HERTZ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "HERTZ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ"

Transcript

1

2

3 HERTZ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ Αγαπητέ συνεργάτη, Σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της HERTZ. Έχετε ήδη παραλάβει το νέο σας αυτοκίνητο από την HERTZ, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα το προσέχετε σαν να είναι δικό σας, μια και αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας σας. Στις σελίδες του εγχειριδίου που ακολουθούν, θα βρείτε οδηγίες χρήσιμες και απαραίτητες, για την καθημερινή, σωστή και ασφαλή χρήση του αυτοκινήτου, σε όλη την διάρκεια της μισθωτικής περιόδου. Παρακαλούμε αφού το διαβάσετε προσεκτικά, να το φυλάσσετε πάντα εντός του οχήματος, ώστε να είστε σε θέση να ανατρέξετε σε αυτό, σε οποιαδήποτε περίπτωση τυχόν χρειαστεί. Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλοι οι άνθρωποι της HERTZ είναι πάντα στο πλευρό σας, έτοιμοι να σας προσφέρουν οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση και να σας παρέχουν τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια.

4 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ HERTZ Το 1918 ο Walter L. Jacobs είχε την πρωτοποριακή ιδέα και ίδρυσε το πρώτο γραφείο ενοικιάσεων στον κόσμο, στο Chicago των ΗΠΑ αγοράζοντας και επισκευάζοντας μόνος του 12 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Ford model T. Το 1923 τα έσοδα της επιχείρησης ξεπέρασαν το 1 εκατ. $, και ο W. Jacobs πούλησε την επιχείρησή του στον John Hertz ο οποίος άλλαξε την επωνυμία σε "Hertz Drive Ur Self System", παραμένοντας στη θέση του Προέδρου. Στην συνέχεια η εταιρεία άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς, μετονομάστηκε "The Hertz Corporation" και εισήχθη στο New York Stock Exchange. Έκτοτε η ανάπτυξη και η επέκταση ήταν ραγδαία και η HERTZ εξελίχθη στη μεγαλύτερη εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στο κόσμο και παραμένει σταθερά πρωτοπόρος για 80 χρόνια.

5 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ HERTZ Σήμερα η HERTZ λειτουργεί σε 150 χώρες, με γραφεία (τα σε αεροδρόμια) από τα οποία διακινούνται περισσότερα από αυτοκίνητα. Το 1961 η HERTZ άνοιξε το πρώτο γραφείο της στην Αθήνα. Το 1966 ο κ. Θεόδωρος Βασιλάκης με έξι αυτοκίνητα VW ανέλαβε την εκπροσώπηση (Licensee) της Hertz Corporation στη Κρήτη. Μετά από 2 χρόνια ακολούθησε η Ρόδος και το 1974 η AUTOHELLAS A.T.E.E. ανέλαβε πλέον την εκπροσώπηση της HERTZ (Franchise) για όλη την Ελλάδα. Η AUTOHELLAS A.T.E.E. (HERTZ) είναι σήμερα μία 100% Ελληνική εταιρεία. Διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο με περισσότερα από αυτοκίνητα, το μεγαλύτερο δίκτυο με περισσότερα από 100 υποκαταστήματα τα οποία λειτουργεί και διευθύνει η ίδια και το νεότερο στόλο με μέσο όρο ηλικίας των αυτοκινήτων που δεν ξεπερνά τους 11 μήνες. Το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελείται από περίπου 450 άτομα, είναι άρτια εκπαιδευμένο και με την πείρα και το know-how της μεγαλύτερης εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων στο κόσμο, της HERTZ.

6 ΟΜΙΛΟΣ Θ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ Rent a Car Rent a Car Leasing Leasing Equipment Rental ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Rent a Car Leasing SEAT Importer ΡΟΥΜΑΝΙΑ Leasing (ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ SEAT ΕΛΛΑΔΟΣ) (ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ) (ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ SAAB ΕΛΛΑΔΟΣ)

7

8 ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ Πρέπει να γνωρίζετε ότι: Το αυτοκίνητο οδηγείται μόνο από εξουσιοδοτημένους από την Εταιρεία σας οδηγούς. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να κατέχουν άδεια οδήγησης τουλάχιστον για 1 έτος. Σε περίπτωση που εξουσιοδοτημένος οδηγός δεν πληρεί τους παραπάνω όρους, υπάρχει δυνατότητα ασφάλισής του, καταβάλλοντας επασφάλιστρο εφόσον αυτός έχει εγκριθεί από την HERTZ. Το μισθωτήριο συμβόλαιο πρέπει να βρίσκεται πάντοτε εντός του αυτοκινήτου και να επιδεικνύεται σε οποιαδήποτε ζήτηση από τις αστυνομικές αρχές. Σε περίπτωση απώλειάς του επικοινωνήστε άμεσα με την HERTZ. Πρόστιμα που προκύπτουν από Τροχαίες παραβάσεις βαρύνουν αποκλειστικά εσάς και την Εταιρεία σας. Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να ενημερώνεται έγκαιρα η HERTZ, ώστε να αποφεύγονται τυχόν προσαυξήσεις και δικαστικές δαπάνες.

9 ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ Είναι υποχρεωτικό, για την καλή λειτουργία και ασφάλεια του αυτοκινήτου, να ελέγχετε συχνά τα παρακάτω: α) Στάθμη λαδιού του κινητήρα, β) Στάθμη ψυκτικού υγρού, γ) Στάθμη υγρών φρένων, δ) Κατάσταση και πίεση ελαστικών και ε) Καλή λειτουργία των φώτων. Λάβετε υπόψη ότι έξοδα επισκευής που προκύπτουν από παράλειψη ελέγχου της στάθμης του λαδιού και ψυκτικού υγρού του κινητήρα με αποτέλεσμα τη ζημιά του αυτοκινήτου, επιβαρύνουν την εταιρεία σας. Η προσθήκη οποιουδήποτε επιπλέον εξοπλισμού ή αξεσουάρ, απαιτεί απαραίτητα προηγούμενη έγκριση της HERTZ. Εάν κάνετε χρήση αυτοκινήτου για προσωρινή αντικατάσταση του μισθωμένου αυτοκινήτου σας θυμηθείτε ότι θα πρέπει να το παραδώσετε με το ντεπόζιτο βενζίνης γεμάτο όπως το παραλάβατε. Εάν επιθυμείτε την τοποθέτηση κοτσαδόρου αυτό πρέπει να γίνει κατόπιν συνεννοήσεως με την HERTZ και σε συνεργείο επιλογής της.

10

11 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η τακτική συντήρηση (service) και ο προληπτικός έλεγχος του αυτοκινήτου γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, οι οποίες σας κοινοποιούνται κατά την παράδοση του αυτοκινήτου. Η συντήρηση των αυτοκινήτων γίνεται στα συνεργεία τα οποία σας έχει υποδείξει η HERTZ. Τα service και οι προγραμματισμένες επισκευές μηχανικών ή ηλεκτρικών μερών του αυτοκινήτου γίνονται πάντα κατόπιν ραντεβού, ανεξάρτητα από το συνεργείο που εξυπηρετείται το αυτοκίνητο. Πάντοτε πρέπει να δηλώνετε τα χιλιόμετρά σας. Το αυτοκίνητο πρέπει να εφοδιάζεται κάθε χρόνο με κάρτα ελέγχου καυσαερίων (Κ.Ε.Κ.) μετά τη συμπλήρωση του πρώτου έτους κυκλοφορίας του. Η κάρτα ισχύει για ένα έτος και πρέπει να ανανεώνεται. Ο εφοδιασμός του αυτοκινήτου με Κ.Ε.Κ. είναι ευθύνη του οδηγού του, ο οποίος πρέπει να μεριμνεί για την έκδοσή της. Για να μην χρονοτριβείτε, παρακαλούμε είτε να κλείνετε τα ραντεβού σας για service στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην: Κηφισιά, Αργυρούπολη, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, μέσω της ιστοσελίδας μας στο INTERNET: ή

12 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ να τηλεφωνείτε έγκαιρα (τουλάχιστον 4 ημέρες πριν), στα συνεργεία της HERTZ, για το κλείσιμο του ραντεβού: ΑΘΗΝΑ Αργυρούπολη : , 1, 2 Κ. Κηφισιά : Παιανία : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ : , 74 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΠΑΤΡΑ : ΡΟΔΟΣ : ΚΕΡΚΥΡΑ : Στις χρονικές περιόδους όπου υπάρχει ιδιαίτερος φόρτος (π.χ. διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα ή Καλοκαιριού) παρακαλούμε να φροντίζετε έγκαιρα για την τακτοποίηση του ραντεβού. Για κλείσιμο ραντεβού service, οι ώρες επικοινωνίας είναι έως από Δευτέρα έως και Παρασκευή και έως το Σάββατο (Με χρήση INTERNET 24 ώρες). Αλλαγές ελαστικών προβλέπονται λόγω φυσιολογικής φθοράς. Οι αλλαγές γίνονται αποκλειστικά στα συνεργεία της HERTZ και μόνον εφόσον έχει προηγηθεί έλεγχος από τους τεχνικούς της.

13 ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ Σε περίπτωση έκτακτης βλάβης επικοινωνήστε με κάποιο από τα προαναφερθέντα υποκαταστήματα (βλέπε «Συντήρηση») κατά τις ώρες λειτουργίας τους, ώστε να σας δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες. Σε διαφορετική περίπτωση επικοινωνήστε με την Εταιρεία Οδικής Βοήθειας, με την οποία συνεργαζόμαστε (βλέπε «Οδική Βοήθεια»). Εάν η βλάβη συμβεί μακριά από την μόνιμη έδρα του αυτοκινήτου, υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης τοπικά, μόνο εφόσον υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση της HERTZ, ώστε να υποδειχθεί το κατάλληλο συνεργείο και να γίνουν όλες οι απαραίτητες συνεννοήσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση η HERTZ δεν θα δεχθεί τιμολόγια επισκευής ή ανταλλακτικών (συμπεριλαμβανομένης και επισκευής ελαστικών) χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση και γραπτή έγκρισή της. Σε περίπτωση που εγκριθεί η δαπάνη, το τιμολόγιο πρέπει να εκδοθεί με τα παρακάτω στοιχεία: - Επωνυμία : AUTOHELLAS ATEE - Διεύθυνση : ΒΙΛΤΑΝΙΩΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ - Επάγγελμα : ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - Α.Φ.Μ. : ΔΟΥ : ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

14

15 ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑΣ Επισκευές φανοποιείας γίνονται αποκλειστικά στα φανοποιεία της HERTZ και μετά από υπόδειξής της στις παρακάτω περιοχές (ανεξάρτητα του τόπου που συνέβη το ατύχημα): ΑΘΗΝΑ Αργυρούπολη : , 1, 2 Κ. Κηφισιά : Παιανία : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ : , 74 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΠΑΤΡΑ : ΡΟΔΟΣ : ΚΕΡΚΥΡΑ : Για την οποιαδήποτε επισκευή φανοποιείας θα πρέπει απαραίτητα να υπάρξει προγενέστερη «Δήλωση Ατυχήματος», την οποία θα συμπληρώσετε στο Τμήμα Ατυχημάτων στα Κεντρικά Γραφεία της HERTZ, εφόσον βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, ή σε άλλο κύριο υποκατάστημα της HERTZ στην επαρχία. Η μεταφορά του αυτοκινήτου στο κέντρο επισκευής γίνεται οδικώς, στην περίπτωση που το όχημα κινείται, ή μέσω των οχημάτων της Εταιρείας Οδικής Βοήθειας με την οποία συνεργάζεται η HERTZ και μετά από προηγούμενη συνεννόηση μαζί μας. Σε κάθε περίπτωση δε, η μεταφορά γίνεται με μέριμνα του οδηγού.

16

17 ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Για το αυτοκίνητό σας ισχύουν οι εξής γενικές ασφαλιστικές καλύψεις: Αστική ασφάλεια προς τρίτους (υλικές ζημιές σωματικές βλάβες) και μέχρι τα εκάστοτε οριζόμενα από τη Νομοθεσία ποσά. Ασφάλεια Ολικής Κλοπής. Ασφάλεια Πυρός. Κάλυψη επισκευής Ιδίων Ζημιών με ελάχιστο ποσό συμμετοχής (απαλλαγή). Πιθανές διαφορετικές ασφαλιστικές καλύψεις αναφέρονται στο Συμφωνητικό Μίσθωσης. Οι αναφερόμενες καλύψεις ισχύουν εφόσον έχουν τηρηθεί οι όροι σωστής χρήσεως του αυτοκινήτου, όπως περιγράφονται στο συμφωνητικό μίσθωσης.

18 ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Παρακαλούμε προσέξτε ιδιαίτερα τις παρακάτω περιπτώσεις, που δεν καλύπτονται ασφαλιστικά: Μερική κλοπή (εκτός εάν αλλιώς έχει συμφωνηθεί). Μεμονωμένα χτυπήματα στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Καταστροφές ελαστικών ζαντών, αλλά και φθορές βλάβες που προκαλούνται από πέσιμο σε λακκούβα ή άλλη ανωμαλία του οδοστρώματος π.χ. στάθμευση επάνω σε πεζοδρόμιο. Φθορές βλάβες που προκαλούνται λόγω οδήγησης του αυτοκινήτου σε δρόμους ή χώρους μη ασφαλτοστρωμένους. Ζημιές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, που δεν οφείλονται στη συνήθη χρήση (ταπετσαρίες, ταμπλό, εταζέρα κ.λπ.). Ζημιές που προκαλούνται στο αυτοκίνητο ή σε τρίτους, όταν αυτό ευρίσκεται ή μεταφέρεται από πλοία ή τρένα.

19 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ Οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο αυτοκίνητο, αποκαθίσταται αποκλειστικά από την HERTZ. Ακόμη και στις περιπτώσεις όπου η ζημιά αυτή δεν καλύπτεται ασφαλιστικά. Στις περιπτώσεις αυτές το κόστος αποκατάστασης επιβαρύνει εσάς και την Εταιρεία σας. Για ρυμούλκηση τροχόσπιτου ή τρέιλερ χρειάζεται ειδική ασφάλιση, το κόστος της οποίας επιβαρύνει την Εταιρεία σας.

20 ΠΡΟΣΟΧΗ Είναι υποχρέωσή σας να έχετε ασφαλώς κλεισμένο το αυτοκίνητό σας όταν δεν βρίσκεστε μέσα σε αυτό. Φροντίστε να είναι κλειδωμένο και να έχει τα παράθυρα κλειστά. Αν σε περίπτωση κλοπής, διαπιστωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία αμέλεια, η ζημιά δεν θα καλυφθεί και το κόστος βαρύνει εσάς. Μην αφήνετε μέσα προσωπικά σας αντικείμενα (π.χ. τσάντες, πορτοφόλια κ.λ.π.), καθώς και αντικείμενα αξίας (φωτογραφικές μηχανές, κάμερες κ.λ.π.). Αν το αυτοκίνητο έχει ραδιοκασετόφωνο με αποσπώμενη πρόσοψη, θα πρέπει πάντα να την αφαιρείτε και να την έχετε μαζί σας εφόσον δεν είστε μέσα στο αυτοκίνητο. Μην παρκάρετε ποτέ σε μέρη όπου κάτω από το αυτοκίνητο υπάρχουν εύφλεκτα υλικά (ξερά χόρτα κ.λπ.). Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πυρκαϊάς, λόγω υψηλής θερμοκρασίας που εκλύεται από τον καταλύτη.

21 ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1. Να φοράτε ΠΑΝΤΑ ζώνες ασφαλείας και ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ παιδιά κάτω των 12 ετών να κάθονται μπροστά. 2. Μην αμελείτε τα προγραμματισμένα service του αυτοκινήτου στα χιλιόμετρα που πρέπει. 3. Όταν ετοιμάζεστε για ταξίδι φροντίστε να έχετε σχεδιάσει προηγουμένως τη διαδρομή σας και να έχετε μαζί σας το χάρτη της διαδρομής. 4. Σας συμβουλεύουμε να έχετε πάντοτε μαζί σας έναν φακό και μια κουβέρτα, για περίπτωση ανάγκης. 5. Κλειδώνετε πάντα το αυτοκίνητο έστω και αν απομακρύνεστε από αυτό για μικρό χρονικό διάστημα π.χ.: για να πληρώσετε τη βενζίνη. 6. Να ελέγχετε την περιοχή που παρκάρετε το αυτοκίνητο, εάν έχει φωτισμό, είναι ερημικό μέρος κ.λπ.

22

23 ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η Οδική Βοήθεια που σας προσφέρουμε, καλύπτει περιπτώσεις βλάβης ή ατυχήματος χωρίς επιπλέον χρέωσή σας. Η κάλυψη Οδικής Βοήθειας ισχύει για όλη την Ελλάδα, όλο το 24ωρο. Στην κλήση σας πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό κυκλοφορίας και να ενημερώνετε ότι το αυτοκίνητο είναι μισθωμένο από την HERTΖ. Θα σας ζητηθεί το παρόν Συνοδευτικό του μισθωμένου αυτοκινήτου. Εάν κριθεί απαραίτητο, το αυτοκίνητο θα ρυμουλκηθεί σε συνεργείο της HERTZ ή σε άλλο σημείο το οποίο υποδεικνύει η HERTZ και για το οποίο θα πρέπει να υπάρχει προσυνεννόηση.

24 ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ MONDIAL ASSISTANCE τηλ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ: 4 Η Mondial Assistance εάν είναι εφικτό, θα επισκευάσει το αυτοκίνητό σας επιτόπου, χωρίς χρέωση. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ: 4 Αν υπάρχει τραυματισμός, καλέστε την Άμεση Δράση στο 100. Αν ο τραυματισμός είναι σοβαρός, καλέστε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Η Mondial Assistance εκτός από τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου παρέχει και Φροντίδα Ατυχήματος. O συνεργάτης της Mondial Assistance θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τη Δήλωση Ατυχήματος (με ή χωρίς Φιλικό Διακανονισμό) αλλά και θα συλλέξει στοιχεία κάθε τρίτου εμπλεκόμενου μέρους. 4 Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν αναιρεί την δική σας υποχρέωση να μας ειδοποιήσετε, εντός 48 ωρών, για το συμβάν και να καταγράψετε τα στοιχεία τρίτων που εμπλέκονται στο ατύχημα ή τυχόν μαρτύρων. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ μπορείτε να καλέσετε και την 24ωρη Γραμμή Έκτακτης Ανάγκης HERTZ Support:

25

26 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Με τον όρο «ατύχημα» ορίζεται η οποιαδήποτε ζημιά συμβεί στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από το μέγεθος αυτής και από την παρουσία ή όχι του οδηγού κατά τη διάρκεια του συμβάντος. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 1. Να μην αναγνωρίζετε καμία αξίωση τρίτων. 2. Να μην δώσετε ποτέ χρήματα σε άλλον, ούτε να υπογράψετε κάποιο έγγραφο επιτόπου. 3. Να καλέσετε την αστυνομία για την ανταλλαγή στοιχείων, εάν αυτό είναι δυνατό. Αυτό είναι απαραίτητο στην περίπτωση τραυματισμού ή θανάτου. Εάν κληθεί η αστυνομία, να ζητήσετε ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ της κατάθεσής σας. 4. Εντός 48 ωρών, να αναφέρετε το ατύχημα στο Τμήμα Ατυχημάτων (Κεντρικά Γραφεία), τηλ ή εάν μένετε στην επαρχία στο πλησιέστερο κύριο υποκατάστημα της HERTZ (βλέπε «Γραφεία HERTZ») όπου και θα συμπληρώσετε μια Δήλωση Ατυχήματος.

27 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 5. Μην οδηγήσετε το αυτοκίνητο παρά μόνο εάν είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές, αλλιώς να έρθετε σε επαφή με το αμέσως πλησιέστερο κύριο υποκατάστημα της HERTZ ή την Οδική Βοήθεια. 6. Για τη διευκόλυνσή σας συμπληρώστε τον πίνακα στοιχείων Ατυχήματος που ακολουθεί. Προσέξτε: Δεν αντικαθιστά την υποχρέωσή σας να συμπληρώσετε "ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ".

28 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ 1. Ημερομηνία: / / 20 Ώρα: 2. Τόπος ατυχήματος: (Οδός, αριθμός, περιοχή) 3. Στοιχεία του οδηγού, του ιδιοκτήτη και του άλλου αυτοκινήτου με το οποίο συγκρουστήκατε. Ονομ/νυμο ιδιοκτήτη: Διεύθυνση ιδιοκτήτη: Πινακίδα κυκλοφορίας: Τ ύ π ο ς α υ τ ο κ ι ν ή τ ο υ : Ονομ/νυμο οδηγού: Α.Τ.: Ημ. Εκδ.: Αρχή Έκδοσης: å

29 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Διεύθυνση οδηγού: Ασφαλιστική Εταιρεία: 4. Μάρτυρες: ΝΑΙ o ΟΧΙ o Ονομ/νυμο Α Μάρτυρα: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: Ονομ/νυμο Β Μάρτυρα: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: å

30 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 5. Σε περίπτωση τραυματισμού περιγράψατε το είδος του τραυματισμού: 6. Εάν είναι δυνατόν φωτογραφήστε τη ζημιά του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρουστήκατε ή κρατήστε σημείωση και κάνετε ένα σχεδιάγραμμα των δρόμων. å

31 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

32

33 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ 1. Να επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ και να αναφέρετε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη λεπτομέρεια το συμβάν στο Car Control (τηλ. Κηφισιάς 210/ , Αργυρούπολης 210/ ) ή στον Station Manager του πλησιέστερου κύριου υποκαταστήματος της HERTZ. 2. ΑΜΕΣΑ να κάνετε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του συμβάντος. Εντός 24ώρου να έρθετε αυτοπροσώπως στα κεντρικά γραφεία της HERTZ (Βιλτανιώτη Κηφισιά ή Λεωφ. Βουλιαγμένης 576 Αργυρούπολη), εάν βρίσκεστε στην Αθήνα ή στο πλησιέστερο κύριο υποκατάστημα εάν βρίσκεστε στην επαρχία ώστε να γίνει η έγγραφη δήλωση της κλοπής και η παράδοση των κλειδιών του αυτοκινήτου. Οι παραπάνω προθεσμίες και υποχρεώσεις του οδηγού είναι εξαιρετικά σοβαρές και δεν πρέπει σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να αγνοηθούν. Τέλος πρέπει πάντα να έχετε υπόψη σας ότι η τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας, ώστε να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά, αποτελεί συμβατική υποχρέωσή σας.

34 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ 1. Πότε είδατε το αυτοκίνητο τελευταία φορά; Ημερομηνία: / / 20 Ώρα: 2. Σε ποιο σημείο αφήσατε την τελευταία φορά το αυτοκίνητο; Οδός και αριθμός: Περιοχή: 3. Υπάρχουν μάρτυρες σχετικοί με το περιστατικό; ΝΑΙ o ΟΧΙ o Ονομ/νυμο Α Μάρτυρα: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: Ονομ/νυμο Β Μάρτυρα: Διεύθυνση: Τηλέφωνο:

35

36 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

37 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Βιλτανιώτη 31 Κηφισιά, Αθήνα τηλ: 210/ Τμήμα Μακροενοικιάσεων: τηλ: 210/ fax: 210/ Τμήμα Ατυχημάτων: Ώρες Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: τηλ: 210/ fax: 210/ Κέντρο Κρατήσεων (Reservations): Ώρες Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: Σάββατο: τηλ: 210/ fax: 210/ Car Control: Ώρες Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: Ώρες Λειτουργίας: Δευτ.-Σαβ.: Κυριακή και αργίες: Αργυρούπολη τηλ: 210/ fax: 210/ Κηφισιά τηλ: 210/ fax: 210/

38 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Σπάτα Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τηλ: 210/ Αθήνα Λεωφ. Συγγρού 12 τηλ: 210/ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 71 τηλ: 210/ Αγ. Παρασκευή Λεωφ. Μεσογείων 414 τηλ: 210/ Αργυρούπολη Βουλιαγμένης & Μεγάλου Αλεξάνδρου τηλ: 210/ Κηφισιά Λεωφ. Κηφισίας 286 τηλ: 210/ Βιλτανιώτη 33 τηλ: 210/ Παιανία 2ο χλμ. Παιανίας-Μαρκοπούλου τηλ: 210/ Πειραιάς Ακτή Μιαούλη & Αγ. Νικολάου 67 τηλ: 210/

39 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Αεροδρόμιο τηλ: 25510/45408 Λεωφ. Δημοκρατίας 392 τηλ: 25510/82014 ΒΟΛΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 24280/79949 Αγορά Λιμένος Βόλου Είσοδος Λιμένα-Πυράσσου τηλ: 24210/22544 ΖΑΚΥΝΘΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 26950/24287 Λομβαρδού 38 τηλ: 26950/45706 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αεροδρόμιο τηλ: 2310/ Κεντρικά Γραφεία Γεωργικής Σχολής 130 τηλ: 2310/ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Αεροδρόμιο τηλ: 26510/27400 ΚΑΒΑΛΑ Αεροδρόμιο τηλ: 25910/53320 Ερυθρού Σταυρού 32 τηλ: 2510/838310

40 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Αεροδρόμιο τηλ: 27210/69547 Λυκούργου 13 & Ύδρας τηλ: 27210/63498 ΚΑΡΠΑΘΟΣ Πηγάδια Οδός Ματθαίου τηλ: 22450/29051 ΚΕΡΚΥΡΑ Αεροδρόμιο τηλ: 26610/33547 Εθνική Λευκίμης τηλ: 26610/38388 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Αεροδρόμιο τηλ: 26710/42142 Αργοστόλι Λάσση τηλ: 26710/24438 ΚΡΗΤΗ Ηράκλειο Αεροδρόμιο τηλ: 2810/ ης Αυγούστου 34 τηλ: 2810/ ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Οδός Δ τηλ: 2810/ Ρέθυμνο Åë. ÂåíéæÝëïõ 46 τηλ: 28310/26286 Χανιά Αεροδρόμιο τηλ: 28210/63385 Λεωφ. Καραμανλή 78 τηλ: 28210/40366 Αγ. Νικόλαος Ακτή Ι. Κούνδουρου 15 τηλ: 28410/28311

41 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΣ Αεροδρόμιο τηλ: 22420/51400 Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Β 46 τηλ: 22420/28002 ΛΑΡΙΣΑ Ηρώων Πολυτεχνείου 53 τηλ: 2410/ ΛΕΣΒΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 22510/61589 Αργύρη Εφταλιώτη 3 τηλ: 22510/37355 ΜΥΚΟΝΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 22890/27511 Ομβροδέκτης τηλ: 22890/27346 ΝΑΞΟΣ Χώρα Νάξου τηλ: 22850/26600 ΠΑΡΟΣ Παροικιά τηλ: 22840/ ΠΑΤΡΑ Ακτή Δυμαίων 40 τηλ: 2610/ ΠΡΕΒΕΖΑ Άκτιο Κρατικός Αερολιμένας τηλ: 26820/25215

42 ΓΡΑΦΕΙΑ HERTZ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΟΔΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 22410/ ο χλμ. Λεωφ. Ρόδου-Καμείρου τηλ: 22410/98200 ΣΑΜΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 22730/62406 Σοφούλη 17 τηλ: 22730/24771 fax: 22730/ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Αεροδρόμιο τηλ: 22860/ ης Μαρτίου τηλ: 22860/25220 ΣΚΙΑΘΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 24270/29019 ΧΙΟΣ Αεροδρόμιο τηλ: 22710/28445 Αιγαίου 16 τηλ: 22710/26115

43

44 ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Το μισθωμένο αυτοκίνητο μπορεί να βγει από την Ελλάδα με τις παρακάτω προϋποθέσεις: 1. Να ενημερωθεί εγγράφως η HERTZ τουλάχιστον 10 εργάσιμες ημέρες πριν την έξοδο του αυτοκινήτου από την Ελλάδα και να δοθεί η ανάλογη έγκριση. 2. Μαζί με την έγκριση θα σας παραδώσουμε και την Πράσινη Κάρτα Διεθνούς Ασφάλισης (με επιβάρυνσή σας των εξόδων έκδοσής της). Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι: Κατά την παραμονή του αυτοκινήτου στο εξωτερικό αυτό είναι ασφαλισμένο μόνο με Ασφάλεια προς Τρίτους (σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές τρίτων) ενώ δεν ισχύει καμία από τις επιπλέον ασφαλίσεις.

45 ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ 3. Ο επαναπατρισμός του αυτοκινήτου συνεπεία βλάβης ή ατυχήματος θα πρέπει να γίνει με δική σας δαπάνη μέχρι τα ελληνικά σύνορα. 4. Τυχόν έξοδα επισκευής ή άλλα έξοδα που θα προκύψουν συνεπεία βλάβης ή ζημίας του μισθωμένου αυτοκινήτου κατά την παραμονή του στο εξωτερικό, επιβαρύνουν εσάς εκτός εάν άλλως έχει συμφωνηθεί εγγράφως με την AUTOHELLAS Α.Τ.Ε.Ε. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει η δυνατότητα να παρασχεθεί κάλυψη οδικής βοήθειας κατά το χρόνο παραμονής του αυτοκινήτου στο εξωτερικό με μικρού κόστους επιβάρυνσή σας.

46 ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η συνεργασία με την HERTZ στον τομέα της μακροχρόνιας μίσθωσης, σας ανοίγει την πρόσβαση και στις άλλες υπηρεσίες που προσφέρει η HERTZ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρουσιάζοντας τον ειδικό διεθνή κωδικό CDP (Corporate Discount Program) που αναγράφεται στο συνοδευτικό του αυτοκινήτου σας σε οποιοδήποτε γραφείο της HERTZ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μπορείτε να κάνετε χρήση ειδικών εκπτώσεων ή άλλων εποχικών προσφορών. Έχετε δε τη δυνατότητα να γίνετε κάτοχος της HERTZ No.1 Club card ή της HERTZ Gold Service card με ακόμα μεγαλύτερες παροχές.

47 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Η AUTOHELLAS A.T.E.E. (HERTZ) εκτός των υπηρεσιών τις οποίες προσφέρει στην Ελλάδα, σας δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων στο εξωτερικό με ειδικές χαμηλές τιμές. Αρκεί ένα τηλεφώνημα στο διεθνές κέντρο κρατήσεων και το αυτοκίνητο που επιθυμείτε θα σας περιμένει έτοιμο, στην πόλη ή το αεροδρόμιο της χώρας του προορισμού σας. Η κράτηση και επιβεβαίωση γίνονται άμεσα, μέσω της on line σύνδεσης με το κέντρο κρατήσεων της HERTZ στην Οκλαχόμα, που είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Σας προσφέρεται επίσης η δυνατότητα προπληρωμής της ενοικίασης στην Ελλάδα ή στον προορισμό σας, κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Το διεθνές κέντρο κρατήσεων (Reservations) της Αθήνας λειτουργεί Δευτέρα Παρασκευή από και το Σάββατο από Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε: Από σταθερό τηλ (αστική μονάδα) ή στο τηλέφωνο 210/ ή στείλτε Fax στο 210/

48

49 ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΡΟΧΑΙΑ Αθηνών / Θεσσαλονίκης / Πειραιώς / ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ Πειραιά / ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ Ι.Κ.Α. Αθηνών-Πειραιώς / Ι.Κ.Α. Θεσσαλονίκης / Ε.Κ.Α.Β Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Κέντρο Αιμοδοσίας / Κέντρο Δηλητηριάσεων /

50 ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Ο.Τ.Ε. Εσωτερικού Εξωτερικού ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ Τηλεφώνου Ηλεκτρικού Αθηνών Ηλεκτρικού Θεσσαλονίκης / Ηλεκτρικού Πειραιώς Ύδρευσης Φυσικό Αέριο /

51 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

52 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

53 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

54 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

55 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

56 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

57 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

58 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

59 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

60

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΟΥ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΟΥ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΟΥ Σας ευχαριστούμε που μισθώσατε το αυτοκίνητό σας στην Executive Lease. H εταιρία μας είναι μέλος του Ομίλου εταιρειών ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ και παρέχει μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες ενοικιάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Πώς θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Anytime Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια της Anytime σάς συνοδεύουν παντού και πάντα. Η Anytime βρίσκεται κοντά σας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ 6 Μαΐου 2006 Α/Α Απόφαση ΔΣ 1 ΒΕ 1 24/2/2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ Ημερομηνία Κεφάλαιο Περιεχόμενο Κεφάλαιο 4, παράγραφος 3 προστίθεται το εξής : «Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ. Νοικιάζεις αυτοκίνητο; Ενημερώσου, μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ. Νοικιάζεις αυτοκίνητο; Ενημερώσου, μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Νοικιάζεις αυτοκίνητο; Ενημερώσου, μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου Νοικιάζεις αυτοκίνητο στην Ευρώπη; Ενημερώσου, μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου. Τα τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η Ευρώπη Ασφαλιστική διαθέτει σύγχρονα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτων. Τα πακέτα ασφάλισης καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, από την υποχρεωτική

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Η INTERAMERICAN σάς ενημερώνει για όσα ισχύουν για τα ανασφάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Η INTERAMERICAN σάς ενημερώνει για όσα ισχύουν για τα ανασφάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Αυτοκινήτου

Μελέτη Ασφάλισης Αυτοκινήτου Μελέτη Ασφάλισης Αυτοκινήτου Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: M.A.T SUB AGENT Κωδικός: 11649 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΓΕΛΗ Πελάτης: ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΓΕΛΗ Στοιχεία οχήματος: Χρήση: Κωδικός eurotax:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ...- 3 - ΣΥΣΤΗΜΑ BONUS/MALUS...- 3 - ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 3 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 4 - Eurobasic

Διαβάστε περισσότερα

Σε κάθε περίπτωση αμφισβητούμενης υπαιτιότητας ή ύπαρξης σωματικών βλαβών να καλείτε την Τροχαία.

Σε κάθε περίπτωση αμφισβητούμενης υπαιτιότητας ή ύπαρξης σωματικών βλαβών να καλείτε την Τροχαία. Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος; Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος καλέστε τη Φροντίδα Ατυχήματος στο τηλ. 2109310807 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο. Ο συνεργάτης μας θα προσέλθει

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή σελ. 4. Παραλαβή Αυτοκινήτου σελ. 6. Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού σελ. 8. Συντήρηση & Επισκευή σελ. 1ο-12. Ελαστικά

Εισαγωγή σελ. 4. Παραλαβή Αυτοκινήτου σελ. 6. Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού σελ. 8. Συντήρηση & Επισκευή σελ. 1ο-12. Ελαστικά Εγχειρίδιο Οδηγού 1 Εισαγωγή σελ. 4 Παραλαβή Αυτοκινήτου σελ. 6 Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού σελ. 8 Συντήρηση & Επισκευή σελ. 1ο-12 Ελαστικά σελ.14 Ταξίδια στο Εξωτερικό σελ. 16 Ατύχημα & Κλοπή σελ. 18

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων. Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη

Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων. Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη 2 Περιεχόμενα 01 Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων 01.1 Basic Simple...04 01.2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ - ΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (Ε.Ι.Χ. ΚΑΙ Φ.Ι.Χ.)

ΟΡΟΙ - ΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (Ε.Ι.Χ. ΚΑΙ Φ.Ι.Χ.) H International Real Insurance, με συνεχόμενη επιτυχή παρουσία στον κλάδο οδικής βοήθειας στην ασφαλιστική αγορά, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, και βασιζόμενη στην εμπειρία & αξιοπιστία της,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΛΙΔΑ 1.1 Έκταση Εργασιών Έργου 1 1.2 Διάρκεια Περιόδου 1 2.1 Προληπτική Συντήρηση 1 2.2 Πρόγραμμα Προληπτικής 1 2.3 Έντυπο αναφοράς Προληπτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ...- 3 - ΣΥΣΤΗΜΑ BONUS/MALUS...- 3 - ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 3 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 4 - Euroeconomy

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες που παρέχονται στον πελάτη μέσω ΑΝΕΣΙΣ. Σε ορισμένες περιπτώσεις και με συμφωνία του πελάτη

Υπηρεσίες που παρέχονται στον πελάτη μέσω ΑΝΕΣΙΣ. Σε ορισμένες περιπτώσεις και με συμφωνία του πελάτη Υπηρεσίες που παρέχονται στον πελάτη μέσω ΑΝΕΣΙΣ Σε ορισμένες περιπτώσεις και με συμφωνία του πελάτη Διαδικασία Δήλωση Ατυχήματος στην Eurορ assistance 1 2 Δήλωση στην Groupama Φοίνιξ Επικοινωνία με τον

Διαβάστε περισσότερα

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει auto 1 1plus 2 3 4 αυτοκίνητα Ι.Χ.Ε.

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει auto 1 1plus 2 3 4 αυτοκίνητα Ι.Χ.Ε. ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ασφάλιση Οχήματος Ι.Χ.Ε. (Αυτοκίνητα) Απλή Ασφαλιστική Κάλυψη «Ασφάλεια Εν Κινήσει 1» Αστική Ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές σε οχήματα

Διαβάστε περισσότερα

AIG Ασφάλεια Οχήματος

AIG Ασφάλεια Οχήματος AIG Ασφάλεια Οχήματος Γιατί να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου στην AIG; Εμπιστευτείτε την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας στην AIG, μια εταιρία με ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλίσεων, με περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι από 8/8/2013 η Εταιρεία αναπροσαρμόζει το τιμολόγιο των ενοικιαζομένων οχημάτων όπως αυτό περιγράφεται στο συνημμένο αρχείο.

Σας ενημερώνουμε ότι από 8/8/2013 η Εταιρεία αναπροσαρμόζει το τιμολόγιο των ενοικιαζομένων οχημάτων όπως αυτό περιγράφεται στο συνημμένο αρχείο. ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ & ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ Λεωφ. Συγγρού 254-258, 176 72 Καλλιθέα, Αθήνα Τ: (+30) 210 9477200, F: (+30) 210 9590078 E: ydrogios@ydrogios.gr, www.ydrogios.gr Καλλιθέα, 07.08.2013

Διαβάστε περισσότερα

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει 1 1plus 2 3 4 αγροτικά Ι.Χ.

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει 1 1plus 2 3 4 αγροτικά Ι.Χ. Ασφάλιση Οχήματος Ι.Χ. (αγροτικά αυτοκίνητα) ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Απλή Ασφαλιστική Κάλυψη «Ασφάλεια Εν Κινήσει 1» Αστική Ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Σε περίπτωση υλικής ζηµιάς και µόνον εφόσον τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου αντικατασταθούν µε καινούρια, αφαιρείται παλαιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Αρμόδια Υπηρεσία. Γενικά

Αρμόδια Υπηρεσία. Γενικά - Αρμόδια Υπηρεσία - Γενικά - Συχνότητα Τεχνικού Ελέγχου - Διαδικασία - Διάρκεια εκδόσεως Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Δ.Τ.Ε.) - Διάρκεια ισχύος Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Δ.Τ.Ε.) χωρίς ελλείψεις ή με δευτερεύουσες

Διαβάστε περισσότερα

BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση»

BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση» BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ: 1.1. Αυτοί οι όροι και κανονισμοί εφαρμόζονται στο σύστημα διάθεσης των ποδηλάτων «ποδήλατο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση Ζημιών Καταστημάτων Καβάλας, Κοζάνης, Κορίνθου και Ρόδου

ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση Ζημιών Καταστημάτων Καβάλας, Κοζάνης, Κορίνθου και Ρόδου ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Αθήνα, 18/11/2011 ΠΡΟΣ Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο των Καταστημάτων Καβάλας, Κοζάνης, Κορίνθου και Ρόδου ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση Ζημιών Καταστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Οδικής Βοήθειας Στατιστικά στοιχεία έτους 2012. Επιτροπή Ασφαλίσεων Αυτοκινήτων - Υποεπιτροπή Οδικής Βοήθειας

Ασφάλιση Οδικής Βοήθειας Στατιστικά στοιχεία έτους 2012. Επιτροπή Ασφαλίσεων Αυτοκινήτων - Υποεπιτροπή Οδικής Βοήθειας Ασφάλιση Οδικής Βοήθειας Στατιστικά στοιχεία έτους 2012 Επιτροπή Ασφαλίσεων Αυτοκινήτων - Υποεπιτροπή Οδικής Βοήθειας Υπηρεσία Μελετών και Στατιστικής Σεπτέμβριος 2013 Τα Βασικά Μεγέθη Πλήθος ασφαλισμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ «ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ» 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ «ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ» 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ Ταχ. Δ/ νση : Υπατίας 5, 105 57 ΑΘΗΝΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Σε συνέχεια ερωτημάτων που προέκυψαν σχετικά με την ερμηνεία και την εφαρμογή του Ν 3651/2008 (ΦΕΚ Α 44) «Οδική Βοήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγού 1. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο Οδηγού 1. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο Οδηγού 2 Εγχειρίδιο Οδηγού Εγχειρίδιο Οδηγού 1 Περιεχόμενα 4 Εισαγωγή 6 Παραλαβή Αυτοκινήτου 8 Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού 10 Συντήρηση & Επισκευή 14 Ελαστικά 16 Ταξίδια στο Εξωτερικό 18 Ατύχημα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ Περιεχόμενα ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ... 2 ΠΑΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ... 2 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ... 4 ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ... 4 ΑΙΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

32 Εγχειρίδιο Οδηγού

32 Εγχειρίδιο Οδηγού Εγχειρίδιο Οδηγού 32 Εγχειρίδιο Οδηγού Εγχειρίδιο Οδηγού 1 Περιεχόμενα 4 Εισαγωγή 6 Παραλαβή Αυτοκινήτου 8 Συντήρηση & Επισκευή 12 Ελαστικά 14 Ταξίδια στο Εξωτερικό 16 Ατύχημα & Κλοπή 18 Αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRSTHEALTH ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CHECK UP ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ»

Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» Προς Όλους τους Συνεργάτες Από Κλάδο Αστικής Ευθύνης Αθήνα 16/6/2015 Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Στην προσπάθειά μας να διευκολύνουμε το έργο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΙΤΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ): Α.Φ.Μ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: Δ.Ο.Υ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / ΟΔΟΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ, ΠΟΛΗ, ΤΚ, ΤΗΛ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ (Ή ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2014

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2014 ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2014 Η καταχώρηση των αιτήσεων μπορεί να γίνει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας YdrogiosOnLine από τον Συνεργάτη, ή από τα Κεντρικά γραφεία της Εταιρίας. Έκδοση μέσω της

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στ..... (τόπος υπογραφής) σήμερα... (ημερομηνία υπογραφής) τα παρακάτω συμβαλλόμενα μέρη: 1. Αφενός η. εταιρεία με την επωνυμία οποία εδρεύει στο.., και εκπροσωπείται

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 1 Απριλίου 2013 Αριθ. Πρωτ.: 662 ΑΔΑ: Σ Υ Μ Β Α Σ Η

Θεσσαλονίκη 1 Απριλίου 2013 Αριθ. Πρωτ.: 662 ΑΔΑ: Σ Υ Μ Β Α Σ Η Θεσσαλονίκη 1 Απριλίου 2013 Αριθ. Πρωτ.: 662 ΑΔΑ: Σ Υ Μ Β Α Σ Η Στην Θεσσαλονίκη σήμερα 1 Απριλίου 2013 ημέρα Δευτέρα Αφενός,το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης που εδρεύει επί της οδού Μ. Ανδρόνικου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. Κεφάλαιο Α'

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. Κεφάλαιο Α' ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Κεφάλαιο Α' Γενικές Διατάξεις Βασικές Αρχές Σκοπός Άρθρο 1 Σκοπός 1. Σκοπός της Συμφωνίας είναι η επιτάχυνση της αποζημίωσης και η απλοποίηση του

Διαβάστε περισσότερα

2005 Ίδρυση της Demstar Rentals 2005 ltd στην Κύπρο. Χρήση σήματος Hertz στους κλάδους του Fleet management και του Rent-a-Car.

2005 Ίδρυση της Demstar Rentals 2005 ltd στην Κύπρο. Χρήση σήματος Hertz στους κλάδους του Fleet management και του Rent-a-Car. Autohellas ΑΤΕΕ AUTOHELLAS ΑΝΑΠΤΥΞΗ 1998 Υπογραφή συνεργασίας με την Hertz corporation για 26 χρόνια. 1999 Εισαγωγή στο χρηματιστήριο αξιών Αθηνών. 2003 Εξαγορά της Autotechnica Ltd στην Bulgaria (εισαγωγέας

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής. Mare / Νομική Προστασία

Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής. Mare / Νομική Προστασία Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής Mare / Νομική Προστασία ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ 2 3 01 Ασφαλίσεις Σκαφών Ο κλάδος ασφάλισης σκαφών περιλαμβάνει τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις αστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ P0125387

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ P0125387 Q_35_3058_PCG AUTO_CL35007927 Αθήνα 13/05/2014 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ P0125387 Κύριοι, Θα θέλαµε να σας ευχαριστήσουµε για την προτίµηση σας να επιλέξετε την εταιρία µας

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση,

Το παρόν αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, Το παρόν αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, τροποποίηση με οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

MIF. Mάθετε τα δικαιώματά σας. ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

MIF. Mάθετε τα δικαιώματά σας. ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ MIF ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Έχετε εμπλακεί σε δυστύχημα με ανασφάλιστο ή με άγνωστο όχημα για το οποίο δεν ευθύνεστε; Mάθετε τα δικαιώματά σας. 1 Ίδρυση του Ταμείου Το Ταμείο Ασφαλιστών

Διαβάστε περισσότερα

24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση. με ένα τηλεφώνημα στο 10400. από σταθερό ή κινητό (ατελώς)

24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση. με ένα τηλεφώνημα στο 10400. από σταθερό ή κινητό (ατελώς) 2 www.elpa.gr 24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα στο 10400 από σταθερό ή κινητό (ατελώς) Η ΕΛΠΑ Η ΕΛΠΑ είναι ένα κοινωφελές Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1924 σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ

ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Παράρτημα 3α ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ( 1 ) επάγγελμα, κάτοικος, οδός κάτοχος Δ.Α.Τ., με Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. δηλώνω ότι έλαβα από την ασφαλιστική εταιρία ( 2 ) για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ, ΤΕΥΤΛΟΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟ 23/07/2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ, ΤΕΥΤΛΟΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟ 23/07/2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ, ΤΕΥΤΛΟΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟ 23/07/2015 Α) ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ Καλύπτεται η Αστική Ευθύνη

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Κέντρο Βοήθειας Είναι το Τηλεφωνικό Κέντρο, στο οποίο απευθύνεται ο ασφαλισμένος στην περίπτωση επέλευσης της ασφαλιστικής περίπτωσης.».

Τηλεφωνικό Κέντρο Βοήθειας Είναι το Τηλεφωνικό Κέντρο, στο οποίο απευθύνεται ο ασφαλισμένος στην περίπτωση επέλευσης της ασφαλιστικής περίπτωσης.». ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΟΡΙΣΜΟΙ Ασφαλιστής Η Ασφαλιστική Εταιρία Οδικής Βοήθειας µε την επωνυµία "EUROP ASSISTANCE, που εδρεύει στην Γαλλία και διατηρεί νομίμως υποκατάστημα στην

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων

Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων Νέες ρυθμίσεις Θέσπιση νέων ρυθμίσεων Ν.4261/2014 (άρθρο 169) με τον οποίο επέρχονται σημαντικές αλλαγές (τροποποίηση του Π.Δ.237/1986, με το

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 3. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1. Γενικοί Οροι Ασφάλισης 2. Γενικοί Οροι Ασφαλιστηρίων Συµβολαίων 3. Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης έναντι Τρίτων 3.1 Ειδικοί όροι 3.2 Αντικείµενο ασφάλισης 3.3 Ορια αποζηµίωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, η οποία στο εξής θα καλείται Ασφαλιστής, αναλαμβάνει την κάλυψη Οδικής Βοήθειας σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Σημείωμα. Θέμα: Νέα Υπηρεσία Δικτύου Συνεργαζόμενων Συνεργείων. Αγαπητοί Συνεργάτες,

Εσωτερικό Σημείωμα. Θέμα: Νέα Υπηρεσία Δικτύου Συνεργαζόμενων Συνεργείων. Αγαπητοί Συνεργάτες, Εσωτερικό Σημείωμα Από :Διεύθυνση Λειτουργιών Σελίδες : 2 ΑΧΑ Ασφαλιστική Α.Ε. Προς : Όλους τους Συνεργάτες Tel : + 30 210 728 8000 Fax : + 33 210 726 8810 Email:. Αριθμός επιστολής : Κοινοποίηση : Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Αστική Ευθύνη Τεχνικών

Αστική Ευθύνη Τεχνικών www.interamerican.gr Αστική Ευθύνη Τεχνικών Καλύψτε την ευθύνη που έχετε απέναντι στους πελάτες σας Η κάλυψη της αστικής ευθύνης είναι υποχρεωτική από τη νομοθεσία Με τον νόμο 3844/2010, η ελληνική νομοθεσία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφαλούς ρυμούλκησης

Οδηγίες ασφαλούς ρυμούλκησης Τι απαιτείται για τη ρυμούλκηση καινούρια ή μεταχειρισμένα ελαφρά τρέιλερ Η ρυμούλκηση τρέιλερ, μπαγκαζιέρας ή τροχόσπιτου απαιτεί την έκδοση άδειας έλξης από τη Διεύθυνση του Υπουργείου Μεταφορών που

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2016, μεταξύ των συμβαλλομένων, αφενός μεν του στην

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4129, 22/6/2007. Για σκοπούς εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινοτήτας με τίτλο-

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4129, 22/6/2007. Για σκοπούς εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινοτήτας με τίτλο- ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΟΥ) ΝΟΜΟ Για σκοπούς εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινοτήτας με τίτλο- Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.: L 149, 11.06.2005

Διαβάστε περισσότερα

AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC

AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC PREMIUM DYNAMIC EXECUTIVE Ολοκληρωμένη προστασία Autonet

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αχαρνές, 30/12/2014 Αριθ. πρωτ: 101125 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές σήμερα 30, του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφα Διαδικασίας Αποζημίωσης Δηλώσεις Παραλαβής & Εναντίωσης

Έγγραφα Διαδικασίας Αποζημίωσης Δηλώσεις Παραλαβής & Εναντίωσης Έγγραφα Διαδικασίας Αποζημίωσης Δηλώσεις Παραλαβής & Εναντίωσης Σε κάθε περίπτωση ατυχήματος, καλέστε μας στο 1158 και θα αναλάβουμε εμείς τις διαδικασίες Στο ένθετο αυτό, θα βρείτε απαραίτητα έγγραφα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1085/2015 Για την ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. Κριτήριο κατακύρωσης: χαμηλότερη τιμή

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1085/2015 Για την ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. Κριτήριο κατακύρωσης: χαμηλότερη τιμή ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1085/2015 Για την ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Κριτήριο κατακύρωσης: χαμηλότερη τιμή Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP. NP insurance NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP. NP insurance NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NP insurance NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΡ. 6 ΠΑΡ. 6 Π.Δ. 237/86 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ...

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΡ. 6 ΠΑΡ. 6 Π.Δ. 237/86 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ... ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΡ. 6 ΠΑΡ. 6 Π.Δ. 237/86 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ... Ζητώ την αποζημίωσή μου για το ατύχημα που έγινε στις... και ώρα... στην περιοχή... και στην οδό... Παραθέτω

Διαβάστε περισσότερα

Aut u ohe he as Ετα τ ιρ ι ική κή Παρο υσί σ α ί ση Hertz (Autohellas)

Aut u ohe he as Ετα τ ιρ ι ική κή Παρο υσί σ α ί ση Hertz (Autohellas) Autohellas Εταιρική Παρουσίαση Hertz (Autohellas) 1 Hertz - Autohellas Hertz Παρουσία σε 150 χώρες με περισσότερα από 7,000 σημεία πώλησης. Το μεγαλύτερο rent-a-car παγκοσμίως. Ισχυρό Εμπορικό Σήμα. Autohellas

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ 15/01/2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων προκειμένου να συνάψει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Β. Ψαριανός, Καθ. ΕΜΠ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Β. Ψαριανός, Καθ. ΕΜΠ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Β. Ψαριανός, Καθ. ΕΜΠ Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Οδική Ασφάλεια και ΕΚΑΒ Μετά το Ατύχημα ΤΙ; Αθήνα, 28.9.06 1 ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW Service Inclusive www.bmw.gr/ serviceinclusive Sheer Driving Pleasure ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW SERVICE INCLUSIVE. ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ. Ελευθερία από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΙΓΑΙΑΣ Ν.Ε» - sea SOS

«ΑΙΓΑΙΑΣ Ν.Ε» - sea SOS seasos Υπηρεσίες Θαλάσσιας Εξυπηρέτησης Ακτή Κουντουριώτη 6 195 00 Λαύριο Tηλ.: 210 92 11 545 Fax: Fax: 210 92 21 589 e-mail: info@seasos.gr www.seasos.gr «ΑΙΓΑΙΑΣ Ν.Ε» - sea SOS ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΚΑΦΟΥΣ :.. ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟΠΙΚΗ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ» ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

«ΤΟΠΙΚΗ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ» ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ «ΤΟΠΙΚΗ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ» ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΟΡIΣΜΟI Εταιρία Ασφαλιστής Η Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλειών ( Α.Ε.Ε.Γ.Α ) «Η Εθνική», η οποία εδρεύει στην Ελλάδα, Λ. Συγγρού 103-105,

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφα Διαδικασίας Αποζημίωσης Δηλώσεις Εναντίωσης & Υπαναχώρησης

Έγγραφα Διαδικασίας Αποζημίωσης Δηλώσεις Εναντίωσης & Υπαναχώρησης 20322/0514 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξυπηρέτησή σας από τις υπηρεσίες μας: Συμβουλευθείτε το έντυπο «Μοναδικές Υπηρεσίες και Εξυπηρέτηση» Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.anytime.gr/compensation-process

Διαβάστε περισσότερα

Fax : E mail

Fax : E mail προς ανάρτηση στο ΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 3ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ.διεύθυνση : Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές συμβουλές για ατυχήματα/βλάβες

Πρακτικές συμβουλές για ατυχήματα/βλάβες Εξουσιοδοτημένος ιανομέας ή Επισκευαστής Mercedes-Benz Πρακτικές συμβουλές για ατυχήματα/βλάβες Ένας χρήσιμος οδηγός από τη Mercedes-Benz Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι: Ενδέχεται να έχουν γίνει αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφα Διαδικασίας Αποζημίωσης Δηλώσεις Εναντίωσης & Υπαναχώρησης

Έγγραφα Διαδικασίας Αποζημίωσης Δηλώσεις Εναντίωσης & Υπαναχώρησης Έγγραφα Διαδικασίας Αποζημίωσης Δηλώσεις Εναντίωσης & Υπαναχώρησης Σε κάθε περίπτωση ατυχήματος, καλέστε μας στο 1158 και θα αναλάβουμε εμείς τις διαδικασίες Στο ένθετο αυτό, θα βρείτε απαραίτητα έγγραφα

Διαβάστε περισσότερα

Φορτηγά ηµοσίας Χρήσης (Εθνικών & ιεθνών µεταφορών)

Φορτηγά ηµοσίας Χρήσης (Εθνικών & ιεθνών µεταφορών) Φορτηγά ηµοσίας Χρήσης (Εθνικών & ιεθνών µεταφορών) Λεωφορεία ηµοσίας Χρήσης Η ασφάλιση παρέχεται σε συνεργασία µε τον Ελληνικό Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισµό & τον εύτερο Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισµό

Διαβάστε περισσότερα

Νιώθω καλά, οδηγώ καλύτερα.

Νιώθω καλά, οδηγώ καλύτερα. Νιώθω καλά, οδηγώ καλύτερα. Mopar Προστασία Αυτοκινήτου, πάντα δίπλα σας. MAXIMUM CARE Καλύπτει µηχανικά και ηλεκτρικά µέρη επεκτείνοντας την εγγύηση του αυτοκινήτου. ιατηρήστε το αυτοκίνητο σας σε άριστη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΕΤΕΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΦΕΤΕΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΦΕΤΕΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Α/Α ΕΦΕΤΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ FAX ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ e-mail 1. Αθηνών (έδρα) 210-6404143 210-6404146 210-6404544 210-6404644 K. Λουκάρεως 14 Τ.Κ. 115 22 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Τα ασφάλιστρα των τιμολογίων ισχύουν από 01/07/2012

Τα ασφάλιστρα των τιμολογίων ισχύουν από 01/07/2012 Τα ασφάλιστρα των τιμολογίων ισχύουν από 01/07/2012 ΦΔΧ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΕΚΑΤΟΥ 2 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΤΗΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ & ΕΙΣΦΟΡΩΝ Αστική ευθύνη: Σωματικές βλάβες ανά θύμα 1,000,000, Αστική ευθύνη: Υλικές

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ασφάλιση Ενοικιαζομένων Οχημάτων

Θέμα: Ασφάλιση Ενοικιαζομένων Οχημάτων ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ & ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ Λεωφ.Συγγρού 254-258, 176 72 Καλλιθέα, Αθήνα Τ: (+30) 210 9477200, F: (+30) 210 9590078 E: ydrogios@ydrogios.gr, www.ydrogios.gr Καλλιθέα, 24.03.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική Α.Ε.Γ.Α Λεωφόρος Αμαλίας 26α, 105 57, Αθήνα Τηλ: +30 210 32 27 932-6, FAX: +30 210 32 25 540 Α.Φ.Μ: 094019480, Δ.Ο.Υ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ Email: life@orizonins.gr ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ MYMARSH ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (Ο.Π.Α.Μ.) ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΥMARSH

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 34 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ: 2310/ 296.509. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14.10.2010.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 34 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ: 2310/ 296.509. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14.10.2010. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 34 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ: 2310/ 296.509. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14.10.2010. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 5411/10. ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ EΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Όλα τα ανωτέρω έντυπα, σας αποστέλλονται συνημμένα και βρίσκονται ήδη αναρτημένα στο site της Εταιρίας (www.interlife.gr) στους παρακάτω τομείς :

Όλα τα ανωτέρω έντυπα, σας αποστέλλονται συνημμένα και βρίσκονται ήδη αναρτημένα στο site της Εταιρίας (www.interlife.gr) στους παρακάτω τομείς : ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Νο. 11/2011 Προς: Όλους τους Συνεργάτες EΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ 14 ο χλμ. ε.ο. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου 57001 Θέρμη - Θεσσαλονίκη Τηλ. : +30 2310-499 000 Fax : +30 2310-499 099 e-mail: info.thes@interlife.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Fly Away. Για να ταξιδεύετε χωρίς έννοιες.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Fly Away. Για να ταξιδεύετε χωρίς έννοιες. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Fly Away Για να ταξιδεύετε χωρίς έννοιες. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Fly Away Ταξίδι, όπως το έχετε φανταστεί! Σήμερα, τα ταξίδια τείνουν να γίνουν αναπόσπαστο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ...- 3 - ΣΥΣΤΗΜΑ BONUS/MALUS...- 3 - ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 4 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 5 - Euroeconomy

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν και να προστεθούν νέες. 17, Πέμπτη Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Σημείωση: Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν και να προστεθούν νέες. 17, Πέμπτη Αθήνα, Θεσσαλονίκη Σημείωση: Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν και να προστεθούν νέες. 3, Πέμπτη Θεσσαλονίκη 4, Παρασκευή Αθήνα 10, Πέμπτη Θεσσαλονίκη 11, Παρασκευή Αθήνα 17, Πέμπτη Αθήνα, Θεσσαλονίκη Ιανουάριος 18, Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2012

Θέμα: ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2012 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ Αριθμ. Πρωτ: 8237 Αθήνα, 19/01/2012 Προς τους Προϊσταμένους των Περιφερειακών Υποδιευθύνσεων Περιφερειακών Τομέων Υποκαταστημάτων & Όλο το Παραγωγικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΠΑ/ΕΠ 6730/2015

ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΠΑ/ΕΠ 6730/2015 Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΠΑ/ΕΠ 6730/2015 ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, ΚΥΒΙΣΜΟΥ 1400cc ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Περραιβού 20 & Καλλιρρόης

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (σύμφωνα με το Άρθρο 11 Π.. 190/2006)

ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (σύμφωνα με το Άρθρο 11 Π.. 190/2006) ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (σύμφωνα με το Άρθρο 11 Π.. 190/2006) Προκειμένου η επιχείρησή σας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά πιθανά γεγονότα που θα μπορούσαν να την πλήξουν, είναι σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΟΠΑ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Α. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΟΠΑ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Α. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (σύμφωνα με τις αποφάσεις της Συγκλήτου του ΟΠΑ 4-10-2012, 10-7-2014 και 30-10-2014) Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου εγκρίνει

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλιστήριο Αυτοκινήτου. Οδηγός Ασφάλισης Όροι Φροντίδας Ατυχήματος και Mεταφοράς Συνεπεία Ατυχήματος

Ασφαλιστήριο Αυτοκινήτου. Οδηγός Ασφάλισης Όροι Φροντίδας Ατυχήματος και Mεταφοράς Συνεπεία Ατυχήματος Ασφαλιστήριο Αυτοκινήτου Οδηγός Ασφάλισης Όροι Φροντίδας Ατυχήματος και Mεταφοράς Συνεπεία Ατυχήματος ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΙ & ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ Η Mapfre Asistencia ιεθνής

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002600935 2015-02-26

15REQ002600935 2015-02-26 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Αριδαία 16/2/2015 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΡΙ ΑΙΑΣ ΤΑΧ. /ΝΣΗ : Πλατεία Αγγελή Γάτσου ΤΑΧ. ΚΩ ΙΚΑΣ: 58400 Αριδαία ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23840-21339 FAX: 23840-21526 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοστό εξυπηρέτησης παραπόνων τελικών χρηστών. Γενικά Πληροφοριακά Στοιχεία

Ποσοστό εξυπηρέτησης παραπόνων τελικών χρηστών. Γενικά Πληροφοριακά Στοιχεία Ποσοστό εξυπηρέτησης παραπόνων τελικών χρηστών Γενικά Πληροφοριακά Στοιχεία Χρονική Περίοδος: Β εξάμηνο 2014 Γεωγραφική Κάλυψη Έμμεσης Υπηρεσίας: Πανελλαδική Γεωγραφική Κάλυψη Άμεσης Υπηρεσίας (για ακριβέστερες

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφα Διαδικασίας Αποζημίωσης. Σε κάθε περίπτωση ατυχήματος, καλέστε μας στο 1158 και θα αναλάβουμε εμείς τις διαδικασίες. Kαλέστε μας στο 1158

Έγγραφα Διαδικασίας Αποζημίωσης. Σε κάθε περίπτωση ατυχήματος, καλέστε μας στο 1158 και θα αναλάβουμε εμείς τις διαδικασίες. Kαλέστε μας στο 1158 20320/1111 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξυπηρέτησή σας από τις υπηρεσίες μας: Συμβουλευθείτε το έντυπο «Μοναδικές Υπηρεσίες και Εξυπηρέτηση» Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.interamerican.gr/motor/services

Διαβάστε περισσότερα

Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα. 1. Όροι Εγγύησης

Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα. 1. Όροι Εγγύησης Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα 1. Όροι Εγγύησης Η Schneider Electric αναλαµβάνει να αντικαταστήσει τυχόν ελαττωµατική λειτουργία των προϊόντων που προέρχεται από σφάλµα στο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΕΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015

ΔΟΜΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΕΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 ΔΟΜΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΕΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Ι. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Για την χρήση του Τιμολογίου Αυτοκινήτων, η χώρα χωρίζεται στις παρακάτω γεωγραφικές περιοχές: 1. ΑΤΤΙΚΗ & ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ,00 ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Φ.Π.Α. 23%

ΣΥΜΒΑΣΗ ,00 ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Φ.Π.Α. 23% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ : 1. Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία ασφαλιζόμενου : 2. Πατρώνυμο 3. Επάγγελμα / Είδος επιχείρησης: 4. Α.Φ.Μ. : Δ.Ο.Υ. : 6. Διεύθυνση Αλληλογραφίας : οδός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Εναλλακτική 1: ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Σύμφωνα με τους Όρους Ασφαλιστηρίου Αστικής Ευθύνης από Σκάφη Αναψυχής (02.01.15) Cl.Y175 & τον Ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

δυνατόν να καλύπτονται, κατόπιν σχετικού μειοδοτικού διαγωνισμού, από επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών

δυνατόν να καλύπτονται, κατόπιν σχετικού μειοδοτικού διαγωνισμού, από επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών 0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Πατρ. Γρηγορίου Ε 12, Τ.Κ. 56123, Αμπελόκηποι Τίτλος: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ενδεικτ.προυπολ.: 94.464,00 Κ.Α. :

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ...- 3 - ΣΥΣΤΗΜΑ BONUS/MALUS...- 3 - ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 4 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 5 - Euroeconomy

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤIΡΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Ε.Φ.Ι.ΑΠ. ΠΕΛΛΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤIΡΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Ε.Φ.Ι.ΑΠ. ΠΕΛΛΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤIΡΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Ε.Φ.Ι.ΑΠ. ΠΕΛΛΑΣ 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Κ.Ε.Φ.Ι.ΑΠ. ΠΕΛΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Αναβάθμιση Ανακαίνιση

Υπηρεσίες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Αναβάθμιση Ανακαίνιση Υπηρεσίες Υπηρεσίες Αναβάθμιση Ανακαίνιση ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Αναβάθμιση-Ανακαίνιση Όταν ο ανελκυστήρας ενός κτιρίου με μέτρια κίνηση έχει ξεπεράσει την ηλικία των 30 ετών όσο καλή και να είναι η συντήρηση που είχε

Διαβάστε περισσότερα