ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ"

Transcript

1

2

3 ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Το Συμβούλιον Αποχετεύσεων Λευκωσίας, το οποίο είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, ιδρύθηκε με βάση τον Περί Αποχετευτικών Συστημάτων Νόμο του 1971 (Νόμος 1/1971) και λειτουργεί σύμφωνα με Κανονισμούς όπως αυτοί εγκρίνονται από το Υπουργικό Συμβούλιο και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

4 Το Συμβούλιο αποτελείται από έξι δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Λευκωσίας, πέντε δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Στροβόλου, από δυο δημοτικούς συμβούλους των Δήμων Αγλαντζιάς και Λακατάμιας και από ένα δημοτικό σύμβουλο των Δήμων Αγίου Δομετίου, Έγκωμης και Λατσιών και επιπρόσθετα από τον εκάστοτε Δήμαρχο Λευκωσίας που ασκεί καθήκοντα Προέδρου. Οι δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας υποδεικνύονται από τα Δημοτικά Συμβούλια των οικείων Δήμων.

5 ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Σ.Α.Λ. Εκτός από τους επτά Δήμους της Μείζονος Λευκωσίας, μέσα στα όρια του Συμβουλίου έχουν ενταχθεί και οι Δήμοι Τσερίου και Γερίου και οι κοινότητες Ανάγυιας, Κοκκινοτριμιθιάς, Αγίων Τριμιθιάς, Παλιομετόχου, Πάνω και Κάτω Δευτεράς, Εργατών, Ψημολόφου, Ποταμιάς, Αλάμπρας και Αγίας Βαρβάρας. Επίσης στο παρόν στάδιο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ένταξης των κοινοτήτων Πέρα Χωρίου και Νήσου και του Δήμου Ιδαλίου.

6 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Η βασική αποστολή του ΣΑΛ είναι η εγκατάσταση και λειτουργία κεντρικών συστημάτων συλλογής και επεξεργασίας οικιακών λυμάτων των περιοχών που είναι εντεταγμένες στα όρια του Συμβουλίου.

7 Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Με την κατασκευή και λειτουργία κεντρικού αποχετευτικού συστήματος λυμάτων σε μια περιοχή: Βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων, καθώς τα υποστατικά απαλλάσσονται από τις συχνές εκκενώσεις των απορροφητικών λάκκων Βελτιώνονται οι περιβαλλοντικές συνθήκες, καθώς αποφεύγεται η μόλυνση του υπεδάφους και του υδροφόρου ορίζοντα Εξοικονομείται νερό καθώς το επεξεργασμένο νερό από τα εργοστάσια επεξεργασίας λυμάτων χρησιμοποιείται στην άρδευση, αντικαθιστώντας αντίστοιχες ποσότητες νερού από τα φράγματα

8 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΙΚΤΥΟ Από την ίδρυση του Συμβουλίου το 1971 μέχρι και το έτος 2001 κατασκευάστηκαν κυρίως αγωγοί συνολικού μήκους 330 χιλιομέτρων και αγωγοί οικιακών συνδέσεων μήκους 110 χιλιομέτρων στις δημαρχούμενες περιοχές των Δήμων Λευκωσίας, Αγίου Δομετίου, μέρος των Δήμων Στροβόλου και Αγλαντζιάς όπως και στους Κυβερνητικούς Οικισμούς «Πάνω Λακατάμια», «Χρυσοσπηλιώτισσα» καθώς και στο συνοικισμό Αυτοστέγασης Ανάγυιας. Από το έτος 2002 και μετά το Συμβούλιο επεκτάθηκε και εγκατέστησε μέχρι σήμερα αγωγούς σε όλους τους Δήμους Μείζονος Λευκωσίας, καθώς επίσης τους Δήμους Γερίου και Τσερίου και τις Κοινότητες Αγίων Τριμιθιάς, Κοκκινοτριμιθιάς και Παλιομετόχου. Τα όλο έργο στοίχισε περίπου 300 εκ. το οποίο χρηματοδοτήθηκε κυρίως με δάνεια από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, την Τράπεζα Αναπτύξεως του Συμβουλίου της Ευρώπης και τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα.

9 Σήμερα το δίκτυο του Συμβουλίου περιλαμβάνει τα ακόλουθα: 1500 χιλιόμετρα περίπου αγωγών βαρύτητας 500 χιλιόμετρα οικιακών συνδέσεων Επτά κύρια αντλιοστάσια 30 χιλιόμετρα αγωγών πιέσεως και κυρίως αγωγών βαρύτητας Τρία Εργοστάσια Επεξεργασίας Λυμάτων σε Βαθειά Γωνιά, Ανθούπολη και Μια Μηλιά

10 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΙΔΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ/ΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Σ.Α.Λ. ΣΤΗ ΒΑΘΕΙΑ ΓΩΝΙΑ H επεξεργασία των οικιακών λυμάτων των Συμβουλίων Αποχετεύσεων Ιδαλίου, Πέρα Χωρίου/Νήσου γινόταν σε δικό τους Σταθμό Επεξεργασίας Λυμάτων, ο οποίος όμως λόγω πεπαλαιωμένης τεχνολογίας και άλλων λειτουργικών προβλημάτων, αδυνατούσε να προσφέρει επεξεργασία εντός αποδεκτών ορίων. Για επίλυση των παρουσιαζόμενων προβλημάτων, το Σ.Α.Λ. αποφάσισε όπως εξυπηρετήσει τις πιο πάνω περιοχές με την αποδοχή της πρότασης του Επάρχου Λευκωσίας, όπως τα λύματα τους που ανέρχονται σε περίπου 500m 3 την ημέρα, μεταφέρονται στο Σταθμό Επεξεργασίας Λυμάτων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας, στη Βαθειά Γωνιά.

11 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ Το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Λυμάτων Ανθούπολης που λειτούργησε στις αρχές του 2008, έχει δυναμικότητα κυβικών μέτρων λυμάτων ημερησίως και περιλαμβάνει σύστημα τριτοβάθμιας επεξεργασίας με τη χρήση της τεχνολογίας των μεμβρανών. Εξυπηρετεί τις δημαρχούμενες περιοχές Λακατάμιας, Τσερίου και μέρος της δημαρχούμενης περιοχής Στροβόλου ενώ θα δέχεται λύματα και από τις κοινότητες Κοκκινοτριμιθιάς, Παλαιομετόχου, Αγίων Τριμιθιάς, Πάνω και Κάτω Δευτεράς, Εργατών, Ανάγυιας και Ψημολόφου. Επί του παρόντος εξυπηρετεί περίπου κατοίκους. Το έργο περιλάμβανε την σχεδίαση, κατασκευή και λειτουργία του εργοστασίου για δέκα χρόνια από τον κατασκευαστή.

12 Το κόστος κατασκευής ανήλθε στο ποσό των 22,4εκ. ενώ τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης για το έτος 2013 ανήλθαν στοποσότων 1,93 εκ. για την επεξεργασία 1,14 εκ. κυβικών μέτρων λυμάτων. Το επεξεργασμένο νερό, το οποίο είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατάλληλο για άρδευση όλων των φυτειών, ανήκει στο Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, το οποίο το διαθέτει κυρίως για γεωργικούς σκοπούς.

13 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΒΑΘΕΙΑΣ ΓΩΝΙΑΣ Το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Λυμάτων Βαθειάς Γωνιάς το οποίο βρίσκεται στον Αγ. Σωζόμενο, μεταξύ των Δήμων Ιδαλίου και Γερίου, λειτούργησε στις αρχές του 2010, έχει δυναμικότητα κμ λυμάτων ημερησίως και περιλαμβάνει σύστημα τριτοβάθμιας επεξεργασίας με τη χρήση της τεχνολογίας των μεμβρανών. Εξυπηρετεί τις δημαρχούμενες περιοχές Γερίου, Λατσιών και μέρος των δημαρχούμενων περιοχών Αγλαντζιάς και Στροβόλου. Μελλοντικά αναμένεται να δέχεται λύματα από τις Κοινότητες Πέρα Χωρίου, Νήσου, Λυμπιών, Ποταμιάς, Αγ. Βαρβάρας, Αλάμπρας και Δήμου Ιδαλίου. Στο παρόν στάδιο, το Εργοστάσιο εξυπηρετεί περίπου κατοίκους.

14 Το όλο έργο περιελάμβανε την σχεδίαση, κατασκευή και λειτουργία του εργοστασίου για δέκα χρόνια, από τον κατασκευαστή. Το κόστος κατασκευής, συμπεριλαμβανομένου των δεξαμενών αποθήκευσης, ανήλθε στο ποσό των 30,15εκ. ενώ το κόστος λειτουργίας και συντήρησης για το 2013, ανήλθε στο ποσό των 2,19εκ για επεξεργασία 2,26εκ. κυβικών μέτρων λυμάτων.

15 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΙΑΣ ΜΗΛΙΑΣ Ο Σταθμός είναι τριτοβάθμιας επεξεργασίας και έχει δυναμικότητα κυβικά μέτρα λυμάτων ημερησίως. Το κόστος κατασκευής ανήλθε στα 30 εκ. και 70% του πιο πάνω ποσού καταβλήθηκε από την Ελληνοκυπριακή κοινότητα ενώ το υπόλοιπο και 30% από την Τουρκοκυπριακή κοινότητα, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών UNDP ανέλαβε ως Αναθέτουσα Αρχή για την υλοποίηση του Έργου. Το έργο συμπληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία τον Ιούλιο του Ο Σταθμός εξυπηρετεί στο παρόν στάδιο πληθυσμό περίπου κατοίκων περίπου συμπεριλαμβανομένων και των Τουρκοκύπριων.

16 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ Το Συμβούλιο, με σχετική του απόφαση, προβαίνει στην πλήρη ασφαλτόστρωση όλων των δρόμων στις δημαρχούμενες περιοχές στους οποίους γίνεται εγκατάσταση συλλεκτικού συστήματος. Η επιπρόσθετη αυτή δαπάνη, η οποία είναι περίπου 40% της δαπάνης για το συλλεκτικό σύστημα, έχει καλυφθεί, μερικώς με ανάλογη αύξηση των τελών αποχετεύσεων επί της ακίνητης ιδιοκτησίας. Μέχρι το έτος 2013 δαπανήθηκε το ποσό των 61 εκ. περίπου

17 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Kάθε ιδιοκτήτης ή κάτοχος υποστατικού το οποίο βρίσκεται σε οδό που περιλαμβάνεται σε Γνωστοποίηση Σύνδεσης, οφείλει εντός έξι μηνών από τη δημοσίευση της Γνωστοποίησης αυτής στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, να υποβάλει αίτηση για να εξασφαλίσει άδεια για την ιδιωτική υπόνομο της οικοδομής του, να κατασκευάσει την ιδιωτική υπόνομο και να συνδέσει το υποστατικό του με το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα λυμάτων. Έντυπα για την υποβολή της αίτησης, μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παραλάβουν από τα γραφεία ή από την ιστοσελίδα του Συμβουλίου ( Μαζί με την υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν τα τέλη άδειας και σύνδεσης που ανέρχονται στο ποσό των 100, εφόσον το υποστατικό εξυπηρετείται από ένα σημείο σύνδεσης.

18 Για την αίτηση σύνδεσης με το σύστημα πρέπει να προσκομιστούν τα πιο κάτω: 1. Αντίγραφο τίτλου ιδιοκτησίας 2. Αντίγραφο τοπογραφικού 3. Λογαριασμός υδατοπρομήθειας 4. Κάτοψη τεμαχίου όπου να φαίνεται η διάταξη των φρεατίων

19 ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Το ευδιάλυτο χαρτί τουαλέτας θα πρέπει να διοχετεύεται στο αποχετευτικό σύστημα. Τα πιο κάτω υλικά απαγορεύεται να διοχετεύονται στο αποχετευτικό σύστημα: Τα νερά της βροχής, λίπη, έλαια, πετρέλαιο, βενζίνη ή παράγωγα του πετρελαίου, στερεά αντικείμενα, υπολείμματα φαγητού, υλικά που δεν διαλύονται στο νερό όπως πάνες, σερβιέτες υγείας, προφυλακτικά, μωρομάντηλα, επίδεσμοι, μπογιές, υλικά οικοδομών, βιομηχανικά απορρίμματα και άλλες χημικές ουσίες.

20 ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Επιβάλλονται τα πιο κάτω τέλη και δικαιώματα: (α) Τέλη αποχετεύσεων Αυτά επιβάλλονται επί της αγοραίας αξίας της ακίνητης ιδιοκτησίας, για την κάλυψη του κόστους της κατασκευής του αποχετευτικού συστήματος, και την αποπληρωμή των δανείων και τόκων. Τα τέλη επί του παρόντος είναι 5 επί της εκτιμημένης αξίας , δηλ. 5 για κάθε εκτιμημένης αξίας και το τέλος βαρύνει τον ιδιοκτήτη του υποστατικού. π.χ. ένα μέσο υποστατικό με αγοραία αξία καταβάλλει 200 ετησίως. Με τα σημερινά δεδομένα, το ΣΑΛ επιβάλλει τέλη αποχετεύσεων επί της ακίνητης ιδιοκτησίας περίπου 15 εκ.

21 (β) Τέλη χρήσης Αυτά επιβάλλονται με βάση την κατανάλωση του νερού, όταν το υποστατικό δύναται να συνδεθεί και να εξυπηρετηθεί από το σύστημα. Επί του παρόντος το τέλος αυτό είναι 0,55 ανά κυβικό μέτρο καταναλισκομένου νερού που αναγράφεται στον υδρομετρητή του υποστατικού και καταβάλλεται από το χρήστη. Το τέλος αυτό επιβάλλεται για την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας και συντήρησης του αποχετευτικού συστήματος. π.χ. μια τετραμελής οικογένεια καταναλώνει περίπου μισό κυβικό μέτρο νερού ημερησίως δηλ. καταβάλλει περίπου 27,5 cent ημερησίως ή 20 περίπου τη διμηνία.

22 (γ) Τέλος σύνδεσης Το τέλος αυτό επιβάλλεται για τη σύνδεση του υποστατικού με τη δημόσια υπόνομο και επί του παρόντος είναι 90 πλέον 10 για την άδεια σύνδεσης. Το τέλος αυτό βαρύνει τον ιδιοκτήτη και επιβάλλεται για την κάλυψη των διοικητικών εξόδων εξέτασης της αίτησης για σύνδεση, επιθεώρηση των κατασκευών και έκδοση της άδειας σύνδεσης και συναίνεσης.

23 Κόστος κατασκευής αποχετευτικού συστήματος και ασφαλτοστρώσεων ανά περιοχή Περιοχή Μήκος Αγωγού Χλμ. Κόστος αποχ/κού συστήματος Κόστος Ασφαλτοστρώσεων Ολικό Κόστος 1 Στρόβολος 236, Έγκωμη 104, Αγλαντζιά 92, Λακατάμια 204, Λατσιά 115, Γέρι 50, Τσέρι 55, Πλέον: Κόστος Αντλιοστασίων Εργοστάσιο Επεξεργασίας Λυμάτων Ανθούπολης Εργοστάσιο Επεξεργασίας Λυμάτων Βαθειάς Γωνιάς Εργοστάσιο Επεξεργασίας Λυμάτων Μιας Μηλιάς Μελέτη, σχεδιασμός, επίβλεψη Τόκοι δανείων Μισθοί ΣΥΝΟΛΟ

24 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟ ΓΙΣΘΕΝΤΑ 2014 (εκ.) 2013 (εκ.) 2012 (εκ.) 2011 (εκ.) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Πάγιο Ενεργητικό 264,03 274,26 277,70 262,63 Επενδύσεις 5,56 269,59 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ 5,56 279,82 277,70 262,63 Αποθέματα 0,12 0,13 0,09 0,11 Χρεώστες και άλλοι λογαριασμοί 35,35 32,70 43,86 30,20 Μετρητά στο ταμείο και στις τράπεζες 13,50 17,18 23,06 42,00 48,97 50,01 67,01 72,31 ΟΛΙΚΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ 318,56 329,83 344,71 334,94 ΑΠΟΘΕΜΑΤiΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Αποθεματικά 59,86 56,58 56,36 41,06 Μακροπρόθεσμες Υποχρεώσεις Δάνεια 238,94 252,14 266,96 279,26 298,80 308,72 323,35 320,32 ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Τρέχουσες δόσεις δανείων 16,21 15,09 15,28 9,70 Πιστωτές και οφειλόμενα έξοδα 3,55 6,02 6,08 4,92 19,76 21,11 21,36 14,62 ΟΛΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 318,56 329,83 344,71 334,94

25 ΕΣΟΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟ ΓΙΣΘΕΝΤΑ 2014 (εκ.) 2013 (εκ.) 2012 (εκ.) 2011 (εκ.) Τέλη αποχετεύσεων Μείζων Λευκωσία 15,65 14,88 14,00 13,48 Τέλη χρήσης συστήματος αποχετεύσεων 7,63 5,69 5,12 2,99 Τόκοι Εισπρακτέοι 0,14 0,39 1,03 1,64 Άλλα έσοδα 2, ,29 13,78 Διαγραφή χορηγιών 3,19 2,43 1,68 1,66 ΈΞΟΔΑ 28,68 25,22 24,12 21,55 Έξοδα λειτουργίας και συντήρησης 8,85 7,82 7,93 7,19 Έξοδα διοίκησης 2,29 1,95 2,40 2,55 Τόκοι πληρωτέοι 1,32 1,40 2,84 3,77 Αποσβέσεις 13,72 13,79 1,56 11,45 26,18 24,96 (24,73 24,96 Πλεόνασμα / (Έλλειμμα) έτους πριν την ασφαλτική επίστρωση 2,50 0,26 (0,61) (3,41) Μείον ασφαλτική επίστρωση (0,50) (0,85) (11,11) 2,00 (1,46) (14,52) Μείον απομείωση τραπεζών (4,28) ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ / (ΕΛΛΕΙΜΜΑ) ΕΤΟΥΣ 2,00 (4,02) (1,46) (14,52)

26 ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ Η περιοχή απέναντι από το κτίριο του Τμήματος Δημοσίων Έργων (οδοί Ευζώνων, Ευδοξίας, Ευδοκίας) και πλησίον του Πεδιαίου ποταμού, αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα υπερχείλισης των ιδιωτικών λάκκων και σε αυτή δεν έχει κατασκευαστεί κεντρικό αποχετευτικό σύστημα λυμάτων. Αναμένεται η προκήρυξη προσφορών περί τις αρχές Ιουνίου Τα νέα οικόπεδα πλησίον της Τεχνικής Σχολής στην περιοχή Αρχάγγελος (οικόπεδα Λόγου) παραμένουν ασύνδετα με το κατασκευασμένο δίκτυο καθώς χρειάζεται η επέκταση του δικτύου και η σύνδεση του με το υπό λειτουργία δίκτυο στην Λεωφ. Μακεδονιτίσσης. Η περιοχή που περιβάλλεται από τις οδού Ουρανίας Κοκκίνου, Σταδίου και Κυκλάδων παραμένει εκτός λειτουργίας λόγω μη λειτουργίας του υφιστάμενου αντλιοστασίου. Στη περιοχή ανατολικά των οικοπέδων ΚΟΑΓ στην Λεωφ. Τσερίου (οικόπεδα Χαλκούση), λόγω μη εγκατάστασης αντλιών, τουφιστάμενοδίκτυοπαραμένει εκτός λειτουργίας. Τα υποστατικά εντός του Προσφυγικού Συνοικισμού Κόκκινες παραμένουν ασύνδετα καθώς το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως δεν έχει κατασκευάσει τις ιδιωτικές υπονόμου τους, ως ηδέσμευσητου. Στην περιοχή νότια της οδού Καλαμών, σύνορα με Δήμο Λατσιών (Play4Kids), δεν έχει κατασκευαστεί κεντρικό αποχετευτικό σύστημα. Στην περιοχή πλησίον των οικοπέδων Παντελίδη και Λεωφ. Αρχαγγέλου υπάρχει οδός στην οποία δεν έχει κατασκευαστεί σύστημα. Εκκρεμούν οι ασφαλτοστρώσεις των δρόμων του Προσφυγικού Οικισμού Άσπρες.

27 ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ Τα υποστατικά εντός των Προσφυγικών Συνοικισμών παραμένουν ασύνδετα καθώς το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως δεν έχει κατασκευάσει τις ιδιωτικές υπονόμους τους. Στην περιοχή πλησίον των Λεωφ. Λεμεσού και Αγλαντζιάς δεν έχει κατασκευαστεί δίκτυο αποχετεύσεων. Αναμένεται η προκήρυξη προσφορών περί το τέλος του μήνα. Στα σύνορα Δήμου Λευκωσίας και Δήμου Αγλαντζιάς, σε παρόδους της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, χρειάζεται επέκταση του δικτύου.

28 ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΤΣΙΩΝ Τα υποστατικά εντός των Προσφυγικών Συνοικισμών παραμένουν ασύνδετα καθώς το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως δεν έχει κατασκευάσει τις ιδιωτικές υπονόμους τους.

29 ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΕΡΙΟΥ Μικρό μέρος του κατασκευασμένου δικτύου δεν είναι σε λειτουργία λόγω μη λειτουργίας του υφιστάμενου αντλιοστασίου.

30 ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΓΚΩΜΗΣ Μέρος της Βιοτεχνικής Περιοχής Έγκωμης παραμένει χωρίς κεντρικό αποχετευτικό σύστημα. Δυτικά της Λεωφ. Αρχαγγέλου Μιχαήλ, αριθμός οικοπέδων παραμένει χωρίς κεντρικό σύστημα, καθώς ο ιδιοκτήτης τους αρνείται να συμμορφωθεί με τους σχετικούς όρους στην άδεια διαχωρισμού του.

31 ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ Η περιοχή πλησίον της ΠΑΕΕΚ, αντιμετωπίζει επίσης συχνά προβλήματα υπερχείλισης των ιδιωτικών λάκκων και σε αυτή δεν έχει κατασκευαστεί κεντρικό αποχετευτικό σύστημα λυμάτων. Στην περιοχή πλησίον Jumbo και Παβίλιον παραμένει εκτός λειτουργίας το σύστημα αποχετεύσεων καθώς θα πρέπει να γίνει επέκταση του υφιστάμενου δικτύου σε οδό Ελαιώνων όπου υπάρχει σε λειτουργία δίκτυο. Στην περιοχή «Τρίκκης», λόγω μη τοποθέτησης αντλιών το κατασκευασμένο δίκτυο δεν είναι σε λειτουργία. Δεν έχουν κατασκευαστεί οι ιδιωτικές υπόνομοι σε όλα τα υποστατικά εντός των Προσφυγικών Συνοικισμών. Δεν έχει κατασκευαστεί κεντρικό αποχετευτικό σύστημα στη Βιοτεχνική Περιοχή Λακατάμιας. Εκκρεμούν οι ασφαλτοστρώσεις των δρόμων του Προσφυγικού Οικισμού Αγίου Μάμα.

32 ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΣΕΡΙΟΥ Αναμένεται η αποπεράτωση των αντλιοστασίων για σύνδεση της περιοχής.

33 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ---------------------- Σελίδα Σύνθεση και Αξιωματούχοι του Συμβουλίου 1 Έκθεση Συμβουλίου 2-6 Έκθεση Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007 ΜΑΡΤΙΟΣ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ---------------------- Σελίδα Σύνθεση και Αξιωματούχοι του Συμβουλίου 1 Έκθεση 2-6 Έκθεση Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας 7-8

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2006

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2006 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2006 ΜΑΡΤΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ---------------------- Σελίδα Σύνθεση και Αξιωματούχοι του Συμβουλίου 1-2 Έκθεση 3-7 Έκθεση Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Σύνθεση και Αξιωματούχοι του Συμβουλίου 1 Έκθεση Συμβουλίου 2-5 Έκθεση Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας 6 Κατάσταση Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ---------------------- Σελίδα Σύνθεση και Αξιωματούχοι του Συμβουλίου 1 Έκθεση Συμβουλίου 2-6 Έκθεση Γενικού Ελεγκτή της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ---------------------- Σελίδα Σύνθεση και Αξιωματούχοι του Συμβουλίου 1 Έκθεση Συμβουλίου 2-6 Έκθεση Γενικού Ελεγκτή της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005 ΜΑΡΤΙΟΣ 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ---------------------- Σελίδα Σύνθεση και Αξιωματούχοι του Συμβουλίου 1 Έκθεση 2-6 Έκθεση Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας 7

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Προβλεπόμενος Ισολογισμός 1 Προβλεπόμενος Λογαριασμός Αποτελεσμάτων 2 Προβλεπόμενη Ταμειακή Ροή 3 Σημειώσεις στον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΠΡΟΕ ΡΟΣ: Ελένη Μαύρου - ήµαρχος Λευκωσίας ΜΕΛΗ: Νίκος Νουρής - Εκπρόσωπος ήµου Λευκωσίας Ανδρέας Στυλιανού - Εκπρόσωπος ήµου Λευκωσίας Απόστολος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011 ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ---------------------- Σελίδα Σύνθεση και Αξιωµατούχοι του Συµβουλίου 3-4 Έκθεση Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΑΛΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΑΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΑΛΑ Κόστος Έργων που Κατασκευάστηκαν την περίοδο 2006-2016 Έργα που Προγραμματίζονται για την περίοδο 2017-2022 Δομή Αποχετευτικών Τελών

Διαβάστε περισσότερα

του βασικού νόμου. 3. Η παράγραφος (γ) του εδαφίου (1) του άρθρου 6 του βασικού νόμου Τροποποίηση αντικαθίσταται από την ακόλουθη νέα παράγραφο:

του βασικού νόμου. 3. Η παράγραφος (γ) του εδαφίου (1) του άρθρου 6 του βασικού νόμου Τροποποίηση αντικαθίσταται από την ακόλουθη νέα παράγραφο: Ε.Ε. Παρ. 1(1) 379 Ν. 123(I)/99 Αρ. 3358, 22.10.99 Ο περί Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων (Σύσταση, Σκοποί, Λειτουργία, Δομή, Αρμοδιότητες και Αλλα Συναφή Θέματα) (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 1999 εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

Καταβολή χρημάτων στα σχολεία που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα «Τηγανοκίνηση» για τη σχολική χρονιά ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Καταβολή χρημάτων στα σχολεία που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα «Τηγανοκίνηση» για τη σχολική χρονιά ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Καταβολή χρημάτων στα σχολεία που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα «Τηγανοκίνηση» για τη σχολική χρονιά 2015-2016 ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΗΓΑΝΕΛΑΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ A ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 17/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2479 της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 17 Κανονισμοί, οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

11. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Σ.)

11. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Σ.) 11. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Σ.) Η ίδρυση της επιχείρησης έγινε με το Π.Δ 14/31-1-97(ΦΕΚ Αριθ. Φύλλου 13/14-2-97). Με την τροποποίηση συστατικής πράξης ΦΕΚ.2725/18-11-2011 επεκτάθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο Χώρων Διάθεσης η Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων Λευκωσίας

Συμβούλιο Χώρων Διάθεσης η Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων Λευκωσίας Συμβούλιο Χώρων Διάθεσης η Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων Λευκωσίας Ιστορική Αναδρομή Από την 1 η Σεπτεμβρίου 2018 οι Δήμοι και Κοινότητες της Επαρχίας Λευκωσίας κλήθηκαν να υλοποιήσουν την απόφαση της

Διαβάστε περισσότερα

Workshop on Safe Drinking Water and Sanitation in Cyprus. Λευκωσία, 19 Οκτωβρίου 2011

Workshop on Safe Drinking Water and Sanitation in Cyprus. Λευκωσία, 19 Οκτωβρίου 2011 Workshop on Safe Drinking Water and Sanitation in Cyprus Λευκωσία, 19 Οκτωβρίου 2011 ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Εθνικό Πρόγραμμα Εφαρμογής Οδηγία 91/271/ΕΟΚ για την επεξεργασία των Αστικών Λυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑΧ 2011

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑΧ 2011 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑΧ 2011 1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΕ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΑΛΙΔΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΙΩΝ Η μελέτη είχε εκπονηθεί από την Τ.Υ. της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΥΧΟΣ 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΩΝΙΑΣ ΝΗΣΟΥ ΘΗΡΑΣ»

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΥΧΟΣ 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΩΝΙΑΣ ΝΗΣΟΥ ΘΗΡΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (ΔΕΥΑΘ) ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΩΝΙΑΣ ΝΗΣΟΥ ΘΗΡΑΣ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 74.145,37

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ Ιάκωβος Παπαϊακώβου Γενικός Διευθυντής 22 Μαρτίου 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

975 Κ.Δ.Π. 294/89 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ

975 Κ.Δ.Π. 294/89 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. HI (I) Αρ. 2459, 24.11.89 975 Κ.Δ.Π. 294/89 Αριθμός 294 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Σωτήρας και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 περί Χωρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Η απόκτηση ιδιόκτητης κατοικίας αποτελεί στόχο και επιδίωξη κάθε κυπριακής οικογένειας. Το κράτος στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, οφείλει να ενισχύσει την επίτευξη του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Σχολική χρονιά 2015-16

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Σχολική χρονιά 2015-16 ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Σχολική χρονιά 2015-16 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΟΛΗ Α/Α ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 1 Άγιος Ανδρέας (ΚΑ) Νικολέτα Αυγουστή 2 Άγιος Ανδρέας (ΚΒ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΔΑ: ΒΕΤ4ΟΡ0Χ-Ζ2Υ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ Δ.Ε.Υ.Α.Κ. 924/22.2.2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και του ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ για την Πράξη «ΥΠΟΔΟΧΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ.Δ.Π. 405/2014 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 4816 Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 1975 Αριθμός 405 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: infotpe@cyearn.pi.ac.cy

e-mail: infotpe@cyearn.pi.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ Αρ. Φακ.: ΠΙ 13.25.08.18 Αρ. Τηλ.: 22 402346 Αρ. Φαξ: 22 402398 e-mail: infotpe@cyearn.pi.ac.cy 12 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 7.7.03 Αρ. Τηλ.: 22800901 Αρ. Φαξ.: 22305126 E-mail: dde-eparhiako-lef@schools.ac.cy ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

11. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΥΡΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Σ)

11. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΥΡΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Σ) 11. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΥΡΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Σ) ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΕΤΟΥΣ 2016 Η ίδρυση της επιχείρησης έγινε με το Π.Δ 14/31-1-97(ΦΕΚ Αριθ. Φύλλου 13/14-2-97). Με την τροποποίηση συστατικής πράξης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 1201 RAJI. 242/95 Αρ. 3000,15.9.95 Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ E/ONE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Δ.Ε ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ E/ONE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Δ.Ε ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ E/ONE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Δ.Ε ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΥ Στοιχεία ενδιαφερόμενου: Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος ή Κοιν. Ονομα Εκκλησίας Τηλέφωνο. Αγία Βαρβάρα Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Αγία Ειρήνη (Κανναβιών) Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης

Δήμος ή Κοιν. Ονομα Εκκλησίας Τηλέφωνο. Αγία Βαρβάρα Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Αγία Ειρήνη (Κανναβιών) Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης 1 Δήμος ή Κοιν. Ονομα Εκκλησίας Τηλέφωνο Αγία Βαρβάρα Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας 22542195 Αγία Ειρήνη (Κανναβιών) Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης 22923295 Αγία Μαρίνα (Ξυλιάτου) Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης 22953390

Διαβάστε περισσότερα

2001 Μ1 Άγιος Δομέτιος Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου / Λευκωσία 20

2001 Μ1 Άγιος Δομέτιος Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου / Λευκωσία 20 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΥΠΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΦΑΞ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ANTI VIRUS 2001 Μ1 Άγιος Δομέτιος

Διαβάστε περισσότερα

Υγειονομικές Υπηρεσίες Επαρχιακό Γραφείο Λευκωσίας Ιανουάριος Σταύρος Πικρίδης Ανώτερος Υγειονομικός Επιθεωρητής Υπεύθυνος Επαρχίας Λευκωσίας

Υγειονομικές Υπηρεσίες Επαρχιακό Γραφείο Λευκωσίας Ιανουάριος Σταύρος Πικρίδης Ανώτερος Υγειονομικός Επιθεωρητής Υπεύθυνος Επαρχίας Λευκωσίας Υγειονομικές Υπηρεσίες Επαρχιακό Γραφείο Λευκωσίας Ιανουάριος 2017 Σταύρος Πικρίδης Ανώτερος Υγειονομικός Επιθεωρητής Υπεύθυνος Επαρχίας Λευκωσίας ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Διευθυντής Φαρμακευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ. Βασικό τέλος= 275, άνω m2 = 1,00 /m 2. Βασικό τέλος= 290,00

ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ. Βασικό τέλος= 275, άνω m2 = 1,00 /m 2. Βασικό τέλος= 290,00 ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Τέλη σύνδεσης με δίκτυο ύδρευσης Βασικό τέλος= 275,00 0- άνω m2 = 1,00 /m 2 Τέλη σύνδεσης με δίκτυο αποχέτευσης Βασικό τέλος= 290,00

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, Κ.Δ.Π. 217/92. Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, Κ.Δ.Π. 217/92. Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, 7.8.92 651 Κ.Δ.Π. 217/92 Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Αμαθούντας της Επαρχίας Λεμεσού, ασκώντας

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3022,

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3022, E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3022, 8.12.95 Αριθμός 297 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΝΟΜΟΙ (ΝΟΜΟΙ 69 ΤΟΥ 1991 ΚΑΙ 76(1) ΤΟΥ 1992) Διάταγμα με βάση τα άρθρα 12 και 21 Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Λευκωσία 30 Αυγούστου Θέµα: Έγκριση των αποτελεσµάτων του 1 ου εξαµήνου του 2007 από το.σ. της εταιρείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Λευκωσία 30 Αυγούστου Θέµα: Έγκριση των αποτελεσµάτων του 1 ου εξαµήνου του 2007 από το.σ. της εταιρείας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Λευκωσία 30 Αυγούστου 2007 Θέµα: Έγκριση των αποτελεσµάτων του 1 ου εξαµήνου του 2007 από το.σ. της εταιρείας Θα θέλαµε να πληροφορήσουµε το επενδυτικό κοινό ότι το ιοικητικό Συµβούλιο της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύπ "Αρ της 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ 1980 ΛΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. Κανονιστικοί Διοικητικοί Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύπ Αρ της 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ 1980 ΛΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. Κανονιστικοί Διοικητικοί Πράξεις Κ.Δ.Π. 133/80 'Αριθμός 188 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύπ "Αρ. 1619 της 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ 1980 ΛΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ \izr\jz. Ι Κανονιστικοί Διοικητικοί Πράξεις Οι περί Ρυθμίσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 159/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 4872 Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 1039 Αριθμός 159 Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Τουριστική

Διαβάστε περισσότερα

X ΕΡΓΟ ΓΕΦΥΡΑ ΝΑΙ ΟΧΙ X

X ΕΡΓΟ ΓΕΦΥΡΑ ΝΑΙ ΟΧΙ X ΤΜΗΜΑ Α : ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΑΞΗΣ : ΚΩΔ ΠΡΑΞΗΣ (ΟΠΣ) 3903 2: ΚΩΔ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 209 3: ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ : ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ-ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ. Κανονισμοί σύμφωνα με το άρθρο 32

Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ. Κανονισμοί σύμφωνα με το άρθρο 32 412 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 128/2014 Αρ. 4764, 28.2.2014 Αριθμός 128 Οι περί Τιμολόγησης και Μηχανισμών Ανάκτησης Κόστους των Υπηρεσιών Ύδατος Κανονισμοί του 2014, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

2001 Μ1 Άγιος Δομέτιος Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου 1101 Λευκωσία 20

2001 Μ1 Άγιος Δομέτιος Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου 1101 Λευκωσία 20 ΟΝΟΜΑ 2001 Μ1 Άγιος Δομέτιος Γυμνάσιο gym.dom.nic@cytanet.com.cy Αγίου Δομετίου 1101 Λευκωσία 20 2002 Μ2 Ανθούπολη Γυμνάσιο gym.ant.nic@cytanet.com.cy Ανθούπολης 1103 Λευκωσία 25 2003 Μ3 Γέρι Γυμνάσιο

Διαβάστε περισσότερα

20η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

20η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΟΝΟΜΑ SCHOOL NAME 101 ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (ΚΑ) ΛΕΥΚΩΣΙΑ 102 ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (ΚΒ) ΛΕΥΚΩΣΙΑ 103 ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝ ΡΕΑ (ΚΑ) ΛΕΥΚΩΣΙΑ 104 ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝ ΡΕΑ (ΚΒ) ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Ζ» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.127/1/5262/Σ.1550 Γραμματέας. 12 Δεκ. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2005 ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟ - ΠΟΙΗΘΕΝΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Ζ» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.127/1/5262/Σ.1550 Γραμματέας. 12 Δεκ. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2005 ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟ - ΠΟΙΗΘΕΝΤΑ Page 1 of 9 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Ζ» ΣΤΗ ΔΓΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2005 ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΞΟΔΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟ ΓΙΣΘΕΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟ - ΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΕΛΑΤΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗ -

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόγραμμα συλλογής Χαρτιού από τα σχολεία

Θέμα: Πρόγραμμα συλλογής Χαρτιού από τα σχολεία ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 2.10.05 Αρ. Τηλ.: 22 402303 Αρ. Φαξ: 22 480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 18 Δεκεμβρίου 2008 Διευθυντές

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4079, 31/3/2006

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4079, 31/3/2006 Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.079, //00 7(I)/00 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ) ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Επεξηγηµατική κατάσταση 1-2 Μη ελεγµένη ενοποιηµένη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΗΡΩ ΓΚΑΝΤΑ ΕΛΣΑ ΜΕΜΜΟΥ

ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΗΡΩ ΓΚΑΝΤΑ ΕΛΣΑ ΜΕΜΜΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΗΡΩ ΓΚΑΝΤΑ ΕΛΣΑ ΜΕΜΜΟΥ Μέχρι πριν από 100 χρόνια ή και µέχρι πριν από λίγα χρόνια, σε ορισµένες περιοχές το πόσιµο νερό προερχόταν από πηγάδια και πηγές. Σήµερα,

Διαβάστε περισσότερα

Ν. 22(IΙ)/2015. Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4281,

Ν. 22(IΙ)/2015. Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4281, 545 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4281, 8.4.2015 Ν. 22(IΙ)/2015 Ο περί Προϋπολογισμού του Ταμείου Δημόσιων Δανείων του 2015 Νόμος του 2015 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 2 Κατάσταση εσόδων και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΕΚ ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΔΕΚ ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 1 Κατάσταση εσόδων και εξόδων 2 Κατάσταση χρηματοοικονομικής θέσης 3

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Αριθμ. Απόφ. 192/2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ μόνο υπηρεσίες αποχέτευσης

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Αριθμ. Απόφ. 192/2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ μόνο υπηρεσίες αποχέτευσης ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 18/20-12-2012 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 192/2012 Θέμα:«Καταβολή δαπανών που έχουν σχέση με

Διαβάστε περισσότερα

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Διευθυντή Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία 26 Ιουλίου 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Tours (Holdings) Public Limited σε προγραμματισμένη

Διαβάστε περισσότερα

Προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τα πεπραγμένα της 4 ης εταιρικής χρήσεως 2014 (01 Ιανουαρίου 2014 31 Δεκεμβρίου 2014)

Προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τα πεπραγμένα της 4 ης εταιρικής χρήσεως 2014 (01 Ιανουαρίου 2014 31 Δεκεμβρίου 2014) ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο.Τ.Α.» ΑΡ. Μ.Α.Ε. 70516/ 70 / Β / 10 /55 Προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 1 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ενημέρωση όσον αφορά τα αποχετευτικά έργα, τα αποτελέσματα από την επιβολή των αποχετευτικών τελών 2017 σε τιμές 1/1/2013 και την νέα Δομή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Α/Α ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΓΟ 1 Α ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΙΤΙΟΥ 2 ΛΑΡΝΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΑΣΟΥΣ 3 ΑΧΝΑΣ 4 Β ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ 5 Β ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΣΙΟΥ TOMEΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: «ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ»

ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΣΙΟΥ TOMEΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: «ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ» ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΣΙΟΥ TOMEΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: «ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ»

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. Δ1 Α Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου Δημοτικό Αγίου Αθανασίου / Λεμεσός 1 1

ΝΕΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. Δ1 Α Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου Δημοτικό Αγίου Αθανασίου / Λεμεσός 1 1 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΥΠΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / ΦΑΞ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ / ΑΙΘΟΥΣΕΣ / ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΟΠΩΝ / ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΝΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΤΔ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΤΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Τόκοι εισπρακτέοι 364.350 Τόκοι πληρωτέοι (160.877) Καθαρά έσοδα από τόκους 203.473 Έσοδα από δικαιώματα και προμήθειες 16.244

Διαβάστε περισσότερα

Π Ω Λ Η Σ Η Μ Ι Κ Ρ Ω Ν Τ Ε Μ Α Χ Ι Ω Ν Γ Η Σ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ Α Ρ. Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ Π 3 / 10/

Π Ω Λ Η Σ Η Μ Ι Κ Ρ Ω Ν Τ Ε Μ Α Χ Ι Ω Ν Γ Η Σ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ Α Ρ. Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ Π 3 / 10/ 1 Π Ω Λ Η Σ Η Μ Ι Κ Ρ Ω Ν Τ Ε Μ Α Χ Ι Ω Ν Γ Η Σ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ Α Ρ. Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ Π 3 / 10/ 2 0 1 6 Ο Κυπριακός Οργανισμός Αναπτύξεως Γης δέχεται προσφορές για πώληση των πιο

Διαβάστε περισσότερα

SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD

SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενδιάμεση έκθεση διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟYΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟYΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟYΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Εισήγηση : Μάινας Νικόλαος Μηχανολόγος Μηχανικός Γενικός Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 366/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3205 της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 366 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Το πρόγραμμα των Νέων Δημοσιογράφων για το Περιβάλλον (YRE) έχει σαν σκοπό: α) Να θέσει σε δράση και να ευαισθητοποιήσει τις ομάδες των μαθητών των Ν.Δ, να διερευνήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 10/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, ώρα 18:00 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 10/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 10/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 10/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τα πεπραγμένα της 3 ης εταιρικής χρήσεως 2013 (01 Ιανουαρίου 2013 31 Δεκεμβρίου 2013)

Προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τα πεπραγμένα της 3 ης εταιρικής χρήσεως 2013 (01 Ιανουαρίου 2013 31 Δεκεμβρίου 2013) ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο.Τ.Α.» ΑΡ. Μ.Α.Ε. 70516/ 70 / Β / 10 /55 Προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Κωδικός Πρόσκλησης : Φορέας Υποβολής Πρότασης : ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ Τίτλος Προτεινόμενης Πράξης : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Α. Η ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Ημερομηνία: 28 Ιανουαρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:15 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (από το θέμα 1.10) κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 1 Αμμόχωστος Αυγόρου Β 2 Αμμόχωστος Δερύνεια Γ 3 Αμμόχωστος Παραλίμνι Β 4 Αμμόχωστος Σωτήρα Γ

A/A ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 1 Αμμόχωστος Αυγόρου Β 2 Αμμόχωστος Δερύνεια Γ 3 Αμμόχωστος Παραλίμνι Β 4 Αμμόχωστος Σωτήρα Γ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ A/A ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 1 Λευκωσία Ύπ. Αγίου Νεοφύτου Λακατάμειας 2 Λεμεσός Λεμεσού ΚΗ' 3 Λεμεσός Ύπ. Αγίου Αθανασίου 4 Πάφος Πάφος Θ' - Πετρίδειο 5 Πάφος Πάφος Ι' A/A ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 587/2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3738 της 18ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 587 Οι περί Οδών και Οικοδομών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ω.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ω. Δ.Ε.Υ.Α.Ω. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΛ. ΔΗΜ. ΛΙΓΔΑ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΤΚ-57018 Α.Φ.Μ. 997652781 Δ.Ο.Υ. Α ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. 23940-33171 ΦΑΞ 23940-33008 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 12-2012 ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 96 1. Αξιοποίηση της Παραλίας (Ακτή Ολυμπίων) 4.954.944 3.239.322 199.036 1.708.601 1.708.601 Από νέα χρηματοδότηση - Επέκταση υφιστάμενου 2. Χώρος Επίχωσης Κατασκευή προβλήτας κατά μήκος της επίχωσης

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΥΙΑ. Χριστιάνα Γεωργίου Γ'1 - Δημοτικό Σχολείο Ανάγυιας Πηγή Κοινοτικό Συμβούλιο Ανάγυιας

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΥΙΑ. Χριστιάνα Γεωργίου Γ'1 - Δημοτικό Σχολείο Ανάγυιας Πηγή Κοινοτικό Συμβούλιο Ανάγυιας Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΥΙΑ Χριστιάνα Γεωργίου Γ'1 - Δημοτικό Σχολείο Ανάγυιας 2015-2016 1 Πηγή Κοινοτικό Συμβούλιο Ανάγυιας Γεωγραφική Θέση και Ονομασία Η κοινότητα βρίσκεται σε πεδινή περιοχή και περιβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ

ΦΙΛΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ 26 Φεβρουαρίου 2010 Προς Γενικό Διευθυντή Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, Λευκωσία Αξιότιμε Κύριε, Εσωκλείουμε Ανακοίνωση της Εταιρείας μας. Με εκτίμηση, Μακάριος Χαραλαμπίδης Γενικός Διευθυντής / Εκτελεστικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ. (Άρθρο 4)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ. (Άρθρο 4) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (Άρθρο ) Ο ΠΕΡΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ) Δ Η Λ Ω Σ Η Π Ε Ρ Ι Ο Υ Σ Ι Α Κ Ω Ν Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Ω Ν ΜΕΡΟΣ Α ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΧΑ0-ΕΑ3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΔΑ: 4ΑΧΑ0-ΕΑ3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΔΑ: 4ΑΧΑ0-ΕΑ3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" 2007-2013 Ταχ. Δ/νση : Αεροπόρου Παπαναστασίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2006

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2006 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Σημειώσεις '000 '000 Έσοδα Τόκων 2 107.714 81.410 Έξοδα Τόκων 3 71.942 58.264 Καθαρά Έσοδα Τόκων 35.772 23.146

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ω.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ω. Δ.Ε.Υ.Α.Ω. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΛ. ΔΗΜ. ΛΙΓΔΑ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΤΚ-57018 Α.Φ.Μ. 997652781 Δ.Ο.Υ. Α ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. 23940-33171 ΦΑΞ 23940-33008 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 12-2012 ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ 2016

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ 2016 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ 2016 Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Αξία Κτήσεως Χρήσεως 2016 Αποσβέσεις Αναπόσβεστη αξία Αξία Κτήσεως Αποσβέσεις Αναπόσβεστη αξία 1. Έξοδα Ιδρύσεως & Πρώτης Εγκ/σεως

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4088, 21/7/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4088, 21/7/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Για σκοπούς συμμόρφωσης με τις διατάξεις της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο- Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.: L 176,

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4000, 3/6/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΔΙΑΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4000, 3/6/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΔΙΑΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΔΙΑΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΝΟΜΟ --------------------- Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 224. 3 του 1960 78

Διαβάστε περισσότερα

X ΕΡΓΟ ΓΕΦΥΡΑ ΝΑΙ ΟΧΙ X

X ΕΡΓΟ ΓΕΦΥΡΑ ΝΑΙ ΟΧΙ X ΤΜΗΜΑ Α : ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΑΞΗΣ : ΚΩΔ ΠΡΑΞΗΣ (ΟΠΣ) 30334 2: ΚΩΔ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 209 3: ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ 4: ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ - ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ ΔΔ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΣΟΥΡΙΔΗ 2016

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΣΟΥΡΙΔΗ 2016 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΣΟΥΡΙΔΗ 2016 Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Αξία Κτήσεως 1. Έξοδα Ιδρύσεως & Πρώτης Εγκ/σεως 2. Συναλλαγματικές διαφορές δανείων για κτήσεις πάγιων στοιχείων 3. Τόκοι Δανείων κατασκευαστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (Άρθρο 4)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (Άρθρο 4) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (Άρθρο ) Ο ΠΕΡΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ) ΝΟΜΟΣ Δ Η Λ Ω Σ Η Π Ε Ρ Ι Ο Υ Σ Ι Α Κ Ω Ν Σ Τ Ο

Διαβάστε περισσότερα

Τα επιµέρους τµήµατα ενός επενδυτικού σχεδίου

Τα επιµέρους τµήµατα ενός επενδυτικού σχεδίου ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙI Διδάσκων: Δρ. Κ. Αραβώσης Τα επιµέρους τµήµατα ενός επενδυτικού

Διαβάστε περισσότερα

περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί 1963 μέχρι π 1967

περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί 1963 μέχρι π 1967 E.E. Παρ. Ill (I) 495 Κ.Δ.Π. 109/84 Αρ. 1950, 19.4.84 Αριθμός 109 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 46 ΤΟΥ 1961, 58 ΤΟΥ 1962, 4 ΤΟΥ 1966, 31 ΤΟΥ 1969, 7, 49 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1979,

Διαβάστε περισσότερα

X ΕΡΓΟ ΓΕΦΥΡΑ ΝΑΙ ΟΧΙ X

X ΕΡΓΟ ΓΕΦΥΡΑ ΝΑΙ ΟΧΙ X ΤΜΗΜΑ Α : ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΑΞΗΣ : ΚΩΔ ΠΡΑΞΗΣ (ΟΠΣ) 34062 2: ΚΩΔ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 209 3: ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ 4: ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΔ ΚΥΜΙΝΩΝ- ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002 Ο περί Υδατοκαλλιέργειας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2002 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 189(Ι) του 2002 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95 E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007,13.10.95 1231 Κ.Δ.Π. 254/95 Αριθμός 254 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3370 της 3ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1999 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3370 της 3ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1999 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 143(Ι)/99 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3370 της 3ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1999 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ο περί Αναπτύξεως Ηλεκτρισμού (Τροποποιητικός) Νόμος του 1999 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Οδικός φωτισμός στην Κύπρο Πιλοτικό έργο αύξησης ενεργειακής αποδοτικότητας

Οδικός φωτισμός στην Κύπρο Πιλοτικό έργο αύξησης ενεργειακής αποδοτικότητας Οδικός φωτισμός στην Κύπρο Πιλοτικό έργο αύξησης ενεργειακής αποδοτικότητας Δρ. Βενιζέλος Ευθυμίου Εκτελεστικός Διευθυντής Δικτύων Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου Σάββας Βλάχος Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΔΑ: ΒΙΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" 2007-2013 Ταχ. Δ/νση : Αεροπόρου Παπαναστασίου 34 Αθήνα Ταχ.Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙ Η ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙ Η ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙ Η ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Συνοπτικός λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4440, (Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2002 ΚΑΙ 2014

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4440, (Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2002 ΚΑΙ 2014 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4440, 11.4.2014 Ν. 47(Ι)/2014 47(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2002 ΚΑΙ 2014 Συνοπτικός τίτλος. 240(Ι) του 2002 37(Ι) του 2014. Η Βουλή των

Διαβάστε περισσότερα

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161,

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, 4.7.97 2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97 Αριθμός 190 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων

Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων Ενότητα #2: Ισολογισμός Πέτρος Καλαντώνης Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Άδειες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚ0 ΠΛΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Νεόφυτος Νεοφύτου

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚ0 ΠΛΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Νεόφυτος Νεοφύτου ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚ0 ΠΛΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Νεόφυτος Νεοφύτου ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ Φόρος Εισοδήματος ΕΚΠΙΠΤΟΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Τον κ. Πρόεδρο του. Δημοτικού Συμβουλίου. Ενταύθα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Τον κ. Πρόεδρο του. Δημοτικού Συμβουλίου. Ενταύθα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 12.04.2011 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ.Πρωτ.: 30957/ΓΠ8601 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Προς Τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ενταύθα ΘΕΜΑ: «Συγχώνευση των υφιστάμενων ΔΕΥΑ του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ.'2076 της 13ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1985 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ.'2076 της 13ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1985 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 232/85 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ.'2076 της 13ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1985 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 232 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα