ασ καλζςαμε λοιπόν εδϊ για να ακοφςετε τθ δικιά μασ αλικεια για το Γθροκομείο, από τουσ ανκρϊπουσ που εργάηονται δϊδεκα και πλζον χρόνια.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ασ καλζςαμε λοιπόν εδϊ για να ακοφςετε τθ δικιά μασ αλικεια για το Γθροκομείο, από τουσ ανκρϊπουσ που εργάηονται δϊδεκα και πλζον χρόνια."

Transcript

1 ε λ ί δ α 1 Καλθςπζρα ςασ Καλωςορίηουμε όλουσ που με τθ ςυμμετοχι ςασ μασ ςτθρίηετε και ςυμβάλετε ςτον αγϊνα μασ για να μθν κλείςει το μοναδικό Γθροκομείο του νθςιοφ μασ το οποίο καλφπτει ςοβαρζσ κοινωνικζσ ανάγκεσ, που ςτισ μζρεσ μασ κα πολλαπλαςιαςτοφν. ασ καλζςαμε λοιπόν εδϊ για να ακοφςετε τθ δικιά μασ αλικεια για το Γθροκομείο, από τουσ ανκρϊπουσ που εργάηονται δϊδεκα και πλζον χρόνια. Πιςτεφουμε ότι, μόνο όλοι μαηί μποροφμε να καταφζρουμε κάτι ςτουσ δφςκολουσ καιροφσ που περνάμε, γιατί το ζνα μετά το άλλο προςπακοφν να αφαιρζςουν τα δικαιϊματά μασ. Η δφναμι μασ είναι ςτθν ενότθτα και ςτθν κοινι δράςθ. Σο Γθροκομείο Ικαρίασ, το λειτουργεί από το 1997 θ Μθτρόπολθ άμου ςτα πλαίςια των φιλανκρωπικϊν δραςτθριοτιτων τθσ Εκκλθςίασ. Σο Γθροκομείο μπορεί να βρίςκεται ςε μοναςτθριακι ζκταςθ αλλά καταςκευάςτθκε εξ ολοκλιρου με δωρεζσ και εργαςία Ικαριωτϊν, ντόπιων και μεταναςτϊν. Οι θλικιωμζνοι που φιλοξενεί (ο αρικμόσ κυμαίνεται) δίνουν όλθ τουσ τθ ςφνταξθ. Δυςτυχϊσ απλοί ςυμπολίτεσ μασ προτείνουν οι τρόφιμοι να δίνουν τθν περιουςία τουσ ςτο Γθροκομείο, και αν αφιςουμε φυςικά να ιςχφςει κάτι τζτοιο ςε λίγο καιρό μεγάλο κομμάτι τθσ Νικαριάσ κα ανικει ςτθ Μθτρόπολθ άμου.

2 ε λ ί δ α 2 Οκτϊ εργαηόμενοι (θ μία διευκφντρια) με ςφμβαςθ εργαςίασ αορίςτου χρόνου λειτουργοφν εδϊ και δεκατζςςερα χρόνια το Γθροκομείο. Αυτό ςθμαίνει ότι τισ βάρδιεσ του 24ωρου καλφπτουν τζςςερισ εργαηόμενοι (για να βγαίνουν τα ρεπό ) που εκτελοφν κακικοντα πολλϊν ειδικοτιτων (μαγείρεμα, ςυχνά βαριά νοςθλεία, ενζςεισ, κακαριςμοφσ κατακλίςεων, κακθμερινι κακαριότθτα όλου του κτιρίου κ.λ.π.) τθν προςπάκειά μασ να τα βγάλουμε πζρα ςυχνά ξεπερνάμε τα όρια τθσ αντοχισ μασ. Όςο για εξειδικευμζνο προςωπικό είχε προςλάβει θ Διοίκθςθ νοςθλεφτρια, θ οποία ζφυγε όταν τελείωςε θ ςφμβαςι τθσ. Θα μποροφςε να παραμείνει ςτο ίδρυμα εάν ικελαν. Όπωσ αντιλαμβάνεςτε αρκετοί από τουσ θλικιωμζνουσ ζχουν ςοβαρά πακολογικά κινθτικά προβλιματα και απαιτείται ιδιαίτερθ φροντίδα τθν οποία παρζχουμε όλα αυτά τα χρόνια άψογα, όχι γιατί το λζμε εμείσ αλλά γιατί το διαπιςτϊνουν κάκε μζρα όςοι επιςκζπτονται το Γθροκομείο. ε περίπτωςθ που κάποιοσ θλικιωμζνοσ παρουςιάςει ςοβαρό πρόβλθμα με τθν υγεία του, οι εργαηόμενοι, καλοφμε γιατρό από το Νοςοκομείο και πάντα ανταποκρίνονται με προκυμία. υχνά απαιτείται και θ μεταφορά τουσ ςτο Νοςοκομείο. Ακόμθ αρκετζσ φορζσ εκτόσ ωραρίου αςχολοφμαςτε με εκδθλϊςεισ, ςυντιρθςθ, βάψιμο των χϊρων κ.α. με δικά μασ ζξοδα. Κάνουμε ςυνεχείσ επιςκζψεισ όταν ζχουμε άρρωςτο εκτόσ βάρδιασ από κακαρό ενδιαφζρον. Πρζπει να τονίςω ότι θ μόνθ βοικεια που ζχουμε είναι από τουσ εκελοντζσ και ειδικά δφο ανκρϊπουσ, τον Κο Κϊςτα και τθν Κα Σοφλα Καβαρλίγκου που ζρχονται ςε κακθμερινι βάςθ ςτο ίδρυμα.

3 ε λ ί δ α 3 Παρά τθ μεγάλθ προςπάκεια που καταβάλουμε να τα προλάβουμε όλα, τόςο λίγοι που είμαςτε, ζχουμε να αντιμετωπίςουμε εδϊ και ζξι χρόνια τθν ψυχολογικι πίεςθ τθσ Διοίκθςθσ που ςυνεχϊσ μασ λζει ότι κλείνει, όχι μόνο ςε εμάσ αλλά και ςτουσ θλικιωμζνουσ με αποτζλεςμα να είμαςτε ςε ςυνεχι ζνταςθ και εμείσ αλλά περιςςότερο οι θλικιωμζνοι. Προςπακϊντασ να μασ πείςει θ Διοίκθςθ ότι οικονομικά το ίδρυμα βουλιάηει, φτάνει ςυχνά ςτο ςθμείο να μασ προτρζπει να αδειάηουμε τισ ςακοφλεσ ςκουπιδιϊν ςτουσ κάδουσ και να τισ ξαναχρθςιμοποιοφμε, να πλζνουμε τισ γάηεσ, να αδειάηουμε τουσ κακετιρεσ, πράγματα τα οποία ευτυχϊσ ποτζ δεν εφαρμόςαμε και αποφφγαμε τισ μολφνςεισ. Σα γάντια που χρθςιμοποιοφμε, το Νova για τθν τθλεόραςθ, τθν αςφρματθ ςυςκευι τθλεφϊνου τα πλθρϊνουμε μόνοι μασ. ε ςχζςθ με το τθλζφωνο, ςασ κάνουμε γνωςτό ότι τελευταία θ προϊςταμζνθ το κλειδϊνει όταν φεφγει, με αποτζλεςμα να μθ μποροφμε να επικοινωνοφμε με το Νοςοκομείο και με όποιον άλλον χρειαςτοφμε. Δεν είμαςτε μικροπρεπείσ που λζμε όλα αυτά αλλά κζλουμε να ςασ τονίςουμε τισ δυςκολίεσ που αντιμετωπίηουμε. Για παράδειγμα ηθτϊντασ τουσ μιςκοφσ μασ απ τθ Διευκφντρια μασ απαντοφςε ότι δεν υπάρχει οφτε 1 και να άμε να δουλζψουμε μετά τθ βάρδια του Γθροκομείου ςε δεφτερθ δουλειά για να πλθρωκοφμε από εκεί. Αυτό ιταν ζνα από τα ανζκδοτά τθσ.

4 ε λ ί δ α 4 Η απαξίωςθ απζναντί μασ από τθν πλευρά τθσ Διεφκυνςθσ εκδθλϊκθκε ςε ςθμείο να κλειδϊνει τα τρόφιμα και να ςτζλνει μζλθ τθσ οικογζνειάσ τθσ, όταν λείπει, να βγάλουν ότι χρειαηόμαςτε, ενϊ τθν ίδια ϊρα μασ εμπιςτεφεται να ζχουμε ςτθν ευκφνθ μασ φάρμακα βαριάσ νοςθλείασ (ψυχοφάρμακα). Η απειλι εδϊ και ζξι χρόνια ότι κα κλείςει γίνεται απόφαςθ τθσ Μθτρόπολθσ άμου που μασ ανακοινϊκθκε ςτισ 29 Απριλίου τελείωσ τυχαία. Παρότι ο Διμαρχοσ και τα μζλθ του Δθμοτικοφ υμβουλίου που το γνϊριηαν, δεν πιραν τισ απαιτοφμενεσ πρωτοβουλίεσ, δεν ζγινε κατορκωτό να ςυγκαλζςουν ζκτακτο δθμοτικό ςυμβοφλιο όπωσ επανειλθμμζνα τουσ ηθτοφςαμε. Μπροςτά ςε αυτζσ τισ μεκοδεφςεισ τθσ Διοίκθςθσ του Γθροκομείου και τθν παντελι αδράνεια χρόνια τϊρα πρϊθν και νυν δθμοτικϊν αρχϊν ϊςτε ν απαιτιςουμε πανδθμοτικζσ κινθτοποιιςεισ το Γθροκομείο να ενταχκεί ςτθν Τγειονομικι Περιφζρεια που υπάγεται και το Νοςοκομείο, παρά τθν παντελι εγκατάλειψθ του Τπουργείου Τγείασ Πρόνοιασ που κυμικθκε μετά από δεκατζςςερα χρόνια να κάνει ζλεγχο ενϊ οφείλει να λειτουργεί το ίδιο τζτοια ιδρφματα, παρά ταφτα οι ελάχιςτοι εργαηόμενοι κινθτοποιθκικαμε και κάναμε γνωςτό το πρόβλθμα ςτθν Ικαρία και όχι μόνο. Γιατί θ Διευκφντρια που εργάηεται από τότε που ξεκίνθςε θ λειτουργία του ιδρφματοσ χαίρεται που κλείνει; Είναι μια ςτάςθ που δθμιουργεί ςε εργαηόμενουσ, τροφίμουσ και ςτουσ ςυγγενείσ τουσ ερωτθματικά.

5 ε λ ί δ α 5 Γιατί θ Διοίκθςθ του Γθροκομείου πράγματα που κα μποροφςαν να φτιαχτοφν (μθχάνθμα που ςθκϊνει αρρϊςτουσ που είναι δωρεά, πλυντιριο πιάτων, ψυγείο, ςτεγνωτιριο, υδραυλικά κ.α.) τ άφθςαν ςτθν τφχθ τουσ υποβακμίηοντασ ζτςι τθ λειτουργία του ιδρφματοσ; Γεννιτρια που ποτζ δεν αγοράςτθκε παρότι ςφλλογοσ από Ράχεσ ζκανε μακαρονάδα μετά τισ μεγάλεσ χιονοπτϊςεισ του 2004 για το ςυγκεκριμζνο λόγο. Σι ςτόχο ζχει θ εςκεμμζνθ εγκατάλειψθ; Ζχοντασ ακόμα μια δωρεά από τθν Ολυμπιάδα του 2004 μοιράςτθκαν ςτα ιδρφματα όλθσ τθσ Ελλάδασ όλοσ ο εξοπλιςμόσ των ςπιτιϊν που ζμεναν οι ακλθτζσ. Μζςα ςε αυτά ιταν και το δικό μασ Γθροκομείο. το ίδρυμα ζφταςαν οριςμζνα, τα υπόλοιπα αποκθκεφτθκαν ςτο θςυχαςτιριο του Δεςπότθ και ςτο Μοναςτιρι τθσ Λευκάδασ. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο του Γθροκομείου ςτισ ςυναντιςεισ του με τον εβαςμιότατο κεωροφςε περιττό να ενθμερϊςει εμάσ για τισ αποφάςεισ τουσ. Αγαπθτοί ςυνδθμότεσ θ ςυνζχιςθ τθσ λειτουργίασ του Γθροκομείου μασ αφορά όλουσ και πρϊτα απϋ όλα τον ίδιο τον Διμο. Όπωσ αντιλαμβάνεςτε μζρεσ τϊρα με ςτιριξθ ςυνδθμοτϊν μασ και ςωματείων και κυρίωσ με το ωματείο Εργαηομζνων του Νοςοκομείου είμαςτε ςε κινθτοποιιςεισ. Εκδόςαμε και κυκλοφορίςαμε ςτουσ αρμόδιουσ φορείσ, ςτα Μ.Μ.Ε. και όςο μπορζςαμε ςε όλθ τθν Ικαρία δελτίο Σφπου. Σα

6 ε λ ί δ α 6 ςωματεία και οι ςφλλογοι, μασ ζςτειλαν ψθφίςματα ςυμπαράςταςθσ. τθ ςυγκζντρωςθ του Εργατικοφ Κζντρου ςτισ 11 Μαΐου τονίςτθκε από όλουσ τουσ ομιλθτζσ θ ανάγκθ να μθν κλείςει το Γθροκομείο οφτε μζρα και να μθν απολυκεί κανζνασ εργαηόμενοσ. Πιςτεφουμε ότι όλοι μαηί κα τα καταφζρουμε. Μασ περιμζνουν κι άλλοι αγϊνεσ για το Νοςοκομείο που μεκοδεφεται να γίνει Κζντρο Τγείασ όπωσ και για τα χολεία μασ. Θα ςτακοφμε ςε ζνα ζνα ςτα επιχειριματα που επικαλείται ο εβαςμιότατοσ ςτθν τετραςζλιδθ επιςτολι του.

7 ε λ ί δ α 7 Οι τρεισ λόγοι που επικαλείται ο ςεβαςμιότατοσ Μθτροπολίτθσ άμου Ευςζβιοσ πάνω ςτουσ οποίουσ επιχειρεί να ςτθρίξει τθν απόφαςι του να ςταματιςει τθ λειτουργία του ιδρφματοσ: 1. τατικότθτα του κτιρίου α) Επικαλείται τθν ζκκεςθ αυτοψίασ τθσ Διεφκυνςθσ Σεχνικϊν Εργαςιϊν Περιφερειακισ Ενότθτασ άμου που ζγινε ςτισ 18 Απρίλθ, τϊρα δθλαδι παραμονζσ Πάςχα, με αφορμι τισ καταςτροφικζσ βροχοπτϊςεισ οι οποίεσ όλοι γνωρίηουμε ότι ζγιναν τον Οκτϊβρθ ακριβϊσ ζξι μινεσ πριν. οβαρά τα ερωτιματα που προκφπτουν Θζλει να μασ πει ο ςεβαςμιότατοσ Μθτροπολίτθσ ότι ενϊ ςε όλθ τθν Ικαρία θ αυτοψία για τισ καταςτροφζσ, ειδικά ςε ςπίτια ζγινε το Νοζμβρθ, ςτο Γθροκομείο περίμενε ζξι μινεσ μετά για να καλζςει τθν αρμόδια υπθρεςία; Δε κζλουμε να πιςτεφουμε ότι θ Διοίκθςθ κα μποροφςε να επιδείξει τζτοια ανευκυνότθτα. Οι ρωγμζσ παρουςιάςτθκαν - ναι ι όχι- ςτο κτίριο εδϊ και πάνω από δζκα χρόνια; Σίποτα παραπάνω δεν παρουςιάςτθκε με τισ βροχοπτϊςεισ, οι οποίεσ ζπλθξαν όπωσ όλοι γνωρίηουμε τθν βορειοδυτικι κυρίωσ πλευρά του νθςιοφ. Ζςτειλε τϊρα τθν αρμόδια υπθρεςία, για τθν αυτοψία, για να δικαιολογιςει τθ κζςθ του να κλείςει το Γθροκομείο; Γνωρίηει ναι ι όχι- ότι το ςυγκεκριμζνο ςθμείο με τισ τριχοειδείσ ρωγμζσ και ρθγματϊςεισ δεν ζχει πρόβλθμα ςτατικότθτασ, όπωσ βεβαιϊνει ειδικόσ μθχανικόσ; Να ςθμειωκεί ότι ςε αυτά τα δωμάτια δε ςτεγάηεται πια κανζνασ θλικιωμζνοσ.

8 ε λ ί δ α 8 2. Οικονομικοί λόγοι Όπωσ αναφζρει ο εβαςμιότατοσ δεν επαρκεί θ αυτοχρθματοδότθςθ αυτι που προτείνει και επιδιϊκει το υπουργείο εδϊ και κάτι χρόνια για όλο τον κοινωνικό τομζα (κλειςτά ιδρφματα ςαν το δικό μασ, νοςθλευτικά ιδρφματα, παιδικοφσ ςτακμοφσ κ.α.) Με δφο λόγια λζει ότι τα ζςοδα το 2010 ιταν ,45 από τα τροφεία δθλαδι από το ςφνολο των ςυντάξεων των θλικιωμζνων και ,53 από δωρεζσ, ςφνολο ,98 ενϊ τα ζξοδα γι αυτό λζει μεγάλο μζροσ του χρζουσ εξόφλθςε θ Ιερά Μθτρόπολθ και οι Ενορίεσ τθσ Ικαρίασ. Θζλει να μασ πει ότι δεν είναι μζςα ςτισ υποχρεϊςεισ τθσ Ιεράσ Μθτρόπολθσ και των Ενοριϊν τθσ Ικαρίασ θ οικονομικι ςυμβολι τουσ ςτθ λειτουργία του Εκκλθςιαςτικοφ Γθροκομείου; Αν όχι για ποιο λόγο μαηεφουν τα λεφτά από τουσ πιςτοφσ κάκε Κυριακι; τα ζξοδα του ιδρφματοσ κζλουμε να προςκζςουμε το πρόςτιμο που δίνουμε ςτο Ι.Κ.Α., γιατί ποτζ δεν πλθρϊνεται μζςα ςτθν προκεςμία και ζτςι κάποια ςτιγμι ζφταςε το ποςό ςτισ Πρζπει να αναφζρουμε ότι όλθ τθν τροφοδοςία και ότι χρειαηόμαςτε για να λειτουργιςει το ίδρυμα (κατεψυγμζνα λαχανικά, κρζατα, κιμάδεσ, απορρυπαντικά, χαρτικά, πάνεσ ακράτειασ και λοιπά), εκτόσ από ευπακι προϊόντα (φροφτα, γιαοφρτια, αυγά), τα χορθγεί εδϊ και ενάμιςθ χρόνο περίπου θ εταιρεία GLAROS.

9 ε λ ί δ α 9 Από το 2006 και μετά ζχουν ενδιαφερκεί να ςτεγαςτοφν ςτο Γθροκομείο γφρω ςτα ςαράντα με πενιντα άτομα. Η προϊςταμζνθ του ιδρφματοσ με τθν πρόφαςθ ότι κλείνουμε ζχει αποκλείςει όλεσ τισ αιτιςεισ για νζουσ τροφίμουσ. Ζχουν ςτεγαςτεί μόνο δζκα με δϊδεκα άτομα και αυτά με τθν παρζμβαςθ τρίτων. Αν για το 2010 τα ζςοδα από τα τροφεία δϊδεκα θλικιωμζνων είναι , από εικοςιτζςςερισ τροφίμουσ κα είναι τα διπλά. Σα ζξοδα των εργαηομζνων είτε οι γζροντεσ είναι δϊδεκα είτε εικοςιτζςςερισ είναι τα ίδια. Δεν αναφζρει ο εβαςμιότατοσ αν επιδοτείται θ Μθτρόπολθ από κρατικά και ευρωπαϊκά κονδφλια. Γεννάει ερωτθματικά το αντιφατικό γεγονόσ ότι τθν ϊρα που θ Διοίκθςθ του Γθροκομείου αποφαςίηει το κλείςιμο του, τθν ίδια ϊρα απαιτεί τθν δωρεά $ ενόσ αποκανόντα ςυμπατριϊτθ μασ ςτθν Αμερικι που τθν άφθςε με εντολι τθν επζκταςθ κακ φψοσ του Εκκλθςιαςτικοφ Γθροκομείου Ικαρίασ.

10 ε λ ί δ α Νομικό πλζγμα και ειδικότθτεσ Ο ςεβαςμιότατοσ επικαλείται τθν ζκκεςθ από το Τπουργείο Τγείασ και Κοινωνικισ Αλλθλεγγφθσ, του ϊματοσ Επικεωρθτϊν Τπθρεςιϊν Τγείασ και Πρόνοιασ (.Ε.Τ.Τ.Π), Σομζασ ελζγχου Πρόνοιασ θ οποία όπωσ αναφζρει διαπίςτωςε ελλείψεισ ςτο νομικό πλαίςιο τθσ Μονάδασ Φροντίδασ Ηλικιωμζνων μθ κερδοςκοπικοφ χαρακτιρα (Μ.Φ.Η.ΜΚ) τθσ Ιεράσ Μθτρόπολθσ άμου και Ικαρίασ και ελλείψεισ ςε εξειδικευμζνο προςωπικό. Μασ προκάλεςε εντφπωςθ το γεγονόσ ότι το Τπουργείο κυμικθκε μετά από δεκατζςςερα χρόνια να επιςκεφτεί το Γθροκομείο Ικαρίασ. Παρόλα αυτά, αυτά που εμείσ διαπιςτϊςαμε από τισ ερωτιςεισ τθσ Κασ Μαχαίρα ωσ παρατθριςεισ ιταν ότι ελάχιςτα άτομα κάνουν όλεσ τισ δουλειζσ πράγμα που απαγορεφεται δθλαδι τθ ίδια ϊρα τα ίδια άτομα να μαγειρεφουν, να κακαρίηουν, να φροντίηουν τουσ θλικιωμζνουσ. Όςο για το εξειδικευμζνο προςωπικό, θ Διοίκθςθ είχε προςλάβει νοςθλεφτρια με 8μθνθ ςφμβαςθ. Όταν πζραςε το 8μθνο τθν ζδιωξε. Η μζκοδοσ τθσ διοίκθςθσ του Γθροκομείου να φορτϊνει τουσ εργαηόμενουσ με όλα τα κακικοντα δεν είναι καινοφρια, το ίδιο το Τπουργείο Τγείασ Πρόνοιασ τθν εφαρμόηει ςτα ιδρφματα που λειτουργεί. Θα μποροφςε θ διοίκθςθ να είχε ξεχωρίςει ειδικότθτεσ αυτό όμωσ δεν τθ ςυνζφερε διότι κα απαιτοφςε διπλάςιο προςωπικό. Ενϊ λοιπόν μασ χρθςιμοποίθςε θ Διοίκθςθ, χρόνια τϊρα, με τον χειρότερο τρόπο ενϊ λειτουργιςαμε το Γθροκομείο φκάνοντασ ςτα όρια τθσ αντοχισ μασ τϊρα μασ αςκεί ψυχολογικι βία λζγοντασ ότι είμαςτε ανεπαρκείσ γι αυτό που τόςα χρόνια προςφζραμε. Ακόμα κι αν προςλάβει τισ ειδικότθτεσ που αναφζρει

11 ε λ ί δ α 11 θ Επικεϊρθςθ και μακάρι να τισ προςλάβει, το υπάρχον προςωπικό δεν περιςςεφει. Αγαπθτοί ςυνδθμότεσ τονίηουμε ξανά τουσ ςτόχουσ του αγϊνα που ζχουμε ξεκινιςει. Να μθν κλείςει το Γθροκομείο οφτε μια μζρα. Να μθν απολυκεί οφτε ζνασ εργαηόμενοσ και Ο Διμοσ να αναλάβει τισ υποχρεϊςεισ του.

ΑΠΑΝΣΗΕΙ ΣΟ ΠΡΟΣΕΙΝΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Γ ΕΠΑΛ

ΑΠΑΝΣΗΕΙ ΣΟ ΠΡΟΣΕΙΝΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Γ ΕΠΑΛ ΑΠΑΝΣΗΕΙ ΣΟ ΠΡΟΣΕΙΝΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Γ ΕΠΑΛ 1. Αγαπθτοί ςυμμακθτζσ, το παρόν απόςπαςμα θ Μελίνα εραφετινίδου αναπτφςςει τουσ προβλθματιςμοφσ τθσ για τον ευτελιςμό του κεςμοφ τθσ παρζασ εδράηοντασ

Διαβάστε περισσότερα

Ιςοπεδϊνονται τα αςφαλιςτικά μασ δικαιϊματα με τθν πρόταςθ τθσ κυβζρνθςθσ για το Αςφαλιςτικό

Ιςοπεδϊνονται τα αςφαλιςτικά μασ δικαιϊματα με τθν πρόταςθ τθσ κυβζρνθςθσ για το Αςφαλιςτικό ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΣΗΣΗ ΚΙΝΗΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΩΝ ΠΡΩΣΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ Ξενοφϊντοσ 15 Α 10551 Ακινα 27.01.2016 Ιςοπεδϊνονται τα αςφαλιςτικά μασ δικαιϊματα με τθν πρόταςθ τθσ κυβζρνθςθσ για το Αςφαλιςτικό «κοπεφω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥΔΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥΔΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥΔΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Υπ. Απόφαςθ 7001/Γ2 (ΦΕΚ 1562/27-06-2011) 1) Ειςαγωγή Η ςφγχρονθ κοινωνικι, οικονομικι, πολιτιςμικι και πολιτικι πραγματικότθτα ςτισ κοινωνίεσ δυτικοφ τφπου

Διαβάστε περισσότερα

Κατϊ τησ Προεδρύασ τησ Δημοκρατύασ των Αθηνών Κατϊ των κομμϊτων Κατϊ Βουλευτών

Κατϊ τησ Προεδρύασ τησ Δημοκρατύασ των Αθηνών Κατϊ των κομμϊτων Κατϊ Βουλευτών Βϋτο τισ Εκλογϋσ Προσ Άρειο Πϊγο 1/5/2012 Πρωτόκολλο 22. Προσ τουσ Έλληνεσ Προσ τον Ο.Η.Ε. - Προσ Ρωςύα - Περςύα - Αύγυπτο Αρχαύα Ελλϊδα - Εθιμικό Δύκαιο - Διεθνϋσ Δύκαιο - Ο.Η.Ε. UNESCO - Ε.Ε. Προεδρύα

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Το Βυζαντινό Κάστρο Πρόταςθ για υλοποίθςθ από εκπαιδευτικοφσ 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ειςαγωγι ςελ. 4 το μουςείο ςελ. 5 Περιγραφι του προγράμματοσ ςελ. 6 Παράρτθμα

Διαβάστε περισσότερα

Χριςτοφγεννα Πρωτοχρονιά Θεοφάνια ικθ και ζκιμα ςτθν Ελλάδα

Χριςτοφγεννα Πρωτοχρονιά Θεοφάνια ικθ και ζκιμα ςτθν Ελλάδα Χριςτοφγεννα Πρωτοχρονιά Θεοφάνια ικθ και ζκιμα ςτθν Ελλάδα Παρουςιάηουν οι Παναγιϊτθσ Π. Αντρζασ Ρ. 1 Ήκθ και ζκιμα Χριςτουγζννων Σα Χριςτοφγεννα είναι μία από τισ μεγαλφτερεσ κρθςκευτικζσ γιορτζσ για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΣΤΦΙΑΚΗ ΕΡΓΑΙΑ ΣΗΝ ΥΟΡΟΛΟΓΗΗ ΣΟΤ Σ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑ ΦΟΛΗ ΙΟΙΚΗΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΗ ΕΠΙΦΕΙΡΗΕΩΝ

ΠΣΤΦΙΑΚΗ ΕΡΓΑΙΑ ΣΗΝ ΥΟΡΟΛΟΓΗΗ ΣΟΤ Σ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑ ΦΟΛΗ ΙΟΙΚΗΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΗ ΕΠΙΦΕΙΡΗΕΩΝ Σ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑ ΦΟΛΗ ΙΟΙΚΗΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΗ ΕΠΙΦΕΙΡΗΕΩΝ ΠΣΤΦΙΑΚΗ ΕΡΓΑΙΑ ΘΕΜΑ : Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΤ ΟΡΘΟΤ ΕΣΑΙΡΙΚΟΤ ΣΤΠΟΤ ΜΕ ΚΡΙΣΗΡΙΟ ΣΗΝ ΥΟΡΟΛΟΓΗΗ ΣΟΤ ΠΟΤ ΑΣΡΙΑ: ΧΑΪΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΠΕΤΘ. ΚΑΘΗΓ.: κ.πιπιλιαγκοποτλο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΠΟΜΝΗΜΑ ΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΣΟΤ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΤ ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟΤ ΠΕΙΡΑΙΩ ΓΙΑ ΣΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΗ ΣΟΤ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΤ ΤΣΗΜΑΣΟ

ΤΠΟΜΝΗΜΑ ΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΣΟΤ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΤ ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟΤ ΠΕΙΡΑΙΩ ΓΙΑ ΣΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΗ ΣΟΤ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΤ ΤΣΗΜΑΣΟ ΤΠΟΜΝΗΜΑ ΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΣΟΤ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΤ ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟΤ ΠΕΙΡΑΙΩ ΓΙΑ ΣΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΗ ΣΟΤ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΤ ΤΣΗΜΑΣΟ προσ το ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Σο φορολογικό ςφςτθμα αποτελεί το βαςικότερο εργαλείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΟΥ ΤΕΕ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΟΥ ΤΕΕ Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΟΥ ΤΕΕ Σφνταγμα της Ελλάδας: Άρθρο 120 (παλαιό άρθρο 114), Ακροτελεφτια διάταξη «. 2. Ο ςεβαςμόσ ςτο φνταγμα και τουσ νόμουσ που ςυμφωνοφν με αυτό και θ αφοςίωςθ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ 1065 Δ/ΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΟΔΗΜΑΣΟ (Δ12)

ΠΟΛ 1065 Δ/ΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΟΔΗΜΑΣΟ (Δ12) ΠΟΛ 1065 ΘΕΜΑ: Κοινοποίθςθ οριςμζνων διατάξεων του άρκρου 5 του ν. 4038/2012 «Επείγουςεσ ρυκμίςεισ που αφοροφν τθν εφαρμογι του μεςοπρόκεςμου πλαιςίου δθμοςιονομικισ ςτρατθγικισ 2012-2015» (ΦΕΚ 14 Α702.02.2012),

Διαβάστε περισσότερα

Σα κφρια ςθμεία και οι βαςικζσ αλλαγζσ του νζου φορολογικοφ νομοςχεδίου:

Σα κφρια ςθμεία και οι βαςικζσ αλλαγζσ του νζου φορολογικοφ νομοςχεδίου: Σα κφρια ςθμεία και οι βαςικζσ αλλαγζσ του νζου φορολογικοφ νομοςχεδίου: Α. ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΟΔΗΜΑΣΟ 1. Νζα φορολογικι κλίμακα Ειςάγεται μια νζα φορολογικι κλίμακα χωρίσ διακρίςεισ ωσ προσ τθν πθγι προζλευςθσ

Διαβάστε περισσότερα

Καλζσ Πρακτικζσ ςτην Προςχολική Εκπαίδευςη ΙIΙ.A

Καλζσ Πρακτικζσ ςτην Προςχολική Εκπαίδευςη ΙIΙ.A ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΙΜΟΤ ΙΝΣΙΣΟΤΣΟ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΗ ΠΟΛΙΣΙΚΗ Αξιολόγηςη του Εκπαιδευτικοφ Ζργου ςτη χολική Μονάδα Διαδικαςία Αυτοαξιολόγηςησ Καλζσ Πρακτικζσ ςτην Προςχολική Εκπαίδευςη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΗΓΗΗ ΣΟΤ Δ.. ΣΗ ΤΚΕΨΗ ΜΕ ΣΑ Δ.. ΣΩΝ ΕΝΩΕΩΝ ΣΙ 10 ΙΑΝΟΤΑΡΙΟΤ 2016

ΕΙΗΓΗΗ ΣΟΤ Δ.. ΣΗ ΤΚΕΨΗ ΜΕ ΣΑ Δ.. ΣΩΝ ΕΝΩΕΩΝ ΣΙ 10 ΙΑΝΟΤΑΡΙΟΤ 2016 ΟΜΟΠΟΝΓΙΑ ΓΟΝΔΩΝ & ΚΗΓΔΜΟΝΩΝ ΠΔΡΙΦΔΡΔΙΑ ΑΣΣΙΚΗ Βεπανζέπος 22,6 ορ όποφορ, τηλ.: 210.3835093, φαξ: 210.3845434 210.3801227 www.goneis.org, e-mail: omosp.goneon.attikis@gmail.com. ΕΙΗΓΗΗ ΣΟΤ Δ.. ΣΗ ΤΚΕΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 4 ο Η αριστοτελική φυσική

Κεφάλαιο 4 ο Η αριστοτελική φυσική Κεφάλαιο 4 ο Η αριστοτελική φυσική 4.1. Φυσική και μεταφυσική στον Αριστοτέλη Στην αριστοτελική εγκυκλοπαίδεια της γνώσης η επιστήμη που κατέχει την κυρίαρχη θέση είναι χωρίς αμφιβολία η «φυσική». Με τον

Διαβάστε περισσότερα

Αργατία. ίµηνη εφηµερίδα Τεύχος 5 Χορτοθέρτς Αύγουστον 2010. ηµοτικές και Νοµαρχιακές Εκλογές 2010

Αργατία. ίµηνη εφηµερίδα Τεύχος 5 Χορτοθέρτς Αύγουστον 2010. ηµοτικές και Νοµαρχιακές Εκλογές 2010 ίµηνη εφηµερίδα Τεύχος 5 Χορτοθέρτς Αύγουστον 2010 Εσέβαµεν σον Αύγουστον και σου σιονί την άκραν Σηµείωµα έκδοσης Τι αξίζει άραγε περισσότερο; Η διάνοιξη ενός δρόµου ή η ανακούφιση ενός ανή- µπορου; Περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΣΙΜΕΣΩΠΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΛΙΣΙΚΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ για ΚΟΙΝΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΟ ΤΛΙΚΟ

ΑΝΣΙΜΕΣΩΠΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΛΙΣΙΚΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ για ΚΟΙΝΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΟ ΤΛΙΚΟ ΑΝΣΙΜΕΣΩΠΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΛΙΣΙΚΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ για ΚΟΙΝΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΟ ΤΛΙΚΟ ΑΝΣΙΜΕΣΩΠΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΛΙΣΙΚΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ 1 Όπωσ γίνεται εφκολα αντιλθπτό, θ επιλογι τθσ νομικισ μορφισ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΓΓΡΑΦΘ ΕΠΙΣΘΜΟΝΙΚΘ ΜΕΛΕΣΘ. ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΘ ΖΡΕΤΝΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΘΜΑΣΑ Διδάςκοντεσ: Χρ. Σςουραμάνθσ Ι. Γουςζτθ Ακαδ.

ΤΓΓΡΑΦΘ ΕΠΙΣΘΜΟΝΙΚΘ ΜΕΛΕΣΘ. ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΘ ΖΡΕΤΝΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΘΜΑΣΑ Διδάςκοντεσ: Χρ. Σςουραμάνθσ Ι. Γουςζτθ Ακαδ. ΤΓΓΡΑΦΘ ΕΠΙΣΘΜΟΝΙΚΘ ΜΕΛΕΣΘ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΘ ΖΡΕΤΝΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΘΜΑΣΑ Διδάςκοντεσ: Χρ. Σςουραμάνθσ Ι. Γουςζτθ Ακαδ. Ζτοσ: 2010-2011 ΣΑ ΠΡΟΑΠΑΙΣΟΤΜΕΝΑ ΣΗ ΤΓΓΡΑΦΗ ΣΑΔΙΑ Θ ςυγγραφι μίασ επιςτθμονικισ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ (ΥΠΟΜΕΔΙ) ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ. Γεν. Γραμματέα ΔΗΜ.

ΠΡΟΣ : τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ (ΥΠΟΜΕΔΙ) ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ. Γεν. Γραμματέα ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑ, 12-01-2011 Αριθμ. Πρωτ.: 622 ΠΡΟΣ : τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ (ΥΠΟΜΕΔΙ) κ. Δ. ΡΕΠΠΑ τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ κ. Γ. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ τον Γεν. Γραμματέα ΔΗΜ. ΕΡΓΩΝ του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταςθ - ζκκεςθ για βελτίωςθ των ςυνκθκών διαβίωςθσ των ηώων του Ζωολογικοφ Κιπου Θεςςαλονίκθσ

Πρόταςθ - ζκκεςθ για βελτίωςθ των ςυνκθκών διαβίωςθσ των ηώων του Ζωολογικοφ Κιπου Θεςςαλονίκθσ Πρόταςθ - ζκκεςθ για βελτίωςθ των ςυνκθκών διαβίωςθσ των ηώων του Ζωολογικοφ Κιπου Θεςςαλονίκθσ Θεςςαλονίκθ 26 Αυγοφςτου 2011 Μετά τθ ςυνάντθςθ με τον Αντιδιμαρχο Πραςίνου κ. Ζζρβα, ςυςτάκθκε μεικτι ομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Δεσ τθ διαφιμιςθ ζξυπνα μζςα ςτθν τάξθ. Χαρίκλεια Σερηθτάνου Δαςκάλα, Τπεφκυνθ Πολιτιςτικϊν Θεμάτων

Δεσ τθ διαφιμιςθ ζξυπνα μζςα ςτθν τάξθ. Χαρίκλεια Σερηθτάνου Δαςκάλα, Τπεφκυνθ Πολιτιςτικϊν Θεμάτων Δεσ τθ διαφιμιςθ ζξυπνα μζςα ςτθν τάξθ Χαρίκλεια Σερηθτάνου Δαςκάλα, Τπεφκυνθ Πολιτιςτικϊν Θεμάτων Εγχειρίδιο του δαςκάλου Φφλλα εργαςίασ Dvd Περιεχόμενα Ι. Ειςαγωγι ςτο Πρόγραμμα Media Smart ΙΙ Για τθν

Διαβάστε περισσότερα

Η Διαρκισ Επίγνωςθ ςτθν Κακθμερινι Ζωι

Η Διαρκισ Επίγνωςθ ςτθν Κακθμερινι Ζωι Η Διαρκισ Επίγνωςθ ςτθν Κακθμερινι Ζωι Ο Δαίμονασ του Νου Ζνασ από τουσ μεγαλφτερουσ δαίμονεσ μεταξφ όλων των δαιμόνων είναι ο δαίμονασ του νου. Τι είναι αυτό; Είναι απλό, είναι θ εςωτερικι ταραχι του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αφιέρωση... 7 Εισαγωγή... 8 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Τι θα κερδίσετε από αυτό το βιβλίο... 9 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ανάληψη των ευθυνών σας... 13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 Όλα ερείπια: το ψάξιμο στα συντρίμμια... 19 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 Αναγκαστική

Διαβάστε περισσότερα

«Εμβολιαςμοί ςτθν εγκυμοςφνθ»

«Εμβολιαςμοί ςτθν εγκυμοςφνθ» «Εμβολιαςμοί ςτθν εγκυμοςφνθ» ΜΑΝΩΛΗ ΛΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑΣΡΟ - ΑΝΟΟΛΟΓΟ ΔΙΕΤΘΤΝΣΗ- ΣΜΗΜΑ ΑΝΟΟΛΟΓΙΑ Κ ΙΣΟΤΜΒΑΣΟΣΗΣΑ ΚΕΝΣΡΟ ΠΡΩΣΟΠΑΘΩΝ ΑΝΟΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΩΝ ΝΟ. ΠΑΙΔΩΝ Η ΑΓΙΑ ΟΦΙΑ Σι είναι τα εμβόλια; Σα εμβόλια μασ προςτατεφουν

Διαβάστε περισσότερα

Σο τοπίο ςτθν Πρωτοβάκμια Εκπαίδευςθ Οργανικά κενά- Τπεραρικμίεσ Πίνακεσ με όλα τα ςτοιχεία ανά ειδικότθτα

Σο τοπίο ςτθν Πρωτοβάκμια Εκπαίδευςθ Οργανικά κενά- Τπεραρικμίεσ Πίνακεσ με όλα τα ςτοιχεία ανά ειδικότθτα Ακινα 4-05-2011 Σο τοπίο ςτθν Πρωτοβάκμια Εκπαίδευςθ κενά- Πίνακεσ με όλα τα ςτοιχεία ανά ειδικότθτα υναδζλφιςςεσ, ςυνάδελφοι Για να ζχετε πλιρθ εικόνα για το πϊσ διαμορφϊνεται το «τοπίο» ςτθν Πρωτοβάκμια

Διαβάστε περισσότερα

Τεύτος αθιερωμέμο ζηα

Τεύτος αθιερωμέμο ζηα Τα παιδία γράφει Το περιοδικό του 1ου Γυμναςίου Παιανίασ Αφιζρωμα, Δεκζμβριος 2014 Τεύτος αθιερωμέμο ζηα Χριζηούγεμμα ζηημ Ελλάδα Χριζηούγεμμα ζηομ κόζμο Top 10 τριζηοσγεμμιάηικωμ επιηστιώμ Αγαπημέμες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόςκλθςθ υμμετοχισ ςε τριιμερο επιμορφωτικό ςεμινάριο του Εκνικοφ Θεματικοφ Δικτφου που ςυντονίηει το ΚΠΕ Μαρώνειασ με τίτλο:

ΘΕΜΑ: Πρόςκλθςθ υμμετοχισ ςε τριιμερο επιμορφωτικό ςεμινάριο του Εκνικοφ Θεματικοφ Δικτφου που ςυντονίηει το ΚΠΕ Μαρώνειασ με τίτλο: Δ Λ Λ Η ΝΙΚΗ ΓΗΜΟ ΚΡΑΣ Ι Α ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΔΤΜΑΣΩΝ ΠΔΡΙΦΔΡΔΙΑΚΗ ΓΙΔΤΘΤΝΗ Α/ΘΜΙΑ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑ ΔΚΠΑΙΓΔΤΗ ΑΝ. ΜΑΚΔΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΚΔΝΣΡΟ ΠΔΡΙΒΑΛΛΟΝΣΙΚΗ ΔΚΠΑΙΓΔΤΗ ΜΑΡΩΝΔΙΑ Γιεύθσνζη: Ίμερος Ροδόπης,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 200 ΚΣΙΡΙΩΝ ΣΗ ΛΕΤΚΑΔΑ. ΣΑΣΙΣΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΙΑ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΩΝ & ΠΑΡΟΤΙΑΗ ΤΠΟΛΟΓΙΜΩΝ ΠΑΡΑΔΟΙΑΚΩΝ ΚΣΙΡΙΩΝ ΜΑΤΡΘ ΑΘΑΝΑΙΟ ΒΛΑΧΟΣΑΘΘ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ

ΤΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 200 ΚΣΙΡΙΩΝ ΣΗ ΛΕΤΚΑΔΑ. ΣΑΣΙΣΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΙΑ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΩΝ & ΠΑΡΟΤΙΑΗ ΤΠΟΛΟΓΙΜΩΝ ΠΑΡΑΔΟΙΑΚΩΝ ΚΣΙΡΙΩΝ ΜΑΤΡΘ ΑΘΑΝΑΙΟ ΒΛΑΧΟΣΑΘΘ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΤΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 200 ΚΣΙΡΙΩΝ ΣΗ ΛΕΤΚΑΔΑ. ΣΑΣΙΣΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΙΑ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΩΝ & ΠΑΡΟΤΙΑΗ ΤΠΟΛΟΓΙΜΩΝ ΠΑΡΑΔΟΙΑΚΩΝ ΚΣΙΡΙΩΝ Τπεφκυνοσ Κακθγθτισ: πουδαςτζσ: ΓΑΝΩΣΘ ΣΑΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΣΘ ΕΤΘΤΜΙΑ ΜΑΤΡΘ ΑΘΑΝΑΙΟ ΒΛΑΧΟΣΑΘΘ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΜΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ

ΘΥΜΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΘΥΜΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ Νουβέλα 1 ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ########################################################################### Ήταν επισκέπτης σ αυτή τη μικρή πόλη. Τον είχε στείλει η υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεφοντασ ςτον κόςμο των θεών

Ταξιδεφοντασ ςτον κόςμο των θεών 32ο Δημοτικό Αθηνών Μουςείο Κυκλαδικήσ Τζχνησ Ταξιδεφοντασ ςτον κόςμο των θεών 1 Συμμετζχοντεσ Σχολείο: 32ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών Τάξθ: Γϋ Αρικμόσ μακθτών:19 Αρικμόσ αλλοδαπών μακθτών: 16 Χώρεσ προζλευςθσ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 45 Χρόνια ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΣΑΒΒΑΪ Η-ΜΑΝΩΛΑΡΑΚΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙ : Χρυσ Σµύρνης 3 : Τηλ.: 2107601470 ΙΑΓΩΝΙΣΜΑ : ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Β ΤΕΕ 2 ΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 2006 ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΤΗΤΑ Α 1. «Η κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη πλειοδοτικού Διαγωνισμού Εκμίσθωσης Κυλικείου των συστεγαζόμενων μονάδων Γυμνασίου και Λυκείου Αρεόπολης

Διακήρυξη πλειοδοτικού Διαγωνισμού Εκμίσθωσης Κυλικείου των συστεγαζόμενων μονάδων Γυμνασίου και Λυκείου Αρεόπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δήμος Ανατολικής Μάνης Σχολική Επιτροπή Β'/θμιας Εκπ/σης Ελευθερολακώνων 23200 - Γύθειο Πληρ.: Δρακουλάκου Ελένη Τηλ.: 2733360349, 6946558500 Φαξ: 2733360348 Γύθειο 06-03-2013 Αριμ.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΟΥ ΑΣΤΕΣ: ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ. 3646 της 25ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2002 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ. 3646 της 25ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2002 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3646 της 25ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2002 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 184(Ι)/2002 Ο περί Σκύλων Νόµος του 2002, εκδίδεται µε δηµοσίευση στην Επίσηµη Εφηµερίδα της

Διαβάστε περισσότερα

Μέλι, ένας θησαυρός υγείας και δύναμης

Μέλι, ένας θησαυρός υγείας και δύναμης W Μέλι, ένας θησαυρός υγείας και δύναμης 2012-2013 Ε Ρ Ε Υ Ν Η Τ Ι Κ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Α Τ Α Ξ Η Σ 1 Ο Υ Γ Ε Ν Ι Κ Ο Υ Λ Υ Κ Ε Ι Ο Υ Π Α Τ Ρ Α Σ Ο Μ Α Δ Α Β Ε Π Ι Β Λ Ε Π Ο Υ Σ Α Κ Α Θ Η Γ Η Τ Ρ Ι Α : Μ

Διαβάστε περισσότερα

Αρμέγει δήθεν ο Γιώργος τα πρόβατά του κάθε πρωί και γεμίζει καρδάρες με γάλα το οποίο αποθηκεύεται σε δοχεία μεγάλης χωρητικότητας και μεταφέρεται σ

Αρμέγει δήθεν ο Γιώργος τα πρόβατά του κάθε πρωί και γεμίζει καρδάρες με γάλα το οποίο αποθηκεύεται σε δοχεία μεγάλης χωρητικότητας και μεταφέρεται σ Αρμέγει δήθεν ο Γιώργος τα πρόβατά του κάθε πρωί και γεμίζει καρδάρες με γάλα το οποίο αποθηκεύεται σε δοχεία μεγάλης χωρητικότητας και μεταφέρεται σ εργοστάσιο επίσης δήθεν δικής του ιδιοκτησίας όπου

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεςη έτουσ 2011 του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Εμπορία Ανθρώπων ςτην Ελλάδα

Έκθεςη έτουσ 2011 του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Εμπορία Ανθρώπων ςτην Ελλάδα Έκθεςη έτουσ 2011 του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Εμπορία Ανθρώπων ςτην Ελλάδα Η Ελλάδα είναι χϊρα διζλευςθσ και προοριςμοφ γυναικϊν και παιδιϊν κυμάτων εμπορίασ ανκρϊπων, και για άνδρεσ και γυναίκεσ και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΣΕΜΒΡΙΟ 2011 «Βοφρ ςτα ςχολεία!» ΔΕΤΣΕΡΑ 19/9

ΕΠΣΕΜΒΡΙΟ 2011 «Βοφρ ςτα ςχολεία!» ΔΕΤΣΕΡΑ 19/9 ΕΠΣΕΜΒΡΙΟ 2011 «Βοφρ ςτα ςχολεία!» ΔΕΤΣΕΡΑ 19/9 Θ ςχολικι χρονιά ξεκίνθςε και το Art 4 Fun είναι πανζτοιμο να τθν υποδεχτεί με ζνα μεγάλο EVENT, για τουσ μικροφσ του φίλουσ. Ζνα πλοφςιο πρόγραμμα με εικαςτικζσ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΣΙ9-2Σ5. Mαροφςι, 12-11-2012 Αρ. Πρωτ. 141173/Σ5 Βαθμόσ προτερ.: ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ,

ΑΔΑ: Β4ΣΙ9-2Σ5. Mαροφςι, 12-11-2012 Αρ. Πρωτ. 141173/Σ5 Βαθμόσ προτερ.: ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ, ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΙΜΟΤ ----- ΓΕNIKH ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΡΓΑΝΩΗ ΚΑΙ ΑΠΛΟΤΣΕΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΩΝ ΣΜΗΜΑ Α, ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΗ Σαχ. Δ/νςθ:

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3646, 25/10/2002. ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3646 της 25ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3646, 25/10/2002. ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3646 της 25ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2002 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3646 της 25ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2002 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ I Ο περί Σκύλων Νόμος του 2002, εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΤΑ (ΧΡΥΣΑ) ΑΥΓΑ ΤΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΤΑ (ΧΡΥΣΑ) ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΤΑ (ΧΡΥΣΑ) ΑΥΓΑ ΤΟΥ Φασισμός και αντιφασισμός στα χρόνια της χολέρας Συνέλευση για την ΚΥκλοφορία των Αγώνων Ένθετη έκδοση μαζί με το 7ο τεύχος της Σφήκας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑ ΓΔΚΑ ΠΙΟ ΤΥΝΑ ΛΑΘΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΟΝ ΑΓΩΝΑ 30 31 ΜΑΪΟΤ ΥΑΝΙΑ

ΣΑ ΓΔΚΑ ΠΙΟ ΤΥΝΑ ΛΑΘΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΟΝ ΑΓΩΝΑ 30 31 ΜΑΪΟΤ ΥΑΝΙΑ ΠΑΓΚΡΗΣΙΟ ΤΝΓΔΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΩΝ ΠΟΓΟΦΑΙΡΟΤ Αθλητική Ψυχολογία: Τα ΔΕΚΑ πιο ςυχνά λάθη πριν από Δ ρ. Ν. Γ ε ω ρ γ ι ά δ η ς ΣΑ ΓΔΚΑ ΠΙΟ ΤΥΝΑ ΛΑΘΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΟΝ ΑΓΩΝΑ 30 31 ΜΑΪΟΤ ΥΑΝΙΑ ΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΝΔΕΜΟΤ ΠΡΟΠΟΝΗΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ

ΚΑΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Γ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ Δ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ Δ ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ 2013 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΚΗΥΞΗ ΡΟΧΕΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Διμοσ Χαϊδαρίου,

ΡΟΚΗΥΞΗ ΡΟΧΕΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Διμοσ Χαϊδαρίου, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΑΤΙΑ ΡΕΙΦΕΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΓΟ: «Ρρομικεια Λογοτεχνικϊν Βιβλίων για Μακθτζσ Δθμοτικοφ με Θζμα τθν Υγιεινι Διατροφι» ςτα πλαίςια τθσ Πράξθσ με τίτλο:

Διαβάστε περισσότερα

Η διαπολιτισμική εκπαίδευση στη μουσουλμανική μειονότητα της Δ. Θράκης- Εμπειρία στον Ελληνικό χώρο (Α0011) ΨΑΡΡΙΑΝΟΥ ΙΑΚΩΒΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η διαπολιτισμική εκπαίδευση στη μουσουλμανική μειονότητα της Δ. Θράκης- Εμπειρία στον Ελληνικό χώρο (Α0011) ΨΑΡΡΙΑΝΟΥ ΙΑΚΩΒΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η διαπολιτισμική εκπαίδευση στη μουσουλμανική μειονότητα της Δ. Θράκης- Εμπειρία στον Ελληνικό χώρο (Α0011) ΨΑΡΡΙΑΝΟΥ ΙΑΚΩΒΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τα εκπαιδευτικά και γλωσσικά προβλήματα των αλλοδαπών μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Αντωνίου Αναγνώστου ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΑΘΗΝΑ 2015 2 Αντωνίου Αναγνώστου ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ 3 @ Αντώνιος Αναγνώστου email: antonios.anagnostou@mycosmos.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Α : ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΝΑΔΕΣ 14

ΜΕΡΟΣ Α : ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΝΑΔΕΣ 14 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014 2015 ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/6/2015 ΤΑΞΗ: Β ΧΡΟΝΟΣ: 2 ώρες (7.45 π.μ.-9.45 π.μ.) ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 Το εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτησ Αξιολόγηςησ 4.2: Σχζςεισ του ςχολείου με γονείσ και ςυνεργαςίεσ με εκπαιδευτικοφσ-κοινωνικοφσ φορείσ και φορείσ ΕΑΕ

Δείκτησ Αξιολόγηςησ 4.2: Σχζςεισ του ςχολείου με γονείσ και ςυνεργαςίεσ με εκπαιδευτικοφσ-κοινωνικοφσ φορείσ και φορείσ ΕΑΕ Δείκτησ Αξιολόγηςησ 4.2: Σχζςεισ του ςχολείου με γονείσ και ςυνεργαςίεσ με εκπαιδευτικοφσ-κοινωνικοφσ φορείσ και φορείσ ΕΑΕ ΤΟΜΕΑΣ 4: ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Περιγραφή:

Διαβάστε περισσότερα

Συνήγορος του Καταναλωτή Νομολογία ΕφΑθ 5253/2003

Συνήγορος του Καταναλωτή Νομολογία ΕφΑθ 5253/2003 ΕφΑθ 5253/2003 Τράπεζες. Στεγαστικά δάνεια. Γενικοί Όροι Συναλλαγών. Καταχρηστικοί όροι. Έξοδα χρηματοδότησης. Προμήθεια φακέλου Παράνομες επιβαρύνσεις. Υπέρμετρες εγγυήσεις. Καταγγελία σύμβασης δανείου.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ Διαμορφώσεις μικρής κλίμακας, κατασκευή παρατηρητηρίων και κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών στην περιοχή Ατσπάς, Σκ. Μαριών ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ Τ.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΣΙΜΟ Γ.Γ ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΟΤ ΔΤΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΙΟΝΙΟΤ ΚΟΤ ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ [ΣΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - 28.08.

ΧΑΙΡΕΣΙΜΟ Γ.Γ ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΟΤ ΔΤΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΙΟΝΙΟΤ ΚΟΤ ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ [ΣΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - 28.08. ΧΑΙΡΕΣΙΜΟ Γ.Γ ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΟΤ ΔΤΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΙΟΝΙΟΤ ΚΟΤ ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ [ΣΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - 28.08.2012 ΠΑΣΡΑ ] Κυρίεσ και Κφριοι Σασ ευχαριςτϊ κερμά για τθ ςθμερινι ςασ παρουςία

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρικές Αμυνες σε Γυναικεία Ζητήματα

Ανδρικές Αμυνες σε Γυναικεία Ζητήματα Ανδρικές Αμυνες Ανδρικές Αμυνες σε Γυναικεία Ζητήματα σε Γυναικεία Ζητήματα Ασκήσεις Ετερότητας: Δοκιμή 1η Θεσσαλονίκη Ιανουάριος 2008 Περιεχόμενα Λίγα εισαγωγικά 4 Α. «Υπάρχει Σεξισμός;» 5 Β. «Η ράτσα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΓΙΟ ΝΟΜΟΤ «ΔΠΔΙΓΟΝΣΑ ΜΔΣΡΑ ΔΦΑΡΜΟΓΗ ΜΔΟΠΡΟΘΔΜΟΤ ΠΛΑΙΙΟΤ ΓΗΜΟΙΟΝΟΜΙΚΗ ΣΡΑΣΗΓΙΚΗ 2012-2015»

ΥΔΓΙΟ ΝΟΜΟΤ «ΔΠΔΙΓΟΝΣΑ ΜΔΣΡΑ ΔΦΑΡΜΟΓΗ ΜΔΟΠΡΟΘΔΜΟΤ ΠΛΑΙΙΟΤ ΓΗΜΟΙΟΝΟΜΙΚΗ ΣΡΑΣΗΓΙΚΗ 2012-2015» ΥΔΓΙΟ ΝΟΜΟΤ «ΔΠΔΙΓΟΝΣΑ ΜΔΣΡΑ ΔΦΑΡΜΟΓΗ ΜΔΟΠΡΟΘΔΜΟΤ ΠΛΑΙΙΟΤ ΓΗΜΟΙΟΝΟΜΙΚΗ ΣΡΑΣΗΓΙΚΗ 2012-2015» ΚΔΦΑΛΑΙΟ Α ΣΑΜΔΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΗ ΙΓΙΩΣΙΚΗ ΠΔΡΙΟΤΙΑ ΣΟΤ ΓΗΜΟΙΟΤ Άξζξν 1 ύζηαζε - θνπόο Δπσλπκία - Έδξα - Γηάξθεηα 1.

Διαβάστε περισσότερα

ÑåóÜëôï. Ýêäïóçäñüìïõ. áíáñ éêïßáíôéåîïõóéáóôýòêåñáôóéíßïõ

ÑåóÜëôï. Ýêäïóçäñüìïõ. áíáñ éêïßáíôéåîïõóéáóôýòêåñáôóéíßïõ Ýêäïóçäñüìïõ ôåý ïò7-öëåâüñçò204 ÑåóÜëôï ÌÝñåòåêëïãéêþíáõôáðáôþíêáé êáëéýñãåéáòêáëðçêùíðñïóäïêéþí. ÇÄçìïêñáôßá,ôçòéåñáñ ßáò, ôçòìåóïëüâçóçò,ôçòåêìåôüëåõóçò, ôçòêáôáðßåóçò,ôùíäéáêñßóåùí, ôïõðïéêéëüìïñöïõêáèçìåñéíïý

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου φορέα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην ιστοσελίδα του: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου φορέα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην ιστοσελίδα του: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου φορέα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην ιστοσελίδα του: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2924 της 18ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1994 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2924 της 18ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1994 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 75(Ι)/94 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2924 της 18ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1994 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ο περί Προστασίας της Παραλίας (Τροποποιητικός) (Αρ. 4) Νόμος του 1994 εκδίδεται με

Διαβάστε περισσότερα

Λ ο υ κ ά ς Α π ο σ τ ο λ ί δ η ς & Σ υ ν ε ρ γ ά τ ε ς ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Λ ο υ κ ά ς Α π ο σ τ ο λ ί δ η ς & Σ υ ν ε ρ γ ά τ ε ς ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Λ ο υ κ ά ς Α π ο σ τ ο λ ί δ η ς & Σ υ ν ε ρ γ ά τ ε ς ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Τηλ.: 2103619650, 2103610116, Fax: 2103619760, Email: lapostol@otenet.gr h t t p: / / w w w. l o u k a s a p o s t o l i d i

Διαβάστε περισσότερα

τευχοσ 2 ΕΚΕΜΒΡΗΣ 2010 ! ΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΩΡΕΑΝ µυστικά κουτιά της Σύγχρονης Εποχής

τευχοσ 2 ΕΚΕΜΒΡΗΣ 2010 ! ΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΩΡΕΑΝ µυστικά κουτιά της Σύγχρονης Εποχής ! ΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΩΡΕΑΝ τα τευχοσ 2 ΕΚΕΜΒΡΗΣ 2010 µυστικά κουτιά της Σύγχρονης Εποχής Γεια σας, παιδιά! «Πρώτο» Κεφάλαιο Έ χουν περάσει αρκετοί µήνες από τότε που άνοιξαν τα µυστικά µας κουτιά κι άφησαν να φανεί

Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση στα Γιάννενα για τους οδικούς άξονες χωρίς την παρουσία του Υπουργού

Εκδήλωση στα Γιάννενα για τους οδικούς άξονες χωρίς την παρουσία του Υπουργού Κωδικός 2417 Ε ΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΙΑ Α ΕΤΟΣ ΕΚ ΟΣΗΣ 1957 Ι ΡΥΤΗΣ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ Ι ΙΟΚΤΗΤΗΣ-ΕΚ ΟΤΗΣ - ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ Κ. ΜΠΑΡΚΑΣ www.foniagroti.gr ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 εκεµβρίου 2013 Αριθ. Φύλλου 2409 Αρχ. Σπυρίδωνος

Διαβάστε περισσότερα

Η Ν Ε Ο Φ Ι Λ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η ΚΑΙ Σ Ο Σ Ι Α Λ Φ Ι Λ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η Μ Υ Θ Ο Λ Ο Γ Ι Α ΓΙΑ Τ Η Ν Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ο Π Ο Ι Η Σ Η

Η Ν Ε Ο Φ Ι Λ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η ΚΑΙ Σ Ο Σ Ι Α Λ Φ Ι Λ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η Μ Υ Θ Ο Λ Ο Γ Ι Α ΓΙΑ Τ Η Ν Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ο Π Ο Ι Η Σ Η Η Ν Ε Ο Φ Ι Λ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η ΚΑΙ Σ Ο Σ Ι Α Λ Φ Ι Λ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η Μ Υ Θ Ο Λ Ο Γ Ι Α ΓΙΑ Τ Η Ν Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ο Π Ο Ι Η Σ Η Κεντροαριστερά και νεοφιλελευθερισμό Η όψιμη προσχώρηση του ΠΑΣΟΚ στην ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 64Υ9ΩΗΜ-ΑΗΙ ΑΔΑΜ: 15PROC003250014

ΑΔΑ: 64Υ9ΩΗΜ-ΑΗΙ ΑΔΑΜ: 15PROC003250014 Γούρνες 3-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμός πρωτ. 23428 ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 73.185,00 Ευρώ (µε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Οδθγίεσ για τθν κινθτικότθτα των υπαλλιλων του Τπουργείου Τγείασ που ζχουν τεκεί ςε διακεςιμότθτα»

ΘΕΜΑ: «Οδθγίεσ για τθν κινθτικότθτα των υπαλλιλων του Τπουργείου Τγείασ που ζχουν τεκεί ςε διακεςιμότθτα» ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 18-9-2013 Ω ΠΡΟ ΣΟ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ «Κωδικοί Κλάδων/Ειδικοτιτων Φορζων Προζλευςθσ» ΑΔΑ: ΒΛ9ΦΧ-ΡΜΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΜΕΣΑΡΡΤΘΜΙΗ & ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΗ Ακινα,17 επτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012 Μάθημα: Ελληνικά Επίπεδο: 2 Διάρκεια: 2 ώρες Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορεί κάθε δεύτερο Σάββατο

Κυκλοφορεί κάθε δεύτερο Σάββατο 15ήμερη Επαναστατική Εφημερίδα / Φύλλο 545 / Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 / Τιμή: 1,50 Κυκλοφορεί κάθε δεύτερο Σάββατο Iερισσός: Πόλεμος ενάντια στον «εχθρό λαό»! ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ Για χάρη

Διαβάστε περισσότερα

Ενιαιο Σύστημα Κοινωνικης Ασφαλειας- Εθνικο Σύστημα Κοινωνικης Ασφαλισης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ

Ενιαιο Σύστημα Κοινωνικης Ασφαλειας- Εθνικο Σύστημα Κοινωνικης Ασφαλισης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ Ενιαιο Σύστημα Κοινωνικης Ασφαλειας- Εθνικο Σύστημα Κοινωνικης Ασφαλισης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ 1 Κεφάλαιο Α Αρχές και όργανα του Ενιαίου Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΟΚΙΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ 1 2 Το θέµα µας είναι ο Αναρχισµός. Τι είναι ο Αναρχισµός; Μια διδασκαλία για την πολιτική. Σαν πολιτική διδασκαλία διαθέτει απόψεις για το πολιτικό πρόβληµα, για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 8 η Στις 27-7 - 2011 ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΥ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ-

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 34750/2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43170/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από

ΑΠΟΦΑΣΗ 34750/2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43170/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από ΑΠΟΦΑΣΗ 34750/2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43170/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Κυριάκο Μπαμπαλίδη, Πρόεδρο Πρωτοδικών,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/05/2015 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΑΡΧΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/05/2015 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΑΡΧΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Β ΤΑΞΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/05/2015 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΑΡΧΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΕΠΤΑ (7) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Α. Από το παραπάνω απόσπασμα που σας δίνεται να μεταφράσετε στο τετράδιό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ

ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΣΜΥΕ-ΔΥΠ) Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 40,11473 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.2108822303/2108064543 FAX 2106124492 EMAIL:info@smye.gr ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Ε Γ Κ Τ Ι Κ Ο Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο ΣΕ Ο Λ Ο Μ Ε Λ Ε Ι Α

Ε Λ Ε Γ Κ Τ Ι Κ Ο Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο ΣΕ Ο Λ Ο Μ Ε Λ Ε Ι Α Επί του Απολογισμού των εσόδων και εξόδων του Κράτους έτους 2006 και του Γενικού Ισολογισμού της 31 ης Δεκεμβρίου 2006, σύμφωνα με το άρθρο 98 παρ. 1 περ. ε σε συνδυασμό με το άρθρο 79 παρ. 7 του Συντάγματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2016 ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 2/ 1202 /0004 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 33/2004

ΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 33/2004 ΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 33/2004 Για τη ρύθµιση των όρων αµοιβής και εργασίας των Καθηγητών, που απασχολούνται στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Νοµού Αττικής ( Πράξη κατάθεσης Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ 3719/2008 - ΦΕΚ 241/Α'/26.11.2008 Μεταρρυθμίσεις για την οικογένεια, το παιδί, την κοινωνία και άλλες διατάξεις.

ΝΟΜΟΣ 3719/2008 - ΦΕΚ 241/Α'/26.11.2008 Μεταρρυθμίσεις για την οικογένεια, το παιδί, την κοινωνία και άλλες διατάξεις. ΝΟΜΟΣ 3719/2008 - ΦΕΚ 241/Α'/26.11.2008 Μεταρρυθμίσεις για την οικογένεια, το παιδί, την κοινωνία και άλλες διατάξεις. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ; "Το συν/γιια ως μέσον διεθνούς πληρωμής" ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑΟΥ ΑΓΑΠΗ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΙΠΙΑΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΑΗΣ

ΘΕΜΑ; Το συν/γιια ως μέσον διεθνούς πληρωμής ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑΟΥ ΑΓΑΠΗ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΙΠΙΑΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΑΗΣ T.E.l. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΛΙΟίΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟ ΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ; "Το συν/γιια ως μέσον διεθνούς πληρωμής" ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑΟΥ ΑΓΑΠΗ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΙΠΙΑΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΑΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΧΕΡΡΟΝΗΣΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΧΕΡΡΟΝΗΣΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΧΕΡΡΟΝΗΣΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Χαιρετισμός Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου Νεκταρίου στην έναρξη του Παγκοσμίου Συνεδρίου Κρητών Άγιος Νικόλαος, 30-31 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ : Θεωρία. Περίληψη γραπτού Λόγου. Τι είναι η περίληψη;

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ : Θεωρία. Περίληψη γραπτού Λόγου. Τι είναι η περίληψη; ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ : Θεωρία Περίληψη γραπτού Λόγου Τι είναι η περίληψη; Είναι η συνοπτική και περιεκτική απόδοση, σε συνεχή λόγο, ενός κειμένου. Είναι ένα νέο κείμενο, που, χωρίς να προδίδει το αρχικό,

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια γάλακτος εργαζοµένων

Προµήθεια γάλακτος εργαζοµένων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Α.Μ. 14/2014 Προµήθεια γάλακτος εργαζοµένων Προϋπολογισµού: 20.027,22

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Τροποποίηση διατάξεων του ν. 3316/2005

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Τροποποίηση διατάξεων του ν. 3316/2005 ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ Μεταρρύθμιση Συστήματος Ανάθεσης και Εκτέλεσης συμβάσεων Μελετών και Δημοσίων Έργων Ίδρυση Αρχής Ελέγχου Μελετών και Έργων και λοιπές διατάξεις ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Τροποποίηση διατάξεων του ν. 3316/2005

Διαβάστε περισσότερα

ΧΛΟΥΜ. Ρρόςωπα: ΡΩΤΘ ΡΑΞΘ (Σε ζνα επαγγελματικό γραφείο)

ΧΛΟΥΜ. Ρρόςωπα: ΡΩΤΘ ΡΑΞΘ (Σε ζνα επαγγελματικό γραφείο) Θεοδόσης Πελεγρίνης ΧΛΟΥΜ Ρρόςωπα: - Σφμβουλοσ (Αργφρθσ) του «Γραφείου παροχισ ςυμβουλϊν για το νόθμα τθσ ηωισ», μζςθσ θλικίασ - Ραπαδόπουλοσ (Κϊςτασ), μζςθσ θλικίασ - Νίτςα, θ νεαρι ςφηυγοσ του Ραπαδόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑ

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΟΣ Είδος: ΝΟΜΟΣ Αριθµός: 1569 Έτος: 1985 ΦΕΚ: Α 183 19851025 Τέθηκε σε ισχύ: 25.10.1985 Ηµ.Υπογραφής: 21.10.1985 Τίτλος ιαµεσολάβηση στις συµβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Θεµατική ενότητα. Φύση-περιβάλλον-οικολογία. Κείµενα Άρθρα Δοκίµια Σχεδιαγράµµατα Κριτήριο αξιολόγησης

Θεµατική ενότητα. Φύση-περιβάλλον-οικολογία. Κείµενα Άρθρα Δοκίµια Σχεδιαγράµµατα Κριτήριο αξιολόγησης Θεµατική ενότητα Φύση-περιβάλλον-οικολογία Κείµενα Άρθρα Δοκίµια Σχεδιαγράµµατα Κριτήριο αξιολόγησης «η φύση διδάσκει να παίρνεις από παντού τόσο, όσο σου χρειάζεται κι έτσι, που να έχεις πάντοτε να παίρνεις...»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Πτυχιακή Εργασία της φοιτήτριας Αναστασίας Κουτουλίδου με τίτλο: Ο ρόλος της γυναίκας στο ρεμπέτικο τραγούδι (Πειραιάς, 1922-1953) Επιβλέπουσα

Διαβάστε περισσότερα

χζδια βελτίωςησ Μζτρο 121

χζδια βελτίωςησ Μζτρο 121 χζδια βελτίωςησ Μζτρο 121 τόχοσ του Μζτρου είναι θ πλθκυςμιακι αναηωογόνθςθ τθσ υπαίκρου με τθν εκςυγχρονιςμό γεωργικϊν εκμεταλλεφςεων μζςω τθσ παροχισ κινιτρων προκειμζνου να διευκολυνκεί θ διαρκρωτικι

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία του Αθανασιάδη Σωτηρίου, καθηγητή φιλόλογου. Σοφοκλέους Αντιγόνη. (Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου)

Εργασία του Αθανασιάδη Σωτηρίου, καθηγητή φιλόλογου. Σοφοκλέους Αντιγόνη. (Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου) 1 Εργασία του Αθανασιάδη Σωτηρίου, καθηγητή φιλόλογου. Σοφοκλέους Αντιγόνη (Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου) Σοφοκλής Ερμηνευτικές ερωτήσεις ανοικτού τύπου (ανάπτυξης και σύντομης απάντησης) Πρόλογος Στίχοι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΑΡΓΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής Επιστήμης Εισηγητής :Λυγγίτσος Αλέξανδρος

ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΑΡΓΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής Επιστήμης Εισηγητής :Λυγγίτσος Αλέξανδρος ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΡΓΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής Επιστήμης Εισηγητής :Λυγγίτσος Αλέξανδρος «Φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων στην Ελλάδα» ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΗΝ.: ΘΔΜΑ: Οδηγίερ διδαζκαλίαρ ηων μαθημάηων Α και Β ηάξεων Ζμεπηζίος ΓΔΛ και Α, Β και Γ ηάξεων Δζπεπινού ΓΔΛ

ΚΟΗΝ.: ΘΔΜΑ: Οδηγίερ διδαζκαλίαρ ηων μαθημάηων Α και Β ηάξεων Ζμεπηζίος ΓΔΛ και Α, Β και Γ ηάξεων Δζπεπινού ΓΔΛ ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΔΤΜΑΣΩΝ ----- ΔΝΙΑΙΟ ΓΙΟΙΚΗΣΙΚΟ ΣΟΜΔΑ Π/ΘΜΙΑ & Γ/ΘΜΙΑ ΔΚΠ/Η Γ/ΝΗ ΠΟΤΓΩΝ Γ/ΘΜΙΑ ΔΚΠ/Η ΣΜΗΜΑ Α ----- Σασ. Γ/νζη: Ανδπέα Παπανδπέος 37 Σ.Κ. Πόλη: 15180 Μαπούζι

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιά Τάξη Α Μάστορα Έλλη

Παραμυθιά Τάξη Α Μάστορα Έλλη Φθινόπωρο Παραμυθιά Τάξη Α Μάστορα Έλλη Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μ Ε Λ Ι Ν Α ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Φθινόπωρο Σεπτέμβρης Οκτώβρης - Νοέμβρης Φθινόπωρο Ο ζωγράφος με το κίτρινο Το Φθινόπωρο

Διαβάστε περισσότερα

Φ ά λ ο υ ν Ν τ ά φ α Δ ι α λ έ ξ ε ι ς π ά ν ω σ τ ο ν Ν ό μ ο τ ο υ Φ ο. Λι Χονγκτζί.

Φ ά λ ο υ ν Ν τ ά φ α Δ ι α λ έ ξ ε ι ς π ά ν ω σ τ ο ν Ν ό μ ο τ ο υ Φ ο. Λι Χονγκτζί. Φ ά λ ο υ ν Ν τ ά φ α Δ ι α λ έ ξ ε ι ς π ά ν ω σ τ ο ν Ν ό μ ο τ ο υ Φ ο Διδάσκοντας τον Φα στο Διεθνές Συνέδριο Ανταλλαγής Εμπειριών στο Πεκίνο (11 Νοεμβρίου 1996, Πεκίνο, Κίνα). Λι Χονγκτζί. Γνωρίζω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΦΑΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΜΤΚΗ ΚΑΣΑ ΣΗ 28 θ ΤΝΕΔΡΙΑΗ ΣΙ 22/10/2014. Απόφαςθσ

ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΦΑΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΜΤΚΗ ΚΑΣΑ ΣΗ 28 θ ΤΝΕΔΡΙΑΗ ΣΙ 22/10/2014. Απόφαςθσ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΦΑΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΜΤΚΗ ΚΑΣΑ ΣΗ 28 θ ΤΝΕΔΡΙΑΗ ΣΙ 22/10/2014 κζμα 1 ο ζκτακτο «υγκρότθςθ Δθμοτικισ Επιτροπισ Διαβοφλευςθσ» α/α Απόφαςθσ Περίλθψθ Απόφαςθσ υςτινεται επιτροπι διαβοφλευςθσ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΚΙΝΑΡΑ ι ΑΓΓΙΝΑΡΑ. Καλλιεργθτικζσ τεχνικζσ

ΑΓΚΙΝΑΡΑ ι ΑΓΓΙΝΑΡΑ. Καλλιεργθτικζσ τεχνικζσ ΑΓΚΙΝΑΡΑ ι ΑΓΓΙΝΑΡΑ «Αγκινάρα με τα αγκάκια και τα λουλοφδια τα άςπρα.» Είναι ςτίχοι από το γνωςτό δθμοτικό τραγοφδι που εξυμνεί τθν αγκινάρα Στα αρχαία ελλθνικά κινάρα. Καλλιεργθτικζσ τεχνικζσ Είναι πολυετζσ

Διαβάστε περισσότερα

Πιγκουίνοι ( καταςκευι από τθ Β ϋτάξθ)

Πιγκουίνοι ( καταςκευι από τθ Β ϋτάξθ) Πιγκουίνοι ( καταςκευι από τθ Β ϋτάξθ) Λίγεσ μζρεσ πριν κλείςουν τα ςχολεία αςχολθκικαμε με μια ακόμα καταςκευι. Πιραμε υλικά "άχρθςτα", όπωσ άδεια πλαςτικά μπουκάλια, και τα μεταμορφϊςαμε ςε...πιγκουίνουσ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ν. 3481/2006

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ν. 3481/2006 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ν. 3481/2006 Με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 3481/2006 (ΦΕΚ τ. Α 162/2-8-2006) τροποποιήθηκε και συµπληρώθηκε ο νόµος 2664/1998 για το Εθνικό Κτηµατολόγιο, όπως έχει

Διαβάστε περισσότερα

Ι Σ Ο Κ Ρ Α Τ Η Σ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δ.Σ.Α.

Ι Σ Ο Κ Ρ Α Τ Η Σ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δ.Σ.Α. Ι Σ Ο Κ Ρ Α Τ Η Σ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δ.Σ.Α. Το κείμενο παρατίθεται ακριβώς όπως δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. ΤΕΥΧΟΣ Α'/194/23-8-2002 ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 208 Εκπαιδευτές Υποψηφίων Οδηγών, Σχολές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΖ. Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΖ. Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΖ Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Άδεια απουσίας των Βουλευτών κ.κ. Γ. Κουµουτσάκου και Ο. Αντωνοπούλου, σελ. 4441 2. Επί διαδικαστικού θέµατος, σελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου με την επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου με την επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου με την επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Επωνυμία- Έδρα- Σκοπός-Πόροι ΑΡΘΡΟ 1 Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «Πανελλήνια Ένωση Φίλων Τοιχοσφαίρισης»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : 10.824,00

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : 10.824,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ «Προμήθεια στολών για το ειδικό ένστολο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Βέροιας, για χρονικό διάστημα δύο (2)

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τ. Ε. Ι ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Α. Τ. Ε. Ι ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α. Τ. Ε. Ι ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ) ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΟΓΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ) ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΟΓΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ) ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΟΓΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «Ικανοποίηση των ασθενών των Εξωτερικών Ιατρείων του νοσοκομείου

Διαβάστε περισσότερα