ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙI»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙI»"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18 Απριλίου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ.: ΓΕΝ. Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡ/ΤΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Π.Δ.Ε. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κώδικας: ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Σ. Μπέσιου, Ε. Κουτούκη Τηλέφωνο: Fax: ΠΡΟΣ: Πίνακας αποδεκτών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙI» airetos.gr ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες» Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 71 του ν.4509/2017 (Α 201) «Μέτρα θεραπείας ατόμων που απαλλάσσονται από την ποινή λόγω ψυχικής ή διανοητικής διαταραχής και άλλες διατάξεις». 2. Τις διατάξεις του ν.4270/2014 (Α 143) «Αρχές δημοσιονομικής διαχείρισης και εποπτείας (ενσωμάτωση της Οδηγίας 2011/85/ΕΕ δημόσιο λογιστικό και άλλες διατάξεις» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. 3. Τις διατάξεις του ν.4412/2016 (Α 147) «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)», όπως ισχύει. 4. Τις διατάξεις του ν. 3852/2010 (Α 87) για τη «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πρόγραμμα Καλλικράτης», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

2 5. Τις διατάξεις των άρθρων 26 & 27 του ν. 4067/2012 ( Α 79), «Νέος Οικοδομικός Κανονισμός». 6. Τις διατάξεις του ν.4030/2011 (Α 249), «Νέος τρόπος έκδοσης αδειών, ελέγχου κατασκευών και λοιπές διατάξεις». 7. Το π.δ 123/2016 (Α 208) σχετικά με τη σύσταση και μετονομασία Υπουργείων. 8. Το π.δ 88/2018 (Α 160) «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών». 9. Το π.δ.141/2017 (Α 180) «Οργανισμός Υπουργείου Εσωτερικών». 10. Την υπ αριθμ 4748/ (Β 612) απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών «Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων: Σκοπός, κριτήρια ένταξης, διαδικασία αξιολόγησης καθώς και κάθε άλλο σχετικό ζήτημα». 11. Την υπ αριθμ / (Β 4593) κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομίας και Ανάπτυξης «Καθορισμός διαδικασίας και δικαιολογητικών χρηματοδότησης ειδικού λογαριασμού στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων». 12. Την υπ αριθμ αριθ.3046/304/1989 (Δ 59), απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημ. Έργων «Κτιριοδομικός Κανονισμός». 13. Την υπ αριθμ. αριθ.52487/2002 (Β 18) απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημ. Έργων «Ειδικές ρυθμίσεις για την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε υφιστάμενα κτίρια». 14. Τον προϋπολογισμό και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συγκεκριμένα τη ΣΑΕ 055 στην οποία εντάχθηκε το έργο «Έργα και επενδυτικές δραστηριότητες των δήμων όλης της χώρας (ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης των δήμων)» με ενάριθμο 2017ΣΕ και προϋπολογισμό (ΑΔΑ:7ΖΧΡ465ΧΙ8-3ΚΖ). ΚΑΛΕΙ Τους δήμους της χώρας σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ για την υποβολή προτάσεων προκειμένου να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», που αφορά στην κατασκευή ή προκατασκευή και τοποθέτηση ραμπών πρόσβασης των ΑμεΑ, καθώς και στην κατασκευή χώρων υγιεινής για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ, στις σχολικές μονάδες που υπάγονται στη χωρική τους αρμοδιότητα. Βασικό στόχο αποτελεί η διασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης των ΑμεΑ στους χώρους των σχολείων. 1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Η πρόσκληση αυτή αφορά στη χρηματοδότηση των δήμων της χώρας (Παράρτημα ΙΙ) για την κατασκευή ή προκατασκευή και τοποθέτηση ραμπών και χώρων υγιεινής για ΑμεΑ στις σχολικές μονάδες τους και αποσκοπεί στη βελτίωση των υποδομών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων

3 υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης. Σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ, σχολικές μονάδες της χώρας δεν διαθέτουν ράμπα για να εισέλθει αναπηρικό αμαξίδιο και σχολικές μονάδες δεν διαθέτουν χώρους υγιεινής για ΑΜΕΑ. 2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Ο συνολικός προϋπολογισμός της Πρόσκλησης ανέρχεται σε Το ανώτατο ποσό χρηματοδότησης για κάθε σχολική μονάδα (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) των δήμων του Παραρτήματος ΙΙ, καθορίζεται σε 500 για την κατασκευή ή προκατασκευή και τοποθέτηση ραμπών και για την κατασκευή χώρων υγιεινής. 3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το πρόγραμμα υλοποιείται έως την 31 η Δεκεμβρίου 2020, με δυνατότητα παράτασης σε περιπτώσεις δικαιολογημένων αιτημάτων των δήμων. Η παράταση δίνεται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών. 4. ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ Επιλέξιμες δαπάνες θεωρούνται οι δαπάνες που αφορούν σε δράσεις κατασκευής ή προκατασκευής και τοποθέτησης ραμπών πρόσβασης των ΑμεΑ, καθώς και κατασκευής χώρων υγιεινής για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ στις σχολικές μονάδες, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόσβασή τους στους χώρους των σχολείων. Επισημαίνεται ότι οι εν λόγω κατασκευές θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς και σύμφωνα με τη νομοθεσία για την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ σε δημόσια κτίρια και κοινόχρηστους χώρους όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα. Επισημαίνεται ότι, στις επιλέξιμες δαπάνες συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ. Μη επιλέξιμες δαπάνες θεωρούνται οι δαπάνες από τυχόν εκπόνηση σχετικών μελετών. Επίσης, δεν εντάσσονται στο Πρόγραμμα δράσεις που είναι ήδη ενταγμένες για χρηματοδότηση σε άλλα προγράμματα. Επιπλέον, δεν εντάσσονται δράσεις που έχουν τη δυνατότητα άμεσης ένταξης σε άλλα Προγράμματα. Ως ημερομηνία έναρξης της επιλεξιμότητας κάθε είδους δαπάνης, ορίζεται η ημερομηνία έκδοσης της παρούσας πρόσκλησης.

4 5. ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ- ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΝΤΑΞΗΣ Οι υποψήφιοι δήμοι υποβάλλουν τα αιτήματα ένταξης υπογεγραμμένα από το νόμιμο εκπρόσωπο του δικαιούχου, στο Υπουργείο Εσωτερικών στην κάτωθι ταχυδρομική διεύθυνση: Υπουργείο Εσωτερικών Διεύθυνση Οικονομικής & Αναπτυξιακής Πολιτικής Σταδίου 27, Αθήνα, Η υποβολή μπορεί να γίνει είτε ταχυδρομικά είτε με αυτοπρόσωπη κατάθεση στο πρωτόκολλο του Υπουργείου Εσωτερικών. Το αίτημα ένταξης συνοδεύεται από: Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης, η οποία λαμβάνεται στη συνεδρίαση του οργάνου με την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών. Στην περίπτωση που το ποσό χρηματοδότησης από το πρόγραμμα δεν επαρκεί για την εκτέλεση του έργου εξ ολοκλήρου, το αρμόδιο συλλογικό όργανο θα πρέπει να δηλώνει στην παραπάνω απόφασή του, ότι θα καλύψει με ιδίους πόρους ή από άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα την οικονομική διαφορά που προκύπτει. Τεχνικό Δελτίο Έργου, πλήρως συμπληρωμένο, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα (Παράρτημα Ι της παρούσης). Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτημάτων ένταξης στο πρόγραμμα, ορίζεται η ημερομηνία έκδοσης της παρούσας πρόσκλησης και ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτημάτων ορίζεται η 31 η Οκτωβρίου ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗΣ Η αξιολόγηση των προτάσεων των δικαιούχων φορέων γίνεται από τη Διεύθυνση Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής, η οποία αφού ελέγξει την πληρότητα και ορθότητα των δικαιολογητικών, εισηγείται στον Υπουργό Εσωτερικών την έκδοση απόφασης ένταξης στο πρόγραμμα.

5 7. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Οι διαδικασίες ανάθεσης των δημοσίων συμβάσεων έργων/προμηθειών διενεργούνται με βάση τις διατάξεις του ν.4412/2016. Για τις τροποποιήσεις των συμβάσεων κατά τη διάρκειά τους, τηρούνται οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία διατάξεις των δημοσίων συμβάσεων του ν.4412/2016, όπως ισχύουν εκάστοτε. Η παρακολούθηση και πιστοποίηση του φυσικού και οικονομικού αντικείμενου των έργων, πραγματοποιείται με ευθύνη των αρμόδιων κατά περίπτωση υπηρεσιών του δικαιούχου. Η Διεύθυνση Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών, δύναται να ζητά την παροχή πληροφοριών και τη χορήγηση στοιχείων σε οποιοδήποτε στάδιο εξέλιξης των ενεργειών που αφορούν στην κατασκευή ή προκατασκευή και τοποθέτηση ραμπών πρόσβασης των ΑμεΑ, καθώς και στην κατασκευή χώρων υγιεινής για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ στις σχολικές μονάδες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ορθή υλοποίηση του Προγράμματος. Οι δικαιούχοι υποβάλλουν τα αιτήματα χρηματοδότησης στην ανωτέρω Διεύθυνση του Υπουργείου Εσωτερικών, με συνημμένα τα παρακάτω δικαιολογητικά: Σύμβαση έργου/προμήθειας Πιστοποιημένο λογαριασμό, υπογεγραμμένο από τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου και τον ανάδοχο και εγκεκριμένο από τον προϊστάμενο της Διευθύνουσας Υπηρεσίας ή σχετικά τιμολόγια με τις πραγματοποιηθείσες δαπάνες Πρωτόκολλα/βεβαιώσεις παραλαβής, όπου απαιτούνται Φωτογραφία της ειδικής πινακίδας με τα στοιχεία του προγράμματος Βεβαίωση του δήμου για τις πραγματοποιηθείσες δαπάνες ανά σχολική μονάδα Μετά την αξιολόγηση των αιτημάτων, συντάσσεται από τη Διεύθυνση Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής αίτημα χρηματοδότησης προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την πληρωμή των δικαιούχων δήμων. Σε περίπτωση χρηματοδότησης από άλλη πηγή θα πρέπει πρώτα να απορροφηθούν οι πόροι του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν οι πόροι των υπολοίπων πηγών χρηματοδότησης του δήμου. Σημειώνεται ότι, στη χρηματοδότηση προβλέπεται και το κόστος αγοράς της ανωτέρω ειδικής πινακίδας. Επίσης, επισημαίνεται ότι η χρηματοδότηση ανέρχεται έως το ύψος των νομικών δεσμεύσεων. Τα προϊόντα των εκπτώσεων που προκύπτουν με βάση τη συμβασιοποίηση των έργων, διατίθενται σε νέα έργα ή δράσεις ύστερα από απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.

6 8. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ- ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Μετά την ολοκλήρωση των δράσεων που αφορούν στην κατασκευή ή προκατασκευή και τοποθέτηση ραμπών πρόσβασης των ΑμεΑ, καθώς και στην κατασκευή χώρων υγιεινής για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ στις σχολικές μονάδες, οι δικαιούχοι προβαίνουν σε ενέργειες κλεισίματος συντάσσοντας σχετική έκθεση που αποστέλλεται στη Διεύθυνση Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής. Η Διεύθυνση Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής επεξεργάζεται τις εκθέσεις κλεισίματος διενεργώντας, όταν απαιτείται, επιτόπια επιθεώρηση για την επαλήθευση των στοιχείων των έργων. Σε περιπτώσεις δικαιούχων που δεν κάνουν ορθή και σύννομη χρήση των πόρων του προγράμματος, όπως αυτό διαπιστώνεται από την Διεύθυνση Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής ή τα ελεγκτικά όργανα που ελέγχουν τις ενέργειες και τις δαπάνες των δικαιούχων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η Διεύθυνση Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών εκδίδει αποφάσεις ανάκτησης αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού εις βάρος του δήμου, που υπογράφονται από τον Υπουργό Εσωτερικών. 9. ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Η παρούσα ισχύει από τη δημοσίευση. Για επί μέρους προβλέψεις του Προγράμματος, εφόσον απαιτούνται διευκρινίσεις και λεπτομέρειες, αυτές παρέχονται από τη Διεύθυνση Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής. Η πρόσκληση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών ( Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Α. ΧΑΡΙΤΣΗΣ

7 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: Τεχνικό Δελτίο Έργου (Παράρτημα Ι) : Δήμοι (Παράρτημα ΙΙ) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης Δ/νση Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ: 1. Γραφείο κ. Υπουργού 2. Γραφείο κ. Γεν. Γραμματέα 3. Γεν. Δ/ντή Οικον. Τ.Α. & Α.Π. 4. Δ/νση Οικον. & Αναπτ. Πολιτικής

8 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ Τεχνικό Δελτίο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΙΧ για την πρόσβαση και εξυπηρέτηση των ΑμεΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΥ (ΦΟΡΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ) ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ Σ.Α. ΦΟΡΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ : 2017ΣΕ : Ε055 : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ 1 : ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΔΗΜΩΝ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ «Κατασκευή ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ : ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ : ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες» ,00 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΥ (ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΦΟΡΕΑΣ 2 : ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3 : ΗΜ/ΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ : ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ 4 : ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 5 : 1 Αναφέρεται στο ενταγμένο έργο αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών στο Π.Δ.Ε. 2 Ο ενδιαφερόμενος Δήμος 3 Συμπληρώνεται από τον φορέα υλοποίησης (συνολικός προϋπολογισμός) 4 Αναφέρεται στον φορέα υλοποίησης 5 Αναφέρεται στον φορέα υλοποίησης

9 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΥ/ΥΠΟΕΡΓΟΥ 6 Έργο/Υποέργο 1 (Τίτλος Έργου/Υποέργου) Α. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΥ/ΥΠΟΕΡΓΟΥ Φορέας Υλοποίησης Προϊσταμένη Αρχή Διευθύνουσα Υπηρεσία Σχολική μονάδα (Αναφέρεται αναλυτικά η προτεινόμενη μονάδα παρέμβασης) (Είδος Βαθμίδα εκπαίδευσης) Είδος προτεινόμενης δράσης (Συμπληρώστε με Χ) Κατασκευή ράμπας Προκατασκευή και τοποθέτηση ράμπας Κατασκευή W.C Περιγραφή του φυσικού αντικειμένου Σκοπιμότητα- Αναμενόμενα αποτελέσματα Είδος Σύμβασης (Έργο, Προμήθεια, Υπηρεσία, Άλλο - περιγραφή) (Τεχνικά χαρακτηριστικά της προτεινόμενης δράσης) (Αναφέρονται συνοπτικά: η σκοπιμότητα της προτεινόμενης δράσης, οι ανάγκες τις οποίες σκοπεύει να καλύψει, τα αναμενόμενα αποτελέσματά της) Β. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ Στοιχείο Ωριμότητας Δεν απαιτείται Εκπονείται Υποβλήθηκε (Αρ. Πρωτ.) Απόφαση υποβολής πρότασης αρμόδιου συλλογικού οργάνου του Δικαιούχου Εγκρίθηκε (Αρ. Απόφασης κτλ) Μελέτη Σκοπιμότητας Οριστικές Μελέτες Μελέτες Εφαρμογής Τεχνική έκθεση τεκμηρίωσης εύρυθμης χρήσης και λειτουργίας του έργου μετά την κατασκευή Τεύχη Δημοπράτησης Οικοδομική Άδεια Ιδιοκτησία της απαιτούμενης γης για την υλοποίηση του έργου 6 Κάθε σχολική μονάδα αποτελεί χωριστό υποέργο. Για την περίπτωση περισσότερων σχολικών μονάδων / υποέργων (1, 2, κλπ) είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση για κάθε ένα από αυτά

10 Άλλες (ανάλογα με τα οριζόμενα στις Ομάδες) Εκτιμώμενος Π/Υ Ενδεικτική Κατανομή Π/Υ Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (Αναφέρεται η μεθοδολογία εκτίμηση κόστους σε σχέση με το φυσικό αντικείμενο του έργου π.χ ποσότητα κλπ) Ε. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ (Συμπληρώνονται οι στήλες στην περίπτωση που θα υπάρξει συγχρηματοδότηση από άλλους πόρους) Π.Δ.Ε. (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ) 7 Πόροι Περιφέρειας Πόροι Δήμου Λοιποί Πόροι (περιγραφή) ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΡΓΟΥ ΦΟΡΕΑΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΝΟΜΑ / ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX Ε-mail ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΟΡΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 7 Αναφέρεται στο παρόν αίτημα χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών

11 ΡΑΜΠΕΣ ΑΜΕΑ ΑΝΑ ΠΔΕ/ ΔΕ ή ΠΕ /ΔΗΜΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 8 ΛΑΜΙΕΩΝ 1 ΞΑΝΘΗΣ 1 ΠΑΤΜΟΥ 1 ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1 ΠΩΓΩΝΙΟΥ 1 ΦΛΩΡΙΝΑΣ 1 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1 ΧΑΝΙΩΝ 1 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 456 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΔΡΑΜΑΣ 8 ΔΟΞΑΤΟΥ 1 ΔΡΑΜΑΣ 5 ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 1 ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ 14 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 7 ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 2 ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ 10 ΘΑΣΟΥ 2 ΚΑΒΑΛΑΣ 3 ΝΕΣΤΟΥ 1 ΠΑΓΓΑΙΟΥ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ 10 ΑΒΔΗΡΩΝ 1 ΜΥΚΗΣ 1 ΞΑΝΘΗΣ 6 ΤΟΠΕΙΡΟΥ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ 5 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ 35 ΔΟΞΑΤΟΥ 5 ΔΡΑΜΑΣ 19 ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 6 ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ 83 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 40 ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 8 ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ 18 ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ 4 ΣΟΥΦΛΙΟΥ 13 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ 98 ΘΑΣΟΥ 11 ΚΑΒΑΛΑΣ 40 ΝΕΣΤΟΥ 23 ΠΑΓΓΑΙΟΥ 24 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ 94 ΑΒΔΗΡΩΝ 21 ΜΥΚΗΣ 22 ΞΑΝΘΗΣ 25 ΤΟΠΕΙΡΟΥ 26 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ 99 ΑΡΡΙΑΝΩΝ 35 ΙΑΣΜΟΥ 19 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 29 ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ 16 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1624 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΑΘΗΝΑΣ 107 ΑΘΗΝΑΙΩΝ 69 ΒΥΡΩΝΟΣ 4 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9 ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ 4 ΖΩΓΡΑΦΟΥ 5 ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 11 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 1 ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 45 ΑΧΑΡΝΩΝ 13 ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 4 ΔΙΟΝΥΣΟΥ 3 ΚΡΩΠΙΑΣ 2 ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 3 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ 3 ΠΑΛΛΗΝΗΣ 5 ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 3 ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 4 ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 1 ΩΡΩΠΟΥ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ 50 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 11 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 1 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2 ΚΗΦΙΣΙΑΣ 5 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ 5 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 2 ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 5 ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1 ΠΕΝΤΕΛΗΣ 4 ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΨΥΧΙΚΟΥ 2 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Γ ΑΘΗΝΑΣ 45 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1 ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 6 ΑΙΓΑΛΕΩ 9 ΙΛΙΟΥ (ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ) 6 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 15 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 3 ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Δ ΑΘΗΝΑΣ 51 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 7 ΑΛΙΜΟΥ 6 ΓΛΥΦΑΔΑΣ 5 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 9 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 7 ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ 9 ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 7 ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 4 ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 7 ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ 2 ΜΕΓΑΡΕΩΝ 4 ΦΥΛΗΣ 10 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ 59 ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ 1 ΑΙΓΙΝΑΣ 3 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 8 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 7 ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓΙΟΥ Ι. ΡΕΝΤΗ 8 ΠΕΙΡΑΙΩΣ 20 ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 2 ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 6 ΣΠΕΤΣΩΝ 2 ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ 1 ΥΔΡΑΣ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Α ΑΘΗΝΑΣ 287 1

12 ΑΘΗΝΑΙΩΝ 180 ΒΥΡΩΝΟΣ 17 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 17 ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ 13 ΖΩΓΡΑΦΟΥ 17 ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 26 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 9 ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ 8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 194 ΑΧΑΡΝΩΝ 40 ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12 ΔΙΟΝΥΣΟΥ 16 ΚΡΩΠΙΑΣ 8 ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 13 ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 15 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ 11 ΠΑΙΑΝΙΑΣ 7 ΠΑΛΛΗΝΗΣ 21 ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 9 ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 9 ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 14 ΩΡΩΠΟΥ 19 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ 186 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 15 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 25 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 9 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 22 ΚΗΦΙΣΙΑΣ 17 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ 11 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 14 ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 22 ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ 11 ΠΕΝΤΕΛΗΣ 10 ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΨΥΧΙΚΟΥ 8 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 22 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Γ ΑΘΗΝΑΣ 179 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 5 ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 24 ΑΙΓΑΛΕΩ 25 ΙΛΙΟΥ (ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ) 30 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 65 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 12 ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 18 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Δ ΑΘΗΝΑΣ 130 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 23 ΑΛΙΜΟΥ 12 ΓΛΥΦΑΔΑΣ 17 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 23 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 24 ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ 7 ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 14 ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 10 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 68 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 16 ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 17 ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ 6 ΜΕΓΑΡΕΩΝ 11 ΦΥΛΗΣ 18 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ 196 ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ 2 ΑΙΓΙΝΑΣ 11 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 31 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 16 ΚΥΘΗΡΩΝ 3 ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓΙΟΥ Ι. ΡΕΝΤΗ 31 ΠΕΙΡΑΙΩΣ 57 ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 11 ΠΟΡΟΥ 2 ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 17 ΣΠΕΤΣΩΝ 2 ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ 9 ΥΔΡΑΣ 4 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 264 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ 27 ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ 1 ΛΕΣΒΟΥ 25 ΛΗΜΝΟΥ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΣΑΜΟΥ 13 ΙΚΑΡΙΑΣ 5 ΣΑΜΟΥ 8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΧΙΟΥ 17 ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ 1 ΧΙΟΥ 15 ΨΑΡΩΝ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΛΕΣΒΟΥ 114 ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ 2 ΛΕΣΒΟΥ 94 ΛΗΜΝΟΥ 18 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΣΑΜΟΥ 48 ΙΚΑΡΙΑΣ 12 ΣΑΜΟΥ 31 ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΧΙΟΥ 45 ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ 1 ΧΙΟΥ 43 ΨΑΡΩΝ 1 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 588 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 29 ΑΓΡΙΝΙΟΥ 10 ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ 3 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 4 ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 8 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ 2 ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 32 ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 6 ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ 3 ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 4 ΠΑΤΡΕΩΝ 19 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΗΛΕΙΑΣ 33 ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ 2 ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 4 ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 6 ΖΑΧΑΡΩΣ 4 ΗΛΙΔΑΣ 5 ΠΗΝΕΙΟΥ 2 ΠΥΡΓΟΥ 10 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 186 ΑΓΡΙΝΙΟΥ 71 ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ 20 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 27 ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 27 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ 22 ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 19 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 181 ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 25 ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ 29 ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ 6 ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 8 ΠΑΤΡΕΩΝ 113 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ 127 ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ 18 ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 11 2

13 ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 9 ΖΑΧΑΡΩΣ 6 ΗΛΙΔΑΣ 29 ΠΗΝΕΙΟΥ 9 ΠΥΡΓΟΥ 45 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 251 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 8 ΓΡΕΒΕΝΩΝ 4 ΔΕΣΚΑΤΗΣ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 12 ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 1 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 9 ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 21 ΒΟΪΟΥ 4 ΕΟΡΔΑΙΑΣ 5 ΚΟΖΑΝΗΣ 10 ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 14 ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 5 ΠΡΕΣΠΩΝ 1 ΦΛΩΡΙΝΑΣ 8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 16 ΓΡΕΒΕΝΩΝ 12 ΔΕΣΚΑΤΗΣ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 36 ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 6 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 27 ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 102 ΒΟΪΟΥ 14 ΕΟΡΔΑΙΑΣ 30 ΚΟΖΑΝΗΣ 49 ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ 9 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 42 ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 13 ΠΡΕΣΠΩΝ 1 ΦΛΩΡΙΝΑΣ 28 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 310 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΡΤΑΣ 18 ΑΡΤΑΙΩΝ 11 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 3 ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 3 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 9 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3 ΣΟΥΛΙΟΥ 3 ΦΙΛΙΑΤΩΝ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 25 ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 1 ΖΙΤΣΑΣ 4 ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ 16 ΚΟΝΙΤΣΑΣ 1 ΜΕΤΣΟΒΟΥ 1 ΠΩΓΩΝΙΟΥ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ 10 ΖΗΡΟΥ 3 ΠΡΕΒΕΖΗΣ 7 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΡΤΑΣ 63 ΑΡΤΑΙΩΝ 38 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 9 ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 9 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ 7 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 36 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 17 ΣΟΥΛΙΟΥ 11 ΦΙΛΙΑΤΩΝ 8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 103 ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 3 ΔΩΔΩΝΗΣ 6 ΖΑΓΟΡΙΟΥ 2 ΖΙΤΣΑΣ 15 ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ 55 ΚΟΝΙΤΣΑΣ 7 ΜΕΤΣΟΒΟΥ 10 ΠΩΓΩΝΙΟΥ 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ 46 ΖΗΡΟΥ 16 ΠΑΡΓΑΣ 11 ΠΡΕΒΕΖΗΣ 19 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 524 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 11 ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 7 ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ 1 ΣΟΦΑΔΩΝ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ 28 ΑΓΙΑΣ 2 ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 5 ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 12 ΤΕΜΠΩΝ 6 ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2 ΦΑΡΣΑΛΩΝ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 33 ΑΛΜΥΡΟΥ 3 ΒΟΛΟΥ 21 ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ 1 ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ 3 ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 2 ΣΚΙΑΘΟΥ 2 ΣΚΟΠΕΛΟΥ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 16 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 3 ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ 11 ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 80 ΑΡΓΙΘΕΑΣ 1 ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 39 ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 2 ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ 12 ΠΑΛΑΜΑ 13 ΣΟΦΑΔΩΝ 13 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ 140 ΑΓΙΑΣ 12 ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 26 ΚΙΛΕΛΕΡ 24 ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 41 ΤΕΜΠΩΝ 10 ΤΥΡΝΑΒΟΥ 15 ΦΑΡΣΑΛΩΝ 12 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 113 ΑΛΜΥΡΟΥ 14 ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ 1 ΒΟΛΟΥ 61 ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ 6 ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ 10 ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 11 ΣΚΙΑΘΟΥ 4 ΣΚΟΠΕΛΟΥ 6 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 103 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 22 ΠΥΛΗΣ 14 ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ 52 ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

14 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ 8 ΖΑΚΥΝΘΟΥ 8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 28 ΚΕΡΚΥΡΑΣ 27 ΠΑΞΩΝ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 13 ΙΘΑΚΗΣ 2 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 11 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2 ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1 ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ 41 ΖΑΚΥΝΘΟΥ 41 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 77 ΚΕΡΚΥΡΑΣ 76 ΠΑΞΩΝ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 22 ΙΘΑΚΗΣ 3 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 19 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ 24 ΛΕΥΚΑΔΑΣ 22 ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ 2 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1141 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 67 ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 4 ΘΕΡΜΗΣ 6 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 41 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 4 ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ 12 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 46 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ 5 ΒΟΛΒΗΣ 1 ΔΕΛΤΑ 3 ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ 8 ΛΑΓΚΑΔΑ 5 ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ 11 ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 7 ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ 5 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ 8 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 1 ΒΕΡΟΙΑΣ 5 ΝΑΟΥΣΑΣ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΙΛΚΙΣ 9 ΚΙΛΚΙΣ 6 ΠΑΙΟΝΙΑΣ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ 15 ΑΛΜΩΠΙΑΣ 5 ΕΔΕΣΣΑΣ 1 ΠΕΛΛΑΣ 8 ΣΚΥΔΡΑΣ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ 12 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 9 ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ 14 ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ 1 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ 1 ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ 1 ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ 3 ΣΕΡΡΩΝ 5 ΣΙΝΤΙΚΗΣ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 23 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 3 ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 5 ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ 6 ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 7 ΣΙΘΩΝΙΑΣ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 165 ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 16 ΘΕΡΜΗΣ 23 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 94 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 13 ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ 19 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 191 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ 17 ΒΟΛΒΗΣ 8 ΔΕΛΤΑ 18 ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ 39 ΛΑΓΚΑΔΑ 20 ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ 35 ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 27 ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ 16 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 11 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ 107 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 44 ΒΕΡΟΙΑΣ 37 ΝΑΟΥΣΑΣ 26 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ 61 ΚΙΛΚΙΣ 44 ΠΑΙΟΝΙΑΣ 17 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ 167 ΑΛΜΩΠΙΑΣ 37 ΕΔΕΣΣΑΣ 38 ΠΕΛΛΑΣ 68 ΣΚΥΔΡΑΣ 24 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ 77 ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ 13 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 52 ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 12 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ 86 ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ 4 ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ 9 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ 6 ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ 11 ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ 6 ΣΕΡΡΩΝ 28 ΣΙΝΤΙΚΗΣ 22 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 93 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 24 ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 16 ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ 34 ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 13 ΣΙΘΩΝΙΑΣ 6 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 624 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 46 ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ 5 ΒΙΑΝΝΟΥ 2 ΓΟΡΤΥΝΑΣ 6 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 16 ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ 2 ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ 4 ΦΑΙΣΤΟΥ 3 ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ 15 ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 6 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 2 ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΣΗΤΕΙΑΣ 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ 26 ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 3 ΑΜΑΡΙΟΥ 3 ΑΝΩΓΕΙΩΝ 1 ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 3 4

15 ΡΕΘΥΜΝΗΣ 16 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ 25 ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ 4 ΚΙΣΣΑΜΟΥ 4 ΠΛΑΤΑΝΙΑ 5 ΣΦΑΚΙΩΝ 2 ΧΑΝΙΩΝ 10 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 262 ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ 18 ΒΙΑΝΝΟΥ 9 ΓΟΡΤΥΝΑΣ 22 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 136 ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ 24 ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ 6 ΦΑΙΣΤΟΥ 27 ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 20 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ 54 ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 15 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 23 ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΣΗΤΕΙΑΣ 14 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ 83 ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 8 ΑΜΑΡΙΟΥ 5 ΑΝΩΓΕΙΩΝ 2 ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 26 ΡΕΘΥΜΝΗΣ 42 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ 113 ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ 13 ΓΑΥΔΟΥ 1 ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ 6 ΚΙΣΣΑΜΟΥ 9 ΠΛΑΤΑΝΙΑ 9 ΣΦΑΚΙΩΝ 5 ΧΑΝΙΩΝ 70 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 360 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 38 ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ 1 ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ 1 ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ 3 ΚΑΡΠΑΘΟΥ 2 ΚΑΣΟΥ 1 ΚΩ 2 ΛΕΙΨΩΝ 1 ΛΕΡΟΥ 2 ΜΕΓΙΣΤΗΣ 1 ΠΑΤΜΟΥ 3 ΡΟΔΟΥ 17 ΣΥΜΗΣ 2 ΤΗΛΟΥ 1 ΧΑΛΚΗΣ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ 37 ΑΜΟΡΓΟΥ 1 ΑΝΔΡΟΥ 3 ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ 1 ΘΗΡΑΣ 3 ΙΗΤΩΝ 2 ΚΙΜΩΛΟΥ 1 ΚΥΘΝΟΥ 1 ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 11 ΠΑΡΟΥ 2 ΣΕΡΙΦΟΥ 1 ΣΙΚΙΝΟΥ 1 ΣΙΦΝΟΥ 1 ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ 7 ΤΗΝΟΥ 1 ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 146 ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ 1 ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ 2 ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ 17 ΚΑΡΠΑΘΟΥ 8 ΚΑΣΟΥ 2 ΚΩ 16 ΛΕΙΨΩΝ 1 ΛΕΡΟΥ 8 ΜΕΓΙΣΤΗΣ 2 ΝΙΣΥΡΟΥ 1 ΠΑΤΜΟΥ 5 ΡΟΔΟΥ 75 ΣΥΜΗΣ 4 ΤΗΛΟΥ 2 ΧΑΛΚΗΣ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ 139 ΑΜΟΡΓΟΥ 4 ΑΝΑΦΗΣ 1 ΑΝΔΡΟΥ 9 ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ 1 ΘΗΡΑΣ 21 ΙΗΤΩΝ 2 ΚΕΑΣ 3 ΚΙΜΩΛΟΥ 2 ΚΥΘΝΟΥ 3 ΜΗΛΟΥ 7 ΜΥΚΟΝΟΥ 3 ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 37 ΠΑΡΟΥ 11 ΣΕΡΙΦΟΥ 2 ΣΙΚΙΝΟΥ 2 ΣΙΦΝΟΥ 2 ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ 19 ΤΗΝΟΥ 9 ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ 1 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 482 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 8 ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ 4 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1 ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 16 ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 2 ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ 3 ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 1 ΤΡΙΠΟΛΗΣ 10 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 27 ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ 1 ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 9 ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 8 ΝΕΜΕΑΣ 1 ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 3 ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ 20 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 4 ΕΥΡΩΤΑ 3 ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ 2 ΣΠΑΡΤΗΣ 11 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 33 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 2 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 12 ΜΕΣΣΗΝΗΣ 8 ΟΙΧΑΛΙΑΣ 2 ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 5 ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 78 ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ 27 5

16 ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 7 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 18 ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ 26 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 52 ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 11 ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ 9 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 4 ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 4 ΤΡΙΠΟΛΗΣ 24 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 74 ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ 6 ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 33 ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 7 ΝΕΜΕΑΣ 2 ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 9 ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 17 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ 69 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 11 ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ 2 ΕΥΡΩΤΑ 17 ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ 12 ΣΠΑΡΤΗΣ 27 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 105 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 47 ΜΕΣΣΗΝΗΣ 12 ΟΙΧΑΛΙΑΣ 5 ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 20 ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 17 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 512 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ 25 ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 4 ΘΗΒΑΙΩΝ 7 ΛΕΒΑΔΕΩΝ 8 ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 2 ΤΑΝΑΓΡΑΣ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ 40 ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ 4 ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2 ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ 2 ΚΑΡΥΣΤΟΥ 3 ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 5 ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 6 ΣΚΥΡΟΥ 2 ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ 16 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 3 ΑΓΡΑΦΩΝ 1 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 28 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ 1 ΔΟΜΟΚΟΥ 3 ΛΑΜΙΕΩΝ 12 ΛΟΚΡΩΝ 2 ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ 4 ΜΩΛΟΥ - ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 4 ΣΤΥΛΙΔΟΣ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ 10 ΔΕΛΦΩΝ 9 ΔΩΡΙΔΟΣ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ 92 ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ 2 ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 8 ΘΗΒΑΙΩΝ 31 ΛΕΒΑΔΕΩΝ 22 ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 10 ΤΑΝΑΓΡΑΣ 19 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ 180 ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ 20 ΕΡΕΤΡΙΑΣ 4 ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ 27 ΚΑΡΥΣΤΟΥ 11 ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 33 ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 14 ΣΚΥΡΟΥ 2 ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ 69 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 25 ΑΓΡΑΦΩΝ 15 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 10 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 82 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ 3 ΔΟΜΟΚΟΥ 4 ΛΑΜΙΕΩΝ 43 ΛΟΚΡΩΝ 12 ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ 9 ΜΩΛΟΥ - ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 5 ΣΤΥΛΙΔΟΣ 6 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ 27 ΔΕΛΦΩΝ 20 ΔΩΡΙΔΟΣ 7 ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 2 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2 Γενικό Άθροισμα

17 WC AMEA ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕ & ΔΕ - Δ/ΝΣΗ ΠΕ ή ΔΕ-ΑΝΑ ΔΉΜΟ ΠΛΗΘΟΣ WC ΑμέΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 8 ΛΑΜΙΕΩΝ 1 ΞΑΝΘΗΣ 1 ΠΑΤΜΟΥ 1 ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1 ΠΩΓΩΝΙΟΥ 1 ΦΛΩΡΙΝΑΣ 1 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1 ΧΑΝΙΩΝ 1 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 637 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΔΡΑΜΑΣ 16 ΔΟΞΑΤΟΥ 3 ΔΡΑΜΑΣ 9 ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 1 ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ 35 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 15 ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 5 ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ 13 ΣΟΥΦΛΙΟΥ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ 23 ΘΑΣΟΥ 3 ΚΑΒΑΛΑΣ 12 ΝΕΣΤΟΥ 2 ΠΑΓΓΑΙΟΥ 6 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ 24 ΑΒΔΗΡΩΝ 5 ΜΥΚΗΣ 3 ΞΑΝΘΗΣ 14 ΤΟΠΕΙΡΟΥ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ 12 ΙΑΣΜΟΥ 1 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 8 ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ 76 ΔΟΞΑΤΟΥ 9 ΔΡΑΜΑΣ 46 ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 6 ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 5 ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 10 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ 97 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 47 ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 12 ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ 21 ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ 3 ΣΟΥΦΛΙΟΥ 14 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ 124 ΘΑΣΟΥ 16 ΚΑΒΑΛΑΣ 50 ΝΕΣΤΟΥ 24 ΠΑΓΓΑΙΟΥ 34 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ 115 ΑΒΔΗΡΩΝ 24 ΜΥΚΗΣ 30 ΞΑΝΘΗΣ 34 ΤΟΠΕΙΡΟΥ 27 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ 115 ΑΡΡΙΑΝΩΝ 37 ΙΑΣΜΟΥ 19 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 42 ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ 17 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2064 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΑΘΗΝΑΣ 128 ΑΘΗΝΑΙΩΝ 80 ΒΥΡΩΝΟΣ 5 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8 ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ 6 ΖΩΓΡΑΦΟΥ 7 ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 11 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 3 ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ 8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 64 ΑΧΑΡΝΩΝ 19 ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5 ΔΙΟΝΥΣΟΥ 1 ΚΡΩΠΙΑΣ 5 ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 4 ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ 2 ΠΑΙΑΝΙΑΣ 3 ΠΑΛΛΗΝΗΣ 6 ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 5 ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 5 ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 2 ΩΡΩΠΟΥ 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ 64 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 12 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 3 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 3 ΚΗΦΙΣΙΑΣ 5 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ 2 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 4 ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 9 ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ 3 ΠΕΝΤΕΛΗΣ 3 ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΨΥΧΙΚΟΥ 5 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 7 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Γ ΑΘΗΝΑΣ 86 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2 ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 10 ΑΙΓΑΛΕΩ 12 ΙΛΙΟΥ (ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ) 15 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 28 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 10 ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 9 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Δ ΑΘΗΝΑΣ 63 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 8 ΑΛΙΜΟΥ 5 ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 14 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 6 ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ 8 ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 10 ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 34 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 5 ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 10 ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ 3 ΜΕΓΑΡΕΩΝ 5 ΦΥΛΗΣ 11 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ 93 ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ 1 ΑΙΓΙΝΑΣ 3 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 13 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 12 ΚΥΘΗΡΩΝ 2 ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓΙΟΥ Ι. ΡΕΝΤΗ 11 7

18 ΠΕΙΡΑΙΩΣ 30 ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 5 ΠΟΡΟΥ 1 ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 8 ΣΠΕΤΣΩΝ 2 ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ 4 ΥΔΡΑΣ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Α ΑΘΗΝΑΣ 346 ΑΘΗΝΑΙΩΝ 216 ΒΥΡΩΝΟΣ 17 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 19 ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ 16 ΖΩΓΡΑΦΟΥ 21 ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 32 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 10 ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ 15 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 219 ΑΧΑΡΝΩΝ 47 ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 15 ΔΙΟΝΥΣΟΥ 16 ΚΡΩΠΙΑΣ 10 ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 13 ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 16 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ 9 ΠΑΙΑΝΙΑΣ 12 ΠΑΛΛΗΝΗΣ 23 ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 10 ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 10 ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 17 ΩΡΩΠΟΥ 21 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ 207 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 15 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 30 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 9 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 22 ΚΗΦΙΣΙΑΣ 22 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ 10 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 16 ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 26 ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ 12 ΠΕΝΤΕΛΗΣ 14 ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΨΥΧΙΚΟΥ 9 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 22 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Γ ΑΘΗΝΑΣ 240 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 13 ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 29 ΑΙΓΑΛΕΩ 34 ΙΛΙΟΥ (ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ) 40 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 75 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 22 ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 27 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Δ ΑΘΗΝΑΣ 167 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 29 ΑΛΙΜΟΥ 11 ΓΛΥΦΑΔΑΣ 25 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 27 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 28 ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ 13 ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 13 ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 21 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 89 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 18 ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 19 ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ 12 ΜΕΓΑΡΕΩΝ 17 ΦΥΛΗΣ 23 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ 264 ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ 2 ΑΙΓΙΝΑΣ 14 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 47 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 25 ΚΥΘΗΡΩΝ 3 ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓΙΟΥ Ι. ΡΕΝΤΗ 45 ΠΕΙΡΑΙΩΣ 73 ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 16 ΠΟΡΟΥ 2 ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 21 ΣΠΕΤΣΩΝ 2 ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ 10 ΥΔΡΑΣ 4 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 306 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ 41 ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ 1 ΛΕΣΒΟΥ 33 ΛΗΜΝΟΥ 7 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΣΑΜΟΥ 12 ΙΚΑΡΙΑΣ 3 ΣΑΜΟΥ 9 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΧΙΟΥ 20 ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ 1 ΧΙΟΥ 18 ΨΑΡΩΝ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΛΕΣΒΟΥ 134 ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ 2 ΛΕΣΒΟΥ 109 ΛΗΜΝΟΥ 23 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΣΑΜΟΥ 49 ΙΚΑΡΙΑΣ 13 ΣΑΜΟΥ 32 ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΧΙΟΥ 50 ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ 2 ΧΙΟΥ 46 ΨΑΡΩΝ 2 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 839 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 66 ΑΓΡΙΝΙΟΥ 28 ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ 4 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 7 ΘΕΡΜΟΥ 2 ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 15 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ 5 ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 78 ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 15 ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ 6 ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ 2 ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 7 ΠΑΤΡΕΩΝ 48 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΗΛΕΙΑΣ 54 ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ 8 ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 3 ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 9 ΖΑΧΑΡΩΣ 4 ΗΛΙΔΑΣ 8 ΠΗΝΕΙΟΥ 5 ΠΥΡΓΟΥ 17 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 221 ΑΓΡΙΝΙΟΥ 92 ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ 18 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 28 ΘΕΡΜΟΥ 1 ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 35 8

19 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ 28 ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 19 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 258 ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 39 ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ 47 ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ 9 ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 9 ΠΑΤΡΕΩΝ 154 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ 162 ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ 23 ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 16 ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 12 ΖΑΧΑΡΩΣ 7 ΗΛΙΔΑΣ 34 ΠΗΝΕΙΟΥ 14 ΠΥΡΓΟΥ 56 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 367 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 9 ΓΡΕΒΕΝΩΝ 5 ΔΕΣΚΑΤΗΣ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 19 ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 5 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 12 ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 35 ΒΟΪΟΥ 6 ΕΟΡΔΑΙΑΣ 11 ΚΟΖΑΝΗΣ 15 ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 18 ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 7 ΠΡΕΣΠΩΝ 1 ΦΛΩΡΙΝΑΣ 10 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 23 ΓΡΕΒΕΝΩΝ 17 ΔΕΣΚΑΤΗΣ 6 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 54 ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 12 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 38 ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 144 ΒΟΪΟΥ 19 ΕΟΡΔΑΙΑΣ 46 ΚΟΖΑΝΗΣ 64 ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ 15 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 65 ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 21 ΠΡΕΣΠΩΝ 2 ΦΛΩΡΙΝΑΣ 42 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 442 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΡΤΑΣ 27 ΑΡΤΑΙΩΝ 17 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 3 ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 3 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 13 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 5 ΣΟΥΛΙΟΥ 5 ΦΙΛΙΑΤΩΝ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 50 ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 1 ΖΙΤΣΑΣ 5 ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ 33 ΚΟΝΙΤΣΑΣ 3 ΜΕΤΣΟΒΟΥ 4 ΠΩΓΩΝΙΟΥ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ 24 ΖΗΡΟΥ 5 ΠΑΡΓΑΣ 5 ΠΡΕΒΕΖΗΣ 14 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΡΤΑΣ 85 ΑΡΤΑΙΩΝ 49 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 12 ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 10 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ 14 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 48 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 28 ΣΟΥΛΙΟΥ 12 ΦΙΛΙΑΤΩΝ 8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 134 ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 4 ΔΩΔΩΝΗΣ 9 ΖΑΓΟΡΙΟΥ 4 ΖΙΤΣΑΣ 18 ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ 71 ΚΟΝΙΤΣΑΣ 9 ΜΕΤΣΟΒΟΥ 11 ΠΩΓΩΝΙΟΥ 8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ 61 ΖΗΡΟΥ 16 ΠΑΡΓΑΣ 13 ΠΡΕΒΕΖΗΣ 32 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 794 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 28 ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 16 ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ 4 ΠΑΛΑΜΑ 2 ΣΟΦΑΔΩΝ 6 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ 67 ΑΓΙΑΣ 3 ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 10 ΚΙΛΕΛΕΡ 5 ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 31 ΤΕΜΠΩΝ 7 ΤΥΡΝΑΒΟΥ 4 ΦΑΡΣΑΛΩΝ 7 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 63 ΑΛΜΥΡΟΥ 7 ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ 1 ΒΟΛΟΥ 36 ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ 4 ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ 4 ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 5 ΣΚΙΑΘΟΥ 2 ΣΚΟΠΕΛΟΥ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 35 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 4 ΠΥΛΗΣ 3 ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ 23 ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 97 ΑΡΓΙΘΕΑΣ 1 ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 45 ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 3 ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ 15 ΠΑΛΑΜΑ 16 ΣΟΦΑΔΩΝ 17 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ 197 ΑΓΙΑΣ 13 ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 29 ΚΙΛΕΛΕΡ 25 ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 76 ΤΕΜΠΩΝ 13 9

20 ΤΥΡΝΑΒΟΥ 24 ΦΑΡΣΑΛΩΝ 17 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 173 ΑΛΜΥΡΟΥ 22 ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ 2 ΒΟΛΟΥ 102 ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ 7 ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ 14 ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 17 ΣΚΙΑΘΟΥ 3 ΣΚΟΠΕΛΟΥ 6 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 134 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 24 ΠΥΛΗΣ 18 ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ 73 ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ 19 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 263 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ 14 ΖΑΚΥΝΘΟΥ 14 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 35 ΚΕΡΚΥΡΑΣ 34 ΠΑΞΩΝ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 17 ΙΘΑΚΗΣ 3 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 14 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ 6 ΛΕΥΚΑΔΑΣ 5 ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ 49 ΖΑΚΥΝΘΟΥ 49 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 82 ΚΕΡΚΥΡΑΣ 82 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 33 ΙΘΑΚΗΣ 3 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 30 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ 27 ΛΕΥΚΑΔΑΣ 25 ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ 2 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1699 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 86 ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 5 ΘΕΡΜΗΣ 6 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 54 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 9 ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ 12 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 102 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ 12 ΒΟΛΒΗΣ 5 ΔΕΛΤΑ 8 ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ 15 ΛΑΓΚΑΔΑ 13 ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ 17 ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 9 ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ 17 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 6 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ 20 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 4 ΒΕΡΟΙΑΣ 8 ΝΑΟΥΣΑΣ 8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΙΛΚΙΣ 23 ΚΙΛΚΙΣ 17 ΠΑΙΟΝΙΑΣ 6 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ 37 ΑΛΜΩΠΙΑΣ 11 ΕΔΕΣΣΑΣ 7 ΠΕΛΛΑΣ 15 ΣΚΥΔΡΑΣ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ 29 ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ 3 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 20 ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 6 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ 39 ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ 3 ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ 3 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ 5 ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ 3 ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ 5 ΣΕΡΡΩΝ 15 ΣΙΝΤΙΚΗΣ 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 35 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 5 ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 7 ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ 9 ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 10 ΣΙΘΩΝΙΑΣ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 236 ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 27 ΘΕΡΜΗΣ 34 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 119 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 27 ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ 29 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 323 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ 21 ΒΟΛΒΗΣ 17 ΔΕΛΤΑ 31 ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ 66 ΛΑΓΚΑΔΑ 34 ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ 48 ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 50 ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ 36 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 20 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ 136 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 49 ΒΕΡΟΙΑΣ 49 ΝΑΟΥΣΑΣ 38 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ 71 ΚΙΛΚΙΣ 46 ΠΑΙΟΝΙΑΣ 25 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ 200 ΑΛΜΩΠΙΑΣ 44 ΕΔΕΣΣΑΣ 46 ΠΕΛΛΑΣ 81 ΣΚΥΔΡΑΣ 29 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ 111 ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ 28 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 69 ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 14 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ 135 ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ 8 ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ 12 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ 14 ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ 18 ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ 6 ΣΕΡΡΩΝ 52 ΣΙΝΤΙΚΗΣ 25 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 116 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 26 ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 25 ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ 34 ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 19 ΣΙΘΩΝΙΑΣ 12 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 745 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 66 10

21 ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ 6 ΒΙΑΝΝΟΥ 2 ΓΟΡΤΥΝΑΣ 7 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 26 ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ 3 ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ 6 ΦΑΙΣΤΟΥ 6 ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 10 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ 21 ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 8 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 4 ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΣΗΤΕΙΑΣ 7 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ 32 ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 3 ΑΜΑΡΙΟΥ 2 ΑΝΩΓΕΙΩΝ 2 ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 7 ΡΕΘΥΜΝΗΣ 18 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ 32 ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ 1 ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ 3 ΚΙΣΣΑΜΟΥ 4 ΠΛΑΤΑΝΙΑ 6 ΣΦΑΚΙΩΝ 2 ΧΑΝΙΩΝ 16 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 286 ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ 21 ΒΙΑΝΝΟΥ 9 ΓΟΡΤΥΝΑΣ 24 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 143 ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ 27 ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ 6 ΦΑΙΣΤΟΥ 32 ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 24 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ 65 ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 19 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 25 ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΣΗΤΕΙΑΣ 19 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ 94 ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 9 ΑΜΑΡΙΟΥ 5 ΑΝΩΓΕΙΩΝ 3 ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 31 ΡΕΘΥΜΝΗΣ 46 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ 149 ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ 18 ΓΑΥΔΟΥ 1 ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ 6 ΚΙΣΣΑΜΟΥ 13 ΠΛΑΤΑΝΙΑ 14 ΣΦΑΚΙΩΝ 7 ΧΑΝΙΩΝ 90 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 448 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 59 ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ 1 ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ 1 ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ 7 ΚΑΡΠΑΘΟΥ 2 ΚΑΣΟΥ 1 ΚΩ 7 ΛΕΙΨΩΝ 1 ΛΕΡΟΥ 5 ΜΕΓΙΣΤΗΣ 1 ΠΑΤΜΟΥ 3 ΡΟΔΟΥ 26 ΣΥΜΗΣ 2 ΤΗΛΟΥ 1 ΧΑΛΚΗΣ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ 48 ΑΜΟΡΓΟΥ 1 ΑΝΑΦΗΣ 1 ΑΝΔΡΟΥ 4 ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ 1 ΘΗΡΑΣ 4 ΙΗΤΩΝ 2 ΚΕΑΣ 1 ΚΙΜΩΛΟΥ 1 ΚΥΘΝΟΥ 1 ΜΗΛΟΥ 1 ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 13 ΠΑΡΟΥ 4 ΣΕΡΙΦΟΥ 1 ΣΙΚΙΝΟΥ 1 ΣΙΦΝΟΥ 2 ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ 7 ΤΗΝΟΥ 2 ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ 1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 191 ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ 1 ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ 2 ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ 23 ΚΑΡΠΑΘΟΥ 8 ΚΑΣΟΥ 3 ΚΩ 23 ΛΕΙΨΩΝ 1 ΛΕΡΟΥ 9 ΜΕΓΙΣΤΗΣ 2 ΝΙΣΥΡΟΥ 1 ΠΑΤΜΟΥ 5 ΡΟΔΟΥ 105 ΣΥΜΗΣ 4 ΤΗΛΟΥ 2 ΧΑΛΚΗΣ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ 150 ΑΜΟΡΓΟΥ 6 ΑΝΑΦΗΣ 1 ΑΝΔΡΟΥ 9 ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ 1 ΘΗΡΑΣ 24 ΙΗΤΩΝ 2 ΚΕΑΣ 4 ΚΙΜΩΛΟΥ 2 ΚΥΘΝΟΥ 2 ΜΗΛΟΥ 7 ΜΥΚΟΝΟΥ 4 ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 ΠΑΡΟΥ 15 ΣΕΡΙΦΟΥ 2 ΣΙΚΙΝΟΥ 2 ΣΙΦΝΟΥ 3 ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ 20 ΤΗΝΟΥ 10 ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ 1 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 642 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 21 ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ 10 ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 1 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3 ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ 7 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 23 ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 3 ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ 5 11

22 ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 3 ΤΡΙΠΟΛΗΣ 12 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 43 ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ 5 ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 15 ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 8 ΝΕΜΕΑΣ 2 ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 4 ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 9 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ 27 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 5 ΕΥΡΩΤΑ 6 ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ 5 ΣΠΑΡΤΗΣ 11 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 46 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 3 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 16 ΜΕΣΣΗΝΗΣ 9 ΟΙΧΑΛΙΑΣ 5 ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 6 ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 7 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 90 ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ 36 ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 8 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 18 ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ 28 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 67 ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 14 ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ 9 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 8 ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 6 ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 118 ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ 15 ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 49 ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 8 ΝΕΜΕΑΣ 6 ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 17 ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 23 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ 86 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 12 ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ 2 ΕΥΡΩΤΑ 20 ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ 16 ΣΠΑΡΤΗΣ 36 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 121 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 53 ΜΕΣΣΗΝΗΣ 18 ΟΙΧΑΛΙΑΣ 7 ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 20 ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 19 ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 661 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ 43 ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ 3 ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 5 ΘΗΒΑΙΩΝ 14 ΛΕΒΑΔΕΩΝ 12 ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 3 ΤΑΝΑΓΡΑΣ 6 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ 52 ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ 6 ΕΡΕΤΡΙΑΣ 3 ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ 6 ΚΑΡΥΣΤΟΥ 3 ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 10 ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 6 ΣΚΥΡΟΥ 2 ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ 16 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 5 ΑΓΡΑΦΩΝ 3 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 42 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ 3 ΔΟΜΟΚΟΥ 4 ΛΑΜΙΕΩΝ 17 ΛΟΚΡΩΝ 7 ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ 5 ΜΩΛΟΥ - ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 3 ΣΤΥΛΙΔΟΣ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ 16 ΔΕΛΦΩΝ 13 ΔΩΡΙΔΟΣ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ 119 ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ 8 ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 9 ΘΗΒΑΙΩΝ 37 ΛΕΒΑΔΕΩΝ 32 ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 13 ΤΑΝΑΓΡΑΣ 20 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ 201 ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ 23 ΕΡΕΤΡΙΑΣ 8 ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ 30 ΚΑΡΥΣΤΟΥ 11 ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 35 ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 15 ΣΚΥΡΟΥ 2 ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ 77 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 26 ΑΓΡΑΦΩΝ 15 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 11 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 120 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ 6 ΔΟΜΟΚΟΥ 6 ΛΑΜΙΕΩΝ 59 ΛΟΚΡΩΝ 19 ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ 11 ΜΩΛΟΥ - ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 10 ΣΤΥΛΙΔΟΣ 9 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ 37 ΔΕΛΦΩΝ 25 ΔΩΡΙΔΟΣ 12 ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 2 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2 Γενικό Άθροισμα

23 13

ΚΩΔ ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ

ΚΩΔ ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ 1 50102 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 122.122,28 2 50105 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 23.324,56 3 50117 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 8.420,00 4 50118 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ 50.117,80 5 51106

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ - ΣΤΑΔΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΔΗΜΟΣ 1 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 2 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Α/Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΔΗΜΟΣ 1 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 2 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ Αποφασίζουμε Ορίζουμε τους δήμους στους οποίους από το σχολικό έτος 2018-2019 και εφεξής εφαρμόζονται οι προβλέψεις της παρ. 4 του άρθρου 3 του ν 1566/1985 (Α 167), όπως αντικαταστάθηκε με την περιπτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ 114 ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΟΙ 114 ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΟΙ 114 ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-20 Α/Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΗΜΟΣ 1 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- 2 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- 3 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- 4 ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-

Διαβάστε περισσότερα

2017, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων τους, καθώς και των

2017, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων τους, καθώς και των ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 8 Σεπτεμβρίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 30152 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δ2/152263/ Απόφαση Υπ. Παιδείας ΦΕΚ 3437 τ. Β

Δ2/152263/ Απόφαση Υπ. Παιδείας ΦΕΚ 3437 τ. Β 1 Φ1 Εκπαιδευτική Νομοθεσία Δ2/152263/04-12-2012 Απόφαση Υπ. Παιδείας ΦΕΚ 3437 τ. Β Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. αποφασίζουμε: 1. Καταργούμε όλες τις προγενέστερες αποφάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κατανομή συνολικού ποσού ,10 σε Δήμους της Χώρας από τους ΚΑΠ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. Έχοντας υπόψη:

ΘΕΜΑ: Κατανομή συνολικού ποσού ,10 σε Δήμους της Χώρας από τους ΚΑΠ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 20 Δεκεμβρίου 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 76149 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

2018, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων τους, καθώς και των

2018, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων τους, καθώς και των ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 17 Μαΐου 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 20458 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

2017, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων τους, καθώς και των

2017, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων τους, καθώς και των ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 19 Δεκεμβρίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 43598 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

υπηρεσιών που μεταφέρθηκαν σε αυτούς, σύμφωνα με το ν. 3852/2010 και αφορούν στη

υπηρεσιών που μεταφέρθηκαν σε αυτούς, σύμφωνα με το ν. 3852/2010 και αφορούν στη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 40828 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.Α ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

υπηρεσιών που μεταφέρθηκαν σε αυτούς, σύμφωνα με το ν. 3852/2010 και αφορούν στη

υπηρεσιών που μεταφέρθηκαν σε αυτούς, σύμφωνα με το ν. 3852/2010 και αφορούν στη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 22 Απριλίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 14107 & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

υπηρεσιών που μεταφέρθηκαν σε αυτούς, σύμφωνα με το ν. 3852/2010 και αφορούν στη

υπηρεσιών που μεταφέρθηκαν σε αυτούς, σύμφωνα με το ν. 3852/2010 και αφορούν στη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 5 Σεπτεμβρίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 27473 & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Στοιχεία για μισθώματα κτιρίων (Σεπτεμβρίου Δεκεμβρίου 2017).

ΘΕΜΑ: Στοιχεία για μισθώματα κτιρίων (Σεπτεμβρίου Δεκεμβρίου 2017). ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ e- mail ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 10 Νοεμβρίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 38253 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική κατάσταση τµηµάτων που συµµετέχουν στην πιλοτική εφαρµογή του Συστήµατος Ασφαλούς Μετάδοσης αποτελεσµάτων µέσω κινητού

Αναλυτική κατάσταση τµηµάτων που συµµετέχουν στην πιλοτική εφαρµογή του Συστήµατος Ασφαλούς Μετάδοσης αποτελεσµάτων µέσω κινητού ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ Εκλ.Περιφέρεια ΕΒΡΟΥ ( 83 τµηµ. ) ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ( 32 τµηµ. ) 1 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης 4 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης 12 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης 14 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε περισσότερα

Καλλικρατικός Δήμος ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 2 47.022 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Καλλικρατικός Δήμος ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 2 47.022 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Περιφέρεια Νομαρχία Καλλικρατικός Δήμος Συνενούμενοι ΟΤΑ Προϋπολογισμός ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ 2 58.000 ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 3 67.378 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Α/Α ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (OTA A' ΒΑΘΜΟΥ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑ 1 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 149179 2 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 149167

Διαβάστε περισσότερα

Δωρέαν Ιντερνετ (Wi-Fi Hotspots) 1 ΑΒΔΗΡΩΝ 2 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 3 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 4 ΑΓΙΑΣ 5 ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 6 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 7 ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 8 ΑΓΡΑΦΩΝ

Δωρέαν Ιντερνετ (Wi-Fi Hotspots) 1 ΑΒΔΗΡΩΝ 2 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 3 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 4 ΑΓΙΑΣ 5 ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 6 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 7 ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 8 ΑΓΡΑΦΩΝ Δωρέαν Ιντερνετ (Wi-Fi Hotspots) 1 ΑΒΔΗΡΩΝ 2 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 3 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 4 ΑΓΙΑΣ 5 ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 6 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 7 ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 8 ΑΓΡΑΦΩΝ 9 ΑΓΡΙΝΙΟΥ 10 ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 11 ΑΙΓΑΛΕΩ 12 ΑΙΓΙΝΑΣ 13 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με το ποσό των περίπου 9 εκατ. ευρώ θα χρηµατοδοτηθούν 150 Δήµοι της χώρας, για την εκπόνηση Σχεδίων Βιώσιµης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ). Τη σχετική απόφαση έλαβε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 1,130 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 32 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 50 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ 30 ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ 74 ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 31 ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 276

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 1,130 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 32 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 50 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ 30 ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ 74 ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 31 ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 276 Δήμος Σύνολο Θέσεων ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ 75 ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 18 ΔΗΜΟΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ 8 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ 47 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 7 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 164 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 21 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Βαθμός Προτερ. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΔΑ: ΒΕΦ29-Σ5Η Α/ΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. «Καθορισμός εκπροσώπων των Δήμων στη Γενική Συνέλευση των οικείων Ενώσεων Δήμων»

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. «Καθορισμός εκπροσώπων των Δήμων στη Γενική Συνέλευση των οικείων Ενώσεων Δήμων» ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ «Καθορισμός εκπροσώπων των Δήμων στη Γενική Συνέλευση των οικείων Ενώσεων Δήμων» Καθορίζουμε τον αριθμό των εκπροσώπων των δήμων στη Γενική Συνέλευση των Ένώσεων Δήμων ως ακολούθως: ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣ Κάλυψη ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΟΧΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣ Κάλυψη ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΟΧΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣ Κάλυψη ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΟΧΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΟΧΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣ Κάλυψη ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΟΧΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣ Κάλυψη ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΟΧΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣ Κάλυψη ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΟΧΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΟΧΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Α/θμιας Εκπ/σης ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ: Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Α/θμιας Εκπ/σης ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας: Κατανομή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των Δήμων -πρώην ΣΑΤΑ 2015 Κωδ. α/α

Πίνακας: Κατανομή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των Δήμων -πρώην ΣΑΤΑ 2015 Κωδ. α/α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α. Πίνακας: Κατανομή των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 7 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 8446 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΑ Πληροφορίες: Φ.Κουτσιανάς Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. 1.- Τις διατάξεις των άρθρων 1, 6, 259 και 267 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α ) «Νέα Αρχιτεκτονική

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. 1.- Τις διατάξεις των άρθρων 1, 6, 259 και 267 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α ) «Νέα Αρχιτεκτονική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Ιανουαρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 1322 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. & ΑΝΑΠΤ/ΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

«Κατανομή θέσεων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας έτους 2014 για την απασχόληση των ανέργων στην τοπική αυτοδιοίκηση»

«Κατανομή θέσεων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας έτους 2014 για την απασχόληση των ανέργων στην τοπική αυτοδιοίκηση» «Κατανομή 32.000 θέσεων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας έτους 2014 για την απασχόληση των ανέργων στην τοπική αυτοδιοίκηση» Πίνακας περιεχομένων ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ... 2

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΑΝΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΥΝΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΑ 1 Αθηναίων 789,166 1 2 Θεσσαλονίκης 397,156 2 3 Πατρέων 210,494 5 4 Πειραιώς 181,933 1 5 Ηρακλείου

ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΑΝΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΥΝΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΑ 1 Αθηναίων 789,166 1 2 Θεσσαλονίκης 397,156 2 3 Πατρέων 210,494 5 4 Πειραιώς 181,933 1 5 Ηρακλείου ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΑΝΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΗΜΟΣ 1 Αθηναίων 789,166 1 2 Θεσσαλονίκης 397,156 2 3 Πατρέων 210,494 5 4 Πειραιώς 181,933 1 5 Ηρακλείου 163,115 5 6 Περιστερίου 146,743 1 7 Λαρισαίων 145,981 3 8 Βόλου 142,923

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ Α & Β ----- Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

«Κατανομή θέσεων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας έτους 2014 για την απασχόληση των ανέργων στην τοπική αυτοδιοίκηση»

«Κατανομή θέσεων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας έτους 2014 για την απασχόληση των ανέργων στην τοπική αυτοδιοίκηση» 1 «Κατανομή 32.000 θέσεων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας έτους 2014 για την απασχόληση των ανέργων στην τοπική αυτοδιοίκηση» ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ 32.000 ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Υπουργός Εσωτερικών

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Υπουργός Εσωτερικών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Ιουλίου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 56357 & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕYΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Επιχορήγηση Δήμων της χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: Επιχορήγηση Δήμων της χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 11 Οκτωβρίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ.: 40880 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ: Κατανομή πιστώσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας έτους 2019, σε Δήμους της Χώρας.

ΠΙΝΑΚΑΣ: Κατανομή πιστώσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας έτους 2019, σε Δήμους της Χώρας. ΠΙΝΑΚΑΣ: Κατανομή πιστώσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας έτους 2019, σε Δήμους της Χώρας. 1 59501 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 27.000,00 2 59502 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Υπουργός Εσωτερικών

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Υπουργός Εσωτερικών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 67723 & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕYΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

airetos.gr ΚΩΔ. ΤΠΔ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ

airetos.gr ΚΩΔ. ΤΠΔ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ airetos.gr 50102 ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1.438.600,00 50106 ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 409.400,00 50105 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 568.200,00 50110 ΘΕΡΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 295.900,00 50117 ΙΕΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣΙΙ»

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣΙΙ» ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣΙΙ» 50102 ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1.438.600,00 50106 ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 409.400,00 50105 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 568.200,00 50110 ΘΕΡΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣΙΙ»

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣΙΙ» ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣΙΙ» 50102 ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1.438.600,00 50106 ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 409.400,00 50105 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 568.200,00 50110 ΘΕΡΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας: κατανομή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των Δήμων -ΣΑΤΑ Α/Α Κωδ. ΤΠΔ Δήμος Νομός ΠΟΣΟ

Πίνακας: κατανομή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των Δήμων -ΣΑΤΑ Α/Α Κωδ. ΤΠΔ Δήμος Νομός ΠΟΣΟ 1 59501 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 23.480,00 2 59502 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 23.490,00 3 59503 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 31.860,00 4 59504 ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 43.810,00 5 59505 ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 266.600,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 17511

ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 17511 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 17511 β. Του π.δ. 123/2016 «Ανασύσταση και μετονομασία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ανασύσταση του Υπουργείου Τουρισμού, σύσταση Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

α/α Κωδ. ΤΠΔ ΔΗΜΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΣΟ

α/α Κωδ. ΤΠΔ ΔΗΜΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΣΟ 1 59501 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 19.960,00 2 59502 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 27.520,00 3 59503 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 37.325,00 4 59504 ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 49.887,50 5 59505 ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 312.470,00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 12 Ιουνίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 23442 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ: Κατανομή πιστώσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας έτους 2019, σε Δήμους της Χώρας.

ΠΙΝΑΚΑΣ: Κατανομή πιστώσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας έτους 2019, σε Δήμους της Χώρας. ΠΙΝΑΚΑΣ: Κατανομή πιστώσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας έτους 2019, σε Δήμους της Χώρας. 1 59501 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 27.000,00 2 59502 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Κατανομής Θέσεων Π.Φ.Α. ( Ι.Δ.Ο.Χ. ) περιόδου 2014-15

Πίνακας Κατανομής Θέσεων Π.Φ.Α. ( Ι.Δ.Ο.Χ. ) περιόδου 2014-15 α/α Πίνακας Κατανομής Θέσεων Π.Φ.Α. ( Ι.Δ.Ο.Χ. ) περιόδου 0- Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νομός Δήμος Φορέας Θέσεις Π.Φ.Α. Ι.Δ.Ο.Χ. Αιγαίου Λέσβου Λέσβου Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Δήμου Λέσβου Αιγαίου Δωδεκανήσου Λέρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΕΚΛΟΓΕΙΣ κατά ΔΗΜΟ και ΦΥΛΟ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΕΚΛΟΓΕΙΣ κατά ΔΗΜΟ και ΦΥΛΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΕΚΛΟΓΕΙΣ κατά ΔΗΜΟ και ΦΥΛΟ ΚΩΔ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΩΔ ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΟΛΟ 0101 ΔΡΑΜΑΣ 9001 ΔΟΞΑΤΟΥ 9.993 10.527 20.520 0101 ΔΡΑΜΑΣ 9002 ΔΡΑΜΑΣ 24.729 27.054 51.783

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ. α/α Κωδ. ΤΠΔ ΔΗΜΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΣΟ

ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ. α/α Κωδ. ΤΠΔ ΔΗΜΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΣΟ 1 59501 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 39.920,00 2 59502 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 55.040,00 3 59503 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 74.650,00 4 59504 ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 99.775,00 5 59505 ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 624.940,00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 18 Δεκεμβρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 49536 & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.Α ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της με αριθ. πρωτ. Φ.15/27268/Δ1/ (ΦΕΚ Β 623/2019) ΚΥΑ με θέμα

ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της με αριθ. πρωτ. Φ.15/27268/Δ1/ (ΦΕΚ Β 623/2019) ΚΥΑ με θέμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π.Ε. ΤΜΗΜΑ Β ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

2013, προς κάλυψη οικονομικής υποχρέωσής τους χρονικής περιόδου Ιανουαρίου

2013, προς κάλυψη οικονομικής υποχρέωσής τους χρονικής περιόδου Ιανουαρίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 18 Ιουνίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.:24314 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.Α ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Επιχορήγηση Δήμων με συνολικό ποσό 5.677.570,42 από τους ΚΑΠ έτους 2013,

ΘΕΜΑ: Επιχορήγηση Δήμων με συνολικό ποσό 5.677.570,42 από τους ΚΑΠ έτους 2013, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 11 Οκτωβρίου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.:40729 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.Α ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011 - ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΙΜΟΥ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ (DE FACTO) - ΝΟΜΙΜΟΥ (ΔΗΜΟΤΕΣ) ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011 - ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΙΜΟΥ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ (DE FACTO) - ΝΟΜΙΜΟΥ (ΔΗΜΟΤΕΣ) ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΝΑ ΔΗΜΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011 - ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΙΜΟΥ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ (DE FACTO) - ΝΟΜΙΜΟΥ (ΔΗΜΟΤΕΣ) ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΝΑ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ Σ ΑΝΑ ΔΗΜΟ : 24,2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 = (8-5)/5 17 ΧΩΡΑΣ 10.815.197 10.939.727

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας 1: Προσωρινά αποτελέσματα του Μόνιμου Πληθυσμού της Ελλάδος Απογραφή 2011

Πίνακας 1: Προσωρινά αποτελέσματα του Μόνιμου Πληθυσμού της Ελλάδος Απογραφή 2011 Σύνολο Χώρας 10.787.690 5.303.690 5.484.000 81,75 Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 606.170 299.100 307.070 42,82 Περιφερειακή ενότητα Ροδόπης 111.610 54.520 57.090 43,89 Δήμος Κομοτηνής 66.580

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βαθμός Προτερ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός Καλλικρατικού Δήμου. Κωδικός Περιφέρειας. Order 2011. Κωδικός Νομού

Κωδικός Καλλικρατικού Δήμου. Κωδικός Περιφέρειας. Order 2011. Κωδικός Νομού Order 2011 Κωδικός Περιφέρειας Κωδικός Νομού Κωδικός Καλλικρατικού Δήμου Περιφέρεια Νομός Περιφερειακή Ενότητα Καλλικρατικός Δήμος Σύνολο Ανδρες Γυναίκες 1 1 73 101 Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ΡΟΔΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Επιχορήγηση Δήμων της χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: Επιχορήγηση Δήμων της χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 18 Ιουλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ.: 28910 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY. Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: :51:18 EET Reason: Location: Athens

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY. Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: :51:18 EET Reason: Location: Athens INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2018.03.13 11:51:18 EET Reason: Location: Athens : 64657-5 : 64657-5 : 64657-5 : 64657-5 : 64657-5 ). : 64657-5

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 8 Αυγούστου 2014 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 8 Αυγούστου 2014 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 8 Αυγούστου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθµ. Πρωτ.: 30858 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.Α ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α Ταχ. /νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & Δ.Υ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & Δ.Υ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & Δ.Υ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ. Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ. Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 14 Μαΐου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 16636 & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & Δ.Υ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 22 /11 /2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αρ. πρωτ: Φ. 131360/28823 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ & ΗΜOΤΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ Ταχ. /νση : Ευαγγελιστριας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΙ / ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 555 ΑΘΗΝΑΙΩΝ 435 ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 206 ΠΕΙΡΑΙΩΣ 191 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 137 ΜΥΚΟΝΟΥ 113 ΚΑΒΑΛΑΣ 112 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 105 ΚΕΡΚΥΡΑΣ 105

ΔΗΜΟΙ / ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 555 ΑΘΗΝΑΙΩΝ 435 ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 206 ΠΕΙΡΑΙΩΣ 191 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 137 ΜΥΚΟΝΟΥ 113 ΚΑΒΑΛΑΣ 112 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 105 ΚΕΡΚΥΡΑΣ 105 ΔΗΜΟΙ / ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 555 ΑΘΗΝΑΙΩΝ 435 ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 206 ΠΕΙΡΑΙΩΣ 191 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 137 ΜΥΚΟΝΟΥ 113 ΚΑΒΑΛΑΣ 112 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 105 ΚΕΡΚΥΡΑΣ 105 ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 85 ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 82 ΒΟΛΟΥ 79 ΡΟΔΟΥ 75 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Α Α: 6OO2465ΧΘ7-2ΗΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κατανομή ποσού 7.000.000,00 ευρώ σε Δήμους της Χώρας, αποκλειστικά για την κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολικών τους μονάδων.

ΘΕΜΑ: Κατανομή ποσού 7.000.000,00 ευρώ σε Δήμους της Χώρας, αποκλειστικά για την κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολικών τους μονάδων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 29 Ιανουαρίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 3756 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. & ΑΝΑΠΤ/ΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 22 /11/2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αρ. πρωτ: Φ. 131360/29706 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ & ΗΜOΤΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ Ταχ. /νση : Ευαγγελιστριας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων

ΠΡΟΣ: Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 26 Ιουνίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 25334 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡ/ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Υπουργός Εσωτερικών

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Υπουργός Εσωτερικών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Aθήνα 10 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝIKH ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : 13933 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.Α ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΔΕ

1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΔΕ Α/Α ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας: κατανομή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των Δήμων για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων-σατα 2015 α/α Κωδ. ΤΠ Δ Δήμος Νομός ΠΟΣΟ

Πίνακας: κατανομή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των Δήμων για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων-σατα 2015 α/α Κωδ. ΤΠ Δ Δήμος Νομός ΠΟΣΟ 1 59501 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 41.200,00 2 59502 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 83.800,00 3 59503 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 119.400,00 4 59504 ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 138.300,00 5 59505 ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 31317 ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ A/A ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (ΟΤΑ Α ΒΑΘΜΟΥ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑ 1 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 149179 2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 9 Δεκεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 50170 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 22 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 22 Ιουλίου 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 22 Ιουλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ Αριθμ. Πρωτ. 32823 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κωδ.: 101 83

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα: Βοήθεια στο σπίτι 2018

Πρόγραμμα: Βοήθεια στο σπίτι 2018 Πρόγραμμα: Βοήθεια στο σπίτι 2018 1η Ανάρτηση Ημερομηνία Ανάρτησης 115 Φορεών για την Β δόση Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 Σε αναμονή της σχετικής χρηματοδότησης, (1 Ιανουαρίου 2018 έως 31 Δεκεμβρίου 2018)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Υπουργός Εσωτερικών

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Υπουργός Εσωτερικών ΑΔΑ: 45ΨΗΝ-ΘΞΓ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κωδ.: 101 83 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Υ.Α. αριθμ. οικ /06/ Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης

Κ.Υ.Α. αριθμ. οικ /06/ Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης Πίνακας περιεχομένων ΘΕΜΑ: Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης στους υπαλλήλους των Δήμων της χώρας, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών κατά την προπαρασκευή και την διεξαγωγή των βουλευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Υ.Α. αριθμ. οικ /04/ Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης

Κ.Υ.Α. αριθμ. οικ /04/ Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης Πίνακας περιεχομένων ΘΕΜΑ: Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης στους υπαλλήλους των Δήμων της χώρας, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών κατά την προπαρασκευή και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών

Διαβάστε περισσότερα

2013, προς κάλυψη οικονομικής υποχρέωσής τους χρονικής περιόδου Σεπτεμβρίου

2013, προς κάλυψη οικονομικής υποχρέωσής τους χρονικής περιόδου Σεπτεμβρίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 18 Δεκεμβρίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.:51139 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.Α ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Μπράτης Δημήτρης Αθήνα 26/07/ 2013 Αιρετός του ΚΥΣΠΕ d.mpratis@gmail.com http://www.mpratis.gr τηλ. 6974750402 2103312790 2103442884 fax: 2103246893

Μπράτης Δημήτρης Αθήνα 26/07/ 2013 Αιρετός του ΚΥΣΠΕ d.mpratis@gmail.com http://www.mpratis.gr τηλ. 6974750402 2103312790 2103442884 fax: 2103246893 Μπράτης Δημήτρης Αθήνα 26/07/ 2013 Αιρετός του ΚΥΣΠΕ d.mpratis@gmail.com http://www.mpratis.gr τηλ. 6974750402 2103312790 2103442884 fax: 2103246893 Οι νέες περιοχές για τις αιτήσεις των αναπληρωτών της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο AN. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο AN. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 22/11/2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αρ. πρωτ: Φ.131360/28818 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ & ΗΜOΤΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ Ταχ. /νση : Ευαγγελιστριας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Επιχορήγηση των Δήμων της χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2012 για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών.

ΘΕΜΑ: Επιχορήγηση των Δήμων της χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2012 για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 12 Ιουνίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 23435 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΑ Πληροφορίες: Φ.Κουτσιανάς Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 11 Ιουνίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 23586 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κώδικας: 101

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα: Βοήθεια στο σπίτι 2018

Πρόγραμμα: Βοήθεια στο σπίτι 2018 Πρόγραμμα: Βοήθεια στο σπίτι 2018 (1 Ιανουαρίου 2018 έως 31 Δεκεμβρίου 2018) 3η Ανάρτηση 107 Φορεών για την Δ δόση Ημερομηνία Ανάρτησης Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 Σε αναμονή της σχετικής χρηματοδότησης, καλούνται

Διαβάστε περισσότερα

Α Α:ΩΜΓΑ465ΧΘ7-22Γ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Α Α:ΩΜΓΑ465ΧΘ7-22Γ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α. Αθήνα, 23 Μαΐου 2018 Αριθμ. Πρωτ.: 23254

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΙΓΟΝ και με FAX. Αθήνα, 29 Απριλίου 2013 Α.Π. : 17701. ΠΡΟΣ: Πίνακας Αποδεκτών

ΕΠΕΙΓΟΝ και με FAX. Αθήνα, 29 Απριλίου 2013 Α.Π. : 17701. ΠΡΟΣ: Πίνακας Αποδεκτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝ. ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Τ.Α. ΕΠΕΙΓΟΝ και με FAX Αθήνα, 29 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 25 Ιουλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 34705 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ.Δ/νση:Σταδίου27 Ταχ. Κώδ.: ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες : A.Τσιλοφύτη Τηλέφωνο: FAX:

Ταχ.Δ/νση:Σταδίου27 Ταχ. Κώδ.: ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες : A.Τσιλοφύτη Τηλέφωνο: FAX: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α. Αθήνα, 6 Ιουνίου 2019 Αριθμ. Πρωτ.: 43155

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΔΑ: ΩΧΜ4465ΦΘΕ-8ΙΜ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 2 Νοεμβρίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.:33658 ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα