Αίτηση Συμμετοχής. Εάν το εστιατόριο βρίσκεται σε άλλη διεύθυνση από αυτήν της έδρας της επιχείρησης, παρακαλούμε σημειώστε:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αίτηση Συμμετοχής. Εάν το εστιατόριο βρίσκεται σε άλλη διεύθυνση από αυτήν της έδρας της επιχείρησης, παρακαλούμε σημειώστε:"

Transcript

1 Αίτηση Συμμετοχής Eπιθυμώ να γίνω μέλος του Δικτύου «ΕλλΟινικό Εστιατόριο» (GreekWineResto.com), που δημιούργησε η εταιρεία οινικής επικοινωνίας Vinetum και σας αποστέλλω συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ώστε το εστιατόριό μου να αξιολογηθεί για αυτόν το σκοπό. Κατάλογος λίστας κρασιών Κατάλογος εδεσμάτων (μενού) Αίτηση συμμετοχής και ερωτηματολόγιο (συμπληρωμένα) Όνομα εστιατορίου:... Ονοματεπώνυμο υπευθύνου:... Διεύθυνση έδρας (προς έκδοση τιμολογίου): Όνομα επιχείρησης:... Οδός:... Αριθμός:... Τ.Κ... Πόλη:... ΔΟΥ:... ΑΦΜ:... Τηλ.:... Fax: Web Site:... Εάν το εστιατόριο βρίσκεται σε άλλη διεύθυνση από αυτήν της έδρας της επιχείρησης, παρακαλούμε σημειώστε: Διεύθυνση εστιατορίου: Οδός:... Αριθμός:... Τ.Κ... Πόλη:... Τηλ.:... Fax: Web Site:... ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η δήλωση συμμετοχής θεωρείται πλήρης, εφόσον συνοδεύεται από τους καταλόγους της λίστας κρασιών και του μενού του εστιατορίου (πρωτότυπα, όχι φωτοτυπίες), το ερωτηματολόγιο και την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένα, καθώς και την πληρωμή των εξόδων συμμετοχής (150 ευρώ, πλέον ΦΠΑ), που όλα μαζί πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση (VINETUM, ΕλλΟινικό Εστιατόριο, Τ.Θ , Βύρωνας). Η κριτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα της επιλογής και οι αποφάσεις της είναι οριστικές. Τα εστιατόρια που εγκρίνονται ως μέλη του Δικτύου «ΕλλΟινικό Εστιατόριο» («GreekWineResto.com») παραλαμβάνουν την ειδική, αδιάβροχη εμαγιέ πινακίδα (διαστάσεων 18 Χ 26 εκ.) με το λογότυπο του Δικτύου, αποδεικτικό της συμμετοχής τους σε αυτό, δίπλωμα (διαστάσεων 29,7 Χ 21 εκ.) που αναγράφει τη διάκριση της λίστας κρασιών τους («Κλασική» «Διαπρεπής» «Εξαιρετική») και τη χρονιά για την οποία γίνονται ή παραμένουν μέλη του Δικτύου, δύο αυτοκόλλητα (αγγλικά-ελληνικά), με το λογότυπο του διαγωνισμού, καθώς και το λογότυπο αυτό ηλεκτρονικά. Τα μέλη δε του Δικτύου αποκτούν ή διατηρούν το δικαίωμα να συμπεριλαμβάνονται και να προβάλλονται στην ιστοσελίδα καθώς και μέσω κάθε άλλου τρόπου προβολής που σχεδιάζεται και υλοποιείται σχετικά από την εταιρεία οινικής επικοινωνίας Vinetum, που είναι δημιουργός υπεύθυνη για το Δίκτυο. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών στους όρους συμμετοχής και στις υποχρεώσεις της απέναντι στα μέλη, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

2 Ερωτηματολόγιο H συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που ακολουθεί είναι απαραίτητη και αποτελεί μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης της λίστας κρασιών ενός εστιατορίου, προκειμένου αυτή να διακριθεί ως «Κλασική», «Διαπρεπής» ή «Εξαιρετική» και έτσι το εστιατόριο να γίνει μέλος του Δικτύου «ΕλλΟινικό Εστιατόριο». Eπιπλέον, θα μας επιτρέψει να συγκεντρώσουμε πρόσθετα στοιχεία για το εστιατόριό σας, που θα συμπεριληφθούν στο διαδικτυακό τόπο και σε όποιο άλλο μέσο προβολής χρησιμοποιηθεί, όσον αφορά το εν λόγω Δίκτυο. Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να συμπληρώσετε πλήρως το ερωτηματολόγιο και στη συνέχεια να το ταχυδρομήσετε προς εμάς μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση VINETUM, ΕλλΟινικό Εστιατόριο, Τ.Θ , Βύρωνας. Αρκεί μόνο να τσεκάρετε τα κατάλληλα κουτάκια (1 για κάθε ενότητα, εκτός αν υποδεικνύεται κάτι διαφορετικό) ή, σε ελάχιστες περιπτώσεις, να γράψετε δυο λόγια για το χώρο εστίασής σας. Σας παρακαλούμε επίσης να στείλετε φωτογραφίες του εστιατορίου σας (εσωτερικό, εξωτερικό και κάβα εάν υπάρχει) ταχυδρομικά, μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία ή ηλεκτρονικά, στο A) H ταυτότητα του χώρου σας Όνομα χώρου εστίασης:... Όνομα χώρου εστίασης στα αγγλικά:... Ονοματεπώνυμο ιδιοκτήτη του εστιατορίου (μπορεί να είναι το όνομα εταιρείας):... Μέγιστος αριθμός κουβέρ:... Μήνες, ημέρες και ώρες λειτουργίας του εστιατορίου:... Tο είδος του καταστήματός σας: Εστιατόριο Μοντέρνα Ταβέρνα Εστιατόριο Café Μεζεδοπωλείο Εστιατόριο Μπαρ Ουζερί Τσιπουράδικο Εστιατόριο με ζωντανή μουσική Μπιραρία Kλασική Tαβέρνα/Mαγειρείο Άλλο (ποιο):... Στυλ διακόσμησης (μπορείτε να τσεκάρετε 1 ή παραπάνω κουτάκια) Απλό/καθημερινό Αφαιρετικό (μίνιμαλ) Κλασικό Παραδοσιακό Μοντέρνο Έθνικ (ανάλογο με την κουζίνα) Πολυτελές Άλλο (ποιο):... Τιμή κατ άτομο, κατά μέσο όρο, χωρίς ποτά < >80

3 B) H κουζίνα σας (Tσεκάρετε όσα κουτάκια χρειάζεται) Ελληνική κλασική Ιταλική σύγχρονη ή δημιουργική Ελληνική δημιουργική Ισπανική Ελληνική τοπική Τσέχικη Μεσογειακή κλασική Κεντροευρωπαϊκή Μεσογειακή δημιουργική Κλασικής μπιραρίας Διεθνής κλασική Κινεζική Διεθνής δημιουργική Ιαπωνική Με βάση το κρέας Πολυνησιακή Με βάση το ψάρι Ινδική Κλασικής ταβέρνας Πολυεθνική Μοντέρνας ταβέρνας Αργεντίνικη Κλασικού μεζεδοπωλείου Βραζιλιάνικη Κλασικού ουζερί τσιπουράδικου Μεξικάνικη Πολίτικη Κλασική Αμερικανική (HΠA) Ανατολικής Μεσογείου Άλλη εθνική κουζίνα (ποια): Αραβική Χορτοφαγική Κυπριακή (να τσεκαριστεί εφόσον υπάρχουν ειδικά μενού Γαλλική κλασική για χορτοφάγους, άσχετα από το στυλ της κουζίνας Γαλλική σύγχρονη ή δημιουργική του χώρου εστίασης) Ιταλική κλασική Άλλο στυλ κουζίνας (ποιο):... Σπεσιαλιτέ (σημειώστε έως 5 πιάτα που αποτελούν «υπογραφή» του εστιατορίου. Πολύ σημαντικό!): Γ) Τα κρασιά σας (σε κάποιες ερωτήσεις μπορεί να τσεκαριστούν περισσότερα από ένα κουτάκια) Η λίστα κρασιών του χώρου εστίασής σας έχει γίνει από εσάς ως ιδιοκτήτη με τις προσωπικές σας επιλογές από κάποια μεγάλη οινοπαραγωγική εταιρεία... σε συνεργασία με τον σεφ και, ενδεχομένως, τον οινοχόο σας από ειδικό (οινοχόο, σύμβουλο οίνου, οινογνώστη κ.λπ.) από κάποια εταιρεία εμπορίας διακίνησης κρασιού ή κάβα Οι ετικέτες (όχι οι εσοδείες) της λίστας σας υπάρχουν πραγματικά σε ποσοστό 100% 80-99% 60-79% Διαθέτετε κρασιά σε ποτήρι; Αν ναι, αναγράψτε πόσα διαφορετικά;...

4 Η λίστα κρασιών του χώρου εστίασής σας ανανεώνεται όποτε θέλει η εταιρεία που τη δημιουργεί και ανάλογα με το τι προτείνει όποτε αλλάζει και το μενού των φαγητών κάθε σεζόν συνεχώς, σύμφωνα με τις ανάγκες του μενού και της αγοράς Η τιμολόγηση των κρασιών της λίστας γίνεται πολλαπλασιάζοντας επί ποσοστών ανάλογων με τη ζήτηση κάθε κρασιού... διαφορετικού ποσοστού, ανάλογα με την τιμή των κρασιών της λίστας... ίδιου ποσοστού για όλα τα κρασιά της λίστας... ποσοστών που προτείνουν προμηθευτές (π.χ. εταιρείες, χονδρέμποροι) Οινοχόος ή γκαρσόνι κρασιού στο χώρο εστίασής σας βρίσκεται σε μόνιμη βάση δεν υπάρχει βρίσκεται περιστασιακά Συμβουλεύετε τους πελάτες σας για την οινική επιλογή τους ποτέ όταν το ζητήσουν πάντα, χωρίς όμως να επιμένετε Τα κρασιά σας διατηρούνται (συντηρούνται) σε ειδικά διαμορφωμένο κελάρι κρασιών σε ειδικά ψυγεία συντηρητές κρασιών... σε κάποιο άλλο χώρο Τα κρασιά σας σερβίρονται σε «κλασικά» ποτήρια «ταβέρνας» σε ποτήρια κολονάτα ευρείας χρήσης σε ειδικά ποτήρια κρασιού Εκτός ποτηριών, άλλα αξεσουάρ κρασιού (καράφες κ.λπ. )... υπάρχουν και χρησιμοποιούνται συστηματικά υπάρχουν, αλλά χρησιμοποιούνται σπάνια δεν υπάρχουν στο χώρο εστίασής σας Προμηθεύεστε τα κρασιά σας από παραγωγούς, απευθείας, με τους οποίους έχετε κοντινή σχέση κάβα λιανικής ή χονδρικής δίκτυα διακίνησης κρασιών χονδρέμπορους ή και cash & carry ή σoύπερ μάρκετ Δ) Eπιπλέον Πληροφορίες Σημειώστε με λίγα λόγια τι είναι εκείνο που κάνει το εστιατόριό σας να ξεχωρίζει (το κείμενο αυτό θα χρησιμοποιηθεί στις σχετικές εκδόσεις προβολής):

5 Για την εξόφληση της συμμετοχής σας (150 ευρώ + ΦΠΑ) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Α. Κατάθεση σε τράπεζα επ ονόματι Vinetum ΕΠΕ 1. Εθνική Τράπεζα, αρ. Λογ/σμού: 100/ Eurobank, αρ. Λογ/σμού: (εσωκλείστε αποδεικτικό κατάθεσης ή διαβιβάστε στο φαξ: ) Β. Επιταγή εις διαταγή Vinetum ΕΠΕ Εσωκλείστε μεταχρονολογημένη επιταγή μέχρι 60 ημερών Γ. Πιστωτική κάρτα Ονοματεπώνυμο κατόχου:... Κάρτα: Visa Master Αριθμός Ημερομηνία λήξης (θα ακολουθήσει το σχετικό τιμολόγιο) Ο Δηλών: Τόπος:... Ημερομηνία:... /... /... Σφραγίδα: Η θέση της εταιρείας Vinetum και της εφημερίδας «Αμπελοτόπι» είναι ξεκάθαρα καλοπροαίρετη απέναντι στους επαγγελματίες εστιάτορες, θεωρώντας αληθή όσα δηλώνουν, όπως συμβαίνει σε ανάλογες δράσεις και διοργανώσεις εξειδικευμένων εντύπων ή φορέων του εξωτερικού. Παρ όλα αυτά, διατηρεί το δικαίωμα να αναιρέσει τα αποτελέσματα κάποιας αξιολόγησης, σε περίπτωση που θα διαπιστώσει εκ των υστέρων πως το εστιατόριο έχει δηλώσει ψευδή στοιχεία, για τα οποία, ούτως ή άλλως, η εταιρεία Vinetum δεν φέρει καμία ευθύνη.