λτ δε ίο πικ ινωνίας ε ο

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "λτ δε ίο πικ ινωνίας ε ο"

Transcript

1 Ιούλιος 2011, Αρ. Δελτίου 44 λτ δε ίο πικ ινωνίας ε ο Καλές Διακοπές! ΔΗΜΟΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

2 Έργα σε εξέλιξη στο Δήμο μας Οι εργασίες στον κατασκηνωτικό χώρο του Δήμου στα Χαντριά είναι προς το τέλος τους και από φέτος θα λειτουργήσουν 2 σειρές Παιδικών Κατασκηνώσεων (Α σειρά: 25 Ιουλίου 1 Αυγούστου, Β σειρά: 1 Αυγούστου 8 Αυγούστου), από παιδιά της Ε τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας και από αντίστοιχα παιδιά Διδυμοποιημένων Δήμων από Ελλάδα. Σύντομα αναμένεται να ζητηθούν προσφορές για την ανέγερση του πρώτου ορόφου στο Κέντρο Υγείας. Η εκτέλεση του έργου αυτού έγινε δυνατή λόγωτης ευγενούς χορηγίας του δημότη μας, κ. Χάρη Γρούτα. Έχει προκηρυχθεί προσφορά για τη δημιουργία του Νέου Δημοτικού Κοιμητηρίου στην περιοχή του Αεροδιαύλου Λευκωσίας, δίπλα από το Νέο Κοιμητήριο Έγκωμης (Δημοτικά όρια Λακατάμιας) Επίσης αναμένεται και η ζήτηση προσφορών για την κατασκευή/ ανέγερση περιπτέρου, μικρού αμφιθεάτρου και γηπέδου Tennis, σε προκαθορισμένες περιοχές του Γραμμικού Πάρκου. ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η εναπόθεση οικοδομικών υλικών στα πεζοδρόμια/ ρείθρα/ δρόμους κατά την ανέγερση οικοδομών. Απαιτείται όπως οι σχάρες διατηρούνται σε καθαρή κατάσταση για την αποφυγή προβλημάτων κατά την περίοδο των βροχών. Οι παρανομούντες θα διώκονται από το Νόμο.

3 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ Στις 8 Απριλίου 2011 τέθηκαν σε ισχύ οι τροποποιήσεις στις νομοθεσίες «Περί Οδών και Οικοδομών Νόμος», «Περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας Νόμος» και «Περί ακίνητης περιουσίας Νόμος», με στόχο την απλοποίηση και εκσυγχρονισμό των διαδικασιών και ρυθμίσεων για την έκδοση εκσυγχρονισμένων τίτλων ιδιοκτησίας. Οι ρυθμίσεις που γίνονται για την πολεοδομική αμνηστία είναι προσωρινές και αφορούν μόνον υφιστάμενες οικοδομές οι οποίες προϋπήρχαν της 08/04/2011. Με τις νέες νομοθεσίες, είναι δυνατόν να εκδοθεί τίτλος ιδιοκτησίας και για οικοδομή με ορισμένες παρατυπίες οι οποίες θα περιγράφονται στον τίτλο. Διευκρινίζεται ότι η έκδοση τίτλου ιδιοκτησίας δεν καθιστά νόμιμες τις παρατυπίες. Αυτές καθίστανται νόμιμες μόνο μετά την έγκρισή τους από την τριμελή επιτροπή που διορίζει ο Υπουργός Εσωτερικών και την έκδοση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση. Απαιτείται, ο πολίτης να συνεργαστεί με μελετητή εγγεγραμμένο μέλος του ΕΤΕΚ και εμπρόθεσμα να υποβάλει δήλωση πρόθεσης, μαζί με υπεύθυνη δήλωση προσώπου εγγεγραμμένου στο ΕΤΕΚ, ότι η οικοδομή / διαχωρισμός είναι υφιστάμενα (μέχρι τις 07/10/2011) και αίτηση κατά παρέκκλιση προς την Πολεοδομία (μέχρι τις 07/04/2014) για να επωφεληθεί του δικαιώματος της πολεοδομικής αμνηστίας για παρατυπίες στην οικοδομή σε σχέση με την άδεια. Για έντυπα αιτήσεων καθώς και για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών (www.moi.gov.cy) και στα Επαρχιακά Γραφεία Πολεοδομίας & Οικήσεως. Όσους αφορά η νέα νομοθεσία καλούνται όπως υποβάλουν δήλωση πρόθεσης το αργότερο μέχρι τις 7 Οκτωβρίου2011.

4 Χρήσιμες Υποδείξεις... Περισυλλογή Οικιακών απορριμμάτων Ευθύνες και Υποχρεώσεις Δήμου: Περισυλλογή οικιακών απορριμμάτων από κάθε υποστατικό δύο (2) φορές την εβδομάδα εκτός των περιπτώσεων Δημόσιων αργιών. Μεταφορά των συλλεχθέντων απορριμμάτων στον εγκεκριμένο σκυβαλότοπο «Κοτσιάτη» για εναπόθεση και ενταφιασμό Ενημέρωση των δημοτών για τις ημέρες περισυλλογής της περιοχής τους Περισυλλογή κλαδευμάτων σύμφωνα με πρόγραμμα που ανακοινώνεται Ευθύνες και υποχρεώσεις Δημοτών: Η τοποθέτηση των απορριμμάτων σε ανθεκτικά σακούλια τα οποία να τοποθετούνται στη σκυβαλαποθήκη της οικίας, να κλείουν ερμητικά, λίγες ώρες πριν την έναρξη της ημέρας περισυλλογής τους Η σκυβαλαποθήκη ή οι κάδοι τοποθέτησης των απορριμμάτων κάθε υποστατικού να καθαρίζονται τακτικά για να μην μυρίζουν και να μην προσελκύουν έντομα. Να επιδιορθώνονται ή να αντικαθιστούνται σπασμένα σκυβαλοδοχεία Να μην τοποθετούνται αιχμηρά αντικείμενα (βελόνες, γυαλιά, σίδερα, ανθεκτικά πλαστικά) υλικά οικοδομής, μπαταρίες μέσα στα σακούλια ή στα σκυβαλοδοχεία. Να συμμορφώνονται με το πρόγραμμα συλλογής κλαδευμάτων και να τοποθετούν τα άχρηστα στον πεζόδρομο μπροστά από το σπίτι τους και ΌΧΙ σε άλλο ανοικτό χώρο, μόνο κατά την περίοδο συλλογής που ανακοινώνεται. Συνεργαστείτε μαζί μας για να διατηρήσουμε υψηλά επίπεδα καθαριότητας και υγιεινής στην πόλη μας. Αγαπώ το σκύλο μου Σέβομαι τους συνανθρώπους μου και το περιβάλλον! Εξασφαλίζετε από το Δήμο άδεια κατοχής του σκύλου σας. Η διατήρηση σκύλου χωρίς άδεια είναι παράνομη και διώκεται ποινικώς. Μην αφήνετε τους σκύλους σας να λερώνουν δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους. Έχετε πάντα μαζί σας μικρή σκούπα, φτυαράκι και σακουλάκι για να περισυλλέγετε τα περιττώματα του σκύλου σας. Οι ιδιοκτήτες είναι υπόλογοι έναντι του Νόμου για τις ακαθαρσίες των σκύλων τους σε ξένη περιουσία ή σε δημόσιους χώρους και ο Δήμος θα προβαίνει σε καταγγελίες των παρανομούντων. Εξώδικο πρόστιμο Διατηρείτε το σκύλο σας σε συνθήκες καθαριότητας και ευημερίας. Μην αφήνετε το σκύλο σας ελεύθερο στους δρόμους. Βγάζετε τους σκύλους σας περίπατο (πάντοτε δεμένους σε λουρί) στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για πεζοπόρους με σκύλους, δίπλα στην κοίτη του Πεδιαίου Ποταμού.

5 1ος Ημιυπόγειος Σταθμός Ανακυκλώσιμων Υλικών στη Λακατάμια Μέσα στα πλαίσια της υγιεινής τοποθέτησης των ανακυκλωμένων υλικών ο Δήμος Λακατάμιας έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση βαθιών δοχείων - τα πρώτα στην Κύπρο - όπου να τοποθετούνται τα ανακυκλώσιμα υλικά. Τα δοχεία αυτά βρίσκονται πίσω από το Δημαρχείο στη γωνία των οδών Χαράλαμπου Μούσκου και Γρηγόρη Αυξεντίου. Ο Σταθμός αποτελείται από τρία δοχεία (Χαρτί - PMD - γυαλί). Τα βαθιά σκυβαλοδοχεία είναι ένας αποδοτικός και πρακτικός τρόπος να συλλεχθούν και να αποθηκευτούν μεγάλες ποσότητες σκυβάλων για την περαιτέρωμεταφορά. Τα βαθιά σκυβαλοδοχεία είναι εύκολα στο άδειασμά τους και παρέχουν σημαντική εξοικονόμηση χώρου αφού σημαντικό μέρος της χωρητικότητάς τους είναι μέσα στο έδαφος. Πέραν των πιο πάνω ωφελημάτων, διατηρείται ο χώρος καθαρός και δεν δημιουργούνται προβλήματα δυσοσμίας λόγωτης στεγανότητας του στομίου τους και στο ότι σημαντικό μέρος τους είναι μέσα στο έδαφος όπου η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Κάνετε την ανακύκλωση μέρος της καθημερινής σας ζωής. Ανακυκλώνοντας συμμετέχετε στην προστασία του περιβάλλοντος και εξασφαλίζετε ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας.

6 Πολιτικοί Γάμοι Η τέλεση πολιτικών Γάμων από τα Δημαρχεία άρχισε το 1986, ενώ προηγουμένως τελούνταν από τις επαρχιακές διοικήσεις. Ο Δήμος Λακατάμιας τελεί πολιτικούς Γάμους από το 1986 μέχρι και σήμερα. Οι Γάμοι τελούνται από το Δήμαρχο ή από Λειτουργούς Γάμου που είναι δημοτικοί σύμβουλοι εξουσιοδοτημένοι από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η τελετή είναι διάρκειας μόνο 10 με 15 λεπτά. Μετά την τέλεση γάμου, εκδίδεται πρωτότυπο πιστοποιητικό γάμου. Λίγα λόγια για τις διαδικασίες Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποταθούν στο Δήμο προσκομίζοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Κύπριοι Εάν πρόκειται για Κύπριους ενδιαφερόμενους, χρειάζεται να παρουσιάσουν ένορκο δήλωση ενώπιον πρωτοκολλητή δικαστηρίου, βεβαίωση από Ληξίαρχο Γάμου (Υπουργείο Εσωτερικών), διαζύγιο (σε περίπτωση που είναι διαζευγμένος/η), πιστοποιητικό θανάτου συζύγου (εάν πρόκειται για χήρο/α), πιστοποιητικό διαγνωστικού ελέγχου θαλασσαιμίας, διαβατήριο ή ταυτότητα. Αλλοδαποί Οι Αλλοδαποί ενδιαφερόμενοι, πρέπει να προσκομίσουν πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από κρατική Υπηρεσία (π.χ. Δημαρχείο, Υπουργείο Εσωτερικών, πρεσβεία κ.α. της χώρας τους). Στην περίπτωση των Ελλαδιτών απαιτείται πρόσφατη άδεια γάμου από Δημαρχείο. Εάν είναι διαζευγμένοι ή χήροι, ισχύουν τα ίδια πιστοποιητικά (μεταφρασμένα στα Ελληνικά ή Αγγλικά) όπως και για τους Κύπριους, ενώ απαραίτητο είναι και το διαβατήριο ή ταυτότητα κυπριακή/ευρωπαϊκή. Από τη στιγμή που θα υποβληθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, ο Δήμος προχωρεί στην τέλεση πολιτικού Γάμου. Η κανονική διαδικασία προβλέπει ότι ο γάμος γίνεται μετά την παρέλευση 15 ημερών από την μέρα υποβολής της αίτησης, αλλά όχι πέραν των τριών μηνών. Εάν ένα ζευγάρι έχει κάποιον ειδικό λόγο και επιθυμεί να συνάψει το γάμο του με επίσπευση, μπορεί να παντρευτεί την ίδια μέρα ή σε λιγότερο από 15 ημέρες. Τα τέλη του γάμου με κανονική διαδικασία είναι 128,15 και με επίσπευση 281,92 τα οποία καθορίζονται από το Νόμο.

7 Ναυτικός Όμιλος Λακατάμιας «Οδυσσέας» Συνεχίζονται οι διεθνείς επιτυχίες των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Λακατάμιας στο αγώνισμα τουδιάθλου(τρέξιμο Κολύμπι Τρέξιμο). Μετά την περσινή επιτυχία των αθλητών μας στους αγώνες που έγιναν στο Dubai, σειρά πήρε φέτος ο αθλητής μας Νικόλας Ιωαννίδης ο οποίος τερμάτισε πρώτος σε παγκόσμιο αγώνα διάθλου που έγινε στην Ιταλία στις 5 Ιουνίου Επίσης ο αθλητής μας Γιάννης Αουάτ κατετάγη πρώτος σε Παγκύπριους Αγώνες τριάθλου (τρέξιμο Κολύμπι Ποδηλασία), που έγιναν στη Λεμεσό την Κυριακή 12 Ιουνίου Πλούσια συγκομιδή μεταλλίων είχαν οι αθλητές μας και σε αγώνα Διάθλου που έγινε στην Λευκωσία στις 13 Μαΐου χρυσά: Νικόλας Ιωαννίδης, Γαβριέλλα Γιάγκου, Ανδρέας Χαραλάμπους 4 Αργυρά: Ραφαήλ Γιακουμή, Κατερίνα Τίκκου, Παναγιώτα Ιωάννου, Τιμόθεος Καννιός 2 Χάλκινα: Γιάννης Αουάτ, Ιρίν Τσινογλού. Νικόλας Ιωαννίδης 1 Θέση Στον παγκόσμιο αγώνα Διάθλου Ιταλία - 5 Ιουνίου 2011 Γιάννης Αουάτ 1η Θέση Στους Παγκύπριους Αγώνες Τριάθλου Λεμεσός - 12 Ιουνίου 2011 Οι αθλητές μας, Νικόλας Ιωαννίδης, Γαβριέλλα Γιάγκου, Ανδρέας Χαραλάμπους, Ραφαήλ Γιακουμή, Κατερίνα Τίκκου, Παναγιώτα Ιωάννου, Τιμόθεος Καννιός, Γιάννης Αουάτ, Ιρίν Τσινογλού, μαζί με την προπονήτρια τους κ. Τόνι Ιβάνοβα όπου κέρδισαν μετάλλια σε αγώνα Διάθλου που έγινε στη Λευκωσία στις 13 Μαΐου 2011

8 Η Χλωρίδα τουτόπουμας Χόρτα, ζιζάνια, μπελάδες, ανεπιθύμητη βλάστηση. Πληθώρα ανθρώπων έχουν λανθασμένη άποψη για τη βλάστηση που υπάρχει γύρωτους και άγνοια για την ισορροπία του οικοσυστήματος που χρειάζεται να διαφυλάξουμε πάση θυσία. Ζιζάνιο δύναται να κατονομαστεί οποιοδήποτε δέντρο ή φυτό ενοχλεί η παρουσία του αναλόγως της περίπτωσης. Για παράδειγμα μία ελιά που φύτρωσε σε καλλιέργεια σιταριού δύναται να χαρακτηριστεί ως ζιζάνιο. Όμως «ΖΙΖΑΝΙΟ» είναι ένας χαρακτηρισμός που δίνουμε εμείς στα φυτά κατά το δοκούν, άλλοτε γιατί ενοχλεί την καλλιέργεια μας, άλλοτε γιατί ενοχλεί την αισθητική μας, άλλοτε για θέματα καθαριότητας. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Υπάρχουν σημαντικά οφέλη από την παρουσία των «χόρτων» που καθιστά την παρουσία τους ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του οικοσυστήματος μας και κατ' επέκταση της επιβίωσής μας. Ενδεικτικά θα γίνει αναφορά σε 3 είδη ζιζανίων που φυτρώνουν στη Λακατάμια και στις χρήσιμες ιδιότητες τους για τον άνθρωπο. Στη λαψάνα, στη μολόχα και στην τσουκνίδα. Λαψάνα, σινάπι Σίναπις η λευκή, Sinapis Alba L. Ανθίζει από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο. Πολύ κοινό, ιθαγενές είδος της Κύπρου. Αφθονεί σε καλλιεργούμενα χωράφια και διατεταγμένες θέσεις. Έχει εντοπιστεί στην Πάφο, Παλαιχώρι, Τραχώνι Λεμεσού, Πάναγρα, Λυσό, Κοφίνου, Αρναδί, Κυθρέα, Άγιο Αμβρόσιο, Πατρίκι, Φλαμούδι, Βασίλι. Τα σπέρματα του σιναπιού προσφέρονται στην αγορά γερά ή αλεσμένα. Τα γερά σπέρματα χρησιμοποιούνται ως άρτυμα σε διάφορα εδέσματα, όπως: κρέατα και σαλάτες. Τα αλεσμένα σπέρματα αποτελούν βασικό συστατικό της μουστάρδας, της μαγιονέζας, της πίκλας και άλλων σύνθετων αρτυμάτων ενώ παράλληλα έχουν φαρμακευτικές ιδιότητες όπως και το αιθέριο έλαιο που λαμβάνεται από αυτά. Είναι επίσης σημαντικό μελισσοκομικό φυτό.

9 Τσουκνίδα, Urtica Dioica Τα φύλλα της Τσουκνίδας περιέχουν αμμωνία, οξικό οξύ, φορμικό οξύ, γλουκονικές και αντιβιοτικές ουσίες, χλωροφύλλη, καροτίνες, βιταμίνες Β-2, προβιταμίνη Α ( περισσότερη από το καρότο), βιταμίνη C, βιταμίνη Κ, πατοτενικό οξύ, ποσατικά άλατα, σίδηρο, πυρίτιο, ασετιλκολίνη, ισταμίνη και σεροτονίνη. Έχει στυπτικές, διουρητικές και τονωτικές ιδιότητες, ελέγχει τις αιμορραγίες, καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες, αυξάνει την αιμογλομπίνη, τα ερυθρά αιμοσφαίρια και τις πηκτικές ουσίες του αίματος. Ένεκα αυτών των ιδιοτήτων χρησιμοποιείται για τις αναιμίες, τις αιμορραγίες ( ειδικά της ουρήθρας), τη διάρροια, τα υπερβολικά έμμηνα, αιμορροΐδες, ρευματισμό, ποδάγρα και ασθένειες του δέρματος, αυξάνει επίσης το γάλα στις θηλάζουσες μητέρες. Συνιστάται σαν ελαφρύ διουρητικό στα οιδήματα, στους ερεθισμούς των ουροφόρων οδών ( νεφρών και ουρήθρας) και στο ρευματισμό. Είναι χρήσιμη και στις ασθένειες του συκωτιού, της χολής, φυματίωση, αρτηριοσκλήρυνση και δυσλειτουργίες του μεταβολισμού. Η τσουκνίδα είναι φυτό με πολλές βιταμίνες έτσι συνιστάται υπό μορφή τσαγιού όταν ο οργανισμός έχει ανάγκη για βιταμίνες. Οι τρυφεροί βλαστοί της Τσουκνίδας δύναται να χρησιμοποιηθούν σαν λαχανικά στις σαλάτες για την αύξηση και ρύθμιση της λειτουργίας των εντέρων και στις αναιμίες. Στα αδύνατα παιδιά με καθυστέρηση ανάπτυξης συνιστάται να καταναλώνουν χυμό Τσουκνίδας αναμεμιγμένο με χυμό Καρότου σε αναλογία 1:3. To έγχυμα και ο χυμός του φυτού βελτιώνουν τη λειτουργία των νεφρών και δρα σαν διουρητικό και αντιφλεγμονώδες μέσο στις παθήσεις των νεφρών και της ουρήθρας και σε περιπτώσεις κατακράτησης ούρων. Η τσουκνίδα κάνει τα γειτονικά φυτά ανθεκτικότερα σε προσβολές εντόμων. Βοηθά τα φυτά να αντιστέκονται σε προσβολές από σαλιγκάρια γυμνοσάλιαγκες, κατά τη διάρκεια υγρού καιρού, ενδυναμώνει τη βλάστηση της μέντας και των ντοματών ενώ δίνει περισσότερο άρωμα στα

10 αρωματικά φυτά όπως η βαλεριάνα, μαντζουράνα και μέντα. Η τσουκνίδα επίσης έχει την ιδιότητα να καθυστερεί τις ζυμώσεις δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα φρούτα να διατηρούνται περισσότερο. Η τσουκνίδα είναι χρήσιμη κατά τη διαδικασία της ζύμωσης της κομποστοποίησης ή της κοπριάς. Η τσουκνίδα περιέχει ανθρακικό οξύ και αμμωνία τα οποία αποτελούν παράγοντες στην ενεργοποίηση της διαδικασίας της κομποστοποίησης. Η τσουκνίδα αρέσκεται στο άζωτο και έτσι συναντάται σε πολύ καλής κατάστασης καλλιεργούμενα εδάφη. Μολόχα, Malva sylvestris Η μολόχα «παύει τας ωδίνας» όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης. Είναι από τα φυτά που αγαπήθηκαν πολύ και χρησιμοποιήθηκαν από αρχαιοτάτων χρόνων ως φαρμακευτικό βότανο. Χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν όλα τα μέρη του βοτάνου, τα φύλλα, οι τρυφεροί βλαστοί και οι ρίζες. Η μολόχα χρησιμοποιείτο για μαλακτικό, αποχρεμπτικό, στυπτικό, αντιφλεγμονώδες, επουλωτικό, αιμολυτικό, μαλακώνει τους κάλους των ποδιών, το έγχυμα της χρησιμοποιείται σαν ποδόλουτρο για να ξεκουράζει τα κουρασμένα πόδια, επίσης σε περιπτώσεις βρογχικών, βήχα, λαρυγγίτιδας, ουλίτιδας, δερματικών προβλημάτων, εντερικών προβλημάτων, κολικών, γαστρίτιδας, κυστίτιδας, διάρροιας, αιμορροΐδων. Ο χυμός της θεραπεύει τα τσιμπήματα της μέλισσας ή της σφήκας, καταρροής, πνευμονίας, τη βραχνάδα της φωνής, της οξείας δυσεντερίας, δυσουρίας, κατακράτησης ούρων, αιματουρίας, φλεγμονών της ουροδόχου κύστης, προβλημάτων των νεφρών. Σαν επίθεμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φλεγμονές, οιδήματα, κτυπήματα, μελανιές και στραμπουλήγματα. Είναι άριστο μελισσοκομικό φυτό. Η φύση μας έχει εσωκλείσει με φυτικό θησαυρό που ο καμβάς συνεχώς εναλλάσσεται, τα χρώματα και η ποικιλία των φυτών τονώνουν την αισθητική της ζωής μας. Χρειάζεται να εκτιμήσουμε περισσότερο τον πλούτο της χλωρίδας που βρίσκεται γύρω μας και να τον προστατέψουμε.

11 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ Κ. ΛΟΥΚΑ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΡΤΙΟ ΙΟΥΝΙΟ 2011 Τέλεσε 14 πολιτικούς γάμους Παρευρέθηκε: Σε 7 συνεδρίες της Ένωσης Δήμων Κύπρου. Στην καθιερωμένη Παιδική Καρναβαλίστικη Εκδήλωση του Δήμου. Σε συνεδρία του Πολυδύναμου Κέντρου Λακατάμιας. Σε συνέδριο του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών. Στο μνημόσυνο του Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Στην εκδήλωση του Χριστιανικού Συνδέσμου Αγίου Νικολάου Πάνω Λακατάμιας. Σε 2 συνεδρίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας. Σε συνέντευξη από μαθητές του Γυμνασίου Ανθούπολης με θέμα Εξοικονόμηση Ενέργειας. Στην χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Επιμορφωτικών Μαθημάτων Λευκωσίας. Στην εκδήλωση του Χριστιανικού Συνδέσμου Αγ. Νεοφύτου. Σε αγώνες των Δημοτικών Σχολείων Αγ. Μάρωνα, Αγ. Νεοφύτου και Αγ. Γεωργίου. Στον εορτασμό των Εθνικών Επετείων 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου των Δημοτικών Σχολείων Αγίου Στυλιανού, Αγίου Γεωργίου, Γυμνασίου Αρχαγγέλου Λακατάμιας, Γυμνάσιο Αγ. Χρυσοστόμου και Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας. Σε Εθνικό Μνημόσυνο του Στυλιανού Λένα στα Χαντριά. Σε εκδήλωση του Ολυμπιακού Λευκωσίας για τις Εθνικές Επετείους που έγινε στην Πύλη Αμμοχώστου. Στην εκδήλωση των Εθνικών Επετείων της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου που διοργανώνει ο Δήμος Λακατάμιας. Και χαιρέτισε το αθλητικό συμπόσιο του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Ονήσιλλος Λακατάμιας με θέμα Κυπριακές Αθλητικές Ομοσπονδίες: Στόχοι και Αξιολόγηση. Στους εορτασμούς για τις Εθνικές Επετείους που έγιναν: από την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής. από τους Συνδέσμους Αγωνιστών ΕΟΚΑ από το Εθνικό σωματείο Κυριάκος Μάτσης Λακατάμιας. Σε εκδήλωση Παραδοσιακής Μουσικής του κ. Λουκή Ζυμαρά. Στην Κρατική Έκθεση Κύπρου όπου παρέλαβε την Κρατική Χορηγία για το Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας. Σε 2 συσκέψεις με θέμα Εθελοντισμός στο Δήμο Λακατάμιας. Σε Αθλητική Ημερίδα με Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Λακατάμιας, που διοργάνωσε το Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λακατάμιας με σύνθημα «ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ».

12 Και χαιρέτισε τη χοροεσπερίδα του Σώματος Προσκόπων Κύπρου. Στο τουρνουά Ακαδημιών του ΘΟΙ Λακατάμιας. Σε Τελετή Υπογραφής του Συμφώνου των Νησιών (ISLE PACT) που έγινε στις Βρυξέλλες. Σε 2 συσκέψεις για τη διάσωση της Λίμνης του Μαγγλή. Σε εκδήλωση του Χριστιανικού Συνδέσμου Αγίου Παντελεήμονα Λακατάμιας. Σε κατάθεση στεφανιού στο Στρατόπεδο Αντ/ γου Σταυριανάκου στη Μαλούντα. Στην Πασχαλινή - Μαγιάτικη Εκδήλωση του Δήμου. Σε διάλεξη με θέμα Πρόληψη και Αντιμετώπιση Ληστειών και Κλοπών. Σε ενημερωτική ημερίδα, με θέμα: Σχέδια χορηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Απασχόληση και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Σε εκδήλωση του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας με θέμα Η παράδοσή μας εργαλείο διάσωσης του περιβάλλοντος. Στην τελετή λήξης της Εβδομάδας Πολιτισμού και Βιβλίου, στην Ιεράν Αρχιεπισκοπή Κύπρου. Στη λήξη του Πρωταθλήματος Φούτσαλ, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής. Σε καλλιτεχνική εκδήλωση του Γυμνασίου Ανθουπόλεως με θέμα τον Έρωτα μέσα από ήθη και έθιμα. Στην Τελετή Έναρξης του Εράνου του Ερυθρού Σταυρού από Πόρτα σε Πόρτα. Στους αγώνες και στην απονομή βραβείων της Αθλητικής Συνάντησης Σχολείων Λακατάμιας. Στα εγκαίνια Μεγάρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάνωκαι ΚάτωΔευτεράς. Στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Ιωάννου Ψωμά με θέμα Εμπειρίες και Βιώματα Σε συγκέντρωση δημοτών όπου ακούστηκαν διάφορα προβλήματα και εισηγήσεις τους. Και χαιρέτησε το Μαγιάτικο Πανηγύρι του Private Kindergarten School of Joy στη Λακατάμια. Στο 3ο Οικολογικό Φεστιβάλ Λακατάμιας. Στο μάθημα που διδάσκονταν μαθητές του Γυμνασίου Αρχαγγέλου με θέμα Κομποστοποίηση Απορριμμάτων. Και χαιρέτησε την εκστρατεία καθαριότητας που έγινε στον πεζόδρομο / ποδηλατόδρομο του Δήμου από μαθητές των Οικολογικών Σχολείων Λακατάμιας. Στα εγκαίνια του κομμωτηρίου Amazing Hair by Georgia.

13 Στην τελετή αποφοίτησης του Β' Δημοτικού Σχολείου Λακατάμιας. Στο 12ο Ετήσιο Μουσικοχορευτικό Δείπνο του Συνδέσμου Φίλων Παιδιών των Εγκλωβισμένων. Και χαιρέτησε τη φιέστα του σωματείου YOUTH STARS BASKETBALL ACADEMY. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος με την ευκαιρία της Μέρας του Παιδιού. Στην τελική γιορτή του Β Δημόσιου Νηπιαγωγείου Λακατάμιας. Στο Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Δραστηριοτήτων του Ανοικτού Σχολείου του Δήμου Λακατάμαις, με σύνθημα «Δε βιάζομαι να μεγαλώσω». Σε συνεδρία των Δημάρχων της Μείζονος Λευκωσίας. Στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου. Και χαιρέτισε τη Γιορτή των Ηλικιωμένων στο Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας. Στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ Λακατάμιας. Στην ετήσια Εκδρομή των Ηλικιωμένων του Δήμου μας. Στην εκδήλωση του σωματείου Rainbow. Στην Τελετή Αποφοίτησης του Γυμνασίου Αρχαγγέλου Λακατάμιας. Στη διήμερη εκδρομή της Δημοτικής Χορωδίας του Δήμου στην Πάφο. Στην Τελετή Αποφοίτησης του Pascal English School. Την Τελετή Αποφοίτησης του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας. Σε εκδήλωση της σχολής χορού BAILANDO. Στην Τελετή Αποφοίτησης Γ Λυκείου του σχολείου PATHWAY ΟΛΥΜΠΙΟΝ. Σε δύο Γενικές Συνελεύσεις του Ανοικτού Σχολείου Λακατάμιας.

14 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΤΗΛ Απολαύστε και φέτος, από το τέλος Μαΐου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, ξεγνοιασιά και ξεκούραση σ' ένα καθαρό, δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λακατάμιας. Διαθέτει 3 κολυμβητικές δεξαμενές από τις οποίες η μια είναι Ολυμπιακών προδιαγραφών. Τηρούνται αυστηρά μέτρα ασφαλείας με ναυαγοσώστες και φρουρούς. Τηρούνται αυστηρά μέτρα καθαριότητας και υγιεινής των πισίνων και όλων των χώρων. Διαθέτει καφετέρια η οποία προσφέρει φαγητό και ποτό μέχρι αργά το βράδυ. Διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης. Γίνεται συχνός μικροβιολογικός έλεγχος και καθημερινές και επανειλημμένες μετρήσεις του χλωρίου των πισίνων. Παρέχει τη δυνατότητα φύλαξης προσωπικών αντικειμένων σε θυρίδες. Διαθέτει αποδυτήρια, ντους και ιατρείο. Κατάλληλο για δεξιώσεις γάμου Πραγματοποιήστε τη δεξίωση του γάμου σας ή άλλη δεξίωση στο εντυπωσιακό, δροσερό, ευχάριστο και ήσυχο περιβάλλον του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμιας. Για πληροφορίες και για διευθέτηση επίσκεψης, επικοινωνήστε με τον κ. Λούκα Τσούντα στη Γραμματεία του Δήμου στο τηλ

15 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 1. ΣΥΝΑΥΛΙΑ - Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011 Αναδρομή στο ΚΑΛΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, με ειδικά αφιερώματα στους Στέλιο Καζαντζίδη και Γρηγόρη Μπιθικώτση. Τραγουδά ο Κύπρος Χαριλάου, μαζί του τραγουδούν οι Αννίτα Κωνσταντίνου και Θεόδουλος Βακανάς. Τους συνοδεύει εξαμελής ορχήστρα. Ώρα: 9:00μ.μ., Χώρος: Αμφιθέατρο Δήμου Λακατάμιας 2. ΘΕΑΤΡΟ - Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011 «Το Κράτος του Ττόφαλλου» κωμωδία από το Περιφερειακό Θέατρο Σκάλα, Συντελεστές: Σοφοκλής Κασκαούνιας, Ανδρέας Μελέκης, Λουκία Μιχαήλ, Μόνικα Μελέκη, Φοίβος Γεωργιάδης, Χάρης Ευριπίδου, Ιωάννα Πολυνείκη, Δέσποινα Κυριάκου, Παντελής Κλείτου, Tsvetan Stoilov και ο μικρός Ιωάννης Μελέκης. Ώρα: 8:30μ.μ., Χώρος: Αμφιθέατρο Δήμου Λακατάμιας 3. ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ - Σεπτέμβριος 2011 Α. Αφιέρωμα: Βασίλης Μιχαηλίδης ο Εθνικός μας Ποιητής», Β. Μουσικοχορευτική Παραδοσιακή Περιδιάβαση «Η Λακατάμια και τ' αδέλφια της: Αλεξανδρούπολη - Κάλυμνος -Μαρούσι» Ώρα: 8.30μ.μ., Χώρος: Αμφιθέατρο Δήμου Λακατάμιας 4. ΣΥΝΑΥΛΙΑ - Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο (ειδικό αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη με την ευκαιρία των 15 χρόνων από το θάνατό της). Τραγουδούν οι Δημήτρης Μακρής, Χριστίνα Αργύρη, Τεύκρος Νεοκλέους και Μαριλένα Χαραλαμπίδου. Συμμετέχουν η χορωδία και ο Λαογραφικός Όμιλος του Δήμου Λακατάμιας και η χορωδία του Πέρα Χωρίου Νήσου. Τους συνοδεύει εξαμελής ορχήστρα. Ώρα: 8:30μ.μ., Χώρος: Αμφιθέατρο Δήμου Λακατάμιας Για όλες τις εκδηλώσεις θα κυκλοφορήσει ειδικό έντυπο με περισσότερες λεπτομέρειες. Για τις πιο πάνω εκδηλώσεις η Είσοδος είναι Ελεύθερη. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 1. Μουσική Βραδιά - Σάββατο 23 Ιουλίου 2011 Ώρα: 7.30μ.., μ Χώρος: Αμφιθέατρο Δήμου Λακατάμιας 2. Μουσική Βραδιά - Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011 Φιλανθρωπική Εκδήλωση για Παιδιά με Αυτισμό. Με το μουσικό σχήμα της Γλυκερίας, Γιώργο Θεοφάνους και Κώστα Μακεδόνα. Χώρος: Αμφιθέατρο Δήμου Λακατάμιας 3. Θέατρο - Τρίτη 30 Αυγούστου 2011 «Μέγας Είσαι Κύπριε Νο 2» κωμωδία από το θέατρο «Επίγονοι» της εταιρείας Θεατρικών Συγγραφέων Κύπρου. Ο Ανδρέας Αργυρίδης σε νέες απολαυστικές εμφανίσεις όπου θα τον πλαισιώνουν γνωστοί επαγγελματίες ηθοποιοί. Ώρα: 8:30μ.., μ Χώρος: Αμφιθέατρο Δήμου Λακατάμιας 4. Mεγάλη Καλλιτεχνική Συναυλία Σεπτέμβριο 2011 Χώρος: Αμφιθέατρο Δήμου Λακατάμιας 5. Έκθεση Ζωγραφικής Οκτώβριο 2011 Μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Λακατάμιας. 6. Θέατρο Η θεατρική ομάδα Point to Contemporary Theater σε συνεργασία με το θέατρο «Σταγόνες Ζωής» ανεβάζει τη Θεατρική παράσταση «Γνωρίζοντας τον Φ. Γ. Λόρκα», που αποτελεί μια σκιαγράφηση της μεγάλης φυσιογνωμίας της παγκόσμιας λογοτεχνίας και του θεάτρου, το μεγάλο Ισπανό ποιητή Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Χώρος: Αμφιθέατρο Δήμου Λακατάμιας Όλες οι λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας θα ανακοινωθούν αργότερα

16 Κινηματογραφικές Παραστάσεις Καλοκαίρι 2011 Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας - Ώρα έναρξης παραστάσεων 8:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011 «RIO» Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011 «Ο Μικρός Νικόλας» Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011 «The Kings of Mykonos» Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου2011 «Planet 51» - Επισκέπτης από τη γη Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου2011 «Asterix and the Vikings» Οι ημερομηνίες προβολής καθώς και τα έργα πιθανό να αλλάξουν. Δήμος Λακατάμιας Οδός 1ης Απριλίου, Λακατάμια Τ.Θ.12012, 2340 Λακατάμια Τηλ.: Φαξ: για παράπονα / εισηγήσεις: Website: www. lakatamia. org. cy Γραμμή Εξυπηρέτησης του Δημότη: Γραμμή για απώλειες νερού: Τηλ Τηλ ( ώρες λειτουργίας (εκτός ωρών λειτουργίας γραφείων Δήμου) γραφείων Δήμου) Γραμμή για εξυπηρέτηση των Δημοτών (έκτακτα περιστατικά), περισυλλογή αδέσποτων σκύλων & νεκρών ζώων: Τηλ (εκτός ωρών λειτουργίας γραφείων Δήμου)

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού. Σελίδα 1 από 8 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ Πανηγύρι Αξιούπολης / Συναυλίες, χορευτικές

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 17 Μαΐου Το σχολείο συμμετέχει με επιτυχία σε Αθλητική Hμερίδα μεταξύ μαθητών ιδιωτικών σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης» Το

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς»

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης»

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5 MUSICAL SUNDAYS Κυριακή 1 Musical Sundays ΠΑΙΔΙΚΟ Κυριακή 1 Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Παθήματα Μαθήματα», από τους μύθους του Αισώπου / Τιμή: 5 Οργανωτής: Θεατρική Παιδική Σκηνή «Αιώρα». ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Δευτέρα 1 «Γιορτή Κατακλυσμού» 2015 - (3η ημέρα / λήξη) α) Παραδοσιακά Θαλάσσια Αγωνίσματα Λιμανάκι, Κάτω Πάφος Ώρα: 4:00 μ.μ. Οργανωτές: Δήμος Πάφου, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Περιεχόμενα 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Χορευτικό Αντάμωμα 06 Συναυλία σπουδαστών 07 Συναυλία σπουδαστών Μουσικής Σχολής 08 Συναυλία έναρξης Αριστοτελείων 09 Αναβίωση

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ - Κυριακή 1/6 - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 Τα παιδικά χορευτικά τμήματα

Διαβάστε περισσότερα

Αύγουστος-Σεπτέμβριος

Αύγουστος-Σεπτέμβριος Οκτώβριος Αύγουστος-Σεπτέμβριος ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 25/08/2016 ΠΕΜΠΤΗ 01/09/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας;

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια. Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι χώροι ελεύθερης έκφρασης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Χώρος στάθμευσης Εναερίου Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 7 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1 ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Κ1 Θέμα: Ετήσιος Προγραμματισμός Δραστηριοτήτων 2016-2017 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Πέμπτη 1/9 Δευτέρα 5/9 Δευτέρα 5/9 Τετάρτη 7/9 Παρασκευή 9/9 Πέμπτη 29/9

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/Διευθύντριες,

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 18:00 µ.µ. - 22:00 µ.µ. Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αίθουσα 2ου ορόφου) Έκθεση Ζωγραφικής από τον Σύλλογο "Άγιος-Γεώργιος Γκιούλµπαξε" Πέµπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00

Διαβάστε περισσότερα

λτ δε ίο πικ ινωνίας ε ο

λτ δε ίο πικ ινωνίας ε ο Μαρτιος 2012, Αρ. Δελτίου 46 λτ δε ίο πικ ινωνίας ε ο Καλό Πάσχα! ΔΗΜΟΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 2012-2016 Δημοτικοί Σύμβουλοι: ΑΚΕΛ Αριστερά - Νέες Δυνάμεις Ερωτόκριτος Ερωτοκρίτου Πέτρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας για τους αποφοίτους/τελειοφοίτους Κυπριακών Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης (Μ.Ε.) Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Σεπτέμβριος 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Σεπτέμβριος 2011 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΧΟΣ: Στόχος των τροποποιήσεων και αλλαγών στην Κυπριακή Νομοθεσία είναι η εξασφάλιση τίτλου ιδιοκτησίας από νέους ιδιοκτήτες και αγοραστές. ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ: Οι σχετικές νομοθεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. ΑΘΛΗΤΗ ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΟΝΟΜΑ ΑΘΛΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας;

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια. Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι χώροι ελεύθερης έκφρασης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ Φεβρουαρίου 2009

Αρ. Φακ Φεβρουαρίου 2009 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ. 7.2.25.9.3 2 Φεβρουαρίου 2009 Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Μήνυμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ για τον εθελοντισμό Όταν ένας συνάνθρωπος μας ή μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας χρειάζεται βοήθεια κι εμείς αρνηθούμε, τότε οι λέξεις αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας Πίνακας 2 Περιεχομένων Το Σχολείο μας 3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας 4 Σχολικό Έτος και Αργίες Ωράριο 6 Οι καθημερινές μας Οι Δραστηριότητες 7 εργασίες μας 9 Κατ οίκον Εργασία Οι Αξιολόγηση 10 Εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 1 Φεβρουαρίου Στα πλαίσια της ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας, το δεύτερο εξάμηνο του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ Η Έπαυλη Τσιροπινά χτίστηκε από τον Αντώνη Τσιροπινά το 1915. Το 2000 περιήλθε στην ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Αρ. Φακ. 7.2.25.9.6. 20 Ιανουαρίου 2011

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Αρ. Φακ. 7.2.25.9.6. 20 Ιανουαρίου 2011 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ. 7.2.25.9.6 Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Γενικής και Τεχνικής/Eπαγγελματικής Εκπαίδευσης 20 Ιανουαρίου 2011 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους Δ ή μ ο υ Λ α κ α τ ά μ ι α ς Δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους Αθλούμαι Μαθαίνω Διασκεδάζω Εκφράζομαι Με μόνο 70 το χρόνο για κάθε δραστηριότητα 2013-2014 Το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λακατάμιας, πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Βραβεύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΜΕΛΩ ΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά της πρώιμης παιδικής ηλικίας (3 ½ - 7 ½ ετών)

ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΜΕΛΩ ΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά της πρώιμης παιδικής ηλικίας (3 ½ - 7 ½ ετών) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Αρ. Φακ.: 7.11.12.11.1 Αρ. Τηλ.: 22800910 Αρ. Φαξ.: 22305126 E-mail: dde-eparhiako-lef@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 1. 1. ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 10:30 το πρωί παρτυ μασκέ για τους μικρούς μας φίλους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη

ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑΟΥΣΗΣ & ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ Ιούνιος 2016 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Σάββατο 28 Μαΐου Κυριακή 29 Μαΐου Μέγας Αρχιερατικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Κ.Α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Κ.Α. ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ -ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Κ.Α. ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 2 Δευτέρα Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων Koυντουριώτου 98-100 3ος όροφος τηλ.επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

12 Φεβρουαρίου 2008 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008

12 Φεβρουαρίου 2008 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ. 7.2.25.9.3 12 Φεβρουαρίου 2008 Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ «Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010 A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ 5 30-Ιουλ-2010 Παρασκευή Λαϊκή και Δηµοτική Βραδιά στον Κάβαλο µε την ορχήστρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00 μ.μ. τιμή εισιτηρίου"!

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΑΚΑΤ ΛΑΚ ΑΜΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΑΚΑΤ ΛΑΚ ΑΜΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ τ Έργα στη Λακατάμια Έργα υπό εξέλιξη Προχωρούν οι εργασίες για το Νέο Δημοτικό Κοιμητήριο (παρά το Αεροδρόμιο Λευκωσίας) και αναμένεται να ολοκληρωθούν περί τα τέλη Σεπτεμβρίου. Έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07.6.2 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 5 Ιανουαρίου 2012 Διευθυντές/τριες

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 20 Απριλίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυριακή 6 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 4:30 μ.μ. / Τιμή: 7 Οργανωτής: Ωδείο Άσπας Βασιλείου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυριακή 6 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 4:30 μ.μ. / Τιμή: 7 Οργανωτής: Ωδείο Άσπας Βασιλείου. ΕΚΘΕΣΗ Τρίτη 1 Διάρκεια: 1-6 Δεκεμβρίου Οργανωτής: Αυγουστίνος Κοντός. ΣΥΝΑΥΛΙΑ Πέμπτη 3 Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου με τίτλο: «Το Αναπάντητο Ερώτημα» Σολίστ: Αννίνη Τσιούτη Μαέστρος: Χριστίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Σ.Α. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Σ.Α. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας για τους αποφοίτους/τελειοφοίτους Κυπριακών Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης (Μ.Ε.) Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Υπενθύμιση! Εξοφλήστε έγκαιρα τις οφειλές σας

Υπενθύμιση! Εξοφλήστε έγκαιρα τις οφειλές σας Υπενθύμιση! Εξοφλήστε έγκαιρα τις οφειλές σας Οι πόροι του Δήμου είναι τα τέλη που καταβάλλονται από τους δημότες ως ανταποδοτικά προσφερόμενων υπηρεσιών. Η καθυστέρηση στην πληρωμή των τελών δημιουργεί

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Δημοτικό- Νηπιαγωγείο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 14122 Ηράκλειο Αττικής. Τηλ. 2102816222, 2102810630. Fax 2102830780 Internet

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 4 Νοεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Βαλεντίνο Πολυκάρπου Γεώργιο Χρυσάνθου Κωνσταντίνο Κούκο Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας;

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που λειτουργεί εδώ και 9 χρόνια. Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι χώροι ελεύθερης έκφρασης

Διαβάστε περισσότερα

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ 2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α/ Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΙΣΟ ΔΟΣ 1 10 ΜΑΪΟΥ 2013 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 22 ΜΑΪΟΥ 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΥΣΦΜ ΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΗΣ Υ.Σ.Φ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 75 (7 30/9/2015) 2. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 20:30 «Ο Καραγκιόζης Πειρατής» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 21:30 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Α/ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Α/ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ Α/ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ Β/ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Με την έναρξη του ξεριζωμού των Ελλήνων του Πόντου, από τις πατρογονικές τους ρίζες, ύστερα από 3.000 χρόνια παρουσίας, στο μακρινό πόντο, κουβαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας για τους αποφοίτους/τελειοφοίτους Κυπριακών Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης (Μ.Ε.) Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Nοέμβριος 2009, Αρ. Δελτίου 39

Nοέμβριος 2009, Αρ. Δελτίου 39 Nοέμβριος 2009, Αρ. Δελτίου 39 Καλά Χριστούγεννα και Eυτυχισμένος ο Νέος Χρόνος 2010 Πληρώνετε έγκαιρα τα τέλη και τις φορολογίες σας Βρείτε τον τρόπο που σας βολεύει καλύτερα! Η πληρωμή των λογαριασμών

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. ΑΘΛΗΤΗ ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΟΝΟΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Αξιότιμη Κυρία, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2009 2010 για τις τάξεις Α, Β και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 11:00 18:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Φάληρο - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κόλπος Αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ απερχόμενου Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΑ (σε ΕΥΡΩ) 50.575,68 ΕΞΟΔΑ (σε ΕΥΡΩ) 41.532,14 ΥΠΟΛΟΙΠΟ για το νέο Συμβούλιο (σε ΕΥΡΩ) 9.043,54 ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ σε

Διαβάστε περισσότερα

Βραβεία που δόθηκαν τον Ιούνιο 2016

Βραβεία που δόθηκαν τον Ιούνιο 2016 ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΔΑΣΟΥΠΟΛΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2016-2017 Βραβεία που δόθηκαν τον Ιούνιο 2016 1. Βραβείο Συνεργατισμού 350 στον τελειόφοιτο μαθητή που συγκέντρωσε την ψηλότερη βαθμολογία κατά τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καυκαλιάς Ανδρέας - Μέλος 4. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 5. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων.

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Ευχαριστού... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Τους γονείς και κηδεμόνες των Εκπαιδευτηρίων για τη στήριξη και τη βοήθειά τους. Το φιλανθρωπικό Σύλλογο «Ελπίδα»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2013 Η Alpha Bank Cyprus Ltd, στο πλαίσιο του προγράµµατος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της ευαισθησίας που επιδεικνύει διαχρονικά τόσο σε φιλανθρωπικά/ ανθρωπιστικά θέµατα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

Ελκυστικοί και λειτουργικοί κάδοι απορριμμάτων στους δρόμους της πόλης μας. Μια πρόταση με άποψη Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014

Ελκυστικοί και λειτουργικοί κάδοι απορριμμάτων στους δρόμους της πόλης μας. Μια πρόταση με άποψη Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014 Ελκυστικοί και λειτουργικοί κάδοι απορριμμάτων στους δρόμους της πόλης μας Μια πρόταση με άποψη Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014 Με τη συγκέντρωση του πληθυσμού στις πόλεις και την τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ.Δ.Β.Μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ.Δ.Β.Μ. Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Καλυμνίων θα συνεχίσει επιτυχώς για τρίτη χρόνια την υλοποίηση των Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014 Η Alpha Bank στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συμμετέχει διαχρονικά σε ενέργειες που στόχο έχουν να ενισχύσουν την κοινωνία την παιδεία, τον πολιτισμό,

Διαβάστε περισσότερα

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 27 Μαΐου - 25 Ιουνίου 2016 ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά Ν. Χικμέτ Θέατρο Σινεμά Μουσική Χορός Εικαστικά Αθλητισμός ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ esgmhal.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείο Ευημερίας Υπαλλήλων ΑΤΗΚ

Ταμείο Ευημερίας Υπαλλήλων ΑΤΗΚ Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 26 Οκτωβρίου 2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου Πρόεδρος: Αντιγόνη Μοδέστου Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Χατζηπαναγή Γραμματέας: Νικόλας Μιχαηλίδης Ταμίας:

Διαβάστε περισσότερα

D.3.1.c Επιχειρηματικό Σχέδιο από το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

D.3.1.c Επιχειρηματικό Σχέδιο από το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών D.3.1.c Επιχειρηματικό Σχέδιο από το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Τίτλος του έργου: Μέτρα Ενεργειακής απόδοσης και αξιοποίησης των ΑΠΕ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Λακατάμιας. Τοποθεσία: Λακατάμια,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011-2012 1 ος Στόχος Το σχολείο μας Ένα εργαστήριο ανάπτυξης κριτικής σκέψης, δημιουργικότητας και συνεργασίας. 1 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010 / Αριθμός Φύλλου 163 ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010 / Αριθμός Φύλλου 163 ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010 / Αριθμός Φύλλου 163 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ! T o 1o μαθητικό διήμερο για την νέα σχολική χρονιά θα διοργανώσει και πάλι

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Ιουνίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Ιουνίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 15 Ιουνίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2016 2017 ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 6 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 08:30 16:00

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ-Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ. 13ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ-Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ. 13ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ-Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ 3 ος Ετήσιος Διαγωνισμός Δημιουργίας Παιγνιδιών για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές «ΛΟΓΙΠΑΙΓΝΕΙΟΝ 2011». 1 ο Βραβείο: Μάριος Χατζημιχαήλ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΦΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

ΣΙΦΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΙΦΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ Πέμπτη 21 Ιουνίου έως Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012, στο Veranda café bar, στην Απολλωνία Sifnos, October: Έκθεση με ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα

Ποδηλατικός Όμιλος Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ»

Ποδηλατικός Όμιλος Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» Ποδηλατικός Όμιλος Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «LYTHRODONTAS MTB 2015» Ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» σε συνεργασία με το κοινοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργικής και Ανθρώπινης. Μάρτιος 2009, Αρ. Δελτίου 37

Λειτουργικής και Ανθρώπινης. Μάρτιος 2009, Αρ. Δελτίου 37 Μάρτιος 2009, Αρ. Δελτίου 37 Επιδίωξή μας με σταθερά βήματα, να φθάσουμε σε αξιοζήλευτα επίπεδα εξυπηρέτησης και προσφοράς, και με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον να επιτύχουμε την ανάπτυξη μιας

Διαβάστε περισσότερα

Ιούλιος 2010, Αρ. Δελτίου 41

Ιούλιος 2010, Αρ. Δελτίου 41 Ιούλιος 2010, Αρ. Δελτίου 41 Κατασκευή πλακόστρωτων πεζοδρομίων σύμφωνα με το άρθρο 17 του Περί Ρυθμίσεως Οδών & Οικοδομών Νόμου Το Δημοτικό Συμβούλιο Λακατάμιας ενημερώνει τους ιδιοκτήτες οικοπέδων στις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ»

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ» ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ» Η «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΑΣ» : ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ «ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ο» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΗ «ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Νοεμβρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο www.gcsc.ac.cy. 2 Οκτωβρίου. 10 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Νοεμβρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο www.gcsc.ac.cy. 2 Οκτωβρίου. 10 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Οκτώβριος 2014 - Τεύχος 43 2 Οκτωβρίου Γίνονται οι εκλογές για ανάδειξη προέδρου και αντιπροέδρου κάθε τμήματος. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑ ΟΣ «ΤΟ ΚΡΑΣΟΧΩΡΙ»

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑ ΟΣ «ΤΟ ΚΡΑΣΟΧΩΡΙ» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑ ΟΣ «ΤΟ ΚΡΑΣΟΧΩΡΙ» Βιογραφικό του Συλλόγου Ο Λαογραφικός & Πολιτιστικό Σύλλογος Άνω Οινόης «Το Κρασοχώρι» ιδρύθηκε το 1991 και τα µέλη του κατοικούν

Διαβάστε περισσότερα

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 12/25.05.2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 209/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της διοργάνωσης Αθλητικών Εκδηλώσεων στο Δήμο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας;

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια. Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι χώροι ελεύθερης έκφρασης

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2012 - Τεύχος 17 Εθνικοί Εορτασμοί ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 Απριλίου «Έκθεση χρησιμοποιημένων βιβλίων», Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

Πού είναι η κύρια κατοικία σας: Η ηλικία σας είναι: Το φύλο σας είναι: Ανήκετε στα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου; Μεταξύ 20 και 30 ετών, [3], 8%

Πού είναι η κύρια κατοικία σας: Η ηλικία σας είναι: Το φύλο σας είναι: Ανήκετε στα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου; Μεταξύ 20 και 30 ετών, [3], 8% Πού είναι η κύρια κατοικία σας: Η ηλικία σας είναι: Ελλάδα (εκτός από Αθήνα- Πειραιά- Προάστια), [3], 8% Εξωτερικό, [1], Άγιος Δημήτριος- Φλόκα, [15], 40% Πάνω από 60 ετών, [13], 35% Μεταξύ 20 και 30 ετών,

Διαβάστε περισσότερα