CSI CRM Platform Αυγουστος, 2014

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "CSI CRM Platform Αυγουστος, 2014"

Transcript

1 CSI CRM Platform Αυγουστος, 2014

2 Εισαγωγή στη CSI CRM Platform H CSI CRM Platform είναι η πρώτη πλατφόρμα, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λειτουργίας διαχείρισης στις τράπεζες χρηματοδότησης αγοράς αυτοκινήτων και μοτροσυκλετών. Η πλατφόρμα, αποτελεί το ιδανικο περιβάλλον εργασίας για την τραπεζική αγορά, αφού παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για ασφαλή, γρήγορη, εύκολη και ολοκληρωμένη διαχείριση των εργασιών του τομέα δανείων αυτοκινήτων. Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο κάθε τράπεζα χρηματοδότησης, τρέχει την ροή εργασιών της, η πλατφόρμα μπορεί να προσαρμοστεί στις εκάστοτε ανάγκες. H CSI CRM Platform προσφέρει διάφορες λειτουργικότητες που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο του front όσο και το backoffice, όπως επίσης και τους ρόλους των managers. Εμπεριέχοντας σύγχρονες τεχνολογίες, βοηθά στην ανάλυση του χαρτοφυλακίου και στον ορισμό της αναγκαίας πολιτικής και των κανόνων της, ώστε μέσω αυτοματοποιημένων ροών και διαδικασιών, να επιτευχθούν η αύξηση της παραγωγικότητας και εν τέλει η κερδοφορία. H CSI CRM Platformυποστηρίζει και επικοινωνεί με τις πλέον γνωστές και διαδεδομένες databases, όπως π.χ. AS/400, DB2,ORACLE,SYBASE,MSSQL,MYSQL, ACCESS,ERP SAP, ERP ATLANTIS, ΩMEGA,EXCEL, ETC.

3 Η πλατφόρμα ενσωματώνει όλα τα απαραίτητα interfaces για ανταλλαγή δεδομένων με όλες τις προαναφερόμενες databases. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα για ανταλλαγή δεδομένων on line real time. Μέσω αυτών των interfaces το σύστημα διαχειρίζεται λογαριασμούς και δεδομένα, σχεδόν όλων των Τραπεζών, Εταιρειών τηλεφωνίας (σταθερής κινητής),ασφαλιστικών εταιρειών, εταιρείες Leasing κ.α. H εισαγωγική οθόνη στην πλατφόρμα Ο χειριστης πρέπει να πληκτρολογήσει το username και το password H CSI CRM Platform υποστηρίζει LDAP integration Βασισμένη στο MSSQL authentication, προσφέρει υψηλού επιπέδου ασφάλεια.

4 Βασικό μενού επιλογών της CSI CRM Platform Ανάλογα με τον ρόλο κάθε χρήστη ενεργοποιούνται η όχι τα πλήκτρα επιλογής. Πλήρως παραμετροποιήσιμη λύση Φιλικό και εύκολο περιβάλλον εργασίας. Η CSI CRM Platform συνδυάζει την ευελιξία και τις προηγμένες τεχνολογικά διαδικασίες επεξεργασίας, επιτυγχάνοντας τα βέλτιστα αποτελέσματα γρήγορα και εύκολα. Κατηγοριοποίηση των λειτουργικών ενοτήτων για ευκολότερη επεξεργασία Αυτοματοποιημένες ροές μέσω (action center, rules center, assign portfolio) Λειτουργικότητες επικοινωνίας μέσω (Letterr shop, contact center, dialer, sms gateway)

5 Admin Set Up Ο Διαχειριστής του συστήματος μπορεί να ορίσει τους χρήστες και τα δικαιώματα τους μέσω του Admin Set Up Option Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας Groups, Users and Roles (Front, Backoffice, Credit Officers, Underwriting users etc) Υποστηρίζει τη λειτουργικότητα του Single Sign on Συμβατό με LDAP

6 Υπάρχουν 8 διαφορετικά χαρακτηριστικά για τους χρήστες. a. Οργανισμός b. Τμήματα εργασίας c. Επίπεδοι χρήστη d. Groups e. Δικαιώματα χρήστη f. Χρήστες g. Εξωτερικοί χρήστες h. Κλειδωμένοι Χρήστες Υπάρχουν επίσης 7 υποκατηγορίες χαρακτηριστικών, οι οποίες προσδίδουν στους χειριστές επί πλέον ιδιότητες και ρόλους για την εργασία τους (π.χ. dialer roles CTI enable, CTIinbound,etc).

7 Data Set Up Η επιλογή DATA SET UP παρέχει τη δυνατότητα της παραμερτεοποίησης των βηθητικών πινάκων της πλατφόρμας. Μόνο εξουσιοδοτημένοι χειριστές έχουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη επιλογή. Παρακάτω παρουσιάζεται ένα παράδειγμα από αυτούς τους πίνακες Προϊόντα ( τύποι & περιγραφές) Ετοιμες σημειώσεις. Τύποι διευθύνσεων, fax, s, τηλεφώνων. Δίκτυο συνεργατών και τιμολογιακή πολιτική (dealers, κ.ο.κ)

8 Εξωτερικοί χειριστές Κατάσταση οχημάτων, χώροι parking κ.ο.κ Εξωτερικα συνεργαζόμενα δικηγορικά γραφεία. Πολιτική αναθέσεων.

9 Ακινησία αυτοκινήτων (status) Συνεργαζόμενες Τράπεζες Δικηγορικά έγγραφα - Εξώδικα Δικαστικοί επιμελητές.

10 Action Center H CompuCare, από το 1997, εισήγαγε την έννοια των κωδικών ενέργειας στα CRM Systems. Κάθε ενέργεια των χειριστών εισάγεται κωδικοποιημένη στο σύστημα. Αυτή η κωδικοποίηση βοηθά το σύστημα να χρησιμοποιεί αυτοματισμούς και αλληλουχίες ενεργειων, όπως π.χ. ειδοποιήσεις, επόμενη ενέργεια κλπ. Η CSI CRM Platform χρησιμοποιώντας προσχεδιασμένους κωδικούς ενέργειας, βοηθά κάθε τμήμα χωριστά, να αυξήσει την παραγωγικότητα του. Ο διαχειριστής του συστήματος, έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει, τροποποιήσει και σβήσει τους κωδικούς ενέργειας, βοηθώντας έτσι τους χειριστές στην καθημερινή τους εργασία. Το σύστημα υποστηρίζει 2 επίπεδα κωδικών ενέργειας. Ο συνδυασμός τους δημιουργεί τελικά τον κωδικό ενέργειας που χρησιμοποιεί ο κάθε χειριστής. Οι κωδικοί ενέργειας βασισμένοι στη δενδρική δομή, αποτελούνται από τον κορμό (πρωτεύων κωδικός ενέργειας) και από τα κλαδιά (δευτερεύοντες κωδικοί ενέργειας). Δεδομένου ότι υπάρχει δυνατότητα, δημιουργίας κωδικών ενέργειας, είναι ευνόητο ότι καλύπτεται όλο το φάσμα των πιθανών συνδυασμών και καλύπτονται έτσι, όλα τα τμήματα του κάθε οργανισμού. Σαν αποτέλεσμα αυτού είναι η αύξηση της παραγωγικότητας με ταυτόχρονη μείωση του κόστους εργασίας κάθε διαφορετικού τμήματος όπως (front office, back office, collection κλπ).

11 Αυτό αποτελεί το πλέον βασικό πλεονέκτημα της CSI CRM Platform. Λόγω της δυνατότητας παραμετροποίησης του συστήματος, το action center αποτελεί βασικότατο πλεονέκτημα αφού η παραμετροποίηση των κωδικών ενέργειας, καλύπτει με τον πληρέστερο τρόπο, τις απαιτήσεις όλων των διαφορετικών τμημάτων. Στην οθόνη διαχείρισης των κωδικών ενέργειας, ο διαχειριστής έχει την δυνατότητα να προσδώσει και επί πλέον χαρακτηριστικά σε κάθε κωδικό ενέργειας, ούτως ώστε να μπορέσει να χαρακτηρίσει όσο το δυνατόν καλύτερα αυτό τον κωδικό και τις λειτουργικές του δυνατότητες.

12 Αρχικά ο διαχειριστής πρέπει να δημιουργήσει τους πρωτεύοντες κωδικούς ενέργειας, δίνοντας έναν 3ψηφιο κωδικό, την ονομασία του και την περιγραφή του.. Κατόπιν ο διαχειριστής, μπορεί με τον ίδιο τρόπο να δημιουργήσει τους δευτερεύοντες κωδικούς ενέργειας.

13 Τέλος ο διαχειριστής πρέπει να δημιουργήσει τον συνδυασμό πρωτεύοντων και δευτερευόντων κωδικών, και άρα των τελικό κωδικό ενέργειας, όπως επίσης την αλληλουχία αυτών, εφόσον το επιθυμεί.

14 Εκτός από τη χρήση των κωδικών ενέργειας, η CompuCare ήδη από το 1997, εισήγαγε την έννοια του Queue στα CRM Systems. Το Queue list είναι ένας μηχανισμός ο οποίος αυτοματοποιημένα εμφανίζει στην οθόνη του κάθε χειριστή, τον πελάτη ή την υπόθεση με την οποία πρέπει να ασχοληθεί και επίσης την επόμενη ενέργεια που πρέπει να κάνει Όπως (π.χ. τηλέφωνο στον πελάτη, αποστολή , αποστολή fax, εκτύπωση επιστολών, επιστολές κτλ) Αυτή η αυτοματοποιημένη λειτουργία, προσφέρει στον κάθε χειριστή το πλεονέκτημα του ότι δεν απαιτείται να θυμάται τι πρέπει να κάνει. Ετσι επιτυγχάνεται ο πολλαπλασιασμός των επικοινωνιών του χειριστή με τους πελάτες, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας τους στη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα στον διαχειριστή, ανάλογα με την επιθυμία του, να δημιουργεί και να διαφοροποιει μέσα στην ημέρα, on line real time, τους κανόνες ροής της Queue list, προσαρμόζοντας την πολιτική της εργασίας, ανάλογα με τους στόχους που ορίζονται.υπάρχουν διάφορα κριτήρια τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει για αυτό το σκοπό.

15 Contact Center Η επιλογή CONTACT CENTER δίνει τη δυνατότητα να στον διαχειριστή να δημιουργήσει και να παραμετροποιήσει τους τρόπους με τους οποίους θα επικοινωνούν οι χειριστές με τους πελάτες. Οι βασικοί τρόποι επικοινωνίας αναφέρονται παρακάτω: A) Σύνδεση με το τηλεφωνικό κέντρο για αυτοματοποίηση των τηλ.κλήσεων.* B) SMS. Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα μαζικής αποστολής SMS σε λίστα πελατών, με την χρήση εφαρμογής SMS ή μέσω WEB. Ο διαχειριστής του συστήματος επιλέγει όποιον από τους δύο τρόπους.** C) Αποστολή . Μπορεί να δημιουργεί κανόνες αποστολής σε πελάτες από έναν λογαριασμό (π.χ. Τράπεζα Εισπρακτικό τμήμα Νομική υπηρεσία κλπ). Επιπροσθέτως ο διαχειριστής ή ο επικεφαλής κάθε τμήματος μπορεί να δημιουργήσει λίστα αποδεκτών για αυτόματη αποστολή με , εκτυπώσεων που μπορεί να ενδιαφέρουν.*** D)Αποστολή FAX. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας και αποστολής FAX, μέσω FAX Server.**** E) Επιστολές. Ο διαχειριστής έχει δυνατότητα να δημιουργεί επεξεργάζεται, διευθύνσεις πελατών στις οποίες θα αποστέλλεται η αλληλογραφία (π.χ. statements, ενημερώσεςι πληρωμών, επιστολές ενημέρωσης κλπ). Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης barcode και voucher εταιρειών μεταφοράς αλληλογραφίας.

16 Προαπαιτούμενα * Τηλεφωνικό κέντρο με σύνδεση Ethernet & TAPI drivers ** SMS Gateway ή το σύστημα της CompuCare SMS Communication Server *** Exchange ή server ή λογαριασμός σε κάποιον πάροχο. **** Fax server ή μηχάνημα Fax με σύνδεση στο δίκτυο της εταιρείας.

17 Rules Center Το κέντρο δημιουργίας ρόλων, αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά εργαλεία της CSI CRM Platform. Με την χρήση διαφόρων κριτηρίων και ανάλογα με τον στόχο του κάθε τμήματος εργασίας, μπορούν να δημιουργηθούν οι ρόλοι εργασίας. Ετσι μπορούν να δημιουργηθούν πολλοί και διαφορετικοί μεταξύ τους ρόλοι εργασίας, όπως π.χ. για το front end, back office, collections, credit officers, underwriters κλπ. Στο παράδειγμα της οθόνης που ακολουθεί, υπάρχουν κριτήρια που αφορούν στο τμήμα είσπραξης οφειλών. Ο διαχειριστής μπορεί να δημιουργήσει την ηλεκτρονική λίστα των υποθέσεων που θα επεξεργαστούν είτε group χειριστών είτε μεμονωμένοι χρήστες είτε και τα δύο ταυτόχρονα. Η ηλεκτρονική λίστα μπορεί να διαμορφωθεί με σταθερά κριτήρια αλλά επίσης και με παραμετροποίηση αυτών. Υπάρχει δυαντότητα δημιουργίας κανόνων που υποστηρίζουν αλληλουχία ενεργειών, όπως επίσης και σημαντικών ενημερώσεων.με τη χρήση της αλληλουχίας ενεργειών, λειτουργούν αυτοματοποιημένα οι διαδικασίες επεξεργασίας του χαρτοφυλακίου.

18

19 Assign Portfolio Η CSI CRM Platform παρέχει τη δυνατότητα λειτουργίας και με την χρήση εξωτερικών συνεργατών, είτε εταιρειών είτε μεμονωμένων χειριστών. Αυτό μπορεί να υλοποιηθεί μέσω της χρήσης του Assign Portfolio. Ο διαχειριστής μπορεί να διαχωρίσει το χαρτοφυλάκιου σε τομείς, με τη χρήση διαφόρων κριτηρίων και να αναθέση αυτά σε εξωτερικούς συνεργάτες. Ολη η διαδικασία επεξεργασίας του ανατεθειμένου χαρτοφυλακίου, μπορεί, εφόσον το επιθυμεί ο διαχειριστής, να παρακολουθείται on line real time ή και με ανταλλαγή αρχείων. Με αυτόν τον τρόπο, η CSI CRM Platform επιτυγχάνει την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του λειτουργικού κόστους. Επίσης η CSI CRM Platform, μέσω αυτής της επιλογής, παρέχει τη δυνατότητα διαχείρισης της τιμολόγησης των υπηρεσιών των εξωτερικών συνεργατών και της άμεσης ενημέρωσης του λογιστηρίου της επιχείρησης.

20 Όπως προαναφέρθηκε, η CSI CRM Platform, εφόσον δεν έχει επιλεγεί η on line real time σύνδεση των εξωτερικών συνεργατών, παρέχει τη δυνατότητα της ανταλλαγής δεδομένων με χρηση αρχείων. Η διαδικασία αυτή υποστηρίζεται μέσω της παραπάνω οθόνης.

21 M.I.S. Center Αυτή η επιλογή αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά πλεονετήματα της CSI CRM Platform. Όπως κάθε σύγχρονο και υψηλού τεχνολογικού επιπέδου σύστημα, η CSI CRM Platform, προσφέρει αρκετά σημαντικά προκαθορισμένα reports, τα οποία ενημερώνουν τους διαχειριστές και τους χειριστές, άμεσα ευέλικτα και γρήγορα για τα ερωτήματα που έχουν υποβάλει στο σύστημα. Ετσι, μετά από ανάλυση και μελέτη των αποτελεσμάτων μπορεί γρήγορα και αξιόπιστα να αναπροσαρμοστεί η διαδικασία ροής της κάθε εργασίας, με προφανή σοβαρά αποτελέσματα. Είναι ευνόητο ότι, όλες οι προκαθορισμένες αναφορές της CSI CRM Platform, προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του κάθε νέου πελάτη, κατά την διαδικασία νέας εγκατάστασης. Ένα επίσης σημαντικό πλεονέκτημα της CSI CRM Platform είναι, ο ενσωματωμένος query generator, ο οποίος δίνει την δυνατότητα σε κάθε εξουσιοδοτημένο χειριστή, να δημιουργήσει τις δικές του αναφορές, εκτός των προβλεπομένων, εύκολα και γρήγορα. Tο M.I.S. center, εξάγει όλες τις αναφορές και τα αποτελέσματα τους, αναλόγως του περιεχομένου τους, σε MS Word και MS Excel format, ούτως ώστε οι χειριστές, να μπορούν να τα σώσουν για μελλοντική χρήση. Το βασικό μενού του M.I.S. center, εμφανίζεται στην παρακάτω σελίδα.

22 Οι χειριστές μπορούν στην αριστερή περιοχή της οθόνης, να επιλέξουν το report που τους ενδιαφέρει και κατόπιν να χρησιμοποιήσουν στο δεξιό μέρος τα κριτήρια που επιθυμούν, για να εξαχθεί το report. Δείγματα Reports

23 Report 1

24 Report 2

25 Letter Shop Η επιλογή LETTER SHOP παρέχει τη δυνατότητα, δημιουργίας επιστολών και εγγράφων κάθε μορφής και περιεχομένου, για αποστολή τους στους πελάες (π.χ. ενημερωτικές επιστολές, πληρωμές δόσεων, ιμλόγια, εξώδικα, διατεγές πληρωμής κλπ) Όλα τα υποδείγματα επιστολών μπορούν να παραμετροποιηθούν από τους εξουσιοδοτημένους χειριστές. Όλα τα έγγραφα που δημιουργούνται είναι σε MS Word format

26 Διαχείριση Πελατών Αυτή η επιλογή αποτελεί την κεντρική διαχείριση των πελατών της εταιρείας. Με τη χρήση αυτής της επιλογής οι χειριστές μπορούν να καταχωρήσουν και να επεξεργαστούν όλα τα δεδομένα του πελάτη, ώστε να διαμορφώσουν το αντίστοιχο προφίλ. Την πρώτη φορά που ο πελάτης επισκέπτεται το κατάστημα ή τον συνεργαζόμενο dealer (πώληση- service), οι front office χειριστές πρέπει να δημιουργήοσυν το profile του πελάτη και να το κρατούν ενημερωμένο κάθε φορά που πελάτης δηλώνει κάποια αλλαγή στα δεδομένα του. Η διαχείριση του πελάτη αποτελείται από2 βασικά modules: a. Υποψήφιος Πελάτης /Επίσκεψη σε Showroom b. Νέος / Υπάρχων Πελάτης (Πωλήσεις και Services) Οι βασικές λειτουργικότητες του συστήματος είναι οι παρακάτω: Συλλογή δεδομένων σχετικά με τις πιθανές προοπτικές των πελατών και την δυνατότητα για follow-up. Συλλογή δεδομένων σχετικά με τις διελεύσεις των πελατών. Συντήρηση των ιστορικών δεδομένων από την επισκεψιμότητα των πελατών, στο δίκτυο της εκάστοτε εταιρείας. Πελατοκεντρική διαχείριση και εξαγωγή αποτελεσμάτων μέσω πολλαπλών αναφορών. Παρακολούθηση και μέτρηση όλων των φάσεων επισκέψεων των πελατών στο δίκτυο, όπως και οι αιτίες αυτών π.χ.:αριθ.επισκέψεων, Test Drives, μοντέλα ενδιαφέροντος, αίτηση δανείου κλπ. Παρακολούθηση και μέτρηση δεδομένων σχετικά με τις διελεύσεις.

27 Ταυτόχρονα το σύστημα, CSI CRM Platform, παρέχει τη δυνατότητα καταγραφής των δεδομένων των πελατών οι οποίοι επισκέπτονται το δίκτυο της Τράπεζας. Επί πλέον παρέχεται η δυνατότητα μεταβολής των δεδομένων αυτών μέσω των διελεύσεων των πελατών, μέσω των παρακάτω διαδικασιών. Εποπτεία όλου του κύκλου πωλήσεων. Εξαγωγή στατιστικών όλων των φάσεων της διαδικασίας πωλήσεων (Test Drives, Παραγγελίες, αιτήσεις δανείων, κλπ). Δυνατότητα διασύνδεσης και επικοινωνίας με κεντρικό σύστημα τράπεζας. Κωδικοποίηση και χαρακτηρισμός πελατών βάσει κριτηρίων πιστότητας κλπ Αμεσος εντοπισμός των διαδικασιών που χρειάζονται βελτιστοποίηση Βελτιστοποίηση των χαρακτηριστικών που χαρακτηρίζουν τους πελάτες, για καλύτερη και πιο αποτελεσματική χάραξη στρατηγικής της επικοινωνίας.

28 Loan Application Μέσω αυτής της επιλογής, οι χειριστές του front office, έχουν όλες τις απαιτούμενες λειτουργικότητες, προκειμένου να διαχειριστούν τις αιτήσεις των δανείων που επιθυμεί οποιοσδήποτε υποψήφιος πελάτης, είτε πρόκειται για αυτοκίνητο είτε πρόκειται για μοτοσυκλέτα. Οι πελάτες πρέπει να δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και το τμήμα front office, να καταχωρήσει την αίτηση δανείου. Υπάρχει μια διαδικασία ροής, η οποία προωθεί το αίτημα δανείου στα τμήματα πιστωτικού ελέγχου και βαθμολόγησης των δεδομένων του υποψήφιου δανειολήπτη, ώστε να γίνουν τα επόμενα βήματα, έγκρισης του δανείου. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, το τμήμα front office, φροντίζει για την συλλογή και προώθηση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών, για κάθε ένα υποψήφιο πελάτη χωριστα. Το σύστημα, διαθέτει αυτοματοποιημένες λειτουργικότητες για να ενημερώνει κάθε dealer χωριστά, μέσω SMS. , FAX, Phone call και επιστολή, σχετικά με όλα τα εκκρεμή έγγραφα του κάθε πελάτη. Μέσω αυτής της διαδικασίας, εγκρίνεται η εκταμιεύση του δανείου, αφού έχει ολοκληρωθεί η συλλογή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών. Εκτός των δανείων σε ιδιώτες, το σύστημα διαχειρίζεται επίσης τις αιτήσεις εταιρειών και εταιρειών χρονομίσθωσης, αφού υποστηρίζει όλα τα επι πλέον έγγραφα που απαιτούνται από αυτές.

29

30 Εγκριση Δανείων - δοσολόγιο Σε περίπτωση που η αίτηση δανείου έχει εγκριθεί, το σύστημα αυτομάτως παράγει όλα τα απαραίτητα αρχεία και έντυπα και ενημερώνει μέσω διαφόρων τρόπων τον πελάτη, σχετικά με αυτή την επεξεργασία. Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε εγκατάστασης του συστήματος, υπάρχουν τροποποιήσεις, προσθήκες, αλλαγές που γίνονται κάθε φορά στη φάση της παραμετροποίησης του συστήματος. Αυτή η διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει ευθύς αμέσως με την συμφωνία των δύο μερών, σχετικά με την έναρξη του project.

31 H ενημέρωση του front office, σχετικά με την έγκριση κάθε δανείου γίνεται μέσω queue, το οποίο τρέχει και ενημερώνει τους χειριστές για τα εγκεκριμένα δάνεια και τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Σε αυτή τη λίστα εμφανίζονται όλα τα δάνεια ανεξαρτήτως του status στο οποίο βρίσκονται (approved-rejected), ούτως ώστε να έχουν οι χειριστές πλήρη εικόνα του χαρτοφυλακίου. Σύμφωνα με τη διαδικασία του συστήματος, όταν ένα δάνειο εγκριθεί, η CSI CRM Platform, τρέχει αυτομάτως όλες τις επόμενες ενέργειες που απαιτούνται, όπως π.χ. εκτύπωση των συμβάσεων του δανείου, ενημερωτική επιστολή στον πελάτη, πρόγραμμα πληρωμών κλπ.

32 Collection Transactions Το Collection Transactions, αποτελεί από μόνο του, μία ολοκληρωμένη και ξεχωριστή ενότητα προγραμμάτων διαχείρισης όλου του κυκλώματος διαχείρισης των εισπράξεων των απαιτήσεων της Τράπεζας. Ιδιαίτερα κατά την περίπτωση που δεν έχουν γίνει οι πληρωμές των δόσεων των δανείων, εντός του ορισμένου χρονικού ορίου, το σύστημα δημιουργεί ηλεκτρονική λίστα που περιλαμβάνει όλες τις ληξιπρόθεσμες συμβάσεις. Και εμφανίζει αυτομάτως αυτές στην οθόνη των εντεταλμένων χειριστών. Η CompuCare, ήδη από το 1997, έχει εισάγει, την ιδέα της κατάταξης σε bucket των ληξιπρόθεσμων συμβάσεων στα Collection συστήματα. Ετσι, το Collection Transactions module της CSI CRM Platform, διαχειρίζεται όλα τα ληξιπρόθεσμα δάνεια, σύμφωνα με τον κανόνα των buckets. O κανόνας των buckets βασίζεται στην παρακάτω λογική. 1 ο Ημέρες καθυστέρησης ο Ημέρες καθυστέρησης ο Ημέρες καθυστέρησης κοκ Αυτή η μεθοδολογία υποστηρίζει τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου, παρέχοντας σε κάθε χειριστή του τμήματος εισπράξεων, κάθε αναγκαία πληροφορία σχετικά με τον οφειλέτη. Στη βασική οθόνη του Collection transactions module, υπάρχουν διάφορες χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες βοηθούν τους χειριστές να επικοινωνήσουν με τους οφειλέτες και να αποσπάσουν την υπόσχεση πληρωμής.

33 Με τη χρήση των κωδικών ενέργειας καθώς και άλλων αυτοματοποιημένων λειτουργιών, οι χειριστές του τμήματος εισπράξεων, επιτυγχάνουν να ανεβάσουν την παραγωγικότητα τους σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η ροή της εργασίας του τμήματος εισπράξεων, βασισμένη σε κανόνες στρατηγικής και με τη χρήση υψηλού επιπέδου κριτηρίων, δημιουργει αυτομάτως τις ηλεκτρονικές λίστες, οι οποίες περιλαμβάνουν όλους τους οφειλέτες με τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσει το τμήμα εισπράξεων. Επίσης με την χρήση του ενσωματωμένου, dialer (outbound-inbound calls, preview-power modes) το σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα της τηλεφωνικής επικοινωνιάς με ακόμη περισσότερους οφειλέτες, απασχολόντας το λιγότερο ανθρώπινο δυναμικό, μειώνοντας το κόστος εργασίας. Τα στατιστικά μας δεδομένα, αναφέρουν ότι με τη χρήση της CSI CRM Platform, επιτυγχάνεται 120% αύξηση παραγωγικότητας, σε κάθε τμήμα είσπραξης απαιτήσεων (η VWBank, είναι η πλέον πρόσφατη μαρτυρία).

34 Data Exchange with Scoring System Ένα από τα πλέον σημαντικά βήματα κατά την επεξεργασία των αιτήσεων δανείων, είναι η ανταλλαγή δεδομένων με τα συστήματα βαθμολόγησης αυτών. Η CSI CRM Platform, υποστηρίζει αυτή τη διαδικασία της ανταλλαγής δεδομένων, ούτως ώστε, οι τράπεζες που χρησιμοποιούν τέτοια συστήματα, μπορούν ασφαλώς, γρήγορα και με πολλές πιθανότητες επιτυχίας της εκτίμησης, να προχωρούν στην έγκριση κάθε αίτησης δανείου. Αυτή η επιλογή εξάγει ένα αρχείο σε excel format, το οποίο περιέχει δεδομένα πελατών, ανάλογα με τα κριτήρια που απαιτούνται από το σύστημα βαθμολόγησης στο οποίο θα εισαχθούν. Όταν το σύστημα βαθμολόγησης, εξάγει τα αποτελέσματα, ακολουθώντας την αντίθετη διαδικασία από πρίν, η CSI CRM Platform εισάγει τα δεδομένα και προχωρά στο επόμενο βήμα της έγκρισης του αιτήματος δανείου.

35 Η πλατφόρμα μας Η CSI CRM Platform, αποτελεί για κάθε χρηματοδοτική εταιρεία τράπεζα, το ιδανικό περιβάλλον εργασίας, αφού παρέχει μία σειρά από modules αλληλένδετα μεταξύ τους, τα οποία σε τομείς όπως, Πιστωτικός έλεγχος, βαθμολόγηση χαρτοφυλακίου, πωλήσεις, εισπράξεις κλπ, παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για ασφαλή, έυκολη, γρήγορη και ολοκληρωμένη διαχείριση χαρτοφυλακείου. Για περισσότερα από 15 χρόνια, η CompuCare, είναι στη πρώτη γραμμή των συστημάτων CRM για τον Τραπεζικό τομέα, απόδειξη δε αυτού είναι σε μεγάλο βαθμό η εκτεταμένη εγκατάσταση των εφαρμογών μας σε τράπεζες, Call Centers, γραφείων είσπραξης, υπηρεσίες leasing, ασφαλιστικές εταιρείες, μεγάλες δικηγορικές εταιρείες και άλλες επιχειρήσεις. H CompuCare παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης hardware software καθώς και λειτουργικού περιβάλλοντας, με τη χρήση των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που αναφέρονται παρακάτω. Η CompuCare ποσφέρει, υπηρεσίες Server Collocation μέσω ενός κατάλληλου και ασφαλούς Data Center (FORTHNET) στην Ελλάδα, προκειμένου να παρακολουθεί και να υποστηρίζει το συνολικό πληροφοριακό περιβάλλον, δηλαδή το διακομιστή, τα δίκτυα και τις επικοινωνίες, και όλες τις σχετικές συνδέσεις. Υπηρεσίες : 1. Co-Location Hosting 2. Data Transfer 3. Monitoring Services, Basic. 4. Managed Services 5. Advanced Backup 6. Firewall 7. IPs Subnet 8. Supporting daily operations that cannot be executed by the Users of any Bank. 9. Provide Service Desk for trouble-shooting and handling users requests. 10. Disaster Recovery. Τέλος, ως επίσημος διανομέας για την Ελλάδα και την Κύπρο, των προϊόντων ασφαλείας της Centrify Inc., εγγυάται την απόλυτα ασφαλή λειτουργικότητα όλων των προαναφερομένων υπηρεσιών.

e_auctions System Αυγουστος, 2014

e_auctions System Αυγουστος, 2014 e_auctions System Αυγουστος, 2014 Εισαγωγή στο e_auctions Το e_auctions System, είναι ένα ολοκληρωμένο συστημα διαχείρισης πλειστηριασμών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Το σύστημα αναπτύχθηκε για λογαριασμό

Διαβάστε περισσότερα

B E N I N N O V A T I V E S O L U T I O N S

B E N I N N O V A T I V E S O L U T I O N S Product Version 4.0 S i EBEN INNOVATIVE SOLUTIONS ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 28, 14121, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: +30 210 2725350, FAX: +30 210 2724439 WWW.SIEBEN.GR, EMAIL: INFO@SIEBEN.GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP

Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP : 210 88 12 784, : 210 88 33 852, : info@ibhellas.gr, Url: www.ibhellas.gr Page 1 Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 4 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: Enterprise Resource Planning.....3 Εισαγωγή.3 1.1 Τι είναι ERP; Ποια είναι η πλήρης ονομασία του (Enterprise Resource Planning)...4 1.1.2. Οι αντικρουόμενες απόψεις

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Page 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ IBCALLCENTER

Περιεχόμενα. Page 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ IBCALLCENTER Περιεχόμενα Μεθοδολογία Υλοποίησης... 3 Φάση 1: Ανάλυση Απαιτήσεων... 4 Φάση 2: Σχεδιασμός της Εφαρμογής (Εμφάνιση, Λειτουργικότητα, Περιεχόμενο)... 6 Φάση 3: Τεχνικός Σχεδιασμός... 7 Φάση 4: Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αναθέτουσα Αρχή: ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Προϋπολογισμός: 61.500 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) Διάρκεια: 3 μήνες Διαδικασία Ανάθεσης:

Διαβάστε περισσότερα

Η αρχιτεκτονική S.a.a.S :... 8 Γιατί να επιλέξω S.a.a.S εφαρμογή :... 8. Το IBSHOP... 8

Η αρχιτεκτονική S.a.a.S :... 8 Γιατί να επιλέξω S.a.a.S εφαρμογή :... 8. Το IBSHOP... 8 Πίνακας περιεχομένων Η Internet Business Hellas... 3 Στοιχεία Επικοινωνίας Τοποθεσία... 3 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 3 Προφίλ... 4 Όραμα... 4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 5 Σχετικά με το IBSHOP....

Διαβάστε περισσότερα

More than. a CRM program! Customer Relationship Management

More than. a CRM program! Customer Relationship Management More than a CRM program! Customer Relationship Management Το σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων της SoftOne αναβαθμίζει τη σχέση με τους πελάτες σας Εύκολο στη χρήση και ευέλικτο στις εφαρμογές του,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle (Έκδοση Moodle 1.9.5) Σουλτάνα Κάργα, Msc. Κατερίνα Κατσάνα, Msc. Φωτεινή Τρίμμη, Msc Άδεια Χρήσης: Creative Commons Το υλικό διατίθεται υπό την άδεια:

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ -ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Σύστημα ιαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων-ERP ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ -ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Σύστημα ιαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων-ERP ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σελ. 5 1.1 Ιστορικό Σελ. 6 1.2 Το ERP Σήμερα Σελ. 7 2. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ERP Σελ. 11 2.1 Υποσυστήματα ERP Σελ. 12 2.2 Τα Βασικά Συστατικά Ενός Συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: Logistics ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ERP) ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

για το έργο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Μ.2.2. ΕΠ ΚτΠ 2000-2006

για το έργο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Μ.2.2. ΕΠ ΚτΠ 2000-2006 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ : ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ e-υπηρεσιασ ΥΠΟΣΤΗΡΙ- ΞΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΑΡΤΟΥ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΑΡΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Τομέας: Οργάνωση και Διοίκηση Διατριβή που υπεβλήθη για την μερική ικανοποίηση των απαιτήσεων για την απόκτηση του Μεταπτυχιακού

Διαβάστε περισσότερα

Τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης ΘΕΜΑ : Ανάπτυξη µηχανισµών για συστήµατα διαχείρισης περιεχοµένου βασισµένων στο Web Επιβλέπων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013 Παραδοτέο Π1.3.2 1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013 ΕΡΓΟ «Πρότυπο Σύστημα Υποστήριξης Ατόμων με Αυτισμό (ΠΣΥΑ) Βασιζόμενο σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ. Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών. Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ. Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών. Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης από απόσταση τουριστικών επαγγελμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά για τη σχεδίαση και ανάπτυξη ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικού καταστήματος, για την εταιρεία [ΕΤΑΙΡΕΙΑ]

Προσφορά για τη σχεδίαση και ανάπτυξη ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικού καταστήματος, για την εταιρεία [ΕΤΑΙΡΕΙΑ] Προς:- Υπόψη:- Κοινοποίηση:- - Θέμα:- Συνημμένα:- Αξιότιμε κ. [CONTACT], [ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ] Τ: [ΤΗΛ.], F: [ΦΑΞ], E: [EMAIL] [CONTACT] Θεσσαλονίκη, [DATE]. Αναγνωριστικό προσφοράς: [QUOTE_ID] Προσφορά για τη σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΤΕΛ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ,

Διαβάστε περισσότερα

Η Τράπεζα Πειραιώς. σάς καλωσορίζει στην εποχή τoυ ebusiness WINBANK

Η Τράπεζα Πειραιώς. σάς καλωσορίζει στην εποχή τoυ ebusiness WINBANK WINBANK OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ Η Τράπεζα Πειραιώς σάς καλωσορίζει στην εποχή τoυ ebusiness 2 Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η κορυφαία τράπεζα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ: Δημιουργία διαδραστικής ιστοσελίδας για το μάθημα της νανοηλεκτρονικής Υπεύθυνος : Δρ. Καναπίτσας

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΕ Αναθέτουσα Αρχή: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ. ΚΑΒΑΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 1 Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ: ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακή εργασία του

Πτυχιακή εργασία του ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ Πτυχιακή

Διαβάστε περισσότερα

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )»

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site

Διαβάστε περισσότερα

«Εγκατάσταση και Λειτουργία Αναβαθμισμένου Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο

«Εγκατάσταση και Λειτουργία Αναβαθμισμένου Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την επιλογή Αναδόχου των Υπηρεσιών «Εγκατάσταση και Λειτουργία Αναβαθμισμένου Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης στον Διάρκεια των Υπηρεσιών: Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Υιοθέτηση της Διαδικτυακής Τραπεζικής στις Ελληνικές τράπεζες (e- banking)

Υιοθέτηση της Διαδικτυακής Τραπεζικής στις Ελληνικές τράπεζες (e- banking) ΙΔΡΥΜΑ: ΑΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Υιοθέτηση της Διαδικτυακής Τραπεζικής στις Ελληνικές τράπεζες (e- banking) Φοιτήτριες: Τζανάκη Γλυκερία Α.Μ. 7519 Τριανταφυλλάκη Εμμανουέλα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προσφορά. Πληροφοριακό Σύστημα - e-recruitment. Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ)

Τεχνική Προσφορά. Πληροφοριακό Σύστημα - e-recruitment. Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) Τεχνική Προσφορά Πληροφοριακό Σύστημα - e-recruitment Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) TESSERA Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. Τεχνική Προσφορά για την Προκήρυξη της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤ. GUIDED TOUR... 231

ΣΤ. GUIDED TOUR... 231 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤ. GUIDED TOUR... 231 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 231 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ WINERA ERP 231 3. ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ WINERA ERP 234 3.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 234 3.2. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

easy.gr Manual 1 Last update: 2014/12/04 makis

easy.gr Manual 1 Last update: 2014/12/04 makis easy.gr Manual 1 Last update: 2014/12/04 makis Table of Contents Εγχειρίδιο Χρήσης easy.gr... 2 DOMAIN... 3 Γρήγορη Κατοχύρωση... 4 Μαζική Κατοχύρωση... 12 Κατοχύρωση ληγμένου (Backorder)... 14 Κατοχύρωση

Διαβάστε περισσότερα