Η Φιλοσοφία της Εταιρείας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Φιλοσοφία της Εταιρείας"

Transcript

1

2 Εταιρικό Προφίλ

3 Η Φιλοσοφία της Εταιρείας επιτυχία υγεία πλούτος Κοινωφελής εργασία ευτυχία

4 Επισκόπηση Εταιρείας Η Gano Excel Industries Sdn Bhd είναι μία από τις καθιερωμένες και από τις κορυφαίες εταιρίες απευθείας πωλήσεων στον κλάδο της ευεξίας, όπου η υγεία και το ταξίδι του πλούτου στον κόσμο για να αγγίζει τη ζωή. Μία «μεταβαλλόμενη εμπειρία μιας φοράς μόνο στην ζωή» που δεν πρέπει να χάσετε. Μια εταιρεία που παρασκευάζει προϊόντα από εκγχύλισμα Ganoderma lucidum το οποίο αναφέρεται ως ο «θαυματουργός Βασιλιάς των Βοτάνων» στα αρχαία χρόνια πριν από περισσότερο από χρόνια. Τα Βότανα όπου κάποτε προορίζονταν μόνο για τη βασιλική οικογένεια τώρα είναι παραδοτέα στο σπίτι σας από Gano Excel TM. Η Gano Excel Industries Sdn Bhd κατασκευάζει και διανέμει ένα ευρύ φάσμα μοναδικών προϊόντων από συμπλήρωμα διατροφής, αφεψημάτων, προσωπικής φροντίδας, περιποίησης του δέρματος μέχρι προϊόντων οικιακής χρήσης. Έχοντας επιχειρήσεις και παρουσία σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Gano Excel Industries Sdn Bhd συνεχίζει να αγωνίζεται για τα αριστεία στα προϊόντα και για τη διείσδυση στην αγορά. Μια εταιρεία με μεγάλο όραμα και με ανθρώπους με πίστη στη βοήθεια άλλων για να αναπτυχθούν και να ενωθούν μαζί μας ως οικογένεια. Το όραμα μας είναι να είμαστε Η κορυφαία εταιρία στον τομέα της Ευεξίας κατασκευή που παράγει και διανέμει και τη διανομή μόνο τα καλύτερα προϊόντα με ύψιστη ποιότητα.

5 Εταιρικός Σκοπός Ο στόχος της Gano Excel Industries Sdn Bhd είναι να υιοθετήσει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές για την παροχή άριστων προϊόντων ευεξίας που βελτιώνουν την υγεία, τον πλούτο, την επιτυχία και την οικονομική ελευθερίας στην κοινωνία και βοηθούν στην ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας. Η Gano Excel Industries Sdn Bhd, σε συνεργασία με διακεκριμένους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο έχει δεσμευτεί να παρέχει συνεχώς χρυσές ευκαιρίες για την υγεία και την ευημερία και να είναι η επόμενη εταιρεία τρις στον τομέα της ευεξίας. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα λόγω των ανταμοιβών που προσφέρει η Gano Excel Industries Sdn Bhd με ένα εξαιρετικό σχέδιο μάρκετινγκ και παρέχοντας άριστη εταιρική υποστήριξη. Εσείς είστε το πιο κατάλληλο άτομο για να συνεχίσετε την κληρονομιά αυτού του θαυμαστού ταξιδιού του Ganoderma με την Gano Excel TM. Η εταιρεία πρέπει συνεχώς να βελτιώνεται και να μεταφέρει την καλοσύνη της μητέρας φύσης που μας δίνει το Ganoderma lucidum στο σπίτι σας. Αυτό είναι το δώρο μας της καλοσύνης του Γανοδέρματος σε σας για να κάνετε με ένα μικρό άλμα μια μεγάλη αποκομιδή πλούτου και υγείας.

6 Ηγεσία Εταιρείας Μήνυμα του ιδρυτή και του ΔΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ στην Gano Excel. Το εταιρικό μας όραμα, Να γίνουμε η κορυφαία εταιρεία στην βιομηχανία της ευεξίας» έχει εκδηλωθεί μέσω της εταιρικής μας φιλοσοφίας για να μοιραζόμαστε την υγεία και τον πλούτο. Πρόσκλησή μας είναι πάντα μια «Ανοιχτή Πόρτα» για σας ώστε να φτάσετε στην «Απόλυτη επιτυχία», η οποία θα βελτιώσει τον τρόπο ζωής του κάθε ανθρώπου και ας γίνουμε μαζί πρωταθλητές στον κλάδου της ευεξίας. Η Gano Excel κατασκευάζοντας και τη διανέμοντας μόνο τα καλύτερα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας έκανε ένα ξεκάθαρο όραμα πραγματικότητα - ένα όραμα για την μοίρασμα υγείας και πλούτου. Στη Gano Excel, κατασκευάζουμε και να διανέμουμε τα καταπληκτικά προϊόντα του Γανοδέρματος lucidum στην υψηλότερη τους ποιότητα μέσω συμπληρωμάτων διατροφής, αφεψημάτων, προσωπικής φροντίδας, περιποίησης του δέρματος και προϊόντων οικιακής χρήσης. Το όραμά μας είναι καλά τεκμηριωμένο στην εξειδικευμένη έρευνα των προϊόντων μας και στο εξαιρετικό πρόγραμμα ανταμοιβής από το Έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει και να διατηρεί την ακεραιότητα της επιχειρηματικής ηθικής. Ως Εταιρεία Πρωτοπόρος στην βιομηχανία των προϊόντων ευεξίας, πιστεύουμε στην από κοινού ανάπτυξη των επιχειρήσεων με τους διανομείς, τους ηγέτες, τους εργαζόμενους, την κοινωνική κοινότητα και το περιβάλλον. Στην καθοδήγηση των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για να ζήσουν τη ζωή τους σε έναν πιο υγιεινό και πιο εύρωστο τρόπο ζωής. Στην Βελτίωση της ζωής πολλών ανθρώπων επηρεάζοντας την δραματική αλλαγή του τρόπου ζωής τους. Πιστεύουμε ότι σε κάθε άτομο αξίζει μια ευκαιρία να είναι για επιτυχία. Θα επιδείξουμε τη δέσμευσή μας στην τεχνολογία της έρευνας στην,στο να καταφέρουμε αλλαγές, στην κοινωνική ευθύνη και στη συνεχή ανάπτυξη καινοτομιών που θα οδηγήσουν στη δημιουργία επιχείρησης θεραπευτικής ευεξίας. Πρόσκλησή μας είναι πάντα μια «Ανοιχτή Πόρτα» για σας ώστε να φτάσετε στην «Απόλυτη επιτυχία», η οποία θα βελτιώσει τον τρόπο ζωής του κάθε ανθρώπου και ας γίνουμε μαζί πρωταθλητές στον κλάδου της ευεξίας

7 Τι είναι το Γανοδέρμα Língzhī (στα παραδοσιακά Κινέζικα: 灵 芝 ; Γιαπωνέζικα: reishi, 靈 芝 ; Κορεάτικα: yeongji, 영지)είναι το όνομα μια μορφής του μανιταριού Ganoderma lucidum, και είναι στενός συγγενής του Γανοδέρματος tsugae. Το Ganoderma lucidum απολαμβάνει ιδιαίτερη λατρεία στην Ασία, όπου έχει χρησιμοποιηθεί ως το μανιτάρι φάρμακο στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για περισσότερο από χρόνια, καθιστώντας το ένα από τα παλαιότερα μανιτάρια που είναι γνωστό ότι έχουν χρησιμοποιηθεί στην ιατρική. Η λέξη Lingzhi, στα κινέζικα, σημαίνει βότανο της πνευματικής ικανότητας και έχει επίσης περιγραφεί ως μανιτάρι της αθανασίας». Λόγω των αποδεδειγμένων οφελών για την υγεία και λόγω της εμφανούς απουσίας όποιων παρενεργειών, έχει αποκτήσει φήμη στην Ανατολή ως η απόλυτη φυτική ουσία. Το Lingzhi είναι εισηγμένο στην Αμερικανική Βοτανολογική Φαρμακοποιία και Θεραπευτική Επιτομή.

8 Τεχνικό υπόβαθρο Με το πάθος της για την υγεία στην καρδιά όλης της ανθρωπότητας, η Gano Excel Industries Sdn Bhd ιδρύθηκε από τον κ. Leow Σύντομα Seng το 1985, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Διεθνούς Gano Excel. Είναι αισιόδοξος ότι τα προϊόντα Gano Excel θα αναδειχθούν ως σημαντικός παίκτης στην Βιομηχανίας της Ευεξίας. Το Γανοδέρμα είναι η επιστημονική ονομασία για τα μανιτάρια. Υπάρχουν περίπου είδη Ganoderma στον κόσμο και ο αριθμός αυξάνεται καθώς οι ερευνητές εντοπίζουν όλο και περισσότερα είδη. Αυτές οι ανακαλύψεις λειτουργούν ως καταλύτες για τη Gano Excel Industries Sdn Bhd στην έρευνα του Γανοδέρματος. Από το αρχικό ενδιαφέρον για την φυτεία ορχιδέας και τις θεραπευτικές ιδιότητες των διαφόρων βοτάνων, ο κ. Leow Σύντομα Seng ξεκίνησε μια έρευνα για διάφορα είδη μανιταριών στη Μαλαισία το Ανακάλυψε ότι η θερμοκρασία (28ºC - 32ºC) και το επίπεδο της υγρασίας στη Μαλαισία ήταν πολύ ευνοϊκό για την καλλιέργεια Γανοδέρματος. Μετά τη διεξαγωγή διαφόρων τύπων δοκιμών και πειραμάτων, διαπίστωσε ότι το Ganoderma lucidum έχει την υψηλότερη θεραπευτική αξία σε σύγκριση με άλλα είδη μανιταριών. Αν και υπήρχαν 200 είδη του φυτού, έξι τύποι είχαν τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές ιδιότητες. Στη συνέχεια, αυτά τα έξι είδη που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή όλων συναφών προϊόντων στην Gano Excel Industries Sdn Bhd.ο κ. Leow έχει υιοθετήσει την καλλιέργεια ιστών και 100% βιολογική μέθοδο για την καλλιέργεια της Ganoderma. Συνήθιζε αναποφλοίωτο φλοιοί, καστανό ρύζι, αλεύρι και καουτσούκ γρατζουνιές δέντρα ως μέσο της φυτείας. Δεν περιέχουν χημικά, φυτοφάρμακα ή ορμόνες που χρησιμοποιούνται στην καλλιέργεια. Η έκθεση στον ήλιο επίσης ελέγχεται ώστε να εξασφαλίζεται ότι δεν έχουν χαθεί οι θεραπευτικές ιδιότητες. Χρειάζονται 3 μήνες υπό στενή παρακολούθηση για να ωριμάσει το Ganoderma πριν από τη συγκομιδή. Με τη χρήση σύγχρονης και προηγμένης τεχνολογίας σε όλα τα επίπεδα από την καλλιέργεια, την παραγωγή, την Ε & Α και μέχρι και το μάρκετινγκ, ο κ. Leow Σύντομα Seng ο οποίος είναι επίσης ο ιδρυτής και πρόεδρος της Διεθνούς Gano Excel είναι αισιόδοξος ότι Gano Excel θα αναδυθεί ως το μεγαλύτερο παίκτη στη βιομηχανία των προϊόντων ευεξίας.

9 Βιολογική Φυτεία Γανοδέρματος Η γέννηση της μεγαλύτερης στον κόσμο φυτείας 100% Βιολογικού Ganoderma Βιολογικά από την Gano Excel βρίσκεται στη Kedah, της Μαλαισίας. Σε συνδυασμό με την ταχεία ανάπτυξη μας και να ενσωματώνονται τεχνολογίες επεξεργασίας που αποτελούν υψηλή τέχνη. Είναι μια επένδυση σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης που κοστίζει περίπου 2,5 εκ Ευρώ για την παραγωγή συνεπής και άριστης ποιότητας προϊόντων κάτω από ελεγχόμενες διαδικασίας. Το θερμοκήπιο διατηρεί μια περίπλοκη και σύγχρονη τεχνολογία καλλιέργειας Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προτύπων για το Ganoderma lucidum. Η ελεγχόμενη διαδικασία της βιολογικής καλλιέργειας είναι τεχνική που χρησιμοποιείται για να παραχθεί το απόσταγμα από τους πολύτιμους σπόρους του Γανοδέρματος. Περιέχει τα πιο ευεργετικά συστατικά για την υγεία, όπως πολυσακχαρίτες, Ganoderma οξύ και μέταλλα. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά, φυτοφάρμακα ή ορμόνες στην καλλιέργεια μας του μανιταριού Ganoderma. Το κατάλληλο περιβάλλον είναι ουσιαστικής σημασίας για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας παραγωγή Γανοδέρματος. Η Gano Excel έχει επικεντρωθεί στις 6 συγκεκριμένους τύπους Ganoderma lucidum σε σύγκριση με τις περισσότερες από 200 ποικιλίες μανιταριών που υπάρχουν, όμως τα 6 αυτά είδη είναι που συμβάλλουν στη μεγαλύτερη θεραπευτική αξία. Διαπιστευμένοι κανόνες καλής παρασκευής (GMP) Δήλωση από το Εθνικό Συμβούλιο Φαρμακευτικής Υπηρεσίας (BPFK).

10 Ποιοτικός Έλεγχος Η Gano Excel έχει θέσει ως ύψιστη σημασία τον έλεγχο της ποιότητας σε όλες τις διαδικασίες από την καλλιέργεια μέχρι το στάδιο της συσκευασίας. Εμείς δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα, καθώς αυτή είναι η κατευθυντήρια αρχή και ασκείται επιμελώς από τους ερευνητές μας και την ομάδα ελέγχου ποιότητας. Η Gano Excel είναι πάντα προσαρμοσμένη στις τελευταίες τάσεις της αγοράς, λαμβάνοντας υπόψη κάθε αίτημα για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Το τμήμα Ε &Α εξακολουθεί να παραμένει με συνέπεια και προσήλωση σε αυτόν τον τομέα προκειμένου να διατηρήσουμε τις αρχές μας και να αντιμετωπίσουμε τις έντονες προκλήσεις αυτής της νέας χιλιετίας. Τα προϊόντα μας δοκιμάζονται για να είναι απαλλαγμένα από τα στεροειδή, τα βαρέα μέταλλα, το αλκοόλ και άλλα επιζήμια συστατικά. Μια επιστημονική και συστηματική μέθοδο της διαδικασίας παραγωγής και εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα Gano Excel είναι σταθερής υψηλής ποιότητας.

11 Διαπίστευση και πιστοποίηση Αρχή Ελέγχου των φαρμάκων Υπουργείο Υγείας της Μαλαισίας Κέντρο καινοτομίας και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου της Μαλαισίας Ένωση Άμεσων Πωλήσεων της Μαλαισίας Συμβούλιο παραγωγικότητας και πιστοποίησης της Σιγκαπούρης Χημικό Εργαστήριο Υπουργείο Υγείας της Ταϋλάνδης Βιοχημικά Εργαστήρια Υπουργείο Υγείας της Ινδονησίας Πιστοποιητικό HALAL (Ισλαμικός νόμος περί τροφών) Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης Γραφείο τροφίμων & Φαρμάκων

12 Κατάλογος Προΐόντων

13 Συμπληρώματα διατροφής

14 NG Γανοδερμα Το NG Γανοδερμα παράγεται από ένα συνδυασμό 6 διαφορετικών ειδών από Γανόδερμα - το ονομαζόμενο Θαυματουργός Βασιλιάς των Βοτάνων. Το συμπλήρωμα NG Γανόδερμα μπορεί να βοηθήσει στην γενική υγεία και να ενισχύσει τις φυσικές άμυνες του σώματος.

15 NG Εξέλιουμ Το NG Εξέλιουμ είναι το μυκήλιο από το Ganoderma lucidum το οποίο περιέχει ένα φάσμα των συστατικών, όπως βιταμίνες, μέταλλα και τα ένζυμα. Η Gano Excel είναι η πρωτοπόρος παγκοσμίως στην παραγωγή και την εμπορευματοποίηση αυτού του μυκήλιου.

16 Αφεψήματα

17 NG Καφές 3 σε 1 Είναι ένα Θρεπτικό αφέψημα που γίνεται από το εκχύλισμα Ganoderma lucidum, υψηλής ποιότητας καφέ, υποκατάστατο γάλακτος και ζάχαρη. Το GANOCAFÉ 3-IN-1 είναι το πρώτο γνωστό ποτό στον κόσμο που έρχεται σε ένα συνδυασμό καφέ και Ganoderma lucidum.

18 NG Κλασσικός Καφές Ο κλασσικός GANOCAFÉ είναι ένα στιγμιαίος καφές, με χαρμάνι ποιοτικού καφέ εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Ganoderma lucidum. Πλούσιο σε άρωμα και κλασσική γεύση, Ο κλασσικός GANOCAFÉ είναι ο καφές που ικανοποιεί πάντα όλους.

19 ΝG Σοκολάτα Είναι αναζωογονητική σοκολάτα που γίνεται από εκχύλισμα Ganoderma lucidum, και με υψηλής ποιότητας κακάο, υποκατάστατο γάλακτος και αποβουτυρωμένο γάλα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ποτό για όλες τις ηλικίες.

20 Oleaf Τσάι Το τσάι Oleaf είναι ένα αφέψημα που έχει βάσει το κόκκινο Τσάι Rooibos (Asphalathus linearis), το οποία προέρχεται από τη Νότια Αφρική. Το Ganoderma lucidum Rooibos τσάι είναι επίσης γνωστό ως τσάι SOD (superoxide Dismutase). Περιέχει την αποτελεσματική SOD ουσία, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών.

21 Πρόγραμμα Ανταμοιβής

22 Πρόγραμμα Ανταμιβής της Gano Excel Κέρδος Λιανικής (Retail Profit) 15% - 25% Μπόνους Απόδοσης Ομάδας (Group Performance Bonus) 5% -20% Μπόνους Απόδοσης Ηγεσίας (Leadership Performance Bonus) 26% - 40% Διεθνές Σπόνσορινγκ (International Sponsoring) Βαθμίδα (Status) Μπόνους Ανάπτυξης Ηγεσίας (Leadership Development Bonus) (15%) Κεφάλαιο Πολυτελούς Αυτοκινήτου Luxury Car Fund (3%) Διανομή Κερδών από την βαθμίδα του Βασιλικού Διαμαντιού (Royal Diamond Profit Sharing) (20%) Διανομή Κερδών από την Προεδρική βαθμίδα (Presidential Profit Sharing) (2%) Διαφορές Επιπέδων % 4 % 3 % 2 % 1 % Βλέπε τον υπολογισμό πιο κάτω Βλέπε τον υπολογισμό πιο κάτω Βλέπε τον υπολογισμό πιο κάτω 0 Διανομέας (Distributor) ΝΑΙ 5% - 17% ΝΑΙ Διευθυντής (Director) ΝΑΙ 20% ΝΑΙ ΝΑΙ Ρουμπινένιος Διευθυντής (Ruby Director) ΝΑΙ 26% ΝΑΙ ΝΑΙ Διαμαντένιος Διευθυντής (Diamond Director) ΝΑΙ 32% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ - ΝΑΙ Ασημένιος Διαμαντένιος Διευθυντής (Silver Diamond Director) ΝΑΙ 35% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ - ΝΑΙ Χρυσός Διαμαντένιος Διευθυντής (Gold Diamond Director) ΝΑΙ 38% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ - ΝΑΙ Κορυφαίος Διαμαντένιος Διευθυντής (Crown Diamond Director) ΝΑΙ 40% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ - ΝΑΙ Βασιλικός Κορυφαίος Πρεσβευτής (Royal Crown Ambassador) ΝΑΙ 40% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ (1%) ΝΑΙ Προεδρικός Κορυφαίος Πρεσβευτής (Presidential Crown Ambassador) ΝΑΙ 40% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ (2%) ΝΑΙ Προϋποθέσεις: (1) Μπόνους Απόδοσης Ομάδας [PPV=60], (2) Απόδοση Ηγεσίας/ Μπόνους Ανάπτυξης [PPV=60] AND [PGPV=180]

23 Κεφαλαιο Πολυτελους Αυτοκινητου (Luxury Car Fund) (3%) Προϋπόθεση: (1) Βαθμίδα Διαμάντι & πάνω ΚΑΙ [PPV = 60] ΚΑΙ [PGPV = 180] ΚΑΙ (2) 3G x 10,000 GPV Τύπος (A): Σύνολο δικών σου επιβεβαιωμένων CV 3% x Συνολικών CV της Εταιρείας x Σύνολο επιβεβαιωμένων CV όλων των δικαιούχων Τύπος (B): Σύνολο των δικών σου επιβεβαιωμένων = 100% x Προσωπικών πωλήσεων + 100% x Συνολικών CV του 1 ου Επιπέδου 90% x Συνολικών CV του 2 ου Επιπέδου 80% x Συνολικών CV του 3 ου Επιπέδου 70% x Συνολικών CV του 4 ου Επιπέδου 60% x Συνολικών CV του 5 ου Επιπέδου 50% x Συνολικών CV του 6 ου Επιπέδου 40% x Συνολικών CV του 7 ου Επιπέδου 30% x Συνολικών CV του 8 ου Επιπέδου 20% x Συνολικών CV του 9 ου Επιπέδου 10% x Συνολικών CV του 10 ου Επιπέδου Διανομη Κερδων Απο Την Βαθμιδα Του Βασιλικου Διαμαντιου (Royal Diamond Profit Sharing) (20%) Θεση Προσοντα Ομαδες x GPV G0 G1 G2 G3 G4 G5 G6 G7 G8 G9 Βασιλικός Διαμαντένιος Διευθυντής (Royal Diamond Director) (RDD) Βασιλικός Ασημένιος Διαμαντένιος Διευθυντής (Royal Silver Diamond Director) (RSDD) Βασιλικός Χρυσός Διαμαντένιος Διευθυντής (Royal Gold Diamond Director) (RGDD) Βασιλικός Κορυφαίος Διαμαντένιος Διευθυντής (Royal Crown Diamond Director) (RCDD) Βασιλικός Διαμαντένιος Πρεσβευτής (Royal Diamond Ambassador) (RCA) Προεδρικός Κορυφαίος Πρεσβευτής (Presidential Crown Ambassador) (PCR) 1DD 2G x5,000 6% 3% 2DD 3G x 8,000 8% 5% 2% 4DD 6DD 6DD 6DD 4G x 10,000 ή 3G x 20,000 5G x 15,000 ή 4G x 25,000 6G x 20,000 ή 5G x 30,000 7G x 30,000 ή 6G x 50,000 8% 7% 4% 2% 8% 8% 5% 3% 2% 8% 8% 6% 4% 3% 2% 8% 8% 7% 5% 4% 3% 2% 1% 1% 1% Προϋποθέσεις: a. Διαμαντένιος Διευθυντής και πάνω. b. [PPV = 60] c. [PGPV = 180] Υπολογισμός: Συνολικών 20% x CV x Εταιρείας Σύνολο δικών σου επιβεβαιωμένων CV Σύνολο επιβεβαιωμένων CV όλων των δικαιούχων Διανομη Κερδβν Απο Την Προεδρικη Βαθμιδα (Presidential Profit Sharing) (20%) Ο Υπολογισμός είναι ο ίδιος όπως Κεφάλαιο Πολυτελούς Αυτοκινήτου με την διαφορά ότι υπολογίζεται το 1% των Συνολικών CV της Εταιρείας για την βαθμίδα RCA και άλλο ένα 1% of Total των Συνολικών CV της Εταιρείας για την βαθμίδα PCA. Προϋποθέσεις: a. Βασιλικός Κορυφαίος Πρεσβευτής Ambassador & Προεδρικός Κορυφαίος Πρεσβευτής ΜΟΝΟ. b. [PPV = 60] ΚΑΙ [ PGPV = 180]

24 Η Συνταγη Μας Για Ενα Ιδιαιτερα Επιτυχημενο Προγραμμα Αποζημιωσης Υπολειμματικό εισόδημα μέσω του αθροιστικού συστήματος. Το μεγαλύτερο όφελος της πολυεπίπεδης στρατηγικής μάρκετινγκ της Gano Excel είναι ότι προσφέρει ένα διαρκές εισόδημα από ατελείωτες προμήθειες για κάθε έναν από τους διανομείς που συστήνετε στην Gano Excel, με αποτέλεσμα να αποκομίζετε συνεχώς οφέλη από την προσπάθεια σας. Έχουμε σχεδιάσει την Gano Excel ακριβώς όπως πρέπει για να έχετε σίγουρη επιτυχία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πάθος για επιτυχία για να αποκτήσετε τέτοιο εισόδημα που ποτέ δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε. Ελάχιστο κόστος έναρξης Σε αντίθεση με τις πολλές από τις υπάρχουσες δικτυακές εταιρίες οι οποίες δίνουν έναν βασικό εξοπλισμό(starter kit) φορτωμένο με προϊόντα άρα υψηλό κόστους εισόδου, το κόστος της GANO EXCEL είναι ελάχιστο. Δεν δίνουμε έμφαση στα μεγάλα έξοδα ούτε θέλουμε να κάνουμε πρωτογενή πώληση στο στάδιο της προσέλκυσης συνεργατών. Επειδή είμαστε σίγουροι και περήφανοι για τα προϊόντα μας καλούμε μόνο όσους είναι πραγματικοί δικτυωτές, που αισθάνονται δυνατοί και επιθυμούν να ενώσουν τις δραστηριότητές τους με το να αγοράσουν σε πολύ λογικές τιμές το starter kit στο οποίο υπάρχουν (συν τοις άλλοις) όλα τα εγχειρίδια-διαφημιστικά των προϊόντων μας. Χαμηλή Συντήρηση Για να κατοχυρώνετε τις προμήθειες σας κάθε μήνα, θα πρέπει να κάνετε (κάθε μήνα) προσωπικούς πόντους από πωλήσεις ΜΟΝΟ 60PV και προσωπικούς πόντους από πωλήσεις του δικτύου σας 180PV. (PV=personal volume δηλαδή πόντοι). Αυτή η χαμηλή απαίτηση συντήρησης δεν πιέζει για μεγάλες μηνιαίες οικονομικές υποχρεώσεις προς την εταιρία και ακριβώς γι αυτό γίνεται ευκολότερο το έργο του συνεργάτη, δηλαδή για όποιον επιθυμεί να κάνει την Gano Excel δική του επιχείρηση. Υψηλά Κέρδη από τις Λιανικής Πωλήσεις. Αποκτήστε άμεσα κέρδη (από 15% σε 25%) από την πώληση της μεγάλης γκάμας προϊόντων της Gano Excel: Αγοράζετε σε χονδρική τιμή και πωλείτε στην προτεινόμενη λιανική τιμή. Bonus από την απόδοση της Ομάδας (GPB) και Bonus από την απόδοση Ηγεσίας (LPB) Αυτό είναι σχέδιο κλειδί βάσει των διαφορών, δηλαδή οι Ποσοστιαίες προμηθείς υπολογίζονται σύμφωνα με τις διαφορές των επιπἐδων που βρίσκονται οι υπόλοιποι διανομείς συνεργάτες στις ομάδες σας. Μπορείτε να κερδίζετε μέχρι και 40% ανάλογα με τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ της βαθμίδας στην οποία βρίσκεστε εσείς και της βαθμίδας που βρίσκεται ο κάθε διανομέας στο δέντρο σας. Από τη στιγμή που κάποιος στο δικτυό σας φτάσει στην ίδια βαθμίδα με εσάς ή σε υψηλότερη βαθμίδα, τότε δεν πληρώνεστε διαφορές.

25 Η Συνταγη Μας Για Ενα Ιδιαιτερα Επιτυχημενο Προγραμμα Αποζημιωσης Leadership Development Bonus (LDB) Μπόνους Ανάπτυξης Ηγεσίας Το μπόνους αυτό σχεδιάστηκε ως ανταμοιβή στους Ηγέτες. Από την στιγμή που θα φτάσετε στην βαθμίδα του Διευθυντή και πάνω το πρόγραμμα LDB σας ανταμείβει για να βοηθήσετε να γίνουν τα άτομα που είναι γραμμένα σε κάθε πόδι του δικτύου σας και αυτοί Διευθυντές και πάνω. Έτσι λοιπόν η Gano Excel πληρώνει το 5% των CV που συγκεντρώθηκαν από τον συνεργάτη σας στην 1ο επίπεδο (που έφτασε την βαθμίδα του Διευθυντή και άνω), πληρώνει ένα περαιτέρω 4% των CV που συγκεντρώθηκαν από τον συνεργάτη σας στην 2ο επίπεδο (που έφτασε την βαθμίδα του Διευθυντή και άνω), και ούτω καθ εξής μέχρι και ποσοστό 1% στο 5ο επίπεδο. Με άλλα λόγια μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 15% των CV (5%+4%+3%+2%+1% = 15%) μέχρι και 5 επίπεδα κάτω σε κάθε πόδι επειδή έφτασαν στην βαθμίδα του Διευθυντή ή και πιο πάνω. Luxury Car Fund (LCF) Κεφάλαιο πολυτελούς αυτοκίνητου Η Gano Excel έχει δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον μπόνους το οποίο θα προσφέρει αυτοκίνητα πολυτελείας για να βοηθήσει τους ηγέτες μας και τους διανομείς να κάνουν αποκτήσουν το Αυτοκίνητο των ονείρων τους. Αυτό το Αυτοκίνητο των ονείρων, δεν αποτελεί μόνο μια πηγή απόλαυσης αλλά μπορεί επίσης να είναι μια καταπληκτική διαφήμιση, και να αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησης σας, να είναι αυτό- πραγμάτωση και ακόμα να είναι η ζωντανή απόδειξη των τεράστιων ευκαιριών και κινήτρων που προσφέρει η Gano Excel στους συνεργάτες της. Το 3% των συνολικών CV όλης της εταιρείας πάει στην άκρη για να μπορεί η εταιρεία να χρηματοδοτεί όλους όσους δικαιούνται το πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο πληρώνεται μέχρι και βάθος 10 επιπέδων (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών πωλήσεων). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε 3 ομάδες οι οποίες θα παράγουν PV η κάθε ομάδα μηνιαίως και το πρόσοδο αυτό θα πηγαίνει στην μηνιαία δόση Royal Diamond Profit Sharing (RDPS) Συμμετοχή στα κέρδη στην βαθμίδα Βασιλικού Διαμαντιού To RDPS είναι ένα μηνιαίο έσοδο που βασίζεται στο bonus αμοιβαίας απόδοσης, που αποτελείται από 20% του συνολικού CV της εταιρείας, και καταβάλλεται σε άτομα που έχουν κατακτήσει την βαθμίδα του Διευθυντή και πάνω. Η προμήθεια πληρώνεται μέχρι και βάθος 9 επιπέδων (συμπεριλαμβανομένου και του δικού σας επιπέδου) και υπολογίζεται με την δυναμική της ομάδας σας, την αξία των πωλήσεων και τις διαφορές υπολοίπων. Presidential Profit Sharing (PPS) Συμμετοχή στα κέρδη της Προεδρικής βαθμίδας To PPS είναι ένα ακόμα μηνιαίο έσοδο που βασίζεται σε μπόνους αμοιβαίας απόδοσης και είναι ένα επιπλέον 2% του συνολικού CV της εταιρείας, και καταβάλλεται σε άτομα τα οποία των Βαθμίδων Βασιλικός Πρεσβευτής Στέμματος (Royal Crown Ambassador) & Προεδρικός Πρεσβευτής Στέμματος(Presidential Crown Ambassador). Η προμήθεια πληρώνεται σε βάθος μέχρι και 10 επιπέδων (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας πωλήσεων) και υπολογίζεται βάσει της δυναμικής της ομάδας και το ύψος των πωλήσεων. Αν είστε ΜΟΝΟ RCA ή PCA στην Gano Excel, τότε θα πάρετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το 1% ή το 2% που διανέμεται από τα Συνολικά CV της εταιρείας. Ταξίδι κινήτρων Η Gano Excel εκτός των άλλων οργανώνει για σας ονειρεμένα ταξίδια μέσω των οποίων τους διανομείς της και τους Ηγέτες της στα πιο ρομαντικά και εξωτικά μέρη. Η Gano Excel φροντίζει να έχει πάντα στην άκρη κονδύλια, ως αποθεματικό, που προέρχονται από τις προμήθειες για να μπορεί να χρηματοδοτεί τέτοιου είδους κίνητρα. Οι ταξιδιωτικοί προορισμοί θα ανακοινώνονται κατά καιρούς μέσω των προωθητικών πακέτων, μαζί φυσικά με τις προϋποθέσεις συμετοχής.

26 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International 1. Κέρδος από την Λιανική Πώληση (Retail Profit ) Το κέρδος από την λιανική πώληση βγαίνει λόγω της διαφοράς των τιμών που αγοράζει κάποιος που είναι μέλος από αυτόν που δεν είναι μέλος Κέρδος Λιανικής = Τιμή Μη μέλους Τιμή μέλους πχ. 15 = Μπόνους από απόδοση ομάδας (διαφορές) / Μπόνους από απόδοση Ηγεσίας(Group Performance Bonus / Leadership Performance Bonus) a) Bonus από απόδοση ομάδας (Group Performance Bonus) (5% -20%) Διανομέας (Distributor) 60PV 199PV 5% 200PV 499PV 8% 500PV 999PV 11% 1,000PV 1,499PV 14% 1,500PV 2,499PV 17% Διευθυντής (Director) 2,500 GPV & above 20% 20% π.χ Μπόνους: 20% x (60CV) = (20-8)% x (120CV) = (20-11)% x (180CV) = (20-17)% x (420CV) = Σύνολο = % 11% 17% * Για να πληρώνεστε τα Bonus θα πρέπει να κάνετε 60PV σε προσωπικές πωλήσεις κάθε μήνα. b) Μπόνους απόδοσης Ηγεσίας (Leadership Performance Bonus) (26% - 40%) Διευθυντής Ρουμπίνι (Ruby Director) 3 D σε 3 διαφορετικές ομάδες 26% Διευθυντής Διαμάντι (Diamond Director) 6 D σε 6 διαφορετικές ομάδες 32% Διευθυντής Ασημένιο Διαμάντι (Silver Diamond Director) 2 DD σε 2 διαφορετικές ομάδες 35% Διευθυντής Χρυσό Διαμάντι (Gold Diamond Director 4 DD σε 4 διαφορετικές ομάδες 38% Διευθυντής Στέμμα (Crown Diamond Director) 6 DD σε 6 διαφορετικές ομάδες 40% 40% π.χ Μπόνους: 40% x (60CV) = (40-20)% x (780CV) = (40-32)% x (4680CV) = (40-38)% x (23,400CV) = Σύνολο = 1, % 32% 38% * Για να πληρώνεστε τα Bonus θα πρέπει να κάνετε 60PV σε προσωπικές πωλήσεις κάθε μήνα και επιπλέον τουλάχιστον 180PV σε προσωπικές πωλήσεις της ομάδας κάθε μήνα

27 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International 3. Κέρδος από Ανάπτυξη Ηγεσίας (Leadership Development Bonus) Επίπεδο Μπόνους I 5% II 4% III 3% IV 2% V 1% * Τα άτομα σε όλο το πόδι να είναι βαθμίδας Διευθυντή (Director) και πάνω. Ελάχιστοι πόντοι 60PV μηνιαίως. Ελάχιστοι προσωπικοί ομαδικοί πόντοι 180PGPV μηνιαίως. G - 0 G - I G - II G - III G - IV G - V U π.χ. G-I 400CV x 5% = G-II 2,000CV x 4% = G-III 10,000CV x 3% = G-IV 37,500CV x 2% = G-V 187,500CV x 1% = 1, Σύνολο = 3, Κεφάλαιο Πολυτελούς Αυτοκινήτου (Luxury Fund) Τύπος Υπολογισμού 3% x των Συνολικών CV της Εταιρείας x Τα Συνολικά σας προσμετρούμενα CV Συνολικά προσμετρούμενα CV όλων των δικαιούχων Τα Συνολικά σας προσμετρούμενα CV υπολογίζονται: 100% x Προσωπικών Πωλήσεων + * Διευθυντής Διαμάντι (Diamond Director) & πάνω. (PPV = 60 & PGPV = 180) μηνιαίως. 3 Ομάδες x 10,000 GPV 100% x Συνολικών CV του 1 ου Επιπέδου 90% x Συνολικών CV του 2 ου Επιπέδου 80% x Συνολικών CV του 3 ου Επιπέδου 70% x Συνολικών CV του 4 ου Επιπέδου 60% x Συνολικών CV του 5 ου Επιπέδου 50% x Συνολικών CV του 6 ου Επιπέδου 40% x Συνολικών CV του 7 ου Επιπέδου 30% x Συνολικών CV του 8 ου Επιπέδου 20% x Συνολικών CV του 9 ου Επιπέδου 10% x Συνολικών CV του 10 ου Επιπέδου

28 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International Παράδειγμα : Υπολογισμός των προσμετρούμενων σου CV U G - 0 G - I G - II G - III G - IV G - V G - VI G - VII G - VIII G - IX G - X G CV x 100% 60 G - I 300CV x 100% 300 G - II 1,500CV x 90% 1,350 G - III 7,500CV x 80% 6,000 G - IV 37,500CV x 70% 26,250 G - V 187,500CV x 60% 112,500 G - VI 18,029CV x 50% 9,014 G - VII 187,500CV x 40% 75,000 G - VIII 117,188CV x 30% 35,156 G - IX 58,594CV x 20% 11,719 G - X 8,956CV x 10% 896 Σύνολο: 278,245 Υποθετικά: 3% x Των Συνολικών CV της Εταιρείας Σύνολο Προσμετρούμενων CV όλων των Δικαιούχων = 0,02% Επομένως, 0,02 x = 5.744,90

29 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International 5. Κέρδος από μέρισμα του 20% στην βαθμίδα Διευθυντής Βασιλικό Διαμάντι (Royal Diamond Profit Sharing) (20%) RDD Διευθυντής Βασιλικό Διαμάντι (Royal Diamond Director) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 1 Διευθυντή Διαμάντι (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 2 Ομάδες x 5000GPV RSDD Διευθυντής Βασιλικό Ασημένιο Διαμάντι (Royal Silver Diamond Director) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 2 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 3 Ομάδες x 8000GPV RGDD Διευθυντής Βασιλικό Χρυσό Διαμάντι (Royal Gold Diamond Director) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 4 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 4 Ομάδες x GPV ή 3 Ομάδες x GPV RCDD Διευθυντής Βασιλικό Στέμματος Διαμάντι (Royal Crown Diamond Director) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 6 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 5 Ομάδες x GPV ή 4 Ομάδες x GPV RCA Πρεσβευτής Βασιλικού Στέμματος (Royal Crown Ambassador) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 6 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 6 Ομάδες x GPV ή 5 Ομάδες x GPV PCA Πρεσβευτής Προεδρικού Στέμματος (Presidential Crown Ambassador) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 6 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 7 Ομάδες x GPV ή 6 Ομάδες x GPV Τύπος Υπολογισμού: 20% x Των Συνολικών x CV της Εταιρείας Των Συνολικών CV της Εταιρείας Σύνολο Προσμετρούμενων CV όλων των Δικαιούχων Τα Συνολικά σας προσμετρούμενα CV υπολογίζονται: Βαθμίδα Προϋπόθεση G0 G1 G2 G3 G4 G5 G6 G7 G8 G9 RDD 1DD 2 Ομάδ. x 5,000GPV 6% 3% RSDD 2DD 3 Ομάδ. x 8,000GPV 8% 5% 2% RGDD RCDD RCA PCA 4DD 6DD 6DD 6DD 4 Ομάδ. x 10,000GPV ή 3 Ομάδ. x 20,000GPV 5 Ομάδ. x 15,000GPV ή 4 Ομάδ. x 25,000GPV 6 Ομάδ. x 20,000GPV ή 5 Ομάδ. x 30,000GPV 7 Ομάδ. x 30,000GPV ή 6 Ομάδ. x 50,000GPV 8% 7% 4% 2% 8% 8% 5% 3% 2% 8% 8% 6% 4% 3% 2% 8% 8% 7% 5% 4% 3% 2% 1% 1% 1%

30 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International 6. Κέρδος από μέρισμα του 2% στην Προεδρική Βαθμίδα (Presidential Profit Sharing) Τύπος Υπολογισμού 2% x Των Συνολικών CV x της Εταιρείας Για RCA + PCA 1% x Των Συνολικών CV x της Εταιρείας Για PCA 1% x Των Συνολικών CV x της Εταιρείας τα Συνολικά σας CV Τα Συνολικά CV όλων των Δικαιούχων τα Συνολικά σας CV Τα Συνολικά CV όλων των Δικαιούχων RCA + PCA τα Συνολικά σας CV Τα Συνολικά CV όλων των Δικαιούχων PCA Υπολογισμός των Συνολικών σας CV 100% x Προσωπικές Πωλήσεις + 100% x Συνολικών CV του 1 ου Επιπέδου 90% x Συνολικών CV του 2 ου Επιπέδου 80% x Συνολικών CV του 3 ου Επιπέδου 70% x Συνολικών CV του 4 ου Επιπέδου 60% x Συνολικών CV του 5 ου Επιπέδου 50% x Συνολικών CV του 6 ου Επιπέδου 40% x Συνολικών CV του 7 ου Επιπέδου 30% x Συνολικών CV του 8 ου Επιπέδου 20% x Συνολικών CV του 9 ου Επιπέδου 10% x Συνολικών CV του 10 ου Επιπέδου * ΜΟΝΟ Πρεσβευτής Βασιλικού Στέμματος και Πρεσβευτής Προεδρικού Στέμματος. PPV = 60PV & PGPV = 180

31 Gano Excel International Φτιαγμένη για όλο τον Κόσμο Gano Excel Ελλάδας

Η εταιρία. Η Care Lives σας παρέχει αυτόν τον μελλοντικό τρόπο ζωής, σήμερα!

Η εταιρία. Η Care Lives σας παρέχει αυτόν τον μελλοντικό τρόπο ζωής, σήμερα! Η εταιρία H Care Lives στην προσπάθειά της να γίνει μια πρωτοπόρος εταιρία στους τομείς υγείας και ευεξίας σε όλον τον κόσμο, έχει κατασκευάσει σε συνεργασία με μια ομάδα επιστημόνων, την τελευταία 0ετία

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Τι είναι σημαντικό για εσάς; CROP BOTTOM 117325 GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά

Διαβάστε περισσότερα

aγρoterra #14 Αγροτικές εξαγωγές Τα προϊόντα-πρωταγωνιστές τού αύριο Πλήρης οδηγός για την αλόη και η ελληνική εμπειρία 14/09/2013

aγρoterra #14 Αγροτικές εξαγωγές Τα προϊόντα-πρωταγωνιστές τού αύριο Πλήρης οδηγός για την αλόη και η ελληνική εμπειρία 14/09/2013 π ε ρ ι ο δ ι κ η ε κ δ ο σ η τ η ς ε φ η μ ε ρ ι δ α σ ε π ε ν δ υ τ η σ aγρoterra #14 14/09/2013 Μάρκετινγκ Εξάγεις; Χτίσε τον «μύθο» των προϊόντων σου Καλλιέργειες Λαχανικά: Μπορούμε να γίνουμε ο κήπος

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση σχεδιό ΑπόΖηΜιΩσΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ

Επισκόπηση σχεδιό ΑπόΖηΜιΩσΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ Επισκόπηση ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεωρήθηκε την 2 Μαρτίου 203 WorldVentures έχει σχεδιάσει ένα Σχέδιο Απολαβών Compensation Plan για να επιβραβεύσει τους ανεξάρτητους

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάγκη Η ιδέα Η ευκαιρία. www.ef-zin.weebly.com

Η ανάγκη Η ιδέα Η ευκαιρία. www.ef-zin.weebly.com Η ανάγκη Η ιδέα Η ευκαιρία www.ef-zin.weebly.com Η υγεία στη ζωή μας Υγεία: Ο πιο σημαντικός παράγοντας στη ζωή μας. Όλοι ευχόμαστε «στην υγειά μας». Όλοι θέλουμε να έχουμε υγεία, ευεξία και μακροζωία.

Διαβάστε περισσότερα

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International Ιδρύθηκε το 1978 στις ΗΠΑ. Ομάδα Διοίκησης με μεγάλη πείρα και διαχρονικότητα. Διεθνείς πωλήσεις σε πάνω από 145 χώρες, 2.68 δισεκατομμύρια πωλήσεις ετησίως. Μια αποδεδειγμένα ισχυρή εταιρεία με αληθινό

Διαβάστε περισσότερα

WELCOME. 2ος μήνας : 3ος μήνας : 1ος μήνας :

WELCOME. 2ος μήνας : 3ος μήνας : 1ος μήνας : WELCOME Η εκκίνηση μιας επιτυχημένης πορείας αρχίζει από τον πρώτο μήνα εγγραφής σας δηλ. τον μήνα που καταχωρείται το όνομα σας στη βάση δεδομένων μας. Για τους τρεις πρώτους μήνες εγγραφής σας κάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ;

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ; ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ εάν αναζητείτε έναν τρόπο για να αποκτήσετε ένα έξτρα εισόδημα, ή ψάχνετε για μία αληθινή επιχείρηση η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Για πόσο χρονικό διάστημα παραμένει φρέσκος ο καφές αφού ανοιχτεί;

Για πόσο χρονικό διάστημα παραμένει φρέσκος ο καφές αφού ανοιχτεί; ΚΑΦΕΣ AURILE Γενικές Πληροφορίες Πώς καβουρδίζεται ο καφές Aurile; Ο καφές Aurile καβουρδίζεται για περίπου 20 λεπτά στους 210 C (ο τρόπος αυτός είναι γνωστός ως American Roast). Κατά τη διάρκεια του καβουρδίσματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL

ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL : olina 4@hotmail.com WEBSITE ADDRESS : http://www.fage.gr

Διαβάστε περισσότερα

Κατανοώντας την επιχειρηματική ευκαιρία

Κατανοώντας την επιχειρηματική ευκαιρία Η Επιχειρηματική Ευκαιρία Κατανοώντας την επιχειρηματική ευκαιρία Υπάρχουν έρευνες οι οποίες δείχνουν ότι στους περισσότερους επιχειρηματίες που ξεκινούν για πρώτη φορά μια επιχείρηση, τελειώνουν τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ βιολογικών αγροτικών προϊόντων H στάση των καταναλωτών απέναντι στα βιολογικά προϊόντα

Μάρκετινγκ βιολογικών αγροτικών προϊόντων H στάση των καταναλωτών απέναντι στα βιολογικά προϊόντα Μάρκετινγκ βιολογικών αγροτικών προϊόντων H στάση των καταναλωτών απέναντι στα βιολογικά προϊόντα Δρ Ιωάννα Γιαννούκου Σύμβουλος Επιχειρήσεων Ερευνήτρια Πανεπιστήμιο Πατρών Βασικοί ορισμοί Βιολογική γεωργία:

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στις υπηρεσίες Υγείας: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. (ISO 9001 ISO 22000 ISO 14001 ISO 27001 ISO 50001 OHSAS 18001) Σχετικές

Διαβάστε περισσότερα

Η δική σας επιχείρηση!

Η δική σας επιχείρηση! Εκπαίδευση Παροχές Ο δρόμος για την επιτυχία Η δική σας επιχείρηση! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Η επιβάρυνση των υπόγειων υδάτων από τα χημικά και ο όγκος των αποβλήτων που αυξανόταν

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP)

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Υπάρχουν διάφορα πακέτα με συνδυασμούς προϊόντων, με διάφορα DP, PV και SV, που ονομάζονται πακέτα DSP. Τα πακέτα DSP είναι διαθέσιμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧ0ΛΗ ΤΕΧΝ0Λ0ΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΣΧ0ΛΗ ΤΕΧΝ0Λ0ΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧ0ΛΗ ΤΕΧΝ0Λ0ΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΑΛΕΛΛΗ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΡΟΥΤΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ Τα φρούτα-λαχανικά δεν είναι τροφές

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμα προϊόντα από αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά της ελληνικής χλωρίδας Στέργιος Τζιμίκας Ιατρός διευθύνων σύμβουλος Dioscurides OE

Καινοτόμα προϊόντα από αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά της ελληνικής χλωρίδας Στέργιος Τζιμίκας Ιατρός διευθύνων σύμβουλος Dioscurides OE Η συμβολή των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στην ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας Καινοτόμα προϊόντα από αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά της ελληνικής χλωρίδας Στέργιος Τζιμίκας Ιατρός διευθύνων σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων.

Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων. Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων. Ο καφές πρέπει να είναι τόσο ζεστός, όσο τα φιλιά μιας κοπέλας την πρώτη μέρα, τόσο γλυκός, όσο οι νύχτες στην αγκαλιά της και τόσο μαύρος, όσο η γνώμη της μητέρας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ 1. Τυποποίηση και Συσκευασία Η τυποποίηση, σε συνδυασμό με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Δικός σας. Kasper Rorsted

Δικός σας. Kasper Rorsted ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Εισαγωγή Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε θέσει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες και φιλόδοξους στόχους για την εταιρία μας. Είμαστε στη διαδικασία να εδραιώσουμε στη Henkel μια Κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist.

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist. Diplomat Group Ιστορικό: Η Diplomat ήταν Οικογενειακή Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1963. Ξεκίνησε την πορεία της στο Ισραήλ με Κατασκευές & Εξαγωγές και κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον χώρο των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ. Ηγεσία

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ. Ηγεσία ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ηγεσία Διδάσκουσα: Αφροδίτη Δαλακούρα ΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΗΓΕΤΗΣ MANAGER COACH 1 Κλασική-μηχανιστική αντίληψη Το παλιό μοντέλο διοίκησης: οικονομικές-υλικές

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του.

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του. Δίκτυο Συνεργατών Η ΜΜ είναι μια από τις αναπτυσσόμενες στο χώρο της ανάπτυξης και δικτύωσης των συνεργατών παγκοσμίως. Το σύστημα της ΜΜ είναι πολύ απλό και ευέλικτο που επιτρέπει γρήγορη ανέλιξη στους

Διαβάστε περισσότερα

DXN κατάλογος προϊόντων

DXN κατάλογος προϊόντων κατάλογος προϊόντων κατάλογος προϊόντων Σειρά Συμπληρωμάτων Υγιεινής Διατροφής κατάλογος προϊόντων - Συμπληρώματα Υγιεινής Διατροφής Cordyceps Capsule To Cordyceps Capsule αποτελείται από 100% Cordyceps

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες στην. επιτυχία

Συνεργάτες στην. επιτυχία Συνεργάτες στην επιτυχία Παρέχοντας το υπόβαθρο Tα πλεονεκτήματα των ολοκληρωμένων λύσεων για τις καλλιέργειες Η υγιεινή διατροφή αποτελεί παράγοντα ζωτικής σημασίας για κάθε άνθρωπο. Δε μας βοηθά μόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation»

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation» ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΣΔΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation» Δόικα Δήμητρα 7724 Τζωρτζάκη Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσορίσατε στο έντυπο Forever Κίνητρα.

Καλωσορίσατε στο έντυπο Forever Κίνητρα. FOREVER ΚΙΝΗΤΡΑ Καλωσορίσατε στο έντυπο Forever Κίνητρα. Όλα είναι επιτεύξιμα με την Forever. Γιατί ο πυρήνας της δύναμής της, εκτός από τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, είναι οι Συνεργάτες της. Άτομα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού. Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης):

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού. Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης): ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Τ.Κ.): Τηλέφωνο: (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης): (Νομική Υπόσταση): (Κύριες Δραστηριότητες):

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ενότητα 4: Συλλογή Εμπορευμάτων Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων (Δ.Ε.Α.Π.Τ.)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Στα πλαίσια του διαγωνισμού Ecotrophelia 2013 που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) στις 29/7/2013, και ο οποίος αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Τι είναι η Χημεία και γιατί τη μελετάμε:

1.1 Τι είναι η Χημεία και γιατί τη μελετάμε: 1 Η θεωρία του μαθήματος με ερωτήσεις. 1.1 Τι είναι η Χημεία και γιατί τη μελετάμε: 1. Τι ονομάζεται περιβάλλον; Οτιδήποτε μας περιβάλλει ονομάζεται περιβάλλον. Για παράδειγμα στο περιβάλλον ανήκουν τα

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα σπουδαστή : A.M ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 7629 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΣΚΟΥ 7672. Επιβλέπουσα καθηγήτρια : ΝΙΚΗ ΚΑΒΒΟΥΡΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Καθηγήτρια εφαρμογών

Όνομα σπουδαστή : A.M ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 7629 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΣΚΟΥ 7672. Επιβλέπουσα καθηγήτρια : ΝΙΚΗ ΚΑΒΒΟΥΡΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Καθηγήτρια εφαρμογών Όνομα σπουδαστή : A.M ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 7629 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΣΚΟΥ 7672 Επιβλέπουσα καθηγήτρια : ΝΙΚΗ ΚΑΒΒΟΥΡΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Καθηγήτρια εφαρμογών ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΩΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΒΓΑ ΑΒΕΕ ΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Υιοθετώντας το σήμερα Εφευρίσκοντας το αύριο

Υιοθετώντας το σήμερα Εφευρίσκοντας το αύριο Υιοθετώντας το σήμερα Εφευρίσκοντας το αύριο Αυτή η έκδοση εμπεριέχει την ταυτότητα της εταιρείας μας. Αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της προσπάθειάς μας και τη δέσμευσή μας, απέναντι στους Ασθενείς και

Διαβάστε περισσότερα

Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ 2010-2011 ΔΙΑΛΕΞΗ 8 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ UNILEVER UNITED NATURAL FOODS

Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ 2010-2011 ΔΙΑΛΕΞΗ 8 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ UNILEVER UNITED NATURAL FOODS Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ 2010-2011 ΔΙΑΛΕΞΗ 8 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ UNILEVER UNITED NATURAL FOODS UNILEVER UNITED NATURAL FOODS Η Unilever είναι μία από τις κορυφαίες προμηθέυτριες εταιρείες στον κόσμο, που μεταφέρουν με

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτικά Προϊόντα Μικρών Παραγωγών

Αγροτικά Προϊόντα Μικρών Παραγωγών Ενότητα 2 Σχέδιο Μάρκετινγκ Κεφάλαιο 2 Αγροτικά Προϊόντα Μικρών Παραγωγών Δρ. Andrea Grimm Δρ. Astin Malschinger ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Κεφάλαιο 2: Αγροτικά Προϊόντα μικρών παραγωγών

Διαβάστε περισσότερα

03/03/2015. Ι. Το Εξωτερικό Περιβάλλον της Επιχείρησης. Το Περιβάλλον της Επιχείρησης. Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων

03/03/2015. Ι. Το Εξωτερικό Περιβάλλον της Επιχείρησης. Το Περιβάλλον της Επιχείρησης. Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ακαδηµαϊκό έτος 2014-2015, Εαρινό Εξάµηνο Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων Μάθηµα 2ο Το Περιβάλλον της

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

4 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΦΗΒΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2013 2014

4 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΦΗΒΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2013 2014 4 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΦΗΒΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2013 2014 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Ο αθλητισμός είναι η συστηματική σωματική καλλιέργεια και

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Τάση ή Εργαλείο Ανάπτυξης

Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Τάση ή Εργαλείο Ανάπτυξης Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Τάση ή Εργαλείο Ανάπτυξης Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα, «Αυτό το χωράφι είναι η Επιχείρησή σου» Ναύπλιο, 15-10-2013 Ραυτόπουλος Δημήτρης Διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ III ΚΩΔΙΚΑ ΦΠΑ Ν.2859/2000

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ III ΚΩΔΙΚΑ ΦΠΑ Ν.2859/2000 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ III ΚΩΔΙΚΑ ΦΠΑ Ν.2859/2000 (προηγ.) (νέο) Η παράγραφος 1 καταργείται Τα ζωντανά ζώα υπάγονται σε κανονικό Η παράγραφος 2 καταργείται Τα ζωντανά ζώα υπάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα: Platensis Νομική μορφή: Ανώνυμη Εταιρία Περιοχή: Χαλίκι Αιτωλικού

Όνομα: Platensis Νομική μορφή: Ανώνυμη Εταιρία Περιοχή: Χαλίκι Αιτωλικού Όνομα: Platensis Νομική μορφή: Ανώνυμη Εταιρία Περιοχή: Χαλίκι Αιτωλικού Σκοπός: Καλλιέργεια βιομάζας σπιρουλίνας με μέθοδο κλειστού τύπου, συσκευασία και πώληση με δική μας επωνυμία Η σπιρουλίνα περιέχει

Διαβάστε περισσότερα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα "Κλινικά αποδεδειγµένα αποτελέσµατα σε 47 ηµέρες" Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας Ένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

CAMU CAMU Βιταμίνη C. Άοσμη ΚΡΕΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ από καρύδα. Ασταξανθίνη ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ. 100% Βιολογικά Απολαύστε τη ζωή, μείνετε υγιείς!

CAMU CAMU Βιταμίνη C. Άοσμη ΚΡΕΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ από καρύδα. Ασταξανθίνη ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ. 100% Βιολογικά Απολαύστε τη ζωή, μείνετε υγιείς! CAMU CAMU Βιταμίνη C Άοσμη ΚΡΕΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ από καρύδα Ασταξανθίνη ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ 100% Βιολογικά Απολαύστε τη ζωή, μείνετε υγιείς! Royal Green Camu Camu Βιταμίνη C Βιταμίνη C από 100% φυσικές τροφές Camu

Διαβάστε περισσότερα

Ηγηθείτε για να φέρετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Δημήτρης Σαμαράς Πρόεδρος - CEO Όμιλος Εταιριών ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ηγηθείτε για να φέρετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Δημήτρης Σαμαράς Πρόεδρος - CEO Όμιλος Εταιριών ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ηγηθείτε για να φέρετε εξαιρετικά αποτελέσματα Δημήτρης Σαμαράς Πρόεδρος - CEO Όμιλος Εταιριών ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ποιοι είμαστε Όμιλος Εταιριών Σαμαράς & Συνεργάτες ( 5 εταιρείες ). One Stop Consulting

Διαβάστε περισσότερα

Η Δημιουργική Πώληση στο Φαρμακείο: Πρόκληση ή Αναγκαιότητα; Νίκος Βελτράς Οικονομολόγος Specialist in Pharmaceutical Marketing

Η Δημιουργική Πώληση στο Φαρμακείο: Πρόκληση ή Αναγκαιότητα; Νίκος Βελτράς Οικονομολόγος Specialist in Pharmaceutical Marketing Η Δημιουργική Πώληση στο Φαρμακείο: Πρόκληση ή Αναγκαιότητα; Νίκος Βελτράς Οικονομολόγος Specialist in Pharmaceutical Marketing τέλος εποχής Η αγορά κάνει κύκλους Οι βασικοί κανόνες του μάρκετινγκ Έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Το Σχέδιο στοχεύει στην υποστήριξη, ανάπτυξη και προώθηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του μεταποιητικού τομέα

Το Σχέδιο στοχεύει στην υποστήριξη, ανάπτυξη και προώθηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του μεταποιητικού τομέα Απρίλιος 2015 Σύντομη Περιγραφη ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 108 Nikou Pattichi

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των ΜΜΕ σε περίοδο κρίσης. Γαρύφαλλος Φραγκίδης Καθηγητής Εφαρμογών Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των ΜΜΕ σε περίοδο κρίσης. Γαρύφαλλος Φραγκίδης Καθηγητής Εφαρμογών Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των ΜΜΕ σε περίοδο κρίσης Γαρύφαλλος Φραγκίδης Καθηγητής Εφαρμογών Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας Βασικά ερωτήματα Ερώτημα 1: Έχουν οι επιχειρήσεις κοινωνικές ευθύνες/ υποχρεώσεις;

Διαβάστε περισσότερα

BELBIN. Στον τρόπο, δηλαδή με τον οποίο υποδέχονται και εξυπηρετούν τον πελάτη.

BELBIN. Στον τρόπο, δηλαδή με τον οποίο υποδέχονται και εξυπηρετούν τον πελάτη. 15ο Newsletter. 14/05/2012 BELBIN AN ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ NEWSLETTERS, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: info@progressthrough.gr ή info@belbin.gr ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματική ευκαιρία

Επιχειρηματική ευκαιρία Επιχειρηματική ευκαιρία Πατενταρισμένο προϊόν υψηλής αποτελεσματικότητας με παγκόσμια ζήτηση Διαθέτοντας την αποκλειστικότατα στην παγκόσμια αγορά και αξιοποιώντας τώρα την ευκαιρία, ξεκινήστε την προσωπική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΟΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΟΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΟΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ Άσκηση 1 Οι βαθμοί 5 φοιτητών που πέρασαν το μάθημα της Στατιστικής ήταν: 6 5 7 5 9 5 6 6 8 10 8 5 6 7 5 6 5 7 8 9 5 6 7 5 8 i. Να κάνετε πίνακα κατανομής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Εισαγωγή Η Επιτροπή Ελέγχου συγκροτείται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων και έχει ως βασικό στόχο την υποστήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου στα καθήκοντά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ. Άρθρο 1 Αντικείμενο

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ. Άρθρο 1 Αντικείμενο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ Άρθρο 1 Αντικείμενο Ο παρών Κανονισμός αναφέρεται στη χρήση σημάτων τα οποία χορηγεί η a Cert A.E. σε επιχειρήσεις για την επισήμανση και τη διαφήμιση των πιστοποιημένων προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ O ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 12,2 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΝ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ BRANDING ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

3000 B.C. Organic Extra Virgin Olive Oil

3000 B.C. Organic Extra Virgin Olive Oil Το Κτήµα Κοτσώνη βρίσκεται στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο, στην περιφέρεια των Αρχαίων Μυκηνών και του Άργους. Μια λοφώδης περιοχή που από την αρχαιότητα φηµίζεται για το φυσικό της κάλλος αλλά και την

Διαβάστε περισσότερα

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP)

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) Ιανουάριος 2012 Περιεχόμενα 1. H Εταιρία 2. Δήλωση Δέσμευσης Διοίκησης 3. Δέσμευση προς την Αγορά 4. Ανθρώπινα Δικαιώματα- Συνθήκες Εργασίας 5. Περιβάλλον 6. Καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 2 η Δ.Ε. FOODAFRICA Cairo

Διαβάστε περισσότερα

OΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ. Θανάσης Κερασιώτης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Διευθυντής Παραγωγής ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε.

OΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ. Θανάσης Κερασιώτης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Διευθυντής Παραγωγής ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε. OΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ Θανάσης Κερασιώτης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Διευθυντής Παραγωγής ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε. Σύντομη παρουσίαση της GAEA Η GAEA είναι μια Ελληνική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Το Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) είναι ένα φυτό που ξεκίνησε το μακρύ του «ταξίδι» από την Κίνα και έρχεται να κατακτήσει τα ελληνικά χωράφια.

Το Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) είναι ένα φυτό που ξεκίνησε το μακρύ του «ταξίδι» από την Κίνα και έρχεται να κατακτήσει τα ελληνικά χωράφια. Το Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) είναι ένα φυτό που ξεκίνησε το μακρύ του «ταξίδι» από την Κίνα και έρχεται να κατακτήσει τα ελληνικά χωράφια. Το φυτό Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) είναι γνωστό εδώ και αιώνες

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία & Εξαγωγές

Συσκευασία & Εξαγωγές Συσκευασία & Εξαγωγές Μανώλης Δανιήλ Διευθυντής ΟΠΕ 19/7/2013 1 19/7/2013 2 19/7/2013 3 19/7/2013 4 19/7/2013 5 19/7/2013 6 19/7/2013 7 19/7/2013 8 19/7/2013 9 19/7/2013 10 19/7/2013 11 Τι πρέπει να κάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. Κυρίες και Κύριοι,

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. Κυρίες και Κύριοι, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κυρίες και Κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκοµαι σήµερα εδώ στα πρώτα γενέθλια ενός σηµαντικού ελληνικού επιτεύγµατος που µας φέρνει στην «καρδιά» των πιο

Διαβάστε περισσότερα

To Μάκρο- και Μίκρο- περιβάλλον του Μάρκετινγκ

To Μάκρο- και Μίκρο- περιβάλλον του Μάρκετινγκ www.arns.gr κλικ στη γνώση inf@arns.c.gr ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 T Μάκρο- και Μίκρο- περιβάλλον του Μάρκετινγκ Μάκρο- περιβάλλον και οι μη ελεγχόμενες μεταβλητές αυτού Το μάκρο-περιβάλλον αποτελεί τον ευρύτερο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

be well. ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

be well. ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. be well. ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. 1 Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Δεν τη φυλάμε στην αίθουσα συνεδριάσεων, σε ένα γραφείο ή σε μια κλινική. Ούτε καν

Διαβάστε περισσότερα

Gano Excel Greece. Προϊόντα Συστατικά και Χρήση τους.

Gano Excel Greece. Προϊόντα Συστατικά και Χρήση τους. Gano Excel Greece Προϊόντα Συστατικά και Χρήση τους. GANODERMA Πρόκειται για το κορυφαίο μας προϊόν όπου είναι και η βάση για κάθε πρόγραμμα. Είναι σε μορφή ταμπλέτας, αποτελείται και από τα 6 μανιτάρια

Διαβάστε περισσότερα

No 1 ÛÂ Aloe Vera ÛÙÔÓ ÎfiÛÌÔ!

No 1 ÛÂ Aloe Vera ÛÙÔÓ ÎfiÛÌÔ! No 1 ÛÂ Aloe Vera ÛÙÔÓ ÎfiÛÌÔ! I V I L P N G V I V E O D U I N G P O D U C T S E V E F O E V O E T C T S O U F U T U E U F U U T U E I S F O E V E V E E O E S F 1 9 9 7 8 8-0 2 0 3 1 3 H Forever ÓÂÈ Î

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕIΡΙΑ EXPERT Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Expert είναι το όνομά της. Παρέχει στους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟ ΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟ ΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟ ΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ «Ηµερίδα για τον Αγροδιατροφικό Τοµέα Παρουσίαση Τοπικών Προϊόντων µε Γευσιγνωσία» ιοργάνωση: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Πόσα παιδιά συμμετέχουν στο Πρόγραμμα; Πόσα γεύματα έχουν διανεμηθεί; Ποια είναι η «ιστορία» του Προγράμματος;

Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Πόσα παιδιά συμμετέχουν στο Πρόγραμμα; Πόσα γεύματα έχουν διανεμηθεί; Ποια είναι η «ιστορία» του Προγράμματος; Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ Πόσα παιδιά συμμετέχουν στο Πρόγραμμα; Το Πρόγραμμα ΔΙΑ.ΤΡΟΦΗ απευθύνεται σε μαθητές δημοσίων σχολείων κοινωνικοοικονομικά ευπαθών περιοχών της χώρας, που πλήττονται περισσότερο από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΑΔΑ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεώρηση: 31 Οκτωβρίου 2015 Ισχύει για την περίοδο 31 Οκτωβρίου 2015 30 Ιανουαρίου 2016 Η WorldVentures έχει σχεδιάσει το Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων ISO 22.000:2005 πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS.

Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων ISO 22.000:2005 πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS. από το 1966 Το Χθες Το πρώτο τυροκομείο της οικογένειας ιδρύθηκε το 1966, από τον παππού της οικογένειας Γρηγόρη στο χωριό Χύδηρα της Λέσβου. Το χωριό Χύδηρα είναι ένα μικρό σχετικά χωριό δυτικά του νησιού,

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

«Κοινωνική Οικονομία Μια Εναλλακτική Πρόταση»

«Κοινωνική Οικονομία Μια Εναλλακτική Πρόταση» Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Κοινωνική Σύμπραξη στο Ν. Κυκλάδων» σας καλωσορίζει στην Ημερίδα: «Κοινωνική Οικονομία Μια Εναλλακτική Πρόταση» 23 Οκτωβρίου 2015 Πνευματικό Κέντρο Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΚΛΑ ΩΝ ΚΑ - NACE 2008 ΕΘΝΙΚΕΣ ΡΑΣΤΗ- Υποστηρικτικές προς τη γεωργία δραστηριότητες και 01.6

ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΚΛΑ ΩΝ ΚΑ - NACE 2008 ΕΘΝΙΚΕΣ ΡΑΣΤΗ- Υποστηρικτικές προς τη γεωργία δραστηριότητες και 01.6 ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΚΛΑ ΩΝ ΚΑ - 2008 Α) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΚΛΑ ΩΝ ΤΟΜΕΙΣ ΡΙΕΣ Υποστηρικτικές προς τη γεωργία και 01.6 μετά τη συγκομιδή. 02.4 Υποστηρικτικές προς τη δασοκομία υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

GANODERMA LUCIDUM. «Το μανιτάρι των θεών»

GANODERMA LUCIDUM. «Το μανιτάρι των θεών» GANODERMA LUCIDUM «Το μανιτάρι των θεών» Ο «βασιλιάς» των βοτάνων Το Γανόδερμα (λαμπερό δέρμα) είναι εδώδιμο μανιτάρι γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Κίνα, την Ιαπωνία και όλη την Ασία για τις εκπληκτικές

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρηματική ιδέα και η εταιρία spin off. Βασίλης Μουστάκης Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης vmoustakis@gmail.com

Η επιχειρηματική ιδέα και η εταιρία spin off. Βασίλης Μουστάκης Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης vmoustakis@gmail.com Η επιχειρηματική ιδέα και η εταιρία spin off Βασίλης Μουστάκης Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης vmoustakis@gmail.com Έρευνα αγοράς (Ι) Ανάγκη στην αγορά (κάτι που η αγορά θέλει αλλά δεν το έχει) Σύλληψη και

Διαβάστε περισσότερα

Food Chain Partnership: Mία επιτυχημένη δεκαετία του προγράμματος Συνεργάτες στην Αειφόρο Γεωργία

Food Chain Partnership: Mία επιτυχημένη δεκαετία του προγράμματος Συνεργάτες στην Αειφόρο Γεωργία Δελτίο Τύπου Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ Σωρού 18-20, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα Tel. +30 210 618 75 00 www.bayer.gr Food Chain Partnership: Mία επιτυχημένη δεκαετία του προγράμματος Συνεργάτες στην Αειφόρο Γεωργία Η

Διαβάστε περισσότερα

Επιβλέπων: Καθ. Ι. Ψαρομηλινγκος - Φοιτήτρια: Ελένη Στάμου Α.Μ.2119

Επιβλέπων: Καθ. Ι. Ψαρομηλινγκος - Φοιτήτρια: Ελένη Στάμου Α.Μ.2119 Επιβλέπων: Καθ. Ι. Ψαρομηλινγκος - Φοιτήτρια: Ελένη Στάμου Α.Μ.2119 Εισαγωγή στα MOOCs, ορισμός, πως ξεκίνησαν Λόγος ύπαρξης τους, ΗΠΑ, Ευρώπη Διαφοροποιήσεις, xmoocs vs cmoocs και σύγκριση με τα παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

Furthering Innovative and Entrepreneurial Regions of Europe Προώθηση Καινοτόμων και Επιχειρηματικών Περιφερειών της Ευρώπης

Furthering Innovative and Entrepreneurial Regions of Europe Προώθηση Καινοτόμων και Επιχειρηματικών Περιφερειών της Ευρώπης Furthering Innovative and Entrepreneurial Regions of Europe Προώθηση Καινοτόμων και Επιχειρηματικών Περιφερειών της Ευρώπης Έκθεση Έρευνας μεταξύ Στελεχών Οργανισμών της Περιφέρειας Ελλάδα 2015 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ARTISTRY EXACT FIT Powder Foundation TM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ARTISTRY EXACT FIT Powder Foundation TM ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ARTISTRY EXACT FIT Powder Foundation TM Άψογη κάλυψη λεία επιδερμίδα Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2014. Η καθημερινότητά μας είναι πολύ πιεστική και σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, είτε είμαστε στο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΖΩΤΟΥΧΟΣ ΛΙΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ. Δρ. Γιάννης Ασημακόπουλος Πρώην Καθηγητής Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών

ΑΖΩΤΟΥΧΟΣ ΛΙΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ. Δρ. Γιάννης Ασημακόπουλος Πρώην Καθηγητής Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών ΑΖΩΤΟΥΧΟΣ ΛΙΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ Δρ. Γιάννης Ασημακόπουλος Πρώην Καθηγητής Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΛΙΠΑΣΜΑΤΟΣ. Με την κλασσική έννοια, ως λίπασμα ορίζεται κάθε ουσία

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένες Υπηρεσίες Τηλεκπαίδευσης στο ΤΕΙ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής MARKETING

Προηγμένες Υπηρεσίες Τηλεκπαίδευσης στο ΤΕΙ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής MARKETING Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής MARKETING Τα στοιχεία του Marketing Διαπίστωση των μεταβαλλόμενων αναγκών Επιθυμιών και προτιμήσεων Σχεδιασμός του προϊόντος Τα σημεία πώλησης Δίκτυα Διανομής Κοστολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

TRUEFOOD ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

TRUEFOOD ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ FEDERATION OF HELLENIC FOOD INDUSTRIES ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007 Νο 75 ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ www.sevt.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ TRUEFOOD ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΞΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στήριξη Ανέργων και Νέων Επιχειρηματιών (Δράση 1) Επιλέξιμες Δραστηριότητες

Στήριξη Ανέργων και Νέων Επιχειρηματιών (Δράση 1) Επιλέξιμες Δραστηριότητες Στήριξη Ανέργων και Νέων Επιχειρηματιών (Δράση 1) Επιλέξιμες Δραστηριότητες ΤΟΜΕΙΣ 10 Βιομηχανία τροφίμων. 10.52 Παραγωγή παγωτών 10.71 10.72 10.73 10.82 Αρτοποιία παραγωγή νωπών ειδών ζαχαροπλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Γενικός γραμματέας ΣΕΠΤΕ. Πανελλήνιο παιδιατρικό συνέδριο Ιούνιος 2015, Θεσσαλονίκη

ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Γενικός γραμματέας ΣΕΠΤΕ. Πανελλήνιο παιδιατρικό συνέδριο Ιούνιος 2015, Θεσσαλονίκη ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Γενικός γραμματέας ΣΕΠΤΕ Πανελλήνιο παιδιατρικό συνέδριο Ιούνιος 2015, Θεσσαλονίκη Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Παιδικών Τροφών Ελλάδος Είναι μέλος.. Του ΣΕΒΤ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

Η Eπιχειρηµατική Αριστεία χρειάζεται Εξέλιξη.

Η Eπιχειρηµατική Αριστεία χρειάζεται Εξέλιξη. ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Business Excellence ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ EFQM Η Eπιχειρηµατική Αριστεία χρειάζεται Εξέλιξη. Βιωσιµότητα και Επιχειρηµατική Αριστεία Κάθε επιχειρηµατίας έχει στόχο να έχει

Διαβάστε περισσότερα

Η Πληροφόρηση στην πώληση προϊόντων

Η Πληροφόρηση στην πώληση προϊόντων Πρακτκή εξάσκηση Μάρκετινγκ Η Πληροφόρηση στην πώληση προϊόντων Δρ. Andrea Grimm Δρ. Astin Malschinger 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ Η Πληροφόρηση στην πώληση προϊόντων Συγγραφείς Δρ. Andrea Grimm, Δρ.

Διαβάστε περισσότερα

Ανταγωνιστικότητα, Δίκτυα Διανομής και Εμπορία Βιολογικής Αιγοπροβατοτροφίας Δρ. Ηλίας Βλάχος Λέκτορας Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ανταγωνιστικότητα, Δίκτυα Διανομής και Εμπορία Βιολογικής Αιγοπροβατοτροφίας Δρ. Ηλίας Βλάχος Λέκτορας Διοίκηση Επιχειρήσεων Ανταγωνιστικότητα, Δίκτυα Διανομής και Εμπορία Βιολογικής Αιγοπροβατοτροφίας Δρ. Ηλίας Βλάχος Λέκτορας Διοίκηση Επιχειρήσεων Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αγρίνιο, 17-18 Ιανουαρίου 2004 1 Ερευνητικές Ερωτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Πτυχιακή Εργασία ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Γκιπάλη Δώρα, A.M. 7795 Καρρά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ «Επιχειρηματικό Σχέδιο ΙΙ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ «Επιχειρηματικό Σχέδιο ΙΙ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ «Επιχειρηματικό Σχέδιο ΙΙ» Οργάνωση της νέας Δραστηριότητας / Σχέδιο MarkeMng / Το ανθρώπινο δυναμικό / Οικονομικό Σχέδιο / Ανάλυση Κινδύνων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Η GAEA, ΜΑΝΑ ΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ 2

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Η GAEA, ΜΑΝΑ ΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ 2 1 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Η GAEA, ΜΑΝΑ ΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ 2 GAEA ΙΣΧΥΡΟ ΟΡΑΜΑ Ίδρυση:1995 Αφορμή: Έλλειψη ελληνικών ποιοτικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Στόχος και όραμα της να αποτελέσει την Κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΖΥΓΙΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ/ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ/ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ / ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΖΥΓΙΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ/ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ/ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ / ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΖΥΓΙΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ/ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ/

Διαβάστε περισσότερα

Κουπόνια Καινοτομίας Πρόσκληση υποβολής προτάσεων

Κουπόνια Καινοτομίας Πρόσκληση υποβολής προτάσεων EU Horizon 2020 no. 646457 01/04/2015-31/03/2018 www.securechain.eu Κουπόνια Καινοτομίας Το Cluster Βιοενέργειας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας, μέσα από το Πρόγραμμα SECURECHAIN, το οποίο χρηματοδοτείται

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011 χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας Ο σημαντικότερος θεσμός για τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποίηση Επιστημονικού Συνεργάτη Αθήνα Νοέμβριος 2010

Πιστοποίηση Επιστημονικού Συνεργάτη Αθήνα Νοέμβριος 2010 Πιστοποίηση Επιστημονικού Συνεργάτη Αθήνα Νοέμβριος 2010 Το Περιβάλλον 2000 Η επιτυχία του προϊόντος βασιζότανε Σε κλιμάκωση των επενδύσεων Σε αυξημένο αριθμό πωλητών Αυξημένη η συχνότητα επισκέψεων Όφελος

Διαβάστε περισσότερα

* * * * ΜΕΤΡΟ 123 Α - Aύξηση της αξίας των Γεωργικών Προϊόντων. Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό "Νέστος"

* * * * ΜΕΤΡΟ 123 Α - Aύξηση της αξίας των Γεωργικών Προϊόντων. Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέστος by www.foodstandard.gr Ηλεκτρονικό περιοδικό www.facebook.com/foodstandard 19 Σεπτέμβριος 2011 * * * * ΜΕΤΡΟ 123 Α - Aύξηση της αξίας των Γεωργικών Προϊόντων The Newtons: Τώρα εκτός από δημιουργικοί, είναι

Διαβάστε περισσότερα