Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας"

Transcript

1 PHILIPS LED Σποτ 3,1 W (25 W) GU10 Λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε σωστά το σπίτι σας. Οι λαμπτήρες LED της Philips δοκιμάζονται με αυστηρά κριτήρια, για να διασφαλίζεται ότι πληρούν τις απαιτήσεις Eyecomfort Επιλέξτε φωτισμό υψηλής ποιότητας Μάθετε περισσότερα για το φως Έντονο λευκό φως Ομογενές μοτίβο δέσμης Αντικαταστήστε εύκολα και απλά τους παλιούς λαμπτήρες σας Παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με τους λαμπτήρες αλογόνου με ανακλαστήρα Άμεσο φως με το άνοιγμα του διακόπτη Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας

2 Επιλέξτε μια βιώσιμη λύση Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη Δημιουργήστε τον κατάλληλο φωτισμό για το σπίτι σας Ιδανικό για φωτισμό ανάδειξης Άνετος φωτισμός LED που είναι ευχάριστος για τα μάτια σας Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας Καμία ορατή αναλαμπή

3 Χαρακτηριστικά Μάθετε περισσότερα για το φως Ομογενές μοτίβο δέσμης Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας Θερμοκρασία χρώματος: Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο γαλήνιο φως, ενώ οι λαμπτήρες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. CRI: Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αποτέλεσμα μιας πηγής φωτός ως προς την εμφάνιση των χρωμάτων. Το φυσικό ηλιακό φως έχει CRI 100. Ο δείκτης CRI των λαμπτήρων LED της Philips είναι πάντα μεγαλύτερος από 80, το οποίο εξασφαλίζει ότι η εμφάνιση των χρωμάτων είναι ρεαλιστική και φυσική. Έντονο λευκό φως Ο φακός Single Optic παρέχει μια εξαιρετική δέσμη φωτός χωρίς τις σκιές που εμφανίζονται συνήθως στο άκρο διάχυσης της δέσμης, όπως συμβαίνει με τα συμβατικά σποτ αλογόνου. Αντικαθιστά σποτ αλογόνου Με το όμορφο σχήμα και τις οικείες διαστάσεις του, είναι ένας μοντέρνος λαμπτήρας φωτισμού LED με ανακλαστήρα. Η ιδανική βιώσιμη εναλλακτική για τους παραδοσιακούς λαμπτήρες αλογόνου με ανακλαστήρα. Άμεση ενεργοποίηση Το φως δεν έχει υπέρυθρη ακτινοβολία κι έτσι δεν εκπέμπεται θερμότητα. Επίσης, σε αυτό το φως δεν υπάρχει ούτε υπεριώδης ακτινοβολία. Χάρη σε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, το φως δεν ξεθωριάζει τα υφάσματα και άλλα αντικείμενα. Μέση διάρκεια ζωής: ώρες Με διάρκεια ζωής έως και ώρες, μπορείτε να μειώσετε την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης των λαμπτήρων και να απολαύσετε μια ιδανική λύση φωτισμού για περισσότερα από 15 χρόνια. Αυτός ο λαμπτήρας έχει θερμοκρασία χρώματος 3000K και παρέχει έντονο θερμό φως, ιδανικό για τη δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας όταν θέλετε να υποδεχθείτε φίλους ή να χαλαρώσετε με ένα βιβλίο. Δεν χρειάζεται να περιμένετε: οι λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν πλήρη φωτεινότητα αμέσως μόλις τους ανάψετε. Μόλις ανάψετε τον διακόπτη το δωμάτιο γεμίζει με φως. Δεν υπάρχει αργή εκκίνηση ή αναμονή.

4 Εξοικονόμηση έως και 80% περισσότερης ενέργειας Απαλό φως LED που είναι ευχάριστο για τα μάτια Η τεχνολογία LED εξοικονομεί έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Επομένως, κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με τον χρόνο. Επίσης, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος. Ιδανικό για φωτισμό ανάδειξης Προσφέροντας μοντέρνο φωτισμό με οικεία απόδοση φωτισμού ευρείας γωνίας (36 μοιρών), αυτό το LED σποτ είναι κατάλληλο για φωτισμό ανάδειξης και φωτισμό γενικής χρήσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χωνευτές υποδοχές και φωτιστικά σποτ σε ράγα. Επίσης, είναι ιδανικό για χρήση σε κουζίνες, φωτισμό νησίδας κουζίνας, σαλόνια και τραπεζαρίες. Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας. Καμία ορατή αναλαμπή Όταν το φως τρεμοπαίζει σε γρήγορους ρυθμούς μπορεί να είναι δύσκολο για τα μάτια, να προκαλεί πονοκεφάλους, ακόμη και να προκαλέσει μια κρίση επιληψίας στα άτομα με φωτοευαισθησία. Είναι και δυσάρεστο και περιττό. Τα LED μπορεί να τρεμοπαίζουν λόγω της ταχείας τους αντίδρασης στο ρεύμα του οργάνου. Ωστόσο, επειδή τα LED της Philips έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται οι διακυμάνσεις του ρεύματος εξόδου του οργάνου, εξαλείφουν τους παράγοντες που προκαλούν το τρεμόπαιγμα. Έτσι, δεν θα βλέπετε καμία αναλαμπή, ούτε καν ως υπόνοια. Προδιαγραφές Χαρακτηριστικά λαμπτήρα Σχήμα: Σποτ Με ρύθμιση έντασης: Όχι Υποδοχή: GU10 Διαστάσεις λαμπτήρα Ύψος: 54 mm Πλάτος: 50 mm Αντοχή Μέση διάρκεια ζωής (με 2,7 ώρες/ ημέρα): 15 a Συντελεστής διατήρησης φωτεινής ροής: 0.7 Ονομαστική διάρκεια ζωής: h Αριθμός κύκλων λειτουργίας:

5 Χαρακτηριστικά φωτισμού Εφαρμογή: Φωτισμός ανάδειξης Γωνία δέσμης: 36 Δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI): 80 Θερμοκρασία χρώματος: 3000 K Κατηγορία χρώματος φωτός: Λευκό Ονομαστική φωτεινή ροή: 250 lm Χρόνος εκκίνησης: <0.5 s Χρόνος προθέρμανσης στο 60% φωτισμού: Instant full light Άλλα χαρακτηριστικά Ομάδα κατηγοριοποίησης κινδύνου λαμπτήρα: RG1 Ρεύμα λαμπτήρα: 29 ma Περιεκτικότητα σε υδράργυρο: 0 mg Πληροφορίες συσκευασίας Οικογένεια προϊόντων: LED κλασικό, EyeComfort Ονομαστικές τιμές Ονομαστική γωνία ακτίνας: 36 Ονομαστική διάρκεια ζωής: h Ονομαστική φωτεινή ροή: 250 lm Ονομαστική μέγιστη ένταση: 490 cd Ονομαστική ισχύς: 3.1 W Διαστάσεις και βάρος συσκευασίας SAP EAN/UPC - Τεμάχιο: EAN/UPC - Κιβώτιο: Μικτό βάρος SAP, EAN (τεμάχιο): 0,064 kg Καθαρό βάρος (τεμάχιο): 0,052 kg Βάρος SAP (τεμάχιο): 14,600 cm Μήκος SAP (τεμάχιο): 4,900 cm Πλάτος SAP (τεμάχιο): 9,000 cm Κατανάλωση ρεύματος Ετικέτα ενεργειακής απόδοσης: A++ Κατανάλωση ρεύματος ανά 1000 ώρες: 4 kw Συντελεστής ισχύος: 0.5 Τάση: V Ισχύς: 3.1 W Ισοδύναμο ισχύος: 25 W Energy Efficiency Label: A++ Ημερομηνία έκδοσης: Έκδοση: Signify Holding. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Η Signify δεν παρέχει καμία διαβεβαίωση ή εγγύηση όσον αφορά την ακρίβεια ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στο παρόν και δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε ενέργεια βασίζεται σε αυτές. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το έγγραφο δεν προορίζονται για εμπορική προσφορά και δεν αποτελούν μέρος προσφοράς ή σύμβασης, εκτός εάν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά από την Signify. Η επωνυμία Philips και το έμβλημα της Philips με την ασπίδα είναι σήματα κατατεθέντα της Koninklijke Philips N.V.