Απολογισμός χρονιάς 2014

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απολογισμός χρονιάς 2014"

Transcript

1 Εκδηλώσεις Αρ. Δελτίου 3 ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Απολογισμός χρονιάς 2014 Η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Συνοικισμού Ανθούπολης σας εύχονται «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015»

2 Αγαπητοί φίλοι, Το Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Ανθούπολης, για τρίτη συνεχή χρονιά ετοίμασε το Δελτίο Επικοινωνίας με σκοπό την ενημέρωση όλων των κατοίκων για τις δραστηριότητες που έγιναν στην Κοινότητα μας, την παρουσίαση του έργου του Κοινοτικού Συμβουλίου για τη χρονιά που πέρασε καθώς και άλλων σημαντικών υποδείξεων και χρήσιμων πληροφοριών. Το Δελτίο επικοινωνίας δόθηκε σε όλα τα σπίτια στην Κοινότητα μας, όπως και πέρσι και θα διατίθεται στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σκοπός του Κοινοτικού Συμβουλίου είναι η δημιουργία αμφίδρομης επικοινωνίας με όλους τους κατοίκους, έτσι ώστε όλοι να κάνουμε την Κοινότητα μας καλύτερη. Φρόσω Αρμοστή Κοινοτάρχης Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Συν. Ανθούπολης Μέλη Κοινοτικού Συμβουλίου 1. Αντρέας Ιωάννου, Αντιπρόεδρος 2. Στέλιος Στέλιου 3. Χριστάκης Κούκος 4. Καλλίμαχος Καλλιμάχου 5. Γκλόρια Γαβριήλ 6. Μαρία Χ Γιαννάκη 7. Νέδη Μαστραππά 8. Σκεύη Χ Στυλλή

3 Εκδηλώσεις 1. διάλεξη με θέμα: «Καρδιαγγειακοί παράγοντες κινδύνου Τι πρέπει να προσέχουμε». Στα πλαίσια της εκστρατείας διαφώτισης του κοινού, το Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Ανθούπολης συνδιοργάνωσε με το Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας διάλεξη με θέμα «Καρδιαγγειακοί παράγοντες κινδύνου Τι πρέπει να προσέχουμε». Ομιλητής ήταν ο Δρ. Παντελής Κουρτελλάρης, Καρδιολόγος και συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Κύριος Χρίστος Κούκος. Πριν την έναρξη της διάλεξης πραγματοποιήθηκε σε όσους επιθυμούσαν μέτρηση της αρτηριακής πίεσης από Νοσηλευτές. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, η ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα της Εκκλησίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κοινότητα μας. Μετά τη διάλεξη προσφέρθηκαν ποτά και αλμυρά στους παρευρισκόμενους με την υποστήριξη των Φούρνων ΖΟΡΠΑ και της εταιρείας ΝΕΑ ΣΕΒΕΓΕΠ ΛΤΔ.

4 2. Εκστρατεία Καθαριότητας και Δενδροφύτευση στην Κοινότητά μας. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Συν. Ανθούπολης θέτοντας ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά εκστρατεία καθαριότητας και δενδροφύτευση σε συνεργασία με το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, την Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ), τα Σχολεία της Κοινότητας, τα υπόλοιπα οργανωμένα σύνολα και τους κατοίκους του Οικισμού. Στην εκδήλωση εντάχθηκε και η εκστρατεία ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Let s Do It Cyprus Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 5 Απριλίου 2014 και κάλυψε όλο τον Οικισμό. Το Τμήμα Δασών προσέφερε στην Κοινότητα μας 150 δενδρύλλια, τα οποία φυτεύτηκαν σε διάφορους χώρους πρασίνου. Στην εκστρατεία έλαβαν μέρος η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου. Συμμετείχαν οι μαθητές του Γυμνασίου της Κοινότητας μας μαζί με τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Κυρία Στέλλα Ταμάμη και τη Βοηθό Διευθύντρια Κυρία Έλλη Μαυρικίου. Επίσης συμμετείχαν μαθητές από το Νηπιαγωγείο, η Διευθύντρια του Δη-

5 Εκδηλώσεις μοτικού Ανθούπολης (Κ.Β.) Κυρία Μύρια Νικολαϊδου καθώς και μαθητές από το Δημοτικό (Κ.Α) και (Κ.Β) μαζί με τους Συνδέσμους Γονέων. Υποστήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Κύριος Μάριος Μαυρίδης, η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Κυρία Στέλλα Μισιαούλη και ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Κύριος Γιώργος Περδίκης. Στους συμμετέχοντες δόθηκε φανέλα, καπελάκι, αλμυρά, χυμοί και «πιστοποιητικά συμμετοχής» σε όλους τους μαθητές. Υποστηρικτής της φανέλας ήταν το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, των αλμυρών οι Φούρνοι Ζορπάς και των χυμών η εταιρεία ΝΕΑ ΣΕΒΕΓΕΠ ΛΤΔ. Επιπλέον οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ανθούπολης (Κ.Β) ετοίμασαν πανό με θέμα την εκστρατεία καθαριότητας και φρόντισαν την καθαριότητα του σχολείου τους και της γύρω περιοχής.

6 Εκστρατεία Καθαριότητας και ευπρεπισμού της Κοινότητας μας από 15 Ιουνίου Ιουλίου Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε εκστρατεία καθαριότητας και ευπρεπισμού της Κοινότητας μας από τις 15 Ιουνίου 15 Ιουλίου Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας καθαριότητας, το Κοινοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε τα ακόλουθα: 1. Καθαριότητα και περιποίηση της νησίδας στην είσοδο της Κοινότητας και στο δασάκι που εφάπτεται με τον κύριο δρόμο Παλαιχωρίου. 2. Κλάδεμα όλων των δέντρων της Κοινότητας και περιποίηση των πάρκων και των χώρων πρασίνου. 3. Άσπρισμα των κορμών όλων των δέντρων. 4. Βάψιμο των τοίχων στους οποίους έχουν αναγραφεί συνθήματα. 5. Συντήρηση στα παγκάκια και στα κιόσκια. 6. Απομάκρυνση των ακαθαρσιών από διάφορα σημεία στον Οικισμό με ντίγκερ και φορτηγό. 7. Δενδροφύτευση στα πάρκα και στους χώρους πρασίνου στις οδούς Πρόδρομου Ιωάννου και Μεσαορίας. Επίσης διαμορφώθηκε χώρος πρασίνου στην οδό Κουρίου. 8. Τοποθετήθηκαν παγκάκια στις οδούς Προδρόμου Ιωάννου, Μεσαορίας και Αγίας Τριάδος και αντικαταστάθηκαν τα κατεστραμμένα. Το Κοινοτικό Συμβούλιο θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ρίψη άχρηστων αντικειμένων ή κλαδεμάτων στους χώρους πρασίνου και για το σκοπό αυτό έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές πινακίδες στα πάρκα και τους χώρους πρασίνου. ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Η ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩ- ΝΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ. Όσοι δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του Συμβουλίου θα ακολουθεί εξώδικο πρόστιμο. Μην ξεχνάτε ότι: ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ = ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΙΟ = ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ = ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

7 Εκδηλώσεις 3. ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Στις 22 Απριλίου 2014, Τρίτη του Πάσχα πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία Πασχαλινή εκδήλωση στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς. Στην εκδήλωση έλαβε μέρος ο Πολιτιστικός Όμιλος Προσωπικού της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, ο οποίος διασκέδασε όσους παρευρέθηκαν με τραγούδι, μουσική και χορό. Επίσης συμμετείχε χορευτική ομάδα του Γυμνασίου Ανθούπολης. Διοργανώθηκαν διάφορα πασχαλινά παιχνίδια όπως, αυγουλοδρομίες, σακουλοδρομίες, μαντήλι, σχοινί, ζίζιρος και άλλα με τη βοήθεια των Συνδέσμων Γονέων των Σχολείων της Κοινότητας μας και τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν δωρεάν χυμοί, νερά και λουκουμάδες. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν αναβιώνοντας τα πασχαλινά έθιμα του τόπου μας. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Kentis Trading Co Ltd, Σταύρος Μ. Σταύρου Λτδ, Κ. Περιάνος & Υιοι Λτδ, Βιολάρης, Xenos Travel και ΝΕΑ ΣΕΒΕΓΕΠ ΛΤΔ.

8 4. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ. Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, την Κοινοτική Αστυνόμευση και τους Συνδέσμους Γονέων των Σχολείων της Κοινότητας μας, διοργάνωσε στις 13 Ιουνίου 2014 πανηγύρι αγάπης, χαράς και παιχνιδιού τιμώντας την Παγκόσμια Μέρα Παιδιού. Μικροί και μεγάλοι πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα γεμάτο διασκέδαση και παιχνίδια. Η Κυρία Αικατερίνη Ζένιου Κωνσταντινίδου μαζί με 35 φοιτήτριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στήριξαν το Πανηγύρι Χαράς με διάφορες δραστηριότητες όπως παραμύθι, κουκλοθέατρο, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική προσώπου, κατασκευές με άχρηστα υλικά και πολλά άλλα. Άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για το ζήλο, την ευσυνειδησία και την υπευθυνότητα που επέδειξαν. Επίσης ο καθηγητή της Φυσικής Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Κύριος Αντρέας Αντρέου μαζί με την ομάδα του απασχόλησε δημιουργικά τα παιδιά. Η Κοινοτική Αστυνόμευση προσέφερε τα παιχνίδια με στόχο, καλαθόσφαιρα και ψάρεμα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Ανάκυκλος Περιβαλλοντική και η Green Dot Cyprus, οι οποίες απασχόλησαν τα παιδιά με κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά. Σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν δωρεάν λεμονάδες, πορτοκαλάδες και φραπέ. Στα παιδιά προσφέρθηκε δωρεάν παγωτό και φρούτο. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Xenos Travel, Φρουταρία Galaxy και Plexiarts. Η όλη εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, κυρίας Λήδας Κουρσουμπά, η οποία απέστειλε τον προσωπικό της χαιρετισμό και διαβάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

9 Εκδηλώσεις Φρουταρια Galaxy

10 5. Θεατρική Παράσταση «Λήδρας και Ρηγαίνης» Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης του Γυμνασίου Ανθούπολης, θεατρική παράσταση. Το Σατιρικό Θέατρο παρουσίασε το έργο του Ανδρέα Κουκίδη «Λήδρας και Ρηγαίνης». Στην παράσταση έλαβαν μέρος οι έμπειροι και καταξιωμένοι ηθοποιοί Πόπη Αβραάμ, Έλενα Χριστοφή, Χάρης Πισίας, Σπύρος Γεωργίου, Βασίλης Μιχαήλ, Ιωάννης Χαραλάμπους και Ανδρέας Ρόζου. Χορηγοί της παράστασης ήταν οι Κ. ΠΕΡΙΑΝΟΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ, Σταύρος Μ. Σταύρου Λτδ, Kentis Trading Co Ltd, Xenos Travel και Plexiarts. 6. δενδροφύτευση με τις Ειδικές Εκδόσεις και την ΟΠΑΠ Κύπρου στο Δασύλιο «Πεσόντων και Αγνοουμένων». Το Κοινοτικό Συμβούλιο έλαβε μέρος στο πρόγραμμα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης «Αναδα-σώζω» του Ομίλου των Ειδικών Εκδόσεων και την ευγενική υποστήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου. Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 στη συμβολή της Λεωφ. Δημοκρατίας και των οδών Ελλάδος και Λεωνίδου. Σε αυτή έλαβαν μέρος το προσωπικό των εταιρειών, μαθητές του Γυμνασίου Ανθούπολης, η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου και ο Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Ευθυμίου.

11 Εκδηλώσεις Φυτεύτηκαν 60 δενδρύλλια συμβολίζοντας τους 60 πεσόντες και αγνοούμενους των 101 κατεχόμενων κοινοτήτων από όπου κατάγονται οι κάτοικοι του Συνοικισμού. Η εκδήλωση δημοσιεύτηκε στα περιοδικά Beautiful People και Τηλεώρες.

12 7. Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής των Κατεχόμενων Κοινοτήτων. Το Κοινοτικό Συμβούλιο διοργάνωσε εκδήλωση για τις Κατεχόμενες Κοινότητες σε συνεργασία με την Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου, την Ένωση Κατεχόμενων Κοινοτήτων Λευκωσίας, την Ένωση Κοινοτήτων Κερύνειας, την Ένωση Εκτοπισμένων Κοινοτήτων Αμμοχώστου και τη στήριξη της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων ενόψει της συμπλήρωσης 40 χρόνων από το πραξικόπημα, την Τούρκικη Εισβολή και Κατοχή της πατρίδας μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 και ήταν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κου Νίκου Ανασταστιάδη. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. Στην εκδήλωση η κάθε Κατεχόμενη Κοινότητα που έλαβε μέρος έκθεσε παραδοσιακά εδέσματα, αντικείμενα, παραδοσιακές τέχνες (κεντήματα) καθώς και φωτογραφικό υλικό σε panel το οποίο αναδείκνυε το χτες και το σήμερα, για να γνωρίσουν οι νέοι τις ομορφιές του τόπου μας, οι οποίες έχουν χαθεί στο πέρασμα των χρόνων και να φανούν οι μεγάλες καταστροφές που έγιναν. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ντοκιμαντέρ «40 Χρόνια Προσφυγιάς» και ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Κοινοτικής Χορωδίας Κατωκοπιάς, του χορευτικού Συγκροτήματος Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου «Χρυσομηλιά» Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας και του Χορευτικού Συγκροτήματος ΘΟΙ «Φιλιάς» καθώς και μουσικό πρόγραμμα από το Δημήτρη Φανή και το Μουσικό Σχήμα του.

13 Εκδηλώσεις Στόχος της εκδήλωσης ήταν να προβληθεί το μήνυμα όλων των προσφύγων: «Δεν Ξεχνώ, Τιμώ και Αγωνίζομαι» Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Μητροπολίτης Ταμασού & Ορεινής κ.κ. Ησαϊας, Ευρωβουλευτές, Βουλευτές, Πρόξενοι, ο Αν. Έπαρχος Λευκωσίας, Δημάρχοι, Κοινοτάρχες, εκπρόσωποι διαφόρων Κυβερνητικών Τμημάτων, εκπρόσωποι κομμάτων, Εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου. Εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Αν. Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών Κος Κωνσταντίνος Νικολαϊδης.

14 Χορηγοί της Εκδήλωσης ήταν οι WARGAMING, DELOITTE, ΣΠΕ Λακατάμιας Δευτεράς Λτδ, Kentis Trading Co Ltd, Υπεραγορές Ιωαννίδης, Xenos Travel, Σταύρος Μ. Σταύρου Λτδ, Κ. ΠΕΡΙΑΝΟΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ και Plexiarts. 8. Εκδρομή συνταξιούχων Το Κοινοτικό Συμβούλιο διοργάνωσε και φέτος, για 20η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη εκδρομή προσκύνημα προς τιμή των συνταξιούχων κάτοικων της Κοινότητας μας. Η φετινή εκδρομή περιελάμβανε προσκύνημα στο Ξωκλήσι της Παναγίας της Αιματούσας στην Αραδίππου και στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 και σε αυτή έλαβαν μέρος 250 άτομα. Στους εκδρομείς προσφέρθηκε δωρεάν πρωινό και μεσημεριανό γεύμα.

15 Εκδηλώσεις Οι Φούρνοι Λαδά και η εταιρεία Νέα ΣΕΒΕΓΕΠ ΛΤΔ προσέφεραν αλμυρά και χυμούς αντίστοιχα, με έκπτωση. Το μεσημεριανό γεύμα δόθηκε στο Κέντρο «Φιλοξένια Ισαάκ» στον Πρωταρά. 9. Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Το Κοινοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην Κοινότητα μας χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις 21 Δεκεμβρίου Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την Παιδική Θεατρική Παράσταση «Στη Χώρα του Άγιου Βασίλη» από την Άτυπη Θεατρική Ομάδα PrimaVista. Μετά το τέλος της παράστασης δόθηκαν μπαλονοκατασκευές και ο Άγιος Βασίλης φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και τους προσέφερε δωρά. Ο Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η ΣΠΕ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΛΤΔ

16 10. Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου. Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου (Κ.Β) της Κοινότητας μας επισκέφτηκαν τα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου και αφότου εξέφρασαν τις ευχές τους, τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην Κοινοτάρχη και το προσωπικό του Συμβουλίου. Η Κοινοτάρχης ευχήθηκε όπως το μήνυμα των Χριστουγέννων γεμίσει με αγάπη τις καρδιές όλων και υποσχέθηκε ότι τόσο η ίδια όσο και το Κοινοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του θα είναι πάντα δίπλα στους νέους της Κοινότητας μας.

17 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 1. Φορολογίες Κ. Υπηρεσιών και Καθαριότητας για το έτος 2014 Κανονικές οικογένειες (εργάζεται τουλάχιστον ένας) 90,00 Χωρισμένες & χήρες που εργάζονται με εξαρτώμενα 75,00 Πολύτεκνοι -25% (μόνο όσοι έχουν εξαρτώμενα παιδιά, π.χ. μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες) Πενταμελής οικογένειες (δηλ. οικογένειες με τρία εξαρτώμενα παιδιά) -15% Εργαζόμενοι συνταξιούχοι (ανεξαρτήτως ποσού σύνταξης) 90,00 Συνταξιούχοι με παιδί που διαμένει μαζί τους και εργάζεται 90,00 Άτομα με αναπηρία >70% 55,00 Συνταξιούχοι μη εργαζόμενοι με μόνο εισόδημα τη σύνταξη: , , , και άνω 90,00 Όσοι είναι 75 ετών και άνω και η φορολογία είναι στο όνομα τους θα έχουν μείωση 25% από τη φορολογία Κ. Υπηρεσιών για το έτος 2014, προσκομίζοντας αντίγραφο της ταυτότητας. Όσοι έχουν μεταβιβάσει το σπίτι τους θα φορολογούνται με το ποσό των 90,00. Όσα σπίτια ή διαμερίσματα βρίσκονται στην Κοινότητα και είναι κενά (δηλαδή δεν διαμένει κανένας για όλη τη χρονιά) θα φορολογούνται με το ποσό των 55,00 για Κ. Υπηρεσίες, αφότου προσκομίσουν αντίγραφο λογαριασμών Κοινής Ωφέλειας (π.χ. ΑHK, ΣΥΛ.) με μηδαμινή ένδειξη. Πληρωμές γίνονται: - στο Ταμείο του Κοινοτικού Συμβουλίου - στη ΣΠΕ Λακατάμιας Δευτεράς ΛΤΔ - στην Τράπεζα Κύπρου

18 2. Έντυπο Εισηγήσεων και Παραπόνων. Το Κοινοτικό Συμβούλιο διαθέτει στα Γραφεία του το Έντυπο Εισηγήσεων και Παραπόνων όπου ο κάθε κάτοικος μπορεί να το προμηθευτεί και να εκφράσει οποιοδήποτε παράπονο ή εισήγηση. ΕΠΩΝΥΜΟ:... ONOMA:... ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:... ΤΗΛΕΦΩΝΟ:... FAX:... Παρακαλούμε διατυπώστε τις εισηγήσεις ή τα παράπονα σας και αναφέρετε τυχόν στοιχεία τεκμηρίωσης Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εξέταση του ζητήματος σας.

19 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 3. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ανάκυκλος Περιβαλλοντική οργάνωσε εκστρατεία συλλογής ρουχισμού. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας συλλέγονται ρούχα, παπούτσια, σεντόνια, κουρτίνες, τσάντες και ζώνες. Μέρος των ρούχων που μπορούν να ξαναφορεθούν, προσφέρονται δωρεάν σε άπορα άτομα, στα καταστήματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Ανάκυκλου στη Λευκωσία και Λεμεσό, και μέσω του Γραφείου Ευημερίας και φιλανθρωπικών οργανισμών στην υπόλοιπη Κύπρο. Τα ακατάλληλα για επανάχρηση ρούχα, ανακυκλώνονται για δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών, μονωτικού και άλλου υλικού. Το Πρόγραμμα συμβάλλει έτσι στη μείωση του όγκου των σκουπιδιών που καταλήγουν στις χωματερές. Στην εκστρατεία συμμετείχαν τα σχολεία και η εκκλησία της Κοινότητας μας. Από την εκστρατεία μαζεύτηκαν 1057 Kg ρουχισμού και το ποσό των 245 που δόθηκε από τον Ανάκυκλο στο Συμβούλιο θα δοθεί σε άπορους μαθητές μέσω των Συνδέσμων Γονέων των Σχολείων της Κοινότητας μας. Επίσης το Συμβούλιο θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους του ότι μωβ μεταλλικός κάδος ανακύκλωσης βρίσκεται στη Λεωφ. Δημοκρατίας μπροστά από την οδό Ευαγόρου. GREEN DOT CYPRUS Ανακύκλωση χαρτιού, PMD και γυαλιού. Κάθε Πέμπτη περνά από όλα τα σπίτια στην Κοινότητα μας ειδικό φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο περισυλλέγει ταυτόχρονα χαρτί και PMD. Για την ανακύκλωση του γυαλιού υπάρχει ειδικός κάδος στη Λεωφ. Δημοκρατίας μπροστά από την οδό Ευαγόρου.

20 4. ΑΔΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ Σύμφωνα με τους Περί Σκύλων Νόμους 184(ι) του 2008 και 137 (ι) του 2005 (Νόμος που τροποποιεί των Περί σκύλων Νόμο ), τα απαραίτητα πιστοποιητικά που χρειάζεστε για να εκδώσετε Άδεια Κατοχής Σκύλου (για πρώτη φορά) είναι: 1. Να μεταφέρετε το σκύλο σας σε κτηνίατρο για να γίνει εμφύτευση/ σήμανση με μικροπομπό (microchip) και να εμβολιαστεί. Θα του δοθούν τρία έντυπα (άσπρο, κίτρινο, μπλε). 2. Να εξασφαλίσετε και βιβλιάριο υγείας του σκύλου από το κτηνίατρο. 3. Να εγγραφεί ο σκύλος στο Μητρώο των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών (τηλ / ) προσκομίζοντας το πιστοποιητικό σήμανσης του σκύλου (κίτρινο έντυπο) και το βιβλιάριο υγείας. 4. Να προσέλθετε στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου για έκδοση της σχετικής άδειας κατοχής, προσκομίζοντας τα ακόλουθα: Το βιβλιάριο υγείας κατάλληλα ενημερωμένο. Το πιστοποιητικό Εγγραφής Σκύλου (από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες) Το μπλε έντυπο σήμανσης (από τον Κτηνίατρο) Η Άδεια κατοχής στοιχίζει 20,50. Η διαδικασία σήμανσης και εγγραφής του σκύλου στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες γίνεται μόνο την πρώτη φορά. Η έκδοση της Άδειας του από το Κοινοτικό Συμβούλιο ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης της και ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να την ανανεώνει κάθε χρόνο, προσκομίζοντας το βιβλιάριο υγείας κατάλληλα ενημερωμένο και 20,50. Όσοι δεν έχουν εκδώσει Άδεια Κατοχής Σκύλου παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου και εξασφαλίσουν τη σχετική Άδεια. Όσοι παρανομούν θα ακολουθεί εξώδικο πρόστιμο και δικαστική αγωγή

21 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ w Τέλεσε την έναρξη των αγώνων στίβου των Δημοτικών Σχολείων και απηύθυνε χαιρετισμό. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Μακάριο Στάδιο και έλαβαν μέρος το Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας μας, τα Β και Γ Δημοτικά Σχολεία Λακατάμιας και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μάρωνα. w Είναι Αναπληρωματικό Μέλος της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου στο Κογκρέσο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών και έλαβε μέρος στη Συνεδρία της Επιτροπής Επικαιρότητας στο Στρασβούργο. Επίσης συμμετείχε σε Συνέδριο με θέμα «Προώθηση της ενεργού συμμετοχής στα κοινά και της συμμετοχής των νέων μέσω των Αντιπροσωπευτικών θεσμών και άλλα μέσα» στις 11 και 12 Ιουνίου 2014 στο Στρασβούργο. w Παρευρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις και γιορτές των σχολείων της Κοινότητας (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο) με την ιδιότητα του Προέδρου της Σχολικής Εφορείας και του Κοινοτικού Συμβουλίου. w Παρευρίσκεται σε όλα τα συνέδρια, συσκέψεις, ημερίδες και συνελεύσεις της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου και της Ένωσης Κοινοτήτων Επαρχίας Λευκωσίας. w Έθεσε υπό την αιγίδα της την εκδήλωση που έκαναν οι Λαϊκές Οργανώσεις του Συνοικισμού για τους Πεσόντες και Αγνοούμενους του Πραξικοπήματος και της Εισβολής του 1974 στις 11/07/2014 στο Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων πλησίον του Οικήματος ΠΕΟ Ανθούπολης. w Είναι μέλος στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας (ΣΥΛ) και λαμβάνει μέρος στις συνεδριάσεις.

22 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Βελτιωτικά έργα στο Κοινοτικό Κοιμητήριο. Καθ ολη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε πραγματοποιήθηκαν τα ακόλουθα βελτιωτικά έργα στο Κοινοτικό Κοιμητήριο: 1. Επιδιόρθωση διαδρόμων λόγω υψομετρικής διαφοράς 2. Κατεδάφιση του δωματίου που υπήρχε και ανέγερση υπόστεγου χώρου με βοηθητικό δωμάτιο και δύο αποχωρητήρια. 3. Αλλαγή παλαιού ντεποζίτου νερού και αγορά καινούριου 6 τόνων, ενίσχυση του πύργου και κατασκευή βάσης για το ντεπόζιτο. 2. Πρόγευμα σε άπορους μαθητές. Το Κοινοτικό Συμβούλιο συνεχίζει για Τρίτη συνεχή χρονιά την πληρωμή του πρωινού για δύο άπορους μαθητές της Κοινότητας μας που φοιτούν στο Γυμνάσιο του Οικισμού. 3. Διαμόρφωση χώρων πρασίνου. Δενδροφύτευση και διαμόρφωση χώρων πρασίνου στις οδούς Μεσοαρίας, Πρόδρομου Ιωάννου και Κουρίου. 4. Χριστουγεννιάτικο Δώρο. Δόθηκε και φέτος ημερολόγιο τοίχου Α4 σε όλους τους κατοίκους της Κοινότητας μας. 5. Αστυνομικός της Γειτονιάς. Στην Κοινότητα μας εφαρμόζεται ο θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονιάς. Για οποιαδήποτε παράπονα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Κύριο Άριστο Αριστείδου στο τηλέφωνο ή με τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας Ορεινής στο τηλ Πάρκα. Τοποθέτηση καινούριων παιχνιδιών και επιδιόρθωση του παιχνιδότοπου που βρίσκεται στο πάρκο πίσω από την οδό Κουρίου. Επίσης συντηρήθηκαν τα παγκάκια και τα παιχνίδια στα πάρκα της Κοινότητας. Τέλος έχουν αντικατασταθεί τα 40 δέντρα, τα οποία κλάπηκαν από το πάρκο πίσω από την Εκκλησία του Σωτήρος. 7. Πεζοδρόμια. Ολοκληρώθηκαν οι ημιτελής εργασίες του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως όσον αφορά το πεζοδρόμιο και τον τοίχο αντιστήριξης στην οδό Πρόδρομου Ιωάννου καθώς και το πεζοδρόμιο στην οδό Σωκράτους και περιμετρικά της οδού Ηρώων. Επίσης επιδιορθώθηκαν τα σκαλιά του πεζόδρομου στην οδό Πενταδακτύλου.

23 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 8. Πινακίδες Διαφημίσεων. Το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει τοποθετήσει Πινακίδες Ανακοινώσεων σε δύο σημεία στη Λεωφ. Ελευθερίας. Όποιος επιθυμεί να αναρτήσει διαφήμιση θα πρέπει να αποτείνεται στα Γραφεία του Συμβουλίου για να συμπληρώσει σχετικό έντυπο. 9. Ανακυκλωμένο νερό. Το Κοινοτικό Συμβούλιο φρόντισε να ενωθεί με το Βιολογικό Σταθμό λυμάτων και να μεταφέρει το ανακυκλωμένο νερό στην Κοινότητα έτσι ώστε σε πρώτη φάση να ποτίζονται όλα τα δένδρα και φυτά που υπάρχουν στο πάρκο πίσω από την εκκλησία του Σωτήρος και πίσω από το πάρκο της οδού Κουρίου. Επισημαίνεται ότι το νερό ΔΕΝ είναι πόσιμο. 10. Τοποθέτηση Ειδικών καλάθων για περιττώματα των σκύλων. Το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει τοποθετήσει περιμετρικά της οδού Ηρώων καθώς και της Λεωφ. Δημοκρατίας ειδικούς καλάθους για τα περιττώματα των σκύλων. Καλούνται όλοι οι κάτοχοι των σκύλων να τα χρησιμοποιούν και να μην αφήνουν τους σκύλους χωρίς λουρί να ουρούν και να κοπρίζουν στα πεζοδρόμια. Επίσης από τα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικά σακουλάκια, δωρεάν. 11. Οχετοί ομβρίων υδάτων. Ολοκληρώθηκε η επιδιόρθωση των οχετών ομβρίων υδάτων στη συμβολή της Λεωφ. Δημοκρατίας με τις οδούς Αθηνών, Κίμωνος και Δημήτρη Λιπέρτη. 12. Κατεδάφιση παλιών πολυκατοικιών. Μετά από αρκετές επαφές που είχε το Κοινοτικό Συμβούλιο με το Υπουργείο Εσωτερικών άρχισε η κατεδάφιση των παλιών πολυκατοικιών στην Κοινότητα μας. 13. Πάρκο πίσω από την οδό Κουρίου. Επιδιορθώθηκε μέρος του περιτοιχίσματος στο πάρκο πίσω από την οδό Κουρίου

24 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Τηλ.: Φαξ: Website:

Η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Συνοικισμού Ανθούπολης σας εύχονται «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 201 6

Η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Συνοικισμού Ανθούπολης σας εύχονται «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 201 6 Η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Συνοικισμού Ανθούπολης σας εύχονται «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 201 6» Αγαπητοί φίλοι, Το Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Ανθούπολης, για τέταρτη συνεχή

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 1 Φεβρουαρίου Στα πλαίσια της ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας, το δεύτερο εξάμηνο του

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Απολογισμός χρονιάς 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Απολογισμός χρονιάς 2018 ΑΡ. ΔΕΛΤΊΟΥ 7 ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Απολογισμός χρονιάς 2018 Η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Συνοικισμού Ανθούπολης σας εύχονται«καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Σχολική Χρονιά 2010-2011

Σχολική Χρονιά 2010-2011 ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΓΕΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2011 Κατά το τρέχον σχολικό έτος αναλήφθηκαν από τη μαθητική κοινότητα του σχολείου μας εθελοντικές δράσεις και διοργανώθηκαν εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου:

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 21 Οκτωβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Χώρος στάθμευσης Εναερίου Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ

Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ Με στόχο την κοινωνική προσφορά, η Τράπεζα Πειραιώς στην Κύπρο αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο κοινωνικό έργο και τα περιβαλλοντικά θέματα, στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 08-12-2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Γιορτινή ατµόσφαιρα και άρωµα Χριστουγέννων περιµένει

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 13 Δεκεμβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ Κ.Ι.Ε. ΠΕΛΕΝΔΡΙΟΥ (4 Νοεμβρίου 2013) ΣΤΟΧΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ Κ.Ι.Ε. ΠΕΛΕΝΔΡΙΟΥ (4 Νοεμβρίου 2013) ΣΤΟΧΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ Κ.Ι.Ε. ΠΕΛΕΝΔΡΙΟΥ (4 Νοεμβρίου 2013) ΣΤΟΧΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013-2014 Γνωρίζω εν Ξεχνώ ιεκδικώ Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μας μαθήτριες, Κατά

Διαβάστε περισσότερα

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς,

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς, Το Σχολείο μας έκλεισε για τις καλοκαιρινές διακοπές!!! Από όλους τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή του Σχολείου μας πολλές ευχές για Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!! Θα τα ξαναπούμε την 1η Σεπτεμβρίου!!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ, στις διάφορες δραστηριότητες που διοργανώνει κάθε χρόνο, προσπαθεί να αφυπνίσει τους μαθητές για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κύπρος εξαιτίας της

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 8 Μαρτίου 2013 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 06/2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ 3 ου ΥΠΟ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ 3 ου ΥΠΟ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ 3 ου ΥΠΟ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015 «ΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ι ΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Οι αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 Για την Επέτειο της 25 ης Μαρτίου 1821 ορίζουμε το πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Δήμο μας ως εξής: Γενικός Σημαιοστολισμός από 23 μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2016 - Τεύχος 63 5 Δεκεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τα παιδιά της Προδημοτικής συμμετέχουν στην παιδική εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΛΗΡΟΥ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΛΗΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2 **************** ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΛΗΡΟΥ Δημοκρατίας 3, Κλήρου 2600 Τηλ. 22633344, Τελεφ. 22633898 Αγαπητοί συγχωριανοί / συγχωριανές, Με την πρώτη αυτή επικοινωνία μαζί σας θέλουμε να

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου [Αρ Φακ: 6.31.01 3 Μαΐου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 7 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011-2012 1 ος Στόχος Το σχολείο μας Ένα εργαστήριο ανάπτυξης κριτικής σκέψης, δημιουργικότητας και συνεργασίας. 1 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 4 Νοεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Βαλεντίνο Πολυκάρπου Γεώργιο Χρυσάνθου Κωνσταντίνο Κούκο Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Ιουνίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Ιουνίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 15 Ιουνίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΑΑΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΑΑΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΑΑΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Νοέμβριος Τεύχος 62

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Νοέμβριος Τεύχος 62 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος 2016 - Τεύχος 62 7 Νοεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Με σκοπό την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, οι μαθητές παρακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Αγαπητά μου Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από την έναρξη των επίσημων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των εκατοντάχρονων της προσκοπικής

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις :

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις : ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Άργους Ορεστικού Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών,

Διαβάστε περισσότερα

Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου»

Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» www.periclis.com.cy Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 Φωτογραφικό Άλμπουμ 2014-2017 www.periclis.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 4 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-14 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη Σχολική

Διαβάστε περισσότερα

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης» Το

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 20 Απριλίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: 1

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ «ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ»

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ «ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ» ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ «ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ» Μία ακόμη σχολική χρονιά αρχίζει με ένα μεγάλο τμήμα της πατρίδας μας να στενάζει κάτω από την μπότα του κατακτητή. Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της φετινής

Διαβάστε περισσότερα

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα.

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. 0 Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. Μια εργασία από τους μαθητές της Δ 2 Υπεύθυνη δασκάλα: Ελένη Μιχαήλ Σχολική χρονιά 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

Το θέμα με το οποίο επιλέξαμε να ασχοληθούμε κατά τη φετινή χρονιά είναι: «Ενέργεια Τρόποι εξοικονόμησής της».

Το θέμα με το οποίο επιλέξαμε να ασχοληθούμε κατά τη φετινή χρονιά είναι: «Ενέργεια Τρόποι εξοικονόμησής της». Το σχολείο μας συνεχίζει φέτος, για τρίτη σχολική χρονιά, να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό Πρόγραμμα Οικολoγικά Σχολεία, το οποίο προσφέρει στους μαθητές μια νέα εμπειρία. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 08/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 5/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2 Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά Καντάρας 126, 2051 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ Τηλ. 22456940 Fax: 22 323834 Ηλ ταχυδρομείο:dim-ap-loukas-lef@schools.ac.cy Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2 Οκτώριος 2013 Αγαπητοί γονείς,

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 H Alpha Bank Cyprus Ltd μέσα από τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα οποία επικεντρώνονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό, το Περιβάλλον και την Κοινωνία,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Δραστηριότητες Υπευθυνότητες Χρονοδιάγραμμα Μέσα / πηγές Αξιολόγηση 1. Αξιοποίηση εκδρομών όχι μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς αλλά κυρίως για εκπαιδευτικούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 18:00 Ο Δήμαρχος Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

Ανασκόπηση. Έργου Κεπάκυ Ενώνουμε τα χέρια χτίζουμε χαρά

Ανασκόπηση. Έργου Κεπάκυ Ενώνουμε τα χέρια χτίζουμε χαρά Ανασκόπηση Έργου Κεπάκυ 2017 Ενώνουμε τα χέρια χτίζουμε χαρά Ανασκόπηση Έργου Κεπάκυ 2017 Αγαπητοί φίλοι, Με ικανοποίηση σας παρουσιάζουμε εν συντομία το έργο του ιδρύματος μας για το 2017, που κλείνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Πρακτικά 119 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 27 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στο Δημοτικό Μέγαρο.

Πρακτικά 27 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στο Δημοτικό Μέγαρο. Πρακτικά 27 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στο Δημοτικό Μέγαρο. Παρόντες 1. Σσολάκη Ευανθία - Πρόεδρος 2. Καλογερόπουλος Μιχαήλ -

Διαβάστε περισσότερα

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης»

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Δεκεμβρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Δεκεμβρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 14 Δεκεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπρια Ημέρα Διατροφής 2015 : «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή»

Παγκύπρια Ημέρα Διατροφής 2015 : «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή» Παγκύπρια Ημέρα Διατροφής 2015 : «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή» Αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων

Διαβάστε περισσότερα

1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 8 Νοεμβρίου 2012 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

Β ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ»

Β ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ» Β ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ» ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 29 IOYNIOY 2015 Επίσκεψη Επιτροπής Παιδείας της Βουλής Αφυπηρέτηση Αλεξίας Θεοφάνους-Γεωργιάδου Β.Δ Φιλόλογος Νέα Σύγχρονη Μαθητεία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας»

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014 «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» Ομιλίες κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ από 22 Ιανουαρίου, 2014 μέχρι 14 Μαΐου, 2014 ΤΕΠΑΚ Αίθουσα Κερύνεια Κτήριο Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 6 Σεπτεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντική πολιτική Υπεύθυνη Παραγωγή και Κατανάλωση

Περιβαλλοντική πολιτική Υπεύθυνη Παραγωγή και Κατανάλωση ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΙΔ' - ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ Μακαρίου Γ, 4003 Μέσα Γειτονιά - Τηλ. 25694520 Fax: 25694525 dim-lemesos14-lem@schools.ac.cy Περιβαλλοντική πολιτική 2018-2019 Υπεύθυνη Παραγωγή και Κατανάλωση Κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5 MUSICAL SUNDAYS Κυριακή 1 Musical Sundays ΠΑΙΔΙΚΟ Κυριακή 1 Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Παθήματα Μαθήματα», από τους μύθους του Αισώπου / Τιμή: 5 Οργανωτής: Θεατρική Παιδική Σκηνή «Αιώρα». ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. 2 Ιουνίου. 3 Ιουνίου. Ιούνιος Τεύχος 41

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. 2 Ιουνίου. 3 Ιουνίου. Ιούνιος Τεύχος 41 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2014 - Τεύχος 41 2 Ιουνίου Πραγματοποιείται η τελευταία εκδρομή για τη φετινή σχολική χρονιά. Οι μαθητές του

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπρια Ημέρα Διατροφής 2015 : «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή»

Παγκύπρια Ημέρα Διατροφής 2015 : «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή» «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή» Αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, σε συνεργασία με τις Ιατρικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas. ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.gr Όνοµα συλλόγου Βιογραφικό Πχ. έτος ίδρυσης, ιδρυτές ιστορικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1/3/2017 2/3/2017 3/3/2017 Ενδοσχολικοί Αγώνες Στίβου. Γήπεδο Τάσου Μάρκου,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1.5/2 Αρ. Τηλ.:22800698 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/ντριες Δημοτικών Σχολείων 16 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ: 1. ΜΕΓΑΡΟΝ ΠΟΒΕΚ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 15, 1060 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΝΤΑΔΡΟΜΟΣ ΣΕΝΤΕΡ 211,3025 ΛΕΜΕΣΟΣ 3. ΣΙΜΟΥ ΜΕΝΑΡΔΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

50 www.afiscyprus.com.cy Εγκατάσταση κάδων για ανακύκλωση μπαταριών Σχεδόν τρία χρόνια έπειτα από την πρώτη τοποθέτηση κάδου ανακύκλωσης μπαταριών στην Κύπρο, η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται με σταθερό

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 26/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 26/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 26/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 26/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ Εκπολιτιστικό Σωματείο «Πρόοδος» Καλλιμασιάς Μουσικοχορευτική θεατρική εκδήλωση με θέμα τον «Μισεμό» την εκδήλωση θα συνοδεύει η ορχήστρα των Αδελφών Αυγουστίδη - Πρόοδος 20:30 ΠΕΜΠΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /3 Διεύρυνση/βελτίωση των οδών Ιφιγενείας και Βερενίκης στο Στρόβολο

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /3 Διεύρυνση/βελτίωση των οδών Ιφιγενείας και Βερενίκης στο Στρόβολο Αρ Φακ: 6.31.01 25 Απριλίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 13/2012

Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Πρακτικά 13 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 8.5.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 19 Απριλίου 2018 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

1 Ενημερωτικό Δελτίο. Β Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου. B Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου. Οκτώβριος- Νοέμβριος - Δεκέμβριος

1 Ενημερωτικό Δελτίο. Β Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου. B Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου. Οκτώβριος- Νοέμβριος - Δεκέμβριος Β Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου B Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου Παζαράκι UNICEF 1 Ενημερωτικό Δελτίο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΌ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Σχολική Χρονιά 2015-2016 Οκτώβριος-

Διαβάστε περισσότερα

www.afiscyprus.com.cy Α.Φ.Η.Σ. Κύπρος Λτδ Αν και οι εξελίξεις στην οικονομία της χώρας ήταν δυσμενέστατες την προηγούμενη χρονιά, ιδιαίτερα μετά τις εξελίξεις του Μάρτη, η Α.Φ.Η.Σ έχει σχεδόν επιτύχει

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 20/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 20/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 20/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 20/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 Παρουσίαση των Δράσεων του 3 ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης «ΚΕΝΤΡΙΚΟ» 2 η Επιστημονική Συνάντηση για τον Εθελοντισμό στο Σχολείο, Αθήνα 27-28 Ιουνίου 2017 Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 «ΕΓΝΟΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΜΟΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΜΟΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΜΟΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Εκδηλώσεις και Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 25 ης Μαρτίου 1821 και της 1 ης Απριλίου 1955 Η Διεύθυνση, ο Καθηγητικός Σύλλογος και η Μαθητική

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/Διευθύντριες,

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Μάρτιος Τεύχος 56

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Μάρτιος Τεύχος 56 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2016 - Τεύχος 56 3 Μαρτίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ακολουθώντας τα έθιμα της Τσικνοπέμπτης, οι μαθητές Νηπιαγωγείου και

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων. Παρασκευή 12/12. Κυριακή 14/12. Σάββατο 13/12. Δευτέρα 15/12

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων. Παρασκευή 12/12. Κυριακή 14/12. Σάββατο 13/12. Δευτέρα 15/12 Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Παρασκευή 12/12 17:00 22:00 Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Περιμένει μικρούς και μεγάλους για να. 18:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ με Μάρκο Σεφερλή και τους συντελεστές του "Mega με Μία". Θα παρευρεθεί

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιογραφική Διάσκεψη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Ανδρέα Αβρααμίδη 9, 3ος Όροφος Διαμ. 301, 2024 Στρόβολος Δημοσιογραφική Διάσκεψη ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 1 8 Δεκεμβρίου 2016 ΤΘ. 24649, 1302 Λευκωσία Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Φεβρουαρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Φεβρουαρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 7 Φεβρουαρίου 2018 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: ΙΖ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΘΕΜΑ: ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/ ΟΙ ΧΡΟΝΟ- ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ. τμημα. 1. Ενημέρωση - Εντυπα

ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: ΙΖ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΘΕΜΑ: ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/ ΟΙ ΧΡΟΝΟ- ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ. τμημα. 1. Ενημέρωση - Εντυπα ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: ΙΖ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΘΕΜΑ: ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 2009-2010 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ τμημα ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/ ΟΙ ΧΡΟΝΟ- ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 1. Ενημέρωση - Εντυπα α. Δημιουργία ενημερωτικής πινακίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας»

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014 «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» Ομιλίες κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ από 22 Ιανουαρίου, 2014 μέχρι 21 Μαΐου, 2014 ΤΕΠΑΚ Αίθουσα Κερύνεια Κτήριο Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος 2014 2015 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών για την πατρίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου Με ενθουσιασμό και αγάπη ανοίξαμε την αγκαλιά μας και δεχθήκαμε στη Στέγη μας

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΥ ΣΤΕΓΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Σεπτέμβριο - Οκτώβριο Νοέμβριο 2012 O Άγιος Φωκάς μας βοήθησε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ 1 η OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΑΠΟ 1 η OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟ 1 η OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. www.greendot.com.cy T: 7000 0090 Τυπωμένο σε ανακυκλωμένο χαρτί ΜΑΘΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λάρισα, 30 Ιουνίου 2017 Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΗΜΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟ 2008 3/10: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ

ΝΕΑ ΗΜΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟ 2008 3/10: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ 3/10: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ Πραγµατοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Γυµνασίου Λιβαδίου, παρουσία του Νοµάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρού, πλήθους κόσµου και µαθητών. Παρευρέθηκαν επίσης η Έπαρχος Ελασσόνας

Διαβάστε περισσότερα