ΠΕΛΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔ Ειδικά σχεδιασμένα για την σταθερότητα της συσκευής, την μείωση θορύβου και κραδασμών.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΕΛΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔ. 50291828007 Ειδικά σχεδιασμένα για την σταθερότητα της συσκευής, την μείωση θορύβου και κραδασμών."

Transcript

1 electrolux πλυντήριο ρούχων Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε εύκολες λύσεις για το χώρο πλύσης του σπιτιού τους. ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ - 2 L ΚΩΔ κύκλοι πλύσης - 2 λίτρα, Οικολογικό: βιοδιασπώμενο κατάλληλο για όλα τα υφάσματα στο χέρι ή στο πλυντήριο, για ευαίσθητα δέρματα. Χωρίς οπτικά λευκαντικά, αιτία αλεργιών. Περιέχει αιθέρια έλαια: σιτρονέλλα, ευκάλυπτο, πορτοκάλι και δυόσμο. ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ - 1,5 Kg κωδ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΦΩΣΦΟΡΙΚΟΎΣ ΚΡΥΣΤΆΛΛΟΥΣ ΚΩΔ Μειώνει την κατανάλωση απορρυπαντικού και ενέργειας. Πρόληψη κατά της απόθεσης αλάτων και εύκολη τοποθέτηση. Ανταλλακτικό 500g κωδ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ROBBIE WASH* ΚΩΔ * Μπαλάκι με συμπυκνωμένο απορρυπαντικό από 0 έως 80 C για περίπου 120 πλύσεις. Χωρίς φωσφορικά άλατα. Ξαναγεμίζει. ΔΙΧΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ Προστατεύουν τα ευαίσθητα ρούχα κατά την πλύση. 30x40cm κωδ x60 cm κωδ Προστασία των υποδημάτων, μείωση θορύβου, κωδ Οι χώροι πλύσης μπορεί να είναι πολύ μικροί ή μεγάλοι σαν μία κουζίνα. Σε κάθε περίπτωση, η Ελεκτρολούξ μπορεί να προσφέρει λύσεις για την οργάνωση του χώρου, την ασφαλή πλύση των ρούχων και την εξοικονόμηση ενέργειας. ΣΕΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΩΔ Αυτό το ειδικό αποσκληρυντικό αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου και τα υπολείμματα από το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων σας. Η χρήση του αποσκληρυντικού μια φορά το μήνα εγγυάται άριστη απόδοση και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. 10 δόσεις x 50 g. SUPER-ΚΙΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΩΔ Xάρη στη συνδυασμένη δράση των πρωτεολυτικών ενζύμων (μικρό σακουλάκι) και των απολιπαντικών μέσων (μεγάλο σακουλάκι), αφαιρεί όλα τα υπολείμματα, καθαρίζοντας τέλεια τα εξαρτήματα του πλυντηρίου και βελτιώνοντας την απόδοση. ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ G ΚΩΔ Αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου από πλυντήρια ρούχων και πιάτων. Μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, διατηρώντας καθαρούς τους σωλήνες και τον κάδο. Επαναλάβετε 2 έως 4 φορές το χρόνο. ΠΕΛΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔ Ειδικά σχεδιασμένα για την σταθερότητα της συσκευής, την μείωση θορύβου και κραδασμών. ΒΑΣΗ ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ ΚΩΔ ΛΕΥΚΌ* Για πλυντήριο ή στεγνωτήριο. ΒΑΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑΘΙ ΚΩΔ ΛΕΥΚΟ Άνετη εισαγωγή/εξαγωγή των ρούχων. Μαύρο κωδ NEOCAL - ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΚΩΔ Πρόληψη κατά των αλάτων. Περιέχει μαγνήτες νεοδυμίου, που διασπούν τους κρυστάλλους ανθρακικού ασβεστίου. Σύνδεση: ¾ σπείρωμα, M.F. 20bar. ΔΙΣΚΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ 45CM ΚΩΔ Προστατεύει το δάπεδο από πιθανές ζημιές λόγω διαρροής νερού. Διατίθεται: 60 cm κωδ

2 Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε τα ρούχα σας να είναι φρέσκα σαν να είχαν στεγνώσει κάτω απ τον ήλιο. ΦΥΛΛΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΔ Εύκολα στη χρήση: τοποθετήστε ένα φύλλο, και τα ρούχα θα γίνουν μαλακά, αρωματισμένα και εύκολα στο σιδέρωμα. Γενικής χρήσης: για όλα τα υφάσματα που μπαίνουν στο πλυντήριο και για όλους τους τύπους στεγνωτηρίων. Μιας χρήσης: κάθε φύλλο είναι για ένα πρόγραμμα. 20 φύλλα. ΚΙΤ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΤΜΩΝ Ø 102, 1.5m , 3m Ø 127, 1.5m , 3m Με προσαρμογέα και σφιγκτήρα. ΣΩΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ Για την εξαγωγή θερμού αέρα, χνουδιών και υγρασίας. Εύκαμπτο και επεκτάσιμο. Διατίθενται: ø 102 mm 2 m κωδ ø 102 mm 2,5 m κωδ ø 102 mm 3 m κωδ ΚΙΤ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΩΔ Για στεγνωτήρια με εξαερισμό όταν δεν είναι εφικτή η εξαγωγή του ατμού σε εξωτερικό χώρο. Το δοχείο συλλέγει χνούδια και υδρατμούς προστατεύοντας το χώρο όπου λειτουργεί το στεγνωτήριο από σκουπίδια και υγρασία.. Εύκολη εφαρμογή. Δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία ή ικανότητες για την τοποθέτησή του. Κατάλληλο μόνο για ηλεκτρικά στεγνωτήρια. Δεν είναι κατάλληλο για στεγνωτήρια αερίου. Μήκος: 1,5 m. electrolux πλυντήριο ρούχων Το στεγνωτήριο είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση για να έχετε φρέσκα και στεγνά ρούχα όλο το χρόνο. Η Ελεκτρολούξ διαθέτει ειδικά προϊόντα για τη βελτίωση της απόδοσης του στεγνωτηρίου σας ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΔ * Διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες προεξοχές για να εξουδετερώνουν την ακαμψία που δημιουργείται από το νερό πάνω στο ύφασμα, μαλακώνοντας έτσι τα ρούχα χωρίς τη χρήση χημικών. ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩΔ Βολικό και κατάλληλο για φύλαξη ρούχων/ κουζινικών. ΚΙΤ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΔ Με προσαρμογέα και σφιγκτήρα. ΒΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ Για ασφαλή και σταθερή στερέωση του στεγνωτηρίου πάνω από το πλυντήριο. Διατίθενται: - τύπος CN14Rim, κωδ CN14 Universal κωδ CN3.3W, TRZ902 κωδ στάνταρ πλαισίου κωδ πολυτελείας με συρόμενο ράφι τύπου CN12.3 κωδ γενικής χρήσης με πρακτικό συρόμενο ράφι κωδ γενικής χρήσης για όλες τις συσκευές του ομίλου Electrolux, κωδ (συσκ/σία AEG)

3 electrolux πλυντήριο ρούχων Έχουμε σκεφθεί πως η υδραυλική τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει το σπίτι σας. ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - SAFETY SYSTEM Σωλήνας με σύστημα διακοπής νερού, με συνδέσμους και φίλτρο: σταματά τη ροή νερού σε περίπτωση διαρροής. Ο εξωτερικός σωλήνας μεταφέρει το νερό σε μια βαλβίδα, η οποία αρχίζει να λειτουργεί μέσω ενός σπόγγου που αντιδρά στην επαφή με το νερό. Η μικρή θυρίδα στη βαλβίδα κοκκινίζει όταν ο σωλήνας χρειάζεται αντικατάσταση. VDE IMQ - Max 60BAR, max 90 C - 3/4, Ø 20/27 mm. - S/H 1,5 m κωδ S/H 2,5 m κωδ ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - AQUALOCK Δομή διπλού τοιχώματος. Αν υπάρχει διαρροή στον εσωτερικό σωλήνα, ο εξωτερικός διαφανής γίνεται μπλε, προειδοποιώντας για την ανάγκη αντικατάστασης. VDE IMQ - Max 60BAR, max 90 C - 3/4, Ø 20/27 mm. - S/H 1,5 m κωδ S/H 2,5 m κωδ ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - AQUAMILD Σωλήνας με μαγνητική διάταξη κατά των αλάτων. Φιλτράρει το νερό ώστε να αποτρέπεται η απόθεση αλάτων στα εξαρτήματα, αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητα και τη διάρκεια ζωής τους. Η μαγνητική διάταξη μετατρέπει τα άλατα σε αβλαβείς κρυστάλλους που αποστραγγίζονται με το νερό. WRC - Max 60BAR, max 90 C - 3/4, Ø 20/27 mm. - S/H (ευθύ/κυρτό) 1,5 m κωδ S/H (ευθύ/κυρτό) 2,5 m κωδ Οι σωλήνες αποστράγγισης και εισαγωγής της Electrolux, με σύστημα ασφαλείας ή κλασικοί, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιούν κάθε ανάγκη και να είναι ανθεκτικοί. ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΙ S/S (ευθύ/ευθύ), Ø 19/21/28 mm. - 0,5-2.0M ,2-4.0M ΚΛΑΣΙΚΟΙ S/S και S/H (ευθύ/κυρτό), Ø 19/21 mm - S/H, 1.5M M , 2.5M S/S, 1.5M M , 2.5M ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ CLASSIC 3/4, Ø 20/27 MM - S/H, 1.5M M S/H, 2.5M M S/S, 1.5M S/S, 2.5M Επέκταση 1.5m HIGH QUALITY, 3/4, Ø 20/27MM - S/H, 1.5M S/H, 2.0M S/H, 2.5M S/S, 1.5M Επέκταση 1.5m C, S/H, 1.5M C, S/H, 2.5M WRC, S/H 1.5M WRC, S/H 2.5M C, S/H 1.5M C, S/H 2.5M ΔΙΑΤΑΞΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΩΔ Διάταξη ασφαλείας υπερχείλισης, η οποία ελέγχει τον όγκο ροής νερού που κυμαίνεται μεταξύ 5 και 50 λίτρων. Μετρά τον αριθμό των λίτρων νερού που έχουν περάσει, και αν η ποσότητα υπερβαίνει την προκαθορισμένη, η διάταξη διακόπτει τη ροή νερού.

4 Έχουμε σκεφθεί πως ο χρόνος είναι πολύτιμος για να χάνεται σε πληκτικές ασχολίες όπως το πλύσιμο πιάτων. ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ 25 ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΩΔ Αποτελεσματικό κατά των υπολειμμάτων, για αστραφτερά χωρίς ίχνος λίπους πιατικά, για τέλεια και λαμπερά σκεύη. Κατάλληλο για κάθε βαθμό σκληρότητας του νερού. Διατίθεται: σε σκόνη 1,5 kg κωδ ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΟ - ΛΑΜΠΡΥΝΤΙΚΟ ML ΚΩΔ Αστραφτερή καθαριότητα και σκεύη χωρίς στίγματα: δεν αφήνει τις σταγόνες νερού να λεκιάσουν τα μαχαιροπίρουνα, τα γυάλινα σκεύη και τα πιάτα, εξαφανίζοντας έτσι τις κηλίδες. Διευκολύνει και επιταχύνει τη διαδικασία στεγνώματος και προσφέρει τέλειο στεγνωτικό αποτέλεσμα. + ΑΛΑΤΙ - 1 KG ΚΩΔ Βελτιώνει τη λάμψη των σκευών. Το αλάτι που διαλύεται στο νερό μεταφέρεται μέσα από μια ειδική μονάδα του πλυντηρίου και αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου και το ασβέστιο από το νερό. KIT ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΩΔ Όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη φροντίδα και συντήρηση του πλυντηρίου πιάτων. Απολιπαντικό, λαμπρυντικό, αλάτι (1 Kg), 25 ταμπλέτες, αποσμητικό με άρωμα λεμόνι. electrolux πλυντήριο πιάτων Ο αριθμός των πλυντηρίων πιάτων αυξάνεται, και κάθε μέρα περισσότεροι ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματά του. Ένα από αυτά είναι η εξοικονόμηση χρόνου, ωστόσο το μεγαλύτερο όφελος είναι το υγιεινό πλύσιμο των πιάτων, γιατί γίνεται σε υψηλές θερμοκρασίες με ιδιαίτερα αποτελεσματικά μέσα καθαρισμού. ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙ 2 ΤΕΜΆΧΙΑ ΚΩΔ Απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές από το πλυντήριο. Χρήσιμο αν τα πιάτα μένουν για να πλυθούν το βράδυ. Μεγάλη διάρκεια: μέχρι και 100 κύκλους πλύσης. ΚΑΛΑΘΙ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩΔ Με αρθρωτά χωρίσματα, κατάλληλο για τα περισσότερα μοντέλα πλυντηρίων πιάτων 45 cm και 60 cm. Χερούλι που πέφτει για εξοικονόμηση χώρου. ΒΑΣΗ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΚΩΔ * Η ασφαλής βάση ποτηριών για το πλυντήριο πιάτων. Για ποτήρια ύψους έως και 25,4 cm ΑΠΟΛΙΠΑΝΤΙΚΟ G ΚΩΔ Αφαιρεί το λίπος και τα υπολείμματα τροφών ακόμα και από τα πλέον απρόσιτα σημεία. Προλαμβάνει τη συσσώρευση δυσάρεστων οσμών. ΥΓΡΟ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ - 1L ΚΩΔ Αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου από πλυντήρια πιάτων και ρούχων, καφετιέρες, βραστήρες και ηλεκτρικά σίδερα. ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ G ΚΩΔ Αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου από πλυντήρια ρούχων και πιάτων. Μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, διατηρώντας καθαρούς τους σωλήνες και τον κάδο.

5 electrolux μαγείρεμα Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε να έχετε επιφάνεια εστιών υγιεινά καθαρή ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ Καθαρίζει και προστατεύει όλες τις ανοξείδωτες επιφάνειες χωρίς να χαράζει. Αφήνει μία υδατοστεγή μεμβράνη που διατηρεί την επιφάνεια καθαρή. Το σπρέι περιέχει έλαια που το καθιστούν κατάλληλο για επιφάνειες σατινέ χωρίς δαχτυλιές. Διατίθενται: Stalrens κρέμα 250 ml κωδ σπρέι φόρμουλα για δαχτυλιές 500 ml κωδ Καθαρίστε τις κεραμικές ή από ανοξείδωτο χάλυβα εστίες με τα κατάλληλα προϊόντα: επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που διασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα. TOPRENS - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ Ειδικό απορρυπαντικό υψηλής ποιότητας για τον καθαρισμό και συντήρηση των υαλο-κεραμικών και επαγωγικών εστιών. Αφαιρεί τα λίπη, υπολείμματα, ίχνη ασβεστίου και νερού. Αφήνει μια προστατευτική μεμβράνη, για ευκολότερο καθαρισμό και τη συντήρηση. Διατίθεται: Toprens 250 ml κωδ ΜΑΚΤΡΟ ΓΙΑ INOX ΚΩΔ Μάκτρο μίας χρήσης. Απομακρύνει βρομιά και δαχτυλιές αφήνοντας μία αδιάβροχη μεμβράνη σιλικόνης που διαρκεί. Συσκευασία 5 τεμ. ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΕΣΤΙΕΣ ΑΕΡΙΟΥ Σωλήνες εύκαμπτοι από χάλυβα, στρόφιγγες, κιτ εγκατάστασης και άλλα ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Φούρνος Εντοιχιζόμενες εστίες κωδ (50-65 cm) Ελεύθερες κουζίνες κωδ (universal) ΞΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΙΚΗ Αφαιρεί τα καμένα υπολείμματα και τους επίμονους λεκέδες εύκολα και χωρίς κίνδυνο να χαραχτεί η επιφάνεια της κεραμικής εστίας. Ξύστρα κωδ Λεπίδες (ανταλλακτικές) κωδ (5 τεμ) ΚΙΤ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ 1 ΚΩΔ Επαγγελματικά προϊόντα για την προστασία και συντήρηση των εστιών και του φούρνου. Περιέχει: Stalrens - καθαριστικό Inox, Ovenrens - καθαριστικό φούρνου, Μαγικό σφουγγάρι για κάθε επιφάνεια. ΚΙΤ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ 2 ΚΩΔ Επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα της κεραμικής εστίας σε μια μόνο συσκευασία. Περιέχει: Stalrens - καθαριστικό Inox, Ovenrens - καθαριστικό φούρνου, Toprens - καθαριστικό κεραμικών και επαγωγικών εστιών, Ξύστρα, Μάκτρο MicroWizard, Βάση σκευών σιλικόνης.

6 Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε μια ολοκληρωμένη σειρά από βοηθητικά είδη για την κουζίνα. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟΥ Διαλύει το λίπος και αφαιρεί τα καμένα υπολείμματα τροφών στο φούρνο, τις σχάρες, το μπάρμπεκιου. Βιοδιασπώμενο, μη αποξεστικό, μη διαβρωτικό, δεν αφήνει λεκέδες, μη τοξικό και ακίνδυνο για τα φαγητά. Σημ.: δεν χρησιμοποιείται σε αυτοκαθαριζόμενους ή καταλυτικούς φούρνους, ή σε επιφάνειες αλουμινίου. Ovenrens 250 ml κωδ (ζεστός φούρνος) Σπρέι 500 ml κωδ (κρύος φούρνος). ΣΕΤ ΠΕΤΡΑ ΠΙΤΣΑΣ, 38X33 + ΦΤΥΑΡΙ ΚΩΔ Για τραγανές πίτσες όπως στο φούρνο με ξύλα. Ιδανικό για ψωμί, πίτες, γλυκά. Περιέχει βιβλίο συνταγών. ΔΙΣΚΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Σμάλτο 426x360 mm: κωδ Υ 22 mm κωδ Υ 42 mm Αντικολλητικό 426x360 mm: κωδ Υ 22 mm κωδ Υ 42 mm ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ Επιτρέπουν τον έλεγχο του επιπέδου ψησίματος. Μόνο για φούρνους αερίου ή ηλεκτρικούς φούρνους. Φούρνου, κωδ Κρέατος, κωδ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΩΔ Κατάλληλη για ψήσιμο σε φούρνους αερίου, ηλεκτρικούς και μικροκυμάτων. Για θερμοκρασίες έως 260 C. electrolux μαγείρεμα Ο φούρνος είναι αναμφίβολα μία από τις βασικότερες συσκευές της κουζίνας, και έτσι είναι σημαντικό να έχει κανείς τα κατάλληλα βοηθητικά είδη ΠΛΑΚΑ ΓΚΡΙΛ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΩΔ Η κυματιστή πλευρά επιτυγχάνει ιδανικό ψήσιμο γκριλ μέσα στο φούρνο χωρίς καπνούς και οσμές, η λεία πλευρά είναι τέλεια για πίτσα, ψωμί, κλπ. Αντικολλητική, δεν χρειάζεται επιπλέον λάδωμα. Καθαρίζεται εύκολα, μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων. ΔΙΣΚΟΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΚΩΔ Γενικής χρήσης, για κάθε είδος φούρνου. Επίστρωση τεφλόν, αντικολλητική επιφάνεια! Επεκτείνεται από 37,5-52 cm. ΣΧΑΡΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΚΩΔ Για το φούρνο, το ψυγείο ή ως άλλου είδους ράφι. Επεκτείνεται από cm. ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ Λάμπες διαφανείς για θερμοκρασίες έως και 300 C. - E14 15W κωδ E14 40W κωδ E27 25W κωδ E27 40W κωδ E14 25W κωδ για φούρνους και μικροκυμάτων ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΚΩΔ (2 ΦΎΛΛΑ) Αντικαθιστά το λαδόχαρτο και το αλουμινόχαρτο μιας χρήσης στο φούρνο. Δεν χρειάζεται λάδωμα: αντικολλητικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 1000 φορές στους 260 C. 2 φύλλα 33x44 cm.

7 electrolux μαγείρεμα Έχουμε σκεφθεί πως δεν μπορείτε χωρίς φούρνο μικροκυμάτων! Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μεγάλη ευκολία για την κουζίνα. Υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να διατηρείται καθαρός! ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ 300 ML ΚΩΔ Αφαιρεί τα καμένα υπολείμματα και τα λίπη. Για τις εσωτερικές και τις εξωτερικές επιφάνειες. Κατά των δυσάρεστων οσμών. Βιοδιασπώμενο. ΠΙΑΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥ M/W ΚΩΔ Ειδικό αντικολλητικό πιάτο που θερμαίνεται και κάνει το φαγητό να ροδίζει και να είναι τραγανό. Ø 25 cm, Υ 3 cm. πως αν σας αρέσει το μαγείρεμα θα σας αρέσουν σίγουρα και αυτά τα προϊόντα... Ένας νέος τρόπος μαγειρέματος: η σιλικόνη. Εύκαμπτη -ευκολότερη χρήση, Ανθεκτική στη θερμοκρασία -κατάλληλη σε κάθε μαγείρεμα, Αντικολλητική -η προετοιμασία του φαγητού είναι πιο καθαρή και υγιεινή. ΓΑΝΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΚΩΔ Προστατεύει τα χέρια από θερμοκρασίες έως 300 C για μέγιστη διάρκεια ενός λεπτού τη φορά. Η ευκαμψία και η μη ολισθηρότητα της σιλικόνης προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα στο κράτημα. Κατάλληλο και για το δεξί και για το αριστερό χέρι. ΚΑΛΥΜΜΑ Ø 26,5 CM ΚΩΔ Για τις πιτσιλιές και να διατηρεί το πιάτο ζεστό. Σετ Κάλυμμα + Πιάτο κωδ ΣΚΕΥΟΣ ΑΤΜΟΥ M/W ΚΩΔ Με το μαγείρεμα στον ατμό διατηρούνται όλες οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά χωρίς την προσθήκη λίπους. Μπαίνει στο ψυγείο, τον καταψύκτη, στο πλυντήριο πιάτων. ΠΛΑΙΣΙΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Για την εντοίχιση του φούρνου μικροκυμάτων. Μέγιστες διαστάσεις 60x40 cm Λευκό Μαύρο Γκρι μεταλλικό ΒΑΣΗ ΣΚΕΥΩΝ ΚΩΔ Προστατεύει τα χέρια από θερμοκρασίες έως 230 C. Κατάλληλο σαν βάση ή για το άνοιγμα των σκευών. 175x175 cm. ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Κατάλληλες για ψήσιμο σε φούρνο μικροκυμάτων, αερίου ή ηλεκτρικό, έως +260 C και για ψύξη έως -40 C. Επιτρέπουν ψήσιμο σε χαμηλότερες θερμοκρασίες για λιγότερο χρόνο. Αντικολλητικές και εύκαμπτες, για να ψήνετε γλυκά και διάφορα εδέσματα, αφήστε το φαγητό να κρυώσει στη φόρμα και βγάλτε το με μία κίνηση. Δεν απορροφούν οσμές και πλένονται στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων. Μπορείτε να τις διπλώσετε, για την αποθήκευση σε λίγο χώρο, αφού μετά επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα τους.

8 Έχουμε σκεφθεί πως στην κουζίνα σας θέλετε μόνο ευχάριστες μυρωδιές φαγητού ΦΙΛΤΡΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΟΡΕΣΜΟΥ Υψηλής ποιότητας υλικό, για όλους τους απορροφητήρες. Από 100% φυσικές ίνες, βιοδιασπώμενο και λευκασμένο χωρίς τη χρήση χλωρίνης. Ένδειξη κορεσμού: όταν το φίλτρο χρειάζεται αντικατάσταση, το τυπωμένο λογότυπο γίνεται κόκκινο. Αυτοσβηνόμενο, κατά DIN και ISO g/m². 2 τεμ 57x47 κωδ x47 κωδ ΦΙΛΤΡΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ Υψηλής ποιότητας υλικό φίλτρου, κατάλληλο για όλους τους απορροφητήρες. Από 100% φυσικές ίνες. Αυτοσβηνόμενο, κατά DIN και ISO g/m² - 114x47 cm κωδ g/m² - 114x47 cm κωδ ΦΙΛΤΡΟ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΜΩΝ Χάρη στα σωματίδια ενεργού άνθρακα, διατηρεί τον αέρα καθαρό και υγιεινό. Συνιστάται ιδιαίτερα για απορροφητήρες που ανακυκλώνουν τον αέρα αντί να τον εξάγουν στην ατμόσφαιρα. Αυτοσβηνόμενο, κατά DIN και ISO g/m² - 57x47 cm κωδ ΦΙΛΤΡΟ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΜΩΝ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΟΡΕΣΜΟΥ Συνδυασμός δύο φίλτρων υψηλής ποιότητας: άνθρακος 360/ gr/m² και με ένδειξη κορεσμού 130 gr/m². Αυτοσβηνόμενο, κατά DIN και ISO x47 cm - κωδ electrolux μαγείρεμα Στους απορροφητήρες εξαγωγής ή ανακύκλωσης, η δράση του φίλτρου διασφαλίζει την υψηλή απόδοση των συσκευών. Ο καθαρισμός του αέρα πραγματοποιείται από φίλτρα δύο ειδών: φίλτρα συγκράτησης λίπους και φίλτρα ενεργού άνθρακα. Το φίλτρο λίπους συγκρατεί τα σωματίδια λίπους κατά το μαγείρεμα. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα είναι ένα τέλειο απορροφητικό υλικό, ιδανικό για το φιλτράρισμα, τον καθαρισμό και την απομάκρυνση οσμών. Συνιστάται η αντικατάσταση του φίλτρου κάθε 3-4 μήνες, ανάλογα με τη χρήση και τον τύπο μαγειρέματος (τηγάνισμα, λιπαρά φαγητά, ατμός κλπ.). ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ + TIMESTRIP Απορροφά τα λίπη και την υγρασία κατά το μαγείρεμα, απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές και καθαρίζει τον αέρα. Για βέλτιστη απόδοση συνιστάται η αλλαγή του φίλτρου κάθε 3 μήνες. 58 κωδικοί. Περιλαμβάνεται δείκτης λήξης (Timestrip). ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΙΚΤΗΣ -TIMESTRIP Οι ταινίες Timestrip μετρούν τον χρόνο χρήσης του προϊόντος μέχρι και για 6 μήνες. Kατάλληλη μόνο για θερμοκρασία δωματίου. κωδ ΚΟΚΚΩΔΗΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ Αναπλήρωση φίλτρων με κοκκώδη άνθρακα Κόκοι (pellets) 480 gr. κωδ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Για την εγκατάσταση: απορροφητήρων, θέρμανσης με αέρα, κλιματισμού, εξαερισμού. Επεκτείνεται από 0,5 έως 3,0 m. Ø 120 cm, κωδ Ø 125 cm, κωδ Ø 150 cm, κωδ Ø 160 cm, κωδ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ Σωληνωτοί λαμπτήρες απορροφητήρα. - E14, 25W, (T25L) E14, 40W, (T25L)

9 electrolux μαγείρεμα Έχουμε σκεφθεί όσους θα ήθελαν να μαγειρεύουν υγιεινά και γευστικά με ιδιαίτερα σκεύη στην ξεχωριστή τους κουζίνα... ΣΕΤ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΑΠΌ ΣΤΙΛΒΩΜΈΝΟ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟ ΧΆΛΥΒΑ 18/10 ΚΩΔ Βάση τριπλής στρώσης, χάλυβας-αλουμίνιο-χάλυβας Για όλες τις εστίες, ακόμη και επαγωγικές. Περιλαμβάνει: χύτρα Ø 20 cm (5 Lt) - κατσαρόλα βαθιά 2 λαβές Ø 22 cm (3,8 Lt) - κατσαρόλα ρηχή 2 λαβές Ø 22 cm (2,2 Lt) - γαλατιέρα μακρύ χερούλι Ø 18 cm (2,1 Lt) - γαλατιέρα μακρύ χερούλι Ø 14 cm (0,9 Lt) - καλύμματα Ø 14, 18, 20, 22 cm ΧΥΤΡΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΓΑΛΑΤΙΕΡΑ Από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα 18/10. Βάση τριπλής στρώσης, σύστημα Impact Bonding για βέλτιστη κατανομή θερμότητας. Για εστίες αερίου, ηλεκτρικές, υαλοκεραμικές, αλογόνου, επαγωγικές. Χύτρα για μακαρόνια -Ø22 cm 6 lt, Κατσαρόλα με κάλυμμα -Ø 20 cm 5 lt, Ø 22 cm 3.8 lt, Ø 24 cm 2.8 lt, Γαλατιέρα με χειρολαβή -Ø 16 cm, Ø 20 cm, ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ Με θερμική βάση Impact Disc Plus - Ø 24 cm κωδ Ø 28 cm κωδ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΓΟΥΟΚ ΚΩΔ Επίστρωση Gebron, υψηλή ποιότητα, αντοχή και διάρκεια. Περιλαμβάνει: γουόκ Ø 28 cm, γυάλινο κάλυμμα, σχάρα. Η Ελεκτρολούξ έχει επιλέξει μια σειρά από κατσαρόλες, τηγάνια, μαχαίρια με μοντέρνο σχεδιασμό και κομψότητα, από υλικά υψηλής ποιότητας των καλυτέρων κατασκευαστών οικιακών σκευών για να προετοιμάσετε το αγαπημένο σας πιάτο πρακτικά και γρήγορα. Τα σκεύη κουζίνας της Electrolux προσθέτουν ένα τόνο μοναδικότητας στο σπίτι σας. ΞΥΛΙΝΗ ΘΗΚΗ ΜΕ 5 ΜΑΧΑΙΡΙΑ Inox 18/10, λεπίδα επεγεργασμένη στο χέρι. Περιλαμβάνει: μαχαίρι ψωμιού, μαχαίρι τεμαχισμού, μεσαίο μαχαίρι, μαχαίρι αποφλοίωσης, μαχαίρι του σεφ. Ξύλινη θήκη με αντιολισθητική βάση. - Φυσικό ξύλο κωδ Μαύρη επίστρωση κωδ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΟΠΗΣ Μεγάλη σταθερότητα λόγω του σχήματος Γ. Διατίθενται: - πολυαιθυλενίου 40x30x2+4cm κωδ ξύλινη 45x35x cm κωδ ΓΥΑΛΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (2 ΤΕΜ.) Ιδανική για κάλυψη εστιών ή άλλων ευαίσθητων επιφανειών, κερδίζοντας χώρο για κοπή και προετοιμασία φαγητού. Από πυρίμαχο γυαλί Διαστάσεις: 52x30 cm ΣΕΤ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΩΔ εργαλεία, δεν χαράζουν, με λαβές Inox και κρίκο ανάρτησης. κουτάλα, σπάτουλα, χτυπητήρι, τρυπητή, κουτάλα μαγειρέματος. ΓΑΣΤΡΑ ΑΤΜΟΥ Γάστρα, αισθητήρας, ψεκαστήρας, σχάρα, σωλήνας ατμού (5 τεμ.) Διαστάσεις: 38,5x25x13,5 cm.

10 ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ Για κάθε χρήση, μπάρμπεκιου, εστίες, τζάκι. Διατίθενται: Minibend - φλόγα κωδ Flicker - φλόγα κωδ Flex - φλόγα, εύκαμπτος κωδ Πιεζοηλεκτρικός: Nautilus Hλεκτρονικός: Marlin ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΩΔ λειτουργίες: ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ και ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΡΕΑΤΟΣ. Επιλέξτε πατώντας το κουμπί στην πρόσοψη. Με μαγνήτη στην πίσω πλευρά. ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΩΔ Quartz LCD, με ηχητική ειδοποίηση και λειτουργίες μέτρησης εμπρός - πίσω. Μαγνητικό κλιπ στο πίσω μέρος. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ Διατίθενται: - μεταλλικό αβγό μάγειρας κατσαρόλα ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΩΔ Ιδανικό για κοπή σε ευαίσθητες επιφάνειες, όπως π.χ. πιάτα ή σκεύη με επίστρωση από τεφλόν. ΠΟΔΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑ ΚΩΔ Προστατεύει τα ρούχα από τους λεκέδες. 100% βαμβάκι (λογότυπο Electrolux) electrolux μαγείρεμα... και στη συνέχεια, περισσότερες υπέροχες ιδέες για τον καθαρισμό και την οργάνωση του σπιτιού και της κουζίνας σας. ΤΙΡΜΠΟΥΣΟΝ ΚΩΔ Ανοίγει εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε μπουκάλι. Με κομψό μεταλλικό φινίρισμα. Διαθέτει κόπτη καλύπτρας, Με έξτρα έλικα. Λογότυπο Electrolux. ΣΕΤ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΩΔ Κομψό σετ κρασιού 4 τεμαχίων σε ξύλινη θήκη δώρου. Το σετ περιλαμβάνει πώμα και μαχαίρι σερβιτόρου με ξύλινο φινίρισμα, δαχτυλίδι κρασιού και εξάρτημα ροής. ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΙΛΙΕΣ (ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟΣ ΧΆΛΥΒΑΣ) Ο πιο στιλάτος τρόπος για να δώσετε νέα όψη στην κουζίνα σας, δημιουργώντας περισσότερο βάθος, φως και αίσθηση χώρου. Ανθεκτική στη θερμότητα και εύκολη στον καθαρισμό. 65X62CM κωδ X90CM κωδ X60CM κωδ X90CM κωδ X97CM κωδ ΜΑΚΤΡΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ- ΙΝΕΣ ΚΩΔ Από ίνες υψηλής ποιότητας, για βαθύ και ασφαλή καθαρισμό. Για καθάρισμα χωρίς απορρυπαντικό: κατάλληλο για άτομα με αλλεργία στα καθαριστικά μέσα. ΥΠΕΡΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ PVA ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΩΔ Απορροφά μεγάλες ποσότητες υγρών, για το σπίτι, το σκάφος, χώρους εργασίας κλπ. ΜΑΓΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΩΔ Αφαιρεί κάθε τύπου σημάδια. Αποτελεσματικό στα κραγιόν, μαρκαδόρους, στο δάπεδο, τους τοίχους, τις πόρτες κλπ.

11 electrolux ψύξη Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε ένα καθαρό, αποδοτικό και καλά οργανωμένο ψυγείο! ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ML ΚΩΔ Αφαιρεί λεκέδες και δυσάρεστες οσμές από το ψυγείο. Για τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό του ψυγείου. Βιοδιασπώμενο, μη τοξικό και ασφαλές για τα τρόφιμα. IGLOO FRESH - ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΟΣΜΩΝ ΚΩΔ Το τζελ που περιέχεται στην κάψουλα εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές του ψυγείου (κρέας, ψάρια, τυρί κλπ.) Ασφαλές: το τζελ δεν έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα. Εύχρηστο, μεγάλη διάρκεια: έως 3 μήνες. ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΨΥΞΗΣ Αποφύγετε τον κίνδυνο αλλοίωσης των τροφίμων από την άνοδο της θερμοκρασίας. - κυκλικό κωδ στήλη κωδ ψηφιακό με συναγερμό κωδ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ TASTE GUARD ΚΑΙ ODORLESS Taste Guard, αντιβακτηριακό για ψυγεία με σύστημα Dymanic Frost Free, κωδ Odorless: ενεργού άνθρακα. Ανάνέωση στους 230 C ΚΙΤ ΕΝΑΡΞΗΣ - ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΩΔ Όλα τα προϊόντα σε μια πρακτική θήκη. Περιέχει: Frigorens - καθαριστικό Igloo Fresh - τζελ οσμών Frigocrisp - φίλτρο/πατάκι Το ψυγείο είναι μια από τις πιο σημαντικές συσκευές της κουζίνας και η τακτική φροντίδα του διασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση. Μια φορά το μήνα, συνιστάται να καθαρίζετε το λάστιχο της πόρτας ώστε αυτή να παραμένει αεροστεγής. Είναι επίσης σημαντικό να καθαρίζετε το εσωτερικό του ψυγείου ώστε να μην φράζει ο αγωγός απόψυξης, να μη δημιουργούνται βακτήρια και τα τρόφιμα να διατηρούνται φρέσκα και υγιεινά. FRIGOCRISP - ΦΙΛΤΡΟ/ΠΑΤΑΚΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ ΚΩΔ Η δομή ανοιχτών κυψελών επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα στο χώρο των λαχανικών. Προλαμβάνει τη δημιουργία μούχλας και οσμών. Φρούτα και λαχανικά φρέσκα για πολύ καιρό. ΘΗΚΗ ΦΙΑΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩΔ Ελευθερώνει χώρο στα ράφια και παίρνει 3 φιάλες. Γενικής χρήσης: εφαρμόζει σε όλα τα ράφια ψυγείων ή άλλο ράφι του σπιτιού. Μέγιστο πάχος ραφιού 1cm. ΘΗΚΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΥ Θήκη κρέατος - πορτοκαλί κωδ λευκό κωδ Θήκη βουτύρου - πορτοκαλί κωδ λευκό κωδ ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΨΥΓΕΙΟΥ Σωληνωτός διαφανής λαμπτήρας για το ψυγείο. - E14, 15W, V (T25) κωδ E14, 25W, V (T25) κωδ ΔΙΣΚΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ Προστατεύει το δάπεδο από πιθανή διαρροή νερού. 55 cm κωδ cm κωδ cm κωδ

12 Έχουμε σκεφθεί όλους και όλες εσάς που δεν θέλετε να ξοδεύετε τη μέρα σας ξύνοντας Πάγος στην κατάψυξη; Κανένα πρόβλημα: χάρη στα προϊόντα της Electrolux, που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες του πελάτη. ΠΑΓΟΘΗΚΕΣ Οικολογικό 100% - Καρδιές Κοχύλια Αστέρια Αχλάδια Πιγκουίνοι Κύβοι ΤΑΠΗΤΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΥΞΗ ΚΩΔ (2 ΤΕΜ) Κατάλληλο για την απόψυξη, υδραυλικές εργασίες, διαρροές ή χυμένα υγρά στο σπίτι, ακόμη και για τα κατοικίδια. Μιας χρήσης. Κάθε επιφάνεια απορροφά έως 5 λίτρα. Τα περιεχόμενα της σακούλας είναι βιοδιασπώμενα. ΞΥΣΤΡΑ ΠΑΓΟΥ ΚΩΔ Αφαιρέστε τον πάγο χωρίς να καταστρέψετε τη συσκευή. ΣΠΡΕΙ ΑΠΟΨΥΞΗΣ 500 ML ΚΩΔ Επιταχύνει τη διαδικασία απόψυξης, και κάνει εύκολη την αφαίρεση του πάγου από την κατάψυξη. ΚΙΤ ΕΝΑΡΞΗΣ - ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΚΩΔ Επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και συντήρηση του καταψύκτη. Περιέχει: Σπρέι απόψυξης, ξύστρα, τάπητα υπεραπορροφητικό απόψυξης (2τεμ.). Έχετε ψυγείο αμερικανικού τύπου; ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΨΥΓΕΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ DRINK DISPENSER * Βελτιώνει την ποιότητα του νερού, φιλτράρει το χλώριο. -WF001 κωδ WF004 κωδ electrolux ψύξη Μην ψάχνετε άλλο...έχουμε όλα τα φίλτρα και τα είδη που χρειάζεστε για τη συντήρηση του ψυγείου σας. Φίλτρο Electrolux κωδ (για 1000 lt νερού). ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΨΥΓΕΙΟ/ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ 3/4-4 m, κωδ ΚΙΤ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΩΔ * Γενικής χρήσης, για τη σύνδεση στην παροχή νερού. ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ BRITA MAXTRA* ΚΩΔ (3ΤΕΜ.) Παρέχει φιλτραρισμένο νερό με βελτιστοποιημένη γεύση για κρύα ποτά και παγάκια. Στοιχεία φίλτρου αποστειρωμένα με ατμό. 100% ανακυκλώσιμο. ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ PURE Pure Advantage -κωδ κωδ Pure Source -Φίλτρο νερού κωδ PureSource 2 κωδ PureSource φίλτρο αέρα κωδ PureSource φίλτρο αέρα κωδ

13 electrolux ψύξη - BBQ Έχουμε σκεφθεί πως θα σας άρεσε ο δροσερός και καθαρός αέρας. Το κλιματιστικό φιλτράρει τα μικροσωματίδια του αέρα όπως σκόνη και βακτήρια τα οποία παραμένουν στο φίλτρο. Είναι λοιπόν αναγκαίο να καθαρίζουμε και να αντικαθιστούμε τα φίλτρα για να έχουμε αέρα καθαρό και υγιεινό. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ML ΚΩΔ Ο περιοδικός καθαρισμός των φίλτρων του κλιματιστικού διασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον, χωρίς αλλεργίες. Όταν τα φίλτρα μένουν για καιρό ακάθαρτα, η συσκευή θα αρχίσει να μη λειτουργεί σωστά, το ενεργειακό κόστος θα αυξηθεί και θα μειωθεί ο χρόνος ζωής της συσκευής. Καθαρίστε τα φίλτρα μία φορά το μήνα. ΦΙΛΤΡΑ Ηλεκτροστατικά και αποσμητικά φίλτρα. Μεγάλη γκάμα, συμβατή σε όλα σχεδόν τα μοντέλα της αγοράς. ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ* ΚΩΔ Γενικής χρήσης, για περισσότερες από 200 μάρκες κλιματιστικών. ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Η περιοδική αντικατάσταση του φίλτρου διασφαλίζει μέγιστη απόδοση του συστήματος του κλιματιστικού και παροχή καθαρότερου αέρα. Μαλακό 500x300 mm κωδ Σκληρό 500x300 mm κωδ όλους εσάς που θα θέλατε να χρησιμοποιείτε τον κήπο ως μέρος της κουζίνας σας. Το μπάρμπεκιου είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να προσφέρετε νόστιμα πιάτα στους φίλους σας, έτσι για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα η Ελεκτρολούξ προτείνει μία πλήρη σειρά εργαλείων απαραίτητα για κάθε μπάρμπεκιου. ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ Απαραίτητο κιτ για κάθε ψήστη. Περιλαμβάνει: λαβίδα, σπάτουλα, πιρούνα, πινέλο, μαχαίρι. - Ανοξείδωτη λαβή, μεταλλική θήκη Ξύλινη λαβή, πάνινη θήκη ΣΧΑΡΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ Κανονική κωδ Για να ψήνετε μπριζόλες, μπιφτέκια, κοτόπουλο, λαχανικά και άλλα μικρά κομμάτια. Ανθεκτική στη θερμότητα λαβή, 3 θέσεις ύψους. Ψάρι κωδ Ψήνει με ασφάλεια ένα ολόκληρο ψάρι ή φιλέτα. Μεγάλη λαβή, ανθεκτική στη θερμότητα. ΚΑΛΑΘΙ ΚΩΔ Ιδανικό για ψήσιμο μικρών κομματιών. Αντικολλητικό. ΒΑΣΗ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ (6 ΤΕΜ.) Κρατά το σουβλάκι σε τέλεια απόσταση. ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ ΚΩΔ Μήκος 35 cm, για ασφαλή απόσταση από τη φωτιά. ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΩΔ Ξύστρα με μπρούτζινες τρίχες και σφουγγαράκι.

14 ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥΛΙΠΕΣ Σχεδιασμένη αποκλειστικά για την Electrolux από τον Euro Rotelli (www.eurorotelli.com) με την ιδιαίτερη προσωπική τεχνική της Polaroid 600. Τα σετ πρωϊνού και οι κούπες φέρουν το λογότυπο Electrolux ΣΕΤ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΩΔ ΤΕΜ Συλλογή «ΔΕΚΑ ΤΟΥΛΙΠΕΣ» Ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο 100% PP. 2 διαφορετικά θέματα. ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΘΕΜΑ A ΚΩΔ Κούπα τσαγιού σε πορσελάνη με θέμα Τουλίπες Α. 350 ml - μπαίνε στο πλυντήριο ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΘΕΜΑ Β ΚΩΔ Κούπα τσαγιού σε πορσελάνη με θέμα Τουλίπες Β. 350 ml - μπαίνε στο πλυντήριο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ AEG ΚΩΔ Ακριβές αντίγραφο του AEG LAVAMAT. Λειτουργεί με ή χωρίς νερό. Περιστρεφόμενος κάδος. Οθόνη φωτεινή, 4 διαφορετικοί ήχοι πλύσης. Λειτουργεί με ή χωρίς μπαταρίες. ΚΟΥΖΙΝΑ ΥΑΛΟΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΩΔ εστίες φωτειζόμενες, λειτουργεί με μπαταρίες 2 διαφορετικοί ήχοι μαγειρέματος Αφαιρούμενη σχάρα φούρνου. Περιλαμβάνει γαλατιέρα και τηγάνι. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΩΔ Ακριβές αντίγραφο της Electrolux Ergospace. Αληθινή λειτουργία αναρρόφησης. Πέλμα με ροδάκια. Λειτουργεί με μπαταρίες. Χρώμα κόκκινο ΣΙΔΕΡΟ ΚΩΔ Ακριβές αντίγραφο σίδερου της Electrolux Λειτουργία ψεκασμού νερού. Φωτεινή ένδειξη με LED. Λειτουργεί με μπαταρίες. Άνοιξη 2011 * Συσκευασία ουδέτερη Η Ελεκτρολούξ αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες και τυπογραφικά λάθη. Διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τα χαρακτηριστικά των εικονιζόμενων προϊόντων χωρίς προειδοποίηση. Electrolux Spare Parts-Service S.A. Ανταλλακτικά οικιακών συσκευών - Βοηθητικά είδη & Αναλώσιμα Λήμνου Θεσσαλονίκη Τηλ

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, κόκκινο κρασί, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166410 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 5.800 C Υψηλή κατηγορία για υψηλές απαιτήσεις. Δυνατότητα ρύθμισης του ατμού σε ξηρού - υγρού ανάλογα με τις απαιτήσεις. Συνεχής εργασία χάρη στο σύστημα δύο κάδων. Βασικός εξοπλισμός:

Διαβάστε περισσότερα

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, ορειχάλκινος, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172534 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr TR93X νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191016 ΕΣΤΙΑ: Εμπρός Δεξιά: 1.80kW Πίσω Δεξιά: 2.90kW Εμπρός Κέντρο: 1.00kW Πίσω

Διαβάστε περισσότερα

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, αερόθερμος με 11 λειτουργίες Colonial, Inox, Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177638 ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Αναλογικός χρονοδιακόπτης προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB Μικρό, συμπαγές με διαρκή παραγωγή ατμού. Κατάλληλο για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων, την απομάκρυνση αλάτων από το μπάνιο και λίπη από την κουζίνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα CS150-5 Ελεύθερη κουζίνα 150cm, µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση A (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709100957 Κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος A3-7 νέο classic Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Α + Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709162375 Προγράμματα / Λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο TR4110X νέο Κουζίνα "" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191009 Για να δείτε το video πατήστε εδώ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ 7 λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 8 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709146665 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Α -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΟΜΑΔΑ Α' -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ 1 Aπορρυπαντικό W.C. Τεμ. των 750 2 Απολυμαντικό τύπου DETTOL Τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. SF140 linea Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177119 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Λειτουργίες: 17 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις ηλεκτρικές συσκευές μας. Οι συσκευές ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να πληρούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 Μέρη και εξαρτήματα Μέρη της συσκευής Πίνακας ελέγχου Γυάλινο καπάκι Χαμηλή σχάρα Για μαγείρεμα, άχνισμα και ψήσιμο (για ογκώδη τρόφιμα) Ψηλήσχάρα Γιαgrill, φρυγάνισμα και ξερό ψήσιμο

Διαβάστε περισσότερα

κουζίνα 01-210 Σφυρί κρέατος με μεταλλική άκρη 6 6,13 Διαστάσεις: 6χ30cm.

κουζίνα 01-210 Σφυρί κρέατος με μεταλλική άκρη 6 6,13 Διαστάσεις: 6χ30cm. κουζίνα 01-040 Κούτσουρο κρέατος 40χ40χ20cm 1 180,18 01-041 Κούτσουρο κρέατος 40χ40χ40cm 1 196,95 01-042 Κούτσουρο κρέατος 50χ50χ20cm 1 240,24 01-043 Κούτσουρο κρέατος 50χ50χ40cm 1 337,15 01-044 Κούτσουρο

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική βούρτσα μαύρη 1 Pieces

Διαβάστε περισσότερα

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Διπλός ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 60εκ., σειρά "Classic new", inox Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα.

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Ατμοσυστήματα SC 1020 Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο

Διαβάστε περισσότερα

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας SUK92MFX5 Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Concert, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Α (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709074272 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα. A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων.

Κουζίνα. A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων. Κουζίνα A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων. A-10%: Ορισμένα μοντέλα επιτρέπουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 10% περισσότερο σε σχέση

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 1.020 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο αναπλήρωσης Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική

Διαβάστε περισσότερα

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Για τι είδους χρήση προορίζεται το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων; Το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων προορίζεται για εσωτερική χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές από την γνωστή Γερμανική μάρκα Küppersbusch. Προτάσεις 2010 για φούρνους/κουζίνες, σε τιμές που "αξίζουν"

Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές από την γνωστή Γερμανική μάρκα Küppersbusch. Προτάσεις 2010 για φούρνους/κουζίνες, σε τιμές που αξίζουν Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές από την γνωστή Γερμανική μάρκα Küppersbusch Προτάσεις 2010 για φούρνους/κουζίνες, σε τιμές που "αξίζουν" 2 Ο κορυφαίος φούρνος ΕΕΒ 6800 της ιστορικής γερμανικής μάρκας

Διαβάστε περισσότερα

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr ST331L Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173418 14 σερβίτσια 10 Προγράμματα πλύσης: Μούλιασμα, Κρυστάλλινα, ECO,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 13 14 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ RSNF2400 RSNF2400 524 449 730 555 1599 1315 1805 1415 1 2 5 6 3 4 7 8 1029 799 1235 899 1904 1614 2110 1720 RSNF2400 RSNF2400 639 593 845 699 1714 1423 1920 1529

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ιούλιος 2014 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

κατάλογος μαγειρικών σκευών Studio Classic Zeon Expert Plus 4 Logic Plus Gou rmet Evergreen Ceratech O lym p ia Σκεύη Κουζίνας

κατάλογος μαγειρικών σκευών Studio Classic Zeon Expert Plus 4 Logic Plus Gou rmet Evergreen Ceratech O lym p ia Σκεύη Κουζίνας κατάλογος μαγειρικών σκευών 2010 Studio Classic Zeon Expert Plus 4 Logic Plus Gou rmet Evergreen Ceratech O lym p ia Σκεύη Κουζίνας Μαγειρικά Σκεύη Pyramis! Πριν από 50 χρόνια, όταν πρωτοξεκίνησε η PYRAMIS

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ 1.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ - ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Α/Α ΕΙΔΟΣ Μ0ΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ & ΠΟΣΟΤΗΤΑ Α. ΥΛΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 1 Απορρυπαντικό (σκόνη)

Διαβάστε περισσότερα

αερόθερμα 1 τεμ/κιβ 8 τεμ/κιβ 6 τεμ/κιβ αερόθερμο δαπέδου PTC 07 αερόθερμο δαπέδου PTC 03 αερόθερμο δαπέδου PTC 16 2000W Ισχύς 2000W. Ισχύς 2000W.

αερόθερμα 1 τεμ/κιβ 8 τεμ/κιβ 6 τεμ/κιβ αερόθερμο δαπέδου PTC 07 αερόθερμο δαπέδου PTC 03 αερόθερμο δαπέδου PTC 16 2000W Ισχύς 2000W. Ισχύς 2000W. θα κάτσω σπίτι... αερόθερμα αερόθερμο δαπέδου PTC 03 αερόθερμο δαπέδου PTC 07 αερόθερμο δαπέδου PTC 6 σε τρία σε τρία 6 250W σύστημα PTC 8 Ισχύς. Περιστρεφόμενο. 3 ς. Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης. Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

GE Appliances. Νέα σειρά Ψυγείων 2013 Side by side

GE Appliances. Νέα σειρά Ψυγείων 2013 Side by side GE Appliances Νέα σειρά Ψυγείων 2013 Side by side Ελεύθερα Ψυγεία-Ντουλάπες 840 lt 840 lt 840 lt GSE 30 VHBT SS Μικτή Χωρητικότητα: 840 λίτρα GSE 30 VHBT BB Μικτή Χωρητικότητα: 840 λίτρα Χρώμα: Μαύρο GSE

Διαβάστε περισσότερα

Το σκληρό νερό προκαλεί πολλά προβλήματα στις σωληνώσεις, καθώς το ανθρακικό ασβέστιο και μαγνήσιο επικάθεται στα τοιχώματα των σωλήνων και έτσι

Το σκληρό νερό προκαλεί πολλά προβλήματα στις σωληνώσεις, καθώς το ανθρακικό ασβέστιο και μαγνήσιο επικάθεται στα τοιχώματα των σωλήνων και έτσι Το σκληρό νερό προκαλεί πολλά προβλήματα στις σωληνώσεις, καθώς το ανθρακικό ασβέστιο και μαγνήσιο επικάθεται στα τοιχώματα των σωλήνων και έτσι δημιουργείται ένα στρώμα από άλατα, με αποτέλεσμα οι σωλήνες

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο air-o-convect Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο electrolux air-o-convect 3 air-o-convect: η νέα διάσταση στο μαγείρεμα Επιλέξτε το δικό σας φούρνο air-o-convect μέσα από μια πλούσια γκάμα μοντέλων και

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ Αριθμός Πιστοποιητικού 91215 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Το παρόν πιστοποιητικό απονέμεται στον Οργανισμό: Ημερομηνία Αρχικής Πιστοποίησης 23/03/2012 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης electrolux fit system 3 Νέο Fit System: Μια προσαρμόσιμη και λειτουργική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις Καφετέριες και εστιατόρια: Ιδανικό για μικρούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Multi X3... 3 Σαντουιτσιέρα S-627 Green Toast... 4 Ceramic BBQ 4832... 4 Μίξερ χειρός 2009 Profimix 350... 5 Μίξερ με βάση 2019B Profimix 350...

Multi X3... 3 Σαντουιτσιέρα S-627 Green Toast... 4 Ceramic BBQ 4832... 4 Μίξερ χειρός 2009 Profimix 350... 5 Μίξερ με βάση 2019B Profimix 350... 2 Multi X......................... Σαντουιτσιέρα S-627 Green Toast............ 4 Ceramic BBQ 482................... 4 Μίξερ χειρός 2009 Profimix 50............. 5 Μίξερ με βάση 2019B Profimix 50............

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα. Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού

Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα. Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού 2016 Περιεχόμενα Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού BIOTEV Υγρό Χλωριούχο Σαπουνούχο Καθαριστικό Υγρό Χλωριούχο Σαπουνούχο Καθαριστικό Extra

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ Κατάλογος Συσκευών 2016 Στην FG Europe Α.Ε. μελετάμε και εισάγουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των οικιακών συσκευών, μας βοηθά να σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενη Ειδική Τιμή Set τοις μετρητοίς προς Τελικό Καταναλωτή. και εφόσον υπάρχουν αποθέματα

Προτεινόμενη Ειδική Τιμή Set τοις μετρητοίς προς Τελικό Καταναλωτή. και εφόσον υπάρχουν αποθέματα Set : Φούρνος + Κεραμικό Πλατώ Εστιών Teka + EBON ΗS-724 Inox Φούρνος άνω πάγκου με νέο μοντέρνο design. Βυθιζόμενοι διακόπτες. Ανοξείδωτα στοιχεία πρόσοψης, με ειδικό βερνίκι για να μην φαίνονται οι δακτυλιές.

Διαβάστε περισσότερα

Καλάθια Πλυντηρίου Πιάτων

Καλάθια Πλυντηρίου Πιάτων Καλάθια Πλυντηρίου Πιάτων ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ανοικτός σχεδιασμός των καλαθιών για εύκολο πλύσιμο και γρήγορο στέγνωμα. Οι βάσεις και οι προεκτάσεις είναι ενισχυμένες για μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή.

Διαβάστε περισσότερα

Μ Μ Α Α Γ Γ Ε Ε Ι ΙΡ Ρ Ι Ι Κ Α Σ Κ Ε Υ Η

Μ Μ Α Α Γ Γ Ε Ε Ι ΙΡ Ρ Ι Ι Κ Α Σ Κ Ε Υ Η PURE LINE CLASSIC ZEON EXPERT PLUS CHROMA GOURMET CERATECH WHITE EVERGREEN CERATECH INDUCTION CERATECH OLYMPIA ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Μ Μ Α Α Γ Γ Ε Ε Ι ΙΡ Ρ Ι Ι Κ Α Σ Κ Ε Υ Η 2 2 0 1 5 Τα μαγειρικά σκεύη Pyramis

Διαβάστε περισσότερα

Σύνολο. Μονάδας. τεμάχιο 600. τεμάχιο 300

Σύνολο. Μονάδας. τεμάχιο 600. τεμάχιο 300 ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ Τις ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015» Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Του Έδρα Οδός. Αριθμός.

Διαβάστε περισσότερα

FXP609X. Χρονοδιακόπτης Αφής προγραμματισμού 2 Εξωτερικά κουμπιά διακοπτών 8 τρόποι λειτουργίας. - Άνω και Κάτω αντίσταση. - Pizza.

FXP609X. Χρονοδιακόπτης Αφής προγραμματισμού 2 Εξωτερικά κουμπιά διακοπτών 8 τρόποι λειτουργίας. - Άνω και Κάτω αντίσταση. - Pizza. 94 95 Φούρνος Άνω Πάγκου 90cm Φούρνοι άνω πάγκου maxi Φούρνοι άνω πάγκου FNP319/1X FXP825VX FXP623X FXP609X FPP 609XL FPP 609X Κωδικός: 33701064 Κωδικός Ε.Α.Ν.: 8016361858107 Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 47,5x89,8x56,3

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ. 1. Κουζίνα αερίου αποτελούμενη από τέσσερις εστίες αερίου και φούρνο αερίου.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ. 1. Κουζίνα αερίου αποτελούμενη από τέσσερις εστίες αερίου και φούρνο αερίου. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ 1. Κουζίνα αερίου αποτελούμενη από τέσσερις εστίες αερίου και φούρνο αερίου. Τεμάχια δύο (2). Συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη: 5.800,00 Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η προμήθεια των παρακάτω ειδών πρέπει να είναι αρίστης ποιότητας.δείγματα θα προσκομισθούν μόνο στα είδη που αναφέρεται.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η προμήθεια των παρακάτω ειδών πρέπει να είναι αρίστης ποιότητας.δείγματα θα προσκομισθούν μόνο στα είδη που αναφέρεται. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου για χρονικό διάστημα ενός (1)

Διαβάστε περισσότερα

DIPLOMAT SP 2003/60 / 1Μ Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 1Μ. Υποδείξεις ασφαλείας

DIPLOMAT SP 2003/60 / 1Μ Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 1Μ. Υποδείξεις ασφαλείας DIPLOMAT SP 2003/60 / 1Μ Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 1Μ Υποδείξεις ασφαλείας Η συσκευή και η συσκευασία της παράγονται µε διαδικασίες φιλικές στο περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο)

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο) ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ Συνδέστε τη συσκευή στο ηλεκτρικό δίκτυο. Σε ορισμένα μοντέλα, μπορεί να ακουστεί ένα ηχητικό σήμα που υποδεικνύει ότι έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός θερμοκρασίας: κρατήστε πατημένο το κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Μαγείρεμα. Χαρακτηριστικά που κάνουν την διαφορά ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Μαγείρεμα. Χαρακτηριστικά που κάνουν την διαφορά ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 68 69 70 71 Μαγείρεμα ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ Sicureflame είναι το σύστημα Candy που εγγυάται την ασφαλή χρήση των εστιών αερίου. Oι θερμικές ασφάλειες ελέγχουν σε σταθερή βάση τους καυστήρες.

Διαβάστε περισσότερα

air-o-speed ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ

air-o-speed ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ : Ο γρηγορότερος combi φούρνος παγκοσμίως electrolux 3 από την Electrolux: ο πλέον πρωτοπόρος και μοναδικός είναι τώρα διαθέσιμος Ταχύτητα: Ο φούρνος υψηλής παραγωγικότητας μαγειρεύει έως

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Η νέα κατηγορία βάσης εντυπωσιάζει με τα νέα στοιχεία εξοπλισμού που πληρούν αυστηρά πρότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλο κάδο, άνετη θέση στάθμευσης για

Διαβάστε περισσότερα

Noga Water Care - Netherlands

Noga Water Care - Netherlands ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Noga Water Care - Netherlands ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΩΝ ΝΕΡΟΥ Συστήματα για Μείωση Αλάτων Ασβεστίου και Σωματιδίων ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός: 39.928,25 ευρώ με 23% ΦΠΑ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Προϋπολογισμός: 39.928,25 ευρώ με 23% ΦΠΑ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ Μελέτη Νο 3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Γεράνι, Χανιά Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών πληρ. Κουκουνάκη Αικατερίνη τηλ. 2821340029 fax 2821340090 email: koukounaki@

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε ΑΠΟΡΡYΠΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε ΑΠΟΡΡYΠΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε ΑΠΟΡΡYΠΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΠΡΕΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ &ΠΛΑΚΑΚΙΑ. ΚΩΔ.0000052 ΚΩΔ.0000164 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 500ml ΣΠΡΕΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CATERING ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΞΙΩΣΕΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CATERING ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΞΙΩΣΕΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CATERING ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΞΙΩΣΕΩΝ ΦΟΥΡΝΟΙ CONVECTION - ECO FAN ΦΟΥΡΝΟΙ AIR - O - STEAM Φούρνος κυκλοθερμικός (Convection-Eco Fan) Κυκλοθερμικός φούρνος αερίου ή ηλεκτρικός, κατά πλάτος,

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για κάθε τύπου εφαρμογές σε αρτοποιεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα

Συρόµενος απορροφητήρας R-3004 Οδηγίες χρήσης Οδηγίες για την εγκατάσταση και την χρήση του µοντέλου CE 1 Πίνακας περιεχοµένων Υποδείξεις ασφαλείας 3 Χαρακτηριστικά 3 Γενικές προφυλάξεις 4 Οδηγίες για

Διαβάστε περισσότερα

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές και ελέγχους,

Διαβάστε περισσότερα

πολύτιμα κομμάτια η συλλογή 86-87 88-89 92-93 94-95 96-97 98-99 100-101 102-103 Οι ηλεκτρικές συσκευές JOHAN SUPERIOR συνδυάζουν

πολύτιμα κομμάτια η συλλογή 86-87 88-89 92-93 94-95 96-97 98-99 100-101 102-103 Οι ηλεκτρικές συσκευές JOHAN SUPERIOR συνδυάζουν πολύτιμα κομμάτια η συλλογή Οι ηλεκτρικές συσκευές JOHAN SUPERIOR συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και αντοχή με υψηλή αισθητική. Ο σχεδιασμός τους ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του μοντέρνου design,

Διαβάστε περισσότερα

STEAMER. Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler VBA-104E

STEAMER. Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler VBA-104E Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler STEAMER 15 VBA-104E Για εκείνους που απαιτούν τα βέλτιστα αποτελέσµατα µαγειρέµατος, µε διατήρηση των διατροφικών ιδιοτήτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΖΙΝΑ. 01-160 Φτυάρι πίτσας ξύλινο 22 125cm 6 10,52 01-161 Φτυάρι πίτσας ξύλινο 23 135cm 6 15,34

ΚΟΥΖΙΝΑ. 01-160 Φτυάρι πίτσας ξύλινο 22 125cm 6 10,52 01-161 Φτυάρι πίτσας ξύλινο 23 135cm 6 15,34 01-060 Φτυάρι πίτσας ξύλινο 125 22cm 5 19,96 01-061 Φτυάρι πίτσας ξύλινο 135 23cm 5 22,99 05-069 Φτυάρι πίτσας AL.- ξύλο 66 30cm 5 13,61 01-160 Φτυάρι πίτσας ξύλινο 22 125cm 6 10,52 01-161 Φτυάρι πίτσας

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.700 P Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο

Διαβάστε περισσότερα

STUDIO CLASSIC ZEON EXPERT PLUS LOGIC PLUS GOURMET EVERGREEN PURITY CERATECH OLYMPIA ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ

STUDIO CLASSIC ZEON EXPERT PLUS LOGIC PLUS GOURMET EVERGREEN PURITY CERATECH OLYMPIA ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ STUDIO CLASSIC ZEON EXPERT PLUS LOGIC PLUS GOURMET EVERGREEN PURITY CERATECH OLYMPIA ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ 22013 0 Μαγειρικά σκεύη Pyramis! To 1977, όταν πρωτοξεκίνησε η Pyramis να κατασκευάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ!!! ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ. 01-004 Σταντ δίσκων ξύλινο πτυσσόμενο 6 25,77. 05-009 Σταντ δίσκων μεταλλικό πτυσσόμενο 6 20,48

ΝΕΑ!!! ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ. 01-004 Σταντ δίσκων ξύλινο πτυσσόμενο 6 25,77. 05-009 Σταντ δίσκων μεταλλικό πτυσσόμενο 6 20,48 Παραµάνες...57 Σταντ δίσκων...57 Δίσκοι φελού-pp...58 Δίσκοι αντιολισθητικοί...59 Σουπλά ξύλινα...60 Δαντέλες - Σουβέρ...60 Πιατέλες - Πιάτα inox...61 Μελιέρες - Ζαχαριέρες...62 Μπουκάλια κέτσαπ...63 Σαλτσιέρες...63

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΓΕΙΑ/ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς

ΨΥΓΕΙΑ/ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς ΨΥΓΕΙΑ/ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΕΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΕΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΕΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εγκατάσταση Η σωστή θέση του απορροφητήρα θα πρέπει να είναι 60cm πάνω από το επίπεδο των ηλεκτρικών εστιών της κουζίνας σας ή 75cm εάν πρόκειται για εστίες

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος PITSOS family Νοέμβριος 2012. Μόνο για εμπόρους

Τιμοκατάλογος PITSOS family Νοέμβριος 2012. Μόνο για εμπόρους Τιμοκατάλογος PITSOS family Νοέμβριος 2012 Μόνο για εμπόρους Κάντε like στην facebook σελίδα της Pitsos και μάθετε πρώτοι τα νέα μας! facebook.com/pitsos.gr Μάθετε περισσότερα για την εταιρία, τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις γιά το νοστιμότερο. Barbeque της ζωής σας Α Ν Ο Ι Ξ Η - Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι 2 0 1 5

Προτάσεις γιά το νοστιμότερο. Barbeque της ζωής σας Α Ν Ο Ι Ξ Η - Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι 2 0 1 5 Προτάσεις γιά το νοστιμότερο Barbeque της ζωής σας Α Ν Ο Ι Ξ Η - Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι 2 0 1 5 Outdoor BBQ Μπάρμπεκιου με κάρβουνο Ανοξείδωτο Σχήμα χαρτοφύλακα Ιδανικό για ψαράδες, κυνηγούς, κατασκηνωτές Διαστάσεις:43,5

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ EL ΨΗΣΙΜΟ Μη θέτετε ποτέ τη συσκευή σε λειτουργία ενώ είναι άδεια. Μην υπερφορτώνετε το δίσκο, τηρείτε τις συνιστώμενες ποσότητες. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για κλασικό τηγάνισμα (μη γεμίζετε το

Διαβάστε περισσότερα

01-09-11-048016 ΚΑΝΑΤΑ ΜΕΖΟΥΡΑ 5ΛΤ THERMOHOUSER - APS-30046 01-09-11-048026 ΚΑΝΑΤΑ ΜΕΖΟΥΡΑ 2ΛΤ THERMOHOUSER - APS-30048

01-09-11-048016 ΚΑΝΑΤΑ ΜΕΖΟΥΡΑ 5ΛΤ THERMOHOUSER - APS-30046 01-09-11-048026 ΚΑΝΑΤΑ ΜΕΖΟΥΡΑ 2ΛΤ THERMOHOUSER - APS-30048 Ε 01-09-11-048016 ΚΑΝΑΤΑ ΜΕΖΟΥΡΑ 0.5ΛΤ THERMOHOUSER - -30046 01-09-11-048026 ΚΑΝΑΤΑ ΜΕΖΟΥΡΑ 2ΛΤ THERMOHOUSER - -30048 01-09-11-048036 ΚΑΝΑΤΑ ΜΕΖΟΥΡΑ 3ΛΤ THERMOHOUSER - -30049 01-09-11-048046 ΚΑΝΑΤΑ ΜΕΖΟΥΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών CASO GERMANY Κάβες και Ψυγεία Κρασιών 1 Η εταιρεία CASO παράγει κάβες και ψυγεία κρασιών μοντέρνου σχεδιασμού και τελευταίας τεχνολογίας. Οι κάβες της CASO είναι σχεδιασμένες με τεχνολογία peltier η οποία

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent Edition Home

K 4 Silent Edition Home Το Κ4 Silent Home με την καινοτόμο αθόρυβη λειτουργία είναι αθόρυβο αφού λειτουργεί με κατά 50% χαμηλότερο επίπεδο θορύβου. Το πλυστικό μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με υδρόψυκτο κινητήρα και είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Νοέμβριος 2009

Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Νοέμβριος 2009 Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές Νοέμβριος 2009 Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και τόσα χρόνια. Οι συσκευές Pitsos βρίσκονται στα περισσότερα ελληνικά

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακές Ψυκτικές Συσκευές

Οικιακές Ψυκτικές Συσκευές 2010/1060 Οικιακές Ψυκτικές Συσκευές Προτιμήστε οικιακές ψυκτικές συσκευές ενεργειακής κλάσης τουλάχιστον Α+ I II XYZ XYZ L YZ L YZ db Με τη συγχρηματοδότηση του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Ευφυής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή χρήση. Έτσι, είμαστε σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. P/N: 700351626(09.03) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και απευθυνθείτε στις

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Ιούνιος 2010

Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Ιούνιος 2010 Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές Ιούνιος 2010 Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και τόσα χρόνια. Οι συσκευές Pitsos βρίσκονται στα περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

Φιλίππου Εμμανουήλ, 10/6/2014 3:18 μμ. 10/6/2014 3:18 μμ. Είδη εξοπλισμού, ελαφρύς και βαρύς εξοπλισμός κουζίνας, διάταξη εξοπλισμού

Φιλίππου Εμμανουήλ, 10/6/2014 3:18 μμ. 10/6/2014 3:18 μμ. Είδη εξοπλισμού, ελαφρύς και βαρύς εξοπλισμός κουζίνας, διάταξη εξοπλισμού Από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί η λειτουργία ενός εστιατορίου, σημαντικό ρόλο θα παίξει η σωστή επιλογή εξοπλισμού της κουζίνας. Για την προμήθεια του εξοπλισμού της κουζίνας πρέπει να μελετηθούν με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 Για να εξασφαλίσετε σωστή λειτουργία και ασφάλεια, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ST2FABNE2. 50's style retro. Εντοιχιζόμενο Πλ. πιάτων 60 εκ, 50's Style Μαύρο Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

ST2FABNE2. 50's style retro. Εντοιχιζόμενο Πλ. πιάτων 60 εκ, 50's Style Μαύρο Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Εντοιχιζόμενο Πλ. πιάτων 60 εκ, 50's Style Μαύρο Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166915 13 σερβίτσια Προγράμματα / Λειτουργίες No προγραμμάτων: 5 + 4 γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΦΟΥΡΝΑΚΙ SUPER NEW 1505 3505 4005 4505 SUPER NEW MIDI OVEN 1505 3505 4005 4505 GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 1 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 2 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΛΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

BLV2P-2. 50's style retro. Πλ. πιάτων ηλεκτρονικό 60 εκ, 50's Style Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο

BLV2P-2. 50's style retro. Πλ. πιάτων ηλεκτρονικό 60 εκ, 50's Style Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο Πλ. πιάτων ηλεκτρονικό 60 εκ, 50's Style Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166816 13 σερβίτσια Προγράμματα / Λειτουργίες No προγραμμάτων: 5 + 4 γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Noga Water Care - Netherlands

Noga Water Care - Netherlands ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Noga Water Care - Netherlands ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΩΝ ΝΕΡΟΥ Συστήματα για Μείωση Αλάτων Ασβεστίου και Σωματιδίων ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑΣ ΝΕΡΟΎ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Κατάλληλο για τον καθαρισμό μπαλκονιών. Ιδανικό για τον καθαρισμό της βεράντας και των επίπλων. Καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα από τη χρήση σφουγγαρίστρας

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent. K 4 Silent, 1.637-350.0, 2015-05-30

K 4 Silent. K 4 Silent, 1.637-350.0, 2015-05-30 Τέλος πια στα μπερδεμένα λάστιχα και στους κόμπους! Το K4 Silent προσφέρει το λάστιχο PremiumFlex με σύστημα που αποτρέπει το σχηματισμό κόμπων και γυρισμάτων του λάστιχου. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: /

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: / ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ Κωδικός προϊόντος: 107-48590 / 107-48593 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καµία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ LINERO. Το κλασικό σύστημα, το οποίο συνδυάζει σε κάθε κουζίνα την κομψότητα με τη χρηστικότητα. Παιδική ασφάλεια

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ LINERO. Το κλασικό σύστημα, το οποίο συνδυάζει σε κάθε κουζίνα την κομψότητα με τη χρηστικότητα. Παιδική ασφάλεια ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Seite 7 3 Σχεδιασμός που δημιουργεί τάξη. Τα χρήσιμα εξαρτήματα πρόσθετου εξοπλισμού αποτελούν σημαντική βοήθεια για το άτομο που μαγειρεύει και ταυτόχρονα διακοσμητικά στοιχεία για κάθε κουζίνα.

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Τραβάει... ό,τι τραβάει η όρεξή σας!

Τραβάει... ό,τι τραβάει η όρεξή σας! F01/0615/5.0 Τραβάει... ό,τι τραβάει η όρεξή σας! Ε ΡΑ & ΕΚΘΕΣΗ: ΚΡΕΟΝΤΟΣ 25, 10442 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ: 210 5193600, FAX: 210 5193921 www.ideal.gr SERVICE: SERVICE ONE, ΤΗΛ: 210 6293100, FAX: 210 6220890, www.service-one.gr

Διαβάστε περισσότερα

απορροφητήρες Κυβικά ανά ώρα απορρόφησης κωδικός περιγραφή χρώμα _60B _60W A60B A60W απλός με 1 μοτέρ καφέ 210

απορροφητήρες Κυβικά ανά ώρα απορρόφησης κωδικός περιγραφή χρώμα _60B _60W A60B A60W απλός με 1 μοτέρ καφέ 210 απορροφητήρες χρώμα 2401_60B 2401_60W 2401A60B 2401A60W Κυβικά ανά ώρα απλός με 1 μοτέρ καφέ 210 απλός με 1 μοτέρ λευκός 210 απλός με 2 μοτέρ καφέ 350 απλός με 2 μοτέρ λευκός 350 Μήκος 60 cm Ύψος 14.7

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ Πριν από περίπου 10 χρόνια η InnoGoods παρουσίασε τον πρώτο επαναχρησιμοποιούμενο απορροφητή υγρασίας στην αγορά

Διαβάστε περισσότερα