Μεγάλη Βραζιλία. Πάρκο Lençóis Από τους αμμόλοφους στον Αμαζόνιο. Αναχωρήσεις: 19.06, 21.09, 11.10, 09.11, 22.11

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Μεγάλη Βραζιλία. Πάρκο Lençóis Από τους αμμόλοφους στον Αμαζόνιο. Αναχωρήσεις: 19.06, 21.09, 11.10, 09.11, 22.11"

Transcript

1 Μεγάλη Βραζιλία Πάρκο Lençóis Από τους αμμόλοφους στον Αμαζόνιο Αναχωρήσεις: 19.06, 21.09, 11.10, 09.11, Hμέρες

2 Μεγάλη Βραζιλία Μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου είναι η Βραζιλία. Μία χώρα μαγευτική, θερμή, πολύχρωμη. Ένας παράδεισος. Το μέγεθός της είναι 15 φορές μεγαλύτερο από αυτό της Γαλλίας και οι κάτοικοί της άνθρωποι όλων των χρωμάτων. Χώρα του καφέ, του κακάο, του καουτσούκ και του ζαχαροκάλαμου, χώρα του χρυσού και των πολύτιμων λίθων, χώρα του έρωτα, της μουσικής, του χορού και του ήλιου. Χώρα με τροπικά δάση, πρωτόγονους πολιτισμούς, θαύματα της φύσης, πόλεις συναρπαστικές. Είναι μια χώρα που όλα υπάρχουν στον υπερθετικό βαθμό: το καλύτερο και γνωστότερο καρναβάλι! Οι γραφικότερες τροπικές παραλίες στον Ατλαντικό που εκτείνονται σε μήκος χιλιομέτρων! Το τελειότερο ποδόσφαιρο! Οι εντυπωσιακότερες γυναίκες! Το μεγαλοπρεπέστερο ποτάμι, ο Αμαζόνιος, που διατρέχει την καρδιά της! Όλα τεράστια, όλα υπερβολικά σαν να συνωμοτούν για να αφήσουν στον ταξιδιώτη μια αξέχαστη ανάμνηση. Η ιστορία της Βραζιλίας είναι γραμμένη με το αίμα των δούλων και των κατακτητών της. Ο βραζιλιάνικος πληθυσμός μοιάζει σαν ένα τεράστιο ψηφιδωτό εθνοτήτων και επιμειξιών, σκορπισμένο σε μια απέραντη έκταση. Παγανιστικές τελετές, αφρικανικά τύμπανα, Ινδιάνοι, μεστίζος, μουλάτος. Φαβέλες και ουρανοξύστες. Νέγρικη ή λευκή, πλούσια ή φτωχή, είναι μια χώρα γεμάτη αντιθέσεις. Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Απολαύστε ένα πλούσιο και ιδιαίτερο πρόγραμμα στη Βραζιλία! Το ξενοδοχείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο είναι 4* στην Κόπα Καμπάνα πολύ βασικό για τη διαμονή στο Ρίο! Το ξενοδοχείο στους Καταρράκτες Ιγκουασού είναι 5*. Πραγματοποιούμε ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού και από τις δύο πλευρές (Βραζιλίας και Αργεντινής). Το κόστος των εισόδων και για τις δύο πλευρές, που περιλαμβάνεται στην τιμή συμμετοχής, είναι περίπου $60. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης: Ξενοδοχεία 4* & 5*, Lodge στον Αμαζόνιο, γραφική ποσάδα (παραδοσιακό βραζιλιάνικο ξενοδοχείο) στο Όουρο Πρέτο και στο Πάρκο Λενκόις. Ημιδιατροφή καθημερινά στη Βραζιλία (πλήρη διατροφή στον Αμαζόνιο). Τους εκπληκτικούς αμμόλοφους στο Πάρκο Lençóis και το Σάο Λουίς (Μνημείο της UNESCO). Τη «Συνάντηση των Νερών», το σημείο δηλαδή όπου τα «μαύρα» νερά του Ρίο Νέγκρο συναντούν τα «λευκά» νερά του Ρίο Σολιμόες. Ξενάγηση στο Ρίο. Ξενάγηση στο Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα. Ξενάγηση στο εκπληκτικό Όουρο Πρέτο. Ξενάγηση στη Μπραζίλια. Τοπικό ξεναγό. Έλληνα αρχηγό με τεράστια εμπειρία στην περιοχή. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Δωρεάν ταξιδιωτικό οδηγό-βιβλίο Versus Travel στα Ελληνικά.

3 Περιπλάνηση και Εξερεύνηση Ένα πλήρες οδοιπορικό σε μία από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου, τη Βραζιλία, που ξεκινά από το ξεχωριστό Ρίο ντε Τζανέιρο, συνεχίζει με κατεύθυνση βορειοανατολικά, ανακαλύπτοντας πανέμορφους προορισμούς (Όουρο Πρέτο, Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα, Ολίντα, Σάο Λουίς) δίπλα στον Ατλαντικό Ωκεανό και φτάνει μέχρι το Μανάους, τη μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Βραζιλίας, για να καταλήξει στην «άγνωστη» πρωτεύουσα της Βραζιλίας, την Μπραζίλια. Και ολοκληρώνουμε με το μεγαλοπρεπές και επιβλητικό τοπίο που σχηματίζουν οι αμέτρητοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού.

4 Η μεγάλη Βραζιλία στην πιο προσιτή τιμή που προτάθηκε ποτέ! Από τη βιομηχανική και οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, το Σάο Πάολο, στο μεγαλοπρεπές και επιβλητικό τοπίο που σχηματίζουν οι αμέτρητοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού, τους οποίους θα θαυμάσουμε και από την αργεντίνικη και από τη βραζιλιάνικη πλευρά. Συνεχίζουμε με την από το 1960 πρωτεύουσα της χώρας Μπραζίλια και τη μητρόπολη του Βραζιλιάνικου Αμαζονίου, το θρυλικό Μανάους. Και από εκεί στους εκπληκτικούς αμμόλοφους του Πάρκου Lencois και το Σάο Λούις. Ακολουθεί το Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα, η αφρικανική ψυχή της Βραζιλίας, το Μπέλο Οριζόντε, η πρωτεύουσα της πολιτείας Μίνας Ζεράις και η πανέμορφη αποικιακή πόλη Όουρο Πρέτο. Το ταξίδι μας ολοκληρώνεται στην αισθησιακή, αντιφατική και πολύχρωμη πόλη, το Ρίο Ντε Τζανέιρο, που έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και το χορό. Μια δυνατή γεύση Βραζιλίας, με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, σε μια τιμή-έκπληξη! Ανεβείτε στο λόφο Κορκοβάντο με το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή -το σύμβολο του Ρίο- και απολαύστε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλλει. Περπατήστε στα καλντερίμια της πανέμορφης αποικιακής πόλης Όουρο Πρέτο. Εξερευνήστε το Σαλβαντόρ ντε Μπαΐα, μια συναρπαστική πόλη που έχει κατορθώσει να διατηρήσει την αφρικανική ψυχή της και να αναπτύξει την αποικιακή της κληρονομιά με μοναδικό τρόπο. Εξορμήστε με τα πόδια και με πλοιάριο στα απόκρυφα σημεία του Αμαζονίου με την οργιώδη βλάστηση. Δείτε το μοναδικό φαινόμενο της «Συνάντησης των Νερών» του Rio Negro και του Rio Solimoes. Επισκεφτείτε την από το 1960 πρωτεύουσα της Βραζιλίας Μπραζίλια, μία σύγχρονη ουτοπία. Θαυμάστε το μεγαλοπρεπές θέαμα των Καταρρακτών του Ιγκουασού και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας.

5 Καποέιρα Η καποέιρα είναι μια αυθεντική λαϊκή καλλιτεχνική έκφραση, ένα αμάλγαμα φυλετικής πάλης, μουσικής, χορών και αφρικανικών τραγουδιών, που αντιπροσωπεύει σήμερα ένα από τα προπύργια της εθνικής ταυτότητας της Βραζιλίας. Συνδυάζει τις μορφές της πάλης, του παιχνιδιού και του χορού. Οι κινήσεις είναι πάντα ρευστές και κυκλικές. Η μουσική παίζει μεγάλο ρόλο: δεν συνοδεύει απλώς το χορό, αλλά εμψυχώνει ή καλμάρει τους χορευτές και μεταφέρει μηνύματα και εικόνες από την ιστορία και τον πολιτισμό τους. Η καποέιρα έχει τις ρίζες της στην πορεία των σκλάβων από την Αφρική. Ξεκίνησε ως αφρικανική πολεμική τέχνη που αναπτύχθηκε από τους σκλάβους ενάντια στη φυσική και πολιτισμική τους καταπίεση. Η αφρικανική αυτή πάλη των σκλάβων απαγορεύτηκε από τους καταπιεστές στα senzalas (καταλύματα των σκλάβων), γιατί θεωρούνταν από τους αφέντες πρόφαση εξέγερσης. Έτσι οι σκλάβοι αναγκάστηκαν να γυμνάζονται λαθραία στο δάσος. Το χτύπημα των χεριών και το χτύπημα του μπεριμπάου (ένα μουσικό όργανο που μοιάζει με καλάμι αλιείας και αποτελείται από ένα ξύλινο τόξο με τεντωμένη μεταλλική χορδή και ένα φλασκί που χρησιμεύει σαν ηχείο) αρχικά χρησίμευαν για να τους προειδοποιήσουν όταν πλησίαζαν τα αφεντικά τους και στη συνέχεια ενσωματώθηκαν στο χορό για να διατηρηθεί ο ρυθμός. Η καποέιρα αποκαταστάθηκε επίσημα το 1932 με το καθεστώς του Ζετούλιου Βάργκας και τελικά ανακηρύχθηκε εθνικό άθλημα. Στη δεκαετία του 1930 ο δάσκαλος Μπίμπα (Mestre Bimba) ίδρυσε στο Σαλβαντόρ ντε Μπαΐα την «ακαδημία» του και άλλαξε το στιλ της καποέιρα από την αρχική λειτουργία της ως μέσο εξέγερσης σε ένα νέο, πιο πολεμικό και πιο ακροβατικό, μια νέα μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης. Σήμερα υπάρχουν δύο σχολές capoeira: η λιγότερο θεαματική Capoeira de Angola, με περιορισμένες κινήσεις των χορευτών (τα χέρια τους, σχεδόν ενωμένα, δεν απομακρύνονται από το κορμί τους, ενώ τα πόδια μετακινούνται σχεδόν ταυτόχρονα σαν να τα ενώνουν αόρατες αλυσίδες - μιμούνται τις συνθήκες του χορού των σκλάβων) και η επιθετικότερη Capoeira Regional. Η πρώτη σχολή υποστηρίζει ότι η Capoeira προήλθε από την Αγκόλα, ενώ η δεύτερη θεωρεί ότι γεννήθηκε στις φυτείες της Βραζιλίας.

6 Αμαζόνιος Ο Αμαζόνιος υδροδοτεί το απέραντο τροπικό δάσος της νοτιοαμερικανικής ηπείρου, μεταφέροντας συνολικά το ένα πέμπτο (1/5) του γλυκού νερού που κυκλοφορεί πάνω στη Γη. Από τις εκβολές του στον Ατλαντικό μέχρι τις πηγές του στις Περουβιανές Άνδεις κοντά στον Ειρηνικό, ενώνει φυλές και πολιτισμούς, αλλάζει ταυτότητα και κατεύθυνση, μαγεύει και συναρπάζει. Ζωτική αρτηρία μιας ολόκληρης ηπείρου, ο Αμαζόνιος χαρίζει τα αγαθά του στους Ινδιάνους του Περού, στους υλοτόμους της Κολομβίας και τους αγρότες της Βραζιλίας. Είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή ζωής στον πλανήτη, ένας ποταμός - γίγαντας με περισσότερους από παραπόταμους. Έχει μήκος χλμ. (δεύτερος μετά το Νείλο) και είναι ο μεγαλύτερος ποταμός του κόσμου από άποψη υδάτινου όγκου. Η Λεκάνη του Αμαζονίου απλώνεται σε εννέα χώρες της Νότιας Αμερικής και καλύπτει μια έκταση μεγαλύτερη των χλμ. από Δύση προς Ανατολή και χλμ. από Βορρά προς Νότο. Το μεγαλύτερο τμήμα της είναι καλυμμένο από πυκνά τροπικά δάση. Σε ολόκληρη την περιοχή του Αμαζονίου βρίσκουν καταφύγιο δεκάδες χιλιάδες είδη του ζωικού βασιλείου. Η άγρια φύση κάνει αισθητή την παρουσία της κάθε στιγμή. Εδώ η ανθρώπινη παρουσία είναι σπάνια, αλλά η ανάμνησή της πολύ δυνατή. Σε αυτόν το μοναδικό ναό της φύσης, ένα άλλο είδος του ζωικού βασιλείου έκανε την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια. Ο λευκός Homo Sapiens, το πιο καταστροφικό είδος στον πλανήτη, αφού μέσα σε μερικές δεκαετίες κατέστρεψε όλα όσα τα άλλα είδη του δάσους κατόρθωσαν να διατηρήσουν για εκατομμύρια χρόνια. Η συνεχιζόμενη καταστροφή του τεράστιου αυτού πνεύμονα οξυγόνου από την εκτεταμένη εκμετάλλευση της ξυλείας και τη μετατροπή περιοχών σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις θέτει σε κίνδυνο την οικολογική ισορροπία του πλανήτη.

7 Νορντέστε Περιοχή της Βορειοανατολικής Βραζιλίας με την πλουσιότερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά της χώρας. Αν αναζητάτε τη γνήσια και μη τουριστική Βραζιλία, απέραντες, ηλιόλουστες παραλίες, έντονη, ντυμένη με τα μουσικά ακούσματα της Λατινικής Αμερικής και ασφαλή νυχτερινή ζωή, οάσεις με άμμο, από τις κορυφές των οποίων θα γλιστρήσετε σε λίμνες με γλυκό νερό, άπειρους κοκοφοίνικες και πανέμορφους σχηματισμούς βράχων, γευστικότατη τοπική κουζίνα, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και ευγενικούς, φιλικούς κατοίκους, τότε είστε στο σωστό σημείο, στο δημοφιλέστερο προορισμό διακοπών της Βραζιλίας! Εκεί όπου αποβιβάστηκαν οι πρώτοι σκλάβοι που έφτασαν από την Αφρική στη Νότια Αμερική αναπτύχθηκε ένα εκρηκτικό μίγμα κουλτούρας. Ακόμα και σήμερα, στην Μπαΐα και τη Βορειοανατολική Βραζιλία διατηρούνται αφρικανικές θρησκείες, χοροί και παραδόσεις που μαρτυρούν την πολιτιστική αυτή ανταλλαγή. Πρόκειται για το πιο γνήσιο κομμάτι της Βραζιλίας, με μοναδική κουλτούρα που δύσκολα βρίσκουμε στον πλανήτη. Αμμόλοφοι με πολύχρωμες λιμνούλες ανάμεσά τους, τροπικές παραλίες γεμάτες ζωή, αποικιακές πόλεις με έντονα τα σημάδια του παρελθόντος και έντονη αφροαμερικάνικη κουλτούρα.

8 Πρόγραμμα εκδρομής 1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα Ρίο Ντε Τζανέιρο Πτήση για Ρίο ντε Τζανέιρο μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυλωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και το χορό. Μια πόλη άκρως αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συνυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει «Ποταμός του Ιανουαρίου», προέρχεται από το ποτάμι που εκβάλλει στον Κόλπο Γκουαναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους «κονκισταδόρες» τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορμήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 2η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (Ξενάγηση, Κορκοβάντο) Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τρενάκι θα ανεβούμε σήμερα στο Λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο ως την πιο όμορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο Στάδιο Μαρακανά, το παγκοσμίως γνωστό Σαμποδρόμιο, εκεί όπου οι κάτοικοι της πόλης παρουσιάζουν την πιο εντυπωσιακή παρέλαση καρναβαλιού στον κόσμο, τον Καθεδρικό Ναό, μια μοναδικού στιλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά κτίρια του 17ου και του 18ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 3η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (Ζαχαρόψωμο) Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει «Ζαχαρόψωμο», απ όπου θα απολαύσουμε για ακόμα μια φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο θα απολαύσουμε τη χαλαρότητα που επικρατεί στις παραλίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτογραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να λουστούμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά. Διανυκτέρευση.

9 4η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο Όουρο Πρέτο Πρωινή αναχώρηση για την πανέμορφη αποικιακή πόλη Όουρο Πρέτο, την πρώτη από τις πόλεις της Βραζιλίας που περιλήφθηκε στον Κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Από τα τέλη του 17ου αιώνα βρέθηκαν στο υπέδαφος της περιοχής τεράστια κοιτάσματα χρυσού, διαμαντιών και άλλων πολύτιμων λίθων και μεταλλευμάτων. Οι Πορτογάλοι άποικοι ανακάλυψαν τότε τη μυθική χώρα που οι Ινδιάνοι ονόμαζαν «Σαμπαρά Μπουσού» (Ασημένιο βουνό) και οι Ισπανοί «Ελντοράντο» (Χρυσαφένια γη) στην επαρχία που ονομάστηκε Μίνας Ζεράις ντο Όουρο δηλαδή «Γενικά Ορυχεία Χρυσού». Όπως ακριβώς θα συνέβαινε αργότερα με τον «πυρετό του χρυσού» στην Άγρια Δύση, έτσι και αυτή n περιοχή κατακλύστηκε από έναν τεράστιο αριθμό τυχοδιωκτών που ξεκινούσαν από το Ρίο για να ακολουθήσουν το «Δρόμο των Ορυχείων». Το πολύτιμο μέταλλο, ανάλογα με την περιοχή εξόρυξης, βρισκόταν σε μια μεγάλη ποικιλία κοιτασμάτων που το χρώμα τους κυμαινόταν από λαμπερό κίτρινο μέχρι γκρίζο ή μαύρο. Η τελευταία μορφή ονομαζόταν Οuro preto (Μαύρος χρυσός) και είχε μια μέση καθαρότητα 21,5 έως 22,5 καρατίων. Μέσα σε λίγα χρόνια το θαύμα είχε συντελεστεί: σε μια ορεινή και άγονη περιοχή, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την ακτή, ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια περίπου 20 λαμπρές πόλεις, οι λαμπρότερες του τότε Νέου Κόσμου και ένας πολιτισμός που άνθησε κάτω από τον τροπικό ήλιο αφήνοντας ένα πολύτιμο κληροδότημα. Η πιο εντυπωσιακή από αυτές και ταυτόχρονα πιο παλιά είναι n Villa Rica do Ouro Preto («Πλούσια πόλη του μαύρου χρυσού») ή όπως ονομάζεται σήμερα για συντομία Όουρο Πρέτο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 5η ημέρα: Όουρο Πρέτο (Ξενάγηση) Η πόλη ιδρύθηκε το 1698 ως καταυλισμός χρυσωρύχων με καλύβες και παράγκες και το 1711 πήρε το όνομα Βίλα Ρίκα ντε Ούρου Πρέτου. Στα μέσα του 18ου αιώνα ζούσαν εδώ άνθρωποι, οι περισσότεροι σκλάβοι. Η παλιά πρωτεύουσα της πολιτείας Μίνας Ζεράις διατηρείται εντυπωσιακά και επιδεικνύει μια εκπληκτική αυθεντικότητα. Οι δρόμοι της πόλης είναι όλοι καλοστρωμένα καλντερίμια και ανεβοκατεβαίνουν τους πολυάριθμους λόφους των συνοικιών, που εστεμμένοι με θαυμάσιες εκκλησίες, στολίζουν την πόλη με μερικά από τα ωραιότερα δείγματα πορτογαλικού μπαρόκ: καμπαναριά από πελεκητή πέτρα, ανάγλυφες προσόψεις με πλήθος αγγέλων και αγίων, με κιονόκρανα, θυρεούς, ρόδακες, κοχύλια, γιρλάντες από λουλούδια. Ξενάγηση στην πανέμορφη πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων την Πλατεία Τιραντέντες, το Παλάσιο ντος Γκοβερναντόρες, την επιβλητική εκκλησία ντε Νόσσα Σενιόρα ντο Κάρμο, το παλιό Δημαρχείο με το Μουζέου ντα Ινκονφιντένσια που παρακολουθεί τη ζωή της αποικίας τον Αιώνα του Χρυσού, το Δημοτικό Θέατρο, που θεωρείται το αρχαιότερο ενεργό θέατρο - όπερα της ηπείρου, την Εκκλησία ντε Νόσσα Σενιόρα ντο Πιλάρ, από τις πιο πλούσια διακοσμημένες εκκλησίες της Βραζιλίας και την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης. Διανυκτέρευση.

10 6η ημέρα: Όουρο Πρέτο Μπέλο Οριζόντε Σαλβαδόρ ντε Μπαϊά Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Πολιτείας Μίνας Ζεράις, το Μπέλο Οριζόντε, απ όπου θα πετάξουμε για το Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα, την αφρικανική ψυχή της Βραζιλίας. Η Μπαΐα, «η Γη της Ευτυχίας», είναι η πιο ιστορική πολιτεία της Βραζιλίας, το λίκνο της Βραζιλίας, όχι μόνο γιατί από εδώ ξεκίνησε η ανακάλυψη της χώρας το 1501, αλλά και γιατί οι κάτοικοί της αποτελούν ένα κράμα ποικίλων πολιτιστικών, θρησκευτικών και εθνικών προελεύσεων. Είναι ένας λαός που έχει μάθει να εναρμονίζει τις διαφορετικότητες, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το παραδοσιακό, τη θρησκευτική πίστη με τα λαϊκά φεστιβάλ. Στην Μπαΐα η θρησκευτική λατρεία δεν είναι απλώς μια υποχρέωση, αλλά τρόπος ζωής. Όλα τα φεστιβάλ έχουν θρησκευτική ρίζα. Αλλά το για ποια θρησκεία πρόκειται -την Καθολική ή την Αφρικανική- έχει προ πολλού χάσει τη σημασία του. Όλες οι παραδόσεις έχουν ανακατευτεί και δίνουν πλέον αυτό το άρωμα του μυστικισμού. Το Σαλβαντόρ ντε Μπαΐα ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Βραζιλίας και παρέμεινε η πιο σημαντική πόλη της για τους τρεις επόμενους αιώνες - μέχρι το 1763, όταν η πρωτεύουσα μεταφέρθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Είναι μια συναρπαστική πόλη, που έχει κατορθώσει να διατηρήσει την αφρικανική ψυχή της και να αναπτύξει την αποικιακή της κληρονομιά σε ένα μοναδικό, δυναμικό, σύγχρονο πολιτισμό που αντανακλάται στη μουσική, στο χορό, στις καλές τέχνες, αλλά και στον τρόπο ζωής. Ο πλούτος της αρχιτεκτονικής της κληρονομιάς μαρτυρά το μεγαλείο του παρελθόντος. Τα αποικιακά της κτίρια αποτελούν τη μεγαλύτερη συλλογή αρχιτεκτονικής μπαρόκ στη Λατινική Αμερική, συμπεριλαμβανομένων πολλών πλούσια διακοσμημένων εκκλησιών, μια για κάθε ημέρα του έτους σύμφωνα με τη δημοφιλή πεποίθηση, που κάθε μια έχει τον άγιό της και κάθε άγιος ένα φεστιβάλ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε μια παράσταση με μουσική και χορούς από τη Μπαΐα στο Θέατρο Μιγκέλ Σαντάνα στο Πελοουρίνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 7η ημέρα: Σαλβαδόρ Ντε Μπαΐα (Ξενάγηση) Εντύπωση προκαλεί n χωροταξική διάρθρωση του Σαλβαδόρ, το οποίο χωρίζεται στη Cidade Alta (την Άνω πόλη) και τη Cidade Baixa (την Κάτω πόλη), υποδηλώνοντας την αποικιακή τάξη πραγμάτων που ίσχυε στο παρελθόν. Τα δύο τμήματα της πόλης συνδέονται με τελεφερίκ, με ένα μεγάλο ασανσέρ (ασανσέρ Lacerda) που ανεβοκατεβάζει τους επιβάτες του σε ύψος 72 μέτρων και με μερικούς πολύ απότομους δρόμους (ladeiras). Η σημερινή μας ξενάγηση θα ξεκινήσει από την παραλιακή συνοικία Μπάρα με το φάρο στην είσοδο του Κόλπου ντε Τόντος ος Σάντος (Αγίων Πάντων). Από εκεί θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό τμήμα του Σαλβαδόρ με τις αποικιακές του γειτονιές γεμάτες εκκλησίες και σπίτια του 17ου αιώνα. Το Πελοουρίνιο (Πελό), με το μεγαλύτερο και καλύτερα διατηρημένο συγκρότημα αποικιακής αρχιτεκτονικής του

11 Νέου Κόσμου, χαρακτηρίστηκε το 1985 από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ανθρωπότητας. Είναι μια τουριστική Μέκκα, με λιθόστρωτα δρομάκια, πολύχρωμα σπίτια, εστιατόρια, bars, galleries τέχνης και boutiques. Θα δούμε, μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Μέγαρο των κυβερνητών του Ρίου Μπράνκου, τον Καθεδρικό Ναό που θεωρείται η ομορφότερη εκκλησία της πόλης, το σιντριβάνι της Θεάς της Αφθονίας, την Εκκλησία και το Μοναστήρι του Αγίου Φραγκίσκου, το ασανσέρ Λασέρντα -σύμβολο της ιδιαίτερης γεωγραφίας του Σαλβαδόρ που συνδέει την Κάτω με την Άνω πόλη- και θα καταλήξουμε στο Μερκάντο Μοντέλο, το κέντρο πώλησης χειροτεχνημάτων και σουβενίρ. Θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας στην Κάτω πόλη, όπου θα δούμε την πιο γνωστή εκκλησία του Σαλβαδόρ και τόπο προσκυνήματος εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων, την Ιγκρέζα Μπονφίμ. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί στο προάστιο Μονσεράτ, απ όπου θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης. Το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια Τελετή Καντομπλέ, μια «δαιμονική» λατρεία που έχει τις ρίζες της στην Ακτή των Σκλάβων της Αφρικής, σε ένα «καθαγιασμένο» κτίσμα στις παρυφές της πόλης, το Τερέιρο*. Διανυκτέρευση. (*σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση της τελετής, θα μεταφερθούμε στο χώρο που πραγματοποιείται όπου ο αρχηγός, με τη βοήθεια του τοπικού ξεναγού, θα μας εξηγήσει την ιστορία, το διαδικαστικό και όλες τις λεπτομέρειες της τελετής). 8η ημέρα: Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα Ρεσίφε/Ολίντα Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της πολιτείας Περναμπούκο, το Ρεσίφε.. Η πόλη ιδρύθηκε το 1548 γύρω από το φυσικό λιμάνι που σχηματίζει το φράγμα των υφάλων (αρεσίφες) και είναι έργο των Φλαμανδών, που συνέβαλαν σημαντικά στην κατασκευή γεφυρών, αλλά και των Πορτογάλων, η παρουσία των οποίων γίνεται αισθητή στην αρχιτεκτονική των εκκλησιών, των οχυρών και των παλιών κτιρίων. Το 17ο αιώνα ήταν το λιμάνι απ όπου γίνονταν οι εξαγωγές του ζαχαροκάλαμου από τις πλούσιες φυτείες της γειτονικής Ολίντα. Την εποχή εκείνη οι δύο πόλεις ήταν η ισχυρότερη οικονομική δύναμη της Βραζιλίας. Σήμερα το Ρεσίφε είναι μια όμορφη και σύγχρονη μητρόπολη με έντονη κοινωνική και πολιτιστική ζωή. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφτούμε το Ρεσίφε Αντίκο, την παλαιότερη συνοικία της πόλης, που έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, αποκτώντας έντονη πολιτιστική και νυχτερινή ζωή. Στους δρόμους και στις αποβάθρες της παρατάσσονται αποικιακά κτίρια και ιστορικά μνημεία. Θα δούμε επίσης την Πλατεία της Δημοκρατίας, το Παλάσιο Κάμπο ντε λας Πρινσέσας, το Θέατρο Σάντα Ιζαμπέλ, τα Δικαστήρια και τον Καθεδρικό Ναό. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Ολίντα, μία από τις ομορφότερες αποικιακές πόλεις και συνάμα μια καλοδιατηρημένη, μποέμικη καλλιτεχνούπολη. Η ιστορική συνοικία της συνθέτει ένα αμφιθεατρικό πολύχρωμο σκηνικό, με αναπαλαιωμένα αποικιακά κτίρια σε όλους τους χρωματισμούς,

12 πλακόστρωτους δρόμους, μεγάλες εκκλησίες και μοναστήρια, δέντρα jacaradas και πανύψηλους κοκοφοίνικες. Για το πλούσιο και αρμονικό αρχιτεκτονικό της σύνολο, η Ολίντα έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. 9η ημέρα: Ρεσίφε Σάο Λουίς Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σάο Λούις, ένα εκπληκτικό θέρετρο της Βραζιλίας στα βορειοανατολικά της χώρας. Αποικία Γάλλων και Πορτογάλων φυλάσσεται ως θησαυρός Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO, αφού στην πόλη βρίσκονται πάνω από αποικιακά κτίρια. Το ζεστό του κλίμα σε όλη τη διάρκεια του έτους και οι υπέροχες παραλίες του το καθιστούν ιδανικό προορισμό. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Παλάσιο Ντος Λεόες, τον Καθεδρικό Ναό Ντα Σε και την ιστορική συνοικία. Διανυκτέρευση στο Σάο Λούις. 10η ημέρα: Σάο Λουίς Πάρκο Λενκόις (Αμμόλοφοι) Μια μοναδική εμπειρία σε ένα από τα θαύματα της φύσης μάς περιμένει σήμερα. Ένα θέαμα που δύσκολα αντικρίζουμε και που μόνο αυτή η γωνιά του πλανήτη μπορεί να προσφέρει. Το τοπίο μοιάζει με έρημο από κατάλευκη άμμο, με αμμόλοφους που φτάνουν τα 40 μέτρα. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι αμμόλοφοι αυτοί διακόπτονται από πράσινες και μπλε λιμνούλες δημιουργώντας ένα κορυφαίο θέαμα. Οι λιμνούλες είναι αποτέλεσμα των βροχών στην περιοχή και αποτελούν το τέλειο μέρος για ένα απολαυστικό μπάνιο. Ποταμάκια συμπληρώνουν την πανέμορφη εικόνα αυτής της τροπικής όασης. Η επαφή με τη φύση είναι παρούσα όλες τις στιγμές σε έναν τέτοιον παράδεισο. Άλλωστε το ταξίδι αυτό έχει σκοπό κάθε μέρα να είναι και μια αξέχαστη εμπειρία, μια εικόνα από έναν άλλον πλανήτη. Μπορείτε να περπατήσετε στους αμμόλοφους, να απολαύσετε πανέμορφα ηλιοβασιλέματα, αλλά και να κάνετε βαρκάδα στον ποταμό. Το τοπίο είναι μοναδικό και η επαφή με το ντόπιο πληθυσμό στις απομακρυσμένες συνοικίες θα είναι μια επίσης μοναδική εμπειρία. Διανυκτέρευση στην περιοχή του πάρκου. 11η ημέρα: Πάρκο Λενκόις Σάο Λουίς Πρωινή βαρκάδα στον ποταμό και στη συνέχεια μεταφορά στο Σάο Λουίς. Άφιξη και διανυκτέρευση. 12η ημέρα: Σάο Λουίς Μανάους Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη μητρόπολη του Βραζιλιάνικου Αμαζονίου, το θρυλικό Μανάους. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 13η ημέρα: Μανάους (Αμαζόνιος) Αναχώρηση για τη Ζούγκλα του Αμαζονίου. Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν αυτά που θα δείτε και θα ζήσετε, καθώς θα περιηγηθείτε με τα πόδια αλλά και με πλοιάριο στη ζούγκλα και στα απόκρυφα σημεία του Αμαζονίου με την οργιώδη βλάστηση. Προσπαθήστε να βιώσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία με όλες σας τις αισθήσεις και όχι απλώς να την

13 καταγράψετε. Αφεθείτε στη μαγεία του δάσους, αφουγκραστείτε τους ήχους της ζούγκλας και απολαύστε στιγμές μοναδικές που θα αιχμαλωτίσουν για πάντα τη μνήμη σας. Διαμονή σε lodge στη ζούγκλα. 14η ημέρα: Μανάους (Αμαζόνιος) Ένα πολύ πρωινό ξύπνημα θα μας φέρει στη ζούγκλα για να δούμε την ανατολή του ήλιου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ, υπό τους ήχους της ζούγκλας του Αμαζονίου. Επιστροφή στο lodge για πρωινό. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε με τα πόδια και με πλοιάριο στη ζούγκλα και στα απόκρυφα σημεία του Αμαζονίου. Ο έμπειρος ξεναγός μας θα μας δείξει από κοντά τα πολύχρωμα φυτά και λουλούδια της Αμαζονίας, καθώς και τους θάμνους με τις θαυμαστές ιατρικές τους ιδιότητες. Το μόνο που διαταράσσει την ησυχία της ζούγκλας είναι τα κρωξίματα των λογής λογής εξωτικών πουλιών. Και αν είμαστε τυχεροί θα δούμε ακόμα και δελφίνια του ποταμού καθώς θα διαπλέουμε τα μικρά κανάλια και τα υδάτινα μονοπάτια στα οποία τα μεγάλα πλοία δεν έχουν πρόσβαση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επισκεφτούμε επίσης κοινότητες Ινδιάνων που ζουν στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στον Αμαζόνιο θα δούμε το Enconuo das Aguas, τη «Συνάντηση των Νερών», το σημείο δηλαδή όπου τα «μαύρα» νερά του Rio Negro συναντούν τα «λευκά» νερά του Rio Solimoes. Οι «όροι» αυτοί είναι στην ουσία ευφημισμοί, αφού τα νερά έχουν απλώς διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ. Παρ όλα αυτά είναι ενδεικτικοί των διαφορών και κυρίως της προέλευσης των ποταμών. Τα ποτάμια με «λευκό» νερό, όπως ο Rio Solimoes είναι γεμάτα από ιζήματα που προέρχονται από τη γεωλογικά νεαρή οροσειρά των Άνδεων. Τα «μαύρα» νερά του Rio Negro και άλλων ποταμών προέρχονται από τα δάση των πεδιάδων της Βόρειας Αμαζονίας, τα οποία έχουν αμμώδες έδαφος. Ρέουν πιο αργά και είναι πιο ζεστά από τον Rio Solimoes. Τα φυτά που σαπίζουν μέσα στο νερό τούς δίνουν αυτό το σκούρο χρώμα και τα κάνουν πιο όξινα. Το εντυπωσιακό φαινόμενο εδώ είναι ότι τα νερά των δύο αυτών ποταμών κυλούν παράλληλα για αρκετά χιλιόμετρα χωρίς να ανακατεύονται. Επιστροφή στο lodge. Διανυκτέρευση. 15η ημέρα: Μανάους Μπραζίλια Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μπραζίλια, την από το 1960 πρωτεύουσα της χώρας. Άφιξη στην πόλη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 16η ημέρα: Μπραζίλια (ξενάγηση) Καταρράκτες Ιγκουασού Πρωινή ξενάγηση στην Μπραζίλια, όπου θα δούμε κτίριαορόσημα για τη μοντέρνα αρχιτεκτονική, όπως η Μητρόπολη, το Κοινοβούλιο, το Προεδρικό Μέγαρο, καθώς και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Κατόπιν, μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ιγκουασού, στα σύνορα Βραζιλίας - Αργεντινής - Παραγουάης. Από όλα τα φυσικά θαύματα της Νότιας Αμερικής, οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Εδώ η φύση κάνει επίδειξη του μεγαλείου και της δύναμής της. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα αμέτρητα ουράνια τόξα, τα γαλάζια σύννεφα και τα χιλιάδες παιχνιδίσματα που κάνει

14 το νερό καθώς πέφτει μπροστά στα έκθαμβα μάτια του! Το παραδεισένιο περιβάλλον, που το διασχίζουν ορμητικά νερά, πυκνές ζούγκλες, άγρια ζώα, πουλιά με πολύχρωμα φτερά, αποτελεί πρόκληση για ατελείωτες φωτογραφικές λήψεις. Αφιερώνουμε δύο ημέρες για να επισκεφτούμε τους μοναδικούς αυτούς Καταρράκτες του Ιγκουασού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 17η ημέρα: Καταρράκτες Ιγκουασού (Ξενάγηση από την πλευρά της Βραζιλίας) Σήμερα θα ξεναγηθούμε στους καταρράκτες από τη βραζιλιάνικη πλευρά σ αυτό το θαύμα της φύσης που λέγεται καταρράκτες Ιγκουασού. Διανυκτέρευση. 18η ημέρα: Καταρράκτες Ιγκουασού (Ξενάγηση στην πλευρά της Αργεντινής) Σάο Πάολο (πτήση) Το Versus Travel περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δύο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας. Θα περπατήσουμε σε γέφυρες πάνω από τα ορμητικά νερά, θα ακολουθήσουμε μονοπάτια μέσα στην πυκνή βλάστηση, θα συναντήσουμε σπάνια ζώα και θα μαγευτούμε από την ιστορία του «Λαρυγγιού του διαβόλου» και της Ναι πού. Πτήση από τους καταρράκτες για το Σάο Πάολο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 19η ημέρα: Σάο Πάολο (Ξενάγηση) Πτήση επιστροφής Πρωινή ξενάγηση στο Σάο Πάολο και περιήγηση στα κυριότερα αξιοθέατα. Στη συνέχεια, μετάβαση στο αεροδρόμιο της πόλης και πτήση μέσω ενδιάμεσων σταθμών για την Αθήνα. 20η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

15 ** Super Τιμή ** για τις 11 πρώτες συμμετοχές ΠΡΟΣΟΧΗ! Στο Versus Travel οι ταξιδιώτες έχουν προκαθορισμένο συνολικό κόστος από την αναχώρησή τους. Γι αυτό και περιλαμβάνονται στην τελική τιμή: Φόροι πόλεων, checkpoints, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά όπου είναι δυνατόν. Δεν πληρώνετε τίποτα από αυτά τοπικά, όπως συνήθως συμβαίνει. ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Από Αθήνα Από Θεσσαλονίκη* Από Λάρνακα** Παρέχεται έκπτωση -80 για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση με τους φόρους Επιβάρυνση μονόκλινου: Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις * Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη Αθήνα Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. **Αναχωρήσεις από Λάρνακα Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του Stopover Athens" από 50 το άτομο με μεταφορές.

16 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης. Ξενοδοχεία 4*, 5* (στο Όουρο Πρέτο και στο Πάρκο Λενκόις διαμονή σε γραφικές ποσάδες). Ημιδιατροφή καθημερινά (πλήρης διατροφή στον Αμαζόνιο). Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Τοπικός ξεναγός. Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel. Αναχωρήσεις από Κύπρο Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Φόροι, φιλοδωρήματα, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 900 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ: Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε. Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας. Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων. Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

17 Πώς γίνεται η κράτησή σας Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, κ.λπ.). Το σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει. Με την κράτησή σας προσκομίστε στο του ταξιδιωτικού σας σύμβουλου ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του. Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500. Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση. Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας. Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε. Αριθμοί λογαριασμών καταθέσεων ALPHABANK: iban: GR EΘΝΙΚΗΤΡΑΠΕΖΑ: iban: GR EUROBANK: iban: GR ΠΕΙΡΑΙΩΣ: iban: GR Όλα εμφανίζουν την επωνυμία Versus Travel ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

18 ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων - οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

19 Ο διαφορετικός κόσμος του Versus Οι καινοτομίες που ανέτρεψαν τα ταξιδιωτικά δεδομένα Το ταξίδι είναι ένας άλλος τρόπος για να βλέπουμε τα πράγματα. Αλλάζουμε μέσα μας όταν ταξιδεύουμε, όταν αλλάζουν οι γεωγραφικές μας συντεταγμένες. Ενάντια στην απλώς διεκπεραιωτική αντίληψη της ελληνικής αγοράς, το Versus Travel έχει εισαγάγει πρωτοποριακές υπηρεσίες και παροχές, επενδύσεις που επιστρέφουν σε εσάς. Μερικές από αυτές αναδεικνύουν τον διαφορετικό κόσμο του Versus και είναι καινοτόμες και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πάντα υπό την προστασία μας Ταξιδιωτικοί οδηγοί στα Ελληνικά, από τις εκδόσεις του Versus, δωρεάν για τους ταξιδιώτες μας κάτι που έλειπε από την ελληνική αγορά. Πρόκειται για ταξιδιωτικούς οδηγούς που αφορούν όλους τους εξωτικούς και ευρωπαϊκούς προορισμούς. Εσωκλείουμε σε αυτούς τη γνώση μας στους προορισμούς, το μεράκι μας και την επιθυμία μας να απολαμβάνει ο ταξιδιώτης αυτά που του αξίζουν. Versus Club, η πρώτη ταξιδιωτική λέσχη στην Ελλάδα, μια πρωτοποριακή ιδέα του Versus που εδώ και περίπου μία δεκαετία αποτελεί το ταξιδιωτικό στέκι της Αθήνας (Καραγεώργη Σερβίας 4, Στοά Παύλου Καλλιγά, 7ος όροφος). Δωρεάν συμμετοχή. Μια μικρή θεατρική σκηνή, με σκηνικά αλλά και πολυδιάστατες εκδηλώσεις γενικού ενδιαφέροντος, που ξεφεύγουν πολύ από το πλαίσιο της στεγνής παρουσίασης ενός προορισμού με εμπορικό σκοπό. Το Versus Club, με ιδιαίτερες θεματικές βραδιές και επιπλέον γεύσεις και μουσικές, απογειώνει τη διάθεση, ιχνηλατώντας νοερά το ελληνικό και παγκόσμιο ανάγλυφο, με προσκεκλημένους δημοσιογράφους, συγγραφείς, εισηγητές από τον χώρο των τεχνών, των επιστημών και των γραμμάτων, ηθοποιούς, καθηγητές πανεπιστημίου αλλά και αντιπροσώπους πρεσβειών. Στο Versus Club αποδεικνύονται η αγάπη και η φροντίδα του Versus, μέσα από την «ταξιδιωτική σκηνή της Τετάρτης», όπου γινόμαστε όλοι μια παρέα. Οι βραδιές είναι δωρεάν για τους ταξιδιώτες και κλείνουν με κρασάκι και κουβεντούλα, με θέα την Ακρόπολη, σε ένα lounge bar αεροδρομίου που έχουμε διαμορφώσει (απαραίτητη δήλωση συμμετοχής). Δείτε τες στο versustravel.eu. Σας περιμένουμε... Μεγάλες εκδηλώσεις, προσφορά του Versus Travel Πραγματοποίηση μεγάλων εκδηλώσεων, μοναδικών για τον τομέα του τουρισμού στην Ελλάδα, που μας έφεραν πιο κοντά και μας χάρισαν στιγμές που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε (ίδρυση του Versus Club εκδήλωση στο Ledra Marriott, 15 χρόνια του Versus εκδήλωση στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, ίδρυση του Versus Travel στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Porto Palace», 20 χρόνια Versus εκδήλωση-πάρτι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκδήλωσηπαράσταση στο «Παλλάς» με τον αξεπέραστο Γιάννη Ζουγανέλη). Για εμάς ο ταξιδιώτης είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος και της αγάπης μας. Επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια και παροχές υγείας Το Versus Travel ασφαλίζει τους ταξιδιώτες του με επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια ατυχήματος και άλλων καλύψεων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και της προκαταβολής σας σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας. Αυτή είναι μια ασφάλεια επιπλέον της

20 ασφάλειας αστικής ευθύνης που όλα τα τουριστικά γραφεία είναι υποχρεωμένα να παρέχουν. Είναι ταξιδιωτική ασφάλεια που την περιλαμβάνουμε στην τελική τιμή χωρίς επιπλέον χρέωση. Ζητήστε μας το έγγραφο που αναφέρει τις περιπτώσεις τις οποίες καλύπτει. Άτοκες δόσεις Το ταξιδιωτικό σας όνειρο γίνεται ακόμα πιο προσιτό με τη δυνατότητα αποπληρωμής όλων των ταξιδιών μας με άτοκες δόσεις (έως και 18). Versus gifts και απασχόληση στο αεροπλάνο 1. Travel kit εκδόσεως Versus, με sudoku, σταυρόλεξα, παιχνίδια γνώσεων, λογικής και παρατηρητικότητας, για να περνάει ευχάριστα η ώρα σας κατά τη διάρκεια της πτήσης σας. 2. Νέα μοντέρνα tags πολυτελείας, που δεν θα τα αποχωρίζεστε από τα ταξίδια σας. 3. Στυλό. Ενημερωτικές συγκεντρώσεις πριν από κάθε εκδρομή Versus Live Στον χώρο του Versus Club, στο Σύνταγμα, πραγματοποιούνται οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις πριν από την αναχώρηση κάθε εκδρομής. Εκεί οι ταξιδιώτες συναντούν τον αρχηγό τους, ο οποίος τους δίνει «κατευθυντήριες οδηγίες». Επιπλέον, μέσω του συστήματος Versus Live μπορούν και οι ταξιδιώτες της Περιφέρειας και της Κύπρου να παρακολουθούν τις συγκεντρώσεις αυτές μέσα από τον υπολογιστή τους. Πρακτικές οδηγίες και συμβουλές Μυστικά χρόνων στη διάθεσή σας Έπειτα από εμπειρία πολλών χρόνων έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε μυστικά και συμβουλές για την καλύτερη προετοιμασία σας, άρα και απόλαυση του ταξιδιού σας, σε ειδικό φυλλάδιο που μπορείτε να λάβετε ηλεκτρονικά. Το Versus Travel δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Το ταξίδι με το Versus Μια διαφορετική αντίληψη Εξασφαλισμένες αναχωρήσεις...εσείς θα το ρισκάρετε; Το Versus Travel έχει εξασφαλίσει και προπληρώσει χιλιάδες θέσεις, πάντα με τις καλύτερες εταιρείες και πτήσεις, με αποτέλεσμα όχι μόνο την καλύτερη τιμή για εσάς, αλλά και εξασφαλισμένες αναχωρήσεις. Οι ταξιδιώτες λένε πως «αν μια εκδρομή δεν πραγματοποιηθεί στο Versus Travel, δεν πραγματοποιείται πουθενά». Με τη μεγάλη συμμετοχή, την αγάπη και τη στήριξη των φίλων του το Versus Travel έχει τα μικρότερα ποσοστά ακύρωσης εκδρομών. Αν δεν θέλετε να βιώσετε απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, που θέτουν σε κίνδυνο τις διακοπές σας, επιλέξτε ένα από τα ταξίδια μας και απλώς ετοιμάστε βαλίτσες «Διαβασμένοι» αρχηγοί Ο σωστός αρχηγός δίνει προστιθέμενη αξία σε ένα ήδη καλά οργανωμένο ταξίδι. Είναι αυτός που μαζί με το εμπεριστατωμένο πρόγραμμα θα σας μυήσει στα μυστικά του προορισμού. Αν δεν θέλετε ο αρχηγός σας να παραμένει αμίλητος σε μια γωνιά ή εσείς να ξέρετε περισσότερα από αυτόν, επιλέξτε ένα ταξίδι του Versus Travel. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το Versus έχει την πιο εξειδικευμένη ομάδα Ελλήνων αρχηγών. Εσείς γιατί να το ρισκάρετε; Τα προγράμματά μας Αποκλειστικές εμπειρίες ζωής Επιτόπια έρευνα Διεύρυνση προορισμών Διαβάστε προσεκτικά την παράγραφο «Η διαφορετικότητα του Versus» που υπάρχει σε κάθε ταξίδι, για να βρείτε μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το κάθε πρόγραμμα ξεχωριστό. Ενάντια στο

21 πνεύμα των περικοπών των ημερών, το Versus προσφέρει πλουσιοπάροχα προγράμματα, δίνοντας έμφαση σε ουσιαστικές εμπειρίες που θα συντροφεύουν τη ζωή σας. Δεν αρκούμαστε στο να χαράσσουμε γραμμές στον χάρτη, θέλουμε να τις διερευνούμε προσωπικά. Ταξιδεύουμε συνεχώς, ελέγχουμε μόνοι μας τα ξενοδοχεία και τις υπηρεσίες σε σημεία που δεν τα βάζει ο νους σας και δεν καταφεύγουμε στην εύκολη οδό αναζήτησης πληροφοριών αποκλειστικά και μόνο από το Ίντερνετ. Εντάσσουμε έτσι ό,τι πιο καινούργιο και ενδιαφέρον έχει ένας τόπος, διαμορφώνοντας μία από τις πιο εξειδικευμένες συλλογές ταξιδιών στον ευρωπαϊκό χώρο, μεγαλύτερη ακόμα και από διοργανωτές ταξιδιών μεγάλων πληθυσμιακά ευρωπαϊκών χωρών. Από τα λουλουδένια χαλιά του Καθολικού Πάσχα στη Γουατεμάλα μέχρι μια διανυκτέρευση κάτω από τα αστέρια στην Ιορδανία προσφέρουμε διαρκώς εμπειρίες ζωής που θα βρείτε μόνο στο Versus! Ολοκληρωμένο κόστος, πληρωτέο εδώ Όχι κρυμμένα κόστη, όχι υποχρεωτικές πληρωμές εκτός Ελλάδας ή Κύπρου (εκτός ελαχίστων αναγκαστικών εξαιρέσεων), όχι προαιρετικές εκδρομές και κενές ημέρες (εκτός από τις αναγκαστικές ελεύθερες ημέρες κατά την επίσκεψη πόλεων). Στην τελική τιμή περιλαμβάνονται φόροι, φιλοδωρήματα, και χρεώσεις αποσκευών (όπου υπάρχουν), φόροι ξενοδοχείων και πόλεων. Τίποτε από αυτά δεν πληρώνεται τοπικά. Χαλαρώστε και απολαύστε το ταξίδι σας. Οι πιο ανταγωνιστικές τιμές Πολεμάμε με πάθος για την πιο ανταγωνιστική τιμή. Αυτό το οφείλουμε στους ταξιδιώτες μας, λόγω της τεράστιας συμμετοχής τους στα ταξίδια μας, που γίνεται και η διαπραγματευτική μας δύναμη για τις αεροπορικές εταιρείες και τους τοπικούς προμηθευτές. Θα διαπιστώσετε ότι πολλές φορές οι τιμές μας για τα ίδια ταξίδια μειώνονται (πάντα με τις ποιοτικότερες υπηρεσίες). Εμείς δεν «κουτσουρεύουμε» τα προγράμματά μας προκειμένου να έχουμε καλύτερες τιμές, όπως προστάζει η «νέα μόδα». Επιλέξαμε τον άλλο δρόμο: πλουσιότερα προγράμματα και καλύτερες τιμές. Έτσι έχουμε συνηθίσει και έτσι πράττουμε. Exploring The World Secret Treasures Οι ταξιδιώτες γνωρίζουν ότι στο Versus Travel θα βρουν πρωτοποριακά, σπάνια ταξίδια στους κρυμμένους θησαυρούς του πλανήτη μας, σε προορισμούς που πρώτη φορά πραγματοποιούνται, στα τελευταία σύνορα του κόσμου μας, σε πανάρχαιους πολιτισμούς, σε απομονωμένες φυλές, στα φυσικά θαύματα του πλανήτη μας αλλά και σε μυστήρια για τα οποία αξίζει να ταξιδέψουμε. Το Versus Travel έκανε προσιτό το εξωτικό ταξίδι στον Έλληνα ταξιδιώτη, αλλά παράλληλα καθιέρωσε το πολιτιστικό εξειδικευμένο ταξίδι στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Χαλαρώστε & απολαύστε το ταξίδι σας Είστε στα χέρια του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του 20 χρόνια εμπειρίας, χιλιάδες ευχαριστημένοι ταξιδιώτες Πάθος για ποιότητα υπηρεσιών και σωστά οργανωμένα ταξίδια που δημιουργούν χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Δείτε τις εντυπώσεις των ταξιδιωτών στο σάιτ μας. Η μεγαλύτερη ταξιδιωτική παρέα, η ασφάλεια και το ανθρώπινο πρόσωπο του Versus Travel Οι ταξιδιώτες έχουν την ασφάλεια και τη φροντίδα του Versus, που θα μεριμνήσει για ό,τι απρόβλεπτο και αν συμβεί κάτι που το έχει αποδείξει αμέτρητες φορές. Πάνω από όλα, όμως, οι ταξιδιώτες νιώθουν σε κάθε επαφή μαζί μας το ανθρώπινο πρόσωπο του Versus. Τίποτα εδώ δεν είναι στημένο, ούτε εμπορευματοποιημένο. Τα πάντα πηγάζουν από γνήσιο μεράκι και αληθινή κατάθεση ψυχής. Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι, οι πιο έμπειροι και εξειδικευμένοι της ελληνικής αγοράς, είναι δίπλα σας, με έμπειρες προτάσεις σε κάθε απορία και ανάγκη σας. Πρώτοι με διαφορά Υπηρεσίες με διεθνείς αναγνωρίσεις

22 Το Versus Travel είναι με χειροπιαστά νούμερα ο πρώτος και με μεγάλη διαφορά tour operator της ελληνικής αγοράς. Αυτό πιστοποιούν οι βραβεύσεις και οι διακρίσεις μας από την Qatar Airways, την Iberia, τη Hatta, αλλά και από πρωτιές σε πολλές αεροπορικές εταιρείες, όπως στη Lufthansa, στη Swiss Airways, στην Air France, στην KLM, στην British Airways, στην Turkish Airlines, καθώς και από πολλούς τουριστικούς οργανισμούς διαφόρων χωρών, όπως του Περού, της Κίνας, της Ινδίας, του Βιετνάμ κ.ά. Ενημερωμένο σάιτ στο Ίντερνετ Κρατήσεις online Αναπτύξαμε πρωτοποριακό, πλούσιο, ενημερωτικό σάιτ και σύστημα online κρατήσεων στο Ίντερνετ για κρατήσεις με επιπλέον έκπτωση 24 ώρες το 24ωρο. Εξειδικευμένα τμήματα Το Versus Travel διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα για οργανωμένα και ατομικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία - Ωκεανία, πολικές περιοχές), για ταξίδια στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή: το ιδιαίτερο τμήμα Mediterraneo Plus, για ταξίδια στην Ελλάδα με τις καινοτόμες δημοφιλείς διαδρομές του Versus στη χώρα μας, για κρουαζιέρες με τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς, για γαμήλια ταξίδια: το τμήμα Versus Romantic, για εξερευνητικά ταξίδια και ειδικές αποστολές: το τμήμα Exploring the World, για επαγγελματικά, εταιρικά ταξίδια κινήτρων, ταξίδια συλλόγων: το τμήμα Versus Business, για «πολυτελή» ταξίδια: το τμήμα Versus Exclusive, για θεματικά ταξίδια πολιτισμού, γεύσης αλλά και περιπέτειας. Από το πιο κοντινό και οικείο αιγαιοπελαγίτικο νησί έως την κρουαζιέρα στην Ανταρκτική η εταιρεία μας καλύπτει με επιτυχία όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών. VERSUS TRAVEL Καλώς ήρθατε στον πλανήτη μας «Η ζωή είναι στιγμές Για τις πιο ταξιδιάρικες από αυτές επιλέγετε το Versus Travel. Σας ευχαριστούμε! Εμείς θα συνεχίζουμε να ανοίγουμε δρόμους για εσάς, όπως σας αξίζει» Ευάγγελος Π. Κατσιμίχας Μαζί γνωρίζουμε τη γη, μαζί σχεδιάζουμε το ταξίδι!

Βορειοανατολική Βραζιλία

Βορειοανατολική Βραζιλία Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ!!! Βορειοανατολική Βραζιλία Ο δρόμος των αμμόλοφων Αναχωρήσεις: 13.08, 02.11 9 Hμέρες Βορειοανατολική Βραζιλία, εκεί όπου αποβιβάστηκαν οι πρώτοι σκλάβοι που έφτασαν από την

Διαβάστε περισσότερα

Μια δυνατή γεύση Βραζιλίας, με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, σε μια τιμή- έκπληξη!

Μια δυνατή γεύση Βραζιλίας, με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, σε μια τιμή- έκπληξη! Μια δυνατή γεύση Βραζιλίας, με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, σε μια τιμή- έκπληξη! 22.12 14 Ημέρες Ένα εκτεταμένο οδοιπορικό σε μία από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου, τη Βραζιλία, που ξεκινά από το επιβλητικό

Διαβάστε περισσότερα

Βορειοανατολική Βραζιλία

Βορειοανατολική Βραζιλία Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ!!! Βορειοανατολική Βραζιλία Ο δρόμος των αμμόλοφων Ένα ταξίδι στην πιο αυθεντική Βραζιλία που μόνο το Versus Travel σας προσφέρει Αναχωρήσεις: 13.08, 02.11 9 Hμέρες Βορειοανατολική

Διαβάστε περισσότερα

Μια δυνατή γεύση Βραζιλίας, με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, σε μια τιμήέκπληξη! Η μεγάλη Βραζιλία στην πιο προσιτή τιμή που προτάθηκε ποτέ!

Μια δυνατή γεύση Βραζιλίας, με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, σε μια τιμήέκπληξη! Η μεγάλη Βραζιλία στην πιο προσιτή τιμή που προτάθηκε ποτέ! Μια δυνατή γεύση Βραζιλίας, με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, σε μια τιμήέκπληξη! Η μεγάλη Βραζιλία στην πιο προσιτή τιμή που προτάθηκε ποτέ! 05.03, 09.05.2019 20 Ημέρες Ένα πλήρες οδοιπορικό σε μία από

Διαβάστε περισσότερα

Βορειοανατολική Βραζιλία

Βορειοανατολική Βραζιλία Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ!!! Βορειοανατολική Βραζιλία Ο δρόμος των αμμόλοφων Ένα ταξίδι στην πιο αυθεντική Βραζιλία που μόνο το Versus Travel σας προσφέρει Αναχώρηση: 24.12 11 Hμέρες Βορειοανατολική

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη Βραζιλία - Πάρκο Lencois

Μεγάλη Βραζιλία - Πάρκο Lencois Μεγάλη Βραζιλία - Πάρκο Lencois Από τους Αμμόλοφους στον Αμαζόνιο Αναχωρήσεις: 10.03 (19ήμερο), 23.04, 16.05, 14.06, 29.06 (18ήμερα) 18, 19 Ημέρες Μια από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου είναι η Βραζιλία.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5*

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5* Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 22/12 ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5* Ρίο ντε Τζανέιρο - Καταρράκτες Ιγκουασού - Μπουένος Άιρες - Δέλτα του Τίγκρε Από την πιο αισθησιακή, αντιφατική και πολύχρωμη

Διαβάστε περισσότερα

06.07, 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, Ημέρες

06.07, 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, Ημέρες 06.07, 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, 24.08 6 Ημέρες Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα για την Πάτρα. Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα όπου θεωρείται η μεγαλύτερη εκκλησία της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Το μόνο με Έλληνα αρχηγό, που θα είναι συνεχώς μαζί σας, και όχι τοπικό ελληνόφωνο. H Μάλτα του Versus Στα βήματα των ιπποτών

Το μόνο με Έλληνα αρχηγό, που θα είναι συνεχώς μαζί σας, και όχι τοπικό ελληνόφωνο. H Μάλτα του Versus Στα βήματα των ιπποτών Το μόνο με Έλληνα αρχηγό, που θα είναι συνεχώς μαζί σας, και όχι τοπικό ελληνόφωνο H Μάλτα του Versus Στα βήματα των ιπποτών Αναχώρηση: 22.12 5 ημέρες Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Η Δημοκρατία της Μάλτας

Διαβάστε περισσότερα

Αμβούργο. Χριστουγεννιάτικες αγορές και Χανσεατικές Πόλεις. Αμβούργο Λύμπεκ Βρέμη

Αμβούργο. Χριστουγεννιάτικες αγορές και Χανσεατικές Πόλεις. Αμβούργο Λύμπεκ Βρέμη Αμβούργο Χριστουγεννιάτικες αγορές και Χανσεατικές Πόλεις Αμβούργο Λύμπεκ Βρέμη Αναχώρηση: 23.12 5 ημέρες ΑΜΒΟΥΡΓΟ Χριστουγεννιάτικες αγορές και Χανσεατικές πόλεις Τι θα λέγατε να περάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 5*- ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 5*- ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 20/3, 22/4, 20/5, 23/6, 17/07 ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 5*- ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ Ρίο ντε Τζανέιρο - Καταρράκτες Ιγκουασού - Μπουένος Άιρες - Δέλτα του Τίγκρε Από την πιο αισθησιακή,

Διαβάστε περισσότερα

Μάλτα Στα βήματα των ιπποτών. Αναχώρηση: ημέρες

Μάλτα Στα βήματα των ιπποτών. Αναχώρηση: ημέρες Μάλτα Στα βήματα των ιπποτών Αναχώρηση: 24.05.18 6 ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο και

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση: Hμέρες

Αναχώρηση: Hμέρες Βορειοανατολική Βραζιλία Ο δρόμος των αμμόλοφων Ένα ταξίδι στην πιο αυθεντική Βραζιλία, που μόνο στο Exploring the World του Versus Travel θα βρείτε. Αναχώρηση: 16.11 12 Hμέρες Βορειοανατολική Βραζιλία,

Διαβάστε περισσότερα

Πούκετ - Σιγκαπούρη. Αναχώρηση: 24.07, 04.08, 14.08, 23.08

Πούκετ - Σιγκαπούρη. Αναχώρηση: 24.07, 04.08, 14.08, 23.08 Πούκετ - Σιγκαπούρη Αναχώρηση: 24.07, 04.08, 14.08, 23.08 10, 11 ημέρες Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές

Διαβάστε περισσότερα

από Αθήνα 06.07, Ημέρες

από Αθήνα 06.07, Ημέρες από Αθήνα 06.07, 13.07 6 Ημέρες Μοναδική κρουαζιέρα, περίπλους της Σαμοθράκης και μπάνιο σε υπέροχες παραλίες που μόνο εν πλω τις βλέπεις Φαγητό σε τοπικά παραδοσιακά εστιατόρια στη Σαμοθράκη για να γευτείτε

Διαβάστε περισσότερα

H Μάλτα του Versus και το νησί Γκόζο

H Μάλτα του Versus και το νησί Γκόζο Το μόνο με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο H Μάλτα του Versus και το νησί Γκόζο Στα βήματα των ιπποτών Αναχωρήσεις: 26.04, 15.06 5,6 ημέρες Η ΜΑΛΤΑ ΤΟΥ VERSUS ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΚΟΖΟ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το μόνο με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο H Μάλτα του Versus με το νησί Γκόζο Με κατακόμβες Στα βήματα των ιπποτών

Το μόνο με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο H Μάλτα του Versus με το νησί Γκόζο Με κατακόμβες Στα βήματα των ιπποτών Το μόνο με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο H Μάλτα του Versus με το νησί Γκόζο Με κατακόμβες Στα βήματα των ιπποτών Αναχωρήσεις: 12.07, 26.07, 02.08, 09.08,11.08, 23.08, 06.09, 20.09 6 ημέρες Η

Διαβάστε περισσότερα

H Μάλτα του Versus με το νησί Γκόζο. Στα βήματα των ιπποτών. Αναχωρήσεις: 12.07, 26.07, 02.08, 09.08,11.08, 23.08, 06.09, 20.09,

H Μάλτα του Versus με το νησί Γκόζο. Στα βήματα των ιπποτών. Αναχωρήσεις: 12.07, 26.07, 02.08, 09.08,11.08, 23.08, 06.09, 20.09, Στα βήματα των ιπποτών Το μόνο με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο H Μάλτα του Versus με το νησί Γκόζο Αναχωρήσεις: 12.07, 26.07, 02.08, 09.08,11.08, 23.08, 06.09, 20.09, 23.10 6 ημέρες Η Δημοκρατία

Διαβάστε περισσότερα

Βραζιλία Ιγκουασού- Αργεντινή 5* (Ουρουγουάη)

Βραζιλία Ιγκουασού- Αργεντινή 5* (Ουρουγουάη) Με το εκπληκτικό Hilton Rio de Janeiro Copacabana μπροστά στην Κόπα Καμπάνα Βραζιλία Ιγκουασού- Αργεντινή 5* (Ουρουγουάη) Ρίο ντε Τζανέιρο Καταρράκτες Ιγκουασού Μπουένος Άιρες Δέλτα του Τίγκρε Αναχωρήσεις:

Διαβάστε περισσότερα

Βενετία - Μιλάνο Αναχώρηση: ημέρες

Βενετία - Μιλάνο Αναχώρηση: ημέρες Βενετία - Μιλάνο Αναχώρηση: 25.10 5 ημέρες Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Ελάτε μαζί με το Versus για ένα φανταστικό πενθήμερο σε Βενετία και Μιλάνο.. Στο ταξίδι αυτό λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

30.06, 07.07, 14.07, 21.07, 28.07, 05.08, 14.08, 19.08, 26.08, 01.09, Ημέρες

30.06, 07.07, 14.07, 21.07, 28.07, 05.08, 14.08, 19.08, 26.08, 01.09, Ημέρες 30.06, 07.07, 14.07, 21.07, 28.07, 05.08, 14.08, 19.08, 26.08, 01.09, 08.09 5 Ημέρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ημέρα: Αθήνα Κεφαλονιά Αργοστόλι Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για Κεφαλονιά,

Διαβάστε περισσότερα

Άγνωστη Βραζιλία. Ομαδικό ταξίδι Ρίο ντε Ζανέιρο, Καταρράκτες Ιγκουασού, Μανάους, Αμαζόνιος, Σαλβαντόρ Ντε Μπαία Μία χώρα, μία ολόκληρη Ήπειρος

Άγνωστη Βραζιλία. Ομαδικό ταξίδι Ρίο ντε Ζανέιρο, Καταρράκτες Ιγκουασού, Μανάους, Αμαζόνιος, Σαλβαντόρ Ντε Μπαία Μία χώρα, μία ολόκληρη Ήπειρος Άγνωστη Βραζιλία Ομαδικό ταξίδι Ρίο ντε Ζανέιρο, Καταρράκτες Ιγκουασού, Μανάους, Αμαζόνιος, Σαλβαντόρ Ντε Μπαία Μία χώρα, μία ολόκληρη Ήπειρος Christ the Redeemer statue - Rio de Janeiro Διάρκεια ταξιδιού:

Διαβάστε περισσότερα

Βενετία. Ταξίδι στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του Καρναβαλιού. Αναχώρηση: ημέρες

Βενετία. Ταξίδι στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του Καρναβαλιού. Αναχώρηση: ημέρες Βενετία Ταξίδι στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του Καρναβαλιού Αναχώρηση: 02.03 4 ημέρες Βενετία, η ρομαντική. Η Βενετία είναι πραγματικά μοναδική στον κόσμο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο μιας πανίσχυρης ναυτικής

Διαβάστε περισσότερα

Βραζιλία Ιγκουασού- Αργεντινή 5* (Ουρουγουάη)

Βραζιλία Ιγκουασού- Αργεντινή 5* (Ουρουγουάη) Βραζιλία Ιγκουασού- Αργεντινή 5* (Ουρουγουάη) Ταξίδι σε γνήσιους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς Ρίο ντε Τζανέιρο - Καταρράκτες Ιγκουασού - Μπουένος Άιρες - Δέλτα του Τίγκρε Το ξενοδοχείο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο

Διαβάστε περισσότερα

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι Κόστα Ρίκα Ατομικό ταξίδι Kόστα Ρίκα Μια χώρα ευλογημένη, με πλούσια βλάστηση, νερά, θαυμάσια τοπία που δημιούργησε η φύση. Πόλεις αποικιακές με ιδιαίτερο χαρακτήρα και χρώμα, λαός φιλόξενος, ζεστός, όμορφος.

Διαβάστε περισσότερα

Αργεντινή. Ατομικό ταξίδι

Αργεντινή. Ατομικό ταξίδι Αργεντινή Ατομικό ταξίδι Αργεντινή: Το παζλ της Αργεντινής είναι απλώς σαγηνευτικό: εκτεινόμενη από τα νότια σύνορα της Βολιβίας μέχρι τη νοτιότερη μύτη της Λατινικής Αμερικής, φλερτάροντας τόσο με τον

Διαβάστε περισσότερα

Αλσατία με διαμονή στη Χαϊδελβέργη. Στρασβούργο, Κολμάρ, Ριμπωβιλέ, Ρικβίρ, Φρανκφούρτη

Αλσατία με διαμονή στη Χαϊδελβέργη. Στρασβούργο, Κολμάρ, Ριμπωβιλέ, Ρικβίρ, Φρανκφούρτη Αλσατία με διαμονή στη Χαϊδελβέργη Στρασβούργο, Κολμάρ, Ριμπωβιλέ, Ρικβίρ, Φρανκφούρτη Belle époque, περίπατοι με την αύρα του Γουτεμβέργιου και του Γκαίτε Αναχώρηση: 14.06 4 ημέρες Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Κλασική Κολομβία. Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11

Κλασική Κολομβία. Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11 Κλασική Κολομβία Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11 9 ημέρες ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ Ταξιδεύουμε στην Κολομβία και γνωρίζουμε σε βάθος

Διαβάστε περισσότερα

Βραζιλία, Καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Βραζιλία, Καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο Βραζιλία, Καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο Αναχώρηση: 02.03 12 ημέρες ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ Απολαύστε ένα πλούσιο και ιδιαίτερο πρόγραμμα. Ένα ταξίδι που κινείται σε γνήσιους λατινοαμερικάνικους

Διαβάστε περισσότερα

Ρώμη & κατακόμβες. Grande dame με ιστορία χιλιετιών. Αναχωρήσεις: 05,12,19,25,26.04 & 01.05, και κάθε Παρασκευή. 4.

Ρώμη & κατακόμβες. Grande dame με ιστορία χιλιετιών. Αναχωρήσεις: 05,12,19,25,26.04 & 01.05, και κάθε Παρασκευή. 4. Ρώμη & κατακόμβες Grande dame με ιστορία χιλιετιών Αναχωρήσεις: 05,12,19,25,26.04 & 01.05,14.06.19 και κάθε Παρασκευή 4. 5 ημέρες Ρώμη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη Βραζιλία - Πάρκο Lencois

Μεγάλη Βραζιλία - Πάρκο Lencois Μεγάλη Βραζιλία - Πάρκο Lencois Από τους Αµµόλοφους στον Αµαζόνιο Αναχώρηση: 06/03/2017 18 ηµέρες Μία από τις οµορφότερες χώρες του κόσµου είναι η Βραζιλία. Μία χώρα µαγευτική, θερµή, πολύχρωµη. Ένας παράδεισος.

Διαβάστε περισσότερα

Μια δυνατή γεύση Βραζιλίας, με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, σε μιατιμή- έκλπηξη! Η μεγάλη Βραζιλία στην πιο προσιτή τιμή που προτάθηκε ποτέ!

Μια δυνατή γεύση Βραζιλίας, με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, σε μιατιμή- έκλπηξη! Η μεγάλη Βραζιλία στην πιο προσιτή τιμή που προτάθηκε ποτέ! Μια δυνατή γεύση Βραζιλίας, με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, σε μιατιμή- έκλπηξη! Η μεγάλη Βραζιλία στην πιο προσιτή τιμή που προτάθηκε ποτέ! 12.06,10.07, 12.09, 10.10, 07.11 19 Ημέρες Ένα πλήρες οδοιπορικό

Διαβάστε περισσότερα

Ανατολική Μακεδονία Καβάλα. Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας. Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και στους Φιλίππους

Ανατολική Μακεδονία Καβάλα. Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας. Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και στους Φιλίππους Ανατολική Μακεδονία Καβάλα Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και στους Φιλίππους Αναχώρηση: 25.10 4 ημέρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Καβάλα

Διαβάστε περισσότερα

Βενετία - Μιλάνο Αναχώρηση: ημέρες

Βενετία - Μιλάνο Αναχώρηση: ημέρες Βενετία - Μιλάνο Αναχώρηση: 23.03 5 ημέρες Ελάτε μαζί με το Versus για ένα φανταστικό πενθήμερο σε Βενετία και Μιλάνο.. Στο ταξίδι αυτό λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε εμβληματικούς προορισμούς

Διαβάστε περισσότερα

06.07, 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, Ημέρες

06.07, 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, Ημέρες 06.07, 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, 24.08 6 Ημέρες Αναχώρηση το πρωί από Αθήνα. Θα περάσουμε τον Ισθμό και θα φτάσουμε στη νέα γέφυρα Ρίου Αντίρριου, όπου και θα περάσουμε στην Αιτωλική γη.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΛΟΓΑ. Ένα σπάνιο εξερευνητικό ταξίδι στο. Κιργιστάν

ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΛΟΓΑ. Ένα σπάνιο εξερευνητικό ταξίδι στο. Κιργιστάν ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΛΟΓΑ Ένα σπάνιο εξερευνητικό ταξίδι στο Κιργιστάν Αναχώρηση: 18.07 11 ημέρες Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Το ταξίδι μας περιλαμβάνει: Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*. Στη Λίμνη Σον Κουλ διαμονή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΣΑΝ ΜΠΛΑΣ. Παναμάς Κολομβία. Πάναμα Σίτι Ινδιάνοι Εμπέρα - Καρθαγένη

ΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΣΑΝ ΜΠΛΑΣ. Παναμάς Κολομβία. Πάναμα Σίτι Ινδιάνοι Εμπέρα - Καρθαγένη ΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΣΑΝ ΜΠΛΑΣ Παναμάς Κολομβία Πάναμα Σίτι Ινδιάνοι Εμπέρα - Καρθαγένη Αναχώρηση: 24.12 10 ημέρες Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει: Τέσσερις (4)

Διαβάστε περισσότερα

Αναζητώντας την βασιλική τίγρη της Βεγγάλης. Κρουαζιέρα στη ζούγκλα του Νότιου Mπαγκλαντές, Φυλές

Αναζητώντας την βασιλική τίγρη της Βεγγάλης. Κρουαζιέρα στη ζούγκλα του Νότιου Mπαγκλαντές, Φυλές Αναζητώντας την βασιλική τίγρη της Βεγγάλης Κρουαζιέρα στη ζούγκλα του Νότιου Mπαγκλαντές, Φυλές Αναχωρήσεις: 14.02, 07.03, 04.04, 10.10, 26.10, 14.11, 30.11 14 ημέρες Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Αρχαιολογικός Χώρος & Μουσείο Ελευσίνας Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας Αράχωβα 2η Ημέρα: Αράχωβα Δελφοί Μεταλλευτικό

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Αρχαιολογικός Χώρος & Μουσείο Ελευσίνας Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας Αράχωβα 2η Ημέρα: Αράχωβα Δελφοί Μεταλλευτικό 26.10 3 Ημέρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Αρχαιολογικός Χώρος & Μουσείο Ελευσίνας Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας Αράχωβα Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Πέλλα - Οχυρό Ρούπελ Λίμνη Κερκίνη Βυρώνεια Έδεσσα Λουτρά Πόζαρ Παλαιός Αγ. Αθανάσιος Βεργίνα , Ημέρες

Πέλλα - Οχυρό Ρούπελ Λίμνη Κερκίνη Βυρώνεια Έδεσσα Λουτρά Πόζαρ Παλαιός Αγ. Αθανάσιος Βεργίνα , Ημέρες Πέλλα - Οχυρό Ρούπελ Λίμνη Κερκίνη Βυρώνεια Έδεσσα Λουτρά Πόζαρ Παλαιός Αγ. Αθανάσιος Βεργίνα 22.12, 29.12 5 Ημέρες Θεσσαλονίκη Η Θεσσαλονίκη είναι ένα ζωντανό μουσείο ιστορίας. Στο πέρασμα των αιώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μανιταριών Τρίκαλα Καλαμπάκα Μέτσοβο Λίμνη Πηγών Αώου Πύλη Πόρτα Παναγιά Ελάτη Περτούλι 23.12, 30.12 4 Ημέρες Μετέωρα:

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Πάρκο Αμπερντάρες, Λίμνες Ναϊβάσα & Νακούρου, Μασάι Μάρα, Μομπάσα 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1 750 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Διμήνι Μαγνησίας Βόλος & χαιολογικό Μουσείο Βόλου Ημέρα: Βόλος Άνω Λεχώνια & Τρενάκι του

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Διμήνι Μαγνησίας Βόλος & χαιολογικό Μουσείο Βόλου   Ημέρα: Βόλος Άνω Λεχώνια & Τρενάκι του 25.10 4 Ημέρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Διμήνι Μαγνησίας Βόλος & Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 με προορισμό το νομό Μαγνησίας και το καταπράσινο Πήλιο. Με συνοδεία

Διαβάστε περισσότερα

Κλασική Κολομβία. Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11

Κλασική Κολομβία. Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11 Κλασική Κολομβία Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11 9 ημέρες ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ Ταξιδεύουμε στην Κολομβία και γνωρίζουμε σε βάθος

Διαβάστε περισσότερα

Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη

Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS 3 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Αναχώρηση:

Διαβάστε περισσότερα

Ροδανός ποταμός και η χριστουγεννιάτικη Λυών

Ροδανός ποταμός και η χριστουγεννιάτικη Λυών Ροδανός ποταμός και η χριστουγεννιάτικη Λυών Οι Ρωμαίοι, ο Μεσαίωνας και οι χριστουγεννιάτικες αγορές στις όχθες του Ροδανού ποταμού ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ Αναχώρηση: 23.12 5, 7

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Αναχώρηση: 24.12 10 ημέρες Ξενοδοχεία 4* sup & 5* Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό, που

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5*

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5* Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 23/12 ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5* Ρίο ντε Τζανέιρο - Καταρράκτες Ιγκουασού - Μπουένος Άιρες - Δέλτα του Τίγκρε Νότιος Αμερική! Και μόνο στο άκουσμα της

Διαβάστε περισσότερα

Καβάλα Θάσος. Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας. Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και τους Φιλίππους

Καβάλα Θάσος. Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας. Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και τους Φιλίππους Καβάλα Θάσος Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και τους Φιλίππους Αναχωρήσεις: 06.07, 13.07, 20.07, 03.08, 17.08 6 ημέρες Ξενοδοχείο Lucy, Καβάλα

Διαβάστε περισσότερα

13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, Ημέρες

13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, Ημέρες 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, 24.08 8 Ημέρες Σαν την Τρίαινα του Ποσειδώνα μέσα στο Αιγαίο, η Χαλκιδική μαγεύει τον επισκέπτη με τις κατάφυτες δασικές εκτάσεις που φτάνουν μέχρι τον αιγιαλό,

Διαβάστε περισσότερα

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24. Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.11 11 ημέρες Ξενοδοχεία 4*, 4* sup & 5* Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5*

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5* Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 23/10, 11/11 ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5* Ρίο ντε Τζανέιρο - Καταρράκτες Ιγκουασού - Μπουένος Άιρες - Δέλτα του Τίγκρε Από την πιο αισθησιακή, αντιφατική

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη Καμπή Δούναβη. Χίλια χρόνια Ιστορίας στην "διπλή" πρωτεύουσα. Αναχωρήσεις: & ημέρες

Βουδαπέστη Καμπή Δούναβη. Χίλια χρόνια Ιστορίας στην διπλή πρωτεύουσα. Αναχωρήσεις: & ημέρες Βουδαπέστη Καμπή Δούναβη Χίλια χρόνια Ιστορίας στην "διπλή" πρωτεύουσα Αναχωρήσεις: 22.09 & 06.10.18 4 ημέρες Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και όμως πολλοί δένονται μαζί της

Διαβάστε περισσότερα

Ομάν. Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ.

Ομάν. Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ. Ομάν Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ. Ολοήμερη εκδρομή στην ενδοχώρα του Ομάν και στα περίφημα κάστρα του (Νίζουα, Μπάχλα, Τζαμπρίν) Δυνατότητα κρουαζιέρας στα Στενά Ορμούζ Δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία Με δυνατότητα επέκτασης στο Εθνικό Πάρκο Ταϊρόνα ΜΠΟΓΚΟΤΑ ΖΙΠΑΚΙΡΑ ΒΙΓΙΑ ΝΤΕ ΛΕΪΒΑ ΚΑΡΘΑΓΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία. Κρακοβία Βαρσοβία. με επαρκή χρόνο για να γνωρίσουμε τις δύο πόλεις. Απευθείας πτήσεις με την AEGEAN

Πολωνία. Κρακοβία Βαρσοβία. με επαρκή χρόνο για να γνωρίσουμε τις δύο πόλεις. Απευθείας πτήσεις με την AEGEAN Απευθείας πτήσεις με την AEGEAN Πολωνία Κρακοβία Βαρσοβία με επαρκή χρόνο για να γνωρίσουμε τις δύο πόλεις Βαρσοβία Κρακοβία Άουσβιτς Αλατωρυχεία Βιελίτσκα Αναχώρηση: 26.04 7 ημέρες ΠΟΛΩΝΙΑ Κρακοβία -

Διαβάστε περισσότερα

Βενετία Δολομίτες Τεργέστη

Βενετία Δολομίτες Τεργέστη Βενετία Δολομίτες Τεργέστη Πανόραμα Βόρειας Ιταλίας με Δολομίτικες Άλπεις / Κορτίνα ντ Αμπέτσο Ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία μέσα τις βίλες-αρχιτεκτονικά αριστουργήματα του Παλάντιο στη Βιτσέντζα, το ιστορικό

Διαβάστε περισσότερα

Κύπρος. Λεμεσός, Λευκωσία, Τρόοδος, Μονή Κύκκου, Όμοδος, Πάφος, Μονή Αγίου Νεοφύτου. 6 ημέρες. Αναχωρήσεις: 24 &

Κύπρος. Λεμεσός, Λευκωσία, Τρόοδος, Μονή Κύκκου, Όμοδος, Πάφος, Μονή Αγίου Νεοφύτου. 6 ημέρες. Αναχωρήσεις: 24 & Κύπρος Λεμεσός, Λευκωσία, Τρόοδος, Μονή Κύκκου, Όμοδος, Πάφος, Μονή Αγίου Νεοφύτου Αναχωρήσεις: 24 & 27.04.19 6 ημέρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

Ανεξάντλητη ομορφιά Ημέρες

Ανεξάντλητη ομορφιά Ημέρες Ανεξάντλητη ομορφιά Ι.Μ. Παναγίας Σουμελά Νάουσα Βέροια Γουμένισσα Σκρα Καταρράκτες & σμαραγδένια λίμνη του Σκρα Αξιούπολη Λίμνη Μεταλλείου Λίμνη Δοϊράνη Σπήλαιο Αγ. Γεωργίου Κιλκίς 25.10 4 Ημέρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία-Πούκετ-Σιγκαπούρη. Αναχωρήσεις : ημέρες

Μαλαισία-Πούκετ-Σιγκαπούρη. Αναχωρήσεις : ημέρες Μαλαισία-Πούκετ-Σιγκαπούρη Αναχωρήσεις : 09.08 13 ημέρες Κουάλα Λουμπούρ Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας είναι γεμάτη αντιθέσεις, που μπλέκονται με αριστουργηματικό τρόπο και τελικά δημιουργούν ένα ομοιόμορφο

Διαβάστε περισσότερα

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24. Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.11 11 ημέρες Ξενοδοχεία 4*, 4* sup & 5* Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη, με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων)

Διαβάστε περισσότερα

Βραζιλία, Αργεντινή. με Ουρουγουάη, Παραγουάη. Ταξίδι σε γνήσιους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς

Βραζιλία, Αργεντινή. με Ουρουγουάη, Παραγουάη. Ταξίδι σε γνήσιους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς Βραζιλία, Αργεντινή με Ουρουγουάη, Παραγουάη Ταξίδι σε γνήσιους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς Ρίο ντε Τζανέιρο - Καταρράκτες Ιγκουασού - Μπουένος Άιρες - Δέλτα του Τίγκρε Μοντεβιδέο - Κολόνια ντε Σακραμέντο

Διαβάστε περισσότερα

Απευθείας πτήσεις με την AEGEAN. Πολωνία Κρακοβία - Βαρσοβία. Βαρσοβία Κρακοβία Άουσβιτς Αλατωρυχεία Βιελίτσκα

Απευθείας πτήσεις με την AEGEAN. Πολωνία Κρακοβία - Βαρσοβία. Βαρσοβία Κρακοβία Άουσβιτς Αλατωρυχεία Βιελίτσκα Απευθείας πτήσεις με την AEGEAN Πολωνία Κρακοβία - Βαρσοβία Βαρσοβία Κρακοβία Άουσβιτς Αλατωρυχεία Βιελίτσκα Αναχώρηση: 20.03 6 ημέρες ΠΟΛΩΝΙΑ Κρακοβία - Βαρσοβία Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Ολοήμερη

Διαβάστε περισσότερα

Με την αρχαιολογική σκαπάνη του Γιάννου Κουράγιου

Με την αρχαιολογική σκαπάνη του Γιάννου Κουράγιου 20.06 6 Ημέρες Με την αρχαιολογική σκαπάνη του Γιάννου Κουράγιου Ένα ταξίδι γνώσης και φαντασίας, στοιχεία απαραίτητα για να «ξαναστήσεις» από τα ερείπια τον κόσμο του χθες και να τον προσφέρεις στους

Διαβάστε περισσότερα

Διάρκεια: 22 ημέρες Αναxωρήσεις: 23/12

Διάρκεια: 22 ημέρες Αναxωρήσεις: 23/12 Διάρκεια: 22 ημέρες Αναxωρήσεις: 23/12 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ Σάο Πάολο - Ιγκουασσού - Κουιάμπα (Παντανάλ) - Μανάους Αμαζόνιος - Μπελέμ - Σάο Λουίς - Ρεσίφε - Σαλβαδόρ - Ουόρο Πρέτο - Ρίο ντε Τζανέιρο Η Βραζιλία

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη Καμπή Δούναβη. Χίλια χρόνια Ιστορίας στη "διπλή" πρωτεύουσα. Αναχωρήσεις: 26 & ημέρες

Βουδαπέστη Καμπή Δούναβη. Χίλια χρόνια Ιστορίας στη διπλή πρωτεύουσα. Αναχωρήσεις: 26 & ημέρες Βουδαπέστη Καμπή Δούναβη Χίλια χρόνια Ιστορίας στη "διπλή" πρωτεύουσα Αναχωρήσεις: 26 & 30.04.19 5 ημέρες Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και όμως πολλοί δένονται μαζί της ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρόγραμμα του Versus για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν σε βάθος την ισπανική πρωτεύουσα και να απολαύσουν τα αξιοθέατά της.

Ένα πρόγραμμα του Versus για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν σε βάθος την ισπανική πρωτεύουσα και να απολαύσουν τα αξιοθέατά της. Το πρόγραμμα αυτό είναι εκδρομή και όχι city break. Με Έλληνα αρχηγό που θα είναι συνεχώς μαζί σας στη Μαδρίτη και όχι μόνο τοπικός ξεναγός και ελεύθερες μέρες. Μαδρίτη - Τολέδο Ένα πρόγραμμα του Versus

Διαβάστε περισσότερα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία Με δυνατότητα επέκτασης στο Εθνικό Πάρκο Ταϊρόνα ΜΠΟΓΚΟΤΑ ΖΙΠΑΚΙΡΑ ΒΙΓΙΑ ΝΤΕ ΛΕΪΒΑ ΚΑΡΘΑΓΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΜΜΟΛΟΦΩΝ (Β.Α. ΒΡΑΖΙΛΙΑ) Ο ΠΑΡΑ ΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ

ΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΜΜΟΛΟΦΩΝ (Β.Α. ΒΡΑΖΙΛΙΑ) Ο ΠΑΡΑ ΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΜΜΟΛΟΦΩΝ (Β.Α. ΒΡΑΖΙΛΙΑ) Ο ΠΑΡΑ ΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ EXPLORING S.E. BRAZIL Βορειοανατολική Βραζιλία, εκεί όπου αποβιβάστηκαν οι πρώτοι σκλάβοι που έφθασαν από την Αφρική στη Νότια

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΕΜΙΣ. Ειδική αποστολή στο. Βασίλειο του Λαντάκ. και στο Κασμίρ. Αναχωρήσεις: 05.07, 24.07

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΕΜΙΣ. Ειδική αποστολή στο. Βασίλειο του Λαντάκ. και στο Κασμίρ. Αναχωρήσεις: 05.07, 24.07 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΕΜΙΣ Ειδική αποστολή στο Βασίλειο του Λαντάκ και στο Κασμίρ Αναχωρήσεις: 05.07, 24.07 14 ημέρες Φεστιβάλ Χέμις Ειδική αποστολή στο Βασίλειο του Λαντάκ και στο Κασμίρ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Αναχώρηση το πρωί από το αεροδρόμιο με απευθείας πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας.

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι Αναχώρηση: 01/04 Ημέρες: 10 Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες

Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πατάγια (5) Γενικά H Πατάγια βρίσκεται σε απόσταση μόνο 2 ώρες με το αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας. Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και τους Φιλίππους

Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας. Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και τους Φιλίππους Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και τους Φιλίππους 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08 8 Ημέρες Χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

19.07, 26.07, 02.08, 09.08, 16.08, Ημέρες

19.07, 26.07, 02.08, 09.08, 16.08, Ημέρες 19.07, 26.07, 02.08, 09.08, 16.08, 23.08 8 Ημέρες Αριθμός Πτήσης Ημερομηνία Πτήσης Διαδρομή (Από Προς) Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης CO 712 05.07 C0 719 12.07 ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ AΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ 06.40 08.30 21.05

Διαβάστε περισσότερα

Αλβανία Τίρανα, Δυρράχιο, Βεράτι, Αυλώνας, Άγιοι Σαράντα, Βουθρωτό, Αργυρόκαστρο, Κορυτσά, Οχρίδα, Ελμπασάν

Αλβανία Τίρανα, Δυρράχιο, Βεράτι, Αυλώνας, Άγιοι Σαράντα, Βουθρωτό, Αργυρόκαστρο, Κορυτσά, Οχρίδα, Ελμπασάν Αλβανία Τίρανα, Δυρράχιο, Βεράτι, Αυλώνας, Άγιοι Σαράντα, Βουθρωτό, Αργυρόκαστρο, Κορυτσά, Οχρίδα, Ελμπασάν Αναχωρήσεις : 28.05, 09.07, 27.08, 24.09, 22.10, 19.11 7 ημέρες Τόσο κοντά μας, κι όμως τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. MONAXO- ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ ΑΝΑΧ. : 22,23,26,29,30

Διαβάστε περισσότερα

Παναμάς Αρχιπέλαγος Μπόκας ντελ Τόρο

Παναμάς Αρχιπέλαγος Μπόκας ντελ Τόρο Παναμάς Αρχιπέλαγος Μπόκας ντελ Τόρο Ταξίδι στον χώρο και το χρόνο Αναχώρηση: 06.08 10 ημέρες Travel Identity Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει: Ετοιμαστείτε για ένα σπάνιο ταξίδι

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάπτυξη της Χανσεατικής Ένωσης από το Αμβούργο στο Γκντανσκ

Η ανάπτυξη της Χανσεατικής Ένωσης από το Αμβούργο στο Γκντανσκ Η ανάπτυξη της Χανσεατικής Ένωσης από το Αμβούργο στο Γκντανσκ Αναχώρηση: 09.07 7 ημέρες Πρωτοποριακό, ειδικά σχεδιασμένο ταξίδι του VERSUS στην Ευρώπη, με εξαιρετικό έμπειρο Αρχηγό / Συνοδό, γνώστη της

Διαβάστε περισσότερα

Στις εσχατιές της Βόρειας Ρωσίας Ξύλινες εκκλησίες

Στις εσχατιές της Βόρειας Ρωσίας Ξύλινες εκκλησίες Στις εσχατιές της Βόρειας Ρωσίας Ξύλινες εκκλησίες Θάλασσα του Μπάρεντς Αρκτικός Ωκεανός Λευκή Θάλασσα Αναχώρηση: 30.06 11 ημέρες Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Είμαστε περήφανοι που προτείνουμε για τη Ρωσία

Διαβάστε περισσότερα

Ρ ώ μ η και Β α τ ι κ α ν ό

Ρ ώ μ η και Β α τ ι κ α ν ό Ρ ώ μ η και Β α τ ι κ α ν ό Αναχώρηση: 08.08 5 ημέρες Ένα μοναδικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, στην Αιώνια Πόλη! Εξερευνούμε εξονυχιστικά απ άκρη σ άκρη, την ιταλική πρωτεύουσα, και βλέπουμε με

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρώμη του Versus με το Βατικανό

Η Ρώμη του Versus με το Βατικανό Η Ρώμη του Versus με το Βατικανό Αναχωρήσεις: 10.07, 07.08, 21.08 5 ημέρες Ένα μοναδικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, στην Αιώνια Πόλη! Εξερευνούμε εξονυχιστικά απ άκρη σ άκρη, την ιταλική πρωτεύουσα,

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

Μαγιόρκα (Μενόρκα Ίμπιζα)

Μαγιόρκα (Μενόρκα Ίμπιζα) Μαγιόρκα (Μενόρκα Ίμπιζα) Εξασφαλισμένες Αναχωρήσεις Πρόγραμμα γεμάτο ξεναγήσεις, περιηγήσεις, βραδινές βόλτες και δραστηριότητες Βαλεαρίδες: Ένας εξωτικός προορισμός στην Μεσόγειο Το μόνο οργανωμένο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Με το Renaissance Zurich Tower 5* Στην τιμή περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του αλπικού τρένου και δεν δίνονται ως προαιρετικά. Αρχοντική Ζυρίχη 5*

Με το Renaissance Zurich Tower 5* Στην τιμή περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του αλπικού τρένου και δεν δίνονται ως προαιρετικά. Αρχοντική Ζυρίχη 5* Με το Renaissance Zurich Tower 5* Στην τιμή περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του αλπικού τρένου και δεν δίνονται ως προαιρετικά Αρχοντική Ζυρίχη 5* Σεν Μόριτς Λουκέρνη Αλπικό τρένο Ζυρίχη, Λουκέρνη, Ιντερλάκεν,

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα