ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ"

Transcript

1 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1/2207/ 103/ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ ΚΑΙ ΔΙΕΚ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Την Παρασκευή συνεδρίασε η επιτροπή ενστάσεων, η οποία ορίστηκε με την με αριθμ. πρωτ. 2257/104/ απόφαση ΔΣ/ΙΝΕΔΙΒΙΜ και αποτελείται από τους : Α) ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Β) ΚΟΡΜΠΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ) ΦΟΥΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ Η επιτροπή παρέλαβε 374 ενστάσεις και αφού τις εξέτασε αποφάσισε τα ακόλουθα: ΙΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΖΑΠΑΝΤΗ ΑΘΗΝΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Η με αριθμ πρωτ / απορρίπτεται. Η ενιστάμενη έχει προσκομίσει 2 βεβαιώσεις από τον ίδιο εργοδότη για το ίδιο χρονικό διάστημα. ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Η με αριθμ πρωτ / γίνεται δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την πιστοποίηση γνώσεων Η/Υ και απορρίπτεται ως προς τον υπολογισμό της διδασκαλίας στην τριτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Απορρίπτεται επίσης ως προς την Επιμόρφωση ΑΣΠΑΙΤΕ διότι ορίζεται σαφώς στην πρόσκληση ότι η συγκεκριμένη επιμόρφωση δεν μοριοδοτέιται επιπλέον. Η ανεργία είχε υπολογισθεί σωστά. ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Η με αριθμ πρωτ / γίνεται δεκτή εν μέρει. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ Η με αριθμ. πρωτ / απορρίπτεται. Η διδακτική εμπειρία έχει μετρηθεί σωστά και η επιμόρφωση ΑΣΠΑΙΤΕ δεν αποτελεί επιπλέον επιμόρφωση όπως σαφώς αναγράφεται και στην πρόσκληση. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Η με αριθμ. πρωτ.71138/ απορρίπτεται. Στο αρχικό φάκελο του ενιστάμενου δεν υπήρχαν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.. ΑΧΑΡΝΩΝ 417, ΑΘΗΝΑ - Τηλέφωνο: Fax:

2 ΙΕΚ ΑΙΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η κ. Κατεχάκη έχει μοριοδοτηθεί ορθά. Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιείται προκήρυξη άλλου προγράμματος που καμία σχέση δεν έχει με την παρούσα διαδικασία. ΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΟΥΠΙΟΥ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή. Στην ενιστάμενη προσμετρήθηκαν τα μόρια ανεργίας σύμφωνα με την προσκομισθείσα βεβαίωση. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ 70965/ ένσταση γίνεται δεκτή. Στην ενιστάμενη προσμετρήθηκαν τα μόρια ανεργίας σύμφωνα με την προσκομισθείσα βεβαίωση. ΜΠΟΜΠΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η με αριθμ. πρωτ 70730/ ένσταση απορρίπτεται διότι από την προσκομισθείσα σχετική βεβαίωση δεν προκύπτει σαφώς ο αριθμός των ωρών που ο ενιστάμενος αιτείται. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΡΒΟΣ Η με αριθμ. πρωτ 71020/ ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε σωστά. ΣΟΥΛΤΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / γίνεται δεκτή. Στην ενιστάμενη προσμετρήθηκαν τα μόρια ανεργίας σύμφωνα με την προσκομισθείσα βεβαίωση. ΙΕΚ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η ενιστάμενη κατατάχθηκε σε ειδικότητα αντίστοιχη με το πτυχίο της. ΑΡΒΑΝΙΤΟΥ ΖΩΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η ενιστάμενη κατατάχθηκε σε ειδικότητα αντίστοιχη με το πτυχίο της. ΑΘΑΝΑΣΕΚΟΥ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η κατάταξη στην ειδικότητα γίνεται σύμφωνα με το βασικό πτυχίο το οποίο σύμφωνα με τον ΑΣΕΠ εντάσσει την ενιστάμενη στην ειδικότητα ΠΕ2 Φιλόλογοι. Ο Δντης του ΙΕΚ ως μέλος της επιτροπής αξιολόγησης έχει δικαίωμα να αξιολογήσει το φάκελο και να αλλάξει ότι δεν συνάδει με τα κριτήρια μοριοδότησης.

3 ΙΕΚ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η ενιστάμενη κατατάχθηκε στους πίνακες της ειδικότητας της. ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΤΕΛΛΑ-ΟΛΓΑ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. ΚΟΥΤΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Οι υποψήφιοι, στην ειδικότητα που επικαλείται η ενιστάμενη, έχουν τα αντίστοιχα προσόντα. ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την πολυτεκνία και απορρίπτεται ως προς την ανεργία η οποία είχε ήδη προσμετρηθεί. ΙΕΚ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την επιμόρφωση και απορρίπτεται ως προς τη διδασκαλία στα ΣΔΕ διότι έχει προσμετρηθεί και ο ενιστάμενος έχει λάβει στο αντίστοιχο πεδίο το μέγιστο της μοριοδότησης. ΙΕΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΙΣΤΟΛΑ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Το πτυχίο ΑΕΙ κοινωνικής εργασίας εντάσσεται στην ειδικότητα ΠΕ30 σύμφωνα με τον ΑΣΕΠ. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη εμφανίζεται στους πίνακες κατάταξης. Τα ΣΔΕ είναι τυπική εκπαίδευση ενηλίκων με πτυχίο ισότιμο με της Δ/μιας Εκπαίδευσης οπότε σωστά τοποθετήθηκαν στο πεδίο ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ Η με αρθμ. Πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η ενιστάμενη εντάχθηκε στην ειδικότητα των φιλολόγων. ΒΡΑΖΕΛΗ ΒΑΓΙΑ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη δεν έχει καταθέσει φάκελο δικαιολογητικών και συνεπώς έχει τεθεί εκτός διαδικασίας. ΙΕΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

4 ΚΑΡΛΑΥΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Δεν υπάρχει στο φάκελο του ενιστάμενου βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ. IEK ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΧΡΥΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. ΜΑΤΖΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη καταμετρήθηκαν μήνες ανεργίας ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ ΜΑΡΗ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή εν μέρει. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου αλλά τα μόρια που προέκυψαν δεν είναι αυτά που αναγράφονται στην αρχική αίτηση διότι η ενιστάμενη δεν τήρησε τη μοριοδότηση των κριτηρίων όπως αυτή αναγράφεται στην με αριθμ. 1/2207/ 103/ πρόσκληση, συμπληρώνοντας αριθμό ωρών αντί για αριθμό ετών όπου χρειαζόταν. Επιπλέον οι πτυχιούχοι πληροφορικής δεν μοριοδοτούνται πρόσθετα για τη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών. ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή. Ο φάκελος μοριοδοτήθηκε εκ νέου. Ως προς το σημείο της αναφοράς στα μόρια που ενιστάμενη συγκέντρωσε σε προηγούμενη διαδικασία, ενημερώνουμε ότι για κάθε έτος τα κριτήρια μοριοδότησης είναι διαφορετικά. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή. Ο φάκελος μοριοδοτήθηκε εκ νέου. ΚΑΤΕΡΤΣΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή εν μέρει. Ο φάκελος μοριοδοτήθηκε εκ νέου αλλά τα μόρια που προκύπτουν δεν είναι αυτά που αιτείται η ενιστάμενη. ΜΑΡΓΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή εν μέρει. Ο φάκελος μοριοδοτήθηκε εκ νέου αλλά τα μόρια που προκύπτουν δεν είναι αυτά που αιτείται η ενιστάμενη. ΣΠΕΝΤΖΑ ΟΛΓΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή.

5 ΣΚΟΡΙΛΑ ΣΟΦΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / έγινε δεκτή. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΙΕΚ ΑΧΑΡΝΩΝ ΛΑΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΜΩΥΣΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο ενιστάμενος κατατάσσεται σε ειδικότητα αντίστοιχη με το πτυχίο του. ΙΕΚ ΒΑΡΗΣ ΖΑΓΑΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση απορρίπτεται διότι στον πίνακα των ειδικοτήτων στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αιτήσεων δεν υπάρχει η ειδικότητα ΠΕ-Διαιτολόγων ούτε αντίστοιχη στην οποία η ενιστάμενη θα μπορούσε να υπαχθεί συνεπώς παραμένει στην αρχική ειδικότητα «ΑΛΛΟ». ΚΩΤΣΟΒΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή εν μέρει. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Απορρίπτεται ως προς την απαίτηση της ενιστάμενης να ελεγχθούν τα πτυχία όλων των συνυποψηφίων που βρίσκονται πάνω από την ενιστάμενη στην κατάταξη, ως απαράδεκτη. ΙΕΚ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΟΤΤΗ ΦΑΝΗ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η επιμόρφωση για την απόκτηση εξειδίκευσης δεν μετράει ως επιπλέον επιμόρφωση πράγμα που ρητώς αναφέρεται στην πρόσκληση. Στην ενιστάμενη έχουν προσμετρηθεί τα σεμινάρια, στα οποία αναφέρεται, στο πεδίο της επιμόρφωσης σχετικής με το αντικείμενο. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο ενιστάμενος τοποθετήθηκε στη σωστή ειδικότητα. ΜΠΟΝΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Οι διδακτικές ώρες στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ προσμετρήθηκαν στην εργασιακή εμπειρία και σε σχέση με την πιστοποίηση της ξένης γλώσσας η ενιστάμενη κατατάχθηκε στο επίπεδο που ορίζει ο ΑΣΕΠ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Το σεμινάριο που αιτείται η ενιστάμενη έχει προσμετρηθεί στο πεδίο 1.3.Α.

6 ΛΙΟΥΛΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο ενιστάμενος τοποθετήθηκε στη σωστή ειδικότητα. ΓΙΑΝΝΑΚΟΒΙΤΟΥ ΑΛΙΚΗ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη προσμετρήθηκαν τα μόρια της ανεργίας ΙΕΚ ΒΟΛΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Το Δεύτερο πτυχίο δεν μοριοδοτείται όπως σαφώς ορίζει η πρόσκληση και δεν υπάρχει πιστοποίηση γνώσεων Η/Υ σύμφωνα με τον ΑΣΕΠ. ΓΕΩΡΓΑΔΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά. ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτηθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε σωστά. ΑΛΕΞΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΩΡΟΘΕΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή ως προς την επιμόρφωση. ΙΕΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε σωστά. ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε σωστά. ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο διδακτορικός τίτλος έχει προσμετρηθεί και ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε σωστά. ΣΕΒΑΣΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ανεργία έχει προσμετρηθεί.

7 ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη εμφανίζεται στους Πίνακες του ΙΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΜΠΑΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή ως προς την πιστοποίηση γνώσης Η/Υ. Από τον ενιστάμενο αφαιρέθηκαν τα μόρια που αντιστοιχούν στην ανεργία διότι δεν υπήρχε στο φάκελό του βεβαίωση του ΟΑΕΔ. ΙΕΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται, ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε σωστά. ΑΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την ανεργία και απορρίπτεται ως προς την διδακτική εμπειρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή, στην ενιστάμενη καταχωρήθηκε ανεργία ΜΠΕΓΙΑΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. ΤΟΥΤΟΥ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΙΕΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΩΦΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η πρόσκληση ήταν η ίδια για όλους τους εκπαιδευτές και οι οδηγίες που δόθηκαν είτε μέσω της πρόσκλησης, είτε μέσω των συχνών ερωτήσεων και των ανακοινώσεων στην ιστοσελίδα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ ήταν οι ίδιες για όλους. ΓΚΙΡΓΚΙΝΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ, πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά. ΙΕΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΣΙΡΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Έγινε δεκτή ως προς το Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών και καταμετρήθηκε εκ νέου η εργασιακή εμπειρία. Αφαιρέθηκαν τα

8 μόρια της Γνώσης Η/Υ διότι η ενιστάμενη δεν κατέθεσε σχετικό αποδεικτικό, όπως είχε δηλώσει με Υπεύθυνη Δήλωση της. ΧΡΙΣΤΑΝΤΩΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται ως ασαφής. ΙΕΚ ΔΑΦΝΗΣ- ΥΜΗΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος συμπεριλαμβάνεται στις λίστες κατάταξης του ΙΕΚ Βάρης. Ως προς την ανάθεση των μαθημάτων δεν είναι αρμόδια η επιτροπή ενστάσεων. ΚΑΥΚΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη δεν είχε προσκομίσει στο φάκελό της βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την ξένη γλώσσα και απορρίπτεται ως προς την τριτεκνία διότι του είχε ήδη προσμετρηθεί. ΣΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΙΕΚ ΔΡΑΜΑΣ ΤΟΚΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Οι ώρες των ΣΔΕ μεταφέρονται στην τυπική Δ/θμια εκπαίδευση ως τυπική εκπαίδευση ενηλίκων και μετατρέπονται σε έτη. Ο φάκελος μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΧΑΡΙΑΝΟΣ ΕΡΜΟΛΑΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Εξετάσθηκε ο φάκελος του ενιστάμενου εκ νέου και καταμερίστηκαν ορθώς οι ώρες και τα έτη στα αντίστοιχα κριτήρια και προέκυψαν μόρια. ΒΕΖΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΘΗΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η ενιστάμενη τοποθετήθηκε σε ειδικότητα σύμφωνη με το πτυχίο της. ΤΖΑΦΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η ενιστάμενη τοποθετήθηκε σε ειδικότητα σύμφωνη με το πτυχίο της.

9 ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την αλλαγή ειδικότητας. Η ενιστάμενη τοποθετήθηκε σε ειδικότητα σύμφωνη με το πτυχίο της. Απορρίπτεται ως προς το συνολικό αριθμό μορίων διότι είχε μοριοδοτηθεί σωστά. IEK ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΛΙΜΠΑΚΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Προσμετρήθηκαν στην ενιστάμενη οι μήνες ανεργίας σύμφωνα με την προσκομισθείσα βεβαίωση του ΟΑΕΔ. ΜΠΡΙΤΣΚΟΥ ΣΟΦΙΑ H με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΕΠΠΑΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την ανεργία και απορρίπτεται ως προς τη διδακτική εμπειρία στη Δ/θμια εκπαίδευση διότι είναι λιγότερη από έξι μήνες επίσης το πτυχίο του Πανεπιστημίου Αιγαίου δεν αποτελεί πιστοποιητικό επιμόρφωσης. Ο φάκελος μοριοδοτήθηκε εκ νέου και ο ενιστάμενος συγκέντρωσε μόρια σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Απορρίπτεται ως προς τη μοριοδότηση του δεύτερου πτυχίου, ως προς την επάρκεια στις γνώσεις υπολογιστών (δεν είναι σύμφωνο με ΑΣΕΠ) και ως προς την εργασιακή εμπειρία σε άλλη ειδικότητα από τη δηλωθείσα. Στην πρόσκληση ορίζονται σαφώς τα κριτήρια που μοριοδοτούνται στην παρούσα διαδικασία όπως ορίζεται σαφώς και πόσα πτυχία μοριοδοτούνται για τον κάθε υποψήφιο. Η ενιστάμενη μοριοδοτήθηκε εκ νέου και ο αριθμός μορίων που προέκυψε σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά είναι Η ένσταση της κ. ΚΑΡΙΝ ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κατατέθηκε 17/10 14 και θεωρείται εκπρόθεσμη και εκτός διαδικασίας διότι στην πρόσκληση ορίζεται σαφώς ο τόπος και ο χρόνος υποβολής των ενστάσεων. ΙΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΥΛΙΝΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς τις ώρες της διδακτικής εμπειρίας στα ΙΕΚ, καταμετρήθηκαν και βρέθηκαν 1259 ώρες. Απορρίπτεται ως προς τη συνάφεια του μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου σπουδών. ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στον ενιστάμενο καταμετρήθηκε ανεργία

10 ΙΕΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΜΑΓΝΗΣΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή. ΛΕΜΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Στη συγκεκριμένη προκήρυξη δεν αναφέρεται πουθενά στρατιωτική θητεία ως εργασιακή εμπειρία. ΙΕΚ ΕΥΟΣΜΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται διότι το πτυχίο του ενιστάμενου δεν ανήκει στον κλάδο ΠΕ1829-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΟΥΙΜΤΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η επιμόρφωση της ενιστάμενης τοποθετήθηκε στο σωστό πεδίο. ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή. Ο ενιστάμενος κατετάγη σε ειδικότητα αντίστοιχη με το πτυχίο του. ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή ως προς το πτυχίο και τους μήνες ανεργίας ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Προσμετρήθηκαν οι μήνες ανεργίας ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Τα μόριά της συμφωνούν με την αίτησή της και έχουν προσμετρηθεί σωστά. Συνολικός αριθμός μορίων ΜΠΑΛΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Απορρίπτεται ως προς την ανεργία διότι είχε προσμετρηθεί και απορρίπτεται για τις ώρες τις Δ/θμιας, οι οποίες δεν αρκούν για μοριοδότηση. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Επισημαίνουμε ότι κάθε χρόνο τα κριτήρια επιλογής είναι διαφορετικά και ορίζονται με Υπουργική Απόφαση. ΒΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή.

11 ΙΕΚ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑ ΑΝΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ως προς τα σεμινάρια εφιστούμε την προσοχή ότι δεν λαμβάνονται υπόψη σεμινάρια που δεν αναγράφουν ώρες ή σεμινάρια διάρκειας μικρότερης των 25 ωρών. Ως προς το δεύτερο σκέλος απορρίπτεται ως ασαφής. ΖΩΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε σωστά. Στην αρχική αίτηση είχαν συμπληρωθεί ώρες αντί έτη στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η επιτροπή ενστάσεων εκδικάζει ενστάσεις επί της μοριοδότησης και όχι επί των κριτηρίων. ΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 Ο ΔΙΑΚΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται διότι η ενιστάμενη συμπεριλαμβάνεται στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης. ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται διότι ο ενιστάμενος συμπεριλαμβάνεται στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης. ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή. Έγινε επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής αίτησης του ενιστάμενου. ΚΑΦΦΕΤΖΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά. ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Δεν υπάρχει αίτηση στο ηλεκτρονικό σύστημα. ΤΣΙΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται ως απαράδεκτη και ασαφής. ΣΠΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά. ΚΟΖΟΡΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η ενιστάμενη κατατάχθηκε σε ειδικότητα αντίστοιχη με το πτυχίο της.

12 ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ ΑΘΗΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η απόκλιση οφείλεται στη ανεργία. Στην ενιστάμενη προσμετρήθηκε ανεργία ΠΕΤΡΟΥ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ Η με αριθμ. πρωτ ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος της κ. Μαργιολάκη μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΣΩΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή ως προς την εργασιακή εμπειρία. ΚΛΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη μοριοδοτήθηκε σύμφωνα με τις βεβαιώσεις που υπέβαλε με το φάκελό της. ΚΟΡΝΕΛΑΚΗΣ ΑΡΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. ΙΟ φάκελος μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Επισημαίνουμε ότι στην πρόσκληση αναφέρετε σαφώς πόσα πτυχία μοριοδοτούνται από κάθε κατηγορία. ΚΑΝΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΠΟΛΥΖΟΣ ΘΩΜΑΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΣΕΓΚΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος μοριοδοτηθηκε εκ νέου σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά και προέκυψαν μόρια. ΓΡΟΥΤΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΦΟΥΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Στο φάκελο της ενιστάμενης δεν υπάρχουν δικαιολογητικά που να πιστοποιούν γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

13 ΙΕΚ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΦΑΣΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται διότι η ενιστάμενη συμπεριλαμβάνεται στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης. ΓΚΙΟΞΑΡΗ ΑΡΙΣΤΕΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη κατατάσσεται στην ειδικότητα «ΑΛΛΟ» διότι με βάσει το πτυχίο της δεν μπορεί να καταταχθεί στις ειδικότητες που αιτείται. ΦΕΛΕΚΙΔΟΥ ΡΕΒΕΚΚΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Δεν υπήρχε στον φάκελο που κατέθεσε η ενιστάμενη βεβαίωση ανεργίας του ΟΑΕΔ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στον ενιστάμενο καταμετρήθηκε ανεργία ΑΔΑΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Δεν υπήρχε στον φάκελο που κατέθεσε ο ενιστάμενος βεβαίωση ανεργίας του ΟΑΕΔ. ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη καταμετρήθηκε ανεργία ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη καταμετρήθηκε ανεργία ΤΖΙΦΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Στον ενιστάμενο καταμετρήθηκε ανεργία Η διδακτική εμπειρία έχει μετρηθεί σωστά. ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται ο φάκελός της έχει μοριοδοτηθεί σωστά. ΚΑΡΑΦΕΖΗ ΙΩΑΝΝΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη καταμετρήθηκε ανεργία ΚΑΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο ενιστάμενος τοποθετήθηκε σε ειδικότητα σύμφωνη με το πτυχίο του. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη καταμετρήθηκε ανεργία

14 ΝΤΕΛΛΗΣ ΑΧΙΛΕΥΣ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στον ενιστάμενο καταμετρήθηκε ανεργία ΙΕΚ ΘΕΡΜΗΣ ΒΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή. ΚΑΡΑΤΖΙΟΥΛΑ ΙΣΜΗΝΗ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Τα δικαιολογητικά που επικαλείται η ενιστάμενη δεν είχαν επισυναφθεί στο φάκελό της. ΠΑΠΑΓΙΟΥΒΑΝΗ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την γνώση ξένης γλώσσας και Η/Υ. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου δεν προκύπτει διδακτική εμπειρία στη Δ/θμια Εκπαίδευση, τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ προσμετρώνται στην εργασιακή εμπειρία και το σύνολο των μορίων που προκύπτει για την ενιστάμενη είναι ΒΛΑΧΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η γνώση νοηματικής είναι τσεκαρισμένη στην ηλεκτρονική αίτηση της ενιστάμενης. ΒΛΑΧΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΛΑΜΠΟΥΡΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου. Θεωρούμε ότι η ενιστάμενη εκ παραδρομής είχε συμπληρώσει στοιχεία στη φόρμα των εμπειροτεχνών καθώς επίσης και ώρες στα πεδία που έπρεπε να συμπληρωθούν έτη. Ο συνολικός αριθμός των μορίων που προέκυψε μετά την ορθολογική κατανομή των προσόντων της στην ηλεκτρονική φόρμα είναι ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά. Η εργασιακή εμπειρία που επικαλείται της έχει προσμετρηθεί στην διδακτική εμπειρία όπου έχει πάρει το μέγιστο των μορίων. ΧΑΣΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. ΤΖΙΑΦΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια.

15 ΡΟΔΙΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος έχει ήδη συμπεριληφθεί στις λίστες των ΙΕΚ που επιθυμεί να διδάξει. Η εργασιακή του εμπειρία η οποία είναι σχετική με το αντικείμενο έχει μετρηθεί σωστά. ΚΟΥΡΝΙΩΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη καταχωρήθηκε εργασιακή εμπειρία σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. ΝΑΤΣΙΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στον ενιστάμενο καταμετρήθηκαν τα μόρια που αντιστοιχούν στη γνώση Η/Υ. ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Δεν υπάρχουν τα δικαιολογητικά που επικαλείται ο ενιστάμενος. ΜΠΑΛΑΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης έχει μοριοδοτηθεί σωστά σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες βεβαιώσεις στο φάκελο της ενιστάμενης. ΚΟΜΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο μεταπτυχιακός τίτλος δεν έχει συνάφεια με το αντικείμενο και για την ΑΣΠΑΙΤΕ αναφέρεται στην πρόσκληση ρητώς ότι δεν προσμετράται. ΜΑΡΤΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. ΚΟΚΚΟΒΑ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε σωστά. ΔΕΝΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Όπως ορίζεται στην πρόσκληση, σαφώς, η ΑΣΠΑΙΤΕ δεν μοριοδοτείται ως επιπλέον επιμόρφωση. ΤΟΥΣΙΑΚΗ ΛΟΥΚΙΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Στο φάκελο της ενιστάμενης δεν υπάρχουν τα δικαιολογητικά που επικαλείται.

16 ΚΟΥΠΑΝΗΣ ΒΥΡΩΝ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Τοποθετήθηκε σε ειδικότητα αντίστοιχη με το πτυχίο του. ΒΑΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Τοποθετήθηκε σε ειδικότητα αντίστοιχη με το πτυχίο του. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές που δεν κατέθεσαν φάκελος δικαιολογητικών, όπως όριζε η πρόσκληση, έχουν τεθεί εκτός διαδικασίας. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΠΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την επιμόρφωση και απορρίπτεται ως προς την ανεργία διότι δεν υπήρχε στο φάκελος της ενιστάμενης βεβαίωση του ΟΑΕΔ. ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΡΙΑ ΣΧΟΙΝΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ενιστάμενη δεν έχει καταθέσει φάκελο δικαιολογητικών σύμφωνα με τη διαδικασία που σαφώς ορίζεται στη με αριθμ. 1/2207/ 103/ πρόσκληση για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτές ΔΙΕΚ και ΔΙΕΚ ειδικής αγωγής. Ο φάκελος που είχε καταθέσει στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ με τη με αριθμ. RE GR / συστημένη επιστολή αφορούσε διαδικασία επιλογής για τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και καμία σχέση δεν είχε με την παρούσα διαδικασία. Επισημαίνουμε ότι όσοι υποψήφιοι εκπαιδευτές δεν κατέθεσαν φάκελο δικαιολογητικών τέθηκαν εκτός διαδικασίας. ΜΕΛΑΧ ΜΙΡΙΑΜ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή ως προς την επιμόρφωση και την ανεργία. ΜΕΡΟΒΑΧ ΤΑΤΘΙΛΔΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου διότι είχε αναγράψει αριθμό ωρών αντί ετών στα πεδία 222 και και προέκυψαν συνολικά μόρια. ΚΑΝΔΥΛΙΩΤΗ ΑΣΠΑΣΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η εργασιακή εμπειρία έχει προσμετρηθεί. ΧΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΑΓΑΠΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την εργασιακή εμπειρία. Απορρίπτεται ως προς την εμπειρία στην Τριτοβάθμια διότι δεν υπάρχουν αντίστοιχα δικαιολογητικά. ΚΑΠΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η γνώση Η/Υ έχει προσμετρηθεί και για τη γνώση της αγγλικής δεν υπάρχει αντίστοιχο δικαιολογητικό.

17 ΣΑΜΑΚΟΒΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. ΖΕΡΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗ ΣΟΦΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή ΝΤΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Η ανεργία έχει ήδη προσμετρηθεί. ΜΑΟΥΡΗ ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την προϋπηρεσία στην Δ/θμια Εκπαίδευση. Απορρίπτεται ως προς την ανεργία διότι δεν υπάρχει σχετικό δικαιολογητικό. ΣΕΛΠΕΣΑΚΗ ΟΛΓΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την μοριοδότηση της κ. Γκρέκα, ο φάκελος της οποίας μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. Απορρίπτεται ως προς το σύνολο των μορίων της ενιστάμενης, ο φάκελος της οποίας είχε μοριοδοτηθεί σωστά. ΓΚΕΡΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη προσμετρήθηκαν οι μήνες της ανεργίας ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. MACCIONI CATERINA Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Η ενιστάμενη κατατάχθηκε σε ειδικότητα σύμφωνα με το πτυχίο της. ΣΟΥΛΑΚΑΚΗ ΚΑΤΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση γίνεται δεκτή. Αναγνωρίστηκε στην ενιστάμενη η προϋπηρεσία σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαιολογητικά. Για την περίπτωση ΠΕ1805 ενημερώνουμε ότι έχει αποσταλεί ειδοποίηση προς όλους τους Δ/ντες ΔΙΕΚ να μην λάβουν υπόψη τον συγκεκριμένο πίνακα και να μεταφερθούν όλοι όσοι είναι σε αυτόν στις ειδικότητες που ανήκουν. ΤΟΥΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΦΡΥΓΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς την ανεργία και απορρίπτεται ως προς τις επιπλέον ώρες επιμόρφωσης διότι η φοίτηση σε εκπαιδευτικά προγράμματα για την απόκτηση κάποιας εξειδίκευσης δεν αποτελούν επιπλέον επιμόρφωση.

18 ΣΑΛΙΑΡΑ ΘΕΟΦΑΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Οι εκπαιδευτές είχαν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση ως: α) εκπαιδευτές με τυπικά προσόντα β) εμπειροτέχνες. Δεν υπάρχει δυνατότητα να μοριοδοτηθεί ηλεκτρονική αίτηση που περιέχει και τις δύο κατηγορίες. Εάν εκ παραδρομής έχουν συμπληρωθεί στοιχεία στα πεδία των εμπειροτεχνών, από τη στιγμή που έχει δηλωθεί πτυχίο, το σύστημα δεν τα λαμβάνει υπόψη. ΤΣΙΟΤΣΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Ο φάκελος της ενιστάμενης μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια. ΡΑΒΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος ζητά να του προσμετρηθεί μεταπτυχιακό το οποίο δεν υπάρχει στο φάκελό του.ο φάκελος έχει μοριοδοτηθεί σωστά. ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΟΓΛΟΥ ΟΛΓΑ-ΜΑΡΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών δεν είναι αναγνωρισμένος και η εργασιακή εμπειρία δεν προκύπτει μόνο από τα ένσημα, δεν υπάρχουν αντίστοιχες βεβαιώσεις που να πιστοποιούν εργασιακή εμπειρία σε σχετικό αντικείμενο. ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Προσμετρήθηκε ανεργία σύμφωνα με τη βεβαίωση του ΟΑΕΔ. ΙΕΚ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος δεν έχει υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση. Απ ότι φαίνεται από το ηλεκτρονικό ιστορικό ο ενιστάμενος έχει δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη με τα προσωπικά του στοιχεία αλλά δεν προχώρησε σε εμπρόθεσμη οριστική υποβολή της αίτησης. ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΝΙΚΗ ΦΙΛΙΟΥ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται διότι η ενιστάμενη έχει μοριοδοτηθεί για τους μήνες ανεργίας για τους οποίους έχει καταθέσει βεβαίωση από τον αρμόδιο φορέα. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται διότι η ενιστάμενη μοριοδοτείται μόνο για τον ανώτερο τίτλο από αυτούς που αναφέρονται στα πεδία α1,α2,α3. Όπως σαφώς ορίζεται στην με αριθμ. πρωτ. 1/2207/ 103/ πρόσκληση και στην με αριθμ. πρωτ. 6617/ Υ.Α «Από τα παραπάνω α1,α2,α3 προσμετράται ο ανώτερος τίτλος».

19 ΙΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη προσμετρήθηκε ανεργία ΣΟΥΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Στην με αριθμ. πρωτ. 1/2207/103/ πρόσκληση ορίζεται σαφώς ότι δεν θα γίνονται δεκτά δικαιολογητικά επιμόρφωσης τα οποία δεν αναγράφουν ώρες. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ- ΧΡΙΣΤΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο φάκελος του ενιστάμενου μοριοδοτήθηκε σωστά. Ο ενιστάμενος στην αρχική του αίτηση είχε συμπληρώσει το πεδίο σε ώρες αντί έτη όπως όριζε το συγκεκριμένο κριτήριο με αποτέλεσμα να του καταμετρηθεί λανθασμένα το μέγιστο των μορίων. ΣΤΟΥΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στην ενιστάμενη καταμετρήθηκε εργασιακή εμπειρία σύμφωνα με τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά. ΛΥΚΟΣΚΟΥΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Δεκτή ως προς τις ώρες διδακτικής εμπειρίας στη Δ/θμια Εκπαίδευση και όχι στα ΙΕΚ. Απορρίπτεται για την προϋπηρεσία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση όπου προσμετρώνται στον ενιστάμενο ώρες που σαφώς προκύπτουν από τις προσκομισθείσες βεβαιώσεις. ΤΣΙΚΡΙΚΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ Η με αριθμ πρωτ / ένσταση απορρίπτεται διότι η ενιστάμενη δεν έχει προσκομίσει κανένα δικαιολογητικό που να αφορά τη διδασκαλία σε ΙΕΚ. ΙΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΙΟΚΤΟΥΡΙΔΟΥ ΚΛΑΙΡΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Έγινε επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής αίτησης της ενιστάμενης. ΜΠΑΓΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Στον ενιστάμενο προσμετρήθηκε ανεργία ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ- ΕΛΕΝΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται η σύγκριση με προηγούμενα έτη είναι απαράδεκτη καθώς τα κριτήρια επιλογής αλλάζουν κάθε χρόνο και ορίζονται με Υπουργική Απόφαση.

20 ΙΕΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Το πτυχίο της ενιστάμενης είναι αντίστοιχο του πτυχίου Δημόσιου Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου και την κατατάσσει στην Ειδικότητα ΤΕ0119. ΛΑΖΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ Η με αρθμ. Πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. Διορθώθηκε η ειδικότητα της ενιστάμενης. ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή εν μέρει. Έγινε έλεγχος στα δικαιολογητικά της κ. Μπασαγιάννη και προέκυψαν μόρια. Μετά το με αριθμ. πρωτ. 1077/15/10/2014 αίτημα του Δ/ντη ΙΕΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ η επιτροπή ενστάσεων προέβη στις παρακάτω αλλαγές: ΚΑΙΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Ο φάκελός της μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια ΚΑΛΟΥΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο φάκελός της μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Ο φάκελός της μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν 23.00μόρια ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ ΚΩΝ/ΝΑ Ο φάκελός της μοριοδοτήθηκε εκ νέου και προέκυψαν μόρια ΒΑΙΝΑΣ ΒΑΙΟΣ Έγινε αλλαγή ειδικότητας. ΙΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση έγινε δεκτή. ΙΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΖΙΣΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται ως ασαφής. Είναι απαράδεκτο να συγκρίνονται αποτελέσματα παρελθόντων ετών όπου ίσχυαν άλλα κριτήρια. ΙΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΗ ΑΜΑΛΙΑ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται διότι η ενιστάμενη εμφανίζεται κανονικά στους πίνακες του ΙΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και έχει λάβει ακριβώς τη μοριοδότηση που αιτείται. ΚΟΤΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η με αριθμ. πρωτ / ένσταση απορρίπτεται. Ο ενιστάμενος δεν έχει καταθέσει φάκελο δικαιολογητικών και έχει τεθεί εκτός διαδικασίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 660/9/26236/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 660/9/26236/ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 660/9/26236/07-08-2019. Στην Αθήνα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/16/35400/ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/16/35400/ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/16/35400/30-11-2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ Στην Αθήνα σήµερα Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 συνεδρίασε η Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων που ορίστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Η ένσταση απορρίπτεται διότι η διδακτική εµπειρία στα ΙΕΚ δεν προσµετράται στη συνολική διδακτική εµπειρία.

Η ένσταση απορρίπτεται διότι η διδακτική εµπειρία στα ΙΕΚ δεν προσµετράται στη συνολική διδακτική εµπειρία. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012 για την επιλογή ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ στους Δήμους υλοποίησης των Πράξεων Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 606/248/23068/05-09-21012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 606/248/23068/05-09-21012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 606/248/23068/05-09-21012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Στην Αθήνα σήμερα 30 Οκτωβρίου 2012 συνήλθε η Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων που ορίστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/11/25284/02-10-2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/11/25284/02-10-2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/11/25284/02-10-2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΟΣ - ΚΡΗΤΗΣ Στην Αθήνα σήµερα Παρασκευή 11

Διαβάστε περισσότερα

έκρινε ως ακολούθως:

έκρινε ως ακολούθως: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ EKΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ» (ΣΔΕ) (ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 660/8/26235/7-8-2019) Στην Αθήνα σήμερα, Τρίτη, 1/10/2019,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012 για την επιλογή ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ στους Δήμους υλοποίησης των Πράξεων Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012 για την επιλογή ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ στους Δήμους υλοποίησης των Πράξεων Στην

Διαβάστε περισσότερα

Η επιτροπή αφού μελέτησε τις παρακάτω ενστάσεις και όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και συζήτησε διεξοδικά για αυτές, αποφάσισε τα εξής:

Η επιτροπή αφού μελέτησε τις παρακάτω ενστάσεις και όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και συζήτησε διεξοδικά για αυτές, αποφάσισε τα εξής: ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ : 660/4/21971/11.04.2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΚΔΒΜ ΑΠ7 και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 660/2/3463/30-1-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 660/2/3463/30-1-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 660/2/3463/30-1-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Στην Αθήνα σήµερα Πέµπτη 5 Ιουνίου 2014 συνεδρίασε η Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/10/36944

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/10/36944 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/10/36944 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Για την επιλογή 1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ διά ζώσης ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (ΚΔΒΜ) ΔΗΜΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/17/35477 3/12/2012.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/17/35477 3/12/2012. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/17/35477 3/12/2012 για την επιλογή Α) ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Μαρούσι, 27/06/2014 ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ. 6617

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Μαρούσι, 27/06/2014 ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ. 6617 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Μαρούσι, 7/06/014 ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 660/12/71455/10/10/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΝΕΔΙΒΙΜ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 660/12/71455/10/10/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΝΕΔΙΒΙΜ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 660/12/71455/10/10/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΝΕΔΙΒΙΜ Α) ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ στους Δήμους υλοποίησης των Πράξεων. Β) ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, 21-07-2017 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, 19-10-015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, 26-0-2018 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, 21-07-2017 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης υποψηφίων της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 660/4/6139/14-2-2017 για την

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 1733/81/20.02.2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΙΝΕΔΙΒΙΜ (ΑΔΑ: ΒΙΕ946ΨΖΣΠ-Φ3Μ) Περί έγκρισης προσωρινών πινάκων κατάταξης με βάση την

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης υποψηφίων της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 660/4/6139/14-2-2017 για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ: 660/3/56566/3-12-2013, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Η επιτροπή εισηγείται τα παρακάτω για τις ενστάσεις των :

Η επιτροπή εισηγείται τα παρακάτω για τις ενστάσεις των : Πρακτικό επιτροπής εξέτασης ενστάσεων επί των προσωρινών αποτελεσμάτων για τις θέσεις Υπευθύνων Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας και Υπευθύνων Οργάνωσης σύμφωνα με την πρόκληση 602.7.30437/04/06/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα, 16/10/2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Πρ. 12986 ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------------------------------------------------------------------ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Υπηρεσία: Γ' ΕΠΚΑ - ΣΩΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΝΔ ΠΥΡΓΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΑΙΓΟΣΘΕΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΔΣ ΓΙΑ

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΔΣ ΓΙΑ Έδρα Υπηρεσίας: ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΑ,30/05/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :150 Ειδικότητα : ΠΕ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΦΩΤΟΑΝΤΙΦΡΑΦΟ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 19362/4-08-2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.Ν.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 19362/4-08-2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.Ν.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 19362/4-08-2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.Ν.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΣΔΕ ΤΥΛΙΣΟΥ & ΣΔΕ ΧΑΝΙΩΝ) Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 25/07/2013 Αρ. Πρωτ: 602/12/42090 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ στο πλαίσιο του Εργου με τίτλο: «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Δήμων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/ Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 1961/Β'/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/ Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 1961/Β'/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/30-08-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 1961/Β'/30-06-2016 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο 10757 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10859 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10780 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10879 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΟ

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΟ 2019-2020 02-08-2019 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 5-8-2019) Παρακαλούμε πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/30-08-2017 Φ.Ε.Κ.: 1961/Β'/30-06-2016 ΣΧ. ΕΤΟΣ: 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 660/9/69134/29-09-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΔΕ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 660/9/69134/29-09-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΔΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 660/9/69134/29-09-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΔΕ Στην Αθήνα σήμερα Δευτέρα 02/02/2015 συνεδρίασε η Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. Κ1/ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. Κ1/ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, 9-08-016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΛ.: 2102896751 Fax: 2102835647 e-mail:eidlog2@aspete.gr Μαρούσι, 13/11/2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΛ.: 2102896751 Fax: 2102835647 e-mail:eidlog2@aspete.gr Μαρούσι, 13/11/2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Ταχ. Δ/νση: Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη», Ηράκλειο Αττικής, Τ.Κ. 14121 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΛ.: 2102896751 Fax: 2102835647

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Αθήνα, 04/08/2011 Αρ. Πρωτ: 19389 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Στην Αθήνα σήμερα 30-01-2012 συνήλθε η Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων, που ορίστηκε με την 107/4/21-12-11 απόφαση του Δ.Σ. του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ αποτελούμενη από τους:

Διαβάστε περισσότερα

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :105 Ειδικότητα : ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Η Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης εν ελλείψει: ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. Η ΣΟΧ Πρόεδρος: 3/2011 Θεοφανία Παπαδοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΕΡΠΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 393 ΑΛΠΕΡΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6 220 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα: 13/6/2012 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ.

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα: 13/6/2012 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα: 13/6/2012 ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 12/09/2012 Αρ. Πρωτ: 602/13/48034 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων», το οποίο υλοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Αθήνα, 04/08/2011 Αρ. Πρωτ: 19391 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ Στο ενημερωτικό σημείωμα που αποστέλλεται στον οφειλέτη του Ο.Α.Ε.Ε. του δίνεται η δυνατότητα μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ (Π.Ε.ΣΥ.Π.) ΤΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΚΑΔ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ (Π.Ε.ΣΥ.Π.) ΤΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΚΑΔ. 13/9/2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ (Π.Ε.ΣΥ.Π.) ΤΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2017-18 Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., ανακοινώνει ότι: καλεί τους/τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 5: - ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΟΙ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 5: - ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 59952/30-08-2017 1961/Β'/30-06-2016 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ" Υπηρεσία : ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Υπηρεσία : ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο Α.Μ. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΑΡΙΘΜ. ΤΑΥΤΟΤ. ΚΩΛΥΜΑ 8ΜΗΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (σε μήνες) ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (αριθμ. τέκνων) ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝ 911 Χωρίς Εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών σε εργασίες συναρμολόγησης ή επισκευής δομικών

ΔΗΜΗΤΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝ 911 Χωρίς Εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών σε εργασίες συναρμολόγησης ή επισκευής δομικών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΧ 134/29.03.2018 ΤΕΥΧΟΥΣ ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 104 'ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΟΜΗΣ Α/Φ' ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Α/Α Επώνυμο Ονομα Πατρός Μητρός Πρωτόκολλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΛ.: 2102896760, 2102896974 Fax: 2102835647 e-mail:eidlog2@aspete.gr Μαρούσι, 17/10/2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΛ.: 2102896760, 2102896974 Fax: 2102835647 e-mail:eidlog2@aspete.gr Μαρούσι, 17/10/2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Ταχ. Δ/νση: Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη», Ηράκλειο Αττικής, Τ.Κ. 14121 Α.Φ.Μ.: 999655324 ΔΟΥ: Αμαρουσίου ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ 16 ΜΠΑΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΑΑ357305 Οχι Οχι 1 15 4 7,95 27 800 0 200 0 0 0 0 318,00 189 0 0 Οχι 1 Οχι 1.507,00 30 ΠΑΣΧΑΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΕ004552 Οχι Οχι 1 28 5 1 7,81 15 800 0 250 0 30 0 0 312,40 105

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 27681 1 Ιουλίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2678 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Κριτήρια και διαδικασία επιλογής των εκπαιδευτών ενηλίκων στα Δημόσια Ινστιτούτα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Μαρούσι, 15-10-2014 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 12131

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Μαρούσι, 15-10-2014 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 12131 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Μαρούσι, 5-0-204 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 23 Ταχ. Διεύθυνση : Α. Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (1)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (1) ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Υπηρεσία : Αρ. Διαγ/σμού: Διαγωνισμός: Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης (Υ.Σ.Μ.Α.) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/30-08-2017 Φ.Ε.Κ.: 1961/Β'/30-06-2016 ΣΧ. ΕΤΟΣ: 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΕ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :101. Ειδικότητα : ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΕ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :101. Ειδικότητα : ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ Φορέας : ΟΠΑΚΜ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ανακοίνωση : Υπηρεσία : ΝΠΔΔ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Υπ' αριθμ. Σ.Ο.Χ. : 1/2015 Έδρα Υπηρεσίας : ΙΘΑΚΗΣ 12 ΓΕΡΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 19/11/2012 Αρ. Πρωτ: 602/14/34087 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ στο πλαίσιο του Υποέργου 1 των Πράξεων με τίτλο: «Κέντρα Δια Βίου

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014)

ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014) ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014) AA ONOMA ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ Α.Ε.Ι. ΜΕΤΑ- ΠΤΥΧΙΑΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΧ 134/29.03

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΧ 134/29.03 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΧ 134/29.03.2018 ΤΕΥΧΟΥΣ ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 105 'ΔΕ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ' ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Α/Α Επώνυμο Ονομα Πατρός Μητρός Πρωτόκολλο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης υποψηφίων της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ.: 660/1/982/05-01-2017 και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Υπηρεσία : Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης (Υ.Σ.Μ.Α.) Αρ. Διαγ/σμού: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 987/21.2.2011

Διαβάστε περισσότερα

Vellum Global Educational Services A.E. ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

Vellum Global Educational Services A.E. ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Marketing) 1

ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Marketing) 1 ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α/Α ΙΕΚ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΟ ΙΕΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΕΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ 2 ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΕΛ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 3 ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΕΛ ΚΟΜΜΩΤΗΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1/106M/2007 (ΦΕΚ 415/22.08.2008 ΑΣΕΠ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑ ΟΥ Ε ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Α/Α 1

Διαβάστε περισσότερα

Ν.Π.Δ.Δ. "ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ "

Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. "ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ " ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΥΕ14 ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΓΕΙΡΟΥ) ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 1/572Μ/2008

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Αρκαδίου , Ρέθυμνο Τηλ.:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Αρκαδίου , Ρέθυμνο Τηλ.: ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 101 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΔΕ ΜΟΔΙΣΤΡΙΚΗΣ ΑΤΟΜΩΝ: 1 ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 2 ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ: 0 ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ: 2 1 2 3 4 5 6 7 ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝ. ΠΑΤΡΟΣ Δ.Τ. Η θέση δεν καλύπτεται. Η αίτηση του κ. Στυλιανού Ρουκουνάκη

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ανακοίνωση για υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση κενών θέσεων Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων των Μονάδων Υγείας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Θέμα: Ανακοίνωση για υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση κενών θέσεων Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων των Μονάδων Υγείας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Βαθμός Ασφαλείας Αθήνα, 4-3- 2011 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ TMHMA ΚΑΤ/ΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση : Αγ. Κων/νου 8 Ταχ. Κώδικας: 10241 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΕΔΙΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΕΔΙΟΥ 1 BOTAZZI THERESE ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΟΜΕΝΗ 340370805078 ΣΚΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑΣ 16/4/2019 08:00-17:00 16/4/2019 2 CANAJ DONIKA CEMAN LIRI 340370805077 ΣΚΑΛΟΥΣ 16/4/2019 08:00-17:00 16/4/2019 3 CANAJ DONIKA CEMAN LIRI 340370805071

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΚΑΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΚΑΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ AEI ΘΕΣΕΙΣ:16 8135 Β Α.Τ. ΛΑΡΙΣΑΣ AΘΑΝΑΣΙΟΥ ΖΩΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΗ 27/11/1984 ΓΥΝΑΙΚΑ 7.76 2 ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΡΙΣΤΑ 7832 Α Α.Τ. ΠΑΤΡΩΝ ΑΧΑΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 03/07/1986

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΤΕ01.19 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΤΕ01.19 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΤΕ01.19 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΜΟΡΙΑ (βάσει Πινάκων 1 ΦΙΛΙΟΥ ΝΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 52,781 2 ΚΑΠΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΟΣ 43,536 3 ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 43,203 4 ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΣ 43,097 5 ΚΑΦΦΕΤΖΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Aρ. Πρωτ. 25579 Aθήνα, 6/10/2010 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

:41 Σελίδα 1 από 20

:41 Σελίδα 1 από 20 1 333 ΑΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 100 2 387 ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 100 3 355 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 100 4 447 ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 100 ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Β2, ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΝΕ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΧ 3/2017 ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ KΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ 102/103 - ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΣΟΧ 3/2017 ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ KΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ 102/103 - ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΟΧ 3/2017 ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ KΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ 102/103 - ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΜΗΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ www.alambra.org.cy Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα, Λευκωσία, Τηλ: 22522457, Φαξ: 22526402 E-mail: koin.symalambras@cytanet.com.cy, Αρχαιολογικός Οικισμός Αλάμπρας Αιωνόβιο δέντρο, Φραγκοελιά Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα,

Διαβάστε περισσότερα

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :129 Ειδικότητα : ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Η Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης εν ελλείψει: ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. Η ΣΟΧ Πρόεδρος: 3/2012 Θεοφανία Παπαδοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ιωάννινα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 22/08/2018 Αρ.Πρ: 33583

Θεσσαλονίκη 22/08/2018 Αρ.Πρ: 33583 12 ΚΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΟΣ ΑΝ219728 1 26 2 16,20 800 60,0 324,0 1.184,00 12 13 ΓΟΥΛΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΑ278215 1 44 2 15,45 800 60,0 309,1 1.169,09 13 14 ΓΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒ713020 1 12 18,40 800

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς 11-3-2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΚΤΩ (8) ΜΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς 11-3-2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΚΤΩ (8) ΜΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς 11-3-2011 2 η Δ.Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ Αριθμ.πρωτ. 22149 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΚΤΩ (8) ΜΗΝΩΝ Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΤΩΝ τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΑΟ ΚΩΔ. YΠΟΚ/ΜΑΤ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΠΕΡ. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΑΟ 501 502 503 504 505 506 511 512 513 515 518 519 525 530 531 533 535 536 543

Διαβάστε περισσότερα

30 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 29 ΝΑΙ 6,64 730, ,25 71,75 982,15

30 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 29 ΝΑΙ 6,64 730, ,25 71,75 982,15 ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Υπηρεσία: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Έργο: "ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ" ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΌ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΖΕΦΥΡΟΥ ΕΩΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B Α/Α EΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1 ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΗΛΙΑΣ 297 229/54004572 2 ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΝΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. (αριθμ. ανήλικων ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ

ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. (αριθμ. ανήλικων ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΠΟΛΥΣ (αριθμ. (αριθμ. Υπηρεσία: ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ Υπ αριθμ. Σ.Ο.Χ : 1/2015 1 ΑΛΗΜΠΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ρ035678 Οχι Οχι 1 12 0 6 1 0 0 60 800 0 300 30 0 0 420,00 Οχι 1 Οχι

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα: 26/8/2013 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/11/25284/02-10-2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/11/25284/02-10-2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/11/25284/02-10-2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΑΡΙΘΜ. ΤΑΥΤΟΤ. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (σε μήνες) ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (αριθμ. τέκνων) ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ή ΤΕΚΝΟ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ (αριθμ. ανήλικων τέκνων)

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Άγιος Δημήτριος: 5--206 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 90 ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (Ν.Π.Δ.Δ.) Δ/νση: Άγιου Δημητρίου 26 & Ειρήνης 7 Άγιος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ /0/0 ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Σελίδα ΛΙΑΓΚΟΥ ΙΡΕΝΑ ΜΠΟΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΤΕΛΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΤΖΟΥΛΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΗ ΟΛΓΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ -ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (18 ΘΕΣΕΙΣ)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ -ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (18 ΘΕΣΕΙΣ) ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ'ΑΡΙΘΜ. 52796/18-11-2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ -ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (18 ΘΕΣΕΙΣ) Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Ι.Ε.Κ. Γ.Ν.Ν.Θ.Α. "Η ΣΩΤΗΡΙΑ"

Δ.Ι.Ε.Κ. Γ.Ν.Ν.Θ.Α. Η ΣΩΤΗΡΙΑ Α/Α ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ Δ.Ι.Ε.Κ. Γ.Ν.Ν.Θ.Α. "Η ΣΩΤΗΡΙΑ" ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016Β ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ Δ.Ι.Ε.Κ για τις ειδικότητες: 1. 2. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑTΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΕΠ.Ε.Σ) ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΎΟΣΜΟΣ /06/07 ΑΡ. ΠΡ. Φδεππς/70 Προς: ΔΕΠΠΣ ΚΟΙΝ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2679 26 Ιουλίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 260 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Κριτήρια Μοριοδότησης για την επιλογή Συμβούλων Ψυχολόγων στα Σχολεία Δεύτερης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ (πράξεις 2016)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ (πράξεις 2016) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ (πράξεις 2016) ΠΙΝΑΚΑΣ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΛΗΘΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ Α.Φ.Μ. ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ 898 792 2.210.121.178 Φορολογούμενοι, οι οποίοι άσκησαν ενδικοφανή προσφυγή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ Υπάρχουν στοιχεία από το έτος 1946. Από τα μαθητολόγια για το έτος 1946 καταγράψαμε τους μαθητές όλων των τάξεων, ενώ για τα επόμενα έτη καταγράψαμε μόνο τους μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΕΠΠΑΙΚ [2 η φάση]

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΕΠΠΑΙΚ [2 η φάση] ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΕΠΠΑΙΚ 2016-17 [2 η φάση] Καλούνται οι παρακάτω επιλαχόντες/ούσες σπουδαστές/τριες να καταθέσουν, έως την Τετάρτη 19/10/2016, τον πλήρη φάκελο δικαιολογητικών, βάσει των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 0/09/0 ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ Σελίδα ΤΡΑΚΑΚΗ ΘΑΛΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΟΣ ΚΟΣΚΙΝΙΑΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΧΑΝΙΩΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Δεν έχει μεταπτυχιακό. Διαθέτει επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα