*Προκαταρκτικά στοιχεία CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "*Προκαταρκτικά στοιχεία CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ"

Transcript

1 *Προκαταρκτικά στοιχεία CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

2

3 Από το 1902, όπου η εφεύρεση του Willis Carrier έθεσε τις βάσεις του σύγχρονου κλιματισμού, η Carrier είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης. Η Carrier εξελίσσει συνεχώς το πλούσιο ιστορικό των αποδεδειγμένων καινοτομιών της με νέα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την άνεση και την αποδοτικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εφεύρεση που άλλαξε τον κόσμο Το 1902, ο Willis Carrier έδωσε τη λύση σε μία από τις πλέον δύσκολες προκλήσεις της ανθρωπότητας με τον έλεγχο των περιβαλλοντικών συνθηκών του εσωτερικού χώρου μέσω του σύγχρονου κλιματισμού. Η εφεύρεσή του έδωσε πνοή σε αμέτρητους κλάδους, προωθώντας την παραγωγικότητα, την υγεία και την προσωπική άνεση σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα, οι καινοτομίες τής Carrier συναντώνται σε κάθε γωνιά της υφηλίου και προσφέρουν λύσεις για όλες σχεδόν τις πτυχές της καθημερινής ζωής. Η Carrier δημιουργεί ένα άνετο και παραγωγικό περιβάλλον ανεξαρτήτως κλιματολογικών συνθηκών, προφυλάσσει τον παγκόσμιο εφοδιασμό τροφίμων διατηρώντας τα τρόφιμα και τα ποτά φρέσκα και σε καλή ποιότητα, διασφαλίζει την υγεία και την ευημερία παρέχοντας λύσεις για την ασφαλή μεταφορά και παράδοση καίριων ιατρικών προμηθειών κάτω από ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες και κατέχει ηγετική θέση στη δημιουργία ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων. Αυτοί είναι λίγοι μόνο από τους τρόπους με τους οποίους δραστηριοποιείται η Carrier για να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για την καθημερινή ζωή, την εργασία και τη διασκέδαση.

4 Λύσεις για κάθε ανάγκη Η Carrier προσφέρει παγκοσμίως λύσεις μ ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για θέρμανση, κλιματισμό, ψύξη αλλά και άλλες ανάγκες.

5 Άνεση στο σπίτι Εκατομμύρια άνθρωποι εμπιστεύονται την πρωτοπορία και την τεχνογνωσία της Carrier για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών θέρμανσης και ψύξης των σπιτιών τους. Λύσεις για εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια Η Carrier πρωτοπόρος στη θέσπιση ανώτερων προδιαγραφών απόδοσης, εξοικονόμησης ενέργειας και βιώσιμων λύσεων, παρέχει ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις για κάθε εμπορικό και βιομηχανικό κτίριο σ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ψύξη οχημάτων μεταφορών Η Carrier προσφέρει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς ευπαθών προϊόντων σ όλο τον κόσμο, καλύπτοντας όλη την αλυσίδα μεταφοράς. Εμπορικά ψυγεία Όλο το φάσμα της βιομηχανίας και του εμπορίου τροφίμων και ποτών εμπιστεύεται την Carrier για τη διατήρηση των προϊόντων.

6 Φυσικός ηγέτης Από την πρώτη στιγμή, η Carrier ανέλαβε το ρόλο ενός φυσικού ηγέτη. Όχι μόνο για την τεχνολογική της υπεροχή, αλλά και για την περιβαλλοντική υπευθυνότητα που επιδεικνύει. Από το 1994, η Carrier οδηγεί τις εξελίξεις στη βιομηχανία για τη σταδιακή απόσυρση των ψυκτικών μέσων που καταστρέφουν το στρώμα του όζοντος, ενώ παράλληλα εισήγαγε στην αγορά ενεργειακά αποδοτικότερα συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης. Η διαφύλαξη του περιβάλλοντος και η προστασία των πεπερασμένων φυσικών πόρων του πλανήτη μας αποτελεί κεντρική αρχή της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Carrier, καθώς αναγνωρίζεται η ζωτική σημασία της διατήρησης μιας υπεύθυνης ισορροπίας ανάμεσα στην άνεση που δημιουργούμε σήμερα και στον κόσμο όπου θα ζήσουμε αύριο. ΔΕΣΜΕΥΣΗ Τα πράσινα προϊόντα προϋποθέτουν μια πράσινη εταιρεία. Στην Carrier, η περιβαλλοντική διαχείριση αποτελεί θεμελιώδη αξία η οποία αντανακλάται καθημερινά στα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες της, καθώς και σε ολόκληρο το επιχειρηματικό πνεύμα της. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Carrier για το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια βρίσκεται σε εφαρμογή για περισσότερα από 20 χρόνια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η Carrier έχει κατορθώσει να επιτύχει σημαντικά επιτεύγματα που αποτελούν ορόσημα, όπως τη μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου κατά 35 % και της χρήσης νερού κατά 27% σε απόλυτη βάση από το 2006 έως το Χωρίς να επαναπαύεται στα επιτεύγματά της, η Carrier διαθέτει τρία εργοστάσια πιστοποιημένα από το Αμερικανικό Συμβούλιο Πράσινων Κτιρίων, U.S. Green Building Council, σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης LEED. ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ Με την εφεύρεση του σύγχρονου κλιματισμού, η Carrier έθεσε τις βάσεις για τη νέα βιομηχανία που δημιουργήθηκε. Ο Willis Carrier υπήρξε ηγέτης στο θέμα της αειφόρου ανάπτυξης. Αξιοποιώντας διαδικασίες ψύξης υψηλής ακρίβειας, η εφεύρεσή του έδωσε τη δυνατότητα σε αμέτρητες βιομηχανίες να αποφύγουν τη σπατάλη πόρων και να εξασφαλίσουν τη διατήρησή τους για τις μελλοντικές γενιές. Σήμερα, η διαφύλαξη του περιβάλλοντος και η προστασία των πεπερασμένων φυσικών πόρων παραμένει κεντρική αρχή της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Carrier.

7 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Τα προϊόντα της Carrier μετατρέπουν την ενέργεια σε χρήσιμο έργο. Η Carrier επενδύει στην έρευνα και δημιουργεί προϊόντα που καταναλώνουν λιγότερους πόρους και παράγουν λιγότερες εκπομπές ρύπων. Σχεδόν σε κάθε κατηγορία, η Carrier προσφέρει κορυφαίες στον κλάδο τους επιλογές υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Η Carrier συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη, εφαρμόζοντας τις νεότερες τεχνολογικές καινοτομίες για τη δημιουργία λύσεων με ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα. ΒΕΛΤΙΩΣΗ Μέσω καινοτομιών στο σχεδιασμό και την κατασκευή, η Carrier βελτιώνει τις διαδικασίες παραγωγής, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες και τελικά, συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των ανθρώπων με όσο το δυνατόν μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

8 Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Η Carrier αποτελεί μονάδα της UTC Building & Industrial Systems, του μεγαλύτερου παρόχου τεχνολογιών κτιριακών εγκαταστάσεων στον κόσμο. Τα συστήματα και οι υπηρεσίες της UTC Building & Industrial Systems στους τομείς των ανελκυστήρων, των κυλιόμενων σκαλών, της πυρασφάλειας, της προστασίας, του αυτοματισμού κτιρίων, της θέρμανσης, του εξαερισμού, του κλιματισμού και της ψύξης προάγουν τη δημιουργία ολοκληρωμένων κτιριακών εγκαταστάσεων υψηλών επιδόσεων που είναι πιο ασφαλείς, πιο «έξυπνες» και με μεγαλύτερη βιωσιμότητα. Η UTC Building & Industrial Systems αποτελεί μονάδα της United Technologies Corp. Η United Technologies (UTC) παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας για τις βιομηχανίες δομικών συστημάτων και αεροδιαστημικής, παγκοσμίως. Εκτός από τη UTC Building & Industrial Systems, κατέχει επίσης τη Sikorsky και τη νέα UTC Propulsion & Aerospace Systems, στην οποία περιλαμβάνονται οι κινητήρες αεροσκαφών Pratt & Whitney και τα προϊόντα αεροδιαστημικής UTC Aerospace Systems. Η εταιρεία λειτουργεί επίσης ως κεντρικός ερευνητικός οργανισμός που επιδιώκει την ανάπτυξη τεχνολογιών για τη βελτίωση των επιδόσεων, της ενεργειακής απόδοσης και του κόστους των προϊόντων και των διαδικασιών της UTC.

9 Μεγάλα έργα Λευκός Οίκος, Ουάσινγκτον, Η.Π.Α. Καπέλα Σιστίνα, Ιταλία Διεθνές αεροδρ. Μονάχου, Γερμανία Τεάτρο Ρεάλ της Μαδρίτης, Ισπανία Βρετανικό Μουσείο, Λονδίνο, Η.Β. Παλάτι του Κρεμλίνου, Μόσχα, Ρωσία Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, Αίγυπτος Όπερα του Σίδνεϊ, Σίδνεϊ, Αυστραλία Μουσείο Καλών Τεχνών, Αργεντινή

10 Αυτός ο κατάλογος αφορά αποκλειστικά στα οικιακά και ημικεντρικά προϊόντα που προσφέρει η Carrier. Όλα τα προϊόντα ακολουθούν τη νέα ευρωπαϊκή οδηγία οικολογικού σχεδιασμού. Νέα ενεργειακή σήμανση Από το 1995, η σήμανση βοηθάει τους καταναλωτές να προβαίνουν σε τεκμηριωμένες επιλογές κατά την αγορά ηλεκτρικών συσκευών. Το 2003, λόγω της επιτυχίας του συστήματος σήμανσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση εισήγαγε δύο νέες κλάσεις για τις συσκευές ψύξης, τις A+ και A++. Αυτές οι νέες κατηγορίες τοποθετήθηκαν πάνω από την κλάση A, ώστε να ικανοποιηθεί η ζήτηση της αγοράς για προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και να δημιουργηθούν κίνητρα για τους προμηθευτές ώστε να αναπτύξουν ακόμα πιο αποδοτικά προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία. Για να διασφαλιστεί η συνέχιση της διαφανούς και σαφούς πληροφόρησης των καταναλωτών, ήταν απαραίτητη η αναθεώρηση της σήμανσης. Η σήμανση έχει λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός για την τεχνολογική πρόοδο στις ηλεκτρικές συσκευές. Οι εξελίξεις στο σχεδιασμό των προϊόντων επιβάλλουν πλέον την ενημέρωση της ενεργειακής σήμανσης προκειμένου να παραμείνει κατατοπιστική και επίκαιρη. Η ενημέρωση αυτή θα συμβάλλει επίσης στη συνεχή ενθάρρυνση για την ανάπτυξη καινοτομιών που αυξάνουν την αποδοτικότητα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εγκρίνει νέες σημάνσεις οι οποίες υποδεικνύουν την ενεργειακή απόδοση που υπερβαίνει αυτήν της κλάσης A. Η νέα οδηγία-πλαίσιο τέθηκε σε ισχύ στις 19 Ιουνίου του Καθιερώνει μια νέα διάταξη της ενεργειακής σήμανσης, διατηρώντας ωστόσο την ομοιομορφία και τα απλά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της στις διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων. Τα βασικά στοιχεία της νέας σήμανσης είναι τα εξής: Η αρχική κλίμακα ταξινόμησης από A έως G Χρώματα από σκούρο πράσινο (υψηλή ενεργειακή απόδοση) μέχρι κόκκινο (χαμηλή ενεργειακή απόδοση) Μέγεθος της ετικέτας Έχουν προστεθεί τα παρακάτω επιπλέον στοιχεία: Ανάλογα με την ομάδα προϊόντος, προστέθηκαν στην προηγούμενη κλίμακα ταξινόμησης από A έως G μέχρι τρεις επιπλέον κλάσεις (A+, A++, A+++). Θα διατηρηθεί ωστόσο η δομή του παλαιού συστήματος σήμανσης με επτά κλάσεις: η εισαγωγή νέων κλάσεων επάνω από την κλάση A θα συνοδευθεί από την κατάργηση των κλάσεων που βρίσκονται στη βάση της ταξινόμησης, από την κλάση G και προς τα πάνω. Η νέα σήμανση είναι γλωσσικά ουδέτερη: αυτό επιτυγχάνεται με την αντικατάσταση του κειμένου από εικονογράμματα που ενημερώνουν τους καταναλωτές για τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του εκάστοτε προϊόντος. Κάθε μεμονωμένο προϊόν θα συνοδεύεται από την πλήρη νέα σήμανση. Η τρέχουσα πρακτική σε κάποιες χώρες να παρέχεται ξεχωριστά η βασική σήμανση από την ετικέτα δεδομένων δεν θα είναι πλέον απαραίτητη. Κάθε διαφήμιση συγκεκριμένου μοντέλου που παρέχει πληροφορίες σχετικές με την ενέργεια ή με την τιμή του θα πρέπει να αναφέρεται και στην κλάση ενεργειακής απόδοσης του προϊόντος.

11 Νέα ευρωπαϊκή οδηγία οικολογικού σχεδιασμού Ο στόχος της νέας ευρωπαϊκής οδηγίας οικολογικού σχεδιασμού είναι η ενσωμάτωση των περιβαλλοντικών πτυχών στο σχεδιασμό των προϊόντων, με στόχο τη βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων του προϊόντος σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του. Οι τιμές της ενεργειακής απόδοσης, καθώς και τα επίπεδα θορύβου των μονάδων, θα εμφανίζονται στη νέα ενεργειακή σήμανση για να έχουν τη δυνατότητα οι τελικοί πελάτες να επιλέγουν κατάλληλα προϊόντα με καλύτερη περιβαλλοντική απόδοση. Εκτός από τη συμπεριφορά του χρήστη, υπάρχουν δύο συμπληρωματικοί τρόποι για τη μείωση της ενέργειας που καταναλώνεται από τα προϊόντα: η σήμανση για την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών και οι προϋποθέσεις ενεργειακής απόδοσης που επιβάλλονται για τα προϊόντα στη φάση του σχεδιασμού. Στάδιο 1: Από την 1 Ιανουαρίου 2013 Τα κλιµατιστικά πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις για την ελάχιστη ενεργειακή απόδοση, ως ακολούθως: ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ SEER SCOP (Μεσαία κλιµατική ζώνη) Εάν το δυναµικό GWP του ψυκτικού µέσου είναι > 150 3,6 3,24 Εάν το δυναµικό GWP του ψυκτικού µέσου είναι 150 3,4 3,06 Οι απαιτήσεις για τη στάθµη ηχητικής ισχύος αφορούν στις πρότυπες συνθήκες διαβάθµισης και αναφέρονται παρακάτω: Στάθµη ηχητικής ισχύος εσωτερικής µονάδας σε db(a) Ονοµαστική απόδοση 6kW ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΤΑΘΜΗ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ Στάθµη ηχητικής ισχύος εξωτερικής µονάδας σε db(a) Στάθµη ηχητικής ισχύος εσωτερικής µονάδας σε db(a) 6 < Ονοµαστική απόδοση 12kW Στάθµη ηχητικής ισχύος εξωτερικής µονάδας σε db(a) Στάδιο 2: Από την 1 Ιανουαρίου 2014 Τα κλιµατιστικά πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις για την ελάχιστη ενεργειακή απόδοση, ως ακολούθως: ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Εάν το δυναµικό GWP του ψυκτικού µέσου είναι > 150 και η ισχύς της µονάδας 6 kw Εάν το δυναµικό GWP του ψυκτικού µέσου είναι 150 και η ισχύς της µονάδας 6 kw Εάν το δυναµικό GWP του ψυκτικού µέσου είναι > 150 και η ισχύς της µονάδας 6-12 kw Εάν το δυναµικό GWP του ψυκτικού µέσου είναι 150 και η ισχύς της µονάδας 6-12 kw Κλιµατιστικές µονάδες χωρίς σύνδεση µε δίκτυο αεραγωγών SEER SCOP (Μεσαία κλιµατική ζώνη) ιπλού αεραγωγού κλιµατιστικές µονάδες Μονού αεραγωγού κλιµατιστικές µονάδες EER COP EER COP 4,6 3,8 2,6 2,6 2,6 2,04 4,14 3,42 2,34 2,34 2,34 1,84 4,3 3,8 2,6 2,6 2,6 2,04 3,87 3,42 2,34 2,34 2,34 1,84

12 Νέα ενεργειακή σήμανση για τα κλιματιστικά Σύμφωνα με τη νέα σήμανση, η ενεργειακή απόδοση των συστημάτων κλιματισμού θα υπολογίζεται βάσει των εποχιακών επιδόσεων. Κλιματικές ζώνες για τον υπολογισμό της θέρμανσης (εποχιακός συντελεστής απόδοσης, SCOP): για τη λειτουργία θέρμανσης δεν ήταν δυνατή η δημιουργία ενός ενιαίου θερμοκρασιακού προφίλ για ολόκληρη την Ευρώπη, συνεπώς η Ε.Ε. χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές κλιματικές ζώνες. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται ο υπολογισμός της ενεργειακής απόδοσης βάσει των πραγματικών θερμοκρασιών περιβάλλοντος ανά περιοχή. Θερμότερη κλιματική ζώνη - ετήσιες θερμοκρασίες Αθήνας Μέση κλιματική ζώνη - ετήσιες θερμοκρασίες Στρασβούργου Ψυχρότερη κλιματική ζώνη - ετήσιες θερμοκρασίες Ελσίνκι ΚΛΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΣΗΣ ΒΑΘΜΟΣ SEER ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ SCOP A+++ SEER 8,50 SCOP 5,10 A++ 6,10 SEER < 8,50 4,60 SCOP < 5,10 A+ 5,60 SEER < 6,10 4,00 SCOP < 4,60 A 5,10 SEER < 5,60 3,40 SCOP < 4,00 B 4,60 SEER < 5,10 3,10 SCOP < 3,40 C 4,10 SEER < 4,60 2,80 SCOP < 3,10 D 3,60 SEER < 4,10 2,50 SCOP < 2,80 ΘΕΡΜΟΤΕΡΗ (ΑΘΗΝΑ) ΜΕΣΗ (ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ) ΨΥΧΡΟΤΕΡΗ (ΕΛΣΙΝΚΙ) Συνθήκες θερµοκρασίας Συνθήκες θερµοκρασίας Συνθήκες θερµοκρασίας Εξωτερικός Εσωτερικός Εξωτερικός Εσωτερικός Εξωτερικός Εσωτερικός Μερικό χώρος χώρος Μερικό χώρος χώρος Μερικό χώρος χώρος φορτίο DB WB DB φορτίο DB WB DB φορτίο DB WB DB (ξηρού βολβού) (υγρού βολβού) (ξηρού βολβού) (ξηρού βολβού) (υγρού βολβού) (ξηρού βολβού) (ξηρού βολβού) (υγρού βολβού) (ξηρού βολβού) O C 88% -2 O C - 2 O C 20 O C 61% -7 O C - 8 O C 20 O C 100% 2 O C 1 O C 20 O C 64% 7 O C 6 O C 20 O C 29% 12 O C 11 O C 20 O C 54% 2 O C 1 O C 20 O C 35% 7 O C 6 O C 20 O C 15% 12 O C 11 O C 20 O C 37% 2 O C 1 O C 20 O C 24% 7 O C 6 O C 20 O C 11% 12 O C 11 O C 20 O C Κλιματικές ζώνες για τον υπολογισμό της ψύξης (εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης, SEER): οι ψυκτικές αποδόσεις υπολογίζονται σε ΜΙΑ μόνο κλιματική ζώνη. Τα κλιματικά δεδομένα που παρέχονται για το Στρασβούργο αποτελούν το μοναδικό σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Ευρώπη. Βαθµός SEER Συνθήκες θερµοκρασίας Εξωτερικός Εσωτερικός Μερικό χώρος χώρος φορτίο DB DB WB (ξηρού βολβού) (ξηρού βολβού) (υγρού βολβού) 21% 20 O C 27 O C 19 O C 47% 25 O C 27 O C 19 O C 74% 30 O C 27 O C 19 O C 100% 35 O C 27 O C 19 O C

13 ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Αφυγραντήρας T3/DG Φορητό PC Inverter Τοίχου XPower GOLD 42UQV/38UYV Inverter Τοίχου i-plus 42HVS/38YVS ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Πολυδιαιρούμενα συστήματα Inverter 38VNM 26 ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Inverter Δαπέδου 42FTV/38VN Inverter Κασέτα 4 κατευθύνσεων 42TSV/38VN Inverter Καναλάτο 42SMV/38NV Inverter Ντουλάπα εμφανούς τύπου 42FSV/38VN Καναλάτο σταθερών στροφών για σύνδεση με δίκτυο αεραγωγών Σειρά FX4CS/38EYX ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ VRF XPower Εσωτερικές μονάδες Εξωτερικές μονάδες Συστήματα ελέγχου Βοηθητικά εξαρτήματα

14 Εξειδίκευση σε οικιακές εφαρμογές θέρμανσης και ψύξης

15 ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

16 Αφυγραντήρας T3/DG ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Επιλέξτε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας για το χώρο σας. Λειτουργία αυτόματης απόψυξης που προστατεύει τον εξατμιστή από τυχόν πάγωμα και διατηρεί τη δυνατότητα αφύγρανσης ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Αν ο αφυγραντήρας διακόψει τη λειτουργία του λόγω διακοπής ρεύματος, θα επανεκκινήσει αυτόματα με την επαναφορά του ρεύματος έχοντας αποθηκευμένη την προηγούμενη ρύθμιση. Όταν η δεξαμενή συμπυκνωμάτων γεμίσει, ο διακόπτης στάθμης νερού θα απενεργοποιήσει αμέσως τη συσκευή. Δυνατότητα μόνιμης αποχέτευσης. T3 DG Για εύκολη μεταφορά, η σειρά Τ3 διαθέτει μεγάλη εργονομική λαβή και η σειρά DG διαθέτει τροχούς. Ηλεκτρονικός έλεγχος. ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 16

17 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ CDT-105E3 CDT-165E3 CDG-205E CDG-255E CDG-305E Ικανότητα L / ημέρα αφύγρανσης Απορροφούμενη W ισχύς Συντελεστής L / kwh 1,89 1,63 3,17 3,22 2,07 ενεργειακής αποδοτικότητας (EEV) Μέγιστη επιφάνεια m εφαρμογής Ρεύμα εκκίνησης A 6,48 10,5 5,5 5,5 9,5 Τύπος χειριστηρίου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Τύπος ψυκτικού μέσου R134A R134A R134A R134A R410A Πίεση σχεδιασμού MPa 1,7/0,7 1,7/0,7 1,7/0,7 1,7/0,7 4,2/1,5 Χωριτικότητα δοχείου L 1,4 3,5 4,7 4,7 4,7 νερού Παροχή αέρα m 3 / h Στάθμη ηχητικής db(a) πίεσης Ρύθμιση εύρους % σχετικής υγρασίας Θερμοκρασία o C περιβάλλοντος Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 335x280x x320x x254x x254x x254x562 Βάρος Kg 11, ,5 16,5 Παροχή ηλεκτρικού 220/ / / / / V-Ph-Hz ρεύματος Σημείωση: ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος 17

18 Φορητό PC ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ H Carrier προσφέρει μια εναλλακτική λύση κλιματισμού για κατοικίες και γραφεία με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο. Ολοκληρωμένη ευέλικτη λύση ψύξης και θέρμανσης. Κατάλληλο για χώρους επιφάνειας m2. Κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός. Εύκολος χειρισμός του τηλεχειριστηρίου με λειτουργία Follow me. Ιδανική διανομή του αέρα μέσω της ρυθμιζόμενης περσίδας. Ρόδες και πλευρικές λαβές για εύκολη μεταφορά. Χωρίς δοχείο συμπυκνωμάτων χάρις στη λειτουργία αυτόματης ανακύκλωσης του εξατμιστή. ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Έξυπνη τεχνολογία on-off που επιτρέπει στη μονάδα να μεταβαίνει αυτόματα στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 18

19 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ PC-09HPPD PC-12HPPD Ψύξη Απόδοση kw 2,6 3,5 Απορροφούμενη ισχύς W Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 4,4 5,9 EER W/W 2,6 2,6 Ενεργειακή κλάση Α Α Θέρμανση Απόδοση kw 2,1 2,9 Απορροφούμενη ισχύς W Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 3,6 5,0 COP W/W 2,5 2,6 Ενεργειακή κλάση Α Α+ Μέγιστο ρεύμα λειτουργίας A 6,1 8,0 Ρεύμα εκκίνησης A Τύπος συμπιεστή Περιστροφικός ROTARY Ταχύτητα ανεμιστήρα (Υ/Μ/Χ) r/min 780/690/ /690/650 Παροχή αέρα (Υ) m3/h Ηχητική πίεση (Υ/Μ/Χ) db(a) 52/49/46 52/48/45 Απορροφούμενη ισχύς (κατάσταση αναμονής) W 0,5 0,5 Τύπος ψυκτικού μέσου R410A R410A Θερμ. λειτουργίας (θερμ. δωματίου) ºC 17-35/ /5-30 Περιοχή εφαρμογής m Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 467x397x x397x765 Καθαρό βάρος kg 30,5 34,0 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / Σημείωση: Υ/Μ/Χ = Υψηλή / Μέτρια / Χαμηλή ταχύτητα ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος 19

20 Inverter Τοίχου XPower GOLD 42UQV/38UYV ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Καλαίσθητος σχεδιασμός με ένδειξη της τρέχουσα λειτουργίας. Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, χάρις στον ακριβή ψηφιακό έλεγχο της ισχύος και στον υπερ-αποδοτικό συμπιεστή. Απόλυτη άνεση με γρήγορη επίτευξη και αρμονική διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας δωματίου. Κορυφαία αξιοπιστία και αθόρυβη λειτουργία, χάρις στον προηγμένο συμπιεστή DC Inverter. Λειτουργία Eco για αθόρυβη και ήπια λειτουργία που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 20% σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα. Δυνατότητα ρύθμισης της περσίδας σε 11 διαφορετικές θέσεις για καλύτερο έλεγχο της παροχής του αέρα. Η οριζόντια περσίδα επιτρέπει ευρύτερη παροχή του αέρα για μεγαλύτερη άνεση σε όλο το σπίτι. Η λειτουργία αυτόματης ταλάντωσης της περσίδας (Auto Swing), ρυθμίζει την παροχή αέρα στη βέλτιστη δυνατή θέση για ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στο χώρο. Ημερήσιος χρονοδιακόπτης για την ακριβή ρύθμιση της ώρας εκκίνησης και διακοπής λειτουργίας του κλιματιστικού σας. Ο χρονοδιακόπτης οικονομικής λειτουργίας ύπνου (Eco Sleep) αποτελεί έναν εύχρηστο τρόπο αυτόματης διακοπής της λειτουργίας της μονάδας και ελέγχου του ανεμιστήρα, με δυνατότητα προγραμματισμού για 1, 3, 5 ή 9 ώρες. Η μονάδα δημιουργεί τις βέλτιστες συνθήκες άνεσης κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Η θερμοκρασία αυξάνεται κατά ένα βαθμό μετά από μία ώρα και κατά έναν ακόμα βαθμό ύστερα από δύο ώρες. Η θερμοκρασία παραμένει σε αυτό το επίπεδο μέχρι το πρωί. Η λειτουργία αυτοδιάγνωσης (Auto Diagnosis) υποδεικνύει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, επιτρέποντας τη γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάστασή του. ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 20

21 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Μοντέλο Εσωτερικής μονάδας 42UQV025M2 42UQV035M2 42UQV050M 42UQV060M Μοντέλο Εξωτερικής μονάδας 38UYV025M2 38UYV035M2 38UYV050M 38UYV060M Ψύξη Απόδοση kw 2,45(1,08-2,94) 3,23(1,08-3,53) 5,00(1,10-6,00) 6,00(1,20-6,70) Κατανάλωση ισχύος kw 0,76(0,27-1,03) 1,18(0,28-1,47) 1,51(0,19-2,13) 1,99(0,20-2,65) EER 3,22(3,93-2,86) 2,74(3,86-2,40) 3,31(5,79-2,82) 3,02(6,00-2,53) SEER 5,1 4,8 6,8 6,3 Στάθμη θορύβου (Εσωτερική) db(a) 40/37/34/31/27 41/38/35/32/28 44/41/38/35/32 47/44/41/38/35 Στάθμη θορύβου (Εξωτερική) db(a) Θέρμανση Απόδοση kw 3,14(0,98-3,43) 3,53(0,98-3,92) 5,80(0,80-6,30) 7,00(1,00-7,50) Κατανάλωση ισχύος kw 0,82(0,21-1,18) 0,93(0,22-1,37) 1,60(0,15-1,75) 2,18(0,19-2,35) COP 3,83(4,67-2,91) 3,80(4,45-2,86) 3,63(5,52-3,60) 3,21(5,26-3,19) SCOP (Μέση τιμή) 3,6 3,4 3,9 3,8 Στάθμη θορύβου (Εσωτερική) db(a) 41/38/36/33/31 41/38/35/32/29 44/41/39/35/32 47/44/42/38/35 Στάθμη θορύβου (Εξωτερική) db(a) Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (ΥxΠxΒ) mm 275x790x x790x x1050x x1050x238 Βάρος εσωτερικής μονάδας kgr Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (ΥxΠxΒ) mm 530x660x x660x x780x x780x290 Βάρος εξωτερικής μονάδας kgr Tύπος ψυκτικού μέσου R410A R410A R410A R410A Συνδέσεις flare (υγρού - αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 3/8-5/8 Μέγιστο μήκος σωληνώσεων m Μέγιστη υψομετρική διαφορά m Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/240V /240V /240V /240V Σημείωση: Ψύξη: Εσωτερική θερμοκρασία 27 C (DB) / 19 C (WB) και εξωτερική θερμοκρασία 35 C (DB) / 24 C (WB). Θέρμανση: Εσωτερική θερμοκρασία 20 C (DB) / 15 C (WB) και εξωτερική θερμιοκρασία 7 C (DB) / 6 C (WB). ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος 21

22 Inverter Τοίχου i-plus 42HVS/38YVS ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το I-PLUS είναι η ιδανική λύση κλιματισμού για χώρους όπου απαιτείται κομψή εμφάνιση και απόλυτη άνεση, σε συνδυασμό με αποδοτική και αθόρυβη λειτουργία, βέλτιστη διανομή και υψηλή ποιότητα αέρα (IAQ). Κατάλληλο για εφαρμογές θέρμανσης λόγω της βελτιστοποιημένης λειτουργίας. Μοντέρνος και καλαίσθητος σχεδιασμός με μικρές διαστάσεις και βάρος που ταιριάζει σε κάθε εσωτερική διαρρύθμιση. Έξυπνη παροχή αέρα για βέλτιστη διανομή στο χώρο. Λειτουργία Turbo για μεγιστοποίηση της απόδοσης, ώστε να επιτυγχάνεται γρήγορα η επιθυμητή θερμοκρασία. Χρονοδιακόπτης με δυνατότητα προγραμματισμού για εξοικονόμηση ενέργειας. Λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης στις αρχικές ρυθμίσεις σε περιπτώσεις διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος. Έξυπνη λειτουργία αυτοδιάγνωσης και ανίχνευσης διαρροής ψυκτικού μέσου που επιταχύνει και διευκολύνει τη διαδικασία συντήρησης. Φίλτρα που πλένονται και αφαιρούνται εύκολα, απλά με το άνοιγμα του μπροστινού πάνελ της μονάδας. Ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης. Αυτόματη λειτουργία που μεταβάλλει τη λειτουργία και την απόδοση της μονάδας, ανάλογα με τη διαφορά της θερμοκρασίας του χώρου από την επιλεγμένη θερμοκρασία. Λειτουργία ύπνου (Sleep mode) για εξοικονόμηση ενέργειας, αθόρυβη και ευχάριστη λειτουργία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η μονάδα αλλάζει αυτόματα την καθορισμένη θερμοκρασία για να δημιουργήσει ευχάριστες συνθήκες. Λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος btu ΜΟΝΑΔΕΣ btu ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 22

23 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Μοντέλο Εσωτερικής μονάδας 42HVS09A 42HVS12A 42HVS18A 42HVS24A Μοντέλο Εξωτερικής μονάδας 38YVS09A 38YVS12A 38YVS18A 38YVS24A Ψύξη Απόδοση kw 2,7 (1,0~3,1) 3,3 (1,1~3,5) 5,3 (1,4~5,6) 6,6 (1,7~6,8) SEER W/W 6,1 6,1 7,1 5,8 Ενεργειακή κλάση A++ A++ A++ A+ Απορροφούμενη ισχύς W Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 4,3 4,9 7,6 8,2 Θέρμανση Απόδοση kw 2,9 (0,9~3,4) 3,7 (1,0~4,1) 5,4 (1,3~5,7) 7 (1,6~7,6) SCOP (Ελλάδος) W/W 5,1 5,1 5,1 5,1 Ενεργειακή κλάση (Ελλάδος) A+++ A+++ A+++ A+++ SCOP (Μέση τιμή) W/W 4,0 4,0 4,0 4,0 Ενεργειακή κλάση (Μέση τιμή) A+ A+ A+ A+ Απορροφούμενη ισχύς W Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 4,1 4,7 6,9 9,2 Μέγιστο ρεύμα λειτουργίας A 9,0 10,5 13,0 16,0 Αφύγρανση L/h 1,8 1,2 1,8 2,6 Εσωτερική μονάδα Ηχητική ισχύς (Υ) db(a) Όρια λειτουργίας (Ψύξη / Θέρμανση) 17 ~32/0~30 17~32/0~30 17~32/0~30 17~32/0~30 Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 705x207x x212x x231x x257x330 Καθαρό βάρος Kg 6,7 7,7 10,4 13,7 Εξωτερική μονάδα Ηχητικής Ισχύς (Υ) db(a) Όρια λειτουργίας (Ψύξη / Θέρμανση) -15~50/-15~30-15~50/-15~30-15~50/-15~30-15~50/-15~30 Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 780x250x x250x x310x x320x700 Καθαρό βάρος Kg 27,8 27,7 35,8 47,0 Τύπος ψυκτικού μέσου R410A R410A R410A R410A Συνδέσεις flare (υγρού - αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 3/8-5/8 Μέγιστο μήκος σωληνώσεων m Μέγιστη υψομετρική διαφορά m Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / / / Σημείωση: Ψύξη: Εσωτερική θερμοκρασία 27 C (DB) / 19 C (WB) και εξωτερική θερμοκρασία 35 C (DB) / 24 C (WB). Θέρμανση: Εσωτερική θερμοκρασία 20 C (DB) / 15 C (WB) και εξωτερική θερμιοκρασία 7 C (DB) / 6 C (WB). ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος Υ = Υψηλή ταχύτητα 23

24 Παροχή απόλυτης άνεσης και μέγιστης ευελιξίας

25 ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

26 Πολυδιαιρούμενα συστήματα Inverter 38VNM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τα πολυδιαιρούμενα συστήματα της Carrier παρέχουν την απόλυτη άνεση θέρμανσης και ψύξης σε συνδυασμό με τη μέγιστη ευελιξία. Τεχνολογία DC Inverter με δίδυμο περιστροφικό συμπιεστή και κινητήρα ανεμιστήρα DC για πιο αθόρυβη και οικονομική λειτουργία. Μία μόνο εξωτερική μονάδα μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 4 εσωτερικές μονάδες για κάθε δυνατό συνδυασμό εσωτερικών χώρων. Αυτόνομος έλεγχος των εσωτερικών μονάδων. Ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός. Μεγάλο εύρος λειτουργίας. Μεγάλο μήκος σωληνώσεων που επιτρέπει περισσότερες επιλογές για τη θέση της εγκατάστασης. Έξυπνη λειτουργία Anti-Cold Air για αποτροπή ψυχρού αέρα. Κιτ για λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 26

27 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 38VNM VNM VNM Συνδυασμός εσωτερικών μονάδων Μονός (1) Διπλός (2) Μονός (1) Διπλός (2) Τριπλός (3) Μονός (1) Διπλός (2) Τριπλός(3) Τετραπλός (4) Ψύξη Απόδοση kw 2,05-5,70 5,27 2,05-5,70 4,10-7,62 7,91 2,05-5,27 4,10-7,62 6,15-10,54 10,54 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,65-1,60 1,60 0,75-1,70 1,40-2,35 2,47 1,25-1,70 1,65-2,32 2,15-3,52 3,28 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 2,8-7,0 7,0 3,3-7,4 6,1-10,2 10,8 5,4-7,4 7,2-10,1 9,3-15,3 14,3 EER W/W / 3,29 / / 3,21 / / / 3,22 SEER W/W 5,6 6,0 5,1 Ενεργειακή κλάση A+ A+ A Θέρμανση Απόδοση kw 2,34-5,86 6,15 2,34-5,86 4,69-8,49 8,79 2,34-5,86 4,69-8,49 7,03-11,72 12,01 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,62-1,68 1,70 0,72-1,75 1,52-2,25 2,38 1,57-2,44 2,05-3,34 2,88-3,54 3,33 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 2,7-7,3 7,4 3,2-7,7 6,6-9,8 10,3 6,8-10,6 8,9-14,5 12,5-15,4 14,5 COP W/W / 3,62 / / 3,69 / / / 3,61 SCOP (Μέση τιμή) W/W 3,8 3,8 3,8 Ενεργειακή κλάση (Μέση τιμή) A A A Μέγιστο ρεύμα εισόδου A 14,5 16,5 21,5 Τύπος συμπιεστή Δίδυμος περιστροφικός Δίδυμος περιστροφικός Δίδυμος περιστροφικός Παροχή αέρα (Υ) m 3 /h Στάθμη θορύβου (Υ) db(a) Ηχητική ισχύς (Υ) db(a) Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 845x320x x315x x345x965 Καθαρό βάρος kg Συνδέσεις flare (υγρού - αερίου) inch 2 x (1/4-3/8) 3 x (1/4-3/8) 4 x (1/4-3/8) Μέγ. μήκος σωληνώσεων για όλους τους χώρους m Μέγ. μήκος σωληνώσεων για μία εσωτερική μονάδα m Μέγ. υψομετρική διαφορά σωληνώσεων μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας m (Εξ. μονάδα υψηλότερα από την Εσ. μονάδα) Μέγ. υψομετρική διαφορά σωληνώσεων μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας m (Εξ. μονάδα χαμηλότερη από την Εσ. μονάδα) Μέγιστη υψομετρική διαφορά σωληνώσεων μεταξύ εσωτερικών μονάδων m Θερμοκρασία περιβάλλοντος (Ψύξη/Θέρμανση) / / / Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / / Σημείωση: ΠxΥxΒ= Πλάτος x Ύψος x Βάθος Υ= Υψηλή ταχύτητα 27

28 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΝΑΛΑΤΟ Μοντέλο 42HVF-09 42HVF-12 42HVF-18 Ψύξη Απόδοση kw 2,64 3,51 4,98 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,048 0,024 0,034 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 0,21 0,11 0,14 Θέρμανση Απόδοση kw 2,93 3,81 5,57 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,048 0,024 0,034 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 0,21 0,11 0,14 Παροχή αέρα (Υ/Μ/Χ) m 3 /h 620/540/ /550/ /480/400 Στάθμη θορύβου (Υ/Μ/Χ) db(a) 41/38/31 43/40/31 41/33/31 Ηχητική ισχύς (Υ) db(a) Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 800x188x x188x x205x275 Καθαρό βάρος Kg Συνδέσεις flare (υγρού - αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 Θερμοκρασία λειτουργίας 17~30 17~30 17~30 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / / Μοντέλο 42CVS-09 42CVS-12 42CVS-18 Ψύξη Απόδοση kw 2,64 3,51 5,27 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,040 0,040 0,102 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 0,18 0,18 0,44 Θέρμανση Απόδοση kw 2,93 3,81 5,27 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,040 0,040 0,102 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 0,18 0,18 0,44 Παροχή αέρα εσωτερικού χώρου (Υ/Μ/Χ) m 3 /h 680/580/ /710/ /710/560 Στάθμη θορύβου (Υ/Μ/Χ) db(a) 46/41/36 47/43/39 47/43/39 Ηχητική ισχύς (Υ) db(a) Διαστάσεις σώματος (ΠxΒxΥ) mm 570x570x x570x x570x260 Διαστάσεις πάνελ στομίου (ΠxΒxΥ) mm 647x647x50 647x647x50 647x647x50 Καθαρό βάρος (σώμα/πάνελ) kg 16/2,5 16/2,5 18/2,5 Συνδέσεις flare (υγρού - αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 Θερμοκρασία λειτουργίας Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / / Μοντέλο 42SVM-09 42SVM-12 42SVM-18 Ψύξη Απόδοση kw 2,64 3,51 5,27 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,030 0,030 0,107 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 0,13 0,17 0,48 Θέρμανση Απόδοση kw 2,93 3,51 5,86 Απορροφούμενη ισχύς kw 0,030 0,030 0,107 Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A 0,13 0,17 0,48 Παροχή αέρα (Υ/Μ/Χ) m 3 /h 720/600/ /610/ /1100/1000 Εξωτερική στατική πίεση (Υ) Pa Στάθμη θορύβου (Υ/Μ/Χ) db(a) 41/37/34 42/38/34 46/42/40 Ηχητική ισχύς (Υ) db(a) Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 700x635x x635x x635x210 Καθαρό βάρος kg Συνδέσεις flare (υγρού - αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 Θερμοκρασία λειτουργίας Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / / Υ/Μ/Χ = Υψηλή / Μέτρια / Χαμηλή ταχύτητα ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 28

ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015

ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 02ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 V3MFI-24 / V3MFO-24 V1MFI-50B / V1MFO-50B V1MFI-66B / V1MFO-66B 24.000 24.000 (4.100-33.600) (4.100-33.700)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε.

ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε. ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Μάϊος 2013 - Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 * Προκαταρκτικά

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Carrier, πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Τι αλλάζει στα κλιματιστικά ;

Τι αλλάζει στα κλιματιστικά ; Τι αλλάζει στα κλιματιστικά ; Το 2009, η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αύξηση στην ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από τα προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού και Ανεμιστήρων, εξέδωσε οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Ένα σπίτι όπου όλες οι συσκευές λειτουργούν ομαλά προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους ενοίκους του. Οι "παραδοσιακές" οικιακές συσκευές απαλλάσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2014

Επαγγελματικός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2014 Επαγγελματικός Κλιματισμός Σχεδιασµός Ανακύκλωση 1 Κύκλος ζωής Προϊόντος Κατασκευή 2 9 3 10 4 11 5 12 6 7 Οικολογικός Σχεδιασµός Eco Design Τα κλιµατιστικά Inventor έχουν σχεδιαστεί µε κύριο γνώµονα την

Διαβάστε περισσότερα

CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΈΟΣ ΑΈΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ

CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΈΟΣ ΑΈΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΈΟΣ ΑΈΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ 2016 ΕΥΡΕΤΉΡΙΟ ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 15 ΣΥΣΤΉΜΑΤΆ ΔΙΑΙΡΟΎΜΕΝΟΥ ΤΎΠΟΥ 17 Αφυγραντήρας T3/DG 18 Φορητό PC 20 Inverter Τοίχου

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Κλιματισμός

Επαγγελματικός Κλιματισμός Σχεδιασμός Ανακύκλωση Κύκλος ζωής Προϊόντος Κατασκευή Λειτουργία Οικολογικός Σχεδιασμός Eco Design Τα κλιματιστικά Inventor έχουν σχεδιαστεί με κύριο γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ 10 12 7 9 4 3 2 6 11 1 5 1. Εξωτερική μονάδα 7. Προσαγωγή ζεστού νερού χρήσης 8. Χειριστήριο ελέγχου με τον εβδομαδιαίο προγραμματιστή 3. Δοχείο ζεστού νερού χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN MRK/FK/03.2013

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN MRK/FK/03.2013 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN 2013 MRK/FK/03.2013 TZN/TZG-09_12_18_24V3 TZN-09_12_18_24V3 TZG-09_12_18_24V3 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ TZN/TZG-09V3 TZN/TZG-12V3 TZN/TZG-18V3 TZN/TZG-24V3 ΨΥΚΤΙΚΗ / ΘΕΡΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

AHI CARRIER Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε. Έδρα Λ. Κηφισσού 18 104 42 - Αθήνα Tηλ.: 210 6796300 Fax: 210 6796390

AHI CARRIER Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε. Έδρα Λ. Κηφισσού 18 104 42 - Αθήνα Tηλ.: 210 6796300 Fax: 210 6796390 AHI Carrier Νοτιοανατολικής Ευρώπης Περιοχές Δραστηριότητας AHI CARRIER Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε. ΣΕΡΒΙΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Έδρα Λ. Κηφισσού 18 104 42 - Αθήνα Tηλ.: 210 6796300 Fax: 210 6796390 Υποκ/μα

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα.

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. 2 Νέα σειρά κλιματιστικών GE Φροντίδα για το περιβάλλον σας Η General Electric Company ιδρύθηκε το 892. Για περισσότερα από 0 χρόνια σχεδιάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ

ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ H από το 1916 πρωτοπορεί στην Αμερική, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας καινοτομικά προϊόντα κλιματισμού και θέρμανσης. Παράλληλα, χρησιμοποιεί τη

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον Αντλίες θερμότητας Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον . Yutaki-S80, S και M, Αντλίες θερμότητας αέρος-νερού Εξωτερική Μονάδα Εσωτερική Μονάδα Yutaki S80 Ασύρματο Χειριστήριο Η ιδανική λύση για οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού 09. Ημικεντρικός Κλιματισμός 51. Συστήματα Inverter 13. Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 25

Περιεχόμενα. Προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού 09. Ημικεντρικός Κλιματισμός 51. Συστήματα Inverter 13. Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 25 Προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού 09 Συστήματα Inverter 13 Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 25 Θέρμανση για οικιακές εφαρμογές 45 Περιεχόμενα Ημικεντρικός Κλιματισμός 51 Εξωτερικές μονάδες Super Digital

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (9.000btu)INVENTOR LIFE L3VI-09 ION/L3VO-09 390,00 (12.000btu)INVENTOR LIFE L3VI-12 ION/L3VO-12 460,00 (16.000btu)INVENTOR LIFE

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Air Inverter Χαμηλή κατανάλωση χάρη στην τεχνολογία inverter Visual_Heat pumps_air Inverter_2.0 Air Inverter Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα,

Διαβάστε περισσότερα

30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 40-160 kw

30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 40-160 kw 30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 40-160 kw Αυξήστε την άνεσή σας Η μεγαλύτερη εικόνα Η αποστολή της Carrier είναι να συμβάλλει στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 Μάϊος 2013 Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 2013 * Προκαταρκτικά στοιχεία 2 0 1 3 2 0 1 4 ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Buy Smart+ Πράσινες συμβάσεις στην Ευρώπη

Buy Smart+ Πράσινες συμβάσεις στην Ευρώπη Buy Smart+ Πράσινες συμβάσεις στην Ευρώπη Κλιματιστικά Είδη κλιματιστικών Ενός αεραγωγού ύο αεραγωγών Τυπικό κλιματιστικό διαιρεμένου ρμ τύπου Ενεργειακή σήμανση κλιματιστικών μονάδων Παλιά ετικέτα: Η

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 2016 ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 2016 ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 2016 ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Περιεχόμενα Προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού G2KVP N3KVP N3KV2 NEW N3KV2 7SKV UFV GAV UAV S3AV SMUV G3DV N3KVP N3KV2 N3KV2 UFV 15 20 22 24 26

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S Η νέα αντλία θερμότητας Yutaki της HITACHI αποτελεί ιδανική λύση για τη θέρμανση και την ψύξη των σύγχρονων κατοικιών. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ και ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΗΛΜ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «Σκευών, ηλεκτρικών συσκευών, µηχανηµάτων κλιµατισµού (Τοπικές κλιµατιστικές

Διαβάστε περισσότερα

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=ftx-k / RX-K&lb=true&print=true Απόδοση ψύξης Ελάχ. kw 1.3 1.3 1.3 1.7

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=ftx-k / RX-K&lb=true&print=true Απόδοση ψύξης Ελάχ. kw 1.3 1.3 1.3 1.7 1 of 13 15/5/2015 10:49 πμ FTX-K / RX-K FTX20KV1B / RX20K2V1B FTX25KV1B / RX25K2V1B FTX35KV1B / RX35K2V1B FTX50KV1B / RX50KV1B Απόδοση ψύξης Ελάχ. kw 1.3 1.3 1.3 1.7 Ονομ. kw 2.0 (2) 2.5 (2) 3.5 (2) 5.0

Διαβάστε περισσότερα

Τριγωνική σχεδίαση. Η απόλυτη λύση για αποδοτική ψύξη. Κλιματιστικά Samsung SAMSUNG 2014. 0117_SAMSUNG_Brochure_Clim-A4_final.

Τριγωνική σχεδίαση. Η απόλυτη λύση για αποδοτική ψύξη. Κλιματιστικά Samsung SAMSUNG 2014. 0117_SAMSUNG_Brochure_Clim-A4_final. Τριγωνική σχεδίαση. Η απόλυτη λύση για αποδοτική ψύξη. Κλιματιστικά Samsung SAMSUNG 2014 0117_SAMSUNG_Brochure_Clim-A4_final.indd 1 Ταχύτερη ψύξη σε μεγαλύτερη απόσταση και εμβέλεια* Τα κλιματιστικά Samsung

Διαβάστε περισσότερα

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων

Διαβάστε περισσότερα

30RB/RQ. Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία

30RB/RQ. Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία 30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 17-33 kw Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία Η μεγαλύτερη εικόνα Η αποστολή της Carrier είναι να συμβάλλει στην δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού

Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού 2 Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη μείωση της ρύπανσης και των εκπομπών CO₂. Η αύξηση των εκπομπών του CO2 και των άλλων

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013 B

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013 B ++ Οικιακός Κλιματισμός B Γνωρίστε τον κλιματισμό, γνωρίστε την Τα κλιματιστικά Inventor απολαμβάνουν την φήμη ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας και αξεπέραστης απόδοσης, και συνοδεύονται από εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013 ++ Οικιακός Κλιματισμός Γνωρίστε τον κλιματισμό, γνωρίστε την Τα κλιματιστικά Inventor απολαμβάνουν την φήμη ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας και αξεπέραστης απόδοσης, και συνοδεύονται από εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά 36 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τεχνικά χαρακτηριστικά Κλιματιστικά SAMSUNG 2012 37 SAMSUNG 2012 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ Τα κλιματιστικά Samsung προσφέρουν προηγμένη απόδοση ψύξης. Ενεργειακή απόδοση Smart Inverter

Διαβάστε περισσότερα

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=flxs-b9 / RXS-L3&lb=true Απόδοση ψύξης Ονομ. kw 3.5 (2) Απόδοση θέρμανσης Ελάχ. kw 1.4 Ονομ. kw 4.

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=flxs-b9 / RXS-L3&lb=true Απόδοση ψύξης Ονομ. kw 3.5 (2) Απόδοση θέρμανσης Ελάχ. kw 1.4 Ονομ. kw 4. 1 of 5 17/5/2015 8:28 μμ FLXS-B9 / RXS-L3 FLXS35BAVMB9 / RXS35L3V1B Απόδοση ψύξης Ονομ. kw 3.5 (2) Απόδοση θέρμανσης Ελάχ. kw 1.4 Ονομ. kw 4.0 (2) Μέγ. kw 5.0 Ονομαστική απόδοση EER 2.88 (1) COP 3.57 (1)

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος. Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα

Τιμοκατάλογος. Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα Τιμοκατάλογος 2014 Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα Περιεχόμενα ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 5-9 ALL DC INVERTER KURO ALL DC INVERTER IZURU DC INVERTER

Διαβάστε περισσότερα

KRV-09TDAA KRV-12TDAA

KRV-09TDAA KRV-12TDAA KRV-09TD KRV-12TD KRV-09TD ΨΥΞΗ 8900 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 8900 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-12TD ΨΥΞΗ 11.949 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 11.949 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-18TD KRV-24TD KRV-18TD ΨΥΞΗ: 17.412 Btu/h

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΑΝ ΡΕΟΣΑΤΟΣ ΚΑΠΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΑΝ ΡΕΟΣΑΤΟΣ ΚΑΠΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣΕΛΕΓΧΟΣΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΑΝ ΡΕΟΣΑΤΟΣ ΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ MSC - ΚΑΠΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Ευρωπαϊκές Οδηγίες/ Κανονισµοί 1. Οδηγία 2010/3 /31/ΕΕ της 19 ης Μαΐου 2010, που

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Σειρά HERO Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Με τεχνολογία all DC inverter οι αντλίες θερμότητας της σειράς αυτής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θέρμανση ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού, με υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος!

Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού 2 Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη μείωση της ρύπανσης και των εκπομπών CO₂. Η αύξηση των εκπομπών του CO2 και των άλλων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ MFGA-48ARDN1-RC2 MFGA-60ARFN1-R ΑΠΟ ΟΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΨΥΞΗ (Pdesignc) BTU/h 48.000 (25.000-51.000) 55.000 (26.000-58.500) ΘΕΡΜΑΝΣΗ (Pdesignh) BTU/h 50.000 (25.000-52.500)

Διαβάστε περισσότερα

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48 Rise *30/330/650 8 έως 100 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή. Ιδανική λύση για χώρους με ανεπαρκή θέρμανση. Εξαφανίστε την υγρασία Μέγιστη απόδοση ακόμα και σε χαμηλές

Διαβάστε περισσότερα

Chillers & Fan Coil Units

Chillers & Fan Coil Units Chillers & Fan Coil Units ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 YOUR CONDITIONS! H 1916,,..,.., 3. προσφέρει υψηλή ενεργειακή κλάση, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, πετυχαίνοντας ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν.

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού της σειράς KK της ADTHERM παρέχουν το επιθυμητό θερμικό ή ψυκτικό αποτέλεσμα στο χώρο σας, κάτω από

Διαβάστε περισσότερα

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ Β

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ Β 15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ Β Έξυπνος έλεγχος WiFi Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου σας απ όπου και αν βρίσκεστε μέσω του Smartphone ή του

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος!

Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού 2 Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη μείωση της ρύπανσης και των εκπομπών CO2. Η αύξηση των εκπομπών του CO2 και άλλων

Διαβάστε περισσότερα

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός!

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! 15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2016 Έξυπνος έλεγχος WiFi Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου σας απ όπου και αν βρίσκεστε μέσω του Smartphone ή του Tablet

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 T_12_CT_GEN_GR Μάϊος 2012 - Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 2 0 1 2 2 0 1 3 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ AHI

Διαβάστε περισσότερα

Ο ι κ ι α κ ό ς Κ λ ι μ α τ ι σ μ ό ς Μ ά ι ο ς 2 0 1 5

Ο ι κ ι α κ ό ς Κ λ ι μ α τ ι σ μ ό ς Μ ά ι ο ς 2 0 1 5 Οικιακός Κλιματισμός Μάιος 2015 Περιεχόμενα Σημεία Υπεροχής της Toyotomi σελ.4-5 Οικιακός Κλιματισμός Toyotomi 2015 σελ.6-7 Προηγμένα Συστήματα Καθαρισμού του Αέρα σελ.8-9 Έξυπνες Λειτουργίες σελ.10-11

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακής χρήσης Mono και Multi Split Τιμοκατάλογος 2015

Οικιακής χρήσης Mono και Multi Split Τιμοκατάλογος 2015 Οικιακής χρήσης Mono και Multi Split Τιμοκατάλογος 2015 Τιμοκατάλογος Συστημάτων Κλιματισμού HITACHI, Απρίλιος 2015 Mono και Multi Splits - 3 Διαιρούμενου τύπου οικιακής χρήσης κλιματιστικά Σειρά PERFORMANCE

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Midea. DF & T3 Series Σεπτέμβριος 2016

Αφυγραντήρες Midea. DF & T3 Series Σεπτέμβριος 2016 Αφυγραντήρες Midea DF & T3 Series Σεπτέμβριος 2016 DF5 Series Γενική Επισκόπηση Έξοδος αέρα Ειδικά φίλτρα Ένδειξη στάθμης δοχείου νερού Διαστάσεις, Βάρος: MDDF-16DEN3 MDDF-20DEN3 Διαστάσεις Καθαρές (Π

Διαβάστε περισσότερα

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Actea SI Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα Συνδυασμός με ακτινοβόλα συστήματα Συνδυασμός με

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 T_12_CT_GEN_GR Μάϊος 2012 - Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 2 0 1 2 2 0 1 3 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ AHI

Διαβάστε περισσότερα

Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές

Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές Νέα Μοντέλα Τοίχου! E2VI Eτοιμοπαράδοτα 10/04 Eτοιμοπαράδοτα Β2VΙ ++ Hμικεντρικές Μονάδες Ντουλάπες εμφανούς τύπου ON/OFF & Όλα τα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρας Desiccant (χωρίς συμπιεστή) Αφυγραντήρες με συμπιεστή Ο αφυγραντήρας τεχνολογίας Desiccant της Inventor, λειτουργεί με αποξηραντικό

Διαβάστε περισσότερα

Κλιµατιστικά για µια ζωή.

Κλιµατιστικά για µια ζωή. Κλιµατιστικά για µια ζωή. KRV-09TD KRV-12TD Υψηλότατος βαθµός απόδοσης σε συµφωνία µε ταπιο αυστηρά µελλοντικής εφαρµογής standards της Ε.Ε. (κανονισµοί 6/2011 & 206/2012). Super αθόρυβη λειτουργία Golden

Διαβάστε περισσότερα

GREE, making BETTER air conditioners

GREE, making BETTER air conditioners GREE, making BETTER air conditioners οικιακός / ημικεντρικός κλιματισμός 2012 Η GREE Electric Appliances Inc είναι ο 1ος μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως GREE, making better

Διαβάστε περισσότερα

Ε-News Τεύχος. Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012. Mάρτιος 2012

Ε-News Τεύχος. Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012. Mάρτιος 2012 Ε-News Τεύχος 59 Mάρτιος 2012 Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012 Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της AHI Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Α.Ε. στην έκθεση CLIMATHERM, που πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε στυλ στο χώρο σας!

Δώστε στυλ στο χώρο σας! Δώστε στυλ στο χώρο σας! ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩN 2015 Stylist Επωνυμία LG Electronics ir Conditioning and Energy Solution Company H LG Electronics ir Conditioning and Energy Solution Company

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Yutaki S80 Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα Θερμοκρασία εξόδου ζεστού νερού έως 80 o C ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος -20 o C. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ DADOS ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ (Btu/h) ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΙΜΗ ( ) DADOS 9 9.000-388 DADOS 9 PLUS 9.000 9.000 416 DADOS 13 PLUS 13.000 13.000 478 DADOS XL 13.000 13.000

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Θέρμανσης. Εξοικονόμηση. ... και αφήστε τους άλλους να ψάχνουν για πετρέλαιο! ενέργειας & οικονομία έως 80%

Συστήματα Θέρμανσης. Εξοικονόμηση. ... και αφήστε τους άλλους να ψάχνουν για πετρέλαιο! ενέργειας & οικονομία έως 80% Τα πιο σύγχρονα, οικονομικά & ολοκληρωμένα Συστήματα Θέρμανσης... και αφήστε τους άλλους να ψάχνουν για πετρέλαιο! Εξοικονόμηση ενέργειας & οικονομία έως 80% Οικονομία - Αυτονομία - Άνεση - Φιλική προς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Οι αντλίες θερμότητας για πισίνες της ADTHERM μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Μπορούν να θερμάνουν από μία μικρή οικιακή πισίνα μέχρι μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα

Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα Η συσκευή Plasmacluster της SHARP παράγει θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή σήμανση. Πληροφοριακό υλικό για κατασκευαστές, προμηθευτές και εμπόρους λιανικής πώλησης. Γιατί είναι σημαντική η ενεργειακή ετικέτα;

Ενεργειακή σήμανση. Πληροφοριακό υλικό για κατασκευαστές, προμηθευτές και εμπόρους λιανικής πώλησης. Γιατί είναι σημαντική η ενεργειακή ετικέτα; Γιατί είναι σημαντική η ενεργειακή ετικέτα; Ενεργειακή σήμανση Η ενεργειακή ετικέτα δεν είναι μόνο κλιματιστικών συσκευών αλλά μία νομική υποχρέωση, που επιβάλλεται και ελέγχεται από αρμόδιες εθνικές υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού -M Χαρακτηριστικά και Ωφέλη Η Hitachi σας παρουσιάζει τη νέα αντλία θερμότητας Yutaki, που αποτελεί μία ιδανική λύση για θέρμανση σύγχρονων κατοικιών. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; AQUASNAP ΜΕ ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GREENSPEED ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; AQUASNAP ΜΕ ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GREENSPEED ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ Τεύχος 78 Άυγουστος 2016 AQUASNAP GREENSPEED ΑΠΛΟΤΗΤΑ ή ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; AQUASNAP ΜΕ ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GREENSPEED ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ Νέα σειρά αντλιών θερμότητας νερού AquaSnap Greenspeed

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Κλιματισμού

Συστήματα Κλιματισμού Συστήματα Κλιματισμού Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ 2 0 1 2 YOUR CONDITIONS! H από το 1916 πρωτοπορεί στην Αμερική, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας καινοτομικά προϊόντα κλιματισμού και θέρμανσης. Παράλληλα, χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ. Σειρά FH Σειρά GH

ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ. Σειρά FH Σειρά GH 1 2 ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ Σειρά FH Σειρά GH Οι μονάδες αυτές είναι υψηλής απόδοσης ειδικά σχεδιασμένες για συνεργασία με τα συστήματα ενδοδαπέδιας ψύξης. Οι μονάδες FH είναι σχεδιασμένες για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=fcqg-f / RXS-L&lb=true Απόδοση ψύξης Ελάχ. kw 1.7 1.7 Ονομ. kw 5.0 5.7 Μέγ. kw 5.3 5.7

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=fcqg-f / RXS-L&lb=true Απόδοση ψύξης Ελάχ. kw 1.7 1.7 Ονομ. kw 5.0 5.7 Μέγ. kw 5.3 5.7 1 of 10 21/5/2015 10:19 πμ FCQG-F / RXS-L FCQG50FVEB / RXS50L2V1B FCQG60FVEB / RXS60L2V1B Απόδοση ψύξης Ελάχ. kw 1.7 1.7 Ονομ. kw 5.0 5.7 Μέγ. kw 5.3 5.7 Απόδοση θέρμανσης Ελάχ. kw 1.7 1.7 Ονομ. kw 6.00

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. Υδρόψυκτες και γεωθερμικές αντλίες θερμότητας. Heating

ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. Υδρόψυκτες και γεωθερμικές αντλίες θερμότητας. Heating ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Υδρόψυκτες και γεωθερμικές αντλίες θερμότητας Heating Νεα μονάδα από την Carrier σχεδιασμένη για θέρμανση Εμπιστευτείτε την πείρα της Carrier για τις ανάγκες θέρμανσης του χώρου σας Η

Διαβάστε περισσότερα

Το energy condition των κλιματιστικών

Το energy condition των κλιματιστικών Το energy condition των κλιματιστικών Πώς διαβάζουμε τις νέες ενεργειακές ετικέτες των κλιματιστικών και τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν την αγορά και τη χρήση της κάθε είδους συσκευής για να πετύχουμε τη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΤΗΤΑ ή ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;

ΑΠΛΟΤΗΤΑ ή ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; Τεύχος 74 Ιούνιος 2015 Αερόψυκτοι σπειροειδείς ψύκτες 160 kw - 520 kw 30RBM & 30RBP ΑΠΛΟΤΗΤΑ ή ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; AQUASNAP ΜΕ ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GREENSPEED, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ. Οι ψύκτες

Διαβάστε περισσότερα

DC inverter Αντλίες Θερμότητας Αέρος Νερού και Οικιακά Συστήματα Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης VARIO

DC inverter Αντλίες Θερμότητας Αέρος Νερού και Οικιακά Συστήματα Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης VARIO DC inverter Αντλίες Θερμότητας Αέρος Νερού και Οικιακά Συστήματα Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης VARIO ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 212 H 1916,,..,.., 3. Η υψηλή κατασκευαστική τεχνολογία των κλιματιστικών προσφέρει υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας νερού/νερού με συμπιεστές τύπου ''Scroll'' Ψυκτική απόδοση 106 kw έως 385 kw Θερμαντική ισχύς 119 kw έως 419 kw

Αντλίες θερμότητας νερού/νερού με συμπιεστές τύπου ''Scroll'' Ψυκτική απόδοση 106 kw έως 385 kw Θερμαντική ισχύς 119 kw έως 419 kw NXW Αντλίες θερμότητας νερού/νερού με συμπιεστές τύπου Ψυκτική απόδοση 106 kw έως 385 kw Θερμαντική ισχύς 119 kw έως 419 kw Η AERMEC συμμορφώνεται με το πρόγραμμα πιστοποίησης της EUROVEνT. Τα αναφερόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα

Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα Τεχνικά δεδομένα Ε ξ ω τ ε ρ ι κ ή μ ο ν ά δ α - Σ ύ ν δ ε σ η ζ ε ύ γ ο υ ς Η ξεχωριστή θέση της Daikin στον κλάδο των κατασκευαστών κλιματιστικών, συμπιεστών και ψυκτικών

Διαβάστε περισσότερα

MPAKIS SERVICES. Εγγύηση ποιότητας εργασίας και καλύτερης τιμής

MPAKIS SERVICES. Εγγύηση ποιότητας εργασίας και καλύτερης τιμής www.mpakis.gr MPAKIS SERVICES Εγγύηση ποιότητας εργασίας και καλύτερης τιμής Inventor Life L3VI-09 ION / L3VO-09 inverter A++/A+++ 9000btu Κλιματιστικό με ιονιστη 10 χρόνια εγγύηση 385 Αγοράστε το κουπόνι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ. Παραγωγή ζεστού νερού και άνεση καθ όλη τη διάρκεια του έτους

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ. Παραγωγή ζεστού νερού και άνεση καθ όλη τη διάρκεια του έτους ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ Παραγωγή ζεστού νερού και άνεση καθ όλη τη διάρκεια του έτους CARRIER ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNITED TECHNOLOGIES Η Carrier είναι θυγατρική εταιρία του ομίλου Technologies Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Το smart cascade και η λειτουργία του

Το smart cascade και η λειτουργία του Καινοτομία HITACHI Έξυπνος διαδοχικός ψυκτικός κύκλος (Smart Cascade) Από τον Γιάννη Κονίδη, Μηχανολόγο Μηχανικό Τομέας Συστημάτων Κλιματισμού ΑΒΒ Ελλάδος Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος θέρμανσης, με τη

Διαβάστε περισσότερα

YUTAKI-M RHUE A(V)HN-HM. Θερμοστάτης χώρου RHUE A(V)HN-HM

YUTAKI-M RHUE A(V)HN-HM. Θερμοστάτης χώρου RHUE A(V)HN-HM 1 1 1 -M Χαρακτηριστικά και Οφέλη Η Hitachi σας παρουσιάζει τη νέα αντλία θερμότητας Yutaki,που αποτελεί μία ιδανική λύση για θέρμανση κατοικιών Ενσωματώνει χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, που την καθιστούν

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακός Κλιματισμός και Συσκευές KATAΛΟΓΟΣ 2014

Οικιακός Κλιματισμός και Συσκευές KATAΛΟΓΟΣ 2014 Οικιακός Κλιματισμός και Συσκευές Οικιακός Κλιματισμός και Συσκευές Γνωρίστε τον κλιµατισµό, γνωρίστε την Περιεχόµενα Τα κλιµατιστικά Inventor απολαµβάνουν την φήµη ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

SPOT COOLING POWERED BY DENSO

SPOT COOLING POWERED BY DENSO SPOT COOLING POWERED BY DENSO GR Τι είναι το Spot Cooling Με απλά λόγια Spot Cooling (ψύξη σηµείου) είναι η δυνατότητα άµεσης και αποτελεσµατικής ψύξης συγκεκριµένων σηµείων που υπερθερµαίνονται σε χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Κλιματισμού

Συστήματα Κλιματισμού Συστήματα Κλιματισμού Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ 2 0 1 2 B YOUR CONDITIONS! H από το 1916 πρωτοπορεί στην Αμερική, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας καινοτομικά προϊόντα κλιματισμού και θέρμανσης. Παράλληλα, χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Εταιρικό Προφίλ. Στρατηγική της Εταιρείας. Ψυκτικά υγρά & σελ.5. Εξοικονόμηση ενέργειας. Ενεργειακή κλάση. σελ.18-19

Περιεχόμενα. Εταιρικό Προφίλ. Στρατηγική της Εταιρείας. Ψυκτικά υγρά & σελ.5. Εξοικονόμηση ενέργειας. Ενεργειακή κλάση. σελ.18-19 Οικιακός Κλιματισμός 2016 Περιεχόμενα Εταιρικό Προφίλ σελ.4 Στρατηγική της Εταιρείας σελ.4 Ψυκτικά υγρά & σελ.5 Εξοικονόμηση ενέργειας σελ.5 Ενεργειακή κλάση Α+++ σελ.5 All DC Inverter σελ. 6 Ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Ε-News. Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012,

Ε-News. Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012, Ε-News Τεύχος 58 Φεβρουάριος 2012 Συμμετοχή στην έκθεση Climatherm 2012 Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012, που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

Το energy condition των κλιματιστικών Πώς διαβάζουμε τις νέες ενεργειακές ετικέτες των κλιματιστικών και τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν την αγορά και τη χρήση της κάθε είδους συσκευής για να πετύχουμε τη

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Α. ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑ ΕΣ 9.000 BTU

1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Α. ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑ ΕΣ 9.000 BTU 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λήψη προσφορών για δαπάνη ποσού 10.000,00 (δέκα χιλιάδων ευρώ) για προµήθεια και εγκατάσταση κλιµατιστικών µονάδων (5 των 9.000 BTU, 3 των

Διαβάστε περισσότερα

talia GREEN SYStEm hp

talia GREEN SYStEm hp CONDENSING ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ BOILERS talia GREEN SYStEm hp 85-100 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ Η σειρά λεβήτων υψηλής ισχύος της chaffoteaux τώρα επεκτείνεται στις εκδόσεις 85 και 100. Ο talia Green System hp

Διαβάστε περισσότερα

Ψύκτες/Αντλίες Θερμότητας. Reversible 30AW Σ Υ Μ Π Α Γ Ε Σ, Α Ξ Ι Ο Π Ι Σ Τ Ο & Α Π Ο Δ Ο Τ Ι Κ Ο

Ψύκτες/Αντλίες Θερμότητας. Reversible 30AW Σ Υ Μ Π Α Γ Ε Σ, Α Ξ Ι Ο Π Ι Σ Τ Ο & Α Π Ο Δ Ο Τ Ι Κ Ο Ψύκτες/Αντλίες Θερμότητας Reversible 30AW Mnblc inverter Σ Υ Μ Π Α Γ Ε Σ, Α Ξ Ι Ο Π Ι Σ Τ Ο & Α Π Ο Δ Ο Τ Ι Κ Ο Reversible 2 Συμπαγές, αξιόπιστο και αποδοτικό Οι νέες αντιστρέψιμες αντλίες θερμότητας και

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Θέρμανση AGENDA. Υπολογιστής Εξοικονόμησης Ενέργειας & Btu Calculator Ερωτήσεις

Οικονομική Θέρμανση AGENDA. Υπολογιστής Εξοικονόμησης Ενέργειας & Btu Calculator Ερωτήσεις Οικονομική Θέρμανση Οικονομική Θέρμανση AGENDA Οικονομική Θέρμανση Υπολογιστής Εξοικονόμησης Ενέργειας & Btu Calculator Ερωτήσεις Αντλίες Θερμότητας DC Inverter Αντλίες Θερμότητας Υψηλών Θερμοκρασιών Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

για ένα πιο πράσινο αύριο HEATING SYSTEMS Συστήματα αντλιών θερμότητας αέρα-νερού

για ένα πιο πράσινο αύριο HEATING SYSTEMS Συστήματα αντλιών θερμότητας αέρα-νερού για ένα πιο πράσινο αύριο HETING SYSTEMS Συστήματα αντλιών θερμότητας αέρανερού Π Όλα σε ένα & μικρών διαστάσεων Τηλεχειριστήριο Το μικρό συνολικά μέγεθος συμβάλλει στην ευκολία μεταφοράς, εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια : 16 /6/2015 Αριθμ. Πρωτ/λου: 12230 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια : 16 /6/2015 Αριθμ. Πρωτ/λου: 12230 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Νέα Φιλαδέλφεια : 16 /6/2015 Αριθμ. Πρωτ/λου: 12230 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας "ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ- " με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης Ο Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή Θέρμανση. 2.5kW μέγεθος. 4.0 Νέο μοντέλο Λειτουργία μέγιστης Ισχύος ASYG09LT AOYG09LT

Ισχυρή Θέρμανση. 2.5kW μέγεθος. 4.0 Νέο μοντέλο Λειτουργία μέγιστης Ισχύος ASYG09LT AOYG09LT ΓΕΝΙΚΟΣ κλίµα 11:Σχέδιο 1 17/3/11 11:12 πµ Σελίδα 18 TOIXOY Λεπτός και Κομψός σχεδιασμός Με υψηλό COP και ισχυρή POWERFUL Low noise Ασύρματο R.C. Για SYG09LT Για SYG12LT CLSS SYG09LT CLSS SYG12LT Λεπτός

Διαβάστε περισσότερα

Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση

Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση Ρυθμίστε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο σας, απ όπου και αν βρίσκεστε. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες και εξοικονομήστε ενέργεια. 2 Κατεβάστε την εφαρμογή INVmate

Διαβάστε περισσότερα

Ο ι κ ι α κ ό ς Κ λ ι μ α τ ι σ μ ό ς Μ ά ι ο ς 2 0 1 4

Ο ι κ ι α κ ό ς Κ λ ι μ α τ ι σ μ ό ς Μ ά ι ο ς 2 0 1 4 Οικιακός Κλιματισμός Μάιος 2014 H Toyotomi Γιορτάζει Φέτος συμπληρώθηκαν 65 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας Toyotomi στην Ιαπωνία. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η Toyotomi ξεχώρισε και διακρίθηκε

Διαβάστε περισσότερα