ΟΘΟΝΗ CINEMA 3D ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΘΟΝΗ CINEMA 3D ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ"

Transcript

1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΟΘΟΝΗ CINEMA 3D Πριν να θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΘΟΝΗΣ CINEMA 3D D2342P

2 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 3 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 3 Αφαίρεση από τη συσκευασία 4 Εξαρτήματα και κουμπιά 6 Εγκατάσταση της οθόνης 6 - Τοποθέτηση της βάσης στήριξης 6 - Αφαίρεση της βάσης στήριξης και του κυρίως σώματος της βάσης 7 - Επιτραπέζια τοποθέτηση 8 - Επιτοίχια τοποθέτηση 19 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 20 Προκαθορισμένες λειτουργίες (Ανάλυση) 20 ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ 3D HDMI 20 Ενδεικτική λυχνία 21 ΠΡΟΦΥΛΆΞΕΙΣ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΉ ΕΙΚΌΝΩΝ 3D 22 ΣΩΣΤΉ ΣΤΆΣΗ ΤΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ 10 ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ 10 Σύνδεση σε υπολογιστή 10 - Σύνδεση D-SUB 10 - Σύνδεση DVI-D 10 - Σύνδεση HDMI 22 Σωστή στάση του σώματος για τη χρήση της οθόνης. 22 Προφυλάξεις κατά την προβολή εικόνων 3D 12 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ 12 Πρόσβαση στα κύρια μενού. 13 Προσαρμογή ρυθμίσεων 13 - Ρυθμίσεις μενού 14 - Ρυθμίσεις 3D (μόνο σε λειτουργία 3D) 14 - Ρυθμίσεις ήχου (υποστηρίζεται μόνο σε HDMI) 15 - Ρυθμίσεις SUPER ENERGY SAV- ING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) 16 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ 18 ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΆΤΩΝ ΚΑΤΆ ΤΗ ΧΡΉΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ 3D

3 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 3 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Αφαίρεση από τη συσκευασία Ελέγξτε αν στη συσκευασία του προϊόντος περιλαμβάνονται τα παρακάτω εξαρτήματα. Αν λείπουν εξαρτήματα, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο από τον οποίο αγοράσατε το προϊόν. Οι εικόνες σε αυτό το εγχειρίδιο ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό προϊόν και τα εξαρτήματα. CD(Εγχειρίδιο χρήστη)/κάρτα CD προγράμματος λογισμικού 3D TriDef/Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης Καλώδιο τροφοδοσίας Κυρίως σώμα βάσης Καλώδιο D-SUB (Αυτό το καλώδιο ενδέχεται να έχει προσαρτηθεί στο προϊόν πριν από την κυκλοφορία του). Καλώδιο DVI-D (Αυτό το καλώδιο δεν συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις χώρες). Βάση στήριξης Γυαλιά 3D (Κανονικά) Γυαλιά 3D (Προσαρτώμενα) ΠΡΟΣΟΧΗ yγια λόγους ασφαλείας και για να διατηρηθεί η διάρκεια ζωής των προϊόντων, μην χρησιμοποιείτε μη εγκεκριμένα εξαρτήματα. yοι ζημιές ή οι τραυματισμοί που οφείλονται στη χρήση μη εγκεκριμένων εξαρτημάτων δεν καλύπτονται από την εγγύηση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ yτα εξαρτήματα που παρέχονται μαζί με το προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με το μοντέλο. yοι προδιαγραφές του προϊόντος ή τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, σε περίπτωση αναβάθμισης των λειτουργιών του προϊόντος. yγια να εξασφαλίσετε τη συμβατότητα του προϊόντος, χρησιμοποιείτε θωρακισμένα καλώδια διασύνδεσης σήματος (καλώδιο RGB / καλώδιο DVI-D) με πυρήνες φερρίτη.

4 4 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Εξαρτήματα και κουμπιά Δείκτης τροφοδοσίας yαναμμένος: Ενεργοποιημένη οθόνη yσβηστός: Απενεργοποιημένη οθόνη (Κουμπί λειτουργίας) Κουμπί (Ανατρέξτε στη σελ.12) AC-IN/ D-SUB DVI-D HDMI Πίνακας σύνδεσης (Ανατρέξτε στη σελ.10)

5 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5 ΜΕΝΟΥ 3D ΑΥΤΟΜΑΤΑ Κουμπί ΗΧΟΣ (Μόνο σε λειτουργία HDMI) ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ (Κουμπί λειτουργίας) Περιγραφή Πρόσβαση στα κύρια μενού.(ανατρέξτε στη σελ.13) OSD ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ/ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ Κουμπί ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙ- ΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ρυθμίσεις προβολής 3D. (Ανατρέξτε στη σελ.14) Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να κλειδώσετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις των στοιχείων ελέγχου, ώστε να μην αλλάξουν ακούσια. Πιέστε το κουμπί ΜΕΝΟΥ επί αρκετά δευτερόλεπτα. Θα πρέπει να εμφανιστεί το μήνυμα "OSD ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ". Μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα στοιχεία ελέγχου OSD οποιαδήποτε στιγμή, πιέζοντας επί αρκετά δευτερόλεπτα το κουμπί ΜΕΝΟΥ. Θα πρέπει να εμφανιστεί το μήνυμα "OSD ΞΕΚΛΕΙ- ΔΩΜΕΝΟ". Χρησιμοποιήστε αυτό το κουμπί, για να εισέλθετε στο μενού ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Για περισσότερες πληροφορίες (Ανατρέξτε στη σελ.15) Όταν προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις οθόνης, να πιέζετε πάντα το κουμπί ΑΥΤΟΜΑΤΑ στο OSD ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΘΟΝΗΣ. (Υποστηρίζεται μόνο στην αναλογική λειτουργία) Η καλύτερη κατάσταση προβολής 1920 x 1080 Ρυθμίστε τον ήχο της οθόνης. (Ανατρέξτε στη σελ.14) Μπορείτε να επιλέξετε το σήμα εισόδου. y Όταν έχουν συνδεθεί δύο σήματα εισόδου, μπορείτε να επιλέξετε το σήμα εισόδου (D-SUB/DVI/HDMI) που θέλετε. y Όταν έχει συνδεθεί μόνο ένα σήμα εισόδου, εντοπίζεται αυτόματα. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι D-SUB. Έξοδος από το OSD (ενδείξεις επί της οθόνης). Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της τηλεόρασης. Δείκτης τροφοδοσίας Ο δείκτης τροφοδοσίας έχει μπλε χρώμα, όταν η οθόνη λειτουργεί κανονικά (Σε λειτουργία). Αν η οθόνη βρίσκεται σε λειτουργία αδράνειας, ο δείκτης τροφοδοσίας αναβοσβήνει σε μπλε χρώμα.

6 6 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Εγκατάσταση της οθόνης Τοποθέτηση της βάσης στήριξης 1 Τοποθετήστε τη συσκευή σε μια επίπεδη και μαλακή επιφάνεια, με την οθόνη προς τα κάτω. ΠΡΟΣΟΧΗ Τοποθετήστε ένα ελαστικό στρώμα ή ένα μαλακό προστατευτικό ύφασμα στην επιφάνεια, για να προστατεύσετε την οθόνη από τυχόν φθορές. Αφαίρεση της βάσης στήριξης και του κυρίως σώματος της βάσης 1 Τοποθετήστε τη συσκευή σε μια επίπεδη και μαλακή επιφάνεια, με την οθόνη προς τα κάτω. 2 Τραβήξτε τη Βάση στήριξης και το Κυρίως σώμα βάσης από την οθόνη. 2 Συναρμολογήστε τη Κυρίως σώμα βάσης στο προϊόν με τη σωστή κατεύθυνση, όπως φαίνεται στην εικόνα. Σπρώξτε τη βάση μέχρι να ακούσετε έναν ήχο "κλικ". Σώμα άρθρωσης 3 Στρέψτε τη βίδα προς τα αριστερά με ένα νόμισμα και, στη συνέχεια, τραβήξτε τη Βάση στήριξης από το Κυρίως σώμα βάσης. Κυρίως σώμα βάσης 3 Προσαρμόστε τη Βάση στήριξης και σφίξτε τη βίδα προς τα δεξιά με ένα νόμισμα. Βάση στήριξης ΠΡΟΣΟΧΗ yστην εικόνα απεικονίζεται η γενική μέθοδος σύνδεσης. Η οθόνη σας ενδέχεται να διαφέρει από τα εξαρτήματα που εμφανίζονται στην εικόνα. yμην μεταφέρετε το προϊόν ανάποδα, κρατώντας το μόνο από τη βάση στήριξης. Μπορεί να πέσει και να καταστραφεί ή να τραυματίσετε τα πόδια σας.

7 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 7 Επιτραπέζια τοποθέτηση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ 1 Σηκώστε και τοποθετήστε την οθόνη σε κατακόρυφη θέση επάνω σε ένα τραπέζι. Αφήστε απόσταση (τουλάχιστον) 10 εκ. από τον τοίχο για επαρκή εξαερισμό. Όταν ρυθμίζετε τη γωνία, μην κρατάτε την οθόνη από το κάτω μέρος της, όπως φαίνεται στην εικόνα διότι μπορεί να τραυματίσετε τα δάχτυλά σας. 10 εκ. 10 εκ. 10 εκ. 10 εκ. Μην αγγίζετε και μην πιέζετε την οθόνη όταν ρυθμίζετε τη γωνία της συσκευής. 2 Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας σε μια πρίζα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Δώστε κλίση από +15 έως -5 μοίρες στην οθόνη για να ρυθμίσετε τη γωνία προβολής ανάλογα με τις ανάγκες σας Πιέστε το κουμπί (λειτουργίας) στον μπροστινό πίνακα ελέγχου, για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Μπροστά Πίσω ΠΡΟΣΟΧΗ Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας προτού μετακινήσετε την οθόνη σε άλλη θέση. Διαφορετικά, ενδέχεται να προκληθεί ηλεκτροπληξία.

8 8 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Χρήση του συστήματος ασφαλείας Kensington Η υποδοχή του συστήματος ασφαλείας Kensington βρίσκεται στο πίσω μέρος της οθόνης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση και τη χρήση του συστήματος, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο που παρέχεται με το σύστημα ασφαλείας Kensington ή επισκεφτείτε τη διεύθυνση Επιτοίχια τοποθέτηση Για σωστό εξαερισμό, αφήστε ελεύθερο χώρο 10 εκ. γύρω από κάθε πλευρά και από τον τοίχο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση, απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπό σας και ανατρέξτε στις οδηγίες εγκατάστασης και ρύθμισης που συνοδεύουν την επιτοίχια βάση στήριξης με δυνατότητα κλίσης(διατίθεται ξεχωριστά). Συνδέστε το καλώδιο του συστήματος ασφαλείας Kensington στην οθόνη και σε ένα τραπέζι. 10 εκ. 10 εκ. 10 εκ. 10 εκ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το σύστημα ασφαλείας Kensington είναι προαιρετικό. Μπορείτε να το αγοράσετε από τα περισσότερα καταστήματα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών. Όταν εγκαθιστάτε την οθόνη, χρησιμοποιώντας μια βάση στήριξης σε τοίχο (προαιρετικά εξαρτήματα), τοποθετήστε την προσεκτικά ώστε να μην πέσει. Εφαρμόστε το παρακάτω πρότυπο VESA. yέως και 784,8 mm (30,9 ίντσες) * Πάχος επιτοίχιας βάσης στήριξης: 2,6 mm * Βίδα: Φ 4,0 mm x βήμα 0,7 mm x μήκος 10 mm y787,4 mm (31,0 ίντσες) και άνω * Χρησιμοποιήστε επιτοίχια βάση στήριξης και βίδες που πληρούν τις απαιτήσεις του προτύπου VESA.

9 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 9 Μοντέλο ΠΡΟΣΟΧΗ D2342P VESA (A x B) 75 x 75 Κανονική βίδα M4 Αριθμός βιδών 4 Επιτοίχια βάση RW120 στήριξης (προαιρετική) yαποσυνδέστε πρώτα το καλώδιο τροφοδοσίας και, στη συνέχεια, μετακινήστε ή εγκαταστήστε την οθόνη. Διαφορετικά, ενδέχεται να προκληθεί ηλεκτροπληξία. yαν εγκαταστήσετε την οθόνη στην οροφή ή σε επικλινή τοίχο, υπάρχει κίνδυνος να πέσει και να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. yχρησιμοποιείτε μόνο εγκεκριμένες επιτοίχιες βάσεις στήριξης της LG και επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο ή με εξειδικευμένο προσωπικό. yμην σφίγγετε υπερβολικά τις βίδες, καθώς ενδέχεται να προκληθεί ζημιά στην οθόνη και να ακυρωθεί η εγγύηση. yχρησιμοποιείτε βίδες και επιτοίχιες βάσεις στήριξης που πληρούν τις απαιτήσεις του προτύπου VESA. Οι ζημιές ή οι τραυματισμοί που οφείλονται σε κακή χρήση ή στη χρήση ακατάλληλων εξαρτημάτων δεν καλύπτονται από την εγγύηση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ yχρησιμοποιήστε τις βίδες που αναφέρονται στις προδιαγραφές βιδών του προτύπου VESA. yτο κιτ επιτοίχιας στήριξης περιλαμβάνει ένα εγχειρίδιο εγκατάστασης και τα απαραίτητα εξαρτήματα. yη επιτοίχια βάση στήριξης είναι προαιρετική. Μπορείτε να αγοράσετε πρόσθετα εξαρτήματα από τον τοπικό αντιπρόσωπο. yτο μήκος των βιδών ενδέχεται να διαφέρει, ανάλογα με την επιτοίχια βάση στήριξης. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε βίδες με το κατάλληλο μήκος. yγια περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις οδηγίες που παρέχονται με την επιτοίχια βάση στήριξης.

10 10 ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ Σύνδεση σε υπολογιστή yη οθόνη υποστηρίζει τη δυνατότητα τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας (Plug & Play)*. * Plug & Play: Ο υπολογιστής αναγνωρίζει μια συσκευή, η οποία συνδέεται και ενεργοποιείται στον υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται διαμόρφωση της συσκευής ή επέμβαση του χρήστη. Σύνδεση DVI-D Μεταδίδει ψηφιακό σήμα εικόνας από τον υπολογιστή στην οθόνη. Συνδέστε τον υπολογιστή και την οθόνη με ένα καλώδιο DVI, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες. D-SUB DVI-D HDMI Σύνδεση D-SUB Μεταδίδει αναλογικό σήμα εικόνας από τον υπολογιστή στην οθόνη. Συνδέστε τον υπολογιστή και την οθόνη με το παρεχόμενο καλώδιο σήματος D-sub 15 ακίδων, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες. D-SUB DVI-D HDMI DVI OUT Σύνδεση HDMI Μεταδίδει τα ψηφιακά σήματα εικόνας και ήχου από τον υπολογιστή ή το A/V στην οθόνη. Συνδέστε τον υπολογιστή ή το A/V και την οθόνη με το καλώδιο HDMI, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες. RGB OUT D-SUB DVI-D HDMI ΣΗΜΕΙΩΣΗ yόταν χρησιμοποιείτε βύσμα καλωδίου εισόδου σήματος D-Sub για Macintosh yπροσαρμογέας Mac Για χρήση με υπολογιστές Apple Macintosh, απαιτείται ένας ξεχωριστός προσαρμογέας βύσματος για να αλλάξετε το βύσμα VGA D-SUB υψηλής πυκνότητας 15 ακίδων (3 σειρών) του παρεχόμενου καλωδίου σε βύσμα 15 ακίδων 2 σειρών. ΣΗΜΕΙΩΣΗ HDMI OUT HDMI OUT yαν χρησιμοποιείτε HDMI PC, ενδέχεται να υπάρξει πρόβλημα συμβατότητας.

11 ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ 11 ΠΡΟΣΟΧΗ yσυνδέστε το καλώδιο εισόδου σήματος και σφίξτε το, περιστρέφοντας τις βίδες προς τα δεξιά. yμην πιέζετε την οθόνη με τα δάχτυλά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα διότι μπορεί να παραμορφωθεί προσωρινά η οθόνη. yαποφύγετε την παρατεταμένη προβολή μιας στατικής εικόνας στην οθόνη για να αποφύγετε το φαινόμενο της μόνιμης αποτύπωσης εικόνων στην οθόνη. Χρησιμοποιήστε μια προφύλαξη οθόνης, αν είναι δυνατό. Λειτουργία "Αυτόματη ρύθμιση εικόνας" Πιέστε το κουμπί λειτουργίας στον μπροστινό πίνακα ελέγχου, για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Όταν ενεργοποιείται η οθόνη, εκτελείται αυτόματα η λειτουργία "Αυτόματη ρύθμισης εικόνας". (Υποστηρίζεται μόνο στην αναλογική λειτουργία) ΣΗΜΕΙΩΣΗ yαν θέλετε να χρησιμοποιήσετε δύο υπολογιστές με την οθόνη, συνδέστε το καλώδιο σήματος (D-SUB/DVI-D/HDMI) αντίστοιχα στην οθόνη. yαν ενεργοποιήσετε την οθόνη σε χαμηλή θερμοκρασία, η οθόνη ενδέχεται να τρεμοπαίξει. Αυτό είναι φυσιολογικό. yενδέχεται να εμφανιστούν στην οθόνη κάποιες κόκκινες, πράσινες ή μπλε κουκκίδες. Αυτό είναι φυσιολογικό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ yλειτουργία "Αυτόματη ρύθμιση εικόνας". Αυτή η λειτουργία παρέχει στο χρήστη τις βέλτιστες ρυθμίσεις εικόνας. Όταν συνδέεται για πρώτη φορά η οθόνη, αυτή η λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα τη συσκευή στις βέλτιστες ρυθμίσεις εικόνας για μεμονωμένα σήματα εισόδου. (Υποστηρίζεται μόνο στην αναλογική λειτουργία) yλειτουργία ΑΥΤΟΜΑΤΟ. Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα, όπως θολή εικόνα ή γράμματα, τρεμόπαιγμα οθόνης ή κεκλιμένη εικόνα κατά τη χρήση της συσκευής ή αφού αλλάξετε την ανάλυση της οθόνης, πιέστε το κουμπί λειτουργίας ΑΥ- ΤΟΜΑΤΟ, για να βελτιώσετε την ανάλυση. (Υποστηρίζεται μόνο στην αναλογική λειτουργία)

12 12 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ Πρόσβαση στα κύρια μενού. 1 Πιέστε οποιοδήποτε κουμπί στο μπροστινό μέρος της οθόνης, για να εμφανιστεί το μενού OSD MONITOR SETUP (ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΘΟΝΗΣ). 2 Πιέστε το στοιχείο του μενού που θέλετε. 3 Αλλάξτε την τιμή του στοιχείου μενού, πιέζοντας τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος της οθόνης. Για να επιστρέψετε στο ανώτερο μενού ή για να ρυθμίσετε άλλα στοιχεία μενού, χρησιμοποιήστε το κουμπί του επάνω βέλους ( ). 4 Επιλέξτε ΕΞΟΔΟΣ, για να βγείτε από το μενού OSD. Κουμπιά οθόνης MENU(ΜΕΝΟΥ) (Ανατρέξτε στη σελ.13) Ρύθμιση επιλογών οθόνης. AUTO (ΑΥΤΟΜΑΤΑ) (Ανατρέξτε στη σελ.5) Βελτιστοποίηση της ανάλυσης. EXIT (ΕΞΟΔΟΣ) Έξοδος από το μενού OSD. MONITOR SETUP MENU 3D AUTO Ή ΧΟΣ INPUT EXIT 3D (Ανατρέξτε στη σελ.14) Ορισμός της λειτουργίας 3D. ΉΧΟΣ (Ανατρέξτε στη σελ.14) Ρύθμιση της έντασης του ήχου. ΕΙΣΟΔΟΣ Ορισμός της εξωτερικής εισόδου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ανάλογα με τον τύπο του σήματος εισόδου, ενεργοποιούνται διαφορετικά στοιχεία μενού. yλειτουργία D-SUB / DVI: ΜΕΝΟΥ, 3D, ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΕΙΣΟΔΟΣ, EXIT (ΕΞΟΔΟΣ) yλειτουργία HDMI: ΜΕΝΟΥ, 3D, ΗΧΟΣ, ΕΙΣΟΔΟΣ, EXIT (ΕΞΟΔΟΣ)

13 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ 13 Προσαρμογή ρυθμίσεων Ρυθμίσεις μενού 1 Πιέστε οποιοδήποτε κουμπί στο μπροστινό μέρος της οθόνης, για να εμφανιστεί το μενού OSD MONITOR SETUP (ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΘΟΝΗΣ). 2 Πιέστε το κουμπί ΜΕΝΟΥ, για να εμφανιστούν οι επιλογές του μενού OSD. 3 Ορίστε τις επιλογές, πιέζοντας τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος της οθόνης. 4 Επιλέξτε ΕΞΟΔΟΣ, για να βγείτε από το μενού OSD. Για να επιστρέψετε στο ανώτερο μενού ή για να ρυθμίσετε άλλα στοιχεία μενού, χρησιμοποιήστε το κουμπί του επάνω βέλους ( ). ΜΕΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 3D COLOR EFFECT ΘΕΡΜ. ΧΡΩΜ ΠΡΟΡΥΘΜ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΥΡΟΥ ΓΛΩΣΣΑ SUPER ENERGY SAVING ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜ ΕΥΡΕΙΑ OFF ΠΡΟΡΥΘΜ ΘΕΡΜΟ Y Ψ H Λ O ΟΧΙ EXIT Στη συνέχεια περιγράφονται οι διαθέσιμες ρυθμίσεις προγράμματος. Μενού Αναλογικό Ψηφιακό HDMI Περιγραφή ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ Ρύθμιση φωτεινότητας της οθόνης. ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ WIDE Μετάβαση σε λειτουργία πλήρους οθόνης, ανάλογα με το σήμα εικόνας εισόδου. ΚΑΝΟΝΙΚΗ Αλλαγή της αναλογίας του σήματος εικόνας εισόδου σε κανονική αναλογία. * Αυτή η λειτουργία έχει αποτέλεσμα, μόνο αν η ανάλυση εισόδου είναι χαμηλότερη από την αναλογία της οθόνης (16:9). 3D COLOR EFFECT Η ποιότητα της εικόνας βελτιστοποιείται στη λειτουργία 3D. ΘΕΡΜ.ΧΡΩΜ ΠΡΟΡΥΘΜ Επιλογή του χρώματος της οθόνης. y ΘΕΡΜΟ: Ρύθμιση της οθόνης σε θερμή θερμοκρασία χρώματος (περισσότερο κόκκινο). y ΜΕΣΟ: Ρύθμιση της οθόνης σε μέση θερμοκρασία χρώματος. y ΨΥΧΡΟ: Ρύθμιση της οθόνης σε ψυχρή θερμοκρασία χρώματος (περισσότερο μπλε). ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ Ρύθμιση αντίθεσης της οθόνης. ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΥΡΟΥ (Υποστηρίζεται μόνο σε λειτουργία HDMI) ΓΛΩΣΣΑ Αλλαγή της γλώσσας του μενού. SUPER ENERGY SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) FACTORY (ΕΡΓΟΣ- ΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙ- ΣΕΙΣ) yαναλογικό: Είσοδος D-SUB (αναλογικό σήμα). yψηφιακό: Είσοδος DVI-D (ψηφιακό σήμα). yhdmi: Είσοδος HDMI (ψηφιακό σήμα). y ΚΟΚΚΙΝΟ: Ρύθμιση προσωπικών επιπέδων κόκκινου χρώματος. y ΠΡΑΣΙΝΟ: Ρύθμιση προσωπικών επιπέδων πράσινου χρώματος. y ΜΠΛΕ: Ρύθμιση προσωπικών επιπέδων μπλε χρώματος. Μπορείτε να ορίσετε το επίπεδο offset (αντιστάθμιση). Αν επιλέξετε "ΥΨΗ- ΛΟ", η οθόνη θα είναι φωτεινή, και αν επιλέξετε "ΧΑΜΗΛΟ", η οθόνη θα είναι σκοτεινή. y Offset (Αντιστάθμιση): Ως κριτήριο του σήματος εικόνας, είναι η πιο σκοτεινή οθόνη που μπορεί να εμφανίσει η συσκευή. Ορισμός της λειτουργίας SUPER ENERGY SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟ- ΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ). Επαναφορά των αρχικών, εργοστασιακών ρυθμίσεων της οθόνης.

14 14 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ Ρυθμίσεις 3D (μόνο σε λειτουργία 3D) 1 Πιέστε οποιοδήποτε κουμπί στο μπροστινό μέρος της οθόνης, για να εμφανιστεί το μενού OSD MONITOR SETUP (ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΘΟΝΗΣ). 2 Πιέστε το κουμπί 3D, για να εμφανιστούν οι επιλογές του μενού OSD. 3D 3D MODE 3D L/R CHANGE 3D - > 2D OFF(1/4) R-L(1/2) OFF EXIT 3 Ορίστε τις επιλογές, πιέζοντας τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος της οθόνης. 4 Επιλέξτε EXIT (ΕΞΟΔΟΣ), για να βγείτε από το μενού OSD. Για να επιστρέψετε στο ανώτερο μενού ή για να ρυθμίσετε άλλα στοιχεία μενού, χρησιμοποιήστε το κουμπί του επάνω βέλους ( ). Στη συνέχεια περιγράφονται οι διαθέσιμες ρυθμίσεις εικόνας. Μενού 3D MODE 3D L/R CHANGE 3D - > 2D Περιγραφή Επιλογή της μορφής των δεδομένων εικόνας 3D. (Ενεργοποιημένο μόνο για HDMI VIDEO TIMING/ΧΡΟ- ΝΙΣΜΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ HDMI) SIDE BY SIDE TOP & BOTTOM LINE INTERLACED Η αριστερή και η δεξιά εικόνα διευθετούνται σε διάταξη κάθετης στοίχισης καρέ. Η αριστερή και η δεξιά εικόνα διευθετούνται σε διάταξη οριζόντιας στοίχισης καρέ. Η αριστερή και η δεξιά εικόνα διευθετούνται σε γραμμή προς γραμμή. OFF Απενεργοποίηση της λειτουργίας 3D. Αλλαγή του καρέ που εμφανίζεται σε κάθε μάτι. R-L L-R Οι μονές γραμμές είναι η δεξιά εικόνα και οι ζυγές γραμμές είναι η αριστερή εικόνα. Οι μονές γραμμές είναι η αριστερή εικόνα και οι ζυγές γραμμές είναι η δεξιά εικόνα. Μετατροπή των εικόνων 3D σε 2D. (Ενεργοποιημένο μόνο για HDMI VIDEO TIMING/ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ HDMI) OFF Εμφάνιση εικόνων στη λειτουργία 3D. ON Εμφάνιση εικόνων στη λειτουργία 2D. ΣΗΜΕΙΩΣΗ yλειτουργία 3D. SIDE BY SIDE TOP & BOTTOM LINE INTERLACED yαν η επιλογή 3D που έχει επιλεγεί δεν είναι σωστή, ενδέχεται να μην εμφανίζονται σωστά οι εικόνες. Ρυθμίσεις ήχου (υποστηρίζεται μόνο σε HDMI) 1 Πιέστε οποιοδήποτε κουμπί στο μπροστινό μέρος της οθόνης, για να εμφανιστεί το μενού OSD MONITOR SETUP (ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΘΟΝΗΣ). ΗΧΟΣ 2 Πιέστε το κουμπί ΗΧΟΣ, για να εμφανιστούν οι επιλογές του μενού OSD. 3 Ορίστε τις επιλογές, πιέζοντας τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος της οθόνης. 4 Επιλέξτε EXIT (ΕΞΟΔΟΣ), για να βγείτε από το μενού OSD. Για να επιστρέψετε στο ανώτερο μενού ή για να ρυθμίσετε άλλα στοιχεία μενού, χρησιμοποιήστε το κουμπί του επάνω βέλους ( ). EXIT 50

15 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ 15 Ρυθμίσεις SUPER ENERGY SAVING (ΜΕ- ΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) 1 Πιέστε οποιοδήποτε κουμπί στο μπροστινό μέρος της οθόνης, για να εμφανιστεί το μενού OSD MONITOR SETUP (ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΘΟΝΗΣ). 2 Πιέστε το κουμπί ΜΕΝΟΥ, για να εμφανιστούν οι επιλογές του μενού OSD. SUPER ENERGY SAVING SUPER SAVING : 5 W/h LED SAVING : 12 W/h ON OFF ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕ ΙΑΣ: 20 W ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ CO2: 16 g 3 Επιλέξτε SUPER ENERGY SAVING (MΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙ- ΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ), πιέζοντας τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος της οθόνης και ορίστε τις επιλογές. 4 Επιλέξτε EXIT (ΕΞΟΔΟΣ), για να βγείτε από το μενού OSD. Για να επιστρέψετε στο ανώτερο μενού ή για να ρυθμίσετε άλλα στοιχεία μενού, χρησιμοποιήστε το κουμπί του επάνω βέλους ( ). OK EXIT Στη συνέχεια περιγράφονται οι διαθέσιμες ρυθμίσεις εικόνας. Μενού ON OFF ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ Περιγραφή Ενεργοποίηση της λειτουργίας SUPER ENERGY SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡ- ΓΕΙΑΣ). Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια. Απενεργοποίηση της λειτουργίας SUPER ENERGY SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡ- ΓΕΙΑΣ). Επαναφέρει τις τιμές συνολικής μείωσης κατανάλωσης ενέργειας και τις εκτιμήσεις μείωσης εκπομπών CO2. ΣΗΜΕΙΩΣΗ yσυνολικη ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Η ενέργεια που εξοικονομείται κατά τη χρήση της οθόνης. yσυνολικη ΜΕΙΩΣΗ CO2: Αλλαγή της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ σε CO2. ysaving DATA(W/h) (ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (W/h)) SUPER SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ) LED SAVING (ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ LED) 584 mm (23 ίντσες) 5 W/h 12 W/h yη εξοικονόμηση δεδομένων εξαρτάται από την οθόνη. Έτσι, αυτές οι τιμές θα πρέπει να διαφέρουν, ανάλογα με την οθόνη και τον προμηθευτή της οθόνης. yη LG υπολόγισε αυτές τις τιμές χρησιμοποιώντας "εκπομπή σήματος εικόνας". yη εξοικονόμηση LED αφορά την ισχύ που είναι δυνατό να εξοικονομηθεί με τη χρήση οθόνης WLED αντί οθόνης CCFL. yη SUPER SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ) αφορά την ισχύ που είναι δυνατό να εξοικονομηθεί με τη χρήση της λειτουργίας SUPER ENERGY SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ).

16 16 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Προτού καλέσετε την τεχνική υποστήριξη, ελέγξτε τα ακόλουθα. Δεν εμφανίζεται εικόνα Είναι συνδεδεμένο το καλώδιο τροφοδοσίας της οθόνης; Είναι αναμμένη η ενδεικτική λυχνία λειτουργίας; Έχει ενεργοποιηθεί η οθόνη και η ενδεικτική λυχνία λειτουργίας είναι μπλε ή πράσινη; Η ενδεικτική λυχνία λειτουργίας τρεμοπαίζει; Εμφανίζεται στην οθόνη ένα μήνυμα "ΣΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ"; Εμφανίζεται στην οθόνη ένα μήνυμα "ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΗΜΑ- ΤΟΣ"; yελέγξτε αν έχει συνδεθεί σωστά το καλώδιο τροφοδοσίας στην πρίζα. yπιέστε το κουμπί λειτουργίας. yρυθμίστε τη φωτεινότητα και την αντίθεση. yαν η οθόνη βρίσκεται σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας, κουνήστε το ποντίκι ή πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο του πληκτρολογίου για να επαναφέρετε την οθόνη. yενεργοποιήστε τον υπολογιστή. y Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται, όταν το σήμα από τον υπολογιστή (κάρτα γραφικών) βρίσκεται εκτός των ορίων του εύρους της οριζόντιας ή της κατακόρυφης συχνότητας της οθόνης. Ανατρέξτε στην ενότητα "Προδιαγραφές" του παρόντος εγχειριδίου και ρυθμίστε ξανά την οθόνη. yαυτό το μήνυμα εμφανίζεται, όταν δεν έχει συνδεθεί το καλώδιο σήματος ανάμεσα στον υπολογιστή και την οθόνη. Ελέγξτε το καλώδιο σήματος και προσπαθήστε ξανά. Εμφανίζεται στην οθόνη ένα μήνυμα "OSD ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ"; Εμφανίζεται το μήνυμα "OSD ΚΛΕΙ- ΔΩΜΕΝΟ", όταν πιέζετε το κουμπί ΜΕΝΟΥ; yμπορείτε να ασφαλίσετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις των στοιχείων ελέγχου, ώστε να μην αλλάξουν ακούσια. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα στοιχεία ελέγχου OSD οποιαδήποτε στιγμή, πιέζοντας επί αρκετά δευτερόλεπτα το κουμπί ΜΕΝΟΥ: θα εμφανιστεί το μήνυμα "OSD ΞΕ- ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ". Η προβολή εικόνας δεν είναι σωστή Η θέση προβολής δεν είναι σωστή. Στο φόντο της οθόνης, είναι ορατές κατακόρυφες γραμμές ή λωρίδες. Εμφανίζεται οριζόντιος θόρυβος σε οποιαδήποτε εικόνα ή οι χαρακτήρες δεν εμφανίζονται με ευκρίνεια. y Πιέστε το κουμπί ΑΥΤΟΜΑΤΑ, για να τεθεί αυτόματα η προβολή της εικόνας στην ιδανική ρύθμιση. y Πιέστε το κουμπί ΑΥΤΟΜΑΤΑ, για να τεθεί αυτόματα η προβολή της εικόνας στην ιδανική ρύθμιση. y Πιέστε το κουμπί ΑΥΤΟΜΑΤΑ, για να τεθεί αυτόματα η προβολή της εικόνας στην ιδανική ρύθμιση. y Ανατρέξτε στις επιλογές Πίνακας Ελέγχου Οθόνη Ρυθμίσεις και ορίστε την προτεινόμενη ανάλυση οθόνης ή ορίστε την ιδανική ρύθμιση για την προβολή εικόνας. Ορίστε τη ρύθμιση χρώματος σε τιμή υψηλότερη από 24 bit (φυσικά χρώματα).

17 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ 17 ΠΡΟΣΟΧΗ yανατρέξτε στις επιλογές Πίνακας Ελέγχου Οθόνη Ρυθμίσεις και ελέγξτε αν έχει αλλάξει η συχνότητα ή η ανάλυση. Αν έχει αλλάξει κάποια από τις ρυθμίσεις, προσαρμόστε ξανά την κάρτα γραφικών στην προτεινόμενη ανάλυση. yαν δεν επιλεγεί η προτεινόμενη ανάλυση (βέλτιστη ανάλυση), τα γράμματα μπορεί να είναι θολά και η οθόνη σκοτεινή, περικομμένη ή αλλοιωμένη. Φροντίστε να επιλέξετε την προτεινόμενη ανάλυση. yη μέθοδος ρύθμισης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον υπολογιστή και το λειτουργικό σύστημα και η ανάλυση που αναφέρεται παραπάνω ίσως να μην υποστηρίζεται από την απόδοση της κάρτας γραφικών. Σε αυτή την περίπτωση, απευθυνθείτε στον κατασκευαστή του υπολογιστή ή της κάρτας γραφικών. Η προβολή εικόνας δεν είναι σωστή Εμφανίζεται μόνο ένα χρώμα στην οθόνη ή το χρώμα δεν είναι φυσιολογικό. Η οθόνη αναβοσβήνει. yελέγξτε αν έχει συνδεθεί σωστά το καλώδιο σήματος και, αν χρειάζεται, χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι, για να το στερεώσετε. yβεβαιωθείτε ότι η κάρτα γραφικών έχει τοποθετηθεί σωστά στην υποδοχή. y Ορίστε τη ρύθμιση χρώματος σε τιμή υψηλότερη από 24 bit (φυσικά χρώματα) στις επιλογές Πίνακας Ελέγχου Ρυθμίσεις. y Ελέγξτε αν έχει οριστεί η πεπλεγμένη λειτουργία για την οθόνη και, αν ναι, αλλάξτε την στην προτεινόμενη ανάλυση. Εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα "Unrecognized monitor, Plug&Play (VESA DDC) monitor found"; (Άγνωστη οθόνη, βρέθηκε οθόνη Plug&Play (VESA DDC)) Έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης; y Φροντίστε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης από το CD (ή τη δισκέτα) του προγράμματος οδήγησης οθόνης που παρέχεται με την οθόνη. Μπορείτε, επίσης, να κάνετε λήψη του προγράμματος οδήγησης από την τοποθεσία μας στο Web, στη διεύθυνση: y Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα γραφικών υποστηρίζει τη λειτουργία Plug&Play.

18 18 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΆΤΩΝ ΚΑΤΆ ΤΗ ΧΡΉΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ 3D Όταν απενεργοποιείται η οθόνη, εμφανίζεται ένα μοτίβο δίνης σε αυτήν. y Αυτό προκαλείται από την παρεμβολή του εξωτερικού φωτός στο στρώμα αέρα μεταξύ της επιφάνειας της οθόνης LCD και του φίλτρου 3D. Το μοτίβο είναι σχεδόν αόρατο, όταν θα ενεργοποιήσετε και πάλι την οθόνη. Δεν εμφανίζεται σωστά η εικόνα 3D Αν δεν χρησιμοποιείτε τα γυαλιά που παρέχονται με την οθόνη, Αν βλέπετε εικόνες 3D εκτός της βέλτιστης γωνίας ή απόστασης προβολής, Αν δεν έχετε ορίσει την ανάλυση, Αν οι εικόνες που βλέπει το αριστερό και το δεξί μάτι είναι αντιστραμμένες, Δεν εμφανίζονται εικόνες 3D παρά μόνο εικόνες 2D. Αν η "TriDef 3D" δεν λειτουργεί σωστά y Όταν προβάλετε εικόνες 3D σε αυτή την οθόνη, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα γυαλιά που παρέχονται με την οθόνη. Τα γυαλιά έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντισταθμίζουν οπτικά το φίλτρο 3D που είναι προσαρτημένο στην επιφάνεια της οθόνης. Αν φοράτε γυαλιά άλλου κατασκευαστή, ίσως να μην βλέπετε σωστά τις εικόνες 3D στην οθόνη. y Η βέλτιστη γωνία προβολής της οθόνης είναι 12 σε κατακόρυφη κατεύθυνση και 80 σε οριζόντια κατεύθυνση. Η βέλτιστη απόσταση προβολής είναι από 50 εκ. έως 90 εκ. από την οθόνη. Όταν βλέπετε εικόνες 3D εκτός της βέλτιστης γωνίας ή απόστασης προβολής, οι εικόνες εμφανίζονται επικαλυπτόμενες ή δεν εμφανίζονται σωστά στη λειτουργία 3D. y Ορίστε τη μέγιστη ανάλυση οθόνης (1920 x 60 Hz) από τις ρυθμίσεις οθόνης. Το λογισμικό 3D ίσως να μην λειτουργεί σωστά, αν δεν έχει οριστεί η μέγιστη ανάλυση. y Το δεξί μάτι βλέπει στην οθόνη τις εικόνες των λωρίδων στις μονές γραμμές. Αν βλέπετε μόνο τις εικόνες των λωρίδων και όχι εικόνες 3D, ορίστε να εμφανίζονται οι εικόνες για το δεξί μάτι στις μονές γραμμές, αλλάζοντας την επιλογή του προγράμματος αναπαραγωγής ή προβολής στο λογισμικό 3D. y Αυτή η οθόνη λειτουργεί τόσο σε 2D όσο και σε 3D. Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο σε λειτουργία 3D, αν το βίντεο έχει δημιουργηθεί σε 3D. Αν προσπαθήσετε να προβάλετε εικόνες 2D σε 3D, ίσως να μην εμφανίζονται σωστά ή η ποιότητα της εικόνας να είναι κακή. yοι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για έναν υπολογιστή για λειτουργία σε "TriDef 3D":»» Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo ή AMD Athlon 64 X2 Dual-Core ή ανώτερος»» Μνήμη RAM 1 GB»» NVIDIA GeForce 8600 GT ή ATI X1650 XT»» Ελεύθερος χώρος στο δίσκο 500 MB»» Windows XP (SP2) (μόνο 32 bit), Windows Vista (μόνο 32 bit) ή Windows 7 (32 ή 64 bit)»» Συμβατή κάρτα ήχου DirectX 9,0c»» Σύνδεση Internet»» Μονάδα DVD-ROM»» Κάρτα δικτύου»» DirectX 9,0c

19 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 19 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Οθόνη Τύπος οθόνης Επίπεδη οθόνη LCD Active matrix-tft 58,4 εκ. (23 ίντσες) Αντιθαμβωτική επίστρωση Μέγεθος ορατής διαγωνίου: 58,4 εκ. Βήμα pixel 0,265 mm x 0,265 mm (Βήμα pixel) Είσοδος συγχρονισμού Οριζόντια συχνότητα 30 khz έως 83 khz (αυτόματα) Κατακόρυφη συχνότητα Μορφή εισόδου 56Hz έως 75Hz (D-SUB, DVI-D) 56Hz έως 61Hz (HDMI) Ξεχωριστός συγχρονισμός, Ψηφιακή Είσοδος εικόνας Είσοδος σήματος Υποδοχή D-SUB 15 ακίδων /Υποδοχή DVI-D (ψηφιακή) Υποδοχή HDMI Μορφή εισόδου Αναλογική RGB (0,7 Vp-p/ 75 Ω), ψηφιακή Ανάλυση Μέγ. D-SUB (αναλογική): 1920 x 60 Hz DVI / HDMI (ψηφιακή): 1920 x 60 Hz Plug & Play Κατανάλωση ενέργειας Είσοδος ισχύος Διαστάσεις (Πλάτος x Ύψος x Βάθος) Βάρος Προτεινόμενη DDC 2B (αναλογική, ψηφιακή, HDMI) Σε λειτουργία: 39 W (Τυπ.) Λειτουργία αδράνειας 0,5 W Εκτός λειτουργίας 0,5 W AC V~ 50 / 60 Hz 1,0 A Με τη βάση Χωρίς τη βάση 3,5 kg Εύρος κλίσης -5 έως 15 Περιβαλλοντικές συνθήκες Θερμοκρασία λειτουργίας Υγρασία λειτουργίας Θερμοκρασία αποθήκευσης Υγρασία αποθήκευσης VESA 1920 x 60 Hz 54,6 εκ. x 40,7 εκ. x 17,9 εκ. 54,6 εκ. x 34,2 εκ. x 5,7 εκ. 10 C έως 35 C 20 % έως 80 % Βάση στήριξης Προσαρτημένη ( ), Αποσπασμένη (O) Καλώδιο τροφοδοσίας Τύπος πρίζας τοίχου -10 C έως 60 C 5 % έως 90 % χωρίς συμπύκνωση Οι αναφερόμενες προδιαγραφές του προϊόντος ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, σε περίπτωση αναβάθμισης των λειτουργιών του προϊόντος.

20 20 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προκαθορισμένες λειτουργίες (Ανάλυση) Λειτουργίες οθόνης (Ανάλυση) Οριζόντια συχνότητα (khz) Κατακόρυφη συχνότητα (khz) 720 x /+ 640 x /- 640 x /- 800 x /+ 800 x / x / x / x / x / x /+ Πολικότητα (H/V) 1920 x /+ Προτεινόμενη λειτουργία ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ 3D HDMI Μορφή 3D Ανάλυση Ρυθμός ανανέωσης Περιορισμός Frame Packing 1080 p 24 Hz Frame Packing 720 p 50/60 Hz Side-by-Side (Μισό) 1080 p 50/60 Hz Side-by-Side (Μισό) 1080 i 50/60 Hz Side-by-Side (Μισό) 720 p 50/60 Hz Οριζόντια στοίχιση καρέ 1080 p 50/60 Hz Οριζόντια στοίχιση καρέ 1080 p 24 Hz Οριζόντια στοίχιση καρέ 720 p 50/60 Hz Ενδεικτική λυχνία Λειτουργία Σε λειτουργία Σε αδράνεια Εκτός λειτουργίας Χρώμα LED Μπλε Μπλε, αναβοσβήνει Σβηστή

21 ΠΡΟΦΥΛΆΞΕΙΣ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΉ ΕΙΚΌΝΩΝ 3D 21 ΠΡΟΦΥΛΆΞΕΙΣ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΉ ΕΙΚΌΝΩΝ 3D 1 Αν βλέπετε εικόνες 3D για μεγάλο χρονικό διάστημα (παίζοντας παιχνίδια, παρακολουθώντας ταινίες, κ.λπ.), ίσως να έχετε ιλίγγους. Συνιστάται να κάνετε διάλειμμα, έπειτα από μία ώρα προβολής 3D. (Ο χρόνος εμφάνισης ιλίγγων ποικίλλει, ανάλογα με την κατάσταση κάθε ατόμου). 2 Προβάλλετε τις εικόνες 3D στη βέλτιστη γωνία προβολής και στην προτεινόμενο απόσταση από το προϊόν. Διαφορετικά, οι εικόνες 3D ενδέχεται να εμφανίζονται επικαλυπτόμενες ή να μην εμφανίζονται σωστά. 3 Αν βλέπετε εικόνες 3D πολύ κοντά στο προϊόν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως να έχετε ιλίγγους ή να θολώσει η όρασή σας. Παρακολουθείτε τη συσκευή από την προτεινόμενη απόσταση. 4 Αν είστε σε ενδιαφέρουσα, είστε ηλικιωμένοι ή έχετε καρδιακά προβλήματα, συνιστάται να μην παρακολουθείτε εικόνες 3D. Οι εικόνες 3D μπορεί να προκαλέσουν αποπροσανατολισμό και σύγχυση. 5 Επίσης, οι εικόνες 3D μπορεί να προκαλέσουν ναυτία ή εμετό σε χρήστες που βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ. Σε αυτή την περίπτωση, μην παρακολουθείτε εικόνες 3D. 6 Οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να εποπτεύουν την προβολή εικόνων 3D από τα παιδιά τους, επειδή δεν είναι συνηθισμένα στην τρισδιάστατη εμπειρία και δεν γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν τους πιθανούς κινδύνους. 7 Μην χρησιμοποιείτε τα γυαλιά 3D στη θέση συμβατικών γυαλιών, γυαλιών ηλίου ή προστατευτικών γυαλιών. Μπορεί να επιβαρυνθεί η όρασή σας. 8 Μην φυλάσσετε τα γυαλιά 3D σε πολύ ζεστά ή πολύ ψυχρά μέρη. Κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει το σχήμα των γυαλιών, με αποτέλεσμα να καταστραφούν. Μην χρησιμοποιείτε τα γυαλιά 3D, αν έχουν χαλάσει. Κάτι τέτοιο μπορεί να επιβαρύνει την όρασή σας και να εμφανίσετε ιλίγγους. 9 Είναι πολύ εύκολο να γρατσουνιστούν οι φακοί των γυαλιών 3D (φιλμ που έχει υποστεί πόλωση). Καθαρίστε τους με ένα μαλακό, καθαρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε χημικά προϊόντα καθαρισμού στα γυαλιά. ΠΡΟΣΟΧΗ Προειδοποίηση σχετικά με τις κρίσεις φωτοευαισθησίας yορισμένοι χρήστες ενδέχεται να εμφανίσουν κρίση ή άλλα μη φυσιολογικά συμπτώματα, αν εκτεθούν σε φως που αναβοσβήνει ή σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο ενός βιντεοπαιχνιδιού ή μιας ταινίας. Αν κάποιο μέλος της οικογένειάς σας έχει ιστορικό επιληψίας ή οποιουδήποτε είδους κρίσεων, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν να παρακολουθήσετε βίντεο 3D. Αν παρουσιάσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω συμπτώματα κατά την προβολή εικόνων 3D, διακόψτε αμέσως την προβολή και συμβουλευτείτε το γιατρό σας, ακόμα και αν δεν είχατε ποτέ πριν τέτοιου είδους ιατρικά προβλήματα. Συμπτώματα yίλιγγος, θολή όραση ή νευρικές συσπάσεις του προσώπου, ακούσιες κινήσεις, σπασμοί, σκοτοδίνη, σύγχυση, αποπροσανατολισμός και αδυναμία αντίληψης της κατάστασης. Για να αποτρέψετε μια κρίση φωτοευαισθησίας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. yμην βλέπετε εικόνες 3D, όταν είστε κουρασμένοι ή άρρωστοι. yμην βλέπετε εικόνες 3D για μεγάλο χρονικό διάστημα. yμειώστε το βάθος της εικόνας 3D.

Πως να παρακολουθήσετε το 3 περιεχόµενο σε έναν προβολέα της BenQ:

Πως να παρακολουθήσετε το 3 περιεχόµενο σε έναν προβολέα της BenQ: Πως να παρακολουθήσετε το 3 περιεχόµενο σε έναν προβολέα της BenQ: Ο προβολέας της BenQ υποστηρίζει την αναπαραγωγή τρισδιάστατου (3D) περιεχοµένου που µεταφέρεται µέσω D-Sub, Component, HDMI, Video και

Διαβάστε περισσότερα

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που είναι στο CD-ROM για να εξοικειωθείτε με την ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οθόνες HP L2401x και x2401 με οπισθοφωτισμό LED. Οδηγός χρήσης

Οθόνες HP L2401x και x2401 με οπισθοφωτισμό LED. Οδηγός χρήσης Οθόνες HP L2401x και x2401 με οπισθοφωτισμό LED Οδηγός χρήσης 2012, Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι μόνες εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες της HP αναφέρονται στις ρητές δηλώσεις εγγύησης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Οθόνες HP Z22i και Z23i IPS. Οδηγός χρήσης

Οθόνες HP Z22i και Z23i IPS. Οδηγός χρήσης Οθόνες HP Z22i και Z23i IPS Οδηγός χρήσης 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Τα Microsoft και Windows είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα στις ΗΠΑ της Microsoft Corporation. Οι μόνες εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχοµένων

Πίνακας Περιεχοµένων Πίνακας Περιεχοµένων Ασφάλεια 1 Ηλεκτρική ασφάλεια 1 Ασφάλεια εγκατάστασης 1 Ασφάλεια καθαρισµού 1 Ειδικές σηµειώσεις για τις 2 LCD Οθόνες Περιεχόµενα συσκευασίας 2 Οδηγίες εγκατάστασης 3 Τοποθέτηση 3

Διαβάστε περισσότερα

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Microsoft είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Reflecta Σαρωτής Super 8

Reflecta Σαρωτής Super 8 Reflecta Σαρωτής Super 8 Εγχειρίδιο χρήσης 1 ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (FEDERAL COMMUNICATIONS COMMISSION) Ο παρών εξοπλισμός έχει ελεγχθεί και διαπιστώθηκε ότι συμμορφώνεται με τα όρια

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

Οθόνη βίντεο V1.

Οθόνη βίντεο V1. Οθόνη βίντεο GR 122398 122294 V1 www.avidsen.com GR ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ 1 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτή η οθόνη είναι συμβατή αποκλειστικά με τις εξωτερικές μονάδες της Avidsen με κωδ. 102297, 112297 και 112298. Βασικά χαρακτηριστικά:

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οθόνη HP ENVY 24 IPS. Οδηγός χρήσης

Οθόνη HP ENVY 24 IPS. Οδηγός χρήσης Οθόνη HP ENVY 24 IPS Οδηγός χρήσης 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Σταθμός επιτραπέζιας σύνδεσης ταξιδιού USB-C της HP. Οδηγός χρήσης

Σταθμός επιτραπέζιας σύνδεσης ταξιδιού USB-C της HP. Οδηγός χρήσης Σταθμός επιτραπέζιας σύνδεσης ταξιδιού USB-C της HP Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν ή εμπορικό σήμα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οθόνη LCD HP ZR2330w IPS LED με οπισθοφωτισμό. Οδηγός χρήσης

Οθόνη LCD HP ZR2330w IPS LED με οπισθοφωτισμό. Οδηγός χρήσης Οθόνη LCD HP ZR2330w IPS LED με οπισθοφωτισμό Οδηγός χρήσης 2012, Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Portable Media Center. Απολαύστε εύκολα ταινίες, μουσική και φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

30 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ 32 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ. 32 Πρόσβαση στα κύρια μενού 33 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΧΡΗΣΗΣ

30 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ 32 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ. 32 Πρόσβαση στα κύρια μενού 33 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LED LCD Πριν θέσετε σε λειτουργία την τηλεόραση, διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο και κρατήστε το για μελλοντική αναφορά. ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ LED LCD M2352D / M2452D / M2452D

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Οι εικόνες του παρόντος εγχειριδίου αφορούν ένα παρόμοιο μοντέλο. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές με το δικό σας μοντέλο, ο τρόπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622 Εγκατάσταση Powerline 500 Μοντέλο XAVB5622 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. Σημείωση: Οι προσαρμογείς διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Ο προσαρμογέας

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεόραση LED* ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

Τηλεόραση LED* ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Τηλεόραση LED* * Η τηλεόραση LED της LG διαθέτει οθόνη LCD με φωτισμό LED. Πριν θέσετε σε λειτουργία την τηλεόραση, διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο και κρατήστε το για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Περιεχόμενα συσκευασίας... 3 Προετοιμασία για εγκατάσταση... 4 Συνθήκες περιβάλλοντος... 4 Οδηγίες για την επιφάνεια... 5 Εγκατάσταση κάμερας στο βιντεοπροβολέα...

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Sweex. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504

Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ Ελληνικά 9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Πριν ξεκινήσετε... 116 2) Περιεχόμενα συσκευασίας... 116 3) Γενικές προφυλάξεις... 116 4) Προφυλάξεις κατά την εγκατάσταση... 116 5) Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602

Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602 Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602 Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα. Μοντέλο PLP1200

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα. Μοντέλο PLP1200 Γρήγορη έναρξη Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα Μοντέλο PLP1200 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. 2 Έναρξη χρήσης Οι προσαρμογείς Powerline προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

WDP02 Ασύρματο κιτ FHD Εγχειρίδιο Χρήσης

WDP02 Ασύρματο κιτ FHD Εγχειρίδιο Χρήσης WDP02 Ασύρματο κιτ FHD Εγχειρίδιο Χρήσης Πνευματικά δικαιώματα Copyright 2015 από την BenQ Corporation. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος. εν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, μετάδοση, αντιγραφή και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC040 Sweex Motion Tracking Webcam 1.3 Megapixel

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC040 Sweex Motion Tracking Webcam 1.3 Megapixel WC040 Sweex Motion Tracking Webcam 1.3 Megapixel Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Motion Tracking Webcam 1.3 Megapixel. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του VEKTOR FINLO. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες προτού να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex USB Webcam 100K with Microphone. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Οθόνη TFT

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Οθόνη TFT Οδηγίες χρήσης Έγχρωμη Οθόνη TFT 1286.. Περιγραφή συσκευής Η έγχρωμη οθόνη TFT ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και εξυπηρετεί στην επέκταση των μονάδων κατοικίας. Menu 2 Η ενεργή, υψηλής ανάλυσης

Διαβάστε περισσότερα

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ή να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN2000RPTv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Πριν λειτουργήσετε την οθόνη, παρακαλούμε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. Αυτό το εγχειρίδιο πρέπει να φυλαχτεί για μελλοντική αναφορά.

Πριν λειτουργήσετε την οθόνη, παρακαλούμε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. Αυτό το εγχειρίδιο πρέπει να φυλαχτεί για μελλοντική αναφορά. HS233 HSG 1155 OSD[V4.393] Πριν λειτουργήσετε την οθόνη, παρακαλούμε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. Αυτό το εγχειρίδιο πρέπει να φυλαχτεί για μελλοντική αναφορά. Αυτή η συσκευή συμμορφώνεται με

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων

Κάρτες εξωτερικών µέσων Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα του κατόχου του. Η επωνυµία Java είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

AVTECH AVK-016. AVK-016 www.tele.gr

AVTECH AVK-016. AVK-016 www.tele.gr AVTECH ΚΑΜΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ZOOM Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1 1. Σηµαντικές οδηγίες για την ασφαλή χρήση της συσκευής ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝ ΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Vibration Steering Wheel RS-100 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε

Διαβάστε περισσότερα

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά.

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά. Οδηγίες Λειτουργίας Α. Εγκαταστήστε το περικάρπιο σύμφωνα με τις οδηγίες. α) τοποθετήστε τον κατάλληλο αισθητήρα στην υποδοχή στην δεξιά πλευρά του οξύμετρου ( ο αισθητήρας παράγεται αποκλειστικά από την

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Powerline Μοντέλο PL1000v2

Γρήγορη έναρξη. Powerline Μοντέλο PL1000v2 Γρήγορη έναρξη Powerline 1000 Μοντέλο PL1000v2 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. 2 Έναρξη χρήσης Οι προσαρμογείς Powerline προσφέρουν έναν εναλλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide ConferenceCam Connect QuickStart Guide Ελληνικά........................ 113 ConferenceCam Connect QuickStart Guide Logitech ConferenceCam Connect Περιεχόμενα συσκευασίας 1 2 3 4 5 1. Κύρια μονάδα με κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ipod/iphone/ipad Speaker

ipod/iphone/ipad Speaker Pod/Phone/Pad Speaker ASB8I User manual Gebruksaanwjzng Manuel de l utlsateur Manual de nstruccones Gebrauchsanletung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvsnng GB 2 NL 16 FR 30 ES 44 DE 58 EL 73 DA 87 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

2012, 2015 HP Development Company, L.P.

2012, 2015 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης 2012, 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία HDMI, το λογότυπο HDMI και η ονομασία High-Definition Multimedia Interface είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της HDMI Licensing

Διαβάστε περισσότερα

Σύντοµες οδηγίες κατά την πρώτη χρήση

Σύντοµες οδηγίες κατά την πρώτη χρήση Σύντοµες οδηγίες κατά την πρώτη χρήση 1. Εγκατάσταση (3) 2. Χρήση του Televiewer (4) Κεφάλαιο! 1 Εισαγωγή Το παρόν εγχειρίδιο απευθύνεται στους χρήστες του Trust Televiewer 1610 RC. Σας επιτρέπει να µετατρέπετε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

Fantec SQ-35U3e. Εγχειρίδιο Χρήστη. Περιλαμβάνει. 4x Σκληροί ίσκοι 3.5" SATA USB3.0 esata

Fantec SQ-35U3e. Εγχειρίδιο Χρήστη. Περιλαμβάνει. 4x Σκληροί ίσκοι 3.5 SATA USB3.0 esata Fantec SQ-35U3e 4x Σκληροί ίσκοι 3.5" SATA USB3.0 esata Εγχειρίδιο Χρήστη Περιλαμβάνει Περιεχόμενα συσκευασίας Σημείωση Σχετικά με τη συσκευή Οδηγός εγκατάστασης υλικού Οδηγός μορφοποίησης Σκληρού ίσκου

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Plug and Display. Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Plug and Display. Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν ή εμπορικό σήμα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες/ περιοχές. Plug

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα