*Προκαταρκτικά στοιχεία CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "*Προκαταρκτικά στοιχεία CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ"

Transcript

1 *Προκαταρκτικά στοιχεία CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

2

3 Από το 1902, όπου η εφεύρεση του Willis Carrier έθεσε τις βάσεις του σύγχρονου κλιματισμού, η Carrier είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης. Η Carrier εξελίσσει συνεχώς το πλούσιο ιστορικό των αποδεδειγμένων καινοτομιών της με νέα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την άνεση και την αποδοτικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εφεύρεση που άλλαξε τον κόσμο Το 1902, ο Willis Carrier έδωσε τη λύση σε μία από τις πλέον δύσκολες προκλήσεις της ανθρωπότητας με τον έλεγχο των περιβαλλοντικών συνθηκών του εσωτερικού χώρου μέσω του σύγχρονου κλιματισμού. Η εφεύρεσή του έδωσε πνοή σε αμέτρητους κλάδους, προωθώντας την παραγωγικότητα, την υγεία και την προσωπική άνεση σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα, οι καινοτομίες τής Carrier συναντώνται σε κάθε γωνιά της υφηλίου και προσφέρουν λύσεις για όλες σχεδόν τις πτυχές της καθημερινής ζωής. Η Carrier δημιουργεί ένα άνετο και παραγωγικό περιβάλλον ανεξαρτήτως κλιματολογικών συνθηκών, προφυλάσσει τον παγκόσμιο εφοδιασμό τροφίμων διατηρώντας τα τρόφιμα και τα ποτά φρέσκα και σε καλή ποιότητα, διασφαλίζει την υγεία και την ευημερία παρέχοντας λύσεις για την ασφαλή μεταφορά και παράδοση καίριων ιατρικών προμηθειών κάτω από ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες και κατέχει ηγετική θέση στη δημιουργία ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων. Αυτοί είναι λίγοι μόνο από τους τρόπους με τους οποίους δραστηριοποιείται η Carrier για να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για την καθημερινή ζωή, την εργασία και τη διασκέδαση.

4 Λύσεις για κάθε ανάγκη Η Carrier προσφέρει παγκοσμίως λύσεις μ ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για θέρμανση, κλιματισμό, ψύξη αλλά και άλλες ανάγκες.

5 Άνεση στο σπίτι Εκατομμύρια άνθρωποι εμπιστεύονται την πρωτοπορία και την τεχνογνωσία της Carrier για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών θέρμανσης και ψύξης των σπιτιών τους. Λύσεις για εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια Η Carrier πρωτοπόρος στη θέσπιση ανώτερων προδιαγραφών απόδοσης, εξοικονόμησης ενέργειας και βιώσιμων λύσεων, παρέχει ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις για κάθε εμπορικό και βιομηχανικό κτίριο σ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ψύξη οχημάτων μεταφορών Η Carrier προσφέρει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς ευπαθών προϊόντων σ όλο τον κόσμο, καλύπτοντας όλη την αλυσίδα μεταφοράς. Εμπορικά ψυγεία Όλο το φάσμα της βιομηχανίας και του εμπορίου τροφίμων και ποτών εμπιστεύεται την Carrier για τη διατήρηση των προϊόντων.

6 Φυσικός ηγέτης Από την πρώτη στιγμή, η Carrier ανέλαβε το ρόλο ενός φυσικού ηγέτη. Όχι μόνο για την τεχνολογική της υπεροχή, αλλά και για την περιβαλλοντική υπευθυνότητα που επιδεικνύει. Από το 1994, η Carrier οδηγεί τις εξελίξεις στη βιομηχανία για τη σταδιακή απόσυρση των ψυκτικών μέσων που καταστρέφουν το στρώμα του όζοντος, ενώ παράλληλα εισήγαγε στην αγορά ενεργειακά αποδοτικότερα συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης. Η διαφύλαξη του περιβάλλοντος και η προστασία των πεπερασμένων φυσικών πόρων του πλανήτη μας αποτελεί κεντρική αρχή της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Carrier, καθώς αναγνωρίζεται η ζωτική σημασία της διατήρησης μιας υπεύθυνης ισορροπίας ανάμεσα στην άνεση που δημιουργούμε σήμερα και στον κόσμο όπου θα ζήσουμε αύριο. ΔΕΣΜΕΥΣΗ Τα πράσινα προϊόντα προϋποθέτουν μια πράσινη εταιρεία. Στην Carrier, η περιβαλλοντική διαχείριση αποτελεί θεμελιώδη αξία η οποία αντανακλάται καθημερινά στα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες της, καθώς και σε ολόκληρο το επιχειρηματικό πνεύμα της. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Carrier για το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια βρίσκεται σε εφαρμογή για περισσότερα από 20 χρόνια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η Carrier έχει κατορθώσει να επιτύχει σημαντικά επιτεύγματα που αποτελούν ορόσημα, όπως τη μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου κατά 35 % και της χρήσης νερού κατά 27% σε απόλυτη βάση από το 2006 έως το Χωρίς να επαναπαύεται στα επιτεύγματά της, η Carrier διαθέτει τρία εργοστάσια πιστοποιημένα από το Αμερικανικό Συμβούλιο Πράσινων Κτιρίων, U.S. Green Building Council, σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης LEED. ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ Με την εφεύρεση του σύγχρονου κλιματισμού, η Carrier έθεσε τις βάσεις για τη νέα βιομηχανία που δημιουργήθηκε. Ο Willis Carrier υπήρξε ηγέτης στο θέμα της αειφόρου ανάπτυξης. Αξιοποιώντας διαδικασίες ψύξης υψηλής ακρίβειας, η εφεύρεσή του έδωσε τη δυνατότητα σε αμέτρητες βιομηχανίες να αποφύγουν τη σπατάλη πόρων και να εξασφαλίσουν τη διατήρησή τους για τις μελλοντικές γενιές. Σήμερα, η διαφύλαξη του περιβάλλοντος και η προστασία των πεπερασμένων φυσικών πόρων παραμένει κεντρική αρχή της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Carrier.

7 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Τα προϊόντα της Carrier μετατρέπουν την ενέργεια σε χρήσιμο έργο. Η Carrier επενδύει στην έρευνα και δημιουργεί προϊόντα που καταναλώνουν λιγότερους πόρους και παράγουν λιγότερες εκπομπές ρύπων. Σχεδόν σε κάθε κατηγορία, η Carrier προσφέρει κορυφαίες στον κλάδο τους επιλογές υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Η Carrier συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη, εφαρμόζοντας τις νεότερες τεχνολογικές καινοτομίες για τη δημιουργία λύσεων με ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα. ΒΕΛΤΙΩΣΗ Μέσω καινοτομιών στο σχεδιασμό και την κατασκευή, η Carrier βελτιώνει τις διαδικασίες παραγωγής, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες και τελικά, συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των ανθρώπων με όσο το δυνατόν μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

8 Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Η Carrier αποτελεί μονάδα της UTC Building & Industrial Systems, του μεγαλύτερου παρόχου τεχνολογιών κτιριακών εγκαταστάσεων στον κόσμο. Τα συστήματα και οι υπηρεσίες της UTC Building & Industrial Systems στους τομείς των ανελκυστήρων, των κυλιόμενων σκαλών, της πυρασφάλειας, της προστασίας, του αυτοματισμού κτιρίων, της θέρμανσης, του εξαερισμού, του κλιματισμού και της ψύξης προάγουν τη δημιουργία ολοκληρωμένων κτιριακών εγκαταστάσεων υψηλών επιδόσεων που είναι πιο ασφαλείς, πιο «έξυπνες» και με μεγαλύτερη βιωσιμότητα. Η UTC Building & Industrial Systems αποτελεί μονάδα της United Technologies Corp. Η United Technologies (UTC) παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας για τις βιομηχανίες δομικών συστημάτων και αεροδιαστημικής, παγκοσμίως. Εκτός από τη UTC Building & Industrial Systems, κατέχει επίσης τη Sikorsky και τη νέα UTC Propulsion & Aerospace Systems, στην οποία περιλαμβάνονται οι κινητήρες αεροσκαφών Pratt & Whitney και τα προϊόντα αεροδιαστημικής UTC Aerospace Systems. Η εταιρεία λειτουργεί επίσης ως κεντρικός ερευνητικός οργανισμός που επιδιώκει την ανάπτυξη τεχνολογιών για τη βελτίωση των επιδόσεων, της ενεργειακής απόδοσης και του κόστους των προϊόντων και των διαδικασιών της UTC.

9 Μεγάλα έργα Λευκός Οίκος, Ουάσινγκτον, Η.Π.Α. Καπέλα Σιστίνα, Ιταλία Διεθνές αεροδρ. Μονάχου, Γερμανία Τεάτρο Ρεάλ της Μαδρίτης, Ισπανία Βρετανικό Μουσείο, Λονδίνο, Η.Β. Παλάτι του Κρεμλίνου, Μόσχα, Ρωσία Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, Αίγυπτος Όπερα του Σίδνεϊ, Σίδνεϊ, Αυστραλία Μουσείο Καλών Τεχνών, Αργεντινή

10 Αυτός ο κατάλογος αφορά αποκλειστικά στα οικιακά και ημικεντρικά προϊόντα που προσφέρει η Carrier. Όλα τα προϊόντα ακολουθούν τη νέα ευρωπαϊκή οδηγία οικολογικού σχεδιασμού. Νέα ενεργειακή σήμανση Από το 1995, η σήμανση βοηθάει τους καταναλωτές να προβαίνουν σε τεκμηριωμένες επιλογές κατά την αγορά ηλεκτρικών συσκευών. Το 2003, λόγω της επιτυχίας του συστήματος σήμανσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση εισήγαγε δύο νέες κλάσεις για τις συσκευές ψύξης, τις A+ και A++. Αυτές οι νέες κατηγορίες τοποθετήθηκαν πάνω από την κλάση A, ώστε να ικανοποιηθεί η ζήτηση της αγοράς για προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και να δημιουργηθούν κίνητρα για τους προμηθευτές ώστε να αναπτύξουν ακόμα πιο αποδοτικά προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία. Για να διασφαλιστεί η συνέχιση της διαφανούς και σαφούς πληροφόρησης των καταναλωτών, ήταν απαραίτητη η αναθεώρηση της σήμανσης. Η σήμανση έχει λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός για την τεχνολογική πρόοδο στις ηλεκτρικές συσκευές. Οι εξελίξεις στο σχεδιασμό των προϊόντων επιβάλλουν πλέον την ενημέρωση της ενεργειακής σήμανσης προκειμένου να παραμείνει κατατοπιστική και επίκαιρη. Η ενημέρωση αυτή θα συμβάλλει επίσης στη συνεχή ενθάρρυνση για την ανάπτυξη καινοτομιών που αυξάνουν την αποδοτικότητα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εγκρίνει νέες σημάνσεις οι οποίες υποδεικνύουν την ενεργειακή απόδοση που υπερβαίνει αυτήν της κλάσης A. Η νέα οδηγία-πλαίσιο τέθηκε σε ισχύ στις 19 Ιουνίου του Καθιερώνει μια νέα διάταξη της ενεργειακής σήμανσης, διατηρώντας ωστόσο την ομοιομορφία και τα απλά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της στις διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων. Τα βασικά στοιχεία της νέας σήμανσης είναι τα εξής: Η αρχική κλίμακα ταξινόμησης από A έως G Χρώματα από σκούρο πράσινο (υψηλή ενεργειακή απόδοση) μέχρι κόκκινο (χαμηλή ενεργειακή απόδοση) Μέγεθος της ετικέτας Έχουν προστεθεί τα παρακάτω επιπλέον στοιχεία: Ανάλογα με την ομάδα προϊόντος, προστέθηκαν στην προηγούμενη κλίμακα ταξινόμησης από A έως G μέχρι τρεις επιπλέον κλάσεις (A+, A++, A+++). Θα διατηρηθεί ωστόσο η δομή του παλαιού συστήματος σήμανσης με επτά κλάσεις: η εισαγωγή νέων κλάσεων επάνω από την κλάση A θα συνοδευθεί από την κατάργηση των κλάσεων που βρίσκονται στη βάση της ταξινόμησης, από την κλάση G και προς τα πάνω. Η νέα σήμανση είναι γλωσσικά ουδέτερη: αυτό επιτυγχάνεται με την αντικατάσταση του κειμένου από εικονογράμματα που ενημερώνουν τους καταναλωτές για τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του εκάστοτε προϊόντος. Κάθε μεμονωμένο προϊόν θα συνοδεύεται από την πλήρη νέα σήμανση. Η τρέχουσα πρακτική σε κάποιες χώρες να παρέχεται ξεχωριστά η βασική σήμανση από την ετικέτα δεδομένων δεν θα είναι πλέον απαραίτητη. Κάθε διαφήμιση συγκεκριμένου μοντέλου που παρέχει πληροφορίες σχετικές με την ενέργεια ή με την τιμή του θα πρέπει να αναφέρεται και στην κλάση ενεργειακής απόδοσης του προϊόντος.

11 Νέα ευρωπαϊκή οδηγία οικολογικού σχεδιασμού Ο στόχος της νέας ευρωπαϊκής οδηγίας οικολογικού σχεδιασμού είναι η ενσωμάτωση των περιβαλλοντικών πτυχών στο σχεδιασμό των προϊόντων, με στόχο τη βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων του προϊόντος σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του. Οι τιμές της ενεργειακής απόδοσης, καθώς και τα επίπεδα θορύβου των μονάδων, θα εμφανίζονται στη νέα ενεργειακή σήμανση για να έχουν τη δυνατότητα οι τελικοί πελάτες να επιλέγουν κατάλληλα προϊόντα με καλύτερη περιβαλλοντική απόδοση. Εκτός από τη συμπεριφορά του χρήστη, υπάρχουν δύο συμπληρωματικοί τρόποι για τη μείωση της ενέργειας που καταναλώνεται από τα προϊόντα: η σήμανση για την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών και οι προϋποθέσεις ενεργειακής απόδοσης που επιβάλλονται για τα προϊόντα στη φάση του σχεδιασμού. Στάδιο 1: Από την 1 Ιανουαρίου 2013 Τα κλιµατιστικά πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις για την ελάχιστη ενεργειακή απόδοση, ως ακολούθως: ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ SEER SCOP (Μεσαία κλιµατική ζώνη) Εάν το δυναµικό GWP του ψυκτικού µέσου είναι > 150 3,6 3,24 Εάν το δυναµικό GWP του ψυκτικού µέσου είναι 150 3,4 3,06 Οι απαιτήσεις για τη στάθµη ηχητικής ισχύος αφορούν στις πρότυπες συνθήκες διαβάθµισης και αναφέρονται παρακάτω: Στάθµη ηχητικής ισχύος εσωτερικής µονάδας σε db(a) Ονοµαστική απόδοση 6kW ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΤΑΘΜΗ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ Στάθµη ηχητικής ισχύος εξωτερικής µονάδας σε db(a) Στάθµη ηχητικής ισχύος εσωτερικής µονάδας σε db(a) 6 < Ονοµαστική απόδοση 12kW Στάθµη ηχητικής ισχύος εξωτερικής µονάδας σε db(a) Στάδιο 2: Από την 1 Ιανουαρίου 2014 Τα κλιµατιστικά πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις για την ελάχιστη ενεργειακή απόδοση, ως ακολούθως: ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Εάν το δυναµικό GWP του ψυκτικού µέσου είναι > 150 και η ισχύς της µονάδας 6 kw Εάν το δυναµικό GWP του ψυκτικού µέσου είναι 150 και η ισχύς της µονάδας 6 kw Εάν το δυναµικό GWP του ψυκτικού µέσου είναι > 150 και η ισχύς της µονάδας 6-12 kw Εάν το δυναµικό GWP του ψυκτικού µέσου είναι 150 και η ισχύς της µονάδας 6-12 kw Κλιµατιστικές µονάδες χωρίς σύνδεση µε δίκτυο αεραγωγών SEER SCOP (Μεσαία κλιµατική ζώνη) ιπλού αεραγωγού κλιµατιστικές µονάδες Μονού αεραγωγού κλιµατιστικές µονάδες EER COP EER COP 4,6 3,8 2,6 2,6 2,6 2,04 4,14 3,42 2,34 2,34 2,34 1,84 4,3 3,8 2,6 2,6 2,6 2,04 3,87 3,42 2,34 2,34 2,34 1,84

12 Νέα ενεργειακή σήμανση για τα κλιματιστικά Σύμφωνα με τη νέα σήμανση, η ενεργειακή απόδοση των συστημάτων κλιματισμού θα υπολογίζεται βάσει των εποχιακών επιδόσεων. Κλιματικές ζώνες για τον υπολογισμό της θέρμανσης (εποχιακός συντελεστής απόδοσης, SCOP): για τη λειτουργία θέρμανσης δεν ήταν δυνατή η δημιουργία ενός ενιαίου θερμοκρασιακού προφίλ για ολόκληρη την Ευρώπη, συνεπώς η Ε.Ε. χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές κλιματικές ζώνες. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται ο υπολογισμός της ενεργειακής απόδοσης βάσει των πραγματικών θερμοκρασιών περιβάλλοντος ανά περιοχή. Θερμότερη κλιματική ζώνη - ετήσιες θερμοκρασίες Αθήνας Μέση κλιματική ζώνη - ετήσιες θερμοκρασίες Στρασβούργου Ψυχρότερη κλιματική ζώνη - ετήσιες θερμοκρασίες Ελσίνκι ΚΛΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΣΗΣ ΒΑΘΜΟΣ SEER ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ SCOP A+++ SEER 8,50 SCOP 5,10 A++ 6,10 SEER < 8,50 4,60 SCOP < 5,10 A+ 5,60 SEER < 6,10 4,00 SCOP < 4,60 A 5,10 SEER < 5,60 3,40 SCOP < 4,00 B 4,60 SEER < 5,10 3,10 SCOP < 3,40 C 4,10 SEER < 4,60 2,80 SCOP < 3,10 D 3,60 SEER < 4,10 2,50 SCOP < 2,80 ΘΕΡΜΟΤΕΡΗ (ΑΘΗΝΑ) ΜΕΣΗ (ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ) ΨΥΧΡΟΤΕΡΗ (ΕΛΣΙΝΚΙ) Συνθήκες θερµοκρασίας Συνθήκες θερµοκρασίας Συνθήκες θερµοκρασίας Εξωτερικός Εσωτερικός Εξωτερικός Εσωτερικός Εξωτερικός Εσωτερικός Μερικό χώρος χώρος Μερικό χώρος χώρος Μερικό χώρος χώρος φορτίο DB WB DB φορτίο DB WB DB φορτίο DB WB DB (ξηρού βολβού) (υγρού βολβού) (ξηρού βολβού) (ξηρού βολβού) (υγρού βολβού) (ξηρού βολβού) (ξηρού βολβού) (υγρού βολβού) (ξηρού βολβού) O C 88% -2 O C - 2 O C 20 O C 61% -7 O C - 8 O C 20 O C 100% 2 O C 1 O C 20 O C 64% 7 O C 6 O C 20 O C 29% 12 O C 11 O C 20 O C 54% 2 O C 1 O C 20 O C 35% 7 O C 6 O C 20 O C 15% 12 O C 11 O C 20 O C 37% 2 O C 1 O C 20 O C 24% 7 O C 6 O C 20 O C 11% 12 O C 11 O C 20 O C Κλιματικές ζώνες για τον υπολογισμό της ψύξης (εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης, SEER): οι ψυκτικές αποδόσεις υπολογίζονται σε ΜΙΑ μόνο κλιματική ζώνη. Τα κλιματικά δεδομένα που παρέχονται για το Στρασβούργο αποτελούν το μοναδικό σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Ευρώπη. Βαθµός SEER Συνθήκες θερµοκρασίας Εξωτερικός Εσωτερικός Μερικό χώρος χώρος φορτίο DB DB WB (ξηρού βολβού) (ξηρού βολβού) (υγρού βολβού) 21% 20 O C 27 O C 19 O C 47% 25 O C 27 O C 19 O C 74% 30 O C 27 O C 19 O C 100% 35 O C 27 O C 19 O C

13 ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Αφυγραντήρας T3/DG Φορητό PC Inverter Τοίχου XPower GOLD 42UQV/38UYV Inverter Τοίχου i-plus 42HVS/38YVS ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Πολυδιαιρούμενα συστήματα Inverter 38VNM 26 ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Inverter Δαπέδου 42FTV/38VN Inverter Κασέτα 4 κατευθύνσεων 42TSV/38VN Inverter Καναλάτο 42SMV/38NV Inverter Ντουλάπα εμφανούς τύπου 42FSV/38VN Καναλάτο σταθερών στροφών για σύνδεση με δίκτυο αεραγωγών Σειρά FX4CS/38EYX ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ VRF XPower Εσωτερικές μονάδες Εξωτερικές μονάδες Συστήματα ελέγχου Βοηθητικά εξαρτήματα

14 Εξειδίκευση σε οικιακές εφαρμογές θέρμανσης και ψύξης

15 ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

16 Αφυγραντήρας T3/DG ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Επιλέξτε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας για το χώρο σας. Λειτουργία αυτόματης απόψυξης που προστατεύει τον εξατμιστή από τυχόν πάγωμα και διατηρεί τη δυνατότητα αφύγρανσης ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Αν ο αφυγραντήρας διακόψει τη λειτουργία του λόγω διακοπής ρεύματος, θα επανεκκινήσει αυτόματα με την επαναφορά του ρεύματος έχοντας αποθηκευμένη την προηγούμενη ρύθμιση. Όταν η δεξαμενή συμπυκνωμάτων γεμίσει, ο διακόπτης στάθμης νερού θα απενεργοποιήσει αμέσως τη συσκευή. Δυνατότητα μόνιμης αποχέτευσης. T3 DG Για εύκολη μεταφορά, η σειρά Τ3 διαθέτει μεγάλη εργονομική λαβή και η σειρά DG διαθέτει τροχούς. Ηλεκτρονικός έλεγχος. ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 16

17 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ CDT-105E3 CDT-165E3 CDG-205E CDG-255E CDG-305E Ικανότητα L / ημέρα αφύγρανσης Απορροφούμενη W ισχύς Συντελεστής L / kwh 1,89 1,63 3,17 3,22 2,07 ενεργειακής αποδοτικότητας (EEV) Μέγιστη επιφάνεια m εφαρμογής Ρεύμα εκκίνησης A 6,48 10,5 5,5 5,5 9,5 Τύπος χειριστηρίου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Τύπος ψυκτικού μέσου R134A R134A R134A R134A R410A Πίεση σχεδιασμού MPa 1,7/0,7 1,7/0,7 1,7/0,7 1,7/0,7 4,2/1,5 Χωριτικότητα δοχείου L 1,4 3,5 4,7 4,7 4,7 νερού Παροχή αέρα m 3 / h Στάθμη ηχητικής db(a) πίεσης Ρύθμιση εύρους % σχετικής υγρασίας Θερμοκρασία o C περιβάλλοντος Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 335x280x x320x x254x x254x x254x562 Βάρος Kg 11, ,5 16,5 Παροχή ηλεκτρικού 220/ / / / / V-Ph-Hz ρεύματος Σημείωση: ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος 17

18 Φορητό PC ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ H Carrier προσφέρει μια εναλλακτική λύση κλιματισμού για κατοικίες και γραφεία με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο. Ολοκληρωμένη ευέλικτη λύση ψύξης και θέρμανσης. Κατάλληλο για χώρους επιφάνειας m2. Κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός. Εύκολος χειρισμός του τηλεχειριστηρίου με λειτουργία Follow me. Ιδανική διανομή του αέρα μέσω της ρυθμιζόμενης περσίδας. Ρόδες και πλευρικές λαβές για εύκολη μεταφορά. Χωρίς δοχείο συμπυκνωμάτων χάρις στη λειτουργία αυτόματης ανακύκλωσης του εξατμιστή. ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Έξυπνη τεχνολογία on-off που επιτρέπει στη μονάδα να μεταβαίνει αυτόματα στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 18

19 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ PC-09HPPD PC-12HPPD Ψύξη Απόδοση kw 2,6 3,5 Απορροφούμενη ισχύς W Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 4,4 5,9 EER W/W 2,6 2,6 Ενεργειακή κλάση Α Α Θέρμανση Απόδοση kw 2,1 2,9 Απορροφούμενη ισχύς W Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 3,6 5,0 COP W/W 2,5 2,6 Ενεργειακή κλάση Α Α+ Μέγιστο ρεύμα λειτουργίας A 6,1 8,0 Ρεύμα εκκίνησης A Τύπος συμπιεστή Περιστροφικός ROTARY Ταχύτητα ανεμιστήρα (Υ/Μ/Χ) r/min 780/690/ /690/650 Παροχή αέρα (Υ) m3/h Ηχητική πίεση (Υ/Μ/Χ) db(a) 52/49/46 52/48/45 Απορροφούμενη ισχύς (κατάσταση αναμονής) W 0,5 0,5 Τύπος ψυκτικού μέσου R410A R410A Θερμ. λειτουργίας (θερμ. δωματίου) ºC 17-35/ /5-30 Περιοχή εφαρμογής m Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 467x397x x397x765 Καθαρό βάρος kg 30,5 34,0 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / Σημείωση: Υ/Μ/Χ = Υψηλή / Μέτρια / Χαμηλή ταχύτητα ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος 19

20 Inverter Τοίχου XPower GOLD 42UQV/38UYV ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Καλαίσθητος σχεδιασμός με ένδειξη της τρέχουσα λειτουργίας. Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, χάρις στον ακριβή ψηφιακό έλεγχο της ισχύος και στον υπερ-αποδοτικό συμπιεστή. Απόλυτη άνεση με γρήγορη επίτευξη και αρμονική διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας δωματίου. Κορυφαία αξιοπιστία και αθόρυβη λειτουργία, χάρις στον προηγμένο συμπιεστή DC Inverter. Λειτουργία Eco για αθόρυβη και ήπια λειτουργία που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 20% σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα. Δυνατότητα ρύθμισης της περσίδας σε 11 διαφορετικές θέσεις για καλύτερο έλεγχο της παροχής του αέρα. Η οριζόντια περσίδα επιτρέπει ευρύτερη παροχή του αέρα για μεγαλύτερη άνεση σε όλο το σπίτι. Η λειτουργία αυτόματης ταλάντωσης της περσίδας (Auto Swing), ρυθμίζει την παροχή αέρα στη βέλτιστη δυνατή θέση για ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στο χώρο. Ημερήσιος χρονοδιακόπτης για την ακριβή ρύθμιση της ώρας εκκίνησης και διακοπής λειτουργίας του κλιματιστικού σας. Ο χρονοδιακόπτης οικονομικής λειτουργίας ύπνου (Eco Sleep) αποτελεί έναν εύχρηστο τρόπο αυτόματης διακοπής της λειτουργίας της μονάδας και ελέγχου του ανεμιστήρα, με δυνατότητα προγραμματισμού για 1, 3, 5 ή 9 ώρες. Η μονάδα δημιουργεί τις βέλτιστες συνθήκες άνεσης κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Η θερμοκρασία αυξάνεται κατά ένα βαθμό μετά από μία ώρα και κατά έναν ακόμα βαθμό ύστερα από δύο ώρες. Η θερμοκρασία παραμένει σε αυτό το επίπεδο μέχρι το πρωί. Η λειτουργία αυτοδιάγνωσης (Auto Diagnosis) υποδεικνύει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, επιτρέποντας τη γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάστασή του. ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 20

21 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Μοντέλο Εσωτερικής μονάδας 42UQV025M2 42UQV035M2 42UQV050M 42UQV060M Μοντέλο Εξωτερικής μονάδας 38UYV025M2 38UYV035M2 38UYV050M 38UYV060M Ψύξη Απόδοση kw 2,45(1,08-2,94) 3,23(1,08-3,53) 5,00(1,10-6,00) 6,00(1,20-6,70) Κατανάλωση ισχύος kw 0,76(0,27-1,03) 1,18(0,28-1,47) 1,51(0,19-2,13) 1,99(0,20-2,65) EER 3,22(3,93-2,86) 2,74(3,86-2,40) 3,31(5,79-2,82) 3,02(6,00-2,53) SEER 5,1 4,8 6,8 6,3 Στάθμη θορύβου (Εσωτερική) db(a) 40/37/34/31/27 41/38/35/32/28 44/41/38/35/32 47/44/41/38/35 Στάθμη θορύβου (Εξωτερική) db(a) Θέρμανση Απόδοση kw 3,14(0,98-3,43) 3,53(0,98-3,92) 5,80(0,80-6,30) 7,00(1,00-7,50) Κατανάλωση ισχύος kw 0,82(0,21-1,18) 0,93(0,22-1,37) 1,60(0,15-1,75) 2,18(0,19-2,35) COP 3,83(4,67-2,91) 3,80(4,45-2,86) 3,63(5,52-3,60) 3,21(5,26-3,19) SCOP (Μέση τιμή) 3,6 3,4 3,9 3,8 Στάθμη θορύβου (Εσωτερική) db(a) 41/38/36/33/31 41/38/35/32/29 44/41/39/35/32 47/44/42/38/35 Στάθμη θορύβου (Εξωτερική) db(a) Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (ΥxΠxΒ) mm 275x790x x790x x1050x x1050x238 Βάρος εσωτερικής μονάδας kgr Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (ΥxΠxΒ) mm 530x660x x660x x780x x780x290 Βάρος εξωτερικής μονάδας kgr Tύπος ψυκτικού μέσου R410A R410A R410A R410A Συνδέσεις flare (υγρού - αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 3/8-5/8 Μέγιστο μήκος σωληνώσεων m Μέγιστη υψομετρική διαφορά m Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/240V /240V /240V /240V Σημείωση: Ψύξη: Εσωτερική θερμοκρασία 27 C (DB) / 19 C (WB) και εξωτερική θερμοκρασία 35 C (DB) / 24 C (WB). Θέρμανση: Εσωτερική θερμοκρασία 20 C (DB) / 15 C (WB) και εξωτερική θερμιοκρασία 7 C (DB) / 6 C (WB). ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος 21

22 Inverter Τοίχου i-plus 42HVS/38YVS ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το I-PLUS είναι η ιδανική λύση κλιματισμού για χώρους όπου απαιτείται κομψή εμφάνιση και απόλυτη άνεση, σε συνδυασμό με αποδοτική και αθόρυβη λειτουργία, βέλτιστη διανομή και υψηλή ποιότητα αέρα (IAQ). Κατάλληλο για εφαρμογές θέρμανσης λόγω της βελτιστοποιημένης λειτουργίας. Μοντέρνος και καλαίσθητος σχεδιασμός με μικρές διαστάσεις και βάρος που ταιριάζει σε κάθε εσωτερική διαρρύθμιση. Έξυπνη παροχή αέρα για βέλτιστη διανομή στο χώρο. Λειτουργία Turbo για μεγιστοποίηση της απόδοσης, ώστε να επιτυγχάνεται γρήγορα η επιθυμητή θερμοκρασία. Χρονοδιακόπτης με δυνατότητα προγραμματισμού για εξοικονόμηση ενέργειας. Λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης στις αρχικές ρυθμίσεις σε περιπτώσεις διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος. Έξυπνη λειτουργία αυτοδιάγνωσης και ανίχνευσης διαρροής ψυκτικού μέσου που επιταχύνει και διευκολύνει τη διαδικασία συντήρησης. Φίλτρα που πλένονται και αφαιρούνται εύκολα, απλά με το άνοιγμα του μπροστινού πάνελ της μονάδας. Ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης. Αυτόματη λειτουργία που μεταβάλλει τη λειτουργία και την απόδοση της μονάδας, ανάλογα με τη διαφορά της θερμοκρασίας του χώρου από την επιλεγμένη θερμοκρασία. Λειτουργία ύπνου (Sleep mode) για εξοικονόμηση ενέργειας, αθόρυβη και ευχάριστη λειτουργία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η μονάδα αλλάζει αυτόματα την καθορισμένη θερμοκρασία για να δημιουργήσει ευχάριστες συνθήκες. Λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος btu ΜΟΝΑΔΕΣ btu ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 22

23 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Μοντέλο Εσωτερικής μονάδας 42HVS09A 42HVS12A 42HVS18A 42HVS24A Μοντέλο Εξωτερικής μονάδας 38YVS09A 38YVS12A 38YVS18A 38YVS24A Ψύξη Απόδοση kw 2,7 (1,0~3,1) 3,3 (1,1~3,5) 5,3 (1,4~5,6) 6,6 (1,7~6,8) SEER W/W 6,1 6,1 7,1 5,8 Ενεργειακή κλάση A++ A++ A++ A+ Απορροφούμενη ισχύς W Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 4,3 4,9 7,6 8,2 Θέρμανση Απόδοση kw 2,9 (0,9~3,4) 3,7 (1,0~4,1) 5,4 (1,3~5,7) 7 (1,6~7,6) SCOP (Ελλάδος) W/W 5,1 5,1 5,1 5,1 Ενεργειακή κλάση (Ελλάδος) A+++ A+++ A+++ A+++ SCOP (Μέση τιμή) W/W 4,0 4,0 4,0 4,0 Ενεργειακή κλάση (Μέση τιμή) A+ A+ A+ A+ Απορροφούμενη ισχύς W Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 4,1 4,7 6,9 9,2 Μέγιστο ρεύμα λειτουργίας A 9,0 10,5 13,0 16,0 Αφύγρανση L/h 1,8 1,2 1,8 2,6 Εσωτερική μονάδα Ηχητική ισχύς (Υ) db(a) Όρια λειτουργίας (Ψύξη / Θέρμανση) 17 ~32/0~30 17~32/0~30 17~32/0~30 17~32/0~30 Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 705x207x x212x x231x x257x330 Καθαρό βάρος Kg 6,7 7,7 10,4 13,7 Εξωτερική μονάδα Ηχητικής Ισχύς (Υ) db(a) Όρια λειτουργίας (Ψύξη / Θέρμανση) -15~50/-15~30-15~50/-15~30-15~50/-15~30-15~50/-15~30 Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 780x250x x250x x310x x320x700 Καθαρό βάρος Kg 27,8 27,7 35,8 47,0 Τύπος ψυκτικού μέσου R410A R410A R410A R410A Συνδέσεις flare (υγρού - αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 3/8-5/8 Μέγιστο μήκος σωληνώσεων m Μέγιστη υψομετρική διαφορά m Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / / / Σημείωση: Ψύξη: Εσωτερική θερμοκρασία 27 C (DB) / 19 C (WB) και εξωτερική θερμοκρασία 35 C (DB) / 24 C (WB). Θέρμανση: Εσωτερική θερμοκρασία 20 C (DB) / 15 C (WB) και εξωτερική θερμιοκρασία 7 C (DB) / 6 C (WB). ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος Υ = Υψηλή ταχύτητα 23

24 Παροχή απόλυτης άνεσης και μέγιστης ευελιξίας

25 ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

26 Πολυδιαιρούμενα συστήματα Inverter 38VNM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τα πολυδιαιρούμενα συστήματα της Carrier παρέχουν την απόλυτη άνεση θέρμανσης και ψύξης σε συνδυασμό με τη μέγιστη ευελιξία. Τεχνολογία DC Inverter με δίδυμο περιστροφικό συμπιεστή και κινητήρα ανεμιστήρα DC για πιο αθόρυβη και οικονομική λειτουργία. Μία μόνο εξωτερική μονάδα μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 4 εσωτερικές μονάδες για κάθε δυνατό συνδυασμό εσωτερικών χώρων. Αυτόνομος έλεγχος των εσωτερικών μονάδων. Ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός. Μεγάλο εύρος λειτουργίας. Μεγάλο μήκος σωληνώσεων που επιτρέπει περισσότερες επιλογές για τη θέση της εγκατάστασης. Έξυπνη λειτουργία Anti-Cold Air για αποτροπή ψυχρού αέρα. Κιτ για λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 26

27 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 38VNM VNM VNM Συνδυασμός εσωτερικών μονάδων Μονός (1) Διπλός (2) Μονός (1) Διπλός (2) Τριπλός (3) Μονός (1) Διπλός (2) Τριπλός(3) Τετραπλός (4) Ψύξη Απόδοση kw 2,05-5,70 5,27 2,05-5,70 4,10-7,62 7,91 2,05-5,27 4,10-7,62 6,15-10,54 10,54 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,65-1,60 1,60 0,75-1,70 1,40-2,35 2,47 1,25-1,70 1,65-2,32 2,15-3,52 3,28 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 2,8-7,0 7,0 3,3-7,4 6,1-10,2 10,8 5,4-7,4 7,2-10,1 9,3-15,3 14,3 EER W/W / 3,29 / / 3,21 / / / 3,22 SEER W/W 5,6 6,0 5,1 Ενεργειακή κλάση A+ A+ A Θέρμανση Απόδοση kw 2,34-5,86 6,15 2,34-5,86 4,69-8,49 8,79 2,34-5,86 4,69-8,49 7,03-11,72 12,01 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,62-1,68 1,70 0,72-1,75 1,52-2,25 2,38 1,57-2,44 2,05-3,34 2,88-3,54 3,33 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 2,7-7,3 7,4 3,2-7,7 6,6-9,8 10,3 6,8-10,6 8,9-14,5 12,5-15,4 14,5 COP W/W / 3,62 / / 3,69 / / / 3,61 SCOP (Μέση τιμή) W/W 3,8 3,8 3,8 Ενεργειακή κλάση (Μέση τιμή) A A A Μέγιστο ρεύμα εισόδου A 14,5 16,5 21,5 Τύπος συμπιεστή Δίδυμος περιστροφικός Δίδυμος περιστροφικός Δίδυμος περιστροφικός Παροχή αέρα (Υ) m 3 /h Στάθμη θορύβου (Υ) db(a) Ηχητική ισχύς (Υ) db(a) Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 845x320x x315x x345x965 Καθαρό βάρος kg Συνδέσεις flare (υγρού - αερίου) inch 2 x (1/4-3/8) 3 x (1/4-3/8) 4 x (1/4-3/8) Μέγ. μήκος σωληνώσεων για όλους τους χώρους m Μέγ. μήκος σωληνώσεων για μία εσωτερική μονάδα m Μέγ. υψομετρική διαφορά σωληνώσεων μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας m (Εξ. μονάδα υψηλότερα από την Εσ. μονάδα) Μέγ. υψομετρική διαφορά σωληνώσεων μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας m (Εξ. μονάδα χαμηλότερη από την Εσ. μονάδα) Μέγιστη υψομετρική διαφορά σωληνώσεων μεταξύ εσωτερικών μονάδων m Θερμοκρασία περιβάλλοντος (Ψύξη/Θέρμανση) / / / Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / / Σημείωση: ΠxΥxΒ= Πλάτος x Ύψος x Βάθος Υ= Υψηλή ταχύτητα 27

28 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΝΑΛΑΤΟ Μοντέλο 42HVF-09 42HVF-12 42HVF-18 Ψύξη Απόδοση kw 2,64 3,51 4,98 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,048 0,024 0,034 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 0,21 0,11 0,14 Θέρμανση Απόδοση kw 2,93 3,81 5,57 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,048 0,024 0,034 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 0,21 0,11 0,14 Παροχή αέρα (Υ/Μ/Χ) m 3 /h 620/540/ /550/ /480/400 Στάθμη θορύβου (Υ/Μ/Χ) db(a) 41/38/31 43/40/31 41/33/31 Ηχητική ισχύς (Υ) db(a) Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 800x188x x188x x205x275 Καθαρό βάρος Kg Συνδέσεις flare (υγρού - αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 Θερμοκρασία λειτουργίας 17~30 17~30 17~30 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / / Μοντέλο 42CVS-09 42CVS-12 42CVS-18 Ψύξη Απόδοση kw 2,64 3,51 5,27 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,040 0,040 0,102 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 0,18 0,18 0,44 Θέρμανση Απόδοση kw 2,93 3,81 5,27 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,040 0,040 0,102 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 0,18 0,18 0,44 Παροχή αέρα εσωτερικού χώρου (Υ/Μ/Χ) m 3 /h 680/580/ /710/ /710/560 Στάθμη θορύβου (Υ/Μ/Χ) db(a) 46/41/36 47/43/39 47/43/39 Ηχητική ισχύς (Υ) db(a) Διαστάσεις σώματος (ΠxΒxΥ) mm 570x570x x570x x570x260 Διαστάσεις πάνελ στομίου (ΠxΒxΥ) mm 647x647x50 647x647x50 647x647x50 Καθαρό βάρος (σώμα/πάνελ) kg 16/2,5 16/2,5 18/2,5 Συνδέσεις flare (υγρού - αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 Θερμοκρασία λειτουργίας Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / / Μοντέλο 42SVM-09 42SVM-12 42SVM-18 Ψύξη Απόδοση kw 2,64 3,51 5,27 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,030 0,030 0,107 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 0,13 0,17 0,48 Θέρμανση Απόδοση kw 2,93 3,51 5,86 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,030 0,030 0,107 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 0,13 0,17 0,48 Παροχή αέρα (Υ/Μ/Χ) m 3 /h 720/600/ /610/ /1100/1000 Εξωτερική στατική πίεση (Υ) Pa Στάθμη θορύβου (Υ/Μ/Χ) db(a) 41/37/34 42/38/34 46/42/40 Ηχητική ισχύς (Υ) db(a) Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 700x635x x635x x635x210 Καθαρό βάρος kg Συνδέσεις flare (υγρού - αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 Θερμοκρασία λειτουργίας Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / / Υ/Μ/Χ = Υψηλή / Μέτρια / Χαμηλή ταχύτητα ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 28

ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2019-2020 H Carrier είναι παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού, εξαερισμού και ψύξης. Από το 1902, όταν η εφεύρεση του Willis Carrier έθεσε τις βάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER 38QUS-DC*1

ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER 38QUS-DC*1 ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER 38QUS-DC*1 Απόλυτη άνεση θέρμανσης και ψύξης σε συνδυασμό με τη μέγιστη ευελιξία ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Υψηλότερη εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη στον ακριβή ψηφιακό έλεγχο της

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Κασέτα XPower 42QTD

Inverter Κασέτα XPower 42QTD 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Αφύγρανσης Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 39 Ιδανική λύση για οποιαδήποτε εμπορική εφαρμογή Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ EUROVENT: H πιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS

Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Turbo Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 39 Συμπαγές και ευέλικτο, ιδανική επιλογή για νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα κτίρια

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Οροφής XPOWER 42QZL

Inverter Οροφής XPOWER 42QZL Inverter Οροφής XPOWER 42QZL 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Αφύγρανσης Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 27 Κομψή και καλαίσθητη εμφάνιση με υψηλές αποδόσεις Βασικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 38QUS

Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 38QUS Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 38QUS 3D DC Inverter DC Twin Rotary Συμπιεστής Προγραμματισμός Λειτουργίας Αυτοδιάγνωση και Αυτοπροστασία Χαμηλή Θερμοκρασία Περιβάλλοντος 77 Απόλυτη άνεση ψύξης και

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Καναλάτο XPower 42QSS

Inverter Καναλάτο XPower 42QSS 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Turbo Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 45 Συμπαγές και ευέλικτο, ιδανική επιλογή για νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα κτίρια Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Οροφής XPower 42QZL

Inverter Οροφής XPower 42QZL 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Αφύγρανσης Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 31 Κομψή και καλαίσθητη εμφάνιση με υψηλές αποδόσεις Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ EUROVENT: H πιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015

ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 02ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 V3MFI-24 / V3MFO-24 V1MFI-50B / V1MFO-50B V1MFI-66B / V1MFO-66B 24.000 24.000 (4.100-33.600) (4.100-33.700)

Διαβάστε περισσότερα

Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία. σε περισσότερες από 80 χώρες

Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία. σε περισσότερες από 80 χώρες T C L Οικιακά κλιματιστικά Κατάλογος 2017 TCL Corporation Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία Οικονομικά στοιχεία Το 2015, η TCL ανέπτυξε σε μεγάλο βαθμό το όνομά της,

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Τοίχου SEER 7,1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: A++ / A+++ WI FI READY ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FOLLOW ME ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Inverter Τοίχου SEER 7,1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: A++ / A+++ WI FI READY ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FOLLOW ME ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Inverter Τοίχου SEER 7,1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: A++ / A+++ WI FI READY ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FOLLOW ME ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 27 Ευχάριστο περιβάλλον με μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας Inverter Τοίχου Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε.

ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε. ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Μάϊος 2013 - Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 * Προκαταρκτικά

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Carrier, πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Τι αλλάζει στα κλιματιστικά ;

Τι αλλάζει στα κλιματιστικά ; Τι αλλάζει στα κλιματιστικά ; Το 2009, η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αύξηση στην ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από τα προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού και Ανεμιστήρων, εξέδωσε οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Ένα σπίτι όπου όλες οι συσκευές λειτουργούν ομαλά προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους ενοίκους του. Οι "παραδοσιακές" οικιακές συσκευές απαλλάσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2014

Επαγγελματικός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2014 Επαγγελματικός Κλιματισμός Σχεδιασµός Ανακύκλωση 1 Κύκλος ζωής Προϊόντος Κατασκευή 2 9 3 10 4 11 5 12 6 7 Οικολογικός Σχεδιασµός Eco Design Τα κλιµατιστικά Inventor έχουν σχεδιαστεί µε κύριο γνώµονα την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN MRK/FK/03.2013

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN MRK/FK/03.2013 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN 2013 MRK/FK/03.2013 TZN/TZG-09_12_18_24V3 TZN-09_12_18_24V3 TZG-09_12_18_24V3 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ TZN/TZG-09V3 TZN/TZG-12V3 TZN/TZG-18V3 TZN/TZG-24V3 ΨΥΚΤΙΚΗ / ΘΕΡΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ

ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ H από το 1916 πρωτοπορεί στην Αμερική, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας καινοτομικά προϊόντα κλιματισμού και θέρμανσης. Παράλληλα, χρησιμοποιεί τη

Διαβάστε περισσότερα

CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΈΟΣ ΑΈΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ

CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΈΟΣ ΑΈΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΈΟΣ ΑΈΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ 2016 ΕΥΡΕΤΉΡΙΟ ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 15 ΣΥΣΤΉΜΑΤΆ ΔΙΑΙΡΟΎΜΕΝΟΥ ΤΎΠΟΥ 17 Αφυγραντήρας T3/DG 18 Φορητό PC 20 Inverter Τοίχου

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα.

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. 2 Νέα σειρά κλιματιστικών GE Φροντίδα για το περιβάλλον σας Η General Electric Company ιδρύθηκε το 892. Για περισσότερα από 0 χρόνια σχεδιάζει

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Κλιματισμός

Επαγγελματικός Κλιματισμός Σχεδιασμός Ανακύκλωση Κύκλος ζωής Προϊόντος Κατασκευή Λειτουργία Οικολογικός Σχεδιασμός Eco Design Τα κλιματιστικά Inventor έχουν σχεδιαστεί με κύριο γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ 10 12 7 9 4 3 2 6 11 1 5 1. Εξωτερική μονάδα 7. Προσαγωγή ζεστού νερού χρήσης 8. Χειριστήριο ελέγχου με τον εβδομαδιαίο προγραμματιστή 3. Δοχείο ζεστού νερού χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

AHI CARRIER Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε. Έδρα Λ. Κηφισσού 18 104 42 - Αθήνα Tηλ.: 210 6796300 Fax: 210 6796390

AHI CARRIER Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε. Έδρα Λ. Κηφισσού 18 104 42 - Αθήνα Tηλ.: 210 6796300 Fax: 210 6796390 AHI Carrier Νοτιοανατολικής Ευρώπης Περιοχές Δραστηριότητας AHI CARRIER Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε. ΣΕΡΒΙΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Έδρα Λ. Κηφισσού 18 104 42 - Αθήνα Tηλ.: 210 6796300 Fax: 210 6796390 Υποκ/μα

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον Αντλίες θερμότητας Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον . Yutaki-S80, S και M, Αντλίες θερμότητας αέρος-νερού Εξωτερική Μονάδα Εσωτερική Μονάδα Yutaki S80 Ασύρματο Χειριστήριο Η ιδανική λύση για οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Utopia Primairy Αντλία Θερμότητας Inverter A++

Utopia Primairy Αντλία Θερμότητας Inverter A++ Utopia Primairy Αντλία Θερμότητας A++ Ψύξη & Θέρμανση ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΣΕΤΕΣ ΟΡΟΦΗΣ 4 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ HCRA31NEWH Standard HCWA21NEWH Προαιρετικό Γενικά χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά εσωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Η Carrier είναι πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης! Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

CARRIER ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥME ΚΛΙΜΑ ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

CARRIER ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥME ΚΛΙΜΑ ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ CARRIER ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥME ΚΛΙΜΑ ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2017-2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 17 ΣΥΣΤΉΜΑΤΆ ΔΙΑΙΡΟΎΜΕΝΟΥ ΤΎΠΟΥ 17 Αφυγραντήρας T3/DG 20 Φορητό PC 22 Inverter Τοίχου

Διαβάστε περισσότερα

Πολυδιαιρούμενο κεντρικό σύστημα VRF XPower Full DC Inverter Eco K Series Εύρος ισχύος 8HP έως 72 HP

Πολυδιαιρούμενο κεντρικό σύστημα VRF XPower Full DC Inverter Eco K Series Εύρος ισχύος 8HP έως 72 HP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Πολυζωνικό, πολυδιαιρούμενο αερόψυκτο σύστημα κλιματισμού άμεσης εκτόνωσης, μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου R410Α. Γενικά το σύστημα θα αποτελείται από μία ή περισσότερες μεταξύ τους

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2019-2020 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ INVERTER ΔΑΠΕΔΟΥ XPOWER 42QZΑ 23 INVERTER ΟΡΟΦΗΣ XPOWER 42QZL 27 INVERTER ΚΑΣΕΤΑ XPOWER 42QTD 33 INVERTER ΚΑΝΑΛΑΤΟ XPOWER 42QSS 39 INVERTER ΝΤΟΥΛΑΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πολυδιαιρούμενο κεντρικό σύστημα mini VRF DC Inverter H Series Εύρος ισχύος 8HP έως 16 HP

Πολυδιαιρούμενο κεντρικό σύστημα mini VRF DC Inverter H Series Εύρος ισχύος 8HP έως 16 HP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Πολυζωνικό, πολυδιαιρούμενο αερόψυκτο σύστημα κλιματισμού άμεσης εκτόνωσης, μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου R410Α. Γενικά το σύστημα θα αποτελείται από μία εξωτερική μονάδα συνδεόμενη

Διαβάστε περισσότερα

AIR CONDITION ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ SPLIT & MULTI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Air Condition

AIR CONDITION ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ SPLIT & MULTI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Air Condition AIR CONDITION ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ SPLIT & MULTI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 112-114 115 117 Η Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Air Inverter Χαμηλή κατανάλωση χάρη στην τεχνολογία inverter Visual_Heat pumps_air Inverter_2.0 Air Inverter Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (9.000btu)INVENTOR LIFE L3VI-09 ION/L3VO-09 390,00 (12.000btu)INVENTOR LIFE L3VI-12 ION/L3VO-12 460,00 (16.000btu)INVENTOR LIFE

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S Η νέα αντλία θερμότητας Yutaki της HITACHI αποτελεί ιδανική λύση για τη θέρμανση και την ψύξη των σύγχρονων κατοικιών. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

INVERTER ΔΑΠΕΔΟΥ XPOWER 42QZA 27 INVERTER ΟΡΟΦΗΣ XPOWER 42QZL 31 INVERTER ΚΑΣΕΤΑ XPOWER 42QTD 39 INVERTER ΚΑΝΑΛΑΤΟ XPOWER 42QSS 45

INVERTER ΔΑΠΕΔΟΥ XPOWER 42QZA 27 INVERTER ΟΡΟΦΗΣ XPOWER 42QZL 31 INVERTER ΚΑΣΕΤΑ XPOWER 42QTD 39 INVERTER ΚΑΝΑΛΑΤΟ XPOWER 42QSS 45 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ INVERTER ΔΑΠΕΔΟΥ XPOWER 42QZA 27 INVERTER ΟΡΟΦΗΣ XPOWER 42QZL 31 INVERTER ΚΑΣΕΤΑ XPOWER 42QTD 39 INVERTER ΚΑΝΑΛΑΤΟ XPOWER 42QSS 45 INVERTER ΝΤΟΥΛΑΠΑ XPOWER 42QFJ 53 Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού 09. Ημικεντρικός Κλιματισμός 51. Συστήματα Inverter 13. Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 25

Περιεχόμενα. Προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού 09. Ημικεντρικός Κλιματισμός 51. Συστήματα Inverter 13. Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 25 Προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού 09 Συστήματα Inverter 13 Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 25 Θέρμανση για οικιακές εφαρμογές 45 Περιεχόμενα Ημικεντρικός Κλιματισμός 51 Εξωτερικές μονάδες Super Digital

Διαβάστε περισσότερα

Oικιακά κλιματιστικά & αφυγραντήρες Κατάλογος 2018

Oικιακά κλιματιστικά & αφυγραντήρες Κατάλογος 2018 Oικιακά κλιματιστικά & αφυγραντήρες Κατάλογος 2018 Δείτε τα σημεία πώλησης στο: www.tclgreece.gr TCL Corporation Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία Έσοδα από πωλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=ftx-k / RX-K&lb=true&print=true Απόδοση ψύξης Ελάχ. kw 1.3 1.3 1.3 1.7

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=ftx-k / RX-K&lb=true&print=true Απόδοση ψύξης Ελάχ. kw 1.3 1.3 1.3 1.7 1 of 13 15/5/2015 10:49 πμ FTX-K / RX-K FTX20KV1B / RX20K2V1B FTX25KV1B / RX25K2V1B FTX35KV1B / RX35K2V1B FTX50KV1B / RX50KV1B Απόδοση ψύξης Ελάχ. kw 1.3 1.3 1.3 1.7 Ονομ. kw 2.0 (2) 2.5 (2) 3.5 (2) 5.0

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 2016 ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 2016 ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 2016 ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Περιεχόμενα Προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού G2KVP N3KVP N3KV2 NEW N3KV2 7SKV UFV GAV UAV S3AV SMUV G3DV N3KVP N3KV2 N3KV2 UFV 15 20 22 24 26

Διαβάστε περισσότερα

Πολυδιαιρούμενο κεντρικό σύστημα mini VRF DC Inverter Εύρος ισχύος 4HP έως 6HP

Πολυδιαιρούμενο κεντρικό σύστημα mini VRF DC Inverter Εύρος ισχύος 4HP έως 6HP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Πολυζωνικό, πολυδιαιρούμενο αερόψυκτο σύστημα κλιματισμού άμεσης εκτόνωσης, μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου R410Α. Γενικά το σύστημα θα αποτελείται από μία εξωτερική μονάδα συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

KRV-09TDAA KRV-12TDAA

KRV-09TDAA KRV-12TDAA KRV-09TD KRV-12TD KRV-09TD ΨΥΞΗ 8900 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 8900 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-12TD ΨΥΞΗ 11.949 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 11.949 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-18TD KRV-24TD KRV-18TD ΨΥΞΗ: 17.412 Btu/h

Διαβάστε περισσότερα

Τριγωνική σχεδίαση. Η απόλυτη λύση για αποδοτική ψύξη. Κλιματιστικά Samsung SAMSUNG 2014. 0117_SAMSUNG_Brochure_Clim-A4_final.

Τριγωνική σχεδίαση. Η απόλυτη λύση για αποδοτική ψύξη. Κλιματιστικά Samsung SAMSUNG 2014. 0117_SAMSUNG_Brochure_Clim-A4_final. Τριγωνική σχεδίαση. Η απόλυτη λύση για αποδοτική ψύξη. Κλιματιστικά Samsung SAMSUNG 2014 0117_SAMSUNG_Brochure_Clim-A4_final.indd 1 Ταχύτερη ψύξη σε μεγαλύτερη απόσταση και εμβέλεια* Τα κλιματιστικά Samsung

Διαβάστε περισσότερα

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ και ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΗΛΜ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «Σκευών, ηλεκτρικών συσκευών, µηχανηµάτων κλιµατισµού (Τοπικές κλιµατιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Buy Smart+ Πράσινες συμβάσεις στην Ευρώπη

Buy Smart+ Πράσινες συμβάσεις στην Ευρώπη Buy Smart+ Πράσινες συμβάσεις στην Ευρώπη Κλιματιστικά Είδη κλιματιστικών Ενός αεραγωγού ύο αεραγωγών Τυπικό κλιματιστικό διαιρεμένου ρμ τύπου Ενεργειακή σήμανση κλιματιστικών μονάδων Παλιά ετικέτα: Η

Διαβάστε περισσότερα

30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 40-160 kw

30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 40-160 kw 30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 40-160 kw Αυξήστε την άνεσή σας Η μεγαλύτερη εικόνα Η αποστολή της Carrier είναι να συμβάλλει στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΑΝ ΡΕΟΣΑΤΟΣ ΚΑΠΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΑΝ ΡΕΟΣΑΤΟΣ ΚΑΠΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣΕΛΕΓΧΟΣΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΑΝ ΡΕΟΣΑΤΟΣ ΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ MSC - ΚΑΠΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Ευρωπαϊκές Οδηγίες/ Κανονισµοί 1. Οδηγία 2010/3 /31/ΕΕ της 19 ης Μαΐου 2010, που

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 Μάϊος 2013 Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 2013 * Προκαταρκτικά στοιχεία 2 0 1 3 2 0 1 4 ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος. Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα

Τιμοκατάλογος. Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα Τιμοκατάλογος 2014 Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα Περιεχόμενα ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 5-9 ALL DC INVERTER KURO ALL DC INVERTER IZURU DC INVERTER

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία της GE Appliances

Η ιστορία της GE Appliances Η ιστορία της GE Appliances Με έδρα παραγωγής το Louisville, KY και 60 χρόνια ιστορίας, η GE Appliances διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής (900 στρεμμάτων) ηλεκτρικών συσκευών. Επιπλέον 4 μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Άνεση στον ύπνο. Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία. Nano Aqua. Κλιματισμός 2017

Άνεση στον ύπνο. Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία. Nano Aqua. Κλιματισμός 2017 Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία Nano Aqua Κλιματισμός 2017 Άνεση στον ύπνο Έξυπνος έλεγχος Wi-Fi Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου σας απ όπου και αν βρίσκεστε μέσω του Smartphone ή του Tablet σας. Απολαύστε

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013 B

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013 B ++ Οικιακός Κλιματισμός B Γνωρίστε τον κλιματισμό, γνωρίστε την Τα κλιματιστικά Inventor απολαμβάνουν την φήμη ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας και αξεπέραστης απόδοσης, και συνοδεύονται από εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα

30RB/RQ. Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία

30RB/RQ. Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία 30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 17-33 kw Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία Η μεγαλύτερη εικόνα Η αποστολή της Carrier είναι να συμβάλλει στην δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=flxs-b9 / RXS-L3&lb=true Απόδοση ψύξης Ονομ. kw 3.5 (2) Απόδοση θέρμανσης Ελάχ. kw 1.4 Ονομ. kw 4.

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=flxs-b9 / RXS-L3&lb=true Απόδοση ψύξης Ονομ. kw 3.5 (2) Απόδοση θέρμανσης Ελάχ. kw 1.4 Ονομ. kw 4. 1 of 5 17/5/2015 8:28 μμ FLXS-B9 / RXS-L3 FLXS35BAVMB9 / RXS35L3V1B Απόδοση ψύξης Ονομ. kw 3.5 (2) Απόδοση θέρμανσης Ελάχ. kw 1.4 Ονομ. kw 4.0 (2) Μέγ. kw 5.0 Ονομαστική απόδοση EER 2.88 (1) COP 3.57 (1)

Διαβάστε περισσότερα

Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού

Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού 2 Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη μείωση της ρύπανσης και των εκπομπών CO₂. Η αύξηση των εκπομπών του CO2 και των άλλων

Διαβάστε περισσότερα

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia 2018-2019 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Atlantia II + Αέρος - νερού Αντλία θερμότητας - Μονομπλόκ R410a Η μονομπλόκ αντλία θερμότητας αέρος-νερού της fluo αποτελεί την ιδανική

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ MFGA-48ARDN1-RC2 MFGA-60ARFN1-R ΑΠΟ ΟΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΨΥΞΗ (Pdesignc) BTU/h 48.000 (25.000-51.000) 55.000 (26.000-58.500) ΘΕΡΜΑΝΣΗ (Pdesignh) BTU/h 50.000 (25.000-52.500)

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Σειρά HERO Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Με τεχνολογία all DC inverter οι αντλίες θερμότητας της σειράς αυτής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θέρμανση ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού, με υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά 36 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τεχνικά χαρακτηριστικά Κλιματιστικά SAMSUNG 2012 37 SAMSUNG 2012 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ Τα κλιματιστικά Samsung προσφέρουν προηγμένη απόδοση ψύξης. Ενεργειακή απόδοση Smart Inverter

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνη Τεχνολογία Wi-Fi

Έξυπνη Τεχνολογία Wi-Fi Εφαρμογή Εύκολος Χειρισμός Με ένα άγγιγμα στην οθόνη, ρυθμίζετε την θερμοκρασία του κλιματιστικού σας. Σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να επιλέξετε τη θερμοκρασία που εσείς θέλετε. Ιδανικές Συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυδιαιρούμενο κεντρικό σύστημα VRF -XPower Full DC Inverter Heat Recovery R Series Εύρος ισχύος 8HP έως 64 HP

Πολυδιαιρούμενο κεντρικό σύστημα VRF -XPower Full DC Inverter Heat Recovery R Series Εύρος ισχύος 8HP έως 64 HP VRF -XPwer Full DC Inverter Heat Recvery R Series ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Πολυζωνικό, πολυδιαιρούμενο αερόψυκτο σύστημα κλιματισμού άμεσης εκτόνωσης, μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου R410Α, με ανάκτηση θερμότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Οικιακού Κλιματισμού

Κατάλογος Οικιακού Κλιματισμού Κατάλογος Οικιακού Κλιματισμού 2017 Έξυπνη Τεχνολογία Wi-Fi Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου σας απ όπου και αν βρίσκεστε... Aπολαύστε ιδανικές συνθήκες και εξοικονομήστε ενέργεια. 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία της GE Appliances

Η ιστορία της GE Appliances Η ιστορία της GE Appliances Με έδρα παραγωγής το Louisville, KY και 60 χρόνια ιστορίας, η GE Appliances διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής (900 στρεμμάτων) ηλεκτρικών συσκευών. Επιπλέον 4 μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013 ++ Οικιακός Κλιματισμός Γνωρίστε τον κλιματισμό, γνωρίστε την Τα κλιματιστικά Inventor απολαμβάνουν την φήμη ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας και αξεπέραστης απόδοσης, και συνοδεύονται από εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ Β

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ Β 15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ Β Έξυπνος έλεγχος WiFi Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου σας απ όπου και αν βρίσκεστε μέσω του Smartphone ή του

Διαβάστε περισσότερα

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός!

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! 15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2016 Έξυπνος έλεγχος WiFi Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου σας απ όπου και αν βρίσκεστε μέσω του Smartphone ή του Tablet

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος!

Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού 2 Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη μείωση της ρύπανσης και των εκπομπών CO₂. Η αύξηση των εκπομπών του CO2 και των άλλων

Διαβάστε περισσότερα

Chillers & Fan Coil Units

Chillers & Fan Coil Units Chillers & Fan Coil Units ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 YOUR CONDITIONS! H 1916,,..,.., 3. προσφέρει υψηλή ενεργειακή κλάση, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, πετυχαίνοντας ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Διακήρυξης 818 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΒ Α.Ε

Αριθ. Διακήρυξης 818 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΒ Α.Ε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΒ Α.Ε Σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ΕΑΒ Α.Ε οι τεχνικές προδιαγραφές των υπό προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48 Rise *30/330/650 8 έως 100 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή. Ιδανική λύση για χώρους με ανεπαρκή θέρμανση. Εξαφανίστε την υγρασία Μέγιστη απόδοση ακόμα και σε χαμηλές

Διαβάστε περισσότερα

Oικιακά κλιματιστικά & αφυγραντήρες Κατάλογος 2019

Oικιακά κλιματιστικά & αφυγραντήρες Κατάλογος 2019 Oικιακά κλιματιστικά & αφυγραντήρες Κατάλογος 2019 Δείτε τα σημεία πώλησης στο: www.tclgreece.gr 2 Η TCL σας καλωσορίζει στη νέα εποχή του κλιματισμού 3 TCL Corporation Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν.

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού της σειράς KK της ADTHERM παρέχουν το επιθυμητό θερμικό ή ψυκτικό αποτέλεσμα στο χώρο σας, κάτω από

Διαβάστε περισσότερα

Η εναλλακτική λύση θέρμανσης! ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η εναλλακτική λύση θέρμανσης! ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Η εναλλακτική λύση θέρμανσης! ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ESTIA Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ! Οι αντλίες θερμότητας αέρος-νερού ESTIA & ESTIA Powerful σειρά της Toshiba, θεωρούνται ως η ιδανική λύση για την θέρμανση

Διαβάστε περισσότερα

Το ΟΝΟΜΑ στον κλιματισμό έχει...

Το ΟΝΟΜΑ στον κλιματισμό έχει... Το ΟΝΟΜΑ στον κλιματισμό έχει... 10 Χρόνια Εγγύηση Άνευ όρων!!! για όλα τα ηλεκτρικά / μηχανικά μέρη σε οποιοδήποτε ανταλλακτικό στο κόστος εργασίας αποκατάστασης λειτουργίας του προϊόντος Ιονιστή Ο ενσωματωμένος

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Στρογγυλή κασέτα ροής EEDEL FXFQ-A

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Στρογγυλή κασέτα ροής EEDEL FXFQ-A Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Στρογγυλή κασέτα ροής EEDEL16-04 FXFQ-A ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FXFQ-A 1 Χαρακτηριστικά.................................................... Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος!

Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού 2 Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη μείωση της ρύπανσης και των εκπομπών CO2. Η αύξηση των εκπομπών του CO2 και άλλων

Διαβάστε περισσότερα

Κλιµατιστικά για µια ζωή.

Κλιµατιστικά για µια ζωή. Κλιµατιστικά για µια ζωή. KRV-09TD KRV-12TD Υψηλότατος βαθµός απόδοσης σε συµφωνία µε ταπιο αυστηρά µελλοντικής εφαρµογής standards της Ε.Ε. (κανονισµοί 6/2011 & 206/2012). Super αθόρυβη λειτουργία Golden

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακής χρήσης Mono και Multi Split Τιμοκατάλογος 2015

Οικιακής χρήσης Mono και Multi Split Τιμοκατάλογος 2015 Οικιακής χρήσης Mono και Multi Split Τιμοκατάλογος 2015 Τιμοκατάλογος Συστημάτων Κλιματισμού HITACHI, Απρίλιος 2015 Mono και Multi Splits - 3 Διαιρούμενου τύπου οικιακής χρήσης κλιματιστικά Σειρά PERFORMANCE

Διαβάστε περισσότερα

Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές

Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές Νέα Μοντέλα Τοίχου! E2VI Eτοιμοπαράδοτα 10/04 Eτοιμοπαράδοτα Β2VΙ ++ Hμικεντρικές Μονάδες Ντουλάπες εμφανούς τύπου ON/OFF & Όλα τα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρας Desiccant (χωρίς συμπιεστή) Αφυγραντήρες με συμπιεστή Ο αφυγραντήρας τεχνολογίας Desiccant της Inventor, λειτουργεί με αποξηραντικό

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Midea. DF & T3 Series Σεπτέμβριος 2016

Αφυγραντήρες Midea. DF & T3 Series Σεπτέμβριος 2016 Αφυγραντήρες Midea DF & T3 Series Σεπτέμβριος 2016 DF5 Series Γενική Επισκόπηση Έξοδος αέρα Ειδικά φίλτρα Ένδειξη στάθμης δοχείου νερού Διαστάσεις, Βάρος: MDDF-16DEN3 MDDF-20DEN3 Διαστάσεις Καθαρές (Π

Διαβάστε περισσότερα

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FTXP-K3 > FTXP20K3V1B > FTXP25K3V1B > FTXP35K3V1B > FTXP50K3V1B > FTXP60K3V1B > FTXP71K3V1B

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FTXP-K3 > FTXP20K3V1B > FTXP25K3V1B > FTXP35K3V1B > FTXP50K3V1B > FTXP60K3V1B > FTXP71K3V1B Split Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FTXP-K3 > FTXPK3V1B > FTXPK3V1B > FTXPK3V1B > FTXPK3V1B > FTXPK3V1B > FTXP71K3V1B Εσωτερική Μονάδα FTXP-K3 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FTXP-K3 1 Χαρακτηριστικά.....................................................

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 T_12_CT_GEN_GR Μάϊος 2012 - Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 2 0 1 2 2 0 1 3 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ AHI

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Yutaki S80 Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα Θερμοκρασία εξόδου ζεστού νερού έως 80 o C ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος -20 o C. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα RXYSQ-TY1 > RXYSQ4T7Y1B > RXYSQ5T7Y1B > RXYSQ6T7Y1B > RXYSQ8TMY1B > RXYSQ10TMY1B > RXYSQ12TMY1B

Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα RXYSQ-TY1 > RXYSQ4T7Y1B > RXYSQ5T7Y1B > RXYSQ6T7Y1B > RXYSQ8TMY1B > RXYSQ10TMY1B > RXYSQ12TMY1B Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα RXYSQ-TY1 > RXYSQ4T7Y1B > RXYSQ5T7Y1B > RXYSQ6T7Y1B > RXYSQ8TMY1B > RXYSQ10TMY1B > RXYSQ1TMY1B ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ RXYSQ-TY1 1 Χαρακτηριστικά....................................................

Διαβάστε περισσότερα

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Actea SI Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα Συνδυασμός με ακτινοβόλα συστήματα Συνδυασμός με

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού -M Χαρακτηριστικά και Ωφέλη Η Hitachi σας παρουσιάζει τη νέα αντλία θερμότητας Yutaki, που αποτελεί μία ιδανική λύση για θέρμανση σύγχρονων κατοικιών. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

HOTEL MENU. Ολοκληρωμένη Λύση Κλιματισμού για Ξενοδοχειακές Μονάδες

HOTEL MENU. Ολοκληρωμένη Λύση Κλιματισμού για Ξενοδοχειακές Μονάδες HOTEL MENU Ολοκληρωμένη Λύση Κλιματισμού για Ξενοδοχειακές Μονάδες H εταιρεία 52 χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 1966, ιδρύθηκε στον Πειραιά η εταιρεία Ασημακόπουλος Ε.Π.Ε., με βασικό αντικείμενο τον κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Ο ι κ ι α κ ό ς Κ λ ι μ α τ ι σ μ ό ς Μ ά ι ο ς 2 0 1 5

Ο ι κ ι α κ ό ς Κ λ ι μ α τ ι σ μ ό ς Μ ά ι ο ς 2 0 1 5 Οικιακός Κλιματισμός Μάιος 2015 Περιεχόμενα Σημεία Υπεροχής της Toyotomi σελ.4-5 Οικιακός Κλιματισμός Toyotomi 2015 σελ.6-7 Προηγμένα Συστήματα Καθαρισμού του Αέρα σελ.8-9 Έξυπνες Λειτουργίες σελ.10-11

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Οι αντλίες θερμότητας για πισίνες της ADTHERM μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Μπορούν να θερμάνουν από μία μικρή οικιακή πισίνα μέχρι μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2018 ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2018 ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2018 ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Άνεση µέσω σχεδιασµού και προηγµένης τεχνολογίας *1, *2, *3, *4 *1. Ανακοινώθηκε το 2012, για τα split κλιµατιστικά τοίχου. *2. Ανακοινώθηκε το 1994, για τα split κλιµατιστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 T_12_CT_GEN_GR Μάϊος 2012 - Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 2 0 1 2 2 0 1 3 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ AHI

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ -ΘΕΡΜΑΝΣΗ 2017

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ -ΘΕΡΜΑΝΣΗ 2017 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ -ΘΕΡΜΑΝΣΗ 2017 ΙΦΙΓΈΝΕΙΑΣ 38 ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ T.K. 14122 ΤΗΛ.: 211.405.4444 & 693.744.5705 info@hotelselections.gr ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2017 Φωτογραφίες Σειρές Απόδοση Χρώμα design

Διαβάστε περισσότερα