ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C. 2,66-2,79 t 27,4 hp

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C. 2,66-2,79 t 27,4 hp"

Transcript

1 ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C 2,66-2,79 t 27,4 hp

2 Η ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ. Παίρνετε ότι καλύτερο από τη Volvo με τον EC27C μικρό εκσκαφέα. Ο νέας γενιάς κινητήρας, η αυξημένη ισχύς του κάδου και το βελτιωμένο υδραυλικό σύστημα είναι μερικές μόνο από τις προσοδοφόρες λύσεις στις οποίες επενδύουμε για να εγγυηθούμε την εξαιρετική επίδοση και τη διαχρονική αξία του μοντέλου αυτού. Ισχυρός τρικύλινδος κινητήρας Volvo. Αποδεδειγμένη απόδοση Ο πετρελαιοκίνητος κινητήρας του ΕC27C παρέχει μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση καυσίμου. Άμεσης εγχύσεως με βέλτιστη ανάμιξη στον κύλινδρο ανταποκρίνεται στις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις EuroΙΙΙA με χαμηλές εκπομπές ρύπων, χαμηλό θόρυβο και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Μεγάλο στόμιο πλήρωσης δεξαμενής καυσίμου καθιστά εύκολη και γρήγορη την πλήρωση από ένα δοχείο με αντλία. Όλα αυτά συμβάλουν στη μείωση του κόστους λειτουργίας. Λειτουργία 2 ταχυτήτων Τα μοτέρ δύο ταχυτήτων δεν παρέχουν μόνο εξαιρετική εξοικονόμηση καυσίμου. Εκτοξεύει την παραγωγικότητα. Αυτόματη αλλαγή από την υψηλή στη χαμηλή ταχύτητα ανάλογα με το φορτίο όταν δουλεύετε σε κλίση, όταν ισοπεδώνετε ή όταν επιχωματώνετε με τη λεπίδα. Έτσι, ότι δουλειά και να αναλάβεις, ο ΕC27C θα το κάνει γρήγορα και εύκολα για εσένα. Στα χέρια σας Το βελτιωμένο σύστημα ελέγχου Volvo συνδυάζει την ισχύ κινητήρα με την υδραυλική απόδοση, δίνοντας στο χειριστήριο την απόλυτη αίσθηση της κάθε κίνησης. Ιδανικό για ταυτόχρονη περιστροφή της ανωδομής και της μπούμας, τα υποβοηθούμενα χειριστήρια δίνουν την σωστή ισορροπία ισχύος, ακρίβειας, και ταχύτητας, χωρίς συμβιβασμό στην ασφάλεια. Μία επικερδής λύση Ο ΕC27C είναι ιδανικός για ισοπεδώσεις, επιχωματώσεις και χάραξη δρόμων. Από τη μία πλευρά η μεγάλη ελκτική του δύναμη έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη ολοκλήρωση της εργασίας. Από την άλλη πλευρά η εμπρόσθια λεπίδα διάστρωσης με δυνατότητα πλεύσης επιτρέπει την γρήγορη εκτέλεση της εργασίας με λήξη της εργασίας με ελάχιστη προσπάθεια. Ωθώντας προς τα εμπρός το μοχλό της λεπίδας ενεργοποιείται η πλεύση ώστε η λεπίδα να ασκεί την ελάχιστη σταθερή δύναμη για να ολοκληρωθεί η εργασία γρηγορότερα. Γρήγορες και ασφαλείς αλλαγές Το υδραυλικό σύστημα εξαρτήσεων κάδου επιτρέπει την αλλαγή εξαρτήσεων χωρίς να εγκαταλείψει ο χειριστής την καμπίνα. Το προαιρετικό δευτερεύον διπλής ενέργειας κύκλωμα ελέγχεται από το αριστερό χειριστήριο μέσω ηλεκτρόυδραυλικής εντολής. Μια πλήρη σειρά από κάδους, βραχόσφυρες, ψαλίδια κατεδαφíσεως, αρπάγες, παρέχουν μέγιστη ευελιξία για κάθε εργασία που έχετε επιλέξει. Το βελτιωμένο σύστημα εξαρτήσεων παρέχει τη μέγιστη δύναμη εκσκαφής κάδου, ενώ το σύστημα ταχυσύνσδεσμου, επιτρέπει τη χρήση των κάδων σε θέση «φτυάρι». Το τελείωμα του βραχίονα είναι πλήρως συμβατό με την υπάρχουσα σειρά εκσκαφέων της Volvo και Pel-Job, έτσι οι εξαρτήσεις του είναι εύκολα εναλλάξιμες. Νέο σύστημα εξαρτήσεων. Γρήγορη, δύο ταχυτήτων λειτουργία. 2 Ισχυρό υδραυλικό σύστημα για ομαλό χειρισμό.

3 Εξαιρετική δύναμη κάδου και μπαστουνιού. Αυτόματη εναλλαγή αργό-γρήγορο. Περιστροφή ανωδομής και μπούμας που συνδυάζονται αποδοτικά. B + T + L = 5622 dan 3

4 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. ΑΝΕΤΑ. Ενώ μπορεί να χρειάζεστε έναν μικρό εκσκαφέα για τους προφανείς λόγους-αξιοπιστία, ισχύς και απόδοση- υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε έναν EC27C. Αρχικά ξεκινήστε με την δοκιμή της καμπίνας. Είναι ανάμεσα στις πιο ευρύχωρες στην κατηγορία της και έχει ασφαλή χαρακτηριστικά που τοποθετούν το μοντέλο αυτό μεταξύ των κορυφαίων. Όλα υπό έλεγχο Ένας διακόπτης στο δεξί χειριστήριο παρέχει πλήρη έλεγχο των εξαρτήσεων και της περιστροφής της μπούμας. Ο αναλογικός έλεγχος καθιστά δυνατή την εύκολη ρύθμιση της παροχής και της κατεύθυνσης των υδραυλικών. Για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές μπορείτε να ρυθμίσετε ακριβώς την παροχή του υδραυλικού με την περιστροφή του κουμπιού στο προαιρετικό ποτενσιόμετρο. Εντός της καμπίνας Έτοιμοι για μέρες γεμάτες από δουλειά; Ελέγξτε όλο το διαθέσιμο χώρο καθώς επίσης και όλους τους αποθηκευτικούς χώρους εντός της καμπίνας. Άνετη θέση χειριστή δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια με ζώνη ασφαλείας ανασυρόμενη όταν δεν χρειάζεται. Μία ενδεικτική λυχνία σας προειδοποιεί όταν δεν την φοράτε. Μείνετε σε ετοιμότητα Ζέστη και σκόνη, δύσκολες συνθήκες για να βρίσκεστε σε ετοιμότητα. Έτσι η καμπίνα αερίζεται με δροσερό φιλτραρισμένο αέρα για να καταπολεμηθεί η κούραση. Επιπλέον το σύστημα θέρμανσης μπορεί να ενεργοποιηθεί σε συνθήκες χιονιού και προστατεύει τα τζάμια από τον πάγο και το θάμπωμα. Περιμετρική ορατότητα Περιμετρική καμπίνα με τζάμια και στις τέσσερις πλευρές, κάνει ευκολότερη την αποφυγή εμποδίων και τις μανούβρες. Στενές κολώνες και νέας σχεδίασης χαρακτηριστικά με μόνο μία οπίσθια κολώνα βελτιώνουν την ορατότητα χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια εξασφαλίζοντας περιμετρική ορατότητα. Για συνεχή εξαερισμό και συζητήσεις με συναδέλφους από το έδαφος, το παμπρíζ, τα άνω και κάτω μπροστινά παράθυρα όλα εύκολα ανοιγώμενα. Ασφάλεια στην εργασία Η καμπίνα Volvo EC27C υπερβαίνει τα στάνταρ FOPS 1, ROPS και TOPS και παρέχει περιμετρική προστασία από την πτώση αντικειμένων και από τον κίνδυνο ανατροπής. Ένας εξωτερικός διακόπτης μπορεί να διακόψει την παροχή ρεύματος για λόγους ασφαλείας. Ο μικρός ερπυστριοφόρος εκσκαφέας Volvo EC27C μπορεί να εργαστεί σε πρανή και σε αναχώματα με μεγάλη ευκολία λόγω του αυτόματου φρένου περιστροφής το οποίο είναι τοποθετημένο στο μοτέρ περιστροφής του εκσκαφέα. Επενδύστε στη αξιοπιστία To πατενταρισμένο σύστημα τεχνολογίας Volvo ORFS (Ο-Ring Face Seal) αντιστέκεται στις πιέσεις, τις δονήσεις και τις συστροφές για να παρέχει 100% αποφυγή διαρροών σε όλες τις υδραυλικές συνδέσεις. Για την αποφυγή βραχυκυκλώσεων όταν το μηχάνημα πλένεται, ο ΕC27C είναι εφοδιασμένος σε κάθε σημείο με αδιάβροχες ηλεκτρικές συνδέσεις και με ένα στεγανό από σκόνη και υγρασία κουτί ασφαλειών κάτω από το κάθισμα. Εύκολος έλεγχος, ακρίβεια χειρισμών. Ενσωματωμένος κλιματισμός. 4 Εύκολη μεταφορά κάδων.

5 Ανοιγόμενα παράθυρα με ανάσυρση. Ποτενσιόμετρο ρυθμίζει τη βοηθητική ροή. Περισσότερο ευρύχωρη καμπίνα. 5

6 ΜΠΟΡΕΙΤΕ να βασισθειτε στη Volvo. Φτιάχνουμε τα πιο αξιόπιστα και παραγωγικά μηχανήματα του κόσμου. Έτσι η καμπίνα σας είναι πιο άνετη. Ο κινητήρας σας καταναλώνει λιγότερο καύσιμο. Μεγαλύτερα διαστήματα συντήρησης και ευκολία πρόσβασης αυξάνουν τη διαθεσιμότητα. Άνετη θέση χειρισμού Όταν η εργασία είναι δύσκολη, o Volvo EC27C απορροφά τους κραδασμούς και τις δονήσεις. Ακόμα και η πιο δύσκολη εργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί ευκολότερα αφού το κάθισμα και η κονσόλα της καμπίνας είναι τοποθετημένα σε ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης. Αυτό σημαίνει ότι ο χειριστής είναι απομονωμένος από δονήσεις. Οικονομία καυσίμου Ο κινητήρας του ΕC27C επανέρχεται αυτόματα στο ρελαντί μετά από 5 δευτερόλεπτα, όταν δεν χρησιμοποιούνται τα χειριστήρια, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα οικονομία στο καύσιμο. Έπειτα επανέρχεται άμεσα στην προεπιλεγμένη ταχύτητα μόλις ο χειριστής ενεργοποιήσει τις λειτουργίες. Για προστασία από κλοπή και βανδαλισμό αποτρέπεται η πρόσβαση, στην εργαλειοθήκη και το στόμιο πλήρωσης καυσίμου, καθώς προστατεύονται από καπάκι που ασφαλίζει με το κλειδί του κινητήρα. Λιγότερη κούραση O καθαρισμός του πατώματος της ευρύχωρης καμπίνας δεν είναι πλέον πρόβλημα καθώς δεν υπάρχει πεντάλ χειρισμού της μπούμας και τα πατάκια δεν μαζεύουν σκόνη, βρωμιές και χαλίκια. Επιπλέον το σύστημα κυλίσεως, δεν επιτρέπει τη συγκέντρωση χώματος και πέτρας, οπότε ο καθαρισμός είναι εύκολος και αποφεύγονται πρόωρες φθορές. Όλα αυτά διευκολύνουν τη συντήρηση του μηχανήματος και αυξάνουν τη μεταπωλητική αξία. Ενσωματωμένη αξιοπιστία Τα τμήματα είναι βιδωμένα μαζί με ειδικές βίδες και παξιμάδια έτσι ώστε να μένουν ενωμένα χωρίς να έχουν κραδασμούς και για πιο εύκολη και αξιόπιστη αφαίρεση στις επισκευές. Το χυτό σασί έχει σχήμα Χ, όπως στους μεγαλύτερους εκσκαφείς για να το κάνει πιο ανθεκτικό, πιο στιβαρό και για καλύτερη κατανομή των φορτίων στα πλαϊνά τμήματα. Όλα τα σημεία άρθρωσης (πείροι, δαχτυλίδια, οπές) είναι σχεδιασμένα με ποιότητα και σύμφωνα με τα στάνταρ της Volvo για αξιοπιστία και ελάχιστο τζόγο σε όλη τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος. Ευκολότερη συντήρηση Για εξοικονόμηση χρόνου και μείωση του κόστους συντήρησης ο κινητήρας είναι τοποθετημένος εγκάρσια για ευκολότερη πρόσβαση. Τα μεγάλα καπάκια ανοίγουν διάπλατα για να διευκολύνουν τον έλεγχο και τον καθαρισμό των λαδιών του κινητήρα, του κυκλώματος καυσίμου, των φίλτρων αέρος, του ψυκτικού, των ψυγείων και της ντίζας γκαζιού του συστήματος καλωδιώσεων βαλβίδων. Επίσης, η συντήρηση του υδραυλικού κυκλώματος είναι εύκολη. Αφαιρώντας 3 βίδες αποκτούμε πλήρη πρόσβαση στο κεντρικό χειριστήριο, το φίλτρο υδραυλικού, τις ηλεκτροβαλβίδες, τους συσσωρευτές πίεσης των σερβοχειριστηρίων και τα σημεία ελέγχου πιέσεων. Οι αντιπρόσωποι της Volvo είναι στη διάθεση σας παγκοσμίως. Εύκολη πρόσβαση στον εγκάρσια τοποθετημένο κινητήρα. Όλα τα υδραυλικά μέρη εύκολα προσβάσιμα. 6 Ενεργό κλείδωμα.

7 Ανθεκτικό σασί Χ- σχεδίασης. Ποιότητα της Volvo σταθερή αξία. Αποδοτικότητα καυσίμου μειώνει το κόστος λειτουργίας. 7

8 Προδιαγραφες Κινητήρας Χαμηλών εκπομπών, υδρόψυκτος, άμεσης εκχύσεως κινητήρας Volvo 3-κυλίνδρων πετρελαιοκίνητος, ανταποκρίνεται στις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις Euro IIIΑ και είναι εξοπλισμένος με προαιρετικό σύστημα αυτόματης μείωσης στροφών (ρελαντί). Μοντέλο Μικτή ισχύς, ονομαστική (ISO 9249) Ισχύς, καθαρή (ISO 9249) Εκτόπισμα, συνολικό Μέγιστη ροπή Διάμετρος x διαδρομή D1.6DCAE4 20,4 kw +/ rpm 19,7 kw +/ rpm 1640 cc 103,2 Nm +/ /- 100 rpm 88 mm x 90 mm Εκπομπή καυσαερίου (g/kwh) CO: 5,5 / Nox + HC: 7,5 / P.M.: 0,3 Ηλεκτρικό σύστημα Πλαίσιο Το πλαίσιο αποτελείται από ένα κιβωτοειδές κεντρικό τμήμα σχεδίασης-χ για μεγαλύτερη ακαμψία και κεκλιμένα πλαϊνά μέρη για αποφυγή συσσώρευσης υλικών. Τα ράουλα και οι τεμπέληδες διαθέτουν μόνιμη λίπανση. Άνω/κάτω ράουλα ανά πλευρά 3/1 Πλάτος ερπυστριών 300 mm Τάνυση ερπυστριών μέσω εμβόλου με γράσο Λεπίδα (πλάτος x ύψος) 1550 x 335 mm Σύστημα μετάδοσης Κάθε ερπύστρια οδηγείται από αξονικό υδραυλικό μοτέρ δύο ταχυτήτων και επικυκλικό μειωτήρα. Ονομαστική τάση Χωρητικότητα μπαταρία Δυναμό Ισχύς μίζας 12 V 12 V - 65 Ah 12 V - 40 A 12 V - 1,7 kw Μέγιστη ταχύτητα (αργό/ γρήγορο) 2,6 km/h - 4,9 km/h Μέγιστη ελκτική δύναμη 2550 dan Τα χειριστήρια πορείας απομονώνονται όταν η αριστερή κονσόλα είναι ανυψωμένη. Υδραυλικό σύστημα Κλειστό υδραυλικό σύστημα αίσθησης φορτίου παρέχει απόλυτη ανεξαρτησία σε κάθε κίνηση. Χειριστήρια Σερβοχειριστήρια με υδραυλική υποβοήθηση Αντλία υδραυλικού μεταβλητού εκτοπίσματος με αίσθηση φορτίου για κάθε λειτουργία και την πορεία. Μέγιστη παροχή 62 l/m Μέγιστη πίεση λειτουργίας 25 MPa (250 bars) Ελεγχόμενο με τα άκρα των δακτύλων υδραυλικό κύκλωμα διπλής δράσης για τα εξαρτήματα: Μέγιστη ρυθμιζόμενη ροή 45 l/min Μέγιστη πίεση λειτουργίας 25 MPa (250 bars) Δευτερεύον υδραυλικό κύκλωμα για τις εξαρτήσεις. (προαιρετικό): Μέγιστη ρυθμιζόμενη ροή Μέγιστη πίεση λειτουργίας Τερματικοί αποσβεστήρες σε: 23 l/min 25 MPa (250 bars) Μπουκάλα ανύψωσης μπούμας Μπουκάλα μπαστουνιού Μπουκάλα περιστροφής μπούμας Απόδοση κάδου Διαρρηκτική δύναμη Δύναμη αποκόλλησης, κοντός βραχίονας Δύναμη αποκόλλησης, μακρύς βραχίονας Σύστημα περιστροφής 2459 dan 1805 dan 1664 dan Περιστροφή της ανωδομής παρέχεται από ένα ακτινωτό υδραυλικό μοτέρ που οδηγεί απευθείας (χωρίς μειωτήρα) ένα εσωτερικής οδόντωσης γρανάζι περιστροφής με λίπανση εξ αποστάσεως: Ταχύτητα περιστροφής Φρενάρισμα περιστροφής Απορρόφηση υδραυλικών shock 9,5 rpm αυτόματο φρένο πολύ-δίσκων βαλβίδα προστασίας Χωρητικότητες υγρών Ντεπόζιτο πετρελαίου Υδραυλικό σύστημα, σύνολο Υδραυλικό ντεπόζιτο Λάδι κινητήρα Κύκλωμα ψύξης 59 l 47 l 20 l 6,7 l Βάρος και πίεση εδάφους Βάρος λειτουργίας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 6016 (με βάση τη συνηθέστερη διαμόρφωση και συμπεριλαμβανομένου χειριστή βάρους 75kg) Βάρος λειτουργίας (kg) 2790 Πίεση εδάφους, με καμπίνα Πίεση εδάφους, με καλύπτρα Βάρος μεταφοράς (Θερμαινόμενη καμπίνα, ελαστικές ερπύστριες 300mm, κοντός βραχίονας, κάδος απευθείας εφαρμογής 500mm, πλήρης δεξαμενή καυσίμου) kg/cm 2 kpa kg/cm 2 kpa 5 l 0.29 (28.5) 0.28 (27.5) (kg) 2715 Με καλύπτρα (kg) -130 Με μακρύ βραχίονα (kg) +14 Ηχοστάθμη Ηχοστάθμη στο εσωτερικό σύμφωνα με το ISO 6396 (LpA) Ηχοστάθμη στο εξωτερικό σύμφωνα με το ISO 6395 και την Οδηγία ΕΕ περί θορύβου (2000/14/EΚ) και 474-1:2006 +A1:2009 (LwA) db(a) 78 db(a) 94 8

9 A B C D * Στέγαστρο * Κύκλος στροφής εμπρόσθιου μέρους με max περιστροφή μπούμας Y E F Μπαστούνι A B C* C D E F Y 1200 mm mm * Μέγιστο βάθος εκσκαφής G H I J K L M N O P Q R S T* U V* W X mm Ανυψωτική ικανότητα Αυτά τα φορτία δίνονται για μηχάνημα χωρίς κάδο ή ταχυσύνδεσμο με ελαστικές ερπύστριες για 360 ολική περιστροφή του φορτίου. Η ικανότητα χειρισμού αντιστοιχεί στο 75% του φορτίου ανατροπής ή το 87% του υδραυλικού ορίου. Προσοχή: σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 474-5, το μηχάνημα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με βαλβίδα ασφαλείας στη μπουκάλα της μπούμας και δείκτη υπερφόρτωσης (προαιρετικός εξοπλισμός). Έκταση (kg) 1,00 m 1,50 m 2,00 m 2,50 m 3,00 m 3,50 m 4,00 m Max Z mm Z1 1387* 1111* Z3 2003* Z * * mm Z1 1151* 1099* 934* 504* Z3 1610* * Υδραυλικό όριο 9

10 ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Κινητήρας Πλάγια τοποθετημένος χαμηλών εκπομπών ρύπων EPA Tier 4 / EU Stage 3A Volvo πετρελαιοκινητήρας. Σύστημα αυτόματης μείωσης στροφών κινητήρα στο ρελαντί. Φίλτρο αέρος ξηρού τύπου. Ηλεκτρική αντλία πλήρωσης πετρελαίου. Φίλτρο πετρελαίου με διάφανη παγίδα ύδατος / στερεών. Τάπα κένωσης υγρών κάτω από το ντεπόζιτο πετρελαίου. Καπάκι κινητήρα από συνθετικό υλικό. Ηλεκτρικό σύστημα Ηλεκτρικές συνδέσεις και καλωδιώσεις υδατοστεγείς (IP67). Δύο φώτα εργασίας στην έκδοση με κλειστή καμπίνα. Φώς εργασίας στην έκδοση με στέγαστρο Εύκολη πρόσβαση στην ασφαλειοθήκη εσωτερικά της καμπίνας. Υδραυλικό σύστημα Σύστημα αίσθησης φορτίου. Υδραυλικά σερβο-χειριστήρια (joystick) ISO. Έλεγχος περιστροφής μπούμας / βοηθητικών υδραυλικών από κουμπί στο δεξί χειριστήριο. Έλεγχος πορείας εμπρός / πίσω από δύο χειρομοχλούς / ποδοπεντάλ. Βοηθητική υδραυλική εγκατάσταση 2-δρόμων για εξαρτήματα. Προοδευτικός έλεγχος της παροχής από κομβίο στο χειριστήριο. Μπουκάλες μπούμας με τερματική απόσβεση. Μπουκάλες βραχίονα με τερματική απόσβεση. Κάθισμα Υψηλής αντοχής από ύφασμα ή βινύλιο. Καμπίνα (έκδοση κλειστής καμπίνας) Έδραση σε αντικραδασμικές ελαστικές βάσεις. Ρυθμιζόμενη θέρμανση και αερισμός εσωτερικού. Εμπρός ανοιγόμενο εμπρόσθιο παρμπρίζ υποβοηθούμενο από αμορτισέρ. Ανοιγόμενο συρόμενο παράθυρο στο δεξιό μέρος. Παροχή ηχοσυστήματος (προεγκατάσταση καλωδίωσης για ηχοσύστημα, δύο ηχεία και κεραία) Αντιδιαβρωτική προστασία καμπίνας με ηλεκτροφόρηση. Υαλοκαθαριστήρας εμπρός και πίσω. Στιβαρή πόρτα. Δύο πατάκια ξεκούρασης στο δάπεδο της καμπίνας. Δάπεδο εύκολα καθαριζόμενο. Χαμηλές στάθμες θορύβου εσωτερικά της καμπίνας. Όργανα και παρακολούθηση Προειδοποιητικές ενδείξεις για το φίλτρο υδραυλικού και το φίλτρο αέρος. Όργανα: θερμοκρασία ψυκτικού / στάθμη καυσίμου / ωρόμετρο. Προειδοποιητικές ενδείξεις και ηχητικό σήμα στην περίπτωση υψηλής θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού ή χαμηλής πίεσης λαδιού κινητήρα. Εξοπλισμός εκσκαφής: 2,0 m Μονομπλόκ μπούμα. 1,2 m Βραχίονας εκσκαφής. Λεπίδα με σύστημα πλεύσης. Ασφάλεια Και οι δύο εκδόσεις καμπίνας, είναι: Level 1 FOPS (Προστασία από πτώση αντικειμένων) TOPS (Προστασία από ανατροπή). ROPS I (Προστασία από αναποδογύρισμα). Περιμετρική ορατότητα Σύστημα κλειδώματος χειριστηρίων υδραυλικών και πορείας, όταν η αριστερή κονσόλα είναι αναδιπλωμένη κατά την είσοδο στην καμπίνα. Σύστημα ασφαλείας κατά την εκκίνηση: η αριστερή κονσόλα πρέπει να είναι ανασηκωμένη για την εκκίνηση του κινητήρα. Συσσωρευτής πίεσης για επαναφορά εξοπλισμού στο έδαφος με σβηστό κινητήρα. Ζώνη ασφαλείας στο κάθισμα. Μείωση κραδασμών εσωτερικά της καμπίνας. Επίσημη έγκριση Το μηχάνημα συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή οδηγία 2006/42/EΚ Οι εκπομπές θορύβου στο περιβάλλον συμμορφώνονται με την οδηγία 2000/14/EΚ Κραδασμοί στους βραχίονες των χεριών - κραδασμοί σε ολόκληρο το σώμα σε συμμόρφωση με την οδηγία 2002/44/EΚ Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα (EMC) σε συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2004/108/EΚ και τις τροποποιήσεις της. Συσκευή διαχείρισης αντικειμένων σε συμμόρφωση με τα πρότυπα EN και EN ROPS σε συμμόρφωση με τα πρότυπα ISO και SAE J1040. TOPS σε συμμόρφωση με τα πρότυπα ISO και EN OPG 1 σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Εξοπλισμός εργασίας Μακρύς βραχίονας εκσκαφής (1500 mm). Ο μακρύς βραχίονας συνιστάται μόνο για ειδικές εφαρμογές και μειωμένο ειδικό βάρος υλικού. Βαλβίδα ασφαλείας στο κύκλωμα της μπουκάλας της μπούμας και του βραχίονα με δείκτη υπερφόρτωσης. Μονής ή διπλής ενεργείας υδραυλικό κύκλωμα για την χρήση ταχυσύνδεσμου. Κύκλωμα υδραυλικής σφύρας και αρπάγης. Προέκταση υδραυλικής γραμμής. Υδραυλικό κύκλωμα για εξαρτήματα Υδραυλικό κύκλωμα για την λειτουργία αχιβάδας (άνοιγμα / κλείσιμο και περιστροφή) Δεύτερο υδραυλικό κύκλωμα το οποίο χειρίζεται από ηλεκτρο-αναλογικό μπουτόν στο αριστερό χειριστήριο. Πρόσθετος ρυθμιστής για την μέγιστη παροχή στο κύκλωμα του εξαρτήματος. Σύστημα αδειάσματος με απευθείας επιστροφή των λαδιών στο ντεπόζιτο υδραυλικού. Φωτισμός Πρόσθετα προστατευόμενα φώτα κάτω από την μπούμα. Πρόσθετα πίσω φώτα και περιστρεφόμενος φάρος. Περιβαλλοντική προστασία Βιο-διασπώμενο υδραυλικό λάδι: 46, Βιο-διασπώμενο υδραυλικό λάδι για ψυχρά κλίματα: 32, Άνεση Ανοιχτή καμπίνα (στέγαστρο) Κάθισμα από πολυτελές ύφασμά ή βινύλιο, ανώτερης άνεσης με πολλαπλές ρυθμίσεις, υψηλή πλάτη, ζώνη ασφαλείας και κονσόλες χειριστηρίων σε ανάρτηση μαζί με το κάθισμα. Ράδιο (έκδοση κλειστής καμπίνας) Ραδιο-cd (έκδοση κλειστής καμπίνας) Επιλογέας αλλαγής κινήσεων εσωτερικά της καμπίνας. Ασφάλεια Αριστερός και δεξιός καθρέπτης οπίσθιας όψης. Αντικλεπτικό σύστημα. Πιστοποιητικό ασφάλειας βαλβίδων. Επισκευή και συντήρηση Κιτ εργαλείων. Φίλτρανση αέρα 2 σταδίων Διάφορα Επιλογή ειδικής απόχρωσης. (RAL προδιαγραφές) ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Υδραυλική σφύρα και εργαλεία συγκεκριμένων εφαρμογών Νέος ταχυσύνδεσμος Volvo πλήρη σειρά γνήσιων κάδων Volvo - για εκσκαφή - για πρανή 10

11 11

12 volvo construction equipment Τα μηχανήματα της Volvo Construct ion Equip uipmen ment διαφ έρουν. Εί ναι σχεδι διασμ ασμένα,, κατα ατασκε υασμέν μένα και υπο στηρίζ ρίζοντ ονται με διαφορ ετικό τρό πο. Αυτή η διαφορά προέρχεται από μια μηχ ανο λογική κληρο ηρονομ νομιά που αριθμεί πάνω α πό 180 χρόνι α. Μια κληρο νομ ιά που θέτει σε προτεραιότητα τους ανθρώπο υς που πραγμ αγματι ατ κά χρησιμ ιμοπο ιούν τα μηχα νήματα. Που σκέ κέφτε ται πώς να τους βοηθ ήσει να εργάζονται με μεγαλύτερη ασφ άλεια, μεγαλύτε ρη άνεση, μεγαλ γαλύτε ρη παραγω αγωγικ γικότη τητα. Που σκ έφε ται το περιβάλλον μας. Το αποτέλεσμα αυτής της σκέψ ης είν αι μια ολοέν οένα α υξα νόμενη σειρά μηχαν ημάτων και ένα παγ κόσμιο δίκτυο υποστήριξης από ανθρώπους αφοσιωμένου ους ν α σ ας βοηθήσ ήσουν να καταφ ταφέρε τε περισσ ισσότε ότερα. Άνθρωπ οι σε όλο τον κόσμο είναι περήφανοι που χρησι ησιμοπ οιούν μηχανή νήματ α Volvo. Δεν είναι διαθέσ θέσιμα όλα τα προϊόντα σε όλες τις αγορές. Στο πλαίσιο της πολι τική ς συνεχούς βελτίωσης, διατηρ ατηρούμε το δικα ίωμα αλλ αγών στις προδια γραφ ές και το σχεδι ασμό χωρίς προηγ ηγούμε νη ειδοποίηση. η. Στις φωτο γραφίες δεν εικονίζεται κατ ανά νάγκη η τυπική έκδοση του μηχα νήμα τος. Ref. No C Greek CEX Volvo, Global Marketing

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR28, ECR38

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR28, ECR38 More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR28, ECR38 Εξαιρετική άνεση σε έναν εκσκαφέα μηδενικής περιστροφής. Κάντε ευκολότερα τις ολοήμερες εργασίες. Δοκιμάστε τους Volvo ECR28 και ECR38. Είναι εκσκαφείς

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO. EC35c. 3,46-3,59 t 36,3 hp

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO. EC35c. 3,46-3,59 t 36,3 hp ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC35c 3,46-3,59 t 36,3 hp HEADLINE ΚΑΤΑΚΤHΣΤΕ HEADLINE ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. HEADLINE HEADLI. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Πάρτε τον έλεγχο του εκσκαφέα Volvo EC35C και αποκτήστε απόλυτο έλεγχο στη δουλειά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO. ECR28, ecr38. 2.74-3.425 t 18.8-27.3 hp

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO. ECR28, ecr38. 2.74-3.425 t 18.8-27.3 hp ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR28, ecr38 2.74-3.425 t 18.8-27.3 hp ΕξαιρετικΗ Ανεση σε Εναν εκσκαφεα μηδενικης περιστροφης. Κάντε ευκολότερα τις ολοήμερες εργασίες. Δοκιμάστε τους Volvo ECR28 και ECR38. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C Η ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ. Παίρνετε ότι καλύτερο από τη Volvo με τον EC27C μικρό εκσκαφέα. Ο νέας γενιάς κινητήρας, η αυξημένη ισχύς του κάδου

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR48C

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR48C More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR48C ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ. Ο εκσκαφέας μηδενικής περιστροφής Volvo ECR48C είναι εδώ και θα σας καταπλήξει με τις επιδόσεις του, την εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC35C

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC35C More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC35C ΚΑΤΑΚΤΉΣΤΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Πάρτε τον έλεγχο του εκσκαφέα Volvo EC35C και αποκτήστε απόλυτο έλεγχο στη δουλειά σας. Ισχύς και απόδοση εξοικονομούν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR48C t 36.3 hp

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR48C t 36.3 hp ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR48C 4.86-4.99 t 36.3 hp ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ. Ο εκσκαφέας μηδενικής περιστροφής Volvo ECR48C είναι εδώ και θα σας καταπλήξει με τις επιδόσεις του, την εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

E08 Εκσκαφέας. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/excavators/loadxml.html?xmlname=excava... Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm

E08 Εκσκαφέας. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/excavators/loadxml.html?xmlname=excava... Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm Σελίδα 1 από 9 Copyright 2000-2008 Bobcat Europe E08 Εκσκαφέας A4BP 11001 A4BP 99999 28/01/2008 ιαστάσεις Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm (A) Ύψος λεπίδας 220 mm (B) Απόσταση, υπερκατασκευή από γραµµή εδάφους

Διαβάστε περισσότερα

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους Σειρά προϊόντων Σκάψτε πιο βαθιά και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Bobcat! n Κορυφαίες λύσεις συμπαγούς μεγέθους Αντιμετωπίστε με ευκολία εργασίες οικοδομής, κατεδάφισης ή

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L50F

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L50F More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L50F ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Ο ελαστικοφόρος φορτωτής L50F κατασκευάστηκε για να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές εφαρμογές για ασταμάτητη

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί φορτωτές Volvo L30B PRO, L35B PRO. More care. Built in.

Μικροί φορτωτές Volvo L30B PRO, L35B PRO. More care. Built in. Μικροί φορτωτές Volvo L30B PRO, L35B PRO More care. Built in. Ανεβάζοντας την απόδοση και ευελιξία σε νέα επίπεδα. Οι μικροί φορτωτές Volvo και είναι εξοπλισμένοι με απόδοση για να σας δώσουν υψηλές επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L45F

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L45F More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L45F ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. Ο μικρός ελαστικοφόρος φορτωτής L45F της Volvo είναι η πρώτη σας επιλογή για πολύπλευρες αποδόσεις. Συνδυάζει υψηλή σχέση

Διαβάστε περισσότερα

T35120SLMP. Tηλεσκοπικά μηχανήματα χειρισμού Προδιαγραφές. Διαστάσεις

T35120SLMP. Tηλεσκοπικά μηχανήματα χειρισμού Προδιαγραφές. Διαστάσεις Διαστάσεις (A) Συνολικό μήκος (με περόνες) 6789.0 mm (B) Συνολικό μήκος (με σύστημα μεταφοράς) 5584.0 mm (C) Συνολικό μήκος (χωρίς παρελκόμενα) 5461.0 mm (D) Συνολικό μήκος (έως τα εμπρός ελαστικά) 3775.0

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH Ιανουάριος 2013

SALES FLASH Ιανουάριος 2013 SALES FLASH Ιανουάριος 2013 Νέα γενιά φορτωτών Bobcat σειρά 500 Η νέα σειρά 500 φορτωτών της Bobcat συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των compact ελαστικοφόρων φορτωτών με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές. Σειρά προϊόντων

Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές. Σειρά προϊόντων Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές Σειρά προϊόντων Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, λιγότερος κόπος n Αυξήστε την ημερήσια παραγωγικότητά σας Το πλαίσιο κύλισης των συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόρων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ 3 Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

20-30-40-50 (T4 Interim) X5 ΝΕΟ

20-30-40-50 (T4 Interim) X5 ΝΕΟ 20-30-40-50 (T4 Interim) X5 ΝΕΟ Νέα σειρά X5 T4i Πρωτοεμφανιζόμενη το 2012, η σειρά τρακτέρ Χ50 επιστρέφει στην αγορά με την ονομασία Χ5 σύμφωνα με τις προδιαγραφές παραγωγής που πρόσφατα υιοθέτησε η

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com 3 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. BL71, BL71 Plus

More care. Built in. BL71, BL71 Plus More care. Built in. ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO BL71, BL71 Plus ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. Ο Φορτωτής Εκσκαφέας Volvo BL71 αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας έρευνας και εξέλιξης σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΟΡΕΙΟ. Αρ. πεδίλων σε κάθε πλευρά Αρ. κάτω ράουλων κύλισης σε κάθε πλευρά

ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΟΡΕΙΟ. Αρ. πεδίλων σε κάθε πλευρά Αρ. κάτω ράουλων κύλισης σε κάθε πλευρά ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S IN Perkins 854 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 4-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAXXUM TPAKTEP HP

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAXXUM TPAKTEP HP ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAXXUM TPAKTEP 115-150 HP ΜΑΧΧUM, MAXXUM KAI MAXXUM CVX. TΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΤΡΙΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΑΧΧUM. Χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή SAE DIN Perkins / 1204F Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 4-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος,

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. προμήθεια μικρου ερπυστριοφόρου φορτωτή για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας. Προϋπολογισμού: ,00 σε ΕΥΡΩ

Μ Ε Λ Ε Τ Η. προμήθεια μικρου ερπυστριοφόρου φορτωτή για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας. Προϋπολογισμού: ,00 σε ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΤΙΤΛΟΣ: προμήθεια μικρου ερπυστριοφόρου φορτωτή για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος S Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη IN Perkins / 1204 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 4-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του αέρα

Διαβάστε περισσότερα

ARV WISENT. New technology from Flensburg

ARV WISENT. New technology from Flensburg New technology from Flensburg ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ARV WISENT... 4-5 Θάλαμος διακυβέρνησης Τεχνικά δεδομένα Διαστάσεων Τεχνικά δεδομένα Βαρών... 6 Τεχνικά δεδομένα Απόδοσης Τεχνικά δεδομένα Συστήματος τροφοδότησης...

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΕΝΙΚEΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το σκυρόδεµα αποτελείται από τσιµέντο, αµµοχάλικα, νερό, και

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

H MAN έδωσε την πρώτη δημόσια παρουσίαση της νέας μηχανής της ναυαρχίδας των φορτηγών της στην πρόσφατη έκθεση IAA Hanover CV.

H MAN έδωσε την πρώτη δημόσια παρουσίαση της νέας μηχανής της ναυαρχίδας των φορτηγών της στην πρόσφατη έκθεση IAA Hanover CV. Ο κινητήρας με την κωδική ονομασία D3876 θα προσφέρει ιπποδύναμη 520 hp (390 kw), 560 hp (420 kw) και 640 hp (470 kw), ενώ η μέγιστη ροπή που θα παράγεται μεταξύ 930 και 1350 rpm, λέγεται ότι θα καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S DIN Scania DC13 084 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler J1995

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γενική περιγραφή Υπεραυτόµατος ξεµονταριστής µε εξελιγμένο βραχίονα εργαλείων (πιάτο νύχι) ο οποίος καταργεί εντελώς την χρήση του λεβίε, ιδανικός για ελαστικά φορτηγών, λεωφορείων, χωματουργικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S DIN Scania DC13 084 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler J1995

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΆΞΟΝΑΣ & ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΟΡΕΙΟ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΆΞΟΝΑΣ & ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Cummins QSB6.7 Τύπος 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler Ονομαστική J1995 (μικτή) 136,8 kw (183 HP) στις 2000 rpm

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S N UMMNS QS6.7 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 6-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, περτροφοδοτούμενος, του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος S Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη N Perkins / 1204 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 4-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του αέρα τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S DIN ummins QSL9 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler J1995 (μικτή)

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ;

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ; Απαντήσεις στο διαγώνισμα του 6 ου κεφαλαίου 1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; 197 1. τον κινητήριο άξονα ( περιστρέφεται με τις μισές στροφές του στροφάλου για 4-χρονο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S DIN Cummins QSL9 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler J1995 (μικτή)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη S DIN ummins QSL9 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 6-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του αέρα τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS

Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 χωρίς φπα ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 χωρίς φπα ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΡΓΟ: «Προμήθεια ενός τροχοφόρου φορτωτή για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής» Αρ. Μελέτης:

Διαβάστε περισσότερα

Ει δικευμένα Τρακτέρ

Ει δικευμένα Τρακτέρ Ειδικευμένα Τρακτέρ Καλωσήρθες Agricube! Με κομψό σχεδιασμό και με ανανεωμένο στιλ, η νέα σειρά Carraro Agricube Series παρουσιάζεται στην αγορά των εξειδικευμένων τρακτέρ για να δώσει λύσεις στις πολλές

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Υδραυλικό Ελκυστήρας FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων. Καθώς πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

KM 75/40 W Bp Pack. Σάρωθρο πεζού χειριστή, μπαταριοκίνητο. Περιλαμβάνει μπαταρία και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο. Εύκολη συντήρηση

KM 75/40 W Bp Pack. Σάρωθρο πεζού χειριστή, μπαταριοκίνητο. Περιλαμβάνει μπαταρία και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο. Εύκολη συντήρηση Σάρωθρο πεζού χειριστή, μπαταριοκίνητο. Περιλαμβάνει μπαταρία και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο φορτιστή. 1 2 3 4 1 2 Κάδος απορριμμάτων με λαβή Κάδος απορριμμάτων με λαβές σε εσοχή εύκολη αφαίρεση και άδειασμα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S DIN Cummins QSB6.7 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler J1995

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανοκίνητο Υδραυλικό Αναρτώμενο FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑ Α 1 ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΟΜΑ Α 1 ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ Ι.ΚΟΤΤΟΥ & ΡΑΛΛΗ 14452 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΛ : 2132012900 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β Ενδεικτικές εργασίες επισκευής και συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (IΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα Ημερομηνία Ώρα εξέτασης

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S N ummins QS6.7 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler 1995 (μικτή)

Διαβάστε περισσότερα

Μην ψάχνετε για δείκτη στάθμης λιπαντικού στην νέα γενιά συστημάτων λίπανσης!

Μην ψάχνετε για δείκτη στάθμης λιπαντικού στην νέα γενιά συστημάτων λίπανσης! Μην ψάχνετε για δείκτη στάθμης λιπαντικού στην νέα γενιά συστημάτων λίπανσης! Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές σήμερα, ιδιαίτερα στα νέα ακριβά μοντέλα της μάρκας τους χρησιμοποιούν νέα συστήματα λίπανσης

Διαβάστε περισσότερα

talia GREEN SYStEm hp

talia GREEN SYStEm hp CONDENSING ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ BOILERS talia GREEN SYStEm hp 85-100 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ Η σειρά λεβήτων υψηλής ισχύος της chaffoteaux τώρα επεκτείνεται στις εκδόσεις 85 και 100. Ο talia Green System hp

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) Τα επιδαπέδια SERVER-RACK Εσωτερικού Χώρου παρέχουν υψηλή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Υδραυλικό σύστημα 2018 Αναρτώμενο FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI Power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΆΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ): προαιρετικά ΦΟΡΕΙΟ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΆΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ): προαιρετικά ΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη S IN ummins QS6.7 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 6-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του αέρα τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

Εργονομία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σχεδιασμός Εσωτερικό Καθίσματα Αποθήκευση Ανάρτηση Καμπίνας Ορατότητα Αερισμός Φωτισμός Πλατφόρμα Κύρια σημεία.

Εργονομία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σχεδιασμός Εσωτερικό Καθίσματα Αποθήκευση Ανάρτηση Καμπίνας Ορατότητα Αερισμός Φωτισμός Πλατφόρμα Κύρια σημεία. Εργονομία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σχεδιασμός Εσωτερικό Καθίσματα Αποθήκευση Ανάρτηση Καμπίνας Ορατότητα Αερισμός Φωτισμός Πλατφόρμα Κύρια σημεία > 1 of 47 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Κατασκευή καμπίνας ασφαλείας με 4 κολώνες για προστασία

Διαβάστε περισσότερα

T190/T190H Μίνι ερπυστριοφόρ φορτωτ

T190/T190H Μίνι ερπυστριοφόρ φορτωτ Copyright 2000-2008 Bobcat Europe Σελίδα 1 από 9 T190/T190H Μίνι ερπυστριοφόρ φορτωτ 5317 11001 5317 ιαστάσεις (C) Γωνία Αναχώρησης 30 Θέση µεταφοράς υλικών 167 mm (L) Γωνία εκφόρτωσης σε µέγιστο ύψος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΆΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ): προαιρετικά ΦΟΡΕΙΟ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΆΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ): προαιρετικά ΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη S DN ummins QS6.7 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 6-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του αέρα τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προδιαγραφή για θερμομαγνητικούς διακόπτες ABB MS

Τεχνική Προδιαγραφή για θερμομαγνητικούς διακόπτες ABB MS Τεχνική Προδιαγραφή για ABB MS Περιεχόμενα 1. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί διακόπτες προστασίας κινητήρων-ms132... 2 2. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί διακόπτες προστασίας κινητήρων-ms116... 4 3. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΆΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ): προαιρετικά ΦΟΡΕΙΟ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΆΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ): προαιρετικά ΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη S DN ummins QSB6.7 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 6-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του αέρα τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Τεχνολογία και Ηλεκτρολογία/Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S IN Perkins / 1204-44TN 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler 1995

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S N ummins QS6.7 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler J1995 (μικτή)

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά οχήματα συλλέκτη

Ειδικά οχήματα συλλέκτη Ειδικά οχήματα συλλέκτη ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και

Διαβάστε περισσότερα

UNIT INJECTOR SYSTEM ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DIESEL

UNIT INJECTOR SYSTEM ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DIESEL ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DIESEL 1 Από την παλιά στη νέα εποχή Από τους συμβατικούς στους σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DIESEL 2 Rudolf Diesel 1858-1913 Κατοχύρωσε την εφεύρεσή του το 1892 Ο πρώτος λειτουργήσιμος

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

FIRE COMMANDER. Nέα Τεχνολογία από το Flensburg

FIRE COMMANDER. Nέα Τεχνολογία από το Flensburg Nέα Τεχνολογία από το Flensburg Ερπυστριοφόρο όχημα Βασισμένο στο άρμα μάχης τύπου Leopard 1... 3 Τεχνικές Προδιαγραφές... 3 Εφοδιασμός από δύο δοχεία... 4 Τέσσερις εναλλακτικοί τρόποι κατάσβεσης... 4

Διαβάστε περισσότερα

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Υβριδικο Vlv FE υβριδικο vlv FE Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Κινητηρας D7F Eur 5 Κινητήρας ντίζελ με παράλληλο υβριδικό Ροπή 3 2 1 Σ.Α.Λ. 1. Ηλεκτροκινητήρας 2. Πετρελαιοκινητήρας 3. Υβριδική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ Οι παρακάτω πληροφορίες θα πρέπει να διαβαστούν σε συνδυασμό με το Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη Range Rover (LRL 34 02 61 131). Πρόκειται για συμπληρωματικές πληροφορίες που δεν ήταν διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

S100 Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname...

S100 Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname... Σελίδα 1 από 9 Copyright 2000-2008 Bobcat Europe S100 Μίνι φορτωτής A8ET 11001 A8ET 99999 08/05/2007 ιαστάσεις (C) Μέγιστη γωνία εκκίνησης 25 Θέση µεταφοράς υλικών 234 mm (L) Γωνία εκφόρτωσης σε µέγιστο

Διαβάστε περισσότερα

30AWH AquaSnap Reversible

30AWH AquaSnap Reversible Προδιαγραφές γραμμένες με πλάγια γράμματα (italic), θα πρέπει να θεωρηθούν ως κύριες απαιτήσεις. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η αερόψυκτη αντλία θερμότητας θα είναι ενιαίου τύπου (monoblock), θα συναρμολογείται

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας προμήθειας διαφόρων εργαλείων πρασίνου ΔΕ Εχεδώρου Δήμου Δέλτα, προϋπολογισμού 9.298,80 ευρώ με ΦΠΑ, με απευθείας ανάθεση.

ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας προμήθειας διαφόρων εργαλείων πρασίνου ΔΕ Εχεδώρου Δήμου Δέλτα, προϋπολογισμού 9.298,80 ευρώ με ΦΠΑ, με απευθείας ανάθεση. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σίνδος, O8 Ιουλίου 2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Απόφ.: 704 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Αρ. Πρωτ.: 21254 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση: Νικ. Πλαστήρα 13 Σίνδος Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN Περιμετρικός οπτικός έλεγχος. Είναι απαραίτητο πριν οδηγήσουμε το αστικό λεωφορείο να κάνουμε ένα οπτικό έλεγχο γύρω από το όχημα.αυτός ο

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/51012/FD με FSG-Drive

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/51012/FD με FSG-Drive Decanting centrifuges - Standard HILLER Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/51012/FD με FSG-Drive Περιγραφή Το φυγοκεντρικό decanter για την παραγωγή ελαιολάδου αποτελείται από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΟ : Προμήθεια δικύκλων Ηράκλειο 25 / / 20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Σκοπός Οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ 10 12 7 9 4 3 2 6 11 1 5 1. Εξωτερική μονάδα 7. Προσαγωγή ζεστού νερού χρήσης 8. Χειριστήριο ελέγχου με τον εβδομαδιαίο προγραμματιστή 3. Δοχείο ζεστού νερού χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

S70 Μίνι φορτωτ. ιαστάσεις.

S70 Μίνι φορτωτ. ιαστάσεις. Σελίδα 1 από 8 Copyright 2000-2008 Bobcat Europe S70 Μίνι φορτωτ A3W7 11001 A3W7 14/0 ιαστάσεις (A) Ύψος λειτουργίας 3131 mm (B) Ύψος µε καµπίνα χειριστή 1814 mm (C) Γωνία Αναχώρησης 25 (D) Ελάχιστο ύψος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας προμήθειας διαφόρων εργαλείων πρασίνου ΔΕ Χαλάστρας Δήμου Δέλτα, προϋπολογισμού 4.938,45 ευρώ με ΦΠΑ, με απευθείας ανάθεση.

ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας προμήθειας διαφόρων εργαλείων πρασίνου ΔΕ Χαλάστρας Δήμου Δέλτα, προϋπολογισμού 4.938,45 ευρώ με ΦΠΑ, με απευθείας ανάθεση. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σίνδος, 08 Ιουλίου 2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Απόφ.: 703 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Αρ. Πρωτ.: 21252 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση: Νικ. Πλαστήρα 13 Σίνδος Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Αξιόπιστα & ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα.

Αξιόπιστα & ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα. Αξιόπιστα & ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα. Αναρτώμενες Δισκοσβάρνες SmartDisc Το SmartDisc είναι η νέα γενιά αναρτώμενης ή συρόμενης δισκοσβάρνας, με ανεξάρτητους δίσκους με την χρήση της οποίας επιτυγχάνεται

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοί Ρ01ΧΧ και Ρ02ΧΧ

Κωδικοί Ρ01ΧΧ και Ρ02ΧΧ Κωδικοί Ρ01ΧΧ και Ρ02ΧΧ κωδικός P0010 P0011 P0012 P0013 P0014 P0015 P0020 P0021 P0022 P0023 P0065 P0066 P0067 P0100 P0101 P0102 P0103 P0105 Περιγραφή βλάβης - εξάρτημα Πλευρά 1, Ρύθμιση εκκεντροφόρου Πλευρά

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Innov Inn oven ens s ADV ADVANCE ANCE Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας >>> >> Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης και ασφαλείας Σημαντικές οδηγίες Σημαντικές οδηγίες και προφυλάξεις είναι πάνω στο εργαλείο σας

Διαβάστε περισσότερα

talia GREEN SYStEm hp 45-65

talia GREEN SYStEm hp 45-65 ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ talia GREEN SYStEm hp 45-65 O ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΧΥ Με την θερμαντική ισχύ των 45 ή 65 kw, o talia Green System hp είναι η καλύτερη λύση για μεγάλες κτηριακές

Διαβάστε περισσότερα