Aspire L Σειρά. Οδηγός Χρήστη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Aspire L Σειρά. Οδηγός Χρήστη"

Transcript

1 Aspire L Σειρά Οδηγός Χρήστη

2 Copyright Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Aspire Σειρά Οδηγός Χρήστη Αρχική Έκδοση: 09/2006 Μπορεί περιοδικά να γίνονται αλλαγές στις πληροφορίες σε αυτήν την έκδοση δίχως την υποχρέωση να ειδοποιηθεί οποιοδήποτε πρόσωπο για αυτές τις αναθεωρήσεις ή αλλαγές. Τέτοιου είδους αλλαγές θα ενσωματώνονται σε νέες εκδόσεις αυτού του εγχειριδίου ή συμπληρωματικών εγγράφων και εκδόσεων. Η εταιρία δεν δίνει εγγυήσεις, είτε εκφραζόμενες είτε υπαινισσόμενες, σχετικά με τα περιεχόμενα του παρόντος και αποκηρύσσεται ρητώς τις υπαινισσόμενες εγγυήσεις εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Καταγράψτε τον αριθμό μοντέλου, το σειριακό αριθμό, την ημερομηνία αγοράς, και το μέρος αγοράς στο χώρο που παρέχεται παρακάτω. Ο σειριακός αριθμός και ο αριθμός μοντέλου αναγράφονται στην ετικέτα που είναι κολλημένη στον υπολογιστή σας. Όλη η αλληλογραφία που αφορά τη μονάδα σας θα πρέπει να περιλαμβάνει το σειριακό αριθμό, τον αριθμό μοντέλου, και τις πληροφορίες αγοράς. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή κάποιου μέρους της παρούσας έκδοσης, η αποθήκευσή του σε σύστημα ανάκτησης, ή η μετάδοση, με οποιαδήποτε μορφή ή μέσο, ηλεκτρονικά, μηχανικά, μέσω φωτοαντιγράφου, καταγραφής, ή άλλο τρόπο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Acer Incorporated. Επιτραπέζιος υπολογιστής σειράς Aspire Αριθμός Μοντέλου: Σειριακός Αριθμός: Ημερομηνία Αγοράς: Τόπος Αγοράς: Το Acer και το λογότυπο Acer είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Acer Incorporated. Ονόματα προϊόντων ή εμπορικά σήματα άλλων εταιριών χρησιμοποιούνται στο παρόν μόνο για λόγους προσδιορισμού και ανήκουν στις αντίστοιχες εταιρίες τους.

3 iii Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την άνεσή σας Οδηγίες περί ασφαλείας Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες. Φυλάξτε το παρόν για μελλοντική παραπομπή. Ακολουθήστε όλες τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που σημειώνονται στο προϊόν. Απενεργοποίηση του προϊόντος πριν από τον καθαρισμό Βγάλτε αυτό το προϊόν από την πρίζα του τοίχου πριν να το καθαρίσετε. Μη χρησιμοποιείτε υγρά καθαριστικά ή καθαριστικά με αεροζόλ. Χρησιμοποιείτε ένα στεγνό ύφασμα για τον καθαρισμό. Προειδοποιήσεις Μη χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν κοντά σε νερό. Μην τοποθετείτε αυτό το προϊόν σε ασταθές καροτσάκι, βάση, ή τραπέζι. Το προϊόν μπορεί να πέσει προκαλώντας σοβαρή ζημιά στο προϊόν. Παρέχονται θύρες και ανοίγματα για αερισμό? για να διασφαλίσετε την αξιόπιστη λειτουργία του προϊόντος και να το προστατέψετε από την υπερθέρμανση. Αυτά τα ανοίγματα δεν πρέπει να μπλοκαριστούν ή να καλυφθούν. Τα ανοίγματα δεν πρέπει ποτέ να μπλοκάρονται με την τοποθέτηση του προϊόντος σε ένα κρεβάτι, καναπέ, χαλί, ή άλλη παρόμοια επιφάνεια. Αυτό το προϊόν δεν πρέπει ποτέ να τοποθετείται κοντά ή πάνω από ένα καλοριφέρ ή αερόθερμο, ή ενσωματωμένη εγκατάσταση εκτός αν παρέχεται σωστός αερισμός. Ποτέ μην σπρώχνετε αντικείμενα οποιουδήποτε είδους σε αυτό το προϊόν μέσω των θυρών του περιβλήματος καθώς μπορεί να ακουμπήσουν επικίνδυνα σημεία τάσης ή να βραχυκυκλώσουν μέρη που μπορεί να προκαλέσουν φωτιά ή ηλεκτροσόκ. Ποτέ μην χύσετε οποιουδήποτε είδους υγρό στο προϊόν. Για να αποφύγετε την πρόκληση βλάβης στα εσωτερικά εξαρτήματα και να αποτρέψετε τυχόν διαρροή της μπαταρίας, μην τοποθετείτε το προϊόν πάνω σε δονούμενη επιφάνεια. Χρήση ηλεκτρικού ρεύματος Αυτό το προϊόν θα πρέπει να λειτουργεί με τον τύπο ρεύματος που προσδιορίζεται στην ετικέτα. Αν δεν είστε σίγουροι για τον τύπο του διαθέσιμου ρεύματος, συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπό σας ή την τοπική σας εταιρία ηλεκτρισμού. Μην επιτρέπετε σε οτιδήποτε να ακουμπάει πάνω στο καλώδιο ρεύματος. Μην τοποθετείτε αυτό το προϊόν σε μέρος που μπορεί άνθρωποι να περπατήσουν πάνω στο καλώδιο.

4 Αν χρησιμοποιείτε καλώδιο επέκτασης με αυτό το προϊόν, σιγουρευτείτε πως η ολική μέτρηση ρεύματος του εξοπλισμού που είναι συνδεδεμένος στο καλώδιο επέκτασης δεν ξεπερνά την ολική αντοχή του καλωδίου επέκτασης. Επίσης, σιγουρευτείτε πως η ολική μέτρηση όλων των προϊόντων που είναι συνδεδεμένα στην πρίζα του τοίχου δεν ξεπερνά την αντοχή της ασφάλειας. Μην υπερφορτώνετε μία παροχή, ταινία ή υποδοχή ρεύματος συνδέοντας υπερβολικά μεγάλο αριθμό συσκευών. Το συνολικό φορτίο του συστήματος δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% της προδιαγραφής του κυκλώματος μίας διακλάδωσης. Εάν χρησιμοποιούνται ταινίες ρεύματος, το φορτίο δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% της προδιαγραφής εισόδου της ταινίας. Ο προσαρμογέας AC του συγκεκριμένου προϊόντος είναι εφοδιασμένος με γειωμένο βύσμα τριών καλωδίων. Το βύσμα ταιριάζει μόνο σε μία γειωμένη παροχή ρεύματος. Βεβαιωθείτε ότι η παροχή ρεύματος είναι κατάλληλα γειωμένη πριν συνδέσετε το βύσμα του προσαρμογέα AC. Μην τοποθετήσετε το βύσμα σε μη γειωμένη παροχή ρεύματος. Απευθυνθείτε στον ηλεκτρολόγο σας για λεπτομέρειες. Προειδοποίηση! Ο ακροδέκτης γείωσης είναι χαρακτηριστικό ασφαλείας. Η χρήση παροχής ρεύματος που δεν έχει γειωθεί κατάλληλα ενδέχεται να καταλήξει σε ηλεκτροπληξία ή/και τραυματισμό. Σημείωση: Ο ακροδέκτης γείωσης παρέχει καλή προστασία έναντι ξαφνικού θορύβου παραγόμενου από άλλες παρακείμενες ηλεκτρικές συσκευές οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν τις επιδόσεις αυτού του προϊόντος. Χρησιμοποιείτε μόνο το σωστό τύπο σετ καλωδίου τροφοδοτικού (που παρέχεται στο κουτί εξαρτημάτων σας) για αυτή τη μονάδα. Θα πρέπει να είναι αποσπώμενου τύπου: UL listed/csa πιστοποιημένου, τύπου SPT-2, αντοχής 7A 125V ελάχιστα, εγκεκριμένο από VDE ή το αντίστοιχό του. Το μέγιστο μήκος είναι 4,6 μέτρα (15 πόδια).

5 v Σέρβις του προϊόντος Μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε οι ίδιοι το προϊόν, καθώς το άνοιγμα ή η αφαίρεση των καλυμμάτων μπορεί να σας εκθέσει σε επικίνδυνα σημεία τάσης ή σε άλλους κινδύνους. Αναφερθείτε για όλες τις επισκευές σε αρμόδιο προσωπικό επισκευών. Βγάλτε αυτό το προϊόν από την πρίζα του τοίχου και παραπέμψτε τις επισκευές σε αρμόδιο προσωπικό επισκευών υπό τις ακόλουθες συνθήκες: Όταν το καλώδιο ρεύματος ή η πρίζα έχει υποστεί ζημιά ή έχει τριφτεί. Αν έχει χυθεί υγρό στο προϊόν. Αν το προϊόν έχει εκτεθεί σε βροχή ή νερό. Αν το προϊόν έχει πέσει ή το κουτί του έχει υποστεί ζημιά. Αν το προϊόν παρουσιάζει μια εμφανή αλλαγή στην απόδοση, που δηλώνει ανάγκη επισκευής. Αν το προϊόν δε λειτουργεί κανονικά όταν ακολουθούνται οι οδηγίες λειτουργίας του. Σημείωση: Να ρυθμίζετε μόνον εκείνα τα στοιχεία ελέγχου που καλύπτονται από τις οδηγίες χειρισμού, διότι η ακατάλληλη ρύθμιση άλλων στοιχείων ελέγχου ενδέχεται να καταλήξει σε βλάβη και συχνά απαιτείται εκτεταμένη εργασία από αρμόδιο τεχνικό για την επαναφορά του προϊόντος σε καλή λειτουργία. Αντικατάσταση της συστοιχίας μπαταριών Η σειρά Φορητός προσωπικός Η/Υ χρησιμοποιεί τη μπαταρία λιθίου. Αντικαταστήστε τη μπαταρία με μία άλλη ιδίου τύπου με αυτή που διατίθεται με το προϊόν σας. Η χρήση άλλης μπαταρίας μπορεί να παρουσιάσει κίνδυνο πυρκαγιάς ή έκρηξης. Προειδοποίηση! Οι μπαταρίες μπορεί να εκραγούν αν δεν τις χειριστείτε σωστά. Μην τις αποσυναρμολογείτε ή τις πετάτε σε φωτιά. Φυλάξτε τα μακριά από τα παιδιά. Να τηρείτε τους τοπικούς κανονισμούς σχετικά με τη διάθεση χρησιμοποιημένων μπαταριών. Ασφάλεια τηλεφωνικής γραμμής Πάντα να αποσυνδέετε όλες τις τηλεφωνικές γραμμές από την πρίζα του τοίχου πριν να επισκευάσετε ή να αποσυναρμολογήσετε αυτόν τον εξοπλισμό. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο (εκτός από ασύρματου τύπου) στη διάρκεια ηλεκτρικής καταιγίδας. Μπορεί να υπάρχει ένας απομακρυσμένος κίνδυνος ηλεκτροσόκ από κεραυνό.

6 Οδηγίες περί διάθεσης Απαγορεύεται η ρίψη της εν λόγω ηλεκτρονικής συσκευής στα απορρίμματα κατά τη διάθεση. Για ελαχιστοποίηση της μόλυνσης και διασφάλιση της απόλυτης προστασίας του παγκόσμιου περιβάλλοντος, παρακαλούμε φροντίστε για την ανακύκλωση αυτής. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς περί άχρηστου ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (WEEE), επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Ενημερωτική οδηγία περί υδραργύρου Για προβολείς ή ηλεκτρονικά προϊόντα τα οποία περιλαμβάνουν μόνιτορ ή οθόνη LCD/ CRT: Η/Οι λυχνία(ες) στο εσωτερικό του εν λόγω προϊόντος περιέχει(ουν) υδράργυρο και θα πρέπει ως εκ τούτου η ανακύκλωση ή διάθεσή της(τους) να πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις των τοπικών, πολιτειακών ή ομοσπονδιακών νόμων. Για περαιτέρω πληροφορίες, απευθυνθείτε στην Ένωση Βιομηχανιών Ηλεκτρονικών στη διεύθυνση: Όσον αφορά τη διάθεση λυχνιών αναλόγως του τύπου αυτών, ανατρέξτε στη διεύθυνση: Συμβουλές και πληροφορίες για άνετη χρήση Οι χρήστες υπολογιστών ενδέχεται να παραπονούνται για οπτική κόπωση και πονοκεφάλους μετά από παρατεταμένη χρήση. Οι χρήστες διατρέχουν επίσης τον κίνδυνο σωματικού τραυματισμού μετά από πολλές ώρες εργασίας μπροστά από έναν υπολογιστή. Οι μακρές περίοδοι εργασίας, η κακή στάση του σώματος, οι κακές συνήθειες εργασίας, η κόπωση, οι ακατάλληλες συνθήκες εργασίας όπως και άλλοι παράγοντες αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο σωματικού τραυματισμού. Η εσφαλμένη χρήση ενός υπολογιστή ενδέχεται να οδηγήσει σε σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδα τένοντα, στενωτική τενοντοελυτρίτιδα ή άλλες μυοσκελετικές διαταραχές. Τα ακόλουθα συμπτώματα ενδέχεται να παρουσιαστούν σε χέρια, καρπούς, βραχίονες, ώμους, αυχένα ή πλάτη: μούδιασμα ή μία αίσθηση καψίματος ή κνησμού άλγος, ερεθισμό ή ευαισθησία πόνο, πρήξιμο ή έντονη σφύξη

7 vii δυσκαμψία ή σφίξιμο ψυχρότητα ή αδυναμία Εάν παρουσιάζετε αυτά τα συμπτώματα ή τυχόν άλλη περιοδική ή επίμονη δυσφορία ή/και πόνο που σχετίζεται με τη χρήση υπολογιστή, συμβουλευτείτε αμέσως έναν ιατρό και ενημερώστε το τμήμα υγείας και ασφαλείας της εταιρείας σας. Η ενότητα που ακολουθεί παρέχει συμβουλές για πιο άνετη χρήση του υπολογιστή. Προσδιορισμός της ζώνης άνεσης Προσδιορίστε τη ζώνη άνεσης του σώματός σας ρυθμίζοντας τη γωνία παρατήρησης του μόνιτορ, χρησιμοποιώντας ένα υποπόδιο ή αυξάνοντας το ύψος του καθίσματος ώστε να επιτύχετε μέγιστο βαθμό άνεσης. Τηρήστε τις ακόλουθες συμβουλές: να αποφεύγετε την παραμονή σε μία σταθερή θέση του σώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα να αποφεύγετε να σκύβετε προς τα εμπρός ή/και να γέρνετε προς τα πίσω να σηκώνεστε συχνά όρθιοι και να περιφέρεστε τριγύρω ώστε να αφαιρείται ή κόπωση των μυών στα κάτω άκρα να αναπαύεστε για σύντομα χρονικά διαστήματα ώστε να χαλαρώνει ο αυχένας και οι ώμοι να αποφεύγετε το τέντωμα των μυών ή το σήκωμα των ώμων να εγκαταστήσετε κατάλληλα την εξωτερική οθόνη, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι και σε βολική απόσταση εάν παρατηρείτε το μόνιτορ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όσο τα έγγραφά σας, τοποθετήστε την οθόνη στο κέντρο του γραφείου σας ώστε να ελαχιστοποιείται η κόπωση του αυχένα Φροντίζοντας την όρασή σας Οι πολλές ώρες παρατήρησης, τα ακατάλληλα γυαλιά ή φακοί επαφής, το εκτυφλωτικό φως, ο υπερβολικός βαθμός φωτισμού ενός δωματίου, οι οθόνες με κακή εστίαση, τα πολύ μικρά γράμματα και οι οθόνες με χαμηλό βαθμό αντίθεσης μπορούν να καταπονήσουν τα μάτια σας. Οι ενότητες που ακολουθούν παρέχουν συστάσεις περί μείωσης της οπτικής κόπωσης. Μάτια Να ξεκουράζετε τα μάτια σας συχνά. Να ξεκουράζετε τα μάτια σας στη διάρκεια συχνών διαλειμμάτων απομακρύνοντας το βλέμμα σας από το μόνιτορ και εστιάζοντάς τα σε κάποιο μακρινό σημείο. Να ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας συχνά ώστε να παραμένουν υγρά.

8 Οθόνη Να διατηρείτε την οθόνη καθαρή. Να κρατάτε το κεφάλι σας σε υψηλότερο σημείο από την πάνω άκρη της οθόνης ώστε τα μάτια σας να κατευθύνονται προς τα κάτω όταν κοιτάζετε το κέντρο της οθόνης. Ρυθμίστε τη φωτεινότητα ή/και την αντίθεση της οθόνης σε βολικό επίπεδο για βελτιωμένη δυνατότητα ανάγνωσης του κειμένου και καθαρότητα των γραφικών. Να εξαλείψετε το εκτυφλωτικό φως και τις αντανακλάσεις ως εξής: τοποθετώντας την οθόνη με τρόπο ώστε η μία πλευρά της να είναι στραμμένη προς το παράθυρο ή οποιαδήποτε πηγή φωτισμού ελαχιστοποιώντας το φωτισμού του δωματίου με τη βοήθεια κουρτινών, σκιάστρων ή ρολών χρησιμοποιώντας μία πηγή φωτός εργασίας αλλάζοντας τη γωνία παρατήρησης της οθόνης χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο μείωσης του εκτυφλωτικού φωτός χρησιμοποιώντας ένα αντιθαμβωτικό γείσο, όπως ένα τεμάχιο χαρτονιού που εκτείνεται από την πάνω άκρη του μπροστινού μέρους της οθόνης Να αποφεύγετε τη ρύθμιση της οθόνης σε μία άβολη γωνία παρατήρησης. Να αποφεύγετε να στρέφετε το βλέμμα σας σε έντονες πηγές φωτός, όπως ανοιχτά παράθυρα, για μακρές χρονικές περιόδους. Ανάπτυξη καλών συνηθειών εργασίας Να υιοθετήσετε τις ακόλουθες συνήθειες εργασίας ώστε η χρήση του υπολογιστή να αποβεί πιο ξεκούραστη και παραγωγική: Να προγραμματίζετε σύντομα διαλείμματα σε κανονικά διαστήματα και συχνά. Να εκτελείτε ορισμένες ασκήσεις έκτασης. Να αναπνέετε καθαρό αέρα όσο πιο συχνά είναι δυνατό. Να ασκείστε συχνά και να διατηρείτε ένα υγιές σώμα. Προειδοποίηση! Δεν συνιστούμε τη χρήση του υπολογιστή σε καναπέ ή κρεβάτι. Εάν αυτό είναι αναπόφευκτο, να εργάζεστε μόνο για μικρά διαστήματα, να κάνετε διαλείμματα συχνά όπως και ορισμένες ασκήσεις έκτασης. Σημείωση: Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ ανατρέξτε στην ενότητα "Προειδοποιήσεις κανονισμών & ασφαλείας" στη σελίδα 34 του εγχειριδίου με τίτλο Οδηγός χρήστη του AcerSystem.

9 Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την άνεσή σας Οδηγίες περί ασφαλείας Οδηγίες περί διάθεσης Συμβουλές και πληροφορίες για άνετη χρήση 1 Ξενάγηση στο σύστημα 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 3 Πρόσβαση στον Οδηγό χρήστη 4 Πρόσοψη και πίσω μέρος 5 Πληκτρολόγιο 6 Μονάδα οπτικού δίσκου 7 Φροντίδα των CD και DVD σας 8 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας 9 Προετοιμασία ενός άνετου χώρου εργασίας 11 Ρύθμιση του καθίσματος 11 Θέση του PC 11 Θέση του μόνιτορ 13 Θέση του πληκτρολογίου 13 Θέση του ποντικιού 13 Σύνδεση περιφερειακών 14 Σύνδεση ποντικιού και πληκτρολογίου (σε επιλεγμένα μοντέλα μόνο) 14 Σύνδεση ενός μόνιτορ 15 Σύνδεση του καλωδίου τροφοδοσίας 15 Φροντίδα του προσαρμογέα AC 16 Ενεργοποίηση του υπολογιστή 17 Απενεργοποίηση του υπολογιστή 18 Επιλογές σύνδεσης 19 Σύνδεση στο δίκτυο 19 Σύνδεση συσκευών πολυμέσων 20 iii iii vi vi Περιεχόμενα 3 Βοηθητικά προγράμματα συστήματος 25 Διπλή οθόνη 27 Επαναφορά του συστήματός σας 28 4 Συχνές ερωτήσεις (FAQ) 29 Συχνές ερωτήσεις (FAQ) 31 Παράρτημα A: Προειδοποιήσεις κανονισμών &

10 ασφαλείας 33 Προειδοποιήσεις κανονισμών & ασφαλείας 34 Κατευθυντήριες Οδηγίες Συμμόρφωσης με ENERGY STAR 34 Ανακοίνωση FCC 34 Ανακοινώσεις για μόντεμ 35 Δήλωση συμμόρφωσης λέιζερ 36 Δήλωση προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων Macrovision 36 Ρυθμιστική δήλωση ραδιοσυσκευής 36 Γενικά 37 Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) 37 Η απαίτηση ασφάλειας FCC RF 38 Καναδάς - Χαμηλής ισχύος συσκευές ραδιοεπικοινωνιών που δε χρειάζονται άδεια (RSS-210) 38 Federal Communications Comission Declaration of Conformity 39 Declaration of Conformity for CE marking 40 Ευρετήριο 41

11 1 Ξενάγηση στο σύστημα

12 Το παρόν κεφάλαιο περιγράφει τις δυνατότητες και τα εξαρτήματα του υπολογιστή σας.

13 3 Περιεχόμενα συσκευασίας Πριν αφαιρέσετε τη συσκευασία του υπολογιστή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο για την εγκατάσταση του υπολογιστή. Αφαιρέστε προσεκτικά τη συσκευασία και το περιεχόμενο του κουτιού. Εάν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα είδη λείπει ή έχει υποστεί ζημία, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας αμέσως: Υπολογιστής Aspire Είδη που περιλαμβάνονται στο κουτί των παρελκομένων Πληκτρολόγιο (USB/Wireless) Ποντίκι (USB/Wireless) Οδηγός χρήστη (σε επιλεγμένα μοντέλα μόνο), κάρτα εγγύησης καιαφίσα εγκατάστασης Προσαρμογέας AC και καλώδιο τροφοδοσίας Άλλη τεκμηρίωση χρήστη και λογισμικό τρίτων κατασκευαστών

14 4 1 Ξενάγηση στο σύστημα Πρόσβαση στον Οδηγό χρήστη Ο παρών Οδηγός χρήστη διατίθεται επίσης στον υπολογιστή σας ως αρχείο Adobe Acrobat PDF. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον Οδηγό χρήστη (για Windows XP) 1. Στη γραμμή εργασιών των Windows XP, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, στη συνέχεια επιλέξτε Όλα τα προγράμματα, AcerSystem. 2. Κάντε κλικ στο Aspire Series User s Guide (Οδηγός χρήστη σειράς Aspire).

15 5 Πρόσοψη και πίσω μέρος Η πρόσοψη και το πίσω μέρος του υπολογιστή σας αποτελούνται από τα ακόλουθα: Εικονίδιο Εξάρτημα Εικονίδιο Εξάρτημα Κουμπί εκτίναξης Θύρα DVI Κουμπί τροφοδοσίας Ένδειξη μονάδας σκληρού δίσκου Ένδειξη LAN / Θύρα δικτύου Θύρες USB Λουκέτο ασφαλείας τύπου Kensington Τζακ εισόδου DC Θύρα IEEE 1394 Θύρα μόνιτορ CRT/LCD Κουμπί OBR (επαναφορά με ένα κουμπί) Τζακ γραμμής εξόδου Τζακ εισόδου μικροφώνου Θύρα ακουστικών κεφαλής/ εξόδου ηχείων/γραμμής εξόδου Τζακ γραμμής εισόδου Μονάδες ανάγνωσης καρτών πολυμέσων FM Θύρα FM TV-OUT Θύρα S-video/εξόδου TV TV Θύρα TV SPDIF Θύρα SPDIF AV-IN Θύραεισόδου AV Σημείωση: Ανατρέξτε στις ενότητες "Σύνδεση περιφερειακών" στη σελίδα 14 και "Επιλογές σύνδεσης" στη σελίδα 19 για περαιτέρω πληροφορίες.

16 6 1 Ξενάγηση στο σύστημα Πληκτρολόγιο Το πληκτρολόγιο διαθέτει πλήκτρα πλήρους μεγέθους που περιλαμβάνουν χωριστά πλήκτρα δρομέων, δύο πλήκτρα Windows, τέσσερα πλήκτρα πολυμέσων και 12 πλήκτρα λειτουργιών. Για πληροφορίες σχετικά με το πώς θα συνδέσετε το πληκτρολόγιό σας, ανατρέξτε στην ενότητα "Σύνδεση ποντικιού και πληκτρολογίου (σε επιλεγμένα μοντέλα μόνο)" στη σελίδα 14. Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή 1 Κουμπί αναστολής λειτουργίας 2 Internet/ /Πλήκτρα αναζήτησης 3 Πλήκτρα πολυμέσων 4 Πλήκτρα ελέγχου έντασης/ σίγασης 5 Πλήκτρο e (κλείδωμα κύλισης) 6 Πλήκτρο Num Lock (κλείδωμα αριθμών) 7 Πλήκτρα δρομέων 8 Πλήκτρο εφαρμογών 9 Πλήκτρο λογοτύπου Windows 10 Πλήκτρο Caps Lock (κλείδωμα κεφαλαίων) 11 Πλήκτρα λειτουργιών

17 7 Μονάδα οπτικού δίσκου Ο υπολογιστής σας ενδέχεται να συνοδεύεται από σύνθετη μονάδα DVD/CD-RW, διπλή μονάδα DVD-Dual ή πολλαπλή μονάδα DVD-Super. Αυτή η μονάδα βρίσκεται στην πρόσοψη του υπολογιστή σας. Η μονάδα DVD επιτρέπει την αναπαραγωγή όχι μόνον παλαιών CD-ROM, δίσκων CD-I και CD βίντεο, αλλά και ψηφιακών δίσκων βίντεο (DVD). Το DVD-Dual και η πολλαπλή μονάδα DVD-Super επιτρέπουν την εγγραφή ή «κάψιμο» δίσκων με δυνατότητα εγγραφής και επανεγγραφής. Τα CD και τα DVD, όπως και οι δισκέτες, είναι συμπαγή, ελαφρά και εύκολα στη μεταφορά. Όμως, είναι πιο ευαίσθητα από τις δισκέτες και πρέπει να τα χειρίζεστε με ιδιαίτερη προσοχή. Για να εκτινάξετε τον οπτικό δίσκο όταν ο υπολογιστής είναι ενεργοποιημένος, πιέστε το κουμπί εκτίναξης της μονάδας.

18 8 1 Ξενάγηση στο σύστημα Φροντίδα των CD και DVD σας Φυλάξτε το δίσκο σας μέσα στη θήκη του όταν δεν τον χρησιμοποιείτε για να αποφύγετε εκδορές ή άλλη ζημία. Οποιαδήποτε βρομιά ή ζημία μπορεί να επηρεάσει τα δεδομένα του δίσκου, να παρεμποδίσει το φακό ανάγνωσης δίσκου της μονάδας CD ή DVD, ή να εμποδίσει τον υπολογιστή να διαβάσει το δίσκο με επιτυχία. Όταν χειρίζεστε δίσκους, να τους κρατάτε πάντα από τις άκρες ώστε να αποφεύγετε τη δημιουργία κηλίδων ή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όταν καθαρίζετε δίσκους, να χρησιμοποιείτε ένα καθαρό, χωρίς ίχνη σκόνης πανί και να σφουγγίζετε σε ευθεία γραμμή από το κέντρο προς την περιφέρεια. Μη σφουγγίζετε με κυκλική κίνηση. Να καθαρίζετε περιοδικά τη μονάδα CD ή DVD. Μπορείτε να ανατρέξετε στο Κιτ καθαρισμού για οδηγίες. Μπορείτε να προμηθευτείτε κιτ καθαρισμού από οποιοδήποτε κατάστημα υπολογιστών ή ηλεκτρονικών.

19 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας

20 Το παρόν κεφάλαιο περιλαμβάνει οδηγίες εγκατάστασης του υπολογιστή και σύνδεσης επιπλέον περιφερειακών βήμα προς βήμα.

21 11 Προετοιμασία ενός άνετου χώρου εργασίας Η ασφαλής και άνετη εργασία ξεκινά με την προετοιμασία του χώρου εργασίας σας και την κατάλληλη χρήση του εξοπλισμού. Για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να σκεφτείτε για το πώς θα προετοιμάσετε το χώρο εργασίας σας. Ανατρέξτε στο διάγραμμα της ακόλουθης σελίδας καθώς προχωράτε στην εγκατάσταση του συστήματός σας. Ακολουθούν ορισμένα σημεία που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας: Ρύθμιση του καθίσματος Το να έχετε τον κατάλληλο τύπο καθίσματος δε σημαίνει υποχρεωτικά ότι το σώμα σας θα υποστηρίζεται σωστά. Απαιτείται η ρύθμιση του καθίσματος ώστε να ταιριάζει στο σώμα σας. Η κατάλληλη στάση του σώματος θα σας βοηθήσει να είστε πιο άνετοι και παραγωγικοί. Να αποφεύγετε την κλίση του καθίσματος. Εάν έχετε κάθισμα με δυνατότητα κλίσης, ασφαλίστε τα κουμπιά κλίσης έτσι ώστε το κάθισμα να μην κλίνει προς τα εμπρός ή προς τα πίσω όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή. Ρυθμίστε το ύψος του καθίσματος ώστε, όταν κάθεστε, οι μηροί να βρίσκονται σε παράλληλη θέση με το πάτωμα και τα πέλματα να στηρίζονται σε επίπεδη θέση πάνω στο πάτωμα. Καθίστε έτσι ώστε το σώμα σας να στηρίζεται στην πλάτη του καθίσματος. Ο κορμός εργάζεται σκληρότερα για να διατηρήσει την ισορροπία, εάν το σώμα δεν στηρίζεται στην πλάτη του καθίσματος. Θέση του PC

22 12 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας Λάβετε υπόψη τα ακόλουθα όταν επιλέγετε μία θέση για τον υπολογιστή σας: Μην τοποθετείτε τον υπολογιστή κοντά σε εξοπλισμό που ενδέχεται να προκαλεί ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή ή παρεμβολή ραδιοσυχνοτήτων, όπως ραδιοπομποί, τηλεοράσεις, φωτοαντιγραφικά ή συσκευές θέρμανσης και κλιματισμού. Να αποφεύγετε χώρους με σκόνη και ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τον υπολογιστή δίπλα στο γραφείο ή κάτω από το τραπέζι σας, με την προϋπόθεση ότι δεν κλείνει το χώρο που απαιτείται για να εργάζεστε και να κινήστε. Προειδοποίηση: Μην καλύπτετε το πλέγμα στο άνω μέρος ώστε να αποφεύγεται η πιθανότητα υπερθέρμανσης. Ο υπολογιστής συνοδεύεται από μία βάση στήριξης, η εγκατάσταση ή αφαίρεση της οποίας πραγματοποιείται απλά με τη βοήθεια ενός νομίσματος και μόνο. Χρησιμοποιήστε τη βάση στήριξης, εάν επιθυμείτε την τοποθέτηση του υπολογιστή κάθετα.

23 13 Θέση του μόνιτορ Τοποθετήστε το μόνιτορ σε βολική απόσταση παρατήρησης, συνήθως 50 έως 60 cm μακριά. Ρυθμίστε την οθόνη, ώστε το άνω μέρος της οθόνης να βρίσκεται ακριβώς ή ελαφρά κάτω από το επίπεδο των ματιών. Θέση του πληκτρολογίου Η θέση του πληκτρολογίου αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη στάση του σώματος. Η τοποθέτησή του πολύ μακριά προκαλεί την κλίση του σώματος προς τα εμπρός και σας υποχρεώνει να κάθεστε σε μη φυσιολογική στάση. Η τοποθέτησή του πολύ ψηλά δημιουργεί επιπλέον ένταση στους μύες των ώμων. Το πληκτρολόγιο θα πρέπει να τοποθετείται ακριβώς πάνω από την αγκαλιά. Ρυθμίστε το ύψος του πληκτρολογίου εκτείνοντας τα αναδιπλούμενα στηρίγματα που βρίσκονται στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου. Διατηρήστε το κάτω μέρος των βραχιόνων σας σε παράλληλη θέση με το πάτωμα όταν πληκτρολογείτε. Το άνω μέρος των βραχιόνων και οι ώμοι σας θα πρέπει να είναι χαλαρά. Στη συνέχεια επιχειρήστε να πληκτρολογήσετε με απαλό άγγιγμα των πλήκτρων. Εάν αισθανθείτε κάποιο πόνο στους ώμους ή το λαιμό, διακόψτε για λίγο και ελέγξτε τη στάση του σώματός σας. Τοποθετήστε το πληκτρολόγιο μπροστά από το μόνιτορ. Η τοποθέτηση του πληκτρολογίου δίπλα στο μόνιτορ σας υποχρεώνει να στρέφετε το κεφάλι σας στη διάρκεια της πληκτρολόγησης πράγμα που θα μπορούσε να αυξήσει την ένταση στους μύες του λαιμού. Θέση του ποντικιού Το ποντίκι θα πρέπει να τοποθετείται πάνω στην ίδια επιφάνεια με το πληκτρολόγιό σας ώστε να μπορείτε να το χειρίζεστε με άνεση. Ρυθμίστε τη θέση του ώστε να υπάρχει επαρκής χώρος για κίνηση χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να τεντώνεστε ή να σκύβετε. Να χρησιμοποιείτε το βραχίονά σας για τη μετακίνηση του ποντικιού. Μην στηρίζετε τον καρπό του χεριού σας πάνω στο τραπέζι όταν μετακινείτε το ποντίκι.

24 14 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας Σύνδεση περιφερειακών Η εγκατάσταση του υπολογιστή είναι απλή. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας μόνο τέσσερα πράγματα προς σύνδεση: το ποντίκι, το πληκτρολόγιο, το μόνιτορ και το καλώδιο τροφοδοσίας. Σημείωση: Τα περιφερειακά που εμφανίζονται στις συνδέσεις κατωτέρω παρατίθενται για την ενημέρωσή σας μόνο. Τα πραγματικά μοντέλα της συσκευής ενδέχεται να διαφέρουν αναλόγως της χώρας. Σύνδεση ποντικιού και πληκτρολογίου (σε επιλεγμένα μοντέλα μόνο) Συνδέστε τα καλώδια USB του ποντικιού και του πληκτρολογίου σε οποιεσδήποτε από τις θύρες USB που βρίσκονται στην πρόσοψη ή στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας.

25 15 Σύνδεση ενός μόνιτορ Για να συνδέσετε ένα μόνιτορ, συνδέστε απλά το καλώδιο του μόνιτορ στη θύρα μόνιτορ (μπλε θύρα) ή θύρα DVI που βρίσκεται στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας. Σημείωση: Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του μόνιτορ για περαιτέρω οδηγίες και πληροφορίες. Σύνδεση του καλωδίου τροφοδοσίας Βεβαιωθείτε ότι ο προσαρμογέας AC είναι κατάλληλα συνδεδεμένος στον υπολογιστή και στην παροχή ρεύματος.

26 16 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας Προσοχή: Πριν προχωρήσετε, ελέγξτε την κλίμακα τάσης της περιοχής σας. Βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τη ρύθμιση τάσης του υπολογιστή. Σημείωση: Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας στέρεα ώστε να αποφύγετε τυχαία διακοπή της λειτουργίας. Φροντίδα του προσαρμογέα AC Ακολουθούν δύο τρόποι φροντίδας του προσαρμογέα AC: Μη συνδέετε τον προσαρμογέα σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Μην πατάτε το καλώδιο τροφοδοσίας και μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα πάνω σε αυτό. Φροντίστε για την όδευση του καλωδίου τροφοδοσίας και άλλων καλωδίων μακριά από διαδρομές διέλευσης ατόμων. Όταν αποσυνδέετε το καλώδιο τροφοδοσίας, μην τραβάτε το ίδιο το καλώδιο αλλά το βύσμα. Το άθροισμα των ονομαστικών τιμών ρεύματος σε αμπέρ του συνόλου του εξοπλισμού δεν θα πρέπει να υπερβαίνει την ονομαστική τιμή ρεύματος του καλωδίου, εάν χρησιμοποιείται καλώδιο επέκτασης. Επίσης, το άθροισμα των ονομαστικών τιμών ρεύματος σε αμπέρ όλου του εξοπλισμού που είναι συνδεδεμένος σε μία μόνο επιτείχια παροχή ρεύματος δεν θα πρέπει να υπερβαίνει την ονομαστική τιμή της ασφάλειας.

27 17 Ενεργοποίηση του υπολογιστή Μόλις τελειώσετε με τη σύνδεση των απαραίτητων περιφερειακών και του καλωδίου τροφοδοσίας, είστε έτοιμοι να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή και να αρχίσετε την εργασία. Για να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή: 1 Ενεργοποιήστε όλα τα περιφερειακά που είναι συνδεδεμένα στον υπολογιστή σας, όπως μόνιτορ, εκτυπωτής, ηχεία, κ.λ.π. 2 Στην πρόσοψη του υπολογιστή σας, πιέστε το κουμπί τροφοδοσίας. Σημαντικό: Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο τροφοδοσίας είναι κατάλληλα συνδεδεμένο σε μία παροχή ρεύματος. Εάν χρησιμοποιείτε ταινία τροφοδοσίας ή AVR (αυτόματος ρυθμιστής τάσης), βεβαιωθείτε ότι αυτά είναι συνδεδεμένα και ενεργοποιημένα.

28 18 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας Απενεργοποίηση του υπολογιστή Για να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα βήματα κατωτέρω. Για Windows XP: 1 Στη γραμμή εργασιών των Windows XP, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση υπολογιστή, στη συνέχεια κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση. 2 Απενεργοποιήστε όλα τα περιφερειακά που είναι συνδεδεμένα στον υπολογιστή σας. Εάν δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας φυσιολογικά, πιέστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας για τέσσερα δευτερόλεπτα τουλάχιστον. Η ταχεία πίεση του κουμπιού ενδέχεται να θέσει τον υπολογιστή σε λειτουργία αναστολής μόνο.

29 19 Επιλογές σύνδεσης Σύνδεση στο δίκτυο Μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή σας σε τοπικό δίκτυο (LAN) χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο δικτύου. Για να το κάνετε αυτό, συνδέστε απλά το καλώδιο δικτύου στη θύρα δικτύου στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας. Σημείωση: Συμβουλευτείτε το διαχειριστή δικτύου σας ή το εγχειρίδιο του λειτουργικού συστήματος για πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση των παραμέτρων της εγκατάστασης δικτύου σας.

30 20 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας Σύνδεση συσκευών πολυμέσων Μπορείτε να συνδέσετε συσκευές πολυμέσων όπως μικρόφωνα, ακουστικά ή ακουστικά κεφαλής, εξωτερικά ηχεία και συσκευές με γραμμή εισόδου ακουστικού σήματος. Αυτές οι συσκευές θα σας επιτρέψουν να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες πολυμέσων του υπολογιστή σας. Σημείωση: Οι συσκευές πολυμέσων που απεικονίζονται κατωτέρω παρατίθενται για την ενημέρωσή σας μόνο. Τα πραγματικά μοντέλα της συσκευής ενδέχεται να διαφέρουν αναλόγως της χώρας. Συνδέστε τις συσκευές ως έξής: Μικρόφωνο: Συνδέεται στα τζακ εισόδου του μικροφώνου (τζακ ακίδων) που βρίσκονται στην πρόσοψη και το πίσω μέρος του υπολογιστή σας. Σημείωση: Για πληροφορίες σχετικά με το πώς θα ρυθμίσετε τις παραμέτρους των συσκευών πολυμέσων, συμβουλευτείτε την τεκμηρίωση που συνοδεύει κάθε συσκευή.

31 21 Ακουστικά, ακουστικά κεφαλής: Συνδέστε στο τζακ ακουστικών κεφαλής που βρίσκεται στην πρόσοψη του υπολογιστή σας. Σημείωση: Για να ρυθμίσετε την ένταση των ακουστικών κεφαλής χρησιμοποιήστε τα κουμπιά ελέγχου έντασης του πληκτρολογίου. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση χρησιμοποιώντας το εικονίδιο έντασης στη γραμμή εργασιών στο κάτω μέρος της οθόνης.

32 22 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας Εξωτερικά ηχεία: Συνδέστε στο τζακ εξόδου ακουστικού σήματος/γραμμής εξόδου (ανοιχτόχρωμο πράσινο τζακ) που βρίσκεται στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας.

33 23 Συσκευή με γραμμή εισόδου ακουστικού σήματος: Συνδέεται στο τζακ εισόδου ακουστικού σήματος/γραμμής εισόδου (ανοιχτόχρωμο πράσινο τζακ) που βρίσκεται στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας

34 24 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας

35 3 Βοηθητικά προγράμματα συστήματος

36 Το παρόν κεφάλαιο περιλαμβάνει μία περιγραφή των εφαρμογών που είναι προεγκατεστημένες στον υπολογιστή σας.

37 27 Διπλή οθόνη Για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα διπλής οθόνης στον υπολογιστή σας, βεβαιωθείτε πρώτα ότι συνδέσατε τη δεύτερη οθόνη, στη συνέχεια επιλέξτε Έναρξη, Πίνακας ελέγχου, Οθόνη και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις. Επιλέξτε το εικονίδιο της δευτερεύουσας οθόνης (2) στο πλαίσιο οθόνης και στη συνέχεια κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Να επεκταθεί η επιφάνειά μου εργασίας των Windows σε αυτή την οθόνη. Τέλος, κάντε κλικ στο Εφαρμογή για να επιβεβαιώσετε τις νέες ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο OK για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

38 28 3 Βοηθητικά προγράμματα συστήματος Επαναφορά του συστήματός σας Εάν τα αρχεία του λειτουργικού σας συστήματος υποστούν απώλεια ή βλάβη, η διαδικασία επαναφοράς θα επαναφέρει τις αρχικές προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις ή τα τελευταία αντίγραφα ασφαλείας του συστήματος. 1 Ο υπολογιστής σας της σειράς Aspire περιλαμβάνει ένα κουμπί OBR ("Πρόσοψη και πίσω μέρος" στη σελίδα 5), μία δυνατότητα που βοηθά στην επαναφορά του συστήματος γρήγορα και απλά. 2 Στις μετέπειτα εκτελέσεις, πιέστε το συνδυασμό πλήκτρων Alt + F10 ταυτόχρονα στη διάρκεια εκτέλεσης του BIOS για να εισέλθετε στο κρυφό διαμέρισμα. 3 Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα διαθέτει τον ίδιο κωδικό προστασίας με το Acer erecovery. Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες στην οθόνη. Προσοχή! Η εκτέλεση της λειτουργίας επαναφοράς θα διαγράψει όλα τα αρχεία που έχετε αποθηκεύσει προηγουμένως στο δίσκο C, για αυτό βεβαιωθείτε ότι δημιουργήσατε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών σας αρχείων πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία επαναφοράς. Σημείωση: Η δυνατότητα αυτή καταλαμβάνει χώρο 5 GB σε ένα κρυφό διαμέρισμα του σκληρού δίσκου για την αποθήκευση των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων. Εάν επιχειρήσετε να επαναφέρετε το σύστημα χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Επαναφορά με ένα κουμπί, και το σύστημα ΔΕΝ ανταποκρίνεται, απευθυνθείτε αμέσως στον τοπικό πωλητή ή τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό σας της Acer.

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ViewSonic. VX1932wm LCD Display. - User Guide. - Guide de l utilisateur. - Bedienungsanleitung. - Guía del usuario. - Guida dell utente

ViewSonic. VX1932wm LCD Display. - User Guide. - Guide de l utilisateur. - Bedienungsanleitung. - Guía del usuario. - Guida dell utente ViewSonic VX1932wm LCD Display - User Guide - Guide de l utilisateur - Bedienungsanleitung - Guía del usuario - Guida dell utente - Guia do usuário - Användarhandbok - Käyttöopas - Podręcznik użytkownika

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E5410/E5510

Dell Latitude E5410/E5510 Dell Latitude E5410/E5510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για βλάβη στον εξοπλισμό, τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Microsoft είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά Περιεχόμενα συσκευασίας Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Μπαταρία Σετ ακουστικών κεφαλής Καλώδιο USB Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το τηλέφωνο με μια ματιά Όλες οι εικόνες στο παρόν εγχειρίδιο προορίζονται μόνο για

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD200. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD200. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD200 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο σύνδεσης 3 Εισαγωγή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ Εγχειρίδιο Οδηγιών ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ 1. Διαβάστε τις οδηγίες Όλες οι οδηγίες ασφάλειας και χειρισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός σκληρός δίσκος USB 2.0. Οδηγός χρήσης Ελληνικά

Φορητός σκληρός δίσκος USB 2.0. Οδηγός χρήσης Ελληνικά Φορητός σκληρός δίσκος USB 2.0 Οδηγός χρήσης Ελληνικά Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Σύνδεση του φορητού σκληρού δίσκου 4 Αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων 4 Αποσύνδεση του φορητού σκληρού δίσκου 5 Τεχνική υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Reflecta Σαρωτής Super 8

Reflecta Σαρωτής Super 8 Reflecta Σαρωτής Super 8 Εγχειρίδιο χρήσης 1 ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (FEDERAL COMMUNICATIONS COMMISSION) Ο παρών εξοπλισμός έχει ελεγχθεί και διαπιστώθηκε ότι συμμορφώνεται με τα όρια

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD343 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή 4 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602

Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602 Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602 Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο βλάβης στον εξοπλισμό, τραυματισμού ή θανάτου. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504

Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622 Εγκατάσταση Powerline 500 Μοντέλο XAVB5622 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. Σημείωση: Οι προσαρμογείς διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Ο προσαρμογέας

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Η ονοµασία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U

Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U Σημαντικά μηνύματα ασφάλειας Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά για να εξοικειωθείτε με τον εξοπλισμό πριν επιχειρήσετε να τον

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Καλώς ήλθατε Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός βάσης CD140 Ή Ακουστικό CD140/CD145 Σταθμός βάσης CD145 Μονάδα παροχής ισχύος για το σταθμό βάσης

Διαβάστε περισσότερα

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά A ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ υποδηλώνει δυνητική υλική ζημιά, σωματική βλάβη ή θάνατο. Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Vostro 1310 1 2 3 4 5 6 13

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Εγχειρίδιο χρήσης BT55 Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Δήλωση 2 Συμμόρφωση 2 Φροντίδα του περιβάλλοντος 2 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 2012 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ - ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ UHΒ-831

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ - ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ UHΒ-831 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ - ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ UHΒ-831 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν την χρήση. Φυλάξτε τις σε ασφαλές μέρος για μελλοντική χρήση. Παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών

Διαβάστε περισσότερα

QW8000 Windows Tablet PC

QW8000 Windows Tablet PC QW8000 Windows Tablet PC Γρήγορος V1.0 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Περιεχόμενα Συσκευασίας Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα παρακάτω περιλαμβάνονται στη συσκευασία της συσκευής. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες λειτουργίας Περιεχόμενο 1. Ο ψ ύ κ τ η ς κ ρ α σ ι ώ ν σ α ς 3 2. Τ ε

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven-320 sven

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven-320 sven ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2016. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401)

Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401) Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401) Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή των

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP3011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

USB Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN

USB Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN 470 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης SVEN MS-302 470 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα