Η Σειρά e2012. Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Σειρά e2012. Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο"

Transcript

1 Should1 : 6/08/2011 ''Ζώντας την Συνειδητότητά Σας'' Η Σειρά e2012 SHOUD 1: "Ζώντας την Συνειδητότητά Σας" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 6 Αυγούστου Είµαι αυτό το Είµαι, ο Adamus, η πνευµατική σας BFF. (γέλιο και κάποια επιδοκιµασία) Η Μεγάλη Οικογένεια Διασκέδασής σας(σ.τ.µ.big Fun Family)! Οι Καλύτεροι Φίλοι για Πάντα(σ.τ.µ. Best Friends Forever). Αχ, αγαπητοί Shaumbra, αγαπητοί Shaumbra. Πρέπει να είµαι προσεκτικός στο τι λέω σήµερα. Ναι, πραγµατικά, επειδή µε παρατηρούν. Με παρατηρούν, και ανησυχώ για το ότι µπορεί να υποβιβαστώ από το ΑΑΑ στο AA, από Αναληφθείς Άγγελος Αντάµους µόνον σε Άγγελος Αντάµους. Λοιπόν... δεν ξέρετε ποτέ ποιους πρόκειται να υποβαθµίσουν πια (αναφερόµενος στην πρόσφατη υποβάθµιση της Αµερικάνικης πιστοληπτικής ικανότητας) Αηδιαστικό, αλλά πόσο κατάλληλο. Καλά, πρόκειται να µιλήσουµε για αυτό και για άλλα θαυµάσια πράγµατα σήµερα. Είµαι ευτυχής που είστε εδώ. Είµαι αληθινά ευτυχής που είστε εδώ. Και, ναι, εκείνοι από σας που παρακολουθούν στο διαδίκτυο, τόσο ευτυχής που είστε µαζί µας σήµερα, επειδή το σηµερινό µήνυµα, θα έλεγα, πρόκειται να είναι ορόσηµο (κάποια επιδοκιµασία) Ναι! Το είπα. Εσείς µπορεί να µην το πείτε αυτό. Εγώ το είπα. Το σηµερινό µήνυµα πάει στον πυρήνα µερικών πραγµάτων. Πρόκειται να πω πολλές λέξεις σήµερα, αλλά στο τέλος πρόκειται να τις τυλίξω όλες µαζί, να τις δέσω σε µια συµπαθητική τακτοποιηµένη συσκευασία, να το καταστήσω πολύ απλό και κατανοητό που ο καθένας - ο καθένας εδώ - να µπορεί να καταλάβει. Έτσι, αγαπητοί Shaumbra που µαζεύεστε εδώ σε αυτήν την θερµή και όµορφη ηµέρα, είναι 3:07. Ξέρετε πού είναι η συνείδησή σας ; (γέλιο) Ξέρετε πού είναι η συνείδησή σας; Έχετε καµιά

2 ένδειξη; Οποιαδήποτε ιδέα; Την πιό εξασθενηµένη ιδέα για το που η συνείδησή σας είναι; Sart; Σας ευχαριστώ για τα πουκάµισα. SART: Ακριβώς εδώ. ADAMUS: Ακριβώς εδώ, αλλά τι είναι αυτό; Τι είναι αυτό; Θα µπούµε σε εκείνο το σήµερα. Θα διασκεδάσουµε κάπως µε αυτά σήµερα. Λοιπόν ας πάρουµε µια βαθιά αναπνοή καθώς αρχίζουµε αυτήν την ηµέρα. Γιατί Είστε Εδώ Έτσι η ερώτηση είναι, καθώς κυλάµε εδώ, γιατί είστε εσείς εδώ σήµερα; Γιατί είστε εδώ; Επιτρέψτε µου να απαντήσω. Είστε εδώ επειδή είναι µια ώρα και ένα µέρος απλά για να χαλαρώσετε, για να είστε στον ασφαλή χώρο. Ω, µιλώ πολύ και έχω ορισµένες αντίκες...όµορφο καπέλο. (παίρνει το καπέλο κάποιου) Νοµίζω ότι είναι ένας φύλακας. Είναι ένας φύλακας. (το φοράει) Κάπως Γαλλικό... ναι, απολύτως. Γιατί είστε εδώ; Για να δείτε αυτό (διορθώνει το καπέλο) Έχει ένα τόσο µεγάλο κεφάλι. Ο επόµενος channeler µου θα πρέπει να έχει ένα µικρό κεφάλι. Λοιπόν γιατί είστε εδώ; Για να έχετε µερικές ώρες µακριά από όλη την ένταση, όλη την ανησυχία που είναι έξω εκεί, όλη αυτήν την ενέργεια που είναι στο χάος. Έρχεστε εδώ για µερικές ειδήσεις και ενηµερώσεις, έρχεστε εδώ να είστε µε την οικογένεια - καλή οικογένεια, που είναι. Έρχεστε εδώ έτσι ώστε να µπορείτε πραγµατικά απλά να χαλαρώσετε, και αυτό είναι που σας προσκαλώ να κάνετε την στιγµή αυτή. Απλά χαλαρώστε. Μην προσπαθείτε να µορφοποιήσετε όλο το υλικό που είναι εδώ. Μπορείτε να επιστρέψετε και να το διαβάσετε αργότερα, αλλά πιθανώς δεν θα χρειαστεί να το κάνετε Δεν είναι απαραίτητο να ωθήσετε τίποτα εδώ. Δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε Δεν είναι απαραίτητο να αναγκάσετε τίποτα. Το ευχάριστο πράγµα του να είσαι εδώ είναι ότι εσείς µπορείτε απλά να πάρετε µια βαθιά αναπνοή. Δεν υπάρχει τίποτα που να σας σπρώχνει. Δεν είναι απαραίτητο να αποκρούσετε οτιδήποτε. Αυτός είναι ο χρόνος µας - εµού και των άλλων όντων - αυτός είναι ο χρόνος µας να κάνουµε την εργασία, να κάνουµε τη διευκόλυνση του, καλά, της αναπνοής, της κίνησης της ενέργειας, να ξεκολλήσουµε µερικά πράγµατα.

3 Δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να µορφοποιήσετε τίποτα επάνω εδώ. Μπορείτε απλά να καθίσετε πίσω σαν να χαλαρώνετε, όπως παρακολουθείτε ένα σόου στην τηλεόραση στο σπίτι. Αλλά αντί να έχετε µερικές ανισόρροπες ενέργειες που να κατευθύνονται άµεσα προς εσάς, µπορείτε να καθίσετε πίσω και να χαλαρώσετε, και να αφήσετε απλά τον εαυτό σας - τον εαυτό σας - να κάνει αυτό που ήδη ξέρει πώς να κάνει Αυτή είναι η ανάπαυλά µας εδώ. Είναι το µικρό και όµορφο και ιερό νησί µας µακριά από όλο το θόρυβο και τη σύγχυση και τις ενέργειες και τις ανησυχίες έξω εκεί. Λοιπόν µπορείτε να πάρετε µια βαθιά αναπνοή και να την αφήσετε απλά να κάνει την δουλειά της. Θα σας κρατήσω σε διασκέδαση, ενδεχοµένως, για λίγο, ενώ αφήνετε πραγµατικά πολλή άλλη εργασία να πραγµατοποιηθεί. Υπάρχουν άλλοι που συνεργάζονται µαζί µου, και βλέπουµε εάν ακριβώς µπορεί να υπάρξει µια κάποια ενεργειακή δυσαναλογία που συµβαίνει εδώ επειδή µπαίνετε σε εκείνον τον εγκέφαλο, Anne, και σκέφτεστε τόσο πολύ. Βλέπουµε ότι υπάρχει µια µικρή ενεργειακή δυσαρµονία, και ερχόµαστε κοντά και σας προσκαλούµε κυριολεκτικά να πάρετε απλά µια βαθιά αναπνοή και να χαλαρώσετε όντως και να σταµατήσετε να στενοχωριέστε για αυτό τόσο πολύ, για να επιτρέψετε όντως στη φυσική διαδικασία του Θεού µέσα σας να λάβει χώρα. Βλέπετε, το ανθρώπινο µέρος - αυτό εννοείται για όλους - αλλά το ανθρώπινο µέρος προσπαθεί να το µορφοποιήσει και να αντισταθεί σε αυτό και δεν µπορεί να το αντιµετωπίσει, και γίνεται τόσο έντονο και σχολαστικό µε αυτό και έπειτα χώνετε απλά τον εαυτό σας βαθύτερα. Εάν θα µπορούσατε απλά να πάρετε µια βαθιά αναπνοή την στιγµή αυτή και να χαλαρώσετε, το κάνει απλά από µόνο του. Οι άνθρωποι ρωτούν συχνά "Ποια είναι τα µυστικά; Ποιά είναι τα µυστήρια;" Απλότητα, πραγµατικά. Η απλότητα είναι το µυστικό. Παίρνοντας µια βαθιά αναπνοή και εµπιστευόµενοι τον εαυτό σας, χωρίς "εάν ", "και" ή "αλλά". Καταλαβαίνοντας ότι όλα όσα χρειάζεστε ή θέλετε είναι ήδη εκεί. Το βάλατε ήδη στην πορεία πολύ πριν να φτάσετε σε αυτήν την ανθρώπινη διάρκεια ζωής. Είναι ήδη εκεί. Ξέρετε εκείνο το µέρος σας που πορεύτηκε πίσω από την ανάληψη, που είναι ήδη αναληφθέν, ήδη πραγµατικά κατά κάποιον τρόπο δηµιούργησε εκείνη την πορεία για σας, εάν επιλέγετε να ακολουθήσετε εκείνη την ευθεία απλή εύκολη πορεία. Εκείνο το µέρος, που είναι πραγµατικά εσύ, έβαλε ήδη όλα όσα χρειάζεστε ακριβώς σε εκείνη την πορεία. Είναι ακριβώς ένα θέµα του να πρόκειται εσείς να επιτρέψετε στον εαυτό σας να έχει επίγνωση αυτού; Πρόκειται άραγε να πάρετε µια βαθιά αναπνοή και συνειδητοποιείτε ότι είναι αυτό το εύκολο; Είναι τόσο εύκολο όσο αυτή η διαδροµή που περνά από εδώ (αναφερόµενος στον κεντρικό διάδροµο στο δωµάτιο). Είναι τόσο εύκολο σαν το απλά να παρατηρείτε και να είστε ενήµεροι ότι κάθε εργαλείο, κάθε πράγµα, κάθε απάντηση είναι ήδη εκεί.

4 Ω!, εσείς θα µπορούσατε, εάν θέλετε, εσείς θα µπορούσατε να πάρετε το δύσκολο δρόµο (αρχίζει να περπατά µέσω µιας σειράς ανθρώπων). Θα µπορούσατε, καλά, και δεν είναι τόσο κακό,είναι για την εµπειρία. Εάν επιθυµείτε να σας σέρνουν παντού οι άλλοι άνθρωποι, έχοντας τους να σας πυροβολούν µε κάπως αρνητική ενέργεια, όπως, "Τι κάνετε γ..., να σας σέρνουν παντού;" (γέλιο) Πρόκειται να πατήσετε στο πορτοφόλι µου και πρόκειται να πατήσετε στο δάκτυλό µου." Συγνώµη Paul. Ουχ! Ή θα µπορούσατε απλά να πάρετε εκείνη την εύκολη πορεία. Ή... υπάρχει εδώ µια ενδιαφέρουσα πρόταση, επειδή µερικοί από σας κοιτάζουν εκείνη την εύκολη πορεία και λένε, "καλά, αυτή ακριβώς είναι πάρα πολύ εύκολη." Το κάνετε. Μιλώ σε σας για αυτό όλη την ώρα. Λέτε, "Αλλά αυτό δεν είναι το να παίρνεις την έξοδο των δειλών;" Καλά, όχι πραγµατικά. Λέτε, "Δεν είναι αυτό όντως πάρα πολύ εύκολο; Θέλω µια µικρή έξαψη στη ζωή µου." Καλά, ξέρετε, µπορείτε να βάλετε µαζί µια σχετικά εύκολη πορεία και να έχετε ακόµα µερικά θαυµάσια συναρπαστικά πράγµατα να συµβαίνουν. Αλλά πράγµατα που δεν θα σας συντρίψουν ποτέ, τα οποία δεν θα σας συγχύσουν ποτέ, το οποία είναι αληθινά χαρούµενα και αληθινή εµπειρία. Έτσι ας πάρουµε µια βαθιά αναπνοή µε αυτό. Είστε εδώ για µια µικρή ανάπαυλα. Τί Συµβαίνει Είναι ένας έντονος κόσµος έξω εκεί την στιγµή αυτή. Έχουµε µιλήσει για αυτό - λέω "εµείς" σε έναν πολύ γενικό όρο - οποιοιδήποτε από τους Δασκάλους που έχουν... αυτή είναι µια αστεία λέξη. Δεν θα είχα δώσει ποτέ στον εαυτό µου εκείνη την ταµπέλα. Ξέρετε, όλα όσα έκανα ήταν να το απλοποιήσω, να το αποστάξω. Μιλήσαµε για αυτό στην Αυστραλία. Επιθυµούν να αποστάζουν τα πράγµατα, έτσι όφειλα να χρησιµοποιήσω εκείνη την λέξη (γέλιο) Έκανε πολύ µεγάλη εντύπωση. Έπρεπε να βρω εκείνον τον κοινό δεσµό και... (καγχάζοντας) Μιλήσαµε για το να αποστάζεις τα πράγµατα κάτω στις βασικές, βασικές ενέργειες του πυρήνα. Απλοποιώντας τα, και όχι από επάνω εδώ (κεφάλι). Δεν θα απλοποιήσετε ποτέ ποτέ τίποτα από εδώ επάνω. Αυτή η µικρή συσκευή η αποκαλούµενη εγκέφαλός σας σχεδιάστηκε και προγραµµατίστηκε συγκεκριµένα για τη σύγχυση. Κάνει τον εγκέφαλό σας να αισθάνεται ευτυχής. Τον κάνει να τραγουδήσει. Δώστε του έναν γρίφο - θα το κάνει. Γιατί οι άνθρωποι λύνουν τους γρίφους των σταυρόλεξων; Γιατί; Ο εγκέφαλος!! Αυτό του δίνει µια µικρή άσκηση. Γιατί παίζουν πασιέντζες κάθε νύχτα; Γιατί κάνουν αυτά τα πράγµατα; Ο εγκέφαλος αρέσκεται στην πολυπλοκότητα, και αυτό είναι εντάξει, εκτός αν νοµίζετε ότι εσείς είστε ο εγκέφαλός σας. Τότε η ζωή σας πρόκειται να γεµίσει µε σύγχυση και πολυπλοκότητα, γρίφους, αινίγµατα, προκλήσεις, έως ότου σας αλέσει απολύτως, σας φθείρει και παρουσιαστείτε έπειτα εδώ. Και έπειτα συνειδητοποιείτε ότι θα µπορούσε να είναι απλό. Θα µπορούσε να είναι οτιδήποτε επιλέγετε.

5 Λοιπόν Shaumbra, είναι σκληρό έξω εκεί, και έχουµε µιλήσει για αυτό για πολύ. Υποθέτω ότι θα µπορούσατε να πείτε ότι ήταν προφητεµένο. Ξέρετε, δεν σκέφτοµαι πολύ την προφητεία, επειδή τείνει να πάει στις σφαίρες των τσαρλατάνων κατά καιρούς. Και εάν οποιοσδήποτε ακολούθησε πραγµατικά τις προφητείες, θα έβρισκε ότι πολλά πράγµατα απλά δεν πραγµατοποιούνται. Πολλές προφητείες είναι γεµάτες µε δράµα. Αλλά εάν οποιοσδήποτε που θα µπορούσε να αποστάξει τη συνείδηση και την ενέργεια, την εξετάσει από µια πολύ απλή άποψη, την εξέταζε 1.000, χρόνια πριν, 5.000, , θα έφθαναν στο ίδιο βασικό συµπέρασµα: η ανθρωπότητα επρόκειτο, στην µια περίοδο ή στην άλλη, να περάσει από µια τεράστια εξέλιξη. Θα υπήρχαν περισσότερα ενσαρκωµένα όντα στη Γη από πάντα σε οποιαδήποτε άλλη χρονική περίοδο - πιό υψηλό επίπεδο πληθυσµών - συνδυαζόµενο µε νέα όντα που προέρχονται από άλλες σφαίρες που δεν ήταν ποτέ στη Γη πριν, συνδυαζόµενο µε τη Νέα Ενέργεια, συνδυαζόµενο µε πολύ χάος και όλα αυτά συγχρόνως. Αυτή θα ήταν µια περίοδος τεράστιου µετασχηµατισµού σε αυτόν τον πλανήτη, µετασχηµατισµός που προέρχεται όχι από το πεπρωµένο αλλά από την επιλογή των ανθρώπων, από αυτούς που είπαν, "είµαστε έτοιµοι για κάτι λίγο διαφορετικό. Είµαστε έτοιµοι να είµαστε ζωντανοί Masters στη Γη παρά να εποφθαλµιούµε να είµαστε, παρά να περνάµε από ενσαρκώσεις µετά από ενσαρκώσεις. Είµαστε έτοιµοι να ζήσουµε εδώ επάγρυπνοι, συνειδητοί, χαρούµενοι." Έτσι σπάζουµε - σπάζετε - το παρελθόν πολλή από την παλαιά ουσία την στιγµή αυτή. Αλλά όπως έχουν πει - έχουν πει ο Kryon και ο Seth και ο Ramtha και ο Tobias και ο Kuthumi - έχουν πει από πολύ καιρό ότι πρόκειται να υπάρχουν τεράστια πίεση και αγώνας. Πολλά παλαιά συστήµατα που καταρρέουν καθώς κάνουν χώρο για τα νέα συστήµατα. Ειδικότερα, εσείς και άλλα µε την συνείδηση-ασχολούµενα όντα αισθάνεστε τα αποτελέσµατα αυτού περισσότερο από τον καθένα. Γιατί; (κάποιος λέει, "επειδή είµαστε ευαίσθητοι" κάποιος άλλος λέει, "συνειδητοί") ευαίσθητοι και συνειδητοί, αυτό είναι απολύτως σωστό, επειδή είστε περισσότερο συνειδητοί. Είστε περισσότερο συνειδητοί από άλλους. Αυτό είναι µια ευλογία και µια κατάρα. Οι καλές ειδήσεις είναι ότι είστε περισσότερο συνειδητοί. Οι κακές ειδήσεις είναι ότι εσείς δεν µπορείτε να πάτε προς τα πίσω. Μπορείτε να τρέξετε, αλλά δεν µπορείτε να κρυφτείτε. Έχετε δοκιµάσει και τα δύο (καγχάζοντας) Έχετε δοκιµάσει και τα δύο. Λοιπόν έχουµε µιλήσει για πολύ για την κατάρρευση των παλαιών συστηµάτων. Τα παλαιά συστήµατα είναι πράγµατα όπως το οικονοµικό. Οικονοµικά, τί συµβαίνει την στιγµή αυτή; Συνολική κατάρρευση. Συνολική κατάρρευση. Τώρα, µας έχουν υποβληθεί ερωτήσεις στα προηγούµενα σεµινάρια, για το πότε και εάν πρόκειται να καταρρεύσει η παγκόσµια οικονοµία. Θα σας πω κάτι. Συνέβη κάνα δυο χρόνια πριν. Κατέρρευσε ήδη. Κανένας δεν πήγε στο πάρτι. Κανένας δεν ήξερε πραγµατικά. Όταν λέω κατέρρευσε, εννοώ ότι οι βασικές αρχές που είναι πίσω από τα οικονοµικά συστήµατα την στιγµή αυτή έχουν επιδεινωθεί ήδη. Κρέµεται από λίγη πίστη, πολλή ελπίδα και από ανθρώπους που έχουν πολύ επενδύσει στους παλαιούς τρόπους. Αλλά µε κάποιον τρόπο, έχουν φτάσει ήδη σε ένα τέλος.

6 Το νέο σύστηµα - ένα πιό δίκαιο σύστηµα, ένα πολύ περισσότερο ενεργειακά ισορροπηµένο σύστηµα και απολύτως ένα πιό συνειδητό σύστηµα - αναπτύσσεται ήδη, ήδη στο στάδιο του σχεδιασµού του και της δοµής του την στιγµή αυτή. Δεν είναι µόνο µια ελπίδα ή ένα όνειρο. Εµφανίζεται πραγµατικά. Λέτε, "Πού; Κάπου στη Ζυρίχη ;"Όχι ακριβώς εδώ. Και λέτε, "Αλλά Adamus, το τελευταίο πράγµα που εµείς είµαστε είναι το να είµαστε ειδικοί στα οικονοµικά. Θυµηθείτε, έχουµε ζητήµατα αφθονίας!"(γέλιο) Έχουµε το κουµπί για τα γέλια σήµερα; Όχι.. Εντάξει. Δεν το χρειαζόµαστε. Δεν το χρειαζόµαστε. Θα γελάτε µέχρι που να τρέχουν δάκρυα από τα µάτια σας σήµερα, ή µερικά δάκρυα να τρέχουν από τα µάτια σας σήµερα. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε τις λεπτοµέρειες. Δεν είναι απαραίτητο να µπείτε σε διανοητικές δοµές για αυτό. Το δηµιουργείτε ήδη, το πιστεύετε ή όχι. Δεν το ζείτε, αλλά το δηµιουργείτε. Υπάρχει κάτι βαθιά κάτω µέσα σας που λέει, "Έι!, αυτό δεν ήταν δίκαιο. Έι!, αυτό δεν λειτουργεί πια. Έι!, θα πρέπει να υπάρχει µια καλύτερη ενεργειακή ροή." Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε για τα αποθέµατα και τις συµφωνίες, και δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε για του Τ- λογαριασµούς. Επ' ευκαιρία διασκεδάζω. Το έπιασαν κάποιοι από σας; Εδώ είναι αυτές οι αντιπροσωπείες εκτίµησης. Τώρα πραγµατικά, µερικές φορές τα πράγµατα είναι τόσο προφανή, οι άνθρωποι δεν τα πιάνουν. Έτσι, "Standard and Poor" για τον έναν. "Moody" για τον άλλον(σ.τ.µ.=υπηρεσίες Οικονοµικών υπηρεσιών των Η.Π.Α). Και ποιό είναι το άλλο - "Fitch."(σ.τ.µ.=Βρωµοκούναβο) Βρωµοκούναβο. Ακούγεται σαν κάποιος να παίρνει κάτι από τις τσέπες σας. "Πρόκειται απλά να το επιστρώσω µε ένα µικρό κοµµάτι εδώ, και αυτή ποτέ δεν θα ξέρει." Τί ονόµατα είναι εκείνα για τους µεγάλους οίκους αξιολόγησης αξιοπιστίας, αυτών που αποφασίζουν το πως διαβαθµίζουν τις κυβερνήσεις και τις τεράστιες εταιρίες...; "Standard and Poor (σ.τ.µ =Πρότυπα και Φτωχοί." Τί θα λέγατε για το "Αισιόδοξοι και Άφθονοι"; Αυτό θα ήταν ένα καλύτερο όνοµα. Αντί για το Μoody's (σ.τ.µ.=κατηφής), τί θα λέγατε για το Ευτυχής! Ευτυχής Πιστωτική Εκτίµηση! Ακούγεται µάλλον Ασιατικό. Έτσι... ναι, µερικοί από σας το έπιασαν εδώ. Λοιπόν, αγαπητοί Shaumbra, υπάρχουν πολλά που συµβαίνουν την στιγµή αυτή. Τώρα, από τη µια πλευρά, είµαι πραγµατικά συγκλονισµένος για αυτό. Εάν δεν συνέβαινε, υποθέτω ότι θα απογοητευόµουν λίγο - για σας,όχι για µένα, αλλά για σας - εννοώντας ότι εάν δεν συνέβαιναν αρκετά µέσα εδώ και εδώ στην κατάσταση του ονείρου, µε άλλα λόγια, οι ενέργειες πραγµατικά δεν θα κινούνταν, θα ήταν πραγµατικά κολληµένες, θα κάναµε µια εντελώς διαφορετική συζήτηση την στιγµή αυτή εάν οι ενέργειες ήταν πραγµατικά, πραγµατικά κολληµένες. Με συγχωρείτε ενώ αυτές οι συσκευές σας µε τα µοτέρ, απλά... (κλείνει έναν ανεµιστήρα) Αυτό και τα κινητά σας τηλέφωνα, ουγκχ.

7 Λοιπόν θα διοργανώναµε µια διαφορετική συζήτηση - αυτή θέλει τον ανεµιστήρα - για την πραγµατικά κολληµένη ενέργεια. Αλλά δεν είναι κολληµένη πραγµατικά. Κινείται πολύ γρήγορα. Τα αποτελέσµατα για τα οποία διαβάζετε στις εφηµερίδες, ξέρω ότι σας φοβίζουν, και πραγµατικά δεν θα πρέπει. Τώρα να µην είστε τυφλός ούτε σε αυτό. Μη... (το τηλέφωνο κάποιου κτυπά Κρυπτονίτης. (γέλιο καθώς τρικλίζει προς τα πίσω) Το αισθάνοµαι. Ω! (κάθεται κάτω) Νοµίζω ότι πρόκειται να περάσω έξω εδώ (γέλιο, ο Adamus καγχάζει) LINDA: Παρακαλώ κλείστε τα κινητά σας. Ο Adamus δεν είναι και πολύ ενθουσιώδης µε αυτά. Δεν θα είναι όµορφο. ADAMUS: Όχι, πραγµατικά, αποφάσισα ότι... (πίνει ένα ποτό) LINDA: (λαχανιάζει) Αφήστε το κάτω! Αφήστε το κάτω! ADAMUS: Επιθυµώ να τους πλύνω, να τους δώσουν ένα µικρό βάπτισµα (περπατά προς την Kathleen µε το ποτό) LINDA: Αφήστε το κάτω! ADAMUS: Δεν έχει σηµασία που είναι. KATHLEEN: Το έκλεινα! (ο Adamus καγχάζει και βάζει πίσω το ποτό) LINDA: Όχι αυτό είναι λεµονάδα. Δεν θέλετε να το κάνει. ADAMUS: Αλλά έχει καλή γεύση. Λοιπόν, πού ήµασταν ; Ω!, κολληµένη ενέργεια. Θα διοργανώναµε µια εντελώς διαφορετική συζήτηση. Το γεγονός είναι ότι αυτή κινείται. Προκαλεί πολύ δράµα έξω εκεί, πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν στον πανικό, µη βέβαιοι για το τι θα συµβεί έπειτα. Ω!, και όλοι οι ψεύτικοι προφήτες βγαίνουν την στιγµή αυτή, και τους ονοµάζω αληθινά ψεύτικους. Όλοι οι αναζητητές του δράµατος, όλα τα ενεργειακά τρωκτικά, όλοι οι εγωτιστές τείνουν να βγούν από την αφάνεια. Εσείς πρόκειται να βλέπετε όλο και περισσότερους και περισσότερους από αυτούς. Τέλος του

8 παγκόσµιου σεναρίου, θεωρίες συνωµοσίας. Παρακαλώ, Shaumbra. Τώρα, πρόκειται να υπάρξει µια τάση για µερικούς από σας να πάνε στις θεωρίες συνωµοσίας. Δεν είναι. Δεν είναι. Πραγµατικά, το έχω πει πριν, αλλά θα το επαναλάβω εδώ - και το εννοώ ειλικρινά - οι πολιτικοί ηγέτες σε αυτόν τον κόσµο - και υπάρχουν πραγµατικά πολύ λίγοι που θα καλούσα ηγέτες - οι πολιτικοί ηγέτες σε αυτόν τον κόσµο δεν είναι αρκετά έξυπνοι για να κάνουν µια συνωµοσία. Πραγµατικά δεν είναι. (γέλιο) Δεν είναι αληθινά (κάποια επιδοκιµασία) Είναι τόσο κατακλυσµένοι µε τα παλιοπράγµατά τους, µε τα εγώ τους και τις ηµερήσιες διατάξεις τους, που δεν µπορούν να σηκωθούν µέχρι ένα επίπεδο διαύγειας και απλότητας για να φέρουν κάποια συνωµοσία. Οι άλλοι που θα σκεφτόσασταν ότι συνωµοτούν, οι οποίοι έχουν πολλά χρήµατα και θέλουν περισσότερα, πραγµατικά, εγώ θα σας πω κάτι. Κοιτάζουν να πάνε κάπου αλλού µε τα χρήµατά τους. Είναι αυτοί που επενδύουν στα διαστηµικά ταξίδια. Δεν θέλουν τον πλανήτη. Με όλα τα χρήµατα που έχουν, συνειδητοποιούν ότι δεν θέλουν όλα τα προβλήµατα εδώ. Γιατί; Γιατί; Λοιπόν πολλοί από αυτούς συνειδητοποιούν ότι µπορείτε να έχετε όλα τα χρήµατα στον κόσµο και πρέπει ακόµα να ανεχθείτε πολλά πράγµατα που συµβαίνουν. Χρησιµοποιούν πραγµατικά - και αυτό είναι ένα γεγονός - υπάρχουν οµάδες πλούσιων ανθρώπων που χρησιµοποιούν τα χρήµατά τους για να κάνουν επαφή µε τους εξωγήινους έτσι ώστε να µπορούν να κατεβούν από αυτό το µέρος. Και έχουν µιλήσει για αυτό... έχουν όλα τα είδη άλλων ηµερήσιων διατάξεων - αιώνια ζωή και εξωγήινο σεξ και όλα αυτά τα άλλα πράγµατα. Χρησιµοποιούν τα χρήµατα για την ET εξερεύνησή τους. Τώρα, θα επιθυµούσα µερικές φορές να τους επισκεφτώ ξαφνικά και να τους πω πραγµατικά ένα πράγµα ή δύο για τα ET, αλλά θα τους αφήσουµε στη διασκέδασή τους. Λοιπόν, εν πάση περιπτώσει, πολλά συµβαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη, πολλές ενέργειες, και εσείς πρόκειται να συνεχίσετε να το βλέπετε για λίγο. Η µεγάλη µετατόπιση, µε οποιονδήποτε τρόπο θέλετε να την ονοµάσετε. Θυµηθείτε ότι - πρέπει να το υπογραµµίσω αυτό, θέλω να το υπογραµµίσω 10 φορές - δεν είναι για σας. Δεν µε νοιάζει πόσο σκέφτεστε ότι σας αφορά, προσπαθείτε να κρατηθείτε και να προσποιηθείτε ότι αφορά εσάς, δεν είναι για σας. Δεν είναι πραγµατικά. Nope. Μέρος σας αναλαµβάνει πολύ από αυτό. Παίρνετε αυτές τις από έξ -... Είστε ένας µεγάλος ενεργειακός δέκτης και ποµπός. Είστε ένας ψυχικός δέκτης. Παίρνετε όλη αυτά την ουσία που συµβαίνει έξω εκεί, και την παίρνετε ως δική σας. Την καµουφλάρετε. Κατά κάποιον τρόπο την επανοικοδοµείτε. Την µεταµφιέζετε για να προσποιηθείτε ότι είναι ένα προσωπικό συναισθηµατικό πρόβληµα, για να προσποιηθείτε ότι είναι το πρόβληµα της αφθονίας σας ή το πρόβληµα της σχέσης σας. Δεν είναι. Πόσες φορές πρέπει να το πούµε αυτό; Πολλές, επειδή συνεχίζετε, "καλά, ο Adamus πρέπει να µιλάει στον Τimothy, όχι σε µένα. ΟAdamus πρέπει να µιλάει στον οποιονδήποτε άλλον, επειδή εγώ έχω ακόµα όλα αυτά τα προβλήµατα." Δεν είναι δικά σας. Είστε πολύ ευαίσθητα όντα σε κάποιο επίπεδο, αισθάνεστε το τι συµβαίνει, αλλά εσείς κάνετε αυτήν την συστροφή µόλις φτάσει σε σας και προσποιείστε ότι είναι δικά σας. Μερικοί από σας

9 πηγαίνουν ακόµα µε τη θεωρία του, "ποιός θα ήσασταν εάν δεν είχατε προβλήµατα." Αληθινά. Προβλήµατα - το σύνολο των προβληµάτων που εκθέτετε µπροστά σας, µε τα οποία ξυπνάτε κάθε πρωί και πηγαίνετε στο κρεβάτι µε αυτά κάθε νύχτα - αυτά υπενθυµίζουν σε σας ότι είστε ζωντανοί, δίνουν σε εκείνο τον δικό σας εγκέφαλο κάτι να ασχολείται. Σας δίνει συγκίνηση και δράµα. Ω!, και ξέρω ότι µέρος σας αναθεµατίζει και καταριέται και λέει, "θέλω να είµαι πέρα από αυτά τα προβλήµατα," και παρακαλώ µην µε φτύσετε, αλλά πρέπει να τα θέλετε, διαφορετικά δεν θα ήταν εκεί. Πραγµατικά. Πραγµατικά. Εάν πραγµατικά δεν θέλατε εκείνα τα προβλήµατα, πραγµατικά δεν θα ήταν εκεί. Λοιπόν το είπα πέρυσι, το είπα ένας έτος πριν... (Η Linda κρατά ένα καπέλο µπροστά του) LINDA: Είναι µια ασπίδα έτσι που κανένας δεν θα µπορεί να σας χτυπήσει. ADAMUS: Όχι, ακριβώς... εδώ, σταθείτε εδώ (γέλιο καθώς στέκεται πίσω από αυτήν) Λοιπόν... Το έχω πει πέρυσι, το έχω πει την χρονιά πριν. Εάν υπάρχει κάτι που συνεχίζεται στη ζωή σας, και είναι εκεί σε επαναλαµβανόµενη βάση, εάν είναι κάτι που συνεχίζεται, πρέπει να υπάρχει κάτι που να σας αρέσει µε το παιχνίδι. Μέρος σας, προφανώς, µισεί το παιχνίδι, αλλά µέρος σας αγαπά το παιχνίδι. Πηγαίνετε µέσα - είστε το αφεντικό, είστε ο δηµιουργός - τι είναι αυτό που εσείς αρέσετε πραγµατικά από αυτό; Επειδή αυτός είναι ο λόγος του γιατί είναι εκεί. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος. Δεν επιβάλλεται σε σας από οποιονδήποτε άλλον από οποιονδήποτε αλλονδήποτε, συµπεριλαµβανοµένων, θα έπρεπε να πω, συµπεριλαµβανοµένων και των πτυχών σας, επειδή εάν είναι εκεί, ακόµα κι αν µια πτυχή το δηµιουργεί, εσείς αφήνετε εκείνη την πτυχή να το δηµιουργεί. Αφήνετε εκείνη την πτυχή να σας βρωµίζει. Αφήνετε εκείνη την πτυχή να σας κρατά πραγµατικά από το να είστε η BFF σας. Η Νέα Σειρά Λοιπόν, νέα σειρά. Τελειώσαµε µόλις (την ΕΠΟΜΕΝΗ) σειρά µας, καιρός για τη νέα Σειρά. Πώς πρόκειται να την ονοµάσουµε; (κάποιος λέει, "Νέα Σειρά") Νέα Σειρά. Αυτό είναι περίπου τόσο δηµιουργικό όσο (η ΕΠΟΜΕΝΗ) Σειρά µου. Και το έτος µετά από αυτό θα µπορούσαµε να την ονοµάσουµε Νέα (ΕΠΟΜΕΝΗ) σειρά και να συνεχίσουµε από εκεί. Πάρτε µια στιγµή. Απλά αισθανθείτε µέσα για µια στιγµή. Τί συµβαίνει; Τί συµβαίνει την στιγµή αυτή; (το ακροατήριο λέει "Χάος") Ω!, Η Σειρά του Χάους. Αυτό θα ήταν καλό. Αυτό θα τραβούσε πραγµατικά την προσοχή. Πραγµατικά, όχι άσχηµο. Είχα κάτι λίγο διαφορετικό στο µυαλό. Αλλά αισθανθείτε σε αυτό. Ναι. SHAUMBRA 1 (γυναίκα): Αφαίρεση του Πέπλου.

10 ADAMUS: Αφαίρεση του Πέπλου. Η Αφαίρεση του Πέπλου θα λειτουργούσε. SHAUMBRA 2 (γυναίκα): Νέα ενέργεια. ADAMUS: Νέα ενέργεια. Ο Τοβίας το έκανε αυτό. Θα µας κατουρούσε εάν το κλέβαµε αυτό από αυτόν. SHAUMBRA 3 (γυναίκα): Ανάληψη. ADAMUS: Ανάληψη. Ήδη γίνεται. LINDA: Σώµα της Συνείδησης (το ακροατήριο προσφέρει διάφορες ιδέες) ADAMUS: Εξέλιξη. Εντάξει, φθάνουµε εκεί. Masters... Γειώνουµε το Πνεύµα. SHAUMBRA 4 (γυναίκα): Αποφοίτηση. ADAMUS: Αποφοίτηση. Δεύτερη αποφοίτηση. Τρίτη αποφοίτηση (γέλιο).τελική αποφοίτηση. Τελική αποφοίτηση: η συνέχιση. Νέα Συνείδηση. Όλα ωραία. Δείτε, συλλέγουµε λίγη ενέργεια εδώ. Ναι, Vince; VINCE: Σερφάρισµα στα Σκατά. ADAMUS: Κάνοντας σερφ... Σερφάρισµα στο Makyo σας, ναι (γέλιο) LINDA: Επανάσταση της Συνείδησης (περισσότερες προτάσεις προσφέρονται) ADAMUS: Linda;

11 LINDA: Επανάσταση της Συνείδησης. ADAMUS: Συνείδηση - ωωχ, Επανάσταση. Ναι! Αυτό θα τραβούσε κάποια προσοχή. Αυτός θα τραβούσε κάποια προσοχή. Αυτά είναι όλα καλά. Θα σας δώσω την πρότασή µου, αλλά δεν σηµαίνει ότι είναι σωστή. LINDA: Μπορούµε να την καταψηφίσουµε ; (γέλιο) SART: Η Επόµενη Μεγάλη Περιπέτεια του Sart (πολλά γέλια) LINDA: Αυτό έπρεπε να είναι. ADAMUS: Η Επόµενη Μεγάλη Περιπέτεια του Sart. Τώρα, αυτό θα ήταν καλό. Ναι. Ναι. Αυτό θα ήταν καλό, Sart, για οποιονδήποτε άλλον εκτός από αυτούς που ακούνε. Εντούτοις, θα µπορούσαν απλά να αισθανθούν στην ενέργειά σας. SART: Μπορούν να έρθουν εµπρός! ADAMUS: ναι. Πολλές καλές προτάσεις εδώ, και αληθινά, βάζουµε µαζί τις ιδέες µας, την δηµιουργικότητά µας. Εδώ είναι το τι σκεφτόµουν, και θα το εξηγήσω ακριβώς σε ένα λεπτό. (ο Adamus γράφει στον πίνακα) "e2012." Τώρα επιτρέψτε µου να εξηγήσω. Δεν οφείλετε να σας αρέσει. Είναι µια καλή ιδέα εν τούτοις. Τα Πάντα Αφορούν την Ενέργεια Επιτρέψτε µου να εξηγήσω. Το µεγαλύτερο πράγµα που συνεχίζεται αµέσως για το επόµενο έτος και µισό - ίσως για δύο έτη - και εσείς µπορείτε να το βάλετε αυτό στον καθρέφτη σας ή στο αυτοκίνητό σας ή οπουδήποτε, αλλά την στιγµή αυτήν τα πάντα αφορούν την ενέργεια. Τα πάντα αφορούν την ενέργεια την στιγµή αυτή. Σας ζητώ να βάλετε έναν αστερίσκο πίσω από αυτό, µε άλλα λόγια, µια µικρή υποσηµείωση. Όταν λέω όλα είναι ενέργεια, δεν ισχύει απαραιτήτως για σας, αλλά ισχύει για όλα όσα συµβαίνουν στον κόσµο αµέσως τώρα. Μπορείτε να το αποστάξετε,

12 µπορείτε να το απλοποιήσετε - κάθε δράση, κάθε παιχνίδι, κάθε τίτλος εφηµερίδας, όλα - εάν αισθάνεστε σε αυτό, τα πάντα αφορούν την ενέργεια. Υπάρχει πολλή ενέργεια σε µετακίνηση αµέσως τώρα, ενέργεια σε χάος. Συνολικό χάος. Ενέργεια που κατασχίζεται από τα παλαιά συστήµατα που προσπαθούν να χτίσουν νέα - δεν θέλω καν να τα ονοµάσω συστήµατα - αλλά νέα πατρόν ή πρότυπα, νέοι οδηγοί για τον τρόπο που τα πράγµατα ήταν. Αυτός ο κόσµος είναι σε µια ενεργειακή κρίση. Ενεργειακή κρίση. Εάν ρίξετε µια µατιά σε οτιδήποτε την στιγµή αυτή, τα καύσιµα, προφανώς. Η κατάσταση των καυσίµων, υπάρχει µια ενεργειακή κρίση εκεί. Έχει συζητηθεί για πολύ καιρό, τίποτα καινούργιο, αλλά αυτός ο πλανήτης έχει χρησιµοποιήσει πολύ παλαιά, πολύ αρχαΐζοντα καύσιµα. Και είναι καταπληκτικό, επειδή υπάρχει ενέργεια στον αέρα την στιγµή αυτή, απλά κανένας δεν υπολόγισε πώς να τα βάλει µαζί και να τον χρησιµοποιήσει - έρχονται κοντά µερικές φορές, αλλά δεν έχουν χτυπήσει σε αυτό ακόµα - επειδή... επειδή... επειδή... LINDA (και ακροατήριο): Συνείδηση. ADAMUS: Η συνείδηση δεν είναι αρκετά εκεί ακόµα.την στιγµή που η συνείδηση φθάσει εκεί, κατόπιν η λύση είναι ξαφνικά εκεί - κάτι που είναι εντελώς καθαρό, εντελώς ελεύθερο εύχρηστο, αντικαθιστά το πετρέλαιο και τον άνθρακα και το φυσικό αέριο και πολλά απολιθωµένα καύσιµα. Αλλά αυτός ο κόσµος είναι σε µια ενδιαφέρουσα δυσαναλογία των ενεργειών την στιγµή αυτή. Καθώς έχουµε µιλήσει για αυτό πριν οι φυσικοί πόροι που απαιτούνταν για να υποστηρίξουν τον πληθυσµό στον πλανήτη τώρα και κατά τη διάρκεια των επόµενων ετών απλά δεν είναι εκεί. Έχει µια δυνατότητα για τη µετάβαση από µια κρίση σε άλλη. Φανταστείτε µια κρίση την στιγµή αυτή µε τα χρήµατα, η επόµενη αληθινή κρίση - αληθινή κρίση - να είναι τα καύσιµα. Φανταστείτε τις δεξαµενές να αρχίζουν να στεγνώνουν ή ο πληθυσµός και η κατανάλωση του πληθυσµού να αυξάνεται σε ένα τέτοιο επίπεδο που η άντληση, ο καθαρισµός, η διανοµή να µην µπορούν να συµβαδίσουν µε την κατανάλωση. Έτσι οι τιµές πηγαίνουν στον ουρανό ψηλά. Αυτό µετατοπίζει τα πάντα που συµβαίνουν στη Γη. Και, φίλοι µου, αυτό δεν είναι µια πρόβλεψη,συµβαίνει. Δεν είναι δράµα, είναι πραγµατικό. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να κλείσουν τα µάτια τους σε αυτό, µπορείτε πραγµατικά να κάνετε κάτι. Εσείς κάνετε κάτι. Λόγω της εργασίας που κάνετε µε τον εαυτό σας - όχι για να σώσετε τον πλανήτη, όχι για να σώσετε τον κόσµο ή τίποτ' άλλο - η εργασία που κάνετε στη συνείδησή σας εγωιστικά, έξοχα εγωιστικά για τον εαυτό σας, είναι αυτό που δηµιουργεί µια διαφορά - θα δηµιουργήσει µια διαφορά - για τα προβλήµατα που αντιµετωπίζει η Γη αµέσως τώρα. Η εργασία που κάνετε κάθε φορά που αναλαµβάνετε ένα µικρό πρόβληµα για τον υπόλοιπο κόσµο - αυτό είναι πραγµατικά πρόβληµά τους όχι δικό σας - αλλά κάθε φορά που το αναλαµβάνετε, που προσποιείστε ότι είναι δικό σας, παλεύετε µε αυτό, εσείς καταπιάνεστε µε αυτό, πολεµάτε µε αυτό, το φοβάστε, σας βοηθά πραγµατικά να καταλάβετε κάτι σαφέστερο για τη συνείδησή σας.

13 Νοµίσατε ότι ήταν η πνευµατική πορεία σας. Το έχετε ονοµάσει πνευµατικό µονοπάτι σας. Δεν είναι. Έχετε πάει πέρα από το πνευµατικό ταξίδι. Έχετε πάει πραγµατικά. Προσποιείστε ακόµα ότι το διανύετε, αλλά έχετε πάει πέρα. Έτσι όταν παίρνετε ένα ζήτηµα σκεπτόµενοι ότι είναι δικό σας, παλεύοντας µε αυτό, και τελικά έρχεστε σε µια νέα κατανόηση ή σε µια νέα συνειδητοποίηση, αυτό έχει µια λαµπρή µικρή επίδραση στη µαζική συνείδηση, στον υπόλοιπο κόσµο. Φαίνεται ίσως λίγο µακρινό που πρέπει να το πω αυτό. Λέτε, "Καλά, ποιο είναι το ζήτηµά µου µε έναν φίλο ή ένα οικογενειακό µέλος που έχω να ασχοληθώ;" Έχει τα πάντα, επειδή πολύ ενεργά δηµιουργείτε νέες δυνατότητες για την αλλαγή στον πλανήτη µε τη δηµιουργία της νέας συνείδησης στον εαυτό σας. Λοιπόν, πίσω στο σηµείο, ο πλανήτης είναι σε µια ενεργειακή κρίση. Μπορείτε να το δείτε την στιγµή αυτή. Ενέργεια σε σχέσεις - τόσοι πολλοί σας έζησαν ζητήµατα σχέσης τον περασµένο µήνα ή τόσο - ενέργεια στις σχέσεις, επειδή είναι µια ενεργειακή κατάσταση. Υπάρχει ένα παλαιό παιχνίδι της κλοπής της ενέργειας που συνεχίζεται, και αυτό συµβαίνει µε τα οικογενειακά µέλη και τους φίλους και στο χώρο εργασίας. Και έπειτα αναρωτιέστε, "ποιο είναι το λάθος µε µένα; Γιατί δεν µπορώ να συµβαδίσω µε τους ανθρώπους; Γιατί δεν µε συµπαθούν;" Επειδή παίζουν ένα ενεργειακό παιχνίδι. Κλέβουν. Προσπαθούν να πάρουν κάτι από σας. Υπάρχει µια ενεργειακή παράνοια στη Γη αµέσως τώρα. Φανερώνεται µε πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είναι η "όχι αρκετά" νοοτροπία - "Δεν έχω αρκετά για να κυκλοφορήσω, έτσι πρέπει να αρπάξω ότι µπορώ." Εάν αισθάνεστε στη µαζική συνείδηση τώρα, υπάρχει ένας τεράστιος τύπος κάποιο είδος κενού ή άδειο που είναι έξω εκεί την στιγµή αυτή, άνθρωποι που συλλογικά δεν αισθάνονται ότι υπάρχουν αρκετά, και τρέφονται από τις εκθέσεις των ειδήσεων, τρέφονται από τους δραµατουργούς και από οποιονδήποτε άλλον - "Δεν υπάρχουν αρκετά." Αυτό δηµιουργεί ένα κενό. Δηµιουργεί έπειτα την επιθυµία ή το συναίσθηµα στους ανθρώπους - "Καλλίτερα να συντηρήσω αυτό που έχω, και καλύτερα πραγµατικά να αρπάξω ένα µικρό κοµµάτι παραπάνω. Δύσκολα χρόνια έρχονται." Αυτό προκαλεί µια τεράστια συναισθηµατική ενεργειακή κρίση. Πρόκειται να προκαλέσει µια κρίση στα τρόφιµα, και µπορείτε να µε αναφέρετε για αυτό: αυτός ο πλανήτης µπορεί να παράγει αρκετά τρόφιµα για να υποστηρίξει 10 δισεκατοµµύρια, ίσως ακόµα και 20 δισεκατοµµύρια εάν η συνείδηση ήταν σωστή. Αλλά πρόκειται να υπάρξουν πόλεµοι για τα τρόφιµα, ακόµα και όταν µπορεί να παράγει αυτός ο πλανήτης αρκετά. Έχουµε µιλήσει για τη γεωργία και τη συνειδητή γεωργία από πριν, για το πώς να παράγουµε συνειδητά τρόφιµα που παρέχουν τεράστια ποσά διατροφής. Και τα σώµατα - τα Σώµατα της Συνείδησης - που δεν χρειάζονται τεράστιες ποσότητες τροφίµων. Χρειάζονται απλά το µικρό κοµµάτι µιας σύνδεσης µε την ενέργεια. Μπορείτε να πάτε κοντά στα µισά τρόφιµα από αυτά που τρώτε την στιγµή αυτή εάν το θελήσετε. Δεν χρειάζεται να το κάνετε. Δεν χρειάζεται να το κάνετε. Θα µπορούσατε να πάτε κοντά στο µισό. Δεν είναι για την απώλεια του βάρους, είναι για την προσαρµογή του σώµατός σας. Δεν χρειάζεστε αυτούς τους όγκους άλλο πια. Στην πραγµατικότητα, µερικές ηµέρες έχετε

14 παρατηρήσει όταν παρατρώτε κατά κάποιον τρόπο πονάει; Επειδή το σώµα σας γίνεται πιό ευαίσθητο. Υπάρχει µια γενική ενεργειακή κρίση, και σε αυτό το ερχόµενο έτος και µισό οτιδήποτε διαβάζετε, το τί λαµβάνει χώρα στον πλανήτη από τις τραπεζικές εργασίες στα τρόφιµα και στις σχέσεις και στην τεχνολογία και σε όλα τα άλλα είναι για την ενέργεια. Η ενεργειακή κλοπή λαµβάνει µορφές µε πολλούς παράξενους τρόπους αµέσως τώρα. Και ένα από τα πράγµατα που πρόκειται να δείτε πολύ περισσότερο... εσείς πρόκειται να δείτε λιγότερο πόλεµο, επ' ευκαιρία. Ο πόλεµος είναι λίγο πάρα πολύ άµεσος και ακατέργαστος. Και, πραγµατικά, δεν παίρνετε πολλή ενέργεια µε το να πηγαίνετε στον πόλεµο. Αρχίζουν να τα υπολογίζουν. Κοστίζει πολύ το να πάς σε πόλεµο. Έτσι λογαριάζουν άλλους τρόπους. "Αυτοί" - ξέρετε, η κολεκτίβα ή οι άνθρωποι στις κυβερνήσεις. Οι νέοι πόλεµοι, ο νέος τρόπος της ενεργειακής σίτισης είναι πράγµατα όπως οι κωδικοί πόλεµοι, και γίνονται την στιγµή αυτή όχι µόνο από αυτούς τους χάκερ των κολεγίων που πηγαίνουν µέσα και δηµιουργούν αυτούς τους ιούς και αυτά τα πράγµατα που ληστεύουν εσάς και άλλους χρήστες υπολογιστών από το δικαίωµα να χρησιµοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Είναι ένας * ιός SES που µπαίνει στον προγραµµατισµό των υπολογιστών. Βγαίνει κυριολεκτικά έξω εκεί και κλέβει την ενέργεια. * Αναφερόµενος στον ενεργειακό ιό που συζητιέται στο Σχολείο Σεξουαλικής Ενέργειας του Τοβία Μερικές φορές λέτε, "καλά, τι κάνει αυτούς τους χάκερ να βγαίνουν στην πρόκληση της καταστροφής;" Η ενέργεια. Πραγµατικά. Την λαµβάνουν άµεσα και έµµεσα. Παίρνουν ένα λάκτισµα από την πρόκληση του χάους. Παίρνουν µια έµµεση θρέψη µε ενέργεια που επιστρέφει πίσω σε αυτούς. Το άγχος και ο θυµός σας επειδή έχετε τον υπολογιστή σας προσβεβληµένο, αυτό διεγείρει ένα επίπεδο ενέργειας που βάλλεται ακριβώς πίσω κατευθείαν. Δεν ξέρουν ότι προγραµµατίζουν για αυτόν τον λόγο, αλλά µε αυτό είναι που ισοδυναµεί. Τώρα συµβαίνει στις εταιρίες. Συµβαίνει στις κυβερνήσεις. Δηµιουργούν τους κώδικες που πηγαίνουν µέσα και διαστρέφουν, διαστρεβλώνουν και κλέβουν την ενέργεια. Έτσι αυτό που έχουµε εδώ να συµβαίνει είναι την στιγµή αυτή τεράστιες ενεργειακές µάχες που πραγµατοποιούνται µε πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Διαβάστε τους τίτλους, εάν τολµάτε, αύριο, την προσεχή εβδοµάδα, και αντί να τα διαβάζετε για τις λέξεις που είναι τυπωµένες στο χαρτί ή στις οθόνες των υπολογιστών σας, δείτε το τώρα από το επίπεδο του: όλα είναι ενέργεια. Όλα. Όλα είναι ενέργεια. Ας πάρουµε µια βαθιά αναπνοή µε αυτό.

15 Αυτό είναι αυτό που συµβαίνει σε αυτόν τον κόσµο, και δεν υπάρχει απολύτως καµία ανάγκη να φοβηθεί κανείς, απολύτως καµία ανάγκη να ανησυχήσει κανείς για αυτό. Εσείς, αγαπητοί φίλοι µου, πρόκειται να φέρετε µέσα το απολύτως σωστό ποσό ενέργειας για να σας εξυπηρετήσει απολύτως στη στιγµή. Και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για το οποίοι πρέπει να φοβηθείτε εκτός αν θέλετε, εκτός αν θέλετε να πάρετε εκείνη την σειρά µαθηµάτων, εκείνη την διαδροµή. Τώρα, γι αυτό λέω ίσως ένα όνοµα όπως "e2012," επειδή όλα πρόκειται να είναι για την ενέργεια. Μπορείτε να αλλάξετε το όνοµα, εάν σας αρέσει. Κρατήστε το όνοµα. Σκεφτείτε για αυτό. Όλα αφορούν την ενέργεια. LINDA: Ο καθένας θέλει να το κρατήσουµε; (το ακροατήριο αποκρίνεται) Ναι! ADAMUS: Ω!, και αυτό είναι ένα καλό όνοµα, κατά κάποιον τρόπο ένα ηµι-δραµατικό όνοµα επίσης, λόγω όλης της διαφηµιστικής εκστρατείας για το Στο τέλος του 2012, δεν πρόκειται να υπάρχει κανένα µεγάλο big bang γεγονός που να πραγµατοποιείται. Πρόκειται να υπάρχει πολλή σύγκρουση και πολύ χάος από τώρα και µέχρι τότε. Πρόκειται να υπάρχουν πολύ περισσότερες καταστάσεις σαν αυτή που είχαµε πρόσφατα στη Νορβηγία. Είναι ενέργεια. Είναι εγκλωβισµένη ενέργεια. Και δεν ήταν µόνο εκείνο το άτοµο ( αναφέρεται στους πυροβολισµούς στη Νορβηγία). Είναι κάπως ενδιαφέρον να διαβάζεις, µέσω των µατιών µερικών από σας, ανάγνωση των ειδήσεων, και η ερώτηση "Αυτός ο άνδρας έδρασε µόνος του;" Καλά, όχι. Ενεργούσε σε ένα µέρος της συνείδησης, είτε ήξερε οποιονδήποτε άλλον ή το συνειδητοποιούσε. Ενεργούσε µε έναν πολύ δίκαιο, πολύ θυµωµένο και µια πολύ επιδίωξη-ενέργειας νοοτροπία οµοειδή µε άλλους. Ξέρετε, υπάρχουν αυτές οι συνδέσεις που γίνονται. Οι εξτρεµιστές - είτε είναι πολιτικοί ή τροµοκράτες ή οποιοδήποτε άλλο πράγµα - οι εξτρεµιστές, συνδέονται. Ακριβώς όπως εσείς συνδέεστε ο ένας µε τον άλλον, ακόµα και όταν δεν είστε µαζί, εµείς συνδεόµαστε την στιγµή αυτή µε τους Shaumbra σε όλο τον κόσµο ακόµα κι αν δεν είναι εδώ. Μπορεί να µην ξέρετε το όνοµά τους, αλλά υπάρχει κάποιο είδος ενεργειακής σύνδεσης. Καλά, αυτοί συνδέονται, και ιδιαίτερα εάν είναι αρκετά διαισθητικοί να ξέρουν πώς να συνδέονται στην ονειρική κατάσταση, στις άλλες σφαίρες, στις Κοντά στην Γη σφαίρες, συνδέονται και θρέφουν ο ένας τις απόψεις και τις πεποιθήσεις του άλλου. Και κάτω από πολύ από αυτό υπάρχει η έλλειψη. Πολλή ενεργειακή κατάσταση - έλλειψη - και θα κατηγορήσουν για αυτό κάποια οµάδα ή µια κυβέρνηση ή τους γονείς τους ή οποιονδήποτε. Αυτό που ζουν είναι η έλλειψη, έτσι πρέπει να πάρουν ενέργεια για να διεγερθούν, για να αισθανθούν ότι παίρνουν κάτι. Αλλά όπως ξέρετε, εάν έχετε κάνει τη σειρά µαθηµάτων για την σεξουαλική ενέργεια του Τοβία, εάν είστε θύµα, πρόκειται να είστε και καταχραστής. Τελεία και παύλα. Εάν κάποιος έχει πάρει την ενέργειά σας, πηγαίνετε σύντοµα ή αργότερα βγαίνετε και παίρνετε την δική τους, ακόµα κι αν δεν έχετε επίγνωση από αυτό. Είναι οι διαδικασίες της θρέψης. Μπορείτε να έχετε κάποια µεγάλη θρέψη... µερικοί από σας είχατε δράµα αυτή την τελευταία εβδοµάδα στις ζωές σας. Δεν

16 κοιτάζω οποιονδήποτε ειδικότερα, αλλά είχατε δράµα στη ζωή σας. Υπάρχει εκείνο το είδος ώθησης για µια σύντοµη στιγµή. Ακόµα κι αν ήταν δράµα, σας έδωσε λίγη τροφή, και αρχίζετε να γίνεστε πιό ενήµεροι από αυτό και ίσως αισθάνεστε ακόµη και λίγο ένοχοι για αυτό. Αλλά σας υπενθύµισε ότι είστε ζωντανοί. Αναζωογόνησε πραγµατικά το σώµα σας και κάθε άλλο µέρος σας για λίγο. Αλλά έπειτα όταν αυτό αποµακρύνεται, κατόπιν είστε πίσω στην πραγµατικότητα. Είστε πίσω στην καθηµερινή ζωή, και έπειτα συντρίβεστε. Κάνετε µια ενεργειακή συντριβή. Καλά, το βαµπίρ µέσα σας πρέπει έπειτα να βγεί και να πάρει λίγη περισσότερη ενέργεια κάπου αλλού. Είναι ο κύκλος. Είναι ακριβώς αυτό που ο Tobias είπε τόσο βαθιά στο Σχολείο της Σεξουαλικής Ενέργειας. Έτσι έχετε όλη αυτήν την δυναµική που συνεχίζεται, όλη αυτήν την σίτιση να λαµβάνει χώρα, όλο αυτό το κενό έξω εκεί στη µαζική συνείδηση, άνθρωποι που αισθάνονται - και ενισχύονται από τις ειδήσεις - ότι δεν υπάρχει τίποτα αρκετό. Δεν υπάρχει τίποτα αρκετό. Δεν υπάρχει τίποτα αρκετό. Έτσι πρόκειται να βγούν και να τραφούν και να τραφούν. Πρόκειται να το κάνουν όχι µέσω των πολέµων, αλλά µέσω πολλών άλλων τρόπων - µέσω των προσοχών στους τίτλους, µέσω της οικονοµικής χειραγώγησης, µε κάθε τρόπο. Shaumbra, όταν λέω όλα είναι ενέργεια, έβαλα έναν αστερίσκο πίσω από αυτά - εκτός από εσάς. Εκτός από εσάς. Ας µιλήσουµε για αυτό. Ο υπόλοιπος κόσµος λειτουργεί σε αυτήν την ενεργειακή κρίση και στο ενεργειακό χάος. Θα λειτουργήσει όντως θαυµάσια, επειδή θα φέρει αυτόν τον πλανήτη στο επόµενο επίπεδο, και θα αρχίσετε πραγµατικά να βλέπετε τη διαφορά σε κάνα δυο χρόνια εδώ. Αλλά την στιγµή αυτή, δεν είναι απαραίτητο να έχει επιπτώσεις σε σας. Είναι µέρος της εξέλιξης. Είναι µέρος της αντίστασης στην αλλαγή. Είναι µέρος των παλαιών δοµών που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν, αλλά πρόκειται να συµβεί. Συµβαίνει. Συµβαίνει. Επίγνωση Ας µιλήσουµε τώρα για σας. Και προκειµένου να γίνει αυτό, πρόκειται να µιλήσουµε για τη συνειδητότητα. Συνειδητότητα.. Τι είναι Συνειδητότητα; Είναι µια µακριά λέξη, δύσκολο να την συλλαβίσεις (το ακροατήριο προσφέρει διάφορες απαντήσεις) ΔΑΒΙΔ: Επίγνωση.

17 ADAMUS: Επίγνωση. Ναι, και ο Δαβίδ παίρνει ένα βραβείο Adamus. Αλλά την επόµενη φορά, Δαβίδ, σας θέλω για να το τραγουδήσετε. ΕΠΙΓΝΩΣΗ! ΔΑΒΙΔ (φωνάζει): ΕΠΙΓΝΩΣΗ! ADAMUS: Έτσι. Ναι. Λοιπόν ο Δαβίδ παίρνει ένα βραβείο Adamus για το ότι ήταν ακριβώς πολύ κοντά σε µένα και έτσι µπορώ να τον ακούσω (γέλιο) Αλλά Δαβίδ, προτού να δεχτείτε, πρέπει να σας ζητήσω να κάνετε µια επιλογή. Έχετε µια επιλογή µεταξύ ενός βραβείου Adamus ή µετρητών, είκοσι δολάρια. Τί παίρνετε; ΔΑΒΙΔ: (επιλέγοντας το βραβείο) Πολυτιµότερο από χρυσό. ADAMUS: Πολυτιµότερο από χρυσό. Καλή απάντηση. Οποιαδήποτε απάντηση θα ήταν καλή, τίποτα άλλο παρά καλή απάντηση. Καλή. Ενδιαφέρον, ενδιαφέρον. Παρατηρήσατε µια µικρή ενεργειακή ανταλλαγή που πραγµατοποιήθηκε µόλις; LINDA: Μεταξύ σας και της Edith; (γέλιο) (ο Adamus φιλά την Edith) ADAMUS: Ναι! Φιλώ αλλά δεν λέω ποτέ. Έτσι η συνειδητότητα είναι επίγνωση. Τί είναι επίγνωση; Τί είναι επίγνωση; Ας κάνουµε µερικές ασκήσεις µε την επίγνωση. Κατ' αρχάς, θα ζητήσω από δύο εθελοντές. Vince, εσείς είστε ο ένας, και Mary εσείς είστε ο άλλος. Σας ευχαριστώ που προσφερθήκατε εθελοντικά (γέλιο) Τώρα, εδώ είναι αυτό που πρόκειται να κάνετε. Vince, εσείς θα βγείτε στον όροφο και... απλά βγείτε εκεί και να είστε µε επίγνωση. Mary, εξωτερικά στο µπροστινό εξωτερικό πάρκινγκ και να είστε µε επίγνωση. Θα σας καλέσω πίσω µέσα ακριβώς σε µια στιγµή. Είναι µια ενδιαφέρουσα ερώτηση. Τι είναι επίγνωση; Έτσι ενώ στέκονται εκεί... έχοντας επίγνωση... ας τους καλέσουµε πίσω τώρα. Ήταν αρκετός χρόνος για να είναι µε επίγνωση.

18 LINDA: Τώρα; ADAMUS: ναι. Εντάξει. Vince, Mary, ελάτε πίσω µέσα. Έχει επίγνωση ότι δεν ήθελε να είναι εδώ (γέλιο) Είναι πολύ συµπαθητικότερα έξω εκεί. Vince, τρία πράγµατα των οποίων είχες επίγνωση VINCE: Πόσο όµορφα ήταν έξω εκεί. ADAMUS: Όµορφα, εντάξει. VINCE: Το δροσερό αεράκι. ADAMUS: Δροσερό αεράκι. Ωραία. VINCE: Και η ζωή είναι καλή. ADAMUS: Η ζωή είναι... VINCE: καλή. ADAMUS: Ω!, καλή. Νόµισα ότι είπες ότι ήταν κάτι άλλο. Η ζωή είναι καλή. Εντάξει, Mary, τρία πράγµατα. Από τί είχατε επίγνωση; MARY: Όντας στην Τώρα στιγµή. ADAMUS: Όντας στην Τώρα στιγµή. Πραγµατικά; MARY: Κάπως (αυτή χαζογελάει)

19 ADAMUS: εντάξει. Για να µην πείτε τα µυστικά, αλλά λέγατε, "τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω εδώ έξω ;" Αλλά εκείνο είναι κάπως της Τώρα στιγµής. Εντάξει, µετά. MARY: Μην όντας στο µυαλό τόσο πολύ. ADAMUS: Μην όντας στο µυαλό. Ναι. ADAMUS: Συνειδητοποιήσατε ότι ήσαστε στο µυαλό σας. Εντάξει. MARY: Ναι, ακριβώς. ADAMUS: Έχετε επίγνωση στο µυαλό. Εντάξει. Έπειτα. MARY: Πήρα µια αναπνοή. ADAMUS: Παρντόν. MARY: Δεν ξέρω. ADAMUS: Δεν ξέρετε. MARY: Πήρα µια αναπνοή. Δεν ξέρω. ADAMUS: Εντάξει, δύο. Δύο από τα τρία. Όχι άσχηµα. Εντάξει, τώρα, ας το κάνουµε αυτό ως οµάδα. John, πρόκειται να σας ζητήσω να παίξετε τη µουσική που παίχτηκε εισαγωγικά σε αυτήν την σύνοδο, το Mandolin Highway.* Ας σβήσουµε τα φώτα και ας δηµιουργήσουµε κάποιο είδος µυστήριας ατµόσφαιρας εδώ. Παίξτε τη µουσική, και όπως παίζει η µουσική, σας θέλω να έχετε επίγνωση.

20 * Αγορασµένο από το PremiumBeat.com Πάρτε µια βαθιά αναπνοή και να έχετε επίγνωση. Να είστε συνειδητοί. [ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ] ADAMUS: Τέλεια. Linda στο µικρόφωνο, παρακαλώ. Εάν θα µπορούσαµε να έχουµε τα φώτα πίσω πάλι. Από τί είχατε επίγνωση; Κανένα makyo, παρακαλώ. Από τί είχατε επίγνωση; ELIZABETH: Αισθανόµουν απλά - είχα επίγνωση πρώτα από το άγγιγµα των άκρων των δακτύλων µου. ADAMUS: Ωραία. ELIZABETH: Είχα επίγνωση ότι το σώµα µου θέλει να κινηθεί µε τον ρυθµό, ακριβώς αισθανόµουν να είµαι εκεί. ADAMUS: Μπορείτε εάν το θέλετε. ELIZABETH: εντάξει. Και είχα επίγνωση, προ πάντων, της µετατόπισης, της ανύψωσης µου, της ενεργειακή ανύψωσης. ADAMUS: Ναι. Ωραία. Άριστα. Σας ευχαριστούµε. Ωραία. Επόµενος. EDITH: Είχα επίγνωση από όµορφα σαν µικρά σπινθηρίζοντα σταγονίδια να γεµίζουν την καρδιά και τη χαρά να χύνεται ακριβώς µέσα, και έπειτα αυτόν τον χορό, χορό, χορό. ADAMUS: Ωραία. Χαρά. Θα το συνοψίσω ακριβώς σαν χαρά, κάπως σπηνθηρίζουσα. Μεγαλειώδες. Άλλοι;

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στη γη. Εκεί είδε μπροστά του την αλεπού. - Καλημέρα, - Καλημέρα, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, ενώ έψαχνε να βρει από πού ακουγόταν η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Εργασία για το σπίτι Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης 1 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Απαντά η Μαρίνα Βαμβακίδου Ερώτηση 1. Μπορείς να φανταστείς τη ζωή μας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ο εγωιστής γίγαντας. Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία. Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. «Αλέξανδρος Δελμούζος»

Ο εγωιστής γίγαντας. Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία. Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. «Αλέξανδρος Δελμούζος» Ο εγωιστής γίγαντας Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης «Αλέξανδρος Δελμούζος» 2010-2011 Κάθε απόγευμα μετά από το σχολείο τα παιδιά πήγαιναν για να παίξουν στον κήπο του γίγαντα.

Διαβάστε περισσότερα

Το Ηµερολόγιο των Μάγιας και τα Χρήµατα από τον ρ. Καρλ Τζοχάν Κάλλεµαν

Το Ηµερολόγιο των Μάγιας και τα Χρήµατα από τον ρ. Καρλ Τζοχάν Κάλλεµαν Το Ηµερολόγιο των Μάγιας και τα Χρήµατα Από τον ρ. Καρλ Τζοχάν Κάλλεµαν Λοιπόν, ήθελα να µιλήσω για δυο πράγµατα που νοµίζω δεν συνδέονται πάντα αλλά, πραγµατικά θα τους άξιζε µια σύνδεση. Το ένα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο

Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο 4 Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο Σεβάχ. Για να δει τον κόσμο και να ζήσει περιπέτειες.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΕΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ. ΑΡΗΣ (Συναντώνται μπροστά στη σκηνή ο Άρης με τον Χρηστάκη.) Γεια σου Χρηστάκη, τι κάνεις;

ΣΚΕΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ. ΑΡΗΣ (Συναντώνται μπροστά στη σκηνή ο Άρης με τον Χρηστάκη.) Γεια σου Χρηστάκη, τι κάνεις; ΣΚΕΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΡΗΣ (Συναντώνται μπροστά στη σκηνή ο Άρης με τον Χρηστάκη.) Γεια σου Χρηστάκη, τι κάνεις; ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ Μια χαρά είμαι. Εσύ; ΑΡΗΣ Κι εγώ πολύ καλά. Πάρα πολύ καλά! ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ Σε βλέπω

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

ΙΑ ΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ 1η Σελίδα Η Γιώτα θα πάει για πρώτη φορά κατασκήνωση. Φαντάζεται πως θα περάσει πολύ άσχημα μακριά από τους γονείς και τα παιχνίδια της για μια ολόκληρη εβδομάδα. Αγχώνεσαι ή νοιώθεις άβολα όταν είσαι

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς Κυκλοφορώ" (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού

Ερωτηματολόγιο Προγράμματος Ασφαλώς Κυκλοφορώ (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς Κυκλοφορώ" (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού Tάξη & Τμήμα:... Σχολείο:... Ημερομηνία:.../.../200... Όνομα:... Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς Κυκλοφορώ" (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Β - Γ Δημοτικού

Ερωτηματολόγιο Προγράμματος Ασφαλώς Κυκλοφορώ (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Β - Γ Δημοτικού Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς Κυκλοφορώ" (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Β - Γ Δημοτικού Tάξη & Τμήμα:... Σχολείο:... Ημερομηνία:.../.../200... Όνομα:... Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς

Διαβάστε περισσότερα

«Ο Αϊούλαχλης και ο αετός»

«Ο Αϊούλαχλης και ο αετός» ΠΑΡΑΜΥΘΙ #25 «Ο Αϊούλαχλης και ο αετός» (Φλώρινα - Μακεδονία Καύκασος) Διαγωνισμός παραδοσιακού παραμυθιού ebooks4greeks.gr ΠΑΡΑΜΥΘΙ #25 Ψηφίστε το παραμύθι που σας άρεσε περισσότερο εδώ μέχρι 30/09/2011

Διαβάστε περισσότερα

Πώς γράφεις αυτές τις φράσεις;

Πώς γράφεις αυτές τις φράσεις; Πρόλογος Όταν ήμουν μικρός, ούτε που γνώριζα πως ήμουν παιδί με ειδικές ανάγκες. Πώς το ανακάλυψα; Από τους άλλους ανθρώπους που μου έλεγαν ότι ήμουν διαφορετικός, και ότι αυτό ήταν πρόβλημα. Δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

«Tα 14 Πράγματα που Κάνουν οι Καταπληκτικοί Γονείς», από την ψυχολόγο-συγγραφέα Dr. Λίζα Βάρβογλη!

«Tα 14 Πράγματα που Κάνουν οι Καταπληκτικοί Γονείς», από την ψυχολόγο-συγγραφέα Dr. Λίζα Βάρβογλη! «Tα 14 Πράγματα που Κάνουν οι Καταπληκτικοί Γονείς», από την ψυχολόγο-συγγραφέα Dr. Λίζα Βάρβογλη! Οι καταπληκτικοί γονείς κάνουν καταπληκτικά πράγματα! Και δεν εννοώ περίπλοκα, δύσκολα, ή κάτι τέτοιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Με τους μαθητές τις μαθήτριες και τη δασκάλα της P2ELa 2013-2014 Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ- ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Μια μέρα ξεκινήσαμε από τις Βρυξέλλες

Διαβάστε περισσότερα

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. ''

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. '' 1. '' Τίποτα δεν είναι δεδομένο. '' 2. '' Η μουσική είναι η τροφή της ψυχής. '' 3. '' Να κάνεις οτι έχει νόημα για σένα, χωρίς όμως να παραβιάζεις την ελευθερία του άλλου. '' 4. '' Την πραγματική μόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

The Keele STarT Back Screening Tool

The Keele STarT Back Screening Tool The Keele STarT Back Screening Tool Σκεπτόμενος (-η) τις 2 τελευταίες εβδομάδες σημειώστε την απάντησή σας στα ακόλουθα ερωτήματα: Διαφωνώ Συμφωνώ 0 1 1 Ο πόνος στην μέση μου απλώθηκε κάτω στο (-α) πόδι

Διαβάστε περισσότερα

Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό! Εκπαιδευτικός σχεδιασμός παιχνιδιού: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Βασιλική Νίκα.

Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό! Εκπαιδευτικός σχεδιασμός παιχνιδιού: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Βασιλική Νίκα. Ήρθε ένας νέος μαθητής στην τάξη. Όλοι τον αποκαλούν ο «καινούριος». Συμφωνείς; 1 Δεν είναι σωστό να μη φωνάζουμε κάποιον με το όνομά του. Είναι σαν να μην τον αναγνωρίζουμε. Σωστά. Έχει όνομα και με αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Στην ζωή πρέπει να ξέρεις θα σε κάνουν να υποφέρεις. Μην λυγίσεις να σταθείς ψηλά! Εκεί που δεν θα μπορούν να σε φτάσουν.

Στην ζωή πρέπει να ξέρεις θα σε κάνουν να υποφέρεις. Μην λυγίσεις να σταθείς ψηλά! Εκεί που δεν θα μπορούν να σε φτάσουν. Αποστόλη Λαμπρινή (brines39@ymail.com) ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ Στην ζωή πρέπει να ξέρεις θα σε κάνουν να υποφέρεις Μην λυγίσεις να σταθείς ψηλά! Εκεί που δεν θα μπορούν να σε φτάσουν. Θα σε χτυπάνε, θα σε πονάνε,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΤΡΙΚΟ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΓΓΟΝΟΣ: Παππού, γιατί προτιμάς να βάζεις κανέλα και όχι κύμινο στα σουτζουκάκια; ΠΑΠΠΟΥΣ: Το κύμινο είναι κομματάκι δυνατό. Κάνει τους ανθρώπους να κλείνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ g Μια ιστορία για µικρούς και µεγάλους ένα παραµύθι τεχνολογίας και ζαχαροπλαστικής. ΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Μια ιστορία της. Λίνα ΣΤΑΡ!!! Τ.Ε.Ε. ΕΙ ΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΥΡΟΥ Μαθήτρια: Λίνα Βαρβαρήγου (Λίνα

Διαβάστε περισσότερα

«Πούλα τα όσο θες... πούλα ας πούµε το καλάµι από 200 ευρώ, 100. Κατάλαβες;»

«Πούλα τα όσο θες... πούλα ας πούµε το καλάµι από 200 ευρώ, 100. Κατάλαβες;» «Πούλα τα όσο θες... πούλα ας πούµε το καλάµι από 200 ευρώ, 100. Κατάλαβες;» Οπου (Α) ο καλούµενος - χρήστης της υπ' αριθ. 698... (µέλος της Χ.Α.) Οπου (Β) ο καλών Ηµεροµηνία: 20/09/2013 Εναρξη: 22:12':00''

Διαβάστε περισσότερα

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου - Έλα - πέρασες μια φορά ε; Σε είδα σε μια στιγμή αλλά δεν ήμουν βέβαιος, δεν με είδες; - πέρασα με το αμάξι και έκανα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ:

ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2007-2008 Τάξη: Γ 3 Όνομα: Η μύτη μου είναι μεγάλη. Όχι μόνο μεγάλη, είναι και στραβή. Τα παιδιά στο νηπιαγωγείο με λένε Μυτόγκα. Μα η δασκάλα τα μαλώνει: Δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου - από τον Φουάτ σε τρεις εταιρίες χρήματα... μπλου μπρουμέλ, άλλη μια P.A κάπως έτσι και άλλη μία που μου είχες πει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις σεμιναρίου Σεξουαλικότητα & Εφηβεία

Εντυπώσεις σεμιναρίου Σεξουαλικότητα & Εφηβεία Εντυπώσεις σεμιναρίου Σεξουαλικότητα & Εφηβεία Καλύτερη πληροφόρηση Ένιωσα σίγουρη για τον εαυτό μου Πολλές απορίες που δεν είχα φανταστεί με σιγούρεψαν Η σημερινή ενημέρωση ήταν από τις καλύτερες που

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ

Διαβάστε περισσότερα

Οι ιχνηλάτες ταξιδεύουν σε άγνωστα νερά

Οι ιχνηλάτες ταξιδεύουν σε άγνωστα νερά Οι ιχνηλάτες ταξιδεύουν σε άγνωστα νερά Μια φορά κι έναν καιρό μια παρέα από μαθητές και μαθήτριες που αγαπούσαν την περιπέτεια και ήθελαν να γνωρίσουν τον κόσμο αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι μακρινό.

Διαβάστε περισσότερα

μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου

μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου Δύο Σε μια σπουδαία αρχαία πόλη που την έλεγαν Ουρούκ, ζούσε ένας νεαρός βασιλιάς, ο Γκιλγκαμές. Πατέρας του Γκιλγκαμές ήταν ο βασιλιάς Λουγκαλμπάντα και μητέρα του η

Διαβάστε περισσότερα

Τα λουλούδια που δεν είχαν όνομα ''ΜΥΘΟΣ''

Τα λουλούδια που δεν είχαν όνομα ''ΜΥΘΟΣ'' 1 2 Τα λουλούδια που δεν είχαν όνομα ''ΜΥΘΟΣ'' 3 Τα λουλούδια χωρίς όνομα, τα έχει ο καθένας από μας, αλλά δεν το ξέρουμε. Δεν μας μαθαίνουν τίποτα και ψάχνουμε μόνοι μας άσκοπα να βρούμε κάτι, για να

Διαβάστε περισσότερα

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΑΣ ΚΡΑΛΛΗ Η Μεταξία Κράλλη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, "Μια φορά

Διαβάστε περισσότερα

1 / 15 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 3 ης Γυµνασίου. Μάρτιος 2007

1 / 15 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 3 ης Γυµνασίου. Μάρτιος 2007 1 / 15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Έρευνα υποστηριζόµενη από τη Γενική ιεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισµού της Ε.Ε., στο πλαίσιο του προγράµµατος Σωκράτης «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του!

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Όλοι οι γονείς, αλλά ιδιαίτερα οι μονογονείς, έχουν ένα άγχος παραπάνω σε ό,τι αφορά την ασφάλεια του παιδιού τους. Μία φίλη διαζευγμένη με ένα κοριτσάκι

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Επιμέλεια εργασίας: Παναγιώτης Γιαννόπουλος Περιεχόμενα Ερώτηση 1 η : σελ. 3-6 Ερώτηση 2 η : σελ. 7-9 Παναγιώτης Γιαννόπουλος Σελίδα 2 Ερώτηση 1 η Η συγγραφέας

Διαβάστε περισσότερα

Διάλογος 5: Συνομιλία προσωπική ιστορία

Διάλογος 5: Συνομιλία προσωπική ιστορία Ενότητα 6 - Σελίδα 1 Διάλογος 1: Οργάνωση μίας τοπικής επίσκεψης Διάλογος 2: Άσκηση με τις καρέκλες Διάλογος 3: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες κατασκευή καρτών Διάλογος 4: Βόλτα με συνοδεία Διάλογος 5: Συνομιλία

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Μαθήματος: Κοινωνικές και Επικοινωνιακές Δεξιότητες για Ανάπτυξη Αυτοπεποίθησης και Τεχνικών Επίλυσης Διαφορών

Σχέδιο Μαθήματος: Κοινωνικές και Επικοινωνιακές Δεξιότητες για Ανάπτυξη Αυτοπεποίθησης και Τεχνικών Επίλυσης Διαφορών Σχέδιο Μαθήματος: Κοινωνικές και Επικοινωνιακές Δεξιότητες για Ανάπτυξη Αυτοπεποίθησης και Τεχνικών Επίλυσης Διαφορών Διάρκεια: Περιληπτική Περιγραφή: Δύο 45λεπτες διδακτικές περίοδοι Η πρώτη περίοδος

Διαβάστε περισσότερα

A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES.

A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES. A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES. 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4:

Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4: Περιεχόμενα Πρόλογος...9 Κεφάλαιο 1: Η πρώτη έκπληξη...13 Κεφάλαιο 2: Η διοίκηση ξεκινάει από τον σκοπό και τους στόχους...19 Κεφάλαιο 3: Τι είναι διοίκηση;...25 Κεφάλαιο 4: Home Management!...39 Κεφάλαιο

Διαβάστε περισσότερα

«Τρόποι για να βελτιώσω την πόλη μου»

«Τρόποι για να βελτιώσω την πόλη μου» Γράψε ένα Τίτλο για την εφημερίδα εδώ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΧΝΗ σελ. 4 γράψε την ημερομηνία εδώ «Τρόποι για να βελτιώσω την πόλη μου» Αφιέρωμα για την σχέση «Πόλη + Φύση» «Να μεγάλωναν ας πούμε οι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ - Α,α,α,α,α,α,α! ούρλιαξε η Νεφέλη - Τρομερό! συμπλήρωσε η Καλλιόπη - Ω, Θεέ μου! αναφώνησα εγώ - Απίστευτα τέλειο! είπε η Ειρήνη και όλες την κοιτάξαμε λες και είπε

Διαβάστε περισσότερα

Αν δούµε κάπου τα παρακάτω σήµατα πώς θα τα ερµηνεύσουµε; 2. Πού µπορείτε να συναντήσετε αυτό το σήµα; (Κάθε σωστή απάντηση 1 βαθµός)

Αν δούµε κάπου τα παρακάτω σήµατα πώς θα τα ερµηνεύσουµε; 2. Πού µπορείτε να συναντήσετε αυτό το σήµα; (Κάθε σωστή απάντηση 1 βαθµός) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 Φύλλο εργασίας 1 Ερµηνεύουµε σύµβολα! Αν δούµε κάπου τα παρακάτω σήµατα πώς θα τα ερµηνεύσουµε; Επικοινωνούµε έτσι κι αλλιώς 26 2. Πού µπορείτε να συναντήσετε αυτό το σήµα; Σύνολο: (Κάθε σωστή.

Διαβάστε περισσότερα

0001 00:00:11:17 00:00:13:23. Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18. Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10. Ναι.

0001 00:00:11:17 00:00:13:23. Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18. Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10. Ναι. 0001 00:00:11:17 00:00:13:23 Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18 Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10 Ναι. 0004 00:01:06:17 00:01:07:17 Σου έδειξα τη φωτογραφία; 0005 00:01:07:17 00:01:10:10

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕ ΡΟ ΧΟΥΑΝ ΓΚΟΥΤΙΕΡΕΣ

ΠΕ ΡΟ ΧΟΥΑΝ ΓΚΟΥΤΙΕΡΕΣ Ηµερολόγιο 2016 28 ΔΕΥΤΕΡΑ iανουaριος 29 ΤΡΙΤΗ 30 ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΠΕΜΠΤΗ 51 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 62 Πρωτοχρονιά (αργία) ΣΑΒΒΑΤΟ ρεϊμοντ καρβερ dfsfsdfsdfsdfdsfsd Απέκτησες τελικά, έστω κι έτσι, αυτό που ήθελες από τούτη

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη από τη. ηµοσιογράφοι. κα Τατιάνα Στεφανίδου. Είµαι πολλά χρόνια δηµοσιογράφος, από το 1992.

Συνέντευξη από τη. ηµοσιογράφοι. κα Τατιάνα Στεφανίδου. Είµαι πολλά χρόνια δηµοσιογράφος, από το 1992. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΙΑΒΑΣΕΙΣ Συνέντευξη από τη δηµοσιογράφο κα Τατιάνα Στεφανίδου ηµοσιογράφοι Χάρης Μιχαηλίδης ηµήτρης Μαρούδας Φένια Πάσσα Αµαλία Τζήµα Λυδία Τούµπη Συντονισµός -επιµέλεια κειµένου Όµιλος δηµοσιογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. του Prem Rawat

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. του Prem Rawat ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ του Prem Rawat TΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ σκεφτόμουν τι είναι η ειρήνη. Και κατάλαβα κάτι: η ειρήνη είναι το άρωμα. Όταν ο Θεός βρίσκεται κοντά σου, αναδύεται αυτό το άρωμα. Είναι εξαίσιο. Είναι όμορφο.

Διαβάστε περισσότερα

Παραμύθι για την υγιεινή διατροφή

Παραμύθι για την υγιεινή διατροφή Παραμύθι για την υγιεινή διατροφή Τζήκου Βασιλική Το δίλημμα της Λένιας 1 Παραμύθι πού έχω κάνει στο πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που είχε τίτλο: «Γνωρίζω το σώμα μου, το αγαπώ και το φροντίζω» με την βοήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ: Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ: Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το ερωτικό παιχνίδι του άντρα και της γυναίκας είναι μια μικρή εκδήλωση του παιχνιδιού όλης της ζωής. Το ζευγάρι γνωρίζει και ζει τους κραδασμούς που το διαπερνούν, συμμετέχοντας έτσι στις δονήσεις του

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ 1 of 18 4/16/2015 4:11 PM ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει διάφορες ενότητες για τα ψηφιακά παιχνίδια που παίζονται σε συσκευές κινητής τεχνολογίας και ειδικότερα

Διαβάστε περισσότερα

Και ο μπαμπάς έκανε μία γκριμάτσα κι εγώ έβαλα τα γέλια. Πήγα να πλύνω το στόμα μου, έπλυνα το δόντι μου, το έβαλα στην τσέπη μου και κατέβηκα να φάω.

Και ο μπαμπάς έκανε μία γκριμάτσα κι εγώ έβαλα τα γέλια. Πήγα να πλύνω το στόμα μου, έπλυνα το δόντι μου, το έβαλα στην τσέπη μου και κατέβηκα να φάω. 1 Εδώ και λίγες μέρες, ένα από τα πάνω δόντια μου κουνιόταν και εγώ το πείραζα με τη γλώσσα μου και μερικές φορές με πονούσε λίγο, αλλά συνέχιζα να το πειράζω. Κι έπειτα, χτες το μεσημέρι, την ώρα που

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τοτός και ο Μπόμπος εξετάζονται από το δάσκαλό τους. Ο Μπόμπος βγαίνει από την αίθουσα και λέει στον Τοτό:

Ο Τοτός και ο Μπόμπος εξετάζονται από το δάσκαλό τους. Ο Μπόμπος βγαίνει από την αίθουσα και λέει στον Τοτό: Ο Τοτός και ο Μπόμπος εξετάζονται από το δάσκαλό τους. Ο Μπόμπος βγαίνει από την αίθουσα και λέει στον Τοτό: - "Η πρώτη απάντηση είναι 1821, η δεύτερη Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και η τρίτη δεν ξέρουμε ερευνάται

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτινη αγκαλιά. Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου

Χάρτινη αγκαλιά. Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου Χάρτινη αγκαλιά Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου Εργασίες 1 α ) Κατά τη γνώμη μου, το βιβλίο που διαβάσαμε κρύβει στις σελίδες του βαθιά και πολύ σημαντικά μηνύματα, που η συγγραφέας θέλει να μεταδώσει

Διαβάστε περισσότερα

Τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και η Δώρα Νιώπα γράφουν ένα παραμύθι - αντίδωρο

Τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και η Δώρα Νιώπα γράφουν ένα παραμύθι - αντίδωρο Τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και η Δώρα Νιώπα γράφουν ένα παραμύθι - αντίδωρο Ο Ηλίας ανεβαίνει Ψηλά Ψηλότερα Κάθε Μάρτιο, σε μια Χώρα Κοντινή, γινόταν μια Γιορτή! Η Γιορτή των Χαρταετών. Για πρώτη φορά,

Διαβάστε περισσότερα

17.Γ. ΠΡΟΣΤΧΑ ΑΝΕΚΔΟΣΑ ΜΕ ΣΟΝ ΣΟΣΟ 4 - ΧΑΣΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ ΜΑΡΙΑ

17.Γ. ΠΡΟΣΤΧΑ ΑΝΕΚΔΟΣΑ ΜΕ ΣΟΝ ΣΟΣΟ 4 - ΧΑΣΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ ΜΑΡΙΑ το Δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της: -Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Ριχάρδο, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

SHOUD 4: "Σχεδιαστές της Ζωής" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

SHOUD 4: Σχεδιαστές της Ζωής - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe SHOUD 4: "Σχεδιαστές της Ζωής" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 10 Δεκεµβρίου..2011 www.crimsoncircle.com Το Είµαι αυτό το Είναι, ο Καθηγητής

Διαβάστε περισσότερα

Μια νύχτα. Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει

Μια νύχτα. Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει Μια νύχτα Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει Μια νύχτα σαν κι αυτή μια νύχτα σαν κι αυτή θέλω να σου πω πόσο σ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ Β. Ερώτηση 1 α

ΧΑΡΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ Β. Ερώτηση 1 α ΧΑΡΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ Β Ερώτηση 1 α Το βιβλίο με τίτλο «Χάρτινη Αγκαλιά», της Ιφιγένειας Μαστρογιάννη, περιγράφει την ιστορία ενός κοριτσιού, της Θάλειας, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Φεύγει

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Κωνσταντινοπούλου Ψυχολόγος - ειδική παιδαγωγός

Μαρία Κωνσταντινοπούλου Ψυχολόγος - ειδική παιδαγωγός ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ Ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα, για μικρούς αλλά και για μεγάλους (αυτισμός) Τα παιδιά είναι ελεύθερα να ζωγραφίσουν τις παρακάτω σελίδες όπως αυτά αισθάνονται... Μαρία Κωνσταντινοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας 18 Ιανουαρίου 2013 A2 Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Διαβάζετε

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή. Κρυμμένος Θησαυρός. Λίνα Σωτηροπούλου. Εικόνες: Ράνια Βαρβάκη

Αποστολή. Κρυμμένος Θησαυρός. Λίνα Σωτηροπούλου. Εικόνες: Ράνια Βαρβάκη διαβάζω ιστορίες Αποστολή Κρυμμένος Θησαυρός Λίνα Σωτηροπούλου Εικόνες: Ράνια Βαρβάκη 11 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Το δώρο της γιαγιάς Μόλις χτύπησε το ξυπνητήρι, με έπιασε πανικός. Δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιον

Διαβάστε περισσότερα

Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12.

Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12. 13/06/12. Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12. Υπό την καθοδήγηση και αιγίδα του Άγιου Γερμανού. Εκδόσεις: ΤΟ ΜΩΒ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Copyright 2012 Εκδόσεις Το

Διαβάστε περισσότερα

Naoki HigasHida. Γιατί χοροπηδώ. Ένα αγόρι σπάει τη σιωπή του αυτισμού. david MiTCHELL. Εισαγωγή:

Naoki HigasHida. Γιατί χοροπηδώ. Ένα αγόρι σπάει τη σιωπή του αυτισμού. david MiTCHELL. Εισαγωγή: Naoki HigasHida Γιατί χοροπηδώ Ένα αγόρι σπάει τη σιωπή του αυτισμού Εισαγωγή: david MiTCHELL 41 Ε13 Προτιμάς να είσαι μόνος σου; «Α, μην ανησυχείτε γι αυτόν προτιμά να είναι μόνος του». Πόσες φορές το

Διαβάστε περισσότερα

σόκ. Σιώπησε και έφυγε μετανιωμένος χωρίς να πει τίποτα, ούτε μια λέξη.» Σίμος Κάρμιος Λύκειο Λειβαδιών Σεπτέμβριος 2013

σόκ. Σιώπησε και έφυγε μετανιωμένος χωρίς να πει τίποτα, ούτε μια λέξη.» Σίμος Κάρμιος Λύκειο Λειβαδιών Σεπτέμβριος 2013 Εμπειρίες που αποκόμισα από το Διήμερο Σεμινάριο που αφορά στην ένταξη Παιδιών με Απώλεια Ακοής στη Μέση Γενική και Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση Είχα την τύχη να συμμετάσχω στο διήμερο σεμινάριο

Διαβάστε περισσότερα

Modern Greek Beginners

Modern Greek Beginners 2016 HIGHER SCHOOL CERTIFICATE EXAMINATION Modern Greek Beginners ( Section I Listening) Transcript Familiarisation Text Καλημέρα. Καλημέρα σας. Μπορώ να σας βοηθήσω; Ήρθα να πάρω αυτό το δέμα. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του:

Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του: Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του: -Σότε, μ' απατάς; Ναι η Ου; - Ουουουου!!! Σοτός: Έλα να κάνουμε ερώτα μέχρι το πρωί Αννούλα: Σι λες ρε βλάκα,

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάρια Κυκλοφοριακής Αγωγής για παιδιά Δημοτικού 6-8 ετών Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών

Σεμινάρια Κυκλοφοριακής Αγωγής για παιδιά Δημοτικού 6-8 ετών Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών Σεμινάρια Κυκλοφοριακής Αγωγής για παιδιά Δημοτικού 6-8 ετών Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών Presenter Name 1 1 Ας γνωρίσουμε τους φίλους μας 2 Η φίλη μας η Διαβασούλα Γεια σας παιδιά!

Διαβάστε περισσότερα

1 / 13 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 5 ης ηµοτικού. Μάρτιος 2007

1 / 13 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 5 ης ηµοτικού. Μάρτιος 2007 1 / 13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Έρευνα υποστηριζόµενη από τη Γενική ιεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισµού της Ε.Ε., στο πλαίσιο του προγράµµατος Σωκράτης «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αγαπητέ μαθητή/ αγαπητή μαθήτρια, Διεξάγουμε μια έρευνα και θα θέλαμε να μάθουμε την άποψή σου για τo περιβάλλον μάθησης που επικρατεί στην τάξη σου. Σε παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Φωνή: Θανούλη! Φανούλη! Μαριάννα! Φανούλης: Μας φωνάζει η μαμά! Ερχόμαστε!

Φωνή: Θανούλη! Φανούλη! Μαριάννα! Φανούλης: Μας φωνάζει η μαμά! Ερχόμαστε! 20 Χειμώνας σε μια πλατεία. Χιονίζει σιωπηλά. Την ησυχία του τοπίου διαταράσσουν φωνές και γέλια παιδιών. Μπαίνουν στη σκηνή τρία παιδιά: τα δίδυμα, ο Θανούλης και ο Φανούλης, και η αδελφή τους η Μαριάννα.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ Πληροφορίες για τον εκπαιδευτικό: Η Αυτοβιογραφία ιαπολιτισµικών Συναντήσεων, είναι ένα υλικό το οποίο µπορεί να χρησιµοποιηθεί ευρύτερα από τους εκπαιδευτικούς

Διαβάστε περισσότερα

Οι «μύθοι» της κυριαρχίας των σκύλων. Ο σκύλος, σας γαβγίζει, για να σας δείξει ποιος είναι ο αρχηγός!

Οι «μύθοι» της κυριαρχίας των σκύλων. Ο σκύλος, σας γαβγίζει, για να σας δείξει ποιος είναι ο αρχηγός! Οι «μύθοι» της κυριαρχίας των σκύλων Συμπεριφορά ο μύθος Ο σκύλος, σας γαβγίζει, για να σας δείξει ποιος είναι ο αρχηγός! Υπάρχουν πολύ κρυμμένοι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν στο υπερβολικό γάβγισμα

Διαβάστε περισσότερα

Η. Διαδικασία διαμεσολάβησης

Η. Διαδικασία διαμεσολάβησης Η. Διαδικασία διαμεσολάβησης 1. Εισαγωγή στη διαμεσολάβηση (30 ) Στόχοι Να εντοπίσουν παρακολουθήσουν τη διαδικασία διαμεσολάβησης. Διαδικασία Έχουμε από πριν καλέσει δυο μέλη (ένα αγόρι Α και ένα κορίτσι

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσορίσατε στην MLM Online Εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα µε θέµα:

Καλωσορίσατε στην MLM Online Εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα µε θέµα: Καλωσορίσατε στην MLM Online Εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα µε θέµα: Κλείσιµο τόσο απλό που µπορεί να το κάνει και το 8χρονο παιδί σας Τί είναι το κλείσιµο; Το

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 1. Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους

Μάθημα 1. Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους Μάθημα 1 Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους μήνες και θα μοιραστούμε πολλά! Ας γνωριστούμε λοιπόν. Ο καθένας από εμάς ας πει λίγα λόγια για τον

Διαβάστε περισσότερα

Συμπτώματα συνεξάρτησης

Συμπτώματα συνεξάρτησης Συμπτώματα συνεξάρτησης Οι συνεξαρτητικές συμπεριφορές είναι αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Το συνεξαρτητικό άτομο προσπαθεί να βοηθήσει τους άλλους καταστρέφοντας τον εαυτό του. Τέτοιου είδους συμπεριφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΦΑΣΗ 1 η )

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΦΑΣΗ 1 η ) ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΦΑΣΗ 1 η ) 1 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ JACKSON POLLOCK ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ WILLIAM WRIGHT ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1950. Το καλοκαίρι του 1950 o δημοσιογράφος William Wright πήρε μια πολύ ενδιαφέρουσα ηχογραφημένη

Διαβάστε περισσότερα

Προτού ξεκινήσω θα ήθελα να ξέρεις ότι μόλις έκανες μια σημαντική επένδυση. Επένδυσες στον εαυτό σου αποκτώντας αυτό το πρόγραμμα...

Προτού ξεκινήσω θα ήθελα να ξέρεις ότι μόλις έκανες μια σημαντική επένδυση. Επένδυσες στον εαυτό σου αποκτώντας αυτό το πρόγραμμα... Γεια σου, Θα ήθελα να σε συγχαρώ και από εδώ για αυτήν την αγορά. Στην αρχές που είχα δημιουργήσει αυτό το πρόγραμμα μάζευα διάφορες απορίες και σχόλια των ανθρώπων που το είχαν αγοράσει και έτσι δημιουργήθε

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί πρέπει να κάνω εμβόλια;

Γιατί πρέπει να κάνω εμβόλια; Για τους μικρούς μας φίλους Γιατί πρέπει να κάνω εμβόλια; Σε ύ Είµαι το µικρόβιο. Μου αρέσει να κάνω τα µικρά παιδιά να αρρωσταίνουν. Εγώ και η οικογένειά µου βρισκόµαστε παντού στο περιβάλλον που ζεις,

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μελετάμε τη Βίβλο

Πώς να μελετάμε τη Βίβλο Πώς να μελετάμε τη Βίβλο του David Batty Οδηγός Μελέτης Έκδοση 5 Πώς να μελετάμε τη Βίβλο Οδηγός Μελέτης 5η έκδοση του David Batty Σημείωση: Τα εδάφια της Βίβλου όπου αυτά αναφέρονται, είναι από τη νεοελληνική

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ Ημερομηνία 10/3/2016 Μέσο Συντάκτης Link http://www.in.gr Τζωρτζίνα Ντούτση http://www.in.gr/entertainment/book/interviews/article/?aid=1500064083 Νικόλ Μαντζικοπούλου: Το μυστικό για την επιτυχία είναι

Διαβάστε περισσότερα

SHOUD 2: "Νέο Σκέπτεσθαι" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

SHOUD 2: Νέο Σκέπτεσθαι - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe SHOUD 2: "Νέο Σκέπτεσθαι" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 1 Οκτωβρίου..2011 www.crimsoncircle.com < http://www.crimsoncircle.com > Είµαι

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο αυτοαξιολόγησης μαθησιακού τύπου (προφίλ)

Ερωτηματολόγιο αυτοαξιολόγησης μαθησιακού τύπου (προφίλ) VAK Learning Styles Self-Assessment Questionnaire Ερωτηματολόγιο αυτοαξιολόγησης μαθησιακού τύπου (προφίλ) Κυκλώστε ή επιλέξτε την απάντηση που αντιπροσωπεύει καλύτερα τη γενικότερη συμπεριφορά σας. Θυμηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τόμπυ και οι Μέλισσες

Ο Τόμπυ και οι Μέλισσες Ο Τόμπυ και οι Μέλισσες Είναι άνοιξη και, όπως και πέρυσι, ο Τόμπυ επισκέπτεται τον θείο του στο αγρόκτημα. «Επιτέλους, έχω διακοπές!» φωνάζει ο Τόμπυ. Ανυπομονεί να ξαναδεί την αγαπημένη του αγελάδα,

Διαβάστε περισσότερα

Το παιδί μου κι εγώ: Πώς να κερδίσω το «παιχνίδι» του σχολείου

Το παιδί μου κι εγώ: Πώς να κερδίσω το «παιχνίδι» του σχολείου Το παιδί μου κι εγώ: Πώς να κερδίσω το «παιχνίδι» του σχολείου Προσαρμογή κειμένου ενημερωτικό φυλλάδιο των εκδόσεων «Ελληνικά Γράμματα»: Γιώργος Ραφαηλίδης υπεύθυνος στο ΓραΣΕΠ Αιγινίου 1 Σύγχρονη µορφή

Διαβάστε περισσότερα

Θα σε βοηθούσε για παράδειγμα να γράψεις και εσύ μια λίστα με σκέψεις σαν αυτή που έκανε η Ζωή και εμφανίστηκε ο «Αγχολέων»!

Θα σε βοηθούσε για παράδειγμα να γράψεις και εσύ μια λίστα με σκέψεις σαν αυτή που έκανε η Ζωή και εμφανίστηκε ο «Αγχολέων»! Η Ζωή είναι 8 χρονών και πριν 3 χρόνια ο παιδιάτρος και οι γονείς της, της εξήγησαν πως έχει Νεανική Ιδιοπαθή Αρθρίτιδα. Από τότε η Ζωή κάνει όλα αυτά που τη συμβούλεψε ο παιδορευματολόγος της και είναι

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα. Ελάτε να ζήσουμε τα. όπως πραγματικά έγιναν όπως τα γιορτάζει η εκκλησία μας όπως τα νιώθουν τα μικρά παιδιά

Χριστούγεννα. Ελάτε να ζήσουμε τα. όπως πραγματικά έγιναν όπως τα γιορτάζει η εκκλησία μας όπως τα νιώθουν τα μικρά παιδιά Ελάτε να ζήσουμε τα όπως πραγματικά έγιναν όπως τα γιορτάζει η εκκλησία μας όπως τα νιώθουν τα μικρά παιδιά Χριστούγεννα (μέσα από ιστορίες και χριστουγεννιάτικα παιχνίδια) 1 Στόχοι: Μέσα από διάφορες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΥΙΛΙΑΜ ΛΑΝΤΕΪ συνέντευξη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη

ΟΥΙΛΙΑΜ ΛΑΝΤΕΪ συνέντευξη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη Ημερομηνία 25/2/2015 Μέσο Συντάκτης Link diastixo.gr Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης http://diastixo.gr/sinentefxeis/xenoi/3524-william-landay ΟΥΙΛΙΑΜ ΛΑΝΤΕΪ συνέντευξη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη Δημοσιεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

κάνουμε τι; Γιατί άμα είναι να είμαστε απλώς ενωμένοι, αυτό λέγεται παρέα. Εγώ προτιμώ να παράγουμε ένα Έργο και να δούμε.

κάνουμε τι; Γιατί άμα είναι να είμαστε απλώς ενωμένοι, αυτό λέγεται παρέα. Εγώ προτιμώ να παράγουμε ένα Έργο και να δούμε. Εισήγηση του Ν. Λυγερού στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας "Οι προκλήσεις του 21ου αιώνα, η ποντιακή νεολαία και ο ρόλος της στο οικουμενικό περιβάλλον". Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Διαβάστε περισσότερα

Τάξη: Γ. Τμήμα: 2ο. Υπεύθυνη τμήματος : ΑΝΕΣΤΗ ΑΣΗΜΙΝΑ. Εκθέσεις μαθητών.. ΜΑΘΗΤΗΣ: ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Τάξη: Γ. Τμήμα: 2ο. Υπεύθυνη τμήματος : ΑΝΕΣΤΗ ΑΣΗΜΙΝΑ. Εκθέσεις μαθητών.. ΜΑΘΗΤΗΣ: ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. Τάξη: Γ Τμήμα: 2ο Υπεύθυνη τμήματος : ΑΝΕΣΤΗ ΑΣΗΜΙΝΑ. Εκθέσεις μαθητών.. ΜΑΘΗΤΗΣ: ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. Θέμα :Τι θέλω να αλλάξει στον κόσμο το 2011. Το έτος 2010 έγιναν πολλές καταστροφές στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!»

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!» 26 σχεδιασε μια ΦωτογρΑΦιΑ τήσ προσκλήσήσ που ελαβεσ Απο τον ΔΑσκΑλο σου. παρουσιασε το λογοτυπο και το σλογκαν που χρήσιμοποιει το σχολειο σου για τήν εβδομαδα κατα τήσ παρενοχλήσήσ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Όμορφος κόσμος

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Όμορφος κόσμος ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Όμορφος κόσμος Φροντίζουμε όλα τα πλάσματα Η Αγία Μελανγκέλ: η προστάτιδα του περιβάλλοντος Εξακόσια χρόνια μετά τη γέννηση του Χριστού, γεννήθηκε στα καταπράσινα δάση της Ιρλανδίας μια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ Αγγελική Γουδέλη, 2011 Κοινωνικό Άγχος Αμηχανία Φόβος Το κοινωνικό άγχος, ή αλλιώς κοινωνική φοβία, θεωρείται

Διαβάστε περισσότερα

Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο. 1 φωτοτυπία ανά μαθητή με τον έλεγχο παραγωγή προφορικού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου

Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο. 1 φωτοτυπία ανά μαθητή με τον έλεγχο παραγωγή προφορικού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου Κατανόηση προφορικού λόγου Επίπεδο B Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα-στόχος: Διδακτικός στόχος: Στρατηγικές: Υλικό: Ενσωμάτωση δραστηριοτήτων: 1 διδακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ 2015 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΓΡΙΒΑ ΕΛΕΝΗ 5/2/2015 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτό το portfolio φτιάχτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν λανθασμένα ότι δεν είναι «ψυχικά δυνατοί». Άλλοι μπορεί να φοβούνται μήπως δεν «φανούν» ψυχικά δυνατοί στο περιβάλλον τους.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν λανθασμένα ότι δεν είναι «ψυχικά δυνατοί». Άλλοι μπορεί να φοβούνται μήπως δεν «φανούν» ψυχικά δυνατοί στο περιβάλλον τους. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν λανθασμένα ότι δεν είναι «ψυχικά δυνατοί» Άλλοι μπορεί να φοβούνται μήπως δεν «φανούν» ψυχικά δυνατοί στο περιβάλλον τους Η αυτοεικόνα μας «σχηματίζεται» ως ένα σχετικά σταθερό

Διαβάστε περισσότερα

I N T E R V I E W S 1 3 / 1 2 / Ο Γιούνας Γιούνασον θέλει να πηδήξεις από το παράθυρο και να εξαφανιστείς

I N T E R V I E W S 1 3 / 1 2 / Ο Γιούνας Γιούνασον θέλει να πηδήξεις από το παράθυρο και να εξαφανιστείς I N T E R V I E W S 1 3 / 1 2 / 2 0 1 6 Ο Γιούνας Γιούνασον θέλει να πηδήξεις από το παράθυρο και να εξαφανιστείς ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ Μιλήσαμε με τον συγγραφέα του best seller των 10 εκατομμυρίων αντιτύπων

Διαβάστε περισσότερα

«Ο Σάββας η κλώσσα και ο αετός»

«Ο Σάββας η κλώσσα και ο αετός» ΠΑΡΑΜΥΘΙ #26 «Ο Σάββας η κλώσσα και ο αετός» (Πόντος) Διαγωνισμός παραδοσιακού παραμυθιού ebooks4greeks.gr ΠΑΡΑΜΥΘΙ #26 Ψηφίστε το παραμύθι που σας άρεσε περισσότερο εδώ μέχρι 30/09/2011 Δείτε όλα τα παραμύθια

Διαβάστε περισσότερα

17.Β. ΜΙΚΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ 2 - ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

17.Β. ΜΙΚΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ 2 - ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΡΙΑ Λέει ο Σοτός στη μαμά του: - Μαμά, έμαθα να προβλέπω το μέλλον! - Μπα; Κάνε μου μια πρόβλεψη! - Όπου να είναι θα έρθει ο γείτονας να μας πει να πληρώσουμε το τζάμι που του έσπασα!!! Ενώ ο πατέρας διαβάζει

Διαβάστε περισσότερα