Aspire L Σειρά. Οδηγός Χρήστη

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Aspire L Σειρά. Οδηγός Χρήστη"

Transcript

1 Aspire L Σειρά Οδηγός Χρήστη

2 Copyright Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Aspire Σειρά Οδηγός Χρήστη Αρχική Έκδοση: 09/2006 Μπορεί περιοδικά να γίνονται αλλαγές στις πληροφορίες σε αυτήν την έκδοση δίχως την υποχρέωση να ειδοποιηθεί οποιοδήποτε πρόσωπο για αυτές τις αναθεωρήσεις ή αλλαγές. Τέτοιου είδους αλλαγές θα ενσωματώνονται σε νέες εκδόσεις αυτού του εγχειριδίου ή συμπληρωματικών εγγράφων και εκδόσεων. Η εταιρία δεν δίνει εγγυήσεις, είτε εκφραζόμενες είτε υπαινισσόμενες, σχετικά με τα περιεχόμενα του παρόντος και αποκηρύσσεται ρητώς τις υπαινισσόμενες εγγυήσεις εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Καταγράψτε τον αριθμό μοντέλου, το σειριακό αριθμό, την ημερομηνία αγοράς, και το μέρος αγοράς στο χώρο που παρέχεται παρακάτω. Ο σειριακός αριθμός και ο αριθμός μοντέλου αναγράφονται στην ετικέτα που είναι κολλημένη στον υπολογιστή σας. Όλη η αλληλογραφία που αφορά τη μονάδα σας θα πρέπει να περιλαμβάνει το σειριακό αριθμό, τον αριθμό μοντέλου, και τις πληροφορίες αγοράς. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή κάποιου μέρους της παρούσας έκδοσης, η αποθήκευσή του σε σύστημα ανάκτησης, ή η μετάδοση, με οποιαδήποτε μορφή ή μέσο, ηλεκτρονικά, μηχανικά, μέσω φωτοαντιγράφου, καταγραφής, ή άλλο τρόπο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Acer Incorporated. Επιτραπέζιος υπολογιστής σειράς Aspire Αριθμός Μοντέλου: Σειριακός Αριθμός: Ημερομηνία Αγοράς: Τόπος Αγοράς: Το Acer και το λογότυπο Acer είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Acer Incorporated. Ονόματα προϊόντων ή εμπορικά σήματα άλλων εταιριών χρησιμοποιούνται στο παρόν μόνο για λόγους προσδιορισμού και ανήκουν στις αντίστοιχες εταιρίες τους.

3 iii Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την άνεσή σας Οδηγίες περί ασφαλείας Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες. Φυλάξτε το παρόν για μελλοντική παραπομπή. Ακολουθήστε όλες τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που σημειώνονται στο προϊόν. Απενεργοποίηση του προϊόντος πριν από τον καθαρισμό Βγάλτε αυτό το προϊόν από την πρίζα του τοίχου πριν να το καθαρίσετε. Μη χρησιμοποιείτε υγρά καθαριστικά ή καθαριστικά με αεροζόλ. Χρησιμοποιείτε ένα στεγνό ύφασμα για τον καθαρισμό. Προειδοποιήσεις Μη χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν κοντά σε νερό. Μην τοποθετείτε αυτό το προϊόν σε ασταθές καροτσάκι, βάση, ή τραπέζι. Το προϊόν μπορεί να πέσει προκαλώντας σοβαρή ζημιά στο προϊόν. Παρέχονται θύρες και ανοίγματα για αερισμό? για να διασφαλίσετε την αξιόπιστη λειτουργία του προϊόντος και να το προστατέψετε από την υπερθέρμανση. Αυτά τα ανοίγματα δεν πρέπει να μπλοκαριστούν ή να καλυφθούν. Τα ανοίγματα δεν πρέπει ποτέ να μπλοκάρονται με την τοποθέτηση του προϊόντος σε ένα κρεβάτι, καναπέ, χαλί, ή άλλη παρόμοια επιφάνεια. Αυτό το προϊόν δεν πρέπει ποτέ να τοποθετείται κοντά ή πάνω από ένα καλοριφέρ ή αερόθερμο, ή ενσωματωμένη εγκατάσταση εκτός αν παρέχεται σωστός αερισμός. Ποτέ μην σπρώχνετε αντικείμενα οποιουδήποτε είδους σε αυτό το προϊόν μέσω των θυρών του περιβλήματος καθώς μπορεί να ακουμπήσουν επικίνδυνα σημεία τάσης ή να βραχυκυκλώσουν μέρη που μπορεί να προκαλέσουν φωτιά ή ηλεκτροσόκ. Ποτέ μην χύσετε οποιουδήποτε είδους υγρό στο προϊόν. Για να αποφύγετε την πρόκληση βλάβης στα εσωτερικά εξαρτήματα και να αποτρέψετε τυχόν διαρροή της μπαταρίας, μην τοποθετείτε το προϊόν πάνω σε δονούμενη επιφάνεια. Χρήση ηλεκτρικού ρεύματος Αυτό το προϊόν θα πρέπει να λειτουργεί με τον τύπο ρεύματος που προσδιορίζεται στην ετικέτα. Αν δεν είστε σίγουροι για τον τύπο του διαθέσιμου ρεύματος, συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπό σας ή την τοπική σας εταιρία ηλεκτρισμού. Μην επιτρέπετε σε οτιδήποτε να ακουμπάει πάνω στο καλώδιο ρεύματος. Μην τοποθετείτε αυτό το προϊόν σε μέρος που μπορεί άνθρωποι να περπατήσουν πάνω στο καλώδιο.

4 Αν χρησιμοποιείτε καλώδιο επέκτασης με αυτό το προϊόν, σιγουρευτείτε πως η ολική μέτρηση ρεύματος του εξοπλισμού που είναι συνδεδεμένος στο καλώδιο επέκτασης δεν ξεπερνά την ολική αντοχή του καλωδίου επέκτασης. Επίσης, σιγουρευτείτε πως η ολική μέτρηση όλων των προϊόντων που είναι συνδεδεμένα στην πρίζα του τοίχου δεν ξεπερνά την αντοχή της ασφάλειας. Μην υπερφορτώνετε μία παροχή, ταινία ή υποδοχή ρεύματος συνδέοντας υπερβολικά μεγάλο αριθμό συσκευών. Το συνολικό φορτίο του συστήματος δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% της προδιαγραφής του κυκλώματος μίας διακλάδωσης. Εάν χρησιμοποιούνται ταινίες ρεύματος, το φορτίο δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% της προδιαγραφής εισόδου της ταινίας. Ο προσαρμογέας AC του συγκεκριμένου προϊόντος είναι εφοδιασμένος με γειωμένο βύσμα τριών καλωδίων. Το βύσμα ταιριάζει μόνο σε μία γειωμένη παροχή ρεύματος. Βεβαιωθείτε ότι η παροχή ρεύματος είναι κατάλληλα γειωμένη πριν συνδέσετε το βύσμα του προσαρμογέα AC. Μην τοποθετήσετε το βύσμα σε μη γειωμένη παροχή ρεύματος. Απευθυνθείτε στον ηλεκτρολόγο σας για λεπτομέρειες. Προειδοποίηση! Ο ακροδέκτης γείωσης είναι χαρακτηριστικό ασφαλείας. Η χρήση παροχής ρεύματος που δεν έχει γειωθεί κατάλληλα ενδέχεται να καταλήξει σε ηλεκτροπληξία ή/και τραυματισμό. Σημείωση: Ο ακροδέκτης γείωσης παρέχει καλή προστασία έναντι ξαφνικού θορύβου παραγόμενου από άλλες παρακείμενες ηλεκτρικές συσκευές οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν τις επιδόσεις αυτού του προϊόντος. Χρησιμοποιείτε μόνο το σωστό τύπο σετ καλωδίου τροφοδοτικού (που παρέχεται στο κουτί εξαρτημάτων σας) για αυτή τη μονάδα. Θα πρέπει να είναι αποσπώμενου τύπου: UL listed/csa πιστοποιημένου, τύπου SPT-2, αντοχής 7A 125V ελάχιστα, εγκεκριμένο από VDE ή το αντίστοιχό του. Το μέγιστο μήκος είναι 4,6 μέτρα (15 πόδια).

5 v Σέρβις του προϊόντος Μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε οι ίδιοι το προϊόν, καθώς το άνοιγμα ή η αφαίρεση των καλυμμάτων μπορεί να σας εκθέσει σε επικίνδυνα σημεία τάσης ή σε άλλους κινδύνους. Αναφερθείτε για όλες τις επισκευές σε αρμόδιο προσωπικό επισκευών. Βγάλτε αυτό το προϊόν από την πρίζα του τοίχου και παραπέμψτε τις επισκευές σε αρμόδιο προσωπικό επισκευών υπό τις ακόλουθες συνθήκες: Όταν το καλώδιο ρεύματος ή η πρίζα έχει υποστεί ζημιά ή έχει τριφτεί. Αν έχει χυθεί υγρό στο προϊόν. Αν το προϊόν έχει εκτεθεί σε βροχή ή νερό. Αν το προϊόν έχει πέσει ή το κουτί του έχει υποστεί ζημιά. Αν το προϊόν παρουσιάζει μια εμφανή αλλαγή στην απόδοση, που δηλώνει ανάγκη επισκευής. Αν το προϊόν δε λειτουργεί κανονικά όταν ακολουθούνται οι οδηγίες λειτουργίας του. Σημείωση: Να ρυθμίζετε μόνον εκείνα τα στοιχεία ελέγχου που καλύπτονται από τις οδηγίες χειρισμού, διότι η ακατάλληλη ρύθμιση άλλων στοιχείων ελέγχου ενδέχεται να καταλήξει σε βλάβη και συχνά απαιτείται εκτεταμένη εργασία από αρμόδιο τεχνικό για την επαναφορά του προϊόντος σε καλή λειτουργία. Αντικατάσταση της συστοιχίας μπαταριών Η σειρά Φορητός προσωπικός Η/Υ χρησιμοποιεί τη μπαταρία λιθίου. Αντικαταστήστε τη μπαταρία με μία άλλη ιδίου τύπου με αυτή που διατίθεται με το προϊόν σας. Η χρήση άλλης μπαταρίας μπορεί να παρουσιάσει κίνδυνο πυρκαγιάς ή έκρηξης. Προειδοποίηση! Οι μπαταρίες μπορεί να εκραγούν αν δεν τις χειριστείτε σωστά. Μην τις αποσυναρμολογείτε ή τις πετάτε σε φωτιά. Φυλάξτε τα μακριά από τα παιδιά. Να τηρείτε τους τοπικούς κανονισμούς σχετικά με τη διάθεση χρησιμοποιημένων μπαταριών. Ασφάλεια τηλεφωνικής γραμμής Πάντα να αποσυνδέετε όλες τις τηλεφωνικές γραμμές από την πρίζα του τοίχου πριν να επισκευάσετε ή να αποσυναρμολογήσετε αυτόν τον εξοπλισμό. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο (εκτός από ασύρματου τύπου) στη διάρκεια ηλεκτρικής καταιγίδας. Μπορεί να υπάρχει ένας απομακρυσμένος κίνδυνος ηλεκτροσόκ από κεραυνό.

6 Οδηγίες περί διάθεσης Απαγορεύεται η ρίψη της εν λόγω ηλεκτρονικής συσκευής στα απορρίμματα κατά τη διάθεση. Για ελαχιστοποίηση της μόλυνσης και διασφάλιση της απόλυτης προστασίας του παγκόσμιου περιβάλλοντος, παρακαλούμε φροντίστε για την ανακύκλωση αυτής. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς περί άχρηστου ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (WEEE), επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Ενημερωτική οδηγία περί υδραργύρου Για προβολείς ή ηλεκτρονικά προϊόντα τα οποία περιλαμβάνουν μόνιτορ ή οθόνη LCD/ CRT: Η/Οι λυχνία(ες) στο εσωτερικό του εν λόγω προϊόντος περιέχει(ουν) υδράργυρο και θα πρέπει ως εκ τούτου η ανακύκλωση ή διάθεσή της(τους) να πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις των τοπικών, πολιτειακών ή ομοσπονδιακών νόμων. Για περαιτέρω πληροφορίες, απευθυνθείτε στην Ένωση Βιομηχανιών Ηλεκτρονικών στη διεύθυνση: Όσον αφορά τη διάθεση λυχνιών αναλόγως του τύπου αυτών, ανατρέξτε στη διεύθυνση: Συμβουλές και πληροφορίες για άνετη χρήση Οι χρήστες υπολογιστών ενδέχεται να παραπονούνται για οπτική κόπωση και πονοκεφάλους μετά από παρατεταμένη χρήση. Οι χρήστες διατρέχουν επίσης τον κίνδυνο σωματικού τραυματισμού μετά από πολλές ώρες εργασίας μπροστά από έναν υπολογιστή. Οι μακρές περίοδοι εργασίας, η κακή στάση του σώματος, οι κακές συνήθειες εργασίας, η κόπωση, οι ακατάλληλες συνθήκες εργασίας όπως και άλλοι παράγοντες αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο σωματικού τραυματισμού. Η εσφαλμένη χρήση ενός υπολογιστή ενδέχεται να οδηγήσει σε σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδα τένοντα, στενωτική τενοντοελυτρίτιδα ή άλλες μυοσκελετικές διαταραχές. Τα ακόλουθα συμπτώματα ενδέχεται να παρουσιαστούν σε χέρια, καρπούς, βραχίονες, ώμους, αυχένα ή πλάτη: μούδιασμα ή μία αίσθηση καψίματος ή κνησμού άλγος, ερεθισμό ή ευαισθησία πόνο, πρήξιμο ή έντονη σφύξη

7 vii δυσκαμψία ή σφίξιμο ψυχρότητα ή αδυναμία Εάν παρουσιάζετε αυτά τα συμπτώματα ή τυχόν άλλη περιοδική ή επίμονη δυσφορία ή/και πόνο που σχετίζεται με τη χρήση υπολογιστή, συμβουλευτείτε αμέσως έναν ιατρό και ενημερώστε το τμήμα υγείας και ασφαλείας της εταιρείας σας. Η ενότητα που ακολουθεί παρέχει συμβουλές για πιο άνετη χρήση του υπολογιστή. Προσδιορισμός της ζώνης άνεσης Προσδιορίστε τη ζώνη άνεσης του σώματός σας ρυθμίζοντας τη γωνία παρατήρησης του μόνιτορ, χρησιμοποιώντας ένα υποπόδιο ή αυξάνοντας το ύψος του καθίσματος ώστε να επιτύχετε μέγιστο βαθμό άνεσης. Τηρήστε τις ακόλουθες συμβουλές: να αποφεύγετε την παραμονή σε μία σταθερή θέση του σώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα να αποφεύγετε να σκύβετε προς τα εμπρός ή/και να γέρνετε προς τα πίσω να σηκώνεστε συχνά όρθιοι και να περιφέρεστε τριγύρω ώστε να αφαιρείται ή κόπωση των μυών στα κάτω άκρα να αναπαύεστε για σύντομα χρονικά διαστήματα ώστε να χαλαρώνει ο αυχένας και οι ώμοι να αποφεύγετε το τέντωμα των μυών ή το σήκωμα των ώμων να εγκαταστήσετε κατάλληλα την εξωτερική οθόνη, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι και σε βολική απόσταση εάν παρατηρείτε το μόνιτορ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όσο τα έγγραφά σας, τοποθετήστε την οθόνη στο κέντρο του γραφείου σας ώστε να ελαχιστοποιείται η κόπωση του αυχένα Φροντίζοντας την όρασή σας Οι πολλές ώρες παρατήρησης, τα ακατάλληλα γυαλιά ή φακοί επαφής, το εκτυφλωτικό φως, ο υπερβολικός βαθμός φωτισμού ενός δωματίου, οι οθόνες με κακή εστίαση, τα πολύ μικρά γράμματα και οι οθόνες με χαμηλό βαθμό αντίθεσης μπορούν να καταπονήσουν τα μάτια σας. Οι ενότητες που ακολουθούν παρέχουν συστάσεις περί μείωσης της οπτικής κόπωσης. Μάτια Να ξεκουράζετε τα μάτια σας συχνά. Να ξεκουράζετε τα μάτια σας στη διάρκεια συχνών διαλειμμάτων απομακρύνοντας το βλέμμα σας από το μόνιτορ και εστιάζοντάς τα σε κάποιο μακρινό σημείο. Να ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας συχνά ώστε να παραμένουν υγρά.

8 Οθόνη Να διατηρείτε την οθόνη καθαρή. Να κρατάτε το κεφάλι σας σε υψηλότερο σημείο από την πάνω άκρη της οθόνης ώστε τα μάτια σας να κατευθύνονται προς τα κάτω όταν κοιτάζετε το κέντρο της οθόνης. Ρυθμίστε τη φωτεινότητα ή/και την αντίθεση της οθόνης σε βολικό επίπεδο για βελτιωμένη δυνατότητα ανάγνωσης του κειμένου και καθαρότητα των γραφικών. Να εξαλείψετε το εκτυφλωτικό φως και τις αντανακλάσεις ως εξής: τοποθετώντας την οθόνη με τρόπο ώστε η μία πλευρά της να είναι στραμμένη προς το παράθυρο ή οποιαδήποτε πηγή φωτισμού ελαχιστοποιώντας το φωτισμού του δωματίου με τη βοήθεια κουρτινών, σκιάστρων ή ρολών χρησιμοποιώντας μία πηγή φωτός εργασίας αλλάζοντας τη γωνία παρατήρησης της οθόνης χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο μείωσης του εκτυφλωτικού φωτός χρησιμοποιώντας ένα αντιθαμβωτικό γείσο, όπως ένα τεμάχιο χαρτονιού που εκτείνεται από την πάνω άκρη του μπροστινού μέρους της οθόνης Να αποφεύγετε τη ρύθμιση της οθόνης σε μία άβολη γωνία παρατήρησης. Να αποφεύγετε να στρέφετε το βλέμμα σας σε έντονες πηγές φωτός, όπως ανοιχτά παράθυρα, για μακρές χρονικές περιόδους. Ανάπτυξη καλών συνηθειών εργασίας Να υιοθετήσετε τις ακόλουθες συνήθειες εργασίας ώστε η χρήση του υπολογιστή να αποβεί πιο ξεκούραστη και παραγωγική: Να προγραμματίζετε σύντομα διαλείμματα σε κανονικά διαστήματα και συχνά. Να εκτελείτε ορισμένες ασκήσεις έκτασης. Να αναπνέετε καθαρό αέρα όσο πιο συχνά είναι δυνατό. Να ασκείστε συχνά και να διατηρείτε ένα υγιές σώμα. Προειδοποίηση! Δεν συνιστούμε τη χρήση του υπολογιστή σε καναπέ ή κρεβάτι. Εάν αυτό είναι αναπόφευκτο, να εργάζεστε μόνο για μικρά διαστήματα, να κάνετε διαλείμματα συχνά όπως και ορισμένες ασκήσεις έκτασης. Σημείωση: Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ ανατρέξτε στην ενότητα "Προειδοποιήσεις κανονισμών & ασφαλείας" στη σελίδα 34 του εγχειριδίου με τίτλο Οδηγός χρήστη του AcerSystem.

9 Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την άνεσή σας Οδηγίες περί ασφαλείας Οδηγίες περί διάθεσης Συμβουλές και πληροφορίες για άνετη χρήση 1 Ξενάγηση στο σύστημα 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 3 Πρόσβαση στον Οδηγό χρήστη 4 Πρόσοψη και πίσω μέρος 5 Πληκτρολόγιο 6 Μονάδα οπτικού δίσκου 7 Φροντίδα των CD και DVD σας 8 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας 9 Προετοιμασία ενός άνετου χώρου εργασίας 11 Ρύθμιση του καθίσματος 11 Θέση του PC 11 Θέση του μόνιτορ 13 Θέση του πληκτρολογίου 13 Θέση του ποντικιού 13 Σύνδεση περιφερειακών 14 Σύνδεση ποντικιού και πληκτρολογίου (σε επιλεγμένα μοντέλα μόνο) 14 Σύνδεση ενός μόνιτορ 15 Σύνδεση του καλωδίου τροφοδοσίας 15 Φροντίδα του προσαρμογέα AC 16 Ενεργοποίηση του υπολογιστή 17 Απενεργοποίηση του υπολογιστή 18 Επιλογές σύνδεσης 19 Σύνδεση στο δίκτυο 19 Σύνδεση συσκευών πολυμέσων 20 iii iii vi vi Περιεχόμενα 3 Βοηθητικά προγράμματα συστήματος 25 Διπλή οθόνη 27 Επαναφορά του συστήματός σας 28 4 Συχνές ερωτήσεις (FAQ) 29 Συχνές ερωτήσεις (FAQ) 31 Παράρτημα A: Προειδοποιήσεις κανονισμών &

10 ασφαλείας 33 Προειδοποιήσεις κανονισμών & ασφαλείας 34 Κατευθυντήριες Οδηγίες Συμμόρφωσης με ENERGY STAR 34 Ανακοίνωση FCC 34 Ανακοινώσεις για μόντεμ 35 Δήλωση συμμόρφωσης λέιζερ 36 Δήλωση προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων Macrovision 36 Ρυθμιστική δήλωση ραδιοσυσκευής 36 Γενικά 37 Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) 37 Η απαίτηση ασφάλειας FCC RF 38 Καναδάς - Χαμηλής ισχύος συσκευές ραδιοεπικοινωνιών που δε χρειάζονται άδεια (RSS-210) 38 Federal Communications Comission Declaration of Conformity 39 Declaration of Conformity for CE marking 40 Ευρετήριο 41

11 1 Ξενάγηση στο σύστημα

12 Το παρόν κεφάλαιο περιγράφει τις δυνατότητες και τα εξαρτήματα του υπολογιστή σας.

13 3 Περιεχόμενα συσκευασίας Πριν αφαιρέσετε τη συσκευασία του υπολογιστή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο για την εγκατάσταση του υπολογιστή. Αφαιρέστε προσεκτικά τη συσκευασία και το περιεχόμενο του κουτιού. Εάν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα είδη λείπει ή έχει υποστεί ζημία, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας αμέσως: Υπολογιστής Aspire Είδη που περιλαμβάνονται στο κουτί των παρελκομένων Πληκτρολόγιο (USB/Wireless) Ποντίκι (USB/Wireless) Οδηγός χρήστη (σε επιλεγμένα μοντέλα μόνο), κάρτα εγγύησης καιαφίσα εγκατάστασης Προσαρμογέας AC και καλώδιο τροφοδοσίας Άλλη τεκμηρίωση χρήστη και λογισμικό τρίτων κατασκευαστών

14 4 1 Ξενάγηση στο σύστημα Πρόσβαση στον Οδηγό χρήστη Ο παρών Οδηγός χρήστη διατίθεται επίσης στον υπολογιστή σας ως αρχείο Adobe Acrobat PDF. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον Οδηγό χρήστη (για Windows XP) 1. Στη γραμμή εργασιών των Windows XP, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, στη συνέχεια επιλέξτε Όλα τα προγράμματα, AcerSystem. 2. Κάντε κλικ στο Aspire Series User s Guide (Οδηγός χρήστη σειράς Aspire).

15 5 Πρόσοψη και πίσω μέρος Η πρόσοψη και το πίσω μέρος του υπολογιστή σας αποτελούνται από τα ακόλουθα: Εικονίδιο Εξάρτημα Εικονίδιο Εξάρτημα Κουμπί εκτίναξης Θύρα DVI Κουμπί τροφοδοσίας Ένδειξη μονάδας σκληρού δίσκου Ένδειξη LAN / Θύρα δικτύου Θύρες USB Λουκέτο ασφαλείας τύπου Kensington Τζακ εισόδου DC Θύρα IEEE 1394 Θύρα μόνιτορ CRT/LCD Κουμπί OBR (επαναφορά με ένα κουμπί) Τζακ γραμμής εξόδου Τζακ εισόδου μικροφώνου Θύρα ακουστικών κεφαλής/ εξόδου ηχείων/γραμμής εξόδου Τζακ γραμμής εισόδου Μονάδες ανάγνωσης καρτών πολυμέσων FM Θύρα FM TV-OUT Θύρα S-video/εξόδου TV TV Θύρα TV SPDIF Θύρα SPDIF AV-IN Θύραεισόδου AV Σημείωση: Ανατρέξτε στις ενότητες "Σύνδεση περιφερειακών" στη σελίδα 14 και "Επιλογές σύνδεσης" στη σελίδα 19 για περαιτέρω πληροφορίες.

16 6 1 Ξενάγηση στο σύστημα Πληκτρολόγιο Το πληκτρολόγιο διαθέτει πλήκτρα πλήρους μεγέθους που περιλαμβάνουν χωριστά πλήκτρα δρομέων, δύο πλήκτρα Windows, τέσσερα πλήκτρα πολυμέσων και 12 πλήκτρα λειτουργιών. Για πληροφορίες σχετικά με το πώς θα συνδέσετε το πληκτρολόγιό σας, ανατρέξτε στην ενότητα "Σύνδεση ποντικιού και πληκτρολογίου (σε επιλεγμένα μοντέλα μόνο)" στη σελίδα 14. Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή 1 Κουμπί αναστολής λειτουργίας 2 Internet/ /Πλήκτρα αναζήτησης 3 Πλήκτρα πολυμέσων 4 Πλήκτρα ελέγχου έντασης/ σίγασης 5 Πλήκτρο e (κλείδωμα κύλισης) 6 Πλήκτρο Num Lock (κλείδωμα αριθμών) 7 Πλήκτρα δρομέων 8 Πλήκτρο εφαρμογών 9 Πλήκτρο λογοτύπου Windows 10 Πλήκτρο Caps Lock (κλείδωμα κεφαλαίων) 11 Πλήκτρα λειτουργιών

17 7 Μονάδα οπτικού δίσκου Ο υπολογιστής σας ενδέχεται να συνοδεύεται από σύνθετη μονάδα DVD/CD-RW, διπλή μονάδα DVD-Dual ή πολλαπλή μονάδα DVD-Super. Αυτή η μονάδα βρίσκεται στην πρόσοψη του υπολογιστή σας. Η μονάδα DVD επιτρέπει την αναπαραγωγή όχι μόνον παλαιών CD-ROM, δίσκων CD-I και CD βίντεο, αλλά και ψηφιακών δίσκων βίντεο (DVD). Το DVD-Dual και η πολλαπλή μονάδα DVD-Super επιτρέπουν την εγγραφή ή «κάψιμο» δίσκων με δυνατότητα εγγραφής και επανεγγραφής. Τα CD και τα DVD, όπως και οι δισκέτες, είναι συμπαγή, ελαφρά και εύκολα στη μεταφορά. Όμως, είναι πιο ευαίσθητα από τις δισκέτες και πρέπει να τα χειρίζεστε με ιδιαίτερη προσοχή. Για να εκτινάξετε τον οπτικό δίσκο όταν ο υπολογιστής είναι ενεργοποιημένος, πιέστε το κουμπί εκτίναξης της μονάδας.

18 8 1 Ξενάγηση στο σύστημα Φροντίδα των CD και DVD σας Φυλάξτε το δίσκο σας μέσα στη θήκη του όταν δεν τον χρησιμοποιείτε για να αποφύγετε εκδορές ή άλλη ζημία. Οποιαδήποτε βρομιά ή ζημία μπορεί να επηρεάσει τα δεδομένα του δίσκου, να παρεμποδίσει το φακό ανάγνωσης δίσκου της μονάδας CD ή DVD, ή να εμποδίσει τον υπολογιστή να διαβάσει το δίσκο με επιτυχία. Όταν χειρίζεστε δίσκους, να τους κρατάτε πάντα από τις άκρες ώστε να αποφεύγετε τη δημιουργία κηλίδων ή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όταν καθαρίζετε δίσκους, να χρησιμοποιείτε ένα καθαρό, χωρίς ίχνη σκόνης πανί και να σφουγγίζετε σε ευθεία γραμμή από το κέντρο προς την περιφέρεια. Μη σφουγγίζετε με κυκλική κίνηση. Να καθαρίζετε περιοδικά τη μονάδα CD ή DVD. Μπορείτε να ανατρέξετε στο Κιτ καθαρισμού για οδηγίες. Μπορείτε να προμηθευτείτε κιτ καθαρισμού από οποιοδήποτε κατάστημα υπολογιστών ή ηλεκτρονικών.

19 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας

20 Το παρόν κεφάλαιο περιλαμβάνει οδηγίες εγκατάστασης του υπολογιστή και σύνδεσης επιπλέον περιφερειακών βήμα προς βήμα.

21 11 Προετοιμασία ενός άνετου χώρου εργασίας Η ασφαλής και άνετη εργασία ξεκινά με την προετοιμασία του χώρου εργασίας σας και την κατάλληλη χρήση του εξοπλισμού. Για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να σκεφτείτε για το πώς θα προετοιμάσετε το χώρο εργασίας σας. Ανατρέξτε στο διάγραμμα της ακόλουθης σελίδας καθώς προχωράτε στην εγκατάσταση του συστήματός σας. Ακολουθούν ορισμένα σημεία που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας: Ρύθμιση του καθίσματος Το να έχετε τον κατάλληλο τύπο καθίσματος δε σημαίνει υποχρεωτικά ότι το σώμα σας θα υποστηρίζεται σωστά. Απαιτείται η ρύθμιση του καθίσματος ώστε να ταιριάζει στο σώμα σας. Η κατάλληλη στάση του σώματος θα σας βοηθήσει να είστε πιο άνετοι και παραγωγικοί. Να αποφεύγετε την κλίση του καθίσματος. Εάν έχετε κάθισμα με δυνατότητα κλίσης, ασφαλίστε τα κουμπιά κλίσης έτσι ώστε το κάθισμα να μην κλίνει προς τα εμπρός ή προς τα πίσω όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή. Ρυθμίστε το ύψος του καθίσματος ώστε, όταν κάθεστε, οι μηροί να βρίσκονται σε παράλληλη θέση με το πάτωμα και τα πέλματα να στηρίζονται σε επίπεδη θέση πάνω στο πάτωμα. Καθίστε έτσι ώστε το σώμα σας να στηρίζεται στην πλάτη του καθίσματος. Ο κορμός εργάζεται σκληρότερα για να διατηρήσει την ισορροπία, εάν το σώμα δεν στηρίζεται στην πλάτη του καθίσματος. Θέση του PC

22 12 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας Λάβετε υπόψη τα ακόλουθα όταν επιλέγετε μία θέση για τον υπολογιστή σας: Μην τοποθετείτε τον υπολογιστή κοντά σε εξοπλισμό που ενδέχεται να προκαλεί ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή ή παρεμβολή ραδιοσυχνοτήτων, όπως ραδιοπομποί, τηλεοράσεις, φωτοαντιγραφικά ή συσκευές θέρμανσης και κλιματισμού. Να αποφεύγετε χώρους με σκόνη και ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τον υπολογιστή δίπλα στο γραφείο ή κάτω από το τραπέζι σας, με την προϋπόθεση ότι δεν κλείνει το χώρο που απαιτείται για να εργάζεστε και να κινήστε. Προειδοποίηση: Μην καλύπτετε το πλέγμα στο άνω μέρος ώστε να αποφεύγεται η πιθανότητα υπερθέρμανσης. Ο υπολογιστής συνοδεύεται από μία βάση στήριξης, η εγκατάσταση ή αφαίρεση της οποίας πραγματοποιείται απλά με τη βοήθεια ενός νομίσματος και μόνο. Χρησιμοποιήστε τη βάση στήριξης, εάν επιθυμείτε την τοποθέτηση του υπολογιστή κάθετα.

23 13 Θέση του μόνιτορ Τοποθετήστε το μόνιτορ σε βολική απόσταση παρατήρησης, συνήθως 50 έως 60 cm μακριά. Ρυθμίστε την οθόνη, ώστε το άνω μέρος της οθόνης να βρίσκεται ακριβώς ή ελαφρά κάτω από το επίπεδο των ματιών. Θέση του πληκτρολογίου Η θέση του πληκτρολογίου αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη στάση του σώματος. Η τοποθέτησή του πολύ μακριά προκαλεί την κλίση του σώματος προς τα εμπρός και σας υποχρεώνει να κάθεστε σε μη φυσιολογική στάση. Η τοποθέτησή του πολύ ψηλά δημιουργεί επιπλέον ένταση στους μύες των ώμων. Το πληκτρολόγιο θα πρέπει να τοποθετείται ακριβώς πάνω από την αγκαλιά. Ρυθμίστε το ύψος του πληκτρολογίου εκτείνοντας τα αναδιπλούμενα στηρίγματα που βρίσκονται στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου. Διατηρήστε το κάτω μέρος των βραχιόνων σας σε παράλληλη θέση με το πάτωμα όταν πληκτρολογείτε. Το άνω μέρος των βραχιόνων και οι ώμοι σας θα πρέπει να είναι χαλαρά. Στη συνέχεια επιχειρήστε να πληκτρολογήσετε με απαλό άγγιγμα των πλήκτρων. Εάν αισθανθείτε κάποιο πόνο στους ώμους ή το λαιμό, διακόψτε για λίγο και ελέγξτε τη στάση του σώματός σας. Τοποθετήστε το πληκτρολόγιο μπροστά από το μόνιτορ. Η τοποθέτηση του πληκτρολογίου δίπλα στο μόνιτορ σας υποχρεώνει να στρέφετε το κεφάλι σας στη διάρκεια της πληκτρολόγησης πράγμα που θα μπορούσε να αυξήσει την ένταση στους μύες του λαιμού. Θέση του ποντικιού Το ποντίκι θα πρέπει να τοποθετείται πάνω στην ίδια επιφάνεια με το πληκτρολόγιό σας ώστε να μπορείτε να το χειρίζεστε με άνεση. Ρυθμίστε τη θέση του ώστε να υπάρχει επαρκής χώρος για κίνηση χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να τεντώνεστε ή να σκύβετε. Να χρησιμοποιείτε το βραχίονά σας για τη μετακίνηση του ποντικιού. Μην στηρίζετε τον καρπό του χεριού σας πάνω στο τραπέζι όταν μετακινείτε το ποντίκι.

24 14 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας Σύνδεση περιφερειακών Η εγκατάσταση του υπολογιστή είναι απλή. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας μόνο τέσσερα πράγματα προς σύνδεση: το ποντίκι, το πληκτρολόγιο, το μόνιτορ και το καλώδιο τροφοδοσίας. Σημείωση: Τα περιφερειακά που εμφανίζονται στις συνδέσεις κατωτέρω παρατίθενται για την ενημέρωσή σας μόνο. Τα πραγματικά μοντέλα της συσκευής ενδέχεται να διαφέρουν αναλόγως της χώρας. Σύνδεση ποντικιού και πληκτρολογίου (σε επιλεγμένα μοντέλα μόνο) Συνδέστε τα καλώδια USB του ποντικιού και του πληκτρολογίου σε οποιεσδήποτε από τις θύρες USB που βρίσκονται στην πρόσοψη ή στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας.

25 15 Σύνδεση ενός μόνιτορ Για να συνδέσετε ένα μόνιτορ, συνδέστε απλά το καλώδιο του μόνιτορ στη θύρα μόνιτορ (μπλε θύρα) ή θύρα DVI που βρίσκεται στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας. Σημείωση: Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του μόνιτορ για περαιτέρω οδηγίες και πληροφορίες. Σύνδεση του καλωδίου τροφοδοσίας Βεβαιωθείτε ότι ο προσαρμογέας AC είναι κατάλληλα συνδεδεμένος στον υπολογιστή και στην παροχή ρεύματος.

26 16 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας Προσοχή: Πριν προχωρήσετε, ελέγξτε την κλίμακα τάσης της περιοχής σας. Βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τη ρύθμιση τάσης του υπολογιστή. Σημείωση: Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας στέρεα ώστε να αποφύγετε τυχαία διακοπή της λειτουργίας. Φροντίδα του προσαρμογέα AC Ακολουθούν δύο τρόποι φροντίδας του προσαρμογέα AC: Μη συνδέετε τον προσαρμογέα σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Μην πατάτε το καλώδιο τροφοδοσίας και μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα πάνω σε αυτό. Φροντίστε για την όδευση του καλωδίου τροφοδοσίας και άλλων καλωδίων μακριά από διαδρομές διέλευσης ατόμων. Όταν αποσυνδέετε το καλώδιο τροφοδοσίας, μην τραβάτε το ίδιο το καλώδιο αλλά το βύσμα. Το άθροισμα των ονομαστικών τιμών ρεύματος σε αμπέρ του συνόλου του εξοπλισμού δεν θα πρέπει να υπερβαίνει την ονομαστική τιμή ρεύματος του καλωδίου, εάν χρησιμοποιείται καλώδιο επέκτασης. Επίσης, το άθροισμα των ονομαστικών τιμών ρεύματος σε αμπέρ όλου του εξοπλισμού που είναι συνδεδεμένος σε μία μόνο επιτείχια παροχή ρεύματος δεν θα πρέπει να υπερβαίνει την ονομαστική τιμή της ασφάλειας.

27 17 Ενεργοποίηση του υπολογιστή Μόλις τελειώσετε με τη σύνδεση των απαραίτητων περιφερειακών και του καλωδίου τροφοδοσίας, είστε έτοιμοι να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή και να αρχίσετε την εργασία. Για να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή: 1 Ενεργοποιήστε όλα τα περιφερειακά που είναι συνδεδεμένα στον υπολογιστή σας, όπως μόνιτορ, εκτυπωτής, ηχεία, κ.λ.π. 2 Στην πρόσοψη του υπολογιστή σας, πιέστε το κουμπί τροφοδοσίας. Σημαντικό: Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο τροφοδοσίας είναι κατάλληλα συνδεδεμένο σε μία παροχή ρεύματος. Εάν χρησιμοποιείτε ταινία τροφοδοσίας ή AVR (αυτόματος ρυθμιστής τάσης), βεβαιωθείτε ότι αυτά είναι συνδεδεμένα και ενεργοποιημένα.

28 18 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας Απενεργοποίηση του υπολογιστή Για να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα βήματα κατωτέρω. Για Windows XP: 1 Στη γραμμή εργασιών των Windows XP, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση υπολογιστή, στη συνέχεια κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση. 2 Απενεργοποιήστε όλα τα περιφερειακά που είναι συνδεδεμένα στον υπολογιστή σας. Εάν δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας φυσιολογικά, πιέστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας για τέσσερα δευτερόλεπτα τουλάχιστον. Η ταχεία πίεση του κουμπιού ενδέχεται να θέσει τον υπολογιστή σε λειτουργία αναστολής μόνο.

29 19 Επιλογές σύνδεσης Σύνδεση στο δίκτυο Μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή σας σε τοπικό δίκτυο (LAN) χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο δικτύου. Για να το κάνετε αυτό, συνδέστε απλά το καλώδιο δικτύου στη θύρα δικτύου στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας. Σημείωση: Συμβουλευτείτε το διαχειριστή δικτύου σας ή το εγχειρίδιο του λειτουργικού συστήματος για πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση των παραμέτρων της εγκατάστασης δικτύου σας.

30 20 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας Σύνδεση συσκευών πολυμέσων Μπορείτε να συνδέσετε συσκευές πολυμέσων όπως μικρόφωνα, ακουστικά ή ακουστικά κεφαλής, εξωτερικά ηχεία και συσκευές με γραμμή εισόδου ακουστικού σήματος. Αυτές οι συσκευές θα σας επιτρέψουν να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες πολυμέσων του υπολογιστή σας. Σημείωση: Οι συσκευές πολυμέσων που απεικονίζονται κατωτέρω παρατίθενται για την ενημέρωσή σας μόνο. Τα πραγματικά μοντέλα της συσκευής ενδέχεται να διαφέρουν αναλόγως της χώρας. Συνδέστε τις συσκευές ως έξής: Μικρόφωνο: Συνδέεται στα τζακ εισόδου του μικροφώνου (τζακ ακίδων) που βρίσκονται στην πρόσοψη και το πίσω μέρος του υπολογιστή σας. Σημείωση: Για πληροφορίες σχετικά με το πώς θα ρυθμίσετε τις παραμέτρους των συσκευών πολυμέσων, συμβουλευτείτε την τεκμηρίωση που συνοδεύει κάθε συσκευή.

31 21 Ακουστικά, ακουστικά κεφαλής: Συνδέστε στο τζακ ακουστικών κεφαλής που βρίσκεται στην πρόσοψη του υπολογιστή σας. Σημείωση: Για να ρυθμίσετε την ένταση των ακουστικών κεφαλής χρησιμοποιήστε τα κουμπιά ελέγχου έντασης του πληκτρολογίου. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση χρησιμοποιώντας το εικονίδιο έντασης στη γραμμή εργασιών στο κάτω μέρος της οθόνης.

32 22 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας Εξωτερικά ηχεία: Συνδέστε στο τζακ εξόδου ακουστικού σήματος/γραμμής εξόδου (ανοιχτόχρωμο πράσινο τζακ) που βρίσκεται στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας.

33 23 Συσκευή με γραμμή εισόδου ακουστικού σήματος: Συνδέεται στο τζακ εισόδου ακουστικού σήματος/γραμμής εισόδου (ανοιχτόχρωμο πράσινο τζακ) που βρίσκεται στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας

34 24 2 Εγκατάσταση του υπολογιστή σας

35 3 Βοηθητικά προγράμματα συστήματος

36 Το παρόν κεφάλαιο περιλαμβάνει μία περιγραφή των εφαρμογών που είναι προεγκατεστημένες στον υπολογιστή σας.

37 27 Διπλή οθόνη Για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα διπλής οθόνης στον υπολογιστή σας, βεβαιωθείτε πρώτα ότι συνδέσατε τη δεύτερη οθόνη, στη συνέχεια επιλέξτε Έναρξη, Πίνακας ελέγχου, Οθόνη και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις. Επιλέξτε το εικονίδιο της δευτερεύουσας οθόνης (2) στο πλαίσιο οθόνης και στη συνέχεια κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Να επεκταθεί η επιφάνειά μου εργασίας των Windows σε αυτή την οθόνη. Τέλος, κάντε κλικ στο Εφαρμογή για να επιβεβαιώσετε τις νέες ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο OK για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

38 28 3 Βοηθητικά προγράμματα συστήματος Επαναφορά του συστήματός σας Εάν τα αρχεία του λειτουργικού σας συστήματος υποστούν απώλεια ή βλάβη, η διαδικασία επαναφοράς θα επαναφέρει τις αρχικές προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις ή τα τελευταία αντίγραφα ασφαλείας του συστήματος. 1 Ο υπολογιστής σας της σειράς Aspire περιλαμβάνει ένα κουμπί OBR ("Πρόσοψη και πίσω μέρος" στη σελίδα 5), μία δυνατότητα που βοηθά στην επαναφορά του συστήματος γρήγορα και απλά. 2 Στις μετέπειτα εκτελέσεις, πιέστε το συνδυασμό πλήκτρων Alt + F10 ταυτόχρονα στη διάρκεια εκτέλεσης του BIOS για να εισέλθετε στο κρυφό διαμέρισμα. 3 Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα διαθέτει τον ίδιο κωδικό προστασίας με το Acer erecovery. Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες στην οθόνη. Προσοχή! Η εκτέλεση της λειτουργίας επαναφοράς θα διαγράψει όλα τα αρχεία που έχετε αποθηκεύσει προηγουμένως στο δίσκο C, για αυτό βεβαιωθείτε ότι δημιουργήσατε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών σας αρχείων πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία επαναφοράς. Σημείωση: Η δυνατότητα αυτή καταλαμβάνει χώρο 5 GB σε ένα κρυφό διαμέρισμα του σκληρού δίσκου για την αποθήκευση των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων. Εάν επιχειρήσετε να επαναφέρετε το σύστημα χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Επαναφορά με ένα κουμπί, και το σύστημα ΔΕΝ ανταποκρίνεται, απευθυνθείτε αμέσως στον τοπικό πωλητή ή τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό σας της Acer.

ViewSonic. VX1932wm LCD Display. - User Guide. - Guide de l utilisateur. - Bedienungsanleitung. - Guía del usuario. - Guida dell utente

ViewSonic. VX1932wm LCD Display. - User Guide. - Guide de l utilisateur. - Bedienungsanleitung. - Guía del usuario. - Guida dell utente ViewSonic VX1932wm LCD Display - User Guide - Guide de l utilisateur - Bedienungsanleitung - Guía del usuario - Guida dell utente - Guia do usuário - Användarhandbok - Käyttöopas - Podręcznik użytkownika

Διαβάστε περισσότερα

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Microsoft είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ Εγχειρίδιο Οδηγιών ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ 1. Διαβάστε τις οδηγίες Όλες οι οδηγίες ασφάλειας και χειρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός σκληρός δίσκος USB 2.0. Οδηγός χρήσης Ελληνικά

Φορητός σκληρός δίσκος USB 2.0. Οδηγός χρήσης Ελληνικά Φορητός σκληρός δίσκος USB 2.0 Οδηγός χρήσης Ελληνικά Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Σύνδεση του φορητού σκληρού δίσκου 4 Αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων 4 Αποσύνδεση του φορητού σκληρού δίσκου 5 Τεχνική υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Reflecta Σαρωτής Super 8

Reflecta Σαρωτής Super 8 Reflecta Σαρωτής Super 8 Εγχειρίδιο χρήσης 1 ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (FEDERAL COMMUNICATIONS COMMISSION) Ο παρών εξοπλισμός έχει ελεγχθεί και διαπιστώθηκε ότι συμμορφώνεται με τα όρια

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Καλώς ήλθατε Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός βάσης CD140 Ή Ακουστικό CD140/CD145 Σταθμός βάσης CD145 Μονάδα παροχής ισχύος για το σταθμό βάσης

Διαβάστε περισσότερα

Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602

Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602 Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602 Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504

Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 2012 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622 Εγκατάσταση Powerline 500 Μοντέλο XAVB5622 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. Σημείωση: Οι προσαρμογείς διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Ο προσαρμογέας

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

QW8000 Windows Tablet PC

QW8000 Windows Tablet PC QW8000 Windows Tablet PC Γρήγορος V1.0 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Περιεχόμενα Συσκευασίας Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα παρακάτω περιλαμβάνονται στη συσκευασία της συσκευής. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U

Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U Σημαντικά μηνύματα ασφάλειας Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά για να εξοικειωθείτε με τον εξοπλισμό πριν επιχειρήσετε να τον

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0 Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0 Οδηγός ασφάλειας CECHYA-0083 ΠPOEIΔOΠOIHΣH Για να αποτρέψετε ενδεχόμενη βλάβη της ακοής, μην εκτίθεστε σε υψηλά επίπεδα έντασης ήχου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Οι ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική σας ασφάλεια και στην προστασία του υπολογιστή από ενδεχόμενους κινδύνους.

Οι ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική σας ασφάλεια και στην προστασία του υπολογιστή από ενδεχόμενους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Γενικές οδηγίες ασφαλείας Οι ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική σας ασφάλεια και στην προστασία του υπολογιστή από ενδεχόμενους κινδύνους. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Copyright 2009

Περιεχόμενα. Copyright 2009 Περιεχόμενα Υποδείξεις ασφαλείας... 4 Περιοχή χρήσης... 4 Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα... 5 Σύνδεση... 5 Επισκευή... 5 Καθαρισμός... 5 Αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων... 5 Εξοπλισμός παράδοσης... 6 Προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401)

Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401) Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401) Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Τα Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα Αµερικανικής προέλευσης της Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματος δέκτης μουσικής Nokia MD-310

Ασύρματος δέκτης μουσικής Nokia MD-310 Ασύρματος δέκτης μουσικής Nokia MD-310 Τεύχος 1.0 2 Σχετικά με το δέκτη μουσικής Με τον Ασύρματο δέκτη μουσικής Nokia MD-310, μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με ήχο υψηλής ποιότητας,

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2 Εγχειρίδιο χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 f2. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αυτό το MP3 player αυτοκινήτου έχει έναν πομπό

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System el User manual DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Pocket radio. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning

Pocket radio. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning Pocket rado ALD1915H APR25 User manual Gebruksaanwjzng Manuel de l utlsateur Manual de nstruccones Gebrauchsanletung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvsnng GB 2 NL 9 FR 16 ES 23 DE 30 EL 37 DA 44 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS.

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS. Πληροφορίες προϊόντος E A C F G H A: ιακόπτης On/Off : Με ηλεκτρικό ρεύµα: σταθερά µε πράσινο χρώµα Με µπαταρία: αναβοσβήνει µε πράσινο χρώµα C: Με ηλεκτρικό ρεύµα: δείχνει το επίπεδο φορτίου Με µπαταρία:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΙΤΟΡ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 5W SB-AT34/D4

ΜΟΝΙΤΟΡ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 5W SB-AT34/D4 Sambo Hellas www.sambo.gr Email: info@sambo.gr ΜΟΝΙΤΟΡ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 5W SB-AT34/D4 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 5W SB-AT34/D4 Έκδοση 1.0 1. Μέρη και Λειτουργίες 1 13 7 8 9 2 3 4 5 6 13 Sambo Hellas 10 12 Μπροστά όψη

Διαβάστε περισσότερα

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ Ελληνικά 9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Πριν ξεκινήσετε... 116 2) Περιεχόμενα συσκευασίας... 116 3) Γενικές προφυλάξεις... 116 4) Προφυλάξεις κατά την εγκατάσταση... 116 5) Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA LINE-INTERACTIVE UPS Uninterruptible Power System INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Παρακαλείσθε να διαβάσετε το εγχειρίδιο διεξοδικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Για το MV7230 Θέσεις Κοντρόλ και Παρελκόμενων Λειτουργία Χρήσης Εγκατάσταση Επίλυση προβλημάτων Περισσότερες Εφαρμογές Προσοχή Χαρακτηριστικά Για το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

Θέση των πλήκτρων της συσκευής

Θέση των πλήκτρων της συσκευής APRC9235 Προφύλαξη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεχτικά πριν τη χρήση της συσκευής, και κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική βοήθεια. Οι προειδοποιήσεις και οι προφυλάξεις στο εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο Φορητά ηχεία Συνοπτικό εγχειρίδιο 1 Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του φορητού συστήματος ηχείων Turbo-X. Αυτά τα ηχεία είναι ιδανικά για τον υπολογιστή σας, το ipod/ iphone, το MP3 player

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth Για περισσότερες πληροφορίες: www.lenco.com www.divitec.gr 1 A. Προειδοποίηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά

Διαβάστε περισσότερα

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide ConferenceCam Connect QuickStart Guide Ελληνικά........................ 113 ConferenceCam Connect QuickStart Guide Logitech ConferenceCam Connect Περιεχόμενα συσκευασίας 1 2 3 4 5 1. Κύρια μονάδα με κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

emachines Σειρά G720/G520 Γρήγορος οδηγός

emachines Σειρά G720/G520 Γρήγορος οδηγός emachines Σειρά G720/G520 Γρήγορος οδηγός Copyright 2008. Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. emachines Σειρά Γρήγορος οδηγός G720/G520 Αρχική Έκδοση: 08/2008 Η εταιρεία δεν προβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης AE6000. Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band

Οδηγός χρήσης AE6000. Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band Οδηγός χρήσης AE6000 Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band a Περιεχόμενα Επισκόπηση προϊόντος Χαρακτηριστικά 1 Εγκατάσταση Εγκατάσταση 2 Ρύθμιση παραμέτρων ασύρματου δικτύου Wi-Fi Protected Setup

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο κατασκευαστής συνιστά τη σωστή χρήση των συσκευών φωτισμού! Για τον λόγο αυτό να ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600 Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα