ΠΕΛΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔ Ειδικά σχεδιασμένα για την σταθερότητα της συσκευής, την μείωση θορύβου και κραδασμών.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΕΛΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔ. 50291828007 Ειδικά σχεδιασμένα για την σταθερότητα της συσκευής, την μείωση θορύβου και κραδασμών."

Transcript

1 electrolux πλυντήριο ρούχων Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε εύκολες λύσεις για το χώρο πλύσης του σπιτιού τους. ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ - 2 L ΚΩΔ κύκλοι πλύσης - 2 λίτρα, Οικολογικό: βιοδιασπώμενο κατάλληλο για όλα τα υφάσματα στο χέρι ή στο πλυντήριο, για ευαίσθητα δέρματα. Χωρίς οπτικά λευκαντικά, αιτία αλεργιών. Περιέχει αιθέρια έλαια: σιτρονέλλα, ευκάλυπτο, πορτοκάλι και δυόσμο. ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ - 1,5 Kg κωδ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΦΩΣΦΟΡΙΚΟΎΣ ΚΡΥΣΤΆΛΛΟΥΣ ΚΩΔ Μειώνει την κατανάλωση απορρυπαντικού και ενέργειας. Πρόληψη κατά της απόθεσης αλάτων και εύκολη τοποθέτηση. Ανταλλακτικό 500g κωδ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ROBBIE WASH* ΚΩΔ * Μπαλάκι με συμπυκνωμένο απορρυπαντικό από 0 έως 80 C για περίπου 120 πλύσεις. Χωρίς φωσφορικά άλατα. Ξαναγεμίζει. ΔΙΧΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ Προστατεύουν τα ευαίσθητα ρούχα κατά την πλύση. 30x40cm κωδ x60 cm κωδ Προστασία των υποδημάτων, μείωση θορύβου, κωδ Οι χώροι πλύσης μπορεί να είναι πολύ μικροί ή μεγάλοι σαν μία κουζίνα. Σε κάθε περίπτωση, η Ελεκτρολούξ μπορεί να προσφέρει λύσεις για την οργάνωση του χώρου, την ασφαλή πλύση των ρούχων και την εξοικονόμηση ενέργειας. ΣΕΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΩΔ Αυτό το ειδικό αποσκληρυντικό αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου και τα υπολείμματα από το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων σας. Η χρήση του αποσκληρυντικού μια φορά το μήνα εγγυάται άριστη απόδοση και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. 10 δόσεις x 50 g. SUPER-ΚΙΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΩΔ Xάρη στη συνδυασμένη δράση των πρωτεολυτικών ενζύμων (μικρό σακουλάκι) και των απολιπαντικών μέσων (μεγάλο σακουλάκι), αφαιρεί όλα τα υπολείμματα, καθαρίζοντας τέλεια τα εξαρτήματα του πλυντηρίου και βελτιώνοντας την απόδοση. ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ G ΚΩΔ Αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου από πλυντήρια ρούχων και πιάτων. Μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, διατηρώντας καθαρούς τους σωλήνες και τον κάδο. Επαναλάβετε 2 έως 4 φορές το χρόνο. ΠΕΛΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔ Ειδικά σχεδιασμένα για την σταθερότητα της συσκευής, την μείωση θορύβου και κραδασμών. ΒΑΣΗ ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ ΚΩΔ ΛΕΥΚΌ* Για πλυντήριο ή στεγνωτήριο. ΒΑΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑΘΙ ΚΩΔ ΛΕΥΚΟ Άνετη εισαγωγή/εξαγωγή των ρούχων. Μαύρο κωδ NEOCAL - ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΚΩΔ Πρόληψη κατά των αλάτων. Περιέχει μαγνήτες νεοδυμίου, που διασπούν τους κρυστάλλους ανθρακικού ασβεστίου. Σύνδεση: ¾ σπείρωμα, M.F. 20bar. ΔΙΣΚΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ 45CM ΚΩΔ Προστατεύει το δάπεδο από πιθανές ζημιές λόγω διαρροής νερού. Διατίθεται: 60 cm κωδ

2 Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε τα ρούχα σας να είναι φρέσκα σαν να είχαν στεγνώσει κάτω απ τον ήλιο. ΦΥΛΛΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΔ Εύκολα στη χρήση: τοποθετήστε ένα φύλλο, και τα ρούχα θα γίνουν μαλακά, αρωματισμένα και εύκολα στο σιδέρωμα. Γενικής χρήσης: για όλα τα υφάσματα που μπαίνουν στο πλυντήριο και για όλους τους τύπους στεγνωτηρίων. Μιας χρήσης: κάθε φύλλο είναι για ένα πρόγραμμα. 20 φύλλα. ΚΙΤ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΤΜΩΝ Ø 102, 1.5m , 3m Ø 127, 1.5m , 3m Με προσαρμογέα και σφιγκτήρα. ΣΩΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ Για την εξαγωγή θερμού αέρα, χνουδιών και υγρασίας. Εύκαμπτο και επεκτάσιμο. Διατίθενται: ø 102 mm 2 m κωδ ø 102 mm 2,5 m κωδ ø 102 mm 3 m κωδ ΚΙΤ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΩΔ Για στεγνωτήρια με εξαερισμό όταν δεν είναι εφικτή η εξαγωγή του ατμού σε εξωτερικό χώρο. Το δοχείο συλλέγει χνούδια και υδρατμούς προστατεύοντας το χώρο όπου λειτουργεί το στεγνωτήριο από σκουπίδια και υγρασία.. Εύκολη εφαρμογή. Δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία ή ικανότητες για την τοποθέτησή του. Κατάλληλο μόνο για ηλεκτρικά στεγνωτήρια. Δεν είναι κατάλληλο για στεγνωτήρια αερίου. Μήκος: 1,5 m. electrolux πλυντήριο ρούχων Το στεγνωτήριο είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση για να έχετε φρέσκα και στεγνά ρούχα όλο το χρόνο. Η Ελεκτρολούξ διαθέτει ειδικά προϊόντα για τη βελτίωση της απόδοσης του στεγνωτηρίου σας ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΔ * Διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες προεξοχές για να εξουδετερώνουν την ακαμψία που δημιουργείται από το νερό πάνω στο ύφασμα, μαλακώνοντας έτσι τα ρούχα χωρίς τη χρήση χημικών. ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩΔ Βολικό και κατάλληλο για φύλαξη ρούχων/ κουζινικών. ΚΙΤ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΔ Με προσαρμογέα και σφιγκτήρα. ΒΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ Για ασφαλή και σταθερή στερέωση του στεγνωτηρίου πάνω από το πλυντήριο. Διατίθενται: - τύπος CN14Rim, κωδ CN14 Universal κωδ CN3.3W, TRZ902 κωδ στάνταρ πλαισίου κωδ πολυτελείας με συρόμενο ράφι τύπου CN12.3 κωδ γενικής χρήσης με πρακτικό συρόμενο ράφι κωδ γενικής χρήσης για όλες τις συσκευές του ομίλου Electrolux, κωδ (συσκ/σία AEG)

3 electrolux πλυντήριο ρούχων Έχουμε σκεφθεί πως η υδραυλική τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει το σπίτι σας. ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - SAFETY SYSTEM Σωλήνας με σύστημα διακοπής νερού, με συνδέσμους και φίλτρο: σταματά τη ροή νερού σε περίπτωση διαρροής. Ο εξωτερικός σωλήνας μεταφέρει το νερό σε μια βαλβίδα, η οποία αρχίζει να λειτουργεί μέσω ενός σπόγγου που αντιδρά στην επαφή με το νερό. Η μικρή θυρίδα στη βαλβίδα κοκκινίζει όταν ο σωλήνας χρειάζεται αντικατάσταση. VDE IMQ - Max 60BAR, max 90 C - 3/4, Ø 20/27 mm. - S/H 1,5 m κωδ S/H 2,5 m κωδ ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - AQUALOCK Δομή διπλού τοιχώματος. Αν υπάρχει διαρροή στον εσωτερικό σωλήνα, ο εξωτερικός διαφανής γίνεται μπλε, προειδοποιώντας για την ανάγκη αντικατάστασης. VDE IMQ - Max 60BAR, max 90 C - 3/4, Ø 20/27 mm. - S/H 1,5 m κωδ S/H 2,5 m κωδ ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - AQUAMILD Σωλήνας με μαγνητική διάταξη κατά των αλάτων. Φιλτράρει το νερό ώστε να αποτρέπεται η απόθεση αλάτων στα εξαρτήματα, αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητα και τη διάρκεια ζωής τους. Η μαγνητική διάταξη μετατρέπει τα άλατα σε αβλαβείς κρυστάλλους που αποστραγγίζονται με το νερό. WRC - Max 60BAR, max 90 C - 3/4, Ø 20/27 mm. - S/H (ευθύ/κυρτό) 1,5 m κωδ S/H (ευθύ/κυρτό) 2,5 m κωδ Οι σωλήνες αποστράγγισης και εισαγωγής της Electrolux, με σύστημα ασφαλείας ή κλασικοί, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιούν κάθε ανάγκη και να είναι ανθεκτικοί. ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΙ S/S (ευθύ/ευθύ), Ø 19/21/28 mm. - 0,5-2.0M ,2-4.0M ΚΛΑΣΙΚΟΙ S/S και S/H (ευθύ/κυρτό), Ø 19/21 mm - S/H, 1.5M M , 2.5M S/S, 1.5M M , 2.5M ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ CLASSIC 3/4, Ø 20/27 MM - S/H, 1.5M M S/H, 2.5M M S/S, 1.5M S/S, 2.5M Επέκταση 1.5m HIGH QUALITY, 3/4, Ø 20/27MM - S/H, 1.5M S/H, 2.0M S/H, 2.5M S/S, 1.5M Επέκταση 1.5m C, S/H, 1.5M C, S/H, 2.5M WRC, S/H 1.5M WRC, S/H 2.5M C, S/H 1.5M C, S/H 2.5M ΔΙΑΤΑΞΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΩΔ Διάταξη ασφαλείας υπερχείλισης, η οποία ελέγχει τον όγκο ροής νερού που κυμαίνεται μεταξύ 5 και 50 λίτρων. Μετρά τον αριθμό των λίτρων νερού που έχουν περάσει, και αν η ποσότητα υπερβαίνει την προκαθορισμένη, η διάταξη διακόπτει τη ροή νερού.

4 Έχουμε σκεφθεί πως ο χρόνος είναι πολύτιμος για να χάνεται σε πληκτικές ασχολίες όπως το πλύσιμο πιάτων. ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ 25 ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΩΔ Αποτελεσματικό κατά των υπολειμμάτων, για αστραφτερά χωρίς ίχνος λίπους πιατικά, για τέλεια και λαμπερά σκεύη. Κατάλληλο για κάθε βαθμό σκληρότητας του νερού. Διατίθεται: σε σκόνη 1,5 kg κωδ ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΟ - ΛΑΜΠΡΥΝΤΙΚΟ ML ΚΩΔ Αστραφτερή καθαριότητα και σκεύη χωρίς στίγματα: δεν αφήνει τις σταγόνες νερού να λεκιάσουν τα μαχαιροπίρουνα, τα γυάλινα σκεύη και τα πιάτα, εξαφανίζοντας έτσι τις κηλίδες. Διευκολύνει και επιταχύνει τη διαδικασία στεγνώματος και προσφέρει τέλειο στεγνωτικό αποτέλεσμα. + ΑΛΑΤΙ - 1 KG ΚΩΔ Βελτιώνει τη λάμψη των σκευών. Το αλάτι που διαλύεται στο νερό μεταφέρεται μέσα από μια ειδική μονάδα του πλυντηρίου και αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου και το ασβέστιο από το νερό. KIT ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΩΔ Όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη φροντίδα και συντήρηση του πλυντηρίου πιάτων. Απολιπαντικό, λαμπρυντικό, αλάτι (1 Kg), 25 ταμπλέτες, αποσμητικό με άρωμα λεμόνι. electrolux πλυντήριο πιάτων Ο αριθμός των πλυντηρίων πιάτων αυξάνεται, και κάθε μέρα περισσότεροι ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματά του. Ένα από αυτά είναι η εξοικονόμηση χρόνου, ωστόσο το μεγαλύτερο όφελος είναι το υγιεινό πλύσιμο των πιάτων, γιατί γίνεται σε υψηλές θερμοκρασίες με ιδιαίτερα αποτελεσματικά μέσα καθαρισμού. ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙ 2 ΤΕΜΆΧΙΑ ΚΩΔ Απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές από το πλυντήριο. Χρήσιμο αν τα πιάτα μένουν για να πλυθούν το βράδυ. Μεγάλη διάρκεια: μέχρι και 100 κύκλους πλύσης. ΚΑΛΑΘΙ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩΔ Με αρθρωτά χωρίσματα, κατάλληλο για τα περισσότερα μοντέλα πλυντηρίων πιάτων 45 cm και 60 cm. Χερούλι που πέφτει για εξοικονόμηση χώρου. ΒΑΣΗ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΚΩΔ * Η ασφαλής βάση ποτηριών για το πλυντήριο πιάτων. Για ποτήρια ύψους έως και 25,4 cm ΑΠΟΛΙΠΑΝΤΙΚΟ G ΚΩΔ Αφαιρεί το λίπος και τα υπολείμματα τροφών ακόμα και από τα πλέον απρόσιτα σημεία. Προλαμβάνει τη συσσώρευση δυσάρεστων οσμών. ΥΓΡΟ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ - 1L ΚΩΔ Αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου από πλυντήρια πιάτων και ρούχων, καφετιέρες, βραστήρες και ηλεκτρικά σίδερα. ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ G ΚΩΔ Αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου από πλυντήρια ρούχων και πιάτων. Μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, διατηρώντας καθαρούς τους σωλήνες και τον κάδο.

5 electrolux μαγείρεμα Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε να έχετε επιφάνεια εστιών υγιεινά καθαρή ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ Καθαρίζει και προστατεύει όλες τις ανοξείδωτες επιφάνειες χωρίς να χαράζει. Αφήνει μία υδατοστεγή μεμβράνη που διατηρεί την επιφάνεια καθαρή. Το σπρέι περιέχει έλαια που το καθιστούν κατάλληλο για επιφάνειες σατινέ χωρίς δαχτυλιές. Διατίθενται: Stalrens κρέμα 250 ml κωδ σπρέι φόρμουλα για δαχτυλιές 500 ml κωδ Καθαρίστε τις κεραμικές ή από ανοξείδωτο χάλυβα εστίες με τα κατάλληλα προϊόντα: επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που διασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα. TOPRENS - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ Ειδικό απορρυπαντικό υψηλής ποιότητας για τον καθαρισμό και συντήρηση των υαλο-κεραμικών και επαγωγικών εστιών. Αφαιρεί τα λίπη, υπολείμματα, ίχνη ασβεστίου και νερού. Αφήνει μια προστατευτική μεμβράνη, για ευκολότερο καθαρισμό και τη συντήρηση. Διατίθεται: Toprens 250 ml κωδ ΜΑΚΤΡΟ ΓΙΑ INOX ΚΩΔ Μάκτρο μίας χρήσης. Απομακρύνει βρομιά και δαχτυλιές αφήνοντας μία αδιάβροχη μεμβράνη σιλικόνης που διαρκεί. Συσκευασία 5 τεμ. ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΕΣΤΙΕΣ ΑΕΡΙΟΥ Σωλήνες εύκαμπτοι από χάλυβα, στρόφιγγες, κιτ εγκατάστασης και άλλα ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Φούρνος Εντοιχιζόμενες εστίες κωδ (50-65 cm) Ελεύθερες κουζίνες κωδ (universal) ΞΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΙΚΗ Αφαιρεί τα καμένα υπολείμματα και τους επίμονους λεκέδες εύκολα και χωρίς κίνδυνο να χαραχτεί η επιφάνεια της κεραμικής εστίας. Ξύστρα κωδ Λεπίδες (ανταλλακτικές) κωδ (5 τεμ) ΚΙΤ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ 1 ΚΩΔ Επαγγελματικά προϊόντα για την προστασία και συντήρηση των εστιών και του φούρνου. Περιέχει: Stalrens - καθαριστικό Inox, Ovenrens - καθαριστικό φούρνου, Μαγικό σφουγγάρι για κάθε επιφάνεια. ΚΙΤ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ 2 ΚΩΔ Επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα της κεραμικής εστίας σε μια μόνο συσκευασία. Περιέχει: Stalrens - καθαριστικό Inox, Ovenrens - καθαριστικό φούρνου, Toprens - καθαριστικό κεραμικών και επαγωγικών εστιών, Ξύστρα, Μάκτρο MicroWizard, Βάση σκευών σιλικόνης.

6 Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε μια ολοκληρωμένη σειρά από βοηθητικά είδη για την κουζίνα. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟΥ Διαλύει το λίπος και αφαιρεί τα καμένα υπολείμματα τροφών στο φούρνο, τις σχάρες, το μπάρμπεκιου. Βιοδιασπώμενο, μη αποξεστικό, μη διαβρωτικό, δεν αφήνει λεκέδες, μη τοξικό και ακίνδυνο για τα φαγητά. Σημ.: δεν χρησιμοποιείται σε αυτοκαθαριζόμενους ή καταλυτικούς φούρνους, ή σε επιφάνειες αλουμινίου. Ovenrens 250 ml κωδ (ζεστός φούρνος) Σπρέι 500 ml κωδ (κρύος φούρνος). ΣΕΤ ΠΕΤΡΑ ΠΙΤΣΑΣ, 38X33 + ΦΤΥΑΡΙ ΚΩΔ Για τραγανές πίτσες όπως στο φούρνο με ξύλα. Ιδανικό για ψωμί, πίτες, γλυκά. Περιέχει βιβλίο συνταγών. ΔΙΣΚΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Σμάλτο 426x360 mm: κωδ Υ 22 mm κωδ Υ 42 mm Αντικολλητικό 426x360 mm: κωδ Υ 22 mm κωδ Υ 42 mm ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ Επιτρέπουν τον έλεγχο του επιπέδου ψησίματος. Μόνο για φούρνους αερίου ή ηλεκτρικούς φούρνους. Φούρνου, κωδ Κρέατος, κωδ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΩΔ Κατάλληλη για ψήσιμο σε φούρνους αερίου, ηλεκτρικούς και μικροκυμάτων. Για θερμοκρασίες έως 260 C. electrolux μαγείρεμα Ο φούρνος είναι αναμφίβολα μία από τις βασικότερες συσκευές της κουζίνας, και έτσι είναι σημαντικό να έχει κανείς τα κατάλληλα βοηθητικά είδη ΠΛΑΚΑ ΓΚΡΙΛ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΩΔ Η κυματιστή πλευρά επιτυγχάνει ιδανικό ψήσιμο γκριλ μέσα στο φούρνο χωρίς καπνούς και οσμές, η λεία πλευρά είναι τέλεια για πίτσα, ψωμί, κλπ. Αντικολλητική, δεν χρειάζεται επιπλέον λάδωμα. Καθαρίζεται εύκολα, μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων. ΔΙΣΚΟΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΚΩΔ Γενικής χρήσης, για κάθε είδος φούρνου. Επίστρωση τεφλόν, αντικολλητική επιφάνεια! Επεκτείνεται από 37,5-52 cm. ΣΧΑΡΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΚΩΔ Για το φούρνο, το ψυγείο ή ως άλλου είδους ράφι. Επεκτείνεται από cm. ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ Λάμπες διαφανείς για θερμοκρασίες έως και 300 C. - E14 15W κωδ E14 40W κωδ E27 25W κωδ E27 40W κωδ E14 25W κωδ για φούρνους και μικροκυμάτων ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΚΩΔ (2 ΦΎΛΛΑ) Αντικαθιστά το λαδόχαρτο και το αλουμινόχαρτο μιας χρήσης στο φούρνο. Δεν χρειάζεται λάδωμα: αντικολλητικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 1000 φορές στους 260 C. 2 φύλλα 33x44 cm.

7 electrolux μαγείρεμα Έχουμε σκεφθεί πως δεν μπορείτε χωρίς φούρνο μικροκυμάτων! Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μεγάλη ευκολία για την κουζίνα. Υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να διατηρείται καθαρός! ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ 300 ML ΚΩΔ Αφαιρεί τα καμένα υπολείμματα και τα λίπη. Για τις εσωτερικές και τις εξωτερικές επιφάνειες. Κατά των δυσάρεστων οσμών. Βιοδιασπώμενο. ΠΙΑΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥ M/W ΚΩΔ Ειδικό αντικολλητικό πιάτο που θερμαίνεται και κάνει το φαγητό να ροδίζει και να είναι τραγανό. Ø 25 cm, Υ 3 cm. πως αν σας αρέσει το μαγείρεμα θα σας αρέσουν σίγουρα και αυτά τα προϊόντα... Ένας νέος τρόπος μαγειρέματος: η σιλικόνη. Εύκαμπτη -ευκολότερη χρήση, Ανθεκτική στη θερμοκρασία -κατάλληλη σε κάθε μαγείρεμα, Αντικολλητική -η προετοιμασία του φαγητού είναι πιο καθαρή και υγιεινή. ΓΑΝΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΚΩΔ Προστατεύει τα χέρια από θερμοκρασίες έως 300 C για μέγιστη διάρκεια ενός λεπτού τη φορά. Η ευκαμψία και η μη ολισθηρότητα της σιλικόνης προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα στο κράτημα. Κατάλληλο και για το δεξί και για το αριστερό χέρι. ΚΑΛΥΜΜΑ Ø 26,5 CM ΚΩΔ Για τις πιτσιλιές και να διατηρεί το πιάτο ζεστό. Σετ Κάλυμμα + Πιάτο κωδ ΣΚΕΥΟΣ ΑΤΜΟΥ M/W ΚΩΔ Με το μαγείρεμα στον ατμό διατηρούνται όλες οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά χωρίς την προσθήκη λίπους. Μπαίνει στο ψυγείο, τον καταψύκτη, στο πλυντήριο πιάτων. ΠΛΑΙΣΙΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Για την εντοίχιση του φούρνου μικροκυμάτων. Μέγιστες διαστάσεις 60x40 cm Λευκό Μαύρο Γκρι μεταλλικό ΒΑΣΗ ΣΚΕΥΩΝ ΚΩΔ Προστατεύει τα χέρια από θερμοκρασίες έως 230 C. Κατάλληλο σαν βάση ή για το άνοιγμα των σκευών. 175x175 cm. ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Κατάλληλες για ψήσιμο σε φούρνο μικροκυμάτων, αερίου ή ηλεκτρικό, έως +260 C και για ψύξη έως -40 C. Επιτρέπουν ψήσιμο σε χαμηλότερες θερμοκρασίες για λιγότερο χρόνο. Αντικολλητικές και εύκαμπτες, για να ψήνετε γλυκά και διάφορα εδέσματα, αφήστε το φαγητό να κρυώσει στη φόρμα και βγάλτε το με μία κίνηση. Δεν απορροφούν οσμές και πλένονται στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων. Μπορείτε να τις διπλώσετε, για την αποθήκευση σε λίγο χώρο, αφού μετά επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα τους.

8 Έχουμε σκεφθεί πως στην κουζίνα σας θέλετε μόνο ευχάριστες μυρωδιές φαγητού ΦΙΛΤΡΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΟΡΕΣΜΟΥ Υψηλής ποιότητας υλικό, για όλους τους απορροφητήρες. Από 100% φυσικές ίνες, βιοδιασπώμενο και λευκασμένο χωρίς τη χρήση χλωρίνης. Ένδειξη κορεσμού: όταν το φίλτρο χρειάζεται αντικατάσταση, το τυπωμένο λογότυπο γίνεται κόκκινο. Αυτοσβηνόμενο, κατά DIN και ISO g/m². 2 τεμ 57x47 κωδ x47 κωδ ΦΙΛΤΡΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ Υψηλής ποιότητας υλικό φίλτρου, κατάλληλο για όλους τους απορροφητήρες. Από 100% φυσικές ίνες. Αυτοσβηνόμενο, κατά DIN και ISO g/m² - 114x47 cm κωδ g/m² - 114x47 cm κωδ ΦΙΛΤΡΟ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΜΩΝ Χάρη στα σωματίδια ενεργού άνθρακα, διατηρεί τον αέρα καθαρό και υγιεινό. Συνιστάται ιδιαίτερα για απορροφητήρες που ανακυκλώνουν τον αέρα αντί να τον εξάγουν στην ατμόσφαιρα. Αυτοσβηνόμενο, κατά DIN και ISO g/m² - 57x47 cm κωδ ΦΙΛΤΡΟ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΜΩΝ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΟΡΕΣΜΟΥ Συνδυασμός δύο φίλτρων υψηλής ποιότητας: άνθρακος 360/ gr/m² και με ένδειξη κορεσμού 130 gr/m². Αυτοσβηνόμενο, κατά DIN και ISO x47 cm - κωδ electrolux μαγείρεμα Στους απορροφητήρες εξαγωγής ή ανακύκλωσης, η δράση του φίλτρου διασφαλίζει την υψηλή απόδοση των συσκευών. Ο καθαρισμός του αέρα πραγματοποιείται από φίλτρα δύο ειδών: φίλτρα συγκράτησης λίπους και φίλτρα ενεργού άνθρακα. Το φίλτρο λίπους συγκρατεί τα σωματίδια λίπους κατά το μαγείρεμα. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα είναι ένα τέλειο απορροφητικό υλικό, ιδανικό για το φιλτράρισμα, τον καθαρισμό και την απομάκρυνση οσμών. Συνιστάται η αντικατάσταση του φίλτρου κάθε 3-4 μήνες, ανάλογα με τη χρήση και τον τύπο μαγειρέματος (τηγάνισμα, λιπαρά φαγητά, ατμός κλπ.). ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ + TIMESTRIP Απορροφά τα λίπη και την υγρασία κατά το μαγείρεμα, απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές και καθαρίζει τον αέρα. Για βέλτιστη απόδοση συνιστάται η αλλαγή του φίλτρου κάθε 3 μήνες. 58 κωδικοί. Περιλαμβάνεται δείκτης λήξης (Timestrip). ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΙΚΤΗΣ -TIMESTRIP Οι ταινίες Timestrip μετρούν τον χρόνο χρήσης του προϊόντος μέχρι και για 6 μήνες. Kατάλληλη μόνο για θερμοκρασία δωματίου. κωδ ΚΟΚΚΩΔΗΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ Αναπλήρωση φίλτρων με κοκκώδη άνθρακα Κόκοι (pellets) 480 gr. κωδ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Για την εγκατάσταση: απορροφητήρων, θέρμανσης με αέρα, κλιματισμού, εξαερισμού. Επεκτείνεται από 0,5 έως 3,0 m. Ø 120 cm, κωδ Ø 125 cm, κωδ Ø 150 cm, κωδ Ø 160 cm, κωδ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ Σωληνωτοί λαμπτήρες απορροφητήρα. - E14, 25W, (T25L) E14, 40W, (T25L)

9 electrolux μαγείρεμα Έχουμε σκεφθεί όσους θα ήθελαν να μαγειρεύουν υγιεινά και γευστικά με ιδιαίτερα σκεύη στην ξεχωριστή τους κουζίνα... ΣΕΤ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΑΠΌ ΣΤΙΛΒΩΜΈΝΟ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟ ΧΆΛΥΒΑ 18/10 ΚΩΔ Βάση τριπλής στρώσης, χάλυβας-αλουμίνιο-χάλυβας Για όλες τις εστίες, ακόμη και επαγωγικές. Περιλαμβάνει: χύτρα Ø 20 cm (5 Lt) - κατσαρόλα βαθιά 2 λαβές Ø 22 cm (3,8 Lt) - κατσαρόλα ρηχή 2 λαβές Ø 22 cm (2,2 Lt) - γαλατιέρα μακρύ χερούλι Ø 18 cm (2,1 Lt) - γαλατιέρα μακρύ χερούλι Ø 14 cm (0,9 Lt) - καλύμματα Ø 14, 18, 20, 22 cm ΧΥΤΡΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΓΑΛΑΤΙΕΡΑ Από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα 18/10. Βάση τριπλής στρώσης, σύστημα Impact Bonding για βέλτιστη κατανομή θερμότητας. Για εστίες αερίου, ηλεκτρικές, υαλοκεραμικές, αλογόνου, επαγωγικές. Χύτρα για μακαρόνια -Ø22 cm 6 lt, Κατσαρόλα με κάλυμμα -Ø 20 cm 5 lt, Ø 22 cm 3.8 lt, Ø 24 cm 2.8 lt, Γαλατιέρα με χειρολαβή -Ø 16 cm, Ø 20 cm, ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ Με θερμική βάση Impact Disc Plus - Ø 24 cm κωδ Ø 28 cm κωδ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΓΟΥΟΚ ΚΩΔ Επίστρωση Gebron, υψηλή ποιότητα, αντοχή και διάρκεια. Περιλαμβάνει: γουόκ Ø 28 cm, γυάλινο κάλυμμα, σχάρα. Η Ελεκτρολούξ έχει επιλέξει μια σειρά από κατσαρόλες, τηγάνια, μαχαίρια με μοντέρνο σχεδιασμό και κομψότητα, από υλικά υψηλής ποιότητας των καλυτέρων κατασκευαστών οικιακών σκευών για να προετοιμάσετε το αγαπημένο σας πιάτο πρακτικά και γρήγορα. Τα σκεύη κουζίνας της Electrolux προσθέτουν ένα τόνο μοναδικότητας στο σπίτι σας. ΞΥΛΙΝΗ ΘΗΚΗ ΜΕ 5 ΜΑΧΑΙΡΙΑ Inox 18/10, λεπίδα επεγεργασμένη στο χέρι. Περιλαμβάνει: μαχαίρι ψωμιού, μαχαίρι τεμαχισμού, μεσαίο μαχαίρι, μαχαίρι αποφλοίωσης, μαχαίρι του σεφ. Ξύλινη θήκη με αντιολισθητική βάση. - Φυσικό ξύλο κωδ Μαύρη επίστρωση κωδ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΟΠΗΣ Μεγάλη σταθερότητα λόγω του σχήματος Γ. Διατίθενται: - πολυαιθυλενίου 40x30x2+4cm κωδ ξύλινη 45x35x cm κωδ ΓΥΑΛΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (2 ΤΕΜ.) Ιδανική για κάλυψη εστιών ή άλλων ευαίσθητων επιφανειών, κερδίζοντας χώρο για κοπή και προετοιμασία φαγητού. Από πυρίμαχο γυαλί Διαστάσεις: 52x30 cm ΣΕΤ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΩΔ εργαλεία, δεν χαράζουν, με λαβές Inox και κρίκο ανάρτησης. κουτάλα, σπάτουλα, χτυπητήρι, τρυπητή, κουτάλα μαγειρέματος. ΓΑΣΤΡΑ ΑΤΜΟΥ Γάστρα, αισθητήρας, ψεκαστήρας, σχάρα, σωλήνας ατμού (5 τεμ.) Διαστάσεις: 38,5x25x13,5 cm.

10 ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ Για κάθε χρήση, μπάρμπεκιου, εστίες, τζάκι. Διατίθενται: Minibend - φλόγα κωδ Flicker - φλόγα κωδ Flex - φλόγα, εύκαμπτος κωδ Πιεζοηλεκτρικός: Nautilus Hλεκτρονικός: Marlin ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΩΔ λειτουργίες: ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ και ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΡΕΑΤΟΣ. Επιλέξτε πατώντας το κουμπί στην πρόσοψη. Με μαγνήτη στην πίσω πλευρά. ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΩΔ Quartz LCD, με ηχητική ειδοποίηση και λειτουργίες μέτρησης εμπρός - πίσω. Μαγνητικό κλιπ στο πίσω μέρος. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ Διατίθενται: - μεταλλικό αβγό μάγειρας κατσαρόλα ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΩΔ Ιδανικό για κοπή σε ευαίσθητες επιφάνειες, όπως π.χ. πιάτα ή σκεύη με επίστρωση από τεφλόν. ΠΟΔΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑ ΚΩΔ Προστατεύει τα ρούχα από τους λεκέδες. 100% βαμβάκι (λογότυπο Electrolux) electrolux μαγείρεμα... και στη συνέχεια, περισσότερες υπέροχες ιδέες για τον καθαρισμό και την οργάνωση του σπιτιού και της κουζίνας σας. ΤΙΡΜΠΟΥΣΟΝ ΚΩΔ Ανοίγει εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε μπουκάλι. Με κομψό μεταλλικό φινίρισμα. Διαθέτει κόπτη καλύπτρας, Με έξτρα έλικα. Λογότυπο Electrolux. ΣΕΤ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΩΔ Κομψό σετ κρασιού 4 τεμαχίων σε ξύλινη θήκη δώρου. Το σετ περιλαμβάνει πώμα και μαχαίρι σερβιτόρου με ξύλινο φινίρισμα, δαχτυλίδι κρασιού και εξάρτημα ροής. ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΙΛΙΕΣ (ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟΣ ΧΆΛΥΒΑΣ) Ο πιο στιλάτος τρόπος για να δώσετε νέα όψη στην κουζίνα σας, δημιουργώντας περισσότερο βάθος, φως και αίσθηση χώρου. Ανθεκτική στη θερμότητα και εύκολη στον καθαρισμό. 65X62CM κωδ X90CM κωδ X60CM κωδ X90CM κωδ X97CM κωδ ΜΑΚΤΡΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ- ΙΝΕΣ ΚΩΔ Από ίνες υψηλής ποιότητας, για βαθύ και ασφαλή καθαρισμό. Για καθάρισμα χωρίς απορρυπαντικό: κατάλληλο για άτομα με αλλεργία στα καθαριστικά μέσα. ΥΠΕΡΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ PVA ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΩΔ Απορροφά μεγάλες ποσότητες υγρών, για το σπίτι, το σκάφος, χώρους εργασίας κλπ. ΜΑΓΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΩΔ Αφαιρεί κάθε τύπου σημάδια. Αποτελεσματικό στα κραγιόν, μαρκαδόρους, στο δάπεδο, τους τοίχους, τις πόρτες κλπ.

11 electrolux ψύξη Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε ένα καθαρό, αποδοτικό και καλά οργανωμένο ψυγείο! ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ML ΚΩΔ Αφαιρεί λεκέδες και δυσάρεστες οσμές από το ψυγείο. Για τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό του ψυγείου. Βιοδιασπώμενο, μη τοξικό και ασφαλές για τα τρόφιμα. IGLOO FRESH - ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΟΣΜΩΝ ΚΩΔ Το τζελ που περιέχεται στην κάψουλα εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές του ψυγείου (κρέας, ψάρια, τυρί κλπ.) Ασφαλές: το τζελ δεν έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα. Εύχρηστο, μεγάλη διάρκεια: έως 3 μήνες. ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΨΥΞΗΣ Αποφύγετε τον κίνδυνο αλλοίωσης των τροφίμων από την άνοδο της θερμοκρασίας. - κυκλικό κωδ στήλη κωδ ψηφιακό με συναγερμό κωδ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ TASTE GUARD ΚΑΙ ODORLESS Taste Guard, αντιβακτηριακό για ψυγεία με σύστημα Dymanic Frost Free, κωδ Odorless: ενεργού άνθρακα. Ανάνέωση στους 230 C ΚΙΤ ΕΝΑΡΞΗΣ - ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΩΔ Όλα τα προϊόντα σε μια πρακτική θήκη. Περιέχει: Frigorens - καθαριστικό Igloo Fresh - τζελ οσμών Frigocrisp - φίλτρο/πατάκι Το ψυγείο είναι μια από τις πιο σημαντικές συσκευές της κουζίνας και η τακτική φροντίδα του διασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση. Μια φορά το μήνα, συνιστάται να καθαρίζετε το λάστιχο της πόρτας ώστε αυτή να παραμένει αεροστεγής. Είναι επίσης σημαντικό να καθαρίζετε το εσωτερικό του ψυγείου ώστε να μην φράζει ο αγωγός απόψυξης, να μη δημιουργούνται βακτήρια και τα τρόφιμα να διατηρούνται φρέσκα και υγιεινά. FRIGOCRISP - ΦΙΛΤΡΟ/ΠΑΤΑΚΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ ΚΩΔ Η δομή ανοιχτών κυψελών επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα στο χώρο των λαχανικών. Προλαμβάνει τη δημιουργία μούχλας και οσμών. Φρούτα και λαχανικά φρέσκα για πολύ καιρό. ΘΗΚΗ ΦΙΑΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩΔ Ελευθερώνει χώρο στα ράφια και παίρνει 3 φιάλες. Γενικής χρήσης: εφαρμόζει σε όλα τα ράφια ψυγείων ή άλλο ράφι του σπιτιού. Μέγιστο πάχος ραφιού 1cm. ΘΗΚΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΥ Θήκη κρέατος - πορτοκαλί κωδ λευκό κωδ Θήκη βουτύρου - πορτοκαλί κωδ λευκό κωδ ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΨΥΓΕΙΟΥ Σωληνωτός διαφανής λαμπτήρας για το ψυγείο. - E14, 15W, V (T25) κωδ E14, 25W, V (T25) κωδ ΔΙΣΚΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ Προστατεύει το δάπεδο από πιθανή διαρροή νερού. 55 cm κωδ cm κωδ cm κωδ

12 Έχουμε σκεφθεί όλους και όλες εσάς που δεν θέλετε να ξοδεύετε τη μέρα σας ξύνοντας Πάγος στην κατάψυξη; Κανένα πρόβλημα: χάρη στα προϊόντα της Electrolux, που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες του πελάτη. ΠΑΓΟΘΗΚΕΣ Οικολογικό 100% - Καρδιές Κοχύλια Αστέρια Αχλάδια Πιγκουίνοι Κύβοι ΤΑΠΗΤΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΥΞΗ ΚΩΔ (2 ΤΕΜ) Κατάλληλο για την απόψυξη, υδραυλικές εργασίες, διαρροές ή χυμένα υγρά στο σπίτι, ακόμη και για τα κατοικίδια. Μιας χρήσης. Κάθε επιφάνεια απορροφά έως 5 λίτρα. Τα περιεχόμενα της σακούλας είναι βιοδιασπώμενα. ΞΥΣΤΡΑ ΠΑΓΟΥ ΚΩΔ Αφαιρέστε τον πάγο χωρίς να καταστρέψετε τη συσκευή. ΣΠΡΕΙ ΑΠΟΨΥΞΗΣ 500 ML ΚΩΔ Επιταχύνει τη διαδικασία απόψυξης, και κάνει εύκολη την αφαίρεση του πάγου από την κατάψυξη. ΚΙΤ ΕΝΑΡΞΗΣ - ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΚΩΔ Επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και συντήρηση του καταψύκτη. Περιέχει: Σπρέι απόψυξης, ξύστρα, τάπητα υπεραπορροφητικό απόψυξης (2τεμ.). Έχετε ψυγείο αμερικανικού τύπου; ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΨΥΓΕΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ DRINK DISPENSER * Βελτιώνει την ποιότητα του νερού, φιλτράρει το χλώριο. -WF001 κωδ WF004 κωδ electrolux ψύξη Μην ψάχνετε άλλο...έχουμε όλα τα φίλτρα και τα είδη που χρειάζεστε για τη συντήρηση του ψυγείου σας. Φίλτρο Electrolux κωδ (για 1000 lt νερού). ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΨΥΓΕΙΟ/ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ 3/4-4 m, κωδ ΚΙΤ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΩΔ * Γενικής χρήσης, για τη σύνδεση στην παροχή νερού. ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ BRITA MAXTRA* ΚΩΔ (3ΤΕΜ.) Παρέχει φιλτραρισμένο νερό με βελτιστοποιημένη γεύση για κρύα ποτά και παγάκια. Στοιχεία φίλτρου αποστειρωμένα με ατμό. 100% ανακυκλώσιμο. ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ PURE Pure Advantage -κωδ κωδ Pure Source -Φίλτρο νερού κωδ PureSource 2 κωδ PureSource φίλτρο αέρα κωδ PureSource φίλτρο αέρα κωδ

13 electrolux ψύξη - BBQ Έχουμε σκεφθεί πως θα σας άρεσε ο δροσερός και καθαρός αέρας. Το κλιματιστικό φιλτράρει τα μικροσωματίδια του αέρα όπως σκόνη και βακτήρια τα οποία παραμένουν στο φίλτρο. Είναι λοιπόν αναγκαίο να καθαρίζουμε και να αντικαθιστούμε τα φίλτρα για να έχουμε αέρα καθαρό και υγιεινό. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ML ΚΩΔ Ο περιοδικός καθαρισμός των φίλτρων του κλιματιστικού διασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον, χωρίς αλλεργίες. Όταν τα φίλτρα μένουν για καιρό ακάθαρτα, η συσκευή θα αρχίσει να μη λειτουργεί σωστά, το ενεργειακό κόστος θα αυξηθεί και θα μειωθεί ο χρόνος ζωής της συσκευής. Καθαρίστε τα φίλτρα μία φορά το μήνα. ΦΙΛΤΡΑ Ηλεκτροστατικά και αποσμητικά φίλτρα. Μεγάλη γκάμα, συμβατή σε όλα σχεδόν τα μοντέλα της αγοράς. ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ* ΚΩΔ Γενικής χρήσης, για περισσότερες από 200 μάρκες κλιματιστικών. ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Η περιοδική αντικατάσταση του φίλτρου διασφαλίζει μέγιστη απόδοση του συστήματος του κλιματιστικού και παροχή καθαρότερου αέρα. Μαλακό 500x300 mm κωδ Σκληρό 500x300 mm κωδ όλους εσάς που θα θέλατε να χρησιμοποιείτε τον κήπο ως μέρος της κουζίνας σας. Το μπάρμπεκιου είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να προσφέρετε νόστιμα πιάτα στους φίλους σας, έτσι για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα η Ελεκτρολούξ προτείνει μία πλήρη σειρά εργαλείων απαραίτητα για κάθε μπάρμπεκιου. ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ Απαραίτητο κιτ για κάθε ψήστη. Περιλαμβάνει: λαβίδα, σπάτουλα, πιρούνα, πινέλο, μαχαίρι. - Ανοξείδωτη λαβή, μεταλλική θήκη Ξύλινη λαβή, πάνινη θήκη ΣΧΑΡΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ Κανονική κωδ Για να ψήνετε μπριζόλες, μπιφτέκια, κοτόπουλο, λαχανικά και άλλα μικρά κομμάτια. Ανθεκτική στη θερμότητα λαβή, 3 θέσεις ύψους. Ψάρι κωδ Ψήνει με ασφάλεια ένα ολόκληρο ψάρι ή φιλέτα. Μεγάλη λαβή, ανθεκτική στη θερμότητα. ΚΑΛΑΘΙ ΚΩΔ Ιδανικό για ψήσιμο μικρών κομματιών. Αντικολλητικό. ΒΑΣΗ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ (6 ΤΕΜ.) Κρατά το σουβλάκι σε τέλεια απόσταση. ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ ΚΩΔ Μήκος 35 cm, για ασφαλή απόσταση από τη φωτιά. ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΩΔ Ξύστρα με μπρούτζινες τρίχες και σφουγγαράκι.

14 ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥΛΙΠΕΣ Σχεδιασμένη αποκλειστικά για την Electrolux από τον Euro Rotelli ( με την ιδιαίτερη προσωπική τεχνική της Polaroid 600. Τα σετ πρωϊνού και οι κούπες φέρουν το λογότυπο Electrolux ΣΕΤ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΩΔ ΤΕΜ Συλλογή «ΔΕΚΑ ΤΟΥΛΙΠΕΣ» Ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο 100% PP. 2 διαφορετικά θέματα. ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΘΕΜΑ A ΚΩΔ Κούπα τσαγιού σε πορσελάνη με θέμα Τουλίπες Α. 350 ml - μπαίνε στο πλυντήριο ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΘΕΜΑ Β ΚΩΔ Κούπα τσαγιού σε πορσελάνη με θέμα Τουλίπες Β. 350 ml - μπαίνε στο πλυντήριο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ AEG ΚΩΔ Ακριβές αντίγραφο του AEG LAVAMAT. Λειτουργεί με ή χωρίς νερό. Περιστρεφόμενος κάδος. Οθόνη φωτεινή, 4 διαφορετικοί ήχοι πλύσης. Λειτουργεί με ή χωρίς μπαταρίες. ΚΟΥΖΙΝΑ ΥΑΛΟΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΩΔ εστίες φωτειζόμενες, λειτουργεί με μπαταρίες 2 διαφορετικοί ήχοι μαγειρέματος Αφαιρούμενη σχάρα φούρνου. Περιλαμβάνει γαλατιέρα και τηγάνι. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΩΔ Ακριβές αντίγραφο της Electrolux Ergospace. Αληθινή λειτουργία αναρρόφησης. Πέλμα με ροδάκια. Λειτουργεί με μπαταρίες. Χρώμα κόκκινο ΣΙΔΕΡΟ ΚΩΔ Ακριβές αντίγραφο σίδερου της Electrolux Λειτουργία ψεκασμού νερού. Φωτεινή ένδειξη με LED. Λειτουργεί με μπαταρίες. Άνοιξη 2011 * Συσκευασία ουδέτερη Η Ελεκτρολούξ αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες και τυπογραφικά λάθη. Διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τα χαρακτηριστικά των εικονιζόμενων προϊόντων χωρίς προειδοποίηση. Electrolux Spare Parts-Service S.A. Ανταλλακτικά οικιακών συσκευών - Βοηθητικά είδη & Αναλώσιμα Λήμνου Θεσσαλονίκη Τηλ

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, ορειχάλκινος, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172534 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, κόκκινο κρασί, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166410 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι 70 εκ Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργειών Σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709150419 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 5.800 C Υψηλή κατηγορία για υψηλές απαιτήσεις. Δυνατότητα ρύθμισης του ατμού σε ξηρού - υγρού ανάλογα με τις απαιτήσεις. Συνεχής εργασία χάρη στο σύστημα δύο κάδων. Βασικός εξοπλισμός:

Διαβάστε περισσότερα

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, αερόθερμος με 11 λειτουργίες Colonial, Inox, Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177638 ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Αναλογικός χρονοδιακόπτης προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr TR93X νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191016 ΕΣΤΙΑ: Εμπρός Δεξιά: 1.80kW Πίσω Δεξιά: 2.90kW Εμπρός Κέντρο: 1.00kW Πίσω

Διαβάστε περισσότερα

TR4110IX. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110IX. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο Κουζίνα "" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195076 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡ-ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ Παράδοση μόνο σε κιβώτια ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡ-ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ Παράδοση μόνο σε κιβώτια ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 54 529 E-mail: kit@ath.forthnet.gr www.taousianis.gr ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡ-ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα CS150-5 Ελεύθερη κουζίνα 150cm, µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση A (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709100957 Κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο TR4110X νέο Κουζίνα "" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191009 Για να δείτε το video πατήστε εδώ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ 7 λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος A3-7 νέο classic Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Α + Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709162375 Προγράμματα / Λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB Μικρό, συμπαγές με διαρκή παραγωγή ατμού. Κατάλληλο για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων, την απομάκρυνση αλάτων από το μπάνιο και λίπη από την κουζίνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 2016

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 2016 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 2016 ΙΦΙΓΈΝΕΙΑΣ 38 ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ T.K. 14122 ΤΗΛ.: 211.405.4444 & 693.744.5705 info@hotelselections.gr Μικροσυσκευές Οι μικροσυσκευές VIVAX είναι απαραίτητες για κάθε

Διαβάστε περισσότερα

TR4110IP. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110IP. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο Κουζίνα "" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195069 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

SFT805PO. colonial EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

SFT805PO. colonial EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE 60 εκ Φούρνος, Ηλεκτρικός, Αερόθερμος 9 λειτουργίες Σειρά Colonial, Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172039 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

TR93IX νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR93IX νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο TR93IX νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709196660 ΕΣΤΙΑ: 5 full power επαγωγικές ζώνες Εμπρός Δεξιά: Ø

Διαβάστε περισσότερα

A5-8. classic. 150 εκ Κουζίνα, Ενεργειακή κλάση φούρνων AB Εστία αερίου,αερόθερμοι φούρνοι Ανοξείδωτο ατσάλι Περισσότερες πληροφορίες στο

A5-8. classic. 150 εκ Κουζίνα, Ενεργειακή κλάση φούρνων AB Εστία αερίου,αερόθερμοι φούρνοι Ανοξείδωτο ατσάλι Περισσότερες πληροφορίες στο A5-8 150 εκ Κουζίνα, Ενεργειακή κλάση φούρνων AB Εστία αερίου,αερόθερμοι φούρνοι Ανοξείδωτο ατσάλι Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709154844 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ...για βραβεία μαγειρικής

ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ...για βραβεία μαγειρικής ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ...για βραβεία μαγειρικής Κύλησε η Σχεδίαση και βρήκε την Ποιότητα Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε τη σειρά επαγγελματικών σκευών Chef Series. Αυτά τα μαγειρικά σκεύη υψηλών προδιαγραφών χαρακτηρίζονται

Διαβάστε περισσότερα

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 8 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709146665 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

TR93IBL νέο. Victoria

TR93IBL νέο. Victoria TR93IBL νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Στιλπνό μαύρο, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709196790 ΕΣΤΙΑ: 5 full power επαγωγικές ζώνες Εμπρός

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία Total No Frost

Ψυγεία Total No Frost Στατικά Ψυγεία Υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α+ & Α++ Η Inventor επενδύει στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Με τις συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης Α++, επιτυγχάνετε έως και 40

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο SF122B νέο Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173234 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Linea 1 Οθόνη LCD Φωτιζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Διπλός ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 60εκ., σειρά "Classic new", inox Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

DOSF6390X. Λειτουργίες. classic

DOSF6390X. Λειτουργίες. classic Φούρνος διπλός αερόθερμος, 60 εκ, Inox χωρίς δακτυλιές Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709214203 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Α -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΟΜΑΔΑ Α' -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ 1 Aπορρυπαντικό W.C. Τεμ. των 750 2 Απολυμαντικό τύπου DETTOL Τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική βούρτσα μαύρη 1 Pieces

Διαβάστε περισσότερα

TR4110P1 νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110P1 νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο TR4110P1 νέο Κουζίνα "" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709176655 Για να δείτε το video πατήστε εδώ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ 7 λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

SF6905X1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria

SF6905X1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria 60εκ. Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργιών, σειρά, inox Ενεργειακή Κλάση Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709241513 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE 10

Διαβάστε περισσότερα

A42A-5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας

A42A-5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας A42A-5 Ελεύθερη κουζίνα 70cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Β (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709073497 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

SF6905N1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria

SF6905N1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria 60εκ. Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργιών, σειρά, μαύρος Ενεργειακή Κλάση Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709241537 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας SUK92MFX5 Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Concert, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Α (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709074272 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος A3-81 classic Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Β Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709245269 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΙΔΟΣ Πιάτο φαγητού 4 εκ. Πιάτο βαθύ εκ. Πιάτα πρωινού 0 εκ. Μπολ δημητριακών

Διαβάστε περισσότερα

SF106. Λειτουργίες. linea

SF106. Λειτουργίες. linea Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, με αέρα 8 λειτουργιών Αισθητική Linea, Inox & Stopsol Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709171841 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

SF9390X1. Λειτουργίες. Επιλογές. classic

SF9390X1. Λειτουργίες. Επιλογές. classic Φούρνος, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 115 λίτρων Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709234614 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα.

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Ατμοσυστήματα SC 1020 Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο

Διαβάστε περισσότερα

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. SF140 linea Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177119 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Λειτουργίες: 17 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 1.020 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο αναπλήρωσης Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική

Διαβάστε περισσότερα

κουζίνα 01-210 Σφυρί κρέατος με μεταλλική άκρη 6 6,13 Διαστάσεις: 6χ30cm.

κουζίνα 01-210 Σφυρί κρέατος με μεταλλική άκρη 6 6,13 Διαστάσεις: 6χ30cm. κουζίνα 01-040 Κούτσουρο κρέατος 40χ40χ20cm 1 180,18 01-041 Κούτσουρο κρέατος 40χ40χ40cm 1 196,95 01-042 Κούτσουρο κρέατος 50χ50χ20cm 1 240,24 01-043 Κούτσουρο κρέατος 50χ50χ40cm 1 337,15 01-044 Κούτσουρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 Μέρη και εξαρτήματα Μέρη της συσκευής Πίνακας ελέγχου Γυάλινο καπάκι Χαμηλή σχάρα Για μαγείρεμα, άχνισμα και ψήσιμο (για ογκώδη τρόφιμα) Ψηλήσχάρα Γιαgrill, φρυγάνισμα και ξερό ψήσιμο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις ηλεκτρικές συσκευές μας. Οι συσκευές ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να πληρούν

Διαβάστε περισσότερα

SC745VPO. Λειτουργίες. cortina. Φούρνος ατμού compact, μπεζ με ορείχαλκο Αισθητική Cortina. Περισσότερες πληροφορίες στο

SC745VPO. Λειτουργίες. cortina. Φούρνος ατμού compact, μπεζ με ορείχαλκο Αισθητική Cortina. Περισσότερες πληροφορίες στο Φούρνος ατμού compact, μπεζ με ορείχαλκο Αισθητική Cortina. Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709180393 Απόψυξη, Χειροκίνητη επιλογή ατμού Εξειδικευμένα προγράμματα για: κρέας, ψάρια,

Διαβάστε περισσότερα

Έχεις πάθος με τη μαγειρική;

Έχεις πάθος με τη μαγειρική; Βρείτε τα σε καταστήματα με αυτό το σήμα Έχεις πάθος με τη μαγειρική; Ξέρεις τι να επιλέξεις... www.navaideas.gr 18 80 12 80 Κεραμικό αντικολλητικό σαγανάκι αλουμινίου 20cm κωδ.: 10-044-016 43 30 29 50

Διαβάστε περισσότερα

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Για τι είδους χρήση προορίζεται το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων; Το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων προορίζεται για εσωτερική χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Πώς

Διαβάστε περισσότερα

SF7390X. Λειτουργίες. Επιλογές. classic

SF7390X. Λειτουργίες. Επιλογές. classic 70 εκ Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργειών Σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709212230 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

A3-6. classic. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας. Ρυθμιζόμενο γκριλ Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Σούβλα

A3-6. classic. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας. Ρυθμιζόμενο γκριλ Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Σούβλα A3-6 Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Α + Β Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709110611 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr ST331L Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173418 14 σερβίτσια 10 Προγράμματα πλύσης: Μούλιασμα, Κρυστάλλινα, ECO,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 13 14 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ RSNF2400 RSNF2400 524 449 730 555 1599 1315 1805 1415 1 2 5 6 3 4 7 8 1029 799 1235 899 1904 1614 2110 1720 RSNF2400 RSNF2400 639 593 845 699 1714 1423 1920 1529

Διαβάστε περισσότερα

SF390X. Λειτουργίες. Επιλογές. classic

SF390X. Λειτουργίες. Επιλογές. classic SF390X classic Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox χωρίς δακτυλιές Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172572 11 λειτουργίες, εκ των οποίων μια για

Διαβάστε περισσότερα

SF6381X. classic EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

SF6381X. classic EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE 60εκ. φούρνος, ηλεκτρικός, με αέρα 6 λειτουργιών, σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή Κλάση Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195762 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

DUSF636X. Λειτουργίες. classic

DUSF636X. Λειτουργίες. classic Φούρνος διπλός αερόθερμος, 60 εκ, Κάτω του πάγκου Inox, Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709213497 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

CE6GMLI. classic. Ελεύθερη κουζίνα 60cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Professionale Ενεργειακή Κλάση Α EAN13:

CE6GMLI. classic. Ελεύθερη κουζίνα 60cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Professionale Ενεργειακή Κλάση Α EAN13: Ελεύθερη κουζίνα 60cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Professionale Ενεργειακή Κλάση Α EAN13: 8017709119881 Εστία: Νέος τετράγωνος σχεδιασμός Κρυστάλλινος πίνακας χειρισμού Νέα ηλεκτρονική οθόνη με

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΙΤΒ) για την «Προμήθεια Ειδών Εξοπλισμού Κουζίνας» Αρ. Πρωτ. : 115/ΧΕΝΙΑ/ 05-04-2017 Α) Τεχνικές Προδιαγραφές Οι υποψήφιοι θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβουν υπ όψιν τους τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα

SFPR9604NX. Λειτουργίες. Επιλογές. Dolce Stil Novo

SFPR9604NX. Λειτουργίες. Επιλογές. Dolce Stil Novo Φούρνος αερόθερμος πυρολυτικός, 90x48 εκ, Μαύρο/inox, Αισθητική, Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709258238 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές από την γνωστή Γερμανική μάρκα Küppersbusch. Προτάσεις 2010 για φούρνους/κουζίνες, σε τιμές που "αξίζουν"

Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές από την γνωστή Γερμανική μάρκα Küppersbusch. Προτάσεις 2010 για φούρνους/κουζίνες, σε τιμές που αξίζουν Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές από την γνωστή Γερμανική μάρκα Küppersbusch Προτάσεις 2010 για φούρνους/κουζίνες, σε τιμές που "αξίζουν" 2 Ο κορυφαίος φούρνος ΕΕΒ 6800 της ιστορικής γερμανικής μάρκας

Διαβάστε περισσότερα

SF850A. Λειτουργίες. Επιλογές. colonial

SF850A. Λειτουργίες. Επιλογές. colonial 60 εκ Φούρνος, Ηλεκτρικός με αέρα 6 λειτουργιών. Colonial, Ανθρακί Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177645 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Colonial Ανθρακί με

Διαβάστε περισσότερα

SF9310XR. Λειτουργίες. Επιλογές. classic

SF9310XR. Λειτουργίες. Επιλογές. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 10 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191450 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

SFP6604STNR. Λειτουργίες. Dolce Stil Novo

SFP6604STNR. Λειτουργίες. Dolce Stil Novo Φούρνος αερόθερμος, υποβοήθηση ατμού, πυρολυτικός 60 εκ, Μαύρο/ορείχαλκος, Ενερ. Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709244514 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα. A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων.

Κουζίνα. A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων. Κουζίνα A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων. A-10%: Ορισμένα μοντέλα επιτρέπουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 10% περισσότερο σε σχέση

Διαβάστε περισσότερα

SF9800PRO. Λειτουργίες. colonial

SF9800PRO. Λειτουργίες. colonial Ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 90εκ., σειρά Colonial, 48εκ ύψος, μπεζ Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709200183 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

αερόθερμα 1 τεμ/κιβ 8 τεμ/κιβ 6 τεμ/κιβ αερόθερμο δαπέδου PTC 07 αερόθερμο δαπέδου PTC 03 αερόθερμο δαπέδου PTC 16 2000W Ισχύς 2000W. Ισχύς 2000W.

αερόθερμα 1 τεμ/κιβ 8 τεμ/κιβ 6 τεμ/κιβ αερόθερμο δαπέδου PTC 07 αερόθερμο δαπέδου PTC 03 αερόθερμο δαπέδου PTC 16 2000W Ισχύς 2000W. Ισχύς 2000W. θα κάτσω σπίτι... αερόθερμα αερόθερμο δαπέδου PTC 03 αερόθερμο δαπέδου PTC 07 αερόθερμο δαπέδου PTC 6 σε τρία σε τρία 6 250W σύστημα PTC 8 Ισχύς. Περιστρεφόμενο. 3 ς. Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης. Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina Compact πολυλειτουργικός + ατμός 60εκ., 45εκ ύψος Σειρά Cortina ορείχαλκος, Ενεργειακή κλάση: A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Εμπρός πάνελ ορειχάλκινο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ 2 Φόρτωση: Εμπρόσθια φόρτωση

Διαβάστε περισσότερα

Έχεις πάθος με τη μαγειρική; Ξέρεις τι να επιλέξεις...

Έχεις πάθος με τη μαγειρική; Ξέρεις τι να επιλέξεις... www.navapoint.gr «Αγόρασε και μοίρασε Χαμόγελα» Με τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προσφέρεται 5% στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Βρείτε τα σε καταστήματα με αυτό το σήμα

Διαβάστε περισσότερα

KQG-6617G KOR-6L773S(KOR-7G78)(그)_AMIRIDIS rxnt]]x^nsgrxnt]zyw~oἤpu GGGY YWX]TW`TW\GGG㝘䟸GXa\^a[W

KQG-6617G KOR-6L773S(KOR-7G78)(그)_AMIRIDIS rxnt]]x^nsgrxnt]zyw~oἤpu GGGY YWX]TW`TW\GGG㝘䟸GXa\^a[W KQG-6617G ΟΔHΓOΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΑΓΩΜΑ & 1 2 3 3 4 5 6 7 8 8 9 10 11 11 12 12 12 13 14 15 17 18 0,8 1 2 3 9 10 4 11 12 13 9 6 7 5 Πίνακας ελέγχου Door open button - To open the door push the door open button.

Διαβάστε περισσότερα

κατάλογος μαγειρικών σκευών Studio Classic Zeon Expert Plus 4 Logic Plus Gou rmet Evergreen Ceratech O lym p ia Σκεύη Κουζίνας

κατάλογος μαγειρικών σκευών Studio Classic Zeon Expert Plus 4 Logic Plus Gou rmet Evergreen Ceratech O lym p ia Σκεύη Κουζίνας κατάλογος μαγειρικών σκευών 2010 Studio Classic Zeon Expert Plus 4 Logic Plus Gou rmet Evergreen Ceratech O lym p ia Σκεύη Κουζίνας Μαγειρικά Σκεύη Pyramis! Πριν από 50 χρόνια, όταν πρωτοξεκίνησε η PYRAMIS

Διαβάστε περισσότερα

SF4750MCAO. cortina. Compact πολυλειτουργικός + μικροκύματα 60εκ, 45εκ ύψος Cortina, Ανθρακί με ορείχαλκο Περισσότερες πληροφορίες στο

SF4750MCAO. cortina. Compact πολυλειτουργικός + μικροκύματα 60εκ, 45εκ ύψος Cortina, Ανθρακί με ορείχαλκο Περισσότερες πληροφορίες στο Compact πολυλειτουργικός + μικροκύματα 60εκ, 45εκ ύψος Cortina, Ανθρακί με ορείχαλκο Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709211141 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

A1-9. classic. Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο

A1-9. classic. Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο A1-9 Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709229160 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Πολυκαθαριστές SE 4001 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ 1.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ - ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Α/Α ΕΙΔΟΣ Μ0ΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ & ΠΟΣΟΤΗΤΑ Α. ΥΛΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 1 Απορρυπαντικό (σκόνη)

Διαβάστε περισσότερα

Υγρασία... STOP! MENTOR HELLAS

Υγρασία... STOP! MENTOR HELLAS Υγρασία... STOP! 50 ARIASANA ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ PERLA 05-045-021 Η τέλεια συσκευή για μικρά δωμάτια. ς απόδοσης, πρώτη σταγόνα εντός 12 ωρών. Καλύπτει δωμάτια 3 μεγέθους εως 30m Πατενταρισμένη τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ιούλιος 2014 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Eνα σύνολο µικρών και ανέξοδων συµβουλών, που αν γίνουν καθηµερινή συνήθεια, θα µας εξοικονοµήσουν χρήµατα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ. ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ.  ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ www.emko.gr ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΖΕΣΤΑ ΚΡΥΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ Βραστήρας καφέ 6L CB6LA ITALSTAR Κωδ. 060.0300 Μηχανή καφέ boiler με ανοξείδωτη κατασκευή. Διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

GE Appliances. Νέα σειρά Ψυγείων 2013 Side by side

GE Appliances. Νέα σειρά Ψυγείων 2013 Side by side GE Appliances Νέα σειρά Ψυγείων 2013 Side by side Ελεύθερα Ψυγεία-Ντουλάπες 840 lt 840 lt 840 lt GSE 30 VHBT SS Μικτή Χωρητικότητα: 840 λίτρα GSE 30 VHBT BB Μικτή Χωρητικότητα: 840 λίτρα Χρώμα: Μαύρο GSE

Διαβάστε περισσότερα

BD 50/50 C Bp Classic

BD 50/50 C Bp Classic Η μηχανή περιποίησης δαπέδου BD 50/50 Bp Classic είναι ένα βασικό μοντέλο στην πρώτη κατηγορία των μπαταριοκίνητων μηχανημάτων. Απόδοση επιφάνειας μέχρι 2.000 τμ/ ώρα. 1 2 3 4 1 2 Προσιτό εισαγωγικό μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ Αριθμός Πιστοποιητικού 91215 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Το παρόν πιστοποιητικό απονέμεται στον Οργανισμό: Ημερομηνία Αρχικής Πιστοποίησης 23/03/2012 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Κατηγορία Comfort - για άπειρες εφαρμογές. Μέγιστη ισχύς έως 1600W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

Αντικολλητικά Σκεύη Cucina Rossa

Αντικολλητικά Σκεύη Cucina Rossa ΝΕΑ ΕΙΔΗ 2013 Αντικολλητικά Σκεύη Cucina Rossa Κωδικός: 212679 Περιγραφή: Φριτούρα 26εκ Κωδικός: 212692 Περιγραφή: Σαχάνι 22εκ. Πρ. Λιανική Τιμή: 26,90 Πρ. Λιανική Τιμή: 10,90 Διαθέσιμα Τέλος Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Το σκληρό νερό προκαλεί πολλά προβλήματα στις σωληνώσεις, καθώς το ανθρακικό ασβέστιο και μαγνήσιο επικάθεται στα τοιχώματα των σωλήνων και έτσι

Το σκληρό νερό προκαλεί πολλά προβλήματα στις σωληνώσεις, καθώς το ανθρακικό ασβέστιο και μαγνήσιο επικάθεται στα τοιχώματα των σωλήνων και έτσι Το σκληρό νερό προκαλεί πολλά προβλήματα στις σωληνώσεις, καθώς το ανθρακικό ασβέστιο και μαγνήσιο επικάθεται στα τοιχώματα των σωλήνων και έτσι δημιουργείται ένα στρώμα από άλατα, με αποτέλεσμα οι σωλήνες

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Α. Ψυγείο 1. Συρτάρι για φρούτα και λαχανικά 2. Ράφια και περιοχή για τα ράφια 3. Θερμοστάτης και φωτισμός 4. Ραφάκια 5. Ράφι για φιάλες 6. Αφαιρούμενο στήριγμα για φιάλες 7. Πινακίδα

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο air-o-convect Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο electrolux air-o-convect 3 air-o-convect: η νέα διάσταση στο μαγείρεμα Επιλέξτε το δικό σας φούρνο air-o-convect μέσα από μια πλούσια γκάμα μοντέλων και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσεως και συμβουλές

Οδηγίες χρήσεως και συμβουλές Οδηγίες χρήσεως και συμβουλές Πριν από την πρώτη χρήση Αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας, τυχόν ετικέτες και αυτοκόλλητα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ορισμένα σκεύη μαγειρικής αποστέλλονται με προστατευτικό πλαστικό, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

SF800GVPO. Λειτουργίες. colonial. 60 εκ Φούρνος, Αερίου + Αέρας, Σειρά Colonial, Μπεζ Περισσότερες πληροφορίες στο EAN13:

SF800GVPO. Λειτουργίες. colonial. 60 εκ Φούρνος, Αερίου + Αέρας, Σειρά Colonial, Μπεζ Περισσότερες πληροφορίες στο   EAN13: 60 εκ Φούρνος, Αερίου + Αέρας, Σειρά Colonial, Μπεζ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709171902 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης electrolux fit system 3 Νέο Fit System: Μια προσαρμόσιμη και λειτουργική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις Καφετέριες και εστιατόρια: Ιδανικό για μικρούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.700 P Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Μεσαία κατηγορία - δυνατός σύμμαχός ενάντια στη βρωμιά. Μέγιστη ισχύς έως 1400W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ. Προμήθεια ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ. Προμήθεια ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Προμήθεια ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 06 / 2013 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 34.228,44 ΕΥΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα. Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού

Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα. Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού 2016 Περιεχόμενα Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού BIOTEV Υγρό Χλωριούχο Σαπουνούχο Καθαριστικό Υγρό Χλωριούχο Σαπουνούχο Καθαριστικό Extra

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

FUNTZIO Ανεβάζει την απόλαυση στο τετράγωνο! για καινοτομία χωρίς όρια!!!

FUNTZIO Ανεβάζει την απόλαυση στο τετράγωνο! για καινοτομία χωρίς όρια!!! www.navapoint.gr Βρείτε τα σε καταστήματα με αυτό το σήμα «Αγόρασε και μοίρασε Χαμόγελα» Με τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προσφέρετε 5% στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 31/05/16. Προσιτή. Πολυτέλεια, για όλο το. σπίτι!

ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 31/05/16. Προσιτή. Πολυτέλεια, για όλο το. σπίτι! ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 31/05/16 Προσιτή Πολυτέλεια, για όλο το σπίτι! Αντικολλητικά σκεύη κεραμικής επίστρωσης Elegant Γαλατιέρες 16cm... 9,80 18cm... 10,90 9,80 Κατσαρόλες 22cm... 15,30 24cm... 16,50 26cm... 17,50

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα