HERTZ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "HERTZ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ"

Transcript

1

2

3 HERTZ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ Αγαπητέ συνεργάτη, Σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της HERTZ. Έχετε ήδη παραλάβει το νέο σας αυτοκίνητο από την HERTZ, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα το προσέχετε σαν να είναι δικό σας, μια και αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας σας. Στις σελίδες του εγχειριδίου που ακολουθούν, θα βρείτε οδηγίες χρήσιμες και απαραίτητες, για την καθημερινή, σωστή και ασφαλή χρήση του αυτοκινήτου, σε όλη την διάρκεια της μισθωτικής περιόδου. Παρακαλούμε αφού το διαβάσετε προσεκτικά, να το φυλάσσετε πάντα εντός του οχήματος, ώστε να είστε σε θέση να ανατρέξετε σε αυτό, σε οποιαδήποτε περίπτωση τυχόν χρειαστεί. Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλοι οι άνθρωποι της HERTZ είναι πάντα στο πλευρό σας, έτοιμοι να σας προσφέρουν οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση και να σας παρέχουν τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια.

4 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ HERTZ Το 1918 ο Walter L. Jacobs είχε την πρωτοποριακή ιδέα και ίδρυσε το πρώτο γραφείο ενοικιάσεων στον κόσμο, στο Chicago των ΗΠΑ αγοράζοντας και επισκευάζοντας μόνος του 12 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Ford model T. Το 1923 τα έσοδα της επιχείρησης ξεπέρασαν το 1 εκατ. $, και ο W. Jacobs πούλησε την επιχείρησή του στον John Hertz ο οποίος άλλαξε την επωνυμία σε "Hertz Drive Ur Self System", παραμένοντας στη θέση του Προέδρου. Στην συνέχεια η εταιρεία άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς, μετονομάστηκε "The Hertz Corporation" και εισήχθη στο New York Stock Exchange. Έκτοτε η ανάπτυξη και η επέκταση ήταν ραγδαία και η HERTZ εξελίχθη στη μεγαλύτερη εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στο κόσμο και παραμένει σταθερά πρωτοπόρος για 80 χρόνια.

5 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ HERTZ Σήμερα η HERTZ λειτουργεί σε 150 χώρες, με γραφεία (τα σε αεροδρόμια) από τα οποία διακινούνται περισσότερα από αυτοκίνητα. Το 1961 η HERTZ άνοιξε το πρώτο γραφείο της στην Αθήνα. Το 1966 ο κ. Θεόδωρος Βασιλάκης με έξι αυτοκίνητα VW ανέλαβε την εκπροσώπηση (Licensee) της Hertz Corporation στη Κρήτη. Μετά από 2 χρόνια ακολούθησε η Ρόδος και το 1974 η AUTOHELLAS A.T.E.E. ανέλαβε πλέον την εκπροσώπηση της HERTZ (Franchise) για όλη την Ελλάδα. Η AUTOHELLAS A.T.E.E. (HERTZ) είναι σήμερα μία 100% Ελληνική εταιρεία. Διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο με περισσότερα από αυτοκίνητα, το μεγαλύτερο δίκτυο με περισσότερα από 100 υποκαταστήματα τα οποία λειτουργεί και διευθύνει η ίδια και το νεότερο στόλο με μέσο όρο ηλικίας των αυτοκινήτων που δεν ξεπερνά τους 11 μήνες. Το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελείται από περίπου 450 άτομα, είναι άρτια εκπαιδευμένο και με την πείρα και το know-how της μεγαλύτερης εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων στο κόσμο, της HERTZ.

6 ΟΜΙΛΟΣ Θ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ Rent a Car Rent a Car Leasing Leasing Equipment Rental ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Rent a Car Leasing SEAT Importer ΡΟΥΜΑΝΙΑ Leasing (ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ SEAT ΕΛΛΑΔΟΣ) (ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ) (ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ SAAB ΕΛΛΑΔΟΣ)

7

8 ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ Πρέπει να γνωρίζετε ότι: Το αυτοκίνητο οδηγείται μόνο από εξουσιοδοτημένους από την Εταιρεία σας οδηγούς. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να κατέχουν άδεια οδήγησης τουλάχιστον για 1 έτος. Σε περίπτωση που εξουσιοδοτημένος οδηγός δεν πληρεί τους παραπάνω όρους, υπάρχει δυνατότητα ασφάλισής του, καταβάλλοντας επασφάλιστρο εφόσον αυτός έχει εγκριθεί από την HERTZ. Το μισθωτήριο συμβόλαιο πρέπει να βρίσκεται πάντοτε εντός του αυτοκινήτου και να επιδεικνύεται σε οποιαδήποτε ζήτηση από τις αστυνομικές αρχές. Σε περίπτωση απώλειάς του επικοινωνήστε άμεσα με την HERTZ. Πρόστιμα που προκύπτουν από Τροχαίες παραβάσεις βαρύνουν αποκλειστικά εσάς και την Εταιρεία σας. Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να ενημερώνεται έγκαιρα η HERTZ, ώστε να αποφεύγονται τυχόν προσαυξήσεις και δικαστικές δαπάνες.

9 ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ Είναι υποχρεωτικό, για την καλή λειτουργία και ασφάλεια του αυτοκινήτου, να ελέγχετε συχνά τα παρακάτω: α) Στάθμη λαδιού του κινητήρα, β) Στάθμη ψυκτικού υγρού, γ) Στάθμη υγρών φρένων, δ) Κατάσταση και πίεση ελαστικών και ε) Καλή λειτουργία των φώτων. Λάβετε υπόψη ότι έξοδα επισκευής που προκύπτουν από παράλειψη ελέγχου της στάθμης του λαδιού και ψυκτικού υγρού του κινητήρα με αποτέλεσμα τη ζημιά του αυτοκινήτου, επιβαρύνουν την εταιρεία σας. Η προσθήκη οποιουδήποτε επιπλέον εξοπλισμού ή αξεσουάρ, απαιτεί απαραίτητα προηγούμενη έγκριση της HERTZ. Εάν κάνετε χρήση αυτοκινήτου για προσωρινή αντικατάσταση του μισθωμένου αυτοκινήτου σας θυμηθείτε ότι θα πρέπει να το παραδώσετε με το ντεπόζιτο βενζίνης γεμάτο όπως το παραλάβατε. Εάν επιθυμείτε την τοποθέτηση κοτσαδόρου αυτό πρέπει να γίνει κατόπιν συνεννοήσεως με την HERTZ και σε συνεργείο επιλογής της.

10

11 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η τακτική συντήρηση (service) και ο προληπτικός έλεγχος του αυτοκινήτου γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, οι οποίες σας κοινοποιούνται κατά την παράδοση του αυτοκινήτου. Η συντήρηση των αυτοκινήτων γίνεται στα συνεργεία τα οποία σας έχει υποδείξει η HERTZ. Τα service και οι προγραμματισμένες επισκευές μηχανικών ή ηλεκτρικών μερών του αυτοκινήτου γίνονται πάντα κατόπιν ραντεβού, ανεξάρτητα από το συνεργείο που εξυπηρετείται το αυτοκίνητο. Πάντοτε πρέπει να δηλώνετε τα χιλιόμετρά σας. Το αυτοκίνητο πρέπει να εφοδιάζεται κάθε χρόνο με κάρτα ελέγχου καυσαερίων (Κ.Ε.Κ.) μετά τη συμπλήρωση του πρώτου έτους κυκλοφορίας του. Η κάρτα ισχύει για ένα έτος και πρέπει να ανανεώνεται. Ο εφοδιασμός του αυτοκινήτου με Κ.Ε.Κ. είναι ευθύνη του οδηγού του, ο οποίος πρέπει να μεριμνεί για την έκδοσή της. Για να μην χρονοτριβείτε, παρακαλούμε είτε να κλείνετε τα ραντεβού σας για service στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην: Κηφισιά, Αργυρούπολη, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, μέσω της ιστοσελίδας μας στο INTERNET: ή

12 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ να τηλεφωνείτε έγκαιρα (τουλάχιστον 4 ημέρες πριν), στα συνεργεία της HERTZ, για το κλείσιμο του ραντεβού: ΑΘΗΝΑ Αργυρούπολη : , 1, 2 Κ. Κηφισιά : Παιανία : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ : , 74 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΠΑΤΡΑ : ΡΟΔΟΣ : ΚΕΡΚΥΡΑ : Στις χρονικές περιόδους όπου υπάρχει ιδιαίτερος φόρτος (π.χ. διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα ή Καλοκαιριού) παρακαλούμε να φροντίζετε έγκαιρα για την τακτοποίηση του ραντεβού. Για κλείσιμο ραντεβού service, οι ώρες επικοινωνίας είναι έως από Δευτέρα έως και Παρασκευή και έως το Σάββατο (Με χρήση INTERNET 24 ώρες). Αλλαγές ελαστικών προβλέπονται λόγω φυσιολογικής φθοράς. Οι αλλαγές γίνονται αποκλειστικά στα συνεργεία της HERTZ και μόνον εφόσον έχει προηγηθεί έλεγχος από τους τεχνικούς της.

13 ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ Σε περίπτωση έκτακτης βλάβης επικοινωνήστε με κάποιο από τα προαναφερθέντα υποκαταστήματα (βλέπε «Συντήρηση») κατά τις ώρες λειτουργίας τους, ώστε να σας δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες. Σε διαφορετική περίπτωση επικοινωνήστε με την Εταιρεία Οδικής Βοήθειας, με την οποία συνεργαζόμαστε (βλέπε «Οδική Βοήθεια»). Εάν η βλάβη συμβεί μακριά από την μόνιμη έδρα του αυτοκινήτου, υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης τοπικά, μόνο εφόσον υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση της HERTZ, ώστε να υποδειχθεί το κατάλληλο συνεργείο και να γίνουν όλες οι απαραίτητες συνεννοήσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση η HERTZ δεν θα δεχθεί τιμολόγια επισκευής ή ανταλλακτικών (συμπεριλαμβανομένης και επισκευής ελαστικών) χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση και γραπτή έγκρισή της. Σε περίπτωση που εγκριθεί η δαπάνη, το τιμολόγιο πρέπει να εκδοθεί με τα παρακάτω στοιχεία: - Επωνυμία : AUTOHELLAS ATEE - Διεύθυνση : ΒΙΛΤΑΝΙΩΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ - Επάγγελμα : ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - Α.Φ.Μ. : ΔΟΥ : ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

14

15 ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑΣ Επισκευές φανοποιείας γίνονται αποκλειστικά στα φανοποιεία της HERTZ και μετά από υπόδειξής της στις παρακάτω περιοχές (ανεξάρτητα του τόπου που συνέβη το ατύχημα): ΑΘΗΝΑ Αργυρούπολη : , 1, 2 Κ. Κηφισιά : Παιανία : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ : , 74 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΠΑΤΡΑ : ΡΟΔΟΣ : ΚΕΡΚΥΡΑ : Για την οποιαδήποτε επισκευή φανοποιείας θα πρέπει απαραίτητα να υπάρξει προγενέστερη «Δήλωση Ατυχήματος», την οποία θα συμπληρώσετε στο Τμήμα Ατυχημάτων στα Κεντρικά Γραφεία της HERTZ, εφόσον βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, ή σε άλλο κύριο υποκατάστημα της HERTZ στην επαρχία. Η μεταφορά του αυτοκινήτου στο κέντρο επισκευής γίνεται οδικώς, στην περίπτωση που το όχημα κινείται, ή μέσω των οχημάτων της Εταιρείας Οδικής Βοήθειας με την οποία συνεργάζεται η HERTZ και μετά από προηγούμενη συνεννόηση μαζί μας. Σε κάθε περίπτωση δε, η μεταφορά γίνεται με μέριμνα του οδηγού.

16

17 ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Για το αυτοκίνητό σας ισχύουν οι εξής γενικές ασφαλιστικές καλύψεις: Αστική ασφάλεια προς τρίτους (υλικές ζημιές σωματικές βλάβες) και μέχρι τα εκάστοτε οριζόμενα από τη Νομοθεσία ποσά. Ασφάλεια Ολικής Κλοπής. Ασφάλεια Πυρός. Κάλυψη επισκευής Ιδίων Ζημιών με ελάχιστο ποσό συμμετοχής (απαλλαγή). Πιθανές διαφορετικές ασφαλιστικές καλύψεις αναφέρονται στο Συμφωνητικό Μίσθωσης. Οι αναφερόμενες καλύψεις ισχύουν εφόσον έχουν τηρηθεί οι όροι σωστής χρήσεως του αυτοκινήτου, όπως περιγράφονται στο συμφωνητικό μίσθωσης.

18 ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Παρακαλούμε προσέξτε ιδιαίτερα τις παρακάτω περιπτώσεις, που δεν καλύπτονται ασφαλιστικά: Μερική κλοπή (εκτός εάν αλλιώς έχει συμφωνηθεί). Μεμονωμένα χτυπήματα στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Καταστροφές ελαστικών ζαντών, αλλά και φθορές βλάβες που προκαλούνται από πέσιμο σε λακκούβα ή άλλη ανωμαλία του οδοστρώματος π.χ. στάθμευση επάνω σε πεζοδρόμιο. Φθορές βλάβες που προκαλούνται λόγω οδήγησης του αυτοκινήτου σε δρόμους ή χώρους μη ασφαλτοστρωμένους. Ζημιές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, που δεν οφείλονται στη συνήθη χρήση (ταπετσαρίες, ταμπλό, εταζέρα κ.λπ.). Ζημιές που προκαλούνται στο αυτοκίνητο ή σε τρίτους, όταν αυτό ευρίσκεται ή μεταφέρεται από πλοία ή τρένα.

19 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ Οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο αυτοκίνητο, αποκαθίσταται αποκλειστικά από την HERTZ. Ακόμη και στις περιπτώσεις όπου η ζημιά αυτή δεν καλύπτεται ασφαλιστικά. Στις περιπτώσεις αυτές το κόστος αποκατάστασης επιβαρύνει εσάς και την Εταιρεία σας. Για ρυμούλκηση τροχόσπιτου ή τρέιλερ χρειάζεται ειδική ασφάλιση, το κόστος της οποίας επιβαρύνει την Εταιρεία σας.

20 ΠΡΟΣΟΧΗ Είναι υποχρέωσή σας να έχετε ασφαλώς κλεισμένο το αυτοκίνητό σας όταν δεν βρίσκεστε μέσα σε αυτό. Φροντίστε να είναι κλειδωμένο και να έχει τα παράθυρα κλειστά. Αν σε περίπτωση κλοπής, διαπιστωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία αμέλεια, η ζημιά δεν θα καλυφθεί και το κόστος βαρύνει εσάς. Μην αφήνετε μέσα προσωπικά σας αντικείμενα (π.χ. τσάντες, πορτοφόλια κ.λ.π.), καθώς και αντικείμενα αξίας (φωτογραφικές μηχανές, κάμερες κ.λ.π.). Αν το αυτοκίνητο έχει ραδιοκασετόφωνο με αποσπώμενη πρόσοψη, θα πρέπει πάντα να την αφαιρείτε και να την έχετε μαζί σας εφόσον δεν είστε μέσα στο αυτοκίνητο. Μην παρκάρετε ποτέ σε μέρη όπου κάτω από το αυτοκίνητο υπάρχουν εύφλεκτα υλικά (ξερά χόρτα κ.λπ.). Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πυρκαϊάς, λόγω υψηλής θερμοκρασίας που εκλύεται από τον καταλύτη.

21 ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1. Να φοράτε ΠΑΝΤΑ ζώνες ασφαλείας και ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ παιδιά κάτω των 12 ετών να κάθονται μπροστά. 2. Μην αμελείτε τα προγραμματισμένα service του αυτοκινήτου στα χιλιόμετρα που πρέπει. 3. Όταν ετοιμάζεστε για ταξίδι φροντίστε να έχετε σχεδιάσει προηγουμένως τη διαδρομή σας και να έχετε μαζί σας το χάρτη της διαδρομής. 4. Σας συμβουλεύουμε να έχετε πάντοτε μαζί σας έναν φακό και μια κουβέρτα, για περίπτωση ανάγκης. 5. Κλειδώνετε πάντα το αυτοκίνητο έστω και αν απομακρύνεστε από αυτό για μικρό χρονικό διάστημα π.χ.: για να πληρώσετε τη βενζίνη. 6. Να ελέγχετε την περιοχή που παρκάρετε το αυτοκίνητο, εάν έχει φωτισμό, είναι ερημικό μέρος κ.λπ.

22

23 ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η Οδική Βοήθεια που σας προσφέρουμε, καλύπτει περιπτώσεις βλάβης ή ατυχήματος χωρίς επιπλέον χρέωσή σας. Η κάλυψη Οδικής Βοήθειας ισχύει για όλη την Ελλάδα, όλο το 24ωρο. Στην κλήση σας πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό κυκλοφορίας και να ενημερώνετε ότι το αυτοκίνητο είναι μισθωμένο από την HERTΖ. Θα σας ζητηθεί το παρόν Συνοδευτικό του μισθωμένου αυτοκινήτου. Εάν κριθεί απαραίτητο, το αυτοκίνητο θα ρυμουλκηθεί σε συνεργείο της HERTZ ή σε άλλο σημείο το οποίο υποδεικνύει η HERTZ και για το οποίο θα πρέπει να υπάρχει προσυνεννόηση.

24 ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ MONDIAL ASSISTANCE τηλ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ: 4 Η Mondial Assistance εάν είναι εφικτό, θα επισκευάσει το αυτοκίνητό σας επιτόπου, χωρίς χρέωση. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ: 4 Αν υπάρχει τραυματισμός, καλέστε την Άμεση Δράση στο 100. Αν ο τραυματισμός είναι σοβαρός, καλέστε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Η Mondial Assistance εκτός από τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου παρέχει και Φροντίδα Ατυχήματος. O συνεργάτης της Mondial Assistance θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τη Δήλωση Ατυχήματος (με ή χωρίς Φιλικό Διακανονισμό) αλλά και θα συλλέξει στοιχεία κάθε τρίτου εμπλεκόμενου μέρους. 4 Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν αναιρεί την δική σας υποχρέωση να μας ειδοποιήσετε, εντός 48 ωρών, για το συμβάν και να καταγράψετε τα στοιχεία τρίτων που εμπλέκονται στο ατύχημα ή τυχόν μαρτύρων. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ μπορείτε να καλέσετε και την 24ωρη Γραμμή Έκτακτης Ανάγκης HERTZ Support:

25

26 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Με τον όρο «ατύχημα» ορίζεται η οποιαδήποτε ζημιά συμβεί στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από το μέγεθος αυτής και από την παρουσία ή όχι του οδηγού κατά τη διάρκεια του συμβάντος. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 1. Να μην αναγνωρίζετε καμία αξίωση τρίτων. 2. Να μην δώσετε ποτέ χρήματα σε άλλον, ούτε να υπογράψετε κάποιο έγγραφο επιτόπου. 3. Να καλέσετε την αστυνομία για την ανταλλαγή στοιχείων, εάν αυτό είναι δυνατό. Αυτό είναι απαραίτητο στην περίπτωση τραυματισμού ή θανάτου. Εάν κληθεί η αστυνομία, να ζητήσετε ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ της κατάθεσής σας. 4. Εντός 48 ωρών, να αναφέρετε το ατύχημα στο Τμήμα Ατυχημάτων (Κεντρικά Γραφεία), τηλ ή εάν μένετε στην επαρχία στο πλησιέστερο κύριο υποκατάστημα της HERTZ (βλέπε «Γραφεία HERTZ») όπου και θα συμπληρώσετε μια Δήλωση Ατυχήματος.

27 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 5. Μην οδηγήσετε το αυτοκίνητο παρά μόνο εάν είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές, αλλιώς να έρθετε σε επαφή με το αμέσως πλησιέστερο κύριο υποκατάστημα της HERTZ ή την Οδική Βοήθεια. 6. Για τη διευκόλυνσή σας συμπληρώστε τον πίνακα στοιχείων Ατυχήματος που ακολουθεί. Προσέξτε: Δεν αντικαθιστά την υποχρέωσή σας να συμπληρώσετε "ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ".

28 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ 1. Ημερομηνία: / / 20 Ώρα: 2. Τόπος ατυχήματος: (Οδός, αριθμός, περιοχή) 3. Στοιχεία του οδηγού, του ιδιοκτήτη και του άλλου αυτοκινήτου με το οποίο συγκρουστήκατε. Ονομ/νυμο ιδιοκτήτη: Διεύθυνση ιδιοκτήτη: Πινακίδα κυκλοφορίας: Τ ύ π ο ς α υ τ ο κ ι ν ή τ ο υ : Ονομ/νυμο οδηγού: Α.Τ.: Ημ. Εκδ.: Αρχή Έκδοσης: å

29 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Διεύθυνση οδηγού: Ασφαλιστική Εταιρεία: 4. Μάρτυρες: ΝΑΙ o ΟΧΙ o Ονομ/νυμο Α Μάρτυρα: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: Ονομ/νυμο Β Μάρτυρα: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: å

30 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 5. Σε περίπτωση τραυματισμού περιγράψατε το είδος του τραυματισμού: 6. Εάν είναι δυνατόν φωτογραφήστε τη ζημιά του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρουστήκατε ή κρατήστε σημείωση και κάνετε ένα σχεδιάγραμμα των δρόμων. å

31 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

32

33 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ 1. Να επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ και να αναφέρετε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη λεπτομέρεια το συμβάν στο Car Control (τηλ. Κηφισιάς 210/ , Αργυρούπολης 210/ ) ή στον Station Manager του πλησιέστερου κύριου υποκαταστήματος της HERTZ. 2. ΑΜΕΣΑ να κάνετε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του συμβάντος. Εντός 24ώρου να έρθετε αυτοπροσώπως στα κεντρικά γραφεία της HERTZ (Βιλτανιώτη Κηφισιά ή Λεωφ. Βουλιαγμένης 576 Αργυρούπολη), εάν βρίσκεστε στην Αθήνα ή στο πλησιέστερο κύριο υποκατάστημα εάν βρίσκεστε στην επαρχία ώστε να γίνει η έγγραφη δήλωση της κλοπής και η παράδοση των κλειδιών του αυτοκινήτου. Οι παραπάνω προθεσμίες και υποχρεώσεις του οδηγού είναι εξαιρετικά σοβαρές και δεν πρέπει σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να αγνοηθούν. Τέλος πρέπει πάντα να έχετε υπόψη σας ότι η τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας, ώστε να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά, αποτελεί συμβατική υποχρέωσή σας.

34 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ 1. Πότε είδατε το αυτοκίνητο τελευταία φορά; Ημερομηνία: / / 20 Ώρα: 2. Σε ποιο σημείο αφήσατε την τελευταία φορά το αυτοκίνητο; Οδός και αριθμός: Περιοχή: 3. Υπάρχουν μάρτυρες σχετικοί με το περιστατικό; ΝΑΙ o ΟΧΙ o Ονομ/νυμο Α Μάρτυρα: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: Ονομ/νυμο Β Μάρτυρα: Διεύθυνση: Τηλέφωνο:

35

36 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

37 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Βιλτανιώτη 31 Κηφισιά, Αθήνα τηλ: 210/ Τμήμα Μακροενοικιάσεων: τηλ: 210/ fax: 210/ Τμήμα Ατυχημάτων: Ώρες Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: τηλ: 210/ fax: 210/ Κέντρο Κρατήσεων (Reservations): Ώρες Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: Σάββατο: τηλ: 210/ fax: 210/ Car Control: Ώρες Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: Ώρες Λειτουργίας: Δευτ.-Σαβ.: Κυριακή και αργίες: Αργυρούπολη τηλ: 210/ fax: 210/ Κηφισιά τηλ: 210/ fax: 210/

38 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Σπάτα Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τηλ: 210/ Αθήνα Λεωφ. Συγγρού 12 τηλ: 210/ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 71 τηλ: 210/ Αγ. Παρασκευή Λεωφ. Μεσογείων 414 τηλ: 210/ Αργυρούπολη Βουλιαγμένης & Μεγάλου Αλεξάνδρου τηλ: 210/ Κηφισιά Λεωφ. Κηφισίας 286 τηλ: 210/ Βιλτανιώτη 33 τηλ: 210/ Παιανία 2ο χλμ. Παιανίας-Μαρκοπούλου τηλ: 210/ Πειραιάς Ακτή Μιαούλη & Αγ. Νικολάου 67 τηλ: 210/

39 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Αεροδρόμιο τηλ: 25510/45408 Λεωφ. Δημοκρατίας 392 τηλ: 25510/82014 ΒΟΛΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 24280/79949 Αγορά Λιμένος Βόλου Είσοδος Λιμένα-Πυράσσου τηλ: 24210/22544 ΖΑΚΥΝΘΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 26950/24287 Λομβαρδού 38 τηλ: 26950/45706 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αεροδρόμιο τηλ: 2310/ Κεντρικά Γραφεία Γεωργικής Σχολής 130 τηλ: 2310/ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Αεροδρόμιο τηλ: 26510/27400 ΚΑΒΑΛΑ Αεροδρόμιο τηλ: 25910/53320 Ερυθρού Σταυρού 32 τηλ: 2510/838310

40 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Αεροδρόμιο τηλ: 27210/69547 Λυκούργου 13 & Ύδρας τηλ: 27210/63498 ΚΑΡΠΑΘΟΣ Πηγάδια Οδός Ματθαίου τηλ: 22450/29051 ΚΕΡΚΥΡΑ Αεροδρόμιο τηλ: 26610/33547 Εθνική Λευκίμης τηλ: 26610/38388 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Αεροδρόμιο τηλ: 26710/42142 Αργοστόλι Λάσση τηλ: 26710/24438 ΚΡΗΤΗ Ηράκλειο Αεροδρόμιο τηλ: 2810/ ης Αυγούστου 34 τηλ: 2810/ ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Οδός Δ τηλ: 2810/ Ρέθυμνο Åë. ÂåíéæÝëïõ 46 τηλ: 28310/26286 Χανιά Αεροδρόμιο τηλ: 28210/63385 Λεωφ. Καραμανλή 78 τηλ: 28210/40366 Αγ. Νικόλαος Ακτή Ι. Κούνδουρου 15 τηλ: 28410/28311

41 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΣ Αεροδρόμιο τηλ: 22420/51400 Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Β 46 τηλ: 22420/28002 ΛΑΡΙΣΑ Ηρώων Πολυτεχνείου 53 τηλ: 2410/ ΛΕΣΒΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 22510/61589 Αργύρη Εφταλιώτη 3 τηλ: 22510/37355 ΜΥΚΟΝΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 22890/27511 Ομβροδέκτης τηλ: 22890/27346 ΝΑΞΟΣ Χώρα Νάξου τηλ: 22850/26600 ΠΑΡΟΣ Παροικιά τηλ: 22840/ ΠΑΤΡΑ Ακτή Δυμαίων 40 τηλ: 2610/ ΠΡΕΒΕΖΑ Άκτιο Κρατικός Αερολιμένας τηλ: 26820/25215

42 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΟΔΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 22410/ ο χλμ. Λεωφ. Ρόδου-Καμείρου τηλ: 22410/98200 ΣΑΜΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 22730/62406 Σοφούλη 17 τηλ: 22730/24771 fax: 22730/ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Αεροδρόμιο τηλ: 22860/ ης Μαρτίου τηλ: 22860/25220 ΣΚΙΑΘΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 24270/29019 ΧΙΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 22710/28445 Αιγαίου 16 τηλ: 22710/26115

43

44 ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Το μισθωμένο αυτοκίνητο μπορεί να βγει από την Ελλάδα με τις παρακάτω προϋποθέσεις: 1. Να ενημερωθεί εγγράφως η HERTZ τουλάχιστον 10 εργάσιμες ημέρες πριν την έξοδο του αυτοκινήτου από την Ελλάδα και να δοθεί η ανάλογη έγκριση. 2. Μαζί με την έγκριση θα σας παραδώσουμε και την Πράσινη Κάρτα Διεθνούς Ασφάλισης (με επιβάρυνσή σας των εξόδων έκδοσής της). Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι: Κατά την παραμονή του αυτοκινήτου στο εξωτερικό αυτό είναι ασφαλισμένο μόνο με Ασφάλεια προς Τρίτους (σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές τρίτων) ενώ δεν ισχύει καμία από τις επιπλέον ασφαλίσεις.

45 ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ 3. Ο επαναπατρισμός του αυτοκινήτου συνεπεία βλάβης ή ατυχήματος θα πρέπει να γίνει με δική σας δαπάνη μέχρι τα ελληνικά σύνορα. 4. Τυχόν έξοδα επισκευής ή άλλα έξοδα που θα προκύψουν συνεπεία βλάβης ή ζημίας του μισθωμένου αυτοκινήτου κατά την παραμονή του στο εξωτερικό, επιβαρύνουν εσάς εκτός εάν άλλως έχει συμφωνηθεί εγγράφως με την AUTOHELLAS Α.Τ.Ε.Ε. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει η δυνατότητα να παρασχεθεί κάλυψη οδικής βοήθειας κατά το χρόνο παραμονής του αυτοκινήτου στο εξωτερικό με μικρού κόστους επιβάρυνσή σας.

46 ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η συνεργασία με την HERTZ στον τομέα της μακροχρόνιας μίσθωσης, σας ανοίγει την πρόσβαση και στις άλλες υπηρεσίες που προσφέρει η HERTZ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρουσιάζοντας τον ειδικό διεθνή κωδικό CDP (Corporate Discount Program) που αναγράφεται στο συνοδευτικό του αυτοκινήτου σας σε οποιοδήποτε γραφείο της HERTZ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μπορείτε να κάνετε χρήση ειδικών εκπτώσεων ή άλλων εποχικών προσφορών. Έχετε δε τη δυνατότητα να γίνετε κάτοχος της HERTZ No.1 Club card ή της HERTZ Gold Service card με ακόμα μεγαλύτερες παροχές.

47 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Η AUTOHELLAS A.T.E.E. (HERTZ) εκτός των υπηρεσιών τις οποίες προσφέρει στην Ελλάδα, σας δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων στο εξωτερικό με ειδικές χαμηλές τιμές. Αρκεί ένα τηλεφώνημα στο διεθνές κέντρο κρατήσεων και το αυτοκίνητο που επιθυμείτε θα σας περιμένει έτοιμο, στην πόλη ή το αεροδρόμιο της χώρας του προορισμού σας. Η κράτηση και επιβεβαίωση γίνονται άμεσα, μέσω της on line σύνδεσης με το κέντρο κρατήσεων της HERTZ στην Οκλαχόμα, που είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Σας προσφέρεται επίσης η δυνατότητα προπληρωμής της ενοικίασης στην Ελλάδα ή στον προορισμό σας, κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Το διεθνές κέντρο κρατήσεων (Reservations) της Αθήνας λειτουργεί Δευτέρα Παρασκευή από και το Σάββατο από Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε: Από σταθερό τηλ (αστική μονάδα) ή στο τηλέφωνο 210/ ή στείλτε Fax στο 210/

48

49 ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΡΟΧΑΙΑ Αθηνών / Θεσσαλονίκης / Πειραιώς / ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ Πειραιά / ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ Ι.Κ.Α. Αθηνών-Πειραιώς / Ι.Κ.Α. Θεσσαλονίκης / Ε.Κ.Α.Β Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Κέντρο Αιμοδοσίας / Κέντρο Δηλητηριάσεων /

50 ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Ο.Τ.Ε. Εσωτερικού Εξωτερικού ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ Τηλεφώνου Ηλεκτρικού Αθηνών Ηλεκτρικού Θεσσαλονίκης / Ηλεκτρικού Πειραιώς Ύδρευσης Φυσικό Αέριο /

51 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

52 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

53 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

54 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

55 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

56 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

57 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

58 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

59 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

60

HERTZ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ

HERTZ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ HERTZ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ Αγαπητέ συνεργάτη, Σας καλωσορίζουµε στην µεγάλη οικογένεια της HERTZ. Έχετε ήδη παραλάβει το νέο σας αυτοκίνητο από την HERTZ, το οποίο είµαστε σίγουροι ότι θα το προσέχετε σαν να

Διαβάστε περισσότερα

ALL YOU NEED IS. Εγχειρίδιο Οδηγού

ALL YOU NEED IS. Εγχειρίδιο Οδηγού ALL YOU NEED IS Εγχειρίδιο Οδηγού ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 2 3 Παραλαβή αυτοκινήτου 4avis.gr 5 6 7 8 Βασικές Υποχρεώσεις οδηγού Συντήρηση επισκευή Αλλαγή ελαστικών 2 Εγχειρίδιο Οδηγού 9 10 11 12 13 14 15 Ταξίδια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΟΥ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΟΥ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΟΥ Σας ευχαριστούμε που μισθώσατε το αυτοκίνητό σας στην Executive Lease. H εταιρία μας είναι μέλος του Ομίλου εταιρειών ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ και παρέχει μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες ενοικιάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Πώς θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Anytime Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια της Anytime σάς συνοδεύουν παντού και πάντα. Η Anytime βρίσκεται κοντά σας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγού. LeasePlan 24/7 - MyLeasePlan - LeasePlan mobile app

Εγχειρίδιο Οδηγού. LeasePlan 24/7 - MyLeasePlan - LeasePlan mobile app Εγχειρίδιο Οδηγού Περιεχόμενα 2 Εισαγωγή 4 Παραλαβή Αυτοκινήτου 6 Συντήρηση & Επισκευή 10 Ταξίδια στο Εξωτερικό 12 Ατύχημα & Κλοπή 14 Αντικατάσταση Αυτοκινήτου 16 Οδική Βοήθεια 18 Επιστροφή 20 Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ 6 Μαΐου 2006 Α/Α Απόφαση ΔΣ 1 ΒΕ 1 24/2/2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ Ημερομηνία Κεφάλαιο Περιεχόμενο Κεφάλαιο 4, παράγραφος 3 προστίθεται το εξής : «Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ. Νοικιάζεις αυτοκίνητο; Ενημερώσου, μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ. Νοικιάζεις αυτοκίνητο; Ενημερώσου, μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Νοικιάζεις αυτοκίνητο; Ενημερώσου, μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου Νοικιάζεις αυτοκίνητο στην Ευρώπη; Ενημερώσου, μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου. Τα τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ & ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ & ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ & ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ Προσόντα ενοικιαστή Ο ενοικιαστής για να προβεί στην ενοικίαση οχήματος θα πρέπει να: Έχει ελάχιστο όριο ηλικίας 23*ετών, με άδεια οδήγησης η οποία να έχει εκδοθεί τουλάχιστον

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Η INTERAMERICAN σάς ενημερώνει για όσα ισχύουν για τα ανασφάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ EuroProtection Insurance Brokers ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ Έκδοση v3 23/11/2018 0 ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ Προσφερόμενες καλύψεις από CITY INSURANCE S.A.: Αστική

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Η INTERAMERICAN σάς ενημερώνει για όσα ισχύουν για τα ανασφάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η Ευρώπη Ασφαλιστική διαθέτει σύγχρονα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτων. Τα πακέτα ασφάλισης καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, από την υποχρεωτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΓΕΝΙΚΟΙ & ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΓΕΝΙΚΟΙ & ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΓΕΝΙΚΟΙ & ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Ισχύουν από 01.01.2018 Σελίδα 1 από 5 Α. ΟΡIΣΜΟI Καλυπτόμενα πρόσωπα : Καλυπτόμενα πρόσωπα θεωρούνται: Ο κύριος

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Αυτοκινήτου

Μελέτη Ασφάλισης Αυτοκινήτου Μελέτη Ασφάλισης Αυτοκινήτου Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: M.A.T SUB AGENT Κωδικός: 11649 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΓΕΛΗ Πελάτης: ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΓΕΛΗ Στοιχεία οχήματος: Χρήση: Κωδικός eurotax:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1 Με την παρούσα, η επιχείρηση EXTRA ASSISTANCE, αποκαλούμενη στο εξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ», αναλαμβάνει την υποχρέωση έναντι συνδρομής, να παράσχει στο παραπάνω καθοριζόμενο

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Leon

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Leon Condition: Μεταχειρισμένο Year: 2011 Mileage: 104975 km Exterior Color: Μαύρο Price: 8,400 Το αυτοκίνητο που βλέπετε έχει εισαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Katakis https://katakiscars.gr/ Επικοινωνία: More info 1 / 30

Katakis https://katakiscars.gr/ Επικοινωνία: More info 1 / 30 Επικοινωνία: More info 1 / 30 Επικοινωνία: More info 2 / 30 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Nissan - Micra Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Σε κάθε περίπτωση αμφισβητούμενης υπαιτιότητας ή ύπαρξης σωματικών βλαβών να καλείτε την Τροχαία.

Σε κάθε περίπτωση αμφισβητούμενης υπαιτιότητας ή ύπαρξης σωματικών βλαβών να καλείτε την Τροχαία. Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος; Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος καλέστε τη Φροντίδα Ατυχήματος στο τηλ. 2109310807 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο. Ο συνεργάτης μας θα προσέλθει

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Suzuki - Jimny

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Suzuki - Jimny Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Suzuki - Jimny Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2015 Drive: Τετρακίνητο (4x4)

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - Skoda - Superb

Μεταχειρισμένα - Skoda - Superb Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Skoda - Superb Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Λιμουζίνα/Sedan Transmission: Χειροκίνητο Year: 2017 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel:

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Year: 2013 Fuel: Φυσικό Αέριο Mileage: 101467 km Exterior Color: Λευκό Price:

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2013 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel:

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - Volkswagen - Golf

Μεταχειρισμένα - Volkswagen - Golf Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Volkswagen - Golf Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2012 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ...- 3 - ΣΥΣΤΗΜΑ BONUS/MALUS...- 3 - ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 3 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 4 - Eurobasic

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Άμεση Βοήθεια Δίπλα σας ό,τι και αν συμβεί! Οδική Βοήθεια Άμεση Ιατρική Βοήθεια Ταξιδιωτική Βοήθεια

Άμεση Βοήθεια Δίπλα σας ό,τι και αν συμβεί! Οδική Βοήθεια Άμεση Ιατρική Βοήθεια Ταξιδιωτική Βοήθεια www.interamerican.gr Άμεση Βοήθεια Δίπλα σας ό,τι και αν συμβεί! Οδική Βοήθεια Άμεση Ιατρική Βοήθεια Ταξιδιωτική Βοήθεια Η INTERAMERICAN είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία βοηθείας στη χώρα μας. Κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων. Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη

Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων. Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη 2 Περιεχόμενα 01 Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων 01.1 Basic Simple...04 01.2

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - BMW - 116

Μεταχειρισμένα - BMW - 116 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - BMW - 116 Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2005 Drive: Πισωκίνητο (RWD) Fuel: Βενζίνη Mileage:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Περιεχόμενα 1.Προγράμματα Ασφάλισης... 2 Ασφάλιση Ε.Ι.Χ.... 2 Προϋποθέσεις Ασφάλισης... 2 Μη Επιθυμητοί Κίνδυνοι... 2 Πακέτα Καλύψεων...

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - Ford - Mondeo

Μεταχειρισμένα - Ford - Mondeo Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Ford - Mondeo Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2003 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Αυτοκινήτου INTERAMERICAN

Ασφάλιση Αυτοκινήτου INTERAMERICAN www.interamerican.gr Ασφάλιση Αυτοκινήτου INTERAMERICAN Ολοκληρωμένες καλύψεις Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου INTERAMERICAN σας εξασφαλίζουν με σιγουριά, αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Ι.Χ.

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Ι.Χ. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Ι.Χ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Καλύπτει το ατύχημα που θα υποστεί ο οδηγός εφόσον το ατύχημα συμβεί αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ & ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EIX-ΦΙΧ-ΜΟΤΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ & ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EIX-ΦΙΧ-ΜΟΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ & ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EIX-ΦΙΧ-ΜΟΤΟ Η εταιρεία μας, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών διαθέτοντας σημαντική εμπειρία στο δίκτυο πωλήσεων και αξιοπιστία στην ασφαλιστική αγορά,

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι από 8/8/2013 η Εταιρεία αναπροσαρμόζει το τιμολόγιο των ενοικιαζομένων οχημάτων όπως αυτό περιγράφεται στο συνημμένο αρχείο.

Σας ενημερώνουμε ότι από 8/8/2013 η Εταιρεία αναπροσαρμόζει το τιμολόγιο των ενοικιαζομένων οχημάτων όπως αυτό περιγράφεται στο συνημμένο αρχείο. ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ & ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ Λεωφ. Συγγρού 254-258, 176 72 Καλλιθέα, Αθήνα Τ: (+30) 210 9477200, F: (+30) 210 9590078 E: ydrogios@ydrogios.gr, www.ydrogios.gr Καλλιθέα, 07.08.2013

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 21

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 21 Επικοινωνία: 1 / 21 Επικοινωνία: 2 / 21 Επικοινωνία: 3 / 21 Επικοινωνία: 4 / 21 Επικοινωνία: 5 / 21 Επικοινωνία: 6 / 21 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Seat - Ibiza Condition:

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 15

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 15 1 / 15 2 / 15 3 / 15 4 / 15 5 / 15 6 / 15 7 / 15 G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Suzuki - Swift Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year:

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Hyundai - i 10

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Hyundai - i 10 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Hyundai - i 10 Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2015 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ - ΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (Ε.Ι.Χ. ΚΑΙ Φ.Ι.Χ.)

ΟΡΟΙ - ΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (Ε.Ι.Χ. ΚΑΙ Φ.Ι.Χ.) H International Real Insurance, με συνεχόμενη επιτυχή παρουσία στον κλάδο οδικής βοήθειας στην ασφαλιστική αγορά, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, και βασιζόμενη στην εμπειρία & αξιοπιστία της,

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Ibiza

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Ibiza Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2013 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel:

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή σελ. 4. Παραλαβή Αυτοκινήτου σελ. 6. Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού σελ. 8. Συντήρηση & Επισκευή σελ. 1ο-12. Ελαστικά

Εισαγωγή σελ. 4. Παραλαβή Αυτοκινήτου σελ. 6. Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού σελ. 8. Συντήρηση & Επισκευή σελ. 1ο-12. Ελαστικά Εγχειρίδιο Οδηγού 1 Εισαγωγή σελ. 4 Παραλαβή Αυτοκινήτου σελ. 6 Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού σελ. 8 Συντήρηση & Επισκευή σελ. 1ο-12 Ελαστικά σελ.14 Ταξίδια στο Εξωτερικό σελ. 16 Ατύχημα & Κλοπή σελ. 18

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΛΙΔΑ 1.1 Έκταση Εργασιών Έργου 1 1.2 Διάρκεια Περιόδου 1 2.1 Προληπτική Συντήρηση 1 2.2 Πρόγραμμα Προληπτικής 1 2.3 Έντυπο αναφοράς Προληπτικής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Φοιτητών Εξωτερικού Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα για Φοιτητές Εξωτερικού

Πρόγραμμα Φοιτητών Εξωτερικού Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα για Φοιτητές Εξωτερικού Πρόγραμμα Φοιτητών Εξωτερικού Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα για Φοιτητές Εξωτερικού ERASMUS // ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΌ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 2 3 ERASMUS Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα για Φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ...- 3 - ΣΥΣΤΗΜΑ BONUS/MALUS...- 3 - ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 3 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 4 - Euroeconomy

Διαβάστε περισσότερα

AIG Ασφάλεια Οχήματος

AIG Ασφάλεια Οχήματος AIG Ασφάλεια Οχήματος Γιατί να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου στην AIG; Εμπιστευτείτε την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας στην AIG, μια εταιρία με ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλίσεων, με περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει auto 1 1plus 2 3 4 αυτοκίνητα Ι.Χ.Ε.

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει auto 1 1plus 2 3 4 αυτοκίνητα Ι.Χ.Ε. ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ασφάλιση Οχήματος Ι.Χ.Ε. (Αυτοκίνητα) Απλή Ασφαλιστική Κάλυψη «Ασφάλεια Εν Κινήσει 1» Αστική Ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές σε οχήματα

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες που παρέχονται στον πελάτη μέσω ΑΝΕΣΙΣ. Σε ορισμένες περιπτώσεις και με συμφωνία του πελάτη

Υπηρεσίες που παρέχονται στον πελάτη μέσω ΑΝΕΣΙΣ. Σε ορισμένες περιπτώσεις και με συμφωνία του πελάτη Υπηρεσίες που παρέχονται στον πελάτη μέσω ΑΝΕΣΙΣ Σε ορισμένες περιπτώσεις και με συμφωνία του πελάτη Διαδικασία Δήλωση Ατυχήματος στην Eurορ assistance 1 2 Δήλωση στην Groupama Φοίνιξ Επικοινωνία με τον

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων. Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη

Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων. Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη 2 Περιεχόμενα 01 Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων 01.1 Basic Simple...04 01.2

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Dynamis Liability ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Στη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική προσφέρουμε καλύψεις που εξασφαλίζουν την προστασία της προσωπικής σας περιουσίας, του

Διαβάστε περισσότερα

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει 1 1plus 2 3 4 αγροτικά Ι.Χ.

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει 1 1plus 2 3 4 αγροτικά Ι.Χ. Ασφάλιση Οχήματος Ι.Χ. (αγροτικά αυτοκίνητα) ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Απλή Ασφαλιστική Κάλυψη «Ασφάλεια Εν Κινήσει 1» Αστική Ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Σε περίπτωση υλικής ζηµιάς και µόνον εφόσον τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου αντικατασταθούν µε καινούρια, αφαιρείται παλαιότητα

Διαβάστε περισσότερα

32 Εγχειρίδιο Οδηγού

32 Εγχειρίδιο Οδηγού Εγχειρίδιο Οδηγού 32 Εγχειρίδιο Οδηγού Εγχειρίδιο Οδηγού 1 Περιεχόμενα 4 Εισαγωγή 6 Παραλαβή Αυτοκινήτου 8 Συντήρηση & Επισκευή 12 Ελαστικά 14 Ταξίδια στο Εξωτερικό 16 Ατύχημα & Κλοπή 18 Αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Οδικής Βοήθειας Στατιστικά στοιχεία έτους 2012. Επιτροπή Ασφαλίσεων Αυτοκινήτων - Υποεπιτροπή Οδικής Βοήθειας

Ασφάλιση Οδικής Βοήθειας Στατιστικά στοιχεία έτους 2012. Επιτροπή Ασφαλίσεων Αυτοκινήτων - Υποεπιτροπή Οδικής Βοήθειας Ασφάλιση Οδικής Βοήθειας Στατιστικά στοιχεία έτους 2012 Επιτροπή Ασφαλίσεων Αυτοκινήτων - Υποεπιτροπή Οδικής Βοήθειας Υπηρεσία Μελετών και Στατιστικής Σεπτέμβριος 2013 Τα Βασικά Μεγέθη Πλήθος ασφαλισμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2014

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2014 ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2014 Η καταχώρηση των αιτήσεων μπορεί να γίνει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας YdrogiosOnLine από τον Συνεργάτη, ή από τα Κεντρικά γραφεία της Εταιρίας. Έκδοση μέσω της

Διαβάστε περισσότερα

Αρμόδια Υπηρεσία. Γενικά

Αρμόδια Υπηρεσία. Γενικά - Αρμόδια Υπηρεσία - Γενικά - Συχνότητα Τεχνικού Ελέγχου - Διαδικασία - Διάρκεια εκδόσεως Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Δ.Τ.Ε.) - Διάρκεια ισχύος Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Δ.Τ.Ε.) χωρίς ελλείψεις ή με δευτερεύουσες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRSTHEALTH ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CHECK UP ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση Ζημιών Καταστημάτων Καβάλας, Κοζάνης, Κορίνθου και Ρόδου

ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση Ζημιών Καταστημάτων Καβάλας, Κοζάνης, Κορίνθου και Ρόδου ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Αθήνα, 18/11/2011 ΠΡΟΣ Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο των Καταστημάτων Καβάλας, Κοζάνης, Κορίνθου και Ρόδου ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση Ζημιών Καταστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ «ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ» 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ «ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ» 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ Ταχ. Δ/ νση : Υπατίας 5, 105 57 ΑΘΗΝΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Σε συνέχεια ερωτημάτων που προέκυψαν σχετικά με την ερμηνεία και την εφαρμογή του Ν 3651/2008 (ΦΕΚ Α 44) «Οδική Βοήθεια

Διαβάστε περισσότερα

BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση»

BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση» BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ: 1.1. Αυτοί οι όροι και κανονισμοί εφαρμόζονται στο σύστημα διάθεσης των ποδηλάτων «ποδήλατο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΙΤΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ): Α.Φ.Μ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: Δ.Ο.Υ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / ΟΔΟΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ, ΠΟΛΗ, ΤΚ, ΤΗΛ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ (Ή ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - Fiat - Panda

Μεταχειρισμένα - Fiat - Panda Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Fiat - Panda Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2014 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage:

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγού 1. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο Οδηγού 1. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο Οδηγού 2 Εγχειρίδιο Οδηγού Εγχειρίδιο Οδηγού 1 Περιεχόμενα 4 Εισαγωγή 6 Παραλαβή Αυτοκινήτου 8 Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού 10 Συντήρηση & Επισκευή 14 Ελαστικά 16 Ταξίδια στο Εξωτερικό 18 Ατύχημα

Διαβάστε περισσότερα

Δ. Ε. Υ.Α. Ν. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΛΙΩΝ)

Δ. Ε. Υ.Α. Ν. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΛΙΩΝ) Δ. Ε. Υ.Α. Ν. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΛΙΩΝ) ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 50.000,00 ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟ 2018 Σελίδα: 1 από

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 1 Απριλίου 2013 Αριθ. Πρωτ.: 662 ΑΔΑ: Σ Υ Μ Β Α Σ Η

Θεσσαλονίκη 1 Απριλίου 2013 Αριθ. Πρωτ.: 662 ΑΔΑ: Σ Υ Μ Β Α Σ Η Θεσσαλονίκη 1 Απριλίου 2013 Αριθ. Πρωτ.: 662 ΑΔΑ: Σ Υ Μ Β Α Σ Η Στην Θεσσαλονίκη σήμερα 1 Απριλίου 2013 ημέρα Δευτέρα Αφενός,το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης που εδρεύει επί της οδού Μ. Ανδρόνικου

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ»

Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» Προς Όλους τους Συνεργάτες Από Κλάδο Αστικής Ευθύνης Αθήνα 16/6/2015 Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Στην προσπάθειά μας να διευκολύνουμε το έργο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2016

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2016 ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2016 Η καταχώρηση των αιτήσεων μπορεί να γίνει : - Από τον Συνεργάτη, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα YdrogiosOnLine μέσω της εφαρμογής ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ UNDERWRITING. - Από τα Κεντρικά

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε και για ποιους σκοπούς

1. Ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε και για ποιους σκοπούς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ) 2016/679 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ GDPR) Η ανώνυμη εταιρεία με την

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στ..... (τόπος υπογραφής) σήμερα... (ημερομηνία υπογραφής) τα παρακάτω συμβαλλόμενα μέρη: 1. Αφενός η. εταιρεία με την επωνυμία οποία εδρεύει στο.., και εκπροσωπείται

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ Περιεχόμενα ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ... 2 ΠΑΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ... 2 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ... 4 ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ... 4 ΑΙΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη

Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη Σαββατοκύριακο στη Ημέρες Ταξιδιού 2 2 μέρες πλούσιας δόσης ς! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 2. Λευκός Πύργος 3. Αρχαιολογικό Μουσείο ς Πολιτισμός/Μουσεία 4. Αγία Σοφία Πολιτισμός/Εκκλησίες

Διαβάστε περισσότερα

2005 Ίδρυση της Demstar Rentals 2005 ltd στην Κύπρο. Χρήση σήματος Hertz στους κλάδους του Fleet management και του Rent-a-Car.

2005 Ίδρυση της Demstar Rentals 2005 ltd στην Κύπρο. Χρήση σήματος Hertz στους κλάδους του Fleet management και του Rent-a-Car. Autohellas ΑΤΕΕ AUTOHELLAS ΑΝΑΠΤΥΞΗ 1998 Υπογραφή συνεργασίας με την Hertz corporation για 26 χρόνια. 1999 Εισαγωγή στο χρηματιστήριο αξιών Αθηνών. 2003 Εξαγορά της Autotechnica Ltd στην Bulgaria (εισαγωγέας

Διαβάστε περισσότερα

24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση. με ένα τηλεφώνημα στο 10400. από σταθερό ή κινητό (ατελώς)

24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση. με ένα τηλεφώνημα στο 10400. από σταθερό ή κινητό (ατελώς) 2 www.elpa.gr 24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα στο 10400 από σταθερό ή κινητό (ατελώς) Η ΕΛΠΑ Η ΕΛΠΑ είναι ένα κοινωφελές Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1924 σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων

Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων Νέες ρυθμίσεις Θέσπιση νέων ρυθμίσεων Ν.4261/2014 (άρθρο 169) με τον οποίο επέρχονται σημαντικές αλλαγές (τροποποίηση του Π.Δ.237/1986, με το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. Κεφάλαιο Α'

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. Κεφάλαιο Α' ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Κεφάλαιο Α' Γενικές Διατάξεις Βασικές Αρχές Σκοπός Άρθρο 1 Σκοπός 1. Σκοπός της Συμφωνίας είναι η επιτάχυνση της αποζημίωσης και η απλοποίηση του

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής. Mare / Νομική Προστασία

Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής. Mare / Νομική Προστασία Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής Mare / Νομική Προστασία ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ 2 3 01 Ασφαλίσεις Σκαφών Ο κλάδος ασφάλισης σκαφών περιλαμβάνει τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις αστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ P0125387

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ P0125387 Q_35_3058_PCG AUTO_CL35007927 Αθήνα 13/05/2014 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ P0125387 Κύριοι, Θα θέλαµε να σας ευχαριστήσουµε για την προτίµηση σας να επιλέξετε την εταιρία µας

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Κέντρο Βοήθειας Είναι το Τηλεφωνικό Κέντρο, στο οποίο απευθύνεται ο ασφαλισμένος στην περίπτωση επέλευσης της ασφαλιστικής περίπτωσης.».

Τηλεφωνικό Κέντρο Βοήθειας Είναι το Τηλεφωνικό Κέντρο, στο οποίο απευθύνεται ο ασφαλισμένος στην περίπτωση επέλευσης της ασφαλιστικής περίπτωσης.». ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΟΡΙΣΜΟΙ Ασφαλιστής Η Ασφαλιστική Εταιρία Οδικής Βοήθειας µε την επωνυµία "EUROP ASSISTANCE, που εδρεύει στην Γαλλία και διατηρεί νομίμως υποκατάστημα στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ, ΤΕΥΤΛΟΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟ 23/07/2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ, ΤΕΥΤΛΟΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟ 23/07/2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ, ΤΕΥΤΛΟΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟ 23/07/2015 Α) ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ Καλύπτεται η Αστική Ευθύνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ Καλύπτεται η Επαγγελματικής Αστικής ευθύνης του Εκάστοτε Ασφαλιζομένου Υδραυλικού. (άρθρο 7, π.δ.112/2012 ) έναντι Τρίτων για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ & ΟΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ & ΟΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ & ΟΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ 01/01/2018 Α. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ο χρόνος διάρκειας, οι παρεχόμενες καλύψεις και οι λοιποί όροι της εγγυήσεως καθορίζονται από τον κατασκευαστή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ

ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Παράρτημα 3α ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ( 1 ) επάγγελμα, κάτοικος, οδός κάτοχος Δ.Α.Τ., με Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. δηλώνω ότι έλαβα από την ασφαλιστική εταιρία ( 2 ) για

Διαβάστε περισσότερα

MIF. Mάθετε τα δικαιώματά σας. ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

MIF. Mάθετε τα δικαιώματά σας. ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ MIF ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Έχετε εμπλακεί σε δυστύχημα με ανασφάλιστο ή με άγνωστο όχημα για το οποίο δεν ευθύνεστε; Mάθετε τα δικαιώματά σας. 1 Ίδρυση του Ταμείου Το Ταμείο Ασφαλιστών

Διαβάστε περισσότερα

NEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ

NEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ NEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ Ασφαλιζόμενος: Ο πιστοποιημένος επαγγελματίας, ψυκτικός υδραυλικός - συντηρητής και/ή εγκαταστάτης καυστήρων ηλεκτρολόγος

Διαβάστε περισσότερα

L1 4418 mm Δουλειά μας είναι να διατηρούμε την επιχείρησή σας σε λειτουργία. Ford Transit24 Στα σημεία του δικτύου Επίσημων Εμπόρων Ford, με την ονομασία Ford Transit Center θα βρείτε τα πολύτιμα

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση,

Το παρόν αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, Το παρόν αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, τροποποίηση με οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 07 του μηνός Οκτωβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 07 του μηνός Οκτωβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αχαρνές, 07/10/2015 Αριθμ. πρωτ.: 69070 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές σήμερα 07 του μηνός Οκτωβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., στο

Διαβάστε περισσότερα

Truma E-Kit. Οδηγίες λειτουργίας Να φυλάσσονται πάντα στο όχημα. Σελίδα 02

Truma E-Kit. Οδηγίες λειτουργίας Να φυλάσσονται πάντα στο όχημα. Σελίδα 02 Truma E-Kit EL Οδηγίες λειτουργίας Να φυλάσσονται πάντα στο όχημα Σελίδα 02 Truma E-Kit Πίνακας περιεχομένων Σύμβολα που χρησιμοποιούνται...2 Ενδεδειγμένη χρήση...2 Υποδείξεις ασφαλείας...2 Οδηγίες λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα

Εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα Εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα Η εταιρεία με την επωνυμία ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και διακριτικό τίτλο ECOΚΙΝΗΣΗ που εδρεύει στο Δήμο Ηλιούπολης (Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα αρ. 14), με

Διαβάστε περισσότερα

Harley Ride in Greece

Harley Ride in Greece ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Για την έγκυρη και κατοχυρωμένη συμμετοχή σας, σε οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες ως ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ, οι οποίες και αναφέρονται στο site harleyrideingreece.gr, παρακαλούμε όπως

Διαβάστε περισσότερα

c/s Salamis Filoxenia Πρόγραμμα κρουαζιέρων Καλοκαίρι 2017

c/s Salamis Filoxenia Πρόγραμμα κρουαζιέρων Καλοκαίρι 2017 Ιούνιος c/s Salamis Filoxenia Πρόγραμμα κρουαζιέρων Καλοκαίρι 2017 Ημερομηνίες Ημέρες Διάρκεια Προορισμοί 1 15-18/06/17 Πέμπ τη με Κυριακή 3-ήμερη (3 νύκτες / 4 μέρες) Αγίοι Τόπ οι - Ισραήλ με διανυκτέρευση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 3. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 3. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

SEA ASSISTANCE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

SEA ASSISTANCE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ SEA ASSISTANCE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 1. ΠΡΟΟΙΜΙΟ Η «EUROP ASSISTANCE» δηλώνει ότι έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία, την απαραίτητη οργάνωση, το τηλεφωνικό κέντρο, τον κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ»

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΡΘΡΟ 1 Ι.ΟΡΙΣΜΟΙ α) «Ασφαλιστής» η Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία Βοηθείας με την επωνυμία EUROP ASSISTANCE S.A. GREEK BRANCH,

Διαβάστε περισσότερα

AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC

AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC PREMIUM DYNAMIC EXECUTIVE Ολοκληρωμένη προστασία Autonet

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Σκαφών & Μεταφορών Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Mare Basic & Mare Extra, Νομική Προστασία

Κλάδος Σκαφών & Μεταφορών Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Mare Basic & Mare Extra, Νομική Προστασία Κλάδος Σκαφών & Μεταφορών Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Mare Basic & Mare Extra, Νομική Προστασία ΚΛΑΔΟΣ ΣΚΑΦΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ // ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ 2 3 Ασφαλίσεις Σκαφών Ο Κλάδος Ασφάλισης Σκαφών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφαλούς ρυμούλκησης

Οδηγίες ασφαλούς ρυμούλκησης Τι απαιτείται για τη ρυμούλκηση καινούρια ή μεταχειρισμένα ελαφρά τρέιλερ Η ρυμούλκηση τρέιλερ, μπαγκαζιέρας ή τροχόσπιτου απαιτεί την έκδοση άδειας έλξης από τη Διεύθυνση του Υπουργείου Μεταφορών που

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Οχήματος Ασφάλιση Αυτοκινήτων Ιδιωτικής Χρήσης ΑΝΥΤΙΜΕ AUTO Εταιρία: ΑΡ.Μ.Α.Ε.: Γ.Ε.Μ.Η.: Με έδρα στην Ελλάδα, Εφαρμοστέο Δίκαιο:

Ασφάλιση Οχήματος Ασφάλιση Αυτοκινήτων Ιδιωτικής Χρήσης ΑΝΥΤΙΜΕ AUTO Εταιρία: ΑΡ.Μ.Α.Ε.: Γ.Ε.Μ.Η.: Με έδρα στην Ελλάδα, Εφαρμοστέο Δίκαιο: Ασφάλιση Οχήματος Έγγραφο πληροφοριών για το ασφαλιστικό προϊόν Ασφάλιση Αυτοκινήτων Ιδιωτικής Χρήσης ΑΝΥΤΙΜΕ AUTO Εταιρία: ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 12865/05/Β/86/4,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΠΝ/ ΠEΡΙΟΧΗ ΧΑΝΙΩΝ/ ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΤ και XT Γ. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΔΠΝ/ ΠEΡΙΟΧΗ ΧΑΝΙΩΝ/ ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΤ και XT Γ. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών Περιοχή Χανίων ΔΠΝ/ ΠEΡΙΟΧΗ ΧΑΝΙΩΝ/ ΑΡΙΘΜΟΣ 4001755 ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΤ και XT Γ. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - 1 / 5 - ΆΡΘΡΟ 1 ο Τιμολόγιο Αναδόχου

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφα Διαδικασίας Αποζημίωσης Δηλώσεις Παραλαβής & Εναντίωσης

Έγγραφα Διαδικασίας Αποζημίωσης Δηλώσεις Παραλαβής & Εναντίωσης Έγγραφα Διαδικασίας Αποζημίωσης Δηλώσεις Παραλαβής & Εναντίωσης Σε κάθε περίπτωση ατυχήματος, καλέστε μας στο 1158 και θα αναλάβουμε εμείς τις διαδικασίες Στο ένθετο αυτό, θα βρείτε απαραίτητα έγγραφα

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ. :4226

Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ. :4226 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Ανεξάρτητη Αρχή Αρμόδιος: Ν. Μακρυδάκης Τμήμα Επικοινωνίας & Διεθνών Σχέσεων Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ. :4226 Προς: κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες

Διαβάστε περισσότερα