Εγχειρίδιο Λογισμικού FSP Calibration

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγχειρίδιο Λογισμικού FSP Calibration"

Transcript

1 Εγχειρίδιο Λογισμικού FSP Calibration Αναθεώρηση 1.0 Πνευματική Ιδιοκτησία 2009, BMD co., Ltd Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα. Όλα τα κείμενα και τα στοιχεία που εμπεριέχονται στην παρούσα έκδοση, είναι ιδιωτική περιουσία της εταιρείας BMD co., Ltd. Απαγορεύεται η με οποονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή αυτής της έκδοσης χωρίς την γραπτή άδεια της εταιρείας BMD co. Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα της αλλαγής, χωρίς προειδοποίηση, των πληροφοριών που υπάρχουν σε αυτό το έγγραφο. Επιπλέον, το παρόν έγγραφο, περιέχει χρησιμοποιούμενα εμπορικά σήματα και εμπορικές επωνυμίες που αναφέρονται σε μάρκες και επωνυμίες ή προιόντα. Η εταιρεία BMD co., Ltd αρνείται το δικαίωμα της ιδιοκτησίας των εμπορικών σημάτων και των εμπορικών επωνυμιών που δεν είναι δικά της. Επικοινωνία: BMD co., Ltd

2 Περιεχόμενα 1 FSP ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ Προγράμματος Άνοιγμα Κεντρική Οθόνη Κεντρικό Μενού Κορυφή Μενού Εργαλείων Μπάρα Κατάστασης Περιγραφή Της Οθόνης Κατά Τη Διάρκεια Σύνδεσης Κορυφή Μενού Εργαλείων Κατά Την Διάρκεια Σύνδεσης Με Το Όχημα Κατάσταση Οχήματος (Αριστερή Οθόνη) Διάρκεια Injection, Αλλαγή (Κάτω Μέρος Της Οθόνης) Κατάσταση Βασικές Ρυθμίσεις Απλές Ρυθμίσεις Λεπτομερείς Ρυθμίσεις Επεξεργασία Ρυθμίσεων Αυτόματο Calibration Βασική Ακολουθία ECU Calibration Λειτουργίες Αρχείου Άνοιξε Αρχείο Αποθήκευσε, Αποθήκευσε Διαφορετικά Ιδιότητες Αρχείου Κλείσε Το Αρχείο Αποθήκευσε Το Ιστορικό Εγγραφής, Λειτουργία Επανάληψης Αναπαραγωγής Ξεκίνησε Την Εγγραφή Ολοκλήρωσε Την Εγγραφή Άνοιξε Το Αρχείο Ιστορικού Κλείσε Το Αρχείο Ιστορικού Προτιμήσεις Μενού Βοήθειας Εγχειρίδιο Προγράμματος Συμβουλές Της Ημέρας Σχετικά... 40

3 1 FSP Λογισμικό 1.1 ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ Προγράμματος Κάντε κλίκ επάνω στο εικονίδιο που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας για να τρέξει το πρόγραμμα. 1.2 Έκκίνηση Ξεκινήστε την εγκατάσταση του προγράμματος και της κύριας οθόνης. Εάν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος με το Ίντερνετ, θα ξεκινήσει η αυτόματη ενημέρωση. Σε αυτήν την περίπτωση, το πρόγραμμα δεν θα ξεκινήσει αμέσως αλλά μπορεί να δουλέψει λίγο αργότερα.

4 1.3 Κεντρική Οθόνη Μόλις εγκατασταθεί η κεντρική οθόνη, θα εμφανιστεί η παρακάτω οθόνη. Η κεντρική οθόνη αποτελείται από το Κεντρικό Μενού, την Κορυφή Εργαλείων, τον Κεντρικό Χώρο και από την Μπάρα Κατάστασης. Αυτά τα μέρη, περιγράφονται αναλυτικότερα παρακάτω.

5 1. Μενού Αρχείου - Άνοιξε: Ανοίγει το αρχείο ρυθμίσεων του οχήματος. - Αποθήκευσε: αποθηκεύει τις αλλαγές στο αρχείο που ανοίχτηκε (αρχείο + όχημα) - Αποθήκευσε Διαφορετικά/Αποθήκευση Ώς: αποθηκεύει την τρέχουσα ρύθμιση ώς ένα άλλο αρχείο. - Ιδιότητες: εμφανίζει τις πληροφορίες του αρχείου που έχει ανοιχθεί. - Κλείσε: κλείνει το αρχείο. - Διάβασε Το Όχημα: διαβάζει τις πληροφορίες από τις ρυθμίσεις του οχήματος. - Τελευταία Αρχεία: εμφανίζει την λίστα των τρέχοντων αρχείων που χρησιμοποιούνται. - Προτιμήσεις: επεξεργάζεται την διαμόρφωση του προγράμματος. - Έξοδος: Βγαίνει από το πρόγραμμα. 2. Επικοινωνία - Συνδέσου Αυτόματα: συνδέεται αυτόματα με το όχημα. - Θύρα Επικοινωνίας. Εισάγει ή επιλέγει τον αριθμό των πόρτ που θα συνδεθούν χειροκίνητα. - Συνδέσου: Συνδέεται χειροκίνητα με το όχημα. - Διέκοψε την Σύνδεση: Διακόπτει την σύνδεση με το όχημα. - Λάβετε Επικοινωνία : Ελέγχει το άν θα ληφθούν ή δεν θα ληφθούν πληροφορίες.

6 3. Οθόνη Επιλέγει την οθόνη που θα εμφανιστεί στην ισχύουσα κατάσταση. - Εμφάνιση Κατάστασης: Εμφανίζει την οθόνη γραφικών για να ελέγξει την κατάσταση του οχήματος. - Βασικές Ρυθμίσεις: Εμφανίζει την οθόνη βασικών ρυθμίσεων. - Απλές Ρυθμίσεις: Εμφανίζει την οθόνη απλών ρυθμίσεων. - Λεπτομερείς Ρυθμίσεις: Εμφανίζει την οθόνη λεπτομερών ρυθμίσεων. - Επεξεργασία Ρυθμίσεων: Εμφανίζει την οθόνη ρυθμίσεων. - Αυτόματη Calibration: Εμφανίζει την οθόνη αυτόματης calibration. 4. Ιστορικό - Ξεκίνησε την Εγγραφή: Ξεκινάει την εγγραφή της κατάστασης του οχήματος. - Ολοκλήρωσε την Εγγραφή: Ολοκληρώνει την εγγραφή της κατάστασης του οχήματος. - Άνοιξε το Αρχείο Ιστορικού: Ανοίγει και αναπαράγει το αρχείο κατάστασης εγγραφής. - Κλείσε το Αρχείο Ιστορικού: Κλείνει το αρχείο κατάστασης εγγραφής.

7 5. Βοήθεια - Χειροκίνητα: Εμφανίζει το πρόγραμμα χειροκίνητα. - Συμβουλές της Ημέρας: Εμφανίζει τις χρήσιμες συμβουλές για το πρόγραμμα. - Ιστορικό Έκδοσης: Εμφανίζει την πληροφορία έκδοσης ιστορικού. - Εμφάνιση Συσκευής Ρολογιού: Εμφανίζει στην οθόνη την συσκευή ρολογιού. - Εμφάνιση της Συσκευής Κατάστασης Καιρού: Εμφανίζει στην οθόνη την συσκευή κατάστασης καιρού. - Εμφάνισε τον Μηχανισμό Ημερολογίου : Εμφανίζει στην οθόνη τον μηχανισμό ημερολογίου. - Εμφάνιση Συσκευής CPU : Εμφανίζει στην οθόνη την χρησιμοποιούμενη συσκευή CPU. - Σχετικά: Εμφανίζει τις πληροφορίες προγράμματος. * Η λειτουργία της συσκευής, υποστηρίζεται στις εκδόσεις Internet Explorer 7.0 και άνω.

8 2. Κορυφή Μενού Εργαλείων Μετά την εγκατάσταση της κεντρικής οθόνης εκκίνησης αυτό που εμφανίζεται, είναι η Κορυφή Μενού Εργαλείων. 1. Κατάσταση Σύνδεσης Εμφανίζει την κατάσταση σύνδεσης του οχήματος. (1) Εκτός σύνδεσης: το όχημα, στην τρέχουσα κατάσταση δεν είναι συνδεδεμένο. (2) Τρόπος Ανοίγματος Αρχείου: το όχημα, στην τρέχουσα κατάσταση δεν είναι συνδεδεμένο και αριθμός αρχείων που ανοίγονται. (3) Εντός Σύνδεσης Εμφανίζει τις θύρες που είναι συνδεδεμένες στην τρέχουσα κατάσταση. (4) Ελέγχεται η Αυτόματη Σύνδεση: δοκιμάζει την αυτόματη σύνδεση. Η Επισημασμένη Θύρα Επικοινωνίας (Com Port), είναι η Θύρα Επικοινωνίας που ελέγχεται στην τρέχουσα κατάσταση. Μεταξύ Com1 και Com30 συνολικά ελέγχει 30 θύρες. 2. Αυτόματη Σύνδεση Συνδέεται με το όχημα με αυτόματη σύνδεση. Μεταξύ Com1 και Com30 συνολικά ελέγχει 30 θύρες. Μόλις εντοπιστεί η σωστή απόκριση ECU, συνδέεται με την σχετική θύρα. 3. Χειροκίνητη Σύνδεση Συνδέεται αφού προσδιοριστεί η Θύρα Επικοινωνίας (Com Port). Η Θύρα Επικοινωνίας, είναι δυνατόν να ελεγχθεί από την Διαχείριση Συσκευών. (1) Σε αυτήν την περίπτωση, η θύρα ανοίγει, μόνο που δεν λαμβάνεται κανένα δεδομένο.

9 επειδή δεν εντοπίστηκε ECU) (Η σύνδεση δεν μπόρεσε να επιτευχθεί (2) Σε αυτήν την περίπτωση, η θύρα ανοίγει και με την κανονική απόκριση της συσκευής πραγματοποιείται μία επιτυχής σύνδεση. (Το όχημα συνδέθηκε με την COM4 ) Πραγματοποιείται σύνδεση με το όχημα κατά τρόπο επιτυχή διαμέσου της προσδιοριζόμενης θύρας. 4. Βοήθεια, Έξοδος (1) Βοήθεια Χειροκίνητα Εμφανίζει το πρόγραμμα χειροκίνητα. Συμβουλές Της Ημέρας Εμφανίζει τις χρήσιμες συμβουλές για το πρόγραμμα. Ιστορικό Έκδοσης Εμφανίζει την πληροφορία ιστορικού έκδοσης (μόνο Διαχωρισμός Σφάλματος). Εμφάνισε την Συσκευή Εμφανίζει στην οθόνη την Συσκευή Ρολογιού Ρολογιού. Εμφάνισε την Συσκευή Εμφανίζει στην οθόνη την Συσκευή Κατάστασης Καιρού Κατάστασης Καιρού. Εμφάνισε τον Μηχανισμό Εμφανίζει στην οθόνη τον μηχανισμό Ημερολογίου ημερολογίου. Εμφάνιση Συσκευής CPU : Εμφανίζει στην οθόνη την χρησιμοποιούμενη συσκευή CPU Σχετικά Εμφανίζει τις πληροφορίες προγράμματος. 2) Έξοδος Βγαίνει από το πρόγραμμα. Πρίν από την έξοδο εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα για επιβεβαίωση. - Συνήθης έξοδος του προγράμματος

10 - Εάν υπάρχει κάποιο αρχείο ανοιχτό, εμφανίζεται ένα μήνυμα πρίν εξέλθετε από το πρόγραμμα: - Ενόσω η αυτόματη εγκατάσταση βρίσκεται σε λειτουργία πρίν εξέλθετε από το πρόγραμμα εμφανίζεται ένα μήνυμα: 5. Επιλογή Γλώσσας Επιλέγει την γλώσσα προγράμματος. Υπάρχουν 2 γλώσσες που υποστηρίζονται όπως η κορεατική και η αγγλική. Όταν επιλέξετε να αλλάξετε την γλώσσα, (Η αλλαγή γλώσσας, θα τεθεί σε ισχύ όταν ξεκινήσετε εκ νέου το πρόγραμμα.)

11 3. Μπάρα Κατάστασης Η Μπάρα Κατάστασης είναι αυτή που προβάλλει την κατάσταση του προγράμματος. (1) Εμφάνιση Μηνυμάτων Εμφανίζει όλα τα μηνύματα του προγράμματος. (2) Μπάρα Προόδου Εμφανίζει την κατάσταση προόδου καθώς αποθηκεύεται το ιστορικό. (3) Σφάλμα Οχήματος Όπως φαίνεται παρακάτω, εμφανίζει το μέρος που εντοπίστηκε το σφάλμα οχήματος. Μπορείτε να εξετάσετε τις λεπτομέρειες κάνοντας διπλό κλίκ στο σχετικό μέρος της οθόνης που ανοίγει. 3 λάθη στο σύνολο, μπορούν να εμφανιστούν ταυτόχρονα. - Δείχνει την κατάσταση του τρέχοντος οχήματος στην κορυφή. - Ενώ τις λεπτομέρειες των 3 σφαλμάτων, τις δείχνει με την σειρά από κάτω. (4) Δείξε την Κατάσταση Λήψης/ Αποστολής (5) Δείξε τον Χρόνο

12 1.4 Περιγραφή Της Οθόνης Κατά Την Διάρκεια Σύνδεσης Η κεντρική οθόνη αποτελείται από το Κεντρικό Μενού, την Κορυφή Εργαλείων, τον Κεντρικό Χώρο και από την Μπάρα Κατάστασης. 1. Κορυφή Μενού Εργαλείων Κατά Την Διάρκεια Σύνδεσης 1. Δείξε Την Κατάσταση Σύνδεσης - Δείχνει την θύρα επικοινωνίας που έχει συνδεθεί (Com Port). - Δείχνει την ημερομηνία της πρώτης ρύθμισης του οχήματος και την έκδοση Aναθεώρησης. Δεν είναι δυνατόν να αλλαχθεί από την πλευρά του χρήστη. 2. Διέκοψε την Σύνδεση Διακόπτει την σύνδεση που υπάρχει με το όχημα. 3. Λάβε Ειδοποίηση Αυτό το πλήκτρο, είναι πλήκτρο διακοπής/συνέχισης της πρόσληψης ειδοποιήσεων από το όχημα. 4. Εμφάνισε Την Κατάσταση, Βασικές Ρυθμίσεις, Απλές Ρυθμίσεις, Λεπτομερείς Ρυθμίσεις, Επεξεργασία Ρυθμίσεων, αυτόματο calibration Δείχνει την κεντρική οθόνη εγκατάστασης. Κάθε μία από τις οθόνες, περιγράφονται αναλυτικά στη συνέχεια. 5. Βοήθεια, Έξοδος, Αλλαγή Γλώσσας Όπως περιγράφεται παραπάνω.

13 [ 12 ] 2. Κατάσταση Οχήματος (Αριστερή Οθόνη) Αφού γίνει η σύνδεση με το όχημα, στην αριστερή πλευρά, εμφανίζεται ένα παράθυρο κατάστασης που σας επιτρέπει να εξετάσετε λεπτομερώς την κατάσταση του οχήματος. Αξία RPM του οχήματος Βενζίνη. Διάρκεια Injection/Έγχυσης. Διάρκεια Injection Αερίου. Κατάσταση αισθητήρα οξυγόνου. Ανεπαρκής: πράσινο, Υπερβολικό: κόκκινο Κατάσταση πίεσης φυσικού αερίου, απόλυτης πίεσης. Κατάσταση θερμοκρασίας reducer, θερμοκρασίας αερίου. Καταμέτρηση Πλαισίου: επιτυχής, Ανεπιτυχής Αναθεώρηση ECU, ημερομηνία ρύθμισης.

14 3. Διάρκεια Injection, Αλλαγή (Κάτω Μέρος Της Οθόνης) Αφού συνδεθεί με το όχημα, στο κάτω μέρος της οθόνης, μπορείτε να βρείτε ένα πάνελ όπου μπορείτε να εξετάσετε με αναλυτικό τρόπο την διάρκεια injection του οχήματος. Διάρκεια injection αερίου/βενζίνης. Ανεξάρτητη Ρύθμιση. Ανεξάρτητος Έλεγχος - Διάρκεια injection αερίου, εμφανίζεται μόνο στην λειτουργία αερίου. - Εάν εξετάσετε τον ανεξάρτητο έλεγχο, θα διακοπεί προσωρινά ο σχετικός κύλινδρος αερίου(maksimum 1 λεπτό). Έλεγχος Οχήματος - Ενημέρωση ECU - Διακόπτης - Μετατροπή Βενζίνης/Αερίου Αλλαγή Της Οθόνης Κατάστασης (1) Κατάσταση Mode Λειτουργίας Αλλαγή Της Οθόνης Κατάστασης Αναμμένη Κόκκινη Λάμπα Κόκκινη Λάμπα Που Αναβοσβήνει Αναμμένη Κίτρινη Λάμπα Αναμμένη Πράσινη Λάμπα Κατάσταση Λειτουργίας Αλλαγή Της Οθόνης Κατάστασης Λειτουργία Με Βενζίνη Αναμμένη Πράσινη Λάμπα Κατάσταση Ετοιμότητας για να Μεταβείτε Στο Αέριο Όλες οι Λάμπες Ανάβουν Μετάβαση Στο Αέριο Κόκκινη, Κίτρινη Λάμπα που Αναβοσβήνει Λειτουργία Με Αέριο 1 Όλες οι λάμπες σβηστές Κατάσταση Λειτουργίας Λειτουργία Με Αέριο 2 Σφάλμα συστήματος Δεν υπάρχει καύσιμο αερίου Η μηχανή σταμάτησε

15 (2) Κατάσταση Επιπέδου Καυσίμου Αλλαγή Της Οθόνης Κατάστασης Κίτρινη Λάμπα Που Αναβοσβήνει Κίτρινη Λάμπα Που Ανάβει Κίτρινη Λάμπα Που Ανάβει Κίτρινη Λάμπα Που Ανάβει Κίτρινη Λάμπα Που Ανάβει LPG CNG Άδειο (λιγότερο από 15%) Άδειο (λιγότερο από 7MPa) Χαμηλό (15~20%) Χαμηλό (7~10MPa) Μεσαίο Επίπεδο (20~40%) Μεσαίο Επίπεδο (10~13MPa) Υψηλό (40~70%) Υψηλό (13~17MPa) Γεμάτο (περισσότερο από 70%) Γεμάτο (περισσότερο από 17MPA) Ανεξάρτητη Ρύθμιση: ρυθμίζει την βασική injection/έγχυση καθενός εγχυτήρα αερίου (Χρησιμοποιείστε μόνο εάν υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ κυλίνδρων). Ανεξάρτητος Έλεγχος: σταματάει την λειτουργία καθενός εγχυτήρα αερίου(εάν δεν υπάρχει λειτουργία χρήστη επιστρέφει αυτόματα σε 60 δευτερόλεπτα). * Οι τιμές ρυθμίσεων που έχουν αλλαχθεί, μόνο όταν πατήσετε στο πλήκτρο Ενημέρωσης ECU θα σταλούν στο ECU. Μετατροπή Βενζίνης / Αερίου: Για να αλλάξετε το καύσιμο που χρησιμοποιείται στην τρέχουσα κατάσταση πατήστε στην ένδειξη BF του κλειδιού ή στο κουμπί μετατροπής Βενζίνης / Αερίου.

16 4. Κατάσταση Εμφανίζει με γραφικά την κατάσταση του οχήματος. - Επαναφορά: Καθαρίζει το γράφημα και αρχίζει να σχεδιάζει από εκείνη την στιγμή και στο εξής.

17 5. Βασικές Ρυθμίσεις Πραγματοποιεί τις βασικές ρυθμίσεις του οχήματος. * Οι τιμές ρυθμίσεων που έχουν αλλαχθεί, μόνο όταν πατήσετε στο πλήκτρο Ενημέρωσης ECU θα σταλούν στο ECU. - Είδος Καυσίμου: Επιλέγει LPG ή ΜΕΘΑΝΙΟ. - Είδος Κυλίνδρου: Επιλέγει το είδος κυλίνδρου και τον αριθμό των κυλίνδρων. Κύλινδρος Επεξήγηση 3 Sil Κινητήρας 3 κυλίνδρων 4 Sil Κινητήρας 4 κυλίνδρων 5 Sil Κινητήρας 5 κυλίνδρων 6 V6 Κινητήρας τύπου V, 6 κυλίνδρων (κανονικός 6 κυλίνδρων τύπος) 6 L6 Seri κινητήρας, 6 κυλίνδρων (Chairman, Magnus, κτλ) 8 V8 Κινητήρας τύπου V, 8 κυλίνδρων (κανονικός 8 κυλίνδρων τύπος) 8 L8 Seri κινητήρας, 8 κυλίνδρων

18 - RPM Είδος Σήματος: Επιλέγει το είδος ανάλυσης του RPM. Είδος RPM RPM RPM 2 ΕΝΑ ΠΗΝΙΟ Επεξήγηση Εάν χρησιμοποιεί το σήμα ένδειξης ταμπλό TARCHO Εάν χρησιμοποιεί ξεχωριστό πηνίο/σπιραλ ανάφλεξης ΔΥΟ ΠΗΝΙΑ P.INJ S P.INJ G Εάν χρησιμοποιεί πηνίο ανάφλεξης που θέτει σε λειτουργία 2 κυλινδρους Εάν ο εγχυτήρας χρησιμοποιεί σήμα (εφαρμόζεται σε ξεχωριστή ανάφλεξη) Εάν ο εγχυτήρας χρησιμοποιεί σήμα (εφαρμόζεται σε grup ανάφλεξη) - Είδος Αισθητήρα O2: Επιλέγει το είδος αισθητήρα οξυγόνου. - Αριθμός Αισθητήρα O2 :Επιλέγει τον αριθμό αισθητήρα οξυγόνου. - Μετατροπή RPM: Ρυθμίζει το RPM για την μετατροπή του καυσίμου σε αέριο. - Θερμοκρασία Μετατροπής: Ρυθμίζει την θερμοκρασία του νερού για την μετατροπή του καυσίμου σε αέριο. - Διάρκεια Επικάλυψης: Κατά την διάρκεια μετατροπής σε αέριο, ρυθμίζει την διάρκεια επικάλυψης καυσίμου. -Χαμηλή Πίεση Αερίου: Όταν η πίεση του καυσίμου είναι υπερβολικά χαμηλή και όταν η πίεση αερίου πέσει προσωρινά ρυθμίζει την πίεση για την μετατροπή σε βενζίνη. - Χαμηλή Πίεση Κενού: Ενώ η πίεση του καυσίμου είναι κενή και όταν πέσει η πίεση του αερίου ρυθμίζει την πίεση για την μετατροπή σε βενζίνη. * Προσοχή: Εάν ρυθμίσετε πολύ χαμηλή πίεση για την χαμηλή αξία κενού, το καύσιμο του αερίου κατά την διάρκεια της οδήγησης ακόμα κι αν είναι ανεπαρκές, ενδέχεται να μην γίνει πέρασμα στην βενζίνη.

19 - Τύπος Μέτρησης Αερίου: Το τάνκ αερίου (κύλινδρος αερίου) επιλέγει τις ιδιότητες μέτρησης του αερίου. Τύπος Μέτρησης Επεξήγηση ΤΥΠΟΣ 30K-100 Επιλέξτε εάν χρησιμοποιείτε μέτρηση καυσίμου τύπου 30KΩ αντίστασης (Γεμάτο: 100 Ω, Άδειο: 30KΩ) KORE-PTC Επιλέξτε εάν χρησιμοποιείτε μέτρηση καυσίμου τύπου 110Ω αντίστασης (Γεμάτο: 0 Ω, Άδειο: 110 Ω) BF-C1300 Επιλέξτε εάν χρησιμοποιείτε την μέτρηση πίεσης της εταιρείας μας (BF-C1300) AEB Επιλέξτε εάν χρησιμοποιείτε την Ιταλική μέτρηση πίεσης AEB ΤΥΠΟΣ 0 90 Επιλέξτε εάν χρησιμοποιείτε μέτρηση καυσίμου τύπου 90Ω αντίστασης (Γεμάτο: 90 Ω, Άδειο: 0 Ω) 0~5V Τύπος Επιλέξτε εάν χρησιμοποιείτε μέτρηση καυσίμου τύπου Grilim çıktı (Γεμάτο: κάτω του 1[V], Άδειο: πάνω από 4[V] ) * Όταν επιλέξετε τον τύπο, η προκαθορισμένη τιμή ρύθμισης του επιπέδου,θα εγγραφεί αυτόματα. Εάν χρειαστεί, οι χρήστες μπορουν να αλλάξουν τις τιμές επιπέδου από τις Ρυθμίσεις Μέτρησης Επιπέδου. - Ρύθμιση Μέτρησης Επιπέδου: Εάν ένας τύπος μέτρησης έχει εγγραφεί ώς προεπιλεγμένος, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο μέτρησης αερίου και μπορείτε να το ρυθμίσετε στο λεπτό από τον τύπο του. Εάν ο τύπος μέτρησης είναι διαφορετικός, μπορείτε να το ρυθμίσετε απευθείας από το επίπεδο μέτρησεων. - Όνομα Αρχείου Ρυθμίσης Οχήματος: Εμφανίζει το όνομα του αρχείου που έχει αποθηκευτεί στο όχημα.

20 6. Απλές Ρυθμίσεις Πραγματοποιεί τις αντιστοιχούμενες απλές ρυθμίσεις. Αντιστοιχούμενες Ρυθμίσεις Τμήμα ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ 1 Ρύθμιση χωρίς φορτίο Εάν η αύξηση RPM είναι στο ουδέτερο 2 Ρύθμιση Γενικού Φορτίου Ρύθμιση Χαμηλού Φορτίου (χαμηλή ταχύτητα) 3 Ρύθμιση Μεσαίου Φορτίου Ρύθμιση Μεσίου Φορτίου (μεσαία ταχύτητα) 4 Ρύθμιση Υψηλού Φορτίου Ρύθμιση Υψηλού Φορίου (υψηλή ταχύτητα) 5 Ρύθμιση Maksimum Φορτίου Ρύθμιση Maksimum Φορτίου (υπερβολικά υψηλή ταχύτητα) * Οι τιμές που τοποθετούνται σε κάθε χώρο, θα εφαρμοστούν συνολικά στην αντιστοίχηση λεπτομερών ρυθμίσεων. * Οι τιμές ρυθμίσεων που έχουν αλλαχθεί, μόνο όταν πατήσετε στο πλήκτρο Ενημέρωσης ECU θα σταλούν στο ECU.

21 7. Λεπτομερείς Ρυθμίσεις Πραγματοποιεί τις λεπτομερείς ρυθμίσεις του οχήματος. * Οι τιμές ρυθμίσεων που έχουν αλλαχθεί, μόνο όταν πατήσετε στο πλήκτρο Ενημέρωσης ECU θα σταλούν στο ECU. - Δρομέας: Το RPM, λαμβάνει χώρα στο πραγματικό πεδίο δράσης που βρίσκεται κατά την διάρκεια της έγχυσης. - Κίτρινο φόντο: Εντοπίζει και εμφανίζει το πεδίο αντιστοίχησης για την αντιστοιχούμενη τιμή που εφαρμόζεται στην τρέχουσα κατάσταση. -Διαθέσιμο προς χρήση πεδίο εισαγωγής: 0 ~ 255

22 - Μπλε φόντο: προσδιορίζει την θέση της αντίστοιχης τιμής που έχει αλλαχθεί στην τρέχουσα κατάσταση. * Πολλαπλή Επιλογή - Επέλεξε τα κελιά που θα αλλαχθούν: Επιλέξτε με το πλήκτρο Shift (πάνω χαρακτήρες) ή σέρνοντας τα κελιά. - Αλλαγή: επιλέξτε το κελί που θα αλλαχθεί και μετά κάντε δεξί κλίκ.

23 1) Γραμμικώς : αυξάνει ή μειώνει την τιμή ρύθμισης σε ίσο ποσοστό. 2) Τοις εκατό : αυξάνει ή μειώνει την τιμή ρύθμισης σε ίσο ποσοστό στην κλίμακα του εκατό. 3) Οπωσδήποτε : εισάγει την τιμή μέτρησης εξίσου.

24 8. Επεξεργασία Ρυθμίσεων Πραγματοποιεί την επεξεργασία ρυθμίσεων του οχήματος. * Οι τιμές ρυθμίσεων που έχουν αλλαχθεί, μόνο όταν πατήσετε στο πλήκτρο Ενημέρωσης ECU θα σταλούν στο ECU. - Ρύθμιση Θερμοκρασίας Reducer: Προσδιορίζει την επεξεργασία ρύθμισης για την θερμοκρασία νερού. - Ρύθμιση Θερμοκρασίας Αερίου: Προσδιορίζει την επεξεργασία ρύθμισης για την θερμοκρασία αερίου. - Ρύθμιση Πίεσης Αερίου: Προσδιορίζει την επεξεργασία ρύθμισης για την πίεση αερίου. - Ειδικές Λειτουργίες * Εάν θέλετε να αλλάξετε αυτή την επεξεργασία ρυθμίσεων, συμβουλευόμενοι οπωσδήποτε τους μηχανικούς της εταιρείας μας ενημερωθείτε πλήρως σχετικά με κάθε μία από τις λειτουργίες. Εάν δεν συμπεριφερθείτε κατά αυτόν τον τρόπο, μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες καταστάσεις στα οχήματα με αποτέλεσμα να προκληθούν βλάβες στην ασφάλεια των επιβατών ή ζημίες του οχήματος.

25 (1) Ρύθμιση Maksimum Φορτίου: Το φορτίο, ρυθμίστε όταν πέσει στην maksimum ισχύς του κινητήρα. Είναι μία προαιρετική είσοδος για τους χρήστες. Εύρος Ρυθμίσεων: 1) RPM 4000 ~6000 rpm 2) Βενζίνη. Διάρκεια injection 15 ~25ms - Παράδειγμα: Εάν ρυθμίσετε στα 500 rpm και 20ms, θα αλλάξει σε βενζίνη όταν περάσει τα 50ms σε κλίμακα 5000 ROM διάρκειας injection βενζίνης στο maksimum πεδίο φορτίου. Αυτή η ρύθμιση, μπορεί να επιλεχθεί ανάλογα με την προτίμηση του χρήστη. (2) Βασική Ρύθμιση Injection Αερίου: Καύσιμο αερίου η maksimum τιμή (255) για την πίεση αερίου και την αντίστοιχη ρύθμιση ακόμα κι αν έχει προσδιοριστεί, μπορεί να αυξηθεί συλλογικά όταν το φορτίο «πέσει». Εύρος Ρύθμισης: Διάρκεια injection Αερίου 0 ~ 3ms (Η ποσότητα injection καυσίμου αερίου, θα αλλάξει εάν επεξεργαστείτε αυτήν την τιμή) Παρακαλώ, μην ξεχάσετε την αύξηση ταυτόχρονα και του όγκου αερίου που θα εξασφαλιστεί για την ΑΔΡΑΝΕΙΑ.

26 9. Αυτόματο Calibration Ρυθμίζει αυτόματα την αντιστοίχηση του οχήματος. - Ξεκίνησε το Aυτόματο Calibration: Θέτει σε λειτουργία το αυτόματο calibration. - Ακύρωση: Ακυρώνει το αυτόματο calibration και το σταματά. - Ακρίβεια: Ακρίβεια στοιχείων μεταξύ 5 ~ 50 (προκαθορισμένη τιμή 20) - Κατάσταση: Καθορίζει το χρώμα κάθε κατάστασης. (1) Φυσιολογικό: εμφανίζεται ενώ βρίσκεται σε λειτουργία κατά τον φυσιολογικό τρόπο. (2) Αναμονή: εμφανίζεται εάν βρίσκεται σε λειτουργία αναμονής, έως ότου ο χρήστης πραγματοποιήσει συγκεκριμένες διαδικασίες. (3) Σφάλμα: εμφανίζεται εάν ο χρήστης το διακόψει ή το ακυρώσει λόγω σφάλματος. - Αυτόματο Calibration: εξελίσσεται όπως περιγράφεται στο μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη.

27 1. Μέτρηση σε φάση Ουδετερότητας/Ακινησίας Είναι το στάδιο μέτρησης της θερμοκρασίας του κινητήρα και των βασικών πληροφοριών του τμήματος ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, όταν χρησιμοποιείται η βενζίνη.

28 2. Μέτρηση σε Υψηλή Ταχύτητα Είναι το στάδιο μέτρησης βασικών πληροφοριών του τμήματος υψηλής ταχύτητας, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο βενζίνης. 3. Ρύθμιση Υψηλής Ταχύτητας Για το τμήμα υψηλής ταχύτητας, είναι το βέλτιστο κατάλληλο στάδιο ρύθμισης του όγκου καυσίμου αερίου.

29 4. Μέτρηση σε φάση Ουδετερότητας/Ακινησίας Είναι το βέλτιστο κατάλληλο στάδιο ρύθμισης του όγκου καυσίμου αερίου στην κατάσταση ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ. * Σιγουρευτείτε ότι έχετε κλείσει όλα τα ηλεκτρικά φορτία ή και τα κλιματιστικά 5. Ολοκλήρωση Ρύθμισης Αποθηκεύεται αφού ολοκληρωθεί η ρύθμιση.

30 * Προειδοποιήσεις (1) Την λειτουργία αυτόματου Calibration, σιγουρευτείτε ότι την χρησιμοποιείται μόνο σε ασφαλές μέρος όπως επίσης σιγουρευτείτε πρίν συνεχίσετε ότι έχετε τοποθετήσει τους διακόπτες στην κατάσταση P ή και G. (2) Επιπλέον, σιγουρευτείτε ότι η κατάσταση του κινητήρα βενζίνης βρίσκεται σε φυσιολογική κατάσταση και βεβαιωθείτε πρίν συνεχίσετε ότι έχετε κλείσει όλα τα ηλεκτρικά φορτία και τα κλιματιστικά. Ύστερα από αυτήν την διαδικασία θα ξεκινήσει αυτόματα όταν αυξηθεί φυσιολογικά η θερμοκρασία νερού. (3) Εάν εγκαταστήσετε και πραγματοποιήσετε αυτή την αυτόματη calibration σε ήδη χρησιμοποιούμενο όχημα, σας συμβουλεύουμε να διακόψετε την σύνδεση των καλωδίων της μπαταρίας σας (+), (-), να τα συνδέσετε εκ νέου 5 λεπτά αργότερα και πρίν ξεκινήσετε την αυτόματη calibration επιβεβαιώστε ότι στην κατάσταση νεκρού σημείου/ακινησία η φυσιολογική αδράνεια έχει παραμείνει στο RPM. (4) Σαρωτής (αυτο-διαγνωστική συσκευή κινητήρα) Βενζίνης. Ακόμα και αν καταργήσετε τους κωδικούς σφάλματος ECU, σας συμβουλεύουμε να διακόψετε την σύνδεση των καλωδίων της μπαταρίας σας (+), (-), να τα συνδέσετε εκ νέου 5 λεπτά αργότερα και πρίν ξεκινήσετε την αυτόματη calibration επιβεβαιώστε ότι στην κατάσταση νεκρού σημείου/ακινησία η φυσιολογική αδράνεια έχει παραμείνει στο RPM (5) Εάν ο κωδικός σφάλματος ECU καταργηθεί από τον σαρωτή (αυτο-διαγνωστική συσκευή κινητήρα) και οι κωδικοί σφάλματος εξακολουθούν να υφίστανται, ελέγξτε εάν υπάρχει ή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα, προτού υλοποιηθεί η αυτόματη calibration. (6) Για τα οχήματα άνω των 20,000 χλμ, σας συστήνουμε προτου πραγματοποιήσετε την αυτόματη calibration, να αντικατασταθούν το μπουζί ανάφλεξης και τα καλώδια με καινούρια. (7) Εάν οδηγείτε με το τρέχον σύστημα αερίου και εάν αλλάξετε ή και αυξήσετε αυτό το σύστημα, σας συμβουλεύουμε προτού υλοποιηθεί η αυτόματη calibration, να ελέγξετε εάν είναι ή δεν είναι φυσιολογική η κατάσταση του συστήματος βενζίνης, επίσης ελέγξτε εάν δουλεύει ή δεν δουλεύει με το καύσιμο της βενζίνης για περίπου 500χλμ και ελέγξτε τέλος την τιμή E.C.U βενζίνης που επιστρέφει σε φυσιολογική κατάσταση. Ειδικότερα, εάν το όχημα έχει τύπο μίκτη του συστήματος φυσικού αερίου,σιγουρευτείτε ότι έχετε καταργήσει τον μίκτη και ότι έχετε ξεκινήσει, μετά την λειτουργία με το καύσιμο της βενζίνης την αυτόματη calibration και το σύστημα induction. (8) Όταν ρυθμίσετε την ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ με την αυτόματη calibration, η κατάσταση του κινητήρα βενζίνης είναι σε φυσιολογική κατάσταση. Η κατάσταση του κινητήρα βενζίνης ενώ είναι υπό φυσιολογικές περιστάσεις, κλείστε όλα τα ηλεκτρικά φορτία και τα κλιματιστικά και ξεκινήστε την αυτόματη calibration ενώ αυξάνεται κατά φυσιολογικό τρόπο το θερμόμετρο του κινητήρα v διατηρώντας ο κινητήρας RPM την φυσιολογική αδράνεια RPM

31 9. Ακολουθία Βασικής ECU Calibration 1, Στην Αρχική Κεντρική Οθόνη, πατήστε στην Αυτόματη Σύνδεση για να συνδεθείτε στο E.C.U (Ξεκίνησε την Αυτόματη/Χειροκίνητη σύνδεση επικοινωνίας). 2, Στο παράθυρο βασικών ρυθμίσεων, πραγματοποιήστε κατάλληλα τις ρυθμίσεις για το σχετικό όχημα. * Οι τιμές ρυθμίσεων που έχουν αλλαχθεί, μόνο όταν πατήσετε στο πλήκτρο Ενημέρωσης ECU θα σταλούν στο ECU. 3, Ολοκληρώστε την αυτόματη ρύθμιση καυσίμου στην αυτόματη calibration. 4, Εφόσον χρειαστεί, ρυθμίστε από το παράθυρο των Λεπτομερών Ρυθμίσεων και των Βασικών Ρυθμίσεων τον όγκο του καυσίμου, με τρόπο κατάλληλο για την κατάσταση του κινητήρα. * Οι τιμές ρυθμίσεων που έχουν αλλαχθεί, μόνο όταν πατήσετε στο πλήκτρο Ενημέρωσης ECU θα σταλούν στο ECU. 5, Μετά από αυτήν την διαδικασία μην ξεχάσετε την αποθήκευση. Μην ξεχνάτε ότι όλες οι διαδικασίες που πραγματοποιήσατε στην calibration, δεν θα παραμείνουν στο E.C.U, εάν δεν τις αποθηκεύσετε. * Η λειτουργία αυτόματης calibration, είναι για να υπολογίσει τον βέλτιστο όγκο του καυσίμου, για το καύσιμο του φυσικού αερίου. Για να ρυθμίσετε ανάλογα με τις ιδιότητες του κινητήρα και του χειριστή, κάντε τις διαδικασίες βελτιστοποίησης χρησιμοποιώντας τις λεπτομερείς ρυθμίσεις,αφού ολοκληρώσετε πρώτα την αυτόματη calibration.

32 1.5 Λειτουργίες Αρχείου Διαβάζει και αποθηκεύει τις ρυθμίσεις του οχήματος. 1. Άνοιξε Αρχείο Για να εμφανίσετε το παρακάτω παράθυρο κάντε κλίκ στο μενού Άνοιξε Αρχείο. - Επιλέξτε τον φάκελο και επιλέξτε το αρχείο που θα ανοίξει, εδώ μπορείτε να βρείτε στην δεξιά πλευρά τις πληροφορίες του αρχείου. - Κατόπιν, για να διαβάσετε το αρχείο πατήστε στο πλήκτρο Άνοιξε τις Ρυθμίσεις. - Επαναφορά: επαναφέρει την οθόνη. - Σβήσε το Αρχείο: σβήνει το επιλεγμένο αρχείο. - Κλείσε: κλείνει το παράθυρο. * Ενώ είναι συνδεδεμένο με το όχημα, θα αλλάξουν οι ρυθμίσεις εκείνου του οχήματος.

33 2. Αποθήκευσε, Αποθήκευσε Διαφορετικά Αποθηκεύει το αρχείο ή και αποθηκεύει διαφορετικά το αρχείο με κάποιο άλλο όνομα. - Εάν είναι συνδεδεμένα και τα δύο,θα αποθηκευθούν οι ρυθμίσεις που υπάρχουν και στο αρχείο και στο όχημα. - Θα αποθηκεύσει αμέσως χωρίς να περιμένει το άλλο παράθυρο. Εάν αποθηκεύσετε με άλλο όνομα, θα ανοίξει το παρακάτω παράθυρο. - Κατασκευαστής Οχήματος: μπορεί να επιλεχθεί ο κατασκευαστής ή και να εισαχθεί καινούριος. - Αποθήκευση Ρυθμίσεων: αποθηκεύει τις υπάρχουσες ρυθμίσεις που υπάρχουν στο αρχείο. - Ακύρωση: κλείνει το παράθυρο. *Εάν υπάρχει ήδη ένα αρχείο, θα εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα.

34 - Εάν κάνετε κλίκ στο Όχι, θα ακυρωθεί. Εάν κάνετε κλίκ στο Ναι, θα εμφανιστεί εκ νέου για την επιλογή αποθήκευσης του αντικατεστημένου ή και του αντιγράφου. [ Εάν συνεχίσετε κάνοντας αποθήκευση] (1) Κλίκ στο Ναι : αντικαθιστά το υπάρχον αρχείο. (2) Κλίκ στο Όχι : αποθηκεύει ένα νέο αντίγραφο του τύπου όνομα_αριθμός αντιγράφου. 3. Ιδιότητες Αρχείου Όταν ανοιχθεί το αρχείο, όπως φαίνεται παρακάτω, μπορείτε να ελέγξετε τις λεπτομερείς πληροφορίες του αρχείου. - Όνομα Αρχείου - Πληροφορίες Αρχείου, επεξήγηση - Έκδοση ECU, ημερομηνία εγγραφής.

35 4. Κλείσε το Αρχείο Κλείνει το αρχείο εάν ανοιχθεί. *Εάν θέλετε να ανοίξετε το αρχείο εγγραφής, κλείστε το σχετικό αρχείο που έχει ανοιχθεί. 1.6 Αποθήκευσε το Ιστορικό Εγγραφής, Λειτουργία Επανάληψης Αναπαραγωγής Αυτή η λειτουργία, είναι για να επαναλάβει και να αποθηκεύσει την κατάσταση του οχήματος υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις. 1. Ξεκίνησε Την Εγγραφή Για να εμφανίσετε το παρακάτω παράθυρο πατήστε στο Ιστορικό -> Ξεκίνησε Την Εγγραφή. - Διάστημα Εγγραφής: εισάγει το διάστημα επικοινωνιών κάθε φορά που θα εγγράφονται. - Όριο Εγγραφής για την Ολοκλήρωση: εισάγει τον αριθμό συνολικά του ιστορικού εγγραφής που θα αποθηκευθεί στο αρχείο. - Κλείσε: κλείνει το παράθυρο. * Όταν φτάσει στην ρύθμιση του ορίου εγγραφής, αυτόματα, ολοκληρώνει την αποθήκευση, εισάγει το όνομα του αρχείου και αποθηκεύει.

36 2. Ολοκλήρωσε Την Εγγραφή Θα εμφανιστεί η οθόνη που βρίσκεται παρακάτω, όταν το ρυθμιζόμενο όριο εγγραφής ολοκληρώσει την αποθήκευση ή και όταν ο χρήστης την ολοκληρώσει πατώντας στο Ιστορικό -> Ολοκλήρωσε Την Εγγραφή. - Όνομα Αρχείου: εισάγει το όνομα του αρχείου για να αποθηκεύσει τις εγγραφές. - Αποθήκευσε Την Εγγραφή: αποθηκεύει όλες τις εγγραφές που υπάρχουν στο αρχείο. - Ακύρωση: κλείνει το παράθυρο.

37 3. Άνοιξε Το Αρχείο Ιστορικού Ανοίγει το αρχείο ιστορικού και αυτόματα επιλέγει το αρχείο που θα εμφανίσει τις εγγραφές. - Εμφανίζονται όλες οι ρυθμίσεις και οι χρόνοι εγγραφών. - Η Μπάρα Προόδου που βρίσκεται στο κάτω μέρος, δείχνει τον βαθμό της συνεχιζόμενης αναπαραγωγής. - Αναπαραγωγή: αναπαράγει την εγγραφή. - Παύσεις: διακόπτει προσωρινά την εγγραφή. (Συνεχίζει μόλις πατήσετε στην Αναπαραγωγή) - Σταμάτησε: σταματάει την αναπαραγωγή εγγραφής. - Επέλεξε 1 συγκεκριμένη εγγραφή: επιλέγει τον χρόνο στην Λίστα Πλαισίου Εισόδου που βρίσκεται δίπλα στην Αναπαραγωγή για να εμφανίσει τα δεδομένα του σχετικού χρόνου. * Όταν το αρχείο κλείνει και όταν δεν είναι συνδεδεμένο με το όχημα, μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο ιστορικού. 4. Κλείσε Το Αρχείο Ιστορικού Κλείνει το αρχείο ιστορικού. Εάν θέλετε να συνδεθείτε ή και να ανοίξετε το αρχείο ρυθμίσεων, πρώτα πρέπει να κλείσετε το αρχείο ιστορικού.

38 1.6 Προτιμήσεις Το παράθυρο που βρίσκεται παρακάτω, είναι η οθόνη που μπορείτε να κάνετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος. - Διάστημα Επικοινωνίας: Για κάθε ένα μήνυμα ρύθμισης λαμβάνει την τιμή κατάστασης από το όχημα. - Υπέρβαση Χρόνου Επικοινωνίας: Μήνυμα υπέρβασης χρόνου για κάθε μία επικοινωνία (ο χρόνος αναμονής για την απάντηση) - Διάρκεια Εμφάνισης: Την εμφανίζει μία φορά στην οθόνη, εάν έχει γίνει μέγιστη επικοινωνία μέχρι την φορά που βρίσκεται σε κάθε ρύθμιση. - Αλλαγή: Ελέγχει το εάν απεικονίζει ή όχι το κείμενο κατάστασης στο πλήκτρο Αλλαγής. - Οθόνη: Επιλέγει την οθόνη που θα απεικονιστεί πρώτα αφού γίνει η σύνδεση με το όχημα.

39 - Κατάσταση ΑΕΡΙΟΥ: Ενώ βρίσκεται στην κατάσταση ΑΕΡΙΟΥ, επιλέγει το εάν θα γίνει απόκρυψη ή όχι του πεδίου Injection Αερίου στο αριστερό πεδίο κατάστασης. - Επισήμανση: Επιλέγει την χρησιμοποίηση ή μή επισήμανσης στην Μπάρα Προόδου. - Γραμμή: Καθορίζει την υπογράμμιση ή όχι του κάθε στοιχείου που βρίσκεται στο αριστερό πεδίο κατάστασης. - Τελευταία Αρχεία: Εμφανίζει τον συνολικό αριθμό των αρχείων που είναι αποθηκευμένα στα Τελευταία Αρχεία. - Αντιστοίχιση Δρομέα: Επιλέγει την χρησιμοποίηση ή όχι της ακρίβειας αντιστοίχισης δρομέα. - Ρύθμιση Χρώματος: Επιλέγει το χρώμα που επιθυμεί ο χρήστης. - Δημιούργησε Εφεδρικά Αντίγραφα: το τρέχον πρόγραμμα δημιουργεί εφεδρικό αντίγραφο του αρχείου ρύθμισης. - Επισκεύασε: το τρέχον πρόγραμμα επισκευάζει το αρχείο ρυθμίσεων. - ΕΝΤΑΞΕΙ: αποθηκεύει και ενημερώνει τις αλλαγές που έχουν προτιμηθεί. - Κλείσε: Κλείνει την οθόνη.

40 1.8 Μενού Βοήθειας Είναι το μενού Βοήθειας του προγράμματος. 1. Εγχειρίδιο Προγράμματος Κατεβάζει και εφαρμόζει το εγχειρίδιο του προγράμματος. Απαιτεί την εγκατάσταση του Acrobat Reader. Εάν δεν είναι εγκατεστημένο, θα εμφανιστεί το μήνυμα που βρίσκεται παρακάτω. 2. Συμβουλές Της Ημέρας Εμφανίζει συμβουλές προγράμματος ως βοήθεια στην χρησιμοποίηση του προγράμματος.

41 3. Σχετικά Είναι η περιγραφή του προγράμματος. - Εδώ μπορείτε να βρείτε την έκδοση του προγράμματος και το αρχείο διάταξης. - Εμφανίζεται το όνομα κατασκευαστή και η κεντρική σελίδα σύνδεσης. Κάντε κλίκ για να κατευθυνθείτε στην κεντρική σελίδα.

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και κρατήστε το πρόχειρο για μελλοντική αναφορά. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer"

Οδηγός Χρήστη για τον RICOH Printer series Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer" Επισκόπηση Έκδοση για Windows Έκδοση για Mac Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πώς θα διαβάσετε το εγχειρίδιο... 2 1. Επισκόπηση Εισαγωγή στο «RICOH

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή.

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Βήμα 1 ο : Εγκατάσταση εφαρμογής ανάγνωσης Readium και Readium για μαθητές με

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC ΤΕΧΝΙΚΌ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Αναθεώρηση 11/16 TM401 Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Όλη η τεχνική τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: www.promega.com/protocols/ Επισκεφτείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του 1992 OpenHome

Εγκατάσταση του 1992 OpenHome 1 Εγκατάσταση του 1992 OpenHome Εγκατάσταση του 1992 OpenHome Απαιτήσεις συστήματος Η εγκατάσταση του 1992 έχει αλλάξει ολοκληρωτικά στην έκδοση 10 του προγράμματος. Πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

AVS. Workshop. Εγχειρίδιο Χρήσης. Standard/Premium Edition AUTOMOTIVE

AVS. Workshop. Εγχειρίδιο Χρήσης. Standard/Premium Edition AUTOMOTIVE AVS AUTOMOTIVE Εγχειρίδιο Χρήσης Workshop Standard/Premium Edition Περιεχόμενα 1. Σχετικά με την εφαρμογή/βασικές Λειτουργίες...2 1.1. Εγκατάσταση Προγράμματος...3 1.2 Αρχική Οθόνη - Κύριο Μενού...5 1.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2003 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 16 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 20 Η Λίστα φακέλων... 21 Ο φάκελος Το Outlook

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 2. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 2. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 2. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Σελίδα 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ... 3 1 ο Βήμα: Δημιουργία νέας χρήσης.... 3 2 ο Βήμα: Εισαγωγή στην νέα χρήση... 3 3ο

Διαβάστε περισσότερα

7.Α.1 Παρουσιάσεις. 7.Α.2 Περιγραφή περιεχομένων της εφαρμογής

7.Α.1 Παρουσιάσεις. 7.Α.2 Περιγραφή περιεχομένων της εφαρμογής Μάθημα 7ο Πολυμέσα 7.Α.1 Παρουσιάσεις Οι παρουσιάσεις είναι μια εφαρμογή που χρησιμεύει στην παρουσίαση των εργασιών μας. Αποτελούν μια συνοπτική μορφή των εργασιών μας. Μέσω δημιουργίας διαφανειών, μορφοποιήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση αρχείων βιβλιοθήκης VHOPE και VHOPE

Εγκατάσταση αρχείων βιβλιοθήκης VHOPE και VHOPE Εγκατάσταση αρχείων βιβλιοθήκης VHOPE και VHOPE Βήμα 1, εγκατάσταση VHOPE Η εφαρμογή VHOPE θα πρέπει να εγκατασταθεί στο PC σας προτού μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το υλικό παρουσίασης σε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες)

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ 1 5 2 3 4 1 Hμέρα 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία 3 Θέρμανση ανοικτή / κλειστή 4 Νύχτα 5 Κλειδί λειτουργίας 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) 7 Θερμοκρασία νύχτας

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Καλλιέργειας. Εγχειρίδιο Χρήσης

Λογισμικό Διαχείρισης Καλλιέργειας. Εγχειρίδιο Χρήσης Λογισμικό Διαχείρισης Καλλιέργειας Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα 1. Περιγραφή Έργου... 3 2. Απαιτήσεις Συστήματος... 4 2.1 Υποστηριζόμενα Λειτουργικά Συστήματα... 4 2.2 Ανάλυση Οθόνης... 4 3. Εγκατάσταση...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 3) Μέθοδος Υποβολής: Συμπλήρωση Φόρμας 3.α) Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ. της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ. της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή...2 2. Αρχική σελίδα, Εισαγωγή & Περιβάλλον Συστήματος...3 2.1. Αρχική σελίδα εισαγωγής...3 2.2. Εισαγωγή στην Πλατφόρμα Τηλε-κατάρτισης...4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...2 Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στα εγχειρίδια... 2 Αποποίηση ευθυνών... 3 Σημειώσεις... 3 Τι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση.

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εφαρμογή Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά βιβλία (e-books) σε μορφή «Adobe Digital Editions epub» και «Adobe Digital Editions PDF», αρχεία ήχου (e-audios),

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 Οδηγίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Αρχική οθόνη... 3 2. Αρχική Οθόνη Πιστοποιημένου Χρήστη... 4 2.1. Οριστικοποίηση της Περιουσιακής Εικόνας... 5 2.2. Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip.

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip. Το αρχείο EstateWeb 4.0.2.exe περιέχει την εγκατάσταση της εφαρµογής σε συµπιεσµένη µορφή. Για αυτό το λόγο θα πρέπει πρώτα να αποσυµπιέσετε τα αρχεία της εγκατάστασης στον σκληρό σας δίσκο. Κάντε διπλό

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline Οδηγός χρήσης Linksys PLEK500 Προσαρμογέας δικτύου Powerline Πίνακας περιεχομένων Επισκόπηση.............. 3 Χαρακτηριστικά.................. 3 Πώς λειτουργεί το δίκτυο Powerline........... 4 Παράδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ - ΙΑΣΥΝ ΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ - ΙΑΣΥΝ ΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ 16 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ - ΙΑΣΥΝ ΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ Η διασύνδεση του πίνακα ελέγχου και τα στοιχεία του παρουσιάζονται στην ακόλουθη εικόνα: Ο πίνακας ελέγχου έχει τις ακόλουθες λειτουργίες: 1. Παρουσιάζει την πραγµατική

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα... 4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

FPU EJ. Κατάλογος περιεχομένων

FPU EJ. Κατάλογος περιεχομένων FPU EJ Κατάλογος περιεχομένων FPU EJ...1 1. Μενού...2 2. Master Reset...3 3. Ώρα / Ημερομηνία...4 4. Τμήματα...6 5. Μηδενισμός Ζ & Μεταφορά στοιχείων...9 6. FORMAT προσωρινής μνήμης...10 7. Αλλαγή ταχύτητας...10

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Vibration Steering Wheel RS-100 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά.

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά. Οδηγίες Λειτουργίας Α. Εγκαταστήστε το περικάρπιο σύμφωνα με τις οδηγίες. α) τοποθετήστε τον κατάλληλο αισθητήρα στην υποδοχή στην δεξιά πλευρά του οξύμετρου ( ο αισθητήρας παράγεται αποκλειστικά από την

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Επιστημονικά Υπευθύνου

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Επιστημονικά Υπευθύνου Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Επιστημονικά Υπευθύνου Σύντομη περιγραφή και σειρά εικόνων για την χρήση του Πληροφοριακού Συστήματος της Πρακτικής Άσκησης από τους/τις Επιστημονικά Υπευθύνους

Διαβάστε περισσότερα

ZTrade One version 1.1

ZTrade One version 1.1 ZTrade One version 1.1 Περιεχόμενα 1. Πλοήγηση 2. Κατάσταση Εφαρμογής 3. Λίστα Μετοχών 4. Χαρτοφυλάκια 5. Ξένοι Δείκτες 6. Τεχνική Ανάλυση 7. Ειδοποιήσεις 8. Ρυθμίσεις 1. Πλοήγηση Η εφαρμογή οργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛOΓΙΟ ΣΧΟΛΕIΟΥ: ΕΓΧΕΙΡIΔΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ/ΝΤΡΙΑΣ. Doc.: CY7_CBA_ScQPrincipalManual.docx. Δημιουργήθηκε από: ETS, Core Α Contractor

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛOΓΙΟ ΣΧΟΛΕIΟΥ: ΕΓΧΕΙΡIΔΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ/ΝΤΡΙΑΣ. Doc.: CY7_CBA_ScQPrincipalManual.docx. Δημιουργήθηκε από: ETS, Core Α Contractor P 2 I S A 0 1 8 PISA 2018 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛOΓΙΟ ΣΧΟΛΕIΟΥ: ΕΓΧΕΙΡIΔΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ/ΝΤΡΙΑΣ Doc.: CY7_CBA_ScQPrincipalManual.docx Δημιουργήθηκε από: ETS, Core Α Contractor Προσαρμογή: Εθνικό Κέντρο PISA 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Πριν ξεκινήσετε τον προγραμματισμό του θερμοστάτη πατήστε το κουμπί RESET με ένα στυλό.

Πριν ξεκινήσετε τον προγραμματισμό του θερμοστάτη πατήστε το κουμπί RESET με ένα στυλό. Επεξήγηση ενδείξεων ασύρματου θερμοστάτη RF Digi 2HF Εισαγωγή και εξαγωγή μπαταριών Ο θερμοστάτης έχει φωτεινή ένδειξη που υποδεικνύει πότε οι μπαταρίες πρέπει να αντικατασταθούν. Μόλις η φωτεινή ένδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ CLAROLINE Κατάλογος περιεχομένων Εγγραφή μαθητή στο Claroline...2 Εγγραφή σε μάθημα...3 Τα μαθήματά μου...4 Αλλαγή του προφίλ μου (Manage my account)...4

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής Gitden Reader για την ανάγνωση βιβλίων epub σε smartphone ή tablet. Βήμα 1ο: Εγκατάσταση της εφαρμογής ανάγνωσης epub

Διαβάστε περισσότερα

GMI 10. εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης

GMI 10. εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης GMI 10 εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης Εισαγωγή Δείτε τον οδηγό Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια και το προϊόν στη συσκευασία του προϊόντος, για προειδοποιήσεις που αφορούν το προϊόν και άλλες σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

DS4000- DS4500 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Ενότητα 1 Εισαγωγή Οι ζυγαριές της ΝΑΚΑΥΑΜΑ είναι μια χαμηλού κόστους λύση για την επιχείρηση σας. Η ζυγαριά η παρούσα Έχει κατασκευαστεί

Διαβάστε περισσότερα

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr Κεντρικό: Ν. Πλαστήρα 257 & Αιόλου 36, ΤΚ: 135 62, Αγ. Ανάργυροι Αθήνα, Τηλ. Κέντρο: 210 26 20 250, Fax: 210 26 23 805 Υποκατάστημα: Σμύρνης 31, Τ.Κ.: 143 41, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα Τηλ: 210 25 25 534-210

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ. Από τον κατάλογο που εμφανίζεται επιλέγω: Αποστολή προς Δισκέτα (3,5)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ. Από τον κατάλογο που εμφανίζεται επιλέγω: Αποστολή προς Δισκέτα (3,5) ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ Τοποθετώ μια δισκέτα στον οδηγό τη δισκέτας του υπολογιστή. Τοποθετώ τη δισκέτα που έχει το αρχείο μου στον οδηγό τη δισκέτας του υπολογιστή.

Διαβάστε περισσότερα

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης Asset Management Software Client Module Οδηγός χρήσης Μονάδα-πελάτης Kodak Asset Management Software Κατάσταση και ρυθμίσεις πόρων... 1 Μενού κατάστασης πόρων... 2 Μενού ρυθμίσεων πόρων... 3 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Πλοήγηση με χρήση γραφικών στοιχείων Ο κατάλογος επόμενης γενιάς GM Next Gen EPC διαθέτει διάφορες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερη και ευκολότερη εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Τεχνικά χαρακτηριστικά Τροφοδοσία Αριθμός επιπέδων θερμοκρασίας Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας ΗΜΕΡΑ Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας ΝΥΧΤΑ Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. LC202 Sweex - Προσαρμογέας Ethernet γραμμής ρεύματος 200 Mbps

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. LC202 Sweex - Προσαρμογέας Ethernet γραμμής ρεύματος 200 Mbps LC202 Sweex - Προσαρμογέας Ethernet γραμμής ρεύματος 200 Mbps Εισαγωγή Μην εκθέτετε τον Προσαρμογέα Ethernet γραμμής ρεύματος 200 Mbps της Sweex σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε το προϊόν σε άμεση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό Android

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό Android Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό Android Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής Gitden Reader για την ανάγνωση βιβλίων epub σε smartphone ή tablet Βήμα 1 ο : Εγκατάσταση της εφαρμογής ανάγνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Περιεχόμενα Περιεχόμενα...2 Προαπαιτούμενα...3 Συμβατοί browsers...3 Οδηγίες εγκατάστασης εφαρμογής...3 Εκτέλεση εφαρμογής...8 Αναβάθμιση εφαρμογής...10 Προαπαιτούμενα

Διαβάστε περισσότερα

eurobanktrader GREEK DERIVATIVES WEB Οδηγός Χρήσης Πλατφόρμας

eurobanktrader GREEK DERIVATIVES WEB Οδηγός Χρήσης Πλατφόρμας eurobanktrader WEB Χρήσης Πλατφόρμας χρήσης πλατφόρμας Είσοδος, απόκτηση, ανάκτηση κωδικών εισόδου Πατώντας στο κουμπί Είσοδος στην ιστοσελίδα eurobanktrader Ελληνικά Παράγωγα, ή απλά πληκτρολογώντας grdrv.eurobanktrader.gr

Διαβάστε περισσότερα

HP Workspace. Οδηγός χρήσης

HP Workspace. Οδηγός χρήσης HP Workspace Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Η ονομασία Google Drive είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η ονομασία Windows είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης για Mac

Οδηγός Χρήσης για Mac Οδηγός Χρήσης για Mac Περιεχόμενα Γρήγορο Ξεκίνημα... 1 Χρήση του Εργαλείου εκ νέου Διαμόρφωσης Mac... 1 Εγκατάσταση του λογισμικού FreeAgent... 4 Aσφαλής αφαίρεση μονάδων δίσκου... 9 Διαχείριση των μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου "Σύζευξις" -1-

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου Σύζευξις -1- -1- 1 Διαχείριση Χρηστών...3 1.1 Υπηρεσίες...5 1.1.1 Δημιουργία νέου χρήστη...6 1.1.2 Αναζήτηση χρήστη...7 1.1.2 Επεξεργασία στοιχείων χρήστη...8 1.1.3 Δημιουργία /Επεξεργασία mailbox plan...10 1.1.4 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα...4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ. Μέτρο 2.2.1

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ. Μέτρο 2.2.1 On line ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Μέτρο 2.2.1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ... 3 1.1 Υποχρεωτικά Πεδία... 3 1.2 Βοηθητική Λίστα Τιμών (drop down list)... 3 1.3 Αναζήτηση... 3 1.3.1

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2007 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 17 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 22 Η Λίστα φακέλων... 23 Το Outlook Σήμερα...

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 4ο. Προγράμματα

Μάθημα 4ο. Προγράμματα Μάθημα 4ο Προγράμματα Σελίδα 47 από 106 4.1 Εγκατάσταση προγραμμάτων Όπως έχουμε πει στο πρώτο μάθημα (Σημειώσεις 1ου Μαθήματος 1.3.3.Β σελ. 12) τα προγράμματα ή αλλιώς εφαρμογές αποτελούν μέρος του λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ σ. 1 από 18 _ Εγχειρίδιο ρυθµίσεων για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς πόρους bibliotecas Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα