Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόµενα. Τεύχος 3 Νοέµβριος Ψηφιακός Κινηµατογράφος. Christie - Νέο ιστορικό ρεκόρ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόµενα. Τεύχος 3 Νοέµβριος 2008. Ψηφιακός Κινηµατογράφος. Christie - Νέο ιστορικό ρεκόρ"

Transcript

1 Τεύχος 3 Νοέµβριος 2008 Τεχνολογική Ανασκόπηση Ψηφιακός Κινηµατογράφος Η εισαγωγή της ψηφιακής τεχνολογίας στην παραγωγή, επεξεργασία και προβολή εικόνας και ήχου έφερε επανάσταση τόσο στην κινηµατογραφική βιοµηχανία όσο και στους επιµέρους τεχνολογικούς τοµείς. Σε παγκόσµιο επίπεδο, οι καταναλωτές βίωσαν τη µαγεία του οικιακού κινηµατογράφου, γνωστού και ως Home Cinema, που σύντοµαέµελλε να γίνει απαραίτητος εξοπλισµός κάθε σύγχρονης κατοικίας. Παρά το γεγονός αυτό, στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ο οικιακός κινηµατογράφοςσεκαµία περίπτωση δεν αντικατέστησε τον παραδοσιακό κινηµατογράφο. Αδιαµφισβήτητα, όµως, τα ποιοτικά στάνταρντς των καταναλωτών αυξήθηκαν τόσο πολύ, ώστε ώθησαν τους ιδιοκτήτες κινηµατογράφων σε µία ριζική αναβάθµιση τόσο τουεξοπλισµού τους όσοκαιτωνυπηρεσιώνπουπροσφέρουν. Έτσι, οι κινηµατογράφοι άλλαξαν τελείως µορφήκαιαπόαπλέςαίθουσεςπροβολήςταινιώνµετατράπηκαν σε πολυχώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Το µόνο που έµεινε απαράλλακτο µέσα σε αυτόν το κυκεώνα αλλαγών ήταν το φιλµ35mm. Εδώ και ένα περίπου χρόνο το φιλµ35mm θεωρείται πλέον πεπερασµένο, δεδοµένου ότι οι πρώτες ψηφιακές προβολές κινηµατογραφικών ταινιών έτυχαν της ευρύτατης αποδοχής των καταναλωτών και µε αυτό σαν δεδοµένο, τα µεγάλα κινηµατογραφικά Studios προσανατολίζονται πλέον στην άµεση αντικατάσταση του τρόπου παραγωγής των ταινιών τους από αναλογικό σε εξ ολοκλήρου ψηφιακό. Αλλά, ηεξέλιξηδεσταµατάει εδώ. Μία νέα, καινοτόµα τεχνική τρισδιάστατης προβολής, που στηρίζεται στην ψηφιακή παραγωγή και επεξεργασία της εικόνας, αποκαλούµενη 3D Cinema, ήρθε να ολοκληρώσει τη νέα µορφή της έβδοµης τέχνης θέτοντας, έτσι, τις βάσεις για την τρισδιάστατη εποχή στον κινηµατογράφο. Περιεχόµενα 1. Express Service 2. Υπουργείο Εµπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής 3. Badminton 4. Βοτανικός 5. Christie M Series 6. NET Led από την Tecnovision 7. Save Space & Money 8. Case Study Christie - Νέο ιστορικό ρεκόρ Η Christie, παγκόσµιοςηγέτηςστοντοµέατωνπροβολικώνσυστηµάτων, ξεπέρασε το ιστορικό ρεκόρ των ψηφιακών αιθουσών, µε εγκαταστάσεις ψηφιακού κινηµατογράφου σε διάστηµα µικρότερο των τριών χρόνων, αριθµός που αντιστοιχεί στο 81% του συνόλου των εγκαταστάσεων σε παγκόσµιο επίπεδο. Αυτός ο αριθµός ρεκόρ αποτελεί επίτευγµαόχιµόνο για την Christie, αλλά και για την κινηµατογραφική βιοµηχανίαστοσύνολοτης. Αν σκεφτεί κανείς ότι στις αρχές του 2005 οαριθµός των ψηφιακών αιθουσών σε παγκόσµιο επίπεδο περιοριζόταν σε τριψήφιο αριθµό, µπορεί να αντιληφθείτη σηµαντική συνεισφορά της Christie τόσο στην εξέλιξη της τεχνολογίας του ψηφιακού κινηµατογράφου όσο και στη ραγδαία ανάπτυξη του κλάδου.

2 Express Service Η Express Service, µία από τις πλέον δραστήριες επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος, επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον τοµέα του Τεχνικού Ελέγχου Οχηµάτων. Στο 14οχλµ. Θεσσαλονίκης Μουδανιών και σε έκταση τετραγωνικών µέτρων κατασκευάστηκε από την Express Service το µεγαλύτερο Ιδιωτικό Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχηµάτων στην Ελλάδα και σε πολύ µικρό χρονικό διάστηµαθαπαραδοθείκαιτοαντίστοιχοτωναθηνών. Και για τα δύο κέντρα, Θεσσαλονίκης και Αθηνών, η Express Service ανέθεσε στη Space Vision A.E. τη µελέτη, προµήθεια και εγκατάσταση ενός video Wall τεχνολογίας Plasma συνολικού εµβαδού 13 τ.µ. το οποίο θα κοσµεί το χώρο υποδοχής κάθε κέντρου, καθώς και µία εφαρµογή οθονών Plasma και LCD που θα εξοπλίσουν τις αίθουσες αναµονής κάθε κέντρου. Σε αυτές, ο κάτοχος του αυτοκινήτου θα µπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη του ελέγχου του οχήµατός του σε όλα τα στάδια. Πελάτης: Express Service Α.Ε. Περιγραφή έργου: Μελέτη, προµήθεια και εγκατάσταση 2 Plasma Wall, 16 plasma TV 50 και 16 LCD Monitor 19. Έκαστο video Wall αποτελείται από 24 plasma Monitor 42 MIS-4220 της εταιρίας Orion, την οποία η Space Vision A.E. αντιπροσωπεύει επίσηµα στην Ελλάδα από το Κάθε αίθουσα αναµονής των κέντρων διαθέτει 8 οθόνες plasma TV 50 και 8 LCD Monitor 19 της εταιρίας LG για την υποστήριξη της εφαρµογής παρακολούθησης. Υπουργείο Εµπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Το Press Room του νεόκτιστου κτιρίου του Υπουργείου Εµπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στον Πειραιά υλοποίησε µετά από σχετικό διαγωνισµόηspace Vision A.E. Το έργο που παραδόθηκε στο τέλος Σεπτεµβρίου περιελάµβανε την µελέτη, προµήθεια, εγκατάσταση συστήµατος προβολών, συνεδριακού εξοπλισµού, και ηχητικής εγκατάστασης, καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού στο χειρισµό του όλου συστήµατος. Αναλυτικότερα, το Press Room εξοπλίστηκε µε ένα βιντεοπροβολέα Sanyo PLC- XU101, φωτεινότητας ANSI Lumens και µία ηλεκτρική οθόνη 4 τ.µ. για την κάλυψη των αναγκών προβολής κατά την διάρκεια των συνεντεύξεων τύπου που παραθέτει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Επιπλέον, για την κάλυψη των παραπάνω αναγκών εγκαταστάθηκε ένα σύστηµα 20 συνέδρων της εταιρίας Spirit. Παράλληλα, εγκαταστάθηκε ένα ηχητικό σύστηµα υποστήριξης της Audio Telex που περιλαµβάνει ενισχυτικά στάδια και ηχεία. Πελάτης: Υπουργείο Εµπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Περιγραφή έργου: Μελέτη, προµήθεια και εγκατάσταση συστήµατος προβολών, συνεδριακού εξοπλισµού και ηχητικής εγκατάστασης, καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού στο χειρισµό του όλου συστήµατος.

3 Badminton Η Athens Badminton Cultural Development Α.Ε. επιλέγει Christie. Η ADaM Productions, ιδρυτική εταιρία της Athens Badminton Cultural Development Α.Ε., σε συνεργασία µετουςσαλτιµπάγκους, παρουσιάζει το καινούριο έργο του TOM STOPPARD, ROCK 'Ν' ROLL. Μετά από την τεράστια επιτυχία του σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Βερολίνο, το ROCK 'Ν' ROLL έρχεται τώρα και στην Αθήνα στο θέατρο Πόρτα από 30 Οκτωβρίου Για την κάλυψη των αυξηµένων αναγκών της παράστασης, η Athens Badminton Cultural Development Α.Ε. προχώρησε στην αγορά δύο προβολικών συστηµάτων LX 650 του διεθνούς κατασκευαστικού οίκου Christie, τον οποίο η Space Vision A.E. αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα από το Με φωτεινότητα ANSI Lumens, λόγο αντίθεσης 2.000:1 και δυνατότητας χρήσης 5 διαφορετικών φακών, ο LX 650 θα µπορούσε να χαρακτηριστεί ένα από τα δηµοφιλέστερα µοντέλα της Christie και η κορυφαία επιλογή για εφαρµογές Rental-Staging. Ο LX 650 είναι τεχνολογίας 3LCD και διακρίνεται για την ευελιξία του στην προβολή γραφικών, δεδοµένων και εικόνας. Τέλος, ο LX 650 είναι ο πρώτος LCD βιντεοπροβολέας που διαθέτει σύστηµα αυτοκαθαριζόµενων φίλτρων, το οποίο στην εφαρµογή του, επεκτείνει στο διπλάσιο το µέσο όροσυντήρησης τηςσυσκευής. Πελάτης: Athens Badminton Cultural Development Α.Ε. Περιγραφή έργου: Προµήθεια 2 προβολικών συστηµάτων, φωτεινότητας ANSI Lumens. Βοτανικός Πελάτης: Πριόβολου Αφοί Ο.Ε. Περιγραφή έργου: Προµήθεια και εγκατάσταση 1 οθόνης Led 21m 2 και 1 controller. O Βοτανικός, ένα από τα δηµοφιλέστερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα, εγκαινίασε το νέο του πρόγραµµα την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου Το καλλιτεχνικό πρόγραµµα του καταστήµατος θα µπορούσε να χαρακτηριστεί από τα εντυπωσιακότερα της φετινής σεζόν, δεδοµένης της συµµετοχής της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Μαζωνάκη. Για ακόµα µία χρονιά ο σκηνογράφος του προγράµµατος κος ηµήτρης Νησιάκος, o υπεύθυνος φωτισµού κος Γιώργος Τέλλος και ο επιχειρηµατίας καιιδιοκτήτης τουβοτανικούκοςνίκοςπριόβολος, εµπιστεύθηκαν την Space Vision A.E. για την προµήθεια και εγκατάσταση µίας οθόνης τεχνολογίας Led που θα πλαισιώνει το σκηνικό. Ηοθόνη, τύπου SP13, του Ιταλικού κατασκευαστικού οίκου Tecnovision, τον οποίο η Space Vision A.E. αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα από το 2003, αποτελείται από 18 Panel διαστάσεων 132x80 cm τα οποία, σε πλήρη διάταξη, µπορούν να σχηµατίσουν µία επιφάνια συνολικού εµβαδού 21 τ.µ. Η φωτεινότητα της οθόνης είναι ρυθµιζόµενη και µπορεί να φτάσει τα Nits.Την οθόνη συνοδεύει το νέο εξειδικευµένο σύστηµα διαχείρισης και ελέγχου πηγών και περιεχοµένου (controller) DLX LIVE-SD της Tecnovision.

4 Christie M Series Οι άνθρωποι της Christie, έχοντας πάντα στο µυαλό τους τις εκάστοτε ανάγκες του αγοραστικού κοινού, σχεδίασαν και παρουσίασαν µία νέα, πρωτοποριακή σειρά 3-chip DLP προβολικών συστηµάτων, την M Series. Η µεγάλη γκάµα των προβολικών συστηµάτων της M Series, που ξεκινά από τα ANSI lumens (σύστηµα µονής λυχνίας, 200W) και καταλήγει στα ANSI lumens (σύστηµαδιπλής λυχνίας, 350W), προσφέρει την ιδανικότερη σχέση τιµής-απόδοσης δεδοµένου ότι λειτουργώντας στη µέγιστη ισχύ των 1.320W παρέχει υψηλά επίπεδα φωτεινότητας ενώ χρησιµοποιεί µειωµένη ισχύ. Η συγκεκριµένη σειρά προβολικών συστηµάτων διαθέτει εξελιγµένα συστήµατα αναφοράς και ελέγχου τα οποία µε βάση τον αριθµότωνλυχνιώνκαιτη χρησιµοποιούµενη κλίµακαισχύοςρυθµίζουν αυτόµατατην ταχύτητατου εξαερισµού που απαιτείται για την ψύξη του συστήµατος. Οι βιντεοπροβολείς M Series της Christie έχουν ανάλυση SX+ (1.400 x 1.050) και HD (1.920 x 1.080), καθώς και µεταβλητό λόγο αντίθεσης της τάξεως των Κωδ. Προϊόντος: DS+6K-M, DS+10K-M, Roadster S+10K-M, HD6K-M, HD10K- M & Roadster HD10K-M Κατασκευαστής: Christie Digital Περιγραφή: Βιντεοπροβολείς 3-chip 0.95" DMD, φωτεινότητα από ANSI (single lamp) (Dual lamp), λόγος αντίθεσης :1 (full on/off) 650:1 ANSI (typical), ανάλυση SX+ (1.400 x 1.050) και ΗD (1.920 x 1.080) :1 (full on / full off) / 650:1 ANSI, µεαποτέλεσµα η εικόνα να έχει µεγαλύτερη σαφήνεια και λεπτοµέρεια. Επιπλέον, σε κάθε προβολικό σύστηµατηςm Series µπορούµε ναεφαρµόσουµε µίαευρύτερηγκάµαφακώνυψηλήςποιότητας, µε δυνατότητες τεχνολογίας Intelligent Lens System (ILS) ΤΜ. Με την M Series, η Christie συνεχίζει τη µακρόχρονη παράδοση που έχει στην κατασκευή προβολικών συστηµάτων εξαιρετικής φωτεινότητας, µεταβλητότητας, αξιοπιστίας και αντοχής. NET Led από την Tecnovision H Tecnovision, ένας από τους σηµαντικότερους κατασκευαστές οθονών led της Ευρώπης, ανακοίνωσε πρόσφατα την παραγωγή µίαςνέαςσειράςπροϊόντων, τη NET Led. Τα πρώτα 96 τ.µ. NET Led εγκαταστάθηκαν, ως κεντρικό σκηνικό, στον πρόσφατο διαγωνισµόοµορφιάς MISS VENEZUELA ΤονέοαυτόπρωτοποριακόπροϊόντηςTecnovision αποτελείται από γραµµές Led (Led Stripes), οι οποίες τοποθετηµένες σε ένα σκελετό από ανθεκτικό αλουµίνιο δηµιουργούν Panels διαστάσεων 160x80 cm. Λόγω των πολλαπλών σηµείων σύνδεσης και της εξαιρετικά ελαφριάς κατασκευής που διαθέτει, το NET Led µπορεί εύκολα και γρήγορα να δηµιουργήσει επιφάνια προβολής σε οποιοδήποτε σχήµα και διάταξη. Κωδ. Προϊόντος: NT 50, NT31 & NT 20 Κατασκευαστής: Tecnovision Περιγραφή: Led stripe panels µε physical pitch 50 mm, 31 mm και 20 mm. Το NET Led θα µπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανικό για εφαρµογές Rental-staging για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Τονέοαυτόπροϊόνείναιδιαθέσιµοσετρίαµοντέλα, το NT50, το ΝΤ31 και το ΝΤ20 µεαντίστοιχοphysical pitch 50 mm, 31 mm και 20 mm. ΗσειράNET Led έρχεται να αλλάξει τα δεδοµένα στη συγκεκριµένη κατηγορία προϊόντων δεδοµένου ότι προσφέρει την ιδανικότερη σχέση τιµής-απόδοσης.

5 Save Space & Money LX 1500 Φωτεινότητα ANSI Lumens. Λόγος αντίθεσης 2.000:1. Πραγµατική ανάλυση XGA µε δυνατότητα διαβάθµισης σε VGA, UXGA & video µέχρι 1.080p. Επεξεργαστής video των 10-bit για απόδοση καθαρών & απαλών χρωµάτων, καθώς και για την αναπαραγωγή video. ιάρκεια ζωής λυχνίας ωρών. υνατότητα ηλεκτρονικής µετακίνησης & ψηφιακής διόρθωσης της εστίασης των φακών. Συµπεριλαµβάνετε φακός 2,0-2,6: ΤιµήπροσφοράςχωρίςΦ.Π.Α. MIS 4230 Νέα τεχνολογία προστασίας του Panel. Ενσωµατωµένο λογισµικό για τη δηµιουργία Video Wall µέχρι και 9x9 οθονών. Συµβατότητα µε οποιαδήποτε πηγή Computer και Video. ιαθέτει νέο Antiglare φίλτρο και Panel τελευταίας γενιάς µε λόγο αντίθεσης :1 και ανάλυση 853(H)x480(V). Η ανώτατη στάθµη φωτεινότητας είναι cd/m 2. Το κενό µεταξύ των οθονών είναι 4 mm ΤιµήπροσφοράςχωρίςΦ.Π.Α. NT 50 ιαστάσεις Panel 160x80 cm συνολικής επιφάνειας 1,28 τ.µ. Πραγµατική ανάλυση 400 px/m 2 και φωτεινότητα Nits. Επεξεργασία 281 τρισεκατοµµυρίων χρωµάτων µε προσαρµόσιµηθερµοκρασία Κ. Χρόνο ζωής LED που ξεπερνά τις ώρες και στεγανότητα IP65. Οριζόντια γωνία θέασης 120 ο και κάθετη 60 ο /m2 ΤιµήπροσφοράςχωρίςΦ.Π.Α.

6 C a s e S t u d y Το CARTEL, ένα από τα εντυπωσιακότερα Club της Θεσσαλίας, εγκαινιάστηκε πρόσφατα στη Λάρισα. Οι ιδιοκτήτες του Club κυριολεκτικά ξεπέρασαν κάθε προηγούµενο, θέτοντας πολύ υψηλές προδιαγραφές στον τρόπο διασκέδασης, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Πρόθεση τους ήταν η δηµιουργία ενός σύγχρονου πολυχώρου διασκέδασης που θα συνδυάζει την υψηλή αισθητική µετηνεφαρµογή της σύγχρονης τεχνολογίας. Στην κατεύθυνση αυτή, ανέθεσαν στη Space Vision A.E. τη µελέτη, προµήθεια και εγκατάσταση µίας σύνθετης, αλλά και συνάµαεντυπωσιακήςεφαρµογής προβολής σε µία επιφάνια 700 τ.µ. Η Space Vision A.E., ανταποκρινόµενη στην πρόκληση, εγκατέστησε ένα σύστηµαπροβολήςπου µεταµόρφωσε τους δυο λευκούς τοίχους του club σε µία γιγαντιαία πανοραµική οθόνη προβολής 50 µέτρων µήκους και 14 µέτρων ύψους. Η συνεχής εικόνα της εφαρµογής επιτυγχάνεται µετη συνδυασµένη συνεργασία τεσσάρων βιντεοπροβολέων CHRISTIE LX900, ανάλυσης XGA(1.024x768 pixels) και φωτεινότητας ANSI Lumens. Επιπλέον, για τη διαχείριση και διανοµήτουψηφιακού περιεχοµένου χρησιµοποιούνται τέσσερις Η/Υεξοπλισµένοι µε ειδικό λογισµικό της DATATON. Πέραν της εφαρµογής προβολής, η Space Vision A.E. εγκατέστησε σε διαφόρους χώρους του Club ένα δίκτυο 20 οθονών Plasma 42 της εταιρίας LG για την κάλυψη εικαστικών και φωτιστικών αναγκών. H Space Vision Α.Ε. ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2002 από µία οµάδα µηχανικών και επιχειρηµατιών µε µεγάλη εµπειρία στον τοµέα των ηλεκτρονικών και των λύσεων εικόνας και ήχου. Η εταιρική φιλοσοφία της Space Vision Α.Ε. και η επιχειρηµατική της τακτική εκφράζονται µε τη συνεχή υποστήριξη του πελάτη, την ποιότητα και αξιοπιστία όλων των προσφερόµενων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών, την οργανωτική ευελιξία, την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναµικού και την επιµονή στη διαρκή ανάπτυξη, για την πλήρη και ολοκληρωµένη εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς. Οι δραστηριότητες της εταιρίας περιλαµβάνουν την εµπορεία, εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη και ενοικίαση οπτικοακουστικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού καθώς και τη µελέτη και υλοποίηση turn key έργωντου ιδιωτικού καιδηµόσιου τοµέα. ιµηνιαία έκδοση της Space Vision A.E. Λεωφόρος Μεσογείων , Χολαργός Αττικής Τηλ.: , Fax: info@spacevision.gr Ιδιοκτήτης: Space Vision A.E. Υπεύθυνος Έκδοσης: Παναγιώτης Μπέλλος Σχεδιασµός Εντύπου: Τµήµα Marketing Φωτογραφίες: Τµήµα Marketing Εκτύπωση: Space Vision A.E.

Τεχνολογική Ανασκόπηση

Τεχνολογική Ανασκόπηση Τεύχος 6 Ιούλιος 2009 Τεχνολογική Ανασκόπηση Ανάλυση 4K Οόρος«ανάλυση απεικόνισης» της οθόνης, συνήθως, αναφέρεται στον αριθµότωνπάγιων εικονοστοιχείων απεικόνισης που συνθέτουν την κάθε διάστασή της,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόµενα. Τεύχος 4 Ιανουάριος 2009. Nano-projectors. MT Visual by TecnoVISION Group

Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόµενα. Τεύχος 4 Ιανουάριος 2009. Nano-projectors. MT Visual by TecnoVISION Group Τεύχος 4 Ιανουάριος 2009 Τεχνολογική Ανασκόπηση Nano-projectors «Ο James έβγαλε από την τσέπη του το κινητό του τηλέφωνο και, πατώντας ένα πλήκτρο, πρόβαλε στον απέναντι τοίχο το Video της απόδρασης που

Διαβάστε περισσότερα

Christie-Roadie HD+35K

Christie-Roadie HD+35K Τεύχος 7 εκέµβριος 2009 Τεχνολογική Ανασκόπηση Τηλεοράσεις LCD vs LED Οι τηλεοράσεις LED ουσιαστικά ανήκουν στην ευρύτερη οικογένεια τηλεοράσεων LCD, δεδοµένου ότι και αυτών η οθόνη βασίζεται στην τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόμενα. Τεύχος 8 Απρίλιος 2010. 3D Home Cinema εντός του 2010. H Christie κερδίζει και νέο βραβείο InAVative

Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόμενα. Τεύχος 8 Απρίλιος 2010. 3D Home Cinema εντός του 2010. H Christie κερδίζει και νέο βραβείο InAVative Τεύχος 8 Απρίλιος 2010 Τεχνολογική Ανασκόπηση 3D Home Cinema εντός του 2010 Στα πλαίσια των πρόσφατων διεθνών εκθέσεων ηλεκτρονικών, οι τρεις εκ των βασικών κατασκευαστών Plasma και LCD τηλεοράσεων στον

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόμενα. Τεύχος 10 Δεκέμβριος 2010. Apple ipad Απλό Gadget ή ένα ισχυρό επαγγελματικό εργαλείο?

Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόμενα. Τεύχος 10 Δεκέμβριος 2010. Apple ipad Απλό Gadget ή ένα ισχυρό επαγγελματικό εργαλείο? Τεύχος 10 Δεκέμβριος 2010 Τεχνολογική Ανασκόπηση Apple ipad Απλό Gadget ή ένα ισχυρό επαγγελματικό εργαλείο? Το ipad της Apple, κυριολεκτικά, άλλαξε τα δεδομένα της αγοράς στον τομέα των Tablet PCs. Η

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόμενα. Τεύχος 9 Σεπτέμβριος 2010. 4D Cinema. Η Christie συμμετέχει και στο «63ο Φεστιβάλ των Καννών»

Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόμενα. Τεύχος 9 Σεπτέμβριος 2010. 4D Cinema. Η Christie συμμετέχει και στο «63ο Φεστιβάλ των Καννών» Τεύχος 9 Σεπτέμβριος 2010 Τεχνολογική Ανασκόπηση 4D Cinema Το 3D έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Το γεγονός ότι η νέα γενιά τρισδιάστατων προβολών έτυχε της καθολικής αποδοχής του κοινού, έχει οδηγήσει

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί... Η ομορφιά βρίσκεται στην τελειότητα..

Γιατί... Η ομορφιά βρίσκεται στην τελειότητα.. Οι πιο hot προτάσεις στις Βάσεις Οθονών, τηλεοράσεων LCD/PLASMA και βάσεις για Projectors. Γιατί... Η ομορφιά βρίσκεται στην τελειότητα.. α. ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ... PXR/U

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόμενα. Τεύχος 11 Σεπτέμβριος 2011. Η Ολογραμματική Τηλεπικοινωνία θα είναι σύντομα εφικτή

Τεχνολογική Ανασκόπηση. Περιεχόμενα. Τεύχος 11 Σεπτέμβριος 2011. Η Ολογραμματική Τηλεπικοινωνία θα είναι σύντομα εφικτή Τεύχος 11 Σεπτέμβριος 2011 Τεχνολογική Ανασκόπηση Η Ολογραμματική Τηλεπικοινωνία θα είναι σύντομα εφικτή Πώς θα σας φαινόταν η ύπαρξη μίας νέας, επαναστατικής, ολογραμματικής οθόνης που θα μπορεί να αναπαράγει

Διαβάστε περισσότερα

Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης

Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης Τι θα μάθουμε σήμερα: Να αναγνωρίζουμε και να ονομάζουμε άλλες περιφερειακές συσκευές και κάρτες επέκτασης Να εντοπίζουμε τα κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Επαγγελματικού Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας

Συστήματα Επαγγελματικού Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας Συστήματα Επαγγελματικού Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας.hi-power.gr www.hi-power.gr www.hi-power.gr www.hi-power.gr www.hi-power.gr www.h Καλώς ήλθατε Η εταιρεία Hi-Power ιδρύθηκε το 1986, με σκοπό την παροχή

Διαβάστε περισσότερα

KNX Οθόνηαφής 7" Έναςφυσικόςηγέτηςµεστυλ! PAE: Konstantinos Koufakis Schneider Electric

KNX Οθόνηαφής 7 Έναςφυσικόςηγέτηςµεστυλ! PAE: Konstantinos Koufakis Schneider Electric KNX Οθόνηαφής 7" Έναςφυσικόςηγέτηςµεστυλ! PAE: Konstantinos Koufakis Schneider Electric 1 ΕυρείαΟθόνη Περιεχόµενα Ευρεία οθόνη Πρόσθετες λειτουργίες Συνδεσιµότητα Ευελιξία Σύγκριση Schneider Electric -

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ > ΓΕΝΙΚΑ > ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ > ΓΕΝΙΚΑ > ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ (Κ. Ε. Π. Α. Π.) ΑΠ. ΣΑΜΑΝΙ Η 21 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 552 36 Τηλ: 2313.301065, Fax: 2310.346760 Email: ph.kepap@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά M80 LED Monitor TV από την LG: Συνδυασμός οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης με τεχνολογία LED και ενσωματωμένο woofer.

Νέα σειρά M80 LED Monitor TV από την LG: Συνδυασμός οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης με τεχνολογία LED και ενσωματωμένο woofer. M2280DF 22" LED Monitor TV Νέα σειρά M80 LED Monitor TV από την LG: Συνδυασμός οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης με τεχνολογία LED και ενσωματωμένο woofer. Η σειρά οθονών M80, είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός

Διαβάστε περισσότερα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Μελέτες Home Theater Για τους λάτρεις του κινηματογράφου Η Acoustic Design, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Dedicated Home Theater.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο HOT προτάσεις στις Ηλεκτρικές Τηλεχειριζόμενες Βάσεις για Επίπεδες Τηλεοράσεις. Copyright 2011 ACOUSTIC DESIGN All Rights Reserved

Οι πιο HOT προτάσεις στις Ηλεκτρικές Τηλεχειριζόμενες Βάσεις για Επίπεδες Τηλεοράσεις. Copyright 2011 ACOUSTIC DESIGN All Rights Reserved Οι πιο HOT προτάσεις στις Ηλεκτρικές Τηλεχειριζόμενες Βάσεις για Επίπεδες Τηλεοράσεις 2 Ηλεκτρικές Βάσεις Τοίχου και Lifts για επίπεδες τηλεοράσεις Στόχος μας στην ACOUSTIC DESIGN είναι να παρέχουμε εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Δημοτικές Κοινότητες Αμπελοκήπων και Μενεμένης για τα οποία υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης του παλαιού εξοπλισμού

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Δημοτικές Κοινότητες Αμπελοκήπων και Μενεμένης για τα οποία υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης του παλαιού εξοπλισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ: Πατρ. Γρηγορίου Ε 12, Τ.Κ. 561 23 Αμπελόκηποι ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛ.: Γουρουφίδης Μιλτιάδης Tηλ. : 2313.313672 Εmail:it@ampelokipi-menemeni.gr

Διαβάστε περισσότερα

LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Περιεχόμενα 1. Η Εταιρεία... 2 2. Οι Υπηρεσίες... 3 3. Πλεονεκτήματα Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας Ζήστε τη δράση Οικιακή ψυχαγωγία Μοντέλο EB-S05 Φυσική ανάλυση SVGA (800 x 600) Φυσικός λόγος διαστάσεων 4:3 Απόδοση έγχρωμου φωτισμού (lumen) 3.200 Λόγος αντίθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Μέγεθος οθόνης 32 ίντσες (82 cm) Το µέγεθος της οθόνης µετριέται σε ίντσες ή

Μέγεθος οθόνης 32 ίντσες (82 cm) Το µέγεθος της οθόνης µετριέται σε ίντσες ή Τεχνικά χαρακτηριστικά για Τηλεόραση LCD 16/9 LE32S81 Με µοντέρνο σχήµα και σε λαµπερό µαύρο χρώµα, µε διαγώνια 82εκατ. η τηλεόραση LCD LE32S81 της Samsung δεν θα περάσει απαρατήρητη. Με τα δύο ηχεία της

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

VPL-HW45ES Πληροφορίες προϊόντος. Sony Corporation

VPL-HW45ES Πληροφορίες προϊόντος. Sony Corporation VPL-HW45ES Πληροφορίες προϊόντος Sony Corporation Η δύναμη του αυθεντικού κινηματογράφου στο σπίτι σας Κορυφαία εμπειρία οικιακού κινηματογράφου σε Full HD 3D VPL-HW45ES 2 Βασικά πλεονεκτήματα Κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

KDL-46X3500 ΝΑΙ. Τηλεχειριστήριο:

KDL-46X3500 ΝΑΙ. Τηλεχειριστήριο: KDL-46X3500 Η τηλεόραση BRAVIA X3500 της Sony, Full HD µε οθόνη 46" τύπου LCD, διαθέτει τεχνολογία βελτίωσης εικόνας BRAVIA Engine Pro για υψηλή ευκρίνεια, Live Colour Creation για ζωντανά χρώµατα, 24p

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

τήρηση πρακτικών συνεδριάσεων ενοικίαση εξοπλισμού audiovisual μόνιμες εγκαταστάσεις praktika.gr

τήρηση πρακτικών συνεδριάσεων ενοικίαση εξοπλισμού audiovisual μόνιμες εγκαταστάσεις praktika.gr τήρηση πρακτικών συνεδριάσεων ενοικίαση εξοπλισμού audiovisual μόνιμες εγκαταστάσεις praktika.r 21X29_PAP_GR.indd 1 4/4/12 1:53 PM η Εταιρεία Το event σας αξίζει έναν συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να πετύχετε

Διαβάστε περισσότερα

Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum

Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum 1 Transparent LCD showcase Διάφανη LCD βιτρίνα Η LCD βιτρίνα είναι ένας πολύπλευρος και ελκυστικός τρόπος για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας ή κάποιο προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum

Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum Interactive floor system - Διαδραστικό σύστημα δαπέδου Το διαδραστικό σύστημα προβολής δαπέδου είναι μια ολοκληρωμένη λύση με υλικό και λογισμικό, το οποίο μετατρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗ 1 - ΛΙΜΑΝΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΡΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ. Αριθμ. Πρωτ.: 25008/2014 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ. Αριθμ. Πρωτ.: 25008/2014 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 25008/2014 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Τη διενέργεια διαδικασίας διαπραγμάτευσης,

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Π. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΜΚ

Ε.Π. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΜΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ KAI ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ε.Π. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΜΚ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ AΠΡΙΛΙΟΣ 2014 ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ & ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΣΠΑ 2007-2013 Ε.Π.ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 2007 2013

Διαβάστε περισσότερα

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: εργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά Sedna χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ

Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Τ Α Κ Η Σ Κ Α Ν Ε Λ Λ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΑΡ.ΠΡΩΤ. 3293 ΧΑΝΙΑ 15-2-2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας Ζήστε τη δράση Οικιακή ψυχαγωγία για ολόκληρη την οικογένεια Ποτέ άλλοτε η οικιακή ψυχαγωγία δεν ήταν τόσο διασκεδαστική, καθηλωτική και απολαυστική. Περάστε στιγμές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ (ΔΟΚΑΣ) Σητεία 27//202 Αρ. πρωτ. 844 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Α/ Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ / ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 1 2 3 4 5 Επεξεργαστής κατασκευαστής Intel Μοντέλο επεξεργαστή τουλάχιστον core i.3 τουλάχιστον 4 ης γενιάς Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ NOMOΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 9/2017

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ NOMOΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 9/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ NOMOΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η 9/2017 Προµήθεια ηλεκτρονικού συστήµατος σειράς προτεραιότητας για το ΚΕΠ του ήµου ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ποσό 8.360,00 χωρίς ΦΠΑ & ποσό

Διαβάστε περισσότερα

TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Κανείς δεν ξέρει καλύτερα τα ψηφιακά συστήματα TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ NEXA ALUMINIUM ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ Καλώς ήρθατε σε μια νέα αντίληψη της μπουτονιέρας. Τα πλευρικά προφίλ, από ανοδιωμένο αλουμίνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 2 Cubist Alu ή Brushed Alu / Silver, ανακαλύψτε νέες αρμονίες που συνδυάζουν δημιουργικότητα και ευαισθησία, αισθητικές

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Κορνίζα Φωτογραφιών 8-ιντσών!

Ψηφιακή Κορνίζα Φωτογραφιών 8-ιντσών! Η Genius PF-801 είναι μία συσκευή υψηλής πυκνότητας 8 ιντσών που απεικονίζει τις πολύτιμες φωτογραφίες σας με τις ίδιες πλούσιες πραγματικές λεπτομέρειες και με τα ίδια φωτεινά χρώματα όπως οι εκτυπώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση Λύσεις βιντεοπροβολέων Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και

Διαβάστε περισσότερα

KDL-40S3000. Χρονοδιακόπτης ύπνου: ΝΑΙ. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ΝΑΙ (on/off) χρονοδιακόπτη (µε ρύθµιση ρολογιού):

KDL-40S3000. Χρονοδιακόπτης ύπνου: ΝΑΙ. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ΝΑΙ (on/off) χρονοδιακόπτη (µε ρύθµιση ρολογιού): KDL-40S3000 Η τηλεόραση LCD Sony Bravia 40" HD Ready S3000 διαθέτει BRAVIA Engine για καταπληκτική ποιότητα εικόνας, ενσωµατωµένο δέκτη επίγειου ψηφιακού σήµατος και 3 εισόδους HDMI για εύκολη σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ & ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΣΠΑ 2007-2013 Ε.Π.ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 2007 2013 ΑΞΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων

Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων Ήχος και Εικόνα σε ένα αρμονικό ενιαίο σύστημα Η ψυχαγωγία αποτελεί έναν ακόμη θεμελιώδη άξονα εφαρμογής και ανάπτυξης του αυτοματισμού. Η Απόλαυση «κατανέμεται».

Διαβάστε περισσότερα

...a better point of view

...a better point of view ...a better point of view ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ TV ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤABLETS & SMARTPHONES SELFIE STICKS & ΤΡΙΠΟΔΟ ΓΙΑ SMARTPHONES Από το 1988 η εταιρία Barkan εξειδικεύεται στη σχεδίαση και κατασκευή καινοτόμων και πρωτοποριακών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ Roto Fentro Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. FENTRO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Fentro : Eνα ευέλικτο πρόγραµµα µηχανισµών παντζουριών πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολείς Προσομοίωσης και Οπτικής Ψυχαγωγίας

Βιντεοπροβολείς Προσομοίωσης και Οπτικής Ψυχαγωγίας Απίστευτη λεπτομέρεια 4Κ για προσομοίωση και οπτικοποίηση Κάθε βιντεοπροβολέας στη σειρά προσομοίωσης και οπτικοποίησης προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες 4Κ. Με ανάλυση υπερ-τετραπλάσια του Full HD, εγγυάται

Διαβάστε περισσότερα

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2018.11.26 12:00:16 EET Reason: Location:

Διαβάστε περισσότερα

παγκοσμιοσ ειδικοσ στισ ηλεκτρικεσ και ψηφιακεσ κτιριακεσ υποδομεσ

παγκοσμιοσ ειδικοσ στισ ηλεκτρικεσ και ψηφιακεσ κτιριακεσ υποδομεσ παγκοσμιοσ ειδικοσ στισ ηλεκτρικεσ και ψηφιακεσ κτιριακεσ υποδομεσ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 2 Cubist Alu ή Brushed Alu / Silver, ανακαλύψτε νέες αρμονίες που συνδυάζουν δημιουργικότητα και ευαισθησία, αισθητικές

Διαβάστε περισσότερα

...a better point of view

...a better point of view ...a better point of view ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ TV ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤABLETS & SMARTPHONES Από το 1988 η εταιρία Barkan εξειδικεύεται στη σχεδίαση και κατασκευή καινοτόμων και πρωτοποριακών συστημάτων στήριξης ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ CRL 3TV27 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ CRL-3TV27 1 ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ υνατότητα ρύθµισης της έντασης οµιλίας Εξωτερική µονάδα µε φινίρισµα αλουµινίου, ανθεκτική στις καιρικές

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Μοντέλο: MHS-FS3 Bloggie 3D Βιντεοκάμερα Mobile HD Snap Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Πλήρης ανάλυση HD 1920x1080, βίντεο 3D, 5,1MP, 8GB, βραχίονας USB και λογισμικό διαμοιρασμού, οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

OLYMPUS FE-170. Τύπος Τύπος Compact

OLYMPUS FE-170. Τύπος Τύπος Compact OLYMPUS FE-170 Τύπος Τύπος Compact Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι ψηφιακών φωτογραφικών µηχανών: - Οι compact: προσεγµένο σχέδιο, µικρές διαστάσεις και άνετη χρήση. - Οι reflex: υψηλές επιδόσεις, εξαιρετικό

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ 2016

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ 2016 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ 2016 ΙΦΙΓΈΝΕΙΑΣ 38 ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ T.K. 14122 ΤΗΛ.: 211.405.4444 & 693.744.5705 info@hotelselections.gr 2 sales@vivaxhellas.gr Οι τηλεοράσεις VIVAX, παρέχουν μια σειρά καινοτομιών

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ;

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και της ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Το νέο ETS5: ένα εργαλείο για ΟΛΑ τα μέσα

Δελτίο Τύπου. Το νέο ETS5: ένα εργαλείο για ΟΛΑ τα μέσα Το παγκόσμιο ΠΡΟΤΥΠΟ για οικιακό και κτιριακό έλεγχο Δελτίο Τύπου Η KNX παρουσιάζει τη νέα έκδοση του διεθνούς επιτυχημένου εργαλείου προγραμματισμού ETS στη light+building 2014. Το νέο ETS5: ένα εργαλείο

Διαβάστε περισσότερα

MASS ADVERTISING SERVICES ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

MASS ADVERTISING SERVICES ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ MASS ADVERTISING SERVICES ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Συνοπτικό εταιρικό προφίλ 2 Η ELF AEBE ( ELF MEDIA GROUP ) εδώ και 20 χρόνια καινοτομεί με προιόντα ψηφιακής σήμανσης που πρώτη καθιέρωσε

Διαβάστε περισσότερα

LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Περιεχόμενα 1. Η Εταιρία... 3 1.1. Λύσεις Φωτισμού... 3 2. Υπηρεσίες... 4 2.2.

Διαβάστε περισσότερα

VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ARISTON ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ VELIS EVO: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης Δυνατότητα πλήρους εμβύθισης σε βάθος 25 μέτρων Τεχνολογία κινητήρα χωρίς ψήκτρες Ποικιλία επιλογών στερέωσης και προβολής

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΛΜΙΚΩΝ ΟΞΥΜΕΤΡΩΝ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ 17/18

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΛΜΙΚΩΝ ΟΞΥΜΕΤΡΩΝ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ 17/18 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΛΜΙΚΩΝ ΟΞΥΜΕΤΡΩΝ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ 17/18 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ F.D.A, T.U.V, CE0123 ΤΑΙΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΗΚΗ ΚΑΙ ΙΜΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές Τεχνικές προδιαγραφές Έχετε υπ' όψιν ότι τα χαρακτηριστικά/οι λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Ήχος Σύστημα ήχου Μετεγγραφή ήχου 12bit Ενσωματωμένο μικρόφωνο Ενσωματωμένο ηχείο Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Χαϊδάρι 21/04/2017 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ Γενικά. Οι Τεχνικές Προδιαγραφές που παρατίθενται, αφορούν στην προμήθεια και

Διαβάστε περισσότερα

FSA 720 / 740 / 750. Μόνο Bosch.

FSA 720 / 740 / 750. Μόνο Bosch. FSA 720 / 740 / 750 Η πλατφόρµα διάγνωσης του µέλλοντος. Μόνο Bosch. FSA 720 και 740-Συσκευές ελέγχου συστηµάτων οχήµατος: ιευρυµένη διάγνωση, αποτελεσµατική τεχνική µέτρησης, εύκολο λογισµικό Ένα κινητό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Με την παρούσα τεχνική περιγραφή προβλέπεται η προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κλπ) που θα χρησιμοποιηθεί στις Υπηρεσίες του Δήμου Ναυπακτίας σε

Διαβάστε περισσότερα

Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων. 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο

Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων. 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο Εφαρμογή συνεργατικών και καινοτόμων εκπαιδευτικών τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση καταστηµάτων Περιγραφή κτιρίου Φωτογραφικό υλικό

Παρουσίαση καταστηµάτων Περιγραφή κτιρίου Φωτογραφικό υλικό ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 342 & ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ, Ν. ΨΥΧΙΚΟ Παρουσίαση καταστηµάτων Περιγραφή κτιρίου Φωτογραφικό υλικό ΘΕΜΕΛΙΑ ΧΟΥΒΑΡ ΑΣ Α.Τ.Ε. Οδός Πεντέλης 110 Μαρούσι, 151 26

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC004771 016-07-13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Ινστιτούτο Πληροφορικής Ταχ. Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

IMAX. Η πιο Μεγαλειώδης Κινηματογραφική Εμπειρία στον Πλανήτη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φτάνει και στη Χώρα μας.

IMAX. Η πιο Μεγαλειώδης Κινηματογραφική Εμπειρία στον Πλανήτη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φτάνει και στη Χώρα μας. Σου είπαμε ότι η ζωή σου θα αλλάξει για πάντα, κι αναρωτιόσουν τι εννοούμε. Σου είπαμε ότι ο Κινηματογράφος στην Ελλάδα αλλάζει για πάντα, κι αναρωτιόσουν αν σοβαρολογούμε. Η ζωή σου θα αλλάξει για πάντα.

Διαβάστε περισσότερα

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology markilux.gr markilux MX-1 Το πιο εξελιγμένο σύστημα σκίασης για οικιακή κι επαγγελματική χρήση. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Εξοπλίζεται με shadeplus, φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟY ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟY ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Τ.Κ. 57013 Κομνηνών 76 - Ωραιόκαστρο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Τ.Π.Ε. ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟY

Διαβάστε περισσότερα

Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων

Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων 2η Ηµερίδα για την Ελληνική Πλατφόρµα για την Έρευνα και Τεχνολογία στην Κατασκευή Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων στο πλαίσιο των στόχων της Πλατφόρµας για την Έρευνα και Τεχνολογία στην Κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2011. Impuls ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού

Τιμοκατάλογος 2011. Impuls ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού Τιμοκατάλογος 2011 Impuls ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού ΝΕO Νέα αίσθηση επαφής Ξεχωριστή αίσθηση σε κάθε άγγιγμα Τα ξεχωριστά υλικά και τα νέα χρώματα μαύρο και λευκό Soft Touch της σειράς Impuls ήρθαν για να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 2, 62122 ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ.(23210) 99711-99739 FAX (23210) 99740-99728 e-mail: eves@otenet.gr www.eves.gr Σέρρες, 30 Ιουλίου 2015 Αριθ. Πρωτ: 3900 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο3

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο3 Στην πρόταση Νο3 παρουσιάζεται μια λύση για μια διώροφη οικία που περιλαμβάνει: Σύστημα Home Cinema 7.1 για το χώρο του σαλονιού. Σύστημα προβολής (projector

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΡΙ ΗΣ αβεε παρουσιάζουν πα- ρουσιάζεται πελάτης - ανθρώπινο δυναµικό της - ποιότητα προϊόντος

ΠΕΤΡΙ ΗΣ αβεε παρουσιάζουν πα- ρουσιάζεται πελάτης - ανθρώπινο δυναµικό της - ποιότητα προϊόντος NEWS 07/09/2012 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ Η ΠΕΤΡΙ ΗΣ αβεε είναι µια σύγχρονη βιοµηχανία παραγωγής και εµπορίας φωτιστικών σωµάτων, µε παρουσία στην αγορά εδώ και 55 χρόνια περίπου. Οι παραγωγικές και αποθηκευτικές της

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Προµήθεια VIDEO Projector και οθόνων προβολής για την αίθουσα σεµιναρίων του Παγκρητίου Σταδίου

Θέµα: Προµήθεια VIDEO Projector και οθόνων προβολής για την αίθουσα σεµιναρίων του Παγκρητίου Σταδίου ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ (Α.Α.Η. Α.Ε. ΟΤΑ) ------------------------------------------------------- Οδός Σ. Μουστακλή, Παγκρήτιο Στάδιο Τηλ: 2180 264560/2810215080 Ηράκλειο, Πέµπτη

Διαβάστε περισσότερα

προβολής και διαφήµισης

προβολής και διαφήµισης Καλώς ήρθατε! Καλώς ήρθατε στα Village Cinemas! Νο 1 Multiplex 73 συνολικά υπερσύγχρονες αίθουσες No 1 Gold Class αίθουσα, µοναδική σε όλη την Ελλάδα Παρουσία στα πιο hot σηµεία της πόλης ιανοµή των ΤOP

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CELIANE

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CELIANE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 4 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 5 3.1. Στήριξη 5 3.2. Σύνδεση 5 3.3. Σηµάνσεις 7 1 1. Γενικά χαρακτηριστικά Η σειρά διακοπτικού υλικού θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ (MULTIVIEWERS)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ (MULTIVIEWERS) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ (MULTIVIEWERS) & ΟΘΟΝΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Το δυναμικό της εταιρείας απαρτίζεται από εξειδικευμένα και με εμπειρία στελέχη και συνεργάτες ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε:

Το δυναμικό της εταιρείας απαρτίζεται από εξειδικευμένα και με εμπειρία στελέχη και συνεργάτες ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ 2016-2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ... 2 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED... 3 LED BULBS Ε27... 4 LED BULBS Ε14... 8 LED FILAMENT BULBS... 12 LED SPOTS... 17 LED TUBES... 21 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Distributed Announcement System DAS. (Θωµοπούλου Παρασκευή, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Thesa Α.Ε.)

Distributed Announcement System DAS. (Θωµοπούλου Παρασκευή, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Thesa Α.Ε.) Distributed Announcement System DAS Thesa S.A. (Θωµοπούλου Παρασκευή, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Thesa Α.Ε.) Η Thesa A.E. σε συνεργασία µε τον ΟΑΣΑ και στα πλαίσια του ερευνητικού προγράµµατος ΠΕΠΕΡ1996

Διαβάστε περισσότερα

www.musicworldexpo.gr 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

www.musicworldexpo.gr 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αγαπητοί Φίλοι, Με χαρά σας ανακοινώνουμε την οργάνωση της δεύτερης έκθεσης Music World Expo 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 16-18 Οκτωβρίου 2015.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΟΣ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια συστήματος καθορισμού σειράς προτεραιότητας για τις ανάγκες του τμήματος επειγόντων περιστατικών του

Διαβάστε περισσότερα

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Ανάλυση Full HD με απλή σύνδεση μέσω της ήδη υπάρχουσας ή νέας καλωδίωσης - απλή εγκατάσταση για τον καθένα. Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD για κατοικίες

Διαβάστε περισσότερα