ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C. 2,66-2,79 t 27,4 hp

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C. 2,66-2,79 t 27,4 hp"

Transcript

1 ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C 2,66-2,79 t 27,4 hp

2 Η ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ. Παίρνετε ότι καλύτερο από τη Volvo με τον EC27C μικρό εκσκαφέα. Ο νέας γενιάς κινητήρας, η αυξημένη ισχύς του κάδου και το βελτιωμένο υδραυλικό σύστημα είναι μερικές μόνο από τις προσοδοφόρες λύσεις στις οποίες επενδύουμε για να εγγυηθούμε την εξαιρετική επίδοση και τη διαχρονική αξία του μοντέλου αυτού. Ισχυρός τρικύλινδος κινητήρας Volvo. Αποδεδειγμένη απόδοση Ο πετρελαιοκίνητος κινητήρας του ΕC27C παρέχει μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση καυσίμου. Άμεσης εγχύσεως με βέλτιστη ανάμιξη στον κύλινδρο ανταποκρίνεται στις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις EuroΙΙΙA με χαμηλές εκπομπές ρύπων, χαμηλό θόρυβο και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Μεγάλο στόμιο πλήρωσης δεξαμενής καυσίμου καθιστά εύκολη και γρήγορη την πλήρωση από ένα δοχείο με αντλία. Όλα αυτά συμβάλουν στη μείωση του κόστους λειτουργίας. Λειτουργία 2 ταχυτήτων Τα μοτέρ δύο ταχυτήτων δεν παρέχουν μόνο εξαιρετική εξοικονόμηση καυσίμου. Εκτοξεύει την παραγωγικότητα. Αυτόματη αλλαγή από την υψηλή στη χαμηλή ταχύτητα ανάλογα με το φορτίο όταν δουλεύετε σε κλίση, όταν ισοπεδώνετε ή όταν επιχωματώνετε με τη λεπίδα. Έτσι, ότι δουλειά και να αναλάβεις, ο ΕC27C θα το κάνει γρήγορα και εύκολα για εσένα. Στα χέρια σας Το βελτιωμένο σύστημα ελέγχου Volvo συνδυάζει την ισχύ κινητήρα με την υδραυλική απόδοση, δίνοντας στο χειριστήριο την απόλυτη αίσθηση της κάθε κίνησης. Ιδανικό για ταυτόχρονη περιστροφή της ανωδομής και της μπούμας, τα υποβοηθούμενα χειριστήρια δίνουν την σωστή ισορροπία ισχύος, ακρίβειας, και ταχύτητας, χωρίς συμβιβασμό στην ασφάλεια. Μία επικερδής λύση Ο ΕC27C είναι ιδανικός για ισοπεδώσεις, επιχωματώσεις και χάραξη δρόμων. Από τη μία πλευρά η μεγάλη ελκτική του δύναμη έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη ολοκλήρωση της εργασίας. Από την άλλη πλευρά η εμπρόσθια λεπίδα διάστρωσης με δυνατότητα πλεύσης επιτρέπει την γρήγορη εκτέλεση της εργασίας με λήξη της εργασίας με ελάχιστη προσπάθεια. Ωθώντας προς τα εμπρός το μοχλό της λεπίδας ενεργοποιείται η πλεύση ώστε η λεπίδα να ασκεί την ελάχιστη σταθερή δύναμη για να ολοκληρωθεί η εργασία γρηγορότερα. Γρήγορες και ασφαλείς αλλαγές Το υδραυλικό σύστημα εξαρτήσεων κάδου επιτρέπει την αλλαγή εξαρτήσεων χωρίς να εγκαταλείψει ο χειριστής την καμπίνα. Το προαιρετικό δευτερεύον διπλής ενέργειας κύκλωμα ελέγχεται από το αριστερό χειριστήριο μέσω ηλεκτρόυδραυλικής εντολής. Μια πλήρη σειρά από κάδους, βραχόσφυρες, ψαλίδια κατεδαφíσεως, αρπάγες, παρέχουν μέγιστη ευελιξία για κάθε εργασία που έχετε επιλέξει. Το βελτιωμένο σύστημα εξαρτήσεων παρέχει τη μέγιστη δύναμη εκσκαφής κάδου, ενώ το σύστημα ταχυσύνσδεσμου, επιτρέπει τη χρήση των κάδων σε θέση «φτυάρι». Το τελείωμα του βραχίονα είναι πλήρως συμβατό με την υπάρχουσα σειρά εκσκαφέων της Volvo και Pel-Job, έτσι οι εξαρτήσεις του είναι εύκολα εναλλάξιμες. Νέο σύστημα εξαρτήσεων. Γρήγορη, δύο ταχυτήτων λειτουργία. 2 Ισχυρό υδραυλικό σύστημα για ομαλό χειρισμό.

3 Εξαιρετική δύναμη κάδου και μπαστουνιού. Αυτόματη εναλλαγή αργό-γρήγορο. Περιστροφή ανωδομής και μπούμας που συνδυάζονται αποδοτικά. B + T + L = 5622 dan 3

4 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. ΑΝΕΤΑ. Ενώ μπορεί να χρειάζεστε έναν μικρό εκσκαφέα για τους προφανείς λόγους-αξιοπιστία, ισχύς και απόδοση- υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε έναν EC27C. Αρχικά ξεκινήστε με την δοκιμή της καμπίνας. Είναι ανάμεσα στις πιο ευρύχωρες στην κατηγορία της και έχει ασφαλή χαρακτηριστικά που τοποθετούν το μοντέλο αυτό μεταξύ των κορυφαίων. Όλα υπό έλεγχο Ένας διακόπτης στο δεξί χειριστήριο παρέχει πλήρη έλεγχο των εξαρτήσεων και της περιστροφής της μπούμας. Ο αναλογικός έλεγχος καθιστά δυνατή την εύκολη ρύθμιση της παροχής και της κατεύθυνσης των υδραυλικών. Για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές μπορείτε να ρυθμίσετε ακριβώς την παροχή του υδραυλικού με την περιστροφή του κουμπιού στο προαιρετικό ποτενσιόμετρο. Εντός της καμπίνας Έτοιμοι για μέρες γεμάτες από δουλειά; Ελέγξτε όλο το διαθέσιμο χώρο καθώς επίσης και όλους τους αποθηκευτικούς χώρους εντός της καμπίνας. Άνετη θέση χειριστή δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια με ζώνη ασφαλείας ανασυρόμενη όταν δεν χρειάζεται. Μία ενδεικτική λυχνία σας προειδοποιεί όταν δεν την φοράτε. Μείνετε σε ετοιμότητα Ζέστη και σκόνη, δύσκολες συνθήκες για να βρίσκεστε σε ετοιμότητα. Έτσι η καμπίνα αερίζεται με δροσερό φιλτραρισμένο αέρα για να καταπολεμηθεί η κούραση. Επιπλέον το σύστημα θέρμανσης μπορεί να ενεργοποιηθεί σε συνθήκες χιονιού και προστατεύει τα τζάμια από τον πάγο και το θάμπωμα. Περιμετρική ορατότητα Περιμετρική καμπίνα με τζάμια και στις τέσσερις πλευρές, κάνει ευκολότερη την αποφυγή εμποδίων και τις μανούβρες. Στενές κολώνες και νέας σχεδίασης χαρακτηριστικά με μόνο μία οπίσθια κολώνα βελτιώνουν την ορατότητα χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια εξασφαλίζοντας περιμετρική ορατότητα. Για συνεχή εξαερισμό και συζητήσεις με συναδέλφους από το έδαφος, το παμπρíζ, τα άνω και κάτω μπροστινά παράθυρα όλα εύκολα ανοιγώμενα. Ασφάλεια στην εργασία Η καμπίνα Volvo EC27C υπερβαίνει τα στάνταρ FOPS 1, ROPS και TOPS και παρέχει περιμετρική προστασία από την πτώση αντικειμένων και από τον κίνδυνο ανατροπής. Ένας εξωτερικός διακόπτης μπορεί να διακόψει την παροχή ρεύματος για λόγους ασφαλείας. Ο μικρός ερπυστριοφόρος εκσκαφέας Volvo EC27C μπορεί να εργαστεί σε πρανή και σε αναχώματα με μεγάλη ευκολία λόγω του αυτόματου φρένου περιστροφής το οποίο είναι τοποθετημένο στο μοτέρ περιστροφής του εκσκαφέα. Επενδύστε στη αξιοπιστία To πατενταρισμένο σύστημα τεχνολογίας Volvo ORFS (Ο-Ring Face Seal) αντιστέκεται στις πιέσεις, τις δονήσεις και τις συστροφές για να παρέχει 100% αποφυγή διαρροών σε όλες τις υδραυλικές συνδέσεις. Για την αποφυγή βραχυκυκλώσεων όταν το μηχάνημα πλένεται, ο ΕC27C είναι εφοδιασμένος σε κάθε σημείο με αδιάβροχες ηλεκτρικές συνδέσεις και με ένα στεγανό από σκόνη και υγρασία κουτί ασφαλειών κάτω από το κάθισμα. Εύκολος έλεγχος, ακρίβεια χειρισμών. Ενσωματωμένος κλιματισμός. 4 Εύκολη μεταφορά κάδων.

5 Ανοιγόμενα παράθυρα με ανάσυρση. Ποτενσιόμετρο ρυθμίζει τη βοηθητική ροή. Περισσότερο ευρύχωρη καμπίνα. 5

6 ΜΠΟΡΕΙΤΕ να βασισθειτε στη Volvo. Φτιάχνουμε τα πιο αξιόπιστα και παραγωγικά μηχανήματα του κόσμου. Έτσι η καμπίνα σας είναι πιο άνετη. Ο κινητήρας σας καταναλώνει λιγότερο καύσιμο. Μεγαλύτερα διαστήματα συντήρησης και ευκολία πρόσβασης αυξάνουν τη διαθεσιμότητα. Άνετη θέση χειρισμού Όταν η εργασία είναι δύσκολη, o Volvo EC27C απορροφά τους κραδασμούς και τις δονήσεις. Ακόμα και η πιο δύσκολη εργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί ευκολότερα αφού το κάθισμα και η κονσόλα της καμπίνας είναι τοποθετημένα σε ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης. Αυτό σημαίνει ότι ο χειριστής είναι απομονωμένος από δονήσεις. Οικονομία καυσίμου Ο κινητήρας του ΕC27C επανέρχεται αυτόματα στο ρελαντί μετά από 5 δευτερόλεπτα, όταν δεν χρησιμοποιούνται τα χειριστήρια, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα οικονομία στο καύσιμο. Έπειτα επανέρχεται άμεσα στην προεπιλεγμένη ταχύτητα μόλις ο χειριστής ενεργοποιήσει τις λειτουργίες. Για προστασία από κλοπή και βανδαλισμό αποτρέπεται η πρόσβαση, στην εργαλειοθήκη και το στόμιο πλήρωσης καυσίμου, καθώς προστατεύονται από καπάκι που ασφαλίζει με το κλειδί του κινητήρα. Λιγότερη κούραση O καθαρισμός του πατώματος της ευρύχωρης καμπίνας δεν είναι πλέον πρόβλημα καθώς δεν υπάρχει πεντάλ χειρισμού της μπούμας και τα πατάκια δεν μαζεύουν σκόνη, βρωμιές και χαλίκια. Επιπλέον το σύστημα κυλίσεως, δεν επιτρέπει τη συγκέντρωση χώματος και πέτρας, οπότε ο καθαρισμός είναι εύκολος και αποφεύγονται πρόωρες φθορές. Όλα αυτά διευκολύνουν τη συντήρηση του μηχανήματος και αυξάνουν τη μεταπωλητική αξία. Ενσωματωμένη αξιοπιστία Τα τμήματα είναι βιδωμένα μαζί με ειδικές βίδες και παξιμάδια έτσι ώστε να μένουν ενωμένα χωρίς να έχουν κραδασμούς και για πιο εύκολη και αξιόπιστη αφαίρεση στις επισκευές. Το χυτό σασί έχει σχήμα Χ, όπως στους μεγαλύτερους εκσκαφείς για να το κάνει πιο ανθεκτικό, πιο στιβαρό και για καλύτερη κατανομή των φορτίων στα πλαϊνά τμήματα. Όλα τα σημεία άρθρωσης (πείροι, δαχτυλίδια, οπές) είναι σχεδιασμένα με ποιότητα και σύμφωνα με τα στάνταρ της Volvo για αξιοπιστία και ελάχιστο τζόγο σε όλη τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος. Ευκολότερη συντήρηση Για εξοικονόμηση χρόνου και μείωση του κόστους συντήρησης ο κινητήρας είναι τοποθετημένος εγκάρσια για ευκολότερη πρόσβαση. Τα μεγάλα καπάκια ανοίγουν διάπλατα για να διευκολύνουν τον έλεγχο και τον καθαρισμό των λαδιών του κινητήρα, του κυκλώματος καυσίμου, των φίλτρων αέρος, του ψυκτικού, των ψυγείων και της ντίζας γκαζιού του συστήματος καλωδιώσεων βαλβίδων. Επίσης, η συντήρηση του υδραυλικού κυκλώματος είναι εύκολη. Αφαιρώντας 3 βίδες αποκτούμε πλήρη πρόσβαση στο κεντρικό χειριστήριο, το φίλτρο υδραυλικού, τις ηλεκτροβαλβίδες, τους συσσωρευτές πίεσης των σερβοχειριστηρίων και τα σημεία ελέγχου πιέσεων. Οι αντιπρόσωποι της Volvo είναι στη διάθεση σας παγκοσμίως. Εύκολη πρόσβαση στον εγκάρσια τοποθετημένο κινητήρα. Όλα τα υδραυλικά μέρη εύκολα προσβάσιμα. 6 Ενεργό κλείδωμα.

7 Ανθεκτικό σασί Χ- σχεδίασης. Ποιότητα της Volvo σταθερή αξία. Αποδοτικότητα καυσίμου μειώνει το κόστος λειτουργίας. 7

8 Προδιαγραφες Κινητήρας Χαμηλών εκπομπών, υδρόψυκτος, άμεσης εκχύσεως κινητήρας Volvo 3-κυλίνδρων πετρελαιοκίνητος, ανταποκρίνεται στις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις Euro IIIΑ και είναι εξοπλισμένος με προαιρετικό σύστημα αυτόματης μείωσης στροφών (ρελαντί). Μοντέλο Μικτή ισχύς, ονομαστική (ISO 9249) Ισχύς, καθαρή (ISO 9249) Εκτόπισμα, συνολικό Μέγιστη ροπή Διάμετρος x διαδρομή D1.6DCAE4 20,4 kw +/ rpm 19,7 kw +/ rpm 1640 cc 103,2 Nm +/ /- 100 rpm 88 mm x 90 mm Εκπομπή καυσαερίου (g/kwh) CO: 5,5 / Nox + HC: 7,5 / P.M.: 0,3 Ηλεκτρικό σύστημα Πλαίσιο Το πλαίσιο αποτελείται από ένα κιβωτοειδές κεντρικό τμήμα σχεδίασης-χ για μεγαλύτερη ακαμψία και κεκλιμένα πλαϊνά μέρη για αποφυγή συσσώρευσης υλικών. Τα ράουλα και οι τεμπέληδες διαθέτουν μόνιμη λίπανση. Άνω/κάτω ράουλα ανά πλευρά 3/1 Πλάτος ερπυστριών 300 mm Τάνυση ερπυστριών μέσω εμβόλου με γράσο Λεπίδα (πλάτος x ύψος) 1550 x 335 mm Σύστημα μετάδοσης Κάθε ερπύστρια οδηγείται από αξονικό υδραυλικό μοτέρ δύο ταχυτήτων και επικυκλικό μειωτήρα. Ονομαστική τάση Χωρητικότητα μπαταρία Δυναμό Ισχύς μίζας 12 V 12 V - 65 Ah 12 V - 40 A 12 V - 1,7 kw Μέγιστη ταχύτητα (αργό/ γρήγορο) 2,6 km/h - 4,9 km/h Μέγιστη ελκτική δύναμη 2550 dan Τα χειριστήρια πορείας απομονώνονται όταν η αριστερή κονσόλα είναι ανυψωμένη. Υδραυλικό σύστημα Κλειστό υδραυλικό σύστημα αίσθησης φορτίου παρέχει απόλυτη ανεξαρτησία σε κάθε κίνηση. Χειριστήρια Σερβοχειριστήρια με υδραυλική υποβοήθηση Αντλία υδραυλικού μεταβλητού εκτοπίσματος με αίσθηση φορτίου για κάθε λειτουργία και την πορεία. Μέγιστη παροχή 62 l/m Μέγιστη πίεση λειτουργίας 25 MPa (250 bars) Ελεγχόμενο με τα άκρα των δακτύλων υδραυλικό κύκλωμα διπλής δράσης για τα εξαρτήματα: Μέγιστη ρυθμιζόμενη ροή 45 l/min Μέγιστη πίεση λειτουργίας 25 MPa (250 bars) Δευτερεύον υδραυλικό κύκλωμα για τις εξαρτήσεις. (προαιρετικό): Μέγιστη ρυθμιζόμενη ροή Μέγιστη πίεση λειτουργίας Τερματικοί αποσβεστήρες σε: 23 l/min 25 MPa (250 bars) Μπουκάλα ανύψωσης μπούμας Μπουκάλα μπαστουνιού Μπουκάλα περιστροφής μπούμας Απόδοση κάδου Διαρρηκτική δύναμη Δύναμη αποκόλλησης, κοντός βραχίονας Δύναμη αποκόλλησης, μακρύς βραχίονας Σύστημα περιστροφής 2459 dan 1805 dan 1664 dan Περιστροφή της ανωδομής παρέχεται από ένα ακτινωτό υδραυλικό μοτέρ που οδηγεί απευθείας (χωρίς μειωτήρα) ένα εσωτερικής οδόντωσης γρανάζι περιστροφής με λίπανση εξ αποστάσεως: Ταχύτητα περιστροφής Φρενάρισμα περιστροφής Απορρόφηση υδραυλικών shock 9,5 rpm αυτόματο φρένο πολύ-δίσκων βαλβίδα προστασίας Χωρητικότητες υγρών Ντεπόζιτο πετρελαίου Υδραυλικό σύστημα, σύνολο Υδραυλικό ντεπόζιτο Λάδι κινητήρα Κύκλωμα ψύξης 59 l 47 l 20 l 6,7 l Βάρος και πίεση εδάφους Βάρος λειτουργίας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 6016 (με βάση τη συνηθέστερη διαμόρφωση και συμπεριλαμβανομένου χειριστή βάρους 75kg) Βάρος λειτουργίας (kg) 2790 Πίεση εδάφους, με καμπίνα Πίεση εδάφους, με καλύπτρα Βάρος μεταφοράς (Θερμαινόμενη καμπίνα, ελαστικές ερπύστριες 300mm, κοντός βραχίονας, κάδος απευθείας εφαρμογής 500mm, πλήρης δεξαμενή καυσίμου) kg/cm 2 kpa kg/cm 2 kpa 5 l 0.29 (28.5) 0.28 (27.5) (kg) 2715 Με καλύπτρα (kg) -130 Με μακρύ βραχίονα (kg) +14 Ηχοστάθμη Ηχοστάθμη στο εσωτερικό σύμφωνα με το ISO 6396 (LpA) Ηχοστάθμη στο εξωτερικό σύμφωνα με το ISO 6395 και την Οδηγία ΕΕ περί θορύβου (2000/14/EΚ) και 474-1:2006 +A1:2009 (LwA) db(a) 78 db(a) 94 8

9 A B C D * Στέγαστρο * Κύκλος στροφής εμπρόσθιου μέρους με max περιστροφή μπούμας Y E F Μπαστούνι A B C* C D E F Y 1200 mm mm * Μέγιστο βάθος εκσκαφής G H I J K L M N O P Q R S T* U V* W X mm Ανυψωτική ικανότητα Αυτά τα φορτία δίνονται για μηχάνημα χωρίς κάδο ή ταχυσύνδεσμο με ελαστικές ερπύστριες για 360 ολική περιστροφή του φορτίου. Η ικανότητα χειρισμού αντιστοιχεί στο 75% του φορτίου ανατροπής ή το 87% του υδραυλικού ορίου. Προσοχή: σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 474-5, το μηχάνημα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με βαλβίδα ασφαλείας στη μπουκάλα της μπούμας και δείκτη υπερφόρτωσης (προαιρετικός εξοπλισμός). Έκταση (kg) 1,00 m 1,50 m 2,00 m 2,50 m 3,00 m 3,50 m 4,00 m Max Z mm Z1 1387* 1111* Z3 2003* Z * * mm Z1 1151* 1099* 934* 504* Z3 1610* * Υδραυλικό όριο 9

10 ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Κινητήρας Πλάγια τοποθετημένος χαμηλών εκπομπών ρύπων EPA Tier 4 / EU Stage 3A Volvo πετρελαιοκινητήρας. Σύστημα αυτόματης μείωσης στροφών κινητήρα στο ρελαντί. Φίλτρο αέρος ξηρού τύπου. Ηλεκτρική αντλία πλήρωσης πετρελαίου. Φίλτρο πετρελαίου με διάφανη παγίδα ύδατος / στερεών. Τάπα κένωσης υγρών κάτω από το ντεπόζιτο πετρελαίου. Καπάκι κινητήρα από συνθετικό υλικό. Ηλεκτρικό σύστημα Ηλεκτρικές συνδέσεις και καλωδιώσεις υδατοστεγείς (IP67). Δύο φώτα εργασίας στην έκδοση με κλειστή καμπίνα. Φώς εργασίας στην έκδοση με στέγαστρο Εύκολη πρόσβαση στην ασφαλειοθήκη εσωτερικά της καμπίνας. Υδραυλικό σύστημα Σύστημα αίσθησης φορτίου. Υδραυλικά σερβο-χειριστήρια (joystick) ISO. Έλεγχος περιστροφής μπούμας / βοηθητικών υδραυλικών από κουμπί στο δεξί χειριστήριο. Έλεγχος πορείας εμπρός / πίσω από δύο χειρομοχλούς / ποδοπεντάλ. Βοηθητική υδραυλική εγκατάσταση 2-δρόμων για εξαρτήματα. Προοδευτικός έλεγχος της παροχής από κομβίο στο χειριστήριο. Μπουκάλες μπούμας με τερματική απόσβεση. Μπουκάλες βραχίονα με τερματική απόσβεση. Κάθισμα Υψηλής αντοχής από ύφασμα ή βινύλιο. Καμπίνα (έκδοση κλειστής καμπίνας) Έδραση σε αντικραδασμικές ελαστικές βάσεις. Ρυθμιζόμενη θέρμανση και αερισμός εσωτερικού. Εμπρός ανοιγόμενο εμπρόσθιο παρμπρίζ υποβοηθούμενο από αμορτισέρ. Ανοιγόμενο συρόμενο παράθυρο στο δεξιό μέρος. Παροχή ηχοσυστήματος (προεγκατάσταση καλωδίωσης για ηχοσύστημα, δύο ηχεία και κεραία) Αντιδιαβρωτική προστασία καμπίνας με ηλεκτροφόρηση. Υαλοκαθαριστήρας εμπρός και πίσω. Στιβαρή πόρτα. Δύο πατάκια ξεκούρασης στο δάπεδο της καμπίνας. Δάπεδο εύκολα καθαριζόμενο. Χαμηλές στάθμες θορύβου εσωτερικά της καμπίνας. Όργανα και παρακολούθηση Προειδοποιητικές ενδείξεις για το φίλτρο υδραυλικού και το φίλτρο αέρος. Όργανα: θερμοκρασία ψυκτικού / στάθμη καυσίμου / ωρόμετρο. Προειδοποιητικές ενδείξεις και ηχητικό σήμα στην περίπτωση υψηλής θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού ή χαμηλής πίεσης λαδιού κινητήρα. Εξοπλισμός εκσκαφής: 2,0 m Μονομπλόκ μπούμα. 1,2 m Βραχίονας εκσκαφής. Λεπίδα με σύστημα πλεύσης. Ασφάλεια Και οι δύο εκδόσεις καμπίνας, είναι: Level 1 FOPS (Προστασία από πτώση αντικειμένων) TOPS (Προστασία από ανατροπή). ROPS I (Προστασία από αναποδογύρισμα). Περιμετρική ορατότητα Σύστημα κλειδώματος χειριστηρίων υδραυλικών και πορείας, όταν η αριστερή κονσόλα είναι αναδιπλωμένη κατά την είσοδο στην καμπίνα. Σύστημα ασφαλείας κατά την εκκίνηση: η αριστερή κονσόλα πρέπει να είναι ανασηκωμένη για την εκκίνηση του κινητήρα. Συσσωρευτής πίεσης για επαναφορά εξοπλισμού στο έδαφος με σβηστό κινητήρα. Ζώνη ασφαλείας στο κάθισμα. Μείωση κραδασμών εσωτερικά της καμπίνας. Επίσημη έγκριση Το μηχάνημα συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή οδηγία 2006/42/EΚ Οι εκπομπές θορύβου στο περιβάλλον συμμορφώνονται με την οδηγία 2000/14/EΚ Κραδασμοί στους βραχίονες των χεριών - κραδασμοί σε ολόκληρο το σώμα σε συμμόρφωση με την οδηγία 2002/44/EΚ Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα (EMC) σε συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2004/108/EΚ και τις τροποποιήσεις της. Συσκευή διαχείρισης αντικειμένων σε συμμόρφωση με τα πρότυπα EN και EN ROPS σε συμμόρφωση με τα πρότυπα ISO και SAE J1040. TOPS σε συμμόρφωση με τα πρότυπα ISO και EN OPG 1 σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Εξοπλισμός εργασίας Μακρύς βραχίονας εκσκαφής (1500 mm). Ο μακρύς βραχίονας συνιστάται μόνο για ειδικές εφαρμογές και μειωμένο ειδικό βάρος υλικού. Βαλβίδα ασφαλείας στο κύκλωμα της μπουκάλας της μπούμας και του βραχίονα με δείκτη υπερφόρτωσης. Μονής ή διπλής ενεργείας υδραυλικό κύκλωμα για την χρήση ταχυσύνδεσμου. Κύκλωμα υδραυλικής σφύρας και αρπάγης. Προέκταση υδραυλικής γραμμής. Υδραυλικό κύκλωμα για εξαρτήματα Υδραυλικό κύκλωμα για την λειτουργία αχιβάδας (άνοιγμα / κλείσιμο και περιστροφή) Δεύτερο υδραυλικό κύκλωμα το οποίο χειρίζεται από ηλεκτρο-αναλογικό μπουτόν στο αριστερό χειριστήριο. Πρόσθετος ρυθμιστής για την μέγιστη παροχή στο κύκλωμα του εξαρτήματος. Σύστημα αδειάσματος με απευθείας επιστροφή των λαδιών στο ντεπόζιτο υδραυλικού. Φωτισμός Πρόσθετα προστατευόμενα φώτα κάτω από την μπούμα. Πρόσθετα πίσω φώτα και περιστρεφόμενος φάρος. Περιβαλλοντική προστασία Βιο-διασπώμενο υδραυλικό λάδι: 46, Βιο-διασπώμενο υδραυλικό λάδι για ψυχρά κλίματα: 32, Άνεση Ανοιχτή καμπίνα (στέγαστρο) Κάθισμα από πολυτελές ύφασμά ή βινύλιο, ανώτερης άνεσης με πολλαπλές ρυθμίσεις, υψηλή πλάτη, ζώνη ασφαλείας και κονσόλες χειριστηρίων σε ανάρτηση μαζί με το κάθισμα. Ράδιο (έκδοση κλειστής καμπίνας) Ραδιο-cd (έκδοση κλειστής καμπίνας) Επιλογέας αλλαγής κινήσεων εσωτερικά της καμπίνας. Ασφάλεια Αριστερός και δεξιός καθρέπτης οπίσθιας όψης. Αντικλεπτικό σύστημα. Πιστοποιητικό ασφάλειας βαλβίδων. Επισκευή και συντήρηση Κιτ εργαλείων. Φίλτρανση αέρα 2 σταδίων Διάφορα Επιλογή ειδικής απόχρωσης. (RAL προδιαγραφές) ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Υδραυλική σφύρα και εργαλεία συγκεκριμένων εφαρμογών Νέος ταχυσύνδεσμος Volvo πλήρη σειρά γνήσιων κάδων Volvo - για εκσκαφή - για πρανή 10

11 11

12 volvo construction equipment Τα μηχανήματα της Volvo Construct ion Equip uipmen ment διαφ έρουν. Εί ναι σχεδι διασμ ασμένα,, κατα ατασκε υασμέν μένα και υπο στηρίζ ρίζοντ ονται με διαφορ ετικό τρό πο. Αυτή η διαφορά προέρχεται από μια μηχ ανο λογική κληρο ηρονομ νομιά που αριθμεί πάνω α πό 180 χρόνι α. Μια κληρο νομ ιά που θέτει σε προτεραιότητα τους ανθρώπο υς που πραγμ αγματι ατ κά χρησιμ ιμοπο ιούν τα μηχα νήματα. Που σκέ κέφτε ται πώς να τους βοηθ ήσει να εργάζονται με μεγαλύτερη ασφ άλεια, μεγαλύτε ρη άνεση, μεγαλ γαλύτε ρη παραγω αγωγικ γικότη τητα. Που σκ έφε ται το περιβάλλον μας. Το αποτέλεσμα αυτής της σκέψ ης είν αι μια ολοέν οένα α υξα νόμενη σειρά μηχαν ημάτων και ένα παγ κόσμιο δίκτυο υποστήριξης από ανθρώπους αφοσιωμένου ους ν α σ ας βοηθήσ ήσουν να καταφ ταφέρε τε περισσ ισσότε ότερα. Άνθρωπ οι σε όλο τον κόσμο είναι περήφανοι που χρησι ησιμοπ οιούν μηχανή νήματ α Volvo. Δεν είναι διαθέσ θέσιμα όλα τα προϊόντα σε όλες τις αγορές. Στο πλαίσιο της πολι τική ς συνεχούς βελτίωσης, διατηρ ατηρούμε το δικα ίωμα αλλ αγών στις προδια γραφ ές και το σχεδι ασμό χωρίς προηγ ηγούμε νη ειδοποίηση. η. Στις φωτο γραφίες δεν εικονίζεται κατ ανά νάγκη η τυπική έκδοση του μηχα νήμα τος. Ref. No C Greek CEX Volvo, Global Marketing

More care. Built in. BL71, BL71 Plus

More care. Built in. BL71, BL71 Plus More care. Built in. ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO BL71, BL71 Plus ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. Ο Φορτωτής Εκσκαφέας Volvo BL71 αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας έρευνας και εξέλιξης σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟ : «ΧΥΤΑ Νότιας Ρόδου (Ν3800)» 6.960.000 ευρώ Αύγουστος 2013 K:\N3800\cons\tefhi\MAPS.doc N3800/5269 ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε. ΕΡΓΟ: «ΧΥΤΑ Νότιας Ρόδου (Ν3800)» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & Σ.Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού Λειτουργίας του Έργου: ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΣΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ»

«Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού Λειτουργίας του Έργου: ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΣΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 19.04.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο : 2 Ταχ. Δ/νση : Παλαμά & Μαβίλη 6 Αγρίνιο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FL ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FL ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Vovo Trucks. Driving Progress VOLVO FL ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 Από τα χαράματα, βαθιά μέσα στη νύχτα ή το μεσημέρι μιας πολυσύχναστης ημέρας. Οι αστικές διανομές πάντα αποτελούν μία πρόκληση. Πολυσύχναστοι

Διαβάστε περισσότερα

Το Axor. Το Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το Axor. Το Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το Axor. Το Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Περιεχόμενα. Το Actros 4 27 Καμπίνες 6 15 Εργασίες, άνεση χειρισμών 8 11 Άνεση διαμονής 12 15 Οικονομία, τεχνολογία 16 23 Τεχνολογία κινητήρων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Ο Χ Η Μ Α Τ Ω Ν

Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Ο Χ Η Μ Α Τ Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΤΑ ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ : ΑΝΤΑΠΟ ΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙ ΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙ ΩΝ (2012-2013) Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Ο Χ Η Μ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Οι προδιαγραφές χωρίζονται σε τρεις ενοτητες. Η πρώτη (Ι) ενότητα περιγράφει τις

Διαβάστε περισσότερα

Το Atego. Το Axor. Διανομές. 6,5 26 τόνοι.

Το Atego. Το Axor. Διανομές. 6,5 26 τόνοι. Το Atego. Το Axor. Διανομές. 6,5 26 τόνοι. Περιεχόμενα. Το Atego 4 25 Καμπίνες 6 11 Xώρος εργασίας, άνεση χειρισμών 8 9 Εξοπλισμός 10 11 Οικονομία, τεχνολογία 12 19 Τεχνολογία κινητήρων 14 15 Επιλογείς,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αλεξάνδρεια, 06/02/2014 Αρ. Πρωτ.: 5220 ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης Yaris Yaris. Απλά ευφυές. TOYOTA TOUCH Toyota Touch Απολαύστε το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6.1 ", κάμερα οπισθοπορίας, Bluetooth και πλοήγηση πλήρους χάρτη *. * Προαιρετικός εξοπλισμός.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ------------------------------------------- ΤΕΧΝΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟ : «Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ renault trafic. drive the change

ΝΕΟ renault trafic. drive the change ΝΕΟ renault trafic drive the change ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕ- ΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια δεσμευση που

Διαβάστε περισσότερα

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE.

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Viano 3 Το Via no. Ελευθερία κινήσεων για μια ζωή. Περιεχόμενα. Ένα «μικρό» θαύμα. Πρωτοποριακή σχεδίαση. Το Viano άνετο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29 Sprinter Van Περιε χόμ ε να. Sprinter με καρότσα 4 Φόρτωση και λειτουργικότητα 6 Van με παράθυρα (δεν διατίθεται στην Ελλάδα) 8 Λύσεις ειδικών υπερκατασκευών/ επαγγελματική τεχνογνωσία 10 Εσωτερικό 12

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Τεχνικές Προδιαγραφές για την προµήθεια: Τυποποιηµένων Ασθενοφόρων Αυτοκινήτων (Ambulance) Πρoνοσοκοµειακής Φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Η εφαρμογή ipad για το νέο Actros. Κάνετε λήψη τώρα. Ανακαλύψτε το νέο Actros εν κινήσει. Με τη νέα εφαρμογή για ipad θα δείτε ενδιαφέρουσες

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 20.325,00 Φ.Π.Α. 23% : 4.674,75 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ : 24.999,75 ΕΥΡΩ 1 Προμήθεια Μεταχειρισμένου Φορτωτή-Εκσκαφέα Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. Μηχανές ταΐσματος HG 100/125/160 M. HG για επαγγελματίες εκτροφείς γουνοφόρων ζώων

Εγχειρίδιο Χρήστη. Μηχανές ταΐσματος HG 100/125/160 M. HG για επαγγελματίες εκτροφείς γουνοφόρων ζώων Εγχειρίδιο Χρήστη Μηχανές ταΐσματος HG 100/125/160 M Περιεχόμενα Μηχανές ταΐσματος HG 100/125/160 M Θέμα Σελίδα 1 Κανονισμοί ασφαλείας... 3 2 Περιγραφή λειτουργιών... 6 3 Προφυλάξεις πριν από την εκκίνηση...

Διαβάστε περισσότερα

Διαμόρφωση του δικού σας Volvo FH.

Διαμόρφωση του δικού σας Volvo FH. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Διαμόρφωση του δικού σας Volvo FH. Το ίδιο φορτηγό δεν μπορεί να ταιριάζει σε όλους. Γιʼ αυτό η σειρά Volvo FH προσφέρει αναρίθμητες δυνατότητες. Η ευελιξία σε διατάξεις πλαισίου και οι VBI

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι.

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Το νέο σημείο αναφοράς στις διανομές. Περιεχόμενα Αξία 6 7 Χρήσεις 8 17 Καμπίνα, εξοπλισμός 10 13 Κινητήρες, κιβώτιο ταχυτήτων 14 15 Οδηγική άνεση,

Διαβάστε περισσότερα

Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα.

Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα. RAV4 Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα. Το RAV4, o δημιουργός της κατηγορίας των SUV, ήταν ανέκαθεν συνώνυμο της αυθεντικής All Wheel Drive ικανότητας, της εξαιρετικής ευελιξίας, αλλά και της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 10 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 10 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 10 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ και ΠΟΙΟΤΗΤΑ α. Γενικά Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή αφορά στην προµήθεια καινούριου απορριµµατοφόρου οχήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΚΤΕΡ. ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για αγρότες και εργολήπτες ΟΚΙΜΗ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ... ΤΙΜΗΣ PROFI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ

ΤΡΑΚΤΕΡ. ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για αγρότες και εργολήπτες ΟΚΙΜΗ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ... ΤΙΜΗΣ PROFI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ... ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για αγρότες και εργολήπτες Κυκλοφορεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου δωρεάν µε την Agrenda και στη συνέχεια αυτοτελώς µε 4,20 ΜΑΡΤΙΟΣ 2011

Διαβάστε περισσότερα

Οι προκλήσεις της ζωής στην πόλη απαιτούν αλλά και εμπνέουν νέες και επαναστατικές λύσεις. Η Toyota προκάλεσε τη συμβατική σκέψη,

Οι προκλήσεις της ζωής στην πόλη απαιτούν αλλά και εμπνέουν νέες και επαναστατικές λύσεις. Η Toyota προκάλεσε τη συμβατική σκέψη, iq Οι προκλήσεις της ζωής στην πόλη απαιτούν αλλά και εμπνέουν νέες και επαναστατικές λύσεις. Η Toyota προκάλεσε τη συμβατική σκέψη, επαναπροσδιορίζοντας κάθε λεπτομέρεια για να σχεδιάσει ένα πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Το νέο Vito. Van. Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα; Είστε αποφασιστικός στην εργασία σας; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Εάν ναι, τότε αξίζετε ένα όχημα που έχει

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate.

C-Class Saloon και Estate. C-Class Saloon και Estate. αταφέρνει άνετα: με αλαζονικό ύφος, η νέα γενιά της C-Class χαράσσει το δρόμο της. ανή απόδειξη, ότι η χρηστικότητα δεν πρέπει απαραιτήτως να είναι ανιαρή. Σας συνα φυλακτήρες.

Διαβάστε περισσότερα

Fendt. Vario 820 ΤΡΑΚΤΕΡ. ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για αγρότες και εργολήπτες ΟΚΙΜΗ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕ ΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ PROFI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Fendt. Vario 820 ΤΡΑΚΤΕΡ. ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για αγρότες και εργολήπτες ΟΚΙΜΗ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕ ΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ PROFI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΡΑΚΤΕΡ www.profi.com ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕ ΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για αγρότες και εργολήπτες Κυκλοφορεί το Σάββατο 5 φεβρουαρίου δωρεάν με την Agrenda και στη συνέχεια αυτοτελώς με

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ αναγνώστη. Όσα δεν φέρνει ο χρόνος... ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ- ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Αγαπητέ αναγνώστη. Όσα δεν φέρνει ο χρόνος... ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ- ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ profi EDITORIAL Αγαπητέ αναγνώστη τις µεγαλόσχηµες δηλώσεις των υπευθύνων για τον σηµαντικό IΠαρά ρόλο που µπορεί να διαδραµατίσει η γεωργία στην ανάκαµψη της οικονοµίας και της χώρας, η πραγµατικότητα

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα