Αριθ.Πρωτ: Αθήνα, 19/7/2019

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αριθ.Πρωτ: Αθήνα, 19/7/2019"

Transcript

1 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Αριθ.Πρωτ: Αθήνα, 19/7/2019 Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, σύμφωνα με: 1. Τις διατάξεις του Αθλητικού Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει που αφορά τον Ερασιτεχνικό και Επαγγελματικό Αθλητισμό, 2. τις διατάξεις του Καταστατικού, 3. τις διατάξεις του Εσωτερικού Κανονισμού, 4. τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κανονισμού, 5. τις διατάξεις των Κανονισμών Πρωταθλημάτων, 6. τις διατάξεις του Κανονισμού Παιδιάς, 7. τις διατάξεις του Κανονισμού Διαιτησίας, 8. τις διατάξεις του Κανονισμού Ντόπινγκ 9. του Κανονισμού Εθνικών Ομάδων και σεβόμενη τους Κανονισμούς Χάντμπολ της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, εκδίδει την παρακάτω: «ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ » ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ 1. Handball Premier Περίοδος διεξαγωγής αγώνων από 1/9/2019 έως 5/6/2020 Αριθμός ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής : 12 (ΔΩΔΕΚΑ) Το Πρωτάθλημα της περιόδου θα διεξαχθεί με 12 ομάδες και η διαδικασία υποβιβασμού θα αναφέρεται στην σχετική ειδική προκήρυξη. 2. Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ Περίοδος διεξαγωγής αγώνων από 1/10/2019 έως 5/6/2020 Αριθμός ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής : 20(ΕΙΚΟΣΙ)

2 Το Πρωτάθλημα της περιόδου θα διεξαχθεί με 20 (ΕΙΚΟΣΙ) ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των 10 ομάδων ο καθένας και η διαδικασία ανόδου και υποβιβασμού θα αναφέρεται στην σχετική Eιδική Προκήρυξη. 3. Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ Περίοδος διεξαγωγής αγώνων από 2/11/2019 έως 5/6/2020 Οι ανωτέρω περίοδοι για όλες τις κατηγορίες οριοθετούν την έναρξη και λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Ειδικά για την Β Εθνική Ανδρών οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης θα ορισθούν στην αντίστοιχη Ειδική Προκήρυξη της κατηγορίας. Ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής: α) Οι ομάδες που την αγωνιστική περίοδο και μετά την λήξη των πρωταθλημάτων υποβιβάστηκαν από την Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών. β) Οι ομάδες που την αγωνιστική περίοδο και μετά την λήξη των πρωταθλημάτων παρέμειναν στην Β Εθνική κατηγορία. γ) Οι ομάδες που την αγωνιστική περίοδο δεν συμμετείχαν σε κανένα πρωτάθλημα και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για την περίοδο με την επιφύλαξη της παραγράφου 8 του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Γ. Το Πρωτάθλημα περιόδου θα διεξαχθεί με τις ομάδες της κατηγορίας χωρισμένες σε ομίλους με ελάχιστο αριθμό 8 ομάδες ανά όμιλο (και αφού βάσει των δηλώσεων συμμετοχής αυτό είναι εφικτό), λαμβάνοντας υπόψη και τη γεωγραφική θέση των ομάδων ανά περιφέρεια και η διαδικασία ανόδου παραμονής θα αναφέρεται στην σχετική ειδική προκήρυξη. 4. ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Το Κύπελλο Ελλάδος θα διεξαχθεί βάσει των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων των εθνικών κατηγοριών Α1, Α2 Ανδρών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την διεξαγωγή του θα είναι η δήλωση συμμετοχής τουλάχιστον 8 ομάδων. Οι αγώνες Κυπέλλου θα διεξάγονται κυρίως ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ. Στους αγώνες που μετέχει σωματείο της Α2 με σωματείο της Α1 Ανδρών οι αγώνες θα γίνονται πάντα στην έδρα του σωματείου της Α2 (εκτός των ημιτελικών και τελικού αγώνα) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος περιόδου και δεν συμμετάσχουν, παραιτηθούν ή αποχωρήσουν (ως μη συμμετοχή νοείται και η προσέλευση ομάδας να αγωνιστεί με μειωμένη, κάτω του επιτρεπόμενου ορίου σύνθεση αθλητών) θα υπόκεινται εκτός από τις αγωνιστικές και στις κάτωθι κυρώσεις: α) Αποκλεισμό από την διοργάνωση της επόμενης περιόδου β) χρηματικό πρόστιμο Οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης του Κυπέλλου θα ορισθούν στην αντίστοιχη Ειδική Προκήρυξη.

3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΙΚΩΝ 1. Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Περίοδος διεξαγωγής αγώνων από 15/10/2019 έως 5/6/2020 Αριθμός ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής : 10 (ΔΕΚΑ) Το Πρωτάθλημα της περιόδου θα διεξαχθεί με 10 ομάδες και η διαδικασία υποβιβασμού θα αναφέρεται στην σχετική Ειδική Προκήρυξη. 2. Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών Περίοδος διεξαγωγής αγώνων από 2/11/2019 έως 5/6/2020 Ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής: α) Οι ομάδες που την αγωνιστική περίοδο και μετά την λήξη των πρωταθλημάτων υποβιβάστηκαν από την Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών. β) Οι ομάδες που την αγωνιστική περίοδο και μετά την λήξη των πρωταθλημάτων παρέμειναν στην Α2 Εθνική κατηγορία. γ) Οι ομάδες που την αγωνιστική περίοδο δεν συμμετείχαν σε κανένα πρωτάθλημα και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για την περίοδο με την επιφύλαξη της παραγράφου 8 του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Γ. Το Πρωτάθλημα περιόδου θα διεξαχθεί σε ομίλους, λαμβάνοντας υπόψη και τη γεωγραφική θέση των ομάδων ανά περιφέρεια και η διαδικασία ανόδου θα αναφέρεται στην σχετική ειδική προκήρυξη. Οι ανωτέρω περίοδοι οριοθετούν για όλες τις κατηγορίες την έναρξη και λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Ειδικά για την Α2 Γυναικών οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης θα ορισθούν στην αντίστοιχη ειδική προκήρυξη. 3. ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Το Κύπελλο Ελλάδος θα διεξαχθεί βάσει των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων των εθνικών κατηγοριών Α1, Α2 Γυναικών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την διεξαγωγή του θα είναι η δήλωση συμμετοχής τουλάχιστον 8 ομάδων. Στους αγώνες που μετέχει σωματείο της Α2 με σωματείο της Α1 Γυναικών οι αγώνες θα γίνονται πάντα στην έδρα του σωματείου της Α2 (πλην των ημιτελικών και τελικού αγώνα) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος περιόδου και δεν συμμετάσχουν, παραιτηθούν ή αποχωρήσουν (ως μη συμμετοχή νοείται και η

4 προσέλευση ομάδας να αγωνιστεί με μειωμένη, κάτω του επιτρεπόμενου ορίου σύνθεση αθλητών) θα υπόκεινται εκτός από τις αγωνιστικές και στις κάτωθι κυρώσεις: α) Αποκλεισμό από την διοργάνωση της επόμενης περιόδου β) χρηματικό πρόστιμο Οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης του Κυπέλλου θα ορισθούν στην αντίστοιχη ειδική προκήρυξη. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ A & B ΦΑΣΗ 1. ΝΕΩΝ 2.ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 3.ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 4.ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 5. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β / ΜΙΝΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α / ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β / ΜΙΝΙ Η περίοδος διεξαγωγής των αγώνων όλων των φάσεων ορίζεται από 15/9/2019 εκτός από Παμπαίδες Β, Παγκορασίδες Β και Μίνι όπου ορίζεται η 25/10/2019 έως 12/7/2020. για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Οι ανωτέρω ημερομηνίες οριοθετούν τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ενώ οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης των πρωταθλημάτων θα οριστούν στις αντίστοιχες ειδικές προκηρύξεις. Τα ηλικιακά πρωταθλήματα δύναται να διεξάγονται και σε διευρυμένες περιφέρειες. Για τις ηλικίες που έχουν δυνατότητα συμμετοχής σε κάθε ηλικιακή κατηγορία καθώς και για τον τρόπο και τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των ηλικιακών πρωταθλημάτων, των πανελληνίων πρωταθλημάτων και των τελικών φάσεων θα εκδοθεί ειδική προκήρυξη. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Η Διοικητική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Δ.Ε.Π της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, έχει την ευθύνη της διοργάνωσης και διεξαγωγής των πρωταθλημάτων :

5 Α) Handball Premier Β) Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Γ) Β Εθνικής κατηγορίας Ανδρών Δ) Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών E) Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών ΣΤ) Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών Ζ) Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών Η) Πανελλήνια πρωταθλήματα Πανελλήνιες διοργανώσεις - Τελικές Φάσεις Ηλικιακών Όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα τα αναλαμβάνουν οι Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές με καθορισμό από τις Ειδικές Προκηρύξεις. Οι Ενώσεις και οι κατά τόπους Τοπικές Επιτροπές παρακαλούνται να συνεργαστούν με την Ο.Χ.Ε για την εξεύρεση ωρών αγώνων στα κατά τόπους γυμναστήρια. Όσον αφορά την διοργάνωση αγώνων Beach Handball, η Ο. Χ. Ε διατηρεί αποκλειστικά την ευθύνη. Κάθε επίσημο ή ανεπίσημο τουρνουά Ένωσης ή Τοπικής Επιτροπής ή και Σωματείου, θα διεξάγεται κατόπιν εγκρίσεως της Ο. Χ. Ε και σύμφωνα με τους κανονισμούς που εκάστοτε ισχύουν. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σωματείων, αθλητών και διαιτητών σε τουρνουά Beach Handball τα οποία δεν έχουν την έγκριση της Ο.Χ.Ε. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 1. Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών Handball Premier A1 Γυναικών Α2 Ανδρών πρέπει να σταλούν εγγράφως στην Ο.Χ.Ε μέχρι 31 Ιουλίου 2019 και του Κυπέλλου 31 Ιουλίου 2019 με ημερομηνία σφραγίδας ΕΛ.ΤΑ. ή Ταχυδρομικής αποστολής με Ταχυμεταφορά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ο.Χ.Ε competitions@hhf.org.gr (σκαναρισμένη και υπογεγραμμένη). 2. Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα Α2 Γυναικών και Β Εθνικής Ανδρών πρέπει να σταλούν εγγράφως στην Ο.Χ.Ε μέχρι 30 Αυγούστου με ημερομηνία σφραγίδας ΕΛ.ΤΑ. ή Ταχυδρομικής αποστολής με Ταχυμεταφορά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ο.Χ.Ε. competitions@hhf.org.gr (σκαναρισμένη και υπογεγραμμένη)

6 3. Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων των σωματείων που θα λάβουν μέρος στα Ηλικιακά Πρωταθλήματα, πρέπει να σταλούν εγγράφως στις κατά τόπους Ενώσεις και Τ.Ε. μέχρι 31/8/2019 (εκτός από Παμπαίδες Παγκορασίδες Β και Μίνι που ορίζεται η 16/10/2019) με ημερομηνία σφραγίδας ΕΛ.ΤΑ. ή Ταχυδρομικής αποστολής με Ταχυμεταφορά. Για το πρωτάθλημα κατηγορίας ΝΕΩΝ οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων που θα λάβουν μέρος, πρέπει να σταλούν εγγράφως στις κατά τόπους Ενώσεις και Τ.Ε. και στο ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ Ο.Χ.Ε μέχρι 31/7/ Επειδή η προκήρυξη, η διοργάνωση και η τέλεση των Ηλικιακών Πρωταθλημάτων όλης της Χώρας συνδέεται αναπόφευκτα με τα πρωταθλήματα αρμοδιότητας και ευθύνης της Ο.Χ.Ε. για να είναι νόμιμη η προκήρυξη και η τέλεσή τους, από όλες τις Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές, πρέπει οι σχετικές Ειδικές Προκηρύξεις των Ηλικιακών πρωταθλημάτων και οι Ειδικές Προκηρύξεις των Τοπικών πρωταθλημάτων να κατατεθούν προς έγκριση στην Ο.Χ.Ε μέχρι τις 15/9/2019 το αργότερο, ενώ ειδικά για ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β και Μίνι μέχρι τις 13/10/ Μέσα στις ειδικές Προκηρύξεις των κατηγοριών, ορίζονται όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής των πρωταθλημάτων ανά κατηγορία. 6. Η συμμετοχή των ομάδων στις Εθνικές κατηγορίες Handball Premier Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών είναι υποχρεωτική. Σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή και δεν λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα που δήλωσαν, την επόμενη αγωνιστική περίοδο ( ) θα υποβιβάζονται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία ενώ το ΔΣ της ΟΧΕ δύναται να αποφασίσει και περαιτέρω τιμωρία με βάση το άρθρο 6 παρ. 1 του κανονισμού αγώνων. Ως μη συμμετοχή, απόσυρση, και γενικότερα μηδενισμός θεωρείται η παραίτηση, ή η μη προσέλευση της ομάδος να αγωνιστεί ή η προσέλευση της με μειωμένη σύνθεση κάτω από το επιτρεπόμενο όριο των 7 αθλητών, σε δύο αγώνες. 6.1 Η συμμετοχή στα πρωταθλήματα Α2 Εθνικής Γυναικών και Β Εθνικής Ανδρών είναι προαιρετική. Σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή και μετά την έναρξη του πρωταθλήματος αποχωρήσουν, ή δεν προσέλθουν να αγωνιστούν σε δύο (2) αγώνες (δηλ. μηδενιστούν), δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου παρά μόνο εφόσον καταβάλλουν χρηματικό παράβολο ύψους Όσα σωματεία δεν δηλώσουν συμμετοχή στις κατηγορίες Handball Premier Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών ή δεν στείλουν εμπρόθεσμα τις δηλώσεις συμμετοχής, θα αποκλείονται από τα πρωταθλήματα και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Εθνικά πρωταθλήματα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ( ) μετά από απόφαση της Δ.Ε.Π και έγκριση

7 του Δ.Σ της Ο.Χ.Ε. Η δήλωση συμμετοχής σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας και των αντίστοιχων Ειδικών Προκηρύξεων. 8. Τα σωματεία που αναγνωρίζονται από την Ο.Χ.Ε ως νέα σωματεία, αφού πληρούν τις προϋποθέσεις, μπορούν να λάβουν μέρος μόνον στα πρωταθλήματα ηλικιών για δύο (2) έτη και στην συνέχεια να ενταχθούν στα πρωταθλήματα των Ανδρών ή Γυναικών. Εξαίρεση αποτελούν τα σωματεία που για αναπτυξιακούς λόγους συμπληρώνουν ομίλους της περιφέρειας, κατόπιν αποφάσεως της Δ.Ε.Π Ο.Χ.Ε και έγκρισης του ΔΣ Σε περίπτωση συγχώνευσης σωματείων, μη δήλωσης συμμετοχής ή παραίτησης πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων περιόδου την κενωθείσα θέση που δημιουργείται στην κατηγορία ή όμιλο καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα ομάδα κατά σειρά βαθμολογίας της αμέσως επόμενης κατηγορίας περιόδου Σε περίπτωση που την κατηγορία ή όμιλο που κενώνει θέση τροφοδοτούσαν το περισσότεροι από ένας (1) όμιλοι, τότε η διεκδικήτρια της ανόδου θα προκύπτει μετά από αγώνες μπαράζ σε ουδέτερη έδρα μεταξύ των καλύτερα βαθμολογικά ομάδων μετά τις ομάδες που ήδη έχουν προβιβαστεί κατηγορία. Σε περίπτωση που την κατηγορία ή όμιλο που κενώνει θέση τροφοδοτούσαν το όμιλοι για τους οποίους έχει προκύψει μικτή κατάταξη κατόπιν αγώνων μπαράζ, την κενωθείσα θέση θα συμπληρώσει η ομάδα που έχει καταλάβει την αμέσως επόμενη καλύτερη βαθμολογική θέση, στην μικτή κατάταξη μετά τις ομάδες που ήδη έχουν προβιβαστεί κατηγορία. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τον τρόπο πλήρωσης της κενής θέσεως θα αποφασίζει η ΔΕΠ κατόπιν εγκρίσεως του ΔΣ της Ο.Χ.Ε Όλοι οι αγώνες μπαράζ θα πρέπει να διεξαχθούν πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου με ευθύνη της Δ.Ε.Π της Ο.Χ.Ε η οποία θα καθορίσει τις ημερομηνίες, τις έδρες και το σύστημα των αγώνων. 9. Στα σωματεία που μετέχουν στις εθνικές κατηγορίες Ανδρών είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στα ηλικιακά πρωταθλήματα Παμπαίδων Β και Μίνι. Στα σωματεία που δεν θα συμμετάσχουν στις ανωτέρω ηλικιακές κατηγορίες, τιμωρούνται με πρόστιμο 500 για την Α1 Ανδρών, 300 για την Α2 Ανδρών, 200 για την Β Ανδρών. 10. Στα σωματεία που μετέχουν στις εθνικές κατηγορίες Γυναικών είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στα ηλικιακά πρωταθλήματα Παγκορασίδων Β και Μίνι. Στα σωματεία που δεν θα συμμετάσχουν στις ανωτέρω ηλικιακές κατηγορίες, τιμωρούνται με πρόστιμο 500 για την Α1 Γυναικών 300 για την Α2 Γυναικών Σε περίπτωση που σωματείο της Α1, Α2, Β Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και Α1, Α2,Εθνικής κατηγορίας Γυναικών δηλώσει συμμετοχή σε ένα από τα ανωτέρω απαιτούμενα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και τελικά δεν συμμετάσχει σε αυτό ή

8 αποχωρήσει κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος αυτού ή μηδενιστεί δύο φορές λόγω της μη εμφάνισής του σε αγώνα ή προσέλευση του με μειωμένη σύνθεση κάτω από το επιτρεπόμενο όριο των 7 αθλητών, τότε ισχύουν τα ανωτέρω των παραγράφων 9,10, Ειδική περίπτωση του παρόντος κεφαλαίου. 11. Στα εθνικά πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών, κατηγοριών Α1, Α2 και Β Εθνικής, οι ομάδες υποχρεούνται να εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο με δώδεκα (12) αθλητές ή αθλήτριες. Σε όλες τις ανωτέρω κατηγορίες οι ομάδες θα μπορούν προαιρετικά να εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο έως και με δεκαέξι (16) αθλητές ή αθλήτριες. 12. Σε περίπτωση που οι προαναφερόμενες ομάδες συμμετάσχουν με λιγότερους από δώδεκα (12) αθλητές ή αθλήτριες μετά από τρεις αγώνες θα τους επιβάλλεται χρηματική ποινή ως εξής: Α1 Ανδρών 600, Α2 Ανδρών 300, Β Ανδρών 150, Α1 Γυναικών 300, Α2 Γυναικών 150, ανά τρεις αγώνες. 13. Στα ηλικιακά πρωταθλήματα θα ισχύουν τα εξής: Α) Στις διοργανώσεις Παμπαίδων Α & Β και Μίνι - Παγκορασίδων Α & Β και Μίνι θα επιτρέπεται η συμμετοχή απεριόριστου αριθμού αθλητών (δηλαδή και άνω των 16) στη σύνθεση κάθε ομάδας. Β) Σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, είναι υποχρεωτική η συμμετοχή του αριθμού αθλητών που αναφέρεται στην ειδική προκήρυξη στη σύνθεση κάθε ομάδας. Γ) Ειδικά στους αγώνες τελικής ή ημιτελικής φάσης πανελληνίου πρωταθλήματος ή ανοιχτής Πανελλήνιας διοργάνωσης, καθώς και στους αγώνες μπαράζ πρόκρισης, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τουλάχιστον δώδεκα (12) αθλητών στη σύνθεση κάθε ομάδας, επί ποινή μηδενισμού από τον αγώνα ή αποκλεισμού από τη διοργάνωση, όπως θα καθοριστεί στην Ειδική προκήρυξη. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ 1. Κάθε σωματείο είναι υποχρεωμένο ταυτόχρονα με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής να δηλώσει γήπεδο στο οποίο θα τελούνται οι αγώνες του και να αποστέλλει α) σχετικό έγγραφο του γυμναστηρίου ότι του παραχωρεί το γήπεδο για την τέλεση των αγώνων του στο οποίο πρέπει ν αναγράφεται η χωρητικότητα με αριθμό καθήμενων και όρθιων θεατών.σε περίπτωση που το σωματείο αδυνατεί να εξασφαλίσει γήπεδο, αποκλείεται του πρωταθλήματος. 2. Τα σωματεία των Εθνικών κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών (Α1, Α2, Β ) υποχρεωτικά θα αγωνίζονται σε κλειστό γυμναστήριο. 3. Τα σωματεία που είναι γηπεδούχα, υποχρεούνται να εξασφαλίζουν ώρες αγώνων (Σάββατο ή Κυριακή ή Τετάρτη ή άλλες μέρες) οι οποίες θα καθορισθούν από τις ειδικές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων. Το σωματείο είναι υποχρεωμένο να εξασφαλίσει ώρες την ημέρα διεξαγωγής που προβλέπεται από τις ειδικές προκηρύξεις. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που αποδεικνύεται από έγγραφα η Δ.Ε.Π μπορεί να ορίσει διαφορετική ημέρα. 4. Στην περίπτωση αναβολής αγώνα, η Δ.Ε.Π της Ο.Χ.Ε ή η Επιτροπή πρωταθλήματος της Ένωσης ή Τοπικής Επιτροπής καθορίζει την ημερομηνία

9 του αγώνα και το γηπεδούχο σωματείο οφείλει να ορίσει την ώρα διεξαγωγής του, σύμφωνα με τις ώρες διεξαγωγής αγώνων που προβλέπονται στις σχετικές ειδικές προκηρύξεις. 5. ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ: Σε περίπτωση που κατόπιν απόφασης του αρμόδιου πειθαρχικού οργάνου, σωματείο έχει τιμωρηθεί με την ποινή διεξαγωγής αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, τότε δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι αναγράφονται σε σχετική απόφαση του Δ.Σ της ΟΧΕ. Ήτοι: - Οι αθλητές-τριες των 2 ομάδων με τα δελτία τους (18 το ανώτερο ανά ομάδα) - Οι συνοδοί ανά ομάδα :προπονητές με ταυτότητα, επίσημος συνοδός, ιατρός, φροντιστής, μασέρ (6 το ανώτερο ανά ομάδα) - 20 άτομα/μέλη ανά Σωματείο - Οι διαιτητές, η γραμματεία, o Delegate (όπου ορίζεται), ο ιατρός του αγώνα - Δημοσιογράφοι με την επίδειξη της δημοσιογραφικής ταυτότητας - 2 μικρά παιδιά για τις σκούπες - Το προσωπικό για την λειτουργία του γυμναστηρίου έως 3 άτομα (π.χ. ηλεκτρολόγος, φύλακας, καθαρίστρια) - Μέλη ΔΣ ΟΧΕ - ΚΕΔ/Ο.Χ.Ε. - Ομοσπονδιακοί προπονητές - Προσωπικό ΟΧΕ Οι αποφάσεις που αφορούν αποκλεισμό έδρας των σωματείων εκτελούνται την επόμενη, από την έκδοσή τους, αγωνιστική ημέρα κατά την οποία το σωματείο είναι γηπεδούχο, εκτός εάν μεταξύ της έκδοσης της απόφασης και της τέλεσης του αγώνα μεσολαβεί χρονικό διάστημα μικρότερο από πέντε (5) ημέρες, οπότε η απόφαση εκτελείται την μεθεπόμενη αγωνιστική. Στην προσμέτρηση του ανωτέρω διαστήματος δεν υπολογίζονται η ημερομηνία έκδοσης της απόφασης και η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. 6. Σωματείο που πληροί τους όρους στην έδρα του και δηλώσει διαφορετικό γήπεδο ή τελικώς οριστεί άλλο γήπεδο από τη Δ. Ε. Π, τότε τα έξοδα μετακίνησης του γηπεδούχου σωματείου τα πληρώνει το ίδιο το σωματείο. 7. Τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν: Α. Θα έχουν την άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης σύμφωνα με το νόμο και πρέπει να πληρούν τους όρους ασφαλείας και ομαλής λειτουργίας όσον αφορά την υλικοτεχνική υποδομή. Β. Η ΟΧΕ έχει δικαίωμα να ορίσει επιτροπή, η οποία θα έχει δικαίωμα να ελέγχει την καταλληλότητα του γηπέδου για την διεξαγωγή των αγώνων καθώς και για τηλεοπτικές μεταδόσεις. ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Οι άδειες τέλεσης αγώνων εκδίδονται από τους κατά τόπους προϊσταμένους της αρμόδιας για θέματα αθλητισμού υπηρεσίας των οικείων Περιφερειών και εφόσον η εγκατάσταση διαθέτει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας (Άρθρο 56 Ν2725 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 22 του Ν4049/2012). Ως εκ τούτου τα γηπεδούχα σωματεία πρέπει να προβούν σε όλες τις σχετικές ενέργειες καθόσον η ΟΧΕ (και οι Ενώσεις) δεν εκδίδουν άδειες τέλεσης αγώνων. Η τέλεση αγώνα σε εγκατάσταση που δεν διαθέτει την σχετική άδεια λειτουργίας, επισύρει ποινές και πρόστιμα τόσο στους ιδιοκτήτες/χρηστες όσο και στους Πρόεδρους των σωματείων.

10 Η Ο.Χ.Ε. δεν θα δέχεται και δεν θα ορίζει αγώνες σε γήπεδα που για οποιοδήποτε λόγο δεν εκδίδεται άδεια τέλεσης αγώνων από την οικεία αρχή. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 1. Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των διαγωνιζομένων σωματείων καθορίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις των κανονισμών της Ο.Χ.Ε και του Αθλητικού νόμου (2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει). 2. Στον χώρο των αναπληρωματικών μαζί με τους παίκτες δικαιούνται να βρίσκονται για κάθε αγωνιζόμενη ομάδα: 1 επίσημος συνοδός (ο οποίος πρέπει να είναι κάτοχος κάρτας Συνοδού) 1 προπονητής (που θα φέρει το δελτίο ταυτότητας προπονητή) και έχει δικαίωμα να καθοδηγεί την ομάδα 1 βοηθός προπονητή (που θα φέρει το δελτίο ταυτότητας προπονητή) και έχει δικαίωμα να καθοδηγεί την ομάδα 1 ιατρός ή φροντιστής (ο οποίος πρέπει να κάτοχος κάρτας Συνοδού), ή διερμηνέας εφόσον η ομάδα έχει αλλοδαπό προπονητή Σε κάθε περίπτωση έχουν δικαίωμα παραμονής στον χώρο των αναπληρωματικών τέσσερα (4) το πολύ άτομα, εκτός των αθλητών. 3. Ντόπινγκ Κοντρόλ. Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου 2725/99, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και με τις σχετικές αποφάσεις του Υφυπουργού Πολιτισμού, οι αθλητές της χειροσφαίρισης είναι υποχρεωμένοι να δέχονται την διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ εντός ή εκτός αγώνων όποτε τους ζητηθεί από τους αρμόδιους κατά νόμο φορείς που έχουν την αρμοδιότητα να δίνουν σχετική εντολή. Για το ντόπινγκ ισχύουν όσα αναφέρονται στο Κανονισμό ντόπινγκ της Ο.Χ.Ε. 4. Σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΟΧΕ (6/2015) τα σωματεία οφείλουν να μεριμνούν για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των αθλητών τους. Στα πλαίσια αυτά πρέπει να αποστείλουν στην ΟΧΕ το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων που μετέχουν: είτε αντίγραφο ομαδικού ασφαλιστήριου συμβολαίου, είτε επίσημο έγγραφο με την μορφή υπεύθυνης δήλωσης στο οποίο θα αναγράφεται ότι "με μέριμνα και ευθύνη του σωματείου όλοι οι αθλητές-τριες του που αναγράφονται στα φύλλα αγώνος εθνικών πρωταθλημάτων και Κυπέλλου έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε περίπτωση τραυματισμού κατά την διάρκεια αγώνων ή προπονήσεων του σωματείου". Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ η μη κάλυψη αθλητών σε περιπτώσεις τραυματισμών από το σωματείο συνιστά σπουδαίο λόγο για μεταγραφή χωρίς συναίνεση του τελευταίου, ενώ η ΟΧΕ δύναται να εξετάσει την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων στις περιπτώσεις που αποδεδειγμένα σωματείο δεν μερίμνησε για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη αθλητή ή αθλήτριας.

11 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ - ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ 1. Στα πρωταθλήματα δικαιούνται να λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες που πληρούν τις προϋποθέσεις του Αθλητικού νόμου (2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) και του άρθρου 16 του κανονισμού Αγώνων. 2. Στα ηλικιακά πρωταθλήματα, κατά την αγωνιστική περίοδο , λαμβάνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες που αναφέρονται στα αντίστοιχα κεφάλαια της Ειδικής Προκήρυξης των Ηλικιακών Πρωταθλημάτων. 3. Στην Handball Premier επιτρέπεται η συμμετοχή έως και τριών (3) αθλητών κατηγορίας Παίδων γεννημένοι τα έτη Στις Εθνικές κατηγορίες Α2 - Β Ανδρών και Α1-Α2 Γυναικών επιτρέπεται απεριόριστος αριθμός ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ αντίστοιχα. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών Παμπαίδων Α αθλητριών Παγκορασίδων Α οι οποίοι-ες έχουν γεννηθεί από 1/1/2006 και αργότερα, σε όλες τις εθνικές κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ Εφόσον διαπιστωθεί παράβαση των ανωτέρω από τους διαιτητές ή και από τον κομισάριο πριν την έναρξη του αγώνα είναι υποχρεωμένοι να μην επιτρέψουν την συμμετοχή των εν λόγω αθλητών τριών. Εάν το σωματείο στο οποίο απαγορευτεί η συμμετοχή των εν λόγω αθλητών τριών δεν συμπληρώνει τον απαιτούμενο αριθμό των 7 αθλητών-τριών για την έναρξη του αγώνα τότε ο αγώνας δεν διεξάγεται και το σωματείο μηδενίζεται Σε περίπτωση που διαπιστωθεί από τον έλεγχο των φύλλων αγώνων που διενεργεί η Δ.Ε.Π ότι τελικά συμμετείχαν σε αγώνα εθνικών κατηγοριών αθλητές τριες ηλικίας κατά παράβαση των ανωτέρω τότε τα σωματεία που υπέπεσαν στην παράβαση θα τιμωρούνται με πρόστιμο για την Α1 Ανδρών για την Α1 Γυναικών, 750 για την Α2 Ανδρών 500 για την Α2 Γυναικών και 500 για την Β Εθνική Ανδρών, οι δε διαιτητές και ο κομισάριος θα παραπέμπονται στα πειθαρχικά όργανα της Ο. Χ. Ε. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ ΔΕΛΤΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Κανένας αθλητής ή αθλήτρια - όλων των κατηγοριών- δεν θα δικαιούται συμμετοχής σε οποιονδήποτε επίσημο ή φιλικό αγώνα εάν δεν είναι κάτοχος πλαστικοποιημένου μηχανογραφημένου δελτίου αθλητικής ιδιότητας που φέρει την σφραγίδα της Ο. Χ. Ε. Τα δελτία που υπάρχουν ήδη στα χέρια των σωματείων ισχύουν για την αγωνιστική περίοδο Οι νέες αυτοκόλλητες ετικέτες ιατρικής θεώρησης που θα αποσταλούν από την Ο. Χ. Ε θα επικολληθούν στα ήδη υπάρχοντα δελτία και θα θεωρούνται μία φορά τον χρόνο βάσει του Αθλητικού Νόμου (2725/99 όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3057/02). Οποιαδήποτε άλλα δελτία θεωρούνται άκυρα.

12 Νέα δελτία εκδίδονται στις περιπτώσεις: Νέας εγγραφή αθλητού / αθλήτριας Μετεγγραφών (υποσχετική, ελεύθερη μεταγραφή, αποδέσμευση, κ.α.) αθλητού ή αθλήτριας. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ (Π.Χ. ΣΥΝΟΔΟΥ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΚΛΠ). ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΧΕ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α&Β ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α&Β ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΣΥΝΟΔΟΙ Όλα τα σωματεία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να έχουν προπονητή που να έχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος της αντίστοιχης κατηγορίας από την Γ.Γ.Α, συμβόλαιο (σύμβαση με το σωματείο του) μερικής ή ολικής απασχόλησης θεωρημένο από την ΔΟΥ που εδρεύει το σωματείο του καθώς και κάρτα προπονητή. Σε περίπτωση που σωματείο δεν ακολουθήσει τα ανωτέρω τότε η Ο.Χ.Ε., κατόπιν έγγραφης προειδοποιήσεως δύναται να αποκλείσει την ομάδα από την συνέχεια του πρωταθλήματος, και να απευθυνθεί στη Γ.Γ.Α για περαιτέρω ενέργειες που αφορούν στην Αθλητική αναγνώριση του σωματείου. Τα σωματεία υποχρεούνται να δηλώσουν στην Ο.Χ.Ε το αργότερο 20 ημέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων που αγωνίζονται. τους προπονητές που χρησιμοποιούν στα τμήματά τους οι οποίοι προκειμένου να συμμετάσχουν πρέπει να κατέχουν κάρτα προπονητού καθώς και τους βοηθούς προπονητές οι οποίοι προκειμένου να συμμετάσχουν θα πρέπει να κατέχουν κάρτα βοηθού προπονητή και να αναγράφονται στο φύλλο αγώνος με την ιδιότητά τους, Μόνο οι ανωτέρω έχουν την δυνατότητα να δίνουν οδηγίες από τον πάγκο στους αθλητές. Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου γίνει αλλαγή προπονητού ή βοηθού προπονητού, θα πρέπει να γίνει άμεσα έγγραφη ενημέρωση από το σωματείο στην Ο.Χ.Ε και κοινοποίηση στον ΣΥ.Π.ΧΕ. Οι κάρτες προπονητών εκδίδονται από τον ΣΥ.Π.ΧΕ και επικυρώνονται από την Ο.Χ.Ε η οποία σε κάθε περίπτωση έχει τον τελευταίο λόγο Δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν ως προπονητές ή βοηθοί προπονητές των ομάδων τους όσοι δεν είναι εφοδιασμένοι με την κάρτα προπονητή. Προπονητής μιας ομάδας δεν έχει το δικαίωμα να κάθεται με οποιαδήποτε ιδιότητα στον πάγκο άλλης ομάδας οποιασδήποτε κατηγορίας. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με ακύρωση και αφαίρεση της κάρτας προπονητού έως και 60 ημερολογιακές ημέρες. Επίσης εφόσον από τον έλεγχο των φύλλων αγώνων προκύψει ότι προπονητής αναγράφεται με άλλη ιδιότητα (συνοδός, φροντιστής, κλπ) στον πάγκο της ομάδας του, η ΟΧΕ μετά από έγγραφη προειδοποίηση δύναται να απαγορεύσει την παρουσία

13 του στον πάγκο. Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3057/02, δεν επιτρέπεται εν ενεργεία προπονητής να φέρει την ιδιότητα και να συμμετέχει ταυτόχρονα ως αθλητής σε οποιαδήποτε κατηγορία στον ίδιο κλάδο άθλησης. Προσοχή! Δικαιούνται αλλοδαπό προπονητή όλα τα σωματεία των Εθνικών κατηγορίων Ανδρών & Γυναικών στους οποίους θα χορηγείται δελτίο προπονητή σύμφωνα με το ισχύοντα νόμο. Τέλος ισχύουν όλα τα αναφερόμενα στο άρθρο 31 του Αθλητικού Νόμου 2725/99 όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει. Θα επιτρέπεται να δηλώνονται στο Φύλλο Αγώνος σαν Συνοδοί Σωματείου όσοι έχουν στην κατοχή τους την Κάρτα Συνοδού που θα εκδίδεται από την ΟΧΕ με την φωτογραφία του Συνοδού, το Ονοματεπώνυμο, το Σωματείο, την Αγωνιστική περίοδο που ισχύει και την ιδιότητα του συνοδού (πχ. Έφορος/Φροντιστής/Γενικός Αρχηγός/Μεταφραστής κλπ). Η κάρτα έχει ισχύ μόνο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και επιτρέπεται στον κάτοχο της να δηλώνεται σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και μόνο. Διευκρίνιση : Δεν ισχύει η Κάρτα Συνοδού για άτομα που δηλώνονται στο Φύλλο Αγώνος με την ιδιότητα του Ιατρού/Φυσικοθεραπευτή/νόμιμο Νοσοκόμου Το κόστος έκδοσης της κάρτας είναι 5 ευρώ με κατάθεση στο λογαριασμό της ΟΧΕ και τα χρήματα θα χρησιμοποιούνται την επόμενη αγωνιστική περίοδο για αναπτυξιακούς ή φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται να εκδοθεί Κάρτα Συνοδού για το ίδιο πρόσωπο σε περισσότερα από ένα (1) σωματείο για την ίδια αγωνιστική περίοδο( ) ακόμη και σε περίπτωση που το πρόσωπο ή το σωματείο αποφασίσει ότι δεν θέλει πλέον να έχει την ιδιότητα του Συνοδού κατά την διάρκεια της αναγραφόμενης αγωνιστικής περιόδου. Επιτρέπεται σε Συνοδό αν αποκτήσει ή δικαιούται νόμιμη Κάρτα Προπονητή ΟΧΕ/ΣΥΠΧΕ ή ΕΑΠ/ΣΥΠΧΕ να επιστρέψει την Κάρτα Συνοδού και να χρησιμοποιήσει την Κάρτα Προπονητή μόνο για το σωματείο που ήταν Συνοδός και μόνο για την αγωνιστική περίοδο που θα διανύουμε. Είναι απεριόριστος ο αριθμός ατόμων με Κάρτα Συνοδού που μπορεί να έχει ένα σωματείο για την ίδια αγωνιστική περίοδο αλλά στο Φύλλο Αγώνος επιτρέπεται να δηλώνονται μέχρι και δύο (2) Συνοδοί εφόσον δεν δηλώνεται από το σωματείο άτομο με την ιδιότητα του Ιατρού/Φυσικοθεραπευτή/νόμιμο Νοσοκόμου.

14 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΑΓΩΝΑ)- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Οι διαιτητές των αγώνων και οι κριτές (Σημειωτής- Χρονομέτρης) ορίζονται από την Κ.Ε.Δ.Χ σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό διαιτησίας χειροσφαιρίσεως και σύμφωνα με το Ν. 2725/99 όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3057/02. Για όλα τα στελέχη των αγώνων (διαιτητές, κριτές, κομισάριοι, delegate) o τρόπος πληρωμής θα αναγράφεται στις αντίστοιχες Ειδικές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων. Παρατηρητής αγώνα-κομισάριος Ο Παρατηρητής αγώνα και ο Κομισάριος ορίζονται από την Δ.Ε.Π της Ο.Χ.Ε και σύμφωνα με όσα ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός περί αγώνων της Ο.Χ.Ε και οι Ειδικές Προκηρύξεις. Παρατηρητής διαιτησίας Ο παρατηρητή διαιτησίας ορίζεται από την Κ.Ε.Δ.Χ και σύμφωνα με όσα ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός περί αγώνων της Ο. Χ. Ε και οι Ειδικές Προκηρύξεις. Delegate - Εκπρόσωπος ΟΧΕ Η Ο.Χ.Ε διατηρεί το δικαίωμα μετά από συνεννόηση της επιτροπής πρωταθλήματος σε συνεργασία και με την ΚΕΔΧ να ορίζει ένα πρόσωπο για όλες τις παραπάνω αρμοδιότητες εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΦΕΣΕΙΣ Οι ενστάσεις υποβάλλονται μόνον από τις ομάδες που διαγωνίζονται σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 33 του κανονισμού αγώνων της Ο.Χ.Ε. Τα σωματεία που μετέχουν στο πρωτάθλημα, καθώς και οι αθλητές τους, συμφωνούν, αποδέχονται και καθιστούν αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση των κάθε φύσεως διαφορών που θα προκύψουν μεταξύ τους και που έχουν σχέση με την εφαρμογή και την ερμηνεία των νόμων της Ο.Χ.Ε (με βάση τους οποίους διεξάγονται τα διάφορα πρωταθλήματα και που αποτελούν σύμβαση μεταξύ Ο.Χ.Ε., σωματείων και αθλητών), μόνο τα διοικητικά όργανα που προβλέπονται από αυτές, απαγορευμένης ρητώς κάθε προσφυγής στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΑ ΠΟΙΝΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Οι ποινές σε αθλητές, προπονητές, συνοδούς, παράγοντες, σωματεία επιβάλλονται από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο σύμφωνα με τον πειθαρχικό κανονισμό της ΟΧΕ. Κάθε αθλητής ή αθλήτρια που αναγράφεται στο φύλλο αγώνα από τον Διαιτητή για παράβαση και κρατείται το δελτίο του, αυτόματα τιμωρείται με μία (1) αγωνιστική μέχρι της εκδόσεως αποφάσεως για την επιβολή οριστικής ποινής από το αρμόδιο

15 πειθαρχικό όργανο. Οι προπονητές, συνοδοί κ.λ.π. θα εκτίουν την ποινή τους μετά την απόφαση του αρμόδιου πειθαρχικού οργάνου. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) ΤΗΣ Ο.Χ.Ε. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ (ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ). ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (Π.Χ. ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ) ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ, ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Χ.Ε. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Χ.Ε.. Στις περιπτώσεις που σωματείο μηδενίζεται, ο αγώνας κατακυρώνεται με 10-0 στο αντίπαλο σωματείο και αφαιρείται ένας (1) βαθμός από την τρέχουσα βαθμολογία, εκτός και αν ο λόγος μηδενισμού εμπίπτει σε ειδικές διατάξεις της παρούσης ή του Κανονισμού Αγώνων ή του Πειθαρχικού Δικαίου της Ο.Χ.Ε., οπότε επιβάλλονται οι αντίστοιχες ποινές. Στους αγώνες των εθνικών κατηγοριών, πανελληνίων πρωταθλημάτων, ηλικιακών πρωταθλημάτων, Κυπέλλου Ελλάδος, Τοπικού Κυπέλλου, σωματείο που δεν προσέρχεται να αγωνιστεί ή αποχωρεί εγγράφως, τιμωρείται: Εφόσον είναι αγώνας πρωτ/ματος Με μηδενισμό και αφαίρεση 1 βαθμού από την τρέχουσα βαθμολογία Εφόσον είναι αγώνας Κυπέλλου Μηδενίζεται και αποβάλεται από την συνέχεια της διοργάνωσης. Επιβάλλονται οι κυρώσεις του Κεφαλαίου Α Εφόσον είναι αγώνας κατάταξης, play off, μπαράζ ή οποιασδήποτε φάσης μετά την κανονική περίοδο Μηδενίζεται και αποκλείεται από την συνέχεια των αγώνων. Αφαιρούνται 2 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα. Ως μη προσέλευση θεωρείται και η προσέλευση της ομάδος με μειωμένη σύνθεση κάτω από το επιτρεπόμενο όριο των 7 αθλητών. Το ΔΣ της Ο.Χ.Ε δύναται να εξετάσει επιπλέον εάν η μη προσέλευση, η παραίτηση ή μη συμμετοχή μπορεί να θεωρηθεί και δυσφήμιση με περαιτέρω συνέπειες. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΒ ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ Το γηπεδούχο ο σωματείο υποχρεούται σε όλους τους αγώνες, όλων των κατηγοριών, ορώ να έχει ιατρό αγώνα ή φυσιοθεραπευτή ή νοσοκόμο, που θα αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα. Σε περίπτωση που τα γηπεδούχα σωματεία δεν έχουν γιατρό, αυτό θα αναγράφεται στο φύλλο αγώνος και θα επιβάλλεται πρόστιμο όπως παρακάτω: Άνδρες: Α1 300, Α2 250 Β' Εθνική 150. Γυναίκες: Α1 250, Α Τοπικά και Ηλικιακά Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών: 150. Το πρόστιμο ισχύει για κάθε αγώνα.

16

17 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο.Σ.Φ.Π. 2. Α.Ε.Κ. Handball Premier 3. ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 4. Π.Α.Ο.Κ. 5. ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 6. ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 7. ΑΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 8. ΓΣ ΔΡΑΜΑ ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 10. ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 11. ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. 12. ΑΟ ΦΑΙΑΞ Α2 ΑΝΔΡΩΝ Α ΟΜΙΛΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ Β ΟΜΙΛΟΣ 1. ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 1. Χ.Α.Ν.Θ. 2.ΑΟ ΝΗΡΕΥΣ 2. ΠΑΣ ΦΟΙΒΟΣ 3. ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 3. ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 4. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 4.ΕΓΣΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 5. ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 5.ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΡΤΑΣ 6. ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 6. ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ 7. Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ 7. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 8. ΑΕΠ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 8. ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 9. ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 9. ΑΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 10. ΓΣΣ ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ 10. ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

18 Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ : ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ * Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Α 1 ΑΟ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 19 ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2 ΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ «ΓΣ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ» 20 ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΒ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 21 ΑΟΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 4 ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ 22 ΑΟ ΚΟΖΑΝΗΣ 5 ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 23 ΑΠΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 6 ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 24 ΑΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 7 ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 25 ΑΜΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 8 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ 26 ΑΕΣ ΜΑΚΕΔΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 9 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 27 ΑΣ ΑΡΗΣ Θ. 10 ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Μ ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ 11 ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 29 ΓΕ ΔΡΑΜΑΣ 12 ΓΑΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 30 ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 13 ΑΣ ΩΡΙΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ 31 ΑΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 14 ΓΣ ΧΑΝΙΩΝ 15 ΑΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ 16 ΑΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 17 ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 18 ΑΡΤΑ HANDBALL 2015 *Στις Εθνικές κατηγορίες Β Ανδρών Α2 Γυναικών δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι λοιπές ομάδες που δεν αγωνίζονται στις Α1 & Α2 εθνικές κατηγορίες και επιθυμούν να συγκροτήσουν ομάδες την αγωνιστική περίοδο με την επιφύλαξη της παραγράφου 8 του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Γ. Οι όμιλοι και η οριστική συμμετοχή των σωματείων θα καθοριστούν λαμβάνοντας υπόψη και τη γεωγραφική θέση τους ανά περιφέρεια, μετά τις δηλώσεις συμμετοχής.

19 Α/Α Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1. Π.Α.Ο.Κ. 2. Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ 3. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 4. ΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 6. ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 7. ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 8. ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 9. ΑΟΑΔ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 10. ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ* Σ Ω Μ Α Τ Ε ΙΑ 1 ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 11 ΦΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 2 ΑΣΒ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 12 ΑΠΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 3 ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 13 ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 4 ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 5 ΑΛΚ ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ 15 ΧΑΝΙΑ ΕΑΧ 6 ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ 16 ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 7 ΑΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 8 ΓΑΑΣ ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 9 ΑΣ ΑΡΗΣ Θ. 10 ΑΟ ΦΑΙΑΞ *Στις Εθνικές κατηγορίες Β Ανδρών Α2 Γυναικών δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι λοιπές ομάδες που δεν αγωνίζονται στις Α1 & Α2 εθνικές κατηγορίες και επιθυμούν να συγκροτήσουν ομάδες την αγωνιστική περίοδο με την επιφύλαξη της παραγράφου 8 του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Γ. Οι όμιλοι ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ και η οριστική συμμετοχή ΕΘΝΙΚΩΝ των σωματείων ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ θα καθοριστούν λαμβάνοντας υπόψη και τη γεωγραφική θέση τους ανά περιφέρεια, μετά τις δηλώσεις συμμετοχής. Προς την Ο. Χ. Ε. Αριθ. Πρωτ.:

20 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Προς την Ο. Χ. Ε. Όνομα Σωματείου: Αριθ. Πρωτ.: Κύριε Πρόεδρε, Με την Δήλωσή μας αυτή σας γνωρίζουμε ότι θα λάβουμε μέρος στα παρακάτω πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου αποδεχόμενοι χωρίς καμία επιφύλαξη όλους τους όρους της Γενικής Προκήρυξης και των αντίστοιχων Ειδικών προκηρύξεων. HP & A1 ΓΥΝ/ Α2 ΑΝ έως 31/7/2019 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 Γ & Β ΑΝ έως 30/8/2019 ΝΑΙ ΟΧΙ ΓΗΠΕΔΟ ΧΡΩΜΑΤΑ (1 η ΕΜΦΑΝΙΣΗ & Τ/Φ) ΧΡΩΜΑΤΑ (2 η ΕΜΦΑΝΙΣΗ & Τ/Φ) Handball Premier Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Συμπληρώστε με ένα την στήλη «ΝΑΙ» σε κάθε κατηγορία που θα συμμετάσχει το σωματείο σας και την στήλη «ΟΧΙ» σε κάθε κατηγορία που δεν θα συμμετάσχει το σωματείο σας. Συμπληρώνετε υποχρεωτικά και τα πεδία «ΓΗΠΕΔΟ» με την έδρα του σωματείου στην αντίστοιχη κατηγορία, «ΧΡΩΜΑΤΑ (1 η ΕΜΦΑΝΙΣΗ & Τ/Φ)» και «ΧΡΩΜΑΤΑ (2 η ΕΜΦΑΝΙΣΗ & Τ/Φ)». ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ονομ/νυμο,τηλ & fax): ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:(ονομ/νυμο,τηλ,fax):.. -Ο- Σφραγίδα -Ο- Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας (όνομα-υπογραφή) (όνομα-υπογραφή)

21 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Α1-Α2 ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ) Προς την Ο. Χ. Ε. Αριθ. Πρωτ. Όνομα Σωματείου: Κατηγορία Σωματείου: Κύριε Πρόεδρε, Με την Δήλωσή μας αυτή σας γνωρίζουμε ότι έχουμε λάβει υπόψη μας τις προϋποθέσεις και κυρώσεις που προβλέπονται στο κεφάλαιο Α της παρούσας και δηλώνουμε συμμετοχή στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου ως εξής: ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: ΝΑΙ ΟΧΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΝΑΙ ΟΧΙ Συμπληρώστε με ένα την επιλογή «ΝΑΙ» εφόσον θα συμμετάσχει το σωματείο σας και την επιλογή «ΟΧΙ» εφόσον δεν θα συμμετάσχει το σωματείο σας. Η δήλωση συμμετοχής να αποσταλεί μέχρι 31/7/2019 -Ο- Σφραγίδα -Ο- Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας (όνομα-υπογραφή) (όνομα-υπογραφή)

Αριθ.Πρωτ:11380 Αθήνα, 26/6/2017

Αριθ.Πρωτ:11380 Αθήνα, 26/6/2017 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Αριθ.Πρωτ:11380 Αθήνα, 26/6/2017 Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, σύμφωνα με: 1. Τις διατάξεις του Αθλητικού

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ.Πρωτ: 5878 Αθήνα, 26/6/2015

Αριθ.Πρωτ: 5878 Αθήνα, 26/6/2015 O X E 1979 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Αριθ.Πρωτ: 5878 Αθήνα, 26/6/2015 Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, σύμφωνα με: 1. Τις διατάξεις του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Αριθ. Πρωτ.:15066 Αθήνα, 31/10/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, του Καταστατικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 9765 Αθήνα, 27/10/2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, του Καταστατικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Αρ.πρωτ.: 15065 Αθήνα, 31/10/2018 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, του Καταστατικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 O X E 1979 Αριθ. Πρωτ.: 3901 Αθήνα, 25/9/2014 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει,

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2008 2009» Αριθ.Πρωτ: 29630 Αθήνα, 12/6/2008

«ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2008 2009» Αριθ.Πρωτ: 29630 Αθήνα, 12/6/2008 O X E 1979 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2008-2009 Αριθ.Πρωτ: 29630 Αθήνα, 12/6/2008 Η Ελληνική Οµοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, σύµφωνα µε: 1. Τις διατάξεις του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 Αρ.πρωτ.: 9766 Αθήνα, 27/10/2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, του Καταστατικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Αριθ. Πρωτ.: 11647 Αθήνα, 14/7/2017 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, του Καταστατικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ O X E 1979 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Αρ.πρωτ.:6885 Αθήνα, 26/10/2015 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Αριθ. Πρωτ.: 11647 Αθήνα, 14/7/2017 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, του Καταστατικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Αριθ. Πρωτ.: 15 Αθήνα, 19/11/2018 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, του Καταστατικού και των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2016-2017 Αριθ. Πρωτ.:9924 Αθήνα, 18/11/2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, του Καταστατικού και των

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα διοργανώσει και θα τελέσει πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ O X E 1979 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016 2017 Αριθ. Πρωτ.: 9066 Αθήνα, 14/7/2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, του Καταστατικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ e-mail:info@eskase-basket.gr ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου 2725/99, του Καταστατικού και των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 21.09. 2015 Αρ. Πρωτ.: - 963 - Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..5149/Ε Αθήνα 25/10/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 10/7/ 2015 Αρ. Πρωτ.: - 725 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 671 Πάτρα : 08-10-2015

Αριθ. Πρωτ. : 671 Πάτρα : 08-10-2015 WebSite : www.eskah.gr Email : eskah@otenet.gr Αριθ. Πρωτ. : 671 Πάτρα : 08-10-2015 Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ο Σ B Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ Α Ν Δ Ρ Ω Ν 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ : 704 ΠΕΙΡΑΙΑΣ : 27/07/2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυόντων Αθλητικών Νόμων(2725/1999, 3057/2002 και 3264/2004

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ (Κ18) Ε.Σ.Χ.Α. ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ (Κ18) Ε.Σ.Χ.Α. ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ Αθήνα, 16/09/2019 Αρ. Πρωτ. 5773 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ (Κ18) Ε.Σ.Χ.Α. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού της Ε.Σ.Χ.Α., του Εσωτερικού Κανονισμού της Ο.Χ.Ε., των

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 6374/Ε Αθήνα 08/12/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.. 3373/Ε Αθήνα 03/07/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε. Το πρωτάθλημα: ΑΝΔΡΩΝ Α! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ αγωνιστικής περιόδου με τους παρακάτω όρους:

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε. Το πρωτάθλημα: ΑΝΔΡΩΝ Α! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ αγωνιστικής περιόδου με τους παρακάτω όρους: Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡAΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΙΝΔΑΡΟΥ & ΘΙΣΒΗΣ 2 ΘΗΒΑ 322 00 ΤΗΛ:22620-25959 ΦΑΞ:22620-25936 Email:info@eskase-basket.gr Αρ.Πρ:513 Ημερ. 29/6/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ - ΠΑΙΔΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ - ΠΑΙΔΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ - 1 - Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΙΝΔΑΡΟΥ & ΘΙΣΒΗΣ 2 ΘΗΒΑ 322 00 ΤΗΛ:22620-25959 ΦΑΞ:22620-25936 Email:info@eskase-basket.gr Αρθ.Πρωτ:504 Ημερ.: 17/7/19 ΕΙΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 4606 /Ε Αθήνα 29/09/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ (Κ20) Ε.Σ.Χ.Α. ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ (Κ20) Ε.Σ.Χ.Α. ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ Αρ. Πρωτ. 5772 Αθήνα, 16/09/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ (Κ20) Ε.Σ.Χ.Α. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού της Ε.Σ.Χ.Α., του Εσωτερικού Κανονισμού της Ο.Χ.Ε., των

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 6217/Ε Αθήνα 14/11/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Αριθ.πρωτ.: 889 Μαρούσι, 1 Noεμβρίου 2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2393/Ε Αθήνα 09/05/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ «2018»

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2393/Ε Αθήνα 09/05/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2393/Ε Αθήνα 09/05/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων από την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της. β. Τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.2941/Ε Αθήνα 2/06/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF-OUT Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

*Η ΙΑΦΟΡΑ ΠΟΝΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Η ΟΜΑ Α ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΘΗΚΕ. (Υπερισχύει το µεγαλύτερο πηλίκο).

*Η ΙΑΦΟΡΑ ΠΟΝΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Η ΟΜΑ Α ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΘΗΚΕ. (Υπερισχύει το µεγαλύτερο πηλίκο). ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Τέρµα Αγ. ηµητρίου (Κτίριο Κ2) Τ.Κ. 546 38 Θεσσαλονίκη, Τηλ. & Fax: 2310/953.822-826 Αριθµ. Πρωτ.: 386 Θεσσαλονίκη, 28.07.2011

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2019 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2019 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2019 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.3069/Ε Αθήνα 03/06/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF-OUT Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2834/Ε Αθήνα 05/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF-OUT Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων αφού έλαβε υπ όψη: 1.Το ισχύον καταστατικό 2.Τις διατάξεις του Κ. Α. Π. όπως αυτές θα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..1023/Ε Αθήνα 15/02/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ «2018»

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..1023/Ε Αθήνα 15/02/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..1023/Ε Αθήνα 15/02/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων από την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ /Ε Αθήνα 01/03/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2018»

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ /Ε Αθήνα 01/03/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..1212 /Ε Αθήνα 01/03/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων από την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2019»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..702/Ε Αθήνα 05/02/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ.Πρωτ. 776 Βόλος 5/11/2015

Αριθ.Πρωτ. 776 Βόλος 5/11/2015 Αριθ.Πρωτ. 776 Βόλος 5/11/2015 Προς Ολα τα Σωματεία της Ενωσής μας Eδρες τους Θέμα : - Συμπλήρωση του άρθρου 20 της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 - Διορθωτικό

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.4369 /Ε Αθήνα 26/09/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..1594/Ε Αθήνα 20/03/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ - 1 - Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΙΝΔΑΡΟΥ & ΘΙΣΒΗΣ 2 ΘΗΒΑ 322 00 ΤΗΛ:22620-25959 ΦΑΞ:22620-25936 E mail: info@eskase-basket.gr Αρ.Πρωτ:512 Ημερ. 29/6/2018 ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-2011

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-2011 Μαρούσι, 6 Αυγούστου 2010 Αριθ.πρωτ. 4157 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-2011 Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2725/1999 όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..3091/Ε Αθήνα 21/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ «2018» ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 493

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Θεσσαλονίκη 09.07.2018 Αρ. Πρωτ.: - 933 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΑΝ ΡΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΑΝ ΡΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΑΝ ΡΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2016-2017 Αριθ. Πρωτ.: 9923 Αθήνα, 18/11/2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, του καταστατικού και των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ε.Σ.Κ.Α. στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος προκηρύσσει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, γεννηθέντων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ Το Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ «2018» θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) φάσεις:

ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ Το Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ «2018» θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) φάσεις: ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..1539 /Ε Αθήνα 16/03/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. 169 Κοµοτηνή, 08/07/2019 Ε Ι Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

Αριθ. Πρωτ. 169 Κοµοτηνή, 08/07/2019 Ε Ι Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.) ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 44 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΗΛ. 2531035766 FAX 2531027466 Site: http://www.ekasamath.gr http://www.εκασαµαθ.gr e-mail: info@ekasamath.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.373 /Ε Αθήνα 18/01/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ Under 10 (μικτό προμίνι)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ Under 10 (μικτό προμίνι) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ Under 10 (μικτό προμίνι) 2018-2019 Περιεχόμενα 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ... 3 2. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ... 3 3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ... 3 4. ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ... 3 5. ΧΡΟΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..599/Ε Αθήνα 25/01/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ U 10 ΚΑΙ U 12 ( ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ) ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ U 10 ΚΑΙ U 12 ( ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ) ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01 Νοεμβρίου 2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ U 10 ΚΑΙ U 12 ( ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ) ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Συμμετοχή 2. Δήλωση συμμετοχής σωματείων 3. Δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016. του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες

ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016. του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες Αθλητικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..5144/Ε Αθήνα 7 Οκτωβρίου 2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

/ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 3012/Ε Αθήνα 18/06/2018

/ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 3012/Ε Αθήνα 18/06/2018 / ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 3012/Ε Αθήνα 18/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2018» Σας γνωρίζουμε το πρόγραμμα των αγώνων της Τελικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 2019 Αριθ. Πρωτ.: 15199 Αθήνα, 19/11/2018 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2725/99 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, του καταστατικού και των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 2946/Ε Αθήνα 12/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων από την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax: 2531022058 2531033755 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: 1.Την Αθλητική Ισχύουσα Νομοθεσία 2.Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2804 /Ε Αθήνα 01/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..4681/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε, ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28 Τ.Κ. 653 02 ΚΑΒΑΛΑ - ΤΗΛ. 2510222751 - FAX. 2510227106 E-MAIL: epskav@otenet.gr ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.epskavalas.gr Αριθ. Πρωτ. Καβάλα 2017 ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της. β. Τους

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..6336/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2016» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.5577/Ε Αθήνα 15 Οκτώβριου 2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Α ΦΑΣΗ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Α ΦΑΣΗ) ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.1952 (ΑΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1946) ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤΟΔ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 263/1952 & 177/2004 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΙΝΔΑΡΟΥ & ΘΙΣΒΗΣ 2 ΘΗΒΑ 322 00 ΤΗΛ:22620-25959 ΦΑΞ:22620-25936 Email:info@eskase-basket.gr Αρθ. Πρωτ:514 Ημερ. 29/6/18 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α) Το Καταστατικό της. β) Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ «2019»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..868 /Ε Αθήνα 11/02/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 637 Βόλος 31/7/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 637 Βόλος 31/7/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 637 Βόλος 31/7/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας έχοντας υπόψη :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ(ΝΕΩΝ) - ΝΕΑΝΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ(ΝΕΩΝ) - ΝΕΑΝΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..648/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019»

Διαβάστε περισσότερα

Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώµατα των αγωνιζοµένων σωµατείων καθορίζονται µε τις διατάξεις των κανονισµών της ΕΟΚ.

Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώµατα των αγωνιζοµένων σωµατείων καθορίζονται µε τις διατάξεις των κανονισµών της ΕΟΚ. Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΙΝ ΑΡΟΥ & ΘΙΣΒΗΣ 2 ΘΗΒΑ 322 00 ΤΗΛ:22620-25959 ΦΑΞ:22620-25936 e-mail:info@eskase-basket.gr Αρ.πρωτ: 134 Ηµερ: 23/2/2017 ΕΙ ΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Ο.Κ.)

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Ο.Κ.) ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ CENTRAL & SOUTH ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΝΟΤΙΑΣ PELOPONNISE UNION ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ OF BASKETBAL CLUBS ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 34-241 00 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ARISTOTELOUS 34 241 00 KALAMATA ΤΗΛ. ΦΑΞ (27210-)93433

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ «2016» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.5578/Ε Αθήνα 15 Νοεμβρίου 2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2170 /Ε Αθήνα 25/04/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ Το Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ «2018» θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) φάσεις:

ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ Το Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ «2018» θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) φάσεις: ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.2533 /Ε Αθήνα 17/05/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ Ε. Ο. ΠΕ. Ταχ. Διεύθυνση: Μ. Μπότσαρη 47 117 42 Αθήνα Τηλ: 210 9236487 210 9244382 210 9222274 Fax: 210 9228764 Internet: http://www.volleyball.gr E mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών αφού έλαβαν υπόψη : α) Το

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Α Ι Δ Ω Ν

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Α Ι Δ Ω Ν Αριθ. Πρωτ. : 599 Πάτρα : 01-08-2016 Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Α Ι Δ Ω Ν Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ 2016 2017 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου, των καταστατικώνκανονισμών, της Ε.Ο.Κ καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ Αριθ. Πρωτ. : 600 Πάτρα : 01-08-2016 Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ 2016 2017 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου, των καταστατικώνκανονισμών, της Ε.Ο.Κ καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2019»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 3113/Ε Αθήνα 05/06/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Σπύρου Μουστακλή, Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο, Ηράκλειο Τηλ. 2810-316431, Fax. 255751, E-mail: ekask@otenet.gr Ηράκλειο,16 Ιουνίου 2014 Αρ. πρωτ. : 147 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Θεσσαλονίκη 03.8.18 Αρ. Πρωτ.: - 1017 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα