Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόµενα. Τεύχος 3 Νοέµβριος Ψηφιακός Κινηµατογράφος. Christie - Νέο ιστορικό ρεκόρ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόµενα. Τεύχος 3 Νοέµβριος 2008. Ψηφιακός Κινηµατογράφος. Christie - Νέο ιστορικό ρεκόρ"

Transcript

1 Τεύχος 3 Νοέµβριος 2008 Τεχνολογική Ανασκόπηση Ψηφιακός Κινηµατογράφος Η εισαγωγή της ψηφιακής τεχνολογίας στην παραγωγή, επεξεργασία και προβολή εικόνας και ήχου έφερε επανάσταση τόσο στην κινηµατογραφική βιοµηχανία όσο και στους επιµέρους τεχνολογικούς τοµείς. Σε παγκόσµιο επίπεδο, οι καταναλωτές βίωσαν τη µαγεία του οικιακού κινηµατογράφου, γνωστού και ως Home Cinema, που σύντοµαέµελλε να γίνει απαραίτητος εξοπλισµός κάθε σύγχρονης κατοικίας. Παρά το γεγονός αυτό, στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ο οικιακός κινηµατογράφοςσεκαµία περίπτωση δεν αντικατέστησε τον παραδοσιακό κινηµατογράφο. Αδιαµφισβήτητα, όµως, τα ποιοτικά στάνταρντς των καταναλωτών αυξήθηκαν τόσο πολύ, ώστε ώθησαν τους ιδιοκτήτες κινηµατογράφων σε µία ριζική αναβάθµιση τόσο τουεξοπλισµού τους όσοκαιτωνυπηρεσιώνπουπροσφέρουν. Έτσι, οι κινηµατογράφοι άλλαξαν τελείως µορφήκαιαπόαπλέςαίθουσεςπροβολήςταινιώνµετατράπηκαν σε πολυχώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Το µόνο που έµεινε απαράλλακτο µέσα σε αυτόν το κυκεώνα αλλαγών ήταν το φιλµ35mm. Εδώ και ένα περίπου χρόνο το φιλµ35mm θεωρείται πλέον πεπερασµένο, δεδοµένου ότι οι πρώτες ψηφιακές προβολές κινηµατογραφικών ταινιών έτυχαν της ευρύτατης αποδοχής των καταναλωτών και µε αυτό σαν δεδοµένο, τα µεγάλα κινηµατογραφικά Studios προσανατολίζονται πλέον στην άµεση αντικατάσταση του τρόπου παραγωγής των ταινιών τους από αναλογικό σε εξ ολοκλήρου ψηφιακό. Αλλά, ηεξέλιξηδεσταµατάει εδώ. Μία νέα, καινοτόµα τεχνική τρισδιάστατης προβολής, που στηρίζεται στην ψηφιακή παραγωγή και επεξεργασία της εικόνας, αποκαλούµενη 3D Cinema, ήρθε να ολοκληρώσει τη νέα µορφή της έβδοµης τέχνης θέτοντας, έτσι, τις βάσεις για την τρισδιάστατη εποχή στον κινηµατογράφο. Περιεχόµενα 1. Express Service 2. Υπουργείο Εµπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής 3. Badminton 4. Βοτανικός 5. Christie M Series 6. NET Led από την Tecnovision 7. Save Space & Money 8. Case Study Christie - Νέο ιστορικό ρεκόρ Η Christie, παγκόσµιοςηγέτηςστοντοµέατωνπροβολικώνσυστηµάτων, ξεπέρασε το ιστορικό ρεκόρ των ψηφιακών αιθουσών, µε εγκαταστάσεις ψηφιακού κινηµατογράφου σε διάστηµα µικρότερο των τριών χρόνων, αριθµός που αντιστοιχεί στο 81% του συνόλου των εγκαταστάσεων σε παγκόσµιο επίπεδο. Αυτός ο αριθµός ρεκόρ αποτελεί επίτευγµαόχιµόνο για την Christie, αλλά και για την κινηµατογραφική βιοµηχανίαστοσύνολοτης. Αν σκεφτεί κανείς ότι στις αρχές του 2005 οαριθµός των ψηφιακών αιθουσών σε παγκόσµιο επίπεδο περιοριζόταν σε τριψήφιο αριθµό, µπορεί να αντιληφθείτη σηµαντική συνεισφορά της Christie τόσο στην εξέλιξη της τεχνολογίας του ψηφιακού κινηµατογράφου όσο και στη ραγδαία ανάπτυξη του κλάδου.

2 Express Service Η Express Service, µία από τις πλέον δραστήριες επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος, επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον τοµέα του Τεχνικού Ελέγχου Οχηµάτων. Στο 14οχλµ. Θεσσαλονίκης Μουδανιών και σε έκταση τετραγωνικών µέτρων κατασκευάστηκε από την Express Service το µεγαλύτερο Ιδιωτικό Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχηµάτων στην Ελλάδα και σε πολύ µικρό χρονικό διάστηµαθαπαραδοθείκαιτοαντίστοιχοτωναθηνών. Και για τα δύο κέντρα, Θεσσαλονίκης και Αθηνών, η Express Service ανέθεσε στη Space Vision A.E. τη µελέτη, προµήθεια και εγκατάσταση ενός video Wall τεχνολογίας Plasma συνολικού εµβαδού 13 τ.µ. το οποίο θα κοσµεί το χώρο υποδοχής κάθε κέντρου, καθώς και µία εφαρµογή οθονών Plasma και LCD που θα εξοπλίσουν τις αίθουσες αναµονής κάθε κέντρου. Σε αυτές, ο κάτοχος του αυτοκινήτου θα µπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη του ελέγχου του οχήµατός του σε όλα τα στάδια. Πελάτης: Express Service Α.Ε. Περιγραφή έργου: Μελέτη, προµήθεια και εγκατάσταση 2 Plasma Wall, 16 plasma TV 50 και 16 LCD Monitor 19. Έκαστο video Wall αποτελείται από 24 plasma Monitor 42 MIS-4220 της εταιρίας Orion, την οποία η Space Vision A.E. αντιπροσωπεύει επίσηµα στην Ελλάδα από το Κάθε αίθουσα αναµονής των κέντρων διαθέτει 8 οθόνες plasma TV 50 και 8 LCD Monitor 19 της εταιρίας LG για την υποστήριξη της εφαρµογής παρακολούθησης. Υπουργείο Εµπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Το Press Room του νεόκτιστου κτιρίου του Υπουργείου Εµπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στον Πειραιά υλοποίησε µετά από σχετικό διαγωνισµόηspace Vision A.E. Το έργο που παραδόθηκε στο τέλος Σεπτεµβρίου περιελάµβανε την µελέτη, προµήθεια, εγκατάσταση συστήµατος προβολών, συνεδριακού εξοπλισµού, και ηχητικής εγκατάστασης, καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού στο χειρισµό του όλου συστήµατος. Αναλυτικότερα, το Press Room εξοπλίστηκε µε ένα βιντεοπροβολέα Sanyo PLC- XU101, φωτεινότητας ANSI Lumens και µία ηλεκτρική οθόνη 4 τ.µ. για την κάλυψη των αναγκών προβολής κατά την διάρκεια των συνεντεύξεων τύπου που παραθέτει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Επιπλέον, για την κάλυψη των παραπάνω αναγκών εγκαταστάθηκε ένα σύστηµα 20 συνέδρων της εταιρίας Spirit. Παράλληλα, εγκαταστάθηκε ένα ηχητικό σύστηµα υποστήριξης της Audio Telex που περιλαµβάνει ενισχυτικά στάδια και ηχεία. Πελάτης: Υπουργείο Εµπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Περιγραφή έργου: Μελέτη, προµήθεια και εγκατάσταση συστήµατος προβολών, συνεδριακού εξοπλισµού και ηχητικής εγκατάστασης, καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού στο χειρισµό του όλου συστήµατος.

3 Badminton Η Athens Badminton Cultural Development Α.Ε. επιλέγει Christie. Η ADaM Productions, ιδρυτική εταιρία της Athens Badminton Cultural Development Α.Ε., σε συνεργασία µετουςσαλτιµπάγκους, παρουσιάζει το καινούριο έργο του TOM STOPPARD, ROCK 'Ν' ROLL. Μετά από την τεράστια επιτυχία του σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Βερολίνο, το ROCK 'Ν' ROLL έρχεται τώρα και στην Αθήνα στο θέατρο Πόρτα από 30 Οκτωβρίου Για την κάλυψη των αυξηµένων αναγκών της παράστασης, η Athens Badminton Cultural Development Α.Ε. προχώρησε στην αγορά δύο προβολικών συστηµάτων LX 650 του διεθνούς κατασκευαστικού οίκου Christie, τον οποίο η Space Vision A.E. αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα από το Με φωτεινότητα ANSI Lumens, λόγο αντίθεσης 2.000:1 και δυνατότητας χρήσης 5 διαφορετικών φακών, ο LX 650 θα µπορούσε να χαρακτηριστεί ένα από τα δηµοφιλέστερα µοντέλα της Christie και η κορυφαία επιλογή για εφαρµογές Rental-Staging. Ο LX 650 είναι τεχνολογίας 3LCD και διακρίνεται για την ευελιξία του στην προβολή γραφικών, δεδοµένων και εικόνας. Τέλος, ο LX 650 είναι ο πρώτος LCD βιντεοπροβολέας που διαθέτει σύστηµα αυτοκαθαριζόµενων φίλτρων, το οποίο στην εφαρµογή του, επεκτείνει στο διπλάσιο το µέσο όροσυντήρησης τηςσυσκευής. Πελάτης: Athens Badminton Cultural Development Α.Ε. Περιγραφή έργου: Προµήθεια 2 προβολικών συστηµάτων, φωτεινότητας ANSI Lumens. Βοτανικός Πελάτης: Πριόβολου Αφοί Ο.Ε. Περιγραφή έργου: Προµήθεια και εγκατάσταση 1 οθόνης Led 21m 2 και 1 controller. O Βοτανικός, ένα από τα δηµοφιλέστερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα, εγκαινίασε το νέο του πρόγραµµα την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου Το καλλιτεχνικό πρόγραµµα του καταστήµατος θα µπορούσε να χαρακτηριστεί από τα εντυπωσιακότερα της φετινής σεζόν, δεδοµένης της συµµετοχής της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Μαζωνάκη. Για ακόµα µία χρονιά ο σκηνογράφος του προγράµµατος κος ηµήτρης Νησιάκος, o υπεύθυνος φωτισµού κος Γιώργος Τέλλος και ο επιχειρηµατίας καιιδιοκτήτης τουβοτανικούκοςνίκοςπριόβολος, εµπιστεύθηκαν την Space Vision A.E. για την προµήθεια και εγκατάσταση µίας οθόνης τεχνολογίας Led που θα πλαισιώνει το σκηνικό. Ηοθόνη, τύπου SP13, του Ιταλικού κατασκευαστικού οίκου Tecnovision, τον οποίο η Space Vision A.E. αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα από το 2003, αποτελείται από 18 Panel διαστάσεων 132x80 cm τα οποία, σε πλήρη διάταξη, µπορούν να σχηµατίσουν µία επιφάνια συνολικού εµβαδού 21 τ.µ. Η φωτεινότητα της οθόνης είναι ρυθµιζόµενη και µπορεί να φτάσει τα Nits.Την οθόνη συνοδεύει το νέο εξειδικευµένο σύστηµα διαχείρισης και ελέγχου πηγών και περιεχοµένου (controller) DLX LIVE-SD της Tecnovision.

4 Christie M Series Οι άνθρωποι της Christie, έχοντας πάντα στο µυαλό τους τις εκάστοτε ανάγκες του αγοραστικού κοινού, σχεδίασαν και παρουσίασαν µία νέα, πρωτοποριακή σειρά 3-chip DLP προβολικών συστηµάτων, την M Series. Η µεγάλη γκάµα των προβολικών συστηµάτων της M Series, που ξεκινά από τα ANSI lumens (σύστηµα µονής λυχνίας, 200W) και καταλήγει στα ANSI lumens (σύστηµαδιπλής λυχνίας, 350W), προσφέρει την ιδανικότερη σχέση τιµής-απόδοσης δεδοµένου ότι λειτουργώντας στη µέγιστη ισχύ των 1.320W παρέχει υψηλά επίπεδα φωτεινότητας ενώ χρησιµοποιεί µειωµένη ισχύ. Η συγκεκριµένη σειρά προβολικών συστηµάτων διαθέτει εξελιγµένα συστήµατα αναφοράς και ελέγχου τα οποία µε βάση τον αριθµότωνλυχνιώνκαιτη χρησιµοποιούµενη κλίµακαισχύοςρυθµίζουν αυτόµατατην ταχύτητατου εξαερισµού που απαιτείται για την ψύξη του συστήµατος. Οι βιντεοπροβολείς M Series της Christie έχουν ανάλυση SX+ (1.400 x 1.050) και HD (1.920 x 1.080), καθώς και µεταβλητό λόγο αντίθεσης της τάξεως των Κωδ. Προϊόντος: DS+6K-M, DS+10K-M, Roadster S+10K-M, HD6K-M, HD10K- M & Roadster HD10K-M Κατασκευαστής: Christie Digital Περιγραφή: Βιντεοπροβολείς 3-chip 0.95" DMD, φωτεινότητα από ANSI (single lamp) (Dual lamp), λόγος αντίθεσης :1 (full on/off) 650:1 ANSI (typical), ανάλυση SX+ (1.400 x 1.050) και ΗD (1.920 x 1.080) :1 (full on / full off) / 650:1 ANSI, µεαποτέλεσµα η εικόνα να έχει µεγαλύτερη σαφήνεια και λεπτοµέρεια. Επιπλέον, σε κάθε προβολικό σύστηµατηςm Series µπορούµε ναεφαρµόσουµε µίαευρύτερηγκάµαφακώνυψηλήςποιότητας, µε δυνατότητες τεχνολογίας Intelligent Lens System (ILS) ΤΜ. Με την M Series, η Christie συνεχίζει τη µακρόχρονη παράδοση που έχει στην κατασκευή προβολικών συστηµάτων εξαιρετικής φωτεινότητας, µεταβλητότητας, αξιοπιστίας και αντοχής. NET Led από την Tecnovision H Tecnovision, ένας από τους σηµαντικότερους κατασκευαστές οθονών led της Ευρώπης, ανακοίνωσε πρόσφατα την παραγωγή µίαςνέαςσειράςπροϊόντων, τη NET Led. Τα πρώτα 96 τ.µ. NET Led εγκαταστάθηκαν, ως κεντρικό σκηνικό, στον πρόσφατο διαγωνισµόοµορφιάς MISS VENEZUELA ΤονέοαυτόπρωτοποριακόπροϊόντηςTecnovision αποτελείται από γραµµές Led (Led Stripes), οι οποίες τοποθετηµένες σε ένα σκελετό από ανθεκτικό αλουµίνιο δηµιουργούν Panels διαστάσεων 160x80 cm. Λόγω των πολλαπλών σηµείων σύνδεσης και της εξαιρετικά ελαφριάς κατασκευής που διαθέτει, το NET Led µπορεί εύκολα και γρήγορα να δηµιουργήσει επιφάνια προβολής σε οποιοδήποτε σχήµα και διάταξη. Κωδ. Προϊόντος: NT 50, NT31 & NT 20 Κατασκευαστής: Tecnovision Περιγραφή: Led stripe panels µε physical pitch 50 mm, 31 mm και 20 mm. Το NET Led θα µπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανικό για εφαρµογές Rental-staging για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Τονέοαυτόπροϊόνείναιδιαθέσιµοσετρίαµοντέλα, το NT50, το ΝΤ31 και το ΝΤ20 µεαντίστοιχοphysical pitch 50 mm, 31 mm και 20 mm. ΗσειράNET Led έρχεται να αλλάξει τα δεδοµένα στη συγκεκριµένη κατηγορία προϊόντων δεδοµένου ότι προσφέρει την ιδανικότερη σχέση τιµής-απόδοσης.

5 Save Space & Money LX 1500 Φωτεινότητα ANSI Lumens. Λόγος αντίθεσης 2.000:1. Πραγµατική ανάλυση XGA µε δυνατότητα διαβάθµισης σε VGA, UXGA & video µέχρι 1.080p. Επεξεργαστής video των 10-bit για απόδοση καθαρών & απαλών χρωµάτων, καθώς και για την αναπαραγωγή video. ιάρκεια ζωής λυχνίας ωρών. υνατότητα ηλεκτρονικής µετακίνησης & ψηφιακής διόρθωσης της εστίασης των φακών. Συµπεριλαµβάνετε φακός 2,0-2,6: ΤιµήπροσφοράςχωρίςΦ.Π.Α. MIS 4230 Νέα τεχνολογία προστασίας του Panel. Ενσωµατωµένο λογισµικό για τη δηµιουργία Video Wall µέχρι και 9x9 οθονών. Συµβατότητα µε οποιαδήποτε πηγή Computer και Video. ιαθέτει νέο Antiglare φίλτρο και Panel τελευταίας γενιάς µε λόγο αντίθεσης :1 και ανάλυση 853(H)x480(V). Η ανώτατη στάθµη φωτεινότητας είναι cd/m 2. Το κενό µεταξύ των οθονών είναι 4 mm ΤιµήπροσφοράςχωρίςΦ.Π.Α. NT 50 ιαστάσεις Panel 160x80 cm συνολικής επιφάνειας 1,28 τ.µ. Πραγµατική ανάλυση 400 px/m 2 και φωτεινότητα Nits. Επεξεργασία 281 τρισεκατοµµυρίων χρωµάτων µε προσαρµόσιµηθερµοκρασία Κ. Χρόνο ζωής LED που ξεπερνά τις ώρες και στεγανότητα IP65. Οριζόντια γωνία θέασης 120 ο και κάθετη 60 ο /m2 ΤιµήπροσφοράςχωρίςΦ.Π.Α.

6 C a s e S t u d y Το CARTEL, ένα από τα εντυπωσιακότερα Club της Θεσσαλίας, εγκαινιάστηκε πρόσφατα στη Λάρισα. Οι ιδιοκτήτες του Club κυριολεκτικά ξεπέρασαν κάθε προηγούµενο, θέτοντας πολύ υψηλές προδιαγραφές στον τρόπο διασκέδασης, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Πρόθεση τους ήταν η δηµιουργία ενός σύγχρονου πολυχώρου διασκέδασης που θα συνδυάζει την υψηλή αισθητική µετηνεφαρµογή της σύγχρονης τεχνολογίας. Στην κατεύθυνση αυτή, ανέθεσαν στη Space Vision A.E. τη µελέτη, προµήθεια και εγκατάσταση µίας σύνθετης, αλλά και συνάµαεντυπωσιακήςεφαρµογής προβολής σε µία επιφάνια 700 τ.µ. Η Space Vision A.E., ανταποκρινόµενη στην πρόκληση, εγκατέστησε ένα σύστηµαπροβολήςπου µεταµόρφωσε τους δυο λευκούς τοίχους του club σε µία γιγαντιαία πανοραµική οθόνη προβολής 50 µέτρων µήκους και 14 µέτρων ύψους. Η συνεχής εικόνα της εφαρµογής επιτυγχάνεται µετη συνδυασµένη συνεργασία τεσσάρων βιντεοπροβολέων CHRISTIE LX900, ανάλυσης XGA(1.024x768 pixels) και φωτεινότητας ANSI Lumens. Επιπλέον, για τη διαχείριση και διανοµήτουψηφιακού περιεχοµένου χρησιµοποιούνται τέσσερις Η/Υεξοπλισµένοι µε ειδικό λογισµικό της DATATON. Πέραν της εφαρµογής προβολής, η Space Vision A.E. εγκατέστησε σε διαφόρους χώρους του Club ένα δίκτυο 20 οθονών Plasma 42 της εταιρίας LG για την κάλυψη εικαστικών και φωτιστικών αναγκών. H Space Vision Α.Ε. ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2002 από µία οµάδα µηχανικών και επιχειρηµατιών µε µεγάλη εµπειρία στον τοµέα των ηλεκτρονικών και των λύσεων εικόνας και ήχου. Η εταιρική φιλοσοφία της Space Vision Α.Ε. και η επιχειρηµατική της τακτική εκφράζονται µε τη συνεχή υποστήριξη του πελάτη, την ποιότητα και αξιοπιστία όλων των προσφερόµενων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών, την οργανωτική ευελιξία, την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναµικού και την επιµονή στη διαρκή ανάπτυξη, για την πλήρη και ολοκληρωµένη εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς. Οι δραστηριότητες της εταιρίας περιλαµβάνουν την εµπορεία, εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη και ενοικίαση οπτικοακουστικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού καθώς και τη µελέτη και υλοποίηση turn key έργωντου ιδιωτικού καιδηµόσιου τοµέα. ιµηνιαία έκδοση της Space Vision A.E. Λεωφόρος Μεσογείων , Χολαργός Αττικής Τηλ.: , Fax: Ιδιοκτήτης: Space Vision A.E. Υπεύθυνος Έκδοσης: Παναγιώτης Μπέλλος Σχεδιασµός Εντύπου: Τµήµα Marketing Φωτογραφίες: Τµήµα Marketing Εκτύπωση: Space Vision A.E.

Ετήσιο ελτίο 2002 Μάιος 2003

Ετήσιο ελτίο 2002 Μάιος 2003 ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.B.E. Ετήσιο ελτίο 2002 Μάιος 2003 τηλεφωνία computers ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ είδη γραφείου home cinema INTERNET BUSINESS TO BUSINESS δώρα ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ SERVICE ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΣΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΣΑΣ ÂÚÈÔ ÈÎfi ÁÈ ÙËÓ ÔÈÎÔÓÔÌ, ÔÈÎÔÏÔÁ Î È ÙËÓ Î Ù ÛÎÂ ÂappleÙ Ì ÚÈÔ - ÎÙÒ ÚÈÔ 2012 Â Ô 23_ ÈÌËÓÈ Î ÔÛË ƒπµ ª ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στην πραγματοποίηση σημαντικών

Στην πραγματοποίηση σημαντικών Hotel Restaurant Cafeteria Προτάσεις, ιδέες και λύσεις από την αγορά προμηθευτών Στην πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων προχωρούν οι ξενοδοχειακές μονάδες εκσυγχρονίζοντας, εμπλουτίζοντας ή επεκτείνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ÂÚÈÔ ÈÎfi ÁÈ ÙËÓ ÔÈÎÔÓÔÌ, ÔÈÎÔÏÔÁ Î È ÙËÓ Î Ù ÛΠπ ÓÔ ÚÈÔ - ºÂ ÚÔ ÚÈÔ 2011 Â Ô 13_ ÈÌËÓÈ Î ÔÛË ƒπµ ª Ο ΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ: ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΓΕΩΣΥΛΛΕΚΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE 2012

COMPANY PROFILE 2012 ims_cp_v08.doc COMPANY PROFILE 2012 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... 3 ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... 3 ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ... 4 ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΝΑΜΙΚΟ... 4 ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2008...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΗΛΩΣΗ Κοινοτικού Συστήματος Οικολογικής ιαχείρισης και Οικολογικού Ελέγχου (ΕΜΑS)

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΗΛΩΣΗ Κοινοτικού Συστήματος Οικολογικής ιαχείρισης και Οικολογικού Ελέγχου (ΕΜΑS) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΗΛΩΣΗ Κοινοτικού Συστήματος Οικολογικής ιαχείρισης και Οικολογικού Ελέγχου (ΕΜΑS) Ιούνιος 2008 Περιεχόµενα Εισαγωγικό Σηµείωµα 2 Vodafone & Περιβάλλον 3 Η Εταιρεία 4 Η ιστορία της περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

Η κορυφή ανήκει στον όμιλο Εurotel Hospitality

Η κορυφή ανήκει στον όμιλο Εurotel Hospitality Περιοδική ενημερωτική έκδοση του ομίλου Εurotel Hospitality Μαΐος 2008 Περιεχόμενα New solutions Afrodite SPA, SALON, FITNESS. Αποτελεσματική διαχείριση εργασιών και πόρων, άριστη εξυπηρέτηση με τη βοήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από περίπου 20 χρόνια, σε μια xenia, που τότε

Πριν από περίπου 20 χρόνια, σε μια xenia, που τότε Πριν από περίπου 20 χρόνια, σε μια xenia, που τότε γινόταν στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ στον Πειραιά, ρώτησα έναν εκθέτη, που ασχολείται (και τώρα) με τα έπιπλα: Γιατί έρχεσαι στην έκθεση; Η απάντηση ομολογώ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ Εκπαιδευτήρια «Αδαµάντιος Σχολή» Τοπική Απασχολησιµότητα (ΤΟΠ.ΑΠ.) Θεσσαλονίκη, Απρίλιος 2004

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ Εκπαιδευτήρια «Αδαµάντιος Σχολή» Τοπική Απασχολησιµότητα (ΤΟΠ.ΑΠ.) Θεσσαλονίκη, Απρίλιος 2004 ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕ ΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΕ ΙΟΥ «ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Φ/Β ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Φ/Β ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ÂÚÈÔ ÈÎfi ÁÈ ÙËÓ ÔÈÎÔÓÔÌ, ÔÈÎÔÏÔÁ Î È ÙËÓ Î Ù ÛÎÂ πô ÏÈÔ - ÁÔ ÛÙÔ 2011 Â Ô 16_ ÈÌËÓÈ Î ÔÛË ƒπµ ª ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΗΣΗΣ ΑΛΦΑΣΥΝ - Α+ ΚΤΙΡΙΑ 2011: ΤΟ STATUS ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΠΟΥ ΑΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΛΙΚΗ ΠΕΡΡΩΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΠΟΥ ΑΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΛΙΚΗ ΠΕΡΡΩΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ÂÚÈÔ ÈÎfi ÁÈ ÙËÓ ÔÈÎÔÓÔÌ, ÔÈÎÔÏÔÁ Î È ÙËÓ Î Ù ÛÎÂ ÎÙÒ ÚÈÔ - Ô Ì ÚÈÔ - ÂÎ Ì ÚÈÔ 2010 Â Ô 12_ ÚÈÌËÓÈ Î ÔÛË ƒπµ ª ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΠΟΥ ΑΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

business technology news

business technology news 2 óõíüíôçóç ΤΕΥΧΟΣ 2 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την δυνατότητα που έχετε να δημοσιεύσετε νέα σας και καταχώρησή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Πετμεζά Φωτεινή (τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

1 Κωδικός Πράξης Επενδυτικού Σχεδίου: (ΟΠΣ-ΕΡΓΟΡΑΜΑ) Επιχειρησιακό / Περιφερειακό Πρόγραμμα: ΠΕΠ Αττικής Ηλεκτρονικός Κωδικός Αίτησης 05-000020 Βαθμολογία αίτησης: 96,222 Επωνυμία: ΙΚΑΡΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ν. ΚΑΡΥΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ:Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισµού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισµού για το Έργο ! Διακήρυξη Διαγωνισµού για το Έργο «Τηλεµατικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού Διακήρυξη Διαγωνισµού για το Έργο Τηλεµατικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε. και εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: A.A.ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, Α.ΜΠΟΜΠΟΡΤΣΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Aναγνώριση Συναισθηµάτων από Συνοµιλίες σε Τηλεφωνικά Κέντρα

Aναγνώριση Συναισθηµάτων από Συνοµιλίες σε Τηλεφωνικά Κέντρα Aναγνώριση Συναισθηµάτων από Συνοµιλίες σε Τηλεφωνικά Κέντρα Μαρία Θεολογίτου Τµήµα Πληροφορικής Σχολή Θετικών Επιστηµών Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης Επιβλέπων : Κωνσταντίνος Κοτρόπουλος Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

CONOMY ΚΕΝΑΚ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟ-ΣΥΜΠΑ

CONOMY ΚΕΝΑΚ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟ-ΣΥΜΠΑ ÂÚÈÔ ÈÎfi ÁÈ ÙËÓ ÔÈÎÔÓÔÌ, ÔÈÎÔÏÔÁ Î È ÙËÓ Î Ù ÛÎÂ ª ÚÙÈÔ - Ú ÏÈÔ 2011 Â Ô 14_ ÈÌËÓÈ Î ÔÛË Ο ΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ: ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ Η Ευρωπαϊκή Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Η αρχιτεκτονική S.a.a.S :... 8 Γιατί να επιλέξω S.a.a.S εφαρμογή :... 8. Το IBSHOP... 8

Η αρχιτεκτονική S.a.a.S :... 8 Γιατί να επιλέξω S.a.a.S εφαρμογή :... 8. Το IBSHOP... 8 Πίνακας περιεχομένων Η Internet Business Hellas... 3 Στοιχεία Επικοινωνίας Τοποθεσία... 3 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 3 Προφίλ... 4 Όραμα... 4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 5 Σχετικά με το IBSHOP....

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβουλος: Μπογάς Χρήστος,

Σύμβουλος: Μπογάς Χρήστος, ΕΠΕΑΕΚ 2.4.2.β Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Σερρών Υποστήριξη επιχειρηματικών ιδεών από το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ματθαίου Χριστίνα (Α.Μ.5230) Καρανάτσιου Αναστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ DEPARTMENT OF TOURISM MANAGEMENT P.O. Box 141, 57400 THESSALONIKI, GREECE Email: rdoffice@tour.teithe.gr Tel. 00 30 2310791556, fax: 00 30 2310791555 ALEXANDREION TECHNOLOGICAL EDUCATIONAL INSTITUTION

Διαβάστε περισσότερα

DIAFHMISEIS TEMPLATES:Layout 1 12/09/2011 4:53 μ.μ. Page 4 EMPORIKI GROUP ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011 Τεύχος 54 www.moisiadis-publications.gr m3 Plasma από την ESAB CUTTING SYSTEMS...08 By Tower - O πύργος

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ) Αναθέτουσα Αρχή: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ Α.Ε. ΟΤΑ Προϋπολογισμός: 61.500 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

We W lcome to elcome t o a wo a w r o ld of Oppor ld of Opportunities! tunities! www.amc.edu.gr

We W lcome to elcome t o a wo a w r o ld of Oppor ld of Opportunities! tunities! www.amc.edu.gr Welcome to a world of Opportunities! www.amc.edu.gr περιεχόμενα εισαγωγή Χαιρετισμός 6-7 Σημαντικοί Σταθμοί στην ιστορία του Ιδρύματος 8-11 Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας 12 Ενσωμάτωση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΡΚΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ATEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ. Βασικές Αρχές και Έννοιες. Αύγουστος Τσινάκος

ATEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ. Βασικές Αρχές και Έννοιες. Αύγουστος Τσινάκος ATEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ Βασικές Αρχές και Έννοιες Αύγουστος Τσινάκος Ευχαριστίες Στο συνάδελφο Γίαννη Σδρίµα για την διάθεση σηµειώσεων έτσι ωστε να είναι δυνατή η σύνθεση

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Εισαγωγή... 2. 1.2. Παραγωγικά Συστήματα Βασικές Έννοιες και Ορισμοί... 4. 1.3. Παραγωγικά Συστήματα Διακρίσεις... 7

1.1. Εισαγωγή... 2. 1.2. Παραγωγικά Συστήματα Βασικές Έννοιες και Ορισμοί... 4. 1.3. Παραγωγικά Συστήματα Διακρίσεις... 7 Κεφάλαιο 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Εισαγωγικές Έννοιες Περιεχόμενα 1.1. Εισαγωγή... 2 1.2. Παραγωγικά Συστήματα Βασικές Έννοιες και Ορισμοί... 4 1.3. Παραγωγικά Συστήματα Διακρίσεις... 7 1.3.1

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προσφορά. Πληροφοριακό Σύστημα - e-recruitment. Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ)

Τεχνική Προσφορά. Πληροφοριακό Σύστημα - e-recruitment. Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) Τεχνική Προσφορά Πληροφοριακό Σύστημα - e-recruitment Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) TESSERA Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. Τεχνική Προσφορά για την Προκήρυξη της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter. Hεπένδυση στον πελάτη δεν σταματά ποτέ! Αυτό. Το ΕΙΕΠ υποδέχεται το 2011 καλωσορίζοντας

Newsletter. Hεπένδυση στον πελάτη δεν σταματά ποτέ! Αυτό. Το ΕΙΕΠ υποδέχεται το 2011 καλωσορίζοντας Μ Ι Α Δ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Γ Ι Α Τ Α Μ Ε Λ Η Τ Ο Υ Ε Ι Ε Π SPECIAL EDITION / ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 / ΤΕΥΧΟΣ 15 Το ΕΙΕΠ υποδέχεται το 2011 καλωσορίζοντας τα 11 νέα μέλη του Hεπένδυση στον πελάτη δεν σταματά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ÂÚÈÔ ÈÎfi ÁÈ ÙËÓ ÔÈÎÔÓÔÌ, ÔÈÎÔÏÔÁ Î È ÙËÓ Î Ù ÛΠπ ÓÔ ÚÈÔ - ºÂ ÚÔ ÚÈÔ 2012 Â Ô 19_ ÈÌËÓÈ Î ÔÛË ƒπµ ª ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα