Γνωστοποίηση Πτυχίων, πιστοποιητικών και τίτλων σπουδών που αναγνωρίστηκαν με βάση το άρθρο 7

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Γνωστοποίηση Πτυχίων, πιστοποιητικών και τίτλων σπουδών που αναγνωρίστηκαν με βάση το άρθρο 7"

Transcript

1 Αριθμός 197 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 224 ΤΟΥ 1990 ΜΕΧΡΙ 1S 1(1) ΤΟΥ 2003) Γνωστοποίηση Πτυχίων, πιστοποιητικών και τίτλων σπουδών που αναγνωρίστηκαν με βάση το άρθρο 7 Αναγνωρίζονται τα πιο κάτω πτυχία/διπλώματα για σκοπούς της Περί ΕΤΕΚ Νομοθεσίας βάσει των προνοιών του Άρθρων 7(1)(α) και7.1α του Ν.224/90. Οι αναγνωρίσεις διενεργούνται με τις πιο κάτω προυποθέσεις: α. Η φοίτηση για απόκτηση των αντίστοιχων πτυχίων ή διπλωμάτων πανεπιστημίου ήταν ολική, επί τόπου, διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών και στην περίπτωση που προηγείται μεταλυκειακή φοίτηση ανώτερου επιπέδου τουλάχιστον δύο ετών σε πανεπιστημιακό επίπεδο. β. Οι κάτοχοι τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους παρακολούθησαν με επιτυχία το βασικό κύκλο σπουδών στον κλάδο:που αφορά η αίτηση τους, γ. Οι αναγνωρίσεις αφορούν μόνο τα προγράμματα σπουδών που το έτος αποφοίτησης είναι αυτό που αναφέρεται σε κάθε περίπτωση. δ. Κάθε άλλη προυπόθεση που αναφέρεται ειδικά στον κάθε τίτλο σπουδών >~ '?~ ~= QC~... ~'? ~~ ιn ~ ~.ι;;..,-... ~ Ν -- Q Q ιn ΚΛΑΔΟΣ ΤΙΤΛΟΣΣΠΟΥΔΩΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α Αρχιτεκτονική, περιλαμβανομένης της ΔΙπλωμα Αρχιτέκτονα Μηχανικού - Εθνικό Ελλάδα Το έτος αποφοιτησης να ειναι το αρχιτεκτονικής τοπιου Μετσόβιο ΠολυτεχνεΙο - Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Α Αρχιτεκτονική, περιλαμβανομένης της Bachelor of Arts (Honours) ίπ Architecture - Η.. Τα πτυχία Ιδιπλώματα να είναι αναγνωρισμένα (validated) αρχιτεκτονικής τοπίου University of Greenwich από το RIBA στο επίπεδο 11 και τα έτη αποφοίτησης να είναι Diploma ίπ Architecture - University of East London τα 1999 και 2002 αντίστοιχα. Α Αρχιτεκτονική, περιλαμβανομένης της Bachelor of Science ίπ Journalίsm - Boston Η.π.Α Τα πτυχία/διπλώματα να είναι αναγνωρισμένα από το αρχιτεκτονικής τοπιου University - College of Communication ΝΑΑ και τα έτη αποφοίτησης να είναι τα 1993 και 2000 αvτιστoιxα. Master of Architecture - Harvard University - Graduate School of Design Α Αρχιτεκτονική, περιλαμβανομένης της MSc Engineer ίπ Arch itectu Γθ and ΟυγγαρΙα Το έτος αποφοιτησης να είναι το αρχιτεκτονικής τοπιου Architectural Engineering - The Budapest University of Technology and Economics - Faculty of Architecture Α Αρχιτεκτονική, περιλαμβανομένης της Diplome Ο' Architecture DPLG - Ecole D' ΓαλλΙα ΤΟ έτος αποφοιτησης να είναι το αρχιτεκτονικής τοπιου Architecture Grenoble Α Αρχιτεκτονική, περιλαμβανομένης της Πτυχίο (Bachelor) στην Αρχιτεκτονική - στην ΡωσσΙα Τα έτη αποφοιτησης να είναι τα 2002 και 2004 αντίστοιχα. αρχιτεκτονικής τοπίου ειδικότητα «Αρχιτεκτονική» - Αρχιτεκτονικό Ινστιτούτο της Μόσχας (Κρατική ΑκαδημΙα) ΠτυχΙο (Master) στην Αρχιτεκτονική - Στην Ειδικότητα «Αρχιτεκτονική» - Αρχιτεκτονικό --- Ινστιτούτο τος Μόσχας (Κρατική Ακαδημία) ] VJ Ο ~ ~ ;= ~ \C>...:ι Ν Q Q ιn

2 ΚΛΑΔΟΣ Τ1ΤΛΟΣΣΠΟΥΔΩΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΥΠΟ<;ΙΕΣΕΙΣ Α Αρχιτεκτονική, περιλαμβανομένης της Bachelor of Architecture - Instanbul Τουρκία Το πρώτο πτυχίο/δίπλωμα να είναι αναγνωρισμένο από το αρχιτεκτονικής τοπίου Technical University - FacuIty of Architecture ΔΙΚΑΤΣΑ με έτος αποφοίτησης το 1994 και το δεύτερο Η.π.Α πτυχίο/δίπλωμα να είναι αναγνωρισμένο από το ΝΑΑ και Master of Architecture - University of με έτος αποφοίτησης το California at Los Angeles - School of Arts and Architecture Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της Master of Engineering (Honours) ίπ Civίl Η.. Τα πτυχία/διπλώματα να είναι αναγνωρισμένα (accredited) Engineering and Environmental - Umist από το Engineering Councίl σε επίπεδο Chartered M.Sc. ίπ Sustainable Waste Management - φοίτησης με matching section) και τα έτη αποφοίτησης να Universitv of Leeds είναι τα 2001 και 2004 αντίστοιχα. ι Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού - Δημοκρίτειο Ελλάδα Το έτος αποφοίτησης να είναι το Πανεπιστήμιο Θράκης - Πολυτεχνική Σχολή - Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού (ειδίκευση: προ Ε.Σ.Σ.Δ Το έτος αποφοίτησης να είναι το Οικοδόμηση ιομηχανικών και Πολιτικών Εργων) Πολυτεχνικό Ινστιτούτο.Ι. Λένιν της ΓεωΡΥίας Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού (ειδίκευση: προ Ε.Σ.Σ.Δ Το έτος αποφοίτησης να είναι το ] W Αστική και ιομηχανική Δόμηση) - Ίνστιτούτο Μεταλλειολογίας - Μεταλλουργίας της πόλης Κομουναρσκ Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού (ειδίκευση: προ Ε.Σ.Σ.Δ Το έτος αποφοίτησης να είναι το ιομηχανική και Πολιτική Οικοδόμηση) Πολυτεχνικό Ινστιτούτο Λ Λένιν της Γεωργίας Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της BacheIor of Engineering (Honours) ίπ CiviI Η.. Engineering - University of East London είναι το Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της Bachelor of Science ίπ Civil Engineering - Η.π.Α Το πτυχίο/δίπλωμα να είναι αναγνωρισμένο απο το ΑΕ:Τ The University of Tennessee και το έτος αποφοίτησης να είναι το 1997.

3 . / Ι ΚΛΑΔΟΣ Τ1ΤΛΟΣΣΠΟΥΔΩΝ ΧΩΡΑ Πολιτικη μηχανικη, περιλαμβανομένης της Bachelor of Applίed Science ίπ Civil Καναδάς μηχανικης τοπιου Engineering - University of Ottawa ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Το πτυχιο/διπλωμα να είναι αναγνωρισμένο απο το CEAB και το έτος αποφοίτησης να ειναι το Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της ΔΙπλωμα Πολιτικού Μηχανικού - Αριστοτέλειο Ελλάδα μηχανικής τοπιου Πανεπιστημιο ΘεσσαλονΙκης - Πολυτεχνική Σχολη - Τμημα Πολιτικών Μηχανικών Το έτος αποφοιτησης να ειναι το Πολιτική μηχανικη, περιλαμβανομένης της μηχανικης τοπιου ΔΙπλωμα Πολιτικού Μηχανικού - Ελλάδα Πανεπιστήμιο Πατρών - Πολυτεχνικη Σχολη - Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Το έτος αποφοιτησης να είναι το Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της ΔΙπλωμα Πολιτικού Μηχανικού - Εθνικό Ελλάδα Μετσόβιο ΠολυτεχνεΙο - Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Το έτος αποφοlτησης να είναι το ] UJ Ν Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της Bachelor of Engineering (Honours) ίπ Civil Η.. Engineering - UMIST Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού - Αριστοτέλειο Ελλάδα μηχανικής τοπιου Πανεπιστήμιο ΘεσσαλονΙκης - Πολυτεχνική Σχολή - Τμημα Πολιτικών Μηχανικών Το πτυχίο/διπλωμα να ειναι αναγνωρισμένο (accredited) : Engineering (χωρις την προϋπόθεση της συμπλήρωσηςl φοιτησης με matching section) και το έτος αποφοιτησης να ε[ναι το Το έτος αποφοιτησης να είναι το Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της μηχανικής τοπιου BacheIor of Science in CiviI Engineering - Η.π.Α University of Maine Master of Science ίπ CiviI Engineering - Virginia PoIytechnic Institute and state University Το πρώτο πτυχιο/διπλωμα να ειναι αναγνωρισμένο από το ΑΕΤ και τα έτη αποφοίτησης να ε [ναι τα 1996 και 1999 αντιστοιχα.

4 ΚΛΑΔΟΣ ΙΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΙΧΩΡΑ Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της/acheιοr of Science (Honours) (Engineering)IH.B. (Civil Engineering Group) - University of London - Queen Mary CoIIege Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της/acheιοr of Engineering (Honours) ίπ CiviIIH.B. Engineering - University of Southampton Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της/δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού - Ινστιτούτοlπρ. Ε.Σ.Σ.Δ Πολιτικών Μηχανικών του Κιέβου ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ από το Engineering CounciI σε επίπεδο Chartered φοίτησης με matching section) και το έτος αποφοιτησης να ειναι το Το πτuxio/δίπλωμα να ειναι αναγνωρισμένο (accredited) από το Engineering CounciI σε επίπεδο Chartered ειναι το Το έτος αποφοίτησης να είναι το Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης τηςlπτυχίο Πολιτικού Μηχανικού - ΑριστοτέλειοlΕλλάδα. Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Πολυτεχνική Σχολή - Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της/πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού - ΚρατικόΙΡωσσία Τεχνικό Πανεπιστημιο της ΠΕΡΜ Το έτος αποφοίτησης να είναι το Το έτος αποφοίτησης να είναι το f-' -.:ι VJ VJ Πολιτικη μηχανική, περιλαμβανομένης τηςlacheιοr of Engineering (Honours) ίπ CiviIIH.B. Engineering - University of London - University CoIIege London Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της/acheιοr of Engineering (Honours) ίπ CiviIIH.B. Engineering - University of London - University CoIIege London από το Engineering CounciI, σε επίπεδο Chartered ειναι το από το Engineering CounciI σε επίπεδο Chartered είναι το 2000.

5 ΚΛΑΔΟΣ IΤιΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΙΧΩΡΑ Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης τηςlτhe Engineering Council Examination Part 11 ΙΗ.. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Engineering, να ικανοποιείται ο βασικός κύκλος σπουδών στην Πολιτική Μηχανική, το έτος εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών να είναι το 1999 και το έτος αποφοίτησης να είναι το Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης τηςlτhe Engineering Councίl Examination Part 11 ΙΗ.. από το Engineering CounciI σε επίπεδο Chartered Engineering, να ικανοποιείται ο βασικός κύκλος σπουδών στην Πολιτική Μηχανική, το έτος εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών να είναι το 1995 και το έτος αποφοίτησης να είναι το Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της/δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού - lνστιτούτοlπρ. Ε.Σ.Σ.Δ Μηχανολογικών και ελτιωτικών Εργων του Νοβοτσερκασκ Το έτος αποφοίτησης να είναι το J VJ ~ Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης τηςldίριοma of CiviI Engineer (Master of science)i., Ρουμανία - Institute of CiviI Engineering - Faculty of. Civii, IndustriaI and AgricuIturaI Engineering Το έτος αποφοίτησης να είναι το Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης τηςlδίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού - lνστιτούτοlρωσσία Πολιτικών Μηχανικών της πόλης ολγογκραντ Το έτος αποφοίτησης να είναι το 1996.

6 ΚΛΑΔΟΣ ΤΙΤΛΟΣΣΠΟΥΔΩΝ ΧΩΡΑ Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της Bachelor of Engineering (Honours) ίπ Civil Η.. and Structural Engineering - Coventry University Master of Science ίπ Structural Engineering - University of Surrey Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της Bachelor of Engineering (Honours) ίπ Civil Η.. and Structural Engineering - University of East Sheffield ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Τα πτυχία/διπλώματα να είναι αναγνωρισμένα (accredited) Engineering (χωρίς την προοπόθεση της συμπλήρωσης φοιτησης με matching section) και τα έτη αποφοίτησης να είναι τα 2001 και 2002 αντίστοιχα. Engineering (χωρις την προοπόθεση της συμπλήρωσης φοίτησης με matching section) και με έτος αποφοίτησης το Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της B.Sc. ίπ Civil Engineering (major ίπ Structural Ουγγαρία Engineering) - The Budapest University of Technology and Economics - Faculty of CiviI Engineering Το έτος αποφοίτησης να είναι το Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού - Ινστιτούτο προ Ε.Σ.Σ.Δ Πολιτικής μηχανικής του ολγογιφάντ Το έτος αποφοίτησης να είναι το J W U1 Πολιτική μηχανική, περιλαμβανομένης της Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού - Πολυτεχνικό προ Ε.Σ.Σ.Δ Πανεπιστήμιο του Τσιελιαμπινσκ Το έτος αποφοίτησης να είναι το Γ Μηχανολογική μηχανική BaCIlelor of Engineering (Honours) ίπ Η.. Automotive Engineering -University of Hertfordshire Master of Science ίπ Automotive Engineering - University of Hertfordshire Τα πτυχία/διπλώματα να είναι αναγνωρισμένα (accredited) Engineering (χωρίς την προοπόθεση της συμπλήρωσης φοίτησης με matching section) και τα έτη αποφοίτησης να είναι τα 2003 και 2004 αντίστοιχα.

7 ΚΛΑΔΟΣ Τ1ΤΛΟΣΣΠΟΥΔΩΝ ΧΩΡΑ Γ Μηχανολογική μηχανική Bachelor of Science ίπ Mechanical Η.π.Α Engineering - Florida International University (CoIIege of Engineering) Γ Μηχανολογική μηχανική Bachelor of Science (Honours) ίπ Mechanical Η.. Engineering - University of Cardiff - Wales Γ Μηχανολογική μηχανική Bachelor of Science (Honours) ίπ Mechanical Η.. Engineering - Middlesex Polytechnic Γ Μηχανολογική μηχανική Bachelor of Applίed Science (Honours) ίπ Καναδάς Industrial Engineering - University of Toronto Faculty of Mechanical and Industrial Engineering Γ Μηχανολογική μηχανική Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού - Ρουμανία Πανεπιστήμιο 'Όνίdίus" Constanta Γ Μηχανολογική μηχανική Bachelor of Engirieering (Honours) ίπ Energy Η.. Engineering - London South Bank University Γ Μηχανολογική μηχανική The Engineering Council Examination Part 11 Η.. Δ Ηλεκτρολογική μηχανική The Engineering Council Examination Part ιι Η.. -, ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Το πτυχίο / δίπλωμα να είναι αναγνωρισμένο από το ΑΕΤ και το έτος αποφοίτησης να είναι το από το Engineering Councίl σε επίπεδο Chartered είναι το είναι το Το πτυχίο/δίπλωμα να είναι αναγνωρισμένο από το CEAB και το έτος αποφοίτησης να είναι το Το έτος αποφοίτησης να είναι το ι είναι το Engineering, να ικανοποιείται ο βασικός κύκλος σπουδών στη Μηχανολογική Μηχανική, με έτος εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών το 1997 και με έτος αποφοίτησης το από το Engineering Councίl σε επίπεδο Chartered Engineering, να ικανοποιείται ο βασικός κύκλος σπουδών στην Ηλεκτρολογική Μηχανική, με έτος εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών το 1999 και με έτος αποφοίτησης το J W 0\

8 Δ Δ Ε Ε1 Ε1 Ε1 Ε1 ΚΛΑΔΟΣ Ηλεκτρολογική μηχανική Ηλεκτρολογική μηχανική ΤΙΤΛΟΣΣΠΟΥΔΩΝ ΙΧΩΡΑ The Engineering Councίl Examination Part 11 ΙΗ.. Master of Engineering (Honours) ίπ ElectricaIIH.B. and Electronic Engineering - Unlversity of London - Imperial College of Science, Technology and Medicine Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένηςlδίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού καιlελλάδα της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην Μηχανικού Υπολογιστών - Αριστοτέλειο Ηλεκτρονική και Πληροφορική Μηχανική Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Πολυτεχνική Σχολή - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & ΜJlχανικι.ίJΊιΎπολογιστών Ηλεκτρονική Μηχανική ΠεΡΙλαμβανομένηςlΔίΠλωμα Μηχανικού ΗλεκτρονικώνlΕλλάδα της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην Υπολογιστών και Πληροφορικής - Ηλεκτρονική Μηχανική Πανεπιστήμιο Πατρών - Πολυτεχνική Σχολή - Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστψν κι:xιj1ληρoφoριkής Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένηςlτhe Engineering Council Examination Part 11 ΙΗ.. της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην Ηλεκτρονική Μηχανική Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένηςlδίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού καιlελλάδα της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην Μηχανικού Υπολογιστών - Δημοκρίτειο Ηλεκτρονική Μηχανική Πανεπιστήμιο Θράκης - Πολυτεχνική Σχολή - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένηςlτhe Engineering Council Examination Part 11 ΙΗ.. της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην Ηλεκτρονική Μηχανική ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ από το Engineering CounciI σε επίπεδο Chartered Engineering, να ικανοποιείται ο βασικός κύκλος σπουδών στην Ηλεκτρολογική Μηχανική, με έτος εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών το 1993 και με έτος αποφοίτησης το είναι το Το έτος αποφοίτησης να είναι το Το έτος αποφοίτησης να είναι το από το Engineering Councίl σε επίπεδο Chartered Engirieering, να ικανοποιείται ο βασικός κύκλος σπουδών στην Ηλεκτρονική Μηχανική, με έτος εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών το 1994 και με έτος αποφοίτησης το Το έτος αποφοίτησης να είναι το Engineering, να ικανοποιείται ο βασικός κύκλος σπουδών στην Ηλεκτρονική Μηχανική, με έτος εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών το 1981 και με έτος αποφοίτησης το ] UJ -..]

9 Ι είναι ΚΛΑΔΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Ε1 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης The Engineering Council Examination Part 11 Η.. Το πτυχίο/δίπλωμα να είναι αναγνωρισμένο (accredited] της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην Ηλεκτρονική Μηχανική Engineering, να ικανοποιείται ο βασικός κύκλος σπουδών στην Ηλεκτρονική Μηχανική, με έτος εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών το 1999 και με έτος αποφοίτησης το Ε1 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης Master of Engineering (Honours) ίπ Electrical Η.. της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην and Electronic Engineering - The University από το Engineering CounciI σε επίπεδο Chartered Ηλεκτρονική Μηχανική of Sussex είναι το Ε1 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης Bachelor of Engineering (Honoul's) ίπ Η.. της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην Electrical and Electronic EngineeriΓIg Ηλεκτρονική Μηχανική -University of Northumbria at Newcastle είναι το Ε1 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης BacheIor of Science (Honours) ίπ ElectricaI Η.. της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην and EIectronic Engineering - The Victoria Ηλεκτρονική Μηχανική University of Manchester είναι το Ε1 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης BacheIor of Engineering (EIectricaI Η.π.Α Το πτυχίο/δίπλωμα να είναι αναγνωρισμένο από το ΑΕΤ της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην Engineering) - The city University of New και το έτος αποφοίτησης να είναι το Ηλεκτρονική Μηχανική York - The City CoIIege - School of Engineering Ε1 ΗλεΚίΡονική Μηχανική περιλαμβανομένης Diploma of Plant Electrical Engineer and ουλγαρία Το έτος αποφοίτησης να είναι το της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην ControlIer - V.1. Lθπίπ Higher Institute of Ηλεκτρονική Μηχανική Mechanical and Electric Engineering ίπ Sofia -:J w 00 Ε1 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης Master of Engineering (Honours) ίπ MedicaI Η.. της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην Systems Engineering - The University of από το Engineering CounciI σε επίπεδο Chartered Ηλεκτρονική Μηχανική Sheffield είναι το Ε1 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης BacheIor of Engineering (Honours) ίπ Η.. της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην (EIectronic and EIectricaI Engineering) - The από το Engineering CounciI σε επίπεδο Chartered Ηλεκτρονική Μηχανική University of Birmingham το 1999.

10 ΚΛΑΔΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣnΟΥΔΩΝ ΧΩ ΡΑ Γ1ΡΟΥnΟΘΕΣΕIΣ Ε2 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης BacheIor of Science (Honours) ίπ Computing Η.. της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην - University of Sunderland Πληροφορική Μηχανική Engineering (χωρίς την προϋπόθεση της συμπλήρωσης είναι το Ε2 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης Πτυχίο Πληροφορικής -.Οικονομικό Ελλάδα Το έτος αποφοίτησης να είναι το της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην Πανεπιστήμιο Αθηνών - Τμήμα Πληροφορική Μηχανική Πληροφορικής Ε2 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης Bachelor of Science ίπ Computer Science - Η.π.Α Το πτυχίο/δίπλωμα να είναι αναγνωρισμένο από το ΑΕΤ της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην State University of New York, New PaItz και το έτος αποφοίτησης να είναι το Πληροφορική Μηχανική Ε2 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης BacheIoΓ of Science ίπ Computer Science Η.. της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην and Information Engineering - The University από το Engineering CounciI σε επίπεδο Chartered Πληροφορική Μηχανική of HUΙΙ είναι το Ε2 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης BacheIor of Science ίπ CoInputer Engineering Η.π.Α Το πτυχίο/δίπλωμα να είναι αναγνωρισμένο από το ΑΕΤ της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην - The University of Arizona και το έτος αποφοίτησης να είναι το Πληροφορική Μηχανική -..] w \.Ο Ε2 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης BacheIor of Science ίπ Biomedical Η.π.Α Τα έτη αποφοίτησης να είναι τα 1994, 1998 και 2000' της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην Engineering - Boston University - College of αντίστοιχα. Πληροφορική Μηχανική Engineering Master of Science ίπ Biomedical Engineering - Boston University - College of Engineering Master of Science ίπ Computer Systems Engineering - Northeastern Universtiy - Graduate School of Engineering Ε2 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης Πτυχίο Πληροφορικής - Οικονομικό Ελλάδα Το έτος αποφοίτησης να είναι το της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην Πανεπιστήμιο Αθηνών - Τμήμα Πληροφορική Μηχανική Πληροφορικής ---_..._..._- -_.._------

11 Ι ι ΚΛΑΔΟΣ Τ1ΤΛΟΣΣΠΟΥΔΩΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Ε2 Ηλεκτρονική Μηχανική περιλαμβανομένης Master of Science (Engineering) ίπ Electrical Τσεχία Το έτος αποφοίτησης να είναι το της Μηχανικής της Πληροφορικής, στην Engineering - The Technical University of ΠληροφΟΡΙΚή Μηχανική Prague - Τσεχία, με ειδικότητα σε «Electronic Computers" ΣΤ Χημική Μηχανική Δίπλωμα ΜηχανικοΟ Περιβάλλοντος - Ελλάδα Το έτος αποφοίτησης να είναι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης - Πολυτεχνική Σχολή - Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος Ζ Μηχανική Μεταλλείων και Εφηρμοσμένης Δίπλωμα ΜηχανικοΟ Μεταλλείων - Ελλάδα Τα έτη αποφοίτησης να είναι τα 1997 και 1999 αντίστοιχα. Γεωλογίας, στη Μηχανική Μεταλλείων ΜεταλλουργοΟ - Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Τμήμα Μεταλλείων. Master of Science ίπ Engineering Geology - University of Newcastle υροπ Tyne Ζ Μηχανική Μεταλλείων και Εφηρμοσμένης Δίπλωμα Γεωλογίας - Εθνικό και Ελλάδα Το έτος αποφοίτησης να είναι το Γεωλογίας, στη Μηχανική Μεταλλείων Καποδιστ ριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Σχολή Θετικών Επιστημών - Τμήμα ~ Γεωλογίας ι ο Ζ Μηχανική Μεταλλείων και Εφηρμοσμένης Πτυχίο Γεωλογικών Επιστημών ~ Εθνικό και Ελλάδα Το έτος αποφοίτησης να είναι το Γεωλογίας, στην Εφηρμοσμένη Γεωλογία Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιο Αθηνών Η Αγρονομική - Τοπογραφική Μηχανική Δίπλωμα Αγρονόμου - Τοπογράφου Ελλάδα ΤΟ έτος αποφοίτησης να είναι το ΜηχανικοΟ - Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών Θ1 Επιμέτρηση και Εκτίμηση Γης, στην Bachelor of Engineering (Honours) ίπ Civil Η.. Τα πτυχία / διπλώματα να είναι αναγνωρισμένα (accredited) Επιμέτρηση and Structural Engineering - UMIST από το RICS και τα έτη αποφοίτησης να είναι τα 1997,1998 Master of Science ίπ Engineering Project Management - The Victoria University of Manchester Η.. και 2002 αντίστοιχα. Diploma in Surveνinq (Quantitν Surveνinq) Θ1 Επιμέτρηση και Εκτίμηση Γης, στην Bachelor of Science (Honours) in Quantity Η.. Επιμέτρηση. Surveying - The University of Reading από το R.I.C.S. και το έτος αποφοίτησης να είναι το 2003.

12 Θ2 Θ2 ΚΛΑΔΟΣ Επιμέτρηση και Εκτίμηση Γης, Εκτίμηση γης Επιμέτρηση και Εκτίμηση Γης, Εκτίμηση γης Τ1ΤΛΟΣΣΠΟΥΔΩΝ στηνlachelοr of Science (Honours) International Securities, Investment Banking - The University of Reading ΧΩΡΑ ίπiη.. and Master of Science ίπ Real Estate Finance - The Universi!y~ Reading στηνlπτυχίο Οικονομικών Επιστημών -Ι Ελλάδα Πανεπιστήμιο Μακεδον[ας - Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών - Τμήμα Οικονομικών Η.. Επιστημών.. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Τα πτυχία/διπλώματα να ε[ναι αναγνωρισμένα (accredited) από το R.I.C.S. και τα έτη αποφοίτησης να είναι τα 2003 και 2004 αντίστοιχα. Το πρώτο πτυχίο/δ[πλωμα να είναι με έτος αποφοίτησης το 2002 και το δεύτερο πτυχίο/δ[πλωμα να είναι αναγνωρισμένο από το R.I.C.S και το έτος αποφοίτησης να ε[ναι το Πολεοδομία - Χωροταξία Postgraduate Oiploma ίπ Property Appraisal and Management Sheffield Hallam University Δίπλωμα Αρχιτέκτονα Μηχανικού - ΕθνΙΚόlΕλλάδα Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Τμήμα Αρχιτεκτόνων Τα έτη αποφοίτησης να είναι τα 1996 και 2004 αντίστοιχα. -.-J.ι:::- Πολεοδομία - Χωροταξία Μηχανικών lσραήλ Master of Science ίπ Urban and Regional ΡlannίlJfΙ - fechnion Bachelor of Architecture (B.Arch) - CornellIHnA University Master of Architecture (M.Arch.) - University Γαλλία Cornell Oiplome d' Etudes Approfondies ΘΠ Urbanisme "L'Urbanisme et ses Territoires" - INSTITUTE Ο' Urbanisme Oe Paris Universite Oe Paris - Val Oe Marne Το πρώτο πτυχίο/δίπλωμα να είναι αναγνωρισμένο από το ΝΑΑ και το έτος αποφοίτησης να ε[ναι το Το δεύτερο πτυχίο/δίπλωμα να ε [ναι με έτος αποφοίτησης το 1990 και το τρ[το πτυχ[ο/δίπλωμα να είναι με έτος αποφοίτησης το

Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ Αριθμός 452 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 224 ΤΟΥ 1990 ΜΕΧΡΙ 151(Ι) ΤΟΥ 2003) Γνωστοποίηση Πτυχίων, πιστοποιητικών και τίτλων σπουδών που αναγνωρίστηκαν με βάση το άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

5618 Κ.Α.Π. 876/2003

5618 Κ.Α.Π. 876/2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3778, 5.12.2003 5618 Κ.Α.Π. 876/2003 Αριθμός 876 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997 Γνωστοποίηση με βάση το άρθρο 7(1 )(α) Το Υπουργικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

633 Κ.Δ.Π. 141/2004. Αριθμός 141 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2003

633 Κ.Δ.Π. 141/2004. Αριθμός 141 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3818,12.3.2004 633 Κ.Δ.Π. 141/2004 Αριθμός 141 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2003 Γνωστοποίηση με βάση το άρθρο 7(1)(α) Το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

στημίων που φαίνονται στον πιο κάτω Πίνακα, για σκοπούς εγγραφής των «m^lot» κατόχων τους στο Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου.

στημίων που φαίνονται στον πιο κάτω Πίνακα, για σκοπούς εγγραφής των «m^lot» κατόχων τους στο Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου. Ε.Ε. Παρ. III(I) 261 Κ.Λ.Π. 68/2000 AQ. 3391, 3.3.2000 Αριθμός 68 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ Γνωστοποίηση βάσει του άρθρου 7(1)(α) Το Υπουργικό Συμβούλιο, ασκώντας τις εξουσίες

Διαβάστε περισσότερα

109 Κ.Δ.Π. 16/2000. Αριθμός 16 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ

109 Κ.Δ.Π. 16/2000. Αριθμός 16 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. III(I) Αρ. 3383, 28.1.2000 109 Κ.Δ.Π. 16/2000 Αριθμός 16 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ Γνωστοποίηση βάσει του άρθρου 7(1 )(α) Το Υπουργικό Συμβούλιο, ασκώντας τις εξουσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3645,

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3645, Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3645,18.10.2002 5225 Κ.Δ.Π. 491/2002 Αριθμός 491 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997 Γνωστοποίηση με βάση το άρθρο 7(1 )(α) Το Υπουργικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 240 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ

Αριθμός 240 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3504,1.6.2001 2587 Κ.Δ.Π. 240/2001 Αριθμός 240 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ Γνωστοποίηση βάσει του άρθρου 7(1 )(α) Το Υπουργικό Συμβούλιο, ασκώντας τις

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ϊ) Αρ. 3614, Κ.Δ.Π. 304/2002. Αριθμός 304 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997)

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ϊ) Αρ. 3614, Κ.Δ.Π. 304/2002. Αριθμός 304 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ϊ) Αρ. 3614, 21.6.2002 3173 Κ.Δ.Π. 304/2002 Αριθμός 304 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997) Γνωστοποίηση σύμφωνα με το άρθρο 7(1 )(α) Το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 639 Κ.Δ.Π. 151/2000 Αρ. 3412,

Ε.Ε. Παρ. III(I) 639 Κ.Δ.Π. 151/2000 Αρ. 3412, Ε.Ε. Παρ. III(I) 639 Κ.Δ.Π. 151/2000 Αρ. 3412, 9.6.2000 Αριθμός 151 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ Γνωστοποίηση Το Υπουργικό Συμβούλιο, ασκώντας τις εξουσίες που του δίνει το

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3114,

E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3114, E.E. Πρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3114,10.1.97 107 KASI. 5/97 Αριθμός 5 ^^,---""' Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ Γνωστοποίηση Το Υπουργικό Συμβούλιο, σκώντς τις εξουσίες που του δίνει το άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 4197 Κ.Δ.Π. 394/2002 Αρ. 3630,

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 4197 Κ.Δ.Π. 394/2002 Αρ. 3630, E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 4197 Κ.Δ.Π. 394/2002 Αρ. 3630,16.8.2002 Αριθμός 394 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997 Γνωστοποίηση με βάση το άρθρο 7(1 )(α) Το Υπουργικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Δ.Π. 362/2000. E.E. Παρ. Ι(Π) Αρ. 3457, Αριθμός 362 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ

Κ.Δ.Π. 362/2000. E.E. Παρ. Ι(Π) Αρ. 3457, Αριθμός 362 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. Ι(Π) Αρ. 3457,15.12.2000 Κ.Δ.Π. 362/2000 Αριθμός 362 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ Γνωστοποίηση Το Υπουργικό Συμβούλιο ασκώντας τις εξουσίες που του δίνει το άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(l) Αρ. 3857, Αριθμός Κ.Δ.Π. 547/2004

Ε.Ε. Παρ. III(l) Αρ. 3857, Αριθμός Κ.Δ.Π. 547/2004 Ε.Ε. Παρ. III(l) Αρ. 3857, 7.5.2004 5327 Κ.Δ.Π. 547/2004 Αριθμός 547 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2003 Γνωστοποίηση με βάση το άρθρο 7(1)(α) Το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

1078 Κ.Δ.Π. 249/2000. Αριθμός 249 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ

1078 Κ.Δ.Π. 249/2000. Αριθμός 249 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΙΪΪ(Ι) Αρ. 3432, 8.9.2000 1078 Κ.Δ.Π. 249/2000 Αριθμός 249 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ Γνωστοποίηση Το Υπουργικό Συμβούλιο, ασκώντας τις εξουσίες που του δίνει το

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 1658 Κ.Δ.Π. 189/2002 Αρ. 3594, Αριθμός 189 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. III(I) 1658 Κ.Δ.Π. 189/2002 Αρ. 3594, Αριθμός 189 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ 224 τον 1990 106(1) τον 1992 15(1) του 1993 31(1) τον 1993 53(1) τον 1993. Ε.Ε. Παρ. III(I) 1658 Κ.Δ.Π. 189/2002 Αρ. 3594,12.4.2002 Αριθμός 189 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 1066 Κ ΑΠ. 98/2001 Αρ. 3477,

Ε.Ε. Παρ. III(I) 1066 Κ ΑΠ. 98/2001 Αρ. 3477, Ε.Ε. Παρ. III(I) 1066 Κ ΑΠ. 98/2001 Αρ. 3477, 23.2.2001 Αριθμός 98 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ Γνωστοποίηση σύμφωνα με το άρθρο 7(1 )(α) Το Υπουργικό Συμβούλιο, ασκώντας τις

Διαβάστε περισσότερα

ΓνωΟΙ0ΠΟίηση nτυχίων, πιστοποιητικιόν και τίτλων σπουδών που αναγνωρίστηκαν με βάση το άρθρο 7

ΓνωΟΙ0ΠΟίηση nτυχίων, πιστοποιητικιόν και τίτλων σπουδών που αναγνωρίστηκαν με βάση το άρθρο 7 Αρθμός 30 Ο ΠΕΡ ΕΠΣΤΗΜΟΚΟΥ ΤΕΧΚΟΥ ΕΠΜΕΛΗΤΗΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΟΜΟΣ (ΟΜΟ224 ΤΟΥ 1990 ΜΕΧΡ 151(1) ΤΟΥ 2003) ΓνωΟ0ΠΟίηση nτυχίων, πστοποητκόν κα τίτλων σπουδών που αναγνωρίστηκαν με βάση το άρθρο 7 >~ '? ~ ~= C>~

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3857, Αριθμός 548 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ (ΑΡ.

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3857, Αριθμός 548 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ (ΑΡ. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3857, 7.5.2004 5333 Κ.Α.Π. 548/2004 Αριθμός 548 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2003 Γνωστοποίηση με βάση το άρθρο 7(1 )(α) Το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 389 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997)

Αριθμός 389 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997) Ε.Ε. Παρ. III(I) 2451 Κ.Δ.Π. 389/2003 Αρ. 3714, 16.5.2003 Αριθμός 389 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997) Γνωστοποίηση σύμφωνα με το άρθρο 7(1)(α) Το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ.ΣΠΟΥΔβΝ. BSc (Hons) in Quantity Surveying. Μ «.in Architecture. A.I.C.P. membership. Δίπλωμα Ανωτέρων Σπουδών στην ΑρχττεκτΌνική

ΤΙΤΛΟΣ.ΣΠΟΥΔβΝ. BSc (Hons) in Quantity Surveying. Μ «.in Architecture. A.I.C.P. membership. Δίπλωμα Ανωτέρων Σπουδών στην ΑρχττεκτΌνική Ε.Ε. Παρ. III(I) 77 Κ.Δ.Π. 37/2004 Αρ. 3799, 23.1.2004 Αριθμός 37 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) του 2003) Γνωστοποίηση σύμφωνα με το άρθρο 7(1 )(α)

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 6179 Κ.Δ.Π. 615/2002 Αρ. 3661,

Ε.Ε. Παρ. III(I) 6179 Κ.Δ.Π. 615/2002 Αρ. 3661, Ε.Ε. Παρ. III(I) 6179 Κ.Δ.Π. 615/2002 Αρ. 3661, 13.12.2002 Αριθμός 615 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997) Γνωστοποίηση σύμφωνα με το άρθρο 7(1 )(α) Το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

486 Κ.Δ.Π. 137/95. Αριθμός 137 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ

486 Κ.Δ.Π. 137/95. Αριθμός 137 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 2974,12.5.95 486 Κ.Δ.Π. 137/95 224 του 1990 106(1) του 1992 15(1) του 1993 31(1) του 1993 53(1) του 1993. Αριθμός 137 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ Γνωστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3114, Κ.Δ.Π. 4/97. Αριθμός 4 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3114, Κ.Δ.Π. 4/97. Αριθμός 4 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ E.E. Πρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 34,10.1.97 97 Κ.Δ.Π. 4/97 Αριθμός 4 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ Γνωστοποίηση Το Υπουργικό Συμβούλιο, σκώντς τις εξουσίες που του δίνει το άρθρο 7(1)() του

Διαβάστε περισσότερα

3181 Κ.Δ.Π. 305/2002. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3614,

3181 Κ.Δ.Π. 305/2002. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3614, Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3614, 21.6.2002 3181 Κ.Δ.Π. 305/2002 Αριθμός 305 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997) Γνωστοποίηση σύμφωνα με το άρθρο 7(1 )(α) Το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

3112 Κ.Δ.Π. 303/2002

3112 Κ.Δ.Π. 303/2002 Ε.Ε. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3614, 21.6.2002 3112 Κ.Δ.Π. 303/2002 Αριθμός 303 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997) Γνωστοποίηση σύμφωνα με το άρθρο 7(1 )(α) Το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο Εγγραφής Επιστημόνων Τροφίμων, Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Τ.Κ , 1517 Λευκωσία Κύπρος Τηλ , Φαξ:

Συμβούλιο Εγγραφής Επιστημόνων Τροφίμων, Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Τ.Κ , 1517 Λευκωσία Κύπρος Τηλ , Φαξ: Κατάλογος Πανεπιστημίων για το Μητρώο Διαιτολόγων για Διαιτολόγους και Κλινικούς Διαιτολόγους που έχουν εξεταστεί από το Συμβούλιο Εγγραφής Επιστημόνων / Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Κύπρου (μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3411 Οι διάφορες μετρήσεις οργανισμών και ιδρυμάτων απασχόλησης έχουν δείξει ότι η εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού

Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού Πρόγραμμα STUDIES ABROAD Τμήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις PSAT, SAT I, SAT II, ACT Τμήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOEFL, IELTS Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3666, Κ.Δ.Π. 646/2002

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3666, Κ.Δ.Π. 646/2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3666, 27.12.2002 6287 Κ.Δ.Π. 646/2002 Αρθμός 646 Ο ΠΕΡ ΕΠΣΤΗΜΟΝΚΟΥ ΤΕΧΝΚΟΥ ΕΠΜΕΛΗΤΗΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997) Γνωστοποίηση σύμφωνα με το άρθρο 7(1 )(α) Το Υπουργκό Συμβούλο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ FRANCHISE (Τελευταία Ενημέρωση 16 Μαρτίου 2015) Πρόγραμμα Σπουδών. BSc Business Information Systems

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ FRANCHISE (Τελευταία Ενημέρωση 16 Μαρτίου 2015) Πρόγραμμα Σπουδών. BSc Business Information Systems Ιδιωτική Σχολή Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΕΕ Χώρα ΕΕ Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημαϊκό έτος έναρξης προσφοράς του προγράμματος Global Wolverhampton MA Management BSc Business Information Systems BA (Hons) Business

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ 2017-18 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Διοικητική Λογιστική (Θεωρία) 1. ΔΗΜΗΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ Με σύμβαση αορίστου

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα με έγκριση ποιότητας από την ΕΑΙΠ. Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κοινωνικών Επιστημών και Νομικής

Προγράμματα με έγκριση ποιότητας από την ΕΑΙΠ. Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κοινωνικών Επιστημών και Νομικής Ενημέρωση: 11 Μαρτίου, 2015 Διευκρινίζεται ότι τα ΙΠ με «Άδεια Λειτουργίας» δικαιούνται να προσφέρουν προγράμματα, τα οποία αυτόματα αναγνωρίζονται από το κράτος, χωρίς να τα υποβάλουν στην αυστηρή διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. Λάρισα 07/09/2015 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3339/16-6-2015 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Κατανομή των 183 επιτυχόντων

Κατανομή των 183 επιτυχόντων Κατανομή των 8 επιτυχόντων ανά Πρόγραμμα και Εξέταση Εξετάσεις Γενικού Λυκείου I.B. Σύνολο Αποφοίτων Πλήθος Ποσοστό Σύνολο Εισαχθέντων από Γενικό Λύκειο Πλήθος Ποσοστό 8,% Συμμετείχαν στις Πανελλήνιες,9%

Διαβάστε περισσότερα

Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού

Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού Studies Abroad Αμερικής Μαθητές Harvard 8 Stanford 1 Princeton 5 Yale 8 Columbia 1 Massachusetts Institute of Technology (ΜΙΤ) 3 Duke 4 California Institute

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε τους Αργοναύτες μας!

Γνωρίστε τους Αργοναύτες μας! Γνωρίστε τους Αργοναύτες μας! 1 Μάρτιος 2014 Ιούλιος 2014 O Νίκος Χατζηλιασή είναι απόφοιτος του τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η Ευτυχία

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικό Τεχνικό ΣΤΑ ΙΟ ΡΟΜΙΑ 2014

Επιστημονικό Τεχνικό ΣΤΑ ΙΟ ΡΟΜΙΑ 2014 Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΣΤΑ ΙΟ ΡΟΜΙΑ 2014 Επιστημονικό Τεχνικό Eπιμελητήριο Kύπρου (ΕΤΕΚ) Ίδρυση: Το ΕΤΕΚ Ιδρύθηκε με το Νόμο 224/1990, είναι Νομικό Πρόσωπο ημοσίου ικαίου με αιρετή ιοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ)

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ) Ο Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της νώτερης Εκπαίδευσης ανακοινώνει τα προγράμματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί μέχρι και την 16 η Σύνοδο του Συμβουλίου 11 η Σύνοδος του Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ "DISTANCE LEARNING "

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ DISTANCE LEARNING ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ "DISTANCE LEARNING " Για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται εξ αποστάσεως και έχουν εγκριθεί από το Συμβούλιο ισχύουν τα παρακάτω: Για να αναγνωριστεί ένας τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ)

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ) Ο Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της νώτερης Εκπαίδευσης ανακοινώνει τα προγράμματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί μέχρι και την 16 η Σύνοδο του Συμβουλίου 11 η Σύνοδος του Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 15/05/2015

Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 15/05/2015 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 15/05/2015 Evaluated - Accredited Programmes of Study by College Last update, 15/05/2015

Διαβάστε περισσότερα

Γν ωρίσ τ ε τ ους Α ργον α ύτ ε ς µ ας!

Γν ωρίσ τ ε τ ους Α ργον α ύτ ε ς µ ας! Γν ωρίσ τ ε τ ους Α ργον α ύτ ε ς µ ας Οκτώβριος 2015 Φεβρουάριος 2016 Η Άννα Σοφοκλέους είναι απόφοιτος του τµήµατος Επιστήµη και Τεχνολογία Περιβάλλοντος του Τεχνολογικού πανεπιστηµίου Κύπρου. Στη συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. (πρώην Ηλεκτρολογίας)

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. (πρώην Ηλεκτρολογίας) ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. (πρώην Ηλεκτρολογίας) Λάρισα 18/07/2014 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3023/30-6-2014 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος

Διαβάστε περισσότερα

^ (Β ΟΙ ΠΕΡΪ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 2011

^ (Β ΟΙ ΠΕΡΪ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 2011 Κ.Δ. Π. 162/2012 ^ ( HP tf If TO Αριθμό; 4565 Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012 1067 Αριθμός 162 ΟΙ ΠΕΡΪ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 2011 Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 83, 84 και 87 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Επιτροπή Αποδοχών Πρόεδρος Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων Μέλος Μη Εκτελεστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Λάρισα 11/09/2018 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3648/20-06-2018 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Νεκτάριος Κοζύρης Κοσμήτορας

Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Νεκτάριος Κοζύρης Κοσμήτορας Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ Νεκτάριος Κοζύρης Κοσμήτορας 1 Φέτος εορτάζουμε τα 180 χρόνια ΕΜΠ 2 3 1836* Ιδρύθηκε με την αρχική μορφή «Σχολείου των Τεχνών» το 1836, σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 26/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3388 της 18ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 26 ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 08/07/2015

Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 08/07/2015 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 08/07/2015 Evaluated - Accredited Programmes of Study by Town Last update, 08/07/2015 ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. Λάρισα 07/09/2015 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3332/16-6-2015(ΣΥΝ) ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κύπρου

Τμήμα Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κύπρου Τμήμα Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κύπρου ημέρα γνωριμίας Ιανουάριος 2014 Σωκράτης Στρατής, Δρ. Αρχιτέκτονας, Πολεοδόμος, Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Αρχιτεκτονικής -Δομή Τμήματος -Δομή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καλή επιτυχία! Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών. Σχολή Τεχνών και Επιστημών της Αγωγής. Γραφικές Τέχνες (BA) Δημοτική Εκπαίδευση (BA)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καλή επιτυχία! Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών. Σχολή Τεχνών και Επιστημών της Αγωγής. Γραφικές Τέχνες (BA) Δημοτική Εκπαίδευση (BA) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ Τάξης μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφία στις πιο κάτω πανεπιστημιακές σχολές. Επισυνάπτεται ο κατάλογος των ειδικοτήτων όπως και η αίτηση η οποία θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρολόγων Μηx. & Μηχ. Υπολογιστών Θεσ/νίκης 15ος Μόρια Harvard University (USA) ($73.930) Princeton University (USA) ($55.

Ηλεκτρολόγων Μηx. & Μηχ. Υπολογιστών Θεσ/νίκης 15ος Μόρια Harvard University (USA) ($73.930) Princeton University (USA) ($55. Ηλεκτρολόγων Μηx. & Μηχ. Υπολογιστών Θεσ/νίκης 15ος Μόρια 19.000 Harvard University (USA) ($73.930) Princeton University (USA) ($55.090) Συτιλίδης Φίλιππος - Ιλαρίων Dartmouth College (USA) ($64.948) University

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδέςστη Αγγλίακαι. καιαµερική ΟΚΙΜΑΣΙΕΣ GMAT,IELTS,TOEFL,GRE

Σπουδέςστη Αγγλίακαι. καιαµερική ΟΚΙΜΑΣΙΕΣ GMAT,IELTS,TOEFL,GRE ΜεταπτυχιακέςΣπουδές Σπουδέςστη Αγγλίακαι καιαµερική ΟΚΙΜΑΣΙΕΣ GMAT,IELTS,TOEFL,GRE ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ph.D. ΣΠΟΥ ΕΣ-ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ Πολλά Πανεπιστήµια έχουν σχολές Business and Management

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακές Σπουδές

Μεταπτυχιακές Σπουδές ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Μεταπτυχιακές Σπουδές Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος 1 4 3 2 Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

Σ.ΕΚ.Α.Π. Αξιολογημένα Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών από το Συμβούλιο Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης Πιστοποίησης (ΣΕΚΑΠ)

Σ.ΕΚ.Α.Π. Αξιολογημένα Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών από το Συμβούλιο Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης Πιστοποίησης (ΣΕΚΑΠ) Σ.ΕΚ.Α.Π Αξιολογημένα Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών από το Συμβούλιο Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης Πιστοποίησης (ΣΕΚΑΠ) Evaluated - Accredited Programmes of Study by the Council of Educational Evaluation

Διαβάστε περισσότερα

Γεώργιος Μπατζόλης. Γεώργιος Σύκας. Βασιλική Αηδονίδου

Γεώργιος Μπατζόλης. Γεώργιος Σύκας. Βασιλική Αηδονίδου Γεώργιος Μπατζόλης Ηλεκτρολόγων Μηx. & Μηχ. Υπολογιστών Θεσ/νίκης Μόρια 18.920 University Of Cambridge (UK) Durham University (UK) Ηλεκτρολόγων Μηx. & Μηχ. Υπολογιστών Θεσ/νίκης Μόρια 18.899 Γεώργιος Σύκας

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163,

Διαβάστε περισσότερα

Cambridge University (UK) Imperial College London (UK) University College London (UK) University of Warwick (UK) King s College, London (UK)

Cambridge University (UK) Imperial College London (UK) University College London (UK) University of Warwick (UK) King s College, London (UK) Ηλεκτρολόγων Μηχ. & Μηχ. Υπολογιστών Θεσ/νίκης μόρια 18.324 Columbia University (USA) (Δε ζητήθηκε οικονομική βοήθεια) Ιωάννης Κάουαρντ - Αμβροσιάδης Cambridge University (UK) Imperial College London (UK)

Διαβάστε περισσότερα

A-levels & foundation. foundation college

A-levels & foundation. foundation college A-levels & foundation foundation college πρόλογος Η υψηλή ποιότητα των σπουδών στην Βρετανία είναι γνωστή σε όλους. Ίσως λιγότερο γνωστές είναι οι πολλές ευκαιρίες καριέρας που ανοίγονται στους αποφοίτους

Διαβάστε περισσότερα

Master of Science in Information Technology (Software and Systems), 01/12/2000, ΙΚΑΤΣΑ, Μάστερ Επιστήµων (Μ.C.s.) στην πληροφορική 23/04/2001

Master of Science in Information Technology (Software and Systems), 01/12/2000, ΙΚΑΤΣΑ, Μάστερ Επιστήµων (Μ.C.s.) στην πληροφορική 23/04/2001 Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002, τεύχος

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2017-2018 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002, τεύχος Α ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2009 ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2009 ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2009 ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Κατά το σχολικό έτος 2008-2009 αποφοίτησαν συνολικά 147 μαθητές από το Κολλέγιο Ψυχικού, εκ των οποίων 50 από το

Διαβάστε περισσότερα

Ευστράτιος Στυλιανίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης Πολυτεχνική Σχολή Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ευστράτιος Στυλιανίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης Πολυτεχνική Σχολή Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Ευστράτιος Στυλιανίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης Πολυτεχνική Σχολή Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία Ευστράτιος

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙ ΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2,

Διαβάστε περισσότερα

FREDERICK UNIVERSITY (Με έδρα τη Λευκωσία)

FREDERICK UNIVERSITY (Με έδρα τη Λευκωσία) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστηµίων, µετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των τριών από τις πέντε αιτήσεις που εξετάζει µε βάση το Νόµο 109(1)/2005, παρέδωσε στον Υπουργό Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» Σχ. Χρονιά 2016-17 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-18 Τα ακόλουθα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια προσφέρουν στους τελειόφοιτους

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.Δ. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002, τεύχος Α

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3121 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Οι πτυχιούχοι του τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων (ΗΥΣ) του Τ.Ε.Ι. Πειραιά διαθέτουν τις εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ Διακρίσεις σε σχολές υψηλής ζήτησης των ελληνικών πανεπιστημίων Διακρίσεις σε σχολές υψηλής ζήτησης των ελληνικών πανεπιστημίων Πρωτιές και εισαγωγή σε σχολές υψηλής ζήτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 9:30πμ - 12:00μμ Κεντρικά Γραφεία ΟΕΒ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. Μοντέλα εκπαίδευσης στην Ελλάδα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. Μοντέλα εκπαίδευσης στην Ελλάδα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ Μοντέλα εκπαίδευσης στην Ελλάδα 11 Πέτρου Πατιά Γ1: Μοντέλα προπτυχιακών σπουδών των πολυτεχνικών σχολών της χώρας Πηγή: Ελληνικά Α.Ε.Ι. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΡΙΣ ΙΑΣΤΑΤΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β. Στοιχεία της θέσης της Πολυτεχνικής Σχολής στη χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β. Στοιχεία της θέσης της Πολυτεχνικής Σχολής στη χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β Στοιχεία της θέσης της Πολυτεχνικής Σχολής στη χώρα 102 Πέτρου Πατιά B.1 Προπτυχιακές σπουδές σε Α.Ε.Ι. Πηγή: http://www.ypepth.gr Εξέλιξη αριθμού εισακτέων στα πανεπιστήμια τα έτη 1998 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ Εισηγητές: Μίλτος Ασλάνογλου Energy Regulation Expert O Μίλτος Ασλάνογλου υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) μεταξύ του 2010 2015, και υπήρξε επικεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2,

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτες θέσεις. έχουν επιλογές. Στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Ελλάδας. Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στο ΤΕΠΑΚ. Σε Ελληνικά Πανεπιστήμια

Πρώτες θέσεις. έχουν επιλογές. Στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Ελλάδας. Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στο ΤΕΠΑΚ. Σε Ελληνικά Πανεπιστήμια Οι απόφοιτοι του ΟΛΥΜΠΙΟΝ έχουν επιλογές Οι απόφοιτοι του σχολείου φοιτούν: Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Στο ΤΕΠΑΚ Σε Ελληνικά Πανεπιστήμια Σε Κορυφαία Αγγλικά, Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα Πανεπιστήμια Πρώτες

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Ι Ι. Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Α Τ Υ Π Ι Κ Α Π Ρ Ο Σ Ο Ν Τ Α

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Ι Ι. Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Α Τ Υ Π Ι Κ Α Π Ρ Ο Σ Ο Ν Τ Α ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Ι Ι. Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Α Τ Υ Π Ι Κ Α Π Ρ Ο Σ Ο Ν Τ Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΥ - - - ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΥ - ΠΕ61 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΕΑΕ ΠΕ61 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΕΑΕ ΝΑΙ ΠΕ71 ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΑΕ ΠΕ71 ΔΑΣΚΑΛΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

6 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ 20 21 Δεκεμβρίου 2015, Πειραιάς. http://www.febsociety.

6 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ 20 21 Δεκεμβρίου 2015, Πειραιάς. http://www.febsociety. 6 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ 20 21 Δεκεμβρίου 2015, Πειραιάς http://www.febsociety.org/febs2015gr Πρόσκληση Σας προσκαλούμε να υποβάλετε τις ερευνητικές

Διαβάστε περισσότερα

Land Surveying (Θεωρία) Πίνακας αξιολόγησης των υποψηφίων σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 19 του Ν.1404/1983 όπως ισχύει σήμερα

Land Surveying (Θεωρία) Πίνακας αξιολόγησης των υποψηφίων σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 19 του Ν.1404/1983 όπως ισχύει σήμερα ΕΚΤΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ Land Surveying (Θεωρία) (Γ) ΣΥΝΑΦΕΙΣ (ΑΡΙΘΜΟΣ) ΒΑΣΙΚΕΣ Πανεπιστήμιο- Τμήμα-Έτος Κτήσης) 1 Ελευθερίου Βασίλειος Αγρονόμων και Τοπογρπάφων Μηχανικών - ΕΜΠ - 2005

Διαβάστε περισσότερα

*NACE CODE: Architectural and engineering activities and related technical consultancy services

*NACE CODE: Architectural and engineering activities and related technical consultancy services *ΤΙΤΛΟΣ: ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (συγκεκριμένης ειδικότητας) *NACE CODE: Architectural and engineering activities and related technical consultancy services *ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ: Περιεχόμενο: Το επάγγελμα

Διαβάστε περισσότερα

[ΣΧΕΔΙΟ] ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

[ΣΧΕΔΙΟ] ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ [ΣΧΕΔΙΟ] ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ για την εισήγηση του Υπουργείου Παιδείας για την νομοθετική αναγνώριση των Διπλωμάτων 5-ετούς φοιτήσεως Ελληνικών Πολυτεχνικών Σχολών, ως ισοδύναμων με την στάθμη Μάστερ του

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακά προγράμματα ειδίκευσης που δυνητικά ενδιαφέρουν τους πτυχιούχους Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΠΔΜ

Μεταπτυχιακά προγράμματα ειδίκευσης που δυνητικά ενδιαφέρουν τους πτυχιούχους Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΠΔΜ Μεταπτυχιακά προγράμματα ειδίκευσης που δυνητικά ενδιαφέρουν τους πτυχιούχους Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΠΔΜ Επιμέλεια: Ανανίας Τομπουλίδης Καθηγητής ΤΜΜ ΠΔΜ Συνεργάτης Γραφείου Διασύνδεσης ΠΔΜ 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ

ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ 1. «Μεσογειακό Κολλέγιο -Εκπαιδευτική Ανώνυμη Εταιρία Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης με διακριτικό τίτλο «MEDITERRANEAN COLLEGE» (Αθήνα).

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ

ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ 1. «Μεσογειακό Κολλέγιο -Εκπαιδευτική Ανώνυμη Εταιρία Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης με διακριτικό τίτλο «MEDITERRANEAN COLLEGE» (Αθήνα).

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα με έγκριση ποιότητας από την ΕΑΙΠ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Προγράμματα με έγκριση ποιότητας από την ΕΑΙΠ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, 2014 Διευκρινίζεται ότι τα ΙΠ με «Άδεια Λειτουργίας» δικαιούνται να προσφέρουν προγράμματα, τα οποία αυτόματα αναγνωρίζονται από το κράτος, χωρίς να τα υποβάλουν στην αυστηρή

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. A/A Oνοµατεπώνυµο Βασικό Πτυχίο Μεταπτυχιακοί Τίτλοι Επαγγελµατική Εµπειρία

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. A/A Oνοµατεπώνυµο Βασικό Πτυχίο Μεταπτυχιακοί Τίτλοι Επαγγελµατική Εµπειρία Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (Εργαστήριο) ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2014-2015 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3114 Ηλεκτρονική είναι η τεχνολογία που ασχολείται με την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των ηλεκτρονικών συσκευών (υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα)

Διαβάστε περισσότερα

Master's in Counselling Psychology

Master's in Counselling Psychology Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το International Faculty CITY College, Διεθνές Τμήμα του University of Sheffield βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα από τα 6 ακαδημαϊκά τμήματα του University of Sheffield και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ Διακρίσεις σε σχολές υψηλής ζήτησης των ελληνικών πανεπιστημίων Διακρίσεις σε σχολές υψηλής ζήτησης των ελληνικών πανεπιστημίων Πρωτιές και εισαγωγή σε σχολές υψηλής ζήτησης

Διαβάστε περισσότερα

BS Concentration in Psychology (STATE UNIVERSITY OF NEW YORK-EMPIRE STATE COLLEGE, USA)

BS Concentration in Psychology (STATE UNIVERSITY OF NEW YORK-EMPIRE STATE COLLEGE, USA) BS Concentration in Psychology (STATE UNIVERSITY OF NEW YORK-EMPIRE STATE COLLEGE, USA) Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το NEW YORK COLLEGE προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3114 Μέσα από ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών, το Τμήμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων επιτρέποντας

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ)

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ) Αναθεωρημένοι Πίνακες Προγραμμάτων Σπουδών που Έχουν Πιστοποιηθεί μέχρι και την 21 η Σύνοδο του Συμβουλίου του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης Το Συμβούλιο του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΔΟΧΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΕΙΣΔΟΧΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Αξίες, Γνώση, Αγωγή ΕΙΣΔΟΧΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ. Αποτελέσματα Παγκύπριων Εισαγωγικών Εξετάσεων Από τον Ιούνιο του 2008, οπόταν και αποφοίτησαν

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός

Ο Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Ο Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Σύνδεσμος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών Κύπρου (ΣΑΤΜΚ) ρ. ημήτρης ημητρίου, Πρόεδρος ΣΑΤΜΚ Περιεχόμενα παρουσίασης 1. Ιστορικά στοιχεία 2. Τι είναι ο Αγρονόμος

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ.

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 203-204 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 63, ΦΕΚ 49/26-06-2002, τεύχος Α ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΧΕ ΙΑΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002,

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΑ ΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙA ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002,

Διαβάστε περισσότερα