Πλυντήρια. Εγχειρίδιο Χρήστη & Οδηγίες εγκατάστασης. Οδηγίες ασφαλείας...2, 3

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πλυντήρια. Εγχειρίδιο Χρήστη & Οδηγίες εγκατάστασης. Οδηγίες ασφαλείας...2, 3"

Transcript

1 1 Πλυντήρια Οδηγίες ασφαλείας...2, 3 Οδηγίες λειτουργίας Πίνακας ελέγχου...4 Ρυθμίσεις ελέγχου Χαρακτηριστικά Φόρτωση και χρήση του Πλυντηρίου...9 Καθαρισμός του πλυντηρίου Οδηγίες εγκατάστασης Προετοιμασία εγκατάστασης...13 Τοποθέτηση του πλυντηρίου...14 Ελάχιστες αποστάσεις εγκατάστασης...14 Άνοιγμα της συσκευασίας του πλυντηρίου...15 Απαιτήσεις παροχής νερού...16 Προγραμματισμός του πίνακα ελέγχου...16 Απαιτήσεις αποστράγγισης...16 Εγκατάστασης του πλυντηρίου...17, 18 Ανταλλακτικά...18 Συμβουλές επίλυσης προβλημάτων Υποστήριξη πελατών Σωστή αποκομιδή του προϊόντος Εγχειρίδιο Χρήστη & Οδηγίες εγκατάστασης WIVH681CJ WIVH682CJ WIVH684CJ WIVH685CJ Παράμετροι απόδοσης: V ~50Hz 2000W Χωρητικότητα: 10Kg Ύψος αποχέτευσης: 0.6m 0.95m Πίεση νερού: 0.1Mpa 0.8Mpa Καταγράψτε εδώ τους αριθμούς του μοντέλου και της σειράς: Αριθμός μοντέλου Αριθμός σειράς Μπορείτε να τους βρείτε στην ετικέτα στην πλευρά του πλυντηρίου.

2 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ. Προειδοποίηση! Για την ασφάλειά σας πρέπει να ακολουθήσετε τις πληροφορίες αυτού του εγχειριδίου για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή έκρηξης, ηλεκτροπληξίας, ή για να εμποδίσετε βλάβες της συσκευής, τραυματισμούς ή απώλεια της ζωής. Οι οδηγίες σε αυτό το εγχειρίδιο και όλη η συνοδευτική τεκμηρίωση δεν αποσκοπούν στην κάλυψη όλων των πιθανών περιστάσεων και συνθηκών που μπορούν να εμφανιστούν. Οι ορθές και ασφαλείς πρακτικές και η απαραίτητη προσοχή ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμοστούν κατά την εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση οποιασδήποτε συσκευής. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΝΕΡΟΥ Σε ορισμένες περιστάσεις, μπορεί να παραχθεί αέριο υδρογόνο σε ένα θερμοσίφωνα που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για δύο εβδομάδες ή περισσότερο. Το αέριο υδρογόνο μπορεί να είναι εκρηκτικό κάτω από αυτές τις συνθήκες. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το ζεστό νερό για δύο εβδομάδες ή περισσότερο, για να αποφύγετε τυχόν ζημιές ή τραυματισμό ανοίξτε όλες τις στρόφιγγες ζεστού νερού και αφήστε το νερό να τρέξει για αρκετά λεπτά. Αυτό πρέπει να γίνεται πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή που συνδέεται με το σύστημα ζεστού νερού. Αυτή η απλή διαδικασία θα επιτρέψει τη διαφυγή του αέριου υδρογόνου. Δεδομένου ότι το αέριο είναι εύφλεκτο, μην καπνίζετε ή μην κάνετε χρήση φλόγας ή ενεργοποιημένων συσκευών κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. ΣΩΣΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Αυτό το πλυντήριο πρέπει να εγκατασταθεί κατάλληλα και να τοποθετηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης προτού χρησιμοποιηθεί. Εγκαταστήστε ή φυλάξτε το σε μέρη που δεν είναι εκτεθειμένα σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν ή στον καιρό, πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει μόνιμη ζημιά και να ακυρώσει την εγγύηση. Τοποθετήστε σωστά το πλυντήριο σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς και τις διατάξεις. Ακολουθήστε τις λεπτομέρειες στις οδηγίες εγκατάστασης. Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ Μη τοποθετείτε στο χώρο κάτω και γύρω από τις συσκευές σας εύφλεκτα υλικά όπως χνούδια, χαρτιά, κομμάτια υφάσματος και χημικές ουσίες. Είναι απαραίτητη η επίβλεψη εάν η συσκευή χρησιμοποιείται από ή κοντά σε παιδιά. Μην επιτρέπετε στα παιδιά να παίζουν με ή μέσα σε αυτή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Εάν το καλώδιο παροχής ρεύματος χαλάσει, πρέπει να αντικατασταθεί από τον κατασκευαστή ή την τεχνική υπηρεσία ή από καταρτισμένο προσωπικό προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος. Το πλυντήριο δεν προορίζεται για χρήση από πρόσωπα (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών) με μειωμένες φυσικές, αισθητήριες ή διανοητικές ικανότητες, ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, εκτός αν αυτό γίνεται υπό την επίβλεψη ή την καθοδήγηση κάποιου προσώπου που είναι υπεύθυνο για την ασφάλειά τους. Πρέπει να εποπτεύετε τα παιδιά για να εξασφαλίσετε ότι δεν παίζουν με τη συσκευή. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους νέους σωλήνες που παρέχονται με το πλυντήριο και δεν πρέπει να επαναχρησιμοποιήσετε τους παλαιούς.

3 3 ΧΡΗΣΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ Χρησιμοποιήστε αυτήν την συσκευή μόνο για τον σκοπό που προορίζεται όπως περιγράφεται σε αυτό το Εγχειρίδιο Χρήσης. Μην ανοίγετε το πλυντήριο ενώ λειτουργεί. Περιμένετε έως ότου σταματήσει εντελώς η μηχανή πριν ανοίξετε την πόρτα. Μην αναμιγνύετε χλωρίνες με αμμωνία ή οξέα όπως ξίδι ή/και καθαριστικά σκουριάς. Η ανάμειξη διαφορετικών χημικών ουσιών μπορεί να παραγάγει ένα τοξικό αέριο που μπορεί να προκαλέσει το θάνατο. Μην πλένετε ή στεγνώνετε αντικείμενα που έχουν καθαριστεί, πλυθεί, βραχεί ή λερωθεί από εύφλεκτες ή εκρηκτικές ουσίες (όπως κερί, λάδι, χρώμα, βενζίνη, απολυμαντικά, διαλύτες στεγνού καθαρίσματος, κηροζίνη, κλπ.) που μπορούν να αναφλεγούν ή να εκραγούν. Μην προσθέτετε αυτές τις ουσίες στο νερό πλυσίματος. Μην χρησιμοποιήσετε ή μην τοποθετείτε αυτές τις ουσίες γύρω από το πλυντήριο ή το στεγνωτήρα σας κατά τη λειτουργία. Η διαδικασία του πλυσίματος μπορεί να καταστήσει λιγότερο βραδύκαυστα τα υφάσματα. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες πλυσίματος και φροντίδας του κατασκευαστή. Για να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα ηλεκτροπληξίας, αποσυνδέστε αυτή τη συσκευή από την παροχή ρεύματος ή αποσυνδέστε το πλυντήριο από τον ηλεκτρικό πίνακα του κτιρίου βγάζοντας την ασφάλεια ή κατεβάζοντας το διακόπτη πριν από την συντήρηση ή τον καθαρισμό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πατώντας το κουμπί λειτουργίας δεν αποσυνδέετε τη συσκευή από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Μην επιχειρήσετε ποτέ να ενεργοποιήσετε αυτή τη συσκευή εάν είναι χαλασμένη, ή δεν λειτουργεί καλά, ή έχει αποσυναρμολογηθεί, ή της λείπουν ή έχουν σπάσει κάποια εξαρτήματα, όπως ένα χαλασμένο καλώδιο ή μια πρίζα. Μην κλείνετε με δύναμη την πόρτα του πλυντηρίου. Μην προσπαθείτε να ανοίξετε την πόρτα όταν είναι κλειδωμένη (δείκτης ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ). Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στο πλυντήριο. Το πλυντήριο είναι εξοπλισμένο με σύστημα προστασίας από ηλεκτρική υπερφόρτωση. Ο μηχανισμός θα σταματήσει σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Το πλυντήριο θα ξαναξεκινήσει αυτόματα όταν πέσει η θερμοκρασία μετά από διάστημα 2 ωρών, εάν δεν έχετε απενεργοποιήσει εσείς το πλυντήριο μέσα σε αυτό το διάστημα. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Κλείστε τις στρόφιγγες νερού για να μειώσετε την πίεση στους σωλήνες και τις βαλβίδες και για να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα διαρροής εάν δημιουργηθεί σχίσιμο ή ρωγμή. Ελέγξτε την κατάσταση των σωλήνων παροχής. Η GE συστήνει την αλλαγή των σωλήνων κάθε 5 χρόνια. Πριν την αποκομιδή του πλυντηρίου, ή την απόσυρσή του, αφαιρέστε την πόρτα του πλυντηρίου για να αποτρέψετε την εγκλωβισμό παιδιών μέσα σε αυτό. Μην προσπαθήσετε να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε μέρος αυτής της συσκευής εκτός αν συνιστάται συγκεκριμένα σε αυτό το Εγχειρίδιο Χρήσης, ή σε δημοσιευμένες οδηγίες επισκευής από το χρήστη τις οποίες έχετε κατανοήσει και έχετε τις δεξιότητες να πραγματοποιήσετε. Μην πειράζετε τα χειριστήρια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

4 4 Πίνακας ελέγχου.

5 5 Πίνακας ελέγχου. 1 Ενεργοποίηση Πατήστε την ένδειξη POWER για να "ενεργοποιηθεί" η συσκευή. Αν η ένδειξη είναι ενεργή, πατήστε τη για να μπει το πλυντήριο σε κατάσταση αναμονής. 2 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πατώντας την ένδειξη POWER δεν αποσυνδέετε τη συσκευή από την παροχή ρεύματος. Κύκλοι πλύσης Οι κύκλοι πλύσης έχουν βελτιστοποιηθεί για συγκεκριμένους τύπους φορτίου πλύσης. Το παρακάτω διάγραμμα θα σας βοηθήσει να βρείτε τις κατάλληλες ρυθμίσεις πλύσης ανάλογα με το φορτίο. Οι αναδευτήρες GentleClean ανακινούν απαλά τα ρούχα μέσα στο νερό και το διάλυμα του απορρυπαντικού για τον καθαρισμό τους. ΛΕΥΚΑ ΕΓΧΡΩΜΑ/ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΛΕΚΕΔΩΝ EASY CARE (PERMA PRESS) ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑ & ΣΤΥΨΙΜΟ Για πολύ έως λίγο λερωμένα βαμβακερά ασπρόρουχα, σεντόνια, ρούχα για την εργασία και το παιχνίδι. Για πολύ έως λίγο λερωμένα βαμβακερά έγχρωμα ρούχα, σεντόνια, ρούχα για την εργασία και το παιχνίδι. Για πολύ λερωμένα έγχρωμα βαμβακερά ρούχα, σεντόνια, ρούχα για την εργασία και το παιχνίδι. Για ρούχα που δεν τσαλακώνονται και ρούχα με μόνιμες στάμπες. Για αθλητικές φόρμες, φόρμες γυμναστικής και καθημερινά ρούχα. Στα υφάσματα περιλαμβάνονται τα νήματα μοντέρνας τεχνολογίας όπως spandex, stretch και μικρο ίνες. Για εσώρουχα και υφάσματα που χρειάζονται ειδική φροντίδα, ελαφρά λερωμένα. Ήπια ανάδευση και μούσκεμα των ρούχων στη διάρκεια της πλύσης και του ξεβγάλματος. Για ρούχα με την ένδειξη «πλύσιμο στο χέρι» ελαφρά λερωμένα. Ήπιο λίκνισμα που μιμείται τις κινήσεις της πλύσης στο χέρι. Για ελαφρά λερωμένα ρούχα που χρειάζεται να πλυθούν σε λίγο χρόνο. Ο κύκλος διαρκεί περίπου 30 λεπτά, ανάλογα με τις επιθυμητές επιλογές. Στράγγισμα και στύψιμο οποιαδήποτε στιγμή.

6 6 3 4 Επίπεδο βρωμιάς Η αλλαγή της ένδειξης SOIL LEVEL αυξάνει ή μειώνει το χρόνο πλυσίματος για την απομάκρυνση διαφορετικών επιπέδων βρωμιάς. Για να αλλάξετε το SOIL LEVEL, πατήστε το κουμπί SOIL LEVEL μέχρι το επιθυμητό επίπεδο. Οι δυνατές επιλογές είναι Extra Light (Ελάχιστα λερωμένα), Light (Λίγο λερωμένα), Normal (κανονικά) ή Heavy soil (Πολύ λερωμένα). Ταχύτητα στυψίματος Η αλλαγή της SPIN SPEED αλλάζει την τελική ταχύτητα των κύκλων. Ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη φροντίδα των ρούχων όταν αλλάζετε την SPIN SPEED. Για να αλλάξετε την ταχύτητα στυψίματος, πατήστε το κουμπί SPIN SPEED μέχρι την επιθυμητή ρύθμιση. Οι υψηλότερες ταχύτητες στυψίματος δεν είναι διαθέσιμες σε ορισμένους κύκλους πλυσίματος, όπως στα Ευαίσθητα. Οι υψηλότερες ταχύτητες στυψίματος απομακρύνουν περισσότερο νερό από τα ρούχα και έτσι μειώνεται ο χρόνος στεγνώματος, αλλά αυξάνεται η πιθανότητα να τσαλακωθούν κάποια υφάσματα. 5 Θερμοκρασία πλύσης Ρυθμίστε την κατάλληλη θερμοκρασία νερού για κάθε κύκλο πλυσίματος. Το νερό πρόπλυσης και ξεβγάλματος είναι πάντα κρύο έτσι ώστε να μειωθεί η κατανάλωση ρεύματος και να ελαττωθεί το ζάρωμα και το τσαλάκωμα. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη φροντίδα των ρούχων κατά την επιλογή της θερμοκρασίας πλυσίματος. Για να αλλάξετε τη θερμοκρασία πλυσίματος, πατήστε το κουμπί WASH TEMP μέχρι το επιθυμητό επίπεδο. Η θερμοκρασία πλυσίματος Sanitized (Αποστείρωση) δεν είναι διαθέσιμη σε κάποιους κύκλους, όπως τα Ευαίσθητα. Όταν επιλέξετε τη θερμοκρασία πλυσίματος Sanitize (Αποστείρωση), το πλυντήριο αυξάνει τη θερμοκρασία του νερού για να αποστειρώσει και να σκοτώσει περισσότερο από το 99% των πιο συνηθισμένων βακτηρίων που συναντάμε στα οικιακά φορτία πλύσης. Η θερμοκρασία αποστείρωσης είναι διαθέσιμη μόνο στους κύκλους πλύσης «Πλύσιμο λεκέδων» και «Λευκά». Για καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε τη ρύθμιση heavy soil (Πολύ λερωμένα) όταν χρησιμοποιείτε τη ρύθμιση θερμοκρασίας πλύσης Sanitize. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα της πλύσης το νερό είναι πάντα κρύο. Αυτό το στοιχείο βοηθά στην προστασία των υφασμάτων και εμποδίζει τους λεκέδες να παραμένουν στα ρούχα. 6 Έναρξη/Παύση Πατήστε το κουμπί για να αρχίσει ένας κύκλος πλύσης. Ενόσω το πλυντήριο λειτουργεί, πιέζοντας μία φορά θα σταματήσει το πλυντήριο και θα ξεκλειδώσει η πόρτα. Πατήστε ξανά για να ξεκινήσει πάλι ο κύκλος πλύσης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν διακόψετε τη λειτουργία του πλυντηρίου και ο κύκλος πλύσης δεν ξεκινήσει πάλι μέσα 2 ώρες, θα ακυρωθεί ο τρέχων κύκλος πλύσης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν πατήσετε το κουμπί START το πλυντήριο θα εκτελέσει αυτόματα ελέγχους του συστήματος. Το νερό θα αρχίσει να ρέει σε 45 δευτερόλεπτα ή λιγότερο. Ίσως ακούσετε την πόρτα να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει πριν να ξεκινήσει η ροή του νερού αυτό είναι φυσιολογικό.

7 7 Χαρακτηριστικά πλυντηρίου. 7 Ειδοποίηση κύκλου Χρησιμοποιήστε το κουμπί SIGNAL για να αλλάξετε την ένταση του ήχου ειδοποίησης στο τέλος του κύκλου. 8 Πρόπλυση Η πρόπλυση είναι μια πρόσθετη πλύση πριν από την κύρια πλύση. Χρησιμοποιήστε την για πολύ λερωμένα ρούχα ή για ρούχα στα οποία η ετικέτα αναφέρει ότι χρειάζονται πρόπλυση πριν από την κύρια πλύση. Βεβαιωθείτε ότι προσθέσατε βελτιωμένο απορρυπαντικό, ή το κατάλληλο πρόσθετο πλύσης στο δοχείο της πρόπλυσης. Πατήστε στο κουμπί μέχρι την επιθυμητή ένταση ήχου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν επιλέγετε την πρόπλυση, συνιστάται η χρήση βελτιωμένου απορρυπαντικού σε σκόνη στο θάλαμο απορρυπαντικού της κύριας πλύσης. 9 Επιπλέον ξέβγαλμα Χρησιμοποιήστε το επιπλέον ξέβγαλμα όταν είναι απαραίτητο για να αφαιρέσετε την υπερβολική βρωμιά και το απορρυπαντικό από τα λερωμένα ρούχα. 10 Προγραμματισμένη έναρξη Μπορείτε να προγραμματίσετε την έναρξη ενός κύκλου πλύσης μέσα στις επόμενες 18 ώρες. 11 Κλείδωμα 12 Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ Πατήστε το κουμπί DELAY START για να επιλέξετε πόσες ώρες θα καθυστερήσει η έναρξη του κύκλου, μετά πατήστε το κουμπί START. Θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και η συσκευή θα ξεκινήσει αυτόματα στη σωστή ώρα. Μπορείτε να κλειδώσετε τα χειριστήρια για να μην μπορεί να γίνει καμία επιλογή. Ή μπορείτε να κλειδώσετε τα χειριστήρια μετά την έναρξη κάποιου κύκλου. Όταν έχει ενεργοποιηθεί αυτή η επιλογή, τα παιδιά δεν μπορούν να ξεκινήσουν τυχαία το πλυντήριο αγγίζοντας τα πλήκτρα. Για να αποθηκεύσετε έναν αγαπημένο κύκλο, ορίστε τις επιθυμητές ρυθμίσεις για τον κύκλο πλυσίματος, το επίπεδο βρωμιάς, την ταχύτητα περιστροφής και τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας πλυσίματος και πατήστε παρατεταμένα το κουμπί MY CYCLE για 3 δευτερόλεπτα. Ένα ηχητικό σήμα θα ακουστεί για να δείξει ότι ο κύκλος έχει αποθηκευτεί. Για να χρησιμοποιήσετε τον προσαρμοσμένο κύκλο, πιέστε το κουμπί MY CYCLE πριν την πλύση. Για να αλλάξετε τον αποθηκευμένο κύκλο, κάντε τις επιθυμητές ρυθμίσεις και πατήστε παρατεταμένα το κουμπί MY CYCLE για 3 δευτερόλεπτα. 13 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΔΟΥ Ο κύκλος BasketClean είναι ένας κύκλος που ξεπλένει το εσωτερικό του πλυντηρίου σας. Ο κύκλος χρησιμοποιεί λευκαντικό ή άλλα καθαριστικά πλυντηρίων και περισσότερο νερό για να ξεπλύνει το πλυντήριό σας. Χρησιμοποιείστε την επιλογή BasketClean μία φορά κάθε μήνα για να μειώσετε τη συγκέντρωση οσμών και υπολειμμάτων μέσα στο πλυντήριο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν ξεχάσετε να κλείσετε πλήρως την πόρτα, θα ηχήσει ένας ήχος ειδοποίησης που θα σας υπενθυμίσει να το κάνετε. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν ανοίξετε την πόρτα κατά την αντίστροφη μέτρηση του χρόνου, η συσκευή θα μπει σε κατάσταση αναμονής. Πρέπει να κλείσετε την πόρτα και να πατήσετε START προκειμένου να ξεκινήσει πάλι η αντίστροφη μέτρηση. Για να κλειδώσετε το πλυντήριο, πιέστε παρατεταμένα το κουμπί DELAY START για 3 δευτερόλεπτα. Για να ξεκλειδώσετε τα χειριστήρια του πλυντηρίου, πιέστε παρατεταμένα το κουμπί DELAY START για 3 δευτερόλεπτα. Θα ανάψει το εικονίδιο της ένδειξης κλειδώματος όταν ενεργοποιηθεί. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κουμπί POWER μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμα και σε κατάσταση κλειδώματος της συσκευής. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν χρησιμοποιείτε το MY CYCLE, οι επιλογές πλυσίματος δεν μπορούν να τροποποιηθούν αφότου έχει αρχίσει ο κύκλος. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν αλλάξετε τις επιλογές πλυσίματος του MY CYCLE πριν αρχίζετε τον κύκλο, η ένδειξη MY CYCLE θα σβήσει και θα επιστρέψετε στο βασικό κύκλο. Για περισσότερες πληροφορίες για την επιλογή BasketClean, ανατρέξτε στην ενότητα Φροντίδα και Καθαρισμός στη σελίδα 10.

8 8 (Σκόνη απορρυπαντικού) (Κανονική δόση Υγρού απορρυπαντικού Υψηλής απόδοσης) (Διπλάσια δόση Υγρού απορρυπαντικού Υψηλής απόδοσης (πιο συχνή επιλογή)) (Τριπλάσια δόση Υγρού απορρυπαντικού Υψηλής απόδοσης) Οι ενδείξεις μπορεί να διαφέρουν Το συρτάρι των Απορρυπαντικών Ανοίξτε αργά το συρτάρι τραβώντας το προς τα έξω έως ότου σταματήσει. Μετά την προσθήκη των προϊόντων πλυντηρίου, κλείστε σιγά το συρτάρι. Το πολύ απότομο κλείσιμο θα μπορούσε να προκαλέσει την πρώιμη παροχή του λευκαντικού, του αποσκληρυντικού ή του απορρυπαντικού. Ο θάλαμος πρόπλυσης Χρησιμοποιήστε το θάλαμο Πρόπλυσης μόνο εάν επιλέξετε τον κύκλο Πρόπλυσης για πολύ λερωμένα ρούχα. Προσθέστε τη σωστή δόση απορρυπαντικού ή πρόσθετου πρόπλυσης στον πίσω αριστερά θάλαμο του συρταριού. Το πρόσθετο απορρυπαντικού ή πρόπλυσης διοχετεύεται στον κύκλο πρόπλυσης (εάν έχει επιλεγεί). Ο θάλαμος απορρυπαντικού Απαιτείται απορρυπαντικό υψηλής απόδοσης γι αυτό το πλυντήριο. Χρησιμοποιήστε την ποσότητα απορρυπαντικού που συστήνει ο κατασκευαστής του απορρυπαντικού. Το ένθεμα επιλογής του απορρυπαντικού πρέπει να τοποθετηθεί στο θάλαμο απορρυπαντικού σε μια συγκεκριμένη θέση σύμφωνα με τον τύπο του απορρυπαντικού που χρησιμοποιείτε. Απορρυπαντικό σε σκόνη τοποθετήστε το ένθεμα στην πίσω θέση. Τα Εικονίδια Σκόνης πρέπει να βρίσκονται στο κέντρο όταν το ένθεμα βρίσκεται στη θέση σκόνης. Υγρό απορρυπαντικό θα πρέπει να ρυθμίσετε το ένθεμα σύμφωνα με τον τύπο υγρού απορρυπαντικού που χρησιμοποιείτε. Τα Εικονίδια στην πλευρά του θαλάμου απορρυπαντικού πρέπει να βρίσκονται στο κέντρο όταν το ένθεμα είναι στην θέση του. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν διαθέτουν όλα τα μοντέλα τις ρυθμίσεις για διπλάσια και τριπλάσια ποσότητα απορρυπαντικού. Κάποια έχουν μόνο την κανονική ρύθμιση απορρυπαντικού υψηλής απόδοσης. Πρέπει να ελαττώσετε την ποσότητα του απορρυπαντικού για τις ρυθμίσεις 2x ή 3x, ανάλογα με τις οδηγίες του απορρυπαντικού. Στο τέλος του κύκλου ενδέχεται να δείτε νερό στους θαλάμους του λευκαντικού και του αποσκληρυντικού. Αυτό είναι αποτέλεσμα της δράσης ξεπλύματος/αναρρόφησης και αποτελεί μέρος της κανονικής λειτουργίας του πλυντηρίου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα υγρά απορρυπαντικά θα κυλίσουν στον κάδο του πλυντηρίου καθώς τα διοχετεύετε. Η χρήση απορρυπαντικού ίσως χρειαστεί να ρυθμιστεί ανάλογα με την θερμοκρασία του νερού, τη σκληρότητα του νερού, τον όγκο και τη βρωμιά των ρούχων. Αποφύγετε να βάζετε πάρα πολύ απορρυπαντικό στο πλυντήριό σας δεδομένου ότι μπορεί να δημιουργήσει υπερβολικές ποσότητες αφρού και να αφήσει υπολείμματα απορρυπαντικού στα ρούχα. Μετακινήστε το ένθεμα τραβώντας το προς τα πάνω και τοποθετήστε το ξανά γλιστρώντας το προς τα κάτω, ανάμεσα είτε στις πίσω είτε στις εμπρός ράγες του θαλάμου του απορρυπαντικού, ανάλογα με το αν πρόκειται για υγρό απορρυπαντικό ή σε σκόνη. Προσθέστε τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού στον εμπρός αριστερό θάλαμο απορρυπαντικού του συρταριού. Το νερό θα παρασύρει το απορρυπαντικό από το συρτάρι στην αρχή του κύκλου πλύσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε υγρό απορρυπαντικό είτε σε σκόνη. Η χρήση του απορρυπαντικού ίσως χρειαστεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τη θερμοκρασία του νερού, τη σκληρότητα του νερού, τον όγκο και την βρωμιά των ρούχων. Αποφύγετε να βάζετε πάρα πολύ απορρυπαντικό στο πλυντήριό σας δεδομένου ότι μπορεί να δημιουργήσει υπερβολικές ποσότητες αφρού και να αφήσει υπολείμματα απορρυπαντικού στα ρούχα. Η χρήση μεγαλύτερης από τη συνιστώμενη ποσότητα απορρυπαντικού μπορεί να προκαλέσει συγκέντρωση υπολειμμάτων στο πλυντήριό σας. Ο θάλαμος υγρού λευκαντικού Εάν θέλετε, υπολογίστε το συνιστώμενο ποσό υγρού λευκαντικού, έτσι ώστε να μην υπερβαίνει το 1/3 της μεζούρας (80 ml) και ρίξτε το στον κεντρικό θάλαμο με την ετικέτα «LIQUID BLEACH» με το σύμβολο. Μην υπερβαίνετε την μέγιστη ένδειξη. Η υπερχείλιση μπορεί να προκαλέσει πρώιμη διοχέτευση του λευκαντικού πράγμα που θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή των ρούχων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικό σε σκόνη στο συρτάρι.

9 9 Χαρακτηριστικά πλυντηρίου. Ο θάλαμος αποσκληρυντικού ρούχων Εάν θέλετε, προσθέστε το συνιστώμενο ποσό υγρού αποσκληρυντικού ρούχων στο θάλαμο "FABRIC SOFTENER". Χρησιμοποιήστε μόνο υγρό αποσκληρυντικό ρούχων στο συρτάρι. Αραιώστε με νερό μέχρι την μέγιστη γραμμή πλήρωσης. Μην υπερβαίνετε τη μέγιστη γραμμή πλήρωσης. Η υπερχείλιση μπορεί να προκαλέσει πρώιμη διοχέτευση του αποσκληρυντικού ρούχων πράγμα που θα μπορούσε να δημιουργήσει λεκέδες στα ρούχα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην προσθέτετε αποσκληρυντικό ρούχων απευθείας στα ρούχα. Φόρτωση και χρήση του πλυντηρίου. Κατά την πλύση ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται στις ετικέτες των ρούχων. Ταξινόμηση φορτίων πλύσης Χωρίστε τα ρούχα σε ομάδες που μπορούν να πλυθούν μαζί. Έγχρωμα Λερωμένα Ύφασμα Χνούδι Άσπρα Πολύ Ευαίσθητα Δημιουργούν χνούδι Ανοικτά Κανονικά Easy care Συλλέγουν το χνούδι Σκούρα Λίγο Ανθεκτικά βαμβακερά Συνδυάστε μεγάλα και μικρά ρούχα στο ίδιο φορτίο. Φορτώστε πρώτα τα μεγάλα ρούχα. Τα μεγάλα ρούχα δεν πρέπει να ξεπερνούν το μισό συνολικό φορτίο πλύσης. Το πλύσιμο μεμονωμένων ρούχων δεν συνιστάται. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα μη ισορροπημένο φορτίο. Προσθέστε ένα ή δύο παρόμοια ρούχα. Τα μαξιλάρια και τα λεπτά παπλώματα δεν πρέπει να αναμιγνύονται με άλλα ρούχα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα μη ισορροπημένο φορτίο. Φόρτωση του πλυντηρίου Ο κάδος μπορεί να φορτωθεί πλήρως χωρίς τα ρούχα να είναι στριμωγμένα. Μην πλένετε υφάσματα που περιέχουν εύφλεκτα υλικά (κεριά, υγρά καθαρισμού, κλπ). Για να προσθέσετε ρούχα μετά την έναρξη της πλύσης, πατήστε START/PAUSE και περιμένετε έως ότου ανοίξει η πόρτα. Το πλυντήριο μπορεί να χρειαστεί μέχρι 30 δευτερόλεπτα για να ξεκλειδώσει την πόρτα αφού πιέσετε το START/PAUSE ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας της συσκευής. Μην προσπαθήστε να ανοίξετε με τη βία την πόρτα όταν είναι κλειδωμένη. Όταν ξεκλειδώσει η πόρτα, ανοίξτε την απαλά. Προσθέστε τα ρούχα, κλείστε την πόρτα και πιέστε START/PAUSE για να ξεκινήσει πάλι.

10 10 Καθαρισμός. Φροντίδα και καθαρισμός Εξωτερικά: Σκουπίστε αμέσως αν έχουν πέσει σταγόνες. Σκουπίστε με υγρό πανί. Μην τρίβετε την επιφάνεια με αιχμηρά αντικείμενα. Μετακίνηση και Αποθήκευση: Ζητήστε από τον υπεύθυνο τεχνικό να αποσυνδέσει τη συσκευή από την παροχή νερού και την αποχέτευση. Μην αποθηκεύετε το πλυντήριο σε σημεία εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες. Όταν μετακινείτε το πλυντήριο, ο κάδος πρέπει να ακινητοποιηθεί με τις ασφάλειες μεταφοράς που αφαιρέθηκαν κατά την εγκατάσταση. Δείτε τις οδηγίες εγκατάστασης σε αυτό το βιβλίο. Παρατεταμένες διακοπές: Βεβαιωθείτε ότι η στρόφιγγα παροχής νερού είναι κλειστή. Απομακρύνετε όλο το νερό από τους σωλήνες εάν η θερμοκρασία πρόκειται να πέσει κάτω από το μηδέν. Καθαρισμός του λάστιχου της πόρτας Ανοίξτε την πόρτα του πλυντηρίου και εξετάστε την περιοχή κάτω από το λάστιχο της πόρτας. Αφαιρέστε όποια ξένα αντικείμενα βρίσκονται παγιδευμένα στο λάστιχο. Βγάλτε το λάστιχο και καθαρίστε μπροστά και πίσω από τις τρύπες. Καθαρισμός του εσωτερικού του πλυντηρίου Για να καθαρίσετε το εσωτερικό του πλυντηρίου, επιλέξτε το χαρακτηριστικό BasketClean στον πίνακα ελέγχου. Ο κύκλος αυτός θα χρησιμοποιήσει πολύ νερό, καθώς και λευκαντικό, για να καθαρίσει το πλυντήριό σας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαβάστε όλες τις παρακάτω οδηγίες πριν ξεκινήσετε τον κύκλο BasketClean. 1. Αφαιρέστε ρούχα ή αντικείμενα από το πλυντήριο και βεβαιωθείτε ότι ο κάδος του πλυντηρίου είναι άδειος. 2. Ανοίξτε την πόρτα του πλυντηρίου και προσθέστε μία μεζούρα ή 250 ml υγρού λευκαντικού στον κάδο. 3. Κλείστε την πόρτα και επιλέξτε τον κύκλο BasketClean. Πατήστε το κουμπί START. 4. Όταν λειτουργεί ο κύκλος BasketClean, θα δείτε την ένδειξη CLn. Ο κύκλος θα συμπληρωθεί σε 90 λεπτά περίπου. Μην διακόψετε τον κύκλο. 5. Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος, αφήστε την πόρτα ελαφρώς ανοικτή για καλύτερο εξαερισμό. Εάν για κάποιο λόγο πρέπει να διακόψετε τον κύκλο, η πόρτα δεν θα ανοίξει αμέσως. Αν ανοίξετε την πόρτα με τη βία σε αυτή τη φάση μπορεί να προκληθεί διαρροή νερού. Η πόρτα θα ανοίξει αφού στραγγίξει το νερό σε ένα ύψος όπου δεν θα τρέξει στο πάτωμα. Μπορείτε να διακόψετε τον κύκλο BasketClean πιέζοντας προς τα μέσα το κουμπί START/PAUSE ανάμεσα στους κύκλους. Μια διακοπή ρεύματος στο σπίτι μπορεί επίσης να διακόψει τον κύκλο. Όταν επανέλθει η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ο κύκλος BasketClean θα συνεχίσει από το σημείο που είχε σταματήσει. Μετά τη διακοπή, βεβαιωθείτε ότι έχει εκτελεσθεί ένας πλήρης κύκλος BasketClean πριν χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο. Εάν πατήσετε το κουμπί POWER κατά τη διάρκεια του κύκλου BasketClean, ο κύκλος θα χαθεί. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εκτελέστε τον κύκλο BasketClean με 1 μεζούρα (250 ml) λευκαντικού μία φορά το μήνα. Μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου BasketClean, το εσωτερικό του πλυντηρίου σας μπορεί να έχει μια μυρωδιά χλωρίνης. Συνιστάται να εκτελέσετε ένα κύκλο με λίγα έγχρωμα ρούχα μετά από ένα κύκλο BasketClean.

11 11 Καθαρισμός. Καθαρισμός του φίλτρου της αντλίας Επειδή φορτώνετε το πλυντήριο από μπροστά, είναι μερικές φορές δυνατό να περάσουν στην αντλία μικρά αντικείμενα. Το πλυντήριο διαθέτει ένα φίλτρο για να συλλαμβάνει αυτά τα αντικείμενα, έτσι ώστε να μην περνούν στον αγωγό αποχέτευσης. Για να ανακτήσετε τα χαμένα αντικείμενα, καθαρίστε το φίλτρο της αντλίας. 1. Με ένα νόμισμα ή ένα επίπεδο κατσαβίδι στην εγκοπή της πόρτας, ανοίξτε την πόρτα πρόσβασης. 2. Τοποθετήστε ένα ρηχό τηγάνι ή ένα πιάτο κάτω από την πόρτα πρόσβασης και πετσέτες στο πάτωμα μπροστά από το πλυντήριο για να προστατεύσετε το πάτωμα. Είναι φυσιολογικό να χυθεί περίπου ένα φλιτζάνι νερού όταν αφαιρείτε το φίλτρο. 3. Τραβήξτε το σωλήνα απορροής. (Σωλήνας απορροής) 4. Γυρίστε το φίλτρο της αντλίας προς τα αριστερά και αφαιρέστε το. Ανοίξτε αργά για να επιτρέψετε στο νερό να στραγγίξει. 5. Καθαρίστε τα υπολείμματα από το φίλτρο. 6. Τοποθετήστε ξανά το φίλτρο και στρέψτε προς τα δεξιά. Σφίξτε το. (Σωλήνας απορροής) 7. Κουμπώστε το σωλήνα απορροής. 8. Κλείστε την πόρτα πρόσβασης.

12 12 Θάλαμος απορρυπαντικού: Υπάρχει η πιθανότητα να συγκεντρωθούν υπολείμματα απορρυπαντικού και μαλακτικού στο συρτάρι. Τυχόν υπολείμματα πρέπει να αφαιρούνται μια ή δυο φορές το μήνα. Αφαιρέστε το συρτάρι τραβώντας το πρώτα προς τα έξω έως ότου σταματήσει. Στην πίσω αριστερή γωνία του θαλάμου πατήστε σταθερά στην βαλβίδα ασφαλείας τραβώντας ταυτόχρονα προς τα έξω το συρτάρι. Η βαλβίδα κλειδώματος είναι ορατή μόνο αφού έχει βγει το συρτάρι Αφαιρέστε τα ενθέματα από τους θαλάμους του λευκαντικού και του μαλακτικού και το ένθεμα του απορρυπαντικού. Ξεπλύνετε τα ενθέματα και το συρτάρι με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τα ίχνη των υπολειμμάτων από τις πλύσεις. Για να καθαρίσετε το άνοιγμα του συρταριού, χρησιμοποιήστε μια μικρή βούρτσα για να καθαρίσετε την εγκοπή. Αφαιρέστε όλα τα υπολείμματα από το επάνω και κάτω μέρος της εγκοπής. Τοποθετήστε ξανά τα ενθέματα στα κατάλληλα διαμερίσματα. Τοποθετήστε ξανά το συρτάρι.

13 13 Οδηγίες εγκατάστασης Πλυντήριο ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για τυχόν επιδιορθώσεις που θα γίνουν επί τόπου. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Ακολουθήστε όλους τους κανονισμούς και τις οδηγίες. ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ Κατσαβίδι 1/4" Καρυδάκια 3/8" Καστάνια 3/8" ανοικτού τύπου Ρυθμιζόμενο κλειδί ή καστάνια 7/16" Ρυθμιζόμενο κλειδί ή καστάνια 9/16" Ρυθμιζόμενες τανάλιες Αλφάδι Σημείωση για τον Εγκαταστάτη Φροντίστε να αφήσετε αυτές τις οδηγίες στον Πελάτη. Σημείωση για τον Καταναλωτή Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Επίπεδο δεξιοτήτων Η εγκατάσταση αυτής της συσκευής απαιτεί βασικές δεξιότητες τεχνικού και ηλεκτρολόγου. Χρόνος ολοκλήρωσης της εγκατάστασης 1 3 ώρες Η σωστή εγκατάσταση είναι ευθύνη του εγκαταστάτη. Βλάβες στο προϊόν λόγω ακατάλληλης εγκατάστασης δεν καλύπτονται από την Εγγύηση. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Αυτή η συσκευή πρέπει να γειωθεί κατάλληλα και να εγκατασταθεί όπως περιγράφεται στις Οδηγίες Εγκατάστασης. Μην εγκαταστήσετε ή μην αποθηκεύσετε τη συσκευή σε μια περιοχή εκτεθειμένη στο νερό/τις καιρικές συνθήκες. Δείτε την ενότητα Τοποθέτηση του Πλυντηρίου σας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η συσκευή πρέπει να γειωθεί κατάλληλα, και η ηλεκτρική παροχή στο πλυντήριο πρέπει να προσαρμοστεί στους τοπικούς κανονισμούς και διατάξεις. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Σωλήνες νερού (2) Οδηγός σωλήνα Δεσμός καλωδίων

14 14 Οδηγίες εγκατάστασης ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μην τοποθετείτε το πλυντήριο: 1. Σε περιοχή εκτεθειμένη σε υγρές συνθήκες ή στο εξωτερικό του σπιτιού. Η θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν πρέπει ποτέ να πέσει κάτω από τους 15,6 ο C για την ομαλή λειτουργία του πλυντηρίου. ΕΜΠΡΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΓΕΙΣΟ) 2. Σε μια περιοχή όπου θα έρχεται σε επαφή με κουρτίνες. 3. Πάνω σε χαλί. Το πάτωμα ΠΡΕΠΕΙ να είναι σκληρή επιφάνεια με μέγιστη κλίση 1,27 cm ανά 30 cm. Για να εξασφαλίσετε ότι το πλυντήριο δεν θα δονείται ή δεν θα μετακινείται, ίσως χρειαστεί να ενισχύσετε το πάτωμα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν το δάπεδο είναι σε κακή κατάσταση, χρησιμοποιήστε ένα εμποτισμένο φύλλο κοντραπλακέ 3/4" το οποίο θα πρέπει να στερεώσετε καλά στο δάπεδο. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ελάχιστες αποστάσεις εγκατάστασης Τοποθέτηση σε εσοχή: Πλευρές, πίσω τμήμα, Πάνω = 0" (0 cm) Τοποθέτηση σε ντουλάπι: Πλευρές, πίσω τμήμα, Πάνω = 0" (0 cm), Εμπρός = 1" (2,54 cm) Απαιτούνται γρίλιες εξαερισμού της πόρτες του ντουλαπιού: 2 γρίλιες για κάθε 60 τετραγωνικές ίντσες (387 cm 2 ), σε απόσταση 3" (7,6 cm) από το επάνω μέρος και το κάτω μέρος της πόρτας ΠΛΕΥΡΕΣ *ΣΗΜΕΙΩΣΗ: με βάθρο, 52.6" απευθείας στο δάπεδο, 84"

15 15 Οδηγίες εγκατάστασης ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ανακυκλώστε ή καταστρέψτε το κουτί και τις πλαστικές σακούλες, μετά το άνοιγμα της συσκευασίας του πλυντηρίου. Τα παιδιά δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση στα υλικά επειδή ενδέχεται να τα χρησιμοποιήσουν για παιχνίδι. Τα κουτιά που καλύπτονται με χαλιά, καλύμματα ή πλαστικά φύλλα μπορούν να γίνουν αεροστεγείς θάλαμοι και να προκαλέσουν ασφυξία. 1. Κόψτε και αφαιρέστε τους πάνω και κάτω ιμάντες της συσκευασίας. 2. Ενόσω βρίσκεται μέσα στο κουτί, γείρετε προσεκτικά το πλυντήριο και ακουμπήστε το στο πλάι. ΜΗΝ γείρετε το πλυντήριο προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. 3. Ανοίξτε τα κάτω πτερύγια αφαιρέστε όλες τις συσκευασίες της βάσης, τα χαρτόνια, τα φελιζόλ της βάσης και τα φελιζόλ υποστήριξης του κάδου (τοποθετημένα στο κέντρο της βάσης). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν τοποθετήσετε τη συσκευή σε βάθρο, προχωρήστε στις οδηγίες της εγκατάστασης που αναφέρονται στο βάθρο. 4. Προσεκτικά επιστρέψτε το πλυντήριο στην όρθια θέση και αφαιρέστε το χαρτοκιβώτιο. 5. Προσεκτικά μετακινήστε το πλυντήριο σε απόσταση 122 cm από την τελική του θέση. 6. Αφαιρέστε τα εξής από την πίσω πλευρά του πλυντηρίου: 4 ασφάλειες 4 πλαστικά παξιμάδια (μαζί με τις πλαστικές ροδέλες) 4 δεσίματα των καλωδίων ρεύματος ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν αφαιρέσετε τα στηρίγματα μεταφοράς μπορεί το πλυντήριο σας να μην ισορροπεί. Φυλάξτε όλες τις ασφάλειες για μελλοντική χρήση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν χρειαστεί να μετακινήσετε το πλυντήριο αργότερα, θα πρέπει να επανατοποθετήσετε το υλικό υποστήριξης μεταφοράς για να αποτρέψετε πιθανή ζημιά κατά τη μεταφορά. Κρατήστε το υλικό που παρέχεται στην πλαστική σακούλα. Σε περίπτωση που χάσετε τις ασφάλειες μεταφοράς, υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά τα οποία μπορείτε να αγοράσετε.

16 16 Οδηγίες εγκατάστασης ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ Ή ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΠΡΙΖΑ Τοποθετήστε κατάλληλα γειωμένη πρίζα συμβατή με το βύσμα σας έτσι ώστε το καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος να είναι προσβάσιμο όταν το πλυντήριο τοποθετηθεί στην θέση του. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ Οι στρόφιγγες ζεστού και κρύου νερού ΠΡΕΠΕΙ να εγκατασταθούν σε απόσταση 107 cm από την είσοδο νερού του πλυντηρίου σας (εάν είναι διαθέσιμο ζεστό νερό). Εάν είναι διαθέσιμο μόνο κρύο νερό, τότε παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι το μεταλλικό καπάκι καλύπτει την έξοδο ζεστού νερού της βαλβίδας νερού. Οι στρόφιγγες ΠΡΕΠΕΙ να είναι 3/4" (1,9 cm), τύπου λάστιχου για τον κήπο, έτσι ώστε οι σωλήνες εισόδου να μπορούν να συνδεθούν. Η πίεση του νερού ΠΡΕΠΕΙ να είναι μεταξύ 10 και 120 BAR. Η θερμοκρασία του ζεστού νερού πρέπει να ρυθμιστεί έτσι ώστε να παρέχει νερό στους C. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ 1. Αγωγός αποστράγγισης με δυνατότητα αποστράγγισης 64,3 L ανά λεπτό. 2. Διάμετρος υδροσωλήνων 11/4" (3,18 cm) κατ ελάχιστο. 3. Το ύψος του υδροσωλήνα από το πάτωμα πρέπει να είναι: Ελάχιστο ύψος 61 cm Μέγιστο ύψος 244 cm. (ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο σωλήνας αποστράγγισης που είναι συνδεδεμένος με το πλυντήριο μπορεί να φθάσει σε αγωγό νερού που βρίσκεται σε μέγιστη απόσταση 147 cm. Αν ο αγωγός βρίσκεται ψηλότερα, επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο τοπικό αντιπρόσωπο.

17 17 Οδηγίες εγκατάστασης ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 1. Αφήστε να τρέξει λίγο νερό από τη ζεστή παροχή (εάν είναι διαθέσιμος ο εφοδιασμός με ζεστό νερό) και την κρύα παροχή για να ξεπλύνετε τους σωλήνες νερού και να αφαιρέσετε τα υπολείμματα που μπορεί να φράξουν τις βαλβίδες νερού. 2. Αφαιρέστε τους σωλήνες παροχής από την πλαστική σακούλα. 3. (γωνία 90 ) Συνδέστε προσεκτικά το σωλήνα παροχής με την ένδειξη HOT με την εξωτερική "H" έξοδο της βαλβίδας νερού εάν είναι διαθέσιμος ο εφοδιασμός με ζεστό νερό (διαφορετικά, σιγουρευτείτε ότι το μεταλλικό καπάκι καλύπτει την έξοδο του ζεστού νερού της βαλβίδας νερού). Σφίξτε με το χέρι, κατόπιν σφίξτε κατά 2/3 με την πένσα. Συνδέστε προσεκτικά την άλλη είσοδο του σωλήνα με την εσωτερική "C" έξοδο με το χέρι και μετά κατόπιν σφίξτε κατά 2/3 με την πένσα. Μη συνδέσετε ανάποδα ή μη σφίξετε πάρα πολύ αυτές τις συνδέσεις. 4. Συνδέστε το σωλήνα παροχής με το ΖΕΣΤΟ (εάν είναι διαθέσιμος ο εφοδιασμός με ζεστό νερό) και το κρύο νερό σφικτά με το χέρι, κατόπιν σφίξτε κατά 2/3 με την πένσα. Ανοίξτε το νερό και ελέγξτε για διαρροές. 5. Μετακινήστε προσεκτικά το πλυντήριο στην τελική θέση του. Με ήπιες κινήσεις τοποθετήστε το πλυντήριο στη θέση του. Είναι σημαντικό να μην υποστούν βλάβη τα λαστιχένια πόδια κατά την μετακίνηση του πλυντηρίου προς την τελική θέση του. Τα κατεστραμμένα πόδια μπορούν να αυξήσουν τη δόνηση του πλυντηρίου. Ίσως χρειαστεί να ψεκαστεί με ένα καθαριστικό παραθύρων το πάτωμα για να γίνει ευκολότερη η μετακίνηση του πλυντηρίου σας στην τελική θέση του. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να μειώσετε τις δονήσεις, εξασφαλίστε ότι και τα τέσσερα λαστιχένια πόδια αγγίζουν σταθερά το πάτωμα. Σπρώξτε και τραβήξτε την πίσω δεξιά και μετά την πίσω αριστερά πλευρά του πλυντηρίου σας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην χρησιμοποιήστε το συρτάρι ή την πόρτα για να σηκώσετε το πλυντήριο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν τοποθετήσετε τη συσκευή πάνω από σιφόνι αποχέτευσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλαίσιο μήκους 24 ιντσών 2x4 για να ανυψώσετε το πλυντήριο στη θέση του. 6. Όταν το πλυντήριο μπει στην τελική θέση του, τοποθετήστε ένα αλφάδι πάνω από το πλυντήριο (εάν το πλυντήριο τοποθετηθεί κάτω από πάγκο, δεν πρέπει να είναι σε θέση να λικνίζεται). Ρυθμίστε τα μπροστινά πόδια πάνω ή κάτω για να εξασφαλίσετε ότι το πλυντήριο στηρίζεται σταθερά. Στρέψτε τα παξιμάδια σε κάθε πόδι προς τη βάση του πλυντηρίου και σφίξτε τα με ένα γαλλικό κλειδί. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φροντίστε η επέκταση των ποδιών να είναι ελάχιστη για να αποτρέψετε υπερβολικές δονήσεις. Όσο εκτείνονται προς τα έξω τα πόδια, τόσο περισσότερο θα δονείται το πλυντήριο. Εάν το πάτωμα δεν είναι επίπεδο ή είναι κατεστραμμένο, ίσως χρειαστεί να επεκτείνετε τα πίσω πόδια.

18 18 Οδηγίες εγκατάστασης ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ (συνέχεια) 7. Συνδέστε τον οδηγό σωλήνα σε σχήμα ύψιλον με την άκρη του σωλήνα αποστράγγισης. Τοποθετήστε το σωλήνα σε μια λεκάνη πλυντηρίου ή σε έναν κατακόρυφο υδροσωλήνα πλυντηρίου και ασφαλίστε το δέσιμο καλωδίων που παρέχεται με τη συσκευασία. Σιγουρευτείτε ότι η άκρη του σωλήνα αποστράγγισης δεν είναι βυθισμένη μέσα στο νερό για να αποφύγετε τη αναρρόφηση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η τοποθέτηση του σωλήνα αποστράγγισης σε μεγάλη βάθος μέσα στον αγωγό αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει φαινόμενο αναρρόφησης. Το τμήμα του σωλήνα που βρίσκεται μέσα στον αγωγό δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 17cm. Πρέπει να υπάρξει ένα κενό αέρα γύρω από το σωλήνα αποστράγγισης, διαφορετικά μπορεί επίσης να προκληθεί αναρρόφηση. 9. Ανοίξτε το ρεύμα στον ηλεκτρικό πίνακα. 10. Διαβάστε το υπόλοιπο αυτού του Εγχειρίδιου Χρήσης. Περιέχει πολύτιμες και χρήσιμες πληροφορίες που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα. 11. Πριν ξεκινήσετε το πλυντήριο, ελέγξτε για να σιγουρευτείτε ότι: Η παροχή ρεύματος είναι ανοικτή. Το πλυντήριο είναι συνδεμένο. Οι στρόφιγγες νερού είναι ανοικτές. Η συσκευή είναι επίπεδη και τα τέσσερα πόδια ακουμπούν σταθερά στο πάτωμα. Το υλικό μεταφοράς και υποστήριξης έχει αφαιρεθεί και έχει αποθηκευτεί. Ο σωλήνας αποστράγγισης είναι σωστά τοποθετημένος. Δεν υπάρχει καμία διαρροή στη στρόφιγγα, τη γραμμή αποστράγγισης ή το πλυντήριο. 12. Εκτελέστε μια πλύση ενός πλήρους κύκλου. Ελέγξτε τη σωστή λειτουργία καθώς για τυχόν διαρροή νερού. 13. Εάν το πλυντήριό σας δεν λειτουργεί, παρακαλούμε διαβάστε την ενότητα Πριν καλέσετε την Τεχνική Υποστήριξη. 14. Τοποθετήστε αυτές τις οδηγίες σε μια θέση κοντά στο πλυντήριο για μελλοντική χρήση. (Δέσιμο καλωδίου) 8. Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος με μια γειωμένη πρίζα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι η παροχή είναι κλειστή στον ηλεκτρικό πίνακα πριν συνδέσετε το καλώδιο ρεύματος με μια πρίζα.

19 19 Πριν καλέσετε την Τεχνική Υποστήριξη... Συμβουλές επίλυσης προβλημάτων Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα! Εξετάστε πρώτα τους πίνακες στις ακόλουθες σελίδες και ίσως να μη χρειαστεί να καλέσετε την τεχνική υποστήριξη. Πρόβλημα Πιθανή αιτία Τι να κάνετε Δεν γίνεται περιστροφή ή ανατάραξη Ο σωλήνας αποστράγγισης έχει καμφθεί ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά Ισιώστε το σωλήνα αποστράγγισης και βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο δεν πατά πάνω του. Έχει φράξει η οικιακή αποχέτευση Ελέγξτε τα υδραυλικά του σπιτιού. Ίσως χρειαστεί να καλέσετε υδραυλικό. Αναρρόφηση από τον σωλήνα αποστράγγισης ο Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κενό αέρος μεταξύ σωλήνα και αποχέτευσης. σωλήνας αποστράγγισης φθάνει πολύ βαθιά μέσα στην αποχέτευση Ίσως έχει φράξει το φίλτρο της αντλίας Καθαρίστε το φίλτρο της αντλίας. Καθαρίστε το φίλτρο της αντλίας αν το πλυντήριο διαθέτει πόρτα πρόσβασης σε αυτό. Η ποσότητα των ρούχων δεν είναι η κατάλληλη Αραιώστε τα ρούχα και εκτελέστε στράγγιση & στύψιμο ή ξέβγαλμα & στύψιμο. Αυξήστε την ποσότητα των ρούχων αν πλένετε μικρή ποσότητα ρούχων με βαριά και ελαφρά ρούχα. Διαρροή νερού Το λάστιχο της πόρτας έχει φθαρεί Ελέγξτε ότι το λάστιχο εφάπτεται σωστά και δεν έχει σχιστεί. Αν έχουν ξεχαστεί αντικείμενα σε τσέπες μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο πλυντήριο (καρφιά, βίδες, στυλό, μολύβια). Το λάστιχο της πόρτας δεν έχει φθαρεί Μπορεί να στάξει νερό από την πόρτα όταν αυτή ανοίγει. Αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν γίνεται αποστράγγιση Κακοσμία στο εσωτερικό του πλυντηρίου Δεν στεγνώνει Ελέγξτε το πίσω αριστερά μέρος του πλυντηρίου για διαρροή Οι σωλήνες πλήρωσης ή ο σωλήνας αποστράγγισης δεν συνδέθηκαν σωστά Μπορεί να έχει φράξει η οικιακή αποχέτευση Έφραξε το συρτάρι Ο σωλήνας αποστράγγισης έχει καμφθεί ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά Μπορεί να έχει φράξει η οικιακή αποχέτευση Αναρρόφηση από τον σωλήνα αποστράγγισης ο σωλήνας αποστράγγισης φθάνει πολύ βαθιά μέσα στην αποχέτευση Ίσως έχει φράξει το φίλτρο της αντλίας Το πλυντήριο έμεινε αχρησιμοποίητο για μεγάλο διάστημα, δεν χρησιμοποιήθηκε η συνιστώμενη ποιότητα απορρυπαντικού υψηλής απόδοσης ή χρησιμοποιήθηκε μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικού Ο σωλήνας αποστράγγισης έχει καμφθεί ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά Μπορεί να έχει φράξει η οικιακή αποχέτευση Αν είναι υγρό, έχει δημιουργηθεί υπερβολική ποσότητα αφρού. Χρησιμοποιείτε λιγότερο απορρυπαντικό. Βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας είναι σφικτά συνδεδεμένος στο πλυντήριο, το ίδιο και οι στρόφιγγες και βεβαιωθείτε ότι η άκρη του σωλήνα αποστράγγισης έχει μπει σωστά και έχει ασφαλιστεί στην εγκατάσταση αποχέτευσης. Ελέγξτε τα υδραυλικά του σπιτιού. Ίσως χρειαστεί να καλέσετε υδραυλικό. Το σαπούνι σε σκόνη μπορεί να φράξει στο εσωτερικό του συρταριού και να προκαλέσει διαρροή νερού έξω από το συρτάρι. Αφαιρέστε το συρτάρι και καθαρίστε το αν χρειάζεται. Ισιώστε το σωλήνα αποστράγγισης και βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο δεν πατά πάνω του. Ελέγξτε τα υδραυλικά του σπιτιού. Ίσως χρειαστεί να καλέσετε υδραυλικό. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κενό αέρος μεταξύ σωλήνα και αποχέτευσης. Καθαρίστε το φίλτρο της αντλίας. Καθαρίστε το φίλτρο της αντλίας αν το πλυντήριο διαθέτει πόρτα πρόσβασης σε αυτό. Εκτελέστε έναν κύκλο BasketClean. Σε περίπτωση έντονης οσμής, ίσως χρειαστεί να εκτελέσετε τον κύκλο BasketClean για περισσότερες από μία φορές. Χρησιμοποιείτε την συνιστώμενη ποσότητα απορρυπαντικού στο θάλαμο απορρυπαντικού. Χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής απόδοσης απορρυπαντικό. Αφαιρείτε πάντα τα υγρά ρούχα από το πλυντήριο αμέσως μετά τη λειτουργία του πλυντηρίου. Αφήστε την πόρτα ελαφρώς ανοικτή για να στεγνώσει το νερό. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν η συσκευή χρησιμοποιείται ή βρίσκεται κοντά σε παιδιά. Μην επιτρέπετε σε παιδιά να παίζουν με ή μέσα σε αυτή ή άλλη συσκευή. Ισιώστε το σωλήνα αποστράγγισης και βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο δεν πατά πάνω του. Ελέγξτε τα υδραυλικά του σπιτιού. Ίσως χρειαστεί να καλέσετε υδραυλικό.

20 20 Πρόβλημα Πιθανή αιτία Τι να κάνετε Ο κύκλος πλύσης δεν ολοκληρώθηκε ή δεν προχωρά Δυνατός ή ασυνήθιστος ήχος δονήσεις ή αναταράξεις Τα ρούχα είναι πολύ υγρά Δεν υπάρχει ρεύμα/το πλυντήριο δεν λειτουργεί Αναρρόφηση από το σωλήνα αποστράγγισης ο σωλήνας αποστράγγισης φθάνει πολύ βαθιά μέσα στην αποχέτευση Ίσως έχει φράξει το φίλτρο της αντλίας Η ποσότητα των ρούχων δεν είναι η κατάλληλη Η πόρτα είναι ανοικτή Ο σωλήνας αποστράγγισης έχει καμφθεί ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά Μπορεί να έχει φράξει η οικιακή αποχέτευση Γίνεται αναρρόφηση στο σωλήνα αποστράγγισης ο σωλήνας αποστράγγισης φθάνει πολύ βαθιά μέσα στην αποχέτευση Ίσως έχει φράξει το φίλτρο της αντλίας Αυτόματη αναδιάταξη ρούχων Η συσκευή κινείται Τα ελαστικά πόδια δεν πατάνε ομαλά στο πάτωμα Η ποσότητα των ρούχων δεν είναι η κατάλληλη Ο σωλήνας αποστράγγισης έχει καμφθεί ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά Μπορεί να έχει φράξει η οικιακή αποχέτευση Γίνεται αναρρόφηση στο σωλήνα αποστράγγισης ο σωλήνας αποστράγγισης φθάνει πολύ βαθιά μέσα στην αποχέτευση Μπορεί να έχει φράξει το φίλτρο της αντλίας νερού Η ποσότητα των ρούχων δεν είναι η κατάλληλη Ο σωλήνας αποστράγγισης έχει καμφθεί ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά Μπορεί να έχει φράξει η οικιακή αποχέτευση Ο σωλήνας αποστράγγισης φθάνει πολύ βαθιά μέσα στην αποχέτευση Ίσως έχει φράξει το φίλτρο της αντλίας Το πλυντήριο αποσυνδέθηκε από την πρίζα Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κενό αέρος μεταξύ σωλήνα και αποχέτευσης. Καθαρίστε το φίλτρο της αντλίας. Καθαρίστε το φίλτρο της αντλίας αν το πλυντήριο διαθέτει πόρτα πρόσβασης σε αυτό. Αραιώστε τα ρούχα και εκτελέστε στράγγιση & στύψιμο ή ξέβγαλμα & στύψιμο. Αυξήστε την ποσότητα των ρούχων αν πλένετε μικρή ποσότητα ρούχων που περιέχουν βαριά και ελαφριά ρούχα. Βεβαιωθείτε ότι κλείσατε την πόρτα. Ισιώστε το σωλήνα αποστράγγισης και βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο δεν πατά πάνω του. Ελέγξτε τα υδραυλικά του σπιτιού. Ίσως χρειαστεί να καλέσετε υδραυλικό. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κενό αέρος μεταξύ σωλήνα και αποχέτευσης. Καθαρίστε το φίλτρο της αντλίας. Καθαρίστε το φίλτρο της αντλίας αν το πλυντήριο διαθέτει πόρτα πρόσβασης σε αυτό. Το χρονόμετρο προσθέτει 3 λεπτά στον κύκλο, η συσκευή έχει αναδιατάξει τα ρούχα μία ή δύο φορές. Αυτό είναι φυσιολογικό. Μην κάνετε καμία ενέργεια η συσκευή θα ολοκληρώσει τον κύκλο πλύσης. Το πλυντήριο έχει σχεδιαστεί να κινείται κατά 1/4" για να μειώσει τις δυνάμεις που μεταδίδονται στο δάπεδο. Αυτή η κίνηση είναι φυσιολογική. Σπρώξτε και τραβήξτε πίσω δεξιά και μετά πίσω αριστερά το πλυντήριό σας για να ελέγξετε αν είναι επίπεδο. Αν το πλυντήριο δεν πατάει ομαλά, ρυθμίστε τα ελαστικά ρυθμιζόμενα πόδια ώστε να αγγίζουν ομαλά το πάτωμα και κλειδώστε τα στη θέση τους. Ο τεχνικός εγκατάστασης μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Ανοίξτε την πόρτα και αραιώστε τα ρούχα. Για να ελέγξτε τη συσκευή, εκτελέστε ένα ξέβγαλμα & στύψιμο χωρίς ρούχα. Αν γίνει κανονικά, η έλλειψη ισορροπίας οφειλόταν στο φορτίο. Ισιώστε το σωλήνα αποστράγγισης και βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο δεν πατά πάνω του. Ελέγξτε τα υδραυλικά του σπιτιού. Ίσως χρειαστεί να καλέσετε υδραυλικό. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κενό αέρος μεταξύ σωλήνα και αποχέτευσης. Καθαρίστε το φίλτρο αν η συσκευή διαθέτει πόρτα πρόσβασης σε αυτό. Αραιώστε τα ρούχα και εκτελέστε στράγγιση & στύψιμο ή ξέβγαλμα & στύψιμο. Αυξήστε την ποσότητα των ρούχων αν πλένετε μικρή ποσότητα ρούχων που περιέχουν βαριά και ελαφριά ρούχα. Ισιώστε το σωλήνα αποστράγγισης και βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο δεν πατά πάνω του. Ελέγξτε τα υδραυλικά του σπιτιού. Ίσως χρειαστεί να καλέσετε υδραυλικό. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κενό αέρος μεταξύ σωλήνα και αποχέτευσης. Καθαρίστε το φίλτρο της αντλίας. Καθαρίστε το φίλτρο της αντλίας αν το πλυντήριο διαθέτει πόρτα πρόσβασης σε αυτό. Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο ρεύματος είναι σωστά τοποθετημένο σε μια πρίζα που λειτουργεί.

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση σε οικιακές και

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760 Οδηγίες Χρήσης I. Επισκόπηση Προϊόντος: 1. Έξυπνο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, με επιλογή ανάμεσα σε 70, 80, 90, και 100. Τάση: 220-240V, Συχνότητα: 50Hz, Ισχύς:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-182 Περιγραφή Συσκευής 1. Καλώδιο 2. Λαβή 3. ιακόπτης λειτουργίας On/Off 4. Ρυθµιστής ισχύος 5. Μπουτόν περιτύλιξης καλωδίου 6. Πέλµα 7. Θάλαµος σακούλας 8. Μπουτόν απελευθέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση μιας ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντα να τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανόμενων των εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του VEKTOR FINLO. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες προτού να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένων και των ακολούθων:

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Οδηγίες χρήσης Μοντέλο : UHP-772 Διαβάστε και αποθηκεύστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΜΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥMΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ (ΗΛΕΚ. ΚΟΥΒΕΡΤΑ) Η συσκευή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως υπόστρωμα και για την πρόληψη ζαρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 ---

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 --- 8. Οδηγίες εγκατάστασης Σηµειώσεις ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν την εγκατάσταση Προσοχή: Η εγκατάσταση και σύνδεση σωληνώσεων και ηλεκτρικού θα πρέπει να γίνει από επαγγελµατίες τεχνικούς.

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση BLENDER Οδηγίες χρήσης Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση Σημαντικές οδηγίες προφύλαξης Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Οδηγίες χρήσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση του μηχανήματος και φυλάξτε αυτές σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ - ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ - ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ - ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-8058 ΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL H A G B F E C D 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow AquaMate διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών μόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ CΤG 856 S V G A Β1 C1 C2 Β2 Α ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ Β1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ C2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΑQUAPLUS Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή.

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Αποχυμωτής R-434 Rohnson Οδηγίες χρήσης Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Περιγραφή Συσκευής 1. Πιεστήρας 2.Διαφανές κάλυμμα 3. Φίλτρο αποχύμωσης 4. Βάση φίλτρου

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-832 Μην αναποδογυρίζετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προιόντος. Η κάθε συσκευή έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής (GR) TYPE L5401 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Aqua purest S Y S T E M S ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Αυτές οι οδηγίες είναι απλές και εύκολες για τη σωστή εγκατάσταση του συστήματός σας σε ελάχιστο χρόνο. Η Aqua Pure σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UHC-826 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Θερμαντικό σώμα ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 2000W ΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: AC 220-240V - 50Hz ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ... 0 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 1 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ...3 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 4 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, χρήση και συντήρηση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 www.morris.gr Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον αφυγραντήρα για να μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας να απολαμβάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης

Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις σημαντικές οδηγίες ασφαλείας. Φυλάξτε αυτές τις «Οδηγίες χρήσης»

Διαβάστε περισσότερα

CONVECTOR MODEL:R-012

CONVECTOR MODEL:R-012 CONVECTOR Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MODEL:R-012 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Convector δαπέδου µε µοτέρ turbo και θερµοστάτη ΙΣΧΥΣ: 2000W ΤΑΧΗ/ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: AC 230V 50Hz ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ιαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες Model No.: THEO51203 Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση της ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5141-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5141-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1] Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (εικ. Α) 1. Κυρίως σώμα 2. ON/0/R (Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση/Αντίστροφη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

WMFABNE1 νέο. 50's style retro

WMFABNE1 νέο. 50's style retro WMFABNE1 νέο Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Μαύρο. A+B Κλάση 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο εσωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM-786 230V 50Hz 2200W Σημάνσεις Ασφαλείας Προκειμένου να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού ή ζημιάς σε ιδιοκτησία, βασικές οδηγίες ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ. Αφυγραντήρας R-9220 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ. Για τη σωστή χρήση του, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow και Power Nozzle διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 3 5 6 7 8 10 11 20 21 22 23 24 25 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 2 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 2 2013-11-19 오후 12:34:31 3 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd

Διαβάστε περισσότερα

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709151515 Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Αρ. μοντέλου ES-SA40 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Σημαντικές πληροφορίες Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L Model: THEO48043 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην αγγίζετε τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V ~50Hz 2000W. Μοντέλο: MBH-16312

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V ~50Hz 2000W. Μοντέλο: MBH-16312 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 220-240V ~50Hz 2000W Μοντέλο: MBH-16312 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟΥ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Μοντέλου: VC8129 Σκουπάκι χειρός Οδηγίες χρήσης Σύντομη εισαγωγή

Αρ. Μοντέλου: VC8129 Σκουπάκι χειρός Οδηγίες χρήσης Σύντομη εισαγωγή Αρ. Μοντέλου: VC8129 Σκουπάκι χειρός Οδηγίες χρήσης Σύντομη εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτής της συσκευής. Πρόκειται για μια ασύρματη, εύχρηστη επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα. Χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ VC1162

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ VC1162 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ VC1162 1 Οδηγίες ασφαλείας Μόνο για οικιακή χρήση! Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα, πρέπει να τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ A B C D E F 1 2 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ ST09 ST09A ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ ST09 ST09A ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ST09 ST09A Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. P/N: 700351626(09.03) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και απευθυνθείτε στις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης WA5160E

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης WA5160E EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης WA5160E 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: Diplomat DPL CS-H2014T, CS-H20A9, CS 3101 C, CS 3102 C ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: Diplomat DPL CS-H2014T, CS-H20A9, CS 3101 C, CS 3102 C ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: Diplomat DPL CS-H2014T, CS-H20A9, CS 3101 C, CS 3102 C ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά πριν κάνετε χρήση της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι η τάση

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ STSD V1R3

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ STSD V1R3 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ Οδηγίες χρήσης Προειδοποιήσεις ασφαλείας... 2 Εγκατάσταση συσκευής... 3 Σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο... 3 Ρευματολήπτης και προδιαγραφές πρίζας... 3 Προδιαγραφές χώρου... 3 Χρήση του αφυγραντήρα...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.whirlpool.eu/register EL ΕΛΛΗΝΙΚΆ Οδηγός υγείας και ασφάλειας 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 6 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 6 Εγκαταστασης 7 2

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Πρόσθετες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας αντιμετώπισης προβλημάτων και συντήρησης) παέχονται σε μεμονωμένα κεφάλαια των Οδηγιών χρήσης. Διαχωρισμός ρούχων ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας Θερμαντικό σώμα με οπτικό εφέ φλόγας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Παρακαλούμε φυλάξτε το φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας σε ασφαλές μέρος, μαζί με την απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533 Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533-1 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. 1. Αυτό το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα http://www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

R Αφυγραντήρας R-9110

R Αφυγραντήρας R-9110 R-9110 Αφυγραντήρας R-9110 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ. Για τη σωστή χρήση του, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε. τες για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Συρόµενος απορροφητήρας R-3004 Οδηγίες χρήσης Οδηγίες για την εγκατάσταση και την χρήση του µοντέλου CE 1 Πίνακας περιεχοµένων Υποδείξεις ασφαλείας 3 Χαρακτηριστικά 3 Γενικές προφυλάξεις 4 Οδηγίες για

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με τους διακόπτες που φαίνονται στην ΕΙΚΟΝΑ 7.

Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με τους διακόπτες που φαίνονται στην ΕΙΚΟΝΑ 7. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 2 3 ΓΕΝΙΚΑ Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με την αγορά αυτού του θερμαντικού σώματος. Έχετε αγοράσει ένα ποιοτικό προϊόν που έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 1 220-240V~ 50Hz 1200W, Κλάση II Οδηγίες χρήσης Η συσκευή είναι μόνο για στεγνή απορρόφηση Προσοχή: Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ή να

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο κατασκευαστής συνιστά τη σωστή χρήση των συσκευών φωτισμού! Για τον λόγο αυτό να ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ -

Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Σκούπα R-137 ROHNSON Οδηγίες Χρήσης

Ηλεκτρική Σκούπα R-137 ROHNSON Οδηγίες Χρήσης Ηλεκτρική Σκούπα R-137 ROHNSON Οδηγίες Χρήσης - 1 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει πάντα να ακολουθείται τις βασικές προφυλάξεις καθώς και να τηρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ.

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά πριν εγκαταστήσετε ή/και χρησιμοποιήσετε τον απορροφητήρα. Πριν συνδέσετε, σιγουρευτείτε ότι η τάση της παροχής αντιστοιχεί με την τάση στην πινακίδα τεχνικών

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ: Είναι πολύ χρήσιμες για την ενεργοποίηση των νουκλεικών οξέων, αυξάνει την ανοσία του οργανισμού. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Κάλυμμα Κάλυμμα Φίλτρου ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ... 11 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 11 Χειριστήρια... 11 Σίδερο επαγγελματικού τύπου... 11... 11 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ... 12...

Διαβάστε περισσότερα

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ ΣΙ ΕΡΟ ΑΤΜΟΥ MOD. R-390 Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και το σχεδιάγραµµα της συσκευής, πριν τη πρώτη χρήση. Προσοχή: 1. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν χρησιµοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Mdel : THEO47893 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

R-067 INSTRUCTION MANUAL

R-067 INSTRUCTION MANUAL Micathermic heater R-067 INSTRUCTION MANUAL d Θερμοπομπός Mica Εισαγωγή Αυτός ο νέος τύπος θερμοπομπού χρησιμοποιεί θερμικά στοιχεία Mica, η οποία είναι η κορυφαία τεχνολογία θέρμανσης στον 21ο αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα