Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2008 στο Δήμο Λακατάμιας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2008 στο Δήμο Λακατάμιας"

Transcript

1

2 Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2008 στο Δήμο Λακατάμιας Έχοντας την ποιότητα σαν κινητήριο μοχλό ανάπτυξης και βελτίωσής του, ο Δήμος Λακατάμιας έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει με επιτυχία Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας στις δραστηριότητές του, της Τεχνικής Υπηρεσίας, της Διοικητικής Υπηρεσίας, της Οικονομικής Υπηρεσίας, του Κλάδου Ελέγχου Τροφίμων και Πόσιμου Νερού, της Υπηρεσίας Υδατοπρομήθειας και της Πολιτιστικής Υπηρεσίας. Αφού το σύστημα αξιολογήθηκε από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης έχει πιστοποιηθεί με το Πιστοποιητικό ISO 9001:2008. Το ISO 9001:2008 είναι διεθνές πρότυπο το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις για διαχείριση της ποιότητας και στοχεύει στην εγκαθίδρυση ενός αποτελεσματικού συστήματος οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας. Απώτερη επιδίωξη του Δήμου είναι, μέσα από την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008, να επιτύχει βελτίωση της εσωτερικής του οργάνωσης, βελτίωση της απόδοσης και της παραγωγικότητας του προσωπικού του, καθώς και επίτευξη και διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών του, για όσον το δυνατό πληρέστερη και σε συνεχή βάση ικανοποίηση των αναβαθμισμένων απαιτήσεων των δημοτών του. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την παραλαβή από το Δήμαρχο του Πιστοποιητικού το οποίο απονεμήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2010, στην Ετήσια Εκδήλωση Ποιότητας που διοργάνωσε η Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης.

3 Ετήσιο Πρόγραμμα Περισυλλογής Κλαδευμάτων. Ο Δήμος Λακατάμιας ενημερώνει τους δημότες του ότι θα γίνεται περισυλλογή κλαδευμάτων σύμφωνα με το ακόλουθο ετήσιο πρόγραμμα: 1. Α Περίοδος 31 Ιανουαρίου Απριλίου /01/11 11/02/11: Αρχάγγελος -ΣΤΕΛΜΕΚ 14/02/11 25/02/11: Κ. Λακατάμια ( Δυτικά Λεωφ. Μακαρίου) 28/02/11 11/03/11: Κ. Λακατάμια ( Ανατολικά Λεωφ. Μακαρίου) 14/03/11 24/03/11: Π. Λακατάμια ( Ανατολικά Λεωφ. Μακαρίου) 28/03/11 31/03/11: Π. Λακατάμια ( Δυτικά Λεωφ. Μακαρίου) 04/04/11 08/04/11: Ανθούπολη ( Nότια Λεωφ. Αγ. Γεωργίου) 11/04/11 21/04/11: Ανθούπολη ( Βόρεια Λεωφ. Αγ. Γεωργίου). 2. Β Περίοδος. 2 Μαϊου Ιουλίου /05/11 13/05/11: Αρχάγγελος ΣΤΕΛΜΕΚ 16/05/11 27/05/11: Κ. Λακατάμια ( Δυτικά Λεωφ. Μακαρίου) 30/05/11 10/06/11: Κ. Λακατάμια ( Ανατολικά Λεωφ. Μακαρίου) 13/06/11 24/06/11: Π. Λακατάμια ( Ανατολικά Λεωφ. Μακαρίου) 27/06/11 01/07/11: Π. Λακατάμια ( Δυτικά Λεωφ. Μακαρίου) 04/07/11 08/07/11: Ανθούπολη ( Νότια Λεωφ. Αγ. Γεωργίου) 11/07/11 22/07/11: Ανθούπολη ( Βόρεια Λεωφ. Αγ. Γεωργίου) 3. Γ Περίοδος. 3 Οκτωβρίου Δεκεμβρίου /10/11 14/10/11: Αρχάγγελος -ΣΤΕΛΜΕΚ 17/10/11 27/10/11: Κ. Λακατάμια ( Δυτικά Λεωφ. Μακαρίου) 31/10/11 11/11/11: Κ. Λακατάμια ( Ανατολικά Λεωφ. Μακαρίου) 14/11/11 25/11/11: Π. Λακατάμια ( Ανατολικά Λεωφ. Μακαρίου) 28/11/11 02/12/11: Π. Λακατάμια ( Δυτικά Λεωφ. Μακαρίου) 05/12/11 09/12/11: Ανθούπολη ( Νότια Λεωφ. Αγ. Γεωργίου) 12/12/11 23/12/11: Ανθούπολη ( Βόρεια Λεωφ. Αγ. Γεωργίου) Για τη σωστή απομάκρυνση των κλαδευμάτων παρακαλούμε όπως τηρείτε τις ακόλουθες οδηγίες: 1. Τα κλαδεύματα θα βγαίνουν Σάββατο ή Κυριακή πριν την έναρξη της εβδομάδας που θα γίνεται η περισυλλογή στην καθορισμένη περιοχή. 2. Η τοποθέτηση των κλαδευμάτων να γίνεται στο πεζοδρόμιο μπροστά από την κάθε οικοδομή και όχι σε κενά οικόπεδα ή άλλους ανοικτούς ιδιωτικούς χώρους. 3. Η τοποθέτηση των κλαδευμάτων να γίνεται με τρόπο που να ευκολύνει την περισυλλογή τους π.. χ να δένονται σε δέσμες καθαρά ή να τοποθετούνται στο πεζοδρόμιο για ν' αλέθονται. Στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται υπέρμετρη ποσότητα κλαδευμάτων ανά οικοδομή, ο Δήμος θα υποχρεώσει τον ιδιοκτήτη του να τα απομακρύνει ο ίδιος ή να χρεωθεί με επιπρόσθετο ποσό. Στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται τοποθέτηση κλαδευμάτων σε δημόσιους χώρους ( πεζοδρόμια) εκτός των προκαθορισμένων ημερομηνιών, ο Δήμος θα εφαρμόζει αυστηρά εξώδικη ρύθμιση ( εξώδικο πρόστιμο). Επίσης στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται τοποθέτηση κλαδευμάτων σε οικόπεδα, ο Δήμος θα λαμβάνει δικαστικά μέτρα εναντίον του ιδιοκτήτη του οικοπέδου ως και εναντίον αυτού που τα τοποθετεί. Για να επιτύχουμε το στόχο μας για μια καθαρή πόλη είναι απαραίτητη και η δική σας συνεργασία.

4 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ, ΜΠΎΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΎ Παρακαλούνται οι: Ιδιοκτήτες υποστατικών πώλησης Οινοπνευματωδών Ποτών, όπως υποβάλουν στο Δήμο έγκαιρα αίτηση για εξασφάλιση νέας άδειας σύμφωνα με τον Περί Πώλησης Οινοπνευματωδών Ποτών Νόμο- Κεφάλαιο 144. Ιδιοκτήτες Περιπτέρων οι οποίοι πωλούν Μπύρα, όπως υποβάλουν στο Δήμο έγκαιρα αίτηση για εξασφάλιση άδειας σύμφωνα με τον Περί Ρύθμισης Λειτουργίας και των Όρων Απασχόλησης των Υπαλλήλων Καταστημάτων Νόμο του 2006, Κ.Δ.Π. 440 / Ιδιοκτήτες Υποστατικών Πώλησης Καπνού, όπως πληρώσουν στο Δημοτικό Ταμείο τα τέλη που καθορίζονται σύμφωνα με τον Περί Τελωνείων και Φόρων Καταναλώσεως Άδεια για Εμπορία ή / και Πώληση Βιομηχανοποιημένου Καπνού - Διάταγμα του 1968 Παράγραφος 3 για να εξασφαλίσουν νέα άδεια πώλησης καπνού. Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία λήξης των πιο πάνω αδειών σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία είναι η 12η Μαρτίου κάθε έτους. Έντυπα αιτήσεων μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία του Δήμου Λακατάμιας ή από την ιστοσελίδα του Δήμου στην διεύθυνση www. lakatamia. org. cy «Χρήσιμα Έντυπα». Ξοφλήστε τις οφειλές σας Δημοτικό Τέλος Ακίνητης Ιδιοκτησίας Παρακαλούνται οι δημότες που δεν έχουν εξοφλήσει ακόμη τα καθυστερημένα τέλη μέχρι και το 2010 να το πράξουν χωρίς άλλη καθυστέρηση. Καθυστερημένα Τέλη Φορολογιών Σκυβάλων, Επαγγέλματος και Αδειών Λειτουργίας Παρακαλούνται οι δημότες που δεν έχουν εξοφλήσει τα καθυστερημένα τέλη των φορολογιών Σκυβάλων ( οικιών και εταιρειών), Επαγγέλματος και Αδειών Επαγγελματικής Στέγης του έτους 2010 να πληρώσουν μέχρι 31 Μαρτίου 2011, ημερομηνία κατά την οποία λήγει η δεύτερη και τελευταία ειδοποίηση. Μετά τη λήξη της πιο πάνω ημερομηνίας θα ακολουθήσουν δικαστικά μέτρα χωρίς άλλη προειδοποίηση. Η έγκαιρη αποπληρωμή των οφειλών: απαλλάσσει τους δημότες από πρόσθετη επιβάρυνση, απαλλάσσει τις δημοτικές υπηρεσίες από αχρείαστη εργασία, βοηθάτο Δήμο στην απρόσκοπτη υλοποίηση των στόχων και σχεδιασμών του, απαλλάσσει το Δήμο από τη λήψη δικαστικών μέτρων και τους δημότες από την ταλαιπωρία και την πληρωμή χρηματικής ποινής.

5 ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ/ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ Από τις αρχές του χρόνου, ο Δήμος Λακατάμιας, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΑΝΑΚΥΚΛΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ» άρχισε την περισυλλογή ρούχων σ' όλη την επικράτεια της πόλης μας. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ Μετά από διαλογή, κάποια ρούχα προσφέρονται δωρεάν σε άπορα άτομα στην Κύπρο. Ένα άλλο μέρος του ρουχισμού διατίθεται σε άτομα με χαμηλό εισόδημα, σε καταστήματα ειδών από δεύτερο χέρι και σε παζαράκια, σε συμβολικές τιμές, για κάλυψη του κόστους. Ο ρουχισμός θα είναι διαθέσιμος για αποστολή σε χώρες όπου υπάρχει επείγουσα ανάγκη, όπως φυσική καταστροφή, πόλεμος κ.ο.κ. Το μεγαλύτερο ποσοστό εξάγεται με σκοπό την επανάχρηση. Μέρος του υλικού, τα ακατάλληλα για επανάχρηση ρούχα, ανακυκλώνονται για δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών, μονωτικού και άλλου υλικού. ΤΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ Ρούχα και ζευγαρωμένα παπούτσια, ανδρικά, γυναικεία και παιδικά Λευκά είδη, όπως κουρτίνες και σεντόνια Τσάντες Ζώνες Δεν μαζεύουν: Λερωμένα ή βρεγμένα ρούχα Χαλιά Αποκόμματα υφασμάτων Αζευγάρωτα παπούτσια ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Ο Ανάκυκλος τοποθετεί μεταλλικές αποθήκες συλλογής σε δημόσιους χώρους, όπως δημαρχεία και κοινοτικά συμβούλια, υπεραγορές, χώρους στάθμευσης κ.λ.π. Οι χώροι που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή του Δήμου είναι: Οδός Χαρ. Μούσκου (Χώρος Στάθμευσης Δημαρχείου) Λεωφόρος Αγίου Γεωργίου 67 Οδός Ιωάννη Καποδίστρια Δρόμος Γυμνασίου Αρχαγγέλου Οδός Αλ. Παναγούλη (Πάρκο Αχαιών) Οδός Γλυφού Φειδίου (Απέναντι από εκκλησία Αγ. Χρυσοστόμου) Οδός Αγίου Μάμαντος (Χώρος Στάθμευσης) Οδός Σποράδων (Εκκλησία Αγίου Νεοφύτου) Οδός Αγίου Δημητριανού (Εκκλησία Αγίας Παρασκευής)

6 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΓΧΩΤΟΥ ΚΑΝΘΑΡΟΥ RHYNCHOFORUS FERRUGINEUS Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΡΥΓΧΩΤΟΣ ΚΑΝΘΑΡΟΣ (Red Palm Weevil) πρόκειται για κολεόπτερο έντομο της οικογένειας Curculionidae το οποίο προσβάλλει τα φοινικοειδή. O Rhynchoforus Ferrugineus προσβάλλει ορισμένα είδη φοινικοειδών μερικά από τα οποία είναι: Areca Catechu Livistona Australis Arenga Pinnata Livistona Decipiens Borassus Flabellifer Metroxylon Sagu Brachea Armata Oreodoxa Regia Butia Capitata Phoenix Canariensis Calamus Merillii Phoenix Dactulifera Caryota Maxima Phoenix Theophrasti Caryota Cumingii Phoenix Sylvestris Chamaerops Humilis Sabal Ubraculifera Cocos Nucifera Trachycarpus Fortunei Corypha Gebanga Washingtonia spp. Corypha Elata Elaeis Guineensis Phoenix Canariensis Phoenix Dactulifera Στην Κύπρο η πλειοψηφία των φοινικοειδών τα οποία προσβάλλονται από το έντομο ανήκουν στα είδη Phoenix Canariensis, Phoenix Dactulifera (που έχουν φτερωτά φύλλα) και Washingtonia spp. (που έχουν παλαμοσχιδή φύλλα). Μορφολογία εντόμου Τα ακμαία / τέλεια ( αρσενικά και θηλυκά) έχουν ερυθρό καστανό χρώμα, μήκος 35 mm, πλάτος 12 mm και φέρουν μακρύ ευδιάκριτο ρύγχος. Τα αυγά έχουν λευκό κρεμ χρώμα και ωοειδές σχήμα, έχουν μήκος 2,6 mm και πλάτος 1,1 mm. Οι προνύμφες είναι ευκέφαλες, άποδες και μπορούν να φτάσουν σε μήκος τα 50 mm, πλάτος 20mm πριν το στάδιο της νύμφωσης. Κάθε προνύμφη δημιουργεί νυμφική θήκη σε ωοειδές σχήμα χρησιμοποιώντας τις ίνες των φοινικοειδών στα οποία παρασιτεί. Το μέγεθος του νυμφικού θύλακα κυμαίνεται περίπου σε 60 mm μήκος και 30 mm πλάτος. Τα στάδια ανάπτυξης του Κόκκινου Ρυγχωτού Κάνθαρου (αυγό, προνύμφη, νύμφη, ακμαίο) εξελίσσονται στο εσωτερικό του φοίνικα. Το τέλειο έντομο μπορεί να διανύσει απόσταση 1 km

7 χωρίς διακοπή. Τα θηλυκά γεννούν περίπου 300 αυγά σε ξεχωριστές οπές ή πληγές του φοίνικα στην κορυφή (στεφάνη), στη βάση των νεαρών φύλλων ή στον κορμό. Η εκκόλαψη των αυγών γίνεται σε διάστημα 2-3 ημερών. Οι προνύμφες εισχωρούν στο εσωτερικό του φοίνικα ανοίγοντας στοές. Το στάδιο της ανάπτυξης των προνύμφων διαρκεί 1-3 μήνες. Η διαδικασία της νύμφωσης γίνεται στο εσωτερικό ή στο Τέλειο Έντομο Προνύμφη εξωτερικό του κορμού, μέσα στη νυμφική θήκη την οποία δημιουργεί η προνύμφη από ξερές ίνες του φοίνικα και διαρκεί ημέρες όπου και εξέρχονται τα τέλεια έντομα. Στον προσβεβλημένο φοίνικα δύναται να συνυπάρχουν όλα τα στάδια του Νυμφικός Θύλακας Τέλεια Έντομα & Προνύμφες βιολογικού κύκλου καθώς δημιουργούνται επικαλυπτόμενες γενιές του εντόμου μέχρι την πλήρη καταστροφή του φοίνικα. Με την κατάρρευση του φοίνικα τα τέλεια έντομα μεταναστεύουν σε νέα. Συμπτωματολογία Χαρακτηριστικό μακροσκοπικό σύμπτωμα είναι η καταστροφή - ξήρανση της νέας βλάστησης (δηλαδή των κεντρικών φύλλων) και η κάμψη των παλαιών φύλλων που δίνει στο φυτό την όψη ανοικτής ομπρέλας. Το έντομο εφόσον εισβάλει στο εσωτερικό της φοινικιάς αναπτύσσει το βιολογικό του κύκλο μέχρι την ολοκληρωτική καταστροφή του φοίνικα. Με την καταστροφή του φοίνικα το έντομο μετακινείται σε άλλη παρακείμενη φοινικιά. Εξαιτίας του γεγονότος αυτού ο εντοπισμός του στα αρχικά στάδια προσβολής είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Οι έντονα προσβεβλημένοι φοίνικες εμφανίζουν ολική απώλεια των φύλλων και σήψη του κορμού, με συνέπεια την ξήρανση του φυτού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενήλικο έντομο δεν πετάει πολύ μέσα στη συστάδα που βρίσκεται αλλά προς άλλες συστάδες όταν νεκρωθούν όλοι οι φοίνικες της συστάδας του και δεν υπάρχει επάρκεια τροφής. Μέτρα αντιμετώπισης για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του εντόμου στο Δήμο Λακατάμιας Ο Κόκκινος Ρυγχωτός Κάνθαρος έχει καταχωρηθεί από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα ως εχθρός καραντίνας. Στα κράτη τα οποία έχει εμφανιστεί προσβολή από το έντομο απαιτείται να λαμβάνονται επίσημα μέτρα πρόληψης και καταστολής της εξάπλωσης του σύμφωνα με Κοινοτική Απόφαση.

8 Ως εκ τούτου στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας η οποία καταβάλλεται από τους Δήμους και Κοινότητες της μείζονος Λευκωσίας για την συλλογική αντιμετώπιση του κινδύνου από την εξάπλωση του εντόμου, η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λακατάμιας θα προβεί πρώτιστα αμέσως στην καθολική καταγραφή των ειδών φοινικοειδών τα οποία υπάρχουν είτε σε πάρκα είτε σε χώρους πρασίνου εντός της επικράτειας του Δήμου. Ακολούθως θα διενεργεί συχνές και περιοδικές εφαρμογές φυτοπροστασίας των φοινικοειδών, για την πρόληψη εξάπλωσης του εντόμου στα δημοτικά όρια της Λακατάμιας. Προτού γίνει Έντονα προσβεβλημένος φοίνικας εφαρμογή φυτοφαρμάκου σε κάθε περιοχή θα τοποθετούνται προειδοποιητικές σημάνσεις, στις οποίες θα αναγράφεται η ημερομηνία εφαρμογής του φυτοφαρμάκου και κατόπιν της εφαρμογής θα τοποθετείται σήμανση σε κάθε φυτό ότι έχει γίνει χρήση φυτοπροστατευτικού υλικού. Καλούνται οι δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις σημάνσεις και να αποφεύγουν να πλησιάζουν τα φοινικοειδή στα οποία έχει διενεργηθεί φυτοπροστασία. Όπως έχει γίνει αντιληπτό αρωγός στην προσπάθεια της Υπηρεσίας Πρασίνου είναι η συμβολή του δημότη της Λακατάμιας. Απαιτείται να ευαισθητοποιηθεί στο θέμα της αντιμετώπισης του εν λόγω εντόμου, ιδιαίτερα οι δημότες οι οποίοι έχουν σε ιδιόκτητους χώρους φοινικοειδή. Εάν αντιληφθούν ότι υπάρχει προσβολή από το έντομο με τα χαρακτηριστικά τα οποία έχουν αναφερθεί πιο πάνω καλούνται αμέσως να ειδοποιούν είτε την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου είτε το Τμήμα Γεωργίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος. Το Τμήμα Γεωργίας το οποίο ευχαριστούμε για τις πληροφορίες σχετικά με το έντομο, προτείνει τα εξής μέτρα παρεμπόδισης της μετακίνησης του εντόμου σε νέες περιοχές: Να αποφεύγεται η μετακίνηση φοινικιών από τις περιοχές που έχουν παρατηρηθεί προσβολές στις αμόλυντες περιοχές. Ο καθαρισμός των κεφαλών των φοινικοειδών να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ούτως ώστε να παρεμποδίζεται η αποσάθρωση των οργανικών υλικών στις μασχάλες των φύλλων του φυτού, όπου τα θηλυκά έντομα προτιμούν να εναποθέσουν τα αυγά τους. Το κλάδεμα να γίνεται από τα μέσα Δεκεμβρίου - μέσα Φεβρουαρίου όπου μειώνεται η κινητικότητα του ενήλικου εντόμου και να γίνονται προληπτικές εφαρμογές φυτοπροστασίας. Όταν κόβονται πράσινα φύλλα απαιτείται η τομή να γίνεται περίπου 120 cm μακριά από την βάση, ούτως ώστε να μην δημιουργούνται πληγές - τομές κοντά στο στέλεχος του φυτού. Όταν παραμείνει μεγάλο στέλεχος φύλλων ( περίπου 120 cm) σε περίπτωση που θηλυκά έντομα εναποθέσουν τα αυγά τους στην τομή αυτή, οι προνύμφες που θα δημιουργούν θα διεισδύσουν μόνο στο εσωτερικό του στελέχους, χωρίς να φτάσουν στον κορμό του φυτού.

9 Κλάδος Ευρωπαϊκών Θεμάτων Δήμου Λακατάμιας Ο Δήμος Λακατάμιας, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς του για βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει στους δημότες του, δημιούργησε στη Δημοτική Υπηρεσία Κλάδον Ευρωπαϊκών Θεμάτων. Ο Κλάδος έχει ως κύρια αποστολή την άντληση χορηγιών από Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Διαρθρωτικά Ταμεία για τη διεκπεραίωση αναπτυξιακών και πολιτιστικών έργων στο Δήμο. Ο Κλάδος Ευρωπαϊκών θεμάτων ενδυναμώθηκε πρόσφατα με την πρόσληψη της λειτουργού Νατάσας Ξενοφώντος Κουδουνά. Η λειτουργός, με πλούσια πείρα σε συγγραφή και υποβολή προτάσεων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, βραβεύτηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2010 στις Βρυξέλλες από την Πριγκίπισσα Ματίλδη του Βελγίου για τη μέχρι τώρα προσφορά της στην αξιοποίηση Ευρωπαϊκών κονδυλίων σε τοπικό επίπεδο. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν γυναίκες απ' όλη την Ευρώπη. Από την Κύπρο βραβεύτηκαν επίσης η Άρτεμις Αντωνιάδου, Marks & Spencer, η Άρτεμις Τουμαζή, Συνεργατικός Οργανισμός Γυναικών, η Έλενα Τάνου, Top Kinisis Travel, Γιούλα Παπακυριακού, YPM Business Consultants, Χρύσω Χαραλάμπους Χριστοδούλου, Digipro, Μαρίνα Θεοδότου, Curveball Ltd, Λίτσα Χαραλάμπους, LCEducational, Τζούλια Παπαγεωργίου, JPP Marketing και Άντρη Πέντα, Penta Marketing Art. Την εκδήλωση χρηματοδότησε το πρόγραμμα 'Development of a Network of Ambassadors for female entrepreneurship in Cyprus DONA' που εντάσσεται στη Γενική Διεύθυνση «Επιχειρήσεις και Βιομηχανία» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Κοινωνικής Προσφοράς συνέχεια... Κατασκηνωτικός Χώρος στα Χανδριά Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι κατασκευαστικές εργασίες για τη μετατροπή και αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Χανδριών σε κατασκηνωτικό χώρο του Δήμου Λακατάμιας. Το έργο αναμένεται να παραδοθεί σε μερικούς μήνες και σ' αυτό θα φιλοξενούνται κάθε χρόνο παιδιά, και όχι μόνο, από τα Δημοτικά σχολεία που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Λακατάμιας, αλλά και παιδιά από σχολεία αδελφοποιημένων Δήμων της Ελλάδας, και θα απασχολούνται δημιουργικά σε ένα όμορφο περιβάλλον, μέσα στη φύση. Φιλοδοξία του Δημοτικού Συμβουλίου είναι όπως, στο χώρο αυτό, φιλοξενούνται και άτομα όλων των ηλικιών και των δύο φύλων. Επίσης θα φιλοξενούνται συνέδρια τόσον από την Κύπρο όσον και από το εξωτερικό.

10 Φωτογραφικός Όμιλος Δήμου Λακατάμιας Ο φωτογραφικός Όμιλος του Δήμου Λακατάμιας συνεχίζει τις συναντήσεις του προσφέροντας ευκαιρίες ξενάγησης στα μοναδικά μονοπάτια της φωτογραφικής τέχνης. Βασικές δραστηριότητες του ΦΟ είναι η διοργάνωση σειράς δωρεάν μαθημάτων, όπου έμπειροι φωτογράφοι δίνουν μαθήματα φωτογραφίας και γνωριμίας με τις φωτογραφικές μηχανές. Σ' αυτά διδάσκονται τα βασικά στοιχεία της φωτογραφικής μηχανής, τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, φωτισμός, σύνθεση κλπ. Εκτός των μαθημάτων ο ΦΟ διοργανώνει επίσης παρουσιάσεις, προβολές και διαλέξεις πάνω σε ειδικά θέματα σχετικού ενδιαφέροντος. Επίσης προγραμματίζει φωτογραφικές εξορμήσεις για πρακτική εξάσκηση και ετοιμασία των μελών του για συμμετοχή σε διαγωνισμούς και εκθέσεις φωτογραφίας. Οι συναντήσεις του ΦΟ γίνονται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λακατάμιας, Κάθε Τρίτη, ώρα έναρξης: 8:00μ.μ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Απρίλιος Ιούνιος /04/2011 2η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΕΣ 12/04/2011 ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ Σωτήρης Παφίτης ( EFIAPb) 03/05/2011 ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ - Πόπη Θεοκλήτου 10/05/2011 ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕΛΩΝ - Αντώνης Αντωνίου 17/05/2011 LIGHT ROOM - Μενέλαος Βασιλείου 24/05/2011 ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΠΤΗΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 15/05/2011 3Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΕΣ 31/05/2011 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ MACRO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - Σωτήρης Χαραλάμπους 07/06/2011 ΤΟ ΦΛΑΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ - Μενέλαος Βασιλείου 14/06/2011 ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - Ανδρέας Πιερής Αντώνης Αντωνίου 21/06/2011 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - Στέλιος Παφίτης AFIAP 24/06/2011 ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν και ελεύθερη για τον κάθε δημότη που θέλει να μυηθεί στον κόσμο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας περνώντας από την απλή φωτογράφηση στην τέχνη της φωτογραφίας, αλλά και για εκείνον που απλά θέλει να μάθει να χρησιμοποιεί σωστά τη φωτογραφική μηχανή. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε αποτείνεστε στους: Αντώνη Ονησιφόρου: (Πολιτιστικό /Κοινωνικό Λειτουργό Δήμου Λακατάμιας) Τηλ Στέλιο Παφίτη (AFIAP, Πρόεδρο ΦΟΛ): Τηλ , stelios.pafitis@cyta.com.cy Δείγμα δουλειάς του ΦΟ μέσα από το φακό του Στέλιου Παφίτη AFIAP

11 ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ κ. ΛΟΥΚΑ ΙΑΤΡΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011 Παρευρέθηκε: Στο Παγκύπριο Συνέδριο ΚΟΑ«Άθληση Υγεία και Τοπική Αυτοδιοίκηση». Στην υποδοχή των Ιερών Λειψάνων από τη Μονή Αγ. Ραφαήλ Ξυλοτύμπου στην εκκλησία Αγίου Νικολάου. Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Εκστρατεία Ενημέρωσης για δικαιούχους Διεθνούς Προστασίας». Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΔΟΝ και ο ΑΟΛ Λακατάμιας με θέμα «Παγκύπρια Οικονομική Κρίση και οι Επιπτώσεις της στους νέους». Στο 13ο Επαρχιακό Συνέδριο της ΣΕΚ. Στην εκδήλωση του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης και της Κυπριακής Εταιρείας Πιστοποίησης όπου ο Δήμαρχος παράλαβε το Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008. Σε σύσκεψη με το Βουλευτή κ. Γιώργο Περδίκη σχετικά με το πάρκο στην οδό Πεύκου. Στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της σχολής Τυφλών «ΑΓΙΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ». Επισκέφθηκε ευαγή ιδρύματα στη Λακατάμια όπου τους ευχήθηκε Καλές Γιορτές και τους έδωσε το χριστουγεννιάτικό τους δώρο. Στην εκδήλωση του Κοινοτικού Συμβουλίου ΦΙΛΙΑΣ. Στο Μνημόσυνο του Ήρωα Παντελή Κατελάρη που έγινε στον Άγιο Νικόλαο στο Επισκοπειό. Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Στέγης Ευγηρίας Άγιος Αντώνιος στη Λακατάμια. Kαι υπόγραψε το Σύμφωνο των Νησιών. Στην εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια της επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου Πράγας και Πάσης Τσεχίας και Σλοβακίας κ.κ. Χριστόφορου, στη Μητρόπολη Ταμασού. Σε σύσκεψη στο Γυμνάσιο Αρχαγγέλου με θέμα τη «Νεανική Παραβατικότητα». Σε σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών για καταρτισμό σε Σώμα του Συμβουλίου Εκμετάλλευσης Χώρου Διάθεσης ή Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων Επαρχίας Λευκωσίας. Και χαιρέτισε την εκδήλωση του Τμήματος Δασών που έγινε στο Γυμνάσιο Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στη Λακατάμια. Στην Πανδημοτική Εκδήλωση που έγινε για τη Λίμνη του Μαγγλή.

12 Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Μεγάλη Παρασκευή, 22 Απριλίου, 2011 Εγκώμια και Περιφορά Επιταφίου Εκκλησία Αγίου Μάμα. Η χορωδία του Δήμου θα ψάλλει τα Εγκώμια και η Φιλαρμονική του Δήμου θα συνοδεύει την περιφορά του επιταφίου. Πασχαλινή Μαγιάτικη Εκδήλωση ( Κυριακή 1 Μαΐου 2011, ώρα 3:00μ. μ.) Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου ( παραπλεύρως του Θ. Ο. Ι.) Συμμετέχουν: Το μουσικό σχήμα «ΟΙ ΛΑΣ» και το χορευτικό τμήμα του Λαογραφικού Ομίλου του Δήμου Λακατάμιας. Επίσης θα υπάρχουν Διαγωνισμοί Παραδοσιακών παιχνιδιών όπως σακουλοδρομίες, γαΐδουροδρομίες, Λιγκρί, κ. τ. λ. Επίσης θα προσφερθούν φλαούνες και κόκκινα αυγά. Διάλεξη με θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση Ληστειών, Διαρρήξεων και Κλοπών» ( Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011, ώρα 7:00μ. μ) Δημοτική Πινακοθήκη ( Αμφιθέατρο) Η διάλεξη διοργανώνεται από το Δήμο Λακατάμιας σε συνεργασία με την Κοινοτική Αστυνόμευση Λακατάμιας Ομιλητής: Υπαστυνόμος Πέτρος Παττούρας ( Γραφείο Πρόληψης Εγκλήματος, Τμήμα Γ') Ημέρα Παιδιού ( Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011, ώρα 4:30μ. μ.) Στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου ( Αμφιθέατρο) Θα παίξουμε Θα χορέψουμε Θα ζωγραφίσουμε Σκοπός μας είναι να μετατρέψουμε το Πάρκο σε ένα πραγματικό Παιδότοπο. Λαογραφικό Φεστιβάλ ( Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουλίου 2011) Στο Δημοτικό Αμφιθέατρο ( οι ώρες θα ανακοινωθούν αργότερα) Συμμετέχουν: Τα χορευτικά τμήματα του Λαογραφικού Ομίλου. Θα είναι ένα 2ήμερο Φεστιβάλ αφιερωμένο στην Παράδοση. Παρουσίαση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων και Εδεσμάτων, Θέατρο, Χοροί κ.λπ. Συναυλίες στο Δημοτικό Αμφιθέατρο A. Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011 ( ώρα 8:30μ. μ.) συναυλία του Κύπρου Χαριλάου με θέμα «Αναδρομή στο καλό Λαϊκό Τραγούδι», με ειδικό ένθετο αφιέρωμα στο Γρ. Μπιθικώτση. B. Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011 ( ώρα 8:30μ. μ) συναυλία αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο ( ειδικό αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη με την ευκαιρία των 15 χρόνων από το θάνατό της) με τη συμμετοχή του Δημήτρη Μακρή, των Χορωδιών του Δήμου Λακατάμιας και του Πέρα Χωρίου Νήσου καθώς επίσης και του Λαογραφικού Ομίλου Λακατάμιας. * θα ακολουθήσουν & άλλες εκδηλώσεις. Για όλες τις εκδηλώσεις θα κυκλοφορήσουν ειδικά έντυπα με περισσότερες λεπτομέρειες. Για όλες τις πιο πάνω εκδηλώσεις η Είσοδος είναι Ελεύθερη. Δήμος Λακατάμιας Οδός 1ης Απριλίου, Λακατάμια Τ.Θ.12012, 2340 Λακατάμια Τηλ.: Φαξ: municipality@lakatamia.org.cy για παράπονα / εισηγήσεις: parapona@lakatamia.org.cy Website: www. lakatamia. org. cy Γραμμή Εξυπηρέτησης του Δημότη: Γραμμή για απώλειες νερού: Τηλ Τηλ ( ώρες λειτουργίας (εκτός ωρών λειτουργίας γραφείων Δήμου) γραφείων Δήμου) Γραμμή για εξυπηρέτηση των Δημοτών (έκτακτα περιστατικά), περισυλλογή αδέσποτων σκύλων & νεκρών ζώων: Τηλ (εκτός ωρών λειτουργίας γραφείων Δήμου)

RHYNCHOFORUS FERRUGINEUS. Washingtonia spp.

RHYNCHOFORUS FERRUGINEUS. Washingtonia spp. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΓΧΩΤΟΥ ΚΑΝΘΑΡΟΥ RHYNCHOFORUS FERRUGINEUS Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΡΥΓΧΩΤΟΣ ΚΑΝΘΑΡΟΣ ( Red Palm Weevil ) πρόκειται για κολεόπτερο έντοµο της οικογένειας Curculionidae το οποίο προσβάλλει τα

Διαβάστε περισσότερα

Το κόκκινο σκαθάρι Rhynchophorus ferrugineus Απειλεί το φοινικόδασος Ενημερώσου Προστάτευσε το φοινικόδασος

Το κόκκινο σκαθάρι Rhynchophorus ferrugineus Απειλεί το φοινικόδασος Ενημερώσου Προστάτευσε το φοινικόδασος Το κόκκινο σκαθάρι Rhynchophorus ferrugineus Απειλεί το φοινικόδασος Ενημερώσου Προστάτευσε το φοινικόδασος Ο κόκκινος ρυγχωτός κάνθαρος (σκαθάρι) το έντοµο δηλαδή Rhynchophorus ferrugineus, είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακή Εργασία. ΘΕΜΑ: Εξάπλωση, έγκαιρη διάγνωση της προσβολής και αντιμετώπιση του Rhynchophorus ferrugineus

Πτυχιακή Εργασία. ΘΕΜΑ: Εξάπλωση, έγκαιρη διάγνωση της προσβολής και αντιμετώπιση του Rhynchophorus ferrugineus ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ Πτυχιακή Εργασία ΘΕΜΑ: Εξάπλωση, έγκαιρη διάγνωση της προσβολής και αντιμετώπιση του Rhynchophorus ferrugineus ΦΟΙΤΗΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2016 - Τεύχος 63 5 Δεκεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τα παιδιά της Προδημοτικής συμμετέχουν στην παιδική εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΥ ΣΤΕΓΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Σεπτέμβριο - Οκτώβριο Νοέμβριο 2012 O Άγιος Φωκάς μας βοήθησε

Διαβάστε περισσότερα

Α. Δαπάνη για την πρόληψη & περιορισμό εξάπλωσης εντόμου. καραντίνας Rhynchophorus Ferrugineus 2015

Α. Δαπάνη για την πρόληψη & περιορισμό εξάπλωσης εντόμου. καραντίνας Rhynchophorus Ferrugineus 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Α. Δαπάνη για την πρόληψη & περιορισμό εξάπλωσης εντόμου καραντίνας Rhynchophorus Ferrugineus 2015 Κ.A.E. :

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ Παρακαλώ θυσιάστε μερικά λεπτά από το χρόνο σας για να απαντήσετε τις απλές ερωτήσεις που ακολουθούν. Οι ερωτήσεις αυτές απευθύνονται σε άτομα που λαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 02/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας Καλογήρου

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 13 Δεκεμβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόγραμμα συλλογής Χαρτιού από τα σχολεία

Θέμα: Πρόγραμμα συλλογής Χαρτιού από τα σχολεία ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 2.10.05 Αρ. Τηλ.: 22 402303 Αρ. Φαξ: 22 480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 18 Δεκεμβρίου 2008 Διευθυντές

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /8 Επιβολή Τέλους Σκυβάλων Οικιστικών Υποστατικών για το 2016

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /8 Επιβολή Τέλους Σκυβάλων Οικιστικών Υποστατικών για το 2016 Αρ Φακ: 6.31.01 30 Νοεμβρίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ - ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ - ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ - ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΓΧΩΤΟΥ ΣΚΑΘΑΡΙΟΥ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης» Το

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης»

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Ημερομηνία: 27 Μαρτίου 2013 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα λήξης: 16:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής, Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ Α. Στοιχεία ερωτηθέντος: (Η συμπλήρωση των στοιχείων αυτών δεν είναι υποχρεωτική). 1. Δημότης Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-24

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 26/2012

Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Πρακτικά 26 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Σάββατο 10.11.2012 από τις 10:15 πμ μέχρι τις 01:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού -

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/Διευθύντριες,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Ημερομηνία: 20 Ιουλίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 3 Απριλίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 08/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 06/2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Το πρόγραμμα των Νέων Δημοσιογράφων για το Περιβάλλον (YRE) έχει σαν σκοπό: α) Να θέσει σε δράση και να ευαισθητοποιήσει τις ομάδες των μαθητών των Ν.Δ, να διερευνήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 8 Μαρτίου 2013 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 4 Νοεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Βαλεντίνο Πολυκάρπου Γεώργιο Χρυσάνθου Κωνσταντίνο Κούκο Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS RUNNER CLUB PERICLIS DEMETRIOU

CYPRUS RUNNER CLUB PERICLIS DEMETRIOU 1 31 Χρόνια Ζ ωής και Π ροσφοράς 19872018 CYPRUS RUNNER CLUB PERICLIS DEMETRIOU 31 1987 2018.. 99411411, 96218383, 99528602, 99513435 Email: periclis@periclis.com.cy OXI «Τρέχω για την Υγεία μου» To µ

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: 1

Διαβάστε περισσότερα

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική»

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Εκδήλωση για τα ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ «ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Εκδήλωση για τα ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ «ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Εκδήλωση για τα ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ «ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» 2007 2013 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ της Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, τον ΣΕΓΑΣ καθώς και με την υποστήριξη της Περιφερειακής

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρακτικά 39 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 3. Χωματάς Χρίστος - Μέλος 4. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: 40/2017 ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 992,00, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ

ΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΘΕΜΑ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ RHYNCHOPHORUS FERRUGINEUS ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 7 Δεκεμβρίου 2018 Κυρίους Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω Πολυκάρπου Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καυκαλιάς Ανδρέας - Μέλος 4. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 5. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

Αγωγή Επαρχιακού Δικαστηρίου αρ. 2715/09, Νίκος Οικονομίδης εναντίον Δήμου Στροβόλου

Αγωγή Επαρχιακού Δικαστηρίου αρ. 2715/09, Νίκος Οικονομίδης εναντίον Δήμου Στροβόλου Αρ Φακ: 6.31.01 25 Μαΐου 2012 Κυρίους Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη Βαλεντίνο Πολυκάρπου Μάριο

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Πρακτικά 110 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 2 Μαϊου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800813 Αρ. Φαξ: 22 800862 E-mail:ggavriel@moec.gov.cy Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων και Λυκείων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1/3/2017 2/3/2017 3/3/2017 Ενδοσχολικοί Αγώνες Στίβου. Γήπεδο Τάσου Μάρκου,

Διαβάστε περισσότερα

12 Φεβρουαρίου 2008 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008

12 Φεβρουαρίου 2008 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ. 7.2.25.9.3 12 Φεβρουαρίου 2008 Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ»

«ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ» ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011: ΥΕ/ΥΑ/ΕΤΕ/01.2012 Δράση [Αρ. 4] "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ" ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: «ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ» συγχρηματοδοτείται από

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνη πώληση και σερβίρισμα αλκοόλ Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού, Αμμοχώστου, Πάφου

Υπεύθυνη πώληση και σερβίρισμα αλκοόλ Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού, Αμμοχώστου, Πάφου Υπεύθυνη πώληση και σερβίρισμα αλκοόλ Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού, Αμμοχώστου, Πάφου Μιχάλης Μιχαηλίδης Τμήμα Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου 26 Οκτωβρίου 2016 Διερεύνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το 2007 και Καταληκτικές Ημερομηνίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το 2007 και Καταληκτικές Ημερομηνίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το και Καταληκτικές Ημερομηνίες Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης -2013 απευθύνεται σε όλους τους τομείς και επίπεδα εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Εργάσιμες 74. 2010 2 Ο + 3 Ο Τρίμηνο. 2 ο. 3 ο Εργάσιμες. Ημερολόγιο εργάσιμων ημερών και αργιών σχολικού έτους 2009-2010. Έτος Τρίμηνο Μήνας

1 ο Εργάσιμες 74. 2010 2 Ο + 3 Ο Τρίμηνο. 2 ο. 3 ο Εργάσιμες. Ημερολόγιο εργάσιμων ημερών και αργιών σχολικού έτους 2009-2010. Έτος Τρίμηνο Μήνας Ημερολόγιο εργάσιμων και αργιών σχολικού έτους 009-00 Έτος Τρίμηνο Μήνας 009 ο 74 7 Σεπτέμβρης Οκτώβρης Μέρες και ημερομηνίες Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή 7 8 9 0 4 5 6 7 8 3 4 5 8 9 30 5 6 7

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 6 Σεπτεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά)

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά) 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.30 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 3. Σάββας Σωκράτους «««4.

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσπάθειες μας στοχεύουν στο να ικανοποιηθούν, όσο το δυνατό όλες οι επιθυμίες και ανάγκες όλων των δημοτών.

Οι προσπάθειες μας στοχεύουν στο να ικανοποιηθούν, όσο το δυνατό όλες οι επιθυμίες και ανάγκες όλων των δημοτών. Αγαπητοί δημότες, Οι άοκνες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Ανοικτό Σχολείο» και των αρμόδιων λειτουργών τα τελευταία εννέα χρόνια έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και κατέστησαν

Διαβάστε περισσότερα

ζωικοί εχθροί ανθοκηπευτικών

ζωικοί εχθροί ανθοκηπευτικών ζωικοί εχθροί ανθοκηπευτικών Τάξη: Diptera πτέρυγες: πρόσθιες μεμβρανώδεις, οπίσθιες ελλείπουν (διαμορφωμένες σε αλτήρες) στοματικά μόρια: νύσσο - μυζητικού τύπου ολομετάβολα προνύμφη: ακέφαλη - άποδη

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011

Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011 Παρόντες: Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011 1. Σσολάκη Εύη Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Καρεκλάς Ανδρέας Μέλος 3. Καλογερόπουλος Μιχάλης Μέλος 4. Καυκαλιάς

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 23 Απριλίου 2012 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΩΝΑΣ. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Άλωνας ζητά ξεχωριστές προσφορές για παροχή των πιο κάτω υπηρεσιών:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΩΝΑΣ. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Άλωνας ζητά ξεχωριστές προσφορές για παροχή των πιο κάτω υπηρεσιών: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΩΝΑΣ Το Κοινοτικό Συμβούλιο Άλωνας ζητά ξεχωριστές προσφορές για παροχή των πιο κάτω υπηρεσιών: 1. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡ.ΚΣΑ 1/2018: Υπηρεσίες Βοηθητικής Υποστήριξης για τη περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 21 Οκτωβρίου 2010 Κυρίους Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Κωνσταντίνο Κούκο Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 18 έργα στις κοινότητες της Επαρχίας Λεμεσού, συνολικού κόστους 3.71 εκ. ευρώ, έχουν ήδη ολοκληρωθεί. 31 έργα, συνολικού ύψους, 41.65 εκ. ευρώ βρίσκονται

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εγγραφές μαθητών στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά σχολεία για τη σχολική χρονιά 2011-2012

Θέμα: Εγγραφές μαθητών στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά σχολεία για τη σχολική χρονιά 2011-2012 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.11.11.2.10, 7.10.06 Aρ. Τηλ.: 22800723 Αρ. Φαξ: 22428277 E-mail: dde@moec.gov.cy 17 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Αγαπητά μου Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από την έναρξη των επίσημων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των εκατοντάχρονων της προσκοπικής

Διαβάστε περισσότερα

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ.

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, καλεί τα μέλη και τους φίλους της, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 10

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 10 Ιουνίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

5η Συνεδρία. της Επιτροπής Παρακολούθησης των. Επιχειρησιακών Προγραμμάτων των. Διαρθρωτικών Ταμείων και του Ταμείου Συνοχής

5η Συνεδρία. της Επιτροπής Παρακολούθησης των. Επιχειρησιακών Προγραμμάτων των. Διαρθρωτικών Ταμείων και του Ταμείου Συνοχής ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 5η Συνεδρία της Επιτροπής Παρακολούθησης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων των Διαρθρωτικών Ταμείων και του Ταμείου Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2007-2013 Εισαγωγική

Διαβάστε περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 20 Ιουνίου 2018 (ημέρα Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Αρ. Φακ.5.10.5 (2015) A/A 19/2015 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ Promoting Quality and Equity: A dynamic approach to school improvement Εν αρχή Οι τομείς προτεραιότητας για το σχολείο μας όπως έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 96 1. Αξιοποίηση της Παραλίας (Ακτή Ολυμπίων) 4.954.944 3.239.322 199.036 1.708.601 1.708.601 Από νέα χρηματοδότηση - Επέκταση υφιστάμενου 2. Χώρος Επίχωσης Κατασκευή προβλήτας κατά μήκος της επίχωσης

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου [Αρ Φακ: 6.31.01 3 Μαΐου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 4 Απριλίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Ημερομηνία: 2 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ P Ο Οδηγός αυτός παρέχει τις πιο κάτω πληροφορίες: 1. Τι είναι το Δελτίο Στάθμευσης των ατόμων με

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 26 Μαΐου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω Πολυκάρπου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου:

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 21 Οκτωβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» Ο Δήμος Αθηένου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το 1 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων «Η Αθηένου στο πιάτο σας». Το φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΜΕΛΩ ΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά της πρώιμης παιδικής ηλικίας (3 ½ - 7 ½ ετών)

ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΜΕΛΩ ΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά της πρώιμης παιδικής ηλικίας (3 ½ - 7 ½ ετών) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Αρ. Φακ.: 7.11.12.11.1 Αρ. Τηλ.: 22800910 Αρ. Φαξ.: 22305126 E-mail: dde-eparhiako-lef@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημότες μας

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημότες μας Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημότες μας Πραγματοποιήσαμε: 8 Δημοτικές Συνελεύσεις, 12 Παρουσιάσεις του έργου του Δήμου, 5 Παρουσιάσεις για το ΣΑΛ, 12 Δημόσιες Διαβουλεύσεις/Παρουσιάσεις έργων

Διαβάστε περισσότερα

www.afiscyprus.com.cy Α.Φ.Η.Σ. Κύπρος Λτδ Εγκατάσταση κάδων για ανακύκλωση μπαταριών Η προσπάθεια για αύξηση των ποσοτήτων συλλογής μπαταριών με σκοπό την επίτευξη των στόχων ανακύκλωσης οδήγησε στην εντατικοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Χαιρετίζοντας την ανοιξιάτικη έκδοση του Ημερολογίου μας, νοιώθουμε την ανάγκη να υπερευχαριστήσουμε τους εθελοντές μας, χωρίς την ενεργό στήριξη των οποίων η Στέγη μας δε θα μπορούσε να ανθίσει και να

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας»

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014 «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» Ομιλίες κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ από 22 Ιανουαρίου, 2014 μέχρι 14 Μαΐου, 2014 ΤΕΠΑΚ Αίθουσα Κερύνεια Κτήριο Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 20 Απριλίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας Πίνακας 2 Περιεχομένων Το Σχολείο μας 3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας 4 Σχολικό Έτος και Αργίες Ωράριο 6 Οι καθημερινές μας Οι Δραστηριότητες 7 εργασίες μας 9 Κατ οίκον Εργασία Οι Αξιολόγηση 10 Εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Χώρος στάθμευσης Εναερίου Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Δεκεμβρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Δεκεμβρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 14 Δεκεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 26 Μαρτίου Διευθυντές/Διευθύντριες Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 26 Μαρτίου Διευθυντές/Διευθύντριες Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.:7.11.11 7.10.06 Aρ. Τηλ.: 22800724 Αρ. Φαξ: 22428277 E-mail: dde@moec.gov.cy 26 Μαρτίου 2018 Διευθυντές/Διευθύντριες

Διαβάστε περισσότερα