ΠΑΣΧΑ στους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ & το ΌΡΟΣ ΣΙΝΑ (Αγ. Αικατερίνη, Φαράν, Ραϊθω, Σάρμ Ελ Σέιχ) 21 Απριλίου - 2 Μαΐου 2019 (12 Ημέρες)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΣΧΑ στους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ & το ΌΡΟΣ ΣΙΝΑ (Αγ. Αικατερίνη, Φαράν, Ραϊθω, Σάρμ Ελ Σέιχ) 21 Απριλίου - 2 Μαΐου 2019 (12 Ημέρες)"

Transcript

1 ΠΑΣΧΑ στους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ & το ΌΡΟΣ ΣΙΝΑ (Αγ. Αικατερίνη, Φαράν, Ραϊθω, Σάρμ Ελ Σέιχ) 21 Απριλίου - 2 Μαΐου 2019 (12 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου 2018 (το μεσημέρι) και επιστροφή την Πέμπτη Διaκαινησίμου 2 Μαΐου 2019 (το βράδυ) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε η Ορθοδοξία και μεγαλούργησε ο Ελληνισμός. Η ψηλάφηση των προσκυνημάτων αποτελεί πνευματικό βίωμα που δύσκολα περιγράφεται. Η προσκυνηματική θεωρία αποτελεί θεμέλιο λίθο για μια ολοκληρωμένη πνευματική εμπειρία. Έτσι, παρέχουμε μια μοναδική ξενάγηση οπού κυριολεκτικά ξεδιπλώνεται η βιβλική ιστορία και βρισκόμαστε στη θέση να ιχνηλατήσουμε και να κατανοήσουμε σε βάθος θέματα Πίστεως και Ομολογίας, καθώς και να δούμε θαυμαστά Κειμήλια. Σε κάθε ταξίδι επισκεπτόμαστε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Α.Θ.Μ. κ.κ. Θεόφιλο τον Γ και συμμετέχουμε στην λειτουργική ζωή του Πατριαρχείου, συμμετέχοντας στις Ακολουθίες στον Πανάγιο Τάφο, στον Γολγοθά, στο Ιερό Σπήλαιο της Γεννήσεως, στο Θεομητορικό Μνήμα στη Γεθσημανή και στα Ιερά Προσκυνήματα. Επίσης, σε κάθε μας Προσκυνηματικό ταξίδι, τελείται από Ιερωμένο του Πατριαρχείου η Ακολουθία του Αγιασμού στον Ιορδάνη ποταμό και αναγιγνώσκονται οι ευχές του Αγιασμού των Θεοφανείων. Συμμετέχοντας στις εκδρομές του Marios Travel είστε σε θέση να βιώσετε τα παραπάνω σε πραγματικότητα με εμπιστοσύνη και ασφάλεια, καθώς οι Άγιοι Τόποι αποτελούν ένα αληθινό όραμα και πόλο έλξης για κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό.

2 1 η Ημέρα: 21 Απριλίου Κυριακή των Βαΐων ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΛΗΔΑ Για αναχώρηση από Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στο γκισέ της Aegean, στις πτήση προς Αθήνα στις άφιξη στις Για αναχώρηση από την Αθήνα Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στο γκισέ της Aegean, στις 14.30, παράδοση αποσκευών. Έλεγχος διαβατηρίων και χειραποσκευών. Συνάντηση όλων των συμμετασχόντων από Θεσσαλονίκη και Αθήνα και όλοι μαζί, πτήση για το αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ με την Aegean στις 16.30, Άφιξη στις τοπική ώρα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχωρούμε για την Λήδα, όπου θα επισκεφθούμε το Μοναστηριακό συγκρότημα του Αγίου Γεωργίου. Θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία του Νυμφίου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 η Ημέρα: 22 Απριλίου Μ. Δευτέρα ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ - ΓΑΛΙΛΑΙΑ Πρωινό και αναχώρηση για μία ολοήμερη επίσκεψη στην περιοχή της Γαλιλαίας. Στη Ναζαρέτ θα προσκυνήσουμε τον Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε με την Κανά, στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο θαύμα του Κυρίου, της «μετατροπής του ύδατος εις οίνον», και το Όρος Θαβώρ, όπου εκεί έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου μας. Ακολούθως προαιρετική βόλτα με πλοιάριο μέσα στη λίμνη. Επίσκεψη στην Καπερναούμ, όπου πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου και διέλευση από το Όρος των Μακαρισμών, όπου ο Κύριός μας έκανε την επί του Όρους Ομιλία και ευλόγησε τους 5 άρτους και τους 2 Ιχθύες, με τα οποία έφαγαν και χόρτασαν άτομα. Σήμερα ολοκληρώνουμε την προσκυνηματική ημέρα μας με επίσκεψη στην Ιερά Μονή των Αγ. Αποστόλων και της Μαρίας της Μαγδαληνής, στην πόλη της Τιβεριάδος. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3 3 η Ημέρα: 23 Απριλίου Μ. Τρίτη ΙΕΡΙΧΩ - ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ - ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Πρωινό και αναχώρηση για τη Βηθανία, προσκύνημα στην Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας και στον Τάφο του Λαζάρου. Συνεχίζουμε για τη Μονή των Αγίων Γεωργίου και Ιωάννου των Χοζεβιτών, στο φαράγγι Αινών, στην έρημο της Ιουδαίας. Στη συνέχεια μετάβαση, μέσω της «σιδηράς συνοριακής πύλης» που χωρίζει την Ιεριχώ από την κατεχόμενη περιοχή, στον Ιορδάνη ποταμό, στο πραγματικό σημείο που βαπτίσθηκε ο Χριστός μας από τον Τίμιο Πρόδρομο. Θα δούμε την Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου παρά του Ιορδάνου ποταμού, η οποία ανακαινίζεται πλήρως εκ των φθορών. Θα τελεσθεί η ακολουθία του Αγιασμού και θα αναγνωσθούν οι ευχές τοῦ Ἁγιασμοῦ τῶν Φώτων. Όσοι εκ των προσκυνητών επιθυμούν, μπορούν να φορέσουν τον Λευκό χιτώνα για την «προαιρετική-συμβολική βάπτιση» στον Ιορδάνη ποταμό, ψάλλοντας το τροπάριο «εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε..». Ακολούθως, αναχωρούμε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου. Στην Ιεριχώ θα επισκεφθούμε το Σαραντάριο Όρος (ανάβαση με τελεφερίκ 14 ), όπου ο Χριστός μας έζησε σαράντα μέρες με νηστεία και προσευχή προ της ενάρξεως του Σωτηρίου Έργου Του. Επίσης θα επισκεφθούμε τη Μονή του Προφήτου Ελισσαίου, που βρίσκεται η Συκομωρέα όπου ανέβηκε ο Ζακχαίος. Παρακολούθηση της Ακολουθίας του Νυμφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, το βράδυ δείπνο, διανυκτέρευση. 4 η Ημέρα: 24 Απριλίου Μ. Τετάρτη ΒΗΘΛΕΕΜ - ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΧΕΛΑΙΟΥ) Αναχώρηση για τη Βηθλεέμ, όπου θα παρακολουθήσουμε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Σπήλαιο της Γεννήσεως. Στην συνέχεια θα ξεναγηθούμε στο Ναό της Γεννήσεως και το σπήλαιο με τα λείψανα των σφαγιασθέντων από τον Ηρώδη νηπίων, το σπήλαιο του Αγίου Ιερωνύμου. Συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή του Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, καθώς και την αυστηρότερη κοινοβιακή Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Στο χωριό των Ποιμένων, εκεί που ακούστηκε ο αρχαγγελικός ύμνος «Δόξα εν υψίστοις Θεώ», θα προσκυνήσουμε στο σπήλαιο των Ποιμένων. Νωρίς το απόγευμα μετάβαση στην Ιερουσαλήμ, στον ναό της Αναστάσεως, όπου θα προσκυνήσουμε ευλαβικά τον Πανάγιο Τάφο του Χριστού μας.

4 Παρακολούθηση της Τελετής του Μ. Ευχελαίου στον Πατριαρχικό Ναό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση. 5 η Ημέρα: 25 Απριλίου Μ. Πέμπτη ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (ΤΕΛΕΤΗ ΝΙΠΤΗΡΟΣ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ) Θεία Λειτουργία στον Ιερό Nαό του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου. Μετά το πέρας της, θα παρακολουθήσουμε την Τελετή του Νιπτήρος στην Αγία Αυλή, όπου ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, σε αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου, πλένει τα πόδια 12 Αρχιερέων. Μετά το τέλος της Τελετής, συγκέντρωση στην Αγία Αυλή και μετάβαση στο Πατριαρχείο μας, όπου θα συναντηθούμε και θα λάβουμε την ευλογία του Πατριάρχη. Στη συνέχεια θα αρχίσουμε την λεπτομερή μας προσκυνηματική ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως του Χριστού μας. Θα προσκυνήσουμε την Αποκαθήλωση, τον Φρικτό Γολγοθά, τον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου μας, το σημείο ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, το παρεκκλήσιο του Ακάνθινου Στεφάνου, το παρεκκλήσιο του Αγ. Λογγίνου και άλλα παρεκκλήσια και προσκυνήματα που βρίσκονται εντός του Ναού της Αναστάσεως. Δείπνο. Το βράδυ παρακολούθηση της Ακολουθίας των Παθών. 6 η Ημέρα: 26 Απριλίου Μ. Παρασκευή ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Παρακολούθηση της Ακολουθίας των Μεγάλων Ωρών και της Μεταφοράς του Σταυρού από Αρχιερέα, αναπαριστώντας τη μεταφορά του Τιμίου Σταυρού από τον Χριστό μας. Συνεχίζουμε για τη Γεθσημανή, όπου θα προσκυνήσουμε τον Τάφο της Παναγίας μας, την Εκκλησία και τον τόπο λιθοβολισμού του Πρωτομάρτυρα Στεφάνου, τον κήπο της Γεθσημανής, τον Βράχο της Αγωνίας και τον τόπο της Προδοσίας του Κυρίου μας. Από την Πύλη των Λεόντων μετάβαση στον Οίκο Ιωακείμ και Άννας. Συνεχίζουμε για την Προβατική Κολυμπήθρα, άφιξη στο Πραιτώριο - Φυλακή του Χριστού. Διασχίζοντας την Οδό του Μαρτυρίου-στάσεις του Χριστού μας, πριν από τον Φρικτό Γολγοθά, φθάνουμε στην Αγία Αυλή και στον Ναό της Αναστάσεως. Παρακολούθηση της Ακολουθίας του Επιταφίου. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5 7 η Ημέρα: 27 Απριλίου Μεγάλο Σάββατο ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ Νωρίς το πρωί συγκέντρωση και αναχώρηση για το Πατριαρχείο και τον Ναό της Αναστάσεως. Στον Πατριαρχικό Ναό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και στην συνέχεια μετάβαση στον Ναό της Αναστάσεως για την παρακολούθηση της Τελετής της Αφής του Αγίου Φωτός. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να παραμείνουν (εξ ιδίων) στον Ναό και να παρακολουθήσουν την Θεία Λειτουργία αμέσως μετά την Ακολουθία της Αφής του Αγίου Φωτός. Επιστροφή στο ξενοδοχείο νωρίς το απόγευμα, γεύμα και ξεκούραση και στις θα αναχωρήσουμε για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία. 8 η Ημέρα: 28 Απριλίου Κυριακή του Πάσχα ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ Πρωινό. Αναχώρηση για το Όρος των Ελαιών, όπου εδώ έγινε η πρώτη εμφάνιση του Χριστού μας μετά την Ανάστασή Του και η Ανάληψη του Χριστού μας. Ακολούθως, μετάβαση στον Ναό της Αναστάσεως, παρακολούθηση του Εσπερινού της Αγάπης. Στη συνέχεια μετάβαση στη Σιών, όπου το Υπερώον, όπου τελέσθηκε ο Μυστικός Δείπνος, η Ψηλάφηση του Θωμά και η Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Συνεχίζουμε με το σπίτι του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου, τόπος όπου κοιμήθηκε η Παναγία μας. Εδώ βρίσκεται επίσης η Πατριαρχική Σχολή και ο Τάφος του Βασιλέα Δαυίδ. Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας, πασχαλιάτικο φαγητό. Διανυκτέρευση. 9 η Ημέρα: 29 Απριλίου Δευτέρα Διακαινησίμου ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΙΝΑ Πολύ πρωινή αναχώρηση για το Θεοβάδιστο Όρος Σινά και την Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης στην Αίγυπτο. Ταξιδεύουμε κατά μήκος της Νεκράς Θάλασσας, περνάμε τη συνοριακή πόλη Εϊλάτ στον κόλπο της Άκαμπας (σύνορα Ισραήλ και Αιγύπτου) και συνεχίζουμε την μοναδική σε ομορφιά διαδρομή μας στην χρωματιστή έρημο του Σινά με τους γραφικούς Βεδουίνους.

6 Φθάνουμε στην ιστορική Μονή της Αγίας Αικατερίνης η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του Όρους του Μωυσέως και σε υψόμετρο μέτρα, το αρχαιότερο χριστιανικό καθίδρυμα με αδιάλειπτη λειτουργία στον κόσμο. Τακτοποίηση και έπειτα παρακολούθηση του Εσπερινού (ώρα ), ακολούθως θα προσκυνήσουμε τα λείψανα της Αγ. Αικατερίνης, το παρεκκλήσιο της φλεγόμενης και μη καιόμενης Αγίας Βάτου, το πηγάδι του Ιοθώρ, το Οστεοφυλάκιο και θα θαυμάσουμε την περίφημη βιβλιοθήκη της Μονής και την Πινακοθήκη. Δείπνο και διανυκτέρευση. Για όσους μπορούν και επιθυμούν, ανάβαση στην Αγία Κορυφή (2.280μ.), όπου ο Μωυσής έλαβε τις εντολές και από όπου η ανατολή του ηλίου πάνω από την έρημο και τα άγρια βουνά προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα (Μετά τις τα μεσάνυχτα). 10 η Ημέρα, 30 Απριλίου Τρίτη Διακαινησίμου ΦΑΡΑΝ - ΡΑΙΘΩ - ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ Στο κέντρο αυτό του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας η παρακολούθηση της κατανυκτικής Θείας Λειτουργίας θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία, στο Καθολικό της Ι. Μονής της Αγ. Αικατερίνης. Η επόμενή μας στάση θα είναι στην Ιερά Μονή του Προφήτου Μωυσέως στη Όαση της Φαράν. Η Όαση Φαράν υπήρξε από τον 4 ον αιώνα το μεγαλύτερο Χριστιανικό κέντρο στη χερσόνησο του Σινά και έδρα Επισκόπου. Σήμερα διασώζονται τα ερείπια της παλαιάς επισκοπικής πεντάκλιτης Βασιλικής, όπου πλησίον της σήμερα λειτουργεί Γυναικείο Ησυχαστήριο και μικρό ιατρείο για τους Βεδουΐνους της περιοχής. Το Ησυχαστήριο ευρίσκεται μέσα σε ένα ευπορότατο κήπο, όπου και ο Ναός του Προφήτου Μωυσέως με εντοιχισμένα αρχιτεκτονικά μέλη από την ερειπωμένη παρακείμενη Βασιλική. Συνεχίζουμε για την Ραϊθώ (Ελ Τορ), παλαιό λιμάνι των Φοινίκων στην Ερυθρά Θάλασσα που στη γλώσσα τους σήμαινε 'Τόπος Καρπών" λόγω των πολλών φοινικόδεντρων. Σήμερα είναι η πρωτεύουσα του Νοτίου Σινά, στην οποία κατοικεί και μικρό ποίμνιο Ελληνορθόδοξων Χριστιανών. Πρόκειται για το μέρος όπου ο Μωυσής με τους Ισραηλίτες βρήκαν τα εβδομήκοντα στελέχη των Φοινίκων και τις Δώδεκα Πηγές (Εξ. ΙΕ'27). Από τον 4ο αιώνα η πόλη έγινε Χριστιανική. Σήμερα υπάρχουν τα ερείπια της Μονής που έκτισε εδώ ο Ιουστινιανός, της περίφημης Λαύρας της Ραϊθώ, καθώς και το εν λειτουργία Μετόχι της

7 Μονής, με το Ναό του Αγίου Γεωργίου. Εδώ θα προσκυνήσουμε και Το άφθαρτο λείψανο του Σιναΐτη μοναχού Γρηγορίου, Σκευοφύλακα του Ζακύνθιου. Μετάβαση στο διάσημο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο στην Ερυθρά θάλασσα Σαρμ Ελ Σέιχ, όπου σήμερα θα διανυκτερεύσουμε. Το απόγευμα θα έχουμε χρόνο ελεύθερο, δείπνο, διανυκτέρευση. 11 η Ημέρα: 1 Μαΐου Τετάρτη Διακαινησίμου ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ - ΤΑΜΠΑ - ΒΗΘΛΕΕΜ Πρωινό και αναχώρηση για τα σύνορα της Αιγύπτου με το Ισραήλ, την τελευταία συνοριακή πόλη Τάμπα. Η διαδρομή μας, θα είναι κατά μήκος της Ερυθράς Θαλάσσης, όπου θα θαυμάσουμε ωραία τοπία, είσοδος στο Ισραήλ, στην συνοριακή πόλη του Ειλάτ και συνεχίζουμε για την Νεκρά θάλασσα, όπου θα κάνουμε στάση για κολύμπι (προαιρετικά) και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, στην Βηθλεέμ. Η σημερινή διαδρομή μας, θα είναι κατά μήκος της Ιορδανίας. Τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση. 12 η Ημέρα: 2 Μαΐου Πέμπτη Διακαινησίμου ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΣΑΜΑΡΕΙΑ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Πρωινό, προετοιμασία για αναχώρηση. Μετάβαση στον Πανάγιο Τάφο για ένα τελευταίο προσκύνημα, χρόνος ελεύθερος στην αγορά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε μοναστήρια που βρίσκονται μέσα στην παλιά πόλη, Άγιοι Θεόδωροι, Μεγάλη Παναγία, Σαϊδανάγια, Τίμιος Πρόδρομος. (Σημείωση: Aν το επιτρέψουν οι συνθήκες, για όσους επιθυμούν μπορούν να μας ακολουθήσουν σε μία επίσκεψη στο Τείχος των Δακρύων και στο Όρος του Ναού). Το μεσημέρι θα μεταβούμε στην Σαμάρεια, όπου το Φρέαρ του Ιακώβ και ο περικαλλής Ναός της Αγίας Φωτεινής, όπου θα προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Νεομάρτυρος Αγίου Φιλούμενου. Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο, πτήση επιστροφής στις 19.20, άφιξη στην Αθήνα στις Συνεχίζουμε στις για την Θεσσαλονίκη, με άφιξη στις τοπική ώρα.

8 ΠΑΣΧΑ στους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ & το ΌΡΟΣ ΣΙΝΑ (Αγ. Αικατερίνη, Φαράν, Ραϊθω, Σάρμ Ελ Σέιχ) 21 Απριλίου - 2 Μαΐου 2019 (12 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου 2018 (το μεσημέρι) και επιστροφή την Πέμπτη Διaκαινησίμου 2 Μαΐου 2019 (το βράδυ) ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Αναχώρηση από Αθήνα: Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη: Διαφορά μονόκλινου: 240 Φιλοδωρήματα για όλο το ταξίδι + 15 (υποχρεωτικά) Κόστος Βίζας + 25 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean με επιστροφή. Διαμονή στο ξενοδοχείο 4 αστέρων Shepherds House, στο Χωριό των Ποιμένων στην Βηθλεέμ (απέναντι από την Ιερά Μονή των Ποιμένων). Μία Βαλίτσα μέχρι 23 κιλά και μία χειραποσκευή έως 8 κιλά ανά άτομο. Διαμονή σύμφωνα με την επιλογή σας. Μεταφορά προς και από αεροδρόμια εξωτερικού. Μεταφορές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με καινούργιο πούλμαν κλιματιζόμενο. Ημιδιατροφή καθημερινά / Πρωινό και δείπνο σε μπουφέ. Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί και η μετάβαση στον Άγιο Σάββα με ταξί. Ξεναγήσεις/περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα από Ξεναγό του Πατριαρχείου.

9 Φόροι αεροδρομίων και συνόρων Ισραήλ Έμπειρος αρχηγός Συνοδός στα προσκυνήματα των Αγίων Τόπων Ασφάλεια αστικής Ευθύνης και Φ.Π.Α. Ασφάλεια ατυχημάτων και ασθενείας Η μετάβαση στο Σινά Η διαμονή στο Σινά σε 3* και στο Σάρμ Ελ Σέιχ σε 4* ξενοδοχεία Οι φόροι εισόδου και εξόδου Αιγύπτου Ο φόρος / είσοδος του Προτεκτοράτου της Αγίας Αικατερίνης/Σινά. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: TΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ Το διαβατήριο πρέπει να λήγει 6 μήνες μετά από την ημερομηνία εισόδου στο Ισραήλ, διαφορετικά πρέπει να εκδοθεί καινούργιο. Φωτοτυπία διαβατηρίου πρέπει να κατατεθεί στο γραφείο μας με την κράτηση. Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, εφόσον υπάρχουν λόγοι, χωρίς να παραληφθεί κάτι από αυτό. Μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για το προσκυνηματικό ταξίδι. Για αναχωρήσεις από άλλες πόλεις της Ελλάδας, Κύπρο ή χώρες εξωτερικού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό. Ανάβαση με το τελεφερίκ στο Σαραντάριο Όρος 14. Προαιρετικό γεύμα με ψάρι στην Τιβεριάδα 18. Προαιρετική προσκυνηματική περιήγηση με πλοίο στην Τιβεριάδα θάλασσα 10. Κρατήσεις με προκαταβολή 300 το άτομο ***ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ*** Ιερουσαλήμ - Γεθσημανή - Πανάγιος Τάφος - Γολγοθάς - Πατριαρχείο - Ιεριχώ - Ιορδάνης ποταμός - Τιβεριάδα - Γαλιλαία - Βηθλεέμ - Άγ. Σάββας- Σαμάρεια - Όρος Ελαιών - Σιών - Σινά - Αγία Αικατερίνη - Φαράν - Ραϊθώ - Σάρμ Ελ Σέιχ

10 ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

11

12

13 Μαγδαληνή Γρανδίκη - Αθανασιάδου Ιδιοκτήτρια & Διευθύντρια Η κυρία Μαγδαληνή Γρανδίκη Αθανασιάδου, ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του τουριστικού γραφείου Marios Travel Agency, ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα από το 1994 σε κέντρα όπου ήκμασε η Ορθοδοξία και μεγαλούργησε ο Ελληνισμός. Ένας έκδηλος θρησκευτικός προσανατολισμός, όχι μονό λόγω της προσωπικής κλήσης, αλλά και της επίδρασης από το οικογενειακό περιβάλλον, ως ανιψιά του Μοναχού Δανηήλ της σκήτης των Δανιηλαίων του Αγίου Όρους, άλλα και ως στενά συνδεδεμένη με τον συντοπίτη γέροντα Φίλιππο της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμoνος Χρυσοκάστρου Παγγαίου. Η οργανωτική της δυνατότητα και πείρα αντανακλάται, πέραν των επιτυχών προσκυνηματικών εκδρομών, και στην ιδιότητα της ως εκπαιδεύτρια του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ με την ειδικότητα της Σύμβουλου και διοργανώτριας ταξιδίων, για μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων προς ενήλικους εκπαιδευόμενους και τουριστικούς πράκτορες. Μάριος - Σωτήριος Αθανασιάδης BA (Hons) Υπεύθυνος Υποκαταστήματος Αθηνών O Μάριος- Σωτήριος Αθανασιάδης, είναι πτυχιούχος Ιστορικός του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου (OUUK), έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα διαρκούς εκπαίδευσης «Αρχαιολογία των Βιβλικών Χωρών» στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πτυχιούχος ΙΑΤΑ (Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών) και κάτοχος του Proficiency στην Αγγλική Γλώσσα. Οι επιδράσεις από το οικογενειακό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την ισχυρή θέλησή του, την φυσική του ευγένεια και την φιλομάθειά του, δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, όχι μόνον για την συνέχεια, αλλά και για την βελτίωση και εξέλιξη του Marios Travel. Σιδέρης Αυγουστής MA, BA (Hons) Κρατήσεις - Αρχηγίες Ο Σιδέρης Αυγουστής, εργάζεται στο τμήμα κρατήσεων του γραφείου μας, με εμπειρία στον τουρισμό από το Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας & Θράκης και κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακού Οικονομικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχει πιστοποίηση IATA, Cambridge Proficiency αλλά και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και συνέδρια τουριστικού ενδιαφέροντος. Η αγάπη του για τον τουρισμό, σε συνδυασμό με τα προσόντα και τις ικανότητες του τον καθιστά ιδανικό και για την θέση του Αρχηγού Εκδρομών. Νίκος Σάλτος BA (Hons) Εκπρόσωπος Θεσσαλονίκης - Κρατήσεις - Αρχηγίες Ο Νίκος Σάλτος, εργάζεται στο τμήμα κρατήσεων του γραφείου μας, και εκπροσωπεί το Marios Travel στην Θεσσαλονίκη. Έχει εμπειρία στον τουρισμό από το 2004, ως υπάλληλος γραφείου και ως συνοδός εκδρομών. Ως συνοδός ειδικεύεται σε προορισμούς όπως οι Άγιοι Τόποι, η Κωνσταντινούπολη, η Μικρά Ασία και τα Βαλκάνια. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μυτιλήνη. Γνώστης της Αγγλικής γλώσσας και πτυχιούχος Τουρκικής γλώσσας B2, από το ΙΜΧΑ-Θεσσαλονίκη και το παράρτημα του Πανεπιστημίου της Άγκυρας, στην Κωνσταντινούπολη (TOMER).

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων 1-9 Απριλίου 2018 (9 Ημέρες)

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων 1-9 Απριλίου 2018 (9 Ημέρες) Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων 1-9 Απριλίου 2018 (9 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 (το μεσημέρι) και επιστροφή τη Δευτέρα Διaκαινησίμου 9 Απριλίου 2018 (το βράδυ) 1

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες)

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 (το βράδυ) και επιστροφή την Τετάρτη Διaκαινησίμου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ & ΣΙΝΑ ΠΑΣΧΑ

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ & ΣΙΝΑ ΠΑΣΧΑ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ & ΣΙΝΑ Αναχώρηση: 01 Απριλίου 2018 Διάρκεια: 11 Ημέρες- 10 Νύχτες ΠΑΣΧΑ 1η ημέρα: Κυριακή των Βαΐων Πτήση προς Τελ Αβίβ, Λήδα Για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΣΙΝΑ. 31 Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 (8 Ημέρες)

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΣΙΝΑ. 31 Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 (8 Ημέρες) ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΣΙΝΑ 31 Δεκεμβρίου 2017-07 Ιανουαρίου 2018 (8 Ημέρες) Οκταήμερη εκδρομή στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά (Αγία Αικατερίνη) για την εορτή των Χριστουγέννων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 1 η Ημέρα, Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 Θεσσαλονίκη - Αθήνα - πτήση προς Τελ Αβίβ 27-31 Οκτωβρίου 2018 (5 Ημέρες) Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι Σινά 31/12/17-7/1/18

Άγιοι Τόποι Σινά 31/12/17-7/1/18 Άγιοι Τόποι Σινά 31/12/17-7/1/18 ΟΚΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑ ΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ (ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΗΘΛΕΕΜ 1η ηµέρα, Κυριακή 31

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Για την εβδομάδα Διακαινησίμου 29 Απριλίου - 5 Μαΐου 2019 (7 Hμέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Για την εβδομάδα Διακαινησίμου 29 Απριλίου - 5 Μαΐου 2019 (7 Hμέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Για την εβδομάδα Διακαινησίμου 29 Απριλίου - 5 Μαΐου 2019 (7 Hμέρες) 1 η Ημέρα, Δευτέρα 29 Απριλίου 2019 Θεσσαλονίκη - Αθήνα - πτήση προς Τελ Αβίβ Για αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι και Όρος Σινά (Αγία Αικατερίνη) για την εορτή της Κοιμήσεως της Παναγίας

Άγιοι Τόποι και Όρος Σινά (Αγία Αικατερίνη) για την εορτή της Κοιμήσεως της Παναγίας και Όρος Σινά (Αγία Αικατερίνη) για την εορτή της Κοιμήσεως της Παναγίας 23 Αυγούστου 01 Σεπτεμβρίου 2016, 9 ημέρες ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 1 η ημέρα, Τρίτη 23 Αυγούστου 2016, Θεσσαλονίκη - - πτήση προς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 2-7 Απριλίου 2019 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 2-7 Απριλίου 2019 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 2-7 Απριλίου 2019 (6 Ημέρες) 1 η Ημέρα, Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 Πτήση προς Τελ Αβίβ Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-11 Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-11 Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-11 Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) 1 η Ημέρα: Τρίτη 05 Νοεμβρίου 2019 ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ Ιουνίου 2019 (9 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ Ιουνίου 2019 (9 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ 22-30 Ιουνίου 2019 (9 Ημέρες) 1η Ημέρα, Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Τελ Αβίβ Για αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ elcome CONGRESS & TRAVEL TAILOR MADE SERVICES

ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ elcome CONGRESS & TRAVEL TAILOR MADE SERVICES ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 24-29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 elcome CONGRESS & TRAVEL TAILOR MADE SERVICES 1η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-11 ΑΘΗΝΑ - ΤΕΛ AΒΙΒ - ΒΗΘΛΕΕΜ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ 3-11 Σεπτεμβρίου 2018 (9 Ημέρες) Απόδοση της Εορτής της Κοιμήσεως της Παναγίας 1 η Ημέρα, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2018 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2018 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2018 (7 Ημέρες) 1 η Ημέρα, Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 Θεσσαλονίκη - Αθήνα - πτήση προς Τελ Αβίβ Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ- ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ- ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ- ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ στο Όρος Σινά 12-20 Μαρτίου 2017 1η ημέρα Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 Θεσσαλονίκη - Αθήνα - πτήση προς Τελ Αβίβ - Άγιος Γεώργιος / Λήδα Για αναχωρήσεις από

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2017 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 13 ημέρες (8-20 Απριλίου 2017)

Πάσχα 2017 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 13 ημέρες (8-20 Απριλίου 2017) Πάσχα 2017 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 13 ημέρες (8-20 Απριλίου 2017) Αναχώρηση 8 Απριλίου, το μεσημέρι του Σαββάτου του Λαζάρου, επιστροφή 20 Απριλίου, την Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Aυγούστου 2019 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Aυγούστου 2019 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 25-31 Aυγούστου 2019 (7 Ημέρες) 1 η Ημέρα, Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ - ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στις 13.00.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Νοεμβρίου 2019 (5 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Νοεμβρίου 2019 (5 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 13-17 Νοεμβρίου 2019 (5 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2019 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2019 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 15-20 Οκτωβρίου 2019 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 2-7 Ιουλίου 2019 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 2-7 Ιουλίου 2019 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 2-7 Ιουλίου 2019 (6 Ημέρες) 1 η Ημέρα: Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση στο στο γκισέ της Aegean airlines

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Απριλίου - 6 Μαΐου 2018 (9 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Απριλίου - 6 Μαΐου 2018 (9 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Απριλίου - 6 Μαΐου 2018 (9 Ημέρες) Η ψηλάφηση των προσκυνημάτων αποτελεί πνευματικό βίωμα που δύσκολα περιγράφεται.

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες)

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 (το βράδυ) και επιστροφή την Τετάρτη Διaκαινησίμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-10 Νοεμβρίου 2019 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-10 Νοεμβρίου 2019 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-10 Νοεμβρίου 2019 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι - Σινά. 25 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου Για την εορτή της "Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού"

Άγιοι Τόποι - Σινά. 25 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου Για την εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Άγιοι Τόποι - Σινά 25 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2016 Για την εορτή της "Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού" 1η ημέρα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη - πτήση προς Τελ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ 23-28 Δεκεμβρίου 2018 (6 Ημέρες) 1 η Ημέρα, Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 Θεσσαλονίκη - Αθήνα - πτήση προς Τελ Αβίβ Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων 1-9 Απριλίου 2018 (9 Ημέρες)

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων 1-9 Απριλίου 2018 (9 Ημέρες) Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων 1-9 Απριλίου 2018 (9 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 (το μεσημέρι) και επιστροφή τη Δευτέρα Διaκαινησίμου 9 Απριλίου 2018 (το βράδυ) To

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) Ιερουσαλήμ - Γεθσημανή - Πανάγιος Τάφος - Γολγοθάς - Πατριαρχείο - Ιεριχώ Ιορδάνης ποταμός - Βηθλεέμ - Άγ. Σάββας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-11 Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-11 Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-11 Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Φεβρουαρίου 2019 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Φεβρουαρίου 2019 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 17-22 Φεβρουαρίου 2019 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ (Ι.Μ. Αγ. Αικατερίνης) 31 Μαρτίου - 7 Απριλίου 2019 (8 Ημέρες)

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ (Ι.Μ. Αγ. Αικατερίνης) 31 Μαρτίου - 7 Απριλίου 2019 (8 Ημέρες) ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ (Ι.Μ. Αγ. Αικατερίνης) 31 Μαρτίου - 7 Απριλίου 2019 (8 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2018 (5 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2018 (5 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 27-31 Οκτωβρίου 2018 (5 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ *Με συμμετοχή στις Θείες Λειτουργίες* Μαρτίου 2019 (5 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ *Με συμμετοχή στις Θείες Λειτουργίες* Μαρτίου 2019 (5 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ *Με συμμετοχή στις Θείες Λειτουργίες* 20-24 Μαρτίου 2019 (5 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες)

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 (το βράδυ) και επιστροφή την Τετάρτη Διaκαινησίμου

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες)

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 (το βράδυ) και επιστροφή την Τετάρτη Διaκαινησίμου

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2016 στους Αγίους Τόπους και στο Όρος Σινά 14 ημέρες (22 Απριλίου με 05 Μαΐου 2016)

Πάσχα 2016 στους Αγίους Τόπους και στο Όρος Σινά 14 ημέρες (22 Απριλίου με 05 Μαΐου 2016) Πάσχα 2016 στους Αγίους Τόπους και στο Όρος Σινά 14 ημέρες (22 Απριλίου με 05 Μαΐου 2016) Αναχώρηση 22 Απριλίου το βράδυ της Παρασκευής προ του Λαζάρου, προς το Σάββατο του Λαζάρου, επιστροφή την Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων Για την εορτή των Θεοφανείων 16-21 Ιανουαρίου 2019 (6 Ημέρες) Επιστροφή το πρωί της 6 ης ημέρας στις 21 Ιανουαρίου 2019 1 η Ημέρα, Τετάρτη 16

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 06-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Μαρτίου 2018 (5 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Μαρτίου 2018 (5 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 21-25 Μαρτίου 2018 (5 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 27 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2019 (9 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 27 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2019 (9 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 27 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2019 (9 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2018 (8 Ημέρες)

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2018 (8 Ημέρες) Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2018 (8 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Αγιασμός στον Ιορδάνη ποταμό για την εορτή των Θεοφανείων

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Αγιασμός στον Ιορδάνη ποταμό για την εορτή των Θεοφανείων ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Αγιασμός στον Ιορδάνη ποταμό για την εορτή των Θεοφανείων 14-21 Ιανουαρίου 2018 (8 Ημέρες) ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!! To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Φεβρουαρίου 2018 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Φεβρουαρίου 2018 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 11-16 Φεβρουαρίου 2018 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Μαΐου 2018 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Μαΐου 2018 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 26-31 Μαΐου 2018 (6 Ημέρες) Για την εορτή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ 27 Ιανουαρίου - 5 Φεβρουαρίου 2019 (10 Ημέρες) Επιστροφή το πρωί της 10 ης ημέρας στις 5 Φεβρουαρίου 2019 To Marios

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2018 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2018 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2018 (7 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρες Προσκυνηµατικό Πρόγραµµα για την Εορτή της Παγκοσµίου Υψώσεως του Τιµίου Σταυρού

Πλήρες Προσκυνηµατικό Πρόγραµµα για την Εορτή της Παγκοσµίου Υψώσεως του Τιµίου Σταυρού Άγιοι Τόποι 21-27/09 735 ανά άτοµο Πλήρες Προσκυνηµατικό Πρόγραµµα για την Εορτή της Παγκοσµίου Υψώσεως του Τιµίου Σταυρού Άγιοι Τόποι: Στα ταξίδια µε τον τίτλο «Άγιοι Τόποι» επισκεπτόµαστε τα µέρη που

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι και Όρος Σινά

Άγιοι Τόποι και Όρος Σινά «Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Χρυσοκάστρου Ελευθερούπολη Παγγαίου Καβάλας» Άγιοι Τόποι και Όρος Σινά Για την εορτή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά 6-14 Δεκεμβρίου 2018 (9 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ 3-11 Σεπτεμβρίου 2018 (9 Ημέρες) Απόδοση της Εορτής της Κοιμήσεως της Παναγίας To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 8-14 Οκτωβρίου 2018 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 8-14 Οκτωβρίου 2018 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 8-14 Οκτωβρίου 2018 (7 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Αυγούστου 2019 (6 Ημέρες) Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Αυγούστου 2019 (6 Ημέρες) Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 16-21 Αυγούστου 2019 (6 Ημέρες) Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ 1 η Hμέρα: Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ - ΠΤΗΣΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Σεπτεμβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Σεπτεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 23-29 Σεπτεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού 1 η Ημέρα: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΑΘΗΝΑ - ΠΤΗΣΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ Για αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ. Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ. Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα ΠΑΣΧΑ 2014 7 Μέρες 7-13 Απριλίου ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ 1 η ΜΕΡΑ M.ΤΡΙΤΗ (7/4)ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση 18.00 μ.μ στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Πτήση με Aegean Airlines A3 127 στις 20.45 μ.μ για Αθήνα. Συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ 27 Ιανουαρίου - 7 Φεβρουαρίου 2019 (12 Ημέρες) Αναχώρηση από Φρανκφούρτη Γερμανία To Marios Travel ιδρύθηκε το

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι Αυγούστου 2018 (8 Ημέρες)

Άγιοι Τόποι Αυγούστου 2018 (8 Ημέρες) Άγιοι Τόποι 17-24 Αυγούστου 2018 (8 Ημέρες) Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 27 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2019 (9 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 27 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2019 (9 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 27 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2019 (9 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2019 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2019 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 18-23 Οκτωβρίου 2019 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Για την εβδομάδα Διακαινησίμου 9-15 Απριλίου 2018 (7 Hμέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Για την εβδομάδα Διακαινησίμου 9-15 Απριλίου 2018 (7 Hμέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Για την εβδομάδα Διακαινησίμου 9-15 Απριλίου 2018 (7 Hμέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Μαΐου 2018 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Μαΐου 2018 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 12-17 Μαΐου 2018 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Απριλίου - 6 Μαΐου 2018 (9 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Απριλίου - 6 Μαΐου 2018 (9 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Απριλίου - 6 Μαΐου 2018 (9 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων Για την εορτή των Θεοφανείων 16-21 Ιανουαρίου 2019 (6 Ημέρες) Επιστροφή το πρωί της 6 ης ημέρας στις 21 Ιανουαρίου 2019 To Marios Travel ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ιουνίου /10 3/ /10 3/11. Σεπτεμβρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 4 Μέρες Μέρες Μέρες 470.

Ιουνίου /10 3/ /10 3/11. Σεπτεμβρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 4 Μέρες Μέρες Μέρες 470. 37Α Stasinou (Hilton area) Tel. : +357-22 455 655 2003 Strovolos Cyprus Mob. : +357-99 47 5747 theotokos@theotokostravel.com Fax : +357-22 37 84 29 1. 27 30 Ιουνίου 4 Μέρες 460 2. 12 15 Σεπτεμβρίου 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Για την εορτή των Θεοφανείων Ιανουαρίου 2020 (6 Ημέρες)

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Για την εορτή των Θεοφανείων Ιανουαρίου 2020 (6 Ημέρες) ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Για την εορτή των Θεοφανείων 14-19 Ιανουαρίου 2020 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΜΕΓΑ 2018 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΓΙΑ ΓΗ-ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ

ΠΑΣΧΑ ΜΕΓΑ 2018 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΓΙΑ ΓΗ-ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ ΠΑΣΧΑ ΜΕΓΑ 2018 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΓΙΑ ΓΗ-ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ----------------------------------------- ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ- ΙΕΡΙΧΩ - ΒΗΘΛΕΕΜ - ΓΑΛΙΛΑΙΑ-ΣΑΜΑΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2014 ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ 16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΑΣΧΑ 2014 ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ 16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ 2014 ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ 16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1η ΜΕΡΑ.M.ΤΕΤΑΡΤΗ (16/4)ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση 18.00 µ.µ στο αεροδρόµιο Μακεδονία. Πτήση µε Aegean Airlines A3 127 στις 20.45 µ.µ για Αθήνα. Συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Για την εορτή των Θεοφανείων Ιανουαρίου 2020 (6 Ημέρες)

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Για την εορτή των Θεοφανείων Ιανουαρίου 2020 (6 Ημέρες) ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Για την εορτή των Θεοφανείων 16-21 Ιανουαρίου 2020 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2019 (5 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2019 (5 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 24 28 Οκτωβρίου 2019 (5 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Αυγούστου 2019 (7 Ημέρες) Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Αυγούστου 2019 (7 Ημέρες) Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ 17 23 Αυγούστου 2019 (7 Ημέρες) Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ 1 η Ημέρα: Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση

Διαβάστε περισσότερα

*ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ* ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ Δεκεμβρίου 2019 (8 Ημέρες)

*ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ* ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ Δεκεμβρίου 2019 (8 Ημέρες) *ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ* ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 21-28 Δεκεμβρίου 2019 (8 Ημέρες) Ιερουσαλήμ - Ναός της Αναστάσεως - Γεθσημανή - Πανάγιος Τάφος - Γολγοθάς - Πατριαρχείο - Ιορδάνης Ποταμός

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΔΑΝΙΑ & ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 7-13 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΙΟΡΔΑΝΙΑ & ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 7-13 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΙΟΡΔΑΝΙΑ & ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 7-13 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) Επταήμερη Εκδρομή στα HIGHLIGHTS της Ιορδανίας και των Αγίων Τόπων Ιερουσαλήμ - Γεθσημανή - Πανάγιος Τάφος - Γολγοθάς - Πατριαρχείο - Ιορδάνης Ποταμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟI ΤΟΠΟI των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ και του ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ Φαράν - Ραΐθώ - Κάιρο - Αλεξάνδρεια

ΑΓΙΟI ΤΟΠΟI των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ και του ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ Φαράν - Ραΐθώ - Κάιρο - Αλεξάνδρεια ΑΓΙΟI ΤΟΠΟI των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ και του ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ Φαράν - Ραΐθώ - Κάιρο - Αλεξάνδρεια 3 13 Δεκεμβρίου 2019 (11 Ημέρες) Για την Εορτή της Αγίας Αικατερίνης Τα Αγιοταφικά Προσκυνήματα, είναι τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΙΕΡΙΧΩ -ΒΗΘΛΕΕΜ - ΓΑΛΙΛΑΙΑ ΣΑΜΑΡΕΙΑ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΙΕΡΙΧΩ -ΒΗΘΛΕΕΜ - ΓΑΛΙΛΑΙΑ ΣΑΜΑΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ 12 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΙΕΡΙΧΩ -ΒΗΘΛΕΕΜ - ΓΑΛΙΛΑΙΑ ΣΑΜΑΡΕΙΑ 1 η ημέρα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ΑΘΗΝΑ- ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΒΗΘΛΕΕΜ Συνάντηση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ-ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ-ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ-ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 38, 106 79 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.361.5765-210.364.0541 FAX: 210.361.4287 Website: www.syntaxilte.gr email: info@syntaxilte.gr Έτος ιδρύσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ και την ΙΟΡΔΑΝΙΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ και την ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ και την ΙΟΡΔΑΝΙΑ 14-24 Μαρτίου 2019 (11 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΔΑΝΙΑ & ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 7-13 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΙΟΡΔΑΝΙΑ & ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 7-13 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΙΟΡΔΑΝΙΑ & ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 7-13 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) Επταήμερη Εκδρομή στα HIGHLIGHTS της Ιορδανίας και των Αγίων Τόπων Ιερουσαλήμ - Γεθσημανή - Πανάγιος Τάφος - Γολγοθάς - Πατριαρχείο - Ιορδάνης Ποταμός

Διαβάστε περισσότερα

KAΪΡΟ ΠΕΤΡΑ ΑΜΜΑΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

KAΪΡΟ ΠΕΤΡΑ ΑΜΜΑΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ KAΪΡΟ ΠΕΤΡΑ ΑΜΜΑΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 9ήμερη αεροπορική εκδρομή/8 διανυκτερεύσεις από 1.390,00 Αναχώρηση 6 14 Νοεμβρίου 2019 Ένα μοναδικό ταξίδι σχεδιασμένο για τους αγαπητούς πελάτες μας. Μια εμπειρία ζωής! Κάιρο,

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι & Ιορδανία

Άγιοι Τόποι & Ιορδανία Άγιοι Τόποι & Ιορδανία Ιεροσόλυμα Βηθλεέμ Γαλιλαία Ναζαρέτ Νεκρά Θάλασσα Πέτρα - Αμμάν 8 νύκτες / 9 ημέρες 13-21 Μαρτίου 2018 Με πτήσεις της Aegean Airline από Ηράκλειο 1 η ημέρα 13/3:ΗΡΑΚΛΕΙΟ TΕΛ ΑΒΙΒ

Διαβάστε περισσότερα

1ή ηµέρα, Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου 2017: Πτήση από Αθήνα Σαρµ Ελ Σέιχ

1ή ηµέρα, Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου 2017: Πτήση από Αθήνα Σαρµ Ελ Σέιχ Πάσχα σε Αίγυπτο και Σινά Ιστορικό και Προσκυνηµατικό Ταξίδι Κάιρο Αλεξάνδρεια Σινά Ραϊθώ Φαράν Σαρµ Ελ Σέιχ 14 µε 20 Απριλίου 2017 Ανάσταση στην Αγία Αικατερίνη Εσωτερικές πτήσεις από/προς Κάιρο Σινά

Διαβάστε περισσότερα

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ :

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ : 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 Φάξ : 22 378429 1. 16-18 Φεβρουαρίου (Παρασκευή με Κυριακή) 3 Μέρες 380 2. 1-8 Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Κυριακή του

Διαβάστε περισσότερα

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ :

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ : 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 Φάξ : 22 378429 1. (Μόνο για Άνδρες) 16-20 Σεπτεμβρίου (Κυριακή - Πέμπτη) 5 Μέρες 499 2. 29/9 2/10 (Σάββατο - Τρίτη)

Διαβάστε περισσότερα

Προσκυνηµατική εκδροµή Αίγυπτος Ισραήλ

Προσκυνηµατική εκδροµή Αίγυπτος Ισραήλ Προσκυνηµατική εκδροµή Αίγυπτος Ισραήλ Ηµέρα 1 η (25/05): Η περιπέτειά σας στη γη των Φαραώ αρχίζει όταν συναντάτε τον αντιπρόσωπο του γραφείου µας στο αεροδρόµιο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να περάσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΔΑΝΙΑ & ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΙΟΡΔΑΝΙΑ & ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΙΟΡΔΑΝΙΑ & ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 17-23 Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) Επταήμερη Εκδρομή στα HIGHLIGHTS της Ιορδανίας και των Αγίων Τόπων Ιερουσαλήμ - Γεθσημανή - Πανάγιος Τάφος - Γολγοθάς - Ιορδάνης Ποταμός Βηθλεέμ -

Διαβάστε περισσότερα

Προσκυνηματική Εκδρομή

Προσκυνηματική Εκδρομή Προσκυνηματική Εκδρομή στους Αγίους Τόπους ραγματοποιήθηκε από τις 23 μέχρι και τις 27 Αυγούστου πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους των μελών και των φίλων των Χριστιανικών Συνδέσμων

Διαβάστε περισσότερα

4. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου

4. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 Email: theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 21-29 Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 2. 24-29

Διαβάστε περισσότερα

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ :

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ : 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 Φάξ : 22 378429 1. (Μόνο για Άνδρες) 16-20 Σεπτεμβρίου (Κυριακή - Πέμπτη) 5 Μέρες 499 2. 29/9 2/10 (Σάββατο - Τρίτη)

Διαβάστε περισσότερα

Μαρτίου Μαρτίου. Φεβρουαρίου (Πέμπτη - Κυριακή) Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 6.

Μαρτίου Μαρτίου. Φεβρουαρίου (Πέμπτη - Κυριακή) Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 6. 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 21 24 Φεβρουαρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 2. 7-10 Μαρτίου 4 Μέρες 430 4

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

Μαρτίου Μαρτίου. Φεβρουαρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 5. 30/4 4 Μαίου 5 Μέρες Μέρες Μέρες 450.

Μαρτίου Μαρτίου. Φεβρουαρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 5. 30/4 4 Μαίου 5 Μέρες Μέρες Μέρες 450. 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 21 24 Φεβρουαρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 2. 7-10 Μαρτίου 4 Μέρες 430 4

Διαβάστε περισσότερα

Μαρτίου Μαρτίου. 8. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου Μαίου-2/ Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα)

Μαρτίου Μαρτίου. 8. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου Μαίου-2/ Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 7-10 Μαρτίου 4 Μέρες 450 (Πέμπτη - Κυριακή) 2. 7-11 Μαρτίου 5 Μέρες

Διαβάστε περισσότερα

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ :

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ : 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 Email: theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 29-31 Μαρτίου 3 Μέρες 410 Παρασκευή-Κυριακή 2. 21-29 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ :

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ : 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 Email: theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 29-31 Μαρτίου 3 Μέρες 410 Παρασκευή-Κυριακή 2. 21-29 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Θρησκευτικών Μορφωτικών & Ψυχαγωγικών Εκδηλώσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Θρησκευτικών Μορφωτικών & Ψυχαγωγικών Εκδηλώσεων «Ο ΟΝΗΣΙΜΟΣ» Ασκληπιού 60 Α & Σεργίου Πατριάρχου 8 114 71 Αθήνα Τηλ. 2103622017, 2103645305 Fax. 210 3630865 www.onisimos.gr + Ιδρυτής: Στυλιανός Μπουρμπαχάκης Ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

Μαρτίου. 8. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου Μαίου-2/ Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 3.

Μαρτίου. 8. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου Μαίου-2/ Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 3. 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 7-10 Μαρτίου 4 Μέρες 450 (Πέμπτη - Κυριακή) 2. 21-29 Απριλίου (Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

5 Δευτέρα Ακολουθία των Μ. Ωρών, Θεία Λειτουργία & Αγιασμός. 7 Τετάρτη Θεία Λειτουργία «Σύναξις Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου»

5 Δευτέρα Ακολουθία των Μ. Ωρών, Θεία Λειτουργία & Αγιασμός. 7 Τετάρτη Θεία Λειτουργία «Σύναξις Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου» Ιανουάριος 1 Πέμπτη Θεία Λειτουργία «Περιτομή Του Κυρίου» 4 Κυριακή Θεία Λειτουργία 5 Δευτέρα Ακολουθία των Μ. Ωρών, Θεία Λειτουργία & Αγιασμός 6 Τρίτη Θεία Λειτουργία & Αγιασμός «Άγια Θεοφάνεια» 7 Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Μαρτίου. 7. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου Μαίου-2/ Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 4.

Μαρτίου. 7. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου Μαίου-2/ Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 4. 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 7-10 Μαρτίου 4 Μέρες 450 (Πέμπτη - Κυριακή) 2. 23 26 Μαρτίου (Σάββατο-Τρίτη)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα