ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ξάνθη 20 Ιουνίου 2019

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ξάνθη 20 Ιουνίου 2019"

Transcript

1 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ξάνθη 20 Ιουνίου 2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ Αρ.Πρωτ.: οικ /ξδδο/3616 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Διοικητήριο ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Κ. Τσανοπούλου ΤΗΛΕΦΩΝΟ : FAX : dioik.oikon.xanthi@pamth.gov.gr ΘΕΜΑ:«Καθορισμός εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας» Της Π.Ε. Ξάνθης για την διεξαγωγή των γενικών βουλευτικών εκλογών της 7 ης Ιουλίου 2019 Απόφαση Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης Έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α/ ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης». 2. Τις διατάξεις του Ν. 4555/2018 «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Εμβάθυνση της Δημοκρατίας Ενίσχυση της Συμμετοχής Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των Ο.Τ.Α. [Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ»] Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟΣΔΑ Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις» 3. Τις διατάξεις της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών -Π.Δ. 26/2012 «Κωδικοποίηση σ ενιαίο κείμενο των διατάξεων της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών» (ΦΕΚ 57 Α )-, όπου, μεταξύ άλλων, ορίζεται ότι τα εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας καθορίζονται με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη. 4. Το Π.Δ. 56/2019 για την Προκήρυξη Γενικών Βουλευτικών Εκλογών στις 7 Ιουλίου 2019 (ΦΕΚ 97/Α / ). 5. Την υπ αριθμ. 58 με αριθμ. πρωτ / Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για τον καθορισμό εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων

2 ψηφοφορίας για τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 7 ης Ιουλίου Αποφασίζουμε Καθορίζουμε τα εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, κατά τις βουλευτικές εκλογές της 7 ης Ιουλίου 2019, στα οποία θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στους ενιαίους εκλογικούς καταλόγους, καθώς και οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους στρατιωτικών, αστυνομικών και λιμενικών, ως εξής: 1. ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ Α. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΒΔΗΡΩΝ 1 ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Αβδήρων Έδρα Άβδηρα Στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αβδήρων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ. 2 ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Αβδήρων Έδρα Άβδηρα Στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αβδήρων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ μέχρι και ΜΟΥΡΕΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. 3 ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Αβδήρων Έδρα Άβδηρα Στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αβδήρων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΖΙΖ μέχρι και ΣΑΧΠΑΖΙΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑ. 4 ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Αβδήρων Έδρα Άβδηρα Στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αβδήρων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΕΡΙΦ ΟΓΛΟΥ ΓΚΙΟΥΛΝΤΕΝ μέχρι και Ω. 5 ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Αβδήρων Έδρα Πεζούλα Στο Δημοτικό Σχολείο Πεζούλας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο των συνοικισμών Πεζούλας και Γκιώνας. 6 ο Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Μάνδρας Έδρα Μάνδρα Στο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ.

3 7 ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Μάνδρας Έδρα Μάνδρα Στο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΕΓΚΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ μέχρι και Ω. 8 ο Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Μυρωδάτου Έδρα Μυρωδάτο Στο Δημοτικό Σχολείο Μυρωδάτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΠΑΛΟΥΧΤΣΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. 9 ο Εκλογικό Τμήμα:Τοπική Κοινότητα Μυρωδάτου Έδρα Μυρωδάτο Στο Δημοτικό Σχολείο Μυρωδάτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΑΛΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ μέχρι και Ω. 10 ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Νέας Κεσσάνης Έδρα Νέα Κεσσάνη Στο Κοινοτικό Κατάστημα Ν. Κεσσάνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΗΤΡΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. 11 ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Νέας Κεσσάνης Έδρα Νέα Κεσσάνη Στο Κοινοτικό Κατάστημα Ν. Κεσσάνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ μέχρι και Ω. 12 ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Νέας Κεσσάνης Έδρα Ποταμιά Στο Δημοτικό Σχολείο Ποταμιάς, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του συνοικισμού Ποταμιάς. 13 ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Νέας Κεσσάνης Έδρα Λάγος Στο Δημοτικό Σχολείο Λάγους, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του συνοικισμού Λάγους. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες του Λιμενικού Σώματος. Β. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ 14 ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Γενισέα Στο Γυμνάσιο Γενισέας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΓΟΥΛΙΝΑΚΗ ΧΑΡΟΥΛΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων.

4 15 ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Γενισέα Στο Γυμνάσιο Γενισέας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ μέχρι και ΚΕΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. 16 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Γενισέα Στο Γυμνάσιο Γενισέας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΑΖΙΜ ΟΓΛΟΥ ΑΜΕΤ μέχρι και ΜΠΑΤΖΑΚΑ ΜΑΡΙΑ. 17 ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Γενισέα Στο Γυμνάσιο Γενισέας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΕΑΖΙΤ ΤΑΡΚΑΝ μέχρι και ΡΟΥΣΙΑΝ ΝΟΥΡΑΪ. 18 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Γενισέα Στο Γυμνάσιο Γενισέας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΡΟΥΦΑΤ ΟΓΛΟΥ ΑΙΣΕ μέχρι και ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ. 19 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Γενισέα Στο Γυμνάσιο Γενισέας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΣΑΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ μέχρι και Ω. 20 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Βαφέϊκα Στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Βαφέϊκων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΟΥΡΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ. 21 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Βαφέϊκα Στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Βαφέϊκων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΠΑΛΟΓΛΑΡΗ ΜΕΤΙΝ μέχρι και Ω. 22 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Διομήδεια Στο Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι ΚΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗ. 23 ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Διομήδεια Στο Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ μ έ χ ρ ι κ α ι ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΑ.

5 24 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομηδείας Έδρα Διομήδεια Στο Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ μέχρι και Ω. 25 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Αυξέντιο Στο Νηπιαγωγείο Αυξεντίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού. 26 ο Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Νέος Ζυγός Στο Νηπιαγωγείο Νέου Ζυγού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μ έ χ ρ ι κ α ι ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΟΦΙΑ. 27 ο Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Νέος Ζυγός Στο Νηπιαγωγείο Νέου Ζυγού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΠΑΠΑΔΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ μέχρι και Ω. 28 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Παλιό Κατράμιο Στο Μ/κό Σχολείο Παλαιού Κατραμίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι στοιχεία Α μέχρι και ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΧΑΣΑΝ ΜΑΡΙΑ 29 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Παλιό Κατράμιο Στο Μ/κό Σχολείο Παλαιού Κατραμίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι στοιχεία ΜΟΥΤΕ ΕΜΙΝΕ μ έ χ ρ ι κ α ι Ω. 30 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Παλιός Ζυγός Στο Μ/κό Σχολείο Παλαιού Ζυγού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι στοιχεία από Α μέχρι και Κ. 31 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Παλιός Ζυγός Στο Μ/κό Σχολείο Παλαιού Ζυγού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι στοιχεία από Λ μέχρι και Ω. 32 ο Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Πετεινός Στο Δημοτικό Σχολείο Πετεινού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ ΜΗΝΑΣ.

6 33 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Πετεινός Στο Δημοτικό Σχολείο Πετεινού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΛΛΑ ΕΚΡΕΜ μέχρι και Ω. 34 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Φελώνη Στο 2θέσιο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Φελώνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και Μ. 35 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Φελώνη Στο 2θέσιο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Φελώνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Ν μέχρι και Ω. 36 Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Κουτσού Έδρα Κουτσό Στο Παιδικός Σταθμός Κουτσού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΟΥΤΣΟΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. 37 Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Κουτσού Έδρα Κουτσό Στο Παιδικός Σταθμός Κουτσού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΚΡΕΠΤΣΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ μέχρι και Ω. 38 ο Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Κουτσού Έδρα Συδινή Στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Συδινής, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού. 39 ο Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Μαγικού Έδρα Μαγικό Στο Νηπιαγωγείο Μαγικού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. 40 ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Μαγικού Έδρα Μαγικό Στην Νηπιαγωγείο Μαγικού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΓΛΑΛΗ ΕΛΕΝΗ μέχρι και Ω. 41 ο Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Μαγικού Έδρα Αλκυώνη. Στο Μ/κό Σχολείο Αλκυώνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

7 42 ο Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Πηγαδιών Έδρα Πηγάδια Στο Δημοτικό Σχολείο Πηγαδιών, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΑΛΑΔΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. 43 Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Πηγαδιών Έδρα Πηγάδια Στο Δημοτικό Σχολείο Πηγαδιών, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΜΑΡΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μέχρι και Ω. 44 Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Πολυσίτου Έδρα Πολύσιτος Στο Δημοτικό Σχολείο Πολυσίτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και Κ. 45 Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Πολυσίτου Έδρα Πολύσιτος Στο Δημοτικό Σχολείο Πολυσίτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία Λ μέχρι και Ω. 46 Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σελίνου Έδρα Σέλινο Στο Δημοτικό Κατάστημα Σελίνου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και Ω. 47 Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σουνίου Έδρα Σούνιο Στο Νηπιαγωγείο Σουνίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. 48 Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σουνίου Έδρα Σούνιο Στην Νηπιαγωγείο Σουνίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΑΜΗΛ-ΝΟΥΡΤΖΑΝ μέχρι και ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. 49 Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σουνίου Έδρα Σούνιο Στο Κοινοτικό Κατάστημα Σουνίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ μέχρι και Ω. Γ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΕΡΟΥ 50 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Σέλερο Στο Μειονοτικό Σχολείο Σελέρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι

8 αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΙΜΑΜ ΟΓΛΟΥ ΣΕΛΤΖΟΥΚ. 51 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Σέλερο Στο Μειονοτικό Σχολείο Σελέρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΙΜΠΙΣ ΝΤΕΝΙΣ μέχρι και ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΠΑΣΙΑ ΧΟΥΣΕΙΝ. 52 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Σέλερο Στο Μειονοτικό Σχολείο Σελέρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΓΛΟΥ ΑΒΣΑΡ μέχρι και ΟΣΜΑΝ ΟΓΛΟΥ ΑΛΗ ΧΑΒΒΑ. 53 ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Σέλερο Στο Μειονοτικό Σχολείο Σελέρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΟΣΜΑΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΟΥΒΡΑ μέχρι και ΤΟΜΠΟΥΚ ΣΕΛΒΕΡ. 54 ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Σέλερο Στο Μειονοτικό Σχολείο Σελέρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΤΟΠ ΧΟΥΣΕΙΝ ΣΕΒΓΚΙΕ μέχρι και Ω. 55 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Άκαρπο Στο Μειονοτικό Σχολείο Άκαρπου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του συνοικισμού Άκαρπου. 56 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Βελοχώρι Στο Μειονοτικό Σχολείο Βελοχωρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του συνοικισμού Βελοχωρίου. 57 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Λευκόπετρα Στο Δημοτικό Σχολείο Λευκόπετρας,θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ. 58 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Λευκόπετρα Στο Δημοτικό Σχολείο Λευκόπετρας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΛΛΑ ΓΚΙΛΣΟΥΜ μέχρι Ω. 59 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Σήμαντρα Στο Μειονοτικό Σχολείο Σημάντρων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα

9 αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΠΕΛΕΖ ΦΑΤΜΕ. 60 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Σήμαντρα Στο Μειονοτικό Σχολείο Σημάντρων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΟΖΑΤΖΗ ΑΙΤΕΝ μέχρι και Ω. 61 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Φίλια Στο Μειονοτικό Σχολείο Φίλιων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΕΧΜΕΤΑΛΗ ΚΕΜΠΙΡΕ. 62 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Φίλια Στο Μειονοτικό Σχολείο Φίλιων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΛΑ ΑΜΕΤ ΣΕΝΟΛ μέχρι και Ω. 63 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Φίλια Στο Μειονοτικό Σχολείο Φίλιων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των συνοικισμών Γρήγορου και Ρύμης. 2. ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ Α. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΩΝ 64 Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Θερμών Έδρα Θέρμες Στο Μειονοτικό Σχολείο Άνω Θερμών, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΑΡΑ ΧΑΛΗΛ ΜΠΑΧΡΙΕ. 65 Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Θερμών Έδρα Θέρμες Στο Μειονοτικό Σχολείο Κάτω Θερμών, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΡΑ ΧΑΛΗΛ ΝΕΦΙΣΕ μέχρι και ΣΕΛΗΜ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ. 66 Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Θερμών Έδρα Θέρμες Στο Μειονοτικό Σχολείο Άνω Θερμών, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΣΕΛΗΜ ΚΕΧΑΓΙΑ ΤΑΝΕΡ μέχρι και Ω. 67 Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Θερμών Έδρα Μέδουσα Στο Μειονοτικό Σχολείο Μέδουσας (1ος όροφος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, καθώς και του συνοικισμού Κοττάνης, με τα αλφαβητικά στοιχεία Α

10 μέχρι και ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΓΛΟΥ ΧΟΥΣΕΙΝ. 68 Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Θερμών Έδρα Μέδουσα Στο Μειονοτικό Σχολείο Μέδουσας (Ισόγειο), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, καθώς και του συνοικισμού Κοττάνης, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡ ΕΡΝΤΙΝΤΣ μέχρι και Ω. Β. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΤΥΛΗΣ 69 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Κοτύλη Στο Μειονοτικό Σχολείο Κοτύλης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΟΥΤΕ ΧΑΣΑΝ. 70 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Κοτύλη Στο Μειονοτικό Σχολείο Κοτύλης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΑΜΠΙΡ ΧΙΛΕΛ μέχρι και Ω. 71 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Αιμόνιο Στο Μειονοτικό Σχολείο Αιμονίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού. 72 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτικη Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Δημάριο Στο Μειονοτικό Σχολείο Δημαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΝΤΕΝΤΕ ΧΟΥΣΕΙΝ του ΛΟΥΤΦΗ. 73 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτικη Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Δημάριο Στο Μειονοτικό Σχολείο Δημαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΝΤΙΣΛΗ ΑΛΙΕ μέχρι και Ω. 74 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Πάχνη Στο Μειονοτικό Σχολείο Πάχνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ ΧΟΥΛΙΑ. 75 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Πάχνη Στο Μειονοτικό Σχολείο Πάχνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΤΖΗ ΑΙΣΕ μέχρι και ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΧΟΥΣΕΙΝ.

11 76 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Πάχνη Στην Μειονοτικό Σχολείο Πάχνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΑΜΠΑΝ ΑΛΙΕ μέχρι και Ω. Γ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΥΚΗΣ 77 ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Εχίνος Στο Μ/κό Σχολείο Εχίνου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΣΑΜΙΕ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου και της 7930 Στρατιωτικής Μονάδας. 78 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Εχίνος Στο Μ/κό Σχολείο Εχίνου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΓΚΕΝΤΣ ΑΙΣΕ μέχρι και ΚΕΤΕΝΛΗΚΛΗ ΧΟΥΣΕΙΝ. 79 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Εχίνος Στο Μ/κό Σχολείο Εχίνου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΙΣΕ μέχρι και ΜΟΛΑ ΙΔΡΙΣ ΧΙΛΜΗ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ. 80 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Εχίνος Στο Μ/κό Σχολείο Εχίνου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΛΑ ΟΣΜΑΝ ΑΙΣΕ μέχρι και ΝΤΕΛΗ ΧΑΣΑΝ ΧΑΣΑΝ. 81 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Εχίνος Στο Μ/κό Σχολείο Εχίνου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΝΤΕΛΗ ΧΟΥΣΕΙΝ ΑΙΝΟΥΡ μέχρι και ΤΣΙΦΤΣΙ ΕΣΡΑ. 82 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Εχίνος Στο Μ/κό Σχολείο Εχίνου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΣΟΛΑΚ ΑΙΤΗΝ μέχρι και Ω. 83 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Μελίβοια Στο Μ/κό Σχολείο Μελιβοίων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΕΧΜΕΤ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΟΥΚΡΗ.

12 84 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Μελίβοια Στο Μ/κό Σχολείο Μελιβοίων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΜΙΧΤΑΡ ΑΧΜΕΤ μέχρι και Ω. 85 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης. Έδρα Αιώρα Στο Δημοτικό Σχολείο Αιώρας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού. 86 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Άλμα Στο Δημοτικό Σχολείο Άλματος, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού. 87 ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Γλαύκη Στο Μ/κό Σχολείο Γλαύκης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΕΛΤΣΟ ΦΕΙΜΕ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7039 Στρατιωτικής Μονάδας. 88 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Γλαύκη Στο Μ/κό Σχολείο Γλαύκης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο, του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΕΛΤΣΟΓΛΟΥ ΑΪΔΗΝ μέχρι και ΡΑΧΗΜ ΧΑΤΖΙΡΕ. 89 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Γλαύκη Στο Μ/κό Σχολείο Γλαύκης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΡΟΓΓΟ ΑΛΗ μέχρι και Ω. 90 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Γοργόνα Στο Μ/κό Σχολείο Γοργόνας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού. 91 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Κένταυρος Στο νέο Δημοτικό Σχολείο Κενταύρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΑΡΑΔΑΗ ΧΙΛΜΙΕ. 92 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Κένταυρος Στο νέο Δημοτικό Σχολείο Κενταύρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο, του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΡΑΝΤΑΗ ΑΔΝΑΝ μέχρι και ΜΟΛΛΑ ΧΟΥΣΕΙΝ ΣΑΜΗ.

13 93 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Κένταυρος Στο νέο Δημοτικό Σχολείο Κενταύρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο, του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΔΟΥΡ ΑΙΣΕ μέχρι και ΟΣΜΑΝ ΚΕΧΑΓΙΑ ΧΙΛΜΙΕ. 94 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Κένταυρος Στο νέο Δημοτικό Σχολείο Κενταύρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο, του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΟΣΜΑΝ ΧΑΣΑΝ ΕΜΙΝΕ μέχρι και ΣΑΙΤΟΓΛΟΥ ΧΑΣΙΜΠΕ. 95 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Κένταυρος Στο νέο Δημοτικό Σχολείο Κενταύρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο, του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΑΚΑ ΖΕΙΝΕΠ μέχρι και Ω. 96 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Κότινο Στο Μ/κό Σχολείο Κότινου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, καθώς και οι κάτοικοι του συνοικισμού Ζουμπουλίου. 97 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Μάνταινα Στο Δημοτικό Σχολείο Μάνταινας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού. 98 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Μύκη Στο Μ/κό Σχολείο Μύκης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΕΤΕΝΛΙΚΛΗ ΧΑΣΑΝ. 99 ο Εκλογικό τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Μύκη Στο Μ/κό Σχολείο Μύκης θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΙΣΕ μέχρι και ΜΕΚΕΡΑ ΜΕΧΜΕΤ ΑΙΣΕ. 100 ο Εκλογικό τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Μύκη Στο Μ/κό Σχολείο Μύκης θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΕΤΖΙΤ ΙΧΣΑΝ μέχρι και Ω. 101 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Σμίνθη Στο Μ/κό Σχολείο Σμίνθης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΕΧΑΓΙΑ ΧΟΥΣΕΪΝ.

14 102 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Σμίνθη Στο Μ/κό Σχολείο Σμίνθης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΟΣΕ ΑΪΣΕ μέχρι και Ω. 103 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Συρόκο Στο Μ/κό Σχολείο Συρόκου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, καθώς και οι κάτοικοι των συνοικισμών, Στηρίγματος και Διάφορου. 104 Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Ωραίου Έδρα Ωραίο Στο Μ/κό Σχολείου Ωραίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΙΡ ΑΛΗ ΧΟΥΣΕΙΝ ΤΟΥ ΧΑΛΗΛ. 105 Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Ωραίου Έδρα Ωραίο Στο Μ/κό Σχολείου Ωραίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΡΑΤΖΗ ΑΜΕΤ μέχρι και ΣΙΑΚΗΡ ΧΑΤΙΚΕ. 106 Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Ωραίου Έδρα Ωραίο Στο Μ/κό Σχολείου Ωραίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΙΑΜΠΑΝ ΕΜΙΝΕ μέχρι και Ω. 107 Εκλογικό Τιιήιια : Τοπική Κοινότητα Ωραίου Έδρα Κύκνος Στο Μ/κό Σχολείο Κύκνου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού. Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΤΡΩΝ 108 Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σατρών Έδρα Σάτρες Στο Μειονοτικό Σχολείο Σατρών, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΙΝΑΛΗ ΦΑΤΜΕ. 109 Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σατρών Έδρα Σάτρες Στο Μειονοτικό Σχολείο Σατρών, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΝΤΣ ΑΙΣΕ μέχρι και Ω.

15 3. ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ Α. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ 110 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου Έδρα Εύμοιρο Στο Δημοτικό Σχολείο Ευμοίρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7705 και 7706 Στρατιωτικών Μονάδων. 111 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου Έδρα Εύμοιρο Στο Δημοτικό Σχολείο Ευμοίρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΑΓΑΘΩΝΗΣ μέχρι και ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7709 Στρατιωτικής Μονάδας, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, του Προαναχωρησιακού Κέντρου Ξάνθης. 112 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου Έδρα Εύμοιρο Στο Δημοτικό Σχολείο Ευμοίρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΡΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μέχρι και ΜΕΛΝΙΚΟΒΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7702 Στρατιωτικής Μονάδας. 113 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου Έδρα Εύμοιρο Στο Δημοτικό Σχολείο Ευμοίρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι στοιχεία ΜΕΜΕΤ ΝΟΥΡΑΝ μέχρι και ΠΕΤΡΟΣΙΑΝ ΕΛΜΙΡΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7704 Στρατιωτικής Μονάδας. 114 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου Έδρα Εύμοιρο Στο Δημοτικό Σχολείο Ευμοίρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΠΗΛΙΤΣΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ μέχρι και ΤΟΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7703 Στρατιωτικής Μονάδας. 115 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου Έδρα Εύμοιρο Στο Δημοτικό Σχολείο Ευμοίρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΤΟΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ μέχρι και Ω.

16 116 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια Στο Δημοτικό Σχολείο Κιμμερίων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι στοιχεία Α μέχρι και ΕΜΙΝ ΧΟΥΣΕΪΝ ΧΟΥΣΕΪΝ. 117 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια Στο Δημοτικό Σχολείο Κιμμερίων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ μέχρι και ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ. 118 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια Στο Α' Μειονοτικό Σχολείο Κιμμερίων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι στοιχεία ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ μέχρι και ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. 119 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια Στο Α' Μειονοτικό Σχολείο Κιμμερίων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΑΓΔΑΛΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μέχρι και ΜΠΑΝΤΑΚ ΓΚΙΟΥΝΤΟΥΧΑΝ. 120 Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια Στο Β' Μειονοτικό Σχολείο Κιμμερίων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΑΝΤΑΚ ΕΔΑ μέχρι και ΝΑΖΙΡ ΧΑΛΗΛ. 121 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια Στο Β' Μειονοτικό Σχολείο Κιμμερίων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι στοιχεία ΝΑΖΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ μέχρι και ΣΙΡΑΚ ΧΟΥΣΕΪΝ. 122 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια Στο Β' Μειονοτικό Σχολείο Κιμμερίων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι στοιχεία ΣΙΡΑΚ ΣΕΡΙΦ ΚΑΔΡΙΕ μέχρι και ΤΟΥΜΠΑΝ ΟΖΓΚΙΟΥΛ. 123 Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια Στο Β' Μειονοτικό Σχολείο Κιμμερίων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι στοιχεία ΤΟΥΜΠΑΝ ΡΑΗΜ μέχρι και Ω. 124 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 2 ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, στην οδό Δημοκρίτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι

17 αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΦΟΥΑΤ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7003, 7708 και 7817 Στρατιωτικών Μονάδων. 125 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 2 ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, στην οδό Δημοκρίτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΧΑΚΗ μέχρι και ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ. 126 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 2 ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, στην οδό Δημοκρίτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ μέχρι και ΒΑΤΖΙΠ ΟΓΛΟΥ ΣΙΡΗ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7014, 7802 και 7926 Στρατιωτικών Μονάδων. 127 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βελισσαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ μέχρι και ΓΙΕΝΟΚΙΔΟΥ ΡΙΜΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7707 και 7002 Στρατιωτικών Μονάδων. 128 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βελισσαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΓΙΖΓΚΙΖΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ μέχρι και ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΕΩΝ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7007 και 7028 Στρατιωτικών Μονάδων. 129 ο Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βελισσαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΔΙΑΒΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ μέχρι και ΖΟΥΡΝΑΤΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ- ΑΓΑΠΗ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7018 και 7801 Στρατιωτικών Μονάδων. 130 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 3 ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ μέχρι και ΙΣΜΑΗΛΟΒΑ ΦΕΪΜΕ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7005, 7019, 7021 και 7925 Στρατιωτικών Μονάδων.

18 131 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 3 Ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΙΣΜΑΗΛΟΓΛΟΥ ΜΠΑΝΟΥ μέχρι και ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7008 Στρατιωτικής Μονάδας. 132 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 3 Ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ μέχρι και ΚΙΑΖΗΜ ΤΖΕΛΗΛ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7701, 7701 και 7913 Στρατιωτικών Μονάδων. 133 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην Παλιά Πόλη, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΑΖΗΜ ΟΓΛΟΥ ΑΪΖΝΤΑΝ μέχρι και ΚΟΥΚΙΟΥΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7910 Στρατιωτικής Μονάδας. 134 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην Παλιά Πόλη, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΟΥΚΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ μέχρι και ΜΑΜΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ. 135 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην Παλιά Πόλη, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΑΜΟΥΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μέχρι και ΜΕΧΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΧΟΥΣΕΪΝ. 136 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην Παλιά Πόλη, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΕΧΜΕΤΑΛΗ ΕΜΙΝΕ μέχρι και ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΓΛΟΥ ΝΤΟΟΥΣ. 137 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 6 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΓΛΟΥ ΟΡΧΑΝ μέχρι και ΜΠΟΥΔΟΥΡΙΔΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7001

19 Στρατιωτικής Μονάδας. 138 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 6 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ μέχρι και ΟΜΕΡΟΓΛΟΥ ΙΜΙΤ. 139 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 6 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΟΜΕΡ ΟΓΛΟΥ ΜΟΥΖΑΦΕΡ μέχρι και ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ. 140 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 7 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βασ. Σοφίας, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΠΑΠΑΧΑΒΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ μέχρι και ΡΑΜΑΔΑΝ ΣΑΛΗΧ ΤΑΡΚΑΝ. 141 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 7 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βασ. Σοφίας, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΡΑΜΑΔΑΝ ΟΓΛΟΥ ΑΙΣΕ μέχρι και ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΕΛΛΑΡΗ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7013 Στρατιωτικής Μονάδας. 142 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 7 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βασ. Σοφίας, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΑΚΗΡ ΟΓΛΟΥ ΑΛΙΤΕ μέχρι και ΣΕΡΗΦ ΟΓΛΟΥ ΖΙΛΙΑΡ. 143 Ο Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 7 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βασ. Σοφίας, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΕΡΗΦ ΟΓΛΟΥ ΚΑΔΡΙΕ μέχρι και ΣΟΥΣΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. 144 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 7 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βασ. Σοφίας, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΟΥΦΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑ μέχρι και ΤΖΙΟΥΜΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ.

20 145 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 14 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Κλεμανσώ, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΖΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μέχρι και ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. 146 Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 14 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Κλεμανσώ, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ μέχρι και ΧΑΜΤΖΑΚΗ ΜΕΤΑΞΙΑ. 147 Εκλογικό Τμήμα :Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 14 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Κλεμανσώ, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΧΑΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ μέχρι και ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. 148 Εκλογικό Τμήμα :Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 14 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Κλεμανσώ, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΧΑΤΖΗΣΑΛΗ ΜΠΕΙΖΑ μέχρι και ΨΩΡΟΛΙΔΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7009 και 7029 Στρατιωτικών Μονάδων. 149 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΝΤΟΥΡΑΝ. 150 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΟΖΛΕΜ μέχρι και ΑΠΤΟΥΛΑ ΤΣΑΒΕΤ. 151 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΑΠΤΟΥΛΑ ΟΓΛΟΥ ΑΙΣΕ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ μέχρι και ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. 152 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΒΑΡΕΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ μέχρι και ΓΙΑΛΑΜΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ.

21 153 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΓΙΑΝΓΚΟΥΤΟΒΑ ΟΛΓΑ μέχρι και ΔΑΛΑΚΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. 154 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΔΑΛΑΚΛΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΗ μέχρι και ΕΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ. 155 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ μέχρι και ΙΖΕΤ ΟΓΛΟΥ ΦΙΡΔΕΣ. 156 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 5 Ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΙΚΟΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μέχρι και ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι του Αστυνομικού Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης. 157 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 5 Ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΛΑΝΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μέχρι και ΚΑΡΣΛΙΑΔΟΥ ΝΤΙΑΝΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης. 158 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 5 Ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΡΣΛΙΔΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ μέχρι και ΚΟΚΟΝΟΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης. 159 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Αλικαρνασσού 4, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΟΛΑΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ μέχρι και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. 160 Εκλογικό Τμήμα:Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Αλικαρνασσού 4, θα ψηφίσουν όλοι οι

22 εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΛΙΠΑΡΙΤ μέχρι και ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. 161 Εκλογικό Τμήμα:Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Αλικαρνασσού 4, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΑΡΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ μέχρι και ΜΙΤΣΙΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ. 162 Εκλογικό Τμήμα:Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Αλικαρνασού 4, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ μέχρι και ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΓΛΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΝ του ΜΕΣΟΥΤ. 163 Εκλογικό Τμήμα:Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 4 Ο ΓΕΛ Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΓΛΟΥ ΦΑΡΗ μέχρι και ΜΠΟΥΝΤΑΧΙΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ. 164 Εκλογικό Τμήμα:Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 4 Ο ΓΕΛ Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΟΥΝΤΑΧΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ μέχρι και ΝΥΦΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ. 165 Εκλογικό Τμήμα:Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 4 Ο ΓΕΛ Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ,, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΞΑΝΔΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ μέχρι και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ. 166 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 4 Ο ΓΕΛ Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ-ΜΑΡΙΑ μέχρι και ΠΙΡΓΕΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ. 167 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 2 Ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό ΤΖΑΒΕΛΑ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΠΙΡΟΥΚΙΔΗ ΑΝΝΑ μέχρι και ΡΕΤΖΕΠ ΟΓΛΟΥ ΣΟΥΚΡΙΓΕ.

23 168 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 2 Ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό ΤΖΑΒΕΛΑ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΡΕΤΖΕΠ ΟΓΛΟΥ ΤΑΛΗΧ μέχρι και ΣΑΜΩΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ. 169 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 2 Ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό ΤΖΑΒΕΛΑ,, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΑΝΙΚΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ μέχρι και ΣΙΟΥΚΡΗ ΟΓΛΟΥ ΝΤΕΝΙΣ. 170 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 2 Ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό ΤΖΑΒΕΛΑ, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΙΟΥΚΡΗ ΟΓΛΟΥ ΠΟΥΝΑΡ μέχρι και ΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. 171 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 3 Ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΑΜΑΜΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ μέχρι και ΤΣΑΓΓΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ. 172 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 3 Ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΣΑΓΓΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ μέχρι και ΦΑΙΚ ΣΕΡΠΙΛ. 173 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 3 Ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΦΑΙΚ ΟΓΛΟΥ ΑΛΗ μέχρι και ΧΑΡΙΖΑΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. 174 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 3 Ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΧΑΡΙΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ μέχρι και ΧΑΤΖΗ ΣΑΛΗΜ ΟΓΛΟΥ ΣΕΜΙΧΑ. 175 Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 3 Ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ μέχρι και Ω. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι του Επιτελείου Αστυνομικής Δ/νσης Ξάνθης.

24 176 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ξάνθης, στην οδό Ανδρέου Δημητρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΑΒΑΚΙΑΝ ΑΣΟΤ μέχρι και ΑΜΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. 177 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ξάνθης, στην οδό Ανδρέου Δημητρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΑΜΠΕΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ μέχρι και ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ. 178 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ξάνθης, στην οδό Ανδρέου Δημητρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ μέχρι και ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. 179 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 12 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Περικλέους, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και της ΟΥΡΑΝΙΑΣ μέχρι και ΓΡΕΤΣΚΟΣ ΣΕΡΓΙΟΣ. 180 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 12 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Περικλέους, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ μέχρι και ΕΛΕΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ. 181 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 12 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Περικλέους, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΕΛΕΝΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ μέχρι και ΘΕΟΔΩΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ. 182 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 3 Ο ΓΕΛ Ξάνθης, στην οδό Ματσούκα Νικ. (ΔΕΥΑΞ), θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μέχρι και ΚΑΜΠΑΚΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. 183 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 3 Ο ΓΕΛ Ξάνθης, στην οδό Ματσούκα Νικ. (ΔΕΥΑΞ), θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΜΠΑΝΤΑΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ μέχρι και

25 ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ. 184 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 3 Ο ΓΕΛ Ξάνθης, στην οδό Ματσούκα Νικ. (ΔΕΥΑΞ), θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έως και ΚΟΚΚΑΛΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ. 185 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 3 Ο ΓΕΛ Ξάνθης, στην οδό Ματσούκα Νικ. (ΔΕΥΑΞ), θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΟΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μέχρι και ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ. 186 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 4 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Περικλέους, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΥΡΑΚΟΣΙΑΝ ΑΛΜΠΕΡΤ μέχρι και ΜΑΚΕΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ. 187 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 4 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Περικλέους, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΑΚΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ μέχρι και ΜΗΝΟΓΛΟΥ ΤΡΥΦΩΝ. 188 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 18 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Ηλιουπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ μέχρι και ΜΟΥΧΑΡΕΜ ΟΓΛΟΥ ΔΕΡΙΑ. 189 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 18 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Ηλιουπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΧΣΙΑΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ μέχρι και ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. 190 Εκλογικό Τμήμα:Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 18 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Ηλιουπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ μέχρι και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. 191 Εκλογικό Τμήμα:Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 9 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Ηλιουπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι

26 τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ μέχρι και ΠΑΠΑΧΑΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ. 192 Εκλογικό Τμήμα:Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 9 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Ηλιουπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ μέχρι και ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ. 193 Εκλογικό Τμήμα:Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΓΕΛ Ξάνθης, στην Χρύσα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι αλφαβητικά στοιχεία ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΒΙΚΤΩΡ μέχρι και ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. 194 Εκλογικό Τμήμα:Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΓΕΛ Ξάνθης, στην Χρύσα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΑΡΗΔΑΡΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ μέχρι και ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. 195 Εκλογικό Τμήμα:Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 1 Ο ΓΕΛ Ξάνθης, στην Χρύσα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ μέχρι και ΤΖΙΛΒΕΛΗ ΕΛΕΝΗ. 196 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 5 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βλαχοπούλου, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΖΙΟΒΕΛΕΚΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ μέχρι και ΤΣΕΡΜΙΝΙΔΟΥ ΖΙΝΑΪΝΤΑ. 197 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 5 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βλαχοπούλου, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΣΕΡΤΗ ΚΟΚΚΩΝΗ μέχρι και ΧΑΛΗΛ ΟΓΛΟΥ ΚΕΝΑΝ. 198 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 5 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βλαχοπούλου, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΧΑΛΗΛ ΟΓΛΟΥ ΜΕΛΕΚ μέχρι και ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ. 199 Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Στο 5 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης, στην οδό Βλαχοπούλου, θα ψηφίσουν όλοι οι τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΧΑΤΖΗΣΤΟΪΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μέχρι και

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ξάνθη 30 Ιουνίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ Αρ.Πρωτ.:οικ.93093/ΞΔΔΟ/2625 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ξάνθη 4 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ Αρ.Πρωτ.:οικ. 119906/ΞΔΔΟ/3466 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ξάνθη 9 Ιανουαρίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ Αρ.Πρωτ.:οικ.2781/ΞΔΔΟ/85 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ξάνθη 23 Απριλίου 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ Αρ.Πρωτ.:οικ.31640/ΞΔΔΟ/1728 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακές Ξάνθη Α' ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ 1 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ 2 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3 ΓΚΑΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Περιφερειακές Ξάνθη Α' ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ 1 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ 2 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3 ΓΚΑΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Α' ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ 1 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3 ΓΚΑΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 4 ΔΗΛΙΩΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ- ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 5 ΚΑΛΟΥΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΥΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 05η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 11/03/2015

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΥΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 05η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 11/03/2015 θέμα 1 ο έκτακτο θέμα: «Έγκριση της πλήρωσης δύο (2) συνολικά θέσεων έκτακτου προσωπικού για χρονικό διάστημα οχτώ (8) μηνών» α/α Απόφασης 65/2015 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΥΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΔ181Δ/1985 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ (ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ) ΔΕ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 060102 Σταυρούπολη 0601020101

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 12 / ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του για να συζητήσει και αποφασίσει στο μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Π Ρ Α Ξ Η 12 / ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του για να συζητήσει και αποφασίσει στο μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης: ΕΛ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. Ε. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ηµοτική Κίνηση http://xanthicity.gr

ηµοτική Κίνηση http://xanthicity.gr ηµοτική Κίνηση http://xanthicity.gr Την Κυριακή 27/4/2014 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ξάνθης η δήλωση υποψηφιότητας της Δημοτικής Κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ. Πρόκειται για ένα πραγματικά νέο ψηφοδέλτιο

Διαβάστε περισσότερα

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο 10757 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10859 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10780 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10879 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 25 /

Π Ρ Α Ξ Η 25 / ΕΛ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. Ε. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΜ Όνομα Επώνυμο Πατρώνυμο 59763279 ΟΡΧΑΝ ΤΣΙΠΛΑΚ ΧΑΛΗΛ 53302869 ΧΟΥΣΕΙΝ ΚΑΛΕΝΤΖΗ ΑΧΜΕΤ 55180490 ΣΑΜΠΡΗ ΚΙΟΣΕ ΧΟΥΣΕΙΝ 77720607 ΣΟΥΚΡΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ ΧΑΣΑΝ

ΑΦΜ Όνομα Επώνυμο Πατρώνυμο 59763279 ΟΡΧΑΝ ΤΣΙΠΛΑΚ ΧΑΛΗΛ 53302869 ΧΟΥΣΕΙΝ ΚΑΛΕΝΤΖΗ ΑΧΜΕΤ 55180490 ΣΑΜΠΡΗ ΚΙΟΣΕ ΧΟΥΣΕΙΝ 77720607 ΣΟΥΚΡΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ ΧΑΣΑΝ ΑΦΜ Όνομα Επώνυμο Πατρώνυμο 59763279 ΟΡΧΑΝ ΤΣΙΠΛΑΚ ΧΑΛΗΛ 53302869 ΧΟΥΣΕΙΝ ΚΑΛΕΝΤΖΗ ΑΧΜΕΤ 55180490 ΣΑΜΠΡΗ ΚΙΟΣΕ ΧΟΥΣΕΙΝ 77720607 ΣΟΥΚΡΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ ΧΑΣΑΝ 103566110 ΒΕΔΑΤ ΧΟΤΖΑΡ ΣΑΛΗ 39395740 ΣΑΜΠΡΗ ΧΟΤΖΑΡ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤH ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ. Γνωστοποιούμε ότι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤH ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ. Γνωστοποιούμε ότι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ Δ/νση : Βρύσες Χανίων Τ.Κ 730 07 Τηλ. :2825340319 Fax :2825051211 E-Mail : theofanis@apokoronas.gov.gr Πληρ. Θ. Αναγνωστάκης Βρύσες 02/07/2015 Αριθ. Πρωτ.- 9077 -

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ανακοίνωση : ΑΜ Οχι Ναι Οχι 1 Ναι 1.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ανακοίνωση : ΑΜ Οχι Ναι Οχι 1 Ναι 1. XATZHANTΩNIOY ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 11 ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗ ΟΛΓΑ ΑΛΕΞΙΟΣ 18 ΣΑΜΟΛΗ ΒΑΙΑ ΦΩΤΙΟΣ 53 ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ 32 ΜΠΑΜΠΟΥΡΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 50 ΜΗΤΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Σ Α Γ Ρ Ο Τ Ι Κ Η Σ Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η Σ & Τ Ρ Ο Φ Ι Μ Ω Ν

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Σ Α Γ Ρ Ο Τ Ι Κ Η Σ Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η Σ & Τ Ρ Ο Φ Ι Μ Ω Ν ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Διατηρείται έως: 31/12/2020 Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Α Γ Ρ Ο Τ Ι Κ Η Σ Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η Σ & Τ Ρ Ο Φ Ι Μ Ω Ν Παρεβλήθη ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΠΕ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΠΕ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΠΕ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 Α.ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Α /ΘΜΙΑΣ 1 Τα μυστικά της λίμνης Βιστωνίδας 10ο ΔΣ Γκαϊδατζή Αρετή 36 2 13/2/2015

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης" ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010).

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 14 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτ: 9634 ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση :630 88 Νικήτη Πληροφορίες: Χολογγούνη Αθανασία Τηλέφωνο : (2375350105 ) FAX : (23750) 23244 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ Α ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ Α ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - Α ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 1: - ΙΔΙΩΤΕΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 1: - ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1. 4400****** ΦΟΥΝΤΑΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2. 7493****** ΜΠΕΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3. 3416****** Φορλίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ Αρ. πρωτ. 1076

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ Αρ. πρωτ. 1076 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ Αρ. πρωτ. 1076 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ Έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Το ψηφοδέλτιο. ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, υποψήφιος Περιφερειάρχης

Το ψηφοδέλτιο. ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, υποψήφιος Περιφερειάρχης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Το ψηφοδέλτιο ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, υποψήφιος Περιφερειάρχης 1.ΒΑΡΓΕΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Ροδόπης 2. ΒΛΙΣΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α/Α ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α/Α ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α/Α ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 91 92 93 94 95 96 97 ΟΝΟΜΑΣΙΑ & ΕΔΡΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΙΑΣ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΓΙΑΣ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΛΥΦΑΝΤΩΝ ΑΦΑΛΩΝΑ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Αγ. Μαρίνας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 33 /

Π Ρ Α Ξ Η 33 / ΕΛ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. Ε. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 16 /

Π Ρ Α Ξ Η 16 / ΕΛ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. Ε. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Η Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Η Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας 13295 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μάνδρα 3-7-2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. : 13295 ΔΗΜΟΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : ΣΤΡ. ΝΙΚ. ΡΟΚΑ 45 ΤΑΧ. ΚΩΔ. : 19600 Πληροφορίες : ΟΡΜΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 213 2014900

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 19 /

Π Ρ Α Ξ Η 19 / ΕΛ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. Ε. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Εκλογής» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Εκλογής» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ στην ιστοσελίδα του Δήμου και έξω από κάθε Κατάστημα ψηφοφορίας και στα δημοσιότερα μέρη του δήμου και των συνοικισμών αυτού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 19 19/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 19 19/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1 ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 19 19/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα 2 ΚΑΡΑΣΕΪΤΑΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΛΑΖΑΡΟΣ 19 17/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα 3 ΤΣΕΝΙΚΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος Σιθωνίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος Σιθωνίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 22-05-2019 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτ:7216 ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση :630 88 Νικήτη Πληροφορίες: Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης & Εκλογών Τηλέφωνο : (2375350105 ) FAX : (23750)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Τοποθετήσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης».

ΘΕΜΑ: «Τοποθετήσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ----- Διεύθυνση : Τέρμα Σισμάνογλου Τ.Κ. - Πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι:

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------- Γενική Γραμματεία Παιδείας και Θρησκευμάτων Διεύθυνση Παιδείας Ομογενών, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ξένων και Μειονοτικών Σχολείων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΕΔΙΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΕΔΙΟΥ 1 BOTAZZI THERESE ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΟΜΕΝΗ 340370805078 ΣΚΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑΣ 16/4/2019 08:00-17:00 16/4/2019 2 CANAJ DONIKA CEMAN LIRI 340370805077 ΣΚΑΛΟΥΣ 16/4/2019 08:00-17:00 16/4/2019 3 CANAJ DONIKA CEMAN LIRI 340370805071

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Tοποθετήσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς»

Θέμα: «Tοποθετήσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς» ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Μακρυγιάννη 5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Εκλογική Περιφέρεια Ξάνθης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Εκλογική Περιφέρεια Ξάνθης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Εκλογική Περιφέρεια Ξάνθης ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΚΑΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΔΗΛΙΩΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΛΟΥΤΣΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύνολο Ψήφων Υποψηφίων Συνδυασμών ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 26ης ΜΑΐΟΥ 2019

Σύνολο Ψήφων Υποψηφίων Συνδυασμών ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 26ης ΜΑΐΟΥ 2019 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - μαζί μπορούμε - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ 1 ) ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) του ΙΩΑΝΝΗ 175 2 ) ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΣΠΥΡΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 157 3 ) ΤΖΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 28 / ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του, για να συζητήσει και αποφασίσει στo μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Π Ρ Α Ξ Η 28 / ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του, για να συζητήσει και αποφασίσει στo μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης: ΕΛ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. Ε. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ 32200, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ 32200, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟΥ 32200, ΚΑΣΤΡΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ 32200, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ 32200, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟΥ 32200, ΚΑΣΤΡΟ ΕΛΛΗΝIΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ Ορχομενός 2-7-2015 Αρ. Πρωτ. 9385 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ για τη διενέργεια του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 5 ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2015. 154 ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ 32200, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ 201 Άνδρες και γυναίκες που είναι γραμμένοι στον Εκλογικό Κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Ατσικής από ΑΒΡΑΚΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου μέχρι και ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Πίνακας - ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Πίνακας - ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 Πίνακας - Α/Α Ίδιος 67%-8% ανάπηρος Ίδιος >8% ανάπηρος Σεμινάριο ωρών Δνσεις & Προτίμησης 1 ΓΚΑΡΕΤΣΑ ΛΕΟΝΤΙΝΑ 1Ε 6Μ 5Η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το αριθ.2/ πρακτικό τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, 1 η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το αριθ.2/ πρακτικό τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, 1 η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το αριθ.2/19-1-2015 πρακτικό τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, Αριθ. Απόφασης 13 Περίληψη 1 η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 Στη Ξάνθη και στο Δημαρχιακό κατάστημα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 30 η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25 ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΔΟΥΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ Ε.Υ.Ε. Π.Α.Α.- ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Β4 Ταχ. Δ/νση: Λ. Αθηνών 58 Τ.Κ. : 10441 Αθήνα Πληροφ.: Κ. Βακάκη e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

1.Η Εκκλησία Ακάθιστου Ύµνου βρίσκεται: Α. Στην Παλιά Πόλη ΣΩΣΤΟ Β. Στο συνοικισµό Σαµακώβ Γ. Στην Εκτενεπόλ(Νεάπολη ). Στο συνοικισµό Χρύσας

1.Η Εκκλησία Ακάθιστου Ύµνου βρίσκεται: Α. Στην Παλιά Πόλη ΣΩΣΤΟ Β. Στο συνοικισµό Σαµακώβ Γ. Στην Εκτενεπόλ(Νεάπολη ). Στο συνοικισµό Χρύσας 1.Η Εκκλησία Ακάθιστου Ύµνου βρίσκεται: Α. Στην Παλιά Πόλη ΣΩΣΤΟ Β. Στο συνοικισµό Σαµακώβ Γ. Στην Εκτενεπόλ(Νεάπολη ). Στο συνοικισµό Χρύσας 2. Ποιο από τα παρακάτω ηµ. ιαµερίσµατα ανήκει στο Ν.Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι:

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φαρκαδόνα 22/5/2019 ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση :Γ. Γεννηματά 1 Φαρκαδόνα Ταχ. Κωδ. : 420-31 Πληροφορίες: Πατσιάνη Αθηνά Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ****************************** Α Π Ο Φ Α Σ Η ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΥΕ. Ειδικότητα : ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΥΕ. Ειδικότητα : ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΜΥΖΗΘΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ 1 ΑΙ118892 Α 1 12 4 3 59 800 0 200 110 0 0 413,00 Α 1 1.523,00 ΤΣΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 2 ΑΗ130455 Α 1 12 4 60 800 200

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ****************************** Α Π Ο Φ Α Σ Η ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 38/

Απόσπασμα Πρακτικού 38/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 9856/05-09-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 38/04-09-2018 Σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/30-08-2017 Φ.Ε.Κ.: 1961/Β'/30-06-2016 ΣΧ. ΕΤΟΣ: 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κηφισιά 20 /01 / 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ. 2743 ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Δ/ NΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 60

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κηφισιά 20 /01 / 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ. 2743 ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Δ/ NΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 60 ΑΔΑ:ΩΨ4ΧΩΕΜ-Φ91 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κηφισιά 20 /01 / 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ. 2743 ΔΗΜΟΣ Σ Δ/ NΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 60 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ή ΤΕΚΝΟ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (σε μήνες)

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ή ΤΕΚΝΟ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (σε μήνες) ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ 42 ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙ860298 Οχι Οχι 1 12 0 5 0 0 0 0 9,00 40 0 0 800 0 250 0 0 0 0 360,00 280 0 0 Οχι 1 Οχι 1.690,00 1 46 ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ034819

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ.

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ. ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 214 Κύριος Πίνακας Α - Α/Α Ίδιος 67%-8% ανάπηρος Ίδιος >8% ανάπηρος Σεμινάριο 4 ωρών Δνσεις & Προτίμησης 1 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ.

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ. ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 214 Κύριος Πίνακας Α - Α/Α Ίδιος 67%-8% ανάπηρος Ίδιος >8% ανάπηρος Σεμινάριο 4 ωρών Δνσεις & Προτίμησης 1 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 5cdd b a32 στις 19/05/19 15:25

Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 5cdd b a32 στις 19/05/19 15:25 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ONOMA ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΩΔΙΚΟΣ Ν.Π. Α1

A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ONOMA ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΩΔΙΚΟΣ Ν.Π. Α1 1 ΑΓΑΘΟΥ ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10140005 ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ 2 ΑΔΑΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10140010 ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ 3 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 10140015 ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ 4 ΑΛΕΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Νοεμβρίου 2015 Εξεταστικό Κέντρο Κομοτηνής-1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Νοεμβρίου 2015 Εξεταστικό Κέντρο Κομοτηνής-1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Νοεμβρίου 0 Εξεταστικό Κέντρο Κομοτηνής-ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής Γλώσσα: Αγγλικά Β 0 0 ΑΣΗΚΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ //0 :0 μμ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ" Υπηρεσία : ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Υπηρεσία : ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο Α.Μ. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΑΡΙΘΜ. ΤΑΥΤΟΤ. ΚΩΛΥΜΑ 8ΜΗΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (σε μήνες) ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (αριθμ. τέκνων) ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος 2 /5/2018 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αρ.πρωτ. 2/26269 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος 2 /5/2018 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αρ.πρωτ. 2/26269 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος 2 /5/2018 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αρ.πρωτ. 2/26269 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ : Ταχ. Δ/νση : Πληροφορίες: Τηλέφωνο : Φαξ : Ηλεκ/κό Ταχ.: Ιστοσελίδα : Προέδρου Δ.Σ Πλ. Ελευθερίας 1 Μανωλίτση

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΕΡΠΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 393 ΑΛΠΕΡΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6 220 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προσωρινός Πίνακας Βελτιώσεων & Οριστικών Τοποθετήσεων Σχολικού Έτους Σελίδα 1 από 5

Προσωρινός Πίνακας Βελτιώσεων & Οριστικών Τοποθετήσεων Σχολικού Έτους Σελίδα 1 από 5 Προσωρινός Πίνακας Βελτιώσεων & Οριστικών Τοποθετήσεων Σχολικού Έτους 2017-2018 Πράξη ΠΥΣΔΕ 14/26-05-2017 Α/Α Επώνυμο Όνομα Όνομα πατρός Αριθμός μητρώου Κλάδος Οργανική θέση Σύνολο μορίων Μόρια εντοπ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: "Εγγραφή στην Επετηρίδα Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, κλάδων/ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης "

ΘΕΜΑ: Εγγραφή στην Επετηρίδα Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, κλάδων/ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρούσι, 15-06-2015 Αριθ.Πρωτ.: 94661/Ε2 Βαθμός Προτερ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΑΙΘ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Ο Δήµαρχος Μινώα Πεδιάδας Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Ν 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δομοκός 21 Ιανουαρίου 2015 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 967 Αριθ. Απόφασης.: 6 η

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δομοκός 21 Ιανουαρίου 2015 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 967 Αριθ. Απόφασης.: 6 η - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δομοκός 21 Ιανουαρίου 2015 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 967 Αριθ. Απόφασης.: 6 η Τ Μ Η Μ Α Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Έχοντας υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Υποτροφιών στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών / Ερευνητριών» 1 ος

Πρόγραμμα Υποτροφιών στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών / Ερευνητριών» 1 ος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ------ Νέα Ιωνία,22-02-2017 Αριθμ. πρωτ. 1485 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών

Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών Σχολικό έ Ημ/ Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών Τάξη Εγγραφής: Α/Α Επώνυμο μαθητή Όνομα μαθητή Α Όνομα πατέρα Μέσος Όρος Μέσος Όρος Ολογράφως Χαρακτηρισμός μέσου όρου 1 ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 2 ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Θεσσαλονίκη: 02-08-2013 Αριθμ. Πρωτ. : 10667 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Θεσσαλονίκη: 02-08-2013 Αριθμ. Πρωτ. : 10667 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 Τ.Κ. Πόλη: 57001, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης».

ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Διεύθυνση : Τέρμα Σισμάνογλου Πόλη : 69100 Κομοτηνή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΗ / Περιοχή Ξάνθης: Αιτήσεις σύνδεσης φωτοβολταϊκών συστημάτων του Ειδικού Προγράμματος

ΔΕΗ / Περιοχή Ξάνθης: Αιτήσεις σύνδεσης φωτοβολταϊκών συστημάτων του Ειδικού Προγράμματος 1 ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΩΣ 28 67100 ΞΑΝΘΗ Ξάνθης 2,45 21/10/2009 11/11/2009 14/5/2010 2 ΠΑΣΧΑΛΗ ΔΗΜΟΥ ΥΙΟΙ & ΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 67100 ΞΑΝΘΗ Ξάνθης 9,90 5/3/2010 19/3/2010 8/9/2010

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Α ΑΘΗΝΑΣ ΜΟΡΙΑ ΕΝΤΟΠΙΟ ΤΗΤΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Α ΑΘΗΝΑΣ ΜΟΡΙΑ ΕΝΤΟΠΙΟ ΤΗΤΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΘΕΣ- 1 ΚΟΤΣΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 609245 ΠΕ11 Όχι 61,49 Δ. ΗΛΙΟΥΠΟΛ 4 0 ΕΙΔΙΚΟ ΜΔΔΕ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ Α ΑΘΗΝΑΣ 2 ΤΟΥΜΠΑΝ ΙΩΑΝΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 612379 ΠΕ11 Όχι 58,17 Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το αριθ.4/ πρακτικό τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, 2 η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το αριθ.4/ πρακτικό τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, 2 η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το αριθ.4/27-3-2017 πρακτικό τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, Αριθ. Απόφασης 58 Περίληψη 2 η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2017 Στη Ξάνθη και στο Δημαρχιακό κατάστημα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΣΘΗΚΗ

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΣΘΗΚΗ 1 ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΣΘΗΚΗ στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών: «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Εμβάθυνση της Δημοκρατίας Ενίσχυση της Συμμετοχής Βελτίωση της οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ανακοινώνονται τα ονόματα των φοιτητών Α' έτους σπουδών έως πτυχίο που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Κομοτηνή, 12-09-2017 Αρ. Πρωτ.: Φ.1.3 /6021Α Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

6 24/ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ ΑΘΗΝΑ 7 151/ ΣΦΕΤΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ

6 24/ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ ΑΘΗΝΑ 7 151/ ΣΦΕΤΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ 24 ΜΗΝΩΝ ΜΕΧΡΙ 30-06-2010 Α/Α Α.Π ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛ. ΠΟΛΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 1 18/10-9-10 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 6 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Ξάνθης, της 19 Ιουνίου 2014.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 6 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Ξάνθης, της 19 Ιουνίου 2014. 2014. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 6 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Ξάνθης, της 19 Ιουνίου Αριθ. απόφασης 74 Περίληψη Ανάκληση αδειών καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Στην Ξάνθη και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2015 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ.

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2015 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ. ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 215 Κύριος Πίνακας Α - Α/Α Ίδιος 67%-8% ανάπηρος Ίδιος >= 8% ανάπηρος Σεμινάριο 4 ωρών Δνσεις & Προτίμησης 1 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ Γ : ΛΑΖΑΡΑΤΟΣ-ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΕΛΛΗΣ (Ν-Ρ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ Γ : ΛΑΖΑΡΑΤΟΣ-ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΕΛΛΗΣ (Ν-Ρ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Σχολή Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Τμήμα Νομικής ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ Γ : ΛΑΖΑΡΑΤΟΣ-ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΕΛΛΗΣ (Ν-Ρ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΔΗ.ΠΑ.Κ. ΙΑΤΡΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΔΗ.ΠΑ.Κ. ΙΑΤΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΓΑΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

565/ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π ,98 311, ,84

565/ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π ,98 311, ,84 Α' ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ A/A Αρ. Πρωτ. Επώνυμο 515/10-8- 1 06 ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται:

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: 6 7 8 9 0 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ)

Διαβάστε περισσότερα

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δομοκός 13 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 6820 Αριθ. Απόφασης.: 35

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δομοκός 13 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 6820 Αριθ. Απόφασης.: 35 1 - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δομοκός 13 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 6820 Τ Μ Η Μ Α Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Αριθ. Απόφασης.: 35 Έχοντας υπόψη Α

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 5 ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 100

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 100 ΠΑΤΡΟΣ sort ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ ΘΕΣΕΩΝ 71 ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΙ 836220 Οχι Ναι 1 18,00 37 67 0 0 360,00 0 259 0 134 Οχι 1 Ναι 753,00 1 14 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΙ 566217 Οχι Ναι 1 15,00

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ Υπάρχουν στοιχεία από το έτος 1946. Από τα μαθητολόγια για το έτος 1946 καταγράψαμε τους μαθητές όλων των τάξεων, ενώ για τα επόμενα έτη καταγράψαμε μόνο τους μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ (Ακυρώθηκε η διάθεση εκαιδευτικού κλάδου ΠΕ19, διορθώθηκε απόσπαση εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ02 και διορθώθηκαν τυπογραφικά λάθη)

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ (Ακυρώθηκε η διάθεση εκαιδευτικού κλάδου ΠΕ19, διορθώθηκε απόσπαση εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ02 και διορθώθηκαν τυπογραφικά λάθη) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Πληροφορίες Μπέκος Ευάγγελος Ταχ. Δ/νση Νοταρά 123, 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΜΑ: «ΑΡΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ.»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΜΑ: «ΑΡΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 1-8-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Β /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Α' ΑΘΗΝΑΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε Α ΑΘΗΝΑΣ Ταχ. Δ/νση: Κηφισίας 16 Τ.Κ. Πόλη:115

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνδρος, 30/5/2019 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 5104 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνδρος, 30/5/2019 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 5104 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνδρος, 30/5/2019 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 5104 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για τις ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της 2 ας ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 Ο Δήμαρχος Άνδρου: Αφού έλαβε υπόψη του: 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Vellum Global Educational Services A.E. ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

Vellum Global Educational Services A.E. ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

Vellum Global Educational Services A.E. ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

Vellum Global Educational Services A.E. ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Α Ν Τ Ι Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Ρ Χ Η Σ Π. Ε. Ξ Α Ν Θ Η Σ

Ο Α Ν Τ Ι Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Ρ Χ Η Σ Π. Ε. Ξ Α Ν Θ Η Σ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ξάνθη : 31/01/2017 Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Αριθμ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΓΛΑΪΑ του ΛΑΖΑΡΟΥ. Υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Νομού Λέσβου

ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΓΛΑΪΑ του ΛΑΖΑΡΟΥ. Υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Νομού Λέσβου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28 Απριλίου 2014 Τα ονόματα των υποψηφίων του Συνδυασμού μας "ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ" Ο Συνδυασμός έχει ως εξής : ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΓΛΑΪΑ του ΛΑΖΑΡΟΥ Υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα