Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 13 η ακαδημαϊκού έτους της 17ης Ιουλίου 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 13 η ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 της 17ης Ιουλίου 2013"

Transcript

1 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη ώρα π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Θ Ε Μ Α Τ Α Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 13 η ακαδημαϊκού έτους της 17ης Ιουλίου 2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ : Α. ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ : 1. Φοιτητικά θέματα. 2. Αντικατάσταση, λόγω αφυπηρέτησης, του Γεν. Γραμματέα του Διομήδειου Ιδρύματος. 3. Ορισμός μελών Διοίκησης των Πανεπιστημιακών Μονάδων α) Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, β) Νοσοκομείο Τσαγκάρης Α.Ε., γ) Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. 4. Ορισμός ορκωτών ελεγκτών για έλεγχο χρήσης 2013 στην Α.Ε. Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. 5. Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου αναφορικά προς τις ενέργειες της Διοίκησης επί πράξεων μελών ΔΕΠ του ΤΕΦΑΑ. 6. Καθορισμός διδακτικής και εξεταστικής περιόδου ακαδημαϊκού έτους Έγκριση λογοτύπου για σφραγίδα της Κοσμητείας της Σχολής Θετικών Επιστημών. 8. Αίτημα για διάθεση χώρου για τη μεταφορά σπάνιου υλικού της Βιβλιοθήκης της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρείας. 9. Μεταστέγαση του Εργαστηρίου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Υγείας & Πρόνοιας του Τμήματος Νομικής, σε χώρους του ακινήτου επί της οδού Δαμάρεως Εγκατάσταση των κλινικών της Ιατρικής Σχολής α) Α Μαιευτική & Γυναικολογική και β) Θεραπευτική στο ΓΝΑ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» (απόφαση της Γ.Σ. της Σχολής)./.

2 2 11. Ανάκληση απόφασης της Γ.Σ. του Τμήματος Οδοντιατρικής ως προς την Ίδρυση Μουσείου Κρανιοπροσωπικής Εξέλιξης-Ιστορία της Οδοντιατρικής (απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος) 12. Απονομή τιμητικής διάκρισης στους γονείς του θανόντος φοιτητή του Τμήματος Φαρμακευτικής Δημ. Γκούφα. (απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος) 13. Εφαρμογή Π.Δ. 85/ Ίδρυση Τμήματος Ψυχολογίας. Β. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ: 14.Διμερείς συμφωνίες συνεργασίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ύστερα από πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, με τα Πανεπιστήμια: α) Auckland (Νέα Ζηλανδία) β) York (Καναδάς) γ) του Μόντρεαλ (Καναδάς) δ) της Οττάβας (Καναδάς) ε) McGill (Καναδάς) στ) Valahia University of Targoviste (Ρουμανία) Γ. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ : 15. Χρονοδιάγραμμα θερινών διακοπών. 16. Προκήρυξη μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Γεωγραφία και Χαρτογραφία της Ενέργειας και των Φυσικών Διαθεσίμων στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο: Ευρύτερη Μέση Ανατολή και Τουρκία» του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών. (διανέμεται απόφαση της προσωρινής Γ.Σ. του Τμήματος) 17. Χορήγηση άδειας για προσωπικούς λόγους σε μέλος ΕΕΔΙΠ κλάδου Ι του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Δ. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΗΤΡΩΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ: 18. Έγκριση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Φαρμακευτικής για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Φαρμακοκινητική-Φαρμακομετρία» 19. Έγκριση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας ανά γνωστικό αντικείμενο ως εςξής: i) «Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές στην Εκπαίδευση- Διδακτική των Μαθηματικών» ii) «Ειδική Αγωγή»

3 3 iii) «Βυζαντινή Φιλοσοφία» iv) «Αρχαία Ελληνική Γραμματεία» v) «Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία» vi) «Εφαρμοσμένη Ηθική» vii) «Φιλοσοφία των Μέσων Χρόνων και της Αναγέννησης στη Δύση» 20. Έγκριση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Φυσικής: i) Για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Γενική Θεωρία της Σχετικότητας» ii) Για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Πειραματική Φυσικής Στερεάς Κατάστασης» iii) Για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονική Φυσική». iv) Για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Αστροφυσική Υψηλών Ενεργειών». v) Για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Πειραματική Φυσικής Στερεάς Κατάστασης» vi) Για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Οργάνωση Συστημάτων Υπολογιστών» vii) Για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Οπτικές Επικοινωνίες» viii) Για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Ωκεανογραφία» 21. Έγκριση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Μαθηματικών i) Για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μαθηματική Ανάλυση με έμφαση στις περιοχές: Συναρτησιακή Ανάλυση, Κυρτή Γεωμετρική Ανάλυση, Γεωμετρία των Fractals» ii) Για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό «Γενικευμένες Συναρτήσεις, Κατανομές και Αυτοσυζυγείς Συνήθεις Διαφορικοί Τελεστές» 22. Έγκριση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης: i) Για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία» ii)για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Ιστορία της Επιστήμης και της Τεχνολογίας» (διανέμονται) Ε. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :

4 4 23. Λύση ή μη της μίσθωσης του ισογείου καταστήματος επί της Δαμάρεως Έγκριση καταβολής αποζημίωσης ποσού 1.603,20, λόγω συνταξιοδότησης, στην κ. Αθηνά Σιώκου-Μεράκου, πρώην υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. 25. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης ποσού 7.983,86 λόγω συνταξιοδότησης, στον κ. Βασίλη Αρβανίτη, πρώην υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. 26. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης ποσού 1.071,60 λόγω συνταξιοδότησης, στον κ. Ζήση Καλύβα, πρώην υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. ΣΤ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ: 27.Κατακύρωση ή μη του αποτελέσματος του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την μεταφορά και μετεγκατάσταση Τμημάτων του Πανεπιστημίου. 28. Κατακύρωση ή μη του αποτελέσματος του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια αναλωσίμων, εκτυπωτών, φωτοαντιγράφων και τηλεομοιοτυπικών συσκευών γραφείου για τις ανάγκες των Διοικητικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αθηνών. 29.Πρακτικό της επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων επί ένστασης της εταιρείας «ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ και ΣΙΑ Ο.Ε., ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΗΡΙΩΝ» αναφορικά προς τον διεθνή διαγωνισμό με αντικείμενο καθαρισμός των κτηρίων του Πανεπιστημίου Αθηνών. 30. Πρακτικό επιτροπής προσφυγών και ενστάσεων επί υπομνήματος της «ΜONDIALPOL SECURITY AE» σχετικά με τη διαπραγμάτευση για τη φύλαξη κτηρίων του Πανεπιστημίου. - Κατακύρωση ή μη του αποτελέσματος της διαπραγμάτευσης για φύλαξη των κτηρίων του Πανεπιστημίου. (διανέμεται. Τα πρακτικά της επιτροπής διαπραγμάτευσης έχουν διανεμηθεί στη συνεδρία Συγκλήτου θέμα 33ο ) Ζ. ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ: 31. Έγκριση αποτελεσμάτων εξετάσεων για χορήγηση μεταπτυχιακών υποτροφιών, ακαδημαϊκού έτους από τα έσοδα του κληροδοτήματος Σ. Σαριπόλου. (εισήγηση της Διαχειριστικής Επιτροπής του κληροδοτήματος)

5 5 32. Έγκριση απολογισμού-ισολογισμού οικονομικού έτους 2012 του κληροδοτήματος Σ. Σαριπόλου. (διανέμεται εισήγηση της Διαχειριστικής Επιτροπής του κληροδοτήματος) 33. Χορήγηση προπτυχιακών υποτροφιών με επιλογή κατά το Πανεπιστημιακό έτος από τα έσοδα της κληρονομίας Σωτ. Παπαζαφειρόπουλου. (εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής) 34. Χορήγηση προπτυχιακών υποτροφιών με επιλογή κατά το πανεπιστημιακό έτος από τα έσοδα του κληροδοτήματος Μ. Στάη (εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής) 35. Αίτημα της κ. Ευγ. Κοψίδη, μεταπτυχιακής υποτρόφου από τα έσοδα της κληρονομίας Λ. Οικονομίδου για παράταση της υποτροφίας της. 36. Αίτημα των κ. Λ.-Δ. Περέλλη-Κωνσταντινίδη, Ζ. Αντωνοπούλου, Τσαμπ. Παρασκευά, Δαν. Αντιβάχη και Αρ. Μαντά, μεταπτυχιακών υποτρόφων από τα έσοδα της κληρονομίας Αντ. Παπαδάκη για παράταση των υποτροφιών τους. Η. ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ύστερα από γνώμη του Τεχνικού Συμβουλίου) 37. Έγκριση συμπληρωματικής κατανομής, στα επιμέρους έργα συντήρησης, τμήματος του ποσού των ,90 που δεσμεύτηκε από την πίστωση του έργου του Π.Δ.Ε «Συντήρηση και επισκευές κτηρίων Πανεπιστημίου Αθηνών», σύμφωνα με τη ΣΑΕ Έγκριση συμπληρωματικής κατανομής, στα επιμέρους έργα υποδομής, τμήματος του ποσού των ,05 που δεσμεύτηκε από την πίστωση του έργου του Π.Δ.Ε «Έργα Υποδομής Πανεπιστημίου Αθηνών», σύμφωνα με τη ΣΑΕ Έγκριση κατανομής του ποσού των ,00 που δεσμεύτηκε από την πίστωση του έργου του Π.Δ.Ε. «Εξοπλισμός του Πανεπιστημίου Αθηνών», σύμφωνα με τη ΣΑΕ Κατακύρωση αποτελέσματος πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου «Εργασίες επισκευής και συντήρησης του Γ2 διαμερίσματος στην πολυκατοικία επί της οδού Τρωάδος 6 στην Αγία Παρασκευή προϋπολογισμού 3.109,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, στο μειοδότη Γ. Κονταξόπουλο, αντί του ποσού των 2.953,37 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (Α.Μ 10397). Εγκρίσεις των κάτωθι μελετών 41. Παροχή υπηρεσιών επίβλεψης, λειτουργίας, συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μέσης τάσης, των γενικών πινάκων χαμηλής τάσης και ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, προϋπολογισμού ,60 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης των εργασιών (Α.Μ ).

6 6 42. Αναβάθμιση και πιστοποίηση του δικτύου καυσίμου αερίου της Πανεπιστημιούπολης, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου (Α.Μ ). 43. Επέκταση του δικτύου καυσίμου αερίου της Πανεπιστημιούπολης, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου (Α.Μ ). 44. Κατασκευή νέου κτηρίου γραφείων επί της οδού Μεθώνης αρ. 74, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου (Α.Μ ). 45. Οριστική μελέτη του έργου «Βιοκλιματικός σχεδιασμός-ανακατασκευή της εσωτερικής πλατείας της Σ.Θ.Ε και του περιμετρικού οδικού άξονα κυκλοφορίας», προϋπολογισμού ,14 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α (Α.Μ ). 46. Επισκευή και συμπλήρωση των οικοδομικών εγκαταστάσεων των πανεπιστημιακών κτηρίων στην Πανεπιστημιούπολη, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου (Α.Μ ). 47. Επισκευή και συμπλήρωση των οικοδομικών εγκαταστάσεων των πανεπιστημιακών κτηρίων στο Κέντρο, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.ΠΑ Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου (Α.Μ ). 48. Επισκευή και συμπλήρωση των οικοδομικών εγκαταστάσεων των πανεπιστημιακών κτηρίων στο Γουδή, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου. (Α.Μ ). 49. Αναβάθμιση του δικτύου επικοινωνιών και data κτηρίου Διδασκαλείου Ελληνικής Γλώσσας στην Πανεπιστημιούπολη, προϋπολογισμού 2.836,99 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α -Έγκριση απ ευθείας ανάθεσης της προμήθειας στην εταιρεία «Optronics Technologies ΑΒΕΤΕ» αντί του ποσού των 2.836,99 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (Α.Μ ) 50. Σύνδεση του κτηρίου Διδασκαλείου Ελληνικής Γλώσσας στην Πανεπιστημιούπολη με το δίκτυο της ΔΕΗ, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. - Έγκριση απ ευθείας ανάθεσης της προμήθειας στην εταιρεία «Ε.ΒΙ.ΑΡ Α.Ε.» αντί του ποσού των ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (Α.Μ ) 51. Εκτέλεση επειγουσών εργασιών στερέωσης μεταλλικών ψευδοροφών στα Αμφιθέατρα της Σ.Θ.Ε, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου (Α.Μ ).

7 7 52. Επείγουσες εργασίες συντήρησης και επισκευής των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στην Πανεπιστημιούπολη και στο ΤΕΦΑΑ, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου (Α.Μ10455). 53. Λειτουργία, συντήρηση, επισκευή και συμπλήρωση των Η/Μ εγκαταστάσεων του κτηρίου Φιλοσοφικής Σχολής, διάρκειας τεσσάρων μηνών, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της παροχής υπηρεσίας (Α.Μ ). Προμήθειες και παροχή υπηρεσιών 54. Έγκριση της εκ των υστέρων μετάθεσης του συμβατικού χρόνου της προμήθειας και εγκατάστασης κλιματιστικών μηχανημάτων ψύξης-θέρμανσης διαιρούμενου τύπου, εργολαβίας «Ι. ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» κατά 15 ημερολογιακές ημέρες (ΑΜ ) 55. Προμήθεια παροχικού καλωδίου αντλίας, βόρειας γεώτρησης εντός της Πανεπιστημιούπολης, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. -Έγκριση απ ευθείας ανάθεσης της προμήθειας στον κ. Γ. Τσάγκα, αντί του ποσού των ,00 με Φ.Π.Α (Α.Μ ). 56. Προμήθεια και τοποθέτησης προκατασκευασμένου φυλακίου στον αύλειο χώρο του Κεντρικού Κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, προϋπολογισμού 7.800,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας (Α.Μ ) 57. Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης φθορών στο κτήριο της Πρυτανείας, προϋπολογισμού ,97 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου (Α.Μ 10446). 58. Προμήθεια και εγκατάσταση ανταλλακτικών για την υποστήριξη λειτουργίας των συστημάτων πυροπροστασίας και του συστήματος κεντρικού ελέγχου, που είναι εγκατεστημένα στη Σ.Θ.Ε, στο Τμήμα Οδοντιατρικής και στη Νομική, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου (Α.Μ 10466). 59. Προμήθεια επίπλων για το Εργαστήριο Εικαστικής Αγωγής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στο ισόγειο του κτηρίου επί της οδού Ιπποκράτους αρ. 20, προϋπολογισμού ,54 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. - Έγκριση απ ευθείας ανάθεσης της προμήθειας στην εταιρεία «OFITEC-ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ Α.Ε.» αντί του ποσού των 8.862,15 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (Α.Μ ) Έγκριση Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων Εργασιών Α.Π.Ε.

8 8 60. Έγκριση 2 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: ολοκλήρωση της επισκευής και διαρρύθμισης του κτηρίου του Παλαιού Χημείου του, εργολαβίας «ΟΙΚΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε», συνολικής δαπάνης ,47, έναντι της εγκεκριμένης δαπάνης ,21 (αύξηση κατά ,26) - Έγκριση 2 ου ΠΚΤΜΝΕ (Α.Μ. 3773). Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής των κάτωθι έργων: 61. Συντήρηση και επισκευή ανελκυστήρων Πανεπιστημιακών κτηρίων, εκτός των κτηρίων της Σ.Θ.Ε, (διάρκειας 18 μηνών), εργολαβίας κ. Μ. Μαλιαχόβα, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Τελική δαπάνη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. (Α.Μ. 3315). 62. Διαμόρφωση χώρου γραφείων μελών ΔΕΠ στο αίθριο του 2 ου ορόφου της Φιλοσοφικής Σχολής, εργολαβίας Γ. Κονταξόπουλου, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Τελική δαπάνη ,04 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α (Α.Μ ). 63. Επισκευή και συμπλήρωση των οικοδομικών εγκαταστάσεων των Πανεπιστημιακών κτηρίων στην Πανεπιστημιούπολη, εργολαβίας Κρομμύδα, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Τελική δαπάνη ,22 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (Α.Μ. 3429). Παρατάσεις προθεσμιών: 64. Παράταση εκ των υστέρων της προθεσμίας περάτωσης του έργου: αποκατάσταση ζημιών από πυρκαγιά στον φέροντα οργανισμό από σκυρόδεμα, του ισογείου και του υπογείου του κτηρίου επί των οδών Ακαδημίας 47 και Σίνα, εργολαβίας «ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.», κατά 30 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι , με αναθεώρηση (Α.Μ 10310). 65. Περάτωση του έργου: ολοκλήρωση Αμφιθεάτρου Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, κοινοπραξίας «ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 2020 Α.Ε - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΙΛΙΣΣΟΣ Α.Τ.Ε.» κατά τρεις μήνες, δηλαδή μέχρι , με αναθεώρηση (Α.Μ 3934). 66. Περάτωση του έργου: ολοκλήρωση της επισκευής και διαρρύθμισης του κτηρίου του Παλαιού Χημείου, εργολαβίας «ΟΙΚΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε», κατά 120 ημερολογιακές ημέρες, με αναθεώρηση (Α.Μ 3773). 67. Παράταση εκ των υστέρων της προθεσμίας περάτωσης της προμήθειας και εγκατάστασης κλιματιστικών μηχανημάτων ψύξης- θέρμανσης διαιρούμενου τύπου, εργολαβίας «Ι. ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» κατά 15 ημερολογιακές ημέρες (Α.Μ 10314). 68. Μετάθεση του συμβατικού χρόνου της προμήθειας και εγκατάστασης προκατασκευασμένου συγκροτήματος εξωτερικών ιατρείων στον περιβάλλοντα

9 9 χώρο του Αιγινητείου Νοσοκομείου, εργολαβίας «KMS BUILDINGS A.E», κατά 4 μήνες (Α.Μ 10307)../. 69. Μετάθεση του συμβατικού χρόνου της ενοικίασης και εγκατάστασης ικριωμάτων σε κτήριο επί των οδών Αγ. Σπυρίδωνος, Μπουμπουλίνας 1 & Ακτής Μιαούλη στον Πειραιά, εργολαβίας «ΒΙΟΣΩΛ» κατά 11 μήνες (Α.Μ 1007) (διανέμονται γνώμες του Τεχνικού Συμβουλίου των συνεδριών , και ) Θ. ΘΕΜΑΤΑ Ε.Λ.Κ.Ε 70. Εκλογές για την ανάδειξη του Ειδικού Επταμελούς Οργάνου Διοίκησης της Επιτροπής Ερευνών και ορισμός Προέδρου. 71. Έγκριση δαπάνης για πληρωμή συνδρομής του Πανεπιστημίου Αθηνών στον Σύνδεσμο Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών για το έτος Συνέχιση από έως του έργου «αναδρομική καταλογογράφηση υλικού της κεντρικής Βιβλιοθήκης ΝΟΠΕ». 73. Αίτημα του συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού περί μη καταβολής, εκ μέρους των διοικητικών υπαλλήλων που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αξιολόγηση και Διασφάλιση Ποιότητας στην Εκπαίδευση», του κόστους παρακολούθησης. ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ : 1.Αναμόρφωση, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3685/2008, των ΠΜΣ του Τμήματος Χημείας: i) «Χημείας». ii) «Επιστήμη πολυμερών και εφαρμογές της». iii) «Κατάλυση και εφαρμογές της». Αθήνα, Ο Πρύτανης Θεοδόσιος Πελεγρίνης Υπογραφή ετέθη στο πρωτότυπο που βρίσκεται στη Γραμματεία Συγκλήτου

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 14 η ακαδημαϊκού έτους της 25ης Ιουλίου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 14 η ακαδημαϊκού έτους της 25ης Ιουλίου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 25-7-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 6-7-2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 17ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 15 η ακαδημαϊκού έτους της 27ης Αυγούστου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 15 η ακαδημαϊκού έτους της 27ης Αυγούστου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 27-8-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 16-12-2010 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 11 η ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 της 27ης Ιουνίου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 11 η ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 της 27ης Ιουνίου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 27-6-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεταστημιακής Συγκλήτου, για τη (τυνεδρίαση που θα γίνει τη. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεταστημιακής Συγκλήτου, για τη (τυνεδρίαση που θα γίνει τη. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεταστημιακής Συγκλήτου, για τη (τυνεδρίαση που θα γίνει τη Δευτέρα 31-8-2015 ώρα 9 π. μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτντωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 8-7-2011 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 11ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ , 9763, 9710 και 9756.

ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ , 9763, 9710 και 9756. ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 22-10-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1ης συνεδρίασης του Τεχνικού Συμβουλίου της 24 ης -10-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ , 9763, 9710 και 9756

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ , 9763, 9710 και 9756 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 27-5-2011 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 10ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 της 5 ης Μαρτίου 2015 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 της 5 ης Μαρτίου 2015 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 5-3-2014 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1 oς όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. (πρόταση της Γ.Σ. του Τμήματος) 6. Αρωγή στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.

Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. (πρόταση της Γ.Σ. του Τμήματος) 6. Αρωγή στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 20-2-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους της 19ης Ιανουαρίου 2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους της 19ης Ιανουαρίου 2012 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 19-1-2012 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (Κεντρικό Κτήριο). - Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 26-9-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, ΠΡΥΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 8ης συνεδρίασης του Πρυτανικού Συμβουλίου, ακαδημαϊκού έτους 2011-2012. ΠΡΟΣ: Όλα τα μέλη του Πρυτανικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. όροφος Κεντρικού Κτηρίου). αναπληρωματικό μέλος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. όροφος Κεντρικού Κτηρίου). αναπληρωματικό μέλος. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 4-6-2015 ώρα 9 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτττωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 9 η ακαδημαϊκού έτους της 22ας Μαρτίου 2012

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 9 η ακαδημαϊκού έτους της 22ας Μαρτίου 2012 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 22-3-2012 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (Κεντρικό Κτήριο). - Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2927

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2927 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2927 Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, στις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις Συγκλήτου της 2ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 20ης Σεπτεμβρίου 2018

Αποφάσεις Συγκλήτου της 2ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 20ης Σεπτεμβρίου 2018 Αποφάσεις Συγκλήτου της 2ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 της 20ης Σεπτεμβρίου 2018 Θέμα 1ο Απονομή τίτλου επίτιμου διδάκτορα Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας & Φιλολογίας στον Καρδινάλιο Gianfranco Ravasi.

Διαβάστε περισσότερα

Εκκρεμότητα αναφορικά προς το θέμα κυριότητας του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό»

Εκκρεμότητα αναφορικά προς το θέμα κυριότητας του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» Αποφάσεις της 17ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 16-1-2014 Θ έ μ α 1 o Εκκρεμότητα αναφορικά προς το θέμα κυριότητας του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» Eεξουσιοδοτήθηκε ο Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση 32 η ακαδημαϊκού έτους της 25 ης Ιουνίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ

Συνεδρίαση 32 η ακαδημαϊκού έτους της 25 ης Ιουνίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 25-6-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 21-7-2015 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1"^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτττωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2941

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2941 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2941 Τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, στις 9.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2997

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2997 ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 3-7-2018 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2997 Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. αναπληρωματικό μέλος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. αναπληρωματικό μέλος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εδνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Παρασκευή 18-3-2016 ώρα 9.00 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμια: Charles De Gaulle - Lille 3 Γαλλία και Brighton Αγγλία (πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων)

Πανεπιστήμια: Charles De Gaulle - Lille 3 Γαλλία και Brighton Αγγλία (πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων) Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 15-5-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση 35 η ακαδημαϊκού έτους της 31 ης Ιουλίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συνεδρίαση 35 η ακαδημαϊκού έτους της 31 ης Ιουλίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 31-7-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 24-11-2015 ώρα 9.00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2991

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2991 ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΣΤΙΣ 28-5-2019 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2991 Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

οφάσεις της 14ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της (ακαδημαϊκό έτος ) II) III)

οφάσεις της 14ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της (ακαδημαϊκό έτος ) II) III) Αποφάσεις της 14ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 25-7-2013 (ακαδημαϊκό έτος 2012-2013) Θ έ μ α 1 o Ορισμός μελών Διοίκησης των Πανεπιστημιακών Μονάδων α) Ευγενίδειο Θεραπευτήριο β) Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956 Την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2963

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2963 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2963 Την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, στις 12:00 μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 9-2-2017 ώρα 9 π.μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965 Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, στις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2996

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2996 ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 3-7-2019 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2996 Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτντωση κωλύματος του τακτικού μέλους, παρακαλούμε να ειδοποιηθεί το

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτντωση κωλύματος του τακτικού μέλους, παρακαλούμε να ειδοποιηθεί το ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΛ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 12-4-2016 ώρα 9 π. μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση 25 η ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 της 30 ης Απριλίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδρίαση 25 η ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 της 30 ης Απριλίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη 30-4-2014 ώρα 12 μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981 Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 7 η ακαδημαϊκού έτους της 23ης Μαΐου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 7 η ακαδημαϊκού έτους της 23ης Μαΐου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 23-5-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2973

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2973 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2973 Την Tρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, στις 15:30, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 10 η ακαδημαϊκού έτους της 26 ης Απριλίου 2012

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 10 η ακαδημαϊκού έτους της 26 ης Απριλίου 2012 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 26-4-2012 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (Κεντρικό Κτήριο). - Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου),

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου), ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστημιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 17-1-2017 ώρα 9.00 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ της 24ης ΜΑΪΟΥ 2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ της 24ης ΜΑΪΟΥ 2016 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 της 24ης ΜΑΪΟΥ 2016 Θέμα 1o Μνημόνιο Συνεργασίας με την Α.Ε. «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ». Η Σύγκλητος θα επανέλθει για το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2912

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2912 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2912 Την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015, στις 11.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική δραστηριότητα και επιδόσεις όπως καταγράφεται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ. Η θέση της Σχολής Θετικών Επιστημών

Ερευνητική δραστηριότητα και επιδόσεις όπως καταγράφεται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ. Η θέση της Σχολής Θετικών Επιστημών Ερευνητική δραστηριότητα και επιδόσεις όπως καταγράφεται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ Η θέση της Σχολής Θετικών Επιστημών Ειδικός Λογαριασμός Ιδρύθηκε το 1981 Είναι η υπηρεσία του πανεπιστημίου που είναι υπεύθυνη για:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 4485 Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011

Αριθμ. Πρωτ: 4485 Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ: 4485 Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011

Διαβάστε περισσότερα

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου).

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ EdviKOv και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Α9ηνών ΙΔΡΥΘΕΝ ΤΟ 1837 ΓραμματείαΣυγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Συγκλήτου,για τη συνεδρίασηπου θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ28-2-2018 ώρα 9.00 π.μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών φύλαξης των κτηρίων του ΕΚΠΑ στο

1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών φύλαξης των κτηρίων του ΕΚΠΑ στο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΒνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Μ. Τετάρτη 27-4-2016 ώρα 9.00

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις Συγκλήτου της 5ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 16ης Οκτωβρίου 2018

Αποφάσεις Συγκλήτου της 5ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 16ης Οκτωβρίου 2018 Αποφάσεις Συγκλήτου της 5ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 της 16ης Οκτωβρίου 2018 Θέμα 1ο Απονομή τίτλου επίτιμου διδάκτορα Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας στον Wolf-Dietrich Niemeier. Θέμα 2ο

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις της 11ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της Συνέχεια της διακοπείσας την 27 η

Αποφάσεις της 11ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της Συνέχεια της διακοπείσας την 27 η 1 Αποφάσεις της 11ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 1-7- 2013 Συνέχεια της διακοπείσας την 27 η -6-2013 Θ έ μ α 1o Ορισμός Προέδρου στην Ιατρική Σχολή. H Σύγκλητος ύστερα από την παραίτηση

Διαβάστε περισσότερα

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 315η Συνεδρίαση της Δ.Ε. του ΕΑΠ, που θα γίνει στα γραφεία του ΕΑΠ, τη Δευτέρα 10/10/2016 και ώρα

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 315η Συνεδρίαση της Δ.Ε. του ΕΑΠ, που θα γίνει στα γραφεία του ΕΑΠ, τη Δευτέρα 10/10/2016 και ώρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 367.375 Fax : 2610 367.126 Πάτρα 07/10/2016 e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO-1153 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 16-3-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμια: Charles De Gaulle - Lille 3 Γαλλία και Brighton Αγγλία. (πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων)

Πανεπιστήμια: Charles De Gaulle - Lille 3 Γαλλία και Brighton Αγγλία. (πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων) Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 29-5-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

(1*"^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου).

(1*^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Α9ηνών ΙΔΡΥΘΕΝ ΤΟ 1837 ΓραμματείαΣυγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Συγκλήτου,για τη συνεδρίασηπου θα γίνει την Πέμπτη 2-8-2018 ώρα 9.00 π.μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις Συγκλήτου της 3ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 2ας Οκτωβρίου 2018

Αποφάσεις Συγκλήτου της 3ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 2ας Οκτωβρίου 2018 Αποφάσεις Συγκλήτου της 3ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 της 2ας Οκτωβρίου 2018 Θέμα 1ο Συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής σε θέματα Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων. ΑΔΑ: 7ΥΡΖ46ΨΖ2Ν-ΡΩΝ Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899 Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, στις 4.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. αναπληρωματικό μέλος. της 2"^ Ιουλίου 2015 ΘΕΜΑΤΑ. α) Καταγραφή μηχανημάτων, ιδιοκτησίας ΕΚΠΑ, που χρησιμοποιεί η Α.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. αναπληρωματικό μέλος. της 2^ Ιουλίου 2015 ΘΕΜΑΤΑ. α) Καταγραφή μηχανημάτων, ιδιοκτησίας ΕΚΠΑ, που χρησιμοποιεί η Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανετηζττημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 2-7-2015 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτγτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2959

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2959 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2959 Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

βίας κατά του Προέδρου του Τμήματος Φυσικής.

βίας κατά του Προέδρου του Τμήματος Φυσικής. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 17-7-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979 Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Π A N E Π I Σ T H M I O Θ E Σ Σ A Λ I A Σ P Y T A N I K O Y M B O Y I O APΓONAYTΩN-ΦIΛEΛΛHNΩN BOΛOΣ - T.K. 382.21 THΛ. 74591 & 74555 FAX 74618

Π A N E Π I Σ T H M I O Θ E Σ Σ A Λ I A Σ P Y T A N I K O Y M B O Y I O APΓONAYTΩN-ΦIΛEΛΛHNΩN BOΛOΣ - T.K. 382.21 THΛ. 74591 & 74555 FAX 74618 Π A N E Π I Σ T H M I O Θ E Σ Σ A Λ I A Σ P Y T A N I K O Y M B O Y I O APΓONAYTΩN-ΦIΛEΛΛHNΩN BOΛOΣ - T.K. 382.21 THΛ. 74591 & 74555 FAX 74618 Aριθμ. Πρωτ.: 298 Bόλος 29 Δεκεμβρίου 2008 Προς τα μέλη του

Διαβάστε περισσότερα

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου).

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καττοδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 31-8-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

3BΠρος. 4BΤα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

3BΠρος. 4BΤα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 0BΑριθμ. Πρωτ.: 14647 Αθήνα, 25 Μαΐου 2010 3BΠρος

Διαβάστε περισσότερα

(1**^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου).

(1**^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 19-10-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896 Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, στις 8.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 367.375 Fax : 2610 367.126 Πάτρα 08/06/ e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO 716 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 367.375 Fax : 2610 367.126 Πάτρα 23/06/ e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO - 750 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διαβάστε περισσότερα

(1 '' όροφος Κεντρικού

(1 '' όροφος Κεντρικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εδνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΙΔΡΥΘΕΝ ΤΟ 1837 ΓραμματείαΣυγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Συγκλήτου,για τη συνεδρίασηπου θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ29-1-2018 ώρα 9 π.μ. στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

(1 '' όροφος Κεντρικού

(1 '' όροφος Κεντρικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 7-11-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904 Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, στις 4.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου στην

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2913

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2913 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2913 Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015, στις 8.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2994

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2994 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2994 Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, στις 9:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Π A N E Π I Σ T H M I O Θ E Σ Σ A Λ I A Σ Π P Y T A N I K O Σ Y M B O Y Λ I O

Π A N E Π I Σ T H M I O Θ E Σ Σ A Λ I A Σ Π P Y T A N I K O Σ Y M B O Y Λ I O Π A N E Π I Σ T H M I O Θ E Σ Σ A Λ I A Σ Π P Y T A N I K O Σ Y M B O Y Λ I O APΓONAYTΩN-ΦIΛEΛΛHNΩN BOΛOΣ-T.K. 382.21 THΛ. 2421074555 & 2421074591 FAX 2421074618 Aριθμ. πρωτ.: 430 Bόλος 16 Δεκεμβρίου 2011

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εθνικόν και Καποδιστριακόν. Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εθνικόν και Καποδιστριακόν. Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ιδ37 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 13-6-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα 18 Οκτωβρίου 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα 18 Οκτωβρίου 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα 18 Οκτωβρίου 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την 45η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2987

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2987 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2987 Την Τρίτη 23 Απριλίου 2019, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 27-10-2015 ώρα 9.00

Διαβάστε περισσότερα

Ακαδημαϊκού Έτους

Ακαδημαϊκού Έτους ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» Τίτλος: «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού» ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 367.375 Fax : 2610 367.126 Πάτρα 01/09/2017 e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO - 1067 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

2.2 Σημαντικές αποφάσεις και σημαντικές ψηφοφορίες του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου

2.2 Σημαντικές αποφάσεις και σημαντικές ψηφοφορίες του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου ΘΕΜΑΤΑ: Ημερήσια Διάταξη Συνεδρίας Συγκλήτου αρ. 06/2012 Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012, Ώρα 11:00 π.μ. 2:00 μ.μ. (Μέρος Α ) και Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012, Ώρα 08:45 π.μ. 11:00 π.μ.(μέρος Β ) 1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2898 Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, στις 8.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου στο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ 366ης/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ 366ης/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 67.75 Fax : 2610 67.126 Πάτρα 18/12/2017 e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO 1782 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου Ορθή επανάληψη ως προς το θέμα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου Ορθή επανάληψη ως προς το θέμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ.: 25380 Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 19-12-2017 ώρα 9.00 π. μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση. Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών. Πρόεδρος: Καθηγητής Δ. Μπερτσιμάς

Απόφαση. Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών. Πρόεδρος: Καθηγητής Δ. Μπερτσιμάς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Πρόεδρος: Καθηγητής Δ. Μπερτσιμάς Πανεπιστημίου 30, Αθήνα, Τ.Κ. 106 79 Τηλ. 210 368 9724/9744 Φαξ: 210 368 9700 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : Fax : Πάτρα 12/10/2018

Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : Fax : Πάτρα 12/10/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 260 367.375 Fax : 260 367.26 Πάτρα 2/0/ e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO: 285 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 8, 263

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 06 Σεπτεμβρίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 06 Σεπτεμβρίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Ι Α Π Ρ Υ Τ Α Ν Ι Κ Ο Υ Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο Υ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα,( 210 772 1983, fax. 210 772

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : Fax :

ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : Fax : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 260 367.375 Fax : 260 367.26 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Πάτρα 8/09/ e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO - 54 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Έγγραφο του Αντιπροέδρου Ακαδημαϊκών Θεμάτων και Διεθνών Σχέσεων, κ.γ.ανδρουλάκη, με αρ. πρωτ. 3407/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Έγγραφο του Αντιπροέδρου Ακαδημαϊκών Θεμάτων και Διεθνών Σχέσεων, κ.γ.ανδρουλάκη, με αρ. πρωτ. 3407/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 367.375 Fax : 2610 367.126 Πάτρα 11/01/2017 e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO-17 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2925

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2925 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2925 Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 10/6/19. Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες,

Αθήνα, 10/6/19. Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες, ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Πανεπιστημίου 30, 106 79 Αθήνα Αθήνα, 10/6/19 Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες, σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των φοιτητών για κινητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2993

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2993 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2993 Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΚΘ469Β7Θ-09Υ ΣΥΜΒΑΣΗ. Για τη συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών αυτόνομων κλιματιστικών μονάδων διαιρούμενου τύπου του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΑΔΑ: ΒΙΚΘ469Β7Θ-09Υ ΣΥΜΒΑΣΗ. Για τη συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών αυτόνομων κλιματιστικών μονάδων διαιρούμενου τύπου του Πανεπιστημίου Πατρών. Α Ν Α Ρ Σ Η Σ Ο Σ Ο Ι Α Ι Κ Σ Τ Ο Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΔΑ: ΑΔΑΜ: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 14SYMV001899864 2014-03-04 ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2940

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2940 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2940 Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017, στις 15.30, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 287 Αθήνα, 10 Ιανουαρίου Θέματα για συζήτηση:

Αριθμ. Πρωτ: 287 Αθήνα, 10 Ιανουαρίου Θέματα για συζήτηση: ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ: 287 Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2012 Προς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Τμήμα Ακαδημαϊκών Οργάνων Πάροδος Αριστοτέλους 18 263 35 Περιβόλα ΠΑΤΡΑ Τηλ. 2610-367 375 Fax 2610-367 126 Πάτρα, 15/01/2016 Αρ. Πρωτ. ΤΑΟ: 46 Από: Τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 21 ης /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΟ.ΔΙ.Π) ΕΚΠΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΠΑ

ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΟ.ΔΙ.Π) ΕΚΠΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΠΑ Κατάλογος τμημάτων του ΕΚΠΑ τα οποία καταγράφουν έλλειψη διοικητικού και λοιπού προσωπικού στις εκθέσεις αξιολόγησης που έχουν υποβάλει- (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) Αναφορά Α/Α Τμήμα Ελλείψεων Προσωπικού (Ν/Ο)

Διαβάστε περισσότερα

2 3. Την καταστροφή των γραπτών των υποψηφίων για κατατακτήριες εξετάσεις του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους ( ) σύμφωνα με την Υ.Α. Φ2/121871

2 3. Την καταστροφή των γραπτών των υποψηφίων για κατατακτήριες εξετάσεις του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους ( ) σύμφωνα με την Υ.Α. Φ2/121871 Αποφάσεις της 8ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 24-5-2013 Θ έ μ α 1ο Συμμετοχή ή μη του Πανεπιστημίου, δια της ιδίας περιουσίας, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ALPHA BANK, στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστημιούπολη Ρίο.

Πανεπιστημιούπολη Ρίο. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΔΑΜ: 13PROC001541206 2013-07-12 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα