ΠΕΛΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔ Ειδικά σχεδιασμένα για την σταθερότητα της συσκευής, την μείωση θορύβου και κραδασμών.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΕΛΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔ. 50291828007 Ειδικά σχεδιασμένα για την σταθερότητα της συσκευής, την μείωση θορύβου και κραδασμών."

Transcript

1 electrolux πλυντήριο ρούχων Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε εύκολες λύσεις για το χώρο πλύσης του σπιτιού τους. ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ - 2 L ΚΩΔ κύκλοι πλύσης - 2 λίτρα, Οικολογικό: βιοδιασπώμενο κατάλληλο για όλα τα υφάσματα στο χέρι ή στο πλυντήριο, για ευαίσθητα δέρματα. Χωρίς οπτικά λευκαντικά, αιτία αλεργιών. Περιέχει αιθέρια έλαια: σιτρονέλλα, ευκάλυπτο, πορτοκάλι και δυόσμο. ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ - 1,5 Kg κωδ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΦΩΣΦΟΡΙΚΟΎΣ ΚΡΥΣΤΆΛΛΟΥΣ ΚΩΔ Μειώνει την κατανάλωση απορρυπαντικού και ενέργειας. Πρόληψη κατά της απόθεσης αλάτων και εύκολη τοποθέτηση. Ανταλλακτικό 500g κωδ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ROBBIE WASH* ΚΩΔ * Μπαλάκι με συμπυκνωμένο απορρυπαντικό από 0 έως 80 C για περίπου 120 πλύσεις. Χωρίς φωσφορικά άλατα. Ξαναγεμίζει. ΔΙΧΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ Προστατεύουν τα ευαίσθητα ρούχα κατά την πλύση. 30x40cm κωδ x60 cm κωδ Προστασία των υποδημάτων, μείωση θορύβου, κωδ Οι χώροι πλύσης μπορεί να είναι πολύ μικροί ή μεγάλοι σαν μία κουζίνα. Σε κάθε περίπτωση, η Ελεκτρολούξ μπορεί να προσφέρει λύσεις για την οργάνωση του χώρου, την ασφαλή πλύση των ρούχων και την εξοικονόμηση ενέργειας. ΣΕΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΩΔ Αυτό το ειδικό αποσκληρυντικό αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου και τα υπολείμματα από το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων σας. Η χρήση του αποσκληρυντικού μια φορά το μήνα εγγυάται άριστη απόδοση και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. 10 δόσεις x 50 g. SUPER-ΚΙΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΩΔ Xάρη στη συνδυασμένη δράση των πρωτεολυτικών ενζύμων (μικρό σακουλάκι) και των απολιπαντικών μέσων (μεγάλο σακουλάκι), αφαιρεί όλα τα υπολείμματα, καθαρίζοντας τέλεια τα εξαρτήματα του πλυντηρίου και βελτιώνοντας την απόδοση. ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ G ΚΩΔ Αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου από πλυντήρια ρούχων και πιάτων. Μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, διατηρώντας καθαρούς τους σωλήνες και τον κάδο. Επαναλάβετε 2 έως 4 φορές το χρόνο. ΠΕΛΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔ Ειδικά σχεδιασμένα για την σταθερότητα της συσκευής, την μείωση θορύβου και κραδασμών. ΒΑΣΗ ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ ΚΩΔ ΛΕΥΚΌ* Για πλυντήριο ή στεγνωτήριο. ΒΑΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑΘΙ ΚΩΔ ΛΕΥΚΟ Άνετη εισαγωγή/εξαγωγή των ρούχων. Μαύρο κωδ NEOCAL - ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΚΩΔ Πρόληψη κατά των αλάτων. Περιέχει μαγνήτες νεοδυμίου, που διασπούν τους κρυστάλλους ανθρακικού ασβεστίου. Σύνδεση: ¾ σπείρωμα, M.F. 20bar. ΔΙΣΚΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ 45CM ΚΩΔ Προστατεύει το δάπεδο από πιθανές ζημιές λόγω διαρροής νερού. Διατίθεται: 60 cm κωδ

2 Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε τα ρούχα σας να είναι φρέσκα σαν να είχαν στεγνώσει κάτω απ τον ήλιο. ΦΥΛΛΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΔ Εύκολα στη χρήση: τοποθετήστε ένα φύλλο, και τα ρούχα θα γίνουν μαλακά, αρωματισμένα και εύκολα στο σιδέρωμα. Γενικής χρήσης: για όλα τα υφάσματα που μπαίνουν στο πλυντήριο και για όλους τους τύπους στεγνωτηρίων. Μιας χρήσης: κάθε φύλλο είναι για ένα πρόγραμμα. 20 φύλλα. ΚΙΤ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΤΜΩΝ Ø 102, 1.5m , 3m Ø 127, 1.5m , 3m Με προσαρμογέα και σφιγκτήρα. ΣΩΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ Για την εξαγωγή θερμού αέρα, χνουδιών και υγρασίας. Εύκαμπτο και επεκτάσιμο. Διατίθενται: ø 102 mm 2 m κωδ ø 102 mm 2,5 m κωδ ø 102 mm 3 m κωδ ΚΙΤ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΩΔ Για στεγνωτήρια με εξαερισμό όταν δεν είναι εφικτή η εξαγωγή του ατμού σε εξωτερικό χώρο. Το δοχείο συλλέγει χνούδια και υδρατμούς προστατεύοντας το χώρο όπου λειτουργεί το στεγνωτήριο από σκουπίδια και υγρασία.. Εύκολη εφαρμογή. Δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία ή ικανότητες για την τοποθέτησή του. Κατάλληλο μόνο για ηλεκτρικά στεγνωτήρια. Δεν είναι κατάλληλο για στεγνωτήρια αερίου. Μήκος: 1,5 m. electrolux πλυντήριο ρούχων Το στεγνωτήριο είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση για να έχετε φρέσκα και στεγνά ρούχα όλο το χρόνο. Η Ελεκτρολούξ διαθέτει ειδικά προϊόντα για τη βελτίωση της απόδοσης του στεγνωτηρίου σας ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΔ * Διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες προεξοχές για να εξουδετερώνουν την ακαμψία που δημιουργείται από το νερό πάνω στο ύφασμα, μαλακώνοντας έτσι τα ρούχα χωρίς τη χρήση χημικών. ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩΔ Βολικό και κατάλληλο για φύλαξη ρούχων/ κουζινικών. ΚΙΤ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΔ Με προσαρμογέα και σφιγκτήρα. ΒΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ Για ασφαλή και σταθερή στερέωση του στεγνωτηρίου πάνω από το πλυντήριο. Διατίθενται: - τύπος CN14Rim, κωδ CN14 Universal κωδ CN3.3W, TRZ902 κωδ στάνταρ πλαισίου κωδ πολυτελείας με συρόμενο ράφι τύπου CN12.3 κωδ γενικής χρήσης με πρακτικό συρόμενο ράφι κωδ γενικής χρήσης για όλες τις συσκευές του ομίλου Electrolux, κωδ (συσκ/σία AEG)

3 electrolux πλυντήριο ρούχων Έχουμε σκεφθεί πως η υδραυλική τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει το σπίτι σας. ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - SAFETY SYSTEM Σωλήνας με σύστημα διακοπής νερού, με συνδέσμους και φίλτρο: σταματά τη ροή νερού σε περίπτωση διαρροής. Ο εξωτερικός σωλήνας μεταφέρει το νερό σε μια βαλβίδα, η οποία αρχίζει να λειτουργεί μέσω ενός σπόγγου που αντιδρά στην επαφή με το νερό. Η μικρή θυρίδα στη βαλβίδα κοκκινίζει όταν ο σωλήνας χρειάζεται αντικατάσταση. VDE IMQ - Max 60BAR, max 90 C - 3/4, Ø 20/27 mm. - S/H 1,5 m κωδ S/H 2,5 m κωδ ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - AQUALOCK Δομή διπλού τοιχώματος. Αν υπάρχει διαρροή στον εσωτερικό σωλήνα, ο εξωτερικός διαφανής γίνεται μπλε, προειδοποιώντας για την ανάγκη αντικατάστασης. VDE IMQ - Max 60BAR, max 90 C - 3/4, Ø 20/27 mm. - S/H 1,5 m κωδ S/H 2,5 m κωδ ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - AQUAMILD Σωλήνας με μαγνητική διάταξη κατά των αλάτων. Φιλτράρει το νερό ώστε να αποτρέπεται η απόθεση αλάτων στα εξαρτήματα, αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητα και τη διάρκεια ζωής τους. Η μαγνητική διάταξη μετατρέπει τα άλατα σε αβλαβείς κρυστάλλους που αποστραγγίζονται με το νερό. WRC - Max 60BAR, max 90 C - 3/4, Ø 20/27 mm. - S/H (ευθύ/κυρτό) 1,5 m κωδ S/H (ευθύ/κυρτό) 2,5 m κωδ Οι σωλήνες αποστράγγισης και εισαγωγής της Electrolux, με σύστημα ασφαλείας ή κλασικοί, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιούν κάθε ανάγκη και να είναι ανθεκτικοί. ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΙ S/S (ευθύ/ευθύ), Ø 19/21/28 mm. - 0,5-2.0M ,2-4.0M ΚΛΑΣΙΚΟΙ S/S και S/H (ευθύ/κυρτό), Ø 19/21 mm - S/H, 1.5M M , 2.5M S/S, 1.5M M , 2.5M ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ CLASSIC 3/4, Ø 20/27 MM - S/H, 1.5M M S/H, 2.5M M S/S, 1.5M S/S, 2.5M Επέκταση 1.5m HIGH QUALITY, 3/4, Ø 20/27MM - S/H, 1.5M S/H, 2.0M S/H, 2.5M S/S, 1.5M Επέκταση 1.5m C, S/H, 1.5M C, S/H, 2.5M WRC, S/H 1.5M WRC, S/H 2.5M C, S/H 1.5M C, S/H 2.5M ΔΙΑΤΑΞΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΩΔ Διάταξη ασφαλείας υπερχείλισης, η οποία ελέγχει τον όγκο ροής νερού που κυμαίνεται μεταξύ 5 και 50 λίτρων. Μετρά τον αριθμό των λίτρων νερού που έχουν περάσει, και αν η ποσότητα υπερβαίνει την προκαθορισμένη, η διάταξη διακόπτει τη ροή νερού.

4 Έχουμε σκεφθεί πως ο χρόνος είναι πολύτιμος για να χάνεται σε πληκτικές ασχολίες όπως το πλύσιμο πιάτων. ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ 25 ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΩΔ Αποτελεσματικό κατά των υπολειμμάτων, για αστραφτερά χωρίς ίχνος λίπους πιατικά, για τέλεια και λαμπερά σκεύη. Κατάλληλο για κάθε βαθμό σκληρότητας του νερού. Διατίθεται: σε σκόνη 1,5 kg κωδ ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΟ - ΛΑΜΠΡΥΝΤΙΚΟ ML ΚΩΔ Αστραφτερή καθαριότητα και σκεύη χωρίς στίγματα: δεν αφήνει τις σταγόνες νερού να λεκιάσουν τα μαχαιροπίρουνα, τα γυάλινα σκεύη και τα πιάτα, εξαφανίζοντας έτσι τις κηλίδες. Διευκολύνει και επιταχύνει τη διαδικασία στεγνώματος και προσφέρει τέλειο στεγνωτικό αποτέλεσμα. + ΑΛΑΤΙ - 1 KG ΚΩΔ Βελτιώνει τη λάμψη των σκευών. Το αλάτι που διαλύεται στο νερό μεταφέρεται μέσα από μια ειδική μονάδα του πλυντηρίου και αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου και το ασβέστιο από το νερό. KIT ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΩΔ Όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη φροντίδα και συντήρηση του πλυντηρίου πιάτων. Απολιπαντικό, λαμπρυντικό, αλάτι (1 Kg), 25 ταμπλέτες, αποσμητικό με άρωμα λεμόνι. electrolux πλυντήριο πιάτων Ο αριθμός των πλυντηρίων πιάτων αυξάνεται, και κάθε μέρα περισσότεροι ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματά του. Ένα από αυτά είναι η εξοικονόμηση χρόνου, ωστόσο το μεγαλύτερο όφελος είναι το υγιεινό πλύσιμο των πιάτων, γιατί γίνεται σε υψηλές θερμοκρασίες με ιδιαίτερα αποτελεσματικά μέσα καθαρισμού. ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙ 2 ΤΕΜΆΧΙΑ ΚΩΔ Απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές από το πλυντήριο. Χρήσιμο αν τα πιάτα μένουν για να πλυθούν το βράδυ. Μεγάλη διάρκεια: μέχρι και 100 κύκλους πλύσης. ΚΑΛΑΘΙ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩΔ Με αρθρωτά χωρίσματα, κατάλληλο για τα περισσότερα μοντέλα πλυντηρίων πιάτων 45 cm και 60 cm. Χερούλι που πέφτει για εξοικονόμηση χώρου. ΒΑΣΗ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΚΩΔ * Η ασφαλής βάση ποτηριών για το πλυντήριο πιάτων. Για ποτήρια ύψους έως και 25,4 cm ΑΠΟΛΙΠΑΝΤΙΚΟ G ΚΩΔ Αφαιρεί το λίπος και τα υπολείμματα τροφών ακόμα και από τα πλέον απρόσιτα σημεία. Προλαμβάνει τη συσσώρευση δυσάρεστων οσμών. ΥΓΡΟ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ - 1L ΚΩΔ Αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου από πλυντήρια πιάτων και ρούχων, καφετιέρες, βραστήρες και ηλεκτρικά σίδερα. ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ G ΚΩΔ Αφαιρεί τα άλατα ασβεστίου από πλυντήρια ρούχων και πιάτων. Μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, διατηρώντας καθαρούς τους σωλήνες και τον κάδο.

5 electrolux μαγείρεμα Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε να έχετε επιφάνεια εστιών υγιεινά καθαρή ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ Καθαρίζει και προστατεύει όλες τις ανοξείδωτες επιφάνειες χωρίς να χαράζει. Αφήνει μία υδατοστεγή μεμβράνη που διατηρεί την επιφάνεια καθαρή. Το σπρέι περιέχει έλαια που το καθιστούν κατάλληλο για επιφάνειες σατινέ χωρίς δαχτυλιές. Διατίθενται: Stalrens κρέμα 250 ml κωδ σπρέι φόρμουλα για δαχτυλιές 500 ml κωδ Καθαρίστε τις κεραμικές ή από ανοξείδωτο χάλυβα εστίες με τα κατάλληλα προϊόντα: επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που διασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα. TOPRENS - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ Ειδικό απορρυπαντικό υψηλής ποιότητας για τον καθαρισμό και συντήρηση των υαλο-κεραμικών και επαγωγικών εστιών. Αφαιρεί τα λίπη, υπολείμματα, ίχνη ασβεστίου και νερού. Αφήνει μια προστατευτική μεμβράνη, για ευκολότερο καθαρισμό και τη συντήρηση. Διατίθεται: Toprens 250 ml κωδ ΜΑΚΤΡΟ ΓΙΑ INOX ΚΩΔ Μάκτρο μίας χρήσης. Απομακρύνει βρομιά και δαχτυλιές αφήνοντας μία αδιάβροχη μεμβράνη σιλικόνης που διαρκεί. Συσκευασία 5 τεμ. ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΕΣΤΙΕΣ ΑΕΡΙΟΥ Σωλήνες εύκαμπτοι από χάλυβα, στρόφιγγες, κιτ εγκατάστασης και άλλα ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Φούρνος Εντοιχιζόμενες εστίες κωδ (50-65 cm) Ελεύθερες κουζίνες κωδ (universal) ΞΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΙΚΗ Αφαιρεί τα καμένα υπολείμματα και τους επίμονους λεκέδες εύκολα και χωρίς κίνδυνο να χαραχτεί η επιφάνεια της κεραμικής εστίας. Ξύστρα κωδ Λεπίδες (ανταλλακτικές) κωδ (5 τεμ) ΚΙΤ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ 1 ΚΩΔ Επαγγελματικά προϊόντα για την προστασία και συντήρηση των εστιών και του φούρνου. Περιέχει: Stalrens - καθαριστικό Inox, Ovenrens - καθαριστικό φούρνου, Μαγικό σφουγγάρι για κάθε επιφάνεια. ΚΙΤ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ 2 ΚΩΔ Επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα της κεραμικής εστίας σε μια μόνο συσκευασία. Περιέχει: Stalrens - καθαριστικό Inox, Ovenrens - καθαριστικό φούρνου, Toprens - καθαριστικό κεραμικών και επαγωγικών εστιών, Ξύστρα, Μάκτρο MicroWizard, Βάση σκευών σιλικόνης.

6 Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε μια ολοκληρωμένη σειρά από βοηθητικά είδη για την κουζίνα. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟΥ Διαλύει το λίπος και αφαιρεί τα καμένα υπολείμματα τροφών στο φούρνο, τις σχάρες, το μπάρμπεκιου. Βιοδιασπώμενο, μη αποξεστικό, μη διαβρωτικό, δεν αφήνει λεκέδες, μη τοξικό και ακίνδυνο για τα φαγητά. Σημ.: δεν χρησιμοποιείται σε αυτοκαθαριζόμενους ή καταλυτικούς φούρνους, ή σε επιφάνειες αλουμινίου. Ovenrens 250 ml κωδ (ζεστός φούρνος) Σπρέι 500 ml κωδ (κρύος φούρνος). ΣΕΤ ΠΕΤΡΑ ΠΙΤΣΑΣ, 38X33 + ΦΤΥΑΡΙ ΚΩΔ Για τραγανές πίτσες όπως στο φούρνο με ξύλα. Ιδανικό για ψωμί, πίτες, γλυκά. Περιέχει βιβλίο συνταγών. ΔΙΣΚΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Σμάλτο 426x360 mm: κωδ Υ 22 mm κωδ Υ 42 mm Αντικολλητικό 426x360 mm: κωδ Υ 22 mm κωδ Υ 42 mm ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ Επιτρέπουν τον έλεγχο του επιπέδου ψησίματος. Μόνο για φούρνους αερίου ή ηλεκτρικούς φούρνους. Φούρνου, κωδ Κρέατος, κωδ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΩΔ Κατάλληλη για ψήσιμο σε φούρνους αερίου, ηλεκτρικούς και μικροκυμάτων. Για θερμοκρασίες έως 260 C. electrolux μαγείρεμα Ο φούρνος είναι αναμφίβολα μία από τις βασικότερες συσκευές της κουζίνας, και έτσι είναι σημαντικό να έχει κανείς τα κατάλληλα βοηθητικά είδη ΠΛΑΚΑ ΓΚΡΙΛ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΩΔ Η κυματιστή πλευρά επιτυγχάνει ιδανικό ψήσιμο γκριλ μέσα στο φούρνο χωρίς καπνούς και οσμές, η λεία πλευρά είναι τέλεια για πίτσα, ψωμί, κλπ. Αντικολλητική, δεν χρειάζεται επιπλέον λάδωμα. Καθαρίζεται εύκολα, μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων. ΔΙΣΚΟΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΚΩΔ Γενικής χρήσης, για κάθε είδος φούρνου. Επίστρωση τεφλόν, αντικολλητική επιφάνεια! Επεκτείνεται από 37,5-52 cm. ΣΧΑΡΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΚΩΔ Για το φούρνο, το ψυγείο ή ως άλλου είδους ράφι. Επεκτείνεται από cm. ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ Λάμπες διαφανείς για θερμοκρασίες έως και 300 C. - E14 15W κωδ E14 40W κωδ E27 25W κωδ E27 40W κωδ E14 25W κωδ για φούρνους και μικροκυμάτων ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΚΩΔ (2 ΦΎΛΛΑ) Αντικαθιστά το λαδόχαρτο και το αλουμινόχαρτο μιας χρήσης στο φούρνο. Δεν χρειάζεται λάδωμα: αντικολλητικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 1000 φορές στους 260 C. 2 φύλλα 33x44 cm.

7 electrolux μαγείρεμα Έχουμε σκεφθεί πως δεν μπορείτε χωρίς φούρνο μικροκυμάτων! Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μεγάλη ευκολία για την κουζίνα. Υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να διατηρείται καθαρός! ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ 300 ML ΚΩΔ Αφαιρεί τα καμένα υπολείμματα και τα λίπη. Για τις εσωτερικές και τις εξωτερικές επιφάνειες. Κατά των δυσάρεστων οσμών. Βιοδιασπώμενο. ΠΙΑΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥ M/W ΚΩΔ Ειδικό αντικολλητικό πιάτο που θερμαίνεται και κάνει το φαγητό να ροδίζει και να είναι τραγανό. Ø 25 cm, Υ 3 cm. πως αν σας αρέσει το μαγείρεμα θα σας αρέσουν σίγουρα και αυτά τα προϊόντα... Ένας νέος τρόπος μαγειρέματος: η σιλικόνη. Εύκαμπτη -ευκολότερη χρήση, Ανθεκτική στη θερμοκρασία -κατάλληλη σε κάθε μαγείρεμα, Αντικολλητική -η προετοιμασία του φαγητού είναι πιο καθαρή και υγιεινή. ΓΑΝΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΚΩΔ Προστατεύει τα χέρια από θερμοκρασίες έως 300 C για μέγιστη διάρκεια ενός λεπτού τη φορά. Η ευκαμψία και η μη ολισθηρότητα της σιλικόνης προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα στο κράτημα. Κατάλληλο και για το δεξί και για το αριστερό χέρι. ΚΑΛΥΜΜΑ Ø 26,5 CM ΚΩΔ Για τις πιτσιλιές και να διατηρεί το πιάτο ζεστό. Σετ Κάλυμμα + Πιάτο κωδ ΣΚΕΥΟΣ ΑΤΜΟΥ M/W ΚΩΔ Με το μαγείρεμα στον ατμό διατηρούνται όλες οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά χωρίς την προσθήκη λίπους. Μπαίνει στο ψυγείο, τον καταψύκτη, στο πλυντήριο πιάτων. ΠΛΑΙΣΙΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Για την εντοίχιση του φούρνου μικροκυμάτων. Μέγιστες διαστάσεις 60x40 cm Λευκό Μαύρο Γκρι μεταλλικό ΒΑΣΗ ΣΚΕΥΩΝ ΚΩΔ Προστατεύει τα χέρια από θερμοκρασίες έως 230 C. Κατάλληλο σαν βάση ή για το άνοιγμα των σκευών. 175x175 cm. ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Κατάλληλες για ψήσιμο σε φούρνο μικροκυμάτων, αερίου ή ηλεκτρικό, έως +260 C και για ψύξη έως -40 C. Επιτρέπουν ψήσιμο σε χαμηλότερες θερμοκρασίες για λιγότερο χρόνο. Αντικολλητικές και εύκαμπτες, για να ψήνετε γλυκά και διάφορα εδέσματα, αφήστε το φαγητό να κρυώσει στη φόρμα και βγάλτε το με μία κίνηση. Δεν απορροφούν οσμές και πλένονται στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων. Μπορείτε να τις διπλώσετε, για την αποθήκευση σε λίγο χώρο, αφού μετά επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα τους.

8 Έχουμε σκεφθεί πως στην κουζίνα σας θέλετε μόνο ευχάριστες μυρωδιές φαγητού ΦΙΛΤΡΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΟΡΕΣΜΟΥ Υψηλής ποιότητας υλικό, για όλους τους απορροφητήρες. Από 100% φυσικές ίνες, βιοδιασπώμενο και λευκασμένο χωρίς τη χρήση χλωρίνης. Ένδειξη κορεσμού: όταν το φίλτρο χρειάζεται αντικατάσταση, το τυπωμένο λογότυπο γίνεται κόκκινο. Αυτοσβηνόμενο, κατά DIN και ISO g/m². 2 τεμ 57x47 κωδ x47 κωδ ΦΙΛΤΡΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ Υψηλής ποιότητας υλικό φίλτρου, κατάλληλο για όλους τους απορροφητήρες. Από 100% φυσικές ίνες. Αυτοσβηνόμενο, κατά DIN και ISO g/m² - 114x47 cm κωδ g/m² - 114x47 cm κωδ ΦΙΛΤΡΟ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΜΩΝ Χάρη στα σωματίδια ενεργού άνθρακα, διατηρεί τον αέρα καθαρό και υγιεινό. Συνιστάται ιδιαίτερα για απορροφητήρες που ανακυκλώνουν τον αέρα αντί να τον εξάγουν στην ατμόσφαιρα. Αυτοσβηνόμενο, κατά DIN και ISO g/m² - 57x47 cm κωδ ΦΙΛΤΡΟ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΜΩΝ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΟΡΕΣΜΟΥ Συνδυασμός δύο φίλτρων υψηλής ποιότητας: άνθρακος 360/ gr/m² και με ένδειξη κορεσμού 130 gr/m². Αυτοσβηνόμενο, κατά DIN και ISO x47 cm - κωδ electrolux μαγείρεμα Στους απορροφητήρες εξαγωγής ή ανακύκλωσης, η δράση του φίλτρου διασφαλίζει την υψηλή απόδοση των συσκευών. Ο καθαρισμός του αέρα πραγματοποιείται από φίλτρα δύο ειδών: φίλτρα συγκράτησης λίπους και φίλτρα ενεργού άνθρακα. Το φίλτρο λίπους συγκρατεί τα σωματίδια λίπους κατά το μαγείρεμα. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα είναι ένα τέλειο απορροφητικό υλικό, ιδανικό για το φιλτράρισμα, τον καθαρισμό και την απομάκρυνση οσμών. Συνιστάται η αντικατάσταση του φίλτρου κάθε 3-4 μήνες, ανάλογα με τη χρήση και τον τύπο μαγειρέματος (τηγάνισμα, λιπαρά φαγητά, ατμός κλπ.). ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ + TIMESTRIP Απορροφά τα λίπη και την υγρασία κατά το μαγείρεμα, απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές και καθαρίζει τον αέρα. Για βέλτιστη απόδοση συνιστάται η αλλαγή του φίλτρου κάθε 3 μήνες. 58 κωδικοί. Περιλαμβάνεται δείκτης λήξης (Timestrip). ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΙΚΤΗΣ -TIMESTRIP Οι ταινίες Timestrip μετρούν τον χρόνο χρήσης του προϊόντος μέχρι και για 6 μήνες. Kατάλληλη μόνο για θερμοκρασία δωματίου. κωδ ΚΟΚΚΩΔΗΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ Αναπλήρωση φίλτρων με κοκκώδη άνθρακα Κόκοι (pellets) 480 gr. κωδ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Για την εγκατάσταση: απορροφητήρων, θέρμανσης με αέρα, κλιματισμού, εξαερισμού. Επεκτείνεται από 0,5 έως 3,0 m. Ø 120 cm, κωδ Ø 125 cm, κωδ Ø 150 cm, κωδ Ø 160 cm, κωδ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ Σωληνωτοί λαμπτήρες απορροφητήρα. - E14, 25W, (T25L) E14, 40W, (T25L)

9 electrolux μαγείρεμα Έχουμε σκεφθεί όσους θα ήθελαν να μαγειρεύουν υγιεινά και γευστικά με ιδιαίτερα σκεύη στην ξεχωριστή τους κουζίνα... ΣΕΤ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΑΠΌ ΣΤΙΛΒΩΜΈΝΟ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟ ΧΆΛΥΒΑ 18/10 ΚΩΔ Βάση τριπλής στρώσης, χάλυβας-αλουμίνιο-χάλυβας Για όλες τις εστίες, ακόμη και επαγωγικές. Περιλαμβάνει: χύτρα Ø 20 cm (5 Lt) - κατσαρόλα βαθιά 2 λαβές Ø 22 cm (3,8 Lt) - κατσαρόλα ρηχή 2 λαβές Ø 22 cm (2,2 Lt) - γαλατιέρα μακρύ χερούλι Ø 18 cm (2,1 Lt) - γαλατιέρα μακρύ χερούλι Ø 14 cm (0,9 Lt) - καλύμματα Ø 14, 18, 20, 22 cm ΧΥΤΡΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΓΑΛΑΤΙΕΡΑ Από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα 18/10. Βάση τριπλής στρώσης, σύστημα Impact Bonding για βέλτιστη κατανομή θερμότητας. Για εστίες αερίου, ηλεκτρικές, υαλοκεραμικές, αλογόνου, επαγωγικές. Χύτρα για μακαρόνια -Ø22 cm 6 lt, Κατσαρόλα με κάλυμμα -Ø 20 cm 5 lt, Ø 22 cm 3.8 lt, Ø 24 cm 2.8 lt, Γαλατιέρα με χειρολαβή -Ø 16 cm, Ø 20 cm, ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ Με θερμική βάση Impact Disc Plus - Ø 24 cm κωδ Ø 28 cm κωδ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΓΟΥΟΚ ΚΩΔ Επίστρωση Gebron, υψηλή ποιότητα, αντοχή και διάρκεια. Περιλαμβάνει: γουόκ Ø 28 cm, γυάλινο κάλυμμα, σχάρα. Η Ελεκτρολούξ έχει επιλέξει μια σειρά από κατσαρόλες, τηγάνια, μαχαίρια με μοντέρνο σχεδιασμό και κομψότητα, από υλικά υψηλής ποιότητας των καλυτέρων κατασκευαστών οικιακών σκευών για να προετοιμάσετε το αγαπημένο σας πιάτο πρακτικά και γρήγορα. Τα σκεύη κουζίνας της Electrolux προσθέτουν ένα τόνο μοναδικότητας στο σπίτι σας. ΞΥΛΙΝΗ ΘΗΚΗ ΜΕ 5 ΜΑΧΑΙΡΙΑ Inox 18/10, λεπίδα επεγεργασμένη στο χέρι. Περιλαμβάνει: μαχαίρι ψωμιού, μαχαίρι τεμαχισμού, μεσαίο μαχαίρι, μαχαίρι αποφλοίωσης, μαχαίρι του σεφ. Ξύλινη θήκη με αντιολισθητική βάση. - Φυσικό ξύλο κωδ Μαύρη επίστρωση κωδ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΟΠΗΣ Μεγάλη σταθερότητα λόγω του σχήματος Γ. Διατίθενται: - πολυαιθυλενίου 40x30x2+4cm κωδ ξύλινη 45x35x cm κωδ ΓΥΑΛΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (2 ΤΕΜ.) Ιδανική για κάλυψη εστιών ή άλλων ευαίσθητων επιφανειών, κερδίζοντας χώρο για κοπή και προετοιμασία φαγητού. Από πυρίμαχο γυαλί Διαστάσεις: 52x30 cm ΣΕΤ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΩΔ εργαλεία, δεν χαράζουν, με λαβές Inox και κρίκο ανάρτησης. κουτάλα, σπάτουλα, χτυπητήρι, τρυπητή, κουτάλα μαγειρέματος. ΓΑΣΤΡΑ ΑΤΜΟΥ Γάστρα, αισθητήρας, ψεκαστήρας, σχάρα, σωλήνας ατμού (5 τεμ.) Διαστάσεις: 38,5x25x13,5 cm.

10 ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ Για κάθε χρήση, μπάρμπεκιου, εστίες, τζάκι. Διατίθενται: Minibend - φλόγα κωδ Flicker - φλόγα κωδ Flex - φλόγα, εύκαμπτος κωδ Πιεζοηλεκτρικός: Nautilus Hλεκτρονικός: Marlin ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΩΔ λειτουργίες: ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ και ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΡΕΑΤΟΣ. Επιλέξτε πατώντας το κουμπί στην πρόσοψη. Με μαγνήτη στην πίσω πλευρά. ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΩΔ Quartz LCD, με ηχητική ειδοποίηση και λειτουργίες μέτρησης εμπρός - πίσω. Μαγνητικό κλιπ στο πίσω μέρος. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ Διατίθενται: - μεταλλικό αβγό μάγειρας κατσαρόλα ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΩΔ Ιδανικό για κοπή σε ευαίσθητες επιφάνειες, όπως π.χ. πιάτα ή σκεύη με επίστρωση από τεφλόν. ΠΟΔΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑ ΚΩΔ Προστατεύει τα ρούχα από τους λεκέδες. 100% βαμβάκι (λογότυπο Electrolux) electrolux μαγείρεμα... και στη συνέχεια, περισσότερες υπέροχες ιδέες για τον καθαρισμό και την οργάνωση του σπιτιού και της κουζίνας σας. ΤΙΡΜΠΟΥΣΟΝ ΚΩΔ Ανοίγει εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε μπουκάλι. Με κομψό μεταλλικό φινίρισμα. Διαθέτει κόπτη καλύπτρας, Με έξτρα έλικα. Λογότυπο Electrolux. ΣΕΤ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΩΔ Κομψό σετ κρασιού 4 τεμαχίων σε ξύλινη θήκη δώρου. Το σετ περιλαμβάνει πώμα και μαχαίρι σερβιτόρου με ξύλινο φινίρισμα, δαχτυλίδι κρασιού και εξάρτημα ροής. ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΙΛΙΕΣ (ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟΣ ΧΆΛΥΒΑΣ) Ο πιο στιλάτος τρόπος για να δώσετε νέα όψη στην κουζίνα σας, δημιουργώντας περισσότερο βάθος, φως και αίσθηση χώρου. Ανθεκτική στη θερμότητα και εύκολη στον καθαρισμό. 65X62CM κωδ X90CM κωδ X60CM κωδ X90CM κωδ X97CM κωδ ΜΑΚΤΡΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ- ΙΝΕΣ ΚΩΔ Από ίνες υψηλής ποιότητας, για βαθύ και ασφαλή καθαρισμό. Για καθάρισμα χωρίς απορρυπαντικό: κατάλληλο για άτομα με αλλεργία στα καθαριστικά μέσα. ΥΠΕΡΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ PVA ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΩΔ Απορροφά μεγάλες ποσότητες υγρών, για το σπίτι, το σκάφος, χώρους εργασίας κλπ. ΜΑΓΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΩΔ Αφαιρεί κάθε τύπου σημάδια. Αποτελεσματικό στα κραγιόν, μαρκαδόρους, στο δάπεδο, τους τοίχους, τις πόρτες κλπ.

11 electrolux ψύξη Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε ένα καθαρό, αποδοτικό και καλά οργανωμένο ψυγείο! ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ML ΚΩΔ Αφαιρεί λεκέδες και δυσάρεστες οσμές από το ψυγείο. Για τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό του ψυγείου. Βιοδιασπώμενο, μη τοξικό και ασφαλές για τα τρόφιμα. IGLOO FRESH - ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΟΣΜΩΝ ΚΩΔ Το τζελ που περιέχεται στην κάψουλα εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές του ψυγείου (κρέας, ψάρια, τυρί κλπ.) Ασφαλές: το τζελ δεν έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα. Εύχρηστο, μεγάλη διάρκεια: έως 3 μήνες. ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΨΥΞΗΣ Αποφύγετε τον κίνδυνο αλλοίωσης των τροφίμων από την άνοδο της θερμοκρασίας. - κυκλικό κωδ στήλη κωδ ψηφιακό με συναγερμό κωδ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ TASTE GUARD ΚΑΙ ODORLESS Taste Guard, αντιβακτηριακό για ψυγεία με σύστημα Dymanic Frost Free, κωδ Odorless: ενεργού άνθρακα. Ανάνέωση στους 230 C ΚΙΤ ΕΝΑΡΞΗΣ - ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΩΔ Όλα τα προϊόντα σε μια πρακτική θήκη. Περιέχει: Frigorens - καθαριστικό Igloo Fresh - τζελ οσμών Frigocrisp - φίλτρο/πατάκι Το ψυγείο είναι μια από τις πιο σημαντικές συσκευές της κουζίνας και η τακτική φροντίδα του διασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση. Μια φορά το μήνα, συνιστάται να καθαρίζετε το λάστιχο της πόρτας ώστε αυτή να παραμένει αεροστεγής. Είναι επίσης σημαντικό να καθαρίζετε το εσωτερικό του ψυγείου ώστε να μην φράζει ο αγωγός απόψυξης, να μη δημιουργούνται βακτήρια και τα τρόφιμα να διατηρούνται φρέσκα και υγιεινά. FRIGOCRISP - ΦΙΛΤΡΟ/ΠΑΤΑΚΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ ΚΩΔ Η δομή ανοιχτών κυψελών επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα στο χώρο των λαχανικών. Προλαμβάνει τη δημιουργία μούχλας και οσμών. Φρούτα και λαχανικά φρέσκα για πολύ καιρό. ΘΗΚΗ ΦΙΑΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩΔ Ελευθερώνει χώρο στα ράφια και παίρνει 3 φιάλες. Γενικής χρήσης: εφαρμόζει σε όλα τα ράφια ψυγείων ή άλλο ράφι του σπιτιού. Μέγιστο πάχος ραφιού 1cm. ΘΗΚΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΥ Θήκη κρέατος - πορτοκαλί κωδ λευκό κωδ Θήκη βουτύρου - πορτοκαλί κωδ λευκό κωδ ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΨΥΓΕΙΟΥ Σωληνωτός διαφανής λαμπτήρας για το ψυγείο. - E14, 15W, V (T25) κωδ E14, 25W, V (T25) κωδ ΔΙΣΚΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ Προστατεύει το δάπεδο από πιθανή διαρροή νερού. 55 cm κωδ cm κωδ cm κωδ

12 Έχουμε σκεφθεί όλους και όλες εσάς που δεν θέλετε να ξοδεύετε τη μέρα σας ξύνοντας Πάγος στην κατάψυξη; Κανένα πρόβλημα: χάρη στα προϊόντα της Electrolux, που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες του πελάτη. ΠΑΓΟΘΗΚΕΣ Οικολογικό 100% - Καρδιές Κοχύλια Αστέρια Αχλάδια Πιγκουίνοι Κύβοι ΤΑΠΗΤΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΥΞΗ ΚΩΔ (2 ΤΕΜ) Κατάλληλο για την απόψυξη, υδραυλικές εργασίες, διαρροές ή χυμένα υγρά στο σπίτι, ακόμη και για τα κατοικίδια. Μιας χρήσης. Κάθε επιφάνεια απορροφά έως 5 λίτρα. Τα περιεχόμενα της σακούλας είναι βιοδιασπώμενα. ΞΥΣΤΡΑ ΠΑΓΟΥ ΚΩΔ Αφαιρέστε τον πάγο χωρίς να καταστρέψετε τη συσκευή. ΣΠΡΕΙ ΑΠΟΨΥΞΗΣ 500 ML ΚΩΔ Επιταχύνει τη διαδικασία απόψυξης, και κάνει εύκολη την αφαίρεση του πάγου από την κατάψυξη. ΚΙΤ ΕΝΑΡΞΗΣ - ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΚΩΔ Επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και συντήρηση του καταψύκτη. Περιέχει: Σπρέι απόψυξης, ξύστρα, τάπητα υπεραπορροφητικό απόψυξης (2τεμ.). Έχετε ψυγείο αμερικανικού τύπου; ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΨΥΓΕΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ DRINK DISPENSER * Βελτιώνει την ποιότητα του νερού, φιλτράρει το χλώριο. -WF001 κωδ WF004 κωδ electrolux ψύξη Μην ψάχνετε άλλο...έχουμε όλα τα φίλτρα και τα είδη που χρειάζεστε για τη συντήρηση του ψυγείου σας. Φίλτρο Electrolux κωδ (για 1000 lt νερού). ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΨΥΓΕΙΟ/ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ 3/4-4 m, κωδ ΚΙΤ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΩΔ * Γενικής χρήσης, για τη σύνδεση στην παροχή νερού. ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ BRITA MAXTRA* ΚΩΔ (3ΤΕΜ.) Παρέχει φιλτραρισμένο νερό με βελτιστοποιημένη γεύση για κρύα ποτά και παγάκια. Στοιχεία φίλτρου αποστειρωμένα με ατμό. 100% ανακυκλώσιμο. ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ PURE Pure Advantage -κωδ κωδ Pure Source -Φίλτρο νερού κωδ PureSource 2 κωδ PureSource φίλτρο αέρα κωδ PureSource φίλτρο αέρα κωδ

13 electrolux ψύξη - BBQ Έχουμε σκεφθεί πως θα σας άρεσε ο δροσερός και καθαρός αέρας. Το κλιματιστικό φιλτράρει τα μικροσωματίδια του αέρα όπως σκόνη και βακτήρια τα οποία παραμένουν στο φίλτρο. Είναι λοιπόν αναγκαίο να καθαρίζουμε και να αντικαθιστούμε τα φίλτρα για να έχουμε αέρα καθαρό και υγιεινό. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ML ΚΩΔ Ο περιοδικός καθαρισμός των φίλτρων του κλιματιστικού διασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον, χωρίς αλλεργίες. Όταν τα φίλτρα μένουν για καιρό ακάθαρτα, η συσκευή θα αρχίσει να μη λειτουργεί σωστά, το ενεργειακό κόστος θα αυξηθεί και θα μειωθεί ο χρόνος ζωής της συσκευής. Καθαρίστε τα φίλτρα μία φορά το μήνα. ΦΙΛΤΡΑ Ηλεκτροστατικά και αποσμητικά φίλτρα. Μεγάλη γκάμα, συμβατή σε όλα σχεδόν τα μοντέλα της αγοράς. ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ* ΚΩΔ Γενικής χρήσης, για περισσότερες από 200 μάρκες κλιματιστικών. ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Η περιοδική αντικατάσταση του φίλτρου διασφαλίζει μέγιστη απόδοση του συστήματος του κλιματιστικού και παροχή καθαρότερου αέρα. Μαλακό 500x300 mm κωδ Σκληρό 500x300 mm κωδ όλους εσάς που θα θέλατε να χρησιμοποιείτε τον κήπο ως μέρος της κουζίνας σας. Το μπάρμπεκιου είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να προσφέρετε νόστιμα πιάτα στους φίλους σας, έτσι για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα η Ελεκτρολούξ προτείνει μία πλήρη σειρά εργαλείων απαραίτητα για κάθε μπάρμπεκιου. ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ Απαραίτητο κιτ για κάθε ψήστη. Περιλαμβάνει: λαβίδα, σπάτουλα, πιρούνα, πινέλο, μαχαίρι. - Ανοξείδωτη λαβή, μεταλλική θήκη Ξύλινη λαβή, πάνινη θήκη ΣΧΑΡΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ Κανονική κωδ Για να ψήνετε μπριζόλες, μπιφτέκια, κοτόπουλο, λαχανικά και άλλα μικρά κομμάτια. Ανθεκτική στη θερμότητα λαβή, 3 θέσεις ύψους. Ψάρι κωδ Ψήνει με ασφάλεια ένα ολόκληρο ψάρι ή φιλέτα. Μεγάλη λαβή, ανθεκτική στη θερμότητα. ΚΑΛΑΘΙ ΚΩΔ Ιδανικό για ψήσιμο μικρών κομματιών. Αντικολλητικό. ΒΑΣΗ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ (6 ΤΕΜ.) Κρατά το σουβλάκι σε τέλεια απόσταση. ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ ΚΩΔ Μήκος 35 cm, για ασφαλή απόσταση από τη φωτιά. ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΩΔ Ξύστρα με μπρούτζινες τρίχες και σφουγγαράκι.

14 ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥΛΙΠΕΣ Σχεδιασμένη αποκλειστικά για την Electrolux από τον Euro Rotelli (www.eurorotelli.com) με την ιδιαίτερη προσωπική τεχνική της Polaroid 600. Τα σετ πρωϊνού και οι κούπες φέρουν το λογότυπο Electrolux ΣΕΤ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΩΔ ΤΕΜ Συλλογή «ΔΕΚΑ ΤΟΥΛΙΠΕΣ» Ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο 100% PP. 2 διαφορετικά θέματα. ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΘΕΜΑ A ΚΩΔ Κούπα τσαγιού σε πορσελάνη με θέμα Τουλίπες Α. 350 ml - μπαίνε στο πλυντήριο ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΘΕΜΑ Β ΚΩΔ Κούπα τσαγιού σε πορσελάνη με θέμα Τουλίπες Β. 350 ml - μπαίνε στο πλυντήριο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ AEG ΚΩΔ Ακριβές αντίγραφο του AEG LAVAMAT. Λειτουργεί με ή χωρίς νερό. Περιστρεφόμενος κάδος. Οθόνη φωτεινή, 4 διαφορετικοί ήχοι πλύσης. Λειτουργεί με ή χωρίς μπαταρίες. ΚΟΥΖΙΝΑ ΥΑΛΟΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΩΔ εστίες φωτειζόμενες, λειτουργεί με μπαταρίες 2 διαφορετικοί ήχοι μαγειρέματος Αφαιρούμενη σχάρα φούρνου. Περιλαμβάνει γαλατιέρα και τηγάνι. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΩΔ Ακριβές αντίγραφο της Electrolux Ergospace. Αληθινή λειτουργία αναρρόφησης. Πέλμα με ροδάκια. Λειτουργεί με μπαταρίες. Χρώμα κόκκινο ΣΙΔΕΡΟ ΚΩΔ Ακριβές αντίγραφο σίδερου της Electrolux Λειτουργία ψεκασμού νερού. Φωτεινή ένδειξη με LED. Λειτουργεί με μπαταρίες. Άνοιξη 2011 * Συσκευασία ουδέτερη Η Ελεκτρολούξ αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες και τυπογραφικά λάθη. Διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τα χαρακτηριστικά των εικονιζόμενων προϊόντων χωρίς προειδοποίηση. Electrolux Spare Parts-Service S.A. Ανταλλακτικά οικιακών συσκευών - Βοηθητικά είδη & Αναλώσιμα Λήμνου Θεσσαλονίκη Τηλ