυμάτων, ελαχιστοποιώντας τα λειτουργικά σφάλματα. Ανιχνευτής παρουσίας Εμφάνιση εικονιδίων υψηλής αντίθεσης, με πολλά χρώματα Ενσωματωμένο μεγάφωνο Ενδεικτική λυχνία ενεργοποιημένης προστασίας Ενσωματωμένο μικρόφωνο Ενσωματωμένη δυνατότητα λειτουργίας RFID Απλή επικοινωνία με το χρήστη με το πάτημα ενός κουμπιού Χειρισμός με το πάτημα ενός κουμπιού Πρόσβαση σε ειδικές λειτουργίες Ηλεκτρονικό κλειδί εγγύτητας Ενσωματωμένη λειτουργία καθοδήγησης μέσω συστήματος ενημέρωσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Πυρκαγιά Εκφοβισμός διαρρηκτών Ιατρική έκτακτη ανάγκη Προσθήκη/Διαγραφή/Αλλαγή χρήστη Λειτουργία μελωδίας Ρύθμιση έντασης ήχου Ο κάθε χρήστης ελέγχει το σύστημα με ένα μοναδικό ηλεκτρονικό κλειδί ή διαπιστευτήριο. Αυτά τα μικρά ηλεκτρονικά κλειδιά είναι τα κύρια μέσα ελέγχου του συστήματος.

11 11 Προϊόντα και παρελκόμενα για τη σύνθεση ενός πλήρους συστήματος ασφαλείας Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και παρελκομένων, για να συνθέσετε ένα πλήρες σύστημα. Έτσι, μπορείτε να «κόψετε και να ράψετε» το σύστημα στα μέτρα σας προκειμένου να καταστήσετε το σπίτι σας ή τη μικρή επιχείρησή σας ασφαλή. Ανιχνευτής κίνησης ενσύρματος ή ασύρματος Επαφή πόρτας ή παραθύρου ενσύρματη σειρήνα/φάρος Ανιχνευτής καπνού Ανιχνευτής νερού wlsn Ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλων wlsn Παραδείγματα προϊόντων για το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας (wlsn): Τηλεχειριστήριο wlsn Σειρήνα εξωτερικού χώρου wlsn Επαφή πόρτας ή παραθύρου wlsn

12 Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 100 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες, υποστηριζόμενες από τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών και υποστήριξης. Τα Συστήματα Ασφαλείας της Bosch με υπερηφάνεια προσφέρουν μια πλήρη σειρά λύσεων για συστήματα προστασίας, ασφάλειας, επικοινωνιών και ήχου με την συνδρομή των οποίων υλοποιούνται καθημερινά εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, από κυβερνητικά κτήρια και δημόσιους χώρους έως βιομηχανίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και κατοικίες. Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Με την επιφύλαξη τροποποιήσεων Εκτυπώθηκε στη Γερμανία 02/08 Printer AS-OT-el-01_ _03

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn; Το ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια...

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Με νέο δυναμικό λογισμικό! 2 DCN Επόμενης γενιάς Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό Το Ψηφιακό Συνεδριακό Δίκτυο (DCN) Επόμενης γενιάς της Bosch αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch 2 Και αντιδράστε άμεσα και αποτελεσματικά με Intelligent Video Analysis της Bosch Ανεξάρτητα από το εάν το σύστημά σας χρησιμοποιεί λίγες ή

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό σούπερ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. PowerMaxPro Πλήρες Επιτηρούμενο Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού

Οδηγίες Χρήσης. PowerMaxPro Πλήρες Επιτηρούμενο Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού ήρες ιτηρούμενο ύρματο τημα αγερμού ήρες ιτηρούμενο ύρματο τημα αγερμού ήρες ιτηρούμενο ύρματο Οδηγίες Χρήσης PowerMaxPro Πλήρες Επιτηρούμενο Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ POWERMAX PRO Σύντομος

Διαβάστε περισσότερα

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας 2 Διατάξεις φωτισμού AEGIS Διατάξεις φωτισμού AEGIS Illuminators Φωτισμός προστασίας & ασφάλειας Η τεχνολογία Constant Light, για

Διαβάστε περισσότερα

V2.5. Οδηγός χρήσης. Logitech Digital Video Security System

V2.5. Οδηγός χρήσης. Logitech Digital Video Security System V2.5 Οδηγός χρήσης Logitech Digital Video Security System 2008 Logitech. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Η επωνυμία Logitech, το λογότυπο Logitech και τα άλλα σήματα της Logitech είναι ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα

Δικτυακή τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα. Κάθε κλήση έχει σημασία! KX-NCP500 και KX-NCP1000 Ενοποιημένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις

Δικτυακή τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα. Κάθε κλήση έχει σημασία! KX-NCP500 και KX-NCP1000 Ενοποιημένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις Δικτυακή τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα KX-NCP500 και KX-NCP1000 Ενοποιημένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις Οι δικτυακές τηλεπικοινωνιακές πλατφόρμες αποτελούν προηγμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής DCN Wireless Discussion System Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN 2 Λίστα αγορών Ασύρματη μονάδα συζήτησης της Bosch (τρόπος λειτουργίας απλού συμμετέχοντος

Διαβάστε περισσότερα

NRG Security Ι ΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

NRG Security Ι ΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΘΕΣΗΣ - ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Fleet Management) Ο Εντοπισµός Θέσης ή ιαχείριση Στόλου Οχηµάτων (Fleet Management), ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες επιχειρήσεων και οργανισµών, που επιθυµούν

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εξοικονόμηση Ενέργειας Αξιοποιώντας στο μέγιστο την ενέργειά σας Εξοικονόμηση Ενέργειας Οδηγός Λύσεων Γίνετε ένας πραγματικός ειδικός στην εξοικονόμηση ενέργειας Επισκεφθείτε το web site μας και μάθετε περισσότερα! www.schneider-electric.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ MERTEN ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ

ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ MERTEN ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ MERTEN ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ 2 ΤΙ ΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ; ΝΕΕΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΥΠΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ MERTEN Κτίζοντας ή ανακαινίζοντας

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο μέτρο σύγκρισης GENUS PREMIUM ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ INFO TOP

Το νέο μέτρο σύγκρισης GENUS PREMIUM ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ INFO TOP Το νέο μέτρο σύγκρισης GENUS PREMIUM ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ INFO TOP Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Ariston, πρωταθλητής στην άνεση και στην απόδοση.

Διαβάστε περισσότερα

PowerMax Pro Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PowerMax Pro Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ PowerMax Pro Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ. 2 ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ... 2 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΣΕΙΡΗΝΑΣ... 3 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ POWERMAX PRO... 3 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 5

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο IP 7961G/7961G-GE και 7941G/7941G-GE της Cisco για το Cisco CallManager 4.1(3)

Τηλέφωνο IP 7961G/7961G-GE και 7941G/7941G-GE της Cisco για το Cisco CallManager 4.1(3) Εγχειρίδιο χρήσης τηλεφώνου Τηλέφωνο IP 7961G/7961G-GE και 7941G/7941G-GE της Cisco για το Cisco CallManager 4.1(3) ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η Α ΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ Κεντρικά γραφεία Cisco Systems, Inc. 170

Διαβάστε περισσότερα

Duevi CE 60-3 GSM. Ασύρματος, ενσύρματος και ενσωματωμένο GSM

Duevi CE 60-3 GSM. Ασύρματος, ενσύρματος και ενσωματωμένο GSM CCTV Εισαγωγή στα συτήματα Ιανουάριος 2012 SECURITY Report 3 REviEw Πίνακας Συναγερμού Γράφει ο Παύλος Κερασίδης Duevi CE 60-3 GSM Ασύρματος, ενσύρματος και ενσωματωμένο GSM Θέλετε ασύρματους αισθητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΚΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Α.Μ.:38795 Α.Μ.:38776 Εισηγήτρια: ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ενδείξεις και χρήση του πληκτρολογίου... 9 Πλήκτρα... 9 Ενδεικτικά LED's... 10

Ενδείξεις και χρήση του πληκτρολογίου... 9 Πλήκτρα... 9 Ενδεικτικά LED's... 10 Ενδείξεις και χρήση του πληκτρολογίου... 9 Πλήκτρα... 9 Ενδεικτικά LED's... 10 Επιλογή του τύπου απεικόνισης... 13 Αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου... 15 Ρύθμιση έντασης ήχου του βομβητή... 16 Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak

Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak Με πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας, με παράδοση στην καινοτομία πάνω στην απεικόνιση εγγράφων και πάνω από είκοσι χρόνια ενασχόλησης με την ψηφιακή απεικόνιση,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. ΤΜΗΜΑ Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. ΤΜΗΜΑ Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Σύγχρονες Τεχνικές Απομακρυσμένου Έλεγχου Συστημάτων Ασφαλείας. ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επιβλέπων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ προηγμένη τεχνολογία, υψηλή αισθητική, σε πλήρη αρμονία Η ΣΙΜΑΚΟΜ στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης νέων τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP

Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP Σειρά KX-NCP Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP Οι δικτυακές τηλεπικοινωνιακές πλατφόρμες της Panasonic (KX-NCP) αποτελούν προηγμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα. Η καινοτομία ως επιλογή για την προσφορά ακόμη πιο μοντέρνων προϊόντων. Καινοτομία πάνω από όλα.

Διαβάστε περισσότερα

GENUS PREMIUM HP ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. Θέρμανση στον υψηλότερο βαθμό

GENUS PREMIUM HP ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. Θέρμανση στον υψηλότερο βαθμό GENUS PREMIUM HP ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ Θέρμανση στον υψηλότερο βαθμό Δημιουργεί νέα ρεκόρ ισχύος Υψηλή ισχύς/ενεργειακή εξοικονόμηση (έως και 35% σε σχέση με συστήματα προηγούμενης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic venus vision bus 2k Τεχνολογία και αισθητική με τη πρώτη ματιά Έγχρωμη οθόνη αφής 2 καλωδίων ανοιχτής ακρόασης (hands free). Ο Έλεγχος Εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

DUPLINE το ασφαλέστερο μέσο Διαχείρισης Ενέργειας

DUPLINE το ασφαλέστερο μέσο Διαχείρισης Ενέργειας DUPLINE το ασφαλέστερο μέσο Διαχείρισης Ενέργειας Το σύστημα αυτοματισμού Dupline, είναι το αρχαιότερο bus σύστημα αυτοματισμού, με περισσότερες από 200.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως. Λόγω της αρχικής του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Internet Security 2015

Internet Security 2015 Internet Security 2015 2 Περιεχόμενα Internet Security 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...5 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...6 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...6 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα