ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ"

Transcript

1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ 495 ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Dr. Nicholas David (+44) Διδάκτωρ του City University. Διευθυντής του Centre for Information Behaviour and the Evaluation of Research. Department of Information Science, School of Informatics, City University, London. Ερευνητικά ενδιαφέροντα: digital consumer health, digital information consumers, web log analysis, impact of IGTs on strategic user groups κ.λπ. Διδάσκει σε μεταπτυχιακά προγράμματα όπως: MSc Information Science, MSc Library and Information Studies, MSc Information Systems and Technology, MSc Electronic Publishing, MSc Book Publishing. Ανδρέου Ανδρέας Κ Γεννήθηκε στη Λευκωσία το Σπούδασε Βιβλιοθηκονομία και Επιστήμες Πληροφόρησης στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και στο Aberystwyth University of Wales. Από το 1996 εργάζεται στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου. Αράχωβα Αντωνία Γεννήθηκε το Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας - Αρχειονομίας. Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Πτυχίο Μεσαιωνικής-Νεοελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχε με ανακοινώσεις της στο Ελληνοαμερικανικό Συνέδριο που οργανώθηκε από το Γραφείο Τύπου του Ελληνικού Προξενείου της Βοστόνης (Ιούνιος 2002)-Βοστόνη. Εργάζεται από το 1995 στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας. Ασδέρη Στέλλα sasderi@ac.anatolia.edu.gr Αποφοίτησε από το Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης το Κατά τη διάρκεια των σπουδών της απασχολήθηκε για πέντε μήνες στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΤΕΙΘ παρέχοντας ηλεκτρονικές υπηρεσίες στους χρήστες. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης της εργάστηκε στη βιβλιοθήκη του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ανατολία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα συγκαταλέγεται η Ηλεκτρονική Διάδοση της Πληροφόρησης. Βαλής Χρήστος chris@lis.upatras.gr Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Λάφμπορω της Μεγ. Βρετανίας με τίτλο "Ηλεκτρονικός Μηχανικός Συστημάτων και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών" και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Λάφμπορω της Μεγ. Βρετανίας με τίτλο "Ψηφιακά Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα".

2 496 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ Βίγλας Κωνσταντίνος Εργάζεται στο Υπολογιστικό Κέντρο Βιβλιοθηκών του ΕΚΠΑ Αποφοίτησε το 1990 από το Τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ. Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα των συστημάτων διαπροσωπικής επικοινωνίας. Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται οι web-based εφαρμογές, οι βάσεις δεδομένων και οι ψηφιακές βιβλιοθήκες. Έ χει δημοσιεύσει πάνω από 15 άρθρα σε επιστημονικά συνέδρια. Έχει εμπειρία στη διαχείριση συστημάτων βάσεων δεδομένων (Sybase, Ingres, SQL Server) και κατασκευή αντίστοιχων εφαρμογών βασισμένων σε βάσεις δεδομένων (CA-OpenRoad, τεχνολογίες JSP, ASP), διαχείριση τοπικών δικτύων Windows, NOVELL, UNIX, κατασκευή και διαχείριση Web Sites, σχεδιασμό και κατασκευή εφαρμογών πληροφορικής για Άτομα με Αναπηρίες. Βόγλη Ελπίδα Διδάκτωρ Νεότερης Ιστορίας του Α.Π.Θ., Επιστημονικός Συνεργάτης του Α.Π.Θ. και του Ελληνικού Αογοτεχνικού και Ιστορικού Αρχείου στη Θεσσαλονίκη. Βουγιουκλής Γιώργος Απόφοιτος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι και Βρυξέλλες στην ανάλυση και σχεδιασμό Πληροφοριακών Συστημάτων και Βάσεων Δεδομένων. Στο διάστημα διετέλεσε σύμβουλος Οργάνωσης και Αυτοματοποίησης του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ). Στη συνέχεια και έως το 1993 εργάστηκε στο Υπουργείο Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ως υπεύθυνος παρακολούθησης του έργου των ΜΟΠ Πληροφορικής με αντικείμενο την αυτοματοποίηση 15 νοσοκομείων του ΕΣΥ. Από το 1993 είναι μέτοχος και τεχνικός διευθυντής της Εταιρίας EUDOC Systems and Services που δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρονικής τεκμηρίωσης και πληροφόρησης. Μέχρι σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με το αντικείμενο της αυτοματοποίησης των βιβλιοθηκών και είχε την ευθύνη εγκατάστασης και παραμετροποίησης του Ολοκληρωμένου Συστήματος Αυτοματοποίησης Βιβλιοθηκών Advance της Geac σε 42 βιβλιοθήκες. Γαρουφάλλου Μανώλης Εργαστηριακός Συνεργάτης στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και Βιβλιοθηκονόμος, υπεύθυνος για την ανάπτυξη Θεματικών Πυλών στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Πριν από αυτές τις θέσεις ήταν για τέσσερα χρόνια Καθηγητής στο Τμήμα Information and Communications του Πανεπιστημίου του Manchester Metropolitan στην Αγγλία. Εχει επίσης δουλέψει ως Information Officer, Ερευνητής και Βιβλιοθηκονόμος στην Αγγλία και την Ελλάδα. Η διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο του Manchester Metropolitan είναι πάνω στις Ηλεκτρονικές/ Ψηφιακές Βιβλιοθήκες.

3 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΙΣΗΓΗΤΏΝ 497 Γεωργίου Παναγιώτης Διπλωματούχος Μηχανικός Μεταλλείων-Μεταλλουργού ΕΜΠ (1992). MSc in Environmental Geotechnology UK (1993). Εργάζεται στη Βιβλιοθήκη & Υπηρεσία Πληροφόρησης (ΒΥΠ) Πανεπιστημίου Πατρών - Τμήμα Πληροφόρησης & Εκπαίδευσης/ Υποστήριξης Χρηστών (1996-σήμερα). Διαχειρίζεται τις δράσεις του προγράμματος "ΤΗΛΕΦΑΕΣΣΑ: Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης & Υπηρεσίας Πληροφόρησης (ΒΥΠ) Πανεπιστημίου Πατρών στην Ακαδημαϊκή κοινότητα" (ΕΠΕΑΕΚ II) (2001-σήμερα) Γρηγοριάδου Σοφία Π sofia@lib.teiser.gr Πτυχιούχος του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Εργάζεται από το 1997 στη Βιβλιοθήκη του Τ.Ε.Ι. Σερρών. Έχει εμπειρία στη διοίκηση έργων οργάνωσης βιβλιοθηκών. Από το 2001 είναι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Διαχείρισης του έργου της Βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ι. Σερρών. Συμμετείχε σε συνέδρια βιβλιοθηκονομίας. Δίδαξε σε σεμινάρια επιμόρφωσης Υπευθύνων Σχολικών Βιβλιοθηκών. Δενδρινός Μάρκος & mark@ilsp.gr Αποφοίτησε το 1984 από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ. Το 1989 του απονεμήθηκε από το ίδιο τμήμα ο τίτλος του Διδάκτορος στην Πληροφορική (ψηφιακή επεξεργασία σημάτων). Από το 1992 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου (ΙΕΛ) σε θέματα αναγνώρισης, σύνθεσης και ανακατασκευής φωνής, καθώς και υποβολής προτάσεων/συμμετοχής/διαχείρισης σε ευρωπαϊκά έργα (ESPRIT/FREETEU TIDE/TOSAFES, ESPRIT/MUSTUTOR, IST/IMUTUS). Από το 1991 μέχρι το 1998 δίδαξε σε διάφορα Τμήματα του ΤΕΙ-Α μαθήματα εισαγωγής στην τεχνολογία των υπολογιστών και γλωσσών προγραμματισμού. Από το 1998 μέχρι το 2002 ήταν Επίκουρος Καθηγητής και από το 2002 είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας του ΤΕΙ Αθήνας, όπου διδάσκει μαθήματα εισαγωγής στην τεχνολογία των πληροφοριών, πακέτων διοικητικής υποστήριξης (MS-Office) και επικοινωνιών-δικτύων. Επίσης από το 2001 διδάσκει μαθήματα βάσεων δεδομένων στο διαπανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα "ΤΕΧΝΟΓΛΩΣΣΙΑ" του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2003 είναι εισηγητής σε Προγράμματα Επιμόρφωσης Καθηγητών. Δέρβου Κλωνιίνη dervou@physics.auth.gr Πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος της ΦΜΣ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και κάτοχος master βιβλιοθηκονομίας του University of Wales. Από το 1989 είναι υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης του Φυσικού τμήματος του Αριστοτελείου και από το 1997 γενική συντονίστρια της επιτροπής υλοποίησης της Οριζόντιας Δράσης για τα περιοδικά. Στα πλαίσια του Γ'Κ.Π.Σ. είναι συντονίστρια του έργου "Εκσυγχρονισμός του Συστήματος Βιβλιοθηκών του Α.Π.Θ."

4 498 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ Εκίζογλου Παναγιώτα Αποφοίτησε από το Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης το Κατά τη διάρκεια των σπουδών της απασχολήθηκε για πέντε μήνες στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΤΕΙθ παρέχοντας ηλεκτρονικές υπηρεσίες στους χρήστες. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης της εργάστηκε στη βιβλιοθήκη του Τμήματος Δασοπονίας του ΑΤΕΙ Λάρισας. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνεται η Επίδραση της νέας Τεχνολογίας στις Βιβλιοθήκες. Ζαφειρόπουλος Κώστας Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών. Διδάσκει Έρευνα Μάρκετινγκ, Μεθοδολογία Έρευνας και Σεμινάριο Τελειοφοίτων. Σπούδασε Μαθηματικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1987) απ' όπου πήρε και το διδακτορικό του δίπλωμα στην ε φαρμοσμένη στατιστική (1995). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν θέματα κοινωνικής στατιστικής, εμπειρικών ερευνών και δημοσκοπήσεων, έρευνας και ανάλυσης της συμπεριφοράς. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ερευνητικών προγραμμάτων, δημοσίευσε σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά και συμμετείχε με ανακοινώσεις σε συνέδρια. Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων με θέμα τη μεθοδολογία έρευνας και την έρευνα μάρκετινγκ. Έχει διδάξει στο ΤΕΙ Σερρών, στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας, Μακεδονίας και ΑΠΘ σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Ζάχος Γεώργιος Κ Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος από το Από το 1996 διετέλεσε Διευθυντής της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μεταπτυχιακές Σπουδές Βιβλιοθηκονομίας και Πληροφόρησης (M.Sc. in Library & Information Studies) στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Σπουδών Πληροφόρησης του Loughborough University of Technology της Μεγάλης Βρετανίας. Κατέχει διδακτορικό στη Βιβλιοθηκονομία (Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Επιστήμης της Πληροφόρησης, Loughborough University of Technology, U.K.). Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία, ερευνητική και συγγραφική δραστηριότητα, την επιμέλεια αρκετών εκδόσεων και συμμετείχε σε πολλά ερευνητικά & αναπτυξιακά προγράμματα. Είναι μέλος των Επιστημονικών Ενώσεων: Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκάριων, ELBIDA (European Bureau of Library, Information and Documentation Associations) & Library Association (U.K.). Ζέρβας Μάριος Γεννήθηκε στη Λεμεσό το Σπούδασε Πληροφορική στο Cnam Centre National des Arts et Metiers στο Παρίσι. Έχει σχεδιάσει εφαρμογές client-server στη France Telecom και από το 1997 εργάζεται στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου.

5 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΟΜΑΤΑ ΕΙΣΗΓΗΤΏΝ 499 Ζωντανός Κώστας Πτυχιούχος του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας του ΤΕΙΘ, Πτυχιούχος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. ΑΠΘ, Εργάζεται στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από το Α πό το 2000 είναι εργαστηριακός συνεργάτης του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας ΑΤΕΙ θεσσαλονίκης. Θεοδωρίδου Λίλα Επίκουρη καθηγήτρια του ΤΕΙ Σερρών, διπλωματούχος αρχιτέκτων (ΑΠΘ), μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο (UCL). Εμπειρία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό βιβλιοθηκών και στην διοίκηση έργων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με έμφαση στην οργάνωση, ανάπτυξη και διαχείριση βιβλιοθηκών (ακαδημαϊκές, σχολικές). Συμμετοχή σε ημερίδες και συνέδρια βιβλιοθηκονομίας και επιστημών της πληροφόρησης. Καπιδάκης Σαράντος Αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Αρχειονομίας - Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, στο αντικείμενο πληροφορική, με έμφαση σε ψηφιακές βιβλιοθήκες και ηλεκτρονική δημοσίευση. Έχει διδακτορικό δίπλωμα στην επιστήμη της πληροφορικής από το πανεπιστήμιο του Princeton, τον Οκτώβριο του 1990 και δίπλωμα ηλεκτρολόγου μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, τον Ιούνιο του Καπλάνης Σωκράτης kaplanis@teipat.gr Καθηγητής Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Υπεύθυνος Εργαστηρίου. M.Sc: Τεχνολογία Πυρηνικών Αντιδραστήρων PhD: Εξομοίωση Ακτινοβολιών. Συντονιστής MSc με τίτλο: Solar Energy Technology and Management: Χρηματοδοτούμενο από το SOCRATES. Συντονιστής του εντατικού προγράμματος PV- Τεχνολογία και ICT Tools. Υπεύθυνος του πακέτου e-library με θέμα τις Ήπιες Μορφές Ενέργειας του ΤΕΙ Πάτρας και υπεύθυνος του Π.Π.Σ του τμήματος Μηχανολογίας με τίτλο: Σχεδιασμός Ανάπτυξη και χρήση σειράς μαθησιακών εργαλείων ΤΠΕ και εκπαιδευτικών καινοτομιών. Κηπουρού Αθανασία athanasia@lib.teiser.gr Πτυχιούχος του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε σε σεμινάρια βιβλιοθηκονομίας. Εργάζεται από το 2001 στη Βιβλιοθήκη του Τ.Ε.Ι. Σερρών. Κόκκορης Ευάγγελος , 4 EKokkoris@anodos.gr Γεννήθηκε το 1973 στον Πειραιά. Σπούδασε Φωτογραφία στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας και συνέχισε μετά-

6 500 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ πτυχιακές σπουδές στο University of Westminster από όπου έλαβε τον τίτλο M.S.c. in Digital Imaging. Εργάζεται στην Άνοδο, Α.Ε. με στόχο την προώθηση και υποστήριξη των τεχνολογιών και λύσεων λογισμικού της εταιρείας Adobe Systems, Inc. για τις Γραφικές Τέχνες, την Επικοινωνία και τη Διαφήμιση. Παράλληλα με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, συμμετέχει ως Εργαστηριακός Συνεργάτης στο Τμήμα Φωτογραφίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Είναι μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας. Τα ενδιαφέροντα του εκτείνονται στις εφαρμογές συστημάτων Ψηφιακής Διαχείρισης Εγγράφων, Τηλεκπαίδευσης και Πολυμέσων, ενώ έχει επανειλημμένα μιλήσει για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της ψηφιακής απεικόνισης και της παραγωγής εντύπου, σε επαγγελματικές ημερίδες και αλλού. Κολοβός Φίλιππος Πτυχιούχος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου, M.Sc. in Data Communications, του Πανεπιστημίου του Sheffield της Μεγ. Βρετανίας. Έχει απασχοληθεί στην ανάλυση και την υλοποίηση αρκετών εφαρμογών λογισμικού καθώς και ως εκπαιδευτής πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Από το Μάρτιο του 2002 εργάζεται στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ως Μηχανικός Λογισμικού, με κύρια απασχόληση το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα COINE. Κοσμάς Γιάννης Γεννήθηκε στη Χίο και ζει στο Ηράκλειο. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το 1993 μέχρι σήμερα εργάζεται στην ομάδα Τεχνολογιών και Πληροφόρησης της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κρήτης με κύρια ασχολία το σχεδιασμό και την α νάπτυξη εφαρμογών στον τομέα της αναζήτησης, ανάκτησης και διαχείρισης της πληροφορίας με ειδικότερη εφαρμογή στο χώρο των βιβλιοθηκών. Κουλούρας Αλέξανδρος Υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Αρχειονομίας - Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και πτυχιούχος του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας. Για τέσσερα χρόνια (1/7/1998-1/9/2002) ήταν υ πεύθυνος του Τμήματος Ειδικών Συλλογών της Βιβλιοθήκης Επιστήμης και Τεχνολογίας του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης. Κούτρας Γιώργος 210= gkout@elidoc.gr Πτυχιούχος Βιβλιοθηκονόμος του ΤΕΙ Αθήνας. Τελειόφοιτος μεταπτυχιακού προγράμματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Kingston. Από το 1998 εργάζεται στην Εταιρία ELiDOC με αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη του λογισμικού αυτοματοποίησης βιβλιοθηκών Geac-Advance.

7 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ 501 Κωβαίου Ελένη Γεννημένη στον Πειραιά το 1964, σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Ειδίκευσης στη Νεοελληνική Φιλολογία. Υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου με θέμα : "0 λόγος για τη Νεοελληνική Λογοτεχνία στη Γερμανία του 19ου αιώνα". Από το 1996 υπεύθυνη της Συλλογής Σπανίων Βιβλίων του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κωστούλας Αχιλλέας kostoulas@teipat.gr Πτυχιούχος του Τμ. Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πάτρας. Μεταπτυχιακός σπουδές στην Διαχείριση ενεργειακών συστημάτων. Εργαστηριακός συνεργάτης του ΤΕΙ Πάτρας του Τμήματος Μηχανολογίας. Εξωτερικός συνεργάτης του πακέτου e-library με θέμα τις Ήπιες Μορφές Ενέργειας του ΤΕΙ Πάτρας. Εξωτερικός συνεργάτης Π.Π.Σ του τμήματος Μηχανολογίας με τίτλο: Σχεδιασμός Ανάπτυξη και χρήση σειράς μαθησιακών εργαλείων ΤΠΕ και εκπαιδευτικών καινοτομιών. Λενάκη Κατερίνα lenaki@libh.uoc.gr Γεννήθηκε και ζει στο Ηράκλειο. Σπούδασε στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το 1998 μέχρι σήμερα εργάζεται στην Υπηρεσία Πληροφόρησης και Εκπαίδευσης Χρηστών της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, με κύρια ασχολία τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων σχετικά με την αναζήτηση βιβλιογραφίας σε βάσεις δεδομένων και γενικότερα την καθοδήγηση κατά τη χρήση των ηλεκτρονικών πηγών πληροφόρησης της Βιβλιοθήκης. Λούρδη Ειρήνη elourdi@lib.uoa.gr Αποφοίτησε από το τμήμα Αρχειονομίας - Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου το Σεπτέμβριο του Από το Μάρτιο του 2001 εργάζεται στο Υπολογιστικό Κέντρο Βιβλιοθηκών του Ε θνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ως υπεύθυνη υποστήριξης των βιβλιοθηκονομικών εφαρμογών του Πανεπιστημίου. Από τον Ιανουάριο του 2003 είναι υποψήφια Διδάκτωρ στο Τμήμα Αρχειονομίας - Βιβλιοθηκονομίας με τίτλο διατριβής "Μεταδεδομένα διαχείρισης λαογραφικών συλλογών". Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν κυρίως τις απαιτήσεις περιγραφής υλικού πολιτιστικής κληρονομιάς, τα μεταδεδομένα περιγραφής αυτού και την ανάπτυξη ψηφιακών συλλογών. Μαλλιαρή Αφροδίτη malliari@uom.gr Απόφοιτος του τμήματος Αρχειονομίας-Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, εκπονεί τη διδακτορική της διατριβή στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με θέμα "Ανάκτηση πληροφοριών από ψηφιακές βιβλιοθήκες και στατιστική ανάλυση των δεδομένων αυτών". Εργάζεται ως βιβλιοθηκονόμος στη Βιβλιοθήκη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επικοί-

8 502 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ νωνίας, Πληροφόρησης & Πολιτισμού που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τον Ιανουάριο του 2001 με αντικείμενο την αναδιοργάνωση και γενικότερα διαχείριση αυτής. Επιπλέον, για το ακαδημαϊκό έτος ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας στο ΤΕΙΘ ως εξωτερικός συνεργάτης. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά. Συμμετέχει τόσο σε σεμινάρια και συνέδρια βιβλιοθηκονομίας, αρχειονομίας και στατιστικής ως ακροάτρια αλλά και σε ορισμένα α πό αυτά ως εισηγήτρια όσο και σε μελέτες που άπτονται του χώρου. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα της είναι: η μελέτη των χρηστών, η ανάκτηση πληροφοριών, ή πολυδιάστατη στατιστική ανάλυση και οι Ευρωπαϊκές βιβλιοθήκες. Μαυρίδης Μάριος Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών-Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από το 2003 εργάζεται στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Πληροφορικός). Μενάγιας Κωνσταντίνος Πτυχιούχος του Τμ. Μηχανολογίας του ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ, Συνεργάτης του Εργαστηριού των ΗΜΕ στο Π.Π.Σ του τμήματος Μηχανολογίας με τίτλο: Σχεδιασμός Ανάπτυξη και χρήση σειράς μαθησιακών εργαλείων ΤΠΕ και εκπαιδευτικών καινοτομιών. Συνεργάτης του πακέτου e-library με θέμα τις Ή πιες Μορφές Ενέργειας του ΤΕΙ Πάτρας. Μονόπωλη Μαρία Πτυχιούχος του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας (1996). MSc in Information Scienoe, City University, London, (1998). Υποψήφια διδάκτορας, Department of Information Science, City University, London. Στέλεχος του Τμήματος "Βιβλιοθήκη & Αρχείο", Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων (ΟΕΟΑ), ΑΘΗΝΑ 2004 Α.Ε., (08/ /2003). Βιβλιοθηκονόμος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ), (01/03/ σήμερα). Εργαστηριακός συνεργάτης στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας (09/ σήμερα) Νικηιόπουλος Διονύσιος dnikit@hotmail.com Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός του University Technology Sydney. Μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα Information Systems Engineering. Εμπειρία στη διαχείριση έργων πληροφορικής στην Αυστραλία ( ). Διευθυντής τεχνικής υποδομής και υποστήριξης στο περιβάλλον Ε- Learning του University of Technology Sydney, Εργάζεται από το 2003 στην εταιρεία στην εταιρεία Elidoc Systems and Services ως Ε-Learning Specialist.

9 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ 503 Ορφανού-Ραυτοπούλου Ευγενία Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας στο τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Οργάνωσης Πληροφορίας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον τομέα της Τεχνολογίας της Πληροφορίας α πό το Πανεπιστήμιο του Στέρλινγκ της Σκοτίας. Παΐλας Ιωάννης Γεννήθηκε και διαμένει μόνιμα στα Ιωάννινα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας το Η πτυχιακή του εργασία είχε τίτλο "Διασύνδεση Βάσεων Δεδομένων και Διαδικτύου". Εργάστηκε στη μηχανογράφηση των εταιρειών Μεταλλεία Χαλκιδικής, SparkNet, ΑΒΓΗ Δωδώνη, καθώς και στη μηχανογράφηση της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σήμερα υπηρετεί ως καθηγητής Πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ ταυτόχρονα είναι και υπεύθυνος του Πληροφοριακού Συστήματος της ΜΟΠΑΒ. Έ χει ως ερευνητικά ενδιαφέροντα τις Βάσεις Δεδομένων, τεχνολογίες Διαδικτύου, εκπαιδευτικό λογισμικό, υπερμέσα. Παπαθεοδώρου Χρήστος Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Αρχειονομίας - Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπου διδάσκει Πληροφοριακά Συστήματα, Ανάκτηση Πληροφοριών και Πρότυπα Κωδικοποίησης. Πριν προσληφθεί στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο ήταν Ειδικός Λειτουργικός Επιστήμονας και υπεύθυνος ανάπτυξης Ψηφιακής Βιβλιοθήκης και Υπηρεσιών Πληροφόρησης στο ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος". Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν στην Εξόρυξη Γνώσης από τον Παγκόσμιο Ιστό (web mining), τη Μοντελοποίηση Χρηστών (user modeling) και την ανάπτυξη και αξιολόγηση Ψηφιακών Βιβλιοθηκών. Έχει διατελέσει αξιολογητής προτάσεων σε ευρωπαϊκά και εθνικά χρηματοδοτούμενα προγράμματα και έχει συμμετάσχει ως ερευνητής σε διάφορα ερευνητικά έργα. Επίσης έχει συμμετάσχει ως μέλος επιτροπών προγράμματος σε διάφορα συνέδρια του εσωτερικού και του εξωτερικού. Παπαργύρη Στέλλα stella@uom.gr Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στις επιστήμες των μαθηματικών και πληροφορικής στο Queens College Νέας Υόρκης. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό στην επιστήμη πληροφορικής στο New York University. Εργάζεται ως πληροφορικός υποστήριξης μηχανημάτων, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ως εκπαιδεύτρια πληροφορικής σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Αριστοτέλειο, Cedefop, Πουλιάδης κ.ά.). Εργάζεται ως σύμβουλος νέων τεχνολογιών στο Internet για Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς οργανισμούς. Παπούλιας Βασίλης vasilis@lis.upatras.gr Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Σάντερλαντ της Μεγ. Βρετανίας με τίτλο "Εφαρ-

10 504 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ μοσμένη Πληροφορική" και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Μπρουνέλ - Λονδίνο της Μεγ. Βρετανίας με τίτλο "Συστήματα Επικοινωνίας Δεδομένων". Σαμσάρης Πέτρος Κ samsaris@myoosmos.gr Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό Τμήμα της οποίας εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή. Φιλόλογος καθηγητής. Αποσπάσθηκε για ένα χρόνο στα Γ.Α.Κ.- Αρχεία Ν. Σερρών. Υπεύθυνος της Σχολικής Βιβλιοθήκης του 2ου Γυμνασίου Σερρών. Ασχολείται ερευνητικά εδώ και πολλά χρόνια με την τοπική κυρίως ιστορία και αρχαιολογία. Είναι συνεργάτης αρκετών επιστημονικών περιοδικών συγγραμμάτων. Δημοσίευσε σε αυτά περισσότερες από δεκαπέντε αυτόνομες πρωτότυπες μελέτες, καθώς και μία εισήγηση στα πρακτικά ιστορικού συμποσίου. Αποτελεί μέλος της συντακτικής επιτροπής του φιλολογικού περιοδικού, που εκδίδει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών, με την επωνυμία "Ζ/Ρ/Ζ", έχοντας παράλληλα και την επιμέλεια της έκδοσης του. Σιδερά-Σιδέρη Ιουλία ioulia.sidera-sideri@unn.ao.uk Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Παιδαγωγικό τμήμα Νηπιαγωγών το 1991 και το 1998 από το τμήμα Βιβλιοθηκονομίας του Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης. Τα έτη εργάστηκε στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στα πλαίσια του ΕΠΕΑΕΚ. Το έτος 1999 κέρδισε υ ποτροφία (Ι.Κ.Υ) για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό. Το 2000 πήρε το Pg Diploma και Master (MSc) In Information and Library Studies. Την ίδια περίοδο συμμετείχε σε σεμινάρια της British Library Association και εργάστηκε στο πληροφοριακό τμήμα της Chevron Oil Ltd και στην βιβλιοθήκη Georgina Scott Sutherland Library- Robert Gordon University. Αυτή την χρονική περίοδο πραγματοποιεί την έρευνα της στις ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες και ωοιτεί στο Northumbria University of Newcastle σε επίπεδο διδακτορικού. Σταυρόπουλος Νικόλαος nstavrop@cc.uoa.gr Πτυχιούχος του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ. Υποψήφιος Διδάκτωρ PhD Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Πανεπιστημίου Αιγαίου. Καθηγητής Εφαρμογών του ΤΕΙ Αθηνών Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας από έως και σήμερα. Διευθυντής Κεντρικής Βιβλιοθήκης ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέλλη Αικατερίνη synellis@lis.upatras.gr Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πατρών από το Πτυχιούχος του Τμήματος Μέσων και Νέων Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έκανε το διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στον τομέα της Βυζαντινής Ιστορίας. Συμμετείχε ενεργά σε πολλά συνεργατικά ευρωπαϊκά προγράμματα στον τομέα των βιβλιοθηκών.

11 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ 505 Σωτηρίου Ιωάννης Πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρησιακής Ερευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάνει μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΒΑ) στην διοίκηση επιχειρήσεων στο Case Western Reserve University, Clevaland, OH, USA. Εχει εμπειρία ως e-business consultant και σε έρευνες marketing. Τζεδάκη Σάσα Πτυχιούχος του Ιστορικού τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Bologna. Α πό το 1985 εργάζεται στο τμήμα περιοδικών της Βιβλιοθήκης της Σχολής θετικών & Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το 1998 είναι μέλος της επιτροπής υλοποίησης της Οριζόντιας Δράσης για τα περιοδικά. Τοράκη Κατερίνα Αποφοίτησε από τη Σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ το Το 1992 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο MSc στα πληροφοριακά συστήματα από το Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και το 2003 ολοκλήρωσε τη διδακτορική διατριβή στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο με τίτλο "Οργάνωση, δομή και χαρακτηριστικά της εικονικής βιβλιοθήκης". Από το 1981 εργάζεται στη Μονάδα Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και από το 1999 είναι υπεύθυνη της Μονάδας. Έχει διδάξει στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας του ΤΕΙ Αθήνας και από το 2001 διδάσκει στο Τμήμα Αρχειονομίας - Βιβλιοθηκονομίας του Ιόνιου Πανεπιστημίου. Εχει ασχοληθεί με την εκπόνηση μελετών για το σχεδιασμό και την οργάνωση πληροφοριακών συστημάτων βιβλιοθηκών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και οργανισμών. Είναι συγγραφέας τεχνικών βιβλίων για την Microsoft Access (εκδόσεις 2, 7, 97) και τα Windows 95. Τροχόπουλος Ιωάννης ioannis@libver.gr Πτυχίο Νομικής, ΑΠΘ, Μεταπτυχιακές σπουδές Δημόσιο Δίκαιο, ΑΠΘ, Μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιβλιοθηκονομία (Πανεπιστήμιο Ουαλλίας, 1990). Διευθυντής της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας από το Από το 1991 μέχρι και το 1996 δίδαξε ως έκτακτος καθηγητής με μερική απασχόληση στη σχολή Βιβλιοθηκονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Υπεύθυνος συντονιστής σε πέντε Ευρωπαϊκά προγράμματα, στα οποία συμμετείχε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας (Mobile, PLDP, ISTAR, Publica, Pulman). Σήμερα είναι υπεύθυνος δύο έργων, τα οποία χρηματοδοτεί Η Κοινωνία της Πληροφορίας και το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (Δημόσια Κέντρα Πληροφόρησης και Δικτυακοί Τόποι) και συντονιστής εκ μέρους της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέροιας, στο πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτεί η Ε.Ε. με την επωνυμία, Cultural Applications: Local Institutions Mediating Electronic Resource Access.

12 506 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ Τσάκωνας Γιάννης Απόφοιτος του τμήματος Αρχειονομίας-Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και υποψήφιος διδάκτορας στο ίδιο τμήμα. Εργάζεται στην Βιβλιοθήκη & Υπηρεσία Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών, στο τμήμα Πληροφόρησης & Εκπαίδευσης/Υποστήριξης Χρηστών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν στη χρηστικότητα των ηλεκτρονικών τεκμηρίων, στην ηλεκτρονική δημοσίευση και στην γραφική και οπτική επικοινωνία. Τσανακισίδου Ελισάβετ Πτυχιούχος Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας. Εργάζεται στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από το Από το 2001 απασχολείται στο Τμήμα Προσκτήσεων Μονογραφιών της Βιβλιοθήκης. Τσιμπόγλου Φίλιππος Πτυχιούχος Οικονομικού Τμήματος ΑΣΟΕΕ. Συμμετοχή με ανακοινώσεις, διαλέξεις σε παραπάνω από 45 Συνέδρια και Ημερίδες. Δημοσιεύσεις: "Reduction of duplicate scientific journal titles in Greek Libraries. An economic assessment", Journal of Information Science, 26 (5) 2000 pp (referred paper). Από το Δεκέμβριο του 1999 είναι Διευθυντής της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οργάνωση ψηφιακής βιβλιοθήκης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με 106 βάσεις δεδομένων, 8000 ηλεκτρονικά περιοδικά, 100 νοητές συλλογές ψηφιοποιημένων βιβλίων. Δημιουργία ψηφιακών αρχείων προφορικής ιστορίας Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών Κύπρου. Α πό τα μέσα Απριλίου 2003 σύμβουλος υλοποίησης έργου Συλλογικού Καταλόγου. Φραγγεδάκης Αντώνης Αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχειονομίας - Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του Προγράμματος "Πολιτιστική Πολιτική, Διοίκηση και Επικοινωνία" του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου. Εργάστηκε ως Βιβλιοθηκονόμος στη Βιβλιολογική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου. Συμμετείχε σε έρευνες για τις βιβλιοθήκες ως υπεύθυνος προγραμμάτων για τις Λαϊκές Βιβλιοθήκες. Έχει πραγματοποιήσει εισηγήσεις σε συνέδρια και ημερίδες με θέμα τις Λαϊκές Βιβλιοθήκες. Φράγκου-Μπάτσιου Ά ννα fragkou@uom.gr Διευθύντρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από το Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. Συμμετείχε ενεργά σε διάφορα εθνικά και ευρωπαϊκά συνεργατικά προγράμματα στον τομέα των βιβλιοθηκών.

13 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ 507 Χαλαύτρη Ευαγγελία Γεννήθηκε και διαμένει μόνιμα στα Ιωάννινα. Αποφοίτησε από το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1996 και επί του παρόντος φοιτεί στο τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Αρχειονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Από τον Ιανουάριο του 1999 και μέχρι σήμερα εργάζεται στη Μονάδα Ολικής Ποιότητας Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών. Χαρμπίλα Βασιλική Είναι Φυσικός και έχει κάνει τη διδακτορική διατριβή της πάνω στο "χάος". Την τελευταία δεκαετία εργάζεται στη Βιβλιοθήκη & Υπηρεσία Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών ως υπεύθυνη του Τμήματος Αναγνωστηρίου & Δανεισμού. Χατζηνικολάου Φρατζέσκα Πτυχιούχος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης. Έχει ασχοληθεί για 15 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας με τη μελέτη και κατασκευή αρχιτεκτονικών έργων. Από το 1998 εργάζεται στη Μονάδα Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης του TEE. Είναι υπεύθυνη για την επιλογή και τεκμηρίωση των έργων που καταχωρίζονται στη βάση δεδομένων για τα κτίρια.

21:00 Δείπνο ομιλητών - Μουσική εκδήλωση (Έξαρχος Νικόλαος, Λαδιάς Σωτήρης, Τσέλιος Δημήτριος)

21:00 Δείπνο ομιλητών - Μουσική εκδήλωση (Έξαρχος Νικόλαος, Λαδιάς Σωτήρης, Τσέλιος Δημήτριος) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 17 Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2003 20:00-21:00 Υποδοχή συνέδρων - ομιλητών στο χώρο της Βιβλιοθήκης 21:00 Δείπνο ομιλητών - Μουσική εκδήλωση (Έξαρχος Νικόλαος, Λαδιάς Σωτήρης, Τσέλιος Δημήτριος)

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά συγγραφέων

Βιογραφικά συγγραφέων Βιογραφικά συγγραφέων Η κ. Μαρία Κορδάκη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Εχει διδακτορικό στην Εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3121 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι πτυχιούχοι του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων αποκτούν

Διαβάστε περισσότερα

Μονιµοποίηση κ. Nόβα ηµήτριου, Καθηγητή Εφαρµογών του Τµήµατος, µε ειδικότητα στα Μαθηµατικά και εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγ».

Μονιµοποίηση κ. Nόβα ηµήτριου, Καθηγητή Εφαρµογών του Τµήµατος, µε ειδικότητα στα Μαθηµατικά και εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγ». Μονιµοποίηση κ. Nόβα ηµήτριου, Καθηγητή Εφαρµογών του Τµήµατος, µε ειδικότητα στα Μαθηµατικά και εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγ». Ηµεροµηνία σύγκλησης Συνέλευσης Τµήµατος για συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2017-2018 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002, τεύχος Α ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.Δ. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002, τεύχος Α

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ.

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΡΙΣ ΙΑΣΤΑΤΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ.

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2,

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙ ΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2,

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 09-05-2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» Επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και τις Νέες Τεχνολογίες διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ 2017-18 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Διοικητική Λογιστική (Θεωρία) 1. ΔΗΜΗΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ Με σύμβαση αορίστου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Ο Κώστας Θεριανός είναι κοινωνιολόγος και Διδάκτωρ των Επιστημών της Αγωγής. Εργάζεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα ενδιαφέροντα του εστιάζονται στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3121 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Οι πτυχιούχοι του τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων (ΗΥΣ) του Τ.Ε.Ι. Πειραιά διαθέτουν τις εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα Μαρία Μαυροπούλου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ /

Βιογραφικό Σημείωμα Μαρία Μαυροπούλου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ / ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 27 Δεκεμβρίου 1985 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κέρκυρα Φελίξ Λαμές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Λάρισα 11/09/2018 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3648/20-06-2018 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3114 Μέσα από ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών, το Τμήμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων επιτρέποντας

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΑ ΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙA ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002,

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ.

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΧΕ ΙΑΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002,

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάπτυξη δεξιοτήτων πληροφοριακής παιδείας στην Ελλάδα: μια ερευνητική και θεωρητική προσέγγιση

Η ανάπτυξη δεξιοτήτων πληροφοριακής παιδείας στην Ελλάδα: μια ερευνητική και θεωρητική προσέγγιση Η ανάπτυξη δεξιοτήτων πληροφοριακής παιδείας στην Ελλάδα: μια ερευνητική και θεωρητική προσέγγιση Στέλλα Κορομπίλη, Αναπλ. Καθηγήτρια, Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης, ΑΤΕΙΘ, Αφροδίτη

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Αρ / Ε5 ΦΕΚ 764/ ) και λειτουργεί

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Αρ / Ε5 ΦΕΚ 764/ ) και λειτουργεί Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Αρ. 39480/ Ε5 ΦΕΚ 764/ 3-4-2013) και λειτουργεί βάσει του Ν. 3685/16.07.2008/ΦΕΚ 148 τ.α. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Master of Science in Information Technology (Software and Systems), 01/12/2000, ΙΚΑΤΣΑ, Μάστερ Επιστήµων (Μ.C.s.) στην πληροφορική 23/04/2001

Master of Science in Information Technology (Software and Systems), 01/12/2000, ΙΚΑΤΣΑ, Μάστερ Επιστήµων (Μ.C.s.) στην πληροφορική 23/04/2001 Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002, τεύχος

Διαβάστε περισσότερα

M.A. Comparative History, Univ. of Essex, /1007/97 ΟΑΤΑΠ 25/8/2000 ιδακτορικό, ΑΠΘ, Τµήµα Πολιτικών Επιστηµών, 16/12/2005

M.A. Comparative History, Univ. of Essex, /1007/97 ΟΑΤΑΠ 25/8/2000 ιδακτορικό, ΑΠΘ, Τµήµα Πολιτικών Επιστηµών, 16/12/2005 Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ) ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2015-2016 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163,

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό Βασίλειος Φ. Φίλιος Συνοπτικό Βιογραφικό Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε. / Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (ειδίκευση στη Λογιστική και Επιχειρηματική Χρηματοδότηση)

Διαβάστε περισσότερα

Η. Σάββας Κ. Μπαλτά - Α. Φράγκου ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Τα CD-ROMs στις Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες: Σήμερα και στο μέλλον

Η. Σάββας Κ. Μπαλτά - Α. Φράγκου ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Τα CD-ROMs στις Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες: Σήμερα και στο μέλλον Η. Σάββας Κ. Μπαλτά - Α. Φράγκου ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τα CD-ROMs στις Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες: Σήμερα και στο μέλλον I. Savvas Κ. Balta - A. Fragkou T.E.I. OF LARISA - UNIV.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ο.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1927, ένα από τα 5 ιδρυτικά τμήματα του Α.Π.Θ. Το 1973 εξειδικεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192)

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192) Αρ. Πρωτ.: 260/2018-903 08/03/2018 Πρακτικό για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος με αρ. 015/2018-473 στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192) με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002704.

Διαβάστε περισσότερα

E-mail: mailto:michael_agathos@yahoo.gr

E-mail: mailto:michael_agathos@yahoo.gr ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ονοµατεπώνυµο: Αγάθος Μιχαήλ ιεύθυνση: Γιαννάδες Πόλη: Κέρκυρα Τηλέφωνο: 26610-51390, 699 222 3070 E-mail: mailto:michael_agathos@yahoo.gr Ηµεροµηνία γέννησης: 11/02/1979 Οικογενειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΥπεύθυνοςΑγοράςΕργασίας& Δικτύωσης Οικονομολόγος, Χαράλαμπος Σαμαντζής Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας http://www.career.uth.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης από το 1984

Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης από το 1984 ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης από το 1984 Γιώργος Χριστοδούλου Καθηγητής Εφαρμογών gchrist@libd.teithe.gr Βιβλιοθήκες σήμερα Το παραδοσιακό μοντέλο της

Διαβάστε περισσότερα

Η Βιβλιοθήκη του Α.Τ.Ε.Ι.Θ

Η Βιβλιοθήκη του Α.Τ.Ε.Ι.Θ Η Βιβλιοθήκη του Α.Τ.Ε.Ι.Θ Ένα μοντέλο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών για πληροφόρηση Προϋπολογισμός: 2.013.363 Μερσίνη Μορελέλη-Κακούρη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925 1 ο Επιστημονικό Πεδίο Κοινά με άλλα Επιστημονικά Πεδία 1ο και 4ο - Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών (Αγρίνιο) -Πολιτισμικής Τεχ/γίας και Επικ/νίας (Μυτιλήνη) -Τεχνών Ήχου και

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016 216 215 639 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 125 12 5 61 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & 13 12 ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 1 719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θ. Μανώλη - Ν. Χατζηορφανός ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Θ. Μανώλη - Ν. Χατζηορφανός ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Θ. Μανώλη - Ν. Χατζηορφανός ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Η χρήση των Πανεπιστημιακών Βιβλιοθηκών: Στάσεις των χρηστών της Βιβλιοθήκης Επιστημών Αγωγής, Φιλοσοφίας

Διαβάστε περισσότερα

απασχόληση προσωπικού των Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών μέσω

απασχόληση προσωπικού των Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών μέσω 2 ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΕΡΕΥΝΑ απασχόληση προσωπικού των Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών μέσω έργων ΕΠΕΑΚ Ι & ΙΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2007 3 Απασχόληση Προσωπικού μέσω έργων ΕΠΕΑΕΚ Ι & ΙΙ των Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπές Συνεδρίου Συντονιστές Διοργάνωσης Συνεδρίου Συντονιστές Θεματικών Περιοχών

Επιτροπές Συνεδρίου Συντονιστές Διοργάνωσης Συνεδρίου Συντονιστές Θεματικών Περιοχών 3 η Ανακοίνωση 3ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο «Ένταξη και Χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία» Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Εκπαίδευση

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Εκπαίδευση ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1 Ονοματεπώνυμο... Κοσσιέρη Ευαγγελία Όνομα πατέρα... Γεώργιος Όνομα μητέρας... Αικατερίνη Τόπος γεννήσεως... Αθήνα Οικογενειακή κατάσταση... Έγγαμη kjnnnbbvvghgf Διεύθυνση επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο)

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΒΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ 1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ) Σχολή Επιστημών της Αγωγής Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Τμήμα Οδοντιατρικής Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. Λάρισα 07/09/2015 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3332/16-6-2015(ΣΥΝ) ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση απασχόλησης στο έργο ''Πανδέκτης: Ψηφιακός θησαυρός πρωτογενών τεκµηρίων ελληνικής ιστορίας και πολιτισµού''

Πρόσκληση απασχόλησης στο έργο ''Πανδέκτης: Ψηφιακός θησαυρός πρωτογενών τεκµηρίων ελληνικής ιστορίας και πολιτισµού'' Πρόσκληση απασχόλησης στο έργο ''Πανδέκτης: Ψηφιακός θησαυρός πρωτογενών τεκµηρίων ελληνικής ιστορίας και πολιτισµού'' Οι παρακάτω προσκλήσεις εντάσσονται στο Έργο «ΠΑΝ ΕΚΤΗΣ Νο2- Ψηφιακός Θησαυρός Πρωτογενών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 12 Σεπτεμβρίου 1976. Έγγαμος με ένα παιδί. Καβάλα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 12 Σεπτεμβρίου 1976. Έγγαμος με ένα παιδί. Καβάλα ΛΕΩΝΙΔΑΣ Λ. ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ημερομηνία Γέννησης: Οικ. Κατάσταση: Τόπος Γέννησης: Ηλεκτρονική Διεύθυνση: 12 Σεπτεμβρίου 1976 Έγγαμος με ένα παιδί Καβάλα modip-tech@duth.gr

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Παρουσίασης

Περιεχόμενα Παρουσίασης 1 Περιεχόμενα Παρουσίασης Σπουδές και εκπαίδευση Ποιοί είμαστε Τι προσφέρουμε: Προγράμματα σπουδών Προπτυχιακές σπουδές Επαγγελματικά δικαιώματα Μεταπτυχιακές σπουδές και έρευνα Διδακτορικές σπουδές Μεταδιδακτορική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη εξωτερικών συνεργατών στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο "Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Ε- μπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ)

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Λάρισα 23/10/2013 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4292/3-7-2013 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

215 Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας

215 Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας 215 Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας Το Τμήμα ασχολείται με τη διδασκαλία και την έρευνα στην επιστήμη και τεχνολογία των υπολογιστών και τη μελέτη των εφαρμογών τους. Το Τμήμα ιδρύθηκε το 1980 (ως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 9:30πμ - 12:00μμ Κεντρικά Γραφεία ΟΕΒ,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ vii Τετάρτη 5 Νοεμβρίου ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ 8.00-9.30 Προσέλευση συνέδρων - Εγγραφές 9.00-9.30 Χαιρετισμοί 9.30-10.00 Άνοιγμα του Συνεδρίου Ν. Σταυρόπουλος, Εθνικό και Καποδιστριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. http:// http://www.demokritos.gr/contents.aspx?lang=gr&catid=1054&view=18

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. http:// http://www.demokritos.gr/contents.aspx?lang=gr&catid=1054&view=18 Αγία Παρασκευή Αττικής, 4 Μαρτίου 2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Σήμερα Τρίτη 4/3/2014 συνεδρίασε η διμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Δρ. Γ. Φανουράκη, Αναπληρωτή Διευθυντή του ΙΠΣΦ, και τον Δρ. Χ. Μάρκου,

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων Δικτυοκεντρικών Ψηφιακών Συστημάτων και Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων Πτυχίο Ψηφιακά Συστήμα- τα

Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων Δικτυοκεντρικών Ψηφιακών Συστημάτων και Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων Πτυχίο Ψηφιακά Συστήμα- τα 2 Πρόλογος Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς καλύπτει δύο σημαντικούς κλάδους της Ψηφιακής Οικονομίας και της Κοινωνίας της Γνώσης: τον κλάδο των Δικτυοκεντρικών Ψηφιακών Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

1987-1989: Μεταδιδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Φραγκφούρτης στην Καθολική Θεολογία

1987-1989: Μεταδιδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Φραγκφούρτης στην Καθολική Θεολογία Όνομα: ΗΡΑΚΛΗΣ Επώνυμο: ΡΕΡΑΚΗΣ Όνομα πατρός: ΜΑΤΘΑΙΟΣ Χρον. γέννησης: 1952 Τόπος γέννησης: ΡΕΘΥΜΝΟ Βαθμίδα: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Σχολή: ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ Τμήμα: ΠΟΙΜ. & ΚΟΙΝ. ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Εργαστήριο: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ Τηλ.: 2310

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002,

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση εργασίας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας, Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, Τ. Θ. 21, Φλώρινα.

Διεύθυνση εργασίας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας, Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, Τ. Θ. 21, Φλώρινα. Σοφία Αυγητίδου Βιογραφικό σημείωμα Ι. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Διεύθυνση εργασίας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας, Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, Τ. Θ. 21, 53 100 Φλώρινα. Τηλ. 96796790

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. A/A Oνοµατεπώνυµο Βασικό Πτυχίο Μεταπτυχιακοί Τίτλοι Επαγγελµατική Εµπειρία

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. A/A Oνοµατεπώνυµο Βασικό Πτυχίο Μεταπτυχιακοί Τίτλοι Επαγγελµατική Εµπειρία Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (Εργαστήριο) ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2014-2015 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

364 Συνεδρίαση της Επταµελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ηράκλειο

364 Συνεδρίαση της Επταµελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ηράκλειο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 364 Συνεδρίαση της Επταµελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ηράκλειο 12.03.2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Τµήµα: ιοικητικής Υποστήριξης-Προµήθειες

Διαβάστε περισσότερα

Οι συγγραφείς του τεύχους

Οι συγγραφείς του τεύχους Οι συγγραφείς του τεύχους Οι συγγραφείς του τεύχους [ 109 ] Ο Θανάσης Αγάθος είναι λέκτορας Νεο ελληνικής Φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. Λάρισα 07/09/2015 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3339/16-6-2015 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Προσωπικά Στοιχεία. Επώνυμο: Μέμος. Όνομα: Κωνσταντίνος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Προσωπικά Στοιχεία. Επώνυμο: Μέμος. Όνομα: Κωνσταντίνος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά Στοιχεία Επώνυμο: Μέμος Όνομα: Κωνσταντίνος Ιδιότητα: Διδακτικό Προσωπικό (ΕΔΙΠ), Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Γνωστικό

Διαβάστε περισσότερα

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Η γνώση του λαβυρίνθου των αντιστοιχιών είναι απαραίτητη για τους υποψηφίους, οι οποίοι στοχεύουν σε μετακινήσεις από μια πόλη σε άλλη αλλά και από ένα τμήμα σε άλλο μέσω μετεγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Παρουσίασης

Περιεχόμενα Παρουσίασης 1 Περιεχόμενα Παρουσίασης Σπουδές και εκπαίδευση Ποιοί είμαστε Τι προσφέρουμε: Προγράμματα σπουδών Προπτυχιακές σπουδές Επαγγελματικά δικαιώματα Μεταπτυχιακές σπουδές και έρευνα Διδακτορικές σπουδές Μεταδιδακτορική

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος του Heal-link στη βιβλιογραφική στήριξη της έρευνας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Ο ρόλος του Heal-link στη βιβλιογραφική στήριξη της έρευνας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Εξαμηνιαία Επιστημονική Έκδοση Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ) http://healjournal.seab.gr Ο ρόλος του Heal-link στη βιβλιογραφική στήριξη της έρευνας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα

Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα Αικατερίνη Α. Μπλάντα, Μ. Ed. Τίτλοι σπουδών Σεπτέμβριος 1999 Οκτώβριος 2004: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Διαβάστε περισσότερα

Διασύνδεσης. Λαμίας ως γέφυρα πληροφόρησης & επικοινωνίας με την αγορά εργασίας. Δρ. Θ. Γκανέτσος Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου

Διασύνδεσης. Λαμίας ως γέφυρα πληροφόρησης & επικοινωνίας με την αγορά εργασίας. Δρ. Θ. Γκανέτσος Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τ.Ε.I. ΛΑΜΙΑΣ «ΤοΤο Γραφείο Διασύνδεσης του Τ.Ε.Ι. Λαμίας ως γέφυρα πληροφόρησης & επικοινωνίας με την αγορά εργασίας Δρ. Θ. Γκανέτσος Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

01.ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ OK 60

01.ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ OK 60 ΜΗ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΙΔΡΥΜΑ/ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙΣΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΑΓΟΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΣΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ Ε.Τ. 01.ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακές Σπουδές

Μεταπτυχιακές Σπουδές ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Μεταπτυχιακές Σπουδές Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος 1 4 3 2 Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πεδίον Άρεως, 38334, Βόλος. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης url: www.prd.uth.gr

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πεδίον Άρεως, 38334, Βόλος. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης url: www.prd.uth.gr ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΛΕΓΑΝΤΗΣ Διεύθυνση εργασίας ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, Πεδίον Άρεως, 38334, Βόλος, Ελλάδα Τηλέφωνο εργασίας 0030 24210 74419 Τηλεομοιοτυπία 0030

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Μελέτη Καταγραφής Επαγγελματικών Δικαιωμάτων Αποφοίτων Τμήματος Πληροφορικής Ιονίου Πανεπιστημίου

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Μελέτη Καταγραφής Επαγγελματικών Δικαιωμάτων Αποφοίτων Τμήματος Πληροφορικής Ιονίου Πανεπιστημίου ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Αποφοίτων Τμήματος Πληροφορικής Ιονίου Πανεπιστημίου Περιεχόμενα Περίληψη. 3 Εισαγωγή..4 Το Τμήμα Πληροφορικής Σπουδές...... 4 Θέσεις Εργασίας για τους Αποφοίτους του Τμήματος Πληροφορικής....

Διαβάστε περισσότερα

Προς : Επιτροπή Ερευνών και Εκπαίδευσης του ΤΕΙ/Κ.Μ. Δευτέρα,

Προς : Επιτροπή Ερευνών και Εκπαίδευσης του ΤΕΙ/Κ.Μ. Δευτέρα, ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Υποψηφίων για την πρόσληψη εξωτερικών συνεργατών στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο "Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα

Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα Μουντάκης Κώστας: Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Πρώην σύμβουλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Dr. Αρβανίτη Νέλη: Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής 1 Δικαιολογητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ) ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΤΩΝ 2014/2015 ΚΑΙ 2015/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ) ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΤΩΝ 2014/2015 ΚΑΙ 2015/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 13 Αυγούστου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ) ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΤΩΝ 2014/2015 ΚΑΙ 2015/2016 Η Ελληνική Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΣΧΟΛΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΏΝ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ (ΣΤΕΦ) ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΊΑΣ

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΣΧΟΛΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΏΝ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ (ΣΤΕΦ) ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΊΑΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΣΧΟΛΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΏΝ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ (ΣΤΕΦ) ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΊΑΣ Λάρισα 25/10/2010 T.E.I. :ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΧΟΛΗ :ΣΧΟΛΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΏΝ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ (ΣΤΕΦ) ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15 ΒΑΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15 (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΑΠΘ 0,00 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΑΙΤΗΣΗ. 1. Μία θέση (01) για Α εξάμηνο και μία θέση (01) για Β εξάμηνο για το μάθημα Σύγχρονα Συστήματα Πληροφορικής Λειτουργικά Συστήματα

ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΑΙΤΗΣΗ. 1. Μία θέση (01) για Α εξάμηνο και μία θέση (01) για Β εξάμηνο για το μάθημα Σύγχρονα Συστήματα Πληροφορικής Λειτουργικά Συστήματα Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας Κοδριγκτώνος 33, 5ος όροφος ΤΚ 10434, Αθήνα Τηλ: 210-8827444 http://www.epe.org.gr e-mail: info@epe.org.gr ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ: Πολιτική ηγεσία Υπουργείου Εθνικής Αμύνης Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµός Εισακτέων ακαδηµαϊκού έτους 2014-2015 (Πανελλήνιες 2014)

Αριθµός Εισακτέων ακαδηµαϊκού έτους 2014-2015 (Πανελλήνιες 2014) Αριθµός Εισακτέων ακαδηµαϊκού έτους 2014-2015 (Πανελλήνιες 2014) 1ο Επιστηµονικό Πεδίο: Νοµικών, Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Επιστηµών Κωδικός Τμήματος Πανεπιστήμιο Τμήμα Εισακτέοι 2013 Σελίδα 1 από 5 129

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Πληροφορική (ΠΜΣ) Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ http://mtpx.csd.auth.gr/

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Πληροφορική (ΠΜΣ) Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ http://mtpx.csd.auth.gr/ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Πληροφορική (ΠΜΣ) Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ http://mtpx.csd.auth.gr/ Γενικά Λειτουργεί αυτοδύναμα από το ακαδημαϊκό έτος 2003-4 Οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. Λάρισα 04/09/2015 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3339/16-6-2015 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Κατασκευαστικής Κατεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

Ευστράτιος Στυλιανίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης Πολυτεχνική Σχολή Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ευστράτιος Στυλιανίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης Πολυτεχνική Σχολή Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Ευστράτιος Στυλιανίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης Πολυτεχνική Σχολή Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία Ευστράτιος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΗ ΚΩΔ. ΕΠΙΤΥ- ΚΕΝΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΤΜΗΜΑ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧ. ΧΟΝΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Πληροφορικής. Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών. Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης

Τμήμα Πληροφορικής. Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών. Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Τμήμα Πληροφορικής Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης To Τμήμα Πληροφορικής του Α.Τ.Ε.Ι-Θ Το Τμήμα Πληροφορικής, στα πλαίσια μιας νέας εποχής που σηματοδοτείται

Διαβάστε περισσότερα

Συνολική διάρκεια: Ημέρες & ώρες διεξαγωγής: 50 ώρες (4 εβδομάδες)

Συνολική διάρκεια: Ημέρες & ώρες διεξαγωγής: 50 ώρες (4 εβδομάδες) Αρ. Πρωτ.: 14/26-02-2018 Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Καρφή 52, Τ.Κ. 41334, Λάρισα Τηλ.: 6932078466-6972038117 Fax: 211 800 1167 E-mail: info@eepek.gr URl: www.eepek.gr

Διαβάστε περισσότερα

1) Δανιήλ Γιαμουρίδης, Κοσμήτορας ΣΟΔΝΕ Δι.Πα.Ε., Αν. καθηγητής ΑΣΟΕ

1) Δανιήλ Γιαμουρίδης, Κοσμήτορας ΣΟΔΝΕ Δι.Πα.Ε., Αν. καθηγητής ΑΣΟΕ Αξιολόγηση υποφηφίων για την επιλογή του Ερευνητικού Επιστημονικού προσωπικού (Academic Associate) για την υποστήριξη της Εκπαιδευτικής διαδικασίας της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών http://icte.uowm.gr/

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών http://icte.uowm.gr/ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Τμήμα Μηχανικών ς & Τηλεπικοινωνιών http://icte.uowm.gr/ Το Τμήμα Μηχανικών ς και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει στους

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Θεολογίας Α.Π.Θ. LOGO

Τμήμα Θεολογίας Α.Π.Θ. LOGO Τμήμα Θεολογίας Α.Π.Θ. LOGO Γιατί να επιλέξω το Τμήμα Θεολογίας; Τι σπουδές θα κάνω; Θα βρω μετά δουλειά; Προβληματική Προοπτικές Το Τμήμα Θεολογίας αποτελεί, μαζί με το Τμήμα Κοινωνικής και Ποιμαντικής

Διαβάστε περισσότερα

Βασικό Πτυχίο Μεταπτυχιακό Επαγγελµατική Εµπειρία

Βασικό Πτυχίο Μεταπτυχιακό Επαγγελµατική Εµπειρία Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2013-2014 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 129 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 225 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 326 Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ 637 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 639 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 231 1ου 1ου ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ-ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΦΑΝΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ-ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΦΑΝΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ-ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΦΑΝΗΣ 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΘΕΤΟ: ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ - ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΟΝΟΜΑ: ΦΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 25-7-1963

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο 15/11/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Ηράκλειο 15/11/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 414 Συνεδρίαση της Επταμελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Ηράκλειο 29-11-2013 σε συνέχεια της συνεδρίασης με ημερομηνία 22-11-2013.

Διαβάστε περισσότερα

Παναγιώτης Κουστένης Δόμνα Κόφφα Βασιλική Λάζου

Παναγιώτης Κουστένης Δόμνα Κόφφα Βασιλική Λάζου Οι συγγραφείς Ο Παναγιώτης Κουστένης είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών και του ΠΜΣ «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» του ιδίου ιδρύματος. Τα ερευνητικά του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ Ρέθυμνο, 12 Αυγούστου 2013 Δεύτερη Αναγγελία Η Ελληνική Επιστημονική Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ» (αφορά τις προπτυχιακές Θ.Ε. ΔΕΟ10, ΔΕΟ24) Γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Λυκείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ) ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ) ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 18 Φεβρουαρίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ) ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ / Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 415 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Δ.Ε ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα