GRAMMAR SUMMER CLUB!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "GRAMMAR SUMMER CLUB!"

Transcript

1 GRAMMAR SUMMER CLUB! 2015

2 από 5 έ παιδιά ως α ι Γ 13 ροσ MAR π ι T AM ν τώ ο ιτ ε ρ έ φ ε R E M M U S B! GR U L C Στο Grammar Summer Club έχει στηθεί ένα σκηνικό με συναρπαστικές δραστη ριότητες που τρέφουν τη διάθε ση και τη φ αντασία των παιδιών δίνοντάς τους παράλληλα σημαντικά εφόδια για τη ζωή. Μια καλή ευκαιρία να περάσουν το καλοκαίρι τους παίζοντας και μαθαίνοντας πολλά και ενδια φέ ροντα πράγματα... Σύγχρονο κολυμβητήριο αγωνιστικών διαστάσεων Δύο πισίνες για παιδιά Σύγχρονα γήπεδα Futsal & Tennis Γήπεδα αθλοπαιδιών Αίθουσες γυμναστικής και χορού Αίθουσα ψυχαγωγίας και παιχνιδιών Καφετερία Όλες οι δραστηριότητες γίνονται στις εγκαταστάσεις του Grammar School από έμπειρους, προσοντούχους εκπαιδευτές.

3 Tι προσφέρει το GRAMMAR SUMMER CLUB ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Καθημερινά μαθήματα κολύμβησης σε πισίνες με σύστημα υπερχείλισης (overflow) αγωνιστικών διαστά σεων. Οι ομάδες είναι μικρές σε αριθμό και τα παιδιά επιλέ γονται σε κάθε ομάδα ανάλογα με την ικανότητα και την ηλικία τους. FUTSAL Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίζουν το αγαπημένο τους άθλημα στα σύγχρονα γήπεδα Futsal. TENNIS Tα παιδιά θα μπορούν να γνωρίσουν το υπέροχο άθλημα της αντισφαίρισης στα καινούργια μας γήπεδα. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ οδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, μπάντμιντον, χάντμπολ, Π beach volley. Διεξάγονται πρωτα θλή ματα και δίδονται μετάλλια, διπλώματα και δώρα σε όλα τα παιδιά. ΧΟΡΟΣ α παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν Τ τις χορευτικές τους ικανότητες.

4 ΤΕΧΝΗ Tα παιδιά παρακολουθούν και ασχολούνται με διάφορα είδη τέχνης όπως ζωγραφική, αγγειοπλαστική, χειροτεχνία, ξυλογλυπτική, μοντελισμός. ROBOTICS - GAMING Σχεδιασμός και προγραμματισμός ρομποτικής και παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών. LEGO Τα παιδιά θα μπορούν να δημιουργούν διάφορες κατασκευές από τουβλάκια (Lego) όπως κτίρια, οχήματα κλπ, χρησιμοποιώντας όλων των ειδών εξαρτήματα, με θεματολογία βγαλμένη απο γνωστούς ήρωες των παιδιών. COMPUTERS Μέσα από την εταιρική σχέση του Grammar School με την Microsoft τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της τεχνολογίας. ORIENTEERING Ένα συναρπαστικό παιχνίδι προσανατολισμού με χάρτη και πυξίδα. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ To μάθημα αυτό, περιλαμβάνει δραστηριό τητες για να αποκτήσουν τα παιδιά τις κατάλ ληλες γνώσεις αλλά και τη συνείδηση για ασφαλή οδική συμπεριφορά.

5 TEAM BUILDING Ειδικές ομαδικές ασκήσεις που ενδυνα μώνουν την αίσθηση εμπιστοσύνης και ομαδικότητας μεταξύ των παιδιών. ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Mαθήματα τοξοβολίας στο φυσικό περιβάλλον. ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Τα παιδιά διδάσκονται βασικούς κανόνες ασφάλειας και πώς να αντιμετωπίζουν μικρο ατυχήματα. Επίσης, μαθαίνουν για την προσω πική τους φροντίδα και καθαριότητα καθώς και για ένα ισορροπημένο καθημερινό διαιτολόγιο. ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Διδάσκονται οι βασικές αρχές της μαγειρικής και τα παιδιά φτιάχνουν τα δικά τους εδέσματα. ΔIAΛEΞEIΣ - ΠAPOYΣIAΣEIΣ ξειδικευμένοι καλεσμένοι παρου σιάζουν και E συζητούν με τα παιδιά ενδιαφέροντα θέματα. ΕΚΔΡΟΜΕΣ ιοργανώνονται εκπαιδευτικές και ψυχαγω γικές Δ εκδρομές που διασκε δάζουν και συγχρό νως διδάσκουν τα παιδιά. ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκηνώσουν στο Grammar School, μαζί με τους εκπαιδευτές τους, για μια νύχτα αλλιώτικη και με πολλές εκπλήξεις.

6 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ Το Grammar Summer Club διαθέτει λεωφο ρεία (mini buses) για την ασφαλή και άνετη μεταφορά των παιδιών από και προς το σπίτι. Η μεταφορά είναι προαιρετική. Το Grammar Summer Club θα λειτουργεί με κανονικό πρόγραμμα από τις 22 Ιουνίου μέχρι τις 24 Iουλίου και θα δέχεται παιδιά 5-13 χρόνων. Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής για 1-6 εβδομάδες. Από 27 Ιουλίου μέχρι 31 Ιουλίου τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε διαφοροποιημένο και πιο ανέμελο πρόγραμμα (Κολύμβηση, Αθλητισμός - Παιχνίδια, Computers, Robotics και Τέχνη). Το πρόγραμμα αρχίζει στις 8.30 π.μ. και τελειώνει στις 1.30 μ.μ. Υπεύθυνοι εκπαιδευτές θα βρίσκονται στο χώρο του Grammar Summer Club από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 2.30 μ.μ.

7 GRAMMAR SUMMER CLUB! THE GRAMMAR SCHOOL NICOSIA THE GRAMMAR JUNIOR SCHOOL Τηλ: Φαξ: