ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ"

Transcript

1 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 2ο ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΔΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων, όπου δυο τριμελείς ομάδες, αποτελούμενες από μαθητές ανεξαρτήτως τάξεως ή Γυμνασίου, «παίζουν» - στην τελική φάση απαντώντας σε δέκα (10) ερωτήσεις πάνω σε θέματα σχετικά με το μάθημα των θρησκευτικών. Το θέμα που έχει επιλεγεί από την Επιστημονική Επιτροπή για τη φετινή χρονιά είναι: «Η Εικόνα ως έκφραση πίστης. α. Λατρεία β. Ιστορία (από τις κατακόμβες έως τον Φ. Κόντογλου) γ. Τέχνη (Ανατολική Δυτική)». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παρίσταται Κριτική Επιτροπή βαθμολογητών, η οποία παρακολουθεί τη διαδικασία και δίνει τη βαθμολογία σε κάθε επιτυχημένη απάντηση της κάθε ομάδας. Οι ομάδες απαντούν εναλλάξ στις ερωτήσεις. Επιπλέον, παρίσταται και ένας χρονομέτρης, ο οποίος καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα καταγράφει και σημαίνει ηχητικά το πέρασμα του χρόνου για την απάντηση των ομάδων. Πρόκειται για ανοικτή διαδικασία, όπου επιτρέπεται η παρουσία ακροατηρίου, το οποίο παρακολουθεί τις δύο ομάδες. 2. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ. Έναρξη στις 09:30. (προσέλευση, εγγραφές): Το παιχνίδι μας ξεκινά μετά το καλωσόρισμα από το Διευθυντή του Σχολείου και τους Προέδρους της Επιστημονικής Επιτροπής, κα. Λευκοπούλου, κα Μητροπούλου και κ. Στράντζαλη. Οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι μαθητές περνούν από τη Γραμματεία για την εγγραφή τους, οπότε τους δίνεται και το δελτίο συμμετοχής. Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών (09:30-09:50), οι μαθητές θα εισέρχονται στις αίθουσες διδασκαλίας όπου θα περνούν σταδιακά από την 1η στη 2η φάση και μετά στην 3η τελική φάση. Κατά τη διάρκεια όλων των φάσεων οι μαθητές δεν θα πρέπει να κάνουν χρήση ηλεκτρονικών μέσων (κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ, φορητών υπολογιστών) καθώς και έντυπου υλικού οποιασδήποτε μορφής (συγγράμματα, σχολικά εγχειρίδια, λεξικά, σημειώσεις, κοκ). Υπεύθυνοι για την τήρηση αυτών των κανόνων και την

2 ομαλή ροή της όλης διαδικασίας θα είναι εθελοντές των αγώνων, φοιτητές που κάνουν την πρακτική τους άσκηση, οι οποίοι θα βρίσκονται στην αίθουσα επιτελώντας βοηθητικό ρόλο. Το παιχνίδι έχει τρεις φάσεις: Α φάση: 10:00 10: Οι Φάσεις Μετέχουν ατομικά όλοι οι μαθητές που δήλωσαν συμμετοχή. Κάθε μαθητής εκπροσωπεί το Σχολείο του. Τα αθλήματα θα είναι : 1. ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑ: Θα πρέπει να συμπληρώσουν κάποιο εύκολο σταυρόλεξο. (τύπου Αρχίγραμμα: Μια κάθετη λέξη 10 γραμμάτων που θα σχηματιστεί από τις οριζόντιες ερωτήσεις. βαθμοί 10: 10Χ1). 2. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: Θα απαντούν σε ένα φύλλο εργασίας με 10 ερωτήσεις τύπου πολλαπλής επιλογής (Α,Β,Γ,Δ) (βαθμοί 10: 10Χ1) 3. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ: Θα πρέπει να ταιριάξουν 10 λέξεις της Α στήλης με αντίστοιχες λέξεις της Β στήλης. (Η Β στήλη θα έχει προφανώς και κάποιες επιπλέον λέξεις που δεν θα ταιριάζουν). (βαθμοί 10: 10Χ1) 4. ΚΡΥΠΤΟΛΕΞΟ: Θα πρέπει να βρουν 10 λέξεις που θα κρύβονται μέσα σε ένα κρυπτόλεξο. (βαθμοί 20: 10Χ2) Ανώτερο σύνολο βαθμών: 50. Με τον κτύπο του κουδουνιού, λήξη της α φάσης, στις 10:45. Διάλειμμα : 10:45 11:15. Διάλειμμα για κέρασμα στον μπουφέ. Β Φάση : 11: 20-12: 05. Οι μαθητές μπαίνουν στις αίθουσες χωρίς ακόμη να ξέρουν πόσους βαθμούς συγκέντρωσαν από την Α φάση - και παίζουν με κάποια δυσκολότερα παιχνίδια : 1. Κείμενο με κενά που θα πρέπει να συμπληρώσουν: Θα δοθεί ένα κείμενο, σχετικό με το θέμα των εικόνων, και θα συμπληρώσουν 5 λέξεις (ή και χρονολογίες) που θα λείπουν στο κείμενο που θα τους έχει δοθεί. (5Χ2 =10 βαθμοί) 2. Παιχνίδι εικόνων: θα τους δοθούν 5 εικόνες και θα βρουν: α) σε ποιο σημείο του ναού βρίσκονται και β) ποιο είναι το θέμα τους. (π.χ. Ο Παντοκράτωρ στον τρούλο) [10 βαθμοί. α) 5 βαθμοί + β) 5 βαθμοί]. 3. Εικόνες κατά χρονολογική σειρά: Θα τους δοθούν 5 εικόνες, τις οποίες θα πρέπει να τοποθετήσουν κατά απόλυτη αύξουσα χρονολογική σειρά, ανάλογα με τα πρόσωπα ή γεγονότα που παρουσιάζουν. (20 βαθμοί. 4 βαθμοί κάθε εικόνα: 4Χ5=20 βαθμοί). 4. Χρονολογίες: Θα τους δοθούν 5 χρονολογίες και θα γράψουν ποιο γεγονός συνέβη τότε σχετικό με τις εικόνες (10 βαθμοί. 5Χ2= 10 βαθμοί). Ανώτατο σύνολο βαθμών : 50.

3 Με τον κτύπο του κουδουνιού, λήξη της β φάσης, στις 12:05. Κάθε μαθητής ατομικά και εκπροσωπώντας το Σχολείο του έχει στόχο ανώτατης βαθμολογίας το 100 και από τις δύο φάσεις συνολικά. 12:05 12:40: Μουσικό διάλειμμα, όπου, μετά το πέρας του ημιτελικού σταδίου των δύο φάσεων, οι μαθητές και οι γονείς τους θα μπορούν να λάβουν ένα σύντομο κέρασμα στο μπουφέ μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ζωντανή μουσική από μαθητές μας. 12:45 13:00 ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Επίσημα από τον Διευθυντή του Σχολείου μας και τους Προέδρους Επιστημονικής Επιτροπής στην αίθουσα εκδηλώσεων θα γίνει, α) η βράβευση των μαθητών - ανά σχολείο - που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία από το σχολείο τους και στη συνέχεια, β) ανακοίνωση των έξι πρώτων μαθητών που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία από όλους, ώστε να σχηματιστούν με κλήρωση οι δύο τριμελείς ομάδες που θα διαγωνιστούν τελικά. γ) Τελική φάση: 13: 00 13:30 Οι ομάδες θα απαντήσουν σε 10 διαφορετικές ερωτήσεις η καθεμία που θα επιλεγούν από τις εκατό (100) ερωτήσεις που θα έχουν συντεθεί από τους θεολόγους της επιστημονικής επιτροπής και θα έχουν τεθεί σε κληρωτίδα, για να επιλέγονται τυχαία κάθε φορά από τον αρχηγό της κάθε διαγωνιζόμενης ομάδας. Ο λαχνός της ερώτησης θα δίνεται στον Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής, που θα την ανακοινώνει στη διαγωνιζόμενη ομάδα. Οι μαθητές που δεν θα φτάσουν σε αυτό το στάδιο των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ως θεατές, ώστε τελικά να λάβουν και αυτοί τις βεβαιώσεις και κάποια αναμνηστικά. Οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα πρέπει να απαντήσουν σε δέκα (10) ερωτήσεις. Η απάντηση για κάθε ερώτηση θα πρέπει να δοθεί μέσα σε ένα (1) λεπτό το πολύ. Ο χρονομέτρης σημαίνει το τέλος του χρόνου, μετά την λήξη του οποίου δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαντήσει ο μαθητής. Βραβεύσεις νικητών και συμμετεχόντων: 13:35 14:00 Για τη νικήτρια ομάδα προβλέπεται ειδική βράβευση για κάθε ένα μέλος της, με δώρα που θα έχουν προσφέρει δωροθέτες (π.χ. τάμπλετ), ενώ κάποια αντίστοιχη βράβευση με μικρότερα δώρα, θα υπάρχει και για τους μαθητές της άλλης ομάδας. Όλα τα σχολεία, οι Διευθυντές τους, οι μαθητές και οι θεολόγοι συνοδοί καθηγητές, καθώς και όσοι θεολόγοι με οποιονδήποτε τρόπο ενεπλάκησαν στη διαδικασία, αλλά και οι φοιτητές, λαμβάνουν αντίστοιχες βεβαιώσεις και αναμνηστικά. Ανώτατος αριθμός μαθητών που κάθε σχολείο μπορεί να στείλει είναι: 20 μαθητές.

4 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Υπεύθυνη για τις ερωτήσεις και τους τύπους παιχνιδιών που θα παίξουν οι μαθητές καθώς και για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Πρόεδροι Επιστημονικής Επιτροπής: η Συντονίστρια Παιδαγωγικού έργου του Σχολείου κα Λευκοπούλου Σουλτάνα, (η οποία είναι και θεολόγος), η κα Μητροπούλου Μούρκα Βασιλική, Eπίκουρη Καθηγήτρια Παιδαγωγικών και Διδακτικής (με έμφαση στις ΤΠΕ) στο Τμήμα Θεολογίας του Α.Π.Θ. και ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ01 του Σχολείου μας κ. Στράντζαλης Πολύβιος. Μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής: η θεολόγος του Σχολείου Φαρίδου Σμαράγδα, η κα Τερλιμπάκου Ζωή (Δ/τρια του 5ου Γ/σιου Θεσ/νίκης), η κα Ακανθοπούλου Καλλιρρόη (του Γ/σίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατ. Θεσ/νίκης), η κα Γκίρλου Δήμητρα (του 2ου Γ/σιου Τούμπας), η κα Θεολόγου Μαρία (του Γ/σίου Τριανδρίας), η κα. Παπαδοπούλου Ζηνοβία (του 1ου Π.Γ.Θ.), η κα Μυρίδου Μαρία (του 3ου Γυμνασίου Νεάπολης) και η κα Σεβαστίδου Μαρία (του Γ/σίου Επανομής). Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής: η Συντονίστρια Παιδαγωγικού έργου του Σχολείου κα Λευκοπούλου Σουλτάνα, ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ01 του Σχολείου μας κ. Στράντζαλης Πολύβιος και ο Δ/ντής του Σχολείου μας κ. Μισαηλίδης Γρηγόριος. Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής: η θεολόγος του Σχολείου Φαρίδου Σμαράγδα, η κα Γκίρλου Δήμητρα (του 2ου Γ/σιου Τούμπας), η κα Θεολόγου Μαρία (του Γ/σίου Τριανδρίας), η κα. Παπαδοπούλου Ζηνοβία (του 1ου Π.Γ.Θ.), η κα Τερλιμπάκου Ζωή (Δ/ντρια του 5ου Γ/σίου Θεσσαλονίκης) και ο κ. Σταθουλόπουλος Βασίλειος, (Υποδιευθυντής του 20ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, Πληροφορικής). ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΩΝ Υπεύθυνοι για την Κριτική Επιτροπή οι: Φοιτητές της Θεολογικής Σχολής που ασκούν την Πρακτική τους Άσκηση (ΕΣΠΑ), υπό την Εποπτεία του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ01 του Σχολείου μας κ. Στράντζαλη Πολυβίου. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Οι συμμετέχοντες (μαθητές με τους συνοδούς καθηγητές τους) θα εγγράφονται ανά σχολείο- με την άφιξή τους στη Γραμματεία, αποτελούμενη από τρεις φοιτητές που ασκούν την πρακτική τους ΕΣΠΑ ως θεολόγοι. ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Επίσης θα υπάρχει και Σώμα εθελοντών αποτελούμενο από θεολόγους φοιτητές της Πρακτικής Άσκησης ή και μαθητές του Σχολείου μας, υπεύθυνοι για τον μπουφέ και την υποδοχή των φιλοξενούμενων καθηγητών, μαθητών και γονέων.

5 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ο ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θα χρησιμοποιήσουμε και αίθουσες από παρακείμενα/διπλανά σχολεία (π.χ. 20ο ΓΕΛ, ανάλογα με τον αριθμό προσέλευσης). 09:30 9:50 Συγκέντρωση Εγγραφές στη Γραμματεία. 10:00 10:45 Α Φάση παιχνιδιού, μετέχουν όλοι οι μαθητές 10:45 11:15 Διάλειμμα, σύντομο κέρασμα στον μπουφέ 11:20 12:05 Β Φάση παιχνιδιού, μετέχουν όλοι οι μαθητές 12:05 12:40 Μουσικό διάλειμμα, μπουφές. 12:45 13:00 Ανακοίνωση από τον Διευθυντή των μαθητών που πρώτευσαν ανά σχολείο και βράβευσή τους και στη συνέχεια ανακοίνωση των ονομάτων των μαθητών που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς και θα συγκροτήσουν με κλήρωση τις δύο ομάδες, ανεξάρτητα σχολείου. 13:00 13:30 Τελικό παιχνίδι των δύο ομάδων 13:30 14:00 Βραβεύσεις των μαθητών της νικήτριας ομάδας, απονομή βεβαιώσεων και αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες, καθηγητές, μαθητές, φοιτητές, Διευθυντές Σχολείων. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 1 ο ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ. 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 1 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 2018 «ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΓΟΡΗΤΕΣ»

ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 2018 «ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΓΟΡΗΤΕΣ» ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 17-18 Μαρτίου 2018, Θεσσαλονίκη Κοιν.Σ.Επ. «ΡΟΗ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Γενικές Πληροφορίες Σελ. 3 1.1. Τι είναι διττοί λόγοι; 1.2. Τι είδους θέματα θα αντιμετωπίσουν οι αγωνιζόμενοι; 1.3.

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 2 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Το 2 ο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το 2 ο Γυμνάσιο Πυλαίας και με τη συμβουλευτική συνεργασία του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας διοργανώνει τον 3 ο Διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. «Το Περιβάλλον ως σημείο συνάντησης πολιτισμών»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. «Το Περιβάλλον ως σημείο συνάντησης πολιτισμών» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Το Περιβάλλον ως σημείο συνάντησης πολιτισμών» `ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ «Το περιβάλλον ως σημείο συνάντησης πολιτισμών» Α ΕΝΟΤΗΤΑ: Περιβαλλοντική Εκπαίδευση - Εκπαίδευση για την Αειφορία 8.30-9.30

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» ΚΟΛΕΓΙΟ «ΔΕΛΑΣΑΛ» Τ. Θ. 06 Τ.Κ. 57010, Πεύκα Θεσσαλονίκης Γυμνάσιο Λύκειο Τηλ. 2310 673252, 673191 Fax 2310 673348 mail@lyk-delas.thess.sch.gr mail@gym-delas.thess.sch.gr www.gymlyk.delasalle.gr 4 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Άρθρο 1: ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά γυμνάσια

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Ε Διασχολικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης στην Ελληνική Γλώσσα

2 ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Ε Διασχολικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης στην Ελληνική Γλώσσα 2 ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ε Διασχολικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης στην Ελληνική Γλώσσα 19-20 Μαρτίου 2016 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ To 2 ο Πειραματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ - LEXIGAME

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ - LEXIGAME ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Θεσ/νίκης 1 ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ «Μανόλης

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων Ο Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός ΛΥΣΙΑΣ ανοίγει τις πύλες του για 10η

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ Η Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», προσομοιώνει μια Ανοιχτή Συνεδρίαση Δημοτών, τοποθετεί τους

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΥΣΙΑΣ 2005» 9 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ INTERNET

«ΛΥΣΙΑΣ 2005» 9 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ INTERNET Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ «ΛΥΣΙΑΣ 2005» 9 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ INTERNET Ξεκινά δυναµικά και πλήρως ανανεωµένος! 7 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005 Τις πύλες του ανοίγει στις 7 Μαρτίου ο 9ος Πανελλήνιος µαθητικός

Διαβάστε περισσότερα

Στον απόηχο του διαγωνισμού θα άξιζε να τονιστεί αυτό που πραγματικά έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Κοινή παρατήρηση για όλους τους παραπάνω :

Στον απόηχο του διαγωνισμού θα άξιζε να τονιστεί αυτό που πραγματικά έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Κοινή παρατήρηση για όλους τους παραπάνω : ΕΚΦΕ Χαλανδρίου Δελτίο τύπου Την Παρασκευή 26 Απριλίου ολοκληρώθηκε ο 1ος διαγωνισμός πειραμάτων Φυσικής της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το ΕΚΦΕ Χαλανδρίου. Η διοργάνωση κρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

3. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

3. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ 17ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2019 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Φάρσαλα, 30/01/2019 Καναδά 9 Φάρσαλα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΩΝ Ελλάδας- Κύπρου, Σχ. έτους » Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Β ΑΘΗΝΑΣ έχοντας

ΛΥΚΕΙΩΝ Ελλάδας- Κύπρου, Σχ. έτους » Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Β ΑΘΗΝΑΣ έχοντας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ..Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ---- ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Θεσ/νικη, 14/10/2015 Αριθμός Πρωτ. 388. Προς

Θεσ/νικη, 14/10/2015 Αριθμός Πρωτ. 388. Προς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1 Ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών, Δημοκρατίας 1- Κτίριο Κλεόβουλος, 85 100 Ρόδος. Τηλ.: 2241099003, Fax: 2241099004, email: pake@ltee.org ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση και λειτουργία των Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης Γυμνασίων (ΤΑΔ) διαδικασία επιλογής και παραμονής των μαθητών στα Αθλητικά Τμήματα

Ίδρυση και λειτουργία των Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης Γυμνασίων (ΤΑΔ) διαδικασία επιλογής και παραμονής των μαθητών στα Αθλητικά Τμήματα Ίδρυση και λειτουργία των Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης Γυμνασίων (ΤΑΔ) διαδικασία επιλογής και παραμονής των μαθητών στα Αθλητικά Τμήματα Έχοντας υπόψη 1. Τις διατάξεις της αριθ. Γ4/902/29-09-1998 Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Διαγωνισμός Διαλογικών Συζητήσεων στην Ελληνική Γλώσσα για μαθητές Β και Γ Λυκείου

Θέμα: Διαγωνισμός Διαλογικών Συζητήσεων στην Ελληνική Γλώσσα για μαθητές Β και Γ Λυκείου ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.10/5 Αρ. Τηλ.: 22800895/22806319/22800903 Αρ. Φαξ: 22800862 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Ταχμαζίδου Εριφίλλη. Περιγραφή του Γεγονότος

Υπεύθυνη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Ταχμαζίδου Εριφίλλη. Περιγραφή του Γεγονότος ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 4Χ4 ΣΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΩΝΑ 2010 2011 Υπεύθυνη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ταχμαζίδου Εριφίλλη Περιγραφή του Γεγονότος Στον πίνακα ανακοινώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 Γ. 16 Μ. 61 ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018 - ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ/ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΕΝΙΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ - ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πανελλαδικός Μαθητικός διαγωνισμός για τα δάση και τη δασοπονία»

ΘΕΜΑ: «Πανελλαδικός Μαθητικός διαγωνισμός για τα δάση και τη δασοπονία» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ.Ε. ΤΜΗΜΑ Δ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

2 Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ

2 Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ Η Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens» προσομοιώνει, μια Ανοιχτή Συνεδρίαση Δημοτών και ζητάει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τα σχολεία, που δείχνουν ενδιαφέρον για τη Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», υποχρεούνται : Πρώτα, να στείλουν ηλεκτρονικά τη Δήλωση Συμμετοχής στη Δ.Δ.Ε στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 2016 ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΛΙΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 2016 ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΛΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 2016 ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΛΙΟΥ Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 13 ου Δημοτικού Σχολείου, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

Κοινές δραστηριότητες των ΕΚΦΕ Κέντρου και Τούμπας της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης για το σχολικό έτος

Κοινές δραστηριότητες των ΕΚΦΕ Κέντρου και Τούμπας της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης για το σχολικό έτος Κοινές δραστηριότητες των ΕΚΦΕ Κέντρου και Τούμπας της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης για το σχολικό έτος 2011-2012 Α) Α Φάση Πανελλήνιου Τοπικού Διαγωνισμού EUSO 2012 Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 στο

Διαβάστε περισσότερα

Α Διασχολικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης στην Ελληνική Γλώσσα. Απρίλιος 2012

Α Διασχολικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης στην Ελληνική Γλώσσα. Απρίλιος 2012 2 ο ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α Διασχολικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης στην Ελληνική Γλώσσα Απρίλιος 2012 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ To 2o Πρότυπο-Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει,

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού Γυμνάσιο Σιταγρών http://gym-sitagr.dra.sch.gr/ Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού Κινητικές δραστηριότητες, αθλήματα που διοργανώθηκαν Σχολική μονάδα: Γυμνάσιο Σιταγρών Στο πραγματοποιήθηκαν δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018 2019 Γ. 18 Μ. 57 Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2018 2019 Προαγωγικές/Απολυτήριες Εξετάσεις 2018-2019 Εγγραφές για τη Σχολική Χρονιά 2019 2020 Έναρξη Σχολικής

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός Σχεδίου Εργασίας Project

Σχεδιασμός Σχεδίου Εργασίας Project ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/Δ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 7 ΗΣ ΠΕΡΙΦ. Δ.Ε. Ν. ΣΕΡΡΩΝ Ημερομηνία 11-11-2016 Σχεδιασμός Σχεδίου

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 2017 2018 1. Στόχοι Οι γενικοί στόχοι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ Ηρομηνία: 15 16 / 5 / 2014 Ομάδες μαθημάτων που περιλαμβάνονται στην Ολυμπιάδα: 1. Θρησκευτικά, Γλώσσες (Αγγλικά Γαλλικά) (υπεύθυνοι: Β.Δ.Α - Ε. Σολωμού) 2. Μαθηματικά (υπεύθυνοι: Β.Δ. Χ Κυριάκου) 3. Φιλολογικά

Διαβάστε περισσότερα

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 37, ΦΙΛΟΘΕΗ 152 37, ΤΗΛ.: 210 6853850 & KAVOURI TENNIS CLUB ΑΚΤΗΣ & ΛΗΤΟΥΣ, ΚΑΒΟΥΡΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,16671, ΤΗΛ.: 210 9670686 Web site: www.kavouritennisclub.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον 1o Αγώνα Αναγραμματισμών Θεσσαλονίκης:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον 1o Αγώνα Αναγραμματισμών Θεσσαλονίκης: 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον 1o Αγώνα Αναγραμματισμών Θεσσαλονίκης: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 19 Μαΐου 2019, Ώρα 18:00 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Πορίσματα Ερευνών. «Ολιστική Προσέγγιση του Σχολικού Εκφοβισμού»

Αποτελέσματα Πορίσματα Ερευνών. «Ολιστική Προσέγγιση του Σχολικού Εκφοβισμού» Αποτελέσματα Πορίσματα Ερευνών «Ολιστική Προσέγγιση του Σχολικού Εκφοβισμού» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 2 H ΗΜΕΡΑ Σάββατο 9 Μαΐου 2015, 09.30 16.00 Αίθουσα Jacqueline de Romilly - Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ:, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διδακτικές προσεγγίσεις στο μάθημα των Θρησκευτικώ ν. 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θεολόγων. Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Μαΐου 2017 Θεολογική Σχολή ΑΠΘ

Διδακτικές προσεγγίσεις στο μάθημα των Θρησκευτικώ ν. 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θεολόγων. Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Μαΐου 2017 Θεολογική Σχολή ΑΠΘ «Εκδηλώσεις Θεολογικού Λόγου & Τέχνης» 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θεολόγων Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Μαΐου 2017 Θεολογική Σχολή ΑΠΘ Διδακτικές προσεγγίσεις στο μάθημα των Θρησκευτικώ ν 09.30 10.00 Εγγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «ΚΛΙΚ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟ!» ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ; ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ; Στο φετινό PoP ταξιδεύουμε! Έτσι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την νίκη στον Tελικό, δεν θα μπορούσαν να στοχεύουν παρά σε ένα μεγάλο, μεγάλο «ταξίδι».

Διαβάστε περισσότερα

Σε εκτέλεση των παραπάνω σχετικών, η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων ( Ο.Ε.Σ.Α. ) Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Θεσ/νίκης

Σε εκτέλεση των παραπάνω σχετικών, η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων ( Ο.Ε.Σ.Α. ) Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Θεσ/νίκης Θεσσαλονίκη, 29-3-2016 Αρ. πρωτ.: 5271 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤ. & ΔΕΥΤΕΡ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Κρίσεις και Συγκρούσεις στο Σχολικό Περιβάλλον»

«Κρίσεις και Συγκρούσεις στο Σχολικό Περιβάλλον» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ Ημερίδα «Κρίσεις και Συγκρούσεις στο Σχολικό Περιβάλλον» Σάββατο, 28 Μαρτίου 2009 Γερμανική

Διαβάστε περισσότερα

22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε

22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε 22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας:

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ----- Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Αγώνων Αθλοπαιδείας Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος μαθητών τριών Δημοτικών και Γυμνασίων, σχ. έτους »

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Αγώνων Αθλοπαιδείας Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος μαθητών τριών Δημοτικών και Γυμνασίων, σχ. έτους » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ -------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ»: ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ»: ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ Σύλλογος Αποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ. Μπρούφα 12, 546 41 Θεσσαλονίκη Τηλ.& φαξ: 2310 888035 Ηλεκτρονική διεύθυνση: filologos1962@yahoo.gr Ιστοσελίδα: www.philologos.gr «Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ Ο

Διαβάστε περισσότερα

Η εκμάθηση της μετωπικής πάσας στην πετοσφαίριση

Η εκμάθηση της μετωπικής πάσας στην πετοσφαίριση Η εκμάθηση της μετωπικής πάσας στην πετοσφαίριση Υποδειγματικό Σενάριο Γνωστικό αντικείμενο: Φυσική αγωγή Δημιουργός: ΜΑΡΙΑ ΥΦΑΝΤΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β3 --- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80 - Μαρούσι Ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

14ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ 13ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2015)

14ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ 13ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2015) ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΣΣΘΧ: 26/10.11.2014 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Site: http://theschess.wordpress.com e-mail: saeakeam@hotmail.com Β. ΌΛΓΑΣ 285-546 55 ΤΗΛ : 2310-419 269, ΦΑΞ: 2310-417

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Σεμινάρια διαδικτυακής μάθησης του Διορθόδοξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος».

ΘΕΜΑ: «Σεμινάρια διαδικτυακής μάθησης του Διορθόδοξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS»

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» Η Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», προσομοιώνει μια Ανοιχτή Συνεδρίαση Δημοτών, τοποθετεί τους μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Τμήμα Ιατρικών εργαστηρίων & Προσχολικής Αγωγής Συντονίστρια: Επίκουρη Καθηγήτρια, Ελένη Μουσένα [Σύγχρονες Τάσεις στην Παιδαγωγική Επιστήμη] «Παιδαγωγικά μέσω Καινοτόμων

Διαβάστε περισσότερα

Η αξιοποίηση του θρησκευτικού ψηφιακού υλικού στο πανελλήνιο αποθετήριο αντικειμένων με τα νέα ΠΣ

Η αξιοποίηση του θρησκευτικού ψηφιακού υλικού στο πανελλήνιο αποθετήριο αντικειμένων με τα νέα ΠΣ 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θεολόγων Εκπαιδευτικών Διδακτικές προσεγγίσεις στο μάθημα των Θρησκευτικών Η αξιοποίηση του θρησκευτικού ψηφιακού υλικού στο πανελλήνιο αποθετήριο αντικειμένων με τα νέα ΠΣ Βασιλική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 2018 2019 1. Στόχοι Οι γενικοί στόχοι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Οδηγίες για τη σύνταξη Εβδομαδιαίου Ωρολογίου Προγράμματος Ειδικών Δημοτικών Σχολείων»

ΘΕΜΑ: «Οδηγίες για τη σύνταξη Εβδομαδιαίου Ωρολογίου Προγράμματος Ειδικών Δημοτικών Σχολείων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ -------------------- ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ: «Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.» της Εγνατίας Οδού» ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΠΕΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΚΤΥΟ: «Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.» της Εγνατίας Οδού» ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΠΕΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ΔΙΚΤΥΟ: «Τα» της Εγνατίας Οδού» ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου Απολογιστικό Δελτίο Τύπου Το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info) έλαβε χώρα την την Πέμπτη 2, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 με ξεπερνώντας κάθε προσδοκία σε συμμετοχές

Διαβάστε περισσότερα

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία 7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή 9-12-2018 και τους παράλληλους αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Ζ' ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑIΡIΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Οµοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Με θέμα: Διοίκηση Φυσικής Αγωγής 1 ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής Αιτωλίας 31, Αγία Παρασκευή Τ.Κ.15341 Γραμμή 3 του μετρό της Αθήνας, στάση Νομισματοκοπείο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» Διαγωνισμός Μαθηματικών ικανοτήτων ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ http:///pythagoras/index.html ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» α) Γενικές πληροφορίες Εξεταστικά κέντρα θα

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα - Η διαδικασία του αγώνα - Βαθμολόγηση και κατάταξη - Έξτρα δοκιμασία - Board βαθμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Με θέμα: Διοίκηση Φυσικής Αγωγής 1 ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής Αιτωλίας 31, Αγία Παρασκευή Τ.Κ.15341 Γραμμή 3 του μετρό της Αθήνας, στάση Νομισματοκοπείο

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ. 203 Βυζαντινή αρχαιολογία Α Τρ 10:00 14:00 4 Γλ. Χατζούλη. Τρ Πα 08:00 10:00 08:00 10:00 12:00 14:00 14:00 16:00.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ. 203 Βυζαντινή αρχαιολογία Α Τρ 10:00 14:00 4 Γλ. Χατζούλη. Τρ Πα 08:00 10:00 08:00 10:00 12:00 14:00 14:00 16:00. ΤΜΗΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΘ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 017-018 (Αριθµ. Σελ.: 13) ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ 1.0.018 ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.05.018 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

Διημερίδα για τα θρησκευτικά στην Πάτρα. «Θρησκευτικά με ή χωρίς φακέλους;» Τι και πώς διδάσκουμε στα Θρησκευτικά σήμερα

Διημερίδα για τα θρησκευτικά στην Πάτρα. «Θρησκευτικά με ή χωρίς φακέλους;» Τι και πώς διδάσκουμε στα Θρησκευτικά σήμερα Παράρτημα Πάτρας Διημερίδα για τα θρησκευτικά στην Πάτρα «Θρησκευτικά με ή χωρίς φακέλους;» Τι και πώς διδάσκουμε στα Θρησκευτικά σήμερα Στόχοι της διημερίδας: Να συνειδητοποιήσουμε την αλλαγή παραδείγματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. διοργανώνουν το 6ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. διοργανώνουν το 6ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πληροφορικής Κεντρικής σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Α)Σύσταση και λειτουργία Κοινωνικών Δημοτικών Κέντρων Ενισχυτικής Διδασκαλίας Μαθητών

Α)Σύσταση και λειτουργία Κοινωνικών Δημοτικών Κέντρων Ενισχυτικής Διδασκαλίας Μαθητών ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΞΙΖΕΙΣ» Εγγράφου με Αρ. Πρωτ. 3 ΘΕΜΑ: «α) Σύσταση και λειτουργία Κοινωνικών Δημοτικών Κέντρων Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΙΡΩΝ «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΝΑΣΑΚΗ»

ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΙΡΩΝ «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΝΑΣΑΚΗ» 5 O ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017 ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΙΡΩΝ «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΝΑΣΑΚΗ» ΣΤΑΔΙΟ > ΜΟΙΡΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης Μοιρών διοργανώνει για πέμπτη φορά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team είναι συνεπής στο ραντεβού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ - ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ Προς : Σχολεία Δ.Ε. και Π.Ε Ν. Ηρακλείου

Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ Προς : Σχολεία Δ.Ε. και Π.Ε Ν. Ηρακλείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Δ.Ε. Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Σχολικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗ 16.9.2011 ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ: 1. ΕΟΠΕ 2. ΕΣΠΑΑΑ 3. ΣΥΔΠΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 4. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΣΤΑΔΙΟΥ 5. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2015-2016 Προς τους γονείς/κηδεμόνες και μαθητές του Γυμνασίου Πολεμιδιών ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ.E. ΤΜΗΜΑ Γ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Επιμορφωτική Ημερίδα

Επιμορφωτική Ημερίδα Επιμορφωτική Ημερίδα «Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» Σπουδή του έργου του Ν. Γύζη «Ιστορία» από τη μαθήτρια Ειρήνη Διονυσοπούλου της Γ1 Γυμνασίου Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011, 9:00

Διαβάστε περισσότερα

H Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο. Α1 Γυμνάσιο Χέρσου Σχ. Έτος

H Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο. Α1 Γυμνάσιο Χέρσου Σχ. Έτος H Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο Α1 Γυμνάσιο Χέρσου Σχ. Έτος 2013-14 Η μεταφορά στο σχολείο Στο μάθημα πάντα προσέχουμε!!!!! Καθημερινή εξέταση Διαβάζουμε για να μην έχουμε τα παρακάτω φαινόμενα

Διαβάστε περισσότερα

4. ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ξενοδοχείο «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ».

4. ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ξενοδοχείο «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ». ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΣΣΘΧ: 26/12.11.2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Site: http://theschess.wordpress.com e-mail: saeakeam@hotmail.com Β. ΌΛΓΑΣ 285-546 55 ΤΗΛ : 2310-419 269, ΦΑΞ: 2310-417

Διαβάστε περισσότερα

(Αναπροσαρμογή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ως προς τους χρόνους Βέροια ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

(Αναπροσαρμογή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ως προς τους χρόνους Βέροια ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 (Αναπροσαρμογή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ως προς τους χρόνους Βέροια 24-01-2017) ΔΙΚΤΥΟ: «Τα» της Εγνατίας Οδού» ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. 1 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 2ο Ημιμαραθώνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: 24 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου 2014 και 2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2014

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: 24 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου 2014 και 2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ----- Ταχ. Δ/νση: Ανδρέα Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαγωνισμός Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα» Πεύκα, 31-10-2014 Διαγωνισμός Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα» Δημοτικό Σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Δημοτικό Σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» προκηρύσσει Διαγωνισμό Ορθογραφίας για τους μαθητές της Ε και της ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ. 203 Βυζαντινή αρχαιολογία Α Τρ 10:00 14:00 4 Γλ. Χατζούλη κατ ανάθεση. Τρ Πα 08:00 10:00 08:00 10:00

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ. 203 Βυζαντινή αρχαιολογία Α Τρ 10:00 14:00 4 Γλ. Χατζούλη κατ ανάθεση. Τρ Πα 08:00 10:00 08:00 10:00 ΤΜΗΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΘ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 016-017 (Αριθµ. Σελ.: 13) ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ 13.0.017 ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.05.017 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

YiV-ni. Γ 1 ΤΗ f H A '^0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Οπως Πίνακας Αποδεκτών

YiV-ni. Γ 1 ΤΗ f H A '^0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Οπως Πίνακας Αποδεκτών :\ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση Τ.Κ. - Πόλη Ιστοσελίδα Πληροφορίες ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Πώς σε λένε;

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Πώς σε λένε; ΕΝΟΤΗΤΑ 3 Πώς σε λένε; A ΜΕΡΟΣ Α. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ Πώς σε λένε; Η Ελένη, η Σοφία, η Βασιλική, η Ειρήνη, ο Κωνσταντίνος, ο Απόστολος και ο Αλέξανδρος γνωρίζουν καινούργιους φίλους.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «COLOUR PICKING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «COLOUR PICKING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «COLOUR PICKING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 2. Στόχος... 3 3. Η Ομάδα - Δικαίωμα Συμμετοχής... 3 4. Η Πίστα... 4 5. Το Ρομπότ...

Διαβάστε περισσότερα

Φύλο των ερωτηθέντων. Τι φύλο είσαι; Ηλικία. Ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Τι διαθέτεις από τα ακόλουθα:

Φύλο των ερωτηθέντων. Τι φύλο είσαι; Ηλικία. Ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Τι διαθέτεις από τα ακόλουθα: 1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2012-2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «Κατάχρηση διαδικτύου και ηλεκτρονικών παιχνιδιών» Υπεύθυνη καθηγήτρια Καραγιαννοπούλου Ελισάβετ, ΠΕ20 Πληροφορικής ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΥΣΙΚΩΝ / ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΥΣΙΚΩΝ / ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΥΣΙΚΩΝ / ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ Σε προκαθορισμένο αριθμό πρωτευσάντων με τις υψηλότερες επιδόσεις μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ταχ/κή Διεύθυνση :Πανεπιστημιούπολη Γάλλου Ταχ/κός Κώδικας :74100, Ρέθυμνο Τηλέφωνο :28310 77598 FAX: 28310 77597 Ρέθυμνο 28

Διαβάστε περισσότερα

Η θρησκεία στο µουσείο: Μία µετανεωτερική προσέγγιση ανάπτυξης µαθησιακής εµπειρίας µε παιδαγωγική αξιοποίηση εικονικών µουσείων

Η θρησκεία στο µουσείο: Μία µετανεωτερική προσέγγιση ανάπτυξης µαθησιακής εµπειρίας µε παιδαγωγική αξιοποίηση εικονικών µουσείων 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκη, στις 20 και 21 Μαΐου 2017 «Διδακτικές προσεγγίσεις στο µάθηµα των Θρησκευτικών» Η θρησκεία στο µουσείο: Μία µετανεωτερική προσέγγιση ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε

22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε 22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Κανόνες ρητορικών αγωνισμάτων ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΛΟΓΟΣ

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Κανόνες ρητορικών αγωνισμάτων ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: "Ετήσια Έκθεση Δραστηριοτήτων του ΕΚΦΕ Τούμπας για τη σχολική χρονιά 2010-11"

Θέμα: Ετήσια Έκθεση Δραστηριοτήτων του ΕΚΦΕ Τούμπας για τη σχολική χρονιά 2010-11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Παρατηρητήριο Πρόληψης Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού 3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ» Θεσσαλονίκη, 8-10 Απριλίου 2016 Ιστοσελίδα Συνεδρίου: www.synedrioparatvias. kma ked.eu

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ Κ. 6 Σχολική Χρονιά

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ Κ. 6 Σχολική Χρονιά ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ Κ. 6 Σχολική Χρονιά 2018-2019 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Αθηνάς Κλεάνθους, Διευθύντριας (3.9.2018) Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

29 ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. ΕΚΘΕΣΗ 2 ου ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΡΑΣΗΣ

29 ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. ΕΚΘΕΣΗ 2 ου ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΡΑΣΗΣ 29 ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ΕΚΘΕΣΗ 2 ου ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΡΑΣΗΣ Μάιος 2011 1 1.Ιεράρχηση των Προτεραιοτήτων/Επιλογή Σχεδίων Δράσης α)η διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!ΕΡΓΑΣΙΩΝ!ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!! ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ!ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ!

! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!ΕΡΓΑΣΙΩΝ!ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!! ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ!ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ! 2oΕπιστημονικόΣυνέδριο ΠανελλήνιαςΈνωσηςΣχολικώνΣυμβούλων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΕΡΓΑΣΙΩΝΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ Θεσσαλονίκη2015 ΠανελλήνιαΈνωσηΣχολικώνΣυμβούλων 2oΕπιστημονικόΣυνέδριο ΠανελλήνιαςΈνωσηςΣχολικώνΣυμβούλων

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παρασκευής Ευγένιος Ντελακρουά. σε συνεργασία με. Προκηρύσσουν ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ

Η Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παρασκευής Ευγένιος Ντελακρουά. σε συνεργασία με. Προκηρύσσουν ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ Η Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παρασκευής Ευγένιος Ντελακρουά (LYCEE FRANCO-HELLENIQUE EUGENE DELACROIX) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β Αθήνας και το Ε.Κ.Φ.Ε. Χαλανδρίου Προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. διοργανώνει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ. με θέμα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. διοργανώνει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ. με θέμα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ διοργανώνει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 Χώρος Διεξαγωγής OTΕAcademy* Δ/νση Πέλικα

Διαβάστε περισσότερα