ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2011-2012"

Transcript

1 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 *ΝΕΡΑΙΔΑ (μικρός Προφήτης Ηλίας) και μοντέρνους χορούς και τραγούδια των Χριστουγέννων. ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 * ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ επίβλεψη των δασκάλων των εικαστικών τμημάτων των Λεσχών Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. θα ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την κατασκευή χριστουγεννιάτικου δέντρου πάνω σε μολύβι. (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Περιοχής). ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 * ΤΕΡΨΙΘΕΑ (πλατεία) «Χριστουγεννιάτικο εικαστικό εργαστήρι για τους μικρούς μας φίλους» Στους εικαστικούς πάγκους, που θα υπάρχουν στο χώρο της εκδήλωσης οι μικροί μας καλλιτέχνες με την επίβλεψη των δασκάλων των εικαστικών τμημάτων των Λεσχών Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. θα ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την κατασκευή χριστουγεννιάτικου δέντρου πάνω σε μολύβι. (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Περιοχής).

2 * ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 9 ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου «ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑ» Για 9 η συνεχόμενη χρονιά ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Επιστημών Λάρισας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Θεσσαλίας, διοργανώνουν τον Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου «Τύρναβος- Λάρισα». Η εκκίνηση θα δοθεί από την κεντρική πλατεία του Τυρνάβου στις το πρωί και ο τερματισμός θα γίνει στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Η απόσταση που θα διανύσουν οι αθλητές είναι μέτρα ασφάλτινης διαδρομής επί του οδικού άξονα Τυρνάβου-Λάρισας με παράκαμψη στο χωριό Αγ. Σοφία. Ανά 4 χιλιόμετρα θα υπάρχουν σταθμοί με νερά, ενώ σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχει σήμανση με το υπόλοιπο της απόστασης. ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 *ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ Δ.Ω.Λ. 7:00 το απόγευμα Με έργα Corelli, Pachelbel και Bartok, οι σπουδαστές των τάξεων βιολιού Αρ. Θεοχαροπούλου, Δημ. Καραμανώλη και βιόλας Γ. Σκίμπα θα εμφανιστούν σε ένα σύνολο εγχόρδων, κάνοντας γνωστούς τους ήχους τους στο κοινό που θα τους παρακολουθήσει.είσοδος ελεύθερη. ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 * ΑΓ.ΘΩΜΑΣ (πλατεία)

3 ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ «Γιορτή των Αστεριών» ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ 8:30 το βράδυ Έναρξη εκδήλωσης με τη φιλαρμονική του Δ.Ω.Λ. Διευθύνει ο κ. Γιώργος Μηνάς. Ο δήμαρχος Λαρισαίων Κωνσταντίνος Τζανακούλης θα ανάψει τα φώτα στο «Χριστουγεννιάτικο Καράβι», που «σαλπάρει» με τις ευχές όλων για το ταξίδι των εορτών. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ «Χριστουγεννιάτικο εικαστικό εργαστήρι για τους μικρούς μας φίλους» Στους εικαστικούς πάγκους, που θα υπάρχουν στο χώρο της εκδήλωσης οι μικροί μας καλλιτέχνες με την επίβλεψη των δασκάλων των εικαστικών τμημάτων των Λεσχών Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. θα ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την κατασκευή τρισδιάστατο χριστουγεννιάτικο αστέρι 9:00 το βράδυ 1. «Γιορτή των Αστεριών», Άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από το Δήμαρχο Λαρισαίων Κωνσταντίνο Τζανακούλη, έναρξη προγράμματος με τη φιλαρμονική του Δ.Ω.Λ. Τον βραδινό χριστουγεννιάτικο ουρανό θα φωτίσουν χιλιάδες πυροτεχνήματα. Ακολουθεί μεγάλο εορταστικό πρόγραμμα με τους, ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ. ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 * ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ(Προαύλιο Εκκλησιάς) *ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΗΒΗ ΒΟΖΑΛΗ ΒΑΡΝΑ Οι σπουδαστές των τάξεων κλαρινέτου Στ. Κοτρώτσιου, όμποε Δημ. Χατζούλη, φλάουτου Τ. Τσιαρδάκα και φαγκότου Εύης Αποστολίδου- Καραμανώλη παρουσιάζουν έργα Bach,Purcell και άλλων, σε συνδυασμούς κουαρτέτων, ντουέτων κ.α. Στο πιάνο συνοδεύει η Ιωάννα Σιοπούδη.

4 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 * ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Τελετή έναρξης 12 ου Παραδοσιακού χωριού Ώρες λειτουργίας καθημερινά π.μ & μ.μ «12 ο Παραδοσιακό Χωριό Γυναίκα & Παράδοση». Καθημερινή παρουσίαση και προβολή και διάθεση των παραδοσιακών προϊόντων και πολιτιστικών αγαθών από τους αγροτουριστικούς συνεταιρισμούς, τοπικές ενώσεις και πολιτιστικούς συλλόγους γυναικών της ευρύτερης περιοχής. Το Παραδοσιακό Χωρίο διοργανώνεται από τον Δήμο Λαρισαίων. Συμμετέχουν: Ανθρωπιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος «ΦΙΛΟΤΗΣ» Συνεταιρισμός Γυναικών Αιγάνης «Ολύμπιες Δημιουργίες» Σύλλογος Γυναικών Βρυοτόπου Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γιάννουλης «Η ΤΡΟΦΟΣ» Σύλλογος Γυναικών Ευϊδρίου «Μελίνα» Αγροτικός Μεταποιητικός Συνεταιρισμός Γυναικών Λιβαδίου Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Γόννων «Αντιγονίδες» Σύλλογος Γυναικών Μελιβοίας Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Ελευθερών 4 ο Σύστημα Δασοπροσκόπων «Τοπική Εφορία Προσκόπων» Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Παραδοσιακά προϊόντα από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ανατολής 2 ο Σ.Δ.Ε. Λάρισας Ιερά Μονή Τιμ. Προδρόμου Ανατολής ΘΕΨΥΠΑ 1 ο Γυμνάσιο Λάρισας «Παραδοσιακά Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά» Μαθητές από τα τμήματα χορού των Λεσχών Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια των Χριστουγέννων. «Χριστουγεννιάτικο εικαστικό εργαστήρι για τους μικρούς μας φίλους» Στους εικαστικούς θα ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την κατασκευή χριστουγεννιάτικης κάλτσας για να γεμίσει με δώρα. *ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ Δ.Ω.Λ. 8:30 το βράδυ Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα μας προσφέρει η μαθητική ορχήστρα «Μανώλης Καλομοίρης» ενώ η «Δημήτρης Μητρόπουλος» θα συνοδεύσει μικρούς ταλαντούχους σολίστες σε έργα Mozart, Beethoven, καθώς και σπουδαστές φωνητικής της τάξης της Β. Ποζίδου σε αποσπάσματα από οπερέτες και μιούζικαλ, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Κτιστάκη.

5 ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 *ΚΟΙΛΑΔΑ(πλατεία) *ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΗΒΗ ΒΟΖΑΛΗ-ΒΑΡΝΑ 6:00 το απόγευμα Οι σπουδαστές των τάξεων βιολιού της Παν. Στεφανοπούλου και πιάνου της Σιοπούδη συμπράττουν σε μια συναυλία κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου. Ιωάννας ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 * ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ(πλατεία) ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 * ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Κλειστό γυμναστήριο 42 ου δημοτικού σχολείου) 7:00 το απόγευμα Από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέας Πολιτείας «Οι Αμυγδαλιές» Θα πραγματοποιηθούν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με κατασκευές και Χειροτεχνίες, καθώς και Θεατρικό δρώμενο με το έργο «Γιατί δεν άναψε το Δένδρο της Πρωτοχρονιάς;» *ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ Δ.Ω.Λ. 8:30 το βράδυ Η καθιερωμένη πλέον χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μικτής και της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, που πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Οδυσσέα Ελύτη. Τα καταξιωμένα Μουσικά Σύνολα του Δ.Ω.Λ., με τη συμμετοχή του Μουσικού Συνόλου «Ενωδεία» υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Καρβούνη, θα παρουσιάσουν ένα ιδιαίτερο μουσικό οδοιπορικό.

6 ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 * ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 6:30 το απόγευμα Τελετή Λήξης 12 ου Παραδοσιακού Χωριού «Γυναίκα & Παράδοση» Παραδοσιακή Βραδιά Τελετή λήξης του 12 ου Παραδοσιακού Χωριού. Την τελετή λήξης της λειτουργίας του Παραδοσιακού Χωριού θα πλαισιώσουν χορευτικά συγκροτήματα των Λεσχών Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. που θα παρασύρουν με χορούς και τραγούδια της λαϊκής μας παράδοσης, καθώς και μοντέρνων χορών σε ένα όμορφο γλέντι τους θεατές μας. «Χριστουγεννιάτικο εικαστικό εργαστήρι για τους μικρούς μας φίλους» Στους εικαστικούς πάγκους, που θα υπάρχουν στο χώρο της εκδήλωσης οι μικροί μας καλλιτέχνες με την επίβλεψη των δασκάλων των εικαστικών τμημάτων των Λεσχών Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. θα ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την κατασκευή χριστουγεννιάτικου δέντρου πάνω σε μολύβι. ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 *ΧΑΡΑΥΓΗ(πλατεία) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 «ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ» ΧΑΝΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ «Παραδοσιακά και μοντέρνα Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά» Μαθητές από τα τμήματα χορού των Λεσχών Πολιτισμού θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς και τραγούδια των Χριστουγέννων. Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. θα παρουσιάσουν την δουλειά τους στο πνεύμα των Χριστουγένων. «Χριστουγεννιάτικο εικαστικό εργαστήρι για τους μικρούς μας φίλους» Στους εικαστικούς πάγκους, που θα υπάρχουν στο χώρο της εκδήλωσης οι μικροί μας καλλιτέχνες με την επίβλεψη των δασκάλων των εικαστικών τμημάτων των Λεσχών Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. θα ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την κατασκευή χριστουγεννιάτικου δέντρου πάνω σε μολύβι.

7 «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ» Οι μικροί μας καλλιτέχνες με φαντασία και δημιουργικότητα, υπό την επίβλεψη των δασκάλων των εικαστικών τμημάτων των Λεσχών Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. θα διαγωνιστούν στην κατασκευή χριστουγεννιάτικης κάρτας. *ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ Δ.Ω.Λ. 8:30 το βράδυ Ένα μουσικό γαϊτανάκι θα τυλίξει ζεστά με τους ήχους του και θα ζωντανέψει ημέρες ελπίδας, σε παιδιά που βιώνουν την αγάπη μέσα από δύσκολες συνθήκες. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν από τους λιλιπούτειους συντελεστές σε εκείνα τα παιδιά για να τους προσφέρουν χαρά αλλά και ανακούφιση. Μια κίνηση αγάπης που θέλουμε να γίνει θεσμός. *ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 9:00 το βράδυ Παράσταση << Ο ΓΑΜΟΣ>>. Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά του Δήμου Λαρισαίων. Η είσοδος του κοινού θα πραγματοποιείται με μειωμένο εισιτήριο ( 10 ευρώ). ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 *ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 9:00 το βράδυ Παράσταση << Ο ΓΑΜΟΣ>>. Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά του Δήμου Λαρισαίων. Η είσοδος του κοινού θα πραγματοποιείται με μειωμένο εισιτήριο ( 10 ευρώ). ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 * ΦΑΛΑΝΗ(πλατεία) το πρωί Στους δρόμους της πόλης μας 12:00 Η Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων «περπατάει» στο κέντρο της πόλης μας σκορπίζοντας ήχους και νότες από μουσικές που «συνοδεύουν» την ατμόσφαιρα των εορτών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δ.Ω.Λ.

8 ΑΛΛΑΓΗ του ΧΡΟΝΟΥ στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ *Κεντρική πλατεία 10:30 το βράδυ. Μουσική πανδαισία από την ορχήστρα του Ντίνου Καραποστόλου με ξένα και ελληνικά τραγούδια 11:55 το βράδυ. Χαιρετισμός και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τη νέα χρονιά από το Δήμαρχο Λαρισαίων Κωνσταντίνο Τζανακούλη. Την εκδήλωση θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων. Τον βραδινό πρωτοχρονιάτικο ουρανό της πόλης μας θα φωτίσουν χιλιάδες πυροτεχνήματα. 12:05 τη νύχτα. Το πρωτοχρονιάτικο γλέντι συνεχίζεται ΔΡΑΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Εορταστικό συσσίτιο για οικονομικά αδύνατους θα πραγματοποιηθεί παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα μέλη ΚΑΠΗ Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εξυπηρετούμενους του Οργανισμού και γεύμα ( μετά την Πρωτοχρονιά.). ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ : Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λαρισαίων Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Μαρτζέλης Ευθύμιος, Καλαμάρας Γεώργιος, Κανιούρης Αντώνης, Καραμαλίγκα Ζωή, Κατσούρα Κατερίνα,, Μακρής Πάρης, Μακρής Θανάσης, Παπάρας Βασίλης, Γκουντουβά Μαριάνα, Λούγγος Βασίλης, Μπέσσα Κατερίνα, Στεργιούλα Ελένη, ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κλείτσας Νικόλαος, Παπαδοπούλου Ελένη, Τσιανάκα Ζωή, Χατζής Δημήτρης, Γελαλή Τρυγώνα, Μπασιά Βάγια, Γραβάνη Στέλλα, Ζιώγας Βασίλειος, Κακαβίτση Γιάννα, Νυχτερίδα Κατερίνα, Τζιανα Χάιδω. ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Καμπούρης Όλιβερ, Κωτσιανούλης Νίκος, Μπάγιος Γιάννης, Μπίσδα Αργυρώ Τσιπλακούλη Στέλλα, Ντριγκόγια Βάσω, Τσιμπώνης Δημήτρης, Βούλγαρη Χρύσα, Γκόλτσιου Ζωή, Βαδάση Βασιλική, Βελησσαρίου Αντωνία, Μπαλογιάννη Άννα, Νικούλη Αναστασία, Παρασίδου Ελισάβετ, Τσιπλακούλη Αντιγόνη, Μασιά Αντιγόνη, Ζαχαρούλης Θανάσης, Μαραγγούλης Γιάννης, Νοτόπουλος Αναστάσιος, Κορομπίλης Κώστας,, Πλαδάς Γιάννης, Βελεγράκη Αλίκη. ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κίσσα Δήμητρα, Πλασταρά Σοφία, Τσίτουρα Λάρα Σαρήογλου Αγγελική ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Κωνσταντίνος Τζανακούλης Οργάνωση Επιμέλεια: Βάσω Οικονόμου Συνεργάτες: Κατερίνα Πλιάτσικα, Γιάννης Χολέβας,