Φίλες και Φίλοι, Φιλικά Νίκος Α. Σαράντης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Φίλες και Φίλοι, Φιλικά Νίκος Α. Σαράντης"

Transcript

1

2 Φίλες και Φίλοι, Δημότες του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων. Στο έντυπο αυτό θα βρείτε τους 106 άντρες και γυναίκες που ενώνουν τις δυνάμεις τους, που συγκροτούν μια ισχυρή ομάδα, το συνδυασμό μας «ΜΑΖΙ Άγιοι Ανάργυροι Καματερό. Πόλη Αλληλεγγύης και Δημιουργίας». Αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον καθώς είμαι επικεφαλής σ αυτόν τον πολύ δυναμικό συνδυασμό, πραγματικό «καθρέφτη» της τοπικής κοινωνίας. Έναν συνδυασμό που αποτελείται από συμπολίτες που έχουν να παρουσιάσουν έργο στο χώρο όπου δραστηριοποιούνται. Από πολλούς νέους ανθρώπους, που αποδεικνύουν ότι αυτή η πόλη έχει όχι μόνο δυναμικό παρόν, αλλά και λαμπρό μέλλον. Από συμπολίτες που αντιπροσωπεύουν ολόκληρο το κοινωνικό, επαγγελματικό και δημοκρατικό πολιτικό φάσμα της πόλης μας. Ένα ψηφοδέλτιο μάχης και νίκης, όπου συνυπάρχουν η εμπειρία και η γνώση με την ανανέωση και τη διάθεση προσφοράς. Ώστε να προωθήσουμε δυναμικά και αποτελεσματικά τα συμφέροντα του Δήμου μας και των συμπολιτών μας. Με τις ίδιες αρχές που μας χαρακτηρίζουν σ ολόκληρη την αυτοδιοικητική μας διαδρομή. Τη διαφάνεια, την εντιμότητα στη διοίκηση, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη συμμετοχικότητα, τη δημοκρατική λειτουργία και τη σκληρή δουλειά για την πρόοδο του Δήμου. Ο συνδυασμός μας ενώνει την τοπική κοινωνία, υπερβαίνοντας τις πολιτικές και κομματικές επιλογές του καθενός, τις οποίες πάντα σεβόμαστε. Αλλά προτεραιότητα μας είναι με τη συνεννόηση και την συναίνεση, την αγωνιστικότητα και τη διεκδίκηση, την αποτελεσματικότητα και τη συνέπεια, να βρούμε λύσεις για τα κοινά προβλήματα των δημοτών μας. Ώστε με πλήρη συνείδηση των προκλήσεων της νέας περιόδου να εγγυηθούμε την πορεία και την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας την επόμενη κρίσιμη πενταετία. Φιλικά Νίκος Α. Σαράντης

3 Αγγέλης Δημήτριος Άνεργος Γεννήθηκε το 1964 στο Αννόβερο της Γερμανίας και από το 1970 κατοικεί μόνιμα στο Καματερό. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Καματερού. Αθανάτου Μαρία Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων Αριανούτσος Σταύρος Συνταξιούχος Γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα και από το 1962 ζει μόνιμα στο Καματερό. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Δημάκου Αριανούτσου και έχουν έναν γιο. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Ηλεκτροτεχνιτών της Σιβιτανειδίου σχολής. Εργάστηκε για τρεις και πλέον δεκαετίες στην COCA COLA 3E όπου διαρκώς εκλέγονταν στο Δ.Σ. του Κλαδικού και Εργοστασιακού Σωματείου των εργαζομένων, στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών και στην Ομοσπονδία Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών. Γιάνναρης Σταύρος Ελεύθερος Επαγγελματίας Ηλεκτρολόγος Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στο Καματερό στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα. Έχει σπουδάσει Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Αργυριάδης Γεώργιος Ιδιωτικός Υπάλληλος Γεννήθηκε το 1964 και κατοικεί στο Καματερό. Είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά. Εργάζεται σε Τεχνική Εταιρεία, ως επικεφαλής του τμήματος Πληροφορικής. Είναι μέλος του Δ.Σ. Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού σχολείου Καματερού και του 3ου Γυμνασίου Καματερού και μέλος της Ένωσης Γονέων της πόλης μας. Είναι συντονιστής της «Ακαδημίας Πολιτών». Γεννήθηκε το 1955 στον Κάμπο Ηλείας και από το 1994 κατοικεί μόνιμα στο Καματερό. Ηλεκτρολόγος- Ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 1985 είναι συνδικαλιστής στο σωματείο Ηλεκτρολόγων Αθήνας (ΣΕΚΗΑ), όπου έχει διατελέσει Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και ταμίας. Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ) και στη ΓΕΣΕΒΕ ( ), μέλος ΔΣ στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο από το 2012 ως σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Ιουλία Γιάνναρη κι έχει δύο παιδιά. Γιαννικόπουλος Κωνσταντίνος Φοιτητής Γεννήθηκε το 1989 στο Καματερό όπου και κατοικεί. Κατάγεται από το χωριό Πεύκες της Αρχαίας Ολυμπίας. Σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων /Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και παράλληλα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής.

4 Γιεμενιτζόγλου Δέσποινα Ιδιωτική υπάλληλος Γεννήθηκε το 1992 στο Καματερό, όπου κατοικεί. Σπουδάζει στο Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης των ΤΕΙ. Συμμετείχε στη Βουλή των Εφήβων το Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής νεολαίας του συνδέσμου ποντιακών σωματείων Ν. Ελλάδας και Νήσων. Αντιπρόεδρος της Επιτροπής νεολαίας της Πανποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Γεν. Γραμμ. Συλλόγου Ποντίων φοιτητών Αττικής, Ενεργό μέλος Συλλόγου Ποντίων Καματερού «Δημήτρης Ψαθάς». Γκάτσης Σαράντης Συνταξιούχος Ζαχαρά Ειρήνη Ελεύθερος Επαγγελματίας Γεννήθηκε το 1972 και κατοικεί στο Καματερό. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Είναι Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου ατόμων με αναπηρίες «ΤΥΡ- ΤΑΙΟΣ». Έχει καταρτιστεί σε θέματα γραφιστικής και ηλεκτρονικής τυπογραφίας. Επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα οργάνωσης γραφείου και τηλεφωνικού κέντρου. Συμμετοχή σε συνέδρια και ημερίδες για την κινητική αναπηρία. Διάκριση από την Ακαδημία Αθηνών για την οργάνωση ατομικής επιχείρησης. Ζούγρα Αγγέλα Δημοσιογράφος Γεννήθηκε το 1951 στο Καματερό Αττικής όπου και κατοικεί. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ήταν τα πρώτα χρόνια του εργασιακού του βίου ελεύθερος επαγγελματίας και τα τελευταία είκοσι υπήρξε υπάλληλος του Δήμου Καματερού-Αγίων Αναργύρων. Έχει αναπτύξει πολυετή δράση σε πολλές κοινωνικές πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις κυρίως σχετικά με τα αθλητικά του Δήμου. Σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. Α.Ο. Αττάλου μπάσκετ. Ζαζόπουλος Ιωάννης Υπάλληλος Υπουργείου Οικονομίας Γεννήθηκε το 1956 στον Πειραιά και από το 1966 είναι μόνιμος κάτοικος Καματερού. Δημοτικός Σύμβουλος Καματερού το , Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος. Δημοτικός Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων Καματερού από το Αντιπρόεδρος στη Δημοτική επιχείρηση ΓΑΙΑ και μέλος ΔΣ του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας. Παντρεμένος με την Αγγελική Πέτρου και πατέρας δυο παιδιών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καματερό. Ασχολήθηκε με το handball. Ήταν για χρόνια μέλος ομάδων πρώτης εθνικής κατηγορίας, μεταξύ των οποίων και της ΑΝΑ- ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, αλλά και μέλος των εθνικών ομάδων της Ελλάδας. Είναι δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ. Εργάστηκε στο ΣΚΑΙ και από το 1993 μέχρι και σήμερα, εργάζεται στην ΕΡΤ και τη ΔΤ. Είναι κόρη του Διονύση Ζούγρα, συνταξιούχου οικοδόμου και συνδικαλιστή. Έχει μια κόρη, τη Μαρία, 19 ετών. Καμαρινόπουλος Σωτήριος Χημικός Γεννήθηκε το 1982 στο Καματερό κι έχει καταγωγή από τη Καλαμάτα Μεσσηνίας. Αποφοίτησε από το Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στο τομέα «Χημείας και Τεχνολογίας Περιβάλλοντος» του ΕΚΠΑ. Παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές του και στο τμήμα «Οινολογίας και τεχνολογίας ποτών» στο ΑΤΕΙ Αθήνας. Εργάζεται ως καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης και είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010.

5 Καραταράκη Δήμητρα Οικιακά Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Καματερό. Παντρεμένη με τον Κ. Καραταράκη και μητέρα ενός αγοριού. Τέως Δημοτική Σύμβουλος Καματερού, τ. Αντιπρόεδρος του Πνευματικό, Πολιτιστικού κέντρου. Μέλος και τέως Γραμματέας του Συλλόγου Πελλοπονησίων Καματερού. Kλινάκη Δήμητρα Υπάλληλος ΕΛΤΑ Γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα και μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους. Εργάζεται στο ταχυδρομείο Καματερού. Ασχολείται με την ποδηλασία και την αντισφαίριση. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο αγοριών. Κατσαρός Απόστολος Γιατρός Κουρέτας Βασίλειος Υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 και από το 1962 κατοικεί στο Καματερό. Γιατρός (από το 1987 ΙΚΑ Αγ. Αναργύρων). Kατσιμάρδος Σωτήριος Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το Παντρεμένος και πατέρας δυο αγοριών. Είναι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. Υπάλληλος του Δήμου Καματερού το Πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων στους Δήμους Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Ιλίου, Πετρούπολης και Άνω Λιοσίων. Για 8 χρόνια πρόεδρος συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού σχολείου Καματερού. Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος επιτροπής ποιότητας ζωής, και Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας. Γεννήθηκε το 1971 στον Άγιο Δημήτριο και από το 1975 ζει στο Γεροβουνό. Υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων στο τομέα Καθαριότητας. Φοιτητής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Παντρεμένος με την Ειρήνη Παπαηλιού και πατέρας δυο παιδιών. Κουτσιόμπελα Αθηνά Ιδιωτική υπάλληλος Γεννήθηκε το 1972 και κατοικεί στο Καματερό. Είναι μητέρα 2 παιδιών της Μαρίας και του Χρήστου. Τελείωσε το 1ο Λύκειο Καματερού και πήρε ειδίκευση σε ιδιωτική σχολή ως γραμματέας διεύθυνσης. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

6 Κουτσοκώστας Γεράσιμος Αυτοκινητιστής Γεννήθηκε το 1965 στο Αγρίνιο και κατοικεί μόνιμα στο Καματερό. Είναι επαγγελματίας αυτοκινητιστής. Μάντης Κωνσταντίνος Εκπαιδευτικός Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καματερό. Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Από το 2003 και για μια δεκαετία εργάστηκε ως καθηγητής σε δημόσια σχολεία μέσης εκπαίδευσης. Σήμερα εργάζεται σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στην Αργυρούπολη. Έχει εκδώσει ένα βιβλίο για τη Λογοτεχνία Κατεύθυνσης και διαχειρίζεται ένα ιστολόγιο με σημειώσεις Νεοελληνικής Λογοτεχνίας. Λακιός Μάριος Αριστείδης Καθηγητής Αγγλικών Μέτου Κατερίνα Συγγραφέας Γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Ν. Αφρικής. Ήρθε στην Ελλάδα στα δεκάξι του. Αποφοίτησε από το Αγγλικό Κολέγιο Champion School και εισήχθη στην Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή του Παν. Αθηνών. Εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών και διατηρεί δικά του φροντιστήρια ξένων γλωσσών στους Αγίους Αναργύρους. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Λαμπρόπουλος Ηλίας Θεολόγος Ιεροψάλτης Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, μεγάλωσε στην περιοχή της Ανάκασας και ζει μόνιμα στο Καματερό. Κατάγεται από την Αετορράχη Αρκαδίας και είναι γόνος ιερατικής οικογένειας. Το 2013 αποφοίτησε από το τμήμα Θεολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2007 ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη Βυζαντινή μουσική λαμβάνοντας πτυχίο Ιεροψάλτου και Δίπλωμα μουσικοδιδασκάλου, υπηρετώντας ταυτόχρονα σε αρκετούς Ναούς των Αθηνών. Γεννήθηκε το 1978 στο Καματερό όπου διαμένει ως σήμερα. Κατάγεται από την Ίο Κυκλάδων. Απόφοιτη του 1ου γενικού λυκείου Καματερού. Απόφοιτος των ΙΕΚ ΑΣΗΜΑΚΗΣ (κομμωτική - αισθητική). Παντρεμένη με τον Παναγιώτη Μωραΐτη από το Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «ΠΕΣ ΤΟ ΔΥ- ΝΑΤΑ, έχουμε καρκίνο», ένα ημερολόγιο βασισμένο στον τετράχρονο αγώνα της με τον καρκίνο. Μιχάλης Αλέξανδρος Άνεργος Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Καματερό.

7 Μπεκρή Μπακογιάννη Έλενα Νοσηλεύτρια Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και μένει στο Καματερό. Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Μπακογιάννη. Απόφοιτος της Νοσηλευτικής σχολής ΑΤΕΙ Αθήνας, με Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της Ιατρικής σχολής Αθηνών. Εργάζεται στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα», ως Νοσηλεύτρια. Από το 2012 είναι Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτών Ε.Σ.Υ. και εκλεγμένη σε δευτεροβάθμιο επίπεδο στην εξελεγκτική επιτροπή της ΠΑΣΥΝΟ. Παλύβας Χρήστος Τραπεζικός υπάλληλος Πότσης Ζήσης Έμπορος Γεννήθηκε στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων και κατοικεί μόνιμα στο Καματερό. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού. Δημ. Σύμβουλος Καματερού το , Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Δημ. Σύμβουλος του ενιαίου Δήμου από το 2011, Αντιδήμαρχος Καματερού το και από το 2013 Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου. Ρεντούμη Ελένη Δικηγόρος Γεννήθηκε στα Λαγκάδια Αρκαδίας και κατοικεί μόνιμα στο Καματερό. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει συνεχίσει τις σπουδές του στο τμήμα «Ελληνικός Πολιτισμός» του Ανοικτού Πανεπιστημίου κι εργάζεται ως Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος τέως δήμου Καματερού και πρόεδρος των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών του Καματερού. Είναι πατέρας δυο παιδιών. Παπαναγιωτάκη Μαρία Δημοσιογράφος Γεννήθηκε το 1975 και ζει μόνιμα στο Καματερό. Σπούδασε δημοσιογραφία. Είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Επόπτρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών. Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΠΕΣΥΔΑΠ. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό σε σχέση με το Περιβάλλον, έχει οργανώσει τον υπό σύσταση τοπικό σύλλογο Φιλόζωων Αγ. Αναργύρων-Καματερού. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Καματερού «ΤΟ ΓΙΟΡΝΤΑΝΙ». Γεννήθηκε το 1980 και κατοικεί στο Καματερό. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Από το 2010 δραστηριοποιείται ως μαχόμενη δικηγόρος σε υποθέσεις αστικού και ποινικού διακαίου και διατηρεί δικό της γραφείο στο Καματερό. Ρέππας Ιωάννης Συνταξιούχος Υπάλληλος Υπ. Γεωργίας Γεννήθηκε στην Ανδρίτσαινα Ολυμπίας. Κατοικεί μόνιμα στο Καματερό. Συνταξιούχος του Υπουργείου Γεωργίας. Έχει διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος σχολικών επιτροπών του 2ου Γυμνασίου Καματερού και του Πειραματικού Λυκείου Αγίων Αναργύρων. Υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων. Δημ. Σύμβουλος από το 2011 και από το 2013 Αντιδήμαρχος Καματερού. Παντρεμένος με τη Σοφία Αποστόλου, έχει τρεις γιούς.

8 Σπαθαριώτης Εμμανουήλ Εκπαιδευτικός Γεννήθηκε στη Καβάλα και μεγάλωσε στη Γερμανία. Αποφοίτησε από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ. Βρετανία με υποτροφία της Ε.Ε. και επέστρεψε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το διδακτορικό του στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Είναι Δ/ντής στο ΕΠΑΛ Καματερού. Δημοτικός Σύμβουλος Καματερού το , διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Στάθης Ευάγγελος Εκπαιδευτικός Στεργίου Παύλος Φοιτητής Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991 και είναι φοιτητής. Έχει ενεργό συμμετοχή σε διάφορους φορείς και συλλόγους, στο Δήμο μας, αλλά και γενικότερα. Είναι μέλος της νεολαίας της Ομοσπονδίας Πανηπειρωτικών Σωματείων, μέλος του χορευτικού τμήματος του συλλόγου Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Φίλοι του δάσους. Τσολάκη Αναστασία Αρχιτέκτων-Μηχανικός Γεννήθηκε στη Ραβενή Φιλιατών Θεσπρωτίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Αποφοίτησε από την Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και συνέχισε τις σπουδές του στο Παν/μιο Πειραιά στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Από το 1997 είναι Διευθυντής του 6ου Δημοτικού σχολείου Καματερού. Δημ. Σύμβουλος Καματερού Δημοτικός Σύμβουλος του ενιαίου Δήμου από το 2011, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Σταφυλάς Παναγιώτης Συνταξιούχος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γεννήθηκε το 1954 στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας και από το 1972 κατοικεί μόνιμα στο Καματερό. Συνταξιούχος Γεωγραφικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Δημοτικός Σύμβουλος Καματερού το Δημοτικός Σύμβουλος του ενιαίου Δήμου από το Ζει μόνιμα στο Καματερό. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στη Φλωρεντία και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές με ειδίκευση στη Βιο-Οικολογική Αρχιτεκτονική και στη Τεχνολογική πρωτοπορία για το περιβάλλον (MSc). Στη συνέχεια εκπόνησε τη διδακτορική διατριβή της στο ΕΜΠ με ειδίκευση στην αναβάθμιση του σύγχρονου αστικού ιστού και στη βελτίωση του μικροκλίματος μέσω του σχεδιασμού των υπαίθριων χώρων με βιοκλιματικά κριτήρια. Χαιρετάκη Μαρία Ιδιωτική Υπάλληλος Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και από το 1980 κατοικεί μόνιμα στο Καματερό. Έχει σπουδάσει λογιστικά κι εργάζεται ως Δ/ντρια Ανθρώπινων πόρων, υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων και υπεύθυνη Δημοσίων διαγωνισμών και συμβάσεων σε Ανώνυμη Βιομηχανική εταιρία. Έχει εκλεγεί πρόεδρος του 4ου δημοτικού σχολείου Καματερού και ειδική γραμματέας στην Ένωση Γονέων Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

9 Χριστοφάκη Φλώρα Προπονήτρια Στίβου Γεννήθηκε το 1983 και κατοικεί μόνιμα στο Καματερό. Τα τελευταία πέντε χρόνια προπονήτρια στίβου στο Καματερό και παίκτρια στο τμήμα του γυναικείου Hand ball Καματερού. Ψαρρός Άγγελος Λογιστής Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καματερό από μητέρα Μαραθωνίτισα και πατέρα Μυτιληνιό. Σπούδασε Οικονομικά κι εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως λογιστής. Σήμερα διατηρεί δικό του λογιστικό γραφείο. Διετέλεσε Πρόεδρος στο τοπικό συμβούλιο νέων του πρώην Δήμου Καματερού, και Γραμματέας σε εξωραϊστικούς και αθλητικούς συλλόγους στο Καματερό. Από το 2011 Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Καματερού. ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Οι Δημότες Καματερού μπορούν να ψηφίσουν: Για τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της μέχρι τρεις (3) σταυρούς προτίμησης Για τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της Εκλογικής Περιφέρειας Αγίων Αναργύρων μέχρι έναν (1) σταυρό προτίμησης Για τους υποψήφιους της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού μέχρι δύο (2) σταυρούς προτίμησης AΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ πόλη αλληλεγγύης & δηµιουργίας

10 Zάγκα Ελένη Λογίστρια - Φοροτεχνικός Κατσέλη Αικατερίνη Εκπαιδευτικός Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Καματερού Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καματερό. Σπούδασε Οικονομικά κι εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως λογίστρια. Από το 2009 διατηρεί δικό της λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο. Από το 2007 δραστηριοποιείται σε τοπικούς συλλόγους και φορείς της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού. Θεοδώρου Ιωάννης Ασφαλιστικός σύμβουλος Είναι μόνιμος κάτοικος Καματερού. Απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων-Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει διατελέσει προϊστάμενος διοίκησης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ & Υπουργείου Τουρισμού- ΟΤΕΚ. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Υπήρξε γραμματέας Συλλόγου Γονέων 2ου Λυκείου Καματερού, γραμματέας ΔΑΟΚ Καματερού και μέλος Συλλόγων Ηπειρωτών και Αρβανιτών Καματερού. Παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Κατεργιαννάκης Κωνσταντίνος Ελεύθερος Επαγγελματίας Γεννήθηκε το 1949 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κατοικεί στο Καματερό. Είναι έγγαμος πατέρας τριών κοριτσιών. Εργάζεται από το 1975 ως ελεύθερος επαγγελματίας-χειριστής μηχανήματος έργου. Υπήρξε μέλος του ΔΑΟ Καματερού κι ενεργό μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνάσιου και του 3ου λυκείου Καματερού. Γεννήθηκε το 1964 στο Καματερό, όπου ζει μόνιμα. Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία κι εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Διετέλεσε πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΚΑΠΗ Καματερού και μέλος του Νομικού Προσώπου ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Καματερού. Μέλος της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου. Μέλος του Συλλόγου Πελοποννησίων Καματερού από την ίδρυσή του. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Πουλόπουλο κι έχει δυο κόρες. Μαγκανιάρης Αθανάσιος Συνταξιούχος της Εμπορικής Τράπεζας Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από τον Καλλιανού Ευβοίας. Κατοικεί στον Άτταλο στο Καματερό. Παντρεμένος με τη Μαργαρίτα Δουλφή και έχει δύο κορίτσια. Από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ήταν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Καματερού και Γγυζιακού. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καματερού 16 χρόνια. Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Ολυμπίας και Γεν. Γραμματέας του Α.Ο. Μπάσκετ «ΑΤΤΑΛΟΣ» Καματερού. Μπαλιούσκας Πέτρος Ιδιωτικός Υπάλληλος Γεννήθηκε στην Αθήνα το Κατάγεται από το Μεσολόγγι. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πατρών και στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στο Μanagement. Δραστηριοποιείται στο χώρο των Μικρομεσαίων και Πολυεθνικών επιχειρήσεων. Μέλος της ανεξάρτητης κίνησης πολιτών «Αντίλογος» και μέλος του συλλόγου «Οι φίλοι του Πάρκου». Παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών.

11 Μπιτσοπούλου Σοπικιώτη Σοφία Ελεύθερος επαγγελματίας-αισθητικός Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα κι έχει καταγωγή από την Ήπειρο. Κατοικεί μόνιμα στο Καματερό κι εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας-αισθητικός τα τελευταία είκοσι χρόνια. Έχει διατελέσει μέλος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού σχολείου Καματερού. Είναι έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών. Tσάγκαρης Σωτήρης Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γεννήθηκε το 1971 και είναι μόνιμος κάτοικος Καματερού. Έχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1999 διατηρεί δικό του ασφαλιστικό γραφείο στην περιοχή Γεροβουνό. Παπαδοκωστάκης Γεώργιος Εκπαιδευτικός Γεννήθηκε το 1966 στη Λύττο Πεδιάδας Ηρακλείου Κρήτης και αποφοίτησε από τη Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου. Συνέχισε τις σπουδές του στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Κατοικεί μόνιμα στο Καματερό κι εργάζεται ως εκπαιδευτικός στο 2ο Δημοτικό σχολείο Καματερού. Είναι μέλος του ΔΣ στο Σύλλογο Κρητών «Το Αρκάδι». Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Τριανταφυλλόπουλος Παναγιώτης Ελεύθερος Επαγγελματίας Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Έχει αποφοιτήσει από Τεχνική Σχολή του ΟΑΕΔ. Έχει εργαστεί στην ΕΘΕΛ ως ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων. Τον τελευταίο καιρό εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Φουντά Μαρία Ελένη Ιδιωτική Υπάλληλος Γεννήθηκε το 1980 στο Καματερό όπου διαμένει μόνιμα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο αγοριών. Από το 2001 είναι εθελόντρια και ενεργό μέλος της Ομάδας Εκτάκτων και Πυρασφάλειας Καματερού της Πολιτικής Προστασίας. Φραγκιουδάκης Δημήτριος Ιδιωτικός Υπάλληλος Γεννήθηκε το 1985 στο Καματερό όπου κατοικεί μόνιμα. Απόφοιτος Τ.Ε.Ε κάτοχος πτυχίου του τμήματος Η/Υ οπτικοακουστικών συστημάτων και δικτύων. Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Καματερού

12 AΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ πόλη αλληλεγγύης & δηµιουργίας

Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Βανδώρος Στυλιανός: Γαλάνης Βασίλειος: Γέρουλας Αθανάσιος: Γκολφινόπουλος Γιάννης: Ευαγγελάτου Ευτέρπη:

Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Βανδώρος Στυλιανός: Γαλάνης Βασίλειος: Γέρουλας Αθανάσιος: Γκολφινόπουλος Γιάννης: Ευαγγελάτου Ευτέρπη: Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Μεγάλωσε και κατοικεί στους Αγ. Αναργύρους. Είναι Πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών των τµηµάτων Ζωγραφικής και Κεραµικής. Επίσης σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας

Μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Γιάννης Τσαρπαλής Υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Οι Άριστοι της Αναγέννησης Ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1. Ηλίας Κικίλιας Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ). Διετέλεσε Διοικητής του ΟΑΕΔ. Κάτοχος διδακτορικού διπλώµατος στα

Διαβάστε περισσότερα

18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ Γεννήθηκε στην Πτερούντα Μυτιλήνης το 1943 και ζει στη Ν. Σμύρνη από το 1945. Τελείωσε την Ευαγγελική και σπούδασε Χημεία στην Αθήνα. Ανήκει στη γενιά

Διαβάστε περισσότερα

Δυο λόγια για τους υποψηφίους μας

Δυο λόγια για τους υποψηφίους μας Δυο λόγια για τους υποψηφίους μας Δεν μπορούμε μέσα σε μια παράγραφο να περιγράψουμε την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε, με δυο λόγια, να σκιαγραφήσουμε τα 42 πρόσωπα που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Υποψήφια Περιφερειάρχης Φωτεινή-Νιόβη Παυλίδου Η Νιόβη Παυλίδου είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΔΑΒΑΡΗΣ. Ç ðñþôç ìáò åðéëïãþ! Η ώρα των έργων - Η ώρα της νίκης. ÄÞìïò Ðáéáíßáò ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΔΑΒΑΡΗΣ. Ç ðñþôç ìáò åðéëïãþ! Η ώρα των έργων - Η ώρα της νίκης. ÄÞìïò Ðáéáíßáò ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ÍÝá Ðüëç Ç ðñþôç ìáò åðéëïãþ Õð. ÄÞìáñ ïò ÄçìÞôñçò Ã. ÄÜâ ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Η ώρα των έργων - Η ώρα της νίκης ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΔΑΒΑΡΗΣ Ο ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ & ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

υποψήφιοι βουλευτές εκλογικής περιφέρειας B Αθηνών

υποψήφιοι βουλευτές εκλογικής περιφέρειας B Αθηνών υποψήφιοι βουλευτές εκλογικής περιφέρειας B Αθηνών ΑΔΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ο Αδάμος Γιάννης, 57 χρονών, ζει στην Καισαριανή και εργάζεται ως Αρχιτέκτων Μηχανικός στους ΗΣΑΠ. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα

ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης. υποψήφιοι δημοτικών εκλογών

ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης. υποψήφιοι δημοτικών εκλογών ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης υποψήφιοι δημοτικών εκλογών 2014 φίλη συμπολίτισσα, φίλε συμπολίτη Οι επόμενες δημοτικές εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Η θητεία αυξάνεται σε

Διαβάστε περισσότερα

Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης

Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης Υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Χρυσαφίδης Παντρεμένος και πατέρας 1 παιδιού. Γεννήθηκε στη Σύρο το 1959. Απ το 1973 εργαζόταν τα καλοκαίρια στο Νεώριο. Τελείωσε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MΕΡΤΥΡΗΣ. Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης ΑΝΘΟΥΣΑ _ΓΕΡΑΚΑΣ_ΠΑΛΛΗΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MΕΡΤΥΡΗΣ. Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης ΑΝΘΟΥΣΑ _ΓΕΡΑΚΑΣ_ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MΕΡΤΥΡΗΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣΠΑΛΛΗΝΗ 02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Εκλογικό Κέντρο Παλλήνης Εθν. Αντιστάσεως 13 & Φειδιππίδου Εκλογικό Κέντρο Γέρακα Θεσσαλονίκης 13, πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ό γ ρ α μ μ α & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι

Π ρ ό γ ρ α μ μ α & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι Π ρ ό γ ρ α μ μ α & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι Δ η μ ο τ ι κ έ ς Ε κ λ ο γ έ ς 2 0 1 4 Αξίζουμε έναν καλύτερο δήμο! υ π ο ψ ή φ ι ο ς δ ή μ α ρ χ ο ς Π ε ν τ έ λ η ς Πολίτες των Μελισσίων, της Νέας Πεντέλης και

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Για αυτά που γίνονται και για αυτά που μπορούν να γίνουν... ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Αγγελόπουλος Βασίλειος Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής- Καθηγητής Γεννήθηκε στον Αριστομένη Μεσσηνίας. Σπούδασε φυσικοθεραπεία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α ΕΣΜΕΥΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ. Ìáæß óõíå ßæïõìå!

Α ΕΣΜΕΥΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ. Ìáæß óõíå ßæïõìå! Α ΕΣΜΕΥΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Λάζαρος Κυρίζογλου Υποψήφιος Δήμαρχος ÌéëÜìå ìå ôï Ýñãï ìáò! Ìáæß óõíå ßæïõìå! Áîßæåé íá óõììåôý åéò! Πρόγραμμα ημοτικής δράσης >> σελ.3-6

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΔΑΚΗΣ Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. (2002). Ασχολείται με την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου της σχολής ΠΜ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ 2010 ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ. Αδαµίδης Σωτήρης

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ 2010 ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ. Αδαµίδης Σωτήρης ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ 2010 ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ Αδαµίδης Σωτήρης Γεννήθηκε τον Μάιο του 1965 και µεγάλωσε στην παλιά πόλη της Ξάνθης. Έχει σπουδάσει ιοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 1989

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ αρχιτέκτων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Το πρόγραμμά μας για το μέλλον της πόλης με τα μάτια στραμμένα στον άνθρωπο H πρότασή μας για να κάνουμε την πόλη

Διαβάστε περισσότερα

Δημοπούλου Ευγενία: Ιδρυτικό μέλος του γυναικείου συνεταιρισμού SYNAXIS με έδρα την Μαρωνεία

Δημοπούλου Ευγενία: Ιδρυτικό μέλος του γυναικείου συνεταιρισμού SYNAXIS με έδρα την Μαρωνεία www.prasinoi.gr, e-mail: info@prasinoi.gr, τηλ: 210 3223867 facebook.com/prasinoi twitter.com/greensgr Άκερμανς Μόνικα: Γεννήθηκε στην Ολλανδία. Ζει στην Ελλάδα από το 1991. Είναι ενεργός πολίτης και εργάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΜΑΡΧΟΣ Σε αυτές τις δηµοτικές εκλογές ΠΑΝΟΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΜΑΡΧΟΣ Συναντηθήκαµε στους δρόµους: στους αγώνες ενάντια στο χαράτσι της ΕΗ, ενάντια στις συγχωνεύσεις σχολείων, στις αποκαθηλώσεις των κεραιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΣ ΕΚΠΟΙΖΩ Αλευρίτου Ελένη Γιατρός, από τα ιδρυτικά μέλη και πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. Έχει στην ευθύνη της θέματα υγείας, διατροφής, ασφάλειας τροφίμων και προϊόντων, τυποποίησης προϊόντων-υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

Οι 21 Έλληνες Ευρωβουλευτές 2014-2019

Οι 21 Έλληνες Ευρωβουλευτές 2014-2019 Οι 21 Έλληνες Ευρωβουλευτές 2014-2019 ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Συνομοσπονδιακή Ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς Ο Μανώλης Γλέζος γεννήθηκε στ Απεράθου της Νάξου το 1922. Tο 1935, ως μαθητής δημιούργησε αντιφασιστική

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής 2015. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής 2010. Χαράλαμπος Λόντος.

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής 2015. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής 2010. Χαράλαμπος Λόντος. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής 2010 Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής Ιωάννης Κουμέντος Χαράλαμπος Λόντος Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1958. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου.

Διαβάστε περισσότερα

Τέρμα στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας Όταν αγαπάς την περιοχή σου δεν την πας πίσω

Τέρμα στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας Όταν αγαπάς την περιοχή σου δεν την πας πίσω Στο Ολυμπιακό χωριό οι αναπληρωτές υπουργοί υγείας και παιδείας n σελ. 8 Νέο γήπεδο μπάσκετ στις Αχαρνές Επίσκεψη στα μνημεία των Αχαρνών από τον Σ. Ντούρο n σελ. 20 n σελ. 17 ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΣΕΝΗΣ ΚΡΙΤΩΝ. Ο Κρίτων Αρσένης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977. Είναι ευρωβουλευτής από το 2009.

ΑΡΣΕΝΗΣ ΚΡΙΤΩΝ. Ο Κρίτων Αρσένης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977. Είναι ευρωβουλευτής από το 2009. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΙΑ Η Αθανασία (Σία) Αναγνωστοπούλου είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 16 ης Σεπτεµβρίου 2007 ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ Β ΑΘΗΝΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 16 ης Σεπτεµβρίου 2007 ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ Β ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 16 ης Σεπτεµβρίου 2007 ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ Β ΑΘΗΝΑΣ ΑΝ ΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ικηγόρος Εγκληµατολόγος. Μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ. Γεννήθηκε το 1976. Μεγάλωσε στην Αθήνα και την Αλεξανδρούπολη. ικηγόρος,

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Αναγέννηση \ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΉ ΚΊΝΗΣΗ

Δημοτική Αναγέννηση \ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΉ ΚΊΝΗΣΗ ( / ^ γ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝ Χ., 3ΥΣ 5 ΝΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ - ΙΔΡΥΤΗΣ: ΠΑΝ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣΙ ΕΚΔΟΤΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΣ * ΕΔΡΑ: ΠΙΤΣΙΝΙΑΝΙΚΑ ΚΥΘΗΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 - ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 12:00 12:45 Μ.Μ. - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 - ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 12:00 12:45 Μ.Μ. - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 - ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 12:00 12:45 Μ.Μ. - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Συγκεντρωτική κατάσταση Ειδικών Επιστηµόνων και Επαγγελµατιών Α. ΟΜΑ ΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - WORK SHOPS (3 ος όροφος)

Διαβάστε περισσότερα

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές και τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων έχουν ως εξής:

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές και τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων έχουν ως εξής: Η σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές και τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων έχουν ως εξής: 1. Αμυράς Γιώργος Ο Γιώργος Αμυράς είναι πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών και από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΕΤΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΕΤΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΕΤΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 2013 4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μήνυμα Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου 7 1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 8 1.1 Παρουσίαση του ΔΣ 11 1.2 Παρουσιαση των Στελεχών της Εταιρείας 16 1.3

Διαβάστε περισσότερα