Η Φιλοσοφία της Εταιρείας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Φιλοσοφία της Εταιρείας"

Transcript

1

2 Εταιρικό Προφίλ

3 Η Φιλοσοφία της Εταιρείας επιτυχία υγεία πλούτος Κοινωφελής εργασία ευτυχία

4 Επισκόπηση Εταιρείας Η Gano Excel Industries Sdn Bhd είναι μία από τις καθιερωμένες και από τις κορυφαίες εταιρίες απευθείας πωλήσεων στον κλάδο της ευεξίας, όπου η υγεία και το ταξίδι του πλούτου στον κόσμο για να αγγίζει τη ζωή. Μία «μεταβαλλόμενη εμπειρία μιας φοράς μόνο στην ζωή» που δεν πρέπει να χάσετε. Μια εταιρεία που παρασκευάζει προϊόντα από εκγχύλισμα Ganoderma lucidum το οποίο αναφέρεται ως ο «θαυματουργός Βασιλιάς των Βοτάνων» στα αρχαία χρόνια πριν από περισσότερο από χρόνια. Τα Βότανα όπου κάποτε προορίζονταν μόνο για τη βασιλική οικογένεια τώρα είναι παραδοτέα στο σπίτι σας από Gano Excel TM. Η Gano Excel Industries Sdn Bhd κατασκευάζει και διανέμει ένα ευρύ φάσμα μοναδικών προϊόντων από συμπλήρωμα διατροφής, αφεψημάτων, προσωπικής φροντίδας, περιποίησης του δέρματος μέχρι προϊόντων οικιακής χρήσης. Έχοντας επιχειρήσεις και παρουσία σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Gano Excel Industries Sdn Bhd συνεχίζει να αγωνίζεται για τα αριστεία στα προϊόντα και για τη διείσδυση στην αγορά. Μια εταιρεία με μεγάλο όραμα και με ανθρώπους με πίστη στη βοήθεια άλλων για να αναπτυχθούν και να ενωθούν μαζί μας ως οικογένεια. Το όραμα μας είναι να είμαστε Η κορυφαία εταιρία στον τομέα της Ευεξίας κατασκευή που παράγει και διανέμει και τη διανομή μόνο τα καλύτερα προϊόντα με ύψιστη ποιότητα.

5 Εταιρικός Σκοπός Ο στόχος της Gano Excel Industries Sdn Bhd είναι να υιοθετήσει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές για την παροχή άριστων προϊόντων ευεξίας που βελτιώνουν την υγεία, τον πλούτο, την επιτυχία και την οικονομική ελευθερίας στην κοινωνία και βοηθούν στην ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας. Η Gano Excel Industries Sdn Bhd, σε συνεργασία με διακεκριμένους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο έχει δεσμευτεί να παρέχει συνεχώς χρυσές ευκαιρίες για την υγεία και την ευημερία και να είναι η επόμενη εταιρεία τρις στον τομέα της ευεξίας. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα λόγω των ανταμοιβών που προσφέρει η Gano Excel Industries Sdn Bhd με ένα εξαιρετικό σχέδιο μάρκετινγκ και παρέχοντας άριστη εταιρική υποστήριξη. Εσείς είστε το πιο κατάλληλο άτομο για να συνεχίσετε την κληρονομιά αυτού του θαυμαστού ταξιδιού του Ganoderma με την Gano Excel TM. Η εταιρεία πρέπει συνεχώς να βελτιώνεται και να μεταφέρει την καλοσύνη της μητέρας φύσης που μας δίνει το Ganoderma lucidum στο σπίτι σας. Αυτό είναι το δώρο μας της καλοσύνης του Γανοδέρματος σε σας για να κάνετε με ένα μικρό άλμα μια μεγάλη αποκομιδή πλούτου και υγείας.

6 Ηγεσία Εταιρείας Μήνυμα του ιδρυτή και του ΔΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ στην Gano Excel. Το εταιρικό μας όραμα, Να γίνουμε η κορυφαία εταιρεία στην βιομηχανία της ευεξίας» έχει εκδηλωθεί μέσω της εταιρικής μας φιλοσοφίας για να μοιραζόμαστε την υγεία και τον πλούτο. Πρόσκλησή μας είναι πάντα μια «Ανοιχτή Πόρτα» για σας ώστε να φτάσετε στην «Απόλυτη επιτυχία», η οποία θα βελτιώσει τον τρόπο ζωής του κάθε ανθρώπου και ας γίνουμε μαζί πρωταθλητές στον κλάδου της ευεξίας. Η Gano Excel κατασκευάζοντας και τη διανέμοντας μόνο τα καλύτερα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας έκανε ένα ξεκάθαρο όραμα πραγματικότητα - ένα όραμα για την μοίρασμα υγείας και πλούτου. Στη Gano Excel, κατασκευάζουμε και να διανέμουμε τα καταπληκτικά προϊόντα του Γανοδέρματος lucidum στην υψηλότερη τους ποιότητα μέσω συμπληρωμάτων διατροφής, αφεψημάτων, προσωπικής φροντίδας, περιποίησης του δέρματος και προϊόντων οικιακής χρήσης. Το όραμά μας είναι καλά τεκμηριωμένο στην εξειδικευμένη έρευνα των προϊόντων μας και στο εξαιρετικό πρόγραμμα ανταμοιβής από το Έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει και να διατηρεί την ακεραιότητα της επιχειρηματικής ηθικής. Ως Εταιρεία Πρωτοπόρος στην βιομηχανία των προϊόντων ευεξίας, πιστεύουμε στην από κοινού ανάπτυξη των επιχειρήσεων με τους διανομείς, τους ηγέτες, τους εργαζόμενους, την κοινωνική κοινότητα και το περιβάλλον. Στην καθοδήγηση των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για να ζήσουν τη ζωή τους σε έναν πιο υγιεινό και πιο εύρωστο τρόπο ζωής. Στην Βελτίωση της ζωής πολλών ανθρώπων επηρεάζοντας την δραματική αλλαγή του τρόπου ζωής τους. Πιστεύουμε ότι σε κάθε άτομο αξίζει μια ευκαιρία να είναι για επιτυχία. Θα επιδείξουμε τη δέσμευσή μας στην τεχνολογία της έρευνας στην,στο να καταφέρουμε αλλαγές, στην κοινωνική ευθύνη και στη συνεχή ανάπτυξη καινοτομιών που θα οδηγήσουν στη δημιουργία επιχείρησης θεραπευτικής ευεξίας. Πρόσκλησή μας είναι πάντα μια «Ανοιχτή Πόρτα» για σας ώστε να φτάσετε στην «Απόλυτη επιτυχία», η οποία θα βελτιώσει τον τρόπο ζωής του κάθε ανθρώπου και ας γίνουμε μαζί πρωταθλητές στον κλάδου της ευεξίας

7 Τι είναι το Γανοδέρμα Língzhī (στα παραδοσιακά Κινέζικα: 灵 芝 ; Γιαπωνέζικα: reishi, 靈 芝 ; Κορεάτικα: yeongji, 영지)είναι το όνομα μια μορφής του μανιταριού Ganoderma lucidum, και είναι στενός συγγενής του Γανοδέρματος tsugae. Το Ganoderma lucidum απολαμβάνει ιδιαίτερη λατρεία στην Ασία, όπου έχει χρησιμοποιηθεί ως το μανιτάρι φάρμακο στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για περισσότερο από χρόνια, καθιστώντας το ένα από τα παλαιότερα μανιτάρια που είναι γνωστό ότι έχουν χρησιμοποιηθεί στην ιατρική. Η λέξη Lingzhi, στα κινέζικα, σημαίνει βότανο της πνευματικής ικανότητας και έχει επίσης περιγραφεί ως μανιτάρι της αθανασίας». Λόγω των αποδεδειγμένων οφελών για την υγεία και λόγω της εμφανούς απουσίας όποιων παρενεργειών, έχει αποκτήσει φήμη στην Ανατολή ως η απόλυτη φυτική ουσία. Το Lingzhi είναι εισηγμένο στην Αμερικανική Βοτανολογική Φαρμακοποιία και Θεραπευτική Επιτομή.

8 Τεχνικό υπόβαθρο Με το πάθος της για την υγεία στην καρδιά όλης της ανθρωπότητας, η Gano Excel Industries Sdn Bhd ιδρύθηκε από τον κ. Leow Σύντομα Seng το 1985, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Διεθνούς Gano Excel. Είναι αισιόδοξος ότι τα προϊόντα Gano Excel θα αναδειχθούν ως σημαντικός παίκτης στην Βιομηχανίας της Ευεξίας. Το Γανοδέρμα είναι η επιστημονική ονομασία για τα μανιτάρια. Υπάρχουν περίπου είδη Ganoderma στον κόσμο και ο αριθμός αυξάνεται καθώς οι ερευνητές εντοπίζουν όλο και περισσότερα είδη. Αυτές οι ανακαλύψεις λειτουργούν ως καταλύτες για τη Gano Excel Industries Sdn Bhd στην έρευνα του Γανοδέρματος. Από το αρχικό ενδιαφέρον για την φυτεία ορχιδέας και τις θεραπευτικές ιδιότητες των διαφόρων βοτάνων, ο κ. Leow Σύντομα Seng ξεκίνησε μια έρευνα για διάφορα είδη μανιταριών στη Μαλαισία το Ανακάλυψε ότι η θερμοκρασία (28ºC - 32ºC) και το επίπεδο της υγρασίας στη Μαλαισία ήταν πολύ ευνοϊκό για την καλλιέργεια Γανοδέρματος. Μετά τη διεξαγωγή διαφόρων τύπων δοκιμών και πειραμάτων, διαπίστωσε ότι το Ganoderma lucidum έχει την υψηλότερη θεραπευτική αξία σε σύγκριση με άλλα είδη μανιταριών. Αν και υπήρχαν 200 είδη του φυτού, έξι τύποι είχαν τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές ιδιότητες. Στη συνέχεια, αυτά τα έξι είδη που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή όλων συναφών προϊόντων στην Gano Excel Industries Sdn Bhd.ο κ. Leow έχει υιοθετήσει την καλλιέργεια ιστών και 100% βιολογική μέθοδο για την καλλιέργεια της Ganoderma. Συνήθιζε αναποφλοίωτο φλοιοί, καστανό ρύζι, αλεύρι και καουτσούκ γρατζουνιές δέντρα ως μέσο της φυτείας. Δεν περιέχουν χημικά, φυτοφάρμακα ή ορμόνες που χρησιμοποιούνται στην καλλιέργεια. Η έκθεση στον ήλιο επίσης ελέγχεται ώστε να εξασφαλίζεται ότι δεν έχουν χαθεί οι θεραπευτικές ιδιότητες. Χρειάζονται 3 μήνες υπό στενή παρακολούθηση για να ωριμάσει το Ganoderma πριν από τη συγκομιδή. Με τη χρήση σύγχρονης και προηγμένης τεχνολογίας σε όλα τα επίπεδα από την καλλιέργεια, την παραγωγή, την Ε & Α και μέχρι και το μάρκετινγκ, ο κ. Leow Σύντομα Seng ο οποίος είναι επίσης ο ιδρυτής και πρόεδρος της Διεθνούς Gano Excel είναι αισιόδοξος ότι Gano Excel θα αναδυθεί ως το μεγαλύτερο παίκτη στη βιομηχανία των προϊόντων ευεξίας.

9 Βιολογική Φυτεία Γανοδέρματος Η γέννηση της μεγαλύτερης στον κόσμο φυτείας 100% Βιολογικού Ganoderma Βιολογικά από την Gano Excel βρίσκεται στη Kedah, της Μαλαισίας. Σε συνδυασμό με την ταχεία ανάπτυξη μας και να ενσωματώνονται τεχνολογίες επεξεργασίας που αποτελούν υψηλή τέχνη. Είναι μια επένδυση σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης που κοστίζει περίπου 2,5 εκ Ευρώ για την παραγωγή συνεπής και άριστης ποιότητας προϊόντων κάτω από ελεγχόμενες διαδικασίας. Το θερμοκήπιο διατηρεί μια περίπλοκη και σύγχρονη τεχνολογία καλλιέργειας Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προτύπων για το Ganoderma lucidum. Η ελεγχόμενη διαδικασία της βιολογικής καλλιέργειας είναι τεχνική που χρησιμοποιείται για να παραχθεί το απόσταγμα από τους πολύτιμους σπόρους του Γανοδέρματος. Περιέχει τα πιο ευεργετικά συστατικά για την υγεία, όπως πολυσακχαρίτες, Ganoderma οξύ και μέταλλα. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά, φυτοφάρμακα ή ορμόνες στην καλλιέργεια μας του μανιταριού Ganoderma. Το κατάλληλο περιβάλλον είναι ουσιαστικής σημασίας για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας παραγωγή Γανοδέρματος. Η Gano Excel έχει επικεντρωθεί στις 6 συγκεκριμένους τύπους Ganoderma lucidum σε σύγκριση με τις περισσότερες από 200 ποικιλίες μανιταριών που υπάρχουν, όμως τα 6 αυτά είδη είναι που συμβάλλουν στη μεγαλύτερη θεραπευτική αξία. Διαπιστευμένοι κανόνες καλής παρασκευής (GMP) Δήλωση από το Εθνικό Συμβούλιο Φαρμακευτικής Υπηρεσίας (BPFK).

10 Ποιοτικός Έλεγχος Η Gano Excel έχει θέσει ως ύψιστη σημασία τον έλεγχο της ποιότητας σε όλες τις διαδικασίες από την καλλιέργεια μέχρι το στάδιο της συσκευασίας. Εμείς δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα, καθώς αυτή είναι η κατευθυντήρια αρχή και ασκείται επιμελώς από τους ερευνητές μας και την ομάδα ελέγχου ποιότητας. Η Gano Excel είναι πάντα προσαρμοσμένη στις τελευταίες τάσεις της αγοράς, λαμβάνοντας υπόψη κάθε αίτημα για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Το τμήμα Ε &Α εξακολουθεί να παραμένει με συνέπεια και προσήλωση σε αυτόν τον τομέα προκειμένου να διατηρήσουμε τις αρχές μας και να αντιμετωπίσουμε τις έντονες προκλήσεις αυτής της νέας χιλιετίας. Τα προϊόντα μας δοκιμάζονται για να είναι απαλλαγμένα από τα στεροειδή, τα βαρέα μέταλλα, το αλκοόλ και άλλα επιζήμια συστατικά. Μια επιστημονική και συστηματική μέθοδο της διαδικασίας παραγωγής και εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα Gano Excel είναι σταθερής υψηλής ποιότητας.

11 Διαπίστευση και πιστοποίηση Αρχή Ελέγχου των φαρμάκων Υπουργείο Υγείας της Μαλαισίας Κέντρο καινοτομίας και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου της Μαλαισίας Ένωση Άμεσων Πωλήσεων της Μαλαισίας Συμβούλιο παραγωγικότητας και πιστοποίησης της Σιγκαπούρης Χημικό Εργαστήριο Υπουργείο Υγείας της Ταϋλάνδης Βιοχημικά Εργαστήρια Υπουργείο Υγείας της Ινδονησίας Πιστοποιητικό HALAL (Ισλαμικός νόμος περί τροφών) Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης Γραφείο τροφίμων & Φαρμάκων

12 Κατάλογος Προΐόντων

13 Συμπληρώματα διατροφής

14 NG Γανοδερμα Το NG Γανοδερμα παράγεται από ένα συνδυασμό 6 διαφορετικών ειδών από Γανόδερμα - το ονομαζόμενο Θαυματουργός Βασιλιάς των Βοτάνων. Το συμπλήρωμα NG Γανόδερμα μπορεί να βοηθήσει στην γενική υγεία και να ενισχύσει τις φυσικές άμυνες του σώματος.

15 NG Εξέλιουμ Το NG Εξέλιουμ είναι το μυκήλιο από το Ganoderma lucidum το οποίο περιέχει ένα φάσμα των συστατικών, όπως βιταμίνες, μέταλλα και τα ένζυμα. Η Gano Excel είναι η πρωτοπόρος παγκοσμίως στην παραγωγή και την εμπορευματοποίηση αυτού του μυκήλιου.

16 Αφεψήματα

17 NG Καφές 3 σε 1 Είναι ένα Θρεπτικό αφέψημα που γίνεται από το εκχύλισμα Ganoderma lucidum, υψηλής ποιότητας καφέ, υποκατάστατο γάλακτος και ζάχαρη. Το GANOCAFÉ 3-IN-1 είναι το πρώτο γνωστό ποτό στον κόσμο που έρχεται σε ένα συνδυασμό καφέ και Ganoderma lucidum.

18 NG Κλασσικός Καφές Ο κλασσικός GANOCAFÉ είναι ένα στιγμιαίος καφές, με χαρμάνι ποιοτικού καφέ εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Ganoderma lucidum. Πλούσιο σε άρωμα και κλασσική γεύση, Ο κλασσικός GANOCAFÉ είναι ο καφές που ικανοποιεί πάντα όλους.

19 ΝG Σοκολάτα Είναι αναζωογονητική σοκολάτα που γίνεται από εκχύλισμα Ganoderma lucidum, και με υψηλής ποιότητας κακάο, υποκατάστατο γάλακτος και αποβουτυρωμένο γάλα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ποτό για όλες τις ηλικίες.

20 Oleaf Τσάι Το τσάι Oleaf είναι ένα αφέψημα που έχει βάσει το κόκκινο Τσάι Rooibos (Asphalathus linearis), το οποία προέρχεται από τη Νότια Αφρική. Το Ganoderma lucidum Rooibos τσάι είναι επίσης γνωστό ως τσάι SOD (superoxide Dismutase). Περιέχει την αποτελεσματική SOD ουσία, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών.

21 Πρόγραμμα Ανταμοιβής

22 Πρόγραμμα Ανταμιβής της Gano Excel Κέρδος Λιανικής (Retail Profit) 15% - 25% Μπόνους Απόδοσης Ομάδας (Group Performance Bonus) 5% -20% Μπόνους Απόδοσης Ηγεσίας (Leadership Performance Bonus) 26% - 40% Διεθνές Σπόνσορινγκ (International Sponsoring) Βαθμίδα (Status) Μπόνους Ανάπτυξης Ηγεσίας (Leadership Development Bonus) (15%) Κεφάλαιο Πολυτελούς Αυτοκινήτου Luxury Car Fund (3%) Διανομή Κερδών από την βαθμίδα του Βασιλικού Διαμαντιού (Royal Diamond Profit Sharing) (20%) Διανομή Κερδών από την Προεδρική βαθμίδα (Presidential Profit Sharing) (2%) Διαφορές Επιπέδων % 4 % 3 % 2 % 1 % Βλέπε τον υπολογισμό πιο κάτω Βλέπε τον υπολογισμό πιο κάτω Βλέπε τον υπολογισμό πιο κάτω 0 Διανομέας (Distributor) ΝΑΙ 5% - 17% ΝΑΙ Διευθυντής (Director) ΝΑΙ 20% ΝΑΙ ΝΑΙ Ρουμπινένιος Διευθυντής (Ruby Director) ΝΑΙ 26% ΝΑΙ ΝΑΙ Διαμαντένιος Διευθυντής (Diamond Director) ΝΑΙ 32% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ - ΝΑΙ Ασημένιος Διαμαντένιος Διευθυντής (Silver Diamond Director) ΝΑΙ 35% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ - ΝΑΙ Χρυσός Διαμαντένιος Διευθυντής (Gold Diamond Director) ΝΑΙ 38% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ - ΝΑΙ Κορυφαίος Διαμαντένιος Διευθυντής (Crown Diamond Director) ΝΑΙ 40% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ - ΝΑΙ Βασιλικός Κορυφαίος Πρεσβευτής (Royal Crown Ambassador) ΝΑΙ 40% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ (1%) ΝΑΙ Προεδρικός Κορυφαίος Πρεσβευτής (Presidential Crown Ambassador) ΝΑΙ 40% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ (2%) ΝΑΙ Προϋποθέσεις: (1) Μπόνους Απόδοσης Ομάδας [PPV=60], (2) Απόδοση Ηγεσίας/ Μπόνους Ανάπτυξης [PPV=60] AND [PGPV=180]

23 Κεφαλαιο Πολυτελους Αυτοκινητου (Luxury Car Fund) (3%) Προϋπόθεση: (1) Βαθμίδα Διαμάντι & πάνω ΚΑΙ [PPV = 60] ΚΑΙ [PGPV = 180] ΚΑΙ (2) 3G x 10,000 GPV Τύπος (A): Σύνολο δικών σου επιβεβαιωμένων CV 3% x Συνολικών CV της Εταιρείας x Σύνολο επιβεβαιωμένων CV όλων των δικαιούχων Τύπος (B): Σύνολο των δικών σου επιβεβαιωμένων = 100% x Προσωπικών πωλήσεων + 100% x Συνολικών CV του 1 ου Επιπέδου 90% x Συνολικών CV του 2 ου Επιπέδου 80% x Συνολικών CV του 3 ου Επιπέδου 70% x Συνολικών CV του 4 ου Επιπέδου 60% x Συνολικών CV του 5 ου Επιπέδου 50% x Συνολικών CV του 6 ου Επιπέδου 40% x Συνολικών CV του 7 ου Επιπέδου 30% x Συνολικών CV του 8 ου Επιπέδου 20% x Συνολικών CV του 9 ου Επιπέδου 10% x Συνολικών CV του 10 ου Επιπέδου Διανομη Κερδων Απο Την Βαθμιδα Του Βασιλικου Διαμαντιου (Royal Diamond Profit Sharing) (20%) Θεση Προσοντα Ομαδες x GPV G0 G1 G2 G3 G4 G5 G6 G7 G8 G9 Βασιλικός Διαμαντένιος Διευθυντής (Royal Diamond Director) (RDD) Βασιλικός Ασημένιος Διαμαντένιος Διευθυντής (Royal Silver Diamond Director) (RSDD) Βασιλικός Χρυσός Διαμαντένιος Διευθυντής (Royal Gold Diamond Director) (RGDD) Βασιλικός Κορυφαίος Διαμαντένιος Διευθυντής (Royal Crown Diamond Director) (RCDD) Βασιλικός Διαμαντένιος Πρεσβευτής (Royal Diamond Ambassador) (RCA) Προεδρικός Κορυφαίος Πρεσβευτής (Presidential Crown Ambassador) (PCR) 1DD 2G x5,000 6% 3% 2DD 3G x 8,000 8% 5% 2% 4DD 6DD 6DD 6DD 4G x 10,000 ή 3G x 20,000 5G x 15,000 ή 4G x 25,000 6G x 20,000 ή 5G x 30,000 7G x 30,000 ή 6G x 50,000 8% 7% 4% 2% 8% 8% 5% 3% 2% 8% 8% 6% 4% 3% 2% 8% 8% 7% 5% 4% 3% 2% 1% 1% 1% Προϋποθέσεις: a. Διαμαντένιος Διευθυντής και πάνω. b. [PPV = 60] c. [PGPV = 180] Υπολογισμός: Συνολικών 20% x CV x Εταιρείας Σύνολο δικών σου επιβεβαιωμένων CV Σύνολο επιβεβαιωμένων CV όλων των δικαιούχων Διανομη Κερδβν Απο Την Προεδρικη Βαθμιδα (Presidential Profit Sharing) (20%) Ο Υπολογισμός είναι ο ίδιος όπως Κεφάλαιο Πολυτελούς Αυτοκινήτου με την διαφορά ότι υπολογίζεται το 1% των Συνολικών CV της Εταιρείας για την βαθμίδα RCA και άλλο ένα 1% of Total των Συνολικών CV της Εταιρείας για την βαθμίδα PCA. Προϋποθέσεις: a. Βασιλικός Κορυφαίος Πρεσβευτής Ambassador & Προεδρικός Κορυφαίος Πρεσβευτής ΜΟΝΟ. b. [PPV = 60] ΚΑΙ [ PGPV = 180]

24 Η Συνταγη Μας Για Ενα Ιδιαιτερα Επιτυχημενο Προγραμμα Αποζημιωσης Υπολειμματικό εισόδημα μέσω του αθροιστικού συστήματος. Το μεγαλύτερο όφελος της πολυεπίπεδης στρατηγικής μάρκετινγκ της Gano Excel είναι ότι προσφέρει ένα διαρκές εισόδημα από ατελείωτες προμήθειες για κάθε έναν από τους διανομείς που συστήνετε στην Gano Excel, με αποτέλεσμα να αποκομίζετε συνεχώς οφέλη από την προσπάθεια σας. Έχουμε σχεδιάσει την Gano Excel ακριβώς όπως πρέπει για να έχετε σίγουρη επιτυχία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πάθος για επιτυχία για να αποκτήσετε τέτοιο εισόδημα που ποτέ δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε. Ελάχιστο κόστος έναρξης Σε αντίθεση με τις πολλές από τις υπάρχουσες δικτυακές εταιρίες οι οποίες δίνουν έναν βασικό εξοπλισμό(starter kit) φορτωμένο με προϊόντα άρα υψηλό κόστους εισόδου, το κόστος της GANO EXCEL είναι ελάχιστο. Δεν δίνουμε έμφαση στα μεγάλα έξοδα ούτε θέλουμε να κάνουμε πρωτογενή πώληση στο στάδιο της προσέλκυσης συνεργατών. Επειδή είμαστε σίγουροι και περήφανοι για τα προϊόντα μας καλούμε μόνο όσους είναι πραγματικοί δικτυωτές, που αισθάνονται δυνατοί και επιθυμούν να ενώσουν τις δραστηριότητές τους με το να αγοράσουν σε πολύ λογικές τιμές το starter kit στο οποίο υπάρχουν (συν τοις άλλοις) όλα τα εγχειρίδια-διαφημιστικά των προϊόντων μας. Χαμηλή Συντήρηση Για να κατοχυρώνετε τις προμήθειες σας κάθε μήνα, θα πρέπει να κάνετε (κάθε μήνα) προσωπικούς πόντους από πωλήσεις ΜΟΝΟ 60PV και προσωπικούς πόντους από πωλήσεις του δικτύου σας 180PV. (PV=personal volume δηλαδή πόντοι). Αυτή η χαμηλή απαίτηση συντήρησης δεν πιέζει για μεγάλες μηνιαίες οικονομικές υποχρεώσεις προς την εταιρία και ακριβώς γι αυτό γίνεται ευκολότερο το έργο του συνεργάτη, δηλαδή για όποιον επιθυμεί να κάνει την Gano Excel δική του επιχείρηση. Υψηλά Κέρδη από τις Λιανικής Πωλήσεις. Αποκτήστε άμεσα κέρδη (από 15% σε 25%) από την πώληση της μεγάλης γκάμας προϊόντων της Gano Excel: Αγοράζετε σε χονδρική τιμή και πωλείτε στην προτεινόμενη λιανική τιμή. Bonus από την απόδοση της Ομάδας (GPB) και Bonus από την απόδοση Ηγεσίας (LPB) Αυτό είναι σχέδιο κλειδί βάσει των διαφορών, δηλαδή οι Ποσοστιαίες προμηθείς υπολογίζονται σύμφωνα με τις διαφορές των επιπἐδων που βρίσκονται οι υπόλοιποι διανομείς συνεργάτες στις ομάδες σας. Μπορείτε να κερδίζετε μέχρι και 40% ανάλογα με τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ της βαθμίδας στην οποία βρίσκεστε εσείς και της βαθμίδας που βρίσκεται ο κάθε διανομέας στο δέντρο σας. Από τη στιγμή που κάποιος στο δικτυό σας φτάσει στην ίδια βαθμίδα με εσάς ή σε υψηλότερη βαθμίδα, τότε δεν πληρώνεστε διαφορές.

25 Η Συνταγη Μας Για Ενα Ιδιαιτερα Επιτυχημενο Προγραμμα Αποζημιωσης Leadership Development Bonus (LDB) Μπόνους Ανάπτυξης Ηγεσίας Το μπόνους αυτό σχεδιάστηκε ως ανταμοιβή στους Ηγέτες. Από την στιγμή που θα φτάσετε στην βαθμίδα του Διευθυντή και πάνω το πρόγραμμα LDB σας ανταμείβει για να βοηθήσετε να γίνουν τα άτομα που είναι γραμμένα σε κάθε πόδι του δικτύου σας και αυτοί Διευθυντές και πάνω. Έτσι λοιπόν η Gano Excel πληρώνει το 5% των CV που συγκεντρώθηκαν από τον συνεργάτη σας στην 1ο επίπεδο (που έφτασε την βαθμίδα του Διευθυντή και άνω), πληρώνει ένα περαιτέρω 4% των CV που συγκεντρώθηκαν από τον συνεργάτη σας στην 2ο επίπεδο (που έφτασε την βαθμίδα του Διευθυντή και άνω), και ούτω καθ εξής μέχρι και ποσοστό 1% στο 5ο επίπεδο. Με άλλα λόγια μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 15% των CV (5%+4%+3%+2%+1% = 15%) μέχρι και 5 επίπεδα κάτω σε κάθε πόδι επειδή έφτασαν στην βαθμίδα του Διευθυντή ή και πιο πάνω. Luxury Car Fund (LCF) Κεφάλαιο πολυτελούς αυτοκίνητου Η Gano Excel έχει δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον μπόνους το οποίο θα προσφέρει αυτοκίνητα πολυτελείας για να βοηθήσει τους ηγέτες μας και τους διανομείς να κάνουν αποκτήσουν το Αυτοκίνητο των ονείρων τους. Αυτό το Αυτοκίνητο των ονείρων, δεν αποτελεί μόνο μια πηγή απόλαυσης αλλά μπορεί επίσης να είναι μια καταπληκτική διαφήμιση, και να αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησης σας, να είναι αυτό- πραγμάτωση και ακόμα να είναι η ζωντανή απόδειξη των τεράστιων ευκαιριών και κινήτρων που προσφέρει η Gano Excel στους συνεργάτες της. Το 3% των συνολικών CV όλης της εταιρείας πάει στην άκρη για να μπορεί η εταιρεία να χρηματοδοτεί όλους όσους δικαιούνται το πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο πληρώνεται μέχρι και βάθος 10 επιπέδων (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών πωλήσεων). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε 3 ομάδες οι οποίες θα παράγουν PV η κάθε ομάδα μηνιαίως και το πρόσοδο αυτό θα πηγαίνει στην μηνιαία δόση Royal Diamond Profit Sharing (RDPS) Συμμετοχή στα κέρδη στην βαθμίδα Βασιλικού Διαμαντιού To RDPS είναι ένα μηνιαίο έσοδο που βασίζεται στο bonus αμοιβαίας απόδοσης, που αποτελείται από 20% του συνολικού CV της εταιρείας, και καταβάλλεται σε άτομα που έχουν κατακτήσει την βαθμίδα του Διευθυντή και πάνω. Η προμήθεια πληρώνεται μέχρι και βάθος 9 επιπέδων (συμπεριλαμβανομένου και του δικού σας επιπέδου) και υπολογίζεται με την δυναμική της ομάδας σας, την αξία των πωλήσεων και τις διαφορές υπολοίπων. Presidential Profit Sharing (PPS) Συμμετοχή στα κέρδη της Προεδρικής βαθμίδας To PPS είναι ένα ακόμα μηνιαίο έσοδο που βασίζεται σε μπόνους αμοιβαίας απόδοσης και είναι ένα επιπλέον 2% του συνολικού CV της εταιρείας, και καταβάλλεται σε άτομα τα οποία των Βαθμίδων Βασιλικός Πρεσβευτής Στέμματος (Royal Crown Ambassador) & Προεδρικός Πρεσβευτής Στέμματος(Presidential Crown Ambassador). Η προμήθεια πληρώνεται σε βάθος μέχρι και 10 επιπέδων (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας πωλήσεων) και υπολογίζεται βάσει της δυναμικής της ομάδας και το ύψος των πωλήσεων. Αν είστε ΜΟΝΟ RCA ή PCA στην Gano Excel, τότε θα πάρετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το 1% ή το 2% που διανέμεται από τα Συνολικά CV της εταιρείας. Ταξίδι κινήτρων Η Gano Excel εκτός των άλλων οργανώνει για σας ονειρεμένα ταξίδια μέσω των οποίων τους διανομείς της και τους Ηγέτες της στα πιο ρομαντικά και εξωτικά μέρη. Η Gano Excel φροντίζει να έχει πάντα στην άκρη κονδύλια, ως αποθεματικό, που προέρχονται από τις προμήθειες για να μπορεί να χρηματοδοτεί τέτοιου είδους κίνητρα. Οι ταξιδιωτικοί προορισμοί θα ανακοινώνονται κατά καιρούς μέσω των προωθητικών πακέτων, μαζί φυσικά με τις προϋποθέσεις συμετοχής.

26 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International 1. Κέρδος από την Λιανική Πώληση (Retail Profit ) Το κέρδος από την λιανική πώληση βγαίνει λόγω της διαφοράς των τιμών που αγοράζει κάποιος που είναι μέλος από αυτόν που δεν είναι μέλος Κέρδος Λιανικής = Τιμή Μη μέλους Τιμή μέλους πχ. 15 = Μπόνους από απόδοση ομάδας (διαφορές) / Μπόνους από απόδοση Ηγεσίας(Group Performance Bonus / Leadership Performance Bonus) a) Bonus από απόδοση ομάδας (Group Performance Bonus) (5% -20%) Διανομέας (Distributor) 60PV 199PV 5% 200PV 499PV 8% 500PV 999PV 11% 1,000PV 1,499PV 14% 1,500PV 2,499PV 17% Διευθυντής (Director) 2,500 GPV & above 20% 20% π.χ Μπόνους: 20% x (60CV) = (20-8)% x (120CV) = (20-11)% x (180CV) = (20-17)% x (420CV) = Σύνολο = % 11% 17% * Για να πληρώνεστε τα Bonus θα πρέπει να κάνετε 60PV σε προσωπικές πωλήσεις κάθε μήνα. b) Μπόνους απόδοσης Ηγεσίας (Leadership Performance Bonus) (26% - 40%) Διευθυντής Ρουμπίνι (Ruby Director) 3 D σε 3 διαφορετικές ομάδες 26% Διευθυντής Διαμάντι (Diamond Director) 6 D σε 6 διαφορετικές ομάδες 32% Διευθυντής Ασημένιο Διαμάντι (Silver Diamond Director) 2 DD σε 2 διαφορετικές ομάδες 35% Διευθυντής Χρυσό Διαμάντι (Gold Diamond Director 4 DD σε 4 διαφορετικές ομάδες 38% Διευθυντής Στέμμα (Crown Diamond Director) 6 DD σε 6 διαφορετικές ομάδες 40% 40% π.χ Μπόνους: 40% x (60CV) = (40-20)% x (780CV) = (40-32)% x (4680CV) = (40-38)% x (23,400CV) = Σύνολο = 1, % 32% 38% * Για να πληρώνεστε τα Bonus θα πρέπει να κάνετε 60PV σε προσωπικές πωλήσεις κάθε μήνα και επιπλέον τουλάχιστον 180PV σε προσωπικές πωλήσεις της ομάδας κάθε μήνα

27 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International 3. Κέρδος από Ανάπτυξη Ηγεσίας (Leadership Development Bonus) Επίπεδο Μπόνους I 5% II 4% III 3% IV 2% V 1% * Τα άτομα σε όλο το πόδι να είναι βαθμίδας Διευθυντή (Director) και πάνω. Ελάχιστοι πόντοι 60PV μηνιαίως. Ελάχιστοι προσωπικοί ομαδικοί πόντοι 180PGPV μηνιαίως. G - 0 G - I G - II G - III G - IV G - V U π.χ. G-I 400CV x 5% = G-II 2,000CV x 4% = G-III 10,000CV x 3% = G-IV 37,500CV x 2% = G-V 187,500CV x 1% = 1, Σύνολο = 3, Κεφάλαιο Πολυτελούς Αυτοκινήτου (Luxury Fund) Τύπος Υπολογισμού 3% x των Συνολικών CV της Εταιρείας x Τα Συνολικά σας προσμετρούμενα CV Συνολικά προσμετρούμενα CV όλων των δικαιούχων Τα Συνολικά σας προσμετρούμενα CV υπολογίζονται: 100% x Προσωπικών Πωλήσεων + * Διευθυντής Διαμάντι (Diamond Director) & πάνω. (PPV = 60 & PGPV = 180) μηνιαίως. 3 Ομάδες x 10,000 GPV 100% x Συνολικών CV του 1 ου Επιπέδου 90% x Συνολικών CV του 2 ου Επιπέδου 80% x Συνολικών CV του 3 ου Επιπέδου 70% x Συνολικών CV του 4 ου Επιπέδου 60% x Συνολικών CV του 5 ου Επιπέδου 50% x Συνολικών CV του 6 ου Επιπέδου 40% x Συνολικών CV του 7 ου Επιπέδου 30% x Συνολικών CV του 8 ου Επιπέδου 20% x Συνολικών CV του 9 ου Επιπέδου 10% x Συνολικών CV του 10 ου Επιπέδου

28 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International Παράδειγμα : Υπολογισμός των προσμετρούμενων σου CV U G - 0 G - I G - II G - III G - IV G - V G - VI G - VII G - VIII G - IX G - X G CV x 100% 60 G - I 300CV x 100% 300 G - II 1,500CV x 90% 1,350 G - III 7,500CV x 80% 6,000 G - IV 37,500CV x 70% 26,250 G - V 187,500CV x 60% 112,500 G - VI 18,029CV x 50% 9,014 G - VII 187,500CV x 40% 75,000 G - VIII 117,188CV x 30% 35,156 G - IX 58,594CV x 20% 11,719 G - X 8,956CV x 10% 896 Σύνολο: 278,245 Υποθετικά: 3% x Των Συνολικών CV της Εταιρείας Σύνολο Προσμετρούμενων CV όλων των Δικαιούχων = 0,02% Επομένως, 0,02 x = 5.744,90

29 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International 5. Κέρδος από μέρισμα του 20% στην βαθμίδα Διευθυντής Βασιλικό Διαμάντι (Royal Diamond Profit Sharing) (20%) RDD Διευθυντής Βασιλικό Διαμάντι (Royal Diamond Director) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 1 Διευθυντή Διαμάντι (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 2 Ομάδες x 5000GPV RSDD Διευθυντής Βασιλικό Ασημένιο Διαμάντι (Royal Silver Diamond Director) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 2 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 3 Ομάδες x 8000GPV RGDD Διευθυντής Βασιλικό Χρυσό Διαμάντι (Royal Gold Diamond Director) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 4 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 4 Ομάδες x GPV ή 3 Ομάδες x GPV RCDD Διευθυντής Βασιλικό Στέμματος Διαμάντι (Royal Crown Diamond Director) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 6 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 5 Ομάδες x GPV ή 4 Ομάδες x GPV RCA Πρεσβευτής Βασιλικού Στέμματος (Royal Crown Ambassador) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 6 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 6 Ομάδες x GPV ή 5 Ομάδες x GPV PCA Πρεσβευτής Προεδρικού Στέμματος (Presidential Crown Ambassador) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 6 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 7 Ομάδες x GPV ή 6 Ομάδες x GPV Τύπος Υπολογισμού: 20% x Των Συνολικών x CV της Εταιρείας Των Συνολικών CV της Εταιρείας Σύνολο Προσμετρούμενων CV όλων των Δικαιούχων Τα Συνολικά σας προσμετρούμενα CV υπολογίζονται: Βαθμίδα Προϋπόθεση G0 G1 G2 G3 G4 G5 G6 G7 G8 G9 RDD 1DD 2 Ομάδ. x 5,000GPV 6% 3% RSDD 2DD 3 Ομάδ. x 8,000GPV 8% 5% 2% RGDD RCDD RCA PCA 4DD 6DD 6DD 6DD 4 Ομάδ. x 10,000GPV ή 3 Ομάδ. x 20,000GPV 5 Ομάδ. x 15,000GPV ή 4 Ομάδ. x 25,000GPV 6 Ομάδ. x 20,000GPV ή 5 Ομάδ. x 30,000GPV 7 Ομάδ. x 30,000GPV ή 6 Ομάδ. x 50,000GPV 8% 7% 4% 2% 8% 8% 5% 3% 2% 8% 8% 6% 4% 3% 2% 8% 8% 7% 5% 4% 3% 2% 1% 1% 1%

30 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International 6. Κέρδος από μέρισμα του 2% στην Προεδρική Βαθμίδα (Presidential Profit Sharing) Τύπος Υπολογισμού 2% x Των Συνολικών CV x της Εταιρείας Για RCA + PCA 1% x Των Συνολικών CV x της Εταιρείας Για PCA 1% x Των Συνολικών CV x της Εταιρείας τα Συνολικά σας CV Τα Συνολικά CV όλων των Δικαιούχων τα Συνολικά σας CV Τα Συνολικά CV όλων των Δικαιούχων RCA + PCA τα Συνολικά σας CV Τα Συνολικά CV όλων των Δικαιούχων PCA Υπολογισμός των Συνολικών σας CV 100% x Προσωπικές Πωλήσεις + 100% x Συνολικών CV του 1 ου Επιπέδου 90% x Συνολικών CV του 2 ου Επιπέδου 80% x Συνολικών CV του 3 ου Επιπέδου 70% x Συνολικών CV του 4 ου Επιπέδου 60% x Συνολικών CV του 5 ου Επιπέδου 50% x Συνολικών CV του 6 ου Επιπέδου 40% x Συνολικών CV του 7 ου Επιπέδου 30% x Συνολικών CV του 8 ου Επιπέδου 20% x Συνολικών CV του 9 ου Επιπέδου 10% x Συνολικών CV του 10 ου Επιπέδου * ΜΟΝΟ Πρεσβευτής Βασιλικού Στέμματος και Πρεσβευτής Προεδρικού Στέμματος. PPV = 60PV & PGPV = 180

31 Gano Excel International Φτιαγμένη για όλο τον Κόσμο Gano Excel Ελλάδας

Ο Κώδικάς μας για Υπεύθυνη Επιχειρηματική Πρακτική

Ο Κώδικάς μας για Υπεύθυνη Επιχειρηματική Πρακτική Ο Κώδικάς μας για Υπεύθυνη Πρακτική CSL Limited Ιούλιος 2013 Περιεχόμενα > < Προηγούμενη σελίδα Περιεχόμενα Επόμενη σελίδα > Ο Κώδικάς μας για Υπεύθυνη Πρακτική Εστίαση στον Πελάτη. Καινοτομία. Ακεραιότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματικά φυτά. Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης

Αρωματικά φυτά. Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 03 ΤΕΥΧΟΣ Νο ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 Αρωματικά φυτά Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η ανταγωνιστικότητα περνά

Διαβάστε περισσότερα

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Για τη χρήση του παρακάτω υλικού: Σκοπός του έργου PORTAL είναι η επιτάχυνση της απορρόφησης των ερευνητικών αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Α.Π.Θ. Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου. Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας

Α.Π.Θ. Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου. Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΧΟΙ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΧΟΙ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΧΟΙ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ VALUE DELIVERY A.M.S. ΕΠΕ 1 από 8 Δηλώσεις Στρατηγικής και Οράματος Τόσο οι άνθρωποι όσο και οι επιχειρήσεις, προκειμένου να πετύχουν, θεσπίζουν ένα πλαίσιο στρατηγικής.

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας Ειρήνη Σωπασή

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ Π Τ Υ Χ Ι Α Κ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΛΑ ΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...4

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΓΙΑ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΧΩΡΊΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΎΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΓΙΑ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΧΩΡΊΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΎΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΧΩΡΊΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΎΣ ΝΈΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ ΜΕΤΑΞΎ ΕΕ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΉΣ ΠΕΡΊΛΗΨΗ E U R O P Ä I S C ENTWICKLUNGSB ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΘΕΜΑ : Επικοινωνιακή στρατηγική και brand image. ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : κ.

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΘΕΜΑ : Επικοινωνιακή στρατηγική και brand image. ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : κ. ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : Επικοινωνιακή στρατηγική και brand image. ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : κ. ΑΝ ΡΟΝΙΚΙ ΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ : ΓΚΙΑΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ (MBA-TQM) Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Θέσεις της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για την αντιμετώπιση της Οικονομικής Κρίσης και για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. ΑΘΗΝΑ - ΜΑΡΤΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

20 χρόνια Victoria. Eπετειακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αυτοκίνητο & Σπίτι Ασφαλισµένα µαζί στην Victoria

20 χρόνια Victoria. Eπετειακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αυτοκίνητο & Σπίτι Ασφαλισµένα µαζί στην Victoria Έκδοση της Victoria εταιρίας του Οµίλου ERGO 1 2009 20 χρόνια Victoria Eπετειακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Αυτοκίνητο & Σπίτι Ασφαλισµένα µαζί στην Victoria ΕRGO 2012 Η ανάπτυξη είναι η λέξη

Διαβάστε περισσότερα

sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010

sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010 Italcementi Group sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010 ΟΡΑΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Περιληπτική Περιγραφή Ελλάδα sdreport Περιληπτική Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ( ΟΠ)

ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ( ΟΠ) κ ε φ ά λ α ι ο 1 ΙΟΙΚΗΣΗ Η ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ( ΟΠ) 1.1 Ε ΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΟΠ Σε όλο τον κόσμο η φήμη της βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών έχει πληγεί σημαντικά από διαφόρων ειδών κρίσεις. Αμέτρητα προβλήματα,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ&ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ

ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ&ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ&ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ Κ.Θ.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Οι ανθρώπινες κοινωνίες υπάρχουν και εξαρτώνται απόλυτα από τα φυσικά, χημικά και βιολογικά συστήματα του πλανήτη. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ο πιο ασφαλής συνδυασμός

ο πιο ασφαλής συνδυασμός 1 2011 ο πιο ασφαλής συνδυασμός Νέα εποχή για τις εταιρίες της ERGO Eκδρομή Συνεργατών στο Βιετνάμ Οικονομικά στοιχεία VICTORIA έτους 2010 Περιεχόμενα 08 20 28 Εξώφυλλο ΕRGO. Nέα επόχη για τις εταιρίες

Διαβάστε περισσότερα

Ο τρόπος εργασίας μας. Κώδικας δεοντολογίας για τον Όμιλο Belron

Ο τρόπος εργασίας μας. Κώδικας δεοντολογίας για τον Όμιλο Belron Ο τρόπος εργασίας μας Κώδικας δεοντολογίας για τον Όμιλο Belron Περιεχόμενα Ο τρόπος εργασίας μας Ο τρόπος εργασίας μας μεταξύ μας με άλλους Ο τρόπος διαχείρισης της επιχείρησης Επικοινωνία & πηγές μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ»

«Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» ΑΤΕΙΘ Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΣΔΟ Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης - ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ - «Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Του σπουδαστή ΓΡΙΒΑ ΑΡΓΥΡΗ Επιβλέπων

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement 2011 Ελλάδα 2011 Πρόλογος 3 1. Σύνοψη Αποτελεσμάτων 4 2. Ταυτότητα έρευνας 6 - Μεθοδολογία - Δημογραφική Ανάλυση Δείγματος 3. Ανάλυση Αποτελεσμάτων 8 - Γνώση & Χρήση των

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας

Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Εισαγωγικά: Θα ήθελα να αρχίσω ζητώντας σας μία σχετική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΣΙΝΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΑΣΙΝΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Εισηγητές:

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο για την Πολιτιστική Συνεργασία Επιτροπή Παιδείας Τμήμα Σύγχρονων Γλωσσών, Στρασβούργο Συμβούλιο της Ευρώπης

Συμβούλιο για την Πολιτιστική Συνεργασία Επιτροπή Παιδείας Τμήμα Σύγχρονων Γλωσσών, Στρασβούργο Συμβούλιο της Ευρώπης Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο αναφοράς για τη γλώσσα: εκμάθηση, διδασκαλία, αξιολόγηση Συμβούλιο για την Πολιτιστική Συνεργασία Επιτροπή Παιδείας Τμήμα Σύγχρονων Γλωσσών, Στρασβούργο Συμβούλιο της Ευρώπης i

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Πτυχιακή. Γκαρέτσα Νίκη, 2004 Α.Τ.Ε.Ι ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Πτυχιακή εργασία Γκαρέτσα Νικολέτα, Εξάμηνο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Η εργασία υποβάλλεται για τη μερική κάλυψη των απαιτήσεων με στόχο την απόκτηση του διπλώματος ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ

Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ : «Η σημασία ί ττου συμμ εεττο χχ ι κκού managemen tt σττι ι ςς Τράπ εε ζζ εε ςς γγ ια ι ττη νν αύ ξξηση

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση

Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας Σπυρίδων Δ. Κοττώρης Υπεύθυνος διαμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.Μ.Σ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Νεανική Επιχειρηματικότητα Διδάσκων: Αριστείδης Μπιτζένης

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.Μ.Σ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Νεανική Επιχειρηματικότητα Διδάσκων: Αριστείδης Μπιτζένης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.Μ.Σ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Νεανική Επιχειρηματικότητα Διδάσκων: Αριστείδης Μπιτζένης Θέμα: Επιχειρηματικό Σχέδιο «Δημιουργία Παιδικού Σταθμού Δροσοσταλίδες» Contents

Διαβάστε περισσότερα