ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ & ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΠΑΝΣKΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ & ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΠΑΝΣKΟ"

Transcript

1 8-11/3/2019 4ήμερη ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ & ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ XΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣKΟ ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Παρασκευή 8/3/2019 : ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΝΣΚΟ 6:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ οδών. Κατόπιν για γεύμα καθ οδών επί της εθνικής οδού. Συνεχίζοντας προσπερνάμε την συμπρωτεύουσα για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε στη Βουλγαρία, για να καταλήξουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στo ΜΠΑΝΣΚΟ. Τακτοποίηση. Δείπνο, διανυκτέρευση. : ΜΠΑΝΣΚΟ Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Αξιοποιήστε το χρόνο σας με περιπάτους στο χιονισμένο χωριό η στο χιονοδρομικό κέντρο. Δείπνο, διαν/ση. : ΜΠΑΝΣΚΟ / ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ Πρωινό και εκδρομή στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας την ΣΟΦΙΑ. Ξενάγηση της πόλης όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του ALEXANDER NEVSKI, την Βυζαντινή εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος και επιστροφή νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση. : ΜΠΑΝΣΚΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με μια ευχάριστη παράκαμψη για επίσκεψη στη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Συνεχίζουμε για το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ για τον απαραίτητο έλεγχο. Από την γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας την συμπρωτεύουσα, φθάνουμε στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ για να γευματίσουμε προαιρετικά. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΑΘΗΝΑ στάσεις καθ οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 160 H/B ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ: Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Διαμονή ( 3 ) διαν/σεις στο ξενοδοχείο ROYAL PARK 4****. Ημιδιατροφή (3 πρωινά & 3 δείπνα). Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό. Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

2 8-11/3/2019 4ήμερη ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΞΑΝΘΗ ΣΟΥΦΛΙ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΒΑΛΑ Παρασκευή 8/3/2019 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ οδών. Κατόπιν για γεύμα καθ οδών επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ και εφόσον κάνουμε μια ενδιάμεση στάση καθ οδών θα φτάσουμε το απόγευμα στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση νωρίς το πρωί για τον ακριτικό νομό της ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ. Θα περάσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ και θα φτάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, έλεγχος των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων(ταυτότητες νέου τύπου ή Διαβατήρια) Πρώτος σταθμός μας η Παλαιά Ορεστιάδα, σημερινό Καραγάτς. Μία βόλτα στην πόλη θα μας οδηγήσει στον σιδηροδρομικό σταθμό. Εκεί που άλλοτε το Όριαν εξπρές είχε ένα από τους σταθμούς του. Επίσκεψη στον περιβάλλοντα χώρο. Συνεχίζουμε και κινούμενοι παράλληλα προς τον Έβρο, περνάμε την μακρά γέφυρα και κατευθυνόμαστε προς την πόλη που ίδρυσε ο Αδριανός, την Ανδριανούπολη. Διατρέχοντας την πόλη, πρώτος σταθμός μας το μοναδικό Μουσείο Υγείας, στα αναπαλαιωμένα ανάκτορα του Μπεγιαζίτ και συνεχίζουμε για το σαράι ή τα παλάτια των σουλτάνων, που σήμερα σώζονται λείψανα αυτών. Επιστροφή στο κέντρο της Ανδιανούπολης. Επίσκεψη στο Τζαμί του Σουλτάνου Σελιμιγιέ το οποίο αποτελεί ένα αριστούργημα της Οθωμανικής και Ισλαμικής τέχνης(στα πρότυπα της Αγίας Σοφίας). Χρόνος για περιήγηση της παλιάς Ελληνικής πόλης, ψώνια στις κλειστές αγορές και γευστικές απολαύσεις στα παραδοσιακά εστιατόρια της. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή και πάλι μέσω Καστανιών στην Κομοτηνή με ενδιάμεση στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια παραδοσιακή παράδοση. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΞΑΝΘΗ και συνεχίζουμε για τα ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ με μία στάση στο χωριό ΣΜΙΝΘΗ. Γύρο στις 13.00μ.μ. θα επιστρέψουμε στην πόλη της ΞΑΝΘΗΣ για να παρακολουθήσουμε το καρναβάλι της με τα εντυπωσιακά άρματα και τους μεταμφιεσμένους, παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Μετά το τέλος του καρναβαλιού θα πάμε στη γέφυρα του ποταμού ΚΟΣΥΝΘΟΥ για να παρακολουθήσουμε την αναβίωση του παλαιού Ξανθιώτικου Εθίμου «Το κάψιμο του τσάρου» με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 K. Δευτέρα 11/3/2019 Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΒΑΛΑ στάση. Εν συνεχεία για την περιοχή του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο ( OLYMPUS THEA BOUTIQKE 4****) όπου θα έχουμε το Σαρακοστιανό μας γεύμα σε μπουφέ με διάφορα νηστίσιμα εδέσματα προσφορά του γραφείου μας. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΑΘΗΝΑ στάσεις καθ οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 198 H/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ANATOLIA BOUTIQUE 3*** στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ σε δίκλινα δωμάτια, 3) Τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα 3 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Το Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ, 6) Τον τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό στην ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 9) Φ.Π.Α. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τη επίσκεψη στην ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ είναι απαραίτητη η χρήση ταυτότητας νέου τύπου ή διαβατήριου. ΣΤΟ PHARAE PALACE 4**** ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ Το Κρέμασμα της Γριάς Συκούς ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΠΥΛΟ ΜΕΘΩΝΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑ 7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΙΣΑΡΗ ΒΑΣΤΑ και φτάνουμε στο εκκλησάκι της ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ όπου από την στέγη του προβάλλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβλύζει νερό, επίσκεψη, παραμονή, γεύμα στην περιοχή. Συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΑΤΑ, επίσκεψη στην εκκλησία της Υπαπαντής και στο Μοναστήρι των Καλογραιών. Κατόπιν για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4 Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον γύρο της ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. Θα περάσουμε το ΠΕΤΑΛΙΔΙ, την παραθαλάσσια γραφική ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ και θα καταλήξουμε στην ΜΕΘΩΝΗ στάση και επίσκεψη στο επιβλητικό ενετικό παραθαλάσσιο κάστρο της. Κατόπιν για ΠΥΛΟ, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στην πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ για να παρακολουθήσουμε τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της που οργανώνει ο Δήμος. Δείπνο. Διανυκτέρευση. K. Δευτέρα 11/3/2019 Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΜΕΣΣΗΝΗ για να παρακολουθήσουμε τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις με αρχή την αναβίωση ενός εθίμου, την δίκη και τον απαγχονισμό της γριάς Σηκούς από τον Ιμπραήμ Πασά στην Κρεμάλα.(Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα προσφέρεται παραδοσιακή φασολάδα από τον Σύλλογο Γυναικών Μεσσήνης). Επιστροφή στην παραλία της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ παραμονή, γεύμα (κούλουμα). ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 148 H/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4**** στην παραλία της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ σε δίκλινα δωμάτια, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Αρχηγό-Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ) (Στο PALLATINO 4**** στο κέντρο της πόλης) 6:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ στάση καθ οδόν. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο καράβι όπου θα μας μεταφέρει στο νησί της ΖΑΚΥΝΘΟΥ άφιξη παραμονή, γεύμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα οι εκδρομείς θα είναι ελεύθεροι για να κάνουν μια βόλτα στην στολισμένη πόλη, με τα έντονα εορταστικά χρώματα, τις υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις και την παρακολούθηση του Βενετσιάνικου γάμου.(ένα δρώμενο που προκαλεί την φαντασία και μας μεταφέρει στον 16 Ο αι., σ έναν γάμο ευγενών Ζακυνθινών που σημάδεψε το νησί ιστορικά και πολιτικά). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5 Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προάστιο του ΜΠΟΧΑΛΗ με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλεως της ΖΑΚΥΝΘΟΥ που απλώνεται από το λιμάνι έως τον ΛΑΓΑΝΑ, εκεί θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο Κάστρο, όπως και το λόφο του ΣΤΡΑΝΗ όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον «Ύμνο της Ελευθερίας» και τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους». Εν συνέχεια μετάβαση και επίσκεψη στην Ιερά Μονή της ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ όπου ασκήτεψε ο ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ και φυλάσσονται τα άμφιά του. Επιστροφή το μεσημέρι στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ, γεύμα(ελεύθερο) και παρακολούθηση της περιφοράς του Καρνάβαλου με Άρματα και Καρναβαλιστές, όπως επίσης και το χιουμοριστικό έθιμο Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ για έναν καφέ. Επιστροφή στην πόλη, παραμονή, γεύμα(κούλουμα). Το μεσημέρι επιβίβαση στο καράβι για ΚΥΛΛΗΝΗ. ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 148 H/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο PALLATINO 4**** στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ σε δίκλινα δωμάτια, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Tα 2 Δείπνα, 5) τα εισιτήρια του πλοίου A/R, 6) Αρχηγό-Συνοδό, 7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 9) Φ.Π.Α. ΣΚΥΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΣΚΥΡΙΑΝΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ (ΣΤΟ SKYROS PALACE 4****) 6:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΕΡΕΤΡΙΑ στάση. Εν συνεχεία για ΚΥΜΗ επιβίβαση στο καράβι και μετάβαση στα ΛΙΝΑΡΙΑ το γραφικό λιμάνι της ΣΚΥΡΟΥ, άφιξη και συνεχίζουμε για τον οικισμό ΜΑΓΑΖΙΑ που βρίσκεται κάτω από την ΧΩΡΑ με την αμμουδερή παραλία της, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την παλιά χώρα της ΣΚΥΡΟΥ που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στην σκιά ενός μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6 Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς. Κατόπιν θα παρακολουθήσουμε τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις με πρωταγωνιστή τον Γέρο ντυμένος με τσοπάνικο πανωβράκι, τροχαδοκάλτσες, παραδοσιακά υποδήματα κατασκευασμένα από δέρμα, κάπα με κουκούλα, μάσκα από προβιά, ζωσμένος με κουδούνια προβάτων και να κρατάει τσοπάνικο ραβδί. Διασχίζει τα στενά δρομάκια της Χώρας με ρυθμικούς βηματισμούς προκαλώντας μια ηχηρή παρουσία λόγω των κουδουνιών.(παρέα έχει την Κορέλα, άντρας ντυμένος με γυναικεία ρούχα να χορεύει γύρω του κουνώντας το μαντήλι). Παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Εν συνεχεία θα γνωρίσουμε το βόρειο μέρος του νησιού που είναι κατάφυτο από πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι την θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την ΑΤΣΙΤΣΑ γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους, στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα έχουμε το Εορταστικό Αποκριάτικο Δείπνο με dj για χορό και γλέντι. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στην Χώρα για να παρακολουθήσουμε διάφορα χορευτικά Αποκριάτικα δρώμενα στην κεντρική πλατεία. Εν συνεχεία για το λιμάνι ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο καράβι για ΚΥΜΗ. Άφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΙΑ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 165 H/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) τα ξενοδοχεία SKYROS 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ της ΣΚΥΡΟΥ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Αρχηγό Συνοδό, 6) τα εισιτήρια του πλοίου A/R, 7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 9)Φ.Π.Α.

7 Στο OLYMPUS THEA BOUTIQKE HOTEL 4**** ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ (ΜΠΟΥΛΕΣ και ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ) ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΒΕΡΓΙΝΑ ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ μ ενδιάμεσες στάσεις καθ οδών. Συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ και αρχίζουμε ν ανεβαίνουμε για το ορεινό χωριό ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. Κατά την διάρκεια της διαδρομής μας θα διακρίνουμε το φυσικό μεγαλείο της κοιλάδας. Φτάνοντας θα απολαύσουμε τα Αρχοντικά, το πράσινο και τις πηγές του χωριού. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να επισκεφτούμε το Αρχοντικό του Σβάρτς και το Λαογραφικό Μουσείο, παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για την περιοχή του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο OLYMPUS THEA BOUTIQKE 4****. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΕΡΟΙΑ για να φτάσουμε στον Αρχαιολογικό χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ, επίσκεψη στο Μουσείο. (έξοδα ατομικά). Κατόπιν για την γιορτινή και Αποκριάτικη ΝΑΟΥΣΑ γεμάτη με κόσμο που γιορτάζει με κέφι και μουσικές εκδηλώσεις, όπου θα ζήσουμε την ατμόσφαιρα του καρναβαλιού στο κέντρο της πόλης. Θα παρακολουθήσουμε το περίφημο δρώμενο του «Γενίτσαροι και Μπούλες» με τις παραδοσιακές φορεσιές και τις κουδούνες να γεμίζουν τους δρόμους της πόλης, τον Ναουσαίικο παραδοσιακό γάμο και την παρέλαση των μεταμφιεσμένων, παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. K. Δευτέρα 11/3/2019 Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στις πλαγιές του ΟΛΥΜΠΟΥ στάση στο χωριό. Εν συνεχεία για τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου θα έχουμε το Σαρακοστιανό μας γεύμα σε μπουφέ με διάφορα νηστίσιμα εδέσματα, προσφορά του γραφείου μας. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΑΘΗΝΑ στάσεις καθ οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ: 145 H/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο OLYMPUS THEA BOUTIQKE 4**** στην περιοχή του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ σε δίκλινα δωμάτια, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Το Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 9) Φ.Π.Α.

8 ΝΑΥΠΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ (ΜΕ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΥΦΟΣ & ΣΤΥΛ) ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΣΠΕΤΣΕΣ - ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΡΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΜΥΚΗΝΕΣ - ΠΑΛΑΜΙΔΙ (ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ) 7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΚΡΑΝΙΔΙ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ, επιβίβαση στο καραβάκι για να μας μεταφέρει σε μικρή απόσταση στην νήσος ΣΠΕΤΣΕΣ, άφιξη και περιήγηση στο δημοφιλέστατο τουριστικό προορισμό Ελλήνων αλλά και ξένων τουριστών. Το ηρωικό νησί της Επανάστασης του 1821 που γέννησε στιβαρούς καπεταναίους και ανέδειξε την καπετάνισσα Μπουμπουλίνα. Χρόνος ελεύθερος λοιπόν για καφέ, ψώνια και φαγητό μέχρι το απόγευμα που θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Αργολίδας το ΝΑΥΠΛΙΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον Αρχαιολογικό Χώρο των ΜΥΚΗΝΩΝ(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για το ΠΑΛΑΜΗΔΙ ένα από τα ωραιότερα κάστρα της Ελλάδος και το καλύτερο διατηρημένο φρουριακό συγκρότημα της ενετοκρατίας. Βρίσκεται σε ύψος 216μ. με θέα την πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ, τον Αργολικό κόλπο και το Μπούρτζι(έξοδα ατομικά). Το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στην πόλη που θα είμαστε ελεύθεροι να ζήσουμε τους Αποκριάτικους ρυθμούς της, με αποκορύφωμα την Καρναβαλική παρέλαση με μπροστάρη τον βασιλιά καρνάβαλο, όπου τον ακολουθούν μαριονέτες και άρματα στο ταξίδι του μέχρι την καύση στο λιμάνι. Θα τον αποχαιρετίσουμε με μουσική και βεγγαλικά. Το βράδυ θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τις νεανικές συναυλίες στην πλατεία Συντάγματος. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Αρχαίο Θέατρο της ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Συνεχίζοντας την διαδρομή μας παραλιακά θα καταλήξουμε στον ΓΑΛΑΤΑ και από εκεί όσοι θέλουν μπορούν να περάσουν απέναντι στον ΠΟΡΟ, παραμονή, γεύμα(κούλουμα). Επιστροφή για ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 110 B/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ELENA 3*** σε δίκλινα δωμάτια στo ΝΑΥΠΛΙΟ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Αρχηγό Συνοδό, 5) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α. 8) το καραβάκι για ΣΠΕΤΣΕΣ A/R.

9 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΔΙΑΚΟΠΤΟ (ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΩΤΟΥ) ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΕΛΑΤΟΥ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΔΕΛΦΟΥΣ ΑΡΑΧΟΒΑ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία για το Μοναστήρι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ που βρίσκεται κολλημένο πάνω σ ένα βράχο, τοπίο σπάνιας ομορφιάς, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για την ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ στάση. Κατόπιν για την πόλη των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ παραμονή, γεύμα. Το μεσημέρι θα επιβιβαστούμε στο τρενάκι για μια ξεχωριστή διαδρομή διασχίζοντας το φαράγγι του Βουρα ι κού με θέα τους απόκρημνους βράχους και τις διαδοχικές χαράδρες που μαγεύουν και προκαλούν ταυτόχρονα. Μετά από μιας ώρας διαδρομής περίπου θα φτάσουμε στο ΔΙΑΚΟΠΤΟ. Επιβίβαση στο πούλμαν και συνεχίζουμε την διαδρομή μας για ΑΙΓΙΟ - ΡΙΟ και διασχίζοντας την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ θα καταλήξουμε στην γραφική πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΡΝΟΥ, ολιγόλεπτη στάση και αρχίζουμε ν ανεβαίνουμε για τα χωριά της ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ. Εφόσον περάσουμε από ΛΙΜΝΙΤΣΑ και ΤΕΡΨΙΘΕΑ θα φτάσουμε στην ΑΝΩ ΧΩΡΑ το ωραιότερο χωριό της ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ πνιγμένο στα έλατα, στάση. Εν συνεχεία για ΕΛΑΤΟΥ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ για να παρακολουθήσουμε την μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση με πολλές συμμετοχές καρναβαλιστών και εντυπωσιακά άρματα. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό ΓΑΛΑΞΙΔΙ για να γιορτάσουμε τα κούλουμα με το παραδοσιακό έθιμο ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για ΔΕΛΦΟΥΣ ΑΡΑΧΟΒΑ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 145 H/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ, 3) Τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα 2 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

10 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΟΚΕΩΝ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΜΑΝΗ ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ ΜΥΣΤΡΑΣ ΚΡΟΚΕΕΣ - ΓΥΘΕΙΟ ΑΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ ΣΤΟΥΠΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για ΣΠΑΡΤΗ και φτάνουμε στην νεκρή πια καστροπολιτεία του Βυζαντίου τον ΜΥΣΤΡΑ επίσκεψη. Εν συνεχεία για την τοποθεσία του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΓΥΘΕΙΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για την γραφική καστροπολιτεία της ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, άφιξη και επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια του κάστρου, τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις εκκλησίες και τα μαγαζάκια με τοπικά προϊόντα, που συνθέτουν μια μαγευτική εικόνα περιπλάνησης. Εν συνεχεία για την παραλία του χωριού παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για το χωριό ΚΡΟΚΕΕΣ όπου θα παρακολουθήσουμε το ομώνυμο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ που διοργανώνει ο δήμος της πόλης, με παρέλαση αρμάτων και πολλές εκδηλώσεις όπως συναυλίες, πυροτεχνήματα και χορό στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΕΟΠΟΛΗ και φτάνουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για τις ανατολικές ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου, θα περάσουμε την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στην γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ στάση. Κατόπιν για την όμορφη ΚΑΛΑΜΑΤΑ παραμονή, γεύμα(κούλουμα). Επιστροφή για ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεση στάση. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 110 B/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο PANTHEON 3*** στo ΓΥΘΕΙΟ σε δίκλινα δωμάτια, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Αρχηγό - Συνοδό, 5) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α.

11 ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΒΥΤΙΝΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑ 7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΙΣΘΜΟ στάση. Στην συνεχεία θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο Κάψιας, με τον πλούσιο διάκοσμο από πολύχρωμους σταλαγμίτες και σταλακτίτες που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη(έξοδα ατομικά). Κατόπιν για ΒΥΤΙΝΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΛΑΓΚΑΔΙΑ στάση και καταλήγουμε στην ΟΛΥΜΠΙΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο της ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Εν συνεχεία για την γιορτινή ΠΑΤΡΑ όπου θα παρακολουθήσουμε το ομώνυμο καρναβάλι και θα χορέψουμε στους ξέφρενους ρυθμούς του, παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ στάση στο χωριό. Εν συνεχεία για ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ στάση. Κατόπιν για ΕΛΛΗΝΙΚΟ παραμονή, γεύμα(κούλουμα). Συνεχίζουμε για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 128 H/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο OLYMPIC VILLAGE 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην ΟΛΥΜΠΙΑ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα 2 Δείπνα, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α.

12 ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΜΠΟΥΡΑΝΙ) ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΟ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΖΑΓΟΡΑ - ΒΟΛΟ 7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ οδόν. Κατόπιν για ΣΤΥΛΙΔΑ και φτάνουμε στoν ΒΟΛΟ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για την ΠΟΡΤΑΡΙΑ όπου θα θαυμάσουμε τα περίφημα αρχοντικά της και θα φτάσουμε στη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ το μπαλκόνι του Πηλίου όπως αποκαλείται από πολλούς με την εκπληκτική θέα στην πόλη του ΒΟΛΟΥ, στάση. Συνεχίζουμε για τα όμορφα ΧΑΝΙΑ το μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ανατολική πλευρά του ΠΗΛΙΟΥ, με την πρώτη μας στάση τον παραδοσιακό οικισμό της ΖΑΓΟΡΑΣ με τα ξακουστά μήλα της. Εν συνεχεία για την γοητευτική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τα αρχοντικά της, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια, τις οξιές που όλα αυτά δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο, στάση. Εν συνεχεία για τον ΚΙΣΣΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. K. Δευτέρα 11/3/2019 Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΟΛΟ ΛΑΡΙΣΑ και φτάνουμε στον ΤΥΡΝΑΒΟ όπου θα παρακολουθήσουμε την κατασκευή του ΜΠΟΥΡΑΝΙ μέσα σ ένα πραγματικό γλέντι με τραγούδια και χορούς, με τα διάφορα φαλλικά ομοιώματα και πειράγματα των ντόπιων να κυριαρχούν, παραμονή, γεύμα (κούλουμα). Επιστροφή για ΛΑΜΙΑ - ΑΘΗΝΑ στάσεις καθ' οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 128 H/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο TASIA XANI KOKKIKI 3*** σε δίκλινα δωμάτια στα ΧΑΝΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΙΔΗΨΟΥ ΡΟΒΙΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΧΑΔΟΣ ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ - ΙΣΤΙΑΙΑ 7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση. Εν συνεχεία για το χωριό ΠΡΟΚΟΠΙ όπου θα επισκεφτούμε τον ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ και θα προσκυνήσουμε το σκήνωμά του. Κατόπιν για ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΑΙΔΗΨΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το χωριό ΙΣΤΙΑΙΑ, ελεύθεροι για βόλτα στην πλατεία. Εν συνεχεία για το ψαροχώρι ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΧΑΔΟΣ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στην ΑΙΔΗΨΟ για να παρακολουθήσουμε το ομώνυμο Καρναβάλι όπου πλήθος κόσμου μικροί και μεγάλοι καταλύουν στην παραλιακή οδό με την παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών. Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στο λιμάνι με παραδοσιακά χορευτικά δρώμενα και ολοκληρώνονται με το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου. Δείπνο με DJ σε Αποκριάτικό Πάρτι. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ επίσκεψη. Συνεχίζουμε για ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ μία τοποθεσία ανεξάντλητης ομορφιάς. Φτάνοντας σε υψόμετρο 600μ. θα περπατήσουμε μέσα από όμορφα μονοπάτια για να αντικρίσουμε τα νερά του ποταμού Σηπία που πέφτουν από ύψος 15μ. και δημιουργούν τους ομωνύμους καταρράκτες σχηματίζοντας μια πανέμορφη κρυστάλλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος. Επιστροφή στις ΡΟΒΙΕΣ παραμονή, γεύμα(κούλουμα). Εν συνεχεία για ΑΙΔΗΨΟ επιβίβαση στο φέριμποτ για ΑΡΚΙΤΣΑ ΑΘΗΝΑ με μια ενδιάμεση στάση καθ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 110 B/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ΛΗΤΩ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην ΑΙΔΗΨΟ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα, 5) φεριμπότ, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 9) Φ.Π.Α.

14 ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ Η ΑΛΠΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ(ΤΑΥΡΩΠΟΥ) - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΜΕΤΕΩΡΑ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ οδών. Συνεχίζουμε για ΔΟΜΟΚΟ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ - ΜΟΣΧΑΤΟ και φτάνουμε στη ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ στάση. Εν συνεχεία για Πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ παραμονή, γεύμα στις όχθες τις λίμνης. Στη συνέχεια θα κάνουμε το γύρο της λίμνης του Ταυρωπού με τις δαντελωτές και δασοσκέπαστες όχθες της να ξεπροβάλουν η μια μετά την άλλη που είναι η κατάληξη των ποταμιών που ξεκινούν από τις βουνοκορφές. Η διαδρομή είναι μαγευτική μέσα από γραφικά χωριουδάκια, με τις μυρωδιές του ξύλου και της φύσης να συνεπαίρνουν τον επισκέπτη. Θα έχουμε μια ενδιάμεση στάση στο ΦΡΑΓΜΑ και στα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ για καφέ. Κατόπιν για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΕΤΕΩΡΑ, επίσκεψη στην Μονή ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ όπου από τον εξώστη της βλέπουμε ολόκληρη την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, τον θεσσαλικό κάμπο και την οροσειρά της Πίνδου.Εν συνεχεία για το παραδοσιακό ΜΕΤΣΟΒΟ. Θα επισκεφτούμε το Αρχοντικό του Τοσίτσα, την πινακοθήκη του Αβέρωφ και την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με τα μοναδικά ξυλόγλυπτα, παραμονή, γεύμα. Επίσης θα μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε μια βόλτα στα μαγαζιά με τα υφαντά, τα τυριά και τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής. Επιστροφή το απόγευμα στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ της ΠΙΝΔΟΥ και του ΚΟΖΙΑΚΑ. Θα περάσουμε την πανέμορφη ΠΥΛΗ με το τοξωτό γεφύρι της, την ελατοσκέπαστη ΕΛΑΤΗ και συνεχίζοντας την διαδρομή μας μέσα από τα περτουλιώτικα λιβάδια(τοπίο Αλπικής ομορφιάς) θα ξεπροβάλει μπροστά μας το γραφικό ΠΕΡΤΟΥΛΙ πνιγμένο στα έλατα σε υψόμετρο 1100μ. χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού, θα καταλήξουμε στο όμορφο ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ, στάση. Επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και ξενώνες που προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική ομορφιά φυσικού κάλους, παραμονή, γεύμα (κούλουμα). Κατόπιν για ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΔΟΜΟΚΟ ΛΑΜΙΑ - ΑΘΗΝΑ στάσεις καθ οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

15 ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ: 118 B/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο FAMISSIS 3*** στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ σε δίκλινα δωμάτια, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Αρχηγό - Συνοδό, 5) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α. ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΖΑΜΑΛΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΟΝΙΤΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ - ΚΑΛΠΑΚΙ - ΝΗΣΑΚΙ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ στάση και μέσω της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ θα φτάσουμε στο ΜΕΝΙΔΙ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΑΡΤΑ και φτάνουμε στο ΜΠΙΖΑΝΙ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο με τα Κέρινα Ομοιώματα. Συνεχίζουμε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΛΠΑΚΙ, επίσκεψη στο πολεμικό Μουσείο. Συνεχίζουμε για ΚΟΝΙΤΣΑ, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις κορυφές της ΓΚΑΜΗΛΑΣ και του ΣΜΟΛΙΚΑ σε υψόμετρο 600 μ. στάση. Κατόπιν για την ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ επίσκεψη. Εν συνεχεία για το Κεντρικό Ζαγόρι όπου μέσω ΑΝΩ ΠΕΔΙΝΩΝ θα φτάσουμε στο γραφικό χωριό των ΖΑΓΟΡΙΩΝ το ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ που δεσπόζει στη χαράδρα του ΒΙΚΟΥ με την μοναδική πέτρινη αρχιτεκτονική των οικημάτων του, παραμονή, γεύμα. (Μέσω μιας σύντομης πεζοπορίας μπορούμε να επισκεφτούμε την Μονή ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ όπου από το μικρό μπαλκόνι της θα δούμε με κομμένη την ανάσα το απόκοσμο θέαμα της χαράδρας του ΒΙΚΟΥ ένα από τα μεγαλύτερα και βαθύτερα φαράγγια του κόσμου). Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ με προαιρετική μετάβαση στο ΝΗΣΑΚΙ της Παμβώτιδας το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλί Πασά. Το νησάκι περιβάλλεται από οκτώ Μοναστηριακά συγκροτήματα. Εμείς θα επισκεφτούμε το πιο σημαντικό τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου στα κελιά του σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλί Πασά και τον θανάτωσαν. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια με τα εξαίρετα δείγματα λαϊκής τέχνης και τα παραδοσιακά γιαννιώτικα γλυκά απ' όπου θα μπορέσουμε να ψωνίσουμε. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα στην πόλη για να παρακολουθήσουμε τις γνωστές ΤΖΑΜΑΛΕΣ δηλαδή τις μεγάλες

16 φωτιές που μεταμφιεσμένοι χορεύουν σε διπλές και τριπλές σειρές γύρω τους στις διάφορες γειτονιές με το γλέντι να κρατάει μέχρι το πρωί. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το όμορφο ΜΕΤΣΟΒΟ που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ. στην οροσειρά της Πίνδου, με τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήρια από πέτρα και ξύλο, τα γραφικά σοκάκια, τα αξιοθέατα όπως το Αρχοντικό του Τοσίτσα, την πινακοθήκη του Αβέρωφ, την Μητρόπολη της Αγ. Παρασκευής και τα μοναδικά προϊόντα παραγωγής τους, στάση. Εν συνεχεία για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ παραμονή, γεύμα(κούλουμα). Κατόπιν για ΔΟΜΟΚΟ ΛΑΜΙΑ στάση καθ οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ: 118 B/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο PALLADION 3*** στο κέντρο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ σε δίκλινα δωμάτια, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Αρχηγό - Συνοδό, 5) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α. ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Μπουμπούνες & Χάσκαρη ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ(ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ) ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ οδών. Κατόπιν για ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΓΡΕΒΕΝΑ και φτάνουμε στην γραφική πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, η οποία περιβάλλεται από τη Λίμνη Ορεστιάδας που θεωρείται μορφολογικά η ωραιότερη λίμνη της Ελλάδος και ένα από τα μαγευτικότερα σκηνικά της Δυτικής Μακεδονίας, θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε την ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ που είναι χτισμένη στις όχθες της λίμνης με μοναδική θέα την γύρω περιοχή, επίσκεψη. Εν συνεχεία για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

17 Μετά το πρωινό αναχώρηση για το παραδοσιακό Αλπικό χωριό ΝΥΜΦΑΙΟ με τα πετρόχτιστα σπίτια που βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Βίτσι σε ύψος 1350μ. στάση. Κατόπιν για ΦΛΩΡΙΝΑ και μέσω μιας ωραιότατης διαδρομής περνάμε την ΒΙΓΛΑ και το ΠΙΣΟΔΕΡΙ για να καταλήγουμε στον Εθνικό Δρυμό των Πρεσπών (Μικρής και Μεγάλης), με την μοναδική και σπάνια χλωρίδα και πανίδα. Εκεί θα επισκεφτούμε το τελευταίο χωριό στα σύνορα με την Αλβανία, τους ΨΑΡΑΔΕΣ της Μεγάλης Πρέσπας ένας παραδοσιακός ψαράδικος οικισμός, παραμονή, γεύμα. Μετά το φαγητό αναχωρούμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στις όχθες της πανέμορφης λίμνης και ψώνια στα περίφημα γουναράδικά της. Αργά το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης, τις γνωστές ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ δηλαδή άναμμα φωτιών στις πλατείες με αποκορύφωμα αυτή που στήνεται στην πλατεία του Ντουλτσό. Όλοι οι παριστάμενοι πηδούν πάνω από τα αναμμένα κάρβουνα για να απαλλαγούν από το κακό. Επίσης ο Δήμος προσφέρει σαρακοστιανά εδέσματα και θα υπάρχουν και χορευτικά συγκροτήματα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. K. Δευτέρα 11/3/2019 Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στο ΔΙΣΠΗΛΙΟ τον πρώτο λιμναίο οικισμό του 5000π.χ. με πιστή αναπαράσταση των συνηθειών και τρόπου ζωής του νεολιθικού ανθρώπου, ως κυνηγού για την αναζήτηση τροφής(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για ΤΡΙΚΑΛΑ παραμονή, γεύμα (κούλουμα). Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΑΘΗΝΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 138 H/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) τα ξενοδοχεία ANESIS & BYZANTIUM 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα 2 Δείπνα, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

18 ΑΠΟΚΡΙΕΣ στα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ (ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ) ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «BYZANTINO» 4**** H ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ ΑΓΝΑΝΤΑ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ στάση καθ οδών. Εν συνεχεία μέσω ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ απολαμβάνοντας την παραλίμνια διαδρομή της ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ θα φτάσουμε στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΘΕΡΜΟΥ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζοντας τον γύρο της λίμνης από την βόρεια πλευρά θα περάσουμε το ΑΓΡΙΝΙΟ και θα καταλήξουμε στην ΑΡΤΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο(5km. από την πόλη). Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα ωραιότερα Τζουμερκιώτικα χωριά, γεμάτα από έλατα. Μετά από μια διαδρομή που θα μας μαγέψει πραγματικά με τα πετρόχτιστα χωριά, τους καταρράκτες, τα παλιά γεφύρια και διασχίζοντας τα ΑΓΝΑΝΤΑ θα φτάσουμε στο εκπληκτικό Σπήλαιο της ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ με εντυπωσιακούς χρωματισμένους σταλαγμίτες κάτω από τους οποίους έχουν σχηματιστεί 3 λίμνες, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ που είναι το χαρακτηριστικότερο Τζουμερκιώτικο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες της Στρογκούλας, από τις ποιό επιβλητικές κορυφές, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο με μια ενδιάμεση στάση στο γεφύρι της ΑΡΤΑΣ. Δείπνο. Διανυκτέρευση. K. Δευτέρα 11/3/2019 Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ με την γραφική μαρίνα της. Εν συνεχεία για το τουριστικό ΝΥΔΡΙ παραμονή, γεύμα(κούλουμα). Κατόπιν για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΑΝΤΙΡΡΙΟ στάση καθ οδόν, θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΡΙΟ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 135 H/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο BYZANTINO 4**** σε δίκλινα δωμάτια (5km από την ΑΡΤΑ), 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Αρχηγό Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

19 ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ(ΑΡΙΔΑΙΑΣ) - ΕΔΕΣΣΑ (ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟ) ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ οδών. Κατόπιν γεύμα καθ οδών επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για την όμορφη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, επίσκεψη στον πολιούχο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ, στον Λευκό Πύργο, στην Πλατεία Αριστοτέλους και βόλτα στον παραλιακό δρόμο με θέα τον Θερμαϊκό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ΒΕΡΓΙΝΑ 3***. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΕΛΛΑ, επίσκεψη(προαιρετική) στον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της. Πλήθος επισκεπτών συρρέουν απ όλες τις γωνιές του πλανήτη για να δουν από κοντά την Αγορά της Πέλλας και τα ευρήματα των ανασκαφών της Αρχαίας πόλης που γνώρισε πρωτοφανή πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη στην εποχή της. Εν συνεχεία για ΛΟΥΤΡΑΚΙ και φτάνουμε στα ξακουστά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ επίσκεψη(μπάνιο προαιρετικό). Κατόπιν γεύμα στην περιοχή. Συνεχίζουμε για ΕΔΕΣΣΑ επίσκεψη στους περίφημους καταρράκτες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΤΥΡΝΑΒΟ όπου θα παρακολουθήσουμε την κατασκευή του ΜΠΟΥΡΑΝΙ μέσα σ ένα πραγματικό γλέντι με τραγούδια και χορούς, με τα διάφορα φαλλικά ομοιώματα και πειράγματα των ντόπιων να κυριαρχούν, παραμονή, γεύμα (κούλουμα). Επιστροφή για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ οδόν. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 138 H/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ΒΕΡΓΙΝΑ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

20 10-11/3/2019 2ήμερη ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ( ΜΠΟΥΡΑΝΙ ) ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΧΑΝΙΑ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ με ενδιάμεσες στάσεις καθ οδών. Κατόπιν για ΒΟΛΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ με τα περίφημα αρχοντικά της και φτάνουμε στα ΧΑΝΙΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στην ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ το μπαλκόνι του ΠΗΛΙΟΥ, στάση. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ - ΛΑΡΙΣΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΤΥΡΝΑΒΟ όπου θα παρακολουθήσουμε την κατασκευή του ΜΠΟΥΡΑΝΙ μέσα σ ένα πραγματικό γλέντι με τραγούδια και χορούς, με τα διάφορα φαλλικά ομοιώματα και πειράγματα των ντόπιων να κυριαρχούν, παραμονή, γεύμα (κούλουμα). Επιστροφή για ΛΑΜΙΑ στάση καθ' οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 65 B/B ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ΜΕTROPOL 3*** στην ΛΑΡΙΣΑ σε δίκλινα δωμάτια, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) Αρχηγός-Συνοδός, 5) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α.

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Σας προτείνουμε... 18-20/6/2016 3ήμερη ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ - ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΟΛΗΣ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ ΤΙΜΗ : 110 Η/Β

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 22-25/3/2019 4ήμερη ΜΠΑΝΣKΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Παρασκευή 22/3/2019 : ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΝΣΚΟ 6:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:15π.μ. από

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 30/12-2/1/2019 4ήμερη Ο ΜΥΛΟΣ των ΞΩΤΙΚΩΝ στα ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ(ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ) ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΜΕΤΣΟΒΟ

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 25-28/10/2018 4ήμερη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ ΠΕΜΠΤΗ 25/10/2018 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 6η Εκδρομές Θεοφανείων Μοναδική Υπερπροσφορά 120 με ημιδιατροφή!! 3ήμερο Θεοφανείων στην Ήπειρο και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Epirus Palace!! ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 1η Ημέρα: Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 22-25/3/2014 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ ΜΟΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ekδρομές Φεβρουαρίου

Ekδρομές Φεβρουαρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 2η Ekδρομές Φεβρουαρίου 1-2/02/14 2 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 60 με ημιδιατροφή και διανυκτέρευση στην πόλη της Καλαμάτας!! 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ-ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ Μόνο 125! Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ 88 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 06:00 το λιμάνι της ΡΑΦΗ- ΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον

Διαβάστε περισσότερα

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13.

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13. ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες 1 Η ΗΜΕΡΑ:

Διαβάστε περισσότερα

25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα

25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα 25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Κωδικός 195 Α/Α Προορισμοί Ημέρες Σε Δίκλινο δωμάτιο Παιδικό σε τρίκλινο, έως 12 ετών Επιβάρυνση Μονόκλινο Αναχωρήσεις 1 ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ 25-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:00π.μ.από το γραφείο μας μέσω Ριου- Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, όπου έξω από το Μπιζάνι θα κάνουμε 45 'λεπτά στάση για

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 24-27/12/2013 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΛΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Εκδρομές Νοεμβρίου 31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Μόνο 60 με ημιδιατροφή!! ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (κατά ημερομηνία αναχώρησης)

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (κατά ημερομηνία αναχώρησης) ΚΩΔΙΚΟΣ 237 C2 ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (κατά ημερομηνία αναχώρησης) No 1 ΣΑΒΒΑΤΟ 29/6/2019 29-30/6/2019 2ήμερη ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ ΣΤΟΥΠΑ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ 7:30

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3.

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΤΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΠΑΞΟΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ 6-8/7/ ΠΑΡΓΑ ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΚΤΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΠΑΞΟΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ 6-8/7/ ΠΑΡΓΑ ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΟΥΛΙΟΣ 6-8/7/2018 3ήμερη ΑΚΤΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΠΑΞΟΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ - ΠΑΡΓΑ ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/7/2018 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΙΣΘΜΟ στάση.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ. Terzis travel

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ. Terzis travel 2-5/5/2019 4ήμερη ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ ΠΕΜΠΤΗ 2/5/2019 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. Στάση καθ οδόν. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές με Πούλμαν

Οργανωμένες Εκδρομές με Πούλμαν Οργανωμένες Εκδρομές με Πούλμαν Μεσσηνιακά Κάστρα 3 & 4 Ημέρες του «Κουτρούλη ο γάμος» & «το κρέμασμα της Γριάς Συκούς» 1η Ημέρα: 24/02 Αθήνα Αγία Θεοδώρα Καλαμάτα Συγκέντρωση νωρίς το πρωί. Επιβίβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Τέλη Μαρτίου 2012 Αρχές Απριλίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Μέγα πήλαιο πήλαιο Λιμνών Αγία Λαύρα Μουσείο Ολοκαυτώματος Σόπος Θυσίας - Λίμνη Σσιμπλού Ζαρούχλα 2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Αναχωρήσεις: 28/10, 19/11, 17/12, 06/01, 25/03 2 Ημέρες Σα ιστορικά

Διαβάστε περισσότερα

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Αεροπλάνο Λεωφορείο Πλοίο: από 26/03/2012 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11 ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10 ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ Αναχώρηση στις 7.00 με προορισμό το καταφύγιο του Πάρνωνα. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι και δασικούς δρόμους που θα μας οδηγήσουν μέσα στα πυκνά δάση

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ»

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Ν. Ραιδεστός 11/01/2017 Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Αγαπητοί συνάδελφοι, Σε συνέχεια των ορειβατικών δραστηριοτήτων μας και μετά από τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Θρακικά Τέμπη 4ήμερη πεζοπορική 28 Απριλίου 1 Μαΐου 2018 Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Πρωτομαγιά 2018 και η παρέα του ΦΟΝΙ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 25 Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 25 Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 2 1 ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 25 Η ΜΑΡΤΙΟΥ Τιμές κατ σε ΕΥΡΩ ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ALKYON 5* Πλήρη διατροφή Βραχάτι Κορινθίας 226/0 Standard 1 Superior 200 Standard 20 Superior 270 Standard 110 Superior 10 90 2 70 1o 12

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/3-2/4/015 ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο

Διαβάστε περισσότερα

Οδικές εκδροµές στην Ελλάδα Πρωτοµαγιά 2017

Οδικές εκδροµές στην Ελλάδα Πρωτοµαγιά 2017 To Darzentas Travel σας προτείνει Οδικές εκδροµές στην Ελλάδα Πρωτοµαγιά 2017 1 28/4-1/5/2017 4ήµερη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/4/2017 ΘΡΑΚΗ ΑΝ ΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΓΥΡΟΣ ΘΑΣΟΥ ΣΟΥΦΛΙ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΚΑΒΑΛΑ 7:00 π.µ. αναχώρηση από

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 135,00. Αναχώρηση. 26 Απριλίου 2019 (06:30)

ΠΑΣΧΑ 2019 ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 135,00. Αναχώρηση. 26 Απριλίου 2019 (06:30) ΠΑΣΧΑ 2019 ΖΑΚΥΝΘΟΣ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 135,00 Αναχώρηση 26 Απριλίου 2019 (06:30) Κατανυκτικό Πάσχα με έθιμα και παραδόσεις στο «Φιόρο του Λεβάντε»! Ημέρα 1 (Μ. Παρασκευή /2019) ΑΘΗΝΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο Alkyon Resort ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ K. Δευτέρα τιμές το άτομο 178 90 104 70 Πλήρης Διατροφή & Αποκριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6 9/6/14 ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ ΤΡΕΝΟ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΞΑΝΘΗ ΔΡΑΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΑΘΗΝΑ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΚΑΒΑΛΑ:Στις 8:30π.μ αναχώρηση από τα γραφεία μας. Με στάσεις στη διαδρομή θα φτάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

10-14/04/15 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΓ.ΟΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHOS PALACE 4*

10-14/04/15 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΓ.ΟΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHOS PALACE 4* 10-14/04/15 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΓ.ΟΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHOS PALACE 4* 30 Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07.00 πμ. Από ΠΕΙΡΑΙΑ/ ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης 4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών Κεντρική Ελλάδα Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης Αναχωρήσεις: 17/11 05/01 23/03 4 Ημέρες Μετέωρα: Σο πέτρινο δάσος Σα Μετέωρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 12-18/8/2018 7ΗΜΕΡΗ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 1 η ΗΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 12/08/2018 Αναχώρηση 19.30μ.μ. από Ομόνοια και 20.00μ.μ. από το Δημοτικό Θέατρο για το λιμάνι του Πειραιά. Τακτοποίηση σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ 5ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ: 7/7, 15/7, 22/7, 29/7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 3/8, 12/8, 21/8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 7/7, 2/9, 9/9

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ 5ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ: 7/7, 15/7, 22/7, 29/7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 3/8, 12/8, 21/8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 7/7, 2/9, 9/9 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ 5ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ( Τιμή από 225 euro με Ημιδιατροφή ) ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ: 7/7, 15/7, 22/7, 29/7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 3/8, 12/8, 21/8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 7/7, 2/9, 9/9 1 Η ΗΜΕΡΑ 7:00 π.μ. αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ-Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ- ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ 1 η ημέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συγκέντρωση ώρα 19.30 στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

BANSKO ALL INCLUSIVE

BANSKO ALL INCLUSIVE BANSKO ALL INCLUSIVE ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ 4 & 5 ημέρες ΣΟΦΙΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡIΛΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΡΙΝ, ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΖΜΠΟΚ ΝΤΟΜΠΡΙΝΙΤΣΕ ΒΕΛΙΝΓΚΡΑΝΤ-ΛΙΜΝΗ ΜΠΑΤΑΚ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Πρόγραμμα εκδρομής

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Ατομικές Εκδρομές με δικό σας μέσο (όλες οι τιμές είναι ανά άτομο) Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο ALKYON RESORT 5* ΒΡΑΧΑΤΙ 6-8/0

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 Κωδικός 237B1 ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 A/A ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΗΜ. ΤΙΜΗ ΜΟΝ. ΗΜΕΡΟΜ. 1 ΓΥΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) 6ΗΜ 285 Η/Β 345 Η/Β 13-18/6 2 ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΘΡΑΚΗ ΓΥΡΟΣ ΘΑΣΟΥ 4ΗΜ 175 Η/Β 235 Η/Β 14-17/6 3 ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΓΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Σελ. 22 ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ (1 βράδυ): DOMOTEL ANEMOLIA 4* ή παρόμοιο ΒΟΛΟΣ (3 βράδια) VOLOS PALACE 4* ή παρόμοιο ΑΘΗΝΑ (2 βράδια): TITANIA HOTEL 4* ή παρόμοιο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η εξαήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ 1η Ημέρα: Αναχώρηση 7.30πμ.για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και αναχώρηση για το γύρο της τεχνιτής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μμε πρώτη στάση για γεύμα την πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Επειτα για

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 7η Εκδρομές Εξωτερικού Απόκρεων

ΕΝΟΤΗΤΑ 7η Εκδρομές Εξωτερικού Απόκρεων ΕΝΟΤΗΤΑ 7η Εκδρομές Εξωτερικού Απόκρεων ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 4,5&6 ΗΜΕΡΕΣ από 365 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑΣ 6& 7 ΗΜΕΡΕΣ από 395 ΛΟΝΔΙΝΟ - ΠΑΡΙΣΙ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ 4,5& 6 ΗΜΕΡΕΣ από 420 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ 4,5&

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 3250401-5, Fax: 210 3237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr 1 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2010 ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΠΡΑΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) 12 ΗΜΕΡΕΣ 23/03/2010 ΕΩΣ 03/04/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 / ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Αναχώρηση 07:00, ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες ΑΘΗΝΑ: Σαχτούρη 103, Πειραιάς Τηλ. 2103319761 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Ζωγράφου 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Προορισμός: Θεσσαλονίκη Ημερομηνίες: 3/3/2015 7/3/2015 Ξενοδοχείο: Porto Palace Hotel 5* Deluxe Αριθμός συμμετεχόντων: 53 Αριθμός συνοδών: 5 Πρόγραμμα πολυήμερης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η μέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετακίνηση στο λιμάνι Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ 5ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ: 18/7, 25/7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 1/8, 8/8, 13/8, 22/8, 28/8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 6/9, 14/9 1 Η ΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 1η ΗΜΕΡΑ 26/04/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑΞΟΣ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:30. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις 08:40 για την

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55 ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ Βενετία-Πάντοβα-Βερόνα-Μιλάνο-Κόμο- Λάγκο Ματζόρε-Νίκαια-Σαν Πωλ Ντεβάνς- Κάννες-Εζ-Μόντε Κάρλο-Μονακό-Ράπαλο- Πόρτο Φίνο-Μπολόνια Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ η σας ταξιδεύει! 1 1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Στο μαγευτικότερο νησί των Κυκλάδων και έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου, σας περιμένουν επιλεγμένα ξενοδοχεία, για τις πιο αξέχαστες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

01/01/15 ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ

01/01/15 ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ 01/01/15 ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ Αναχώρηση 09. 00πμ. για ΙΣΘΜΟ στάση και συνεχίζουμε για το όμορφο ΝΑΥΠΛΙΟ, χτισμένο κάτω από το βαρύ όγκο του ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ κατά μήκος της παραλίας,

Διαβάστε περισσότερα