Η Φιλοσοφία της Εταιρείας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Φιλοσοφία της Εταιρείας"

Transcript

1

2 Εταιρικό Προφίλ

3 Η Φιλοσοφία της Εταιρείας επιτυχία υγεία πλούτος Κοινωφελής εργασία ευτυχία

4 Επισκόπηση Εταιρείας Η Gano Excel Industries Sdn Bhd είναι μία από τις καθιερωμένες και από τις κορυφαίες εταιρίες απευθείας πωλήσεων στον κλάδο της ευεξίας, όπου η υγεία και το ταξίδι του πλούτου στον κόσμο για να αγγίζει τη ζωή. Μία «μεταβαλλόμενη εμπειρία μιας φοράς μόνο στην ζωή» που δεν πρέπει να χάσετε. Μια εταιρεία που παρασκευάζει προϊόντα από εκγχύλισμα Ganoderma lucidum το οποίο αναφέρεται ως ο «θαυματουργός Βασιλιάς των Βοτάνων» στα αρχαία χρόνια πριν από περισσότερο από χρόνια. Τα Βότανα όπου κάποτε προορίζονταν μόνο για τη βασιλική οικογένεια τώρα είναι παραδοτέα στο σπίτι σας από Gano Excel TM. Η Gano Excel Industries Sdn Bhd κατασκευάζει και διανέμει ένα ευρύ φάσμα μοναδικών προϊόντων από συμπλήρωμα διατροφής, αφεψημάτων, προσωπικής φροντίδας, περιποίησης του δέρματος μέχρι προϊόντων οικιακής χρήσης. Έχοντας επιχειρήσεις και παρουσία σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Gano Excel Industries Sdn Bhd συνεχίζει να αγωνίζεται για τα αριστεία στα προϊόντα και για τη διείσδυση στην αγορά. Μια εταιρεία με μεγάλο όραμα και με ανθρώπους με πίστη στη βοήθεια άλλων για να αναπτυχθούν και να ενωθούν μαζί μας ως οικογένεια. Το όραμα μας είναι να είμαστε Η κορυφαία εταιρία στον τομέα της Ευεξίας κατασκευή που παράγει και διανέμει και τη διανομή μόνο τα καλύτερα προϊόντα με ύψιστη ποιότητα.

5 Εταιρικός Σκοπός Ο στόχος της Gano Excel Industries Sdn Bhd είναι να υιοθετήσει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές για την παροχή άριστων προϊόντων ευεξίας που βελτιώνουν την υγεία, τον πλούτο, την επιτυχία και την οικονομική ελευθερίας στην κοινωνία και βοηθούν στην ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας. Η Gano Excel Industries Sdn Bhd, σε συνεργασία με διακεκριμένους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο έχει δεσμευτεί να παρέχει συνεχώς χρυσές ευκαιρίες για την υγεία και την ευημερία και να είναι η επόμενη εταιρεία τρις στον τομέα της ευεξίας. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα λόγω των ανταμοιβών που προσφέρει η Gano Excel Industries Sdn Bhd με ένα εξαιρετικό σχέδιο μάρκετινγκ και παρέχοντας άριστη εταιρική υποστήριξη. Εσείς είστε το πιο κατάλληλο άτομο για να συνεχίσετε την κληρονομιά αυτού του θαυμαστού ταξιδιού του Ganoderma με την Gano Excel TM. Η εταιρεία πρέπει συνεχώς να βελτιώνεται και να μεταφέρει την καλοσύνη της μητέρας φύσης που μας δίνει το Ganoderma lucidum στο σπίτι σας. Αυτό είναι το δώρο μας της καλοσύνης του Γανοδέρματος σε σας για να κάνετε με ένα μικρό άλμα μια μεγάλη αποκομιδή πλούτου και υγείας.

6 Ηγεσία Εταιρείας Μήνυμα του ιδρυτή και του ΔΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ στην Gano Excel. Το εταιρικό μας όραμα, Να γίνουμε η κορυφαία εταιρεία στην βιομηχανία της ευεξίας» έχει εκδηλωθεί μέσω της εταιρικής μας φιλοσοφίας για να μοιραζόμαστε την υγεία και τον πλούτο. Πρόσκλησή μας είναι πάντα μια «Ανοιχτή Πόρτα» για σας ώστε να φτάσετε στην «Απόλυτη επιτυχία», η οποία θα βελτιώσει τον τρόπο ζωής του κάθε ανθρώπου και ας γίνουμε μαζί πρωταθλητές στον κλάδου της ευεξίας. Η Gano Excel κατασκευάζοντας και τη διανέμοντας μόνο τα καλύτερα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας έκανε ένα ξεκάθαρο όραμα πραγματικότητα - ένα όραμα για την μοίρασμα υγείας και πλούτου. Στη Gano Excel, κατασκευάζουμε και να διανέμουμε τα καταπληκτικά προϊόντα του Γανοδέρματος lucidum στην υψηλότερη τους ποιότητα μέσω συμπληρωμάτων διατροφής, αφεψημάτων, προσωπικής φροντίδας, περιποίησης του δέρματος και προϊόντων οικιακής χρήσης. Το όραμά μας είναι καλά τεκμηριωμένο στην εξειδικευμένη έρευνα των προϊόντων μας και στο εξαιρετικό πρόγραμμα ανταμοιβής από το Έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει και να διατηρεί την ακεραιότητα της επιχειρηματικής ηθικής. Ως Εταιρεία Πρωτοπόρος στην βιομηχανία των προϊόντων ευεξίας, πιστεύουμε στην από κοινού ανάπτυξη των επιχειρήσεων με τους διανομείς, τους ηγέτες, τους εργαζόμενους, την κοινωνική κοινότητα και το περιβάλλον. Στην καθοδήγηση των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για να ζήσουν τη ζωή τους σε έναν πιο υγιεινό και πιο εύρωστο τρόπο ζωής. Στην Βελτίωση της ζωής πολλών ανθρώπων επηρεάζοντας την δραματική αλλαγή του τρόπου ζωής τους. Πιστεύουμε ότι σε κάθε άτομο αξίζει μια ευκαιρία να είναι για επιτυχία. Θα επιδείξουμε τη δέσμευσή μας στην τεχνολογία της έρευνας στην,στο να καταφέρουμε αλλαγές, στην κοινωνική ευθύνη και στη συνεχή ανάπτυξη καινοτομιών που θα οδηγήσουν στη δημιουργία επιχείρησης θεραπευτικής ευεξίας. Πρόσκλησή μας είναι πάντα μια «Ανοιχτή Πόρτα» για σας ώστε να φτάσετε στην «Απόλυτη επιτυχία», η οποία θα βελτιώσει τον τρόπο ζωής του κάθε ανθρώπου και ας γίνουμε μαζί πρωταθλητές στον κλάδου της ευεξίας

7 Τι είναι το Γανοδέρμα Língzhī (στα παραδοσιακά Κινέζικα: 灵 芝 ; Γιαπωνέζικα: reishi, 靈 芝 ; Κορεάτικα: yeongji, 영지)είναι το όνομα μια μορφής του μανιταριού Ganoderma lucidum, και είναι στενός συγγενής του Γανοδέρματος tsugae. Το Ganoderma lucidum απολαμβάνει ιδιαίτερη λατρεία στην Ασία, όπου έχει χρησιμοποιηθεί ως το μανιτάρι φάρμακο στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για περισσότερο από χρόνια, καθιστώντας το ένα από τα παλαιότερα μανιτάρια που είναι γνωστό ότι έχουν χρησιμοποιηθεί στην ιατρική. Η λέξη Lingzhi, στα κινέζικα, σημαίνει βότανο της πνευματικής ικανότητας και έχει επίσης περιγραφεί ως μανιτάρι της αθανασίας». Λόγω των αποδεδειγμένων οφελών για την υγεία και λόγω της εμφανούς απουσίας όποιων παρενεργειών, έχει αποκτήσει φήμη στην Ανατολή ως η απόλυτη φυτική ουσία. Το Lingzhi είναι εισηγμένο στην Αμερικανική Βοτανολογική Φαρμακοποιία και Θεραπευτική Επιτομή.

8 Τεχνικό υπόβαθρο Με το πάθος της για την υγεία στην καρδιά όλης της ανθρωπότητας, η Gano Excel Industries Sdn Bhd ιδρύθηκε από τον κ. Leow Σύντομα Seng το 1985, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Διεθνούς Gano Excel. Είναι αισιόδοξος ότι τα προϊόντα Gano Excel θα αναδειχθούν ως σημαντικός παίκτης στην Βιομηχανίας της Ευεξίας. Το Γανοδέρμα είναι η επιστημονική ονομασία για τα μανιτάρια. Υπάρχουν περίπου είδη Ganoderma στον κόσμο και ο αριθμός αυξάνεται καθώς οι ερευνητές εντοπίζουν όλο και περισσότερα είδη. Αυτές οι ανακαλύψεις λειτουργούν ως καταλύτες για τη Gano Excel Industries Sdn Bhd στην έρευνα του Γανοδέρματος. Από το αρχικό ενδιαφέρον για την φυτεία ορχιδέας και τις θεραπευτικές ιδιότητες των διαφόρων βοτάνων, ο κ. Leow Σύντομα Seng ξεκίνησε μια έρευνα για διάφορα είδη μανιταριών στη Μαλαισία το Ανακάλυψε ότι η θερμοκρασία (28ºC - 32ºC) και το επίπεδο της υγρασίας στη Μαλαισία ήταν πολύ ευνοϊκό για την καλλιέργεια Γανοδέρματος. Μετά τη διεξαγωγή διαφόρων τύπων δοκιμών και πειραμάτων, διαπίστωσε ότι το Ganoderma lucidum έχει την υψηλότερη θεραπευτική αξία σε σύγκριση με άλλα είδη μανιταριών. Αν και υπήρχαν 200 είδη του φυτού, έξι τύποι είχαν τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές ιδιότητες. Στη συνέχεια, αυτά τα έξι είδη που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή όλων συναφών προϊόντων στην Gano Excel Industries Sdn Bhd.ο κ. Leow έχει υιοθετήσει την καλλιέργεια ιστών και 100% βιολογική μέθοδο για την καλλιέργεια της Ganoderma. Συνήθιζε αναποφλοίωτο φλοιοί, καστανό ρύζι, αλεύρι και καουτσούκ γρατζουνιές δέντρα ως μέσο της φυτείας. Δεν περιέχουν χημικά, φυτοφάρμακα ή ορμόνες που χρησιμοποιούνται στην καλλιέργεια. Η έκθεση στον ήλιο επίσης ελέγχεται ώστε να εξασφαλίζεται ότι δεν έχουν χαθεί οι θεραπευτικές ιδιότητες. Χρειάζονται 3 μήνες υπό στενή παρακολούθηση για να ωριμάσει το Ganoderma πριν από τη συγκομιδή. Με τη χρήση σύγχρονης και προηγμένης τεχνολογίας σε όλα τα επίπεδα από την καλλιέργεια, την παραγωγή, την Ε & Α και μέχρι και το μάρκετινγκ, ο κ. Leow Σύντομα Seng ο οποίος είναι επίσης ο ιδρυτής και πρόεδρος της Διεθνούς Gano Excel είναι αισιόδοξος ότι Gano Excel θα αναδυθεί ως το μεγαλύτερο παίκτη στη βιομηχανία των προϊόντων ευεξίας.

9 Βιολογική Φυτεία Γανοδέρματος Η γέννηση της μεγαλύτερης στον κόσμο φυτείας 100% Βιολογικού Ganoderma Βιολογικά από την Gano Excel βρίσκεται στη Kedah, της Μαλαισίας. Σε συνδυασμό με την ταχεία ανάπτυξη μας και να ενσωματώνονται τεχνολογίες επεξεργασίας που αποτελούν υψηλή τέχνη. Είναι μια επένδυση σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης που κοστίζει περίπου 2,5 εκ Ευρώ για την παραγωγή συνεπής και άριστης ποιότητας προϊόντων κάτω από ελεγχόμενες διαδικασίας. Το θερμοκήπιο διατηρεί μια περίπλοκη και σύγχρονη τεχνολογία καλλιέργειας Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προτύπων για το Ganoderma lucidum. Η ελεγχόμενη διαδικασία της βιολογικής καλλιέργειας είναι τεχνική που χρησιμοποιείται για να παραχθεί το απόσταγμα από τους πολύτιμους σπόρους του Γανοδέρματος. Περιέχει τα πιο ευεργετικά συστατικά για την υγεία, όπως πολυσακχαρίτες, Ganoderma οξύ και μέταλλα. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά, φυτοφάρμακα ή ορμόνες στην καλλιέργεια μας του μανιταριού Ganoderma. Το κατάλληλο περιβάλλον είναι ουσιαστικής σημασίας για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας παραγωγή Γανοδέρματος. Η Gano Excel έχει επικεντρωθεί στις 6 συγκεκριμένους τύπους Ganoderma lucidum σε σύγκριση με τις περισσότερες από 200 ποικιλίες μανιταριών που υπάρχουν, όμως τα 6 αυτά είδη είναι που συμβάλλουν στη μεγαλύτερη θεραπευτική αξία. Διαπιστευμένοι κανόνες καλής παρασκευής (GMP) Δήλωση από το Εθνικό Συμβούλιο Φαρμακευτικής Υπηρεσίας (BPFK).

10 Ποιοτικός Έλεγχος Η Gano Excel έχει θέσει ως ύψιστη σημασία τον έλεγχο της ποιότητας σε όλες τις διαδικασίες από την καλλιέργεια μέχρι το στάδιο της συσκευασίας. Εμείς δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα, καθώς αυτή είναι η κατευθυντήρια αρχή και ασκείται επιμελώς από τους ερευνητές μας και την ομάδα ελέγχου ποιότητας. Η Gano Excel είναι πάντα προσαρμοσμένη στις τελευταίες τάσεις της αγοράς, λαμβάνοντας υπόψη κάθε αίτημα για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Το τμήμα Ε &Α εξακολουθεί να παραμένει με συνέπεια και προσήλωση σε αυτόν τον τομέα προκειμένου να διατηρήσουμε τις αρχές μας και να αντιμετωπίσουμε τις έντονες προκλήσεις αυτής της νέας χιλιετίας. Τα προϊόντα μας δοκιμάζονται για να είναι απαλλαγμένα από τα στεροειδή, τα βαρέα μέταλλα, το αλκοόλ και άλλα επιζήμια συστατικά. Μια επιστημονική και συστηματική μέθοδο της διαδικασίας παραγωγής και εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα Gano Excel είναι σταθερής υψηλής ποιότητας.

11 Διαπίστευση και πιστοποίηση Αρχή Ελέγχου των φαρμάκων Υπουργείο Υγείας της Μαλαισίας Κέντρο καινοτομίας και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου της Μαλαισίας Ένωση Άμεσων Πωλήσεων της Μαλαισίας Συμβούλιο παραγωγικότητας και πιστοποίησης της Σιγκαπούρης Χημικό Εργαστήριο Υπουργείο Υγείας της Ταϋλάνδης Βιοχημικά Εργαστήρια Υπουργείο Υγείας της Ινδονησίας Πιστοποιητικό HALAL (Ισλαμικός νόμος περί τροφών) Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης Γραφείο τροφίμων & Φαρμάκων

12 Κατάλογος Προΐόντων

13 Συμπληρώματα διατροφής

14 NG Γανοδερμα Το NG Γανοδερμα παράγεται από ένα συνδυασμό 6 διαφορετικών ειδών από Γανόδερμα - το ονομαζόμενο Θαυματουργός Βασιλιάς των Βοτάνων. Το συμπλήρωμα NG Γανόδερμα μπορεί να βοηθήσει στην γενική υγεία και να ενισχύσει τις φυσικές άμυνες του σώματος.

15 NG Εξέλιουμ Το NG Εξέλιουμ είναι το μυκήλιο από το Ganoderma lucidum το οποίο περιέχει ένα φάσμα των συστατικών, όπως βιταμίνες, μέταλλα και τα ένζυμα. Η Gano Excel είναι η πρωτοπόρος παγκοσμίως στην παραγωγή και την εμπορευματοποίηση αυτού του μυκήλιου.

16 Αφεψήματα

17 NG Καφές 3 σε 1 Είναι ένα Θρεπτικό αφέψημα που γίνεται από το εκχύλισμα Ganoderma lucidum, υψηλής ποιότητας καφέ, υποκατάστατο γάλακτος και ζάχαρη. Το GANOCAFÉ 3-IN-1 είναι το πρώτο γνωστό ποτό στον κόσμο που έρχεται σε ένα συνδυασμό καφέ και Ganoderma lucidum.

18 NG Κλασσικός Καφές Ο κλασσικός GANOCAFÉ είναι ένα στιγμιαίος καφές, με χαρμάνι ποιοτικού καφέ εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Ganoderma lucidum. Πλούσιο σε άρωμα και κλασσική γεύση, Ο κλασσικός GANOCAFÉ είναι ο καφές που ικανοποιεί πάντα όλους.

19 ΝG Σοκολάτα Είναι αναζωογονητική σοκολάτα που γίνεται από εκχύλισμα Ganoderma lucidum, και με υψηλής ποιότητας κακάο, υποκατάστατο γάλακτος και αποβουτυρωμένο γάλα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ποτό για όλες τις ηλικίες.

20 Oleaf Τσάι Το τσάι Oleaf είναι ένα αφέψημα που έχει βάσει το κόκκινο Τσάι Rooibos (Asphalathus linearis), το οποία προέρχεται από τη Νότια Αφρική. Το Ganoderma lucidum Rooibos τσάι είναι επίσης γνωστό ως τσάι SOD (superoxide Dismutase). Περιέχει την αποτελεσματική SOD ουσία, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών.

21 Πρόγραμμα Ανταμοιβής

22 Πρόγραμμα Ανταμιβής της Gano Excel Κέρδος Λιανικής (Retail Profit) 15% - 25% Μπόνους Απόδοσης Ομάδας (Group Performance Bonus) 5% -20% Μπόνους Απόδοσης Ηγεσίας (Leadership Performance Bonus) 26% - 40% Διεθνές Σπόνσορινγκ (International Sponsoring) Βαθμίδα (Status) Μπόνους Ανάπτυξης Ηγεσίας (Leadership Development Bonus) (15%) Κεφάλαιο Πολυτελούς Αυτοκινήτου Luxury Car Fund (3%) Διανομή Κερδών από την βαθμίδα του Βασιλικού Διαμαντιού (Royal Diamond Profit Sharing) (20%) Διανομή Κερδών από την Προεδρική βαθμίδα (Presidential Profit Sharing) (2%) Διαφορές Επιπέδων % 4 % 3 % 2 % 1 % Βλέπε τον υπολογισμό πιο κάτω Βλέπε τον υπολογισμό πιο κάτω Βλέπε τον υπολογισμό πιο κάτω 0 Διανομέας (Distributor) ΝΑΙ 5% - 17% ΝΑΙ Διευθυντής (Director) ΝΑΙ 20% ΝΑΙ ΝΑΙ Ρουμπινένιος Διευθυντής (Ruby Director) ΝΑΙ 26% ΝΑΙ ΝΑΙ Διαμαντένιος Διευθυντής (Diamond Director) ΝΑΙ 32% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ - ΝΑΙ Ασημένιος Διαμαντένιος Διευθυντής (Silver Diamond Director) ΝΑΙ 35% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ - ΝΑΙ Χρυσός Διαμαντένιος Διευθυντής (Gold Diamond Director) ΝΑΙ 38% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ - ΝΑΙ Κορυφαίος Διαμαντένιος Διευθυντής (Crown Diamond Director) ΝΑΙ 40% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ - ΝΑΙ Βασιλικός Κορυφαίος Πρεσβευτής (Royal Crown Ambassador) ΝΑΙ 40% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ (1%) ΝΑΙ Προεδρικός Κορυφαίος Πρεσβευτής (Presidential Crown Ambassador) ΝΑΙ 40% ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ (2%) ΝΑΙ Προϋποθέσεις: (1) Μπόνους Απόδοσης Ομάδας [PPV=60], (2) Απόδοση Ηγεσίας/ Μπόνους Ανάπτυξης [PPV=60] AND [PGPV=180]

23 Κεφαλαιο Πολυτελους Αυτοκινητου (Luxury Car Fund) (3%) Προϋπόθεση: (1) Βαθμίδα Διαμάντι & πάνω ΚΑΙ [PPV = 60] ΚΑΙ [PGPV = 180] ΚΑΙ (2) 3G x 10,000 GPV Τύπος (A): Σύνολο δικών σου επιβεβαιωμένων CV 3% x Συνολικών CV της Εταιρείας x Σύνολο επιβεβαιωμένων CV όλων των δικαιούχων Τύπος (B): Σύνολο των δικών σου επιβεβαιωμένων = 100% x Προσωπικών πωλήσεων + 100% x Συνολικών CV του 1 ου Επιπέδου 90% x Συνολικών CV του 2 ου Επιπέδου 80% x Συνολικών CV του 3 ου Επιπέδου 70% x Συνολικών CV του 4 ου Επιπέδου 60% x Συνολικών CV του 5 ου Επιπέδου 50% x Συνολικών CV του 6 ου Επιπέδου 40% x Συνολικών CV του 7 ου Επιπέδου 30% x Συνολικών CV του 8 ου Επιπέδου 20% x Συνολικών CV του 9 ου Επιπέδου 10% x Συνολικών CV του 10 ου Επιπέδου Διανομη Κερδων Απο Την Βαθμιδα Του Βασιλικου Διαμαντιου (Royal Diamond Profit Sharing) (20%) Θεση Προσοντα Ομαδες x GPV G0 G1 G2 G3 G4 G5 G6 G7 G8 G9 Βασιλικός Διαμαντένιος Διευθυντής (Royal Diamond Director) (RDD) Βασιλικός Ασημένιος Διαμαντένιος Διευθυντής (Royal Silver Diamond Director) (RSDD) Βασιλικός Χρυσός Διαμαντένιος Διευθυντής (Royal Gold Diamond Director) (RGDD) Βασιλικός Κορυφαίος Διαμαντένιος Διευθυντής (Royal Crown Diamond Director) (RCDD) Βασιλικός Διαμαντένιος Πρεσβευτής (Royal Diamond Ambassador) (RCA) Προεδρικός Κορυφαίος Πρεσβευτής (Presidential Crown Ambassador) (PCR) 1DD 2G x5,000 6% 3% 2DD 3G x 8,000 8% 5% 2% 4DD 6DD 6DD 6DD 4G x 10,000 ή 3G x 20,000 5G x 15,000 ή 4G x 25,000 6G x 20,000 ή 5G x 30,000 7G x 30,000 ή 6G x 50,000 8% 7% 4% 2% 8% 8% 5% 3% 2% 8% 8% 6% 4% 3% 2% 8% 8% 7% 5% 4% 3% 2% 1% 1% 1% Προϋποθέσεις: a. Διαμαντένιος Διευθυντής και πάνω. b. [PPV = 60] c. [PGPV = 180] Υπολογισμός: Συνολικών 20% x CV x Εταιρείας Σύνολο δικών σου επιβεβαιωμένων CV Σύνολο επιβεβαιωμένων CV όλων των δικαιούχων Διανομη Κερδβν Απο Την Προεδρικη Βαθμιδα (Presidential Profit Sharing) (20%) Ο Υπολογισμός είναι ο ίδιος όπως Κεφάλαιο Πολυτελούς Αυτοκινήτου με την διαφορά ότι υπολογίζεται το 1% των Συνολικών CV της Εταιρείας για την βαθμίδα RCA και άλλο ένα 1% of Total των Συνολικών CV της Εταιρείας για την βαθμίδα PCA. Προϋποθέσεις: a. Βασιλικός Κορυφαίος Πρεσβευτής Ambassador & Προεδρικός Κορυφαίος Πρεσβευτής ΜΟΝΟ. b. [PPV = 60] ΚΑΙ [ PGPV = 180]

24 Η Συνταγη Μας Για Ενα Ιδιαιτερα Επιτυχημενο Προγραμμα Αποζημιωσης Υπολειμματικό εισόδημα μέσω του αθροιστικού συστήματος. Το μεγαλύτερο όφελος της πολυεπίπεδης στρατηγικής μάρκετινγκ της Gano Excel είναι ότι προσφέρει ένα διαρκές εισόδημα από ατελείωτες προμήθειες για κάθε έναν από τους διανομείς που συστήνετε στην Gano Excel, με αποτέλεσμα να αποκομίζετε συνεχώς οφέλη από την προσπάθεια σας. Έχουμε σχεδιάσει την Gano Excel ακριβώς όπως πρέπει για να έχετε σίγουρη επιτυχία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πάθος για επιτυχία για να αποκτήσετε τέτοιο εισόδημα που ποτέ δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε. Ελάχιστο κόστος έναρξης Σε αντίθεση με τις πολλές από τις υπάρχουσες δικτυακές εταιρίες οι οποίες δίνουν έναν βασικό εξοπλισμό(starter kit) φορτωμένο με προϊόντα άρα υψηλό κόστους εισόδου, το κόστος της GANO EXCEL είναι ελάχιστο. Δεν δίνουμε έμφαση στα μεγάλα έξοδα ούτε θέλουμε να κάνουμε πρωτογενή πώληση στο στάδιο της προσέλκυσης συνεργατών. Επειδή είμαστε σίγουροι και περήφανοι για τα προϊόντα μας καλούμε μόνο όσους είναι πραγματικοί δικτυωτές, που αισθάνονται δυνατοί και επιθυμούν να ενώσουν τις δραστηριότητές τους με το να αγοράσουν σε πολύ λογικές τιμές το starter kit στο οποίο υπάρχουν (συν τοις άλλοις) όλα τα εγχειρίδια-διαφημιστικά των προϊόντων μας. Χαμηλή Συντήρηση Για να κατοχυρώνετε τις προμήθειες σας κάθε μήνα, θα πρέπει να κάνετε (κάθε μήνα) προσωπικούς πόντους από πωλήσεις ΜΟΝΟ 60PV και προσωπικούς πόντους από πωλήσεις του δικτύου σας 180PV. (PV=personal volume δηλαδή πόντοι). Αυτή η χαμηλή απαίτηση συντήρησης δεν πιέζει για μεγάλες μηνιαίες οικονομικές υποχρεώσεις προς την εταιρία και ακριβώς γι αυτό γίνεται ευκολότερο το έργο του συνεργάτη, δηλαδή για όποιον επιθυμεί να κάνει την Gano Excel δική του επιχείρηση. Υψηλά Κέρδη από τις Λιανικής Πωλήσεις. Αποκτήστε άμεσα κέρδη (από 15% σε 25%) από την πώληση της μεγάλης γκάμας προϊόντων της Gano Excel: Αγοράζετε σε χονδρική τιμή και πωλείτε στην προτεινόμενη λιανική τιμή. Bonus από την απόδοση της Ομάδας (GPB) και Bonus από την απόδοση Ηγεσίας (LPB) Αυτό είναι σχέδιο κλειδί βάσει των διαφορών, δηλαδή οι Ποσοστιαίες προμηθείς υπολογίζονται σύμφωνα με τις διαφορές των επιπἐδων που βρίσκονται οι υπόλοιποι διανομείς συνεργάτες στις ομάδες σας. Μπορείτε να κερδίζετε μέχρι και 40% ανάλογα με τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ της βαθμίδας στην οποία βρίσκεστε εσείς και της βαθμίδας που βρίσκεται ο κάθε διανομέας στο δέντρο σας. Από τη στιγμή που κάποιος στο δικτυό σας φτάσει στην ίδια βαθμίδα με εσάς ή σε υψηλότερη βαθμίδα, τότε δεν πληρώνεστε διαφορές.

25 Η Συνταγη Μας Για Ενα Ιδιαιτερα Επιτυχημενο Προγραμμα Αποζημιωσης Leadership Development Bonus (LDB) Μπόνους Ανάπτυξης Ηγεσίας Το μπόνους αυτό σχεδιάστηκε ως ανταμοιβή στους Ηγέτες. Από την στιγμή που θα φτάσετε στην βαθμίδα του Διευθυντή και πάνω το πρόγραμμα LDB σας ανταμείβει για να βοηθήσετε να γίνουν τα άτομα που είναι γραμμένα σε κάθε πόδι του δικτύου σας και αυτοί Διευθυντές και πάνω. Έτσι λοιπόν η Gano Excel πληρώνει το 5% των CV που συγκεντρώθηκαν από τον συνεργάτη σας στην 1ο επίπεδο (που έφτασε την βαθμίδα του Διευθυντή και άνω), πληρώνει ένα περαιτέρω 4% των CV που συγκεντρώθηκαν από τον συνεργάτη σας στην 2ο επίπεδο (που έφτασε την βαθμίδα του Διευθυντή και άνω), και ούτω καθ εξής μέχρι και ποσοστό 1% στο 5ο επίπεδο. Με άλλα λόγια μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 15% των CV (5%+4%+3%+2%+1% = 15%) μέχρι και 5 επίπεδα κάτω σε κάθε πόδι επειδή έφτασαν στην βαθμίδα του Διευθυντή ή και πιο πάνω. Luxury Car Fund (LCF) Κεφάλαιο πολυτελούς αυτοκίνητου Η Gano Excel έχει δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον μπόνους το οποίο θα προσφέρει αυτοκίνητα πολυτελείας για να βοηθήσει τους ηγέτες μας και τους διανομείς να κάνουν αποκτήσουν το Αυτοκίνητο των ονείρων τους. Αυτό το Αυτοκίνητο των ονείρων, δεν αποτελεί μόνο μια πηγή απόλαυσης αλλά μπορεί επίσης να είναι μια καταπληκτική διαφήμιση, και να αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησης σας, να είναι αυτό- πραγμάτωση και ακόμα να είναι η ζωντανή απόδειξη των τεράστιων ευκαιριών και κινήτρων που προσφέρει η Gano Excel στους συνεργάτες της. Το 3% των συνολικών CV όλης της εταιρείας πάει στην άκρη για να μπορεί η εταιρεία να χρηματοδοτεί όλους όσους δικαιούνται το πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο πληρώνεται μέχρι και βάθος 10 επιπέδων (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών πωλήσεων). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε 3 ομάδες οι οποίες θα παράγουν PV η κάθε ομάδα μηνιαίως και το πρόσοδο αυτό θα πηγαίνει στην μηνιαία δόση Royal Diamond Profit Sharing (RDPS) Συμμετοχή στα κέρδη στην βαθμίδα Βασιλικού Διαμαντιού To RDPS είναι ένα μηνιαίο έσοδο που βασίζεται στο bonus αμοιβαίας απόδοσης, που αποτελείται από 20% του συνολικού CV της εταιρείας, και καταβάλλεται σε άτομα που έχουν κατακτήσει την βαθμίδα του Διευθυντή και πάνω. Η προμήθεια πληρώνεται μέχρι και βάθος 9 επιπέδων (συμπεριλαμβανομένου και του δικού σας επιπέδου) και υπολογίζεται με την δυναμική της ομάδας σας, την αξία των πωλήσεων και τις διαφορές υπολοίπων. Presidential Profit Sharing (PPS) Συμμετοχή στα κέρδη της Προεδρικής βαθμίδας To PPS είναι ένα ακόμα μηνιαίο έσοδο που βασίζεται σε μπόνους αμοιβαίας απόδοσης και είναι ένα επιπλέον 2% του συνολικού CV της εταιρείας, και καταβάλλεται σε άτομα τα οποία των Βαθμίδων Βασιλικός Πρεσβευτής Στέμματος (Royal Crown Ambassador) & Προεδρικός Πρεσβευτής Στέμματος(Presidential Crown Ambassador). Η προμήθεια πληρώνεται σε βάθος μέχρι και 10 επιπέδων (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας πωλήσεων) και υπολογίζεται βάσει της δυναμικής της ομάδας και το ύψος των πωλήσεων. Αν είστε ΜΟΝΟ RCA ή PCA στην Gano Excel, τότε θα πάρετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το 1% ή το 2% που διανέμεται από τα Συνολικά CV της εταιρείας. Ταξίδι κινήτρων Η Gano Excel εκτός των άλλων οργανώνει για σας ονειρεμένα ταξίδια μέσω των οποίων τους διανομείς της και τους Ηγέτες της στα πιο ρομαντικά και εξωτικά μέρη. Η Gano Excel φροντίζει να έχει πάντα στην άκρη κονδύλια, ως αποθεματικό, που προέρχονται από τις προμήθειες για να μπορεί να χρηματοδοτεί τέτοιου είδους κίνητρα. Οι ταξιδιωτικοί προορισμοί θα ανακοινώνονται κατά καιρούς μέσω των προωθητικών πακέτων, μαζί φυσικά με τις προϋποθέσεις συμετοχής.

26 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International 1. Κέρδος από την Λιανική Πώληση (Retail Profit ) Το κέρδος από την λιανική πώληση βγαίνει λόγω της διαφοράς των τιμών που αγοράζει κάποιος που είναι μέλος από αυτόν που δεν είναι μέλος Κέρδος Λιανικής = Τιμή Μη μέλους Τιμή μέλους πχ. 15 = Μπόνους από απόδοση ομάδας (διαφορές) / Μπόνους από απόδοση Ηγεσίας(Group Performance Bonus / Leadership Performance Bonus) a) Bonus από απόδοση ομάδας (Group Performance Bonus) (5% -20%) Διανομέας (Distributor) 60PV 199PV 5% 200PV 499PV 8% 500PV 999PV 11% 1,000PV 1,499PV 14% 1,500PV 2,499PV 17% Διευθυντής (Director) 2,500 GPV & above 20% 20% π.χ Μπόνους: 20% x (60CV) = (20-8)% x (120CV) = (20-11)% x (180CV) = (20-17)% x (420CV) = Σύνολο = % 11% 17% * Για να πληρώνεστε τα Bonus θα πρέπει να κάνετε 60PV σε προσωπικές πωλήσεις κάθε μήνα. b) Μπόνους απόδοσης Ηγεσίας (Leadership Performance Bonus) (26% - 40%) Διευθυντής Ρουμπίνι (Ruby Director) 3 D σε 3 διαφορετικές ομάδες 26% Διευθυντής Διαμάντι (Diamond Director) 6 D σε 6 διαφορετικές ομάδες 32% Διευθυντής Ασημένιο Διαμάντι (Silver Diamond Director) 2 DD σε 2 διαφορετικές ομάδες 35% Διευθυντής Χρυσό Διαμάντι (Gold Diamond Director 4 DD σε 4 διαφορετικές ομάδες 38% Διευθυντής Στέμμα (Crown Diamond Director) 6 DD σε 6 διαφορετικές ομάδες 40% 40% π.χ Μπόνους: 40% x (60CV) = (40-20)% x (780CV) = (40-32)% x (4680CV) = (40-38)% x (23,400CV) = Σύνολο = 1, % 32% 38% * Για να πληρώνεστε τα Bonus θα πρέπει να κάνετε 60PV σε προσωπικές πωλήσεις κάθε μήνα και επιπλέον τουλάχιστον 180PV σε προσωπικές πωλήσεις της ομάδας κάθε μήνα

27 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International 3. Κέρδος από Ανάπτυξη Ηγεσίας (Leadership Development Bonus) Επίπεδο Μπόνους I 5% II 4% III 3% IV 2% V 1% * Τα άτομα σε όλο το πόδι να είναι βαθμίδας Διευθυντή (Director) και πάνω. Ελάχιστοι πόντοι 60PV μηνιαίως. Ελάχιστοι προσωπικοί ομαδικοί πόντοι 180PGPV μηνιαίως. G - 0 G - I G - II G - III G - IV G - V U π.χ. G-I 400CV x 5% = G-II 2,000CV x 4% = G-III 10,000CV x 3% = G-IV 37,500CV x 2% = G-V 187,500CV x 1% = 1, Σύνολο = 3, Κεφάλαιο Πολυτελούς Αυτοκινήτου (Luxury Fund) Τύπος Υπολογισμού 3% x των Συνολικών CV της Εταιρείας x Τα Συνολικά σας προσμετρούμενα CV Συνολικά προσμετρούμενα CV όλων των δικαιούχων Τα Συνολικά σας προσμετρούμενα CV υπολογίζονται: 100% x Προσωπικών Πωλήσεων + * Διευθυντής Διαμάντι (Diamond Director) & πάνω. (PPV = 60 & PGPV = 180) μηνιαίως. 3 Ομάδες x 10,000 GPV 100% x Συνολικών CV του 1 ου Επιπέδου 90% x Συνολικών CV του 2 ου Επιπέδου 80% x Συνολικών CV του 3 ου Επιπέδου 70% x Συνολικών CV του 4 ου Επιπέδου 60% x Συνολικών CV του 5 ου Επιπέδου 50% x Συνολικών CV του 6 ου Επιπέδου 40% x Συνολικών CV του 7 ου Επιπέδου 30% x Συνολικών CV του 8 ου Επιπέδου 20% x Συνολικών CV του 9 ου Επιπέδου 10% x Συνολικών CV του 10 ου Επιπέδου

28 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International Παράδειγμα : Υπολογισμός των προσμετρούμενων σου CV U G - 0 G - I G - II G - III G - IV G - V G - VI G - VII G - VIII G - IX G - X G CV x 100% 60 G - I 300CV x 100% 300 G - II 1,500CV x 90% 1,350 G - III 7,500CV x 80% 6,000 G - IV 37,500CV x 70% 26,250 G - V 187,500CV x 60% 112,500 G - VI 18,029CV x 50% 9,014 G - VII 187,500CV x 40% 75,000 G - VIII 117,188CV x 30% 35,156 G - IX 58,594CV x 20% 11,719 G - X 8,956CV x 10% 896 Σύνολο: 278,245 Υποθετικά: 3% x Των Συνολικών CV της Εταιρείας Σύνολο Προσμετρούμενων CV όλων των Δικαιούχων = 0,02% Επομένως, 0,02 x = 5.744,90

29 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International 5. Κέρδος από μέρισμα του 20% στην βαθμίδα Διευθυντής Βασιλικό Διαμάντι (Royal Diamond Profit Sharing) (20%) RDD Διευθυντής Βασιλικό Διαμάντι (Royal Diamond Director) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 1 Διευθυντή Διαμάντι (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 2 Ομάδες x 5000GPV RSDD Διευθυντής Βασιλικό Ασημένιο Διαμάντι (Royal Silver Diamond Director) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 2 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 3 Ομάδες x 8000GPV RGDD Διευθυντής Βασιλικό Χρυσό Διαμάντι (Royal Gold Diamond Director) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 4 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 4 Ομάδες x GPV ή 3 Ομάδες x GPV RCDD Διευθυντής Βασιλικό Στέμματος Διαμάντι (Royal Crown Diamond Director) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 6 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 5 Ομάδες x GPV ή 4 Ομάδες x GPV RCA Πρεσβευτής Βασιλικού Στέμματος (Royal Crown Ambassador) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 6 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 6 Ομάδες x GPV ή 5 Ομάδες x GPV PCA Πρεσβευτής Προεδρικού Στέμματος (Presidential Crown Ambassador) Πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 6 Διευθυντές Διαμάντια (Diamond Director) άμεσα ή έμμεσα. Πρέπει να διατηρείτε 7 Ομάδες x GPV ή 6 Ομάδες x GPV Τύπος Υπολογισμού: 20% x Των Συνολικών x CV της Εταιρείας Των Συνολικών CV της Εταιρείας Σύνολο Προσμετρούμενων CV όλων των Δικαιούχων Τα Συνολικά σας προσμετρούμενα CV υπολογίζονται: Βαθμίδα Προϋπόθεση G0 G1 G2 G3 G4 G5 G6 G7 G8 G9 RDD 1DD 2 Ομάδ. x 5,000GPV 6% 3% RSDD 2DD 3 Ομάδ. x 8,000GPV 8% 5% 2% RGDD RCDD RCA PCA 4DD 6DD 6DD 6DD 4 Ομάδ. x 10,000GPV ή 3 Ομάδ. x 20,000GPV 5 Ομάδ. x 15,000GPV ή 4 Ομάδ. x 25,000GPV 6 Ομάδ. x 20,000GPV ή 5 Ομάδ. x 30,000GPV 7 Ομάδ. x 30,000GPV ή 6 Ομάδ. x 50,000GPV 8% 7% 4% 2% 8% 8% 5% 3% 2% 8% 8% 6% 4% 3% 2% 8% 8% 7% 5% 4% 3% 2% 1% 1% 1%

30 Προγραμμα Ανταμοιβης Της Gano Excel International 6. Κέρδος από μέρισμα του 2% στην Προεδρική Βαθμίδα (Presidential Profit Sharing) Τύπος Υπολογισμού 2% x Των Συνολικών CV x της Εταιρείας Για RCA + PCA 1% x Των Συνολικών CV x της Εταιρείας Για PCA 1% x Των Συνολικών CV x της Εταιρείας τα Συνολικά σας CV Τα Συνολικά CV όλων των Δικαιούχων τα Συνολικά σας CV Τα Συνολικά CV όλων των Δικαιούχων RCA + PCA τα Συνολικά σας CV Τα Συνολικά CV όλων των Δικαιούχων PCA Υπολογισμός των Συνολικών σας CV 100% x Προσωπικές Πωλήσεις + 100% x Συνολικών CV του 1 ου Επιπέδου 90% x Συνολικών CV του 2 ου Επιπέδου 80% x Συνολικών CV του 3 ου Επιπέδου 70% x Συνολικών CV του 4 ου Επιπέδου 60% x Συνολικών CV του 5 ου Επιπέδου 50% x Συνολικών CV του 6 ου Επιπέδου 40% x Συνολικών CV του 7 ου Επιπέδου 30% x Συνολικών CV του 8 ου Επιπέδου 20% x Συνολικών CV του 9 ου Επιπέδου 10% x Συνολικών CV του 10 ου Επιπέδου * ΜΟΝΟ Πρεσβευτής Βασιλικού Στέμματος και Πρεσβευτής Προεδρικού Στέμματος. PPV = 60PV & PGPV = 180

31 Gano Excel International Φτιαγμένη για όλο τον Κόσμο Gano Excel Ελλάδας

LIVIOON The sense of beauty

LIVIOON The sense of beauty ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ 2018 LIVIOON The sense of beauty Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς:

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς: Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή. Η LIVIOON ζει και αναπτύσσεται χάρη στους ικανοποιημένους

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία. Η Care Lives σας παρέχει αυτόν τον μελλοντικό τρόπο ζωής, σήμερα!

Η εταιρία. Η Care Lives σας παρέχει αυτόν τον μελλοντικό τρόπο ζωής, σήμερα! Η εταιρία H Care Lives στην προσπάθειά της να γίνει μια πρωτοπόρος εταιρία στους τομείς υγείας και ευεξίας σε όλον τον κόσμο, έχει κατασκευάσει σε συνεργασία με μια ομάδα επιστημόνων, την τελευταία 0ετία

Διαβάστε περισσότερα

GANO EXCEL. GANODERMA 12SELIDO_AA.indd :27:12

GANO EXCEL. GANODERMA 12SELIDO_AA.indd :27:12 GANO EXCEL GANODERMA 12SELIDO_AA.indd 1 15-05-15 13:27:12 O ιδρυτής & CEO της εταιρίας GANO EXCEL, κ. Leow Soon Seng, Kορυφαίος Mυκητολόγος, Eπιστήμονας με εξειδίκευση στα μανιτάρια Λίγες πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

Team Building Bonus Table. Βαθμίδες. Σχεδιο Προμηθειών ΣΥΝΟΛΟ 28% Όροι team building bonus:

Team Building Bonus Table. Βαθμίδες. Σχεδιο Προμηθειών ΣΥΝΟΛΟ 28% Όροι team building bonus: Πως να ξεκινήσετε Αποφασίζοντας να γίνετε Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Care-O-Lives μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μοιράζοντας σε άλλους ανθρώπους αυτήν την φανταστική και πρωτοποριακή επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης

ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης Είναι εύκολο, είναι απλό,είναι ο καφές. ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης Ελλάδα Αποτελεσματικό στης 1 Σεπτέμβρη Περιεχόμενα Επισκόπηση... 1 Σχέδιο αποζημίωσης... 2 Ορισμοί... 3 7 τρόποι για να πληρωθείτε...

Διαβάστε περισσότερα

DXN. το marketing plan που σας ανταμοίβει. (παράδειγμα ανάπτυξης)

DXN. το marketing plan που σας ανταμοίβει. (παράδειγμα ανάπτυξης) DXN το marketing plan που σας ανταμοίβει (παράδειγμα ανάπτυξης) Tο marketing plan παρουσιάζεται αναλυτικά μέσα στο starter kit που σας παρέχει η εταιρεία με την ενεργοποίηση του κωδικού σας. Σκοπός αυτής

Διαβάστε περισσότερα

JAVITA COFFEE MARKETING PLAN

JAVITA COFFEE MARKETING PLAN JAVITA COFFEE MARKETING PLAN ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1.Απευθείας πωλήσεις Τα κέρδη από τις απευθείας πωλήσεις των προϊόντων είναι ο απλός και άμεσος τρόπος να κερδίσει κάποιο μέλος εισόδημα. Αγοράζοντας από την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY Κατανοώντας το πλάνο 1 ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ Το Πλάνο Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Amway εξακολουθεί να αντικατοπτρίζει την αρχική επιχειρηματική ιδέα που

Διαβάστε περισσότερα

D X N. Ο Υγιεινότερος καφές!

D X N. Ο Υγιεινότερος καφές! Drink Coffee Feel Healthy Make Money D X N Ο Υγιεινότερος καφές! DXN Marketing Plan Το Marketing Plan είναι φτιαγμένο για να μη σας πιέζει. Απλά Δείξτε σε άλλους το προϊόν και τα πλεονεκτήματα συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία. / / mob.

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία.  /   / mob. Υγεία Ευεξία Ομορφιά Οικονομική Ελευθερία Μοναδική Ευκαιρία για όλους. Μια νέα Ιδέα, ένα νέο Όραμα που σύντομα θα αλλάξει τα δεδομένα Στην παγκόσμια αγορά του Δικτυακού Μάρκετινγκ. Μόλις ξεκινήσαμε και

Διαβάστε περισσότερα

Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Business Plan της DXN

Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Business Plan της DXN Εύκολο ξεκίνημα με εγγραφή 20 και με Όλες τις δυνατότητες κέρδους από την Αρχή!! Δεν μηδενίζεστε με το τελείωμα του μηνά Δεν ξεκινάτε ποτέ από την αρχή. Αθροίζονται κάθε μήνα οι πόντοι σας και τα ποσοστά

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Τι είναι σημαντικό για εσάς; CROP BOTTOM 117325 GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά

Διαβάστε περισσότερα

GANODERMA LUCIDUM (ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟΝ)

GANODERMA LUCIDUM (ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟΝ) (ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟΝ) Ο Βασιλιάς των Βοτάνων Επί χιλιάδες χρόνια, το Γανόδερμα θεωρείται από τους Κινέζους ότι είναι το σπουδαιότερο ιατρικό βότανο. Το έχουν αποκαλέσει και «το καλύτερο γιατρικό». Η

Διαβάστε περισσότερα

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου You can t change your life if you don t change your thinking Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου Η κατάσταση σήμερα Πολλές ώρες εργασίας Χαμένος Χρόνος Ανεργία Απολύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Κατανοώντας την επιχειρηματική ευκαιρία

Κατανοώντας την επιχειρηματική ευκαιρία Η Επιχειρηματική Ευκαιρία Κατανοώντας την επιχειρηματική ευκαιρία Υπάρχουν έρευνες οι οποίες δείχνουν ότι στους περισσότερους επιχειρηματίες που ξεκινούν για πρώτη φορά μια επιχείρηση, τελειώνουν τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση σχεδιό ΑπόΖηΜιΩσΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ

Επισκόπηση σχεδιό ΑπόΖηΜιΩσΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ Επισκόπηση ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεωρήθηκε την 2 Μαρτίου 203 WorldVentures έχει σχεδιάσει ένα Σχέδιο Απολαβών Compensation Plan για να επιβραβεύσει τους ανεξάρτητους

Διαβάστε περισσότερα

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International Ιδρύθηκε το 1978 στις ΗΠΑ. Ομάδα Διοίκησης με μεγάλη πείρα και διαχρονικότητα. Διεθνείς πωλήσεις σε πάνω από 145 χώρες, 2.68 δισεκατομμύρια πωλήσεις ετησίως. Μια αποδεδειγμένα ισχυρή εταιρεία με αληθινό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ;

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ; ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ εάν αναζητείτε έναν τρόπο για να αποκτήσετε ένα έξτρα εισόδημα, ή ψάχνετε για μία αληθινή επιχείρηση η οποία

Διαβάστε περισσότερα

WELCOME. 2ος μήνας : 3ος μήνας : 1ος μήνας :

WELCOME. 2ος μήνας : 3ος μήνας : 1ος μήνας : WELCOME Η εκκίνηση μιας επιτυχημένης πορείας αρχίζει από τον πρώτο μήνα εγγραφής σας δηλ. τον μήνα που καταχωρείται το όνομα σας στη βάση δεδομένων μας. Για τους τρεις πρώτους μήνες εγγραφής σας κάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάγκη Η ιδέα Η ευκαιρία. www.ef-zin.weebly.com

Η ανάγκη Η ιδέα Η ευκαιρία. www.ef-zin.weebly.com Η ανάγκη Η ιδέα Η ευκαιρία www.ef-zin.weebly.com Η υγεία στη ζωή μας Υγεία: Ο πιο σημαντικός παράγοντας στη ζωή μας. Όλοι ευχόμαστε «στην υγειά μας». Όλοι θέλουμε να έχουμε υγεία, ευεξία και μακροζωία.

Διαβάστε περισσότερα

Για πόσο χρονικό διάστημα παραμένει φρέσκος ο καφές αφού ανοιχτεί;

Για πόσο χρονικό διάστημα παραμένει φρέσκος ο καφές αφού ανοιχτεί; ΚΑΦΕΣ AURILE Γενικές Πληροφορίες Πώς καβουρδίζεται ο καφές Aurile; Ο καφές Aurile καβουρδίζεται για περίπου 20 λεπτά στους 210 C (ο τρόπος αυτός είναι γνωστός ως American Roast). Κατά τη διάρκεια του καβουρδίσματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL GANO EXCEL SHOP, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014 1 Στο παρακάτω εγχειρίδιο χρήσης θα βρείτε όλα τα βήματα για την χρήση του e- portal της εταιρείας μας. Αλλά ας τα πάρουμε

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty.

LIVIOON The sense of beauty. Business Guide Livioon LIVIOON The sense of beauty. Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι σχεδόν βέβαιο, είτε να γνωρίζετε κάποιον που πάσχει από μια τέτοια ασθένεια είτε να έχετε μια εσείς οι ίδιοι.

Είναι σχεδόν βέβαιο, είτε να γνωρίζετε κάποιον που πάσχει από μια τέτοια ασθένεια είτε να έχετε μια εσείς οι ίδιοι. Γράφει: Δημήτρης Τσουκαλάς, Ιατρός Φυσικής Υγείας Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι ασθένειες που προκύπτουν γιατί το σώμα μας επιτίθεται και καταστρέφει τα δικά του κύτταρα και όργανα. Γνωρίζετε ότι ένας στους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΗΘΙΚΗ. Ενότητα 7: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Επιχειρείν. Παρούσης Μιχαήλ. Τμήμα Φιλοσοφίας

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΗΘΙΚΗ. Ενότητα 7: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Επιχειρείν. Παρούσης Μιχαήλ. Τμήμα Φιλοσοφίας ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΗΘΙΚΗ Ενότητα 7: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Επιχειρείν Παρούσης Μιχαήλ Τμήμα Φιλοσοφίας 1 Σκοποί ενότητας Στο μάθημα αυτό γίνεται μια σύντομη επανάληψη των όσων έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα

Διαβάστε περισσότερα

Η δική σας επιχείρηση!

Η δική σας επιχείρηση! Εκπαίδευση Παροχές Ο δρόμος για την επιτυχία Η δική σας επιχείρηση! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Η επιβάρυνση των υπόγειων υδάτων από τα χημικά και ο όγκος των αποβλήτων που αυξανόταν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΑΝΟΚΟΣΜΟ Ερευνητική εργασία στον τομέα της Νανοτεχνολογίας

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΑΝΟΚΟΣΜΟ Ερευνητική εργασία στον τομέα της Νανοτεχνολογίας ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΑΝΟΚΟΣΜΟ Ερευνητική εργασία στον τομέα της Νανοτεχνολογίας Υπεύθυνη Καθηγήτρια Γεωργίου Μ. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΑ Η νανοτεχνολογία είναι ο κλάδος της επιστήμης που έχει αναπτυχθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL

ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL : olina 4@hotmail.com WEBSITE ADDRESS : http://www.fage.gr

Διαβάστε περισσότερα

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 Το BitClub Network έχει κατασκευάσει ένα από τα μεγαλύτερα mining pool στον κόσμο και συνεχίζει την ανάπτυξη του κάθε μήνα, καθώς συνεχώς νέα μέλη αγοράζουν εξοπλισμό

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη Ιστορία του Έργου

Σύντομη Ιστορία του Έργου Σύντομη Ιστορία του Έργου Η ιστορία του «LOCPROII» βρίσκει τις ρίζες της στην επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός έργου Interreg IIIA με όνομα «LOCPRO». Η εκ των υστέρων γνώση από το «LOCPRO» κατέστησε εμφανές

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στις υπηρεσίες Υγείας: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. (ISO 9001 ISO 22000 ISO 14001 ISO 27001 ISO 50001 OHSAS 18001) Σχετικές

Διαβάστε περισσότερα

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist.

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist. Diplomat Group Ιστορικό: Η Diplomat ήταν Οικογενειακή Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1963. Ξεκίνησε την πορεία της στο Ισραήλ με Κατασκευές & Εξαγωγές και κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον χώρο των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΔΕΑ. Εκείνα που πρωτίστως αναδύουν αυτά τα αρώματα, δεν είναι άλλα από τα αρωματικά φυτά.

Η ΙΔΕΑ. Εκείνα που πρωτίστως αναδύουν αυτά τα αρώματα, δεν είναι άλλα από τα αρωματικά φυτά. Η ΙΔΕΑ Το όνομα: Ἄνασσα είναι η βασίλισσα στα αρχαία ελληνικά, αποτελεί ωστόσο και τιμητικό τίτλο που αποδίδεται σε σπουδαία πρόσωπα, μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Άνασσα είναι η ελληνική γη. Η γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

Δικός σας. Kasper Rorsted

Δικός σας. Kasper Rorsted ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Εισαγωγή Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε θέσει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες και φιλόδοξους στόχους για την εταιρία μας. Είμαστε στη διαδικασία να εδραιώσουμε στη Henkel μια Κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

Group Q.A Manager Kleemann

Group Q.A Manager Kleemann Simos A. Minopoulos Group Q.A Manager Kleemann Dipl Electrical Engineer MSc MSc Environmental Design for Buildings and Cities e-mail:s_minop@yahoo.gr Mob.00306947720097 «Κάποτε ηγέτης ήταν αυτός με τη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ 1. Τυποποίηση και Συσκευασία Η τυποποίηση, σε συνδυασμό με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων

Διαβάστε περισσότερα

aγρoterra #14 Αγροτικές εξαγωγές Τα προϊόντα-πρωταγωνιστές τού αύριο Πλήρης οδηγός για την αλόη και η ελληνική εμπειρία 14/09/2013

aγρoterra #14 Αγροτικές εξαγωγές Τα προϊόντα-πρωταγωνιστές τού αύριο Πλήρης οδηγός για την αλόη και η ελληνική εμπειρία 14/09/2013 π ε ρ ι ο δ ι κ η ε κ δ ο σ η τ η ς ε φ η μ ε ρ ι δ α σ ε π ε ν δ υ τ η σ aγρoterra #14 14/09/2013 Μάρκετινγκ Εξάγεις; Χτίσε τον «μύθο» των προϊόντων σου Καλλιέργειες Λαχανικά: Μπορούμε να γίνουμε ο κήπος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ. Ηγεσία

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ. Ηγεσία ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ηγεσία Διδάσκουσα: Αφροδίτη Δαλακούρα ΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΗΓΕΤΗΣ MANAGER COACH 1 Κλασική-μηχανιστική αντίληψη Το παλιό μοντέλο διοίκησης: οικονομικές-υλικές

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ βιολογικών αγροτικών προϊόντων H στάση των καταναλωτών απέναντι στα βιολογικά προϊόντα

Μάρκετινγκ βιολογικών αγροτικών προϊόντων H στάση των καταναλωτών απέναντι στα βιολογικά προϊόντα Μάρκετινγκ βιολογικών αγροτικών προϊόντων H στάση των καταναλωτών απέναντι στα βιολογικά προϊόντα Δρ Ιωάννα Γιαννούκου Σύμβουλος Επιχειρήσεων Ερευνήτρια Πανεπιστήμιο Πατρών Βασικοί ορισμοί Βιολογική γεωργία:

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμα προϊόντα από αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά της ελληνικής χλωρίδας Στέργιος Τζιμίκας Ιατρός διευθύνων σύμβουλος Dioscurides OE

Καινοτόμα προϊόντα από αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά της ελληνικής χλωρίδας Στέργιος Τζιμίκας Ιατρός διευθύνων σύμβουλος Dioscurides OE Η συμβολή των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στην ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας Καινοτόμα προϊόντα από αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά της ελληνικής χλωρίδας Στέργιος Τζιμίκας Ιατρός διευθύνων σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Με τη δύναμη της φύσης και την καινοτομία της επιστήμης

Με τη δύναμη της φύσης και την καινοτομία της επιστήμης Με τη δύναμη της φύσης και την καινοτομία της επιστήμης Μια συνέντευξη με τους ιδρυτές της NFA-Natural Food Additives Η NFA είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στη μεταποίηση και ολιστική

Διαβάστε περισσότερα

Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων.

Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων. Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων. Ο καφές πρέπει να είναι τόσο ζεστός, όσο τα φιλιά μιας κοπέλας την πρώτη μέρα, τόσο γλυκός, όσο οι νύχτες στην αγκαλιά της και τόσο μαύρος, όσο η γνώμη της μητέρας

Διαβάστε περισσότερα

Υιοθετώντας το σήμερα Εφευρίσκοντας το αύριο

Υιοθετώντας το σήμερα Εφευρίσκοντας το αύριο Υιοθετώντας το σήμερα Εφευρίσκοντας το αύριο Αυτή η έκδοση εμπεριέχει την ταυτότητα της εταιρείας μας. Αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της προσπάθειάς μας και τη δέσμευσή μας, απέναντι στους Ασθενείς και

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανία τροφίμων! Ο συνεργάτης σας θα πρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες που υπάρχουν στη βιομηχανία τροφίμων. Η Nilfisk

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα 1 η ΕΝΟΤΗΤΑ Δημιουργώντας εισόδημα online Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης Οι περισσότεροι σε αυτόν τον χώρο θα χαίρονταν να ακούσουν τους άλλους να λένε: «Είναι πολύ αργά τώρα, υπάρχει πολύς

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτυχθείτε. και. Επωφελειθείτε ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ

Αναπτυχθείτε. και. Επωφελειθείτε ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ Αναπτυχθείτε και Επωφελειθείτε ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Eυρωπαϊκό Πρόγραμμα Κινήτρων Ανάπτυξης 2012/2013 Έτος Απόδοσης 2012/2013: η χρονιά της ανάπτυξης! «Εστιάστε στην...ανάπτυξη» είναι ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ στόχος

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ενότητα 2: Μάρκετινγκ Στόχοι Αποφάσεις Ιδεολογία Ανάλυση Στρατηγικής Βλαχοπούλου Μάρω Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons.

Διαβάστε περισσότερα

Οι δράσεις του Μπάρμπα- Στάθη & ο πρωτογενής τομέας

Οι δράσεις του Μπάρμπα- Στάθη & ο πρωτογενής τομέας Οι δράσεις του Μπάρμπα- Στάθη & ο πρωτογενής τομέας Η θέση μας, για τα θέματα ποιότητας και ασφάλειας, σε δύο λέξεις: «γεωργική αριστεία». Βασίζεται σε τρεις πυλώνες: Βέλτιστη γεωργία (1) Συμβολαιακή γεωργία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Μάθηµα 2ο: Επιχείρηση και Περιβάλλον

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Μάθηµα 2ο: Επιχείρηση και Περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Μάθηµα 2ο: Επιχείρηση και Περιβάλλον Ι. ü Γιατί µας ενδιαφέρουν? ü Κριτήρια για την διάκριση των επιχειρήσεων είναι: (α) ο τοµέας της οικονοµίας στον οποίον δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Αποτελούμε μέρος του Ομίλου MANN+HUMMEL, ενός ομίλου που είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία φιλτραρίσματος. Τα φίλτρα τα οποία παράγουμε, πωλούνται στην αγορά από

Διαβάστε περισσότερα

Βότανα και Αρχαιότητα

Βότανα και Αρχαιότητα Θεραπευτικά Βότανα Γενικά για τα Βότανα «Βότανα είναι όλα τα χρήσιμα φυτά και αφορά τα φυτά των οποίων, οι ρίζες, τα άνθη χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη στο άρωμά τους ή με κάποιον άλλο τρόπο» Τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ Έχουμε δημιουργήσει μερικές απίστευτες ενημερώσεις στα επίπεδα των Συνδρομών μας DreamTrips που επιτρέπουν στους πελάτες να συνεχίσουν να μοιράζονται μοναδικές εμπειρίες με την οικογένεια και τους φίλους

Διαβάστε περισσότερα

16 Τροφές που δεν χρειάζεται να είναι βιολογικές

16 Τροφές που δεν χρειάζεται να είναι βιολογικές 16 Τροφές που δεν χρειάζεται να είναι βιολογικές 16 Τροφές που δεν χρειάζεται πάντα να είναι βιολογικές Τα βιολογικά τρόφιμα είναι καλύτερα για την υγεία σας και το περιβάλλον αλλά είναι ακριβά. Τα παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Το επιχειρηματικό περιβάλλον γίνεται πιο πολύπλοκο & υψηλού ρίσκου Παγκοσμιοποίηση, Διαδίκτυο, Social Media είναι καταλύτες εξελίξεων Κλειδί της επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής

Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής 2015-16 Α.Τσίπουρας Εισαγωγή Στόχος του μαθήματος Σύγχρονες παγκόσμιες εξελίξεις, απελευθέρωση αγορών, ηλεκτρονικό εμπόριο Ανταγωνιστικό Περιβάλλον, Taxύτατες αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧ0ΛΗ ΤΕΧΝ0Λ0ΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΣΧ0ΛΗ ΤΕΧΝ0Λ0ΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧ0ΛΗ ΤΕΧΝ0Λ0ΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΑΛΕΛΛΗ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΡΟΥΤΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ Τα φρούτα-λαχανικά δεν είναι τροφές

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή Marketing Plan PM-International Hellas Εισαγωγή Το Marketing Plan της PM-International είναι πολυεπίπεδο με έμφαση στην δημιουργία πολλαπλών γραμμών τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος. Αρχικά και για τις

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP)

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Υπάρχουν διάφορα πακέτα με συνδυασμούς προϊόντων, με διάφορα DP, PV και SV, που ονομάζονται πακέτα DSP. Τα πακέτα DSP είναι διαθέσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Ορισμός (1/2) Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελεί ένα από τα βασικότερα τμήματα μιας εταιρείας και στόχο έχει τις απαραίτητες ενέργειες για την εργασιακή και προσωπική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΚΑΓΚΑ, Ι ΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΚΑΓΚΑ, Ι ΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΚΑΓΚΑ, Ι ΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 ΛΕΥΚΑΔΑ Ενότητα 1: ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation

MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation Παραδοτέο 2.2.2 ΣΥΝΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ Θεσσαλονίκη, Αύγουστος 2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σύνθεση Πολιτικής...3 Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες στην. επιτυχία

Συνεργάτες στην. επιτυχία Συνεργάτες στην επιτυχία Παρέχοντας το υπόβαθρο Tα πλεονεκτήματα των ολοκληρωμένων λύσεων για τις καλλιέργειες Η υγιεινή διατροφή αποτελεί παράγοντα ζωτικής σημασίας για κάθε άνθρωπο. Δε μας βοηθά μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ενότητα 6: Πολιτική Τιμών στο Λιανικό Εμπόριο Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων &

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 3: : Ασφάλεια Βιολογικών Τροφίμων

Ενότητα 3: : Ασφάλεια Βιολογικών Τροφίμων Ενότητα 3: : Ασφάλεια Βιολογικών Τροφίμων Διάλεξη 3.6 : Εφαρμογή συστημάτων HACCP και ISO στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων Εργαστήριο Πληροφορικής Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών http://infolab.aua.gr

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

«Υπάρχουν τρόφιμα που καίνε το λίπος;», από την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, Διαιτολόγο Διατροφολόγο, BSc και το logodiatrofis.gr!

«Υπάρχουν τρόφιμα που καίνε το λίπος;», από την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, Διαιτολόγο Διατροφολόγο, BSc και το logodiatrofis.gr! «Υπάρχουν τρόφιμα που καίνε το λίπος;», από την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, Διαιτολόγο Διατροφολόγο, BSc και το logodiatrofis.gr! Πολλές φορές κατά τη διάρκεια μίας δίαιτας αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν τρόφιμα

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Αγαπητέ φίλαθλε, Με το τριφύλλι στην καρδιά έφτασε η στιγμή να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο. Το σπίτι μας θα πάρει σύγχρονη μορφή και θα καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για να ζήσουμε ξανά

Διαβάστε περισσότερα

OΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ. Θανάσης Κερασιώτης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Διευθυντής Παραγωγής ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε.

OΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ. Θανάσης Κερασιώτης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Διευθυντής Παραγωγής ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε. OΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ Θανάσης Κερασιώτης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Διευθυντής Παραγωγής ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε. Σύντομη παρουσίαση της GAEA Η GAEA είναι μια Ελληνική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου αν δεν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι

αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου αν δεν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι Ίσως να συνειδητοποιείτε ότι τώρα είναι η ώρα για αλλαγή Χάνουμε τη σύνταξη Χρέη Ανεργία/ Εργασία εφήμερη Πολλές ώρες εργασίας Στρες αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου αν δεν αλλάξεις τον τρόπο που

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού. Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης):

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού. Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης): ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Τ.Κ.): Τηλέφωνο: (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης): (Νομική Υπόσταση): (Κύριες Δραστηριότητες):

Διαβάστε περισσότερα

Το όραμά μας: «να εξελίσσουμε συνεχώς το επιχειρηματικό λογισμικό στον αγροτικό τομέα»

Το όραμά μας: «να εξελίσσουμε συνεχώς το επιχειρηματικό λογισμικό στον αγροτικό τομέα» Το όραμά μας: «να εξελίσσουμε συνεχώς το επιχειρηματικό λογισμικό στον αγροτικό τομέα» Το όραμά μας: «να εξελίσσουμε συνεχώς το επιχειρηματικό λογισμικό στον αγροτικό τομέα» 2 Εταιρεία Η Winagro αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

3000 B.C. Organic Extra Virgin Olive Oil

3000 B.C. Organic Extra Virgin Olive Oil Το Κτήµα Κοτσώνη βρίσκεται στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο, στην περιφέρεια των Αρχαίων Μυκηνών και του Άργους. Μια λοφώδης περιοχή που από την αρχαιότητα φηµίζεται για το φυσικό της κάλλος αλλά και την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

To Μάκρο- και Μίκρο- περιβάλλον του Μάρκετινγκ

To Μάκρο- και Μίκρο- περιβάλλον του Μάρκετινγκ www.arns.gr κλικ στη γνώση inf@arns.c.gr ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 T Μάκρο- και Μίκρο- περιβάλλον του Μάρκετινγκ Μάκρο- περιβάλλον και οι μη ελεγχόμενες μεταβλητές αυτού Το μάκρο-περιβάλλον αποτελεί τον ευρύτερο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

Η BASF και η AgraQuest ανακοινώνουν συμφωνία για το βιολογικό μυκητοκτόνο Serenade

Η BASF και η AgraQuest ανακοινώνουν συμφωνία για το βιολογικό μυκητοκτόνο Serenade Δελτίο Τύπου 11 Μαΐου 2009 Για άμεση δημοσίευση Media Inquiries: Βασίλης Γούναρης, BASF Ελλάς Α.Β.Ε.Ε., +30 210 6860117 Jana Goedicke, BASF SE, +49.621.60.28261 Jake Mortensen, MarCom Specialist, AgraQuest,

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation»

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation» ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΣΔΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation» Δόικα Δήμητρα 7724 Τζωρτζάκη Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα

Bιολογικά Προϊόντα στη Ζωή μας. Δρ Κωνσταντίνος Μακρής

Bιολογικά Προϊόντα στη Ζωή μας. Δρ Κωνσταντίνος Μακρής Bιολογικά Προϊόντα στη Ζωή μας Δρ Κωνσταντίνος Μακρής Ποιοι είμαστε; Εργαστήριο Νερό και Υγεία - Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία Πληθυσμιακές Μελέτες: Αξιολόγηση έκθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Τάση ή Εργαλείο Ανάπτυξης

Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Τάση ή Εργαλείο Ανάπτυξης Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Τάση ή Εργαλείο Ανάπτυξης Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα, «Αυτό το χωράφι είναι η Επιχείρησή σου» Ναύπλιο, 15-10-2013 Ραυτόπουλος Δημήτρης Διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ πωλούν κατά μέσο όρο το γάλα 1,20 ευρώ, όταν η μέση τιμή παραγωγού στην Ελλάδα είναι 0,43 ευρώ το λίτρο.

Συγκεκριμένα οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ πωλούν κατά μέσο όρο το γάλα 1,20 ευρώ, όταν η μέση τιμή παραγωγού στην Ελλάδα είναι 0,43 ευρώ το λίτρο. Το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί την επικαιρότητα η προσπάθεια υπουργείου ανάπτυξης τρόικας να χτυπήσει την ακρίβεια μέσα από την «απελευθέρωση» του γάλακτος. Ποια είναι όμως η αλήθεια για το γάλα; - Για

Διαβάστε περισσότερα

... Η επιχείρηση, είσαι εσύ

... Η επιχείρηση, είσαι εσύ Issue 4 LALEVA HRISTINA Manager PETROVA ZHANETA... Η επιχείρηση, είσαι εσύ Είμαι από την Βουλγαρία και έγινα Manager με 150cc σε 4 μήνες χάρη στη νέα και ακόμα πιο γενναιόδωρη πολιτική της Forever. Δεν

Διαβάστε περισσότερα

Έχεις δυνατότητα να γίνεις χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Έχεις δυνατότητα να γίνεις χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Φίλε Σύμμαχε, Με το τριφύλλι στην καρδιά έφτασε η στιγμή να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο. Το σπίτι μας θα πάρει σύγχρονη μορφή και θα καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για να ζήσουμε ξανά

Διαβάστε περισσότερα

η ενημέρωση για τις δράσεις που τυχόν υιοθετήθηκαν μέχρι σήμερα και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από αυτές.

η ενημέρωση για τις δράσεις που τυχόν υιοθετήθηκαν μέχρι σήμερα και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από αυτές. Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σας ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή σας, η οποία πιστεύω ότι είναι ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι, για την ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Επεξεργασία Μεταποίηση. ΝτουµήΠ. Α.

Επεξεργασία Μεταποίηση. ΝτουµήΠ. Α. Επεξεργασία Μεταποίηση ΝτουµήΠ. Α. 1 Επεξεργασία Μεταποίηση Ως επεξεργασία ή µεταποίηση ενός πρωτογενούς γεωργικού προϊόντος χαρακτηρίζεται το σύνολο των χειρισµών και επεµβάσεων µετά τη συγκοµιδή του,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Πτυχιακή Εργασία ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Γκιπάλη Δώρα, A.M. 7795 Καρρά

Διαβάστε περισσότερα

H εταιρεία ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ δραστηριοποιείται

H εταιρεία ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ δραστηριοποιείται H εταιρεία ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ δραστηριοποιείται πάνω από 50 χρόνια στο χώρο παραγωγής και συσκευασίας φυτοχωμάτων-κομπόστ και εμπορίας υποστρωμάτων. Η εμπειρία και η γνώση της πάνω στο φυτόχωμα την έχουν καταστήσει

Διαβάστε περισσότερα

DXN κατάλογος προϊόντων

DXN κατάλογος προϊόντων κατάλογος προϊόντων κατάλογος προϊόντων Σειρά Συμπληρωμάτων Υγιεινής Διατροφής κατάλογος προϊόντων - Συμπληρώματα Υγιεινής Διατροφής Cordyceps Capsule To Cordyceps Capsule αποτελείται από 100% Cordyceps

Διαβάστε περισσότερα

Συμπληρώματα Διατροφής

Συμπληρώματα Διατροφής Συμπληρώματα Διατροφής Τρόφιμα ή Φάρμακα; Τερζής Αναστάσιος, Φαρμακοποιός M.Sc., M.B.A., Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου Θεσσαλονίκη, 20 Οκτωβρίου 2018 Τρόφιμα ή Φάρμακα; Περιέχουν συστατικά που

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του.

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του. Δίκτυο Συνεργατών Η ΜΜ είναι μια από τις αναπτυσσόμενες στο χώρο της ανάπτυξης και δικτύωσης των συνεργατών παγκοσμίως. Το σύστημα της ΜΜ είναι πολύ απλό και ευέλικτο που επιτρέπει γρήγορη ανέλιξη στους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Το Πρόβλημα: Οτιδήποτε ανταλλάσσεται ψηφιακά με οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε μέρος δεν είναι ιδιωτικό με κανένα πρότυπο προστασίας, συμπεριλαμβανομένω

Το Πρόβλημα: Οτιδήποτε ανταλλάσσεται ψηφιακά με οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε μέρος δεν είναι ιδιωτικό με κανένα πρότυπο προστασίας, συμπεριλαμβανομένω Παρουσίαση Τα P2PS tokens εχουν μια μεγάλη τροχιά ανάπτυξης, μόνο μέσω των επιχειρήσεων των πελατών του ομίλου των εταιρειών ELI και ISI. Οικονομική Αξία ενσωματωμένη σε ένα Ασφαλές Επικοινωνιακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡικήΣ κοινωνικήσ υπευθυνοτητασ Κοινωνία. Παιδεία. Περιβάλλον. Εργαζόμενοι. (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) (σελ.

Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡικήΣ κοινωνικήσ υπευθυνοτητασ Κοινωνία. Παιδεία. Περιβάλλον. Εργαζόμενοι. (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) (σελ. Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ υπευθυνοτητασ 2016 Περιβάλλον Παιδεία Κοινωνία Εργαζόμενοι (σελ. 6) (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) 2 3 Όραμα & Στρατηγική Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, αξιοποιώντας συστηματικά

Διαβάστε περισσότερα

GANO EXCEL. Προϊόντα Συστατικά και Χρήση τους.

GANO EXCEL. Προϊόντα Συστατικά και Χρήση τους. GANO EXCEL Προϊόντα Συστατικά και Χρήση τους. GANODERMA Πρόκειται για το κορυφαίο μας προϊόν όπου είναι και η βάση για κάθε πρόγραμμα. Είναι σε μορφή ταμπλέτας, αποτελείται και από τα 6 μανιτάρια της

Διαβάστε περισσότερα

Η Eπιχειρηµατική Αριστεία χρειάζεται Εξέλιξη.

Η Eπιχειρηµατική Αριστεία χρειάζεται Εξέλιξη. ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Business Excellence ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ EFQM Η Eπιχειρηµατική Αριστεία χρειάζεται Εξέλιξη. Βιωσιµότητα και Επιχειρηµατική Αριστεία Κάθε επιχειρηµατίας έχει στόχο να έχει

Διαβάστε περισσότερα

Από την ιδέα, στο τελικό προϊόν

Από την ιδέα, στο τελικό προϊόν Από την ιδέα, στο τελικό προϊόν Η αρχή της πρωτοβουλίας Η δημιουργία ενός κοινωνικού προϊόντος ξεκίνησε ως μία πρωτοβουλία της McCain, με μία πρόσκληση σε ανοιχτό διάλογο όλων των εκπροσώπων που θα συμμετείχαν

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των ΜΜΕ σε περίοδο κρίσης. Γαρύφαλλος Φραγκίδης Καθηγητής Εφαρμογών Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των ΜΜΕ σε περίοδο κρίσης. Γαρύφαλλος Φραγκίδης Καθηγητής Εφαρμογών Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των ΜΜΕ σε περίοδο κρίσης Γαρύφαλλος Φραγκίδης Καθηγητής Εφαρμογών Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας Βασικά ερωτήματα Ερώτημα 1: Έχουν οι επιχειρήσεις κοινωνικές ευθύνες/ υποχρεώσεις;

Διαβάστε περισσότερα