Αλτιπλάνος (Υψίπεδα)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αλτιπλάνος (Υψίπεδα)"

Transcript

1 Αλτιπλάνος (Υψίπεδα) ΒΟΛΙΒΙΑ ΕΡΗΜΟΣ ΑΤΑΚΑΜΑ ΧΙΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Οι έρημοι και τα απίστευτα γεωλογικά φαινόμενα της Νότιας Αμερικής Ένα ασύλληπτο εξερευνητικό ταξίδι, μια περιπέτεια που εστιάζει όχι τόσο στην άνεση όσο στην απόκτηση once in a lifetime εμπειριών που θα μας συνοδεύουν μια ζωή! Αναχωρήσεις: 25.04, 14.06, 17.07, ημέρες

2 Altiplanos Υψίπεδα Άνδεων Ένα ασύλληπτο εξερευνητικό ταξίδι στα υψίπεδα της Αργεντινής, της Βολιβίας και της Χιλής. Ό,τι κι αν έχετε ζήσει στα ταξίδια σας, αυτό το οδοιπορικό που σας προτείνουμε είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό, έξω από τα συνηθισμένα, που στόχο έχει να μας γεμίσει με εμπειρίες που θα μας συνοδεύουν για μια ζωή. Προτεραιότητά μας είναι να δούμε την ανέγγιχτη πλευρά της μαγικής Νότιας Αμερικής, τόπους που αυτό που λέμε «πρόοδος» δεν έχει καταφέρει να αγγίξει, εκτάσεις άσπιλες από το χέρι του ανθρώπου, που η φύση δημιουργεί με ατελείωτη έμπνευση αξεπέραστα τοπία και ομορφιά που αποπλανεί τις αισθήσεις. Για να ζήσουμε στον υπερθετικό βαθμό αυτή την ανέγγιχτη όψη στα ορεινά της Αργεντινής, της Χιλής και της Βολιβίας, προτιμάμε να έχουμε πιο απλές επιλογές διαμονής, ώστε να έρθουμε πιο κοντά σ αυτές τις απομονωμένες εκτάσεις όπου ο άνθρωπος ευτυχώς δεν έχει καταφέρει να αλλοιώσει Απολαύστε ένα πλούσιο πρόγραμμα Δείτε τις διαφορές! Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει: Το Σαλάρ ντε Ουγιούνι, τη μεγαλύτερη θάλασσα από αλάτι στον κόσμο, μια περιοχή μοναδική στον πλανήτη. Ξεναγήσεις με ορμητήριο το Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα. Ειδική ξενάγηση στους θερμοπίδακες Ελ Τάτιο. Ολοήμερη εκδρομή στην Κεμπράδα ντε Ουμαουάκα. Ξενοδοχείο 5* στο Μπουένος Άιρες. Ο αρχηγός μας είναι Έλληνας -από τους πιο έμπειρους στην περιοχή- και όχι τοπικός ελληνόφωνος.

3 Έρημος Ατακάμα Πρόκειται για το πιο ξηρό μέρος στον πλανήτη. Είναι πιο ξηρή και πιο άνυδρη ακόμη και από τη Σαχάρα. Σε κάποιες περιοχές της, τις ονομαζόμενες υπέρξηρες, δεν έχει καταγραφεί ποτέ βροχόπτωση! Εδώ δεν υπάρχει άμμος. Αντίθετα κυριαρχεί ένα σύμπλεγμα άγονων εδαφών, γυμνών βράχων, αμμοχάλικου και μεταλλευμάτων. Το βλέμμα πλανιέται σαστισμένο στην αγριάδα του τοπίου. Οι γεωλογικές εντάσεις αποτυπωμένες στο χώρο οδηγούν τη φαντασία στον κοσμογονικό χαρακτήρα των Άνδεων. Λόγω της απόλυτης έλλειψης υγρασίας δεν υπάρχει ίχνος ορατής ζωής. Ακόμη και οι κάκτοι δεν τολμούν να πλησιάσουν σε αυτούς τους τόπους, δεν επιβιώνουν ούτε οι μύγες, αφού δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για να τραφούν. Βέβαια, οι συγκεκριμένες συνθήκες δεν επικρατούν σε όλη την επικράτεια της ερήμου. Όταν μάλιστα αρχίσει να φυσάει ο βολιβιανός βοριάς, οι κάτοικοι στην περιοχή γνωρίζουν καλά ότι «έρχεται βροχή», που θα ξεσπάσει ραγδαία. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ο βοριάς δεν φυσάει συχνά, άρα σπανίως βρέχει. Η θερμοκρασία κυμαίνεται την ημέρα από 0 έως 20 βαθμούς Κελσίου, αλλά τη νύχτα σε μερικές περιοχές πέφτει πολύ κάτω από τους -20 βαθμούς. Ένα από τα πολλά μυστήρια της Ερήμου Ατακάμα είναι ο περίφημος «Γίγαντας της Ατακάμα» (Gigante de Atacama). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανθρωπόμορφη αναπαράσταση του κόσμου, που έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών θεωριών για τη σημασία της: για πολλούς αντιπροσωπεύει μάλλον κάποιο ιερό πρόσωπο των Ινδιάνων ή μια θεότητα, ενώ το γεγονός ότι η ύψους 119 μέτρων φιγούρα μοιάζει με αστροναύτη, έχει εγείρει εικασίες για επισκέψεις εξωγήινων.

4 Πριν από περίπου χρόνια η περιοχή του Uyuni καλυπτόταν από τα νερά μιας μεγάλης αλμυρής λίμνης έκτασης τετρ. χλμ. Με το πέρασμα των χρόνων τα νερά εξατμίστηκαν και έτσι απέμεινε στη θέση και στο μέγεθος της προϊστορικής αυτής λίμνης μια ερημική και επίπεδη έκταση αλατιού με πάχος έως και 10 μέτρα, γνωστή ως Salar de Uyuni ή Θάλασσα του Αλατιού. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επίπεδη έκταση με αλάτι στον κόσμο, δεδομένου μάλιστα ότι βρίσκεται σε ύψος μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, έχει και τον τίτλο της υψηλότερης θάλασσας αλατιού. Σήμερα αποτελεί κέντρο εξαγωγής και επεξεργασίας αλατιού με ετήσια παραγωγή περί τους τόνους - οι ειδικοί υπολογίζουν ότι το σύνολό του επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών της ανθρώπινης φυλής για αιώνες. Η Salar de Uyuni βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Βολιβίας και περικλείεται από τις εντυπωσιακές χιονοσκεπείς κορυφές της Κορδιλιέρας de Lipez και της Κορδιλιέρας de Chichas των Άνδεων. Αυτή η τεράστια, λαμπερή θάλασσα αλατιού θα στοιχειώνει τα όνειρά σας για τα επόμενα χρόνια. Το εξωγήινο εκτυφλωτικό λευκό της αλατολίμνης Salar de Uyuni κόβει την ανάσα και μας πάει νοερά σε μακρινά γαλαξιακά τοπία. Οι αντικατοπτρισμοί που προσφέρει το τοπίο είναι μαγευτικοί και το κάνουν να μοιάζει σουρεαλιστικό και απόκοσμο.

5 Ένα πρόγραμμα έξω από τα συνηθισμένα, ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μια από τις πλέον ανέγγιχτες εκτάσεις του πλανήτη μας, ένα πρόγραμμα όπου προτιμάμε να δώσουμε μικρότερη βαρύτητα στις ανέσεις του δυτικού κόσμου και να κερδίσουμε πολλά περισσότερα από τις πλούσιες εμπειρίες που απλόχερα θα αποκομίσουμε. Εδώ λοιπόν, στα μαγικά υψίπεδα (altiplanos) της βόρειας Αργεντινής, της Βολιβίας και της Χιλής, όπου ο Χρόνος και η Φύση συνδημιουργούν γεωλογικά αριστουργήματα, σε εκτάσεις άσπιλες από ανθρώπινη παρέμβαση, μακριά από τις συνήθως (αν όχι, πάντα) επιζήμιες επιπτώσεις της παρουσίας μας. Ο στόχος μας σ αυτό το ταξίδι είναι να ζήσουμε μια αυθεντική περιπέτεια, να γεμίσουμε εμπειρίες, να δούμε απίστευτης ομορφιάς τοπία και αλλόκοτα γεωλογικά φαινόμενα που δεν χωράει ο νους μας. Οι ανέσεις που συνηθίζουμε να απολαμβάνουμε, εδώ δεν είναι προτεραιότητα: οι περιοχές που επισκεπτόμαστε είναι απομακρυσμένες, χωρίς ανέσεις και πολλές επιλογές διαμονής. Και όλα αυτά σε μια εξαιρετικά προσιτή τιμή, που φέρνει αυτό τον αλλόκοτο κόσμο πιο κοντά μας! Προτιμάμε λοιπόν να αφιερωθούμε στη μέγιστη ουσία του ταξιδιού: να πλουτίσουμε την ψυχή μας, να δούμε θαύματα που θα μας συγκινήσουν και η ανάμνησή τους θα μας συνοδεύει για μια ζωή Περπατήστε στη θάλασσα από αλάτι, στο Σαλάρ ντε Ουγιούνι, ένα από τα πιο αλλόκοτα τοπία στον κόσμο! Παρατηρήστε τα απίστευτα έντονα χρώματα στα βουνά του βορρά της Αργεντινής, στην Τιλκάρα και την Μαϊμάρα. Οι εκπληκτικοί θερμοπίδακες στο Ελ Τάτιο. Οι λίμνες στα υψίπεδα της Βολιβίας με τους έντονους χρωματισμούς Η κοιλάδα Κεμπράδα ντε Ουμαουάκα, Μνημείο Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO, πολύ κοντά στα σύνορα της Αργεντινής με τη Βολιβία.

6 Περιπλάνηση κι εξερεύνηση Φτάνουμε στο Μπουένος Άιρες από όπου αναχωρούμε για το βορρά της Αργεντινής με πρώτο μας σταθμό τη Σάλτα. Συνεχίζουμε προς βορρά και ερχόμαστε στο Σαν Σαλβαδόρ ντε Χουχούι, την Πουρμαμάρκα, την Τιλκάρα και την Ουακαλέρα, στην κοιλάδα Κεμπράδα ντε Ουμαουάκα. Θα έρθουμε στην γνωστή Λα Κιάκα, και περνώντας τα σύνορα ερχόμαστε στη Βολιβία και το Βιγιασόν και το Ουγιούνι. Από εδώ εκδράμουμε στο περίφημο Σαλάρ ντε Ουγιούνι, τη θάλασσα από αλάτι, καθώς και στις λίμνες στα υψίπεδα της Βολιβίας. Επόμενος σταθμός μας το Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα στη Χιλή, από όπου στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στη Σάλτα και στο Μπουένος Άιρες, ολοκληρώνοντας μια αληθινή περιπέτεια στα άσπιλα γεωλογικά θαύματα της νοτίου Αμερικής! Αριθμός Πτήσης Ημερομηνία Πτήσης Διαδρομή (Από Προς) Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης LH /04/2019 ΑΘΗΝΑ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ 18:30 20:30 LH /04/2019 LH /05/2019 ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ 21:55 06: :55 11:10 +1 LH /05/2019 ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΑΘΗΝΑ 13:45 17:25 +1

7 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική μας ομάδα και επιβίβαση στην πτήση μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Μπουένος Άιρες.. 2 η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ Πρωινή άφιξη στο Μπουένος Άιρες «το λιμάνι των καλών ανέμων», που είναι χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα. Το Μπουένος Άιρες είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικανικής ηπείρου, μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής, με πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και με πανέμορφη αρχιτεκτονική, που τη φέρνει δίπλα στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μια πόλη μοναδική, όπου συνυπάρχει το μεγαλείο του παρελθόντος και το δυναμικό παρόν. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο της κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το τάνγκο. Ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε τη συνοικία Λα Μπόκα και το γραφικό Καμινίτο (Δρομάκι) με τα πολύχρωμα σπίτια, από όπου ξεκίνησε και τις επιχειρήσεις του ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ενώ θα δούμε και το θρυλικό στάδιο Λα Μπομπονέρα, έδρα της Μπόκα Τζούνιορς. Θα δούμε επίσης τις συνοικίες Σαν Τέλμο, παλιό κέντρο της αριστοκρατίας και γεμάτο από χώρους με μουσική τάνγκο, τις αριστοκρατικές Παλέρμο με τα τεράστια πάρκα και Ρεκολέτα, με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, το κοιμητήριο όπου αναπαύεται η Εβίτα Περόν, και το Κονγκρέσο, όπου θα δούμε το Κονγκρέσο, τον περίφημο Οβελίσκο και το θέατρο Κολόν. Το απόγευμα, θα περάσουμε από το παραλιακό μέτωπο του Μπουένος Άιρες, ξεκινώντας από τη λεωφόρο Λιμπερταδόρ και το γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Μπουένος Άιρες.

8 3 η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ ΣΑΛΤΑ Αφήνουμε το ξενοδοχείο μας και μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση μας με προορισμό τη Σάλτα, στον αργεντίνικο βορρά. Άφιξη στη Σάλτα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο. Διανυκτέρευση. 4 η ημέρα: ΣΑΛΤΑ ΤΙΛΚΑΡΑ ή ΚΕΜΠΡΑΔΑ ΝΤΕ ΟΥΜΑΟΥΑΚΑ Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή μέσω της κοιλάδας Κεμπράδα ντε Ουμαουάκα (Quebrada de Humahuaca), μια στενή ορεινή κοιλάδα που η UNESCO ανακήρυξε Μνημείο Φυσικής Κληρονομιάς. Αυτό που τραβάει το βλέμμα είναι η εναλλαγή των έντονων χρωμάτων στις λοφοπλαγιές, σε ένα τοπίο που διηγείται ένα μεγάλο κομμάτι της γεωλογικής ιστορίας του κόσμου μας και δένει υπέροχα με τους επίσης «πολύχρωμους» πολιτισμούς και παραδόσεις της ευρύτερης περιοχής. Είναι μια μοναδική ευκαιρία που μας φέρνει σε επαφή με το πρωτόγονο, το ανέγγιχτο, έναν πολιτισμό με τον οποίο μπορεί να έχουμε ελάχιστα κοινά κι ωστόσο μας αγγίζει και μας συγκινεί. Η διαδρομή μας ξεκινά με την επίσκεψή μας στο Σαν Σαλβαδόρ ντε Χουχούι (San Salvador de Jujuy) όπου θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό και το Hall of the Flag, ένα κτίριο χτισμένο σε γαλλικό μπαρόκ στυλ, όπου φυλάσσεται και εκτίθεται η επίσημη σημαία της Αργεντινής, ηλικίας ούτε λίγο ούτε πολύ 203 ετών (φτιάχτηκε το 1815). Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέχρι το γραφικό χωριό Πουρμαμάρκα (Purmamarca), από όπου θα παρατηρήσουμε το Όρος των Επτά Χρωμάτων, ενώ θα δούμε επίσης τον καθεδρικό ναό και την αγορά των χειροτεχνών στην κεντρική πλατεία. Στη συνέχεια της διαδρομής μας, θα περάσουμε από το χωριουδάκι της Μαϊμάρα (Maimara) όπου καθοδόν θα παρατηρήσουμε την Παλέτα του Ζωγράφου, ακόμα μια έκφανση του υπέροχου γεωλογικού φαινομένου που «ντύνει» με έντονα χρώματα τις λοφοπλαγιές που περιβάλλουν τον οικισμό. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο χωριό Τιλκάρα (Tilcara) για να δούμε την Πουκαρά (Pucará de Tilcara), την προ-ινκαϊκής εποχής οχύρωση λίγο έξω από τον οικισμό, πριν συνεχίσουμε για την Ουακαλέρα (Huacalera): εδώ δεν μπορούμε παρά να μείνουμε έκθαμβοι μπροστά στα απίστευτης έντασης χρώματα στους λόφους που οι ντόπιοι αποκαλούν Πογιέρα ντε λα Κόγια (Pollera de la Colla).

9 Υπέροχα τοπία περιτριγυρίζουν τα μικρά χωριά, τα τόσο όμορφα και παραδοσιακά, που ο επισκέπτης θα πιστέψει πως ο χρόνος εκεί έχει σταματήσει να κυλλά. Πριν συνεχίσουμε το ταξίδι μας θα επισκεφθούμε μια εκκλησία του 16 ου αι., και στη συνέχεια φτάνουμε μέχρι την Ουμαουάκα (Humahuaca), με τον εντυπωσιακό της καθεδρικό ναό και το Μνημείο της Ανεξαρτησίας (El Indio). Διανυκτέρευση στην Τιλκάρα ή στην Κεμπράδα ντε Ουμαουάκα. 5 η ημέρα: ΤΙΛΚΑΡΑ ή ΚΕΜΠΡΑΔΑ ΝΤΕ ΟΥΜΑΟΥΑΚΑ ΛΑ ΚΙΑΚΑ ΟΥΓΙΟΥΝΙ (ΒΟΛΙΒΙΑ) Μετά το πρωινό μας θα μεταβούμε στην Λα Κιάκα (La Quiaca), πόλη-σύμβολο της Αργεντινής, κυρίως διότι συμβολίζει το όριο, το τέλος της απέραντης αργεντίνικης επικράτειας και το σύνορο με τη γείτονα Βολιβία. Περνώντας τα σύνορα με τη Βολιβία, και μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις, ερχόμαστε στη Βιγιασόν (Villazón), την αντίστοιχη συνοριακή πόλη της Βολιβίας, που μας καλωσορίζει στη χώρα. Από εδώ θα πάρουμε το λεωφορείο ή το τραίνο με προορισμό μας την πόλη Ουγιούνι (Uyuni). Άφιξη στην Ουγιούνι, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 6 η ημέρα: ΟΥΓΙΟΥΝΙ Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε το τουρ μας με jeep 4x4 από το κέντρο της πόλης στην Ουγιούνι προς την περίφημη Θάλασσα από Αλάτι (Salar de Uyuni). Θα επισκεφθούμε το «Νεκροταφείο Τραίνων», το Μουσείο Άλατος και θα συνεχίσουμε προς την πόλη Κολτσάνι (Colchani), που είναι η «Πύλη» για τις αλυκές του Ουγιούνι. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη λίμνη από αλάτι (πεδίο άλατος) στον κόσμο, σε υψόμετρο μέτρων! Είναι φυσικά ένα ανεπανάληπτο γεωλογικό φαινόμενο, ένα αληθινό θαύμα της φύσης, και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να φωτογραφηθούμε σ αυτό το απίθανο γεωλογικό φαινόμενο και να θαυμάσουμε την απεραντοσύνη του. Μπροστά σ αυτό το μεγαλείο της φύσης, θα διαπιστώσουμε παράλληλα το πόσο μικροί και ναι ασήμαντοι είμαστε οι άνθρωποι μπροστά στο άπειρο της φύσης. Η περιήγηση στο Πεδίο Άλατος καθώς και στη Νησίδα Ινκαουάσι (Isla Incahuasi), με τους γιγάντιους κάκτους, αποτελούν μία από τις πλέον ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Η ημέρα μας θα ολοκληρωθεί απολαμβάνοντας το

10 ηλιοβασίλεμα σ αυτή τη θάλασσα άλατος Διανυκτέρευση στο Ουγιούνι. 7 η ημέρα: ΟΥΓΙΟΥΝΙ ΛΙΜΝΕΣ ΣΤΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ Οι θαυμαστές δυνάμεις της φύσης είναι ασύλληπτες για τον ανθρώπινο νου κι εμείς είμαστε έτοιμοι για μια ακόμα συνταρακτική εμπειρία που μας επιφυλάσσει αυτό το ταξίδι. Σήμερα λοιπόν ταξιδεύουμε στις πιο απομονωμένες περιοχές της Βολιβίας, στα δυτικά της χώρας, με το υποτυπώδες οδικό δίκτυο αλλά και τις μαγικές εικόνες των ηφαιστείων, της ερήμου και των πολύχρωμων λιμνών! Διασχίζουμε ένα σουρεαλιστικό τοπίο χωρίς βλάστηση, την έρημο Σιλόλι (Siloli), που περιστοιχίζεται από ψηλούς λόφους, και συνεχίζοντας σε αυτό το παράξενο τοπίο αντικρίζουμε ένα βραχώδη σχηματισμό που μοιάζει με πέτρινο δέντρο οι ίδιοι οι ντόπιοι το αποκαλούν Πέτρινο Δέντρο (Árbol de piedra). Θα δούμε ακόμα μια σειρά από υψιπεδικές λίμνες, τις λίμνες Κανιάπα, Εντιόντα, Τσαρκότα και Ραμαδίτας, αγαπημένο καταφύγιο των φλαμίνγκος που συνηθίζουν να ξαποσταίνουν εδώ κατά τη διάρκεια του αποδημητικού τους ταξιδιού. Απόψε διανυκτερεύουμε σε τοπικές κατοικίες. 8 η ημέρα: ΛΙΜΝΕΣ ΣΤΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΣΑΝ ΠΕΔΡΟ ΝΤΕ ΑΤΑΚΑΜΑ (ΧΙΛΗ) Είπαμε ήδη πως οι εκτάσεις που διασχίζουμε και τα τοπία που αντικρίζουμε είναι άκρως σουρεαλιστικά. Καθόλου παράδοξο λοιπόν μια έρημος σ αυτό το άκρως σουρεαλιστικό τοπίο να φέρει το όνομα του μέγιστου των σουρεαλιστών, του Ισπανού Σαλβαδόρ Νταλί! Ξεκινώντας λοιπόν τη μέρα μας, μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε την περιοχή των γκέιζερ, στα μ. υψόμετρο, για να παρατηρήσουμε την ηφαιστειακή δραστηριότητα που δημιουργεί δεκάδες γκέιζερ, με την έντονη μυρωδιά του θειαφιού να απλώνεται παντού στον αέρα. Αν το λέει η καρδούλα σας, μπορείτε να κάνετε και ένα θερμό μπάνιο στις φυσικές θερμοπηγές, σε θερμοκρασία που κυμαίνεται από 280 ο έως 300οC! Στη συνέχεια θα περάσουμε στην Έρημο Νταλί, θα δούμε τους περίφημους, ακανόνιστους γεωλογικούς σχηματισμούς, πριν περάσουμε τα σύνορα και μπούμε στη Χιλή. Φτάνοντας στο Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα (San Pedro de Atacama), θα

11 μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 9 η ημέρα: ΣΑΝ ΠΕΔΡΟ ΝΤΕ ΑΤΑΚΑΜΑ Σήμερα μας περιμένει πρωινό ξύπνημα, καθώς θα ξεκινήσουμε την εκδρομή μας την ώρα που θα ανατέλλει ο ήλιος, για να πλησιάσουμε εκ νέου τις Άνδεις και να φτάσουμε εγκαίρως στο περίφημο οροπέδιο θερμοπιδάκων Ελ Τάτιο, μια γυμνή κοιλάδα με αναρίθμητα γκέιζερ κοντά στα σύνορα με τη Βολιβία. Και εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το μπάνιο μας στις θερμές πηγές της περιοχής, αλλά και να παρατηρήσουμε με την ησυχία μας τη βλάστηση σ αυτή την τόσο ιδιαίτερη πλευρά των Άνδεων. Επιστρέφοντας στο Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα θα περάσουμε από το φαράγγι Γουατίν (Guatín), όπου θα περπατήσουμε ανάμεσα στους κάκτους. Η δεύτερη εκδρομή της ημέρας μάς περιμένει το μεσημέρι: Λίγο έξω από το Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα απλώνεται ακόμα μία γεωλογική ιδιοτροπία της φύσης: η κοιλάδα της Σελήνης, μία περιοχή χαραγμένη από τη διάβρωση του νερού, του αέρα και του χρόνου, με περίεργους σχηματισμούς, μικρές ξερές κοιλάδες και χωμάτινα εξογκώματα που προσομοιάζουν σε τοπίο σεληνιακό. Αφού απολαύσουμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, θα επιστρέψουμε στο Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα. Διανυκτέρευση. 10 η ημέρα: ΣΑΝ ΠΕΔΡΟ ΝΤΕ ΑΤΑΚΑΜΑ ΣΑΛΤΑ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ) Πρωινή αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας, για να επιστρέψουμε στην Αργεντινή και την πόλη της Σάλτα. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 11 η ημέρα: ΣΑΛΤΑ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ Πρωινή μεταφορά από το ξενοδοχείο μας στο αεροδρόμιο της πόλης, από όπου θα πάρουμε την πτήση μας για το Μπουένος Άιρες. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 12 η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (Ξενάγηση) Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει ξενάγηση στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Αργεντινής. Θα δούμε την κεντρικότατη πλατεία Μαΐου (Plaza de Mayo) με την Κάσα Ροσάδα (Προεδρικό

12 Μέγαρο) και τον καθεδρικό του Μπουένος Άιρες, με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, έναν από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Συνεχίζουμε την περιπατητική μας ξενάγηση με τον αρχηγό μας, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 13 η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Πρωινή μεταφορά από το ξενοδοχείο μας στο αεροδρόμιο Ezeiza του Μπουένος Άιρες, για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού. 14 η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

13 ** Super Τιμή ** για τις 11 πρώτες συμμετοχές ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Από Αθήνα Από Θεσσαλονίκη* Από Λάρνακα** Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα και τους φόρους ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 25/04, 14/06, 17/07, 23/ Παρέχεται έκπτωση -80 για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα Αθήνα Λάρνακα *Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη Επιβάρυνση μονόκλινου: Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens» **Αναχωρήσεις από Λάρνακα Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του Stopover Athens" από 50 το άτομο με μεταφορές.

14 Περιλαμβάνονται Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό. Ξενοδοχείο 5* στο Μπουένος Άιρες (Regal Pacific 5*). Στο υπόλοιπο ταξίδι διαμονή σε guesthouses. Πρωινό καθημερινά. Τρία μεσημεριανά και δύο βραδινά. Στο Μπουένος Άιρες μόνο πρωινό. Ολοήμερη εκδρομή στην Κεμπράδα ντε Ουμαουάκα. Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή. Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μένουμε σε μικρά, παραδοσιακά hostels, posadas, guesthouses και απευθύνεται σε ταξιδιώτες που επιθυμούν να θυσιάσουν την πολυτέλεια και να απολαύσουν, έχοντας μια μοναδική για το ταξίδι τιμή. Αναχωρήσεις από Κύπρο Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει). ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. 750 Η εκδρομή στα Γκέιζερ και την Κοιλάδα της Σελήνης στη Χιλή. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ: Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε. Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας. Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων. Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Αλτιπλάνος (Υψίπεδα)

Αλτιπλάνος (Υψίπεδα) Αλτιπλάνος (Υψίπεδα) ΒΟΛΙΒΙΑ ΕΡΗΜΟΣ ΑΤΑΚΑΜΑ ΧΙΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Οι έρημοι και τα απίστευτα γεωλογικά φαινόμενα της Νότιας Αμερικής Ένα ασύλληπτο εξερευνητικό ταξίδι, μια περιπέτεια που εστιάζει όχι τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Αργεντινή. Ατομικό ταξίδι

Αργεντινή. Ατομικό ταξίδι Αργεντινή Ατομικό ταξίδι Αργεντινή: Το παζλ της Αργεντινής είναι απλώς σαγηνευτικό: εκτεινόμενη από τα νότια σύνορα της Βολιβίας μέχρι τη νοτιότερη μύτη της Λατινικής Αμερικής, φλερτάροντας τόσο με τον

Διαβάστε περισσότερα

Κλασική Κολομβία. Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11

Κλασική Κολομβία. Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11 Κλασική Κολομβία Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11 9 ημέρες ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ Ταξιδεύουμε στην Κολομβία και γνωρίζουμε σε βάθος

Διαβάστε περισσότερα

Βορειοανατολική Βραζιλία

Βορειοανατολική Βραζιλία Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ!!! Βορειοανατολική Βραζιλία Ο δρόμος των αμμόλοφων Αναχωρήσεις: 13.08, 02.11 9 Hμέρες Βορειοανατολική Βραζιλία, εκεί όπου αποβιβάστηκαν οι πρώτοι σκλάβοι που έφτασαν από την

Διαβάστε περισσότερα

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι Κόστα Ρίκα Ατομικό ταξίδι Kόστα Ρίκα Μια χώρα ευλογημένη, με πλούσια βλάστηση, νερά, θαυμάσια τοπία που δημιούργησε η φύση. Πόλεις αποικιακές με ιδιαίτερο χαρακτήρα και χρώμα, λαός φιλόξενος, ζεστός, όμορφος.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού: Μια από τις πιο γοητευτικές χώρες της Νότιας Αμερικής, το Περού, φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων ινδιάνικων πολιτισμών και των Ισπανών κατακτητών του. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

Ομάν. Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ.

Ομάν. Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ. Ομάν Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ. Ολοήμερη εκδρομή στην ενδοχώρα του Ομάν και στα περίφημα κάστρα του (Νίζουα, Μπάχλα, Τζαμπρίν) Δυνατότητα κρουαζιέρας στα Στενά Ορμούζ Δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Αναχώρηση: 24.12 10 ημέρες Ξενοδοχεία 4* sup & 5* Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό, που

Διαβάστε περισσότερα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία Με δυνατότητα επέκτασης στο Εθνικό Πάρκο Ταϊρόνα ΜΠΟΓΚΟΤΑ ΖΙΠΑΚΙΡΑ ΒΙΓΙΑ ΝΤΕ ΛΕΪΒΑ ΚΑΡΘΑΓΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24. Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.11 11 ημέρες Ξενοδοχεία 4*, 4* sup & 5* Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό

Διαβάστε περισσότερα

Μαγιόρκα (Μενόρκα Ίμπιζα)

Μαγιόρκα (Μενόρκα Ίμπιζα) Μαγιόρκα (Μενόρκα Ίμπιζα) Εξασφαλισμένες Αναχωρήσεις Πρόγραμμα γεμάτο ξεναγήσεις, περιηγήσεις, βραδινές βόλτες και δραστηριότητες Βαλεαρίδες: Ένας εξωτικός προορισμός στην Μεσόγειο Το μόνο οργανωμένο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 695 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 140 ΔΟΣΕΙΣ 5 Χ 111 ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 1 Η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΤΥΝΙΔΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ:

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ. 2103232800, 156, 581, 586, 796 Φαξ: 210 3232450 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5*

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5* Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 22/12 ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5* Ρίο ντε Τζανέιρο - Καταρράκτες Ιγκουασού - Μπουένος Άιρες - Δέλτα του Τίγκρε Από την πιο αισθησιακή, αντιφατική και πολύχρωμη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Πάρκο Αμπερντάρες, Λίμνες Ναϊβάσα & Νακούρου, Μασάι Μάρα, Μομπάσα 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1 750 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

Βραζιλία Ιγκουασού- Αργεντινή 5* (Ουρουγουάη)

Βραζιλία Ιγκουασού- Αργεντινή 5* (Ουρουγουάη) Με το εκπληκτικό Hilton Rio de Janeiro Copacabana μπροστά στην Κόπα Καμπάνα Βραζιλία Ιγκουασού- Αργεντινή 5* (Ουρουγουάη) Ρίο ντε Τζανέιρο Καταρράκτες Ιγκουασού Μπουένος Άιρες Δέλτα του Τίγκρε Αναχωρήσεις:

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει 6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο: ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. MONAXO- ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ ΑΝΑΧ. : 22,23,26,29,30

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη, με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Ο Καναδάς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Ο Καναδάς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ Ο Καναδάς, δεύτερη σε μέγεθος χώρα του κόσμου μετά τη Ρωσία, είναι μια αχανής χώρα και συνάμα από τις πιο αραιοκατοικημένες. Η εκπληκτική του φύση, με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου να αποτυπώνονται

Διαβάστε περισσότερα

Το Νεπάλ, αγκαλιασμένο από τα οροπέδια του Θιβέτ και τα μεγάλα ύψη των Ιμαλαΐων στον βορρά και από την απεραντοσύνη της Ινδίας στον νότο, υπήρξε

Το Νεπάλ, αγκαλιασμένο από τα οροπέδια του Θιβέτ και τα μεγάλα ύψη των Ιμαλαΐων στον βορρά και από την απεραντοσύνη της Ινδίας στον νότο, υπήρξε Το Νεπάλ, αγκαλιασμένο από τα οροπέδια του Θιβέτ και τα μεγάλα ύψη των Ιμαλαΐων στον βορρά και από την απεραντοσύνη της Ινδίας στον νότο, υπήρξε πάντα η χώρα-σταυροδρόμι φυλών, πολιτισμών, και των δύο

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 5*- ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 5*- ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 20/3, 22/4, 20/5, 23/6, 17/07 ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 5*- ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ Ρίο ντε Τζανέιρο - Καταρράκτες Ιγκουασού - Μπουένος Άιρες - Δέλτα του Τίγκρε Από την πιο αισθησιακή,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ Με επίσκεψη στην Παναγία της ΛούρδηςΒαρκελώνη-Παμπλόνα-Μπιλμπάο- Σαν Σεμπαστιάν-Μπιαρίτζ- Λούρδη- Τουλούζη- Καρκασόν Αναχωρήσεις: 12/7, 19/7, 26/7, 2/8, 9/8, 16/8,

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. 17-19 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ, 3 Μέρες / 2 Διανυχτερεύσεις *ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι Αναχώρηση: 01/04 Ημέρες: 10 Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Καζαµπλάνκα, Φεζ, Μαρακές, Ραµπάτ, Μεκνές ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 5 Νύκτες / 6 ηµέρες Στο ταξίδι µας θα ξεναγηθούµε σε παλάτια, τζαµιά, µνηµεία, θα περιπλανηθούµε

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

15-20/03/2015 6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις

15-20/03/2015 6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις 15-20/03/2015 6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις SUPER!!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ! 1η Μέρα : ΚΡΗΤΗ - Πράγα ξενοδοχείο Ή προαιρετική ξενάγηση Παλιά πόλη (25ευρώ) Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο δωμάτιο 1.995 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο δωμάτιο 1.995 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ! Γιοχάνεσμ?ουργκ, Κέι? Ταουν, Πορτ Ελίζαμ?εθ, Κίμ?ερλι, Μ?λουμφοντέιν, Το kalamaki travel services & ο «Γαλανόλευκος Φάρος» Ακολουθώντας την Εθνική μας ομάδα από το 2004 με απευθείας ναυλωμένες πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ NIKIS 23 ATHENS GREECE TK 10557 TEL. 2103225802 2103225175-2103225804 FAX. 2103229933 2103229023 e-mail: circle@otenet.gr web page: www.kyklostravel.gr MEMBER CODE 27-2-1159 ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΠΑΛ. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

ΝΕΠΑΛ. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει: Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στην Κατμαντού Νεπάλ με σαφάρι Στη Στέγη του Κόσμου Κατμαντού Ποκάρα Πάρκο Τσιτουάν Σαφάρι άγριας ζωής Αναχώρηση: 23.12 11 ημέρες ΝΕΠΑΛ Το Νεπάλ, αγκαλιασμένο από τα οροπέδια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Aναχωρήσεις : 21, 22,23, 26, 30 Δεκεμβρίου 18 02, 03 Ιανουαρίου 19 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές,

Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές, Μπαλί Το Νησί των Θεών Αναχωρήσεις: 30.07, 13.08, 20.08 10 ημέρες 1 Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα Prague History Πτήση για την Πράγα - Περιήγηση στην πόλη Πρωτεύουσα της Τσεχίας, την πόλη που μοιάζει με

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σενεγάλη (Γκάμπια) Σαφάρι & Εξωτικές παραλίες

Σενεγάλη (Γκάμπια) Σαφάρι & Εξωτικές παραλίες Σενεγάλη (Γκάμπια) Σαφάρι & Εξωτικές παραλίες Επίσκεψη στο νησί Γκορέ Σαφάρι στο Πάρκο Μπάντια Βαρκάδα στο Πάρκο «Langue de Barbarie» Βόλτα στη Λίμνη Λακ Ρέτμπα Αναχωρήσεις: 23.04, 21.05, 25.06, 09.07,

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Αναχώρηση το πρωί από το αεροδρόμιο με απευθείας πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας.

Διαβάστε περισσότερα

Επίσκεψη στο χωριό των Εμπερά που συνεχίζουν να ζουν όπως οι πρόγονοί τους, μακριά από κάθε μορφή τεχνολογίας.

Επίσκεψη στο χωριό των Εμπερά που συνεχίζουν να ζουν όπως οι πρόγονοί τους, μακριά από κάθε μορφή τεχνολογίας. Κόστα Ρίκα Παναμάς Ζούγκλα Τορτουγκέρο Παναμάς Εκτεταμένη Κόστα Ρίκα Επίσκεψη στο χωριό των Εμπερά που συνεχίζουν να ζουν όπως οι πρόγονοί τους, μακριά από κάθε μορφή τεχνολογίας. Αναχωρήσεις: 17.07, 28.08,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ Αναχώρηση από την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5*

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5* Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 23/12 ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ 5* Ρίο ντε Τζανέιρο - Καταρράκτες Ιγκουασού - Μπουένος Άιρες - Δέλτα του Τίγκρε Νότιος Αμερική! Και μόνο στο άκουσμα της

Διαβάστε περισσότερα

Βραζιλία Ιγκουασού- Αργεντινή 5* (Ουρουγουάη)

Βραζιλία Ιγκουασού- Αργεντινή 5* (Ουρουγουάη) Βραζιλία Ιγκουασού- Αργεντινή 5* (Ουρουγουάη) Ταξίδι σε γνήσιους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς Ρίο ντε Τζανέιρο - Καταρράκτες Ιγκουασού - Μπουένος Άιρες - Δέλτα του Τίγκρε Το ξενοδοχείο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι ήμερες στην Παταγονία με λεπτομερειακή επίσκεψή της και όχι σε νοτιοαμερικανικές μεγαλουπόλεις

Όλες οι ήμερες στην Παταγονία με λεπτομερειακή επίσκεψή της και όχι σε νοτιοαμερικανικές μεγαλουπόλεις Όλες οι ήμερες στην Παταγονία με λεπτομερειακή επίσκεψή της και όχι σε νοτιοαμερικανικές μεγαλουπόλεις The Real Patagonia Experience Το µόνο πρόγραµµα που περιλαµβάνει την περίφηµη Διάσχιση των Λιµνών

Διαβάστε περισσότερα

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βερολίνο (3) Γενικά Mε την ενοποίηση της Γερμανίας, το 1989, το Βερολίνο πήρε την θέση που του άρμοζε. Πόλη 'αριστοκρατική' με φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

Παραμονή πρωτοχρονιάς στη Σιγκαπούρη. Μπανγκόκ Σιγκαπούρη. Κοσμοπολίτικες πόλεις / Φύση / Αρχαίοι πολιτισμοί

Παραμονή πρωτοχρονιάς στη Σιγκαπούρη. Μπανγκόκ Σιγκαπούρη. Κοσμοπολίτικες πόλεις / Φύση / Αρχαίοι πολιτισμοί Παραμονή πρωτοχρονιάς στη Σιγκαπούρη Μπανγκόκ Σιγκαπούρη Κοσμοπολίτικες πόλεις / Φύση / Αρχαίοι πολιτισμοί Αναχώρηση: 24.12 10 ημέρες Επιλεγμένα πολύ καλά ξενοδοχεία, από τα καλύτερα στην κάθε περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

1. Salar de Uyuni, Βολιβία

1. Salar de Uyuni, Βολιβία 1. Salar de Uyuni, Βολιβία Το Salar de Uyuni βρίσκεται στις Άνδεις της Βολιβίας και αποτελούσε τη μεγαλύτερη λίμνη από αλάτι στον κόσμο. Η λίμνη έχει ξεραθεί εδώ και πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να έχει

Διαβάστε περισσότερα

αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου λέγεται ότι έκανε δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει το πλήρωμα ν αφήσει αυτόν τον μαγικό τόπο και να

αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου λέγεται ότι έκανε δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει το πλήρωμα ν αφήσει αυτόν τον μαγικό τόπο και να Μπαλί Το Νησί των Θεών Αναχώρηση: 05.04.18 10 Ημέρες Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55 ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ Βενετία-Πάντοβα-Βερόνα-Μιλάνο-Κόμο- Λάγκο Ματζόρε-Νίκαια-Σαν Πωλ Ντεβάνς- Κάννες-Εζ-Μόντε Κάρλο-Μονακό-Ράπαλο- Πόρτο Φίνο-Μπολόνια Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι στο Χωριό του Άη Βασίλη. Επισκεφθείτε το, Ταχυδρομείο & Γραφείο του Άη Βασίλη, τον Αρκτικό Κύκλο, το Santa Park. Ζείστε

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Head office: 26-28, Mitropoleos str. - 105 63 Athens Tel. (0030) 210 3315621, Fax. (0030) 210 3315623 web site: www.grefis.gr e-mail: info@grefis.gr Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη-

Διαβάστε περισσότερα

Παναμάς. Αρχιπέλαγος Μπόκας ντελ Τόρο. Αναχώρηση: ημέρες

Παναμάς. Αρχιπέλαγος Μπόκας ντελ Τόρο. Αναχώρηση: ημέρες Παναμάς Αρχιπέλαγος Μπόκας ντελ Τόρο Αναχώρηση: 23.12 11 ημέρες Ένα σπάνιο ταξίδι σε ένα κρυμμένο μυστικό της Καραϊβικής, το παραδεισένιο αρχιπέλαγος Μπόκας ντελ Τόρο, αλλά και στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Θρακικά Τέμπη 4ήμερη πεζοπορική 28 Απριλίου 1 Μαΐου 2018 Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Πρωτομαγιά 2018 και η παρέα του ΦΟΝΙ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει: Μπαλί Το Νησί των Θεών Αναχώρηση : 24.12.18 10 Ημέρες / 8 διανυκτερεύσεις Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά,

Διαβάστε περισσότερα

Παταγονία Αργεντινή: Διάσχιση της Γης του Πυρός 17 ΜΕΡΕΣ 11/01 27/01/2019 Αφετηρία μας η Ουσουάια, η νοτιότερη πόλη στον κόσμο που αποτελεί την πύλη π

Παταγονία Αργεντινή: Διάσχιση της Γης του Πυρός 17 ΜΕΡΕΣ 11/01 27/01/2019 Αφετηρία μας η Ουσουάια, η νοτιότερη πόλη στον κόσμο που αποτελεί την πύλη π Παταγονία Αργεντινή: Διάσχιση της Γης του Πυρός 17 ΜΕΡΕΣ 11/01 27/01/2019 Αφετηρία μας η Ουσουάια, η νοτιότερη πόλη στον κόσμο που αποτελεί την πύλη προς την Ανταρκτική. Αυτό το Αργεντίνικο απομακρυσμένο

Διαβάστε περισσότερα

Το μόνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σαφάρι με jeep 4x4 σε πάρκο της Σρι Λάνκα ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΠΡΩΙΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΒΡΑΔΙΝΟ.

Το μόνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σαφάρι με jeep 4x4 σε πάρκο της Σρι Λάνκα ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΠΡΩΙΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΒΡΑΔΙΝΟ. Το μόνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σαφάρι με jeep 4x4 σε πάρκο της Σρι Λάνκα ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΠΡΩΙΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΒΡΑΔΙΝΟ Η Σρι Λάνκα απ άκρη σ άκρη με Νουβάρα Ελίγια, Ανουρανταπούρα, Τρινκομάλε, σαφάρι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr Η θαυμαστή Μεσαιωνική πόλη ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Ξιχού - Πήλινος Στρατός- Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα - Ναός του Ουρανού Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Από Αθήνα & από Θεσσαλονίκη 03 09 Σεπτέμβρη 2015 1η Ημέρα ΜΟΣΧΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μόσχα. Άφιξη στην Μόσχα. Κατά την μεταφορά

Διαβάστε περισσότερα

Με ξενοδοχείο-resort στη Ζανζιβάρη και όχι ξενοδοχείο πόλης Με 5 διανυκτερεύσεις σε Εθνικά πάρκα για να κάνουμε πραγματικό σαφάρι

Με ξενοδοχείο-resort στη Ζανζιβάρη και όχι ξενοδοχείο πόλης Με 5 διανυκτερεύσεις σε Εθνικά πάρκα για να κάνουμε πραγματικό σαφάρι Με ξενοδοχείο-resort στη Ζανζιβάρη και όχι ξενοδοχείο πόλης Με 5 διανυκτερεύσεις σε Εθνικά πάρκα για να κάνουμε πραγματικό σαφάρι Αναχωρήσεις : 21.12, 04.01 10 Ημέρες Η Τανζανία αποτελείται από ένα ηπειρωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου

Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02/01/19 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ένα ταξίδι που υπόσχεται παραμυθένιες στιγμές τις ημέρες των Φώτων στην

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa Πακέτα 6-7 διανυκτερεύσεων 01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατ' άτομο Exclusive Kenya Safari Zanzibar Διαμονή Εποχικότητα Δίκλινο στο Ocean Paradise με ημιδιατροφή σε superior garden

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Βραζιλία, Καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Βραζιλία, Καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο Βραζιλία, Καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο Αναχώρηση: 02.03 12 ημέρες ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ Απολαύστε ένα πλούσιο και ιδιαίτερο πρόγραμμα. Ένα ταξίδι που κινείται σε γνήσιους λατινοαμερικάνικους

Διαβάστε περισσότερα

Βραζιλία Ιγκουασού Αργεντινή Χριστούγεννα, 12 ηµέρες

Βραζιλία Ιγκουασού Αργεντινή Χριστούγεννα, 12 ηµέρες Βραζιλία Ιγκουασού Αργεντινή Χριστούγεννα, 12 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Ρίο Ντε Τζανέιρο (3), Ιγκουαζού (2), Μπουένος Άιρες (4) Γενικά Αυτές τις γιορτές κάνετε δώρο στον εαυτό σας το ταξίδι Βραζιλία Ιγκουασού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική & πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την

Διαβάστε περισσότερα

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Πράγα (4) Γενικά Από τις οµορφότερες πόλεις της Ευρώπης, πλούσια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, που όσες φορές και να την επισκεφθεί κανείς, ποτέ δεν την

Διαβάστε περισσότερα

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!!

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη Λαπωνία και Φινλανδία, στους πιο γιορτινούς προορισμούς, στη Χώρα του Αη Βασίλη, στη χώρα που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/2016-17/04/2016 Η τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομή (Από Προς) TZ /02/2018 ΑΘΗΝΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 11:45 04:30 +1 TR /02/2018 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ 09:15 10:15

Διαδρομή (Από Προς) TZ /02/2018 ΑΘΗΝΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 11:45 04:30 +1 TR /02/2018 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ 09:15 10:15 Μαλαισία Ζούγκλα Ταμάν Νεγκάρα Σιγκαπούρη Αναχωρήσεις: 17.02, 31.03, 28.04, 26.05, 30.06, 07.07, 21.07 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*, 4*sup. Επίσκεψη στην Πουτρατζάγια, "την πόλη-θαύμα" της Μαλαισίας 11 ημέρες 12, 14

Διαβάστε περισσότερα