Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ"

Transcript

1 Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

2

3 Ανεπανάληπο μαργαριταρένιο χρώμα, γεμάτο από πλούσιες γκρι και φωτεινές μπλε αποχρώσεις, συνδυασμένες με ένα φίνο και διακριτικό τρόπο

4 ΠΡΙΝ Ρίζα: Φυσική απόχρωση 5. Μέση και άκρες: Ντεκαπάζ με πολλές ανταύγειες. Τύπος μαλλιών: Μέτρια πυκνότητα - πολύ πορώδη. ΧΡΩΜΑ - Μείγμα A: 30gr. Ντεκαπάζ Botanic + 35gr.(*) Οξυζενέ 20Vol. + 1 δόση Oleo&Control. - Mείγμα Β: 60gr. Lumiere gr. Lumiere gr. Oξεζενέ 20Vol. + 2 δόσεις Oleo&Control. - Μείγμα Γ: 30gr. Blue Milk + 30gr. Οξυζενέ 20Vol. + 1 δόση Oleo&Control. - Τμήμα A: 60gr. Ionic Shine- Διάφανο + 2gr. Ionic Μπλε + 2gr. Ionic Έντονο Βιολέ. - Τμήμα B: 30 gr. Ionic Shine- Διάφανο + 2gr. Ionic Έντονο Βιολέ + 2gr. Ionic Μαύρο. (*) Η κανονική αναλογία μεταξύ της σκόνης αποχρωματισμού - Ντεκαπάζ και Οξυζενέ είναι 1+1. Όταν η διαδικασία αποχρωματισμού πραγματοποιείται χωρίς κάλυψη προσθέστε 35gr Οξυζενέ για 30gr Ντεκαπάζ έτσι ώστε το μείγμα να παραμείνει πιο ρευστό και η εφαρμογή να γίνεται ευκολότερα χωρίς να αλλάζει το χρώμα. ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Εφαρμόστε το Mείγμα Α στη ρίζα. Χρόνος παραμονής: 30 λεπτά σε αυτή την περίπτωση. Λούστε με το Cleansing Shampoo. Στεγνώστε. Εφαρμόστε το Mείγμα Β στη ρίζα και χτενίστε προς τα κάτω κατά μήκος 3cm. Χρόνος παραμονής: 20 λεπτά σε αυτή την περίπτωση. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το Μείγμα Γ στη μέση και τις άκρες. Χρόνος παραμονής 10 λεπτά σε αυτή την περίπτωση. Λούστε με το Cleansing Shampoo. Στεγνώστε φυσικά και προχωρήστε στο κούρεμα σε σχήμα bob. Στην μπροστινή ζώνη στις 2 πλευρές (δίπλα στους κροτάφους), εφαρμόστε εναλλάξ τα μείγματα για τα Τμήματα Α και Β. Χρόνος παραμονής: 10 λεπτά. Ξεβγάλτε με κρύο νερό και λούστε με το Oleo& Control Shampoo. Εφαρμόστε τη μάσκα Oleo&Control nº2 και ξεβγάλτε καλά.

5 ΧΤΕΝΙΣΜΑ / STYLING 1 2 Αναμείξτε 6 δόσεις από τη μάσκα Oleo&Control nº3 στην παλάμη σας και μικρή ποσότητα από το Botanic Structure Gel και στη συνέχεια απλώστε ομοιόμορφα στη μέση και τις άκρες των μαλλιών. Στεγνώστε φυσικά. Αφού στεγνώσετε τα μαλλιά δώστε υφή και όγκο. ΜΑΚΙΓΙΑΖ / MAKE-UP ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - Ενυδατώστε το δέρμα με την Naturally Moisturising Cream. - Εφαρμόστε ως βάση το Nude Perfect 43 ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου και για ενιαίο τόνο, μειώστε τους κύκλους κάτω από τα μάτια με το Strass 50 corrector. - Εφαρμόστε το Bronze Powder 50 κάτω από τα ζυγωματικά και στις δύο πλευρές του μετώπου, στη μύτη και το πηγούνι. - Εφαρμόστε το Strass Blusher 13 και 10 για να πετύχετε έναν ενιαίο επιθυμητό τόνο. - Φωτίστε το πάνω μέρος των ζυγωματικών, το κέντρο της μύτης, το πηγούνι και το τόξο πάνω από τα χείλη με το Strass Blusher 15. ΜΑΤΙΑ - Smokey Eyes - Δημιουργήστε μία κρεμώδη βάση στο βλέφαρο χρησιμοποιώντας το μολύβι Silk Liner 10 (μαύρο). Η σκιά προσκολλάται καλύτερα στο βλέφαρο και το smokey αποτέλεσμα είναι πιο έντονο. - Εφαρμόστε στο κινούμενο τμήμα του βλεφάρου τη σκιά Palette Shadow 108 και σβήστε προς τα πάνω με τη σκιά Palette Shadow Επαναλάβετε τα βήματα στο κάτω μέρος του ματιού και τονίστε το με το μολύβι Silk Liner 10 (Μαύρο). - Εφαρμόστε αρκετές στρώσεις από τη μάσκαρα Max Volume Express για έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες. ΧΕΙΛΗ - Ξεκινήστε από το περίγραμμα και στη συνέχεια γεμίστε τα χείλια χρησιμοποιώντας το Lip Liner Rum 01. Για χείλια πιο γεμάτα εφαρμόστε στο κέντρο των χειλιών με ένα μόλις άγγιγμα το Strass 50 Corrector. NYXIA - Collection Nude 4EVER UV-050.

6

7 Η ψευδαίσθηση μίας ψυχρής φλόγας με χρυσά, κίτρινα και κόκκινα ίχνη δημιουργούν έναν εκρηκτικό, συναρπαστικό συνδυασμό

8 ΠΡΙΝ Ρίζα: Φυσική απόχρωση 5. Μέση: Βαμμένα απόχρωση 7. Άκρες: Υπολείμματα ντεκαπάζ. Τύπος μαλλιών: Χοντρά και πορώδη. ΧΡΩΜΑ - Μείγμα A: 30gr. Ντεκαπάζ Botanic + 35gr.(*) Οξυζενέ 30Vol. + 1 δόση Oleo&Control. - Μείγμα Β: 20gr. Lumiere gr. Lumiere gr. Lumiere Porosity Regulator + 60gr. Oξεζενέ 20Vol. + 1 δόση Oleo&Control. - Μείγμα Γ (Κίτρινο): 10gr. Extreme Color Gold + 15gr. Οξυζενέ 20Vol. + 1/3 δόση Oleo&Control. - Μείγμα Δ (Χάλκινο): Στη μέση και τις άκρες: 10gr. Lumière gr. Οξυζενέ 20vol + 1/3 δόση Oleo&Control. (*) Η κανονική αναλογία μεταξύ της σκόνης αποχρωματισμού - Ντεκαπάζ και Οξυζενέ είναι 1+1. Όταν η διαδικασία αποχρωματισμού πραγματοποιείται χωρίς κάλυψη προσθέστε 35gr Οξυζενέ για 30gr Ντεκαπάζ έτσι ώστε το μείγμα να παραμείνει πιο ρευστό και η εφαρμογή να γίνεται ευκολότερα χωρίς να αλλάζει το χρώμα. ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Εφαρμόστε το Μείγμα Α στη ρίζα. Χρησιμοποιείστε τη μάσκα Botanic Solar Protection στις άκρες και στη συνέχεια περάστε το Μείγμα Α στη μέση και τις άκρες. Χρόνος παραμονής: 45 λεπτά. Λούστε απαλά με το Cleansing Shampoo και στεγνώστε φυσικά. Για μέγιστο και ομοιόμορφο άνοιγμα, εφαρμόστε ξανά στη μέση και προστατεύστε τις άκρες με Botanic Solar Protection. Χρόνος παραμονής: 30 λεπτά σε αυτή την περίπτωση. Λούστε απαλά με το Cleansing Shampoo και στεγνώστε την περιττή υγρασία με μία πετσέτα. Εφαρμόστε το Μείγμα Β στη ρίζα και τις άκρες, ξεκινώντας από το πίσω μέρος του κεφαλιού. Χρόνος παραμονής: 15 λεπτά. Λούστε απαλά με το Cleansing Shampoo. Προχωρήστε στο κούρεμα σε στυλ bob και στεγνώστε τελείως.

9 ΧΤΕΝΙΣΜΑ / STYLING 4 Στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού χωρίστε ένα τμήμα πάχους 1,5cm και 10cm πλάτος. Εφαρμόστε το Μείγμα Γ στη ρίζα και το Μείγμα Δ στις άκρες. Αναμείξτε τα 2 χρώματα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Χρόνος παραμονής: 20 λεπτά. Λούστε με το Oleo&Control Shampoo. Εφαρμόστε τη μάσκα Oleo&Control nº2 και ξεβγάλτε καλά. 1 2 Αναμείξτε 7 δόσεις από τη μάσκα Oleo&Control nº3 στην παλάμη σας και μικρή ποσότητα από το Botanic Structure Gel και στη συνέχεια απλώστε ομοιόμορφα στη μέση και τις άκρες των μαλλιών. Στεγνώστε φυσικά. Για το τελείωμα, εφαρμόστε 2 πατήματα Keratin Gold στη μέση και τις άκρες, για να θωρακίσετε τις άκρες και για να δώσετε έξτρα λάμψη. ΜΑΚΙΓΙΑΖ / MAKE-UP ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - Ενυδατώστε το δέρμα με την Naturally Moisturising Cream. - Εφαρμόστε ως βάση το Nude Perfect 43, ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου και για ενιαίο τόνο, μειώστε τους κύκλους κάτω από τα μάτια με το Strass 50 corrector. - Εφαρμόστε το Bronze Powder 50 κάτω από τα ζυγωματικά και στις δύο πλευρές του μετώπου, στη μύτη και το πηγούνι. - Εφαρμόστε το Blusher Strass 10 στα μάγουλα με ελαφριές πινελιές. -Φωτίστε το πάνω μέρος των ζυγωματικών, το κέντρο της μύτης, το πηγούνι και το τόξο πάνω από τα χείλη με το Strass Blusher 15. ΜΑΤΙΑ - Smokey Eyes - Εφαρμόστε χαμηλά στο κινούμενο βλέφαρο τη σκιά Palette 101 (μπεζ). Στη γραμμή του βλεφάρου εφαρμόστε τη σκιά Palette 107 (καφέ) και σβήστε προς τα πάνω. - Δημιουργήστε ένα ελαφρύ περίγραμμα στην πάνω πλευρά των βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας την σκιά Palette 107 (καφέ) και σβήστε προς τα πάνω βρέχοντας ελάχιστα το πινέλο. - Επαναλάβετε και στο κάτω μέρος του ματιού. - Εφαρμόστε αρκετές φορές τη μάσκαρα Max Volume Express για να δώσετε έξτρα όγκο. ΧΕΙΛΗ - Εφαρμόστε το LipGloss Water Shine 62 για ζουμερά χείλη. NYXIA - Collection Nude 4EVER UV-052.

10

11 Χίμαιρα γεμάτη από βαρείς βιολέ και χρυσούς τόνους σε ένα κυματιστό ξόρκι γεμάτο μυστήριο

12 ΠΡΙΝ Ρίζα: Φυσική απόχρωση 6. Μέση και άκρες: Υπολείμματα Balayage και αποχρωματισμού. Τύπος μαλλιών: Μέτρια πυκνότητα και πορώδη. ΧΡΩΜΑ - Μείγμα Α: 30gr. Ντεκαπάζ Botanic + 35gr.(*) Οξυζενέ 30Vol. + 1 δόση Oleo&Control. - Μείγμα Β: 60gr Lumière gr Lumière gr oxi 20Vol + 2 pulsaciones Oleo&Control. - Μείγμα 1 για ανταύγειες (Βιολέ): 7 gr. Lumière gr. Lumière gr. Οξυζενέ 20Vol. + 2 δόσεις Oleo&Control. - Μείγμα 2 για ανταύγειες (Φούξια): 90gr. Lumière gr. Extreme Color Red Violet + 92gr. Οξυζενέ 20vol + 3 δόσεις Oleo&Control. - Μείγμα 3 για ανταύγειες (Ξανθό): 30gr. Lumière gr. Οξυζενέ 20vol + 1 δόση Oleo&Control. (*) Η κανονική αναλογία μεταξύ της σκόνης αποχρωματισμού - Ντεκαπάζ και Οξυζενέ είναι 1+1. Όταν η διαδικασία αποχρωματισμού πραγματοποιείται χωρίς κάλυψη προσθέστε 35gr Οξυζενέ για 30gr Ντεκαπάζ έτσι ώστε το μείγμα να παραμείνει πιο ρευστό και η εφαρμογή να γίνεται ευκολότερα χωρίς να αλλάζει το χρώμα. ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Ξεκινήστε με το κούρεμα, δίνοτας στα μαλλιά φόρμα και υφή. Εφαρμόστε το Μείγμα Α ξεκινώντας από τη ρίζα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και προχωρήστε στη μέση και τις άκρες. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο υπόλοιπο κεφάλι. Χρόνος παραμονής: 40 λεπτά. Λούστε απαλά με το Cleansing Shampoo και στεγνώστε φυσικα. 2. Εφαρμόστε το Μείγμα Β στη ρίζα και κατα μήκος 5cm. 3. Για τις ανταύγειες, χωρίστε οριζόντια σε τμήματα πάχους 2cm. Σε κάθε τμήμα εφαρμόστε εναλλάξ τα Μείγματα 1,2 και 3 για τις ανταύγειες. Στο 1ο οριζόντιο τμήμα: μια λωρίδα με το μείγμα 1 (βιολέ) από τη μέση μέχρι τις άκρες. / 2ο οριζόντιο τμήμα: μία λωρίδα με το μείγμα Α (βιολέ) + μία λωρίδα με το μείγμα 3 (ξανθό) στις άκρες / 3ο οριζόντιο τμήμα: μία λωρίδα με το μείγμα 2 (φούξια) από τη μέση μέχρι τις άκρες / 4ο οριζόντιο τμήμα: μία λωρίδα με το μείγμα 2 (φούξια) + μία λωρίδα με το μείγμα 3 (ξανθό) στις άκρες. Συνεχίστε σε όλο το κεφάλι. Στην κορυφή του κεφαλιού εφαρμόστε το μείγμα 3 (ξανθό) στη μέση και τις άκρες. Συνολικός χρόνος παραμονής: 20 λεπτά.

13 ΧΤΕΝΙΣΜΑ / STYLING 4 Λούστε με Cleansing Shampoo. Επαναλάβετε με το Oleo&Control Shampoo. Εφαρμόστε τη μάσκα Oleo&Control no 2. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό. 1 2 Αναμείξτε 6 δόσεις από τη μάσκα Oleo&Control nº3 στην παλάμη σας και μικρή ποσότητα από το Botanic Structure Gel και στη συνέχεια απλώστε ομοιόμορφα στη μέση και τις άκρες των μαλλιών. Στεγνώστε φυσικά. Εφαρμόστε το Botanic Styling Total Form για ακόμα πιο κυματιστό αποτέλεσμα καθώς χρησιμοποιείτε ισιωτικό ψαλίδι. ΜΑΚΙΓΙΑΖ / MAKE-UP ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - Ενυδατώστε το δέρμα με την Naturally Moisturising Cream - Εφαρμόστε ως βάση το Nude Perfect 40, ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου και για ενιαίο τόνο, μειώστε τους κύκλους κάτω από τα μάτια με το Strass 50 corrector. - Εφαρμόστε το Bronze Powder 50 κάτω από τα ζυγωματικά και στις δύο πλευρές του μετώπου, στη μύτη και το πηγούνι. - Εφαρμόστε το Blusher Strass 10 στα μάγουλα με ελαφριές πινελιές -Φωτίστε το πάνω μέρος των ζυγωματικών, το κέντρο της μύτης, το πηγούνι και το τόξο πάνω από τα χείλη με το Strass Blusher 15. ΜΑΤΙΑ - Smokey Eyes - Εφαρμόστε μικρή ποσότητα από τo Sculpt Illuminator Περλέ στο κάτω μέρος του βλεφάρου και απλώστε απαλά. - Από πάνω απλώστε τη σκιά Palette Shadow 105 ( ροζ). Σβήστε προς τα πάνω και τονίστε τη γραμμή του βλεφάρου- πάνω από τις βλεφαρίδες με τη σκιά Palette Shadow 107 (καφέ). - Εφαρμόστε τη σκιά Palette Shadow 106 (μαύρο) κατά μήκος των βλεφαρίδων χωρίς να ξεπερνάτε την επιφάνεια του βλεφάρου προς την άκρη. - Εφαρμόστε ξανά τη σκιά Palette Shadow 107 (καφέ) στο κάτω μέρος του ματιού σε όλο το μήκος του και αναμείξτε την με τη σκιά Palette Shadow 105 (ροζ). - Δώστε φως στο εσωτερικό τμήμα του ματιού με τη σκιά Palette Shadow 112 (λευκό). Εφαρμόστε στο 1/3 του ματιού για να δείχνει μεγαλύτερο το μάτι. - Εφαρμόστε αρκετές στρώσεις από τη μάσκαρα Max Volume Express για έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες. ΧΕΙΛΗ - Εφαρμόστε το Lipstick Strass 120 Pandora.

14

15 Έντονο ροζ και ροζ του ονείρου σε ένα συνδυασμό γεμάτο με τη μαγεία της φαντασίας

16 ΠΡΙΝ Ρίζα: Φυσική απόχρωση 6. Μέση και άκρες: Με αποχρωματισμό. Τύπος μαλλιών: Μέτρια πυκνότητα και πορώδη. ΧΡΩΜΑ - Μείγμα Α: 30gr. Ντεκαπάζ Botanic + 35gr. Οξυζενέ 30Vol + 1 δόση Oleo&Control. - Μείγμα Β: 120gr. Ionic Shine + 6gr. Ionic Κόκκινο + 6gr Ionic Ξανθό Περλέ. - Μείγμα Γ: 30gr. Lumière gr. Extreme Colour Κόκκινο Βιολέ + 62gr. Οξυζενέ 20Vol. + 1 δόση Oleo&Control (*) Η κανονική αναλογία μεταξύ της σκόνης αποχρωματισμού - Ντεκαπάζ και Οξυζενέ είναι 1+1. Όταν η διαδικασία αποχρωματισμού πραγματοποιείται χωρίς κάλυψη προσθέστε 35gr Οξυζενέ για 30gr Ντεκαπάζ έτσι ώστε το μείγμα να παραμείνει πιο ρευστό και η εφαρμογή να γίνεται ευκολότερα χωρίς να αλλάζει το χρώμα. ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Εφαρμόστε το Μείγμα Α στη ρίζα. Χρόνος παραμονής: 40 λεπτά. Λούστε με το Cleansing Shampoo. Εφαρμόστε το Μείγμα B στο πίσω μέρος του κεφαλιού από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Στο πάνω μέρος του κεφαλιού, χωρίζουμε σε τμήματα και εφαρμόζουμε εναλλάξ σε λωρίδες τα Μείγματα Β και Γ. Συνολικός χρόνος παραμονής: 20 λεπτά. Λούστε με το Cleansing Shampoo. Λούστε ξανά με το Oleo&Control Shampoo. Εφαρμόστε τη μάσκα Oleo&Control no2. Ξεβγάλτε καλά.

17 ΧΤΕΝΙΣΜΑ / STYLING Αναμείξτε 4 δόσεις από τη μάσκα Oleo&Control nº3 στην παλάμη σας και μικρή ποσότητα από το Botanic Structure Gel. Απλώστε ομοιόμορφα στη μέση και τις άκρες των μαλλιών και χτενίστε. Προχωρήστε στο κούρεμα σε στυλ bob με ασύμμετρη φράντζα. Στεγνώστε. Για το τελείωμα χρησιμοποιείστε 2 δόσεις Keratin Gold ώστε να θωρακίσετε τις άκρες και να δώσετε λάμψη στα μαλλιά. ΜΑΚΙΓΙΑΖ / MAKE-UP ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - Ενυδατώστε το δέρμα με την Naturally Moisturising Cream. - Εφαρμόστε ως βάση το Sculpt 03ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου και για ενιαίο τόνο, μειώστε τους κύκλους κάτω από τα μάτια με το Strass 51 corrector. - Εφαρμόστε το Bronze Powder 51 κάτω από τα ζυγωματικά και στις δύο πλευρές του μετώπου, στη μύτη και στο πηγούνι. - Εφαρμόστε το Strass Blusher 13 και 10 για να πετύχετε έναν ενιαίο επιθυμητό τόνο. - Φωτίστε το πάνω μέρος των ζυγωματικών, το κέντρο της μύτης, το πηγούνι και το τόξο πάνω από τα χείλη με το Strass Blusher 15. ΜΑΤΙΑ - Smokey Eyes - Εφαρμόστε μικρή ποσότητα από τo Sculpt Illuminator Περλέ στο κάτω μέρος του βλεφάρου και απλώστε απαλά. - Από πάνω απλώστε τη σκιά Palette Shadow 101 (μπεζ) στο κάτω μέρος το βλεφάρου. Προσθέστε βάθος στο βλέμμα εφαρμόζοντας τη σκιά Palette Shadow 104 (γκρι) στο εσωτερικό τμήμα του ματιού και στο πάνω μέρος κατά μήκος του ματιού μέχρι το τέλος του φρυδιού. - Με το μολύβι Silk Liner 10 (μαύρο) τονίστε τη γραμμή των βλεφαρίδων στο πάνω και το κάτω μέρος- σε όλο το μάτι. Σβήστε τη γραμμή με τη σκιά Palette Shadow 106 (μαύρο). - Προσθέστε ένα μόνο άγγιγμα από τη σκιά Palette Shadow 105 (ροζ) στο εσωτερικό του ματιού και στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων, αναμειγνύοντας το ροζ και το μαύρο. - Δώστε φως στο εσωτερικό τμήμα του ματιού με τη σκιά Palette Shadow 101 (μπεζ). - Εφαρμόστε αρκετές στρώσεις από τη μάσκαρα Max Volume Express για έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες. ΧΕΙΛΗ - Εφαρμόστε το Lipgloss Water Shine 51 για ακαταμάχητα ζουμερά χείλη. ΝΥΧΙΑ Collection Nude 4EVER UV-048.

18

19

20 Βρείτε μας: hairprofessionals.gr

Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη

Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη GR BALAYAGE RONZÈ BALAYAGE RONZÈ Μείγματα: - ΜΕΙΓΜΑ Α 60g 5.43 + 60g Οξυζενέ 30 vol. - ΜΕΙΓΜΑ B 30g 5.43 + 30g Οξυζενέ 20 vol. + 1/2 δόση Organic Care Bonder -

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ GR H συλλογή NEW AGE αντιπροσωπεύει και αναδεικνύει τις επιρροές των διαφορετικών πολιτισμών, το συνδυασμό του νέου και του παλαιού, του παραδοσιακού και του σύγχρονου,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λουκ για τη σεζόν

Νέα λουκ για τη σεζόν Νέα λουκ για τη σεζόν Γίνετε δημιουργικοί με την ανοιξιάτικη συλλογή χρωμάτων περιορισμένης διάρκειας της Amway και ξεκινήστε τη σεζόν με μια νέα εμφάνιση. Ά νοιξη: ο ουρανός είναι γαλανός και τα λουλούδια

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας GR ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας Μακράς διάρκειας δράση κατά του φριζαρίσματος... Και μαλλιά ίσια και λαμπερά! ΙΣΙΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

CARAMEL BRONDE SOMBRE

CARAMEL BRONDE SOMBRE ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΕΤΕ TO CARAMEL BRONDE SOMBRE BHMA 1 Ξεκινήστε στο πίσω αριστερό τμήμα του αυχένα δημιουργώντας μια διαφάνεια 0,5εκ. Εφαρμόστε τη Bronde Sombre Φόρμουλα 1 προς τη Ζώνη 1 και 2. BRONDE

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 1. Αν τα μαλλιά του πελάτη σας είναι βαμμένα, η υπηρεσία της βαφής θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν.

Διαβάστε περισσότερα

ROSE GOLD BLUR ΦΥΣΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ 7 ΞΑΝΘΌ CHROMATICS, FLASH LIFT, SHADES EQ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΒΑΣΗΣ 60 ml 10Av (10.12 Chromatics) 60 ml 30 vol Oil In Cream Developer ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΞΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ 30 ml Flash Lift 30 ml 20 vol

Διαβάστε περισσότερα

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ 1 S.O.S ΘΕΡΑΠΕΙΑ S.O.S STEP 1 - IMPACT SHOCK Το Impact Shock είναι S.O.S στη νανοτεχνολογία. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιολογούνται: Εντονα κοψίματα (contouring) Εντονες λάμψεις (strobing)

Δικαιολογούνται: Εντονα κοψίματα (contouring) Εντονες λάμψεις (strobing) Δικαιολογούνται: Εντονα κοψίματα (contouring) Εντονες λάμψεις (strobing) Απαγορεύονται: Εντονες λάμψεις Σκληρά κοψίματα ) 9098 Ultra Under Base 19098 HD Micro Primer 1911 Invisible Mat 9260 Perfect

Διαβάστε περισσότερα

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΛΑΜΨΗ ΠΑΧΥΤΕΡΗ ΤΡΙΧΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ Νιώστε τη μεταμόρφωση των μαλλιών σας. Μαλλιά πιο παχιά, γεμάτα σώμα, απεριόριστα λαμπερά και απαλά, χάρη στο συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιολογούνται: Εντονες φωτοσκιάσεις (contouring) Εντονες λάμψεις (highlights)

Δικαιολογούνται: Εντονες φωτοσκιάσεις (contouring) Εντονες λάμψεις (highlights) Δικαιολογούνται: Εντονες φωτοσκιάσεις (contouring) Εντονες λάμψεις (highlights) Απαγορεύονται: Εντονες λάμψεις σε όλο το πρόσωπο Σκληρά κοψίματα ) 9098 Ultra Under Base 19098 HD Micro Primer 1911 Invisible

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά : 100 gr μέγεθος Νεοί Στόχοι Εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού 79 αποχρώσεις

Χαρακτηριστικά : 100 gr μέγεθος Νεοί Στόχοι Εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού 79 αποχρώσεις COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr Mood βαφή, εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού. Το Χρώμα είναι Χρώμα. Ωστόσο, η τεχνική της βαφής, για να πετύχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!!

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!! ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!! Η ΜΟΔΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 2014-2015 ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΝΥΧΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΕΕΣ PASTEL ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ!!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ TREND!!! * Τα Lacquer Pastel έχουν διάρκεια έως

Διαβάστε περισσότερα

Ανώτατο επίπεδο Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί Color.id Τεχνικός Οδηγός 3

Ανώτατο επίπεδο Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί Color.id Τεχνικός Οδηγός 3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Ανώτατο επίπεδο Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί Color.id Τεχνικός Οδηγός 3 ΧΡΩΜΑ Μο τίβο χ ωρι σμά των για χρώμα ΠΡΙΝ 03 Πάρτε μία λεπτή οριζόντια διαφάνεια μέσα στο τρίγωνο. Περάστε

Διαβάστε περισσότερα

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ ENJOYYOUR TYLE ΜΟΔΑ ΤΑΣΕΙΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΨΗ ΦΟΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΜΟΔΑ - ΕΥΕΛΙΞΙΑ - ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΗ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΈΡΕΥΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

PROFESSIONAL HAIR COSMETIC PRODUCTS new catalog 2018

PROFESSIONAL HAIR COSMETIC PRODUCTS new catalog 2018 PROFESSIONAL HAIR COSMETIC PRODUCTS new catalog 2018 www.yanniextensions.gr επαγγελματική βαφή μαλλιών 100ml Με Argan Oil και εκχυλίσματα Marigold (Καλέντουλα). Προστατεύει από τον ερεθισμό της κεφαλής,

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY GUIDE. & μακε up ματιων. δακρυα ομορφιασ. Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους

BEAUTY GUIDE. & μακε up ματιων. δακρυα ομορφιασ. Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους EYE BEAUTY GUIDE t e y x o σ 0 1 BEAUTY TEARS ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους δακρυα ομορφιασ & μακε up ματιων EYE BEAUTY GUIDE 2 Η ομορφιά των ματιών. Τα μάτια αποκαλούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ- ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ- ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 982-1211600000/12/0,749 INDIGO EYELINER No116 3,5ml ΜΠΛΕ 982-1206300000/12/0,562 INDIGO ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ No63 2,7ml ΚΑΦΕ 982-1206800000/12/0,562 INDIGO ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ No68 2,7ml ΚΟΚΚΙNΟ 982-1204600000/12/0,656 INDIGO

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Οφέλη. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops

Διαβάστε περισσότερα

Η επανάσταση συνεχίζεται

Η επανάσταση συνεχίζεται Η επανάσταση συνεχίζεται Χωρίς αμμωνία Απόλυτη προστασία Ξανθά ζωντανά και φωτεινά Δημιουργός δεσμών Σύστημα για ανταύγειες Σκόνη αποχρωματισμού για διάφορες τεχνικές Απόλυτη Προστασία Αποχρωματισμός

Διαβάστε περισσότερα

NEW SPLASHLIGHTS ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

NEW SPLASHLIGHTS ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Δώστε φώς στο στυλ των πελατών σας με μιά πιτσιλιά από χρώμα NEW SPLASHLIGHTS Απο τους δρόμους της Νέας Υόρκης #SPLASHLIGHTS ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Δώστε φως σε κάθε στύλ, με μια πιτσιλιά χρώματος Ανακάλυψτε

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά χρώματα: κόκκινο, κίτρινο, μπλε.

Βασικά χρώματα: κόκκινο, κίτρινο, μπλε. Κ Ε Φ Α Λ Α Ι ΟΑ 1. Ποια είναι τα βασικά χρώματα και ποια τα συμπληρωματικά; Βασικά χρώματα: κόκκινο, κίτρινο, μπλε. Συμπληρωματικά χρώματα: πράσινο, πορτοκαλί, βιολέ. 2. Ποια είναι τα ζεστά χρώματα και

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. Η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΜΕΧΡΙ 6 ΤΟΝΟΥΣ ΞΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ* ΑΝΑΜΙΞΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ζητάει ταχύτητα. Δώσε της ανταύγειες με πολύ ψυχρό, ψυχρό, φυσικό ή ζεστό τόνο σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΒΗΜΑ.

Διαβάστε περισσότερα

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση 100% Βιολογικές Βαφές * Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση Οι γυναίκες από την Ανατολή ήξεραν ανέκαθεν να τα χρησιμοποιούν: Φύλλα, ρίζες και βότανα, που συχνά περνούν απαρατήρητα και που όμως μέσα

Διαβάστε περισσότερα

2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL

2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL CRAZY 2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL Μια μόδα που ξεκίνησε από τις αγγλοσαξονικές χώρες έχει γίνει ήδη μανία και trendy τάση και στην Ελλάδα, με έντονους χρωματισμούς που εκπλήσσουν, αλλά χαρίζουν επίσης

Διαβάστε περισσότερα

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Ένα σύστημα αποχρωματισμού που ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ Professional By Fama _ Ειδικά για λεπτή και χοντρή τρίχα _ ξηρά και ελαφριά, δεν αφήνουν υπολείμματα και αφαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΈΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΜΟΡΦΙΆΣ

ΝΈΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΜΟΡΦΙΆΣ ΝΈΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΜΟΡΦΙΆΣ με το MENU ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΩΤΗΡΙΟΥ WE L VE OUR CLIENTS MENU ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ για Νέους Δρόμους Ομορφιάς! Με πάθος για τελειότητα, συνεχές ενδιαφέρον για την εξέλιξη της κομμωτικής Μόδας και συνεχείς

Διαβάστε περισσότερα

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CC Τι είναι η Βάση CC; Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει πολλές λειτουργίες: περιποιείται τέλεια και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προετοιμάζει για την εφαρμογή του make up, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE 2 3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 4 100 ml 3.38 fl.oz. 150 ml 5.07 fl.oz. Βαφή Μαλλιών Coloring cream Χωρίς Αλλεργιογόνα Χωρίς Paraben 10000 * 100ml 12306 100ml

Διαβάστε περισσότερα

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ total matte foundation 1) Σε τι διαφέρει το Foundation για ματ αποτέλεσμα από τα άλλα foundations που προσφέρει η FM GROUP MAKE UP; Το νέο foundation είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής

Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής ΚΟΜ 108 Εβδομάδα 12 Χρώμα, Σχήμα και κίνηση στο ελεύθερο σχέδιο Χρωµατοµετρία είναι η µέτρηση των χρωστικών ενός διαλύµατος και µετριέται µε το χρωµατόµετρο. Το

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO:

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: που σημαίνει ότι οι Senscience φόρμουλες είναι αποκλειστικές και δημιουργήθηκαν για μια σημαντική αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΝΟ

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΝΟ TONER ΞΑΝΘΟ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Το ξανθό είναι ένα σύμπαν που συναρπάζει: δεν αποτελεί μια απλή βαφή, αλλά χαρίζει ευέλικτους, νεανικούς και πάντα εντυπωσιακούς τόνους Υπάρχει ένα ξανθό για κάθε γυναίκα. Από τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING

WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING Italy Sensual Collection WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING Λεπτό, ρευστό, εύκαμπτο και τέλειο σαν ένα δεύτερο δέρμα, αλλά καλυπτικό σαν κραγιόν. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτού

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Pre-Lift Kera Protector. Ξανοιχτική Κρέμα. Μόνιμη Κρέμα Βαφή. Πρόσθετα Παστέλ

Οφέλη. Pre-Lift Kera Protector. Ξανοιχτική Κρέμα. Μόνιμη Κρέμα Βαφή. Πρόσθετα Παστέλ BLONDME - ΧΡΩΜΑ Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Pre-Lift Kera Protector Ξανοιχτική Κρέμα Μόνιμη Κρέμα Βαφή Ξανοιχτική Κρέμα Κάλυψης Λευκών Σκόνη Για Προηγμένο Ξάνοιγμα 9+

Διαβάστε περισσότερα

When CREATIVITY and COLOUR. meld. with ART

When CREATIVITY and COLOUR. meld. with ART When CREATIVITY and COLOUR meld with ART Made in Italy QUITE SIMPLY Milan Florence Rome Naples FALL-WINTER Collection STAR PRODUCT PURE PEARL HIGHLIGHTER Π.Λ.Τ 30,25 CONCEALER EYE PRIMER 3 IN 1 Ένα

Διαβάστε περισσότερα

α) ph 7 β) ph 2,5 4.5 γ) ph 4 δ) ph 7,5 9,5 (conditioner). ph 4

α) ph 7 β) ph 2,5 4.5 γ) ph 4 δ) ph 7,5 9,5 (conditioner). ph 4 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax OSiS Υφή Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It Mess Up Aqua Slide G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax Rock Hard Gelastic Flexwax Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα

COLOR CREAM 1:1. 94 ΒΑΦΕΣ 100gr

COLOR CREAM 1:1. 94 ΒΑΦΕΣ 100gr COLOR CREAM 1:1 94 ΒΑΦΕΣ 100gr Mood βαφή, εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού. Το Χρώμα είναι Χρώμα. Ωστόσο, η τεχνική της βαφής, για να πετύχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα δεν

Διαβάστε περισσότερα

MAKE IT HAPPEN WITH MAYBELLINE SPRING - SUMMER 2017

MAKE IT HAPPEN WITH MAYBELLINE SPRING - SUMMER 2017 MAKE IT HAPPEN WITH MAYBELLINE SPRING - SUMMER 2017 Eίσαι ένα superstay girl? 483 Non Stop Orange Τώρα τα αγαπημένα SuperStay ανανεώθηκαν! Έντονο sexy χρώμα με νέες αποχρώσεις, 24 ώρες διάρκεια χωρίς συμβιβασμούς.

Διαβάστε περισσότερα

COLOR SPRAY. Χρωματιστά σπρέι μαλλιών

COLOR SPRAY. Χρωματιστά σπρέι μαλλιών COLOR SPRAY Χρωματιστά σπρέι μαλλιών Τα χρωματιστά σπρέι μαλλιών χρησιμοποιούνται από τους μακιγιέρ, τους ενδυματολόγους και τους κομμωτές για να αλλάξουν εύκολα και γρήγορα το χρώμα των μαλλιών, ή για

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE MOISTURE KICK

BC BONACURE MOISTURE KICK BC BONACURE MOISTURE KICK BC MOISTURE KICK Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη BB Beauty Balm Shampoo Spray Conditioner Treatment Defining Cream Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

Winter collection 2018

Winter collection 2018 Winter collection 2018 η περιπέτεια της essie στην Αρκτική σας παρουσιάζουμε τη συλλογή essie χειμώνας 2018 που κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση είστε έτοιμη για ένα μαγευτικό ταξίδι στο φως; ακριβώς

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

LISS ADVANCE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

LISS ADVANCE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ LISS ADVANCE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ LISS ADVANCE Ανακάλυψε την τελειότητα μιας προηγμένης τεχνικής ισιώματος ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΤΙΘΑΣΟ ΟΓΚΟ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΕΙΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ*

ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ* 02 03 ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ* *Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας σε κάθε επίσκεψη, κερδίστε ευρώ, εξαργυρώστε σε υπηρεσίες. Με καθεμία από τις παρακάτω υπηρεσίες κερδίζετε: ΚΟΥΡΕΜΑ 3 ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση

SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση Οδηγίες Εφαρμογής SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού νυχιών, με την αντοχή και την εκπληκτική κρυστάλλινη λάμψη.

Διαβάστε περισσότερα

MOOD ITALIAN STYLE COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr

MOOD ITALIAN STYLE COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr MOOD ITALIAN STYLE COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr Mood βαφή, εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού. Η σειρά Mood είναι σχεδιασμένη για επαγγελματικό χρωματισμό μαλλιών, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ!

Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ! Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ! Τo NIOPHLEX είναι ένα καινοτόμο προϊόν που απελευθερώνει τη δημιουργικότητα των κομμωτών, αφού δίνει τη δυνατότητα για δραστικές παρεμβάσεις και πολλαπλές τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

CREATIVE PLAY Gel Polish

CREATIVE PLAY Gel Polish Step-by-Step Guide Polish Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το CREATIVE PLAY Gel Polish παρέχει ζωντανό, εξαιρετικά έντονο χρώμα σε πολλαπλά φινιρίσματα, προκαλώντας τον πελάτη να είναι μοναδικός και εκφραστικός.

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Rejuvenating Serum Shampoo Conditioner Treatment Rejuvenating Spray Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

Στη μορφολογία πρέπει αρχικά να εξετάσουμε το γενικό σχήμα του προσώπου.

Στη μορφολογία πρέπει αρχικά να εξετάσουμε το γενικό σχήμα του προσώπου. ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ Στη μορφολογία πρέπει αρχικά να εξετάσουμε το γενικό σχήμα του προσώπου. Διακρίνουμε τα εξής σχήματα - Οβάλ - Οβάλ μακρύ - Ορθογωνικό - Στρογγυλό - Τετραγωνικό - Τριγωνικό - Εξαγωνικό - Τραπεζοειδές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Τι είναι ο τύπος δέρµατος; Οι διάφοροι τύποι δέρµατος κατατάσσονται σύµφωνα µε τις διαταραχές που συµβαίνουν κυρίως στον µεταβολισµό του νερού και τον µεταβολισµό των λιπών

Διαβάστε περισσότερα

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Prime Prep Spray Plumping Shine Mousse Smooth Polish Elixir Light Glossy Holdspray Strong Glossy

Διαβάστε περισσότερα

S T Y LE 2 URBAN TUNNEL S T Y LE 1 FRINGE ART FRINGE ART

S T Y LE 2 URBAN TUNNEL S T Y LE 1 FRINGE ART FRINGE ART S T Y LE FRINGE ART S T Y LE URBAN TUNNEL Εφαρμόστε Design Pulse Thermo Glide και στεγνώστε με μια βούρτσα τύπου Denman, δίνοντας ένα στρογγυλό σχήμα στις άκρες. Ψεκάστε τα μαλλιά με Sleek Iron Smoother

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΣ Β και Γ ΛΥΚΕΙΟΥ. Ηρεμία, στατικότατα, σταθερότητα

ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΣ Β και Γ ΛΥΚΕΙΟΥ. Ηρεμία, στατικότατα, σταθερότητα ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΣ Β και Γ ΛΥΚΕΙΟΥ (μάθημα κατεύθυνσης) Τι είναι η δομή και η σύνθεση ενός εικαστικού έργου. Είναι η οργάνωση όλων των στοιχείων ενός έργου σε ένα ενιαίο σύνολο με στόχο να εκφράσουν κάποια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος 27.6.2012 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΝΠΔΔ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Τηλ: 22410-30808 ΑΠΟΦΑΣΗ 9/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος 27.6.2012 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΝΠΔΔ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Τηλ: 22410-30808 ΑΠΟΦΑΣΗ 9/2012 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος 27.6.2012 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΝΠΔΔ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Τηλ: 22410-30808 e-mail : bsxoliki@rhodes.gr ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος του μακιγιάζ των ματιών είναι να τους δοθεί ζωντάνια, φωτεινότητα, και να φαίνονται ομορφότερα διορθώνοντας τυχόν ατέλειές τους.

Στόχος του μακιγιάζ των ματιών είναι να τους δοθεί ζωντάνια, φωτεινότητα, και να φαίνονται ομορφότερα διορθώνοντας τυχόν ατέλειές τους. ΜΑΤΙΑ Γενικά Τα μάτια αποτελούν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτά δίνουν έκφραση και ζωντάνια. Πολλές φορές έχουμε τη δυνατότητα να κατανοήσουμε τις προθέσεις κάποιου άλλου από το βλέμμα

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Flexible Hold Hairspray. Strong Hold Hairspray. Salt Spray. Silk Shine Cream. Molding Paste

Οφέλη. Flexible Hold Hairspray. Strong Hold Hairspray. Salt Spray. Silk Shine Cream. Molding Paste OSiS+ Session Label Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Flexible Hold Hairspray Strong Hold Hairspray Salt Spray Silk Shine Cream Molding Paste Η ASK Education για Κομμωτές αντιπροσωπεύει

Διαβάστε περισσότερα

Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια, με ένα ελάχιστο ελεύθερο άκρο, που απαιτούν μάκρος και ενίσχυση του σχεδιασμού.

Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια, με ένα ελάχιστο ελεύθερο άκρο, που απαιτούν μάκρος και ενίσχυση του σχεδιασμού. ENHANCEMENTS 90 λεπτά Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια, με ένα ελάχιστο ελεύθερο άκρο, που απαιτούν μάκρος και ενίσχυση του σχεδιασμού. Βήμα 1: Καθαρισμός 1. Παρακινήστε

Διαβάστε περισσότερα

MASCARA από την FM GROUP

MASCARA από την FM GROUP 1 3 2 phenomenal mascara ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ 10 ml FM z000 Intense Black new dimension lash mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ 7 ml FM z001 Hypnotic Black volume designer mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ 11 ml FM

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΙΞΗΣ 1:1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ : λεπτά ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 1: 2 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ: ΜΕΓΙΣΤΟΣ λεπτά.

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΙΞΗΣ 1:1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ : λεπτά ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 1: 2 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ: ΜΕΓΙΣΤΟΣ λεπτά. Οι επαγγελματικές βαφές μαλλιών της Mood, είναι σχεδιασμένες για να συμπληρώνουν η μία την άλλη, να δημιουργεί μοναδικές αποχρώσεις, να προσαρμόζετε στις υπηρεσίες του επαγγελματία, για κάθε τύπου μαλλιών

Διαβάστε περισσότερα

2012 : : : 2,5 (150 (12)

2012 : : : 2,5 (150 (12) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

THE FIRST ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα!

THE FIRST ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα! THE FIRST ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ Ακαταμάχητου Η Sweet Hair δημιουργήθηκε πριν από 5 χρόνια από τον καταξιωμένο επιχειρηματία Paulo Kazaks

Διαβάστε περισσότερα

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! KAINOTOMIA: ΝΕΑ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΚΟLESTON ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΦΡΟΥ Τώρα η µόνιµη βαφή αφρός της Koleston σας δίνει την ακαταµάχητη δύναµη του έντονου χρώµατος

Διαβάστε περισσότερα

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel ENHANCEMENTS 1 ώρα Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια των χεριών και των ποδιών, που χρειάζονται προστασία και ενίσχυση του χρώματος. Βήμα 1: Καθαρισμός 1. Παρακινήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

CLAUDIA PAZZINI Method. «Spazzola Progressiva» (μέθοδος προοδευτικής θεραπείας)

CLAUDIA PAZZINI Method. «Spazzola Progressiva» (μέθοδος προοδευτικής θεραπείας) CLAUDIA PAZZINI Method «Spazzola Progressiva» (μέθοδος προοδευτικής θεραπείας) Εμπλουτισμός μαλλιών με μείγμα πολύβιταμινών απευθείας στον πυρήνα τις τρίχας μέσο θερμό λειαντικής εφαρμογής. ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ A Υλικά, Γραμμές και Τεχνικές στο Ελεύθερο Σχέδιο...15 Σκοπός... 15 Υλικά... 15 Γραφές... 16 Γραμμές...19 Ανακεφαλαίωση...22 Ερωτήσεις...22 Εργαστηριακές ασκήσεις...22 Φύλλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ Ζήστε την μεταμόρφωση των μαλλιών σας από τα Oil Wonders. Η πιο ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης λαδιών,

Διαβάστε περισσότερα

Η Cromatone γκάμα αποτελείται από 79 αποχρώσεις οι οποίες χωρίζονται σε: Naturales. Φυσικά. Superaclarantes Ξανθιστικές (Υπερξανθιστικές) αποχρώσεις

Η Cromatone γκάμα αποτελείται από 79 αποχρώσεις οι οποίες χωρίζονται σε: Naturales. Φυσικά. Superaclarantes Ξανθιστικές (Υπερξανθιστικές) αποχρώσεις Η Cromatone γκάμα αποτελείται από 79 αποχρώσεις οι οποίες χωρίζονται σε: Naturales Φυσικά Cenizas ynacarados Σαντρέ και Περλέ Rubios y Dorados Ξανθά και Ντορέ Marrones y Caobas Πυρόξανθα και Μαονί Rojos

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: επ 38ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ-ΒΑΣΩ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΚΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΗΝΑ 2009-2010 ΟΜΟΡΦΙΑ Οµορφιά

Διαβάστε περισσότερα

FASIZ. Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452

FASIZ. Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452 FASIZ Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452 2 Γνωρίζοντας τη συσκευή Λίστα με μέρη Σακούλα μεταφοράς: Ασφαλής μεταφορά της συσκευής και των εξαρτημάτων της, όπου κι αν πάτε. Χτενάκι διαμόρφωσης: Ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

WAVE 2.0. Łukasz KELAR Training Department Director

WAVE 2.0. Łukasz KELAR Training Department Director Łukasz KELAR Training Department Director 1 Υ ΑΤΟ ΙΑΛΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ BINDER WAVE 1.0 ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ BINDER WAVE 2.0 ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΙΚΑ ΧΡΩΣΤΙΚΑ BINDER

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncosmetics.gr Καμπάνια 03 Kαλά Xρυσά Xριστούγεννα!

www.avoncosmetics.gr Καμπάνια 03 Kαλά Xρυσά Xριστούγεννα! www.avoncosmetics.gr Καμπάνια 03 2 Kαλά Xρυσά Xριστούγεννα! Εμφάνιση με διαμάντια & χρυσό! Σκουλαρίκια 6,50 50% Κολιέ 9,50 Σκουλαρίκια Ali. Επίχρυσα, κρεμαστά σκουλαρίκια. Μήκος σκουλαρικιών περίπου: 3,8εκ.

Διαβάστε περισσότερα

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Montreal São Paulo Sydney Barcelona MILAN London moscow Hong Kong TEL AVIV SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Τα μυστικά για θεσπέσια μαλλιά αποκαλύφθηκαν Το Vitalock-6 Complex είναι το

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Cash & Carry. www.epikal.gr E-mail: epikal@otenet.gr. η μεγαλύτερη ποικιλία με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς είναι εδώ!!! ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ

Cash & Carry. www.epikal.gr E-mail: epikal@otenet.gr. η μεγαλύτερη ποικιλία με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς είναι εδώ!!! ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Εμπορικό κέντρο Καλλυντικών, Κομμωτηρίου, Αισθητικής, Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Παραφαρμακευτικών Κηφισσού 150 & Τσαλαβούτα 1, 121 31 Περιστέρι (έναντι ΚΤΕΛ Πελοποννήσου) Τηλ.: 210 57.51.091-95,

Διαβάστε περισσότερα

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL Από την άσκηση µέχρι τη διατροφή, από το ντύσιµο µέχρι την εργασία, από τις σχέσεις µέχρι τη διασκέδαση, ο σύγχρονος αθλητικός άντρας oφείλει να απολαµβάνει ένα υγιεινό,

Διαβάστε περισσότερα

: ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟ Β

: ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟ Β ΤΟΜΕΑΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ : ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟ Β 1. Φωτοσκιάσεις 1.1 Διαμόρφωση νεανικού ατόμου σε γηρασμένο 1.1.1 Μέτωπο

Διαβάστε περισσότερα

Χρειάζεσαι: χάρτινο κουτί από γάλα, ψαλίδι, περιοδικά, σελοτέιπ, συρραπτικό, πινέλο. - 6 - Από 7 χρόνων Εύκολο επίπεδο 30 λεπτά

Χρειάζεσαι: χάρτινο κουτί από γάλα, ψαλίδι, περιοδικά, σελοτέιπ, συρραπτικό, πινέλο. - 6 - Από 7 χρόνων Εύκολο επίπεδο 30 λεπτά Χρειάζεσαι: χάρτινο κουτί από γάλα, ψαλίδι, περιοδικά, σελοτέιπ, συρραπτικό, πινέλο. - 6 - Από 7 χρόνων Εύκολο επίπεδο 30 λεπτά 1. Κόψε το πάνω και το κάτω μέρος. 2. Μετά δίπλωσε το και με το ψαλίδι κάνε

Διαβάστε περισσότερα

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ Η χρήση του ελαιόλαδου στο καλλωπισμό ως Φυσικό καλλυντικό & ως Φυσικό Ιαμα Η Ιστορία της κεραλοιφής Μια πρόταση για Φυσικά Καλλυντικά.. Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός βήμα προς βήμα

Οδηγός βήμα προς βήμα SPAMANICURETM Μια αρμονική σύνθεση κίτρου, από βασικά έλαια, Vitamin και αντιοξειδωτικά, σχεδιασμένη για να διεγείρει τις αισθήσεις καθώς καταπραΰνει και περιποιείται το δέρμα. Το ζωηρό του άρωμα θα δραστηριοποιήσει,

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer.

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer. Stp-by-Stp Color Shllac Εφαρμογή & Αφαίρεση Καλωσορίστε το ΠΡΩΤΟ υβριδικό βερνίκι νυχιών. Η νέα, κατοχυρωμένη πατέντα UV 3 συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού με τις επιδόσεις του gl. Μια καινοτομία

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Ε Σ Ο Μ Π Ρ Ε Λ Ε Σ Β Ρ Ο Χ Η Σ

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Ε Σ Ο Μ Π Ρ Ε Λ Ε Σ Β Ρ Ο Χ Η Σ Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Ε Σ Ο Μ Π Ρ Ε Λ Ε Σ Β Ρ Ο Χ Η Σ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ BENAKI MUSEUM Ομπρέλα Συνοδείας Μεγάλων διαστάσεων, αυτόματη, με κλασική κυρτή λαβή. 01-03-0507 Λαβή: Πλαστική Συμπαγής, κυρτή, rubber coated

Διαβάστε περισσότερα

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12-

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- start IGORA ROYAL Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης

Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΛΑΙΜΟΥ LANYARDS TRENDY BUSINESS Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης Τα σατινέ κορδόνια έχουν γίνει το πιο δημοφιλές είδος κορδονιού. Η απαλή σαν μετάξι επιφάνειά τους είναι ιδανική για ψηφιακή

Διαβάστε περισσότερα

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12-

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- start IGORA ROYAL Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Για όλους τους τύπους μαλλιών. Για λεπτά ή ανοιχτόχρωμα μαλλιά

Για όλους τους τύπους μαλλιών. Για λεπτά ή ανοιχτόχρωμα μαλλιά Στη Moroccanoil, χτίζουμε τη φήμη μας από τα θετικά σχόλια που λέγονται από στόμα σε στόμα, στο δρόμο, στα στούντιο αισθητικής και στα κομμωτήρια, στα spa και στις σελίδες των περιοδικών. Οι ειδικοί έχουν

Διαβάστε περισσότερα