ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1987: Πτυχίο. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς. Βαθμός Λίαν Καλώς.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1987: Πτυχίο. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς. Βαθμός Λίαν Καλώς."

Transcript

1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Σωκράτης Μοσχούρης Όνομα Πατρός: Ιωάννης Ημερομηνία Γεννήσεως: 15 Φεβρουαρίου 1965 Διεύθυνση Εργασίας: Γραφείο 403, Δεληγιώργη 107, , Πειραιάς Τηλέφωνο Εργασίας: Fax Εργασίας: Διεύθυνση Κατοικίας: Κύπρου 1, , Μεταμόρφωση, Αττική Τηλέφωνο Κατοικίας: Κινητό Τηλέφωνο: Ηλεκτρονική Διεύθυνση: ΣΠΟΥΔΕΣ 1987: Πτυχίο. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς. Βαθμός Λίαν Καλώς. 1997: Διδακτορικό Δίπλωμα. Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πειραιώς. Βαθμός Άριστα. ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ Ξένες Γλώσσες: Λογισμικό: Στατιστικά Πακέτα: Αγγλικά (άριστα). Windows, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint. SPSS. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ : NIREUS FISHERIES AND AQUACULTURE CONSULTANTS S.A. Οικονομική διαχείριση των ερευνητικών προγραμμάτων, σύνταξη του οικονομικού μέρους των μελετών σκοπιμότητας και παρακολούθηση των ταμιακών ροών της εταιρείας : Λέκτορας του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο γνωστικό αντικείμενο Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού και Διακίνηση Βιομηχανικών Προϊόντων : Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο γνωστικό αντικείμενο Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού και Διακίνηση Βιομηχανικών Προϊόντων : Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο γνωστικό αντικείμενο Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού και Διακίνηση Βιομηχανικών Προϊόντων.

2 ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Διενέργεια φροντιστηριακών ασκήσεων στο υποχρεωτικό μάθημα του πέμπτου και έκτου εξαμήνου σπουδών Χρηματοοικονομική υπό την εποπτεία του υπεύθυνου του μαθήματος Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Παναγιώτη Αλεξάκη : Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων. Διδασκαλία του μαθήματος επιλογής του τρίτου εξαμήνου σπουδών (ειδίκευση Logistics) Σεμινάριο Διπλωματικής Εργασίας σήμερα: 2001-σήμερα: 2001-σήμερα: Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πειραιώς. Διδασκαλία του υποχρεωτικού μαθήματος του έκτου εξαμήνου σπουδών Μελέτες Σκοπιμότητας και των υποχρεωτικών μαθημάτων του εβδόμου εξαμήνου σπουδών Συστήματα Διακίνησης και Διανομής Προϊόντων και Ειδικά Θέματα Τεχνολογίας και Συστημάτων Παραγωγής. Διαλέξεις στα πλαίσια του Μακροχρόνιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ελληνικού Ινστιτούτου Προμηθειών. Το Πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε στελέχη προμηθειών τα οποία με το πέρας του Προγράμματος αποκτούν Πιστοποιητικό Εξειδικευμένου Αγοραστή. Διαπανεπιστημιακό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας- Πληροφορική Υγείας. Διδασκαλία του μαθήματος Διαχείριση Έργων : Τμήμα Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων Πανεπιστημίου Πειραιώς. Διδασκαλία του μαθήματος επιλογής του έκτου εξαμήνου σπουδών Συστήματα Εφοδιασμού σήμερα: Τμήμα Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιώς. Διδασκαλία του μαθήματος επιλογής του πέμπτου εξαμήνου σπουδών Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού σήμερα: Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων. Διαλέξεις στα πλαίσια του υποχρεωτικού μαθήματος του δευτέρου εξαμήνου σπουδών (ειδίκευση Logistics) Διοίκηση Προμηθειών : Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου του Kentucky. Διδασκαλία του μαθήματος Supply Chain Management : Αστυνομική Ακαδημία. Πρόγραμμα Εκπαίδευσης του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.). Διδασκαλία του μαθήματος Διοίκηση Δικτύου Εφοδιασμού. 2010: Διαλέξεις στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Επιμόρφωση Στελεχών του ΕΔΙΣΥ ΑΕ στην Άρτια Αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Λοιπών Παραγωγικών Συντελεστών των Επιχειρήσεων. Φορέας Χρηματοδότησης: ΟΣΕ σήμερα: 2010-σήμερα: Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πειραιώς. Διδασκαλία του μαθήματος επιλογής του ογδόου εξαμήνου σπουδών Προχωρημένες Τεχνολογίες Παραγωγής ΙΙ. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων. Διαλέξεις στα πλαίσια του υποχρεωτικού μαθήματος του δευτέρου εξαμήνου σπουδών (ειδίκευση Logistics) Αποθήκευση και Συστήματα Χειρισμού Προϊόντων.

3 2011-σήμερα: 2011-σήμερα: Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων. Διαλέξεις στα πλαίσια του υποχρεωτικού μαθήματος του πρώτου εξαμήνου σπουδών (ειδίκευση Logistics) Logistics Επιχειρήσεων. Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πειραιώς. Διαλέξεις στα πλαίσια του μαθήματος επιλογής του εβδόμου εξαμήνου σπουδών Ειδικά Θέματα Διοίκησης Δικτύων Εφοδιασμού. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ : Μέλος της Ειδικής Διατμηματικής Επιτροπής και της Συντονιστικής Επιτροπής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. 2001: Μέλος της οργανωτικής επιτροπής διεξαγωγής ημερίδας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς με θέμα Η Μεταπτυχιακή Έρευνα στα Logistics. Η ημερίδα αυτή, κατά την οποία παρουσιάστηκαν επιλεγμένες διπλωματικές εργασίες σπουδαστών, διοργανώθηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων σήμερα: Μέλος επιτροπών διενέργειας και αξιολόγησης δημόσιων ανοικτών διαγωνισμών για προμήθειες και παροχή υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. 2002: Μέλος της επιτροπής οργάνωσης του συστήματος προμηθειών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Η επιτροπή αυτή αρχικά κατέγραψε την υφιστάμενη οργάνωση και τις διαδικασίες προμηθειών που ισχύουν στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Στη συνέχεια, εισηγήθηκε βελτιώσεις και τροποποιήσεις προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης προμηθειών για το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ : Συμμετοχή ως ερευνητής της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς στο πρόγραμμα με τίτλο Η Διαχείριση Υλικών στις Ελληνικές Επιχειρήσεις. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού μελετήθηκε η λειτουργία της διαχείρισης υλικών σε 72 επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα : Συμμετοχή στο πρόγραμμα με τίτλο Σύμβουλοι Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας και το London Business School. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού μελετήθηκε η αγοραστική διαδικασία σε 32 επιχειρήσεις του δημοσίου τομέα : Συμμετοχή ως ερευνητής του Κέντρου Οικονομικών και Διοικητικών Ερευνών της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Βιομηχανικής Έρευνας (ΠΑΒΕ) με τίτλο Υπόδειγμα και Διαδικασίες Αγοράς-Αποθήκευσης-Διακίνησης Κρίσιμων Κατηγοριών Υλικών. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το Κέντρο Οικονομικών και Διοικητικών Ερευνών της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς σε συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού εξετάστηκε η διαδικασία προμηθειών για υλικά υψηλής αξίας και αναπτύχθηκε σύστημα υποστήριξης αποφάσεων για αγορά κεφαλαιουχικού εξοπλισμού.

4 : Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Έρευνας και Τεχνολογίας (ΠΑΕΤ) με τίτλο Διερεύνηση της Λειτουργίας των Προμηθειών Κεφαλαιουχικού Εξοπλισμού στο Δημόσιο Τομέα. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού μελετήθηκε η διαδικασία προμήθειας κεφαλαιουχικού εξοπλισμού σε 30 νοσοκομειακές μονάδες : Συμμετοχή στο Καινοτομικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Συμβούλων-Στελεχών Επιχειρήσεων με τίτλο Διοίκηση Προμηθειών. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το Κέντρο Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού διεξήχθησαν σεμινάρια με στόχο την επιμόρφωση στελεχών επιχειρήσεων στη διαχείριση υλικών : Συμμετοχή ως ερευνητής του Κέντρου Οικονομικών και Διοικητικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Βιομηχανικής Έρευνας (ΠΑΒΕ) με τίτλο Πρόγραμμα Υποστήριξης Λογικών Επιλογών και Συμπερασμάτων. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το Κέντρο Οικονομικών και Διοικητικών Ερευνών της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς σε συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού αναπτύχθηκε σύστημα υποστήριξης αποφάσεων αγοράς ή ιδιοκατασκευής : Συμμετοχή στο Κοινοτικό Πρόγραμμα COMPRIE-SPRINT με τίτλο Συνεργασία Αγοραστών / Προμηθευτών στον Κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, το οποίο υλοποιήθηκε σε έξι Ευρωπαϊκές χώρες, εξετάσθηκε η συνεργασία μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών και των προμηθευτών με σκοπό την ανάπτυξη και τη βελτίωσή τους : Συμμετοχή στο Πρόγραμμα με τίτλο Πρακτικό Εργαστήριο Κατάρτισης Επιχειρηματιών Νήσων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου σε Σύγχρονα Θέματα Οργάνωσης Παραγωγής. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού διενεργήθηκαν επισκέψεις σε επιχειρήσεις πέντε νησιών του Αιγαίου με σκοπό την ανάλυση των ιδιαίτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει κάθε επιχείρηση και την υλοποίηση ενεργειών κατάρτισης : Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Ερευνητικού Δυναμικού (ΠΕΝΕΔ) με τίτλο Οικονομικά και Οργανωτικά Ζητήματα του Συστήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Προοπτική των Δημογραφικών Εξελίξεων ή/και της Ενοποίησης της Κοινοτικής Αγοράς. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού εξετάσθηκαν οι προϋποθέσεις αναδιάρθρωσης του συστήματος κοινωνικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα βάσει των δημογραφικών εξελίξεων και της ενοποίησης της Κοινοτικής αγοράς : Συμμετοχή ως ερευνητής του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΠΕΤ ΙΙ) ΝΕΚΤΑΡ με τίτλο Ανάπτυξη Εγκαταστάσεων για την Ταχεία Δημιουργία Πρωτοτύπων : Συμμετοχή στο πρόγραμμα RETEX. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, το οποίο υλοποιήθηκε από την εταιρεία ΒΙΟΡΥΛ Α.Ε., σχεδιάστηκε μοντέλο συνεχούς βελτίωσης της αλυσίδας εφοδιασμού : Συμμετοχή στο πρόγραμμα με τίτλο Διοίκηση Προμηθειών των Ελληνικών Νοσοκομείων. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού μελετήθηκε η διαδικασία προμηθειών σε ένα ικανοποιητικό αριθμό νοσοκομειακών μονάδων. 2001: Συμμετοχή στο πρόγραμμα GROWTH Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, αξιολογήθηκε, σε συνεργασία με την ΙΝΤΡΑCΟΜ, η επίδραση ενός πληροφοριακού συστήματος βασισμένου στο διαδίκτυο στη

5 λειτουργία της αλυσίδας εφοδιασμού των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Επιπλέον, μελετήθηκαν οι γενικότερες οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της υιοθέτησης του διαδικτύου από τις επιχειρήσεις. 2005: Μέλος της ομάδας εκπόνησης εξειδικευμένης κλαδικής μελέτης με τίτλο Εισαγωγή 3 rd Party Logistics στις ΜΜΕ. Η μελέτη αυτή υλοποιήθηκε από το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τον Οργανισμό Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης : Συμμετοχή στο έργο ΘΑΛΗΣ ASPASIA. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού θα διεξαχθεί, μεταξύ άλλων, έρευνα όσον αφορά στα συστήματα εφοδιασμού και παραγωγής στην Ελλάδα : Συμμετοχή στην Πράξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Στα πλαίσια της Πράξης αυτής θα διεξαχθεί έρευνα όσον αφορά τις διαδικασίες ανακύκλωσης φωτοβολταϊκών πινάκων στο τέλος κύκλου ζωής. ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Επίβλεψη μεγάλου αριθμού εργασιών στο γνωστικό πεδίο των logistics στα πλαίσια του προγράμματος προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Επίβλεψη εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής του κ. Λιαπόπουλου Νικολάου. Το θέμα της διατριβής είναι: Μελέτη του Στρατηγικού Outsourcing στις Ελληνικές Επιχειρήσεις. Η εκπόνηση της διατριβής άρχισε τον Απρίλιο του 2007 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του Επίβλεψη εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής του κ. Νίκου Χριστόδουλου. Το θέμα της διατριβής είναι: Στρατηγικές Επιλογής Προμηθευτών σε Κατηγορίες Κρίσιμων Υλικών. Η εκπόνηση της διατριβής άρχισε τον Ιούλιο του Επίβλεψη εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής του κ. Μέντα Φωτίου. Το θέμα της διατριβής είναι: Πράσινες-Βιώσιμες- Προμήθειες στον Δημόσιο Τομέα της Ελλάδος. Η εκπόνηση της διατριβής άρχισε το Νοέμβριο του Επίβλεψη εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής του κ. Ευαγγελίδη Χαράλαμπου. Το θέμα της διατριβής είναι: Διαχείριση Συμβάσεων σε σχέση με την Διοίκηση Έργου, τη Χρηματοοικονομική Ανάλυση και το Marketing. Η εκπόνηση της διατριβής άρχισε το Νοέμβριο του Επίβλεψη εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής της κ. Πέππα Βασιλείας. Το θέμα της διατριβής είναι: RFID Technology as an Innovative Tool for Effective Supply Chain Management in Greece. Η εκπόνηση της διατριβής άρχισε τον Οκτώβριο του ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών. Institute for Supply Management. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ Μάιος 1988: Σεπτέμβριος 1989: Οκτώβριος 1989: Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας. Ανάλυση της λειτουργίας του τμήματος προμηθειών στις ελληνικές επιχειρήσεις. Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας. Παρουσίαση μηχανογραφημένου συστήματος λήψης αποφάσεων αγοράς ή ιδιοκατασκευής. Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Αγορά ή ιδιοκατασκευή.

6 Δεκέμβριος 1991: Νοέμβριος 1992: Νοέμβριος 1994: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παρουσίαση μηχανογραφημένου συστήματος λήψης αποφάσεων αγοράς ή ιδιοκατασκευής. Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και οι κρατικές προμήθειες. 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προμηθειών και Διαχείρισης Υλικών. Η απόφαση για αγορά ή ιδιοκατασκευή στις Ελληνικές επιχειρήσεις. Μάρτιος 1995: Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Σύνδεση ΑΕΙ-ΤΕΙ με επιχειρήσεις - ανταγωνιστικότητα επιχειρήσεων. Σεπτέμβριος 2000: Ιανουάριος 2004: Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών. Εισαγωγή στη διαδικασία απόφασης make or buy. 4 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προμηθειών και Διαχείρισης Υλικών. Η ανάθεση επιχειρησιακών δραστηριοτήτων σε τρίτους (outsourcing)-οι τάσεις στην Ελλάδα. Απρίλιος 2007: 5 η Διεθνής Έκθεση Αποθήκη-Μεταφορές-Logistics 07. Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Πεδίο των Logistics. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ Οκτώβριος 1988: Νοέμβριος 1989: Μάρτιος 1990: Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας. Σεμινάριο με θέμα Τεχνητή Νοημοσύνη. Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Συμπόσιο με θέμα Δημόσιες Επιχειρήσεις και Επιχειρηματικός Κίνδυνος. Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών. Σεμινάριο με θέμα Το Σύγχρονο Μάνατζμεντ των Προμηθειών. Νοέμβριος 1990: Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα Βιομηχανικές Περιοχές: Προβλήματα και Προοπτικές. Ιούλιος 1992: Φεβρουάριος 1993: Ιούλιος 1993: Δεκέμβριος 1996: Μάρτιος 1997: Μάιος 1998: Νοέμβριος 1998: Νάπολι. Διημερίδα στα πλαίσια του Κοινοτικού Προγράμματος COMPRIE- SPRINT. Λουξεμβούργο. Ημερίδα στα πλαίσια του Κοινοτικού Προγράμματος COMPRIE-SPRINT. Βαλένθια. Ημερίδα στα πλαίσια του Κοινοτικού Προγράμματος COMPRIE- SPRINT. Ξενοδοχείο Χανδρή Αθηνών. Σεμινάριο με θέμα Βελτιώνοντας την Αποτελεσματικότητα των Προμηθειών. Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών. 2 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προμηθειών και Διαχείρισης Υλικών. Ξενοδοχείο Χανδρή Αθηνών. Σεμινάριο με θέμα Τεχνικές Στρατηγικής Διαχείρισης Υλικών & Υπηρεσιών. Ξενοδοχείο Χανδρή Αθηνών. Σεμινάριο με θέμα Προμήθειες: Εργαλείο Βελτίωσης της Ποιότητας και Μείωσης του Κόστους των Προϊόντων και Υπηρεσιών. Μάρτιος 1999: Ξενοδοχείο HILTON. Σεμινάριο με θέμα Ανάπτυξη Δυναμικών Συνεργασιών με Προμηθευτές, Υποκατασκευαστές και Διανομείς.

7 Σεπτέμβριος 1999: Δεκέμβριος 1999: Εκπαιδευτικό Κέντρο Κτηματικής Τράπεζας. 4 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics 99 υπό την αιγίδα του SOLE. Ξενοδοχείο Χανδρή Αθηνών. Σεμινάριο με θέμα Σύγχρονα Εργαλεία για Αποτελεσματικές Προμήθειες. Μάιος 2000: Ξενοδοχείο Πεντελικόν Κηφισιάς. Σεμινάριο με θέμα Ανάλυση Περιπτώσεων στις Προμήθειες. Σεπτέμβριος 2000: Φεβρουάριος 2001: Μάιος 2001: Μάιος 2001: Μάιος 2001: Ιούνιος 2001: Ιούνιος 2001: Απρίλιος 2002: Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών. 3 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προμηθειών και Διαχείρισης Υλικών. Άμστερνταμ, Ολλανδία. Σεμινάριο με θέμα Εναρμόνιση του Τρόπου Υπολογισμού των Δεικτών Αξιολόγησης της Λειτουργίας των Προμηθειών στις Επιχειρήσεις. Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα Ανάλυση και Σχεδίαση Βιομηχανικών Συστημάτων. Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου. Συνέδριο με τίτλο Προμήθειες του Δημοσίου & Νέες Τεχνολογικές Προκλήσεις. Ξενοδοχείο Μετροπόλιταν. Ημερίδα με θέμα Careers in Logistics. Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών. Εσπερίδα με θέμα E-Procurement: Προμήθειες μέσω του Διαδικτύου. Ξενοδοχείο Πεντελικόν Κηφισιάς. Σεμινάριο με θέμα Business Process Reengineering-Ανασχεδιασμός Επιχειρησιακών Διεργασιών. Ξενοδοχείο Χανδρή Αθηνών. Διάλεξη του κ. David Moore με θέμα Διοίκηση Αλυσίδων Εφοδιασμού: Πώς Αντιμετωπίζονται οι Πολύπλοκες Σχέσεις μεταξύ των Εμπλεκομένων Φορέων; Ιούνιος 2002: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Εσπερίδα με θέμα Η Συμβολή της Ανθρωπομετρίας στη Βελτίωση του Σχεδιασμού Χώρων και Βιομηχανικών Προϊόντων. Ιούνιος 2003: Ιούλιος 2003: Αύγουστος 2003: Μάιος 2004: Ιούνιος 2004: Λουκέρνη, Ελβετία. IFPMM World Congress. Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Εσπερίδα με θέμα Οι Επιπτώσεις του SAP στην Αλυσίδα Εφοδιασμού. Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου. Διημερίδα με θέμα Για μια Αειφόρο (Βιώσιμη) Διαχείριση των Υδατικών Πόρων. Ξενοδοχείο Μετροπόλιταν. Ημερίδα με θέμα Ιχνηλασιμότητα στην Εφοδιαστική Αλυσίδα. Ξενοδοχείο Μετροπόλιταν. Ημερίδα με θέμα Διαχείριση των Σχέσεων με τους Προμηθευτές. Οκτώβριος 2004: Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών. Εσπερίδα με θέμα Supplier Relationship Management & Corporate Social Responsibility. Μάιος 2005: Οκτώβριος 2005: Ιούνιος 2006: Ζάκυνθος. Fifth International Conference on Analysis of Manufacturing Systems-Production Management. Λισσαβόνα, Πορτογαλία. ECPS Meeting. Ημερίδα με θέμα e-reverse Auctions-Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες.

8 Νοέμβριος 2006: Δεκέμβριος 2006: Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ. Παγκόσμια Διάσκεψη του ΟΟΣΑ-APEC για την Εξάλειψη των Εμποδίων Πρόσβασης των ΜΜΕ στις Διεθνείς Αγορές. Αμφιθέατρο Εθνικής Τράπεζας. Εκδήλωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Προμηθειών με θέμα Financial Risk Management in Purchasing. Μάιος 2007: Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών. 3 ο Εθνικό Συνέδριο με θέμα Νέα Αγορά και Νέα Τεχνολογία: Συστημικές Δομές, Ευρυζωνικότητα & Κοινωνική Δυναμική. Μάιος 2007: Σεπτέμβριος 2007: Σεπτέμβριος 2007: Μάιος 2009: Μάιος 2009: Ιούνιος 2009: Ιούνιος 2010: Νοέμβριος 2010: Ιούνιος 2011: Βρυξέλες, Βέλγιο. ECPS Meeting. Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Εσπερίδα με θέμα Operational Risk Management in the Supply Chain. Κοπεγχάγη, Δανία. ECPS Meeting. Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Σεμινάριο Επιμόρφωσης Στελεχών Επιχειρήσεων και Φοιτητών για τις Μεταφορές. Royal Olympic Hotel. Διημερίδα με θέμα Living Supply Chains με βασικό ομιλητή τον Dr. John Gattorna. Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών. 5 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προμηθειών και Διοίκησης Δικτύων Εφοδιασμού. Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών και Hellenic Logistics Association. Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εφοδιασμός. Hong Kong, IFPSM Meeting. Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών. 1 st Southeastern European Conference in Purchasing and Supply Management: Leveraging Regional Dynamics: A Strategic Approach to Procurement and Supply Management. Θεσσαλονίκη. ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Kotteaku, A.G., Laios, L.G., and Moschuris, S.J. The Influence of Product Complexity on the Purchasing Structure. Omega International Journal of Management Science, vol. 23, no. 1, pp , Laios, L.G., and Moschuris, S.J. A Decision Support System for Make or Buy in an Aircraft Maintenance Facility. Production and Inventory Management Journal, vol. 38, no. 4, pp , Xideas, E., and Moschuris, S. Τhe Influence of Product Type on the Purchasing Structure. European Journal of Marketing, vol. 32, nos. 11/12, pp , Laios, L., and Moschuris, S. An Empirical Investigation of Outsourcing Decisions. The Journal of Supply Chain Management, vol. 35, no. 1, pp , Winter Μοσχούρης, Σ. Η Τάση για Outsourcing στις Ελληνικές Επιχειρήσεις. Plant Management, τεύχος 154, σελ. 40, Φεβρουάριος-Μάρτιος Φωνιαδάκη, Κ. και Μοσχούρης, Σ. Εξυπηρέτηση Πελατών και Logistics: Δημιουργώντας Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα στο Ξεκίνημα της Νέας Χιλιετίας. Plant Management, ετήσια έκδοση , σελ Laios, L.G., and Moschuris, S.J. The Influence of Enterprise Type on the Purchasing Decision Process. International Journal of Operations & Production Management, vol. 21, no. 3, pp , April 2001.

9 Laios, L.G., and Moschuris, S.J. Make or Buy Decisions: Major Factors to Consider. IFPMM Business Briefing: European Purchasing and Supply Chain Strategies, pp , May Μοσχούρης, Σ.Ι. και Φιλιππάκη, Μ. Outsourcing και Ελληνικές Επιχειρήσεις. Logistics and Management, τεύχος 23, σελ , Σεπτέμβριος Οκτώβριος Μοσχούρης, Σ. Το Outsourcing στην Ελλάδα. Αποθήκη και Μεταφορές, τεύχος 21, σελ , Μάρτιος Απρίλιος Theodoras, D., Laios, L., and Moschuris, S. Improving Customer Service Performance within a Food Supplier-Retailers Context. International Journal of Retail and Distribution Management, vol. 33, no. 5, pp , Moschuris, S.J., and Kondylis, M.N. Outsourcing in Public Hospitals: A Greek Perspective. Journal of Health Organization and Management, vol. 20, no. 1, pp. 4-14, Moschuris, S.J., and Apergi, A. Transportation Outsourcing: A Survey of Greek Practices. Paradigm, vol. X, no. 1, pp. 1-10, Moschuris, S.J. Triggering Mechanisms in Make or Buy Decisions: An Empirical Analysis. The Journal of Supply Chain Management, vol. 43, no. 1, pp , Winter Moschuris, S.J., and Kondylis, M.N. Outsourcing in Private Healthcare Organisations: A Greek Perspective. Journal of Health Organization and Management, vol. 21, no. 2, pp , Moschuris, S.J., and Kondylis, M.N. Outsourcing in Hospitals: A Survey of Decision-Making Factors, Benefits, and Obstacles. E-Hospital Journal, vol. 10, no. 1, pp , Aslani, M.P., Laios, L.G., and Moschuris, S.J. The Perceived Impact of E-Procurement in EU Enterprises. International Journal of Value Chain Management, vol. 2, no. 2, pp , Moschuris, S.J. Organizational Participants in the Make-or-Buy Process. Industrial Marketing Management, vol. 37, no. 2, pp , Malindretos, G., and Moschuris, S. Supply Chain Strategy and Outsourcing: The Case of the Greek Pharmaceutical Sector. Spoudai, vol. 58, no. 3-4, pp , Lacroix, R.N., Laios, L., and Moschuris, S. City of London Green Public e-procurement Project: Results & Perspectives. Operations and Supply Chain Management, vol. 4, no. 2/3, pp , Pavlis, N., Moschuris, S., and Laios, L. The Relationship of Supply Management Performance with Financial Performance and Customer Service: An Empirical Analysis. MIBES Transactions International Journal, vol. 5, no. 2, pp , Pavlis, N., Moschuris, S.J., Laios, L., and Psychoyios, D. Financial Ratio Analysis: The Case of Customer Service Evaluation. Journal of Financial Decision Making, vol. 7, no. 2, pp , Moschuris, S.J., and Velis, G.F. Customer Perceptions on Service Satisfaction with Third Party Logistics (3PL) Service. International Journal of Applied Logistics, vol. 3, no. 4, pp , Liapopoulos, N.K., and Moschuris, S.J. The State of Outsourcing in Companies Operating in Greece. International Journal of Engineering and Management, vol. 4, no. 1, pp. 1-13, Nikou, C., and Moschuris, S.J. Final Supplier Selection System in Military Critical Items. SPOUDAI Journal of Economics and Business, vol. 62, nos. 1-2, pp , Peppa, V.P., and Moschuris, S.J. RFID Technology in Supply Chain Management: A Review of the Literature and Prospective Adoption to the Greek Market. Global Journal of Engineering Education, vol. 15, no. 1, pp , 2013.

10 Liapopoulos, N.K., and Moschuris, S.J. An Empirical Investigation of Outsourcing Decisions in Enterprises Operating in Greece. SPOUDAI Journal of Economics and Business, vol. 63, nos. 1-2, pp. xx-xx, ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ Μοσχούρης, Σ. και Λάιος, Λ. Η Απόφαση για Αγορά ή Ιδιοκατασκευή στις Ελληνικές Επιχειρήσεις. Κεφάλαιο 7, σελ του βιβλίου: Σύγχρονη Διοίκηση Προμηθειών. Έκδοση του Ελληνικού Ινστιτούτου Προμηθειών, Μοσχούρης, Σ. Ανάθεση Δραστηριοτήτων σε Τρίτους: Το Δίλημμα Αγορά ή Ιδιοκατασκευή. Κεφάλαιο 6, σελ του βιβλίου: Διοίκηση Εφοδιασμού. Συγγραφέας: Καθηγητής Λάμπρος Λάιος. Έκδοση της HUMANTEC Μ.Ε.Π.Ε., Πειραιάς Moschuris, S.J., and Nikitas, S.A. Outsourcing the Warehousing Function: A Survey of Greek Practices. Chapter 7 of the book: Outsourcing Management for Supply Chain Operations and Logistics Services. IGI Global, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ Harrison, A. και van Hoek, R. Logistics. Μάνατζμεντ & Στρατηγική. Α Έκδοση. Εκδοτικός Οίκος Rosili, ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ Theodoras, D.T., and Moschuris, S.J. Evaluating Service Attributes in Different Product Categories: A Case Study. Έχει γίνει δεκτό για δημοσίευση στον τόμο προς τιμή του αείμνηστου Καθηγητή Ρήγα Κωνσταντίνου. Μαλινδρέτος, Γ. και Μοσχούρης, Σ. Στρατηγικές Συμμαχίες, Εφοδιαστική και Βιωσιμότητα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Έχει γίνει δεκτό για δημοσίευση στον τόμο προς τιμή του αείμνηστου Καθηγητή Ρήγα Κωνσταντίνου. Moschuris, S.J., and Skartsari, E. Outsourcing in the hotel sector: a Greek perspective. Τιμητικός Τόμος Ομότιμου Καθηγητή Σωτήριου Καρβούνη, Πειραιάς 2012, σελ ΜΕΛΕΤΕΣ Λάιος, Λ., Ασημακοπούλου, Β. και Μοσχούρης, Σ. Οδηγός Υποστήριξης ΜΜΕ: Κρατικές Προμήθειες. Έκδοση του Ελληνικού Οργανισμού Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας, Σεπτέμβριος Μοσχούρης, Σ. και Παυλής, Ν. Εισαγωγή 3 rd Party Logistics στις ΜΜΕ. Η συγκεκριμένη κλαδική μελέτη εκπονήθηκε το 2005 υπό την επίβλεψη του Καθηγητή κ. Ι. Χασσίδ στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης του Οργανισμού Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ο.Ε.Τ.Α.). ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Moschuris, S.J., and Laios, L.G. The Outsourcing Decision in Greek Enterprises. Proceedings of the 12 th International Logistics Congress, Society of Logistics Engineers, pp , Moschuris, S.J., and Laios, L.G. Reasons and Criteria for Outsourcing Decisions. Proceedings of the EUROLOG 2000, European Logistics Association, pp Μοσχούρης, Σ. και Λάιος, Λ. Εφαρμογή του E-Commerce στην Αλυσίδα Εφοδιασμού. Τι Είδους Δραστηριότητες Διευκολύνονται; Πρακτικά του 5 ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics 2000, Ελληνική Εταιρεία Logistics.

11 Aslani, M.P., and Moschuris, S.J. Understanding E-Procurement. 1 st IFPMM Winter School on Advanced Purchasing Research, 2001, Mumbai, India. Moschuris, S.J., and Chatziioannidis, A.A. Third Party Logistics Services Usage by Large Greek Firms. Proceedings of the 11 th IPSERA Conference 2002, University of Twente, pp Kalogeropoulou, A.N., Aslani, M.P., and Moschuris, S.J. Socio-economic Impact of B2B E- Commerce Applications on Supply Chain Management of European Enterprises. Proceedings of the 30 th International Conference on Computers and Industrial Engineering, 2002, Tinos Island, pp Μοσχούρης, Σ. και Χατζηϊωαννίδης Α. Ανάθεση εκ Μέρους των Ελληνικών Επιχειρήσεων της Παροχής Υπηρεσιών Logistics σε Τρίτες Εξειδικευμένες Εταιρείες. Πρακτικά του 6 ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics 2002, Ελληνική Εταιρεία Logistics. Moschuris, S.J., Aslani, M.P., and Laios, L.G. E-Procurement and Buyers-Suppliers Perceptions. Proceedings of the 14 th Annual North American Research Symposium on Purchasing and Supply Management, 2003, Tempe, Arizona, pp Theodoras, D.T., Laios, L.G., and Moschuris, S.J. Defining Marketing and Logistics Customer Service within the Greek Food Industry. Proceedings of the 9 th International Conference on Marketing and Development, 2005, Thessaloniki, Greece. Pavlis, N., Laios, L., and Moschuris, S. The Financial Impact of Supply Management: Finding from an Empirical Study. Proceedings of the 18 th IPSERA Conference 2009, Oestrich-Winkel, Germany, pp Lacroix, R.N., Laios, L., and Moschuris, S. Sustainable Logistics: Challenges and Opportunities of Greening the Procurement Process. Proceedings of the 1 st International Conference on Supply Chains, 2010, Katerini, Greece. Lacroix, R.N., Laios, L., and Moschuris, S. Green Procurement Best Practices on Influencing Suppliers to Act Sustainably: Monitoring Versus Collaboration. Proceedings of the 2 nd International Conference on Supply Chains, 2012, Katerini, Greece. Nikou. C., and Moschuris, S.J. Evaluating an Overseas Supplier. 2 ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο, 2012, ΤΕΙ Πειραιά. Nikou, C., and Moschuris, S.J. Improvement of Order Performance of a Supplier. 2 ο Διεθνές Συνέδριο Εφαρμογές Μαθηματικών και Πληροφορικής στη Στρατιωτική Επιστήμη, 2013, Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Moschuris, S.J., and Nikou, C. Multivariate Statistical Techniques and Analytical Hierarchical Procedure in Supplier Selection of Military Critical Items. 29 th European Meeting of Statisticians, 2013, Budapest, Hungary. ΚΡΙΤΗΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ International Journal of Technology Management. Management Research News. Operational Research: An International Journal. EuroMed Journal of Business. Clinical Governance: An International Journal. Journal of Supply Chain Management. Journal of Health Organization and Management.

12 ΚΡΙΤΗΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ International Conference Global Management 2008, Porto, Portugal. Πρακτικά 23 ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής, 2010, Βέροια, Ελλάδα. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ Journal Title ISSN Impact Factor Omega International Journal of Management Science Production and Inventory Management Journal European Journal of Marketing The Journal of Supply Chain Management International Journal of Operations and Production Management International Journal of Retail and Distribution Management Journal of Health Organization and Management Paradigm E-Hospital Journal X - International Journal of Value Chain Management Industrial Marketing Management Spoudai Operations and Supply Chain Management MIBES Transactions International Journal Journal of Financial Decision Making International Journal of Applied Logistics

13 ΕΤΕΡΟΑΝΑΦΟΡΕΣ (CITATIONS) Kotteaku, A.G., Laios, L.G., and Moschuris, S.J. (1995). Perkins, D., and Gunasekaran, A. Improving the Effectiveness of Purchasing in a Small Company: A Case Study. Production Planning and Control, vol. 9, no. 6, pp , Lau, G.T., Goh, M., and Phua, S.L. Purchase-Related Factors and Buying Center Structure. Industrial Marketing Management, vol. 28, no. 6, pp , Miligate, M. Supply Chain Complexity and Delivery Performance: An International Exploratory Study. Supply Chain Management: An International Journal, vol. 6, no. 3, pp , Vachon, S., and Klassen, R.D. An Exploratory Investigation of the Effects of Supply Chain Complexity on Delivery Performance. IEEE Transactions on Engineering Management, vol. 49, no. 3, pp , Salvador, F., Forza, C., and Rungtusanatham, M. Modularity, Product Variety, Production Volume, and Component Sourcing: Theorizing beyond Generic Prescriptions. Journal of Operations Management, vol. 20, no. 5, pp , MacInnes, I., Kongsmak, K., and Heckman, R. Implications of Pure Electronic Commerce for Vertical Integration. 15 th Bled Electronic Commerce Conference, June 2002, Bled, Slovenia, pp Ho, C.F., Chi, Y.P., and Tai, Y.M. Strategies for Convergent Assembly Supply Chain: A Case Study of the Automobile Industry. Web Journal of Chinese Management Review, vol. 6, no. 6, pp , Danese P., and Romano, P. Improving Inter-Functional Coordination to Face High Product Variety and Frequent Modifications. International Journal of Operations and Production Management, vol. 24, no. 9, pp , MacInnes, I., Kongsmak, K., and Heckman, R. Vertical Integration and the Relationship between Publishers and Creators. Journal of Electronic Commerce Research, vol. 5, no. 1, pp , Sahin, E. A Qualitative and Quantitative Analysis of the Impact of the Auto ID Technology on the Performance of Supply Chains. Grade de Docteur, Ecole Centrale Paris, France, Quintens, L., Pauwels, P., and Matthyssens, P. A Globalizing Perspective on Purchasing Strategies IMP Conference, Rotterdam, Netherlands, pp Hook, M. Timber Volume Element Prefabrication: Production and Market Aspects. Licentiate Thesis, Lulea University of Technology, Sweden, Hook, M., and Stehn, L. Connecting Lean Construction to Prefabrication Complexity in Swedish Volume Element Housing. Proceedings IGLC-13, July 2005, Sydney, Australia, pp Quintens, L., Pauwels, P., and Matthyssens, P. Global Purchasing Strategy: Conceptualization and Measurement. Industrial Marketing Management, vol. 35, no. 7, pp , Barbalho, S.C.M. Modelo de Referencia Para o Desenvolvimento de Produtos Mecatronicos: Proposta e Aplicacoes. Titulo de Doutor em Engenharia Mecanica, Sao Carlos, Ghobadian, A., Gallear, D., Li, R., and Clear, F. Supply Chain Purchasing Strategy: A Model and Key Determinants. International Journal of Process Management and Benchmarking, vol. 2, no. 1, pp , Schoenherr, T., and Mabert, V.A. The Use of Bundling in B2B Online Reverse Auctions. Journal of Operations Management, vol. 26, no. 1, pp , Quintens, L., Pauwels, P., en Matthyssens, P. GPS (Global Purchasing Strategie): een nieuwe route voor betere bedrijfsprestatie? Marktonderzoek, pp , Yang, B., and Yang, Y. Postponement in Supply Chain Risk Management: A Complexity Perspective. International Journal of Production Research, vol. 48, no. 7, pp , Schoenherr, T., and Mabert, V.A. A Comparison of Online and Offline Procurement in B2B Markets: Results from a Large-scale Survey. International Journal of Production Research, vol. 49, no. 3, pp , Luzzini, D., and Ronchi, S. Organizing the Purchasing Department for Innovation. Operations Management Research, vol. 4, nos. 1/2, pp , 2011.

14 Karjalainen, K., and van Raaij, E.M. An Empirical Test of Contributing Factors to Different Forms of Maverick Buying. Journal of Purchasing & Supply Management, vol. 17, no. 3, pp , Glock, C.H., and Broens, M.G. The Organization of Purchasing at German Universities: An Empirical Investigation. International Journal of Public Administration, vol. 34, no. 10, pp , Gu, Y., and Zhang, H. An Optimal Inventory Control Model for a Supply Chain with Shortage Constraints. Journal of Computers, vol. 6, no. 9, pp , Wong, C.W.Y.., Lai, K-H, and Cheng, T.C.E. Value of Information Integration to Supply Chain Management: Roles of Internal and External Contingencies. Journal of Management Information Systems, vol. 28, no. 3, pp , Winter Glock, C.H., and Hochrein, S. Purchasing Organization and Design: A Literature Review. BuR-Business Research, vol. 4, no. 2, pp , Laios, L.G., and Moschuris, S.J. (1997). Stuart, J.A., and Lu, Q. A Refine-or-Sell Decision Model for a Station with Continuous Reprocessing Options in an Electronics Recycling Center. IEEE Transactions on Electronics Packaging Manufacturing, vol. 23, no. 4, pp , Bouchriha, H. Faire ou Faire-Faire dans la Conception D une Chaine Logistique: Un Outil D aide a la Decision. Directeur de These, Institut National Polytechnique de Grenoble, France, Bouchriha, H., and Ladet, P. Une Modelisation Mathematique de la Decision: Faire ou Faire- Faire? Journal Europeen des Systemes Automatises, vol. 36, no. 1, pp , Kremic, T., Tukel, O.I., and Rom, W.O. Outsourcing Decision Support: A Survey of Benefits, Risks, and Decision Factors. Supply Chain Management: An International Journal, vol. 11, no. 6, pp , Irle, C. Rationalit T Von Make-Or-Buy Entscheidungen in Der Produktion. Gabler, Betriebswirt-Vlg, Xideas E., and Moschuris, S. (1998). Truong, D., Le, T.T., and Rao, S.S. The Buyer Perspective on Electronic Marketplaces Interorganizational Information Systems (IOIS). Decision Sciences Institute Annual Meeting Proceedings, Ma, C.R. A Research of Physician s Purchase Behavior for Health Food in Taiwan. Master s Thesis, Department of Business Administration, University of Taiwan, Ulkuniemi, P. Purchasing Software Components at the Dawn of Market. Dissertation, Department of Marketing, University of Oulu, Finland, Lee, J.Y., and Huang, T.Y. Examining the Purchaser s Capability, Seller s Product, and Market Information Characteristics of Wood Raw Material Buyers in Taiwan. Forest Products Journal, vol. 55, no. 4, pp , Blomback, A. Supplier Brand Image A Catalyst for Choice. Dissertation, Jonkoping International Business School, Sweden, Ghobadian, A., Gallear, D., Li, R., and Clear, F. Supply Chain Purchasing Strategy: A Model and Key Determinants. International Journal of Process Management and Benchmarking, vol. 2, no. 1, pp , Juha, M., and Pentti, J. Managing Risks in Organizational Purchasing through Adaptation of Buying Centre Structure and the Buying Process. Journal of Purchasing and Supply Management, vol. 14, no. 4, pp , Trautmann, G., Turkulainen, V., Hartmann, E., and Bals, L. Integration in the Global Sourcing Organization An Information Processing Perspective. Journal of Supply Chain Management, vol. 45, no. 2, pp , Trautmann, G., Bals, L., and Hartmann, E. Global Sourcing in Integrated Network Structures: The Case of Hybrid Purchasing Organizations. Journal of International Management, vol. 15, no. 2, pp , Roberts, D. Factors that Influence the Decision to Adopt Software Upgrades in Australian Small and Medium Sized Businesses. Doctor of Philosophy, Lee, D.M., and Drake, P.R. A Portfolio Model for Component Purchasing Strategy and the Case Study of two South Korean Elevator Manufacturers. International Journal of Production Research, vol. 48, no. 22, pp , 2010.

15 Glock, C.H., and Broens, M.G. The Organization of Purchasing at German Universities: An Empirical Investigation. International Journal of Public Administration, vol. 34, no. 10, pp , Glock, C.H., and Hochrein, S. Purchasing Organization and Design: A Literature Review. BuR-Business Research, vol. 4, no. 2, pp , Laios, L., and Moschuris, S. (1999). Vernimmen, T., Verbeke, W., and van Huylenbroeck, G. Transaction Cost Analysis of Outsourcing Farm Administration by Belgian Farmers. European Review of Agricultural Economics, vol. 27, no. 3, pp , Croom, S., Romano, P., and Giannakis, M. Supply Chain Management: An Analytical Framework for Critical Literature Review. European Journal of Purchasing and Supply Management, vol. 6, no. 1, pp , Sislian, E., and Satir, A. Strategic Sourcing: A Framework and a Case Study. The Journal of Supply Chain Management, vol. 36, no. 3, pp. 4-11, DeBree, K. From Raw Materials to Customers: Supply Chain Management in the Service Industry. SAM Advanced Management Journal, pp. 1-7, September Bouchriha, H. Faire ou Faire-Faire dans la Conception D une Chaine Logistique: Un Outil D aide a la Decision. Directeur de These, Institut National Polytechnique de Grenoble, France, Bouchriha, H., and Ladet, P. Une Modelisation Mathematique de la Decision: Faire ou Faire- Faire? Journal Europeen des Systemes Automatises, vol. 36, no. 1, pp , Brochner, J., Adolfsson, P., and Johansson, M. Outsourcing Facilities Management in the Process Industry: A Comparison of Swedish and UK Patterns. Journal of Facilities Management, vol. 1, no. 3, pp , Barragan, S., Cappellino, C., Dempsey, N., and Rothenberg, S. A Framework for Sourcing Product Development Services. Supply Chain Management: An International Journal, vol. 8, no. 3, pp , de Moura, A.D., Mollenkopf, D., and Martin, S. Understanding the Relationship between Product Specifications and Coordination in Agri-business Supply Chains: an Examination of the New Zealand Meat Industry. International Food and Agribusiness Management Review, vol. 5, no. 2, pp. 1-12, Wang, S., and Bunn, M.D. Government/Business Relationships: Insights into Contract Implementation. Journal of Public Procurement, vol. 4, no. 1, pp , McNally, R.C., and Griffin, A. Firm and Individual Choice Drivers in Make-or-Buy Decisions: A Diminishing Role for Transaction Cost Economics? The Journal of Supply Chain Management, vol. 40, no. 1, pp. 4-17, Parker, D.W., and Russell, K.A. Outsourcing and Inter/Intra Supply Chain Dynamics: Strategic Management Issues. The Journal of Supply Chain Management, vol. 40, no. 4, pp , Giunipero, L.C., and Eltantawy, R.A. Securing the Upstream Supply Chain: A Risk Management Approach. International Journal of Physical Distribution and Logistics Management, vol. 34, no. 9, pp , Beaumont, N., and Khan, Z. A Taxonomy of Referred Outsourcing Literature. Working Paper 22/05, Department of Business and Economics, Monash University, Kuo, C-M. Power Change in Information Department after Information Outsourcing: Adopting Strategy Contingency Theory. Master s Thesis, Department of Information Management, I-Shou University, Kaohsiung, Taiwan, Tam, F-Y. Production Sourcing: A Study of Small and Medium-Sized Clothing Firms in Hong Kong. Ph.D. Thesis, Institute of Textiles and Clothing, Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong, McNally, R.C., and Griffin, A. An Exploratory Study of the Effect of Relationship Marketing Institutionalization and Professional and Organizational Commitment in Business-to-Business Exchanges. Journal of Business-to- Business Marketing, vol. 12, no. 4, pp. 1-39, Parker, D.W., and Russell, K.A. Performance Management: Outsourcing and Behavioural Dynamics. International Journal of Business Performance Management, vol. 7, no. 3, pp , Hakansson, M., and Sennevik, M. Offshore Outsourcing: What s so great about that? Master s Thesis, Jonkoping International Business School, Jonkoping University, Sweden, 2006.

16 Zhang, A., and Reichgelt, H. Product Complexity as a Determinant of Transaction Governance Structure: An Empirical Comparison of Web-Only and Traditional Banks. Journal of Electronic Commerce in Organizations, vol. 4, no. 3, pp. 1-17, Kremic, T., Tukel, O.I., and Rom, W.O. Outsourcing Decision Support: A Survey of Benefits, Risks, and Decision Factors. Supply Chain Management: An International Journal, vol. 11, no. 6, pp , Carter, J.R., and Yan, T. The Procurement Function s Role in Strategic Outsourcing from a Process Perspective. International Journal of Procurement Management, vol. 1, nos. 1/2, pp , Spira, M.C., Niedermayr, E., and Menden, G. Method of Providing Maintenance Services. United States Patent, Sep. 11, Karande, K., Ha, J., and Singhapakdi, A. The Role of Contextual Factors in Relationship Commitment of Buyers to Foreign Suppliers: A Survey of Korean Importers. Industrial Marketing Management, vol. 37, no. 7, pp , Spira, M.C., Niedermayr, E., Menden, G., Klemme-Wolff, H., Sommer, B., and Tautrim, J. Plant Maintenance Technology Architecture. United States Patent, Jul. 29, Young, G.A. Case-Ready Meats: An Outsourcing Decision for Food Retailers. Ph.D. Dissertation, Michigan State University, USA, Ray, G. Finance and Accounting Outsourcing: An Empirical Study of Service Providers and Small Business in Australia. DBA Thesis, Southern Cross University, Lismore, NSW, Australia, Malindretos, G., Skavakis, J., and Motou, A. Third Party Logistics (3PL) Models: Perspectives and Practices. The Case of the Greek Pharmaceutical Industry. Proceedings of the 2 nd International Conference: Quantitative and Qualitative Methodologies in the Economic and Administrative Sciences, TEI of Athens, May 2009, Athens, Greece, pp de Moura, A.D., Martin, S., and Mollenkopf, D. Product Specification and Agribusiness Chain Coordination: Introducing the Coordination Differential Concept. Agribusiness, vol. 25, no. 1, pp , Ab Rahim, N., Baldry, D., and Amaratunga, D. Decision Making in Outsourcing Support Services in the United Kingdom Public Healthcare. World Congress, May 2010, The Lowry, Salford Quays, United Kingdom. Zhu, D., and Zhou, H. Towards Efficient Road Transport in Logistics Operations: A Case Study of IKEA in China. Master s Thesis within International Logistics and Supply Chain Management, Jonkoping International Business School, Jonkoping University, Sweden, Terzioglu, B., and Chan, E.S.K. A Review of Survey Methodology Employed in IT Outsourcing. World Academy of Science, Engineering and Technology, vol. 66, pp , Moses, A. Cross-functional Make or Buy Decision Process Ownership. Management Research Review, vol. 34, no. 9, pp , Fryman, A.D., and Haile, K.A. Assessing the State of Procurement Knowledge Production: Implications for the Federal Government. Master s Thesis of Business Administration, Naval Postgraduate School, Monterey, California, USA, Laios, L.G., and Moschuris, S.J. (2001). Ulkuniemi, P. Purchasing Software Components at the Dawn of Market. Dissertation, Department of Marketing, University of Oulu, Finland, Quayle, M. E-Business in a Turbulent World: Usage in European Small and Medium Size Enterprises. International Journal of Electronic Business, vol. 1, no. 1, pp , Sehwail, L., and Ingalls, R.G. The Truth about Online Reverse Auctions The Survey Hypotheses. IIE Annual Conference and Exposition, Parikh, M.A., and Joshi, K. Purchasing Process Transformation: Restructuring for Small Purchases. International Journal of Operations and Production Management, vol. 25, no. 11, pp , Sehwail, L. Implementing Business-to-Business Online Reverse Auctions. Ph.D. Dissertation, Oklahoma State University, USA, Juha, M., and Pentti, J. Managing Risks in Organizational Purchasing through Adaptation of Buying Centre Structure and the Buying Process. Journal of Purchasing and Supply Management, vol. 14, no. 4, pp , 2008.

17 Webster, R.S. An Investigation into the Decision-Making Processes of Transport Companies when Selecting a Warehouse Location. Ph.D. Dissertation, Graduate School of Business, Victoria University, USA, Karjalainen, K. Value of Centralization. Proceedings of the 18 th IPSERA Conference, 5-8 April 2009, Oestrich-Winkel, Germany, pp Trautmann, G., Turkulainen, V., Hartmann, E., and Bals, L. Integration in the Global Sourcing Organization An Information Processing Perspective. Journal of Supply Chain Management, vol. 45, no. 2, pp , Palanisamy, R., Vernille, J., Bernadas, C., and Taskin, N. An Empirical Study on the Influences on the Acquisition of Enterprise Software Decisions: A Practitioner s Perspective. Journal of Enterprise Information Management, vol. 23, no. 5, pp , Delalibera, P.H.A. Modelos de Compas Conjuntas Adotados em Arranjos Interorganizacionais: Pesquisa Levantamento no Estado de Minas Gerais. Master s Thesis, Universidade Federal de Itajuba, Brazil, Zazulina, M. Strategic Approach to Purchasing Management in Small and Medium Size Enterprises. Master s Thesis in Logistics and Innovation Management, Faculty of Engineering and Sustainable Development, University of Gavle, Sweden, Teresa, M., and Oliveira, C. O Impacto da Negociacao nas Compras Hospitalares o Caso do Hospital Infante D. Pedro. Master s Thesis, Departamento de Economia, Gestao e Engenharia Industrial, Universidade de Aveiro, Portugal, Garrido-Samaniego, M.J., Gutierrez,-Arranz, A.M., and San Jose-Cabezudo, R. Assessing the Impact of E-Procurement on the Structure of the Buying Centre. International Journal of Information Management, vol. 30, no. 2, pp , Karjalainen, K. Estimating the Cost Effects of Purchasing Centralization - Empirical Evidence from Framework Agreements in the Public Sector. Journal of Purchasing and Supply Management, vol. 17, no. 2, pp , Zhangliu, W., and Lan, W. Fuzzy Comprehensive Evaluation on System Performance of Enterprise E-Business. Energy Procedia, vol. 13, pp , Laios, L.G., and Moschuris, S.J. (2001). Hakansson, M., and Sennevik, M. Offshore Outsourcing: What s so great about that? Master s Thesis, Jonkoping International Business School, Jonkoping University, Sweden, Bajec, P., and Jakomin, I. A Make-or-Buy Decision Process for Outsourcing. Promet Traffic and Transportation, vol. 22, no. 4, pp , Theodoras, D., Laios, L., and Moschuris, S. (2005). Hedin, J., Jonsson, M., and Ljunggren, J. Delivery Performance: How to Define and Measure Delivery Performance in a Triadic Relationship. Master s Thesis, Department of Logistics & Supply Chain Management, School of Management and Economics, Vaxjo University, Sweden, Filser, M. La Degradation du Service Logistique Comme Source D Avantage Concurrentiel: L Etrange Paradoxe de la Distribution Francaise. Gestion, vol. 31, no. 3, pp , Tyler, K., Patton, M., Mongiello, M., and Meyer, D. Services Business Markets: a Further View of a New Reality or a Blurred Landscape? Journal of Services Marketing, vol. 21, no. 5, pp , Aramyan, L.H. Measuring Supply Chain Performance in the Agri-Food Sector. Ph.D. Thesis, Wageningen University, The Netherlands, Fadia, A. The Impact of the Quality of Technical Support in Enhancing Buyers Attitudes and Behaviors. Ph.D. Dissertation, Touro University International, USA, Gellynck, X., Molnar, A., and Aramyan, L. Supply Chain Performance Measurement: The Case of the Traditional Food Sector in the EU. Journal on Chain and Network Science, vol. 8, no. 1, pp , Moschuris, S.J., and Kondylis, M.N. (2006). Vastardi, M. Quality in Health Services: Measurement of Patients Satisfaction in a Cancer Hospital. Journal of B.U.ON., vol. 11, no. 3, pp , Pan, Z.X., and Pokharel, S. Logistics in Hospitals: A Case Study of some Singapore Hospitals. Leadership in Health Services, vol. 20, no. 3, pp , 2007.

18 Reddy, M.C., Purao, S., and Kelly, M. Developing IT Infrastructure for Rural Hospitals: A Case Study of Benefits and Challenges of Hospital-to-Hospital Partnerships. Journal of the American Medical Informatics Association, vol. 15, no. 4, pp , Bellou, V. Identifying Organizational Culture and Subcultures within Greek Public Hospitals. Journal of Health Organization and Management, vol. 22, no. 5, pp , Koufopoulos, D.N., Georgakakis, D.G., and Gkliatis, I.P. Board and Organisational Performance in Healthcare Non-Profit Public Organisations: The Greek Perspective. International Journal of Business Governance and Ethics, vol. 4, no. 4, pp , Bellou, V. Matching Individuals and Organizations: Evidence from the Greek Public Sector. Employee Relations, vol. 31, no. 5, pp , Hsiao, C-T., Pai, J-Y., and Chiu, H. The Study on the Outsourcing of Taiwan s Hospitals: A Questionnaire Survey Research. BMC Health Services Research, vol. 9, no. 78, pp. 1-9, Ab Rahim, N., Baldry, D., and Amaratunga, D. Decision Making in Outsourcing Support Services in the United Kingdom Public Healthcare. World Congress, May 2010, The Lowry, Salford Quays, United Kingdom. Msimangira, K.A.B. Supply Chain Integration in New Zealand Public Hospitals: Impact on Supplier Commercial Relationships and Order Fulfilment. Ph.D. Thesis, School of Business, Auckland University of Technology, New Zealand, Tourani, S., Maleki, M., Ghodousi-Moghadam, S., and Gohari, M.R. Efficiency and Effectiveness of the Firoozgar Teaching Hospital s Pharmacy after Outsourcing, Tehran, Iran. Journal of Health Administration, vol. 12, no. 38, pp , Shahin, A., and Rostamian, N. Selecting Outsourcing Strategies in Single Level Bidirectional Service Supply Chain: A Proposed Approach. International Business and Management, vol. 3, no. 1, pp , Espino-Rodriguez, T.F., Lai, P.C., and Baum, T. Risks and Benefits of Outsourcing Hotel Operations: A Comparison between Scotland and Taiwan. Tourism Economics, vol. 18, no. 1, pp , Moschuris, S.J. (2007). Carter, J.R., and Yan, T. The Procurement Function s Role in Strategic Outsourcing from a Process Perspective. International Journal of Procurement Management, vol. 1, nos. 1/2, pp , Kulkarni, S.V., Jenamani, M. Make-or-Buy: A Case Study at an Indian Automobile Company. Strategic Outsourcing: An International Journal, vol. 1, no. 3, pp , Chandraprakaikul, W. Strategic Positioning within Global Supply Chains. Ph.D. Thesis, School of Applied Sciences, Cranfield University, United Kingdom, Reuwer, B.W.M. The Make or Buy Decision in Small and Medium Enterprises: A New Model Refined and Put to the Test. Master s Thesis, Faculty of Economics and Business Administration, Universiteit Maastricht, The Netherlands, Defee, C.C., Williams, B., Randall, W.S., and Thomas, R. An Inventory of Theory in Logistics and SCM Research. The International Journal of Logistics Management, vol. 21, no. 3, pp , Ehie, I.C. The Impact of Conflict on Manufacturing Decisions and Company Performance. International Journal of Production Economics, vol. 126, no. 2, pp , Kamble, S.S., and Ghosh, S. Outsourcing Printing Services as a Competitive Manufacturing Strategy: A Case Study. International Journal of Procurement Management, vol. 3, no. 1, pp , Brauckhoff, I. The Role of Strategic Sourcing Decisions in Ecological Sustainable Development. Master s Thesis, School of Business and Economics, Maastricht University, The Netherlands, Irle, C. Rationalit T Von Make-Or-Buy Entscheidungen in Der Produktion. Gabler, Betriebswirt-Vlg, Jong, M. de De Make-or-Buy Beslissing Voor Kleine Software Ontwikkelorganisaties. Master s Thesis, Open Universiteit, Nederland, 2011.

19 Moschuris, S.J., and Kondylis, M.N. (2007). Chatterjee, S., Obal, L., Tulu, B., and Murthy, S. Stakeholder Analysis Framework for IT Enabled Healthcare Outsourcing: Critical Success Factors. AMCIS Proceedings, Karimi, S., Yaghoubi, M., Agharahimi, Z., Hayati Abbarik, H., and Mohammadi Bakhsh, R. The Viewpoints of Managers about Advantages, Disadvantages and Barriers in Health Care Outsourcing in Isfahan. Health Information Management, vol. 8, no. 5, pp. 725-, Germain, R., Fedotov, Y.V., and Krotov, K.V. Outsourcing and Vertical Integration: Research Propositions from an Organizational Perspective. Russian Management Journal, vol. 9, no. 2, pp , Aslani, M.P., Laios, L.G., and Moschuris, S.J. (2008). Panda, P., and Sahu, G.P. E-Procurement Implementation: Critical Analysis of Success Factors Impact on Project Outcome. Working Paper, Moschuris, S.J. (2008). Ahola, I. Outsourcing Challenges in Russia. Master s Thesis, School of Business, Lappeenranta University of Technology, Finland, Young, G.A. Case-Ready Meats: An Outsourcing Decision for Food Retailers. Ph.D. Dissertation, Michigan State University, USA, Urbaniak, M. The Role of Quality in Building the Relationship with Suppliers and Customers in Business to Business Market. Social Sciences, vol. 4, no. 66, pp , Moses, A., and Ahlstrom, P. Nature of Functional Involvement in Make or Buy Decision Processes. International Journal of Operations & Production Management, vol. 29, no. 9, pp , Tektas, O.O. Endustrivel Pazarlama Alaninda Yillari Arasinda Yapilan Calismalarin Kategorik Olarak Incellenmesi. SBF Dergisi, vol. 66, no. 2, pp , Moses, A. Cross-functional Make or Buy Decision Process Ownership. Management Research Review, vol. 34, no. 9, pp , Jong, M. de De Make-or-Buy Beslissing Voor Kleine Software Ontwikkelorganisaties. Master s Thesis, Open Universiteit, Nederland, Nenonen, S. Implementation of Safety Management in Outsourced Services in the Manufacturing Industry. Ph.D. Thesis, Tampere University of Technology, Finland, Seyedhosseini, S.M., Mohammadipour, F., and Ashtiani, M.G. Make or Buy Strategy Decision Making in Supply Quality Chain. International Journal of Industrial Engineering Computations, vol. 3, no. 3, pp , Moschuris, S.J., Aslani, M.P., and Laios, L.G. (2003) Palaniswami, S., Lopez, D., Sprague, D., Okonokwo, P., and Odeydele, S. Impact of Information Technology and E-Commerce on Supply Chain Management: Survey Evidence from Manufacturing Companies in Michigan. Journal of E-Business, vol. 4, no. 1, pp. 1-12, 2004.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΙΝΑΚΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΙΝΑΚΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΙΝΑΚΗΣ Εκπαίδευση: 5.2010-10.2013 PhD in Marketing and Communication (Άριστα) Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας 9.2008-5.2010 MSc

Διαβάστε περισσότερα

Η οικονομία της γνώσης και η απόδοση της καινοτομίας στην Ελλάδα

Η οικονομία της γνώσης και η απόδοση της καινοτομίας στην Ελλάδα Η οικονομία της γνώσης και η απόδοση της καινοτομίας στην Ελλάδα Δρ. Ιωάννης Χατζηκιάν, Επιστημονικός Συνεργάτης Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΣΔΟ, ΤΕΙ Αθηνών, Εισήγηση στην ημερίδα του Γραφείου Διαμεσολάβησης

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα. ΣΤΑΥΡΟΣ Μητρώνυμο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ. Τίτλος Πτυχίου. Υποψήφιος Διδάκτωρ, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

Βιογραφικό Σημείωμα. ΣΤΑΥΡΟΣ Μητρώνυμο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ. Τίτλος Πτυχίου. Υποψήφιος Διδάκτωρ, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Βιογραφικό Σημείωμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: ΜΑΝΩΛΙΤΖΑΣ Όνομα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Πατρώνυμο : ΣΤΑΥΡΟΣ Μητρώνυμο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ E-mail: pmanol@gmail.com ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Όνομα Ιδρύματος Πολυτεχνείο Κρήτης Τίτλος Πτυχίου

Διαβάστε περισσότερα

Ρωξάνη Καραγιάννη Ερευνήτρια Γ Βαθμίδας

Ρωξάνη Καραγιάννη Ερευνήτρια Γ Βαθμίδας Ρωξάνη Καραγιάννη Ερευνήτρια Γ Βαθμίδας Ερευνητική Περιοχή: Οικονομικά της Υγείας Άλλα Ερευνητικά Ενδιαφέροντα: Μικροοικονομική, Εφαρμοσμένη Μικροοικονομική: Παραγωγικότητα, Αποτελεσματικότητα, Οικονομετρία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Διοίκηση Λειτουργιών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Διοίκηση Λειτουργιών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Διοίκηση Λειτουργιών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας kandro@aueb.gr Ορισμοί Διοίκηση Εφοδιαστικής

Διαβάστε περισσότερα

(clusters) clusters : clusters : clusters : 4. :

(clusters) clusters : clusters : clusters : 4. : «Προσδιοριστικοί Παράγοντες της Καινοτοµίας. ικτύωση της έρευνας µε την παραγωγή» ρ. Ιωάννης Χατζηκιάν Οκτώβριος 2006 Αθήνα ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α ΜΕΡΟΣ Πρόλογος 3 1. Εισαγωγή 4

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα. Ζωής Σ. Δημητριάδη, Ph.D.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα. Ζωής Σ. Δημητριάδη, Ph.D. Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Ζωής Σ. Δημητριάδη, Ph.D. I. Σπουδές Διδακτορική Διατριβή (Ph.D): Μεταπτυχιακές Σπουδές (M.Sc): Προπτυχιακές Σπουδές: London School of Economics and Political Science, University

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΚΟΥΛΤΣΟΣ. Σεπτέμβριος 2007 Σήμερα Υποψήφιος Διδάκτορας στο γνωστικό πεδίο του Τουρισμού

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΚΟΥΛΤΣΟΣ. Σεπτέμβριος 2007 Σήμερα Υποψήφιος Διδάκτορας στο γνωστικό πεδίο του Τουρισμού ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΚΟΥΛΤΣΟΣ 1. ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα Πατρός: Γεώργιος Ημερομηνία Γέννησης: 8 Νοεμβρίου 1981 Διεύθυνση Κατοικίας: Σωκράτους 13 Ν. Ηράκλειο Αττικής Προσωρινή Κατοικία: Β Πάροδος Καλαμπόκα 6, Χίος,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ (ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ (ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ (ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ 1. Priporas, C., Vasiliadis, C., Bellou, V., and Andronikidis, A., Exploring the constraint profile of winter sports resort tourist segments. Journal

Διαβάστε περισσότερα

Η Έννοια και η Σημασία της Τιμής

Η Έννοια και η Σημασία της Τιμής 1 κ ε φ ά λ α ι ο Η Έννοια και η Σημασία της Τιμής 1.1 Εισαγωγή Το παρόν κεφάλαιο εξετάζει την έννοια της τιμής σε συνδυασμό με τη σημασία της τόσο για την ίδια την επιχείρηση όσο και γενικότερα για την

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Λέκτορας στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Ιανουάριος 2012-Μάρτιος 2014.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Λέκτορας στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Ιανουάριος 2012-Μάρτιος 2014. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Γενικά στοιχεία Όνομα Επίθετο Θέση E-mail Πέτρος Μαραβελάκης Επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με αντικείμενο «Εφαρμογές Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ Γ.ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ Γ.ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ Γ.ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 1 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Διεύθυνση: Νικοπόλεως 24, Υμηττός, Αθήνα, ΤΚ: 17237 Τηλέφωνο: 210-9732005, 6945-736528 E-mail: andrianadima@aueb.gr, andrianadima@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS PLAN (Επιχειρηματικό σχέδιο)

BUSINESS PLAN (Επιχειρηματικό σχέδιο) Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του epiheirimatikotita.gr. Εδώ μπορείτε να βρείτε άφθονο BUSINESS PLAN (Επιχειρηματικό σχέδιο) Seven Steps To A Successfull pdf Business Plan Writing an effective

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΡΟΜΠΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: ΣΑΒΒΑΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 16/1/1977 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΑΘΗΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 29, 16122, ΑΘΗΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ. Η εργασία υποβάλλεται για τη μερική κάλυψη των απαιτήσεων με στόχο. την απόκτηση του διπλώματος

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ. Η εργασία υποβάλλεται για τη μερική κάλυψη των απαιτήσεων με στόχο. την απόκτηση του διπλώματος ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ Η εργασία υποβάλλεται για τη μερική κάλυψη των απαιτήσεων με στόχο την απόκτηση του διπλώματος «Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων με εξειδίκευση στα Συστήματα Εφοδιασμού

Διαβάστε περισσότερα

4000 specialists, 600 local points, more than 50 countries in Europe and beyond

4000 specialists, 600 local points, more than 50 countries in Europe and beyond 4000 specialists, 600 local points, more than 50 countries in Europe and beyond Wherever you are, we re there to support small business Providing information and advice on market opportunities, European

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ιευθυντής: ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΣΤΑΜΟΥ, Καθηγητής ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο : Κρεμμύδα Όνομα : Άννα Οικογεν. Κατάσταση : Έγγαμη με (2) παιδιά Εθνικότητα : Ελληνική Τηλ. / e-mail : 210-53.85.232, akremmyda@teiath.gr, annkre@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΕΛΕΝΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΕΛΕΝΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΕΛΕΝΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ 1 ΠΑΡΟΥΣΑ ΘΕΣΗ Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΕΟ), Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό σύστημα καινοτομίας και δικτύωση (clusters) επιχειρήσεων και οργανισμών

Εθνικό σύστημα καινοτομίας και δικτύωση (clusters) επιχειρήσεων και οργανισμών Εθνικό σύστημα καινοτομίας και δικτύωση (clusters) επιχειρήσεων και οργανισμών Δρ. Ιωάννης Χατζηκιάν, Επιστημονικός Συνεργάτης Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΣΔΟ, ΤΕΙ Αθηνών, Εισήγηση στην ημερίδα του

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Αρ / Ε5 ΦΕΚ 764/ ) και λειτουργεί

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Αρ / Ε5 ΦΕΚ 764/ ) και λειτουργεί Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Αρ. 39480/ Ε5 ΦΕΚ 764/ 3-4-2013) και λειτουργεί βάσει του Ν. 3685/16.07.2008/ΦΕΚ 148 τ.α. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικές και Οργανωτικές Καινοτομίες : Η Περίπτωση της Ελλάδας

Διοικητικές και Οργανωτικές Καινοτομίες : Η Περίπτωση της Ελλάδας Διοικητικές και Οργανωτικές Καινοτομίες : Η Περίπτωση της Ελλάδας Δρ. Ιωάννης Χατζηκιάν, Επιστημονικός Συνεργάτης Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΣΔΟ, ΤΕΙ Αθηνών, Εισήγηση στην ημερίδα του Γραφείου Διαμεσολάβησης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. development law 1262/82 in the recent stagnation of investment in Greece

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. development law 1262/82 in the recent stagnation of investment in Greece ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο: Αρτέμης Κουρτέσης Όνομα Πατρός: Βασίλειος Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος με δύο παιδιά Ημ/νία γέννησης: 28 Ιουνίου 1963 E-mail: akourtesis@aktis-sa.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό Βασίλειος Φ. Φίλιος Συνοπτικό Βιογραφικό Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε. / Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (ειδίκευση στη Λογιστική και Επιχειρηματική Χρηματοδότηση)

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Πληροφορικής Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική»

Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Πληροφορικής Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική» Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Πληροφορικής Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική» Μεταπτυχιακή Διατριβή Τίτλος Διατριβής Επίκαιρα Θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ονοματεπώνυμο Φοιτητή Σταμάτιος

Διαβάστε περισσότερα

.,., Klas Eric Soderquist,!., (knowledge transfer). % " $&, " 295 " 72 " marketing 65,, ', (, (.

.,., Klas Eric Soderquist,!., (knowledge transfer). %  $&,  295  72  marketing 65,, ', (, (. ; Klas Eric Soderquist! #$%&'& (knowledge transfer)! # $ () % $& 295 72 marketing 65 ' ( ( ) *: + % % Ελληνική Βιομηχανία: προς την οικονομία της γνώσης ΤΕΕ Αθήνα 3-5 Ιουλίου 2006 Αθήνα 1 (knowledge transfer)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ Κ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια. Τµήµα Τεχνολογίας & Συστηµάτων Παραγωγής.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ Κ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια. Τµήµα Τεχνολογίας & Συστηµάτων Παραγωγής. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ Κ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τµήµα Τεχνολογίας & Συστηµάτων Παραγωγής Πανεπιστήµιο Πειραιώς, Καραολή ηµητρίου 80, 18534 Πειραιάς Τηλ. 210 414-2147, e-mail: sofianop@unipi.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6944879064 2842024322 E-MAIL : niktrix@hotmail.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6944879064 2842024322 E-MAIL : niktrix@hotmail. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΧΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 03/02/1976 : ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΑΓΑΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Επιστημών (Paris X Nanterre), Παρίσι, Γαλλία Έτος απόκτησης: 1995. DEA en Sciences Politiques

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Επιστημών (Paris X Nanterre), Παρίσι, Γαλλία Έτος απόκτησης: 1995. DEA en Sciences Politiques ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Ονοματεπώνυμο: Φωτεινή (Φανή) Κομσέλη 2. Εκπαίδευση: Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών 3. Δ/νση εργασίας: ΕΚΔΔΑ/ΙΝΕΠ, Πειραιώς 211, 177 78 Ταύρος 4. Τηλ.: 213.1306.236, -255, -200, -204

Διαβάστε περισσότερα

Η λίστα με τα 87 επαγγέλματα με αυξημένη ζήτηση την επόμενη 20ετία

Η λίστα με τα 87 επαγγέλματα με αυξημένη ζήτηση την επόμενη 20ετία Η λίστα με τα 87 επαγγέλματα με αυξημένη ζήτηση την επόμενη 20ετία Λίστα με 87 επαγγέλματα που προβλέπεται ότι θα έχουν αυξημένη ζήτηση στην αγορά εργασίας την επόμενη επταετία (ως το 2020) έδωσε στη δημοσιότητα

Διαβάστε περισσότερα

MASTER S COURSE IN HEALTH MANAGEMENT. Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Μονάδων και Υπηρεσιών Υγείας από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Ιταλίας

MASTER S COURSE IN HEALTH MANAGEMENT. Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Μονάδων και Υπηρεσιών Υγείας από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Ιταλίας MASTER S COURSE IN HEALTH MANAGEMENT Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Μονάδων και Υπηρεσιών Υγείας από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Ιταλίας Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Ιταλίας δημιούργησε το Μεταπτυχιακό

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική+Ομάδα+Τεχνολογιών+ Διαδικτύου+

Ερευνητική+Ομάδα+Τεχνολογιών+ Διαδικτύου+ Ερευνητική+Ομάδα+Τεχνολογιών+ Διαδικτύου+ Ερευνητικές,Δραστηριότητες,και, Ενδιαφέροντα,, Τμήμα,Μηχανικών,Η/Υ,&,Πληροφορικής, Τομέας,Λογικού,των,Υπολογιστών, Εργαστήριο,Γραφικών,,Πολυμέσων,και,Γεωγραφικών,

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα: Management και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών

Μάθημα: Management και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES DEPARTMENT OF ECONOMIC & REGIONAL DEVELOPMENT Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία. Ερευνητικά Ενδιαφέροντα. Οικονομική και Πολιτική Ευρωπαϊκών οικονομικών πολιτικών (με έμφαση στις θαλάσσιες μεταφορές).

Προσωπικά Στοιχεία. Ερευνητικά Ενδιαφέροντα. Οικονομική και Πολιτική Ευρωπαϊκών οικονομικών πολιτικών (με έμφαση στις θαλάσσιες μεταφορές). ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά Στοιχεία ΕΠΙΘΕΤΟ: ΤΣΙΩΤΣΗΣ ΟΝΟΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 27/5/1981 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΑΘΗΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΕΦΝΕΡ 10-12, ΤΚ 11636 ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 2109248841/ ΚΙΝ. 6972478618

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 1 Ι. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ημερομηνία γέννησης : 29 Οκτωβρίου 1979 Οικογενειακή κατάσταση : Έγγαμη Διεύθυνση εργασίας : Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 3.2 Σε Κέντρα Μελετών Ερευνών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 3.2 Σε Κέντρα Μελετών Ερευνών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο: E-mail: Δημήτρης Π. Μπάλιος dbalios@econ.uoa.gr 2. Εκπαίδευση Περίοδος: Ιούνιος 2001 Ιούλιος 2006 Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Διδακτορικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΝΑ Ε. ΜΠΙΣΑΚΗ. Τκήκα Δθαξκνζκέλωλ Μαζεκαηηθώλ Παλεπηζηήκην Κξήηεο Τ.Θ. 2208 71306, Ηξάθιεην, Κξήηε

ΜΑΡΙΝΑ Ε. ΜΠΙΣΑΚΗ. Τκήκα Δθαξκνζκέλωλ Μαζεκαηηθώλ Παλεπηζηήκην Κξήηεο Τ.Θ. 2208 71306, Ηξάθιεην, Κξήηε ΜΑΡΙΝΑ Ε. ΜΠΙΣΑΚΗ Τκήκα Δθαξκνζκέλωλ Μαζεκαηηθώλ Παλεπηζηήκην Κξήηεο Τ.Θ. 2208 71306, Ηξάθιεην, Κξήηε Τει: +302810-393724 +306972-003446 E-mail: marina@csd.uoc.gr ΠΟΤΔΕ Διδακηοπικό Δίπλωμα ζηην Επιζηήμη

Διαβάστε περισσότερα

Professional Tourism Education EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Ministry of Tourism-Υπουργείο Τουρισμού

Professional Tourism Education EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Ministry of Tourism-Υπουργείο Τουρισμού Professional Tourism Education EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ministry of Tourism-Υπουργείο Τουρισμού Need for Professional Tourism Education Η Ανάγκη για Επαγγελματική Τουριστική Εκπαίδευση Tourism:

Διαβάστε περισσότερα

Επίκουρος Καθηγητής Ελεγκτικής Διεθνών Προτύπων (ΦΕΚ Γ 642/17-8- 2007)

Επίκουρος Καθηγητής Ελεγκτικής Διεθνών Προτύπων (ΦΕΚ Γ 642/17-8- 2007) Επίκουρος Καθηγητής Ελεγκτικής Διεθνών Προτύπων (ΦΕΚ Γ 642/17-8- 2007) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Διεύθυνση: Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Λεωφόρος Συγγρού 136, 176

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πεδίον Άρεως, 38334, Βόλος. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης url: www.prd.uth.gr

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πεδίον Άρεως, 38334, Βόλος. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης url: www.prd.uth.gr ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΛΕΓΑΝΤΗΣ Διεύθυνση εργασίας ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, Πεδίον Άρεως, 38334, Βόλος, Ελλάδα Τηλέφωνο εργασίας 0030 24210 74419 Τηλεομοιοτυπία 0030

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡ. ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΚΙΝΤΖΗ. Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πτυχίο στα Οικονομικά (βαθμός 7,7) 1998

ΔΡ. ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΚΙΝΤΖΗ. Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πτυχίο στα Οικονομικά (βαθμός 7,7) 1998 ΔΡ. ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΚΙΝΤΖΗ ΣΠΟΥΔΕΣ Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογία, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Μεταδιδακτορικό στην Διοικητική Επιστήμη 2005-2008 Τίτλος Έρευνας: Στρατηγικές Διαχείρισης Αποθεμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Γνωστικό Αντικείμενο: Λογιστική Λογιστικά Σχέδια

Γνωστικό Αντικείμενο: Λογιστική Λογιστικά Σχέδια Αναπληρωτής Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο (ΦΕΚ 507/τΓ/26-07-2011) Γνωστικό Αντικείμενο: Λογιστική Λογιστικά Σχέδια Αποφοίτησε από το Οικονομικό τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1971 και

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πτυχίο Έτος Πεδίο Βαθμός /Τμήμα. Πανεπιστήμιο Κρήτης ιδακτορικό* 2005 2008 Οικονομικά /Οικ. Επιστημών Περιβάλλοντος Άριστα

Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πτυχίο Έτος Πεδίο Βαθμός /Τμήμα. Πανεπιστήμιο Κρήτης ιδακτορικό* 2005 2008 Οικονομικά /Οικ. Επιστημών Περιβάλλοντος Άριστα Βιογραφικό Σημείωμα ΗΜΗΤΡΑ ΒΟΥΒΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ημερομηνία τόπος γέννησης Επικοινωνία Οικογενειακή κατάσταση 18 Ιουνίου 1979, Ηράκλειο Κρήτης Τηλέφωνο: 6942403934 E-mail: dimitra@econ.soc.uoc.gr

Διαβάστε περισσότερα

* * EΚΠAIΔEVΣH ΚΑι ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑθΗΣΗ *

* * EΚΠAIΔEVΣH ΚΑι ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑθΗΣΗ * ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟ ΓΡΑΜΜΑ * * EΚΠAIΔEVΣH ΚΑι ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑθΗΣΗ * * * * * ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑιΔΕIΑΣ, ΔΙΑ ΒίΟΥ ΜΑθΗΙΗΣ ΚΑι θρηικευμα mn Euρωπaϊιo\ΈVWΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ EupιιmιW ΚοΜΜι!όΤομάο Μι τη σvyxρημcπoδότηση

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών

Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διεθνείς κι Ευρωπαϊκές Πολιτικές στην Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Έρευνα» Μάθημα: Εκπαίδευση, Κατάρτιση, Αγορά Εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Η Σύγχρονη Μεθοδολογία Δυναμικής Αύξησης Πωλήσεων σε Επιλεγμένους Πελάτες Target Sales

Η Σύγχρονη Μεθοδολογία Δυναμικής Αύξησης Πωλήσεων σε Επιλεγμένους Πελάτες Target Sales Πρόγραμμα Ανάπτυξης Το πρόγραμμα Ανάπτυξης αποτελείται από μια σειρά συμπυκνωμένων πρακτικών σεμιναρίων εργαστηρίων σχεδιασμένα να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα σε βασικές εργασίες - κλειδιά των σημερινών

Διαβάστε περισσότερα

Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μιχάλων 8, Χίος, 82 100 τηλ. 2271 035170 E-mail: m.bekiaris@aegean.gr

Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μιχάλων 8, Χίος, 82 100 τηλ. 2271 035170 E-mail: m.bekiaris@aegean.gr Μιχαήλ Γ. Μπεκιάρης Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μιχάλων 8, Χίος, 82 100 τηλ. 2271 035170 E-mail: m.bekiaris@aegean.gr I. Επιστημονικά Ενδιαφέροντα Λογιστική, Λογιστικές Καταστάσεις, Ελεγκτική,

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Υπολογιστικών Τεχνικών στη Γεωργία

Εφαρμογή Υπολογιστικών Τεχνικών στη Γεωργία Ελληνική ημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Εφαρμογή Υπολογιστικών Τεχνικών στη Γεωργία Ενότητα 6 : Συστήματα Λήψης Αποφάσεων στην Γεωργία (2/3) Μελετίου Γεράσιμος 1 Ανοιχτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα

Διαβάστε περισσότερα

«Διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου» «Petroleum oil and gas management and transportation».

«Διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου» «Petroleum oil and gas management and transportation». Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο: «Διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου» «Petroleum oil and gas management and» Τα Τμήματα, Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Διοίκησης και

Διαβάστε περισσότερα

þÿ¼ ½ ±Â : ÁÌ» Â Ä Å ÃÄ ²µ þÿä Å ÃÇ»¹º Í Á³ Å

þÿ¼ ½ ±Â : ÁÌ» Â Ä Å ÃÄ ²µ þÿä Å ÃÇ»¹º Í Á³ Å Neapolis University HEPHAESTUS Repository School of Economic Sciences and Business http://hephaestus.nup.ac.cy Master Degree Thesis 2015 þÿ ½»Åà Äɽ µ½½ ¹Î½ Ä Â þÿ±¾¹»ì³ à  º±¹ Ä Â þÿ±à ĵ»µÃ¼±Ä¹ºÌÄ Ä±Â

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. - City University of New York, MBA, 1977. - San Francisco State University, BA, Λογιστική, 1974.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. - City University of New York, MBA, 1977. - San Francisco State University, BA, Λογιστική, 1974. Κωνσταντίνος Κάντζος, Ph.D Σπάρτης 30A, Γλυφάδα 16675 Τηλ. 210 9634926 6944 722 882 Email: ckantzos@teipir.gr ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Σπουδές: - University of Wales, Ph.D, Λογιστική, Χρηματοοικονομική 1991.

Διαβάστε περισσότερα

Eπώνυμο: ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2102634615 6945468751 Όνομα: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Έτος Γέννησης 1972

Eπώνυμο: ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2102634615 6945468751 Όνομα: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Έτος Γέννησης 1972 ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Eπώνυμο: ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2102634615 6945468751 Όνομα: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Έτος Γέννησης 1972 Πατρώνυμο: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμος με 2 τέκνα Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΟΡΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: Επιτροπή Ερευνών Πανεπιστημίου Πατρών Πρόγραμμα: «Κ. Καραθεοδωρή 2010-2013» Κωδικός έργου: D.160 Επιστημονικός Υπεύθυνος: Μιχαήλ Ντεμούσης Ερευνητική

Διαβάστε περισσότερα

Innovation management

Innovation management Innovation management Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών 23 Μαϊου 2016 Καινοτομία Πόσο καινοτόμα είναι η λέξη; 2 Τι ξέρουν (σχεδόν) όλοι οι manager; 3 Λίγη πολιτική 4 5 Source: Innovation Union Scoreboard

Διαβάστε περισσότερα

Dr Marios Vryonides. Curriculum Vitae I. PERSONAL DETAILS.. 2 II. EDUCATION... 3 III. WORK EXPERIENCE. 4

Dr Marios Vryonides. Curriculum Vitae I. PERSONAL DETAILS.. 2 II. EDUCATION... 3 III. WORK EXPERIENCE. 4 Curriculum Vitae Dr Marios Vryonides I. PERSONAL DETAILS.. 2 II. EDUCATION.... 3 III. WORK EXPERIENCE. 4 IV. PRESENTATIONS IN CONFERENCES AND SEMINARS... 5 V. PUBLICATIONS.... 6-1 - I. PERSONAL DETAILS

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS (M.I.S.)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS (M.I.S.) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS (M.I.S.) 1.1 Κωνσταντίνος Ταραμπάνης Καθηγητής Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Γρ. 307 2310-891-578 kat@uom.gr

Διαβάστε περισσότερα

Entrepreneurship in Greece. Antonis Tsiflis

Entrepreneurship in Greece. Antonis Tsiflis Entrepreneurship in Greece Antonis Tsiflis About GEM Global Entrepreneurship Monitor is the only project that monitors entrepreneurship worldwide over time 69 countries in 2012 Greece participating since

Διαβάστε περισσότερα

Υ ΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ

Υ ΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ Υ ΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ Διεύθυνση Κατοικίας Πετεινός, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100 Τηλέφωνο 6937476255 Διεύθυνση Γραφείου Τμήμα Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάπτυξη Πρακτικών Λειτουργικής Ευελιξίας και Οργανωτικής Καινοτομίας»

«Ανάπτυξη Πρακτικών Λειτουργικής Ευελιξίας και Οργανωτικής Καινοτομίας» «Ανάπτυξη Πρακτικών Λειτουργικής Ευελιξίας και Οργανωτικής Καινοτομίας» Νίκος Γαβαλάκης «Η Ανθρώπινη Διάσταση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας» 22 Οκτωβρίου 2013 Υποστήριξη Νέας Επιχειρηματικότητας Προώθηση Καινοτομίας

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος αποθεμάτων (Inventory control) 1960

Έλεγχος αποθεμάτων (Inventory control) 1960 Έλεγχος αποθεμάτων (Inventory control) 1960 Βέλτιστη Ποσότητα Παραγγελίας (Economic Order Quantity - EOQ) Αποθέματα Ασφαλείας (Safety Stock - SS) Διαχείριση Τεχνικών Προδιαγραφών (Bill of Material Processing

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Σπουδές: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Εφαρμοσμένη Στατιστική, 2002

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Σπουδές: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Εφαρμοσμένη Στατιστική, 2002 Πέτρος Καλαντώνης Ν. Σουκατζίδη 65, Δάσος Χαϊδαρίου Τηλ 210 5820912 6971613906 email: pkalant@teipir.gr Έγγαμος με δύο παιδιά Στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρώθησαν το 1997 στο Πολεμικό Ναυτικό ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Χριστιάννα Χειµωνάκη

Χριστιάννα Χειµωνάκη Βιογραφικό Σηµείωµα Χριστιάννα Χειµωνάκη Εργαστηριακός Συνεργάτης Σχολής ιοίκησης και Οικονοµίας, ΤΕΙ Κρήτης Τµήµα Λογιστικής και Χρηµατοοικονοµικής E-mail: xristianna79@yahoo.gr & xristianna@staff.teicrete.gr

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύσεις σε Διεθνή Επιστημονικά περιοδικά μετά από κρίση (Blind Review Process)

Δημοσιεύσεις σε Διεθνή Επιστημονικά περιοδικά μετά από κρίση (Blind Review Process) Δημοσιεύσεις σε Διεθνή Επιστημονικά περιοδικά μετά από κρίση (Blind Review Process) 1) Marketing Orientation and Company Performance: A Comparative Study of Industrial vs. Consumer Goods Companies, Industrial

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης N Ξουραφάς Επικοινωνία: Κινητό: 6977 35 45 87 Τηλ:2310 280610 Ημερομηνία Γεννήσεως 25/10/1965 Οικογενειακή Κατάσταση : Έγγαμος Εκπαίδευση Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate

Διαβάστε περισσότερα

Μιλτιάδης Προβατάς Δ/ντής Στρατηγικής Μεταφορών Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Μιλτιάδης Προβατάς Δ/ντής Στρατηγικής Μεταφορών Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Με την επίσημη υποστήριξη: Μιλτιάδης Προβατάς Δ/ντής Στρατηγικής Μεταφορών Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Διημερίδα ITS Hellas «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών & Eξελίξεις στην Ελλάδα» Αθήνα, 15-16

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΕΠΩΝΥΜΟ : ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΟΝΟΜΑ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ : ΘΕΜΙΣΤΙΚΛΗΣ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΛΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : ΑΒΕΡΩΦ 51 ΛΑΜΙΑ ΟΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΕΓΓΑΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διδακτορικό Δίπλωμα στη Λογιστική, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διδακτορικό Δίπλωμα στη Λογιστική, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Βιογραφικό Σημείωμα 1.1. Προσωπικά Στοιχεία Όνομα: Ορέστης Επώνυμο: Βλησμάς Όνομα Πατρός: Γρηγόρης Διεύθυνση Εργασίας: Πατησίων 76, 104 34 Τηλέφωνο Εργασίας: 210 82 03 136 Στρατιωτικές Υποχρεώσεις: Εκπληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΗ Ι. ΜΑΜΑΚΟΥ. Μέλος Ε.Τ.Ε.Π. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

ΞΕΝΗ Ι. ΜΑΜΑΚΟΥ. Μέλος Ε.Τ.Ε.Π. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ΞΕΝΗ Ι. ΜΑΜΑΚΟΥ Μέλος Ε.Τ.Ε.Π. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμη, 2 τέκνα Διεύθυνση:, Πατησίων 76, 104 34

Διαβάστε περισσότερα

Architecture οf Integrated Ιnformation Systems (ARIS)

Architecture οf Integrated Ιnformation Systems (ARIS) Architecture οf Integrated Ιnformation Systems (ARIS) Η αρχιτεκτονική ARIS (ARchitecture οf Integrated information Systems) έχει ως στόχο της την περιγρφή όλων των όψεων ή οπτικών ενός επιχειρηματικού

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος της πληροφορικής ως φορέα καινοτομίας στις επιχειρήσεις

Ο ρόλος της πληροφορικής ως φορέα καινοτομίας στις επιχειρήσεις Ο ρόλος της πληροφορικής ως φορέα καινοτομίας στις επιχειρήσεις Λεωνίδας Χατζηκωνσταντής, Ph.D. Partner, Ernst & Young Φεβρουάριος 2013 Περιεχόμενα Ο ρόλος της πληροφορικής μέσα στην επιχείρηση Η πρόσφατη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ 2008

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ 2008 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ 2008 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: "Μελέτη της χρηματοοικονομικής αποτύπωσης περιβαλλοντικών πληροφοριών, της περιβαλλοντικής διαχείρισης, επίδοσης και αποτελεσματικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων"

Διαβάστε περισσότερα

CSR and Sustainability. Katerina Katsouli CSR & Sustainability Director Grant Thornton Greece

CSR and Sustainability. Katerina Katsouli CSR & Sustainability Director Grant Thornton Greece CSR and Sustainability Katerina Katsouli CSR & Sustainability Director Grant Thornton Greece Ποιοι είμαστε Με πάνω από 42.000 ανθρώπους σε περισσότερες από 140 χώρες, είμαστε ένας πραγματικά παγκόσμιος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Το μάρκετινγκ των ελληνικών αγροτικών παραδοσιακών προϊοντων : Η περίπτωση της μέλισσας και των προϊοντων της

ΘΕΜΑ: Το μάρκετινγκ των ελληνικών αγροτικών παραδοσιακών προϊοντων : Η περίπτωση της μέλισσας και των προϊοντων της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Το μάρκετινγκ των ελληνικών αγροτικών παραδοσιακών προϊοντων : Η περίπτωση της μέλισσας

Διαβάστε περισσότερα

ιοίκηση Λειτουργιών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας

ιοίκηση Λειτουργιών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ιοίκηση Λειτουργιών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα ιοικητικής Επιστήμης

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα: Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Πολιτικές για την έρευνα Εξάμηνο Σπουδών:

Μάθημα: Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Πολιτικές για την έρευνα Εξάμηνο Σπουδών: Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διεθνείς κι Ευρωπαϊκές Πολιτικές στην Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Έρευνα» Μάθημα: Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Πολιτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Πτυχίο τμήματος Εμπορικών Επιστημών από την Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) και έτος κτήσης 1984.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Πτυχίο τμήματος Εμπορικών Επιστημών από την Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) και έτος κτήσης 1984. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ: ΛΕΚΑΡΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΝ. ΠΑΤΕΡΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ & ΘΗΒΩΝ 250, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210.5381433, 6946.908071 E-mail: k.lekarakou@yahoo.com Επάγγελμα:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MASTER DEGREE IN INTERNATIONAL BUSINESS ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡIΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MASTER DEGREE IN INTERNATIONAL BUSINESS ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡIΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MASTER DEGREE IN INTERNATIONAL BUSINESS ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡIΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Π.Μ.Σ. Με την Υποστήριξη του Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

«Βελτιώνοντας την Απόδοση των Πωλητών» Νικόλαος Γ. Παναγόπουλος

«Βελτιώνοντας την Απόδοση των Πωλητών» Νικόλαος Γ. Παναγόπουλος «Βελτιώνοντας την Απόδοση των Πωλητών» Νικόλαος Γ. Παναγόπουλος Λέκτορας Μάρκετινγκ Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών 3ο Συμπόσιο Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, Ξενοδοχείο Intercontinental, 17-18 18 Μαΐου,

Διαβάστε περισσότερα

Δ4.3. Μια Δημοσίευση σε έγκυρο περιοδικό και δυο Ανακοινώσεις Δημοσιεύσεις στα Πρακτικά Διεθνών Συνεδρίων

Δ4.3. Μια Δημοσίευση σε έγκυρο περιοδικό και δυο Ανακοινώσεις Δημοσιεύσεις στα Πρακτικά Διεθνών Συνεδρίων ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ-Υποέργο 07 Επιστροφή του Αρχιμήδη: Συμβολή στην Μελέτη της Υδραυλικής Μηχανικής και Υδροδυναμικής Συμπεριφοράς των Αρχιμήδειων Κοχλιωτών Υδροτροχών για Ανάκτηση του Υδροδυναμικού Φυσικών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις για Πωλήσεις στον Ημερήσιο & Περιοδικό Τύπο της Ελλάδας

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις για Πωλήσεις στον Ημερήσιο & Περιοδικό Τύπο της Ελλάδας Πρόσφατες Δημοσιεύσεις για Πωλήσεις στον Ημερήσιο & Περιοδικό Τύπο της Ελλάδας 1. Βρεχόπουλος Αδάμ, (2009) «Ποιος «Ελέγχει» την Ηλεκτρονική Ατμόσφαιρα Καταστήματος? Ερευνητικά Ερωτήματα με Κρίσιμες Επιχειρηματικές

Διαβάστε περισσότερα

Logistics Way H Logistics Way εξειδικεύεται στο να παρέχει προϊόντα Λογισμικού και Υπηρεσιών που καλύπτουν και εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες και

Logistics Way H Logistics Way εξειδικεύεται στο να παρέχει προϊόντα Λογισμικού και Υπηρεσιών που καλύπτουν και εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες και Logistics Way H Logistics Way εξειδικεύεται στο να παρέχει προϊόντα Λογισμικού και Υπηρεσιών που καλύπτουν και εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των εταιρειών οι οποίες συμπεριλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Χ. ΑΡΓΟΥΣΛΙΔΗ Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Χ. ΑΡΓΟΥΣΛΙΔΗ Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Χ. ΑΡΓΟΥΣΛΙΔΗ Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ Διεύθυνση Εργασίας: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, Πατησίων 76, 10434, Αθήνα Τηλέφωνο Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

þÿ ɺÁ Ä ÅÂ, ±»Î¼ Neapolis University þÿ Á̳Á±¼¼± ¼Ìù±Â ¹ º à Â, Ç» Ÿ¹º ½ ¼¹ºÎ½ À¹ÃÄ ¼Î½ º±¹ ¹ º à  þÿ ±½µÀ¹ÃÄ ¼¹ µ À»¹Â Æ Å

þÿ ɺÁ Ä ÅÂ, ±»Î¼ Neapolis University þÿ Á̳Á±¼¼± ¼Ìù±Â ¹ º à Â, Ç» Ÿ¹º ½ ¼¹ºÎ½ À¹ÃÄ ¼Î½ º±¹ ¹ º à  þÿ ±½µÀ¹ÃÄ ¼¹ µ À»¹Â Æ Å Neapolis University HEPHAESTUS Repository School of Economic Sciences and Business http://hephaestus.nup.ac.cy Master Degree Thesis 2016 þÿ ͽ Á ¼ µà±³³µ»¼±ä¹º  þÿµ¾ Å ½Éà  ³º» ³¹ºÎ½ ½ à þÿ ɺÁ Ä ÅÂ,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Master of science in Networking and Data Communications Ακαδημαϊκό Έτος 2013-2014 Συνδιοργάνωση Το ΤΕΙ Πειραιά και το πανεπιστήμιο Kingston της Μεγάλης Βρετανίας συνδιοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Β. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Α. ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΘΕΤΟ Τσιφόρα ΟΝΟΜΑ Ευδοκία ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Ισίδωρος ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 17011971 ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ Ελληνική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Έγγαμη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΙΑΣ Ζωοδόχου Πηγής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων & Εξετάσεων Πιστοποίησης

Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων & Εξετάσεων Πιστοποίησης SAP Information Sheet Εκπαίδευση SAP Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων & Εξετάσεων Πιστοποίησης Η Εκπαίδευση της SAP Hellas & Cyprus προσφέρει τις κάτωθι προγραμματισμένες Ανοιχτές Εκπαιδεύσεις που διεξάγονται στο

Διαβάστε περισσότερα

Πάτμου 10 ΤΚ Λάρισα. Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος Εθνικότητα: Ελληνική Έτος γέννησης: 1973 Τόπος γέννησης: Λάρισα

Πάτμου 10 ΤΚ Λάρισα. Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος Εθνικότητα: Ελληνική Έτος γέννησης: 1973 Τόπος γέννησης: Λάρισα Πάτμου 10 ΤΚ 41335 Λάρισα Αριθμοί τηλεφώνου Εργασίας:2410 684249 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο bdama@teilar.gr Βύρων Δαμασιώτης Προσωπικές πληροφορίες Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος Εθνικότητα: Ελληνική Έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Σπουδές

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Σπουδές ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δρ. Αλέξανδρος Κουλούρης Βιβλιοθηκονόμος, Ph.D. Διεθνολόγος Πολιτικός επιστήμονας koulouris.a@gmail.com, akoul@teiath.gr http://users.teiath.gr/akoul/ Σπουδές Οκτώβριος 2007 Διδακτορικό

Διαβάστε περισσότερα

SELF DIAGNOSIS METHOD

SELF DIAGNOSIS METHOD SELF DIAGNOSIS METHOD Benefits from adopting an EMS Cost saving and improved management control, Compliance with legislation and good relations with stakeholders, Meeting customer expectations, Demonstration

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Ελληνική ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ. Ονοµατεπώνυµο ΜΕΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. ιεύθυνση ΚΟΡΑΗ 2Α, 82100, ΧΙΟΣ - ΕΛΛΑ Α

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Ελληνική ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ. Ονοµατεπώνυµο ΜΕΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. ιεύθυνση ΚΟΡΑΗ 2Α, 82100, ΧΙΟΣ - ΕΛΛΑ Α ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοµατεπώνυµο ΜΕΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ιεύθυνση ΚΟΡΑΗ 2Α, 82100, ΧΙΟΣ - ΕΛΛΑ Α Τηλέφωνο 2271035042 Τηλεοµοιοτυπία 2271035299 Ηλεκτρονικό ταχυδροµείο v.mennis@aegean.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 29-1-02 μέχρι 30-9-04 Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 29-1-02 μέχρι 30-9-04 Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΦΩΤΗΣ Π. ΔΡΟΥΜΠΑΛΗΣ Τηλ. οικίας 2721-0-92824 Φιλοποίμενος 23 εργασίας 2761-0-24270 Καλαμάτα Τ.Κ. 24100 Fax 2761-0-62209 κινητό 6976333407 E-mail: ghkypa@otenet.gr fdroumbalis@teikal.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ο Δημήτρης Δημητρίου εργάζεται ως εκπαιδευτικός δημοτικής εκπαίδευσης στην Κύπρο. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κύπρου (Πτυχίο Επιστημών της Αγωγής) και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 1 ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 2 Πίνακας 0-1.1. Μαθήματα Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών ΜΑΘΗΜΑ Ιστότοπος Σελίδα Οδηγού Σπουδών * Διδάσκοντες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ιοίκηση Πληροφοριακών Συστηµάτων: Εισαγωγή ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Υπεύθυνος µαθήµατος: Ειασηγητής:Dr. Σκάρλας Λάµπρος Email:

Διαβάστε περισσότερα

University of Macedonia Master in Information Systems. Networking Technologies professors: A. Economides A. Pobortsis AGREEMENT AND ACCOUNTING

University of Macedonia Master in Information Systems. Networking Technologies professors: A. Economides A. Pobortsis AGREEMENT AND ACCOUNTING University of Macedonia Master in Information Systems professors: A. Economides A. Pobortsis SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) NEGOTIATING,, MEASURINGM AND ACCOUNTING Simeonidis Efstathios MIS18/05 January

Διαβάστε περισσότερα

Ο Στρατηγικός Ρόλος των Πληροφοριακών Συστημάτων. Στόχοι και αντικείμενο ενότητας

Ο Στρατηγικός Ρόλος των Πληροφοριακών Συστημάτων. Στόχοι και αντικείμενο ενότητας Ενότητα 3 Ο Στρατηγικός Ρόλος των Πληροφοριακών Συστημάτων Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης Ι Διδάσκων: Νίκος Καρακαπιλίδης 3-1 Στόχοι και αντικείμενο ενότητας Ανάδειξη του στρατηγικού ρόλου ενός Πληροφοριακού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΠΟΛΙΤΗΣ Διπλ. Φυσικός Πανεπιστημίου Πατρών Υποψήφιος Διδάκτωρ Ε.Μ.Π. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΠΟΛΙΤΗΣ Διπλ. Φυσικός Πανεπιστημίου Πατρών Υποψήφιος Διδάκτωρ Ε.Μ.Π. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΠΟΛΙΤΗΣ Διπλ. Φυσικός Πανεπιστημίου Πατρών Υποψήφιος Διδάκτωρ Ε.Μ.Π. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1.1 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο ΠΟΛΙΤΗΣ Όνομα Όνομα πατρός Διεύθυνση Ηλ. διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

: Six Sigma, Process Cycle Efficiency, Lean,,

: Six Sigma, Process Cycle Efficiency, Lean,, Six Sigma,,,, fme02042@fme.aegean.gr, fme02015@fme.aegean.gr, pvas@chios.aegean.gr,.,,, skoukoum@mie.uth.gr «SIX SIGMA». «SIX SIGMA». «SIX SIGMA». «SIX SIGMA» ( «Define»)..,. «SIX SIGMA» «SIX SIGMA». «Process

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ. Λευτέρης Βασιλειάδης Business Sector Manager Planning

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ. Λευτέρης Βασιλειάδης Business Sector Manager Planning ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ Λευτέρης Βασιλειάδης Business Sector Manager Planning Σημαντικά πρότυπα που επηρεάζουν τα Logistics Περιβάλλον Ασφάλεια & Υγιεινή Επιχειρησιακή Συνέχεια Κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ FRANCHISE (Τελευταία Ενημέρωση 16 Μαρτίου 2015) Πρόγραμμα Σπουδών. BSc Business Information Systems

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ FRANCHISE (Τελευταία Ενημέρωση 16 Μαρτίου 2015) Πρόγραμμα Σπουδών. BSc Business Information Systems Ιδιωτική Σχολή Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΕΕ Χώρα ΕΕ Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημαϊκό έτος έναρξης προσφοράς του προγράμματος Global Wolverhampton MA Management BSc Business Information Systems BA (Hons) Business

Διαβάστε περισσότερα