ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΜ. ΕΝΙΑΙΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΜ. ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΩΝ (ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 552.750 ΤΕΜ. ΕΝΙΑΙΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ 552.750 ΤΕΜ. ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΩΝ (ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ)"

Transcript

1 ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΜ. ΕΝΙΑΙΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΜ. ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΩΝ (ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) Στην Αθήνα σήμερα , ημέρα μεταξύ: Α) Του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία <<Ε.Τ.Α.Α.>>, Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων, το οποίο συνοπτικά θα αναφέρεται στην παρούσα ως <<Εργοδότης>>, που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Μάρνη 22, Αθήνα, ο πρώτος συμβαλλόμενος, που εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ε.Τ.Α.Α. κο Αργύριο Ζαφειρόπουλο και Β) της εταιρείας ΙNFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΥΠΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ που συνοπτικά θα αναφέρεται στην παρούσα ως <<Ανάδοχος>>, που εδρεύει στο 5 ο χλμ. Λ. Βάρης-Κορωπίου, ΑΦΜ: , ΔΟΥ: ΦΑΒΕ ΑΘΗΝΩΝ και εκπροσωπείται νόμιμα από τους 1) κο και 2) κο κάτοχοι αντίστοιχα των υπ αριθμ.1), και 2), σύμφωνα με το με αριθμ. 1203/ Πρακτικό Δ.Σ. της εταιρείας, συμφωνούν, συναποδέχονται και συνομολογούν τα ακόλουθα: 1. Το Ε.Τ.Α.Α. με την από 8958/ και με αριθμό 01/2010 διακήρυξη του, προκήρυξε δημόσιο ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την εκτύπωση τεμαχίων ενιαίων βιβλιαρίων υγείας και ιατρικών παραπεμπτικών και τεμαχίων συνταγολογίων (νέου τύπου), όπως αυτά περιγράφονται στο σχετικό κεφάλαιο της ανωτέρω αναφερομένης διακήρυξης. 2. Η Επιτροπή Διενέργειας ανοικτών διαγωνισμών που συστάθηκε νόμιμα, με την με αριθμ. 28/ απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Τ.Α.Α., διενήργησε τον παραπάνω διαγωνισμό στις 7/5/2010 και πρότεινε την κατακύρωση του διαγωνισμού αυτού στη δεύτερη των συμβαλλομένων ΙNFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. BIOMHXANIA ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΥΠΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, η οποία διά των νομίμων εκπροσώπων της με την από 07/05/2010 έγγραφη προσφορά που υπέβαλε για συμμετοχή της στο διαγωνισμό, προσέφερε το ποσόν των , μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (τιμή μονάδας ενι αίων βιβλιαρίων υγείας και ιατρικών παραπεμπτικών: 0,90 - τιμή μονάδας συνταγολογίων νέου τύπου: 0,82 ). Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται κρατήσεις υπέρ τρίτων και έξοδα. 3. Το Δ.Σ. του Ε.Τ.Α.Α. με την με αριθ. 96/ θέμα 22γ απόφασή του επικύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, αποδεχόμενο την πρόταση της Επιτροπής και κατακύρωσε τούτον στη δεύτερη των συμβαλλομένων αντί του ποσού των , πλέον Φ.Π.Α., με τους όρους που αναφέρονται στη διακήρυξη διενέργειας του διαγωνισμού.

2 4. Το Δ.Σ. του Ε.Τ.Α.Α. με την με αριθμ. 96/ θέμα 22γ απόφαση του αποφάσισε τη συγκρότηση 5μελούς Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής του Έργου (Ε.Π.Π.Ε.) της εκτύπωσης, έργο της οποίας θα είναι ο έλεγχος και η έγκριση των δοκιμών των υπό εκτύπωση εντύπων, η παρακολούθηση της πορείας της υλοποίησης του έργου της εκτύπωσης αυτής, ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος των παραδοτέων εντύπων, η επιμέλεια για τη παραλαβή των εντύπων από τις περιφερειακές υπηρεσίες του Ε.Τ.Α.Α., καθώς και η συλλογή και ο έλεγχος των πρωτοκόλλων παραλαβής των παραλαμβανομένων εντύπων από τις υπηρεσίες αυτές, εισηγήσεις προς το Τμήμα Προμηθειών του Ε.Τ.Α.Α. για προβλήματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διαδικασία εκτύπωσης των εντύπων αυτών, καθώς και προτεινόμενες λύσεις για τα προβλήματα αυτά, και τέλος ο συντονισμός των ενεργειών των συμμετεχόντων μερών. 5. Ύστερα από τα παραπάνω, το Ε.Τ.Α.Α., δια του νομίμου εκπροσώπου του, κου Αργύριου Ζαφειρόπουλου, αναθέτει στη δεύτερη των συμβαλλομένων εταιρεία ΙNFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΥΠΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, όπως εκπροσωπείται στο παρόν και αυτή αναλαμβάνει την εκτύπωση και προμήθεια των πιο πάνω ενιαίων βιβλιαρίων και συνταγολογίων (νέου τύπου), όπως αυτά λεπτομερώς περιγράφονται στην από 8958/ διακήρυξη με αρ.01/2010 και συγκεκριμένα στα παραρτήματα Α και Γ αυτής, αντί της προσφερθείσας χαμηλότερης τιμής των , πλέον Φ.Π.Α. και με τους λοιπούς όρους που αναφέρονται στη διακήρυξη του διαγωνισμού, τους οποίους αποδέχεται ανεπιφύλακτα η δεύτερη των συμβαλλομένων διά του εκπροσώπου της. 6. Η αναλυτική περιγραφή της προμήθειας είναι η ακόλουθη: Η κατανομή των βιβλιαρίων στους τομείς θα γίνει ως εξής: 1) Τομέας Υγείας Δικηγόρων Αθηνών: τεμάχια ενιαία βιβλιάρια και τεμάχια συνταγολόγια (νέου τύπου) 2) Τομέας Υγείας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης: τεμάχια ενιαία βιβλιάρια και τεμάχια συνταγολόγια (νέου τύπου) 3) Τομέας Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών: τεμάχια ενιαία βιβλιάρια και τεμάχια συνταγολόγια (νέου τύπου) 4) Τομέας Υγείας Δικηγόρων Πειραιά: τεμάχια ενιαία βιβλιάρια και τεμάχια συνταγολόγια (νέου τύπου) 5) Τομέας Υγείας Υγειονομικών: τεμάχια ενιαία βιβλιάρια και τεμάχια συνταγολόγια (νέου τύπου) 6) Τομέας Υγείας Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων: τεμάχια ενιαία βιβλιάρια και τεμάχια συνταγολόγια (νέου τύπου) 7) Τομέας Υγείας Συμβολαιογράφων: τεμάχια ενιαία βιβλιάρια και τεμάχια συνταγολόγια (νέου τύπου) 8) Τομέας Ασφάλισης Νομικών: 550 τεμάχια ενιαία βιβλιάρια και 550 τεμάχια συνταγολόγια (νέου τύπου) Τα ελάχιστα αναγκαία χαρακτηριστικά του προς προμήθεια υλικού που απαιτούνται είναι τα

3 ακόλουθα: Τεχνικά χαρακτηριστικά ενιαίου βιβλιαρίου, αποτελούμενο από 2 αυτοτελώς βιβλιοδετημένα μέρη τοποθετημένα σε πλαστική διάφανη θήκη Τεχνικά χαρακτηριστικά των βιβλιαρίων υγείας: α) Οι διαστάσεις του θα είναι 13 Χ 18,5 cm και θα αποτελείται από 36 σελίδες (18 φύλλα) από χαρτί γραφής 60 gr./m2, βιβλιοδετημένα με δύο μεταλλικά σύρματα στην ράχη τους (στην διάσταση των 18,5 cm), με οδηγίες για την ασφάλιση και για τη χρήση του και θα περιγράφονται από θεράποντες και ελεγκτές ιατρούς όλες οι παροχές των ασφαλισμένων. β) Τα φύλλα οδηγιών και χρήσης (18 φύλλα) θα φέρουν διαφορετική γραμμογράφηση σε κάθε φύλλο, με εκτύπωση μαύρου χρώματος. γ) Το εξώφυλλο/οπισθόφυλλο θα είναι από χαρτί VELVET 170 gr/m2 λευκού χρώματος. Η εκτύπωση του θα γίνει με 2 χρώματα (Pantone 312C και μαύρο) στην εξωτερική όψη και μαύρο χρώμα στην εσωτερική όψη. Στην εξωτερική όψη του εξωφύλλου θα εκτυπωθεί η αρίθμηση του μπλοκ και το αντίστοιχο barcode, σύμφωνα με την περιγραφή που ακολουθεί. Θα φέρει το λογότυπο του <<Ε.Τ.Α.Α.>> και τον <<ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ>> που ανήκει ο ασφαλισμένος με τη διεύθυνση του Τομέα και θα έχει τίτλο <<ΑΤΟΜΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ>> (όπως το δείγμα). Στην πίσω σελίδα του εξωφύλλου θα υπάρχει θέση για φωτογραφία του ασφαλισμένου, Α.Μ.Κ.Α., Α.Φ.Μ., διεύθυνση, πόλη και τηλέφωνο. Κάθε βιβλιάριο θα φέρει αύξοντα αριθμό σύμφωνα με την αρίθμηση που θα δοθεί για κάθε Τομέα χωριστά. δ) Στην πρώτη σελίδα θα αναγράφεται ο τίτλος Ε.Τ.Α.Α. και ο αντίστοιχος Τομέας, ο αριθμός μητρώου, ονοματεπώνυμο άμεσα ασφαλισμένου, πατρώνυμο, ονοματεπώνυμο έμμεσα ασφαλισμένου, κωδικός έμμεσα ασφαλισμένου, ημερομηνία έκδοσης και τέλος σφραγίδα του αρμόδιου υπαλλήλου. ε) Στις επόμενες σελίδες Νο 2 και 3 με τίτλο <<ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ>> θα υπάρχει ειδικός χώρος όπου θα αναγράφεται το έτος, η ημερομηνία και το τμήμα εσόδων του τμήματος περίθαλψης (όπως το δείγμα). στ) η τέταρτη σελίδα με τίτλο <<ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ>> θα είναι λευκή για όλους και θα γίνεται η θεώρηση των συνταξιούχων όπως ισχύει για κάθε Τομέα, ζ) στην πέμπτη σελίδα θα υπάρχει πίνακας που θα αναγράφεται ο Α/Α και η ημερομηνία παραλαβής του συνταγολογίου. η) στην έκτη σελίδα θα υπάρχει πίνακας που θα αναγράφεται ο Α/Α και η ημερομηνία παραλαβής του βιβλιαρίου ιατρικών παραπεμπτικών.

4 θ) στην έβδομη, όγδοη, ένατη και δέκατη σελίδα με τίτλο <<ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ>> θα αναγράφεται η ημερομηνία εισόδου, η πάθηση και όπου απαιτείται προέγκριση, όνομα του νοσοκομείου και υπογραφή, η ημερομηνία εξόδου, τυχόν παρατηρήσεις και στον τελικό έλεγχο (απαιτείται) όνομα ελεγκτή και υπογραφή (όπως το δείγμα) ι) Στην εντέκατη, δωδέκατη, δέκατη τρίτη σελίδα με τίτλο <<ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ>>, θα αναγράφεται η ημερομηνία, το είδος της θεραπείας, προέγκριση, παρατηρήσεις, τελικός έλεγχος (όπως το δείγμα). κ) στη δέκατη τέταρτη, δέκατη πέμπτη, δέκατη έκτη σελίδα, δέκατη έβδομη και δέκατη όγδοη με τίτλο <<ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ>> κ.λ.π. θα αναγράφεται η ημερομηνία, το είδος δαπάνης, η προέγκριση, το όνομα του ελεγκτή ιατρού και η υπογραφή του. λ) στο τέλος του βιβλιαρίου θα προστεθούν οι οδηγίες από τον κάθε Τομέα. Όλοι οι τομείς εκτός του Τομέα Υγείας Υγειονομικών θα προσθέσουν τις οδηγίες τους με φωτοτυπημένο χαρτί μετά την έκδοση των βιβλιαρίων. -Τεχνικά χαρακτηριστικά των βιβλιαρίων ιατρικών παραπεμπτικών α) Το εξώφυλλο/οπισθόφυλλο θα είναι κατασκευασμένο από χαρτί VELVET 170 gr/m2, λευκού χρώματος. με αρίθμηση σταθερή/ ανά βιβλιάριο και αλλαγή σελίδας από το 1 έως το 50. Ο αριθμός αυτός θα αναγράφεται ο ίδιος και στα δύο φύλλα του σετ στην αντίστοιχη θέση (Αρ.) του υποδείγματος με κόκκινο χρώμα στο πρώτο φύλλο και μαύρο στο δεύτερο. Η εκτύπωση του εξωφύλλου θα γίνει με 2 χρώματα (Pantone 312C & μαύρο) στην εξωτερική όψη και μαύρο χρώμα στην εσωτερική όψη. Επίσης στο εξώφυλλο θα πρέπει να ενσωματώνεται ετικέτα (η οποία θα αποτελεί μέρος του εξωφύλλου και όχι πρόσθετη ετικέτα) που θα χρησιμοποιηθεί για την χρέωση των συνταγολογίων ως ατομικών στους ασφαλισμένους. Οι διαστάσεις της αποσπώμενης ετικέτας θα είναι 1,75 χ 8 εκ. Στην πίσω πλευρά της αποσπώμενης ετικέτας θα υπάρχει κόλλα μόνιμης επικόλλησης επικαλυμμένη με σιλικονούχο χαρτί. Η ετικέτα θα πρέπει να αποσπάται με ευκολία χωρίς να αφήνει ίχνη κόλλας επάνω στο εξώφυλλο ή να σκίζει αυτό κατά την απόσπαση. Στο εξώφυλλο θα εκτυπωθεί επίσης η αρίθμηση του μπλοκ καθώς και το αντίστοιχο barcode σύμφωνα με την αναλυτική περιγραφή που ακολουθεί. Στο επάνω μέρος του πρώτου φύλλου του παραπεμπτικού θα υπάρχει BARCODE μέσω του οποίου αποτυπώνεται ο αριθμός παραπεμπτικού σύμφωνα με την αναλυτική περιγραφή που ακολουθεί. Το μέγεθος του barcode θα πρέπει να εκτυπωθεί στο διπλάσιο ύψος ώστε το μισό να αποτυπώνεται επάνω στην αποσπώμενη ετικέτα και το άλλο μισό στο εξώφυλλο. β) Κάθε μπλοκ παραπεμπτικών θα φέρει αύξοντα αριθμό σύμφωνα με την αρίθμηση που θα δοθεί στον ανάδοχο για κάθε Τομέα ξεχωριστά. Αυτός ο αριθμός θα συνοδεύεται από την αλφαβητική ένδειξη Α,Β,Γ κ.ο.κ. από την οποία θα προκύπτει η σειρά έκδοσης (ανατύπωσης) των βιβλιαρίων.

5 Έτσι π.χ. για τον αρ. Συνταγής Νο 5 που ανήκει στο μπλοκ της Β ανατύπωσης, θα αποτυπωθεί ο αριθμός Β 05 στον αντίστοιχο χώρο της συνταγής που προβλέπεται στο υπόδειγμα και αντιστοιχούν στα ψηφία S2S3S4S5S6S7 P1P2. γ) Παράλληλα θα υπάρχει εκτυπωμένο το λογότυπο του Ταμείου. δ) Η βιβλιοδεσία των μπλοκ θα γίνει με τρία μεταλλικά σύρματα στην αριστερή πλευρά και κουβερτούρα από χαρτί KRAFT. ε) Το εξώφυλλο θα φέρει τον τίτλο <<ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΩΝ>> θα φέρει το λογότυπο και τον τίτλο του Τομέα και από κάτω ο Α.Μ.Κ.Α. (όπως το δείγμα) στ) Στις υπόλοιπες σελίδες από το 1 έως το 50 θα αναγράφονται 50 διπλότυπες εντολές για εξέταση, εκτέλεση παρακλινικών εξετάσεων, φυσικοθεραπειών και λοιπών ιατρικών εξετάσεων και θα είναι από χαρτί NCR αυτογραφικό, μαύρης αποτύπωσης, χρώματος λευκού για το πρώτο φύλλο και κίτρινο για το δεύτερο φύλλο, διαστάσεων 13 cm X 18,5 cm. Το πρώτο φύλλο κάθε εντολ (50 εντολές) θα φέρει κάθετη διάτρηση στην αριστερή πλευρά σε απόσταση 1,2 έως 1,5 εκ από το αριστερό άκρο ώστε να αποχωρίζεται από το μπλοκ. Το δεύτερο φύλλο δεν θα φέρει διάτρηση αριστερά ώστε να παραμένει σταθερό σαν στέλεχος επάνω στο μπλοκ. Η κάθε εντολή θα φέρει: i.τίτλο: <<Ε.Τ.Α.Α.>> και τον <<ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ>> με τη διεύθυνση του. ii. πρωτότυπη εντολή υγειονομικής περίθαλψης, νοσοκομειακής περίθαλψης παρακλινικών εξετάσεων, φυσικοθεραπειών και λοιπών θεραπειών, iii. Ονοματεπώνυμο και Α.Μ.Κ.Α. του άμεσα ασφαλισμένου iv. Ονοματεπώνυμο και Α.Μ.Κ.Α. του έμμεσα ασφαλισμένου v. Ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, A.M.K.A. του θεράποντος ιατρού, θέση και σφραγίδα του θεράποντος ιατρού vi. διάγνωση vii. χώρος όπου θα περιγράφονται οι παροχές (παντός είδους εξετάσεις) viii. χώρος για σφραγίδα και υπογραφή του ελεγκτού ιατρού. ζ) στην πίσω σελίδα του πρώτου φύλλου κάθε εντολής θα αναγράφονται ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, Α.Μ.Κ.Α., Α.Μ.Κ.Α. του εκτελέσαντος την εντολή καθώς επίσης θα υπάρχει χώρος για υπογραφή του ασφαλισμένου και αναγραφή του αριθμού της ταυτότητας του (όπως το δείγμα) Τονίζεται ότι και τα δύο μέρη του ενιαίου βιβλιαρίου θα είναι τοποθετημένα σταθερά σε πλαστική διάφανη θήκη, με δύο εσοχές (αυτιά), στη μεν πρώτη εσοχή το εξώφυλλο του βιβλιαρίου υγείας, στη δε δεύτερη εσοχή το οπισθόφυλλο του βιβλιαρίου ιατρικών παραπεμπτικών.

6 Τεχνικά χαρακτηριστικά συνταγολογίων (νέου τύπου) σύμφωνα με το Φ.4200/οικ.30285/3116 Αριθ.Φύλλου 1467/ και του Φ.42000/28746/2920/ , Φ.Ε.Κ. 2504/ , τεύχος Β και συμπληρωματικά το έγγραφο Φ42000/296/17/ της Γ.Γ.Κ.Α.: Κάθε μπλοκ Συνταγολογίου περιέχει 50 συνταγές. Η κάθε συνταγή αποτελείται από δύο φύλλα χαρτιού ΝCR αυτογραφικού μαύρης αποτύπωσης μετά την χειρόγραφη συμπλήρωση. Τα εσώφυλλα (συνταγές) θα είναι από χαρτί NCR αυτογραφικό, χρώματος λευκού τύπου CB 70gr/m2 για το πρώτο φύλλο και χρώματος Κίτρινου τύπου CF 53-57gr/m2 για το δεύτερο φύλλο. Κάθε φύλλο έχει διαστάσεις 16,5 εκ. ύψος και 21,5 εκ πλάτος με προέκταση του πλάτους των φύλλων στα αριστερά 1,5εκ για τη συρραφή τους σε μπλοκ και προέκταση στα δεξιά 1,5εκ. για την συγκόλλησή τους με ισχυρή κόλλα συνεχείας σε σετ των δύο φύλλων (μία συνταγή) με ταυτόχρονη διάτρηση, ώστε να είναι δυνατός ο αποχωρισμός σε δύο ανεξάρτητα φύλλα του σετ μετά την χειρόγραφη συμπλήρωση της συνταγής (σύστημα SNAP-OUT υπ αρίθμ. 7/1270/ έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων). Δηλαδή το συνολικό πλάτος των φύλλων θα είναι 24,5 εκ. Το πρώτο φύλλο θα φέρει κάθετη διάτρηση στην αριστερή πλευρά σε απόσταση 1,5 εκ από το αριστερό άκρο ώστε να αποχωρίζεται από το μπλοκ. Το δεύτερο φύλλο δεν θα φέρει διάτρηση αριστερά ώστε να παραμένει σταθερό σαν στέλεχος επάνω στο μπλοκ. Το πρώτο φύλλο της συνταγής θα εκτυπωθεί με χρώμα pantone 346 στην εμπρός όψη και pantone 346 και μαύρο στην πίσω όψη του φύλλου. Επίσης θα φέρει : Α) εκτύπωση με αόρατη μελάνη χρώματος κίτρινου που θα φέρει τα αρχικά του ΕΤΑΑ κατ επανάληψη σε οριζόντια ζώνη (βλέπε υπόδειγμα) Β) Μικροεκτύπωση σε οριζόντια γραμμή κάτω από την ζώνη της αόρατης μελάνης (βλέπε υπόδειγμα) Γ) εκτύπωση με ιριδίζουσα μελάνη σε κάθετη ζώνη στο δεξιό άκρο του χαρτιού πλάτους mm, καθ όλο το ύψος της συνταγής και σε απόσταση 2,5 εκ. από το δεξιό άκρο του φύλλου. Στον εσωτερικό χώρο της εκτύπωσης θα πρέπει να εμφανίζεται το λογότυπο του ΕΤΑΑ εναλλάξ κατά μήκος. Η εκτύπωση της ιριδίζουσας ζώνης θα πρέπει να δημιουργεί εναλλαγή χρωματισμού σε κάθε διαφορετική οπτική γωνία που δημιουργείται με την διάθλαση του φωτός. Επίσης δεν θα πρέπει να αποτυπώνεται/αντιγράφεται με φωτοαντιγραφικά, εκτυπωτές, σαρωτές. κ.α.

7 Στο επάνω μέρος του πρώτου φύλλου της συνταγής θα υπάρχει BARCODE μέσω του οποίου αποτυπώνεται ο αριθμός συνταγολογίου σύμφωνα με την αναλυτική περιγραφή που ακολουθεί. Το δεύτερο φύλλο της συνταγής θα εκτυπωθεί με χρώμα μαύρο μόνο στην εμπρός όψη του και θα φέρει γραμμογράφηση παρόμοια με το πρώτο φύλλο της συνταγής. Το εξώφυλλο θα είναι από χαρτί VELVET γραμμάρια λευκού χρώματος. Η εκτύπωση του εξωφύλλου θα γίνει με 2 χρώματα (312C Pantone & μαύρο) στην εξωτερική όψη και μαύρο χρώμα στην εσωτερική όψη. Οι διαστάσεις του εξωφύλλου θα είναι αντίστοιχες των εσωφύλλων/συνταγών ώστε να καλύπτονται ακριβώς αυτές. Επίσης στο εξώφυλλο θα πρέπει να ενσωματώνεται ετικέτα (η οποία θα αποτελεί μέρος του εξωφύλλου και όχι πρόσθετη ετικέτα) που θα χρησιμοποιηθεί για την χρέωση των συνταγολογίων ως ατομικών στους ασφαλισμένους. Οι διαστάσεις της αποσπώμενης ετικέτας θα είναι 1,75 χ 8 εκ. Στην πίσω πλευρά της αποσπώμενης ετικέτας θα υπάρχει κόλλα μόνιμης επικόλλησης επικαλυμμένη με σιλικονούχο χαρτί. Η ετικέτα θα πρέπει να αποσπάται με ευκολία χωρίς να αφήνει ίχνη κόλλας επάνω στο εξώφυλλο ή να σκίζει αυτό κατά την απόσπαση. Στο εξώφυλλο θα εκτυπωθεί επίσης η αρίθμηση του μπλοκ καθώς και το αντίστοιχο barcode σύμφωνα με την αναλυτική περιγραφή που ακολουθεί. Το μέγεθος του barcode θα πρέπει να εκτυπωθεί στο διπλάσιο ύψος ώστε το μισό να αποτυπώνεται επάνω στην αποσπώμενη ετικέτα και το άλλο μισό στο εξώφυλλο. Το οπισθόφυλλο του μπλοκ θα είναι από χαρτί BRISTOL 180gr/m2 χρώματος γαλαζοπράσινου και θα έχει προέκταση προς τα δεξιά, κατάλληλου πλάτους ώστε να χρησιμοποιείται ως σκληρό διαχωριστικό για την συμπλήρωση κάθε συνταγής. Η προέκταση αυτή θα πρέπει να έχει τις κατάλληλες πικμάνσεις (δυο) ώστε να αναδιπλώνεται μέσα στο μπλοκ και να καλύπτει όλη την γραμμογράφηση της συνταγής. Οι τελικές διαστάσεις του οπισθόφυλλου θα είναι 16,5 χ 47,5 εκ. Επίσης θα φέρει εκτύπωση εξωτερικά με μαύρη μελάνη που θα φέρει την ένδειξη «Παρεμβάλλεται μετά το σετ εγγραφής». Η βιβλιοδεσία των μπλοκ θα γίνει με τρία μεταλλικά σύρματα στην αριστερή πλευρά και κουβερτούρα από χαρτί KRAFT. Κάθε σετ συνταγής θα φέρει τυπωμένο αύξοντα αριθμό από το 1 έως 50. Ο αριθμός αυτός θα αναγράφεται σε ο ίδιος και στα δύο φύλλα του σετ στην αντίστοιχη θέση (Αρ.) του υποδείγματος με κόκκινο χρώμα στο πρώτο φύλλο και μαύρο στο δεύτερο. Κάθε μπλοκ συνταγών θα φέρει αύξοντα αριθμό σύμφωνα με την αρίθμηση που θα δοθεί στον ανάδοχο για κάθε Ταμείο ξεχωριστά. Αυτός ο αριθμός θα συνοδεύεται από την αλφαβητική ένδειξη Α,Β,Γ κ.ο.κ. από την οποία θα προκύπτει η σειρά έκδοσης

8 (ανατύπωσης) των συνταγολογίων. Έτσι π.χ. για τον αρ. Συνταγής Νο 5 που ανήκει στο μπλοκ της Β ανατύπωσης, θα αποτυπωθεί ο αριθμός Β 05 στον αντίστοιχο χώρο της συνταγής που προβλέπεται στο υπόδειγμα και αντιστοιχούν στα ψηφία S2S3S4S5S6S7 P1P2. Αναλυτική περιγραφή BARCODE : Ο αύξων αριθμός του μπλοκ θα είναι τυπωμένος και με νούμερα και με barcode τόσο στο εξώφυλλο όσο και στην εμπρόσθια όψη του πρώτου φύλλου κάθε συνταγής. Ο τύπος του κώδικα θα είναι UCC-EAN-128. Ο αριθμός εταιρικού προθέματος του BARCODE για το Ε.Τ.Α.Α. είναι ο Αναλυτικά η κωδικοποίηση θα έχει ως εξής : Α. Εξωτερικός Κωδικός, ο οποίος θα εκτυπωθεί μόνο στο εξώφυλλο του συνταγολογίου και θα έχει την ακόλουθη μορφή : (253) Χ1Χ2Χ3Χ4Χ5 C S1S2S3S4S5S6S7 όπου : (253) = Ειδικό πρόθεμα (δείκτης εφαρμογής) που καθορίζει ότι ο κωδικός που ακολουθεί είναι τύπου Clodal Document Identifier 520 = Διεθνές πρόθεμα χώρας (520= Ελλάδα) 6624 = Εταιρικό πρόθεμα που έχει δεσμευτεί για το ΕΤΑΑ Τα ψηφία Χ1Χ2Χ3Χ4Χ5 χρησιμοποιούνται ως εξής : Χ1 = Κωδικός Τομέα ΕΤΑΑ (ακολουθεί ανάλυση) Χ2 = Κωδικός εντύπου (1=Συνταγολόγιο, 2=Ατομικό βιβλιάριο ασθένειας) Χ3 = α/α παρτίδας εντύπου που εκδόθηκε στο έτος Χ4-Χ5 = Έτος έκδοσης παρτίδας (2 ψηφία) C = Ψηφίο ελέγχου υπολογιζόμενο από τα προηγούμενα 13 ψηφία. Τα ψηφία S1S2S3S4S5S6S7 είναι επτά (7) ψηφία που χρησιμοποιούνται για τη σειριακή αρίθμηση ταυτοποίησης του συνταγολογίου ( S S ), όπου S 1 το ψηφίο ελέγχου υπολογιζόμενο από τα ψηφία S2S3S4S5S6.

9 Β Εσωτερικός Κωδικός ο οποίος θα εκτυπωθεί στην εμπρόσθια όψη κάθε συνταγής και αποτελεί επέκταση του αντίστοιχου κωδικού του εξωφύλλου του συνταγολογίου. Έχει την ακόλουθη μορφή : (253) Χ1Χ2Χ3Χ4Χ5 C S1S2S3S4S5S6S7 P1P2 όπου : Τα ψηφία (253) Χ1Χ2Χ3Χ4Χ5 C S 1 S2S3S4S5S6S7 έχουν την ίδια κωδικοποίηση με αυτή που περιγράφεται στη παράγραφο 1. Τα ψηφία P1 P2 είναι δύο (2) ψηφία που αντιστοιχούν στον αύξοντα αριθμό κάθε συνταγής του συγκεκριμένου συνταγολογίου (01-50) ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΨΗΦΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ C Ο υπολογισμός του θα γίνει με βάση αλγόριθμο (modulo 10) χρησιμοποιώντας όλα τα προηγούμενα ψηφία του κωδικού αριθμού, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα : Οι θέσεις των ψηφίων του κωδικού αριθμούνται από τα δεξιά προς τα αριστερά. Άρα τα πρώτο (1) ψηφίο είναι το ψηφίου ελέγχου. ΒΗΜΑ Α : Αρχίζοντας από τη θέση 2 του κωδικού (εξαιρουμένης της θέσης 1 του σημείου ελέγχου) προσθέτουμε τις τιμές των ψηφίων των ζυγών θέσεων. ΒΗΜΑ Β : Πολλαπλασιάζουμε το αποτέλεσμα του Βήματος Α επί 3. ΒΗΜΑ Γ : Αρχίζοντας από τη θέση 3 του κωδικού, προσθέτουμε τις τιμές των ψηφίων των μονών θέσεων. ΒΗΜΑ Δ : Προσθέτουμε τα αποτελέσματα των βημάτων Β και Γ. ΒΗΜΑ Ε : Το ψηφίο ελέγχου είναι ο μικρότερος ακέραιος αριθμός ο οποίος προστιθέμενος στο αποτέλεσμα του βήματος Δ, δίνει ως αποτέλεσμα ακέραιο πολλαπλάσιο του 10. Σημειώνεται ότι για τον υπολογισμό του ψηφίου ελέγχου δεν περιλαμβάνεται ο Δείκτης εφαρμογής (δηλαδή τα ψηφία που περιέχονται μέσα σε παρένθεση). ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΨΗΦΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ S 1 Ο αλγόριθμος υπολογισμού του ψηφίου ελέγχου S1 εφαρμόζεται στα ψηφία S2S3S4S5S6S7 και είναι ο παρακάτω : A1=(S2+S4+S6) 2 A2=A1*3 A3=(S3+S5+S7) 2 A4=A2+A3

10 A5=mod(A4,10) A6=10-A5 Το S 1 είναι το Α6 Παράδειγμα S 1 S2 S3 S4 S5 S6 S7? A1= 1 (0+0+1) 2 =1 A2= 3 1X3=3 A3= 4 (0+0+2) 2 =4 A4= 7 4+3=7 Άρα S 1 = 3 A5= 7 7:10=0+7=7 Το ψηφίο ελέγχου S1 θα υπολογίζεται και θα A6= αποτυπώνεται 3 στο barcode εξωφύλλου 10-7=3 και πρώτου φύλλου κάθε σετ συνταγής και όχι στην αρίθμηση του μπλοκ και της συνταγής. Ανεξαρτήτως εκτυπωτικής μεθόδου το πλάτος της λεπτότερης μπάρας του BARCODE (module X-dimension) θα πρέπει να είναι ίσο με 0,300mm.Το πλάτος του BARCODE εξωφύλλου θα πρέπει να είναι 56,70 mm και των εσωτερικών φύλλων του συνταγολογίου mm. Δεν περιλαμβάνονται οι ελεύθερες ζώνες. Το ύψος των γραμμών θα πρέπει να κυμαίνονται μεταξύ mm. Το μέγεθος των ψηφίων του BARCODE θα πρέπει να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη ανάγνωση τους. Η συσκευασία των δυο τύπων μπλοκ θα γίνει ως εξής : Για τα βιβλιάρια σε δέσμες με σταυρωτό τσέρκι ανά 10 τεμάχια και ανά 4 ή 6 δέσμες σε στέρεα χαρτοκιβώτια. Κάθε χαρτοκιβώτιο θα πρέπει να φέρει επικολλημένη ετικέτα με τα στοιχεία του Τομέα, την ποσότητα των μπλοκ, και το εύρος της αρίθμησης των μπλοκ. Τα κείμενα και των δύο ειδών βιβλιαρίων και συνταγολογίων νέου τύπου θα αντιγραφούν από τα κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή που θα παραδοθούν στον προμηθευτή κατά την υπογραφή της παρούσας σύμβασης. Το καλώς έχει του προς προμήθεια υλικού θα υπογραφεί από την Διεύθυνση Υγειονομικού του Ε.Τ.Α.Α. σε ένα οριστικό και τελικό έλεγχο εντός της οριζόμενης συμβατικής

11 προθεσμίας και χωρίς να δίνει δικαίωμα παράτασής της στον προμηθευτή. Σημειώνεται, επίσης, ότι θα γίνει έλεγχος της ορθότητας του BARCODE (περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές, Παράρτημα Γ) από την εταιρεία GS1, στην οποία έχει αναθέσει το Ε.Τ.Α.Α. τον έλεγχο ορθότητας του BARCODE του προς προμήθεια υλικού της παρούσας διακήρυξης. 7. Συμφωνείται ρητά ότι δεύτερη των συμβαλλομένων δια των νομίμων εκπροσώπων της υποχρεούται να παραδώσει το 20 % της ποσότητας από κάθε είδος σε 60 ημέρες (ημερολογιακές) από την υπογραφή της σύμβασης και το υπόλοιπο 80% σε 120 ημέρες (ημερολογιακές) από την υπογραφή της σύμβασης 8. α) Mε απόφαση του αρμόδιου για τη διοίκηση του φορέα οργάνου, που πρέπει να αιτιολογείται, ο συμβατικός χρόνος φόρτωσης παράδοσης των υλικών μπορεί σε αντικειμενικά δικαιολογημένες περιπτώσεις, να παρατείνεται μέχρι το ¼ αυτού, ύστερα από σχετικό αίτημα του προμηθευτή που υποβάλλεται υποχρεωτικά πριν από τη λήξη του συμβατικού χρόνου. Εάν λήξει ο συμβατικός χρόνος φόρτωσης παράδοσης, χωρίς να υποβληθεί εγκαίρως αίτημα παράτασης ή, εάν λήξει ο παραταθείς, κατά τα ανωτέρω, χρόνος, χωρίς να παραδοθεί το υλικό, ο προμηθευτής κηρύσσεται έκπτωτος. β) Ο προμηθευτής υποχρεούται να ειδοποιεί την Υπηρεσία που εκτελεί την προμήθεια, όπως και τις αποθήκες υποδοχής των υλικών και τις επιτροπές παραλαβής των Τομέων για την ημερομηνία που προτίθεται να παραδώσει το υλικό, τουλάχιστον πέντε (5) εργάσιμες ημέρες νωρίτερα. γ) Μετά από κάθε προσκόμιση υλικού στις αποθήκες υποδοχής τούτων, ο προμηθευτής υποχρεούται να υποβάλει στην Υπηρεσία αποδεικτικό, θεωρημένο από την επιτροπή παραλαβών των αντιστοίχων Τομέων του Ε.Τ.Α.Α., στο οποίο αναφέρεται η ημερομηνία προσκόμισης, το υλικό, η ποσότητα και ο αριθμός της σύμβασης σε εκτέλεση της οποίας προσκομίστηκε. δ) Με αιτιολογημένη απόφαση του αρμόδιου για την διοίκηση του φορέα οργάνου, ύστερα από γνωμοδότηση του αρμόδιου οργάνου, ο συμβατικός χρόνος φόρτωσης παράδοσης των υλικών μπορεί να μετατίθεται. Μετάθεση επιτρέπεται μόνο όταν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας ή άλλοι ιδιαιτέρως σοβαροί λόγοι που καθιστούν αντικειμενικώς αδύνατη την εμπρόθεσμη παράδοση των συμβατικών ειδών. Στις περιπτώσεις μετάθεσης του συμβατικού χρόνου φόρτωσης παράδοσης, δεν επιβάλλονται κυρώσεις. ε) Κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, το Ε.Τ.Α.Α. διατηρεί το δικαίωμα να αυξήσει μέχρι 15% τη συμβατική ποσότητα, εφόσον δεν έγινε χρήση του όρου αυτού στο στάδιο της κατακύρωσης (βλέπε άρθρ. 10 παράρτημα Β, διακήρυξης 8958/ ). Στην περίπτωση αυτή απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκαιρη ενημέρωση των προμηθευτών για παράδοση των απαιτούμενων ποσοτήτων σε διάστημα όχι λιγότερο του ενός (1) μηνός από την ειδοποίησή τους

12 στ) Η παράδοση των ενιαίων βιβλιαρίων και των συνταγολογίων (νέου τύπου) θα γίνει στις Επιτροπές Παραλαβής των Τομέων του Ε.Τ.Α.Α. για τους οποίους γίνεται ο διαγωνισμός. ζ) Ολόκληρη η ποσότητα των ενιαίων βιβλιαρίων και των συνταγολογίων (νέου τύπου) πρέπει να είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές της διακήρυξης της Υπηρεσίας. Για το λόγο αυτό ο προμηθευτής, πριν προχωρήσει στην οποιαδήποτε εκτύπωση, πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσει τις μακέτες για έγκριση από την Διεύθυνση Υγειονομικού του Ε.Τ.Α.Α. Ο χρόνος ελέγχου των μακετών θα είναι ελάχιστος και δεν θα υπολογίζεται ως καθυστέρηση, για επιμήκυνση του χρόνου παράδοσης του υλικού. Η διαδικασία αυτή έχει σκοπό την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων να προκύψουν προβλήματα καταλληλότητας των εντύπων. Σημειώνεται, επίσης, ότι θα γίνει έλεγχος της ορθότητας του BARCODE (περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές, Παράρτημα Γ της διακήρυξης) από την εταιρεία GS1, στην οποία έχει αναθέσει το Ε.Τ.Α.Α. τον έλεγχο ορθότητας του BARCODE του προς προμήθεια υλικού της παρούσας διακήρυξης. 9.α) Κατά τη διαδικασία παραλαβής των υλικών καλείται να παραστεί, εφόσον το επιθυμεί ο προμηθευτής και διενεργείται ποσοτικός και ποιοτικός έλεγχος. Ο ποιοτικός έλεγχος θα γίνεται με μακροσκοπική εξέταση. β) Μετά τον ποσοτικό και ποιοτικό έλεγχο συντάσσεται από τις αρμόδιες επιτροπές παραλαβής των αντιστοίχων Τομέων του Ε.Τ.Α.Α. οριστικό πρωτόκολλο (παραλαβής ή απόρριψης). Σημειώνεται, επίσης, ότι και σε αυτό το στάδιο, θα γίνει έλεγχος της ορθότητας του BARCODE (περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές, Παράρτημα Γ της διακήρυξης) από την εταιρεία GS1, στην οποία έχει αναθέσει το Ε.Τ.Α.Α. τον έλεγχο ορθότητας του BARCODE του προς προμήθεια υλικού της παρούσας διακήρυξης. γ) Σε περίπτωση που οι επιτροπές παραλαβής απορρίψουν το υλικό, αναφέρουν στο σχετικό πρωτόκολλο τις παρεκκλίσεις που παρουσιάζει τούτο από τους όρους της σύμβασης και τους λόγους της απόρριψης και γνωματεύει αν το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 10. α) Σε περίπτωση οριστικής απόρριψης ολόκληρης ή μέρους της συμβατικής ποσότητας των υλικών, με απόφαση του αρμόδιου για τη διοίκηση του φορέα οργάνου ύστερα από γνωμοδότηση του αρμόδιου οργάνου, μπορεί να εγκρίνεται αντικατάστασή της με άλλη, που να είναι σύμφωνη με τους όρους της σύμβασης, μέσα σε τακτή προθεσμία που ορίζεται από την απόφαση αυτή. Σε περίπτωση που η αντικατάσταση γίνεται μετά τη λήξη του συμβατικού χρόνου, η προθεσμία που ορίζεται για την αντικατάσταση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη του 1/4 του συνολικού συμβατικού χρόνου, ο δε προμηθευτής θεωρείται ως εκπρόθεσμος και υπόκειται σε κυρώσεις λόγω εκπρόθεσμης παράδοσης. Εάν ο προμηθευτής δεν αντικαταστήσει τα υλικά που απορρίφθηκαν μέσα στην προθεσμία που του τάχθηκε και εφόσον έχει λήξει ο συμβατικός χρόνος, κηρύσσεται έκπτωτος και υπόκειται στις προβλεπόμενες κυρώσεις. Με την απόφαση αυτή καθορίζεται

13 προθεσμία 20 ημερών από την κοινοποίησή της για την παραλαβή των απορριφθέντων υλικών. Εάν η παραλαβή γίνει μετά την παρέλευση των 5 πρώτων ημερών, επιβάλλεται πρόστιμο στον προμηθευτή 10% επί της αντίστοιχης συμβατικής αξίας. Σε περίπτωση που ο προμηθευτής κηρύχθηκε έκπτωτος και του χορηγήθηκε δικαίωμα αντικατάστασης, τα απορριφθέντα υλικά δεν επιστρέφονται πριν την παραλαβή των νέων υλικών ή τη λήξη της προθεσμίας για την παράδοσή τους. Το παραπάνω πρόστιμο του 10% επιβάλλεται και στην περίπτωση αυτή. Μετά την παρέλευση του εικοσαημέρου και εφόσον δεν παραληφθούν τα υλικά, πέραν του προστίμου, τα υλικά εκποιούνται ή καταστρέφονται κατά την κρίση του φορέα σύμφωνα με τα ισχύοντα. β) Η επιστροφή των υλικών, που απορρίφθηκαν γίνεται μετά την προσκόμιση ίσης ποσότητας με την απορριφθείσα και αφού αυτή παραληφθεί οριστικά. Στην περίπτωση αυτή ο προμηθευτής υποχρεούται να παραλάβει την ποσότητα που απορρίφθηκε και αντικαταστάθηκε μέσα σε 20 ημέρες από την ημερομηνία της οριστικής παραλαβής της νέας ποσότητας. Η προθεσμία αυτή μπορεί να παραταθεί ύστερα από αίτημα του προμηθευτή, που θα υποβληθεί απαραίτητα πέντε (5) ημέρες τουλάχιστον πριν από την εκπνοή της, με απόφαση του αρμοδίου για την διοίκηση του φορέα οργάνου με την οποία και επιβάλλεται πρόστιμο σε ποσοστό 2,5% επί της συμβατικής αξίας της συγκεκριμένης ποσότητας. Εάν παρέλθει η προθεσμία αυτή και η παράταση που τυχόν χορηγηθεί και ο προμηθευτής δεν παρέλαβε την απορριφθείσα ποσότητα, ο φορέας μπορεί να προβεί στην καταστροφή ή εκποίηση της ποσότητας αυτής, κατά τα ισχύοντα. γ) Με απόφαση του αρμοδίου για τη διοίκηση του φορέα οργάνου, ύστερα από γνωμοδότηση του αρμοδίου οργάνου, μπορεί να εγκριθεί η επιστροφή στον προμηθευτή των υλικών που απορρίφθηκαν πριν από την αντικατάστασή τους, με την προϋπόθεση ο προμηθευτής να καταθέσει χρηματική εγγύηση που να καλύπτει την τυχόν καταβληθείσα αξία της ποσότητας που απορρίφθηκε. 11. Η πληρωμή της αξίας των υλικών στον προμηθευτή θα γίνει με την εξόφληση της συμβατικής αξίας της προμήθειας μετά την οριστική παραλαβή των υλικών (σύμφωνα με παράρτημα Α, διακήρυξης). Σημειώνεται ότι θα εκδοθεί τιμολόγιο για κάθε ένα Τομέα χωριστά, σύμφωνα με την κατανομή των τεμαχίων ανά Τομέα (παράρτημα Α διακήρυξης) Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής: α) Πρωτόκολλο οριστικής ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής ή σε περίπτωση αυτοδίκαιης παραλαβής, θεωρημένο αποδεικτικό προσκόμισης του υλικού στην αποθήκη, σύμφωνα με το άρθρο 28 του π.δ 118/2007. β) Τιμολόγιο του προμηθευτή εις τριπλούν που να αναφέρει την ένδειξη «Εξοφλήθηκε». γ) Εξοφλητική απόδειξη του προμηθευτή, εάν το τιμολόγιο δεν φέρει την ένδειξη «Εξοφλήθηκε».

14 δ) Βεβαιώσεις ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας. 12. Οι επιτροπές παραλαβής των υπό προμήθεια ειδών υποχρεούνται να υποβάλουν στις αρμόδιες Υπηρεσίες των Τομέων του Ε.Τ.Α.Α. το οριστικό πρωτόκολλο παραλαβής εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ε ργασίμων ημερών από τη σύνταξή του. Με την προϋπόθεση ότι έχουν υποβληθεί από τον προμηθευτή τα σχετικά τιμολόγια, οι αρμόδιες Υπηρεσίες, υποχρεούνται να διαβιβάσουν, άμεσα, όλα τα δικαιολογητικά τα σχετιζόμενα με την πληρωμή στην αρμόδια Υπηρεσία Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου για έλεγχο. 13. α) Σε περίπτωση που η πληρωμή του αναδόχου καθυστερήσει από την αναθέτουσα αρχή εξήντα (60) ημέρες μετά την υποβολή του τιμολογίου πώλησης από αυτόν η αναθέτουσα αρχή (οφειλέτης), σύμφωνα με τα οριζόμενα στο π.δ. 166/2003 (Φ.Ε.Κ. 138/Α/ ) «Προσαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας στην οδηγία 2000/35 της για την καταπολέμηση των καθυστερήσεων πληρωμών στις εμπορικές συναλλαγές», καθίσταται υπερήμερος και οφείλει τόκους χωρίς να απαιτείται όχληση από τον συμβασιούχο. β) Επισημαίνεται ότι η υποβολή του τιμολογίου πώλησης δεν μπορεί να γίνει προ της ημερομηνίας εκδόσεως του πρωτοκόλλου οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής 14. Ο προμηθευτής κηρύσσεται έκπτωτος εάν συντρέχουν οι λόγοι που περιγράφονται αναλυτικά στο άρθρο 12, παράρτημα Β, διακήρυξης 8958/ Η δεύτερη των συμβαλλομένων, δια των νομίμων εκπροσώπων της κατέθεσε την με αριθ. 140/ εγγυητική επιστολή της Εθνικής Τράπεζας ποσού ,00 ευρώ για την καλή εκτέλεση των όρων της παρούσας σύμβασης και των περιπτώσεων ενδεχόμενης απόρριψης από την επιτροπή παραλαβής για ελαττώματα που αναφέρονται είτε στην εκτύπωση, το χαρτί, τα λοιπά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, είτε στην πληρότητα και ακρίβεια του περιεχομένου, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης, η οποία θα παραμείνει στο Ε.Τ.Α.Α. μέχρι τη οριστική ποσοτική και ποιοτική παραλαβή του υλικού και μετά την εκκαθάριση των τυχόν απαιτήσεων του Ε.Τ.Α.Α. από την προμηθεύτρια. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι όροι της διακήρυξης και του νόμου. 16. Αναπόσπαστο μέρος και στοιχεία της παρούσας σύμβασης αποτελούν: α) η από 8958/ με αριθ. 01/2010 διακήρυξη του διαγωνισμού του Ε.Τ.Α.Α., όπως διευκρινίστηκε με τα από 17468/8/4/2010 και 22731/ 21/4/2010 έγγραφα του Ε.Τ.Α.Α., β) η από 07/05/2010 έγγραφη προσφορά της δεύτερης συμβαλλόμενης, γ) η με αριθ. 96/ θέμα 22γ απόφαση του ΔΣ του Ε.Τ.Α.Α., τα οποία αποτελούν ενιαίο σύνολο με την παρούσα σύμβαση. Γίνεται επίσης μνεία ότι με βάση την με αριθμ. 3135/2010 Απόφαση του VI Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου έγινε δεκτό ότι δεν κωλύεται η υπογραφή του παρόντος σχεδίου σύμβασης και ανακλήθηκε η 93/2010 πράξη του Στ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

15 Τέλος επισημαίνεται ότι ο ανάδοχος κατέθεσε Υπεύθυνη Δήλωση σύμφωνα με την ΚΥΑ 20977/ (ΦΕΚ Β 1673/ ) α 1 περ. II πριν από την υπογραφή της παρούσας. 17. Οποιαδήποτε μεταβολή των όρων της παρούσας σύμβασης θα γίνεται και θα αποδεικνύεται με έγγραφη συμφωνία, αποκλειόμενου παντός άλλου αποδεικτικού, ακόμη δε και του όρκου. Για κάθε διαφορά, που τυχόν θα ανέκυπτε, κατά την ερμηνεία ή εφαρμογή της παρούσας σύμβασης αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών. 18. Το παρόν συμφωνητικό συντάχθηκε σε τρία αντίγραφα και αφού αναγνώστηκε και κατανοήθηκε πλήρως το περιεχόμενό του και από τα δύο μέρη, υπογράφτηκε από τους συμβαλλόμενους και ο καθένας απ αυτούς έλαβε από ένα αντίγραφο. OI ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΡΙΑ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ. 12/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΕΜ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΤΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ. 12/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΕΜ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ. 12/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 49.300 ΤΕΜ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Τ.Α.Ν. Τ.Ε.Α.. Στην Αθήνα σήµερα 03/08/2012, ηµέρα Παρασκευή, µεταξύ: Α) Του Ν.Π... µε την επωνυµία «Ε.Τ.Α.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ. 08/2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΕΜ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Ε.Α.. ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ. 08/2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΕΜ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Ε.Α.. ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ. 08/2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 49.300 ΤΕΜ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Ε.Α.. ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Στην Αθήνα σήµερα 18/06/2013, ηµέρα Τρίτη, µεταξύ: Α) Του Ν.Π... µε την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ Ν ο 3/2011. Στην Αθήνα, σήµερα 18/04/2011 µεταξύ:

ΣΥΜΒΑΣΗ Ν ο 3/2011. Στην Αθήνα, σήµερα 18/04/2011 µεταξύ: Στην Αθήνα, σήµερα 18/04/2011 µεταξύ: ΣΥΜΒΑΣΗ Ν ο 3/2011 Α) Του Ν.Π... µε την επωνυµία «Ενιαίο Ταµείο Ανεξάρτητα Απασχολουµένων - Ε.Τ.Α.Α.», το οποίο συνοπτικά θα αναφέρεται στην παρούσα ως «Ε.Τ.Α.Α.»,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΕΜ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Τ.Υ..Α. ΕΤΟΥΣ 2013

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΕΜ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Τ.Υ..Α. ΕΤΟΥΣ 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 15.000 ΤΕΜ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Τ.Υ..Α. ΕΤΟΥΣ 2013 Στην Αθήνα σήµερα 10/ 04 /2013, ηµέρα Τετάρτη, µεταξύ: Α) Του Ν.Π... µε την επωνυµία «Ε.Τ.Α.Α. ΤΟΜΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε.Τ.Α.Α. Αθήνα, 08/03/2011 ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Διακ.: 3/2011 Ε.Τ.Α.Α. Αρ. Πρωτ.: 36383/08-03-2011 ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,00 ΜΕ Φ.Π.Α.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,00 ΜΕ Φ.Π.Α. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 15.000,00 ΜΕ Φ.Π.Α. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Συγγραφή Υποχρεώσεων 3. Τεχνικές Προδιαγραφές 4. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Τ Ε Χ Ν Ι ΚΗ Ε Κ Θ Ε Σ Η Η μελέτη συντάχτηκε σύμφωνα με την

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ Ηράκλειο ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

Δ/ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ Ηράκλειο ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ Ηράκλειο 17-10-2016 ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν Άρθρο 1 ο

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ & ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του Δήμου για το έτος 2017 Ταχ. Δ/νση: Αμαξοστάσιο, ΒΙΠΕ Ηρακλείου Τ.Κ:70014 Υπεύθυνος/ Συντάκτης:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ (ΣΑΤΑ 2016) CPV ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,60 ΜΕ Φ.Π.Α.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ (ΣΑΤΑ 2016) CPV ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,60 ΜΕ Φ.Π.Α. ΑΜΦΙΣΣΑ Τ.Κ. 33 100 ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ CPV 44114100-3 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 19.827,60 ΜΕ Φ.Π.Α. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Συγγραφή Υποχρεώσεων 3. Τεχνικές Προδιαγραφές 4. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Δ. Τ. Υ. & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 18 / 2015 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ/ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ» ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ 71601 ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ Τηλ. 2810 229 479 2810 390 177 Fax 2810 244 769 e-mail info@depanal.gr Ηράκλειο : 24-1-2017 Aρ. Πρωτ.: 80 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 17/8/2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 17/8/2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 17/8/2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 ο Αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Τ.Υ.Δ.Α.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Τ.Υ.Δ.Α. 13-2056125 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΠΑPA ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 13/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Τ.Υ.Δ.Α. Στην Αθήνα σήμερα την 02/11/2012

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ταχ.Δ/νση: Ιπποτών Παλαιά Πόλη - 85 100 Ρόδος Πληροφ: Α.Χριστοδουλου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Στην Αθήνα σήµερα 03/06/2013, ηµέρα ευτέρα µεταξύ: Α) Του Ν.Π... µε την επωνυµία «Ενιαίο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ηράκλειο, 12-07-17 Aρ. Πρωτ.: 1144 ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ 71601 ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ Τηλ. 2810 229 479 2810 390 177 Fax 2810 244 769 E-mail: info@depanal.gr

Διαβάστε περισσότερα

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προμήθεια αυτοκόλλητων ανακλαστικών λωρίδων σήμανσης & Διακριτικών γνωρισμάτων των Οχημάτων του Δήμου Ηρακλείου & ενημερωτικές πινακίδες

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ 71601 ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ Τηλ. 2810 229 479 2810 390 177 Fax 2810 244 769 E-mail: info@depanal.gr Ηράκλειο, 4-4-2017 Aρ. Πρωτ.: 549 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ Νο. 2/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΙΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ Νο. 2/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΙΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ Νο. 2/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΙΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Στην Αθήνα σήµερα 30/03/2012, ηµέρα Παρασκευή, µεταξύ: Α) Του Ν.Π... µε την επωνυµία «Ε.Τ.Α.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας Ηπείρου 2007-2013»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας Ηπείρου 2007-2013» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 27-07-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Α.Π. 4117 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Α.Δ.Α.: & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Α.Δ.Α.Μ.: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών Πληροφορίες: Τζανιδάκης Βασίλης Δαμιανάκη Κατερίνα Μακαρώνας Μανώλης, Τηλ.: 2813 409185-6-9

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΡ. 2/2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΡ. 2/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Χ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΤΩΒΡΙΑΝΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ 85 ΣΥΣΚΕΥΩΝ BARCODE SCANNERS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α.:MHXANΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ- ΤΕΑΔ.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ 85 ΣΥΣΚΕΥΩΝ BARCODE SCANNERS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α.:MHXANΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ- ΤΕΑΔ. ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ 85 ΣΥΣΚΕΥΩΝ BARCODE SCANNERS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α.:MHXANΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ- ΤΕΑΔ. Στην Αθήνα σήμερα 15/07/2011, μεταξύ των πιο κάτω συμβαλλομένων:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 13/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Τ.Υ.Δ.Α.

ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 13/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Τ.Υ.Δ.Α. ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 13/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Τ.Υ.Δ.Α. Στην Αθήνα σήμερα την 30 η Οκτωβρίου 2012 μεταξύ των πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ../2017

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ../2017 ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡ. ΔΝΣΗ ΠΡΟΜ. & ΣΥΜΒ.(Δ3) ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ(Δ3Α) Χανιά, 07 Ιουλ 17 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.600.1/96/152423/Σ.1006 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ../2017 Για την προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ:

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ: «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑ- ΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΧΡΗΣΗΣ 2011-2012

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΧΡΗΣΗΣ 2011-2012 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΧΡΗΣΗΣ 2011-2012 Στην Αθήνα σήµερα την 16 Νοεµβρίου 2011 οι συµβαλλόµενοι : Ι. Αργύριος Ζαφειρόπουλος, κάτοικος Αθηνών, που ενεργεί στην

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Στην Αθήνα σήμερα την 30 του μήνα Απριλίου του έτους 2014 μεταξύ των συμβαλλομένων αφ ενός μεν του στην Αθήνα (Ακαδημίας αριθμ. 22) εδρεύοντος Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9Ι46907Υ-Υ96 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4 η Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.:10632 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΑΔΑ: ΒΛ9Ι46907Υ-Υ96 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4 η Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.:10632 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ημερομηνία:19-09-2013 4 η Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.:10632 ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Πολύγυρος Χαλκιδικής ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 631 00 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κουτλουμπάση Ελένη ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ 71601 ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ Τηλ. 2810 229 479 2810 390 177 Fax 2810 244 769 E-mail: info@depanal.gr Ηράκλειο, 08-06-2017 Aρ. Πρωτ.: 936 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

13SYMV

13SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΠΟΛ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Κ.Α. 20.7336.001 13SYMV001689191 2013-10-30 ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΥ 3.918,29

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ : ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - (ΟΡΟΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ) ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΟΡΟΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ : ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - (ΟΡΟΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ) ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΟΡΟΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ : ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - (ΟΡΟΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ) ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΟΡΟΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη../../2017 ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ,ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ,ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V Σχέδιο Σύμβασης (Προσαρμοσμένο από την Αναθέτουσα Αρχή) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νομός Λέσβου Δήμος Λέσβου Δ/νση Οικον. Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 13-17

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΚΙΕΣ 19/06/2017 ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 23826 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δήμου Νεάπολης Συκεών» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθεια αναλωσίμων μηχανών γραφείου για τις ανάγκες του Δήμου Νεάπολης Συκεών Προϋπολογισμού 8.252,20

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΥΠΗΡ. Αθήνα, 13-12-2013 Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜ. ΥΠΗΡ. ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΕΩΣ Γ99/Γ/158/6511 & ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α Απομαγνητοφώνηση, πολυγράφηση κλπ των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ΜΕΛΕΤΗ. Τ η ς υ π η ρ ε σ ί α ς

Κ.Α Απομαγνητοφώνηση, πολυγράφηση κλπ των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ΜΕΛΕΤΗ. Τ η ς υ π η ρ ε σ ί α ς ΜΕΛΕΤΗ Μ Ε Α Π Ο Φ Α Σ Η Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Κ Α Τ Ο Π Ι Ν Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σ Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Κ Α Ι Σ Υ Λ Λ Ο Γ Η Σ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Ω Ν Τ η ς υ π η ρ ε σ ί α ς «ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ,

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ 14SYMV001875233 2014-02-18 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΥΡΩ: 22.374,00 Στη Χαλκίδα σήμερα την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 στο δημοτικό κατάστημα οδός Μεγασθένους και Ληλαντίων, οι κάτωθι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικών Υπηρεσιών ΤΜΗΜΑ: Διαχείρισης Υλικών & Αποθεμάτων Ταχ. Δ/νση: Αμαξοστάσιο Δήμου Ηρακλείου Πληροφορίες: Γεώργιος Πεδιαδιτάκης Τηλ.: 2813409613 E-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Αγγελάκης Νικόλαος

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Αγγελάκης Νικόλαος ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ 71601 ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ Τηλ. 2810 229 479 2810 390 177 Fax 2810 244 769 Ηράκλειο, 12-01-2017 Aρ. Πρωτ.: 40 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

(ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

(ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ 71601 ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ Τηλ. 2810 229 479 2810 390 177 Fax 2810 244 769 e-mail info@depanal.gr Ηράκλειο, 2-2-17 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Δ. Τ. Υ. & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 15 / 2016 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ/ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ» ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 13/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΡΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 13/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΡΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 13/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΡΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Τ.Υ..Α. Στην Αθήνα σήµερα την 21/11/2012 µεταξύ των πιο κάτω συµβαλλοµένων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ και ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ και ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας Π: 28/2017 ΓΕΝΙΚΗ και ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Αντικείμενο συγγραφής Στην παρούσα Συγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Η παρούσα συγγραφή υποχρεώσεων αφορά την «Προμήθεια σκυροδέματος για τις ανάγκες του Δήμου».

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Η παρούσα συγγραφή υποχρεώσεων αφορά την «Προμήθεια σκυροδέματος για τις ανάγκες του Δήμου». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια σκυροδέματος για τις ανάγκες του Δήμου (ΣΑΤΑ) Π: 22 /2017 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 ο ------- Η παρούσα συγγραφή υποχρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ & ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΟΡ. ΥΛΗΣ Ταχ. Δ/νση: Αγ. Τίτου 1, Hράκλειο E-mail : Kampitaki-k@heraklion.gr ΕΡΓΟ Προμήθεια μηχανών

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 6/0/0 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ Αρ. Πρωτ. 558 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Πληροφορίες: Γεώργιος Κυριακόπουλος Τηλ: 60 9669 FAX: 60 96658

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC 13PROC001803258 2013-12-23 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΥΠΗΡ. Αθήνα, 19-12-2013 Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜ. ΥΠΗΡ. ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΕΩΣ Γ99/Γ/160/6735 & ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Αριθμός Μελέτης: 21/2016 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 11/13:

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 11/13: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 11/13: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2014 ΚΑΙ 2015 Συνολικός προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (Ο.Α.Ε.Ε.)

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (Ο.Α.Ε.Ε.) Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΟΥ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΕΖΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 47 ΚΑΜΙΝΙΑ Στην Αθήνα σήμερα την 19 του μήνα Μαΐου του

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Καλαµπάκα 8/10/2014 ΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Αρίθ. Πρωτ.: 27085 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 13.524,70 + 1.821,27 ΦΠΑ (13% &23%) =15.345,97 Στη Καλαµπάκα και

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Διακήρυξης 2/15 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ << ΕΝΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΟΥΡΗΤΗΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΓΙΑ ΛΙΘΟΤΡΙΨΙΑ ΜΕ LASER >> ΤΗΣ 06/03/2015

Αρ. Διακήρυξης 2/15 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ << ΕΝΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΟΥΡΗΤΗΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΓΙΑ ΛΙΘΟΤΡΙΨΙΑ ΜΕ LASER >> ΤΗΣ 06/03/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η Υ.ΠΕ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ : Δ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛ: 210 89 23 574-049 FAX : 210

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. 2) Το τιμολόγιο προσφοράς του αναδόχου για την προμήθεια υλικών βαφής.

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. 2) Το τιμολόγιο προσφοράς του αναδόχου για την προμήθεια υλικών βαφής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. Τ.Τ.Π. 19/2015 ΘΕΜΑ:«Προμήθεια υλικών βαφής για την συντήρηση σχολείων, δημοτικών κτιρίων και λοιπών εγκαταστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Σπάρτη Αρ. πρωτ. 2719

Σπάρτη Αρ. πρωτ. 2719 Σπάρτη 16.4.2015 Αρ. πρωτ. 2719 ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΕΠΊ ΤΌΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΠΎΛΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΌΛΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΊΑΣ, ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ, ΜΊΣΘΩΣΗ ΈΩΣ ΚΑΙ ΟΚΤΏ (8) ΜΉΝΕΣ, ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΆΚΡΥΝΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΏΝ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Γ.Ν.Χ., ΤΩΝ Κ.Υ. ΚΑΙ ΤΩΝ Π.Ι. 14SYMV001859769 2014-02-07 Στην Χαλκιδική σήμερα 7-2-2014 (ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2014 ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2014 ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ 110.000 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2014 ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Στην Αθήνα σήµερα 05/09/2013, ηµέρα Πέµπτη µεταξύ: Α) Του

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Προµήθεια εξοπλισµού πληροφορικής στο Κοινωνικό Φαρµακείο της ιεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης του ήµου Ηρακλείου

ΘΕΜΑ: Προµήθεια εξοπλισµού πληροφορικής στο Κοινωνικό Φαρµακείο της ιεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης του ήµου Ηρακλείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ταχ. /νση: Ανδρόγεω 2, 4 ος όροφος Τ.Κ: 71202 Πληροφορίες: Μανόλης Κουτεντάκης Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Συμφώνησαν και έγιναν αμοιβαίως αποδεκτά τα ακόλουθα:

Συμφώνησαν και έγιναν αμοιβαίως αποδεκτά τα ακόλουθα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Ρόδος 23/07/2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 5414 ΚΒ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Στην Αθήνα σήμερα την 12η του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2014 μεταξύ των συμβαλλομένων αφ ενός μεν του στην Αθήνα (Ακαδημίας αριθμ. 22) εδρεύοντος Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC 17PROC006300524 2017-06-08 ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ 71601 ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ Τηλ. 2810 229 479 2810 390 177 Fax 2810 244 769 E-mail: info@depanal.gr Ηράκλειο, 08-06-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 3 0

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 3 0 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 0 Αντικείμενο της Συγγραφής Υποχρεώσεων (Σ.Υ). Το τεύχος της Γ.Σ.Υ περιλαμβάνει τους ειδικούς όρους, σύμφωνα με τους οποίους και σε συνδυασμό προς τους υπόλοιπους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & Ν. ΓΕΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & Ν. ΓΕΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 23.03.2018 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & Ν. ΓΕΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Τεχνική Έκθεση για την προμήθεια: «Εκτυπώσεις επικοινωνιακού υλικού τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ «Έκδοση καταλόγου, διαδραστικού (interactive) καταλόγου, φυλλαδίων, έγχρωµων πετασµάτων (banners) αφισών»

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ «Έκδοση καταλόγου, διαδραστικού (interactive) καταλόγου, φυλλαδίων, έγχρωµων πετασµάτων (banners) αφισών» ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ «Έκδοση καταλόγου, διαδραστικού (interactive) καταλόγου, φυλλαδίων, έγχρωµων πετασµάτων (banners) αφισών» Κέρκυρα, 13 Φεβρουαρίου 2014 Αρ. ρωτ.101 Στην Κέρκυρα, σήµερα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ 2013

ΕΡΓΟ: ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ 2013 «ΦΑΡΙΣ» ΜΕΛΕΤΗ α.α. 2/2013 ΕΡΓΟ: ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ 2013 Κ.Α. 64.07.02.01, 64.07.02.02, 64.07.02.04, 65.00.64.07,65.02.64.07, 65.03.64.07, 65.04.64.07, 66.03.64.07, 66.04.64.07, 66.05.64.07, 66.07.64.07, 66.09.64.07,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΑΙΑ, 11.03.2016 «Προμήθεια θραυστού υλικού για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ : ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΡ. 4/2013

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΡ. 4/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γ. ΚΥΡΙΑΖΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ /2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ /2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 14248/27.04.2012 ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ /2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Στην... σήμερα την 2012,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 03/11/2015 Αρ, Πρωτ. : 1255 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 73.800,00

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α Ισχύουσες διατάξεις. Γενικά Χαρακτηριστικά Περιγραφή

Κ.Α Ισχύουσες διατάξεις. Γενικά Χαρακτηριστικά Περιγραφή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Χαρτιού, υλικών µηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων για φωτοτυπικά µηχανήµατα και τηλεοµοιοτυπικά για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ Στ.. σήμερα την 20 οι κάτωθι συμβαλλόμενοι: Ι. Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία.. που χάριν συντομίας θα αποκαλείται Ταμείο και που εδρεύει στ

Διαβάστε περισσότερα

Η συγγραφή αυτή αφορά την προμήθεια υδραυλικων και αποχετευτικων υλικων

Η συγγραφή αυτή αφορά την προμήθεια υδραυλικων και αποχετευτικων υλικων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. T.Τ.Π. 50/2015 ΘΕΜΑ : «Προμήθεια υδραυλικων και αποχετευτικων υλικων για τις κτιριακες και λοιπες εγκαταστασεις

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002447566 2014-12-03

14PROC002447566 2014-12-03 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ- Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜ.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 19/2014 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΟΑΕΕ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΟΑΕΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΟΑΕΕ Στην Αθήνα σήμερα την 8η του μηνός Ιουλίου τους έτους 2016 μεταξύ των συμβαλλομένων, αφ ενός του στην Αθήνα (Ακαδημίας 22), εδρεύοντος

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ 30/04/ 2014 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. - 5425 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ 14SYMV002019436 2014-04-30 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΥΡΩ : 50.000,00 ΜΕ ΦΠΑ Στη Νέα Ζίχνη

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ,00 με Φ.Π.Α.

Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ,00 με Φ.Π.Α. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : 52.000,00 με Φ.Π.Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά στην παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών για τη διακίνηση της αλληλογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙAΣ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Γρεβενά,28 Μαϊου 2014 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Αρ. πρωτ.: 4385 14SYMV002079724 2014-05-30 ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟ- ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 14 OΥ ΚΑΙ 15

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ. Στην Αθήνα σήμερα την οι συμβαλλόμενοι:

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ. Στην Αθήνα σήμερα την οι συμβαλλόμενοι: ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ Στην Αθήνα σήμερα την οι συμβαλλόμενοι: παρακάτω Α. Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «EΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ (Ε.Τ.Α.Α.)» που χάριν συντομίας

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑΜ: ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 23469/23-06-2014 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ Δ/ΝΣΗ: Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 61 Α.Φ.Μ.: 998396742 Δ.Ο.Υ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ (ΕΚΠΟΤΑ) ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 26/04/2017 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ Δ/ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΟΥΚΟΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΜΠΟΦΩΡ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Άρθρο 1 ο Αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Μυτιλήνη../ /.. ΑΡ.ΠΡΩΤ Σήμερα την.. του μηνός του έτους.. (Ημέρα /Μήνας /Έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1 - Κείµενα και στοιχεία που συνοδεύουν την σύµβαση 2 Άρθρο 2 - Είδη- ποσότητα-τιµές 3 Άρθρο 3 - Προέλευση των ειδών Προδιαγραφές 3 Άρθρο 4 Προθεσµίες 3 Άρθρο 5 - Ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

13SYMV

13SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ 13SYMV001802225 2013-12-23 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΥΡΩ: 131.818,66 Στη Χαλκίδα σήμερα την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 στο δημοτικό κατάστημα οδός Μεγασθένους και Ληλαντίων, οι κάτωθι

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ»

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ» Σπάρτη 4.8.2015 Αρ. Πρωτ. 5531 ΣΥΜΒΑΣΗ για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ» για τις ανάγκες του έργου «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ 71601 ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ Τηλ. 2810 229 479 2810 390 177 Fax 2810 244 769 E-mail: info@depanal.gr Ηράκλειο, 09-06-2017 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Στην Αθήνα σήμερα την 10η του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2015 μεταξύ των συμβαλλομένων αφ ενός μεν του στην Αθήνα (Ακαδημίας αριθμ. 22) εδρεύοντος Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΚΛΥΣΤΗΡΑ), ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ζ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ταχ. Δ/νση: Απολλωνία Τ.Κ. 840 03 - ΣΙΦΝΟΣ Αριθμός Σύμβασης : 4 ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Στην Κέρκυρα, σήμερα,, ημέρα,. μεταξύ :

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Στην Κέρκυρα, σήμερα,, ημέρα,. μεταξύ : ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΩΝ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ WC ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΘΥΡΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

Στη Λάρισα σήμερα την , ημέρα Δευτέρα, οι κάτωθι συμβαλλόμενοι :

Στη Λάρισα σήμερα την , ημέρα Δευτέρα, οι κάτωθι συμβαλλόμενοι : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 1, Τ.Κ. : 412 22 ΛΑΡΙΣΑ 31/08/2015 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 61671 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΑ : ΧΡ. ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΟΥΔΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Προμήθεια ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ του έργου Αυτεπιστασίας : Συντήρηση Σχολικών κτιρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 19.500 συν ΦΠΑ 23%

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 19.500 συν ΦΠΑ 23% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 19.500 συν ΦΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

13PROC001536085 2013-07-09

13PROC001536085 2013-07-09 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 3 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΦΟΡΕΑΣ Γ.Ν ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΜΗΜΑ : Οικονομικού ΓΡΑΦΕΙΟ : Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2382350522 FAX: 2382 0 82362 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ: Προμήθεια συστήματος θέρμανσης με αντλία θερμότητας και θερμαντικά σώματα για τα 1ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Αριθμ.

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ: Προμήθεια συστήματος θέρμανσης με αντλία θερμότητας και θερμαντικά σώματα για τα 1ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Αριθμ. ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ: Προμήθεια συστήματος θέρμανσης με αντλία θερμότητας και θερμαντικά σώματα για τα 1ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Αριθμ.Μελ Π24/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΙΛΚΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 5, του μηνός Νοεμβρίου, του έτους 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ.,

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 5, του μηνός Νοεμβρίου, του έτους 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές» Αχαρνές, 05/11/2014 Αριθμ. πρωτ.: 87537

Διαβάστε περισσότερα

Α.Σ.: Προς: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε (ΕΛΤΑ ΑΕ)

Α.Σ.: Προς: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε (ΕΛΤΑ ΑΕ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση : Μεσογείων 119 Ταχ.Κωδ. : 101 92 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΗ- ΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ (ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEDIA) ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑ- ΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα