Σήµερα κατατίθεται ο συµπληρωµατικός προϋπολογισµός ύψους 315.5εκ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σήµερα κατατίθεται ο συµπληρωµατικός προϋπολογισµός ύψους 315.5εκ"

Transcript

1 12 Ιουνίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Η χθεσινή ανοδική συνεδρίαση οδηγήθηκε από το έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον που υπήρχε στην Τράπεζα Κύπρου ενώ να σηµειώσουµε το σηµαντικά αυξηµένο όγκο που είχε η µετοχή και στη Σοφοκλέους. Κατά τη σηµερινή συνεδρίαση προκειµένου η αγορά να δοκιµάσει υψηλότερα επίπεδα θα χρειαστεί αυξηµένος όγκος µε πιθανότερο σενάριο την πλάγια κίνηση µε την εµφάνιση πιέσεων πωλητών. CSE Gen. Index: E 2004F EURIBOR Change P/E M day 5days Ytd EV/EBITDA M % +0.09% % P/BV M Div. Yield 0.9% 2.0% Volume CYP ( ): 750,777 EUR / CYP: EUR / USD: Avg Vol (12M) CYP ( ): 1,007,945 Market Cap.CYP ( ): 4,094,221,154 5-Y Bond: 4.37% Volume Index 6/5 6/6 6/9 6/10 6/ Σήµερα κατατίθεται ο συµπληρωµατικός προϋπολογισµός ύψους 315.5εκ Κατατίθεται σήµερα στη Βουλή ο συµπληρωµατικός προϋπολογισµός του Κράτους για το 2003 ύψους 315.5εκ. Πόσό 60εκ. από τον προϋπολογισµό αφορά δαπάνες για την άµυνα ενώ ανάλογο είναι το ποσό των αναδροµικών αυξήσεων των µισθών των δηµοσίων υπαλλήλών. Επίσης στα µεγάλα πακέτα συµπεριλαµβάνεται ποσό ύψους 41εκ. για επιστροφή ΦΠΑ, 24εκ. για αναγκαστικές απαλλοτριώσεις, 20εκ. για όφειλες από την αγορά φαρµάκων, 10εκ. για οφειλές προς τα Συµβούλια Υδατοπροµήθειας και 8.8εκ. για µέτρα στήριξης των γεωργοκτηνοτρόφων. Να σηµειωθεί ότι ο συµπληρωµατικός προϋπολογισµός θα ανεβάσει το δηµοσιονοµικό έλλειµµα στο 5.3% από 3.7% που ήταν προηγουµένως ενώ σύµφωνα µε τον Υπουργό Οικονοµικών ο µεγαλύτερος όγκος των δαπανών του προϋπολογισµού αφορά αποφάσεις του προηγούµενου Υπουργικού Συµβουλίου που δεν λήφθηκαν υπόψη στον τακτικό προϋπολογισµό ούτε στον υπολογισµό του δηµοσιονοµικού ελλείµµατος. Ανάγκη λήψης δραστικών µέτρων για τον τουρισµό Σύµφωνα µε εκπροσώπους του ΠΑΣΥΞΕ και του ΣΤΕΚ το σύνολο τόσο των κρατήσεων όσο και των αφίξεων τουριστών στην Κύπρο παραµένουν σε πολύ χαµηλά επίπεδα και πρέπει να ληφθούν δραστικά µέτρα για αναστροφή του κλίµατος. Σύµφωνα µε στοιχεία του ΣΤΕΚ µέχρι την 25 Μαΐου η µείωση στις κρατήσεις για διανυκτερεύσεις ανέρχεται στο 28% ενώ η µείωση των πληροτήτων αγγίζει το 25%. Για τους µήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιουλίου οι κρατήσεις παρουσιάζονται µειωµένες κατά 28%, 22% και 24% αντίστοιχα. Όσον αφορά τις πληρότητες για τους ίδιους µήνες η µείωση ανέρχεται στο 25%, 18% και 15% αντίστοιχα. Τα προβλήµατα της τουριστικής βιοµηχανίας εντοπίζονται, σύµφωνα µε τον Γενικό ιευθυντή του ΠΑΣΥΞΕ, στη διαβρωµένη ανταγωνιστικότητα, στη χαµηλή παραγωγικότητα και τη µονόπλευρη εποχικότητα.

2 Νέος πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραµµών ο Κωνσταντίνος Λοϊζίδης O κ. Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, ιευθύνων Σύµβουλος της Ελληνικής Τράπεζας και της Ελληνικής Μεταλλευτικής Εταιρείας, ορίστηκε χθες ως ο νέος Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραµµών. Αντιπρόεδρος της εταιρείας παρέµεινε ο κ. Αχιλλέας Κυπριανού ενώ διορίστηκαν και τα νέα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου. Αποφάσεις Υπουργικού Συµβουλίου σχετικά µε την ΑΤΗΚ και ΑΗΚ Σε χθεσινή συνεδρίαση του το Υπουργικό Συµβούλιο ενέκρινε το συµπληρωµατικό προϋπολογισµό της ΑΗΚ στον οποίο περιλαµβάνεται ποσό ύψους 25εκ το οποίο προορίζεται για µεταφορά στα κρατικά ταµεία υπό τη µορφή χορηγίας. Υπενθυµίζουµε ότι πόσό ύψους 40εκ. θα µεταφερθεί στα Κρατικά Ταµεία και από την ΑΤΗΚ. Σε άλλη α- πόφαση του Υπουργικό Συµβούλιο αποφάσισε να πωλήσει προς την ΑΤΗΚ τη γη στην οποία βρίσκονται τα κεντρικά της γραφεία στην Ακρόπολη της Λευκωσία έναντι συνολικού τιµήµατος ύψους 4.3εκ. Αυξηµένες οι πτήσεις, µειωµένη η επιβατική κίνηση Σύµφωνα µε τα επίσηµα στοιχεία του Τµήµατος Πολιτικής Αεροπορίας η αεροπορική κίνηση Μαρτίου 2003 στο Αεροδρόµιο Λάρνακας παρουσιάζει αύξηση 6.3% ενώ η κίνηση επιβατών παρουσιάζει µείωση 18.7%. Στο Αεροδρόµιο Πάφου η αεροπορική κίνηση είναι αυξηµένη κατά 12.4% ενώ οριακή αύξηση 0.6% παρουσιάζει και η επιβατική κίνηση. Τον προσεχή Οκτώβριο η δεύτερη άδεια κινητής τηλεφωνίας Σε δηλώσεις του ο Ρυθµιστής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων ανέφερε ότι το έγγραφο προσφοράς θα δηµοσιευθεί στις αρχές Ιουλίου ενώ θα ακολουθήσει περίοδος 52 ηµερών για κατάθεση των προσφορών. Επανακυκλοφορεί η µπύρα ΛΕΩΝ Η επανακυκλοφορία γίνεται από την Εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Λτδ η οποία είναι ο α- ποκλειστικός εµφιαλωτής και διανοµέας της µπύρας Carlsberg στην Κύπρο. H µπύρα ΛΕΩΝ ξεκίνησε την κυκλοφορία της το 1937 από την Μ. Χρ. Πλατάνη & Co Ltd η οποία εξαγοράστηκε το 1963 από τον Όµιλο Φωτιάδη και µετονοµάστηκε σε Φώτος Φωτιάδης Ζυθοβιοµηχανία Λτδ.

3 Οι πέντε επικρατέστερες εταιρείες για το FTSE Med 100 Η επικρατέστερη πεντάδα των κυπριακών εταιρειών οι οποίες θα διαπραγµατεύονται στο FTSE Med 100 είναι η Τράπεζα Κύπρου, η Λαϊκή Τράπεζα, η Ελληνική Τράπεζα, η Louis Cruise Lines και η Tsokkos Hotels. Να υπενθυµίσουµε ότι ο FTSE Med 100 θα αρχίσει τη λειτουργία του στις 19 Ιουνίου και σε αυτόν θα συµµετέχουν το ΧΑΑ, ΧΑΚ και το χρηµατιστήριο του Τελ Αβιβ. Athina Investments <ATH.CY> ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΣ Κατ αρχήν συµφωνία (Heads of Agreement) µε την εταιρεία Emergo Cyrpus Ltd για διάθεση του 35% του µετοχικού κεφαλαίου της Athena High Technology Incubator Ltd, η οποία είναι 100% θυγατρική της εταιρείας. Η συµφωνία στοχεύει στην ενίσχυση της στρατηγικής της Athena High Technology Incubator Ltd, στο να διαδραµατίσει πρωτεύοντα ρόλο στον τοµέα των εκκολαπτηρίων επιχειρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Αξιοποιώντας τις εµπειρίες της Emergo Cyrpus Ltd µε εκκολαπτήρια επιχειρήσεων στο εξωτερικό, επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, επιχειρηµατικά κεφάλαια καθώς και το διεθνές δίκτυο συνεργατών της, η Athena High Technology Incubator Ltd, δια µέσου της συµφωνίας αυτής, αποσκοπεί στην περαιτέρω ενδυνάµωση των προοπτικών της για µια επιτυχή πορεία. Να σηµειώσουµε ότι η Emergo Cyrpus Ltd είναι µέλος ενός πολυεθνικού οργανισµού µε εταιρική παρουσία στην Κύπρο και δραστηριοποιείται, µεταξύ άλλων, στους τοµείς των επενδύσεων σε Επιχειρηµατικά Κεφάλαια (Venture Capital), των συµµετοχών σε νέες υπό εκκόλαψη επιχειρήσεις (start-ups) και γενικά της προώθησης της επιχειρηµατικότητας. Cyprus Airaways <CAIR.CY> ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ Profit warning για τα οικονοµικά αποτελέσµατα του Η εταιρεία σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι οι αεροπορικές εταιρείες του συγκροτήµατος αναµένεται να παρουσιάσουν ζηµιές για το 2003 το µέγεθος των οποίων θα εξαρτηθεί από το ρυθµό και το βαθµό ανάκαµψης των κρατήσεων. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται µεταξύ άλλων ότι η συνδεδεµένη εταιρεία Hellas Jet στην οποία οι Κυπριακές Αερογραµµές συµµετέχουν µε ποσοστό 49% έχει εξασφαλίσει από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ελλάδας την Άδεια Αεροµεταφορέα (Air Operators Certificate), και η έναρξη των δροµολογίων της τοποθετείται περί τα τέλη του τρέχοντος µηνός. Επίσης εντός του τρέχοντος µηνός αναµένεται η παράδοση των πρώτων δύο αεροσκαφών τύπου Α310, ενώ µέχρι τέλη Ιουλίου προβλέπεται ότι θα ολοκληρωθεί η παράδοση και των υπόλοιπων δύο αεροσκαφών.

4 Top Kinisis Travel <TOP.CY> ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Profit warning για τα εξαµηνιαία αποτελέσµατα. Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα αποτελέσµατα της για το πρώτο εξάµηνο του 2003, θα είναι χαµηλότερα από εκείνα του πρώτου εξαµήνου του 2002 και θα παρουσιάσουν ζηµίες. Σύµφωνα µε την εταιρεία, οι ζηµιές οφείλονται σε παράγοντες και γεγονότα που µείωσαν τις πωλήσεις της εταιρείας όπως ο πόλεµος στο Ιράκ, η άτυπη πνευµονία (SARS) καθώς επίσης και στη µείωση των προµηθειών των αεροπορικών εισιτηρίων. Άλλες ανακοινώσεις Mallouppas & Papacostas <MPT.CY>: Η εταιρεία σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι στα πλαίσια εσωτερικού ελέγχου διαπίστωσε ελλείµµατα σε διάφορα εµπορεύµατα από τις αποθήκες της και έχει καταγγείλει το γεγονός στο Τµήµα Ανιχνεύσεως Εγκληµάτων το οποίο διερευνά την υπόθεση και έχει προβεί σε σύλληψη δύο υπόπτων. Top Kinisis Travel <TOP.CY>: Παραίτηση του κ. Α. Ιωαννίδη από µέλος του.σ. της εταιρείας. Alliance Reinssurance <ALL.CY>: Ανακοινώθηκαν τριµηνιαία αποτελέσµατα. Laser Investments <LAS.CY>: Ακυρώθηκε η απόφαση για υιοθέτηση του κώδικα εταιρικής διακυβέρνησης.

5 EGNATIA FINANCIAL SERVICES (CYPRUS) LTD 178, ATHALASSAS AVENUE IRENE TOWER, 1 ST FLOOR P.O.Box 16180, 2086 NICOSIA Tel.: Fax: research@egnatia.com.cy Equity Research Yiannos Stavrinides Despo Papaevriviadou Asset Management Christos Spanos Harrys Michaelides Private Clients Desk Marios Salides Christos Leonida Nicos Ioannou Anastasios Yiapanis Corporate Finance Vassos Paraskevas Andreas Georgallis Petros Michaelides Απαλλακτική ρήτρα: Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν πληροφοριακό δελτίο έχουν συλλεγεί και επεξεργαστεί από το Τµήµα Έρευνας και Ανάλυσης της Egnatia Financial Services (Cyprus) Ltd και σε καµία περίπτωση δεν συνιστούν µια πλήρη επεξεργασία όλων των απόψεων πάνω σε συγκεκριµένη είδηση/ εξέλιξη που είναι δυνατόν να επηρεάσουν την πορεία τίτλων εισηγµένων στο Κυπριακό ή Ξένα Χρηµατιστήρια. Το περιεχόµενο του παρόντος δελτίου παρέχεται σαν πληροφοριακό υλικό και απευθύνεται αποκλειστικά και µόνο σε θεσµικούς επενδυτές και επαγγελµατίες της αγοράς και δεν θα πρέπει να χρησιµοποιείται από µη επαγγελµατίες επενδυτές, σύµφωνα µε τους κανονισµούς της Κυπριακής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Το δελτίο αυτό σε καµία περίπτωση δεν συνιστά πρόταση για αγορά ή πώληση συγκεκριµένου τίτλου. Η Egnatia Financial Services (Cyprus) Ltd ή/και συνδεδεµένες µε αυτήν εταιρείες ή/και συνδεδεµένα µε αυτήν άτοµα ή/και οι διοικητικοί της σύµβουλοι ή/και οι διευθυντές της ή/και τα στελέχη της ή/και οι πελάτες της µπορεί να διενεργούν συναλλαγές επί ενός ή περισσοτέρων τίτλων που αναφέρονται στο παρόν δελτίο ή να παρέχουν συµβουλές ή/και γενικότερα να έχουν συµφέρον σε εταιρείες/ τίτλους που αναφέρονται στο δελτίο. Το παρόν δελτίο σε καµία περίπτωση δεν λαµβάνει υπόψη τις προσωπικές ανάγκες, επενδυτικό ορίζοντα και χρηµατοοικονοµική κατάσταση ενός οιουδήποτε επενδυτή και σαν αποτέλεσµα οι επενδυτές θα πρέπει να λαµβάνουν επαγγελµατική συµβουλή πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση. Οι πηγές πάνω στις οποίες έχει βασιστεί η συγγραφή του παρόντος δελτίου θεωρούνται αξιόπιστες κατά την ηµέρα απόκτησης τους, σε καµία όµως περίπτωση δεν µπορούµε να εγγυηθούµε την ακρίβεια ή/και την πληρότητα τους. Η έκθεση αυτή περιέχει µελλοντικές εκτιµήσεις οι οποίες περικλείουν αβεβαιότητα και κινδύνους. Τα τελικά αποτελέσµατα ή και µεγέθη µπορεί να αποκλίνουν σηµαντικά από τις προβλέψεις Η Egnatia Financial Services (Cyprus) Ltd είναι µέλος του Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου και η λειτουργία της ελέγχεται από την Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθώς επίσης και από τις Χρηµατιστηριακές Αρχές. Το παρόν δελτίο απευθύνεται αποκλειστικά και µόνο στον πρώτο παραλήπτη και απαγορεύεται να αναµεταδίδεται ή/και να αντιγράφεται µέρος αυτού ή στην ολότητα του µε οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια της Egnatia Financial Services (Cyprus) Ltd.

EV/EBITDA (03) Ν/Α EV/EBITDA (04) Ν/Α

EV/EBITDA (03) Ν/Α EV/EBITDA (04) Ν/Α 26 Αυγούστου 2003 Σχόλιο Αγοράς Ανόδου συνέχεια στο ΧΑΚ, µε το Γενικό είκτη να καταγράφει νέα υψηλά 7µήνου και τον όγκο συναλλαγών να βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα από την αρχή του έτους. Κατά τη σηµερινή

Διαβάστε περισσότερα

Οι πτώσεις των επιτοκίων στις ΗΠΑ δεν επηρεάζουν τα δάνεια της Κύπρου

Οι πτώσεις των επιτοκίων στις ΗΠΑ δεν επηρεάζουν τα δάνεια της Κύπρου 12 Νοεµβρίου 2002 Σχόλιο Αγοράς Ο ΓΓ των Ηνωµένων Εθνών κατέθεσε χθες µέσω αντιπροσώπων του, το σχέδιο λύσης του Κυπριακού προβλήµατος σε όλα τα εµπλεκόµενα µέρη. Η Κυπριακή και Ελληνική Πολιτική ηγεσία

Διαβάστε περισσότερα

Σχολιασµός αξιολογήσεων ξένων Οίκων για Κυπριακές Τράπεζες από τον ιοικητή

Σχολιασµός αξιολογήσεων ξένων Οίκων για Κυπριακές Τράπεζες από τον ιοικητή 31 εκεµβρίου 2002 Σχόλιο Αγοράς; Η αγορά αντέδρασε χθες στην παρατεταµένη πτώση που ακολούθησε την σύνοδο της Κοπεγχάγης. Η χθεσινή συνεδρίαση έδειξε µια θετική εικόνα που θα µπορούσε να συνεχιστεί και

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS Analyser. 17 εκεµβρίου 2002. Σε λειτουργία και πάλι οι πιστωτικές κάρτες. Πρόστιµο σε όσους καθυστερούν να πληρώσουν κέρδη από το ΧΑΚ

CYPRUS Analyser. 17 εκεµβρίου 2002. Σε λειτουργία και πάλι οι πιστωτικές κάρτες. Πρόστιµο σε όσους καθυστερούν να πληρώσουν κέρδη από το ΧΑΚ 17 εκεµβρίου 2002 Σχόλιο Αγοράς Η χθεσινή απότοµή πτώση της αγοράς ήρθε αρκετά απρόσµενα εξανεµίζοντας την αισιοδοξία των επενδυτών για νέα υψηλά του Γ τιµών. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό τις επόµενες ηµέρες

Διαβάστε περισσότερα

P/BV 1.03 1.00 12M 2.513 Div. Yield 0.7% 5.5% Υπεγράφη η νέα συµφωνία για την δραστηριοποίηση της ΟΠΑΠ ΑΕ στην Κύπρο

P/BV 1.03 1.00 12M 2.513 Div. Yield 0.7% 5.5% Υπεγράφη η νέα συµφωνία για την δραστηριοποίηση της ΟΠΑΠ ΑΕ στην Κύπρο 13 Φεβρουαρίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Το χθεσινό έντονα ανοδικό άνοιγµα έδωσε την ευκαιρία στους επενδυτές να αποκοµίσουν τα βραχυπρόθεσµα τους κέρδη οδηγώντας την αγορά κατά το κλείσιµο σε αρνητικό έδαφος.

Διαβάστε περισσότερα

ΕV/ΕΒΙΤDΑ (03) 9.55 ΕV/ΕΒΙΤDΑ (04) 8.22

ΕV/ΕΒΙΤDΑ (03) 9.55 ΕV/ΕΒΙΤDΑ (04) 8.22 23 εκεµβρίου 2003 Σχόλιο Αγοράς εν αναµένουµε καµία διαφοροποίηση από το σκηνικό των τελευταίων ηµερών, κατά τη σηµερινή τελευταία συνεδρίαση πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Να υπενθυµίσουµε επίσης

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS Analyser. 22 Οκτωβρίου Νέο σύστηµα αξιολόγησης για τους ηµόσιους Υπάλληλους. Οι προβλέψεις για το 2003 είναι εφικτές

CYPRUS Analyser. 22 Οκτωβρίου Νέο σύστηµα αξιολόγησης για τους ηµόσιους Υπάλληλους. Οι προβλέψεις για το 2003 είναι εφικτές 22 Οκτωβρίου 2002 Σχόλιο Αγοράς Η τακτική των τελευταίων ηµερών συνεχίσθηκε και κατά τη χθεσινή συνεδρίαση µε την αγορά να ανακάµπτει πάντα στα τελευταία λεπτά της συνεδρίασης, καταγράφοντας οριακά κέρδη.

Διαβάστε περισσότερα

Αυστηρότερο πλαίσιο για την εξασφάλιση δανείων από την Κεντρική Τράπεζα

Αυστηρότερο πλαίσιο για την εξασφάλιση δανείων από την Κεντρική Τράπεζα 14 Νοεµβρίου 2002 Σχόλιο Αγοράς Με ρευστοποιήσεις κερδών συνέχισε την πορεία του ο γενικός δείκτης ο οποίος τελικά έκλεισε σε ουδέτερη ζώνη αλλά µε θετικό πρόσηµο. Η µείωση στον όγκο συναλλαγών θεωρείται

Διαβάστε περισσότερα

Στο 4.88% η αύξηση του είκτη Τιµών Καταναλωτή για το πρώτο εξάµηνο

Στο 4.88% η αύξηση του είκτη Τιµών Καταναλωτή για το πρώτο εξάµηνο 2 Ιουλίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Η αγορά αναµένεται σήµερα να κινηθεί στα ίδια µε τα χθεσινά επίπεδα συνοδευόµενη από χαµηλή συναλλακτική δραστηριότητα. Οι προειδοποιήσεις κερδών σχετικά µε τα αποτελέσµατα

Διαβάστε περισσότερα

Ηµερολόγιο ανακοινώσεων µακροοικονοµικών στοιχείων για την περίοδο 1 εκεµβρίου - 5 εκεµβρίου Κύπρος

Ηµερολόγιο ανακοινώσεων µακροοικονοµικών στοιχείων για την περίοδο 1 εκεµβρίου - 5 εκεµβρίου Κύπρος 1 εκεµβρίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Πιέσεων συνέχεια για τη µετοχή της Τράπεζας Κύπρου η οποία οδήγησε για άλλη µια συνεδρίαση την αγορά σε χαµηλότερα επίπεδα. Η ανακοίνωση των αποτελεσµάτων των Τραπεζών δηµιούργησε

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS Analyser. 12 Αυγούστου Στο 3.6% η ανεργία για το µήνα Ιούλιο. Μείωση του δείκτη όγκου πωλήσεων κατά 2.3% για το πεντάµηνο

CYPRUS Analyser. 12 Αυγούστου Στο 3.6% η ανεργία για το µήνα Ιούλιο. Μείωση του δείκτη όγκου πωλήσεων κατά 2.3% για το πεντάµηνο 12 Αυγούστου 2003 Σχόλιο Αγοράς Κύριο χαρακτηριστικό της χθεσινής συνεδρίασης ήταν ο χαµηλός όγκος συναλλαγών ο οποίος καθιστά ασθενή τη χθεσινή ανοδική αντίδραση του Γενικού είκτη. Κατά τη σηµερινή συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Την επόµενη εβδοµάδα η υποβολή συµβιβαστικής πρότασης για το τραπεζικό

Την επόµενη εβδοµάδα η υποβολή συµβιβαστικής πρότασης για το τραπεζικό 23 Αυγούστου 2002 Σχόλιο Αγοράς Μεγάλη διόρθωση σηµείωσε κατά την χθεσινή συνεδρίαση ο γενικός δείκτης του Χρη- µατιστηρίου καταγράφοντας απώλειες 1.88%. Η ευρεία ρευστοποίηση κερδών µε µεγάλο για την

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS Analyser. 5 Νοεµβρίου Τουρισµός

CYPRUS Analyser. 5 Νοεµβρίου Τουρισµός 5 Νοεµβρίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Η µετοχή της Τράπεζας Κύπρου αναµένεται να βρίσκεται στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος κατά τη σηµερινή συνεδρίαση σαν αποτέλεσµα της ανοδικής κίνησης, µε αυξηµένο

Διαβάστε περισσότερα

Bank of Cyprus <BOC.CY> P/BV (02) 1.24 P/BV (03) 1.23

Bank of Cyprus <BOC.CY> P/BV (02) 1.24 P/BV (03) 1.23 28 Νοεµβρίου 2002 Σχόλιο Αγοράς Η αναµενόµενη εδώ και µέρες απάντηση Ντενκτάς στο σχέδιο Ανάν ήρθε χθες προκαλώντας απογοήτευση. Σηµειώνουµε επίσης το συλλαλητήριο υπέρ του σχεδίου Ανάν στην τουρκοκυπριακή

Διαβάστε περισσότερα

EV/EBITDA (02) N/A EV/EBITDA (03) N/A

EV/EBITDA (02) N/A EV/EBITDA (03) N/A 18 Φεβρουαρίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Η αγορά τήρησε στάση αναµονής κατά την χθεσινή πρώτη συνεδρίαση της εβδοµάδας, κλείνοντας χωρίς µεταβολή µε το συναλλακτικό ενδιαφέρον να βρίσκεται στο µέσο όρο των προηγούµενων

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS Analyser. 2 Οκτωβρίου Προϋπολογισµός Τουρισµός

CYPRUS Analyser. 2 Οκτωβρίου Προϋπολογισµός Τουρισµός 2 Οκτωβρίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Η αγορά χθες παρέµεινε κλειστή λόγω της επίσηµης αργίας για την Ανεξαρτησία. Την Τρίτη η αγορά κινήθηκε πλάγια καταγράφοντας οριακά κέρδη. Ελλείψει σηµαντικών εξελίξεων που

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS Analyser. 3 Μαρτίου Σήµερα η πρώτη φάση φιλελευθεροποίησης της σταθερής τηλεφωνίας

CYPRUS Analyser. 3 Μαρτίου Σήµερα η πρώτη φάση φιλελευθεροποίησης της σταθερής τηλεφωνίας 3 Μαρτίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Σε εβδοµάδα ιστορικών εξελίξεων και αποφάσεων εισέρχεται το Κυπριακό πρόβληµα ενόψει της απαίτησης του ΓΓ του ΟΗΕ οι δύο πλευρές να τοποθετηθούν πάνω στην εισήγηση του το σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

Άποψη του ιοικητικού Συµβουλίου της Αθηνά Κυπριακή ηµόσια Εταιρεία Λτδ επί της ηµόσιας Πρότασης της Ελληνικής Τράπεζας ηµόσιας Εταιρείας Λτδ για απόκτ

Άποψη του ιοικητικού Συµβουλίου της Αθηνά Κυπριακή ηµόσια Εταιρεία Λτδ επί της ηµόσιας Πρότασης της Ελληνικής Τράπεζας ηµόσιας Εταιρείας Λτδ για απόκτ ΑΘΗΝΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤ Άποψη του ιοικητικού Συµβουλίου της Αθηνά Κυπριακή ηµόσια Εταιρεία Λτδ επί της ηµόσιας Πρότασης της Ελληνικής Τράπεζας ηµόσιας Εταιρείας Λτδ για απόκτηση µέχρι 100% του

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση Ετήσιου Δελτίου της εταιρείας SFS Group Public Company Limited για την περίοδο 10 Μαΐου, Μαΐου, 2013 Επισυνάτπεται ανακοίνωση

Δημοσίευση Ετήσιου Δελτίου της εταιρείας SFS Group Public Company Limited για την περίοδο 10 Μαΐου, Μαΐου, 2013 Επισυνάτπεται ανακοίνωση 0042/00003088/el Ετήσιο Δελτίο SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD Δημοσίευση Ετήσιου Δελτίου της εταιρείας SFS Group Public Company Limited για την περίοδο 10 Μαΐου, 2012 21 Μαΐου, 2013 Επισυνάτπεται ανακοίνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 15 Ιουνίου, 2009, σύµφωνα µε το άρθρο 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

Ανασκόπηση Εγχώριας Χρηματιστηριακής Αγοράς. Ανδρέας Κωνσταντίνου Υπεύθυνος Τμήματος Έρευνας και Ανάλυσης

Ανασκόπηση Εγχώριας Χρηματιστηριακής Αγοράς. Ανδρέας Κωνσταντίνου Υπεύθυνος Τμήματος Έρευνας και Ανάλυσης Τμήμα Έρευνας & Ανάλυσης Ανασκόπηση Εγχώριας Χρηματιστηριακής Αγοράς Ανδρέας Κωνσταντίνου Υπεύθυνος Τμήματος Έρευνας και Ανάλυσης 4 Οκτωβρίου 2006 1 Πίνακας Περιεχομένων i. Ανασκόπηση Χρηματιστηρίου Αξιών

Διαβάστε περισσότερα

LOUIS PLC. Ενημερωτικό Έντυπο για την Έκδοση και Εισαγωγή Νέων Συνήθων Μετοχών

LOUIS PLC. Ενημερωτικό Έντυπο για την Έκδοση και Εισαγωγή Νέων Συνήθων Μετοχών LOUIS PLC Ενημερωτικό Έντυπο για την Έκδοση και Εισαγωγή Νέων Συνήθων Μετοχών Έντυπο ημερομηνίας 22 Δεκεμβρίου 2009, σύμφωνα με τα άρθρο 5(1)(δ) και 7 (1) (ε) του περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ΜΕΡΟΣ Α Συνοπτικές πληροφορίες για την Εταιρεία 3 Απολογισµός από τους ιευθυντές

Διαβάστε περισσότερα

0042/ /el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD SFS. Attachment: 1. Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης - δεύτερο εξάμηνο

0042/ /el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD SFS. Attachment: 1. Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης - δεύτερο εξάμηνο 0042/00013728/el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης Έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της SFS Group Public Company Limited της Ενδιάμεσης Ενοποιημένης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 0072/00020716/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση UNIGROWTH INVESTMENTS PUBLIC LTD UNI Attachments: 1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 27 Μαΐου, 2010, σύµφωνα µε τα άρθρα 5(1)(δ) και 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 9 Ιουνίου, 2008, σύµφωνα µε το άρθρο 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα για την εξαμηνία που έξηξε στις 30 Ιουνίου 2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Αποτελέσματα για την εξαμηνία που έξηξε στις 30 Ιουνίου 2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00004222/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Αποτελέσματα για την εξαμηνία που έξηξε στις 30 Ιουνίου 2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Διαβάστε περισσότερα

0042/ /el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD SFS. Attachment: 1. H1 IMS SFS GROUP

0042/ /el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD SFS. Attachment: 1. H1 IMS SFS GROUP 0042/00015667/el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD Έγκριση Ενδιάμεσης Κατάστασης Διαχείρησης Έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της SFS Group Public Company Limited της Ενδιάμεσης

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Λευκωσία, 18 Ιουλίου 2007

Ανακοίνωση. Λευκωσία, 18 Ιουλίου 2007 Ανακοίνωση ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΑΙΡΕΣΕΩΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ 2006/2007 (SHARE OPTIONS 2006/2007) Λευκωσία, 18 Ιουλίου 2007 Το Συγκρότηµα

Διαβάστε περισσότερα

Προκαταρτικά Αποτελέσματα Επισυνάπτεται ανακοίνωση

Προκαταρτικά Αποτελέσματα Επισυνάπτεται ανακοίνωση 0087/00006205/el Ένδειξη Αποτελέσματος SEA STAR CAPITAL PLC SEAS Προκαταρτικά Αποτελέσματα Επισυνάπτεται ανακοίνωση Attachment: 1. seas Regulated Publication Date: 28/02/2014 28 Φεβρουαρίου 2014 Χρηματιστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Μαρτίου 2006

Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Μαρτίου 2006 Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2005 23 Μαρτίου 2006 Ημερήσια Διάταξη Χαιρετισμός Προέδρου Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2005 Παρουσίαση Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης για την Περίοδο 2005 2008

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες αποφάσεις πήρε το Συμβούλιο για τις εισηγμένες εταιρείες του ΧΑΚ. Xρεόγραφα της Alpha Bank στο ΧΑΚ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Ποιες αποφάσεις πήρε το Συμβούλιο για τις εισηγμένες εταιρείες του ΧΑΚ. Xρεόγραφα της Alpha Bank στο ΧΑΚ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ νημέρωση από το ΧΑΚ Μηνιαία ηλεκτρονική έκδοση ΧΑΚ - Δεκέμβριος 2008 - Τεύχος 143 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Την τελευταία χρηματιστηριακή συνεδρίαση του Δεκεμβρίου 2008, ο Γενικός Δείκτης ανήλθε στις 1.101,42 μονάδες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2016 ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2016 ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 0111/00017258/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Mitsides Public Company Ltd ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2016 ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 01/01/2016 30/6/2016 Επισυνάπτεται Ανακοίνωση

Διαβάστε περισσότερα

Unigrowth Investments Public Ltd

Unigrowth Investments Public Ltd Unigrowth Investments Public Ltd Εξαµηνιαία 2010 και Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις για την περίοδο 01 Ιανουαρίου 2010 µέχρι 30 Ιουνίου 2010 Επιθυµούµε να σας πληροφορήσουµε ότι σε σηµερινή του συνεδρία,

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες αποφάσεις πήρε το Συμβούλιο για τις εισηγμένες εταιρείες του ΧΑΚ

Ποιες αποφάσεις πήρε το Συμβούλιο για τις εισηγμένες εταιρείες του ΧΑΚ νημέρωση από το ΧΑΚ Μηνιαία ηλεκτρονική έκδοση ΧΑΚ - Αύγουστος 2008 - Τεύχος 139 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ T ην τελευταία χρηματιστηριακή συνεδρίαση του Αυγούστου 2008 ο Γενικός Δείκτης ανήλθε στις 2.884,20 μονάδες,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΤΑ 220 ΕΚΑΤ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΤΑ 220 ΕΚΑΤ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΤΑ 220 ΕΚΑΤ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΣΩ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ Η Ελληνική Τράπεζα

Διαβάστε περισσότερα

LC_Ανακοίνωση_6ΜηνιαίαΑποτελέσματα2014 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

LC_Ανακοίνωση_6ΜηνιαίαΑποτελέσματα2014 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00008389/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD LC_Ανακοίνωση_6ΜηνιαίαΑποτελέσματα2014 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. LI Attachments: 1. LC_Ανακοίνωση_6ΜηνιαίαΑποτελέσματα2014

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης, οι κκ. Αντώνιος Ρογκόπουλος, Θεόδωρος Ρογκόπουλος και ηµήτριος ηµητρακόπουλος, µέλη του Σ της Εταιρίας είναι και µέλη Σ του Προτείνοντα.

Επίσης, οι κκ. Αντώνιος Ρογκόπουλος, Θεόδωρος Ρογκόπουλος και ηµήτριος ηµητρακόπουλος, µέλη του Σ της Εταιρίας είναι και µέλη Σ του Προτείνοντα. Γνώµη του ιοικητικού Συµβουλίου της εταιρίας «ELFE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝ ΥΜΑΤΩΝ» (πρώην «FASHION BOX ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝ ΥΜΑΤΩΝ») σχετικά µε

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΝ ΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 24 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ένδειξη αποτελέσµατος και επεξηγηµατική κατάσταση 2-3 Ενοποιηµένος Λογαριασµός Αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Λευκωσία 30 Αυγούστου Θέµα: Έγκριση των αποτελεσµάτων του 1 ου εξαµήνου του 2007 από το.σ. της εταιρείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Λευκωσία 30 Αυγούστου Θέµα: Έγκριση των αποτελεσµάτων του 1 ου εξαµήνου του 2007 από το.σ. της εταιρείας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Λευκωσία 30 Αυγούστου 2007 Θέµα: Έγκριση των αποτελεσµάτων του 1 ου εξαµήνου του 2007 από το.σ. της εταιρείας Θα θέλαµε να πληροφορήσουµε το επενδυτικό κοινό ότι το ιοικητικό Συµβούλιο της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Αποτελέσματα Άσκησης Συνολικής Αξιολόγησης 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Αποτελέσματα Άσκησης Συνολικής Αξιολόγησης 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 2015 Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα («ΕΚΤ») ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της άσκησης Συνολικής Αξιολόγησης («Comprehensive Assessment»)

Διαβάστε περισσότερα

Πραγµατοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση Μέρισµα 5,88% στην ονοµαστική αξία της µετοχής

Πραγµατοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση Μέρισµα 5,88% στην ονοµαστική αξία της µετοχής 01/07/2010 Πραγµατοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση Μέρισµα 5,88% στην ονοµαστική αξία της µετοχής Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας που πραγµατοποιήθηκε στις 30/06/2010 παραβρέθηκαν µέτοχοι

Διαβάστε περισσότερα

Οι ξένοι επενδυτές τον Ιούνιο 2018 πραγματοποίησαν το 57,2% της συνολικής αξίας συναλλαγών.

Οι ξένοι επενδυτές τον Ιούνιο 2018 πραγματοποίησαν το 57,2% της συνολικής αξίας συναλλαγών. Ανακοίνωση 5 Ιουλίου 218 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Ιουνίου 218. Τον Ιούνιο 218 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς ήταν

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλιο Αγοράς. Οικονοµικά Νέα. Κλαδικά - Επιχειρηµατικά Νέα

Σχόλιο Αγοράς. Οικονοµικά Νέα. Κλαδικά - Επιχειρηµατικά Νέα 0 9 / 0 8 / 0 6 ΠΡΩΙΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ Σχόλιο Αγοράς Γεν. είκτης (12 µήνες & ενδοσυν. διακύµανση) 4,400 4,200 4,000 3,800 3,600 3,400 3,200 3,000 2,800 8/8/05 8/9/05 8/10/05 8/11/05 8/12/05 8/1/06 Κλείσιµο

Διαβάστε περισσότερα

30 Μαΐου Της Εταιρείας: DIMCO PLC. Θέµα: Ετήσιο ελτίο

30 Μαΐου Της Εταιρείας: DIMCO PLC. Θέµα: Ετήσιο ελτίο 30 Μαΐου 2012 Της Εταιρείας: DIMCO PLC Θέµα: Ετήσιο ελτίο 2010-2011 Επισυνάπτουµε το Ετήσιο ελτίο της Εταιρείας για την περίοδο από 14/04/2011-30/04/2012, το οποίο ετοιµάστηκε προς συµµόρφωση µε τις πρόνοιες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 15/12/2014

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 15/12/2014 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 824,49 µονάδες, σηµειώνοντας απώλειες 0,42%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 145,50 εκατ. εκ των οποίων 18,18 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 8/10/2015

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 8/10/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 680,10 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 1,40%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 61,63 εκατ. εκ των οποίων 25,33 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

TOP KINISIS TRAVEL PUBLIC LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

TOP KINISIS TRAVEL PUBLIC LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 TOP KINISIS TRAVEL PUBLIC LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Top Kinisis Travel Public Limited σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Κύρια Σημεία Αποτελεσμάτων Ομίλου

Κύρια Σημεία Αποτελεσμάτων Ομίλου Κύρια Σημεία Αποτελεσμάτων Ομίλου Τα κέρδη προ φόρων και προβλέψεων του Ομίλου το 2ο 3μηνο 2016 αυξήθηκαν ετησίως 48% στα 362 εκατ. Με προσαρμογή για τα έκτακτα στοιχεία, η αύξηση ήταν 10% ετησίως στα

Διαβάστε περισσότερα

HARVEST CAPITAL MANAGEMENT PUBLIC LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

HARVEST CAPITAL MANAGEMENT PUBLIC LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Διαβάστε περισσότερα

Οι ξένοι επενδυτές τον Ιούνιο 2017 πραγματοποίησαν το 56,2% της συνολικής αξίας συναλλαγών.

Οι ξένοι επενδυτές τον Ιούνιο 2017 πραγματοποίησαν το 56,2% της συνολικής αξίας συναλλαγών. Ανακοίνωση 6 Ιουλίου 217 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Ιουνίου 217. Τον Ιούνιο 217 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς ήταν

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σύνθεση του Δείκτη FTSE/CySE20 Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση

Νέα σύνθεση του Δείκτη FTSE/CySE20 Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση 0115/00000404/el Ανακοινώσεις ΧΑΚ Cyprus Stock Exchange CSE Νέα σύνθεση του Δείκτη FTSE/CySE20 Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση Attachment: 1. FTSE-CYSE20 Non Regulated Publication Date: 14/11/2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Α Τριμήνου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Α Τριμήνου 2018 31 Μαΐου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οικονομικά αποτελέσματα Α Τριμήνου 2018 Σημαντική αύξηση του EBITDA στη MIG Βελτίωση και στον κύκλο εργασιών Οι ενοποιημένες πωλήσεις του Ομίλου το Α Τρίμηνο 2018 αυξήθηκαν κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 31.12.2010 Η επιτυχής ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με την άντληση 488.2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ 0062/00012652/el Άλλες Ανακοινώσεις Dimco Plc DES ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Attachment: 1. ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Non Regulated Publication

Διαβάστε περισσότερα

14η Ετήσια Γενική Συνέλευση 3

14η Ετήσια Γενική Συνέλευση 3 14 η Ετήσια Γενική Συνέλευση Χαιρετισμός Προέδρου ημητράκης Σταύρου Πρόεδρος ιοικητικού Συμβουλίου ήμητρα Επενδυτική ημόσια Λτδ 14η Ετήσια Γενική Συνέλευση 3 Ημερήσια ιάταξη Κερδοφορία Συγκροτήματος (

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 σύμφωνα με

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 σύμφωνα με ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 σύμφωνα με το άρθρο 5(1) του κυπριακού Νόμου 114(Ι) του 2005 (ο περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού Δελτίου Νόμος του 2005), και

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές αλλαγές στις παραδοχές του Συγκροτήματος αναφορικά με τις προβλέψεις Επισυνάπτεται Ανακοίνωση

Σημαντικές αλλαγές στις παραδοχές του Συγκροτήματος αναφορικά με τις προβλέψεις Επισυνάπτεται Ανακοίνωση 0233/00020820/el Άλλες Ανακοινώσεις BANK OF CYPRUS HOLDINGS PLC Σημαντικές αλλαγές στις παραδοχές του Συγκροτήματος αναφορικά με τις προβλέψεις Επισυνάπτεται Ανακοίνωση BOCH Attachment: 1. BOCH Announce

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008 ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008 Περιεχόµενα Σελίδα ΜΕΡΟΣ Α Συνοπτικές πληροφορίες για την Εταιρεία 3 Απολογισµός από τους ιευθυντές

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ή ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ή ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Ανακοίνωση ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ- ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (Tier 2 Capital) Λευκωσία, 30 Απριλίου 2008 Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ή ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση της ηµόσιας Πρότασης της εταιρείας Avacom Public Company Limited για εξαγορά 100% της εταιρείας Ceilfloor Public Company Ltd

Αξιολόγηση της ηµόσιας Πρότασης της εταιρείας Avacom Public Company Limited για εξαγορά 100% της εταιρείας Ceilfloor Public Company Ltd CLR FINANCIAL SERVICES LTD CLR House 26 Vironos Avenue,1096 PO.Box 24626, 1301 Nicosia Telephone 357 22898898 Fax 357 22673457 E-mail clrfs@clrfn.com Website www.clrfn.com ιοικητικό Συµβούλιο Ceilfloor

Διαβάστε περισσότερα

'Ενδειξη αποτελέσματος 2013 Παρακαλώ όπως δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία.

'Ενδειξη αποτελέσματος 2013 Παρακαλώ όπως δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία. 'Ενδειξη αποτελέσματος 2013 Παρακαλώ όπως δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία. 0079/00006100/el Ένδειξη Αποτελέσματος PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC LTD PHL Attachments: 1. Συνοδευτική επιστολή ένδειξης αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΧΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΙΣΧΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση Έκθεση Διαχείρισης 1 Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΕΥΧΟΣ αρ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΕΥΧΟΣ αρ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΕΥΧΟΣ αρ. 30, ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σύμφωνα με την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 10. Με σκοπό την οµαλή και κατά ενιαίο τρόπο εφαρµογή της Απόφασης διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 10. Με σκοπό την οµαλή και κατά ενιαίο τρόπο εφαρµογή της Απόφασης διευκρινίζονται τα ακόλουθα: ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 10 Αθήνα, 21/6/2001 Θέµα: ιευκρινίσεις επί της Aποφάσεως 5/204/14.11.2000 (Φ.Ε.Κ. 1487Β / 6.12.2000) του ιοικητικού Συµβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς "Κανόνες συµπεριφοράς των εταιριών

Διαβάστε περισσότερα

26 Νοεμβρίου 2013 Συνέντευξη Τύπου

26 Νοεμβρίου 2013 Συνέντευξη Τύπου 26 Νοεμβρίου 2013 Συνέντευξη Τύπου Σωκράτης Λαζαρίδης Πρόεδρος Χρηματιστήριου Αθηνών & Διευθύνων Σύμβουλος ΕΧΑΕ 26 Νοεμβρίου, 2013 Το Διεθνές Περιβάλλον Πίεση για αλλαγές στην Κεφαλαιακή Διάρθρωση των

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2008

Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2008 Αθήνα, 6 Μαΐου 2008 Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2008 Αύξηση Καθαρών Κερδών Ομίλου κατά 5,7% σε 215εκ. Ενίσχυση Οργανικών προ φόρων Κερδών κατά 24,2% σε 234εκ. Πενταπλασιασμός Κερδών από τη «Νέα Ευρώπη» σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Έναρξη κάλυψης

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Έναρξη κάλυψης 28 Μαΐου 2010 ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Έναρξη κάλυψης Τιμή κλεισίματος στις 27/05/2010 4,70 Τιμή στόχος 5,75 Προηγούμενη τιμή αποτίμησης Δεν υπήρχε Τιμή αγοράς σε σχέση με την αποτίμηση Υποτιμημένη Κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 24 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ενοποιηµένος Λογαριασµός Αποτελεσµάτων πρώτου τριµήνου 24 2 Ενοποιηµένος Ισολογισµός στις

Διαβάστε περισσότερα

30 Μαΐου Της Εταιρείας: PIERIDES HOLDINGS PLC. Θέµα: Ετήσιο ελτίο

30 Μαΐου Της Εταιρείας: PIERIDES HOLDINGS PLC. Θέµα: Ετήσιο ελτίο 30 Μαΐου 2012 Της Εταιρείας: PIERIDES HOLDINGS PLC Θέµα: Ετήσιο ελτίο 2011-2012 Επισυνάπτουµε το Ετήσιο ελτίο της Εταιρείας για την περίοδο από 19/04/2011-30/04/2012, το οποίο ετοιµάστηκε προς συµµόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. της εταιρείας Εργοληπτικές Επιχειρήσεις Κώστας Μιχαηλίδης Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. της εταιρείας Εργοληπτικές Επιχειρήσεις Κώστας Μιχαηλίδης Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της εταιρείας Εργοληπτικές Επιχειρήσεις Κώστας Μιχαηλίδης Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εργοληπτικές Επιχειρήσεις Κώστας Μιχαηλίδης Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ επισυνάπτει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΜΑΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΗΚ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, 2013 και 2014

ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΜΑΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΗΚ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, 2013 και 2014 1 ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΜΑΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΗΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, 2013 και 2014 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Γιατοέτοςπουέληξεστις31

Διαβάστε περισσότερα

KARKOTIS MANUFACTURING AND TRADING PUBLIC LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 IOYNIOΥ 2010

KARKOTIS MANUFACTURING AND TRADING PUBLIC LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 IOYNIOΥ 2010 KARKOTIS MANUFACTURING AND TRADING PUBLIC LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 IOYNIOΥ 2010 KARKOTIS MANUFACTURING AND TRADING PUBLIC LIMITED 1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 5/11/2013

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 5/11/2013 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Μικρές απώλειες για το Χ.Α. κυρίως λόγω ΕΗ. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 1.162,77 µονάδες, σηµειώνοντας πτώση 1,27%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 80 εκατ. εκ των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ SEA STAR CAPITAL PLC Πινδάρου 27 & Βικέλλα Alpha Business Centre Block B 1 ος Όροφος Λευκωσία 1060 Κύπρος Τηλ: (+357) 22 766006 Φαξ: (+357) 22 754343 Λευκωσία, 19 Μαΐου, 2009. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 19.5.2008

Διαβάστε περισσότερα

Επισημαίνεται ότι ενδέχεται ορισμένα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί κατά την διάρκεια του τελευταίου 12μήνου να μην είναι επίκαιρα.

Επισημαίνεται ότι ενδέχεται ορισμένα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί κατά την διάρκεια του τελευταίου 12μήνου να μην είναι επίκαιρα. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Louis plc: Ετήσιο Δελτίο για την περίοδο 5.6.2007 15.5.2008 Λευκωσία, 20 Μαίου 2008 H Louis plc υποβάλλει το Ετήσιο Δελτίο της που καλύπτει την περίοδο από 5 ην Ιουνίου, 2007 μέχρι 15 ην Μαΐου,

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις: 1. Τα αποτελέσµατα δεν έχουν ελεγχθεί από τους εξωτερικούς ελεγκτές του Συγκροτήµατος.

Σηµειώσεις: 1. Τα αποτελέσµατα δεν έχουν ελεγχθεί από τους εξωτερικούς ελεγκτές του Συγκροτήµατος. Μη εξελεγµένη εννιαµηνία που έληξε 30 Σεπτεµβρίου Εξελεγµένα αποτελέσµατα έτους 2011 2010 2010 Κύκλος εργασιών 35.030.394 31.156.795 36.634.703 Κόστος πωλήσεων (28.252.560) (24.386.122) (31.793.945) Μεικτό

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 10/3/2016

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 10/3/2016 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 552,59 µονάδες, σηµειώνοντας απώλειες 1,97%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 58,05 εκατ. εκ των οποίων 4,25 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενοποιηµένος συνοπτικός λογαριασµός αποτελεσµάτων 3 Ενοποιηµένος συνοπτικός ισολογισµός 4 Ενοποιηµένη

Διαβάστε περισσότερα

Οι ξένοι επενδυτές τον Ιούλιο 2017 πραγματοποίησαν το 55,2% της συνολικής αξίας συναλλαγών.

Οι ξένοι επενδυτές τον Ιούλιο 2017 πραγματοποίησαν το 55,2% της συνολικής αξίας συναλλαγών. Ανακοίνωση 7 Αυγούστου 217 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Ιουλίου 217. Τον Ιούλιο 217 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς ήταν

Διαβάστε περισσότερα

0012/ /el Τριμηνιαία Οικονομική Έκθεση VASSILICO CEMENT WORKS PUBLIC COMPANY LTD VCW

0012/ /el Τριμηνιαία Οικονομική Έκθεση VASSILICO CEMENT WORKS PUBLIC COMPANY LTD VCW 0012/00016015/el Τριμηνιαία Οικονομική Έκθεση VASSILICO CEMENT WORKS PUBLIC COMPANY LTD ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α' ΤΡΙΜΗΝΙΑΣ 2016, ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΨΗ Ιαν. - Σεπτ. % Ιαν. - Σεπτ. Βασικά Οικονοµικά στοιχεία 2005 2004 Μεταβολή 2005

Διαβάστε περισσότερα

Οι ξένοι επενδυτές τον Απρίλιο 2017 πραγματοποίησαν το 53,6% της συνολικής αξίας συναλλαγών.

Οι ξένοι επενδυτές τον Απρίλιο 2017 πραγματοποίησαν το 53,6% της συνολικής αξίας συναλλαγών. Ανακοίνωση 8 Μαΐου 217 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Απριλίου 217. Τον Απρίλιο 217 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς ήταν

Διαβάστε περισσότερα

0123/00006631/el Άλλες Ανακοινώσεις ECHMI S.A. INVESTMENT CONSULTANTS EHMI

0123/00006631/el Άλλες Ανακοινώσεις ECHMI S.A. INVESTMENT CONSULTANTS EHMI 0123/00006631/el Άλλες Ανακοινώσεις ECHMI S.A. INVESTMENT CONSULTANTS ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προς: Επενδυτικό κοινό Κομοτηνή, 14/04/2014 Θέμα: Χρονοδιάγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 31/8/2016

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 31/8/2016 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 564,37 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 0,48%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 24,67 εκατ. εκ των οποίων 0,93 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ 1. Σύσταση... 3 2. Σύνθεση... 3 3. Σκοπός... 3 4. Καθήκοντα και Αρμοδιότητες... 4 4.1. Εξωτερικός

Διαβάστε περισσότερα

Οι ξένοι επενδυτές τον Απρίλιο 2018 πραγματοποίησαν το 57,0% της συνολικής αξίας συναλλαγών.

Οι ξένοι επενδυτές τον Απρίλιο 2018 πραγματοποίησαν το 57,0% της συνολικής αξίας συναλλαγών. Ανακοίνωση 7 Μαΐου 218 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Απριλίου 218. Τον Απρίλιο 218 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς ήταν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: H παρούσα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς ενημέρωσής σας, και δεν επιτρέπεται η

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: H παρούσα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς ενημέρωσής σας, και δεν επιτρέπεται η Παρουσίαση Επιχειρηματικής Εξέλιξης 2013 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: H παρούσα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς ενημέρωσής σας, και δεν επιτρέπεται η µε οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 28 Νοεµβρίου 2007. Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου Οδός Κάµπου, 2ος Όροφος Στρόβολος Λευκωσία Τηλ. 22712300 / Φαξ. 22570308

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 28 Νοεµβρίου 2007. Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου Οδός Κάµπου, 2ος Όροφος Στρόβολος Λευκωσία Τηλ. 22712300 / Φαξ. 22570308 28 Νοεµβρίου 2007 Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου Οδός Κάµπου, 2ος Όροφος Στρόβολος Λευκωσία Τηλ. 22712300 / Φαξ. 22570308 Προσοχή: Κυρίου Νώντα Μεταξά Γενικό ιευθυντή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αξιότιµε κύριε Μεταξά Θέµατα:

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 23/1/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 23/1/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 791,80 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 1,14%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 78,68 εκατ. εκ των οποίων 8,82 αποτελούσαν πακέτα.

Διαβάστε περισσότερα

Ένδειξη αποτελέσματος 2015 Παρακαλώ όπως δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία.

Ένδειξη αποτελέσματος 2015 Παρακαλώ όπως δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία. Ένδειξη αποτελέσματος 2015 Παρακαλώ όπως δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία. 0079/00014859/el Ένδειξη Αποτελέσματος PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC LTD PHL Attachments: 1. Συνοδευτική επιστολή ένδειξης αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

Εννιαμηνιαία Οικονομική Έκθεση

Εννιαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Εννιαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Επισυνάπτεται ανακοίνωση 0073/00000639/el Εννιαμηνιαία Οικονομική Έκθεση A. TSOKKOS HOTELS PUBLIC LTD TSH Attachment: 1. TSH ANNOUNCEMENT Regulated Publication Date: 30/11/2012

Διαβάστε περισσότερα

14 η Μαρτίου Προκειμένου να καταλήξουμε στην άποψή μας μελετήσαμε τα παρακάτω :

14 η Μαρτίου Προκειμένου να καταλήξουμε στην άποψή μας μελετήσαμε τα παρακάτω : Προς τo: 1. Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΙΟΥΝΙΜΠΡΕΪΝ (Unibrain) Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Παραγωγής Λογισμικών και Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πολλαπλών Χρήσεων 2. Διοικητικό Συμβούλιο της Hellas on Line Ανώνυμη

Διαβάστε περισσότερα

Σημάνσεις εταιρειών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του ΧΑΚ Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση

Σημάνσεις εταιρειών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του ΧΑΚ Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση Σημάνσεις εταιρειών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του ΧΑΚ Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση 0115/00020622/el Ανακοινώσεις ΧΑΚ Cyprus Stock Exchange CSE Attachment: 1. Accounts 31122016 Simansi Non Regulated Publication

Διαβάστε περισσότερα

0056/ /el Ετήσια Οικονομική Έκθεση UNIFAST FINANCE & INVESTMENTS PUBLIC COMPANY LTD UFI

0056/ /el Ετήσια Οικονομική Έκθεση UNIFAST FINANCE & INVESTMENTS PUBLIC COMPANY LTD UFI 0056/00009583/el Ετήσια Οικονομική Έκθεση UNIFAST FINANCE & INVESTMENTS PUBLIC COMPANY LTD Έγκριση των τελικών αποτελεσμάτων της εταιρείας για το έτος 2013, των αποτελεσμάτων του 1ου εξαμήνου του 2014,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2016

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2016 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπεύθυνων της Εταιρείας για την σύνταξη των συνοπτικών ενδιάμεσων

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 3/3/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 3/3/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Απώλειες στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 858,95 µονάδες, σηµειώνοντας πτώση 2,45%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 84,15 εκατ. εκ των οποίων 10,50 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα