Απολογισμός χρονιάς 2014

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απολογισμός χρονιάς 2014"

Transcript

1 Εκδηλώσεις Αρ. Δελτίου 3 ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Απολογισμός χρονιάς 2014 Η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Συνοικισμού Ανθούπολης σας εύχονται «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015»

2 Αγαπητοί φίλοι, Το Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Ανθούπολης, για τρίτη συνεχή χρονιά ετοίμασε το Δελτίο Επικοινωνίας με σκοπό την ενημέρωση όλων των κατοίκων για τις δραστηριότητες που έγιναν στην Κοινότητα μας, την παρουσίαση του έργου του Κοινοτικού Συμβουλίου για τη χρονιά που πέρασε καθώς και άλλων σημαντικών υποδείξεων και χρήσιμων πληροφοριών. Το Δελτίο επικοινωνίας δόθηκε σε όλα τα σπίτια στην Κοινότητα μας, όπως και πέρσι και θα διατίθεται στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σκοπός του Κοινοτικού Συμβουλίου είναι η δημιουργία αμφίδρομης επικοινωνίας με όλους τους κατοίκους, έτσι ώστε όλοι να κάνουμε την Κοινότητα μας καλύτερη. Φρόσω Αρμοστή Κοινοτάρχης Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Συν. Ανθούπολης Μέλη Κοινοτικού Συμβουλίου 1. Αντρέας Ιωάννου, Αντιπρόεδρος 2. Στέλιος Στέλιου 3. Χριστάκης Κούκος 4. Καλλίμαχος Καλλιμάχου 5. Γκλόρια Γαβριήλ 6. Μαρία Χ Γιαννάκη 7. Νέδη Μαστραππά 8. Σκεύη Χ Στυλλή

3 Εκδηλώσεις 1. διάλεξη με θέμα: «Καρδιαγγειακοί παράγοντες κινδύνου Τι πρέπει να προσέχουμε». Στα πλαίσια της εκστρατείας διαφώτισης του κοινού, το Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Ανθούπολης συνδιοργάνωσε με το Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας διάλεξη με θέμα «Καρδιαγγειακοί παράγοντες κινδύνου Τι πρέπει να προσέχουμε». Ομιλητής ήταν ο Δρ. Παντελής Κουρτελλάρης, Καρδιολόγος και συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Κύριος Χρίστος Κούκος. Πριν την έναρξη της διάλεξης πραγματοποιήθηκε σε όσους επιθυμούσαν μέτρηση της αρτηριακής πίεσης από Νοσηλευτές. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, η ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα της Εκκλησίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κοινότητα μας. Μετά τη διάλεξη προσφέρθηκαν ποτά και αλμυρά στους παρευρισκόμενους με την υποστήριξη των Φούρνων ΖΟΡΠΑ και της εταιρείας ΝΕΑ ΣΕΒΕΓΕΠ ΛΤΔ.

4 2. Εκστρατεία Καθαριότητας και Δενδροφύτευση στην Κοινότητά μας. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Συν. Ανθούπολης θέτοντας ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά εκστρατεία καθαριότητας και δενδροφύτευση σε συνεργασία με το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, την Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ), τα Σχολεία της Κοινότητας, τα υπόλοιπα οργανωμένα σύνολα και τους κατοίκους του Οικισμού. Στην εκδήλωση εντάχθηκε και η εκστρατεία ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Let s Do It Cyprus Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 5 Απριλίου 2014 και κάλυψε όλο τον Οικισμό. Το Τμήμα Δασών προσέφερε στην Κοινότητα μας 150 δενδρύλλια, τα οποία φυτεύτηκαν σε διάφορους χώρους πρασίνου. Στην εκστρατεία έλαβαν μέρος η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου. Συμμετείχαν οι μαθητές του Γυμνασίου της Κοινότητας μας μαζί με τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Κυρία Στέλλα Ταμάμη και τη Βοηθό Διευθύντρια Κυρία Έλλη Μαυρικίου. Επίσης συμμετείχαν μαθητές από το Νηπιαγωγείο, η Διευθύντρια του Δη-

5 Εκδηλώσεις μοτικού Ανθούπολης (Κ.Β.) Κυρία Μύρια Νικολαϊδου καθώς και μαθητές από το Δημοτικό (Κ.Α) και (Κ.Β) μαζί με τους Συνδέσμους Γονέων. Υποστήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Κύριος Μάριος Μαυρίδης, η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Κυρία Στέλλα Μισιαούλη και ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Κύριος Γιώργος Περδίκης. Στους συμμετέχοντες δόθηκε φανέλα, καπελάκι, αλμυρά, χυμοί και «πιστοποιητικά συμμετοχής» σε όλους τους μαθητές. Υποστηρικτής της φανέλας ήταν το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, των αλμυρών οι Φούρνοι Ζορπάς και των χυμών η εταιρεία ΝΕΑ ΣΕΒΕΓΕΠ ΛΤΔ. Επιπλέον οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ανθούπολης (Κ.Β) ετοίμασαν πανό με θέμα την εκστρατεία καθαριότητας και φρόντισαν την καθαριότητα του σχολείου τους και της γύρω περιοχής.

6 Εκστρατεία Καθαριότητας και ευπρεπισμού της Κοινότητας μας από 15 Ιουνίου Ιουλίου Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε εκστρατεία καθαριότητας και ευπρεπισμού της Κοινότητας μας από τις 15 Ιουνίου 15 Ιουλίου Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας καθαριότητας, το Κοινοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε τα ακόλουθα: 1. Καθαριότητα και περιποίηση της νησίδας στην είσοδο της Κοινότητας και στο δασάκι που εφάπτεται με τον κύριο δρόμο Παλαιχωρίου. 2. Κλάδεμα όλων των δέντρων της Κοινότητας και περιποίηση των πάρκων και των χώρων πρασίνου. 3. Άσπρισμα των κορμών όλων των δέντρων. 4. Βάψιμο των τοίχων στους οποίους έχουν αναγραφεί συνθήματα. 5. Συντήρηση στα παγκάκια και στα κιόσκια. 6. Απομάκρυνση των ακαθαρσιών από διάφορα σημεία στον Οικισμό με ντίγκερ και φορτηγό. 7. Δενδροφύτευση στα πάρκα και στους χώρους πρασίνου στις οδούς Πρόδρομου Ιωάννου και Μεσαορίας. Επίσης διαμορφώθηκε χώρος πρασίνου στην οδό Κουρίου. 8. Τοποθετήθηκαν παγκάκια στις οδούς Προδρόμου Ιωάννου, Μεσαορίας και Αγίας Τριάδος και αντικαταστάθηκαν τα κατεστραμμένα. Το Κοινοτικό Συμβούλιο θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ρίψη άχρηστων αντικειμένων ή κλαδεμάτων στους χώρους πρασίνου και για το σκοπό αυτό έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές πινακίδες στα πάρκα και τους χώρους πρασίνου. ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Η ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩ- ΝΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ. Όσοι δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του Συμβουλίου θα ακολουθεί εξώδικο πρόστιμο. Μην ξεχνάτε ότι: ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ = ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΙΟ = ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ = ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

7 Εκδηλώσεις 3. ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Στις 22 Απριλίου 2014, Τρίτη του Πάσχα πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία Πασχαλινή εκδήλωση στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς. Στην εκδήλωση έλαβε μέρος ο Πολιτιστικός Όμιλος Προσωπικού της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, ο οποίος διασκέδασε όσους παρευρέθηκαν με τραγούδι, μουσική και χορό. Επίσης συμμετείχε χορευτική ομάδα του Γυμνασίου Ανθούπολης. Διοργανώθηκαν διάφορα πασχαλινά παιχνίδια όπως, αυγουλοδρομίες, σακουλοδρομίες, μαντήλι, σχοινί, ζίζιρος και άλλα με τη βοήθεια των Συνδέσμων Γονέων των Σχολείων της Κοινότητας μας και τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν δωρεάν χυμοί, νερά και λουκουμάδες. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν αναβιώνοντας τα πασχαλινά έθιμα του τόπου μας. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Kentis Trading Co Ltd, Σταύρος Μ. Σταύρου Λτδ, Κ. Περιάνος & Υιοι Λτδ, Βιολάρης, Xenos Travel και ΝΕΑ ΣΕΒΕΓΕΠ ΛΤΔ.

8 4. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ. Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, την Κοινοτική Αστυνόμευση και τους Συνδέσμους Γονέων των Σχολείων της Κοινότητας μας, διοργάνωσε στις 13 Ιουνίου 2014 πανηγύρι αγάπης, χαράς και παιχνιδιού τιμώντας την Παγκόσμια Μέρα Παιδιού. Μικροί και μεγάλοι πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα γεμάτο διασκέδαση και παιχνίδια. Η Κυρία Αικατερίνη Ζένιου Κωνσταντινίδου μαζί με 35 φοιτήτριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στήριξαν το Πανηγύρι Χαράς με διάφορες δραστηριότητες όπως παραμύθι, κουκλοθέατρο, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική προσώπου, κατασκευές με άχρηστα υλικά και πολλά άλλα. Άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για το ζήλο, την ευσυνειδησία και την υπευθυνότητα που επέδειξαν. Επίσης ο καθηγητή της Φυσικής Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Κύριος Αντρέας Αντρέου μαζί με την ομάδα του απασχόλησε δημιουργικά τα παιδιά. Η Κοινοτική Αστυνόμευση προσέφερε τα παιχνίδια με στόχο, καλαθόσφαιρα και ψάρεμα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Ανάκυκλος Περιβαλλοντική και η Green Dot Cyprus, οι οποίες απασχόλησαν τα παιδιά με κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά. Σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν δωρεάν λεμονάδες, πορτοκαλάδες και φραπέ. Στα παιδιά προσφέρθηκε δωρεάν παγωτό και φρούτο. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Xenos Travel, Φρουταρία Galaxy και Plexiarts. Η όλη εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, κυρίας Λήδας Κουρσουμπά, η οποία απέστειλε τον προσωπικό της χαιρετισμό και διαβάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

9 Εκδηλώσεις Φρουταρια Galaxy

10 5. Θεατρική Παράσταση «Λήδρας και Ρηγαίνης» Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης του Γυμνασίου Ανθούπολης, θεατρική παράσταση. Το Σατιρικό Θέατρο παρουσίασε το έργο του Ανδρέα Κουκίδη «Λήδρας και Ρηγαίνης». Στην παράσταση έλαβαν μέρος οι έμπειροι και καταξιωμένοι ηθοποιοί Πόπη Αβραάμ, Έλενα Χριστοφή, Χάρης Πισίας, Σπύρος Γεωργίου, Βασίλης Μιχαήλ, Ιωάννης Χαραλάμπους και Ανδρέας Ρόζου. Χορηγοί της παράστασης ήταν οι Κ. ΠΕΡΙΑΝΟΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ, Σταύρος Μ. Σταύρου Λτδ, Kentis Trading Co Ltd, Xenos Travel και Plexiarts. 6. δενδροφύτευση με τις Ειδικές Εκδόσεις και την ΟΠΑΠ Κύπρου στο Δασύλιο «Πεσόντων και Αγνοουμένων». Το Κοινοτικό Συμβούλιο έλαβε μέρος στο πρόγραμμα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης «Αναδα-σώζω» του Ομίλου των Ειδικών Εκδόσεων και την ευγενική υποστήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου. Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 στη συμβολή της Λεωφ. Δημοκρατίας και των οδών Ελλάδος και Λεωνίδου. Σε αυτή έλαβαν μέρος το προσωπικό των εταιρειών, μαθητές του Γυμνασίου Ανθούπολης, η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου και ο Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Ευθυμίου.

11 Εκδηλώσεις Φυτεύτηκαν 60 δενδρύλλια συμβολίζοντας τους 60 πεσόντες και αγνοούμενους των 101 κατεχόμενων κοινοτήτων από όπου κατάγονται οι κάτοικοι του Συνοικισμού. Η εκδήλωση δημοσιεύτηκε στα περιοδικά Beautiful People και Τηλεώρες.

12 7. Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής των Κατεχόμενων Κοινοτήτων. Το Κοινοτικό Συμβούλιο διοργάνωσε εκδήλωση για τις Κατεχόμενες Κοινότητες σε συνεργασία με την Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου, την Ένωση Κατεχόμενων Κοινοτήτων Λευκωσίας, την Ένωση Κοινοτήτων Κερύνειας, την Ένωση Εκτοπισμένων Κοινοτήτων Αμμοχώστου και τη στήριξη της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων ενόψει της συμπλήρωσης 40 χρόνων από το πραξικόπημα, την Τούρκικη Εισβολή και Κατοχή της πατρίδας μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 και ήταν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κου Νίκου Ανασταστιάδη. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. Στην εκδήλωση η κάθε Κατεχόμενη Κοινότητα που έλαβε μέρος έκθεσε παραδοσιακά εδέσματα, αντικείμενα, παραδοσιακές τέχνες (κεντήματα) καθώς και φωτογραφικό υλικό σε panel το οποίο αναδείκνυε το χτες και το σήμερα, για να γνωρίσουν οι νέοι τις ομορφιές του τόπου μας, οι οποίες έχουν χαθεί στο πέρασμα των χρόνων και να φανούν οι μεγάλες καταστροφές που έγιναν. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ντοκιμαντέρ «40 Χρόνια Προσφυγιάς» και ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Κοινοτικής Χορωδίας Κατωκοπιάς, του χορευτικού Συγκροτήματος Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου «Χρυσομηλιά» Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας και του Χορευτικού Συγκροτήματος ΘΟΙ «Φιλιάς» καθώς και μουσικό πρόγραμμα από το Δημήτρη Φανή και το Μουσικό Σχήμα του.

13 Εκδηλώσεις Στόχος της εκδήλωσης ήταν να προβληθεί το μήνυμα όλων των προσφύγων: «Δεν Ξεχνώ, Τιμώ και Αγωνίζομαι» Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Μητροπολίτης Ταμασού & Ορεινής κ.κ. Ησαϊας, Ευρωβουλευτές, Βουλευτές, Πρόξενοι, ο Αν. Έπαρχος Λευκωσίας, Δημάρχοι, Κοινοτάρχες, εκπρόσωποι διαφόρων Κυβερνητικών Τμημάτων, εκπρόσωποι κομμάτων, Εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου. Εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Αν. Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών Κος Κωνσταντίνος Νικολαϊδης.

14 Χορηγοί της Εκδήλωσης ήταν οι WARGAMING, DELOITTE, ΣΠΕ Λακατάμιας Δευτεράς Λτδ, Kentis Trading Co Ltd, Υπεραγορές Ιωαννίδης, Xenos Travel, Σταύρος Μ. Σταύρου Λτδ, Κ. ΠΕΡΙΑΝΟΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ και Plexiarts. 8. Εκδρομή συνταξιούχων Το Κοινοτικό Συμβούλιο διοργάνωσε και φέτος, για 20η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη εκδρομή προσκύνημα προς τιμή των συνταξιούχων κάτοικων της Κοινότητας μας. Η φετινή εκδρομή περιελάμβανε προσκύνημα στο Ξωκλήσι της Παναγίας της Αιματούσας στην Αραδίππου και στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 και σε αυτή έλαβαν μέρος 250 άτομα. Στους εκδρομείς προσφέρθηκε δωρεάν πρωινό και μεσημεριανό γεύμα.

15 Εκδηλώσεις Οι Φούρνοι Λαδά και η εταιρεία Νέα ΣΕΒΕΓΕΠ ΛΤΔ προσέφεραν αλμυρά και χυμούς αντίστοιχα, με έκπτωση. Το μεσημεριανό γεύμα δόθηκε στο Κέντρο «Φιλοξένια Ισαάκ» στον Πρωταρά. 9. Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Το Κοινοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην Κοινότητα μας χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις 21 Δεκεμβρίου Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την Παιδική Θεατρική Παράσταση «Στη Χώρα του Άγιου Βασίλη» από την Άτυπη Θεατρική Ομάδα PrimaVista. Μετά το τέλος της παράστασης δόθηκαν μπαλονοκατασκευές και ο Άγιος Βασίλης φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και τους προσέφερε δωρά. Ο Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η ΣΠΕ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΛΤΔ

16 10. Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου. Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου (Κ.Β) της Κοινότητας μας επισκέφτηκαν τα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου και αφότου εξέφρασαν τις ευχές τους, τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην Κοινοτάρχη και το προσωπικό του Συμβουλίου. Η Κοινοτάρχης ευχήθηκε όπως το μήνυμα των Χριστουγέννων γεμίσει με αγάπη τις καρδιές όλων και υποσχέθηκε ότι τόσο η ίδια όσο και το Κοινοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του θα είναι πάντα δίπλα στους νέους της Κοινότητας μας.

17 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 1. Φορολογίες Κ. Υπηρεσιών και Καθαριότητας για το έτος 2014 Κανονικές οικογένειες (εργάζεται τουλάχιστον ένας) 90,00 Χωρισμένες & χήρες που εργάζονται με εξαρτώμενα 75,00 Πολύτεκνοι -25% (μόνο όσοι έχουν εξαρτώμενα παιδιά, π.χ. μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες) Πενταμελής οικογένειες (δηλ. οικογένειες με τρία εξαρτώμενα παιδιά) -15% Εργαζόμενοι συνταξιούχοι (ανεξαρτήτως ποσού σύνταξης) 90,00 Συνταξιούχοι με παιδί που διαμένει μαζί τους και εργάζεται 90,00 Άτομα με αναπηρία >70% 55,00 Συνταξιούχοι μη εργαζόμενοι με μόνο εισόδημα τη σύνταξη: , , , και άνω 90,00 Όσοι είναι 75 ετών και άνω και η φορολογία είναι στο όνομα τους θα έχουν μείωση 25% από τη φορολογία Κ. Υπηρεσιών για το έτος 2014, προσκομίζοντας αντίγραφο της ταυτότητας. Όσοι έχουν μεταβιβάσει το σπίτι τους θα φορολογούνται με το ποσό των 90,00. Όσα σπίτια ή διαμερίσματα βρίσκονται στην Κοινότητα και είναι κενά (δηλαδή δεν διαμένει κανένας για όλη τη χρονιά) θα φορολογούνται με το ποσό των 55,00 για Κ. Υπηρεσίες, αφότου προσκομίσουν αντίγραφο λογαριασμών Κοινής Ωφέλειας (π.χ. ΑHK, ΣΥΛ.) με μηδαμινή ένδειξη. Πληρωμές γίνονται: - στο Ταμείο του Κοινοτικού Συμβουλίου - στη ΣΠΕ Λακατάμιας Δευτεράς ΛΤΔ - στην Τράπεζα Κύπρου

18 2. Έντυπο Εισηγήσεων και Παραπόνων. Το Κοινοτικό Συμβούλιο διαθέτει στα Γραφεία του το Έντυπο Εισηγήσεων και Παραπόνων όπου ο κάθε κάτοικος μπορεί να το προμηθευτεί και να εκφράσει οποιοδήποτε παράπονο ή εισήγηση. ΕΠΩΝΥΜΟ:... ONOMA:... ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:... ΤΗΛΕΦΩΝΟ:... FAX:... Παρακαλούμε διατυπώστε τις εισηγήσεις ή τα παράπονα σας και αναφέρετε τυχόν στοιχεία τεκμηρίωσης Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εξέταση του ζητήματος σας.

19 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 3. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ανάκυκλος Περιβαλλοντική οργάνωσε εκστρατεία συλλογής ρουχισμού. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας συλλέγονται ρούχα, παπούτσια, σεντόνια, κουρτίνες, τσάντες και ζώνες. Μέρος των ρούχων που μπορούν να ξαναφορεθούν, προσφέρονται δωρεάν σε άπορα άτομα, στα καταστήματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Ανάκυκλου στη Λευκωσία και Λεμεσό, και μέσω του Γραφείου Ευημερίας και φιλανθρωπικών οργανισμών στην υπόλοιπη Κύπρο. Τα ακατάλληλα για επανάχρηση ρούχα, ανακυκλώνονται για δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών, μονωτικού και άλλου υλικού. Το Πρόγραμμα συμβάλλει έτσι στη μείωση του όγκου των σκουπιδιών που καταλήγουν στις χωματερές. Στην εκστρατεία συμμετείχαν τα σχολεία και η εκκλησία της Κοινότητας μας. Από την εκστρατεία μαζεύτηκαν 1057 Kg ρουχισμού και το ποσό των 245 που δόθηκε από τον Ανάκυκλο στο Συμβούλιο θα δοθεί σε άπορους μαθητές μέσω των Συνδέσμων Γονέων των Σχολείων της Κοινότητας μας. Επίσης το Συμβούλιο θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους του ότι μωβ μεταλλικός κάδος ανακύκλωσης βρίσκεται στη Λεωφ. Δημοκρατίας μπροστά από την οδό Ευαγόρου. GREEN DOT CYPRUS Ανακύκλωση χαρτιού, PMD και γυαλιού. Κάθε Πέμπτη περνά από όλα τα σπίτια στην Κοινότητα μας ειδικό φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο περισυλλέγει ταυτόχρονα χαρτί και PMD. Για την ανακύκλωση του γυαλιού υπάρχει ειδικός κάδος στη Λεωφ. Δημοκρατίας μπροστά από την οδό Ευαγόρου.

20 4. ΑΔΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ Σύμφωνα με τους Περί Σκύλων Νόμους 184(ι) του 2008 και 137 (ι) του 2005 (Νόμος που τροποποιεί των Περί σκύλων Νόμο ), τα απαραίτητα πιστοποιητικά που χρειάζεστε για να εκδώσετε Άδεια Κατοχής Σκύλου (για πρώτη φορά) είναι: 1. Να μεταφέρετε το σκύλο σας σε κτηνίατρο για να γίνει εμφύτευση/ σήμανση με μικροπομπό (microchip) και να εμβολιαστεί. Θα του δοθούν τρία έντυπα (άσπρο, κίτρινο, μπλε). 2. Να εξασφαλίσετε και βιβλιάριο υγείας του σκύλου από το κτηνίατρο. 3. Να εγγραφεί ο σκύλος στο Μητρώο των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών (τηλ / ) προσκομίζοντας το πιστοποιητικό σήμανσης του σκύλου (κίτρινο έντυπο) και το βιβλιάριο υγείας. 4. Να προσέλθετε στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου για έκδοση της σχετικής άδειας κατοχής, προσκομίζοντας τα ακόλουθα: Το βιβλιάριο υγείας κατάλληλα ενημερωμένο. Το πιστοποιητικό Εγγραφής Σκύλου (από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες) Το μπλε έντυπο σήμανσης (από τον Κτηνίατρο) Η Άδεια κατοχής στοιχίζει 20,50. Η διαδικασία σήμανσης και εγγραφής του σκύλου στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες γίνεται μόνο την πρώτη φορά. Η έκδοση της Άδειας του από το Κοινοτικό Συμβούλιο ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης της και ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να την ανανεώνει κάθε χρόνο, προσκομίζοντας το βιβλιάριο υγείας κατάλληλα ενημερωμένο και 20,50. Όσοι δεν έχουν εκδώσει Άδεια Κατοχής Σκύλου παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου και εξασφαλίσουν τη σχετική Άδεια. Όσοι παρανομούν θα ακολουθεί εξώδικο πρόστιμο και δικαστική αγωγή

21 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ w Τέλεσε την έναρξη των αγώνων στίβου των Δημοτικών Σχολείων και απηύθυνε χαιρετισμό. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Μακάριο Στάδιο και έλαβαν μέρος το Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας μας, τα Β και Γ Δημοτικά Σχολεία Λακατάμιας και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μάρωνα. w Είναι Αναπληρωματικό Μέλος της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου στο Κογκρέσο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών και έλαβε μέρος στη Συνεδρία της Επιτροπής Επικαιρότητας στο Στρασβούργο. Επίσης συμμετείχε σε Συνέδριο με θέμα «Προώθηση της ενεργού συμμετοχής στα κοινά και της συμμετοχής των νέων μέσω των Αντιπροσωπευτικών θεσμών και άλλα μέσα» στις 11 και 12 Ιουνίου 2014 στο Στρασβούργο. w Παρευρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις και γιορτές των σχολείων της Κοινότητας (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο) με την ιδιότητα του Προέδρου της Σχολικής Εφορείας και του Κοινοτικού Συμβουλίου. w Παρευρίσκεται σε όλα τα συνέδρια, συσκέψεις, ημερίδες και συνελεύσεις της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου και της Ένωσης Κοινοτήτων Επαρχίας Λευκωσίας. w Έθεσε υπό την αιγίδα της την εκδήλωση που έκαναν οι Λαϊκές Οργανώσεις του Συνοικισμού για τους Πεσόντες και Αγνοούμενους του Πραξικοπήματος και της Εισβολής του 1974 στις 11/07/2014 στο Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων πλησίον του Οικήματος ΠΕΟ Ανθούπολης. w Είναι μέλος στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας (ΣΥΛ) και λαμβάνει μέρος στις συνεδριάσεις.

22 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Βελτιωτικά έργα στο Κοινοτικό Κοιμητήριο. Καθ ολη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε πραγματοποιήθηκαν τα ακόλουθα βελτιωτικά έργα στο Κοινοτικό Κοιμητήριο: 1. Επιδιόρθωση διαδρόμων λόγω υψομετρικής διαφοράς 2. Κατεδάφιση του δωματίου που υπήρχε και ανέγερση υπόστεγου χώρου με βοηθητικό δωμάτιο και δύο αποχωρητήρια. 3. Αλλαγή παλαιού ντεποζίτου νερού και αγορά καινούριου 6 τόνων, ενίσχυση του πύργου και κατασκευή βάσης για το ντεπόζιτο. 2. Πρόγευμα σε άπορους μαθητές. Το Κοινοτικό Συμβούλιο συνεχίζει για Τρίτη συνεχή χρονιά την πληρωμή του πρωινού για δύο άπορους μαθητές της Κοινότητας μας που φοιτούν στο Γυμνάσιο του Οικισμού. 3. Διαμόρφωση χώρων πρασίνου. Δενδροφύτευση και διαμόρφωση χώρων πρασίνου στις οδούς Μεσοαρίας, Πρόδρομου Ιωάννου και Κουρίου. 4. Χριστουγεννιάτικο Δώρο. Δόθηκε και φέτος ημερολόγιο τοίχου Α4 σε όλους τους κατοίκους της Κοινότητας μας. 5. Αστυνομικός της Γειτονιάς. Στην Κοινότητα μας εφαρμόζεται ο θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονιάς. Για οποιαδήποτε παράπονα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Κύριο Άριστο Αριστείδου στο τηλέφωνο ή με τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας Ορεινής στο τηλ Πάρκα. Τοποθέτηση καινούριων παιχνιδιών και επιδιόρθωση του παιχνιδότοπου που βρίσκεται στο πάρκο πίσω από την οδό Κουρίου. Επίσης συντηρήθηκαν τα παγκάκια και τα παιχνίδια στα πάρκα της Κοινότητας. Τέλος έχουν αντικατασταθεί τα 40 δέντρα, τα οποία κλάπηκαν από το πάρκο πίσω από την Εκκλησία του Σωτήρος. 7. Πεζοδρόμια. Ολοκληρώθηκαν οι ημιτελής εργασίες του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως όσον αφορά το πεζοδρόμιο και τον τοίχο αντιστήριξης στην οδό Πρόδρομου Ιωάννου καθώς και το πεζοδρόμιο στην οδό Σωκράτους και περιμετρικά της οδού Ηρώων. Επίσης επιδιορθώθηκαν τα σκαλιά του πεζόδρομου στην οδό Πενταδακτύλου.

23 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 8. Πινακίδες Διαφημίσεων. Το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει τοποθετήσει Πινακίδες Ανακοινώσεων σε δύο σημεία στη Λεωφ. Ελευθερίας. Όποιος επιθυμεί να αναρτήσει διαφήμιση θα πρέπει να αποτείνεται στα Γραφεία του Συμβουλίου για να συμπληρώσει σχετικό έντυπο. 9. Ανακυκλωμένο νερό. Το Κοινοτικό Συμβούλιο φρόντισε να ενωθεί με το Βιολογικό Σταθμό λυμάτων και να μεταφέρει το ανακυκλωμένο νερό στην Κοινότητα έτσι ώστε σε πρώτη φάση να ποτίζονται όλα τα δένδρα και φυτά που υπάρχουν στο πάρκο πίσω από την εκκλησία του Σωτήρος και πίσω από το πάρκο της οδού Κουρίου. Επισημαίνεται ότι το νερό ΔΕΝ είναι πόσιμο. 10. Τοποθέτηση Ειδικών καλάθων για περιττώματα των σκύλων. Το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει τοποθετήσει περιμετρικά της οδού Ηρώων καθώς και της Λεωφ. Δημοκρατίας ειδικούς καλάθους για τα περιττώματα των σκύλων. Καλούνται όλοι οι κάτοχοι των σκύλων να τα χρησιμοποιούν και να μην αφήνουν τους σκύλους χωρίς λουρί να ουρούν και να κοπρίζουν στα πεζοδρόμια. Επίσης από τα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικά σακουλάκια, δωρεάν. 11. Οχετοί ομβρίων υδάτων. Ολοκληρώθηκε η επιδιόρθωση των οχετών ομβρίων υδάτων στη συμβολή της Λεωφ. Δημοκρατίας με τις οδούς Αθηνών, Κίμωνος και Δημήτρη Λιπέρτη. 12. Κατεδάφιση παλιών πολυκατοικιών. Μετά από αρκετές επαφές που είχε το Κοινοτικό Συμβούλιο με το Υπουργείο Εσωτερικών άρχισε η κατεδάφιση των παλιών πολυκατοικιών στην Κοινότητα μας. 13. Πάρκο πίσω από την οδό Κουρίου. Επιδιορθώθηκε μέρος του περιτοιχίσματος στο πάρκο πίσω από την οδό Κουρίου

24 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Τηλ.: Φαξ: Website:

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 1 Φεβρουαρίου Στα πλαίσια της ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας, το δεύτερο εξάμηνο του

Διαβάστε περισσότερα

Σχολική Χρονιά 2010-2011

Σχολική Χρονιά 2010-2011 ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΓΕΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2011 Κατά το τρέχον σχολικό έτος αναλήφθηκαν από τη μαθητική κοινότητα του σχολείου μας εθελοντικές δράσεις και διοργανώθηκαν εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Χώρος στάθμευσης Εναερίου Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 08-12-2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Γιορτινή ατµόσφαιρα και άρωµα Χριστουγέννων περιµένει

Διαβάστε περισσότερα

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς,

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς, Το Σχολείο μας έκλεισε για τις καλοκαιρινές διακοπές!!! Από όλους τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή του Σχολείου μας πολλές ευχές για Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!! Θα τα ξαναπούμε την 1η Σεπτεμβρίου!!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ, στις διάφορες δραστηριότητες που διοργανώνει κάθε χρόνο, προσπαθεί να αφυπνίσει τους μαθητές για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κύπρος εξαιτίας της

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ

Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ Με στόχο την κοινωνική προσφορά, η Τράπεζα Πειραιώς στην Κύπρο αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο κοινωνικό έργο και τα περιβαλλοντικά θέματα, στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ 3 ου ΥΠΟ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ 3 ου ΥΠΟ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ 3 ου ΥΠΟ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015 «ΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ι ΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Οι αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου [Αρ Φακ: 6.31.01 3 Μαΐου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 7 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Ιουνίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Ιουνίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 15 Ιουνίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 4 Νοεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Βαλεντίνο Πολυκάρπου Γεώργιο Χρυσάνθου Κωνσταντίνο Κούκο Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011-2012 1 ος Στόχος Το σχολείο μας Ένα εργαστήριο ανάπτυξης κριτικής σκέψης, δημιουργικότητας και συνεργασίας. 1 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 20 Απριλίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 4 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-14 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη Σχολική

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Δραστηριότητες Υπευθυνότητες Χρονοδιάγραμμα Μέσα / πηγές Αξιολόγηση 1. Αξιοποίηση εκδρομών όχι μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς αλλά κυρίως για εκπαιδευτικούς.

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 27 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στο Δημοτικό Μέγαρο.

Πρακτικά 27 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στο Δημοτικό Μέγαρο. Πρακτικά 27 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στο Δημοτικό Μέγαρο. Παρόντες 1. Σσολάκη Ευανθία - Πρόεδρος 2. Καλογερόπουλος Μιχαήλ -

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ κ. ΔΩΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΒΑΘΚΕΙΑΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ κ. ΔΩΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΒΑΘΚΕΙΑΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ κ. ΔΩΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΒΑΘΚΕΙΑΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 Έντιμε Υπουργέ Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης & Περιβάλοντος κ. Νίκο Κουγιάλη Πανιερώτατε Μητροπολίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας»

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014 «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» Ομιλίες κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ από 22 Ιανουαρίου, 2014 μέχρι 14 Μαΐου, 2014 ΤΕΠΑΚ Αίθουσα Κερύνεια Κτήριο Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

1 Ενημερωτικό Δελτίο. Β Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου. B Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου. Οκτώβριος- Νοέμβριος - Δεκέμβριος

1 Ενημερωτικό Δελτίο. Β Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου. B Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου. Οκτώβριος- Νοέμβριος - Δεκέμβριος Β Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου B Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου Παζαράκι UNICEF 1 Ενημερωτικό Δελτίο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΌ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Σχολική Χρονιά 2015-2016 Οκτώβριος-

Διαβάστε περισσότερα

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης» Το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas. ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.gr Όνοµα συλλόγου Βιογραφικό Πχ. έτος ίδρυσης, ιδρυτές ιστορικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Το θέμα με το οποίο επιλέξαμε να ασχοληθούμε κατά τη φετινή χρονιά είναι: «Ενέργεια Τρόποι εξοικονόμησής της».

Το θέμα με το οποίο επιλέξαμε να ασχοληθούμε κατά τη φετινή χρονιά είναι: «Ενέργεια Τρόποι εξοικονόμησής της». Το σχολείο μας συνεχίζει φέτος, για τρίτη σχολική χρονιά, να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό Πρόγραμμα Οικολoγικά Σχολεία, το οποίο προσφέρει στους μαθητές μια νέα εμπειρία. Το

Διαβάστε περισσότερα

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα.

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. 0 Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. Μια εργασία από τους μαθητές της Δ 2 Υπεύθυνη δασκάλα: Ελένη Μιχαήλ Σχολική χρονιά 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας»

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014 «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» Ομιλίες κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ από 22 Ιανουαρίου, 2014 μέχρι 21 Μαΐου, 2014 ΤΕΠΑΚ Αίθουσα Κερύνεια Κτήριο Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. 2 Ιουνίου. 3 Ιουνίου. Ιούνιος Τεύχος 41

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. 2 Ιουνίου. 3 Ιουνίου. Ιούνιος Τεύχος 41 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2014 - Τεύχος 41 2 Ιουνίου Πραγματοποιείται η τελευταία εκδρομή για τη φετινή σχολική χρονιά. Οι μαθητές του

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπρια Ημέρα Διατροφής 2015 : «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή»

Παγκύπρια Ημέρα Διατροφής 2015 : «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή» «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή» Αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, σε συνεργασία με τις Ιατρικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ: 1. ΜΕΓΑΡΟΝ ΠΟΒΕΚ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 15, 1060 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΝΤΑΔΡΟΜΟΣ ΣΕΝΤΕΡ 211,3025 ΛΕΜΕΣΟΣ 3. ΣΙΜΟΥ ΜΕΝΑΡΔΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1.5/2 Αρ. Τηλ.:22800698 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/ντριες Δημοτικών Σχολείων 16 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/Διευθύντριες,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5 MUSICAL SUNDAYS Κυριακή 1 Musical Sundays ΠΑΙΔΙΚΟ Κυριακή 1 Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Παθήματα Μαθήματα», από τους μύθους του Αισώπου / Τιμή: 5 Οργανωτής: Θεατρική Παιδική Σκηνή «Αιώρα». ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας;

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια. Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι χώροι ελεύθερης έκφρασης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 13/2012

Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Πρακτικά 13 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 8.5.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα. Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα. Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων Η ετήσια γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων πραγματοποιήθηκε στις 21/12/2013 στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Σκαρίνου.

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Μάρτιος Τεύχος 56

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Μάρτιος Τεύχος 56 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2016 - Τεύχος 56 3 Μαρτίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ακολουθώντας τα έθιμα της Τσικνοπέμπτης, οι μαθητές Νηπιαγωγείου και

Διαβάστε περισσότερα

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης»

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων Koυντουριώτου 98-100 3ος όροφος τηλ.επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

(Υποβάλλεται για επικύρωση στη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2013, ημερομηνίας 03/09/2013)

(Υποβάλλεται για επικύρωση στη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2013, ημερομηνίας 03/09/2013) Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 18/2013 (Υποβάλλεται για επικύρωση στη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2013, ημερομηνίας 03/09/2013) Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 18/2013 στα γραφεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού. Σελίδα 1 από 8 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ Πανηγύρι Αξιούπολης / Συναυλίες, χορευτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 1. 1. ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 10:30 το πρωί παρτυ μασκέ για τους μικρούς μας φίλους

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων. Παρασκευή 12/12. Κυριακή 14/12. Σάββατο 13/12. Δευτέρα 15/12

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων. Παρασκευή 12/12. Κυριακή 14/12. Σάββατο 13/12. Δευτέρα 15/12 Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Παρασκευή 12/12 17:00 22:00 Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Περιμένει μικρούς και μεγάλους για να. 18:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ με Μάρκο Σεφερλή και τους συντελεστές του "Mega με Μία". Θα παρευρεθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009 / Αριθμός Φύλλου 134 ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ 1 η OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΑΠΟ 1 η OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟ 1 η OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. www.greendot.com.cy T: 7000 0090 Τυπωμένο σε ανακυκλωμένο χαρτί ΜΑΘΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. ΔΙΕΚΔΙΚΩ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. ΔΙΕΚΔΙΚΩ Ημέρα ανακήρυξης Ψευδοκράτους Την ημέρα της ανακήρυξης του Ψευδοκράτους οι μαθητές και οι μαθήτριες ετοίμασαν πανό με συνθήματα, μικρές πινακίδες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2 ου ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: Πρόληψη, Ανακύκλωση

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2 ου ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: Πρόληψη, Ανακύκλωση ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2 ου ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: Πρόληψη, Ανακύκλωση Ο Σύλλογος Ικαρίων Επιστημόνων (Σ.Ι.ΕΠ.) διοργάνωσε στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2014 στον Αγιο Κήρυκο και Χριστό Ραχών

Διαβάστε περισσότερα

Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2006-2007

Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2006-2007 Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2006-2007 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 27/09/2006 Επίσκεψη των γονέων των παιδιών του νηπιαγωγείου στο σταθμό.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΗΜΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟ 2008 3/10: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ

ΝΕΑ ΗΜΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟ 2008 3/10: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ 3/10: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ Πραγµατοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Γυµνασίου Λιβαδίου, παρουσία του Νοµάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρού, πλήθους κόσµου και µαθητών. Παρευρέθηκαν επίσης η Έπαρχος Ελασσόνας

Διαβάστε περισσότερα

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΙΟΥ ΤΑΞΗ Δ 1

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΙΟΥ ΤΑΞΗ Δ 1 Α ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΙΟΥ ΤΑΞΗ Δ 1 Στα πλαίσια της «Ευρωπαϊκής εβδομάδας πολιτισμού» συμμετείχαμε τα τμήματα Δ 1 και Δ 2 και το τμήμα Ε 2 του σχολείου μας, σε μια περιήγηση στα πολιτιστικά μέρη του Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος 2014 2015 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών για την πατρίδα

Διαβάστε περισσότερα

7. Το Fmv Ozel Erenkou Isik Fen Lisesi, από την Τουρκία. Στη συνάντηση που έγινε στη Λεμεσό συμμετείχαν τα 5 από τα 7 σχολεία

7. Το Fmv Ozel Erenkou Isik Fen Lisesi, από την Τουρκία. Στη συνάντηση που έγινε στη Λεμεσό συμμετείχαν τα 5 από τα 7 σχολεία Λύκειο Αγίου Αντωνίου 1 η Συνάντηση του Προγράμματος Comenius Biodiversity of Rivers Το Λύκειο Αγίου Αντωνίου φιλοξένησε από τις 8 Οκτωβρίου μέχρι τις 12 Οκτωβρίου την 1 η Συνάντηση, που γίνεται στα πλαίσια

Διαβάστε περισσότερα

1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: P συνεδρία Αρ Φακ: 6.31.01 28 Μαΐου 2015 Κυρίους Γιάννο Κατσουρίδ Μάρκο Κλρίδ Σταύρο Γερολατσίτ Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δμήτρ Τσίγκ Μαρία Πασχάλ Μάριο Χατζβασιλείου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Αντών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010 / Αριθμός Φύλλου 163 ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010 / Αριθμός Φύλλου 163 ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010 / Αριθμός Φύλλου 163 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ! T o 1o μαθητικό διήμερο για την νέα σχολική χρονιά θα διοργανώσει και πάλι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Δ Η Μ Ο Υ Π ΑΤ Ρ Ε Ω Ν Π ΑΤ ΡΑ 1 6 / 1 2 / 1 6 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Με πλήθος δράσεων

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η.

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΡΙΤΗ 6/12/16: Πρωινός καφές. Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου- Χριστουγεννιάτικα διηγήματα ΤΕΤΑΡΤΗ 7/12/16: Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Με εκτίμηση. Δέσποινα Ευθυμίου Πρόεδρος Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας - Αμμοχώστου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Με εκτίμηση. Δέσποινα Ευθυμίου Πρόεδρος Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας - Αμμοχώστου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Σχολή Καταναλωτών ιδρύθηκε το 1990 από την αείμνηστη κα Σταυρούλα Ιακώβου. Μετά από την επιτυχία της Σχολής Καταναλωτών Λευκωσίας το 1991, ιδρύει τη Σχολή Καταναλωτών Λεμεσού και το 1992 τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αμμόχωστος (Αθλητικό Κέντρο Αγίας Νάπας) 12 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Κάτω Πολεμιδιών

Δήμος Κάτω Πολεμιδιών Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Κάτω Πολεμιδιών...Πρώτα τα Κάτω Πολεμίδια Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ 1. Αλεξάνδρου Γεώργιος - Μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 23 Απριλίου 2012 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια

Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια ΕΓΓΡΑΦΟ 1 Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια 1. Την Τετάρτη 10/9/08, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, άρχισε η πρώτη φάση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας;

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια. Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι χώροι ελεύθερης έκφρασης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ - Κυριακή 1/6 - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 Τα παιδικά χορευτικά τμήματα

Διαβάστε περισσότερα

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 9

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 9 Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά Καντάρας 126, 2051 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ Τηλ. 22456940 Fax: 22 323834 Ηλ ταχυδρομείο:dim-ap-loukas-lef@schools.ac.cy Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 9 Ιούνιος 2014 Αγαπητοί γονείς,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 28 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 607 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.15μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Αριστοτέλεια 2012 «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Περιεχόμενα Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά του Δήμου 3 Στολισμός του Δέντρου των ευχών 5 Συνάντηση παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Β Διεθνές Συνέδριο Κυπριακής Αγιολογίας

Β Διεθνές Συνέδριο Κυπριακής Αγιολογίας Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Πολιτιστικής Ακαδημίας «Άγιος Επιφάνιος» πραγματοποιήθηκε, από τις 13-15 Φεβρουαρίου 2014, στο Μέγα Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας στο Παραλίμνι το Β Διεθνές

Διαβάστε περισσότερα

Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 4 ης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Σήμερα 30 Μαΐου 2016, ημέρα Δεύτερα και ώρα 12:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΥΙ7ΛΡ-ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013

ΑΔΑ: ΒΕΥΙ7ΛΡ-ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013 ΘΕΜΑ: 20 ο Τρικάλων. Έγκριση συνδιοργάνωσης πολιτιστικών & αθλητικών εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Του παραλόγου και του. παρανόμου

Του παραλόγου και του. παρανόμου Του παραλόγου και του. παρανόμου Η κρίση των σκουπιδιών Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε ανοικτούς χώρους, σε αγροτικούς δρόμους, σε χαράδρες αλλά δυστυχώς και σε δεντρόφυτες περιοχές προκαλεί έντονη

Διαβάστε περισσότερα

Δράση προβολής «Το Ελιξίριο των Χριστουγέννων»

Δράση προβολής «Το Ελιξίριο των Χριστουγέννων» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 30.11.2016 Προς: Θέμα: Όλα τα ενήλικα στελέχη της Π.Ε. Αθηνών Δράση προβολής «Το Ελιξίριο των Χριστουγέννων» Αγαπητοί μου. Με μέριμνα της Εφορεία Ανάπτυξης της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Λατσιών...Πρώτα τα Λατσιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 1. Ανδρέου Ανδρέας Γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1983. Κατάγεται

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καυκαλιάς Ανδρέας - Μέλος 4. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 5. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

Εκδηλώσεις Εορτασμού Ολυμπιακής Ημέρας

Εκδηλώσεις Εορτασμού Ολυμπιακής Ημέρας ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: 22449880, TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: 22449890 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: cypnoc@cytanet.com.cy ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22449692,

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 Σας ενημερώνουμε ότι οι παρακάτω σχολικές μονάδες από την Κύπρο διακρίθηκαν στον 2 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό: «Κύπρος 1974-2015: Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ». ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

με ενθουσιασμό και αγάπη ανοίγουμε την αγκαλιά μας και σας καλωσορίζουμε στην καλοκαιρινή ζωή της Στέγης μας.

με ενθουσιασμό και αγάπη ανοίγουμε την αγκαλιά μας και σας καλωσορίζουμε στην καλοκαιρινή ζωή της Στέγης μας. Αγαπημένοι εθελοντές και φίλοι της Στέγης μας, με ενθουσιασμό και αγάπη ανοίγουμε την αγκαλιά μας και σας καλωσορίζουμε στην καλοκαιρινή ζωή της Στέγης μας. Με ένα μικρό περίπατο στα μονοπάτια της φύσης

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013

ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013 ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013 1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 1. Βραβείο Φυσικής Καθηγητικού Συλλόγου στη μνήμη Προκόπη Τάκη Το βραβείο επιδίδει ο Κυριάκος Ερωτοκρίτου ΒΔ. Απονέμεται στον τελειόφοιτο μαθητή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Δημοσιογραφική Εστία, Λευκωσία Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου Υπουργείο Υγείας o Δρ. Όλγα Καλακούτα o κ.

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Έλκηθρο του Άη Βασίλη. Χριστούγεννα στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Έλκηθρο του Άη Βασίλη. Χριστούγεννα στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΛΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2014-2015 Α. Επιτροπή Αγωγής Υγείας και Πρόληψης της Παραβατικότητας ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ 1. Γιάννα Κυριαζή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ ΒΟΗΘΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ ΒΟΗΘΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Φυλακτού Χαραλάμπους Δήμητρα Β.Δ Ειδικότητα: Γαλλικών Υπεύθυνη για το ημερολόγιο του Σχολείου Υπεύθυνη για την Προώθηση των στόχων της σχολικής χρονιάς Υπεύθυνη Προγράμματος Στήριξης και Αλφαβητισμού Υπεύθυνη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΜΕΛΩ ΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά της πρώιμης παιδικής ηλικίας (3 ½ - 7 ½ ετών)

ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΜΕΛΩ ΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά της πρώιμης παιδικής ηλικίας (3 ½ - 7 ½ ετών) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Αρ. Φακ.: 7.11.12.11.1 Αρ. Τηλ.: 22800910 Αρ. Φαξ.: 22305126 E-mail: dde-eparhiako-lef@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Βραβεία που δόθηκαν τον Ιούνιο 2016

Βραβεία που δόθηκαν τον Ιούνιο 2016 ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΔΑΣΟΥΠΟΛΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2016-2017 Βραβεία που δόθηκαν τον Ιούνιο 2016 1. Βραβείο Συνεργατισμού 350 στον τελειόφοιτο μαθητή που συγκέντρωσε την ψηλότερη βαθμολογία κατά τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ιατρούς Δρ. Γιαννάκη Ομήρου, Δρ. Θεοδώρου Κωνσταντίνα, Δρ. Κυριάκου Παναγιώτα και Δρ. Νίκη Χαρή που βρίσκονται ανά πάσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS TΕΥΧΟΣ 102 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΚΑΡ. ΣΕΡΒΙΑΣ 12-14, 105 62 ΑΘΗΝΑ www.sos-villages.gr Πώς να βοηθήσετε: Το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις δωρεές που μας προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα