Ψηφιακός δέκτης Υψηλής ευκρίνειας MPF3473HU

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ψηφιακός δέκτης Υψηλής ευκρίνειας MPF3473HU"

Transcript

1 Ψηφιακός δέκτης Υψηλής ευκρίνειας MPF3473HU ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

2 Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας 1) Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. 2) Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες. 3) Λάβετε υπόψη όλες τις προειδοποιήσεις. 4) Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες 5) Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή κοντά σε νερό. 6) Καθαρίζετε τη συσκευή μόνο με στεγνό πανί. 7) Μην τοποθετείτε τη συσκευή κοντά σε πηγές θερμότητας όπως σώματα καλοριφέρ, θερμοσυσσωρευτές, σόμπες ή άλλες συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των ενισχυτών) που παράγουν θερμότητα. 8) Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν μόνο με τον τύπο πηγής ρεύματος που υποδεικνύεται στην ετικέτα. Εάν δεν είστε βέβαιοι για τον τύπο του ρεύματος που είναι συνδεδεμένο στο σπίτι σας, συμβουλευτείτε τον πάροχο σας. Αποσυνδέστε τη μονάδα από την πρίζα πριν από οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή εγκατάστασης. 9) Προστατέψτε το καλώδιο ρεύματος από φθορά και καταπόνηση. 10) Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά εξαρτήματα/αξεσουάρ που ορίζει ο κατασκευαστής. 11) Αποσυνδέστε τη συσκευή από την πρίζα κατά τη διάρκεια καταιγίδων με αστραπές ή όταν δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. 12) Απευθυνθείτε για όλες τις εργασίες σέρβις στα εξουσιοδοτημένα επισκευαστικά κέντρα. Είναι απαραίτητη η επισκευή της συσκευής όταν έχει υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, συμπεριλαμβανομένων των ζημιών στο καλώδιο ή το φις, εάν η μονάδα έχει εκτεθεί σε υγρά ή υγρασία, έχει πέσει κάτω ή δεν λειτουργεί σωστά. 13) Μην παρεμποδίζετε τη ροή του αέρα μέσα στη συσκευή φράζοντας τα ανοίγματα εξαερισμού. 14) Θα πρέπει να δίνεται προσοχή στις περιβαλλοντικές πτυχές της απόρριψης των μπαταριών. 15) Χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε ήπιες κλιματολογικές συνθήκες. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πυρκαγιάς και ηλεκτροπληξίας μην εκθέτετε τη συσκευή στη βροχή ή σε υγρασία. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Οι μπαταρίες δεν πρέπει να εκτίθενται σε υπερβολική θερμότητα, όπως στον ήλιο, σε φωτιά κ.λπ.

3 Το σύμβολο αυτό υποδεικνύει ότι υπάρχουν μέσα στη συσκευή επικίνδυνες τάσεις που αποτελούν κίνδυνο ηλεκτροπληξίας. Αυτό το σύμβολο υποδεικνύει ότι υπάρχουν σημαντικές οδηγίες λειτουργίας και συντήρησης στις οδηγίες της συσκευής Αυτό το σύμβολο υποδεικνύει ότι η συσκευή διαθέτει διπλή μόνωση μεταξύ του επικίνδυνου ρεύματος και των τμημάτων στα οποία έχει πρόσβαση ο χρήστης. Όταν κάνετε συντήρηση, να χρησιμοποιείται μόνο πανομοιότυπα ανταλλακτικά. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Μ.Π Π.Δ. 117/2004 Το προϊόν που αγοράσατε έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με υλικά υψηλών προδιαγραφών και εξαρτήματα που μπορούν να ανακυκλωθούν και να ξαναχρησιμοποιηθούν. Το σύμβολο υποδεικνύει ότι οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, στο τέλος της ζωής τους, θα πρέπει να μεταφέρονται σε ειδικούς χώρους απορριμμάτων, ξεχωριστά από τα σκουπίδια του σπιτιού σας. Παρακαλούμε, ρωτήστε τον τοπικό σας δήμο για τον χώρο απόρριψης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών ή για τοποθεσία απόρριψης συσκευών προς ανακύκλωση. Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχουν σημεία συγκέντρωσης χρησιμοποιημένων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Παρακαλούμε, βοηθήστε μας να προστατέψουμε το περιβάλλον που ζούμε! ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Με την παρούσα, η Καλλιόπη Καρύδα & ΣΙΑ Ε.Ε., δηλώνει ότι η παρούσα συσκευή συμμορφώνεται προς τις ουσιώδεις απαιτήσεις και τις λοιπές διατάξεις των παρακάτω οδηγιών: RED Directive 14/53/EU ErP Directive 09/125/EC RoHS Directive 11/65/EU CE-marking Directive 93/68/EEC Αντίγραφο της Δήλωσης Συμμόρφωσης υπάρχει στο

4 1. Στοιχεία ελέγχου Πρόσοψη Θύρα USB Πίσω όψη Είσοδος κεραίας ANT IN Θύρα HDMI / HD-OUT Θύρα SCART Είσοδος DC IN

5 2.Εκμάθηση τηλεχειριστηρίου. Γρήγορη εγκατάσταση. 1. STANDBY: λειτουργία αναμονής 2. USB: είσοδος στη λειτουργία USB 3. SUB: εμφάνιση υποτίτλων 4. TTX: λειτουργία TELETEXT 6. REV: κίνηση προς τα πίσω 7. FWD: κίνηση προς τα μπροστά 8. PREV: μετακίνηση στο προηγούμενο 9. NEXT: μετακίνηση στο επόμενο 10. Αναπαραγωγή/Παύση 11. Διακοπή: έξοδος από το βίντεο 12. Προηγούμενο μενού 13. AUDIO: επιλέξτε γλώσσα ήχου ή λειτουργία ήχου 14. EPG: ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος 15. INFO: δείχνει τις πληροφορίες του προγράμματος 16. Κουμπιά πλοήγησης: ΠΑΝΩ 17. Κουμπιά πλοήγησης: ΑΡΙΣΤΕΡΑ 18. Κουμπιά πλοήγησης: ΔΕΞΙΑ 19. Κουμπιά πλοήγησης: ΚΑΤΩ 20. OK 21. MENU: εισαγωγή στο κύριο μενού 22. EXIT: έξοδος από το τρέχον μενού 23. V+: αύξηση έντασης ήχου 24. V-: μείωση έντασης ήχου 25. MUTE: σίγαση ή επαναφορά ήχου 26. Μετάβαση στο επόμενο κανάλι 27. Μετάβαση στο προηγούμενο κανάλι 28. REC: εγγραφή 29. Αριθμός (0~9): Επιλέξτε ένα κανάλι ή ρύθμιση 30. FAV: εισαγωγή στη λίστα αγαπημένων 31. TV/RADIO: εναλλαγή μεταξύ προγραμματων TV/Ράδιο Το τηλεχειριστήριο του αποκωδικοποιητή διαθέτει 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα για έλεγχο της τηλεόρασης σας: λειτουργία, ένταση+, ένταση-, TV/AV. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο SET για 3 δευτερόλεπτα, η ενδεικτική λυχνία LED του τηλεχειριστηρίου θα ανάψει σε κόκκινο χρώμα αναβοσβήνοντας. Όταν το φως σταματήσει να αναβοσβήνει και σταθεροποιηθεί, τοποθετήστε το τηλεχειριστήριο της συσκευής και το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης αντικριστά σε απόσταση 3-5cm -Πιέστε και απελευθερώστε το πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου της συσκευήςτο οποίο θέλετε να προγραμματίσετε. -Πιέστε το πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης που θέλετε να αντιγράψετε, η λυχνία LED θα αναβοσβήσει 2 φορές και θα σταθεροποιηθεί, απελευθερώστε το πλήκτρο. -Όταν η λειτουργία εκμάθησης ολοκληρωθεί, πιέστε το πλήκτρο EXIT, η ενδεικτική λυχνία θα σβήσει.

6 Εγκατάσταση μπαταριών 1. Ανοίξτε το κάλυμμα των μπαταριών. 2. Εισάγετε 2 μπαταρίες μεγέθους AAA στο εσωτερικό της θήκης. Βεβαιωθείτε ότι οι πόλοι των μπαταριών ταιριάζουν με τις ενδείξεις στο εσωτερικό της θήκης. 3. Κλείστε το κάλυμμα των μπαταριών. Σημειώσεις: Μην μπερδεύετε και μην τοποθετείτε μεταχειρισμένες μπαταρίες. Αφαιρέστε τις μπαταρίες αν το τηλεχειριστήριο δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη χρονική περίοδο. Μην τοποθετείτε το τηλεχειριστήριο κάτω από το φως του ήλιου ή κοντά σε πηγές θερμότητας Χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο σε απόσταση όχι μεγαλύτερης των 8 μέτρων από τον αισθητήρα του τηλεχειριστηρίου της συσκευής. Σύνδεση στην τηλεόραση Για τη βασική σύνδεση της συσκευής με την τηλεόραση σας, χρησιμοποιείστε τη σύνδεση SCART. Για την ανώτερη ποιότητα σύνδεσης χρησιμοποιήστε απευθείας σύνδεση HDMI, όπως παρακάτω.

7 Κύριο Μενού Γρήγορη εγκατάσταση Αν χρησιμοποιείτε το δέκτη για πρώτη φορά ή έχετε επαναφέρει το δέκτη στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, η οθόνη καλωσορίσματος θα εμφανισθεί στην οθόνη. Πιέστε ΟΚ για να ξεκινήσει η ανίχνευση καναλιών Περιοχή: Επιλέξτε τη χώρα σας. Γλώσσα: Επιλέξτε τη γλώσσα σας. Λειτουργία προβολής: Επιλέξτε την ανάλυση οθόνης. Η προεπιλογή είναι 1080i_ 25. Διαστάσεις εικόνας: Επιλέξτε τις διαστάσεις οθόνης. Η προεπιλογή είναι Auto. OK: πιέστε ΟΚ για να ξεκινήσει η ανίχνευση καναλιών αυτόματα. Εγκατάσταση Αυτόματη ανίχνευση καναλιών: Αυτόματη αναζήτηση και αποθήκευση διαθέσιμων καναλιών. Χειροκίνητη ανίχνευση καναλιών: Χειροκίνητη αναζήτηση για κανάλια. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση το κανάλι από το νούμερο ή τη συχνότητα του. Όταν επιλέξετε τις επιθυμητές παραμέτρους, πιέστε Αναζήτηση για να ξεκινήσει η αναζήτηση. LCN (Λογική σειρά καναλιών): Επιλέξτε αν θέλετε να ταξινομήσετε τα κανάλια σύμφωνα με τη λογική τους σειρά. Η προεπιλογή είναι OFF. Επεξεργασία καναλιού Λίστα καναλιών TV: Αυτό το μενού σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε λίστες καναλιών όπως κλειδώνοντας, διαγράφοντας, μεταπηδώντας, μετακινώντας κανάλια καθώς επίσης και δημιουργώντας λίστες αγαπημένων καναλιών. Αν θέλετε να κάνετε προεπισκόπηση του καναλιού, επιλέξτε το και πιέστε ΟΚ.

8 Αγαπημένα Επιλέξτε ένα κανάλι και πιέστε το πλήκτρο FAV στο τηλεχειριστήριο. Στη συνέχεια πιέστε ΟΚ. Μια λίστα αγαπημένων θα εμφανισθεί στην οθόνη. Επιλέξτε μία από τις λίστες και πιέστε ΟΚ. Στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο EXIT για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές. Το επιλεγμένο κανάλι θα αποθηκευτεί σε αυτή τη λίστα (είναι μαρκαρισμένο με ένα σύμβολο) Χρησιμοποιείστε τα πλήκτρα δεξί και αριστερό στο τηλεχειριστήριο για να μεταβείτε στις λίστες καναλιών. Για να διαγράψετε ένα κανάλι από τη λίστα αγαπημένων, επιλέξτε το κανάλι, πιέστε το πλήκτρο FAV και στη συνέχεια πιέστε ΟΚ. Η λίστα αγαπημένων καναλιών θα εμφανισθεί στην οθόνη. Πιέστε το πλήκτρο ΟΚ ξανά. Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε έξοδο από το μενού για να επιβεβαιωθούν οι αλλαγές. Το κανάλι θα διαγραφεί από τη λίστα αγαπημένων. Κλείδωμα Επιλέξτε ένα κανάλι και πιέστε το ΚΟΚΚΙΝΟ πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο. Έπειτα πιέστε ΟΚ και εισάγετε τον προεπιλεγμένο κωδικό Το κανάλι θα μαρκαριστεί με ένα σύμβολο. Πιέστε το πλήκτρο EXIT για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές. Το επιλεγμένο κανάλι θα κλειδωθεί. Αν θέλετε να το ξεκλειδώσετε, επιλέξτε το κανάλι, πιέστε το ΚΟΚΚΙΝΟ πλήκτρο και πιέστε ΟΚ για να εισάγετε τον κωδικό. Μεταπήδηση Επιλέξτε ένα κανάλι και πιέστε το ΠΡΑΣΙΝΟ πλήκτρο. Στη συνέχεια πιέστε ΟΚ. Το κανάλι θα μαρκαριστεί με ένα σύμβολο. Πιέστε το πλήκτρο EXIT για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές. Το επιλεγμένο κανάλι θα παραλείπεται όταν αλλάζετε κανάλια. Για να εμφανίζεται ξανά, επιλέξτε το κανάλι, πιέστε το ΠΡΑΣΙΝΟ πλήκτρο και επιβεβαιώστε πιέζοντας ΟΚ. Μετακίνηση Επιλέξτε ένα κανάλι και πιέστε το ΚΙΤΡΙΝΟ πλήκτρο. Στη συνέχεια πιέστε ΟΚ. Το κανάλι θα μαρκαριστεί με ένα σύμβολο. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα πάνω και κάτω στο τηλεχειριστήριο για να επιλέξετε τη νέα θέση του καναλιού και πιέστε ΟΚ. Το κανάλι θα μετακινηθεί στην επιλεγμένη θέση. Σημείωση! Αν θέλετε να μετακινήσετε κανάλια σε νέα θέση, η επιλογή LCN θα πρέπει να είναι

9 στη θέση OFF. Επεξεργασία Επιλέξτε ένα κανάλι και πιέστε το μπλε πλήκτρο. Οι παρακάτω επιλογές θα εμφανισθούν: Ταξινόμηση: Πιέστε το ΚΟΚΚΙΝΟ πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο. Τώρα μπορείτε να ταξινομήσετε τα κανάλια ως Όνομα(Α-Ω), Όνομα(Ω-Α), Ελεύθερο/Κωδικοποιημένο, Κλειδωμένο. Επεξεργασία: Πιέστε το ΠΡΑΣΙΝΟ πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο και στη συνέχεια πιέστε ΟΚ. Τώρα μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του καναλιού. Διαγραφή: Πιέστε το ΜΠΛΕ πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο και στη συνέχεια πιέστε ΟΚ. Το κανάλι θα μαρκαριστεί με ένα σύμβολο. Πιέστε το πλήκτρο EXIT για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές. Λίστα ραδιοφωνικών καναλιών: εισέλθετε στο μενού για να επεξεργαστείτε τη λίστα ραδιοφωνικών καναλιών. Διαγραφή όλων: Ανοίγει ένα παράθυρο προειδοποίησης. Αν επιλέξετε OK, όλα τα κανάλια θα διαγραφούν. Εργαλεία Πληροφορίες: εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο, τον αποκωδικοποιητή και την ημερομηνία λογισμικού. Εργοστασιακές ρυθμίσεις: Αν επιλέξετε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, οι λίστες καναλιών και όλες οι ρυθμίσεις θα διαγραφούν. Αναβάθμιση μέσω USB Ο αποκωδικοποιητής συνδέεται με την τηλεόραση, αλλά σε κατάσταση αναμονής. Αντιγράψτε την τελευταία έκδοση λογισμικού μέσα σε ένα USB στικάκι. Μην μετονομάσετε το φάκελο του λογισμικού και μην βάλετε το αρχείο μέσα σε φάκελο. Εισάγετε το USB στικάκι στη θύρα USB του αποκωδικοποιητή και πιέστε το πλήκτρο λειτουργίας αναμονής στο τηλεχειριστήριο. Θα εμφανισθεί το μήνυμα «USB δίσκος Α συνδέθηκε» στην οθόνη της τηλεόρασης. Εισέλθετε στο μενού Εργαλεία Αναβάθμιση μέσω USB και πιέστε ΟΚ. Σε αυτό το παράθυρο επιλέξτε λειτουργία αναβάθμισης «All Code». Στην επιλογή «Upgrade File» επιλέξτε την τελευταία έκδοση λογισμικού που αντιγράψατε στο USB στικάκι. Παρακάτω, υπάρχει η επιλογή Start. Πιέστε ΟΚ και η διαδικασία αναβάθμισης θα ξεκινήσει. Σε λίγα δευτερόλεπτα, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί και ο αποκωδικοποιητής θα ξεκινήσει αυτόματα. Μετά την αναβάθμιση, επιβεβαιώστε την ημερομηνία από το λογισμικό πιέζοντας: μενού Εργαλεία- Πληροφορίες. Σημείωση! Αν η διαδικασία αναβάθμισης δεν ξεκινήσει, χρησιμοποιείστε USB στικάκι σε

10 μορφή FAT32 Αυτόματη λειτουργία αναμονής Θέστε τι ώρα ο αποκωδικοποιητής αυτόματα θα περάσει θα λειτουργία αναμονής. (1 ώρα, 2 ώρες, 3 ώρες, 4 ώρες ή 5 ώρες). Η προτεινόμενη επιλογή είναι 3 ώρες. Ρυθμίσεις συστήματος Γλώσσα: Επιλέξτε τη γλώσσα του μενού, πρώτου και δεύτερου ήχου και TELETEXT Σύστημα TV Ανάλυση Βίντεο: Υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτό το μενού. Αν χρησιμοποιείτε HDMI σύνδεση, προτείνεται 1080i_ 25. Αν χρησιμοποιείτε SCART σύνδεση, προτείνεται 576i. Η επιλογή να γίνεται πάντα σε συνδυασμό με την ανάλυση της τηλεόρασης σας. Διαστάσεις εικόνας: διαθέσιμες επιλογές: Auto, 4:3PS, 4:3LB or 16:9. Η προεπιλογή είναι Auto. Ψηφιακή έξοδος ήχου: διαθέσιμες επιλογές BS Out ή LPCM Out, η προεπιλογή είναι LPCM Out. Ρυθμίσεις προβολής: Φωτεινότητα (προεπιλογή είναι 50), Αντίθεση (προεπιλογή είναι 50), Κορεσμός (προεπιλογή είναι 50), Απόχρωση (προεπιλογή είναι 50) και Οξύτητα (προεπιλογή είναι 50). Ρύθμιση τοπικής ώρας Περιοχή: Επιλέξτε τη χώρα. Χρήση GMT: επιλέξτε «μέσω περιοχής» αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε GMT και ορίστε την ώρα αυτόματα. Επιλέξτε «ορισμός από χρήστη» αν θέλετε να ορίσετε τη ζώνη ώρας χειροκίνητα ή επιλέξτε «OFF», αν θέλετε να ορίσετε την ημερομηνία και την ώρα χειροκίνητα. Η προεπιλογή είναι «μέσω περιοχής» GMT offset: Ορίστε τη ζώνη ώρας (μόνο αν η «χρήση GMT» είναι σε «ορισμός από χρήστη») Ημερομηνία: Ορίστε την ημερομηνία (μόνο αν η «χρήση GMT» είναι σε "OFF"). Ώρα: Ορίστε την ώρα (μόνο αν η «χρήση GMT» έιναι σε "OFF"). Ρύθμιση χρονοδιακόπτη Λειτουργία Χρονοδιακόπτη: ορίστε τη διάρκεια: μια φορά, καθημερινά ή όχι Ρύθμιση χρονοδιακόπτη: Όταν είναι σε λειτουργία PVR, ο αποκωδικοποιητής θα αλλάξει σε προκαθορισμένο κανάλι την προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα, και ξεκινάει την εγγραφή του προγράμματος. Όταν είναι σε προβολή καναλιού, ο αποκωδικοποιητής θα αλλάξει σε προκαθορισμένο κανάλι την προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα. Κανάλι αφύπνισης: ορίστε το κανάλι.

11 Ημερομηνία αφύπνισης: ορίστε την ημερομηνία. Ώρα αφύπνισης: ορίστε την ώρα εκκίνησης. Διάρκεια: ορίστε τη διάρκεια εμφάνισης ή εγγραφής του καναλιού. Σημείωση: Είναι επίσης πιθανό να ορίσετε τον χρονοδιακόπτη από το μενού EPG (βλέπε ενότητα EPG) Γονικό κλείδωμα Κλείδωμα μενού: όταν είναι ενεργοποιημένο, η πρόσβαση για τροποποίηση καναλιών και αναζήτηση στο μενού, θα προστατεύεται από έναν κωδικό. Προεπιλογή είναι OFF. Κλείδωμα Βαθμονόμησης: ορίστε την ηλικία. Νέος κωδικός: εισάγετε νέο κωδικό. Επιβεβαίωση κωδικού: επιβεβαιώστε τον νέο κωδικό. Σημείωση: προεπιλεγμένος κωδικός είναι το Υπάρχει επίσης ένας κύριος κωδικός PIN, σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό που ορίσατε. Ο κύριος κωδικός PIN είναι Ρύθμιση OSD Διάρκεια OSD: επιλέξτε τη διάρκεια εμφάνισης της μπάρας πληροφοριών, από 1 έως 10 δευτερόλεπτα. Η προεπιλογή είναι 5. Διαφάνεια OSD: ορίστε τη διαφάνεια OSD σε Όχι ή από 10% έως 40%. Η προεπιλογή είναι Off. Αγαπημένα Πιέστε ΟΚ σε μία ομάδα αγαπημένων, τώρα μπορείτε να μετονομάσετε τη λίστα αγαπημένων καναλιών. Άλλα Ισχύς κεραίας: ορίστε OK όταν έχετε μια ενεργή κεραία χωρίς ενίσχυση. Ορίστε OFF όταν έχετε παθητική κεραία ή ενεργή κεραία με ενίσχυση. Η προεπιλογή είναι OFF. Τύπος αναπαραγωγής καναλιού: Η προεπιλογή είναι Όλα. Βομβητής: Η προεπιλογή είναι OFF. Υπηρεσία AD: Η προεπιλογή είναι OFF. Χρήση AD σαν προεπιλογή: είναι ενεργοποιημένο όταν η υπηρεσία AD είναι ON. Αντιστάθμιση έντασης AD: είναι ενεργοποιημένο όταν η υπηρεσία AD είναι ON. Μετά την απενεργοποίηση: Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την επανεκκίνηση του αποκωδικοποιητή σε μία ξαφνική απενεργοποίηση. Η προεπιλογή είναι επανεκκίνηση στο τελευταίο κανάλι. MEDIA PLAYER PVR PVR Αλλαγή: πιέστε 1 στο τηλεχειριστήριο για εναλλαγή μεταξύ των PVR καρτελών: PVR, Μουσική, Εικόνα, Βίντεο. Ταξινόμηση: πιέστε 2 στο τηλεχειριστήριο για να ταξινομήσετε τα κανάλια βάση ονόματος, ώρας, μεγέθους και αγαπημένου. Η επιλογή ταξινόμηση είναι ενεργοποιημένη στη Μουσική και στο Βίντεο. Επανάληψη: πιέστε 3 στο τηλεχειριστήριο για να επιλέξετε τις επιλογές επανάληψης. Αυτή η

12 επιλογή είναι ενεργοποιημένη στη Μουσική και στο Βίντεο. Ρύθμιση: πιέστε 3 στο τηλεχειριστήριο, για να ορίσετε τις φωτογραφίες βάση χρόνου παρουσίαση διαφανειών και επαναλαμβανόμενη παρουσίαση διαφανειών. Αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη στην Εικόνα. Κοινή Θέαση: Πιέστε 4 στο τηλεχειριστήριο για να εμφανισθούν πολλαπλές φωτογραφίες μαζί στην τηλεόραση. Αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη στην Εικόνα. Λίστα αναπαραγωγής: Πιέστε το ΚΟΚΚΙΝΟ πλήκτρο στη τηλεχειριστήριο. Η εικόνα και το βίντεο θα τοποθετηθούνε σε μια λίστα αναπαραγωγής. Αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη στην Εικόνα και τη Μουσική. Αγαπημένα: πιέστε το πλήκτρο ΟΚ για να ορίσετε τα αγαπημένα αρχεία αναπαραγωγής. Αυτή η επιλογή ενεργοποιείται στην Εικόνα και στη Μουσική. Αγαπημένα όλα: Εμφανίζει όλη τη λίστα αγαπημένων πολυμέσων. Αυτή η επιλογή ενεργοποιείται στην Εικόνα και την Μουσική. Επεξεργασία: Πιέστε το ΜΠΛΕ πλήκτρο για να επεξεργαστείτε το όνομα του αρχείου. Σημείωση: Όταν παρακολουθείτε μέσω USB ένα βίντεο με υπότιτλους, είναι δυνατό να ορίσετε το χρώμα και μέγεθος των υποτίτλων, χρώμα φόντου και θέση. Πιέστε το ΠΡΑΣΙΝΟ πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο για να εμφανισθούν οι ρυθμίσεις υποτίτλων. Πληροφορίες αποθήκευσης PVR: Εμφάνιση πληροφοριών σχετικά με τη συσκευή USB. Ρύθμιση PVR Timeshift: Η προεπιλογή είναι OFF Υπερπήδηση: Διαθέσιμες επιλογές είναι: 30 δευτερόλεπτα, 1 λεπτό, 5 λεπτά, 10 λεπτά ή 30 λεπτά. Η προεπιλογή είναι 30 δευτερόλεπτα. Timeshift για εγγραφή: Όταν είναι ON, επιτρέπει την εγγραφή βίντεο Timeshift. Η προεπιλογή είναι ON και λειτουργεί μόνο όταν η επιλογή Timeshift είναι ON. Ασφαλής κατάργηση συσκευής USB: Επιλέξτε το συνδεδεμένο USB και πιέστε ΟΚ για την ασφαλή αφαίρεση του.

13 TIMESHIFT Η λειτουργία Timeshift επιτρέπει να σταματάτε και τα προχωράτε τηλεοπτικά προγράμματα μέσω του δίσκου USB που θα συνδέσετε στη θύρα USB της συσκευής. 1. Βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος USB είναι συνδεδεμένος με τη συσκευή. 2. Εισέλθετε στις ρυθμίσεις PVR και επιλέξτε λειτουργία Timeshift ON. 3. Πιέστε το πλήκτρο PAUSE στο τηλεχειριστήριο για παύση του προγράμματος. 4. Έλεγχος αναπαραγωγής με τα πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου:. Πιέστε το αριστερό και το δεξί βελάκι για να επιλέξετε τη θέση εκκίνησης της αναπαραγωγής, στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ΟΚ.. Πιέστε PAUSE για παύση αναπαραγωγής.. Πιέστε REV και FWD για κίνηση της αναπαραγωγής προς τα πίσω ή προς τα μπροστά. Πιέστε STOP για να διακόψετε τη λειτουργία timeshift και να συνεχίσετε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα σε πραγματικό χρόνο. Σημειώσεις:. Προτείνεται να χρησιμοποιείτε USB μέσο με πρότυπο 2.0. Οι συσκευές USB με χαμηλές παραμέτρους πιθανόν να μην είναι συμβατές με τη συσκευή. Μεγάλης χωρητικότητας δίσκοι USB πιθανό να απαιτούν εξωτερική τροφοδοσία ισχύος. EΓΓΡΑΦΗ 1. Βεβαιωθείτε ότι το μέσο USB είναι συνδεδεμένο με τη συσκευή. 2. Ενώ παρακολουθείτε ένα πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο REC στο τηλεχειριστήριο για να ξεκινήσει η εγγραφή (πιέστε το πλήκτρο REC δύο φορές για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη ώρα εγγραφής) 3. Για να διακόψετε την εγγραφή, πιέστε το πλήκτρο STOP στο τηλεχειριστήριο. Ένα παράθυρο επιβεβαίωσης θα εμφανισθεί. Επιλέξτε [ΟΚ] για να διακοπή εγγραφής ή [NO] για συνέχιση της εγγραφής. 4. Οι εγγραφές αποθηκεύονται στο δίσκο USB και είναι διαθέσιμες στο Media Player PVR. Σημείωση: Χρησιμοποιείστε τη λειτουργία χρονοδιακόπτη ή EPG για να προγραμματίσετε μια εγγραφή. EPG (Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος) 1. Πιέστε το πλήκτρο EPG στο τηλεχειριστήριο για να εισέλθετε στον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος. 2. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα κατευθύνσεως του τηλεχειριστήριου για να περιηγηθείτε στο μενού. 3. Πιέστε το πλήκτρο "Timer", το μενού θα εμφανίσει το πρόγραμμα PVR. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Πρόβλημα Πιθανή αιτία Πιθανή λύση Η ενδεικτική λυχνία δεν είναι αναμμένη Ο αντάπτορας είναι αποσυνδεδεμένος Ελέγξτε τη σύνδεση του αντάπτορα.

14 Χωρίς σήμα Η κεραία είναι αποσυνδεδεμένη Ελέγξτε τη σύνδεση της κεραίας Η κεραία είναι κατεστραμμένη/ ακατάλληλα τοποθετημένη Δεν υπάρχει μετάδοση σήματος Χωρίς εικόνα ή ήχο Λάθος λειτουργία έχει επιλεγεί στην τηλεόραση Επιλέξτε μια κατάλληλη λειτουργία στην τηλεόραση Πληροφορία ότι το κανάλι είναι κωδικοποιημένο/ μη διαθέσιμο Κωδικοποιημένο/ μη διαθέσιμο κανάλι Επιλέξτε ένα άλλο κανάλι Το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί Η συσκευή είναι απενεργοποιημένη Ενεργοποιήστε τη συσκευή Το τηλεχειριστήριο δεν κάνει επαφή με τη συσκευή Τοποθετείστε το τηλεχειριστήριο σε απόσταση μικρότερη των 8 μέτρων από τον αισθητήρα και μεταξύ 30 ο οριζ/καθ από τη συσκευή Υπάρχουν εμπόδια μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και της συσκευής Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εμπόδια μεταξύ του τηλεχειριστήριου και της συσκευής Οι μπαταρίες έχουν εξαντληθεί Αντικαταστήστε τις μπαταρίες Ξεχάσατε τον κωδικό καναλιού Χρησιμοποιείστε τον κύριο κωδικό PIN: 1006 Όταν η συσκευή μετακινηθεί σε άλλο δωμάτιο, δεν υπάρχει σήμα Η σύνδεση της κεραίας σε νέο μέρος είναι διαφορετική (χαμηλό σήμα οδηγεί σε προβλήματα λήψης) Ελέγξτε τη σύνδεση της κεραίας ή συνδέστε ενισχυτή στην κεραία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Καλλιόπη Καρύδα & Σια Ε.Ε. 17 ης Νοεμβρίου 87 Α ΤΚ Πυλαία Θεσσαλονίκη - Τηλ:

Το σύμβολο αυτό σημαίνει εάν ανοίξετε το καπάκι κινδυνεύετε από ηλεκτροπληξία.

Το σύμβολο αυτό σημαίνει εάν ανοίξετε το καπάκι κινδυνεύετε από ηλεκτροπληξία. GR Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 1) Διαβάστε τις οδηγίες. 2) Κρατήστε τις οδηγίες. 3) Δώστε προσοχή στις προειδοποιήσεις. 4) Ακολουθήστε τις οδηγίες. 5) Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή δίπλα σε νερό. 6)

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

GR ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

GR ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GR ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες 1. Κρατήστε αυτές τις οδηγίες. 2. Προσέξτε όλες τις προειδοποιήσεις. 3. Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες. 4. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MAX T105 HD. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MAX T105 HD. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4 MAX T105 HD ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4 Περιεχόµενα συσκευασίας: - Συσκευή ψηφιακού δέκτη...χ 1τεµ. - Χειριστήριο... Χ 1 τεµ. - ΑΑΑ µπαταρία για το χειριστήριο...χ 1 τεµ. - Οδηγίες χρήσεως...χ 1τεµ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μετά το πέρας της ζωής τους, ο δέκτης θα πρέπει να ανακυκλωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε. και όχι μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΑ: MCF-16233 / MCF-16234 Διαβάστε τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά 1 ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας

Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας 1) Διαβάστε τις παρούσες οδηγίες. 2) Φυλάξτε τις παρούσες οδηγίες. 3) Τηρήστε όλες τις προειδοποιήσεις. 4) Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες. 5) Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

1 Γενικές Πληροφορίες Ο επίγειος ψηφιακός δέκτης µπορεί να λάβει σήµα από επίγεια κεραία για να δείτε ή να ακούσετε κάποιο πρόγραµµα. Αυτές οι οδηγίες

1 Γενικές Πληροφορίες Ο επίγειος ψηφιακός δέκτης µπορεί να λάβει σήµα από επίγεια κεραία για να δείτε ή να ακούσετε κάποιο πρόγραµµα. Αυτές οι οδηγίες Οδηγίες χρήσεως Manhattan Pllaza HDT-400 USB PVR Επίίγειιος Ψηφιιακός έκτης Υψηλής Ανάλυσης Υποστήριξη κωδικοποιήσεων MPEG-2, MPEG-4 / H.264 Μνήµη για 1.000 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια Εύκολη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6013 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

MPF3384 DVB-T RECEIVER

MPF3384 DVB-T RECEIVER MPF3384 DVB-T RECEIVER www.fandu.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ... 4 Πρόσοψη... 4 Πίσω όψη... 4 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ... 5 Τοποθέτηση των μπαταριών... 6 Χρήση του τηλεχειριστηρίου...

Διαβάστε περισσότερα

Media player/ηχείο BTP2156. Οδηγίες Χρήσης

Media player/ηχείο BTP2156. Οδηγίες Χρήσης Media player/ηχείο BTP2156 Οδηγίες Χρήσης Χρήση πλήκτρων ελέγχου Σε θέση λειτουργίας TF/Bluetooth, πιέζοντας σύντομα, προχωράτε στο επόμενο τραγούδι. Κρατώντας πιεσμένο, αυξάνετε την ένταση. Μη διαθεσιμη

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Ανεμιστήρας στήλη 40 Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF-16219 Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Περιεχόμενα Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Περιγραφή μερών Οδηγίες συναρμολόγησης Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Λειτουργίες τηλεόρασης Φωτάκι ένδειξης Dvb POWER Set Πληροφορίες V επιλογές Γρήγορη μεταφορά πίσω Mute (σίγαση) Στοπ ΜΕΝΟΥ Dvb συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 Μοντέλο: MTF-16229 Διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy Οδηγός Χρήσης mtntv.com.cy ΜΤΝ TV Λειτουργίες με μια Ματιά. Η MTN ΤV σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας αφού προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες όπως: Record (μέχρι και 20

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ... MPF3468H ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ... 4 Πρόσοψη... 4 Πίσω όψη... 4 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ... 5 Τοποθέτηση των μπαταριών... 6 Χρήση του τηλεχειριστηρίου... 6 ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ...

Διαβάστε περισσότερα

3 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ POWER SETUP TV/AV VOL-/VOL+ Standby / on για TV. Ρύθµιση των πλήκτρων για την TV. Επιλογή στην TV την Είσοδο AV. Ρύθµιση στάθµης ήχου TV. ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΗ POWER:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648 Ανασκόπηση Χαρακτηριστικών Το προϊόν είναι ένα ρολόι χειρός τεχνολογίας Bluetooth, με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών

Διαβάστε περισσότερα

avantage Εγχειρίδιο Χρήσης

avantage Εγχειρίδιο Χρήσης avantage Εγχειρίδιο Χρήσης Ελληνικά ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Έκδοση: 1.80) ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...3 Βασικές ιδιότητες...3 Πληροφορίες ασφαλείας...4 Άνοιγμα Συσκευασίας...5 Γενικές Πληροφορίες...5 Τηλεχειριστήριο...6

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

Mίνι Ανεμιστήρας 4 USB & Μπαταρίας ΜΟΝΤΕΛΑ: UUF-662 / UUF-663 DC 1,5W

Mίνι Ανεμιστήρας 4 USB & Μπαταρίας ΜΟΝΤΕΛΑ: UUF-662 / UUF-663 DC 1,5W Mίνι Ανεμιστήρας 4 USB & Μπαταρίας ΜΟΝΤΕΛΑ: UUF-662 / UUF-663 DC 1,5W Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

1 Γενικές Πληροφορίες Ο δορυφορικός δέκτης µπορεί να λάβει σήµα από δορυφόρο για να προβάλετε ή να ακούσετε κάποιο πρόγραµµα. Αυτές οι οδηγίες καλύπτο

1 Γενικές Πληροφορίες Ο δορυφορικός δέκτης µπορεί να λάβει σήµα από δορυφόρο για να προβάλετε ή να ακούσετε κάποιο πρόγραµµα. Αυτές οι οδηγίες καλύπτο Οδηγίες χρήσεως BigSat BS67 CR Ψηφιιακός ορυφοριικός έκτης Μνήµη για 4.000 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια Εύκολη λειτουργία Γρήγορη απόκριση των καναλιών Ενσωµατωµένος αναγνώστης καρτών 2010 Ψηφιακή

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG-4 ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ

ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG-4 ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG-4 ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ TV STAR T1010p HD USB PVR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 1) Διαβάστε τις οδηγίες. 2) Κρατήστε τις οδηγίες. 3) Δώστε προσοχή στις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP3011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3014. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3014. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP3014 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΕΚΤΗΣ HD ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ DVB-S2 HD FTA Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΕΚΤΗΣ HD ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ DVB-S2 HD FTA Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΕΚΤΗΣ HD ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ HD700S DVB-S2 HD FTA Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Προφυλάξεις Ασφάλειας Προς αποφυγή πρόκλησης ηλεκτροπληξίας ή βλάβης στο δέκτη, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν

Διαβάστε περισσότερα

SAB SKY 4740 FTA HD ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

SAB SKY 4740 FTA HD ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ SAB SKY 4740 FTA HD ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κύρια Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Για την ασφάλειά σας. Αποσυσκευασία.. Γενική Λειτουργία. Τηλεχειριστήριο.. Πίσω Όψη ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Σύνδεση με τηλεόραση και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Mοντέλο: UHC-862 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τες για μελλοντική χρήση ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-839 / UHM-852

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-839 / UHM-852 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-839 / UHM-852 Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU www.fandu.gr Πρόσοψη Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Επιλογή λειτουργίας Επόμ/Προηγ κομμάτι Επιλογή σταθμού Εισαγωγή κομματιών Αναπαράγει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Triton

Εγχειρίδιο Χρήστη Triton Εγχειρίδιο Χρήστη Triton Περιεχόμενα ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σελ1 Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελ 1 Για την Ασφάλειά σας.. Σελ 2 Περιεχόμενα συσκευασίας... Σελ 3 Γενική Λειτουργία...... Σελ 3 Τηλεχειριστήριο. Σελ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP2018. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP2018. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP2018 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.0 ΟΔΗΓΙΕΣ 1.1 Οδηγίες Ασφαλείας 1.2 Αποθήκευση 1.3 Εξοπλισμός Εγκατάστασης 1.4 Αξεσουάρ 1.5 Χρήση εξωτερικών συσκευών USB 2.0 Ο ΔΕΚΤΗΣ ΣΑΣ 2.1 Προεπιλογή PIN: 1234 2.2 Μπροστινή

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακός επίγειος HD δέκτης SRT 8113

Ψηφιακός επίγειος HD δέκτης SRT 8113 Ψηφιακός επίγειος HD δέκτης SRT 8113 Picture similar Εγχειριδιο περιεχόμενα 1.0 ΟΔΗΓΙΕΣ 6 1.1 Οδηγίες Ασφαλείας 6 1.2 Αποθήκευση 7 1.3 Εξοπλισμός Εγκατάστασης 7 1.4 Αξεσουάρ 7 1.5 Χρήση εξωτερικών συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή πρέπει να τηρείτε βασικούς κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 2 ΣΕ 1

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 2 ΣΕ 1 ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 2 ΣΕ 1 ΜΟΝΤΕΛΟ: MHQ-16215 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ E.U. Patent NO. 1367337 Συγχαρητήρια για την επιλογή της θερμάστρας με ακτινοβολία και επαγωγή θερμότητας νέας τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-780 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τους βασικούς

Διαβάστε περισσότερα

STRONG SRT 8114 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

STRONG SRT 8114 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ STRONG SRT 8114 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ 1 2 3 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.0 ΟΔΗΓΙΕΣ 1.1 Οδηγίες Ασφαλείας 1.2 Αποθήκευση 1.3 Εξοπλισμός Εγκατάστασης 1.4 Αξεσουάρ 1.5 Χρήση εξωτερικών συσκευών USB 2.0 Ο ΔΕΚΤΗΣ ΣΑΣ 2.1 Προεπιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφαλούς χρήσης

Οδηγίες ασφαλούς χρήσης Οδηγίες ασφαλούς χρήσης Πριν εγκαταστήσετε και θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή, διαβάστε αυτές τις οδηγίες και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες για ασφαλή χειρισµό που περιγράφονται σε αυτήν. 1) Διαβάστε καλά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: V~ 50/60Hz W

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: V~ 50/60Hz W ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CP3639 220-240V~ 50/60Hz 1900-2250W ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά πριν κάνετε χρήση της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι η τάση του ρεύματος της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Σύνδεση µε τηλεόραση και βίντεο µε χρήση HDMI. Σύνδεση σε ψηφιακό ενισχυτή

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Σύνδεση µε τηλεόραση και βίντεο µε χρήση HDMI. Σύνδεση σε ψηφιακό ενισχυτή ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κύρια Χαρακτηριστικά Γνωρίσµατα Για την ασφάλειά σας. Αποσυσκευασία.. Γενική Λειτουργία. Τηλεχειριστήριο.. Πίσω Όψη ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Σύνδεση µε τηλεόραση και βίντεο µε χρήση SCART Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Βασικές λειτουργίες. Τηλεχειριστήριο. Μπάρα Πληροφοριών. Edivision. Λοιπές Λειτουργίες

Περιεχόμενα. Βασικές λειτουργίες. Τηλεχειριστήριο. Μπάρα Πληροφοριών. Edivision. Λοιπές Λειτουργίες Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Τηλεχειριστήριο Βασικές λειτουργίες Μπάρα Πληροφοριών Edivision Λοιπές Λειτουργίες Πως θα μεταβείτε στη λίστα προγραμμάτων Πως θα ρυθμίσετε τη λειτουργία Sleep Timer (Χρονοδιακόπτης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP5016. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP5016. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP5016 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσοψη...5. Οπίσθια όψη...5 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...6. Σύνδεση με ΚΕΡΑΙΑ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...6. Σύνδεση με ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με τη χρήση καλωδίου SCART...

Πρόσοψη...5. Οπίσθια όψη...5 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...6. Σύνδεση με ΚΕΡΑΙΑ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...6. Σύνδεση με ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με τη χρήση καλωδίου SCART... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...1 Βασικά χαρακτηριστικά...1 Υποδείξεις ασφαλείας...2 Άνοιγμα συσκευασίας...3 Γενικές πληροφορίες λειτουργίας...3 Τηλεχειριστήριο...4 Πρόσοψη...5 Οπίσθια όψη...5 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΨΗΛΩΝ ΠΙΔΟΣΕΩΝ Διαβάστε και φυλάξτε αυτές τις οδηγίες Μοντέλο: PDM-9042 Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας 1. Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. 2. Για να προστατευτείτε από τον

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Μοντέλο: VC-1156 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE 400 Αυτά τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, ο πομπός και τα τροφοδοτικά

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΟΜΠΑ UHQ-870

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΟΜΠΑ UHQ-870 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΟΜΠΑ UHQ-870 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για καλά μονωμένους χώρους ή για περιστασιακή χρήση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ 52 ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ UCF-699 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ 52 ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ UCF-699 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ 52 ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ UCF-699 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τον ανεμιστήρα. Φυλάξτε τις οδηγίες σε ασφαλές σημείο για μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Ψηφιακός δέκτης Υψηλής ευκρίνειας MPF3573HU ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 1) Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. 2) Φυλάξτε αυτές τις

Διαβάστε περισσότερα

MODEL: ICR-210. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση

MODEL: ICR-210. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση MODEL: ICR-210 Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση 1. 1st Alarm Indicator Buzzer 2. 1st Alarm Indicator Music 3. Volume Increase/Alarm 1 Set 4. Volume Decrease/Alarm 2 Set

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει πάντα να ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μοντέλο: UHR-865 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μοντέλο: UHR-865 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHR-865 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 1. Διαβάστε τις οδηγίες προσεχτικά πριν από τη χρήση και φυλάξτε τις για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Digital Terrestrial Receiver. Εγχειρίδιο Χρήστη

Digital Terrestrial Receiver. Εγχειρίδιο Χρήστη Digital Terrestrial Receiver Εγχειρίδιο Χρήστη Εγχειρίδιο Χρήστη Περιεχόμενα ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σελ. 1 Κύρια Χαρακτηριστικά... Σελ 1 Για την Ασφάλειά σας... Σελ 2 Περιεχόμενα συσκευασίας... Σελ 3 Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΦΡΑΠΙΕΡΑ Με ρυθμιζόμενο ύψος Μοντέλο: CM-6058 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά Σημαντικές ειδοποιήσεις ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Για να αποφύγετε τραυματισμό από κακή χρήση, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

THOMSON 504 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

THOMSON 504 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ THOMSON 504 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ 1 http://www.thomsonstb.net http://www.thomsonstb.net 2 3 http://www.thomsonstb.net Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ. 5 1.1 Οδηγίες ασφαλείας...5 1.2 Αποθήκευση...5

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλικός Ανεμιστήρας 16 Με Τηλεχειριστήριο ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-654

Μεταλλικός Ανεμιστήρας 16 Με Τηλεχειριστήριο ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-654 Μεταλλικός Ανεμιστήρας 16 Με Τηλεχειριστήριο ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-654 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών θα πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω οδηγίες ασφαλείας: 1. Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-832 Μην αναποδογυρίζετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προιόντος. Η κάθε συσκευή έχει

Διαβάστε περισσότερα

STRONG PRIMA VIII ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

STRONG PRIMA VIII ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ STRONG PRIMA VIII ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ 1 Άδειες 2 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΛΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ MPEG-2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 QDT 100SA Δέκτης Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 2 Διαγράμματα τυπικών

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινή και Πίσω όψη Α. Μπροστινή όψη 1. πλήκτρο ON/OFF 2. κανάλι κάτω (όταν δεν θέλτε να χρησιµοποιήσετε χειριστήριο) 3. κανάλι πάνω (όταν δεν θέλτ

Μπροστινή και Πίσω όψη Α. Μπροστινή όψη 1. πλήκτρο ON/OFF 2. κανάλι κάτω (όταν δεν θέλτε να χρησιµοποιήσετε χειριστήριο) 3. κανάλι πάνω (όταν δεν θέλτ - ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ mpeg-4 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ T110HD Περιεχόµενα συσκευασίας: - Συσκευή ψηφιακού δέκτη Χ 1τεµ. - Χειριστήριο Χ 1 τεµ. - ΑΑΑ µπαταρία για το χειριστήριο Χ 1 τεµ. - Οδηγίες χρήσεως www.soundstar.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα