SHOUD 12 "Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή" - παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SHOUD 12 "Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή" - παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe"

Transcript

1 Η Σειρά e2012 SHOUD 12 "Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή" - παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 4 Αυγούστου <> < <> Σηµείωση: Για να δείτε τις φωτογραφίες του γεγονότος, παρακαλώ να µεταφορτώσετε το PDF ή να επισκεφτείτε το Crimson Circle photo album < Είµαι αυτό το Είµαι, ο Adamus της Κυρίαρχης Περιοχής και της υψηλής ενέργειας σήµερα. Καλωσορίσατε Shaumbra. Σκληρή οµάδα σήµερα. Είµαι ο Adamus της Κυρίαρχης Περιοχής, αλλά όφειλα να φέρω ενισχύσεις σήµερα - τον αρχάγγελο Μιχαήλ (που θα επικοινωνήσει µε τον Robert Theiss). (κάποιος λέει "εντάξει" και "ναι") Εντάξει; Δεν είστε ικανοποιηµένοι µε µένα;! (γέλιο και επιδοκιµασία) Γιατί; Επειδή δεν πρόκειται να σας αφήσουµε να φύγετε σήµερα χωρίς µια µετατόπιση. Μετατόπιση, είπα, µετατόπιση Linda.. (γέλιο και συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Μπορώ να διαβάσω το µυαλό της. Γιατί; Επειδή θέλετε µια. Και πώς πρόκειται να το κάνουµε; (κάποιος λέει "Merabh" κάποιος άλλος λέει "εύκολα") Με τον εύκολο τρόπο, ελπίζω. Ελπίζω. Γιατί όχι; Είµαστε εδώ σήµερα για µια γιορτή. Είµαστε εδώ σήµερα για µερικά γέλια και ιδέες και, καταλαβαίνω για φαγητό, τραγούδι, µια ηµέρα γιορτής. Α!, για να γιορτάσουµε πολλά. Θα πάµε σε αυτό µόλις σε µια στιγµή, αλλά πρέπει στρέψω το βλέµµα πάνω σε αυτήν την θαυµάσια, θαυµάσια οµάδα ανθρώπων σήµερα, Χµ; (κάποιος λέει "γεια") γεια (ο Adamus φιλά το χέρι της) σας ευχαριστούµε. Θαυµάσια οµάδα των Shaumbra. Aα! Είστε ενδιαφέρουσα οµάδα (γέλιο) Σχεδόν επτά δισεκατοµµύρια άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι πολλοί. Είναι πολλοί. Επτά δισεκατοµµύρια άνθρωποι που φράζουν τις ενέργειες αυτού του πλανήτη - µµ, µµ, µµ, την διαδροµή προς τον Adamus (περπατά µέσω µιας σειράς από καρέκλες - και ακόµη λιγότεροι από, ω!, θα έλεγα περίπου 150 εκατοµµύρια που έχουν κάποια ιδέα για το ξύπνηµα,

2 οποιαδήποτε πραγµατική... (σταµατά µπροστά από τον Dave Schemel) Συντριβή; Ω! ναι. (ποζάρει για µια φωτογραφία) CRASH: Αναληφθείς µάγκας; (γέλιο, το φλας της φωτογραφικής µηχανής ανάβει) ADAMUS: Είµαι τυφλός! Είµαι σαν τον Τοβία! Δεν µπορώ να δω (γέλιο του ακροατηρίου) εκατόν πενήντα εκατοµµύρια ή τόσοι οι οποίοι έχουν έστω και... (ο Adamus σκάει ένα φιλί στην κάµερα) µια ένδειξη του ξυπνήµατος. Ίσως λιγότεροι από ένα εκατοµµύριο άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη που έχουν επιλέξει την Φώτιση, οι οποίοι έχουν έστω και µια ένδειξη για το τί είναι η Φώτιση. Ω!, πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι θέλουν να πάνε στον ουρανό, πραγµατικά φοβισµένοι από το να πάνε στην κόλαση. Πολλοί άνθρωποι θέλουν ακριβώς να έχουν λίγο καλύτερη ανθρώπινη ζωή. Μµµ, µµ., µµ, ναι, να εκεί πηγαίνετε, στην διαδροµή για τον Adamus. (Σπρώχνει την καρέκλα κάποιου από τη µέση) Νοµίσατε ότι απλά σας αγκάλιαζα, µεγάλε! (γέλιο) Αλλά εσείς, αγαπητοί µου φίλοι...αα! (έρχεται στην ανοικτή πόρτα) µπορώ να δραπετεύσω! (γέλιο καθώς βγαίνει από την πόρτα) Οι αρχάγγελοι έξω εκεί. Λιγότεροι από... Εσείς, αγαπητοί µου Shaumbra. Φώτιση. Έχετε ζητήσει την φώτιση. Την θέλετε στη ζωή περισσότερο από όσο θέλετε να αναπνέετε τον αέρα. Ας το δοκιµάσουµε. (ο Adamus κρατά την αναπνοή του) δεν µπορείτε να αναπνεύσετε. Την θέλετε περισσότερο από τον αέρα. Φώτιση. (ο Adamus κρατά την αναπνοή του) Καµία αναπνοή, µόνον φώτιση. ( µικρή διακοπή καθώς ο Adamus συνεχίζει να κρατά την αναπνοή του) Μπορώ να περιµένω για πολύ χρόνο (γέλιο) Αυτοί είναι οι πνεύµονες ενός καπνιστή, αλλά η φρόνηση ενός Αναληφθέντα Δασκάλου (πολλά γέλια) Χαααχ. (ελευθερώνει την αναπνοή του) Φώτιση. Γιατί; Linda, µικρόφωνο παρακαλώ. LINDA: Ευχαρίστησή µου. Γιατί Φώτιση;

3 ADAMUS: Γιατί Φώτιση; Όχι "τι είναι Φώτιση," αλλά γιατί; Γιατί επιλέγετε... LINDA: Θα πηγαίνω σε αυτούς που προσφέρονται εθελοντικά; ADAMUS: Θα γράφατε στον πίνακα, αγαπητέ µου (σε µέλος του ακροατηρίου). LINDA: Θα πηγαίνω σε αυτούς που προσφέρονται εθελοντικά; ADAMUS: Ναι, όπως πάντα. Γιατί φώτιση; Πριν απαντήσετε, είµαι εδώ για να συνεργαστώ µε σας, να σας υποστηρίξω, να σας αγαπήσω, να σας ενθαρρύνω, να σας σπρώξω πέρα από τον απότοµο βράχο στην φώτιση. Να γιατί είστε εδώ, να γιατί είµαι εδώ. Φώτιση. Γιατί; Θα µπορούσατε όντως να προσποιηθείτε ότι δεν είναι εκεί. Θα µπορούσατε να περιµένετε µια άλλη διάρκεια ζωής. Γιατί, πανέµορφη αγαπητή µου, γιατί; Καλύτερη λήψη της κάµερας. ELIZABETH: Δεν έχω... ADAMUS: Θα θέλατε να σηκωθείτε επάνω; ELIZABETH: Δεν έχω έναν διανοητικό... ADAMUS: Θα θέλατε να µιλούσατε σαν να το εννοείτε πραγµατικά;! ELIZABETH: Θα ήθελα(μιλά λίγο σταθερότερα) Δεν έχω κάποια διανοητική εξήγηση. ADAMUS: ναι.

4 ELIZABETH: Έχω... Δεν θέλω να το ονοµάσω οδηγό, αλλά είναι ακριβώς ένας πυρήνας... αυτό είναι ακριβώς που κάνω. ADAMUS: Πού είναι; Θα το βγάλουµε έξω. ELIZABETH: Όχι σε οποιαδήποτε ιδιαίτερη θέση. Είναι απλά ένα πάθος και πέρα από εκείνη την λέξη. Δεν υπάρχει καµία λέξη. Είναι ακριβώς ένα γνωρίζειν ότι εδώ είναι όπου πηγαίνω. ADAMUS: Έχει το µυαλό σας ποτέ εξετάσει ολόκληρο αυτό το πράγµα της φώτισης που θέλετε; ELIZABETH: Ω!, ουρανοί όχι. Αυτό δεν έρχεται ποτέ... φυσικά! (γέλιο) ADAMUS: Ακόµη και η Aandrah επρόκειτο να γυρίσει και να σας κοιτάξει επίµονα (περισσότερο γέλιο) ELIZABETH: Φυσικά. ADAMUS: ναι. Λοιπόν λέτε ότι αυτή η φώτιση που επιδιώκετε είναι µεγαλύτερη από το ίδιο το µυαλό. ELIZABETH: απολύτως. ADAMUS: Ωραία. Τί θα γινόταν εάν θα µπορούσαµε να βγάλουµε εκείνη την φώτιση, να την βγάλουµε από σας, να την βάλουµε σε έναν υπόγειο θάλαµο για κάποια άλλη διάρκεια ζωής. Τι θα γινόταν έπειτα; Τι θα αισθανόσασταν, σκεφτείτε, όντως; Τι θα γινόταν έπειτα; Πού θα ήσασταν χωρίς αυτό το πάθος της φώτισης; ELIZABETH: Δεν µπορώ να το συλλάβω. ADAMUS: Ωραία. Άριστα. Αλλά µου λέτε ότι δεν µπορείτε πραγµατικά ούτε καν να το καθορίσετε.

5 ELIZABETH: Όχι. ADAMUS: Είναι ακριβώς εκεί. Είναι ένα πάθος. Είναι τεράστιο. ELIZABETH: Απλά είναι.απλά είναι. Ήταν εκεί. Δεν µπορώ να σας πω διανοητικά πότε άρχισε. Άρχισε µε µια πολύ περίεργη διάρκεια ζωής ξέροντας ότι υπάρχει κάτι περισσότερο. ADAMUS: Ναι, και πώς πήγε από τότε εκείνη η ζωή; ELIZABETH: Ω!, αυτό είναι τόσο παράξενο δεν µπορώ να σας πω (γέλιο) ADAMUS: Λοιπόν πώς θα το καθορίζατε αυτό για να το γράψουµε στον πίνακά µας, "γιατί φώτιση." Η απάντηση είναι το απλά είναι; ELIZABETH: (σταµατά) γιατί φώτιση; (σταµατά πάλι και παίρνει µια βαθιά αναπνοή) είναι απλά ο µόνος τρόπος που πηγαίνω. Είναι η µόνη πορεία. Είναι το µόνο πράγµα που ξέρω ή θέλω αυτήν τη στιγµή στον χρόνο. ADAMUS: Μπορείτε να το αισθανθείτε ακριβώς... Μπορώ να το αισθανθώ να προέρχεται από σας. Μπορείτε να το αισθανθείτε να προέρχεται από σας; ELIZABETH: Μπορώ. Ναι µπορώ. ADAMUS: Ωραία. Ωραία. ELIZABETH: Εννοώ, Είµαι εκείνο το Είµαι. (γέλιο και επιδοκιµασία του ακροατηρίου) (ο Adamus την φέρνει επάνω µπροστά) Linda: Όχι! Όχι!

6 ADAMUS: Εσείς το αρχίσατε. Αλλά όταν λέτε "Είµαι εκείνο το Είµαι" αυτό πρέπει να τινάξει τα τούβλα από εκείνη την εστία. Πρέπει να αναγκάσει τις τρίχες να σηκωθούν στα χέρια ή στα πόδια των Shaumbra ή οπουδήποτε. Πρέπει να έχει τέτοιο πάθος, σαν το πάθος που εκφράσατε µόλις. Πώς πάει αυτό τώρα, "Είµαι αυτό το Είµαι;" Πώς πηγαίνει; ELIZABETH: Είναι ενδιαφέρον που εσείς πρέπει να το πείτε, επειδή... ADAMUS: Καλά, εγώ πάντα το λέω αυτό. Είµαι εκείνο Είµαι. Αυτή είναι η γραµµή µου. ELIZABETH: Και λέτε συχνά ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι... δεν είναι απαραίτητο να τινάξει τα δοκάρια. Δεν είναι απαραίτητο να είναι δυνατό. ADAMUS: Όχι, είπα ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι δυνατό. ELIZABETH: σωστά. Εντάξει. ADAMUS: σωστά. Ωραία. Ας το κάνουµε ELIZABETH: Είµαι αυτό το Είµαι. ADAMUS: Ε!, είναι αρκετά καλό. Καλό αίσθηµα. Καλό αίσθηµα. Ωραία. Τί γίνεται µε αυτούς τώρα; (κάποια επιδοκιµασία) ELIZABETH: Είµαι αυτό το Είµαι. ADAMUS: Λίγο τρεµάµενο. ELIZABETH: Ναι, ξέρω! Καλά, είναι αυτοί! (γέλιο)

7 ADAMUS: Ας το δοκιµάσουµε πάλι. ELIZABETH:Με κοιτάζουν επίµονα! ADAMUS: ναι. Παρακαλώ µπορείτε να κλείσετε τα µάτια σας; (στο ακροατήριο, περισσότερο γέλιο) ELIZABETH: Είµαι εκείνο το Είµαι. (ο Adamus κάνει έναν µορφασµό)όχι; ADAMUS: (γέλιο) δεν είπα λέξη. ELIZABETH: Σας είδα. Εντάξει. Εντάξει (σταµατά) Norma; (γέλιο) εντάξει. Είµαι αυτό το Είµαι. ADAMUS: Πολύ πιο ισορροπηµένο. ELIZABETH: Σας ευχαριστώ. ADAMUS: Σας ευχαριστούµε. ELIZABETH: Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. ADAMUS: Σας ευχαριστούµε. ELIZABETH: Μπορώ να πάω τώρα; ADAMUS: Μπορείτε να πάτε τώρα. ELIZABETH: Namaste.

8 ADAMUS: Ναι, ακριβώς έξω γύρω στη γωνία. Είναι εκείνο το αστείο µικρό κτήριο. Ναι, µπορείτε να πάτε τώρα. ELIZABETH: Σας ευχαριστούµε. ADAMUS: Ή το κάνατε ήδη; Ω!. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Φώτιση, γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί; SHAUMBRA 1 (γυναίκα): Δεν ξέρω ADAMUS: Προχωρήστε και σταθείτε επάνω παρακαλώ. Σας ευχαριστούµε. SHAUMBRA 1: Δεν ξέρω γιατί ADAMUS: Δεν ξέρετε γιατί; SHAUMBRA 1: Απλά το αισθάνοµαι µέσα. ADAMUS: ναι. SHAUMBRA 1: Δεν υπάρχει καµία λέξη. ADAMUS: Καµία λέξη. SHAUMBRA 1: Είναι απλά ένα αίσθηµα. ADAMUS: Λοιπόν, αλλά είναι αυτό σηµαντικό για σας;

9 SHAUMBRA 1: Ναι! ADAMUS: Υπάρχει τίποτα σηµαντικότερο; SHAUMBRA 1: Αυτήν τη στιγµή, Όχι. ADAMUS: Όχι. Αλλά δεν µπορείτε να το βάλετε σε λέξεις. SHAUMBRA 1: Όχι. ADAMUS: ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον. Εάν αναγκαζόσασταν να το περιγράψετε ακόµη και αυτό το αίσθηµα, τι θα ήταν αυτό, το αίσθηµα αυτής της φώτισης - Λαχτάρα; SHAUMBRA 1: ναι. ADAMUS: Δεν εννοείται να λέω εγώ τις λέξεις για σας. SHAUMBRA 1: ενθουσιασµός. ADAMUS: ενθουσιασµός. SHAUMBRA 1: Λαχτάρα, πάθος. ADAMUS: πάθος. SHAUMBRA 1: Εχχχ, ωωωχ.

10 ADAMUS: Ωωωωχ. Αυτή είναι µια καλή λέξη. Ναι. (γέλιο) SHAUMBRA 1: ναι. ADAMUS: Επ' ευκαιρία το πρώτο είναι "Απλά είναι" για το πρώτο, για την Elizabeth. Και τώρα "δεν µπορείς να το βάλεις σε λέξεις, ωωωωχ αχ," εάν µπορείς... SHAUMBRA 1: Αυτό είναι κάτι καλό. ADAMUS: Αυτό είναι κάτι καλό. Όχι, πραγµατικά, µου αρέσει αυτό. Και θα µπορούσατε να το κάνετε... SHAUMBRA 1: Είναι οι ανατριχίλες που αισθάνοµαι όταν το λέω ADAMUS: ναι. SHAUMBRA 1: Και το έχω τώρα. ADAMUS: ακριβώς. SHAUMBRA 1: Είναι σαν χαααχ! ADAMUS: Πώς το είπατε πριν; ωωωωχ αχ! SHAUMBRA 1: ωωωωχ αχ! ADAMUS: ωωωωχ αχ! (γέλιο) µπορείτε να το κάνετε ακριβώς εδώ σε αυτήν την κάµερα για να το δει όλος ο κόσµος; Το ωωωωωχ αχ!

11 SHAUMBRA 1: Ωωωωχ αχ! ADAMUS: Αχ! SHAUMBRA 1: Ωωωωχ αχ! ADAMUS: Τί θα λέγατε να το κάναµε όλοι αυτό; Ωωωωχ αχ!! SHAUMBRA 1: Ναι! Αυτό είναι. ADAMUS: Σας ευχαριστούµε. Ωωωωχ αχ! SHAUMBRA 1: Έχω ανάψει!! Αυτό είναι. ADAMUS: Σας ευχαριστούµε (προσπαθεί να του δώσει το µικρόφωνο) εγώ δεν θέλω εκείνο το πράγµα της φώτισης. Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί; YVONNE (γυναίκα): Γιατί όχι; (Η Linda λέει "Αχχχχχ") ADAMUS: Θα έλεγα ότι αυτός είναι ένας καλός λόγος. Γιατί όχι; Έχετε δοκιµάσει όλα τα άλλα, και θα έπρεπε επίσης να δοκιµάσετε την φώτιση (γέλιο) Έχετε πάθος για αυτήν; YVONNE: Αυτό είναι όλο που έχει σηµασία. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. ADAMUS: Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. YVONNE: Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

12 ADAMUS: Ωραία. Θα σας το ανταλλάξω µε $1.000 εδώ, αµέσως τώρα. Η Linda θα σας γράψει µια επιταγή για την φώτισή σας. LINDA: Ναι, χρυσόβουλο (γέλιο) ADAMUS: Όχι;! (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) YVONNE: Δεν θα τα έπαιρνα ADAMUS: Δεν θα τα παίρνατε YVONNE: Όχι. ADAMUS: Δεν θα τα παίρνατε. Θα µου δίνατε $1.000 για την φώτισή σας; YVONNE: Εάν τα είχα. LINDA: Αυτή τα ξόδεψε σε όλα τα γεγονότα µας! Δεν έχει αφήσει καθόλου χρήµατα για την άλλη χρονιά! ADAMUS: Μυρίζω ένα δίληµµα (γέλιο) Αυτό είναι σηµαντικότερο από οτιδήποτε, "γιατί όχι" οπωσδήποτε, και ακριβώς για µόνο $ η τιµή ανεβαίνει - για χίλια δολάρια εσείς µπορείτε να την έχετε, αλλά δεν έχετε $1.000; YVONNE: Όχι σε µε. Δεν τα έφερα µε σκοπό, ξέρετε. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) ADAMUS: Αλλά η φώτιση είναι σηµαντική. YVONNE: απολύτως.

13 ADAMUS: Ίσως στην επόµενη διάρκεια ζωής εσείς θα φέρετε $1.000 στην τάξη (γέλιο) YVONNE: ίσως. ADAMUS: Ένα απλό $ ωραία. Σας ευχαριστούµε. Σας ευχαριστούµε. Φώτιση. Έχετε $1.000; LINDA: Μην τον ακούτε. BRIAN (σύζυγος της Yvonne): Στην τράπεζα ADAMUS: Στην τράπεζα; Όλες οι τράπεζες πρόκειται να καταρρεύσουν. Τι στην κόλαση γίνεται εκεί; (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus)Αστειευόµενος. Μην... Φώτιση, γιατί; Γιατί; Γιατί; BRIAN: Όπως λέχθηκε προηγουµένως, είναι ένα πάθος. ADAMUS: Πάθος, αλλά γιατί; Σας αρέσει η συγκίνηση της επιδίωξης; Έχετε κάνει ποτέ αλεξιπτωτισµό ελευθέρας πτώσεως; BRIAN: Όχι. ADAMUS: Όχι; Ποιό είναι το πιο τροµερό πράγµα που έχετε κάνει; BRIAN: Να περπατήσω ψηλά στα σίδερα.

14 ADAMUS: Τι; BRIAN: Περπάτησα ψηλά στα σίδερα, σιδεράς. ADAMUS: Αυτό είναι αρκετά τροµακτικό. BRIAN: ναι. ADAMUS: Α! ναι. Λοιπόν η φώτιση θα ήταν η επόµενη συγκίνηση, η επόµενη πράξη στα ψηλά καλώδια; BRIAN: Βλέπω µια συγκίνηση σε αυτό, ναι. ADAMUS: Ναι, ναι. Και τι σας λέει το µυαλό σας για αυτήν την φώτιση; BRIAN: Ότι το πρόβληµα είναι ότι µένω στο µυαλό µου. Πρέπει να βγω από το µυαλό µου. LINDA: Αχχχ! ADAMUS: Αχ! Καλά, έχετε έρθει στο σωστό µέρος τη σωστή ηµέρα (γέλιο) BRIAN: Ναι έχω. ADAMUS: Το µόνο πράγµα που σας λείπει είναι $1.000! (περισσότερο γέλιο) Ωραία. Σας ευχαριστούµε. Σας ευχαριστούµε. Ωραία. LINDA: Σας ευχαριστούµε, Brian.

15 ADAMUS: Ναι, το µυαλό. Φχιού, χµ. Φώτιση, γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί έτσι. Έχουµε µερικές παράξενες απαντήσεις εδώ - "Τίποτα άλλο δεν έχει σηµασία" - πώς θα θέλατε να καθορίσετε την δική σας άποψη στον πίνακα; Οποιεσδήποτε άλλες λέξεις για αυτό; BRIAN: Θα έλεγα επιδίωξη της συγκίνησης. ADAMUS: Η συγκίνηση! Ωραία. Συγκίνηση της φώτισης, Πω,πωω! Ωραία. Επόµενος. LINDA: Να είστε ευγενικός. SHAUMBRA 2 (γυναίκα): Σας ευχαριστώ, Linda. ADAMUS: Είµαι πάντα ευγενικός. SHAUMBRA 2: Ναι, είµαι βέβαιος. ADAMUS: ναι. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Φώτιση, γιατί; Έχετε ένα µεγάλο µεγάλο χαµόγελο σήµερα. Ναι, είστε εδώ µεταξύ φίλων. Είστε εδώ σε αυτήν την τάξη της ζώσας ανάληψης. Φώτιση! SHAUMBRA 2: Και την στιγµή αυτή, είναι ώρα, είναι ο δρόµος. Κλείνει µόλις... ADAMUS: Είναι ο δρόµος επάνω στον οποίο είστε. SHAUMBRA 2: ναι. ADAMUS: Κανένας άλλος δρόµος; SHAUMBRA 2: Καλά, σε αυτήν την διάρκεια ζωής.

16 ADAMUS: ναι. Υπάρχουν µερικοί άλλοι δρόµοι, µπορώ να σας δείξω το δρόµο. Δεν είναι απαραίτητο να είναι η φώτιση. Αλλά την φώτιση. Πώς την αισθάνεστε µέσα σας; SHAUMBRA 2: Απλά... ADAMUS: (πηγαίνει στα φαγητά) Πηγαίνω να φάω ενώ θα σκέφτεστε για αυτό. SHAUMBRA 2: εντάξει. Απόλαυση καφέ. Ίσως. Καφές εδώ; ADAMUS: Προχωρήστε. Φώτιση. SHAUMBRA 2: Πλήρης εκπλήρωση. LINDA: (βλέποντας τον Adamus να τρώει άµεσα από ένα µπολ σερβιρίσµατος) Ωχχχχχ! ADAMUS: Τι;! SHAUMBRA 2: Και χαρά. ADAMUS: Φώτιση. SHAUMBRA 2: Ακριβώς αυτό. Διασκέδαση, απόλαυση. ADAMUS: Διασκέδαση, απόλαυση. SHAUMBRA 2: Ακριβώς πλήρης...

17 ADAMUS: Πλήρης. SHAUMBRA 2: Εκπλήρωση, πραγµατοποίηση. Δεν ξέρω, απλά είναι. ADAMUS: Είναι, ναι, ναι. SHAUMBRA 2: Ελάτε! (γελούν) ADAMUS: Δεν έχετε ποτέ αµφισβητήσει όλο αυτό το πράγµα για την φώτιση ; Σκέφτεστε ποτέ πόσο ανόητο είναι όλο αυτό; SHAUMBRA 2: Όχι. ADAMUS: Όχι; SHAUMBRA 2: Όχι. Απλά ο δρόµος να φθάσεις εκεί είναι το ανόητο µέρος. ADAMUS: Ο δρόµος - ω! ναι. Ναι, ναι! ωραία. Έτσι έχουµε ακόµα άλλο ένα... πώς θα το καθορίζατε, "δεν ξέρω;" ή "είµαι απλά κολληµένος σε αυτήν την πορεία;" Αυτό είναι ένα από τα καλά. SHAUMBRA 2: Όχι, όχι, όχι κολληµένος. Απλά, απλά... ADAMUS: Οδηγούσα στο δρόµο, το αυτοκίνητό µου έπαθε βλάβη, οι ρόδες κλάταραν, τώρα είµαι κολληµένος σε αυτόν τον δρόµο της φώτισης. SHAUMBRA 2: Όχι, όχι, όχι. Όχι κολληµένος. Όχι, όχι κολληµένος.

18 ADAMUS: Όχι κολληµένος. Όχι, όχι. SHAUMBRA 2: Είναι απλά το τέλος της πορείας. Εννοώ όταν φτάνεις εκεί όπου πήγαινες. Εννοώ, ακριβώς το τέλος του δρόµου, όταν παίρνεις τελικά... ADAMUS: Εκεί ακριβώς είναι όπου πηγαίνετε. SHAUMBRA 2:... σπίτι. ADAMUS: Εκεί ακριβώς είναι όπου πηγαίνετε. SHAUMBRA 2: Έτσι νοµίζω. ADAMUS: εντάξει. "Ακριβώς εκεί όπου συµβαίνει να πηγαίνω." SHAUMBRA 2: Τέλος του δρόµου. ADAMUS: Ένα µικρό οδικό ταξίδι προς την φώτιση! Παρατηρώ ότι δεν πηγαίνουµε πολύ µακριά σήµερα. Ο αρχάγγελος ΜΙΧΑΗΛ θέλει να µπεί και να µιλήσει, και έχουµε πολλά να συζητήσουµε εδώ. Ω! δικέ µου, ο χρόνος τρέχει. Δυο ακόµα.φώτιση. Φώτιση, γιατί;! Θα µπορούσατε να κάνετε κάτι άλλο. Θα µπορούσατε να ξαπλώνετε κάπου στην παραλία. Θα µπορούσατε να κάνετε οτιδήποτε. Γιατί φώτιση; Θα µπορούσατε να είστε λειτουργός σε µια εκκλησία. Θα µπορούσατε να είστε ένας καλός λειτουργός σε µια εκκλησία. TERRY: Αλλά δεν θα αισθανόµουν ποτέ τόσο αγαπηµένος. ADAMUS: Δεν αισθανθήκατε ποτέ αγαπηµένος.

19 TERRY: Εάν ήµουν πάστορας, δεν θα αισθανόµουν ποτέ την αγάπη της ψυχής µου τόσο βαθιά. ADAMUS: Τώρα κάνουµε πρόοδο. Ωραία. Ωραία. TERRY:Και δεν υπάρχει κανένα χρήµα που να µπορεί να το αγοράσει. ADAMUS: Υπάρχει. Υπάρχουν χίλια δολάρια (γέλιο) Είστε σκεπτικιστής, αλλά! TERRY: Και κανένας δεν µπορεί να µου το δώσει. LINDA: Μµµµµµµ. ADAMUS: Ωχχχχ. Ίσως... TERRY: Αλλά µπορώ να το λάβω LINDA: Ωχχχχχχ. ADAMUS: Ωραία. Ωραία. Τέλεια οργάνωση. Γιατί δεν σας έχει;! TERRY: Έχω. ADAMUS: Α! Ωω! Ωραία. Ωραία. Φώτιση; TERRY: ναι. ADAMUS: Είστε εντελώς, πλήρως, στην ικανοποίησή σας;

20 TERRY: Όχι. (γέλιο) ADAMUS: Ωραία. TERRY: Αλλά. ADAMUS: Αλλά. TERRY: Είναι µια αναπνοή µακριά, και υπάρχει µια αναπνοή. ADAMUS: Για $1.000 θα σας δείξω την αναπνοή (γέλιο) TERRY: Όχι, εσείς δεν µπορείτε να το κάνετε! Είναι επιλογή µου, µάγκα! (γέλιο) ADAMUS: Ωάαα, αρχάγγελε Μιχαήλ πρόκειται να χρειαστώ κάποια βοήθεια εδώ! (γέλιο) Έχω έναν ζόρικο. TERRY: Ο Μιχαήλ είναι στον ώµο µου. ADAMUS: Στέκεστε πίσω από αυτόν, θα τον σπρώξω! (γέλιο) Ωραία. Ωραία. Αλλά Φώτιση, γιατί; Γιατί; TERRY: Καλά, αυτό είναι που µε κρατά εδώ στον πλανήτη. Αυτό µε κρατά ζωντανό. ADAMUS: Το πάθος; TERRY: Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που θα µε είχε κρατήσει ζωντανό.

21 ADAMUS: Αα!, καλό. TERRY: τίποτα. ADAMUS: Χµ. Το αισθάνοµαι αυτό. Σας ευχαριστούµε. TERRY: ναι. ADAMUS: Σας ευχαριστούµε. LINDA: Χµµµ. ADAMUS: Και ένας ακόµη. Σας ευχαριστούµε. Εντάξει. Φώτιση, γιατί; Γιατί; Γιατί; Η Linda τρέχει. Γιατί; CHRISTY: Ήξερα ότι επρόκειτο να έρθετε προς εµένα LINDA: Σηκωθείτε επάνω παρακαλώ. CHRISTY: (αναστεναγµός) επειδή είναι η ώρα. ADAMUS: Μου αρέσει αυτό. CHRISTY: Μµ. Χµµµ. ADAMUS: Είναι η ώρα. Έχετε µια σιωπηλή επιδοκιµασία, ένα χειροκρότηµα γκολφ πίσω σας. Ναι. Επειδή είναι η ώρα, ωραία.

22 CHRISTY: ναι. ADAMUS: Αλλά γιατί; CHRISTY: Επειδή είναι αρκετός καιρός. ADAMUS: Κάνοντας; CHRISTY: Eχχχ, ξέρετε, την ερώτηση "ποια είµαι εγώ;" ADAMUS: Ακριβώς, ακριβώς, ακριβώς. CHRISTY: Βίωση αυτού. ADAMUS: ναι. CHRISTY: Βρίσκοντας ποια είµαι, ποια δεν είµαι. ADAMUS: ναι. CHRISTY: Και όντως καιρός για να φρικάρεις (γέλιο) ADAMUS: όντως καιρός για να φρικάρεις. Σας ευχαριστούµε, και αυτή η οµάδα είναι τόσο θαυµάσια όταν σκέφτοµαι από την άποψη των µπλουζών και των αυτοκόλλητων ετικετών. "Είναι όντως καιρός για να φρικάρεις." "Φώτιση. Είναι όντως καιρός για να φρικάρεις." Είναι όµορφο. Ταρακουνάτε µερικούς ανθρώπους στο εµπορικό κέντρο. Ωραία. Σας ευχαριστούµε.

23 Φώτιση. Είναι γιατί είµαι εδώ, γιατί είστε εδώ. Τελείωσα (στη Linda). Φώτιση. Είναι ένα αίσθηµα. Δύσκολο να το περιγράψεις. Δύσκολο να το βάλεις σε λέξεις. Γιατί; Επειδή δεν είναι πραγµατικά ένα διανοητικό πράγµα, και δεν είναι ένας στόχος, και δεν είναι απλά µόνο η επόµενη ανθρώπινη περιπέτεια, και δεν είναι απλά το να διασκεδάζεις τον εαυτό σου. Αρκετά το αντίθετο. Δεν είναι απλά για να ξοδεύεις τον χρόνο σου. Η φώτιση είναι κάτι που είναι φωτιά µέσα σας, ένα πάθος µέσα σας, µια επιθυµία. Και το ενδιαφέρον πράγµα για την φώτιση, είναι ότι αυτή δεν προέρχεται από το ανθρώπινο µυαλό. Να γιατί είναι δύσκολο να την περιγράψεις. Δεν ήταν κάτι που σκεφτήκατε επάνω εδώ (κεφάλι), "Χέι! Πρόκειται να δοκιµάσω την φώτιση. Γιατί όχι;" Είναι κάτι που προήλθε από εδώ (καρδιά) και από εδώ (από ολόγυρα) και παντού, και το µυαλό προσπαθεί ακόµα να το καταλάβει, να το καθορίσει, να το σπρώξει ίσως µακριά, αναρωτώµενοι πόσο σοβαροί είστε για αυτό. Αλλά η φώτιση είναι ένα φυσικό, φυσικό µέρος σας. Η απάντηση στην ερώτηση "ποιος είµαι ;" Η φώτιση, όπως το έχω πει τόσες πολλές φορές, πρόκειται να συµβεί οπωσδήποτε. Είναι φυσικό. Αργά ή γρήγορα - πιθανώς αργότερα - το υπόλοιπο των ανθρώπων στη Γη πρόκειται να περάσει από ένα ξύπνηµα, όταν είναι έτοιµοι, στον κατάλληλο χρόνο τους. Για κάποιους λόγους, αγαπητοί φίλοι µου, το έχετε επιλέξει τώρα, και συµβαίνει. Συµβαίνει κάθε ηµέρα. Δύσκολο µερικές φορές να το περνάς, επειδή δεν υπάρχει ένα βιβλίο - ένα έγκυρο βιβλίο - στην φώτιση, και σχεδόν δεν µπορεί να υπάρξει. Μπορεί να υπάρξουν ιστορίες των ανθρώπων και των ζωών τους και των ταυτοτήτων τους που έχουν περάσει από αυτό ή µέσα από αυτό, αλλά δεν είναι µια βαθµιαία διαδικασία. Κάποιος δεν µπορεί να πει, "εδώ είναι το πώς να φωτιστείτε." Κάποιος µπορεί να πει ιστορίες, και άλλοι που διαβάζουν τις ιστορίες τους µπορεί να αισθανθούν µέσα εκείνο το πάθος, στο ανθρώπινο κοµµάτι της τραγωδίας, στην ενδεχόµενη συγχώνευση και ολοκλήρωση. Αλλά η φώτιση είναι µια φυσική διαδικασία που συµβαίνει. Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή Φέρνω αυτό στο προσκήνιο σήµερα, επειδή σήµερα είναι ένας εορτασµός - ένας αληθινός εορτασµός - από πολλές απόψεις. Σήµερα ο τίτλος της συζήτησής µου είναι "Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή." Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή.

24 Έχω ακούσει πολλή συζήτηση αυτό το έτος 2013 για τους Μάγια και το ηµερολόγιο των Μάγια- πολύ αληθινό, επ' ευκαιρία µέχρι ενός σηµείου µέχρι,ένα σηµείο της ανθρώπινης εµπορευµατοποίησης, του δράµατος και όλων των άλλων - αλλά υπήρξαν κύκλοι στο ηµερολόγιο των Μάγια. Αλλά... αλλά υπήρξαν επίσης κύκλοι στην Ατλάντεια φαντασία. Δεν ήταν τόσο πολύ ένα ηµερολόγιο, ήταν µια προβολή ή µια κατανόηση των κύκλων. Οι Ατλάντειοι - που όλοι σας ήσασταν- οι Ατλάντειοι, ιδιαίτερα στους ναούς της Τιέν, κατάλαβαν ότι θα υπήρχαν δέκα τρεις κύκλοι που θα εµφανίζονταν. Δεν έχει σηµασία πόσο µακρείς ήταν επειδή αυτοί οι κύκλοι δεν ήταν ηµερολογιακά έτη. Δεν µπορείτε να τα καρφιτσώσετε σε χρόνια, αλλά δέκα τρεις κύκλοι της ανθρώπινης ανάπτυξης, της πνευµατικής εξέλιξης που θα εµφανιζόταν στον πλανήτη, η τελευταία να περνά τη γραµµή της Ατλάντειας διανοητικής συνείδησης. Καµία σύµπτωση το ότι είστε στο 13ο έτος σας ως Shaumbra. Καµία σύµπτωση ότι εάν προσθέσετε το µήνα και το έτος έρχεστε στο 13, Δέκα τρία είναι ένας πολύ, πολύ ιερός αριθµός. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι φοβούνται το 13. Πολλά κτήρια σε όλο τον κόσµο δεν έχουν 13ο πάτωµα. Είναι σαν το "εµείς πρόκειται να προσποιηθούµε ότι δεν είναι εκεί." Με κάποιον τρόπο είναι κάπως κατάλληλο, επειδή 13 καλείται επίσης ο αόρατος ιερός αριθµός της δύναµης - δύναµη "δεν είναι η αρκετά σωστή λέξη - αλλά ο αριθµός της δυνατότητας. Δέκα τρία, εάν ρίξετε µια µατιά στους αποστόλους, 12 απόστολοι συν ο Ιησούς, 13. Πόσοι ιππότες στη διάσκεψη της Στρογγυλής Τραπέζης; Πόσοι ιππότες στη διάσκεψη της στρογγυλής τραπέζης; Δώδεκα συν τον Αρθούρο είναι δέκα τρία. Παρασκευή και 13, εκείνος ο τροµερός; αριθµός. Πραγµατικά, δεν ήταν καθόλου. Ήταν ένας ιερός αριθµός µέχρι που κάποιος, κάποια οργάνωση έκανε ξαφνικά ένα κυνήγι µαγισσών την Παρασκευή στις 13 και δολοφόνησε πολλούς, πολλούς που ήταν στις Μυστηριακές Σχολές, µέρη των Ναϊτών Ιπποτών, µέρη της εργασίας που τόσοι πολλοί σας έκαναν. Αλλά 13 - πολύ, πολύ ιερός, ενδιαφέρων αριθµός της αλλαγής. Της αλλαγής. Εορτασµός Λοιπόν είναι ένας µήνας, µια ηµέρα, καιρός για εορτή εδώ, που πάει πέρα από αυτήν την Ατλάντεια γραµµή. Για αυτό ήταν δύσκολο για σας να εκφράσετε µε λόγια το τι πραγµατικά είναι αυτό το πράγµα, αυτή η φώτιση. Δύσκολο να εκφράσετε µε λόγια το τι είναι (κάποιος λέει "Bar mitzvah"(σ.τ.µ < 13 χρονών παιδί Ιουδαιόπουλο, θεωρούµενο ως ενήλικας υπεύθυνο για τα ηθικά και θρησκευτικά καθήκοντα επίσης και η τελετή για την αναγνώριση ενός 13-χρονου ως Bar mitzvah). Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Αυτό δεν είναι ένα Bar mitzvah. (κάποιο γέλιο) Σας ευχαριστώ. Δέκα τρία είναι το Bar mitzvah. Σας ευχαριστούµε. Ναι, ωραία. Η ενηλικίωση. Είστε απολύτως σωστός.

25 Λοιπόν ας κάνουµε µια τελετή. Ας κάνουµε... (το ακροατήριο λέει ένα "Merabh!") Αργότερα. Merabh! Merabh! Merabh! Αυτό είναι όλο αυτό που θέλετε τώρα. Τί θα λέγατε για µια διάλεξη;! (κάποιος φωνάζει "Ουου!") Τί θα λέγατε για... (κρυφογελώντας) το µόνο που θέλουν είναι merabhs. Μπορώ να φύγω, αναλαµβάνετε εσείς (στον Yoham). Merabhs. (Ο Gerhard ρωτά "τι είναι το merabh;" γέλιο) δεν ξέρω, αλλά θα έχουµε δέκα τρια από αυτά ώσπου να τελειώσουµε! Ας κάνουµε µια γιορτή. Τώρα, προκειµένου να γίνει αυτό, αγαπητή Linda, αισθάνοµαι σαν να µην είµαι ντυµένος κατάλληλα. Λοιπόν παρακαλώ, ναι. (Η Linda πηγαίνει στο πίσω δωµάτιο) Αισθάνοµαι σαν να είµαι ντυµένος σαν ένας κακός τουρίστας (γέλιο) Έτσι έχω ζητήσει από τη Linda να φέρει πιό κατάλληλο ιµατισµό για την περίπτωση. Ναι, ναι. Ας κάνουµε µια γιορτή. Είναι ένας συνδυασµός πραγµάτων. Αυτό είναι κάπως σαν ένας δείκτης ή ένα ορόσηµο - πέρασµα της Ατλάντειας Γραµµής, πηγαίνοντας σε κάτι νέο, κάνοντας µια τεράστια µετατόπιση την στιγµή αυτή, µια απόλυτη µετατόπιση. Λοιπόν, ναι. (Η Linda φέρνει µέσα µια όµορφη τήβεννο) Λίγο πιό κατάλληλο τώρα (το ακροατήριο αποκρίνεται "Ωωωωωχ!" και "Αχχχ!") Εάν µόνον είχα υψηλές µπότες και τα κατάλληλα εσώρουχα και ένα σούφρα πουκάµισο που να πηγαίνει µε αυτό και µια κορώνα (κάποιος λέει "Ω!, αυτό είναι µεγαλείο") Ναι, δεν είναι έτσι; ναι. Ναι. Ναι. Παρακαλώ. LINDA Ω! περιµένετε, και µια κορώνα; (Η Linda βάζει ένα κλιπάκι για τα µαλλιά µε πορφυρά λουλούδια στο κεφάλι του Adamus, πολλά γέλια) ADAMUS: Φαινόµουν αξιοπρεπής εδώ. Ε!, αυτό δεν είναι και τόσο κακό. Πίσω εδώ. (το βάζει στο πίσω µέρος του κεφαλιού του) Ω! (περισσότερο γέλιο) δεν ανησυχώ για -χµ- την ανδροπρέπειά µου. Πολύ ωραία. Εξαιρετικά. Εξαιρετικά. Τώρα, επόµενο βήµα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει µια τελετή παρουσίασης σήµερα, λοιπόν παρακαλώ ας παρουσιάσουµε. (ο Dave McMasters και ο Robert Thiess φέρνουν έξω το νέο αναλόγιο του Adamus, που φτιάχτηκε από τον Robert Theiss) LINDA: εντάξει. Χµµµµµ. Ωχχχχ! Ωχχχχχ! (κάποια επιδοκιµασία του ακροατηρίου) Πω, πω, πω! ROBERT: Ευχαρίστησή µου. ADAMUS: Ζητήστε και θα λάβετε.

26 ROBERT: απολύτως. ADAMUS: Λοιπόν θα θέλατε να εξηγήσετε λίγο; ROBERT: Καλά, το ξύλο είναι ένα όµορφο ξύλο sepele από την Αφρική, και εάν το εξετάσετε, παρουσιάζει διαφορετικές πτυχές του εαυτού του ενώ ταυτόχρονα είναι το ίδιο (παρουσιάζει την υφή του ξύλου από διαφορετικές γωνίες) Αυτό το ονοµάζουµε βάση για τον οµιλητή. ADAMUS: Βάση για τον οµιλητή. ROBERT: Για τους µεγάλους οµιλητές. ADAMUS: Μµµ, όµορφο. ROBERT: Και εδώ µπορείτε, φυσικά, να το εξωραΐσετε µε οποιονδήποτε τρόπο θέλετε, και καταλαβαίνω ότι έχετε ένα λογότυπο να βάλετε εδώ; ADAMUS: Έρχεται ROBERT: ναι. ADAMUS: ναι. ROBERT: ναι. ADAMUS: όµορφο.

27 ROBERT: Σας ευχαριστούµε. ADAMUS: Είστε ένας αληθινός τεχνίτης ROBERT: Α!, σας ευχαριστώ. ADAMUS: Ναι, και ένας Δάσκαλος. ROBERT: Σας ευχαριστώ. ADAMUS: Πρέπει να ρωτήσω εδώ, εσείς το κάνατε αυτό; ROBERT: Είχα µια µικρή βοήθεια. ADAMUS: Ή ο φίλος µου ο Μιχαήλ; ROBERT: Αλλά και οι δύο µας είµαστε σε θέση να το κάνουµε αυτό. Δεν έχει την ίδια ευαισθησία, η γκάµα από πριόνια και συνδέσµους και τα επιτραπέζια πριόνια που έχετε. ADAMUS: Είναι καλός και στο ξίφος εν τούτοις. ROBERT: Πολύ καλός στο ξίφος, αλλά εδώ σήµερα αυτός κατεβάζει το ξίφος προς τιµήν σας. ADAMUS: Α!! Σας ευχαριστούµε. ROBERT: Σας ευχαριστούµε.

28 ADAMUS: Ναι, σας ευχαριστούµε. A! λοιπόν... (επιδοκιµασία ακροατηρίου) LINDA: όµορφο. Πω,πω! Αισθάνοµαι σαν να είµαι στην εκκλησία. ADAMUS: A!. Όµορφα. Τώρα αισθάνοµαι οικεία. Ναι. Χµ. Λοιπόν τώρα µπορούµε να συνεχίσουµε µε την τελετή µας, ναι, το "Πέρασµα της Ατλάντειας Γραµµής." Ας πάρουµε µια βαθιά αναπνοή... µαζί (µικρή διακοπή)... διασχίζοντας τη Ατλάντεια Γραµµή... κινούµενοι στην πραγµατοποίηση της φώτισης. Απολαµβάνω πραγµατικά αυτό το αναλόγιο τόσο πολύ. Αγαπητοί Shaumbra... αισθάνοµαι σαν να είµαι σε µια τελετή έναρξης αποφοιτήσεων. Καιρός να Πάµε Πέρα Αγαπητοί Shaumbra, το ταξίδι άρχισε για όλους µας, όλους µας, στους ναούς της Τιέν στην Ατλαντίδα. Στους ναούς της Τιέν ήλθαµε όλοι µαζί. Προβλέψαµε µια περίοδο ακριβώς όπως αυτή, δέκα τρεις κύκλοι αργότερα, µια περίοδο της αλλαγής και µια περίοδο εξέλιξης για όλους µας. Αυτό άρχισε εκεί. Δεν ξέραµε ποιες συστροφές και στροφές θα εµφανίζονταν στην πορεία. Δεν είχαµε καµία ιδέα, καµία έννοια των δυσκολιών και των προκλήσεων, των δακρύων και του γέλιου. Δεν θα µπορούσαµε καν ενδεχοµένως να φανταστούµε σε εκείνο το σηµείο πόσες ηµέρες και ζωές θα ήµασταν εντελώς χαµένοι, εντελώς γεµάτοι µε την απώλεια ελπίδας, απώλεια οράµατος, απώλεια ταυτότητας. Αλλά φανταστήκαµε, πίσω στους Ναούς της Τιεν, µια περίοδο που θα ερχόταν όπου θα µπορούσαµε να µιλήσουµε την λέξη "φώτιση", "όπου θα µπορούσαµε να την δεχτούµε µέσα µας, όπου θα µπορούσαµε κυριολεκτικά να φέρουµε εκείνη την συνείδηση σε αυτήν την πραγµατικότητα - µια

29 πραγµατικότητα που ξέραµε ότι θα ήταν πυκνή και σκληρή, µια πραγµατικότητα που θα προσπαθούσε σχεδόν να την οδηγήσει µακριά από µας. Αλλά µε ένα βαθύ πάθος το οποίο όλοι φέραµε στην Ατλαντίδα, ξέραµε ότι θα άντεχε και ξέραµε ότι θα άνθιζε εδώ στη Γη. Η Ατλαντίδα ήταν µια περίοδος του διανοητικού, η ανάπτυξη του µυαλού, η τυποποίηση µας ως ανθρώπινα όντα σε αυτόν τον πλανήτη που αγαπάµε τόσο πολύ. Ήταν µια περίοδος για να σκεφτούµε, ήταν µια περίοδος να δοµήσουµε, ήταν µια περίοδος να σχεδιάσουµε, και αυτό κάναµε. Σχεδιάσαµε ολόκληρο το πρότυπο του ανθρώπου που βλέπουµε τώρα στον πλανήτη. Και στην Ατλαντίδα προβλέψαµε επίσης µια περίοδο όπου θα βγαίναµε έξω από εκείνη την γραµµή του διανοητικού - το διανοητικό που µας κράτησε στην θέση, µας κράτησε µαζί, µας έφερε µαζί, µας επέτρεψε να δούµε τον κόσµο µας µέσω των διανοητικών και ανθρώπινων µατιών. Αλλά είπαµε στους εαυτούς µας, "θα έρθει ένας καιρός που θα διασχίσουµε εκείνη την γραµµή, που θα υπερβούµε τη διανοητική εποχή, που θα πάµε στην επόµενη εποχή της Νέας Ενέργειας," και εδώ είµαστε. Εδώ είµαστε σήµερα. Μετά από την Ατλαντίδα, επιστρέψαµε από κάτω από το έδαφος όπου ζούσαµε για προστασία, αλλά και συµβολικά κάτω από την δική µας εσωτερική µατιά, επιστρέψαµε στο εσωτερικό όραµα, συνδεθήκαµε µε τις ψυχές µας και την θεϊκότητά µας πράγµα που θα ήταν δύσκολο να κάνουµε ενώ ήµασταν δεσµευµένοι µε όλες τις δραστηριότητες του εξωτερικού ή ανώτερου κόσµου. Και από εκεί πήγαµε στην περίοδο της Αιγύπτου, αναδυθήκαµε, κυριολεκτικά, από το έδαφος σε αυτά τα εδάφη που είναι οι ναοί, οι πυραµίδες σε όλο τον κόσµο. Αναδυθήκαµε. Τόσο πολλοί από σας στους χρόνους της Αιγύπτου, στις µεγάλες πυραµίδες, στην αίθουσα των βασιλιάδων, εισπνέατε τη θεότητά µας, εισπνέατε τις δυνατότητες για αυτήν την εποχή της ανθρωπότητας. Αργότερα, ενωθήκαµε µαζί στο σώµα ή στο πνεύµα στα χρόνια του Ιησού ως Εσσαίοι, ως αυτοί που εισάγουν τα µυστήρια σε αυτόν τον πλανήτη και αυτοί που ανακοινώνουν αυτό που πολλοί σκέφτηκαν ότι θα ήταν η αρχή ενός νέου χρόνου και µιας νέας εποχής, αλλά όλοι σας ήξεραν ότι είχε αρχίσει ήδη. Περπατώντας µε το µεγάλο Δάσκαλο Ιησού, στα εδάφη του Ισραήλ, εισφέροντας εκείνες τις ενέργειες, σπείραµε αυτήν την Γη µε την ενέργεια του Χριστού, η την Χριστική ενέργεια. Για να µην ξεχάσουµε τους χρόνους του Τοβία. Ναι, Τοβίας. Ο αγαπητός Τοβίας, και τόσοι πολλοί σας ήταν σε εκείνους τους χρόνους επίσης. Ο Τοβίας, ο πρεσβύτερος, επίσης ονοµαζόµενος Τοβίτ- Tovius. Ο Τοβίας, ο νεώτερος, Sarah, Αρχαγγέλος Ραφαήλ. Μια όµορφη ιστορία και µια περίοδος όταν, πάλι, ήµασταν όλοι µαζί, όταν όλοι συγκεντρωθήκαµε για αυτόν το λόγο της συνειδητοποίησης του τι είχαµε φανταστεί πίσω στους Ατλάντειους ναούς.

30 Και έπειτα στις Μυστηριακές Σχολές - α!, Μυστηριακές Σχολές - όλες παντού στην Ευρώπη. Ένα µέρος διασκέδασης και µελέτης, ένα µέρος πραγµατικά για να καταλάβουµε πώς να φέρουµε µέσα την θεϊκότητα. Αλλά, όπως ξέρετε, ο κόσµος δεν ήταν αρκετά έτοιµος εκείνη την περίοδο. Οι Μυστηριακές Σχολές ήταν σαν τα νησιά, όπως τα νησιά στον εαυτό τους, πάρα πολύς εορτασµός, αλλά την στιγµή που εσείς - εµείς - µπήκατε στον εξωτερικό κόσµο, ήταν ένας κλονισµός. Ήταν τραυµατικό, πηγαίνοντας από τις όµορφες ενέργειες των Μυστηριακών Σχολών στην πολύ, πολύ πυκνή, πυκνή συνείδηση του ανθρώπινου κόσµου. Και τώρα, αυτή τη φορά. Πριν δέκα τρία χρόνια η αληθινή ενέργεια των Shaumbra άρχισε να φανερώνεται. Κατά τη διάρκεια των ετών πολλοί από σας συγκέντρωσαν αυτήν την νέα κλήση του Αρχαγγέλου Γαβριήλ, αυτή την νέα κλήση για να ενωθούµε, λέγοντας, "είναι καιρός για την φώτισή σας." Είναι η ώρα. Εκείνη η κλήση που µας έχει φέρει µαζί, µήνα µε τον µήνα, κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Μια κλήση που έχει φέρει επάνω κάτι µέσα σε σας, δίνοντάς σας θάρρος, δίνοντάς σας ελπίδα για την φώτισή σας. Όχι για τον κόσµο, όχι για την οικογένειά σας, όχι για κανένα άλλον εκτός από σας. Σας δίνεται τη δυνατότητα που παρουσιάζετε σε αυτήν την Γη το να είστε στην φώτισή σας. Αυτήν την ηµέρα πηγαίνουµε πέρα. Περνάµε τη Ατλάντεια Γραµµή, περνάµε το διανοητικό, το διανοητικό µέσα στο οποίο ήσασταν,µέσα στο οποίο ήσασταν σχεδόν παγιδευµένοι. Έχουµε µιλήσει για αυτό τόσο συχνά κατά τη διάρκεια των συλλογών µας, αλλά σήµερα θα µπορούσατε να πείτε ότι οι ενέργειες είναι σωστές. Είναι εδώ για σας για να πάτε πέρα. Πέρα. Αυτό το όµορφο αναλόγιο είναι περισσότερο από κάτι επάνω στο οποίο πρόκειται να κλίνω και να κοπανώ στους µήνες και στα λίγα επόµενα χρόνια. Είναι περισσότερο από ένα απλό κοµµάτι από έπιπλο, περισσότερο από µόνο ξύλο. Αυτό το αναλόγιο- και ελπίζω ότι όλοι σας θα το αγγίξουν σήµερα προτού να φύγετε - αυτό το αναλόγιο είναι αληθινά ένα σύµβολο, ένα σύµβολο στο οποίο όλοι µας είµαστε. Είναι το σύµβολο της σοφίας σας. Αυτό δεν δόθηκε σε µένα. Αυτό δόθηκε σε σας. Είναι ένα σύµβολο της σοφίας σας. Είναι ένα σύµβολο αυτού που πρέπει να προσφέρετε στους άλλους ως δάσκαλοι των πνευµατικών ενεργειών. Είναι ένα σύµβολο όλων που µάθατε,που είπαµε µαζί, κατά την διάρκεια των τελευταίων δεκατριών χρόνων. Είναι ένα σύµβολο της φώτισης, είναι ένα σύµβολο από σας το ότι εσείς παίρνετε τη νόµιµη θέση σας στο αναλόγιό σας. Κάθε ένας από σας ανεξαιρέτως, µεταφορικά δεν κάθεται στο ακροατήριο, αλλά είστε στο δικό σας αναλόγιο, µιλώντας µε την δική σας φωνή. Με το ακροατήριο να µην είναι κανένας άλλος παρά µόνον εσείς, ή ένα ακροατήριο που θα µπορούσε να γεµίσει µεγάλες αίθουσες. Αυτό είναι ένα σύµβολο του ταξιδιού, του πόσο µακριά έχουµε έρθει από τους ναούς της Τιέν της Ατλαντίδας, πόσο µακριά έχετε έρθει ακριβώς σε δέκα τρία χρόνια. Ξέρω ότι φαίνεται σαν πολύς χρόνος µερικές φορές, δέκα τρία χρόνια. Δέκα τρία χρόνια αφιερωµένα στην ζωή σας, και περισσότερο, τίποτε άλλο παρά δέκα τρία χρόνια ως ενέργεια Shaumbra. Αλλά όταν εξετάζετε πόσο

31 µακριά ήταν τα χρόνια της Ατλαντίδας, τα χρόνια του Τοβία, του Ιησού, ακόµη και οι Μυστηριακές Σχολές, δέκα τρία χρόνια είναι ένας πολύ σύντοµος χρόνος, πράγµατι. Λοιπόν... Το µόνο πράγµα που λείπει είναι η σαµπάνια. Αλλά καταλαβαίνω ότι θα ήταν µια µικρή παρεκτροπή αργότερα σήµερα. Λοιπόν, αγαπητοί Shaumbra, πάρτε µια βαθιά αναπνοή για το σύµβολο της σοφίας, των διδασκαλιών σας, ταξιδιού σας. Το αναλόγιο - µε όποιον τρόπο θέλετε να το ονοµάσετε, βάση για οµιλητές, εξέδρα - αυτό αντιπροσωπεύει τη σοφία σας. A!, βαθιά αναπνοή. A!. Ωραία. Ωραία. Η Ατλάντεια Γραµµή Τώρα, η Ατλάντεια Γραµµή για την οποία µιλώ είναι η διανοητική, και είναι ίσως η µεγαλύτερη πρόκληση που οποιοιδήποτε από σας έχουν την στιγµή αυτή. Ο Cauldre µου λέει ότι ξεπέρασα την ώρα. Έχω επτά λεπτά για να κάνω τις καταπληκτικές δηλώσεις µου. Η Ατλάντεια Γραµµή είναι διανοητική. Ίσως, θα έλεγα, η µεγαλύτερη δυναµική... (κάποιος σηκώνεται να πάει στην τουαλέτα) Ναι, θα πάµε µαζί JOANNE: Ω!, εντάξει. ADAMUS: Ναι, παρακαλώ. Θα σας συνοδεύσω. Η µεγαλύτερη δυναµική που συνεχίζει... πού πηγαίνουµε; JOANNE: Δεν ξέρω που πηγαίνετε εσείς. Εγώ πηγαίνω στην τουαλέτα.

32 ADAMUS: Ω!, και γω πάω εκεί! Εκεί ακριβώς είναι που πηγαίνω (γέλιο καθώς βγαίνει από το δωµάτιο µε αυτήν) Ωραία.Ωραία. Είµαι ευτυχής. Ναι, θα σας βοηθήσω στην διαδροµή. Είναι ένα από τα πράγµατα για την φώτιση, καταλαβαίνετε. Ναι, περπατάµε κατά µήκος του µονοπατιού. Ναι. (γέλιο) και ποια καµπίνα θέλετε; (γελά) JOANNE: Αυτή είναι των κοριτσιών. ADAMUS: Θέλετε την αριστερή ή την δεξιά; JOANNE: Τα κορίτσια µπορούν να χρησιµοποιήσουν το εσωτερικό και τα αγόρια συνηθίζουν να χρησιµοποιούν το εξωτερικό δοχείο. ADAMUS: Ω! όχι, θα µπώ ακριβώς εδώ µε σας. JOANNE: Ω! ADAMUS: Όχι, όχι, όχι. Αυτό είναι θαυµάσιο. Αυτό είναι θαυµάσιο. Ναι. Κρατηθείτε για ένα δευτερόλεπτο. (Η Linda καθαρίζει τον λαιµό της,ο Dave έχει επιστρέψει µε τη κάµερα) πρέπει να βγάλουµε την φωτογραφία µας. Ναι. Ξέρετε ότι αισθάνοµαι σαν να έχω το φόρεµά µου επάνω µου σήµερα επίσης. Πώς να σηκώσω αυτό το πράγµα για να πάω; Ω!, καλά, εντάξει. Καλή τύχη. Καλή τύχη. Εάν χρειάζεστε βοήθεια απλά καλέστε (γέλιο καθώς επιστρέφει στην αίθουσα συνεδριάσεων) Απλά προσπαθούσα να βοηθήσω. Είστε εντάξει εκεί; Αυτό θα σας διδάξει όλους να µην κουδουνίζετε κατά τη διάρκεια της συζήτησης (γέλιο) Εάν αισθάνεστε τόσο συγκινηµένοι, κρατήστε το(περισσότερο γέλιο) Λοιπόν πού ήµασταν. Μιλούσαµε για τη µεγαλύτερη αλλαγή που πραγµατοποιείται την στιγµή αυτή από όλους σας. Η µέγιστη αλλαγή. Πραγµατικά, είναι ίσως η µεγαλύτερη πλανητική αλλαγή την στιγµή αυτή, αλλά η µεγαλύτερη αλλαγή από την οποία περνάτε. Μήπως αυτή περνά από µια αλλαγή πίσω εκεί; (γέλιο) Η µεγαλύτερη αλλαγή από την οποία περνάτε είναι ελευθερία. Είναι αυτό που... εάν συνοψίζατε όλα όσα ο πλανήτης περνάει την στιγµή αυτή - η σύγκρουση και η αναταραχή και όλα τα άλλα - όλα αφορούν την ελευθερία. Όλα αφορούν την ελευθερία. Και έχουµε µιλήσει για αυτό. Σας έχω

33 ενοχλήσει από πριν µερικούς από σας, επειδή είπα ότι δεν ήµουν πραγµατικά βέβαιος για το αν οι άνθρωποι είναι έτοιµοι για την ελευθερία. Πραγµατικά! Έχουν συνηθίσει να µην την έχουν. Έχουν γίνει ικανοποιηµένοι. Έχουν επιτρέψει σε κάποιους κατά κάποιον τρόπο να τους φροντίζουν, και έπειτα συνήθισαν να παραπονούνται για αυτό. Αλλά αυτό που συµβαίνει αµέσως τώρα, εάν ρίξετε µια µατιά σε µερικούς από τους πολέµους, σε µερικά από τα πράγµατα που συµβαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη, η πραγµατική σύγκρουση, είναι για την ελευθερία, και υπάρχει ακόµα µια τεράστια ερώτηση. Είναι οι άνθρωποι έτοιµοι για την ελευθερία; Ναι, Pollyana, θα ήταν συµπαθητικό να πεις ότι οι άνθρωποι είναι απολύτως όµορφοι, θαυµάσια όντα, αλλά είναι ακόµα στη Ατλάντεια διανοητική συνείδηση, µια συνείδηση που προγραµµατίστηκε, που εκπαιδεύτηκε να µην έχει ελευθερία. Να σκέφτονται ότι έχουν ελευθερία, να προσποιούνται ότι έχουν ελευθερία, αλλά πραγµατικά να µην την έχουν. Εσείς, µε το πάθος σας για την φώτιση, µε το πάθος σας για την κυριαρχία, εσείς περνάτε από µια µετατόπιση στην ελευθερία. Στην αληθινή ελευθερία. Κυριαρχία, το Εγώ Είµαι,µη εξαρτώµενο από οποιαδήποτε άλλα όντα, που δεν πιάνεται στα έργα της µαζικής συνείδησης. Αυτό είναι κάτι δύσκολο. Απελευθερωµένος από τις πνευµατικές οικογένειες, τις αγγελικές οικογένειές σας. Απελευθερωµένος από την βιολογική οικογένειά σας. Ο Θεός τους αγαπά. Αφήστε τους(γέλιο) Αφήστε τους από την άποψη της ελευθερίας σας έτσι ώστε να µην είστε δεµένοι στο προγονικό karma, στην προγονική βιολογία. Αγαπήστε τους για το Εγώ Είµαι, για το Θεό µέσα, αλλά όχι µόνο επειδή είναι δική σας οικογένεια. Ελευθερία της έκφρασής σας, για την δική σας έκφραση. Ελευθερία από το µυαλό. Τώρα, αυτό δεν πρόκειται να πει ότι το µυαλό δεν έχει θέση, αλλά πραγµατικά, εάν το αισθάνεστε πραγµατικά µέσα σας, το µυαλό δεν θέλει τη θέση του που είχε πια. Πραγµατικά όχι. Είναι το πράγµα που σας κάνει... κατά κάποιον τρόπο το πράγµα που σας κάνει να αµφιβάλλετε. Πραγµατικά, το µυαλό σας πραγµατικά δεν σας κάνει να αµφιβάλετε, αλλά το µυαλό επεξεργάζεται όλη την συνείδηση για την αµφιβολία. Είναι εσύ που αµφισβητείς τον εαυτό σου, αλλά το µυαλό κατόπιν πηγαίνει να λειτουργήσει στην υπηρεσία προς σας, επεξεργαζόµενο όλο αυτό, βρίσκει τις ενθυµήσεις του παρελθόντος, τις φορές που πληγωθήκατε, τις φορές που ριχτήκατε στα λιοντάρια και στους λύκους και όλα τα άλλα. Έτσι το µυαλό είναι κάπως σαν συνεργάτης σε ολόκληρο αυτό το πράγµα. Ερχόµαστε σε αυτό το σηµείο της ελευθερίας εδώ, σήµερα, αµέσως τώρα, σε αυτό το δωµάτιο µε όλους τους Shaumbra από όλο τον κόσµο, και θέτω την ερώτηση σε σας, άλλη µια φορά: Είστε ατοµικά - µην απαντήστε σε αυτό αµέσως, αισθανθείτε, επειδή υπάρχουν κάποια ψιλά γράµµατα - είστε έτοιµοι για αυτήν την µετατόπιση στην ελευθερία; Τα ψιλά γράµµατα είναι, καλά, εσείς θα έχετε ελευθερία. Θα έχετε κυριαρχία. Αλλά όταν µετατοπίζεστε στην ελευθερία, απελευθερώνετε τις συνδέσεις µε όλα τα πράγµατα που σας έχουν κρατήσει σε έναν τύπο φυλακής ή µακριά από την ελευθερία. Και λέτε, "καλά, αυτό δεν είναι ένα καλό πράγµα;" Δεν ξέρω. Εγώ δεν ξέρω, επειδή ποια είναι τα πράγµατα επάνω στα οποία κρατιέστε ακόµα; Χρήµατα - ή παλαιές έννοιες των χρηµάτων σας; Φίλοι και οικογένεια; Φοβάστε να είστε µόνος στον κόσµο; Κυριαρχία είναι το να είσαι µόνος, επ' ευκαιρία

34 αλλά πολλοί από σας φοβούνται... ω!, µου αρέσει αυτό (το αναλόγιο). Αυτό είναι τόσο καλό (γέλιο,ο Robert λέει κάτι, συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Δεν το καλύπτει αυτό! ναι. Πολλές φωτογραφίες εν τούτοις, για τον Crash. Ναι. Προσπαθήσατε να πηδάτε πάνω-κάτω σε αυτό για να σιγουρευτείτε ότι είναι σταθερό; ναι. Το ονοµάσατε βάση για οµιλητές. Δεν στέκοµαι σε αυτό ακόµα. (Ο Robert απαντά, και οι δύο γελούν) Λοιπόν είστε έτοιµοι για αυτήν την ελευθερία; Επειδή αυτό θα σηµάνει ότι θα εγκαταλείψετε τις συνδέσεις µε µια ευρεία ποικιλία πραγµάτων. Τι θα γίνει εάν χάσετε την εργασία σας αύριο; "Ααχ! Τί λάθος έκανα;" πρόκειται να πείτε. Όχι, αυτό είναι ελευθερία. Είναι αληθινά ελευθερία. Σχέσεις, οτιδήποτε άλλο, δεν θα πάµε σε αυτό επειδή δεν θέλω να σας πιέσω, αλλά απελευθερώνονται στην κυριαρχία σας, στην ελευθερία σας. Αλλά το πράγµα στο οποίο πρόκειται πραγµατικά να ρίξουµε µια µατιά σήµερα είναι η ελευθερία πέρα από το µυαλό. Ελευθερία πέρα από το µυαλό. Πάλι, το µυαλό έχει περιορίσει τη ικανότητά σας να δείτε τις δυνατότητες, και οι δυνατότητες είναι µεγάλες. Στην επόµενη σειρά µας που αρχίζει τον Οκτώβριο -... (σταµατάει τον εαυτό του σφυροκοπώντας στο αναλόγιο) Αρχίζοντας τον Οκτώβριο - ίσως κάποια ενίσχυση - η επόµενη σειρά µας που αρχίζει τον Οκτώβριο θα είναι για τις δυνατότητες. Θα την τιτλοφορήσουµε "Οι Νέες Δυνατότητες" ή κάτι εξυπνότερο από αυτό. Το µυαλό σας έχει κρατήσει... εσείς έχετε επιτρέψει στο µυαλό να σας κρατήσει από το να δείτε τις δυνατότητες, εποµένως, πραγµατικά δεν είστε ελεύθεροι. Οι δυνατότητες που είναι πέρα από το µυαλό είναι εκπληκτικές, συναρπαστικές, διεγερτικές, αλλά είναι τόσο κβαντικές, κβαντικά διαφορετικές από τον τρόπο που έχετε σκεφτεί µέχρι τώρα. Τόσο κβαντικά διαφορετικές. Αυτό σχεδόν χωρίς να είµαι σε θέση να εξηγήσω την στιγµή αυτή, οι δυνατότητες που εµφανίζονται στο προσκήνιο για να τις πραγµατοποιήσετε, οι δυνατότητες που είναι στην ζωή σας- αυτές δεν προέρχονται από εµένα, αυτές προέρχονται από εσάς -... JOANNE: (επιστρέφοντας από την τουαλέτα) γεια. ADAMUS: Πίσω; Ωραία. Οι δυνατότητες είναι πέρα από το µυαλό. Πράγµατα που θα θεωρούσαστε τρελά ακόµη και να τα φανταστείτε την στιγµή αυτή, για παράδειγµα, "αυτό όντως είναι τρελό. Αυτό όντως είναι απολύτως τρελό, "αλλά πραγµατικά δεν είναι. Αλλά θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας. Θα υπάρξουν µετατοπίσεις.

35 Αλλαγές Θέλω να µιλήσω για τις αλλαγές για µια στιγµή. Είχαµε µια πολύ υψηλής ενέργειας διάσκεψη στο πρόσφατο µας DreamWalker Life (που ήταν δώδεκα ηµέρες πριν). Πολύ υψηλής ενέργειας. Ήταν η επιτοµή. Ήταν όµορφο. Λικνιστήκατε. Μπήκα στο πρώτο πρωί και είπα, "Οι ενέργειες κινούνται ήδη. Ρέουν ήδη." Και είπα ότι "πρόκειται να συνεχιστούν. Πρόκειται να τις φέρετε στα νέα επίπεδα. Πρόκειται να τις φέρετε σε καταπληκτικά νέα επίπεδα, αλλά... "και κανένας δεν άκουσε το αλλά. Χµ. Ίσως ξέχασα να το πω. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) αλλά είπα όταν πάτε πίσω στη ζωή σας, πίσω στην παλαιά ταυτότητά σας - στο σπίτι σας, στο αυτοκίνητό σας, στην εργασία σας και σε όλα τα άλλα - πρόκειται να είναι δύσκολο για µια χρονική περίοδο, µια µικρή χρονική περίοδο. Γιατί; Επειδή περνάτε από µια κβαντική αλλαγή. Τίποτα δεν είναι όπως ήταν όταν φύγατε, και αυτό που βιώσατε στο DreamWalker Life επάνω στα βουνά είναι µικροσκοπικό έναντι αυτού που πρόκειται να ζήσετε στα επόµενα µερικά χρόνια. Μικροσκοπικό, από την άποψη αυτού που συνέβαινε πραγµατικά. Λοιπόν, αγαπητοί µου φίλοι, πώς αλλάζετε; Πώς περνάτε από αυτό; Πώς το κρατάτε από το να σας συντρίψει εντελώς; Καλά, καταρχήν, συνειδητοποιείτε ότι δεν πρόκειται να σας συντρίψει. Αφετέρου, συνειδητοποιείτε ότι πρόκειται να έχετε αποτελέσµατα. Πρόκειται να τα αισθανθείτε στο σώµα σας, επειδή το σώµα σας αλλάζει δραστικά την στιγµή αυτή. Πρόκειται να έχετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας όταν περνάτε από µια αλλαγή όπως αυτή. Είναι τραχύ και ανώµαλο στην αρχή. Πρόκειται να ανακαλύψετε - θα ανακαλύψετε - εάν έχετε ανάγκη ανάπαυσης, θα πάτε µακριά από τους άλλους. Το µυαλό δηµιουργεί τις δραστηριότητες για να δικαιολογηθεί, για να κρατηθεί απασχοληµένο, και τόσοι πολλοί από σας - είναι απασχοληµένοι όλη την ώρα. Δραστηριότητα µετά από δραστηριότητα, πρόγραµµα µετά από πρόγραµµα, και όχι πραγµατικά στην πορεία των διαδροµών της φώτισης, αλλά απλά και µόνον για να κρατήσετε τον εαυτό σας απασχοληµένο. Όταν περνάτε από µια µεγάλη αλλαγή, θα συµβούν πράγµατα. Μπορεί να σας βάλουν κάτω. Μπορεί να αρρωστήσετε. Μπορεί να βγείτε από το µυαλό σας, να τρελαθείτε. Αληθινά. Και ένας από τους φίλους σας Shaumbra το έκανε. Και αυτό είναι ένα καλό πράγµα. Είναι ένα καλό πράγµα. Μην αισθανθείτε άσχηµα. Αγαπητέ Joe, ο αγαπητός Joe χρειάστηκε εκείνο τον ήρεµο χρόνο, χρειάστηκε το χρόνο για να βγεί από το µυαλό του. Την στιγµή αυτή, ενώ µιλάµε για την υπέρβαση του µυαλού, αυτό έχει πραγµατικά µια όµορφη εµµένουσα επίδραση για τον Joe, επειδή ο Joe βγαίνει από το µυαλό του για όλους σας, µε κάποιον τρόπο. Το κάνει αυτό για τον εαυτό του, αλλά αυτό έχει µια επίδραση σε σας. Το αίσθηµά σας για αυτό την στιγµή αυτή τον βοηθά.

36 Φέρνω στο προσκήνιο αυτό το σηµείο - και πρόκειται να πρέπει να το φέρω στο προσκήνιο πάλι αργότερα για να υπενθυµίσω σε σας - πρόκειται να περάσουµε από... έχετε περάσει από αλλαγές, αλλά πρόκειται να περάσουµε από κβαντικές αλλαγές σε αυτήν την επόµενη Σειρά και πέρα. Επιτρέψτε σε αυτές τις αλλαγές να εµφανιστούν στη ζωή σας. Όταν κάτι συµβαίνει, µην µπαίνετε στον πανικό της σκέψης ότι έχετε κάνει κάτι λανθασµένο. Δεν µπορείτε να κάνετε λάθος στην φώτιση! Στην πραγµατικότητα, δεν µπορείτε να επιστρέψετε καν. Δεν µπορείτε. Δεν µπορείτε να πείτε, "δεν είµαι τόσο βέβαιος για αυτήν την φώτιση. Πρόκειται να επιστρέψω." Δεν µπορείτε καθόλου. Ούτε µπορείτε να κάνετε λάθος στην φώτιση. Λοιπόν ας πάρουµε µια βαθιά αναπνοή µε αυτό. Πολλοί από σας πέρασαν από τεράστιες αλλαγές κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδοµάδων του χρόνου - τεράστιες αλλαγές - και περάσατε από αυτές µάλλον χαριτωµένα. Επιτρέψατε αυτές τις αλλαγές. Ακούσατε τον εαυτό σας. Όταν αισθανθήκατε κουρασµένοι, κοιµηθήκατε. Κάνατε τα πράγµατα που πρέπει. Κάνατε την αναπνοή όταν αρχίσατε να µπαίνετε στο πρόβληµα, µε άλλα λόγια, σε πάρα πολλή διανοητική δραστηριότητα. Φανταστήκατε Aandrah. Μερικοί από σας πήγαν... πολλοί από σας πήγατε στην Aandrah. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) αυτές οι αλλαγές πρόκειται να συνεχίσουν να συµβαίνουν. Προκειµένου να γίνουν κατανοητές πραγµατικά οι αλλαγές, το τί συµβαίνει, είναι σηµαντικό να καταλάβετε η σχέση µεταξύ αυτού που θα καλούσαµε ανθρώπινο εαυτό, του Σώµατος της Συνείδησης, και της ψυχής σας, της θεϊκότητάς σας. Φανταστείτε για µια στιγµή ένα λαµπρό βιβλίο ( γέλια καθώς ο Adamus παίρνει το βιβλίο του "Ζήστε την Θεϊκότητά Σας") Αυτό το βιβλίο περιέχει αρκετά διαφορετικά στοιχεία.χαρτί. Χαρτί, που προέρχεται γενικά από τα δέντρα.. Και εάν κοιτάξετε πραγµατικά το χαρτί, εάν κοιτάξετε από κοντά, υπάρχουν ίνες εδώ. Αποτελούνται από πολλές ίνες που έχουν πιεστεί µαζί για να δηµιουργήσουν το χαρτί. Υπάρχει µελάνι στις σελίδες. Μελάνι στις σελίδες που σχηµατίζει λέξεις. Είναι απλά αστείες µικρές τζίφρες, αλλά όταν τις διαβάζετε, σηµαίνουν πολλά. Και υπάρχει κόλλα που τα κρατά µαζί. Κατά κάποιον τρόπο σε µια τραχιά αναλογία, αυτό είναι όπως ο ανθρωπινός σας εαυτός. Είστε το µελάνι. Είστε οι λέξεις στο χαρτί. Είστε η ιστορία που είναι γραµµένη στο χαρτί. Το χαρτί, θα µπορούσατε να πείτε, θα ήταν το πνεύµα σας, η ουσία σας. Και η κόλλα, η κόλλα είναι η ενέργεια και η συνείδηση που τα κρατά όλα µαζί.

37 Έτσι οι λέξεις είναι χωριστές από το χαρτί, µέχρι ένα σηµείο. Είναι στο χαρτί, αλλά είναι χωριστές, και µε έναν τρόπο, έτσι είναι το πώς βλέπετε τον εαυτό σας. Δεν είστε το χαρτί, είστε οι λέξεις. Είστε το µελάνι στη σελίδα, και το χαρτί είναι χωριστά. Και η κόλλα - δεν είναι πάντα καν συνειδητή αυτού. Αυτό που συµβαίνει στην κατανόηση της σχέσης όλων αυτών των στοιχείων είναι ότι ξαφνικά δεν υπάρχει πραγµατικά χαρτί άλλο πια. Δεν υπάρχει πραγµατικά ούτε µελάνι. Αρχίζουν να συγχωνεύονται από κοινού. Ακόµη και οι ίνες το ίδιο το χαρτί πλέον δεν κρατιούνται στην θέση τους ως ίνες. Αρχίζουν να κινούνται, να αλλάζουν, να συγχωνεύονται µαζί, δηµιουργώντας ένα εντελώς διαφορετικό τύπο ίνας σε σηµείο όπου δεν υπάρχει πραγµατικά κανένας χωρισµός µεταξύ του χαρτιού, των λέξεων, της µελάνης, της κόλλας. Αυτό είναι που συµβαίνει. Δεν είστε πλέον µόνον ο άνθρωπος. Έχετε περάσει πέρα από τη Ατλάντεια Γραµµή του µυαλού. Δεν υπάρχει άλλο αυτή η διάκριση ή χωρισµός µεταξύ Πνεύµατος, ανθρώπινου, διανοητικού, ή οποιασδήποτε από τις ενέργειες, σε οποιαδήποτε από αυτά τα πράγµατα. Συγχωνεύονται µαζί. Αυτή είναι η διαδικασία του µετασχηµατισµού που ο καθένας από σας ξεχωριστά περνάει. Υπάρχουν αλλαγές που πραγµατοποιούνται που πρόκειται να τις αισθανθείτε κατά περιόδους σαν προσκρούσεις στο δρόµο ή τρακαρίσµατα στο δρόµο, και δεν είναι. Δεν είναι. Εκεί όπου πηγαίνουµε από εδώ είναι στις κβαντικές δυνατότητες, κβαντικές αλλαγές πέρα από το µυαλό. Θα αισθανθείτε ότι κατά περιόδους τρελαίνεστε. Υπάρχουν φορές που το µυαλό σας θα κλείσει ή θα αποσυνδεθεί, ή φορές που ακόµα και το σώµα σας θα αισθάνεται σαν να περνά από τεράστια πόνο ή αναταραχή. Πρόκειται να υπάρξουν φορές, κατά περιόδους, που µπορεί να αισθάνεστε ότι πρόκειται πράγµατι να πεθάνετε. Αλλά πραγµατικά όντως στη ζωή µόνο έρχεστε. Λοιπόν, ας πάρουµε µια βαθιά αναπνοή. Επιτρέποντας Την Αλλαγή Πώς κάνουµε τις αλλαγές; Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Βοηθά πάντα. Βοηθά να ηρεµεί το µυαλό, βοηθά να φέρνει µέσα µερικές ενέργειες, βοηθά να διευκολύνονται οι αλλαγές από τις οποίες περνάτε. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα merabh. Λοιπόν γιατί να µην κάνουµε ένα ακριβώς τώρα (κάποια επιδοκιµασία, η Linda λέει "Ναίαι") Ας κάνουµε ένα merabh του περάσµατος της Ατλάντειας Γραµµής, της διανοητικής γραµµής. Σε αυτό το merabh µε τον Yoham, απλά να είστε. Απλά επιτρέψτε. Ένα merabh πραγµατικά επιτρέπει. Επιτρέπω. Κανένας καταναγκασµός. Αυτή είναι µια από τις κβαντικές, κβαντικές αλλαγές που πρόκειται να συζητήσουµε- κανένας καταναγκασµός πια.

SHOUD 9 "Η Διαύγεια Φέρνει Αποτελέσµατα" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

SHOUD 9 Η Διαύγεια Φέρνει Αποτελέσµατα - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe TO ΥΛΙΚΟ του ΠΟΡΦΥΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Η Σειρά e2012 SHOUD 9 "Η Διαύγεια Φέρνει Αποτελέσµατα" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 5 Μαΐου..2012 www.crimsoncircle.com

Διαβάστε περισσότερα

SHOUD 11 "Ακτινοβόλος Παρουσία" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

SHOUD 11 Ακτινοβόλος Παρουσία - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe SHOUD 11 "Ακτινοβόλος Παρουσία" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 7 Ιουλίου..2012 www.crimsoncircle.com Σηµείωση:

Διαβάστε περισσότερα

SHOUD 7 "Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας" -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe

SHOUD 7 Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe SHOUD 7 "Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας" -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 3 Μαρτίου..2012 www.crimsoncircle.com Είµαι αυτό το Είµαι, και χαίροµαι

Διαβάστε περισσότερα

Π A Γ KOΣ MIA HMEPA Π OIHΣ H Σ. Ο YΣΣEAΣ EΛYTHΣ (1911-1996) Nοµπελ Λογοτεχνιασ 1979

Π A Γ KOΣ MIA HMEPA Π OIHΣ H Σ. Ο YΣΣEAΣ EΛYTHΣ (1911-1996) Nοµπελ Λογοτεχνιασ 1979 Ο YΣΣEAΣ EΛYTHΣ (1911-1996) Nοµπελ Λογοτεχνιασ 1979 Ο καηµός του θανάτου τόσο µε πυρπόλησε, που η λάµψη µου επέστρεψε στον ήλιο. Κείνος µε πέµπει τώρα µέσα στην τέλεια σύνταξη της πέτρας και του αιθέρος,

Διαβάστε περισσότερα

A. Morales Ortiz- C. Martínez Campillo, Καλώς ορίσατε στην Ελλάδα. Materiales para la enseñanza del Griego Moderno (Nivel inicial)

A. Morales Ortiz- C. Martínez Campillo, Καλώς ορίσατε στην Ελλάδα. Materiales para la enseñanza del Griego Moderno (Nivel inicial) 1. Γράψτε το σωστό άρθρο το Παιδί ο Φοιτητής η Ελλάδα ο Έλληνας Η Μαδρίτη το Λολούδι ο Αναπτήρας το Παλτό το Νερό ο Άνθρωπος το Βιβλίο η Γυναίκα Ο Άντρας το Σχολείο η Βιβλιοθήκη το Μάθημα Η Λέξη η Γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΟΚΙΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ 1 2 Το θέµα µας είναι ο Αναρχισµός. Τι είναι ο Αναρχισµός; Μια διδασκαλία για την πολιτική. Σαν πολιτική διδασκαλία διαθέτει απόψεις για το πολιτικό πρόβληµα, για

Διαβάστε περισσότερα

Ευάγγελος Αυδίκος Η αµηχανία µπροστά στον τοίχο: το Πρόγραµµα και οι κοινότητες των Τσιγγάνων Γεια σας. Εγώ είµαι καινούργιος στη Θεσσαλία οι εκατέρωθέν µου καθήµενοι προϋπήρξαν εµού. Να ξεκινήσω, λοιπόν,

Διαβάστε περισσότερα

Στο Δηµόσιο Σχολείο «µας»...

Στο Δηµόσιο Σχολείο «µας»... Στο Δηµόσιο Σχολείο «µας»... Κανείς από όσους εµπλέκονται στο ηµόσιο Σχολείο (Πολιτεία, ΟΛΜΕ, ΕΛΜΕ και απλοί καθηγητές) δεν ενδιαφέρθηκε ΠΟΤΕ για τον «καλό» µαθητή... Όλο το ηµόσιο Σχολείο ήταν από πάντα

Διαβάστε περισσότερα

Φλωρεντία, 10 Δεκεμβρίου 1513 Προς τον: ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΒΕΤΤΟΡΙ, Πρέσβη της Φλωρεντίας στην Αγία Παπική Έδρα, Ρώμη. Εξοχώτατε Πρέσβη,

Φλωρεντία, 10 Δεκεμβρίου 1513 Προς τον: ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΒΕΤΤΟΡΙ, Πρέσβη της Φλωρεντίας στην Αγία Παπική Έδρα, Ρώμη. Εξοχώτατε Πρέσβη, (Ο Νικολό Μακιαβέλι, μέσα από μία επιστολή του, περιγράφει την ζωή του στο κτήμα του, στο οποίο είχε αποτραβηχτεί, μετά το 1513 που οι Μεδίκοι ανακατέλαβαν την εξουσία.) Φλωρεντία, 10 Δεκεμβρίου 1513 Προς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΝΑ ΤΕΝΕΖΗ. ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΗΤΕΡΑ (Θεατρικό μονόπρακτο)

ΑΝΝΑ ΤΕΝΕΖΗ. ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΗΤΕΡΑ (Θεατρικό μονόπρακτο) Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 ΑΝΝΑ ΤΕΝΕΖΗ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΗΤΕΡΑ (Θεατρικό μονόπρακτο) Κυρίες και κύριοι, Καλωσορίσατε σε μια ακόμα εκπομπή του «Πάμε πακέτο». Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας, που μας βοηθάτε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ. Ένας χρόνος θύελλα

ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ. Ένας χρόνος θύελλα ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ Ένας χρόνος θύελλα Στη μνήμη του αδελφού μου, Βαγγέλη, που η αγάπη του θα ζεσταίνει πάντα την ψυχή μου. ΤΟ ΞΕΣΠασμα x Τ ο παρατεταμένο χτύπημα της συσκευής του τηλεφώνου επάνω στο

Διαβάστε περισσότερα

Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου. Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία:

Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου. Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία: Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία: Η µεγάλη πλειοψηφία των διδασκόντων (73,5) δεν επιλέγει ως ερώτηµα την διατύπωση ορισµών εκ µέρους των

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 Ώρα έναρξης: 14:00 ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΑΚΟΣ.,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ. ΣΤΗΝ 11η ΣΥΝΟ Ο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ. ΣΤΗΝ 11η ΣΥΝΟ Ο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ ΣΤΗΝ 11η ΣΥΝΟ Ο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, αγαπητέ Γιαννάκη, αγαπητέ Martin, σε ευχαριστώ

Διαβάστε περισσότερα

Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας

Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας Ανωριμότητα Προκαταλήψεις- Στερεότυπα Απουσία ανθρωπιστικής παιδείας Ημιμάθεια Έλλειψη έμπρακτης χριστιανικής ζωής ΣΤΟΧΟΙ Να αρχίσουν να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν τα δικά

Διαβάστε περισσότερα

Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν

Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ, μέχρι και στα δικά σας περίχωρα του Γαλαξία, υπάρχουν πολλές πνευματικές δυνάμεις που εργάζονται για τον Δημιουργό. Υπάρχουν εμπνευσμένα

Διαβάστε περισσότερα

περισσότερο από το γεγονός του ότι αυτό δεν ήταν τότε ένα ζήτηµα έγκρισης του ίδιου του κοινοβουλευτισµού αλλά κριτικής στην αστική εξουσία.

περισσότερο από το γεγονός του ότι αυτό δεν ήταν τότε ένα ζήτηµα έγκρισης του ίδιου του κοινοβουλευτισµού αλλά κριτικής στην αστική εξουσία. Οµιλία του Αµαντέο Μπορντίγκα, εκπροσώπου της Αριστερής Αποχικής Φράξιας του Ιταλικού Σοσιαλιστικού Κόµµατος, στο 2 ο Συνέδριο της Κοµµουνιστικής ιεθνούς Η Αριστερή Φράξια του Ιταλικού Σοσιαλιστικού Κόµµατος

Διαβάστε περισσότερα

Μια νύχτα που σκάλιζα τα πράγµατά µου βρήκα ένα σηµείω-

Μια νύχτα που σκάλιζα τα πράγµατά µου βρήκα ένα σηµείω- ÚfiÏÔÁÔ Μια νύχτα που σκάλιζα τα πράγµατά µου βρήκα ένα σηµείω- µα του πατέρα µου µεταξύ άλλων µουσικολόγου, µουσικοσυνθέτη, συγγραφέα και διανοούµενου το οποίο θεώρησα αναγκαίο να παραθέσω εδώ. Άλλωστε,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1 35100 ΛΑΜΙΑ. Λαµία 28-6-2013 ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1 35100 ΛΑΜΙΑ. Λαµία 28-6-2013 ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1 35100 ΛΑΜΙΑ Λαµία 28-6-2013 ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συµβουλίου µε ενηµέρωση από τον

Διαβάστε περισσότερα

Αλέξανδρος Δελμούζος (1880 1956) Σκληρός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, το 1907 στην Ιένα. 1. Οδοιπορικό

Αλέξανδρος Δελμούζος (1880 1956) Σκληρός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, το 1907 στην Ιένα. 1. Οδοιπορικό Αλέξανδρος Δελμούζος (1880 1956) Σκληρός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, το 1907 στην Ιένα 1. Οδοιπορικό Ο Αλέξανδρος Δελμούζος γεννήθηκε στα Σάλωνα στα 1880. Πόλη γνωστή στο πανελλήνιο από την Πενταγιώτισσα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1420-1820

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1420-1820 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1420-1820 Διαταράξεις της µνήµης στην Ακρόπολη Στην Ακρόπολη των Αθηνών, την άνοιξη του 1936, ο Ζίγκµουντ Φρόυντ διαπίστωνε έκπληκτος ότι η πόλη πράγµατι υπήρχε και ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΠΡΟΕ ΡΟΣ: ΛΕΩΝΙ ΑΣ ΚΑΡΑΜΠΕΚΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Καληµέρα σας. Κυρίες και κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Ο όρος διαλεκτική γεννιέται από τους περίφημους Διάλογους του Πλάτωνα και διαμέσου της ιστορίας της φιλοσοφικής σκέψης υφίσταται σημαντικές μεταβολές, σημαίνοντας από μέθοδο της διαίρεσης, λογική

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφέας: Φωτεινή Καραελευθερίου. Επιμέλεια έκδοσης / Σελιδοποίηση: mystory.gr Δες την ιστορία σου να γίνεται βιβλίο. Ά έκδοση: Οκτώβριος 2014 ISBN

Συγγραφέας: Φωτεινή Καραελευθερίου. Επιμέλεια έκδοσης / Σελιδοποίηση: mystory.gr Δες την ιστορία σου να γίνεται βιβλίο. Ά έκδοση: Οκτώβριος 2014 ISBN Συγγραφέας: Φωτεινή Καραελευθερίου Επιμέλεια έκδοσης / Σελιδοποίηση: mystory.gr Δες την ιστορία σου να γίνεται βιβλίο Ιδιωτική Έκδοση Ά έκδοση: Οκτώβριος 2014 ISBN 978-960-93-6556-7 Το παρόν έργο πνευματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αγγελική Περιστέρη Α 2

ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αγγελική Περιστέρη Α 2 ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Αγγελική Περιστέρη Α 2 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ιρλανδία: Τη νύκτα της παραμονής των Χριστουγέννων όλα τα παράθυρα των σπιτιών που βλέπουν προς το δρόμο, φωτίζονται από ένα αναμμένο κερί, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητές συµµετέχοντες στη συνέντευξη: Θεοδοσοπούλου Ειρήνη, Φραγκούλης Εµµανουήλ

Ερευνητές συµµετέχοντες στη συνέντευξη: Θεοδοσοπούλου Ειρήνη, Φραγκούλης Εµµανουήλ Συνέντευξη µε τον κ. Πασπαράκη ηµήτριο (Π..) και τον Σταυρακάκη Βασίλειο () Κρήτη, Περβόλια Ν. Ρεθύµνης, Τ.Ε.Ι. Κρήτης (Παράρτηµα Ρεθύµνου) 11 Ιουνίου 2005 Ερευνητές συµµετέχοντες στη συνέντευξη: Θεοδοσοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 2005

Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 2005 Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 25 Για τους /τις εκπαιδευτικούς που υπέβαλαν αίτηση υποψηφιότητας για τη θέση Σχολικού Συμβούλου υπάρχουν μας διατέθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΠΘ, για τα έτη

Διαβάστε περισσότερα

Ξαναδίνουμε ζωή στο δικό μας ΗΡΑΚΛΕΙΟ Δ.Α.Σ.Η. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ. Δημοτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Ηρακλείου

Ξαναδίνουμε ζωή στο δικό μας ΗΡΑΚΛΕΙΟ Δ.Α.Σ.Η. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ. Δημοτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Ηρακλείου Δ.Α.Σ.Η. Δημοτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Ηρακλείου ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ Ο βαθμός δημοκρατίας κάθε χώρας συναρτάται ευθέως και άμεσα με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι κοινωνικά και οικονομικά αδύναμοι Ούλωφ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ. ΠΡΟΣΩΠΑ του ΕΡΓΟΥ. 425 π.χ. α Βραβείο ΑΧΑΡΝΗΣ. ΜΕΓΑΡΕΥΣ: Αγρότης από τα Μέγαρα. Έρχεται να πουλήσει προϊόντα στην αγορά του ικαιόπολη.

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ. ΠΡΟΣΩΠΑ του ΕΡΓΟΥ. 425 π.χ. α Βραβείο ΑΧΑΡΝΗΣ. ΜΕΓΑΡΕΥΣ: Αγρότης από τα Μέγαρα. Έρχεται να πουλήσει προϊόντα στην αγορά του ικαιόπολη. ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΑΧΑΡΝΗΣ 425 π.χ. α Βραβείο ΠΡΟΣΩΠΑ του ΕΡΓΟΥ : Αθηναίος αγρότης. Εξασφαλίζει «ιδιωτική ειρήνη», ενώ η πατρίδα του βρίσκεται σε πόλεµο. ΜΕΓΑΡΕΥΣ: Αγρότης από τα Μέγαρα. Έρχεται να πουλήσει προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Κώστας Λεµονίδης Σταθµός 2ος

Κώστας Λεµονίδης Σταθµός 2ος Κώστας Λεµονίδης Σταθµός 2ος 1. Είµαι εδώ Πες µου κάτι, µίλησε µου είµαι εδώ χρόνο έχω να σ ακούσω και µπορώ. ωσ µου λίγο χώρο, άναψε µου φως. ωσ µου λίγο χώρο κι είµαι εδώ. Είµαι εδώ. Σου µιλάω βοήθησε

Διαβάστε περισσότερα

«Η Σ Κ Ο Ν Η Τ Ο Υ Ρ Ο Μ Ο Υ»

«Η Σ Κ Ο Ν Η Τ Ο Υ Ρ Ο Μ Ο Υ» 1 ΚΕΝΝΕΘ ΣΩΓΕΡ ΓΚΟΥΤΜΑΝ «Η Σ Κ Ο Ν Η Τ Ο Υ Ρ Ο Μ Ο Υ» ιασκευή-σκηνοθετικές οδηγίες: ηµήτρης Ρήτας Υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεµάτων ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Νοµού Καρδίτσας, Φιλόλογος, συγγραφέας, στιχουργός

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ 20 ης /2009

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ 20 ης /2009 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕ ΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 1. ΚΑΡΑΤΖΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 13. ΛΑΓΑΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 14. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΥ) 3. ΑΛΕΥΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. 3.1 Εισαγωγή

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. 3.1 Εισαγωγή ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 3.1 Εισαγωγή Η Ελληνική Προεδρία πραγµατοποιείται σε µια κρίσιµη, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, περίοδο. Μια Ένωση που προετοιµάζει την µεγαλύτερη διεύρυνση στην

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ 4.9.2001

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ 4.9.2001 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ 4.9.2001 ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Κωνσταντίνος Γείτονας): Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπασιάκος έχει το λόγο. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:50, συνεδρίασε στην Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κων. Τσαλδάρη» (223), η Διαρκής

Στην Αθήνα σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:50, συνεδρίασε στην Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κων. Τσαλδάρη» (223), η Διαρκής ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ 15.12.2011 AADY1215.AD1 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΓ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο (Άρθρο 40 παρ. 1 του Κ.τ.Β.) Στην Αθήνα σήμερα, 15 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση - παρέμβαση του Υπουργού Δ.Μ.&Η.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση - παρέμβαση του Υπουργού Δ.Μ.&Η.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 18 Ιουνίου 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Τύπου Αθήνα, 10 Μαρτίου 2015

Γραφείο Τύπου Αθήνα, 10 Μαρτίου 2015 Γραφείο Τύπου Αθήνα, 10 Μαρτίου 2015 ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ Συντρόφισσες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ 23 ης /2010

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ 23 ης /2010 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕ ΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 1. ΚΑΡΑΤΖΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 14. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 2. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 3. ΑΛΕΥΡΑΣ ΙΟΝΥΣΙΟΣ 15. ΜΠΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 4. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 16. ΜΠΑΣΑΚΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ: 12234

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ: 12234 12234 Ένας δηµόσιος χώρος αποτελεί ένα κύτταρο στο δοµηµένο ιστό της πόλης. Δεν πρέπει µόνο να είναι ευδιάκριτος αλλά και να εντάσσεται πλήρως. Οφείλει να ανασυντάσσει την εικόνα της πόλης η οποία είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Θράκη - Θεσσαλονίκη

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Θράκη - Θεσσαλονίκη μάθημα τάξη τόπος ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Γ Λυκείου Θράκη - Θεσσαλονίκη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΕΩΝ 2015 Απ' τη συμμετοχή μου στη δράση "Μαθητικές Διαδρομές" (εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη) κέρδισα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Στρατηγικός Ρόλος της Αστυνοµίας στις Σύγχρονες Απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας

Ο Στρατηγικός Ρόλος της Αστυνοµίας στις Σύγχρονες Απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας ιάλεξη του Καθηγητή Νίκου Λυγερού στην Ηµερίδα της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Αξιωµατικών Αστυνοµίας Ο Στρατηγικός Ρόλος της Αστυνοµίας στις Σύγχρονες Απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας Αθήνα, 05/12/2008

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό εργαλείο. για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας. τη σεξουαλική εκμετάλλευση

Πρακτικό εργαλείο. για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας. τη σεξουαλική εκμετάλλευση Πρακτικό εργαλείο για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση Ιούνιος 2013 Στα πλαίσια της επαγγελματικής σας ιδιότητας ενδέχεται

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΜΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ

ΘΥΜΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΘΥΜΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ Νουβέλα 1 ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ########################################################################### Ήταν επισκέπτης σ αυτή τη μικρή πόλη. Τον είχε στείλει η υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΡΓΟΥΔΗΣ_επιµόρφωση β 2013. ΜΑΘΗΜΑ: Γλώσσα Γ τάξης, ανθολόγιο «Ο ωραίος Δαρείος», της Σοφίας Ζαραµπούκα.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΡΓΟΥΔΗΣ_επιµόρφωση β 2013. ΜΑΘΗΜΑ: Γλώσσα Γ τάξης, ανθολόγιο «Ο ωραίος Δαρείος», της Σοφίας Ζαραµπούκα. 6 η Δραστηριότητα ΤΑΞΗ: Γ ΜΑΘΗΜΑ: Γλώσσα Γ τάξης, ανθολόγιο «Ο ωραίος Δαρείος», της Σοφίας Ζαραµπούκα. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Εργαστήριο υπολογιστών µε σύνδεση στο διαδίκτυο, βιντεοπροβολέας, εκτυπωτής. ΣΤΟΧΟΙ: να

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΝΑ 27 28 29 Είχαμε πλύνει τα πιάτα, είχαμε συγυρίσει το σπίτι και η Σάρα νανούριζε ήδη τη μικρή μας πριγκίπισσα στο παιδικό δωμάτιο. Έκανα στα γρήγορα μια προσευχή στον Θεό των κοιμισμένων παιδιών,

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΗΜΑΡΧΟΥ ΙΛΙΟΥ, Κ. ΝΙΚΟΥ ΖΕΝΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙ Α «ΜΙΤΟΣ» ΚΑΙ ΤΗ ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΡΑΚΗ» 4.11.2008

«ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΗΜΑΡΧΟΥ ΙΛΙΟΥ, Κ. ΝΙΚΟΥ ΖΕΝΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙ Α «ΜΙΤΟΣ» ΚΑΙ ΤΗ ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΡΑΚΗ» 4.11.2008 ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΗΜΑΡΧΟΥ ΙΛΙΟΥ, Κ. ΝΙΚΟΥ ΖΕΝΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙ Α «ΜΙΤΟΣ» ΚΑΙ ΤΗ ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΡΑΚΗ» 4.11.2008 1. Κύριε ήµαρχε θα θέλαµε να µας κάνετε µια µικρή αναφορά στα σηµαντικότερα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ

ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ ΘΕΜΑ: ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ Ο σίδηρος παρά το γεγονός, ότι αποτελεί υλικό γνωστό ήδη από τους προϊστορικούς χρόνους, άρχισε να χρησιµοποιείται ευρέως και ουσιαστικά σε αρχιτεκτονικές

Διαβάστε περισσότερα

Το πόνημα μου αυτό γράφτηκε σε στιγμές αγανάκτησης γι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας.

Το πόνημα μου αυτό γράφτηκε σε στιγμές αγανάκτησης γι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας. ΠΡΟΛΟΓΟΣ Το πόνημα μου αυτό γράφτηκε σε στιγμές αγανάκτησης γι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας. Πρόλογος Εδώ και δύο χρόνια, περίπου, ζούμε τον εφιάλτη της χρεοκοπίας. Σήμερα όμως, η χώρα μας έχει φτάσει

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ στην Ελεύθερη Ελλάδα και πηγαίναμε πια από χωριό

ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ στην Ελεύθερη Ελλάδα και πηγαίναμε πια από χωριό Στη ΧΙΙΙ Μεραρχία του ΕΛΑΣ R ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ στην Ελεύθερη Ελλάδα και πηγαίναμε πια από χωριό σε χωριό με σύνδεσμο. Ήταν πολύ ωραία. Ένιωθες ότι ανέπνεες ελεύθερα, γιατί δεν υπήρχε ο κατακτητής, γιατί δεν έβλεπες

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική Προσέγγιση Ψηφιδωτού «Θησέας και μινώταυρος» για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Εκπαιδευτική Προσέγγιση Ψηφιδωτού «Θησέας και μινώταυρος» για παιδιά προσχολικής ηλικίας Εκπαιδευτική Προσέγγιση Ψηφιδωτού «Θησέας και μινώταυρος» για παιδιά προσχολικής ηλικίας Υπεύθυνη Καθηγήτρια : Χρυσάνθη Μαυροπούλου-Τσιούμη Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Θεολογικών Σπουδών : Ελένη Καρβουνάρη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΑΕΚ 2. http://autismanadomisi.uoa.gr Ι ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙ Ι «H ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ (ΕΙ ΙΚΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ) N. MAΚΡΗ, ATTΙΚΗΣ TK 190 05

ΕΠΕΑΕΚ 2. http://autismanadomisi.uoa.gr Ι ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙ Ι «H ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ (ΕΙ ΙΚΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ) N. MAΚΡΗ, ATTΙΚΗΣ TK 190 05 Αναβάθµιση του θεσµού της Εκπαίδευσης ατόµων µε αυτισµό στην Α/βάθµια και Β/βάθµια Εκπαίδευση. Μέτρο 1.1 Βελτίωση των συνθηκών ένταξης στο εκπαιδευτικό σύστηµα Ατόµων Ειδικών Κατηγοριών Ενέργεια 1.1.4

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΝΤΑ ΧΑΝΤΑΜ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Διήγημα με τίτλο: «Τι σημαίνει ελευθερία;»

ΓΑΝΤΑ ΧΑΝΤΑΜ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Διήγημα με τίτλο: «Τι σημαίνει ελευθερία;» 2 O ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΝΤΑ ΧΑΝΤΑΜ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 5 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διήγημα με τίτλο: «Τι σημαίνει ελευθερία;» 1 ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; Όταν παλεύεις για την ελευθερία σου είναι κάτι ωραίο, όταν πεθαίνεις

Διαβάστε περισσότερα

χώρων του ήµου Ρόδου (ΧΥΤΑ, Παιδικοί Σταθµοί, κτλ)» στον κωδικό

χώρων του ήµου Ρόδου (ΧΥΤΑ, Παιδικοί Σταθµοί, κτλ)» στον κωδικό 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 13/08/2014 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/89551 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: Ενηµερωτικό σηµείωµα για το πρόβληµα της παράνοµης υλοτοµίας και ειδικά αυτό της καυσοξύλευσης

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: Ενηµερωτικό σηµείωµα για το πρόβληµα της παράνοµης υλοτοµίας και ειδικά αυτό της καυσοξύλευσης 1 Ιωάννης Κέκερης ασοπόνος Επίτιµος Πρόεδρος Ένωσης ασοπόνων Μακεδονίας Θράκης Μέλος.Σ. Πανελλήνιας Ένωσης ασοπόνων και ιαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: Αρναία 16/12/2012 Κα Πρόεδρο Ειδικής

Διαβάστε περισσότερα

3 Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΖΟΥΜΠΛΙΟΥ ΡΑΛΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ: «ΖΩ- ΓΡΑΦΙΖΩ» Μια ηλιαχτίδα μπήκε από το

3 Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΖΟΥΜΠΛΙΟΥ ΡΑΛΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ: «ΖΩ- ΓΡΑΦΙΖΩ» Μια ηλιαχτίδα μπήκε από το 3 Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΖΟΥΜΠΛΙΟΥ ΡΑΛΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ: «ΖΩ- ΓΡΑΦΙΖΩ» Μια ηλιαχτίδα μπήκε από το παράθυρο, διέλυσε το σκοτάδι και έπεσε στο χέρι μου. Χάζεψα

Διαβάστε περισσότερα

2 Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΑΦΝΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ JEANNE D ARC Α ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ : NADIFUS ILIBRIBUS

2 Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΑΦΝΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ JEANNE D ARC Α ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ : NADIFUS ILIBRIBUS 2 Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΑΦΝΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ JEANNE D ARC Α ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ : NADIFUS ILIBRIBUS Κάθε φορά που φυτρώνει κάποιο από εμάς έρχονται οι Μοίρες και το ραίνουν με το ριζικό

Διαβάστε περισσότερα

Παραμύθια. που γράφτηκαν από εκπαιδευόμενους / ες του πρώτου επιπέδου κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας

Παραμύθια. που γράφτηκαν από εκπαιδευόμενους / ες του πρώτου επιπέδου κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας Παραμύθια που γράφτηκαν από εκπαιδευόμενους / ες του πρώτου επιπέδου κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας Εισαγωγή Κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 οι εκπαιδευόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2005 ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Καληµέρα, χρόνια πολλά, δεν τα έχουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ. ιπλωµατική Εργασία.

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ. ιπλωµατική Εργασία. ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ιπλωµατική Εργασία «Η ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ» του ΤΣΟΛΑΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Επιβλέπων Καθηγητής:

Διαβάστε περισσότερα

Β ΚΥΚΛΟΣ Τ.Ε.Ε. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΕΙΜΕΝΟ Μάριος Πλωρίτης Νέοι, ναρκωτικά, βία

Β ΚΥΚΛΟΣ Τ.Ε.Ε. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΕΙΜΕΝΟ Μάριος Πλωρίτης Νέοι, ναρκωτικά, βία Επαναληπτικά Θέµατα ΟΕΦΕ 2006 1 Β ΚΥΚΛΟΣ Τ.Ε.Ε. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΟ Μάριος Πλωρίτης Νέοι, ναρκωτικά, βία Εκείνο που, φοβάµαι, µας απασχολεί σχετικά λιγότερο, είναι το πρόβληµα που βρίσκεται µέσα στο σπίτι

Διαβάστε περισσότερα

συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή σε ολομέλεια για να συνεδριάσει υπό την προεδρία του Ε Αντιπροέδρου αυτής κ.

συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή σε ολομέλεια για να συνεδριάσει υπό την προεδρία του Ε Αντιπροέδρου αυτής κ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ϞΔ Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 Αθήνα, σήμερα στις 24 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.08 συνήλθε στην

Διαβάστε περισσότερα

Φάλουν Ντάφα ιαλέξεις πάνω στον Νόµο του Φο. 1997 ιαλέξεις στις Ηνωµένες Πολιτείες

Φάλουν Ντάφα ιαλέξεις πάνω στον Νόµο του Φο. 1997 ιαλέξεις στις Ηνωµένες Πολιτείες 1 Φάλουν Ντάφα ιαλέξεις πάνω στον Νόµο του Φο 1997 ιαλέξεις στις Ηνωµένες Πολιτείες Λι Χονγκτζί Ελληνική µετάφραση από τα Αγγλικά Ιανουάριος 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ιδάσκοντας τον Φα στη Νέα Υόρκη... 1 ιδάσκοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/10/2005. Η Αλκη Ζέη για την ιδώ Σωτηρίου: Η θεία µου η ιδώ αγαπηµένη των Τούρκων

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/10/2005. Η Αλκη Ζέη για την ιδώ Σωτηρίου: Η θεία µου η ιδώ αγαπηµένη των Τούρκων ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/10/2005 Η Αλκη Ζέη για την ιδώ Σωτηρίου: Η θεία µου η ιδώ αγαπηµένη των Τούρκων Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΛΕΦΤΟΓΙΑΝΝΗ Η φωτογραφία του έξυπνου, χαµογελαστού προσώπου της ιδώς Σωτηρίου µε τον κλασικό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Παραθεριστικοί Οικοδοµικοί Συνεταιρισµοί. Μελέτη Περίπτωσης του «Βραχόκηπου» ήµου Γουβών Ηρακλείου Κρήτης»

ΘΕΜΑ: «Παραθεριστικοί Οικοδοµικοί Συνεταιρισµοί. Μελέτη Περίπτωσης του «Βραχόκηπου» ήµου Γουβών Ηρακλείου Κρήτης» ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΜΣ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ - ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΜΑΘΗΜΑ: ΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ Ι ΑΣΚΟΝΤΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Οι σκοποί αυτοί καθορίζουν και τους στόχους του οργανισμού που είναι:

Οι σκοποί αυτοί καθορίζουν και τους στόχους του οργανισμού που είναι: Ομιλία Δ.Λιντζέρη στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής 25-09-2013 Ο ΕΟΦ εκ του ιδρυτικού του νόμου Ν1316/83 έχει ως πρώτιστο σκοπό την προστασία και βελτίωση της δημόσιας υγείας καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

ιδάσκοντας τον Φα στη Συνάντηση µε τους µαθητές της Ασίας και του Ειρηνικού Λι Χονγκτζί

ιδάσκοντας τον Φα στη Συνάντηση µε τους µαθητές της Ασίας και του Ειρηνικού Λι Χονγκτζί 1 Φ ά λ ο υ ν Ν τ ά φ α ι α λ έ ξ ε ι ς π ά ν ω σ τ ο ν Ν ό µ ο τ ο υ Φ ο ιδάσκοντας τον Φα στη Συνάντηση µε τους µαθητές της Ασίας και του Ειρηνικού (Νέα Υόρκη, Ηνωµένες Πολιτείες, 12 Απριλίου 2004) Λι

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΙΩΑΝΝΟΥ, «ΣΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Γ. ΙΩΑΝΝΟΥ, «ΣΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΗΜΕΡΙΔΑ «ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ: ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ» (Θεσσαλονίκη, 16-12-2009) Γ. ΙΩΑΝΝΟΥ, «ΣΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΣΠΙΤΙ» Μια διδακτική προσέγγιση Aθανάσιος Κουτσογιάννης Φιλόλογος 3 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ, 03/02/2007. Μια ευτυχισµένη οδοκαθαρίστρια, η Κατερίνα Μπόνου, µιλάει για όσα ζει στους δρόµους. «Ποτέ δεν ντράπηκα για τη δουλειά µου»

ΤΑ ΝΕΑ, 03/02/2007. Μια ευτυχισµένη οδοκαθαρίστρια, η Κατερίνα Μπόνου, µιλάει για όσα ζει στους δρόµους. «Ποτέ δεν ντράπηκα για τη δουλειά µου» ΤΑ ΝΕΑ, 03/02/2007 Μια ευτυχισµένη οδοκαθαρίστρια, η Κατερίνα Μπόνου, µιλάει για όσα ζει στους δρόµους «Ποτέ δεν ντράπηκα για τη δουλειά µου» Το απαξιωτικό βλέµµα πολλών συµπολιτών µας είναι το µοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

4 ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ. Ε ιµέλεια Εργασίας :Τµήµα Α4

4 ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ. Ε ιµέλεια Εργασίας :Τµήµα Α4 4 ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Ε ιµέλεια Εργασίας :Τµήµα Α4 Ε ιβλέ ων Καθηγητής :Φράγκος Κων/νος Σχολικό Έτος : 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Τα τελευταία χρόνια σημειώθηκε στην χώρα μας αισθητή άνοδος του βιοτικού επιπέδου και της κοινωνικής ευμάρειας. Παράλληλα όμως αυξήθηκαν τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

«Συγνώµη ρε παιδί µου, οι Χρυσαυγίτες τώρα θέλουν να τον φάνε; Εφόσον δεν τους. πρόδωσε»

«Συγνώµη ρε παιδί µου, οι Χρυσαυγίτες τώρα θέλουν να τον φάνε; Εφόσον δεν τους. πρόδωσε» «Συγνώµη ρε παιδί µου, οι Χρυσαυγίτες τώρα θέλουν να τον φάνε; Εφόσον δεν τους πρόδωσε» Στον αποµαγνητοφωνηµένο διάλογο που ακολουθεί µιλάει η (Α) συγγενείς του Ρουπακιά, µε τη Β - Οπου Α η καλούσα αδελφή

Διαβάστε περισσότερα

Mona Perises. Όμ Άλι, το γλυκό της ζωής Μυθιστορηματική βιογραφία Μέρος πρώτο

Mona Perises. Όμ Άλι, το γλυκό της ζωής Μυθιστορηματική βιογραφία Μέρος πρώτο Mona Perises Όμ Άλι, το γλυκό της ζωής Μυθιστορηματική βιογραφία Μέρος πρώτο ISBN: 978-618-81894-1-6 Mona Perises 2003 2013 Ελλάδα Αλεξάνδρεια, Αίγυπτος Ελλάδα Η Μάγια είναι μια 42χρονη γυναίκα, που μετά

Διαβάστε περισσότερα

ο σούρουπο είχε απλώσει το σκοτεινό υφάδι του, κεντημένο με περισσή στοργή από τη μητέρα του, τη μαρμαρυγή. Τιτιβίσματα πτηνών ορμούσαν μες στην

ο σούρουπο είχε απλώσει το σκοτεινό υφάδι του, κεντημένο με περισσή στοργή από τη μητέρα του, τη μαρμαρυγή. Τιτιβίσματα πτηνών ορμούσαν μες στην Πρόλογος Εκεί έξω, σε μέρη που ανέγνωρα κοιμούνται, σε τόπους μακρινούς και μυστηριακά άφαντους, ανθοβριθούν κόσμοι και μαραίνονται πλάσματα που χλευάζουν την αιωνιότητα. Το μικρό μυαλό των ανθρώπων, ευχαριστημένο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, Πλατεία Ελευθερίας 1 85100, Ρόδος, 2241046301, 2241046336 FAX: 2241043987, dontas@rhodes.gr, www.rhodes.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, Πλατεία Ελευθερίας 1 85100, Ρόδος, 2241046301, 2241046336 FAX: 2241043987, dontas@rhodes.gr, www.rhodes. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/2012 Της 2 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής ιαβούλευσης την 22 η Οκτωβρίου 2012 Σήµερα 22 Οκτωβρίου 2012, ηµέρα ευτέρα και ώρα 18:00 στη Ρόδο στην αίθουσα του ηµοτικού Συµβουλίου του ηµαρχιακού

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία-Στεφανία-Γιάννης 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Ε2 Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. 2014-15

Μαρία-Στεφανία-Γιάννης 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Ε2 Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. 2014-15 Μαρία-Στεφανία-Γιάννης 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Ε2 Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. 2014-15 Με ποιους τρόπους έτρωγαν τα ψάρια τους; Τα ψάρια τους τα έτρωγαν εκζεστά (βραστά), οφτά (ψητά) ή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ. Νικόστρατος Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι. Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου Α2 Γυμνασίου

ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ. Νικόστρατος Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι. Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου Α2 Γυμνασίου ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ Νικόστρατος Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου Α2 Γυμνασίου Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων Τίτλος βιβλίου: «Νικόστρατος Ένα ξεχωριστό

Διαβάστε περισσότερα

Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ( 1 )

Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ( 1 ) Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ( 1 ) του Κ.Γκ.Γιούνγκ Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές τι πιστεύω για το θάνατο, γι αυτό το τελείωμα της ανθρώπινης ύπαρξης. Ο θάνατος είναι απλά γνωστός ως το τέλος. Είναι η τελεία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 183 «για την αναθεώρηση της (αναθεωρηµένης) σύµβασης για την προστασία της µητρότητας,»

ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 183 «για την αναθεώρηση της (αναθεωρηµένης) σύµβασης για την προστασία της µητρότητας,» ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 183 «για την αναθεώρηση της (αναθεωρηµένης) σύµβασης για την προστασία της µητρότητας,» Η γενική Συνδιάσκεψη της ιεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, που συγκλήθηκε στη Γενεύη από το ιοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

«Πολιτιστικές διαδροµές στα µεταλλευτικά τοπία της Kύθνου»

«Πολιτιστικές διαδροµές στα µεταλλευτικά τοπία της Kύθνου» ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ 2009-10 (15/2/2011 - πηγή www.greekarchitects.gr) «Πολιτιστικές διαδροµές στα µεταλλευτικά τοπία της Kύθνου» Φυσικό τοπίο - βιοµηχανική κληρονοµιά - ιστορική µνήµη. Φοιτητές: Βελουδάκη Χριστιάννα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝ. ΚΟΥΤΟΥΖΗ ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Βασισμένο στην ιστορική πραγματικότητα Τα ονόματα και επώνυμα των ηρώων είναι τυχαία ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΧΩΡΟΙ σκηνικό, κοστούμια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΜΟΥΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ 0.2%-4.8% του γενικού πληθυσµού προσβάλλεται από τη νόσο της Ψωρίασης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΜΟΥΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ 0.2%-4.8% του γενικού πληθυσµού προσβάλλεται από τη νόσο της Ψωρίασης ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΜΟΥΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ 0.2%-4.8% του γενικού πληθυσµού προσβάλλεται από τη νόσο της Ψωρίασης Το Εθνικό ιαδηµοτικό ίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε ΥΠΠΥ), οι ήµοι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 20 ου ΚΑΙ ΤΟΥ 21 ου ΑΙΩΝΑ.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 20 ου ΚΑΙ ΤΟΥ 21 ου ΑΙΩΝΑ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 20 ου ΚΑΙ ΤΟΥ 21 ου ΑΙΩΝΑ. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 3 Ο ΓΕΛ ΑΡΓΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Αντωνόπουλος Ανδρέας Γιολάρης Ανδριανός Δαγρές Γεώργιος

Διαβάστε περισσότερα

Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Πνευματική Ανατομική. Μάθημα 3ο ~ 16.12.2015 Εργασία με το Κόλον

Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Πνευματική Ανατομική. Μάθημα 3ο ~ 16.12.2015 Εργασία με το Κόλον Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας Πνευματική Ανατομική Μάθημα 3ο ~ 16.12.2015 Εργασία με το Κόλον Άννα: Κάνουμε δήλωση πρόθεσης για το σώμα μας. Ας φέρουμε τα χέρια στην καρδιά ακουμπώντας στην καρδιά. Τιμώ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Δεκεμβρίου

Πρόγραμμα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Δεκεμβρίου Πρόγραμμα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Δεκεμβρίου www.asteria.edu.gr info@asteria.edu.gr www.facebook.com/omades.asteria Αγίου Δημητρίου 177 Άγιος Δημήτριος τηλ.: 6979651231-6986795031 Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ I ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΤΙΤΛΟΣ I ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ, ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, στο εξής αποκαλούµενα «τα συµβαλλόµενα µέρη»,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ 18 ης /2010

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ 18 ης /2010 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕ ΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 1. ΚΑΡΑΤΖΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 13. ΛΑΓΑΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 14. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 3. ΑΛΕΥΡΑΣ ΙΟΝΥΣΙΟΣ 4. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 15.

Διαβάστε περισσότερα

********************************************

******************************************** ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Θέµα: Ελληνικά Ηµεροµηνία: 10 Νοεµβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ Θέµα: Χρυσή Τοµή Μαθητές: Λελούδης Κωνσταντίνος Λάµπρου Φαίη Μπαρλά Μαρία Λιάγκας Ηλίας Β 2 ΓΕΛ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 200-20 Χρυσή τοµή Η χρυσή τοµή φ ορίζεται ως το πηλίκο των θετικών αριθµών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΩΝΑΣ. 427 π.χ. - 347 π.χ.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ. 427 π.χ. - 347 π.χ. ΠΛΑΤΩΝΑΣ 427 π.χ. - 347 π.χ. Έργα Ίωνας, Ευθύφρων, Απολογία, Κρίτων, Φαίδων, Χαρµίδης, Λάχης, Γοργίας, Κρατύλος, Ευθύδηµος, Μένων, Συµπόσιον, Φαίδρος, Πολιτεία, Θεαίτητος, Παρµενίδης, Σοφιστής, Πολιτικός,

Διαβάστε περισσότερα

Πώς µαθαίνω στη µειονοτική εκπαίδευση: προβλήµατα διγλωσσίας και διδακτικές εφαρµογές.

Πώς µαθαίνω στη µειονοτική εκπαίδευση: προβλήµατα διγλωσσίας και διδακτικές εφαρµογές. Πώς µαθαίνω στη µειονοτική εκπαίδευση: προβλήµατα διγλωσσίας και διδακτικές εφαρµογές. Μάκρα Ραλλού, Σχολική Σύµβουλος Π.Ε. 5 ης Περιφέρειας Κανάρια Χριστίνα, Εκπαιδευτικός ΠΕ70 Περίληψη: Η εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

O Μικρός Πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη

O Μικρός Πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη O Μικρός Πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της Αναζήτησης! Ο Μικρός Πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της Αναζήτησης... Copyright 2013 Χρήστος Τσαντής Πίνακας εξώφυλλου:

Διαβάστε περισσότερα

14.00 µ.µ. 18.00 µ.µ. ένα (1) άτοµα (προετοιµασία παρασκευή) 06.00 π.µ. 10.00 π.µ. δύο (2) άτοµα (προετοιµασία παρασκευή)

14.00 µ.µ. 18.00 µ.µ. ένα (1) άτοµα (προετοιµασία παρασκευή) 06.00 π.µ. 10.00 π.µ. δύο (2) άτοµα (προετοιµασία παρασκευή) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ Ε ΕΣΣΑΣ (Προϋπολογισµός:103.196,81 συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ) Ο Προσφέρων υποχρεούται: 1) Μαζί µε την προσφορά

Διαβάστε περισσότερα

Στις κόρες µου Χριστίνα και Θάλεια

Στις κόρες µου Χριστίνα και Θάλεια Στις κόρες µου Χριστίνα και Θάλεια Σ το πα και σ το ξαναλέω, στο γιαλό µην κατεβείς, στο γιαλό κάνει φουρτούνα και σε πάρει και χαθείς. ηµώδες Πρόλογος Μ Ε ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ προς το νοτιά, στάθηκε πάνω

Διαβάστε περισσότερα

...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης

...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης ...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 Αγαπητό μου ημερολόγιο Δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ, από χθες που έχουμε έρθει στη κατασκήνωση ασχολούμαστε με τη γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΗΜΟΣ Ε ΕΣΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 30 ης ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΜΟΥ Ε ΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 307/2014 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑ ΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Άστρος 22 Μαΐου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑ ΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Άστρος 22 Μαΐου 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑ ΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Άστρος 22 Μαΐου 2015 220 01 - ΑΣΤΡΟΣ Γραφείο ηµοτικού Συµβουλίου Πληρ.: Τερζάκης Γεώργιος Τηλ.: 2755360172 - Fax: 2755360179

Διαβάστε περισσότερα

1806, ο Leake περιγράφει την πεδιάδα του Άστρους

1806, ο Leake περιγράφει την πεδιάδα του Άστρους 1806, ο Leake περιγράφει την πεδιάδα του Άστρους ΑΣΤΡΟΣ 19 Μαρτίου: Στις 9:35 φτάνουμε στην άκρη των γκρεμών της παραλίας του κόλπου του Άστρους, και στις 9:40 κατεβαίνουμε στην πεδιάδα. Όλη η περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

«Λοιπόν, έχουμε και λέμε Αθανάσιος Παπανικολάου, ετών 99, Κωνσταντίνα η σύζυγος, τρία παιδιά, οχτώ εγγόνια»

«Λοιπόν, έχουμε και λέμε Αθανάσιος Παπανικολάου, ετών 99, Κωνσταντίνα η σύζυγος, τρία παιδιά, οχτώ εγγόνια» 1 Εξήντα λεπτά. «Λοιπόν, έχουμε και λέμε Αθανάσιος Παπανικολάου, ετών 99, Κωνσταντίνα η σύζυγος, τρία παιδιά, οχτώ εγγόνια» «Όπα, Όπα. Για σιγά γιατί σαν πολλά μας τα λες.» «Ορίστε;» «Ποιος είσαι εσύ που

Διαβάστε περισσότερα

Ο Παρατηρητής της Γειτονιάς είναι κοινωνική εθελοντική. εργασία και υπόκειται στους Γενικούς Κανονισµούς των. Εθελοντικών Οµάδων

Ο Παρατηρητής της Γειτονιάς είναι κοινωνική εθελοντική. εργασία και υπόκειται στους Γενικούς Κανονισµούς των. Εθελοντικών Οµάδων Ο Παρατηρητής της Γειτονιάς είναι κοινωνική εθελοντική εργασία και υπόκειται στους Γενικούς Κανονισµούς των Εθελοντικών Οµάδων 1 Κανονισµοί Λειτουργίας Εθελοντικών Οµάδων του ήµου Λακατάµιας Νοέµβριος

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδικός Χάρτης για την Ελλάδα της δημιουργίας

Ο Οδικός Χάρτης για την Ελλάδα της δημιουργίας Ο Οδικός Χάρτης για την Ελλάδα της δημιουργίας Από την κρίση και τα ελλείμματα στην ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Α. Αντιμέτωποι με την κρίση: τα πρώτα βήματα για τη σωτηρία

Διαβάστε περισσότερα